مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
از ساعت 4 صبح به بعد دیگه کلا سرعتا عین روزانه میشه.یعنی سرورهای داخلی 1.2 مگابایت سرعت پیدا میکنند و سرورهای خارجی 800 کیلو بایت.بعد از ساعت 5:30 هم که سرورهای خارجی هم 1.2 مگابایت سرعت دانلود دارند:n19:.دوستان 10 و 12 مگی توی شهرهای دیگه به غیر از مشهد هم همینطورن یا سرعتشون (منظورم تک لینکه وگرنه چند لینک که از همون اول 1.2 مگابیت سرعت داره)از ساعت 2 تا 7 صبح فرقی نمیکنه؟
منم همینطوری هست.... از 4 به بعد خیلی خوب می شه.... از 5 به بعد عالی می شه
کلا بیشتر شهرها همینطوری هستن
konjkavkhan
08-08-2014, 20:59
سلام
من اینترنت 128 صبانت دارم. از همون اول به سرعت 1مگ دانلود میکردم (نزدیک 6 ساله که از صبانت استفاده میکنم). چند وقت پیش متوجه شدم که سرعت up مودمم روی 8مگ بسته شده. اما من تفاوت سرعتی حس نکردم. آیا ممکنه که خود صبانت داخل سرورهاش محدود کننده دیگه ای گذاشته باشه؟ یا اسنکه کیفیت خط تلفن من برای این سرعت پایینه؟
sadeghrenjer
08-08-2014, 23:34
از دوستان 6 و 8 و 12 مگی صبانت میخواهم بگن که آیا اونا هم هر چی از ساعت 2 نیمه شب به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشیم سرعت دانلودشون بیشتر میشه یا نه از اول تا آخر ساعات رایگان سرعت دانلودشون یکیه؟
دقیقا همون حرفی که زدن WANG واسه منم همینجوره
sadeghrenjer
08-08-2014, 23:40
از دوستان 6 و 8 و 12 مگی صبانت میخواهم بگن که آیا اونا هم هر چی از ساعت 2 نیمه شب به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشیم سرعت دانلودشون بیشتر میشه یا نه از اول تا آخر ساعات رایگان سرعت دانلودشون یکیه؟
12 مگ افتضاحه نگیرین شبانه خوبی نداره
چون تفاوت قیمت آنچنانی بین سرعت 6 و 8 و 12 نیست میصرفه 12 بگیری
تقاوت قیمت اینها برای مدت یکسال اگه بگیری مثلا میشه حدود 13 هزار ینی ماهی هزار تومن که چیزی نیست
تقاوت قیمت اینها برای مدت یکسال اگه بگیری مثلا میشه حدود 13 هزار ینی ماهی هزار تومن که چیزی نیست
بخدا من 1 ماهه دارم همینو می گم مگه گوش می کنه کسی باز می گن 12 نگیرید :n02:
sadeghrenjer
09-08-2014, 00:23
دوستان کسی سایت دانلود مستند مخصوصا HD 1080 نمیشناسه رایگان باشه میخوام مستند های طبیعت و حیوانات و اینجور چیزا دانلود کنم همچنین سایت دانلود فیلم؟؟؟
sleeplessness
09-08-2014, 01:06
یه شب خوب سرعت 310
:n02:
david-ebi
09-08-2014, 01:34
یه شب خوب سرعت 310
سرعت چه لینکی 310 بود.داخلی یا خارجی؟راستی پهنای باندت چند بود دوست عزیز؟:n02:.در ضمن امشب هم مثل شبای دیگه ساعت 2:30 نیمه شب سرعت دانلود لینک تو امضام 400 تا 450 بود و سرعت دانلود لینک از سرور داخلی 1.1 مگابایت.
تا سرعتت بالاست حالشو ببر .......:n10:
شبی چقد میگیگی حالا؟
__________________________________________________ ___
احیانا صبانت نمیخاد 16 17 مگ بده بخدا خط میکشه ها:n09:
از همینجا اعلام امادگی میکنم:n02:
سرعت شبانه شون یکیه؟
یا صبا دیوونست ؟!
بره چی باید همچی کاری کنه
یکی مارو بتفهیمونه!:n02::n13:
bilmazlar
09-08-2014, 06:50
خوش به حالت من میخوام پورت آسیاتکم رو جمع آوری کنم لامصبا اصلا حاضر نیستند از ما دل بکنند:n02:.میگن مجبورید با همین کیفیت بد ما بسازید.همش تخلیه پورتو پشت گوش میندازن:n03:.ولی من ول کن نیستم.روزی 100 بار زنگ میزنم بهشون:n02:
اصلاً این حرفا نیست. شرکتها موظفن ظرف 1 روز کاری درخواست تخلیه خط مشترک رو به مخابرات اعلام کنن. مخابرات هم حداکثر ظرف 72 ساعت باید خط رو تخلیه کنه. اگه آسیاتک پیگیر نیست، شما یه شکایت از این شرکت تو سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تو این آدرس بکن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریع پیگیری میکنن.
u2u_2007
09-08-2014, 07:48
تا چند میتونم بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bilmazlar
09-08-2014, 07:51
خوب من که الان رو 4 مگابیت بسته شده سرویسم با توجه مشخصات زیر اگه 12 مگابیت بگیرم نویزم چقدر میشه؟ به نظرتون جواب میده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن SNR Margin (نه نویز) دانلود خط شما 30 دسیبله. اگه خطتون رو ببندن روی 12Mb احتمالاً این عدد میآد حول وحوش 6 دسیبل که لب مرزه. معمولاً SNR Margin کمتر از 6 دسیبل ریسک پرش لینک ADSL داره. البته من خودم با 7 دسیبل از پارسآنلاین سرویس 9مگابیت داشتم و مشکل خاصی نداشتم.
شما هم ایشالا مشکلی نداشته باشی.
یه شب خوب سرعت 310
خیلی خوشحالم که سرعتت درست شد یکی از کسایی که خیلی ظلم شده بود در حقت تو بودی ایشالا که همینجوری بالا بمونه :n16:
تا چند میتونم بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما خونتون تو مخابراته؟ :n02: هر چی دلت بخواد می کشه خطت هر چی دادن بگیر اصلا نگران کشیدنش نباش :n08:
sadeghrenjer
09-08-2014, 09:01
تا سرعتت بالاست حالشو ببر .......:n10:
شبی چقد میگیگی حالا؟
__________________________________________________ ___
احیانا صبانت نمیخاد 16 17 مگ بده بخدا خط میکشه ها:n09:
از همینجا اعلام امادگی میکنم:n02:
سرعت شبانه شون یکیه؟
یا صبا دیوونست ؟!
بره چی باید همچی کاری کنه
یکی مارو بتفهیمونه!:n02::n13:
الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟
اگر میگید که اینجوری نیست که کاری نداره قیمتها تو سایتشون زدن
اگرم منظورتون اینه که چرا تفاوت قیمتاشون نسبت به سرویس ها کمه میتونی بری شرکت ازشون بپرسی
به همین سادگی به همین خوشمزگی
sleeplessness
09-08-2014, 09:28
:n28:
از ساعت 4 سرعت روی 60 فیکس شد
ساعتی 250 مگ
خدا کنه موقتی باشه
saeedsajjad
09-08-2014, 10:02
:n28:
از ساعت 4 سرعت روی 60 فیکس شد
ساعتی 250 مگ
خدا کنه موقتی باشه
به جمع محدودی ها خوش امدی ، بشتر از دو هفته است که سرعت من از 50 بالاتر نرفته!
sleeplessness
09-08-2014, 10:09
به جمع محدودی ها خوش امدی ، بشتر از دو هفته است که سرعت من از 50 بالاتر نرفته!
یک ماه و نیم که آخر سرویس 6 ماه 512 بود محدود شدم دانلودم شبی 700 مگ بود
رفتم سرویسم عوض کردم یک مگ
دو سه روز اول مسافرات بودم دان نداشتم اولین تست دانلودم سرعت روی 300 بود
اما حالا باز مثل اینکه محدود شدم
خلاصه اینکه خیلی وقت تو این جمع هستم فقط رفتم یه هوایی تازه کردم برگشتم:n02:
خیلی خوشحالم که سرعتت درست شد یکی از کسایی که خیلی ظلم شده بود در حقت تو بودی ایشالا که همینجوری بالا بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایی
ممنون
حیف شد که باز محدود شدم
اما بیخیال
الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟
اگر میگید که اینجوری نیست که کاری نداره قیمتها تو سایتشون زدن
اگرم منظورتون اینه که چرا تفاوت قیمتاشون نسبت به سرویس ها کمه میتونی بری شرکت ازشون بپرسی
به همین سادگی به همین خوشمزگی
شما زیاد سخت نگیر برادر !!!:n02:
شما اول بگو 12 داری ؟
چند میگیری شبی؟
saeedsajjad
09-08-2014, 10:23
یک ماه و نیم که آخر سرویس 6 ماه 512 بود محدود شدم دانلودم شبی 700 مگ بود
رفتم سرویسم عوض کردم یک مگ
دو سه روز اول مسافرات بودم دان نداشتم اولین تست دانلودم سرعت روی 300 بود
اما حالا باز مثل اینکه محدود شدم
خلاصه اینکه خیلی وقت تو این جمع هستم فقط رفتم یه هوایی تازه کردم برگشتم:n02:
مثل اینکه مشهد اینطوری محدود میکنه،شایدم سیاست جدید شونه برا گرفتن سرعت بالاتر.
منم اول حدود 12 گیگ دانلود کردم و بعد هم محدود شدم.
الان هم دست به خشتک!
sleeplessness
09-08-2014, 10:34
الان هم دست به خشتک!
دقیقا زمانی که 512 بودم سرعتم 40 بود
الان که یک مگ گرفتم شده 65
این عکس مربوط به نمایندگی صبا توی شیراز
به این نتیجه رسیدم که چوب خطم توی صبا پر شده خدا رو شکر یک ماه گرفتم
البته همین شبی یک گیگ هم برام بسه
u2u_2007
09-08-2014, 11:02
شما خونتون تو مخابراته؟ :n02: هر چی دلت بخواد می کشه خطت هر چی دادن بگیر اصلا نگران کشیدنش نباش :n08:
مخابرات همسایمونه از پنجره دیده میشه حدود 200 متر فاصله داره
mohammad.dad
09-08-2014, 11:16
سلام و خسته نباشید
این مشخصات خط من خوبه یا نه ؟ می خوام 6 مگ صبا نت بگیریم..
من خط رو واسه بازی آنلاین می خوام به نظرتون از صبا نت بگیرم خوبه یا نه ؟:n13:
کدوم مرکز؟
david-ebi
09-08-2014, 11:23
سلام و خسته نباشید
این مشخصات خط من خوبه یا نه ؟ می خوام 6 مگ صبا نت بگیریم..
من خط رو واسه بازی آنلاین می خوام به نظرتون از صبا نت بگیرم خوبه یا نه ؟:n13:
خط خوبی داری و 6 و 8 و 12 مگ صبانت رو راحت میتونی بگیری.آره صبانت حداقلش میدونم پینگش از آسیاتک بهتره از بقیه رو خبر ندارم.تو مایه های بازی آنلاین نیستم آخه.
david-ebi
09-08-2014, 11:26
به دنبال آقای wang .کدوم مرکز؟کدوم مرکز؟ کدوم مرکز؟ کدوم مرکز؟:n02::34::sq_24:
u2u_2007
09-08-2014, 11:33
کدوم مرکز؟
مرکز رسالت
sadeghrenjer
09-08-2014, 11:57
شما زیاد سخت نگیر برادر !!!:n02:
شما اول بگو 12 داری ؟
چند میگیری شبی؟
اره 12 دارم البته تا دیشب که روی 4 مگ بسته بودن حدود 8 گیگ دانلود کردم :n09::n09:
سرعت دانلود هم فرقی نمیکرد چه تک لینک چه چند تا کلا سرعت 450 بود:n02:
امروز اینقدر زنگیدم که رو 12 مگ بستن :n24:
ببینم امشب چقدر دانلود میکنم:n10:
2 شبه دارم دانلود میکنم الان به این نتیجه رسیدم که 12 مگ خیلی زیاده واسم احتمالا تا 1 ماه دیگه چیزی واسه دانلود پیدا نکنم:n02:
اینم شرایط سرویس 12 مگ وقتی روی 4 بسته شده بود
و امروز که روی 12 بستن
Persian_Gun's
09-08-2014, 13:53
سلام..
آقا منم می خواستم 12 مگ بگیرم ولی این مرکز مخابراتی عطیقه ی ما پشتیبانی نمیکرد!
آخر مجبور شدم 6 مگ بگیرم..(حداکثر توان مرکز)
حالا باید منتظر بمونم ببینم کی 6 مگ میبندن..همین 1 ساعت پیش 6 مگ شدم..
Pouya-HP
09-08-2014, 16:47
اقا این پشتیبانی ما گاگوله:n02: میخواستم بدونم که من که الان downstremam رو 4096 هست با snr17 و line atten 34 تا چه سرعتی میتونم بگیرم؟ بعد اگه خط نکشه لینک میپره یا سرعتم مییاد پایین یا تایم اوتم زیاد میشه؟ اخه اون اوولا که 6 مگ اوومد شارژ کردم با 4 مگ هیچ فرقی نداشت. لطفا جواب بدین:n01:
اقا این پشتیبانی ما گاگوله:n02: میخواستم بدونم که من که الان downstremam رو 4096 هست با snr17 و line atten 34 تا چه سرعتی میتونم بگیرم؟ بعد اگه خط نکشه لینک میپره یا سرعتم مییاد پایین یا تایم اوتم زیاد میشه؟ اخه اون اوولا که 6 مگ اوومد شارژ کردم با 4 مگ هیچ فرقی نداشت. لطفا جواب بدین:n01:
لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
mmahdi302
09-08-2014, 19:16
چند وقته به شدت سرعت ها افت پیدا کرده ، ماله شما ها هم همینطوره؟
بعضی وقت ها بعضی سایت ها رو کامل بالا نمیاره ، ماله شما هم اینطوری شده؟
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داد :n02: اون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا :n02: مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی :n13:
Persian_Gun's
09-08-2014, 20:32
اینم از تست سرعت سرویس 6 مگ که همین امروز گرفتم:
همینطور که تو صفحه ی قبل هم گفتم مرکز مخابراتی ما بالانر از 6 مگ ساپورت نمیکنه!!.. (تو روحش:n02:
konjkavkhan
09-08-2014, 20:37
سلام
من اینترنت 128 صبانت دارم. از همون اول به سرعت 1مگ دانلود میکردم (نزدیک 6 ساله که از صبانت استفاده میکنم). چند وقت پیش متوجه شدم که سرعت up مودمم روی 8مگ بسته شده. اما من تفاوت سرعتی حس نکردم. آیا ممکنه که خود صبانت داخل سرورهاش محدود کننده دیگه ای گذاشته باشه؟ یا اینکه کیفیت خط تلفن من برای این سرعت پایینه؟
کسی نظری نداره؟
کسی نظری نداره؟
سلام شما اجبارا وقتی خطتون روی 8 مگ بسته شده باشه سرعتتون 8 مگ نمی شه چون توی سیستم شرکت سرعتتون کمتر تعریف شده اگر می خواید که سرعت نزدیک به 8 مگ داشته باشید تعرفه های بالاتر مثل 2 مگ یا 6 مگ رو امتحان کنید
مطمئن هستید که سرعت up اینقدر هست صبانت هیچوقت بیشتر از 1 مگ سرعت up رو نمی بنده شاید Attainable Rate رو می گید
1376MAXIMUM
09-08-2014, 20:52
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داد :n02: اون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا :n02: مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی :n13:
مم با ۲ مگ به این مرحله رسیدم واقعا الان دیگه هیچی ندارم دانلود کنم هرچی بازی بود گرفتم فیلمم که نمیگیرم نرم افزارم که همه چیز دارم نیاز ندارم به اخر رسید دانلودام
واقعا درد بدیه
یک عمر عقده ای شدیم
حالا چیزی نیست دانلود کنیم
بدتر از اون مشکل نگه داشتنشونه
حیف اون همه دیتا :n29:
EXCEPT BLU-RAY! :n02:
zodiac67
09-08-2014, 21:20
الان هم دست به خشتک!
سرعت چند گرفتی ؟ اول چقدر سرعت شبانت بود ؟ بعد چه مدت محدود شدی ؟ حالا سرعت شبانت چند شده ؟ :n01:
sadeghrenjer
10-08-2014, 00:38
واقعا درد بدیه
یک عمر عقده ای شدیم
حالا چیزی نیست دانلود کنیم
بدتر از اون مشکل نگه داشتنشونه
حیف اون همه دیتا :n29:
EXCEPT BLU-RAY! :n02:
من که یه هارد 3 ترا خالی دارم ولی یا این روند دانلود 6 ماه دیگه پر میشه
20 دیقه 1 گیگ
بدک نی:n10:
هرچن بعد یه هفته :n23:
دوستان خواهشا کمک کنید
من حدود 2 ساله صبانت دارم 1 مگ داشتم 2 مگ داشتم 512 و 128 بعد شبا سرعت دانلود از سرور ایرانی با همه ی سرویس ها عالی بوده ولی با 2 مگ تا 500 هم میرفت ولی ولی شبا سرعت دانلود از سرور خارجی صفر میشه صفر مطلق
(-273 درجه) میشه یعنی حتی speed test .net هم اصلا به هیچ وجه باز نمیشه با دوتا کامپیوتر هم تست کردم با 5 تا مودم و ...به هیچ وجه درست بشو نیست خود پشتیبانی هم گفت که cario وصل کنی درست میشه نمیدونم شما همچین مشکلی ندارین
خواهشن این دهمین پسته راجع به این موضوع دارم میگم کسی اهمیتی نمیده
اصلا speed test باز نمیشه شبا یه خطامون نامحدود شبا قطع میشه و اون خط محدوده 512 مون هم شبا قطع میشه( اتصال به سرور خارجی)
سرعت دانلود از سرور خارجی 500بایته یا 0.001
دوستان خواهشا کمک کنید
من حدود 2 ساله صبانت دارم 1 مگ داشتم 2 مگ داشتم 512 و 128 بعد شبا سرعت دانلود از سرور ایرانی با همه ی سرویس ها عالی بوده ولی با 2 مگ تا 500 هم میرفت ولی ولی شبا سرعت دانلود از سرور خارجی صفر میشه صفر مطلق
(-273 درجه) میشه یعنی حتی speed test .net هم اصلا به هیچ وجه باز نمیشه با دوتا کامپیوتر هم تست کردم با 5 تا مودم و ...به هیچ وجه درست بشو نیست خود پشتیبانی هم گفت که cario وصل کنی درست میشه نمیدونم شما همچین مشکلی ندارین
اصلا speed test باز نمیشه شبا یه خطامون نامحدود شبا قطع میشه و اون خط محدوده 512 مون هم شبا قطع میشه( اتصال به سرور خارجی)
اینجا همه تو فکر اینن که سرعت دانلود به رخ بکشن .. بگن بیاید بیاید که تموم شد و واحسرتا . :n02:
دوستان خواهشا کمک کنید
رفیق سرور DNS رو عوض کن احتمال داره درست بشه
میتونی از نرم افزار DNS jumper استفاده که بهترین DNS رو پیدا کنه
bilmazlar
10-08-2014, 07:01
دوستان خواهشا کمک کنید
شما روزا این مشکل رو نداری؟ یعنی به راحتی سایتهای خارجی رو مرور میکنی و سرعت دانلود ازشون برات خوبه؟
DNSهایی که ازشون استفاده میکنی چی هستن؟ اگه از DNSهای پیشفرض خود صبانت استفاده میکنی یه چندتا DNS دیگه رو امتحان کن شاید فرجی بشه.
من البته از صبا اینترنت ندارم. مشترک پارسآنلاین هستم. اما واسه ما هم پیش میآد که یه وقتایی سایتهای خارجی باز نمیشن و معمولاً با تغییر DNS درست میشه.
bilmazlar
10-08-2014, 07:08
شما که میرایی داوناستریم خطتون 34اه حداکثرش بتونی 8مگابیت رو بگیری که اونم موقع استفاده بیشتر از 7مگابیت برات کار نمیکنه. تازه این کار باعث میشه SNR داوناستریمت هم حدود 12 یا 13 تا کم بشه که البته الزاماً باعث مشکل نمیشه ولی لب مرز میآد. اگه نوسان نویز در طول شبانهروز داشته باشی یا مودمت ضعیف باشه ممکنه که یه ساعتهای از روز قطعی و وصلی (یا همون پرش لینک)ت زیاد بشه. اگه با SNR پایین، لینکت وصل بشه ممکنه به دلیل پکت لاست، یه مقدار سرعتت کمتر هم بشه.
من خطم یه زمانی مثل شما روی 4مگابیت بسته شده بود و SNR داوناستریم خطم هم 31 یا 32 بود. بعد که پارسآنلاین خطم رو به 9مگابیت ارتقا داد، SNR داوناستریمم اوائل روی 7 بود الآن یه کمی بهتر شده اومده روی 11. اون موقع هم که 7 بود قطعی نداشتم و بدون مشکل وصل میشد. فقط با این که 9مگابیته خطم، ولی سرعتم در بهترین حالتها به صورت متوسط از 7.6 مگابیت بالاتر نمیره.
bilmazlar
10-08-2014, 07:14
سلام
من اینترنت 128 صبانت دارم. از همون اول به سرعت 1مگ دانلود میکردم (نزدیک 6 ساله که از صبانت استفاده میکنم). چند وقت پیش متوجه شدم که سرعت up مودمم روی 8مگ بسته شده. اما من تفاوت سرعتی حس نکردم. آیا ممکنه که خود صبانت داخل سرورهاش محدود کننده دیگه ای گذاشته باشه؟ یا اسنکه کیفیت خط تلفن من برای این سرعت پایینه؟
دوست عزیز. کلاً برای ADSL و ADSL2+ تو ایران هیچ شرکتی پهنای آپاستریم بالاتر از 1مگابیت نمیتونه بده. (یعنی از نظر فنی غیرممکنه.) تو مدولاسیون ADSL2+ اگه از Annex M استفاده بشه حداکثر پهنای باند آپاستریم 3.3مگابیته نه 8تا. ضمن این که تو ایران از نسخه متداولتر Annex A واسه این سرویسا استفاده میشه که حداکثر 1مگابیت پهنای باند آپلود میده.
saeedsajjad
10-08-2014, 08:41
سرعت چند گرفتی ؟ اول چقدر سرعت شبانت بود ؟ بعد چه مدت محدود شدی ؟ حالا سرعت شبانت چند شده ؟ :n01:
512
حدود 180
شب چهارم که همون 12 گیگ رو گرفتم
40 تا 50
konjkavkhan
10-08-2014, 10:08
دوست عزیز. کلاً برای ADSL و ADSL2+ تو ایران هیچ شرکتی پهنای آپاستریم بالاتر از 1مگابیت نمیتونه بده. (یعنی از نظر فنی غیرممکنه.) تو مدولاسیون ADSL2+ اگه از Annex M استفاده بشه حداکثر پهنای باند آپاستریم 3.3مگابیته نه 8تا. ضمن این که تو ایران از نسخه متداولتر Annex A واسه این سرویسا استفاده میشه که حداکثر 1مگابیت پهنای باند آپلود میده.
درسته
حق با شماست.
من اشتباه نوشته بودم. منظور من سرعت دانلود بود.
vox_cine
10-08-2014, 10:19
در حال حاضر 128kb دارم ولی می خوام بالاترین سرعت ممکنه را بگیرم.روی خط من تا چه سرعتی جواب میده؟
sleeplessness
10-08-2014, 10:34
شبی یک گیگ خدا رو شکر:n02:
bilmazlar
10-08-2014, 10:34
درسته
حق با شماست.
من اشتباه نوشته بودم. منظور من سرعت دانلود بود.
خوب. اگه منظورتون سرعت دانلوده، باید دقیق مشخص کنید که تا قبل از این وضعیت سرعت دانلودتون 1مگابایت در ثانیه (MB/s) بوده یا 1مگابیت در ثانیه (Mb/s یا Mbps)؟ اگه 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود داشتین که از اول سرعتتون رو روی همون 8مگابیت درثانیه بسته بودن و تغییری ایجاد نشده. اما اگه 1مگابیت بوده سرعت دانلودتون و الآن روی 8 مگابیت بستن و شما تغییری حس نمیکنی، یعنی از اکانتینگ سرعتتون محدود به همون 1مگابیته.
bilmazlar
10-08-2014, 10:38
در حال حاضر 128kb دارم ولی می خوام بالاترین سرعت ممکنه را بگیرم.روی خط من تا چه سرعتی جواب میده؟
تو این عکس مشخص نیست که الآن سرعت دانلودتون روی چه عددی بسته شده. از نظر تئوری همون طوری که توی این عکس هم نوشته تا 12 - 13 مگابیت رو میتونین بگیرین. ولی این بستگی داره به سرعت الآنتون. چون اگه رو سرعتهای پایینتر بسته شده باشه خطتون، با توجه به SNR پایین 6.4، خیلی امکان دستیابی به سرعت بالاتر وجود نداره.
vox_cine
10-08-2014, 11:02
تو این عکس مشخص نیست که الآن سرعت دانلودتون روی چه عددی بسته شده. از نظر تئوری همون طوری که توی این عکس هم نوشته تا 12 - 13 مگابیت رو میتونین بگیرین. ولی این بستگی داره به سرعت الآنتون. چون اگه رو سرعتهای پایینتر بسته شده باشه خطتون، با توجه به SNR پایین 6.4، خیلی امکان دستیابی به سرعت بالاتر وجود نداره.
شما روزا این مشکل رو نداری؟ یعنی به راحتی سایتهای خارجی رو مرور میکنی و سرعت دانلود ازشون برات خوبه؟
DNSهایی که ازشون استفاده میکنی چی هستن؟ اگه از DNSهای پیشفرض خود صبانت استفاده میکنی یه چندتا DNS دیگه رو امتحان کن شاید فرجی بشه.
من البته از صبا اینترنت ندارم. مشترک پارسآنلاین هستم. اما واسه ما هم پیش میآد که یه وقتایی سایتهای خارجی باز نمیشن و معمولاً با تغییر DNS درست میشه.
نه روز ها مثله برق سایت خارجی رو باز میکنه حتی سرعت دانلود خارجی تو روزا با سرور خارجی فرقی نداره
من DNS رو یه بار تغییر دادم ولی دقیق بررسی نکردم درست شد یا نشد از namebench استفاد کنم خوبه؟
bilmazlar
10-08-2014, 11:21
نه روز ها مثله برق سایت خارجی رو باز میکنه حتی سرعت دانلود خارجی تو روزا با سرور خارجی فرقی نداره
من DNS رو یه بار تغییر دادم ولی دقیق بررسی نکردم درست شد یا نشد از namebench استفاد کنم خوبه؟
آره. اونم نرمافزار خوبیه. ولی همین 8.8.8.8 گوگل یا این 178.63.68.84 هتزنر آلمان رو به عنوان اولین DNS ست کن ببین تو اون ساعتها مشکل باز کردن سایتهای خارجی حل میشه یا نه.
اگه مشکلت با تغییر DNS حل نشه، ایراد کار از خود ISP باید باشه. راهحل پشتیبانی هم که گفته از کریو استفاده کنی فقط سلب مسؤولیت از خودشونه. چون شما روزا مشکلی نداری ولی شبا که شبکه ترافیکش میره بالا دچار مشکل میشی.
bilmazlar
10-08-2014, 11:36
ببین. منظورم این سرعت نیست. تو مشخصات مودم معمولاً یه چیزی به اسم Rate کنار Attainable Rate نشون داده میشه که پهنای باندی هست که خطتتون روش بسته شده که بهش میگن سرعت پروفایل. مثلاً اینترنتی که ما تو محل کار داریم. اینترنت نامحدوده 1مگابیته. اما تو مشخصات مودم سرعت پروفایلمون روی 9مگابیت بسته شده. یعنی با این تنظیمات خط ADSL ما حداکثر تا 9مگابیت میتونه کشش داشته باشه. اما شرکت ممکنه با این وجود، سرعت شما رو از طریق سیستم اکانتینگ روی 1مگابیت محدود کرده باشه که تو تست اسپیدتست شما اون سرعت اکانتینگ نشون داده میشه. شما یه شات کامل از همون صفحهای که اطلاعات مودم رو تو پست قبلیت گذاشتی بگیر. حتماً یه جایی تو اون صفحه این اطلاعات وجود داره.
سلام دوستان صبانت میشه اینترنتی از توی سایتشون ثبت نام کنیم یا حتماً باید حضوری بریم؟ اگه میشه مراحل ثبت نام اینترنتیش چجوی هست ؟ من یک در خواست توی سایتش دادم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد
konjkavkhan
10-08-2014, 12:14
سلام
فکر کنم Accounting سرعت منو محدود کرده نه سرعت خط ADSL.
ll,k, hc [,hfj,k
vox_cine
10-08-2014, 12:25
ببین. منظورم این سرعت نیست. تو مشخصات مودم معمولاً یه چیزی به اسم Rate کنار Attainable Rate نشون داده میشه که پهنای باندی هست که خطتتون روش بسته شده که بهش میگن سرعت پروفایل. مثلاً اینترنتی که ما تو محل کار داریم. اینترنت نامحدوده 1مگابیته. اما تو مشخصات مودم سرعت پروفایلمون روی 9مگابیت بسته شده. یعنی با این تنظیمات خط ADSL ما حداکثر تا 9مگابیت میتونه کشش داشته باشه. اما شرکت ممکنه با این وجود، سرعت شما رو از طریق سیستم اکانتینگ روی 1مگابیت محدود کرده باشه که تو تست اسپیدتست شما اون سرعت اکانتینگ نشون داده میشه. شما یه شات کامل از همون صفحهای که اطلاعات مودم رو تو پست قبلیت گذاشتی بگیر. حتماً یه جایی تو اون صفحه این اطلاعات وجود داره.
یک ساعتی هست که خودمو مشغول کردم! در ابتدا یک مودم قدیمی(asus غیر وایرلس) وصل کردم و نتیجه ی زیر را گرفتم:
با توجه به گفته های شما میشه گفت که پهنای باند روی 4 مگ بسته شده است.
بعد دوباره مودم وایرلس asus رو وصل کردم و چه با سیم و چه بی سیم نتیجه ی زیر را میده(البته جای مودم را تغییر دادم و گذاشتم همون جایی که مودم قدیمی را گذاشته بودم):
تفاوت SNR توی این دو مودم عادیه؟تمامی حالات و محل قرار گرفتن مودم توی دو حالت یکسان بود.
vox_cine
10-08-2014, 12:39
گویا اون قسمتی از مودم جدید که اطلاعات را ازش بر می داشتم خیلی معتبر نیست.یک قسمت دیگه داره که نتیجه اش را در زیر می بینید:
با توجه به این جدول تا چه سرعتی روی این خط به مشکل بر نمی خورم؟
david-ebi
10-08-2014, 13:09
گویا اون قسمتی از مودم جدید که اطلاعات را ازش بر می داشتم خیلی معتبر نیست.یک قسمت دیگه داره که نتیجه اش را در زیر می بینید:
شما مشخصات خطت دقیقا مثل خط من هست زمانیکه روی 4 مگابیت بودم.اما عدد attenuation ات از من بهتره.یکیه من 44 بو و مال شما 36 هست.من تونستم برم روی 10 مگ و الانم با صبانت روی 10 مگم اما نتونستم روی 12 برم.شما هم قطعا روی 10 مگ میتونی بری و با توجه به بهتر بودن عدد attenuation ات نسبت به من شاید 12 مگ رو هم بتونی بگیری.
david-ebi
10-08-2014, 13:17
آره. اونم نرمافزار خوبیه. ولی همین 8.8.8.8 گوگل یا این 178.63.68.84 هتزنر آلمان رو به عنوان اولین DNS ست کن ببین تو اون ساعتها مشکل باز کردن سایتهای خارجی حل میشه یا نه.
اگه مشکلت با تغییر DNS حل نشه، ایراد کار از خود ISP باید باشه. راهحل پشتیبانی هم که گفته از کریو استفاده کنی فقط سلب مسؤولیت از خودشونه. چون شما روزا مشکلی نداری ولی شبا که شبکه ترافیکش میره بالا دچار مشکل میشی.
خدمت دوست عزیزم bilmazlar عرض کنم منم این مشکل رو دارم اما نه به این حادی.یعنی روزانه سرعت داتلودم از سرور خارجی و داخلی یکیه اما در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا نصف سرور داخلی میشه.اما جالب اینجاست که از ساعت 5 صبح به بعد باز دوباره سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی با هم برابر میشه.خلاصه موندم اینا چه سیاستی در پیش گرفتن و برای چی این محدودیتها رو اعمال میکنن.یک چیزی هم به نام آی دانلود یا v.p.n ایرانی اومده که این مشکل رو به حساب حل کنه اما برای خیلی از بچه ها که باهاشون صحبت کردم و از جمله خودم بی اثر بوده.
bilmazlar
10-08-2014, 13:50
یک ساعتی هست که خودمو مشغول کردم! در ابتدا یک مودم قدیمی(asus غیر وایرلس) وصل کردم و نتیجه ی زیر را گرفتم:
با توجه به گفته های شما میشه گفت که پهنای باند روی 4 مگ بسته شده است.
بعد دوباره مودم وایرلس asus رو وصل کردم و چه با سیم و چه بی سیم نتیجه ی زیر را میده(البته جای مودم را تغییر دادم و گذاشتم همون جایی که مودم قدیمی را گذاشته بودم):
تفاوت SNR توی این دو مودم عادیه؟تمامی حالات و محل قرار گرفتن مودم توی دو حالت یکسان بود.
دقیقاً همین عدد 4095 kbps مد نظرم بود. این تفاوت SNR هم عادیه. علتش کیفیت قطعات مودمهاست.
به نظر میآد با Atten داوناستریم 36 یا 37 دسیبل که هر دو مودم نشون میدن، شما بتونی حول و حوش 12مگابیت رو بگیری. چون الآن هم مدولاسیون خطتون روی ADSL2+اه اگه پروفایلتون رو روی 12مگابیت ببندن SNR احتمالاً میآد زیر 6 دسیبل که میتونه مشکلساز بشه. روی 10مگابیت احتمالاً سرویس پایدارتری میتونین داشته باشین. اما ظاهراً صبانت فقط 8مگابیت و 12مگابیت میده.
پیشنهادم اینه که اگه میخوان ارتقا بدین، یه سرویس 8مگابیت بگیرین 1ماهه. بعد مشخصات خط رو با سرویس جدید اینجا بذارین تا بشه بررسی کرد که آیا 12مگابیت به مشکل برمیخورین یا نه.
david-ebi
10-08-2014, 14:08
این تفاوت SNR هم عادیه. علتش کیفیت قطعات مودمهاست.
جناب bilmazlar آیا امکان داره با تعویض مودم و استفاده از مودم بهتر در حد 2 یا 3 دسی بل عدد snr بالاتر بره؟
bilmazlar
10-08-2014, 14:09
خدمت دوست عزیزم bilmazlar عرض کنم منم این مشکل رو دارم اما نه به این حادی.یعنی روزانه سرعت داتلودم از سرور خارجی و داخلی یکیه اما در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا نصف سرور داخلی میشه.اما جالب اینجاست که از ساعت 5 صبح به بعد باز دوباره سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی با هم برابر میشه.خلاصه موندم اینا چه سیاستی در پیش گرفتن و برای چی این محدودیتها رو اعمال میکنن.یک چیزی هم به نام آی دانلود یا v.p.n ایرانی اومده که این مشکل رو به حساب حل کنه اما برای خیلی از بچه ها که باهاشون صحبت کردم و از جمله خودم بی اثر بوده.
ببینین. این مشکل تفاوت سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی به اختلاف پهنای باند کلی ISP برای شبکه داخل کشور و شبکه بینالمللی (اینترنت) مربوطه. با وجود راه افتاده این اینترانت ملی و تأکیدات فراون، طبق آماری که هفته پیش معاون بهرهبرداری شرکت زیرساخت ارائه کرده بود حدود 30 درصد ترافیک کاربران تو ایران به شبکه داخل کشور منتقل شده که خیلی هم بد نیست. شرکتهای ISP پهنای باند شبکه داخل کشورشون بیشتر از پهنای باند اینترنت خارج از کشورشونه چون زیرساخت ایجاد شده در داخل کشور این اجازه رو میده.
تو روز با توجه به این که خیلی از کاربرا به دلیل سرویسهای حجمی، خیلی بار ترافیک شبکه ISP و کل کشور (چه از شبکه داخل کشور و چه از اینترنت بینالمللی) رو بالا نمیبرن، این تفاوت برای کاربرا مشخص نمیشه. اما شبا که ساعتهای رایگانه و خیلیها بین ساعت 2 تا 5 صبح مشغول دانلودهای سنگین هستن و اکثر این دانلودها و ترافیک مربوطه از سرورهای خارجیه (با همون نسبت 30 به 70)، پهنای باند اینترنت شرکتها و کل کشور به سرعت پر میشه و کم میآد اما پهنای باند شبکه داخلی شرکتها هنوز جا داره.
این که بعد از ساعت 5 صبح این اختلاف کم میشه هم به این خاطره که فصل مشترک ساعت رایگان شرکتهای مختلف همین 2 تا 5 یا 6 صبحه و خیلی از دانلودرها هم معمولاً شبزندهدارن. یعنی تا ساعتهای 4 یا 5 صبح بیدارن و دانلود میکنن بعد سیستم رو خاموش میکنن و میخوابن. مثل دانشجوها! :n06:
اون VPN داخلی کاری که میکنه اینه که یه سرور پرسرعت (با پهنای باند خیلی زیاد حتی در حد گیگابیت) تو داخل کشور ایجاد میکنه و یه پل این وسط میزنه و کاربر به جای این که فایلهاش رو مستقیم از سرور خارجی روی سیستم خودش و با استفاده از سهمیه محدود پهنای باند اینترنت بینالمللش دانلود کنه، اول اون سرور این کار رو میکنه بعد اون فایل رو به سیستم کاربر منتقل میکنه. این جوری سرویس خارجی رو به یه سرویس داخلی و روی شبکه داخل کشور منتقل میکنه و انتظار میره کاربر با سرعت بالاتری دانلود کنه. اما اگه تعداد مشترکان همین VPN هم زیاد بشن، پهنای باند اینترنت خارج از کشور اون VPN هم ممکنه دیگه کفاف نده.
باید دنبال VPN داخلیی بگردین که مشترکهای کمتری داره. البته نمیدونم الآن گیر میآد یا نه.
bilmazlar
10-08-2014, 14:14
جناب bilmazlar آیا امکان داره با تعویض مودم و استفاده از مودم بهتر در حد 2 یا 3 دسی بل عدد snr بالاتر بره؟
بله. امکان داره. شاهدش هم نتایج دو مودمی هست که دوستمون vox_cine بالاتر گذاشتن.
البته اینم بگم که SNR در طول شبانهروز متغیره و ممکنه تا همین مقدار که شما میگی تغییر کنه به دلایل مختلف.
david-ebi
10-08-2014, 14:18
تشکر از bilmazlar عزیز که جواب خیلی از ابهامات رو به این قشنگی میده و آدمو از سردرگمی در میارن.ممنون از ارائه این دلایل فنی و دقیق.:n16:.من یک سوال و بحث کلی دیگه هم درباره اینترنت دارم که اگر اجازه بدید برای اینکه تاپیک از مسیر اصلیش که درباره کاربرای صبانت و مشکلاتشون هست خارج نشه به صورت پ.خ. ازتون بپرسم.
سلام دوستان صبانت میشه اینترنتی از توی سایتشون ثبت نام کنیم یا حتماً باید حضوری بریم؟ اگه میشه مراحل ثبت نام اینترنتیش چجوی هست ؟ من یک در خواست توی سایتش دادم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد.
اقا نبود کسی که این کار رو کرده باشه ؟ ثبت نام اینترنتی کسی انجام نداده ؟؟
Persian_Gun's
10-08-2014, 19:12
.
اقا نبود کسی که این کار رو کرده باشه ؟ ثبت نام اینترنتی کسی انجام نداده ؟؟
با نمایندگی فروش شهر خودتون تماس بگیرید کارتون زودتر راه میوفته..
این کارا رو کردم درست نشد
چیکار کنم بقیه همچین مشکلی ندارن سرعت از سرور خارجی صفر میشه صفر
دوستان من الان 8 مگ دارم، دو سه روز اول تا شبی 13 گیگ هم دانلود کردم ولی الان که 10 روز گذشته سرعت دانلود شبانم افت کرده و حداکثر حدود 7 تا 10 گیگ میتونم بگیرم، چرا؟
bilmazlar
11-08-2014, 07:05
این کارا رو کردم درست نشد
چیکار کنم بقیه همچین مشکلی ندارن سرعت از سرور خارجی صفر میشه صفر
به نظر میآد محدودیت خود صبانت باشه تو ساعتهای شبانه. ولی بازم صفر شدن سرعت از سرور خارجی کلاً خیلی عجیبه. ببینم، شما این مشکل رو با همه سرورهای خارجی داری یا با بعضی از اونها؟
به هر حال، این مشکلت رو باز هم از طریق پشتیبانی باید پیگیری کنی. اگه اونا جواب درست و حسابی ندادن، شما یه شکایت تو سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کن تا برات پیگیری کنن.
Persian_Gun's
11-08-2014, 11:04
آقا من واسه شبانه یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی تک فایل دانلود میکنم سرعتم بین 100 تا 140 کیلو در نوسان هست ولی اگر یه فایل دیگه همزمان بذارم واسه دانلود سرعتم برای هر فایل دانلودی 100 تا 140 میشه یعنی در مجموع حدود 260 کیلو دانلود میکنم..حالا اگه تعداد فایل دانلود همزمان رو به 5 برسونم سرعتم در مجموع به 520 کیلو میرسه..(یعنی برای هر دانلود همون حدودا" 120 کیلو)
حالا میخوام ببینم راهی هست که من سرعت دانلودم برای یک فایل 520 بشه و مجبور نباشم چند تا فایل با هم دانلو کنم..
راه حلی که خودم به ذهنم رسید این بود که تعداد کانکشن رو در IDM از 16 به 32 بذارم.ولی وقتی اینکارو میکنم رو همون 16 میمونه و بیشتر نمیشه که فکر میکنم بخاطر محدودیت سرور هست..
من برای دانلود از rapidpars استفاده میکنم که فکر کنم این محدودیت کانکشن رو داره..اگه سروری میشناسید که 32 کانکشن ساپورت کنه معرفی کنید..
کلا" راه حل چی میتونه باشه؟
مرسی.
sadeghrenjer
11-08-2014, 11:15
سرعت دانلود من در ساعات شبانه رایگان سرویس 12 مگ صبانت
می خواستم سرویس 12 مگ بگیرم ولی میگن مرکز مخابراتی شما فقط تا 2 مگ سرویس ارائه میدیم و تازه سرعتش هم از 2 مگ بیشتر نمیشه. آیا همینطوره ؟
می خواستم سرویس 12 مگ بگیرم ولی میگن مرکز مخابراتی شما فقط تا 2 مگ سرویس ارائه میدیم و تازه سرعتش هم از 2 مگ بیشتر نمیشه. آیا همینطوره ؟
Persian_Gun's
11-08-2014, 11:37
بله همینطوره مرکز مخابراتی ما هم تا 6 مگ بیشتر نمیده..حالا دقیق نمیدونم بخاطر تجهیزات هست یا چیزه دیگه..
ramingsm
11-08-2014, 11:39
آقا من واسه شبانه یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی تک فایل دانلود میکنم سرعتم بین 100 تا 140 کیلو در نوسان هست ولی اگر یه فایل دیگه همزمان بذارم واسه دانلود سرعتم برای هر فایل دانلودی 100 تا 140 میشه یعنی در مجموع حدود 260 کیلو دانلود میکنم..حالا اگه تعداد فایل دانلود همزمان رو به 5 برسونم سرعتم در مجموع به 520 کیلو میرسه..(یعنی برای هر دانلود همون حدودا" 120 کیلو)
حالا میخوام ببینم راهی هست که من سرعت دانلودم برای یک فایل 520 بشه و مجبور نباشم چند تا فایل با هم دانلو کنم..
راه حلی که خودم به ذهنم رسید این بود که تعداد کانکشن رو در IDM از 16 به 32 بذارم.ولی وقتی اینکارو میکنم رو همون 16 میمونه و بیشتر نمیشه که فکر میکنم بخاطر محدودیت سرور هست..
من برای دانلود از rapidpars استفاده میکنم که فکر کنم این محدودیت کانکشن رو داره..اگه سروری میشناسید که 32 کانکشن ساپورت کنه معرفی کنید..
مرسی.
دوست عزیز برای 32 کانکشن شدن علاوه بر اینکه تعداد را روی 32 گذاشتید بخش connection type/speed را هم بزارید روی highspeed
Persian_Gun's
11-08-2014, 11:47
دوست عزیز برای 32 کانکشن شدن علاوه بر اینکه تعداد را روی 32 گذاشتید بخش connection type/speed را هم بزارید روی highspeed
مرسی.به نکته ی ظریفی اشاره کردی:n09:
vox_cine
11-08-2014, 12:34
بعد از گفتگو با نماینده فروش سرویس 6 مگ خریدم.
پهنای باند دانلود را روی 8 مگ گذاشتند ولی پهنای باند آپلود روی 508 کیلو بایته(نصف مقداری که قبلا بود) که خیلی خیلی سرعت را پایین آورده.چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جواب درستی بهم ندادند.اوایل می گفتند که مشکل از نویز روی خططونه بعد هم که گفتم SNR Margin آپلود من بهترین حالته و تا 1 مگ را جواب میده گفتند که ما نمی تونیم پهنای باند آپلود را عوض کنیم!!!
تنها هدفم از ارتقاء اینترنت این بود که زمان بازگشایی کانال های اسکای ایتالیا را از 420 میلی ثانیه به زیر 150 میلی ثانیه برسونم که الان تقریبا هیچ فرقی نکرده و متوسط 350 میلی ثانیه طول میکشه.البته قبلا 5 تا 10 دقیقه یکبار یک فیریز داشت که الان دیگه بدون فیریز شده ولی مطمئنم که موقعی که اینترنت شلوغه حتما با این سرعت آپلود فیریز خواهد داشت.
بقیه دوستانی که 6 مگ دارند پهنای باند آپلودشون چقدره؟
به نظر میآد محدودیت خود صبانت باشه تو ساعتهای شبانه. ولی بازم صفر شدن سرعت از سرور خارجی کلاً خیلی عجیبه. ببینم، شما این مشکل رو با همه سرورهای خارجی داری یا با بعضی از اونها؟
به هر حال، این مشکلت رو باز هم از طریق پشتیبانی باید پیگیری کنی. اگه اونا جواب درست و حسابی ندادن، شما یه شکایت تو سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کن تا برات پیگیری کنن.
همه ی سایت های خارجی فقط و فقط سایت های معروف ایرانی مثله همین سایت و mihan download و download ها و gamefa و pardisgame و اینا باز میشه حتی soltanmusic هم باز نمیشه به احتمال زیاد خارجیه هیچ سایت خارجی باز نمیشه حتی ایرانی هایی که مرکزشون تو خارجه
همه ی سایت های خارجی فقط و فقط سایت های معروف ایرانی مثله همین سایت و mihan download و download ها و gamefa و pardisgame و اینا باز میشه حتی soltanmusic هم باز نمیشه به احتمال زیاد خارجیه هیچ سایت خارجی باز نمیشه حتی ایرانی هایی که مرکزشون تو خارجه خوب اینترانت شده برای منم چند وقت یه بار اینجور میشه،ارتباط با سایتهای هاست خارج از ایران قطع میشه،از طرف مخابرات احتمالا دستکاری میکنند برعکسش هم اتفاق افتاده که فقط سایت های خارج از ایران باز بشن
mohammad.dad
11-08-2014, 13:03
پهنای باند دانلود را روی 8 مگ گذاشتند ولی پهنای باند آپلود روی 508 کیلو بایته(نصف مقداری که قبلا بود) که خیلی خیلی سرعت را پایین آورده.چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جواب درستی بهم ندادند.اوایل می گفتند که مشکل از نویز روی خططونه بعد هم که گفتم SNR Margin آپلود من بهترین حالته و تا 1 مگ را جواب میده گفتند که ما نمی تونیم پهنای باند آپلود را عوض کنیم!!!
تنها هدفم از ارتقاء اینترنت این بود که زمان بازگشایی کانال های اسکای ایتالیا را از 420 میلی ثانیه به زیر 150 میلی ثانیه برسونم که الان تقریبا هیچ فرقی نکرده و متوسط 350 میلی ثانیه طول میکشه.البته قبلا 5 تا 10 دقیقه یکبار یک فیریز داشت که الان دیگه بدون فیریز شده ولی مطمئنم که موقعی که اینترنت شلوغه حتما با این سرعت آپلود فیریز خواهد داشت.
دوست عزیر حداکثر سرعت دانلودت چنده؟ اگه زحمتی نیست یه پینگ با سرور اروپا میزاری ؟ ممنون
bilmazlar
11-08-2014, 13:17
همه ی سایت های خارجی فقط و فقط سایت های معروف ایرانی مثله همین سایت و mihan download و download ها و gamefa و pardisgame و اینا باز میشه حتی soltanmusic هم باز نمیشه به احتمال زیاد خارجیه هیچ سایت خارجی باز نمیشه حتی ایرانی هایی که مرکزشون تو خارجه
من الآن چک کردم. از این سایتهایی که اسم بردی p30world و pardisgame و soltanmusic67.ir یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورهاشون خارج از کشوره. یعنی پس مشکلی که میگی عمومی نیست. میخوام ببینم تو این ساعت سایت yahoo رو هم نمیتونی باز کنی؟
amirpers
11-08-2014, 13:27
دوستان صبا نت كلا سرعت دانلودش چه جوريه؟ مثلا 512 چه سرعت دانلودي ميده؟
شبانه رايگان داره؟
Le0nard0
11-08-2014, 13:43
برای چیزی که مدنظر شماست پینگ مهمه نه سرعت آپلود . شما سرعت آپلودت 100 مگ هم باشه ولی پینگت بالا باشه باز هم فریز داری .
vox_cine
11-08-2014, 14:27
دوست عزیر حداکثر سرعت دانلودت چنده؟ اگه زحمتی نیست یه پینگ با سرور اروپا میزاری ؟ ممنون
سرعت دانلود حداکثر 980 کیلوبایت بر ثانیه است.سرعت خیلی بالا پایین میشه.صبح سرور اروپا و ایران تفاوتی نداشتند ولی الان اروپا کمتره:
برای چیزی که مدنظر شماست پینگ مهمه نه سرعت آپلود . شما سرعت آپلودت 100 مگ هم باشه ولی پینگت بالا باشه باز هم فریز داری .
سرعت آپلود روی پینگ تاثیر داره.مخصوصا وقتی که همزمان با اینترنت مشغول دانلود تورنت هستم و اون طرف هم CCCam فعاله.البته من با پینگ مشکلی ندارم چونکه قبلا هم فیریز نداشتم.توقعم این بود که سرعت باز شدن شبکه(برای بار اول) پیشرفت زیادی بکنه(برسه به زیر 150 میلی ثانیه) چراکه کد با سرعت زیادی از روی سرور دریافت خواهد شد ولی با توجه به اینکه سرعت فرستادن درخواست کد(سرعت آپلود) پایین تر اومده تقریبا تاثیری روی این مورد نداشته.
1376MAXIMUM
11-08-2014, 14:51
مرسی.
سرور قوی پیدا کن مثلا تو داخلی هاش دانلود ها ممکنه لینک های شما هم از طرف ارایه دهنده لینک دانلود محدود شده باشه
جالبه. سرعت روزانه من با سرویس 12 مگ با اسپید تست نهایتا 6 و یا 7 مگابیت و البته بسیار متغیر بعضی وقت ها 4 و 3 هم میرسه با سرور داخلی. تهران .
شبانه هم که نهایتا 0.3 و 0.4 و 0.5 مگابیتس. سرعت دانلود هم به تبع همین روزانه سرور داخلی نهایتا 900 و گاهی اوقات 1.2 و شبانه تک لینک به زور پنجاه یا شصت کیلو بایت.
این شبانه به نظرم اصلا معلوم نیست به چه صورت هست.
amirpers
11-08-2014, 15:42
شبانه رايگان داره؟
دوستان جواب من فراموش نشه لطفا.
ضمنا اين استفاده منصفانه براي شب ها كه رايگانه يعني چي؟
شبانه رايگان داره؟
(حداقل توی شیراز) شما هر سرعتی بگیری صبانت 2 برابرش به شما سرعت میده.
مثلا من 1 مگ داشتم سرعتم 2 مگ بود، 2 مگ داشتم 3.6 بود.
ولی در سرعتهای بالا اینطور نیست.
شبانه رایگان هم داره. از ساعت 2 تا 7 صبح.
sleeplessness
11-08-2014, 18:07
دوستان جواب من فراموش نشه لطفا.
ضمنا اين استفاده منصفانه براي شب ها كه رايگانه يعني چي؟
شانسیه دوست من
خیلی وقت بود شبی 3 گیگ با 512 دان میکردم یهو شد شبی 700 مگ سرویسم عوض کردم دو شب خوب بود باز این محدودیت اعمال شد تقریبا شبیه جدول زیر
david-ebi
11-08-2014, 21:27
دوستان دیشب سرعت شبانه فوق العاده عالی شده بود.من ساعت 2:30 نیمه شب لینک تو امضام رو با سرعت 650 کیلو بایت دانلود کردم.وجالب اینجا بود که از ساعت 4 صبح سرعتش شد 1.1 مگابایت به طور متوسط:n04:.سرور داخلی هم که از اولین لحظه تا آخرین لحظه 1.1 مگابایت بود.اما تا به حال سرور خارجی به این شدت حال نداده بود:n02:راستی یکی از دوستان تست سرعتشو از سایت اسپیدتست در ساعات رایگان گذاشته بود که 12 مگی هم بود این دوستمون و پهنای باندش با ساعات روزانه هیچ فرقی نمیکرد.اما برای من جالب اینجاست که سایت اسپیدتست پهنای باندمو در ساعات رایگان شبانه 1.5 مگابیت نشون میده اما به راحتی سرعت دانلودم به 1.1 مگابایت میرسه.در ضمن برای یادآوری من 10 مگابیت هستم و نه 12 مگابیت:n02:
sleeplessness
11-08-2014, 21:38
دوستان دیشب سرعت شبانه فوق العاده عالی شده بود.من ساعت 2:30 نیمه شب لینک تو امضام رو با سرعت 650 کیلو بایت دانلود کردم.وجالب اینجا بود که از ساعت 4 صبح سرعتش شد 1.1 مگابایت به طور متوسط:n04:.سرور داخلی هم که از اولین لحظه تا آخرین لحظه 1.1 مگابایت بود.اما تا به حال سرور خارجی به این شدت حال نداده بود:n02:راستی یکی از دوستان تست سرعتشو از سایت اسپیدتست در ساعات رایگان گذاشته بود که 12 مگی هم بود این دوستمون و پهنای باندش با ساعات روزانه هیچ فرقی نمیکرد.اما برای من جالب اینجاست که سایت اسپیدتست پهنای باندمو در ساعات رایگان شبانه 1.5 مگابیت نشون میده اما به راحتی سرعت دانلودم به 1.1 مگابایت میرسه.در ضمن برای یادآوری من 10 مگابیت هستم و نه 12 مگابیت:n02:
همشهری هر شب اگه تونسنی دان کن
ببین بعد چند شب محدود میشی یا نه؟
چون اولین شب دانلود 7 گیگ دانلود داشتم
اما شب دوم از ساعت 4 محدود شدم الان شده شبی یک گیگ
flatrish
11-08-2014, 22:19
بچه ها شما میتونید با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یوتیوب برین؟
1 ماه شد
400 گیگ دانلود
میانگین 13 گیگ
البته اکثرا تورنت
با سرور داخلی خیلی بیشتر میشه گرفت
حالا محدود شدیم بودیم خاهیم شد یا نه.....:n13: :9:
فک نکنم:n02:
بچه ها شما میتونید با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یوتیوب برین؟
نه عزیز
flatrish
11-08-2014, 22:49
همیشه بسته بوده یا منظورتون اینکه الان نمیشه؟
شاتل باز بود ولی بعضی وقتا هم نمیشد رفت.
همیشه بسته بوده
من الآن چک کردم. از این سایتهایی که اسم بردی p30world و pardisgame و soltanmusic67.ir یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورهاشون خارج از کشوره. یعنی پس مشکلی که میگی عمومی نیست. میخوام ببینم تو این ساعت سایت yahoo رو هم نمیتونی باز کنی؟
yahoo باز میشه ولی خیلی طول میکشه بقیه ی سایت های خارجی هم بعد نیم ساعت باز میشن( که الیته تا یه مدتی فقط میتونه لود کنه بعد از اون خود Chrom دیگه لود نمیکنه ) مثلا بازی league of legends دیگه نمیشه حتی بازی دیگری رو تماشا کرد که هیچ سرعتی نمیخواد یه بازی 1 ساعته فقط 5 مگ میخواد اونو نمیتونه دان کنه وسطش مینویسه کانکشتن قطع شد
مثلا بعضی از بازی های انلاین هست که دانلودر دارن مثله همین league of legends یا هر بازی انلاین دیگه اون luncher که بازی رو دان میکنه اصلا سرعتش صفر میشه
یه چیز خیلی جالب league of legends رو گذاشته بودم اپدیت بشه ساعت 1:55 سرعت 200 بود سر ساعت 2 اینجوری شد 200-190-180-150-100-50-0-0-0-timeout error
sasan.69
12-08-2014, 02:00
رفقا صبانتی من..این شرکت سرور داخلی رو محدود میکنه؟
david-ebi
12-08-2014, 03:51
رفقا صبانتی من..این شرکت سرور داخلی رو محدود میکنه؟
کلا بحث سر سرور خارجی هستش وگرنه سرور داخلی رو فکر نکنم هیچ شرکتی محدود کنه:n13:.و صبانت هم به طبعش نخیر سرور داخلی رو محدود نمیکنه.
کلا بحث سر سرور خارجی هستش وگرنه سرور داخلی رو فکر نکنم هیچ شرکتی محدود کنه:n13:.و صبانت هم به تبعش نخیر سرور داخلی رو محدود نمیکنه.
شاتل محدود میکنه هم از سرور خارجی و هم داخلی
solidworm
12-08-2014, 05:55
بسته به حجم و سرویس خریداری شده، صبانت سرعت دانلود شبانه رو محدود می کته. من 3 گیگ اکانت 2 مگم رو شارژ کردم. تقریبا همین مقدار شبانه دانلود کردم و بعد سرعت شبانه پایین اومد( 120KB/s). این جدول معروف کاملا صحت داره.
amirpers
12-08-2014, 07:48
شانسیه دوست من
خیلی وقت بود شبی 3 گیگ با 512 دان میکردم یهو شد شبی 700 مگ سرویسم عوض کردم دو شب خوب بود باز این محدودیت اعمال شد تقریبا شبیه جدول زیر
اين ها سرعت شبانه است يا سرعت تو طول روز؟
سرعتاش پايينه آخه
bilmazlar
12-08-2014, 08:46
اين ها سرعت شبانه است يا سرعت تو طول روز؟
سرعتاش پايينه آخه
اینا که بالاش نوشته سرعت شبانه. یعنی بر اساس این جدول شبانه سرعت دانلود نصف سرعت اسمی سرویس میشه.
sorooshfm
12-08-2014, 09:21
بابا الکی جو سازی نکنین یک کاری نکنین که صبانت بخواد واقعا شبانه رو محدود کنه من خودم چند ساله مشتری صبا هستم ولی اصلا محدود نشدم بلکه سرعت های شبانه نوسان داشته اینا یک ترفنده از طرف شرکت برای این که مزه دهن ملت رو بچشن بعد اگه جواب داد واقعا محدود کنن پس جو الکی ندین:n23::n23::n23:
david-ebi
12-08-2014, 12:59
شاتل محدود میکنه هم از سرور خارجی و هم داخلی
البته درست میگید شما.من یادم رفته بود.حتی آسیاتکی هم که دارم البته در بعضی ساعات و در بعضی از روزها سرعت سرور داخلی رو هم در طول روز محدود میکنه.اینطور که من میبینم کم کم همه isp ها دارن بهش دچار میشن.این وسط برد رو isp ای میکنه که از این کارها نکنه و سرعت شبانه اش هم خوب باشه.مثل صبانت در حال حاضر.ولی اگر دستور براشون بیاد همشون مجبورن بدون استثناء این کار رو بکنن و اونوقته که بیچاره مشترک یعنی ما:n03:
vox_cine
12-08-2014, 13:39
امروز دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم تا سرعت آپلود را درست کنند.خوشبختانه کسی که امروز جواب داد خیلی خوش برخورد تر بود و بجای اینکه بهانه های الکی بیاره سریع پیگیر کار شد و با پهنای باند دانلود 8 مگ پهنای باند آپلود را به 1 مگ رسوند.در حال حاضر همه چی خوبه.
david-ebi
12-08-2014, 14:12
امروز دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم تا سرعت آپلود را درست کنند.خوشبختانه کسی که امروز جواب داد خیلی خوش برخورد تر بود و بجای اینکه بهانه های الکی بیاره سریع پیگیر کار شد و با پهنای باند دانلود 8 مگ پهنای باند آپلود را به 1 مگ رسوند.در حال حاضر همه چی خوبه.
دوست عزیز درسته که صبانت سرویس 10 مگ نداره اما اگر خطت جواب بده و بهشون بگی خودشون به صورت دستی خطت رو روی 10 مگ ست میکنند.و با توجه به خط شما که شبیه مشخصات خط من هستش فکر کنم 10 مگ رو جواب بده حتی اگر SNR برابر بشه با 6 یا 7.من الان خودم روی 10 مگ هستم با SNR برابر با 6.اما حتی یکبار هم قطعی نداشتم.کافیه مودمت یک ذره خوب باشه و از اون قدیمیای عهد بوق نباشه:n02:.فکر کنم شما قبلا هم من برات پیش بینی کردم که 10 رو میتونی بگیری اما 12 نه.آخه من اینقدر بهشون پیله کردم که باید خطمو روی 12 ببندید که بیچاره ها تونستند منو به 10 مگ راضی کنند.هرچی میگفت بنده خدا که بابا جون فاصلت زیاده و نویزت زیاده به پیر به پیغمبر روی 12 نمیره من گوشم بدهکار نبود:n02:.میگفتم فاصلم زیاد باشه شما موظفی بزاری روی 12 مگ.یارو واقعا اینجوری شده بود:n04:.بعد یکسری دوستان اومدند آرومم کردن و حالیم کردن که بابا بنده خدا راست میگه فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده و کل قانون شبکه رو برام مجددا توضیح دادن و کلی شکل و نمودار برام رسم کردنو .....تا به این 10 مگ رضایت دادم:n02:.حالا هم دیدم که نمیشه خونه و مرکز مخابراتی رو بهم نزدیک کرد رفتم و وارد یکسری مباحث علمی دیگه شدم تا بتونم این نقیصه رو جبران کنم.(حتی به مدیر عامل مخابرات کل استانمون نامه نوشتم که این چه وضعیه و چرا ما بابت دور بودن از مرکز مخابراتی باید از پهنای باندهای بالا محروم بمونیم و کلی سرزنشش کردم:n24:البته اونکه عمرا نامه من به شعاع 500 کیلومتریش هم نمیرسه چه برسه که بخونش فقط جهت اینکه حرفمو زده باشم)شما هم داداش یک گیری بهشون بده:n02:
vox_cine
12-08-2014, 14:41
دوست عزیز درسته که صبانت سرویس 10 مگ نداره اما اگر خطت جواب بده و بهشون بگی خودشون به صورت دستی خطت رو روی 10 مگ ست میکنند.و با توجه به خط شما که شبیه مشخصات خط من هستش فکر کنم 10 مگ رو جواب بده حتی اگر SNR برابر بشه با 6 یا 7.من الان خودم روی 10 مگ هستم با SNR برابر با 6.اما حتی یکبار هم قطعی نداشتم.کافیه مودمت یک ذره خوب باشه و از اون قدیمیای عهد بوق نباشه:n02:.فکر کنم شما قبلا هم من برات پیش بینی کردم که 10 رو میتونی بگیری اما 12 نه.آخه من اینقدر بهشون پیله کردم که باید خطمو روی 12 ببندید که بیچاره ها تونستند منو به 10 مگ راضی کنند.هرچی میگفت بنده خدا که بابا جون فاصلت زیاده و نویزت زیاده به پیر به پیغمبر روی 12 نمیره من گوشم بدهکار نبود:n02:.میگفتم فاصلم زیاد باشه شما موظفی بزاری روی 12 مگ.یارو واقعا اینجوری شده بود:n04:.بعد یکسری دوستان اومدند آرومم کردن و حالیم کردن که بابا بنده خدا راست میگه فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده و کل قانون شبکه رو برام مجددا توضیح دادن و کلی شکل و نمودار برام رسم کردنو .....تا به این 10 مگ رضایت دادم:n02:.حالا هم دیدم که نمیشه خونه و مرکز مخابراتی رو بهم نزدیک کرد رفتم و وارد یکسری مباحث علمی دیگه شدم تا بتونم این نقیصه رو جبران کنم.(حتی به مدیر عامل مخابرات کل استانمون نامه نوشتم که این چه وضعیه و چرا ما بابت دور بودن از مرکز مخابراتی باید از پهنای باندهای بالا محروم بمونیم و کلی سرزنشش کردم:n24:البته اونکه عمرا نامه من به شعاع 500 کیلومتریش هم نمیرسه چه برسه که بخونش فقط جهت اینکه حرفمو زده باشم)شما هم داداش یک گیری بهشون بده:n02:
تا 12 مگ هم جواب میده ولی اگر پهنای باند دانلود از این عددی که الان هست 1 کیلو بایتم بیشتر بشه سرعت آپلود میاد پایین.متاسفانه خط من و مرکز مخابراتی که هستم اینطوریه و اگر می خوام پهنای باند آپلودم زیر 1 مگ نیاد بیشتر از این مقدار نمی تونم پهنای باند دانلود داشته باشم که خیلی بیشتر از مقدار نیاز است چراکه حداکثر روزی 2 گیگ دانلود دارم که اونم در بدترین سرعت شبانه، 1 ساعته دانلود خواهد شد.
Pouya-HP
12-08-2014, 15:36
دوستان من سیمکشیهای خونرو عوض کردم الان snr 24 شده line atte 30 شده .من الان دان استریمم رو 4096 هست . تا چه سرعتی میتونم ببرم بالا ؟؟ لطفا جواب بدین
دوستان من سیمکشیهای خونرو عوض کردم الان snr 24 شده line atte 30 شده .من الان دان استریمم رو 4096 هست . تا چه سرعتی میتونم ببرم بالا ؟؟ لطفا جواب بدین
8 مگ را الان راحت جواب میده بالاتر را باید تست کنید اگه گذاشتن روی 8 مگ و snr هنوز بالای 10 بود بازم میتونید بگید دان استریم را بالاتر ببرن
sadeghrenjer
12-08-2014, 18:47
من تا یه هفته پیش که پارس انلاین بودم کاملا یوتیوب باز بود
رکورد دانلود دیشب 22.3 گیگ :n09::n10:
به نظرم اصل کاری دریافته
دیشب هم یا سرعت خوب بوده یا از لینک بوده
بهرحال دانلود دیشب تخیلی بود.......:n10:
البته این عددی که نشون می ده به کیلوبایت هست باید تقسیم به 1048576 کنید که به گیگ بدست بیاد که می شه 21.3 ولی بازم عالیه :n02: از کاوش گرفتی ؟ :n07:
david-ebi
12-08-2014, 20:49
کلا چند شبه که سرعت شبانه عالیه.ولیکن من به اندازه 20 یا 22 یا 24 گیگ محتوا ندارم اصلا بزارم زیر دانلود.پریشب تو یکساعت 4.3 گیگ دانلود کردم اونم اول وقت ساعات رایگان.تازه اون 4.3 گیگ رو هم لازم نداشتم فقط واسه تست گذاشتم زیر دانلود.به نسبتی که 10 مگم خوب حجم دانلودی بهم میده:n02:
Le0nard0
12-08-2014, 22:01
مممئنی توی پارس بازه؟ من پارس دارم ولی باز نیست !
sadeghrenjer
13-08-2014, 01:12
مممئنی توی پارس بازه؟ من پارس دارم ولی باز نیست !
اره مطمئنم با فایرفاکس ورژن 30 باز بود با کروم هم باز بود
اصلا شانسی هم نبود که بگی بعضی وقتا بوده
هر وقت میرفتم باز بود
sadeghrenjer
13-08-2014, 01:19
البته این عددی که نشون می ده به کیلوبایت هست باید تقسیم به 1048576 کنید که به گیگ بدست بیاد که می شه 21.3 ولی بازم عالیه :n02: از کاوش گرفتی ؟ :n07:
همون حدود 21 گیگ شد
اره از کاوش یارانه گرفتم:n01:
bilmazlar
13-08-2014, 07:16
با این شرایطی که گفتی به نظرم 10مگابیت رو که به راحتی خطت میکشه. اما 12مگابیت رو باید تست کنی. گر چه ممکنه که خیلی با این سرعت هم مشکلی نداشته باشی.
sorooshfm
13-08-2014, 08:09
من چکار کنم که خطم تا ۱۶ مگ بکشه؟ الان رو ۱۴ مگ هستش با snr 6.8 و line attenuation 28.9
bilmazlar
13-08-2014, 08:26
من چکار کنم که خطم تا ۱۶ مگ بکشه؟ الان رو ۱۴ مگ هستش با snr 6.8 و line attenuation 28.9
شما باید از سر خط با مودم تست کنی ببینی با همین مودم آیا وضعیتت بهتر میشه یا نه. اگه بهتر شد، احتمالاً مقداری نویز به علت سیمکشی تلفن داخل ساختمون داری که باید اصلاحش کنی. یه کار دیگه هم اینه که به غیر از مودم خودت، با مودمهای دیگه (به ویژه اگه بتونی مودمهای حرفهایتر، تست بگیری ببینی خود مودمت تأثیر منفی نداشته باشه.
البته Atten خطت یه کمی بالاست. اگه Atten داناستریم خطت با این تستها کم نشد، یعنی دیگه نمیتونی بالاتر بری و همین 14مگابیت مرزشه.
sorooshfm
13-08-2014, 10:11
شما باید از سر خط با مودم تست کنی ببینی با همین مودم آیا وضعیتت بهتر میشه یا نه. اگه بهتر شد، احتمالاً مقداری نویز به علت سیمکشی تلفن داخل ساختمون داری که باید اصلاحش کنی. یه کار دیگه هم اینه که به غیر از مودم خودت، با مودمهای دیگه (به ویژه اگه بتونی مودمهای حرفهایتر، تست بگیری ببینی خود مودمت تأثیر منفی نداشته باشه.
البته Atten خطت یه کمی بالاست. اگه Atten داناستریم خطت با این تستها کم نشد، یعنی دیگه نمیتونی بالاتر بری و همین 14مگابیت مرزشه.
از سر خط تست کردم snr دو تا بالا رفت مودم هم تی پی لینک بیسیم هستش یعنی به خاطر دو تا عدد snr فکر نکنم سیمکشی فایده ای داشته باشه
bilmazlar
13-08-2014, 11:31
از سر خط تست کردم snr دو تا بالا رفت مودم هم تی پی لینک بیسیم هستش یعنی به خاطر دو تا عدد snr فکر نکنم سیمکشی فایده ای داشته باشه
بله. حق با شماست. 2db تغییر ارزش نداره. ببینم با این کار Atten فرقی نکرد؟
اگه تونستی مودم دیگهای بگیر با اون هم تست کن. چون تو همین چند صفحه قبل، یکی با دو تا مودم مختلف نتایج متفاوتی گرفته بود.
sorooshfm
13-08-2014, 12:55
مودم قوی غیر از تی پی لینک و دی لینک چیه؟
amin_v30
13-08-2014, 13:02
مودم قوی غیر از تی پی لینک و دی لینک چیه؟
به نظر من Linksys رو دستش نیست
من دیروز از صبانت سرویس 8 مگ گرفتم الان چندتا مشکل دارم سرعت لود شدن صفحات پایینه یا ناقص باز میشه فیلترشکنم هم کار نمیکنه youtube هم باز نمیشه (با سرویس شاتل سرعت لود صفحات خیلی خوب بود فیلترشکنم هم کار میکرد youtube هم بدون فیلتر باز بود اما چون شاتل شبانه را محدود کرد اومد صبا)
david-ebi
13-08-2014, 14:48
من دیروز از صبانت سرویس 8 مگ گرفتم الان چندتا مشکل دارم سرعت لود شدن صفحات پایینه یا ناقص باز میشه فیلترشکنم هم کار نمیکنه youtube هم باز نمیشه (با سرویس شاتل سرعت لود صفحات خیلی خوب بود فیلترشکنم هم کار میکرد youtube هم بدون فیلتر باز بود اما چون شاتل شبانه را محدود کرد اومد صبا)
هیچکدوم از این مشکلاتی رو که گفتی دوست عزیز من یکی حداقل تا الان تجربه نکردم با صبانت.:n29:
هیچکدوم از این مشکلاتی رو که گفتی دوست عزیز من یکی حداقل تا الان تجربه نکردم با صبانت.:n29:
نمیدونم شانس منه دیگه یه dns هم از پشتیبانی گرفتم ست کردم فایده نداشت اما در عوض این مشکلات سرعت دانلودم عالیه دیشب هم 9 گیگ دانلود کردم. شما youtube را بدون فیلتر باز دارید؟
نمیدونم شانس منه دیگه یه dns هم از پشتیبانی گرفتم ست کردم فایده نداشت اما در عوض این مشکلات سرعت دانلودم عالیه دیشب هم 9 گیگ دانلود کردم. شما youtube را بدون فیلتر باز دارید؟
تبریک بهت میگم که از خراب شده ی شاتل اومدی بیرون :n02::n02:
t2download
13-08-2014, 16:13
سرویس 2 مگابایت داشتم ولی خطم نویز داشت سرعت دانلودم 120 تا 170 بود و الان یک دفعه سرعت دانلودم شد 350 تا 430 دلیلش چیه ؟ نویز خود به خود حل شده ؟
sleeplessness
13-08-2014, 16:25
سرویس 2 مگابایت داشتم ولی خطم نویز داشت سرعت دانلودم 120 تا 170 بود و الان یک دفعه سرعت دانلودم شد 350 تا 430 دلیلش چیه ؟ نویز خود به خود حل شده ؟
داداش محدودیتت برداشتند شک نکن
david-ebi
13-08-2014, 22:01
نخیر.متاسفانه یوتیوب فقط با چیزشکن باز میشه.
david-ebi
13-08-2014, 22:09
من دیشب با 5 تا لینک که 4 تاشون سرور خارجی بودند و محدودیت تعداد کانکشن 16 عددی داشتند و فقط یکیشون سرور داخلی بود در کل 5 ساعت 16.5 گیگ دانلود کردم(پهنای بند 10 مگ).اما شبش قبلش با سرورهای بهتر و بدون محدودیت در یک ساعت 4.3 گیگ دانلود کردم.دوستان بدونند که سرورهایی که ازش دانلود میکنید در مقدار حجم دانلودیتون در ساعات شبانه خیلی تاثیر داره.من از عمد بی کیفیت ترین سرورها رو تست کردم تا ببینم حداقل مقدار دانلود شبانم چقدر میشه.البته از 16.5 گیگ دانلود شده فقط 2 گیگشو نگه داشتم بقیه اشو همشو حذف کردم چون فقط واسه تست گذاشته بودمشون زیر دانلود:n02:
سلام برای من خیلی وقتا بدون چیز پی ان باز می شه ولی با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برای من خیلی وقتا بدون چیز پی ان باز می شه ولی با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم با شاتل باز بود (با همین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اما با صبا بسته هست مرورگرم فایرفکس هست با کروم هم تست میکنم شاید با کروم باز بشه
ahmadnesurf
14-08-2014, 07:23
الان دوستان این صبا نت اگر زیاد شبا دانلود کنی محدود می کنه؟
Eliminal
14-08-2014, 08:25
آقا منم صبانتم رو 8 مگ کردم ، اول میخواستم 12 بگیرم ، ولی گفتن نمیکشه و خلاصه 8 مگ گرفتم...
سرعت روزانه ام خیلی محسوس نیست ، البته چون صبحها دانلودی ندارم و فقط پیج باز کردن هست ، که با 512 قبلیم فرق چندانی نداره ...
ولی شبانه لامصب الان 2 شبه که هر شب 10 گیگ دانلود کرده ، کل لیست دانلودی که برای 2 هفته چینده بودمو ، 2 روزه تموم کرد:n04: فک نمیکردم در این حد باشه...
sleeplessness
14-08-2014, 09:45
دیروز از اداره برق اومدن چندتا تیر برق دستکاری کردت و مرتب کردن
همه چی خوب بود اما ناگهان امروز snr margin از 18 اومد روی 6!:n21:
الان دارند روی تیر چراغ چند خونه اونورتر کار میکنند
نمی دونم به خاطر اون یا نه
باز اومد روی 16
حتما به خاطر کار اینهاست
snr شد 4 بعد 1.5 بعد منفی 1.5!!
آقا منم صبانتم رو 8 مگ کردم ، اول میخواستم 12 بگیرم ، ولی گفتن نمیکشه و خلاصه 8 مگ گرفتم...
سرعت روزانه ام خیلی محسوس نیست ، البته چون صبحها دانلودی ندارم و فقط پیج باز کردن هست ، که با 512 قبلیم فرق چندانی نداره ...
ولی شبانه لامصب الان 2 شبه که هر شب 10 گیگ دانلود کرده ، کل لیست دانلودی که برای 2 هفته چینده بودمو ، 2 روزه تموم کرد:n04: فک نمیکردم در این حد باشه...
خودتو آماده کن پس واسه این که فایل کم بیاری برا دانلود :n02:
دانلود روز 22 مرداد که اگر حساب کنید می بینید 24.5 گیگش حدودا رایگان بوده و نزدیک 2 گیگ محاسبه شده که خارج از ساعت رایگان دانلود کردم اون روز
ستون ها از چپ به راست : کل حجم محاسبه شده - کل حجم استفاده شده - آپلود - دانلود - بقیش هم که ساعت و تاریخه
خودتو آماده کن پس واسه این که فایل کم بیاری برا دانلود :n02:
دانلود روز 22 مرداد که اگر حساب کنید می بینید 24.5 گیگش حدودا رایگان بوده و نزدیک 2 گیگ محاسبه شده که خارج از ساعت رایگان دانلود کردم اون روز
ستون ها از چپ به راست : کل حجم محاسبه شده - کل حجم استفاده شده - آپلود - دانلود - بقیش هم که ساعت و تاریخه
میشه شما بگی چی دانلود میکنی که تمامی نداره؟؟ [emoji3]
Sent from my GT-I9300
david-ebi
14-08-2014, 12:16
داداش در جواب سوال شما بین علما اختلاف فراوان است:n02:.داریم بچه هایی که که قایل به محدودیت شدند و احتیاط واجب رو در زیاد دانلود نکردن دونستند اما مستحب است دانلود فراوان و احوط آن است که بدانلودی تا جایی که عرصه بر تو تنگ آید و یقه ات را بگیرند و کاری کنند که کلا طلوعین را در محدودیت بگذرانی:n02:اما دسته ای از دانلودر های عظام هستند که نظر بر واجب الوجوب بودن دایمی دانلود در ساعات مرده خوری(رایگان) دارند و گویند هیچ محدودیتی در کار نمیباشد به حمد خدای عزوجل:n02:و مستحب موکد است که بدانلودی.اما این حقیر که هنوز به درجه اجتهاد در زمینه شبکه نرسیدم نظر بر آن دارم که دانلود در ساعات مرده خوری واجب کفایی است.یعنی به محض محرز شدن بر isp عالم که شما داری پایت را از گلیمت درازتر میکنی بسته به مرکز مخابراتی و شهرتان حد مفتخوری را کافی دانسته و با رساندن سرعت دانلود به 10 کیلوبایت صدها و هزاران گیگ دانلودی از دماغتان در می آید.البت همانطور که گفتم بستگی به مرکز مخابراتی و کلا شهرتان دارد که حد مفتخوری را تا چقدر بدانند.این بسته به کلفتی گردن isp و باریکی پهنای باند در مراکز مختلفه مختلف است:n02:.والسلام علیکم و رحمت ا...
میشه شما بگی چی دانلود میکنی که تمامی نداره؟؟ [emoji3]
Sent from my GT-I9300
اتفاقا تموم شده دانلودم :n02: الان شبا با آرامش می خوابم دیگه :n02:اون شب Flight Simulator x و office 2013 و visual studio 2013 و 3 تا آلبوم تکنو دانلود کردم ولی معمولا دیگه IDM خالیه :n02:
دوستان کسی اهواز مرکز علامه صبانت داره یه اماری بده ؟
دوستان کسی اهواز مرکز علامه صبانت داره یه اماری بده ؟
یه همشهری جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
در جواب
بنظرم ۱۲ مگها محدودیت ندارن اینطور که از تاپیک معلومه
بیشتر سرعت پایینا شاید محدود بذارن اگه تو اون مرکز مصرف کننده بالا باشه
البته شاید در آینده مثل شاتل بشه
چون شرف کالای نایابی است نزد سرویس دهنده های اینترنت
الان افغانستان هم سرعت بالایه هم محدودیت نداره
ولی زمان طالبان محدودیت اینترنت خیلی داشتن
خدا بداد عراق برسه اگه داعش اونجا بحکومت برسند محدودیتشون شروع میشه
و نه ماهواره دارن نه اینترنت درست و آخرش میگن برای حفظ جوانان بهتره
ومقصر تمام اینا استکبار جهانیه:n02:
saeedsajjad
14-08-2014, 14:33
سرعت روزانه هم همین مقدار بوده یا فقط شبانه سرعتت 120 بوده؟؟
اگه فقط سرعت شبانت کم بوده ، محدودت کرده بودن
Arsenal2012
14-08-2014, 14:48
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ببخشد اگه زیاد شد لطفا به همه سوال ها جواب بدین ممنون
من چند روز دیگه قراره جا به جا بشم ( مستاجریم ) در حال حاضر سرویس پارس آنلاین دارم سرویس 2 مگ پارس آنلاین من تقریبا شبی 5 گیگ میگرفتم الان هم سرویس 128 گرفتم ( چون چند روز دیگه قراره تعغیر مکان بدیم گفتم 128 رو هم تست کنم ) تقریبا از ساعت 2 تا 7 که رایگان هست 500 مگ بیشتر دانلود نمیشه با این مقدمه ای که گفتم بریم سراغ سوال هام
1 - میانگین دانلود سرویس های صبانت از 128 ..256..512..1 مگ ..2 مگ ...4 مگ ...6 مگ ... 8 مگ ...10 مگ ...تا 12 مگ تقریبا چند گیگ تو تایم رایگان میشه دانلود کرد ؟؟؟
2 - برای سرویس های بالاتر 128 در صبانت مدارک دانشگاهی و غیره نیاز هست تو سایت صبانت نوشته بود نیاز هست آیا اگه حضوری برم از شرکت سرویس بگیرم باز مدارک میخواد ( من از پارس سرویس دارم و قبلا هم از مبین نت سرویس داشتم ولی بدون هیچ مدارکی 2 مگ گرفتم ) ؟؟؟
3- آیا بعد از خریداری سرویس از شرکت میشه از طریق پنل کاربری سایت سرویس های بالاتر یا پایین تر تعغیر داد؟؟؟
4- برای همه بدون هیچ محدودیتی میشه سرویس های 12 مگ رو گرفت ( البته اگه خط بکشه و مشکل نداشته باشه ) ؟؟؟
5- تایم رایگان صبانت از چه ساعتی شروع و تا چه ساعتی تمام میشه ؟؟
6 - بلک لیست تو تایم رایگان داره یا نداره صبانت ؟؟؟
7 - تو تایم های غیر رایگان باز محدودیت سرعت وجود داره ( همین الان که من پارس دارم سرویس 128 تو تایم رایگان و غیر رایگان سرعت دانلودم بیشتر 16 کیلوبایت نمیشه با 32 کانکشن همزمان و قبلا هم که 2 مگ داشتم تایم رایگان و غیر رایگان 600 بود ) ؟؟؟
8 - اینترنت صبانت هم قطع و وصلی داره؟؟
9- پشتیبانی صبا چطوره راضی هستید ؟؟؟
10- آیا نیاز هست که موقع شروع تایم رایگان مودم رو خاموش و روشن کرد ؟؟؟ موقع شروع شدن تایم رایگان به طور اتوماتیک آی پی عوض میشه یا نمیشه ؟؟؟
ببخشد اگه زیاد شد لطفا به همه سوال ها جواب بدین ممنون
ساکن کرج هستم و منطقه ای که قراره تعغیر مکان بدیم تحت پوشش هر دو شرکت پارس و صبا هست لطفا شما راهنمایی کنید از کدوم شرکت سرویس بگیرم ممنون
اینم حساب میشه؟:n29:
دانلود 22259
کل مصرف 23219
البته به لطف لینک های SNIPER ELITE 3 & BLACK FLAG که داخلی بودن
بیشتر ازاین نمیشد
اینم حساب میشه؟:n29:
دانلود 22259
کل مصرف 23219
البته به لطف لینک های SNIPER ELITE 3 & BLACK FLAG که داخلی بودن
بیشتر ازاین نمیشد
عالیه که چرا حساب نشه؟ :n02: از سرور داخلی دانلود کنی تقریبا تضمین شدس دانلودت
Glad Boy
14-08-2014, 16:16
سلام
آقا یه سوال. این شبانه صبانت الان چطوریه ؟؟ نیم بها حساب میشه ؟!!
سرویس من 1 مگ سه ماه 12 گیگ هستش.
سلام
آقا یه سوال. این شبانه صبانت الان چطوریه ؟؟ نیم بها حساب میشه ؟!!
سرویس من 1 مگ سه ماه 12 گیگ هستش.
بعضی سرویس های خاص مثل اونا که مدت طولانی و قیمت کم هستند یا نمایشگاهی ها نیم بها هستند ولی تعرفه های عادی شبانه کاملا رایگان هست
Arsenal2012
14-08-2014, 16:33
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ببخشد اگه زیاد شد لطفا به همه سوال ها جواب بدین ممنون
من چند روز دیگه قراره جا به جا بشم ( مستاجریم ) در حال حاضر سرویس پارس آنلاین دارم سرویس 2 مگ پارس آنلاین من تقریبا شبی 5 گیگ میگرفتم الان هم سرویس 128 گرفتم ( چون چند روز دیگه قراره تعغیر مکان بدیم گفتم 128 رو هم تست کنم ) تقریبا از ساعت 2 تا 7 که رایگان هست 500 مگ بیشتر دانلود نمیشه با این مقدمه ای که گفتم بریم سراغ سوال هام
1 - میانگین دانلود سرویس های صبانت از 128 ..256..512..1 مگ ..2 مگ ...4 مگ ...6 مگ ... 8 مگ ...10 مگ ...تا 12 مگ تقریبا چند گیگ تو تایم رایگان میشه دانلود کرد ؟؟؟
2 - برای سرویس های بالاتر 128 در صبانت مدارک دانشگاهی و غیره نیاز هست تو سایت صبانت نوشته بود نیاز هست آیا اگه حضوری برم از شرکت سرویس بگیرم باز مدارک میخواد ( من از پارس سرویس دارم و قبلا هم از مبین نت سرویس داشتم ولی بدون هیچ مدارکی 2 مگ گرفتم ) ؟؟؟
3- آیا بعد از خریداری سرویس از شرکت میشه از طریق پنل کاربری سایت سرویس های بالاتر یا پایین تر تعغیر داد؟؟؟
4- برای همه بدون هیچ محدودیتی میشه سرویس های 12 مگ رو گرفت ( البته اگه خط بکشه و مشکل نداشته باشه ) ؟؟؟
5- تایم رایگان صبانت از چه ساعتی شروع و تا چه ساعتی تمام میشه ؟؟
6 - بلک لیست تو تایم رایگان داره یا نداره صبانت ؟؟؟
7 - تو تایم های غیر رایگان باز محدودیت سرعت وجود داره ( همین الان که من پارس دارم سرویس 128 تو تایم رایگان و غیر رایگان سرعت دانلودم بیشتر 16 کیلوبایت نمیشه با 32 کانکشن همزمان و قبلا هم که 2 مگ داشتم تایم رایگان و غیر رایگان 600 بود ) ؟؟؟
8 - اینترنت صبانت هم قطع و وصلی داره؟؟
9- پشتیبانی صبا چطوره راضی هستید ؟؟؟
10- آیا نیاز هست که موقع شروع تایم رایگان مودم رو خاموش و روشن کرد ؟؟؟ موقع شروع شدن تایم رایگان به طور اتوماتیک آی پی عوض میشه یا نمیشه ؟؟؟
ببخشد اگه زیاد شد لطفا به همه سوال ها جواب بدین ممنون
ساکن کرج هستم و منطقه ای که قراره تعغیر مکان بدیم تحت پوشش هر دو شرکت پارس و صبا هست لطفا شما راهنمایی کنید از کدوم شرکت سرویس بگیرم ممنون
دوستان کسی جواب سوال ها رو نمیدونه
ما تو پیج پارس نمیزاریم سوال ها بی جواب بمونه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
دوستان کسی جواب سوال ها رو نمیدونه
ما تو پیج پارس نمیزاریم سوال ها بی جواب بمونه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سوالاتون بعضی هاش رو یک نفر به تنهایی نمی تونه جواب بده اما برای این که بی جواب نمونه سوالتون من اونایی که می دونم رو جواب می دم
1-سرعت دانلود 6 مگ زمانی که داشتم بین 600 تا 700 بود که البته خطم اون موقع روی 8 مگ بسته شده بود الان که 12 دارم 1.4 مگ در ثانیه هست تایم رایگان و من الان تا 24 گیگ هم شبانه می تونم بگیرم
2-خیر کافیه به یک نمایندگی مراجعه کنید و بدون مدارک سرعتی که دوست دارید رو بگیرید
3-بله ولی توی پنل تا سرویس 2 مگ بیشتر موجود نیست ولی سرویس هاتون رو می تونید بالا یا پایین تر ببرید برای بالاتر از 2 مگ باید از طریق خود نمایندگی شارژ کنید البته بعضی دوستان می گفتن تو پنلشون سرعت بالاتر هم هست ولی توی پنل من نهایت سرعت 2 مگ هست
4-بله محدودیتی وجود نداره
5-از ساعت 2 تا 7 هست
6- با اطمینان نمی شه جواب داد
7-بازهم با اطمینان نمی شه جواب داد چون مثلا من سرعتم مثل روزانه هست ولی خیلی از دوستان محدود می شن
8-معمولا نه ولی گاهی پیش میاد
9-بستگی به نمایندگی داره کاملا من شیراز نمایندگی کاوش هستم و بسیار راضی هستم حتی نصف شب هم زنگ زدم کارم رو انجام دادن اما بازم بستگی داره
10-خیر نیازی نیست
دوستان به نظرتون خطم چه جوریاست؟:n02:
فعلا 2 مگ دارم و اصفهان هستم. نمایندگیم هم فراتاز هست. تو پنل خود سایت اصلی صبانت تا دو مگ بیشتر نیست.
3 سال پیش یه جریانی پیش اومد خواستم از طریق سایت نمایندگی افزایش حجم بدم مشکل داشت . دیگه سر نزدم تا الان که میبینم انقلابی شده و تا 12 مگ هم فرم تمدید و ثبت نام اینترنتی داره:n13:
خواستم یه آمار بگیرم ببینم تا چند میشه گرفت. ممنون:n16:
این صبانت همون اول باید بگی ۱۲ مگ یا میشه سرعت پائینتر گرفت بعد
با تماس با شرکت افزایش سرعت داد چون ممکنه خطمان نکشه
و پول بی زبون بدیم دست ای نامردا
دوستان به نظرتون خطم چه جوریاست؟:n02:
فعلا 2 مگ دارم و اصفهان هستم. نمایندگیم هم فراتاز هست. تو پنل خود سایت اصلی صبانت تا دو مگ بیشتر نیست.
3 سال پیش یه جریانی پیش اومد خواستم از طریق سایت نمایندگی افزایش حجم بدم مشکل داشت . دیگه سر نزدم تا الان که میبینم انقلابی شده و تا 12 مگ هم فرم تمدید و ثبت نام اینترنتی داره:n13:
خواستم یه آمار بگیرم ببینم تا چند میشه گرفت. ممنون:n16:
12 رو می تونی بگیری فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی خط خوبی داری
t2download
14-08-2014, 18:28
سرعت روزانه هم همین مقدار بوده یا فقط شبانه سرعتت 120 بوده؟؟
اگه فقط سرعت شبانت کم بوده ، محدودت کرده بودن
روزانه شبانه استفاده ندارم .......... توی 20 روز گذشته 15 گیگ دانلود روزانه داشتم ...........
t2download
14-08-2014, 18:29
داداش محدودیتت برداشتند شک نکن
محدودیت نداشتم خطم مشکل داشته ..............
reza4870
14-08-2014, 19:37
دوستان 3 تا سوال مهم داشتم :
1 - الان سرعت 12 مگ دیگه محدویدت دانلود تو ساعت رایگان نداره ؟ من میخوام 12 مگ 3 ماهه 20 گیگ رو یگیرم
2- بعد اگه محدود بشه سرعت دانلود برای 12 مگ چند میشه تو ساعت رایگان ؟
3- چطوری متوجه بشم خطم مشکلی از بابت گرفتن این سرویس نداره ؟
اینجوری که دوستان از دانلود 12 مگ گذاشتن انگار محدودیتی نداره ، من الان 1 مگ مخابراتم نامحدود سرعت دانلودم 120 ـه !!! خیلی عذاب داره ، اینجوری دوستان تو 2 روز اندازه 1 ماه ما دانلود دارند
t2download
14-08-2014, 20:40
خود به خود بعد 5 ماه مشکل خط تلفن ظاهرآ حل شده ................... سرعت دانلود 600
t2download
14-08-2014, 20:41
شاید هم چون مصرف شبانه ندارم و توی 20 روز 15 گیگ خریداری کردم اینطور شده ..................
ahmadnesurf
14-08-2014, 22:08
کلا به نظرم من این فن اوا دزده
البته همه ی isp ها ذزد هستند بلا اثتثنا
کلا به نظرم من این فن اوا دزده
البته همه ی isp ها ذزد هستند بلا اثتثنا
کدوم سرویسشو گرفتی
همشون مشکل دارن آدم باید دنبال کم مشکلترینش بگرده
بین بد و بدتر باید انتخاب کرد
ولی خب پیشگامان و آفریقا تک و پارس آفلاین و مخابرات آشغالترینها بودن
ahmadnesurf
14-08-2014, 23:28
کدوم سرویسشو گرفتی
همشون مشکل دارن آدم باید دنبال کم مشکلترینش بگرده
بین بد و بدتر باید انتخاب کرد
ولی خب پیشگامان و آفریقا تک و پارس آفلاین و مخابرات آشغالترینها بودن
1 مگ با ترافیک 3 گیگ در ماه دارای شبانه رایگان
کلا خیلی داغونه
1 مگ با ترافیک 3 گیگ در ماه دارای شبانه رایگان
کلا خیلی داغونه
تست سرعت میذارین
ولی برای نا محدود خوبه محدویت نمیذاره سرعت هم اسمی میده
اول به خودشون بگو حتی قسمت شکایت هم دارن تو سایتشان
بعد برو ۱۹۵ هم شکایت بزن
تو محدود فعلا صبا خوبه
ahmadnesurf
14-08-2014, 23:55
تست سرعت میذارین
ولی برای نا محدود خوبه محدویت نمیذاره سرعت هم اسمی میده
اول به خودشون بگو حتی قسمت شکایت هم دارن تو سایتشان
بعد برو ۱۹۵ هم شکایت بزن
تو محدود فعلا صبا خوبه
شما چه سرویسی دارین دوست عزیز
شما چه سرویسی دارین دوست عزیز
من پیشگامان دارم ۵۱۲ خیلی آشغاله
میخوام برم نامحدود فن آوا تو تاپیکشون بری اکثرا راضین
سرعت رو زدن میتونی نگاه کنی
یک مگ نا محدود سرعت دانلود ۱۲۰ محدود هم نمیکنه یارو زده
دوستان این مشخصات برا اینترنت 12 مگ مناسبه ؟
بعد انگار برای سرعت 12 مگ محدودیت دانلود تو ساعت رایگان نیست درسته ؟
من میخوام سرویس رو عوض کنم ، الان مخابراتم ، دارم 40 میدم برا اینترنت 1 مگ که سرعتش 120 ـه !! اینجور که از عکس ها معلومه تا 20 گیگ هم شبی دانلود کردن با این سرویس ، من کلا 50 گیگ نمیرسه دانلودم ، حالا برا این حجم دانلود محدودیتی میزارن یا خیر ، ممنون میشم جواب بدید
** با یه اکانت دیگه دیروز پیام گذاشته بودم نمیدونم رفت برا تایید تا الانم نیومده ، مجبور شدم دوباره بزارم
david-ebi
15-08-2014, 12:30
دوستان این مشخصات برا اینترنت 12 مگ مناسبه ؟
بعد انگار برای سرعت 12 مگ محدودیت دانلود تو ساعت رایگان نیست درسته ؟
من میخوام سرویس رو عوض کنم ، الان مخابراتم ، دارم 40 میدم برا اینترنت 1 مگ که سرعتش 120 ـه !! اینجور که از عکس ها معلومه تا 20 گیگ هم شبی دانلود کردن با این سرویس ، من کلا 50 گیگ نمیرسه دانلودم ، حالا برا این حجم دانلود محدودیتی میزارن یا خیر ، ممنون میشم جواب بدید
** با یه اکانت دیگه دیروز پیام گذاشته بودم نمیدونم رفت برا تایید تا الانم نیومده ، مجبور شدم دوباره بزارم
به نظر من خط شما 12 مگ رو جواب میده.اگر 1 درصد جواب نداد بگو برات بزارن روی 10 مگابیت.چندان فرقی با 12 نداره:n02:
david-ebi
15-08-2014, 12:34
دوستان این خبر رو داشته باشید:
گروهی از محققان دانشگاه فنی دانمارک با استفاده از فناوری فیبر چند هسته توانستند به سرعتی فراتر از 43 ترابیت در ثانیه دست پیدا کنند (لطفا قرص را زود استفاده کنید تا سکته نزنید خدای نکرده!) این عدد در معنای دیگر به معنای 5300 گیگابیت در ثانیه خواهد بود.خوب برای اینکه مقدار سرعت انتقال اطلاعات را در این شبکه اینترنتی بهتر درک کنید باید بگویم میانگین سرعت اینترنت در آمریکا 10 مگابیت در ثانیه است. برای تست این محققان یک فایل ویدیویی Full HD را که حجم ان ده گیگابایت بود را دانلود کرد. در این تست مدت زمان دانلود این فایل کمتر از یک چشم برهم زدن بود! در مجموع دانشمندان دانمارکی برای دست یابی به این سرعت از چندین رشته فیبر نوری که به طور همزمان به انتقال اطلاعات می پرداخت استفاده کرده بودند اما با این وجود ثبت چنین سرعتی نشان می دهد که باید منتظر اتفاقات و اخبار جذاب دیگر باشیم. به نظر شما آینده اینترنت چه خواهد شد؟
هیچی در جواب باید بگم روی آینده اینترنت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.شاید در طی یک قرن آینده ندیده های ندیده هامون بتونند ازش استفاده کنند.البته احتمالا باید پول 3 ما حقوقشون رو واسه یک ماه اشتراک چنین اینترنتی بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من خط شما 12 مگ رو جواب میده.اگر 1 درصد جواب نداد بگو برات بزارن روی 10 مگابیت.چندان فرقی با 12 نداره:n02:
مگه سرویس 10 مگ هم دارند ؟ تو سایت که 8 مگ و 12 هست ، بعد اگه میشه پاسخ این یکی سوال رو هم بدید ، که آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟
هیچی در جواب باید بگم روی آینده اینترنت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.شاید در طی یک قرن آینده ندیده های ندیده هامون بتونند ازش استفاده کنند.البته احتمالا باید پول 3 ما حقوقشون رو واسه یک ماه اشتراک چنین اینترنتی بدن:n02:
اینها برای کشورهای پیشرفته هست که همین الان سرعت وایرلس رایگان شهری از اینترنت ما که کلی پول براش میدیم بیشتر هست همین اینترنت موبایل (3g . 4g ) که تو ایران کلی هزینه برای مصرف کننده داره در اون کشورها جزء مزایای رایگان سیمکارتی که میخرید هست حتی بعضی از اپراتورها مثل T-Mobile برای جذب مشتری شبکه های تلوزیونی هم روی اینترنت گوشی بصورت رایگان به مشتری ارائه میدن همین گوگل که اینترنت یک گیگابایتی (گوگل فیبر) راه انداخته برای جذب مشتری مودم مخصوص و صدها شبکه تلوزیونی هم بدون هزینه اضافی باهاش ارائه میده
هیچی در جواب باید بگم روی آینده اینترنت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.شاید در طی یک قرن آینده ندیده های ندیده هامون بتونند ازش استفاده کنند.البته احتمالا باید پول 3 ما حقوقشون رو واسه یک ماه اشتراک چنین اینترنتی بدن:n02:
شک نکنید که اینترنت ایران هم خیلی پیشرفت می کنه و تا 2 یا 3 سال دیگه می شه منتظر پهنای باند بسیار بالاتر از الان بود همچین اینترنتی رو توی ایران که هیچی توی آمریکا هم برای مصرف خانگی حالا حالاها نمی تونن داشته باشن این اوج پیشرفت تکنولوژی بوده ولی توی آزمایشگاه مثل ماشین ها که شاید سرعت موارد آزمایشگاهیشون به 2000 کیلومتر در ساعت هم برسه ولی ماشین های مردم میانگین ماکزیمم سرعتشون 240 کیلومتر در ساعت هست ضمنا هنوز هارد و حافظه های جانبی اینقدر ارزون نشده که دیتاهای اونقدر حجیم رو هر کسی بتونه ذخیره کنه
این صبانت همون اول باید بگی ۱۲ مگ یا میشه سرعت پائینتر گرفت بعد
با تماس با شرکت افزایش سرعت داد چون ممکنه خطمان نکشه
و پول بی زبون بدیم دست ای نامردا
رفقا کسی جواب رو میدونه؟
رفقا کسی جواب رو میدونه؟
نه اگه دلتون خواست می تونید اول 128 بگیرید بعد 12 مگ اصلا اجباری نیست از اول سرعت بالا بگیرید
دوستان من الان زنگ زدم ، برای گرفتن سرویس 12 مگ و پرسیدن اینکه امکان گرفتن این سرویس رو خطم هست یا نه ، که گفتن اول یه سرویس 10 روزه رایگان میدیم ، بعد اون موقع میتونیم بگیم میشه یا نه ، جدیدا این کار رو میکنن ؟
بعد لطف میکنید جواب این سوال رو هم بدید :
آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟ حداکثر حجمی که بشه دانلود کرد چقدره در این صورت ؟ و اگه محدود بشه سرعت برای این سرویس رو چند میاد ؟
ممنون
دوستان من الان زنگ زدم ، برای گرفتن سرویس 12 مگ و پرسیدن اینکه امکان گرفتن این سرویس رو خطم هست یا نه ، که گفتن اول یه سرویس 10 روزه رایگان میدیم ، بعد اون موقع میتونیم بگیم میشه یا نه ، جدیدا این کار رو میکنن ؟
آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟ حداکثر حجمی که بشه دانلود کرد چقدره در این صورت ؟ و اگه محدود بشه سرعت برای این سرویس رو چند میاد ؟
ممنون
این کار رو میکنند که ببینند تو این چند روز وضعیت خطت چه جوریه و این که راضی هستی یا نه.
در مورد محدودیت هم چی بگم:n02: دوستان 12 مگی که میبینم شبی 20 گیگ هم میگیرند.
خودم 2 مگ دارم و هر شب 8 گیگ میگیرم.خدا زیادش کنه:n08:
sleeplessness
15-08-2014, 19:58
این کار رو میکنند که ببینند تو این چند روز وضعیت خطت چه جوریه و این که راضی هستی یا نه.
در مورد محدودیت هم چی بگم:n02: دوستان 12 مگی که میبینم شبی 20 گیگ هم میگیرند.
خودم 2 مگ دارم و هر شب 8 گیگ میگیرم.خدا زیادش کنه:n08:
من یک مگ دارم شبی یک گیگ میگیرم
از سرم زیاده
ممنون
سرویس رایگان چند گیگ
۱۰ روز که برای تست زیاده :-)
نا محدوداش سرعت چطوره
سرویس رایگان چند گیگ
۱۰ روز که برای تست زیاده :-)
نا محدوداش سرعت چطوره
سرعتش گفت 128 ـه ولی در مورد حجم حرفی نزد ، بیشتر گفت براتسته که ببینن میتونم 12 مگ بگیرم یا نه ، یعنی خط مشکل نداشته باشه
Majid.iran.peace
15-08-2014, 21:22
دوستان عزیز تا میتونید دانلود کنید شرکتای جدید اولاش میخوان اسم در کنن محدودیت ندارن بعدش که کارشون گرفت می ترکونن
david-ebi
15-08-2014, 21:57
ممنون
برای جوابت برو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پست 12393 رو بخون:n02:
david-ebi
15-08-2014, 22:02
شک نکنید که اینترنت ایران هم خیلی پیشرفت می کنه و تا 2 یا 3 سال دیگه می شه منتظر پهنای باند بسیار بالاتر از الان بود همچین اینترنتی رو توی ایران که هیچی توی آمریکا هم برای مصرف خانگی حالا حالاها نمی تونن داشته باشن این اوج پیشرفت تکنولوژی بوده ولی توی آزمایشگاه مثل ماشین ها که شاید سرعت موارد آزمایشگاهیشون به 2000 کیلومتر در ساعت هم برسه ولی ماشین های مردم میانگین ماکزیمم سرعتشون 240 کیلومتر در ساعت هست ضمنا هنوز هارد و حافظه های جانبی اینقدر ارزون نشده که دیتاهای اونقدر حجیم رو هر کسی بتونه ذخیره کنه
کاملا درسته.ولیکن مثلا اگه دم خونه های مردم کشورهای دیگه تا 5 سال دیگه این فناوری بره دم خونه های ما تا 50 سال دیگه میاد.مسئله این است.:n01:وگرنه ایشالله تو ایران هم این فناوری بالاخره میاد :n02:
کاملا درسته.ولیکن مثلا اگه دم خونه های مردم کشورهای دیگه تا 5 سال دیگه این فناوری بره دم خونه های ما تا 50 سال دیگه میاد.مسئله این است.:n01:وگرنه ایشالله تو ایران هم این فناوری بالاخره میاد :n02:
من که شک دارم پیشرفت کنه تا این نگاه به اینترنت باشه اصلا درست نمیشه
تاز ه با این اوضاع خاورمیانه که همش داره بدتر میشه و جعبه تی ان تی شده
من اگه بجای جوانان عراقی بودم حتما میرفتم با داعش میجنگیدم فقط برای
اینکه اگه مسلط بشن اول پدر اینترنت رو در میارن:n02:
خدا رو شکر جوانای مصر فهمیدن سر یک سال نکشید اخوان المسلمین رو ساقط کردن
وگرنه اینترنت اونجا هم ذغالی میشد و مقصر رژیم اشغالگر
راستی رفقا سرعت اینترنت فلسطین هم خیلی بالا یه تو سرور گیم یکی از دوستان میگفت
ولی اینترنتشون رو رژیم اشغالگر صهیونیستی تا مین میکنه:n02:
S.THE ANIMAL
15-08-2014, 23:56
سلام
دوستان میخواستم ببینم من الان خطم روی چند بسته شده ؟ (سرویس 12 مگ دارم )
ramingsm
16-08-2014, 00:01
سلام
چهار مگ بسته شده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
سرویست روی 4 مگ بسته شده و خطط تا 14 مگ کشش داره. زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریمت رو بزارن روی 10 مگ یا 12 مگ
Sent from my GT-I9300
david-ebi
16-08-2014, 00:17
من که شک دارم پیشرفت کنه تا این نگاه به اینترنت باشه اصلا درست نمیشه
تاز ه با این اوضاع خاورمیانه که همش داره بدتر میشه و جعبه تی ان تی شده
من اگه بجای جوانان عراقی بودم حتما میرفتم با داعش میجنگیدم فقط برای
اینکه اگه مسلط بشن اول پدر اینترنت رو در میارن:n02:
خدا رو شکر جوانای مصر فهمیدن سر یک سال نکشید اخوان المسلمین رو ساقط کردن
وگرنه اینترنت اونجا هم ذغالی میشد و مقصر رژیم اشغالگر
راستی رفقا سرعت اینترنت فلسطین هم خیلی بالا یه تو سرور گیم یکی از دوستان میگفت
ولی اینترنتشون رو رژیم اشغالگر صهیونیستی تا مین میکنه:n02:
تا جایی که من میدونم سرعت اینترنت فلسطین از ایران بیشتره:n02:.ولی تامین کنندشو دیگه نمیدونم چه کسی هست.الان طبق برخی شنیده ها پارس آنلاین میخواهد ثبت نام سرویس 16 مگ رو شروع کنه.ولیکن خودتون میدونید دیگه این سرویسو فقط همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات میتونه بگیره و بس:n02:.یک بحث جالبی در همین باره با جناب bilmazlar داشتیم که اطلاعات بسیار ارزشمندی به من دادن که خلاصش این شد که اگر بخواهیم سرویسهایی مثل 16 مگابیت و حتی خیلی بالاتر از اون رو داشته باشیم باید گروهی از مسئولین فوق العاده دلسوز بیان و کلا زیرساخت کشور رو اصلاح کنند و انحصار داشتن اینترنت روی فیبرنوری رو از دولت و مخابرات بگیرند و به شرکتهای خصوصی بدن اونوقت 16 مگابیت که سهله 24 مگابیت هم میتونه اون کسی که 5 کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله داره داشته باشه.اما صد افسوس که.....:n03:
sleeplessness
16-08-2014, 09:56
سرعت تا ساعت 3.5 روی 350 بوده
بعد روی 70 فیکس شد
در کل 2.5 گیگ
خوبه:n02:
باز snr رفت روی 6 حالم گرفته شد با این تعمیرات برق
Alone-Star
16-08-2014, 12:22
دوستان 8مگ صبانت دارم
15روز اول شبی 10گیگی میگرفت 2-3 شبی هست به زور 6گیگ میگیره.
محدود شدم.
امشب عکس میذارم براتون ببینید چطور ضدحاله این صبانت.
دوستان من 8مگ صبانت دارم
محدود شدم.
عزیز اگه شاتل بود که 60 مگ میگرفتی به جای 6 گیگ بعد میشد سوپر ضد حال. برو خدا رو شکر کن:n02:
محدودیتش اون جوریا نیست. یه امتحان بکن و چند لینک باهم بزار. یعنی تو صف IDM تنظیم کن مثلا 4 تا فایل باهم بگیره:n01:
دوستان 8مگ صبانت دارم
محدود شدم.
یعنی بعد از دانلود حدودا 150 گیگ محدود شدید دیگه ؟ فکر کنم خوب باشه باز
محدودیتون هم زیاد نبوده
sadeghrenjer
16-08-2014, 14:58
محدودیت میخوای بفهمی برو شاتل و پارس انلاین
اینا که محدودیت نیست
مثلا من قبلا شبی 20 گیگ میگرفتم حالا شده 14 گیگ
14 گیگ هم خودش خیلیه
sleeplessness
16-08-2014, 15:02
اومدن یه سری تعمیرات انجام دادند
snr اومد روی 6 حالا موندم چکار کنم زنگ بزنم مخابرات ؟
david-ebi
16-08-2014, 16:37
اومدن یه سری تعمیرات انجام دادند
snr اومد روی 6 حالا موندم چکار کنم زنگ بزنم مخابرات ؟
ببین خودت سر در نمیاری عیب کار از کجاست؟یا مثلا کجا کابل برق به کابل مخابراتی نزدیک شده؟بعدشم از همسایه هاتون که adsl دارن هم پرسیدی که نویز اونا هم زیاد شده یا نه؟چون اگر مشکل از گندکاری کارکنان زحمتکش اداره برق باشه:n02:واسه همسایه هاتونم باید نویز زیاد شده باشه.مگر شانس تو کابل برق فقط به کابل مخابراتی خونه شما تماس پیدا کرده باشه.در هر صورت اگر مشکل از اشتباه اداره برق باشه هم از طرف شرکت برق و هم از طرف مخابرات حتما حتما اقدام کن.چون اصلا شاید واسه تجهیزات خود مخابرات هم مشکل پیش بیاد.
mohammad.dad
16-08-2014, 16:43
سلام دوستان
صبانت هم پروفایل گیم میبده رو خط یا فقط شاتل داره ؟ کسی استفاده کرده فرق می کنه با حالت عادی یا نه ؟ از نظر پینگ و تام اوت :n13:
Alone-Star
16-08-2014, 16:53
محدودیت میخوای بفهمی برو شاتل و پارس انلاین
اینا که محدودیت نیست
مثلا من قبلا شبی 20 گیگ میگرفتم حالا شده 14 گیگ
14 گیگ هم خودش خیلیه
شاتل چندماه پیش داشتم میدونم چه خبره.
پارس آنلاین هم الان روی خط دوم دارم.
2مگ= 3-4گیگ به زور میگیره. بعضی وقتا هم 5-6گیگ.
شببی 20گیگ میزدی؟!!!
یعنی بعد از دانلود حدودا 150 گیگ محدود شدید دیگه ؟ فکر کنم خوب باشه باز
محدودیتون هم زیاد نبوده
اره اولش اینطوری شروع میشه احتمالا در آینده نزدیک کمتر هم بشه.
عزیز اگه شاتل بود که 60 مگ میگرفتی به جای 6 گیگ بعد میشد سوپر ضد حال. برو خدا رو شکر کن:n02:
محدودیتش اون جوریا نیست. یه امتحان بکن و چند لینک باهم بزار. یعنی تو صف IDM تنظیم کن مثلا 4 تا فایل باهم بگیره:n01:
دستت شما دردنکنه حرفایی از جنس بد و بدتر میزنیا :-دی
شاتل هم داشتم اونجا که دزدبازاره...
4لینک و هر کدام 24کانکشن ایجاد میکنم لامصب نمیکشه.
کلا ما 70% این شرکت ها رو رفتیم. نشده یک جایی بریم 1ماه بهمون خوش بگذره.
sleeplessness
16-08-2014, 17:01
ببین خودت سر در نمیاری عیب کار از کجاست؟یا مثلا کجا کابل برق به کابل مخابراتی نزدیک شده؟بعدشم از همسایه هاتون که adsl دارن هم پرسیدی که نویز اونا هم زیاد شده یا نه؟چون اگر مشکل از گندکاری کارکنان زحمتکش اداره برق باشه:n02:واسه همسایه هاتونم باید نویز زیاد شده باشه.مگر شانس تو کابل برق فقط به کابل مخابراتی خونه شما تماس پیدا کرده باشه.در هر صورت اگر مشکل از اشتباه اداره برق باشه هم از طرف شرکت برق و هم از طرف مخابرات حتما حتما اقدام کن.چون اصلا شاید واسه تجهیزات خود مخابرات هم مشکل پیش بیاد.
این تیر برق خیلی اوضاع بغرنجی داشت اومدن مرتبش کردن
و در هر چندتا خونه یکی از اینها گذاشتند کاملا نزدیک خط تلفن!!
و این بلا رو هم سر این باکس های بدبخت مخابرات آوردن
و اینترنت من شروع کرده به قطع و وصل
این هم اوضاع خط گریتون نگیره فقط
نه نمیده ولی پینگش هم از داخل هم از خارج حرف نداره
نه نمیده ولی پینگش هم از داخل هم از خارج حرف نداره
کدام شهری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا با این عکسها فکر نکنم خودت کاری از دستت بربیاد همون زنگ بزن مخابرات پیگیری کن اگه تکنسینش را بفرستن میتونه مشکل را برطرف کنه
Le0nard0
16-08-2014, 17:35
با چه ریتی snr خطت اینه؟
sleeplessness
16-08-2014, 17:39
والا با این عکسها فکر نکنم خودت کاری از دستت بربیاد همون زنگ بزن مخابرات پیگیری کن اگه تکنسینش را بفرستن میتونه مشکل را برطرف کنه
فعلا یکی یکی تیر ها رو دارند درست میکنند(خرابتر میکنند!!)
احتمالا از این بدتر می شه
برای تماس با مخابرات باید چه شماره ای رو بگیرم ؟
با چه ریتی snr خطت اینه؟
6 مگ
البته مودم برای اینکه قطع نشه آورده روی 5
فعلا یکی یکی تیر ها رو دارند درست میکنند
احتمالا از این بدتر می شه
برای تماس با مخابرات باید چه شماره ای رو بگیرم ؟
117
line attenuation خط شما خوبه معلومه فاصلتون با مرکز مخابراتی کمه من جای شما بودم حسابی پیگیری میکردم مشکل برطرف بشه
Le0nard0
16-08-2014, 17:50
6 مگ
البته مودم برای اینکه قطع نشه آورده روی 5
سیم بان منطقتون رو پیدا کن بیاد ببینه مشکل کجاست حلش میکنه
sleeplessness
16-08-2014, 18:21
سیم بان منطقتون رو پیدا کن بیاد ببینه مشکل کجاست حلش میکنه
بعد از ریست پورت و درخواست روی 4 بستن!
17 هم قبول دار نمیشد فقط قطع و وصل تلفن براش مهم بود
میگفت زنگ بزن پشتیبانی
چطور باید سیم بان پیدا کنم؟
یه مورد از دهنش در رفت سرعتها به صورت نرم افزاری کنترل می شه بالا بستن خط فایده ای نداره
خب بعله همین نرم افزار سرعت شبانه رو میکنه 70 باز بگو محدودیت نداریم!
زنگ بزن اعلام خرابی کن ، 20 تومن بوه به طرف برات همه چی رو رو به راه میکنه
Sent from my GT-I9300
sleeplessness
16-08-2014, 19:04
زنگ بزن اعلام خرابی کن ، 20 تومن بوه به طرف برات همه چی رو رو به راه میکنه
Sent from my GT-I9300
چی بگم؟
بگم تکنسین تون بفرستید؟
david-ebi
16-08-2014, 19:08
داداش sleeplessness توی دومین عکسی که گذاشتی از بالا اون باکسی که روی دیواره شرکت برقیا اومدن گذاشتن؟اگر مال برقه که احتمالا همون کار رو خراب کرده.دقیقا کابل فشار قوی اومده از نیم سانتی متری کابل مخابراتی رد شده!!!اگر اون باکسها ماله برقه که عجب عقلی داشتن اینکار رو کردن.اصلا توی دستور عمل هم کابلکشهای برق و هم مخابرات هستش که این دو تا به هیچ وجه نباید نزدیک هم باشند چه برسه در 5 میلیمتری هم.اگر هم اون باکسها ماله برق نیست که پس از یکجای دیگه این دو تا به هم نزدیک شدند.به مرکز مخابراتی تون زنگ بزن با بخش کابل کشی هوایی اش صحبت کن بگو کابلای برق رو آوردن نیم سانتی کابلای تلفن اینقدر نویز داریم که اصلا صدای طرف رو تو تلفن نمیشنویم.با موبایلت زنگ بزن :)) موظف هستند بیان.البته اگر حضوری بری خیلی بهتره.اگر مرکز صابری وحید بودی شاید میتونستم یک کاری واست بکنم.راستی نگفتی از همسایه ها وضعیت اینترنتشونو پرسیدی؟
sleeplessness
16-08-2014, 19:34
اره برقه
من نمیدونم چه عقلی داشته اومده وصل کرده اونجا خب نویز می اندازه
ولی دستکاری باکس که عکسش انداختم حسابی کار خراب کرده
از همسایمون پرسیدم میگه بهم ریخته
البته از مخابرات داره اگه اشتباه نکنم
david-ebi
16-08-2014, 19:47
پس اگر همسایه هاتونم نویز دارن شما که به مرکز مخابرات نزدیک هستید پاشید برید جاشون بگین بیان جای کابلای مخابرات رو عوض کنن.2 یا 3 نفری برید بهتره وگرنه تکی هم بری مشکلی نیست.فقط حتما بگو نویز زیادی روی بوق تلفن افتاده اصلا صدای اونطرف خطو نمیشنوی.اینجوری شاید زودتر پاشن بیان.وگرنه اگر بفهمن برای اینترنته از جاشون تکون هم نمیخورن/البته همش بستگی به باحال بودن پرسنل مرکز مخابراتیتون داره.
دستت شما دردنکنه حرفایی از جنس بد و بدتر میزنیا :-دی
شاتل هم داشتم اونجا که دزدبازاره...
4لینک و هر کدام 24کانکشن ایجاد میکنم لامصب نمیکشه.
کلا ما 70% این شرکت ها رو رفتیم. نشده یک جایی بریم 1ماه بهمون خوش بگذره.
من 1 مگ که داشتم 4 تا 5 گیگ بهم میداد. الان که 2 مگ دارم 8 گیگ بهم میده.
6 ماهه میگیرم و تا آخر 6 ماه تغییری تو مصرف شبانه برام نداشته:n02:
تنها خرجی که رو دستم گذاشت خرید هارد بود:n08:
من 5 ساله صبانت دارم. خدا رو شکر تا حالا راضی بودم:n06:
sleeplessness
16-08-2014, 19:55
پس اگر همسایه هاتونم نویز دارن شما که به مرکز مخابرات نزدیک هستید پاشید برید جاشون بگین بیان جای کابلای مخابرات رو عوض کنن.2 یا 3 نفری برید بهتره وگرنه تکی هم بری مشکلی نیست.فقط حتما بگو نویز زیادی روی بوق تلفن افتاده اصلا صدای اونطرف خطو نمیشنوی.اینجوری شاید زودتر پاشن بیان.وگرنه اگر بفهمن برای اینترنته از جاشون تکون هم نمیخورن/البته همش بستگی به باحال بودن پرسنل مرکز مخابراتیتون داره.
فردا تکی میرم مرکز انقلاب فقط نمی دونم کدوم قسمتش برم؟
عکس گرفتم اگه ادمی اونجا پیدا شد بهش نشون میدم میگم این شرکت داره گند میزنه به تلفانتون اگه دوست دارید از صندلی تون پاشید وگرنه برای من 128 کافیه!
فکر نمیکنم همسایه ها بیان
برای یک لحظه snr شد 17 اما باز خراب شد
شاید بهتر باشه منتظر بمونم
david-ebi
16-08-2014, 20:03
صبر کن برات پیدا میکنم کدوم بخش بری.خبرشو تا یک ساعت دیگه میدم
sleeplessness
16-08-2014, 20:13
اعلام وضعیت snr از 8.5 تا 24 در حال نوسان!
t2download
16-08-2014, 20:36
مشکل خطم حل شده و سرعت دانلود تا 600 بالا رفته میشه الان سرعت بالاتر 2 مگ بگیرم .............
david-ebi
16-08-2014, 21:53
اعلام وضعیت snr از 8.5 تا 24 در حال نوسان!
اون چیزی که از دستم برمی اومد برات پ.خ کردم.اما یک جای دیگه هم هست که سریع جواب میده و تا حالا چند بار به داد من رسیده اونم شکایت به بازرسی مخابرات کل استان هست که سریعا جواب میدن.آدرس لینکشو میزارم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوری براشون توضیح بده که انگار الان تو مکالمه تلفن هم مشکل دارید:n02:
mohammad.dad
16-08-2014, 22:15
سلام دوستان
صبانت هم پروفایل گیم میبده رو خط یا فقط شاتل داره ؟ کسی استفاده کرده فرق می کنه با حالت عادی یا نه ؟ از نظر پینگ و تام اوت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
???کسی نداشته ؟:n13:
sadeghrenjer
17-08-2014, 00:53
اره برقه
من نمیدونم چه عقلی داشته اومده وصل کرده اونجا خب نویز می اندازه
ولی دستکاری باکس که عکسش انداختم حسابی کار خراب کرده
از همسایمون پرسیدم میگه بهم ریخته
البته از مخابرات داره اگه اشتباه نکنم
اگر کابل برق کنار کابل تلفن رد بشه همه چیز خراب میشه
مال من میخواستم وصل کنم سیمکشی تلفن کنار برق رد شده اصلا حتی وصل هم نمیشد چه برسه به اینکه بخواد سرعت پایین باشه بعد رفتم سیم مستقیم از دم در کشیدم همونجا هم اسپلیتر زدم و اوردم واسه اتاقم بعد اینترنت وصل شد
خلاصه برق امواج الکترومغناطیس اطرافش ایجاد میکنه اگه سیم تلفن کنارش رد بشه نویز خیلی خفنی میندازه
zodiac67
17-08-2014, 02:51
سلام دوستان
صبانت هم پروفایل گیم میبده رو خط یا فقط شاتل داره ؟ کسی استفاده کرده فرق می کنه با حالت عادی یا نه ؟ از نظر پینگ و تام اوت
:n13:
???کسی نداشته ؟:n13:
نه چنین چیزی نمیده .سرویس ویژه ای برای گیم نداره
Alone-Star
17-08-2014, 08:31
من 1 مگ که داشتم 4 تا 5 گیگ بهم میداد. الان که 2 مگ دارم 8 گیگ بهم میده.
6 ماهه میگیرم و تا آخر 6 ماه تغییری تو مصرف شبانه برام نداشته:n02:
تنها خرجی که رو دستم گذاشت خرید هارد بود:n08:
من 5 ساله صبانت دارم. خدا رو شکر تا حالا راضی بودم:n06:
بنده هم بار دوم هست میام صبانت.
اون اوایل شما یادتون نیست خیلی مسخره بود. (8-9سال پیشو میگم)
دانلود دیشب من 8مگ صبانت.
روزانه 650کیلوبایت میده
شب ها تقریبا با نصف شروع میشه.
روی 9مگ خط بسته شده ولی تا 650ک روزانه نمیکشه خیلی آشغاله اینجا.
پارس آنلاین هم روزهای اول تا 1مگابایت روزانه میگرفت از وقتی به ریپ زدن افتاد به زور 740تا پر میکنه.
شبانش هم 7-8گ میداد الان 3-4تا بیشتر نمیده.
شیراز خراب شده دوتا isp درست نداره.
bilmazlar
17-08-2014, 08:31
بعد از ریست پورت و درخواست روی 4 بستن!
17 هم قبول دار نمیشد فقط قطع و وصل تلفن براش مهم بود
میگفت زنگ بزن پشتیبانی
چطور باید سیم بان پیدا کنم؟
یه مورد از دهنش در رفت سرعتها به صورت نرم افزاری کنترل می شه بالا بستن خط فایده ای نداره
خب بعله همین نرم افزار سرعت شبانه رو میکنه 70 باز بگو محدودیت نداریم!
خط شما یه ایراد اساس باید داشته باشه. شما با Atten 12 دسیبل، به راحتی باید بتونی نزدیک به 24مگابیت سرعت قابل دستیابی داشته باشی نه 5مگابیت. به نظرم یه بررسی اساس بکن. قبل از این سیمکشیهای برق کوچه، سرعت قابل دستیابی داوناستریمت روی چند بود؟
david-ebi
17-08-2014, 12:08
بنده هم بار دوم هست میام صبانت.
اون اوایل شما یادتون نیست خیلی مسخره بود. (8-9سال پیشو میگم)
دانلود دیشب من 8مگ صبانت.
روزانه 650کیلوبایت میده
شب ها تقریبا با نصف شروع میشه.
روی 9مگ خط بسته شده ولی تا 650ک روزانه نمیکشه خیلی آشغاله اینجا.
پارس آنلاین هم روزهای اول تا 1مگابایت روزانه میگرفت از وقتی به ریپ زدن افتاد به زور 740تا پر میکنه.
شبانش هم 7-8گ میداد الان 3-4تا بیشتر نمیده.
شیراز خراب شده دوتا isp درست نداره.
ما اینجا چند تا کاربر شیرازی داریم که صبانت دارند و از قضا بهترین سرعتها رو توی بچه های صبانتی کل کشور دارند که میتونید از امضاهاشون و از مقدار دانلود شبانشون که خودشون تو پستهاشون گفتند متوجه بشید.طوریکه مطمئن هستیم صبانت شیراز از بهترین isp های کشور است.تعجب میکنم شما که تو شیراز هستید چطور از صبانت راضی نیستید!!!!
خاستم صبا نت ثبت نام کنم مرکز فروش میگه مرکز مخابراتی شما بیش 2 مگ ساپورت نمی کنه کلا من شانس ندارم:n21::n21::n03::n03:
djbehnam73
17-08-2014, 13:38
صبانت شبانش چطوره بیام ؟؟؟؟
صبانت شبانش چطوره بیام ؟؟؟؟
میگن شبانه صبا نت خوبه:n20:
کدوم شهری شما؟؟؟؟؟؟
djbehnam73
17-08-2014, 14:17
میگن شبانه صبا نت خوبه:n20:
کدوم شهری شما؟؟؟؟؟؟
تهران دیگه
تهران دیگه
بی درنگ سرویس 12 مگ بگیر و حالشو ببر
Sent from my GT-I9300
djbehnam73
17-08-2014, 14:51
بی درنگ سرویس 12 مگ بگیر و حالشو ببر
Sent from my GT-I9300
گرفتی مگه ؟؟؟؟
farshad0123
17-08-2014, 14:57
گرفتی مگه ؟؟؟؟
سرعت شبانش 1400کیلوبایته
farshad0123
17-08-2014, 14:59
خاستم صبا نت ثبت نام کنم مرکز فروش میگه مرکز مخابراتی شما بیش 2 مگ ساپورت نمی کنه کلا من شانس ندارم:n21::n21::n03::n03:
فکر نمیکنم اگه خطت بکشه مشکلی باشه
djbehnam73
17-08-2014, 14:59
سرعت شبانش 1400کیلوبایته
تو مطمئنی ؟؟؟؟
چون ما از این شانسا نداریم ؟؟؟؟
farshad0123
17-08-2014, 15:01
تو مطمئنی ؟؟؟؟
چون ما از این شانسا نداریم ؟؟؟؟
ببین پهنای باند کشور زیاد شده اکثر شرکتا دارن پیشرفت میکنن صبانت هم هر کی گرفته سرعتش شب و روز اسمی بوده فقط سرعت تک کانکشنش شبا میاد پایین و باید چند دانلود با هم بزاری
djbehnam73
17-08-2014, 15:04
ببین پهنای باند کشور زیاد شده اکثر شرکتا دارن پیشرفت میکنن صبانت هم هر کی گرفته سرعتش شب و روز اسمی بوده فقط سرعت تک کانکشنش شبا میاد پایین و باید چند دانلود با هم بزاری
چند تا دانلود با هم بزارم سرعت میشه 1400 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تک کانکشنش حداقل 300 باید بشه دیگه درسته ؟؟؟؟؟
farshad0123
17-08-2014, 15:07
چند تا دانلود با هم بزارم سرعت میشه 1400 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تک کانکشنش حداقل 300 باید بشه دیگه درسته ؟؟؟؟؟
مثلا 7تا یا 10تا من نمیدونم چیزیه که شنیدم از دوستان ولی محدود کردنش همینه که سرعت تک کانکشنو میاره پایین
djbehnam73
17-08-2014, 15:09
مثلا 7تا یا 10تا من نمیدونم چیزیه که شنیدم از دوستان ولی محدود کردنش همینه که سرعت تک کانکشنو میاره پایین
خب تو ین شرایط من بخوام از یه سایت فیلتر دانلود کنم حتما باید یکی بزارم رو دانلود
چون با پرو*سی نمیشه این کار ها رو کرد ! :n02::n03:
Alone-Star
17-08-2014, 15:16
ما اینجا چند تا کاربر شیرازی داریم که صبانت دارند و از قضا بهترین سرعتها رو توی بچه های صبانتی کل کشور دارند که میتونید از امضاهاشون و از مقدار دانلود شبانشون که خودشون تو پستهاشون گفتند متوجه بشید.طوریکه مطمئن هستیم صبانت شیراز از بهترین isp های کشور است.تعجب میکنم شما که تو شیراز هستید چطور از صبانت راضی نیستید!!!!
ربطی نداره عزیز.
مرکز مخابراتی ما همیشه داغون بوده هر شرکتی رفتم حالا ممکنه طرف توی مرکزی باشه که ظرفیت پر نیست و کوچه بغلی مخابراته 12مگ هم جواب میده.
یکی از دوستان خود من توی مرکز دیگری هست صبانت سرعت روزانه اش از 150-200ک بیشتر نیست. شبانه که هیچ. وضعیت من خیلی بهتر از اون هست.
من درخواست کردم روی 6مگ بسته بشه، که نویز خط بهتر بشه 8مگ را پر نمیکرد و بی فایده بود در هر صورت. پشتیبانی آشغالی داره وقتی کار مهمی پیش بیاد، طوری صحبت میکنن انگار طلبی دارند یا منت میگذارن دوتا کلیک کنند، نه تنها صبانت هر کدومشون یه *هی هستند. :-دی
کلا کاربر ایرانی تا 100کیلو به سرعتش افزوده میشه حاضره هر بلایی سرش بیاد و کمپین حمایتی راه بندازه بلکه سرعت تغییر نکنه.
همین که سرعتش کم شد خشتک جر میده.
من با سابقه 10-11 ساله که دارم و با تجربه ای که کسب کردم میتونم بگم دلتونو خوش نکنید همه شرکت ها هر از چندی برای جذب مشترک رقابت میکنند و میان باندشونو باز میکنن که مشترک تحریک بشه.
به حد نصاب که رسیدند از خجالتتون در میان.
خود صبانت چند سال پیش که رقباش اینکارو کرده بودن میگفت، بعد که ضد رو دست بقیه، پارس آنلاین هم همینو میگفت که صبانت موقتی اینکارو کرده برای جذب مشترک، طولانی مدت نمیتونن اینکارو کنن.
الان من پارس آنلاین هم دارم اوایلش 9مگ میبست ولی خط جواب نمیده برای اکثر مشترکان بعد 4مگ میبندن (2 حالت رو پیش روتون میگذارن برای انتخاب) و میگه همه رو 9مگ میبنده ولی در بهترین حالت 5-6-7مگ نهایتا بیشتر باند رو نمیتونید داشته باشید و یه دروغ بزرگه 9مگ توسط پارس آنلاین.
پارس اوایل شبانه اش بهتر بود حتی میتونم بگم دوبرابر هم اکنون. الان میشه گفت نصف شده اکثر پست هایی که زده میشد توی تاپیک تاکید بر این بود که اوضاع خراب شده و دانلود شبانه هم کم. به حدی رسیده که دیگه مطرح نیست کیفیت الان وقت سودهی شرکت هست.
صبانت شیزاز هم توی سایتش بروید یه بخش داره شاهدان سرعت...میومد اوایل که باندشو باز میکرد درخواست میکرد عکس از سرعت دانلود بگذارید تا تبلیغ بشه براش.
و مراجعه بفرمائید می بینید که حتی توی یک مرکز نسبت به سرویس خریداری شده متفاوت هست سرعت دریافتی. یکی 1Mb خریده 180کیلو میگیره یکی 256Kb خریده 200کیلو میگیره و غیره.
چون 2-3نفر 12مگ خطشون برفرض جواب میده به این معنا نیست که همه 12مگ جواب میده و یا حتی پائینتر امکان دانلود رو دارند.
خط خود من تا 8-9مگ باز بود (صبانت) ولی تا 620-630کیلو در روز بیشتر باند نداشت.
اینها رو گفتم که دوستان فریب این 12مگ ها رو نخورن، حتی اگر خط هم جوابگو باشه به این معنا نیست که حتما همین مقدار باند به شما اختصاص داده میشه.
david-ebi
18-08-2014, 00:26
خب تو ین شرایط من بخوام از یه سایت فیلتر دانلود کنم حتما باید یکی بزارم رو دانلود
والا اگر با چیزشکن میخواهی دانلود کنی بازم به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی ریط داره.کلا بدون چیزشکن هم سرعت دانلود شبانت به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی خیلی ربط پیدا میکنه.طوریکه به صورت تک لینک از یک سرور مخصوصا اگر داخلی باشه 1.2 مگابایت بهت سرعت میده اما سرور های خارجی خیلی کمتره که کمترینشون 150 کیلوبایت و بیشترینشون 400 تا 500 کیلوبایت که هرچی هم به ساعت 7 صبح نزدیکتر بشی سرعتا میره بالاتر.چیزشکنتم اگر کارش درست باشه زیاد اختلاف سرعت با حالت غیر چیزشکن نداری.من خودم از یوتیوب ساعت 4:30 صبح تک لینک با سرعت 900 کیلوبایت که تا 1.2 مگابایت هم بالا میره دانلود میکنم.که دقیقا در همون لحظه از سایتی هم که ف.ی.ل.ت.ر نیست و سرور خوبی داره با همین سرعت دانلود میکنم.اینایی که گفتم همه تک لینک بود وگرنه با روش چند لینک زیر دانلود واسه کسایی که چیزشکن استفاده نمیکنند از خود ساعت 2 نیمه شب به سرعت 1.2 مگابایت میرسند.تازه من 10 مگ هستم و 12 نیستم.اما هستن دوستان 12 مگی تو همین شهر خودمون که سرعت شبانشون از من کمتره:n13:
bilmazlar
18-08-2014, 08:13
ربطی نداره عزیز.
مرکز مخابراتی ما همیشه داغون بوده هر شرکتی رفتم حالا ممکنه طرف توی مرکزی باشه که ظرفیت پر نیست و کوچه بغلی مخابراته 12مگ هم جواب میده.
یکی از دوستان خود من توی مرکز دیگری هست صبانت سرعت روزانه اش از 150-200ک بیشتر نیست. شبانه که هیچ. وضعیت من خیلی بهتر از اون هست.
من درخواست کردم روی 6مگ بسته بشه، که نویز خط بهتر بشه 8مگ را پر نمیکرد و بی فایده بود در هر صورت. پشتیبانی آشغالی داره وقتی کار مهمی پیش بیاد، طوری صحبت میکنن انگار طلبی دارند یا منت میگذارن دوتا کلیک کنند، نه تنها صبانت هر کدومشون یه *هی هستند. :-دی
کلا کاربر ایرانی تا 100کیلو به سرعتش افزوده میشه حاضره هر بلایی سرش بیاد و کمپین حمایتی راه بندازه بلکه سرعت تغییر نکنه.
همین که سرعتش کم شد خشتک جر میده.
من با سابقه 10-11 ساله که دارم و با تجربه ای که کسب کردم میتونم بگم دلتونو خوش نکنید همه شرکت ها هر از چندی برای جذب مشترک رقابت میکنند و میان باندشونو باز میکنن که مشترک تحریک بشه.
به حد نصاب که رسیدند از خجالتتون در میان.
خود صبانت چند سال پیش که رقباش اینکارو کرده بودن میگفت، بعد که ضد رو دست بقیه، پارس آنلاین هم همینو میگفت که صبانت موقتی اینکارو کرده برای جذب مشترک، طولانی مدت نمیتونن اینکارو کنن.
الان من پارس آنلاین هم دارم اوایلش 9مگ میبست ولی خط جواب نمیده برای اکثر مشترکان بعد 4مگ میبندن (2 حالت رو پیش روتون میگذارن برای انتخاب) و میگه همه رو 9مگ میبنده ولی در بهترین حالت 5-6-7مگ نهایتا بیشتر باند رو نمیتونید داشته باشید و یه دروغ بزرگه 9مگ توسط پارس آنلاین.
پارس اوایل شبانه اش بهتر بود حتی میتونم بگم دوبرابر هم اکنون. الان میشه گفت نصف شده اکثر پست هایی که زده میشد توی تاپیک تاکید بر این بود که اوضاع خراب شده و دانلود شبانه هم کم. به حدی رسیده که دیگه مطرح نیست کیفیت الان وقت سودهی شرکت هست.
صبانت شیزاز هم توی سایتش بروید یه بخش داره شاهدان سرعت...میومد اوایل که باندشو باز میکرد درخواست میکرد عکس از سرعت دانلود بگذارید تا تبلیغ بشه براش.
و مراجعه بفرمائید می بینید که حتی توی یک مرکز نسبت به سرویس خریداری شده متفاوت هست سرعت دریافتی. یکی 1Mb خریده 180کیلو میگیره یکی 256Kb خریده 200کیلو میگیره و غیره.
چون 2-3نفر 12مگ خطشون برفرض جواب میده به این معنا نیست که همه 12مگ جواب میده و یا حتی پائینتر امکان دانلود رو دارند.
خط خود من تا 8-9مگ باز بود (صبانت) ولی تا 620-630کیلو در روز بیشتر باند نداشت.
اینها رو گفتم که دوستان فریب این 12مگ ها رو نخورن، حتی اگر خط هم جوابگو باشه به این معنا نیست که حتما همین مقدار باند به شما اختصاص داده میشه.
دوست عزیز. حرفای شما درسته. اما الزاماً همه تقصیر متوجه ISP نیست. این که بگن پروفایل دانلود شما رو روی 12مگ یا مثل پارسآنلاین که من هم دارم روی 9 مگ ببندن دلیل بر این نیست که شما بتونی یک ساعت تمام با این سرعت دانلود کنی. اصلاً از نظر عملی امکانپذیر نیست. اگه شما تو ساعتهای خلوتی مرکز مخابراتی خودت و خلوتی بار ترافیک روی یه سرور خاص هم از تمام پهنای باندت استفاده کنی حداکثر بتونی 85 درصد تا 90 درصد این پهنای باند تخصیص داده شده رو به دست بیاری. این 12مگ یعنی شما به صورت لحظهای ممکنه تا مرز این عدد نزدیک بشی اما به طور متوسط اگه 90 درصد این سرعت رو داشته باشی وضعیتت خوبه.
من که پروفایل سرعتم روی 9مگه الآن، در بهترین حالت 7.8مگابیت به طور متوسط سرعت دانلود میگیرم تقریباً معادل 86 درصد ظرفیت پروفایلمه. البته یه وقتایی که خط خلوته، سرعت دانلود با IDM به صورت لحظهای به 1.05 مگابایت (که میشه حدود 8.5مگابیت) هم میرسه اما این عددها پایدار نیست و به طور متوسط تو یک ساعت مهمه.
مهمترین دلیلش هم کیفیت خطوط ارتباطی بین مصرفکننده و مرکز مخابراتیه. ممکنه شما در فاصله قابل قبولی از مرکز مخابراتی باشی و SNR Margin داوناستریمت هم مثلاً در پروفایل 12مگ 10 دسیبل باشه، اما بازم هم نتونی از کل ظرفیت خطت استفاده کنی و حداکثر 10مگ بتونی به طور متوسط سرعت دانلود بگیری. علتش اینه که تو تکنولوژی ADSL کل اطلاعات از یک لوله رد نمیشه که با بالا رفتن ظرفیت این لوله (یعنی بزرگتر شدن قطرش که میشه معادل پروفایل با سرعت بالاتر) شما هم بتونی سرعت بیشتری بگیری. برای این کار تجهیزات DSL اطلاعات ارسالی رو تو باندهای فرکانسی مختلف ارسال میکنن که به این باندهای فرکانسی اصطلاحاً میگن bin. مثلاً تو ADSL معمولی، واسه تلفن و صوت 5 بین، برای آپاستریم 26 بین و برای داوناستریم 224 بین استفاده میشه. تو ADSL2+ تعداد بین ها برای داوناستریم میشه 480 بین.
وقتی شما مودمت رو روشن میکنی، اول بین مودم و DSLAM موجود تو مرکز مخابراتی یه سری اطلاعات رد و بدل میشه تا این دو تا با همدیگه هماهنگ بشن. این وسط مشخص میشه که کیفیت هر یک از کانالها (بینها)ی ارتباطی از نظر وضعیت نویز و میرایی چطوره و در نهایت مودم و DSLAM روی یه سری از بینهای پایدار که قابل استفاده هستند به توافق میرسند. به این عمل هم در اصطلاح گفته میشه Synchronization یا هماهنگسازی. در نتیجه این هماهنگسازی، فقط یه تعدادی از باندها برای ارسال اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرن.
این که کدوم باندها استفاده بشن و کدوم باندها نه، به دو عامل بستگی داره. یک سری از باندها رو خود ISP بر اساس پروفایلی که برای کاربر در نظر میگیره، غیرقابل استفاده میکنه. اما از بین باندهایی هم که از نظر ISP مجاز به استفاده هستن، یه تعدادیشون به دلیل نویزهایی که روی اون باند سیگنال اثر میکنه و باعث میشه SNR Margin اونها از یه حدی کمتر بشه، بین مودم و DSLAM غیرقابل استفاده تشخیص داده میشن و از لیست خارج میشن. به این ترتیب کل پروفایلی که تخصیص داده شده هم عملاً در دسترس نیست.
یه توضیح نهایی هم بدم: SNR Marginی که مودمها نشون میدن متوسط مارجینهایی که هر یک از باندهای فرکانسی دارن. یعنی ممکنه یه باند فرکانسی مارجین منفی داشته باشه و یه باند فرکانسی مارجین مثبت 20 دسیبل به بالا. اما متوسط اینها بشه 8 دسیبل که مودم نشون میده.
bilmazlar
18-08-2014, 08:17
والا اگر با چیزشکن میخواهی دانلود کنی بازم به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی ریط داره.کلا بدون چیزشکن هم سرعت دانلود شبانت به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی خیلی ربط پیدا میکنه.طوریکه به صورت تک لینک از یک سرور مخصوصا اگر داخلی باشه 1.2 مگابایت بهت سرعت میده اما سرور های خارجی خیلی کمتره که کمترینشون 150 کیلوبایت و بیشترینشون 400 تا 500 کیلوبایت که هرچی هم به ساعت 7 صبح نزدیکتر بشی سرعتا میره بالاتر.چیزشکنتم اگر کارش درست باشه زیاد اختلاف سرعت با حالت غیر چیزشکن نداری.من خودم از یوتیوب ساعت 4:30 صبح تک لینک با سرعت 900 کیلوبایت که تا 1.2 مگابایت هم بالا میره دانلود میکنم.که دقیقا در همون لحظه از سایتی هم که ف.ی.ل.ت.ر نیست و سرور خوبی داره با همین سرعت دانلود میکنم.اینایی که گفتم همه تک لینک بود وگرنه با روش چند لینک زیر دانلود واسه کسایی که چیزشکن استفاده نمیکنند از خود ساعت 2 نیمه شب به سرعت 1.2 مگابایت میرسند.تازه من 10 مگ هستم و 12 نیستم.اما هستن دوستان 12 مگی تو همین شهر خودمون که سرعت شبانشون از من کمتره:n13:
اگه سایت فیلتر شده بتونه لینک مستقیم تولید کنه که بستگی به IP نداشته باشه، شما میتونی اون لینک رو ابتدا تو یه آپلودسنتر با سرور خارجی بذاری بعد از اون آپلودسنتر دانلود کنی. معمولاً آپلودسنترها هم محدودیت زیادی روی تعداد کانکشنهای همزمان به یک فایل نمیگذارن.
برای یوتیوب هم میتونی از این سایتهایی که لینک یوتیوب رو میگیرن و لینک دانلود فیلمش رو حتی با کیفیتهای مختلف بهت میدن استفاده کنی.
Rossoneri
18-08-2014, 10:39
سلام دوستان
من از مشهد هستم و حدود 6 سالی میشه از اینترنت صبانت استفاده میکنم. تو این مدت همیشه سرعت شبانه من حدود 100 کیلوبایت بوده بطوری که هر شب حدود 1.5 گیگ دانلود با تورنت دانلود داشتم. الان یک هفته است که سرعت من محدود شده و روی 25 کیلوبایت گیر کرده این سابقه نداشته واسم.
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟ آیا سرعت اینترنت شبانه محدود شده؟
david-ebi
18-08-2014, 12:12
سلام دوستان
من از مشهد هستم و حدود 6 سالی میشه از اینترنت صبانت استفاده میکنم. تو این مدت همیشه سرعت شبانه من حدود 100 کیلوبایت بوده بطوری که هر شب حدود 1.5 گیگ دانلود با تورنت دانلود داشتم. الان یک هفته است که سرعت من محدود شده و روی 25 کیلوبایت گیر کرده این سابقه نداشته واسم.
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟ آیا سرعت اینترنت شبانه محدود شده؟
دوست عزیز من هم مشهدم اما این مشکل رو خدا رو شکر تا الان نداشتم:n01:
david-ebi
18-08-2014, 12:20
دوست عزیز. حرفای شما درسته. اما الزاماً همه تقصیر متوجه ISP نیست. این که بگن پروفایل دانلود شما رو روی 12مگ یا مثل پارسآنلاین که من هم دارم روی 9 مگ ببندن دلیل بر این نیست که شما بتونی یک ساعت تمام با این سرعت دانلود کنی. اصلاً از نظر عملی امکانپذیر نیست. اگه شما تو ساعتهای خلوتی مرکز مخابراتی خودت و خلوتی بار ترافیک روی یه سرور خاص هم از تمام پهنای باندت استفاده کنی حداکثر بتونی 85 درصد تا 90 درصد این پهنای باند تخصیص داده شده رو به دست بیاری. این 12مگ یعنی شما به صورت لحظهای ممکنه تا مرز این عدد نزدیک بشی اما به طور متوسط اگه 90 درصد این سرعت رو داشته باشی وضعیتت خوبه.
من که پروفایل سرعتم روی 9مگه الآن، در بهترین حالت 7.8مگابیت به طور متوسط سرعت دانلود میگیرم تقریباً معادل 86 درصد ظرفیت پروفایلمه. البته یه وقتایی که خط خلوته، سرعت دانلود با IDM به صورت لحظهای به 1.05 مگابایت (که میشه حدود 8.5مگابیت) هم میرسه اما این عددها پایدار نیست و به طور متوسط تو یک ساعت مهمه.
مهمترین دلیلش هم کیفیت خطوط ارتباطی بین مصرفکننده و مرکز مخابراتیه. ممکنه شما در فاصله قابل قبولی از مرکز مخابراتی باشی و SNR Margin داوناستریمت هم مثلاً در پروفایل 12مگ 10 دسیبل باشه، اما بازم هم نتونی از کل ظرفیت خطت استفاده کنی و حداکثر 10مگ بتونی به طور متوسط سرعت دانلود بگیری. علتش اینه که تو تکنولوژی ADSL کل اطلاعات از یک لوله رد نمیشه که با بالا رفتن ظرفیت این لوله (یعنی بزرگتر شدن قطرش که میشه معادل پروفایل با سرعت بالاتر) شما هم بتونی سرعت بیشتری بگیری. برای این کار تجهیزات DSL اطلاعات ارسالی رو تو باندهای فرکانسی مختلف ارسال میکنن که به این باندهای فرکانسی اصطلاحاً میگن bin. مثلاً تو ADSL معمولی، واسه تلفن و صوت 5 بین، برای آپاستریم 26 بین و برای داوناستریم 224 بین استفاده میشه. تو ADSL2+ تعداد بین ها برای داوناستریم میشه 480 بین.
وقتی شما مودمت رو روشن میکنی، اول بین مودم و DSLAM موجود تو مرکز مخابراتی یه سری اطلاعات رد و بدل میشه تا این دو تا با همدیگه هماهنگ بشن. این وسط مشخص میشه که کیفیت هر یک از کانالها (بینها)ی ارتباطی از نظر وضعیت نویز و میرایی چطوره و در نهایت مودم و DSLAM روی یه سری از بینهای پایدار که قابل استفاده هستند به توافق میرسند. به این عمل هم در اصطلاح گفته میشه Synchronization یا هماهنگسازی. در نتیجه این هماهنگسازی، فقط یه تعدادی از باندها برای ارسال اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرن.
این که کدوم باندها استفاده بشن و کدوم باندها نه، به دو عامل بستگی داره. یک سری از باندها رو خود ISP بر اساس پروفایلی که برای کاربر در نظر میگیره، غیرقابل استفاده میکنه. اما از بین باندهایی هم که از نظر ISP مجاز به استفاده هستن، یه تعدادیشون به دلیل نویزهایی که روی اون باند سیگنال اثر میکنه و باعث میشه SNR Margin اونها از یه حدی کمتر بشه، بین مودم و DSLAM غیرقابل استفاده تشخیص داده میشن و از لیست خارج میشن. به این ترتیب کل پروفایلی که تخصیص داده شده هم عملاً در دسترس نیست.
یه توضیح نهایی هم بدم: SNR Marginی که مودمها نشون میدن متوسط مارجینهایی که هر یک از باندهای فرکانسی دارن. یعنی ممکنه یه باند فرکانسی مارجین منفی داشته باشه و یه باند فرکانسی مارجین مثبت 20 دسیبل به بالا. اما متوسط اینها بشه 8 دسیبل که مودم نشون میده.
دوست خوبم bilmazlar عزیز خدا حفظت کنه.به قول فامیل دور من از بچگی دوست داشتم یکی این چیزا رو علمی واسم توضیح بده :))
:n02: تو خیلی قشنگ اینکار رو انجام میدی.دمت گرم.راستی دیدی دانشمندای دانمارکی چه فیبرنوری ساختن!!!به نظرت اگر بخواهند از همچنین چیزی به صورت عملی و در مقیاس بالا برای همون کشور دانمارک یا آمریکا استفاده کنند چقدر طول میکشه؟
bilmazlar
18-08-2014, 13:33
دوست خوبم bilmazlar عزیز خدا حفظت کنه.به قول فامیل دور من از بچگی دوست داشتم یکی این چیزا رو علمی واسم توضیح بده :))
:n02: تو خیلی قشنگ اینکار رو انجام میدی.دمت گرم.راستی دیدی دانشمندای دانمارکی چه فیبرنوری ساختن!!!به نظرت اگر بخواهند از همچنین چیزی به صورت عملی و در مقیاس بالا برای همون کشور دانمارک یا آمریکا استفاده کنند چقدر طول میکشه؟
خواهشم میکنم. منم این وسط کلی چیز یاد میگیرم. چون یه وقتایی واسه این که یه مطلبی یا یه جوابی رو بنویسم خودم دوباره دربارهاش جستجو میکنم تا حرفم فقط شنیده نباشه، بلکه حتماً از یه جایی نسبتاً معتبر خونده باشمش. واسه همین خودمم کلی چیز یاد میگیرم این وسط.
درباره زمان تجاری شدن این جور تکنولوژیها باید دو تا موضوع رو در نظر گرفت. یکی این که از نظر عملی چه زمانی این کار امکانپذیره. من فکر میکنم که کمتر از یکی دو سال.
اما موضوع دیگه، از نظر اقتصادی برای کساییi که باید سرمایهگذاری کنن. معمولاً شرکتهای مخابراتی بزرگ تو دنیا (و طبیعتاً هر شرکت دیگهای که سرمایهگذاری میکنه تو یه حوزهای) یه دوره بازگشت سرمایه و سود از پیش تعیین شده از اون سرمایهگذاری داره. این دوره معمولاً خیلی طولانیتره و تا زمانی که نهایت استفاده رو از اون تکنولوژی نکنن تعویضش نمیکنن. اما با سرعت رشد تکنولوژی تو حوزه مخابرات تو چند سال گذشته، این شرکتها مجبورن روی تکنولوژیهای جدید سریعتر سرمایهگذاری کنن.
البته این رو هم باید در نظر داشت که این جور تکنولوژیها مرحله به مرحله توسعه پیدا میکنن. مثلاً تکنولوژی فیبر نوری و سرعتها در حد گیگابیت در ثانیه شاید از حدود 15 سال پیش به صورت تجاری هم استفاده میشده. اما به درد سازمانهای تحقیقاتی یا دولتی و شرکتهای بزرگ میخورده به دلیل هزینهاش. اما کمتر از یک ساله که گوگل ایده اینترنت فیبر نوری خودش را عملی کرده و به مصرفکننده نهایی مثل من و شما داره این سرعت رو اونم به صورت محدود تو بعضی شهرها ارائه میکنه.
به نظرم اگه بخوایم یه پیشبینی از سرعت اینترنت در حد ترابایت داشته باشیم برای مصرفکننده عادی، مثلاً 15 سال باید صبر کنیم. اونم خوشبینانه.:n13:
djbehnam73
18-08-2014, 13:56
پس کلا اینجا هم عشقیه ؟؟؟؟
ریسک نمیشه کرد !
یه دفعه دیدی گرفتیم بعد دوباره سرعته ما هم کم شد !
این صبانت چشه جدیدا" هر چی میگذره پینگاش داره بدتر میشه
یک موقع بهترین پینگ رو داشت الان خیلی افتضاحه:n21:
این صبانت چشه جدیدا" هر چی میگذره پینگاش داره بدتر میشه
یک موقع بهترین پینگ رو داشت الان خیلی افتضاحه:n21:
دیروز یه کم گیر بود اما امروز دوباره خوب شده واسم.
مگه پینگ شما چنده؟
david-ebi
18-08-2014, 14:49
پس کلا اینجا هم عشقیه ؟؟؟؟
ریسک نمیشه کرد !
یه دفعه دیدی گرفتیم بعد دوباره سرعته ما هم کم شد !
منظور من مشکل از صبانت نیست.(البته هنوز وگرنه اگر زمانی دست به محدود سازیه سرعت شبانه بزنه که دیگه مشکل دقیقا خودشه و این هم که این کار رو میکنه یا نه هیچ معلوم نیست)بلکه اگر سرعت دانلود شبانت کم باشه یا به سروری که داری ازش دانلود میکنی ربط داره یا به مرکز مخابراتیت ربط داره یا به سرعت پایین سرور چیزشکنی که ازش استفاده میکنی.اگر همه اینا درست باشه بهترین سرعت شبانه رو داری:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.