مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
hamijoon
10-05-2013, 23:14
2 به بعد . . .
Hamed DC
11-05-2013, 20:52
2 به بعد . . .
شاید بخاطر همین اختلاف باشه. آخه برای من یک بعد دانلود رایگان هستش.
برای من که مشکلی نداشته تا حالا!!!
saeid000
11-05-2013, 23:58
دوستان سرعت شبانه این صبانت همیشه اینجور کمه یا نه
من چند روزه خریدم از صبانت ولی شبا به زور 300 مگ دانلود میکنم به خاطر انتخابات سرعت اومده بایین یا همیشه اینجوره ؟
اگه اینجوره من برم تخیله کنم
shahin666
12-05-2013, 04:09
دوستان من الان 4 ، 5 روز هست که روزانه سرعتم به قدری پایین هست که نمی تونم حتی صفحه ای باز کنم سرعت دانلودم 5 کیلو بایت :n04: و بعد هم 1 بایت میشه :n04: و عملا نمیتونم چیزی دانلود کنم
الان که ساعت 5 صبح هست من تونستم بیام اینجا و سرعت دانلودم به 50 رسیده ولی روز این جوری نیست!!!!!!!!!!
جالبه که سرویس من 1 مگ هست!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن من کرج هستم
دوستان همچین مشکلی رو ندارن؟!!
sorooshfm
12-05-2013, 08:29
من الان ۱ مگ دارم 440 تا روز و شب سرعت دانلوده شبانه تا ۷ گیگ میتونم دانلود کنم صبانت:n09:
Hamed DC
12-05-2013, 10:31
دوستان سرعت شبانه این صبانت همیشه اینجور کمه یا نه
من چند روزه خریدم از صبانت ولی شبا به زور 300 مگ دانلود میکنم به خاطر انتخابات سرعت اومده بایین یا همیشه اینجوره ؟
اگه اینجوره من برم تخیله کنم
بستگی به استان و مرکز مخابراتی شما داره!
Hamed DC
12-05-2013, 10:32
دوستان من الان 4 ، 5 روز هست که روزانه سرعتم به قدری پایین هست که نمی تونم حتی صفحه ای باز کنم سرعت دانلودم 5 کیلو بایت :n04: و بعد هم 1 بایت میشه :n04: و عملا نمیتونم چیزی دانلود کنم
الان که ساعت 5 صبح هست من تونستم بیام اینجا و سرعت دانلودم به 50 رسیده ولی روز این جوری نیست!!!!!!!!!!
در ضمن من کرج هستم
من یک هفته پیش این مشکل رو داشتم! حتی گوگل هم باز نمیشد!!!
کاریش نمیشه کرد. باید فقط صبر کرد تا مشکل مرتفع بشه. وگرنه چیزی بعنوان پشتیبانی در هیچ شرکت ISP معنی نداره!
ehsan_iace
12-05-2013, 12:54
در ضمن من کرج هستم
من هم همین مشکل را دارم بعضی ساعات حتی نمیتوانم کانکت شوم
تا آخر تیر احتمالاً این مشکلات ادامه دارد (مال آب و هوای این روزهاست!) :n13:
سلام دوستان
میشه بگید سرعت دانلود صبانت در روز و ساعت رایگانش هر کدوم چقدره؟ ( در تهران لطفا)
makan.net
12-05-2013, 16:44
پس این مشکل لگ و دی سی شدید تو بازیهای آنلاین کی حل میشه؟
خیلی از ISP ها درست شدن.
shahin666
12-05-2013, 20:44
من الان ۱ مگ دارم 440 تا روز و شب سرعت دانلوده شبانه تا ۷ گیگ میتونم دانلود کنم صبانت:n09:
دوست عزیز شما مطمئن هستید اعدادی که گفتید رو درست گفتید:n13:
با سرویس 1 مگ سرعت 440 هم روز و هم شب، شبی 7 گیگ دانلود میکنید!!!!!!!!!!!!!!!
در صورتی که سرویس شب همیشه کمتر از روز هست این قانون سرویس شبانه صبانت هست برای همه جا !!!!!!!!!!!!!
بعد شما انوفت کدوم شهر هستید؟!!!
من که فکر میکنم دارید شوخی میکنید احتمالا:n10:
Legacy's
12-05-2013, 21:14
در صورتی که سرویس شب همیشه کمتر از روز هست این قانون سرویس شبانه صبانت هست برای همه جا !!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز این نظر شماست نه قانون!! من که بالغ بر 6 سال صبانت داشتم این صحبت شما رو اصلاً تأیید نمیکنم و سرعت روزانه و شبانه ی من با 128Kbps روی حدود 1Mbps (بیشتر و کمتر) بوده
درباره ی پهنای باند اون دوستمون نظری ندارم و بهتره از speedtest.net یک تستی بگیرند و منبری و زبانی فقط حرف نزنند بلکه با مستندات دیدنی صحبت کنند ولی صحبت شما هم درست نیست
shahin666
12-05-2013, 22:15
دوست عزیز این نظر شماست نه قانون!! من که بالغ بر 6 سال صبانت داشتم این صحبت شما رو اصلاً تأیید نمیکنم و سرعت روزانه و شبانه ی من با 128Kbps روی حدود 1Mbps (بیشتر و کمتر) بوده
درباره ی پهنای باند اون دوستمون نظری ندارم و بهتره از speedtest.net یک تستی بگیرند و منبری و زبانی فقط حرف نزنند بلکه با مستندات دیدنی صحبت کنند ولی صحبت شما هم درست نیست
دوست عزیز منم چند سالی هست که صبا نت دارم
فقط ببخشید من متوجه این حرفتون نشدم؟!
یا سرعت 128kbps سرعت دانلودتون روی 1Mbps هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه با سرویس 128 سرعت دانلود 1 مگ باشه!!!
اصلا سرعت دانلود 1Mbps[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درسته قانون نیست ولی من از جایی که سرویس میگیریم یکی از دوستانم هست و این چیزی که گفتم چند وقتی هست که صبا نت عملی کرده
در ضمن اصلا چرا حرف من!!! الان من سرعت دانلودم تو روزانه 250kbps یا حتی 260 هم میشه ولی هیچ وقت هیچ وقت تو شبانه این سرعت رو نداشتم
در ضمن این دوست ما گفت که صبانت سرعت شبانه رو به نسبت سرویس میده ؟!! یعنی کسی که سرویس 1 مگ داره سرعت شبانه اش بالاتر از کسی هست که سرویس 128 داره
البته قبلا این جوری نبود ولی الان این جوری شده
Eliminal
12-05-2013, 23:09
منم تایید میکنم.
صبانت قبلا سرعت همه ی سرویس هاش مثا هم بود یعنی 128 تا 250 سرعت دانلود داشت ( البته روزانه ) ، الان که یکم محدودش کرده به سرویس 128 سرعت 1 مگ روزانه میده و شب ها هم میانگین سرعت 60-70 هستش...البته شبا سرعت من کم هستش چون مرکز مخابراتیم شلوغه ، وگرنه بعضی از دوستام توی منطقه های خلوت سرعت شبانشون هم همون 1 مگ هستش!!!
hamijoon
13-05-2013, 01:51
يكي از دوستان راهنمايي كنه لطفا ...
من طرح 1024 گرفته بودم ماه پيش سرعت دانلودم تو IDM بالاي 256 نميرفت . ديروز تموم شد و 2048 گرفتم اونم باز تو IDM بالاي 256 نميره . چرا ؟
sorooshfm
13-05-2013, 06:54
چون مرکز مخابراتی شما شلوغه خود صبانت آخر سرعت را روی 256 فیکس کرده به هر حال با این قانون جدید که هر چی سرویس بالاتری بگیری سرعت دانلود بالاتر میره میخواهد فعلا مشتری جذب کنه که کسی سرعت \ایین نگیره بعد سرعت ها رو کم کم میاره \ایین تا جایی که مثلا در منطقه شما آخرین حد سرعت 256 اونم با سرویس ۲ مگ هستش من الان 1 مگ دارم ولی سرعت دانلود شبا نه ام از شما بیشتر هستش به خاطر اینکه هنوز در مرکز مخابراتی ما مشتری زیادی جذب نکرده که اونم بعد از چند ماه دیگه جذب میکنه و طوری میشه که شبانه ها سرعتش \ایین میاد یعنی بین 50 تا 200 کیلوبیت میشه اینجوری باعث میشه کاربران سرویس با سرعت بالاتر بگیرن تو روز سرعتشون خیلی بالا هستش چون از ترافیکشون استفاده میکنن ولی تو شب میاره \ایین اینم یک جور روش کسب درآمده دوست عزیز
voldemorti
13-05-2013, 13:17
................
sunmaster_7
14-05-2013, 02:32
بهترین دی ان اس برای صبانت تو تهران کدام است؟ با تشکر
Eliminal
14-05-2013, 09:22
دوستان تعرفه ی ویژه ی جشنواره ی نوروزی صبا رو دیدید؟!
128 یکساله جمعا 50 گیگ درمیاد 141 هزار تومن...یعنی میشه ماهی 4.16 گیگ با قیمت 11 تومن
خوبه نه؟!
omid-p30
14-05-2013, 10:18
دوستان تعرفه ی ویژه ی جشنواره ی نوروزی صبا رو دیدید؟!
128 یکساله جمعا 50 گیگ درمیاد 141 هزار تومن...یعنی میشه ماهی 4.16 گیگ با قیمت 11 تومن
خوبه نه؟!
آره، من گرفتم.
zodiac67
14-05-2013, 20:22
امروز سرعت دانلود رفته بالا تا 460 هم میره ! خدا کنه شبانه هم همین طوری بشه :n02: برای بقیه هم همین طوره ؟
and-roid2
14-05-2013, 20:31
امروز سرعت دانلود رفته بالا تا 460 هم میره ! خدا کنه شبانه هم همین طوری بشه :n02: برای بقیه هم همین طوره ؟
سرویستون چیه؟
اره من تو مشهدم اینجوری شده
شما هم تو مشهدی یا شهر دیگه؟؟
zodiac67
14-05-2013, 21:01
اره من تو مشهدم اینجوری شده
شما هم تو مشهدی یا شهر دیگه؟؟
بله مشهدم سرعتم هم 128 هست شما هم همین طور ؟
بله مشهدم سرعتم هم 128 هست شما هم همین طور ؟
بله منم 128 دارم
منم مشهد هستم 128
الان دانلود 460
امیدوارم حداقل شبانه هم امشب همین باشه
sunmaster_7
14-05-2013, 23:42
بهترین دی ان اس برای صبانت تو تهران کدام است؟ با تشکر
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه؟
M A S T 3 R
15-05-2013, 00:47
دیشب شیر فلکه رو باز گرده بودن سرعت تا 200 هم میرفت
3 گیگ دانلود کردم
مشهد، 128
توی قسمت پنل کاربر مشخصات (نام و خانوادگی و شماره ملی و ...) میخواد !!! :n13:
babak2111
16-05-2013, 09:51
گزارش تخلف برای پستهای این پسرک کم سن و سال و بی ادب ارسال شد
دوست عزیز شما خودت می بری خودت می دوزی یک نگاه اول به پست های خودت بندازبعد بیا برای بقیه گزارش کن
این تاپیک برای انتقاد ونظر درباره یک isp خستش هرکسی هم حق داره اینجا انتقادش رو بگه
شما هم که خدا رو شکرمدیراین تاپیک نیستی پس بهتره درمورد نظر دیگران شکیبا باشی
ظاهرا بعضی از کاربران قوانین عمومی انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و قوانین زیر بخش اینترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را فراموش کرده اند....
امیدوارم شاهد چنین چیزی مجددا نباشم.
Hamed DC
16-05-2013, 15:14
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه؟
من که براش DNS گوگل رو وارد کردم. خوبه. کمی لود بهتر شده.
PSYCHO_MAN
16-05-2013, 15:31
توی قسمت پنل کاربر مشخصات (نام و خانوادگی و شماره ملی و ...) میخواد !!! :n13:
آره جریان چیه ؟ نمیشه ریز مصرف رو چک کرد قفل شده . حتما باید وارد کنیم اطلاعات رو تا باز بشه ؟
Hamed DC
16-05-2013, 15:35
آره جریان چیه ؟ نمیشه ریز مصرف رو چک کرد قفل شده . حتما باید وارد کنیم اطلاعات رو تا باز بشه ؟
با چه آدرسی وارد میشین؟؟؟
PSYCHO_MAN
16-05-2013, 15:59
با این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArashMiniStar
16-05-2013, 17:56
برای من بدون وارد کردن اطلاعات داخل نمیشه یعنی اون منو های کنار صفحه رو بزنی هیچی نمیشه...!!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
با این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من بدون وارد کردن اطلاعات داخل نمیشه یعنی اون منو های کنار صفحه رو بزنی هیچی نمیشه...!!
قضیه چیه الان ؟
من از این بدون وارد کردن اون اطلاعات دارم وارد میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به هیچ وجه اطلاعاتم رو توی اینترنت زمانی که اینطور دوگانگی هست وارد نمیکنم !
یعنی چی الان دو ریز مصرف با دو پنل مجزا ؟
Hamed DC
16-05-2013, 18:02
با این آدرس :
از این ادرس استفاده کنید.
zodiac67
16-05-2013, 19:04
اون وارد کردن اطلاعات برای کد قرعه کشی هست :
جایزه قرعه کشی بزرگ صبانت : یک دستگاه خودروی X33
لازم به ذکر است تمامی مشترکین صبا نت که سرویس آنها از لحاظ حجم و زمان فعال باشد متناسب با میزان امتیاز خود شانس برنده شدن در قرعه کشی را دارا می باشند که نحوه امتیاز دهی به شرح ذیل می باشد: 1- به ازای هر۵۰۰/۰۰۰ ریال ریال خرید در یک نوبت یک امتیاز برای قرعه کشی در نظر گرفته می شود. 2 - به ازای خرید سرویس در زمان برگزاری نمایشگاه های تخصصی بصورت حضوری یک امتیاز برای ایشان در نظر گرفته می شود.
3 - به ازای هر سال اشتراک پیوسته یک امتیاز برای شرکت در قرعه کشی در نظر گرفته می شود. 4 - مشترکین می بایست مشخصات فردی خود را به منظور صدور کد شرکت در قرعه کشی که شامل نام و نام خانوادگی صاحب خط،نام و نام خانوادگی استفاده کننده سرویس، کدملی،شماره موبایل،ایمیل می باشد را از طریق این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا از منوی پشتیبانی وب سایت صبانت ، گزینه پنل کاربری را انتخاب و فرم را تکمیل نموده تا کدهای مربوطه برای ایشان ارسال گردد.
نکته: چنانچه اشتراک فعلی مشترکین در بازه زمانی یاد شده به اتمام نرسیده باشد مشترک می تواند با تمدید اشتراک خود طبق شرایط بالا به امتیاز خود بیفزاید و شانس برنده شدن خود را افزایش دهند که سرویس مذکور تحت عنوان رزرو برای ایشان منظور و پس از اتمام سرویس فعلی بصورت خودکار فعال می گردد.
لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
and-roid2
16-05-2013, 19:14
صبانت چقدر گرون فروشه
سرویس
2048kbps
3 ماهه
30GB
4%
رو 161500 میده:n04:
در حالیکه که من همین سرویس رو از اسیاتک 120 گرفتم(هزینه کلی)
Legacy's
16-05-2013, 19:24
قضیه چیه الان ؟
کسانیکه مشترک صبانت نیستند ازین حرفها زیاد اینجا میزنن شما تحویلشون نگیرید:n02:
صبانت چقدر گرون فروشه
سرویس
2048kbps
3 ماهه
30GB
4%
رو 161500 میده:n04:
در حالیکه که من همین سرویس رو از اسیاتک 120 گرفتم(هزینه کلی)
دوست عزیز شما همون 128 رو هم که بگیرید در حال حاضر تا 4.5 مگ سرعت دانلود و بیش از 512 سرعت آپلود دارید!:n18:
ArashMiniStar
16-05-2013, 19:48
قضیه چیه الان ؟
والا من حاضرم فیلم هم بگیرم برای اثبات حرفم که پنلشون اشکال داره.
والا من حاضرم فیلم هم بگیرم برای اثبات حرفم که پنلشون اشکال داره.
سلام
دوست عزیز من اعتبار حرف شما رو زیر سوال نبردم
گفتم من زمانی که دو پنل وجود داره و یکیش هم داره کار میکنه هیچگونه اطلاع رسانی هم برای پنل جدید نشده هیچگاه اطلاعاتم رو وارد نمیکنم اونم شماره ملی اسم !
مگه ندارند اسمم رو ؟ و چیز مهم تر از همه من رفیقم نمایندگی داره برای هر یوزر که ثبت میکنه باید شماره ملی و اسمش رو داشته باشه بعد براش سرویس میزنند پس چه معنی داره باز توی ریز مصرف بزنی اینارو ؟
حالا بگذریم چون من یوزر قدیمی هستم حتی اسم توی پنل هم که از من هست اشتباهه ! چون موقع ثبت نام اشتباه کردند و هیچ وقت هم دنبالش نبودم درست کنم نه اون رو نه اطلاعات اضافی بدم
حداقل قبلش از دفتر مرکزی یا پشتیبانی جواب میخوام
و اینکه من نمیدونم ولی کوچکترین کاری که یک وب مستر یا همین صبانتی های خرفت میتونند بکنند اینه که اگه یک پتل مشکل داشت پنل قبلی رو به جدید ری دایرکت کنند تا کاربر متوجه بشه
بگذریم اصلا
ArashMiniStar
16-05-2013, 21:27
متاسفانه این صبانت با کاراش یوزراش رو هم به دعوا میندازه.همین پنل قبلش کلا باید دی آن اس جدید میزدی وارد بشه یه روز میدیدی نمیره میگه یوزر پس اشتباه همین چند وقت پیش کلا پنل رو بهم ریخته بودن شارژ خیلی ها خورده شد نمیدونم ولی واقعا اینقدر سخته برای یک شرکت با این همه مشتری یک سایت درست با پنل بدون مشکل بزنه!؟ یعنی واقعا چیز زیادی میخوایم؟؟ نمیدونم دیگه چی بگم. یه مورد دیگه هم اینه که داره اینترنت رایگان برای یوزر جدید میده که خودش جای سوال داره آیا ظرفیتت رو زیاد کردی یا نه فقط به فکر یوزر گرفتنی!!
sunmaster_7
17-05-2013, 05:59
عزیزان من گوگل یا مخابرات یا جاهای دیگه رو نمیخواهم . بهترین دی ان اس برای صبانت در تهران اینو لازم دارم
Legacy's
17-05-2013, 07:44
برخلاف برخی ادعاهای کذب! دانلود از سرور های خارجکی هم با سرعت بالا صورت میگیره:
اشتراک 128kbps :
and-roid2
17-05-2013, 08:13
اشتراک 128kbps :
لطفا از سایت speedtest یه تست سرعت از سرور خارجی هم قرار بدید
ArashMiniStar
17-05-2013, 09:40
اشتراک 128kbps :
آقا تبلیغ الکی نکن منم صبا 128 دارم حتی 2 سال پیش هم سرعتش نصف الان شما هم نبود!! نکته بعدی هم جالبه با چیلتر شکن تو این وضع خرابی این سرعتو دارید!!!!!
جدا خیلی مشکوکه تا حالا سرعت 500 با سرویس 128 از هیچکی ندیدم و نه شنیدم!! الان بقیه دوستان لطفا تست بذارن چون هیچکی همچین سرعتی رو نداره!
M A S T 3 R
17-05-2013, 09:42
متاسفانه این صبانت با کاراش یوزراش رو هم به دعوا میندازه.همین پنل قبلش کلا باید دی آن اس جدید میزدی وارد بشه یه روز میدیدی نمیره میگه یوزر پس اشتباه همین چند وقت پیش کلا پنل رو بهم ریخته بودن شارژ خیلی ها خورده شد نمیدونم ولی واقعا اینقدر سخته برای یک شرکت با این همه مشتری یک سایت درست با پنل بدون مشکل بزنه!؟ یعنی واقعا چیز زیادی میخوایم؟؟ نمیدونم دیگه چی بگم. یه مورد دیگه هم اینه که داره اینترنت رایگان برای یوزر جدید میده که خودش جای سوال داره آیا ظرفیتت رو زیاد کردی یا نه فقط به فکر یوزر گرفتنی!!
بنده حرف ایشون رو تائید میکنم
حدود چند روز پیش رفتم تو پنل یه تغییراتی داده بودن توش از جمله اینکه میشد از طریق همون پنل بدون نیاز به وارد کردن شماره تلفن سرویس خودتو تمدید کنی یا گیگ اضافه بخری
اولش که وارد شدم یه فرم برای قرعه کشی آورده بود که تا اونو پر نمیکردی نمیتونی به عنوان مثال بری ریز مصرف رو ببینی یا تاریخچه تلفن و...
and-roid2
17-05-2013, 11:08
لطفا از سایت speedtest یه تست سرعت از سرور خارجی هم قرار بدید
؟؟
میخوام پینگتون با سرعت سرور خارجی بدونم رو چنده...
Legacy's
17-05-2013, 13:03
؟؟
میخوام پینگتون با سرعت سرور خارجی بدونم رو چنده...
منکه با speedtest امتحان کردم سرعت کمی از 4Mbps پایینتر بود ولی با برنامه های مدیریت دانلود که تعداد بالاتری کانکشن به سرور ایجاد میکنند سرعت بالاتره:n06:
and-roid2
17-05-2013, 13:57
منکه با speedtest امتحان کردم سرعت کمی از 4Mbps پایینتر بود ولی با برنامه های مدیریت دانلود که تعداد بالاتری کانکشن به سرور ایجاد میکنند سرعت بالاتره:n06:
پینگتون با سرور لندن چنده؟
sunmaster_7
17-05-2013, 16:06
عزیزان نیازی به دعوا کردن نیست همه میدونن شهرستان اصلا قابل مقایسه با تهران نیست چون تعداد کل یوزرهای شهر های بزرگ ایران هم گاهی به اندازه یک منطقه تهران نیست به علاوه وفتی تعداد یوزر یک منطقه از طول باند بیشتر میشه کیفیت میاد پایین شرکت ها برای اینکه یوزرشون رو از دست ندن طول باند رو میبرن بالا کیفیت خوب میشه موقتا بعد چند وقت با زیاد شدن یوزر ها دوباره سرعت و کیفیت میاد پایین اون کسی هم که میگه با سرعت ۱۲۸ داره ۵۰۰ دانلود میکنه حتما منطقه مخابراتیش خلوته کل طول باند در اختیار یک عده محدوده وگرنه خود من که ۷-۸ ساله ای دی اس ال دارم ۶ تا ای اس پی رو هم امتحان کردم همیشه هم بالاترین سرعت رو خریدم ۴مگ هم داشتم اکانت (از نوین نت) تاحالا سرعت ۵۰۰ کیلو بایت ندیدم یه شرایط موقت به وجود امده براش تو یه منطقه از مشهد حالشو ببر چون موقتیه .
کسی رو میشناسم که تو یک منطقه دیگه صبانت داره روز ها تو باز کردن صفحه هم مشکل داره هر روز زنگ میزنه پشتیبانی دانلود رایگان هم که اصلا کلا بیخیال شده
سلام. من هم دو شبه (امشب و دیشب!) که شبانه با ۴۳۵ کیلوبایت دانلود میکنم. البته توی لینوکس مینت و با دانلود منیجر جاوا. از آی دی ام استفاده نمیکنم.... با آی دی ام هم روزانه توی ویندوز چک کردم سرعت حدوداْ ۲۰۰ کیلوبایت میشد... از سرورهای ایرانی و خارجی... (میهن دانلو.د و دانلود.ها و پی سی دی و ... + سایت های خارجی) مشهد هم هستم! (دیگه این دوست عزیز رو اینقدر متهم نکنید...)
ArashMiniStar
19-05-2013, 09:44
سلام. من هم دو شبه (امشب و دیشب!) که شبانه با ۴۳۵ کیلوبایت دانلود میکنم. البته توی لینوکس مینت و با دانلود منیجر جاوا. از آی دی ام استفاده نمیکنم.... با آی دی ام هم روزانه توی ویندوز چک کردم سرعت حدوداْ ۲۰۰ کیلوبایت میشد... از سرورهای ایرانی و خارجی... (میهن دانلو.د و دانلود.ها و پی سی دی و ... + سایت های خارجی) مشهد هم هستم! (دیگه این دوست عزیز رو اینقدر متهم نکنید...)
عزیز امکانش هست بفرمایید که از کدوم مرکز مخابراتی ای دی اس ای میگیرید؟ (در پنل زده)
یا سلام بنده که مدتهاست از این شرکت نقل مکان کردم ولی توی اون شش سال 5 سالش خوب بود آخراش دیگه تعطیل رسمی بود . پشتیبانی بی ادبی داره و حتی در مورد ادعای کاربرا خیلی راحت مخاطب رو دروغگو فرض میکنن.هیچ وقت در هیچ شرایطی اگر حجم شما اشتباها کم شده باشه قبول نمیکنن. (بنده حتی بخاطر این موضوع با مدیرتش نامه نگاری کردم.)این همه شرکت هست و همشون تقریبا سرویس ها و قیمتهاشون مشابهه اگر قصد تغییر یا شروع استفاده از سرویسی را دارید دور این شرکت را خط بکشید.اسم هیچ شرکتی رو هم نمی برم که حمل بر تبلیغات نباشه. در حال حاضر از یک شرکتی میگیرم که سرعتش همیشه عالی و پشتیبانی بسیار عالی و با ادب و پیگیری داره.البته مشکلاتی هم پیش میاد ولی خودشون زنگ میزنن و در مورد مشکل پیش آمده پیگیری میکنن ببینن حل شده یا نه . یک سال هم هست ازشون سرویس میگیرم.
سلام
من چند دقیقه پیش آمدم سه ماهه تمدید کنم و از طریق درگاه پارسیان 100 و خورده ای زدم شارژ کنم حساب رو بعد نوشت " خرید نا معتبر است " یک همچین چیزی
بعد همون موقع هم دیدم از حسابم کم کرده حالا میگید چکار کنم؟ فردا پول به حسابم برمیگرده یا باید کار دیگه ای کنم ؟
توی شارژ رزرو هم شارژی اضافه نشده
سریع برگشت خورد :n02:
بچه پینگ و تایم اوت صبانت تهران در چه وضعه؟ واسه بازی میخوام این مخابرات دیوونم کرده
ArashMiniStar
19-05-2013, 19:20
یا سلام بنده که مدتهاست از این شرکت نقل مکان کردم ولی توی اون شش سال 5 سالش خوب بود آخراش دیگه تعطیل رسمی بود . پشتیبانی بی ادبی داره و حتی در مورد ادعای کاربرا خیلی راحت مخاطب رو دروغگو فرض میکنن.هیچ وقت در هیچ شرایطی اگر حجم شما اشتباها کم شده باشه قبول نمیکنن. (بنده حتی بخاطر این موضوع با مدیرتش نامه نگاری کردم.)این همه شرکت هست و همشون تقریبا سرویس ها و قیمتهاشون مشابهه اگر قصد تغییر یا شروع استفاده از سرویسی را دارید دور این شرکت را خط بکشید.اسم هیچ شرکتی رو هم نمی برم که حمل بر تبلیغات نباشه. در حال حاضر از یک شرکتی میگیرم که سرعتش همیشه عالی و پشتیبانی بسیار عالی و با ادب و پیگیری داره.البته مشکلاتی هم پیش میاد ولی خودشون زنگ میزنن و در مورد مشکل پیش آمده پیگیری میکنن ببینن حل شده یا نه . یک سال هم هست ازشون سرویس میگیرم.
همین امروز بنده قعطی های مکرر بصورت باز نشدن سایت داشتم :(
sunmaster_7
19-05-2013, 19:49
ام جان ممکنه لطف کنی اسم اون شرکت رو که ازش اشتراک گرفتی رو اگر اینجا هم نمیخوای تو پیام خصوصی برام بنویسی از قطعی های هر لحظه از اینکه ۱۰۰۰۰ بار تاحالا زنگ زدم پشتیبانی خسته شدم.
در ضمن براس بار ۱۰۰۰رم یکی بهترین دی ان اس صبا نت تهران ((( گوگل و مخابرات و جاهای دیگه رو نمی خواهم فقط خود صبانت )) رو برام بنویسه به جای شکایت یه بار یه کار مفید انجام بدید
سلام منم 3شب با 4مگ دانلود کردم شبانه. نردیک به شبی 7.5گیگ اماامروز دوباره سرعت کم شده
Sent from my sony Tx using Tapatalk 2
تاپیک جهت پاک سازی و ارام شدن جو تاپیک تا اطلاع بعدی بسته می شود
لطفا از زدن تاپیک های جدید خود داری کنید که بدون اخطار قبلی مستقیم به ترش می رود.
تاپیک مجددا باز می شود.... از دوستان می خوام که احترام همدگیر را رعایت کنید.
با تشکر
Zeitgeist
26-05-2013, 22:43
دوستان، تجربیات نویز روی خطتون و اینکه چطور و از چه طریقی تونستید نسبت سیگنال به نویز رو به حدود 20 دسی.بل برسونید رو با ما به اشتراک بگذارید...! :n03:
همچنین Attenuation به زیر 40-50 دسی.بل
ArashMiniStar
26-05-2013, 23:05
دوستان، تجربیات نویز روی خطتون و اینکه چطور و از چه طریقی تونستید نسبت سیگنال به نویز رو به حدود 20 دسی.بل برسونید رو با ما به اشتراک بگذارید...! :n03:
آقا الان این برای مودم من هست میشه یک برسی کنید ببینید چطوری هست؟ چون از اینا سر در نمیارم! (اگه یه کوچولو توضیح بدید که باید حداقل چقدر باشه و ...جهت اطلاعات بیشتر...)
SNR Margin (dB):
24.9
25.0
Attenuation (dB):
16.0
9.0
Output Power (dBm):
12.3
19.8
Attainable Rate (Kbps):
9664
1296
Rate (Kbps):
4096
512
K (number of bytes in DMT frame):
129
17
R (number of check bytes in RS code word):
14
12
S (RS code word size in DMT frame):
1
4
D (interleaver depth):
64
4
Delay (msec):
16
4
خیلی خیلی ممنونم :n16:
من که سر در نمیارم از این چیزا :n03:
سلام دوستان
می خواستم بدونم سرعت شما هم از 4 مگ پایین تر آمده یا خیر ؟
چون برای من الان هر دفعه مودم رو وصل و قطع میکنم سرعتم تغییر میکنه الان مثلا" روی 2688 kb/s هست قبلش روی 2272 kb/s بود و همش این وضعیت ادامه داره
هر چی قطع و وصل میکنم دیگه سرعت 4 مگ نمیشه
چون تا امروز صبح سرعتم روی 4 مگ بود :n03:
ArashMiniStar
26-05-2013, 23:12
سلام دوستان
می خواستم بدونم سرعت شما هم از 4 مگ پایین تر آمده یا خیر ؟
چون برای من الان هر دفعه مودم رو وصل و قطع میکنم سرعتم تغییر میکنه الان مثلا" روی 2688 kb/s هست قبلش روی 2272 kb/s بود و همش این وضعیت ادامه داره
هر چی قطع و وصل میکنم دیگه سرعت 4 مگ نمیشه
چون تا امروز صبح سرعتم روی 4 مگ بود :n03:
شما سرویس 128 دارید؟ خوش به حالتون ما که نصف این سرعت هم تجربه نکردیم.فقط الان مشکلی که دارم قعطی هست.بعضی مواقع الکی قطع میشه حوصله هم ندارم زنگ بزنم کلی زمان میبره از آخرم میپیچونه بعد درست میشه:n02: جدا مثلا میگه مودم رو ریست کنید از این حرفا :n20:
بله 128 دارم - سرعتم تا همین صبح تا 460 میرفت ولی الان تا 300 بیشتر نمیره :n28:
babak2111
26-05-2013, 23:37
دوست عزیز یعنی شما شبانه هم سرعتتون 400هستش با سرویس 128؟
تا دیشب آره بود ولی الان دیگه اصلا" با 4 مگ کانکت نمیشه و الان سرعتم تا 300 بیشتر نمیره
babak2111
26-05-2013, 23:49
والله هیچ شرکتی همون 300رو برای سرویس 128 شبانه نمی ده بازم خیلی خوبه
چند وقته سرعت شبانه این همه رفته بالا ؟
M A S T 3 R
27-05-2013, 00:03
تا دیشب آره بود ولی الان دیگه اصلا" با 4 مگ کانکت نمیشه و الان سرعتم تا 300 بیشتر نمیره
خوشبحال شما :n02:
چند شبه برای من(128) سرعت شبانه رفته بالا شبی 2 گیگ میگیرم قبلا به زور 1 گیگ میشد
خوشبختانه دوباره سرعت درست شد رفت روی 4 مگ
والا برای منم یک 10 روزی هست سرعت 4 مگ شده یعتی قبلش مثلا" سرعت 4 مگ وصل میشد ولی سرعتی که میشد دانلود کرد روی 1 مگ بود( یعنی سرعت دانلودم 120 KB/s بود )
ولی خوب الان سرعت یک 10 روزی هست دیگه آزاد کردنش روی 4 مگ
امیدوارم برای بقیه ی دوستان هم سرعت بره بالا حالشو ببرن :n11:
چرا توی قسمت پنل کاربری اسم و مشخصات میخواد؟
تا حالا کسی اسم و .. شو وارد کرده؟
باید مشخصات واقعی باشه؟
Zeitgeist
27-05-2013, 01:41
آقا الان این برای مودم من هست میشه یک برسی کنید ببینید چطوری هست؟ چون از اینا سر در نمیارم! (اگه یه کوچولو توضیح بدید که باید حداقل چقدر باشه و ...جهت اطلاعات بیشتر...)
SNR Margin (dB):
24.9
25.0
Attenuation (dB):
16.0
9.0
Output Power (dBm):
12.3
19.8
Attainable Rate (Kbps):
9664
1296
Rate (Kbps):
4096
512
K (number of bytes in DMT frame):
129
17
R (number of check bytes in RS code word):
14
12
S (RS code word size in DMT frame):
1
4
D (interleaver depth):
64
4
Delay (msec):
16
4
خیلی خیلی ممنونم :n16:
wow برای شما واقعاً عالیه...!
احتمالاً فاصله ـتون تا مخابرات خیلی کمه، خونه ـتون و کابلای به کار رفته توش نو هستن؟
Noise Margin (AKA Signal to Noise Margin or Signal to Noise Ratio)
Relative strength of the DSL signal to Noise ratio. The higher the number the better for this measurement. In some instances interleaving can help raise the noise margin to an acceptable level.
6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with little or no synch problems* (but see note below)
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
* Note that there may be short term bursts of noise that may drop the margin, but due to the sampling time of the management utility in your modem, will not show up in the figures.
Line Attenuation
Measure of how much the signal has degraded between the DSLAM and the modem. This is largely a function of the distance from the exchange. The lower the dB the better for this measurement.
20dB and below is outstanding
20dB-30dB is excellent
30dB-40dB is very good
40dB-50dB is good
50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
60dB or above is bad and will experience connectivity issues
DSL Rate ***/tx/rx/Rate
The actual service data rate that your ISP has provisioned.
Attainable Line Rate
This is the maximum rate at which your modem can connect to the DSLAM if there was no service provisioning limiting the bandwidth. The higher the number the better
نسبت سیگنال به نویز شما عالیه (بالای 20)
Attenuation نشون میده که یا فاصله ـتون با dslam محلی خیلی کمه یا تجهیزات به کار رفته در راه، بسیار با کیفیتن که سیگنالتون به این مقدار کم افت داره...
صبانت براتون به صورت دانلود 9664 و آپلود 1296 کیلوبیت بر ثانیه بسته که به طور دستی به دانلود 4096 و آپلود 512 کیلیوبیت محدود شده.
من برام داون استریم 4096 و آپ ستریم 1024 بسته شده ولی به خاطر snr پایین (داون زیر 10 و آپ زیر 15) و line attenuation بالا (دان بالای 60 و آپ بالای 50)، لینک به سختی به داون استریم 2700 و آپستریم 850 میرسه و ثابت میشه (روی g.992.1 یا همون g.dmt بالاترین سرعتو به من میده)
احتمالاً فاصله ـتون تا مخابرات خیلی کمه، خونه ـتون و کابلای به کار رفته توش نو هستن؟
Relative strength of the DSL signal to Noise ratio. The higher the number the better for this measurement. In some instances interleaving can help raise the noise margin to an acceptable level.
20dB-28dB is excellent
* Note that there may be short term bursts of noise that may drop the margin, but due to the sampling time of the management utility in your modem, will not show up in the figures.
Line Attenuation
Measure of how much the signal has degraded between the DSLAM and the modem. This is largely a function of the distance from the exchange. The lower the dB the better for this measurement.
20dB-30dB is excellent
30dB-40dB is very good
40dB-50dB is good
DSL Rate ***/tx/rx/Rate
Attainable Line Rate
This is the maximum rate at which your modem can connect to the DSLAM if there was no service provisioning limiting the bandwidth. The higher the number the better
Attenuation نشون میده که یا فاصله ـتون با dslam محلی خیلی کمه یا تجهیزات به کار رفته در راه، بسیار با کیفیتن که سیگنالتون به این مقدار کم افت داره...
صبانت براتون به صورت دانلود 9664 و آپلود 1296 کیلوبیت بر ثانیه بسته که به طور دستی به دانلود 4096 و آپلود 512 کیلیوبیت محدود شده.
من برام داون استریم 4096 و آپ ستریم 1024 بسته شده ولی به خاطر snr پایین (داون زیر 10 و آپ زیر 15) و line attenuation بالا (دان بالای 60 و آپ بالای 50)، لینک به سختی به داون استریم 2700 و آپستریم 850 میرسه و ثابت میشه (روی g.992.1 یا همون g.dmt بالاترین سرعتو به من میده)
شما هم یه پا هوش سیاه هستی برا خودت ها:n02:
سلام
دوستان یه کمک می کنید من الان 2مگ گرفتم اما سرعتم در بهترین حالت 90kb/s ممکنه مشکل از طرف من باشه مثلا خط تلفنم یا کامپوترم .
اگه کسی 2مگ داره لطفا بگه میانگین سرعت دانلود و آپلودش در ساعت شبانه وصبح وعصر چقدره خواهشا کمک کنید گیج شدم.:n30:
متشکرم:n03:
Zeitgeist
27-05-2013, 01:51
شما هم یه پا هوش سیاه هستی برا خودت ها:n02:
اینا اطلاعات اولیه ـس که همه باید بلت باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یه کمک می کنید من الان 2مگ گرفتم اما سرعتم در بهترین حالت 90kb/s ممکنه مشکل از طرف من باشه مثلا خط تلفنم یا کامپوترم .
اگه کسی 2مگ داره لطفا بگه میانگین سرعت دانلود و آپلودش در ساعت شبانه وصبح وعصر چقدره خواهشا کمک کنید گیج شدم.:n30:
متشکرم:n03:
شما اول برو توی پیج/برنامه مدیریت مودمت و یه عکسی چیزی از همون اطلاعاتی که ArashMiniStar گذاشته بود و من اون بالا نقل قول کردم بگیر تا بقیه ببینن بتونن نظر بدن...
این اطلاعات معمولاً باید تو زیر-قسمت adsl link status یا همچین نامی نوشته شده باشه...
اگرم نمیدونی صفحه مدیریت تنظیمات دستگاهت کجاس و چطور میتونی بری توش که به دفترچه ـی مودم/روتر یا گوگل مراجعه کن! :/
سلام دوستان
من تا چند روز پیش 256 از پارس داشتم که سرعت دانلودش توی ساعات غیر رایگان بالا بود و گاهی به 400 میرسید چون دان استریم روی 4 مگ بسته شده بود
ولی امروز که 128 صبا گرفتم میبینم دان استریم روی 2 مگ محدود شده زنگ زدم به پشتیبانی شهرمون گفت که 128 روی 4 مگ بسته نمیشه اصلا و قانونه و از این حرفا
حالا من باید چکار کنم که دان استریم رو 4 مگ بیاد و سرعت دانلودم بره روی 400 ؟
اینجا کسی هست که 128 داشته باشه و دان استریمش روی 4 مگ یا بالاتر بسته شده باشه؟
میخام ببینم این طرف راست گفته یا حرف نامربوط زده؟
ArashMiniStar
27-05-2013, 13:13
آقا دستت درد نکنه بابت توضیح ها.ضمنا دیشب سرعت شبانم در حد دیال آپ بود جدا.خیلی کم بود زیر 10 کیلوبایت:n28:
ArashMiniStar
27-05-2013, 13:15
20dB-28dB is excellent
Line Attenuation
20dB-30dB is excellent
30dB-40dB is very good
40dB-50dB is good
DSL Rate ***/tx/rx/Rate
Attainable Line Rate
در مورد سوالتون خدمتتون عرض کنم که بله فاصله منزل تا مرکز مخابراتی کم هست و اینکه منزل هم سال ساخت زیادی ندارد...کلا از نظر مرکز مخابراتی شانس آوردیم :n06:
ArashMiniStar
27-05-2013, 13:19
همین تنظبم شما رو انجام دادم فقط سرعت دانلودم در حد خیلی کمی بهتر شد.:n20:
ArashMiniStar
27-05-2013, 13:21
سلام دوستان
من تا چند روز پیش 256 از پارس داشتم که سرعت دانلودش توی ساعات غیر رایگان بالا بود و گاهی به 400 میرسید چون دان استریم روی 4 مگ بسته شده بود
ولی امروز که 128 صبا گرفتم میبینم دان استریم روی 2 مگ محدود شده زنگ زدم به پشتیبانی شهرمون گفت که 128 روی 4 مگ بسته نمیشه اصلا و قانونه و از این حرفا
حالا من باید چکار کنم که دان استریم رو 4 مگ بیاد و سرعت دانلودم بره روی 400 ؟
اینجا کسی هست که 128 داشته باشه و دان استریمش روی 4 مگ یا بالاتر بسته شده باشه؟
میخام ببینم این طرف راست گفته یا حرف نامربوط زده؟
برای من رو 4 هست ولی سرعت حداکثر 1 مگ رو دارم...
ArashMiniStar
27-05-2013, 13:28
چرا برای من که شبانه بد بود روزانه اینقدر بالا رفته؟:n13:
این واولین باری هست که همچین سرعتی دارم انگار خبرایی شده.
M A S T 3 R
27-05-2013, 16:32
شبانه عجیب سرعتش خوب شده
128 مشهد شبی 2.5 تا 3 گیگ میگیرم
قبلا به زور 1.5 گیگ میشد
میخواستیم بزنیم بیرون از این شرکت سرعت شبانه رو بردن بالا اگه همینجوری باشه تمدید میکنم
ArashMiniStar
27-05-2013, 16:38
شبانه عجیب سرعتش خوب شده
128 مشهد شبی 2.5 تا 3 گیگ میگیرم
قبلا به زور 1.5 گیگ میشد
میخواستیم بزنیم بیرون از این شرکت سرعت شبانه رو بردن بالا اگه همینجوری باشه تمدید میکنم
خوب پس چرا یرای من بدیخت اینطور بود؟؟ایشالا برای منم از امشب درست میشه
غیر از مشهد توی شهرای دیگه دوستانی که 128 دارن و دان استریمشون روی 4 مگ بسته شده اعلام کنند لطفا
arman1133
27-05-2013, 17:30
من صبانت 2 مگ ماهی 10 گیگ دارم شبانم اگر تعداد لینکام زیاد باشه تا 7 گیگ هم میگیره در بدترین حالت زیر 5 گیگ نگرفته.البته مدت کمی هست 2مگ گرفتم امیدوارم تا اخرش اینطوری باشه. روزانه هم رو 4 مگ بسته شده چون سرعت دانلودم 430 تا 450 هستش.
ArashMiniStar
27-05-2013, 18:22
من صبانت 2 مگ ماهی 10 گیگ دارم شبانم اگر تعداد لینکام زیاد باشه تا 7 گیگ هم میگیره در بدترین حالت زیر 5 گیگ نگرفته.البته مدت کمی هست 2مگ گرفتم امیدوارم تا اخرش اینطوری باشه. روزانه هم رو 4 مگ بسته شده چون سرعت دانلودم 430 تا 450 هستش.
دوستان الان سرعت روزانه شبانه 256 و 512 که نمیدونم هست یا نه با 128 چقدر فرق داره؟؟؟ کسی نمیدونه؟؟
سلام دوستان
برای کسی کد شرکت در قرعه کشی ارسال شده ؟
چون گفته بودن 3 روز قبل از قرعه کشی ارسال میشه
فرم رو هم پر کردم قبلا" ولی نه به ایمیلم و نه به خطم کد قرعه کشی ارسال نشده ؟:n13:
( مواردی رو هم که برای شرکت در قرعه کشی ذکر کرده رو هم دارم )
بچه ها من از آسیا دارم خیلی راضی نیستم
از نطر شما صبانت خوبه؟؟؟
پینگش چنده تو سرور اروپا ؟؟
بچه ها من از آسیا دارم خیلی راضی نیستم
از نطر شما صبانت خوبه؟؟؟
پینگش چنده تو سرور اروپا ؟؟
البته باید دوستان صاحب نظر نظرشونو بگن
اما به عقیده ی بنده :
با توجه به وضعیت داغون اینترنت ایران ، صبا در حد خودش خوبه و از خیلی isp های دیگه بهتره (به نظر من اول شاتل خوبه دوم صبا بقیه هم همچین مالی نیستند)
ضمنا دسترسی س پ ا ه و ا ط ل ا ع ات ج ا در کنترل کاربران اینترنتی در صبانت نسبت به isp های دیگری چون داتک و پارس آنلاین و ... بسیار محدود تر است.
برای من فقط پینگ مهمه حتی اگه سرعت دانلودش 30کیلو باشه
ولی پینگ عالی باشه می گیرم:n02:
پینگش خوبه ؟
and-roid2
28-05-2013, 00:38
برای من فقط پینگ مهمه حتی اگه سرعت دانلودش 30کیلو باشه
ولی پینگ عالی باشه می گیرم:n02:
پینگش خوبه ؟
خب از مخابرات بگیر!
چه کارریه
پینگ مخابرات الان نسبت به بقیه خوبه
کسانی که 128 دارن لطفا بگن دان استریمشون روی چند محدود شده:n16:
درود
سرویس 1 مگ و 2 مگ صبانت ، ساعات رایگان شبانه چقدر سرعت میده حدودا ؟
من میخواستم از آسیاتک بیام بیرون تازه 10 روزم هست اومدم روی آسیاتک ، پینگش هم که داغونه
با تشکر
ArashMiniStar
28-05-2013, 08:18
عزیزان هنوز ساعت شبانه برای مشهدی ها بین 2 تا 7 هست؟؟:n01:
یک چیزی که دیروز فهمیدم انگار وقتی روی ADSL2+ یا ADSL میگذارم اینترنتم وصل نمیشود.انگار ای دی اس ال نداریم g.dmt که نمیدونم چی هم هست داریم.:n04::n02:
personal
28-05-2013, 15:17
باسلام. من میخواستم شرکتم شرکت adsl خودم رو عوض کنم چون شرکت قبلی خدماتش خیلی داغون شده منیکه که قبلا (1سال پیش) راحت شبانه 4g دانلودمیکردم از 6ماه پیش زورکی شده شبی 2g با سلام و صلوات:n02: حالا هم که اصلا .... !!! بنظر شما در زمان عادی نه الان که سرعتا کمه:n21: شرکت صبا میتونه بالاترین سرویسش به من شبی بیش از 2g بده یا نه؟
ArashMiniStar
28-05-2013, 16:46
باسلام. من میخواستم شرکتم شرکت adsl خودم رو عوض کنم چون شرکت قبلی خدماتش خیلی داغون شده منیکه که قبلا (1سال پیش) راحت شبانه 4g دانلودمیکردم از 6ماه پیش زورکی شده شبی 2g با سلام و صلوات:n02: حالا هم که اصلا .... !!! بنظر شما در زمان عادی نه الان که سرعتا کمه:n21: شرکت صبا میتونه بالاترین سرویسش به من شبی بیش از 2g بده یا نه؟
شما کدوم شهر هستید؟ کلا همه چی شانسی هست.:n02:
personal
28-05-2013, 17:20
من در نجف آباد اصفهان هستم و الان مشتری شرکت داتک هستم که همون طور که گفتم سیر نزولی رو با سرعت طی میکنه:n13: !!! و خط تلفن ما هم طوریه که فقط با این شرکت و جدیدا هم صبا میخوره (مرکز مخابراتیش با خطوط دیگر شهر فرق میکنه) حالا بنظر شما کوچ کنم به صبا یا با همین بخورو نمیر کنار بیام؟:n21:
ArashMiniStar
28-05-2013, 17:45
اگر کسی از اصفحان هست لطفا ایشون رو کمک کنه.من فک میکنم چون تازه راه اندازی شده و کاربر کمتری دارد اگر الان بگیرید سرعت خوبی خواهید داشت ولی اینکه چقدر باشه و ... شانسی هست و از بچه های اصفحانی که صبانت دارند باید پرسید.(مخصوصا اونایی که از مرکز مخابراتی منطقه شما سرویس می گیرند)
سلام بچه هااااااااااا
شما اینرنتون رو از حساب کاربریتون شارژ می کنید؟؟؟؟؟؟/ من با این سیستم جدید مشکل دارم تا حالا 2 بار شارژ کردم اما فقط پول ازم کم می شه شما جظوری شارژ می کنید می شه ادرس بزارید کمکککککک کمید تورو خدا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((:n30::n28:
abolfazlwest72
28-05-2013, 22:19
میگم شبانه 1 مگ و 2 مگ صبانت چطوریه سرعتش چقدره.کلا سرعت شبانه 1 مگ و 2 مگ یا 512 فرق دارن با نه.ممنون :n16:
من حدود دو ساله 128 دارم
، سرعت دانلود شبانه ام متوسط روی 90 هست و شبی یک گیگ و خورده ای میگیرم، دوستانی که میخوان صبانت بگیرن اینو در نظر بگیرین که شرکت ثبات نسبتا خوبی داره و پینگ هم مناسبه
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
personal
29-05-2013, 09:32
یعنی شما با 128 به 90 میرسید؟ پس اون 1و2مگ که داره شبانش به چند میرسه ؟ 200 رو پر میکنه؟ اگه هم با ثباته حتما میگیرم...........:n20:
یعنی شما با 128 به 90 میرسید؟ پس اون 1و2مگ که داره شبانش به چند میرسه ؟ 200 رو پر میکنه؟ اگه هم با ثباته حتما میگیرم...........:n20:
خدایش مشکل پینگ با صبانت نداری اما من 2مگ دارم کلا رو یک مگ بستن امروز میخوام برم پشتیبانی ببینم چی میشه دانلود از 120تا 141 اگه این جوری پیش بره گوچ می کنم مخابرات:n07:
personal
29-05-2013, 12:41
یعنی همشون رو یه سرعت میبندند؟ 2مگش هم تا 140؟؟؟ مخابرات چطوره ؟ سرعتش ؟ پینگ برام مهم نیست فقط سرعت دانلود!!! قبلنا با سرعت 128 یجایی بهم سرعت 230 میداد:n27: اما الان انگار دسته دسته چک پولم از آدم بگیرن دلشون نمیاد اون شیر سرعت پهنای باندو باز کنن:n08:
ArashMiniStar
29-05-2013, 12:51
سلام بچه هااااااااااا
شما اینرنتون رو از حساب کاربریتون شارژ می کنید؟؟؟؟؟؟/ من با این سیستم جدید مشکل دارم تا حالا 2 بار شارژ کردم اما فقط پول ازم کم می شه شما جظوری شارژ می کنید می شه ادرس بزارید کمکککککک کمید تورو خدا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((:n30::n28:
وفتی شارژ کردین مودم رو خاموش کنید به مدت 15 دقیقه...
یعنی همشون رو یه سرعت میبندند؟ 2مگش هم تا 140؟؟؟ مخابرات چطوره ؟ سرعتش ؟ پینگ برام مهم نیست فقط سرعت دانلود!!! قبلنا با سرعت 128 یجایی بهم سرعت 230 میداد:n27: اما الان انگار دسته دسته چک پولم از آدم بگیرن دلشون نمیاد اون شیر سرعت پهنای باندو باز کنن:n08:
اگه برات دانلود مهمه مخابرات بگیر چون اینجا (کرمانشاه) همه ی دانلودر ها مخابرات دارن تا اونجایی که میدونم:n13: البته منطقه و استانت خیلی مهمه تو همین تاپیک خوندم یکی که سرویسش مثل من بود ( 27-05-2013, 18:30 #8589 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اما سرعتش 430 تا450 بوده وشبی 7 گیگ میگیره بستگی به شانست داره .
personal
29-05-2013, 15:47
آره کلا من همه تاپیکها رو خوندم همه صحبت از شانس میکنند.... یکی نیست بگه اگه شانس داشتیم اصلا کلا وضع اینترنت این نبود که تو آخرین رتبه های سرعت اونترنت باشیم:n21::n21::n21:
arman1133
29-05-2013, 16:17
میگم شبانه 1 مگ و 2 مگ صبانت چطوریه سرعتش چقدره.کلا سرعت شبانه 1 مگ و 2 مگ یا 512 فرق دارن با نه.ممنون :n16:
من صبانت 2 مگ ماهی 10 گیگ دارم شبانم اگر تعداد لینکام زیاد باشه تا 7 گیگ هم میگیره در بدترین حالت زیر 5 گیگ نگرفته.البته مدت کمی هست 2مگ گرفتم امیدوارم تا اخرش اینطوری باشه. روزانه هم رو 4 مگ بسته شده چون سرعت دانلودم 430 تا 450 هستش.یه جورایی شبا هم سرعت اگر تعداد لینکت بالا باشه و از 8 تا به بال هم زمان لینکاتو دانلود کنی میتونی تا ثانیه ای 450 تا دانلود کنی (که میشه شبی حدوداً 7.5 گیگ).اما اگر همینو تکی تکی دانلود کنی لینکاتو و یا کم باشه بیشتر از 230-240 تا نمیگره و چیزی حدود 4 گیگ دانلود میکنی.
personal
29-05-2013, 18:08
در مورد تعداد لینک که میگید درسته منم قبلا 100 کیلوبایتو به 200 تبدیل کرده ام در شرکت دیگه ای چون تازه هم میخوام بگیرم و مرکز مخابراتیم هم کاملا جدیده امید به شبی 5-6 گیگ داشته باشم؟
sunmaster_7
29-05-2013, 18:40
ممکنه یکی بهترین دی ان اس صبا نت تهران ((( گوگل و مخابرات و جاهای دیگه رو نمی خواهم فقط خود صبانت )) رو برام بنویسه؟؟
afshin-434
29-05-2013, 21:08
میشه لطفاً یه پینگ با سرورهای خارجی بذارید؟
من صبانت 2 مگ ماهی 10 گیگ دارم شبانم اگر تعداد لینکام زیاد باشه تا 7 گیگ هم میگیره در بدترین حالت زیر 5 گیگ نگرفته.البته مدت کمی هست 2مگ گرفتم امیدوارم تا اخرش اینطوری باشه. روزانه هم رو 4 مگ بسته شده چون سرعت دانلودم 430 تا 450 هستش.یه جورایی شبا هم سرعت اگر تعداد لینکت بالا باشه و از 8 تا به بال هم زمان لینکاتو دانلود کنی میتونی تا ثانیه ای 450 تا دانلود کنی (که میشه شبی حدوداً 7.5 گیگ).اما اگر همینو تکی تکی دانلود کنی لینکاتو و یا کم باشه بیشتر از 230-240 تا نمیگره و چیزی حدود 4 گیگ دانلود میکنی.
از کدام استان هستید؟
و اگه لطف کنید با speedtest از سرور خارجی تست بگذارید:42: متشکر میشم
دو مگ تو کف دانلودم
armin_punisher6
30-05-2013, 22:02
من رشتم سرویس 128 حجمی دارم.تو روز سرعت 2مگ بسته شده و شبانه هم بین 1.3 تا 3 گیگ دانلود میکنم/
یعنی به جا پیشرفت ما همیشه پسرفت میکنیم،قبلن حدااقل حجم یا دوره تمام میشد،میتونیستی شارژ کنی،الان با این سیستم جدیدشون،نمیشه،باید حتما به اینترنت دسترسی داشته باشی،من نمیدونم چی بگم،خدایا !!!!!
shamabady
31-05-2013, 12:28
ماهم 128 داریم و سرعت دانلودمون تو روز هم بالای 430 کیلوبایت
arman1133
31-05-2013, 14:00
از اصفهان.دوست عزیز speedtest به درد شبانه نمیخره چون نهایتا همون سرعت دانلود یک تک لینکو میزنه و نهایت سرعت دانلود واقعی را بت نشون نمیده.واضح تر بگم روزانه لینک تکی راحت تا 430 تا را میگیره اما همون لینکو شبانه تکی بذارم نهایتاً 150 تا 200 بگیره در بهترین حالت و 5 شنبه شبا هم که 70-80 تا بیشتر نمیگره همون تک لینکیه را.یعنی لینک تکی در بهترین حالت شبی 3.5 تا 4 میگیره اما اگر شب بین 6 تا 8 تا لینکو همزمان دانلود کنی تا 430 تا روی سرویس فعلی من راحت میگیره که میشه شبی 7.5.اما روزانه خواستی برات میزارم از speed test.
hosseinttt
01-06-2013, 00:57
سلام
سرعت دانلود شبانه چند شبه رسیده به زیر 5:n04::n04::n04:
اهوازیهای عزیز من فقط این مشکل دارم یا شما هم اینجوریید
Hamed-M1
01-06-2013, 16:01
سلام دوستان من میخواستم بیام تهران و اینترنت بگیرم . تو تهران اولین بارم هست. تو خوزستان مخابرات و پارس انلاین تجربه کردم . به نظرتون به چه شرکتی مراجعه کنم منطقه 6 هستم
من حدودا سرعتی در حد 60 تا 70 میخوام نامحدود . اگر هم که 120 باشه ولی محدود مثلا 2 گیگ اما سرعت شبش افت نداشته باشه همچنین مانند پارس انلاین نباشه که بگه اگر 5 روز بعد از اتمام سرویستون اون رو تمدید نکنید تخلیتون میکینیم(حدودا یک ماه فرصت بدن ).
من الان مخابرات خوزستانم که سرعتی دو برابر اونچیزی رو که باید میده . مثلا سرعت 128 در حد 30 تا 40 هست . نامحدود 13 هزار تومان بدون افت سرعت
مثلا پارس که بودم شبا افت داشت سرعتشم غیر واقعی بود مثلا 256 میگرقتی یه موقع زیاد بود یه موقع بود و ....
من صبانت دارم و ساکن تهران هستم شبانه کلا رو 5 کیلو بایته از چه شرکتی بگیرم بهتره؟؟؟:n28:
من که آخر نفهمیدم این MVM X33 کی برنده شد و توی سایتش هم چیزی ننوشته
nima_707
02-06-2013, 06:04
من صبانت دارم و ساکن تهران هستم شبانه کلا رو 5 کیلو بایته از چه شرکتی بگیرم بهتره؟؟؟:n28:
چه تعرفه ای داری دوســـت عزِیــــــز؟؟؟
:n13:
ArashMiniStar
02-06-2013, 10:12
سلام
سرعت دانلود شبانه چند شبه رسیده به زیر 5:n04::n04::n04:
اهوازیهای عزیز من فقط این مشکل دارم یا شما هم اینجوریید
برای منم همینطوربود:n30:
چه تعرفه ای داری دوســـت عزِیــــــز؟؟؟
:n13:
یک ماهه 5 گیگ 256
mohamad skystar
03-06-2013, 12:43
من اصفهان هستم
شبانه حدود 50 کیلوبایت هست.
اما روزانه خیلی عالیه بسیار عالی.
من سرویس طلایی 1 مگ دارم و تو این 2 ساله راضی بودم.
من که آخر نفهمیدم این MVM X33 کی برنده شد و توی سایتش هم چیزی ننوشته
یکی از کاربران تهران برنده شد من از شرکتشون پرسیدم.
ArashMiniStar
03-06-2013, 14:54
من اصفهان هستم
شبانه حدود 50 کیلوبایت هست.
اما روزانه خیلی عالیه بسیار عالی.
من سرویس طلایی 1 مگ دارم و تو این 2 ساله راضی بودم.
یکی از کاربران تهران برنده شد من از شرکتشون پرسیدم.
چرا نزدن تو سایت!!؟ الکی نباشه؟:n10:
Eliminal
03-06-2013, 22:15
چرا آقا توی سایت زدن!
Zeitgeist
03-06-2013, 23:42
کسی توی تهران، سرویس 2 مگ داره که خطش روی 4096 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده باشه؟
سرعت دانلود (طبق چیزی که برنامه های دقیق نشون میدن مثل Networx)، در 30 ثانیه ی اول شروع دانلود، بالای 450 کیلوبایت بر ثانیه هست، بعد از 30 ثانیه به 275 کیلوبایت بر ثانیه کاهش یافته و فیکس میشه.
مثل اون موقعی که سرویس 128 داشتم و سرعت بعد از 30 ثانیه از 230 به 70 کاهش یافته و فیکس میشد (نمیدونم هنوزم سرویسای 128 این سیستم روشون اجراس یا نه، خیلی وقته روی 512 بودم).
پشتیبانی عادی که میپیچونه و متأسفانه امروز و دیروز فرصت نکردم در ساعات اداری به افرادی که چیزی بارشونه و بهتر پاسخگو هستن، توی صبانت زنگ بزنم...
لطفاً هر کسی توی تهران، downstream ـش روی 4096 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده، تجربیاتش رو به کمک یه برنامه ی کنترل ترافیک مثل networx بگه که آیا سرعتش ثابت روی بالای 450 کیلوبایت بر ثانیه ـس، یا مثل من کاهش میابه.
hamijoon
04-06-2013, 23:14
آقا چرا سرويس من اينجوريه ؟ من امروز 128 گرفتم بازم تو IDM سرعتم 240 250 هست . 2مگ هم كه داشتم همين بود .
hamijoon
04-06-2013, 23:16
کسی توی تهران، سرویس 2 مگ داره که خطش روی 4096 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده باشه؟
سرعت دانلود (طبق چیزی که برنامه های دقیق نشون میدن مثل Networx)، در 30 ثانیه ی اول شروع دانلود، بالای 450 کیلوبایت بر ثانیه هست، بعد از 30 ثانیه به 275 کیلوبایت بر ثانیه کاهش یافته و فیکس میشه.
مثل اون موقعی که سرویس 128 داشتم و سرعت بعد از 30 ثانیه از 230 به 70 کاهش یافته و فیکس میشد (نمیدونم هنوزم سرویسای 128 این سیستم روشون اجراس یا نه، خیلی وقته روی 512 بودم).
پشتیبانی عادی که میپیچونه و متأسفانه امروز و دیروز فرصت نکردم در ساعات اداری به افرادی که چیزی بارشونه و بهتر پاسخگو هستن، توی صبانت زنگ بزنم...
لطفاً هر کسی توی تهران، downstream ـش روی 4096 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده، تجربیاتش رو به کمک یه برنامه ی کنترل ترافیک مثل networx بگه که آیا سرعتش ثابت روی بالای 450 کیلوبایت بر ثانیه ـس، یا مثل من کاهش میابه.
دوست عزيز من روزاي اول كه گرفتم 4 5 بار زنگ زدم گقتن مودمت 2 روز تو برق باشه اوكي ميكنيم واست . بعدش خيلي خوب شد 450 500 شد . اما باز الان كم شده هم با 2 مگ هم با 1مگ و هم با 128 سرعتم 250 هست
skyblue7172004
06-06-2013, 20:03
سلام به همه.
شبانهی صبانت چند تا چنده؟ تو سایت زده 2-7 ولی به نظر میاد اشتباه باشه.
راستی من کرج هستم.
M A S T 3 R
07-06-2013, 07:59
این صبا هم چند هفته ای میشه قاطی داره ها
2 شب پیش دانلود گذاشتم شبانه 1 گیگ بیشتر نگرفت،پریشب گذاشتم 2.3 گیگ گرفت،دیشب گذاشتم تا صبح 3.8 گیگ گرفته:n04:
مشهد سرویس 128
پ.ن:البته اگه از نرم افزار های مدیریت حجم استفاده کرده باشین این صبانت تو پنل بیشتر از حجمی که مصرف میکنی محاسبه میکنه به عنوان مثال اینجا نوشته 3.6 گیگ دانلود ولی با نرم افزار من حساب کردم 3.4 گیگ دانلود شده بود
voldemorti
07-06-2013, 12:10
این صبا هم چند هفته ای میشه قاطی داره ها
2 شب پیش دانلود گذاشتم شبانه 1 گیگ بیشتر نگرفت،پریشب گذاشتم 2.3 گیگ گرفت،دیشب گذاشتم تا صبح 3.8 گیگ گرفته:n04:
مشهد سرویس 128
پ.ن:البته اگه از نرم افزار های مدیریت حجم استفاده کرده باشین این صبانت تو پنل بیشتر از حجمی که مصرف میکنی محاسبه میکنه به عنوان مثال اینجا نوشته 3.6 گیگ دانلود ولی با نرم افزار من حساب کردم 3.4 گیگ دانلود شده بود
چندتا لینک را همزمان میذاری برای دانلود دوست عزیز؟
Saeed7Star
07-06-2013, 13:42
مگه چی میشه ؟
M A S T 3 R
07-06-2013, 15:13
کلا من از idm برای دانلود شبانه استفاده نمیکنم چون فرقی نمیکنه از کجا و چندتا لینک بذارم سرعت بدجور با idm تو ساعات رایگان میاد پایین چراشو نمیدونم
از تورنت استفاده میکنم برای دانلود شبانه
ArashMiniStar
07-06-2013, 16:33
مگه چی میشه ؟
در شبانه هر چی تعداد بیشتر باشه دانلود اون شب بیشتره
milad137520
14-06-2013, 12:29
سرعت 128 صبانت چه سرعت دانلودی داره ؟
یکی بهم گفت سرعت 128 با 2 مگ فرقی نداره از نظر دانلود تو شرکت صبانت راست گفته ؟
پینگش چطوریه برای بازی انلاین ؟
صبانت بهتره یا شاتل ؟ :n13:
ArashMiniStar
14-06-2013, 12:36
طرف بد نگفته شانس داشته باشید ارزش 128 مسلما بیشتره!
voldemorti
14-06-2013, 12:50
..........
ali_tadvin
15-06-2013, 11:22
کسی جدیدا اینترنتی حسابشو شارژ کرده؟
من تو صفحه مربوطه میرم ولی قبلش از من مشخصات فردی میخواد ( اسم و فامیل و شماره موبایل و کد ملی ) !
باید این مشخصاتو وارد کنم یا نه ؟
اصلا کد ملی چه بدردشون میخوره؟؟!
ali_tadvin
15-06-2013, 20:17
صبانتی ها کجا رفتن؟؟
سرعت 128 صبانت چه سرعت دانلودی داره ؟
یکی بهم گفت سرعت 128 با 2 مگ فرقی نداره از نظر دانلود تو شرکت صبانت راست گفته ؟
پینگش چطوریه برای بازی انلاین ؟
صبانت بهتره یا شاتل ؟ :n13:
من صبانت دارم :n22:
نه سرعت 128 یه چیزی بیشتر از 512 ولی کمتر از 1 مگ هست
سرعت دانلود معمولا 110هست
نمیدونم کدوم بهتره:n13:
من تو صفحه مربوطه میرم ولی قبلش از من مشخصات فردی میخواد ( اسم و فامیل و شماره موبایل و کد ملی ) !
منم چند روز پیش رفتم حسابمو چک کنم این اطلاعاتو ازم خواست
راستشو بخوای بهم بر خورد و اصلا قید چک کردنو زدمو صفحه رو بستم:n22:
1.5 گیگ هم شبانه دانلود کردم فکر کردم شبانه دانلود میکنم ، ولی بعد فهمیدم با این کلک صبانت از حساب روزانم کم میشه :n28:
خب نمیخوایین شبانه بدید مگه مجبورتون کردن لامصبا:grrr:
داره از صبانت بدم میاد تو فکرشم عوضش کنم:n14:
به نظر من شما هایی هم که صبا نت دارید در اعتراض به این کار زشتش که اطلاعات شخصی مارو میخواد سرویستونو عوض کنید
یا حداقل زنگ بزنید ، ایمیل بزنید و اعتراضتونو به گوششون برسونید:n24:
ArashMiniStar
15-06-2013, 20:31
بله دیگه زمانی که این موضوع رو مطرح کردم آقایون منو مسخره کردن گذاشتن پای تبلیغ!! حالا بیاین جواب بدین!! رو چه جسابی اجازه ورود نمیدین بدون دادن اطلاعات؟:n08:
ali_tadvin
16-06-2013, 01:30
من صبانت دارم :n22:
نه سرعت 128 یه چیزی بیشتر از 512 ولی کمتر از 1 مگ هست
سرعت دانلود معمولا 110هست
نمیدونم کدوم بهتره:n13:
منم چند روز پیش رفتم حسابمو چک کنم این اطلاعاتو ازم خواست
راستشو بخوای بهم بر خورد و اصلا قید چک کردنو زدمو صفحه رو بستم:n22:
1.5 گیگ هم شبانه دانلود کردم فکر کردم شبانه دانلود میکنم ، ولی بعد فهمیدم با این کلک صبانت از حساب روزانم کم میشه :n28:
خب نمیخوایین شبانه بدید مگه مجبورتون کردن لامصبا:grrr:
داره از صبانت بدم میاد تو فکرشم عوضش کنم:n14:
به نظر من شما هایی هم که صبا نت دارید در اعتراض به این کار زشتش که اطلاعات شخصی مارو میخواد سرویستونو عوض کنید
یا حداقل زنگ بزنید ، ایمیل بزنید و اعتراضتونو به گوششون برسونید:n24:
برای چک کردن حساب از این لینک برو راحت یوزر و پسورد میزنی وارد اکانتت میشی :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ولی برای شارژ کردن به صفحه زیر هدایت میشی که اونجا باید تمام اطلاعات شخصیتو براشون بفرستی تا بتونی شارژ کنی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من موندم اطلاعات واقعی بزنم یا نه؟:n13:
ali_tadvin
16-06-2013, 01:37
بله دیگه زمانی که این موضوع رو مطرح کردم آقایون منو مسخره کردن گذاشتن پای تبلیغ!! حالا بیاین جواب بدین!! رو چه جسابی اجازه ورود نمیدین بدون دادن اطلاعات؟:n08:
یعنی هیچ جوری راه نداره اینترنتی شارژ کرد؟ حتما باید اطلاعات شخصیمونو براشون بفرستیم؟
:n23:
یعنی هیچ جوری راه نداره اینترنتی شارژ کرد؟ حتما باید اطلاعات شخصیمونو براشون بفرستیم؟
تنها راهش اینه که زنگ بزنی ف.... بدی بهشون
فکر کنم دیگه از صبانت اینترنت نگیرم
ArashMiniStar
16-06-2013, 16:06
اطلاعات الکی بزن برای اون دفعه باز میشه.منم مجبورم هر دفه بزنم!!! اصلا رو اعصابه:mad:
ArashMiniStar
17-06-2013, 10:11
عزیزان سرعت شبانه هم برای شما پایین اومده؟؟ خوب شده بوده باز برای من خراب شده:n29:
عزیزان سرعت شبانه هم برای شما پایین اومده؟؟ خوب شده بوده باز برای من خراب شده:n29:
برای من مثل روزانس
همیشه بین 100 تا 120 دانلود میکنم
Hamed DC
18-06-2013, 00:29
دوستان، امروز از ساعت12تا17 نت قطع نبود؟؟؟
برامن قطع بودش!!!
دوستان، امروز از ساعت12تا17 نت قطع نبود؟؟؟
برامن قطع بودش!!!
نت که سراسری قطع نمیشه
احتمالا مرکز مخابراتتون مشکل داشته
من می خوام از صبانت بگیرم
نظر شما چیه؟؟
من فقط پینگ پایین و ثابت برام مهمه
اگه میشه یک پینگ با اروپا بگیرین
Zeitgeist
19-06-2013, 02:08
سرویس 2 مگابیت بر ثانیه (~~4) صبانت؛ تهران
فاصله ی بین هر دو خط عمودی = 1 دقیقه
zodiac67
19-06-2013, 02:35
باز حجم دزدی شبانه صبانت شروع شده دوستان مواظب باشید حجمتون غارت نشه ماله من که 1 گیگ پرید ! :grrr:
ArashMiniStar
19-06-2013, 08:17
باز حجم دزدی شبانه صبانت شروع شده دوستان مواظب باشید حجمتون غارت نشه ماله من که 1 گیگ پرید ! :grrr:
جدی؟ من اگه ببینم زنگ میزنم فوششون میدن.میتونن برن شکایت کنن منم شکایت میکنم حجم دزدی میکنن.:n09: ایران مهد دزدی!:n18:
ArashMiniStar
19-06-2013, 08:24
ای بی شرفا فرم رو پر کردم دوباره برگشت به صفحه لاگین اینو میگه
متاسفانه ارتباط شبکه دچار اختلال می باشد. لطفا لحظاتی دیگر اقدام فرمایید
والا گوگل اینقدر اختلال نداره.بی شرفای دزد بی پدر مادر این همه پول میگیرید چه وضعیه آخه.
ArashMiniStar
19-06-2013, 08:27
الان این یعنی چی؟ دیگه همینو کم داشتم فقط!!
کاربر گرامی : این پیغام خطا به علت عدم تطابق شماره تلفن در حال اتصال به شبکه صبانت با تلفن مورد نظری که قصد اصلاح یا مشاهده اطلاعات آن را دارید برای شما نمایش داده شده است و لذا برای دسترسی به این صفحه از شماره تلفن اصلی اقدام نمائید
ArashMiniStar
19-06-2013, 08:30
عزیزان برای کد ملی اینو وارد کنید کدش معتبر هست که اون صفحه بی همه چیز نیاد :
4709450552 :n30:
برای من 28 و 29 ام از دانلود شبانه نزدیک 2 گیگ کم کردن :n04:
makan.net
19-06-2013, 11:37
برای من 28 و 29 ام از دانلود شبانه نزدیک 2 گیگ کم کردن :n04:
بیشرفها،برا منم تو این 2 شب 2 گیگ پرید،باز خوب شد هر دفعه 1 گیگ بیشتر نداشتم.قضیه چیه؟
zodiac67
19-06-2013, 16:12
بیشرفها،برا منم تو این 2 شب 2 گیگ پرید،باز خوب شد هر دفعه 1 گیگ بیشتر نداشتم.قضیه چیه؟
قضیه دزدیه آقا دزد ! دزد که شاخو دم نداره !
ArashMiniStar
19-06-2013, 16:55
من امشب موقع خواب قطع و وصل میکنم ببینم فردا کم میکنه اینطوری نیمشه فهمید ظاهرا برای پریشب نکرده ولی خوب از این موارد زیاد دیدیم:n13:
آقا من درست نفهمیدم چطور شده
با این داستان جدید دانلود شبانه دهنمونو صاف کرده
دیشب 2 بار تا ساعت 3 بیدار شدم ببینم ازم کم میشه یا نه
این چه وضعیتیه درست کردن ، اونم از گرفتن اطلاعات شخصی ، بازی یکی از بچه ها چند صفحه پیش یه لینک برای دیدن ریز مصر ف داد با اون دیگه اطلاعات شخصی رو نمیگیره ، ولی کلا کارشون خیلی زشته
کسی از سرویس های دیگه اطلاعاتی نداره، شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین ، های وب چطوره ؟ جدید اومده کسی ازش اطلاعاتی نداره؟
تو فکر اینم سرویسمو عوض کنم دیگه اینقدر حرص نخورم
zodiac67
19-06-2013, 21:42
در 3 شب گذشته از ساعت 2 تا 3 از حجمم کم کرده فعلا" برای جلوگیری از به یغما رفتن حجمتون دانلود رو از ساعت 3 به بعد بزارین :n24:
makan.net
19-06-2013, 22:03
برا من از ساعت 1 شروع شد و ترافیکم رو خورد.
منم از 2 می زارم تا 7 این شده وضعم :
Navid_Messi
20-06-2013, 16:28
دوستان دیروز تازه سرویس گرفتم برای اولین باز مشکل نوسان پینگ دارم زنگ میزنم میگن مشکل از مخابراته میخواستم ببنیم شمام مشکل دارین؟
amir-shakh
20-06-2013, 20:04
سلام دوستان من یوزر 7 ساله صبانتم و تا حالا 10 تا یوزر بیشتر معرفی کردم
همیشه سرویس 128 3 ماهه جمعا 9 گیگ و میخرم
و استفاده اینترنتم تو همیشه ثابته هیچوقت چیز جدیدی به کارم اضافه یا کم نشده چون این سیستم کاری و نه دانلود آهنگ و فیلم
همیشه وقتی این سرویسو میخریدم 2 ماه و 20 25 روز میکشید مصرفم تو این 7 سال
اما این دفعه سر 35 روز تموم شده تازه با توجه به اینکه 2 گیگ هم این دفعه هدیه گرفتم یعنی 11 گیگ در 35 روز
ریز مصرفو ک چک کردم دیدم مثلا 1 هفته همش مصرفم 0 بوده یه دفعه واسم 24 ساعت زدن و 1 گیگ احجم مصرفی رد کردم
زنگ زدم پشتیبانی میگه 100% تو همون 24 ساعت 1 گیگ مصرف کردین و تو اون هفته مصرف نداشتین
در صورتی که هرشب من سر کار میرم و گزارشات کاریم هست
خلاصه راهی هست که دنبال کنم یا نه ؟
بدجوری اعصابم خورده
vahidreza2007
20-06-2013, 22:22
اقا من امروز سرویس 3 ماهه 2 مگابایت 3 گیگ ویژه جشنواره رو ثبت نام کردم . طبق قول و قراری که با طرف داشتم حداقل سرعت دانلود رو 400 گفت به من و گفت از این پایین تر نمیاد :n13:
لی الان که این دو سه صحفه اخیر رو خوندم دیدم که دوستان برای دانلود شبانه مشکل داشتند و از حجمشون کم میشد که اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره اصلا .
حالا من موندم چیکار کنم برم تا دیر نشده سرویس رو عوض کنم و از مخابرات سرویس بگیرم یا بمونم با همین صبا نت ( به شرطی که این مشکل شارژ خوردن شبانه اش حل بشه ) چون من فقط به قصد دانلود شبانه این سوریس رو گرفتم تا شب ها بزارم دانلود فیلم وسریال و بازی :n02:
حالا در اخر ممنون میشم اگر از دوستان کسی در مورد ریزه کاری های این صبا نت کمی برام توضیح بده تا یه وقت متضرر نشم . مثلا ریزه کاری های در مورد نحوه مصرف حجم که بشه حجم کمتری استفاده کرد یا اینکه ساعت دانلود شبانه رو چطور تنظیم کنم تا از حجمم نخوره تو شبانه و ریزه کاری هایی مثل این :n16:
bhdanathema
21-06-2013, 00:21
سرعت دانلود شبانه 2 مگ حجمی چقدره دوستان ؟
برای اطلاع دوستان :
من دیشب از ساعت 2 گذاشتم ببینم حجم محاسبه می شه که نشده :
از اونور هم تا خود 7 دانلود می کرده که بازم محاسبه نشده :
بنابراین اونایی که از 2 تا 7 بودن الانم از 2 تا 7 هستن . اما اتفاقی که چند شب پیش افتاد قابل تامله.
نکته ی دیگه سرعت دانلود بود که تا وقتی من بیدار بودم حداکثر به 70 می رسید که من در همین شرایط ماه پیش با 150 راحت دانلود می کردم.
الان وضعیت صبانت چطور هست ؟ آسیاتک که منهدم شد درخواست جمع آوری دادم آیا ارزش داره بیام صبانت یا اینم ترکیده :n02:
armin_punisher6
21-06-2013, 23:10
کسی تهران از مرکز قدس از صبانت هست؟
Hamid_Raga
22-06-2013, 10:02
من از اول این ماه سرعت اینترنتم اومده پایین. از دو هفته ی پیش که دیگه خیلی داغون شده بود. گفتم حالا انتخاباته و دسته صبانت نیست. اما یه هفته هم از انتخابات گذشت بهتر نشد که هیچ، دو سه روزه که اصلا دیگه قابل استفاده نیست. دیروز صبح هم که کلا قطع شده بود تا شب. الان هم (11 صبح شنبه) که سرعت دانلودم که همیشه (غیر از شبانه) روی 120-140 بود شده 20 (در بهترین حالت). :n30:
کسه دیگه ای هم این مشکلو داره یا مشکل از منه؟ مشکل سراسریه یا از صبانته؟
Eliminal
22-06-2013, 10:07
من از اول این ماه سرعت اینترنتم اومده پایین. از دو هفته ی پیش که دیگه خیلی داغون شده بود. گفتم حالا انتخاباته و دسته صبانت نیست. اما یه هفته هم از انتخابات گذشت بهتر نشد که هیچ، دو سه روزه که اصلا دیگه قابل استفاده نیست. دیروز صبح هم که کلا قطع شده بود تا شب. الان هم (11 صبح شنبه) که سرعت دانلودم که همیشه (غیر از شبانه) روی 120-140 بود شده 20. :n30:
کسه دیگه ای هم این مشکلو داره یا مشکل از منه؟ مشکل سراسریه یا از صبانته؟
من که چنین مشکلی که میفرمایید ندارم
ولی کلا سرعت از اینی هم که هست پایین تر خواهد اومد با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان ( البته در ساعات شبانه )
M A S T 3 R
22-06-2013, 10:27
این وضع ساعتی دانلود دیشب
کلا یک ساعت،یک ساعت و نیم آخر سرعت میره روی 150-160 و وقتی به 10-15 دقیقه آخر میرسه سرعت میشه 300-400
البته بعضی شبا اینجوریه بعضی شبا که کلا تعطیل!
armin_punisher6
23-06-2013, 22:04
ساعت رایگان برای رشت چند تا چنده؟
M A S T 3 R
24-06-2013, 16:16
دیشب
بهترین شبی که تا الان تو صبانت داشتم
ولی عجیبه سرعت با idm از هر سایت و لینکی سرعت افتضاحه فقط با تورنت میتونم دانلود بذارم
Hamid_Raga
24-06-2013, 23:42
اینم وضعیت امروز ما:
گفتن فردا قراره درست شه (دیروز هم همینو گفتن البته)
Eliminal
24-06-2013, 23:50
اینم وضعیت امروز ما:
گفتن فردا قراره درست شه (دیروز هم همینو گفتن البته)
شما کجا زندگی میکنید؟
جالبه من الان حدود 3 ساله که اینترنت پرسرعت دارم و همش هم از صبانت بود ( البته یک ماه رفتم مخابرات که اینقدر از مخابرات ناراضی بودم که سریع دوباره برگشتم صبا ! )
توی این سه سال من هیچ وقت حداقل توی سرعت روزانه مشکل نداشتم ( به جز اون هفته ی بعد از انتخابات سال 88 که اونم دست صبا نبود دیگه ، از بالا بود ) ، ولی خب درسته شبا مشکل داره و بعضی شبا کم دانلود بعضی شبا خوب... ( مثلا توی ماه رمضون کلا شبانه تعطیله که همه جا اینطوریه!)
و اینکه خب یکم صبا دزدم هست بعضی وقتا...
ولی کلا مشکل سرعت نداشتم خیلی!
Hamid_Raga
25-06-2013, 11:01
شما کجا زندگی میکنید؟
جالبه من الان حدود 3 ساله که اینترنت پرسرعت دارم و همش هم از صبانت بود ( البته یک ماه رفتم مخابرات که اینقدر از مخابرات ناراضی بودم که سریع دوباره برگشتم صبا ! )
توی این سه سال من هیچ وقت حداقل توی سرعت روزانه مشکل نداشتم ( به جز اون هفته ی بعد از انتخابات سال 88 که اونم دست صبا نبود دیگه ، از بالا بود ) ، ولی خب درسته شبا مشکل داره و بعضی شبا کم دانلود بعضی شبا خوب... ( مثلا توی ماه رمضون کلا شبانه تعطیله که همه جا اینطوریه!)
و اینکه خب یکم صبا دزدم هست بعضی وقتا...
ولی کلا مشکل سرعت نداشتم خیلی!
من تهرانم. شما مشهدی و اینجوری که من از این تاپیک فهمیدم، مشهدیا از صبا نت خیلی راضیند.:n02: البته منم اولین باره (بعد از یک سال که از صبا نت اینترنت گرفتم) که اینقدر باهاش به مشکل خوردم. قبلا هر وقت سرعت کم میشد -اونم نه در این حد- بعد از چند ساعت یا فوقش یه روز درست میشد. اما ایندفعه اینترنت از دو هفته قبل از انتخابات کند شده بود. بعد از انتخابات چند روزی به حالت اولیه برگشت و سه چهار روز هم هست که دیگه وحشتناک شده. پشتیبانی میگه اختلال توی پهنای باندشونه و بزودی درست میشه ما هم که فعلن منتظریم.:n27:
Hamid_Raga
25-06-2013, 21:53
سه شنبه:
سرور کرج:
سرور فرانکفورت:
پشتیبانی چند روزه اسرار داره تا چند ساعت دیگه درست میشه!
فکر کنم دارن اینترنت ملی رو امتحان میکنند رو من!
Armin.Computer
25-06-2013, 22:03
سه شنبه:
سرور کرج:
سرور فرانکفورت:
پشتیبانی چند روزه اسرار داره تا چند ساعت دیگه درست میشه!
فکر کنم دارن اینترنت ملی رو امتحان میکنند رو من!
پینگ با سرور داخلی خیلی زیاده
معمولا بین 40-80 هست
Hamid_Raga
25-06-2013, 23:21
پینگ با سرور داخلی خیلی زیاده
معمولا بین 40-80 هست
کلاً همه چی غیر معمولیه. از یه سرور خاص که دانلود میکنم سرعت درسته، از یه سروره دیگه دانلود میکنم سرعت 2 کیلوبایته. بعضی سایتا سریع لود میشه بقیه اصلا لود نمیشه. پیشتیبانی هم که اصلا نمیزاره حرف بزنم. تا میگم مشکل سرعت دارم میگه واسه بقیه یوزرها کلا قعطه! اختلال سراسریه، تا سه - چهار ساعت دیگه درست میشه. نمیدونم دیگه چیکار کنم:n28:
mohammad2O
26-06-2013, 00:13
از دوستان کسی اینجا شیرازی هست که صبانت داشته باشه؟؟؟
سلام دوستان
امشب انگار سرعتارو کشیدن پایین ؟
برای بقیه هم همینطوره؟
amir-shakh
26-06-2013, 02:17
سلام دوستان کسی از نرم افزار خاصی برای اینکه از حجم مصرفیش و محاسبه کنه استفاده میکنه آخه این صبانت زده در دزدی عجیب داره از یوزر من دزدی میکنه
اصلا پاسخگو نبستند
Hamed DC
26-06-2013, 09:44
سلام دوستان کسی از نرم افزار خاصی برای اینکه از حجم مصرفیش و محاسبه کنه استفاده میکنه آخه این صبانت زده در دزدی عجیب داره از یوزر من دزدی میکنه
اصلا پاسخگو نبستند
سلام.
یکی از بهترینها:
BWMeter
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
zodiac67
26-06-2013, 21:47
سلام دوستان
امشب انگار سرعتارو کشیدن پایین ؟
برای بقیه هم همینطوره؟
اره برای منم کم شده نسبت به قبلا" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
26-06-2013, 21:50
اره برای منم کم شده نسبت به قبلا" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه....
سلام كسي ميدونه شماره نمايندگي اصفهان چنده؟؟؟ اينه؟؟6288632
armin_punisher6
27-06-2013, 15:12
ساعت رایگان برای رشت چند تا چنده؟
کسی نمیدونه؟
.:Bardia:.
27-06-2013, 16:25
کسی نمیدونه؟
1 تا 6 .:n06: :n06::n06:
چرا اینترنت سرعتش مثل دیال آپ شده؟
همش تایم اوت و سرعت دانلود در حد دیال آپ ؟
باز کسی لنگر انداخته رو کابل ؟
سرعت من تا 2 روز پیش 4 مگ بود الان توی روز نمیشه یک صفحه رو باز کرد !
vahidreza2007
27-06-2013, 18:39
اقا من یه اشتباهی کردم رفتم سرویس 2 مگابایت از صبانت گرفتم و قبل از گرفتم یارو قول داد سرعت بین 400 تا 500 باشه ! ولی علاوه بر مشکلات زیادی که برای وصل کردن این سرویس داشتم وقتی وئصل شد دیدم سرویس روی 512 بسته شده و سرعت از 50 بالاتر نمیره !!! که بعد کلی خر فهم کردن پشتیبانی سرویس رو بردن رو 4 مگ مگ بستن ولی سرعت دانلود روی 220 رفت نهایتش که طرف قول داد از شنبه سرعت رو حداقل برام 400 ببنده ! ( خوب وقتی نمی تونی همچین سرعتی رو بدی بی خود می کنی قولش رو میدی )
الان واقعا میگم چرا از مخابرات نگرفتم سرویس اولترا رو من که الان سیستم اول خودم با اولترا حدود شبی 9 تا 10 گیگ بر میداره ولی این دیشب با زور 2 گیگ به زور بر داشته !!!!!!!!!! فقط منتظرم این 3 ماه تموم بشه تا جمعش کنم برم اینم از مخابرات بگیرم ( فقط اگر شنبه سرعتم بالا نره میرم پدرشون رو در میارم و پولم رو میگیرم و سرویسشون رو جمع آموری می کنم . )
راهنمایی بفرمایید:n16:
27-06-2013, 20:52
اقا من یه اشتباهی کردم رفتم سرویس 2 مگابایت از صبانت گرفتم و قبل از گرفتم یارو قول داد سرعت بین 400 تا 500 باشه ! ولی علاوه بر مشکلات زیادی که برای وصل کردن این سرویس داشتم وقتی وئصل شد دیدم سرویس روی 512 بسته شده و سرعت از 50 بالاتر نمیره !!! که بعد کلی خر فهم کردن پشتیبانی سرویس رو بردن رو 4 مگ مگ بستن ولی سرعت دانلود روی 220 رفت نهایتش که طرف قول داد از شنبه سرعت رو حداقل برام 400 ببنده ! ( خوب وقتی نمی تونی همچین سرعتی رو بدی بی خود می کنی قولش رو میدی )
الان واقعا میگم چرا از مخابرات نگرفتم سرویس اولترا رو من که الان سیستم اول خودم با اولترا حدود شبی 9 تا 10 گیگ بر میداره ولی این دیشب با زور 2 گیگ به زور بر داشته !!!!!!!!!! فقط منتظرم این 3 ماه تموم بشه تا جمعش کنم برم اینم از مخابرات بگیرم ( فقط اگر شنبه سرعتم بالا نره میرم پدرشون رو در میارم و پولم رو میگیرم و سرویسشون رو جمع آموری می کنم . )
400 میتونه بده .
به یکی از آشنا های من داده .
البته شاید وضع اینجا با شهر شما فرق کنه ...
hoseinsps
28-06-2013, 10:05
400 میتونه بده .
به یکی از آشنا های من داده .
البته شاید وضع اینجا با شهر شما فرق کنه ...
من اهوازم و سرعتم با 2mb حدودا 550kb
ولی چون واسه اهواز نا محدود نداره میخوام 1mbنا محدود از مخابرات بگیرم
Armin.Computer
28-06-2013, 12:44
من اهوازم و سرعتم با 2mb حدودا 550kb
ولی چون واسه اهواز نا محدود نداره میخوام 1mbنا محدود از مخابرات بگیرم
شبانه هم همین سرعت رو میده؟
personal
28-06-2013, 13:03
شبانه هم همین سرعت رو میده؟
آقا منم همینو میخوام بدونم که صبانت برا شما که روزی 500 میده شبا چقده لطفا پاسخ بدید میخوام تازه مشترکشون بشم
:n16:
Armin.Computer
28-06-2013, 13:09
آقا منم همینو میخوام بدونم که صبانت برا شما که روزی 500 میده شبا چقده لطفا پاسخ بدید میخوام تازه مشترکشون بشم
من از صبانت ندارم
فقط واسه اطلاع از ایشون پرسیدم :دی
28-06-2013, 14:20
شبانه اصلا Stable نیست .
گاهی اوقات مثل روز ، گاهی اوقات در حد Dial-UP .
amirharry
28-06-2013, 15:52
وضعیت صبانت چطوره؟
من بعد از 5 سال مهرماه از صبانت جدا شدم.همون موقع بود که یوزرنیم و پس شبانه رو برداشته بود.حالا بعد از تست کردن اکثر شرکت ها می خوام برگردم.الان اوضاع نسبت به اون موقع چه تغییری کرده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Eliminal
28-06-2013, 20:29
آقا جالبه...
من 42 گیگ حجم داشتم ولی الان شده 47 گیگ....:n02:چیکار دارن میکنن؟!
توی این چند وقت شک داشتم که اضافی دارن حساب میکنن...ولی نه اینقدر دیگه!
صبانت برای مشهد بهترینه از لحاظ سرعت به هر حال!
Hamid_Raga
03-07-2013, 12:12
نتیجه تست سرعت امروز من در speedtest.ir :
دیروز زنگ زدم پشتیبانی بعد از ده بار تست سرعت گرفتن توضیح دادن به این و اون، نفر آخر که بهش وصل شدم و شرایطم رو توضیح دادم یکی دو دیقه پشت خط فکر کرد آخرشم گفت پهنای باندمون تموم شده درخواست افزایش دادیم موافقت نکردن. بهش میگم حالا من باید چیکار کنم؟ میگه باید صبر کنی. میگم تا کی؟ میگه معلوم نیست. میگم یعنی به زودی حل میشه؟ میگه نه پروسه زمان بریه!
من اطلاعاتی درباره شبکه ندارم اما فکر نمیکنم مشکل از پهنای باند باشه. بعضی از سرور های خارجی سرعت دانلود حدود 70 شده (قبلا حدود 130 بود) بعضی ها 1. اگه مشکل پهنای باند بود باید همه سرورها به یک اندازه کند میشد. اگه میگفتن مشکل یک ماه دیگه حل میشه یا حتی میگفت نمیدونم مشکل چیه باز یه کاریش میکردم. اما حالا که خودشون با زبون بی زبونی دارن میگن درست نمیشه و همینی هست که هست، دیگه به فکر رفتن از صبانت افتادم. واقعا از دردسرهای گرفتن یه سرویس جدید بیزارم اما همونطور که میبینید این سرویس فعلی هیچ استفاده ای برام نداره و معلوم هم نیست کی درست بشه.
قبل از این افت سرعت، سرعت دانلود روزانه ام 130-140 بود. شبانه هم شبی حدوداً 1.5 گیگ دانلود میکردم. ماهی هم 30 تومن پول شارژ خط رو میدادم. اگه با این همین شرایط جای دیگه ای رو میشناسین لطفا معرفی کنید. (اگه با مودم صبانت هم سازگار باشه چه بهتر)
naraqi110
03-07-2013, 14:03
سرعت من رو:
اصلاچيزي بنام ثبات دراينترنت ايران وجودنداره سرعت روز عالي سرعت شب پايين سرعت شبانه متغير تر
ArashMiniStar
03-07-2013, 14:38
سرعت برای منم مث قبل شده:n15:
برای منم از دوشنبه پیش سرعت آمده روی 1 مگ و حداکثر سرعت 120 هست
جالبه برای من هم چند روزیه سرعت نصف شده تقریبا
قبلا روی دو مگ بود
روحانی مچکریم:n02:
Eliminal
04-07-2013, 11:26
دوستان هرچی دانلود شبانه دارید انجام بدید...که با رسیدن به ماه رمضان شبانه کلا مرخص میشه!
amin_v30
04-07-2013, 11:59
دوستان سرعت 2مگ تو ساعت دانلود شبانه چقدر هست تو تهران؟
با تشکر
M A S T 3 R
04-07-2013, 12:04
چند روز بوده شبا میشد تا 3-4 گیگ هم گرفت...
باز دوباره برگردوندن به همون سرعت 90-100:n27::n23:
که اونم شانسیه یه شب دور و بر 70-60 میچرخه یه شب 90-10
aliartshow
05-07-2013, 11:10
چرا غیر فعال کردن شبانه رایگان رو غیرفعال کردن؟؟
برا شما هم همینطوره؟
M A S T 3 R
05-07-2013, 18:33
دوستان راهی،ترفندی چیزی برای اینکه زودتر پورت رو خالی کنند نمیدونند؟
MJ assassins creed
05-07-2013, 20:34
سلام.
بچه ها سرعت شبانه صبا تو قم چطوره؟هر شب چقدر میشه دانلود کرد؟خیلی وقته شبانه استفاده نکردم نمی دونم چطوره.
arman1133
06-07-2013, 01:40
سلام به دوستان.چند شبی هست که سرعت شبانه افتضاح شده.من حدود 2 سال وایمکس ایرانسل داشتم یه خوبی داشت هیچوقت سرعتش کم و زیاد نمیشد.اما یک ماه و نیم اومدم به صبا و خریت کردیم 2 مگ ماهی 10 گیگ گرفتیم.روزای اول 5 تا لینک همزمان میزاشتم تا 430 -450 تا میگرفت.منم خرکیف.اما بعد یک ماه اول همه چی عوض شد منی که شبه 7 تا 7.5 گیگ به راحتی میگرفتم حالا با 5 تا لینک همزمان نهابتاً 2 گیگ میگیرم.من روزی که گرفتم شرظ کردم که دانلود شبانه براممهمه و ماهی 56 هزار هم دارم میدم با این اوصاف باید برگشت به همون ایرانسل خودمون.با این کارا فقط مشتریانشون را از دست میدن.
sadegh_195
06-07-2013, 15:22
سلام دوستان
سرویس 128 صبا نت برای دانلود چه جوریه؟تائید میکنید؟
با توجه به اینکه میخوام کمترین هزینه رو داشته باشه و رو دانلود شبانه هم بخوایم حساب کنیم!
سلام به همه دوستان
من 5 سال هست که از صبانت استفاده میکنم
تو این 5 سال همیشه سرویس 9 گیگ سه ماهه میگرفتم
و معمولا 5 تا 10 روز مونده به پایان مدت حجمم تموم میشد، بعضی وقت ها هم تا آخرین روز شارژ داشتم
ولی اخیرا ، و مخصوصا 2 دوره اخیر خیلی سریع شارژم تموم میشه جوری که این دو دوره به 2 ماه هم کیشده نمیشه که شارژم تموم میشه
هفته پیش هم یه شارژ 1 ساله 50 گیگ خریدم ، چون به صبانت اعتماد داشتم همش به این فکر مکردم که یکی از سیستم ها داره آپدیت میکه ( چون به 3 تا سیستم وصله) یا این که کسی پسوورد وای فای رو پیدا کرده و ...
معمولا هم میزان مصرفم رو چک نمیکردم ، ولی این مدت هی چک میکنم ، برام خیلی جای سوال داره یه روز که مصرفم خیلی کم بود 245 مگ ازم کم شد، که هنوز نفهمیدم چرا
ولی تو این چک کردن هام به یه مورد جالب برخوردم
همون طور که میبینید تو یه بازه زمانی 2 بار ازم حجم کم شده،
از دیشب تا حالا هم چند بار با صبانت تماس گرفتم ، اول که زیر بار نمیرفتن ، بعضیهاشون گوشیو قطع میکردن:n04: تا بالاخره امروز یکیشون گفت مشکل نرم افزاریه و 245 مگ به حجمم اضافه میکنن که هنوز هم اضافه نشده:n13:
هنوز نمیدونم مشکل این که اینقدر زیاد ازم حجم کم میشه چیه :n15:
ولی همین مشکل میتونه بخش بزرگی از حجمو از بین ببره
لطفا شما هم ریز مصرفتونو به دفعات چک کنید که اینجوری حجمتون دزدیه نشه ، لطفا اگه کسی مورد مشابهی داره بگه و اگه موارد زیاده شکایت کتبی به مراجع قانونی انجام بدیم
Hamed DC
08-07-2013, 12:18
سلام دوست عزیز.
شما برای دانلد شبانه، حتما 10دقیقه بعد و 10 دقیقه قبل از زمان رایگان برای روشن کردن مودم اقدام کنید.
من قبلا پیش از زمان شروع دانلود رایگان مودم رو روشن میکردم و حجمم نصف میشد!!! جالبش به این بود که این کمبود حجم توی بازه رایگان ثبت نمیشد و همش توی بازه غیر رایگان بودش!!!
سلام دوست عزیز.
شما برای دانلد شبانه، حتما 10دقیقه بعد و 10 دقیقه قبل از زمان رایگان برای روشن کردن مودم اقدام کنید.
من قبلا پیش از زمان شروع دانلود رایگان مودم رو روشن میکردم و حجمم نصف میشد!!! جالبش به این بود که این کمبود حجم توی بازه رایگان ثبت نمیشد و همش توی بازه غیر رایگان بودش!!!
من مودمم دائم روشنه و تنظیم کردم از 2 و 10 دقیقه شروع کنه تا 6 و 50 دقیقه
یکی میگفت حتما باید مودم خاموش و روشن بشه تا شبانه حساب بشه ولی از پشتیبانی پرسیدم گفت نیازی نیست!!؟
الان کسی میدونه ؟ کدوم درسته؟؟؟:n27:
Hamed DC
08-07-2013, 19:00
من مودمم دائم روشنه و تنظیم کردم از 2 و 10 دقیقه شروع کنه تا 6 و 50 دقیقه
یکی میگفت حتما باید مودم خاموش و روشن بشه تا شبانه حساب بشه ولی از پشتیبانی پرسیدم گفت نیازی نیست!!؟
الان کسی میدونه ؟ کدوم درسته؟؟؟:n27:
دوست خوبم، نکته اول: یک مشت انسان گیچ(بلا نسبت شما) ریختن توی این پشتیبانی شرکتها. به هیچ وجه به حرفشون گوش نده.
اونها مگه بدشون میاد شما حجمتون زود تموم شه!!!
من خودم سر این موضوع کلی حجم از دست دادم تا به این نتیجه رسیدم.
این حضرات دزد پنل رو هم دستکاری میکردن. طوری که یه بار از پنلم عکس گرفتم و شدیدا باهاشون دعوام شد و از اون موقع به بعد دیگه از این کارها ندیدم ازشون!!!
شما در وهله اول از نرم افزارهای تعیین میزان مصرف، استفاده کن تا بتونی دقیق مصرفت رو مدیریت کنی. و هیچوقت برای دانلود قبل از بازه مودم رو روشن نکن!
چون مودم باید ای پی جدید بگیره و اگر بدشانسی بیاری و آی.پیش نره روی رایگان، کل دانلودی اونشبت رو میزنن به پای مصرفت توی بازه های غیر رایگان.
خدا حافظ ای حروم خ... اعظم
خداحافظ ای دزد برتر
خداحافظ ای .......
دوستان بالاخره منم رفتم.
صبانت برات ارزوی بدبختی و ورشکستگی و فلاکت میکنم
sent from my LWW
خدا حافظ ای حروم خ... اعظم
خداحافظ ای دزد برتر
خداحافظ ای .......
دوستان بالاخره منم رفتم.
صبانت برات ارزوی بدبختی و ورشکستگی و فلاکت میکنم
sent from my LWW
واقعا خوب کاری کردی،
احساس میکنم سرم کلاه رفته ، دو دوره حجمم خیلی زود تموم شد ، فکر میکردم مصرف خودم رفته بالا حالا یک ساله گرفتم ولی الان دیدم دارن ازم حجم میدزدن و برای هر دزدیشون باید دو سه روز دعوا کنم تا بلکه پس بگیرمش،
هنوز که هنوزه حجمم بر نگشته
تو یه بازه 2 بار ازم حجم کم شده،
تو روز روشن دارن دزدی میکنن
میزان مصرف من هم اصلا با استفاده ای که میکنم جور در نمیاد ،
چیکار کنم؟
میشه جایی شکایت رسمی کرد؟
شاهکار صبانت در حمایت از حقوق مصرف کننده
همونطور که تو پستای قبلی گفتم ، بعد از 3 روز استفاده از سرویس جدیدم ، متوجه اشتباه 250 مگی در محاصبه ریز مصرفم شدم
و از 3 روز پیش هر روز چندین بار با صبانت تماس گرفتم و هر روز یه چیزی میگن
و امروز هم نقطه اوجش بود
وقتی زنگ زدم و گفتم چرا این حجمی که اشتباه کم کردید به حسابم بر نمیگرده در جواب میگن ما نمیتونیم 250 مگ به شما برگردونیم شما باید صبر کنی اشتباه حسابت به 1 گیگ برسه و اونموقع تماس بگیر تا به حسابت واریز کنیم
خب این یعنی چی ، ؟ یعنی من باید صفحه ریز مصرفم رو هوم پیج کنم لحظه به لحظه چکش کنم و یه فایل هم برای اشتباهات صبانت درست کنم و اشتباهات اساتید صبانت رو جمع بزنم و هر یکی دو هفته با کلی اعصاب خوردی ازشون پس بگیرم
خدایا چه غلطی کردم حساب یک ساله گرفتم ،
راهی هست بشه حسابو کنسل کرد و پولشو پس گرفت؟:n28:
این چه وضعشه؟
یعنی چی ؟
شما که مطمئنی خوب یه تایپیک جدا بزن تا بقیه هم آشنا بشن و یه وقت به سرشون نزنه بیان این طرفا(توی فرومهای دیگه هم اطلاع بده)
در ضمن به سازمان تنظیم مقررات هم اطلاع بده و شکایت کن
اگه بیشتر خواستی پیگیر بشی به چند تا خبرگزاری مرتبط هم اطلاع بده
PSYCHO_MAN
09-07-2013, 18:35
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعت تو مرورگر و تک کانشکن تو ساعات عادی چقدره براتون ؟
مال من که افتضاح شده برای شما هم همینطوره؟ روز به روز داره بدتر میشه کیفیت اینترنت خارجی
اینترنت ملی همینه دیگه شاخ و دم نداره
and-roid2
09-07-2013, 18:38
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعت تو مرورگر و تک کانشکن تو ساعات عادی چقدره براتون ؟
مال من که افتضاح شده برای شما هم همینطوره؟ روز به روز داره بدتر میشه کیفیت اینترنت خارجی
اینترنت ملی همینه دیگه شاخ و دم نداره
تا به حال پینگ صفر برای سرور داخلی ندیده بودم....:n02:
M A S T 3 R
10-07-2013, 07:41
سرعت شبانه افتضاح شده
شبی 500-400 مگ بیشتر نمیشه گرفت:n29:
پینگم که از 24 ساعت خدا 20 ساعتش افتضاحه
farzad02
10-07-2013, 08:38
نمی دونم دقت کردید یا نه. قبلا وقتی حجم تموم میشد، همچنان می تونستیم از اینترنت شبانه استفاده کنیم
دیروز من اطلاع نداشتم و حجم اینترنت خونه تموم شده
گذاشتم که سحر شارژ کنم. دیدم اصلا اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده و همش پیام اتمام حجم میده :n13:
مودم رو هم خاموش کردم که دوباره ip بگیره و اصلا تفاوتی نکرد
با این حساب امکان دزدی از حجم روزانه وجود داره.........
نمی دونم دقت کردید یا نه. قبلا وقتی حجم تموم میشد، همچنان می تونستیم از اینترنت شبانه استفاده کنیم
دیروز من اطلاع نداشتم و حجم اینترنت خونه تموم شده
گذاشتم که سحر شارژ کنم. دیدم اصلا اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده و همش پیام اتمام حجم میده :n13:
مودم رو هم خاموش کردم که دوباره ip بگیره و اصلا تفاوتی نکرد
با این حساب امکان دزدی از حجم روزانه وجود داره.........
بعله
این مورد رو تو سایتشون هم نوشتن و اصلا هم خجالت نمیکشن
دزدی از حجم هم کاملا ثابت شده (عکس ریز مصرفمو صفحه قبل گذاشتم)
به شما توصیه میکنم حالا که حجمت تموم شده سرویستو عوض کنی و خودتو راحت کنی
Saeed7Star
10-07-2013, 14:10
سرعت شبانه ترکیده
من دیشب تونستم 200 مگابایت بگیرم !!:n27:
ArashMiniStar
10-07-2013, 14:29
دوستان خیلی وقته صبا اینطوری شده شارژت که تموم بشه اجازه نمیده.خیلی شبانه خراب شده دیگه شروع شد
دوستان عزیز لطفا ریز مصرف خودتون رو چک کنید
من به دلیل اشتباهات فاحشی که در ریز مصرفم دیدم ، ریز مصرف 4 ماه گذشتم رو چک کردم و دیدم تقریبا بین هر 2 تا ردیف ریز مصرف مقداری هم پوشانی ( از 4 5 دقیقه تا 30 ، 40 دقیقه ) وجود داره
در این بین هم شارژ های 200 300 مگی دو بار حساب میشه
مثلا خرداد ماه رو چک میکردم که دیدم 350 مگ اشتباه وجود داره
لطفا شما هم پیگیری کنید ببینید برای شما هم پیش اومده یا نه؟
kiakhafan
10-07-2013, 18:43
من یه سوال دارم
من تهران منطقه 5 زندگی میکنم
تا قبل از اینکه بیام این مطالب راجب صبانت رو بخونم میخواستم از صبانت اینترنت بگیرم ولی بعد از این مطالب یکم در این باره شک کردم الان هم مخابرات 256 دارم و به زور یه پیج وامیکنم
به نظرتون صبانت بگیرم خوبه در ضمن دانلود شبانه هم میخوام
خواهشا کمک کنید
من یه سوال دارم
تا قبل از اینکه بیام این مطالب راجب صبانت رو بخونم میخواستم از صبانت اینترنت بگیرم ولی بعد از این مطالب یکم در این باره شک کردم الان هم مخابرات 256 دارم و به زور یه پیج وامیکنم
خواهشا کمک کنید
دوست عزیز اگه پارسال ازم میپرسیدی 100% بهت میگفتم صبانت بگیر ، ولی الان صبانت رو سرازیریه و داره افت میکنه
خودت میتونی چند صفحه قبل رو بخونی ببینی بچه ها چه مشکلاتی دارن
برای من سرعت صبانت بد نیست ، ولی شما که دانلود شبانه برات مهمه با این وضعیتی که صبانت داره نمیتونی با خیال راحت از اینترنت شبانه استفاده کنی ، همیشه باید نگران این باشی که دانلود شبانت ممکنه به حساب روزانه حساب بشه
اینجوری که من از دوستام شنیدم این روزا کاربرای پارس آنلاین از کاربرای سرویس های دیگه ( در تهران ) راضی تر به نظر میرسن ، البته باز تحقیق کن
ولی در مورد صبانت منی که 5 ساله ازش استفاده میکنم میگم این روزا حال خوشی نداره رو دیوارش یادگاری ننویس
and-roid2
10-07-2013, 21:04
صبانت وضعیت پینگ و سرعت وبگردیش خوبه اما شبانش همونطور که دوستان میگن حساب کتاب نداره!
از اونطرف اسیاتک شبانش نسبتا خوبه(2مگ معمولا شبی 2.8 گیگ میشه گرفت با سرعتی بین 100 تا 124) ولی پینگ و سرعت وبگردیش اصلا اصلا تعریفی نداره!!!!
PSYCHO_MAN
10-07-2013, 21:33
من یه سوال دارم
خواهشا کمک کنید
من مرکز کاشانیم قبل عید خوب بود . از بعد عید کم کم شروع کرد به افت تا الان از بعد انتخابات که دیگه شورش دراومده .بعضی روزا اینقدر غیر قابل تحمل میشه که میخوام همون لحظه درخواست جمع آوری بدم. گرچه isp های دیگه هم که بودم اوضاعم بهتر از الان نبود هر کدوم به یه شیوه ای بازی درمیوردن و کلا شرکت با کیفیت انگار وجود نداره.
صفحه قبل تست سرویسم رو گذاشتم ببینید تفاوت اینترنت خارجیش رو با داخلی پیج باز کردنش هم همینه تازه از اینم بدتر.
البته مثه اینکه اینروزا مشکل پهنای باند خارجی هم دارن حالا گفتن حل میکنن تو این چند روز (بعیده:n27:)
سلام دوستان ،
عزیزانی که از صبانت سرویس میگیرید خواهش میکنم ریز مصرفتون رو چک کنید
من هر چی بیشتر به ریز مصرفم نگاه میکنم ، توش بیشتر اشتباه پیدا میکنم
قبلا مواردی از همپوشانی ها و موارد دیگه رو گذاشته بودم
ولی امروز دیدم در جمع ریز مصرف هم اشتباه وجود داره!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
که به غیر از 540 مگ اشتباه در محاصبه دوبرابر مصرف مواردی از همپوشانی های چند دقیقه ای هم وجود داره
و در نهایت در جمع کل نوشته شده 1203 ولی اگه جمع ببندید میبینید که جمعش میشه 1193 مگ که 10 مگ هم اینجا اشتباه داره
این موارد شاید زیاد به نظر نرسه ( به جز 540 مگابایتش ) ولی در مجموع باعث میشه چیزی در حدود 20 از حجم مشتریان زودتر تموم بشه ،
کسی راه حلی به نظرش نمیرسه؟
(سایت آپلود غیر فعال شده برای همین نتونست عکسش رو هم بزارم)
سلام دوستان ،
عزیزانی که از صبانت سرویس میگیرید خواهش میکنم ریز مصرفتون رو چک کنید
من هر چی بیشتر به ریز مصرفم نگاه میکنم ، توش بیشتر اشتباه پیدا میکنم
قبلا مواردی از همپوشانی ها و موارد دیگه رو گذاشته بودم
ولی امروز دیدم در جمع ریز مصرف هم اشتباه وجود داره!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
که به غیر از 540 مگ اشتباه در محاصبه دوبرابر مصرف مواردی از همپوشانی های چند دقیقه ای هم وجود داره
و در نهایت در جمع کل نوشته شده 1203 ولی اگه جمع ببندید میبینید که جمعش میشه 1193 مگ که 10 مگ هم اینجا اشتباه داره
این موارد شاید زیاد به نظر نرسه ( به جز 540 مگابایتش ) ولی در مجموع باعث میشه چیزی در حدود 20 از حجم مشتریان زودتر تموم بشه ،
کسی راه حلی به نظرش نمیرسه؟
(سایت آپلود غیر فعال شده برای همین نتونست عکسش رو هم بزارم)
من گیم نت دارم با 20 عدد سیستم . اوایل فقط 2 ما 60gb شارج میکردم . کم کم رسید به ماهی 60gb و در اواخر 12-13 روز 60GB یه روز به این نتیجه رسیدم که کلان شارج مصرف نکنم و بیبنم ایا بازم کم میشه یا نه که بله دیدم بازم حجم واسه خودش کم شده . دیگه قضاوت با خدتون به قول پشتبانی پسورد رو عوض کنین اینم شد جواب ؟ پس تا حالا که کم شده چی ؟ به هر حال یکم منطقی فکر کنی و از درو برت پرسو جو کنی میبینی اکثرا این مشکل رو دارن .
دوستم که سه ماهه 15GB زده بود و هنوز مودم رو بلد نبوده نصب کنه دیده حجمش 6GB کم شده .
zodiac67
13-07-2013, 00:44
من گیم نت دارم با 20 عدد سیستم . اوایل فقط 2 ما 60gb شارج میکردم . کم کم رسید به ماهی 60gb و در اواخر 12-13 روز 60GB یه روز به این نتیجه رسیدم که کلان شارج مصرف نکنم و بیبنم ایا بازم کم میشه یا نه که بله دیدم بازم حجم واسه خودش کم شده . دیگه قضاوت با خدتون به قول پشتبانی پسورد رو عوض کنین اینم شد جواب ؟ پس تا حالا که کم شده چی ؟ به هر حال یکم منطقی فکر کنی و از درو برت پرسو جو کنی میبینی اکثرا این مشکل رو دارن .
دوستم که سه ماهه 15GB زده بود و هنوز مودم رو بلد نبوده نصب کنه دیده حجمش 6GB کم شده .
کاملا" تایید میشه برای منم حدود 5/6 گیگ تا حالا رفته رو هوا !
من مرکز کاشانیم قبل عید خوب بود . از بعد عید کم کم شروع کرد به افت تا الان از بعد انتخابات که دیگه شورش دراومده .بعضی روزا اینقدر غیر قابل تحمل میشه که میخوام همون لحظه درخواست جمع آوری بدم. گرچه isp های دیگه هم که بودم اوضاعم بهتر از الان نبود هر کدوم به یه شیوه ای بازی درمیوردن و کلا شرکت با کیفیت انگار وجود نداره.
صفحه قبل تست سرویسم رو گذاشتم ببینید تفاوت اینترنت خارجیش رو با داخلی پیج باز کردنش هم همینه تازه از اینم بدتر.
البته مثه اینکه اینروزا مشکل پهنای باند خارجی هم دارن حالا گفتن حل میکنن تو این چند روز (بعیده:n27:)
والا من خونه صبانت دارم و مغازه که گیم نت هست هم صبانت داشتم ولی طی جریاناتی که در پست بالا گفتم کلا صبانت رو از مغازه جمع کردم و مخابرات گرفتم ولی واقعا چیزی که خیلی خیلی خیلی جالبه روز هایی که صبانت داغون مثل همین روزا مخابرات وضعیتش عالیه یعنی از چیزی که هست فراتره . زنگ زدم پشتبانی سره این جریان شدید افت سرعت که گفتن سراسری در کل ایرانه که البته مخابرات اینجوری نیست . طبق یه اخبار دیگه که راستو دروغش با خودتون گفتن بعد از گرونی های اخیر دلار در 1 سال گذشته هیچ ISP قیمت هارو بالا نبرده ولی بجاش تعداد share رو زیاد کردن . که مثلا صبانت 1 به 4 هست یعنی از یک پورت 2MB تعداد 4 نفر همزمان کار میکنند . و جدید چیزی که من تو پینگ گرفتن دیدم اینکه یه دفعه در اوضاع بسیار عالی پینگ میبنی پینگ سر به فضا میزنه مثل اینکه شما در حال پینگ گرفتن باشی و بری speedtest.net یه تست بگیری و میبنی ping بالا رفته . به هر حال صحبت طولانی نشه اینجور که بوش میاد تعداد share از 1 به 4 بالاتر شده .
به هر حال سره جمع کردن پورت عجله نکن و چند وقت دیگه صبر کن و اگه دیدی ادامه داره یعنی اون اخبار تقریبا درسته و باید از یک ISP دیگه گرفت . مثلا یک ISP که کیفیت رو توش فاتحه نخونن بلکه پلشون رو بگیرن .
روزانه صبانت چه سرعت و پینگی میده ؟
makan.net
13-07-2013, 11:48
روزانه صبانت چه سرعت و پینگی میده ؟
چند مدته که افتضاح شده.همین الان که دارم تایپ میکنم پینگم با گوگل بالای 1000 هست و یه خط در میون تایم اوت دارم.
من حدودا یه ماه پیش از صبانت گرفتم روزای اول خیلی خوب بود پینگ با سرور های خارجی حدود 130 140 بود ولی الان همش بالای 370 380 هست
مال بقیه هم همین طوره یا فقط مال من این طور شده؟
makan.net
13-07-2013, 13:01
من حدودا یه ماه پیش از صبانت گرفتم روزای اول خیلی خوب بود پینگ با سرور های خارجی حدود 130 140 بود ولی الان همش بالای 370 380 هست
مال بقیه هم همین طوره یا فقط مال من این طور شده؟
برا منم همینطوره.هیچ بازی آنلاینی نمیشه کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.