مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
feranko724
16-04-2017, 18:28
بلاخره تخلیه شد عجب عوضی این صبانت موندم بدون اینترنت ای کاش میدونستم اینجوری میشه یه جشنواره میگرفتم حیف اون پولی که توی 5سال دادم به صبانت اشغال عوضی :n35:
MOHAMMAD2010
16-04-2017, 19:53
195 هم شکایت کردی تا تخلیه شد ؟
mr.arbab28
17-04-2017, 00:54
طرحغیرحجمی داستانش چیه؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
بلاخره تخلیه شد عجب عوضی این صبانت موندم بدون اینترنت ای کاش میدونستم اینجوری میشه یه جشنواره میگرفتم حیف اون پولی که توی 5سال دادم به صبانت اشغال عوضی :n35:
سلام
بالاخره چی گرفتی؟
gymclass.heroes
17-04-2017, 09:55
سلام دوستان
این صبانت سرویس گزاشته برای شبانه دانلود
کسی اطلاعاتی داره؟
من اگه این سرویسو بخرم تمدید میشه یا جایگزین؟زنگ زدم پشتیبانی یه دختر بود داشت با دوس پسرش حرف میزد منو ادم حساب نکرد شما بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این صبانت سرویس گزاشته برای شبانه دانلود
کسی اطلاعاتی داره؟
من اگه این سرویسو بخرم تمدید میشه یا جایگزین؟زنگ زدم پشتیبانی یه دختر بود داشت با دوس پسرش حرف میزد منو ادم حساب نکرد شما بفرمایین
سلام
جایگزین میشه و شبانه اش هم محدود و فریب کارانه است
feranko724
17-04-2017, 12:18
نه اقا 195 نخواست اخه من دوبار با واحد فروش درتماس بودم در روزهای مختلف حرفای چرت وپرت میزنندمیگفتند بجاش حجم ها ارزونتر شده خلاصه مسخره بازی پشتیبانی میگفت به ما مربوط نمیشه باید بزنگی واحد فروش جالبه اخرین بارکه با واحد فروششون درتماس بودم گفتم نه شبانه دارید نه بسته های بیکران نه تعرفه های قبلی برگشت گفت دستور سال96سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است شبانه حذف شد من که اولین بارمه یه همچین سرویس دهی اینترنت توی این5سال ازصبانت دیدم به نظرم خودشون دارن مشترکین شو نو فراری میدن مگر حالا کسائی که زیاد تو کاردانلود نباشند به همین سرویس دهی شون راضی باشند من که تازه مصرفم زیادم نیست درما100گیک بسم بود نمیدونم فاضشون چیه چاپیدن زیاد پول مفت من ازاین پول مفت ها ندارم فکرکنم تواین 5سال3تومان ریختم تو حساب صبانت پرینتاشو دارم باید بشینم دقیق حساب کنم دوستان اون طور که من می بینم این غذیه صبانت همه گیر فقط با یه خورده فرق اسیاتک های وب همه ناراضین
gymclass.heroes
17-04-2017, 20:45
نه اقا 195 نخواست اخه من دوبار با واحد فروش درتماس بودم در روزهای مختلف حرفای چرت وپرت میزنندمیگفتند بجاش حجم ها ارزونتر شده خلاصه مسخره بازی پشتیبانی میگفت به ما مربوط نمیشه باید بزنگی واحد فروش جالبه اخرین بارکه با واحد فروششون درتماس بودم گفتم نه شبانه دارید نه بسته های بیکران نه تعرفه های قبلی برگشت گفت دستور سال96سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است شبانه حذف شد من که اولین بارمه یه همچین سرویس دهی اینترنت توی این5سال ازصبانت دیدم به نظرم خودشون دارن مشترکین شو نو فراری میدن مگر حالا کسائی که زیاد تو کاردانلود نباشند به همین سرویس دهی شون راضی باشند من که تازه مصرفم زیادم نیست درما100گیک بسم بود نمیدونم فاضشون چیه چاپیدن زیاد پول مفت من ازاین پول مفت ها ندارم فکرکنم تواین 5سال3تومان ریختم تو حساب صبانت پرینتاشو دارم باید بشینم دقیق حساب کنم دوستان اون طور که من می بینم این غذیه صبانت همه گیر فقط با یه خورده فرق اسیاتک های وب همه ناراضین
مشکل از سازمان تنظیم مقرراته
این صبانت نوشته 20 گیگ شبانه اخه ینی هر روز؟
feranko724
17-04-2017, 21:04
دوستان به این لینک یه نگاه بندازین ازهمون بسته های بیکران صبانت تازه متنوع ترم هست فقط 2تا7قابل استفاده هستش کسی تا به حال ازش استفاده کرده شمارمو زدم منطقه ماروپوشش نمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farnaz100
17-04-2017, 22:33
حالا فقط صبانت شبانه رو قلع و قمع کرده یا همه شرکتا؟ این تصمیم خود شرکته یا دستور سازمان مقررات؟
MOHAMMAD2010
18-04-2017, 15:25
درخواست جمع اوری تو پنل ثبت کردم اگه تا فردا خبری نشه 195 شکایت میکنم
alirecoba2
18-04-2017, 16:09
برای من دو روز بعد زنگ زدن من خواب بودم، شکایت کردم 195، فرداش 5 بار زنگ زدن و گفتن الان در حال تخلیه هست. فردا تخلیه میشه کامل
MOHAMMAD2010
18-04-2017, 16:42
برای من دو روز بعد زنگ زدن من خواب بودم، شکایت کردم 195، فرداش 5 بار زنگ زدن و گفتن الان در حال تخلیه هست. فردا تخلیه میشه کامل
درسته شکایت تو 195 خیلی اوضاع رو متفاوت میکنه !
feranko724
18-04-2017, 17:47
درمورد سوال اون دوستمونم به نظرم صبانت دروغ میگه اگه سازمان مقررات ازشون خواسته حذفش کنندچراسرویس 2مگ باشبانه داره ولی بعد یه حجمی سرعت محدود میشه من خودم قبل ازجمع اوری اون 2مگ روهم تست کردم الکی سرعت محدودمیشه بس کارخودشونه من خودم تخلیه کردنی ازم دلیلشو پرسیدگفتم نبود ترافیگ شبانه بدون محدودیت سرعت دلیلشه اونم گفت سازمان مقررات ازما خواسته حذفش کنیم نکنه بسته های بیکرانم اونا خواستن حذف کنین دوستان با این وضعیت اینترنت به نظرتون چه نوع اینترنتی به صرفه تر
feranko724
18-04-2017, 19:57
دوست عزیز شکایت نمی خواد جمع میکنند مگراینکه زنگ بزنند دردسترس نباشی نمیدونم فاضشون چیه نمی بینند کاربرانشون دارن تخلیه میکنند خیلی اشغاله توی مناسبتها هم که هیچی بازاین های وب یا بقیه میدن
درسته شکایت تو 195 خیلی اوضاع رو متفاوت میکنه !
داداش میخوای بری های وب ؟!
alirecoba2
18-04-2017, 22:28
الان شاتل شاتل لند رو داره، آسیا تک آسیا دی ال، های وب فشفشه داره، این صبانت با این همه سابقه و کاربر واقعا عقبه... نه دانلود شبانه داره و نه سرور دانلود.پینگ 150 با 4.2.2.4، در حالیکه شاتل یبن 80 و 110 هست. سرعتش هم بین 200 تا 1 مگ، در حالیکه من شاتل 1.8 مگابایت بر ثانیه از سرورهای داخلی میگیرم. هر وقت شارژم تموم میشه و دوباره شارژ میکنم 10 دقیقه باید صبر کنم حداقل، وگرنه با وجود اینکه شارژ کردم و مودم رو خاموش روشن کردم میره تو صفحه ی اتمام شارژ .تنها دلیلی که آدم بخواد صبانت بگیره اینه که شرکت های دیگه پورت خالی نداشته باشن یا مجبور باشه. اینا تجربیات من با این شرکت بود، گفتم در اختیار دوستان قرار بدوم شاید به درد کسی بخوره.
MOHAMMAD2010
19-04-2017, 09:35
داداش میخوای بری های وب ؟!
اره با توجه به مصرف ترافیکم گزینه دیگه ای ندارم
feranko724
19-04-2017, 12:05
الان شاتل شاتل لند رو داره، آسیا تک آسیا دی ال، های وب فشفشه داره، این صبانت با این همه سابقه و کاربر واقعا عقبه... نه دانلود شبانه داره و نه سرور دانلود.پینگ 150 با 4.2.2.4، در حالیکه شاتل یبن 80 و 110 هست. سرعتش هم بین 200 تا 1 مگ، در حالیکه من شاتل 1.8 مگابایت بر ثانیه از سرورهای داخلی میگیرم. هر وقت شارژم تموم میشه و دوباره شارژ میکنم 10 دقیقه باید صبر کنم حداقل، وگرنه با وجود اینکه شارژ کردم و مودم رو خاموش روشن کردم میره تو صفحه ی اتمام شارژ .تنها دلیلی که آدم بخواد صبانت بگیره اینه که شرکت های دیگه پورت خالی نداشته باشن یا مجبور باشه. اینا تجربیات من با این شرکت بود، گفتم در اختیار دوستان قرار بدوم شاید به درد کسی بخوره.
اره من خودمم همین مقایسه هارو کردم که تخلیه کردم به نظرشما الان کدوم گزینه مناسب است
alirecoba2
19-04-2017, 12:13
اره من خودمم همین مقایسه هارو کردم که تخلیه کردم به نظرشما الان کدوم گزینه مناسب است
بسته به شهر و منطقه زندگیتون داره. منتها شاتل از بقیه بهتره به نظر من.
MOHAMMAD2010
19-04-2017, 16:39
دوست عزیز شکایت نمی خواد جمع میکنند مگراینکه زنگ بزنند دردسترس نباشی نمیدونم فاضشون چیه نمی بینند داره کاربراش تخلیه میکنه
بدون شکایت که کاری نمیکنن ! تازه امروز صبح تو 195 هم شکایت کردم ولی هنوز کسی زنگ نزده !!! شرکت های دیگه تو 195 شکایت میکردم نیم ساعت بعدش زنگ میزدن !
gymclass.heroes
22-04-2017, 01:05
درمورد سوال اون دوستمونم به نظرم صبانت دروغ میگه اگه سازمان مقررات ازشون خواسته حذفش کنندچراسرویس 2مگ باشبانه داره ولی بعد یه حجمی سرعت محدود میشه من خودم قبل ازجمع اوری اون 2مگ روهم تست کردم الکی سرعت محدودمیشه بس کارخودشونه من خودم تخلیه کردنی ازم دلیلشو پرسیدگفتم نبود ترافیگ شبانه بدون محدودیت سرعت دلیلشه اونم گفت سازمان مقررات ازما خواسته حذفش کنیم نکنه بسته های بیکرانم اونا خواستن حذف کنین دوستان با این وضعیت اینترنت به نظرتون چه نوع اینترنتی به صرفه تر
نفسم شما راس میگی اما قضییه اونطور که ما فک میکنیم نیست...ایرنترنت رایگانه کل جهان فقط یه قیمت محدودی داره برای این که پهنا باند زیاد مصرف نشه.خب هر کی بخواد یه واحد قیمت براش تایین میکنه و سامان میده نمیشه که صبانت دو تومن بزاره اون یکی یک تومن همش دست یکیه...اگه جات بودم سرویسو عوض نمیکردم چون با این وضع صبا خوب جواب میده برای من که گیمینگم خوبه حالا دانلود برات مهمه برو به بقیه یه سر بزن من خودم 4 ساله دانلود ندارم موسیقی هم نمیشه دانلود کرد ینی یه وضعی شده!
دوستان این سرویس 2 مگ که شبانه رایگان داره چقدر سرعت میده ؟ (در طول روز)
من الان 4 مگ دارم و سرعت هم در حدود 700 کیلو بایت هست . میخوام بدونم وقتی زده 2 مگ , سرعت رو روی همون 2 مگ بستن یا سرعتش بیشتره ؟
MOHAMMAD2010
23-04-2017, 09:53
خط من دیروز بعد تقریبا 3 روز تخلیه شد و امروز هم نتم از های وب وصل شد
nima3p2p
23-04-2017, 18:24
میگم صبا روی فیبر نوری سرویس میده؟
Saysooka
23-04-2017, 18:25
میگم صبا روی فیبر نوری سرویس میده؟
داداش اسكلي؟ اسپم ميدي چرا نه خير شركت هاي خصوصي روي فيبر موري نميدم اه حالا اينقد اسپم نده
gymclass.heroes
24-04-2017, 00:53
دوستان یه سوال چرت دارم بالاخره این اپلودو حساب میکنن یا نه ؟1/3 هست؟این شبانه ای که صبانت قرار داده جمعا 6 گیگ فک کنم میتونی دانلود کنی در عرض یک ماه:n08::n23:
اون دوستمون که رفته شرکت دیگه وضعیت چطوره گزارش بده؟میگم بچه ها اینا نیان از فردا بگن هرثانیه یه مگ حجمتون میره؟
saeidsmxo
24-04-2017, 14:52
سلام دوستان
من مجبورم صبا بگيرم
يه سوال
براي همه اين مبلغ 15 تومن نصب و راه اندازي رو ميگيرن؟
کسي خودش نصب کنه هم بايد پرداخت کنه؟
سلام دوستان
من مجبورم صبا بگيرم
يه سوال
براي همه اين مبلغ 15 تومن نصب و راه اندازي رو ميگيرن؟
کسي خودش نصب کنه هم بايد پرداخت کنه؟
یه بخش از این مبلغ برای راه اندازی پنل در مخابرات هست اگه خودت بخوای راه اندازی کنی اونو فقط میگیرن من ده تومن گرفتن.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
gymclass.heroes
25-04-2017, 23:07
این عکس شبانه که جلوی طرحاشون گذاشتن چیه
gymclass.heroes
25-04-2017, 23:44
فک کنم محدودیت سرعت داره ینی هر شب 1.5 گیگ میشه دانلود کرد دمشون گرمXDDDDDDDDDDDDD
vahidreza2007
26-04-2017, 00:06
اقا کیفیت صبانت از لحاظ پینگ و لود فیلم و ... در اینستا چطوره ؟ حجم خوری و ... نداره ؟
بسته های حجم بالا با قیمت مناسب میذاره ؟ میارزه بیام صبانت الان یا نه ؟
gymclass.heroes
26-04-2017, 02:04
اقا کیفیت صبانت از لحاظ پینگ و لود فیلم و ... در اینستا چطوره ؟ حجم خوری و ... نداره ؟
بسته های حجم بالا با قیمت مناسب میذاره ؟ میارزه بیام صبانت الان یا نه ؟
برای گیمینگ خوبه ولی گرونه صرف نمیکنه...
به نظرم وضعیت اینترنت داره اینترانت داخلی میشه هر روز بد تر بی کیفیت تر هیچ جای جهان همچین مشکلی نداریم بنده از اینترنتشون اطلاع دارم تقریبا کلیه کشورا اینترنت نامحدود با سرعت 4 یا 5 مگ بدون فیلتر دارن
آسیاتک به مشتری های 10 ساله اش چی میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قدردانی-آسیاتک-از-مشتریان-وفادار
و صبانت به مشتری های 10 ساله اش چی میده
:V30::12:
feranko724
26-04-2017, 22:15
من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
feranko724
26-04-2017, 22:16
[QUOTE=mahddi;8957121]آسیاتک به مشتری های 10 ساله اش چی میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قدردانی-آسیاتک-از-مشتریان-وفادار
و صبانت به مشتری های 10 ساله اش چی میده
:من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
انصافاً صبانت حداقل از اسیاتک که خیلی خیلی بهتر هست البته از لحاظ کیفیت و سرعت و پینگ و لودینگ صفحات میگم حالا قیمت و اون جوایز و سرویس های جانبی بله شاید حق با شما باشه اما وقتی سرویسی کیفیت نداشته باشه جایزش بدرد چی میخوره من اسیاتک رو زمانیکه تخلیه کردم هم زمان داشتم و هم حجم اما بقدری از بابت لودینگ و صفحات خارجی و قندشکن ها اعصابم رو خرد کرده بود که گفتم اصلا مجانی هم نمیخوام.
feranko724
28-04-2017, 14:26
[QUOTE=arsinn;8957216]انصافاً صبانت حداقل از اسیاتک که خیلی خیلی بهتر هست البته از لحاظ کیفیت و سرعت و پینگ و لودینگ صفحات میگم حالا قیمت و اون جوایز و سرویس های جانبی بله شاید حق با شما باشه اما وقتی سرویسی کیفیت نداشته باشه جایزش بدرد چی میخوره من اسیاتک رو زمانیکه تخلیه کردم هم زمان داشتم و هم حجم اما بقدری از بابت لودینگ و صفحات خارجی و قندشکن ها اعصابم رو خرد کرده بود که گفتم اصلا مجانی هم نمیخوام.
داداش منظورم اینه که نسبت به هزیه ای که میگیره خدماتش صفر حالا من استفاد شمارو نمیدونم شاید همون وبگردی کنین راضی هم باشین ولی واقعیت چیزه دیگه ای شما فرض کنید بخواید یه بازی جدید یا یه فیلم بلوری دانلود کنید تقریبان گیکی ازهزارتومان هم بالا میزنه به نظرمن با این داستان جدید صبانت به درد کسائی میخوره که دنبال دانلودنباشند ما که رفتیم پارس انلاین
هی گفتیم صبانت خسیس هست و هدیه نمیده گمونم تریش قباشون بر خورد یه هدیه کوچیک دادن بابت برزو رسانی اطلاعت کاربری در پنل صبانت سه گیگ یکروزه میده. البته یکروزه چیز بدرد نخوری هست اما چه میشه کرد دیگه مو از خرس کندن غنیمته
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
هی گفتیم صبانت خسیس هست و هدیه نمیده گمونم تریش قباشون بر خورد یه هدیه کوچیک دادن بابت برزو رسانی اطلاعت کاربری در پنل صبانت سه گیگ یکروزه میده. البته یکروزه چیز بدرد نخوری هست اما چه میشه کرد دیگه مو از خرس کندن غنیمته
مربوط به چند وقت پيش
باز خوبه فعال سازي دست خودت
هر موقع نياز باشه فعال ميكني
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
من که چیزی ندیدم
سلام
من که چیزی ندیدم
من پنل رو که باز کردم نوتیفیکیشن آومده بود بعد هم اطلاعت رو دوباره ثبت کردم سه گیگ بصورت رزرو در سابقه خرید اعمال شد که هر وقت خواستی فعالش کنی
feranko724
03-05-2017, 12:50
ما که راحت شدیم ازصبا نت رفتیم این اخرین پیغامم تو تایپک صبانت خدافظ بچه ها
mohamadir
03-05-2017, 13:50
سلام
من که چیزی ندیدم
گویا حجم هدیه به کاربرانی داده میشه که اعتبارسنجی اطلاعات شان انجام نشده
MehrZaad
08-05-2017, 00:01
از دوستان کسی این سرویس رو گرفته؟
سرویس تا 16 مگابیت یکساله جمعا 24 گیگابایت (ویژه نوروز 96)
زده سرعت تعهد شده 128 بیت !
ممنون میشم اگر کسی گرفته یه توضیحی بده وضعیت سرعت سرویسش به شکله
MMDFullHD
10-05-2017, 11:48
سرعت بستگی به مرکز مخابراتی و کیفیت خط داره
سرعت تعهد یعنی تا 128 کیلوبیت میده بهت عملا اگه یعنی سرعت 16 کیلو بایت برات میسر نباشه میتونی اعتراض کنی
ولی اینطوریام نیست بیاد سرعت 16 کیلو بیت رو بده بسته به پهنایی که داره تو مرکز مخابراتییتون سرعت میده مرکز ما من ازش سرویس داشتم سرویس یه ساله 12 مگ دقیقا 12 مگ سرعت میداد
صبانت سرویس اینترنتش با کیفیت هست ولی از لحاظ قیمت نمی صرفه
MMDFullHD
10-05-2017, 11:59
سرعت بستگی به مرکز مخابراتی و کیفیت خط داره
سرعت تعهد یعنی تا 128 کیلوبیت میده بهت عملا اگه یعنی سرعت 16 کیلو بایت برات میسر نباشه میتونی اعتراض کنی
ولی اینطوریام نیست بیاد سرعت 16 کیلو بیت رو بده بسته به پهنایی که داره تو مرکز مخابراتییتون سرعت میده مرکز ما من ازش سرویس داشتم سرویس یه ساله 12 مگ دقیقا 12 مگ سرعت میداد
صبانت سرویس اینترنتش با کیفیت هست ولی از لحاظ قیمت نمی صرفه
flatrish
11-05-2017, 11:15
خب از اول بگن میخوایم پولی کنیم شبانه رو دیگه این کارا چیه:n27:
این بسته ترفیع سرویس که ۱ ساله ست، به خاطر سرویس ۱ سالمه؟ مثلا الان می خواستم سرویس یک ماهه بگیرم این بسته ترفیع هست برای یک ماه؟
برای شما چی زده؟
خب از اول بگن میخوایم پولی کنیم شبانه رو دیگه این کارا چیه:n27:
این بسته ترفیع سرویس که ۱ ساله ست، به خاطر سرویس ۱ سالمه؟ مثلا الان می خواستم سرویس یک ماهه بگیرم این بسته ترفیع هست برای یک ماه؟
برای شما چی زده؟
سلام
برای من داخلش خالیه
ممنون میشم شما یه عکس از صفحه خودتون قرار بدید
شما سرویستون چیه؟
flatrish
11-05-2017, 18:35
سلام
برای من داخلش خالیه
ممنون میشم شما یه عکس از صفحه خودتون قرار بدید
شما سرویستون چیه؟
سرویس تا 16 مگابیت یکساله جمعا 12 گیگابایت (ویژه نوروز 96)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
flatrish
11-05-2017, 18:53
تو این لیست سایت هایی که ترافیکشون نیم بهاست( چه لیستی :mellow: ) سایتی به نام namanet.ir هستش که جلوش زده vod که البته الان وجود نداره ولی whois نشون میده مال خود صبانته. یعنی یه سایتی مثل نماوا یا فیلیمو میخواد(یا میخواسته) راه بندازه
این بسته ترفیع چیه؟برای من خالی زده
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
برای من این شکلیه
الان سرویس شما شبانه رایگان داره؟
برای من این شکلیه
الان سرویس شما شبانه رایگان داره؟
احتمالا برای کسانی که هنوز اوایل سرویسشون هست فعال شده که مقرون به صرفه باشه برای خریدش
flatrish
11-05-2017, 22:54
من الان شبانه رایگان ندارم چون نخریدم اینو و میخواستم یه سرویس ۱ ماهه بگیرم
برای همین سوال پرسیدم این برای همه سرویسا اومده یا نه
من 6 ماهه 18 گیگ خریدم توی سرویس 6 ماهه شبانه اومده 34800 هم قیمتش هست
توی توضیحاتش چی نوشته؟
نوشته شبانه رایگانش محدودیت حجم داره یا نامحدوده؟
flatrish
11-05-2017, 23:19
توی توضیحاتش چی نوشته؟
نوشته شبانه رایگانش محدودیت حجم داره یا نامحدوده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
feranko724
12-05-2017, 00:07
نگاه کن تاما جمعش کردیم دید داره کاربراشو ازدست میده خیرشوشما بردین شبانه رو برگردوند صبانت حرف نداشت من ازش راضی بودم این شباهنک بگیرین تا مثل بیکران جمعش نکرد ازماگفتن بود
flatrish
13-05-2017, 00:40
feranko724
13-05-2017, 13:37
صبانت تا اخرای95خوب بود با اون بسته های خوب وخوش قیمتش برنمونه 12تومان بر50gbمی گرفت بر5روز فرصت می داد براستفاده نمیدونم دوستان چه اصراری من خودم 5سال کاربرش بودم الان اومدم پارس انلاین شبانه نامحدود خطم رو6مگ بسته شد سرعت دانلودم 650تا670کیلوبایت چه توروز وچه توساعات رایگان ازساعت2تا7راحت10گیکو میگیرم درضمن اینم بگم چه سرور خارجی چه داخلی سرعت شاید20تا30کیلوبایت نوسان داشته باشه ولی همونه عالی پارس انلاین ازما گفتن بود صبانت منو چاپید فقط اگه منطقه تون پارس پشتیبانی میکنه تو گرفتنش شک نکنید :n31:
flatrish
13-05-2017, 14:16
صبانت تا اخرای95خوب بود با اون بسته های خوب وخوش قیمتش برنمونه 12تومان بر50gbمی گرفت بر5روز فرصت می داد براستفاده نمیدونم دوستان چه اصراری من خودم 5سال کاربرش بودم الان اومدم پارس انلاین شبانه نامحدود خطم رو6مگ بسته شد سرعت دانلودم 650تا670کیلوبایت چه توروز وچه توساعات رایگان ازساعت2تا7راحت10گیکو میگیرم درضمن اینم بگم چه سرور خارجی چه داخلی سرعت شاید20تا30کیلوبایت نوسان داشته باشه ولی همونه عالی پارس انلاین ازما گفتن بود صبانت منو چاپید فقط اگه منطقه تون پارس پشتیبانی میکنه تو گرفتنش شک نکنید :n31:
من قبل اینکه۳ سال پیش بیام صبانت 3-4 شرکت عوض کردم که یکیش پارس آنلاین بود. تازه تا ۹ مگابیت رو داشت تبلیغ میکرد. سرعتش از سرور خارجی خیلی بد بود. نمیشد یه استریم زنده تماشا کرد.حتی تو ساعات شلوغ سرعت سرور داخل هم کلی پایین میومد.
شاتل بد نبود ولی آدم نمی دونست کی محدود میشه، تا چقدر دانلود داشته باشه...
الان به قول دوستان کیفیت صبانت بد نیست ولی با برداشتن شبانه خیلی گرون درمیاد ولی من دیگه میترسم برم یه شرکت دیگه
feranko724
13-05-2017, 14:29
داداش همین الان خطم از6مگ ارتقادادم به9مگ سرعت دانلود1مگابایت بالاتررفت دیگه من نمیدونم کی کاربرش بودی ولی الان اینطورکه شما میگین نیست لذت دانلودبا پارس درشبانه عالی
من نمیدونم چرا سرعت منو محدود کردن تازه چند شب پیش که شباهنگ خریدم میبینم روی 16 کیلو بایت محدود هست زنگ میزنم پشتیبانی میگم چرا محدود کردید میگه محدود نیستی میگم سرعت این هست جوابی نداره قبلا روی 2 مگ بسته بودن خط رو الان روی 14 مگ بستن ولی سرعت دانلود 16 کیلو بایت هست هم سرعت روز هم سرعت شب واقعا جالبه برام و جالب تر این که من اصلا دانلود انچنانی هم ندارم نهایت توی سه ماه من شاید 15 گیگ دانلود کردم قبل از اجرای این طرح بدون شبانه
سلام
واقعا از نظر صبانت این شبانه دانلود نامحدود به حساب میاد؟؟؟؟؟؟
در همه بسته هاش هر گیگ را 500 تومن حساب کردن و دارن منت هم میزارن
اون هایی که می گفتن به صورت دو گانه سوز اینترنت استفاده می کنن روز با صبانت و شب با ایرانسل هستن
امروز ایرانسل بسته نامحدود شبانه اشو حذف کرد و صبانت هم دو ماه پیش حذف کرد حالا ببینم با این موتور سوخته چی کار می خوان بکنن و چند گانه سوز می خوان حال کنن
feranko724
14-05-2017, 01:31
سلام
واقعا از نظر صبانت این شبانه دانلود نامحدود به حساب میاد؟؟؟؟؟؟
در همه بسته هاش هر گیگ را 500 تومن حساب کردن و دارن منت هم میزارن
اون هایی که می گفتن به صورت دو گانه سوز اینترنت استفاده می کنن روز با صبانت و شب با ایرانسل هستن
امروز ایرانسل بسته نامحدود شبانه اشو حذف کرد و صبانت هم دو ماه پیش حذف کرد حالا ببینم با این موتور سوخته چی کار می خوان بکنن و چند گانه سوز می خوان حال کنن
دوستان به نظرم گیکی500خوب میده انصافن من زمانی که کاربرش بودم همچین چیزی نمیداد به غیر اون بسته های بیکران بخوایم حساب کنیم دوستان شباهنگش ازاده یعنی بسته تموم شد میتونی بگیری منظورم اون140گیکس بیشتربازم همین ازصبانت داشته باشی غنیمته شما خودتونم دودستی چسبیدین بعش ولش نمیکنین ازمن که دیگه بیشترمشترکش نبودین
Dadashmohammad22
15-05-2017, 13:20
این هم لینک بسته های شبانه، امروز کلا از صحنه روزگار محوش کردن که کسی ندونه وجود داشته
feranko724
15-05-2017, 13:34
این هم لینک بسته های شبانه، امروز کلا از صحنه روزگار محوش کردن که کسی ندونه وجود داشته
من که بهتون گفتم تااینم حذف نکرده بگیرین صبانت حساب کتاب نداره کاراش مخصوصن این اواخر دیگه حتی باعث شد خودم جمعش کنم سرویسهای گرون باحجم کم وبدون شبانه
Dadashmohammad22
15-05-2017, 15:30
من که بهتون گفتم تااینم حذف نکرده بگیرین صبانت حساب کتاب نداره کاراش مخصوصن این اواخر دیگه حتی باعث شد خودم جمعش کنم سرویسهای گرون باحجم کم وبدون شبانه
اصلا نیاورد که کسی بگیره، فقط تبلیغشو آورد تو سایت، تو پنل کاربری برای خرید نبود. من تماس گرفتم دیشب، گفتن هنوز تایید نشده، تا فردا. فردا هم که امروز باشه، حذفش کردن. حروم زاده ها
flatrish
15-05-2017, 17:05
من یکی دو روز پیش همون ۶۹ تومنه رو گرفتم برای یک سال
feranko724
15-05-2017, 17:26
چقدربهت حجم دادبر 1سال
flatrish
15-05-2017, 18:54
حجمی تو پنل اضافه نشده . فقط زده وضعیت شبانه رایگان. تو اون جدولش زده ۱۴۰ گیگ حجم تعهد شده.
feranko724
15-05-2017, 21:00
حجمی تو پنل اضافه نشده . فقط زده وضعیت شبانه رایگان. تو اون جدولش زده ۱۴۰ گیگ حجم تعهد شده.
عوض کنispچیه چسبیدید صبانت
shaahani
15-05-2017, 21:33
من دو سالی مشترک صبا بودم ؛ اولاش تو مشهد خیلی خوب بود.
قیمتش تقریبا با قیمت بعضی ISP های بهتر برابری میکنه البته یه مقدار کمی ارزون تره که خیلی دیده نمیشه.
مشکلم اینجا بود که با بازی موبایل فروت کرفت ؛ که بازی ایرانی هست و سرورش هم داخل ایرانه بعد از یه سری تغییرات به مشکل خوردم.
وارد بازی میشدم اما ارتباطتم با هم گروهی ها قطع بود نه چت میدیدم نه در خواست کمک نه هیچی .... وقتی VPN وصل میکردم بازی به حالت معمولی بر میگشت !
خب مشکل VPN هم کاهش سرعت بود و پاکت ها میرفت خارج کشور و دوباره برمیگشت ، اون بازی هم سرعت زیاد لازم داره
دیگه خلاصه سرتون رو درد نیارم بیشتر از 3 ماه کار من شده بود هر روز به پشتیبانی زنگ بزنم .... یه بار که قبل تعطیلات عید بهم گفتن کلا برو تا بعد 13 -14 زنگ نزن :n04:
آخرشم گفتن مشکل از زیرساخت هست و دست ما حل شدنی نیست ...
منم دیگه از خدمتشون رفع زحمت کردم و صاف رفتم از ISP دیگه ای که سرور این بازی و اکثر بازی های ایران و پرطرفدار روش درحال اجراست اینترنت خریدم.
نوشته بودین تبلیغ نشه دیگه اسم نمیبرم ؛ اما جالبه من که از خونه تکون نخورده بودم ، ISP جدید هم دقیقا توی همون شرکت مخابراتی بود که صبا نت قرار داره.
اگه مشکل زیرساخت بود ؛ باید طبیعتا واسه این سرور هم مشکل میداشتم دیگه نه ؟! اونم چی سرور یک بازی مسخره تو تهران
با این ISP جدید رفتم تو سال دوم که مشترکشون هستم ؛ سرعت و کیفیتش نگم ده برابر حداقل 3 برابر صبانت هست؛ پشتیبانی تا بحال به این خوبی من بعد مشترک 10-12 تا شرکت مختلف شدن ؛ ندیدم تا حالا ...
قیمتشم تفاوتی با صبانت نداره و باجی به هم نمیدن ، درکل واقعا رضایت دارم و خیلی دارم باهاش حال میکنم .
یه موقع صبا قیمتش خیلی پایین بود و سرعتش بالا .... اما الان برعکس شده و جدا از اون کیفیتش هم از نظر من داغونه
هرچند بازم حق نگذریم با این همه اوضاع بد بازم وضعیتش از بعضی ISP ها مثل مخابرات و آسیاتک بهتره.
feranko724
15-05-2017, 22:32
من دو سالی مشترک صبا بودم ؛ اولاش تو مشهد خیلی خوب بود.
قیمتش تقریبا با قیمت بعضی ISP های بهتر برابری میکنه البته یه مقدار کمی ارزون تره که خیلی دیده نمیشه.
مشکلم اینجا بود که با بازی موبایل فروت کرفت ؛ که بازی ایرانی هست و سرورش هم داخل ایرانه بعد از یه سری تغییرات به مشکل خوردم.
وارد بازی میشدم اما ارتباطتم با هم گروهی ها قطع بود نه چت میدیدم نه در خواست کمک نه هیچی .... وقتی VPN وصل میکردم بازی به حالت معمولی بر میگشت !
خب مشکل VPN هم کاهش سرعت بود و پاکت ها میرفت خارج کشور و دوباره برمیگشت ، اون بازی هم سرعت زیاد لازم داره
دیگه خلاصه سرتون رو درد نیارم بیشتر از 3 ماه کار من شده بود هر روز به پشتیبانی زنگ بزنم .... یه بار که قبل تعطیلات عید بهم گفتن کلا برو تا بعد 13 -14 زنگ نزن :n04:
آخرشم گفتن مشکل از زیرساخت هست و دست ما حل شدنی نیست ...
منم دیگه از خدمتشون رفع زحمت کردم و صاف رفتم از ISP دیگه ای که سرور این بازی و اکثر بازی های ایران و پرطرفدار روش درحال اجراست اینترنت خریدم.
نوشته بودین تبلیغ نشه دیگه اسم نمیبرم ؛ اما جالبه من که از خونه تکون نخورده بودم ، ISP جدید هم دقیقا توی همون شرکت مخابراتی بود که صبا نت قرار داره.
اگه مشکل زیرساخت بود ؛ باید طبیعتا واسه این سرور هم مشکل میداشتم دیگه نه ؟! اونم چی سرور یک بازی مسخره تو تهران
با این ISP جدید رفتم تو سال دوم که مشترکشون هستم ؛ سرعت و کیفیتش نگم ده برابر حداقل 3 برابر صبانت هست؛ پشتیبانی تا بحال به این خوبی من بعد مشترک 10-12 تا شرکت مختلف شدن ؛ ندیدم تا حالا ...
قیمتشم تفاوتی با صبانت نداره و باجی به هم نمیدن ، درکل واقعا رضایت دارم و خیلی دارم باهاش حال میکنم .
یه موقع صبا قیمتش خیلی پایین بود و سرعتش بالا .... اما الان برعکس شده و جدا از اون کیفیتش هم از نظر من داغونه
هرچند بازم حق نگذریم با این همه اوضاع بد بازم وضعیتش از بعضی ISP ها مثل مخابرات و آسیاتک بهتره.
نه دوست عزیزمن خودمم فرارکردم ازدستش بعداز 5سال ولی ازموقعی که مشترکش بودم انصافن نگم عالی خوب بود من چون بیشتر دانلود میکردم جمعش کردم درچه ازسال93شبانه رو1/3کردبودنمیصرفید یه بازی 25گیک نسخه فشردم میخواستی دانلودکنی از25هزارتومان بیشتر میشدبرات این اخریا زد شبانه روحذف کرد غیر قابل تامل شده بود الان اومدم پارس انلاین شبانه سرعت دانلودم 1مگ بدون محدودیت چاپیدمنو این صبانت
mr.arbab28
16-05-2017, 00:23
نه دوست عزیزمن خودمم فرارکردم ازدستش بعداز 5سال ولی ازموقعی که مشترکش بودم انصافن نگم عالی خوب بود من چون بیشتر دانلود میکردم جمعش کردم درچه ازسال93شبانه رو1/3کردبودنمیصرفید یه بازی 25گیک نسخه فشردم میخواستی دانلودکنی از25هزارتومان بیشتر میشدبرات این اخریا زد شبانه روحذف کرد غیر قابل تامل شده بود الان اومدم پارس انلاین شبانه سرعت دانلودم 1مگ بدون محدودیت چاپیدمنو این صبانت
بزای منم شبانه رو حذف کردم با شکایت هم نتیجه نداد
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
gymclass.heroes
22-05-2017, 21:33
بسته شبانه رایگان گذاشته صبانت یه نگا بندازین بسته ترفیع سرویس
gymclass.heroes
23-05-2017, 07:56
دیروز بالاخره تونستم با شبانه دانلود کنم.واقعا صبانت ثواب کرد .بعد از 4 سال فهمیدن برداشت شبانه هیچ تاثیری نداره بالاخره یه ویندوز 10 دانلود کردم.برداشت شبانه معنی نداشت انگار شما به یه پپسر میگی شما نمیتونی از بیس سالگی بزرگتر بشی.قیمت شبانه هر چقدرم بالا بزارن بازم راضیم .به جان خودم الان از کشورم راضی هستم باو دس بردارن از اینجور محدودیت ها ایرانسل شبانه 50 گیگ دانلود میده خب این صبا 15 گیگ گذاشته کار بزرگی کرده.بالاخره همه سرویساشونو جم کردن اینم فهمید گند زده...داشتن شبانه یک امتیاز برای جذب مشتریه ینی چی هر گیگ سه تومن بفروشیم خب مردم هم فهمیدن دیگه...قدم بعدی باید برداشت اپلود و افزایش سرعت سرویس دهی بخصوص از سایت خارجی بشه تاکشورمون پیشرفت کنه...
به هر حال دست هرکی اینکارو کرد تشکر هرکی هم محدودیت کرد کار بدی کرده.......
Dadashmohammad22
23-05-2017, 14:22
دیروز بالاخره تونستم با شبانه دانلود کنم.واقعا صبانت ثواب کرد .بعد از 4 سال فهمیدن برداشت شبانه هیچ تاثیری نداره بالاخره یه ویندوز 10 دانلود کردم.برداشت شبانه معنی نداشت انگار شما به یه پپسر میگی شما نمیتونی از بیس سالگی بزرگتر بشی.قیمت شبانه هر چقدرم بالا بزارن بازم راضیم .به جان خودم الان از کشورم راضی هستم باو دس بردارن از اینجور محدودیت ها ایرانسل شبانه 50 گیگ دانلود میده خب این صبا 15 گیگ گذاشته کار بزرگی کرده.بالاخره همه سرویساشونو جم کردن اینم فهمید گند زده...داشتن شبانه یک امتیاز برای جذب مشتریه ینی چی هر گیگ سه تومن بفروشیم خب مردم هم فهمیدن دیگه...قدم بعدی باید برداشت اپلود و افزایش سرعت سرویس دهی بخصوص از سایت خارجی بشه تاکشورمون پیشرفت کنه...
به هر حال دست هرکی اینکارو کرد تشکر هرکی هم محدودیت کرد کار بدی کرده.......
چه طرح اینترنتی داری که بسته ترفیع داره؟ واسه من خالیه 1 ماه دارم 2 مگ
چه طرح اینترنتی داری که بسته ترفیع داره؟ واسه من خالیه 1 ماه دارم 2 مگ
باید طرحتون 3 یا 6 یا 12 ماهه باشه که بتونید شباهنگ بگیرید
در مورد طرح شبانه که سوال کرده بود یکی از دوستان در پست قبل اشاره کردم که باید سرویس 3ماهه یا 6 ماهه یا یک ساله داشته باشید تا این طرح براتون در قسمت ارتقاء سرویس فعال باشه حالا با توجه به این که چه سرویسی دارید طرح مربوط به همون سرویس فعال میشه مثلا برای 6 ماهه که من خودم دارم شباهنگ شش ماهه اومده بود که قیمتش 34800 بود و طبق اون چیزی که در سایت صبا نت نوشته این شبانه تا سقف 70 گیگ هست برای یک ساله 140 گیگ هست سه ماهه رو یادم نیست میتونید به سایت صبا مراجعه کنید و مشاهده کنید امیدوارم توضیح کاملی داده باشم.
gymclass.heroes
23-05-2017, 22:45
در مورد طرح شبانه که سوال کرده بود یکی از دوستان در پست قبل اشاره کردم که باید سرویس 3ماهه یا 6 ماهه یا یک ساله داشته باشید تا این طرح براتون در قسمت ارتقاء سرویس فعال باشه حالا با توجه به این که چه سرویسی دارید طرح مربوط به همون سرویس فعال میشه مثلا برای 6 ماهه که من خودم دارم شباهنگ شش ماهه اومده بود که قیمتش 34800 بود و طبق اون چیزی که در سایت صبا نت نوشته این شبانه تا سقف 70 گیگ هست برای یک ساله 140 گیگ هست سه ماهه رو یادم نیست میتونید به سایت صبا مراجعه کنید و مشاهده کنید امیدوارم توضیح کاملی داده باشم.
اینو اسمشو میزارن شبانه؟:n01:
اینو اسمشو میزارن شبانه؟:n01:
:n08:
رویای شبانه
به قول شاعر
میان ماه من تا ماه گردون ------------------ تفاوت از زمین تا آسمان است
دیشب یادشان رفته بود شیر شبانه رو نیم بند کنند (سرعت رو به یک مگ محدود کنند) من طرح صبحانه رو از سال پیش دارم سه ماهی ازش مونده چهار تا ده رایگان ولی با سرعت یک مگابیت. دیشب اما سرعت اندازه روز بود حدود هشت مگا بیت. البته آمادگی قبلی نداشتم که استفاده کنم همون دوتا فیلم گرفتم.
feranko724
25-05-2017, 20:08
دیشب یادشان رفته بود شیر شبانه رو نیم بند کنند (سرعت رو به یک مگ محدود کنند) من طرح صبحانه رو از سال پیش دارم سه ماهی ازش مونده چهار تا ده رایگان ولی با سرعت یک مگابیت. دیشب اما سرعت اندازه روز بود حدود هشت مگا بیت. البته آمادگی قبلی نداشتم که استفاده کنم همون دوتا فیلم گرفتم.
داداش این که میگی دیشب یادشون رفته سرعتتو محدودکنند یعنی شما باتوجه به اینکه صبانت درسال96 شبانه رایگان حذف کرده ولی باتوجه به سرویس شما که صبحانه هنوزشبانه دارین تایمش چند ساعته وبا چه سرعتی دانلودمیده یه خورده بیشتر توضیح میدید من خودم 3ماه اخره سال95 3بارسرویس1مگ شارژکردم جالب بگم شبانه محدودنشده بود هرروز8گیک دانلودمیداد درحالی که قبلنش شبانه محدودمیشد وهر1گیک میتوانستی 2برابرش رو در شبانه بگیری یعنی برمعنم یادشون رفته بود اون 3ماه اخرببندن البته اینم بگم سرویس1مگ سرعت دانلود550کیلوبایت میداد برمن جالب که با اینکه صبانت شبانه روحذف کرد یعنی میخوای بگی اون تغییرات جدیدشامل سرویس شما نشده ومحدودت نکردن بعیدازصبانت به سرویس8مگ امگ دانلودبده یعنی یه جورائی به اون سرویس تهود دارن من که خودم5سال کاربرش بودم باورش سخته صبانت محدودت کنه میبره تو15کیلوبایت سیستم خاموش کنی بصرفه تر
با اينكه اصلا از شبانه استفاده نميكنم
از هفته پيش تقريبا
برا من نوشته
اعمال محدوديت سرعت شبانه به علت عدم رعايت مصرف منصفانه
با اينكه اصلا تو تايم شبانه آن نميشم يعني هيچي مصرف تايم شبانه ندارم
flatrish
26-05-2017, 01:10
منم محدود شدم.
یکی دو هفته پیش خریدم بسته ترفیع شبانه رو. در این دو هفته:
14 گیگ مصرف شده
9.5 گیگ محاسبه شده
یعنی با ۴.۵ گیگ استفاده، محدود شدم. ۷۰ تومن هم پولشو دادم. اگه این کلاه برداری نیست پس چیه؟
به نظرم کسی نره سمتش تا مشخص نشده سیستمشون مشکل داره یا همینقدر داغونه کلا
داداش این که میگی دیشب یادشون رفته سرعتتو محدودکنند یعنی شما باتوجه به اینکه صبانت درسال96 شبانه رایگان حذف کرده ولی باتوجه به سرویس شما که صبحانه هنوزشبانه دارین تایمش چند ساعته وبا چه سرعتی دانلودمیده یه خورده بیشتر توضیح میدید من خودم 3ماه اخره سال95 3بارسرویس1مگ شارژکردم جالب بگم شبانه محدودنشده بود هرروز8گیک دانلودمیداد درحالی که قبلنش شبانه محدودمیشد وهر1گیک میتوانستی 2برابرش رو در شبانه بگیری یعنی برمعنم یادشون رفته بود اون 3ماه اخرببندن البته اینم بگم سرویس1مگ سرعت دانلود550کیلوبایت میداد برمن جالب که با اینکه صبانت شبانه روحذف کرد یعنی میخوای بگی اون تغییرات جدیدشامل سرویس شما نشده ومحدودت نکردن بعیدازصبانت به سرویس8مگ امگ دانلودبده یعنی یه جورائی به اون سرویس تهود دارن من که خودم5سال کاربرش بودم باورش سخته صبانت محدودت کنه میبره تو15کیلوبایت سیستم خاموش کنی بصرفه تر
شبانه رایگان برای سرویس های حجمی حالت تشویقی و جایزه داشت تو قرار داد هم از ابتدا ذکر شده بود که تا وقتی که امکانات شرکت اجازه بده شبانه رو رایگان میدن در اون سرویسها تا حجم خاصی با سرعت روز دانلود داشتی پس از اون محدود میشدی به همون سرعت خیلی کم که شما گفتید یعنی 128 کیلو بیت یا همون 16 کیلو بایت در ثانیه. برای اینها از پایان سال قبل رایگان حذف شد. اما سرویسهای که با شرایط خاص واگذار شده بودند مثل همین صبحانه که من گرفتم چون در قرارداد هست که ماهی پنج گیگ داری بعلاوه چهار تا ده صبح رایگان.این سرویس ها شبانشون قطع نشده و تا پایان قرارداد هم ادامه داره که برای من اواخر مرداد هست علت هم اینه که رایگان جزو قرارداد هست و بصورت تشویقی نبوده. شرایط شبانش هم اینه که تا هفتاد درصد کل مصرف یک روزت رو در شب بدون محدود شدن با همون سرعت روز میتونی دانلود کنی و بیش از اون محدود میشی به یک مگا بیت یا 128 کیلو بایت در ثانیه. بهرحال شرایط رو طوری گذاشتن که همون روز اول محدود میشی ولی محدودیتش آزار دهنده نیست برای یوتیوب و استریم که کاملا جوابگو هست برای دانلود هم ساعتی چهارصد مگ یعنی هر شب 2/4 گیگ میشه دانلود کرد. سرعت روزانم 8-10 مگابیت هست. در کل این سرویس خیلی مناسبی بود چون شصت گیگ برا یکسال 68 تومن دادند شبانه قابل قبولی هم داره.
gadogar13
01-06-2017, 18:38
سلام و وقت بخیر
دوستان خودم الان های وب دارم و مشکل دانلود و.. ندارم. البته من زیاد پرمصرف نیستم ولی متاسفانه پینگ های وب خیلی بده برای بازی!
کسی هست که اینجا برای گیم آنلاین از صبا نت استفاده کنه؟ والا نت ما که مارو کلافه کرده!
من شهرستانم ولی هر چی یادمه صبانت همیشه پینگ خیلی خوبی داشته و یکی از اقوام هم که تهران بود پینگ خوبی داشت.
کسی هست اینجا که با نت صبانتش پینگ این سرور رو برای ما بگیره؟:n01::n12:
آدرس سرور مورد نظر : easo.ea.com
خیلی ممنون
پ .ن : کسی از دوستان خبر داره د حال حاضر کدوم isp بهترین پینگ رو داره؟
Saeed7Star
02-06-2017, 09:36
شبانه رایگان برای سرویس های حجمی حالت تشویقی و جایزه داشت تو قرار داد هم از ابتدا ذکر شده بود که تا وقتی که امکانات شرکت اجازه بده شبانه رو رایگان میدن در اون سرویسها تا حجم خاصی با سرعت روز دانلود داشتی پس از اون محدود میشدی به همون سرعت خیلی کم که شما گفتید یعنی 128 کیلو بیت یا همون 16 کیلو بایت در ثانیه. برای اینها از پایان سال قبل رایگان حذف شد. اما سرویسهای که با شرایط خاص واگذار شده بودند مثل همین صبحانه که من گرفتم چون در قرارداد هست که ماهی پنج گیگ داری بعلاوه چهار تا ده صبح رایگان.این سرویس ها شبانشون قطع نشده و تا پایان قرارداد هم ادامه داره که برای من اواخر مرداد هست علت هم اینه که رایگان جزو قرارداد هست و بصورت تشویقی نبوده. شرایط شبانش هم اینه که تا هفتاد درصد کل مصرف یک روزت رو در شب بدون محدود شدن با همون سرعت روز میتونی دانلود کنی و بیش از اون محدود میشی به یک مگا بیت یا 128 کیلو بایت در ثانیه. بهرحال شرایط رو طوری گذاشتن که همون روز اول محدود میشی ولی محدودیتش آزار دهنده نیست برای یوتیوب و استریم که کاملا جوابگو هست برای دانلود هم ساعتی چهارصد مگ یعنی هر شب 2/4 گیگ میشه دانلود کرد. سرعت روزانم 8-10 مگابیت هست. در کل این سرویس خیلی مناسبی بود چون شصت گیگ برا یکسال 68 تومن دادند شبانه قابل قبولی هم داره.
منم همین سرویس و دارم که آخر این ماه تموم میشه، اگه بعد از اون بیام یه سرویس دیگه بگیرم، دیگه شبانه رایگان ندارم؟
سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
سلام الان دیگه باید شبانه رو بخرید مثلا 6 ماهه 70 گیگ سقف دانلود داره حدود 34800 برای کسانی که دانلود زیاد دارن به صرفه نیست
feranko724
02-06-2017, 14:35
صبانت یه پول بچاپ حرفه ای ازموقعی کهispعوض کردم دیگه راحت بازی های حجیممو میگیرم قبلن با اینکه صبانت داشتم بازی هامم باید با پولی زیاد ازبیرون تهیه میکردم واقعن صبانت چه پولی می چاپه ازمن که5سال چاپید
سلام دوستان من 8 ساله مشترک صبانت ام ولی الان که دیگه دانلود رایگانو برداشته میخوام سرویسمو جمع کنم. الان ISP نسبتا خوب کجاست؟ مد نظر خودم پارس آنلاینه ولی گفتم از شما هم مشورت بگیرم ممنون
feranko724
02-06-2017, 20:35
سلام دوستان من 8 ساله مشترک صبانت ام ولی الان که دیگه دانلود رایگانو برداشته میخوام سرویسمو جمع کنم. الان ISP نسبتا خوب کجاست؟ مد نظر خودم پارس آنلاینه ولی گفتم از شما هم مشورت بگیرم ممنون
اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونی
منم همین سرویس و دارم که آخر این ماه تموم میشه، اگه بعد از اون بیام یه سرویس دیگه بگیرم، دیگه شبانه رایگان ندارم؟
نه دیگه این سرویس تموم بشه باید سرویس جدید بگیری که شبانه رایگان ندارند بخوای باید بابتش جداگانه پول بدی اینطور که دوستان میگن.
اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونی
شما چه سرویسی گرفتید و چقدر هزینه کردید؟ الان صبانت هر سرویسی که بگیری تا جایی که خط میکشه بهت پهنای باند رو میدن مثلا سرویس ما جشنواره 4 مگ هست اما سرعتی که داره میده حدود 10 مگ هست. پارس آنلاین هم اینطوری هست یا فقط سرعت اسمی رو میده؟ شبانش هم ظاهرا 5-8 هست سه ساعت در بدترین زمان ممکن.
feranko724
03-06-2017, 01:40
شما چه سرویسی گرفتید و چقدر هزینه کردید؟ الان صبانت هر سرویسی که بگیری تا جایی که خط میکشه بهت پهنای باند رو میدن مثلا سرویس ما جشنواره 4 مگ هست اما سرعتی که داره میده حدود 10 مگ هست. پارس آنلاین هم اینطوری هست یا فقط سرعت اسمی رو میده؟ شبانش هم ظاهرا 5-8 هست سه ساعت در بدترین زمان ممکن.
عزیزمن صبانت تا فروردین 96 داشتم من موقعی که اومدم پارس برتست 1سرویس 1ماه 2مگ خریدم بعد خطمو بسته بودن 6مگ که بعد خودم به9مگ ارتقا دادم البته با پافشاری و3بار زنگیدن خط هر چقدربکشه برات میزارن تا12مگ نهایتتش هست درمورد جشنوارشم من خودمم برهمون 1ماه شارژمیکنم شاید جشنواره که گذاشتن گرفتم قبلن هارو اطلاع ندارم ولی شنیدم از5تا8بود و1/3بود تازه نامحدود کردشبانه رو میگن من از اونائی که مشترکه قدیمیشن پرسیدم جالب این سرویسی که من دارم ازساعت2تا7 هست شبانه ولی اگه بخوام 6ماه یا1سالشو شارژکنم هزینش گرون می اوفته من که راضیم ازش بدون اوفت سرعت فقط جشنواره ندارند که 1سال تمدیدکنم اونم بزارعالی میشه
gadogar13
03-06-2017, 09:55
سلام و وقت بخیر
دوستان خودم الان های وب دارم و مشکل دانلود و.. ندارم. البته من زیاد پرمصرف نیستم ولی متاسفانه پینگ های وب خیلی بده برای بازی!
کسی هست که اینجا برای گیم آنلاین از صبا نت استفاده کنه؟ والا نت ما که مارو کلافه کرده!
من شهرستانم ولی هر چی یادمه صبانت همیشه پینگ خیلی خوبی داشته و یکی از اقوام هم که تهران بود پینگ خوبی داشت.
خیلی ممنون
کسی نبود؟:n03:
با پارس انلاین که من دارم رو سرویس گیم پینگش 230 هست
Dadashmohammad22
03-06-2017, 16:13
این آدرسی که شما دادید پینگ با سرور کالیفرنیا آمریکا رو چک میکنه. معمولا نسبت به سرور های اروپا 60-70 تا بالاتره
برای من با صبانت رشت، بین 190 تا 200 هست
اگه سرور ea اروپا رو میخواید که در ایرلند واقع هست، این آی پی هست:
159.153.34.179
برای من بین 130 تا 140 هست
gymclass.heroes
07-06-2017, 20:26
صبانت سروریس 15 گیگ نه روزه برگردونده وووهووووووووووووو عجل پیشرفتی کردیم....یه ترا حجمو میخره 60 و 15 گیگشو میفروشه 15 تومن.به نظرم با این کار میشه به ژاپن رسید:n23:
بالاخره یه روز اینا میگذره.
من مشکل اساسی با این صبا نت پیدا کردم اونم تموم شدن سزیع حجمه هر دفعه هم زنگ میزنم پشتیبانی قبلا حاشا میکردن الان میگن مشکل از نرم افزار ماست 4 گیگ تو 5 روز بدون هیچ استفاده خاصی
من مشکل اساسی با این صبا نت پیدا کردم اونم تموم شدن سزیع حجمه هر دفعه هم زنگ میزنم پشتیبانی قبلا حاشا میکردن الان میگن مشکل از نرم افزار ماست 4 گیگ تو 5 روز بدون هیچ استفاده خاصی
mohammad750
14-06-2017, 19:07
سلام
دوستان چند روز طول میکشه تا خط تخلیه بشه؟
الان سه روزه درخواست دادم اما هنوز تخلیه نشده
زنگ زدم 195 شکایت کنم گفت 1هفته طول میکشه:n04:
feranko724
14-06-2017, 23:00
عوض کن صبانت خوب نیست نه طرح تشویقی داره نه شبانه داره الکی 5سال کاربرش بودم
gymclass.heroes
16-06-2017, 13:10
کاملا طبیعیه...شما یه فیلم 400 مگ رو تو اینترنت تماشا کنید بعد تموم شدن متوجه میشید 800 مگ حجم رفته جالبه نرم افزار های کنترل حجم هم اینو میگن.دلیلش هم ساده هس وقتی شما چیزی نگا میکنی سرور های صبانت بهت فایل ارسال میکنن یه جور دیداس میشه که حجمت بره.تستش هم رایگانه...
جالبه تو قسمت شکایت واسشون نوشتم باهام روز بعد تماس گرفتن دوباره همن حرفا گفت dumeter رو نصب کن چک جالبه نصب کردم دقیقا دوبرابر حجمی که dumeter نشون میده تو پنل ازم کم شده
gymclass.heroes
18-06-2017, 22:00
قبلا تاپیک صبانت فعال بود الان کسی خیالش نیس.
این صبا یه طرح نه روز 15 گیگ داشت اونم دزدید رفت.
کاملا طبیعیه...شما یه فیلم 400 مگ رو تو اینترنت تماشا کنید بعد تموم شدن متوجه میشید 800 مگ حجم رفته جالبه نرم افزار های کنترل حجم هم اینو میگن.دلیلش هم ساده هس وقتی شما چیزی نگا میکنی سرور های صبانت بهت فایل ارسال میکنن یه جور دیداس میشه که حجمت بره.تستش هم رایگانه...
منکه تا بحال چنین مشکل حجم خوری نداشتم دایم هم چک میکنم بهرحال بنظرم اگه اشکال از سوی سیستم باشه باید برای همه اتفاق بیافته
سلام
میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
نیازه به 195 زنگ بزنم؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
feranko724
19-06-2017, 22:34
سلام
میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
نیازه به 195 زنگ بزنم؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
اره اگه به195نگی راحت یه هفته میکشه البته من موقع جمع اوری دیراقدام کردم10روزکشید
منکه تا بحال چنین مشکل حجم خوری نداشتم دایم هم چک میکنم بهرحال بنظرم اگه اشکال از سوی سیستم باشه باید برای همه اتفاق بیافته
میزان مصرف رو با dumeter چک کردم دقیقا 2 برابر عددی که dumeter نشون میده تو پنل ازم حجم کم میشه بدون هیچ توضیحی جای تاسف داره واقعا
جدیدا صبانت خیلی بد شده، سرعتش خیلی اومده پایین، حجمم 8 گیگ مونده بود و غیب شد(وقتی هم رفتم تو پنل 4 روز آخر رو نشون نداد)
طرح های تشویقی و قیمت هاش هم خیلی بد شده، بدبختیم اینکه که منطقه ما حتی مخابرات هم پورت آزاد نداره
mostafa682
06-07-2017, 15:03
کسی از دوستان از کرمان هست پینگ چنده با 8.8.8.8؟
صبانت تو یک سالی که بودم کیفیتش راضی هستم اما متأسفانه طرح های تشویقی قبلی رو حذف کرد و در جدید هاش هم طرح های به صرفه و خوبی که برای یکی با مصرف متوسط مانند من مناسب باشه ارائه نداده . یا ترافیک خیلی کم داره که مجبور بشی حجم اضافه بخری یا ترافیک خیلی زیاد بالای ده گیگ در ماه که اینهم فروش زورکی هست. تنها یه طرح سالانه 50 گیگ داده که اونهم برای مشترکین جدید هست. جالبه که بفکر جذب مشترک جدید هستند اما بفکر نگه داشتن قدیمیها نیستند!! من آخر ماه طرحم تمومه خوشبختانه منطقه ما همه شرکتها پورت خالی دارند و سرویس میدن. شاتل که طرح هاش از صبانت مزخرف تر بود در کل منفعت طلب تر از شاتل ندیدم. مخابرات از همه بهتر هست طرحی داره 54 گیگ برای یکسال رو حدود شصت تومن میده دوبرابرش هم شبانه رایگان میده. احتمالا همین رو بگیرم.
صبانت تو یک سالی که بودم کیفیتش راضی هستم اما متأسفانه طرح های تشویقی قبلی رو حذف کرد و در جدید هاش هم طرح های به صرفه و خوبی که برای یکی با مصرف متوسط مانند من مناسب باشه ارائه نداده . یا ترافیک خیلی کم داره که مجبور بشی حجم اضافه بخری یا ترافیک خیلی زیاد بالای ده گیگ در ماه که اینهم فروش زورکی هست. تنها یه طرح سالانه 50 گیگ داده که اونهم برای مشترکین جدید هست. جالبه که بفکر جذب مشترک جدید هستند اما بفکر نگه داشتن قدیمیها نیستند!! من آخر ماه طرحم تمومه خوشبختانه منطقه ما همه شرکتها پورت خالی دارند و سرویس میدن. شاتل که طرح هاش از صبانت مزخرف تر بود در کل منفعت طلب تر از شاتل ندیدم. مخابرات از همه بهتر هست طرحی داره 54 گیگ برای یکسال رو حدود شصت تومن میده دوبرابرش هم شبانه رایگان میده. احتمالا همین رو بگیرم.
داداش اگر كيفيت برات مهم از صبا نرو
فعلا طرح همون ٣٠ گيگ سالانه رو داره با ٥٠ گيگ ٣ ماه ولي به احتمال زياد تو همين تابستون طرح ميزاره من الان دو سه سال تو تابستون طرح جشنواره ميخرم سرويس م زمستان تموم ميشه خودش فعال ميشه كيفيت مخصوصا وب گردي هم كه عالي
شاتل تست خارج بد جوري كم مياره و پهنا باند مورد نياز رو نداره مخابرات هم اصلا طرف ش نرو كه آخر نت
sadeghbb
07-07-2017, 13:01
سلام
دوستان صبا برا بازی آنلاین چطوره ؟ پینگ پایین و ثابت هست ؟
سلام
فکر می کنم که دیگه از من کاربر قدیمی تر در صبانت نبود یه جورایی بابابزرگ معنوی صبانت به حساب می اومدم :n09:(10 سال کاربرشون بودم از سال 1386)
10 روز پیش علی رغم میل باطنیم از صبانت درخواست تخلیه دادم و دیروز خطمو برای فن آوا رانژه کردن و اینترنتم وصل شد
اگه بخوام یه مقایسه ای نسبت به صبانت بکنم اینکه
صبانت:
پنل بسیار عالی داره علی الخصوص گزارش ریز مصرف بسیار عالی و خوانا و ساده و همه فهمی و زیبایی داره
اینو من در مقایسه با گزارش ریز مصرف آسیاتک و های وب و فن آوا میگم
و اینترنت پایدار و پینگشم نسبتا ثابت هست و حجم دزدی هم نداره
در کل اگه شبانه نیمه رایگانشو حذف نمی کرد هرگز تخلیه نمی کردم
فن آوا :
البته هنوز زوده برای مقایسه
ولی به نظر خوب میاد و پینگش با صبانت تقریبا یه جور هست
تا اینجا که به نظر حجم دزدی نداره
دانلود شبانه رایگان داره ولی متاسفانه سرعتش محدود به 250 کیلوبایت کردن و کلا این شرکت به شبانه ای با سرعت بالاتر اعتقاد نداره و یه جورایی آب باریکه حساب میاد
سرعت روزانه اش تا 12 مگابیت بازه ولی شبانه اش 2 مگابیت هست و بیشتر نمی کنن
اینو در مقابل آسیاتک که شبانه اش 600 کیلو بایت خارجی و 1.5 مگابایت داخلی هست مقایسه کنید
راستش من فقط به خاطر شبانه رایگان و قیمت ارزونش گرفتم
سلام
فکر می کنم که دیگه از من کاربر قدیمی تر در صبانت نبود یه جورایی بابابزرگ معنوی صبانت به حساب می اومدم :n09:(10 سال کاربرشون بودم از سال 1386)
10 روز پیش علی رغم میل باطنیم از صبانت درخواست تخلیه دادم و دیروز خطمو برای فن آوا رانژه کردن و اینترنتم وصل شد
اگه بخوام یه مقایسه ای نسبت به صبانت بکنم اینکه
صبانت:
پنل بسیار عالی داره علی الخصوص گزارش ریز مصرف بسیار عالی و خوانا و ساده و همه فهمی و زیبایی داره
اینو من در مقایسه با گزارش ریز مصرف آسیاتک و های وب و فن آوا میگم
و اینترنت پایدار و پینگشم نسبتا ثابت هست و حجم دزدی هم نداره
در کل اگه شبانه نیمه رایگانشو حذف نمی کرد هرگز تخلیه نمی کردم
فن آوا :
البته هنوز زوده برای مقایسه
ولی به نظر خوب میاد و پینگش با صبانت تقریبا یه جور هست
تا اینجا که به نظر حجم دزدی نداره
دانلود شبانه رایگان داره ولی متاسفانه سرعتش محدود به 250 کیلوبایت کردن و کلا این شرکت به شبانه ای با سرعت بالاتر اعتقاد نداره و یه جورایی آب باریکه حساب میاد
سرعت روزانه اش تا 12 مگابیت بازه ولی شبانه اش 2 مگابیت هست و بیشتر نمی کنن
اینو در مقابل آسیاتک که شبانه اش 600 کیلو بایت خارجی و 1.5 مگابایت داخلی هست مقایسه کنید
راستش من فقط به خاطر شبانه رایگان و قیمت ارزونش گرفتم
شما چه طرحی از فن آوا گرفتید میگید مناسب هست؟ راستش من شبانه مجانی برام خیلی مهم نیست هرچند همین صبانت هم طرح صبحانه که ما داریم سرعت شبهاش 120 کیلو بایت (یک مگ) هست پس 250 خیلی هم نباید بد باشه. من با یک مصرف حدود 5 گیگ در ماه که عمدش هم سرور خارجی هست نمیخوام بیش از نهایت هفت هشت تومن در ماه هزینه کرده باشم و اینکه آیا فن آوا سرعت خارجیش مانند صبانت خوب هست؟
شما چه طرحی از فن آوا گرفتید میگید مناسب هست؟ راستش من شبانه مجانی برام خیلی مهم نیست هرچند همین صبانت هم طرح صبحانه که ما داریم سرعت شبهاش 120 کیلو بایت (یک مگ) هست پس 250 خیلی هم نباید بد باشه. من با یک مصرف حدود 5 گیگ در ماه که عمدش هم سرور خارجی هست نمیخوام بیش از نهایت هفت هشت تومن در ماه هزینه کرده باشم و اینکه آیا فن آوا سرعت خارجیش مانند صبانت خوب هست؟
سلام
من از گفته ی خودم عقب نشینی می کنم
من گوشی خودم ساده هست و اصلا تلگرام و اینستاگرام ندارم وقتی اون پیغامو گذاشتم فقط وب گردی می کردم و از نظر من اینترنت مشکلی نداشت ولی متاسفانه امروز خواهرم با گوشی وصل شد گفت که اینستاگرام و تلگرامش خیلی کنده در صورتی که موقعی که صبانت داشتم هیچ موقع گله ای از سرعت نداشت
وقتی دوباره اول شب وصل شد گفت سرعتش بهتر شده ولی باز هم از صبانت کند تره
حالا نمی دونم مشکل سراسری بود یا مشکل از فن آواست
من اون سرویس 72 گیگ یک ساله اشو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اخبار-شرکت/292-جشنواره-بهاره-اینترنت-پرسرعت-فن-آوا
gymclass.heroes
08-07-2017, 21:11
امروز رفتم اینترنت ایرانسل با شبانش
بعد 4 سال تونستم ویندوز دانلود کنم و خیلی کارا
کاش موقعی که کمین اعتراض به شبانه تغییر سرویس میدادن منم میدادم اشتباه خیلی بزرگی کردم.ایرانسل نه کاهش سرعت از سایت خارجی داره نه دزدی خیلی هم خوبه من10 سال مشتری صبا بودم واقعا دیگه بی ارزشیه مثه قضیه بانک ها شده دولتی نیس شخصیه داره ورشکست میشه....تشکر:n16:
الان اون سرویس فن آوا یکساله 75 گیگ رو میده 89 هزار تومن دانلود شبانه هم داره . بعد صبانت 60 گیگ رو میخواد بده 115 هزار تومن یعنی هر گیگ دو تومن شبانه هم نداره!! ایرانسل اینترنت ثابتش رو 200 گیگ میده 200 تومن تازه یه مودم هم روش هست یا مخابرات 54 گیگ یکساله رو داره میده 60 تومن شبانه هم داره. یعنی همه شرکتها پایه خرید یکساله رو هر گیگ حدود هزار تومن دارن حساب میکنند. اصلا ما کاری به شرکتها دیگه هم نداشته باشیم سال گذشته همین سرویس صبحانه که ما گرفتیم 60 گیگ یکساله رو دادند شصت تومن شبانه هم داشت حالا دقیقا قیمت رو دوبرابرش کردند یعنی 115 تومن برای همون 60 گیگ شبانش هم که حذف کردن چه خبره!! اصلا مگه پارسال تا حالا اینترنت گرون شده که اینها بخوان قیمتشان رو دو برابر کنند واقعا شورش در آوردند حق اینها همین هست که تخلیه کنی بری
nimanimaoo
10-07-2017, 19:00
امروز رفتم اینترنت ایرانسل با شبانش
بعد 4 سال تونستم ویندوز دانلود کنم و خیلی کارا
کاش موقعی که کمین اعتراض به شبانه تغییر سرویس میدادن منم میدادم اشتباه خیلی بزرگی کردم.ایرانسل نه کاهش سرعت از سایت خارجی داره نه دزدی خیلی هم خوبه من10 سال مشتری صبا بودم واقعا دیگه بی ارزشیه مثه قضیه بانک ها شده دولتی نیس شخصیه داره ورشکست میشه....تشکر:n16:
واقعا صبانت داره ورشکست میشه ؟ چون دقیقا من هم بعنوان کاربر قدمی صبانت دیگه کلافه شدم ...کلا شبانه رو جمع کرده ...نامحدودش قابل تحمل نیست...قیمتاشم فکر کنم گرونتره ...حالا موندم چه انتخابی بکنم
nimanimaoo
10-07-2017, 19:04
الان اون سرویس فن آوا یکساله 75 گیگ رو میده 89 هزار تومن دانلود شبانه هم داره . بعد صبانت 60 گیگ رو میخواد بده 115 هزار تومن یعنی هر گیگ دو تومن شبانه هم نداره!! ایرانسل اینترنت ثابتش رو 200 گیگ میده 200 تومن تازه یه مودم هم روش هست یا مخابرات 54 گیگ یکساله رو داره میده 60 تومن شبانه هم داره. یعنی همه شرکتها پایه خرید یکساله رو هر گیگ حدود هزار تومن دارن حساب میکنند. اصلا ما کاری به شرکتها دیگه هم نداشته باشیم سال گذشته همین سرویس صبحانه که ما گرفتیم 60 گیگ یکساله رو دادند شصت تومن شبانه هم داشت حالا دقیقا قیمت رو دوبرابرش کردند یعنی 115 تومن برای همون 60 گیگ شبانش هم که حذف کردن چه خبره!! اصلا مگه پارسال تا حالا اینترنت گرون شده که اینها بخوان قیمتشان رو دو برابر کنند واقعا شورش در آوردند حق اینها همین هست که تخلیه کنی بری
ببخشید الان بهترین نامحدود بخوایی که حجم بالا بشه دان کرد کدوم شرکت سرویس بهتری میده ؟
دوست عزیز 128 روی چه پورتی میبنده ؟...من 250 کیلو هم واسم کفایت میکنه ...واقعا صبا دیگه گند زده اساسی
ببخشید الان بهترین نامحدود بخوایی که حجم بالا بشه دان کرد کدوم شرکت سرویس بهتری میده ؟
دوست عزیز 128 روی چه پورتی میبنده ؟...من 250 کیلو هم واسم کفایت میکنه ...واقعا صبا دیگه گند زده اساسی
نظر منو میخوای اصلا سمت نا محدود نرو چون اولا فقط اسمش نامحدود هست مثلا طرح های برنزی با قیمت حدود 28_30 تومن در ماه شما 15 گیگ داری تازه سرعت هم سرعت اسمی میدن یعنی مانند طرح حجمی نیست که پهنای باند رو آزاد بگذارند و هرچه خطت میکشه سرعت بگیری مثلا دوست من از اسیاتک گرفته سرعتش 100-120 کیلو بایت (یک مگ) هست درصورتیکه رو همین خط ماه قبلی سرویس حجمی داشت و سرعتش 600_700 بود. چنین سرعتی اصلا بدرد دانلود نمیخوره یه فیلم دو سه ساعت طول میکشه تازه اگه 15 گیگت تموم شد سرعت رو از یک مگ میارن رو 128 اسمی. طرح های نقره ای طلایی هم داره که سرعتت و اون حجم بیشتر میده اما قیمت خیلی بالا میره درکل میشه با همین مبلغی که قراره هزینه کنی یه طرح پایه مناسب بگیری بقیش هم ترافیک بخری حداقل دیگه سرعتت محدود نمیشه. اگر هم بتونی مثل ما دوگانه سوز بشی یعنی دانلود هات رو با طرح های شبانه ایرانسل یا همراه اول انجام بدی که هم سرعت خیلی بهتری داری و هم درکل هزینه کمتر.
mehrdad2
11-07-2017, 20:35
بعد از 10 سال امروز تخلیه شد از صبا نت
دوستان سرویس شباهنگ صبانت رو چجوری باید فعال کرد؟
من تو پنلم چیزی در این مورد نمیبینم
کار خاصی باید انجام داد؟
mostafa682
13-07-2017, 13:31
سلام و وقت بخیر
خیلی ممنون
فناوا داتک پینگشمون خوبن منم پارس انلاینم شهرستانم پینگم 170 با 8.8.8.8 هست توی فات چمپیون لگ دارم
gymclass.heroes
18-07-2017, 01:24
کار خاصی باید انجام داد؟
شبانه رو به ظاهر برداشتن.یه روز هم حجم خوری نکردن از امروز ظاهرا شرو شده...هر روز یه گیگ حجم میخرم اینترنت من وای فای نیس تکی استفاده میکنم اپدیت ویندوز هیچی ندارم این مادر فاکرز حجم خوریشون در حدا اعلا شده ینی یه ویدیو میاو کردن گربه نگا میکنم حین تماشا ویدیو حملات داداس میکنن حجمم میره بعدش این وزریر ارتباطات هم منتخبه رییس جمهوریه...هر روز بدتر و گرون تر فقط یه راه حل داره از ریشه این مشکلارو پاک کنیم...
maziyarkhani
20-07-2017, 23:31
سلام دوستان. وضعیت سرویس به اصطلاح غیر حجمی صبانت چطوره ؟ 17 گیگ با سرعت یک مگابیت مد نظرمه...
کسی استفاده کرده ؟ چطوریه ؟ ممنون
کار خاصی باید انجام داد؟
دوست عزیز شما اول بیان کنید که چه سرویسی دارید یا این که جدید سرویس گرفتید یا خیر اگر قبلا یک بار شباهنگ فعال کردید مجدد فعال نمیشه و اگر جدید سرویس گرفتید احتمالا این طرح هم به رحمت خدا رفته
موفق باشید
جشنواره بدون شبانه رایگان با ترافیک ترکیبی سه وجهی!
معادله چند مجهولی !
taghi_ramzi
23-07-2017, 17:04
من شباهنگ خریدم ، حدود یه ماه پیش ، کمابیش خوب بود
ولی از سه چهار روز پیش چنان گندی بهش خورده که فکرشم نمیشه کرد ... 2 شب تا 7 صبح 170 مگ دانلود کرده ، اونم طبق اطلاعات کنترل پنل خودشون. دانلود منیجرم یه فایل 116 مگی رو نتونسته تکمیل کنه
اصلاً ارزش اون برق مصرفی رو هم نداره. دوستای دیگه که شبانه استفاده کردن وضعیتشون تو شبهای اخیر چطوره؟
Elendil1
24-07-2017, 16:44
من شباهنگ خریدم ، حدود یه ماه پیش ، کمابیش خوب بود
ولی از سه چهار روز پیش چنان گندی بهش خورده که فکرشم نمیشه کرد ... 2 شب تا 7 صبح 170 مگ دانلود کرده ، اونم طبق اطلاعات کنترل پنل خودشون. دانلود منیجرم یه فایل 116 مگی رو نتونسته تکمیل کنه
اصلاً ارزش اون برق مصرفی رو هم نداره. دوستای دیگه که شبانه استفاده کردن وضعیتشون تو شبهای اخیر چطوره؟
مثه اینکه صبانت کاملا سرویس شبانشو ورداشته !
taghi_ramzi
24-07-2017, 19:00
مثه اینکه صبانت کاملا سرویس شبانشو ورداشته !
بله ، ولی با پرداخت 20 تومن اضافه میشه سه ماه از 2 شب تا 7 صبح خرید
erfan791
25-07-2017, 14:46
دوستان نامحدود صبانت دو ماه خيلي اذيت مي كنه
قديما تا ٥٠-٦٠ گيگ مشكلي نداشت اما الان رو ٢٥ محدود مي كنه تا پايان سرويس
امروز سرويس هاي محدودشو ديدم
نظرتون چيه سرويس ٣ ماه ١٦ مگ بگيرم به همراه بيته حجمي ١٠٠گيگ ٣٠ روزه؟
ارزش داره يا سرويس دهندمو عوض كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Erfan793
25-07-2017, 15:12
.يه بار تاپاتاك فرستادم حواسم نبود لطفا حذف شود
mohamadir
25-07-2017, 15:17
دوستان نامحدود صبانت دو ماه خيلي اذيت مي كنه
قديما تا ٥٠-٦٠ گيگ مشكلي نداشت اما الان رو ٢٥ محدود مي كنه تا پايان سرويس
امروز سرويس هاي محدودشو ديدم
نظرتون چيه سرويس ٣ ماه ١٦ مگ بگيرم به همراه بيته حجمي ١٠٠گيگ ٣٠ روزه؟
ارزش داره يا سرويس دهندمو عوض كنم؟
به مصرف خودتون بستگی داره
صبانت بسته های حجمی مدت دار را حذف کرده (حداقل تو پنل من نیست!)
صبا نت به درد نامحدود نميخوره كلا الان ديگه جاي خوبي كه شبانه بده نيست
اگر ميتونين فورجي مخصوصا ايرانسل استفاده كنين شبانه
erfan791
25-07-2017, 15:24
به مصرف خودتون بستگی داره
صبانت بسته های حجمی مدت دار را حذف کرده (حداقل تو پنل من نیست!)
جالبه تو پنب من موجوده :/
با قيمت ٦٩٠٠٠ تومن
mostafa682
26-07-2017, 11:26
من احمق از پارس اومدم اینجا پینگم بالا بود حجم هم میخورد اومدم اینجا حجم خوری هم هست سرعت تک کانکشنه افتضاح تازه شبانه هم ندارم خلاصه از اینجا رونده از اونجا مونده
بعد از 12 سال باید از صبانت برم! جشنواره یکساله گرفتم به امید بسته شباهنگ که گویا صبانت با شعور! حذفش کرده!
آقا این شرکت ها دستشون تو دست همه الان دیگه همه شبانه رو حذف کردن منهم تا وسط ماه طرحم تمومه قصد داشتم تخلیه کنم دوتا طرح خوب هم در نظر گرفتم که تا ده روز پیش بودند یکی جشنواره یکساله فن آوا و یکی هم مخابرات فارس هردو قیمت مناسب شبانه هم داشتند اما الان رفتم میبینم جشنواره هاشون حذف کردند. همون پارس آنلاین هم تو بعضی پیشنهاد هاش 5-8 سه ساعتی رایگان داشت که الان دیگه نداره.
askhardarknes5
28-07-2017, 17:59
سلام دوستان وقت بخیر.من ساکن مشهدم . میخوام برا خونه نت بگیرم . کاربردم بیشتر بازی انلاین و دانلود و اینستاگرامه . شاتل بگیرم یا صبانت ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید از کجا بگیرم
mohamadir
28-07-2017, 21:13
سلام دوستان وقت بخیر.من ساکن مشهدم . میخوام برا خونه نت بگیرم . کاربردم بیشتر بازی انلاین و دانلود و اینستاگرامه . شاتل بگیرم یا صبانت ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید از کجا بگیرم
صبانت برای دانلود به هیچ وجه مناسب نیست (در حال حاضر نه شبانه رایگان داره و نه بسته های تخفیفی)
ولی برای بازی خوبه و پینگ نسبتا مناسبی داره
براي كارهايي كه گفتي فقط صبانت
shayan0o21
29-07-2017, 23:28
به نظــر من شاتــل بگیــر سرویس گیم رو فعــال کن مشکــلی نداره من دارم راضــی ام :n01:
askhardarknes5
30-07-2017, 21:19
یکیاز دوستانم هم شاتل داره راضیه پینگش پایینه ولی میگه حجمش خیلی زود تمام میشه به طرز عجیبی
چیکار کنم این قضیه حجم صحت داره ؟؟
shayan0o21
30-07-2017, 22:59
یکیاز دوستانم هم شاتل داره راضیه پینگش پایینه ولی میگه حجمش خیلی زود تمام میشه به طرز عجیبی
چیکار کنم این قضیه حجم صحت داره ؟؟
تقریبا آره ولی من نامحدودش رو گرفتم فعلا خــوبه :n01:
فعلا صبانت تو وب گردي اول فقط يكم گرانتر جشنواره خيلي كم
شاتل جايگاه دوم
اصلا هم حجم خوري نداره
به شخصه هميشه چك ميكنم
اگر ميتونين اول صبانت بعد شاتل
MMDFullHD
31-07-2017, 00:05
فعلا صبانت تو وب گردي اول فقط يكم گرانتر جشنواره خيلي كم
شاتل جايگاه دوم
اصلا هم حجم خوري نداره
به شخصه هميشه چك ميكنم
اگر ميتونين اول صبانت بعد شاتل
سلام دیگه جشنواره اینا اصلا نمیذاره
دوم اینکه هنوز فیس و یوتیوب سایتای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازن یا نه جلوشونو گرفته صبانت
سلام دیگه جشنواره اینا اصلا نمیذاره
دوم اینکه هنوز فیس و یوتیوب سایتای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازن یا نه جلوشونو گرفته صبانت
اره يكم گدا تشريف داره
فعلا كلا بسته
ولي وبگردي عالي داره
MMDFullHD
31-07-2017, 00:27
اره يكم گدا تشريف داره
فعلا كلا بسته
ولي وبگردي عالي داره
وبگردی های وبم عالیه
سرعتش اعذاب میده ادمو بیام اینورم کلا خسیس بازی میخواد دراره
پارس هم بسته جدید اورده موندم برم رو پارس یا همین های وب بمونم
فقط همین های وب پارس و مخابرات و صبانت محل ما سرویس میدن
بود صد در صد رو شاتل میرفتم
وبگردی های وبم عالیه
سرعتش اعذاب میده ادمو بیام اینورم کلا خسیس بازی میخواد دراره
پارس هم بسته جدید اورده موندم برم رو پارس یا همین های وب بمونم
فقط همین های وب پارس و مخابرات و صبانت محل ما سرویس میدن
بود صد در صد رو شاتل میرفتم
شاتل فعلا پهنا كم آوردن شديدا سر شب سرعت مياد پايين تا ٥ مگابيت
انگار محدود ميكنن به همه برسه
به نظر من جابه جا نشو فعلا همه كم و بيش مثل هم هستن
mani6606
31-07-2017, 01:37
با توجه به تصويب دولت مبنى بر اينكه محدوديت حجمى لغو شود كسى اظلاع دارد كه سرويس هاى اينده صبانت چه جوريه؟
منهم فردا طرحم تمومه و از این صبانت گدا و گرون فروش میرم بحث یک ذره گرونتر هم نیست جشنواره هاش رو دقیقا دوبرابر قیمت دیگران داره میده یعنی هر گیگ بالای دو تومن میافته. همون چهارتا طرح مثلا جشنواره هم که گذاشته بودند باز یکیش رو که کمی بهتر بود یکسال صد گیگ رو بخاطری که حوصله جابجا شدن نداشتم تصمیم داشتم بگیرم تا دو هفته پیش بودش اما حالا حذف کردن . خوشبختانه همه شرکتها تو مرکز ما پورت خالی دارند پارس آنلاین و شاتل طرح های خوبی دارند نمیدونم کدوم یک وبگردی بهتری دارند شاتل یکسالش شصت گیگ میده 85 تومن شش ماه هم هدیه اکانت تلوزیون اینترنتی نماوا روش میده.
منهم فردا طرحم تمومه و از این صبانت گدا و گرون فروش میرم بحث یک ذره گرونتر هم نیست جشنواره هاش رو دقیقا دوبرابر قیمت دیگران داره میده یعنی هر گیگ بالای دو تومن میافته. همون چهارتا طرح مثلا جشنواره هم که گذاشته بودند باز یکیش رو که کمی بهتر بود یکسال صد گیگ رو بخاطری که حوصله جابجا شدن نداشتم تصمیم داشتم بگیرم تا دو هفته پیش بودش اما حالا حذف کردن . خوشبختانه همه شرکتها تو مرکز ما پورت خالی دارند پارس آنلاین و شاتل طرح های خوبی دارند نمیدونم کدوم یک وبگردی بهتری دارند شاتل یکسالش شصت گیگ میده 85 تومن شش ماه هم هدیه اکانت تلوزیون اینترنتی نماوا روش میده.
وبگردی صبا از همه بهتر بعدش شاتل
دوستان در رابطه با تخلیه خط تا چند روز طول بدن قانونی است یعنی بیش از اون میشه شکایت کرد به 195؟ من قبلا اسیاتک که درخواست تخلیه دادم چند لحظه بعد برام مسج اومد که در لیست جمع آوری هستید و 24 ساعت هم نشد که تخلیه شد. اما الان صبانت رو صبح که زنگ زدم فقط با اکراه یه شماره موبایل گرفته میگه میدیم بچه های بخش جمع آوری تماس بگیرند یک هفته تا ده روز هم طول میکشه! نه مسجی اومده نه تو حساب کاربری زده که در لیست جمع آوری هستید الان اگه دیر شد من چطو باید ثابت کنم که درخواست داده بودم؟تو سایتش هم که جایی برای ثبت نداره
AMIN 2014
11-08-2017, 05:45
سلام به همگی
9 روز دیگه بستم تموم میشه بسته ترکیبی یکساله داشتم برا تمدید سرویس به تعرفه ها که نگاه کردم صبانت بکل دانلود رایگان شبانشو برداشته !!! هر روز بدتر از دیروز ...
دانلود شبانه برام خیلی مهمه فیلم و سریال و گیم میذارم برا دانلود ، تنها دلخوشی زندگیمون ازمون گرفتن :/ نباشه باید سر به بیابون بذارم ...
یعنی چه خاکی بریزم تو سرم :// دوستان کدوم سرویس دهنده شبانه رایگان داره الیته قیمتش هم منصفانه باشه ؟ ممنون .
italodance
11-08-2017, 07:39
سلام به همگی
9 روز دیگه بستم تموم میشه بسته ترکیبی یکساله داشتم برا تمدید سرویس به تعرفه ها که نگاه کردم صبانت بکل دانلود رایگان شبانشو برداشته !!! هر روز بدتر از دیروز ...
دانلود شبانه برام خیلی مهمه فیلم و سریال و گیم میذارم برا دانلود ، تنها دلخوشی زندگیمون ازمون گرفتن :/ نباشه باید سر به بیابون بذارم ...
یعنی چه خاکی بریزم تو سرم :// دوستان کدوم سرویس دهنده شبانه رایگان داره الیته قیمتش هم منصفانه باشه ؟ ممنون .
مفت خوری و دزدی آثار هنری خجالت نمیشناسه :angry:
سلام به همگی
دانلود نامحدود شبانه رو ظاهرا به درخواست سازمان مقررات همه شرکتها برداشتن هیچکدام ندارند دولت هم در حرف ادعا میکنه میخوایم اینترنت ارزون بشه در عمل وارونه نمیگذاره همین شرکتها هم کارشون بکنند. میتونی همون طرح ترکیبی سال گذشته رو بگیری بهمون قیمت بعد برای شبانه باید جداگانه هزینه کنی طرح ماهانه و شش ماهه داره فکر کنم شش ماهش هفتاد تومن باشه که 2-7 میتونی دانلود کنی. زنگ بزنی نمایندگی بهت میگه تو سایت نیست. برای دانلود فعلا بنظرم بسته های شبانه موبایل مناسب ترند بشرطی که جایی باشید که سرعت خوب باشه.
maziyarkhani
11-08-2017, 09:30
واسه این ماه بعد از تموم شدن جشنواره سرویس 17 گیگ یک ماهه رو گرفتم .... جشنواره که داشتم سرعت دانلودش واسم تا 1.3 مگابایتم میرفت ولی این سرویس جدید حدود 600 کیلوبایته ... مشکلش اینه که شبانه نداره ولی خب در کل این سرویسشم واسه من خووووبه .. صبانت اگه پایداری در سرعت و پینگ رو نداشت ک بعد از جشنواره تخلیه میکردم ...
taghi_ramzi
11-08-2017, 10:13
منم دارم صبانتو تخلیه میکنم، دانلود شبانه رو تقریباً همه شرکتا برداشتن یا محدود کردن
الان من با طرح شباهنگ شبی به زور 200-150 مگ دانلود میکنم، اصلاً به اون مصرف برقش نمی ارزه. حجم دزدی هم دارن فکر کنم.
های وب سرویس داره سالی 840 گیگ ، 460 تومن، اون خیلی به صرفه تره
منم دارم صبانتو تخلیه میکنم، دانلود شبانه رو تقریباً همه شرکتا برداشتن یا محدود کردن
الان من با طرح شباهنگ شبی به زور 200-150 مگ دانلود میکنم، اصلاً به اون مصرف برقش نمی ارزه. حجم دزدی هم دارن فکر کنم.
های وب سرویس داره سالی 840 گیگ ، 460 تومن، اون خیلی به صرفه تره
کلا باید مصرف اضافه رو از روی ADSL بر داشت
صبا نت واقعا وب گردی خوبی داره این باشه برای وب گردیت برای دانلود هم اگر میتونی روی اپراتور های همراه بنداز
هم سرعت دانلود بالاتری داری هم ی نت خوبی برای وب گردی
سمت اون شرکت های متفرقه هم نرو که واقعا پشیمون میشین
taghi_ramzi
11-08-2017, 18:18
کلا باید مصرف اضافه رو از روی ADSL بر داشت
صبا نت واقعا وب گردی خوبی داره این باشه برای وب گردیت برای دانلود هم اگر میتونی روی اپراتور های همراه بنداز
هم سرعت دانلود بالاتری داری هم ی نت خوبی برای وب گردی
سمت اون شرکت های متفرقه هم نرو که واقعا پشیمون میشین
البته پیشنهاد شما قابل توجهه ، ولی صبانت به مراتب متفرقه تر از های وبه
نماینده هاب وی اینجا آشنامونه ، دکل نصب کردن میخوان سیم کارت دیتای فورجی بدن ، تو بعضی منطقه ها هم دادن، با خیلی از بانکها و موسسه های دولتی قرارداد شبکه های پشتیبان دارن ،ولی صبانت خیلی داغونتر از این حرفاست.
کیفیت با بزرگی شرکت رابطه ای نداره . صبانت انصافاً بهترین کیفیت و پایداری رو داره من در یکسالی که ازش سرویس داشتم واقعا یادم نمیاد حتی یک ساعت قطعی یا اختلال داشته باشم. وبگردی و تک کانکشن و خارجیش همه خوب بود اگه بحث قیمت نبود بهیچ عنوان تخلیه نمیکردم اما با نبود شبانه مصرف یکی مثل من حدودا 10-12 گیگ در ماه میشه که صبانت با طرح های محدودش برام گرون در میومد دیگه نمیخواستم بیش از نهایت ماهی ده تومن هزینه adsl بدم. الان چند روزی هست اومدم شاتل دویست گیگ 18 ماهه بهم داده صد تومن اگه شبانه نداره بجاش حجم بالا به قیمت هر گیگ پانصد تومن داده. خط رو 16 بسته و حدود دو مگ سرعت دانلود میده (صبانت رو دوازده بسته بود 1-1/2 مگ میداد) اگه همینجوری ادامه داشته باشه خوبه.
rahman0158
11-08-2017, 20:48
کیفیت با بزرگی شرکت رابطه ای نداره . صبانت انصافاً بهترین کیفیت و پایداری رو داره من در یکسالی که ازش سرویس داشتم واقعا یادم نمیاد حتی یک ساعت قطعی یا اختلال داشته باشم. وبگردی و تک کانکشن و خارجیش همه خوب بود اگه بحث قیمت نبود بهیچ عنوان تخلیه نمیکردم اما با نبود شبانه مصرف یکی مثل من حدودا 10-12 گیگ در ماه میشه که صبانت با طرح های محدودش برام گرون در میومد دیگه نمیخواستم بیش از نهایت ماهی ده تومن هزینه adsl بدم. الان چند روزی هست اومدم شاتل دویست گیگ 18 ماهه بهم داده صد تومن اگه شبانه نداره بجاش حجم بالا به قیمت هر گیگ پانصد تومن داده. خط رو 16 بسته و حدود دو مگ سرعت دانلود میده (صبانت رو دوازده بسته بود 1-1/2 مگ میداد) اگه همینجوری ادامه داشته باشه خوبه.
دوست عزیز این سرویس شاتل شما سرور خارجی سرعت رو چنده داخلی که ۲ مگابایت دارین
AMIN 2014
11-08-2017, 21:43
ممنون از همگی :n16:
من هرچی تو سایت اسیاتک نگاه کردم 200 گیگ 18 ماه 100 نومن ندیدم !؟ اگه لینکش هس بذار یا عکس بگیر .. مرسی .
من هرچی تو سایت اسیاتک نگاه کردم 200 گیگ 18 ماه 100 نومن ندیدم !؟ اگه لینکش هس بذار یا عکس بگیر .. مرسی .
ایشون گفتن از شاتل سرویس گرفتند:n01:
AMIN 2014
12-08-2017, 00:16
ایشون گفتن از شاتل سرویس گرفتند:n01:
اها ممنون .. قربون حواس جمعم :n02:
شاتلم نگاه کردم نداره همچین تعرفه ای !!؟؟
اها ممنون .. قربون حواس جمعم :n02:
نگرد
شاتل هم هنوز عمومی نکرده
AMIN 2014
12-08-2017, 00:26
نگرد
شاتل هم هنوز عمومی نکرده
اره نگاه کردم نبود با این حساب مجبورم همین صبانت دوباره شارژ کنم 128 یک ماهه میگیرم ببینم چی میخواد بشه :/
خیلی از سرویسها رو سایت نمیگذارند حالا یا سیاستشون هست که سرویس های گرونتر فروش بره یا بخاطر رقابت یا چیز دیگه. باید با نمایندگی شهر تماس بگیرید مسلما اول سرویسهایی که بنفع خودشون هست بهت ارائه میدن اما وقتی مقداری سماجت کنی و بگی سرویس مناسب تری میخوام در نهایت میبینی رو میکنند. همین صبانت هم تو سایتش جشنواره سی گیگ یکساله رو داره. اما زنگ بزنی شصت گیگ (عین صبحانه سال گذشته البته بدون شبانه) رو میدن و حتی 120 گیگ 18 ماهه هم دارند. شاتل هم طرحی که من گرفتم تو سایتش نیست بقول خودشون جشنواره های روزانه هست و دیگه به سایت نمیرسه. در مورد سرعت خارجی چون با برنامه اسپید تست رو گوشی امکان انتخاب سرور اروپایی نداره دقیق نگرفتم اما چون استفاده اصلیم از نت همون خارجی هست فیسبوک و یوتیوب و اینها میبینم که سرعتش خوب هست و هیچ مشکلی نداره.
gymclass.heroes
16-08-2017, 01:26
این جشنواره خوبه؟دنلود شبانه نمیخوام
AMIN 2014
16-08-2017, 05:06
این جشنواره خوبه؟دنلود شبانه نمیخوام
سرویس یک ساله 30 گیگ هر گیگ حدود 1800 تومن میشه
هر گیگ خرید حجم 3000 تومن هست
قیمت حجمی 30 گیگ 90 هزارتومنه میشه
اگر تمدید یک ساله سرویس رو هم در نظر بگیرم
با این حساب تقریبا نصف قیمت واقعی سرویس تخفیف خورده ...
سرویس سه ماه 50 گیگ هر گیگ حدود 1200 تومن میشه
این سرویس ارزونتر اما مدت سرویس سه ماهه هست برای کسایی که مصرف بالا دارند مناسبه .
سرویس یکساله 12 گیگ هر گیگ حدود 1900 تومن میشه
این سروریس ظاهرا برا اینکه ملت خط رو تخلیه نکنن:) به اصطلاح اقتصادی هس در صورت نیاز بعدا حجم بگیرند .
----------------------------------------------------------------------
پارسال سرویس ترکیبی گرفته بودم 60 گیگ یکساله 4 تا 10 صبح دانلود رایگان 65000 تومن
هر گیگ حدود 1100 تومن میشه
100 گیگ هم تو طول این یک سال حجم خریدم 100 تا3000 تومن میشه 300 هزارتومن
با این سیاست و روندی که در پیش گرفتند مثل بازار مسکن قدرت خرید و توجیه استفاده میاد پایین در اخر شرکتها متضرر میشن ..
gymclass.heroes
16-08-2017, 20:13
سرویس یک ساله 30 گیگ هر گیگ حدود 1800 تومن میشه
هر گیگ خرید حجم 3000 تومن هست
قیمت حجمی 30 گیگ 90 هزارتومنه میشه
اگر تمدید یک ساله سرویس رو هم در نظر بگیرم
با این حساب تقریبا نصف قیمت واقعی سرویس تخفیف خورده ...
سرویس سه ماه 50 گیگ هر گیگ حدود 1200 تومن میشه
این سرویس ارزونتر اما مدت سرویس سه ماهه هست برای کسایی که مصرف بالا دارند مناسبه .
سرویس یکساله 12 گیگ هر گیگ حدود 1900 تومن میشه
این سروریس ظاهرا برا اینکه ملت خط رو تخلیه نکنن:) به اصطلاح اقتصادی هس در صورت نیاز بعدا حجم بگیرند .
----------------------------------------------------------------------
پارسال سرویس ترکیبی گرفته بودم 60 گیگ یکساله 4 تا 10 صبح دانلود رایگان 65000 تومن
هر گیگ حدود 1100 تومن میشه
100 گیگ هم تو طول این یک سال حجم خریدم 100 تا3000 تومن میشه 300 هزارتومن
با این سیاست و روندی که در پیش گرفتند مثل بازار مسکن قدرت خرید و توجیه استفاده میاد پایین در اخر شرکتها متضرر میشن ..
تشکر این جشنواره رو بگیریم نمیشه تخلیه کرد؟ این قضیه حجم داخلی خارجی چیه وای خدا هر روز بدتر میشه
AMIN 2014
16-08-2017, 21:47
تشکر این جشنواره رو بگیریم نمیشه تخلیه کرد؟ این قضیه حجم داخلی خارجی چیه وای خدا هر روز بدتر میشه
چرا میشه تخلیه کرد فقط سرویس میسوزه ، قرار بود تو تعرفه های اینترنت تغییراتی ایجاد بشه که با اعتراض مردم مواجه شد به همین خاطر وزیر فناوری مانع تغییرات شده تا موضوع دقیق تر بررسی بشه .
قضیه حجم دانلود فایلها از سرورهای داخلی به اصطلاح اینترانت نصف قیمت سرور خارجی محاسبه میشه ..
afshin75
19-08-2017, 16:00
جشنواره تابستانی صبا بنظر خوب میاد. 6 ماه 60 گیگ 38 هزار تومن!!!
AMIN 2014
21-08-2017, 00:03
جشنواره تابستانی صبا بنظر خوب میاد. 6 ماه 60 گیگ 38 هزار تومن!!!
کجا ؟ لینک بدید !؟
صبا همچین بسته ی نداره ! سه ماه 50 گیگ با مالیات ارزش افزوده داره میده 64 تومن بعد چجوریه 6 ماه 60 گیگ 38تومن میده !!!
=====
زنگ زدم برا دانلود شبانه صبانت 2 تا 8 صبح بهم شماره حساب داده میگه 75 هزارتومن بریز به حساب ارشک ناصری نژاد بهت 155 گیگ بدیم !
دزدای سرگردنه یه روز اه مردم ستمدیده میگیرتتون .... :V16:
afshin75
21-08-2017, 04:42
کجا ؟ لینک بدید !؟
صبا همچین بسته ی نداره ! سه ماه 50 گیگ با مالیات ارزش افزوده داره میده 64 تومن بعد چجوریه 6 ماه 60 گیگ 38تومن میده !!!
=====
زنگ زدم برا دانلود شبانه صبانت 2 تا 8 صبح بهم شماره حساب داده میگه 75 هزارتومن بریز به حساب ارشک ناصری نژاد بهت 155 گیگ بدیم !
دزدای سرگردنه یه روز اه مردم ستمدیده میگیرتتون .... :V16:
تو کانال تلگرامش زده
taghi_ramzi
21-08-2017, 17:02
دوستمون صفحه قبل خوب راهنمایی کرد ،شبانه رو الان همراه اول خوب میده
یک ماه نامحدود 14 چوق ، ماهی 22 گیگ 9 چوق
الان من اون ماهی 9 چوق رو دارم ، دو شب 10 گیگ (شبی 5 گیگ) راحت دانلود کرده
(البته من یه امتیازی داشتم اونم اینه که یه گوشی اندرویدی باتری خراب دارم ، سیم کارتو میندارم توش،با کابل وصلش میکنم به پی سی ، با اون دانلود میکنم)
AMIN 2014
25-08-2017, 07:46
دوستمون صفحه قبل خوب راهنمایی کرد ،شبانه رو الان همراه اول خوب میده
یک ماه نامحدود 14 چوق ، ماهی 22 گیگ 9 چوق
الان من اون ماهی 9 چوق رو دارم ، دو شب 10 گیگ (شبی 5 گیگ) راحت دانلود کرده
(البته من یه امتیازی داشتم اونم اینه که یه گوشی اندرویدی باتری خراب دارم ، سیم کارتو میندارم توش،با کابل وصلش میکنم به پی سی ، با اون دانلود میکنم)
وقتی شبانه رو برداشتند دیگه استفاده از وای فای اصلا توجیح نداره !
4g ایرانسل بسته سه ماه 18 گیگ 47000 تومن گرفتم گیگی حدود 2600 تومن در میاد ،
در صورتی که صبانت سه ماه 9گیگ رو میده 73000 تومن فاقد شبانه رایگان خر مغزشون گاز گرفته :n08:
سیماکارت مزایایش اینکه هرجا باشی همراته 4g که سرعتشم حرف نداره زیر 1 مگ نیست شبها از ساعت 2 به بعد حتی به 5 مگ هم میرسه با 1000 تومن طرح 2تا 8 صبح دوساعته حداقل 20 گیگ دانلود میکنم !
( مقدار دانلود بستگی به منطقه و پوشش شبکه هم داره بعضیا شبی 60 گیگ هم دانلود میکنند!!البته این دوستان مودم سیمکارت خور دارند)
جالبه که پینگش هم عالیه بدون هیچ مشکلی کلش رویال بازی میکنم :n12:
زمان استفاده از کامپیوتر نت با کامپیوتر اشترک میذارم
تمام دوستام و اقوام رو هم از تمدید وای فای منصرف کردم چون دیگه واقعا استفادش توجیح اقتصادی نداره :n34:
خلاصه صبانت خاک تو سرت شده کم کم باید بساتت رو جمع کنی بری :n02:
AMIN 2014
25-08-2017, 07:51
این رو هم از قلم انداختم به نظرم محاسبه مصرف دیتا هم خیلی کمتر شده دیروز کلی بازی انلاین و وب گردی کردم از واتس اپ و تلگرام کلیپ دانلود کردم همش 150 مگ کم کرد در صورتی که با وای فای مطمینم زیر 400 مگ نمیشد !! :n13:
taghi_ramzi
25-08-2017, 10:31
جالبه این قیمت واقعاً. مردمو بلانسبت خر فرض کردن
پارس آنلاین سه ماه 90 گیگ رو میده 58 تومن.
سرویسی که شبانه نداره استفاده از بسته بالاتر از سرعت ١٢٨ کیلوبیت اشتباه
چون سرعت در عمل فقط در شبانه مورد استفاده قرار میگیرد و روزانه سرعت باز و تا کشش خط جواب گو میباشد
برای همین موضوع برای مقایسه قیمت بهتر است بسته هایی با سرعت حداقل که همون ١٢٨ باشه مورد مقایسه قرار بگیره که حداقل قیمت در میاد نه بسته هایی با سرعت های ٨ مگابیت یا ١٢ تا ١۶ که نداره الحمداله
AMIN 2014
25-08-2017, 23:30
سرویسی که شبانه نداره استفاده از بسته بالاتر از سرعت ١٢٨ کیلوبیت اشتباه
چون سرعت در عمل فقط در شبانه مورد استفاده قرار میگیرد و روزانه سرعت باز و تا کشش خط جواب گو میباشد
برای همین موضوع برای مقایسه قیمت بهتر است بسته هایی با سرعت حداقل که همون ١٢٨ باشه مورد مقایسه قرار بگیره که حداقل قیمت در میاد نه بسته هایی با سرعت های ٨ مگابیت یا ١٢ تا ١۶ که نداره الحمداله
سه ماه 8 مگ با سرعت 4g سیمکارت مقایسه کردم
این هم سرعت 128 سه ماه 9 گیگ 28300 تومن هر گیگ حدود 3100 تومن در میاد در صورتی که سیمکارت هر گیگ 2600 در میاد و محدودیت استفاده وای فای رو هم نداره ...
در ضمن سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره برا من که بازی انلاین میکنم خیلی مهمه !
کلا وای فای حجم دزدی داره معلوم نیس چجوری محاسبه میکنند پیشنهاد میکنم دوستانی که هنوز از سیمکارت استفاده نکردند یه مدت از سیمکارت استفاده کنید متوجه تفاوت میشید !!
اگه سه ماه حجم بیشتر بگیریم قیمت هم پایین تر میاد سه ماه 72 گیگ 110 هزارتومن هر گیگ 1500 در میاد با سرعت حداقل 1 مگ .
با توجه به مقایسه قیمت ها هر جور که حساب کنیم با حذف شبانه رایگان وای فای از این به بعد توجیه استفاده نداره وقتی میتونیم اینترنت سیمکارت همراه خودمون داشته باشیم چه توجهی داره اینترنت رو محدود به خونه کنیم !؟
از طرفی شما وقتی اینترنت سیم داری میتونی اون رو هر جا و به هرکسی که نیاز داره به اشتراک بگذاری و مقدار حجم دانلود رو هم مشخص کنی اما تو وای فای شما مجبوری پسوردت رو به اشتراک بگذاری خدا خدا کنی طرف انصاف داشته باشه حجمت رو تموم نکنه :n02:
سه ماه 8 مگ با سرعت 4g سیمکارت مقایسه کردم
این هم سرعت 128 سه ماه 9 گیگ 28300 تومن هر گیگ حدود 3100 تومن در میاد در صورتی که سیمکارت هر گیگ 2600 در میاد و محدودیت استفاده وای فای رو هم نداره ...
در ضمن سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره برا من که بازی انلاین میکنم خیلی مهمه !
کلا وای فای حجم دزدی داره معلوم نیس چجوری محاسبه میکنند پیشنهاد میکنم یه مدت از سیمکارت استفاده کنید متوجه تفاوت میشید !!
اگه سه ماه حجم بیشتر بگیریم قیمت هم پایین تر میاد سه ماه 72 گیگ 110 هزارتومن هر گیگ 1500 در میاد با سرعت حداقل 1 مگ .
دوست من بنده مشکلی با استفاده از نت سیم ندارم
سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره به قول شما یعنی چی
شما که بازی میکنی که اصلا نت سیم کارت به دردت نمیخوره
من به شما پیشنهاد میکنم ی مدت از نت سیم کارت استفاده کنین تا قدر نت کابلی رو بدونید حالا نه از نظر سرعت حداقل از نظر کیفیت
راجع به قیمت هم بازم نت کابلی مناسب تر در میاد
همین سه ماه ٩ گیگ ایرانسل ٣٣ قیمت داده هر گیگ ٣٧٠٠ تومان میشه
راجع به سرعت هم اگر ی نگاه به امضاء بنده مینداختی متوجه میشی که فعلا بالاترین سرعت و میبینی که پینگ انچنانی هم نداره این تست شخص خود بنده هست و مربوط به پسر همسایه یا دوست قدیمی نیست
ولی عملا از کیفیت خبری نیست
در کل اگر نخواهیم احساسی نظر بدین هنوز هم نت کابلی از هر نظر بهتر
بازم اگر خیلی علاقه دارین نت سیم کارت استفاده کنین و اون رو جایگزین نت اصلی کنین مختار هستین
AMIN 2014
25-08-2017, 23:55
جالبه این قیمت واقعاً. مردمو بلانسبت خر فرض کردن
پارس آنلاین سه ماه 90 گیگ رو میده 58 تومن.
این فکر کنم قیمت جشنواره باشه اما باز دم پارس انلاین گرم هوای کاربراش رو هنوز داره صبانت که به کاربراش خیانت کرد ...
AMIN 2014
26-08-2017, 00:03
دوست من بنده مشکلی با استفاده از نت سیم ندارم
سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره به قول شما یعنی چی
شما که بازی میکنی که اصلا نت سیم کارت به دردت نمیخوره
من به شما پیشنهاد میکنم ی مدت از نت سیم کارت استفاده کنین تا قدر نت کابلی رو بدونید حالا نه از نظر سرعت حداقل از نظر کیفیت
راجع به قیمت هم بازم نت کابلی مناسب تر در میاد
همین سه ماه ٩ گیگ ایرانسل ٣٣ قیمت داده هر گیگ ٣٧٠٠ تومان میشه
راجع به سرعت هم اگر ی نگاه به امضاء بنده مینداختی متوجه میشی که فعلا بالاترین سرعت و میبینی که پینگ انچنانی هم نداره این تست شخص خود بنده هست و مربوط به پسر همسایه یا دوست قدیمی نیست
ولی عملا از کیفیت خبری نیست
در کل اگر نخواهیم احساسی نظر بدین هنوز هم نت کابلی از هر نظر بهتر
بازم اگر خیلی علاقه دارین نت سیم کارت استفاده کنین و اون رو جایگزین نت اصلی کنین مختار هستین
درود .. قبلش متنم کمی ویرایش کرده بودم شما رو متن قدیمی نظر دادید !
هر چقدر کیفیت خط بهتر باشه شما سرعت و کیفیت بهتری در تبادل اطلاعات خواهید داشت . غالبا سرویس های 128 به علت ارزان بودن شلوغتر هستند و این روی کیفیت تبادل دیتا تاثیر منفی میذاره .
من کلش رویال بازی میکنم با نت سیمکارتم هیچ گونه تاخیر و کندی تو بازی ندارم شاید شما تو منطقه ی که هستید پینگتون بالاس !
از نظر کیفیت خیلی راضیم هیچ مشکلی ندارم الانم که دارم براتون مینویسم نت سیم اشتراک گذاشتم به کامپیوتر.
بسته 3 ماه 9 گیگ 33 تومن توجیه خرید نداره بهترین بسته و اقتصاد ترینش 3 ماه 18 گیگ 47000 تومن هست 2600 در میاد !
شما مزاییای سیم در نظر بگیرید اصلا احساسی نیست صحبتهام .
من جهت اگاهی دوستان نظر دادم درسته اختیار هرکس هم به خودش حتی اگر بخوایم واقعیتها رو نادیده بگیرم .
به نظر شما اینا دزدی هست یا نیست؟
مودم رو خاموش و روشن کردم، فایلی به حجم 2 گیگ و 790 مگ رو گذاشتم برای دانلود، در این مدت هیچ چیز دیگه نه دانلود شد و نه آپلود، سایت صبانت دانلود رو 3 گیگ و 190 مگ محاسبه کرده و آپلود رو 104 مگ !
400 مگ دانلود رو اضافه تر و 104 مگ الکی آپلود حساب میکنن.
تماس گرفتن با هام بعد از پر کردن شکایت نامه توی سایتشون، ویروس داره کامپیوترتون... وای فای حجم رو خورده ، دانلود منیجر دقیق نیست ، و چرندیات دیگه، نهایاتا با نرم افزار ترافیک رو کنترل کنید و بعد با محاسبه سایت چک کنید. گفتیم چشم ، باز مودم رو خاموش روشن کردیم نرم افزار نت لمیتر رو ریست کردیم که همه چیز از دانلود و آپلود صفر بشه ، شروع کردیم به دانلود یه فایل 1 گیگ و 300 مگ ، پس از پایان نت لمیتر حمجم دانلود رو 1گیگ و 300 نشون داد و مقدار آپلود رو 183 کیلوبایت ، سایت جناب صبانت مقدار دانلود رو 1 گیگ و 525 مگ و مقدار آپلود رو 48 مگ. یعنی 273 مگ اضافه تر از مقداری که دانلود کردم. لعنت به دزدای این زمان
صبانت اصفهان
مودم رو خاموش و روشن کردم، فایلی به حجم 2 گیگ و 790 مگ رو گذاشتم برای دانلود، در این مدت هیچ چیز دیگه نه دانلود شد و نه آپلود، سایت صبانت دانلود رو 3 گیگ و 190 مگ محاسبه کرده و آپلود رو 104 مگ !
تماس گرفتن با هام بعد از پر کردن شکایت نامه توی سایتشون، ویروس داره کامپیوترتون... وای فای حجم رو خورده ، دانلود منیجر دقیق نیست ، و چرندیات دیگه، نهایاتا با نرم افزار ترافیک رو کنترل کنید و بعد با محاسبه سایت چک کنید. گفتیم چشم ، باز مودم رو خاموش روشن کردیم نرم افزار نت لمیتر رو ریست کردیم که همه چیز از دانلود و آپلود صفر بشه ، شروع کردیم به دانلود یه فایل 1 گیگ و 300 مگ ، پس از پایان نت لمیتر حمجم دانلود رو 1گیگ و 300 نشون داد و مقدار آپلود رو 183 کیلوبایت ، سایت جناب صبانت مقدار دانلود رو 1 گیگ و 525 مگ و مقدار آپلود رو 48 مگ. یعنی 273 مگ اضافه تر از مقداری که دانلود کردم. لعنت به دزدای این زمان
صبانت اصفهان
راستش من در یکسالی که صبانت داشتم چیزی بنام حجم اضافه حساب کردن و دزدی و این موارد که به چشم بیاد ندیدم دایم هم چک میکردم. در مورد آپلود چیزی که هست حداقل حدود 15 درصد دانلود حساب میشه یعنی حتی اگه هیچ آپلودی هم شما نکنی و فقط دانلود کنی چون بهرحال اینترنت دوطرفه و مبادله هست و اون حداقل آاپلود رو داره. الان یه بسته یک گیگ ایرانسل هم بگیری و فقط یه فایل آماده رو باهاش دانلود کنی میبینی که 850 مگ بیشتر بهت نمیده.
راستش من در یکسالی که صبانت داشتم چیزی بنام حجم اضافه حساب کردن و دزدی و این موارد که به چشم بیاد ندیدم دایم هم چک میکردم. در مورد آپلود چیزی که هست حداقل حدود 15 درصد دانلود حساب میشه یعنی حتی اگه هیچ آپلودی هم شما نکنی و فقط دانلود کنی چون بهرحال اینترنت دوطرفه و مبادله هست و اون حداقل آاپلود رو داره. الان یه بسته یک گیگ ایرانسل هم بگیری و فقط یه فایل آماده رو باهاش دانلود کنی میبینی که 850 مگ بیشتر بهت نمیده.
بله آپلود رو برای خودشون محاسبه میکنن، برای دانلود یه فایل 1 گیگ من واقعا 1 مگابایت آپلود دارم، ولی محاسبه اونا برای خودشونه وبا این کار از کل اعتبار حجم کم میکنن، آدمای عاقل به این میگن دزدی ، چیرو استفاده نکردیم ،رضایتی هم شرکتها از ما نگرفتن برای محاسبه اینجوری آپلود، به این میگن حق خوری و ظلم حتی اگر در مقیاس 15 درصدی باشه،
نکته دیگه برای اینکه متوجه بشید دانلود رو هم دارن الکی محاسبه میکنن نه واقعی اینه که یه فایل 1 گیگ یا بالاتر از یک گیگ دانلود کنید، اونوقت ببنید سایتشون چقدر حجم دانلود رو بالاتر از 1 گیگ ثبت میکنه، البته باتوجه به اینکه در حین دانلود از هیچ جای دیگه اینترنت هرز نرفته باشه فقط دانلود کنید،
با نرم افزارهای کنترل ترافیک همه چیز رو مشاهده کنید اونوقت ببنید چقدر بالاتر حساب میکنن، تو فایلهای 100 مگ و یا زیر یک گیگ این اختلاف نشون داده نمیشه،
اما در مورد اینترنت سیم کارت، بنده هم از ایرانسل هم از همراه اول 1 گیگ اینترنت خریدم و با سیستم از طریق گوشی دانلود کردم، جزئیات محاسبه 1 گیگ و 60 مگابایت ثبت شده بود، یعنی در واقع 940 مگابایت قابل استفاده بوده. ولی صبانت از 1 گیگ 800 مگ قابل استفاده هست ، حالا ببنید اگه 10 گیگ خریده باشید در واقع چقدر بهتون حجم فروختن...
بنده 8 ساله صبانت دارم ، همیشه محاسبه آپلود رو بهشون ایراد میگرفتم ومتوجه بودم که آپلود رو برای خودشون دارن محاسبه میکنن ، این مقدار آپلود که ثبت میکنن واقعی نیست، ولی به مقدار محاسبه دانلود دقت نکرده بودم چون همیشه فایلهای سنگین رو میذاشتم شبانه دانلود میشد، الان که توی سرویسهای جدیدشون دانلود شبانه رو حذف کردن ، وقتی فایلهای بالاتر از 1 گیگ رو دانلود میکنم میبینم خیلی اضافه تر از 1 گیگ محاسبه شده... از چه زمانی اینطوری محاسبه میکردن رو نمیدونم چون من 2 هفته هست که دارم دقت میکنم...73
mehrdad2
05-09-2017, 19:38
AMIN 2014
06-09-2017, 06:13
من که رفتم سمت ایرانسل واقعا راضیم ... :n12:
با بسته شبانه 2 هزارتومنی 50 گیگ دانلودم میکنم !
با صبانت شبی 2 گیگ میشد دانلود کرد برا این دو گیگ 6 ساعت سیستم روشن بود !
هزینه برق و استهلاک سیستم و اضافه بر اون امواج مضر وای فای رو در نظر بگیریم واقعا احمق بودم..فکر میکردم چقدر خوبه که میتونم شبی 2 گیگ دانلود کنم :n02:
یعنی برا دانلود 50 گیگ حدود 20 روز زمان میبرد !!!
صبانت متچکریم دانلود شبانه رو برداشتی من یکی رو که راحت کردی و اشتباهم اگاه کردی :n09:
پ.ن: دو به شک بودم اینار رو بنویسم یا نه چون اگه مشترکین نت ایرانسل بیشتر بشه ممکنه طرح شبانه رو بردارند :n13:
هزینه برق و استهلاک سیستم و اضافه بر اون امواج مضر وای فای رو در نظر بگیریم واقعا احمق بودم..فکر میکردم چقدر خوبه که میتونم شبی 2 گیگ دانلود کنم :n02:
صبانت متچکریم دانلود شبانه رو برداشتی من یکی رو که راحت کردی و اشتباهم اگاه کردی :n09:
پ.ن: دو به شک بودم اینار رو بنویسم یا نه چون اگه مشترکین نت ایرانسل بیشتر بشه ممکنه طرح شبانه رو بردارند :n13:
نه نگران نباش بر نمیداره [emoji1] اتفاقا دقیقا مشابه همین کامنت شما رو من سه چهار ماه پیش که هنوز هم بحث حذف دانلود شبانه در میون نبود گذاشتم در صفحات پیش هست و گفتم در شرایطی که ساعتی ده بیست گیگ رو میشه با هزینه خیلی کم با اینترنت موبایل دانلود کرد سرعت 120 کیلوبایت و ساعتی چهارصد مگ ارزش دانلود سنگین و هزینه برق و استهلاک و زمان رو نداره و این فقط بدرد استفاده روزمره و نهایت استریم ویدئو ها میخوره. الان در اکثر نقاط ایرانسل یا همراه اول حداقل یکیش ممکنه سرعت خوب داشته باشه.
سته شبانه 2 تومنیش که 3 ساعت بیتشر زمان نداره، چطور شما 50 گیگ دان میکنی؟:n01:
ب68
AMIN 2014
07-09-2017, 09:39
ب68
سیمم 4g سرعت دانلودم حدود 5 مگ هست.
گوشی وصل میکنی به کامپیوتر نت اشتراک میزاری با IDM میزنی دانلود .
این تست همین الان با گوشی گرفتم با این سرعت شما تو 3 ساعت حدود 20 گیگ میتونی دانلود داشته باشی تو شب چون پهنای باند خلوته راحت سرعت تا 5 مگ هم میرسه !
AMIN 2014
07-09-2017, 10:22
اینم تستی که از صبانت گرفتم جالبه پینگ سیمکارتم کمتر از وای فای شده !!!! سرویس 2 تا 16 مگابیت
سیمم 4g سرعت دانلودم حدود 5 مگ هست.
گوشی وصل میکنی به کامپیوتر نت اشتراک میزاری با IDM میزنی دانلود .
این تست همین الان با گوشی گرفتم با این سرعت شما تو 3 ساعت حدود 20 گیگ میتونی دانلود داشته باشی تو شب چون پهنای باند خلوته راحت سرعت تا 5 مگ هم میرسه !
سیم کارت من 3g هست، سرعت بیشتر از 630 کیلو بایت در ثانیه نشده. ( به اصطلاح 6مگ)
همراه اول سرعت دانلود تا 1 مگابایت در ثانیه میرسه
ب68
منهم همین دوساعته رو گرفتم و یه بازی 48 گیگ بود دانلود کردم بیست دقیقه ای هم زمان اضافه آوردم سه تا پارتهای یک گیگی همزمان میگذاشتم برای دانلود سرعت هرکدام 2_2/5 مگ بود. البته همه جا اینطور نیست ولی بعضی جاها هست هرچند نصف اینهم باشه هنوز خیلی خوبه. همراه اول سرعتش کمتر و در نقاط مختلف یکنواخت تر هست برای منهم همون حدود یک مگابایت هست.
maziyarkhani
12-09-2017, 13:24
بعد از تموم شدن سرویس جشنواره درخواست جمع آوری دادم و میخواستم از شاتل سرویس بگیرم .... ولی خب توی تماس تلفنی طرح خوبی رو بنظرم پیشنهاد دادن ... 220 گیگ یکساله 108 تومن ... البته بهتره حضوری برین نمایندگی چون هرشهری ممکنه طرح های متفاوتی داشته باشه .... :n16:
با وجود اینکه هر شرکتی مشکلات خودشو داره و قطعا صبانت هم مستثنی نیست ، ولی خب توی این یکسال سرعت همیشه خوب و بدون قطعی (جز یکبار در این مدت) بوده
mr.arbab28
12-09-2017, 14:48
بله در طول ۱۵ ماه از ۲۴ ساعت ۴۸ ساعت قطع بوده یا نویز بالا یا کندی سرعت یا حجم خوری بله سابقه درخشانی داره این شرکت نه تنها من بلکه ۸ نفر دیگن ام مشکلات نظیر من رو داشتن
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
بله در طول ۱۵ ماه از ۲۴ ساعت ۴۸ ساعت قطع بوده یا نویز بالا یا کندی سرعت یا حجم خوری بله سابقه درخشانی داره این شرکت نه تنها من بلکه ۸ نفر دیگن ام مشکلات نظیر من رو داشتن
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
من الان شاتل رفتم بخاطر قیمت اما یکسالی که صبانت بودم روی هم رفته دو ساعت هم قطعی نداشتم سرعت و کیفیت همه چیز هم عالی بود از حق نمیشه گذشت. تا جایی که دیدم چند نفری که اینجا اعلام کردن و رفتن همه بخاطر قیمت و دانلود شبانه بود نه قطعی و این حرفها. منهم اگر پیشنهاد تلفنی رو از ابتدا میدونستم جابجا نمیشدم اخه طرح های رو سایت خیلی بدرد نخور بودند و من وقتی شاتل انتخاب کردم پیش خرید هم کردم بعد از درخواست تخلیه دادم فرداش زنگ زدن پیشنهاد خوب دادند که دیگه برای من دیر بود. البته شاتل هم تا حالا که عالی بوده ولی جابجا شدن چند روزی معطلی داره دیگه و زمانیکه جایی خوب هست آدم تا حد امکان ترجیح میده جابجا نشه.
دوستان سرویس های حجمی زمان دارش چرا نیست دیگه؟
صبانت اصفهان
حیف که پشتیبانی صدا رو ظبط میکنه حیف
Gaming X
17-09-2017, 18:10
دوستان این سرویس "2 تا 16 مگابیت" دقیقا چطور هست؟ تا هرجا که خطتت بکشه میره دیگه؟ تشکر.
--------------------------------------------------------------
تا الآن دو سالی میشه که از صبانت اینترنت میگیرم. سال اول خیلی راضی بودم انصافا. سرعت عالی بود قطعی هم نداشت. (شاید فقط یکبار در سال)
دم عید هم که بنظر من خوب عمل کرد. ولی از بعد عید به اینور واقعا زده به سیم آخر... سرعتش برای من همچنان پایداره و قطعی هم نداره.
اما متاسفانه بعضی وقتها خیلی خیلی ریز (طوری که اگه حواستون نباشه تو پنل مقدار مصرفتونو چی رد شده اصلا متوجه نمیشید) حجم دزدی داره.
یه مورد عجیب هم بود که اوایل تابستون امسال میومدم تو ساعات رایگان دانلود کنم اهمیت هم نمیدادم به حجم مصرفی حساب شده تو پنل (رایگان بود خب!) بعدش یبار خیلی اتفاقی اومدم چک کنم دیدم نصف چیزی که مصرف کردم طی این ساعات از حجمم کم شده. شاید چهار پنج بار این مشکل مسخره برام پیش اومد که با یه راه حل من در آوردی حلش کردم.
(نمیدونم باگ بود یا... یادم میاد یه تاپیک در این مورد تو انجمن ولی سر همین الکی کلی ضرر کردم)
در مورد جشنواره هاشم که نظر خاصی ندارم ولی از پارسال کمتر شده.
دوستان این سرویس "2 تا 16 مگابیت" دقیقا چطور هست؟ تا هرجا که خطتت بکشه میره دیگه؟ تشکر.
--------------------------------------------------------------
تا الآن دو سالی میشه که از صبانت اینترنت میگیرم. سال اول خیلی راضی بودم انصافا. سرعت عالی بود قطعی هم نداشت. (شاید فقط یکبار در سال)
دم عید هم که بنظر من خوب عمل کرد. ولی از بعد عید به اینور واقعا زده به سیم آخر... سرعتش برای من همچنان پایداره و قطعی هم نداره.
اما متاسفانه بعضی وقتها خیلی خیلی ریز (طوری که اگه حواستون نباشه تو پنل مقدار مصرفتونو چی رد شده اصلا متوجه نمیشید) حجم دزدی داره.
یه مورد عجیب هم بود که اوایل تابستون امسال میومدم تو ساعات رایگان دانلود کنم اهمیت هم نمیدادم به حجم مصرفی حساب شده تو پنل (رایگان بود خب!) بعدش یبار خیلی اتفاقی اومدم چک کنم دیدم نصف چیزی که مصرف کردم طی این ساعات از حجمم کم شده. شاید چهار پنج بار این مشکل مسخره برام پیش اومد که با یه راه حل من در آوردی حلش کردم.
(نمیدونم باگ بود یا... یادم میاد یه تاپیک در این مورد تو انجمن ولی سر همین الکی کلی ضرر کردم)
در مورد جشنواره هاشم که نظر خاصی ندارم ولی از پارسال کمتر شده.
ریز نیست داداش...، خیلی عالی چن ساله دارن کلاه میذارن سر مردم. فایل 1 گیگ به بالا دانلود کن ، ببین چقدر بیشتر برات می افته . معمولا همه فایلهای 200 300 مگ دان میکن زیاد مشخص نمیشه .112
سلام دوستان من تازه از شاتل تخیله کردم امدم صبانت
چند تا سوال دارم
من سرویس یکساله 222 گیگ را خریدم 75 تومن
اما این سرویس گویا ترکیبی هست
الان در کاربری من تو صبانت زده
ماهانه یک گیگ بعلاوه 12 عدد شارژ زماندار 17 گیگی
این یعنی چه؟
چون من پارسال شاتل داشتم همینطوری جشنواره یکساله گرفتم دو پنل من تو شاتل زده بود 365 روز و فلان قدر حجم
اما الان این صبانت چی میگه؟
الانم نت من قطع هست بخاطر تمام شدن حجم
درحالی که هنوز یک هفته نشده رانژه شده از سوی صبانت
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
Dadashmohammad22
23-09-2017, 11:43
چند تا سوال دارم
این یعنی چه؟
چون من پارسال شاتل داشتم همینطوری جشنواره یکساله گرفتم دو پنل من تو شاتل زده بود 365 روز و فلان قدر حجم
احتمالا اون اعتبار 17 گیگ رو باید هر ماه بعد از اتمام اون 1 گیگ برید از قسمت تاریخچه خرید> حجم های رزرو، فعال کنید.
taghi_ramzi
23-09-2017, 20:25
چند تا سوال دارم
این یعنی چه؟
شما افتادی تو تله ی کثیف صبا نت!
اینا سیستمشون اینجوریه که وقتی حجم مختص یک ماه شما (17 گیگ) تموم میشه ، دیگه نمیتونید تا شروع ماه بعدی از حجمتون استفاده کنید و باید حجم اضافه بخرید. تو تبلیغاتشون اینو نمیگن و به کثیفترین شکل ممکن یوزر جمع میکنن!
Dadashmohammad22
23-09-2017, 21:26
اینا سیستمشون اینجوریه که وقتی حجم مختص یک ماه شما (17 گیگ) تموم میشه ، دیگه نمیتونید تا شروع ماه بعدی از حجمتون استفاده کنید و باید حجم اضافه بخرید. تو تبلیغاتشون اینو نمیگن و به کثیفترین شکل ممکن یوزر جمع میکنن!
موافقم که این اطلاعات باید از قبل به کاربر گفته بشه و توجیهی در کارشون نیست. ولی همین طرح هم با قیمت 75،000 تومن به نظرم خیلی به صرفست. اینطوری هر گیگ میشه حدود 340 تومن. حتی اگه لازم باشه حجم اضافه هم بخرید باز هم به نظرم به صرفست. من الان دارم برای 1 ماهه 25 گیگ حدود 45 تومن هزینه میکنم، تهش هم نوشته این نوع سرویس قابلیت خرید حجم اضافه نداره. پدرم به شخصه در اومده. به خدا اگه به خاطر کیفیت خوبش نبود همین امروز جمع آوری میکردم.
من حتما 195 شکایت میکنم و این موضوع را میگم
حتی به پشتیبانی صبانت هم گفتم برای من قابل درک نیست که ماهانه فقط 17 مصرف کنم
حتی گفتم شاید یک ماه یک گیگ مصرف نکردم اما ماه بعدی 50 گیگ بیشتر از 17 گیگ مصرف کردم
خوب دزدی که شاخ و دم نداره
به همین میگن دزدی
با اینکه میدونم با شکایت به 195 هم به جایی نمیرسم
چون همه اینها دستشون تو یک کاسه هست
واقعا چه گرگی شدن اینها
راست میگن در این مملکت نخوری خورده می شوی
قانون جنگل
موافقم که این اطلاعات باید از قبل به کاربر گفته بشه و توجیهی در کارشون نیست. ولی همین طرح هم با قیمت 75،000 تومن به نظرم خیلی به صرفست. اینطوری هر گیگ میشه حدود 340 تومن. حتی اگه لازم باشه حجم اضافه هم بخرید باز هم به نظرم به صرفست. من الان دارم برای 1 ماهه 25 گیگ حدود 45 تومن هزینه میکنم، تهش هم نوشته این نوع سرویس قابلیت خرید حجم اضافه نداره. پدرم به شخصه در اومده. به خدا اگه به خاطر کیفیت خوبش نبود همین امروز جمع آوری میکردم.
اینها باید به مشتری وقتی میره حضوری سرویسی را میخره باید و حتما فاکتور بدهد
اما به من فاکتور نداد فقط در حد قبض رسید پرداخت پول بود
باید فاکتور میداد و دقیقا در ان نوع و مدل سرویس ذکر میشد
اگر فاکتور میداد من در جا کنسل اش میکردم
حوصله این که هر ماه برم گیگ اضافه بخرم را ندارم یا اینکه هر ماه برم تو پنل کاربری اون 17 گیگ را فعال کنم
دوست من شرایط سرویس همین بوده
شما با علم و اطلاع خریدین
الان سرویس بنده یک سال ۶٠ گیگ ( ١٢ تا ماهیانه ۵ گیگ ) و صبح رایگان خریدم
به خاطر قیمت مناسب
ولی ی بسته حجم اضافه هم دارم که اگر کم اومد از اون استفاده کنم
اینکه به صبانت ربطی نداره
این سرویس در جشنواره بوده خیلی ها هم خریدن
تازه قیمت خیلی خوبی هم داشته بعد بیام بگیم چرا فقط ماهی ۵ گیگ ، این که نمیشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست من شرایط سرویس همین بوده
شما با علم و اطلاع خریدین
الان سرویس بنده یک سال ۶٠ گیگ ( ١٢ تا ماهیانه ۵ گیگ ) و صبح رایگان خریدم
به خاطر قیمت مناسب
ولی ی بسته حجم اضافه هم دارم که اگر کم اومد از اون استفاده کنم
اینکه به صبانت ربطی نداره
این سرویس در جشنواره بوده خیلی ها هم خریدن
تازه قیمت خیلی خوبی هم داشته بعد بیام بگیم چرا فقط ماهی ۵ گیگ ، این که نمیشه
اها چون شما یکساله 60 گیگ خریدی.پس برای من با اعلم و اطلاع بود
واقعا متاسفم برات با این طرز تفکرت
من چی گفتم و چی خواستم که شما اینجوری سنگ صبانت را به سینه میزنی؟
من گفتم فاکتور و اگر فاکتور میداد همونجا کنسل و خرید بی خرید
الانم تو همین یک هفته که وصل بودم اصلا در قیاس با ایرانسل که با گوشی دان میکردم چیزی شاخی نیست اصلا
ایرانسل لعنتی سرعت داره در حد لالیگا(حداقل برای من نسبت به adsl خونه خودمون)
اها چون شما یکساله 60 گیگ خریدی.پس برای من با اعلم و اطلاع بود
واقعا متاسفم برات با این طرز تفکرت
من چی گفتم و چی خواستم که شما اینجوری سنگ صبانت را به سینه میزنی؟
من گفتم فاکتور و اگر فاکتور میداد همونجا کنسل و خرید بی خرید
الانم تو همین یک هفته که وصل بودم اصلا در قیاس با ایرانسل که با گوشی دان میکردم چیزی شاخی نیست اصلا
ایرانسل لعنتی سرعت داره در حد لالیگا(حداقل برای من نسبت به adsl خونه خودمون)
دوست عزیز چرا جبهه میگیری چه ربطی داره
انصاف هم خوب چیزی واقعا صبانت مال داداش منه
اخه مرد حسابی ٢٢٢ گیگ رو خریدی ٧۵ تومان با خود چی فکر کردی اصلا فکر کردی
کجا همچین سرویسی رو دیدین
تازه شاتل لطف میکرد ١۴۴ گیگ رو تقسیم کرده بود ماهیانه میداد اون هم پلکانی و ترکیبی
شرایط این قبیل سرویس ها همین دیگه حجم پلکانی و سرویس ترکیبی میاد اصلا هم نمیخواد فعال کنی ی ١٠٠ گیگ حجم بخرین کنار بزارین هر ماه اگر از ١٧ گیگ رد بشه از اون مصرف میکنه
ایرانسل هم ما که ندیدیم همچین سرعت هایی که شما میگین
خیلی ایرانسل خوب شما میتونی جمع کنین برین روی ایرانسل بعد اون موقع متوجه میشین
طرز فکرت رو یکم عوض کن یکم حساب و کتاب کن اخه ۲۲۲ گیگ ۷۵ تومان الان هر گیگ رو داره ۲ تومان با مردم حساب میکنن شما اینجوری میگی هر کسی حرفی میزنه با شما دشمن که نیست برادر من یا دوست و آشنای طرف که اینقدر سریع جبهه میگیرین دوست من ، عزیزم
taghi_ramzi
24-09-2017, 10:29
من الان باهاشون برای جمع آوری صحبت میکردم، گفتن سرویس یکساله دویست چهل گیگ صد و شصت داریم بدون محدودیت ماهانه
نمیدونم چجوری بعضی دوستان از صبانت دفاع میکنن، ارزون بودن توجیه کلاهبرداری نیست.
شما صد هزار تومن بدی ادکلن، بعد ببینی تقلبیه، با توجه به اینکه ادکلن های خیلی گرونتری وجود دارن، اآیا سرت کلاه نرفته؟
سرویسهایی که محدودیت ماهانه دارن کلاهبرداری محض هستن، ضمن اینکه طبق بندی از قرارداد که احتمالاهمه نخونده امضا میکنن، قوانین برگشت پول سرویس یکساله جشنواره فرق داره و بازم احتمالا اگه بخواید وسط فسخ کنید پولتون برنمیگرده یاضرر میکنید.
همین جشنواره بودنش هم خودش یه ایراده، چون شما اگه احیانا با سرویس حال کردید، امکان تمدید این سرویس رو نخواهید داشت
دوست عزیز چرا جبهه میگیری چه ربطی داره
انصاف هم خوب چیزی واقعا صبانت مال داداش منه
اخه مرد حسابی ٢٢٢ گیگ رو خریدی ٧۵ تومان با خود چی فکر کردی اصلا فکر کردی
کجا همچین سرویسی رو دیدین
تازه شاتل لطف میکرد ١۴۴ گیگ رو تقسیم کرده بود ماهیانه میداد اون هم پلکانی و ترکیبی
شرایط این قبیل سرویس ها همین دیگه حجم پلکانی و سرویس ترکیبی میاد اصلا هم نمیخواد فعال کنی ی ١٠٠ گیگ حجم بخرین کنار بزارین هر ماه اگر از ١٧ گیگ رد بشه از اون مصرف میکنه
ایرانسل هم ما که ندیدیم همچین سرعت هایی که شما میگین
خیلی ایرانسل خوب شما میتونی جمع کنین برین روی ایرانسل بعد اون موقع متوجه میشین
طرز فکرت رو یکم عوض کن یکم حساب و کتاب کن اخه ۲۲۲ گیگ ۷۵ تومان الان هر گیگ رو داره ۲ تومان با مردم حساب میکنن شما اینجوری میگی هر کسی حرفی میزنه با شما دشمن که نیست برادر من یا دوست و آشنای طرف که اینقدر سریع جبهه میگیرین دوست من ، عزیزم
دیگ به دیگ میگه روت سیاه
واقعا که!!!
من الان عملا یکساله با 12 گیگ دارم 75 تومن
این انصاف هست؟
حرف از انصاف نزن لطفا
من که شکایت کردم 195 جوابش را همینجا امد میزارم
دیگه هم حرفب ندارم
دیگ به دیگ میگه روت سیاه
واقعا که!!!
من الان عملا یکساله با 12 گیگ دارم 75 تومن
این انصاف هست؟
حرف از انصاف نزن لطفا
من که شکایت کردم 195 جوابش را همینجا امد میزارم
دیگه هم حرفب ندارم
شما ماهی 18 گیگ داری یک گیگ بعلاوه 17 گیگ در ماه بابت بسته که میشه ماهی 18 گیگ یکساله 75 تومن یعنی ماهی حدود شش تومن نمیدونم کجا 18 گیگ در ماه رو با شش هزارتومن میدن که فکر میکنی گولت زدن یا ضرر کردی!!! سرویس های ترکیبی چیز جدیدی نیستند مختص صبانت هم نیست سرویس صبحانه که سال گذشته میداد هم شصت گیگ بود ماهانه پنج گیگ اسیاتک هم سرویس عصرانه داشت که اونهم همینجوری ترکیبی بود ماهانه پنج گیگ شاتل هم ترکیبی داره اتفاقا شاتل نخستین بار ابداع کننده سرویس های ترکیبی بسته ای در ایران بود. الان هم در سایت صبانت این سرویس های جدید ترکیبی رو دقیقا شرح داده که مثلا شش بسته سه ماهه یا سه بسته چهار ماهه شما اگر مفهوم ترکیبی رو نمیدونستی یا در سایت دقت نکردی باید میپرسیدی مقصر شرکت نیست و بهمین علت هم بعید میدونم شکایت هم بجایی برسه . این سرویس های جشنواره چون با قیمت خیلی پایین عرضه میشن اگر بدون محدودیت مصرف بدن خوب طرف که مصرف بالا داره میره دویست گیگ رو هفتاد تومن میخره و یک ماهه دو ماهه مصرفش میکنه و دوباره میخره اونوقت دیگه کی میاد ترافیک هر گیگ دو سه هزار تومنی بخره! شما هم اگه بهشون میگفتی سرویس بدون محدودیت مصرف میخوام بهت میدادند ولی دیگه هر گیگ سیصد تومن نبود و حداقل سه چهار برابر گرونتر بود. بهرحال اینکه بخوای سرویس رو جمع آوری کنی یا نکنی یا شکایت کنی میل خودت هست فقط خوبه بدونی چنین قیمتی هیچ شرکتی گیرت نمیاد انصافا بخوام نظر بدم خیلی خیلی سرویس مناسبی هست. تا دوماه پیش که ما از صبانت تخلیه کردیم اصلا خبری از این سرویس های ترکیبی نبود بنده بشخصه اگر این سرویسها دو ماه پیش بود غیر ممکن بود تخلیه کنم شاید یکی از علتهای برقرار کردن این سرویسها هم پیگیری ها و اعتراضات و تخلیه تعداد زیادی از کاربران قدیمی صبانت به نبود سرویس مناسب طی دو سه ماه گذشته بود. من به سایتشان در شبکه های اجتماعی شون و هم تلفنی هم ایمیل اعلام کردم که کیفیتتون عالیه اما قیمت نه چندین بار هم بابت همین علت تخلیه تماس گرفتند و سوال کردند هم دو بار از دفتر شیراز هم بعدا از دفتر مرکزی تهران و مدیر فروشش . خلاصه که بنظرم قدر این قیمت ها رو بدونید.
220 گیگ رو به من داد 108 تومن
چطور به اون دوستمون داده 75 تومن؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
maziyarkhani
01-10-2017, 11:13
220 گیگ رو به من داد 108 تومن
چطور به اون دوستمون داده 75 تومن؟
منم حدودا 108 تومن هزینه کردم واسه این سرویس
سلام دوستان یک طرح خوب از صبانت پیشنهاد کنید من بگیرم ممنون میشم اگر اطلاع دارید منو در جریان بذارید
با سپاس فراوان
سلام دوستان یک طرح خوب از صبانت پیشنهاد کنید من بگیرم ممنون میشم اگر اطلاع دارید منو در جریان بذارید
با سپاس فراوان
همین طرح 220 گیگ سالانه خوبه
میشه ماهانه حدود 20 گیگ
هزینه سالی 110 تومنه
همین طرح 220 گیگ سالانه خوبه
میشه ماهانه حدود 20 گیگ
هزینه سالی 110 تومنه
سلام با نمایندگی تماس گرفتم گفت این طرح برداشته شده متاسفانه
RealFlow
26-10-2017, 05:05
منم هی حجم میخریدم بابت اینکه شبانه رایگان نداشت و 2 برابر حجم خریده دانلود شبانه داش این صبا نت بعد تا اینکه از آغاز سال 96 همون طرح نیمه نصفه!! دانلود شبانه 2 برابر حجم رو هم برداشتن و منم دیگه در خواست جمع آوری دادم!! رسیدگی نمیکردن برای ارسال و جمع آوری از سرویس دهی!! 3 بار در خاست دادم در طول یکماه!! دفعه سوم جدی برخورد کردم و اول در خاوست جمع آوری از طریق پنل دادم و بعد 2 روز بعدشم از طریق نمایندگی شهر ساکنش بودم تامس گرفتم که خط رو تخلیه کنید بعد ش فرداش تماس گرفتم که چرا میخواید از شرکت ما تخلیه بشید و برید ؟؟
گفتم: سرویسهای شما شبانه نداره و بدر من نمیخوره ....بعد 30 دقیقه صحبت خام نشدم و سر حرف ماندم گفتن باشه پیگیری میکنم برای تخلی خط و .....
3 روز گذشت هیچ تغییر در پنل کاربری نشد!! و خط برای جمع آوری اسال نکردن!! دوباره تماس گر فتم که من رو با مسول جمع آوری خط از سرویس وصل کنید وصل نکردن منم گفتم باشه: من چند روزه در خواست مع آوری کردم و هیچ اقدامی نکردید اگه بازم تا 48 ساعتد دیگه اقدامی نکنید من به 195 شکایت میکنم و تخلف تون رو گزارش میدم .... گفتن باشه موردی نداره . بعد نیم ساعت مسول تخلیه و جمع آوری سرویس تماس گرفت که جمع آوری نکنید و ..... بعد آخر سر گفت طول میکشه کارتون من پیگیرش هستم ...
گفتم: من چند روزه از درخواست جمع آوریم میگذره قبلشم با شما تلفنی گفتم که مع آوری سرویس انجام بدبد و شما مطلع شدید و گفتید پیگیرید و الکی گفتید سرویس شما جشنواره هست و ققابل برگش تینست و! الک گفتید من با دفتر مرکزی تماسم گرفتم که اونا گفتن همچین چیزی نیست و شما دروغ گفتید !! با این حال هم لطفا جمع آوری کنید مگه ب چقدر کار داره با یک کلیک ارسال میشه درخواس جمع آوری سرویس دیگه دارید منو اذیت میکنید.. آخر مسئول تخله و جمع آوری گفتن باشه ساعتای 9:30 بود . بعدش ساعتای نزدیک به 14 ص ظهر بود که پیامک آمد که خط شما در حال جمع آوری هست و خلاصه کلا بعد 9.10 روز با کلی توضیح و گزارش خط تخلیه شد البته بعد از 3 روز که جمع آوری رو در خواستش رو ارسال نکردن به مخابرات من گزارش تخلف به 195 فرستاده بودم اونها هم دیگه پاسخ و بررسی کردن یعنی 4.5 روی بعدش که خط جمع آوری شده بود از 195 پاسخ شکایتم نوشته بودن که خط جمع آوری شده!! و خلا صه 2 ماه و چند روز از دست اشن شرکت صبا نت راحت شدم مجبور بودم بابت هر گیگ 3000 پول بدم بهشون تازه کمترین حجمی که میگرفتم معمولا 20 .30 گیگ در 10 روز بود بالاترن بسته حجم اضافه شون که 120 گیگ بو درو 3 .4 با گرفته بودم!! حجم 70 یگم داشت اونم گرفته بودم. شبانه رایگان لازم دارید برید یک شرکت دیگه
منم هی حجم میخریدم بابت اینکه شبانه رایگان نداشت و 2 برابر حجم خریده دانلود شبانه داش این صبا نت بعد تا اینکه از آغاز سال 96 همون طرح نیمه نصفه!! دانلود شبانه 2 برابر حجم رو هم برداشتن و منم دیگه در خواست جمع آوری دادم!! رسیدگی نمیکردن برای ارسال و جمع آوری از سرویس دهی!! 3 بار در خاست دادم در طول یکماه!! دفعه سوم جدی برخورد کردم و اول در خاوست جمع آوری از طریق پنل دادم و بعد 2 روز بعدشم از طریق نمایندگی شهر ساکنش بودم تامس گرفتم که خط رو تخلیه کنید بعد ش فرداش تماس گرفتم که چرا میخواید از شرکت ما تخلیه بشید و برید ؟؟
گفتم: سرویسهای شما شبانه نداره و بدر من نمیخوره ....بعد 30 دقیقه صحبت خام نشدم و سر حرف ماندم گفتن باشه پیگیری میکنم برای تخلی خط و .....
3 روز گذشت هیچ تغییر در پنل کاربری نشد!! و خط برای جمع آوری اسال نکردن!! دوباره تماس گر فتم که من رو با مسول جمع آوری خط از سرویس وصل کنید وصل نکردن منم گفتم باشه: من چند روزه در خواست مع آوری کردم و هیچ اقدامی نکردید اگه بازم تا 48 ساعتد دیگه اقدامی نکنید من به 195 شکایت میکنم و تخلف تون رو گزارش میدم .... گفتن باشه موردی نداره . بعد نیم ساعت مسول تخلیه و جمع آوری سرویس تماس گرفت که جمع آوری نکنید و ..... بعد آخر سر گفت طول میکشه کارتون من پیگیرش هستم ...
گفتم: من چند روزه از درخواست جمع آوریم میگذره قبلشم با شما تلفنی گفتم که مع آوری سرویس انجام بدبد و شما مطلع شدید و گفتید پیگیرید و الکی گفتید سرویس شما جشنواره هست و ققابل برگش تینست و! الک گفتید من با دفتر مرکزی تماسم گرفتم که اونا گفتن همچین چیزی نیست و شما دروغ گفتید !! با این حال هم لطفا جمع آوری کنید مگه ب چقدر کار داره با یک کلیک ارسال میشه درخواس جمع آوری سرویس دیگه دارید منو اذیت میکنید.. آخر مسئول تخله و جمع آوری گفتن باشه ساعتای 9:30 بود . بعدش ساعتای نزدیک به 14 ص ظهر بود که پیامک آمد که خط شما در حال جمع آوری هست و خلاصه کلا بعد 9.10 روز با کلی توضیح و گزارش خط تخلیه شد البته بعد از 3 روز که جمع آوری رو در خواستش رو ارسال نکردن به مخابرات من گزارش تخلف به 195 فرستاده بودم اونها هم دیگه پاسخ و بررسی کردن یعنی 4.5 روی بعدش که خط جمع آوری شده بود از 195 پاسخ شکایتم نوشته بودن که خط جمع آوری شده!! و خلا صه 2 ماه و چند روز از دست اشن شرکت صبا نت راحت شدم مجبور بودم بابت هر گیگ 3000 پول بدم بهشون تازه کمترین حجمی که میگرفتم معمولا 20 .30 گیگ در 10 روز بود بالاترن بسته حجم اضافه شون که 120 گیگ بو درو 3 .4 با گرفته بودم!! حجم 70 یگم داشت اونم گرفته بودم. شبانه رایگان لازم دارید برید یک شرکت دیگه
چقدر سختی کشیدید میفهمم چی کشیدید من که به چند جا تماس گرفتم دست اخر ارجاع شدم به تهران اونجا گفتم من این سرویس رو میخوام بهم میدید یا تخلیه کنم که گفت میدیم و برام فعالش کرد 222 گیگ 108000 ضمنا یک چیز دیگه ، من با مسئولین مختلف که صحبت کردم و گفتم شبانه ندارید گفت داریم فقط باید با نماینده شهرتون تماس بگیرید تا اون قسمت ارتقا سرویس رو براتون فعال کنه و بتونید با توجه به سرویستون بسته مورد نظر رو بخرید برای مصرف من همین سرویس که گرفتم کفایت میکنه ولی مطمئنا دوستان به سرویسهای بهتری نیاز دارن به امید روزی که این بحث حجم از روی نت ایران برداشته بشه ولی بعید میدونم همچین اتفاقی به طور کامل صورت بگیره با این طرحهای داخلی و خارجی که راه انداختن به عمر ما کفاف نمیده که اینترنت بدون محدودیت ببینیم
RealFlow
27-10-2017, 05:29
چقدر سختی کشیدید میفهمم چی کشیدید من که به چند جا تماس گرفتم دست اخر ارجاع شدم به تهران اونجا گفتم من این سرویس رو میخوام بهم میدید یا تخلیه کنم که گفت میدیم و برام فعالش کرد 222 گیگ 108000 ضمنا یک چیز دیگه ، من با مسئولین مختلف که صحبت کردم و گفتم شبانه ندارید گفت داریم فقط باید با نماینده شهرتون تماس بگیرید تا اون قسمت ارتقا سرویس رو براتون فعال کنه و بتونید با توجه به سرویستون بسته مورد نظر رو بخرید برای مصرف من همین سرویس که گرفتم کفایت میکنه ولی مطمئنا دوستان به سرویسهای بهتری نیاز دارن به امید روزی که این بحث حجم از روی نت ایران برداشته بشه ولی بعید میدونم همچین اتفاقی به طور کامل صورت بگیره با این طرحهای داخلی و خارجی که راه انداختن به عمر ما کفاف نمیده که اینترنت بدون محدودیت ببینیم
هنوزم که توی برخی شرکتهای سرویس دهنده های اینترنت شبانه رو برداشتن ولی شرکتهای مثل مخابرات و .... ناشناخته شده تر هستن که شبانه رایگان کامل رو دارن!
بجای شما بودم از صبا میرفتم.... اینم درست نیست که هر کاربر هر ماه 1000 گیگ دانلود کنه!! ولی اینکه شبانه رم کامل بردارن یا پولیش کنن هم ظلمه چون اون ساعاتی که شب هست ساعتهای مرده هست و ارزش اینترنت روزانه با شبانه خیلی بیشتره و شبانه اگه کسی استفاده نکنه اون ترافیک شبانه هدر میره!! مثل شیر آبه که بازه و نمیشه بستش وذخیره کرد . چون شرکتها ترافیک و پهنای باند و.... رو اجاره میکنن ماهانه و سالانه شرکت سرویس دهنده چه کاربر داشته باشه چه نداشت هباشه باید به شرکت بالا دستش که ترافیک و حجم و اینها رو تهیه کرده پولبده چه شبانه رایگان باشه چه نباشه مثل اجاره خانه چه از خانه استفاده کنی یا نکنی تا قرار داد د اری باید اجاره بدی....
حلام این شرکتها صبانت و امثالهم حاضرن در شب اینترنت و حجم هدر بره ولی رایگان به کاربراشون نده و طمع کردن و حتی به 10000! تومن که هر کاربری باید حد اقل شبی 5 تا 10 گیگ در بدترین حالت ممکن باید حق دانلود رایگان داشته باشند.... اینکه اینتت 1 ماهه 3 یا 5 گیگ بدون شبانه رایگان خب این سرویس و حم بدرد وبگردی هم نمیخوره!!
الان که دیگه هر سایتی باز کنی تو 15 ثانیه 2تا 10 مگابایت حجم مصرف میشه اینها شبانه رو برداشتن تا با این سرویس های جشنواره به گفته خودشان سرویس مثلا 6 یا 12 ماهه رو. بقیمت 40 یا 50 میدن بعد با حجم 10 گیگ!! بدون شبانه با سرعت 16 مگ!! خب 10 گیگ تقسیم بر 360 روز سال کنی میشه حدودی روز 10 مگابایت!! یعنی در یکسال هر روز 10 مگابایت استفاده کنی 10 گیگ برات کافیه!! خخخخ خب مشخصه که اینها سرویسها بلند مدت 6 و 12 ماهه با حجم کم رو با قیمت پائین میدن تا کاربر حجم بخره خب با این حجم 10 گیگ یک کاربر معمولی حداقل هر 2 ماه یکبار باید حجم بخر کاربرای حرفه ای و پر مصرف این 10 گیگ برای یک روزشانم کفایت نمیکنه!!! یکیش خود من بخوام 10 گیگ روز استفاده کنم صرفه جوئی کنم 2 روزه تمامه!! البته این سختی ها میگذره و محد ودیت حجمی هم برداشت هبشه و نامحدود بشه اینترنت بازم یک راهی برای در آوردن پول بیشتر پیدا میکنن مثلا اول قیمتها رو بالا میبرن حد القل ماهی 100! تومن و بهد همه سرویسها 1 ساله میشه!! خارج اینترنت نامحدودش سقف دانلود داره مثلا ماه 300 گیگ حتی تا ماهی 1000 گیگ هم شنیدم!!! ماهی 300 . 400 گیگ خوبه بنظرم. با 100 هزار تومن البته دانلود در کل روز قبلا نا همین مخابرات و .... اینترنت دایل آپ رو ساعتی 500 تومن میفر وخت بعد تو اون یکساعت که سرعت دانودل از 0 کیلوبایت تا 8 کیلوبایت! بود متوسطش!!!! در یکساعت میشد 20 تا 10 مگابایت دانلود کرد یا صحفه گوگل و وبلاگ و ایمیل و یاهو جیمیل بزرو باز میشد هر کدام در 5 دقیقه!!! یادمه در آخرین باری که استفاده رد دایل آپ توی 2 ماه که که هر روز 2.3 ساعت وصل بود بیشتر از 250 هراز تومن پول قبض تلفن آمد و اصلا مکالمه تلفنی نداشتم و فقط هزینه دایل آپ بود!!! یعنی تا یک تکنولوژی و محصول جا بیفته اویل آمدن محصول یکعده و شرکتهائی هستن که خوب مردم رو تیغ میزنن و پول ر میارن حالا حلاله مخابرات و ... اون زمان ماه 100 150 هزار تومن از پول اینترنت دایل آپ که در یک ماه یک فیلم 700 مگابایتی هم دانلود نمیشد کرد بخاطر سرعت افتضاح 0 تا 8 کیلوبایتی دایل آپ اینترت ساعتی مخابرات پولمیگرفت ولی الان طرف با 30 هزار تومن یکماه از 10 تا 15 گیگ دانلود 8 مگ استفاده میکنه بدون شبانه. گر چه الانم بدون شبانه قیمت حجم اضافه زیاده ثبلا 4000 بود!! الان از 3500 هست تا 3200 !!!
sadeghbb
27-10-2017, 12:50
دوستان صبانتی یه پینگ بگیرید ببینم چطوره برا صبانت
ip: 159.153.234.54
برا فیفا هست
دوستان صبانتی یه پینگ بگیرید ببینم چطوره برا صبانت
ip: 159.153.234.54
برا فیفا هست
سلام من پینگ گرفتم 192-193 بین همین دو تا بود عکس بلد نبودم بذارم براتون
sadeghbb
27-10-2017, 13:24
سلام من پینگ گرفتم 192-193 بین همین دو تا بود عکس بلد نبودم بذارم براتون
بسیار عالی و تشکر
اگه امکانش هست از اینم یه پینگ بگیرید
134.213.37.203
پینگ ها مرتب هست ؟ تایم اوتی چیزی نداره ؟
بسیار عالی و تشکر
اگه امکانش هست از اینم یه پینگ بگیرید
134.213.37.203
پینگ ها مرتب هست ؟ تایم اوتی چیزی نداره ؟
خواهش میکنم با این یکی هم 161-162 هست نه هیچ تایم اوتی نداره برای من البته اینم بگم من به مخابرات منطقه مون نزدیک هستم نمیدونم تاثیر داره توی این پینگ یا خیر
از صبا نت چه خبر
با اين طرح جديد
من كه از سرويس هاي جشنواره تمديد ميكنم كه به اين طرح جديد نخورم
دو سال ١٦٠ گيگ ميشه ١٥٠ تومان
قيمت ش خوبه
فقط هم يكبار ميشه خريد مي خواستم
يك سال ٦٠ گيگ و ٦٠ تومان رو دوبار بگيرم نميشه
همون دو سال ١٦٠گيگ رو ١٥٠ گرفتم
ehsan-75
28-11-2017, 18:33
از صبا نت چه خبر
با اين طرح جديد
قيمت ش خوبه
اين طرح فقط برا مشتركاي فعليه ؟
برا ثبت نام جديد اين طرحو نميبينم تو سايت
اين طرح فقط برا مشتركاي فعليه ؟
برا ثبت نام جديد اين طرحو نميبينم تو سايت
والا نوشته فعلي و جديد
احتمالا بايد اول ثبت نام كني وارد پنل بشين اونجا هست
از صبا نت چه خبر
با اين طرح جديد
قيمت ش خوبه
اگر زودتر اقدام میکردید میتونستید 222 گیگ 108000 تومان رو بگیرید من اینو یک ماه پیش با زنگ زدن به 3-4 جای مختلف تونستم بگیرم که تا سال دیگه خیالم راحت هست سرعتش هم 12 مگ هست که به صورت 12 گیگ حجم + 12 عدد 17.5 گیگ ماهیانه فعال میشه
اگر زودتر اقدام میکردید میتونستید 222 گیگ 108000 تومان رو بگیرید من اینو یک ماه پیش با زنگ زدن به 3-4 جای مختلف تونستم بگیرم که تا سال دیگه خیالم راحت هست سرعتش هم 12 مگ هست که به صورت 12 گیگ حجم + 12 عدد 17.5 گیگ ماهیانه فعال میشه
البته واقعا نياز نداشتم اينقدر حجم
حداكثر ماهي ٥ گيگ باشه كافي
مي خواستم دو تا بسته يك سال ٦٠ گيگ بگيرم
كه نميزاره دو تا بسته بخري براي همون
دو سال ١٦٠ گيگ رو گرفتم كه مطمئن هستم شارژ اضافه مياد
از نظر قيمت ماهي ٥ تومان مي خواستم هزينه كنم
كه اين سرويس يكم بيشتر در اومد
بالاخره صبانت هم تعرفه هاشو داد ولی کامل واضح نیست که الان اینا اینترنته یا داخلی
بالاخره صبانت هم تعرفه هاشو داد ولی کامل واضح نیست که الان اینا اینترنته یا داخلی
احتمال 99 درصد ترافیک بین الملل هست و دو برابر این ترافیک داخلی
اگر غیر از این باشه این وسط اومده فقط جک گفته :n02::n02:
احتمال 99 درصد ترافیک بین الملل هست و دو برابر این ترافیک داخلی
اگر غیر از این باشه این وسط اومده فقط جک گفته :n02::n02:
اگه داخلی باشه حداقل نصف یوزراش می پرن خیلی همه رو عصبی کرده سر این که دیر تعرفه ها رو داده حالا بیاد 120 گیگ نت بده:n08:
MOHAMMAD2010
03-12-2017, 16:54
با توجه به اون جمله پایین به احتمال زیاد حجم بین الملل هست ( که به نظرم خوب هم گفته به نسبت بقیه شرکت ها )
با توجه به اون جمله پایین به احتمال زیاد حجم بین الملل هست ( که به نظرم خوب هم گفته به نسبت بقیه شرکت ها )
دقیقا منم همین نظرو دارم ولی اینقدر این روزا از این شگردا دیدم تا جمله واضحش رو نبینم دیگه نمی تونم اعتماد کنم به این شرکتا:n02:
ShadowDragon
03-12-2017, 17:03
اگه به زبون فارسی نوشته، اصولا منظورش داخلی نیست! و تعرفه هاش خلیلی خوبه! اگه میخواستداخلی باشه باید مینوشت مصرف خارجی دو برابر حساب میشه....
خوبه دیگه!
این یکی دیگه تر زده در مقایسه با بقیه
240 اینترانته یعنی 120 گیگ بین الملل
فن آوا الان داره میده 225 گیگ بین الملل با شبانه رایگان
یعنی تو این طرح ها افتضاح ترین همین صبا نت ه
Mehdi Bayern
03-12-2017, 17:06
بقیه شرکت ها 1 مگ رو 30 گیگ و 40 گیگ زدن حتی مخابرات 50 گیگ زده بعد صبا زده 28 گیگ
در ضمن این مجموع حجم ماهیانس که نصفش میشه ترافیک بین الملل:n35:
اگه به زبون فارسی نوشته، اصولا منظورش داخلی نیست! و تعرفه هاش خلیلی خوبه! اگه میخواستداخلی باشه باید مینوشت مصرف خارجی دو برابر حساب میشه....
خوبه دیگه!
نه دادا توضیح دادن نصف این مقدار ترافیکه بین الملله
ShadowDragon
03-12-2017, 17:20
نه دادا توضیح دادن نصف این مقدار ترافیکه بین الملله
خدا لعنتشون کنه که حاضرن همه جوره چرت بگن!!!!
misam5526
03-12-2017, 17:29
با صبا نت تماس گرفتم!!
دو تا پشتیبان گوشی رو بهم پاس دادن واخرشم نگفتن داخلیه یا بین الملل!! همش میگفتن فعلا معلوم نیست و تغییر میکنه!!!!!!
دومی که ظاهرا مقامش بالاتر بود اصرار کرد 2 روز دیگه تماس بگیریم و الان چون مشخص نشده هنوز به طور قطعی اصلا ثبت نام نمیکنن!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.