مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
دیشب سرعت افتضاح بود سرعت بین 2تا 5 بود برای دوستان هم اینطور بود؟(تهران)
mahdy2021
09-02-2011, 13:58
دیشب سرعت افتضاح بود سرعت بین 2تا 5 بود برای دوستان هم اینطور بود؟(تهران)
من دیدم سرعت کمه اصلا بیخیال شدم.واقعا به پول برقش می ارزه؟
Phoenixrezareza
09-02-2011, 17:01
با سلام خدمت اساتید محترم.
آقا چند تا سوال داشتم راجع به صبا نت.
من قبلا با شاتل اشتراک داشتم،2مگ آفیس (5 گیگ دانلود بدون شبانه) ولی این اواخر کفرمو در اورد از بس آشغال بود.پینگ گوگل در حدود 600ms ، خلاصه گفتم جمش کردن.حالا میخوام با صبا 1مگ بگیرم.برام ترافیک شبانه هم اصلا مهم نیست،فقط واسم مهمه که شبا مثلا ساعت 8 شب تا 2 شب سرعت stable باشه و قطعی نداشته باشم و پینگ گوگل هم در حد 250 تا 300ms دیگه بیشتر نشه و سرعتش نوسان نداشته باشه،مث بچه آدم باشه،اعصاب آدمو نریزه به هم.اینی که زیرش خط کشیدم واسم خیلی خیلی بیسیار مهم میباشه در حد مرگ و زندگی P:
حالا به نظر شما صبا نت سرویساش همچین کیفیتی داره؟ (دوستان اینو هم در نظر بگیرین که اخیرا کلا سرعت اینترنت ریخته به هم،احتمالا قضیه همون لنگ و کشتیو ... هست)
یه چیزی هم از یکی از دوستام شنیدم میگفت که IP ثابت گرفته کیفیت سرویسش کلی بهتر شده،پینگش از زمین تا آسمون فرق کرده و اومده پایین.کسی امتحان نکرده؟؟؟ به نظرتون صحت داره آیا؟
منتظر جوابتون هستم به شدت...پیشاپیش تشکر میکنم از کمکتون.
S A M S U N G
09-02-2011, 20:30
دوستان کسی مشکل نداره ؟ آقا واسه ما فقط سایت صبانت رو باز میکنه !
22 بهمن که دیگه عرویسشونه ! این کارا دیگه چیه !
الان با دایل آپ اومدم !!!
مخلصیم .
Steps-Rap
10-02-2011, 15:38
دو سه روزیه گوش شیطون کر چش نزنیم سرعت دانلود خوب شده...
دوستلن من سرویس 3 ماهه 9 گیگ رو گرفتم الان 1ماهم مونده ولی 9 گیگم تموم شد :31:
حالا این 1 ماه رو میتونم دوباره شارژ کنم؟ چطوری؟
image369
11-02-2011, 15:39
بله
تا اخرین باری که من اطلاع دارم اینجوریه که اگه حجمتون تموم بشه میتونید هر مقدار که میخواید حجم بخرید و فکر کنم هر گیگ هم 5 تومن بود
niyosha2010
11-02-2011, 18:57
هر گیگ ترافیک اضافه 5300 تومان میباشد.
در حال حاضر امکان خرید ترافیک اضافه از طریق اینترنت وجود ندارد
شما باید از طریق واریز وجه به حساب دفتر مرکزی فروش یا نمایندگی که سرویس گرفته اید اکانت خود را تمدید نمایید.
LANDASEFR
11-02-2011, 19:50
دوستان ا هرگیگ اضافی چنده ؟؟
niyosha2010
11-02-2011, 20:10
دوستان ا هرگیگ اضافی چنده ؟؟
هر گیگ ترافیک اضافه 5300 تومان میباشد.
LANDASEFR
11-02-2011, 20:25
دوستان سرعت دانلود 128 صبانت روزا چنده حداکثر ؟
هزینه هر گیگ اضافی چطور ؟
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
به مناسبت ها هم گیگ مجانی میده ؟؟
هزینه هر گیگ اضافی چطور ؟
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
به مناسبت ها هم گیگ مجانی میده ؟؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره.از من روزا تا 250 هم هست اما معمولا 100-140 هست.
هر گیگ اضافی 5300 تومن.
مناسبت هم اصلا فکرشو نکن.
Steps-Rap
11-02-2011, 22:31
سرعت دانلود ما هم نهاتش 60 هستش.ینی رو 60-50 میچرخه.
سرعته بالای 100-120 هم فقط واسه چند ثانیه اول دانلوده.
خلاصه که ما سرعتای 150-200 رو تو خواب باید ببینیم...
assz1366
12-02-2011, 07:16
بچه ها امشب من نتونستم ساعت 6:40 صبح به بعد با شبانه صبا وصل شم، برای شما هم همینطور بوده ؟
نکنه تازه فهمیده که اینجوری ملت بیشتر از 7 وصل می مونن بعد 6:40 یوزر شبانش رو غیر فعال کرده ؟
لطفا بگید تونستید بعد این ساعت تا حتی تا 7 وصل شید یا نه ؟
من با اکانت اصلیش وصل می شد اما با شبانش یوزر پس رو اشتباه می گفت و وصل نمی شد مثل بقیه وقتای روز !
قانونا تا 7 باید بدن خودشون اعلام کردن
mehran_pqqp
13-02-2011, 11:18
چند شبه سرعت شبانه بدجوری داغون شده ، اصلا سایت نمیشه باز کرد من که بیخیال شبانه شدم دیگه
darvish1900
13-02-2011, 11:50
خط تلفن یکی از دوستان قطع شده بود دوباره وصل کردن ولی حالا هر کاری میکنیم الان ارور 691 میده صد بار هم زنگ زدیم به پشتیبانی خط ریست کردن فایده نکرد
mehran_pqqp
14-02-2011, 02:16
خط تلفن یکی از دوستان قطع شده بود دوباره وصل کردن ولی حالا هر کاری میکنیم الان ارور 691 میده صد بار هم زنگ زدیم به پشتیبانی خط ریست کردن فایده نکرد
امروز واسه من 2 ساعت صبح ارور 691 میداد ، شب ساعت 8 تا 11 هم همین ارور 691 میداد نمیدونم داستان چیه!! من موندم ارور یوزر نیم و پسورد دیگه چه صیغه ایه جدیدا زیاد باهاش برخورد می کنم
amirtoty
14-02-2011, 11:29
Preferred DNS server
Alternate DNS server
آیپی های شرکت صبا چنده؟؟؟
صبانت مشهد!
Electronic-Arts
14-02-2011, 11:32
Preferred DNS server
Alternate DNS server
آیپی های شرکت صبا چنده؟؟؟
صبانت مشهد!
89.165.40.13
4.2.2.3
satttanism
17-02-2011, 12:13
الان بیشتر از یک هفته هست که من حتی گوگل رو هم نمیتونم باز کنم
دیگر دوستان مشکل ندارند؟
دیگه حالم از جواب های کاسه کله ای پشتیبانی هم به هم میخوره
͏ Mehran ͏
17-02-2011, 16:37
دیگر دوستان مشکل ندارند؟
اتفاقآ واسه من خیلی خوب شده این روزا . سرعت شبانه هم چند روزی برگشته به 74
شما کدوم منطقه هستید ؟
Dark Shine
17-02-2011, 16:59
سرعت روزانه داغونه !
گوگل رو تو 5 ثانیه باز میکنه !
S A M S U N G
17-02-2011, 19:49
سرعت افتضاح .
یه مشت گوسفند دارین مملکتو میچرخونن .
سرعت پینگ من با گوگل شده 1500 خدایا مارو بکش راحت کن
behrooz.shie
17-02-2011, 19:51
سرعت به 2KB هم نمیرسه + 8 تا time out واقا کی جواب گویه ؟
:13:
یک سری میزنن همو میترکونن ما باید جورشو بکشیم ؟ :13:
یا شاید غورباقه لنگش گیرکرده به کابل که اینجوریه ؟
واقعا چی فکر کردن در مورد یوزر هاشون :18:
خودتون قضاوت کنین !
͏ Mehran ͏
17-02-2011, 21:02
اتفاقآ واسه من خیلی خوب شده این روزا . سرعت شبانه هم چند روزی برگشته به 74
شما کدوم منطقه هستید ؟
تکذیب میشه آقا :18::18::18:
از یک ساعت قبل سرعت من مافوق پایینه :18:
کلآ هم با فایل های مدیا مشکل داره مخصوصآ MP3 !! :18:
آخه چرا اینا اینقدر ترسو هستن :13:
hasanoooooooo
17-02-2011, 21:17
من از ایرانسل استفاده میکنم ./... ااما مشکلم دقیقا مثل شماست . خدا به دادم برس .... تا خودمو نکشتم....
masoudtr
18-02-2011, 13:54
من که تا امروز قطع بودم الان هم که وصل شدم سرعت افتضاح تو 12 دقیقه 895 کیلوبایت گرفتم واقعا دیگه موندم
armin321
18-02-2011, 13:56
دیگر دوستان مشکل ندارند؟
مال من باید 10 تا 20 بار کانکت بزنم تا کانکنت شه . چون بارهای اول ارورهای مختلف میده.
سرعت هم بسیار نوسان داره .
اگه خودم چشم نزنم سرعتم تغییری نکرده البته روزانه،شبانه نمیدونم خیلی وقت چک نکردم یه مدتی بود خراب شده بود:13:
اصفهان
niyosha2010
19-02-2011, 09:26
قطعی احتمالی شبکه به علت ارتقاء فنی سیستم
به اطلاع کلیه کاربران محترم شرکت صبانت می رساند به علت ارتقاء فنی سیستم در راستای بهبود در خدمات رسانی احتمال قطعی در شبکه در روز شنبه مورخه 30/11/89 از ساعت 7 صبح تا ساعت 11 وجود خواهد داشت. در صورت عدم توانایی در اتصال به شبکه بعد از ساعت مذکور با بخش پاسخگویی به شماره تلفن 83852 تماس حاصل فرمایید . پیشاپیش از شکیبایی شما کمال تشکر را داریم .
Preferred DNS server
Alternate DNS server
اصفهان چنده؟؟؟
یوزر و پس شبانه چنده؟؟؟؟عوض شده؟؟؟؟؟
من نمی تونم شبانه وصل بشم؟؟؟؟
سلام
دیشب شبانه کسی وصل شده بود ؟
hossein-gh
19-02-2011, 10:31
سلام
دیشب شبانه کسی وصل شده بود ؟
سلام.
دیشب گذاشته لپ تاپم رو ست کرده بودم که ساعت 3 روشن بشه و شروع به دانلود کنه اما وقتی ساعت 8 از خواب بیدار شدم دیدم هیج چی دانلود نکرده و همش ارو 734 گرفته بوده.
یعنی اینکه دیشب کامل قطع بوده(شیراز)
سلام.
دیشب گذاشته لپ تاپم رو ست کرده بودم که ساعت 3 روشن بشه و شروع به دانلود کنه اما وقتی ساعت 8 از خواب بیدار شدم دیدم هیج چی دانلود نکرده و همش ارو 734 گرفته بوده.
یعنی اینکه دیشب کامل قطع بوده(شیراز)
سلام
من کامپیوترم هرشب روشن میشه چی خونه باشم چی نه
منم مشکل شما رو داشتم پس سراسری بوده چون من مشهد هستم
ArashMiniStar
19-02-2011, 11:48
بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟ :46:
بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟ :46:
سلام
صبانت این سرویس رو خیلی وقت هست برداشته که
S A M S U N G
19-02-2011, 13:38
سلام .
دیشب کلا قطع بوده ( کرج )
بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واسه داداشم گرفتم . شبانه که همون 1 مگ هستش . روزانه م حداکثر سرعت دانلود 13 هستش . صفحات هم بد باز نمیکنه ولی خب یه کم اعصاب خورد کنه .
مخلصیم .
من وصل بودم تا 8 ! :5:
البته چون PPPoE بود، نمی دونم که کی و بعد از چند بار Reconnect متصل شده بود؛ فقط صبح 5:30 دیدم چراغ internet مودم روشنه.
ArashMiniStar
19-02-2011, 19:55
سلام
صبانت این سرویس رو خیلی وقت هست برداشته که
این سرویس هم اکنون داده میشود!(حداقل تو مشهد)
من خودم سرویس 128 ترافیک 3 ماهه 5 گیگ دارم! :46:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
من وصل بودم تا 8 ! :5:
البته چون PPPoE بود، نمی دونم که کی و بعد از چند بار Reconnect متصل شده بود؛ فقط صبح 5:30 دیدم چراغ internet مودم روشنه.
منم مودمم رو حالت PPPOE هست.میشه شبانه از اینترنت دانلود کنم؟(به روش اول گفته شده در تاپیک)
مشکل اینجاست که خود مورم به اینترنت متصل میشه و بصورت کانکشن نیست که بتونم یوزر و پسورد ورود را برای اینترنت شبانه تغییر بدهم. باید چی کار کنم؟
dany_3p4u
19-02-2011, 19:57
من دو شب تست می کتم، شب اول 3 ساعت دانلود کردريال 300 مگ، اما دیشب همش چراغ اکتیو مودم خاموش بود، یعنی نمی تونست به شبکه وصل شه !
یه سوال :
دوستانی که سیستم شون را تنظیم می کنن اُتومانیک روشن شه، با صفحه لاگین مشکلی ندارن ؟؟
من از XP استفاده می کنم، یوزرنیم منم پسورد نداره، اما وفتی از حالت هایبرنت خارج می شه توی صفحه لاگین می ره ....
hossein-gh
19-02-2011, 23:29
من دو شب تست می کتم، شب اول 3 ساعت دانلود کردريال 300 مگ، اما دیشب همش چراغ اکتیو مودم خاموش بود، یعنی نمی تونست به شبکه وصل شه !
یه سوال :
دوستانی که سیستم شون را تنظیم می کنن اُتومانیک روشن شه، با صفحه لاگین مشکلی ندارن ؟؟
من از XP استفاده می کنم، یوزرنیم منم پسورد نداره، اما وفتی از حالت هایبرنت خارج می شه توی صفحه لاگین می ره ....
من همین مشکل رو داشتم اما توی ویندوز سون.
من رفتم توی قسمت کنترل پنل و بعدش پاور اپشن . اونجا یه گزینه داره به نام require a password on wakeupکه باید no انتخاب کنی.حالا وقتی ویندوز از حالت هایبرنیت بیرون میاد مستقیما وارد صفحه دستکتاپ میشه.
برای ویندوز ایکس پی هم توی یکی از تالارهای این انجمن خوندم ولی الان یادم نیست.یه سرچی کنی پیداش میکنی:27:
dany_3p4u
19-02-2011, 23:35
والا سرچ زدیم
فقط یه جا می گفت کل اکانت ها تون را جز اصلی را غیر فعال کنید، این کارم انجام دادیم اما جواب نداد !
سلام،
RUN > control userpasswords2
تیک Users must enter a user name and password to use this computer رو بردار،
تو پنجره Automatically Log On پسورد تعیین کن برا این یوزر،
و در آخر تمام پنجره ها رو OK کن...
هماینک یوزرت Password داره، منتها چون Autologin شده، به طور معمول (بعد از بوت و...) دیگه نیازی به وارد کردن اون نیست.
موفق باشید
dany_3p4u
20-02-2011, 18:21
و پنجره Automatically Log On پسورد تعیین کن برا این یوزر،
ببخشید جاش کجاست ؟ نمی بینم همچین پنجره ای
mehdi30nema
21-02-2011, 12:29
بچه ها سرویس صبانت شما هم این چند روزه دچار مشکل شده ؟
سرعت من که به شدت کم شده ( فکر کنم به خاطر شلوغی ها باشه )
بچه ها سرویس صبانت شما هم این چند روزه دچار مشکل شده ؟
سرعت من که به شدت کم شده ( فکر کنم به خاطر شلوغی ها باشه )
بله برا همه اینطوریه
نمیدونم ایندفعه چیکار کردن که هیچ سایتی به غیر از این سه 4 تا سایت برام باز نمیشه . صفحه سفید میشه یا اینکه 10 دقیقه طول میکشه تا صفحه نصفه بیاد بالا,
mehdi30nema
21-02-2011, 15:31
حالا کسی نمیدونه این وضع کی قراره درست بشه و سرعت ها کی برمیگرده ؟
راستی وی پی ان هم به هیچ عنوان دیگه کار نمیکنه .
ArashMiniStar
21-02-2011, 15:53
حالا کسی نمیدونه این وضع کی قراره درست بشه و سرعت ها کی برمیگرده ؟
راستی وی پی ان هم به هیچ عنوان دیگه کار نمیکنه .
چیز پی ان سراسری قطعه! :13::19:
hosein63
21-02-2011, 18:40
یک مسئله جالب در مورد چیز پی ان این هست که وقتی بسته می شود کار خودشان هم لنگ می شود اما چقدر این چیز پی ان .... خفن هست که حاظر هستند کار خودشان هم لنگ بشه:31::27:
mehdi30nema
21-02-2011, 20:35
یک مسئله جالب در مورد چیز پی ان این هست که وقتی بسته می شود کار خودشان هم لنگ می شود اما چقدر این چیز پی ان .... خفن هست که حاظر هستند کار خودشان هم لنگ بشه:31::27:
اتفاقا منم شنیده بودم که اصلا این چیز پی ان به طور گسترده داره تو مراکز مخابراتی و ... هم استفاده میشه .
پس باید امیدوار باشیم که به زودی دوباره فعال میشه .
hosein63
21-02-2011, 22:10
اتفاقا منم شنیده بودم که اصلا این چیز پی ان به طور گسترده داره تو مراکز مخابراتی و ... هم استفاده میشه .
بله کلا کار خودشان هم به این گیر هست البته اینها سرور را قطع می کنند که وقتی این را انجام می دهند موجب بروز مشکل برای خودشان هم می شود اما مسئله جالب همین هست که حاظر هستند کار خودشان هم لنگ بشود اما چیز پی ان بست قطع باشد:27:
دانلود و سرف که خوبه، من دیشب هم شبانه دانلود داشتم و هم روزانه امروز ولی بدون چ پ ن و با اونو نمی دونم و البته با اکانت هات فایل..
niyosha2010
21-02-2011, 23:05
همین الان کل کشور چیز پی ان باز شد. :46:
LANDASEFR
22-02-2011, 10:21
میشه یکم توضیح بدید خودشون واسه چی نیاز دارند به این V پی n ؟
دوستان برای شما جیمیل و کلوب باز میشه ؟
بله، مشکل لاگین نشدن Gmail حل شده و سایت کلوب هم باز میشه.
میشه یکم توضیح بدید خودشون واسه چی نیاز دارند به این V پی n ؟
isp های محلی جهت اینترانت از v--p_n استفاده میکنن. شرکتهایی که هم نیاز به اینترنت دارن و هم شبکه داخلی از این روش بهره میگیرن
ali_agha1981
23-02-2011, 12:35
متاسفانه دوباره چیز پی ان رو بستن...البته من مخابرات تهران هستم
در ضمن من پرسیدم میگن ...همه ی شبکه های بانکی و شبکه های عضو شتاب روی چیز پی ان هستن به خاطر همینه که نمیتونن برای همیشه ببندن الانم اگه بستن به اجبار رفتن روی ماهواره و چون تحریم هستن نمیتونن زیاد روی ماهواره بمونن و دوباره باید وصلش کنن ...:27:
amir 777
23-02-2011, 18:46
سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
در ضمن میتونیم گیگ اضافه بگیریم
nimanimaoo
24-02-2011, 13:54
اینترنت دائم القطع را با صبانت تجربه کنید.
من یه هفته پیش قراردادم با صباتر تموم شد و راحت شدم.:8:
الانم ادرس این تاپیک رو از bookmarks در میارم. به نظر من شما هم ول کنید. حیف اعصابتون نیست؟
منم یه هفته اس رفتم از صبا.الان پارس دارم و راضیم
به همتون تبریک میگم:10: ...به امید روزی که همه از جمله خودم از بند شرکت مشتری بر دار saba جدا شیم (بلند بگید امین:8: )
متاسفانه دوباره چیز پی ان رو بستن...البته من مخابرات تهران هستم
در ضمن من پرسیدم میگن ...همه ی شبکه های بانکی و شبکه های عضو شتاب روی چیز پی ان هستن به خاطر همینه که نمیتونن برای همیشه ببندن الانم اگه بستن به اجبار رفتن روی ماهواره و چون تحریم هستن نمیتونن زیاد روی ماهواره بمونن و دوباره باید وصلش کنن ...:27:
خواهشا انقدر چیز چیز نکنید...الان چند تاچیز داریم که بهش میگیم چیز ولی همشون مربوط به چیز میشن که با هم قاطی میشه مثلا چیز پرمیموم و چیز ...پس نگید چیز
جالب اینجاست خودشون گیر چیز p n هستن !!!
درمجموع خیر نبینه هر کسی چیز اصلی قطع میکنه یاشل و سفت میکنه...
سرعت هاخیلی خراب شده ...دائم قطع و وصل ...اخه ما چه گناهی کردیم ...هم پول میدیم ...هم باید جیبمونو بزنن ...
من تا پایان همین چند روز فرصت میدم ...بعدش کاری میکنم ... که بعدش اصلا هم پشیمون نمیشم
مسخرشو دراوردن :41:
سلام،
RUN > control userpasswords2
تیک Users must enter a user name and password to use this computer رو بردار،
تو پنجره Automatically Log On پسورد تعیین کن برا این یوزر،
و در آخر تمام پنجره ها رو OK کن...
هماینک یوزرت Password داره، منتها چون Autologin شده، به طور معمول (بعد از بوت و...) دیگه نیازی به وارد کردن اون نیست.
موفق باشید
ببخشید جاش کجاست ؟ نمی بینم همچین پنجره ای
دوست عزیز تیک 'users must enter a user name and password to use this computer' رو بردارید و Apply رو بزنید، این پنجره رو مشاهده خواهید کرد.
dany_3p4u
24-02-2011, 16:27
دوست عزیز تیک 'users must enter a user name and password to use this computer' رو بردارید و Apply رو بزنید، این پنجره رو مشاهده خواهید کرد.
ممنون دوست عزیز
من این پنجره را نمی دیدم چون اکانت م همونطور که گفتم اصلا پسورد نداشت
الان واسه تست پسورد گذاشتم دیدم بله اومد
اما متاسفانه همونطور که گفتم هنوز مشکل پا برجاست و مستقیم بعد ار هایبرنت وارد صفحه نمی شه
البته من دیگه وارد تنظیمات بایوس شدم و کلا سیستم را خاموش می کنم و می زارم خودش سر ساعت مشخص روشن شه
amir 777
24-02-2011, 19:03
سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
در ضمن میتونیم گیگ اضافه بگیریم
کسی جواب نمیده
Electronic-Arts
24-02-2011, 19:24
کسی جواب نمیده
1-من که صبانت داشتم واسه من زیاد حساب میکرد مثلا 50 مگ دانلود میکردم 70 مگ میزد (با احتساب آپلود هم اینقدر نمیشد)
2-بله هم میتونید حجم بخرید (هرگیگ 5300) و هم میتونید دوباره شارژ کنید
ممنون دوست عزیز
من این پنجره را نمی دیدم چون اکانت م همونطور که گفتم اصلا پسورد نداشت
الان واسه تست پسورد گذاشتم دیدم بله اومد
اما متاسفانه همونطور که گفتم هنوز مشکل پا برجاست و مستقیم بعد ار هایبرنت وارد صفحه نمی شه
البته من دیگه وارد تنظیمات بایوس شدم و کلا سیستم را خاموش می کنم و می زارم خودش سر ساعت مشخص روشن شه
برنامه Auto Power-on & Shut-down هم در این زمینه برنامه کاملیه که میتونید ازش استفاده کنید؛
در ضمن این گزینه ای که شما دنبالش هستید رو هم به طور مجزا تو خودش داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
niyosha2010
25-02-2011, 00:32
از سوی یک مقام مخابرات استان تهران صورت گرفت تائید امنیتی بودن قطع اینترنت در ایران
یک مقام مخابرات استان تهران تائید کرد مقامهای جمهوری اسلامی به دلیل پارهای مسائل امنیتی و سیاسی در بعضی مواقع دستور قطع اینترنت را صادر میکنند.
به گزارش امروز سهشنبه (سوم اسفند) سایت آتینیوز محمد خجستهنیا مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در عین حال گفته که قطعی اینترنت در ایران «همیشه به دلایل سیاسی و امنیتی نیست.»
آقای خجستهنیا ادعا کرده که «بحث خرابی و اشکالات فنی موجود در سیستمهای متصل به اینترنت بسیار بیشتر از مسایل سیاسی و امنیتی است.»
وی همچنین افزوده که «البته در هنگام بحران یا وقوع یک رویداد خبری در کشور و حتی مناسبتهای خبری، اشکالاتی در خطوط اینترنتی به وجود میآید که امری طبیعی است.»
مقامهای جمهوری اسلامی برای مقابله با مخالفان و منتقدان خود علاوه بر مسدود کردن هزاران سایت اینترنتی، در بسیاری از مواقع به قطع اینترنت یا کاهش سرعت آن برای کاربران ایرانی مبادرت میکنند.
با آغاز اعتراضها به نتیجه انتخابات سال گذشته و برپایی راهپیماییهای اعتراضی در تهران و چند شهر بزرگ ایران، دفعات قطعی و یا کاهش سرعت اینترنت افزایش قابل توجهی داشته است.
مقامهای امنیتی چند روز قبل و بعد از فراخوان هر تجمعی در ایران اقدام به کاهش سرعت یا قطع اینترنت در بسیاری از شهرهای این کشور میکنند.
گفتههای مدیر روابط عمومی مخابران استان تهران یکی از معدود اظهارات مقامهای مسئول در اعتراف بر سیاسی و امینتی بودن قطعی اینترنت در ایران است.
hossein-gh
25-02-2011, 08:54
خداییش سرعت روزانه صبانت همیشه خوب بوده،چند وقتیه که دانلود شبانه هم خوب شده.
اگه خودشون ، خودشون رو چشم نزنن!!!
arash66_2m
25-02-2011, 09:35
چرا این صبانت تو منطقه ولی عصر - توانیر تبریز خدمات ارائه نمیده یه سالی میشه چشم انتظار این صبانت هستیم !!!
آخه پرا پس اینجوری ؟
مخابرات مرکز گلکار !:19:
͏ Mehran ͏
26-02-2011, 19:34
بچه های کسی از صبانت با مودم linksys wag120n استفاده می کنه ؟ بلد نیستم کانفیگش کنم :( فقط تو dlink بلدم :دی
hossein-gh
27-02-2011, 16:09
آقا این صبانت گندشو درآورده!!!
از وقتی که بعضی از بچه ها گفتن که بیشتر از حجم مصرفیمون،حجم کم میکنه منم الان حرف دوستان رو تایید میکنم.
امروز ساعت 11 رفتم حجمم رو نگاه کردم دیدم یک گیگ و 385 مگ دیگه حجم دارم رفتم یه فایل 10 مگی دانلود کردم بعدش سریع رفتم حجم رو نگاه کردم بجاش 35 مگ ازم کم کرده بود.
من تازه داشتم با صبانت کنار میومدم اما حالا به فکر اینم که هرچه سریعتر جمعش کنم!!!
دوستان هم امتحان کنن و نتیجه رو بگن.
m_h_hadavi
27-02-2011, 16:18
محاسبه حجم صبا در هربار قطع و وصل کردن انجام میشه
یعنی شما باید اول قطع کنید بعد وصل کنید حجم رو ببنید بعد فایل 10 مگی رو دانلود کنید بعد قطع کنید بعد از وصل مجدد حجم رو ببنید همین کار رو کردید؟
ArashMiniStar
27-02-2011, 16:25
آقا این صبانت گندشو درآورده!!!
از وقتی که بعضی از بچه ها گفتن که بیشتر از حجم مصرفیمون،حجم کم میکنه منم الان حرف دوستان رو تایید میکنم.
امروز ساعت 11 رفتم حجمم رو نگاه کردم دیدم یک گیگ و 385 مگ دیگه حجم دارم رفتم یه فایل 10 مگی دانلود کردم بعدش سریع رفتم حجم رو نگاه کردم بجاش 35 مگ ازم کم کرده بود.
من تازه داشتم با صبانت کنار میومدم اما حالا به فکر اینم که هرچه سریعتر جمعش کنم!!!
دوستان هم امتحان کنن و نتیجه رو بگن.
برای من هم همین طوره.بطور خیلی عجیبی 1 گیگ رو تموم کرد!
با هر چی نرم افزار تست کردم نتونستم پاک بودنشونو ثابت کنم !!! :31:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
یعنی شما باید اول قطع کنید بعد وصل کنید حجم رو ببنید بعد فایل 10 مگی رو دانلود کنید بعد قطع کنید بعد از وصل مجدد حجم رو ببنید همین کار رو کردید؟
منم همین کارو کردم.
abdolahe
27-02-2011, 16:42
متاسفانه فقط میخوان بکنن از کاربرا...!
hossein-gh
27-02-2011, 16:45
اره اینو خودم میدونستم.همین کارو کردم ولی متاسفانه نتیجه همونی هست که توی پست قبل زدم.
همسایمون رفته از ارم نت یه سرویس3 ماهه 6 گیگ 128 گرفته ،منم هروقت صبانت خراب میشه میرم از اونجا استفاد میکنم بعدش هر چی رو که دانلود میکنم دقیقا همونقدر کم میکنه.
من یه سرویس 3 ماهه 9 گیگ دارم ولی بعد از گذشت یک ماه و 22 روز فقط 1گیگ و 200 تای دیگه ای برام مونده.
زیاد اهل دانلود فایلهای پرحجم هم نیستم.
qwertyuz
27-02-2011, 20:32
سلام. دیروز هم برا من 1.5 گیگ کم کرده.زنگ زدم پشتیبانی گفت فردا صبح زنگ بزن.من که راضی نیستم.اصلا 10 روزه که وصل شده 300مگ بیشتر مصرف نکردم.هر روز هم چک میکردم.بعد دیروز 1.5 گیگ کم کرده .البته بیشتر از 1.5 گیگ.چقدر این سیستمشون زاقارته که هر نه نه قمری میتونه با داشتن شماره تلفن شما اکانت شما ببینه.
virus2009
27-02-2011, 21:50
منم همین مشکل رو چند بار داشتم ( البته زیاد پیش نیومده )
زنگ زدم شرکت گفتم پسوردم رو عوض کنند بعدش مشکل حل شد.
hosein63
27-02-2011, 22:21
مشکل پسورد نیست چون به قول خودشان مک روی سرور نصب هست پس کسی پسورد شما را هم داشته باشد نمی تواند وصل بشود این را از این جهت گفتم که دوستان بدانند پسورد و فلان.... چرندی بیش برای خفه کردن کاربر نیست ما که 100000 سال پیش گفتیم اینها د........ می کنند اما همه گفتند سند و مدرک کو حرف بچه ها هم سند و مدرک:19:
hossein-gh
28-02-2011, 00:26
دوستان درست میگن ،مشکل با عوض کردن پسوورد درست نمیشه چون من خودم به تازگی پسوورد رو عوض کردم ولی جوابگو نیست!
الان هم داشتم وبگردی میکردم اومدم حجمم رو نگاه کردم دیدم 100 مگ دیگه کم کرده!
واقعا که خیلی دز...شدند
من بلافاصله که حجمم تموم شد میخوام برم با یه شرکت دیگه بگیرم.
masoudtr
28-02-2011, 00:38
مشکل پسورد نیست چون به قول خودشان مک روی سرور نصب هست پس کسی پسورد شما را هم داشته باشد نمی تواند وصل بشود این را از این جهت گفتم که دوستان بدانند پسورد و فلان.... چرندی بیش برای خفه کردن کاربر نیست ما که 100000 سال پیش گفتیم اینها د........ می کنند اما همه گفتند سند و مدرک کو حرف بچه ها هم سند و مدرک:19:
برا منم همین اتفاق افتاده تو 45 روز 8.5 گیگ ازم کم کرده
جالببه قبلا تا همون لحظه وصل شدن برات مینوشت چقدر مصرف کردی حالااز 3 روز قبلش دیگه به بعد اعلام نمیکنه که تابلو نشن :2::2:
بینم واسه شمائم پرداخت الکترونیکی صبانت بالا نمیاد...؟ من هرچی میزنم هی میگه Server App Erro از دیروز تا حالا... :2:
niyosha2010
28-02-2011, 22:22
بینم واسه شمائم پرداخت الکترونیکی صبانت بالا نمیاد...؟ من هرچی میزنم هی میگه Server App Erro از دیروز تا حالا... :2:
سلام
دوست گرامی فعلا از آدرس جدید زیر بدون هیچ مشکلی اکانت خود را شارژ نمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دلیل ارتقا سیستم نرم افزاری صبانت و رفع مشکلات سایت و اکانتینگ تا اطلاع ثانوی اختلالاتی در سایت وجود دارد
با سپاس
dany_3p4u
01-03-2011, 11:10
دیشب دانلود شبانه تهران قطع بود آیا ؟
behnam-k
01-03-2011, 13:22
من که از صبانت اومدم بیرون الان از مخابرات کرمانشاه گرفتم سرویس نامحدود واقعا فاز میده
virus2009
01-03-2011, 13:58
من که از صبانت اومدم بیرون الان از مخابرات کرمانشاه گرفتم سرویس نامحدود واقعا فاز میده
سرعت چطوره ... ؟؟؟؟
hosein63
01-03-2011, 18:33
سرعت چطوره ... ؟؟؟؟
هر چه هم باشد چون نامحدود هست مسئله حجم دزدی صبانت وجود ندارد.:19:
من امروز صبح سرویسم رو فعال کردم
اما از ساعت 9 صبح تا 2 بعدازظهر حدود 200 مگ ازم کم شده
این یعنی حداقل سه برابر اون چیزی که مصرف کردم
چیکار باید بکنم ؟؟
فقط sent محاسبه میشه یا received هم جزو مقدار مصرف محاسبه میشه ؟؟
دارم شاخ درمیارم
hosein63
02-03-2011, 14:57
من امروز صبح سرویسم رو فعال کردم
اما از ساعت 9 صبح تا 2 بعدازظهر حدود 200 مگ ازم کم شده
این یعنی حداقل سه برابر اون چیزی که مصرف کردم
چیکار باید بکنم ؟؟
فقط sent محاسبه میشه یا received هم جزو مقدار مصرف محاسبه میشه ؟؟
دارم شاخ درمیارم
هر دو با هم جمع می شوند و محاسبه می شوند اما به صورت نجومی یعنی شما 50 مگ استفاده کردی 200 مگ حساب می کند:31:
dany_3p4u
02-03-2011, 17:43
شما 5 ساعت کانکت بودی !
حتی اگه وب گردی هم تنها کاری باشه که انجام داده باشی باز فکر کنم از 50 مگ بیشتر شه ! شما چطور می گین این مقدار شده ؟
Amin.M.1986
02-03-2011, 19:48
من خودم به شخصه صبا نت رو با بقیه جاها مقایسه کردم... سرعت صبا نت فوق العادس!!! خیلی بالاتر از بقیه جاهاست 128 گرفتم رنج سرعتم بین 48 تا 68 بود!!و توی دزدی هم صبا نت از همه جلوتره.. وقتی قطع میشد که پشتیبانی تلفن ها رو جواب نمیداد.. شب میذاشتی دانلود شه و میخوابیدی یهو صبح میدیدی 100 مگ بیشتر دانلود نداشتی!! خیلی رو اعصابم بود و خدا میدونه بد و بیراهی نبوده که من نبینم کسی نثار صبا نت نکنه.. فقط به درد کسایی میخوره که میخوان آهنگ و فیلم دانلود کنند( منظورم از فیلم کلیپ بود) وگرنه کسی کارش با اینترنت باشه و بخواد پول جابجا کنه یا چیزای دیگه اصلا نباید سراغ صبانت بره.. تلفن شبانه روزی گذاشته بودند خدا شاهده از 10 بار که زنگ میزدی 7 بارش کسی گوشی رو بر نمیداشت اما همون 3 بار هم که میخواست وصلت کنه به بخش مربوطه بعد اون بخش تلفن رو بر نمیداشت.. باز 100000 رحمت به شاتل و پارس آنلاین که حداقل یکی اونور خط تلفن رو برمیداره !!!! تلفن گویا نداشت .. فرم ثبت نام نداشت... من هیچوقت نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم تو مواقع ضروری اما همین که داشت مدت زمان اعتبارم تموم میشد صبا نت روزی یکبار زنگ میزد میگفت بیا پول بده وگرنه اکانتت باطل میشه.. یک کلام ختم کلام.. اینترنت مخابرات بگیر .. شاتل بگیر پارس آنلاین بگیر! آسیا تک و ........... هرچی میخوای بگیر اما صبا نت نگیر.. این حرف منو وقتی میفهمی که کارت لنگ اینترنته و صبا نت 10 ساعت قطع هست و زنگ میرنی میبینی پشتیبانی جوابتو نمیده!!
behnam-k
02-03-2011, 19:49
سرعت چطوره ... ؟؟؟؟
اینم تست سرعت 512 ADSL کرمانشاه
از نظر خودم فوق العادست (کمی پینگش بالاست که اونم مهم نیست):10:
hosein63
02-03-2011, 20:49
من خودم به شخصه صبا نت رو با بقیه جاها مقایسه کردم... سرعت صبا نت فوق العادس!!! خیلی بالاتر از بقیه جاهاست 128 گرفتم رنج سرعتم بین 48 تا 68 بود!!و توی دزدی هم صبا نت از همه جلوتره.. وقتی قطع میشد که پشتیبانی تلفن ها رو جواب نمیداد.. شب میذاشتی دانلود شه و میخوابیدی یهو صبح میدیدی 100 مگ بیشتر دانلود نداشتی!! خیلی رو اعصابم بود و خدا میدونه بد و بیراهی نبوده که من نبینم کسی نثار صبا نت نکنه.. فقط به درد کسایی میخوره که میخوان آهنگ و فیلم دانلود کنند( منظورم از فیلم کلیپ بود) وگرنه کسی کارش با اینترنت باشه و بخواد پول جابجا کنه یا چیزای دیگه اصلا نباید سراغ صبانت بره.. تلفن شبانه روزی گذاشته بودند خدا شاهده از 10 بار که زنگ میزدی 7 بارش کسی گوشی رو بر نمیداشت اما همون 3 بار هم که میخواست وصلت کنه به بخش مربوطه بعد اون بخش تلفن رو بر نمیداشت.. باز 100000 رحمت به شاتل و پارس آنلاین که حداقل یکی اونور خط تلفن رو برمیداره !!!! تلفن گویا نداشت .. فرم ثبت نام نداشت... من هیچوقت نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم تو مواقع ضروری اما همین که داشت مدت زمان اعتبارم تموم میشد صبا نت روزی یکبار زنگ میزد میگفت بیا پول بده وگرنه اکانتت باطل میشه.. یک کلام ختم کلام.. اینترنت مخابرات بگیر .. شاتل بگیر پارس آنلاین بگیر! آسیا تک و ........... هرچی میخوای بگیر اما صبا نت نگیر.. این حرف منو وقتی میفهمی که کارت لنگ اینترنته و صبا نت 10 ساعت قطع هست و زنگ میرنی میبینی پشتیبانی جوابتو نمیده!!
دوست گرامی ما 1000 سال پیش دادم می زدیم که بابا صبانت .......... ولی خوب قدرت صبانت اینجا زیاد هست کلی کاربر فقط تو همین تایپک دارد البته خوب با نقاب کاربر هستند اما صبانتی هستند .بابا شما بگید ف ما می گوییم فرحزاد:31::19:
BMW.M3_E46
02-03-2011, 23:34
از صبانت بهتر هم هست؟؟؟ بریم عوضش کنیم
ping خوبی داره ولی تو حجمش داغونه!!!
iphone3g
03-03-2011, 00:53
من پارسال با صبانت داشتم 3 ماه 9 گیگ،امسال رفتم سرعت 2 مگ با شاتل گرفتم که ای کاش نرفته بودم چون سرعت شبانش افتضاحه کلا از 30 روز 3 روزش سرعتش 200 ه.
بقیه شبا زیر 5.البته روزانه خوبه تا 250 هم میرسه که باید برسه چون پولشو دادم.من اون اولا که صبا نت بودم سرعت شبانه 50 بودکه خوب بود آخرا هم که داشتم میرفتم شده بود بالای 180 ،یادمه تا صبح نزدیک 3 گیگ دانلود میکردم البته با تورنت چون لینک مستقیمش داغون بود.نمی دونم چرا ولی شبا صفحه هم نمی شد باز کنی .گفتیم بریم با شاتل بگیریم از 1 تا 7 صبحه 2 ساعت هم بیشتره کلی با سرعت 2 مگ میشه دانلود کرد اکانت رپیدشر هم گرفتم که لینک مستقیم دانلود کنم عجب اشتبی کردم.
الان از وضعیت خبر ندارم هنوز سرعت خوبه با نه ؟
بر و بج
آیا ترقند 6:44 برای شما هنوز کار میکنه؟
iphone3g
03-03-2011, 12:59
بر و بج
اون موقع که من بود اونور 6.30 جواب نمی داد.
آها یادم اومد هر دفعه یه جوری بود یادمه بعضی موقع ها تا 6.55 هم جواب می داد یه موقع 6.31 هم که میزدی فایده نداشت.
dany_3p4u
03-03-2011, 17:14
بر و بج
من روی 6:43 تنظیم کردم، تا 7:43 وصله
niyosha2010
03-03-2011, 20:56
شماره جدید پشتیبانی و فروش صبانت
به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند با استفاده از شماره تلفن 83852 میتوانید به بخش های فروش و پاسخگویی شرکت دسترسی داشته باشید.
hossein-gh
03-03-2011, 23:40
بر و بج
آره هنوز کار میکنه
hossein-gh
03-03-2011, 23:45
دوستان یه مطلبی رو بگم:
من خداییش تمام فرومهای شرکتهای سرویس دهنده اینترنت رو زیر و رو کردم ولی متاسفانه به یک شرکت خوب که همه چیزش توپ باشه نرسیدم.
درمورد صبانت هم اینوبگم که من الان سرویس 128 9گیگ گرفتم سرعت روزانه 130 تا 140 هست و سرعت شبانشم 65 هست.خداییش از نظر سرعت مشکلی ندارم اما تنها چیزی که منو اذیت میکنه این دز....ی حجم هستش چون واقعا زود حجم تموم میشه و به نظر من این بزرگترین مشکلیه که الان هرعقل سالمی این مطلب رو بدونه اصلا دور و بر شرکت صبا نت نمیاد.
پس نیجه این شد که صبانت نگیریدددددددددد....
من تازه اومدم صبا تهران، حجم اضافه کم میکنه؟ آخه یعنی هیچ راهی نداره شما ثابت کنید، که اونقدر مصرف نکردین، یه برنامه نصب کنید و log بگیره و.. نمیشه؟
اگه ممکنه حجم های اضافه ای که میخوره رو به ترتیب واسم بذارین ممنون
10 مگ
20 مگ
50مگ
100مگ
200
300
500
بگید مثلاً 20+30
من خونه آشنامونه اونجا فقط روز 89 دوره که بشه صبح تا شب اولتیماتوم همه ی 11گیگ رو خالی میکنم همیشه، چون توی 88روز خودشون 1گیگم استفاده نمیکنن، شبانه هم استفاده ندارم، فقط ازین 11گیگ(خالی بستم، توی 88روز 4گیگ رو حداقل با وبگردی خالی میکنن) بعدش من از اون 8گیگ چقد میتونم دانلود کنم؛ یعنی صبانت به ازای 4گیگ دانلود چقد خودش برمیداره؟
این نامردا هی میگفتم پورت نداریم( من گفتم چه خبره! لابد دارن چیز مفتی میدن ملت ریختن) اما الان حتی نزدیکانم میگن حجم میخوره، توی اصفهان حجم میخوره چه برسه تهران با اون شلوغی ، خدا رحم کنه:31:
البته من ماه پیش چند ماه شاتل داشتم، 3ماه شهراد داشتم، الان صبانت، به نظرتون بعدش برم چه شرکتی؟
مخابراتمون میگه پورت نداره اما همینطوریش چند ماه یه بار عوض میکنم، البته ضرر مالی واسه رانژه داشتم اما چه میشه کرد،؟ علاقه به امتحان هستش! اون مرکز مخابراتیمونم میگه تا 10سال آینده تضمینی پورت واسه adsl مخابرات نداریم، میخواستم برگردم بش بگم تا 10سال دیگه شاید ایران نباشه! یارو زنیکه همیشه عصبانیه، انگاری ازم طلبکاره با اون شکمش، بیفته روم لهم میکنه! بگذریم، اما خداییش خیلی عصبانیه اون زنه تو مخابرات:31: منتظرم 3ماه تموم بشه برم یه شرکت دیگه،
nimanimaoo
05-03-2011, 23:55
از سوی یک مقام مخابرات استان تهران صورت گرفت تائید امنیتی بودن قطع اینترنت در ایران
یک مقام مخابرات استان تهران تائید کرد مقامهای جمهوری اسلامی به دلیل پارهای مسائل امنیتی و سیاسی در بعضی مواقع دستور قطع اینترنت را صادر میکنند.
به گزارش امروز سهشنبه (سوم اسفند) سایت آتینیوز محمد خجستهنیا مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در عین حال گفته که قطعی اینترنت در ایران «همیشه به دلایل سیاسی و امنیتی نیست.»
آقای خجستهنیا ادعا کرده که «بحث خرابی و اشکالات فنی موجود در سیستمهای متصل به اینترنت بسیار بیشتر از مسایل سیاسی و امنیتی است.»
وی همچنین افزوده که «البته در هنگام بحران یا وقوع یک رویداد خبری در کشور و حتی مناسبتهای خبری، اشکالاتی در خطوط اینترنتی به وجود میآید که امری طبیعی است.»
مقامهای جمهوری اسلامی برای مقابله با مخالفان و منتقدان خود علاوه بر مسدود کردن هزاران سایت اینترنتی، در بسیاری از مواقع به قطع اینترنت یا کاهش سرعت آن برای کاربران ایرانی مبادرت میکنند.
با آغاز اعتراضها به نتیجه انتخابات سال گذشته و برپایی راهپیماییهای اعتراضی در تهران و چند شهر بزرگ ایران، دفعات قطعی و یا کاهش سرعت اینترنت افزایش قابل توجهی داشته است.
مقامهای امنیتی چند روز قبل و بعد از فراخوان هر تجمعی در ایران اقدام به کاهش سرعت یا قطع اینترنت در بسیاری از شهرهای این کشور میکنند.
گفتههای مدیر روابط عمومی مخابران استان تهران یکی از معدود اظهارات مقامهای مسئول در اعتراف بر سیاسی و امینتی بودن قطعی اینترنت در ایران است.
دستشون درد نکنه که کنترل میکنن ...انصافاخطرناکه ...اگه میشد یکاری میکردن اصلا کلا اینترنت فقط در دوسه نقطه خاص هر شهر بود و یک دوربین مداربسته بالای سر مونتیور بود باورکنید حتی یک مشکل کوچک در کشور بوقوع نمیپیوست ...حیف که مانتیور و سیستم زیاد وارد کردن به کشور ..
من تازه اومدم صبا تهران، حجم اضافه کم میکنه؟ آخه یعنی هیچ راهی نداره شما ثابت کنید، که اونقدر مصرف نکردین، یه برنامه نصب کنید و log بگیره و.. نمیشه؟
اگه ممکنه حجم های اضافه ای که میخوره رو به ترتیب واسم بذارین ممنون
10 مگ
20 مگ
50مگ
100مگ
200
300
500
بگید مثلاً 20+30
عزیزم عمرا ...
سر مهندس طراحی شرکت اوراکل و مدیر کل بخش it شرکت سیسکو و رئیس بخش مدیریت پردازش داده شرکت گوگل و ...باتمام امکانات پیشرفته روز دنیا نمیتونن اینو مسئله رو ثابت کنن ...مگر اینکه یک نفر از خود هیات مدیره شرکت چیزی به بیرون درز بده که اونم امکانش تقریبا نزدیکه محاله ...
من خونه آشنامونه اونجا فقط روز 89 دوره که بشه صبح تا شب اولتیماتوم همه ی 11گیگ رو خالی میکنم همیشه، چون توی 88روز خودشون 1گیگم استفاده نمیکنن، شبانه هم استفاده ندارم، فقط ازین 11گیگ(خالی بستم، توی 88روز 4گیگ رو حداقل با وبگردی خالی میکنن) بعدش من از اون 8گیگ چقد میتونم دانلود کنم؛ یعنی صبانت به ازای 4گیگ دانلود چقد خودش برمیداره؟
این نامردا هی میگفتم پورت نداریم( من گفتم چه خبره! لابد دارن چیز مفتی میدن ملت ریختن) اما الان حتی نزدیکانم میگن حجم میخوره، توی اصفهان حجم میخوره چه برسه تهران با اون شلوغی ، خدا رحم کنه:31:
البته من ماه پیش چند ماه شاتل داشتم، 3ماه شهراد داشتم، الان صبانت، به نظرتون بعدش برم چه شرکتی؟
مخابراتمون میگه پورت نداره اما همینطوریش چند ماه یه بار عوض میکنم، البته ضرر مالی واسه رانژه داشتم اما چه میشه کرد،؟ علاقه به امتحان هستش! اون مرکز مخابراتیمونم میگه تا 10سال آینده تضمینی پورت واسه adsl مخابرات نداریم، میخواستم برگردم بش بگم تا 10سال دیگه شاید ایران نباشه! یارو زنیکه همیشه عصبانیه، انگاری ازم طلبکاره با اون شکمش، بیفته روم لهم میکنه! بگذریم، اما خداییش خیلی عصبانیه اون زنه تو مخابرات:31: منتظرم 3ماه تموم بشه برم یه شرکت دیگه،
من فقط توصیه مدیران ارشد اینترنت ایران به شما میکنم ...
شما قذافی میشناسید ؟ دربارش مطالعه کردید ؟ میدونیدنظرش درباره اینترنت و استفاده مردمی ازش چیه ؟
اگر تحقیق کنید در این باره از شدت هیجان و ارادت قلبی به مدیران شرکت صبا نت و اینمه مرام و معرفت در حال گریه از حال میروید و هر گز چنین سخنانی بر زبان نمیرانید !!
نه دیگه، اینقدرم مظلوم نیستن! توی این زمونه کی پیدا میشه کلاه بردار نباشه؟:31:
aliram38
07-03-2011, 15:07
سرویس من از دیشب قطع شده . تهران مرکز نبوت 7790
مال فامیلمون هم که مرکز حکمت شعار (7789) هست هم از امروز قطع شده.
کسانی که از این دو مرکز هستن سرویسشون امروز 89/12/16 قطع شده یا نه ؟
با تشکر
Amin.M.1986
08-03-2011, 18:07
شماره جدید پشتیبانی و فروش صبانت
به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند با استفاده از شماره تلفن 83852 میتوانید به بخش های فروش و پاسخگویی شرکت دسترسی داشته باشید.
یکی اینو بن کنه بابا!! تبلیغ تو روز روشن؟؟؟؟ بله اون شمارتون هست اما بعد تماس کی مشکل رو حل میکنید؟؟ آقا جان برادر من جمعش کنید.. سه ماه صبا نت داشتم بعدش رفتم دیال آپ استفاده کردم.
الان هم از یکی از ارزونترین آی اس پی ها سرویس گرفتم به مراتب از صبا نت بهتره
hosseinboss
08-03-2011, 18:18
سرویس من از دیشب قطع شده . تهران مرکز نبوت 7790
مال فامیلمون هم که مرکز حکمت شعار (7789) هست هم از امروز قطع شده.
کسانی که از این دو مرکز هستن سرویسشون امروز 89/12/16 قطع شده یا نه ؟
با تشکر
شما نگران نباشید
بخاطر سه شنبه هاست
فردا یا پس فردا وصل میشه البته این مشکل هفته دیگه هم تکرار میشه
ali_agha1981
09-03-2011, 22:31
سلام من مخابرات 128 دارم روی 15 هم دانلود میکنم...
واقعا وقتی میخوام یه ویدیو توی یوتیوب ببینم جر میخورم....
اونوقت چطوری میشه 128 صبا نت یا شرکت های دیگه روی 50 دانلود میکنه..مگه اینا هم 128 نیستن ؟
در ضمن کسایی که سرعت دانلود مثلا 50 دارن راحت توی یوتیوب میتونند فیلم ببیند...؟
اینها سرویسهای محدود به حجم هستند، 3گیگ ترافیک قیمت 10~15 تومن، اما سرعت بالا، چون واسه اونا فرقی نداره گیگت رو توی 1روز تمام کنی یا یک ماه، سرعت بالا هم میدن، بعد سرعتشون هم بالای 50هستش، تا 200Kb/s ،،شبانه ترافیک رایگان هم داره،
اونوقت چطوری میشه 128 صبا نت یا شرکت های دیگه روی 50 دانلود میکنه..مگه اینا هم 128 نیستن ؟
دوست عزیز 128 شما اصولاً باید کفش روی 16 کیلوبایت و سقفش روی 24-32 باشه ولی از اونجایی که نامحدوده روی 16 بستنش و بیشتر از اون نمیتونی بکشی ازش اما شرکتهایی مثل صبانت چون محدودیت حجمی دارن، سقف 128شون رو روی 1 مگ بستن و طرف میتونه 124 کیلوبایت دانلود داشته باشه و بله بسته به کیفیت کلیپ توی یوتیوب میتونه با/بدون مشکل تصویر رو داشته باشه. مثلاً من الآن با سرعت دانلود 260 کیلوبایت هم بعضی از کلیپها وسطاش برام قطع و وصل میشه ولی اغلب کلیپها راحت و روون باز میشه برام.
Amin.M.1986
10-03-2011, 08:33
شما سرعتت درسته ... 128 مگا بیت رو به بایت تبدیل کنی میبینی که سرعتی که به شما میدن به واقعیت نزدیکتره اما چون این شرکت ها با محدودیت حجمی میفروشن از عمد سرعت بالاتر میدن که اگه کسی جو گیر شد و خواست دانلود کنه خب زود این حجمش رو تموم کنه و حجم اضافه بخره اما دلیسلی نداره که مخابرات اینترنت نامحدود را با سرعت بیشتر ارایه بده.. در ضمن اگه شما از همین شرکت هایی که اینترنت با سرعت بیشتر هم میدن نامحدود ماهیانه بخری سرعتش در حد همون مخابرات هست... از من میشنوی بچسب به همون مخابرات که خیلیی عالی تره و اگه پورت خالی داشت من هم میگرفتم.. یوتیوب رو هم نمیخواد تماشا کنی .. دانلودش کن سر فرصت بشین ببین:11:
دوستم تو صبانت گفته که یه صحبت های هست که صبانت میخواد سرعت رو واقعی کنه یعنی کسی که 128 داره دیگه نمی تونه با یک مگ دانلود داشته باشه خدا کنه نشه دیگه فرقی با مخابرات نداره
dany_3p4u
10-03-2011, 15:38
اگه شد چه بهتر ! دیگه باخیال راحت از صبانت کوچ می کنیم، تنها مزیتش همینه، اینم نداشته باشه که ؟ کلمون را گاز نگرفته بمونیم!
masoudtr
10-03-2011, 20:42
یک گیگ اضافه اگه بخواهیم بگیریم چجطوری میشه اینترنتی گرفتش؟
ariajoker
10-03-2011, 21:20
دوستان همچنان برای استفاده از سرویس شبانه باید user و password رو guest گذاشت ؟
virus2009
10-03-2011, 23:27
دوستان همچنان برای استفاده از سرویس شبانه باید user و password رو guest گذاشت ؟
user : guest
Pass : ngsnet
vahid182
10-03-2011, 23:47
سلام بر دوستان عزیز
شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
اگه تقاضای adsl بدم صبا نت چند روزه بهم adsl میده؟؟
کلا راضی هستین از شرکت؟
ممنون
Amin.M.1986
11-03-2011, 11:51
دوستم تو صبانت گفته که یه صحبت های هست که صبانت میخواد سرعت رو واقعی کنه یعنی کسی که 128 داره دیگه نمی تونه با یک مگ دانلود داشته باشه خدا کنه نشه دیگه فرقی با مخابرات نداره
نه.. خیالت راحت این کار رو نمیکنن...محال ممکنه... اینا حرفه.. همشون سرعت رو تا بتونن بالا میبرن مگر اینکه از مقامات بالا دستوری برسه.. دلیلش هم واضحه.. هرچی شما سرعتت بیشتر باشه اونا بیشتر پول در میارن
یک گیگ اضافه اگه بخواهیم بگیریم چجطوری میشه اینترنتی گرفتش؟
اینترنتی نمیشه باید زنگ بزنی نمایندگی بگیری
صبا نت شبانه اش خوبه؟میانگین سرعتش چنده؟
masoudtr
13-03-2011, 00:12
این صبانت دزدی را به حد اعلا رسونده من امروز صبح یک گیگ اضافه خریدم که ازه عصر برام بازش کردن وگرنه اینترنتم از دیروز قطع بود
حالا الان نگاه کردم نوشته 92 مگ مصرف کردم درحالی که ریز مصرفم را حساب کردم 21 مگ است تازه از عصر تا بحال اصلا امکان استفاده از 92 مگ نبوده
اون اقایی که هی میاد از صبانت تعریف میکنه اینو چجوری توجیح میکنه؟
nimanimaoo
13-03-2011, 10:04
اگه شد چه بهتر ! دیگه باخیال راحت از صبانت کوچ می کنیم، تنها مزیتش همینه، اینم نداشته باشه که ؟ کلمون را گاز نگرفته بمونیم!
اصلا اینترنت وسیله تهاجم فرهنگی باید جمعش کنن ...اینترنت میخواییم چکار ...8 تا شبکه تلوزیون مجانیه چرا بیاییم اینترنت
خدا رو شکر کنید همون 15 کیلو باشه ...
این صبانت دزدی را به حد اعلا رسونده من امروز صبح یک گیگ اضافه خریدم که ازه عصر برام بازش کردن وگرنه اینترنتم از دیروز قطع بود
حالا الان نگاه کردم نوشته 92 مگ مصرف کردم درحالی که ریز مصرفم را حساب کردم 21 مگ است تازه از عصر تا بحال اصلا امکان استفاده از 92 مگ نبوده
اون اقایی که هی میاد از صبانت تعریف میکنه اینو چجوری توجیح میکنه؟
صیا و دزدی ؟؟؟:8:...عزیزم احتمالا کابل مودم تون نشتی داره .. الکی لطفاتهمت نزنید :27:
در ضمن اون اقایی که گفتید تشریف بردن با پول حاصل از درامد اکانت خرید عید انجام بدن ...تشریف اوردن هم جواب شما رو میدن و ...اصلا میگن کلا دروغه :18:
niyosha2010
13-03-2011, 13:19
به اطلاع کلیه مشترکین محترم در مراکز حکمت شعار شهر تهران می رساند، به علت عملیات اجرایی در این مراکز ، سرویسها در تاریخهای 22/12/89 لغایت 24/12/89 دچار اختلال و قطعی خواهند شد ، لذا در صورت مشاهده تداوم اختلال سرویس پس از تاریخهای اعلام شده، با بخش پشتیبانی (83852)تماس حاصل فرمایید ،پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .
Mahdi_Moosavi
13-03-2011, 18:20
اینجا قزوین است ...
از صبح تا حالا این سعادت نصیب ما شد که دوباره بعد از مدت ها با ADSL 512K سرعت Dial-Up رو تجربه کنیم ... عجب تجدید خاطره ای بود ... واقعا ممنون ... یاد دوران جوانی افتادم ...
زنگ زدیم پشتیبانی علت این کسب سعادت رو مطلع بشیم گفتن موضوع سراسریه ( مربوط به غرب کشور ) .
از دوستان کسی مثل من همچین سعادتی داشته ؟
deadman3
13-03-2011, 19:56
اینجا قزوین است ...
از صبح تا حالا این سعادت نصیب ما شد که دوباره بعد از مدت ها با ADSL 512K سرعت Dial-Up رو تجربه کنیم ... عجب تجدید خاطره ای بود ... واقعا ممنون ... یاد دوران جوانی افتادم ...
زنگ زدیم پشتیبانی علت این کسب سعادت رو مطلع بشیم گفتن موضوع سراسریه ( مربوط به غرب کشور ) .
از دوستان کسی مثل من همچین سعادتی داشته ؟
من !
زیاد سخت نگیر رفیق ! من الان 3-4 سالی میشه که از صبانت سرویس می گیریم . همیشه همینجوری بوده . یه مدت خوبه ، دو سه روز قطع ! یه مدت خوبه ، دو - سه روز نیمچه قطع ! یه مدت خوبه دو - سه روز سرعت رسیو میرسه زیر یه کیلوبایت در ثانیه و از دور دست ها ندای دایال آپ شنیده میشه و این چرخه میچرخه و میچرخه . خود شما هم صد در صد با این مشکلاتش آشنا هستی . بقیه ی شرکت هایی هم که سرویس میدن حال و روز بهتری ندارن . خودت رو بزنی به بی خیالی ! اگه میخوای غصه بخوری من سوژه های دراماتیک تری سراغ دارم !
راستی داره بارون می یاد ولی ... قطره هاش بی روح ! آدم دوست نداره خیس بشه !
Steps-Rap
14-03-2011, 21:49
آقا یه چند روزی هست که ظهر که میام اینترنتو روشن کنم وصل نمیشه .. از ساعت 4 اینا وصل میشه.تهرانم.
واسه شما اینجوری نیست؟
mahdibozorg
14-03-2011, 22:05
دوستان
ساعت شبانه از 3 تا 7 هستش یا نه قبلا 2 تا 8 بود؟
virus2009
15-03-2011, 01:16
دوستان
از 3 تا 7 هستش
niyosha2010
15-03-2011, 12:36
سرویس هدیه نوروزی
احتراما به استحضار میرساند با توجه به فرارسیدن نوروز 1390 شرکت صبانت اقدام به راه اندازی سرویس هدیه نوروزی جهت مشترکین تمدیدی خود نموده است و از مورخ 24/12/89 لغایت 20/1/90 فعال خواهد بود
این بسته یک سرویس یک ماهه رایگان با حجم 1 گیگ - 2 گیگ و 4 گیگ جهت مشترکین تمدیدی سه ماهه - 6 ماهه و یک ساله می باشد که چنانچه از نمایندگی سرویس گرفته اید قادر به دریافت آن خواهید بود.
ممنون که یه حرکتی از خودتون نشون دادید؛ اما به نظرم سرعت که پایین باشه n گیگ هم بدن، هیچ فایده ای نداره!
از ابتدای این هفته Downstream من نصف شده که هیچ، سرعت اکانت شبانه هم از 2Mb/s به 256Kb/s کاهش پیدا کرده. حتماً این هم هدیه نوروزی من و خیلی های دیگه است که بیش از 3 سال مشتریتون هستیم و سرویسمون رو حتی بدون 1 روز تاخیر تمدید کردیم.
با تشکر
virus2009
15-03-2011, 18:41
درسته که میگن سرعت ها میخواد واقعی بشه .... ؟؟؟؟؟ ( مثل مخابرات سرعت 128 دانلود 16 )
سرویس هدیه نوروزی
احتراما به استحضار میرساند با توجه به فرارسیدن نوروز 1390 شرکت صبانت اقدام به راه اندازی سرویس هدیه نوروزی جهت مشترکین تمدیدی خود نموده است و از مورخ 24/12/89 لغایت 20/1/90 فعال خواهد بود
این بسته یک سرویس یک ماهه رایگان با حجم 1 گیگ - 2 گیگ و 4 گیگ جهت مشترکین تمدیدی سه ماهه - 6 ماهه و یک ساله می باشد که چنانچه از نمایندگی سرویس گرفته اید قادر به دریافت آن خواهید بود.
ما که مثلا بیست ویکم تمدید کردیم تکلیفمون چیه ؟
صبا نت خیلی نامرد وبی معرفته
باید از شاتل یاد بگیره که برای هر مناسبتی به همه کاربراش گیگ رایگان میده نه مثل صبا که برای جمع کردن مشتری هدیه میزاره
باید همه صبانتی ها یه جور اعتراضمون رو به گوششون برسونیم.
من با این وضعیت دیگه تمدید نمی کنم.
دوستان
از 3 تا 7:45 البته به شرطی که ساعت 6:45 دیسکانکت و مجددا کانکت بشید
سرویس هدیه نوروزی
تو سایت صبا که چیزی نزده ، فقط مرکز خراسان زده
تازه شبانه رو هم اونجا 7-2 کردن . نمیدونم فقط واسه مشهده یا کلی یه!
آخه چقدر تبعیض
Steps-Rap
16-03-2011, 12:10
الان این هدیه رو خوشون همینجوری میدن یا خودمون باید کاری کنیم بگیریم؟
ArashMiniStar
16-03-2011, 12:18
الان این هدیه رو خوشون همینجوری میدن یا خودمون باید کاری کنیم بگیریم؟
شما میای تمدید می کنی.اون سرویسی که میخری فعال میشه.هدیه ات هم بصورت رزو شده تو لیست میاد.:46:
ArashMiniStar
16-03-2011, 12:25
از 3 تا 7:45 البته به شرطی که ساعت 6:45 دیسکانکت و مجددا کانکت بشید
نماینده ای که من ازش گرفتم اینو زده توسایتش :
کاربران محترم شبکه اینترنت پرسرعت ماورا جهت استفاده از اینترنت رایگان صبانت می توانند شبها از ساعت 2 الی 7 بامداد با Username و Password زیر یک اکانت ساخته و به شبکه login نمایند. بدیهی است در ساعات مذکور به هر میزان استفاده نمائید بر حجم مصرفی شما تاثیری نمی گذارد.
Username : guest
Password: ngsnet
Steps-Rap
16-03-2011, 13:16
شما میای تمدید می کنی.اون سرویسی که میخری فعال میشه.هدیه ات هم بصورت رزو شده تو لیست میاد.:46:
ببخشید . چیو باید تمدید کنیم؟من نفهمدیم.
و چه جوری؟
niyosha2010
16-03-2011, 13:26
تو سایت صبا که چیزی نزده ، فقط مرکز خراسان زده
تازه شبانه رو هم اونجا 7-2 کردن . نمیدونم فقط واسه مشهده یا کلی یه!
آخه چقدر تبعیض
خیر در سایت هنوز درج نشده است ولی به کلیه نمایندگی های فروش در کشور اعلام شده است و همگی می توانند نسبت به دادن عیدی در تاریخ های اعلام شده اقدام نمایند.
این عیدی فقط به کاربرانی تعلق می گیرد که در تاریخ های اعلام شده دوره ADSL خود را تمدید نمایند
اشتباه زده ، رایگان صبانت از ساعت 3 شروع میشه ، دوستان من از جاهای دیگه هم صبانت گرفتن ولی همه از ساعت 3 شروع و ساعت 7 تموم میشه البته تو پست قبلی هم گفتم اگر ساعت 6:45 دیسکانکت بشید تا 7:45 می تونید کانکت بمونید البته شرکت های دیگه از ساعت 1 تا 8 (یعنی 7 ساعت) رایگان دارن ولی صبانت 4 ساعت که با این 45 دقیقه میشه 4 ساعت و 45 دقیقه پس این 45 دقیقه هم دردی رو دوا نمی کنه
ArashMiniStar
16-03-2011, 16:25
اشتباه زده ، رایگان صبانت از ساعت 3 شروع میشه ، دوستان من از جاهای دیگه هم صبانت گرفتن ولی همه از ساعت 3 شروع و ساعت 7 تموم میشه البته تو پست قبلی هم گفتم اگر ساعت 6:45 دیسکانکت بشید تا 7:45 می تونید کانکت بمونید البته شرکت های دیگه از ساعت 1 تا 8 (یعنی 7 ساعت) رایگان دارن ولی صبانت 4 ساعت که با این 45 دقیقه میشه 4 ساعت و 45 دقیقه پس این 45 دقیقه هم دردی رو دوا نمی کنه
عزیزم قبلا ساعت 3 زده بود ولی کرده اش 2.
مشهد هست.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
خیر در سایت هنوز درج نشده است ولی به کلیه نمایندگی های فروش در کشور اعلام شده است و همگی می توانند نسبت به دادن عیدی در تاریخ های اعلام شده اقدام نمایند.
این عیدی فقط به کاربرانی تعلق می گیرد که در تاریخ های اعلام شده دوره ADSL خود را تمدید نمایند
اینو نخوندی!!! :31::46:
virus2009
16-03-2011, 19:19
اشتباه تایپی بوده
منم 2 ساله از همین شرکت اینترنت گرفتم همیشه هم ساعت 3 وصل میشه.
virus2009
17-03-2011, 01:07
دوستان واسه من بعضی از سایت ها باز نمیشه مثل گوگل و یاهو ولی پی سی ورلد باز میشه
کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره ......... ؟؟؟؟؟؟؟
خیر .. در مشهد باز میشود ..
ضمنا این قضیه ی ساعت 2 توی سایت بعضی نمایندگی ها هم هست ..
hossein0611
17-03-2011, 10:06
سلام بر اساتید گرامی
حقیقتش دیشبی اومدم ای دی اس ال رو شارژ کنم (صبانت) رفتم تو بانک سامان و تا تکمیل فرایند خرید رفتم وقتی میخواست بره تو سایته صبانت اررور داد
رفتم تو قسمت کارکرد اکانتم هیچی نبود
دو باره تلاش کردم و باز مثل دفعه قبل تا همون مرحله رفت و ارور داد
بار سوم رفتم باز هم تا همون مرحله رفت و ارور داد
بعد رفتم تو قسمت کارکرد اکانتم میبینم شارژ شده و دوتا شارژ رزرو هم پایین نوشته
حالا سوالم اینه شارژ رزرو یعنی چی؟
اگه مثلا این یک ماه سه گیگه رو مصرف کنم از تاریخی که تموم میشه اون جایگزین میشه و از روزی جایگزینی زمان میزنه واسم یا نه باید 3 تا 3 گیگ رو همین یه ماه مصرف کنم
اصلا شارژ رزرو یعنی چی؟
ArashMiniStar
17-03-2011, 11:53
خیر .. در مشهد باز میشود ..
ضمنا این قضیه ی ساعت 2 توی سایت بعضی نمایندگی ها هم هست ..
البته باید ذکر کنم در مشهد چند ساعتی چیز پی ان و گوگل و کلا سیستم هایی که با سیکوریتی خاصی کار می کنند قطع بودند.
(مثل VMware Vsphere)
من دیشب ساعت 2 چک کردم اصلا تو اینترنت شبانه نمیرفت.تو همین مدتی که گفتن هم شارژ کردم.آخه چقدر دورغ؟
باید تا کی تحمل کنیم؟
darvish1900
17-03-2011, 16:12
من امروز صبانتم رو تهران شارژ سه ماه کردم یک ماه بهم یک گیگ حجم رایگان داده
128کيلوبيت یک ماهه جمعا حجم 1 گیگ (ویژه نوروز - مشترکین 3 ماهه)
ArashMiniStar
17-03-2011, 16:37
ببخشید . چیو باید تمدید کنیم؟من نفهمدیم.
و چه جوری؟
منظورم اینه کهADSLرو شارژ کنی.
عزیزم قبلا ساعت 3 زده بود ولی کرده اش 2.
مشهد هست.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
اینو نخوندی!!! :31::46:
کل کشور اینترنت شبانه صبانت ساعت 3 شروع و 7 تموم میشه ، تمام نمایندگی های اصلی و تقلبی
اصلی ها رو که دوستان می شناسن ولی تقلبی ها رو خیر
یک موردش رو قبلا معرفی کردم
موفق باشید
سلام دوستان، سوال؟ واسه صبانت vpi=0 و vci=35 هستش؟ بعد macfiltering چطوریاست؟ با همون اتصال اول mac میره توی سیستم؟
با سلام
بله و بله!
البته در مورد Mac Address تا جایی که من اطلاع دارم چندین گزینه پیش روی شماست:
- کلاً باز بذارید.
- Mac Adrress های تجهیزات خودتون رو برای ثبت دستی به ISP بدید.
- و یا ینکه درخواست کنید برای مدتی Mac Address تون رو باز بذارید (فرضاً 24 ساعت) و تو این مدت مشخص با هر دستگاهی که به شبکه متصل بشید به صورت خودکار آدرسش تو سیستم ثبت میشه و بعد از این مشخص مدت تنها این دستگاها میتونند از اکانتتون استفاده کنند.
موفق باشید
سلام
من یه چیزی تو کامپیوترم به ام svchost.exe کل پهنا باند رو گرفته اصلا نمیذاره کاری کنم مشکل چیه؟ همش در حال دانلود یه چیزی هست.
hossein0611
17-03-2011, 23:31
شارژ رزرو یعنی چی؟
اگه مثلا سه تا شارژ رزرو داشته باشم یک ماه سه گیگ داشته باشم
این یک ماه سه گیگه رو مصرف کنم از تاریخی که تموم میشه اون جایگزین میشه و از روزه جایگزینی زمان میزنه واسم یا نه باید 3 تا 3 گیگ رو همین یه ماه مصرف کنم
سلام
من یه چیزی تو کامپیوترم به ام svchost.exe کل پهنا باند رو گرفته اصلا نمیذاره کاری کنم مشکل چیه؟ همش در حال دانلود یه چیزی هست.
1- ویندوز آپدیت رو چک کنید
2- یک آنتیویروس و آنتیسپایویر قوی روی سیستم نصب، آپدیت و سیستم رو فول اسکن کنید.
اگه ویندوزتون اوریجناله توصیه میکنم Microsoft Security Essential نصب کرده و با اون چک کنین.
در نهایت اگه مشکل کماکان پابرجا بود دسترسی اینترنت این فایل رو توی فایروال بلاک کنید.
ping صبانت هنوز هم بین 100تا 200؟ هستش؟ اگه باشه خوبه، چون من بیشتر وبگردی میکنم
virus2009
18-03-2011, 11:45
دوستان الان سرعت 1 مگ با 128 چه فرقی داره.....؟؟؟؟؟
من همیشه 1 مگ می گرفتم الان می خوام 128 بگیرم به نظرتون خوبه ... ؟؟؟
یک نفر که 128 تو مشهد داره یک تست از Baku بگیره اینجا بزاره
ممنون
شبانشون فرق داره؟
سلام
با SpywareDoctor سیستم رو اسکن کن
شارژ رزرو یعنی چی؟
اگه مثلا سه تا شارژ رزرو داشته باشم یک ماه سه گیگ داشته باشم
این یک ماه سه گیگه رو مصرف کنم از تاریخی که تموم میشه اون جایگزین میشه و از روزه جایگزینی زمان میزنه واسم یا نه باید 3 تا 3 گیگ رو همین یه ماه مصرف کنم
به محض تموم شدن شارژ ماه اول ، شارژ رزرو جایگزین میشه و زمان میزنه نیازی به استفاده شارژها در یک ماه نیست، اگه از 3 گیگ ماه اول 2 گیگش مونده باشه و زمان تموم بشه این 2 گیگ از بین میره و به ماه بعد اضافه نمیشه
ممنون
هیچ فرقی نداره
شبانشون فرق داره؟
فرقی نداره
mahdibozorg
18-03-2011, 23:10
ممنون
دوست عزیز من 128 صبا دارم در مشهد ولی شرکت پهنای باند 1 مگا بایت میده برای اینکه زود شارژمون تموم
بشه :31: شبانه هم فرقی نداره
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عليرضا خان
19-03-2011, 09:15
اينجور كه شنيدم مثل اينكه نوروز پارسال صبانت يه حالي داده بود وشبانه اش ساعت 7 قطع نشده بوده و مشتركان يكسره براي چند روز به اكانت شبانه وصل بودند و يكريز دانلود مي كردند!
حيف ما كه مسافرت بوديم!
امسال از اين خبرا نيست؟
---
راستي هنوز هم اگر 6:45 ديسكانكت كنيم و دوباره كانكت شيم تا 7:45 مي تونيم به شبانه كانكت بمونيم؟
ArashMiniStar
19-03-2011, 11:53
کل کشور اینترنت شبانه صبانت ساعت 3 شروع و 7 تموم میشه ، تمام نمایندگی های اصلی و تقلبی
اصلی ها رو که دوستان می شناسن ولی تقلبی ها رو خیر
یک موردش رو قبلا معرفی کردم
موفق باشید
عزیزم این نمایندگی معتبر خود صبانت هست.تو سایت اصلی صبانت هم زده.:31:
nimanimaoo
19-03-2011, 12:05
سوال فنی :20:
یک گیگا بایت اضافی صبانت قیمتش چقدره ؟ و چطور میشه شارژ کرد ؟ الکترونیکی یا حضوری ؟
ببخشید اصلا چنین اپشنی موجودهست یا خیر ؟
باتشکر :46:
بچه ها 2 روز سرعت شبانه افتضاح شده (تهران -نبوت) برای دوستان هم اینجوره؟؟؟؟
عزیزم این نمایندگی معتبر خود صبانت هست.تو سایت اصلی صبانت هم زده.:31:
مهندس دقیق بخون تو اون تاپیک چی نوشتم
بحث سر دروغ و ... به مشتری هست
راستي هنوز هم اگر 6:45 ديسكانكت كنيم و دوباره كانكت شيم تا 7:45 مي تونيم به شبانه كانكت بمونيم؟
بله میشه تا 7:45 از اکانت شبانه استفاده کرد
masoudtr
19-03-2011, 13:28
اکانت شبانه از سه شب فعال میشه خودم دیشب و شب قبلش تا 2.45 بیدار بودم و امتحان کردم
دیگه اینقدر دروغ گویی ..........
MJ assassins creed
19-03-2011, 13:58
سلام
صبا ولخرجی کرده و هرکس نزدیک عید شارژ کنه شارژ عیدی بهش میدن.بهمن که یک گیگ دادن.
virus2009
19-03-2011, 14:50
سوال فنی :20:
یک گیگا بایت اضافی صبانت قیمتش چقدره ؟ و چطور میشه شارژ کرد ؟ الکترونیکی یا حضوری ؟
ببخشید اصلا چنین اپشنی موجودهست یا خیر ؟
باتشکر :46:
هر یک گیگابایت حجم اضافه 5300 تومان هست
باید از طریق بانک یا حضوری وجه رو پرداخت کرد الکترونیکی نمیشه
کلا شب های جمعه سرعت ها پایینه
برای منم سرعت پاییت بود ( مشهد - نبوت )
ArashMiniStar
19-03-2011, 18:02
مهندس دقیق بخون تو اون تاپیک چی نوشتم
بحث سر دروغ و ... به مشتری هست
بله میشه تا 7:45 از اکانت شبانه استفاده کرد
البته مورد دروغ گویی کاملا با شما موافقم.من خودم تا ساعت 2 بیدار موندم.مودمم رو چک کردم دیدم قرمز و به اینترنت وصل نیست.:13:
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
هر یک گیگابایت حجم اضافه 5300 تومان هست
باید از طریق بانک یا حضوری وجه رو پرداخت کرد الکترونیکی نمیشه
کلا شب های جمعه سرعت ها پایینه
برای منم سرعت پاییت بود ( مشهد - نبوت )
2 روز پیش که شبانه خیلی کم برای من دانلود کرد.مرکز مخابراتی کوثر تو همین مشهد.:19:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
اکانت شبانه از سه شب فعال میشه خودم دیشب و شب قبلش تا 2.45 بیدار بودم و امتحان کردم
دیگه اینقدر دروغ گویی ..........
ممنون از اینکه اطلاع رسانی کردید.:46:
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
سلام
صبا ولخرجی کرده و هرکس نزدیک عید شارژ کنه شارژ عیدی بهش میدن.بهمن که یک گیگ دادن.
ولخرجی کجا هست!! جبران بخشی از یک عالمه حجمه دزدیش!!! :31:
اقا دیشب چی شده ؟؟؟؟ من بیدار بودم گداشتم دانلود سرعت خوب بود یه فایل 350 مگابایتی بود برا دانلود که نوشته بود 4 0 دقیقه ای تمومه من سبص باشدم بگاه کردم 64% پر شده واقعا تعجیب کردم چرا اینطور شده؟؟؟!!! برای همی اینجور بوده؟؟؟؟
prancE333
20-03-2011, 14:48
سلام به همگی / میخاستم بدونم اینترنت شبانه صبا رایگانه یا از حجم دانلود کم میشه/ مر30 از همه:5:
رایگانه دیگه؛ اکانتش هم کلاً جداست.
Steps-Rap
20-03-2011, 18:33
دوستان اون یه گیگ حجم هددیه رو الان بخوام چه جوری باید بگیرم؟
silhouette
20-03-2011, 23:35
آره بره منم همینجوره
virus2009
21-03-2011, 01:09
دوستان اون یه گیگ حجم هددیه رو الان بخوام چه جوری باید بگیرم؟
باید اکانتتون رو شارژ کنید
من شارژ کردم الان اینترنت 1 ماهه رو دارم استفاده می کنم و 128 3 ماهه تو رزرو هست.
Steps-Rap
21-03-2011, 10:05
باید اکانتتون رو شارژ کنید
من شارژ کردم الان اینترنت 1 ماهه رو دارم استفاده می کنم و 128 3 ماهه تو رزرو هست.
خوب من 17 اسفند وقت شارژم بود که شارژ کردم...
نمیشه کاری کرد؟
سلام
من ۲ روزه دارم امتحان می کنم
ساعت ۶ صبح قطع می شه و تا ۷ نمی کشه
یعنی دقیقا ارور اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد می داد یعنی کلا شبانه ساعت ۶ تموم
امشب هم امتحان می کنم
کسی می دونه جریان چیه؟
من ۲۵ اسفند شارژ کردم عیدی نمی دن؟
darkestpalace
21-03-2011, 10:52
گشنه گداها ساعت شبانه رو کم کردن. منم از 6 به بعد دیگه نتونستم کانکت بشم. 1 گیگ هدیه بخوره تو سرتون.
mahdy_202
21-03-2011, 13:23
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکل دارم مخواستم علتشو بدونم
میخام از اکانت چیز پی ان استفاده کنم اما وقتی از خود مودم به اینترنت کانکت میشم کار نمیکنه
بعد از این که کانکشن رو بریج میکنم و از pppoe ویندوز کانکت میشم کار میکنه علتش چیه
خوب من 17 اسفند وقت شارژم بود که شارژ کردم...
نمیشه کاری کرد؟
دوستانی که از 24 اسفند تا 20 فروردین اکانتشونو شارژ کنن یا مشترکین جدیدی که در این تاریخ ثبت نام کنن این هدیه رو دریافت می کنن
سلام
من ۲ روزه دارم امتحان می کنم
ساعت ۶ صبح قطع می شه و تا ۷ نمی کشه
یعنی دقیقا ارور اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد می داد یعنی کلا شبانه ساعت ۶ تموم
امشب هم امتحان می کنم
کسی می دونه جریان چیه؟
من ۲۵ اسفند شارژ کردم عیدی نمی دن؟
صبانت از این مشکلا زیاد داره ، کدوم منطقه هستی؟ برای من مشکلی نداره مثل قبله
برای عیدی هم باید میدادن به شما
abdolahe
21-03-2011, 14:32
سلام....بچه ها صبا نت برای عید ترافیک رایگان نذاشته..! همه گذاشتن که..!
Steps-Rap
21-03-2011, 14:41
اگه بخوایم یه گیگ اضافه بگیریم چی؟5 تومن بدیم واسه 1 گیگ اون هدیه رو روش نمیدن؟
mahdy_202
21-03-2011, 14:51
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکل دارم مخواستم علتشو بدونم
میخام از اکانت چیز پی ان استفاده کنم اما وقتی از خود مودم به اینترنت کانکت میشم کار نمیکنه
بعد از این که کانکشن رو بریج میکنم و از pppoe ویندوز کانکت میشم کار میکنه علتش چیه
جوابمو نمیدین؟
این که اکانت شبانه تا ساعت 6 صبح شده فکر میکنم به خاطر Daylight Saving باشه؛ ساعت ها اتوماتیک 1 ساعت رفتند جلو. باید شده باشه 2 تا 6 ... از اینرو قاعدتاً باید فردا درست شه.
پارس آنلاین به عنوان برترین ISP جهت شادباش و قدردانی از کاربراش، ترافیک کل عید رو براشون رایگان کرد.
armin321
22-03-2011, 00:39
ساعت 2 کانکت نمیشه هیچی ، ساعت 6 هم دیسکانکت میکنن یعنی دیگه به 7 هم نمیرسه!! (گداها)
راستی امشب از کی بزاریم دانلود؟ بخاطر تغییر ساعات عرض میکنم
جوابمو نمیدین؟
وقتی pppoe وصل میشید اینترنت کار میکنه؟ --- چه error میده؟
وقتی هم که با کانکشن وصل میشید(bridge) دیگه نمیگن بش pppoe
مودمتون چیه؟( فرق نداره چی باشه ، بدونم بهتره!) اگه error وی پی n رو بگید شاید بشه راهنمایی کرد :20:
ساعت 2 کانکت نمیشه هیچی ، ساعت 6 هم دیسکانکت میکنن یعنی دیگه به 7 هم نمیرسه!! (گداها)
راستی امشب از کی بزاریم دانلود؟ بخاطر تغییر ساعات عرض میکنم
من از پریروز که دیدم ساعت 6 دیسکانکت شده ، ساعت کامپیوتر رو یک ساعت جلو کشیدم که حل شد.
صبانت چند روز ساعتها رو زودتر کشیده جلو !
عليرضا خان
22-03-2011, 11:41
خوش به حال مشتركين پارس آنلاين كه ترافيكشون در ايام عيد نامحدود شده و با سرعت 2 مگابيت دارند يكريز دانلود مي كنند :(
---
دوستان شما به طور ميانگين شبها چقدر دانلود مي كنيد؟
آخه من 700 - 800 مگابايت بيشتر نمي تونم بدانلودم :(
mahdimp5
22-03-2011, 12:50
خوش به حال مشتركين پارس آنلاين كه ترافيكشون در ايام عيد نامحدود شده و با سرعت 2 مگابيت دارند يكريز دانلود مي كنند :(
---
خوش به حالتون! ما که شبی 250 تا 300 مگ بیشتر نمیتونیم دانلود کنیم.
صبانت قم شبانه رو فیکس روی 128kb بسته :angry:
---
متوسط همینقدره
در بهترین حالت من 900 تا ۱ گیگ دانلود می کنم
silhouette
22-03-2011, 18:38
این که اکانت شبانه تا ساعت 6 صبح شده فکر میکنم به خاطر Daylight Saving باشه؛ ساعت ها اتوماتیک 1 ساعت رفتند جلو. باید شده باشه 2 تا 6 ... از اینرو قاعدتاً باید فردا درست شه.
پارس آنلاین به عنوان برترین ISP جهت شادباش و قدردانی از کاربراش، ترافیک کل عید رو براشون رایگان کرد.
پارس آنلاین در طول 12 ماه سال اصلا شبانه رایگان نداره حالا 10-12 روز هم بیاد زایگان کنه خیلی کار شاقی نکرده:27:یه سریا اصلا میرن مسافرت خیلی از مشترکینشم شرکتها وکافی نت هاهستن بخوایم حساب کنیم میبینیم مث کاره دولته که روز تعطیل ورمیداره اتوبوس بلیطیو مترو رو مجانی میکنه!!
پارس آنلاین در طول 12 ماه سال اصلا شبانه رایگان نداره حالا 10-12 روز هم بیاد زایگان کنه خیلی کار شاقی نکرده:27:یه سریا اصلا میرن مسافرت خیلی از مشترکینشم شرکتها وکافی نت هاهستن بخوایم حساب کنیم میبینیم مث کاره دولته که روز تعطیل ورمیداره اتوبوس بلیطیو مترو رو مجانی میکنه!!
پارس آنلاین هم شبانه رایگان داره تازه از 1 تا 6
abdolahe
23-03-2011, 05:17
نمیدونم بعضی از دوستان چه گیرشون میاد از تعریف الکی..صبا نت فقط پول یا مفت میگیره همین...
silhouette
23-03-2011, 12:10
پارس آنلاین هم شبانه رایگان داره تازه از 1 تا 6
تو سایتش که چیزی نزده
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
نمیدونم بعضی از دوستان چه گیرشون میاد از تعریف الکی..صبا نت فقط پول یا مفت میگیره همین...
حالا چون تو از صبانت بدت میاد دلیل نمیشه منم بدم بیاد وقتی ازش استفاده میککنم یعمی راضیم هرکی هم که راضی نیست از جای ذیگه سرویس بگیره
Steps-Rap
23-03-2011, 13:25
دوستان اگه بخوایم یه گیگ حجم اضافی بگیرم اینترنتی نمیشه؟
این هم از هدیه ویژه نوروزی صبانت:
به این دوستمون حق میدم؛ من هم سرعتم بالا بود، طرفداریش رو میکردم؛ اما الآن که سرعتم یک هشتم قبل شده، واقعاً نمیشه!! :13:
3 گیگابایت دانلود با اکانت شبانه کجا و 300 مگابایت کجا...
01110362
23-03-2011, 16:08
دوستان صبانتی سرویس 128 و 256 بطورمتوسط چند دانلودمیده ؟
شبانه هم لطف کنین
مرسی
virus2009
23-03-2011, 18:25
شبانه هم لطف کنین
مرسی
همه سرویس ها یکیه
سرعت روزانه بین 100 - 250
سرعت شبانه بین 50 - 70
من قبلا 1 مگ داشتم الان 128 گرفتم هیچ فرقی نمی کنه.
mahdimp5
23-03-2011, 19:18
شبانه هم لطف کنین
مرسی
شهر به شهر فرق میکنه... حتما قبلا با یه هم منطقهای تون چک کن.
همه سرویس ها یکیه
سرعت روزانه بین 100 - 250
سرعت شبانه بین 50 - 70
من قبلا 1 مگ داشتم الان 128 گرفتم هیچ فرقی نمی کنه.
سرعت روزانه 128 بیشتر 60-70 نمیره شما چطور 250 میگیری !!!؟؟؟شبانه هم که چند هفته اش خیلی سرعتش اومده پایین حدودا 30 دلمون به سرعت شبونه اش خوش بود که اونم گند زده شد توش
mahdy_202
23-03-2011, 20:10
وقتی pppoe وصل میشید اینترنت کار میکنه؟ --- چه error میده؟
وقتی هم که با کانکشن وصل میشید(bridge) دیگه نمیگن بش pppoe
مودمتون چیه؟( فرق نداره چی باشه ، بدونم بهتره!) اگه error وی پی n رو بگید شاید بشه راهنمایی کرد :20:
باتشکر از جوابتون
اکانت بنده 128 محدود صبانت مودمم پلانت 3410
ارور خاصی نمیده سند و رسیو نداره تو حالت pppoe
Steps-Rap
23-03-2011, 20:49
دوستان اگه بخوایم یه گیگ حجم اضافی بگیرم اینترنتی نمیشه؟
دوستان ما یه گلی لقت کردیم.
masoudtr
23-03-2011, 21:53
دوستان ما یه گلی لقت کردیم.
من یک بار حجم اضافه خریدم اینترنتی نیست و فقط هم همون نمایندگی ای که برات اولین بار نصب کرده میتونه بهت بده
زنگ باید بزنی شماره کارت ازشون بگیر واریز کنی بعد زنگ بزنی شماره واریز را بدی برات اضافه کنن هر گیگ 5300
به ظاهر کار ساده ای است ولی اینقدر پشت خط نگه ات میدارن که توبه کار میشی
من وقتی واریز کردم و بهشون زنگ زدم هی منو پاس میدادن به هم دیگه و اخرش هم هیچکی جواب گو نبود تازه بعد از 7-8 بار طی کردن همین مسیر که هی زنگ میزدم و میگفتم پول را ریختم و اینم شماره و...گفتن یک ساعت دیگه اضافه میشه ولی تا فردا عصرش هم اضافه نکردن و باز منو علاف کردن
خداییش انگار دارن به ما صدقه میدن اینقدر طولش میدن و پشت خط نگه ات میدارن
Steps-Rap
23-03-2011, 23:16
اوه اوه...چه وعضیه...واقعا که خدمات دهی این صبانت مضخرفه..
باتشکر از جوابتون
اکانت بنده 128 محدود صبانت مودمم پلانت 3410
ارور خاصی نمیده سند و رسیو نداره تو حالت pppoe
همه تنظیمات درستن؟ توی مودم( vpi و vci)? توی ویندوز مشکلی نیست؟ چون روی حالتی دیگه مشکلی ندارید پس مشکل یا از مودمه یا توی networkingتوی control panle و توی local area network
یخورده با تنظیمات بازی کنید شاید درست شد
من دو ماه پیش از صبا رفتم شاتل چون از قطع شدنا و پینگ افتضاحش خسته شده بودم . رفتم شاتل ارت 3 گرفتم 256 الان واقعآ راضی ام .پینگ که عالیه تو این یه ماه و خورده ای 1 بار قطع شد اونم در حد پنج دقیقه .
قیمتش 43 تومن و سرعت دانلودم شب و روز 30 kb ثابت با 33 gb ترافیک . خداییش خیلی منظم هست شاتل
تو عیدم که سرعت همرو کرده 1 mb نامحدود از روز اول عید تا الان من 20 gb دانلود کردم . خداییش از صبا خیلی سره.
منم قصد ترک صبانت رو دارم .به همه هم این پیشنهاد ر و می دم
king 2009
26-03-2011, 21:31
از اول استفند سرویس من خیلی عالی شده.
وقتی وارد شبانه هم میشه افت سرعت ندارم و سرعت همون 250 ه.:d
virus2009
26-03-2011, 23:16
از اول استفند سرویس من خیلی عالی شده.
وقتی وارد شبانه هم میشه افت سرعت ندارم و سرعت همون 250 ه.:d
:18:
شما کجا زندگی می کنید .... ؟؟؟
لطفاً یه نفر فوراً بهم بگه آیا توی صبانت میشه، یه نفر از یک اکانت دیگه استفاده کنه ؟ اگر که دو mac address یکسان باشند
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
تهران.....
deadman3
27-03-2011, 19:40
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
siavashsiavash
28-03-2011, 10:06
سلام
چرا سرویس شبانه انقدر افتضاح شده
الان 3ساله صبا دارم .تا حالا شبانه انقدر افتضاح نبوده
ساعتی80m
از3تا7کلاا300تا400دان کردم از اول عید
hamed254
28-03-2011, 10:30
سلام
چرا سرویس شبانه انقدر افتضاح شده
الان 3ساله صبا دارم .تا حالا شبانه انقدر افتضاح نبوده
ساعتی80m
از3تا7کلاا300تا400دان کردم از اول عید
ساعت 3 دانو شروع کردم ساعت 6 بیدار شدم میبینم قطع شده فقط 70 مگ دانلود کرده:41:
چرا اینقدر سرویساتون افتضاح شده!!؟؟:grrr:
abdolahe
29-03-2011, 15:50
فقط خاک بر سر صبا نت پول مفت میگیره..تو حجم دزدی میکنه..خدمات نمیده...فقط تو شکم بعضی از دوستان چرا اینقدر طرفداری میکنن...؟! دروغ که نمیگم اقا دیال آپ وصل شی بهتره مخابرات adsl میده با حجم نا محدود ماهی 10 تومن که سرعتشم همون 20 هست..خوب الانم صبا نت همینجوری شده که...! فقط با محدودیت حجمی...:31:
صبانت و شاتل بی خیال شید بیاد سراغ مخابرات .
من 512 نامحدود دارم ماهی 20 هزار تومن میدم.
عالیییییییییییییییییه
siavashsiavash
29-03-2011, 23:22
صبانت و شاتل بی خیال شید بیاد سراغ مخابرات .
من 512 نامحدود دارم ماهی 20 هزار تومن میدم.
عالیییییییییییییییییه
سلام
دوست عزیز صبا 128ماهی13هست
فقط دلیل ماندن من د صبا قیمت کم وسرعت نسبتا خوبش در روزانه وگاهی از ماه های سال د شبانه هستپمن قبلا شبها ساعتی 340m دان می کردم
یعنی 1.2تا1.3gهر شب دان داشتم اما عید امسال....................
شما با 512با idm چنددان می کنی؟؟
با تشکر
عليرضا خان
30-03-2011, 00:29
چرا اينقدر سرعت اومده پايين؟
ArashMiniStar
30-03-2011, 12:44
چرا اينقدر سرعت اومده پايين؟
برای من روزانه خوبه ولی شبانه پایین اومده.چرا؟؟؟:19:
دوستان من یه هفته نیست که اینترنتم وصل شده هیچی هم دانلود نکردم فقط چندتا پیج وا کردم حالا رفتم دیدم 4گیگم پریده
چی کار کنم؟ امکان داره اشتباه شده باشه؟
برای من روزانه خوبه ولی شبانه پایین اومده.چرا؟؟؟:19:
چون شبانه رایگان هستش:31: اما برا روزانه پول میدیم
joe_satriani
30-03-2011, 19:35
دوستان من یه هفته نیست که اینترنتم وصل شده هیچی هم دانلود نکردم فقط چندتا پیج وا کردم حالا رفتم دیدم 4گیگم پریده
با سلام
اشتباه كه خيلي كم امكانش هست
اول از همه اگه مودمتون وايرلس هست احتمالا از وايرلس مودم داره استفاده ميشه به طور مخفيانه
و دوم اينكه ويندوز هم يه سري نرم افزارها هستن كه خودشون رو آپديت ميكنن
و اينكه خوده ويندوز هم حجم سنگيني داره واسه آپديت شدنش
اينا رو چك كنيد ببينيد همشون غير فعال هستن؟
موفق باشيد.
ممنون دوست عزیز از پاسختون
فکر میکنم به خاطر همون آپدیت شدن ویندوز بوده!!!
joe_satriani
31-03-2011, 15:04
ممنون دوست عزیز از پاسختون
فکر میکنم به خاطر همون آپدیت شدن ویندوز بوده!!!
با سلام
به add/remove program بريد و ببينيد آيا اونجا پك هاي آپديت رو مياره يا خير
اگه آورد يعني از همونه قطعا
موفق باشيد.
سلام
ویندوز هیچ وقت 4 گیگ اپدیت نداره ! یعنی الان سرویس پک یک سون رو هم شما آپدیت کنی 500 مگ نمیرسه !
این حجم دزدی صبا نت هست و بس که نمیدونم سر خیلی از مشترکین جدیدش میاد
من همین قبل از دی برای عمم اینترنتش رو نصب کردم و براش صبا نت گرفتم
در عرض کمتر از 2 ماه اینترنتشون تموم شد !
حالا چی فکر میکنید ؟ دختر عمه و پسر عمه های من حتی بلد نیستن یک آهنگ درست حسابی سرچ کنند چی برسه به اینکه بخوان چیزهای حجیم هم دانلود کنند
از این مثال ها خیلی هست و برای خیلی از دوستان هم پیش اومده
زمانی هم که به پشتیبانی خبر میدی میگه سیستم ویروسی هست یا آپدیت اینا !
انگار با پشت کوه آمده حرف میزنند من الان ویندوزم هرروز آپدیت میشه روزی 10 مگ همه ی این آپدیت ها نیست و در ثانی هرروز که آپدیت و پچ موجود نیست که
چی برسه به 4 گیگ اونم توی یک هفته
نه عزیزم از آپدیت اینا نیست
masoudtr
02-04-2011, 05:56
بچه هایی که دیگه میخوان از صبانت واقعا بیان بیرن روز اخر میتونن چند روز اخر لااقل دلشون را خنک کنن و حدود یک 30-40 گیگی از روزانه دانلود کنن به این صورت که دیگه وقتی حجمتون نزدیک 50-60 مگ پایانی بود دیگه شروع به دانلود کنید و اصلا قطع نکنید اینترنتتون را من خودم از روز اول عید به مدت 63 ساعت با روزانه:31: دانلود داشتم دیگه خودتون حساب کنید چند گیگ گرفتم
اکثر فیلم های گروه scorp را گرفتم
حالا جالبه زنگ میزنم میگم از رانژه در بیارین اول شمارم را میپرسن بعد میگن حتما باید حضوری بیایی:31:ولی من که دیگه عمرا کلام هم اون سمت ها بره برم اونجا
بچه هایی که دیگه میخوان از صبانت واقعا بیان بیرن روز اخر میتونن چند روز اخر لااقل دلشون را خنک کنن و حدود یک 30-40 گیگی از روزانه دانلود کنن به این صورت که دیگه وقتی حجمتون نزدیک 50-60 مگ پایانی بود دیگه شروع به دانلود کنید و اصلا قطع نکنید اینترنتتون را من خودم از روز اول عید به مدت 63 ساعت با روزانه:31: دانلود داشتم دیگه خودتون حساب کنید چند گیگ گرفتم
حالا جالبه زنگ میزنم میگم از رانژه در بیارین اول شمارم را میپرسن بعد میگن حتما باید حضوری بیایی:31:ولی من که دیگه عمرا کلام هم اون سمت ها بره برم اونجا
من که قبلا ها امتحان کردم تا حجم تموم میشد قطع میکرد
skull_avatar
03-04-2011, 05:11
دمت گرم واقعا :26:
ولی احتمالا باید بری یه خط دیگه بگیری فک کنم اینا تا قیامت از رانژه خارجت نمیکنن!! :31:
vahid_65
03-04-2011, 07:51
من خودم این کارو انجام دادم و یه 6 ساعتی حالی بردیم
ولی ازهمه مهم تر تا قبل از اینکه من مودمم و رسیت کنم(لینکسیس)میتونستم با 3 تا سیستم کانکت بشم و بدون هیچ افت سرعتی دانبود کنم چه روزانه و چه شبانه
نمیدونم چیکار کردم و یا چی شد که اوطوری شده بود اگه کسی بلده بگه من خراب دنبالشم چون
من که دارم از صبا نت میرم مخابرات (512 گرفتم) عطای صبانت و به لقاش سپردم
دیروز هم که صبا نت ترکوند سرعت دانلودم 60 روزانه و 30 شبانه است الان
خدا رو شکر دارم میرم
akharwarbaz
03-04-2011, 09:21
سلام
يه بار با اكانت شبانه براي من اينطوري شد.. حدود 4 روز با اكانت شبانه وصل بودم..اينطور كه معلومه باگ ماگ زياد دارن بايد يكي باشه انهارو كشف كنه
aliram38
03-04-2011, 12:18
من اکانتم آذر ماه پارسال تموم شد و دیگه تمدید نکردم. خطم تا 20 اسفند رانژه بود ( حدود 2 ماه و نیم).
سرویس روزانه نداشتم ولی شبانه برقرار بود و شبی حدود 1 گیگ دانلود میکردم.
البته منم عجله ای نداشتم. برای مخابرات ثبت نام کرده بودم و منتظر بودم . هر چند تا الان هم خبری نشده.
الان میخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم که شبانه رایگان هم داره. فکر نکنم از مخابرات به این زودیها خبری یشه.
دسوتان یه سوالی داشتم بالا خودنم که یکی از دوستان گفته بود وقتی 50 مگ اینجورا حجم داری میتونی هر تا قبل از این که dc بشی هر چقدر که میتونی دانلود کنی قضیه صحت داره؟؟؟؟ دوستان دیگه تست کردن؟؟؟؟ (منظورم اکانت چولی روزانه بود)
--------------
راستی دیشب تهران (مرکز نبوت ) شب ساعت 3 گداشتم دانلود ساعت 7 بلند شده بودم دید به اینترنت کانکت ولی هیچ چیزی نمی شه باهاش دانلود کرئ لذتب دوستن هم اینجور لود؟
akharwarbaz
03-04-2011, 12:47
شبانه سرعتش خيلي كم شده 7-8 ك/س اون 45 دقيقه اخرش 3 برابر اون 3 ساعت دانلود ميكنه
virus2009
03-04-2011, 13:30
دوستان جدیدا شبانه من ساعت 2 وصل میشه
مال شما هم همینطوره ....؟؟؟؟
( مشهد - نبوت )
دوستان جدیدا شبانه من ساعت 2 وصل میشه
مال شما هم همینطوره ....؟؟؟؟
( مشهد - نبوت )
آره خودشون تو سایت گفتن یه ساعت اضافه شده
به اطلاع کاربران گرامی کامپیوتر ماورا می رسانیم:
به منظور بهره بیشتر کاربران از سرویس رایگان شبانه صبانت ساعت شبانه از 3 الی 7 به 2 الی 7 تغییر یافت
امیدواریم که از این امکان جدید رضایت کافی را داشته باشید
mahdy2021
03-04-2011, 23:59
مگه این هدیه 1 گیگی تا 20 فروردین مهلت نداشت؟ من ساعت 1 روز 15 فروردین شارژ کردم ولی هیچ شارژ اضافه و رزروی نداد!!!
به نظرتون زنگ بزنم بخش فروش یا وقت تلف کردنه؟
آره خودشون تو سایت گفتن یه ساعت اضافه شده
به منظور بهره بیشتر کاربران از سرویس رایگان شبانه صبانت ساعت شبانه از 3 الی 7 به 2 الی 7 تغییر یافت
چه جالب!
من همیشه فکر می کردم سیستم اکانتینگ صبانت سراسریه.پس حداقل مطمئنیم که مشهد از تهران جداست.وگرنه نمی تونستن شبانه رو بیشتر کنه
فقط برای مشهد؟؟؟؟ تهران پس چی
دوستان یه سوالی داشتم بالا خودنم که یکی از دوستان گفته بود وقتی 50 مگ اینجورا حجم داری میتونی هر تا قبل از این که dc بشی هر چقدر که میتونی دانلود کنی قضیه صحت داره؟؟؟؟ دوستان دیگه تست کردن؟؟؟؟ (منظورم اکانت چولی روزانه بود)
کسی جوابی نداشت؟
دوستان کسی مرکز نصرالهی(تهران) از صبا سرویس داره ؟
Khan gholi
06-04-2011, 05:23
این مشهد برادشته یک ساعت اضافه کرده دلیلش اینکه بیشتر مشهدی ها از جمله خودم و تمام رفیق هام از صبانت گرفتن ولی از وقتی که مخابرات اعلام کرده یک موج راه افتاده همه دارن میرن اونجا وصبا داره روز به روز مشتری بیشتری از دست میده.
من دیروز بهم زنگ زدن گفتن پورتت خالی کردن ولی هنوز شبانه دارم میخواستم بدون ماله همه هیمنطوره یا مال من باگ شده یا اصلا صبا پورتم رو خالی نکرده؟
سرعت شبانه که واقعا افتضاح شده.
من که تا چند روز دیگه دارم میرم سمت مخابرات.(مشهد)
صبانت با 1ساعت بیشتر کردن شبانه نمیتونه مشتری های خودش رو هم نگه داره ، چه برسه که بخواد مشتری جذب کنه.
اگه محدودیت حجمی رو برداره یا سرعت شبانه رو 150k کنه ، اونوقت میتونه امیدوار باشه.
amirrez4
06-04-2011, 14:05
دوستان مثل اینکه صبانت شبانه را روی مک آیدی بسته بجای اینکه روی یوزر نیم و پسورد باشه
اینجوری کسایی که اکانت بالای 128 دارن ، شبانه خوب دانلود میکنن و بقیه کم
لطفا با یوزر نیم و پسوردی غیر از guest ببینید میشه کانکت شد یا خیر !
موفق باشید
virus2009
06-04-2011, 15:06
دوستان مثل اینکه صبانت شبانه را روی مک آیدی بسته بجای اینکه روی یوزر نیم و پسورد باشه
اینجوری کسایی که اکانت بالای 128 دارن ، شبانه خوب دانلود میکنن و بقیه کم
لطفا با یوزر نیم و پسوردی غیر از guest ببینید میشه کانکت شد یا خیر !
موفق باشید
من قبلا 1 مگ داشتم 60 دانلود میکردم
الان 128 گرفتم بازم 60 دانلود می کنم
فقط با guest میشه کانکت شد
͏ Mehran ͏
06-04-2011, 18:40
بچه ها کسی امروز موفق شده اینترنتی شارژ کنه حسابشو ؟
من از صبح 4 بار سعی کردم اما آخرین صفحه بعد از اینکه پول رو کم می کنه یه چیز تو مایه های Verify2.aspx هست ارور sql میده و عملیات ناقص میمونه !
این مشهد برادشته یک ساعت اضافه کرده دلیلش اینکه بیشتر مشهدی ها از جمله خودم و تمام رفیق هام از صبانت گرفتن ولی از وقتی که مخابرات اعلام کرده یک موج راه افتاده همه دارن میرن اونجا وصبا داره روز به روز مشتری بیشتری از دست میده.
من دیروز بهم زنگ زدن گفتن پورتت خالی کردن ولی هنوز شبانه دارم میخواستم بدون ماله همه هیمنطوره یا مال من باگ شده یا اصلا صبا پورتم رو خالی نکرده؟
هنوز پورت رو خالی نکردن
یکی از دوستان تو تهران 1 ماه اکانتش رو شارژ نکرده بود ، چند روز پیش شارژ کرد ، یعنی1 ماه خط رو از رانژه در نیاورده بودن
happyfeat
06-04-2011, 21:10
هنوز پورت رو خالی نکردن
یکی از دوستان تو تهران 1 ماه اکانتش رو شارژ نکرده بود ، چند روز پیش شارژ کرد ، یعنی1 ماه خط رو از رانژه در نیاورده بودن
صبانت پدر آدم رو در میاره تا خط رو از رانژه در بیاره
من خودم 6 ماه پیش 5 بار رفتم دفترش و با کلی دعوا و مرافه بعد23 روز کاری خط منو جمع کردن :19:
نمایندگی میگفت جمع نمیکنه تا یوزر خسته بشه دوباره از خودشون سرویس بگیره:2::41:
خدا کمکت کنه واسه جمع آوری :19::11:
ArashMiniStar
06-04-2011, 21:46
مخابرات مشهد چطوره برای گرفتن؟؟؟ :40:
مخابرات مشهد چطوره برای گرفتن؟؟؟ :40:
من رفتم مخابرات سوال کردم (قاسم آباد)
گفتن به همه سرویس میدن (فیبر نوری ، سیم مسی) و این یعنی همه ، با هر شماره ای میتونن از مخابرات سرویس بگیرن.
باید اگه با ISP دیگه ای قرارداد دارین ، پورتتون رو خالی کنین ، بعد مخابرات ثبت نام کنید.
fujitsu.siemens
07-04-2011, 01:22
چند روزه از توی سایت مخابرات سفارش آنلاین رو پر میکنم اما زمان پرداخت آنلاین میگه ارتباط با بانک ملت مقدور نمیباشد.
کلاً مثل اینکه از سفارش آنلاین خبری نیست. باید حضوری بریم...
البته فقط سرعت 128 رو میشه آنلاین انتخاب کرد که اونم نمیشه. سرعت بالاتر رو باید حضوری مراجعه کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.