مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
HardwareMaster
14-09-2014, 18:58
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
مشترک گرامی
بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده (به شرط استفاده منصفانه و تازمان پرنشدن امکانات از طریق بسترهایمخابراتی ) و با توجه به اینکه تعدادی از کاربران درساعات مصرف رایگان به صورت پیوسته و با ابزارهای ( اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند )می نمایند، این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
لذا ازاین پس شرایط بهره برداری از سرویس شبانه رایگان به صورت 2 برابر مجموع حجم های سرویس و حجم اضافه خریداری شده مشترک می باشد که در صورت عبور کاربراز میزان حجم مشخص گردیده متناسب با خریدایشان ، سرعت سرویس شبانه رایگان محدود می گردد که در این حالت اگر مشترک خواهان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان با سرعت روزانه خود باشد می بایست به یکی از دوروش فوق اقدام نماید.
الف) اقدام به خرید حجم اضافه نموده تا سیستم به ایشان اجازه بهره برداری 2 برابر حجم خریداری شده در ساعات رایگان را بدهد
ب) در صفحه کاری / اطلاعات سرویس ، گزینه ای تحت عنوان وضعیت استفاده شبانه گنجانده شده است که مشترک با انتخاب این گزینه این امکان برایش فعال می گردد که درساعات رایگان به صورت نیم بهاء ، با سرعت روزانه ازسرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید که این تغییر وضعیت توسط مشترک هر 24 ساعت یکبار امکان پذیر است.
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشند.
لذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید.
با تشکر
شرکت انتقال داده های ندا گستر صبا ﴿صبانت﴾
فکر کنم بار شصت و هفتم باشه که این خوش خبری رو توی این تاپیک میذارن (البته مال شما بیشتر به آگهی ترحیم میخورد) به هر حال ممنون خیلی خر کیف شدیم.:n27:
الآن طی روز هم قطعی داره.
الآن طی روز هم قطعی داره.
تایید میشه.
Eliminal
14-09-2014, 22:29
تایید میشه.
اینجا هم تایید میشه ، سرعت روزانه هم افتضاح شده...
من که تا 2-3 روز دیگه پارسم وصل میشه ، ببینم اون چه افتضاحی هستش باز!!!
من که تا 2-3 روز دیگه پارسم وصل میشه ، ببینم اون چه افتضاحی هستش باز!!!
والا منم سر سه راهی موندم که صبانتو ول کنم یا نه، با توجه به هزینه ماهانه 90 هزارتومانی که برای اینترنت کنار گذاشتم دوست دارم نامحدود 4 مگ یا بیشتر بگیرم، فعلا که موندم آسیاتک بگیرم یا پارس!
Eliminal
14-09-2014, 23:07
والا منم سر سه راهی موندم که صبانتو ول کنم یا نه، با توجه به هزینه ماهانه 90 هزارتومانی که برای اینترنت کنار گذاشتم دوست دارم نامحدود 4 مگ یا بیشتر بگیرم، فعلا که موندم آسیاتک بگیرم یا پارس!
صبا که واقعا فایده نداره دیگه !! شبانه رو که عملا حذف کرده ، روزانه هم که یک چند هفته ای هست افتضاح شده...
فکر نکنم پارس دیگه الان افتضاح باشه ، امکان نداره گند باشه ولی افتضاح نیست ، که این میشه یک مرحله پیشرفت !:n02:
Eliminal
14-09-2014, 23:07
صبا که واقعا فایده نداره دیگه !! شبانه رو که عملا حذف کرده ، روزانه هم که یک چند هفته ای هست افتضاح شده...
فکر نکنم پارس دیگه الان افتضاح باشه ، امکان داره گند باشه ولی افتضاح نیست ، که این میشه یک مرحله پیشرفت !:n02:
دقیقا امروز چندین بار قطع شد حتی یک بار لینک پرید حالا نمی دونم اینم مربوط به شرکت بود یا مخابرات
sunmaster_7
15-09-2014, 02:15
من از قدیمی های اینترنتم شاید الان حدود 17 ساله اینترنت دارم از بی بی اس های ندارایانه تا اینترنت رایگانش تا اولین دیال اپ ایران روزی 4 ساعت ماهی 400 هزار تومان اکانت طلایی تا ارزون شدنش و امدن ای دی اس ال شرکت های اینترنتی همشون همینن شاتل روزی که رفتم اشتراکش رو بگیرم گفت شما نفر هشتم هستید که از شاتل ای دی اس ال میگیرید شنبه پول نقد دادم 2 شنبه وصل بود اوائل خوب بود مشترکش زیاد شد به ادعای خودش 40 درصد مشترکین ایران رو زیر پوشش برد هار شد شروع کرد محدودیت شبانه رو . نوین نت سابق یا همین های وب فعلی مشترکینش که زیاد شد سریع دانلود شبانه رو کرد روزی 3 ساعت هر کدوم 4 تا یوزر میگیرنو کاهو یونجشون زیاد میشه بلافاصه هار میشن و فکر میکنن هر غلطی که بخوان میتونن بکنن بعد ریزش یوزر ها شروع میشه اول عین خیالشون نیست بعد که میفهمن چه شکری خوردن میوفتن به دستو پا مثلا شاتل وقتی با مهاجرت دسته جمعی یوزرهاش مواجه شد پیشنهاد طلایی داد هر کسی 1 سال اشتراک بخره 1 سال مجانی بهش میدیم اما دیگه دیر شده بود... حالا صبانت عزیز ابو علفش زیاد شده داره لگد میزنه 2 ماه دیگه که یوزرهاش شدن نصف کسی هم جدید نیومد میفهمه دنیا دست کیه
boose_bar_khoda
15-09-2014, 02:45
سلام بچه ها
منم جدیدا از صبانت کرج اشتراک گرفتم اعصابم خراب شد بابا تاحالا چند تا شرکت عوض کردم شبدیز و فناوا و صبانت هر کدوم مشکلات خودشون و دارن الان این صبا خوب بودا از امشب دیدم این پیام و داده حالا میخوام بدونم این موضوع قانونیه یا اینا دارن من دراوردی این قانون و وضع میکنن؟
RealFlow
15-09-2014, 03:52
بچه ها فیلم جدید در امده فیلم مشتری مداری صبا نت 2014 -18 فیلم دارای صحنه های خشن و عاطفی فراوان هست که
صبا نت به مشترکین دانلودر آپلودر حرفهای 15 تا لگد رایگان هدیه و ترافیک شبانه نیم بها اهدا کرده...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
david-ebi
15-09-2014, 04:51
سلام بچه ها
منم جدیدا از صبانت کرج اشتراک گرفتم اعصابم خراب شد بابا تاحالا چند تا شرکت عوض کردم شبدیز و فناوا و صبانت هر کدوم مشکلات خودشون و دارن الان این صبا خوب بودا از امشب دیدم این پیام و داده حالا میخوام بدونم این موضوع قانونیه یا اینا دارن من دراوردی این قانون و وضع میکنن؟
داداش عزیز کاملا قانونی است(البته از نظر خودشون:n02:)و اصلا هم من در آوردی نیست.و سرعت شبانه به شدت محدود شده مگر بری حجم روزانه بخری تا به اندازه 2 برابر حجم خریداری شده بهت اجازه بدن شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.بعدش سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت مگر اینکه باز دوباره بری حجم بخری:n03::n27:
1376MAXIMUM
15-09-2014, 06:45
عزیز من آخه شما چرا حرف های اینا را باور میکنی کجا پهنا باند کم دارند این همه 12 مگی تو این تایپک بود یکیشون شکایت نداشت از سرعت
اینا همش بهونه هست دنبال اینن که جیبشون پر کنند ولی این قدر نفهم هستند که نمی فهمند با این قانون یک نفر هم تو صبانت نمیمونه
تا جایی که من میدونم و سرم میشه از اینترنت پهنای باند همون سرعت دانلود و اپ لود ما میشه خوب وقتی کم میاد یعنی که شرکت پهنای باند مارو به چند نفر دیگه هم فروخته که این کار تو هر دین مذهب و مکتب و قانون و اخلاقی بسیار زشت و ناپسند و خلاف قوانین هست نه دروغ میگرم بگید دروغ میگم
1376MAXIMUM
15-09-2014, 06:57
بچه ها من یه تبلیغ خوب دارم براشون فعلا دارم براشوپ یه بنر طراحی میکنم البته کیفیت نداره با فتوشاپ و یه کتاب هم هست در مورد موضوع خاصی نیست اصلا فقط به اینترنت و .... ربط داره بخونمش تموم شه اولین تمرینم صبا خواهد بود کتابه ۱۸۰ صفحه هست و پی دی افه پس همه جا میتونم بخونمش خیلی طول نمکشه البته اگر یکی از اعضای مهم بدن همراهی کنه و بشینم بخونم تمومه اون عضو بدن اسمش چیه؟ افرین درسته عضو مورد علاقه بسیاری از جوانان کشوره
assz1366
15-09-2014, 09:02
یعنی صرف نظر از سرعت خطی که خریداری کردیم بعد از مصرف شبانه دو برابر حجممون ، سرعت میشه 16 ؟
یعنی کسی که 128 خریده با کسی که 2 مگ خریده هردو بعداز اتمام حجم اختصاصیشون سرعتشون میشه 16 ؟؟؟
این که خیلی بی انصافیه :evil2:
masooyan
15-09-2014, 09:07
یعنی صرف نظر از سرعت خطی که خریداری کردیم بعد از مصرف شبانه دو برابر حجممون ، سرعت میشه 16 ؟
یعنی کسی که 128 خریده با کسی که 2 مگ خریده هردو بعداز اتمام حجم اختصاصیشون سرعتشون میشه 16 ؟؟؟
کسی که 12 مگ خریده یا 128 فرقی نداره هر دو رو 16 کیلو قفل میشن.
HardwareMaster
15-09-2014, 09:52
بله خانوم جنیفر لوپز اینجا که لوس آنجلس نیست اینجا ایران (سرگردنه) است :n21:
Le0nard0
15-09-2014, 10:50
بله خانوم جنیفر لوپز اینجا که لوس آنجلس نیست اینجا ایران (سرگردنه) است :n21:
جنیفر لوپز؟ آواتارش جنیفر لوپز نیستا !:n04: ( جسیکا آلبا هست:n16: ) یه سرچی بزن حداقل یه عکس از جنیفرلوپز دیده باشی با اینترنت سرعت بالا :n02:
HardwareMaster
15-09-2014, 11:45
جنیفر لوپز؟ آواتارش جنیفر لوپز نیستا !:n04: ( جسیکا آلبا هست:n16: ) یه سرچی بزن حداقل یه عکس از جنیفرلوپز دیده باشی با اینترنت سرعت بالا :n02:
بابا ایول . نکنه شما 3G ایرانسل داری که شخصیتها رو می شناسی
ما بدبخت بیچاره ها از فیلترنت صبانت داریم استفاده میکنیم که نه سرعت درستی داره و نه جستجوی عکس گوگلش قابل استفادست
Le0nard0
15-09-2014, 11:46
بابا ایول . نکنه شما 3G ایرانسل داری که شخصیتها رو می شناسی
ما بدبخت بیچاره ها از فیلترنت صبانت داریم استفاده میکنیم که نه سرعت درستی داره و نه جستجوی عکس گوگلش قابل استفادست
به این میگن فرافکنی و فرار رو به جلو !!:n09:
bilmazlar
15-09-2014, 11:47
تا جایی که من میدونم و سرم میشه از اینترنت پهنای باند همون سرعت دانلود و اپ لود ما میشه خوب وقتی کم میاد یعنی که شرکت پهنای باند مارو به چند نفر دیگه هم فروخته که این کار تو هر دین مذهب و مکتب و قانون و اخلاقی بسیار زشت و ناپسند و خلاف قوانین هست نه دروغ میگرم بگید دروغ میگم
دوست من. این کار که تو ایران بهش میگن ضریب اشتراک (مثلاً 1 به 8) مختص ایران نیست. همه جای دنیا استفاده میشده و میشه هنوز. شما درست میگید. پهنای باند دانلود میشه مجموع پهنای باند دانلود یوزرها. اما به شرطی که ضریب اشتراک 1 به 1 باشه. هیچ جای دنیا یه همچین کاری نمیکنن که بیان پهنای باند رو با ضریب اشتراک 1 به 1 بفروشن، مگه برای کسی که واقعاً به اون نیاز داره، مثل کسایی که سرورهای قدرتمند دارند برای سرویس دادن به کلی بازدیدکننده. وگرنه برای استفاده کاربران عادی معمولاً ضریب اشتراک در نظر گرفته میشه. این کار هم دو تا علت داره:
پهنای باند با ضریب اشتراک 1 به 1 خیلی گرون در میآد. چون شرکت باید پهنای باند رو همون جوری که میخره بده به کاربر بدون کم و کاست. این جوری قیمتش خیلی بالاست. شما اگه دقت کنی، شرکتهای ISP ایران سرویسهای نامحدود مثلاً 1مگ با کیفیت خوب (یعنی ضریب اشتراک 1 به 1 یا 1 به 2) رو ماهیانه نزدیک 200 هزار تومن میفروشن که برای مصرفکننده عادی به صرفه نیست. علتش هم روشنه. آخرین قیمت هر پهنای باند STM-1 که 155مگابیته رو شرکت زیرساخت به ISPها 24 میلیون تومن در ماه میفروشه. حالا اگه شرکت ISP بخواد همین پهنای باند رو با ضریب اشتراک 1 به 1 بفروشه و 30 تا 40 درصد هم بخواد برای پوشش هزینهها و سود خودش به این مبلغ اضافه کنه، قیمت فروش هر STM-1 با ضریب اشتراک 1 به 1 برای ISP باید بین 31 تا 34 میلیون تومن باشه. در نتیجه قیمت هر 1مگابیت پهنای باند با ضریب 1 به 1 در میآد حدوداً بین 200 تا 220 هزار تومن. این قیمت پهنای باند 1مگابیته که عملاً سرعت بین 120 تا 125 کیلوبایت در ثانیه میده که سرعت خیلی پایینی محسوب میشه. برای همین، تو همه دنیا سیاست شرکتهای اینترنتی استفاده از ضریب اشتراک برای ارزونتر شدن اینترنت برای کاربر مصرفکننده است.
علت دیگه این که شرکتها میرن سراغ استفاده از ضریب اشتراک اینه که این شرکتها بر اساس الگوی مصرف کاربران (در مصارف عادی و معمولی اینترنت) متوجه شدن که در یک زمان مشخص شاید کمتر از 10 تا 20 درصد کاربرا همزمان از پهنای باندشون استفاده میکنن. مثلاً یه چند تایی ممکنه اصلاً پشت سیستم نباشن. یه چند تایی دارن صفحههای وبلاگ و این جور چیزا رو میخونن، یه چندتایی دارن .... در نهایت ممکنه در یک زمان مشخص از بین 10 کاربر 1 تا 2 نفر همزمان مشغول دانلود باشن. (معمولاً در نیمهشبها این درصد خیلی خیلی کم میشه. ممکنه به زیر 5 درصد هم برسه.) به همین دلیل این شرکتها میتونن با تخصیص یک پهنای باند مشخص به چند کاربر در بیش از 85 تا 90 درصد زمانها برای اونا سرعتی در حد سرعت اسمی سرویس فراهم کنن. بدون این که خودشون کار خاصی بکنن. این کار باعث میشه که استفاده اونا از پهنای باندشون بهینهتر بشه و سرویسها رو با قیمت پایینتر بدن. این کار فقط هم مختص ایران نیست. تو کشورهای دیگه هم با عنوان Contention Ratio روی سرویسهای عادی و غیراختصاصی اعمال میشه. حتی این ضریبش هم ممکنه خیلی بالاتر از ایران باشه.مثلاً 1 به 20 یا حتی 1 به 50.
اما مشکل از جایی شروع میشه که یا تعداد کاربران روی یه پهنای باند افزایش پیدا کنه یا الگوی مصرف کاربران از حالت عادی خارج بشه.
حالت اول تو جاهایی اتفاق میافته که شرکت پهنای باند کلیش کمه (مثلاً در بعضی شهرها یا مراکز مخابراتی) و چون شرکت برای این که ارائه سرویسش تو اون مرکز مقرون به صرفه باشه باید یه حداقلی از مشترکان رو داشته باشه، میآد ضریب اشتراک رو از حالت نرم و عرفش بالاتر میبنده. این جوری پهنای باند کم میشه واسه هر کاربر و کاربر این رو احساس میکنه. این حالت اگه باشه معمولاً تو خیلی از ساعتهای شبانه روز این مشکل محدودیت پهنای باند برای کاربرا اتفاق میافته و فقط مختص ساعتهای شبانه رایگان نیست. مثلاً عصرها و شبها در مناطق بیشتر مسکونی و وسط روز در مناطق بیشتر اداری.
حالت دوم وقتی اتفاق میافته که بر خلاف انتظار یا به هر دلیلی الگوی مصرف کاربرا از اون حالت عادی و نرمش خارج بشه. نمونهاش ساعتهای شبانه رایگان تو ایرانه. چون سرویسهای حجمی تو روز کمتر برای دانلودهای سنگین استفاده میشن به دلیل هزینه زیادشون، کسانی که به دنبال دانلودهای سنگین و زیاد هستن از ساعتهای رایگان برای این کار استفاده میکنن. اما تعداد این جور کاربرا به نسبت تعداد کل کاربرا، خیلی کمه. شاید از هر 1000 کاربر 5 نفر هم این جوری نباشن. چون اولاً همه به دنبال دانلودهای سنگین نیستند، در ثانی برای استفاده از این امکان باید نصفه شب بیدار موند (که واسه همه از جمله خودم مقدور نیست) یا باید سیستم کاربر به صورت خودکار سر یه ساعتی روشن بشه و شروع به دانلود کنه (که اون هم واسه همه مقدور نیست). قبلن که پهنای باند سرویسها زیاد بالا نبود برای خیلی از مصرفکنندهها چندان صرف نمیکرد شب تا صبح مثلاً با سرعت 1مگابیت حداکثر 2گیگ دانلود شبانه داشته باشن. اما با این افزایش پهنای باندها و این که اختلاف قیمت سرویسهای جدید با سرویسهای 1مگ و 2مگ هم چندان زیاد نبود، خیلیها وسوسه شدن که به سمت دانلود شبانه برن. خیلیها تو این چند وقته از شرکتهای دیگه تخلیه کردن اومدن صبانت تا از دانلود شبانه با سرعت 8مگابیت و 12مگابیت استفاده کنن. این جوری تو همون زمان بین 16 تا 24 گیگ میتونستن دانلود کنن که خیلی وسوسهانگیز بود واسهشون. این طوری تعداد کاربرای فعال شبانه زیادتر شدن و در واقع الگوی مصرف تغییر کرده. حالا دیگه اون ضریب اشتراکهای قبلی جواب نمیده و شرکت یا مجبوره ضریب اشتراک رو بیاره پایینتر که عمراً این کار رو بکنه، یا شبانه رو محدود کنه. ضمن این که این رو هم در نظر داشته باش که اونایی که سرویس مثلاً 12مگ میگیرن باید زیر 1.5 کیلومتر با مرکزمخابراتی فاصله داشته باشن. اما خیلیها هم هستن که فاصلهاشون تا مرکز مخابراتی بالای 2کیلومتره و اونا اصلاً سرعتهای بالا رو نمیتونن استفاده کنن. این جوری از فرصت به دست اومده بعضیا خیلی بیشتر تونستن استفاده کنن و در مجموع پهنای باند بعضی مراکز تو شبانه رایگان دچار مشکل شده. این مشکل پهنای باند اتفاقاً برای کسایی که به دلیل فاصله زیادشون یا کیفیت پایین خطشون یا حتی به دلیل هزینه، سرویسهای با پهنای باند پایین مثلاً 1مگ یا 512 یا حتی کمتر رو گرفتن خودش رو بیشتر نشون میده تا اونایی که پهنای باند 12مگی دارن.
اما همه این حرفا به کنار، صبانت اومده این وسط به جای حل مشکل به صورت معقول و منطقی، خواسته از آب گلآلود یا آبی که فکر کرده قراره گلآلود بشه، ماهی بگیره. یعنی واسه خودش منبع درآمد درست کنه و این کار رو به نظرم با شیوه اشتباهی داره انجام میده. چون آخر این کار اونایی که اهل دانلود بودن و صبانت میخواسته ازشون درآمد کسب کنه تخلیه میکنن میرن و صبانت میمونه با تصویر یه شرکت ISP کاملاً غیرقابل اعتماد!
تا نیم ساعت پیش صفحه ورود به پنل باز نمیشد. الان باز شد دیدم دو تا چیز اضافه کردند:
وضعیت سرویس : -
وضعیت محدودیت سرویس : -
:|
ehsan_iace
15-09-2014, 12:33
تا نیم ساعت پیش صفحه ورود به پنل باز نمیشد. الان باز شد دیدم دو تا چیز اضافه کردند:
وضعیت سرویس : -
وضعیت محدودیت سرویس : -
:|
برای من زده :
وضعیت محدودیت سرویس : سرویس شبانه با سرعت منصفانه
اگر دکمه تغییر وضعیت شبانه رو زده باشید توی قسمت وضعیت سرویس می نویسه سرعت شبانه اسمی (نیم بها)
sleeplessness
15-09-2014, 13:44
دوست من. این کار که تو ایران بهش میگن ضریب اشتراک (مثلاً 1 به 8) مختص ایران نیست. همه جای دنیا استفاده میشده و میشه هنوز. شما درست میگید. پهنای باند دانلود میشه مجموع پهنای باند دانلود یوزرها. اما به شرطی که ضریب اشتراک 1 به 1 باشه. هیچ جای دنیا یه همچین کاری نمیکنن که بیان پهنای باند رو با ضریب اشتراک 1 به 1 بفروشن، مگه برای کسی که واقعاً به اون نیاز داره، مثل کسایی که سرورهای قدرتمند دارند برای سرویس دادن به کلی بازدیدکننده. وگرنه برای استفاده کاربران عادی معمولاً ضریب اشتراک در نظر گرفته میشه. این کار هم دو تا علت داره:
پهنای باند با ضریب اشتراک 1 به 1 خیلی گرون در میآد. چون شرکت باید پهنای باند رو همون جوری که میخره بده به کاربر بدون کم و کاست. این جوری قیمتش خیلی بالاست. شما اگه دقت کنی، شرکتهای ISP ایران سرویسهای نامحدود مثلاً 1مگ با کیفیت خوب (یعنی ضریب اشتراک 1 به 1 یا 1 به 2) رو ماهیانه نزدیک 200 هزار تومن میفروشن که برای مصرفکننده عادی به صرفه نیست. علتش هم روشنه. آخرین قیمت هر پهنای باند STM-1 که 155مگابیته رو شرکت زیرساخت به ISPها 24 میلیون تومن در ماه میفروشه. حالا اگه شرکت ISP بخواد همین پهنای باند رو با ضریب اشتراک 1 به 1 بفروشه و 30 تا 40 درصد هم بخواد برای پوشش هزینهها و سود خودش به این مبلغ اضافه کنه، قیمت فروش هر STM-1 با ضریب اشتراک 1 به 1 برای ISP باید بین 31 تا 34 میلیون تومن باشه. در نتیجه قیمت هر 1مگابیت پهنای باند با ضریب 1 به 1 در میآد حدوداً بین 200 تا 220 هزار تومن. این قیمت پهنای باند 1مگابیته که عملاً سرعت بین 120 تا 125 کیلوبایت در ثانیه میده که سرعت خیلی پایینی محسوب میشه. برای همین، تو همه دنیا سیاست شرکتهای اینترنتی استفاده از ضریب اشتراک برای ارزونتر شدن اینترنت برای کاربر مصرفکننده است.
علت دیگه این که شرکتها میرن سراغ استفاده از ضریب اشتراک اینه که این شرکتها بر اساس الگوی مصرف کاربران (در مصارف عادی و معمولی اینترنت) متوجه شدن که در یک زمان مشخص شاید کمتر از 10 تا 20 درصد کاربرا همزمان از پهنای باندشون استفاده میکنن. مثلاً یه چند تایی ممکنه اصلاً پشت سیستم نباشن. یه چند تایی دارن صفحههای وبلاگ و این جور چیزا رو میخونن، یه چندتایی دارن .... در نهایت ممکنه در یک زمان مشخص از بین 10 کاربر 1 تا 2 نفر همزمان مشغول دانلود باشن. (معمولاً در نیمهشبها این درصد خیلی خیلی کم میشه. ممکنه به زیر 5 درصد هم برسه.) به همین دلیل این شرکتها میتونن با تخصیص یک پهنای باند مشخص به چند کاربر در بیش از 85 تا 90 درصد زمانها برای اونا سرعتی در حد سرعت اسمی سرویس فراهم کنن. بدون این که خودشون کار خاصی بکنن. این کار باعث میشه که استفاده اونا از پهنای باندشون بهینهتر بشه و سرویسها رو با قیمت پایینتر بدن. این کار فقط هم مختص ایران نیست. تو کشورهای دیگه هم با عنوان Contention Ratio روی سرویسهای عادی و غیراختصاصی اعمال میشه. حتی این ضریبش هم ممکنه خیلی بالاتر از ایران باشه.مثلاً 1 به 20 یا حتی 1 به 50.
اما مشکل از جایی شروع میشه که یا تعداد کاربران روی یه پهنای باند افزایش پیدا کنه یا الگوی مصرف کاربران از حالت عادی خارج بشه.
حالت اول تو جاهایی اتفاق میافته که شرکت پهنای باند کلیش کمه (مثلاً در بعضی شهرها یا مراکز مخابراتی) و چون شرکت برای این که ارائه سرویسش تو اون مرکز مقرون به صرفه باشه باید یه حداقلی از مشترکان رو داشته باشه، میآد ضریب اشتراک رو از حالت نرم و عرفش بالاتر میبنده. این جوری پهنای باند کم میشه واسه هر کاربر و کاربر این رو احساس میکنه. این حالت اگه باشه معمولاً تو خیلی از ساعتهای شبانه روز این مشکل محدودیت پهنای باند برای کاربرا اتفاق میافته و فقط مختص ساعتهای شبانه رایگان نیست. مثلاً عصرها و شبها در مناطق بیشتر مسکونی و وسط روز در مناطق بیشتر اداری.
حالت دوم وقتی اتفاق میافته که بر خلاف انتظار یا به هر دلیلی الگوی مصرف کاربرا از اون حالت عادی و نرمش خارج بشه. نمونهاش ساعتهای شبانه رایگان تو ایرانه. چون سرویسهای حجمی تو روز کمتر برای دانلودهای سنگین استفاده میشن به دلیل هزینه زیادشون، کسانی که به دنبال دانلودهای سنگین و زیاد هستن از ساعتهای رایگان برای این کار استفاده میکنن. اما تعداد این جور کاربرا به نسبت تعداد کل کاربرا، خیلی کمه. شاید از هر 1000 کاربر 5 نفر هم این جوری نباشن. چون اولاً همه به دنبال دانلودهای سنگین نیستند، در ثانی برای استفاده از این امکان باید نصفه شب بیدار موند (که واسه همه از جمله خودم مقدور نیست) یا باید سیستم کاربر به صورت خودکار سر یه ساعتی روشن بشه و شروع به دانلود کنه (که اون هم واسه همه مقدور نیست). قبلن که پهنای باند سرویسها زیاد بالا نبود برای خیلی از مصرفکنندهها چندان صرف نمیکرد شب تا صبح مثلاً با سرعت 1مگابیت حداکثر 2گیگ دانلود شبانه داشته باشن. اما با این افزایش پهنای باندها و این که اختلاف قیمت سرویسهای جدید با سرویسهای 1مگ و 2مگ هم چندان زیاد نبود، خیلیها وسوسه شدن که به سمت دانلود شبانه برن. خیلیها تو این چند وقته از شرکتهای دیگه تخلیه کردن اومدن صبانت تا از دانلود شبانه با سرعت 8مگابیت و 12مگابیت استفاده کنن. این جوری تو همون زمان بین 16 تا 24 گیگ میتونستن دانلود کنن که خیلی وسوسهانگیز بود واسهشون. این طوری تعداد کاربرای فعال شبانه زیادتر شدن و در واقع الگوی مصرف تغییر کرده. حالا دیگه اون ضریب اشتراکهای قبلی جواب نمیده و شرکت یا مجبوره ضریب اشتراک رو بیاره پایینتر که عمراً این کار رو بکنه، یا شبانه رو محدود کنه. ضمن این که این رو هم در نظر داشته باش که اونایی که سرویس مثلاً 12مگ میگیرن باید زیر 1.5 کیلومتر با مرکزمخابراتی فاصله داشته باشن. اما خیلیها هم هستن که فاصلهاشون تا مرکز مخابراتی بالای 2کیلومتره و اونا اصلاً سرعتهای بالا رو نمیتونن استفاده کنن. این جوری از فرصت به دست اومده بعضیا خیلی بیشتر تونستن استفاده کنن و در مجموع پهنای باند بعضی مراکز تو شبانه رایگان دچار مشکل شده. این مشکل پهنای باند اتفاقاً برای کسایی که به دلیل فاصله زیادشون یا کیفیت پایین خطشون یا حتی به دلیل هزینه، سرویسهای با پهنای باند پایین مثلاً 1مگ یا 512 یا حتی کمتر رو گرفتن خودش رو بیشتر نشون میده تا اونایی که پهنای باند 12مگی دارن.
اما همه این حرفا به کنار، صبانت اومده این وسط به جای حل مشکل به صورت معقول و منطقی، خواسته از آب گلآلود یا آبی که فکر کرده قراره گلآلود بشه، ماهی بگیره. یعنی واسه خودش منبع درآمد درست کنه و این کار رو به نظرم با شیوه اشتباهی داره انجام میده. چون آخر این کار اونایی که اهل دانلود بودن و صبانت میخواسته ازشون درآمد کسب کنه تخلیه میکنن میرن و صبانت میمونه با تصویر یه شرکت ISP کاملاً غیرقابل اعتماد!
دقیقا همین بحث رو در مخابرات و سرویس دهی به مشترک موبایل داریم
الگوی تماس محل و چندتا پارامتر موثر اماری دیگه که برای سرویس دهی استفاده می شه
اینکه تماس در 100 در صد برقرار بشه هزینه بر و سخت اما اینکه تماس در 90 درصد موارد برقرار بشه هزینه بسیار کمتری داره
استادمون حرف جالبی میزد میگفت برای کمتر کردن هزینه و افزایش سود احتمال برقراری از حد نرمال پایینتره اما برای مشترک به جای بوق شلوغی شبکه بوق مشغول بودن تلفن پخش میشده!
1376MAXIMUM
15-09-2014, 13:48
خوب همون طوری که گفتید ماهیانه یه هزینه مشخصی داره خرید پهنای باند برای شرکت ها پس ربطی به حجم نداره پس پول حجم رو از ما نگیرن چون همین طوری بدون خرید حجم اضافه سرویس ۲ مگ رو با ۵ گیگ حجم میدن حدود ۳۲ هزار تومان قیمت جدید ندارم اخر خرداد که گرفتم اینقدر بود و بگیم که ضریب اشتراک ۱به۱۶ استفاده میکنن۳۹۶۸۰ (سه تا صفر رو نزدم) و حتما حجم اضافه هم خریده میشه بگیم نفری ۱۰ هزار حجم بگیرن اضافه البته بعضی ها بیشتر هم میگیرن مثلا خودم تو اون ماه ۲ گیگ اضافه خریدم میشه ۱۲۴۰۰۰۰۰ که تا اینجا یه چیزی حدود ۵۰ میلیون شد سود خوبی داره حالا من میگم که مگه هزینه ثابت نیست خوب من حاضرم به جای ۳۲ هزار ۴۵ بدم اما محدودیت مصرف حجم رو بردارن تا مصرف ترافیک به یک ساعت خاص نخوره بده بگید بده اخرش هم همون ۵ نفر تو ۱۰۰۰ نفر دارن دانلود میکنن چون همه دانلود سنگین ندارن و همه هم دانلود نمیکنن این کار رو بکنن من اگر حرف زدم دارن پول مفت میگیرن شما هم گفتی من میرم مخابران هر وقت حجمم تموم شد ماهی ۱۶ میدم فاصله ام تا مرکز مخابراتی هم ۵۰۰ متر هم نیست با سرعت ۵ برابر و حجم برابر تو ماه و دانلود شبانه والا میارزه برام
HardwareMaster
15-09-2014, 14:14
اگر دکمه تغییر وضعیت شبانه رو زده باشید توی قسمت وضعیت سرویس می نویسه سرعت شبانه اسمی (نیم بها)
سرعت تحولاتشون ثانیه میزنه !
تابحال هم سرعتهای بالای 2 مگ توی سایتشون نبود و بصورت قاچاقی (تلفنی) واگذار میکردن ولی الان توی ص شارژ بعنوان سرویس نامحدود توی منو گذاشته شده (اون بالا در بخش فیلتر تعرفه ها فقط تا 2 مگ هست)
از اون مضحک تر نامحدودش رو هم دو دسته کرده : نامحدود - نامحدود اقتصادی!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود که پکید . حالا فرق این 2 دسته نامحدودا چیه ؟
david-ebi
15-09-2014, 15:38
برای من زده :
وضعیت محدودیت سرویس : سرویس شبانه با سرعت منصفانه
یعنی جلوی وضعیت محدودیت سرویس شما نوشته شده سرویس شبانه با سرعت منصفانه؟آخه برای من فقط یک خط کشیده و هیچی ننوشته.
bilmazlar
15-09-2014, 15:43
خوب همون طوری که گفتید ماهیانه یه هزینه مشخصی داره خرید پهنای باند برای شرکت ها پس ربطی به حجم نداره پس پول حجم رو از ما نگیرن چون همین طوری بدون خرید حجم اضافه سرویس ۲ مگ رو با ۵ گیگ حجم میدن حدود ۳۲ هزار تومان قیمت جدید ندارم اخر خرداد که گرفتم اینقدر بود و بگیم که ضریب اشتراک ۱به۱۶ استفاده میکنن۳۹۶۸۰ (سه تا صفر رو نزدم) و حتما حجم اضافه هم خریده میشه بگیم نفری ۱۰ هزار حجم بگیرن اضافه البته بعضی ها بیشتر هم میگیرن مثلا خودم تو اون ماه ۲ گیگ اضافه خریدم میشه ۱۲۴۰۰۰۰۰ که تا اینجا یه چیزی حدود ۵۰ میلیون شد سود خوبی داره حالا من میگم که مگه هزینه ثابت نیست خوب من حاضرم به جای ۳۲ هزار ۴۵ بدم اما محدودیت مصرف حجم رو بردارن تا مصرف ترافیک به یک ساعت خاص نخوره بده بگید بده اخرش هم همون ۵ نفر تو ۱۰۰۰ نفر دارن دانلود میکنن چون همه دانلود سنگین ندارن و همه هم دانلود نمیکنن این کار رو بکنن من اگر حرف زدم دارن پول مفت میگیرن شما هم گفتی من میرم مخابران هر وقت حجمم تموم شد ماهی ۱۶ میدم فاصله ام تا مرکز مخابراتی هم ۵۰۰ متر هم نیست با سرعت ۵ برابر و حجم برابر تو ماه و دانلود شبانه والا میارزه برام
چرا اتفاقاً به حجم هم ربط پیدا میکنه. اون محاسبه قیمت برای STM-1 یا سرویس 1مگ که تو پست قبلیم انجام دادم واسه حالتی بود که شما سرویس نامحدود 1 به 1 بگیری. اما همین پهنای باند STM-1 رو از منظر ترافیک نظری و ترافیک عملی مؤثری که تو یک ماه میتونه ایجاد کنه هم میشه ارزیابی کرد. تو تئوری با فرض داشتن یه فایل بسیار بسیار عظیم برای دانلود و به شرط نبود مشکلات فنی در خط ارتباطی، با یه خط STM-1 در ماه میشه حدود 49 هزار گیگابایت ترافیک دانلود داشت:
یعنی با این حساب تو حالت ایدهآل قیمت هر گیگ ترافیک با همون قیمت 31 میلیون تومن هر STM-1 در میآد حدود 632 تومن. اما باز هم به دلایل مختلف (از جمله الگوی مصرف کاربرا یا مشکلات فنی) به هیچ وجه امکان این نیست که بیشتر از 30 تا 40 درصد کل این ترافیک تئوری در عمل استفاده بشه. با این حساب قیمت هر گیگ ترافیک عملی و مؤثر باید حدود 1600 تا 2100 تومن باشه. در عمل هم وقتی شما حجم اضافه به مقدار زیاد میخرید (به اصطلاح عمده میخرید) قیمتی که واسهاتون در میآد همین حدوداست. اما وقتی حجمهای کوچیک میخرید قیمت هر گیگ رو 2 تا 3 برابر حساب میکنن. (کاری به منصفانه بودن یا نبودنش ندارم. ولی همه جا این مکانیزم وجود داره تو قیمتگذاری.) فلسفه اون سیستم پلکانی قیمت ترافیک اضافه که خود سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده از اینجا در میآد. شما همین الآن اگه 100 گیگ ترافیک اضافه بخرید قیمتش حدود 197 هزارتومنه (بدون ارزش افزوده). یعنی گیگی 2000 تومن واسه شما میافته.
یه نکتهای رو باید یادآوری کنم. اونم اینه که شرکتها تو سرویسهای حجمی ضریب اشتراک رو حداکثر روی 1 به 3 میبندن. اونم واسه اینه که شما خیلی زود ترافیکت رو مصرف کنی.
محدود که پکید . حالا فرق این 2 دسته نامحدودا چیه ؟
اینطوری که دوستان می گفتن فرقشون توی سرعت بعد از استفاده منصفانه هست که چقدر کم می شه قانونا باید بشه سرعت اسمی همونطور که توی سایت زده ولی از اسمی خیلی کمتر می شه
توی سایت زده حداقل پهنای باند تضمینی معادل 0.125 سرعت اسمی هست که مثلا برای 2 مگ می شه 256!!!
پ ن : الان تماس گرفتم با نمایندگی می گه سرعت 2 مگ وقتی از مصرف منصفانه رد شد می شه 384 و سرعت 6 مگ هم می شه 768
ghazadi2002
15-09-2014, 15:45
من 25 روز پیش از مخابرات اومد صبانت
توی 20 روز اول خیلی عالی بود به دوستام پیشنهادش دادم
توی 20 روز 300 گیگ دانلود داشتم
از شب 5 شنبه شهر ما هم دچار محدودیت شد و سرعت اومد پایین
تا شنبه صبر کردم درست بشه دیدم اطلاعیه رو زدن توی سایت
همون شنبه با اینکه یک گیگ حجم داشتم درخواست جمع آوری زدم و امروز جمع آوری کردن
برگشتم همون مخابرات
درسته آب باریکه هست ولی همیشه هست
شبی 5 گیگ دانلود رایگان میشه کرد
خلاصه کلا 25 روز توی صبانت دووم آوردیم
1376MAXIMUM
15-09-2014, 16:09
چرا اتفاقاً به حجم هم ربط پیدا میکنه. اون محاسبه قیمت برای STM-1 یا سرویس 1مگ که تو پست قبلیم انجام دادم واسه حالتی بود که شما سرویس نامحدود 1 به 1 بگیری. اما همین پهنای باند STM-1 رو از منظر ترافیک نظری و ترافیک عملی مؤثری که تو یک ماه میتونه ایجاد کنه هم میشه ارزیابی کرد. تو تئوری با فرض داشتن یه فایل بسیار بسیار عظیم برای دانلود و به شرط نبود مشکلات فنی در خط ارتباطی، با یه خط STM-1 در ماه میشه حدود 49 هزار گیگابایت ترافیک دانلود داشت:
یعنی با این حساب تو حالت ایدهآل قیمت هر گیگ ترافیک با همون قیمت 31 میلیون تومن هر STM-1 در میآد حدود 632 تومن. اما باز هم به دلایل مختلف (از جمله الگوی مصرف کاربرا یا مشکلات فنی) به هیچ وجه امکان این نیست که بیشتر از 30 تا 40 درصد کل این ترافیک تئوری در عمل استفاده بشه. با این حساب قیمت هر گیگ ترافیک عملی و مؤثر باید حدود 1600 تا 2100 تومن باشه. در عمل هم وقتی شما حجم اضافه به مقدار زیاد میخرید (به اصطلاح عمده میخرید) قیمتی که واسهاتون در میآد همین حدوداست. اما وقتی حجمهای کوچیک میخرید قیمت هر گیگ رو 2 تا 3 برابر حساب میکنن. (کاری به منصفانه بودن یا نبودنش ندارم. ولی همه جا این مکانیزم وجود داره تو قیمتگذاری.) فلسفه اون سیستم پلکانی قیمت ترافیک اضافه که خود سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده از اینجا در میآد. شما همین الآن اگه 100 گیگ ترافیک اضافه بخرید قیمتش حدود 197 هزارتومنه (بدون ارزش افزوده). یعنی گیگی 2000 تومن واسه شما میافته.
یه نکتهای رو باید یادآوری کنم. اونم اینه که شرکتها تو سرویسهای حجمی ضریب اشتراک رو حداکثر روی 1 به 3 میبندن. اونم واسه اینه که شما خیلی زود ترافیکت رو مصرف کنی.
خوب اینجوری ما 2 بار پول دادیم یه بار برای اشتراک ماهانه یک بار برای حجم :n02:
البته ببخشیدا اگر همه کاربر ها هم دانلود بکنن چه اتفاقی میوفته سرعت بین همه تقسیم میشه درسته ؟ پس اگر اون کاری که من نوشتم رو انجام بدن فرقی براشون نداره درواقع اونا این پهانی باند رو یک ماه اجاره میکنن حالا میخواهن 49 هزار رو بگیرن ازش میخواهن نگیرن پس شرکت ها برای حجم دریافتی از اون دستگاه پول نمیدن برای یک ماه اجاره میدن پس قیمت برای اونا تفاوت نداره چه ما 1000 گیگ بگیریم چه 10 گیگ بگیریم چه 1 گیگ اونا برای این دستگاه باید 31 ملیون بدن
Le0nard0
15-09-2014, 16:17
من 25 روز پیش از مخابرات اومد صبانت
توی 20 روز اول خیلی عالی بود به دوستام پیشنهادش دادم
توی 20 روز 300 گیگ دانلود داشتم
20 روز 300 گیگ ؟ بیچاره صبانت حق داشته پس محدودیت گذاشته چون اینجوری کمرش میشکست:n09:
bilmazlar
15-09-2014, 16:47
خوب اینجوری ما 2 بار پول دادیم یه بار برای اشتراک ماهانه یک بار برای حجم :n02:
البته ببخشیدا اگر همه کاربر ها هم دانلود بکنن چه اتفاقی میوفته سرعت بین همه تقسیم میشه درسته ؟ پس اگر اون کاری که من نوشتم رو انجام بدن فرقی براشون نداره درواقع اونا این دستگام رو یک ماه اجاره میکنن حالا میخواهن 49 هزار رو بگیرن ازش میخواهن نگیرن پس شرکت ها برای حجم دریافتی از اون دستگاه پول نمیدن برای یک ماه اجاره میدن پس قیمت برای اونا تفاوت نداره چه ما 1000 گیگ بگیریم چه 10 گیگ بگیریم چه 1 گیگ اونا برای این دستگاه باید 31 ملیون بدن
نه دوست عزیز. شما وقتی یه سرویس حجمی میگیرید، مثلاً 2مگابیت با حجم 5 گیگ، که الآن سایت صبانت زده 26 هزارتومن، 18 هزارتومنش رو دارید بابت حجم 5 گیگ میدید، حدوداً 8 هزار تومن هم بابت اجاره اون پورت 2مگابیت صبانت تو مرکز مخابراتی به مدت 1 ماه. یا وقتی 2مگابیت، با حجم 3 گیگ رو 18800 تومن میخرید، 10800 تومن بابت اون 3 گیگ و 8 هزارتومن بابت اجاره اون پورت میدید. پس 2 بار پول نمیدید. دارید واسه دو چیز متفاوت پول میدید.
در مورد اون روشی هم که شما پیشنهاد میدید، حق با شماست. وقتی شرکت بخواد یه پهنای باندی رو به صورت سرویس نامحدود بفروشه، براش فرقی نمیکنه که طرف چقدر دانلود میکنه. اما برای این که یه خط 2مگابیت نامحدود رو به قول شما 50 هزارتومن به شما بده (یا 74 هزارتومن مطابق قیمت سرویسهای نامحدود شرکت مخابرات)، باید یه ضریب اشتراک 1 به 8 در نظر بگیره. اون وقت دیگه تضمینی نیست که شما در همه مواقع بتونی سرعت اسمی سرویس رو که 2مگابیت (معادل 250کیلوبایت در ثانیه) رو بگیری. به ویژه در ساعتهای شلوغی شرکت فقط تا یک هشتم این سرعت رو باید برات فراهم کنه. یعنی سرعت سرویس شما در ساعتهای شلوغی به 256 کیلوبیت (یا حدود 30 کیلوبایت در ثانیه) افت میکنه. البته این باید کف سرعت باشه. اما در بیشتر مواقع شما تا 70 درصد سرعت اسمی سرویست رو هم میتونی بگیری و از نظر کاربر معمولی بد هم نیست.
حالا اگه شما بخوای یه سرویس پایدار از نظر سرعت و پینگ و بقیه مشخصات مورد نیاز تهیه کنی یا مجبوری یه سرویس نامحدود با ضریب اشتراک حداکثر 1 به 3 بگیری با قیمت بالا، یا باید از این سرویسهای حجمی استفاده کنی اما بابت ترافیک مصرفیت پول بدی.
sleeplessness
15-09-2014, 17:01
اینطوری که دوستان می گفتن فرقشون توی سرعت بعد از استفاده منصفانه هست که چقدر کم می شه قانونا باید بشه سرعت اسمی همونطور که توی سایت زده ولی از اسمی خیلی کمتر می شه
توی سایت زده حداقل پهنای باند تضمینی معادل 0.125 سرعت اسمی هست که مثلا برای 2 مگ می شه 256!!!
پ ن : الان تماس گرفتم با نمایندگی می گه سرعت 2 مگ وقتی از مصرف منصفانه رد شد می شه 384 و سرعت 6 مگ هم می شه 768
یعنی 50 و 100 کیلوبایت تقریبا
یعنی اشتراک یک به 16 داره؟
قانونا میتونه چنین کاری بکنه ؟
دو مگ نامحدود حداقل 120 باید باشه نه 60
boose_bar_khoda
15-09-2014, 18:00
خوب الان باید چیکار کنیم؟
جمع آوریش کنیم؟ لعنتی شاتل و پارسم تو مرکز ما پورت آزاد ندارن ( رجایی) شبدیزم که شباش نیم بهاست فناوام که داشتم هر ساعت چند دقیقه قطعی داشت نمیدونم چیکار کنم منم بیشتر رو شبانه تمرکز کرده بودم تو 3 روز حدود 20 گیگ دانلود کردم:n07: البته فکر کنم الان سرعت منم واقعی نیست من 6 مگ خریدم سرعت دانلودم توی روز حدود 450 تاست که فکر میکنم کمه و باید 700 باشه درسته؟
down stream هم روی 6 و 9 متغییره که فکر کنم اونم باید بالای 30 باشه درسته؟ از خط دم در خونه تست گرفتم اونجا 22 بود
assz1366
15-09-2014, 18:48
دوستان فکر نمی کنم دیگه این وضعیت درست بشه ؛ تازه صبانت جاپای شاتل و خیلی از شرکت های دیگه گذاشته و چون دیده اونها موفقند و درآمد بیشتری دارند، میخواد سیاست اونها رو دنبال کنه !!
من فکر میکردم سیاست اصلی که صبانت مشتری های خاص خودش رو میخواد نگه داره همون ترافیک شبانه ی رایگانش هست ، اما ظاهرا اشتباه میکردم.
به هر حال
کسی شرکت جایگزینی که شبانه خوبی برا دانلود داشته باشه سراغ نداره معرفی کنه ؟ کوچ کنیم بریم ، اینجا آبگیرش خشک شده :n22:
AZ-Sabanet
15-09-2014, 19:29
سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
=======================
ehsan_iace
15-09-2014, 19:35
یعنی جلوی وضعیت محدودیت سرویس شما نوشته شده سرویس شبانه با سرعت منصفانه؟آخه برای من فقط یک خط کشیده و هیچی ننوشته.
آره تا دیروز برای من هم خط تیره گذاشته بود
ehsan_iace
15-09-2014, 19:39
سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
=======================
سلام
صبح بخیر
ده صفحه آخر این تاپیک را بخوان تا متوجه بشی مشکل چیه!
با تشکر از مشتری مداری صبانت عزیز!
boose_bar_khoda
15-09-2014, 19:43
کسی پیشنهاده شرکت جدید نداره؟ که این مسائل و نداشته باشه و واقعا رایگان باشه؟
sleeplessness
15-09-2014, 19:45
=======================
همونطور که صبانت هیچ تعهدی درباره ی سرعت شبانه نداره و ناگهان تصمیم به قطع میگیره بدون اخطار قبلی
افراد حاضر در این فروم هیچ تعهدی در مورد تشکر کردن ندارند
HardwareMaster
15-09-2014, 19:48
چه دروغ کثیفی گفته
برای من 6 مگ شده 128 .
david-ebi
15-09-2014, 19:48
=======================
دوست عزیز در اون دوران طلایی صبانت اگر بری صفحات تاپیکشو بخونی ما خیلی هم ابراز رضایت کردیم و خیلی از دوستان در اون صفحات بقیه رو دعوت به اومدن به صبانت کردن و کلی مشتری براش جذب کردن.شما برو صفحات اون دوران رو بخون تا متوجه بشی.
david-ebi
15-09-2014, 19:52
این فکر کنم معنیش اینه که شما از حد مجاز دانلود شبانه با سرعت بالا گذشتی و الان دارن مجبورت میکنن که منصفانه مصرف کنی:n02:.یعنی احتمالا الان باید سرعتت همون 16 کیلوبایت باشه.درسته؟و برای من هنوز چون از حد مصرف منصفانه رد نشدم برام هیچی ننوشته و فقط خط کشیده.فکر کنم یک همچین جریانی باشه.
Eliminal
15-09-2014, 19:53
آقا میگم دوستانی که دارن برای قانون جدید صبانت ، تخلیه میکنن و میرن سرویس دیگه بگیرن ، اون جای جدید خیلی طبیعی رفتار کنن ، که مطمئن باشین در غیراینصورت اونجا هم میشه مثل صبانت!
=======================
اولا از کی تاحالا شرکت منتظر تشکر کاربراش می مونه؟ جدیدا اینجوری شده که تا موقعی که کاربرا تشکر می کنن خدمات خوب باشه بعد که تشکر کم شد خدمات رو کم یا قطع کنن؟ :n08:
ثانیا بله زمانی که خوب بود گفتیم خوبه به اندازه کافی مدارکش هم صفحات همین تاپیکه که می دونم عمرا نخوندیش و حالا که هم که خراب کاری کرده می گیم خراب کرده...شما هم نمی تونی نقش فرشته نجات رو واسه صبانت بازی کنی خودتو خسته نکن همه دارن می رن :n06:
ببخشید که از اتفاقی که افتاده حرف زدیم باعث رنجش خاطر شدیم :n08:
HardwareMaster
15-09-2014, 19:56
6 مگ هم می شه 768
همین الان پشتیبانی تکذیب کرد
گفت سرعت روزانه هر چی باشه طبق قانون من درآوردی جدیدشون میشه 128
گفتم اهه! نمایندگی گفته باید بشه 768 !
گفت نه اون توجیه نبوده!
بعیدم نیست الانم در حال خوندن اینجا باشه! از این مارموزها بعید نیست
sunmaster_7
15-09-2014, 19:56
=======================
اقای آ-ز عزیز صبانت با گفتن اینکه شبا ساعات رایگان داریم من و خیلیای دیگه رو اورد زیر مجموعش وگرنه سپنتا به لطاظ اینکه در سال یکبار هم قطعی نداره سرعتش وحشتناک بالاست پشتیبانی قدرتمند و قیمتای خوب از هر لحاظ سگش شرف داشت به صبانت فقط چون شبانه رایگان نداشت و این داره من همه اون خصوصیات خوب رو ندیده گرفتم امدم اینجا این هم که فرمودید تشکر نکردید مگه اونا دسته دسته از ما اسکناس میگیرن تشکر میکنن؟؟ پول دادم خدمات میخوام دانلود شبانه هم جزو قرار داد بوده دوم اردیبهشت که پول از من گرفتن سرویسم شروع شد حرفی از دانلود نیم بها نزدن حتی قانون اساسی کشور راجع به کسانی که مرتکب تجاوز قتل یا کودک ربایی شدن تصریح کرده قانون عطف به ما سبق نمیشه اگر قانونی امروز گذاشته شده باید برای قرار دادهایی که از این به بعد بسته میشه اجرا بشه نه برای کسانی که قرار داد بستن بدون اگاهی از این قانون. آ-ز عزیز 5 سال شاتل بودم 1 بار حتی 1 بار قطعی نداشتم صبانت شده 10 بار اره درست شنیدی 10 بار پشت سر هم قطعی داشته رو دستگاه من. شاتل فقط مشکلش محدودیت شبانه بود که من خطو جمع کردم . 1صبانت حسن داشت فقط یکی اونم از بین برد در شان من نیست وگرنه میرفتم در شرکتشون انچنان تشکری ازشون میکردم که 18 سال برن پیش روانپزشک که فقط گریه اشون بند بیاد عوضیا
پشتیبانی تکذیب کرد
گفت سرعت روزانه هر چی باشه طبق قانون من درآوردی جدیدشون میشه 128
گفتم اهه! نمایندگی گفته باید بشه 768 !
گفت نه اون توجیه نبوده!
بعیدم نیست الانم در حال خوندن اینجا باشه! از این مارموزها بعید نیست
من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟
ehsan_iace
15-09-2014, 20:01
این فکر کنم معنیش اینه که شما از حد مجاز دانلود شبانه با سرعت بالا گذشتی و الان دارن مجبورت میکنن که منصفانه مصرف کنی:n02:.یعنی احتمالا الان باید سرعتت همون 16 کیلوبایت باشه.درسته؟و برای من هنوز چون از حد مصرف منصفانه رد نشدم برام هیچی ننوشته و فقط خط کشیده.فکر کنم یک همچین جریانی باشه.
من چند روز پیش که از حد مجاز دانلود شبانه رد کرده بودم سرعتم 15 کیلوبایت شد و جلوی این گزینه هم خط تیره بود
حالا که زده سرعت منصفانه شده احتمالاً از امشب تو ساعات شبانه، صبانت میاد مودمام را جمع میکنه!!!
sleeplessness
15-09-2014, 20:05
اولا از کی تاحالا شرکت منتظر تشکر کاربراش می مونه؟ جدیدا اینجوری شده که تا موقعی که کاربرا تشکر می کنن خدمات خوب باشه بعد که تشکر کم شد خدمات رو کم یا قطع کنن؟ :n08:
ثانیا بله زمانی که خوب بود گفتیم خوبه به اندازه کافی مدارکش هم صفحات همین تاپیکه که می دونم عمرا نخوندیش و حالا که هم که خراب کاری کرده می گیم خراب کرده...شما هم نمی تونی نقش فرشته نجات رو واسه صبانت بازی کنی خودتو خسته نکن همه دارن می رن :n06:
ببخشید که از اتفاقی که افتاده حرف زدیم باعث رنجش خاطر شدیم :n08:
دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستند
بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
اونا چه آدمهای بزرگی هستند
حالا اینور ناگهانی بدون خبر قبلی با نقض قرارداد بدون فراهم کردن شرایط تخلیه (مثلا شخص که یکساله گرفته به اندازه مصرفش کم بشه و باقی پول بهش پس داده بشه)
چرا تشکر نمیکنید
چرا بد گویی می کنیم؟
بد گویی نیست حقیقت
و حقیقت تلخ
شاتل هست از اول مشخصا میگه که محدود میشه
HardwareMaster
15-09-2014, 20:11
من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟
e؟
که اینطور
اون دیگه چجور نامحدودیه که محدوده ! واقعا که ما ایرانی ها فقط متخصص بازی با الفاظ به قصد فریب و سرکیسه کردن همیم و بس
مشترک بجای اینکه بره 270 ماهیانه بده برای خط 6 مگ نامحدود و بعدم محدود بشه بصرفه هست همین مبلغ رو بده بابت اینترنت دو طرفه ی ماهواره ای
ehsan_iace
15-09-2014, 20:14
دوم اردیبهشت که پول از من گرفتن سرویسم شروع شد حرفی از دانلود نیم بها نزدن حتی قانون اساسی کشور راجع به کسانی که مرتکب تجاوز قتل یا کودک ربایی شدن تصریح کرده قانون عطف به ما سبق نمیشه اگر قانونی امروز گذاشته شده باید برای قرار دادهایی که از این به بعد بسته میشه اجرا بشه نه برای کسانی که قرار داد بستن بدون اگاهی از این قانون.
حالا اینور ناگهانی بدون خبر قبلی با نقض قرارداد بدون فراهم کردن شرایط تخلیه (مثلا شخص که یکساله گرفته به اندازه مصرفش کم بشه و باقی پول بهش پس داده بشه)
چرا تشکر نمیکنید
چرا بد گویی می کنیم؟
بد گویی نیست حقیقت
و حقیقت تلخ
شاتل هست از اول مشخصا میگه که محدود میشه
مشکل اصلی همینه! این قانون نباید عطف به ماسبق میشد و نباید برای سرویسی که مشتری خریداری کرده و ترافیک شبانهاش را با خیال راحت استفاده کرده اعمال میشد!
صبانت باید اعلام میکرد برای سرویسهای جدید و تمدید سرویس این قانون اعمال میشه نه اینکه از 2 هفته قبل این قانون اعلام نشده را اعمال کنند و سرعت شبانه را برای تمام مشترکین بیارند روی 15 کیلوبایت بعد از ده روز هم اطلاعیهاش را بزنند روی سایتشان و آخرش هم از مشتریمداری حرف بزنند!
بعد این دوستمان دنبال تشکر میگرده!
armin321
15-09-2014, 20:22
=======================
یعنی شما انتظار داشتی هر روز نامه بزنیم صبانت و بگیم صبانت تشکر!!:n21:
تشکر ما، همون تمدید کردن قرارداد بود.
جالبه یکذره اینجا بچه ها اومدن از صبانت تعریف کردن، شرکت، خودشو باخت حالا وای بحال اینکه میومدیم تشکر میکردیم
البته تنها دو روز دیگه من واقعا از صبانت تشکر کنم؛ چون خطم رو آزاد میکنه
boose_bar_khoda
15-09-2014, 20:32
آقا منم میخوام تخلیه کنم
ولی مساله اینه که کجا بریم؟ پارس آنلاین مشکل محدودیت نداره؟ من قدیم که دایل آپ رایج بود با داتک خاطره خوبی دارم از همه شرکتا بهتر بود نمیدونم الانم اینجوریه یا نه و تو کرج فعال هست یا نه و شبانه آزاد داره یا نه
david-ebi
15-09-2014, 20:42
دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستند
بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
اونا چه آدمهای بزرگی هستند
امیدوارم که این پست من به عنوان اسپم حذف نشه:n02:.آخه فقط میخواستم از همینجا از همه مترجمان و زیرنویس کنندگان عزیز تشکر فراوان بکنم.واقعا مجانی کلی زحمت میکشن و دمشون گرم.فقط بعضی وقتا یک فیلمی میاد به زبان مرده هیروگلیفم زیرنویس میشه اما از زیرنویس فارسیش خبری نیست.اون مواقع حسابی آدم عصبانی میشه.بعد از 6 ماه که زیرنویس فارسیش میاد میبینی 5 تا مترجم با هم به صورت مستقل ترجمه و زیرنویسش کردن:n04:.دیگه میخواهی خودتو بکشی.تو این 6 ماه شماها کجا بودید؟:n23:.شرمنده که از محور اصلی تاپیک دور شدم.:n02:
=======================
بعد از این پست ایشون به این نتیجه رسیدم که نه تنها هیئت مدیره صبانت عقل درست حسابی ندارن بلکه نمایندگی هاشون هم عقل ندارن آخه آدم عاقل وقتی می بینه جو تاپیک اینجوریه و کاربرا عصبانی هستن به جای آروم کردن جو میاد حرف از تشکر می زنه؟ :n04: پارکتون رو عوض کنید جوابگو نیست :n02:
masooyan
15-09-2014, 20:56
=======================
من نمیدونم تو مخ اون هیئت مدیره صبانت چیه که اینقدر بدون فکر اومدن این سیاست احمقانه رو اجرا کردن،نتیجش این شد که من بعد 13 روز تخلیه کردم،امیدوارم روزی برسه هیئت مدیره صبا سر عقل بیاد.
boose_bar_khoda
15-09-2014, 20:58
آقا یعنی چی؟
من الان زنگ زدم 2020 میگه شبانه رایگان فقط به مالکین میدن و مستاجر نمیتونه استفاده کنه:n04:
بعدشم میگه اگه جشنواره تابستانی و ثبت نام کنی شبانه رایگان داره و یک سالست قراردادش ولی گفت ما این چرندیات محدودیت دانلود و اینا نداریم:n20:
1376MAXIMUM
15-09-2014, 21:49
بعد از این پست ایشون به این نتیجه رسیدم که نه تنها هیئت مدیره صبانت عقل درست حسابی ندارن بلکه نمایندگی هاشون هم عقل ندارن آخه آدم عاقل وقتی می بینه جو تاپیک اینجوریه و کاربرا عصبانی هستن به جای آروم کردن جو میاد حرف از تشکر می زنه؟ :n04: پارکتون رو عوض کنید جوابگو نیست :n02:
واقعا فکر میکنی مدیرای صبانت و نمایندگی هاشون مغز هم دارن که عقل داشته باشن؟ خیلی جدی تو نمایندگیش داشتم سرویس تمدید میکردم دختره که بغل دست کسی که داشت کارای منو انجام میداد داشت از الت جنسی دوست پسرش برای بغلیه تعریف میکرد منم گلابی بودم گوش نداشتم دایره لغاتم رو هم خونه گذاشته بودم حالا کدوم نمایندگی و چطوری و کجا و .... بماند البته دفه بعد که رفتم دیگه نبود دختره
اخراج شده بود یعنی؟
mahdibozorg
15-09-2014, 22:23
دوستان این صبانت با اعمال این سیاست جدید به چیز میرن واسین تابستون تموم شده مشترکاش کم بشن باز میوفته به چیز مالی :n02: فعلا باید صبر کنی گر صبر کنی از دانلود شبانه 12 کیلو بایتی شبانه خوب سازم :n26: مرگ بر این احمق های صبانت
کلا این سرویسگر!های اینترنتی دامنه حرص و طمع شون حدی نداره .
اوایل بهانه شون این بود که زیرساخت هر stm1 رو بالای 50 میلیون باهاشون حساب میکنه و اینه که اینترنت گرونه.
زیرساخت سه بار قیمتارو شکست , به 37 رسوند و 30 و اخرم 24 میلیون امروزی ولی دریغ از کاهشی از طرف اینا
بعد که وزیر چندبار باهاشون جلسه گذاشت که دیگه چه مرگتونه گفتن ای اقا , پهنای باندو مفت هم بما بدی بازم
نمیصرفه و خرج داریم و حقوق کارمند باید بدیم و خلاصه گدای سامره بازی , سردسته شونم شاتله که اکثر این نابغه
بازیها و طرحهای جدید چاپیدینی اول به غقل ایشون میرسه که وقتی شنید قراره مخابرات هم وارد گود بشه و adsl
بفروشه قافیه رو باخته بود و جلسه گذاشت با روسای باقی سرویس کننده ها که این عادلانه نیست و ما قدرت رقابت
با مخابرات رو نداریم و بدبخت شدیم رفت..
اما چطور شد که موندن ؟ و سترگ تر هم شدن ؟
اول اینکه مخابرات اون مفت فروشی که فکرمیکردن باشه نشد چون وقتی مخابرات دید مردم بهمین قیمتا راضیند دلیلی
ندید که خیلی پایین تراز اینها بده و از پول بیشتر هم ابدا بدش نمیاد .
دوم خود ما مقصریم که اون همبستگی لازمو نداریم , حرفشو میزنیم ولی در عمل بعد از کمی قرقر کردن میریم هزینه
تحمیل شده رو پرداخت میکنیم و ... ای بابا بیخیال هم میگیم به بقیه . اینه که از لبنیاتی ها تا اینترنت فروشان با خیال
راحت هرقدر میخوان اجحاف میکنن و ناله ها هم اثری نداره. شناختنمون .
مدیر کذایی صبانت میگفت طبق بررسی های ما کسانی که شبها دانلود میکنند زیر 5 درصد هستن و ما بخاطر رفاه!
95 درصد بقیه حاضریم که اینا ریزش کنن و برن. ( کنتور که نداره , حناق هم که نیست!)
دلم میخواست یه ریزش 10 درصدی همین ماه اتفاق میفتاد ( حالا با ایرانسل یا مخابراتی جایی یجور سر میکردیم)
تا میدیدیم که چطور به ... افتاده اند و دست وپا میزنن .
assz1366
16-09-2014, 00:08
بچه ها من تصمیمو گرفتم به محض اتمام حجم یا زمانم کوچ به مخابــــــــــــرات !
چند سالی میشد مشتری صبانت بودم و همیشه هم راضی بودم اما حیف دیگه هی بدتر و بدتر شد تا رسید به اینجا که هرجور دودوتا چارتا میکنم میبینم نمیشه ، نمیصرفه ایستادن.
به امیدی روزی که اینترنت مثل آدامس ایرانی ارزون بشه :26:
دوستان ما هم تمدید کردیم فعلا
1 مگ 3 گیگ یه ماهه 19500
فعلا مودم رو 12 مگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت 400 ه
حلاله ؟ انشالا؟:n02:
خوب با توجه به تغییر سیاست شرکت صبانت که به این شکل محدودیت برای دانلود شبانه گذاشته من به عنوان یک مشترک قدیمی (از سال 86 تا الان) دلیلی برای موندن نمیبینم .
پینگ صبانت که دیگه مثل قبل نیست و من خیلی پینگ برام مهمه که امسال خیلی بد شده و از همه مهتر هم دانلود شبانه هست که دیگه رسما" محدود کردن ! :n21:
خداحافظ صبانت
sorooshfm
16-09-2014, 07:41
دوستان ما هم تمدید کردیم فعلا
1 مگ 3 گیگ یه ماهه 19500
فعلا مودم رو 12 مگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت 400 ه
حلاله ؟ انشالا؟:n02:
آخه چرا یعنی قید شبانه رو زدی خیالت تخت دیگه شبانه درست نمیشه چون هم سیستم اکانتینگشون رو تغییر دادن و هم تو سایتشون و پنل کاربری اعلام کردن موندن تو این شرکت یعنی دادن پول زور
masooyan
16-09-2014, 08:02
خوب با توجه به تغییر سیاست شرکت صبانت که به این شکل محدودیت برای دانلود شبانه گذاشته من به عنوان یک مشترک قدیمی (از سال 86 تا الان) دلیلی برای موندن نمیبینم .
پینگ صبانت که دیگه مثل قبل نیست و من خیلی پینگ برام مهمه که امسال خیلی بد شده و از همه مهتر هم دانلود شبانه هست که دیگه رسما" محدود کردن ! :n21:
خداحافظ صبانت
همشهری شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟
همشهری شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟
مرکز استقلال
ehsan_iace
16-09-2014, 09:57
دیشب امتحان کردم
منظور از سرعت منصفانه همون 15 کیلوبایته!!!
ehsan_iace
16-09-2014, 10:08
امروز چند تا گزینه به پنل صبانت اضافه شده :
sleeplessness
16-09-2014, 10:22
امروز چند تا گزینه به پنل صبانت اضافه شده :
تشکر یادت نره:n02:
اما بی شوخی ممنون که این پست ها رو میذاری:n16:
سلام
چرا صبانت که شبانشو رایگان می داد حالا دیگه نمی ده
داره 2 برابر حجم می ده برای من که این طوری شده برای شما هم این طوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
چرا زده زیر قراردادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
ho3in2012
16-09-2014, 12:12
من هنوز محدود نشدم
به محض محدودیت جمع آوری میکنم میرم:n02::n02:
دوستانی که از صبا رفتن به نظرتون های وب بهتره یا پارس آنلاین ؟
فکر کنم باز دارن دست میارن توی پنل امکانات!!!!! جدید اضافه کنن runtime error می ده
david071
16-09-2014, 12:14
اهای اقایون مسئولین صبانت خر خودتونید
مردم عقل دارن
حالا بشین تا مشتری براتون بیاد
شما یعنی باید حامی مردم باشید واقعا براتون متاسفم
مردم دنیا دارن زندگی میکنم اینجا هم زندگی مارو
بابا سال 2014 رو به پایانه(خیلی پشمکین) کی میخواید پیشرفت کنید شما با دزدی به جایی نمیرسید اونم دزدی از مردم بی گناه واقعا متاسفم براتون.
از این زورم میگیره که 6 ساله صبانتم حالا اینجوری جوابمو دادن
واقعا خیلی بی فرهنگ هستن .
ما که رفتیم.
به زودی از صبا نت مبرم موندن با این شرایط تصدبق کردن اهانتیه که بهمون کردن .
1376MAXIMUM
16-09-2014, 12:42
خوش به حالتون من یک سال دیگه سرویس دارم بیچاره گشتم یکسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با 30 گیگ حجم 30 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ددااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19::19::19::19::19::19:
payampop
16-09-2014, 12:54
سلام
دوستان بعد از 8 سال صبانت بودن قصد دارم تا چند روز آینده که اکانتم تموم می شه از صبانت برم.
لطفا راهنمایی کنید که کدوم شرکت خوبه که برم اونجا ؟
اینترنت شبانه برام مهمه ... کدوم شرکت ها اینترنت شبانه رایگان بدون محدودیت دارن ؟
سپاس
masooyan
16-09-2014, 13:03
من هنوز محدود نشدم
به محض محدودیت جمع آوری میکنم میرم:n02::n02:
دوستانی که از صبا رفتن به نظرتون های وب بهتره یا پارس آنلاین ؟
بستگی به مرکز مخابراتی شما داره که کدون بهتره،های وب یه مزیتش ترافیک فشفشه هستش ولی تایم رایگان سرویس هاش 3 ساعت بیشتر نیس.
HardwareMaster
16-09-2014, 13:24
من هر روز دارم با گوشیم شبکه های مخابرات منطقه رو برای راه افتادن 3G چک می کنم تا زودتر خلاص شم
اما از نمایندگی فروش بیتاسیستم (صبانت) که 8 ساله مشترکشم پرسیدم این 6 مگ نامحدود، روزانه چقدر میتونه دانلود کنه تا به محدودیت نخوره؟
زنه جواب داد 125 گیگ .
گفتم روزانه 125 گیگ؟ دلشوره گرفتم که نکنه کم باشه!! و شروع کردم به سبک سنگین کردن تا ببینم نسبت به نرخش که ماهانه 270 ت هست می صرفه یا نه
یهو گفت نه، ماهانه حداکثر 125 گیگ !!! :n08:
AZ-Sabanet
16-09-2014, 14:37
دوستان سلام این شبانه در حال حاضر به صورت آزمایشی اجرا شده و در حال تصمیم گیری سرویس های جدید هستند
منتظر سرویس های جدید باشید
HardwareMaster
16-09-2014, 14:42
دوستان سلام این شبانه در حال حاضر به صورت آزمایشی اجرا شده و در حال تصمیم گیری سرویس های جدید هستند
ممنون عزیز . دیگه حنای صبانت برای من یکی که جزو قدیمیهای صبانتم رنگی نداره
چند سال قبل توی تاپیکهای قبلی صبانت این انجمن هم یک کاربری بود به اسم پشتیبانی صبانت و میومد پاسخ ما رو میداد
همیشه از این وعده های شما میداد و میدیدم درست برعکس شد
قدیمی ها که بی جهت نگفتند هر سال دریغ از پارسال
شک نکن 3G را بیفته خیلی از کاربرهاتون نه اینکه میرن، بلکه از زندان با اعمال شاقه ای که درست کردین فرار میکنن
sleeplessness
16-09-2014, 14:49
بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده
صبانت که تعهدی دربازه شبانه به هیچ عنوان نداره (خیلی راحت تونست شبانه رو 15 فیکس کنه) چرا خودتون آزار میدید؟ سیاست تشویقی مجبور نیستید برگردونید
این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده
مگه اینکار به منظور مشتری مداری نییست تا همه از شبانه استفاده کنند؟ چرا تغییر؟
sorooshfm
16-09-2014, 15:32
حالا از ترس از دست دادن مشتری تو انجمن هم دست بکار شدن نه دیگه شبانه درست بشو نیست مخصوصا حالا که پنل کاربری رو هم تغییر دادین تابلویه که قطعی شده همین امروز آخرین ساعت ورود به حالت نیم بها رو اضافه کردن پس دیگه وعده و وعید دادن و گول مالیدن فایده ای نداره:n23:
ehsan_iace
16-09-2014, 15:53
سلام
دوره آزمایشیاش مال اون ده روز بود که بدون اعلام تو سایت شبانه را آورده بودید روی 15 کیلویایت
حالا که هم خبرش را توی سایت زدید و هم هر بار وارد پنل میشید این خبر مسرتبخش! را اعلام میکنید دیگه اجرا شدناش قطعی است!
اینکه سرویسهای جدیدی میخواهید ارائه دهید هم قطعی است چون دیگه اینترنت بالای 128 برای کاربرها توجیه نداره و کم کاربری هم پیدا میشه که برای هر گیگ اینترنت شبانه جدید، 2 گیگ اینترنت روزانه به قسمت 2*3880=7760 بخره! (یعنی سه گیگ ترافیک 7760 و هر گیگ ترافیک را به قیمت 2586 تومان به کاربرها بفروشید)
در صورتیکه یک شرکت دیگه مثل هایوب داره 9 گیگ اینترنت را میده 6.000 تومان به شرطی که سه روزه مصرف کنی!
قصد تبلیغ این شرکت را ندارم فقط مقایسه میکنم:
صبانت 3 گیگ ترافیک (دو گیگ ترافیک روزانه+یک گیگ ترافیک شبانه)= 7760 تومان
های وب 3 گیگ ترافیک روزانه =2000 تومان (که در یک روز باید مصرف بشه و 9 گیگ ترافیک روزانه را میده 6000 تومان!!!)
saeedsajjad
16-09-2014, 16:25
سلام
آخه من که یک ساله دارم چی؟؟ هنوز 11 ماه دیگش مونده ، قبل از اینکه این کار احمقانه رو انجام بدن چرا نگفتن؟؟؟؟؟!!!!.مگه مردم موش ازمایشگاهی هستن که میگی آزمایشی؟؟!
این پولی که گرفتن اگه وضع همین طوری باشه حرومه داداش حرومممممم ! پول حرومم برکت رو میبره
والسلام
masooyan
16-09-2014, 16:27
سلام
آخه من که یک ساله دارم چی؟؟ هنوز 11 ماه دیگش مونده ، قبل از اینکه این کار احمقانه رو انجام بدن چرا نگفتن؟؟؟؟؟!!!!.مگه مردم موش ازمایشگاهی هستن که میگی آزمایشی؟؟!
این پولی که گرفتن اگه وضع همین طوری باشه حرومه داداش حرومممممم ! پول حرومم برکت رو میبره
والسلام
شما کدون مرکز مخابراتی هستید همشهری؟
saeedsajjad
16-09-2014, 16:29
شما کدون مرکز مخابراتی هستید همشهری؟
مرکز مخابراتی امام
HardwareMaster
16-09-2014, 17:17
سلام
والسلام
شما با خود مسوول بخش فروشتون صحبت کنین احتمالا چون این اقدام صبانت نوعی تقلب و قش در معامله هست ممکنه بتونید مدت اشتراک رو کاهش داده و یا کلا برگشت بزنید . حتی اگه نخوان همکاری کنن میشه ازشون شکایت کرد . چون در معامله قید نشده که مبلغ قابل برگشت نیست
حسین زاده مسوول صبانت مدتیه دائم خودش را از شاکی ها پنهان میکنه هر وقت دفترش تماس گرفتم گفتن نیست . یکبارم یک پسره ای الکی گفت من حسین زاده ام
خلاصه اینکه معلوم نیست تازگیا اونجا چه خبره . بهرحال تلفنش اینه
36085550
sleeplessness
16-09-2014, 17:30
شما با خود مسوول بخش فروشتون صحبت کنین احتمالا چون این اقدام صبانت نوعی تقلب و قش در معامله هست ممکنه بتونید مدت اشتراک رو کاهش داده و یا کلا برگشت بزنید . حتی اگه نخوان همکاری کنن میشه ازشون شکایت کرد . چون در معامله قید نشده که مبلغ قابل برگشت نیست
حسین زاده مسوول صبانت مدتیه دائم خودش را از شاکی ها پنهان میکنه هر وقت دفترش تماس گرفتم گفتن نیست . یکبارم یک پسره ای الکی گفت من حسین زاده ام
خلاصه اینکه معلوم نیست تازگیا اونجا چه خبره . بهرحال تلفنش اینه
36085550
تو معامله قید شده شبانه تشویقی و در صورت استفاده غیر منصفانه محدود خواهد شد
فکر نکنم شکایت راه به جایی ببره
1376MAXIMUM
16-09-2014, 17:50
بچه ها دارم یه اعلامیه درست میکنم و چاپ هم میکنم یه متن میخواهم بنویسم روش که ما کاربرای اینترنت این شرکت اعتراض داریم به تغییرات سرویس شبانه کمک میخواهم برای متنش یه متن بزارید این جا تا فردا صبح وقت هست هر متنی که بیشترین تشکر را داشت برمیدارم و مینویسم لطفا مودبانه باشه فقط فحش و .... نداشته باشه یه نسخه هم اینجا میزارم هر کسی هم که طرحی داره برای اعلامیه که به نظرش خوب میاد برام پخ کنه میخواهم ترسناک باشه فقط تا الان فقط توش رنگ قرمز و مشکی و سقید بکار رفته تا صبح فردا الان خودم دارم کار میکنم طرح ها چسبونده میشه روی در دفتر ها که فیلم تسناک تر بشه خودم متن خوبی هنوز نتونستم بنویسم ولی طرحم برای متن اینه که خواهش کنیم تا اخر ماه این تغییرات رو برگردونن و گرنه ما خطمون رو جمع آوری میکنیم
payampop
16-09-2014, 17:57
سلام
دوستان بعد از 8 سال صبانت بودن قصد دارم تا چند روز آینده که اکانتم تموم می شه از صبانت برم.
لطفا راهنمایی کنید که کدوم شرکت خوبه که برم اونجا ؟
اینترنت شبانه برام مهمه ... کدوم شرکت ها اینترنت شبانه رایگان بدون محدودیت دارن ؟
سپاس
sleeplessness
16-09-2014, 18:07
بچه ها دارم یه اعلامیه درست میکنم و چاپ هم میکنم یه متن میخواهم بنویسم روش که ما کاربرای اینترنت این شرکت اعتراض داریم به تغییرات سرویس شبانه کمک میخواهم برای متنش یه متن بزارید این جا تا فردا صبح وقت هست هر متنی که بیشترین تشکر را داشت برمیدارم و مینویسم لطفا مودبانه باشه فقط فحش و .... نداشته باشه یه نسخه هم اینجا میزارم هر کسی هم که طرحی داره برای اعلامیه که به نظرش خوب میاد برام پخ کنه میخواهم ترسناک باشه فقط تا الان فقط توش رنگ قرمز و مشکی و سقید بکار رفته تا صبح فردا الان خودم دارم کار میکنم طرح ها چسبونده میشه روی در دفتر ها که فیلم تسناک تر بشه خودم متن خوبی هنوز نتونستم بنویسم ولی طرحم برای متن اینه که خواهش کنیم تا اخر ماه این تغییرات رو برگردونن و گرنه ما خطمون رو جمع آوری میکنیم
در کل خودت زیاد اذیت نکن لازم نیست دنبال اعلامیه بری
یه مدت که کاربرانشون ریزش کرد خودشون میفهمند
با اینحال
استفاده از کلمه کلاهبرداری فکر کنم مناسب باشه
چون کاملا به وضعیت میخوره
نقض یک طرفه قرار داد
خوب میتونه باشه
نیاز شدید به تشکر هم خوبه!
به من باشه یه اسپید تست برای کسی که یکم آشنایی داشته باشه کافیه
متن امضای من هم که در اصل امضای دوستمون جناب اقا احسان بوده خیلی خوبه
کلاهبرداری صبانت
اینترنت شبانه صبانت برای همه کاربرها 16 کیلوبایت شد
که به درد وبگردی هم نمیخوره
صبانت رسما با نقض قرار داد اینترنت را از ساعت 2 تا 7 تعطیل کرد
assz1366
16-09-2014, 18:41
با اینحال
نقض یک طرفه قرار داد
خوب میتونه باشه
کلاهبرداری صبانت
بابا اذیت نکنید خودتونو شکایت راه به جایی نمیبره ، کارشون قانونیه مولادرزش نمیره ، فوقش میگن کلید استفاده شبانه رو تو کنترل پنل بزنید تازه 50% تخفیف هم میگیرید ، دلیلی نداره درقبال شبانه رایگان تعهدی نسبت به مشتریانش داشته باشه.
مشکل اینجاست که خود صبانت نباید این کار رو میکرد چون همه صبانت رو برای دانلود خوب شبانش قبول داشتن و الان دیگه میرن جایی که دانلود شبانه داشته باشه
1376MAXIMUM
16-09-2014, 18:47
با اینحال
نقض یک طرفه قرار داد
خوب میتونه باشه
کلاهبرداری صبانت
از اسپید تست خوشم اومد مال شما رو برداشتم فعلا تا جا ها رو مشخص کنم که چی رو کجا بزارم و ...
متن میخواهم جلب توجه کنه خیلی و خونده بشه
sleeplessness
16-09-2014, 19:05
از اسپید تست خوشم اومد مال شما رو برداشتم فعلا تا جا ها رو مشخص کنم که چی رو کجا بزارم و ...
متن میخواهم جلب توجه کنه خیلی و خونده بشه
این اسپید تست دوستمون otfbax
سرویس ایشون 12 مگ بوده
بهتر تست مال من
در حال حاضر 12 مگ
1376MAXIMUM
16-09-2014, 19:22
بابا اذیت نکنید خودتونو شکایت راه به جایی نمیبره ، کارشون قانونیه مولادرزش نمیره ، فوقش میگن کلید استفاده شبانه رو تو کنترل پنل بزنید تازه 50% تخفیف هم میگیرید ، دلیلی نداره درقبال شبانه رایگان تعهدی نسبت به مشتریانش داشته باشه.
مشکل اینجاست که خود صبانت نباید این کار رو میکرد چون همه صبانت رو برای دانلود خوب شبانش قبول داشتن و الان دیگه میرن جایی که دانلود شبانه داشته باشه
به هر حال بهتر از نشستن یه گوشه هست که بهتر از این هست که من برم سرویس رو جمع کنم 220 تومان پول دادم هیچی بهم پس ندن و برای 2 ماه اینترنت 220 هزار تومان پول داده باشم
هر کی که خواست کمک که برای پخش هم کمک میخواهم
and-roid2
16-09-2014, 19:25
نمیدونم این خبر قبلا اینجا گذاشته شده یا نه ولی دیدنش ضرر نداره و به بحث های اخیر تاپیک ربط داره:
+
ehsan_iace
16-09-2014, 19:32
اگر کسی بتونه یک کلیپ بسازه که سرعت را بین ساعت 01:57 تا 2:01 را نشان بده خیلی خوبه!
منظورم اینه که کسی که صبانت را با سرعت بالا گرفته مثلاً 6 مگ یا 12 مگ صبانت داره بیاید نرم افزار ضبط تصاویر از صفحه نمایش را نصب کنه ساعت 01:57 یک تست سرعت آنلاین بگیره و به کاربرها نشان بده، بعد یک فایل مثل فایرفاکس را با دانلود منیجر دانلود کنه و نشان بده که سرعت در این فاصله چطور افت میکنه و در آخر هم دوباره تست آنلاین سرعت بگیره تا کاربرها ببینند که چقدر سرعت افت میکنه!
در آخر هم به کابرهایی که سرعت شبانه بالا میخواهند پیشنهاد کنه که به هیچ وجه از صبانت سرویس نگیرند!
HardwareMaster
16-09-2014, 19:34
نمیدونم این خبر قبلا اینجا گذاشته شده یا نه ولی دیدنش ضرر نداره و به بحث های اخیر تاپیک ربط داره:
+
دستش درد نکنه هر کی بوده. دوستان همگی برین پشتیبانی کنین از ایشون .
کنترل پنل صبانت هم که بسلامتی امروز کلا باز نمیشه و خطای سرور میده
ایشاله که ترکیده
اقا این شرکت دیگه شبانه مثل ادم نمیده خیلی لطف کنه مثل اسیاتک یا شاتل بده.
HardwareMaster
16-09-2014, 19:45
در حال حاضر 12 مگ
البته معلوم نیست چقدر بشه به این نتایج اسپیدتست اعتماد کرد
بهتره شما با IDM تست بگیرید
اگه نتیجه بهبود نداشت یعنی نویز خط بدلیل خطوط سیم مسی پوسیده ی مخابرات بشما اجازه ی بیش از اون رو نمیده
پس نرید سراغ پهنای باند بالاتر که فقط پول الکی ریختین به جیب این سرگردنه بگیران
ehsan_iace
16-09-2014, 19:48
+
سرویس شبانه رایگان به هیچ عنوان حذف نگردیده است منتها سرعت دانلود کاربرانی که مصرف غیر منصفانه دارند و باعث تضییع حقوق سایر کاربران می گردند بعد از استفاده از مقدار بیش از حد مصرف منصفانه محدود می گردد. دلیل اتخاذ این تصمیم در نهایت به نفع مشترکین می باشد چون تعداد معدودی از مشترکین در کل کشور با استفاده از ابزارهای دانلود فایل، قسمت عمده پهنای باند را اشغال می نمایند و بخش عمده کاربران در این ساعات کاملا از دسترسی به اینترنت حتی باز کردن صفحه محروم می شوند و این موضوع می تواند موجب نارضایتی بخش اعظمی از کاربران شود.
کی میاد ساعت 2 تا 7 صبح وبگردی کنه که تو نگران وبگردیاش هستی؟!
اگر کسی کامپیوترش را روشن گذاشته باشه برای دانلوده که تو روز برایش صرف نمیکنه و ترافیک روزانه اش را تمام میکنه!
بخش اعظم کاربرانی که سرعتشان را 15 کیلوبایت کردید حتی نمیتوانند با این سرعت صفحه باز کنند و آنها به این کاهش شدید سرعت اعتراض دارند!
شرکت صبانت اعلام آمادگی می نماید به منظور شفاف سازی و آگاهی عموم، ریز مصرف این کاربر گرامی را در صورت تمایل خودشان برای مشاهده سرویس خریداری شده ایشان به همراه ریز حجم مصرفی در ساعات رایگان و غیر رایگان منتشر نماید.
الان صبانت میخواسته مدرک رو کنه؟!
طرف حق داره هر شب با ماکزیمم سرعتی که میتونه دانلود کنه و نمیدونسته بعداً به عنوان مدرک جرم و توجیه نابود کردن سرعت سرویسی که خریده ازش استفاده میکنند!
صبانت باید جواب بده چرا قانون را برای سرویسهای که قبل از اعلام این قانون خریداری شدهاند داره اعمال میکنه (قانونی که از شنبه این هفته اعلام و ده روزه داره اجرا میشه بعد آمار مصرف کاربر را میخواهد از ابتدای دورهایی که خریده اعلام کنه!)
دستش درد نکنه هر کی بوده. دوستان همگی برین پشتیبانی کنین از ایشون .
کنترل پنل صبانت هم که بسلامتی امروز کلا باز نمیشه و خطای سرور میده
ایشاله که ترکیده
بله البته مشکل از فایل Home.aspx هست که احتمالا یه خط کد رو توش اشتباه نوشتن و باز نمی شه ولی بقیه صفحه هاش اگر توی History داشته باشید باز می شه احتمالا یه نوشته جدید میخوان اضافه کنن
1376MAXIMUM
16-09-2014, 21:02
اگر کسی بتونه یک کلیپ بسازه که سرعت را بین ساعت 01:57 تا 2:01 را نشان بده خیلی خوبه!
منظورم اینه که کسی که صبانت را با سرعت بالا گرفته مثلاً 6 مگ یا 12 مگ صبانت داره بیاید نرم افزار ضبط تصاویر از صفحه نمایش را نصب کنه ساعت 01:57 یک تست سرعت آنلاین بگیره و به کاربرها نشان بده، بعد یک فایل مثل فایرفاکس را با دانلود منیجر دانلود کنه و نشان بده که سرعت در این فاصله چطور افت میکنه و در آخر هم دوباره تست آنلاین سرعت بگیره تا کاربرها ببینند که چقدر سرعت افت میکنه!
در آخر هم به کابرهایی که سرعت شبانه بالا میخواهند پیشنهاد کنه که به هیچ وجه از صبانت سرویس نگیرند!
کار سختی نیست میشه راحت انجام داد اما من رو نیم بها هستم دیگه کاری نمیتونم بکنم البته هنوز چک نکردم که سرعتم بالا رفته یا نه با یه نرم افزار هست الا اسمشو یادم نیست سرعتمم 2 مگ هست که خیلی بالا نیست
1376MAXIMUM
16-09-2014, 21:12
کی میاد ساعت 2 تا 7 صبح وبگردی کنه که تو نگران وبگردیاش هستی؟!
اگر کسی کامپیوترش را روشن گذاشته باشه برای دانلوده که تو روز برایش صرف نمیکنه و ترافیک روزانه اش را تمام میکنه!
بخش اعظم کاربرانی که سرعتشان را 15 کیلوبایت کردید حتی نمیتوانند با این سرعت صفحه باز کنند و آنها به این کاهش شدید سرعت اعتراض دارند!
الان صبانت میخواسته مدرک رو کنه؟!
طرف حق داره هر شب با ماکزیمم سرعتی که میتونه دانلود کنه و نمیدونسته بعداً به عنوان مدرک جرم و توجیه نابود کردن سرعت سرویسی که خریده ازش استفاده میکنند!
صبانت باید جواب بده چرا قانون را برای سرویسهای که قبل از اعلام این قانون خریداری شدهاند داره اعمال میکنه (قانونی که از شنبه این هفته اعلام و ده روزه داره اجرا میشه بعد آمار مصرف کاربر را میخواهد از ابتدای دورهایی که خریده اعلام کنه!)
الان مگه برای صبانت هزینه هم داره دانلود شبانه فقط میخواسته که پول این ساعت رو هم به جیب بزنه که داره میزنه و بچه ها هم که متحد نیستن
بابا صبانت از مهم ترین قانون های تجارت رو رعایت نکرده تو قرار داد ما با اون شرکت هیچ چیزی در مورد این که باید دانلود شبانه منصفانه باشه نیست اصلا دانلود منصفانه معنی نداره چون در حق کسی ظلم نمیشه شرکت که براش هزینه نداره و کسی هم کم بود پنهای باند نداشته داشته ؟ اگر داشته بگه تا رسیدگی کنیم من دانلودم محدودیت میزار از 400 بالا تر نره تو شبانه بگید شرکت میخواسته پل بیشتری در بیاره حالا اومده این کار رو کرده حداقل دورغ نگفته باشید اگر قانون تجارت نقض میکنیده و ....
همچین حق بجانب میگن ما در راستای دفاع از مظلومان و اکثریت بیدفاع ! کاربران داریم اینکارو میکنیم که اسکار درام 2014 رو باید بدن بهشون !
آقا , پهنای باند مثل جوی آبه . هر چند سطل شو فروختی , فروختی . استفاده نشد میره مثل همون جریان آب .
حالا شما حاضری این آب همینطور هدر بره ولی نصیب کاربرات نشه ؟؟
به چنین شحصی چی میگن ؟ یخورده فکر کن .
چقدر این شرکت بی صاحابه!
الان 12 ساعته که کنترل پنل از دسترس خارجه ولی یه اطلاعیه خشک و خالی نمی نویسن، شرکتی که ادعا داره مشتری مداره و حول محور مشتری در حال گردشه برای احترام به مشترکان هم شده باید همچین اطلاع رسانی کنه.
مثلا بگه آقا ضمن عرض پوزش سایتمون ر%$# و طی فلان ساعات آینده درست میشه. از شکیبایی شما متشکریم!
اخه اینکار پولی توش نیست !
چقدر این شرکت بی صاحابه!
الان 12 ساعته که کنترل پنل از دسترس خارجه ولی یه اطلاعیه خشک و خالی نمی نویسن، شرکتی که ادعا داره مشتری مداره و حول محور مشتری در حال گردشه برای احترام به مشترکان هم شده باید همچین اطلاع رسانی کنه.
مثلا بگه آقا ضمن عرض پوزش سایتمون ر%$# و طی فلان ساعات آینده درست میشه. از شکیبایی شما متشکریم!
باور کن هنوز نفهمیدن خرابه :n08:
ولی واسه من پنل باز میشه:n13:
ehsan_iace
17-09-2014, 00:23
چقدر این شرکت بی صاحابه!
من امروز چند بار با این لیک وارد پنلم شدم و مشکلی نداشت :
خیلی عجیبه!
برای من باز نمیشه!
dns رو هم تغییر دادم باز باز نمیشه. با ابزارهای مخصوص هم باز نشد :n27:
شاید ترفند نماینده ها هست برای اینکه کاربران برن توی پنل نماینده شارژ کنن تا یه سودی گیرشون بیاد :n13: (نمیدونم دچار پارانویا شدم امشب یا اینکه واقعا پشت پرده خبرهاییه :دی)
ho3in2012
17-09-2014, 01:26
خیلی عجیبه!
برای من باز نمیشه!
شاید ترفند نماینده ها هست برای اینکه کاربران برن توی پنل نماینده شارژ کنن تا یه سودی گیرشون بیاد :n13: (نمیدونم دچار پارانویا شدم امشب یا اینکه واقعا پشت پرده خبرهاییه :دی)
منم محدود شدم امشب
ولی هر کاری میکنم تو پنل نمیره درخواست تخلیه بزنم
فردا حضوری میرم واسه تخلیه
و در آخر هر کی با این وضع بیاد صبانت مغز خر خورده
من دیگه حتی اگه صبانت اینترنت 10 گیگابیت رایگان هم بده سمتش نمیام
david-ebi
17-09-2014, 01:32
در جوابیه صبانت به شکایت اون کاربر بنده خدا در سایت citna.ir قسمتی را دیدم که پس از خواندنش مدتی به تعمق فرو رفتم:n13: و افقهای روشنی به قول فامیل دور در برابر خودم دیدم و وارد یک خلسه روحانی شدم و بعد از اینکه به خودم آمدم اشک شوق ریختم:n28: اما به محضی که عقلم سرجاش اومد از خنده مودممو جوییدم.:n08: آخه فقط اون بدبخت جلوی دستم بود.برای مستفیض شدن شما اون قسمت رو براتون میزارم گرچه 100 درصد همتون دیدینش و خوندینش:
در پایان ضمن عذرخواهی از مشترکین معدودی که این تغییرات موجب نارضایتی آن ها شده است خاطر نشان می نماییم اتخاذ این تصمیم به منظور افزایش کیفیت سرویس اکثریت مطلق مشترکین در کل کشور بوده است.":n08::n08::n08:
راستی کنترل پنل من باز میشه.چند گزینه از قبیل آی پی موقع تغییر وضعیت و.....اضافه کردن.فکر کنم برای همین امروز از دسترس خارج شده بوده.
cyborg411
17-09-2014, 01:37
سلام . نمایندگی گفت دارن رو گزینه های جدید شبانه تو پنل کاربری کار میکنن (ولی فک کنم الان تو رختخواب این کارو انجام میدن):n13:
david-ebi
17-09-2014, 01:42
این گزینه ها رو به کنترل پنل اضاف کردن
boose_bar_khoda
17-09-2014, 02:44
این 195 کارش تقریبا درسته ها
من پریشب شکایت ثبت کردم یه روز بعدش زنگ زدن بهم که راضی هستی ازشون یا نه
فکر کنم اگه همه شکایت و ثبت کنید نتیجه میده
farshad0123
17-09-2014, 02:51
این 195 کارش تقریبا درسته ها
من پریشب شکایت ثبت کردم یه روز بعدش زنگ زدن بهم که راضی هستی ازشون یا نه
فکر کنم اگه همه شکایت و ثبت کنید نتیجه میده
بله منم قبلا شکایت کرده بودم تو سایت حقو به مخابرات دادن ولی یه نفر باهام تماس گرفت 2بار از تهران گفت راضی هستید؟
ولی نمیدونم چرا تو سایت حقو به مخابرات دادن در صورتی که مشکلو سریع 1روز بعد از ثبت شکایت حل کردن:n13:
HardwareMaster
17-09-2014, 03:23
چقدر این شرکت بی صاحابه!
فکر کنم دارن به گزینه های روی میزشون فکر می کنن! و احتمالا قراره فردا چند تا دکمه و آپشن! و گزینه ی جدید توی کنترل پنل هامون ببینیم!
RealFlow
17-09-2014, 03:25
منتظر سرویس های جدید باشید منتظر باشیم؟!!!!!!!!!!!!
خودتی
HardwareMaster
17-09-2014, 03:29
خیلی عجیبه!
برای من باز نمیشه!
این خطای سرور هست و با تغییر dns هم رفع نمیشه
navid010
17-09-2014, 09:36
منم درخواست جمع اوری دادم بعد از 8 سال :n09:
از پشتیبانی زنگ زدن میگفت من درخواستتون رو انجام میدم ولی بقیه شرکت ها هم همینطورن :n02:
سه اپراتور بزرگ اینترنتی در کشور شکل میگیرند همشهری آنلاین:
میزگرد بررسی اصول حاکم بر مجوزدهی خدمات اینترنتی با حضور نمایندگانی از دولت و بخش خصوصی برگزار شد.
بخشی از این میزگرد به موضوع پیشنویس طرح ساماندهی شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی که اخیراً از سوی سازمان تنظیم مقررات ارائه شده است، اختصاص یافت و در آن تأکید شد که برخی شرایط مطرح شده در این پیشنویس از جمله منوط شدن بحث تمدید مجوز شرکتهای PAP منوط به دارا بودن 200 هزار پورت تا تاریخ 31 تیرماه 93 عادلانه نیست و تعیین تاریخ باید به تاریخی در آینده موکول شود.
در این میزگرد، معاون بررسیهای فنی و اقتصادی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص شرایط در نظر گرفته شده برای تمدید پروانه PAPها گفت: درباره شرط داشتن حداقل 200 هزار پورت فعال ADSLو20 لینک STM1باید بگویم این شروط، ملاکهایی برای ارزیابی عملکرد شرکتها تا تاریخ 31/4/93 است
این خبرو الان توی نت خوندم تازه متوجه شدم چرا صبانت شبانه رایگان میداده اگه 200هزار تا پورتو پرنکنن جزو اپراتورهای بزرگ کشور محسوب نمیشن انوقته که پروانه کاریشون تمدید نمیشه شبانه رو کشیدن وسط تا مشتری جلب بشه که خدایشم جذب مشتری کرد الانم که خرش از پل گذشته دیگه مشتری کیلو چنده به وزیرهم ایمیل دادم جواب دادن نمی تونن کاری بکنن گفتن طرح تشویقیه الا اخر.... با مدیر صبانت مشهد هم تماس گرفتم گفتن این طرح رو بعید می دونم بردارن یه دوستی دارم توی مخابرات گفت این طرح همه جا اعمال شده یعنی تمام شرکتای اینترنتی این وسط فقط کلاه گشاد سرمن رفت که سرویس 2مگ رو خریدم به هوای شبانه الانم که 1ماه گذشته 5ماه دیگه از سرویسم مونده:n03:
sleeplessness
17-09-2014, 11:06
سه اپراتور بزرگ اینترنتی در کشور شکل میگیرند
همشهری آنلاین:
میزگرد بررسی اصول حاکم بر مجوزدهی خدمات اینترنتی با حضور نمایندگانی از دولت و بخش خصوصی برگزار شد.
بخشی از این میزگرد به موضوع پیشنویس طرح ساماندهی شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی که اخیراً از سوی سازمان تنظیم مقررات ارائه شده است، اختصاص یافت و در آن تأکید شد که برخی شرایط مطرح شده در این پیشنویس از جمله منوط شدن بحث تمدید مجوز شرکتهای PAP منوط به دارا بودن 200 هزار پورت تا تاریخ 31 تیرماه 93 عادلانه نیست و تعیین تاریخ باید به تاریخی در آینده موکول شود.
در این میزگرد، معاون بررسیهای فنی و اقتصادی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص شرایط در نظر گرفته شده برای تمدید پروانه PAPها گفت: درباره شرط داشتن حداقل 200 هزار پورت فعال ADSLو20 لینک STM1باید بگویم این شروط، ملاکهایی برای ارزیابی عملکرد شرکتها تا تاریخ 31/4/93 است
این خبرو الان توی نت خوندم تازه متوجه شدم چرا صبانت شبانه رایگان میداده اگه 200هزار تا پورتو پرنکنن جزو اپراتورهای بزرگ کشور محسوب نمیشن انوقته که پروانه کاریشون تمدید نمیشه شبانه رو کشیدن وسط تا مشتری جلب بشه که خدایشم جذب مشتری کرد الانم که خرش از پل گذشته دیگه مشتری کیلو چنده به وزیرهم ایمیل دادم جواب دادن نمی تونن کاری بکنن گفتن طرح تشویقیه الا اخر.... با مدیر صبانت مشهد هم تماس گرفتم گفتن این طرح رو بعید می دونم بردارن یه دوستی دارم توی مخابرات گفت این طرح همه جا اعمال شده یعنی تمام شرکتای اینترنتی این وسط فقط کلاه گشاد سرمن رفت که سرویس 2مگ رو خریدم به هوای شبانه الانم که 1ماه گذشته 5ماه دیگه از سرویسم مونده:n03:
پس قضیه از این قرار بود
خداییش 12 مگابیت و دانلود شبانه 15 گیگ واقعا عجیب بود
vitamin2002
17-09-2014, 11:51
من درست از سال 84 تا 8 روز قبل صبانتی بودم که 8 روزه درخواست جمع آوری دادم که تقریبا فکر کنم صبح روزی هست که دیدم 250 مگا از شب تا صبح دانلود کرده و زنگ زدم پشتیبانی گفتم شبکه شب مشکل داشت که تایید کردند که به خاطر سیاست جدید هستش ! که بلافاصله درخواست جمع آوری دادم و به اون یکی خط تلفنم مخابرات بستم ( 24 ساعت هم نکشید اینترنت را به خطم بستند !!!!! ) چون می دونستم جمع آوری را کش می دهند :n21: 1 ساعت قبل دیدم جمع آوری نکردند رفتم مخابرات گفتم می خواهم نامحدود 512 ببندم فقط این صبانت جمع آوری نمی کنه :n02: از اونجا زنگ زدن صبانت 2-3 تا فش دادند و بلاخره تو لیست جمع آوری ارسال کردند و مخابرات هم گفت ماکس تا 72 ساعت جمع می شه :n02:
ehsan_iace
17-09-2014, 12:01
سه اپراتور بزرگ اینترنتی در کشور شکل میگیرند همشهری آنلاین:میزگرد بررسی اصول حاکم بر مجوزدهی خدمات اینترنتی با حضور نمایندگانی از دولت و بخش خصوصی برگزار شد. بخشی از این میزگرد به موضوع پیشنویس طرح ساماندهی شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی که اخیراً از سوی سازمان تنظیم مقررات ارائه شده است، اختصاص یافت و در آن تأکید شد که برخی شرایط مطرح شده در این پیشنویس از جمله منوط شدن بحث تمدید مجوز شرکتهای PAP منوط به دارا بودن 200 هزار پورت تا تاریخ 31 تیرماه 93 عادلانه نیست و تعیین تاریخ باید به تاریخی در آینده موکول شود. در این میزگرد، معاون بررسیهای فنی و اقتصادی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص شرایط در نظر گرفته شده برای تمدید پروانه PAPها گفت: درباره شرط داشتن حداقل 200 هزار پورت فعال ADSLو20 لینک STM1باید بگویم این شروط، ملاکهایی برای ارزیابی عملکرد شرکتها تا تاریخ 31/4/93 است این خبرو الان توی نت خوندم تازه متوجه شدم چرا صبانت شبانه رایگان میداده اگه 200هزار تا پورتو پرنکنن جزو اپراتورهای بزرگ کشور محسوب نمیشن انوقته که پروانه کاریشون تمدید نمیشه شبانه رو کشیدن وسط تا مشتری جلب بشه که خدایشم جذب مشتری کرد الانم که خرش از پل گذشته دیگه مشتری کیلو چنده به وزیرهم ایمیل دادم جواب دادن نمی تونن کاری بکنن گفتن طرح تشویقیه الا اخر.... با مدیر صبانت مشهد هم تماس گرفتم گفتن این طرح رو بعید می دونم بردارن یه دوستی دارم توی مخابرات گفت این طرح همه جا اعمال شده یعنی تمام شرکتای اینترنتی این وسط فقط کلاه گشاد سرمن رفت که سرویس 2مگ رو خریدم به هوای شبانه الانم که 1ماه گذشته 5ماه دیگه از سرویسم مونده:n03:تکلیف این موضوع کی مشخص میشه؟!من میخواستم از صبانت برم یک شرکت دیگه! با این خبر یعنی باید دست نگه دارم!؟
Eliminal
17-09-2014, 12:06
پس قضیه از این قرار بود
خداییش 12 مگابیت و دانلود شبانه 15 گیگ واقعا عجیب بود
بله عجیبه...
آقا اصلا شبانه رو همون سرعت اسمی بدن ، یعنی 1 مگ بشه 128 کیلوبایت ، حقمون رو که بدن دیگه ...!
من الان پارسم وصل شده و همینطوری هستش ، 2 مگ دارم و شبی تقریبا 1.5 گیگ دانلود میکنه که از سرمم زیاده!!
صبانت اومده ابروشو درست کنه زد کله بدنو نابود کرده !!!!!!
ehsan_iace
17-09-2014, 12:13
این خطای سرور هست و با تغییر dns هم رفع نمیشه
با این لینک چطور
Eliminal
17-09-2014, 12:17
آقا یک سوال
ما الان توی خونمون مجموعا 3 تا تلفن داریم که مودم کنار یکیشون هستش و اسپلیتور هم همونجا هستش ، و الان اون 2 تا تلفن دیگه رو قطع کردم چون وقتی باهاش صحبت کنن ، اینترنت قطع میشه...
حالا میخوام ببینم چطور میشه اون 2 تا تلفن دیگه رو هم زنده کرد... آیا اگر برای هرکدومشون یک اسپلیتور بزارم درست میشه؟!
یا باید از ورودی خط به خونه اسپلیتور بزارم؟!
1376MAXIMUM
17-09-2014, 12:25
یه سوال مخابرات میمونه جزو سرویس دهنده ها
داداش گلم با اجازه شما حرفاتونو توی یه سایت گذاشتم
اخه این نیم بها هم ری... که :| . همش 2 گیگ رفته دیشب .
اقا این نامحدود نوشته سرعت بعد منصفانه میاد 384 یعنی چی 384 کیلو سرعت دانلود یا همونم 1 به 8 میشه ؟
sleeplessness
17-09-2014, 13:07
اقا این نامحدود نوشته سرعت بعد منصفانه میاد 384 یعنی چی 384 کیلو سرعت دانلود یا همونم 1 به 8 میشه ؟
384 کیلوبیت احتمالا
میشه 48 کیلوبایت
ehsan_iace
17-09-2014, 13:34
منصفانهاش برا من 15 کیلوبایته!
چون صبانت نگران اینه که دانلود شبانه یک عده باعث بشه که یک عده دیگه وبگردی نکنند! سرعتها را میاره روی 15 کیلوبایت تا هیچکس نتونه حتی وبگردی کنه!
1376MAXIMUM
17-09-2014, 14:03
منصفانهاش برا من 15 کیلوبایته!
چون صبانت نگران اینه که دانلود شبانه یک عده باعث بشه که یک عده دیگه وبگردی نکنند! سرعتها را میاره روی 15 کیلوبایت تا هیچکس نتونه حتی وبگردی کنه!
حرفتو باید طلا گرفت خیلی باحال بود دمت گرم
barslona2006
17-09-2014, 14:09
اقایون کسی از بابل نیست؟؟اشنا نداره تو مخابرات انقلاب؟
من درخواست جمع اوری خط کردم از تهران زنگ زدن علت رو پرسیدم گفتم خودتون خب میدونید که سرعت شبانتون رد حد دایل اپه وو
بعد گفت باشه مشکلی نیست شما برید به نمایندگی شهرتون و درخواست بدید
زنگ زدم به نمایندگی گفت 1 هفته طول میکشه جم کنند!!!!!!!!!!!:n04: گفت اگر اشنا داری تو مخابرات برات همون روز انجام میده
یه چیزی الان تو پنلم وضعیت خطم ننوشته که در حال جم اوری میباشد؟؟! چیکار کنم ؟؟؟؟
ممنون
donya1370
17-09-2014, 14:10
منم از دیشب محدود شدم و سرعتم رفت روی 15 کیلو :n27:
بعد از 7 سال باید سر این جریان خداحافظی کنم با صبا. من دانلود شبانه خیلی برام مهمه و این طور که توی بقیه ی تاپیکا می بینم همه شرکتا به نوعی محدودیت سرعت یا حجم دارن برای شبانه.
من شبی 1.5 تا 2 گیگ هم می تونستم بگیرم برام کافی بود. خودم نظرم اینه که مخابرات 512 نامحدود بگیرم و تو طول روز دان کنم. مرکز سعادتمند تهران هم هستم. اگه کسی نظری یا پیشنهادی داشت در مورد این که من کجا برم خوشحال میشم بگه. تشکر. :n01:
منم از دیشب محدود شدم و سرعتم رفت روی 15 کیلو :n27:
بعد از 7 سال باید سر این جریان خداحافظی کنم با صبا. من دانلود شبانه خیلی برام مهمه و این طور که توی بقیه ی تاپیکا می بینم همه شرکتا به نوعی محدودیت سرعت یا حجم دارن برای شبانه.
من شبی 1.5 تا 2 گیگ هم می تونستم بگیرم برام کافی بود. خودم نظرم اینه که مخابرات 512 نامحدود بگیرم و تو طول روز دان کنم. مرکز سعادتمند تهران هم هستم. اگه کسی نظری یا پیشنهادی داشت در مورد این که من کجا برم خوشحال میشم بگه. تشکر. :n01:
رفیق شما اگه بازی انلاین نداری و فقط برای دانلود شبانه میخای سرویس 2 مگ مخابرات برات خوبه.512 نگیر اعصابتو خرد میکنه مثلا 1 گیگ رو متوسط 5.5 ساعت دانلود میکنه.خیلی زیاده.در ضمن اگه دانلودت از سرور خارجه مخابرات سرور خارجش حالی به حالیه ولی خوب میتونی لینکاتو تو اکسپرس لیچ ریموت کنی.نظر من 2 مگ مخابرات.
ehsan_iace
17-09-2014, 14:16
رفیق شما اگه بازی انلاین نداری و فقط برای دانلود شبانه میخای سرویس 2 مگ مخابرات برات خوبه.512 نگیر اعصابتو خرد میکنه مثلا 1 گیگ رو متوسط 5.5 ساعت دانلود میکنه.خیلی زیاده.در ضمن اگه دانلودت از سرور خارجه مخابرات سرور خارجش حالی به حالیه ولی خوب میتونی لینکاتو تو اکسپرس لیچ ریموت کنی.نظر من 2 مگ مخابرات.2 مگ مخابرات ماهیانه چقدره؟ (حجمیه یا نامحدود؟)
shayan0o21
17-09-2014, 14:18
2 مگ مخابرات ماهیانه چقدره؟ (حجمیه یا نامحدود؟)
حجمی تهران شبانه نداره
نامحدود 67000 تومان :n16:
2 مگ مخابرات ماهیانه چقدره؟ (حجمیه یا نامحدود؟)
حجمی تعرفه هاشم فک کنم 2 مگ 3 گیگ باشه17500 تومن و 2 مگ 5 گیگ 21000.
barslona2006
17-09-2014, 14:20
اقایون کسی از بابل نیست؟؟اشنا نداره تو مخابرات انقلاب؟
من درخواست جمع اوری خط کردم از تهران زنگ زدن علت رو پرسیدم گفتم خودتون خب میدونید که سرعت شبانتون رد حد دایل اپه وو
بعد گفت باشه مشکلی نیست شما برید به نمایندگی شهرتون و درخواست بدید
زنگ زدم به نمایندگی گفت 1 هفته طول میکشه جم کنند!!!!!!!!!!!:n04: گفت اگر اشنا داری تو مخابرات برات همون روز انجام میده
یه چیزی الان تو پنلم وضعیت خطم ننوشته که در حال جم اوری میباشد؟؟! چیکار کنم ؟؟؟؟
ممنون
^^^^^^^^^^^^^^^^^
حجمی تهران شبانه نداره
نامحدود 67000 تومان :n16:
جدی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ عموما باید داشته باشه!!!!!!!!!! ولی خوب اینجا کرمان سرعتم 2 دانلود هم 450 محدود هم تو کارش نیست.همه چی هم عالیه:n12:
shayan0o21
17-09-2014, 14:31
^^^^^^^^^^^^^^^^^
از طریق لینک زیر
شکایت نامه پر کنید فرداش یا پس فردا خط تون تخلیه میشــه :n10:
ghazadi2002
17-09-2014, 15:35
ما که رفتیم مخابرات
شبانه رایگان داره
متوسط 4 تا 5 گیگ دانلود میده شبا
barslona2006
17-09-2014, 15:37
از طریق لینک زیر
شکایت نامه پر کنید فرداش یا پس فردا خط تون تخلیه میشــه :n10:
موضوع شکایت چی بذارم؟تو لیست که چیزی نیست مربوط به درخواست جمع اوری
barslona2006
17-09-2014, 15:39
ما که رفتیم مخابرات
شبانه رایگان داره
متوسط 4 تا 5 گیگ دانلود میده شبا
همون قرارداد 1 ساله بستی؟کدوم سرویس؟هزینه؟
رفقا ول کنین این صبا رو خودم کرمانم قرارداد 1 ساله 2 مگ 3 گیگ مخابرات بستم حدودا دو ماه پیش سرعت دانلود هم 450 هست اگه کل شب رو بزاری 7-8 گیگ میشه دانلود کنی.تازه محدودیت و منصفانه و هزارتا مسخره بازی هم نداره
babak007
17-09-2014, 15:53
اقا این مخابرات برای ایسباکس لایو (بازی انلاین) هم تو شبانش جواب میده سرعت پینگشو و کلا سرعتش تو ساعت رایگان ؟ اگرنه من از کجا بگیرم که به صرفه . در حال حاضر ۳ ماهه 20 که در میاد 84 تومن دارم که اخراشه . ممنون میشم راهنمتییم کنید ضمنا من حدود ۸ سال بود که در تمام پستی بلندیهای راه صبانت همراهش بودم ولی دیگه کافیه :/
babak007
17-09-2014, 15:56
اقا پست من پرا پاک شد .ای با با اقا الانه من کجابرم سرعت پینگش برا انلاین مناسب باشه شبانه رایگان هم داشته باشه.
تهران مرکز مخابراتی نصراللهی هستم
farshad0123
17-09-2014, 15:56
رفقا ول کنین این صبا رو خودم کرمانم قرارداد 1 ساله 2 مگ 3 گیگ مخابرات بستم حدودا دو ماه پیش سرعت دانلود هم 450 هست اگه کل شب رو بزاری 7-8 گیگ میشه دانلود کنی.تازه محدودیت و منصفانه و هزارتا مسخره بازی هم نداره
مخابرات بدیش اینه که دانلود شبانش فقط برا وقتاییه که جشنواره میزارن ولی قبلا همیشه دانلود شبانه داشت
کلاه برداری صبانت یکی دوتا نیست یه سری به سایت کاوش رایانه بزنید در صفحه اول سمت چپ پاین نوشته شاهدان سرعت صبانت یه نگاهی بندازین منظور منو متوجه میشین کافیه سرعت دانلود وسرعت سرویس رو بخونید با بت سرویس 2 مگ 120هزار تومان 6 ماهه پرداخت کردم وقتی دوستم گفت منم با 512 دارم سرعت 400دانلود می کنم تعجب موندم تا اینکه خودم جریانو پیگیری کردم دیدم درسته چرا وقتی دارم سرویس 2 مگ میخرم شرکت درباره ساپورت خطوط مشترکین توضیح نمیدن یعنی تو چی 128 باشی چی 2 یا 512 با یه سرعت دانلود میکنی این وسط سرمن کلاه رفته که چند برابر پول بی بون رو ریختم توی جیب اقایون
ehsan_iace
17-09-2014, 17:19
کلاه برداری صبانت یکی دوتا نیست یه سری به سایت کاوش رایانه بزنید در صفحه اول سمت چپ پاین نوشته شاهدان سرعت صبانت یه نگاهی بندازین منظور منو متوجه میشین کافیه سرعت دانلود وسرعت سرویس رو بخونید با بت سرویس 2 مگ 120هزار تومان 6 ماهه پرداخت کردم وقتی دوستم گفت منم با 512 دارم سرعت 400دانلود می کنم تعجب موندم تا اینکه خودم جریانو پیگیری کردم دیدم درسته چرا وقتی دارم سرویس 2 مگ میخرم شرکت درباره ساپورت خطوط مشترکین توضیح نمیدن یعنی تو چی 128 باشی چی 2 یا 512 با یه سرعت دانلود میکنی این وسط سرمن کلاه رفته که چند برابر پول بی بون رو ریختم توی جیب اقایون
میتونی حجم دزدی را به مزایای! صبانت اضافه کنی!
با اکسل حجم محاسبه شده را sum بگیر!
بعد با حجمی که صبانت اعلام میکنه مقایسه کن
تعرفه های 6 8 و 12 محدود رو هم به پنل اضافه کردن احتمالا برا همین بوده که باز نمی شده سایت
amir 777
17-09-2014, 18:17
صبانت وحشتناک حجم دزدی می کنه من فقط روزی 3-4 ساعت وب گردی دارم بدون دانلود روزی 1 گیگ شارژ می کنم
تعرفه های 6 8 و 12 محدود رو هم به پنل اضافه کردن احتمالا برا همین بوده که باز نمی شده سایت
مثل اینکه همه تخلیه کردند تازه پهنا باند شون باز شده:n10:
============
دوستان خودتون که تخلیه کنید هیچی هر کسی از اطرافیانتون هم که میشناسید که صبانت دارند باهاش صحبت کنید که تخلیه کنند
اگربا این کارش صبانت ضرر مشتی نکنه الگو میشه برای بقیه شرکت ها و خودتون دیگه می دونید چی میشه پس تا میتونید علیه صبانت تبلیغ کنید
به امید تعطیل شدن صبانت....:n21:
sleeplessness
17-09-2014, 18:24
مثل اینکه همه تخلیه کردند تازه پهنا باند شون باز شده:n10:
============
دوستان خودتون که تخلیه کنید هیچی هر کسی از اطرافیانتون هم که میشناسید که صبانت دارند باهاش صحبت کنید که تخلیه کنند
اگربا این کارش صبانت ضرر مشتی نکنه الگو میشه برای بقیه شرکت ها و خودتون دیگه می دونید چی میشه پس تا میتونید علیه صبانت تبلیغ کنید
به امید تعطیل شدن صبانت....:n21:
فکر نکنم تعطیل بشه
اما اینکار واقعا انجام دادم
هر جا هرکس دیدم قانون جدید صبانت رو گفتم
اون موقع که همه 12 میخواستند تو پنل بیشتر از 2 مگ نبود و باید زنگ میزدی.
حالا اونا دارن التماس میکنند بیا بگیر:n08:
RezaMagiclife
17-09-2014, 19:21
آقا ما که رفتیم از صبانت بعد 7 سال شایدم برای همیشه . امیدوارم به اونایی که تازه میان خوش بگذره با این وضع افتضاح شرکت .
دوستان اینجا ایرانه.صبا اومد یه مدت شیر فلکه رو باز گذاشت یه حالی داد تا مشتری جمع کنه.حالا برگشت به همون سیاستی که در نظر داشت.مثل شاتل پارس اسیاتک و... که محدود میکنن.کان تو ایران از هیچ چیز انتظاری نیست.
HardwareMaster
17-09-2014, 19:35
دوستان اینجا ایرانه.صبا اومد یه مدت شیر فلکه رو باز گذاشت یه حالی داد تا مشتری جمع کنه.حالا برگشت به همون سیاستی که در نظر داشت.مثل شاتل پارس اسیاتک و... که محدود میکنن.کان تو ایران از هیچ چیز انتظاری نیست.
درسته که اونا موج راه میندازن تا با حریف رقابت کنند و کاربرها رو بکشن طرف خودشون ، ولی ما هم عقل داریم و بهتره همیشه سراغ اونی بریم که موج جدیدتر و بلندتری راه انداخته
نه اینکه اونقدر به اون موج قبلی بچسبیم که افت کنه و با مخ بخوریم زمین
متوجهید که چی عرض کردم . بعبارتی سود رو از لحاظ کیفیت و هزینه اون کسی میبره که خودش رو آپدیت نگهداره نه واپسگرا
الان تاجاییکه من فهمیدم بلندترین موج در کشور نه دست ISPهاست نه وایمکس . بلکه توسط 3G اونم صرفا ایرانسل راه افتاده . پس عاقلانست از چاله به چاه نیفتیم و سراغ این بریم
هر وقت اینم شروع کرد به نزول میریم سراغ موج بلند بعدی
masooyan
17-09-2014, 19:36
دوستان من یه سوال داشتم ازتون آیا صبانت در طی سال های اخیر هیچ وقت به جز این دفه ترافیک رایگانو محدود نکرده بود؟
درسته که اونا موج راه میندازن تا با حریف رقابت کنند و کاربرها رو بکشن طرف خودشون ، ولی ما هم عقل داریم و بهتره همیشه سراغ اونی بریم که موج جدیدتر و بلندتری راه انداخته
نه اینکه اونقدر به اون موج قبلی بچسبیم که افت کنه و با مخ بخوریم زمین
متوجهید که چی عرض کردم . بعبارتی سود رو از لحاظ کیفیت و هزینه اون کسی میبره که خودش رو آپدیت نگهداره نه واپسگرا
الان تاجاییکه من فهمیدم بلندترین موج در کشور نه دست ISPهاست نه وایمکس . بلکه توسط 3G اونم صرفا ایرانسل راه افتاده . پس عاقلانست از چاله به چاه نیفتیم و سراغ این بریم
هر وقت اینم شروع کرد به نزول میریم سراغ موج بلند بعدی
اقا حرف شما کاملا صحیحه.ولی واقعا به نظرتون اونی که مثل من و خیلی های دیگه از 3G محرومه و حتی در شهرهای بزرگی مثل کرمان و یزد زندگی میکنه باید چه کنه؟ تو این موقعت.در کل باید کشور جوری باشه که مردم دغدغه isp نداشته باشن و به خاطر جوایز و طرح های رقابتی isp شون رو انتخاب کنن.درست مثل کشورهای اروپایی امریکا وشرق اسیا.
HardwareMaster
17-09-2014, 19:53
دوستان من یه سوال داشتم ازتون آیا صبانت در طی سال های اخیر هیچ وقت به جز این دفه ترافیک رایگانو محدود نکرده بود؟
نه از ابتدای راه افتادنش هیچوقت این غائله ای رو اینطور بشکل قانونی و فراگیر راه نیانداخته بود
اقا حرف شما کاملا صحیحه.ولی واقعا به نظرتون اونی که مثل من و خیلی های دیگه از 3G محرومه و حتی در شهرهای بزرگی مثل کرمان و یزد زندگی میکنه باید چه کنه؟ تو این موقعت.در کل باید کشور جوری باشه که مردم دغدغه isp نداشته باشن و به خاطر جوایز و طرح های رقابتی isp شون رو انتخاب کنن.درست مثل کشورهای اروپایی امریکا وشرق اسیا.
منم مثل شمام ولی بزودی 3G را میفته و دیگه منو اینجا نخواهی دید . فعلا هم بنظرم اگه میخواید صبانت بمونید بهتره دور دانلود رو موقتا خط بگیرین و سرعت و حجم پایین صرفا برای وبگردی از صبانت تهیه کنین
اینطوری هم پول یامفت به جیبشون سرازیر نشده و هم تا اون وقت که با خالی کردن پورتشون حالشون جابیاد، فعلا یک تحریم کوتاه مدت هم شدند .
armin321
17-09-2014, 20:29
چرا محدود کرده بود.
من از سال 87 با صبانت هستم. هر ساله یه بامبول درمیاره. مثلا از دی پارسال تا حدودا اسفند سرعتها به شدت داغون بود.
سالهای قبلش هم هرساله گردشی تو هر مرکز مخابراتی یه دو سه ماهی سرعت پایین بود
ولی طبق احساسی که من دارم این سری جدی شده قضیه. به همون خاطر هست من دیگه تمدید نکردم و درخواست جمع آوری دادم
sleeplessness
17-09-2014, 20:44
یه سال صبانت داشتم یه مدتی حجمت از یه حدی پایین تر میومد محدود م شد مثل زیر 5 گیگ زیر سه گیگ شبانه می شد یه گیگ
یه مدتی تک فایل محدودیت داشت یه مدتی برای تورنت اگه حجم اپلودت میرفت بالا سرعت افت میکرد یه مدتی تورنت محدودیت داشت یه مدت ترکر ها ی تورنت فیلتر شده بود دانلود نمیشد
یه مدتی خرابی های دوره ای داشت مثلا یه هفته خراب بود دانلود شبانه
ولی هیچوقت قبول دار نمیشدن شلوغی و نویز بهانه میاوردن حتی اگه نشون میدادی که چیزی بلدی بازهم قبول دار نمیشدند
شده بود که سرعت روزانه هم محدود بشه در مراکز شلوغ
خلاصه این قبول دار شدن و اصرار به خریدن حجم جدیده
ali-1991
17-09-2014, 21:49
دوستان از سازمان تنظیم مقررات با شماره 06113922261 تماس گرفتند . همون قانون مضحک جدید رو که همه میدونیم توضیح داد و من بارها گفتم که این قانون به هیچ وجه تو قرارداد نیومده به اجبار برای کسایی که از قبل قرارداد بستن اعمال شده و هر سرویس داشته باشید مثلا ۱۲ مگ باز هم بعد از محدودیت ۱۲۸ میشه که حدودا یک صدم میشه که گفت حداکثر میتونند یک به هشت محدود کنن. و بعد قرار شد قرار داد رو براشون فکس کنم.
sleeplessness
17-09-2014, 22:09
دوستان از سازمان تنظیم مقررات با شماره 06113922261 تماس گرفتند . همون قانون مضحک جدید رو که همه میدونیم توضیح داد و من بارها گفتم که این قانون به هیچ وجه تو قرارداد نیومده به اجبار برای کسایی که از قبل قرارداد بستن اعمال شده و هر سرویس داشته باشید مثلا ۱۲ مگ باز هم بعد از محدودیت ۱۲۸ میشه که حدودا یک صدم میشه که گفت حداکثر میتونند یک به هشت محدود کنن. و بعد قرار شد قرار داد رو براشون فکس کنم.
مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت
این جزو قرار داد
یعنی بر خلاف که میگفت محدودیت نداره اتفاقا هیچ تعهدی نداره
با وجود این بند فکر نکنم راه به جایی ببری
البته باز با این بند تناقض داره
پهنای باند تضمین شده (CIR) ، به حداقل پهنای باند اختصاص یافته به مشترک در دوره زمانی اطلاق می گردد که این پهنای باند برابر 0.125 سرعت اسمی سرویس خریداری شده می باشد .
یعنی اگه 12 مگ داشته باشی باید حداقل 190 برات تضمین کنه
نه از ابتدای راه افتادنش هیچوقت این غائله ای رو اینطور بشکل قانونی و فراگیر راه نیانداخته بود
منم مثل شمام ولی بزودی 3G را میفته و دیگه منو اینجا نخواهی دید . فعلا هم بنظرم اگه میخواید صبانت بمونید بهتره دور دانلود رو موقتا خط بگیرین و سرعت و حجم پایین صرفا برای وبگردی از صبانت تهیه کنین
اینطوری هم پول یامفت به جیبشون سرازیر نشده و هم تا اون وقت که با خالی کردن پورتشون حالشون جابیاد، فعلا یک تحریم کوتاه مدت هم شدند .
منم نظرم همینه , یه چندتا دانلود نیمه کاره مونده که باید بگیرم و بعد درخواست جمع آوری میدم. همین هفته .
مخابرات هم صحبت کردم 2 مگش خوبه شبانه هم داره احتمالا یه مدتی اونو بگیرم ولی میترسم سیل پناهندگان صبانت بریزه اینجا و مخابرات هم بره تو
رقاص بازی .. در کل 3G یه نقطه امیدی میتونه باشه اگه قربانی بازیهای پشت پرده نشه و ن..... توش .
بعله پنل جدید تا 12 مگ هم داره و چشمک هم میزنه ولی خب که چی ؟سرویس یکساله شو میتونی 200 و اندی بخری بعدش باید 500 و اندی هم بدی
برای ترافیک مورد نیازش . مسخره است .
ali-1991
18-09-2014, 00:58
این جزو قرار داد
یعنی بر خلاف که میگفت محدودیت نداره اتفاقا هیچ تعهدی نداره
با وجود این بند فکر نکنم راه به جایی ببری
البته باز با این بند تناقض داره
منم امیدی ندارم که تغییری حاصل بشه. گفتم بهش که این کلمه ذکر شده اما اینکه دو برابر حجم خریداری شده میشه شبانه دانلود کرد هیچ جا ذکر نشده بود که گفت قرارداد رو فکس کنید.
ho3in2012
18-09-2014, 01:10
پستم رو ویرایش کردم
من جز کاربرای محدود شده ام
ولی امشب که 8 تا فایل همزمان میزارم رو دانلود سرعت میرسه به 1 مگابایت
شما هم تست کنید
ehsan_iace
18-09-2014, 01:33
پستم رو ویرایش کردم
من جز کاربرای محدود شده ام
ولی امشب که 8 تا فایل همزمان میزارم رو دانلود سرعت میرسه به 1 مگابایت
شما هم تست کنید
خیر
بین 11 تا 15 کیلوبایت نوسان میکنه!
ho3in2012
18-09-2014, 01:39
خیر
بین 11 تا 15 کیلوبایت نوسان میکنه!
نکنه به خاطر اینه که امروز درخواست جمع آوری دادم ؟:n02::n02::n02:
علتش هم زدم شبانه غیر رایگان
فردا قراره باهام تماس بگیرن واسه تخلیه
AMIN 2014
18-09-2014, 01:45
بابا این انقدر نیاز به بحث و چک و چونه نیست !! فقط برید درخواست تخلیه بدین هر کسی هم تخلیه کرد بیاد اینجا اعلام کنه ، همین .
RealFlow
18-09-2014, 03:59
من امروز رفتم شرکتای دیگه یک شرکت بود سرعت شبانه اش 50 کیلو بود تمام سرعتاش!!! 128 تا 2 مگ!!!!
رفتم یک شرکتدیگه گفت سرعت شبانه اش ضریب 1 به 8 و بمقدار سرعت سرویس تونه اسمی.
این سرویسم چند روز مانده تمام بشه رفتم.
RealFlow
18-09-2014, 05:05
حجم سرعت دانلود 48 ساعت گذشته من از بهترین سرویس صبانت کاوش رایانه سرویس الماس!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 48_%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA_%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8% AA%D9%87_%D9%85%D9%86_%D8%A7%D8%B2_%D8%B3%D8%B1%D9 %88%DB%8C%D8%B3_%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AA_12_ %D9%85%DA%AF%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AA.JPG
من دو تا تصمیم دارم یک اگر دانلودشبانه بخوام از این شرکت مشتری مدار ! میرم
اگرم دانلود شبانه رو بیخیال بشم و هر گیگ 3800 تومن بدم برای اینها.
sayanermia
18-09-2014, 09:33
حجم خوری هم باید بهشون اضافه کرد!! از طرفی عدم هماهنگی سیستم هاشون!! من 8 روزه که سرویس نامحدود 20 گیگ منصفانه خریدم بعد از 8 روز سرعتم اومد روی 20 کیلوبایت!! رفتم ریز مصرف دیدم 24 گیگ واسه من توی این 8 روز مصرفی زده :n29: زنگ زدم عامل فروشم میگم داستان چیه؟؟ چک کرده میگه شما کلا 9 گیگ مصرف کردی نه 24 گیگ!! میگم خب ریز مصرف زده برام اینقدر.. میگه شبانه دانلود داشتی؟ میگم مرد مومن من چون شبانه مصرف ندارم نامحدود گرفتم که فقط روزا به کارم برسم! میگه اها درسته ولی شما 9 گیگ مصرف کردی زنگ بزن پشتیبانی پیگیری کن...
دو ساعته دارم زنگ میزنم بوق ازاد میخوره بعد از چندتا اشغال میشه!!
خیلی مزخرف شده صبانت تازگیا!! من که تصمیم گرفتم جمع کنم برم مخابرات یک مگ نامحدود بگیرم
farhoode
18-09-2014, 09:39
همینجوری حجم میخوره
sayanermia
18-09-2014, 11:14
درخواست جمع آوری دادم!!
اون ماهی 40 تومن نامحدود منصفانه رو که به صبانت میدادم حالا میدم به مخابرات که حداقل خیالم راحت باشه تو هر ساعتی سرعت دانلودم 120 باقی می مونه نه اینکه بعد از 8 روز تن و بدنم بلرزه که 24 گیگ مصرف کردم و سرعت وب گردی و دانلود و همه چیم بشه 20 کیلوبایت!!
مخابرات شرف داره به این صبانت
armin321
18-09-2014, 11:15
علنی داره حجم میدزده. 500 مگم مونده بود گفتم یک فایل 400 دانل کنم تا دیگه چیزی نمونه تهش. نصف فایل دانلود شده(دقیقا 50 درصد) ولی حجم باقیمانده رو زده 159 مگ!!!!!
خدا رو شکر روز آخر من صبانت هست
اینام زدن رو دست های وب با حجم دزدی . من کل درایو های هاردم 125 گیگ جا نداره بعد زده شبانه انقد دانلود داشتی . کل شبانه که دانلود کردم فوقش 30 40 گیگ بوده .
Eliminal
18-09-2014, 11:17
دقیقا با حجم خوری منم موافقم ... من صبا رو که درخواست جمع آوری دادم ، الان تقریبا یک هفته هست که پارس برام وصل شده... الان مصرفم به مراتب با پارس اومده پایین ...
فکر کنین من با صبا ماهی تقریبا 13 گیگ مصرفم بود ، ولی الان با پارس فک نکنم به 10 گیگ هم برسه... ولی پارس شبا ماکزیمم 2 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد!
که خوبه حالا فعلا!
امروز درخواست تخلیه رو دادم
طرف میگه برای چی میخوایی تخلیه کنی بهش میگم عزیر من الان شبانه ایرانسل از شما ارزونتر در میاد میگه نه اون یک اپراتور دیگه است شما نباید ما رو با اونا مقایسه کنی:n08:
تو رو خدا ببینید با کیا شدیم 70 میلیون نفر:n13:
hojjat74
18-09-2014, 11:50
دوستان کسی نامحدود داره ؟سرعت و پینگش در چه حده؟شاید بخوام نامحدود بگیرم خواستم بدونم ! تشکر
درخواست جمع آوری دادم!!
اون ماهی 40 تومن نامحدود منصفانه رو که به صبانت میدادم حالا میدم به مخابرات که حداقل خیالم راحت باشه تو هر ساعتی سرعت دانلودم 120 باقی می مونه نه اینکه بعد از 8 روز تن و بدنم بلرزه که 24 گیگ مصرف کردم و سرعت وب گردی و دانلود و همه چیم بشه 20 کیلوبایت!!
مخابرات شرف داره به این صبانت
احتمالا زیاد از فیل.ترشکن استفاده کردی چون بعضی از وی پیـ ان ها خیلی شارژ کم میکنن
donya1370
18-09-2014, 12:58
دقیقا با حجم خوری منم موافقم ... من صبا رو که درخواست جمع آوری دادم ، الان تقریبا یک هفته هست که پارس برام وصل شده... الان مصرفم به مراتب با پارس اومده پایین ...
فکر کنین من با صبا ماهی تقریبا 13 گیگ مصرفم بود ، ولی الان با پارس فک نکنم به 10 گیگ هم برسه... ولی پارس شبا ماکزیمم 2 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد!
که خوبه حالا فعلا!
شما از پارس چه سرعتی خریدی که شب 2 گیگ میشه دان کرد؟
یه سوال دیگه... چقدر طول می کشه که صبا خط رو تخلیه کنه؟
HardwareMaster
18-09-2014, 13:01
من 8 روزه که سرویس نامحدود 20 گیگ منصفانه خریدم
نامحدود 20 گیگ!!!:n02:
یکی نیست بهشون بگه ده آخه دزدای بی مصرف اگه 20 گیگه پس نامحدود چه صیغه ایه. منصفانه یعنی چی؟ در جاییکه تو فروشنده ای، منه مصرف کننده باید منصف باشم؟؟!!
آقا اینا حتی دستور زبان فارسی رو هم به سخره گرفتن و معانی واژه ها رو عوض کردن ها!!!
یاد شرکت رایانه همراه افتادم که سالها قبل توی فهرست لپتاپهاش اونایی رو که دست دو و سه بود برای اینکه مشتری بی اطلاع رو فریب بده جلوشون فقط نوشته بود "Use شده":n08: !!!!!
دوستان دیگه موقشه بعد 5 سال بیخیاله این شرکت بشم هر چی شبا استفاده کردیم و اومده بخاطره زیاد مصرف کردنم از حجم روزم کم کرده،دوستان چه شرکتی بهتره بره شبانه؟؟مرکز نهری شهرک غرب هستم
amir 777
18-09-2014, 16:34
نامحدود 20 گیگ!!!:n02:
یکی نیست بهشون بگه ده آخه دزدای بی مصرف اگه 20 گیگه پس نامحدود چه صیغه ایه. منصفانه یعنی چی؟ در جاییکه تو فروشنده ای، منه مصرف کننده باید منصف باشم؟؟!!
آقا اینا حتی دستور زبان فارسی رو هم به سخره گرفتن و معانی واژه ها رو عوض کردن ها!!!
یاد شرکت رایانه همراه افتادم که سالها قبل توی فهرست لپتاپهاش اونایی رو که دست دو و سه بود برای اینکه مشتری بی اطلاع رو فریب بده جلوشون فقط نوشته بود "Use شده":n08: !!!!!
بابا اینا ما را اسکول کردن دارن به ریشمون میخندن
payampop
18-09-2014, 16:51
با سلام
من اینترنت ADSL صبانت دارم ولی حدود یک هفته است که اینترنت شبانه رو محدود کرده و به 10 کیلوبایت رسیده به همین خاطر قصد دارم که شرکتم رو عوض کنم. لطفاً راهنمایی کنید که اینترنت کدوم شرکت رو بگیرم که شرایط زیر رو داشته باشد :
- اینترنت شبانه رایگان بدون محدودیت دانلود و با همون سرعت روزانه باشه
- اینترنت حجمی اون هزینه مناسبی داشته باشه (برای سرعت بالای 2 مگ)
- قطع و وصلی کمی داشته باشه
- پشتیبانی اون خوب باشه
سپاس از شما دوستان
payampop
18-09-2014, 16:52
اینترنت پیشگامان شبانش چطوره ؟ سرعتش ...
الان دیگه صبانت بدترین شرکت هست حتی از شاتل دزد هم بدتر شده صبانت هم دیگه به این زودیها به حالت قبل برنمیگرده و به ترفندهای مانند سرویس منصفانه نامحدود 20 گیگ بقیه مشتریها را لخت میکنه
payampop
18-09-2014, 17:08
سلام
شرکت پیشگامان چطوره ؟ طرح فیروزه 12 ماهه با حجم شبانه رایگان 2 مگ چطوره ؟ ارزش داره بگیرم ؟
دانلود شبانه برام مهمه ...
سلام
شرکت پیشگامان چطوره ؟ طرح فیروزه 12 ماهه با حجم شبانه رایگان 2 مگ چطوره ؟ ارزش داره بگیرم ؟
دانلود شبانه برام مهمه ...
12 ماهه ریسکش خیلی بالا هست
باید ببینی کسی هم از این شرکت سرویس داره وضعیتش چطوره
payampop
18-09-2014, 18:17
ممنون بابت پاسخ
من الان نیاز به اینترنت با شرایط ذیل دارم. از کدوم شرکت بگیرم :
- پشتیبانی اون خوب باشه
سپاس
sleeplessness
18-09-2014, 18:41
ممنون بابت پاسخ
- پشتیبانی اون خوب باشه
سپاس
شرایطی که میخواهید خیلی ایده ال فک نکنم جایی پیدا بشه کل شرکت های اینترنتی مثل پراید میمونند هر مدلی باشند سرو ته یه کرباسند (جوابی که از کافی نت نزدیک خونمون شنیدم)
اینکه شبانه رایگان و بدون محدودیت باشه علاوه بر سیاست شرکت نیاز به مرکز مخابراتی خلوت و با تجهیزات خوب نیاز داره که همه جا پیدا نمیشه ممکن در یه شهر یه مرکز شلو باشه یه مرکز خلوت
هر شرکتی هم به نوعی محدودیت اعمال میکنه برای مثال پارس از سرورهای معروف تک فایل با هر تعداد کانکشن به زحمت به 100 میرسه و همینطور سرویسی که من دارم در ساعات روزانه سرعت 300 یا 400 داره با اینکه روی 9 مگ بسته شده پس خواسته اول تقریبا غیر ممکنه مگه واقعا شانس بیارید
گزینه دوم زیاد اشنایی ندارم چون فقط از صبا و پارس داشتم اما جشنواره صبانت واقعا خوب بود زمان خودش 6 ماه 50 هزارتومن و سرعت روزانه 300 شبانه 200 بود که الا نابود شده
قطع وصلی صبانت رکوددار خراب بودن چه اون زمانی که شبانه خوبی داشت
پشتیبانی هم که وجود خارجی نداره فقط یه سری نوار ضبط شده است و اگه ادمی پیدا بشه فقط قصد سر دوندن دارند
هیچ پشتیبانی که بیاد و دلیل واقعی توضیح بده فک نکنم وجود داشته باشه
در کل از نمایندگی ها دوستان اشنایانی که در منطقه خودتون دارید بپرسید در این تاپیک از شهر های مختلف و مناطق مختلف هستند و شما باید از افرادی که در منطقه مخابراتی یکسانی با شما هستند سوال کنید
کافی نت ها ، محل های فروش که نماینده چند شرکت هستند ، همسایه ها و نمایندگی هر شرکت
صبانت: قطع و وصل زیاد حجم خوری دانلود شبانه محدود به ده کیلوبایت پشتیبانی نامناسب اما پینگ خوب فعلا!
پارس: پینگ یکم خرابتر نسبت به صبا محدودیت هر فایل 100 کیلو پشتیبانی متوسط اما با قطع و وصلی کم
مخابرات:ارزان بودن پشتیبانی خراب قطع و وصل و گاهی بالارفتن پینگ اما شرف داشتن و تقریبا سرعت نزدیک به هم در ساعات روزانه و شبانه
فن اوا: ارزانی ، طرح فشفشه،
اینها حاکی از شنیده های من ممکن اشتباه باشه
payampop
18-09-2014, 18:47
شرایطی که میخواهید خیلی ایده ال فک نکنم جایی پیدا بشه کل شرکت های اینترنتی مثل پراید میمونند هر مدلی باشند سرو ته یه کرباسند
اینکه شبانه رایگان و بدون محدودیت باشه علاوه بر سیاست شرکت نیاز به مرکز مخابراتی خلوت و با تجهیزات خوب نیاز داره که همه جا پیدا نمیشه ممکن در یه شهر یه مرکز شلو باشه یه مرکز خلوت
هر شرکتی هم به نوعی محدودیت اعمال میکنه برای مثال پارس از سرورهای معروف تک فایل با هر تعداد کانکشن به زحمت به 100 میرسه و همینطور سرویسی که من دارم در ساعات روزانه سرعت 300 یا 400 داره با اینکه روی 9 مگ بسته شده پس خواسته اول تقریبا غیر ممکنه مگه واقعا شانس بیارید
گزینه دوم زیاد اشنایی ندارم چون فقط از صبا و پارس داشتم اما جشنواره صبانت واقعا خوب بود زمان خودش 6 ماه 50 هزارتومن و سرعت روزانه 300 شبانه 200 بود که الا نابود شده
پشتیبانی هم که وجود خارجی نداره فقط یه سری نوار ضبط شده است و اگه ادمی پیدا بشه فقط قصد سر دوندن دارند
در کل از نمایندگی ها دوستان اشنایانی که در منطقه خودتون دارید بپرسید در این تاپیک از شهر های مختلف و مناطق مختلف هستند و شما باید از افرادی که در منطقه مخابراتی یکسانی با شما هستند سوال کنید
ممنون از پاسختون دوست عزیز
من خودم 8 ساله صبانت دارم ولی از موقعی که شبانه اون بلا رو سرش اورده و نمی تونم شب ها دانلود کنم می خوام شرکتم رو عوض کنم.
من تهران هستم و مرکز سعادتمند ... حال با توجه به تجربیات شما توی این تاپیک کاربرها از کدوم شرکت بیشتر راضی هستند بخصوص شب ها که رایگان باشه و محدودیت هم زیاد نداشته باشه ؟ حداقل 2، 3 گیگ رو بشه شبها دانلود کرد ؟
سپاس
ممنون بابت پاسخ
- پشتیبانی اون خوب باشه
سپاس
صبانت و شاتل را کلا کنار بزار بقیه شرکتهای که در منطقه شما سرویس میدن سرویس یکماهه بگیر تست کن
این سرویسهای 12 ماهه و 15 ماهه با مودم رایگان و گیگ بالا اکثرا وضعیت خوبی نداره شرکت پولش را گرفته بعد از چند هفته هم سرعت را پایین میاره و شبانه را محدود میکنه مشتری بدبخت هم با کلی ضرر مجبوره جمع اوری کنه همین سرویس 15 ماهه صبانت سر خیلیا کلاه رفت
payampop
18-09-2014, 19:27
صبانت و شاتل را کلا کنار بزار بقیه شرکتهای که در منطقه شما سرویس میدن سرویس یکماهه بگیر تست کن
این سرویسهای 12 ماهه و 15 ماهه با مودم رایگان و گیگ بالا اکثرا وضعیت خوبی نداره شرکت پولش را گرفته بعد از چند هفته هم سرعت را پایین میاره و شبانه را محدود میکنه مشتری بدبخت هم با کلی ضرر مجبوره جمع اوری کنه همین سرویس 15 ماهه صبانت سر خیلیا کلاه رفت
سپاس
خودم نظرم روی پارس انلاین هست ولی نمی دونم دقیقا سرعت شبانش چجوریه ؟ اگر شب ها تا 2، 3 گیگ دانلود بده خوبه کارم راه می افته.
صبانت که بدجور حالمون رو گرفت با این سرعت شبانش ...
درسته باید یک ماهه بگیرم تست کنم.
payampop
18-09-2014, 20:45
شرایطی که میخواهید خیلی ایده ال فک نکنم جایی پیدا بشه کل شرکت های اینترنتی مثل پراید میمونند هر مدلی باشند سرو ته یه کرباسند (جوابی که از کافی نت نزدیک خونمون شنیدم)
کافی نت ها ، محل های فروش که نماینده چند شرکت هستند ، همسایه ها و نمایندگی هر شرکت
صبانت: قطع و وصل زیاد حجم خوری دانلود شبانه محدود به ده کیلوبایت پشتیبانی نامناسب اما پینگ خوب فعلا!
پارس: پینگ یکم خرابتر نسبت به صبا محدودیت هر فایل 100 کیلو پشتیبانی متوسط اما با قطع و وصلی کم
مخابرات:ارزان بودن پشتیبانی خراب قطع و وصل و گاهی بالارفتن پینگ اما شرف داشتن و تقریبا سرعت نزدیک به هم در ساعات روزانه و شبانه
فن اوا: ارزانی ، طرح فشفشه،
اینها حاکی از شنیده های من ممکن اشتباه باشه
ممنون از راهنمایی کامل و جامع دوست عزیز
سپاس
خودم نظرم روی پارس انلاین هست ولی نمی دونم دقیقا سرعت شبانش چجوریه ؟ اگر شب ها تا 2، 3 گیگ دانلود بده خوبه کارم راه می افته.
صبانت که بدجور حالمون رو گرفت با این سرعت شبانش ...
درسته باید یک ماهه بگیرم تست کنم.
داداش روی پارس خیلی حساب نکن.سرور های معروف رو محدود میکنه مثلا شما اگه از سافت 98 دانلود کنی سرعتت 100 کیلو بیشتر نیست ولی اگه از یه سایت در و پیت دانلود کنی تا 800-900 میره.که اونم کاملا بستگی به مرکز مخابراتیت داره و هزارتا چیز دیگه.اگه به دو سه گیگ راضی هستی مخابرات خوبه ولی خوب اونم از سرور خارجی حالی به حالیه.
payampop
18-09-2014, 21:43
داداش روی پارس خیلی حساب نکن.سرور های معروف رو محدود میکنه مثلا شما اگه از سافت 98 دانلود کنی سرعتت 100 کیلو بیشتر نیست ولی اگه از یه سایت در و پیت دانلود کنی تا 800-900 میره.که اونم کاملا بستگی به مرکز مخابراتیت داره و هزارتا چیز دیگه.اگه به دو سه گیگ راضی هستی مخابرات خوبه ولی خوب اونم از سرور خارجی حالی به حالیه.
دوست عزیز من هنوز نتونستم شرکت مناسبی پیدا کنم که جایگزین صبانت بشه. صبانت در کل خوب بود ولی ایکاش شب ها رو محدود نمی کرد.
فن اوا و های وب چطورن ؟ شبانه رایگان سرعت چطوره ؟ محدودیت دارن ؟
ممنون
t2download
18-09-2014, 22:34
دوستان من بخاط کارم ماهی 12 تا 15 گیگ مصرف دارم ولی دانلود شبانه ندارم آیا صبانت برای ما هم تشویقی چیزی قرار داده ؟؟؟
sleeplessness
18-09-2014, 22:49
دوستان من بخاط کارم ماهی 12 تا 15 گیگ مصرف دارم ولی دانلود شبانه ندارم آیا صبانت برای ما هم تشویقی چیزی قرار داده ؟؟؟
15 ضربدر دو 30 گیگ
از این 30 تا هر چقدر اضافه اوردی برای بقیه دانلود کن حساب کن:n02:
خودم از اینکارا کردم!:n02:
در ازای 6 گیگ یه اکنت یک ماه فندق شکن میگرفتم:n02: که باز میدادم یکی دیگه
سریال میگرفتم:n02:
ehsan_iace
18-09-2014, 22:57
نه!
احتمالاً شما دیگه نیاز ندارید که از صبانت تشکر کنید! :n02:
(اگر یک روزی از صبانت شکایت کردی بیچارهها دیگه مدرک ندارند که به 195 ارائه کنند!)
به نیت همه اونهایی که سرعت شبانه شان 15 کیلوبایت شده و صفحه هم بزور باز میکنند :n28: شبها دانلود کن!:n19:
دوست عزیز من هنوز نتونستم شرکت مناسبی پیدا کنم که جایگزین صبانت بشه. صبانت در کل خوب بود ولی ایکاش شب ها رو محدود نمی کرد.
فن اوا و های وب چطورن ؟ شبانه رایگان سرعت چطوره ؟ محدودیت دارن ؟
ممنون
نه داداش روی های وب که اصلا حساب نکن.ولی شاید فن اوا راهی به دل ببره.مخابراتم بد نیست.در کل بین فن اوا و مخابرات یکی رو انتخاب کن.
ehsan_iace
18-09-2014, 23:00
نه داداش روی های وب که اصلا حساب نکن.ولی شاید فن اوا راهی به دل ببره.مخابراتم بد نیست.در کل بین فن اوا و مخابرات یکی رو انتخاب کن.
های وب مشکلش چیه؟ چرا پیشنهاد نمیکنی؟
های وب مشکلش چیه؟ چرا پیشنهاد نمیکنی؟
های وب حجم دزدی داره.برو تو تاپیکش میبینی.و ساعات رایگانش هم کلا 3 ساعته.
من هم با توجه به این محدودیت سرعت شبانه صبانت، می خوام تعویضش کنم.
این درست نیست وسط قرار داد ما بیان تغییر در اون ایجاد کنند.
من هم با توجه به این محدودیت سرعت شبانه صبانت، می خوام تعویضش کنم.
این درست نیست وسط قرار داد ما بیان تغییر در اون ایجاد کنند.
اقا رسمش این بود بگن مشترکین جدیدی که میان وضعیت اینطوره نه برا همه و اونایی که قرار داد 1 ساله بستن.
mohammadjavdan
19-09-2014, 00:38
دوستان یه راهنمایی کنید
بنده 128 صبانت دارم در حال حاضر تا چند وقت پیش خوب و کافی بود برا من
شبی 1.5 گیگ هم دان میکردم
ماهی 5 6 گیگ هم تقریبا روزانه مصرفم بود
ولی حالا با این وضع شرکت میخواستم ببینم چه شرکتی پیشنهاد میدید؟
ماهی 30 35 هم بیشتر نشه بودجه نیست:دی
ایرانسل تری جی هم منطقمون پوشش میده سرعت 3مگ هم گرفتم یه بار ازش(در حال حاضرش رو نمیدونم)
برای دانلود شبانه دور این سه تا شرکت رو خط بکشید ( آسیاتک-صبانت-شاتل ) به همین سادگی
HardwareMaster
19-09-2014, 05:50
امشب با اینکه ترافیک نیم بهاشون برام فعاله ولی سرعت خط 6 مگ زیر 128 هست . باز لابد اینم یک تبصره و قانون جدیده
ضمنا
اگه حجم دوره تون در حال اتمامه و بدلیل دانلود شبانه محدود شدین، با خرید حجم اضافی محدودیت شبانه ی شما رفع نمیشه!!:n02:
پس بجای خرید حجم اضافی باید رفت سراغ خرید بسته
دوستان یه راهنمایی کنید
بنده 128 صبانت دارم در حال حاضر تا چند وقت پیش خوب و کافی بود برا من
شبی 1.5 گیگ هم دان میکردم
ماهی 5 6 گیگ هم تقریبا روزانه مصرفم بود
ولی حالا با این وضع شرکت میخواستم ببینم چه شرکتی پیشنهاد میدید؟
ماهی 30 35 هم بیشتر نشه بودجه نیست:دی
ایرانسل تری جی هم منطقمون پوشش میده سرعت 3مگ هم گرفتم یه بار ازش(در حال حاضرش رو نمیدونم)
جدیدترین تحقیقات علمی نشون داده صبانت رو اگر خالی کنی بین 15 تا 20 سال به عمرت اضافه میشه چون %60 کمتر دچار فشار خون، خودزنی، دیگرزنی، زخم معده و سایر بیماری های روان تنی میشی
+
برای دانلود بهتره بسته ی 24 گیگ یک ماهه ی ایرانسل رو بگیری بقیمت فقط 10 ت از 2 تا 8 صبح .
general geranger
19-09-2014, 09:00
دوستان عزیز پیشنهاد میگم همگی ثبت شکایت کنید در 195. اگر مردود شد با کد پیگیری توی پیج وزیر بذارید شکایتو. ظاهرا خود وزیز پیگیرش شده.
sleeplessness
19-09-2014, 09:38
مثل اینکه یکی از دوستان تونسته یکم حقش بگیره
سلام آقای وزیر
حدود 8.9 روزی میشد که از ارسال ایمیلم به 195 گذشته بود و هیچ تماسی با من نگرفتند اما دقیقن بعد از پاسختون بمن ( بنده پیگیری خواهم کرد و ... ) از 195 با من تماس گرفتند , بابت پیگیری فوق العادتون ممنونم . 2 روز از تماس 195 میگذره که سرعتم از 16KB به 128KB افزایش یافت البته 50KB حداکثرش هست اونم بعد از مدت 27 روز دقیق . در حالیکه سرویسم 1 مگ هست و باید 128KB باشه
از ده رسیده به 50 و به نظر میرسه مطابق لیست سرعت کاوش نماینده صبانت شیراز شده باشه
Eliminal
19-09-2014, 11:56
منم به 195 شکایت کردم ، البته سرعتو برگردونن یا نه فرقی نداره چون از جای دیگه سرویس گرفتم !!
دوستان شما هم ، هم شکایت کنین و هم تخلیه !!
general geranger
19-09-2014, 12:20
سرویس 12 مگ قطعا باید 190 تا رو شب بده (حتی با 1 به 8 ) پس راه قانونی داریم شکایت شکایت تا پیروزی:n24::n25::n21::n06:
سرویس 12 مگ قطعا باید 190 تا رو شب بده (حتی با 1 به 8 ) پس راه قانونی داریم شکایت شکایت تا پیروزی:n24::n25::n21::n06:
هیچ را قانونی نداره هر کسی شکایت کرده 195 رد کرده چونکه تو قرارداد نوشته صبانت نسبت به شبانه هیچ تضمینی نمیده
payampop
19-09-2014, 12:44
سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...
وسوسه شدم برم 30 روزه شبانش رو که از 2 تا 8 صبح هست و تو یک ماه 24 گیک می شه دانلود کرد رو بگیرم. برای دانلود شبانه
قیمتش هم 10 هزار تومان است !
payampop
19-09-2014, 13:15
این هم سرعت دانلود فایل با ایرانسل 3G
فوق العادست ... فکر نمی کردم سرعت سیم کارت ایرانسل بالا باشه !
payampop
19-09-2014, 14:34
روابط عمومی صبانت در خصوص اینترنت شبانه پیغامی داده : (بخش کامنت ها)
دوستان صبانتی خواهشمندیم با صبوری همراه ما باشید. برای دوستانی که دانلودر هستند طرح ویژه ای در راه هست که به زودی اعلام میشه و امیدواریم بتونیم رضایت خاطر شما مشترکین رو جلب کنیم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخش کامنت ها)
general geranger
19-09-2014, 14:47
fu^ off u thief.
اینا شاه دزدن. صبر؟ اینجوری مب
ملتو گول میزنین میگین صبر کنید؟
من که رفتم مث شما 3g بزنم. الهی 100 تا پورتم ملت نگه ندارن:n22::n21:
armin321
19-09-2014, 15:05
این هم سرعت دانلود فایل با ایرانسل 3G
فوق العادست ... فکر نمی کردم سرعت سیم کارت ایرانسل بالا باشه !
سلام
داداش من صبانتم :n21: رو تخلیه کردم.چون واقعا بدم اومد از توهینی که به کاربراش کرد. الان هم دنبال اینترنت هستم.
میشه توضیح بدید این 3 جی که دارید چی هست؟
حتما باید تو گوشی تون اینترنت رو استفاده کنید؟ یعنی آیا امکانش هست با این چیزی که میفرمائید(3 جی ایرانسل) بشه تو کامپیوتر هم اینترنت داشت یا خیر؟
ممنونم:n16:
amirmahdijv
19-09-2014, 15:11
وای بر من !
من 3 روز مسافرت بودم رفتنی 2 گیگ داشتم الانم که اومدم 400 مگ ! دزد ها
payampop
19-09-2014, 15:46
سلام
داداش من صبانتم :n21: رو تخلیه کردم.چون واقعا بدم اومد از توهینی که به کاربراش کرد. الان هم دنبال اینترنت هستم.
حتما باید تو گوشی تون اینترنت رو استفاده کنید؟ یعنی آیا امکانش هست با این چیزی که میفرمائید(3 جی ایرانسل) بشه تو کامپیوتر هم اینترنت داشت یا خیر؟
سلام
دوست عزیز من یک سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم که با یک USB Adapter که سیم کارت داخلش قرار می گیره به لپ تاپ یا کامپیوتر وصل می کنم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت تعرفه های بسته های ایرانسل هم اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
فقط یک نکته باید منطقه شما 3G رو ساپورت کنه. اگر ساپورت کنه سرعت بالایی خواهید داشت و می تونید شبانه هم با این بسته دانلود کنید : ۳۰ روز (۲ تا ۸ بامداد) - ۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال
mv217010
19-09-2014, 15:50
سلام
بله.راحت ترین راه اینه بلوتوث گوشی رو روشن کنید و مثل وایرلس از اون اینترنت در لبتاب استفاده کنید:n09:
برای کامپیوترباید کابل یه سیستم بچسبونید و گوشی رو رو حالت موبایل بگذارید (که فک کنم اتومات بشه)
باید کانکشن دستی بسازید.رمز هم فک کنم*99# هستش
sunmaster_7
19-09-2014, 19:56
سلام
دوست عزیز من یک سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم که با یک USB Adapter که سیم کارت داخلش قرار می گیره به لپ تاپ یا کامپیوتر وصل می کنم :
فقط یک نکته باید منطقه شما 3G رو ساپورت کنه. اگر ساپورت کنه سرعت بالایی خواهید داشت و می تونید شبانه هم با این بسته دانلود کنید : ۳۰ روز (۲ تا ۸ بامداد) - ۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال
من میخوام یکی از همین اداپتور ها رو بخرم چه مارکی پیشنهاد میکنید؟؟ ایا پیچیدگی یا دنگو فنگی داره؟؟
اون دوستی که میگه گوشی رو با کابل به کامپیوتر متصل میکنه تنظیماتش چطوری است؟؟
sleeplessness
19-09-2014, 20:01
من میخوام یکی از همین اداپتور ها رو بخرم چه مارکی پیشنهاد میکنید؟؟ ایا پیچیدگی یا دنگو فنگی داره؟؟
وصل کردن با کابل و بلوتوث به باتری گوشی فشار میاره
اداپتوری فکر میکنم بهتر باشه
PRO-1-PRO
19-09-2014, 20:23
لطفآ حذف شود.
HardwareMaster
19-09-2014, 20:33
اتصال گوشی هوشمند به کامپیوتر رو از راه کابل، بلوتوث و وایرلس میشه بسادگی انجام داد اما بهتره سوالات و راهنمایی های مربوطه رو در انجمن موبایل بخشی گوشی خودت انجام بدی
ضمنا برای ایرانسل اینجا رو ببین و همونجا بپرس:
وصل کردن با کابل و بلوتوث به باتری گوشی فشار میاره
اداپتوری فکر میکنم بهتر باشه
طبعا مقداری از باتری گوشی بیشتر مصرف میشه اما از راه کابل وضع بهتره. نظرات توی تاپیک ایرانسل نشون میده که مودمهای 3G موجود در بازار جنسهای باکیفیتی نیستند و سرعتهای بالاتر از12-10 مگ رو در عمل پشتیبانی نمیکنند. همون گوشی بمراتب سهل الوصول تره و سرعتهای بالاتر رو هم پشتیبانی میکنه
برای اندروید , سیمبیان و ... انواع Download Manager هست و حتی utorrent ! پس بوسیله ی خود گوشی/ تبلت و بدون اتصال به کامپیوتر هم میشه بی هیچ دردسری دانلودهای بی وقفه و شبانه روزی انجام داد با کمترین دردسر و یا میزان مصرف باتری.
marti1393
19-09-2014, 20:44
به منظور آشنايي بيشتر دوستان با تفکر و نگاه شرکت صبانت به مشتريان خود ، متن شکايت و پاسخهاي شرکت رو که يکي از دوستان از طريق سايت 195 پيگيري کرده رو مي گذارم .
سوالات جالبه و خواسته همه بچه هاست ولي جالبتر از اون پاسخهاي صبانته که واقعا جاي تفکر و تعمق داره که چي باعث ميشه يک شرکت در مورد مشتريان خود اينگونه فکر کند!
درخواست اول از سايت 195.ir
با سلام
خدماتي مثل اينترنت رايگان ميتواند دليل مهمي براي انتخاب و خريد خيلي از كاربران باشد . در صورتي كه اين امكانات برداشته شود بايد به صورت شفاف به كاربر اطلاع داده شود تا نسبت به تغيير سرويس خود در صورت نارضايتي اقدام كند.
با توجه با اطلاعاتي كه در سايت صبانت در قسمت تعرفه موجود هست. به كاربر گفته شده كه ميتواند از ساعت 2-7 صبح به دانلود بپردازد. بنده وبسياري از كاربران، اين مسئله را به عنوان يه امكان و مسئله خيلي مثبت نسبت به ديگر شركت ها دانسته و به اين دليل اين شركت را به عنوان ارائه دهنده اينترنت قبول كرده ايم. ولي شركت صبانت بدون اطلاع در سايت خود و حتي ارسال پيامك به تغيير در سيستم ارائه شبانه خودپرداخته است. طوري كه كاربراني كه شركت صبانت را طبق سايت صبانت، و روال گذشته كاربران، براي شبانه نامحدود خريداري كرده اند، با مشكل مواجه شده اند به عبارتي شركت صبانت به طور روشن به كاربران واقعيت را نگفته و آنچه در سايت و موقع خريد گفته شده با واقعيت بسيار فرق ميكند. در سايت گفته شده كه از ساعت 2-7 صبح رايگان بدون محدوديت ولي در واقع سرويس ها محدوديت دانلود پيدا كرده است. شركت ميتوانست در پايان دوره هر مشتري به آن خبر دهد تا مشتري اقدام به خريد بسته هاي چندين مگابايتي پر هزينه نكند و بنا به صلاح خود شركت ديگري را براي ارائه خدمان adsl انتخاب كند.
پاسخ صبانت
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين :n08:به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاسخ قاطعانه و پس از ساعتها بررسي کارشناسانه از 195.ir:n04:
نتيجه بررسي شكايت : كاربر گرامي درخواست شما پس از بررسي مردود اعلام شده است
شکايت مجدد کاربر
با عرض سلام
من در مورخه *** شکايتي به شماره **** ارسال نمودم و صرف ارسال پاسخ شرکت اينترنتي براي مخاطب را کافي نمي دانم و خواستار رسيدگي بهتر و دقيقتر کارشناسان آن سازمان محترم به دلايل زير هستم
1- بنا بر آمار ارائه شده هزينه اينترنت در ايران از استانداردهاي جهاني بسيار بالاتر بوده و اين خود دليل تمايل کاربران به استفاده از ساعات رايگان استفاده اينترنت مي باشد و علت استفاده تبليغاتي شرکتها از ساعات رايگان نيز اگاهي از همين موضوع مي باشد. در صورتي که شرکتي قصد ايجاد محدوديت در استفاده رايگان را دارد بايد به طور شفاف به مشتريان اعلام تا آنها تصميم مناسب اخذ نمايند.
2- همانگونه که در لينک ارائه شده توسط شرکت اعلام شده
"سرویس های نامحدود مشمول قانون مصرف منصفانه می باشند و نحوه ارائه این سرویس ها بدین صورت می باشد که مشترک می تواند با شروع زمان سرویس خود طبق قرارداد حجم مشخصی از سرویس را با کیفیت بالا و ضریب اشتراک پذیری پایین تری ازالزامات قانونی (ضریب اشتراک پذیری طبق مصوبه 152 کمیسیون تنطیم مقررات رادیویی 1 به 8 می باشند ) که بصورت یک اشتراک 1 به 3 می باشد را تجربه نماید لازم به ذکر است پس از عبور از حجم مشخص شده امکان بهره برداری از سرویس با لحاظ سرعت اسمی طبق قرارداد برای مشترک فراهم می گردد."
قانون مصرف منصفانه (اگر چنين قانوني وجود داشته باشد و به تاييد مبادي ذيربط رسيده باشد) براي سرويسهاي نامحدود بوده و اشاره اي به اعمال آن براي ساير سرويسها نشده است. هرچند برابر همين متن اگر برفرض مشترکي بيش از مقدار مشخص شده توسط شرکت دانلود کند سرعت وي به سرعت اسمي در قرارداد تبديل مي شود نه اينکه به 15کيلوبيت کاهش يابد تا مصرف کننده مجبور به خريد حجم اضافه شود.
3-تا پيش از اين سرعت خوب بوده ولي اخيرا سرعت کاهش يافته که علت شکايت من و بسياري از کاربران نيز همين مي باشد که چرا شرکت اين تغيير سياست و محدود کردن را به کاربران اعلام ننموده و موجب متضرر شدن آنها شده است . خود من همين هفته پيش اقدام به تمديد سرويس کردم و اگر از اين محدوديت مطلع بودم قطعا به شرکت ديگري مراجعه مي کردم.
4- شرکت اعلام نموده " تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند" که اين مساله نيز فاقد وجاهت مي باشد زيرا تعداد زيادي از کاربران از ساعات رايگان استفاده مي کرده اند و اين محدوديتها موجب نارضايتي تعداد زيادي شده است(برابر بررسي از انجمنهاي اينترنتي و شبکه هاي اجتماعي و... ) ثانيا چطور در ساعات پيک مصرف روزانه که رايگان نيست مشکلي در سرعت بوجود نمي آيد و فقط در ساعات رايگان حق مصرف کنندگان تضييع مي شود؟!
نکته ديگر آنکه اگر همه مشترکان از قويترين نرم افزارهاي دانلود استفاده کنند نهايتا به دليل ماهيت اشتراکي استفاده از اينترنت ، يک هشتم سرعت خريداري شده را مي توانند استفاده کنند (اشتراک 1 به 8 مثلا سرويس 2 مگابايت نهايتا 200تا 250 کيلو بايت ) و کسي بيش از آن نمي تواند و مشکلي براي سايرين ايجاد نمي کند مگر اينکه شرکت بر خلاف قانون يک خط را بين بيش از 8 نفر تقسيم کرده باشد که اين مساله نيازمند رسيدگي و بررسي دقيق تر کارشناسان آن سازمان محترم مي باشد. و اين کاهش سرعت به 15 کيلو بايت براي همه (کسي که 128 خريداري کرده و کسي که 4 مگابيت ) مصداق بارز کم فروشي ، گرانفروشي و اجبار مصرف کنندگان به خريد حجم اضافه براي بهره مندي از سرعت اينترنت مناسب مي باشد.
پاسخ شرکت صبانت
با سلام در مورد موضوع اول اينكه اينترنت در كشورهاي ديگر ارزانتر يا گرانتر ميباشد اين شركت يا شركت هاي ديگر تصميم گيرنده نيستند و بايد مراجع بالاتر تصميم گيري نمايند و اين شركت تابع مصوبات و قوانين بالادستي از جمله سازمان تنظيم ميباشد و نيز سرويس شبانه رايگان الزام نيست و افر شركت هاي به مشتركين ميباشد
2.صبانت همچنان سرعت شبانه رايگان را دارد:n13:
3.مطابق لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نكته15 ذكر شده : مطابق سياست تشويقي شركت صبانت ترافيك مصرفي بين ساعت 2 تا 7 صبح در تمامي روزهاي هفته رايگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امكانات از طريق بستر هاي مخابراتي ) و تعهدي را براي شركت به همراه نخواهد داشت .
مورد دوم: جواب اين مورد به تفصيل در بخش دوم در متن بالا تشريح شد
مورد سوم: در اين مورد اطلاع رساني در صفحه كاربري شما اعلام گرديد و اين سياست به دليل اطلاع رساني همگاني به مدت 2 هفته ازمايشي اجرا شد و بعد حجمهاي اظافه مصرف كاربران نيز صفر گرديد كه بتوانند شارژ نموده و تا 2 برابر حجم در ساعت رايگان با سرعت بالا و ادامه ... در موردشارژ از ساير شركت ها تمامي آنها داراي محدوديت هاي ميباشند و صبانت جزو آخرين شركت هاي بود كه اين تغيير را اجرايي نمود و شما نيز در هر لحظه كه مايل باشيد امكان برگشت سرويس شما با كسر زمان و حجم استفاده شده وجود دارد
مورد چهارم : اين مشتركين محدود در كل كشور نزديك به 2هزار نفرند :n04:كه با پر كردن پهناي باندي ورودي اينترنت كشور مانع سرويس دهي مطلوب ميگردنند و اين كه چرا در روز اين مشكل ايجاد نميشود به طور ميانگين در روز 1/3 مشتركين به صورت همزمان انلاين ميباشند و بيشتر از نصف پهناي باند آزاد ميباشد پس.......اما در ساعت رايگان بيشتر از 65% كاربران به صورت همزمان انلاين شده و بيشترين ميزان پهناي باند را پر مينمايند در بسياري از موارد پهناي باند مركز به نصف ميرسد اما به دليل پر شده پهناي باند وردي كشور امكان استفاده بيش از آن وجود ندارد:n19:
پاسخ محکم و پس از ساعتها بررسي کارشناسانه از 195.ir !!!!!:n13:
marti1393
19-09-2014, 20:45
به منظور آشنايي بيشتر دوستان با تفکر و نگاه شرکت صبانت به مشتريان خود ، متن شکايت و پاسخهاي شرکت رو که يکي از دوستان از طريق سايت 195 پيگيري کرده رو مي گذارم .
سوالات جالبه و خواسته همه بچه هاست ولي جالبتر از اون پاسخهاي صبانته که واقعا جاي تفکر و تعمق داره که چي باعث ميشه يک شرکت در مورد مشتريان خود اينگونه فکر کند!
درخواست اول از سايت 195.ir
با سلام
خدماتي مثل اينترنت رايگان ميتواند دليل مهمي براي انتخاب و خريد خيلي از كاربران باشد . در صورتي كه اين امكانات برداشته شود بايد به صورت شفاف به كاربر اطلاع داده شود تا نسبت به تغيير سرويس خود در صورت نارضايتي اقدام كند.
با توجه با اطلاعاتي كه در سايت صبانت در قسمت تعرفه موجود هست. به كاربر گفته شده كه ميتواند از ساعت 2-7 صبح به دانلود بپردازد. بنده وبسياري از كاربران، اين مسئله را به عنوان يه امكان و مسئله خيلي مثبت نسبت به ديگر شركت ها دانسته و به اين دليل اين شركت را به عنوان ارائه دهنده اينترنت قبول كرده ايم. ولي شركت صبانت بدون اطلاع در سايت خود و حتي ارسال پيامك به تغيير در سيستم ارائه شبانه خودپرداخته است. طوري كه كاربراني كه شركت صبانت را طبق سايت صبانت، و روال گذشته كاربران، براي شبانه نامحدود خريداري كرده اند، با مشكل مواجه شده اند به عبارتي شركت صبانت به طور روشن به كاربران واقعيت را نگفته و آنچه در سايت و موقع خريد گفته شده با واقعيت بسيار فرق ميكند. در سايت گفته شده كه از ساعت 2-7 صبح رايگان بدون محدوديت ولي در واقع سرويس ها محدوديت دانلود پيدا كرده است. شركت ميتوانست در پايان دوره هر مشتري به آن خبر دهد تا مشتري اقدام به خريد بسته هاي چندين مگابايتي پر هزينه نكند و بنا به صلاح خود شركت ديگري را براي ارائه خدمان adsl انتخاب كند.
پاسخ صبانت
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين :n08:به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاسخ قاطعانه و پس از ساعتها بررسي کارشناسانه از 195.ir:n04:
شکايت مجدد کاربر
با عرض سلام
من در مورخه *** شکايتي به شماره **** ارسال نمودم و صرف ارسال پاسخ شرکت اينترنتي براي مخاطب را کافي نمي دانم و خواستار رسيدگي بهتر و دقيقتر کارشناسان آن سازمان محترم به دلايل زير هستم
1- بنا بر آمار ارائه شده هزينه اينترنت در ايران از استانداردهاي جهاني بسيار بالاتر بوده و اين خود دليل تمايل کاربران به استفاده از ساعات رايگان استفاده اينترنت مي باشد و علت استفاده تبليغاتي شرکتها از ساعات رايگان نيز اگاهي از همين موضوع مي باشد. در صورتي که شرکتي قصد ايجاد محدوديت در استفاده رايگان را دارد بايد به طور شفاف به مشتريان اعلام تا آنها تصميم مناسب اخذ نمايند.
2- همانگونه که در لينک ارائه شده توسط شرکت اعلام شده
"سرویس های نامحدود مشمول قانون مصرف منصفانه می باشند و نحوه ارائه این سرویس ها بدین صورت می باشد که مشترک می تواند با شروع زمان سرویس خود طبق قرارداد حجم مشخصی از سرویس را با کیفیت بالا و ضریب اشتراک پذیری پایین تری ازالزامات قانونی (ضریب اشتراک پذیری طبق مصوبه 152 کمیسیون تنطیم مقررات رادیویی 1 به 8 می باشند ) که بصورت یک اشتراک 1 به 3 می باشد را تجربه نماید لازم به ذکر است پس از عبور از حجم مشخص شده امکان بهره برداری از سرویس با لحاظ سرعت اسمی طبق قرارداد برای مشترک فراهم می گردد."
قانون مصرف منصفانه (اگر چنين قانوني وجود داشته باشد و به تاييد مبادي ذيربط رسيده باشد) براي سرويسهاي نامحدود بوده و اشاره اي به اعمال آن براي ساير سرويسها نشده است. هرچند برابر همين متن اگر برفرض مشترکي بيش از مقدار مشخص شده توسط شرکت دانلود کند سرعت وي به سرعت اسمي در قرارداد تبديل مي شود نه اينکه به 15کيلوبيت کاهش يابد تا مصرف کننده مجبور به خريد حجم اضافه شود.
3-تا پيش از اين سرعت خوب بوده ولي اخيرا سرعت کاهش يافته که علت شکايت من و بسياري از کاربران نيز همين مي باشد که چرا شرکت اين تغيير سياست و محدود کردن را به کاربران اعلام ننموده و موجب متضرر شدن آنها شده است . خود من همين هفته پيش اقدام به تمديد سرويس کردم و اگر از اين محدوديت مطلع بودم قطعا به شرکت ديگري مراجعه مي کردم.
4- شرکت اعلام نموده " تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند" که اين مساله نيز فاقد وجاهت مي باشد زيرا تعداد زيادي از کاربران از ساعات رايگان استفاده مي کرده اند و اين محدوديتها موجب نارضايتي تعداد زيادي شده است(برابر بررسي از انجمنهاي اينترنتي و شبکه هاي اجتماعي و... ) ثانيا چطور در ساعات پيک مصرف روزانه که رايگان نيست مشکلي در سرعت بوجود نمي آيد و فقط در ساعات رايگان حق مصرف کنندگان تضييع مي شود؟!
نکته ديگر آنکه اگر همه مشترکان از قويترين نرم افزارهاي دانلود استفاده کنند نهايتا به دليل ماهيت اشتراکي استفاده از اينترنت ، يک هشتم سرعت خريداري شده را مي توانند استفاده کنند (اشتراک 1 به 8 مثلا سرويس 2 مگابايت نهايتا 200تا 250 کيلو بايت ) و کسي بيش از آن نمي تواند و مشکلي براي سايرين ايجاد نمي کند مگر اينکه شرکت بر خلاف قانون يک خط را بين بيش از 8 نفر تقسيم کرده باشد که اين مساله نيازمند رسيدگي و بررسي دقيق تر کارشناسان آن سازمان محترم مي باشد. و اين کاهش سرعت به 15 کيلو بايت براي همه (کسي که 128 خريداري کرده و کسي که 4 مگابيت ) مصداق بارز کم فروشي ، گرانفروشي و اجبار مصرف کنندگان به خريد حجم اضافه براي بهره مندي از سرعت اينترنت مناسب مي باشد.
پاسخ شرکت صبانت
با سلام در مورد موضوع اول اينكه اينترنت در كشورهاي ديگر ارزانتر يا گرانتر ميباشد اين شركت يا شركت هاي ديگر تصميم گيرنده نيستند و بايد مراجع بالاتر تصميم گيري نمايند و اين شركت تابع مصوبات و قوانين بالادستي از جمله سازمان تنظيم ميباشد و نيز سرويس شبانه رايگان الزام نيست و افر شركت هاي به مشتركين ميباشد
2.صبانت همچنان سرعت شبانه رايگان را دارد:n13:
3.مطابق لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نكته15 ذكر شده : مطابق سياست تشويقي شركت صبانت ترافيك مصرفي بين ساعت 2 تا 7 صبح در تمامي روزهاي هفته رايگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امكانات از طريق بستر هاي مخابراتي ) و تعهدي را براي شركت به همراه نخواهد داشت .
مورد دوم: جواب اين مورد به تفصيل در بخش دوم در متن بالا تشريح شد
مورد سوم: در اين مورد اطلاع رساني در صفحه كاربري شما اعلام گرديد و اين سياست به دليل اطلاع رساني همگاني به مدت 2 هفته ازمايشي اجرا شد و بعد حجمهاي اظافه مصرف كاربران نيز صفر گرديد كه بتوانند شارژ نموده و تا 2 برابر حجم در ساعت رايگان با سرعت بالا و ادامه ... در موردشارژ از ساير شركت ها تمامي آنها داراي محدوديت هاي ميباشند و صبانت جزو آخرين شركت هاي بود كه اين تغيير را اجرايي نمود و شما نيز در هر لحظه كه مايل باشيد امكان برگشت سرويس شما با كسر زمان و حجم استفاده شده وجود دارد
مورد چهارم : اين مشتركين محدود در كل كشور نزديك به 2هزار نفرند :n04:كه با پر كردن پهناي باندي ورودي اينترنت كشور مانع سرويس دهي مطلوب ميگردنند و اين كه چرا در روز اين مشكل ايجاد نميشود به طور ميانگين در روز 1/3 مشتركين به صورت همزمان انلاين ميباشند و بيشتر از نصف پهناي باند آزاد ميباشد پس.......اما در ساعت رايگان بيشتر از 65% كاربران به صورت همزمان انلاين شده و بيشترين ميزان پهناي باند را پر مينمايند در بسياري از موارد پهناي باند مركز به نصف ميرسد اما به دليل پر شده پهناي باند وردي كشور امكان استفاده بيش از آن وجود ندارد:n19:
پاسخ محکم و پس از ساعتها بررسي کارشناسانه از 195.ir !!!!!:n13:
سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...
وسوسه شدم برم 30 روزه شبانش رو که از 2 تا 8 صبح هست و تو یک ماه 24 گیک می شه دانلود کرد رو بگیرم. برای دانلود شبانه
قیمتش هم 10 هزار تومان است !
دوتا نکته :
شنیده ها حاکی از اونه که این سرعتهایی که با ایرانسل میگیرند بچه ها احتمالا دائمی نخواهد بود و همراه و رایتل بیکار نمیشینن . نه اینکه سرعت خودشونو بیارند بالا
بلکه فشار بیارن که سرعت ایرانسل رو بکشن پایین حالا شده با سیاسی کاری یا ف ت .وی و هر راهی که بشه . بهرحال چندان امید درازمدتی نمیشه بهش بست .
تازه همه جا هم 3g ندارن از جمله خیلی از مناطق تهران و کرج , چه برسه به شهرستانهای دیگه .
چرخی زدم تو تاپیک پارس انلاین و مخابرات , اینجور که پیداست دیگه شبی 3 ,4 گیگو دارن میگیرن با یه اکانت 19 یا 22 تومنی ماهانه .
خوب یعنی ماهی 100 گیگو دیگه میشه گرفت حالا یکم بالا پایین. اما فرضا دوتا 24 گیگ 10 تومنی هم در ماه بگیریم نهایت میشه 48 گیگ با 20 تومن روزا هم که هیچی .
پس میشه نتیجه گیری کرد هنوزم گرفتن dsl بصرفه تره. فعلا .
payampop
19-09-2014, 21:13
دوست عزیز من مارک D-Link دارم ... کیفیتش هم خوبه و 3G , 4G رو پشتیبانی می کنه ... من تازه نخریدم ... الان نمی دونم قیمتش چنده ولی یه چرخی بزنید توی اینترنت موارد زیادی گیرتون می یاد ...
اینجا هم یکسری بزن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_78
ضمنا کار کردن باهاش فوق العاده راحته ...
payampop
19-09-2014, 21:19
دوتا نکته :
شنیده ها حاکی از اونه که این سرعتهایی که با ایرانسل میگیرند بچه ها احتمالا دائمی نخواهد بود و همراه و رایتل بیکار نمیشینن . نه اینکه سرعت خودشونو بیارند بالا
بلکه فشار بیارن که سرعت ایرانسل رو بکشن پایین حالا شده با سیاسی کاری یا ف ت .وی و هر راهی که بشه . بهرحال چندان امید درازمدتی نمیشه بهش بست .
تازه همه جا هم 3g ندارن از جمله خیلی از مناطق تهران و کرج , چه برسه به شهرستانهای دیگه .
چرخی زدم تو تاپیک پارس انلاین و مخابرات , اینجور که پیداست دیگه شبی 3 ,4 گیگو دارن میگیرن با یه اکانت 19 یا 22 تومنی ماهانه .
خوب یعنی ماهی 100 گیگو دیگه میشه گرفت حالا یکم بالا پایین. اما فرضا دوتا 24 گیگ 10 تومنی هم در ماه بگیریم نهایت میشه 48 گیگ با 20 تومن روزا هم که هیچی .
پس میشه نتیجه گیری کرد هنوزم گرفتن dsl بصرفه تره. فعلا .
سلام
متاسفانه همین شرکت ها هم در همه شب ها دانلود رایگان با سرعت مناسب ندارند. گاهی سرعت خیلی پایین می یاد. از بعضی سایت ها نمی شه دانلود کرد. سرورهای خارجی مشکل پیدا می کنند و هزار مشکل دیگه. خلاصه کلی اذیت می کنند توی ساعت های شبانه و رایگان مثل همون بلایی که صبانت سر ما آورد و دانلود شبانه را محدود کرد به 12 کیلوبایت ....
به هرحال این هم راهیه ولی قطعا بهترین نیست ...
دوستان
فعلا ار 3G ایرانسل اگه امکانش تو منطقه شما هست استفاده کنید چون فعلا ایرانسل محدودیتی برای پهنای باند در نظر نگرفته و البته موقتی هستش.
ghazadi2002
19-09-2014, 21:53
من دو روزه از صبانت کوچ کردم مخابرات
2 مگ محدود گرفتم ماهی 24 هزار
دو شبه دارم تست میکنم
توی شبانه رایگان 1 تا 7 با دو فایل همزمان بین 4 تا 5 گیگ دانلود میده
راستش وب گردی شم بد نیست حتی توی دانلود شبانه
ehsan_iace
19-09-2014, 22:02
میگم سامانه 195.ir کارشناس نمیخواد؟!
اینها که زیر جواب تمام شکایات یک متن کپی/پیست کردند که "كاربر گرامي درخواست شما پس از بررسي مردود اعلام شده است"
اینها که زیر جواب تمام شکایات یک متن کپی/پیست کردند که "كاربر گرامي درخواست شما پس از بررسي مردود اعلام شده است"
بقول قدما مشت به سندان کوفتن است . میشه گفت تنها حسنش اینه که لااقل میفهمن ناراضی ها زیادن .
احتمالا بخوان یه راه حل میانه ارائه کنن . باز خودش دستاوردیه !
ehsan_iace
19-09-2014, 22:37
من دو روزه از صبانت کوچ کردم مخابرات 2 مگ محدود گرفتم ماهی 24 هزاردو شبه دارم تست میکنمتوی شبانه رایگان 1 تا 7 با دو فایل همزمان بین 4 تا 5 گیگ دانلود میدهراستش وب گردی شم بد نیست حتی توی دانلود شبانه2 مگ با چند گیگ ترافیک روزانه؟ چون نوشتی محدود گرفتیکارت دانشجویی میخواد یا همینطوری هم میدهند؟
Le0nard0
19-09-2014, 22:37
کارشناس؟ 195 به نوعی همون 118 هست
mohammadjavdan
19-09-2014, 22:47
جالبه
اشتباهی دکمه تغییر وضعیت شبانه رو زدم بودم رفته رو نیم بها
حالا میخوام دوباره بره رو همون رایگان کاربر محور(!) , دکمشو میزنم میگه شما در 24 ساعت گذشته یکبار تغییر را اعمال نموده اید در صورتی که اینطور نبوده و 24 گذشته بود
حتی همین وضع جدید هم براشون سخته بذارن باشه
16 کیلوبایت هم به شبکه فشار میاره:n08:
چرا صبانت از اول پهنای باند رو باز گذاشت که حالا بندازه گردن مصرف کننده !!!
کاملا با نقشه جلو اومد........ با خودش گفته با این کار کلی مشتری جدید گیر lمیاره...... بعد از چند ماه هم میایم می گیم زیاد مصرف می کنن مجبور شدیم جلوش رو بگیریم
می تونست از اول سرعت رو بزاره روی 200 300 کیلوبایت ولی نقشش همین بود
سوال از مدیر مشتری مدار! صبانت الان اینه :
پرمصرف هارو که بستی , کم مصرف هاهم که مصرفی نداشتن . الان این ترافیک شبانه ات کجا میره ؟!
- الف هدر میره (نه خود خوری نه کس دهی)
- ب نصفه شبا پیج گوگل 1 ثانیه زودتر باز میشه
- ج صادر میکنی به کشورهای دوست و برادر
- د جایی نمیره , داری تو تانکر ذخیره اش میکنی
- ه کدوم ترافیک , همه اش فیلم بود برای دوشیدن جماعت
- و ... موارد دیگه ( شما بگین )
ehsan_iace
20-09-2014, 00:24
صبانت خیلی راحت میتونست سرعت شبانه را بر اساس حداقل سرعت واقعی بده و حداکثر بر اساس Share ترافیک بین کاربرها بدهد (یعنی کاربران شبها حداقل بر اساس سرعت واقعی ترافیک یگیرند و اگر ترافیک مصرفی مجموع کاربرها از یک حدی کمتر شد سرعت بالاتر بره)
ولی خوب این طرح برای شرکتی که میخواهد ترافیک اضافی بفروشد تا به کاربرها اجازه دانلود به اندازه نصف آن شبها بدهد صرفه ندارد!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.