ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

DrXoX
17-06-2011, 23:18
دوستان یه سولی پیش اومد برام سرعت دانلود تورنت چطوره؟
البته من تورنت باز نیستم ولی خوب بعضی وقتا آدم هوس میکنه تورنت دانلود کنه!!!

سرعت تورنت یه کم از سرعت عادی پایین تره

mehdi_vsgh
18-06-2011, 09:45
سرعت تورنت یه کم از سرعت عادی پایین تره
مثلا چقدره؟

pashangparsi6
18-06-2011, 13:53
دوستان صبا نامحدود هم داره؟ ارزونترین نامحدودش چقدره؟

DrXoX
18-06-2011, 14:14
مثلا چقدره؟

بستگی به لینک تورنت داره مثلا من از IPT که دانلود می کنم سرعت 70-100 هست

Penryn
18-06-2011, 14:43
بستگی به لینک تورنت داره مثلا من از IPT که دانلود می کنم سرعت 70-100 هست
تورنت فقط به seed , peer , Tracker بستگی داره. IPT یا بقیه ی سایتهایی که لینک میدن که مهم نیست!

DrXoX
18-06-2011, 16:03
تورنت فقط به seed , peer , Tracker بستگی داره. IPT یا بقیه ی سایتهایی که لینک میدن که مهم نیست!

:31: من چی گفتم؟
گفتم بستگی به لینک تورنت داره حالا شما جزئیات رو هم گفتی:31:
منظورم این نیست که مثلا لینک IPT سرعتش بالاتر از لینک تورنت های دیگست!
مثال زدم که سرعت حدودی تورنت رو بگم
بعضی مواقع در صورتی که لینک مناسبی پیدا بشه سرعت در حد سرعت دانلود از لینک مستقیم هست
ولی به طور میانگین سرعت 70 - 100

starn
18-06-2011, 17:00
بچه ها این حجم باقی مانده من الاکی یه خجمی رو نشون می ده مثلا من 3 ماه 9 گیگ شارژ کردم الان 15 گیگ حجم باقی مانده نشون می ده ولی 1 هفته پیش اومدم کانکت شدم دیدم صفر نشون می ده بعد حجم که مثلا 15 گیگ نشون می ده فکر نکنم واقعی باشه یعنی مثلا من 6 گیگ الاکی اضافه دارم ولی بزارم دانلود اگه 9 گیگ تموم بشه شارژ کلا تموم می شه درسته؟
کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟

fanoostalaei
18-06-2011, 17:12
دوستان صبا نامحدود هم داره؟ ارزونترین نامحدودش چقدره؟
متاسفم
نداره:31::31::31:

DrXoX
18-06-2011, 17:15
بچه ها این حجم باقی مانده من الاکی یه خجمی رو نشون می ده مثلا من 3 ماه 9 گیگ شارژ کردم الان 15 گیگ حجم باقی مانده نشون می ده ولی 1 هفته پیش اومدم کانکت شدم دیدم صفر نشون می ده بعد حجم که مثلا 15 گیگ نشون می ده فکر نکنم واقعی باشه یعنی مثلا من 6 گیگ الاکی اضافه دارم ولی بزارم دانلود اگه 9 گیگ تموم بشه شارژ کلا تموم می شه درسته؟
کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟

یه سری تغییرات تو سایتشون دادن، این مشکلات هم برای بعضی ها اتفاق افتاده
این پست رو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hi5
18-06-2011, 18:06
حذف شود..............

<^SIleNT^>
18-06-2011, 18:44
من حدود 4 ساله که از راهزن (شاتل) سرویس دارم و قصد دارم عوض کنم.
تنها چیزی که از سرویسم میخوام پینگ خوبه...صبانت این نیاز رو برطرف میکنه؟

HORROR
18-06-2011, 19:08
یه با معرفت پیدا میشه به ما بگه ساعت 6:40 دقیقه با چه نرم افزاری وچه جوری میشه اینترنت قطع بشه وتا 7:45 دقیقه دانلود کنه؟

با autodisconect امتحان کردم ولی نمیشه

fanoostalaei
18-06-2011, 19:12
من حدود 4 ساله که از راهزن (شاتل) سرویس دارم و قصد دارم عوض کنم.
تنها چیزی که از سرویسم میخوام پینگ خوبه...صبانت این نیاز رو برطرف میکنه؟
برای من همیشه زیر 200 میده
الان هم 180

aabaan
18-06-2011, 19:23
سلام.
چند روزیه که من نمیتونم با PPPOE کانکت بشم، شما هم این مشکل رو دارید؟!

MMJ431
18-06-2011, 19:46
یه با معرفت پیدا میشه به ما بگه ساعت 6:40 دقیقه با چه نرم افزاری وچه جوری میشه اینترنت قطع بشه وتا 7:45 دقیقه دانلود کنه؟

با autodisconect امتحان کردم ولی نمیشه

سلام، دوست عزیز.
هیچ نرم افزاری لازم نداره؛ خیلی معمولی اکانت شبانه رو دیسکانکت و بعد کانکت می‌کنید.
فقط مطمئن باشید که ساعت سیستمتون دقیقه؛ که اونم به راحتی می‌تونید وقتی آنلاین هستید از طریق اینترنت به اصطلاح اتمیش کنید!
بعد فقط در صورتی تا 7:45 دقیقه کانکت می‌مونید که 6:45 دقیقه ریکانکت کرده باشید.
می‌تونید ابتدا به ساکن 6:35 دقیقه رو تست کنید، ببینید که تا 7:35 دقیقه کانکت می‌مونید یا نه. مطمئن که شدید دیگه می‌تونید همیشه 6:45 ریکانکت کنید.

HORROR
18-06-2011, 19:51
سلام.
چند روزیه که من نمیتونم با PPPOE کانکت بشم، شما هم این مشکل رو دارید؟!

اول از همه یه بار برو صفحه تنظیمات مودم از اونجا مودم رو ریست کانفیگ کن... دیدی نمیشه برو به این آدرس : control panel - internet option - و conections رو بزن و در قسمت choose setting چند بار گزینه های زیرشو عوض کن ( اینم میگم واسه من اینجوریه بعضی موقعها قاطی میکنه) در آخر هم اگه نشد زنگ بزن درستش میکنن

HORROR
18-06-2011, 20:02
سلام، دوست عزیز.
هیچ نرم افزاری لازم نداره؛ خیلی معمولی اکانت شبانه رو دیسکانکت و بعد کانکت می‌کنید.
فقط مطمئن باشید که ساعت سیستمتون دقیقه؛ که اونم به راحتی می‌تونید وقتی آنلاین هستید از طریق اینترنت به اصطلاح اتمیش کنید!
بعد فقط در صورتی تا 7:45 دقیقه کانکت می‌مونید که 6:45 دقیقه ریکانکت کرده باشید.
می‌تونید ابتدا به ساکن 6:35 دقیقه رو تست کنید، ببینید که تا 7:35 دقیقه کانکت می‌مونید یا نه. مطمئن که شدید دیگه می‌تونید همیشه 6:45 ریکانکت کنید.

یعنی من هر شب تا ساعت 7صبح بیدار بمونم که 45 دقیقه بیشتر دانلود کنم؟:31: مگه فرقی هم میکنه یکی دو دقیقه.. یه جا میگن 6:40 یه جا میگن 6:44 بگید کدومش بهتره همونو استفاده کنم..... در ضمن نگفتی چه نرم افزاری استفاده کنم:46:

aabaan
18-06-2011, 20:23
اول از همه یه بار برو صفحه تنظیمات مودم از اونجا مودم رو ریست کانفیگ کن... دیدی نمیشه برو به این آدرس : control panel - internet option - و conections رو بزن و در قسمت choose setting چند بار گزینه های زیرشو عوض کن ( اینم میگم واسه من اینجوریه بعضی موقعها قاطی میکنه) در آخر هم اگه نشد زنگ بزن درستش میکنن
ضمن تشکر از شما صفحه تنظیمات مودم کجاست و اگر ریست کنم کلا از کار نیفته؟!؟!؟
چون اینجوری با فعال کردن کارت شبکه(مودم) خودش میاد به نت، اما PPPOE خطای اشتباه بودن یوزر پسورد رو میده...

HORROR
18-06-2011, 22:17
ضمن تشکر از شما صفحه تنظیمات مودم کجاست و اگر ریست کنم کلا از کار نیفته؟!؟!؟
چون اینجوری با فعال کردن کارت شبکه(مودم) خودش میاد به نت، اما PPPOE خطای اشتباه بودن یوزر پسورد رو میده...

نه از کار نمیفته... فقط تنظیمات پاک میشه وباید از نو تنظیم کنی ( مودمت چیه؟ اگه دفترچه داره دفترچشو بخون راهنماییت میکنه یا اصلا برو تو سایت صبانت اونجا هم آموزشش هست) هر مودمی یه جور ریست میشه منظور ریست سخت افزاری هستش...

مودم من TP Link هستش و دکمه ریست درست پشت سره مودم قرار داره که مخفی هم هست بایه سوزن یا پیچ گوشتی ریز به مدت 10 ثانیه نگهش دار و بعد ولش کن مودم ریست میشه( البته این واسه tp link بود واسه شما شاید فرق کنه)
در نوار آدرس مرورگرتون تایپ کنید 192.168.1.1 و اگه یوزر پسورد خواست جفتشو admin بنویسید... ودر صفحه ای که باز میشه مقدار VPI-0 و VCI=35 بنویسید.

کانکشن pppoe رو انتخاب کنید و در صفحه بعد یوزر پسورد رو تایپ کنید ( اگه میخوای حجمت اتفاقی کم نشه یوزر و پسورد شبانه رو بنویس که خیالت جمع باشه) و بعد بروی save and reboot کلیک کن تا عملیات آغاز شه وبعد از چند ثانیه مودم از نو ریست میشه و یا به اصلاح config میشه... امیدوارم که کاره شما هم راه بیوفته خدا کاره مارم راه بندازه:20:

ولی شما اگه زنگ بزنی پشتیبانی کمکت میکنه راحت شاید از اونور اشکال داشته باشه:13:

ms368
18-06-2011, 22:23
سلام

من 2 تا سیستم دارم ( یکی قدیمی فقط واسه دانلود و یکی جدید برای انجام کارهای روزمره و ... )
تا هفته پیش میتونستم به طور همزمان به نت وصل شم ( Lan+Usb ) ولی الان 1 هفتس فقط یکی از سیستم ها میتونه به نت وصل شه و برای وصل شدن اون یکی باید اولی رو Dc کنی تا وصل شه

چی شده ؟

MMJ431
18-06-2011, 23:03
یعنی من هر شب تا ساعت 7صبح بیدار بمونم که 45 دقیقه بیشتر دانلود کنم؟:31: مگه فرقی هم میکنه یکی دو دقیقه.. یه جا میگن 6:40 یه جا میگن 6:44 بگید کدومش بهتره همونو استفاده کنم..... در ضمن نگفتی چه نرم افزاری استفاده کنم:46:
نه،لازم نیست بیدار بمونید!
تو Notepad متن زیر رو بنویس و با فرمت bat. ذخیره کن:

برای دیسکانکت:

برای کانکت:

جای ??? هم اسم کانکشن شبانه‌ات رو که تو Network connections ذخیره هست رو می‌نویسی.

بعد کافیه که این 2 تا فایل bat رو تو Task Scheduler ویندوز قرار بدی تا طبق زمانبندی مشخصی برات روزانه اجرا بشن.

pau
18-06-2011, 23:13
سلام

من 2 تا سیستم دارم ( یکی قدیمی فقط واسه دانلود و یکی جدید برای انجام کارهای روزمره و ... )
تا هفته پیش میتونستم به طور همزمان به نت وصل شم ( Lan+Usb ) ولی الان 1 هفتس فقط یکی از سیستم ها میتونه به نت وصل شه و برای وصل شدن اون یکی باید اولی رو Dc کنی تا وصل شه

چی شده ؟
متاسفانه خیلیا این مشکل براشون پیش اومده.کسی علت و راه حل رو میدونه؟

aabaan
19-06-2011, 00:06
نه از کار نمیفته... فقط تنظیمات پاک میشه وباید از نو تنظیم کنی ( مودمت چیه؟ اگه دفترچه داره دفترچشو بخون راهنماییت میکنه یا اصلا برو تو سایت صبانت اونجا هم آموزشش هست) هر مودمی یه جور ریست میشه منظور ریست سخت افزاری هستش...

مودم من TP Link هستش و دکمه ریست درست پشت سره مودم قرار داره که مخفی هم هست بایه سوزن یا پیچ گوشتی ریز به مدت 10 ثانیه نگهش دار و بعد ولش کن مودم ریست میشه( البته این واسه tp link بود واسه شما شاید فرق کنه)
در نوار آدرس مرورگرتون تایپ کنید 192.168.1.1 و اگه یوزر پسورد خواست جفتشو admin بنویسید... ودر صفحه ای که باز میشه مقدار VPI-0 و VCI=35 بنویسید.

کانکشن pppoe رو انتخاب کنید و در صفحه بعد یوزر پسورد رو تایپ کنید ( اگه میخوای حجمت اتفاقی کم نشه یوزر و پسورد شبانه رو بنویس که خیالت جمع باشه) و بعد بروی save and reboot کلیک کن تا عملیات آغاز شه وبعد از چند ثانیه مودم از نو ریست میشه و یا به اصلاح config میشه... امیدوارم که کاره شما هم راه بیوفته خدا کاره مارم راه بندازه:20:

ولی شما اگه زنگ بزنی پشتیبانی کمکت میکنه راحت شاید از اونور اشکال داشته باشه:13:

اقا دستت درد نکنه درست شد، فقط یه چیزی این مودم بدجنس چرا خود به خود تنظیماتش به هم میخوره؟! کسی که بهش دست نزده؟!

Penryn
19-06-2011, 08:50
سلام

چی شده ؟
مودمت چیه؟؟ مدل دقیقش
منکه مشکلی ندارم با دانلود همزمان تو شبانه.

aref_m
19-06-2011, 11:10
سلام بچه ها میدونید قضیه ی این چیه؟
من تو منطقه سعادت مندم، کسی تو این منطقه داره که منو راهنمایی کنه؟
از جناب Sabanet - Support خواهش میکنم بیاد یه توضیحی بده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

happyfeat
19-06-2011, 11:27

تو بعضی مراکز مخابراتی همه isp ها این فرم رو از یوز ها می گیرن:2:
من توی پارس هم این فرم رو برای بعضی مراکز دیده بودم:18::41:
این هم یه روشی برای پیچوندن کاربرا هستش :19:

aref_m
19-06-2011, 11:31
تو بعضی مراکز مخابراتی همه isp ها این فرم رو از یوز ها می گیرن:2:
من توی پارس هم این فرم رو برای بعضی مراکز دیده بودم:18::41:
این هم یه روشی برای پیچوندن کاربرا هستش :19:

یعنی اگه پولو دادمو وصل نکردن هیچی نمیتونم بگم.:18::18: این دیگه چه جورشه :19::19::19:

happyfeat
19-06-2011, 12:12
یعنی اگه پولو دادمو وصل نکردن هیچی نمیتونم بگم.:18::18: این دیگه چه جورشه :19::19::19:
بیشتر به این معنی هستش که اگه یه روی مخابرات خوشش اومد تو اون مرکز adsl نده می تونن جمع آوری کنن و یوزر حق شکایت نداره - حالا در مورد ما بقی مجه بسته به قرار داد داره اما بعی شرکت ها مانده وجه رو حساب می کنن و بر می گردونند:2::18::18::18::18:
اما من تا حالا در مورد اینکه این موضوع عملی بشه و مخابرات همچین کاری بکنه نشنیدم :11:

HORROR
19-06-2011, 13:15
اقا دستت درد نکنه درست شد، فقط یه چیزی این مودم بدجنس چرا خود به خود تنظیماتش به هم میخوره؟! کسی که بهش دست نزده؟!

خواهش میکنم رفیق...فقط در مورد این سوالت باید بگم من نمیدونم!:31:

HORROR
19-06-2011, 13:34

برای دیسکانکت:

برای کانکت:

جای ??? هم اسم کانکشن شبانه‌ات رو که تو Network connections ذخیره هست رو می‌نویسی.

بعد کافیه که این 2 تا فایل bat رو تو Task Scheduler ویندوز قرار بدی تا طبق زمانبندی مشخصی برات روزانه اجرا بشن.

ممنون رفیق.... ولی موقع دانلود idm به طور خودکار کانکت میکنه... مثلا اگه ساعت 6:40 دقیقه dc بشه دیگه تا 6:45 دقیقه صبر نمیکنه و همون لحظه دوباره کانکت میکنه... چه جوریه میشه بیشتر توضیح بدی؟

IVAN
19-06-2011, 13:58
سلام

چی شده ؟
شما کانکشنت باید pppoe باشه + nat enabled . سرویس nat امکان به اشتراک گذاری ip اصلی رو در سیستمها به عهده داره.

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

ممنون رفیق.... ولی موقع دانلود idm به طور خودکار کانکت میکنه... مثلا اگه ساعت 6:40 دقیقه dc بشه دیگه تا 6:45 دقیقه صبر نمیکنه و همون لحظه دوباره کانکت میکنه... چه جوریه میشه بیشتر توضیح بدی؟
شما idm رو تنظیم کن که ساعت 6.40 دانلود رو قطع کنه + hang up modem when done رو تیک بزن. خودش کانکشن رو دیسکانکت میکنه

HORROR
19-06-2011, 14:20
شما کانکشنت باید pppoe باشه + nat enabled . سرویس nat امکان به اشتراک گذاری ip اصلی رو در سیستمها به عهده داره.

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

شما idm رو تنظیم کن که ساعت 6.40 دانلود رو قطع کنه + hang up modem when done رو تیک بزن. خودش کانکشن رو دیسکانکت میکنه

خوب حالا چه جوری ساعت 6:45 دقیقه دانلودو ادامه بده؟

ms368
19-06-2011, 14:26

رفیق
چطور باید این کارو انجام بدم
بابا بخدا من بیل گیتس نیستم

starn
19-06-2011, 15:29
یه سری تغییرات تو سایتشون دادن، این مشکلات هم برای بعضی ها اتفاق افتاده
این پست رو ببینید

این پست رو دیده بودم ولی جواب سوال من این نبود
میخواستم بدونم این حجم که از محدودیت من بیشتر نوشته مثلا نوشته 12 گیگ میتونم ازاش استفاده کنم یا مثلا وقتی 9 گیگ تموم شه شارژ منم تمومه؟ (یعنی این حجمی که بیشتر الاکی رو کاغد نباشه میشه ازاش استفاده کرد؟)
--------------
یک سوال :
دوستان دیشب شبانه برای شما تا 7 کار میکرد؟ یا یا دوروبر 5 DC شدین؟

HORROR
19-06-2011, 15:33
میتونم مثلا 2تا صف تو idm درست کنم که یکی تا 6:40 دانلود کنه و اون یکی از 6:45 تا 7:45..؟؟ خوب اگه گزینه hangup رو تیک نزارم دانلود متوقف یا dc نمیشه؟؟ درضمن از زیرمجموعه های صبانت سرویس

میگیرم میتونید زمان درستش رو بگید دقیقه چند قطع بشه و دقیقه چند وصل بشه؟.. باید 6:40 قطع بشه . 6:45 وصل بشه؟:13:

Penryn
19-06-2011, 15:55
رفیق
چطور باید این کارو انجام بدم
بابا بخدا من بیل گیتس نیستم
سوالم را توی ص قبل جواب ندادی.
ولی برای فعال کردن Nat باید بری توی تنظیمات مودم معمولاً با رفتن به آدرس پایین باید بیاد.البته برای من تا الان Nat فعال نبود و تست میکنم اگه تأثیر مثبت داشت میذارم باشه.

یکی دو ص قبل گفتن برای ورود به تنظیمات مودم باید چکار کنی.

=============

من مودم سیمفونی جدیدی که گرفتم و دقیقاً مشابه قبلیه ولی وقتی سیستم رو خاموش کرده باشم و روشنش کنم چراغ Lan روشن میمونه و داخل تنظیمات Adaptor پیغام میده که کابل قطعه! ولی مشکل از کابل نیست و باید دو سه مرتبه هر بار برای چند دقیقه مودم رو خاموش کنم تا آخرالامر چراغ لن روشن شه و کار بده! روی دو تا سیستم تست کردم همینه.
کسی میدونه چشه؟؟
بردم نمایندگی فروشش یه تست یه دقیقه ای کرد گفت سالمه!

IVAN
19-06-2011, 16:23
میتونم مثلا 2تا صف تو idm درست کنم که یکی تا 6:40 دانلود کنه و اون یکی از 6:45 تا 7:45..؟؟ خوب اگه گزینه hangup رو تیک نزارم دانلود متوقف یا dc نمیشه؟؟ درضمن از زیرمجموعه های صبانت سرویس

میگیرم میتونید زمان درستش رو بگید دقیقه چند قطع بشه و دقیقه چند وصل بشه؟.. باید 6:40 قطع بشه . 6:45 وصل بشه؟:13:
بله باید اون کارو انجام بدید. برای توقف دانلود باید تایم stop download رو فعال و تنظیم کنید. گزینه hangup کانکشن رو دیسکاکنت میکنه.

DrXoX
19-06-2011, 18:05
این پست رو دیده بودم ولی جواب سوال من این نبود
میخواستم بدونم این حجم که از محدودیت من بیشتر نوشته مثلا نوشته 12 گیگ میتونم ازاش استفاده کنم یا مثلا وقتی 9 گیگ تموم شه شارژ منم تمومه؟ (یعنی این حجمی که بیشتر الاکی رو کاغد نباشه میشه ازاش استفاده کرد؟)
--------------
یک سوال :
دوستان دیشب شبانه برای شما تا 7 کار میکرد؟ یا یا دوروبر 5 DC شدین؟

آخر همون پست نوشته

این مورد ممکنه برای خیلی از کاربران در چند روز گذشته اتفاق افتاده باشه. نوش جان هر کی استفاده کرده . مفت چنگش !

دیشب تا 7:45 وصل بود

dany_3p4u
19-06-2011, 19:13

برای دیسکانکت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای کانکت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجای ??? هم اسم کانکشن شبانه‌ات رو که تو Network connections ذخیره هست رو می‌نویسی.

آقا کسی این را تست کرده ؟ من خواستم انجام بدم نشد -

Penryn
19-06-2011, 20:09
آقا کسی این را تست کرده ؟ من خواستم انجام بدم نشد -
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن

ms368
19-06-2011, 20:51
فعال کردن Nat

ممنون رفیق
یکم تنظیمات مودم رو انگولک کردم درست شد

Penryn
19-06-2011, 21:05
ممنون رفیق
یکم تنظیمات مودم رو انگولک کردم درست شد
ترسیدی مدل مودمت رو بگی یکی از بچه های اینجا شب بیاد مودمت رو بدزده؟؟
انگار رمز حساب بانکیشو پرسیدی!
دیگه احتیاجی نیست جواب بدی:13:

Sabanet - Support
19-06-2011, 21:56

سلام

این فرم تعهدنامه مربط به مخابرات است و هیچ ارتباطی به صبانت ندارد.
چندین مرکز مخابراتی جهت راه اندازی و رانژه در تهران قوانین مربط به خودشان را دارند و پر کردن این فرم در آن مراکز الزامی است.
برای مرکز سعادتمند نیز شما نترسید و این فرم را پر کنید. اگر قرار باشه رو خط شما ADSL برقرار نشه که دفتر مرکزی و نمایندگی فروش موظف هستند تا کل هزینه را به شما برگردانند و اگر بدلایلی در آینده خط شما از حالت سیم مسی به فیبر یا pcm تبدیل شد نمایندگی و دفتر فروش موظف هستند تا تعداد روزها و حجمی که استفاده کرده اید را محاسبه و باقی پول را به شما برگردانند البته در این مرکز من تا به حال ندیدم که مخابرات خط کاربری را به خاطر این تعهدنامه جمع آوری بکنه
پس شما نیز نگران نباشید و مانند دیگران که هر روز دارند از مرکز سرویس میگیرند درخواست خود را به صبانت بدهید.

dany_3p4u
19-06-2011, 23:08
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن

ممنون - من این تاپیک را دیده بودم
فقط می خوام بدونم بدون هیچ برنامه ای و با یک فایل بت آیا می شه دیس کانکت کرد ؟

HORROR
20-06-2011, 00:24
ممنون - من این تاپیک را دیده بودم
فقط می خوام بدونم بدون هیچ برنامه ای و با یک فایل بت آیا می شه دیس کانکت کرد ؟

آره میشه ..همین دستورایی که دوستمون نوشته رو تو notpad پیست کن و جای علامت ??? اسم کانکشن رو عین خودش تایپ کن و برای کانکت شدن هم به جای guest ngsnet میتونی user و pass روزانه رو بدی... وبعد save as رو بزن و به انتهای اسم یک bat. اضافه کن.. وبعد در control panel - Tasks Scheduled رو بزن واین دو فایل رو وارد کن و با گرفتن peroperties میتونی زمان دلخواهت رو به هر کدوم بدی.. ( البته قبلش میتونی چند بار تست کنی ببینی کار میکنه یا نه:20:)

solidworm
20-06-2011, 09:44
صبانت بار دیگه رکوردها رو شکسته. دو، سه شبه که از 3 به بعد، ماکزیموم 10 تا 15 مگ از لینک مسقیم دانلود می کنه. یعنی در 4 ساعت و 45 دقیقه، 15 مگ دانلود.

ms368
20-06-2011, 11:57
ترسیدی مدل مودمت رو بگی یکی از بچه های اینجا شب بیاد مودمت رو بدزده؟؟

آره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
StarNet 1port + USB Router - adsl2/2 + Modem
مدل نداره
عکسو توی گوگل سرچ کردم نبود

mohsen_60006
20-06-2011, 15:32
چرا برنامه ریکاننکت وقتی دیسکانکت میکنم باهاش دوباره کاننکت نمیشه؟

Penryn
20-06-2011, 21:49
چرا برنامه ریکاننکت وقتی دیسکانکت میکنم باهاش دوباره کاننکت نمیشه؟
البته این سوال شما برای خودش تاپیک داره.

ولی چون پاسکاری کار خوبی نیست جوابتون رو هم همینجا میدم.
ریکانکت رو باز کنین و طبق این پنجره که عکسش رو میذارم تیک ها و تنظیماتش رو انجام بدین. اگه مشکل از تنظیمات خودش باشه که دیگه باید حل شه.

dany_3p4u
21-06-2011, 00:36
آره میشه ..همین دستورایی که دوستمون نوشته رو تو notpad پیست کن و جای علامت ??? اسم کانکشن رو عین خودش تایپ کن و برای کانکت شدن هم به جای guest ngsnet میتونی user و pass روزانه رو بدی... وبعد save as رو بزن و به انتهای اسم یک bat. اضافه کن.. وبعد در control panel - Tasks Scheduled رو بزن واین دو فایل رو وارد کن و با گرفتن peroperties میتونی زمان دلخواهت رو به هر کدوم بدی.. ( البته قبلش میتونی چند بار تست کنی ببینی کار میکنه یا نه:20:)
بله کار کرد
فقط چون اسم کانکشن من بینش فاصله هست اول کار نمی کرد، وقتی بصورت بهم پیوشته نوشتم درست شد - حالا برای اسم های جدا چطور باید عمل شه مثله
saba net

HORROR
21-06-2011, 03:12
بله کار کرد
فقط چون اسم کانکشن من بینش فاصله هست اول کار نمی کرد، وقتی بصورت بهم پیوشته نوشتم درست شد - حالا برای اسم های جدا چطور باید عمل شه مثله
saba net

خوب باید جدا بنویسی

عليرضا خان
21-06-2011, 08:16
مثل اينكه ديشب و پريشب اينترنت شبانه كلا قطع بوده و اصلا كانكت نميشده

ms368
21-06-2011, 08:31

منم همینطور
شیرازم

music boy
21-06-2011, 11:48
ولی من کانکت شدم !!
چون تا ساعت 4 بیدار بودم:31:

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

جریان این دیسکانکت شدن هر 24 ساعت یک بار چیه ؟
همه ی سرویس دهنده ها اینجورین ؟
اگر پشتیبانی صبانت هم پاسخ بدن ممنون میشم

pesare2007
21-06-2011, 14:55
لعنت به این زندگی.....
آخه میدونی جالب چیه؟
اونها بلد نیستن ازش استفاده کنن:31:
مثلا میرن فیلمها و بازیها رو میخرن .احمقا دیگه..... میفهمی که؟:31:

اونجا یدونه رایتر ازت بگیرن قانونش مثل گرفتنه کراک توی ایرانه !!! پوستتو میکنن !!! در ضمن اونا همه چیزشون فراهمه واسه یه زندگیه خوب !!! فکر کردی مثل ایرانه که یارو یه ساعت بیکار بشینه پشت سیستمش تا یه فایلی رو دانلود کنه ؟؟؟؟؟ هر چی بخواد یکی دو خیابون اونور تر از خونش واسش فراهمه !!! نیازی به اینترنت نداره !!! کاریت نمیشه کرد که !!! مغزه متفکر هستی دیگه :31:

don mohsen
21-06-2011, 17:32
این درسته که تو رایگان شبانه هر یک ساعت قطع میشه؟

ArashMiniStar
21-06-2011, 18:08

والا انفاقا همین دیروز و پریروز دانلود شبانه داشتم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

music boy
21-06-2011, 22:31
این درسته که تو رایگان شبانه هر یک ساعت قطع میشه؟
کاملآ درسته:27:

kntued
22-06-2011, 00:21
اونجا یدونه رایتر ازت بگیرن قانونش مثل گرفتنه کراک توی ایرانه !!! پوستتو میکنن !!! در ضمن اونا همه چیزشون فراهمه واسه یه زندگیه خوب !!! فکر کردی مثل ایرانه که یارو یه ساعت بیکار بشینه پشت سیستمش تا یه فایلی رو دانلود کنه ؟؟؟؟؟ هر چی بخواد یکی دو خیابون اونور تر از خونش واسش فراهمه !!! نیازی به اینترنت نداره !!! کاریت نمیشه کرد که !!! مغزه متفکر هستی دیگه :31:

ای بابا پس فقط رایتر تو ایران پیدا میشه؟؟!!!!!!!!!!!!! عجب!!!!!

hadi777
22-06-2011, 06:12
سلام این ریز مصرف کاربران کی می خواد درست شه؟!
خود سایتش که باید با vpn باز کنم بعد که روی شهر می زنی هیچ اتفاقی نمی یوفته
خیلی وقته اینطوریه نمیشه که از کجا بفهمیم چقدر شارژ مونده!!!!!!:13:

Sabanet - Support
22-06-2011, 09:30
سلام این ریز مصرف کاربران کی می خواد درست شه؟!
خود سایتش که باید با vpn باز کنم بعد که روی شهر می زنی هیچ اتفاقی نمی یوفته
خیلی وقته اینطوریه نمیشه که از کجا بفهمیم چقدر شارژ مونده!!!!!!:13:

سلام

دوست گرامی مشاهده ریز مصرف هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکند.
به احتمال زیاد مرورگر شما مشکل دارد

Penryn
22-06-2011, 09:44

ای بابا پس فقط رایتر تو ایران پیدا میشه؟؟!!!!!!!!!!!!! عجب!!!!!
منظور ایشون رایتر نبود مگه میشه رایتر در یک کشوری نباشه؟؟!! منظورش CD کپی شده ی برنامه ها و داده هایی بود که کپی رایت دارن.

nicholas206
22-06-2011, 12:21
من از نداگستر استفاده می کنم و چون برای سرویس شبانه نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد هست نمیتونم از این سرویس استفاده کنم چون مودم من مستقیم به اینترنت و صل میشه. تنظیمات مودمم رو باید چطور تغییر بدم؟؟ مدل مودمم SMC 7904 هست.
در ضمن سرعت شبانه حدودا چنده؟ من از اصفهان سرویس میگیرم

kntued
22-06-2011, 12:58
منظور ایشون رایتر نبود مگه میشه رایتر در یک کشوری نباشه؟؟!! منظورش CD کپی شده ی برنامه ها و داده هایی بود که کپی رایت دارن.

کپی رایت اونجا به خوبی رعایت میشه و برخورد قانونی هم به صورت جدی وجود داره ولی خب خیلیاشونم دانلود میکنن وگرنه این همه فیلم و برنامه های مختلف توی آپلودسنترهای خارجی پیدا نمیشد که. البته ایشون گفتن رایتر!! نه سیدیه رایت شده!

Penryn
22-06-2011, 13:29
کپی رایت اونجا به خوبی رعایت میشه و برخورد قانونی هم به صورت جدی وجود داره ولی خب خیلیاشونم دانلود میکنن وگرنه این همه فیلم و برنامه های مختلف توی آپلودسنترهای خارجی پیدا نمیشد که. البته ایشون گفتن رایتر!! نه سیدیه رایت شده!
عزیزم خودم از وضع رعایت یا عدم رعایت کپی رایت در اونجا بهتر از شما اطلاع دارم :46: اگه به شبکه های تورنت مراجعه کنی میبینی بیشتر seed و peer ها خودشون از کشورهای دارای قانون کپی رایت ان.
ضمناً ایشون اشتباه کرده گفته اونجا رایتر نیست!! مگه این لپتاپها که داره آک از اونور میاد همگی رایتر ندارن؟؟ یک چیزی ایشون گفتن و شما سخت نگیر و اینقدر کش نده.
گوینده هر چی بگه شنونده باید عاقل باشه.

Roovigital
22-06-2011, 22:44
سلام

دوست عزیز یه موقعی گفتی که سرعت دانلود شبانه توی قم داره بهتر میشه و از این حرفا ولی هنوز خبری نشده.
بابا ما داریم دیوونه میشیم از این سرعت مزخرف سرویس 512 و 1 مگ میخریم بعد سرعت دانلودشبانه روی 15 بسته شده با این چی میشه دانلود کرد آخه؟
بعد میگید چرا طرف معتاد میشه...:31:

spiderferi
23-06-2011, 06:40
دوستان صبانتی الله وکیلی مرامی بیاین بگین واقعا پینگ ِ صبانت خوبه ؟ قطعیش اذیتم نمی کنه تو روزانه ؟ برام خیلی مهمن اینا ! آفرین به شما بچه های با مرام :دی

عليرضا خان
23-06-2011, 08:37
اين شبانه رايگان 3 شبه كه براي من قطعه و كانكت نميشه! (مشهد)

كسي از دوستان چنين مشكلي داره؟

yahe
23-06-2011, 08:43
منم الان دوشبه که هیچی دان نمیکنه.....(اهواز)
سرویس شبانس خیلی مسخرس

amin_947
23-06-2011, 09:15
من هم امشب نتونستم وصل بشم (شیراز). از شیرازی ها کسی مشکلی نداشته ؟

GHAGHALEELEE
23-06-2011, 11:04
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنید

قوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر

HORROR
23-06-2011, 14:42
منم دیروز تا الآن قطع بود سرویسم .الآنم که قاطی داره!

amin_947
23-06-2011, 14:45
لطفا کاربر صبانت بیان پاسخگو باشن که چرا شبانه ها قطعه ؟

joe_satriani
23-06-2011, 17:25
منم دیروز تا الآن قطع بود سرویسم .الآنم که قاطی داره!

با سلام
مال من که توی هفته پیش 3 روز قطع بود

موفق باشید.

farhad_vbs
23-06-2011, 23:29
آقا این چه وضعشه
من چند روزی میشه ISP عوض کردم و از صبا اشتراک گرفتم
روز اول وقتی چک کردم Downstream رو 2 مگ بسته شده بود الان که دیدم سرعتم شدید اومده پایین دیدم کاهش دادن به 352!!!!!!!
این واقعا کلاهبرداریه
برا کسی دیگه هم این اتفاق افتاده؟

farhad_vbs
24-06-2011, 02:50
چندتا سوال دیگه هم داشتم
تا اونجایی که من متوجه شدم دانلود شبانه صبا نت از 3 تا 7 هستش که شما از باگ صبا هم استفاده میکنید و تا 7:45 دانلود میکنید(ساعت 6:40 دیس و 6:45 کانکت میشید).
سوال اولم این بود که تو لیست کانکشن های من یه دونه Local area connection هست که مال خود کارت شبکه هستش،من خودم برای دانلود شبانه یه کانکشن درست کردم و روشن خاموش شدن سیستم،Idm رو تنظیم کردم،فقط میخواستم بدونم چجوری میشه local area connection رو دیس کرد و شبا با کانکشنی که خودم ساختم کانکت شد(البته به طور خودکار)،جون من وقتی بیدار میمونم و شبانه رو کانکت میکنم کانکشن قبلی هم کانک هستش،میخوام مطمئن بشم که از روزانه استفاده نمیشه،خلاصه میخوام دستی کانکت بشم به جای اینکه local area connection oخودکار کانکت بشه.
و یه سوال دیگه اینکه صفحه ریز مصرف کاربرا چند وقت به چند وقت به روز میشه؟

Penryn
24-06-2011, 08:26
چندتا سوال دیگه هم داشتم
تا اونجایی که من متوجه شدم دانلود شبانه صبا نت از 3 تا 7 هستش که شما از باگ صبا هم استفاده میکنید و تا 7:45 دانلود میکنید(ساعت 6:40 دیس و 6:45 کانکت میشید).
سوال اولم این بود که تو لیست کانکشن های من یه دونه Local area connection هست که مال خود کارت شبکه هستش،من خودم برای دانلود شبانه یه کانکشن درست کردم و روشن خاموش شدن سیستم،Idm رو تنظیم کردم،فقط میخواستم بدونم چجوری میشه local area connection رو دیس کرد و شبا با کانکشنی که خودم ساختم کانکت شد(البته به طور خودکار)،جون من وقتی بیدار میمونم و شبانه رو کانکت میکنم کانکشن قبلی هم کانک هستش،میخوام مطمئن بشم که از روزانه استفاده نمیشه،خلاصه میخوام دستی کانکت بشم به جای اینکه local area connection oخودکار کانکت بشه.
و یه سوال دیگه اینکه صفحه ریز مصرف کاربرا چند وقت به چند وقت به روز میشه؟
Local Area connection مربوط به آداپتور Lan میشه و دلیلی نداره اونو disable کنی. میتونی از برنامه ی reconnect استفاده کنی و کانکشن اینترنت شبانت رو بهش معرفی کنی تا سر ساعت به همون کانکت شه.برای اینکه از کانکشن قبلی یعنی روزانه هم دیسکانکت شه باید از برنامه های Auto Disconnect استفاده کنی ولی قبلش داخل تنظیمات خود کانکشن روزانه هم باید تنظیم کرده باشی که وقتی دیسکانکت شد دوباره سعی نکنه کانکت شه.
برای دانلود برنامه ی reconnect و autodisconnect به تاپیک زیر برو:

amin_947
24-06-2011, 09:16
کسی دیشب دانلود داشته ؟

kntued
24-06-2011, 10:38
کسی دیشب دانلود داشته ؟

حدود 500 مگ. سرعت خیلی اومده پایین. تهران

h!tman
24-06-2011, 10:41
یدونه ISP درست حسابی نداره این ممکلت:دی

farhad_vbs
24-06-2011, 13:25
200 مگ دانلود داشتم،الانم که کلا دیس شده،با ایرانسل دارم پست میزارم!!!
پشتیبانی هم که افتضاح،اصلا جواب نمیدن بدونیم چه مرگشه.تبریز

farhad_vbs
24-06-2011, 13:41
Local Area connection مربوط به آداپتور Lan میشه و دلیلی نداره اونو disable کنی. میتونی از برنامه ی reconnect استفاده کنی و کانکشن اینترنت شبانت رو بهش معرفی کنی تا سر ساعت به همون کانکت شه.برای اینکه از کانکشن قبلی یعنی روزانه هم دیسکانکت شه باید از برنامه های Auto Disconnect استفاده کنی ولی قبلش داخل تنظیمات خود کانکشن روزانه هم باید تنظیم کرده باشی که وقتی دیسکانکت شد دوباره سعی نکنه کانکت شه.
برای دانلود برنامه ی reconnect و autodisconnect به تاپیک زیر برو:

اینا که فرمودین درست
سوالم اینه شبا که من با اکانت شبانه وصل میشم local area connection هم وصله دیگه اگه یه موقع شبانه دیس بشه از اون که مال روزانه است استفاده نمیکنه؟

farhad_vbs
24-06-2011, 14:56
اینا که فرمودین درست
سوالم اینه شبا که من با اکانت شبانه وصل میشم local area connection هم وصله دیگه اگه یه موقع شبانه دیس بشه از اون که مال روزانه است استفاده نمیکنه؟
خودم حلش کردم،کاربرد تنظیمات Bridging تو مودم رو نمیدونستم.مودم رو،رو حالت Bridging گذاشتم و خودم از ویندوز کانکت میکنم،این طوری فک کنم درصد ریسکی که شبا از اکانت روزانه استفاده کنه صفر میشه.
دوستان صبانتی دیگه هم از حالت Bridging استفاده میکنن؟؟

boy_kochak
24-06-2011, 16:18
بچه ها من از نمایندگی صبانت امپراطور سرویس میگیرم دیروز برام یه ایمیل فرستاد بود که توش قیمت اینترنت adsl جدید 2 مگی رو گذاشته بود که 2 گیگ 3 ماه قیمتش زده 46500 ، شبانه رایگان اون 3 تا 7 صبح و سرویس متقارن ، ....

این سرویش خوبه اگه 2 مگی باشه اما هزینش زیاده ، دوستان چی میتونن راهنمایی کنن که مثلا روزا یه جوری از سرویس دیگه ارزونتر استفاده کنیم و شبا از سرویس رایگان 2 مگی استفاده کنیم ... یه راهکار میتونید ارائه بدید .

solidworm
24-06-2011, 20:11
خودم حلش کردم،کاربرد تنظیمات Bridging تو مودم رو نمیدونستم.مودم رو،رو حالت Bridging گذاشتم و خودم از ویندوز کانکت میکنم،این طوری فک کنم درصد ریسکی که شبا از اکانت روزانه استفاده کنه صفر میشه.
دوستان صبانتی دیگه هم از حالت Bridging استفاده میکنن؟؟

یک راهش همین کاری است که شما انجام دادین. یک راه دیگه اینه که در حالت PPPOE مودم رو تنظیم کنید و یوز و پسورد روزانه رو بهش بدین تا اتوماتیک همیشه به روز متصل بشه اما در قسمت Internet Access control مودم، تظیم کنید که از ساعت 3 تا 7:45 که ساعت شبانه است، اینرنت روزانه رو به سیستمتون نده. در این بازه زمانی میتونین با ویندوز به شبانه وصل بشین.

fanoostalaei
24-06-2011, 20:25
بهبه ، بهبه
ایول شد
انتظار همچین حرکتی رو داشتم
صبا قیمت تعرفه هاش رو باز هم پایین اورد
خدا کنه 2 مگ بدن
اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تعرفه ها:

farhad_vbs
24-06-2011, 20:27
یک راهش همین کاری است که شما انجام دادین. یک راه دیگه اینه که در حالت PPPOE مودم رو تنظیم کنید و یوز و پسورد روزانه رو بهش بدین تا اتوماتیک همیشه به روز متصل بشه اما در قسمت Internet Access control مودم، تظیم کنید که از ساعت 3 تا 7:45 که ساعت شبانه است، اینرنت روزانه رو به سیستمتون نده. در این بازه زمانی میتونین با ویندوز به شبانه وصل بشین.

اگه این امکان باشه که خوب میشه
چون تو حالت Bridging یه کم طول میکشه کانکت بشه،اما من تو تنظیمات مودم چیز مشابهی با Internet access control پیدا نکردم!
کسی به این سوال من جواب نداد که اگه مودم رو PPPOE باشه، شبا اگه از شبانه دیس بشه از روزانه استفاده میکنه؟

starn
24-06-2011, 22:20
دوستانی که میدنن لطف کنن راهنمایی کنن
آقا من چطوری pc رو تنظیم کنم که ساعت 3 با کانکشنه شبانه کانکت بشه و idm هم شروع به دانلود بکنه ؟؟؟ (2 تا کانکشن دارم یدونش همین معملیست که کانکت می شیم که حجم میره شارژ میکنیم یدونه هم ساختم مخصوص شبانه)
مجبوریم هر شب خودمون بیایم این شبانه رو کانکت کنیم که بعضی از شبا میخوابم نمیتونم
اگه روشی بلدید لطف کنید دوستان لطف کنید بگید (حتی اگه لارم باشه pc هم روشن بمونه مشکلی نداره مثلا من ساعت 2 میخوابم سیستم رو روشن میزارم)
اگه صبا شبانه رو از ساعت 2 بکنه خیلی عالی می شه الان پارس انلاین شاتل همه از ساعت 1 تا 6 هستن تازه 1 ساعت 1 بار هم dc نمی شن
با تشکر

virus2009
24-06-2011, 22:55
دوستانی که میدنن لطف کنن راهنمایی کنن
آقا من چطوری pc رو تنظیم کنم که ساعت 3 با کانکشنه شبانه کانکت بشه و idm هم شروع به دانلود بکنه ؟؟؟ (2 تا کانکشن دارم یدونش همین معملیست که کانکت می شیم که حجم میره شارژ میکنیم یدونه هم ساختم مخصوص شبانه)
مجبوریم هر شب خودمون بیایم این شبانه رو کانکت کنیم که بعضی از شبا میخوابم نمیتونم
اگه روشی بلدید لطف کنید دوستان لطف کنید بگید (حتی اگه لارم باشه pc هم روشن بمونه مشکلی نداره مثلا من ساعت 2 میخوابم سیستم رو روشن میزارم)
اگه صبا شبانه رو از ساعت 2 بکنه خیلی عالی می شه الان پارس انلاین شاتل همه از ساعت 1 تا 6 هستن تازه 1 ساعت 1 بار هم dc نمی شن
با تشکر

hadi777
25-06-2011, 10:08
سلام

سلام نه اینارو خودم چک کرده بودم!
الان فهمیدم آدرس عوض شده من آدرس ریز مصرف قدیم رو می زدم !!
اما کلا سایت صبا و ریزمصرف بدون ف یلتر شکن و وی پی ان برام باز نمیشه خیلی وقته!!!!!!!!!!!
مشکل آی پیم هست!

MMJ431
25-06-2011, 12:05
بهبه ، بهبه
ایول شد
خدا کنه 2 مگ بدن
اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تعرفه ها:
به نظرم تنها در یک صورت می‌صرفه؛ اونم سرویس 2مگ اقتصادی بگیر، ماهی 25 بدی که بتونی شبی 4 گیگ دانلود کنی. همین!
اگر کسی گرفته اطلاع بده که اینطوری هست یا نه.

با تشکر

amin_947
25-06-2011, 17:02
دوستان من چجوری می تونم مودم رو از حالت PPPOE به Bridge ببرم ؟ (برای دانلود شبانه)
یه چیزایی در مورد Mac address و اینا خوندم
الان مودم رو به حالت Bridge که می برم و اکانت روزانه رو هم میسازم اما وصل نمیشه و ارور غلط بودن یوزر/پس میده
تو حالت PPPOE هم که مثلا اکانت شبانه رو میدم باید ساعت 3 پاشم مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه و خودش اتوماتیک وصل نمیشه

مودم من Linksys هست مدل Wag54g2
ویندوز 7

ممنون. به دلم مونده دانلود شبانه :13:

fanoostalaei
25-06-2011, 17:09
به نظرم تنها در یک صورت می‌صرفه؛ اونم سرویس 2مگ اقتصادی بگیر، ماهی 25 بدی که بتونی شبی 4 گیگ دانلود کنی. همین!
اگر کسی گرفته اطلاع بده که اینطوری هست یا نه.

با تشکر
من همین الانشم 128 صبانت دارم که سرعتم 2 مگه
و شبی هم بین 3 تا 4 گیگ دانلود دارم
میخوام که 2 مگ بگیرم شاید که بالای 550 باشه
اخه برای 1 مگ داره 420 تا میده

music boy
25-06-2011, 17:53
سلام دوستان

kntued
25-06-2011, 18:47
سلام دوستان

شبا هر 1ساعت یکبار دیسکانکت میشه (نه 24 ساعت) بقیه isp ها فکر نمیکنم شبانشون مثل صبانت هر یک ساعت یکبار قطع بشه.

fanoostalaei
25-06-2011, 19:36
اه اه لعنت به این مخابرات ایران:47::47:
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم نمایندگی صبا گفت که برای خونگی ،حتی با کارت دانشجویی حداکثر میتونیم 256 بدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگفت که ارائه 2 مگ از نظر ما مشکلی نداره ولی مخابرات مانع میشه که برای خونگی بیشتر از 2 مگ سرویس داده بشه و هیچ
وقت نمیذاره که مشترک سرعتش از 256 بالاتر بره(هر چندکه سرویسش 2 مگ باشه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sabanet - Support
25-06-2011, 19:45
سلام دوستان

در سرویس روزانه به منظور جلوگیری از مشکلات روی خط ماندن کاربران اکثر سرویس دهنده ها تایمر 24 ساعته دارند
البته بعضی pap ها نظیر فن آوا تایمر 5 ساعته هم دارند

Electronic-Arts
25-06-2011, 19:52
وقت نمیذاره که مشترک سرعتش از 256 بالاتر بره(هر چندکه سرویسش 2 مگ باشه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصل سرعت 2 مگ هم 256 کیلوبایت هست نه بیشتر!!!!!!

fanoostalaei
25-06-2011, 19:59
اصل سرعت 2 مگ هم 256 کیلوبایت هست نه بیشتر!!!!!!
نگرفتی
تو تبریز سرعت 128،،،،تا 2 مگ بازه
یعنی من الان با این 128 که دارم میتونم تا 250 دانلود کنم

Electronic-Arts
25-06-2011, 20:36
نگرفتی
تو تبریز سرعت 128،،،،تا 2 مگ بازه
یعنی من الان با این 128 که دارم میتونم تا 250 دانلود کنم
چرا اتفاقا خوبم گرفتم چون خودم قبلا 128 و 2 مگ صبانت رو داشتم و دوستم هم 1 مگ داره و سرعت همه 256 کیلوبایت هست
نه این که 128 256 کیلوبایت باشه
1 مگ 450 کیلوبایت باشه
2 مگ هم 800 کیلوبایت باشه!!!!!!

boy_kochak
25-06-2011, 21:25
بهبه ، بهبه
ایول شد
خدا کنه 2 مگ بدن
اینم تعرفه ها:

گفتم این امپراطور یه هو میل زد و سرویس 2 گیگ ارائه کرد ، پس بگو کل هم اجمعین صبانت حالی به هولی شده ....

رعد
25-06-2011, 23:09
من همین الانشم 128 صبانت دارم که سرعتم 2 مگه
و شبی هم بین 3 تا 4 گیگ دانلود دارم
ه

جونم؟ مگه سرعت دانلودتون چنده ؟ من كه مشهد در بهترين حالت فاز بده سرعت ميرسه به 80kb/s كه بعبارتي ساعتي تقريبا 290 مگ و در 5 ساعتش ميشه 1.5 گيگ .

fanoostalaei
25-06-2011, 23:11
جونم؟ مگه سرعت دانلودتون چنده ؟ من كه مشهد در بهترين حالت فاز بده سرعت ميرسه به 80kb/s كه بعبارتي ساعتي تقريبا 290 مگ و در 5 ساعتش ميشه 1.5 گيگ .
گفتم که سرعت دانلود بین 220 تا 250

رعد
25-06-2011, 23:14
خب پس خوش بحالتون شده است . يك زماني هي ....! تقريبا 5 سال پيش هم براي ما اينجوري بود اما الان بيشتر از يك ساله كه سرعت از 80 پايينتره گاهي تا 20 هم ميرسه و در كل ارزش دانلود نداره

Penryn
26-06-2011, 10:42
خب پس خوش بحالتون شده است . يك زماني هي ....! تقريبا 5 سال پيش هم براي ما اينجوري بود اما الان بيشتر از يك ساله كه سرعت از 80 پايينتره گاهي تا 20 هم ميرسه و در كل ارزش دانلود نداره
مگه سرعت 80 بده عزیزم؟؟ کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟ بعد میگی ارزش دانلود نداره؟؟!! جل الخالق!
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند

رعد
26-06-2011, 12:12
مگه سرعت 80 بده عزیزم؟؟ کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟ بعد میگی ارزش دانلود نداره؟؟!! جل الخالق!
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند

سرعت 80kb/s در بيابون فعلي اينترنت مثل لنگ كفش كهنه غنيمته ولي اگر از كاربراي مشهدي باشه بايد يادت باشه تا حدود يك سال پيش با همين خط 128 سرعت دانلود چيزي بين 200 تا 220kb/s بود ....
به هر حال براي ما كه ديگه سرعت 80 دلچسب نيست !

Ehsan PCbase
26-06-2011, 15:48
سلام
دوستان من چند وقته اينترنتم اختلال عجيبي پيدا كرده . بعضي سايت ها با مرورگر من لود نميشه در حالي كه با هر كي كه در تماس هستم ميگه همچين مشكلي نداره و سايت ها راحت لود ميشن . مثلا سايت mellimarket.ir‌ براي من لود نميشه در حالي كه براي بقيه اينطور نيست ! مرورگرم فايرفاكس هست ولي با اينترنت اكسپلورر كه تست كردم مشكلي نداشت و راحت باز شد ... تو كانكت شدن بعضي نرم افزار ها هم همين مشكل رو دارم ! مثلا يه نرم افزار هست كه به يه سروري وصل ميشه كه براي من پيغام ميده كه امكان برقراري ارتباط با سرور وجود ندارد در حالي كه براي ديگرون اين مشكل نيست !! به نظرتون اشكال از كجاست ؟؟ من قبلا اين مشكل رو نداشتم ! يه دو هفته اي هست كه اينطور شده . با چيز پي ان كه وصل ميشم هيچ مشكلي نيست ولي در حالت عادي هست . شما همچين مشكلي داريد ؟

fanoostalaei
26-06-2011, 18:20
کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟
تو تبریز سرعت همه سرویس های 128 همه ISP ها بالاتر از 100 به غیر از شاتل که 65میده برای 128
وگرنه همه ISP ها سرعتشون تو 128 حداقل 100 تا میشه

farhad_vbs
26-06-2011, 21:54
تو تبریز سرعت همه سرویس های 128 همه ISP ها بالاتر از 100 به غیر از شاتل که 65میده برای 128
وگرنه همه ISP ها سرعتشون تو 128 حداقل 100 تا میشه

البته فقط روزانه!

IVAN
26-06-2011, 23:33
سلام
دوستان من چند وقته اينترنتم اختلال عجيبي پيدا كرده . بعضي سايت ها با مرورگر من لود نميشه در حالي كه با هر كي كه در تماس هستم ميگه همچين مشكلي نداره و سايت ها راحت لود ميشن . مثلا سايت mellimarket.ir‌ براي من لود نميشه در حالي كه براي بقيه اينطور نيست ! مرورگرم فايرفاكس هست ولي با اينترنت اكسپلورر كه تست كردم مشكلي نداشت و راحت باز شد ... تو كانكت شدن بعضي نرم افزار ها هم همين مشكل رو دارم ! مثلا يه نرم افزار هست كه به يه سروري وصل ميشه كه براي من پيغام ميده كه امكان برقراري ارتباط با سرور وجود ندارد در حالي كه براي ديگرون اين مشكل نيست !! به نظرتون اشكال از كجاست ؟؟ من قبلا اين مشكل رو نداشتم ! يه دو هفته اي هست كه اينطور شده . با چيز پي ان كه وصل ميشم هيچ مشكلي نيست ولي در حالت عادي هست . شما همچين مشكلي داريد ؟
دوست عزیز حق با شماست. متاسفانه این مشکل برمیگرده به اقدام ناپسندی که بعضی isp ها منجمله صبانت اعمال کردن. جهت اطلاع بیشتر به این لینک مراجعه کنید:

fanoostalaei
27-06-2011, 04:14

رعد
27-06-2011, 08:29
خدا بركت بده!!!!! به 260 هم كه رسيده

Penryn
27-06-2011, 11:19
این سرعتا دائمی نیست. تا دارین حالشو ببرین. منم یه زمانی سرعت 2.4Mbps با DAP میتونستم بگیرم.
یه شارژ 3 ماهه ده روز قبل داشتم الان میبینم 0 شده! چک کردم میبینیم یوزر پسورد روزانه رو گذاشته بودم توی کانکشن شبانه! :16:

solidworm
27-06-2011, 15:02
دوست تبریزی. حالا زیاد به این سرعتت ناز نکن، تا چند وقت دیگه، خدا میدونه کی، بلایی که به سر همه ما اومده سر شما هم میاد و سرعت از دویست و اندی کیلوبایت در ثانیه میرسه به 10، 15 KB/s. :46:

fanoostalaei
27-06-2011, 17:21
دوست تبریزی. حالا زیاد به این سرعتت ناز نکن، تا چند وقت دیگه، خدا میدونه کی، بلایی که به سر همه ما اومده سر شما هم میاد و سرعت از دویست و اندی کیلوبایت در ثانیه میرسه به 10، 15 KB/s. :46:
من 2 ساله ای دی اس ال دارم و همیشه سرعتم از 120 پایین نبوده
الا این شاتل که 65 میده(هیچ وقت هم به سرعتم ناز نمیکنم،،،مگه این چیه که بخوای بهش ناز کنی(چرا از خودت حرف در میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{{چشم دیدن نداری نیگاه نکن}}:22::22::15::15:)

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

تازه میخوام که 2 مگ از صبا بگیرم که بهم 5 مگ بدن
تازه اون موقع میخوام ناز کنم:31:

music boy
27-06-2011, 20:33
من 2 ساله ای دی اس ال دارم و همیشه سرعتم از 120 پایین نبوده
الا این شاتل که 65 میده(هیچ وقت هم به سرعتم ناز نمیکنم،،،مگه این چیه که بخوای بهش ناز کنی(چرا از خودت حرف در میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{{چشم دیدن نداری نیگاه نکن}}:22::22::15::15:)

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

تازه اون موقع میخوام ناز کنم:31:
2 مگ از صبا بگیرید که بهتون 5 مگ بده ؟!! D:

fanoostalaei
27-06-2011, 22:20
بله
برای سرعتهای 64 ،،128 و 256 سرعت از 200 تا 280 متغیره
برای 512،، 3 مگ
برای 1 مگ 4 مگ
برای 2 مگ 5 مگ سرعت میده
البته تو تبریز بقیه جا ها رو نمیدونم

اینم بگم که مخابرات نمیذاره صبا برای خانگی بالاتر از 256 بده
در کل نمیذاره که سرعت سرویسهای خانگی از 2 مگ بالاتر بره(واسه همین برای امور تجاری،،،یا هیئت علمی سرویسهای بالاتر از 256 رو میدن که من میخوام 2 مگ تجاری بگیرم)

Hamed 360
28-06-2011, 00:25
این یارو خیلی خوشحاله !!!
زیاد جدی نگیر !!
داره تو رویا سیر میکنه !!

maziarb
28-06-2011, 00:42
داداش شما اول بگو دان استریمت رو روی چند گذاشتن تا مشخص بشه آیا اصلاً امکانش هست؟!
فک میکنم بالاترین سرعت صبانت 2مگ یا 256kB/s باشه

Electronic-Arts
28-06-2011, 01:01

آرزو بر جوانان عیب نیست
شتر در خواب بیند پنبه دانه

---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

اینم بگم که مخابرات نمیذاره صبا برای خانگی بالاتر از 256 بده
در کل نمیذاره که سرعت سرویسهای خانگی از 2 مگ بالاتر بره(واسه همین برای امور تجاری،،،یا هیئت علمی سرویسهای بالاتر از 256 رو میدن که من میخوام 2 مگ تجاری بگیرم)

مخابرات اگر میخواست بذاره که برای خانگی تا 256 کیلوبایت سرعت بدن محدودیت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) نمیذاشت جناب

---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

برای سرعتهای 64 ،،128 و 256 سرعت از 200 تا 280 متغیره
برای 512،، 3 مگ
برای 1 مگ 4 مگ
برای 2 مگ 5 مگ سرعت میده
بعد اون وقت از کجا این آمار خیالی رو دراوردی که منی که 2 سال صبانت داشتم و بقیه دوستان که الان صبانت دارن نتوستن دربیارن؟؟؟؟؟؟

fanoostalaei
28-06-2011, 02:22
من میدونم الان دارین میمیرین وقتی که میبینین به این سرعتها دسترسی ندارین
ولی من میگیرم و حالشو میبرم:22::22::22::22::26::26::26::26::33::33: :33::47::47::47::47::34::34::34::16::16::16::28::2 8:

حتی این نماینده صبانتی که میاد اینجا 50 تا سرعت هم نداره
وقتی که نماینده اینجوری باشه نباید هم به شما 100 تا سرعت داد

urumchi
28-06-2011, 03:38
آرزو بر جوانان عیب نیست
شتر در خواب بیند پنبه دانه

---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

مخابرات اگر میخواست بذاره که برای خانگی تا 256 کیلوبایت سرعت بدن محدودیت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) نمیذاشت جناب

---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

بعد اون وقت از کجا این آمار خیالی رو دراوردی که منی که 2 سال صبانت داشتم و بقیه دوستان که الان صبانت دارن نتوستن دربیارن؟؟؟؟؟؟

1- فعلا اون شتر كه داره خواب پنبه دانه ميبينه اونايي هستن كه سرعت دانلودشون به 50 هم نميرسه و چشم ديدن سرعت دانلود بالاي كس ديگه اي رو ندارن.

2- اون محدوديت كه دولت گذاشته فقط واسه سرويسهاي نامحدوده نه محدود. يعني شركتها اجازه دارن حتي 5 مگ هم به كاربراشون بدن ولي بصورت محدود

3- اون آمار هم كه ميبينيد اصلا خيالي نيست و توي سايت صبانت چند روز پيش تعرفه هاي جديد رو گذاشتن و اون دوست تبريزي كه اكثرا ازش خوشتون مياد! با نمايندگي صحبت كرده و اين اعداد كه واسه خيلي از ماها قابل باور نيست رو بصورت سرعت دانلود تضميني گرفته.

فعلا كه 128 صبا در تبريز دانلودش حدود 250 ميچرخه. حالا حساب بكنيد 2 مگ صبا در تبريز ميخواد چيكار كنه!!!

ashahidi
28-06-2011, 07:13
سلام
می خواستم بپرسم سرعت سرویس 128 صبا در تهران به چند میرسه؟

kntued
28-06-2011, 09:46
1-

2- اون محدوديت كه دولت گذاشته فقط واسه سرويسهاي نامحدوده نه محدود. يعني شركتها اجازه دارن حتي 5 مگ هم به كاربراشون بدن ولي بصورت محدود

لطفا بند ج رو ببین بعد اظهار نظر کنید.

درضمن من 128 صبانت دارم داییم با نامه از محل کارش 1 مگ گرفته سرعتشم عین ماله منه هیچ فرقی نمیکنه. حالا شما اگه میتونی 2 مگ بگیر با همون سرعتی که به 128 میده دانلود کن حالشو ببر!!

kntued
28-06-2011, 09:46
1-

لطفا بند ج رو ببینید بعد اظهار نظر کنید.(صبانت نامحدود نداره)

درضمن من 128 صبانت دارم داییم با نامه از محل کارش 1 مگ گرفته سرعتشم عین ماله منه هیچ فرقی نمیکنه. حالا شما اگه میتونی 2 مگ بگیر با همون سرعتی که به 128 میده دانلود کن حالشو ببر!!

نمیدونم چرا پستم 2بار اومده!! :D

TurkOglu1993
28-06-2011, 10:46

وقتی شرکت مخابرات تبریز واسه 128 این سرعتو میده صبا هم باید واسه 128 حداقل دو مگ بده
ما به این سرعتهایی که شما دارین تو تبریز اینترنت نمیگیم
:27::31:
در ضمن بدترین پینگ مربوط میشه به من یعنی شرکت مخابرات سایر شرکتها از جمله همارا و ماکس و صبا پینگشون حدودای 200 و کمتره

----------------------------

hasanoooooooo
28-06-2011, 13:58
-----------------------------

دوستان من از پارس میخوام بیام صبا و 256 بگیرم.... سرعت شبانه صبا چند هست؟

urumchi
28-06-2011, 15:18
لطفا بند ج رو ببینید بعد اظهار نظر کنید.(صبانت نامحدود نداره)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم چرا پستم 2بار اومده!! :D

بند ج رو شما ديدي كافيه!

"(صبانت نامحدود نداره)" خودت كه جواب خودتو دادي:31:

دقت كن!:

همه ي isp ها ميتونن تحت سرويس محدود نه نامحدود تا سقف 256KB سرعت دانلود به كاربراي خونگي بدن و اين قانون براي همه ي isp ها وجود داره

محدود تا 256KB

نامحدود تا 16KB

TurkOglu1993
28-06-2011, 15:28
بند ج رو شما ديدي كافيه!

دقت كن!:

همه ي isp ها ميتونن تحت سرويس محدود نه نامحدود تا سقف 256KB سرعت دانلود به كاربراي خونگي بدن و اين قانون براي همه ي isp ها وجود داره

محدود تا 256KB

نامحدود تا 16KB

ولش کن خودتو اذیت نکن وقتی ...

kntued
28-06-2011, 15:36
بند ج رو شما ديدي كافيه!

دقت كن!:

محدود تا 256KB

نامحدود تا 16KB

بند ج گفته 512 و امگ برای اداری هست وقتی صبانت نامحدود نداره یعنی این 512 و امگ که برای اداری هست همون سرویس های محدودش هست در حالی که شما گفتی سرویس محدود تا 5 مگ هم به کاربرای عادی میدن ولی طبق چیزی که گفتم و بند ج به کاربرای عادی حتی با حجم محدود هم این سرعتو نمیدن!!. خودت دقت کن!

رعد
28-06-2011, 17:01
البته يك مسأله اي كه از قديم مطرح بوده و نمايندگي هاي مشهد هميشه ميگفتن سرعتهاي دانلود چه شبانه و چه روزانه براي تمامي سرويسها از 128 الي آخر يكيه . فقط 64 ميگفت كمي پايينتره
بنابراين نبايد فرقي بين 128 صبا يا 2مگ باشه الا در حجم دانلود .

urumchi
28-06-2011, 17:27
بند ج گفته 512 و امگ برای اداری هست وقتی صبانت نامحدود نداره یعنی این 512 و امگ که برای اداری هست همون سرویس های محدودش هست در حالی که شما گفتی سرویس محدود تا 5 مگ هم به کاربرای عادی میدن ولی طبق چیزی که گفتم و بند ج به کاربرای عادی حتی با حجم محدود هم این سرعتو نمیدن!!. خودت دقت کن!

برو به سايت isp رسانه تهران. اونجا 5 مگ هم ميدن. اگه به بند ج باشه كه نبايد بده ولي تو ليست تعرفه هاش زده

اما اگه منظورتون فقط صبا هستش بله شما راست ميگي، صبانت 5 مگ نداره

fanoostalaei
28-06-2011, 17:30
البته يك مسأله اي كه از قديم مطرح بوده و نمايندگي هاي مشهد هميشه ميگفتن سرعتهاي دانلود چه شبانه و چه روزانه براي تمامي سرويسها از 128 الي آخر يكيه . فقط 64 ميگفت كمي پايينتره
بنابراين نبايد فرقي بين 128 صبا يا 2مگ باشه الا در حجم دانلود .
مشکل همینجاست
سرعت سرویسهای 64،،128و 256 بین 200 تا 280 هست
ولی رفته رفته 1 مگ به سرعتها اضافه میشه
چطور میگی فرقی نداره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
\

akharwarbaz
28-06-2011, 22:55
وقتی شرکت مخابرات تبریز واسه 128 این سرعتو میده صبا هم باید واسه 128 حداقل دو مگ بده
ما به این سرعتهایی که شما دارین تو تبریز اینترنت نمیگیم

در ضمن بدترین پینگ مربوط میشه به من یعنی شرکت مخابرات سایر شرکتها از جمله همارا و ماکس و صبا پینگشون حدودای 200 و کمتره

خوب اینکه سرعت شما بیشتره چون مخاطب در اون شهر کمه و شما دارید این مساله رو به ای اس پی ربط میدید..مطمئن باشید اگه مخاطب زیاد بود به شما ذره ای رحم نمیکردند و کل پهنای باند رو استفاده میکردند چون به فکر من و شما استفاده کننده نیستند بلکه به فکر جیب خودشونن.. من موندم این پوز دادن داره ؟؟عزیز دل ما به هیچ کدوم از سرعت هایی که تو ایران داریم اینترنت نباید بگیم حداقل اینترنت باید 4/5 مگابیت باشه تا بشه اسمشو گذاشت اینترنت پرسرعت

fanoostalaei
28-06-2011, 23:06
خوب اینکه سرعت شما بیشتره چون مخاطب در اون شهر کمه و شما دارید این مساله رو به ای اس پی ربط میدید..مطمئن باشید اگه مخاطب زیاد بود به شما ذره ای رحم نمیکردند و کل پهنای باند رو استفاده میکردند چون به فکر من و شما استفاده کننده نیستند بلکه به فکر جیب خودشونن.. من موندم این پوز دادن داره ؟؟عزیز دل ما به هیچ کدوم از سرعت هایی که تو ایران داریم اینترنت نباید بگیم حداقل اینترنت باید 4/5 مگابیت باشه تا بشه اسمشو گذاشت اینترنت پرسرعت

ببینید اینم سرعت شاتلمه که همزمان با صبا دارم
هر دوتاشونم 128
در کل هیچ کدوم خوب نیستن
ببینید به این میگن پینگ:41::41::41:

رعد
28-06-2011, 23:48
واقعا حيف نيست شخصيت همديگر رو خورد كنيم:5: ؟ ولي خب نبايد اين خيانت صبانت رو ناديده گرفت:45:. چرا خيانت چون يكي از دوستام كه تو سبزوار سرويس داره ميگه اونجا حتي سرعت شبانش 15 كيلوبايته. پس اين فرضيه كه مشترك زياد يك شهر باعث افت سرعت ميشه بنظرم درست نيست چون سبزوار اولا همش 400 هزار جمعيت داره و دوما ضريب نفوذ adsl خيلي اونجا كمه . بنابراين بايد سرعت بالايي داشته باشن كه اينطور نيست ..
پس بنظرم همش نامردي خود صبانته كه از هر شهري كه بيشتر حساب ميبره بهش بيشتر حال ميده

urumchi
29-06-2011, 00:58
واقعا حيف نيست شخصيت همديگر رو خورد كنيم:5: ؟ ولي خب نبايد اين خيانت صبانت رو ناديده گرفت:45:. چرا خيانت چون يكي از دوستام كه تو سبزوار سرويس داره ميگه اونجا حتي سرعت شبانش 15 كيلوبايته. پس اين فرضيه كه مشترك زياد يك شهر باعث افت سرعت ميشه بنظرم درست نيست چون سبزوار اولا همش 400 هزار جمعيت داره و دوما ضريب نفوذ adsl خيلي اونجا كمه . بنابراين بايد سرعت بالايي داشته باشن كه اينطور نيست ..
پس بنظرم همش نامردي خود صبانته كه از هر شهري كه بيشتر حساب ميبره بهش بيشتر حال ميده

مساله منفعته. تبريز جو شديدا رقابتي داره بين 3 تا isp اصلي و بزرگ كه واقعا آدم ميمونه كدوم رو انتخاب كنه. هر كدوم مزيتها و معايب خودشون رو دارن و همين باعث ميشه كاربرا خيلي حساب شده تر عمل كنن و شركتها هم با توجه به سياستهاشون و وضعيت ساير شركتها حساب شده تر عمل ميكنن. اگه صبانت بورست 2 مگ نميداد شايد نصف كاربرايي كه الان داره رو نميداشت و به مشكل ميخورد. بهر حال وجود شركتهاي ديگه و يكه تاز نبودن يه شركت در يك شهر خيلي مهمه. اروميه هم همين وضع بود، يه شركت يكه تاز بود و هر كاري دلش ميخواست ميكرد اما الان با اومدن 3 تا شركت جديد و بزرگ كمي از اون حالت قبلي دراومدن و دارن با وضعيت بهتري سرويس ميدن و سعي ميكنن طوري كار كنن تا بتونن تو بازار رقابت كنن.

اگه سبزوار هم صاحب چند تا isp خوب و بزرگ بشه حتما وضعيت صبا در سبزوار بهتر خواهد شد.

fanoostalaei
29-06-2011, 08:33
چه جالب 6 تا پست منو پاک کردن

arashlolos
29-06-2011, 09:15
ببینید اینم سرعت شاتلمه که همزمان با صبا دارم
هر دوتاشونم 128
در کل هیچ کدوم خوب نیستن
ببینید به این میگن پینگ:41::41::41:

سلام
توروخدا این پینکی که اینجاست 192 زیاده به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی پینگ ما چنده تو رشت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:19:

TurkOglu1993
29-06-2011, 09:25

فکر کنم در مورد شرکتها و سرعتهاشون دوستان به اندازه کافی توضیح دادند فقط من اینو اضافه میکنم که شرکت همارا سیستم تبریز بیشترین کاربر رو داره و شاید بیشتر از 60 درصد تبریز از اون سرویس دارن ولی سرعت یک مگ رو به کاربرا میده
در ضمن من اولش گفتم که منظور ما پوز دادن نیست بحثهای دیگه ای بود که دیگه تکرار نمیکنم

fanoostalaei
29-06-2011, 09:43
سلام
توروخدا این پینکی که اینجاست 192 زیاده به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی پینگ ما چنده تو رشت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:19:

من که نمیگم پیبگ 192 زیاده
اون مال صبانته که همیشه زیر 200
ولی پینگ شاتلمو میگم که از 450 پایین نمیاد

arashlolos
29-06-2011, 09:48
من که نمیگم پیبگ 192 زیاده
اون مال صبانته که همیشه زیر 200
ولی پینگ شاتلمو میگم که از 450 پایین نمیاد

ما رشت هستیم با پینگ از 300 تا 700 شرکت اندیشه:19:

رعد
29-06-2011, 09:51
اين شركتهاي قدر تبريزي كه صبانت رو مجبور به باج دادن كردن در شهرهاي ديگه نمايندگي ندارند؟
يا اگر دارند اونجا هم قوي عمل ميكنن؟
مشهد كه شركتهاي مالي نداره
يكبار از فن آوا گرفتم كه شبانش از 40 بالا نميرفت . شاتل هم كه خودشون ميگن نهايتش 80 كيلوبايته isp هاي متفرقه هم كه وضع خوبي ندارند .

fanoostalaei
29-06-2011, 11:21
اين شركتهاي قدر تبريزي كه صبانت رو مجبور به باج دادن كردن در شهرهاي ديگه نمايندگي ندارند؟
يا اگر دارند اونجا هم قوي عمل ميكنن؟
مشهد كه شركتهاي مالي نداره
يكبار از فن آوا گرفتم كه شبانش از 40 بالا نميرفت . شاتل هم كه خودشون ميگن نهايتش 80 كيلوبايته isp هاي متفرقه هم كه وضع خوبي ندارند .

نه عزیز تو تبریز هماراسیستم و مکس نت هست که اختصاصی برای تبریز هست
ولی مکسنت برای ارومیه هم سرویس میده ولی همونطور که دوستم ارومچی گفت چون تو ارومیه ISP زیاد نیس واسه همین کیفیت مکس نت اونجا زیاد جالب نیس
در کل تو تبریز 11 تا ISP وجود داره
که هماراسیستم بیشترین تعداد یوزر رو داره با 11هزار یوزر

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

اینو هم اضافه کنم که پینگ مکس نت خیلی کمتر از همارا و صبانته حدودای 150-170
ولی پینگ صبانت و همارا حدودای 200 میچرخه

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

در ضمن خود مکس نت از اسیاتک پهنای باند میگیره و خودش به 6 تا شرکت هم پهنای باند میده
از جمله رسانت که پینگش خوبه ولی سرععتش برای 128 حدود 90-110 هست

و هم اینکه شبانه همارا و مکس نت ورسانت از 2تا 8 صبحه و جمعه ها از 2 تا 10 صبح رایگان حساب میشه

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

برای اینکه شاتل هم عقب نمونه تو سایتش یه قرعه کشی رایگان یه ماه سرویس رایگان رو گذاشته که اگه صبح ثبت نام کنی شب برنده میشی
ولی هیچ ارزشی نداره شاتل
خیلی ضایعه
اینم تست الان شاتل:

urumchi
29-06-2011, 13:21
ولی مکسنت برای ارومیه هم سرویس میده ولی همونطور که دوستم ارومچی گفت چون تو ارومیه ISP زیاد نیس واسه همین کیفیت مکس نت اونجا زیاد جالب نیس

نه من نگفتم اورميه زياد ISP نداره اتفاقا همچين كم هم نيست تعدادشون. ولي چون كلا سهميه پهناي باند آ.غ نسبت به تبريز كمتره واسه همين وضعيت اينترنت اورميه چندان جالب نيست مخصوصا مكس نت كه تو تبريز عاليه ولي در اورميه چيزي شبيه يك فاجعه س.

کل سرویس دهنده های استان آ.غ :
1- ترکانت
2- انا اینترنت
3- اروم اوانیک
4- پارس انلاین
5- شانت
6- شاتل
7- مکس نت
8- مخابرات
9- وايمكس مبين نت
10- وايمكس ايرانسل

همونطور كه ميبينيد ISP كم نداريم ولي چون مشكل پهناي باند وجود داره عملا اينترنت بالاي 1مگ در اورميه پيدا نميشه :41:

fanoostalaei
29-06-2011, 15:26
نه من نگفتم اورميه زياد ISP نداره اتفاقا همچين كم هم نيست تعدادشون. ولي چون كلا سهميه پهناي باند آ.غ نسبت به تبريز كمتره واسه همين وضعيت اينترنت اورميه چندان جالب نيست مخصوصا مكس نت كه تو تبريز عاليه ولي در اورميه چيزي شبيه يك فاجعه س.

کل سرویس دهنده های استان آ.غ :
1- ترکانت
2- انا اینترنت
3- اروم اوانیک
4- پارس انلاین
5- شانت
6- شاتل
7- مکس نت
8- مخابرات
9- وايمكس مبين نت
10- وايمكس ايرانسل

همونطور كه ميبينيد ISP كم نداريم ولي چون مشكل پهناي باند وجود داره عملا اينترنت بالاي 1مگ در اورميه پيدا نميشه :41:

منظور من همون isp باکیفیت بود که قبلا مکس نت هم خوب بود ولی بعد از خرابی های اخیر دیگه درست نشد وضعیتش:41::41::41::41:

mahdy2021
01-07-2011, 01:52
این قسمت ریز مصرف صبانت بدجوری قاطی داره ها
من دیروز شارژ کردم
امروز صبح دیدم نوشته 200 مگابایت مصرف شده(200000) . البته به نظرم زیاد بود ولی بیخیالش شدم
حالا نصفه شب زده 140 مگابایت(114400)

واقعا نمیشه بهشون اعتمادی داشت

farhad_vbs
01-07-2011, 09:25
من دیشب دانلود شبانم فقط 600 مگ بود
دوستان دیگه هم وضعشون همینجوریه؟

boy_kochak
01-07-2011, 09:32
من دیشب دانلود شبانم فقط 600 مگ بود
دوستان دیگه هم وضعشون همینجوریه؟

چه خوب شما 600 تا داشتیم ما که 300 تا داشتیم ،

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

دوستان به نظر شما میشه با استفاده از یه مودم دوتا خط adsl استفاده کرد چون مودم من brodkam با 1 روتر هست ، میخواستم ببینم میشه یه خط بگیرم و سرویس 2 مگی صبانت رو رو ش رانژه کنم بعد ، روی این خطم که هستم سرویس کمتر 128 و ارزونترش رو فعال کنم که برای دانلود شبانه از 2 مگی و برای کارهای متفرقه روزانه از خط 128 استفاده کنم ، به نظر شما میشه .

͏ Mehran ͏
01-07-2011, 17:46
7 روز سرویس رو شارژ نکردم از رانژه خارج کردن !!!!!! مثل یک رویا میمونه :دی
دفعات قبل 50 روز شارژ نمی کردم و زنگ میزدم دعوا و ... بازم از رانژه خارج نمی کردن !!!! خدا خیرشون بده :دی

akharwarbaz
01-07-2011, 18:03
دفعات قبل 50 روز شارژ نمی کردم و زنگ میزدم دعوا و ... بازم از رانژه خارج نمی کردن !!!! خدا خیرشون بده :دی

کدوم ای اس پی میری ؟

fanoostalaei
01-07-2011, 18:04

من الان 2 ماهه که شارژم تموم شده ولی از رانژه خارج نشده

joe_satriani
01-07-2011, 20:13

با سلام
تموم شدن شارژ خط رو از رانژه در نمیاره
اما اگه قراردادتون که مثلا 3 ماهه هست تموم شه از رانژه در میارن

موفق باشید.

Sabanet - Support
02-07-2011, 21:12
اختلال در استان قم

به اطلاع کلیه مشترکین محترم استان قم میرساند ، به منظور عملیات اجرایی در این استان از ساعت 23 مورخ 11/04/90 به مدت 4 ساعت سیستم دچار اختلال خواهد شد . لذا در صورت مشاهده ی تداوم اختلال با پشتیبانی قم تماس حاصل فرمایید .،پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .

haa
03-07-2011, 11:18
اگه من از از صبا سرویس 2m رو بگیرم چقدر بهم سرعت دانلود می ده؟

farhad_vbs
03-07-2011, 12:47
دوستان شما دقیقا ساعت چند دیسکانت/کانکت میکنید که بتونید تا 7:45 دانلود کنید؟

amin_947
03-07-2011, 14:03
پینگ من امروز رفته بالای 1000. معلوم نیست چه مرگشونه

R.min
03-07-2011, 14:59
اینترمنم دوباره امروز قطع شد حالا که چک میکنم میبینم یه تغییراتی کرده

حالا شده adsl 2 ینی؟ :d

spiky
03-07-2011, 15:07
اگه من از از صبا سرویس 2m رو بگیرم چقدر بهم سرعت دانلود می ده؟
همون 2 مگ نهایت سرعت همین 2 مگ هست یعنی 128 512 1 یا 2 مگ بگیر همشون 2 مگ هست بنابراین زیاد پول به 2 مگ نده البته اگر 2 مگ بخری وقتی که شبا سرعت رو میارن پایین میتونی یقه شون رو بگیری بگی من 2 مگ خریدم ولی وقتی 128 داری اگر شبا سرعتت پایین باشه همچین حرفی رو نمیتونی بزنی

Silent TR
04-07-2011, 00:20
دوستان من از داتک سرویس 128 دارم و سرعت دانلودم بین 30 تا 40 kb/s هستش
مرکز مخابراتی حق شناس هم هستیم. شبانه هم حدود 600 الی 700 مگ دانلود میکنم.
حالا میخواهم ببینم اگه رو داتک بمونم بهتره یا صبانت بگیرم ؟ سرعت دانلود کسانی که 128 دارند چقدره ؟ شبانه سرعتتون چقدره ؟ و چه قدر دانلود میکنید >؟

Silent TR
04-07-2011, 12:38
کسی نبود ؟؟

fanoostalaei
04-07-2011, 17:30
حالا میخواهم ببینم اگه رو داتک بمونم بهتره یا صبانت بگیرم ؟ سرعت دانلود کسانی که 128 دارند چقدره ؟ شبانه سرعتتون چقدره ؟ و چه قدر دانلود میکنید >؟

سرعت من شب رو روز برای 128،، 250 تا هست(برای تبریز)
بقیه هم نمیدونم

File not found
04-07-2011, 17:41
تهران، مرکز پیام نور(پونک) گرفته بودم 128 کلاً روی 1مگ بسته بودن(زنگ زدم باپشتیبانی صحبت میکنم، اولش میگه اگه 2مگ کنم نویز میاد،میگم باشه هرچی بشه،بعد گفتش نه باید فرق باشه بین 128تا 256!( خوب میتونن شبانه تاثیر بدن)البته همه شرکتها تو این مرکز مشکلاتی دارن(پورت ندارن) شانس ما، بازم خوبه بعضی شهرها خوبه سرعت :11:

File not found
04-07-2011, 17:46

صبانت حداقل 1مگابیت رو میده، شاتل هم سرعتش از داتک بیشتره(حداقل 512کیلوبیت) البته من الان adsl ندارم و از وضعیت شبانه خبر ندارم

، ( تاوقتی دانلود از طریق ماهـواره هست= آفلاین) سیم مسی رو بیخی، البته خیلی وقتتو میگیره ، اما تو 30روز 600گیگ نصیبت میشه :27: ، همراه شو عزیز:11:
just skynet

haa
04-07-2011, 19:16
همون 2 مگ نهایت سرعت همین 2 مگ هست یعنی 128 512 1 یا 2 مگ بگیر همشون 2 مگ هست بنابراین زیاد پول به 2 مگ نده البته اگر 2 مگ بخری وقتی که شبا سرعت رو میارن پایین میتونی یقه شون رو بگیری بگی من 2 مگ خریدم ولی وقتی 128 داری اگر شبا سرعتت پایین باشه همچین حرفی رو نمیتونی بزنی

یعنی اگه من 128 هم بگیرم بازم برام 2 مگ share می کنند؟(اصفهان هستم)

Silent TR
04-07-2011, 19:25
خیلی ممنون راهنماییتون .
فقط اگه کسی دیگه هم صبا داره لطفا سرعتش رو بگه و همینطور بگه در شبانه چه قدر میتونه دانلود کنه ؟
اگه از مرکز مخابراتی صالح طبری باشه خیلی بهتره

spiky
04-07-2011, 19:41
یعنی اگه من 128 هم بگیرم بازم برام 2 مگ share می کنند؟(اصفهان هستم)
به احتمال بسیار زیاد ولی حداقلش 1 مگ هست یعنی حدود 120 کیلوبایت

haa
04-07-2011, 19:48
به احتمال بسیار زیاد ولی حداقلش 1 مگ هست یعنی حدود 120 کیلوبایت

اونوقت از این هدیه ها و این چیز ها می ده؟
مثلا شاتل برای مناسبت های مختلف 1 تا 3 گیگ ترافیک رایگان می داد یا می گفت 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر:31:
از ساعت چند تا چند رایگانه؟

mohrd
04-07-2011, 20:04
من:شبانه:مشهد:حدودا 60-70

من حدود 2 سال هست که از صبا سرویس دارم، فقط یک بار (نوروز امسال) 1 گیگ ترافیک و 1 ماه رایگان داد ...

spiky
04-07-2011, 21:51
اونوقت از این هدیه ها و این چیز ها می ده؟
مثلا شاتل برای مناسبت های مختلف 1 تا 3 گیگ ترافیک رایگان می داد یا می گفت 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر:31:
از ساعت چند تا چند رایگانه؟
هیچ گونه هدیه ای نداره فقط یه بار همین عید پارسال یادم نیست 1 گیگ یا 2 گیگ هدیه داد همین
از ساعت 3 تا 7 هم رایگانه که میگن شده ساعت 2

dany_3p4u
04-07-2011, 22:04
تهران، مرکز پیام نور(پونک) گرفته بودم 128 کلاً روی 1مگ بسته بودن(زنگ زدم باپشتیبانی صحبت میکنم، اولش میگه اگه 2مگ کنم نویز میاد،میگم باشه هرچی بشه،بعد گفتش نه باید فرق باشه بین 128تا 256!( خوب میتونن شبانه تاثیر بدن)البته همه شرکتها تو این مرکز مشکلاتی دارن(پورت ندارن) شانس ما، بازم خوبه بعضی شهرها خوبه سرعت :11:
آقا سرعت روزانه و شبانت را برای دانلود فایل حجیم ، می شه بگی؟
چون اولش سرعتش حدود 100 هست اما بعد از یک دقیقه به 60 تا 70 می رسه

sina1100
05-07-2011, 16:35
دوستان یادمه قبلا با دونستن یوزر و پسورد یه کاربر دیگه ی صبانت می شد با اکانتش کانکت شد و از ترافیکش استفاده کرد، کسی میدونه چرا دیگه نمیشه ؟ یا اگه میشه چجوری ؟ چون من کانکت می کنم ارور 691 میده در حالی که مطمئنم یوزر و پسورد اکانت شرکت رو درست میزنم!

ms368
05-07-2011, 19:01
من الان به یک گیگ ترافیک نیاز دارم
باید چیکار کنم
توی صبانت نتونستم الکترونیکی 1 گیگ شارژ کنم
فقط یک گیگ 128 یک ماهه داشت
من میخوام 1 گیگ به حجمم اضاف کنم ، نمیخوام رزرو کنم

چنین امکانی هست ؟

urumchi
05-07-2011, 19:06
دوستان یادمه قبلا با دونستن یوزر و پسورد یه کاربر دیگه ی صبانت می شد با اکانتش کانکت شد و از ترافیکش استفاده کرد، کسی میدونه چرا دیگه نمیشه ؟ یا اگه میشه چجوری ؟ چون من کانکت می کنم ارور 691 میده در حالی که مطمئنم یوزر و پسورد اکانت شرکت رو درست میزنم!

دقیقا نمیدونم ولی یه چیزی مثل مک آدرس یوزر مقابل رو شرکت قفل میکنه تا کس دیگه ای بهش دسترسی نداشته باشه یا بعبارتی یوزرنیم و پسورد شرکت شما فقط روی خط تلفن شرکت فعاله و شما نمیتونید با خط تلفن خودتون بهش دسترسی داشته باشید

legolas 224
05-07-2011, 19:52
دوستان من از تو تایپک شاتل گفتم واسه پینگ کم، گفتن برو سراغ صبا:دی( اسغفرالله :دی)
حالا این صبا :دی بخواد تو تهرانپارس حکیمیه یه سرویس بده چقدر لفتش :دی میده ؟:دی
ممنون

mohrd
07-07-2011, 01:06
سلام.
دوستان سابین مشهد ساعات شبانه اش رو تغییر داده؟

shs2008
07-07-2011, 01:42
سلام

این ساعت شبانه صبانت انگار دوباره تغیر کرده چون منم نمیتونم کانکت شم .:13:

در ضمن منم تو مشهد هستم

Penryn
07-07-2011, 05:14
شبانش که امشب کار نداد بمانه. توی این ساعت, روزانش هم چند دقیقه کار داد حالا قطع شده. من با وایمکس ایرانشل وصلم. شاید مشکل از مخابرات آشغال بوده. جهان سومی هستیم دیگه. من نمیدونم این مسوولین ما حقوق میگیرن و از صبح میرن مثلاً سر کار تا عصر چه غلطی میکنن. تا کی این وضع اینترنت میخواد باشه.
با این سرعت مسخرشون چقدر باید برای یه کانکت شدن عذاب بکشی. فکر کنم دیگه قیامت خدا رهامون کنه بسکه توی این دنیا عذاب کشیدیم.

ArashMiniStar
07-07-2011, 10:42
سلام

این ساعت شبانه صبانت انگار دوباره تغیر کرده چون منم نمیتونم کانکت شم .:13:

در ضمن منم تو مشهد هستم
خدا بگم چی کارشون کنه!
من دیوانه با این حال خرابم که دیروز از بیمارستان اومده بودم کامپیوتر رو آماده برای دانلود کرده بودم.
اتفاقی 3.5 نصف شب پاشدم دیدم چراغ دی اس ال قرمز هست.مانتیوز ر رو که روشن کردم.چک کردم دیدم اصلا وصل نمیشه میگه یوزر پسورد اشباهه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کس دیگه هم این مشکل رو داره؟:41:

music boy
07-07-2011, 16:24
من از ساعت 2 که در مشهد شبانه شروع میشه بیدار بودم تا ساعت 3.30 کانکت نمیشد و ارور یوزر و پسورد میداد .
wtf?

darkestpalace
07-07-2011, 16:41
احتمالا باز قراره یه آش جدید برامون بپزن. دفعه ی قبل هم که سرعت شبانه رو کم کردن روی 15 تا 20 ، قبلش همین اتفاق افتاد و دو شب شبانه کامل قطع بود.

mohrd
07-07-2011, 17:36
کاملا تایید میشه.
Support - Sabanet کجایید؟

ArashMiniStar
07-07-2011, 19:37
من از ساعت 2 که در مشهد شبانه شروع میشه بیدار بودم تا ساعت 3.30 کانکت نمیشد و ارور یوزر و پسورد میداد .
wtf?
ا پس درست میشده؟؟ من همون جا خاموش کردم!!

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

احتمالا باز قراره یه آش جدید برامون بپزن. دفعه ی قبل هم که سرعت شبانه رو کم کردن روی 15 تا 20 ، قبلش همین اتفاق افتاد و دو شب شبانه کامل قطع بود.
:27: احتمالا دارن سرعت رو بیشتر میکنن دی:
آخه بابا 2 3 روز پیش بود فکر کنم.کامپیوتر رو گذاشتم خیلی کم دانلود کرده بود.

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

کاملا تایید میشه.
Support - Sabanet کجایید؟
بیا از صبانتت دفاع کن.:41:
آخه باید چی کار کرد؟!!!!
برم مخابرات؟
اونم که میگن بد شده.
شاتل هم بد.
پس کدوم؟!:41:

joe_satriani
07-07-2011, 20:09
با سلام
دوستان تمامی شرکت ها و مراکز مخابراتی هر کدومشون به یه نحوی اینترنت رو به درستی که باید ارائه کنن، نمیکنن این کار رو
لذا اینقد پیگیری و گله و شکایت ازشون بی فایده هست.

موفق باشید.

music boy
07-07-2011, 20:51
ا پس درست میشده؟؟ من همون جا خاموش کردم!!

نه درست نشد اصلآ, ساعت 3:30 خوابیدم, 6 که بیدار شدم هنوز کانکت نشده بود, دوباره خوابیدم:31:

ArashMiniStar
07-07-2011, 22:30
با سلام
دوستان تمامی شرکت ها و مراکز مخابراتی هر کدومشون به یه نحوی اینترنت رو به درستی که باید ارائه کنن، نمیکنن این کار رو
لذا اینقد پیگیری و گله و شکایت ازشون بی فایده هست.

موفق باشید.
این حق ما ایرانی جماعته.اگه فردا 2 برابر هم قیمتا رو نکنن بازم میدیم.نمیگیم چرا؟!
آخه چرا؟
الان شبا قعطه نباید جواب گو باشه این "صبانت برترین شرکت ارائه دهنده +ADSL2 در کشور" ?!

Penryn
07-07-2011, 23:05
این حق ما ایرانی جماعته.اگه فردا 2 برابر هم قیمتا رو نکنن بازم میدیم.نمیگیم چرا؟!
آخه چرا؟
الان شبا قعطه نباید جواب گو باشه این "صبانت برترین شرکت ارائه دهنده +ADSL2 در کشور" ?!
نه عزیزم حق ما این نیست خیلی بیشتر از اینها حق ماست. همین حالا خود مسئولین دارن از وایمکس ایرانسل با سرعت 50 مگابیت(درست خوندی: 50Mbps !) استفاده میکنن و یکی توی چند صفحه قبل اومده بود داشت پز میداد. یادتونه که؟؟ میگفت از ماهواره و بطور اختصاصی از سوییس و بدون فیلتر پهنای باند مسئولین تأمین میشه به دروغ میگفت از فیبرنوریه که دارن....
این وضع ما نتیجه ی بی لیاقتی مسئولین مخابراته. وقتی اون وزیر قبلی که مثلاً خیر سرش دکتراش رو از انگلیس گرفته بود! میگفت سرعت 64Kbps برای یه محقق کافیه! دیگه این بابای فعلی و دیگران چی با خودشون فکر میکنن خدا عالمه.... متأسفانه یه خصلت در ایرانی جماعت هست که دنبال کیفیت آشغاله برای اینکه فقط حداقل نیازش را براورده کنه.... زمان خاتمی اون وزیرش رفته بود فیبر نوری درجه 3 از چین خریده بود و بعد که دید اصلاً قابل استفاده نیست ریخته بود دور و باز دست گدایی پیش یکی دیگه دراز کرده بود. فقط اون میون پول بیزبون نفت بود که رفت به جیب واسطه های دولتی و خصوصی و کار چاق کنها. همه ی کارمون اینجوره ها از بزرگراه کشیدنمون(مثل بزرگراه پردیس) تا خودرو ساختنمون تا بچه بزرگ کردنمون تا درس خوندن یا کار کردنمون و...... ذاتمون و فکر خیلیهامون از زمان تولد تا مرگ همینجور کوتاه بینانست و اون اقلیتی که اساسی و آینده نگرانه فکر میکنن در اقلیت مطلقند و کاره ای که نیستن بماند حتی ماها بهشون میخندیم.
شما فقط باید صبر و تحمل داشته باشی که این نسل با افکار کهنه و واپس مانده تدریجاً بازنشسته شن و برن کنار و نسل جدید و آشنا با پدیده های نوظهور بیاد جاشون رو بگیره شاید فقط اندازه ی یه وجب جلوتر رفتیم.
به همین خاطر بقول اون دوستمون شکایت و این صحبتا به هیچ جایی نمیرسه. فقط باید صبر و تحمل داشت حتی اگه 20 سال طول بکشه و موهامون سفید شه!

ArashMiniStar
07-07-2011, 23:29
نه عزیزم حق ما این نیست خیلی بیشتر از اینها حق ماست. همین حالا خود مسئولین دارن از وایمکس ایرانسل با سرعت 50 مگابیت(درست خوندی: 50Mbps !) استفاده میکنن و یکی توی چند صفحه قبل اومده بود داشت پز میداد. یادتونه که؟؟ میگفت از ماهواره و بطور اختصاصی از سوییس و بدون فیلتر پهنای باند مسئولین تأمین میشه به دروغ میگفت از فیبرنوریه که دارن....
این وضع ما نتیجه ی بی لیاقتی مسئولین مخابراته. وقتی اون وزیر قبلی که مثلاً خیر سرش دکتراش رو از انگلیس گرفته بود! میگفت سرعت 64Kbps برای یه محقق کافیه! دیگه این بابای فعلی و دیگران چی با خودشون فکر میکنن خدا عالمه.... متأسفانه یه خصلت در ایرانی جماعت هست که دنبال کیفیت آشغاله برای اینکه فقط حداقل نیازش را براورده کنه.... زمان خاتمی اون وزیرش رفته بود فیبر نوری درجه 3 از چین خریده بود و بعد که دید اصلاً قابل استفاده نیست ریخته بود دور و باز دست گدایی پیش یکی دیگه دراز کرده بود. فقط اون میون پول بیزبون نفت بود که رفت به جیب واسطه های دولتی و خصوصی و کار چاق کنها. همه ی کارمون اینجوره ها از بزرگراه کشیدنمون(مثل بزرگراه پردیس) تا خودرو ساختنمون تا بچه بزرگ کردنمون تا درس خوندن یا کار کردنمون و...... ذاتمون و فکر خیلیهامون از زمان تولد تا مرگ همینجور کوتاه بینانست و اون اقلیتی که اساسی و آینده نگرانه فکر میکنن در اقلیت مطلقند و کاره ای که نیستن بماند حتی ماها بهشون میخندیم.
شما فقط باید صبر و تحمل داشته باشی که این نسل با افکار کهنه و واپس مانده تدریجاً بازنشسته شن و برن کنار و نسل جدید و آشنا با پدیده های نوظهور بیاد جاشون رو بگیره شاید فقط اندازه ی یه وجب جلوتر رفتیم.
به همین خاطر بقول اون دوستمون شکایت و این صحبتا به هیچ جایی نمیرسه. فقط باید صبر و تحمل داشت حتی اگه 20 سال طول بکشه و موهامون سفید شه!
امشب کامپیوترو میذارم شاید چیزی دان کنه.:27:

reza.0000
08-07-2011, 01:08
شبانه صبانت دو شبه که قطعه

music boy
08-07-2011, 01:14
لعنت...
امشب هم فعلآ کانکت نشده .

tatu_lover1366
08-07-2011, 01:57
wtf?

منم تا آخرین بار که امتحان کردم یعنی ساعت 4:20 هنوز کانکت نمیشد
امشبم که قطعه؟
فقط اینکه جز مشهد ,شهر دیگه ای هم شبانش قطع هست یا فقط تو مشهد شبانه قطعه؟
میترسم لینک دانلودم بپوکه

عليرضا خان
08-07-2011, 08:08
آره براي من هم دو شبه كه شبانه ي رايگان قطعه.

راستي از كِي ساعات شبانه از 2 شروع ميشه؟ چرا ما خبردار نشديم؟

piishii
08-07-2011, 08:08
سلام
منم مشهد.
یک هفته دانلود نداشتم چون سیستمم کارت گرافیک نداشت و خونه هم نبودم که بخوام لپ تاپ رو تنظیم کنم
ولی اینجور که بوش میاد چیزی هم از دست ندادم
ولی دیشب منم که اومدم شبانه بعد از مدت ها بذارم صبح پا شدم میبینم چیزی دانلود نشده :(
فقط مشهد اینطوری شده یعنی ؟

Oscar-Rivers
08-07-2011, 08:15
آره براي من هم دو شبه كه شبانه ي رايگان قطعه.

راستي از كِي ساعات شبانه از 2 شروع ميشه؟ چرا ما خبردار نشديم؟

الان 2 ماهی هست تقریبا.

الا منم دانلود صبحم قطع هست.. سایتشونم بالا نمیاد فکر کنم دارن تغییرات میدن. چون من دقیقا شب قبلی که اینطوری بشه توی سایتشون رفتم نوشته بود احتمال اختلال در سیستم هست البته ننوشته بود مشهد.

ArashMiniStar
08-07-2011, 09:07
آخه چی بگم؟!
امشب هم قعط بود.میگه یوزر پس اشتباهه.:41:

Penryn
08-07-2011, 09:48
آخه چی بگم؟!
امشب هم قعط بود.میگه یوزر پس اشتباهه.:41:
از ما نیز دو شب است اینشکلیه. از 3.5 صبح هر چی تلفن پشتیبانی را میگرفتیم مشغول بود!! بیچاره کارمند پشتیبانی هر شب خر و پفش بلند بود این دو شب بدلیل سیاستهای مزورانه ی صبانت خواب به چشمش نیامده و دائماً تلفنش در شیفت شب زنگ میخوره.

fanoostalaei
08-07-2011, 10:27
تو تبریز دانلود با حداکثر سرعته و مشکلی هم برای من پیش نیومده
هر شب سرعت 230

amin_947
08-07-2011, 12:05
شیراز دیشب 400 مگ به زور دانلود شد :41:

ArashMiniStar
08-07-2011, 12:15
شیراز دیشب 400 مگ به زور دانلود شد :41:
خوش به حالت همین رو داری.من الان برای یه افیس 2010 موندم.واقعا لازمش دارم.همین ورژن رو.مجبورم دیگه از بازار سی دی ش رو بخرم.:41:

ms368
08-07-2011, 20:53
من دیشب دوتا فیلم 350 مگی دانلود کردم
مشکلی نبود
خوش به حال اونایی که شبانشون 1 مگابیته
شیرازی های باحال ، لطفا سرعت شبانه و مقدار دانلودتون رو عنایت فرمایید :دی

شیراز هم ساعت 2 شروع میشه شبانه ؟

night-sky
08-07-2011, 22:04
پینگ من خیلی خوب شد

sezareta
08-07-2011, 22:54
سلام به همه دوستان
الان شاتلم میخوام صبا بگیرم
سرویس 128 صبا سرعت دانلود روزانش چنده؟
شبی چند گیگ رایگان دانلود داره؟ اصلا به گیگ میرسه؟
سرویس 512 چه طور ؟ روزانش سرعت دانلودش چنده؟
شبی چند گیگ شبانه میگیره؟
من که شاتل 512 روزانه حدود 60 الی 70 بود
18 هم روزانه 0 بود
با هر 2 هم شبی حدود 80 مگ الی 1.2 گیگ دانلود میکردم
یعنی هیچ فرقی تقریبا بین 129 با 512 نداره
خواهشا دوستان که صبا دارند با هر سرعتی که دارند راهنمایی کنند امشب اینترنت شاتلم تموم میشه میخوام تمدید نکنم و صبا بگیرم

خواهشا راهنمایی کنید

با تشکر

reza.0000
08-07-2011, 23:15
شبانه صبانت دو شبه که قطعه

mohrd
09-07-2011, 01:11
امشب شب سوم هست که قطع تشریف دارند!!!

music boy
09-07-2011, 01:19
امشب شب سوم هست که قطع تشریف دارند!!!
تایید میشه .
این پشتیبانی صبانت کجاس ؟
موقعی که باید باشه نیست, موقعی که نباید باشه هست !!!:13:

MAZZIII
09-07-2011, 01:43
سلام خدمت دوستان عزیز.
بسکه من حرص می خورم از دست این اینترنت، دیشب سرچ کردم ببینم کسی مثل من هم شبانه ش قعطه یا نه که فورام شما رو پیدا کردم. البته خودمم خبر نداشتم گویا از قبل عضو بودم :31:
بنده هم مثل شما از صبانت استفاده می کنم. امشب سومین شبیه که شبانه قعطه. البته دیشب زنگ زدم پشتیبانی (بعد نیم ساعت تلاش مداوم برای برقراری تماس).. گفتم ببخشید دو شبه که شبانه قعطه، می خواستم ببینم چه مشکلی پیش اومده، تایید کردن(!!!!) که بله دو شبه که شبانه قعطه، به ما هم چیزی نگفتن !!!!!! :18::21:

fanoostalaei
09-07-2011, 04:00

اینم سرعت دانلود شبانه صبانت

fanoostalaei
09-07-2011, 04:08

عليرضا خان
09-07-2011, 05:39
شبانه 3 شبه كه قطعه!

هيچكس هم پاسخگو نيست!

لطفا پول ما رو پس بديد

Penryn
09-07-2011, 08:41
به پشتیبانی تماس گرفتم خانومه با یه حالت گیجی میگه پیگیری میکنیم. میگم یعنی شما اطلاعی ندارین چند شبه قطعه و حقوق مشترکینتون تضییع شده؟؟ کلمه ی آره رو با اکراه به زبون میاره. معلومه ی کاسه ای زیر نمیکاسه است.

صبانت حیا کن
شبانه را رها کن

maghzae-motefaker
09-07-2011, 08:59
تایید میشه .
این پشتیبانی صبانت کجاس ؟
موقعی که باید باشه نیست, موقعی که نباید باشه هست !!!:13:
آخه موقعی که نباید باشه هم نیست :31:

ArashMiniStar
09-07-2011, 10:13
3 شبه قطعه.تو رو خدا زنگ بزنین پیگیری کنین.
من میخواستم همین الان زنگ بزنم.دیدم درست نمیتونم صحبت کنم چون خون لخته شده و صدام واضح نیست.:41:
پیگیری کنید.هی زنگ بزنید.آخه این چه وضعشه؟!:27:
از دستی قطع کردن.:2:

music boy
09-07-2011, 10:19
آخه موقعی که نباید باشه هم نیست :31:
اینو خوب اومدی:31:

ArashMiniStar
09-07-2011, 12:28
این صبانت شورش رو درآورده.چند وقته وقتی میخوام وصل بشم رو Veryfiring یوزر پس میمونه و رد نمیشه.
برای شما هم همینطوره؟!!!
اگه بخواد ادامه بده من از خدامه! :27: میرم یه جای دیگه.به درک 10 15 تومان به خورد یه دزد دیگه میدم.:41:

Silent TR
09-07-2011, 13:38
نگید تو رو خدا

من رفتم داتک رو کنسل کردم بیام از صبانت بگیرم به خاطر اینکه سرعتش بیشتره !!!! دانلود شبانه هم برام مهمه و هر شب باید تقریبا 1 گیگ رو دانلود کنم
اگه اینطوری باشه که نیام رو صبانت !؟!!؟؟؟!؟

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

شبانه شده از ساعت 2 تا 7 ؟ یا همون 3 تا 7 هستش ؟

ArashMiniStar
09-07-2011, 13:42
نگید تو رو خدا

من رفتم داتک رو کنسل کردم بیام از صبانت بگیرم به خاطر اینکه سرعتش بیشتره !!!! دانلود شبانه هم برام مهمه و هر شب باید تقریبا 1 گیگ رو دانلود کنم

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

تو مشهد که از 2 تا 7.
بنظرم فعلا نیا.خوت میدونی!
بذار ببینیم چی میشه.

music boy
09-07-2011, 13:44
نگید تو رو خدا

اگر شبانه کانکت بشه ! از ساعت 2 هستش ( البته اگر بعد از این موضوع تغییرش ندن ! )

Steps-Rap
09-07-2011, 13:46
نمیدونم تابستونا شبانه صبا انقد افتضاحه یا همیشه..من که فقط وقت دارم تابستونا امتحان کنمش که اونم خبرش از ساعت 3:30 تا 7 زیر 200 مگ میتونم دانلود کنم...
واقعا که این صبانت تو دزدی حرف اول رو میزنه :13:

Silent TR
09-07-2011, 13:57
ای کاش زودتر میفهمیدم این داتک بد بخت رو ول نمیکردم و اینقدر بهش بد و بیراه نمیگفتم

یکی از آشناهای ما صبا داره و چند وقت پیش رفتم دیدم هر شب تقریبا 1.5 گیگ دانلود داره !!!! ولی الان شما دارید میگید 200 مگ که اگه اینطوری باشه واقعا افتضاحه
داتک هم در طول یک سال فقط 2 یا 3 بار قطع شد و هر شب راحت بین 600 تا 700 مگ دانلود میکردم

دوستانی که زنگ زدن به صبا ، بهشون نگفتن که کی این مشکل حل میشه ؟
و اینکه دوستان قبلا هم این مشکل و یا مشکلات دیگری برای شما اتفاق افتاده بود ؟؟

ArashMiniStar
09-07-2011, 14:03
ای کاش زودتر میفهمیدم این داتک بد بخت رو ول نمیکردم و اینقدر بهش بد و بیراه نمیگفتم

یکی از آشناهای ما صبا داره و چند وقت پیش رفتم دیدم هر شب تقریبا 1.5 گیگ دانلود داره !!!! ولی الان شما دارید میگید 200 مگ که اگه اینطوری باشه واقعا افتضاحه
داتک هم در طول یک سال فقط 2 یا 3 بار قطع شد و هر شب راحت بین 600 تا 700 مگ دانلود میکردم

دوستانی که زنگ زدن به صبا ، بهشون نگفتن که کی این مشکل حل میشه ؟
و اینکه دوستان قبلا هم این مشکل و یا مشکلات دیگری برای شما اتفاق افتاده بود ؟؟
من اگه ادامه پیدا کنه.طی چند روز دیگه میرم پارس انلاین.چطوره؟:27:

Silent TR
09-07-2011, 14:06
پارس انلاین هم اینطور که از فرومش معلومه زیاد افراد ازش راضی نیستن و سرعت دانلود شبانش افتضاحه

نظر بقیه دوستان در مورد پست قبلی من چیه ؟

ArashMiniStar
09-07-2011, 14:08
پارس انلاین هم اینطور که از فرومش معلومه زیاد افراد ازش راضی نیستن و سرعت دانلود شبانش افتضاحه

نظر بقیه دوستان در مورد پست قبلی من چیه ؟
ای بابا.من اینترنت رایگان شبانه ای چیزی میخوام.وگرنه میرفتم وایمکسی چیزی میگرفتم.:21:

solidworm
09-07-2011, 14:48
آقا زیاد در مورد پایین بودن سرعت شبانه و قطع بودنش چیزی نگین که دوباره دوست تبریزیمون میاد و با افتخار سرعتشو به رخمون میکشه! :laughing:

assz1366
09-07-2011, 15:08
باز دارن سرمون مشهدی بازی در میارن !
منکه فکر میکنم از عمد اینکارو کردن ، آخه میخوان یه چند وقتی دانلود خراسانی ها رو قطع کنن، هر چی باشه کلی ترابایت دانلود تو این چند روزه به نفعشون شده، می خوان تلافیه این چندوقته که از ساعت 2، یک ساعت برامون اضافه کردنو، سرمون در بیارن.:41:
ای بابا:13:
منکه شخصا اگه سرعت شبانه بیاد پایین یا بخوان ساعتشو کم کنن از صبا میرم.

Steps-Rap
09-07-2011, 15:10

بله..اینجوریه
قبلا دوستان هم گفتن صبا مثل تخم مرغ شانسیه...
واقعا افتضاحه...

darkestpalace
09-07-2011, 16:31
همین الان زنگ زدم پشتیبانی . حروم زاده ها هیچ جوابی ندارن که بدن. میگه داریم پیگیری می کنیم . گفتم پیگیری کنین.
به خدا اگه مثل مرد بگن آقا پول نداریم قطعش کردیم یا هر کوفت دیگه ، آدم اینقدر نمیسوزه که شرکت به این عریض و طویلی و با اینهمه دبدبه و ادعای بهترین بودن ، هیچ جوابی نداره که به مشتریش بده. خاک تو سرت صبانت. خاک تو سر همه احمقهایی که ازت طرفداری می کنن.

fanoostalaei
09-07-2011, 17:07
آقا زیاد در مورد پایین بودن سرعت شبانه و قطع بودنش چیزی نگین که دوباره دوست تبریزیمون میاد و با افتخار سرعتشو به رخمون میکشه! :laughing:

نه بابا چجوری دلت میاد این حرفو بزنی
فکر میکنی من کیف میکنم میبینم دارن از همه دزدی میکنن و به قولهای خودشون عمل نمیکنن
این که باعث سرافکندگیه:41::41::41:

من از خدامه که سرعت همه بیشترین تو دنیا باشه
نه اینکه خوار ترین تو دنیا باشه:41::41:

Penryn
09-07-2011, 17:54
گل بود و به سبزه نیز اراسته شد....
شبانه قطع بود حالا روزانه هم قطعه.
پشتیبانی هم دائماً مشغول.
خدا لعنت کنه این صبانت رو.
من الان با وایمکس وصلم.
اینمه هزینه کردیم ADSL گرفتیم حالا باید یه آلتراناتیو مثلاً وایمکس هم تهیه کنیم. چرا چون صبانت زده به سیم اخر.:13:

fanoostalaei
09-07-2011, 18:03
واقعا باعث سرافکندگیه
من نمیدونم این مسئولا حجالت نمیکشن این اینترنت رو دارن به خورد ملت میدن
بعد خودشون میان از اینترنت های چند صد مگی استفاده میکنن؟؟؟؟؟
اگه راست میگن خودشون هم بیان از پهنای باند داخلی ایران استفاده کنن:2:

reza.0000
09-07-2011, 18:32
قطع بودن شبانه صبانت برای سومین شب متوالی

Penryn
09-07-2011, 19:10
قطع بودن شبانه صبانت برای سومین شب متوالی
از همین حالا و پیشاپیش , چهارمین شب قطعی را به شما هموطنان عزیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم.... صبانت خواب خوشی را برای شما ارزو میکند:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ArashMiniStar
09-07-2011, 19:17
باز دارن سرمون مشهدی بازی در میارن !
منکه فکر میکنم از عمد اینکارو کردن ، آخه میخوان یه چند وقتی دانلود خراسانی ها رو قطع کنن، هر چی باشه کلی ترابایت دانلود تو این چند روزه به نفعشون شده، می خوان تلافیه این چندوقته که از ساعت 2، یک ساعت برامون اضافه کردنو، سرمون در بیارن.:41:
ای بابا:13:
منکه شخصا اگه سرعت شبانه بیاد پایین یا بخوان ساعتشو کم کنن از صبا میرم.
معلومه! شبا با اکانت روزانه وصل میشه اکانت رایگان رو میزنی ارور 691 میده!!!!! :13::27::19:

akharwarbaz
09-07-2011, 19:36
ping بسیار افتضاح..سرعت افتضاح..پشتیبانی افتضاح .. حرومشون باشه این پولا :دی(شعر و داشتی
البته من دیشب با شبانه وصل شدم ولی 300 مگ بیشتر نشد

ArashMiniStar
09-07-2011, 19:43
کس دیگه ای به پشتیبانی اصلیش نه نمایندگی هاش زنگ زده؟!
چی میگن؟
آخه چی کار کنیم؟
روزانش هم گیره.:41:

Silent TR
09-07-2011, 20:19
من که واقعا سر در نمیارم !؟؟؟؟ همون آشنامون که بهتون گفته بودم الان داره با سرعت 130 kb/s دانلود میکنه !!!! دیشب هم با سرعت 100kb/s دانلود کرده بود !!!!!! من تصمیم نهاییم رو گرفتم و میرم صبانت بگیرم ...... ( خدا بهم رحم کنه)

ArashMiniStar
09-07-2011, 20:38
من که واقعا سر در نمیارم !؟؟؟؟ همون آشنامون که بهتون گفته بودم الان داره با سرعت 130 kb/s دانلود میکنه !!!! دیشب هم با سرعت 100kb/s دانلود کرده بود !!!!!! من تصمیم نهاییم رو گرفتم و میرم صبانت بگیرم ...... ( خدا بهم رحم کنه)
عزیز من این زنگی صبانته که یک جا خوبه یک جا بد.الان که مشهد خرابه کلا.شانس شما ممکنه خوب بشه یا بد.
البته خوشحال نباشین!!! به شما هم میرسه!:31: :27:

siyasiya
09-07-2011, 21:29
دوستان

این شبانه مشهد برای چی قطع شده؟
الان دقیقاً چند شبه که قطع شده ؟؟؟؟

ARK-KN][GHT([
09-07-2011, 21:41
خاک تو سرشون واقعا با این سرویس دهیشون
این آخرا سرعت شبانه صبانت خیلی اومده بود پایین به زور 800 مگ دانلود میکرد
الانم که قربونش برم سه شبه قطعه
تو سایتشم چیزی نمیزنن زنگم که میزنی اصلا روحشون خبر نداره واقعا نوبره
یکی به داد ما برسه

mohrd
09-07-2011, 23:39
3 شب.
امشب هم احتمالا شب چهارمه
شبانه قطع. اررور 691
روزانه در همون لحظه، وصل!

MAZZIII
10-07-2011, 01:18
استغفرا... دردتون چیه من نمی دونم!!!؟ آخه اگه کاسه ای زیر نیم کاستون نیست پس چرا پشتیباتی حرفی واسه گفتن نداره ؟؟؟

Penryn
10-07-2011, 01:19
شب چهارمه و بازم قطع
هنوز ساعت 2:15 هست بابا!

assz1366
10-07-2011, 02:08
مال من شبانه ارورش عوض شده، ارور 734 میده ، مال دوستان هم همینطوره ؟

darkestpalace
10-07-2011, 02:16
مال من شبانه ارورش عوض شده، ارور 734 میده ، مال دوستان هم همینطوره ؟

تایید میشه. 3 شب رو با 691 سر کردن. حالا 3 شب هم برامون 734 خواهد داد. :laughing:
چیزی که زیاده پیغام خطا :laughing::laughing:

reza.0000
10-07-2011, 03:18
امشب قطعه یا نه؟

hasanoooooooo
10-07-2011, 03:21
جون داداش کل isp ها ریختن بهم!
الان تو شیراز همه از هر جا که سرویس دارن شبانشون داغونه!

fanoostalaei
10-07-2011, 04:16
امشب قطعه یا نه؟

اینجا که وصله
مال بقیه دوستان هنوز هم قطعه؟
اگه قطعه خاااااااااااااااااااااک بر سرشون

عليرضا خان
10-07-2011, 07:21
4 شبه كه اينترنت رايگان شبانه صبانت قطعه و درستش هم نمي كنن!

رعد
10-07-2011, 10:02
خدا رو شكر كه با سرعت كمش از اول هواي حجم دانلود رو داشتم كارم به اين شبانه مزخرفش با اين قطعيش نيفته

ArashMiniStar
10-07-2011, 11:59
بچه های مشهدی دیشب هم قطع بود؟!
من چک نکردم.

Kingarr
10-07-2011, 13:39
گویا کلا صبا نت گند زده !