مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
skimoo_m
02-09-2010, 12:03
سلام.
من که دیگه از صبانت خسته شدم.
شبا که 20 مگابایت به زور میگیریم. روزها هم که مثل سابقش نیست و هم پینگ افزایش پیدا کرده هم ریت دانلود کاهش یافته.
من رفتم شاتل صحبت کردم و با چیزایی که از دوستام شنیدم می خواهم برم ECO 128 شاتل بگیرم.
ما که مشهد زندگی میکنیم کلا سرویس ها خیلی بهتر از بقیه جاهاست.
شاتلم دوستان شبی حداقل 1500 مگابایت دانلود دارن. پینگش خیلی خوب نیست ولی ریت دانلود روزانه 250 و شبانه زیر 60 نمیاد.
شاد باشید!:40:
akharwarbaz
02-09-2010, 12:06
دقيقاً همينطوريه ! من يه چند تا سايت هست كه برام خيلي مهم هستن از جمله alertpay.com ولي از ديروز صبح باز نميشه . هر كاري مي كنم باز نميشه ، با فيل/طر شكن ، چيز پي ان ، ديال اپ و... :19:
ببينيد براي شما alertpay باز ميشه ؟؟؟؟ :41: yahoo mail و gmail چطور ؟ :19:
سلام
برا منم باز نميشن از ديشب هيچكدوم! خدا بخير كنه.. معلوم نيست دارن چي كار ميكنن :13:
Ehsan PCbase
02-09-2010, 12:16
اقا بيايد يه كاري كنيم ، يه ساعت مشخصي تعيين كنيم و يه ايميل اعتراض مشخص بفرستيم صبانت . چطوره ؟ لطفاً همگي همكاري كنن .
A.M.D.D.E.V.I.L
02-09-2010, 12:20
بله قبول ولی از همین الان بگم همه ی ای میل ها رو میفرستن مستقیم به TRASH
ولی انصافا ما چه کنه هایی هستیم صبانت این همه پیغام به کار براش فرستاده که از جونمون دست بر دارید ولی بازم ما بهش گیر دادیم
همانا ___ هست کسی که بعد از این همه ماجرا از صبانت سرویس بگیرد
Dr.FANOOS
02-09-2010, 15:21
این صبانت دو هفته است که داره حال می ده ها!:41:
من که اصلا نمی تونم پنل خودم رو توی سایت ببینم.نمی دونم چقدر حجم دارم.
می رم تاپیک لایزر می گن صبا بهتره..میام اینجا دوستان اینجوری می گن...تاپیک های دیگه هم که همه شاکیند.دیگه موندم چی کار کنم و از کی سرویس بگیرم!
برای چک کردن محدودیتتون میتونید از ادرس زیر استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها چرا سرعت اینطوری شده !!! من امروز صبح توی یکساعت دانلود 20 مگ به زور گرفتم سرعت دانلود 1.1 کیلو بود !!!!!!! بقیه هم این مشکل رو دارند و تایید میکند ؟
peaceful1
02-09-2010, 16:31
دوستان میشه سرعت دانلود 1 مگ و 512 رو بهم بگید
کدوم سرویس مقرون به صرفه تره
SADEGH 7
02-09-2010, 16:39
دوستان میشه سرعت دانلود 1 مگ و 512 رو بهم بگید
کدوم سرویس مقرون به صرفه تره
شما اگه بخوای دانلود کنی، باید از سرویس شبانه استفاده کنی. سرعت شبانه ی 128 و 1مگ هم با هم فرقی نداره. چون یوزر و پسورد همه یکی هستش.
موفق باشی:11:
VahidDG2007
02-09-2010, 16:39
بچه ها چرا سرعت اینطوری شده !!! من امروز صبح توی یکساعت دانلود 20 مگ به زور گرفتم سرعت دانلود 1.1 کیلو بود !!!!!!! بقیه هم این مشکل رو دارند و تایید میکند ؟
دقیقا صبح برای من اینجوری شد احتمالا بخاطر اینه که دارن تو شبکه حشره میریزن!!!:31:
اما الان سرعت متعادل شده.
سلام اولا که دوست عزیز همین صبانت که میگی کم فروشی میکنه داره
به مشترک ها سرویس 128 کلوبیت میفروشه ولی در عوض داره به شما 120 کیلوبایت سرعت دانلود میده.
اینم حتما میدونید که هر 8 کیلوبیت یک کیلو بایته پس با این حساب صبانت باید برای سرویس 128 کیلوبیت 17 کیلوبایت سرعت دانلود بده ولی در عوض داره بیشتر از اون هم میده.
پس بهتره یکم منصف باشید.
دوست عزیز در ایران وقتی با حجم محدود بهتون اشتراک ADSL اینترنت واگذار میکنن، بجای سرعت واقعی که همین 16 کیلوبایتی هست که شما میگید، خطتتون رو روی یک مگابیت یا دو مگابیت میببندن.
فقط اشتراک هایی که بدون محدودیت حجمی واگذار میشن خطتتون رو روی سرعت واقعی پیکربندی میکنن. (مثل سرویس های مخابرات)
این مخصوص صبانت نیست و پارس آنلاین و شاتل و داتک و... همشون همینجوری هستن.
اصلا شما سرعتت 20 مگابیت، وقتی محدودیت حجمی داری میخوای چیکار کنی؟
دوست عزیز
قرار نیست شما این عدد رو تقسیم بر 1024 کنید! این دسته بندی 1024 تایی اختراع مایکروسافته و ویندوز مبنای دسته بندی اش رو 1024 تایی در نظر میگیره. اگه دقت کنید وقتی هارد دیسک یا فلش مموری میخرید دقیقاً روش نوشته 500000 مگابایت یعنی 500 گیگ .ولی توی ویندوز کمتر نشون میده. یا فلش 8 گیگ رو 7.74 نشون میده که این به همون دلیلی است که گفتم.
اما مبنای سرعت انتقال اطلاعات در اینترنت و حجم دیتای رد و بدل شده به صورت 1000 تایی است. یعنی شما در حقیقت همون 9 گیگا بایت رو خریدید که میشه 9000000 کیلوبایت.
1024 اختراع مایکروسافت نیست، مایکروسافت که کمیته ای مثل IEEE نیست که استاندار سازی کنه، بسیاری از کرنل های لینوکس و حتی مک او اس هم هر کیلوبایت رو 1024 بایت حساب میکردن و میکنن. البته جدیدترین نسخه مک او اس که Snow Leopard هست هر کیلوبایت رو 1000 بایت حساب میکنه.
حتی استاندارهای حافظه انجمن JEDEC هم بر پایه واژگان IEEE 100 هست و هر کیلوبایت رو برابر 1024 بایت میدونه. برای همینه که وقتی شما رم مثلا دو گیگ میخرین تو کامپیوتر نوشته 2048 مگابایت.
اولین چیزی هم که تعریف شد این بود که هر 1024 بایت یک کیلوبایته، چون آدرسی دهی بر مبنای دو در کامپیوتر هست و باید اعداد توانی از دو باشند. علامتشم از استاندارد SI برداشتن و گذاشتن KB و گفتن متخصیصن کامپیوتر خودشون فرق کیلو که هزار هست رو با کیلوبایت که پسوند بایت داره و به سیستم باینری مربوط میشه و برابر 1024 هست میدونن.
اما وقتی کامپیوتر ها به خونه هم راه پیدا کرد دیگه همه متخصص نبودن و وقتی میگفتی کیلوبایت عوام غیر متخصص فکر میکردن مثل همون کیلومتر و کیلووات که هزار هست اینم 1000 محاسبه میشه و این مشکلات پیش اومد.
حالا صبانت هم زورش رسیده و گفته هر گیگابایت 1000 مگابایته و کاری به این نداریم این یکاها از کجا اومدن. کی میتونه جلوش وایسته؟ از همون اول هم که نیومده مثل لینوکس و ویندوز و مک او سی سیستم اندازه گیری خودش رو تعیین کنه تا مصرف کننده تکلیف خودش رو بدونه.
در کل اندازه گیری هایی که در کامپیوتر به مبنای خاصی ارتباط نداشته باشن بر مبنای هکس محاسبه میشن مثل ظرفیت ابزارهای ذخیره سازی.
به هر حال این مشکلات حل نمیشه تا وقتی که بطور گستره واحدهای دودویی مثل KiB و MiB و ... به همه معرفی بشه و تمام سیستم عامل ها واحد اندازه گیری خودشون رو به مقادیر Binary تغییر بدن دیگه از مقادیر SI استفاده نکنن و KB و MB رو بذاریم کنار.
من یکهفته ای بود دانلود نکرده بودم قبلا حداقل از ساعت 6:45 تا 7:45 که وصل بودم سرعت 2 مگ رو میداد ولی امروز صبح دیال هم خجالت زده شده بود !!! مشکل از idm نیست ؟
بابا حداقل بشه روزی 1 گیگ رو گرفت
peaceful1
02-09-2010, 17:06
چه جالب حالا این سرعت روزانه 512 و 1مگ حدودا چقدر هست .
و سرعت شبانه هم لطف کنید بگید ممنون میشم.
راستی از چه ساعتی تا چه ساعتی نامحدود هست؟
از همکاری شما متشکرم.
SADEGH 7
02-09-2010, 17:16
از همکاری شما متشکرم.
کلا صبانت مثل تخم مرغ شانسی می مونه. واسه یکی عالیه، واسه یکی مضخرف.
من تو این 4 سالی که از صبانت سرویس می گیرم، تاحالا نیاز پیدا نکردم که سرویسی غیر از 128 رو استفاده کنم. پس فقط می تونم راجع به 128 راهنماییتون کنم.سرعت دانلود روزانش معمولا رو 120 KB/S هستش.
شبانه هم بستگی داره از کجا دانلود کنید. من از رپیدشیر با اکانت با همین سرعت 120 دانلود می کنم. که معمولا شبی بین 1400 تا 1700 مگ دانلود دارم.
تایم شبانه هم از 3 شب تا 7:45 هستش. البته تا 7 هست.ولی اگه 6:45 دیسکانکت کنی و دوباره کانکت کنی تا 7:45 آنلاین می مونه.
joe_satriani
02-09-2010, 17:26
از همکاری شما متشکرم.
با سلام
سرعت ها متغير ارائه ميشه توسط شركت ها
يعني اسمش 512 هست اما سرعت واقعي دانلود متغيري دارن
معمولا 512 - با سرعت 60 الي 64 دانلود داره
از ساعت 3 تا 7 رايگان هست
موفق باشيد.
PhrenetiC
02-09-2010, 18:42
دوستان با توجه به اینکه سرویس های صبانت مثلِ لُپ لُپ هست ، من سرویس 1 مگابیت رو بگیرم یا نه ؟
مرکز مخابراتیِ شهدای گمنام...
peaceful1
02-09-2010, 19:14
دوستان با توجه به اینکه سرویس های صبانت مثلِ لُپ لُپ هست ، من سرویس 1 مگابیت رو بگیرم یا نه ؟
خیلی بامژه بود نیم ساعت دارم میخندم
کدوم شهری?!؟
128 به بالا به کاربران خونگی نمیدن.تازه سرعتشم با همین 128 یکیه و معمولاً همشون همون 1 مگ و بیشتر کمتر سرعت دارن.نمیصرفه چندین برابر بدی و سرعتی بگیری که همون 128 هم داره!
peaceful1
02-09-2010, 20:30
کدوم شهری?!؟
128 به بالا به کاربران خونگی نمیدن.تازه سرعتشم با همین 128 یکیه و معمولاً همشون همون 1 مگ و بیشتر کمتر سرعت دارن.نمیصرفه چندین برابر بدی و سرعتی بگیری که همون 128 هم داره!
من آسا تک دارم برای دوستم می پرسم اون ساکن تهران هست.
Ehsan PCbase
02-09-2010, 21:56
بابا سرعت دانلود تو سرشون بخوره ، من الان تو باز كردن سايت ها مشكل دارم . از ديروز صبح يه سري سايت ها باز نميشن . بايد چيكار كرد ؟ به خاطر روز قدس نيست ؟
PhrenetiC
02-09-2010, 22:18
خیلی بامژه بود نیم ساعت دارم میخندم
والا حقیقته :31:
کدوم شهری?!؟
تهران هستم .
معرفی نامه از دانشگاه دارم ، 1 مگابیت هم برای این میخوام بگیرم که اگه یه وقت سرعت افت کرد و... بتونم اعتراض کنم ( البته کارِ بیهوده هستش ) ولی مثلا اگه سرویس 128 بگیرم سرعتم مثلا از 120 افت کنه به 90 خب نمیشه اعتراض کرد :31:
SADEGH 7
03-09-2010, 01:48
تهران هستم .
معرفی نامه از دانشگاه دارم ، 1 مگابیت هم برای این میخوام بگیرم که اگه یه وقت سرعت افت کرد و... بتونم اعتراض کنم ( البته کارِ بیهوده هستش ) ولی مثلا اگه سرویس 128 بگیرم سرعتم مثلا از 120 افت کنه به 90 خب نمیشه اعتراض کرد :31:
یعنی شما می خوای ماهی 6 تومن اضافه بدی که وقتی سرعت افت کرد بتونی زنگ بزنی بگی چرا کم شده من پول 1 مگ رو دادم. اون ها هم ته تهش بگن ببخشید که کم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من گرفتن سرویس 1 مگ اشتباه محضه.
silhouette
03-09-2010, 11:08
اگه تا حلا صبانت نگرفتید بهتون توصیه میکنم که نگیرید 6ماهه پول میگیره بعد سرویس آشغالی بهت میده پشتیبانیشونم هرموقع حال نکنن گوشی رو برات اشغال میکنن الا سرعت شبانه من 2هفتس 56کیلوبیته کجا120ته!!
VahidDG2007
03-09-2010, 11:40
اگه تا حلا صبانت نگرفتید بهتون توصیه میکنم که نگیرید 6ماهه پول میگیره بعد سرویس آشغالی بهت میده پشتیبانیشونم هرموقع حال نکنن گوشی رو برات اشغال میکنن الا سرعت شبانه من 2هفتس 56کیلوبیته کجا120ته!!
آره سرعت روزانه منم 50 60ه اول تابستون 200 بود بعد یهو 15 کردن بعد هم حالا همین 50 60شده
بازم جای شکرش باقیه حد اقل روز میتونیم 4تا سایت باز کنیم
دوستان ناراحت نشید ولی اکثر بچه هایی که دارن اعتراض می کنن سرویساشون 128 بوده که شرکت داشته بهشون حال میداده سرعت بالا میداده حالا که سرعتتون رو real کردن فکر نکنم زیاد جای اعتراض داشته باشه اونی باید اعتراض کنه که سرویسش 1 mb بوده.
کسایی که سرویس 1 mb دارن الان شبا با چه سرعتی دانلود میکنن؟؟؟ این مهمه.
fireboud
03-09-2010, 15:59
من سرویس 512 دارم با 110-120 دانلود میکنم
من سرویس 512 دارم با 110-120 دانلود میکنم
کدوم منطقه اید؟
دوستان ناراحت نشید ولی اکثر بچه هایی که دارن اعتراض می کنن سرویساشون 128 بوده که شرکت داشته بهشون حال میداده سرعت بالا میداده حالا که سرعتتون رو real کردن فکر نکنم زیاد جای اعتراض داشته باشه اونی باید اعتراض کنه که سرویسش 1 mb بوده.
کسایی که سرویس 1 mb دارن الان شبا با چه سرعتی دانلود میکنن؟؟؟ این مهمه.
دوست عزیز شرکت هایی که با پهنای باند محدود اقدام به ارائه سرویس میکنند در عوض Downstream مصرف کننده رو روی 1 مگابیت و یا دو مگابیت پیکر بندی میکنند.
وگرنه مردم گیج که نیستند که برن سرویس 128 مخابرات با پهنای باند نامحدود رو که 10 تومن هست رو ول کنن و بیان سرویس 128 صبانت یا پارس آنلاین و شاتل که سه گیگ یا 5 گیگ محدودیت داره رو بخرن به قیمت 13 یا 19 هزارتومن و یا بیشتر.
دوست عزیز شرکت هایی که با پهنای باند محدود اقدام به ارائه سرویس میکنند در عوض Downstream مصرف کننده رو روی 1 مگابیت و یا دو مگابیت پیکر بندی میکنند.
وگرنه مردم گیج که نیستند که برن سرویس 128 مخابرات با پهنای باند نامحدود رو که 10 تومن هست رو ول کنن و بیان سرویس 128 صبانت یا پارس آنلاین و شاتل که سه گیگ یا 5 گیگ محدودیت داره رو بخرن به قیمت 13 یا 19 هزارتومن و یا بیشتر.
ببینید یه ساله وضع اینجوری شده.قبلا 128 صبانت این جوری که شما میگی نبود.من خودم 512 صبا داشتم یه سال پیش 60 دانلود می کرد.
دوم این که همین حالا هم جزء این سه تا شرکت ( پارس آنلاین - شاتل - صبا)باقی شرکت ها سرعتاشون real هست.یعنی 128 با سرعت 20 دانلود میکنه 256 با 40 و 512 با 70.
ببینید یه ساله وضع اینجوری شده.قبلا 128 صبانت این جوری که شما میگی نبود.من خودم 512 صبا داشتم یه سال پیش 60 دانلود می کرد.
دوم این که همین حالا هم جزء این سه تا شرکت ( پارس آنلاین - شاتل - صبا)باقی شرکت ها سرعتاشون real هست.یعنی 128 با سرعت 20 دانلود میکنه 256 با 40 و 512 با 70.
من سه ساله مشترک صبانت هستم، قبلا هم همینجوری بود. من 128 داشتم سرعتم 50-40 بود، تاپیک های پی سی هم هست مال اون موقع ها که بچه ها سرعتشون رو اعلام میکردن. البته اون موقع Downstream ها رو 512 کانفیگ میکردن. بعد از چند وقت تو خود سایت صبانت هم زد که پهنای باند صبانت در کل کشور افزایش یافت و سرویس ما رو روی 1024 کانفیگ کردن، بعضی ها هم که میگن Downstream ما دو مگابیت هست.
اینکه Downstream ما رو روی 1024 کانفیگ میکنن حال نمیدن، داره پولشو میگیره، وگرنه اینترنت 128 با پهنای باند نامحدود قیمتش 10 هزار تومن در ماه هست.
به هر حال الان سرعت روزانش نسبت به دو سه هفته پیش بهتره شده و با توجه به شرایطی که بقیه ISP ها دارن راضیم، ولی شبانه سرعتش کم شده و فعلا بخث سر سرعت شبانست.
PhrenetiC
03-09-2010, 18:08
دوستان صبانت سرویس 1 ماهه هم میده ؟ یا فقط 3 ماهه و 6 و ... ؟
silhouette
03-09-2010, 18:57
دوستان صبانت سرویس 1 ماهه هم میده ؟ یا فقط 3 ماهه و 6 و ... ؟
نه فقط سه ماهه به بالا
خط من شده مثل تلفنهای سکه ای.هر دو دقیقه با ارور 734 هی قطع میشه و بعد از بارها تلاش تا کانکت شه حداقل 2-3 دقیقه کار داره.چقدر من دارم الان لذت میبرم.خدایا شکر!
armin321
03-09-2010, 21:13
این صبانت چرا جدیدا اینقدرحجم زیاد کم میکنه؟
من قبلا همین استفاده وب گردی رو میکردم ،آخر ماه 2 گیگ اضافه داشتم
ولی از اول شهریور با همین وب گردی معمولی روزی 200 مگ کم کرده!!!
امروز با برنامه بندوایت میتر دیدم فقط 35 مگ استفاده کردم، ولی برام زده 125 مگ!!!!
وافعا منم فهمیذم دوستان راست میگفتند که صبا نت دزد حجمه. مخصوصا از اول شهریور بدجور داره میدزده
mahdi-001
04-09-2010, 06:02
شما وضعیت شبانتون چطوره؟من امشب دارم با 110 دان میکنم اصلا مثل یه رویاست
من اخلاقم طوریه که اگه یه چیزی خوب باشه میام میگم خوبه.اگه بد باشه میگم بده! نه مثل کسایی که تا اینترنتشون خوب میشه صداشون در نمیاد و تا افتضاح میشه 100تا تاپیک اعتراض میزنن و ناله میکنن:41:
دیشب سرعت به زور 50بود امشب ترکونده
هنوز یک ساعت دیگه مونده تا شبانه تموم شه
حواسم نبود اگه قبلا 2تا فایل میزاشتم سرعتم بهتر میشد ولی حواسم نبود یه فایل گزاشتم
نتیجه نهایی رو بهتون میگم
امشب صبانت برا من که عالی بود :5:
ولی سرعت روزانم خوب نیست 60 کیلو به زور:41:
عکس تو امضام هم تا برنگشتن به حالت قبل صبانت پابرجاست و عوضش نمیکنم:8:
silhouette
04-09-2010, 09:37
خط من شده مثل تلفنهای سکه ای.هر دو دقیقه با ارور 734 هی قطع میشه و بعد از بارها تلاش تا کانکت شه حداقل 2-3 دقیقه کار داره.چقدر من دارم الان لذت میبرم.خدایا شکر!
اینترنت منم اینطوری بود گذاشتم رو auto connect درس شد
Rossoneri
04-09-2010, 11:11
سلام، من مشهد هستم و 2 سالی میشه از صبانت سرویس دارم. سرعت دانلود این روزها مناسبه و مثل قبل شده اما پینگ من خیلی بالا رفته. قبلا دور و بر 200 میچرخید و پایین تر هم میرفت اما الان در بهترین حالات حدود 270 هست و در بقیه موارد 300 و 400 و ... .
دیگه اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. میخوام بدونم برای همه این پینگ بالا رفته؟ و دلیلش چی هست؟ آیا درست میشه؟
آقا شاید تو شهر شما صبا نت بدترین باشه تهران که همه میگن صبا نت سرعتش کمه ولی تو تبریز من هرشب 2.4 گیگ دانلود میکنم سرعت شبانه هم روی 250 کیلوبایت بر ثانیه هست سرویس 128 صبا
دوستان 1 مگ صبا شبها چند دانلود میکنه؟؟؟؟؟
دوستان اومدم خبر بدم
۱ هفته هست عالی شده
پینگ روی 200 هست
این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!:2:
خالی بسته یا حقیقت داره؟چون می خوام غیرفعالش کنم.مشکل دارم باهاش.
joe_satriani
04-09-2010, 16:38
این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!:2:
با سلام
تقريبا يه چيزي توي همين مايه ها هست
مودم شما داراي يه آدرس سخت افزاي يا همون مك آدرس هست - مثه آي پي سيستم شما واحد و مخصوص همون مودم و شركت هست
مك آدرس رو توي سيستم ثبت ميكنن تا كسي ديگه نتونه با يوزر و پسورد شما و يه مودم ديگه از اكانتتون استفاده كنه
موفق باشيد.
دوستان اومدم خبر بدم
۱ هفته هست عالی شده
پینگ روی 200 هست
با سلام
به نظر ميرسه از اول ماه رمضان همينطوري شده و يه حالي داده ملت رو :31:
دوستان 1 مگ صبا شبها چند دانلود میکنه؟؟؟؟؟
متغير هست - اما بايد 100 داشته باشيد
چون حجم مبادلات شبانه زياد هست - زياد فرقي بين يك مگ و 128 نميكنه - اگه هم فرقي داشته باشه، سرعت 128 نزديكتر به يك مگ هست
موفق باشيد.
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
امروز با برنامه بندوایت میتر دیدم فقط 35 مگ استفاده کردم، ولی برام زده 125 مگ!!!!
وافعا منم فهمیذم دوستان راست میگفتند که صبا نت دزد حجمه. مخصوصا از اول شهریور بدجور داره میدزده
با سلام
دوست عزيزم بدون تحقيق نميشه گفت اين حرفها رو
شما ميتونيد هر سري حجمتون رو فرداش آنلاين چك كنيد و ببينيد ايا منطقي به نظر ميرسه يا نه
دوستان ديگه هم اگه اينطور حرفارو ميزنن واسه چيزهاي ديگه هست - مثلا اينكه چرا ميگن پول هر گيگ رو ميگيرن اما كامل نميدن حجم 9 گيگ رو كه چيزي معادل 9 گيگ و 300-400 مگ هست
موفق باشيد.
Contractor
04-09-2010, 19:59
هر کی تو شهر شما از isp صبا سرویس داشته باشه میتونه بجای یوزر پسورد خودش یوزر پسورد شما رو بزنه و کانکت شه و حجمت رو براحتی تموم کنه.یعنی همینقدر که بدونه مشترک صبا هستی و با دونستن شماره تلفنت , یوزر پسورد رو داره
من یبار که ترافیکم تموم شده بود یه مدتی به همین روش با آکانت یکی از آشناهام که اون سره شهره یه مدتی کانکت میشدم
مگه اینکه پسورت رو به صبا بگی عوض کنه.من اول پسوردو عوض کردم بعد دادم سرویس مک ادرس رو برداشت
silhouette
04-09-2010, 20:15
امروز زنگ زدم به صبانت میگه 8گیگت رفته خمش 3هفتس سرویس گرفتم 5 6روزشم قطعی داشتم هرجوری هم فکر میکنم چی دانلود کردم میبینم اینقدر نشده
حالا چه خاکی به سرم بریزم
Steps-Rap
04-09-2010, 20:47
بچه ها این شرکت صلا خوش قول هست؟؟ ینی خیلی طول نکشید که اینترنت شما هارو وصل کرد؟؟ لازم نیست که هی دم به دقیقه زنگ بزنم اونجا؟؟؟
amir.teta
04-09-2010, 20:47
سلام .
دوستان من یک هفته هستش که با دانلود مشکل دارم .
من اکانت رپیدشیر دارم و الان یک ساله که صبانت دارم هرشب ، شبی 2.4 گیگ دانلود میکنم . ولی یک هفتش که لینک ها رو میدم به IDM تا شب دانلود کنه ، صبح که میبینم روبه رو همشون زده Error !
میدونین مشکل از کجاست ؟ از برنامه فکر نکنم باشه چون 3 بار با کرکهای مختلف تست کردم .
لطف کنین یه راهنمائی کنین .
ممنون .
silhouette
04-09-2010, 20:56
بچه ها این شرکت صلا خوش قول هست؟؟ ینی خیلی طول نکشید که اینترنت شما هارو وصل کرد؟؟ لازم نیست که هی دم به دقیقه زنگ بزنم اونجا؟؟؟
مودمتو وصل کن هروقت لینکت ثابت شد وصله لازم نیست هی زنگ بزنی
من وقتی فهمیدم اینترنتم وصل شده زنگ زدم گلشنی بهم گفت تو صبا نت هنوز از مخابرات اطلاعیه رانژه شما نیومده اما اینترنتم وصل ب.ود
سلام .
من اکانت رپیدشیر دارم و الان یک ساله که صبانت دارم هرشب ، شبی 2.4 گیگ دانلود میکنم . ولی یک هفتش که لینک ها رو میدم به IDM تا شب دانلود کنه ، صبح که میبینم روبه رو همشون زده Error !
میدونین مشکل از کجاست ؟ از برنامه فکر نکنم باشه چون 3 بار با کرکهای مختلف تست کردم .
ممنون .
رپیدشیر یه مدتیه سیستمش عوض شده.مدیر جدید اومده همچی رو ریخته بهم.کلی از کاربراشم بخاطر کارای اون رفتن فایلهاشونو پاک کردن و مهاجرت کردن رفتن.بنظرم از یه آپلود سرور دیگه آکانت بخر
silhouette
04-09-2010, 20:58
سلام .
ممنون .
اشتتباه شد
هر کی تو شهر شما از isp صبا سرویس داشته باشه میتونه بجای یوزر پسورد خودش یوزر پسورد شما رو بزنه و کانکت شه و حجمت رو براحتی تموم کنه.یعنی همینقدر که بدونه مشترک صبا هستی و با دونستن شماره تلفنت , یوزر پسورد رو داره
من یبار که ترافیکم تموم شده بود یه مدتی به همین روش با آکانت یکی از آشناهام که اون سره شهره یه مدتی کانکت میشدم
مگه اینکه پسورت رو به صبا بگی عوض کنه.من اول پسوردو عوض کردم بعد دادم سرویس مک ادرس رو برداشت
دوست عزیز
اینکه میگفت هکرها نفوذ می کنن در مودمت(یا سیستمت) و یوزر و پسوردتو می بینن هم حقیقت داره؟اگه فرضا مک آدرس رو هم غیر فعال کنیم که کسی خبر نداره پسورد من چیه،پس چطوری می خواد از ترافیک من استفاده کنه؟
امکان داره خود اوون نمایندگی که ازش خریدم از ترافیکم استفاده کنه؟چون اوونا که خودشون پسورد رو به من میدن.اصلا راه حلی هست خودمون پسورد رو عوض کنیم بدون اینکه از نمایندگی بخوام اینکار رو بکنه؟
Steps-Rap
04-09-2010, 21:36
ویرایش شده....
VahidDG2007
04-09-2010, 21:50
دوستان سر قضیه ی حجم کم کردن حواستون و جمع کنید
دیدم دوستان خیلی میگن صبا داره الکی حجم کم میکنه
من امشب ریز مصرفم و چک کردم مقدار حجم باقی مانده و یادداشت کردم بعد حدود 400مگ دانلود کردم از اکانتم بعد از خود
کانکشن ویندوز مقدار سند و رسیو و بر حسب بایت جمع کردم و به کیلو بایت تبدیل کردم واز مقدار حجم باقی مانده کم کردم تا ببینم
چقدر باید باقی بمونه بعد دیسکانکت شدم دوباره که وصل شدم مقدار حجم باقی مانده با مقداری که خودم بدست آوردم و کم کردم
دیدم فقط 400کیلوبایت بیشتر کم کرده :31:
بنابر این محاسبشون تقریبا دقیقه:31:
اگه میبینید داره حجم بیشتری کم میشه دنبال دلیل بگردید یا واقعا محاسبه کنید ببینید زیاد کم کرده یا نه
Mr.Pooya
04-09-2010, 21:58
صبانت کیفیت سرویس هاش چطوره ؟؟ در کل شما در منطقه خودتان راضی هستید از صبانت ؟؟؟ 2 مگ صبا هنوز راه اندازی نشده ؟؟
fujitsu.siemens
04-09-2010, 22:12
سلام
دوستانی که از حجم کردن نامتعارف صبا گله مندند آیا کلیه آپدیت های ویندوز و نرم افزارهای روی سیستم شون رو زیر نظر دارند؟
Windows update
Windows defender
Adobe update
sun java update
آنتی ویروس ها و بقیه نرم افزارهایی که بدون اجازه آپدیت میکنند. Adobe همیشه بعد از نصب برای مرتبه اول پس از اجرا شدن بدون اجازه در پس زمینه آپدیت رو آغاز میکنه و بستگی به ورژن مورد استفاده تا حدود 150 مگ هم دان میکنه! مگر اینکه حواستون باشه و سریع کنسل کنید.
shahin666
05-09-2010, 03:20
صبانت کیفیت سرویس هاش چطوره ؟؟ در کل شما در منطقه خودتان راضی هستید از صبانت ؟؟؟ 2 مگ صبا هنوز راه اندازی نشده ؟؟
صبا نت به قول دوستان مثل لپ لپ هست برای یکی نسبتا خوبه برای یکی مثل من افتضاح
من کرج هستم سرویس 1 مگ رو هم گرفتم 3 ماهه 54 هزار تومن کمتر از 1 ماه تموم شد
سرعت روزانه اش نسبتا خوبه ولی شبانه برای من اصلا خوب نیست یعنی 100 رحمت به دای لاپ
من شبانه بیشتر از 7 مگابایت نمی تونم دانلود کنم :18:
ولی خوب دوستانی هستن تهران شبی 1 گیگ هم دانلود دارن
به هر حال بازم انتخاب با خودتون هست
PhrenetiC
05-09-2010, 04:27
میگم تو سایت صبانت مطلبی مبنی بر اینکه سرویس ها فقط 3 ماهه به بالا ارائه میشن ننوشته ... ولی مثلا تو سایت امپراطور که زیر مجموعه صبا هست نوشته ...
مطمئن هستین در حال حاضر خودِ صبا 1 ماهه نمیده ؟
میگم تو سایت صبانت مطلبی مبنی بر اینکه سرویس ها فقط 3 ماهه به بالا ارائه میشن ننوشته ... ولی مثلا تو سایت امپراطور که زیر مجموعه صبا هست نوشته ...
مطمئن هستین در حال حاضر خودِ صبا 1 ماهه نمیده ؟
اطلاعیه شماره 5
نظر به استقبال بی سابقه مشترکین گرامی و بنا به درخواست اکثریت مشترکین (!) جهت اجتناب از مشکلات ناشی از قطع سرویس در سرویسهای یکماهه ، مقرر گردید از ثبت نام سرویسهای یکماهه اجتناب گردد . خواهشمند است از مشترکین گرامی از سرویسهای با مدت زمان اعتبار سه ماهه به بالا استفاده نمایید
اطلاعیه شماره 5
نظر به استقبال بی سابقه مشترکین گرامی و بنا به درخواست اکثریت مشترکین (!) جهت اجتناب از مشکلات ناشی از قطع سرویس در سرویسهای یکماهه ، مقرر گردید از ثبت نام سرویسهای یکماهه اجتناب گردد . خواهشمند است از مشترکین گرامی از سرویسهای با مدت زمان اعتبار سه ماهه به بالا استفاده نمایید
یعنی الان اصلا سرویس 1 ماهه تو تهران نمیدن؟؟!!!! هیچ راهی نداره؟
Dr.FANOOS
05-09-2010, 15:07
دوستان یه بحثی که الان توی تاپیک های دیگه هم مشاهده کردم اینه که صبانت سرعت دانلودی که برای ما می نویسه real نیست.آیا حقیقت داره ؟ اگر حقیقت داره چه جوری مثلا توی برنامه idm می تونند transfer rate غیر واقعی ثبت کنند؟
A.M.D.D.E.V.I.L
05-09-2010, 15:10
همین الان اسم تاپیک رو عوض کنید
نام جدید: سرویس DIAL UP صبانت
joe_satriani
05-09-2010, 15:17
دوستان یه بحثی که الان توی تاپیک های دیگه هم مشاهده کردم اینه که صبانت سرعت دانلودی که برای ما می نویسه real نیست.آیا حقیقت داره ؟ اگر حقیقت داره چه جوری مثلا توی برنامه idm می تونند transfer rate غیر واقعی ثبت کنند؟
با سلام
اصلا گيريم بخوان غير واقعي ثبت كنن، كسي كه داره ازش استفاده ميكنه بايد بفهمه ديگه
مثلا يه فايل دو مگابايتي رو توي سرعت دانلودش بزنه با سرعت 20 kbps داره دانلود ميشه بعد دانلود اين فايل 20 دقيقه طول بكشه خوب معلومه كه دست ميبره توي سرعت
تازه اينكه IDM در هر شرايطي سرعت واقعي رو ميزنه
نميشه تغييرش داد
موفق باشيد.
با سلام
اصلا گيريم بخوان غير واقعي ثبت كنن، كسي كه داره ازش استفاده ميكنه بايد بفهمه ديگه
مثلا يه فايل دو مگابايتي رو توي سرعت دانلودش بزنه با سرعت 20 kbps داره دانلود ميشه بعد دانلود اين فايل 20 دقيقه طول بكشه خوب معلومه كه دست ميبره توي سرعت
نميشه تغييرش داد
موفق باشيد.
فکر میکنم منظورشون سرعت غیر واقعی در سایت speedtest هست. چون سایت speedtest بیشترین سرعتی رو که میبینه ثبت میکنه. و از اونجایی که سرعت صبانت خیلی نوسان داره ممکنه یه لحظه سرعت خیلی زیاد بشه و speedtest هم اون سرعتو ثبت کنه، در صورتی که سرعت به طور متوسط کمتر از این حرفاست.:8:
واسه من که اینجوریه بقیه رو نیمدونم :13:
t2download
05-09-2010, 18:31
نت هم در وب گردی ساعتی 400 مگ و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و ایمیل 18 تا دادم شرکت و فکس دادم و تلفن خیلی زدم تنها میگن اشتباه می کنی یا میگن ویروسه و من پارتیشن عوض کردم و ویروس کش بروز کردم باز کم میشه بی خودی و الان 1 ماهه سرعتم روزانه 4 تا 7 شده و شرکت هم محل نمیزاره میگه اینبار تقصیر شاید آنتی ویروسه واقعآ مسخره هست .
الان رفتم گیگ اضافه بخرم تو سایت زده جشنواره تابستانه 3500 تومان که آقای درخشان گفت اینها تبلیغاته نماینده استان ها در تهران
حتما ايشون منظورشون Downstream خط بوده. منظورشون اين بوده وقتي شما اينترنت 128Kb ميخري در عوض Downstream شما رو روي 1024Kb پيكربندي ميكنن. شما وقتي اينترنت حجمي ميخري هم پول بيشتري نسبت به 128كيلوبيت ميدي و هم اينكه پهناي باندت محدوده. در عوض ميان Downstream شما رو روي عدد بالاتري پيكربندي ميكننن.
یعنی الان اصلا سرویس 1 ماهه تو تهران نمیدن؟؟!!!! هیچ راهی نداره؟
نوچ... :20:
Dr.FANOOS
05-09-2010, 23:14
با سلام
نميشه تغييرش داد
موفق باشيد.
فکر میکنم منظورشون سرعت غیر واقعی در سایت speedtest هست. چون سایت speedtest بیشترین سرعتی رو که میبینه ثبت میکنه. و از اونجایی که سرعت صبانت خیلی نوسان داره ممکنه یه لحظه سرعت خیلی زیاد بشه و speedtest هم اون سرعتو ثبت کنه، در صورتی که سرعت به طور متوسط کمتر از این حرفاست.:8:
واسه من که اینجوریه بقیه رو نیمدونم :13:
حتما ايشون منظورشون Downstream خط بوده. منظورشون اين بوده وقتي شما اينترنت 128Kb ميخري در عوض Downstream شما رو روي 1024Kb پيكربندي ميكنن. شما وقتي اينترنت حجمي ميخري هم پول بيشتري نسبت به 128كيلوبيت ميدي و هم اينكه پهناي باندت محدوده. در عوض ميان Downstream شما رو روي عدد بالاتري پيكربندي ميكننن.
خیلی عالیه هر کسی یه برداشت کرده از صحبت من!:31:
از همه ی دوستان ممنون.فقط آقای xss اگر امکانش هست یه توضیح کامل تری در مورد پستتون بدهید ممنون می شم.:11:
.................................................. ...............
سرور کویت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور باکو:
.................................................. .........................
دوستانی که ساکن تهران خیابون شریعتی هستند ممنون می شم که speedtest هاشون رو به صورت کامل اینجا بذارن:11:
dvb_hamed
05-09-2010, 23:26
كسي از تهران(خود تهران نه كرج و...)با سرعت 100 به بالا دانلود داره؟
براي من از سرعت 220 شروع مي شه و بعد 1 مگ ميشه حدود 60
چندتا فايل هم باهم (10 تا از سرور هاي مختلف)گذاشتم ولي مجوعا سرعتم همون 60 بود(با تورنت هم امتحان كردم)
من از شما یه سوال دارم چرا به کاربرای خونگی سرعت بالای 128نمیدن؟؟
دلیلش واضحه برای اینکه شما به سرعت دانلود بالا دسترسی نداشته باشی و نتونی هرجایی که خواستی سر بزنی و فیلم دانلود کنی این برای مسائل 30یاسی فرهنگی مشکل ایجاد میکنه.
به کاربر اداری قانون مشخص کرده 512 میتونن بدن.یعنی قانونا سرعت بالاتر از 128 به معنی 20 کیلوبایت در دانلود برای کاربر خونگی ممنوع هست.
ولی حالا اینجا isp ها اومدن یه کلک زدن چرا؟دلشون به حال پولی که شما میدی نسوخته بلکه دنبال این هستن که شما زودتر حجمت تموم شه بری دوباره حجم بگیری.
این حرف شما که وقتی 128 میگیری باید بهت سرعت 100 تو دانلود بدن تو تهران کاملا بی اساس هست.
تو شهرستان الان یارو پارس آنلاین داره با سرعت 200 دانلود میکنه ولی ته تهران همون سرویس آخر آخرش 20 دانلود داره این هم فقط به خاطر نظارت و کنترل رو تهران.
اونایی که 1 سال پیش تو تهران صبا داشتن یا شهراد یا لایزر برید بپرسید ببینید کدوم شرکت به کاربرش تو سرعت 128 سرعت دانلود 100 داده؟!!!
سرعت real یعنی همون سرعتی که قانونا باید بدن 128=20
256=40
512=70
خیلی عالیه هر کسی یه برداشت کرده از صحبت من!:31:
از همه ی دوستان ممنون.فقط آقای xss اگر امکانش هست یه توضیح کامل تری در مورد پستتون بدهید ممنون می شم.:11:
از چی بگم برات؟ :31:
Downstream که به حداکثر سرعت دانلود خط ADSL شما میگن و توی مودمتون هم قابل مشاهده هست. این مقدار توسط شرکت ISP برای هر کاربر با توجه به سرویسی که خواسته پیکربندی میشه.
بطور مثال مخابرات ADSL نا محدود یک ماهه با سرعت 128Kb رو میده 10.000 تومن که حالا این 128 تقسیم بر هشت میشه و در نهایت در میاد 16. یعنی شما 16 کیلوبایت بر ثانیه حداکثر سرعت دانلودتون هست.
حالا شرکت های مثل پارس آنلاین و صبانت و شاتل میان یه کار دیگه میکنن.
میگن ما خطتتون رو روی یگ مگابیت پیکربندی میکنیم، در عوض ترافیکتون محدود و هزینه ماهانتون هم بیشتر میگیریم.
یعنی شما مثلا 18.900 میدید و برای یک ماه 5 گیگابایت حجم دانلود میگیرید. در عوض بجای اینکه سرعتتون 128 کیلوبیت باشه سرعتتون 1024 کیلوبیت هست. یعنی در هر ثانیه شما حداکثر میتونید 128 کیلوبایت دانلود داشته باشید. اسم این سرویسی هم که میگیریم 128 کیلوبیت هست. (مثل مخابرات)
حالا به نظر من منظورشون از اینکه Real نیست اینه که به شما صبانت اینترنت رو به اسم 128 کیلوبیت میفروشه در صورتی که در واقعیت 1024 کیلوبیت هست. :11:
Dr.FANOOS
06-09-2010, 00:24
دوستان این دوتا پست رو نگاه کنید:
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
همین دوستمون آقای 30we مبحث real نبودن صبا رو توی ذهن من انداختن!:31:
من از شما یه سوال دارم چرا به کاربرای خونگی سرعت بالای 128نمیدن؟؟
دلیلش واضحه برای اینکه شما به سرعت دانلود بالا دسترسی نداشته باشی و نتونی هرجایی که خواستی سر بزنی و فیلم دانلود کنی این برای مسائل 30یاسی فرهنگی مشکل ایجاد میکنه.
به کاربر اداری قانون مشخص کرده 512 میتونن بدن.یعنی قانونا سرعت بالاتر از 128 به معنی 20 کیلوبایت در دانلود برای کاربر خونگی ممنوع هست.
ولی حالا اینجا isp ها اومدن یه کلک زدن چرا؟دلشون به حال پولی که شما میدی نسوخته بلکه دنبال این هستن که شما زودتر حجمت تموم شه بری دوباره حجم بگیری.
این حرف شما که وقتی 128 میگیری باید بهت سرعت 100 تو دانلود بدن تو تهران کاملا بی اساس هست.
تو شهرستان الان یارو پارس آنلاین داره با سرعت 200 دانلود میکنه ولی ته تهران همون سرویس آخر آخرش 20 دانلود داره این هم فقط به خاطر نظارت و کنترل رو تهران.
اونایی که 1 سال پیش تو تهران صبا داشتن یا شهراد یا لایزر برید بپرسید ببینید کدوم شرکت به کاربرش تو سرعت 128 سرعت دانلود 100 داده؟!!!
سرعت real یعنی همون سرعتی که قانونا باید بدن 128=20
256=40
512=70
نه عزیز اینکه میشه فیلم دانلود کنی و از فیلترینگ رد بشی و این حرفا همش بهانه.
علت اینکه کاربران رو به 128 کیلوبیت محدود کردن نبود زیرساخت های مخابراتی این کشوره، وگرنه با همین 128 مخابرات هم شما میتونی روزی 1.2 گیگ دانلود کنی (شایدم بیشتر) و محدودیتی هم نداره.
شما فکر میکنی پهنای باند کل اینترنت ایران که از طریق سه کابل فیبرنوری ترکیه و کویت و فجیره + سه ماهواره W5 و W6 و اینمارست وارد ایران میشه چقدره؟ کل پهنای باند اینترنت این مملکت برابره دو تا دانشگاه تو سوئد هست، یعنی کشور ما توان در اختیار گذاشتن اینترنت پر سرعت با پهنای باند بالا به 23 میلیون کاربر اینترنت خودش نداره. پهنای باند دانشگاه شریف که پرسرعترین اینترنت رو بین دانشگاه های کل کشور داره 300 مگابیت بر ثانیه هست که اوم با استفاده از دو اتصال STM-1 این امر اتفاق افتاده.
در مورد اینکه ISP دلشون به حال ما نستوخه هم کاملا باهات موافقم. کی گفته فروشنده دلش برای مشتری میسوزه؟
این حرفی هم که من میگم وقتی از صبانت اینترنت میگیرم باید سرعتم یک مگابیت باشه چرت نیست عزیز.
یه بار دیگه پست های منو بخون، پول گرفته باید خدمات بده.
اینکه شرکت های مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتل میان و Downstream ما رو روی 1024 میبندن یکیش همینه که حجم ما زودتر تموم شه و مهمتر از اون اینه که مشتری جذب کنن.
این قانون نیست و یک رسمه تا با سرعت بالا کاربرا رو به سمت خودشون بکشن که البته پولشم دارن میگیرن.
وگرنه من نوعی احمق نیستم بیام 18900 بابت اینترنت 128 با ترافیک محدود 5 گیگ در ماه بدم در صورتی که مخابرات داره همین سرعت 128 رو بدون محدودیت دانلود ماهانه نصف تقریبا نصف قیمت یعنی 10.000 تومن ارئه میده.
بعدشم از کسایی که تو تهران در طی یکسال اخیر صبانت داشتن بپرسم که سرعت دانلودش چند بوده خود من هستم، بجای یکسال هم سه ساله مشترک صبانتم. قبل از اون هم مشترک پارس آنلاین بودم.
عرض هم کردم، یکسال پیش Downstream ما رو روی 512 کانفیگ کرده بودن و سرعت ما 50-60 کیلوبایت بر ثانیه بود. علت اینکه اومدم صبانت هم همین بود. بعد از چند وقت تو سایت صبانت هم اعلام کرد که پهنای باند کل کشور رو افزایش داده و سرعت ما روی 1024 کانفیگ شد و با سرعت 100 دانلود میکردیم. یه مدت هم تو همون دوره 512 کیلوبیتی سرعت ها رو آورد پایین.
کلا اینترنت به دو صورته برای کاربرای خونگی تو ایران. قبلا هم در موردش بحث شده.
1- پهنای باند نامحدود: سرعت شما روی 128 کیلوبیت کانفیگ میشه -> قیمت 10 هزارتومن در ماه
2- پهنای باند محدود: سرعت شما روی یک مگابیت یا دو مگابیت کانفیگ میشه اما توی مصرف محدودیت داری. -> قیمت با محدودیت 5 گیگابایت در ماه 18900 تومن (8900 تومن اختلاف قیمت به اضافه اینکه توی دانلود محدود شدی)
----------
الان سرعت خوبه ولی یه مقدار پینگ بالا رفته. امیدوارم بعد از شهریور حل بشه
aliarnold
06-09-2010, 03:02
دوستان چند وقتیه سرعت دانلود شبانه بنده کم شده و فکر میکنم محدود کردنش!!!!
به هر لینک بیشتر از ۲۰ نمیده و کلا هم روزش بیشتر از ۷۵-۷۰ نمیرسه!!
برای بقیه دوستان هم به همین صورت هست؟؟؟
mani6606
06-09-2010, 07:03
دوستان چند وقتیه سرعت دانلود شبانه بنده کم شده و فکر میکنم محدود کردنش!!!!
به هر لینک بیشتر از ۲۰ نمیده و کلا هم روزش بیشتر از ۷۵-۷۰ نمیرسه!!
برای بقیه دوستان هم به همین صورت هست؟؟؟
بله نه تنها سرعت کم شد بلکه تازگی ها زیاد disconnect مبشه برای نوشتن همین یک خط دو بار قطع شد!! واقعا وقتی با چند سال پیس مقایسه می کنم 100% کیفیت صبانت افت کرده:41:
solidworm
06-09-2010, 10:57
درسته یک ماهی میشه که قطعی خیلی زیاد داره.
دوستان line rate خودتون رو چک کنید. قبلا down stream من روی 2 مگ بود الان همیشه متغیره بین حدودای 300 تا 500 کیلوبیت در ثانیه. یعنی ظرفیت سرعت خط رو هم پایین آوردن. صبانت تو سراشیبی سقوط افتاده.
mohsen_gh1991
06-09-2010, 12:55
دوستان میشه بگین سرعت دانلود شما چقده؟
A.M.D.D.E.V.I.L
06-09-2010, 12:58
من با 40 کیلوبایت الان سرعت دانلود داشتم ولی یهو شد 26
aliarnold
06-09-2010, 13:34
دوستان ديگه من به ندا گستر اعتماد نميكنم.همين.
سري بعد از يه isp ديگه ميگيرم.
mani6606
06-09-2010, 13:41
من که تا موقعی یادم میاد در این نزدیک به 3 سال هیچ وقت از صبانت تماس نگرفتن که یاداوری برای تمدید شارژ کنن همیشه برای من SMS می امد اما امروز تماس گرفتن و علاوه بر یاداوری زمان شارژ که بیشتر به فکر جیب خودشوننن سوال کردند که مشکل خاصی نداشتم من هم از خدا خواسته حسابی از این اوضاع بیریخت سرویس دهی صبانت نالیدم طرف هم کلی معذرت خواهی کرد و گفت که شرکت در حال حل مشکلات پیش آمده هستش
aliarnold
06-09-2010, 13:51
من که تا موقعی یادم میاد در این نزدیک به 3 سال هیچ وقت از صبانت تماس نگرفتن که یاداوری برای تمدید شارژ کنن همیشه برای من SMS می امد اما امروز تماس گرفتن و علاوه بر یاداوری زمان شارژ که بیشتر به فکر جیب خودشوننن سوال کردند که مشکل خاصی نداشتم من هم از خدا خواسته حسابی از این اوضاع بیریخت سرویس دهی صبانت نالیدم طرف هم کلی معذرت خواهی کرد و گفت که شرکت در حال حل مشکلات پیش آمده هستش
غلط كردن ع................................................ ............................
در حال حل چه مشكلي؟؟؟؟؟؟
A.M.D.D.E.V.I.L
06-09-2010, 13:59
در حال حل این مشکل هستن: جیبشون پر شده دنبال جیب دیگه میگردن که پولی که مردم میدن بهشونو توش بریزن - راستی ماشین پولشویی هم داره این صبانت
aliarnold
06-09-2010, 14:25
اين عوضيا هرچي بگي دارن !!!
من كه پايان اين 3ماه ميرم از يه عوضي ديگه ميگيرم.
خيلي اعصابم رو خورد كرده!
سلام،
من خیلی از پست های اخیر اینجا رو خوندم برای اینکه تصمیم بگیرم آیا از صبا اینترنت بگیرم یا نه.
من برای یه مدرسه میخوام. 3 سال اخیر از آسیاتک سرویس 512 با 41 گیگ حجم سالانه گرفته بودیم 160هزار تومن و سرعتش در روز بیشتر از 60 نمیشد و متوسط روی 50 بود.
الان جای مدرسه قراره عوض بشه، توی محل جدید فقط لایزر، شاتل و صبا پورت خالی دارند.
خودم توی خونه آرت4 شاتل دارم نامحدود ماهیانه 53 تومن، سرعتش 70 و انصافا پایداره و خیلی راضیم. اما برای مدرسه گرون در میاد. میشه 550 تومن در سال.
سوالم اینه:
با توجه به اینایی که گفتم و اینکه در سال کمتر از 60 گیگ استفاده یک مدرسه هست، شما دوستان کدوم سرویس صبا را پیشنهاد میکنید که در طول روز (ساعت 7 صبح تا 4 عصر) متوسط سرعت 70 رو داشته باشه؟
A.M.D.D.E.V.I.L
06-09-2010, 16:09
من پیشنهاد میکنم از صبانت نگیری
وگرنه کل مدرسه همه میرن خودکشی کنن
دوستان وقتی شارژتون تموم شد اینترنت شاهواره ای بهترین گزینه هست براتون
armin321
06-09-2010, 18:08
اقا صبانت نیا . ببین من کی بهت گفتم . من که بخاطر تمدید فقط دارم میزنم تو سرم .
جناب اویل اینترنت ماهواره ای که خیلی گرونه!!!
ارزون داری بگو . ما که دیگه از این صبانت بریدیم والا.
هر کاری میکنی صبا نگیر دیگه نمیدونم باید چیکار کر خدایی نمیشه اسمش رو چیز خاصی گذاشت جز ......
armin321
06-09-2010, 18:30
من 1.5 سال هست عضو صبانتم
نیم سال اول عضویتم شبی 1.4 گیگ دانلود میکردم.
این یکسال اخیر سرعت شبانه نصف شد و فقط 700 مگ دانلود میکردم.
ولی من نامرد نبودم و یادم نمیره صبانت تو اون مدت چه حالی با دانلود شبانه میداد اونه هیچ وقت شرکت رو عوض نکردم.
ولی الان داره شبی 300 مگ با لینک مستقیم رپیدشیر دانلود میکنه
آخه آقایون صبانتی این انصافه؟؟
شرکت به این بزرگی چرا باید از یک ماه پیش به اینور با مشتریاش این بازیها رو دربیاره!!!!
واقعا مرکز صالح ظبری دیگه تو همه موارد کمتر از بقیه شده . سرعت روزانه ، سرعت شبانه
ای صبانت من بگم با این روند خودتو به نابودی میکشونی
aliarnold
06-09-2010, 21:57
دوستان وقتی شارژتون تموم شد اینترنت شاهواره ای بهترین گزینه هست براتون
دوست عزیز این اینترنتی که گفتید چی هست!!؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
من 1.5 سال هست عضو صبانتم
نیم سال اول عضویتم شبی 1.4 گیگ دانلود میکردم.
این یکسال اخیر سرعت شبانه نصف شد و فقط 700 مگ دانلود میکردم.
ولی من نامرد نبودم و یادم نمیره صبانت تو اون مدت چه حالی با دانلود شبانه میداد اونه هیچ وقت شرکت رو عوض نکردم.
آقا نامردی چیه!!! عجب !! ما داریم پول میدیم هزینه ای که برای یه خط لینترنت ۱Mb در خیلی از کشورها داره پرداخت میشه رو ما برای یه سرعت ناچیز و غیر واقعی و محدود شده از هزار جهت ۱۲۸ داریم میدیم ، غیر از اینه؟؟؟!!! :19:
میشه بیشتر فکر و تحقیق کنید و بعد اظهار نظر کنید :18:
behnam-k
06-09-2010, 22:19
خدایی صبانت گند زده من شارژ این دورم تمام شه از مخابرات میگیرم
aliarnold
06-09-2010, 22:19
خدایی صبانت گند زده من شارژ این دورم تمام شه از مخابرات میگیرم
چطوره کیفیت نت های مخابرات؟
کدوم شهر هستید؟
Mr.Pooya
06-09-2010, 23:49
این دو مگ صبانت راه اندازی نشد ؟؟ معلوم نیست کی راه اندازی میشه ؟؟
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
کسانی گه یک مگ صبانت دارند میشه یک تست بزارن ؟؟
Steps-Rap
07-09-2010, 10:12
سلام به دوستان. واسه منم امروز وصل شد.
سرعت باز کردن صفحه ها خوبه.
حالا اون spees test هارو که شماها میزارین من چه جوری باید بزارم؟؟؟؟
Steps-Rap
07-09-2010, 11:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
t2download
07-09-2010, 11:28
اولش سرعت خوب بهتون میدن بعد 3 هفته افتضاح میشه و پشتیبانیش افتضاحح و سرعت و همه چی:20:
Steps-Rap
07-09-2010, 11:39
ینی الان این سرعت خوبه؟؟؟
من 1 مگ گرفتم.
VahidDG2007
07-09-2010, 11:43
ینی الان این سرعت خوبه؟؟؟
من 1 مگ گرفتم.
اگه 1مگ گرفتی دانلود منیجرت یه چیزی رو دانلود کن ببین رو 100 تا 120 ثابت میشه یا نه
اگه نشد زنگ بزن بگو طبق قرارداد شما باید سرعت دسترسی من و تا 95% قرارداد برقرار میکردین
چرا این جوریه؟!
Dr.FANOOS
07-09-2010, 12:32
آقا صبانت در بدترین روزهاش رو داره سپری می کنه.پشتیبانی هم پاسخ گو نیست.
ما که دیگه هفته بعد از صبانت می ریم و با خیال راحت با یه شرکت دیگه می بندم.یه زمانی نمی تونستم از صبا خداحافظی کنم اما حالا......
خداحافظ صبانت!:41:
Steps-Rap
07-09-2010, 13:01
اگه 1مگ گرفتی دانلود منیجرت یه چیزی رو دانلود کن ببین رو 100 تا 120 ثابت میشه یا نه
اگه نشد زنگ بزن بگو طبق قرارداد شما باید سرعت دسترسی من و تا 95% قرارداد برقرار میکردین
چرا این جوریه؟!
سرعت دانلودم که الان بین 14 و 38 هستش :41:
راستی واسه دانلود رایگان شبانش (3-7) صبح باید کار خاصی کرد؟؟؟
ینی اکانت خاصی ساخت یا ....؟
aliarnold
07-09-2010, 13:10
هميشه همينطوره...
وقتي مشتري ها جمع شدند حالا وقت نون حروم خوردن هست كه به مراتب به اين قشر بهتر ميسازه و براشون لذت بخش تره!! :21::21:
تازه وقتي به پشتيباني ميگي ميگه اين سرويس واقعي كه ما بايد بديم!!! بهش گفتم:خوب چرا سرويس با سرعت بالاتر نميدين به مشتركينتون تا اين منت هم سرمون نباشه ! گفت:اين به من ربطي نداره و همينه كه هست. :18:
Dr.FANOOS
07-09-2010, 13:13
پشتیبانی صبانت افتضاحه!:41:
خداییش زنگ زدم لایزر.چند تا خانومند:31:هر روز بهشون زنگ می زنم به هر بهونه!:31:
ولی انصافن مودب هستند جوابت رو هم خیلی خوب می دن ما هر دفعه به این صبانت زنگ زدیم گفتش مشکل سراسریه.نمی دونم به غیر از این چیزی دیگه ندارن بگن!
aliarnold
07-09-2010, 13:16
تا چند وقت ديگه صبا هم همين كار رو ميكنه!!!
پشتیبانی صبانت افتضاحه!:41:
ولی انصافن مودب هستند جوابت رو هم خیلی خوب می دن ما هر دفعه به این صبانت زنگ زدیم گفتش مشکل سراسریه.نمی دونم به غیر از این چیزی دیگه ندارن بگن!
من امروز هم به لایزر زنگ زدم هم به صبا، صبا که هیچی اصلا، جواب سلام هم نمیخواست بده! تازه من سرویس هم نداشتم که بخوام شکایتی بکنم، میخواستم برای خرید سوال کنم! :13: خیلی بدم اومد، حتی اگر پورت خالی هم داشت نمیخریدم.
در مقابل لایزر، خانومه به دونه دونه سوالام با حوصله جواب داد. منم باهاشون قرارداد بستم :20:
armin321
07-09-2010, 15:27
میشه بیشتر فکر و تحقیق کنید و بعد اظهار نظر کنید :18:
من همیشه عادت دارم خوب فکر کنم بعد حرف بزنم ، ولی فکر کنم در مورد شما این موضوع صادق نیست.
در ضمن حتما لازم نیست برای نظر من اظهار نظر کنی عزیز
mani6606
07-09-2010, 17:27
مشکل از اونجا شروع شد که صبانت کیفیت رو فدای کمیت کرد و با افزایش تعداد کاربران عملا کیفیت سرویس ها رو کاهش یافت من 3 سال پیش اولین سرویس ای که از صبانت گرفتم 64K بود وقتی 64 می گرفتی سرعت دانلود در طول روز حدود 64 بود و ماکزیمم سرعتی ای که ارائه می داد 512 بود میشه اون سال ها رو دوران طلایی صبانت بیان کزد .
Dr.FANOOS
07-09-2010, 17:58
مشکل از اونجا شروع شد که صبانت کیفیت رو فدای کمیت کرد و با افزایش تعداد کاربران عملا کیفیت سرویس ها رو کاهش یافت من 3 سال پیش اولین سرویس ای که از صبانت گرفتم 64K بود وقتی 64 می گرفتی سرعت دانلود در طول روز حدود 64 بود و ماکزیمم سرعتی ای که ارائه می داد 512 بود میشه اون سال ها رو دوران طلایی صبانت بیان کزد .
دقیقا مشکل صبانت همینی هست که شما عرض کردید.الان توی یک سری مناطق اصلا پورت خالی نداره .صبانت جمعیتش به شدت رفته بالا کیفیتش هم به شدت اومده پایین شهریور ماه که اوج سرعت بد صبا بود و هست البته!:31:
hosein63
07-09-2010, 19:32
چقدر دزدی صبانت حرام ......... بابا یکی جلوی این دزدها را بگیرد آخه 5 مگ دانلود می کنی میبینی 20 مگ کم کرده مگه شما فکر می کنید مردم کور هستند با شما هستم شمایی که از صابنت داخل این سایت وجود دارید من در حال حاظر در حال تنظیم شکایتی هستم برای صانت از دوستان اگر کسی خواست پ خ بده که یک روز کار را یکسره کنیم البته اگر باز صیانت این تایپک را ناپدید نکند خوب یادم هست یک بار بچه های با غیرت خواستند شکایتی تنظیم کنند که در عرض یک چشم به هم زدن تایپک صیانت ناپدید شدن و به مدیران هم که پیغام خصوصی می دادید پاسخی دریافت نمی کردید امیدوارم دوباره این اتفاق نیافتد.
Steps-Rap
07-09-2010, 20:18
الان سرعت دانلودم از 50 تا 120 متغیره.البته کم تر میره بالای 100 . بیشتر رویه 57 تا 70 هست.
این سوالمم بی زحمت جواب میدید؟؟ مر30:
واسه دانلود رایگان شبانش (3-7) صبح باید کار خاصی کرد؟؟؟
armin321
07-09-2010, 20:37
چقدر دزدی صبانت حرام ......... بابا یکی جلوی این دزدها را بگیرد آخه 5 مگ دانلود می کنی میبینی 20 مگ کم کرده مگه شما فکر می کنید مردم کور هستند با شما هستم شمایی که از صابنت داخل این سایت وجود دارید من در حال حاظر در حال تنظیم شکایتی هستم برای صانت از دوستان اگر کسی خواست پ خ بده که یک روز کار را یکسره کنیم البته اگر باز صیانت این تایپک را ناپدید نکند خوب یادم هست یک بار بچه های با غیرت خواستند شکایتی تنظیم کنند که در عرض یک چشم به هم زدن تایپک صیانت ناپدید شدن و به مدیران هم که پیغام خصوصی می دادید پاسخی دریافت نمی کردید امیدوارم دوباره این اتفاق نیافتد.
دانلود که هیچ
من وب گردی که ماه پیش داشتم و آخر ماه 2 گیگ اضافه میموند ، حالا تو این ماه روزی 200 مگ کم کرده
آقا اینها حروم خور هستند، شکی نیست ولی زیاد هم اعتراض کنیم ، تاپیک ناپدید میشه
Mr.Pooya
07-09-2010, 20:39
الان سرعت دانلودم از 50 تا 120 متغیره.البته کم تر میره بالای 100 . بیشتر رویه 57 تا 70 هست.
این سوالمم بی زحمت جواب میدید؟؟ مر30:
واسه دانلود رایگان شبانش (3-7) صبح باید کار خاصی کرد؟؟؟
برای شبانه چون پوزر پس فرق میکنه باید یک اکانت دیگه بسازی پوزر و پس را باید از مشترکان صبا بپرسی ولی فکر کنم اینطوری باشه :
Uset=guest
Pas=ngsnet
ساعت 3 شب با این یوزر کانکت شو و رایگان استفاده کن . فکر کنم سرعتش 128 باشه . تا 7 صبح
Steps-Rap
07-09-2010, 21:31
ینی چه جوری باید یه اکانت جدید بسازم؟؟
میشه راهنمایی کنید ؟ چون امشب میخوام دانلود کنم...
اینم الان گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
joe_satriani
07-09-2010, 22:55
ینی چه جوری باید یه اکانت جدید بسازم؟؟
میشه راهنمایی کنید ؟ چون امشب میخوام دانلود کنم...
اینم الان گرفتم:
با سلام
دوست عزيزم سوالتون رو د ر اين قسمت ميتونيد پيگيري كنيد
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
يعني اينكه يه كانكشن با اين يوزر و پسورد بسازيد تا بتونيد انتخابش كنيد و باهاش وصل شيد
موفق باشيد.
shahin666
08-09-2010, 00:14
من دیروز پیشه رفیقم بودم که نمایندگی صبانت رو داره و از خودش سرویس گرفتم
والا خودش که میگفت هیچ مشکلی نیست :18: البته همون قضیه ماست فروش هست دیگه:19:
بعد گفتم شبانه سرعتش پایینه گفت اصلا شبانه رو نمیشه اعتراض کرد شبانه اشانتیون هست اگر سرعت روزانه کم بود اعتراض کنید:18:
بعد هم یه سری کاغذ روزنامه بهم نشون داد که صبانت تو ایران رتبه اول رو از لحاظ سرعت دانلود داره
رتبه دوم هم پارس آنلاین بود
من نمیدونم حالا این آمار و اول شدن صبانت چه جوری هست چه جوریه که همه کاربرا یعنی 90 % راضی نیستن ولی صبانت رتبه اول رو گرفته :18:
dragon-fly
08-09-2010, 01:49
اي خدا چكار كنيم از دست اين صبا :19:
اخه سرعت دانلود شبانه بايد حداكثر 5 باشه!!!!!!!!!!!! :41:اي كاش نميگرفتم اما ديگه چه فايده. حيف پول كه ريختم تو جيب اينا.الان كه انقدر سرعت پايينه با ديال اپ كانكتم.اين دوره تموم شه طرف صبا هم نميرم.
Steps-Rap
08-09-2010, 05:53
دوستان این سرویس شبانه دقیقا از ساعت 3 تا 7 صبحه؟؟
الان 6:50 هست ولی قطع شد دیگه...
من دیروز پیشه رفیقم بودم که نمایندگی صبانت رو داره و از خودش سرویس گرفتم
والا خودش که میگفت هیچ مشکلی نیست :18: البته همون قضیه ماست فروش هست دیگه:19:
بعد گفتم شبانه سرعتش پایینه گفت اصلا شبانه رو نمیشه اعتراض کرد شبانه اشانتیون هست اگر سرعت روزانه کم بود اعتراض کنید:18:
بعد هم یه سری کاغذ روزنامه بهم نشون داد که صبانت تو ایران رتبه اول رو از لحاظ سرعت دانلود داره
رتبه دوم هم پارس آنلاین بود
من نمیدونم حالا این آمار و اول شدن صبانت چه جوری هست چه جوریه که همه کاربرا یعنی 90 % راضی نیستن ولی صبانت رتبه اول رو گرفته :18:
اشانتیون هست؟؟؟؟؟؟؟؟
من وقتی داشتم قرارداد رو امضا میکردم پایین برگه نوشته بود که این شرکت سرویس شبانه رایگان در اختیارتون قرار میده و حرفی هم از اشانتیون زده نشده بود.:19::13:
خیلی دلم میخواد این به اصطلاح "اشانتیون" رو حذف کنن تا ببینیم چند درصد از مشتریهاشون میپره.:27::21:
behnam-k
08-09-2010, 09:48
چطوره کیفیت نت های مخابرات؟
کدوم شهر هستید؟
تو کرمانشاه هستم
اما تاپیک های مخابرات شهر های دیگه رو (تهران-اصفهان و....)رو خوندم همه تعریف کردن به جز تعدادی اندک :5:
اما هنوز مخابرات کرمانشاه نمیده تا یکی دو ماه دیگه :10:
shamabady
08-09-2010, 10:08
آقا کسی نمیدونه ادرس مک رو تو مودم dlink-2640t رو چطور میشه عوض کرد ؟
joe_satriani
08-09-2010, 12:46
آقا کسی نمیدونه ادرس مک رو تو مودم dlink-2640t رو چطور میشه عوض کرد ؟
با سلام
دوست عزیزم عوض کردن آدرس مک به این راحتی نیست
آدرس مک یه آدرس سخت افزاری هست که زمان ساخت مودم توی کارخانه به مودم تعلق میگیره که منحصر به فرد باشه
و توسط شرکت های ارائه اینترنت هم ثبت میشن داخل سیستمشون
موفق باشید.
دوستان این سرویس شبانه دقیقا از ساعت 3 تا 7 صبحه؟؟
الان 6:50 هست ولی قطع شد دیگه...
از 3 شب الی 6:45 هست فکر کنم
موفق باشید.
با سلام
آدرس مک یه آدرس سخت افزاری هست که زمان ساخت مودم توی کارخانه به مودم تعلق میگیره که منحصر به فرد باشه
موفق باشید.
از 3 شب الی 6:45 هست فکر کنم
موفق باشید.
ساعت رایگان صبانت
3 تا 7 ولی اگه 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 می تونی آنلاین بمونی:46:
Steps-Rap
08-09-2010, 14:15
بچه ها من الان هر کار میکنم نمیتونم به نت وصل شم.الان با دایال آپم.
وقتی کانکت رو میزنم که وصل شم مینویسه:
Connecting through WAN miniport (pppoe)... a
بدشم وصل نمیشه و ارور میده.:
the modem (or other connecting device) has reported an eror
چی کار کنم؟؟؟
به پشتیبانیم هر چی رنگ میزنم یا اشغاله یا جواب نمیده....
در صورتی که من صبح ساعت 7:30 به نت وصل بودم و مشکلی نداشتم.
dragon-fly
08-09-2010, 17:51
مال منم قطع شده اصلا دیگه کانکت نمیشه.
کسی موفق شده با پشتیبانی تماس بگیره ؟
Steps-Rap
08-09-2010, 19:09
من تماس گرفتم.
الا درست شد مال من.
همش با کمک joe_satriani
mahdi-001
08-09-2010, 20:10
ریز مصرف صبانت از آدرس اولی که خیلی وقته خرابه
آدرس دومی هم تازه خراب شده حالا از کجا ریز مصرف بگیریم؟کسی میدونه چیکار باید کرد؟
support.ngsnet.ir
support.ngsnet.net
dragon-fly
08-09-2010, 23:29
مال منم وصل شد فقط خدا کنه این شبانشم درست شه که البته ....................
Dr.FANOOS
09-09-2010, 13:18
آدرس دومی هم تازه خراب شده حالا از کجا ریز مصرف بگیریم؟کسی میدونه چیکار باید کرد؟
support.ngsnet.ir
support.ngsnet.net
جدا اینا برندارن با این کارشون حجم های ما رو کم کنن!!!:41:
joe_satriani
09-09-2010, 14:11
support.ngsnet.ir
support.ngsnet.net
با سلام
دوست عزيزم اين آدرس براي من جواب ميد ه
موفق باشيد.
mahdi-001
09-09-2010, 16:10
با سلام
دوست عزيزم اين آدرس براي من جواب ميد ه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد.
این آدرس رو تو ساعتی که همه به فکر دانلودن وکسی حجمش رو نمیبینه منظورم ساعت 3 هست رفتم دیدم کار میکنه
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز:11:
راستی وضعیت روزانه صبا که همچنان افتضاحه ولی شبانه برا من 3 شبه که خیلی عالی شده من دیشب لیست دانلودام تموم شد 1.2 گیگ گرفتم
وضعیت شما بهتر نشده؟
من روزانه خیلی عذابم میده دان 50تا70ولی شبانه 50تا 117
فکر کنم من برعکس همه باشم.همه از شبانه شکایت دارن من از روزانش:31:
joe_satriani
09-09-2010, 16:34
این آدرس رو تو ساعتی که همه به فکر دانلودن وکسی حجمش رو نمیبینه منظورم ساعت 3 هست رفتم دیدم کار میکنه
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز:11:
راستی وضعیت روزانه صبا که همچنان افتضاحه ولی شبانه برا من 3 شبه که خیلی عالی شده من دیشب لیست دانلودام تموم شد 1.2 گیگ گرفتم
وضعیت شما بهتر نشده؟
من روزانه خیلی عذابم میده دان 50تا70ولی شبانه 50تا 117
فکر کنم من برعکس همه باشم.همه از شبانه شکایت دارن من از روزانش:31:
با سلام
نه والله
من كه الان ميزنم و بازم باز ميشه
ميخواي اين يكي كه مال شهر تهران هست برو ببين باز ميشه واست يا نه
واسه منم مثه شماس
روزانه تازه كمتر از 50 هم گاهي مياد
امروز كه خيلي خرابه
امروز زير 20 هست باز :18:
موفق باشيد.
mahdi-001
09-09-2010, 17:24
با سلام
نه والله
من كه الان ميزنم و بازم باز ميشه
ميخواي اين يكي كه مال شهر تهران هست برو ببين باز ميشه واست يا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه منم مثه شماس
روزانه تازه كمتر از 50 هم گاهي مياد
امروز كه خيلي خرابه
امروز زير 20 هست باز :18:
موفق باشيد.
من روزانه خیلی کم دان میکنم وبیشتر دانلودام که حجم بالای30مگ دارن رو میزارم برا شبانه:27:
به همین دلیل خیلی مشکلات روزانه رو حس نمیکنم
من فقط روزها وبگردی میکنم الان یه فایل حدودا15 مگی رو اولش باسرعت 117 میگیره بعد میشه 50تا 69
راستی این آدرسی که دادی هم کار نکرد
اشکالی نداره همون ساعت 3 ریز مصرف میگیرم
Steps-Rap
09-09-2010, 18:07
شبانه من که دیشب مضخرف بود از ساعت سه گذاشتم تا هفت فقط 200 mb دانلود شد.
ولی روزانه ام خوبه.
shamabady
09-09-2010, 20:20
با سلام
موفق باشید.
.
پس این دوستمون چی جوری عوض میکنن
Contractor
09-09-2010, 20:23
شبانه من که دیشب مضخرف بود از ساعت سه گذاشتم تا هفت فقط 200 mb دانلود شد.
ولی روزانه ام خوبه.
معلوم میشه منطقه ی خوبی داری.همنطور که در صفحات قبلی چندین بار گفتم اگه از تورنت استفاده میکردی چند برابر میگرفتی
دیشب من 2.2 گیگ گرفتم.ترفند 6:45 از شانس بدم جواب نداده بوده وگرنه 2.7 گیگ روی شاخ بود
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
پس این دوستمون چی جوری عوض میکنن
متن را درست نخونده ای
ببین خودش گفته
این کار MAC Address دستگاهتون رو عوض نمیکنه (و نمیتونه عوض کنه) بلکه فقط عین یه ماسک هستش که دستگاهتون از MAC Address دیگه ای غیر از مال خودش استفاده میکنه... همه دستگاه ها هم چنین تنظیمی دارن (برای همین منظور) چون بسیاری از شبکه های اینترنتی دنیا چنین سیستم ثبت MAC Address ـی دارن...
Steps-Rap
09-09-2010, 21:48
معلوم میشه منطقه ی خوبی داری.همنطور که در صفحات قبلی چندین بار گفتم اگه از تورنت استفاده میکردی چند برابر میگرفتی
دیشب من 2.2 گیگ گرفتم.ترفند 6:45 از شانس بدم جواب نداده بوده وگرنه 2.7 گیگ روی شاخ بود
فهمیدم کدوم روشو میگی.
آخه سایتایه تورنت همه چی رو که ندارن.
البته من خواستم آیرون من 2 رو بگیرم زدم دیدم اونجا بود اما زیرنویس ندارن که.
ولی نتونستم یه سری تنظیماتو که تو اون تاپیک واسه افزاش سرعت یو تورنت بود رو درست کنم...
Contractor
09-09-2010, 23:21
فهمیدم کدوم روشو میگی.
آخه سایتایه تورنت همه چی رو که ندارن.
ولی نتونستم یه سری تنظیماتو که تو اون تاپیک واسه افزاش سرعت یو تورنت بود رو درست کنم...
اینم از اون حرفا بود!
هر چیزی قبل اینکه توی رپید و بقیه ی هاستهای پولکی دزد بیاد اول توی تورنت میاد. از تورنت هستش که به بقیه ی جاها میره
چه ربطی داره!
زیرنویس میخوای باید بری به سایتهای تخصصی زیرنویس مثل
subscene.com این از همه بهتره ولی با قندشکن باید بازش کنی
opensubtitles.org
farsisubtitle.com
داداش یه لطفی کن اسم و آخرین ورژن برنامه ای که باهاش از تورنت استفاده میکنی رو برام بنویس.اگه هم لینکی داری ازش بده دانلود کنم.
بعد یه سوال.شما چجوری و از کجا لینکای تورنتو گیر میاری ؟
مثلا من لینک بازی dirt2 رو از کجا میتونم پیدا کنم که بعد با اون برنامه دانلودش کنم ؟
ممنون :40:
داداش یه لطفی کن اسم و آخرین ورژن برنامه ای که باهاش از تورنت استفاده میکنی رو برام بنویس.اگه هم لینکی داری ازش بده دانلود کنم.
بعد یه سوال.شما چجوری و از کجا لینکای تورنتو گیر میاری ؟
مثلا من لینک بازی dirt2 رو از کجا میتونم پیدا کنم که بعد با اون برنامه دانلودش کنم ؟
ممنون :40:
عزیز دل در این تاپیک مباحثش هست در اینجا ادامه ندیهد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر این پستش خودم توضیح مفصل و آموزش دادم
در همونجا مباحثش را دنبال کن
radikal021
10-09-2010, 07:45
بچه ها ببخشید من چند وقته که فهمیدم اینترنتم حجم اضافی کم می کنه
ماله صبا هم هست . می خواستم ببینم باید چیکارکنم ؟
ممنون می شم اگه جوابمو بدید
joe_satriani
10-09-2010, 12:09
بچه ها ببخشید من چند وقته که فهمیدم اینترنتم حجم اضافی کم می کنه
ماله صبا هم هست . می خواستم ببینم باید چیکارکنم ؟
ممنون می شم اگه جوابمو بدید
با سلام
اين مشكل طبيعي هست و مشكل خيلي از دوستان هم هست به نظر ميرسه
موفق باشيد.
سلام به همه
من حدود یه هفتس اکانت 128 سه ماهه از صبا گرفتم.
و2روز اول که هنوز اشتراک نگرفته بودم و تازه پورتم وصل شده بود هم دانلود کردم!
خیلی حال داد
اولش من یه چیزی بگم!(مخصوصا به اونایی که تو فکر رفتن به شاتل هستن!)
واقعا خدا رو شکر کنید که از صبا سرویس گرفتید! من قبل از این شاتل داشتم و 1ماه و نیم هم 2مگ گرفتم که 24تومن بود ولی اینا انقدر تو سرویس شبانه قطع و وصل میکردن که دانلودا خراب میشد و هر سری نصف اون چیزی که باید دانلود میشد! تازه سرعت سرور ها رو هم پایین آورده بودن و از سرور هایی که سرعتشون بالا بود فقط میشد دانلود کرد مثل files.to و mediafire
و اگه لینک های معمولی میزاشتی با سرعت 30 هم دانلود نمیکرد!
همچنین توی این مدتی که 2مگ داشتم 2 بار down stream رو از 2مگ به 160 (که 17 کیلوبایت در ثانیه میشه) تغییر دادن!
که بار دومش موقعی بود که چند روز از سرویسم مونده بود و زمانی هم که زنگ زدم پشتیبانیش گفت شما دانلود شبانتون زیاد بوده و ما نمیتونیم دیگه بهتون سرویس بدیم!!!! واگه خواستید میتونید با همین 128 سر کنید!
حالا اونایی که میگن شاتل پشتیبانی خوبی داره ببینن به چه دردی میخوره!
من موندم کدوم شرکتی حق داره سرعت سرویس رو از اونی که باید باشه پایین تر بیاره؟اونم بین دوره!!
تازه الان هم اگه یه سر به تاپیک شاتل بزنید میبینید که همه ی اونایی که از شاتل 128 گرفتن و دان استریمشون روی 512 بوده دارن شکایت میکنن که چرا سرعتمون شده 16 کیلوبایت! (فقط یه استثنا برای مشهد قائل شدن و همه ی سرویس های 128 رو از قبل روی 2 مگ بستن.)
بگذریم
من قبلا 19 تومن پای 512 میدادم(قبل از این که 2مگ بگیرم.) و 1تا7 صبح فقط میتونستم 900 مگ تا 1,200 دانلود کنم!
ولی الان با ماهی 13 تومن شبی 2گیگ کمه کم و تا 3گیگ میتونم دانلود کنم! (با همون 1ساعت آخر 700-800 مگ دانلود میشه!)
خودتون ببینین کدوم بهتره؟؟؟؟
یعنی الان اگه شبی 700 مگ هم دانلود کنم بازم در مقایسه با شاتل به صرفه تره برام!
راستی جند تا سوال داشتم!
1- اینکه توی pppoe مودم (tp-link-8811) میتونم طوری تنظیم کنم که دو کانکشن شبانه و اکانت خودم تنظیم شده باشه و شب بتونم با غیرفعال کردن اکانت خودم ،اکانت رایگان رو فعال کنم؟(یا خودش اتوماتیک بشه؟)
(آخه اکانتم رو فقط از طریق pppoe مودم میتونم تنظیم کنم فکر کنم چون مک آدرس مودم بهش ثبت شده)
2- چطور میشه اتوماتیک تنظیم کرد که سر ساعت 6:44 قطع بشه و دوباره وصل بشه؟ (در دو حالت bridge و pppoe)
درضمن دیشب تونستم 2,6 گیگ دانلود کنم! و سرعت روزانم هم اولش 200 بعد میاد روی 60-65 تا 70-80 که بازم از سرویس قبلیم خیلی بهتره! توی شب هم از سرور های خوب تا 230 کیلوبایت میشه دانلود کرد
توصیه من برای دانلود با سرعت بیشتر اینه که اولا چند فایل همزمان با سرور های مختلف بزارید برا دانلود
دوما از سرورهای مدیافایر و dataup که پرسرعت هستن دانلود کنید
فقط من تا حالا تو نخ تورنت نبودم که فکر کنم از این به بعد باید باشم!
joe_satriani
11-09-2010, 11:48
راستی جند تا سوال داشتم!
1- اینکه توی pppoe مودم (tp-link-8811) میتونم طوری تنظیم کنم که دو کانکشن شبانه و اکانت خودم تنظیم شده باشه و شب بتونم با غیرفعال کردن اکانت خودم ،اکانت رایگان رو فعال کنم؟(یا خودش اتوماتیک بشه؟)
(آخه اکانتم رو فقط از طریق pppoe مودم میتونم تنظیم کنم فکر کنم چون مک آدرس مودم بهش ثبت شده)
2- چطور میشه اتوماتیک تنظیم کرد که سر ساعت 6:44 قطع بشه و دوباره وصل بشه؟ (در دو حالت bridge و pppoe)
با سلام
دوست عزيزم سوالاتتون رو ميتونيد در تاپيك هاي زير جستجو كنيد و اگه يافت نكرديد اونجا مطرح كنيد تا پاسخ بديم
سوال 1:
سوال 2:
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيزم سوالاتتون رو ميتونيد در تاپيك هاي زير جستجو كنيد و اگه يافت نكرديد اونجا مطرح كنيد تا پاسخ بديم
سوال 1:
سوال 2:
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
موفق باشيد.
من اون برنامه ای که برای دیسکانکت معرفی کردن رو دانلود کردم ولی ویروس داره!
سوالم اینقدر ها هم سخت نبود!:46:
بگین خودتون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
joe_satriani
11-09-2010, 13:32
من اون برنامه ای که برای دیسکانکت معرفی کردن رو دانلود کردم ولی ویروس داره!
سوالم اینقدر ها هم سخت نبود!:46:
بگین خودتون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
با سلام
خوب اون رو ويروس ميشناسه - شما آنتي ويروست رو غير فعال كن و نصبش كن
ويروس نيست
من هم از همون استفاده ميكنم و خيلي خوب كار ميكنه
سلام جناب چند روزه دیگه حتی اول دانلود هم سرعتش روی 200 نمیره بعد بیاد پایین از همون اول سرعت روی 60 هست شبانه هم همینطور یعنی دیگه هیچوقت به سرعت های بالای 100 نمیره. یعنی دیگه شبانه سرعتش 2 مگ نیست و سرعت را محدود کردند؟
با سلام
خوب اون رو ويروس ميشناسه - شما آنتي ويروست رو غير فعال كن و نصبش كن
ويروس نيست
من هم از همون استفاده ميكنم و خيلي خوب كار ميكنه
اسم ویروسش رو هم نوشت و از نوع تروجان بود!
درضمن من اهل ریسک نیستم:31:
دوستان از هر برنامه ای استفاده میکنن همون رو بگن ما هم استفاده کنیم!
A.M.D.D.E.V.I.L
11-09-2010, 15:13
سلام دوستان من دیگه دیوانه شدم از دست صبانت
بالا خره میگم بیان جمع آوری کنن انشا...
بگید از کجا بگیرم سرویس- دانلود شبانه ندارم هیچوقت-دانلودامو تو روز انجام میدم
سلام جناب چند روزه دیگه حتی اول دانلود هم سرعتش روی 200 نمیره بعد بیاد پایین از همون اول سرعت روی 60 هست شبانه هم همینطور یعنی دیگه هیچوقت به سرعت های بالای 100 نمیره. یعنی دیگه شبانه سرعتش 2 مگ نیست و سرعت را محدود کردند؟
بهترین راه فهمیدنش اینه که شما بری توی تنظیمات مودم و ببینید Down stream روی چنده!
اگه هنوز روی 2مگ باشه بالاخره میشه با دانلود همزمان چند فایل و دانلود از سرور های خوب به سرعت 230کیلوبایت در ثانیه رسید!
بهترین راه فهمیدنش اینه که شما بری توی تنظیمات مودم و ببینید Down stream روی چنده!
اگه هنوز روی 2مگ باشه بالاخره میشه با دانلود همزمان چند فایل و دانلود از سرور های خوب به سرعت 230کیلوبایت در ثانیه رسید!
دادا چک کردم روی 640 بود یعنی خودشون کم کردند؟ یعنی دیگه شبتنه صبانت 2048 نیست؟
دادا چک کردم روی 640 بود یعنی خودشون کم کردند؟ یعنی دیگه شبتنه صبانت 2048 نیست؟
احتمال زیاد آره
ولی توی شبانه هم یه چک بکن ببین باز همینه یا نه!
حالا شما کاری که میکنی فقط زنگ بزن بهشون تا به غلط کردن بیفتن و خودشون برگردونن واست!:21:
راستی شما کجا زندگی میکنی؟اکانتت 128 هست؟
mahdi-001
12-09-2010, 04:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه پینگی ....!عکس ماله شبانه امشبم هست:21: چند شب پیش 10 برابر پینگ الان بود حدود[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:18:1200
mahdi-001
12-09-2010, 04:45
اینم تست چند لحظه بعد واقعا صبانت ناپایدار هست من که داره نظرم نسبت بهش عوض میشه شاید باهاش تمدید کردم<
اینم تست چند لحظه بعد واقعا صبانت ناپایدار هست من که داره نظرم نسبت بهش عوض میشه شاید باهاش تمدید کردم<
من اولش که سرویسم رو وصل کرده بودم چون تنظیمات DNS شاتل رو انجام داده بودم پینگم عین شما همین 1200 بود!
بعد چند ساعت اصلا صفحه باز نمیشد و زنگ زدم پشتیبانی صبا اونم سریع گفت اشکال از DNS هست تازه ما فهمیدم که DNS رو عوض نکردیم و وقتی درست کردم پینگ 100 شد!:31:
راستی من جاشو خالی گذاشتم کسی میدونه که برای صبا باید توی اون قسمت ها چه عددهایی گذاشت؟؟؟
mahdi-001
12-09-2010, 14:53
من اولش که سرویسم رو وصل کرده بودم چون تنظیمات DNS شاتل رو انجام داده بودم پینگم عین شما همین 1200 بود!
بعد چند ساعت اصلا صفحه باز نمیشد و زنگ زدم پشتیبانی صبا اونم سریع گفت اشکال از DNS هست تازه ما فهمیدم که DNS رو عوض نکردیم و وقتی درست کردم پینگ 100 شد!:31:
راستی من جاشو خالی گذاشتم کسی میدونه که برای صبا باید توی اون قسمت ها چه عددهایی گذاشت؟؟؟
من هم الان جای dns رو خالی گذاشتم راحت داره کار میکنه!!!!پینگ هم که خوبه برا من پینگ مهم نیست سرعت دان خیلی مهمه!:31:
Mr.Pooya
12-09-2010, 15:44
سلام
سرعت 512 صبا نوسانش چقدره ؟؟ پهنای باند 512 است یا 128 تا 512 ؟؟ سرعت دانلود چی ؟؟ چقدره ؟؟ اگه تست بزارید ممنون میشم .
joe_satriani
12-09-2010, 17:04
سلام
سرعت 512 صبا نوسانش چقدره ؟؟ پهنای باند 512 است یا 128 تا 512 ؟؟ سرعت دانلود چی ؟؟ چقدره ؟؟ اگه تست بزارید ممنون میشم .
با سلام
دوست عزيزم؛ صبانت 512 نداره
128 داره و 1 مگ
اما سرعت دانلود 512 تا 64 ثابت بايد باشه فكر كنم
موفق باشيد.
هنوز وضع صبا تو تهران خرابه؟؟؟
1 مگ می خوام بگیرم نظرتون چیه؟تو منطق 4 مخابراتیم.
mohammad_77
12-09-2010, 21:27
سلام.
من سرعت 512 دارم و دارم با سرعت 107 (حداکثر ) دانلود میکنم . شبانه هم با همین سرعت (در بهترین شرایط ) دانلود میکنم (1500 مگ). از نمایندگیش که سئوال کردم گفت اگر 1 مگ هم بگیری شبانه اش سرعتش بالاتره نمیره چون Share هست .
البته خودم نظر دیگری دارم برای همین میخواهم ببینم کسی اینجا هست که از صبانت اشتراک 1 مگ داشته باشه و در بهترین حالت سرعت شبانه اش بالاتر از 107 بره و بالای 1500 مگ در شب بگیره .
ممنون میشوم پاسخ دهید .
mahdi-001
12-09-2010, 22:30
سلام.
من سرعت 512 دارم و دارم با سرعت 107 (حداکثر ) دانلود میکنم . شبانه هم با همین سرعت (در بهترین شرایط ) دانلود میکنم (1500 مگ). از نمایندگیش که سئوال کردم گفت اگر 1 مگ هم بگیری شبانه اش سرعتش بالاتره نمیره چون Share هست .
البته خودم نظر دیگری دارم برای همین میخواهم ببینم کسی اینجا هست که از صبانت اشتراک 1 مگ داشته باشه و در بهترین حالت سرعت شبانه اش بالاتر از 107 بره و بالای 1500 مگ در شب بگیره .
ممنون میشوم پاسخ دهید .
من128 دارم شبا با 117 دان میکنم:21:
Genesis2
13-09-2010, 12:04
دوستان میخوام صبانت 1 مگ بگیرم ولی با این احتساب که دوستان میگن شبا با 128 هم با سرعت 1 مگ میشه دانلود کرد پس بریم 128 بگیریم . البته پولش که زیاد تفاوت انچنانی نداره فقط مشکل جواز کسبه . دوستان عزیز واقعا شبانه با سرعت 128 میشه به اندازه 1 مگ دان کرد ؟ یه وقت مثله شاتل سرمون کلاه نره که اولش سرعتش 110 بود بعد شد 10
behnam-k
13-09-2010, 13:52
سلام.
ممنون میشوم پاسخ دهید .
دوست من نمایندگی کاملا درست گفته
شما چه 128 بگیری چه 512 و چه 1 مگ شبانه همه با یه سرعت دانلود میکنن و شانه تا 2048 آزاده اگه چندین فایل با هم بزاری سر جمع تا 200 -220 میره :5:
دوستان صبانت جدیدا واسه شب رپبد رو مثل شاتل چیز خور نبستن؟ :41:
درود
چند شب هست که ترفند ناجوان مردانه ی ساعت 6:45 جواب نمیده، و سر ساعت 7 دیسکانکت میشه.
واسه بقیه دوستان کار میکنه؟
ما که دست به دعا بردیم :42:
آقا سرویس های صبانت نسبت به بقیه حرف نداره:46:
من سرویس 512 دارم روزانه 117kb :19::19::19:
شبانه 135-95 متغیره:8::8:
به نظر من به جای اینکه تو این تاپیک اینهمه الکی بحث کنیم
مشترکین بیاین به سایت اصلی صبانت ایمیل بزنیم یا قسمت انتقادات بگیم همه از ساعت 1تا 7 صبح شبانه دارند
نه 3-7:18::18::18:
فکر کنم 100 تا 200 تا ایمیل دریافت کنه یه اتفاقی بیافته
اگه شبانهشو از 1تا 7 صبح بذاره یا شاید 1تا8 صبح دیگه خیلی عالییی میشه
من شبی 1.5 گیگ دانلود دارم بدون استثنا
اگه شبانه بیشتر بشه شبی 2.5 گیگ رو شاخشه
ORIGINAL
14-09-2010, 10:54
مشترکین بیاین به سایت اصلی صبانت ایمیل بزنیم یا قسمت انتقادات بگیم همه از ساعت 1تا 7 صبح شبانه دارند
من خودم 700 میگیرم شبا... شما که 1.5 میگیری چند تا لینک میزاری واسه دانلود و با چه برنامه ای؟؟؟
A.M.D.D.E.V.I.L
14-09-2010, 11:09
شما همتون سرویس 2 مگابیت بر ثانیه دارین که سرعت دانلودتون دور 100 تاس؟ من با 128 کیلوبیت الان سرعتم اون کمه که کامپیوترم فکر کرد آکونتم تموم شد مودممو خاموش کرد خودم ریست کردم!!
mahdi-001
14-09-2010, 11:19
در این صورت صبا سرعت شبا رو میاره پایین و شما نمیتونی 100مگ هم بگیری :11:
راستی این رو بخونین آمریکا به کاربران خانگی اینترنت 1گیگ میده ماهی 350دلار اونوقت ما 128 با محدودیت میگیریم 14 هزار تومن:41::41::41:
امروز شرکت EBP اعلام کرد ارایه اینترنت با سرعت 1 گیگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی در آمریکا را آغاز کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنت می توانند با سرعتی خارق العاده که ۲۰۰ برابر سریع تر از پرسرعت ترین خطوط اینترنت فعلی در امریکا است به اینترنت متصل شوند.
شروع سرویس دهی این خدمات از شهر Chattanooga و مناطق اطراف آن در ایالت تنسی آمریکا خواهد بود. این شرکت اعلام کرده امکان سرویس دهی به بیش از ۱۰۰ هزار کاربرخانگی و شرکت را با سرعت یک گیگابیت دارا است. تمام ساکنین مناطق شهری و روستایی که در منطقه ای به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع از این شهر قرار دارند قادر به استفاده از این خدمت هستند.
به گفته این شرکت این سرویس جدید که بر پایه فیبر نوری ارایه می شود، سبب شده کاربران اینترنت در آمریکا بتوانند ۱۰ سال نسبت به برنامه «کمسیون فدرال ارتباطات آمریکا» جهت دسترسی کاربران این کشور به اینترنت جلوتر باشند. بر طبق برنامه این کمسیون، تمام شهروندان این کشور تا سال 2020 بایستی به اینترنت 100 مگابیتی دسترسی داشته باشند.
هرولد دپریست مدیرعامل شرکت EPB می گوید این اینترنت با قیمت 350 دلار در ماه به کاربران فروخته می شود و دسترسی به چنین سرعتی کاربران این سرویس را در خط مقدم برای پیشرفت سریع تر و همچنین خدمات ارتباطی، بهداشتی، آموزشی و توسعه صنعتی بهتر قرار می دهد.
البته شاید این خبر برای ما کاربران ایرانی اصلا خوشحال کننده نباشد و بهتر است این سرویس را با اینترنت خانگی 128 کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد 8000 برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع 21 گیگابیت است برای 24 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور.
منبع narenji.ir
درود
چند شب هست که ترفند ناجوان مردانه ی ساعت 6:45 جواب نمیده، و سر ساعت 7 دیسکانکت میشه.
واسه بقیه دوستان کار میکنه؟
ما که دست به دعا بردیم :42:
رو دیوار نقاشی نکشیدیم ها، لطفا بگید که اگه واسه شما هنوز این ترفند کار میکنه من برم یه فکری بکنم :13:
من خودم 700 میگیرم شبا... شما که 1.5 میگیری چند تا لینک میزاری واسه دانلود و با چه برنامه ای؟؟؟
عزیز شما کدوم منطقه شیراز هستید؟
عزیزم
اولا لینکهات باید از سرور خوب باشه مثلا جومبو فایل
بعضی لینک های مستقیم تو سایت هایی مثل وطن دانلود و دانلودها و.. دارای محدودیت هستند
تعداد لینک مهم نیست من حجم 1.3 یا 1.5 گیگ را در نظر میگیرم
من ماههای دیگه سرور 64 کیلوبایت مخابرات می گیرم
ماهی 5 هزار تومان نامحدود
بعدش یه اکانت 2مگ روی Nss7 یا W3 می گیرم سرعت 350kb
اکانت یک ماهه نا محدود 45 تومن میدن تازه تو یک ماه میشه 400 گیگ دانلود داشت
به ازای هر گیگ دریافت 30 تا 70 مگ ارسال میشه
Satellite Internet By --- CARD
نظرتون چیه؟
البته مک های 8مگ و 6مگ هم هست ولی 80 تا 120 تومن هستند
Genesis2
14-09-2010, 12:32
عزیزم
اولا لینکهات باید از سرور خوب باشه مثلا جومبو فایل
بعضی لینک های مستقیم تو سایت هایی مثل وطن دانلود و دانلودها و.. دارای محدودیت هستند
تعداد لینک مهم نیست من حجم 1.3 یا 1.5 گیگ را در نظر میگیرم
من ماههای دیگه سرور 64 کیلوبایت مخابرات می گیرم
ماهی 5 هزار تومان نامحدود
بعدش یه اکانت 2مگ روی Nss7 یا W3 می گیرم سرعت 350kb
اکانت یک ماهه نا محدود 45 تومن میدن تازه تو یک ماه میشه 400 گیگ دانلود داشت
به ازای هر گیگ دریافت 30 تا 70 مگ ارسال میشه
Satellite Internet By --- CARD
نظرتون چیه؟
البته مک های 8مگ و 6مگ هم هست ولی 80 تا 120 تومن هستند
خوب دوست عزیز این سایتی که اینترنت ماهواره ای با این سرعت و قیمت و بصورت نامحدود میده رو به ما هم بده . چون اکثر سایت های افلاین که مک 2 مگ میدن یا 5 روزه نامحدوده یا 1 ماهه محدوده . بعضی سایت های نا معتبر هم هست که بهشون اعتمادی نیست . حالا شما سایت رو بزار ما هم چک کنیم شاید ما هم جزو اینترنت ماهواره ای شدیم:31:
خوب دوست عزیز این سایتی که اینترنت ماهواره ای با این سرعت و قیمت و بصورت نامحدود میده رو به ما هم بده . چون اکثر سایت های افلاین که مک 2 مگ میدن یا 5 روزه نامحدوده یا 1 ماهه محدوده . بعضی سایت های نا معتبر هم هست که بهشون اعتمادی نیست . حالا شما سایت رو بزار ما هم چک کنیم شاید ما هم جزو اینترنت ماهواره ای شدیم:31:
عزیزم منم با سرچ تو اینترنت پیدا کردم یهID دارم ازش تو یاهو
برای اینکه مطمین بشی سرت کلاه نمیذاره و نامحدوده میشه 2 روز تست کنی :5:
akharwarbaz
14-09-2010, 13:37
اين قيمتايي كه داري خيلي ارزونه !از كجا اين قيمت ارو ديدي ؟
مثلا اين رو نيگا
joe_satriani
14-09-2010, 17:32
اين قيمتايي كه داري خيلي ارزونه !از كجا اين قيمت ارو ديدي ؟
مثلا اين رو نيگا
با سلام
دوست عزيزم اين قيمتهايي كه اينجا گذاشتيد مال اكانتهاي ماهــواره اي هست
موفق باشيد.
Steps-Rap
14-09-2010, 18:58
ببخشید.من فقط یه سوال در مورد این تورنت بپرسم.
پس فقط کافیه فیلمی که میخوایمو و اونجا سرچ کنیم بد یکیدوم از چیزایی که میاد رو انتخاب کنیم.بدش دانلود تورنت رو میزنم و اون فایل کم حجم دانلود میه و بعدش اونو با برنانه یو تورنت باز میکنیم و دانلود میکنیم؟؟
همین ؟؟؟ کار دیگه ای نیست؟؟
joe_satriani
14-09-2010, 19:22
ببخشید.من فقط یه سوال در مورد این تورنت بپرسم.
پس فقط کافیه فیلمی که میخوایمو و اونجا سرچ کنیم بد یکیدوم از چیزایی که میاد رو انتخاب کنیم.بدش دانلود تورنت رو میزنم و اون فایل کم حجم دانلود میه و بعدش اونو با برنانه یو تورنت باز میکنیم و دانلود میکنیم؟؟
همین ؟؟؟ کار دیگه ای نیست؟؟
با سلام
دوست عزيزم سوالت از اون سوالاي انتحاري بود :31:
برو به اين تاپيك؛ سرچ و مطرح كن
Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت
مرسي، واسه اينكه نظم بهم نخوره ميگم :11:
موفق باشيد.
HADI ONLY
14-09-2010, 20:00
سلام دوستان عزیز
من مشهدی هستم اما روزی 800 مگ بیشتر نمی ریزم . چطوری شماها 1.5 گیگ می ریزید ؟؟ از آنتی ویروسه یا نه ؟ مال من Norton 360 V4 است .
با تشکر فراوان .
Dark Shine
14-09-2010, 20:04
چرا برای فهمیدن ری مصرف Runtime error میده؟:13:
joe_satriani
14-09-2010, 20:22
چرا برای فهمیدن ری مصرف Runtime error میده؟:13:
با سلام
دوست عزيزم بايد چند مربته هي رفرش كني
واسه منم هر موقع باز نميشه هي پشت سر هم ميزنم تا باز ميشه
موفق باشيد.
Steps-Rap
14-09-2010, 22:20
من حدود 30 - 40 بار رفرش کردم.ولی همون ارور Runtime error میاد
joe_satriani
14-09-2010, 22:25
من حدود 30 - 40 بار رفرش کردم.ولی همون ارور Runtime error میاد
با سلام
واسه من خيلي راحت مياد الان
اما اگه هم نياد به چندبار رفرش زودي مياد
مرورگرتون رو عوض كنيد
و اينكه هيستوري رو پاك كنيد و دوباره امتحان كنيد
امشب رکورد دانلود رو شکستم.
3.1 گیگ
wooooooooooooooow
Contractor
15-09-2010, 08:14
3.1 گیگ
wooooooooooooooow
ایول پسر.زدی رو دست من.البته من سرعتمو عمدی آوردم پایین تا تورنتهای کم seed ام فرصت بیشتری برای دانلود داشته باشند بهمین خاطر دور و بر 1.5 تا 2 گیگ میگیره معمولش.اگه سرعت دانلودمو بخوام بالا ببرم تونتهای کم seed ام دیر دانلود میشند
Steps-Rap
15-09-2010, 09:15
3.1 گیگ
wooooooooooooooow
با تورنت؟؟؟
PhrenetiC
15-09-2010, 09:48
سلام دوستانِ صبانتـــــــــــی :46:
من هم از رویِ ناچـــــــــــــــاری اومدم سمتِ صبانت! :10:
128kbps | 3 months | 30Gb درخواست دادم، فردا باید مدارک و هزینه ی سرویس رو تحویل بدم، امیدوارم زود وصل بشه و سرعتش هم نمیگم عالی باشه ولی متوسط باشه حداقل + یه پینگ عالی :19: خودشون که میگفتن برای باز کردنِ سایت سرعت 1مگِ ولی برای دانلود همون 128!!! اینم از نوآوری هایِ اینترنتِ ایرانِ دیگه...
بالاخره از شرِ Dial Up که یک ماهه من رو داره عذاب میده راحت میشم. :8:
128kbps | 3 months | 30Gb درخواست دادم، فردا باید مدارک و هزینه ی سرویس رو تحویل بدم، امیدوارم زود وصل بشه و سرعتش هم نمیگم عالی باشه ولی متوسط باشه حداقل + یه پینگ عالی :19: خودشون که میگفتن برای باز کردنِ سایت سرعت 1مگِ ولی برای دانلود همون 128!!! اینم از نوآوری هایِ اینترنتِ ایرانِ دیگه...
نمیخوام ناامید بشی ولی پینگ صبانت خیلی افتضاحه دوست عزیز. :41:
چند وقته دور بازی های انلاین رو خط کشیدم :19:
Steps-Rap
15-09-2010, 11:01
اینو من الان گرفتم.
این سرعت ینی خوبه یا نه؟
سرویس 3 ماه 30 گیگ که صبانت نداره شما از کدوم نمایندگی گرفتی و چند؟
سرویس 3 ماه 30 گیگ که صبانت نداره شما از کدوم نمایندگی گرفتی و چند؟
تو سایتش زده داره که...!:13:
من 512 دارم :46:
شبی 1.3 گیگ دانلود دارم با سرعت بین 85الی 137 کیلوبیت:21:
اگر برای ماه بعدی سرویس رو 1 مگ بگیرم
شبانه بالای 135kb سرعتم میشه
یا فرقی نمیکنه شبانه ؟:5:
en8800gt
15-09-2010, 15:18
من از مخابرات دارم
میخوام ببینم کسی تا حالا pes 2010 با صبانت زده؟پینگش چه جوریه؟
joe_satriani
15-09-2010, 17:43
با سلام
نه دوست عزيزم
فرقي نداره بين دانلود شبانه 128 و 1 مگ
من از مخابرات دارم
میخوام ببینم کسی تا حالا pes 2010 با صبانت زده؟پینگش چه جوریه؟
با سلام
دوست عزيزم پينگ مخابرات خيلي بالا هست
شما ميتونيد به سايت speedtest.net بريد و يه چك كنيد از وضعيت پينگتون.
اینو من الان گرفتم.
این سرعت ینی خوبه یا نه؟
با سلام
سرعتتون خوبه - بدك نيست
پينگتون هم كه خيلي بالاس
با سلام
بله همينطوريه
واسه سايت خيلي سريع باز ميكنه - البته اوايلش همينطوريه
بعدا معمولي ميشه طوري كه زياد متوجه نشيد
موفق باشيد.
شبانه نباید فرقی کنه.روزانتم چشمم آب نمخوره فرقی کنه.چون همین حالاش با 128 بالای یه مگ دارن خیلیا
Dark Shine
15-09-2010, 17:49
نامردا شبانه رو کردن تا 7 ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت بود از شبانه استفاده نکرد ولی قبلا تا 8 بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا از صبانت بریم لاریز چطوره؟
شبانه اولا از 1تا 7 رایگانه
دوما روز های جمعه کلا رایگانه
نظرتون چیه؟
اینم قیمتاشه
با تورنت؟؟؟
معلومه با تورنت(10 تا تورنت)
فعلن مشکل لاینحلی که دارم،لینکای مستقیمه که با 10 دانلود میشن،بعلاوه سرعت کم رپید(بدون اکانت) بعد ساعت 7
armin321
16-09-2010, 10:21
صبانت حجم رو دوبرابر یا بیشتر داره کم میکنه
دیشب دقیق اندازه گرفتم موقع وب گردی
اول سایت صبانت زده بود 17800000
وقتی نرم افزار bandwithmeter رو نگاه کردم و عدد 100 مگ رو زد رفتم دیدم مقدار استفاده رو تو سایت صبانت زده 198000000
یعنی دقیقا دوبل
قبلا تو همین سایت دوستان میگفتند که حجم دزدی میکنه صبانت ، من اصلا باورم نمیشد
ولی الان از اول مرداد ماه میبینم حجمم خیلی داره سریع میاد پایین. بهمین خاطر تست رو گرفتم
Genesis2
16-09-2010, 12:52
دوستان با عرض شرمندگی یه سووال تکراری . سرعت 128 صبا تو شب با 1 مگ برابره ؟ و اینکه شبها صبا نت مثله شاتل سایت هایی مثل تورنت و رپیدشر رو نمیبنده ؟ممنون
joe_satriani
16-09-2010, 14:22
دوستان با عرض شرمندگی یه سووال تکراری . سرعت 128 صبا تو شب با 1 مگ برابره ؟ و اینکه شبها صبا نت مثله شاتل سایت هایی مثل تورنت و رپیدشر رو نمیبنده ؟ممنون
با سلام
ببينيد؛ سرعت يك مگ با 128 يكي هست توي شبها
----
واسه سواله بعديتون بستگي به نمايندگي اي كه داريد ازش ميگيريد داره
موفق باشيد.
Genesis2
16-09-2010, 15:17
اهواز هستم . اصلاع ندارید از این که مسدود میکنه تو این شهر ؟
Steps-Rap
16-09-2010, 21:05
من که دیشب با تورنت دانلود کردم یه فایل 1 گیگی بود.از ساعت 3 تا 7 فقط 189 mg دانلود کرده بود.:41:
Steps-Rap
17-09-2010, 10:06
دوستان.شما دیشب اینترنت شبانتون درست بود؟؟؟ من اصلا نتونستم وصل بشم...
خیلی اذیت کرد پدر سوخته. هر 10 ثانیه یه بار قطع میشد. تا حدود ساعت 4 خراب بود.
joe_satriani
17-09-2010, 11:31
هر 10 ثانیه یه بار قطع میشد. تا حدود ساعت 4 خراب بود.
خوب شد پس من بيدار نبودم
چون ديشب بعد از سالي خواستم بشينم يكم دانلود كنم كه خوابم برده گويا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت و قیمت 128 چند هست ؟ :8:
ORIGINAL
17-09-2010, 14:50
دیشب اتفاقا واسه من خیلی خوب بود 800mg قشنگ گرفت!!:10:
joe_satriani
17-09-2010, 15:38
سرعت و قیمت 128 چند هست ؟ :8:
با سلام
128 سه ماهه با 9 گيگ فضا 39200 تومن
موفق باشيد.
David.Jn
17-09-2010, 18:39
دوستان صبانتی
سرویس 128 برنز چه جوریه؟ سرعت دانلود چقده؟
قطعی و دی سی الان تو صبا در چه حدیه؟
راستی صبا هزینه رانژه داره؟
joe_satriani
17-09-2010, 18:44
دوستان صبانتی
سرویس 128 برنز چه جوریه؟ سرعت دانلود چقده؟
قطعی و دی سی الان تو صبا در چه حدیه؟
راستی صبا هزینه رانژه داره؟
با سلام
دوست عزيزم ؛
سه ماهه 9 گيگ : 39200 تومن
شش ماهه 18 گيگ: 77000 تومن
يك ساله 36 گيگ : 150000 تومن
قطعيش به نظرم از شاتل خيلي كمتره
سرعت هم كه ديگه يه سره متغيره
---
رانژه هم بله داره - هزينش 10 تومن هست
( البته اين هزينه رانژه براي مخابرات هست كه شركت ازتون ميگيره كه بده به مخابرات تا خططتون رو رانژه كنه )
موفق باشيد
Steps-Rap
17-09-2010, 20:31
دیشب اتفاقا واسه من خیلی خوب بود 800mg قشنگ گرفت!!:10:
چ
عجیبه.
صبا شورش رو بضی وقتا درمیاره...
با سلام
دوست عزيزم ؛
سه ماهه 9 گيگ : 39200 تومن
شش ماهه 18 گيگ: 77000 تومن
يك ساله 36 گيگ : 150000 تومن
قطعيش به نظرم از شاتل خيلي كمتره
سرعت هم كه ديگه يه سره متغيره
---
رانژه هم بله داره - هزينش 10 تومن هست
( البته اين هزينه رانژه براي مخابرات هست كه شركت ازتون ميگيره كه بده به مخابرات تا خططتون رو رانژه كنه )
موفق باشيد
من که 6 تومن بیشتر هزینه مخابرات ندادم!
joe_satriani
17-09-2010, 21:16
من که 6 تومن بیشتر هزینه مخابرات ندادم!
با سلام
بله همينطوره - توي بعضي از شهرها كمتر هست هزينه مخابرات
David.Jn
17-09-2010, 21:35
نفرمایید برادر
این پول زوره
من خودم از لایز دارم الان هیچ پول رانژه ای هم ندادم
mahdy2021
18-09-2010, 16:15
کسی الان ساعت حدود 5 با صبانت مشکلی نداره؟ برای من سند و ریسیو هر چند دقیقه قطع میشه.رفته رو اعصاب
masoudtr
18-09-2010, 20:26
برای منم دیشب همش قطع و وصل میشد
کسی نرم افزار درست و حسابی سراغ نداره بتونم حجم دانلودی در شب را بفهمم که هر شب چقدر دانلود میکنم
سال قبل یکی یک نرم افزار بهم داد که اصلا خوب کار نمیکرد
متاسفانه برا منم دیشب افتضاح بود فکر کنم همش 100 مگ دانلود کردم :14:
خداوند همه دزدان عالم رو نیست و نابود بفرماید آمممممممممممممین .
سلام
میخواستم بدونم کسی یک نرم افزار ساده و کاربردی و کم حجم برای ثبت مقدار دیتای ارسالی و دریافتی داره؟ میخوام بشه گزارش اونو ذخیره کرد و پرینت گرفت.
هر چی فکر میکنم میبینم ترافیکم داره ته میکشه از پونزدهم تا امروز حدود 3 هزار و سیصد مگ ترافیک مصرف کردم در حالی که قبلا آخر هر ماه 1 گیگ اضافه میومد میزدم یک انیمیشن میگرفتم...:11:
الان که این پستو میزنم حدود یک ساعته که صبانت وصل نمیشه :2:... دوستان بعداً بگن مشکل سراسری بوده یا نه فقط من مشکل دارم:13:. گفتم سیستمو بزارم رو دانلود امشب. که ظاهراً نمیشه الانم با اینترنت هوشمند اومدم:2:.
aliram38
19-09-2010, 07:42
برای من هم دیشب قطع بود.
الان سر کارم هستم . نمیدونم وصل شده یا نه
از تهران 7790
سه شبه برا منم شبانه قطع میشه
:19: ساعت ده و نیم شد این صبانت هنوز وصل نشده... به جون خودم من بعد از این دوره (هنوز دو ماهو نیم مونده:2:) از صبانت کوچ میکنم (اگه کامپیوترمو جمع نکرده باشم... به سوزه پدر کنکور)
omid-p30
19-09-2010, 09:47
قم،عماریاسر، 128
نه دیشب خوب بود، 600 مگ لازم داشتم که همون رو گرفتم.
nibilala
19-09-2010, 09:58
سلام
منم از صبانت اینترنت دارم تو تهران.
مودم قبلیم دی-لینک 2640تی بود این اواخر زیاد هنگ میکرد. آخرشم قاطی کردو الان کار نمیکنه دیگه.
دیروز رفتم این مودمو خریدم: TP-Link 8901G
با اینکه تنظیمش کردم ولی چراغ اینترنت خاموشه و اینترنت قطعه.
صبانت با این مدل مودم مشکل داره؟
mahdy2021
19-09-2010, 09:59
لعنت به صبانت
من از خواب بیدار شدم می بینم هیچی دیشب دانلود نکرده!!! نشستم مثل اسکلا تنظیمات رو بالا پایین میکنم
اصلا فکر نمی کردم از ساعت 3 تا 11 صبح که الان باشه این عوضیا اینترنت رو قطع کرده باشن :18:
واقعا کی به اینا گفته isp بزنید.یه مشت بی سواد ...#%$#$$^
mahdy2021
19-09-2010, 10:44
صبانت بعد 8 ساعت وصل شد!
سلام
منم از صبانت اینترنت دارم تو تهران.
مودم قبلیم دی-لینک 2640تی بود این اواخر زیاد هنگ میکرد. آخرشم قاطی کردو الان کار نمیکنه دیگه.
دیروز رفتم این مودمو خریدم: TP-Link 8901G
با اینکه تنظیمش کردم ولی چراغ اینترنت خاموشه و اینترنت قطعه.
صبانت با این مدل مودم مشکل داره؟
سلام
دوست عزیز تا جاییکه من می دونم چراغ باید روشن بشه.حتی اگر مودم همخوانی نداشته باشه
در مورد اینکه صبانت پشیبانی میکنه یا نه کافیه مدم شما اینارو ساپورت کنه که می دونم ساپورت میکنه : adsl-adsl2-adsl2+gdmt-g.lite
دیگه الان استاندارد مودم adsl همینهاست و برای اتصال با bridge بعید می دونم مشکلی باشه.اگر چراغ اصلی که اسمش link یا adsl هست خاموشه به پشتیبانی صبانت بگو
armin321
19-09-2010, 11:14
سلام
میخواستم بدونم کسی یک نرم افزار ساده و کاربردی و کم حجم برای ثبت مقدار دیتای ارسالی و دریافتی داره؟ میخوام بشه گزارش اونو ذخیره کرد و پرینت گرفت.
هر چی فکر میکنم میبینم ترافیکم داره ته میکشه از پونزدهم تا امروز حدود 3 هزار و سیصد مگ ترافیک مصرف کردم در حالی که قبلا آخر هر ماه 1 گیگ اضافه میومد میزدم یک انیمیشن میگرفتم...:11:
مال منم مثل مال شما شده
من هميشه آخر ماه يك گيگ يا حتي 2 گيگ اضافه داشتم
الان از اول مرداد تا حالا تقريبا 8 گيگم تموم شده
يكروز هم تست كردم با برنامه بند وايت ميتر 100 مگ مصرف كردم
ولي تو سايت زده 230 مگ
لعنت خدا بر تمام دزدان عالم باد
nibilala
19-09-2010, 12:16
صبانت بعد 8 ساعت وصل شد!
سلام
دوست عزیز تا جاییکه من می دونم چراغ باید روشن بشه.حتی اگر مودم همخوانی نداشته باشه
در مورد اینکه صبانت پشیبانی میکنه یا نه کافیه مدم شما اینارو ساپورت کنه که می دونم ساپورت میکنه : adsl-adsl2-adsl2+gdmt-g.lite
دیگه الان استاندارد مودم adsl همینهاست و برای اتصال با bridge بعید می دونم مشکلی باشه.اگر چراغ اصلی که اسمش link یا adsl هست خاموشه به پشتیبانی صبانت بگو
مرسی
چراغ dsl روشنه ولی چراغ intenet خاموشه.
نکنه از طرف صبانت قطعه؟
ماله من هنور قطعه !! شارژم دارم
مال من وصل شده ولی به زور اومدم اینجا دارم پست میدم . خدا لعنتشون کنه . به جان خودم دیگه شارژ نمیکنم میخوام برم سپنتا هم سرویس نامحدود داره هم قیمتهاش معقوله جاییم ندیدم کسی ازش بد بگه . اتفاقا یکی دوتا رفیق دارم میگن ازش راضین .
akharwarbaz
19-09-2010, 12:47
امروز سرعت چرا اينطوري شده !!!هر صفحه 5 دقيقه طول ميده .............
Steps-Rap
19-09-2010, 12:58
دیشب سرویس شبانه درست بود؟؟
من گذاشتم ساعت 3:15 داش دانلود میشد ساعت 5 بیدار شدم دیدم اصلا وصل نیست....
mahdy2021
19-09-2010, 13:45
آقا این صبانت دیگه شورشو در اورده
اون از قطعی 8 ساعته دیشب.اینم از کندی سرعت امروز
ظاهرا فقط تو بعضی شهرها ارزش داره از صبا اینترنت گرفت.تهران که ...
سلام
من سرویس 128 هستم
من میخوام از صبانت به شاتل کوچ کنم
1)نظر شما راجب این کارم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2)سرعت دانلود روزانه من با صبانت 100 الی 110 هست-شما چی؟؟؟؟
3)شبها متغیره-اگه از مثلا میهن دانلود بذارم 400مگ هم نمیشه-ولی اگه آلبوم آهنگ بذارم(که هر کدوم 7-8مگ باشه)تا 1.7گیگ هم میره-شاتل چی؟؟؟
4)صبانت مک آدرس را قفل میکنه-شاتل چی؟؟
5)صبانت بدون رانژه 3ماهه 28تومان میشه-شاتل چی؟؟
6)رانژه چقدره؟؟؟؟
7)منطقه ما را شاتل گفته پورتها پره-یعنی کی خالی میشه؟؟؟(میانگین)
8)نظر کلیتون را با این شرایط برای من بگید
ممنون
لعنت خدا بر تمام دزدان عالم باد
الهی آمین...
من میخوام از صبانت به شاتل کوچ کنم
ببین عزیز به نظرم اگه تو تاپیک شاتل سوالاتتو مطرح کنی زودتر به نتیجه برسی. من که شاتل ندارم اگه چیزی هم بگم از کسی شنیدم و خودم تجربه ای ندارم پس نمیتونی روش حساب کنی:13:.
دیشب سرویس شبانه مشکل داشت
امروزم کند و خیلی سند و رسیو ضعیفی داره:41:
joe_satriani
19-09-2010, 17:26
با سلام
امروز كلا صبانت همينطوري بود
كلا قطع بود تا ظهر همه جا
موفق باشيد.
mahdi-001
19-09-2010, 17:58
من هم دیشب ساعت 5 نتونستم وصل شم!!!!خیلی بد شده من مهر سرویسم تموم شه میرم پارس آنلاین
راستی جدیدا چندبرابر حجم کم میکنه قبلا این طوری نبود
Steps-Rap
19-09-2010, 18:29
واسه من فقط سرویس شبانم دیشب خراب بود.
روزانم مشکلی نداشت.
----------------------
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 55 متغیره.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
David.Jn
19-09-2010, 19:00
دوستان میخوام از لایزر کوچ کنم به صبانت
روزانه چقد قطعی دارین؟
دانلود شبانتون چقده؟
شبا هم قطعی دارین؟
میخوام نظتونو بدونم (در کل پیشنهاد میکنید یا نه)؟!!!
SADEGH 7
19-09-2010, 19:22
روزانه چقد قطعی دارین؟
دانلود شبانتون چقده؟
شبا هم قطعی دارین؟
کلا صبا مثل تخم مرغ شانسی می مونه.واسه یکی عالیه واسه یکی افتضاح. من 4 ساله دارم ازش سرویس می گیرم.واسه من عالی بوده که هنوز هم ازش سرویس می گیرم.
البته حدود یک ماهه که کلا به هم ریخته.قبل از این یک ماه قطعی نداشت.دانلود شبانم شبی بین 1400 تا 1700مگ بود.شبا کلا یک ساعت یک بار قطع می شه.
اما در حال حاضر تو این ماه 4 بار قطعی داشتم. قطعیه چند ساعتی.دانلود شبانم هم بین 500 تا 1000 مگ هستش.
اگه شما قبل از این ماه این سوال رو می پرسیدی می گفتم یک ماه امتحانی بگیر اگه خوب باشه همیشه خوبه، اگه بد باشه همیشه بده.ولی تو این وضعیت نه پیشنهاد می کنم بگیری نه می گم نگیری.فقط اگه خواستی بگیری حتما حتما 128 بگیر. چون یوزر و پس شبانه واسه همه یکیه.از 128 تا 1 مگ واسه همه یکیه. سرعت دانلود روزانه هم مال من که 128ه روی 120 هستش.ولی نسبت به لایزر همونطور که تو تاپیکش شما راهنماییم کردی به نظرم اگه خوش شانس باشی صبا از لایزر بهتره.
omid-p30
19-09-2010, 19:26
روزانه چقد قطعی دارین؟
دانلود شبانتون چقده؟
شبا هم قطعی دارین؟
بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره
من قم هستم. روزانه قطعی نزدیک به صفره ولی شب ها هر یک ساعت یک بار حتما قطعی چند لحظه ای هست.
سرعت دانلود هم روز ها کلا خوبه و حول وحوش چهل پنجاه هست همیشه شب ها ولی لینکت باید مستقیم باشه حتما و گرنه در حد دایل آپ میاد پایین
در کل اگر تو شهر و مرکز مخابراتی من بودین صد در صد پیشنهاد دادم 128 صبا رو بگیرین ولی گویا دوستان تهرانی راضی نیستند.
omid-p30
19-09-2010, 19:31
کلا صبا مثل تخم مرغ شانسی می مونه.واسه یکی عالیه واسه یکی افتضاح. من 4 ساله دارم ازش سرویس می گیرم.واسه من عالی بوده که هنوز هم ازش سرویس می گیرم.
البته حدود یک ماهه که کلا به هم ریخته.قبل از این یک ماه قطعی نداشت.دانلود شبانم شبی بین 1400 تا 1700مگ بود.شبا کلا یک ساعت یک بار قطع می شه.
اما در حال حاضر تو این ماه 4 بار قطعی داشتم. قطعیه چند ساعتی.دانلود شبانم هم بین 500 تا 1000 مگ هستش.
اگه شما قبل از این ماه این سوال رو می پرسیدی می گفتم یک ماه امتحانی بگیر اگه خوب باشه همیشه خوبه، اگه بد باشه همیشه بده.ولی تو این وضعیت نه پیشنهاد می کنم بگیری نه می گم نگیری.فقط اگه خواستی بگیری حتما حتما 128 بگیر. چون یوزر و پس شبانه واسه همه یکیه.از 128 تا 1 مگ واسه همه یکیه. سرعت دانلود روزانه هم مال من که 128ه روی 120 هستش.ولی نسبت به لایزر همونطور که تو تاپیکش شما راهنماییم کردی به نظرم اگه خوش شانس باشی صبا از لایزر بهتره.
سرعت دانلود سرویس 128 شما روی 120 کیلو یایت بر ثانیه هست ؟ چطور آخه خیلی زیاده که
همون دو سه ثانیه اول رو که نمیگین ؟ چون اولش همین حول وحوش 100 هست اما برای من سریع میاد روی متوسط پنجاه تا شصت که اگر چند فایل همزمان رو هم دانلود کنم میاد روی سی یا چهل.
SADEGH 7
19-09-2010, 20:04
سرعت دانلود سرویس 128 شما روی 120 کیلو یایت بر ثانیه هست ؟ چطور آخه خیلی زیاده که
همون دو سه ثانیه اول رو که نمیگین ؟ چون اولش همین حول وحوش 100 هست اما برای من سریع میاد روی متوسط پنجاه تا شصت که اگر چند فایل همزمان رو هم دانلود کنم میاد روی سی یا چهل.
دو سه ثاینه اول که 170 هم داشتم.ولی عادیش 120 هستش.اگه چند تا فایل باهم باشه هم تقسیم می شه.
David.Jn
19-09-2010, 20:21
موفق باشی:11:ممنون
شما کجایی؟
SADEGH 7
19-09-2010, 20:53
ممنون
شما کجایی؟
خواهش می کنم
تهران
David.Jn
19-09-2010, 21:03
خواهش می کنم
تهران
کدوم مرکزی؟
بازز قطغععععععععععععععععععهههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
A.M.D.D.E.V.I.L
19-09-2010, 21:12
باز قطعه ؟؟ این همیشه قطعه نه باز قطعه
SADEGH 7
19-09-2010, 21:23
کدوم مرکزی؟
مرکز مخابراتی مالک اشتر.
Steps-Rap
19-09-2010, 22:55
واسه من فقط سرویس شبانم دیشب خراب بود.
روزانم مشکلی نداشت.
----------------------
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 55 متغیره.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
ممنون از این همه توجه :31::27:
omid-p30
20-09-2010, 02:32
صبا نت شب ها رو رپید باز محدودیت سرعت میذاره ؟
من تا اونجا که فهمیدم سرعت شبانش محشره
ولی روی لینهای بالای 10مگ سرعت را روی 15(نهایتا) قفل میکنه
وگرنه اگه فایلهاتون زیر 10مگ باشه ببینید چه سرعتی داره
من حتی 1شب شده تا 1.8گیگ هم دانلود کنم
من تا اونجا که فهمیدم سرعت شبانش محشره
ولی روی لینهای بالای 10مگ سرعت را روی 15(نهایتا) قفل میکنه
وگرنه اگه فایلهاتون زیر 10مگ باشه ببینید چه سرعتی داره
من حتی 1شب شده تا 1.8گیگ هم دانلود کنم
نه بابا... دیگه اینقدرم سرعت شبانش بد نیست که روی 15 قفل کنه.من هر شبی دانلود کردم کمتر از 700 مگ نگرفته(معمولاً- البته یک گیگم بارها شده) از رپیدشیرم دانلود میکنم هر فایلم صد یا دویست مگه.ولی این سایتای ایرانی که لینک مستقیم برای دانلود دارن(مثل سایتای فیلمو...) سرعت دانلود از اونا به پونزدهم نمیرسه. ولی به هر حال به قول یکی از دوستان:
کلا صبا مثل تخم مرغ شانسی می مونه.واسه یکی عالیه واسه یکی افتضاح.
درضمن خدا لعنت کنه این صبانتو امروزم تو مشهد کلی مشکل داشت. قطع میشد. گوگلم باز نمیکرد. نیم ساعت پشت سر هم زنگ میزدم پشتیبانی مشغول بود. به جای این که جوابگوی مردم باشن میزارن رو مشغولی.همه یک آمین بگن شاید دعامون گرفت ورشکست شد:21:
masoudtr
20-09-2010, 14:16
برای من دیشب صبانت قطع بود
امروز هم تا ظهر روزانه قطع بود
کس دیگه هم این مشکل را داشت
من مشهدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.