ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

solidworm
06-08-2012, 10:04
من مودم جدیدمو گداشته بودم رو حالت کانکت اتوماتیک که بتونم از وایرلس هم راحت استفاده کنم ولی هر شب 70 مگ 30 مگ اینجورا کم میکرد ازام 2شب پیش تنظیمات زو گداشتم رو حالات کانکت دستی که صبح بیدار شدم دیدم هیچی کم نکرده کفتم خوب شاید مشکل از اینه که باید مودم هم کانکت اتوماتیک نباشه تا اینا سو استفاده نکنن

ولیدیشب که گزاشتم دانبود از ساعت 1 تا 6 صب ریز مصرف رو دیدم که تا ساعت 6:40 لاگ انداخته و باز 40 مگ کم کرده درحالی که من سیستم رو گداشتم ساع ت 6 خاموس بسه و از برنامه ای هم که استفادهه میکنم کاملا مطمئنم که درست کار میکنه چون 2 سال دارم ازاش استفاده میکنم
دوستان چیکار باید کرد که جلوی این دزدی رو گرفت؟؟؟؟

قبل از 6 یک بار کانکشن رو قطع و دوباره وصل کنید، بعد سیستم رو خاموش کنید شاید این طوری حجم اضافه نندازه.

r_salmanzadeh
06-08-2012, 11:22
واسه من دیشب سرعت خوب بود
انگار درست شده
حدود 2 گیگ فایل داشتم که همشو دانلود کرده
فقط 10-15 مگ از حجمم کم کرده که اونم فدای سر خودم :20:
انگار فقط من نبودم
فکر کنم دیشب که ساعت 1 قطع نشد واسه همین سرعت کم نشد

fisheries65
06-08-2012, 12:28
شما دوستان که سرعتتون خوب شده همه 128 و تهران هستید؟
من هنوز متوسطم 40 -50 کیلو بایته

helllife
06-08-2012, 12:53
منطقه غربم که تعطیله البته بهتر شده از 2 کیلوبایت اومده رو 10 کیلو کلا با کلمه غرب مشکل دارن غرب تهران غرب کشور غرب جهان هنوز دستشون به خارج زمین نرسیده وگرنه با غرب کهکشانم حال نمیکنن

masoud_fakhary
06-08-2012, 13:39
سرعت اینترنت منم که خراب
من میگم دستی تو کار به نظر شما اینطور نیست؟ :d

r_salmanzadeh
06-08-2012, 13:53
شما دوستان که سرعتتون خوب شده همه 128 و تهران هستید؟
من هنوز متوسطم 40 -50 کیلو بایته

من 128 دارم از تبریز
دیشب سرعتم بین 150 و 220 متغیر بود
کاش دوباره قاطی نکنه

starn
06-08-2012, 16:35
قبل از 6 یک بار کانکشن رو قطع و دوباره وصل کنید، بعد سیستم رو خاموش کنید شاید این طوری حجم اضافه نندازه.
دوست عزیز من معمولا میزارم با وایرلس دانلود کنه یا مودم رو کانکت اتوماتیک میکنم (جالا اینش زیاد مهم نیست ولی توی اون ساعت من بیدار نیست که دی سی کنم ) فقط سیستم رو با برنامه
PC Auto Shutdown میزارم خاموش بشه

ArashMiniStar
06-08-2012, 17:19
فقط میتونم بگم دیشب تست کردم افتضاح تمام بود نت شبانه:24:

ashjaee
06-08-2012, 18:28
الان 2 شبه سرعت من خوب بوده.
اونایی که شبا بعد دانلود حجم الکی ازشون کم میشه ساعت 5:45 دقیقه دانلود رو قطع کنند من همین مشکل رو داشتم از وقتی کامپیوترم یک ربع به 6 خاموش میشه مشکلی نداشتم.

solidworm
06-08-2012, 18:30
دوست عزیز من معمولا میزارم با وایرلس دانلود کنه یا مودم رو کانکت اتوماتیک میکنم (جالا اینش زیاد مهم نیست ولی توی اون ساعت من بیدار نیست که دی سی کنم ) فقط سیستم رو با برنامه
PC Auto Shutdown میزارم خاموش بشه
اگر خواستید می تونید با Telnet مودم رو ریستارت کنید این طوری اتوماتیک کانکشن شب قطع میشه و باید در سیستم صبانت هم ثبت بشه. دستورش هم reboot هست. از این دستور و آموزش زیر استفاده کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با task scheduler هم اتوماتیک کار رو انجام بدین که نیاز به اجرای دستی نباشه.

Bahram.EE
06-08-2012, 19:07
من هم دیشب 3.5 گیگ دانلود کردم. البته یک هبته پیش یک شب سرعت خوب داشتم. خیلی امیدوار نیستم که همین طور بمونه

ali_eminem
06-08-2012, 19:26
خوش به حالتون ، هنوز سرعت ها واسه من خرابه
دیشب که سیستم شب تا صبح روشن بوده ، فقط 250 مگ گرفته

.eusabanet
06-08-2012, 20:38
سلام دوستان

دیدید گفتم صبر کنید تا مشکلات برطرف بشه

سرعت ها به حالت اولیه خود برگشته

LightningII
06-08-2012, 20:55
سلام دوستان

اولاً که سرعت هنوز بحالت سابق نرسیده . من قبلاً اشتباهی گفتم سرعت خوب شده . میزان دانلود دو روز رو یه جا دیدم و فریب خوردم .

نکته ی بعد . بنظر من یوزر پسورد شبانه رو دوباره فعال کنید .
من ریز حساب رو دیروز چک کردم دود از سرم پا شد چون میبینم کلی خورد خورد مربوط به ساعات شبانه در طی این روزا ازم کسر شده . از 10 مگ تا 37 مگ . آدم روش نمیشه به پشتیبانی بگه برگردن . چون هر شب به اون صورت چند مگ بوده و هم حوصله ی سر و کله زدن با پشتیبانی ها رو نداریم دیگه .
ولی این انصاف نیست .
اصلاً کدوم مشترک بیسوادی چنین درخواستی کرد که شما هم فی البداهه اینکارو کردید ؟ فقط بدرد اون اقلیتی که مودم وایرلس دارند میخوره و بس .
نکنید اینکارها رو .

fisheries65
06-08-2012, 21:05
سلام دوستان

نه عمو
ما حداقل تا پریروز شبی 700-800 مگ دانلود داشتیم ولی دیشب شد 300 مگ!

helllife
06-08-2012, 22:27
سلام دوستان

سرعت ها به حالت اولیه خود برگشتهاقای زرنگ خبراتو برای بچه های استان خودت بگو نیا اینجا بگو درست شده 16 روزه سرعتم رو 2 کیلو بایته مخ ملاتم قاطیه

zodiac67
06-08-2012, 23:52
سلام دوستان

نه عزیز سرعت برای بعضی ها خوب شده ولی اکثرا" هنوز مشکل دارن سرعت شبانه من ماکزیمم 15 در ضمن چند وقت هم هست که با یک وبگردی ساده کلی ازم حجم کم میکنه نمیدونم اینا کجا میره :24:

☼ Namvari ☼
07-08-2012, 00:01
آقای پشتیبانی شما یه کاری کنید ساعت 1 دیسکانکت نشه چون بخاطر همین قطعی که سرعت پایین میاد

Kesel
07-08-2012, 00:05
سلام دوستان

رو چه حسابی این حرفو زدید شما ؟

مشهد - 17/5/91 ساعت 1:00 بامداد

این پستتونو باید آماده می کردید دو هفته دیگه بزنید ( تازه اونم شاید)

man69s
07-08-2012, 00:14
هیچ فرقی نکرده سر یک قطع میشه و سرعت مزخرفش بر میگرده.

R.min
07-08-2012, 00:18
:20:

fordi
07-08-2012, 00:33
سلام دوستان

کی گفته درست شده همون جور افتضاح مونده که مونده زنگ زدم صبا نت میگم اگه درست نشه ای اس پی رو عوض میکنم میگه عوض کن چیکار کنم:9:

mahddi
07-08-2012, 00:49
اگه از مسئولین صبانت قزوین و تهران کسی این پست منو می بینه خواهش می کنم سرعت ها رو به حالت اول برگردونید واقعا سرعت 18 کیلوبایت عذاب آوره
ناسلامتی 5 ساله مشتری شما هستم این رسم مشتری مداری نیست یک خورده هم به لقمه ای که سر سفره خانواده تون می برید و دعای خیر کاربرا پشت سرتون فکر کنید

masoud_fakhary
07-08-2012, 01:00
سرعت من که الان در همین ساعت
رو 12 کیلو بایت
به نظر تون من با این سرعت چی دانلود کنم اصلا چکار کنم؟

man69s
07-08-2012, 01:13
اگه از مسئولین صبانت قزوین و تهران کسی این پست منو می بینه خواهش می کنم سرعت ها رو به حالت اول برگردونید واقعا سرعت 18 کیلوبایت عذاب آوره
ناسلامتی 5 ساله مشتری شما هستم این رسم مشتری مداری نیست یک خورده هم به لقمه ای که سر سفره خانواده تون می برید و دعای خیر کاربرا پشت سرتون فکر کنید

آخه صبانت قزوین مسئولش کجا بود .... بی در و پیکر.... پشتیبانی تحصیلات زیر سیکل .....

Elendil1
07-08-2012, 01:27
باز سرعت اومد پایین : 10-5 KB/s !! آخه قراره با این سرعت چیزی دانلود بشه ؟!؟

mahddi
07-08-2012, 04:03
.......:9:

mahddi
07-08-2012, 04:03
باز سرعت اومد پایین : 10-5 KB/s !! آخه قراره با این سرعت چیزی دانلود بشه ؟!؟

من سرعتم تقریبا در حد شماست دانلود بخوره توی سرشون، حتی سایت speedtest باز نشد تا نتایجشو این جا قرار بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif

sorooshfm
07-08-2012, 05:23
من که تو مشهدم پریشب 3.5 گیگ دانلود کردم دیشب هم 2.3 گیگ

M A S T 3 R
07-08-2012, 06:50
پریشب سرعت برای من خوبی ولی باز دیشب با اینکه ساعت 1 قطع نشد افتضاح بود

jafarian
07-08-2012, 08:08
از منم سرعتم هم پریشب هم که دیشب کلا خراب بود حجم دانلود من کلا تو این دوروز 500 مگ سرجمع بود :20:

DariushGreat
07-08-2012, 13:46
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
بخش تماس با ما - سایت وبگردی 20:30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
سامانه اعلام و رسیدگی به شکایات مشترکین
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید

akharwarbaz
07-08-2012, 14:04
nدوستان من 128 نامحدود دارم هی اینترنتم دیسکانکت میشه و ارور link too faild میده کسی این مشکل رو داره

mhs_837
07-08-2012, 15:49
من که تو مشهدم پریشب 3.5 گیگ دانلود کردم دیشب هم 2.3 گیگ

کدوم مرکز مخابرات مشهد هستی که اینهمه دانلود کردی؟سرویس صبانتت چیه؟

shs2008
07-08-2012, 17:36
برای من هم سرعت هنوز همون 10 - 15 هست :13:

helllife
07-08-2012, 17:37
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
بخش تماس با ما - سایت وبگردی 20:30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
سامانه اعلام و رسیدگی به شکایات مشترکین
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید
دوسته عزیز من با شما موافقم ولی شما فقط داری صبانت و در نظر میگیری در صورتی اونا تو درجه 9 10 قرار میگیرن زیاد گناه کار نیستن اصل عمل جای دیگست مخابرات کشور تحت نظارت گردن کلفتایی که من و شما و 20:30 زورمون نمیرسه .
تعداد باید بالا باشه بره چیزی که حقمونه ولی برو بیرون دور و ورت و نگاه کن ببین چند نفر مثل من و تو فکر میکنن؟

mosihenry
07-08-2012, 18:18
دوستان سعی کنید ساعت 1 اینترنتو خودتون قطع کنید چون الان دو شبه اینترنت که قطع نمیکنیم سرعت روی 250 میره ولی متاسفانه حجم کم میکنه
گفتم که حواستون باشه یه وقت فکر نکنید سرعت ها به حالت اولیه برگشته
اینم یه نوع دزدیه دیگست
دیشب که 3یا 4 دقیقه نت با همون سرعت رفت 70 مگ از حجممونو برد
فقط میتونم بگم متاسفم برای این شرکت دزد

ho3in2012
07-08-2012, 21:30
دیشب من ساعت 1:02 وصل شدم و 5:55 سیستمو خاموش کردم مودم رو هم همینطور
حالا که میرم ریز مصرف 128 مگ کم کرده
ساعت مصرف رو هم زده تا 11 در صورتی که خودم 6 خاموش کردم
این صبانت هم واقعا داره خیلی دزدی میکنه

Daniel-Fire
08-08-2012, 03:46
سرعت شبانه کلا بعده ماه رمضون درست میشه ؟؟

mahdy2021
08-08-2012, 11:39
یکی از شاهکارهای جدید صبانت

حدود 2 ماه پیش از توی سایت، پسوردم رو عوض کرده بودم. دیشب اینترنتم تموم شده بود و شارژ کردم...... بعد هر چقدر سعی کردم دیدم وصل نمیشه.
با یه اینترنت دیگه رفتم ریز مصرف ببینم شارژ شده یا نه. دیدم حتی تو سایت هم وارد نمیشه و میگه نام کاربری یا کلمه عبور شما اشتباه است :31:

شانسی پسورد قبلی رو امتحان کردم، وارد شد :18:
واقعا دست برنامه نویسان سیستم اکانتینگ صبانت درد نکنه با اینهمه شاهکار!!!!

piishii
08-08-2012, 11:51

حدود 2 ماه پیش از توی سایت، پسوردم رو عوض کرده بودم. دیشب اینترنتم تموم شده بود و شارژ کردم...... بعد هر چقدر سعی کردم دیدم وصل نمیشه.
با یه اینترنت دیگه رفتم ریز مصرف ببینم شارژ شده یا نه. دیدم حتی تو سایت هم وارد نمیشه و میگه نام کاربری یا کلمه عبور شما اشتباه است :31:

سلام
برای منم همین مشکل پیش اومد و کاش یک اطلاع رسانی یک طوری بشه من فکر میکردم مشکل از من بوده
دقیقا برای دوستانی که بدونند موضوع چیه میگم من هم :
اگر پسووردتون رو عوض کنید و بعد از مدتی اکانتتون رو شارژ کنید و زمانی که میان از شارژ جدید استفاده کنید سیستم پسوورد قبلی شما رو میشناسه
من مجبور شدم به نمایندگی زنگ بزنم و اونا گفتن با پسوورد قبلیتون تست کنید فکرم هزار و یک جا رفت

amirharry
08-08-2012, 13:27
دوستان ببینید من اشتباه کردم یا صبانت
من 119 مگ داشتم زنگ زدم گفتم اشتباه شده.95 مگ به من اضافه کردند.حالا ببینید من اشتباه کردم یا اونا
خواهشا یکی به این پست جواب بده اگه اونا اشتباه کردند این دفعه زنگ میزنم سفت صحبت می کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بش گفتم چرا شبانه این جوریه گفت که ما ساعت رو عوض کردیم همه دانلود می کنند سرعت کم شده و سرعت ها درست شده دیگه نباید مشکلی داشته باشید اگه خواستید میزارم تو لیست تا تهران دوباره چک کنه (من اصفهانم).بعد من گفتم نه درست نشده 2-3 شبه سرعت رو 15-18 است جواب داد که با 128 که خوبه گفتم قبلا 200-300 بود جواب بود قبلا صبانت کاربرا رو بد عادت کرده بود حالا واقعی شده!!!!!!!!!!!

r_salmanzadeh
08-08-2012, 14:27

دقیقا این اتفاق واسه منم افتاده
کلا خیلی باحالن

zodiac67
08-08-2012, 15:23

برای منم دقیقا" همین اتفاق افتاد !!!! :18:

LightningII
08-08-2012, 15:50
دوستان ببینید من اشتباه کردم یا صبانت
من 119 مگ داشتم زنگ زدم گفتم اشتباه شده.95 مگ به من اضافه کردند.حالا ببینید من اشتباه کردم یا اونا
خواهشا یکی به این پست جواب بده اگه اونا اشتباه کردند این دفعه زنگ میزنم سفت صحبت می کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بش گفتم چرا شبانه این جوریه گفت که ما ساعت رو عوض کردیم همه دانلود می کنند سرعت کم شده و سرعت ها درست شده دیگه نباید مشکلی داشته باشید اگه خواستید میزارم تو لیست تا تهران دوباره چک کنه (من اصفهانم).بعد من گفتم نه درست نشده 2-3 شبه سرعت رو 15-18 است جواب داد که با 128 که خوبه گفتم قبلا 200-300 بود جواب بود قبلا صبانت کاربرا رو بد عادت کرده بود حالا واقعی شده!!!!!!!!!!!
راستش منکه مشکل شما رو متوجه نمیشم !
در ردیف 209 شما ساعت 9:39 وصل شدید و یکروز و 23 ساعت و 53 دقیقه بعدش در 9:33 دیسکانکت کردید .
در طول این مدت 1485 مگ تبادیل اطلاعات داشتید که براتون 572 مگ حساب کردند . یعنی 913 مگ ترافیک شبانه داشتید که رایگان محسوب شده .
به چشم من بقیه ی ردیفها هم چیز مشکوکی نداره .
حالا مشکل چیه ؟

amirharry
08-08-2012, 16:56
در ردیف 209 شما ساعت 9:39 وصل شدید و یکروز و 23 ساعت و 53 دقیقه بعدش در 9:33 دیسکانکت کردید .
در طول این مدت 1485 مگ تبادیل اطلاعات داشتید که براتون 572 مگ حساب کردند . یعنی 913 مگ ترافیک شبانه داشتید که رایگان محسوب شده .
حالا مشکل چیه ؟
مگه شبانه رو جدا نمی کنه و 0 صفر میزنه؟چرا این جا جدا نشده.بر فرض که درست باشه 2 ردیف پایین تر هم باز هم حساب کرده در حالی که او ن 2 تا توی بازه ی 209 هست
این هم 2 مورد دیگه

amirharry
08-08-2012, 16:58
حالا مشکل چیه ؟
مگه شبانه رو جدا نمی کنه و 0 صفر میزنه؟چرا این جا جدا نشده.بر فرض که درست باشه 2 ردیف پایین تر هم باز هم حساب کرده در حالی که او ن 2 تا توی بازه ی 209 هست
این هم 2 مورد دیگه

helllife
08-08-2012, 17:40
دوستان سیستم صبانت اینطور نیست که در لحظه عمل کنه اضافیم کم نمیکنه شما ممکنه الان 800 مگ دان کنی دو ساعت بعد یه چیز دیگه دان کنی دو تا رو باهم حساب کنه به همین سادگی که شما فکر میکنید نیست که دلش بخواد از شارجتون کم کنه برنامه براش تعریف شده دلبخواهی نیست بره همه یکسانه الان فقط یذره حساس شدید

amirharry
08-08-2012, 17:50
آقا من پیگیر این قضیه شدم جواب دادند که 2 تا مک دیگه به وایرلس من وصل شدند حالا اونا رو چطوری شناسایی می کنند؟

fisheries65
08-08-2012, 20:44
آقا من پیگیر این قضیه شدم جواب دادند که 2 تا مک دیگه به وایرلس من وصل شدند حالا اونا رو چطوری شناسایی می کنند؟
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
یعنی وایرلس مودم شما ه ک شده؟
یا اشتراکتون در صبا نت؟
چون یه بار اشتراک من در یه شرکت دیگه ه ک شد (مودم ه ک نشده بود)، ولی این طوری بود که من نمیتونستم اصلا به اینترنت وصل شم (چراغ اینترنت مودم خاموش شده بود)
با پشتیبانی تماس گرفت گفت آقا شما وصلید و دارید استفاده میکنید، خلاصه بعد از اینکه براش مشخص شد که من صاحب اصلی خط هستم، ریست کرد یه پسوورد جدید بهم داد

Kesel
08-08-2012, 21:02

دو تا مک دیگه یعنی در واقع دو تا دیوایس مختلف ... مثلا با موبایل ممکنه وصل شده باشید . اگر مشکل از مودم باشه به صبانت هیچ ربطی نداره شما وظیفه ی خودتونه که پسوورد بزارید برای نتورکتون . اگر هم پسوورد شما رو کسی می دونه باز هم خودتون مسئولید چون صبانت مسئول پسوورد شما نیست و باید به کسی ندید .
من بعید می دونم این جوابی که بهتون دادن در واقع جوابی باشه که باید بشنوید ، یعنی به نظرم از بی نظمی های چند هفته ی اخیره ، اما اگه فک می کنید لازمه که مک ادرستون برای مخابرات تعریف بشه برید شرکت یک فرم پر کنید می فرستن مخابرات تا از این به بعد فقط دستگاه خودتون به اینترنت وصل بشه . تنظیماتی رو هم توی کانفیگ خود مودم می تونید بکنید که فقط به مک ادرس سیستم یا سیستم های خودتون اجازه ی ورود بده
موفق باشید.

amirrez4
08-08-2012, 21:05
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
یعنی وایرلس مودم شما ه ک شده؟
یا اشتراکتون در صبا نت؟
چون یه بار اشتراک من در یه شرکت دیگه ه ک شد (مودم ه ک نشده بود)، ولی این طوری بود که من نمیتونستم اصلا به اینترنت وصل شم (چراغ اینترنت مودم خاموش شده بود)
با پشتیبانی تماس گرفت گفت آقا شما وصلید و دارید استفاده میکنید، خلاصه بعد از اینکه براش مشخص شد که من صاحب اصلی خط هستم، ریست کرد یه پسوورد جدید بهم داد

چه جالب....
اگه pppoe وصل شده باشند که اون قدیما مک همه را روی یکی بسته بودند و باید زنگ میزدی که برات باز کنن تا با مک.آیدی های دیگه بتونی وصل بشی ؛ حالا چجوری باز بوده ؟

اگرم که pppoe نبوده ؛ چجوری تونستن بفهمن به مودم شما کس دیگری هم وصله ؟

fisheries65
08-08-2012, 21:18
چه جالب....
اگه pppoe وصل شده باشند که اون قدیما مک همه را روی یکی بسته بودند و باید زنگ میزدی که برات باز کنن تا با مک.آیدی های دیگه بتونی وصل بشی ؛ حالا چجوری باز بوده ؟

اگرم که pppoe نبوده ؛ چجوری تونستن بفهمن به مودم شما کس دیگری هم وصله ؟
قدیما که نه، 2ماه پیش بود
کانکشن من pppoe بود ولی میگم مودمو ه ک نکرده بودن
ظاهرا کسی که خطش رانژه همون شرکت بود، تونسته بود از اشتراک من مصرف کنه (البته این حرفایی که من اینجا زدم حرفای پشتیبانی بود)

amirharry
08-08-2012, 21:49
فردا جریان رو کامل توضیح میدم

jeghly
09-08-2012, 00:15
برا من سرعت برگشته البته چون از حجمم 1 مگ (به لطف دزدی های صبا) بیشتر نمونده بود گذاشتم از ساعت 12.59 دان بشه

pemisat
09-08-2012, 00:17
سرعت شبانه ....من به عمه ی همه ی زحمت کشان در این شرکت سلام عرض کردم

jeghly
09-08-2012, 00:30

zodiac67
09-08-2012, 01:10
برا منم سرعت خوب بود مثله شما ولی ساعت 1:48 دریافتم متوقف شد ولی اینترنت هنوز وصل بود بعد من دیسکانکت کردم وبعد دوباره وصل شدم سرعت شد 15 kb !!!! :18::19:

mohrd
09-08-2012, 02:54
آره. سرعت منم خوب بود (البته تا 70 میرفت..) بعدش که رفتم سایت رو چک کردم دیدم که از ساعت 6 صبح دیروز تا 3:30 امروز (امشب) زده 248 مگ مصرف کردی.. 235 تاش حساب شده.. در صورتی که باید حجم شبانه رو حساب نمیکرد.. که ظاهراً کم کرده.. (حداقل 10-20 مگ)
بعدش قطع شدم دوباره وصل شدم سرعت اومد رو 15... (تا 22-3 میره البته!)

یکی بیاد توضیح بده لطفاً.. الان سرعت ها واقعی شده و من 128 کیلوبیتی باید سرعتم همین باشه؟ چون روزانه هم به نظر کم شده (دیگه تا 180 نمیره)

r_salmanzadeh
09-08-2012, 14:42
سرعت من فقط یه شب خوب شد ..... ولی دیشب به زور به 7-8 میرسید
الان روزانم هم خیلی کمه

sezareta
09-08-2012, 16:53
این دیگه چه وضعشه
قبلا شاتل داشتم شبی 1 گیگ دانلود رایگان داشت
الان یه مدت اومدم صبا نت اولاش شبی 1.7 گیگ دانلود میکرد
اما الان شبی 200 مگ دانلود رایگان داره با سرعت حداکثر 20 کیلوبایت
دوستان آی اس پی دیگه ایی سراغ ندارند که تغیر سرویس بدیم؟
حدقل شبی 1 گیگ نه 750 مگ دانلود رایگان داشته باشیم؟!!!
از اصفهان هستم و 1 ماهی هست که صبا نت داغونه میخوام تغییر سرویس بدم
آیا شاتل تو اصفهان شبی 1گیگ دانلود رایگان داره؟

mehran_pqqp
09-08-2012, 20:07
دیشب سرعت منم خوب بود از ساعت 1:05 دقیقه تا 5:50 دقیقه دانلود داشتم با سرعت 100-120
البته قبلا هم گفتم دانلود زیاد ندارم ، دیشب یه پک آموزش زبان بود مجبور شدم دانلود کنم

al_info
09-08-2012, 22:46
از من دیشب رکورد زد . 5 کیلوبایت . دایال آپ سرعتش بالاتره . حدود ساعت 5 هم منت گذاشتند شد بین 7 تا 10 کیلوبایت .
تازه صفحات رو هم به زور باز میکرد .
واقعا غیرقابل تحمله . :grrr:
تا آخر ماه رمضان 10 روز دیگه باقی مونده یعنی باید 10 روز دیگه روی هوا بود تا تازه معلوم بشه این بخشندگی در جهت ارتقا کاربران دائمیه یا فقط به خاطر ماه مبارک رمضان ؟؟؟؟؟
الان مخابرات هر گیگابایت 2500 میگیره . ما داریم 5300 میدیم یعنی بیشتر از 2 برابر . (تازه طبق قانون باید رایگان باشه .) این مسخره بازی ها هم باید تحمل کنیم .

Ice Pain
10-08-2012, 01:58
امشب که انگار سرعت من بهتر شده. خودا را شکر :)

mohrd
10-08-2012, 04:46
و نیز من! تا 200 میره الان..
خدا رو شکر! (شب قدره! شاید ملت احیا گرفتن شبکه خلوت شده..!)
54189

fisheries65
10-08-2012, 12:35
ولی برای من همچنان رو 30 بود!!!
128-تهران

armin321
10-08-2012, 12:42
تهران- همچنان 20 تا 30

Ice Pain
10-08-2012, 12:46
و نیز من! تا 200 میره الان..
خدا رو شکر! (شب قدره! شاید ملت احیا گرفتن شبکه خلوت شده..!)
54189
دقیقا" فکر کنم به همین خاطر بود

چون نزدیک ساعت 4 دوباره سرعت اومد پایین .... 20 اینا ... فکر کنم ملت برگشته بودن از مساجد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohrd
10-08-2012, 13:11
دقیقا" فکر کنم به همین خاطر بود

چون نزدیک ساعت 4 دوباره سرعت اومد پایین .... 20 اینا ... فکر کنم ملت برگشته بودن از مساجد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت از 2 تا 4-4:30 روی 70 بود.. بعدش تا 6 رفت روی 200-220..
امیدوارم امشب هم اینطوری باشه..! (البته شب احیا نیست..)

sezareta
10-08-2012, 14:03
مرگ بر صبانت مرگ بر شاتل زنده باد دایال آپ که حد اقل با آدم صادقه و آدم تکلیفش رو میدونه اگر همین طوری پیش بره دوستان یه راهنمایی براتون دارم
اول اینکه اگر شبانش درست نشد صبانت و اگر در اصفهان هستید برید adsl رنگین کمان بگیرید با سرعت 128 اما up too 2 mb یعنی سرعت دانلود بالای 200 هستش
هزینه هر گیگ تراکم ترافیک هم 2500 هستش اگر خط تلفنتون هم رانژه هستش به گفته خودشون نیازی به درآردن خط از رانژه توسط شرکت قبلی و پرداخت دوباره هزینه رانژه کردن نیست اما یه نکته داره اونم این که دانلود رایگان نداره اما در عوض بهتر از اینه که شبی 200 مگ بخواد دانلود رایگان مثل صبانت داشته باشه و برای هر گیگ بخوای 5000 بدی
مثل مرد برای هر گیگ 2500 میدیی و مثل مرد در روز میزاری رو دانلود

em0b0yl0ve
10-08-2012, 14:09
چه حرفایی می زنین شما ...آ
آخه اونی که میره احیا که نمیاد تو اینترنت ...
بقیشو خودتون بفهمین ...

Ice Pain
10-08-2012, 21:14
البته سرعت از 2 تا 4-4:30 روی 70 بود.. بعدش تا 6 رفت روی 200-220..
امیدوارم امشب هم اینطوری باشه..! (البته شب احیا نیست..)
نمیدونم والا من ساعت 4 یا 4 ونیم بود دیدم سرعت اومده پایین خاموشیدم رفتم خوابیدم ....

Elendil1
10-08-2012, 21:58
شب قدری عجیب چسبید ، 2GB دانلود کردم. هنوز چند تا فایل با هم جواب میده :10:

darkestpalace
10-08-2012, 23:49
خوشمزه اینجاست که یکی از مزایای سیستم جدید که کلی توی بوق و کرنا شد این بود که دیگه نیازی به دیسکانکت کردن و کانکت شدن با یوزر پس شبانه نیست !!!
ولی حالا همگی از ترس اینکه از شارژ روزانه کم نشه دوباره داریم قبل و بعد از ساعات رایگان دیسکانکت می کنیم و تازه با هزار ترس و لرز چون هیچ اعتباری به اینا و سیستم عصر حجرشون نیست !!!
گندت بزنن صبانت که هر سال یه سیرک جدید برامون تدارک می بینی
گندت بزنن صبانت
گندت بزنن صبانت
لعنت بر باعث و بانی بدبختی ما ایرانی ها

helllife
11-08-2012, 00:02
اگه قرار باشه اینطور پیش بره از صبانت میرم و میشکنم تیکه هامم صبانت و پاره پاره میکنه :5:

man69s
11-08-2012, 00:10
مزخرف مثل روزهای قبل

Ice Pain
11-08-2012, 00:57
زیر 10 

تورنت

:mellow:

R.min
11-08-2012, 01:27
4 کیلوبایت :angry:

shahin666
11-08-2012, 03:18
دوستان یه دوتا سوال در مورد شبانه
من الان رفتم تو ریز مصرف حجمم رو ببینم
اول این که الان تو این ساعت که 4 صبح هست برای من این رو زده

خوب مگه شبانه رو هم باید بزنه در حال استفاده ؟!! یادمه قبلا شبانه رو نمیزد در حال استفاده ؟!!

سوال بعدیم در مورد حجمم هست ؟!!

خوب الان حجم من دقیقا چقدر هست ؟!
من با نرم افزار کانورتو تبدیل واحد کردم یعنی من الان 4 گیگ خوردی دارم ؟!!

man69s
11-08-2012, 04:26

خوب مگه شبانه رو هم باید بزنه در حال استفاده ؟!! یادمه قبلا شبانه رو نمیزد در حال استفاده ؟!!

سوال بعدیم در مورد حجمم هست ؟!!

خوب الان حجم من دقیقا چقدر هست ؟!

- قبل از یکی شدن یوزر شبانه و روزانه این طور بود اما الان میزنه در حال استفاده ولی از حجم کم نمیکنه
- حجم همون 4.8 گیگی که حساب کردی درسته

amir190d
11-08-2012, 12:46
من که دیگه دارم دیوانه میشم از دست این صبانت مزخرف از اول ماه رمضان 15 تا 20 کیلو بایت بوده و حتی به بیت هم رسیده فقط منتظرم ببینم تا بعد ماه رمضان چطوره اگه همین وضع بود میرم از بیخ قطعش میکنم و خودمو راحت میکنم

helllife
11-08-2012, 14:39
من که دیگه صبر نکردم درخواست جمع اوری دادم یارو پینگش و با گوگل گذاشت 95 بود تشتکم پرید بعد من به یه دلیل تو صبا بودم یکی پینگش بود یکیم یه چیز دیگه که حالت دوم و تو این شرکت جدیدام وجود داره که خیالم راحت شد البته من یه مشکل اساسی داشتم 8 ماه درست نشد الان دیگه بیخیال شدم چون درست بشو نیست معلوم نیست چیه که بخواد درست بشه یا نه در هر صورت ما که رفتیم از صبا کاش منم مشکلم مثل شما بود :44:

revolver
11-08-2012, 14:49
سلام

من تازگی صبانت گرفتم
میخواستم بدونم برای استفاده از دانلود شبانه باید یوزر پسورد خاصی بذارم هر دفعه یا اینکه مهم نیست و با اکانت خودم میتونم وصل بشم و اگه دانلود کنم شبا از حجمم کم نمیشه ؟

ممنون

Memoli
11-08-2012, 15:44
با سلام سرعت شبانه من یک ماه است که رو 70 گیر کرده.
شنیدم یک شرکت به اسم داده گستر سرویس بهتری میده برای داداشم گرفتم ولی چون صبانت محترم رانژه رو تا یکهفته اونم با نامه نگاری قطع نمیکنه منتظریم .
این شرکت هزینه نصب نمیگیره و هزینه رانژه 4 تومن هست و سرویس 128 با 3 گیگ حجم 7500 تومن و شبانه از 2 الی 8 رایگان است.خبر سرعت این شرکت رو به همتون اعلام میکنم.
صبانت پشتیبانیش هم مشکل داره. سر قضیه کم شدن اعتبار که بعد از ساعت 6 صبح اتفاق می افتاد ،بعد از اون همه هزینه تلفن آقای پشتیبانی گفتند که بنده دروغ میگوییم. اگر خواستید اسم ایشون رو هم میگم تا معرف حضور باشند.
بنده منتظرم این یک ماه تموم بشه و یه شرکت دیگه انتخاب میکنم.

Eliminal
11-08-2012, 16:09
سلام

من تازگی صبانت گرفتم
میخواستم بدونم برای استفاده از دانلود شبانه باید یوزر پسورد خاصی بذارم هر دفعه یا اینکه مهم نیست و با اکانت خودم میتونم وصل بشم و اگه دانلود کنم شبا از حجمم کم نمیشه ؟

ممنون
بخونین پستهای قبلی رو
ولی نه لازم نیست یوزر پسوورد عوض کنی از ساعت 1 تا 6 رایگان هستش!

fisheries65
12-08-2012, 00:39
با سلام سرعت شبانه من یک ماه است که رو 70 گیر کرده.
شنیدم یک شرکت به اسم داده گستر سرویس بهتری میده برای داداشم گرفتم ولی چون صبانت محترم رانژه رو تا یکهفته اونم با نامه نگاری قطع نمیکنه منتظریم .
این شرکت هزینه نصب نمیگیره و هزینه رانژه 4 تومن هست و سرویس 128 با 3 گیگ حجم 7500 تومن و شبانه از 2 الی 8 رایگان است.خبر سرعت این شرکت رو به همتون اعلام میکنم.
صبانت پشتیبانیش هم مشکل داره. سر قضیه کم شدن اعتبار که بعد از ساعت 6 صبح اتفاق می افتاد ،بعد از اون همه هزینه تلفن آقای پشتیبانی گفتند که بنده دروغ میگوییم. اگر خواستید اسم ایشون رو هم میگم تا معرف حضور باشند.
بنده منتظرم این یک ماه تموم بشه و یه شرکت دیگه انتخاب میکنم.
شما شرکت داده گستر عصر نوین مد نظرتونه؟
من تعرفه هاشو نگاه کردم نصف صبا نت هست
لطفا حتما تجربه شخصیتون رو بزارید
ممنون

azazaz
12-08-2012, 02:28
سرعت شبانه جالبه سرعت اپلود بیشتر از دانلوده

omidrasool
12-08-2012, 03:06
بچه ها گند زدن به شبانه.
میخوام عوض کنم.چه شرکتی شبانش خوبه؟

jafarian
12-08-2012, 06:15
از من که دیشب بعد از 10 روز که گذشته بود عالی بود سرعت دیشب حدود 1.76 گیگ دانلود داشتم:20:

mansia
12-08-2012, 11:36
سلام دوست عزیز اسم این برنامه بالا رو میگی ما هم دانلود کنیم ببینیم چقدر مصرف میکنیم

mhs_837
12-08-2012, 12:38
از من که دیشب بعد از 10 روز که گذشته بود عالی بود سرعت دیشب حدود 1.76 گیگ دانلود داشتم:20:

مگه ریز مصرف صبانت میزان مصرفت رو نشون نمیده که با نرم افزار اینکارو می کنی؟یه سوال دیگه:سرویس adsl چی داری؟128ه یا 2مگ که اینهمه دان کردی؟

man69s
12-08-2012, 19:00
صبانت هم قانون Fair Use Policy برای سرویس نامحدود قرار داد ، جالبه پارس آنلاین هم قراره این قانون مسخره رو برای شبانه سرویس های محدود اجرا کنه!
انگار سود دهی شاتل خوب بوده که پارس و صبا هم نخواستن از قافله عقب بمونن

Zeitgeist
12-08-2012, 19:46

em0punkb0y
12-08-2012, 21:36
دوستان من سرعت Up مودم از 2048 شده 1024 ...
کسی هست که سرعتش کم شده باشه توی روز و شب ؟
زنگ زدم صبا گفت به خاطر نویز سرعتارو کاهش دادیم ...
آخه یعنی چی اینکار ...

jeghly
13-08-2012, 00:09
اگر در حالت ppoe باشه بازم از حجم کم می کنه ؟؟؟؟:2:؟؟؟؟

mahdy2021
13-08-2012, 00:39
امشب عجب افت سرعت شدیدی داره؟
خبری شده ؟؟؟

atromusic
13-08-2012, 01:16
من هم سرعتم امشب افتضاحه!!!!!!!!!
یعنی مرده شور صبانت رو ببره
چه غلطی کردم ازش اینترنت گرفتم...
فکر کنم دوباره محدودش کردن
خاک بر سرشون کنن
اه اه اه اه اه اه به این اینترنت ایران.... :41:

man69s
13-08-2012, 01:19
مگه سرعت درست شده بوده که حالا خراب شده؟!

atromusic
13-08-2012, 01:20
آره
یه هفته ایی بود سرعت خوب بود :2:

man69s
13-08-2012, 01:32
ما که از اول رمضان تا حالا سرعت بالای 25 ندیدیم :41:

azazaz
13-08-2012, 01:51
سرعن گند امشب

mahdy2021
13-08-2012, 02:39
مگه سرعت درست شده بوده که حالا خراب شده؟!

بدتر از بد........
خرابتر از خراب...

البته الان که پست میدم بهتر شده!!!

shahin666
13-08-2012, 02:59
دوستان عزیز یه خواهشی دارم من این سوال رو یکی دوبار پرسیدم دوستان جواب ندادن

من میخوام ببینم کسی که سرویس 128 داره با کسی که سرویس 1 مگ یا 2 مگ داره سرعت شبانه اش فرقی داره یا نه ؟!
چون من شنیده بودم سرویس شبانه با هر سرعتی که باشی برای همه یکسان هست
یعنی مثلا من الان اگر برم سرویس 2 مگ بگیریم شبانه برام فرقی میکنه یا نه ؟!!
مخصوصا دوستان کرجی‌ که از سرویس صبا نت استفاده میکنن این سوال رو جواب بدن ؟!!

چون من می بینم بعضی از دوستان میان اینجا میگن سرعت خیلی پایین هست دیشب فقط 1 گیگ خورده ای بیشتر نتونستم دانلود کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدی ما هم ناراحتیم که سرعت شبانه پایین هست از 1 شب تا 6 صبح به زور زیر 80 مگ دانلود تونستیم بکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

r_salmanzadeh
13-08-2012, 03:23
صبانت هم قانون Fair Use Policy برای سرویس نامحدود قرار داد ، جالبه پارس آنلاین هم قراره این قانون مسخره رو برای شبانه سرویس های محدود اجرا کنه!
انگار سود دهی شاتل خوب بوده که پارس و صبا هم نخواستن از قافله عقب بمونن

این یعنی چی؟؟
توضیح میدی؟؟
نوشته کاربرهای نامحدود.... منظورش چیه؟؟

man69s
13-08-2012, 04:21
این یعنی چی؟؟
توضیح میدی؟؟
نوشته کاربرهای نامحدود.... منظورش چیه؟؟
یه قانون من درآوردی که اول شاتل راه انداخت ، منظورش هم اینه که کاربرانی که سرویس اینترنت نامحدود دارند (غیر حجمی) اگه بیش از یه مقدار معین دانلود کنند سرعتشون محدود میشه .

من میخوام ببینم کسی که سرویس 128 داره با کسی که سرویس 1 مگ یا 2 مگ داره سرعت شبانه اش فرقی داره یا نه ؟!

چون من می بینم بعضی از دوستان میان اینجا میگن سرعت خیلی پایین هست دیشب فقط 1 گیگ خورده ای بیشتر نتونستم دانلود کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدی ما هم ناراحتیم که سرعت شبانه پایین هست از 1 شب تا 6 صبح به زور زیر 80 مگ دانلود تونستیم بکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرویس های 512 به بالا این طور که دوستان میگن سرعتش شبانه خوب و ثابته و مثل 128 افت و خیز نداره

hosseinttt
13-08-2012, 05:24

سلام
من دومگ گرفتم شبا سرعت دانلود 220به بالاست
البته بگیر نگیر داره
من 128 نداشتم
عاقلانه نیست سرعت 128 با دو مگ یکی باشه تو ساعات رایگان
یکی از دوستام 128 داره خونشون چند قدمی ماست شبانه سرعت دانلودش 20 کیلوبایته.

jafarian
13-08-2012, 08:09
از من که دیشب باز سرعت خوب بود چیزی حدود 1.8 گیگ دانلود داشتم :20:

man69s
13-08-2012, 09:09

128 داری یا بالاتر؟

Alone-Star
13-08-2012, 10:01
عزیزان یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم ، به هیچ عنوان طرف صبانت نروید ، خدمات و پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و هیچ رسیدگی و اهمیتی به مشکلات و خواسته های شما نمی دهند.
بنده چیزی بعنوان پشتیبانی ندیده ام تا به امروز 6 سال هم مشترک این شرکت بودم ، برای جمع آوری اگر خواستید جدا بشوید اون وقت مشکل بوجود میاد و خیلی اذیت میشوید...تصور کنید اختیار خط خودتون رو نداشته باشید و با لحن تمسخر آمیزی شما رو بازی بدن و پاس بدن به فردا ها یا بگن درخواست جمع آوری زدیم ولی توی مخابرات درخواستی وجود نداشته باشه.
گول سرعت آنچنانی هم نخورید این ها همش موقتی است و برای جذب مشتری در کوتاه مدت، رگ خواب این جماعت دستشونه ، میدونن اگر مشترک شدید کمتر پیش میاد تغییر بدید و اگر درخواست جمع آوری هم بدید انجام نمیدهند.

این رو عرض کردم عزیزانی که جدید میخواهند از این شرکت تهیه کنند آگاه باشند و بیشتر تامل کنند ، تصمیم نهایی با خودشون هست.

عليرضا خان
13-08-2012, 10:17

شما 128 داري؟

helllife
13-08-2012, 10:44
من الان درخواست جمع اوری دادم تا 10 روز دیگم جمع میشه .
خلاصه دیگه بیخیال صبا بشید دوران خوبش تموم شد به .... رفت

helllife
13-08-2012, 11:54
​صبانت یه زمونی عالی بود دیگه بیاد بیرون از این توهم که درست بشه 1 ماه تموم داغون بود بعدشم یه ماه درست میشه دو ماه خراب دیگه حاله ادم بهم میخوره

fisheries65
13-08-2012, 12:18
فکر نکنم صبانت به حالت سابق برگرده
تو این 5 سال همیشه در سال خرابی قطعی داشت ولی نهایت 7-10 روز، نه یه ماه!

آخه مگه امسال ما فقط ماه رمضون داشتیم که میگن به خاطر این ماهه که اینطوری شده
بنظرم یه بهونست تا عادت کنیم به این سرعت

Glad Boy
13-08-2012, 12:22
من دیشب ساعت دوازده و ربع اینا بود کانکت شدم دیگه اینترنت رو برا شبانه قطع نکردم. ساعت یک که شد دانلودم استارت شد سرعت رو 200 بود تا سه چهار دقیقه. بعد یهو دیدم چراغ لینک مودم ـم
داره چشمک میزنه !!! کار این صبا بود ! خلاصه اینترنت ما قطع شد و تا مودم رو خاموش روشن نکردم و سیستم هم ری استارت نکردم نتونستم کانکت بشم که سرعت هم اومد رو 40 کیلو ...
اه اه اه این صبا دیگه حالم رو به هم زده از هرچی اینترنته ! این ـش حرص آدم رو در میاره که وقتی باهاشون تماس میگیری کم نمیارن و همش میگن درست میشه تا یکی دو هفته دیگه ...

jeghly
13-08-2012, 12:57
128 داری یا بالاتر؟

شما PPPoE کانکت میشی یا Bridge و ساعت شروع دانلود شبانه ات کی هست ؟؟؟ :13:
اگر قبل 1 است از حجمت کم نمی کنه؟؟؟؟ :31:

jafarian
13-08-2012, 13:29
شما 128 داري؟

من 128 دارم وقتی هم رو دانلود میزارم از حجمم کم نمیشه من چند تا فایل همزمان دانلود میکنم درضمن:20:

scali
13-08-2012, 16:00
امروز واسه من اس ام اس اومد که شبانه از ساعت 1 به ساعت 2 تا 7 تغییر پیدا کرد .

واسه شما هم اومده ؟

LightningII
13-08-2012, 16:23
قابل توجه کاربران استان تهران اصفهان شیراز خراسان رضوی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16

کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/25 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .

ArashMiniStar
13-08-2012, 18:37
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16

کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/25 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
آقا یک دنیا ممنون.اگر نمیفهمیدم 1 ساعت حجمم میرفت @@

LightningII
13-08-2012, 18:42
آقا یک دنیا ممنون.اگر نمیفهمیدم 1 ساعت حجمم میرفت @@به لطف پشتیبانی صبانت ! که مدتیه اینجا نمیاد . خودمون باید بهمدیگه خبر بدیم .
وگرنه برای منم پیامکی چیزی نیومد . شدیم موش آزمایشگاهی اینا .

mahdy2021
13-08-2012, 19:11

کاربران گرامی

به نظرم اصلا ساعت شبانه رو به بزارن همین ساعت بهتره!!!

helllife
13-08-2012, 22:33
خداوکیلی لحظه ای پشیمون نیستم از اینکه سرویسمو کنسل کردم هر ثانیه که میگذره بیشتر خوشحال میشم که این کارو کردم

dany_3p4u
13-08-2012, 23:04
اتفاقی این تاپیک رو دیدم
یه زمانی ما هم از صبا اشتراک داشتیم
توی روز خوب بود اما امان از دانلود شبانه که ... یه زمان رسما 1 مگ هم نمی شد دانلود کنی ! می گفتن سیایستشون اینه کار برا را مجبور به خرید کنن !!!

الآن از مخابرات 512 دارم و هر کسی که مشکل حجم داره پیشنهاد می کنم از همین شرکت بگیره!

fisheries65
13-08-2012, 23:12
اتفاقی این تاپیک رو دیدم
یه زمانی ما هم از صبا اشتراک داشتیم
توی روز خوب بود اما امان از دانلود شبانه که ... یه زمان رسما 1 مگ هم نمی شد دانلود کنی ! می گفتن سیایستشون اینه کار برا را مجبور به خرید کنن !!!

الآن از مخابرات 512 دارم و هر کسی که مشکل حجم داره پیشنهاد می کنم از همین شرکت بگیره!

متوسط سرعتت چنده؟
من گرگان اشتراک مخابرات داشتم تو روز کم بود ولی شب خوب میشد (البته از 60 بالاتر نمی رفت)

fisheries65
13-08-2012, 23:15
خداوکیلی لحظه ای پشیمون نیستم از اینکه سرویسمو کنسل کردم هر ثانیه که میگذره بیشتر خوشحال میشم که این کارو کردم

دوست عزیز میشه شرکتی که مد نظرت هستو بگی؟
راستشو بخوای من تعرفه چندتا شرکت و دیدم تازه فهمیدم صبا نت چقدر گرون پامون داره حساب میکنه اون هم با این همه اعصاب خوردی

dany_3p4u
13-08-2012, 23:27
متوسط سرعتت چنده؟
من گرگان اشتراک مخابرات داشتم تو روز کم بود ولی شب خوب میشد (البته از 60 بالاتر نمی رفت)

البته من برای تهران را گفتم که محدودیت دانلود نداره!
سرعت هم ثابت روی 60 هست (بیشتر می شه اما معمولا کمتر نه)

fisheries65
14-08-2012, 00:47
با اینکه گفتن شبانه دوباره از ساعت 2 هستش
ولی من الان هم کاهش سرعت دارم!!!!!

☼ Namvari ☼
14-08-2012, 00:57
از چهارشنبه این سرویس رو پیاده میکنن(91/05/25)

mehran_pqqp
14-08-2012, 05:33

از چهارشنبه این سرویس رو پیاده میکنن(91/05/25)

این خبر رو کجا نوشته؟ چون تو سایتش چیزی در این مورد پیدا نکردم

گل زیبا
14-08-2012, 05:39
من میخوام مودم بگیرم چی خوبه؟

گل زیبا
14-08-2012, 05:44
من چیکار کنم؟

Pedy.Spider
14-08-2012, 06:32
شاهکار جدید صبا نت در راستای تکریم کاربر

خب پس سرویس نامدود برای چی میگیرن؟

jafarian
14-08-2012, 07:53
برای من دیشب سرعت خوب بود حول و حوش 1.3 گیگ دانلود داشتم:20:

M A S T 3 R
14-08-2012, 07:59
منم دیشب با تورنت حدود 1.5 گیگ دانلود کردم البته 150 مگ از حجمم کم کرده

man69s
14-08-2012, 10:07
احتمالا صبانت کاربراش رو به دو دسته عوام و خواص تقسیم کرده
برای ما عوام الناس که سرعت همون 15-25 مونده

mhs_837
14-08-2012, 11:23
برای من دیشب سرعت خوب بود حول و حوش 1.3 گیگ دانلود داشتم:20:

دوست عزیز ساعت شروع کانکت رو چرا مخفی کردی؟ساعتش رو نشون بده تا ما هم از همون ساعت بزاریم واسه دانلود که هم سرعت بالا باشه و هم از اعتبارمون کم نشه. یا اینکه کلا هر روز پست نزن دیشب خیلی دانلود کردی.

helllife
14-08-2012, 12:21
دوست عزیز میشه شرکتی که مد نظرت هستو بگی؟
راستشو بخوای من تعرفه چندتا شرکت و دیدم تازه فهمیدم صبا نت چقدر گرون پامون داره حساب میکنه اون هم با این همه اعصاب خوردی من خودم شرکت نوین میخوام بگیرم البته هزینه هاش خیلی بهتر از صبا هست ولی من مجبور شدم به خاطره مشکل عجیبم از صبا برم اگه مشکلم حل نشه یعنی مشکل از مخابراتمون باشه دوباره برمیگردم صبا چون هزینش برام خیلی کمتره ;)

sanso
14-08-2012, 12:55
با سلام به همه من که نگاه کردم این تاریخ بود

دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16

کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

sanso
14-08-2012, 12:56

کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

Glad Boy
14-08-2012, 14:28
بچه ها یه سوال
اول می خواستم ببینم سرویس های 512 و 1 مگ ـم واسه شبانه مشکل سرعت دارن یا نه !؟
بعدش هم می خواستم بدونم اگه ده روز از سرویس مون مونده باشه ولی ترافیک مون تموم شه، بعد بریم اینترنتی یه سرویس دیگه بگیریم این ده روز میپره یا اینکه تاریخ شروع سرویس جدید، بعد از تاریخ اتمام سرویس فعلی مون حساب میشه !؟

sorooshfm
14-08-2012, 14:36
به محض شارژ کردن سرویس از همان تاریخی که شارژ کردید شروع می شود مثلا اگر 128 سه ماهه 9 گیگ گرفتید از همون روز سه ماه شروع می شود

r_salmanzadeh
14-08-2012, 15:38
دیشب سرعت من به همون حالت قبلی برگشته بود
سرعتم با تورنت 220 بود
ولی خب IDM بالاتر از 60 نمیرفت !!! نمیدونم چرا!!
128 دارم... سرعت بقیه هم خوب شده؟؟

M A S T 3 R
14-08-2012, 15:48
کلا به این صبانت نمیشه اعتماد کرد
یه شب سرعت خوبه یه شب افتضاح

sanso
14-08-2012, 17:29
توی سایت که زده از 91/5/27 برای استانهای اصفهان و تهران و شیراز و خراسان رضوی این تغییر اعمال میشه یعنی 2-7 ساعت شبانه

شدیم موش آزمایشگاهی هی روی ما آزمایش میکنن

LightningII
14-08-2012, 18:06

کاربران گرامی

دیروز نوشته بود از 91/5/25 . امروز باز اطلاعیه رو اصلاح کرده .
از وقتی رییسشون عوض شده رسماً همشون دیوونه شدند و ما رو هم میخواند دیوونه کنند .
همه ی مشکلات و مفاسد در این مملکت از جمله وضع وخیم اینترنت ما به وجود انحصار برمیگرده . تاوقتی رقابت واقعی وجود نداشته باشه همینه .
انحصار در توزیع پهنای باند فقط دست شرکت زیرساخت مخابراته .
بهمین خاطر این isp ها هم همشون سر و ته یه کرباسند و تفاوت آنچنانی با هم ندارند .
مثل مغازه دارهایی هستند که همگی جنسشون رو با یک قیمت از یکجا میگیرند .

piishii
14-08-2012, 19:10
بچه ها یه سوال
اول می خواستم ببینم سرویس های 512 و 1 مگ ـم واسه شبانه مشکل سرعت دارن یا نه !؟

سلام
خیر چنین مشکلی نیست من خودم 128 دارم ولی دفعات قبلی هم با تست و اسکرین شات نشون دادم که برای سرویس های بالا چنین مشکلاتی نیست چون با شرکت و افراد زیادی ما کار میکنیم و بهشون اینترنت صبانت میدیم من سرویس های 1 مگ به بالا یعنی 2 مگ هم برای تست کردن شبانه در اختیار دارم تا 3 روز پیش هرشب با یک سرویس یک مگ دانلود میکردم ولی اون تموم شد و فعلا بنده خدا تمدید نکرده برای همین دیشب با یک سرویس 2 مگ تست کردم و چون طبق این اطلاعیه که دوستمون گفت فکر کردم از دیشب اعمال میشه از ساعت 2 گذاشتم دانلود شه که تا 6 حدود 3 گیگ گرفته بود که اگه یک گذاشته بودم 4 گیگ رو حدودا میگرفت
حالا امشب باز یک سرویس 2 مگ دیگه گذاشتم معلوم میشه ولی در کل این مشلات فقط مال فقیر بیچاره هایی مثل من و افراد مشابه هست که استطاعت بیشتر از 128 گرفتن ندارند
حالا من دستم باز هست و مشکل هیچ وقت ندارم ولی بقیه دوستان............

Elendil1
14-08-2012, 20:54
شیراز که خیلی وقته 2 تا 7 هست :-؟

amin_947
14-08-2012, 20:54
دوباره شده تاریخش 91/5/25

ArashMiniStar
14-08-2012, 22:00
دوباره شده تاریخش 91/5/25

277777777777777777777777

Kesel
14-08-2012, 22:16
277777777777777777777777

من از سابین مشهد می گیرم اینترنتمو
تو اطلاعیه ی ریز مصرفم اینو نوشته :
مال شما 27 نوشته ؟

al_info
14-08-2012, 22:20
اینا دیگه شورشو در آوردند اینجا هم زده 25 ام توی سایتشون زده 27 ام : :angry:
چیکار میخواند بکنند ؟؟؟؟!!!

Kesel
14-08-2012, 22:26
تو سایت شرکت سابین نوشته :

بعلت اعتراض مشترکین مبنی بر افت سرعت اینترنت (شبها از 1 بامداد) ساعت استفاده شبانه رایگان به 2 بامداد الی 7 صبح تغییر یافت.

به علت اعتراض ! یعنی شاید مث قبل ماه رمضون باشه. حتما با همون یوزر پس شبانه اول امتحان کنین شاید عین قبلا شده . اطلاع رسانیشون که درست نیست شما ترافیکتونو از دست ندید یه وخ

piishii
14-08-2012, 23:21
سلام
خوب من یکی که تا 1 بیدار میونم یک 5 دقیقه میذارم دانلود بعد دیسکانکت میکنم میرم میبینم کم کرده یا نه
اگه کرده بود یعنی سایتشون اشتباه کرده باز ! اگه نبود یعنی اطلاعیه ها آپدیت شدنشون زمان مشخصی نداره
نتیجه منطقی ؟ : در هر دو حالت صبانت نشون میده اطلاع رسانیش همیشه مشکل دار بوده.
همیشه یوزر بدبخته که باید با ترس و لرز اینترنت مصرف کنه !

al_info
14-08-2012, 23:33
سلام
خوب من یکی که تا 1 بیدار میونم یک 5 دقیقه میذارم دانلود بعد دیسکانکت میکنم میرم میبینم کم کرده یا نه
اگه کرده بود یعنی سایتشون اشتباه کرده باز ! اگه نبود یعنی اطلاعیه ها آپدیت شدنشون زمان مشخصی نداره
نتیجه منطقی ؟ : در هر دو حالت صبانت نشون میده اطلاع رسانیش همیشه مشکل دار بوده.
همیشه یوزر بدبخته که باید با ترس و لرز اینترنت مصرف کنه !

تغییرات حجم که همون لحظه اعمال نمیشه !
با تأخیر چندین ساعته ثبت میشه . قبلا که 24 ساعت بود الان رو نمی دونم !
کلا باید قیدشو زد تا تکلیفش معلوم بشه .

piishii
14-08-2012, 23:59
تغییرات حجم که همون لحظه اعمال نمیشه !
با تأخیر چندین ساعته ثبت میشه . قبلا که 24 ساعت بود الان رو نمی دونم !
کلا باید قیدشو زد تا تکلیفش معلوم بشه .

سلام
والا من ریزمصرف این همه میبینم حداقل توی این سیستم جدیدشون هر زمان که دیسکانکت میشی و دوباره کانکت ریزمصرف قبلت مشخص هست
و زمانی که مشخص باشه که توی اون بازه زمانی حساب شده یا نه میشه فهمید که حساب نشده باشه جلوش میزنه 0

sanso
15-08-2012, 00:04
من که دیسکانکت نمیکنم میرم نگاه میکنم اگر حجم مصرفی از حجم استفاده شده بیشتر بود شروع میکنم برای دانلود اگر برابر بود نه اگرهم دیسکانکت بکنم سرعت میشه 15 کیلو بایت

man69s
15-08-2012, 00:11
لعنت به کم فروش بی وجدان ......

AliR-M
15-08-2012, 00:29
امشب هم فک کنم از 1 شبانه حساب شده.

akparas
15-08-2012, 00:31
آره با این سرعت مسخره. همونه

Kesel
15-08-2012, 00:32
امشب هم فک کنم از 1 شبانه حساب شده.

چرا ؟ ریز مصرف من هنوز نشون نمی ده . شما تو ریز مصرفتون دیدید یا حدس می زنید ؟

AliR-M
15-08-2012, 00:35
بله هم ریز مصرف و هم سرعت طلایی ای که داره

man69s
15-08-2012, 00:38
دوستان زیاد نگران نباشید یه راه حل ساده هست برای فهمیدن تایم شبانه : هر وقت سرعت سرویستون اندازه شعور مسئولین صبانت شد بدونید شبانه شروع شده

akparas
15-08-2012, 00:42
چرا ؟ ریز مصرف من هنوز نشون نمی ده . شما تو ریز مصرفتون دیدید یا حدس می زنید ؟
خوب تو معلومه هنوز ....س ماهی وگزنه با این سرعت تخیلی حدس و گمانی وجود نداره دقیقاً الان شبانه است

Kesel
15-08-2012, 00:43
من سرعتم 240 هست دوست عزیز

+

الان توی ریز مصرفم دیدم . بنابراین ممکنه از اون ور تا 6 باشه نه 7

akparas
15-08-2012, 03:08
خوش به حالت ما هم چنان با 15 می دانلودیم برو کل اینترنت رو خالی کن تو سیستمت:41:

rezazzzjjj
15-08-2012, 03:33
دوستان زیاد نگران نباشید یه راه حل ساده هست برای فهمیدن تایم شبانه : هر وقت سرعت سرویستون اندازه شعور مسئولین صبانت شد بدونید شبانه شروع شده

بله کاملا درسته، من هم امشب سرعتم از ساعت 1 اندازه شعور مسئولین صبانت شد، پس از همون 27 ام ساعت عوض میشه

Zeitgeist
15-08-2012, 03:42
شبانه 512 تهران

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:jealous:

jafarian
15-08-2012, 06:49
اینم میزان دانلود دیشب من که نزدیک به 1.9 گیگ دانلود داشتم الان دو روزه که سرعت برای من تا حدی خوب شده:20:

R.min
15-08-2012, 07:16
ما که خوب نشد هیچ روز به روز بدترم میشه , یک ماه شد فکر کنم که اینجوریه . حتی باهاش وبگردی هم نمیشه کرد . فکر نمیکنم که دیگه شارژ کنم

LightningII
15-08-2012, 08:57
متأسفانه من نمیدونم این نادونا چکار کردند . ساعت 1 که میشه چراغهای مودم من میره ((مودم من بیسیم نیست و مارک سیمفونی هستش)) .
باید ساعت 1 بیدار شم و مودم رو برای 10 ثانیه خاموش و بعدش روشن کنم تا چراغهای مودم برگرده وگرنه هیچی دیگه تا صبح اندازه ی 0 هم دانلود نمیشه.
بارها تماس گرفتم گفتند بررسی میکنیم و یکبار گفتند سوییچ خط شما مشکل داشته عوضش کردیم و از این حرفها ولی هیچ فرقی نکرده .
کدوم احمقی این تصمیمات جدید رو گرفت و یوزر پسورد شبانه رو برداشت و این مکافاتها رو درست کرد ؟
جای تأسف داره که حقوق مشتری برای این ^%$^#%%&* ها هیچ اهمیتی نداره .

fisheries65
15-08-2012, 13:01
ما که خوب نشد هیچ روز به روز بدترم میشه , یک ماه شد فکر کنم که اینجوریه . حتی باهاش وبگردی هم نمیشه کرد . فکر نمیکنم که دیگه شارژ کنم

برای من سایتا رو خوب میاره
ولی دانلود همچنان رو 40- 50 برای تورنت و 60 وقتی از مدیافایر دانلود دارم

ehsantm700
15-08-2012, 15:42
سرویس 512
مرکز ایت اله کاشانی (منطقه 5 تهران)
ساعت 4:40 بعد از ظهر

piishii
15-08-2012, 16:15
سلام
من باز هم گفتم و میگم اونهایی که 128 دارند اگه سرعتشون خوب هست واقعا شانس آوردند
من هم 128 دارم ولی گفتم که دانلود شبانه رو میتونم از سرویس های 1 مگ و بالاتر استفاده کنم
نمونه برای دانلود دیشب
نوع سرویس : طلایی 2 مگابیت
اون 50 مگ اول رو هم گرفتم و دیسکانکت کردم ببینم از حجم کم میکنه طبق اطلاعیه توی ریزمصرف یا نه که نکرد
پس اطلاعیه های توی سایت به روز تر هست

ehsantm700
15-08-2012, 16:58
سلام
من باز هم گفتم و میگم اونهایی که 128 دارند اگه سرعتشون خوب هست واقعا شانس آوردند
من هم 128 دارم ولی گفتم که دانلود شبانه رو میتونم از سرویس های 1 مگ و بالاتر استفاده کنم
نمونه برای دانلود دیشب
اون 50 مگ اول رو هم گرفتم و دیسکانکت کردم ببینم از حجم کم میکنه طبق اطلاعیه توی ریزمصرف یا نه که نکرد

سلام دوستم :20:

شما چجوری برای شبانه دسترسی به سرویس 2 مگ داری؟
این سرویسو از خود صبا گرفتی یا از نمایندگی ؟
تهران؟ منطقه چندی شما؟

helllife
15-08-2012, 17:26

تهران؟ منطقه چندی شما؟کاره سختی نیست فقط باید دقت کنی ;)

piishii
15-08-2012, 17:39

تهران؟ منطقه چندی شما؟

سلام
خوب من قبلا توضیح داده بودم برای یک سری دیگه از دوستان
من و دوستم دفتر کامپیوتری داریم و کار شبکه و پشتیبانی و.... میکنیم
بعد توی شهرک صنعتی مشهد به این کارخانه ها و شرکت ها و........ خونه هاشون توی سطح مشهد و.... اینترنت میدیم
اینترنتی هم که میدیم مال صبانت هست که ما واسطه هستیم میدیم
در نتیجه من طیف هر نوع سرویسی رو که بخوام در دسترس دارم با پسوورد هاشون ولی از اونجایی که بحث سواستفاده نشه فقط اونهایی که شبانه استفاده نمیکنند رو من برای شبانه خودم انتخاب میکنم.
همین.
این سرویس هم مال یک کارخانه هست که آی پی استاتیک هم داره .
قیمت یک ساله اش هم حدود 400 تومن.

esisuzuki
15-08-2012, 18:18
سلام
بعد توی شهرک صنعتی مشهد به این کارخانه ها و شرکت ها و........ خونه هاشون توی سطح مشهد و.... اینترنت میدیم
در نتیجه من طیف هر نوع سرویسی رو که بخوام در دسترس دارم با پسوورد هاشون ولی از اونجایی که بحث سواستفاده نشه فقط اونهایی که شبانه استفاده نمیکنند رو من برای شبانه خودم انتخاب میکنم.
همین.
ای دزد دزدی کار بدیه

ehsantm700
15-08-2012, 18:50
سلام
همین.

گفتم شاید سرویس خاصی باشه که من اطلاعی ازش ندارم ، برای همین سوال کردم

مگه تو صبا مک ادرس وجود نداره؟؟؟ :18:

ممنون از توضیحات :46:

☼ Namvari ☼
15-08-2012, 18:55
سلام
نمونه برای دانلود دیشب

با 128 هم امتحان کردید؟ چقدر دانلود میشه؟

googooli2008
15-08-2012, 19:28
سرویس 512 امروز ساعت 8.20 ............ :18::18::18:

piishii
15-08-2012, 19:54
ای دزد دزدی کار بدیه
سلام
مخاطب من شما بودی که جواب هم میدی برای خودت ؟
نظر نخواستیم که

گفتم شاید سرویس خاصی باشه که من اطلاعی ازش ندارم ، برای همین سوال کردم

مگه تو صبا مک ادرس وجود نداره؟؟؟ :18:

ممنون از توضیحات :46:
سلام
داره عزیزم ولی میگم ما کننده کار هستیم بخوایم مک هم میگیم بردارند
شبانه هم از حجم کسی کم نمیکنه
خواهش میکنم

با 128 هم امتحان کردید؟ چقدر دانلود میشه؟

سلام
گفتم که خودم 128 دارم و سرعت دانلودم به 15 هم نمیرسه به زور یعنی میرسه من الان یک ماهی میشه از سرویس خودم دیگه شبانه دانلود نمیکنم از زمان همین تغییرات یعنی

LightningII
15-08-2012, 20:13
مگه تو صبا مک ادرس وجود نداره؟؟؟
من تلفن زدم و کلّی دری وری بهشون گفتم تا آخرش خودشون مک رو از روی خطم برداشتند . اگه نمیدونستی بدون که این دور و زمونه رسیدن به حقت با زور و $#%@# انجام میشه .

akparas
15-08-2012, 21:11
من تلفن زدم و کلّی دری وری بهشون گفتم تا آخرش خودشون مک رو از روی خطم برداشتند . اگه نمیدونستی بدون که این دور و زمونه رسیدن به حقت با زور و $#%@# انجام میشه .
این مک آدرس یعنی چه ؟ یک توضیح اجمالی بدین.

M A S T 3 R
15-08-2012, 22:27
اقا ما بلاخره نفهمدیم امشب از ساعت 1 دانلود کنیم یا 2؟

helllife
15-08-2012, 22:46
ای دزد دزدی کار بدیهدوست عزیز تا احمق ها هستن باید زد تو سرشون قانونشه غیر مستقیم گفتم خودت تا تهشو بخون

ehsantm700
15-08-2012, 23:29
این مک آدرس یعنی چه ؟ یک توضیح اجمالی بدین.

سلام

یه توضیح مختصر من پیدا کردم که امیدوارم به دردت بخوره :46:

"" به عبارت ساده Mac یک عدد منحصر بفرد برای هر کامپیوتر ( دستگاه ) روی شبکه است تا بتواند با بقیه کامپوتر ها ارتباط برقرار کند
هر Mac از 6 قسمت که هرکدام از 0 تا 255 میتوانند باشند مشخص میشود که هر قسمت از قسمت بعد با . جدا مشود
مثلا
Mac: 00-24-0D-BB-E6-12
نمایش هر قسمت بصورت هگزا دسیمال است
نکته قابل توجه این است که Mac در کامپیوتر قابل انتخاب و تغییر نیست بنابراین مشخصه سخت افزاری منحصر بفرد کامپیوتر در شبکه است. ""

البته اینو باید اضافه کنم که با یه روشهایی میشه mac addres رو عوض کرد. ( اما منم نمیدونم )

omidrasool
15-08-2012, 23:37
امشب از من...

Eliminal
15-08-2012, 23:39
آقا یه سوال
این IP static که میگن یعنی چه؟

M A S T 3 R
15-08-2012, 23:40
اقا ما بلاخره نفهمدیم امشب از ساعت 1 دانلود کنیم یا 2؟
کسی نبود بگه امشب از ساعت 1 شبانه شروع میشه یا 2؟

☼ Namvari ☼
15-08-2012, 23:41
می ترسم برم 2مگ بردارم، بازم سرعت رو 14-15 باشه

☼ Namvari ☼
15-08-2012, 23:43
کسی نبود بگه امشب از ساعت 1 شبانه شروع میشه یا 2؟
این جوری که تو سایت زده از 1 شروع میشه

smm_shire
15-08-2012, 23:58
سلام به دوستان عزیز من سرویس 128 حجمی صبا رو دارم که ازش راضیم.اکثرا 220 دانلود می ده و پینگشم که برام خیلی مهمه (کانتر) خوبه .میخواستم بدونم صبا در نامحدود چطوریه چند دانلود می ده و.....
ممنون اگه یکی پاسخ بده :46:

akparas
16-08-2012, 00:08
اینجوری که از سرعت پیداست از 1 شروع شده ومن ترجیح می دهم سیستم را خاموش نمایم و بروم بگیرم بخسبم و به اینترنت و دانلود فکر نکنم. زیرا سرعت بسیار بالی 15 کیلو بیت بر ثانیه است بای بای

al_info
16-08-2012, 01:11
از ساعت 2 شروع میشه دانلود .
با این وضع سرعت دانلود شبانه چیزی جز استهلاک کامپیوتر نداره و مصرف برق نداره .
این قضیه مشکلات دانلود هم ربطی به ماه رمضان نداره . بعد ماه رمضان هم همین قضیه ادامه خواهد داشت .
شاید از 15 کیلوبایت به 20 کیلوبایت ارتقا بدند ولی با 128 از این بهتر اجازه دانلود نمیدند .
من که امروز تصمیم خودمو گرفتم . 2 گیگ برام مونده . تموم شد با صبانت خداحافظی میکنم و میرم از مخابرات میگیرم . قیمتش نصف صبانت هم هست . یه مجوزی چیزی هم میگیرم میرم سرعت 1 مگابایت میگیرم تازه قیمتش با 128 صبا یکی میشه سرعتش هم 1 مگابایته .
این مکافات ها و منت ها هم سرم نیست که صبانت هی با منت میگه عوضش ما روزانه سرعت بالای 128 به شما میدیم .

r_salmanzadeh
16-08-2012, 02:59
از ساعت 2 شروع میشه دانلود .
با این وضع سرعت دانلود شبانه چیزی جز استهلاک کامپیوتر نداره و مصرف برق نداره .
این قضیه مشکلات دانلود هم ربطی به ماه رمضان نداره . بعد ماه رمضان هم همین قضیه ادامه خواهد داشت .
شاید از 15 کیلوبایت به 20 کیلوبایت ارتقا بدند ولی با 128 از این بهتر اجازه دانلود نمیدند .
من که امروز تصمیم خودمو گرفتم . 2 گیگ برام مونده . تموم شد با صبانت خداحافظی میکنم و میرم از مخابرات میگیرم . قیمتش نصف صبانت هم هست . یه مجوزی چیزی هم میگیرم میرم سرعت 1 مگابایت میگیرم تازه قیمتش با 128 صبا یکی میشه سرعتش هم 1 مگابایته .
این مکافات ها و منت ها هم سرم نیست که صبانت هی با منت میگه عوضش ما روزانه سرعت بالای 128 به شما میدیم .

دوست عزیز سرعت من هم تا یه هفته پیش حداکثر 15 بود ولی الان چند روزه به حالت عادی برگشته
الان هم با سرعت حدود 200-220 داره دانلود میکنه
چند روزی هم صبر کنید شاید واسه شما هم درست شد
البته نمیدونم مشکل چیه که سرعت IDM کمه و سرعت تورنت زیاد... تورنت رو هم امتحان کنید
من هم 128 دارم

R.min
16-08-2012, 03:25

اینم وضع شبانه

hamid1002
16-08-2012, 03:58

این هم سرعت من
دیگه چی میشه گفت

man69s
16-08-2012, 04:57
امروز دوباره به پشتیبانی (واحد سرگرمی و شوخی با مشتریان) زنگ زدم طرف بازم گفت به زودی درست میشه .

sei_pm
16-08-2012, 11:27
سلام
همین.

اگر همه مثل شما این کار رو می کردند دیگه اینهمه خبر نمی زدند که هکر سرویس Adsl دستگیر کردیم و ... یعنی استفاده به جا و مناسب مشکلی پیش نمیاره :46:.
فقط سرویسی که گفتید داخل تعرفه های این صفحه نیست :

ویژه مشهد هست ؟
مگه یوزر و پسورد شبانه رایگان جدا نیست ؟ در اینصورت امتحان کنید با یوز و سورد شبانه و تغییر مک آدرس مودم به مک آدرس مودم با اشتراک 2 مگ میتونید کانکت بشید و با سرعت 2 مگ از شبانه استفاده کنید یا خیر.

piishii
16-08-2012, 11:41
آقا یه سوال
این IP static که میگن یعنی چه؟
سلام
مباحث شبکه است عزیزم آی پی در دو نوع استاتیک و داینامیک که یک سرچ بزنی میتونی بهتر متوجه بشی
ولی کسانی که کار دوربین مدار بسته میکنند و دوست دارند دوربین هایی که در محل کار یا کارخانه یا شرکت و..... نصب کرده اند رو بتونند در بستر اینترنت و از محل دیگه نظیر خونشون بتونند چک کنند برای ریموت زدن و وصل شدن به سرور مورد نظر نیاز به آی پی استاتیک دارند نه اینکه داینامیک هم نشه اونم میشه ولی قر و فر داره و کسی چنین کاری رو انجام نمیده
در کل در یک زبان ساده : آی پی داینامیک در هر بار وصل شدن شما به اینترنت از سوی آی اس پی شما تغییر داده میشه _ بسته به زمان لیز و.... _ ولی آی پی استاتیک همیشه ثابت هست شما اگر بخوای ریموت بزنی راحت میتونی یا کارهای دیگه که البته ریموت زدن بدون برنامه واسطه با استفاده از ایجاد تنظیمات در مودم با آی پی داینامیک هم میشه ولی خوب بحثش اینجا نیست..... شما یک سرچ بزنی مطالب ساده توی نت در این مورد زیاد هست و اینکه برای آی پی استاتیک باید مبلغی بپردازین

اگر همه مثل شما این کار رو می کردند دیگه اینهمه خبر نمی زدند که هکر سرویس Adsl دستگیر کردیم و ... یعنی استفاده به جا و مناسب مشکلی پیش نمیاره :46:.
فقط سرویسی که گفتید داخل تعرفه های این صفحه نیست :

ویژه مشهد هست ؟
مگه یوزر و پسورد شبانه رایگان جدا نیست ؟ در اینصورت امتحان کنید با یوز و سورد شبانه و تغییر مک آدرس مودم به مک آدرس مودم با اشتراک 2 مگ میتونید کانکت بشید و با سرعت 2 مگ از شبانه استفاده کنید یا خیر.
سلام عزیزم
والا من در مورد قیمت ها و نوع سرویس ها زیاد خبر ندارم این کارها رو همکارم انجام میده و چون واسطه هستیم نسبت به اون چیزی که نمایندگی از خودمون میگیره ما هم چند تومنی بالاتر به این ها میدیم که این وسط هم سودی کرده باشیم
متوجه عرضم میشی ؟ کارخانه ای که روزانه چند میلیون درآمد داره اینترنت پرسرعت هم میخواد حالا چند تومن بالاتر هم بهش بگی ککش نمیگزه و کلا بازار همین هست امیدوارم متوجه حرفم بشی
مثلا سرویسی که ذکر کردم در پیوست نشون میدم ولی خوب قیمتی که برای این ها در اومده چند تومنی بالاتر است این قیمت صبانت است
در مورد ویژه مشهد و ... اطلاعی ندارم
یوزر پسوورد شبانه که عزیزم یک ماه بیشتر است یکسره شده و با یوزر روزانه هم میتونی شبانه وصل بشی و اون شب هم که من دانلود کردم یا دیشب و.... چیزی از حجم روزانه بنده خدا کم نمیشه که اگه حتی یک کیلوبایت کم بشه من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم استفاده کنم
اعتماد مشتری بی نهایت از صدها گیگ دیتا برای من و همکارم مهم تر است
اگه هم جدا بود یک تنظیمات مودم کافی بود که البته هیچ وقت چنین کاری من انجام نمیدادم و باید با همون 128 خودم صبر میکردم یا سرویس بالاتر میگرفتم

mostafamim
16-08-2012, 13:19
با سلام دوستان من از دیروز از صبا نت گرفتم

سرعت 2مگ طرح تابستانه با نمایش عکس زیر که از سایت speed net 'سرعت به نظرتون چطوره؟؟؟؟؟

omidrasool
16-08-2012, 13:47
منم 128 1ماهه گرفتم اینم سرعتم...

☼ Namvari ☼
16-08-2012, 13:57
با سلام دوستان من از دیروز از صبا نت گرفتم

سرعت 2مگ طرح تابستانه با نمایش عکس زیر که از سایت speed net 'سرعت به نظرتون چطوره؟؟؟؟؟

شب ببین سرعتت چطوریه یعنی ساعات رایگان

mehdi n73
16-08-2012, 17:29
با سلام. نمی دونم چرا کسی به حرفای من گوش نمیده؟

صبانت رسما اعلام کرد که برای دانلود با سرعت بالا در شب ها باید سرعت بالاتر بگیرید ، یکی از دوستام 1 مگ گرفته میگه سرعت شبانم مثل قبل شد و الان سرعت دانلود روزانه و شبانه روی 220 kb هست.

mahdy2021
16-08-2012, 20:22
سلام
به طور رندوم ارور 691 میده موقع کانکت
کسی چنین مشکلی نداره؟؟؟

al_info
16-08-2012, 21:09
دوست عزیز سرعت من هم تا یه هفته پیش حداکثر 15 بود ولی الان چند روزه به حالت عادی برگشته
الان هم با سرعت حدود 200-220 داره دانلود میکنه
چند روزی هم صبر کنید شاید واسه شما هم درست شد
البته نمیدونم مشکل چیه که سرعت IDM کمه و سرعت تورنت زیاد... تورنت رو هم امتحان کنید
من هم 128 دارم

نه دوست من قرار نیست دیگه درست بشه .

با سلام. نمی دونم چرا کسی به حرفای من گوش نمیده؟

صبانت رسما اعلام کرد که برای دانلود با سرعت بالا در شب ها باید سرعت بالاتر بگیرید ، یکی از دوستام 1 مگ گرفته میگه سرعت شبانم مثل قبل شد و الان سرعت دانلود روزانه و شبانه روی 220 kb هست.

پشتیبانی صبانت به من هم همینو گفت . قرار نیست دیگه به وضع قبل برگرده . فقط ممکنه کمی بهتر بشه . مثلا 15 بشه 20 . 5 کیلوبایت هدیه به کاربران جهت ارتقا کیفیت و رضایت مشتریان !!!!!

armin321
16-08-2012, 22:52
سلام
به طور رندوم ارور 691 میده موقع کانکت
کسی چنین مشکلی نداره؟؟؟

منم همین مشکل رو دارم. باید 20 بار کانکت بشم تا بالاخره وضل شه

mahdy2021
16-08-2012, 23:17
منم همین مشکل رو دارم. باید 20 بار کانکت بشم تا بالاخره وضل شه

کسی میدونه تو صبانت چه خبره؟ این یه ماهه زده به سرشون؟
امیدوارم ماه رمضون تموم بشه، عقلشون برگرده.........

image369
16-08-2012, 23:43
کسی میدونه تو صبانت چه خبره؟ این یه ماهه زده به سرشون؟
امیدوارم ماه رمضون تموم بشه، عقلشون برگرده.........

توی سریال های ماه رمضون هم همینطوره همیشه ادم بده فیلم اخر ماه رمضون متحول میشه . باید دید سریال صبا نت اخرش چی میشه :)

☼ Namvari ☼
17-08-2012, 00:17
مگه قرار نبود امروز از ساعت 2 شروع بشه؟ پس چرا ترافیک محاسبه شده رو 0 میزنه؟

sanso
17-08-2012, 00:22
مگه قرار نبود امروز از ساعت 2 شروع بشه؟ پس چرا ترافیک مصرفی رو 0 میزنه؟

درسته برای منم مقدار حجم مصرفی از اونی که نشان میده بیشتر هست گویا هنوز این تغییر اعمال نشده

man69s
17-08-2012, 00:31
- پشتیبانی که من سه بار از دیروز تا حالا زنگ زدم (تهران و شهرستان) گفتن دارن روش کار می کنند تا شبانه رو به راه شه (جاده در دست تعمیر)
- اما در مورد خرید سرعت بالاتر از صبا ، وقتی صبانت احمق بالای 128 به خانگی نمیده اینکار چه فایده ای براش داره؟!
من الان متوسط بین 35-60 تومن دارم ماهانه هزینه اینترنت میدم به صبانت برای 128 با حجم 10 تا 30 چون شبانه تا قبل از خرداد ماه سرعتش 30 بود و بعد یک ماه دوباره الان افتضاح شده و نمی تونم دانلودهام رو بزارم برای شب اون وقت یه بابایی یه 512 یا 1 مگ با حجم 3 یا 5 میگیره و ماهی 40 گیگ استفاده میکنه (چه صبانت چه پارس آنلاین) اونم فقط به خاطر اینکه ما خونگی هستیم و مثل بعضی ها نمی تونیم از بند پ و ترفند استفاده کنیم برای گرقتن سرعت بالا. الان داره در حق کی ظلم میشه؟!

☼ Namvari ☼
17-08-2012, 00:36
- پشتیبانی که من سه بار از دیروز تا حالا زنگ زدم (تهران و شهرستان) گفتن دارن روش کار می کنند تا شبانه رو به راه شه (جاده در دست تعمیر)
- اما در مورد خرید سرعت بالاتر از صبا ، وقتی صبانت احمق بالای 128 به خانگی نمیده اینکار چه فایده ای براش داره؟!
من الان متوسط بین 35-60 تومن دارم ماهانه هزینه اینترنت میدم به صبانت برای 128 با حجم 10 تا 30 چون شبانه تا قبل از خرداد ماه سرعتش 30 بود و بعد یک ماه دوباره الان افتضاح شده و نمی تونم دانلودهام رو بزارم برای شب اون وقت یه بابایی یه 512 یا 1 مگ با حجم 3 یا 5 میگیره و ماهی 40 گیگ استفاده میکنه (چه صبانت چه پارس آنلاین) اونم فقط به خاطر اینکه ما خونگی هستیم و مثل بعضی ها نمی تونیم از بند پ و ترفند استفاده کنیم برای گرقتن سرعت بالا. الان داره در حق کی ظلم میشه؟!
مگه نمیشه از قسمت شارژ الکترونیکی 1مگ گرفت؟

man69s
17-08-2012, 00:45
مگه نمیشه از قسمت شارژ الکترونیکی 1مگ گرفت؟
نه بالای 128 رو انتخاب کنی مینویسه:

شما مجاز به انتخاب سرويس با سرعت 128 کيلو بايت به بالا نيستيد

scali
17-08-2012, 00:55
نه بالای 128 رو انتخاب کنی مینویسه:

شما مجاز به انتخاب سرويس با سرعت 128 کيلو بايت به بالا نيستيد

من الان امتحان کردم و همچین مطلبی نیومد و تا پرداخت الکترونیک هم رفت و خودم انصراف دادم .

man69s
17-08-2012, 01:21
من الان امتحان کردم و همچین مطلبی نیومد و تا پرداخت الکترونیک هم رفت و خودم انصراف دادم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vatan download .com/images/gjnaqmycnbkgwqekfip6.jpg

scali
17-08-2012, 01:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vatan download .com/images/gjnaqmycnbkgwqekfip6.jpg

عکس رو نتونستم ببینم

ولی شاید به خاطر اینه که من 3 سال پیش وقتی دانشجو بودم اینترنت 1 mg گرفتم و تو سابقم وجود داره و الان هم میتونم بگیرم .

man69s
17-08-2012, 01:33
عکس رو نتونستم ببینم

ولی شاید به خاطر اینه که من 3 سال پیش وقتی دانشجو بودم اینترنت 1 mg گرفتم و تو سابقم وجود داره و الان هم میتونم بگیرم .

سه تا فاصله بین لینک هست پاک کنی عکس میاد

mahddi
17-08-2012, 02:40
من 5 ساله مشتری صبانتم و هرسال سرعتها ماه رمضون خیلی پایین میاد و بعدش دوباره کمی بهتر میشه ولی مثل اینکه این دفعه قرار نیست سرعتها به حالت قبل یعنی 220 کیلوبایت برگرده اطلاعیه زیر بخونید و شبانه ها هم حالت اینترنت نا محدود داره

كاربران اینترنت نامحدود
اگر جزو مشتركین بدون
محدودیت استفاده‌ی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال
می‌شود.

هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و
مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به
صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. برای افزایش
رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده
است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم
نمایند ممكن است مصرف بالای آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن
پهنای باند استفاده می‌كنید. این موضوع می‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس
شما را نیز در پی داشته باشد.

اگر شما از نرم‌افزارهای به اشتراك‌گذاری فایل
استفاده نمی‌كنید یا اقدام به دریافت فایل‌های پر حجم نمی‌ نمائید، این قانون شما
را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرم‌افزارهای یادشده
استفاده می‌كنید، خواهش‌مندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش
از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.

اگر مصرف شما برخی از اوقات
بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت
تكرار شود.

اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما
از سرویس های دیگر صبانت که مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این
صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا
مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن
است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی گمان، این کاهش سرعت در صورت
رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران
قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

]چیزی که عملا الان اتفاق افتاده و سرعتها از 220 کیلوبایت به 20 کیلوبایت کاهش پیدا کرده

mahddi
17-08-2012, 02:55
دیگه کم کم دارم از دست این شل کن و سفت کن های صبانت خسته میشم و شاید دنبال یه شرکت دیگه برم
ولی به مسئولین صبانت و ریاست جدید توصیه می کنم سرعت ها رو به حالت قبل برگردونن چون
اولا: هر چقدر هم با کم نگه داشتن سرعت شبانه ، به این هدف نمیرسید که کسی قید اینترنت شبانه رو بزنه و بیاد از شما حجم بخره و با روزانه دانلوداشو انجام بده .تجربه اینو بخوبی ثابت کرده
ثانیا: بچه های اینجا حاضرا پول برق و استهلاک کامپوترو بدن ولی پول بابت خرید حجم به صبانت نمی دن پس خودتونو بی خودی خسته نکنید
ثالثا: با اذیت کاربراتون نتیجه ای جز کاهش کاربرای با سابقه و فسخ قرداد اونها عایدتان نمی شود که دودش اول توی چشم خودتون میره

tanha_zizi
17-08-2012, 05:07
خیلی ممنون

amirharry
17-08-2012, 09:40
یعنی اینا حالیشون نیست که دارند از همه جا گرون تر می گیرند شبانه رو هم خراب می کنند دلیلی برای مشتری نمیمونه که بخواد تمدید کنه؟؟؟؟؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

LightningII
17-08-2012, 09:50
مگه قرار نبود امروز از ساعت 2 شروع بشه؟ پس چرا ترافیک محاسبه شده رو 0 میزنه؟
واقعاً شرم بر صبانت ! من امشب با این بی نظمی که اینا راه انداختند ترسیدم از ساعت 1 دانلود کنم و از حجمم کم شه . یعنی با دیدن پست اول صفحه ی قبل واقعاً موندم که 1-6 هست یا 2-7 !
از روی ناچاری فقط از ساعت 2 تا 6 گذاشتم دانلود شه . حداقل 1 ساعت ضرر کردم !
ولی عوضش یه ترفندی رو اجرا کردم که دو برابر عادی دانلود کرد ! یه مو هم از تن این خرس بیشتر بَکنیم غنیمته !
متأسفانه نمیتونم بازتر بگم چون میدونم صبانتی ها جلوشو میگیرند . هر کی خواست خصوصی بپرسه .

helllife
17-08-2012, 11:02
منم یه ترفندی بلدم خیلی دلم میخواد بهتون بگم هیچ کسم نمیتونه جلوشو بگیره ولی اگه بگم خودم هیچ احتیاجی بهش ندارم ولی خوراکه خودتونه و خیلی اتفاقی به خاطره یه مشکل مسخره از طرف این بی مصرفا باعث شد پیداش کنم

jeghly
17-08-2012, 12:57
منم یه ترفندی بلدم خیلی دلم میخواد بهتون بگم هیچ کسم نمیتونه جلوشو بگیره ولی اگه بگم خودم هیچ احتیاجی بهش ندارم ولی خوراکه خودتونه و خیلی اتفاقی به خاطره یه مشکل مسخره از طرف این بی مصرفا باعث شد پیداش کنم

اگر لطف کنی برام ایمیل کنی masoodgh71@gmail.com

arash 0007
17-08-2012, 15:30

دوست عزیز لطف میکنی ترفندت رو برام میل کنی البته امیدوارم اون ترفندی که خودم بلدم نباشه . ممنون میشم میل کنی mshz_g64@yahoo.com

helllife
17-08-2012, 16:29
دوستان ببخشید ولی این چیزی که گفتم به معنای ترفندی که شما فکر میکنید نیست باگ هم نیست به همین سادگی نیست اینجا براتون توضیح بدم باید یسری برنامه بخرید و خلاصه داستان داره فقط یذره خا.. (وجود) میخواد بری دنبالش همین بیشتر از نمیتونم بگم 50 /50 هست باید بلد باشی امیدوارم فهمیده باشید لطفا بحث و همینجا تموم کنید فقط خط دادم بهتون بقیش با خودتون

yade
17-08-2012, 17:11
دوستان ببخشید ولی این چیزی که گفتم به معنای ترفندی که شما فکر میکنید نیست باگ هم نیست به همین سادگی نیست اینجا براتون توضیح بدم باید یسری برنامه بخرید و خلاصه داستان داره فقط یذره خا.. (وجود) میخواد بری دنبالش همین بیشتر از نمیتونم بگم 50 /50 هست باید بلد باشی امیدوارم فهمیده باشید لطفا بحث و همینجا تموم کنید فقط خط دادم بهتون بقیش با خودتون

اگر چیزی بلدی مثل مرد بیا بگو اگر نه لازم نیست قپی بیای وخالی ببندی

helllife
17-08-2012, 17:16
اگر چیزی بلدی مثل مرد بیا بگو اگر نه لازم نیست قپی بیای وخالی ببندی مثل مرد برو پیدا کن اونایی که باید بفهمن فهمیدن تو خودتو ناراحت نکن

Eliminal
17-08-2012, 17:56
منم احساس میکنم خالی بستی!

jeffren
17-08-2012, 18:19

جلو قاضی و ملق بازی؟ لووووول

fisheries65
17-08-2012, 18:38
مثل مرد برو پیدا کن اونایی که باید بفهمن فهمیدن تو خودتو ناراحت نکن

این حرف شما شبیه حرف همون دوستیه که وسط افت سرعت همه هر روز میومد میگفت من 2 گیگ دیشب دانلود کردم و خود جنابعالی باهاش برخورد میکردی!!!!

hotwb
17-08-2012, 20:12
سلام
بالاخره شارژ نامحدود صبانت راه افتاد یا هنوز در دست تعمیره ؟

1DL0VeB0Y
17-08-2012, 20:14
بالاخره این تایم شبانه از کی شروع میشه ؟
1 یا 2 ؟
دیشب از 15 : 1 گذاشتم تا 7 ولی کم نکرده بود ...
مگه نگفته بودن 27 ام ؟

Zeitgeist
17-08-2012, 20:28
بالاخره این تایم شبانه از کی شروع میشه ؟
1 یا 2 ؟
دیشب از 15 : 1 گذاشتم تا 7 ولی کم نکرده بود ...
مگه نگفته بودن 27 ام ؟

خوب مشخصاً یکی دو شب اول رو از همون 1 حساب میکنن که ملت پاشنه تلفنو درنیارن که حجمشون کم شده و نمیدونستن...!

omidrasool
17-08-2012, 21:07
بچه ها زود برید شارژ بخرید......

به اطلاع کلیه مشترکین صبانت می رساند
شرکت صبانت به جهت حضور در امر خیر خواهانه کمک به هموطنان زلزله زده استان آذربایجان شرقی در نظر دارد به ازای خرید هر مقدار حجم ، 50 درصد تخفیف به کل خرید شما بدهد که 30 در صد آن ویژه مشترک و 20 در صد آن به جهت کمک به مردم زلزله زده خواهد بود .
پس با خرید هر مقدار حجم ، هم از تخفیف 50 در صدی صبانت استفاده کنید هم به اندازه 20 درصد کل خرید ، خود را بدون دادن وجهی در امر خیر کمک رسانی به هموطنان زلزله زده سهیم بدانید . این طرح از تاریخ 91/5/28 آغاز و در تاریخ 91/6/3 پایان خواهد پذیرفت .
امید است این فعالیت های خیر خواهانه مورد رضایت حق تعالی قرار گیرد .

salar_linux
17-08-2012, 21:50
سلام بچه جریان چیه ؟ باز میخوان زمان شبانه عوض کنن؟ چند تا چند؟
از قراره عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

helllife
17-08-2012, 21:57
همه اعصاب خرابیدا !
اصلا شما فکر کنید من یه چیزی گفتم بخندیم
خواستم بهتون لطف کنم همین , همتون ترش میکنید رو ادم

man69s
17-08-2012, 22:44
[/SIZE]

به اطلاع کلیه مشترکین صبانت می رساند
شرکت صبانت به جهت حضور در امر خیر خواهانه کمک به هموطنان زلزله زده استان آذربایجان شرقی در نظر دارد به ازای خرید هر مقدار حجم ، 50 درصد تخفیف به کل خرید شما بدهد که 30 در صد آن ویژه مشترک و 20 در صد آن به جهت کمک به مردم زلزله زده خواهد بود .
پس با خرید هر مقدار حجم ، هم از تخفیف 50 در صدی صبانت استفاده کنید هم به اندازه 20 درصد کل خرید ، خود را بدون دادن وجهی در امر خیر کمک رسانی به هموطنان زلزله زده سهیم بدانید . این طرح از تاریخ 91/5/28 آغاز و در تاریخ 91/6/3 پایان خواهد پذیرفت .
امید است این فعالیت های خیر خواهانه مورد رضایت حق تعالی قرار گیرد .

مسئولین به ظاهر محترم و نیکوکار صبانت از دزدی حجم کاربرها دست بکشید و اینترنت شبانه رو درست کنید که حق کاربرهاست تا حداقل درآمدتون حلال باشه ، کسب رضایت حق تعالی پیشکش

al_info
17-08-2012, 22:46
بچه ها زود برید شارژ بخرید......

شارژ بخریم که یک ماه بیشتر روی این ISP بمونم ؟
اصلا . اینم از ترفندهاشونه تا یه مدت شارژ ارزون بخریم و به مرور به وضع جاری عادت کنیم .
من حجمم 2 و خرده ایه .تموم شد معطلش نمیکنم . ISP‌ شرکت برادر هم عوض میکنم .
با این قیمت های کذایی و این گند جدیدشون .

mahdy2021
18-08-2012, 00:09
ظاهرا امشب ساعت 1 به بعد رایگان نیست. تایید می کنید؟

ashjaee
18-08-2012, 00:16
ظاهرا امشب ساعت 1 به بعد رایگان نیست. تایید می کنید؟

آره امشب رایگان نیست داره حساب می کنه

Kesel
18-08-2012, 00:22
از دو که رایگانه دیگه !

salar_linux
18-08-2012, 00:38
وای من 100 مگ از دست دادم
بچه ها ساعت شبانه عوض شده از چند تا چند شده؟
پس چرا هیچی تو سایت نزده؟

1DL0VeB0Y
18-08-2012, 00:42
آره واسه من 30 مگ کم کرد ...
از خود 2 شروع نمیشه فکر کنمچند دقیقه قبلش بشه شروع کرد ...

salar_linux
18-08-2012, 00:47
برای همیشه یا باز واسه یه مدتی این برنامه؟

image369
18-08-2012, 00:52
سرعت در حد تیم ملی حلزون آباد

sanso
18-08-2012, 01:20
آره امشب از 2 شروع شد من که هر شب میرم یک نگاه میکنم نکنه عوامل فنی و ضربه فنی یک خواب جدید دیده باشن و ساعتها تغییر کرده باشه

amirharry
18-08-2012, 04:09
من 2 سال پیش مودم broakkam از خودشون گرفتم تا حالا هم مشکلی نداشتم و به xbox live وصل می شدم .جدیدا مودم رو ریست کردم حالا هر وقت به لایو وصل میشم میگه nat که قبلا open بود moderate شده.کسی میدونه چطوری باید بازش کنم؟
تو تنظیماتش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.راستی این مودم چیه که اصلا تو نت اسمی ازش نیست؟؟؟؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

1DL0VeB0Y
18-08-2012, 07:14
منظورت broadcom ؟؟
اگه اینه که بهترین کمپانی چیپ های وایرلس و شبکه هست تو دنیا ..