مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
چرا...يك ماهه 10 گيگ ميده فكر كنم حدود 30 تومن .
نه بابا 3گیگ هم زیاده!
Steps-Rap
06-11-2010, 21:37
من که اصلا از وقتی از صبا سرویس گرفتم آرزو به دل موندم که یه بار سرعت دانلودم از 70 به بالا بیاد و ثابت بمونه...
niyosha2010
07-11-2010, 07:25
من که اصلا از وقتی از صبا سرویس گرفتم آرزو به دل موندم که یه بار سرعت دانلودم از 70 به بالا بیاد و ثابت بمونه...
دوست عزیز شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟
armin321
07-11-2010, 08:20
دوستان خواهشا كمك كنيد
تو مركز با پيش شماره 44 آيا پارس بهتره يا شاتل؟
من كه 1 ماه هست از صبانت هيچ خيري نميبينم
پشتيباني ميگفت اگر از صبانت بري سريع جا تو ميگيرن
منم بهش گفتم باشه شما مرد باشيد بلافاصله بعد از اتمام قراردادم رانژه رو برداريد
عجب گيري افتاديم از دست اين صبانت
arash66_2m
07-11-2010, 08:28
دوستان چرا هنوز تو تبریز منطقه توانیر شمالی صبانت برقرار نیست ها ؟؟؟
با پیش شماره 328:41::31::27::46::20:
RezaMagiclife
07-11-2010, 12:17
از دوستان کسی هست که از کیفیت شرکت اوراکل خبری داشته باشه تعرفه هاش تو اینجاس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینترنت 128 نامحدود ماهیانه 21000 تومان . البته کیفیتشو نمی دونم . نمی شه به هیشکی اطمینان کرد.من که بابت یک سه ماهم 84500 تومان به این صبانت دادم .یعنی ماهی 28100 تومان بابت 5 گیگ دو سه روز بعد از شارژم هم سرعت شبانه اومد رو 10-15 کیلو دیگه دانلود شبانه رو که ول کردم الان که حساب می کنم کلا دانلود من از این 15 گیگ 5 گیگ هم نمیشه یعنی 10 گیگش بابت صفحه باز کردن میره. یکدفعه چهار تا صفحه باز می کنی میری بر می گردی می بینی 100 مگ کم شده .اگه با این اوراکل بشه 5 گیگ در ماه هم گرفت باز 7000 تومان در ماه به نفعم میشه.البته نمی دونم قطعی و دیسکانکتی داره یا نه . برای همین از دوستان پرسیدم ببینم کسی اطلاعی داره از کیفیت ؟
ما که دیگه فکر کنم بریم از صبانت فقط باید دنبال یک جایگزین مناسبتر باشیم.
ما که طعم خوشبختی و سعادت رو چشیدیم از این صبانت بگذارید به قول آقای نیوشاخان !!! آن مشتری های ملیونی که پشت در صبانت چادر زده اند اونا هم بیان طعم این خوش به حالی رو بچشن ما که بخیل نیستیم به خدا.
Steps-Rap
07-11-2010, 15:35
دوست عزیز شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟
حکمت شعار
پیش شماره : 7749
music boy
07-11-2010, 21:37
سلام
صبانت براي من قطعي شديد داره .
براي شما هم همينطوره ؟
joe_satriani
07-11-2010, 21:40
سلام
براي شما هم همينطوره ؟
با سلام
برای من هم دیروز خیلی قطعی داشت
امروز خوبه
Steps-Rap
07-11-2010, 21:49
سلام
براي شما هم همينطوره ؟
سلام.
ببخشید.منظورتون از قعطی چیه ؟؟؟
ینی مثلا موقع دانلود کردن قطع شه و دوباره باید وصل شین و از یا هو میپره بیرون یا ... ؟؟؟
music boy
07-11-2010, 22:16
Steps-Rap جان منظورم اينه كه دي سي زياد دارم
كار واجب دارم، اينم داره بازي در مياره:13:
masoudtr
07-11-2010, 22:32
الان همش برای من قطع میشه
کس دیگه هم این مشکل را داره؟
Steps-Rap
07-11-2010, 22:33
واسه من dc نمیشه ولی خوب.همونطور که گفتم سرعت مضخرفه
HellScre4m
07-11-2010, 23:44
سلام دوستان من زمانبندی آی دی امم درسته همیشه درست بوده ولی حالا چند وقته صبحا از خواب بیدار میشم میبینم سیستم دو ساعت زودتر خاموش شده صف دانلود من هم هنوز پره نکنه ساعتا رو عوض کردن؟؟؟
2-3 روزه وضع من بهتر شده:(شاهین شهر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شبانه هنوز رو 15 دانلود میکنه.
silhouette
08-11-2010, 11:48
منم این مشکلو داشتم گذاشتم رو ppoe شماهم این کارو بکنید
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
شبانه که اصا انگار قطعه 2شبه دانلود ندارم دهنشون ....
music boy
08-11-2010, 11:52
منم این مشکلو داشتم گذاشتم رو ppoe شماهم این کارو بکنید
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
شبانه که اصا انگار قطعه 2شبه دانلود ندارم دهنشون ....
سلام
ممنون silhouette عزيز
اتفاقآ كانكشنم در حالت PPPOE هستش
مشكل همون شب بعد از 3 ساعت برطرف شد
متشكرم
mehdi_halla
08-11-2010, 16:18
2-3 روزه وضع من بهتر شده:(شاهین شهر)
اما شبانه هنوز رو 15 دانلود میکنه.
دوست عزیز.اینکه حالت عادیشه!یعنی قبلا برا شما بدتر از این بود؟!به اون 1.4 هم تو غلط نیوفتی سرعت دانلود همون 60 -65 هستش .(یعنی 0.5 mb).برا منم مثل شماست دیگه,ولی سرعت همون 60 هست(روزانه).
Steps-Rap
08-11-2010, 20:06
دوستان ممکنه مثلا مشکل کمی سرعت از خونه خودمون باشه.ینی مثلا سیم ها ایراد داشته باشن یا ... ؟
سلام دوستان گل صبانتی
خوبین؟دلم براتون تنگ شده بود !ببخشید چند وقتی نبودم.
شما هنوز با این صبا درگیرین؟من که جمع کردم الان راحت شبی 1.7 میگیرم.اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستی قسمت کاربری درون سایت پارس هم خیلی خوبه!اصلا مثل صبا بی نظم و مسخره نیست!:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو پست 1684 گفتین که 500 تا 600 مگ بیشتر نمیگیرین.
اتفاقی افتاده ؟
mahdi-001
08-11-2010, 23:14
ولی تو پست 1684 گفتین که 500 تا 600 مگ بیشتر نمیگیرین.
اتفاقی افتاده ؟
بله من اولین روزی بود که سرویس رو گرفتم و درست تنظیمات رو انجام نداده بودم همچنین من از حدود1/20تا حدود6 دان میکردم ولی الان از ساعت1/5دقیقه تا6/55 دان میکنم
یه نکته هم براتون بگم که من از حدود 6تا6/55 400مگ هلو میگیرم:8:ولی من روز اول اینو نمیدونستم که تا این زمان هم میشه دان کرد!!!:13:
البته ناقابل:27::5:
دوست عزیز.اینکه حالت عادیشه!یعنی قبلا برا شما بدتر از این بود؟!به اون 1.4 هم تو غلط نیوفتی سرعت دانلود همون 60 -65 هستش .(یعنی 0.5 mb).برا منم مثل شماست دیگه,ولی سرعت همون 60 هست(روزانه).
تا چند روز پیش سرعت 0.12 بود.پینگ هم تا 1500 میرفت.:2:
الان سرعت روزانه از 90 پایین نمیاد.شبانه هم خوب شده دیشب 2گیگ گرفتم.
البته فعلیه معلوم نیست اینطوری بمونه یا نه:دی
دوستان ممکنه مثلا مشکل کمی سرعت از خونه خودمون باشه.ینی مثلا سیم ها ایراد داشته باشن یا ... ؟
با سلام. بله، ممکنه. بسته به عوامل مختلف میرایی خط مسیتون میره بالا و با افت کیفیت و سرعت مواجه میشید.
می تونید تشریف ببرید خود نمایندگی، بگید نویز خطتون رو چک کنند، ببینند طبیعی هست یا نه...
موفق باشید
sajjaddd
09-11-2010, 07:17
من 4 شبه بالای 2 گیگ دانلود دارم البته پینگ روزانه همچنان خیلی پایینه . فکر کنم تاپیک با جواب رسید . از همه ی دوستانی که با اعتراض هاشون کمک کردن ممنون
mohammad_77
09-11-2010, 10:02
من 4 شبه بالای 2 گیگ دانلود دارم البته پینگ روزانه همچنان خیلی پایینه . فکر کنم تاپیک با جواب رسید . از همه ی دوستانی که با اعتراض هاشون کمک کردن ممنون
من هفته پیش وضعم بهتر بود شبی 700 تا میگرفتم (البته قبلها 1400 بود ) ولی یک هفته است شبانه 200 تا 400 میگیرم .
امشب هم که از قطعی فراوان خاموش شده بود . فقط به خاطر اینکه برج 10 سرباز هستم دارم باهاشون ادامه میدهم .
جاتون خالی ما که از شرمندگی صبانت درآمدیم . از آنجا که در مقوله کامپیوتر در فامیل و دوستان صاحب نظر هستیم :31: از دو هفته پیش تا به حال 6 تا مشتریش رو پروندیم :27: . توی سربازی هم قراره به تعدادش اضافه کنم :46:
در ضمن توی سایت آسیاتک برای تهرانی ها شبانه رایگان مخصوصتر گذاشته و مردانگی هم کرده و گفته ممکنه بسته به تعداد اعضا سرعت پایین بیاد .
مشکل پارس آنلاین شرکتمون هم که قبلا گفته بودم حل شد. یعنی بدون دریافت پول پهنای باند رو زیاد کرده اند .
همچی عالیه .. من چقدر خوشبختم ..
پستهای قبلیتون رو دیدم. شما از کجا هستین؟
music boy
09-11-2010, 18:26
اينجا مشهد، ساعت 6:25، حداكثر سرعت دانلود روزانه 30 كيلوبايت !
سرعت جديدم مبارك باشه
اصلآ مگه ميشه سياست صبانت بد باشه ؟!!!
Steps-Rap
09-11-2010, 23:33
بچه ها من شارژم از نت کم شده.700 مگ بیشتر ندارم.
الان میتونم از طریق اینترنت شارژش کنم ؟؟؟ یا باید حتما برم بانک و هزاران دردسر..؟؟؟
Lordmaster
10-11-2010, 00:00
بچه ها من شارژم از نت کم شده.700 مگ بیشتر ندارم.
الان میتونم از طریق اینترنت شارژش کنم ؟؟؟ یا باید حتما برم بانک و هزاران دردسر..؟؟؟
..الان خیلی وقته که دیگه میشه از اینترنت شارژ کرد البته باید رمز اینترنتی کارتت رو داشته باشی.
mohammad_smart
10-11-2010, 01:12
من هفته پیش وضعم بهتر بود شبی 700 تا میگرفتم (البته قبلها 1400 بود ) ولی یک هفته است شبانه 200 تا 400 میگیرم .
امشب هم که از قطعی فراوان خاموش شده بود . فقط به خاطر اینکه برج 10 سرباز هستم دارم باهاشون ادامه میدهم .
جاتون خالی ما که از شرمندگی صبانت درآمدیم . از آنجا که در مقوله کامپیوتر در فامیل و دوستان صاحب نظر هستیم :31: از دو هفته پیش تا به حال 6 تا مشتریش رو پروندیم :27: . توی سربازی هم قراره به تعدادش اضافه کنم :46:
در ضمن توی سایت آسیاتک برای تهرانی ها شبانه رایگان مخصوصتر گذاشته و مردانگی هم کرده و گفته ممکنه بسته به تعداد اعضا سرعت پایین بیاد .
مشکل پارس آنلاین شرکتمون هم که قبلا گفته بودم حل شد. یعنی بدون دریافت پول پهنای باند رو زیاد کرده اند .
کاملا تاید میکنم سرویس صبا نت کاملا آشغال و بی مصرف شده از همون اولشم مالی نبود فقط شبانش ارزش داشت .نمیخام توهین کنم ولی با این شرایطی که الان صبا داره و این همه یوزره نارازیه جون به لب اومده ادم با اینترنت مخابرات یا موبایل کانکت بشه حال چه ایرانسل چه همراه اول خیلی بهتر از این صبانت اشغاله که سره این همه ادمو کلاه گزاشته
mohammad_smart
10-11-2010, 01:13
کاملا تاید میکنم سرویس صبا نت کاملا آشغال و بی مصرف شده از همون اولشم مالی نبود فقط شبانش ارزش داشت .نمیخام توهین کنم ولی با این شرایطی که الان صبا داره و این همه یوزره نارازیه جون به لب اومده ادم با اینترنت مخابرات یا موبایل کانکت بشه حال چه ایرانسل چه همراه اول خیلی بهتر از این صبانت اشغاله که سره این همه ادمو کلاه گزاشته
قبلا اینترنت شبانه قطع نمیشد و من تا ساعت 10_11 وصل بودم. اما انگار برگشته به وضعیت سابق و سر ساعت 7 قطع شد.
سرعت همچنان افتضاح.
منکه هفته دیگه اکانتم تموم میشه راحت میشم:5:.
HellScre4m
10-11-2010, 08:23
اينجا مشهد، ساعت 6:25، حداكثر سرعت دانلود روزانه 30 كيلوبايت !
سرعت جديدم مبارك باشه
اصلآ مگه ميشه سياست صبانت بد باشه ؟!!!
والا شهر داریم تا شهر
میگم که من توی قم با 128 تونستم 230 کیلوبایت فیکس واسه 20 دقیقه تمام اونم دوبار اسرعت بگیرم.
اسپید تست میگفت 1.75 مگابیت سرعت دانلود داری!
وضع صبا توی مشهد و شیراز خرابه فکر کنم.
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
این تستو الان انجام دادم
من خیلی خیلی از صبا راضیم،همونطور که اگه جای شما بودم متنفر بودم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HellScre4m
10-11-2010, 08:31
البته اینم تست پینگ با سرور غتر!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يه زماني شبانه صبا نت اونقدر با حال بود كه براش تاپيك راهنمايي دانلود شبانه از صبانت راه انداخته بودن
خودم در ساعت 620 مگ ميگرفتم كه 5 ساعتش ( تا 7.45 ) چيزي حدود 3 گيگ ميشد .....
سيستمم ديگه جا نداشت و هارد عوض كردم.....
اما 4 ماهي ميشه صبانت يك آشغال عوضي بيشتر نيست ....
حيف كه اكانتم رو 6 ماهه شارژ كردم
سرعت دانلود شبانه 15 كيلوبايت ! روزانه هم كه قربونش برم يك سره قعطي ....
لعنت به اين شركت پول دوست كه تا تونست از كيفيتش زد
والا شهر داریم تا شهر
میگم که من توی قم با 128 تونستم 230 کیلوبایت فیکس واسه 20 دقیقه تمام اونم دوبار اسرعت بگیرم.
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
این تستو الان انجام دادم
یعنی شما میگی توی قم سرعت صبانت شبانه اش هم دوباره خوب شده؟
HellScre4m
10-11-2010, 17:09
چند شبه کلا شبا از خواب بیدار نمیشم نمیدونم.ولی روزانه خوبه.
Steps-Rap
10-11-2010, 18:09
..الان خیلی وقته که دیگه میشه از اینترنت شارژ کرد البته باید رمز اینترنتی کارتت رو داشته باشی.
رمز اینترنتی چیه؟؟
مخصوص خود کارت یا شرکت صبا؟؟؟
بعد من سرعت 1mb ددارما.باز میشه از نت شارژکرد؟؟؟
Mr.Pooya
10-11-2010, 18:14
رمز اینترنتی چیه؟؟
رمز اینترنتی مربوط به کارت هست که شما باید آن را از بانک بگیری تا بتونی اینترنتی خرید کنی .
Steps-Rap
10-11-2010, 19:19
خوب.حالا هموطور که پرسیدم منم میتونم اینترنتی پداخت کنم؟؟
اخه وقتی از خود سایتش میخوای سارژ اینترنتی رو بزنی انگار فقط واسه سرعت های 128 داره.
Lordmaster
10-11-2010, 19:26
رمز اینترنتی چیه؟؟
معمولا از طریق عابربانک هم میشه رمز اینترنتی رو تعیین کرد.عابر بانک باید واسه بانکی باشه که توش حساب داری .
سرعت 128 اسمیه و به همه سرعت 1mb میده.البته جدیدا 1mb دایال آپی!
Steps-Rap
10-11-2010, 20:42
خوب الان واسه پرداخت اینترنتیش کدوم گزینه رو من باید بزنم؟؟
معمولا از طریق عابربانک هم میشه رمز اینترنتی رو تعیین کرد.عابر بانک باید واسه بانکی باشه که توش حساب داری .
سرعت 128 اسمیه و به همه سرعت 1mb میده.البته جدیدا 1mb دایال آپی!
فکر میکنم این دوستمون سرعت 1مگ واقعی دارن نه اسمی!:31:
niyosha2010
10-11-2010, 21:51
سلام
دوست گرامی برای خرید سرویس های برنز 128 فقط میتوانید از داخل سایت اقدام به شارژ کنید
اگر سرویس طلایی یا نقره ای دارید یا ترافیک اضافه می خواهید باید به حساب اصلی صبانت یا اگر از نمایندگی سرویس دارید به حساب نمایندگی مربوطه واریز کنید
Steps-Rap
10-11-2010, 22:01
فکر میکنم این دوستمون سرعت 1مگ واقعی دارن نه اسمی!:31:
کاش واقعا 1 mb بود !
سلام
دوست گرامی برای خرید سرویس های برنز 128 فقط میتوانید از داخل سایت اقدام به شارژ کنید
اگر سرویس طلایی یا نقره ای دارید یا ترافیک اضافه می خواهید باید به حساب اصلی صبانت یا اگر از نمایندگی سرویس دارید به حساب نمایندگی مربوطه واریز کنید
پس باید خودموونو بندازیم تو زحمت بریم بانک . اه ه ه ه ه....
والا شهر داریم تا شهر
این تستو الان انجام دادم
من که قم هستم و دیشب هیچی دانلود نکرده!
و شبای قبل هم حدود 300 مگ!
سرعت روزانه هم عین قبله و میاد رو 60 میمونه!
Lordmaster
10-11-2010, 23:56
کاش واقعا 1 mb بود !
پس باید خودموونو بندازیم تو زحمت بریم بانک . اه ه ه ه ه....
فکر می کنم از نظر سرعت فرق خاصی با هم نداشته باشن!
ترانسفر ریتت چنده؟
Steps-Rap
11-11-2010, 14:22
ترانسفر ریتت چنده؟
ترانسفر چی چی ؟؟؟ :31:
Rossoneri
11-11-2010, 14:31
من دانلود شبانه میخوام:41:
ترانسفر ریتت چنده؟
به نظر منم الکیه. فقط پول اضافه میگیرن.
Lordmaster
11-11-2010, 15:37
ترانسفر چی چی ؟؟؟ :31:
Transfer Rate:مقدار اطلاعاتی که در واحد زمان(ثانیه ) منتقل می شود!:27:
sajjaddd
12-11-2010, 10:30
من نمی دونم چرا این طوری می کنن . مثل اینکه برا اصفهانیا خوب شده ولی برا بقیه نه . اگه یکیشون می یومد توضیح می داد که چی شده خیلی خوب می شد . من سرویسم زیر مجموعه ی اصفهانه . و چند روزیه شبها خیلی خوب شده . مخصوصا با تورنت هایی که از سرورهای خصوصی می گیرم سرعت دانلودم خیلی عالیه به شبی 2 گیگ هم رسیده . می تونید خودتون چند تایی فایل از هوربل سابز بگیرید تست بزنید . تو دانشگاه دو مگ هم دانلود می داد . البته پینگم اونقدر پایینه که دیگه نمی تونم دوتا بازی کنم . اما من برای بیشتر کارام غیر از بازی سرعت زیاد احتیاج ندارم . قطعی هم دیگه هیچی ندارم . سرعت دانلود روزانه فقط دور و برساعت 6 بعد از ظهر از دیل آپ هم کمتر می شه . دل شما هم آب همین دیشب آینه ی 2 رودانلود کردم دارم می بینم . البته تا قبل 1 آبان از روز و شب هر دو راضی بودم .
راستی خدا وکیلی از هر کی که می گیرید از مخابرات نگیرید . اگه اینترنت بیفته دست دولت فاتحه ی نت خوندس .
Steps-Rap
12-11-2010, 16:33
Transfer Rate:مقدار اطلاعاتی که در واحد زمان(ثانیه ) منتقل می شود!:27:
خوب اینو از کجا باید بفهمم؟؟ :31:
HellScre4m
12-11-2010, 16:44
خوب اینو از کجا باید بفهمم؟؟ :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
qwertyuz
12-11-2010, 17:55
من نمی دونم چرا این طوری می کنن . مثل اینکه برا اصفهانیا خوب شده ولی برا بقیه نه . اگه یکیشون می یومد توضیح می داد که چی شده خیلی خوب می شد . من سرویسم زیر مجموعه ی اصفهانه . و چند روزیه شبها خیلی خوب شده . مخصوصا با تورنت هایی که از سرورهای خصوصی می گیرم سرعت دانلودم خیلی عالیه به شبی 2 گیگ هم رسیده . می تونید خودتون چند تایی فایل از هوربل سابز بگیرید تست بزنید . تو دانشگاه دو مگ هم دانلود می داد . البته پینگم اونقدر پایینه که دیگه نمی تونم دوتا بازی کنم . اما من برای بیشتر کارام غیر از بازی سرعت زیاد احتیاج ندارم . قطعی هم دیگه هیچی ندارم . سرعت دانلود روزانه فقط دور و برساعت 6 بعد از ظهر از دیل آپ هم کمتر می شه . دل شما هم آب همین دیشب آینه ی 2 رودانلود کردم دارم می بینم . البته تا قبل 1 آبان از روز و شب هر دو راضی بودم .
راستی خدا وکیلی از هر کی که می گیرید از مخابرات نگیرید . اگه اینترنت بیفته دست دولت فاتحه ی نت خوندس .
تو یک پسر عقده دانلود هستی منم اصفهانم اما این طور که میگی نیست.سرعت در روز 60 در شب 2کیلو بایت.
Steps-Rap
12-11-2010, 21:34
خوب ... من همیشه واسه تست سرعت اینجا میرم.
ولی چیزی به اسم Transfer Rate نمیبینم ...؟
منظور که اون ستارها نیست ؟؟؟؟
mhroozbeh
13-11-2010, 09:41
دوستان قمی الان کدوم isp رو پیشنهاد می کنید؟ من داره اکانتم تموم میشه موندم برم سراغ کدوم یکی
من 2 تا چیز برام خیلی مهمه
یکی دانلود شبانه که حداقل شبی 1 گیگ بگیره و اون یکی هم پینگ 200 الی 300 چون برای انلاین بازی کردن لازم دارم
در ضمن من منطقه توحید هستم
دوستان قمی الان کدوم isp رو پیشنهاد می کنید؟ من داره اکانتم تموم میشه موندم برم سراغ کدوم یکی
من 2 تا چیز برام خیلی مهمه
یکی دانلود شبانه که حداقل شبی 1 گیگ بگیره و اون یکی هم پینگ 200 الی 300 چون برای انلاین بازی کردن لازم دارم
در ضمن من منطقه توحید هستم
اگه فقط بخوای دانلود کنی پارس آنلاین.
ولی پینگش خیلی بالاست. در بهترین حالت حدود 500 میشه.
یعنی برای بازی آنلاین همون صبانت بهتره.
آقا راهی نیست برای خانگی بالاتر از 128 گرفت ؟
mhroozbeh
13-11-2010, 17:37
اگه فقط بخوای دانلود کنی پارس آنلاین.
ولی پینگش خیلی بالاست. در بهترین حالت حدود 500 میشه.
یعنی برای بازی آنلاین همون صبانت بهتره. __________________
آسیا تک کسی تست نکرده؟
Steps-Rap
13-11-2010, 21:36
آقا راهی نیست برای خانگی بالاتر از 128 گرفت ؟
راه که زیاده.ولی به درد نمیخوره.چون تو صبی 128 هیچ تفوتی با بالاترش نداره حتی 1%
میتونی از یکی کارت دانشجوییشو بگیری کپیشو بفرستی واسشون.
hamed254
14-11-2010, 09:31
صبا نت چرا ترافیک اضافی نمیده؟؟
کل سایتشونو گشتم همچین چیزی ننوشته!
از من چند شب پیش 2گیگ گرفت اما از اون شب تا حالا کمتر از 200 مگ دانلود میکنه میخواد جبران کنه.:31:
HellScre4m
14-11-2010, 17:32
منظور اون آقا از ترسنفر ریت همین سرعتت بوده دیگه!
Lordmaster
14-11-2010, 23:26
خوب ... من همیشه واسه تست سرعت اینجا میرم.
ولی چیزی به اسم Transfer Rate نمیبینم ...؟
منظور که اون ستارها نیست ؟؟؟؟
منظورم این بود!
dragon-fly
14-11-2010, 23:56
سلام
هنوز سرعت شبانه افتضاحه ؟
واقعا كسي يه جاي درست و حسابي پيدا نكرده ؟!!!!!!
mhroozbeh
15-11-2010, 01:48
بچه های قمی کسی آسیا تک رو امتحان کرده؟
هم پینگش برای بازی هم دانلود شبانش
صبانت سرعت شبانش چطوره؟سرویس 128
lsaman3al
15-11-2010, 09:56
سلام
من سرویس 128 صبانت دارم چند ساله راضیم ولی یه مدت هستش که وقتی تلفن خونه زنگ میخره اینترنت قطع میشه ولی چراغ adsl روشنه و با قطع کردن تلفن دوباره اینترنت وصل میشه....
کسی میدونه مشکل از کجاست...!!!؟
zodiac67
15-11-2010, 15:15
صبانت سرعت شبانش چطوره؟سرویس 128
بین 20 تا 30 متغیره
Steps-Rap
15-11-2010, 19:59
بچه ها من دیگه واسه سارژ این ماه میخوام سرعت 1 mb رو به 128 تغییر بدم.چی کار باید بکنم؟؟
سلام
کسی میدونه صبانت شبانه Log میگیره از ترافیکی که دانلود میشه و.... یا نه ؟!
aliram38
16-11-2010, 00:01
سلام
من سرویس 128 صبانت دارم چند ساله راضیم ولی یه مدت هستش که وقتی تلفن خونه زنگ میخره اینترنت قطع میشه ولی چراغ adsl روشنه و با قطع کردن تلفن دوباره اینترنت وصل میشه....
کسی میدونه مشکل از کجاست...!!!؟
برای من هم چند وقت پیش این مشکل پیش اومده بود.
مشکل از Splitter بود . عوضش کردم درست شد.
البته اینترنت من در ظاهر وصل بود ولی کار نمیکرد (وقطی تلفن زنگ میخورد) . باید ارتباطو قطع میکردم و دوباره وصل میشدم.
lsaman3al
16-11-2010, 01:11
برای من هم چند وقت پیش این مشکل پیش اومده بود.
مشکل از Splitter بود . عوضش کردم درست شد.
البته اینترنت من در ظاهر وصل بود ولی کار نمیکرد (وقطی تلفن زنگ میخورد) . باید ارتباطو قطع میکردم و دوباره وصل میشدم.
اسپلیتر رو عوض کردم فرقی نمی کنه ....
امکان داره از سیم کشی ساختمون باشه...!!؟
چند ماه پیش یه دسکاری تو سیم کشی تلفن ساخمون انجام شده.
flashmemory
16-11-2010, 09:40
اسپلیتر رو عوض کردم فرقی نمی کنه ....
امکان داره از سیم کشی ساختمون باشه...!!؟
چند ماه پیش یه دسکاری تو سیم کشی تلفن ساخمون انجام شده.
بگید از مخابرات port رو بررسی کنن حل میشه ...
Ehsan PCbase
16-11-2010, 13:15
سلام
من يه سوال داشتم
من 3 ماهه 9 گيگ گرفته بودم كه تا اخر اين ماه يعني 30 م ابان تموم ميشد ، امروز زودتر رفتم واسه 3 ماه بعدي رو 9 گيگ تمديد كردم و 2 گيگ اضافي هم گرفتم . خونه كه اومدم ديدم 2 گيگ اضافه شده ، فكر كنم اون مسئول گفت هر موقع اين 2 گيگ اضافه شده تموم بشه اون 9 گيگ هم اضافه ميشه . حالا نگراني من اينه كه بعد از 30 ام اين ماه اين 2 گيگ باطل بشه و 9 گيگ بياد جاش .
حالا سوالم ازتون اينه كه ايا هر موقع اين 2 گيگ تموم شه اون 9 گيگ اضافه ميشه يا نه بعد از پايان اين ماه و شروع دوره 3 ماهه هر چي از قبل داشتم باطل ميشه و اون 9 گيگ مياد جاش ؟
ممنون ميشم جواب بديد
HellScre4m
16-11-2010, 17:48
بچه های قمی کسی آسیا تک رو امتحان کرده؟
هم پینگش برای بازی هم دانلود شبانش
یکی از دوستانم بهش لقب آفریقا تک رو داده بود.بهترین پینگ رو توی قم صبانت داره.
من توی گرنا با پینگ 70 بازی می کردم.
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
بچه ها من دیگه واسه سارژ این ماه میخوام سرعت 1 mb رو به 128 تغییر بدم.چی کار باید بکنم؟؟
توی شارژ مجدد اصلا سرعت بالای 128 نداره!شاید اگه بری توی قسمت شارژ مجدد خود سایت بشه سرعتشو کم کنی!البته احتمال میدم.
solidworm
16-11-2010, 18:44
زباله گستر صبا که امروز کلا قطع شده. اصلا حال نمی کنه سرویس بده.شنیدم می خواد قیمت ها رو هم ببره بالا. دوستانی که تو صف زباله گستر هستن لطفا صف رو رعایت کنن.
Ehsan PCbase
16-11-2010, 20:37
كسي جواب منو نميده؟!
masoudtr
17-11-2010, 09:05
دیروز برای من همش ارور یوزر و پس اشتباه داد و اصلا وصل نشد کس دیگه هم این مشکل را داره؟
music boy
17-11-2010, 09:40
دیروز برای من همش ارور یوزر و پس اشتباه داد و اصلا وصل نشد کس دیگه هم این مشکل را داره؟
سلام مسعود خان ( اگر اشتباه گفتم ببخشيد )
من هم همين مشكل رو داشتم
واقعآ لقب زباله گستر كه دوستمون گفتن برازندشه...:2:
سلام
من فکر کردم مشکل از من هست
منم همین مشکل رو داشتم ظهر وصل بودم و از خونه زدم بیرون شب که اومدم دیگه وصل نشد
الان که میبینم شبانه ام هم دانلودی نداشتم
siavashsiavash
17-11-2010, 13:01
سلام
من هم دیشب از 3تا4فقط 56m دان داشتم فکر کنم ساعت 3:56یا4:10شبانه قطع شد
Ehsan PCbase
17-11-2010, 20:32
سلام
من يه سوال داشتم
من 3 ماهه 9 گيگ گرفته بودم كه تا اخر اين ماه يعني 30 م ابان تموم ميشد ، امروز زودتر رفتم واسه 3 ماه بعدي رو 9 گيگ تمديد كردم و 2 گيگ اضافي هم گرفتم . خونه كه اومدم ديدم 2 گيگ اضافه شده ، فكر كنم اون مسئول گفت هر موقع اين 2 گيگ اضافه شده تموم بشه اون 9 گيگ هم اضافه ميشه . حالا نگراني من اينه كه بعد از 30 ام اين ماه اين 2 گيگ باطل بشه و 9 گيگ بياد جاش .
حالا سوالم ازتون اينه كه ايا هر موقع اين 2 گيگ تموم شه اون 9 گيگ اضافه ميشه يا نه بعد از پايان اين ماه و شروع دوره 3 ماهه هر چي از قبل داشتم باطل ميشه و اون 9 گيگ مياد جاش ؟
ممنون ميشم جواب بديد
اقا يكي جواب بده تو رو خدا ، مورد من فوريه !
ميخوام بدونم اگه باطل ميشه بشينم دانلود كنمممممممم
اقا يكي جواب بده تو رو خدا ، مورد من فوريه !
ميخوام بدونم اگه باطل ميشه بشينم دانلود كنمممممممم
بابا تاریخ شروع استفاده و همچنین تعداد روزهای اکانتت رو نگاه کن.
از هم کمشون کن تعداد روزای باقیمانده به دست میاد.
و من فکر میکنم که (گر نکوبی شیشه غم را به سنگ....:31:)
دور از شوخی فکر میکنم تا پایان اعتبار اکانت فعلیت یعنی تا چند روز دیگه مهلت استفاده از 2 گیگت رو داشته باشی. برای اینکه مطمئن هم بشی میتونی با پشتیبانی تماس بگیری داداشی!
happyfeat
18-11-2010, 11:07
من که جمع کردم رفت
تازه جمع هم نمیکرد با کلی بد بختی و برو و بیا و معطلی بعد 2 هفته جمع شدم
حالا وقتی شارژت تموم میشه شلوار آدمو میکشن رو سرش که اگه تا 24 ساعت شارژ نکنی جمع میشی اما وقتی خودت درخواست میدی میگن چه مشکلی با شرکت داری که میخوای جمع کنی
کلا مرگ بر صبانت
Ehsan PCbase
18-11-2010, 12:07
بابا تاریخ شروع استفاده و همچنین تعداد روزهای اکانتت رو نگاه کن.
از هم کمشون کن تعداد روزای باقیمانده به دست میاد.
و من فکر میکنم که (گر نکوبی شیشه غم را به سنگ....:31:)
دور از شوخی فکر میکنم تا پایان اعتبار اکانت فعلیت یعنی تا چند روز دیگه مهلت استفاده از 2 گیگت رو داشته باشی. برای اینکه مطمئن هم بشی میتونی با پشتیبانی تماس بگیری داداشی!
خب اين الان يعني چي ؟ يعني بعد از 30 ام 1.7 گيگ باطل ميشه ؟
چون من براي 3 ماه بعد رو هم 9 گيگ تمديد كردم !!!
music boy
18-11-2010, 13:36
سلام
دوست خوبم Ehsan PCbase عزيز
شما اين 1.7 گيگ رو بايد تا 30 ام مصرف كنيد، در غير اينصورت باطل ميشه .
من فكر ميكنم شما وقتي سه ماه تمديد كردين، اون 2 گيگ رو براي سه ماه بعد ميخواستين
اما فروشنده به اين سه ماهه تون اضافه كرده كه بايد به دفتر فروش برين و براشون توضيح بدين
كه اون 2 گيگ رو براي سه ماه آينده ميخواستين ( يعني 11 گيگ ميخواستين )
موفق باشيد:40:
S A M S U N G
18-11-2010, 15:24
سلام .
دوستان رپیدشیر واستون بالا میاد ؟ واسه من با V.P.N هم نمیاد !
مخلصیم .
خب اين الان يعني چي ؟ يعني بعد از 30 ام 1.7 گيگ باطل ميشه ؟
چون من براي 3 ماه بعد رو هم 9 گيگ تمديد كردم !!!
البته تا سی ام نیست. با توجه به اینکه مهر 30 روزه تا اول آذر فرصت داری(هرچند یه روز خیلی تفاوت نمیکنه:31:)
mohammad_77
19-11-2010, 10:11
سلام.
من سرعت روزانه ام فضایی شده :
عوضی ها بیان شبانه رو درست کنند . روزانه بخوره توی سرشون . مجبور شده ام نرم افزار نصب کنم سرعتم رو بیارم پایین که اشتراک روزانه ام تموم نشه ( این به اون حقه کثیف صبانت در :31: )
راستی چند وقت بود که نیومده بودم دوستان شرکتی سراغ دارند که شبانه اش درست و حسابی باشه ؟
solidworm
19-11-2010, 12:50
نتایج speedTest اصلا قابل اعتماد نیست. یک فایل دانلود کنید ببنید سرعت چه مقداره.
همچین زیاد هم نیست! همیشه همین بوده!
سرعت واقعی رو اینجا اندازه بگیرید:
برای آبان ماه رتبه زباله گستر از ماه قبل هم خراب تر خواهد بود.
Rapidshare باز میشه. اگر DNS server رو عوض کنید احتمالا درست میشه.
mani6606
19-11-2010, 16:08
خدا ازشون نگذره امروز ظهر برای در عرض 10 دقیقه پنج بار دیس کانت شد.
128 شبانتون الان سرعت چقدره؟یکی از دوستام 1هفتست اومده صبا میگه شبانه سرعتش خیلی بالاست
A.M.D.D.E.V.I.L
19-11-2010, 16:30
منم مثل شما قبل صبانت بودم الان رفتم پارس انصافا خیلی عالیه
از بس اون موقع ها به صبانت فحش میدادم که الان وقتی شما هارو میبینم یاد خودم میفتم
کسایی که میخوان برن پارس ترجیحا از سرویس های جدید سرویس بگیرن 256 خیلی عالی و کافی سرعت دانلود ظهر ها به 250 تا هم میرسه شبانه هم 100 تا هست برای من البته کمترین سرعت ثابتی که داشتم 5 کیلو بوده ولی زنگ زدم و گفتم و از روی بعدش شبانه از 40 تا پایین نیومد پس به شما هم توصیه میکنم از سر صبا دست بردارید
128 شبانتون الان سرعت چقدره؟یکی از دوستام 1هفتست اومده صبا میگه شبانه سرعتش خیلی بالاست
حتما چون اولشه میخوان بش حال بدن.من شب اول که شارژ کردم 2گیگ گرفتم الان شبی 150تا200 مگ دانلود میکنه.
حتما چون اولشه میخوان بش حال بدن.من شب اول که شارژ کردم 2گیگ گرفتم الان شبی 150تا200 مگ دانلود میکنه.
من حدس می زنم اصفهان نمایندگی تا نمایندگیش متفاوته،
چون من مشکلی ندارم
mhroozbeh
20-11-2010, 17:21
از بس اون موقع ها به صبانت فحش میدادم که الان وقتی شما هارو میبینم یاد خودم میفتم
کسایی که میخوان برن پارس ترجیحا از سرویس های جدید سرویس بگیرن 256 خیلی عالی و کافی سرعت دانلود ظهر ها به 250 تا هم میرسه شبانه هم 100 تا هست برای من البته کمترین سرعت ثابتی که داشتم 5 کیلو بوده ولی زنگ زدم و گفتم و از روی بعدش شبانه از 40 تا پایین نیومد پس به شما هم توصیه میکنم از سر صبا دست بردارید
من 6-7 ماه پیش رفتم پارس آنلاین و خیلی پینگش داغون بود! الان چطوره پینگاش؟
قیمتاش هم خیلی فضایی تر از صبا بود.الان قیمتاش عوض شده؟
Steps-Rap
20-11-2010, 19:57
لعنت به این صبا.همین 2 روز پیش رفتم دیدم 400 مگ شارژ دارم. 2 روز گذشت من فقط 26 مگ دانلود کزدم تو این دو روز یه دفه نتم تموم شد.
الانم با دیال آپم
واقعا گندش رو مسخره و شورش رو شیرین دیگه.اه اه...
Amir_Niknam
20-11-2010, 20:08
من كه رفتم گفتم پورتمو تخليه كنند حالا كي اين كار رو انجام ميدن خدا ميدونه
ديگه خسته شدم از دست اين صبانت كيفيت خدمات پائين و پشتيباني در حد صفر
واقعا زور داره براي 9 گيگ 40 هزار تومن پول بدي
از وقتي دانلود شبانه رو خذف كردند تعداد كاربراشون همين طور داره كم ميشه آخه صبا از اول هم در روزانه چيز بدرد بخوري نبود همين دانلود شبانه باعث جذب كاربرا ميشد
من حدس می زنم اصفهان نمایندگی تا نمایندگیش متفاوته،
چون من مشکلی ندارم
شما کلا مشکلی نداری یا تازه خوب شده؟
nimanimaoo
21-11-2010, 11:09
مشهد ، سرعت شبانه همچنان 20 تا 23 کیلو بایت ، مجموعا 300 مگابایت ظرف چهار ساعت. صبانت با این حربه ی کاهش سرعت شبانه در واقع سرعت اتمام شارژها رو افزایش داد و بسته های 1 گیگبایتی (5300 تومان) خودش رو هم که رو دستش مونده بود الان داره به مشتریها میفروشه.
منم مشهدم امروز امتحان کردم سرعت بین 15-20 بود
صبانت گرگ بارون دیده است
صبا نت به اخر ش رسیده !!
من که دو ماه دیگه عازم سربازی هستم و اشتراکم هم تا یک هفته بعدش بیشتر کار نمیکنه .
پشت دستم رو داغ میکنم که برگشتم یک وقت خ.. نشوم دوباره بروم از صبانت بگیرم .
حتی اگه سرعتش هم درست بشه میخواهم برای لجبازی هم که شده حتی گرون تر هم بخرم ولی دلم خنک بشه .
نامردا سرعت روزانه اشون رو زیاد میکنند که اشتراکمون زودتر تموم بشه . سرعت شبانه رو کم میکنند ، نه معذرتی چیزی ....
حتما قولتون یادتون نره دوست عزیز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیزی که در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران کار می کنی خانم ببخشید آقای نیوشا خان محترم !!!
کاش شما زودتر از این پیغام می گذاشتید وکاش شما مقامتان در آن شرکت در حدی بود که در آخر بحث نگویید به من ربطی نداره من هم یک کارمند ساده حقوق بگیر هستم. کاش مثلا آقای محمودی خودشان به این تاپیک قدم رنجه می فرمودند و اساس این همه شکایات را بررسی می کردند. اینجا محلی است که همگان به صورت برابر حرف هایشان را می زنند چه آنهایی که از صبانت طرفدای می کنند چه آنهایی که انتقاد و اعتراض دارند و چه کارمندان آن شرکت .
حال من از شما کارمند محترم ان شرکت یک سئوال خیلی صریح دارم و امیدوارم به صراحت هم به آن پاسخ دهید.
فرض کنید من مشتری 4 ساله شما نیستم. بلکه یکی از آن بقیه صدها و هزاران مشتری جدیدی هستم که به قول شما در نوبت خوابیده ام تا از این شرکت اینترنت بگیرم.
به عنوان این مشتری در نوبت خوابیده از شما می پرسم 5 ویزگی و امتیاز مهم شرکتتان را برایم بازگو کنید تا مرا مجاب کند که ماه ها که هیچ سال ها هم در انتظار شرکت شما بدون اینترنت باقی بمانم وبه امید آن روز تاریخی بنشینم که یک پورت خالی برای من پیدا شود
خب اگر فکر می کنید 5 ویزگی زیاد است 3 ویژگی و امتیاز منحصر به فرد این شرکت را بیان کنید که شرکت های دیگر ندارند اگر باز هم فکر می کنید زیاد است فقط یک امتیاز و ویژگی رابازگو کنید تا من در مقابل این همه صبر و انتظار اقلا بدانم روزی با گرفتن یک پورت متبرک صبانت من هم به رستگاری جاودان دست پیدا می کنم.
چرا دفاع میکنید خانم محترم از شرکت خودتون ؟
حداقل سکوت کنید لطفا اشک بعضیا در اومده
ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .
صبانت اذیت میکنه ؟ نههههههههه
فقط یکم گریه ادمو در میاره همین
این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه ؟ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو .
یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....
حق بامشتری بود ... خدا رحمتش کنه
با سلام
من هم 3 هفته است که اکانتم تموم شده ولی خط را جمع نمیکنند. نمیدونم باید چی کار کرد؟
البته به همین خیال باشن که من برگردم با دایالاپ هم که شده تا 3 ماهه دیگه وصل میشم از اینا سرویس نمیگیرم.
خب میدونیدمیخوان برگردنین سر خونه و زندگیتون.اختلافات پیش میاد توی یک .. داگاه خانواده واسه همینه
سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!
من باینکه نمیدونم قضیه چیه ولی به جای دوستان زحمتکش تکذیب میکنم !!!
همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند (چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.
حق با مشتری هست غیر از بعضی جاها
زباله گستر صبا که امروز کلا قطع شده. اصلا حال نمی کنه سرویس بده.شنیدم می خواد قیمت ها رو هم ببره بالا. دوستانی که تو صف زباله گستر هستن لطفا صف رو رعایت کنن.
دوست داره ! مال خودشه میخواد قطع کنه
نتایج speedTest اصلا قابل اعتماد نیست. یک فایل دانلود کنید ببنید سرعت چه مقداره.
همچین زیاد هم نیست! همیشه همین بوده!
سرعت واقعی رو اینجا اندازه بگیرید:
برای آبان ماه رتبه زباله گستر از ماه قبل هم خراب تر خواهد بود.
Rapidshare باز میشه. اگر DNS server رو عوض کنید احتمالا درست میشه.
حالامگه چی شده ؟ کره شمالی دال اپ هم نداره !!
من كه رفتم گفتم پورتمو تخليه كنند حالا كي اين كار رو انجام ميدن خدا ميدونه
ديگه خسته شدم از دست اين صبانت كيفيت خدمات پائين و پشتيباني در حد صفر
واقعا زور داره براي 9 گيگ 40 هزار تومن پول بدي
از وقتي دانلود شبانه رو خذف كردند تعداد كاربراشون همين طور داره كم ميشه آخه صبا از اول هم در روزانه چيز بدرد بخوري نبود همين دانلود شبانه باعث جذب كاربرا ميشد
هیچ وقت خسته نشید خواهشا اگه صبا ساروانه میدونه چطور ... همه رو خالی کنه !
من فقط یک سوال د ازمسولین گل و بلبل صبا دارم شما پیرو چه دین یا ایینی هستید؟؟
قصد بدی ندارم ...خواهشا به این سوال پاسخ بدید
HellScre4m
21-11-2010, 13:52
پس بگو شبانه رو کلا برداشتن سیستم من ده دقیقه بعد از روشن شدن خاموش میشه!
شما کلا مشکلی نداری یا تازه خوب شده؟
منم مشکل داشتم ولی فکر کنم 1.5 ماه بیشتره مشکلم حل شده
solidworm
21-11-2010, 23:01
اینترنت دائم القطع را با صبانت تجربه کنید.
از دیروز مثل اینکه سرعت صبا نت در قم ، 2 مگ شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شبانه هنوز افتضاحه و تا 5 ثانیه اول سرعت به 2 مگ می رسه ولی بعد از آن سرعت افتضاح می شه
مثلا من دیشب با نرم افزاری که دوستمان در صفحه 88 معرفی کرده بود 420 مگ دانلود کردم
اینم لینک صفحه
تنها مشکلی که با این نرم افزار Advanced Dialer دارم اینه که با تنظیماتی که انجام دادم هر 7 ثانیه باید دیس کانکت کنه ولی متاسفانه باید حتما یک قسمت دیگر را که آنجا هر دقیقه دیسکانکت می شه را هم باید قبول کرد تا برنامه بتواند کار کند
مثلا اگر فقط 7 ثانیه را تنظیم کنید بعد از چند بار دیسکانکت از کار می افتد
با تنظیمات من در این نرم افزار سه بار سر 7 ثانیه دیس کانکت می شه ولی بعد از آن سر یک دقیقه دیس کانکت می شه و بعد دوباره سه بار سر 7 ثانیه
آیا نرم افزاری هست که ففط با auto disconnect بشه طوری تنظیمش کرد که هر 7 ثانیه دیس کانکت کنه و این یک دقیقه این وسط نباشد
من یه هفته پیش قراردادم با صباتر تموم شد و راحت شدم.:8:
الانم ادرس این تاپیک رو از bookmarks در میارم. به نظر من شما هم ول کنید. حیف اعصابتون نیست؟
mehdi_halla
23-11-2010, 11:54
منم یه هفته اس رفتم از صبا.الان پارس دارم و راضیم
masoudtr
23-11-2010, 14:14
منم این دفعه تموم بشه میم پارس
حالا سرعت شبانه صبا تو مشهد بهتر شده یا نه؟
تنها مشکلی که با این نرم افزار Advanced Dialer دارم اینه که با تنظیماتی که انجام دادم هر 7 ثانیه باید دیس کانکت کنه ولی متاسفانه باید حتما یک قسمت دیگر را که آنجا هر دقیقه دیسکانکت می شه را هم باید قبول کرد تا برنامه بتواند کار کند
مثلا اگر فقط 7 ثانیه را تنظیم کنید بعد از چند بار دیسکانکت از کار می افتد
با تنظیمات من در این نرم افزار سه بار سر 7 ثانیه دیس کانکت می شه ولی بعد از آن سر یک دقیقه دیس کانکت می شه و بعد دوباره سه بار سر 7 ثانیه
آیا نرم افزاری هست که ففط با auto disconnect بشه طوری تنظیمش کرد که هر 7 ثانیه دیس کانکت کنه و این یک دقیقه این وسط نباشد
سلام چطوري اين برنامه رو روي 7 ثانيه تنظيم كرديد آخه حداقل زمانش يك دقيقه است
از دیروز مثل اینکه سرعت صبا نت در قم ، 2 مگ شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شبانه هنوز افتضاحه و تا 5 ثانیه اول سرعت به 2 مگ می رسه ولی بعد از آن سرعت افتضاح می شه
مثلا من دیشب با نرم افزاری که دوستمان در صفحه 88 معرفی کرده بود 420 مگ دانلود کردم
اینم لینک صفحه
نه بابا هیچ فرقی نکرده!
اینا تازه دله بازیشون گل کرده!
هرکی 2ماه پیش شبی 3 گیگ دانلود میکرده بجاش الان 400 مگ دانلود میکنه!!!!
حالا بشینین حساب کنین صباتر تو این 2ماه فقط چه پولی به جیب زده!!!!:46:
راستی اون موقع ها که شاشتل داشتم موقعی که سرعت رو 40 بود با یه چیز پی ان خوب بعضی وقتا 230 کیلو میگرفت!
ولی رو صبا تست نکردم!
یه راه دیگه هم این بود که با دیسکانکت و کانکت کردن بعضی وقتا سرعت بالا میموند!
حالا دوستانی که شب بیدارن اگه میتونن یه تستی بکنن و خبر بدن.
HellScre4m
24-11-2010, 00:45
عالی شد!سرعت شبانه دوباره توپ شد و روزانه م که توی قم عالی بود.
امشب چی شده سرعت روزانه اینقدر خوب شده ؟:18:
از 140 پایین تر نمیاد.خدا کنه شبانه هم درست شده باشه.:20:
امشب بیداریم ببینیم چی میشه.
سلام چطوري اين برنامه رو روي 7 ثانيه تنظيم كرديد آخه حداقل زمانش يك دقيقه است
این جوری
تمام تنظیمات رو در عکس آورده ام
خب خدا رو شکر سرعت شبانه یکم بهتر شده(مشهد-مرکز تلفن نبوت).مثه قدیم نیست ولی حداقل از سرعت قبلی بهتره.:20:
الان دورو بره 60 تا 70 کیلوبایت میچرخه.یعنی تقریبا دو برابر سرعت قدیم که به عبارتی میشه حدودا شبی 1 گیگ.:5:
ولی هنوز هم افتضاحه و جای 3.5 گیگ قدیم رو نمیگیره.:13:
mhhojjati
24-11-2010, 07:48
تایید می شود ، سرعت شبانه با سرعت روزانه برابر شد.( مشهد مرکز صابری )
masoudtr
24-11-2010, 09:23
من دیشب فقط 286 مگ دانلود کردم
مشهد قاسم جلس
sat2they
24-11-2010, 09:36
سبزوار (زیرمجموعه مشهد) سرعت دیشب بین 50-60 روزانه هم خیلی بهتر شده .
سلام
سرعت شبانه ی من هم عالی شده باز تا صبح یک گیگی دانلود داشتم
منم مشهد هستم - طرقبه :)
masoudtr
24-11-2010, 13:52
این جوری
تمام تنظیمات رو در عکس آورده ام
تو idm چه جوری تنظیم کردی اخه این که قطع میکنه idm خودش وصل میکنه و این دیگه ادامه قطع و وصلش را نمیکنه
دیشب که خیلی بد بود برا من اونایی که مشهد بودن از این تنظیمات استفاده کردن برای یک گیگ دانلودشون؟
امشب بگذارم ببینم چی میشه
تو idm چه جوری تنظیم کردی اخه این که قطع میکنه idm خودش وصل میکنه و این دیگه ادامه قطع و وصلش را نمیکنه
دیشب که خیلی بد بود برا من اونایی که مشهد بودن از این تنظیمات استفاده کردن برای یک گیگ دانلودشون؟
سلام
خیر من از این برنامه استفاده نمیکنم
دانلود منیجر اصلی من فلش گت هست ولی برای لینک های رپید از آی دی ام استفاده میکنم و دیشبم با همون اونقدر دانلود داشتم
HellScre4m
24-11-2010, 23:50
سیستم من صبح ساعت شیش خاموش بود.نمیدونم دقیقا کی خاموش شده ولی اینا لیست دانلود شبانه من هست.
ali_agha1981
25-11-2010, 00:03
سلام
صبانت اینترنت 64 هم میده...؟
128 چنده ؟
zodiac67
25-11-2010, 07:29
بچه ها گوش شیطون کر مثه اینکه یواش یواش داره سرعت دانلود درست میشه فعلا" شبانه رو 50-70 میچرخه :27:
masoudtr
25-11-2010, 09:52
من دیشب این ارور برام اومده بود و هیچی دانلود نداشتم
There was a hardware failure in the modem (or other connecting device)
مشکل از کجاست؟
مطمئن هستی که این تنظیم را انجام دادی
اگه این تنظیم را انجام داده باشی باید کارکند
MJ assassins creed
25-11-2010, 20:44
اگه میخوای IDM خودش به اینترنت وصل نشه باید به قسمت Options رفته و بعد به قسمت Dial up و بعد اون تیک اول رو بردار.
بچه ها گوش شیطون کر مثه اینکه یواش یواش داره سرعت دانلود درست میشه فعلا" شبانه رو 50-70 میچرخه :27:
برای من که هنوز افتضاحه
MJ assassins creed
26-11-2010, 09:18
من دیشب با روش DC که هر یک دقیقه قطع میشد تونستم 250 مگ بگیرم.(یک مو از خرس کندن غنیمته)
ولی هنوز هم افتضاحه.بعضی وقت ها سرعت تا 0 هم میومد.
masoudtr
26-11-2010, 10:34
برای منم هنوز افتضاحه
چند روزه گذاشتم یک فایل دانلود کنه هنوز نکرده
سرعت شبانه کسی 100 شده؟
ali_agha1981
26-11-2010, 12:28
سلام
دوستانی که سرعتشون روی 70 ..60 هست اینترنت شون چند هست ؟
در ضمن قیمت ماهانه 128 چند هست ؟
آیا صبا نت 64 هم میده ؟
ممنون میشم جواب بدید ...
masoudtr
26-11-2010, 12:49
سلام
دوستانی که سرعتشون روی 70 ..60 هست اینترنت شون چند هست ؟
در ضمن قیمت ماهانه 128 چند هست ؟
آیا صبا نت 64 هم میده ؟
ممنون میشم جواب بدید ...
64 نمیده
ارزون ترینش 128 سه ماهه 39 هزار تومنه
و اینکه شاید روزانه سرعت 50-60 باشه ولی شبانه سرعتش خیلی پایینه
sat2they
26-11-2010, 16:27
اقا 64 سه ماهه داره من خودم دارم از 64 استفاده میکنم سرعت دانلود هم 20ته
سیستم من صبح ساعت شیش خاموش بود.نمیدونم دقیقا کی خاموش شده ولی اینا لیست دانلود شبانه من هست.
من که شبانم هیچ فرقی نکرده! همون 250 مگ
ولی روزانم 130 شده! که به هر حال به درد نمیخوره!
پیش شماره ی من 291 هست برای شما چیه؟
---------
راستی تقریبا هفته ی دیگه قراردادم تموم میشه!
موندم تمدید کنم یا نه؟؟
کسی میدونه تو قم درست میشه یا نه؟
Mohandes_mansour
26-11-2010, 23:23
سلام.
سرویس 128کیلوبیت سه ماه از صبانت گرفته بودم و 2 بار شارژ کردم! با ترافیک 3 گیگ.
من دانلودم خیلی زیاده...این رو نهایت به 15 روز میتونم نگه دارم!!:13:
در صورتی که جای دیگه که بودم شبی 3 گیگ دانلود میکردم(وایرلس)
صبانت سرویس ترافیک نامحدود نداره ؟؟؟(نهایت 30 تومان باشه.)
یا اینکه بگم جمع کنن از شاتل/طلوع لقمان بگیرم ؟
من امروز زنگ زدم خود شرکت اصلی گفتم جریان شبانه چیه گفت چون قبلا بعضی با سرعت بالا میگرفتم بعضی پایین سرعت رو روی 20 کلیوبایت دانلود ثابت کردیم . گفتم یعنی امید نیست بهتر بشه گفت نه دیگه فیکس کردیم رو این سرعت .
MJ assassins creed
27-11-2010, 15:33
سلام.
سرویس 128کیلوبیت سه ماه از صبانت گرفته بودم و 2 بار شارژ کردم! با ترافیک 3 گیگ.
من دانلودم خیلی زیاده...این رو نهایت به 15 روز میتونم نگه دارم!!:13:
در صورتی که جای دیگه که بودم شبی 3 گیگ دانلود میکردم(وایرلس)
صبانت سرویس ترافیک نامحدود نداره ؟؟؟(نهایت 30 تومان باشه.)
یا اینکه بگم جمع کنن از شاتل/طلوع لقمان بگیرم ؟
اگر منظورتون ماهی 30 هزار تومنه که مراکز مخابرات یک مگ رو حول 21 هزار تومن میدن نامحدود هم هست.
Amir_Niknam
27-11-2010, 22:29
اگر منظورتون ماهی 30 هزار تومنه که مراکز مخابرات یک مگ رو حول 21 هزار تومن میدن نامحدود هم هست.
البته 512 رو 21 تومن ميدن يك ميگ 39 تومنه
برای منم هنوز افتضاحه
چند روزه گذاشتم یک فایل دانلود کنه هنوز نکرده
سرعت شبانه کسی 100 شده؟
سلام به تمام بروبچ قاسم جلس و قاسم سیتی و شهرک غرب ...:10:
برای من دیشب تا سرعت 80 کیلوبایت بر ثانیه هم میرفت.950 مگابایت گرفتم.:31:
البته لینک مستقیم و سرور خارجی بود.:5:
تهران مرکز مخابراتی نبوت (سرعت شبانه)
فوق العاده افتضاح سرعت 20-25 واقعا افتضاح
اگه اینجور ادامه پیدا بکنه دیگه باید با صبا خداحافظی کرد...امیدوارم درست بشه الن 1 ماهی می شه که اینجوره
omidsadeghi
28-11-2010, 12:16
بابا ول کنین این صبانت رو. برین مخابرات بگیرین. هم بسیار ارزون تره هم نامحدوده. شبانه روز بذارین دانلود شه. دیگه هم نمیخواد 3 صبح تا 7 صبح بیدار بمونین. من که منتظرم پورت خالی داشته باشن که ثبت نام کنم چون الان منطقه ما ( پیروزی-تهران ) پورت خالی نداره. فعلا صبانت دارم تا ببینم که پورت خالی داره مخابرات.
Mohammad_es66
28-11-2010, 12:48
با سلام
دوستان یهسوال دارم این صبا نت سرعت دو مگ رو زدا سه ماه 6 گیگ ترافیک 54 هزار تومان به نظرتون خوبه سرعت شبانه که افت نداره؟ و اصلا چرا قیمتش با بقیه فرق داره .. کمتره چرا؟؟!!!:18:
MJ assassins creed
28-11-2010, 13:57
سلام به تمام بروبچ قاسم جلس و قاسم سیتی و شهرک غرب ...:10:
برای من دیشب تا سرعت 80 کیلوبایت بر ثانیه هم میرفت.950 مگابایت گرفتم.:31:
البته لینک مستقیم و سرور خارجی بود.:5:
اکانتتون چنده؟128 که نیست؟اگه باشه که خیلی شما مشهدیا بهتون خوب میرسن.
virus2009
28-11-2010, 15:00
دیشب برای من 200 مگ دانلود شده بود ( البته نمیدونم سرعت چقدر بود و کی PC خاموش شده بود لینکش هم خارجی بود ، از سایت NFS )
شبهای قبل من 100 مگ هم به زور دانلود میکردم
اکانتم هم 1مگ 6 گیگ هست 45 تومن
شهرک غرب مشهد
خدایا عاقبت اینترنت شبانه را به خیر بفرما:41:
آمیــــــــــــــــــــــ ن
پ.ن :
با سلام
دوستان یهسوال دارم این صبا نت سرعت دو مگ رو زدا سه ماه 6 گیگ ترافیک 54 هزار تومان به نظرتون خوبه سرعت شبانه که افت نداره؟ و اصلا چرا قیمتش با بقیه فرق داره .. کمتره چرا؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که هیچ کدوم با هم فرقی ندارن
128 تا 2 مگ همه شبیه هم هستن.
masoudtr
28-11-2010, 15:13
به مشهد خوب میرسن؟:18:
اواز دهل شنیدن از دور خوش است
خونه این دوستمون هم میلان پشت خونه ماست
و من سرعتم شبانه از 25-30 بالاتر نرفته
بابا ول کنین این صبانت رو. برین مخابرات بگیرین. هم بسیار ارزون تره هم نامحدوده. شبانه روز بذارین دانلود شه. دیگه هم نمیخواد 3 صبح تا 7 صبح بیدار بمونین. من که منتظرم پورت خالی داشته باشن که ثبت نام کنم چون الان منطقه ما ( پیروزی-تهران ) پورت خالی نداره. فعلا صبانت دارم تا ببینم که پورت خالی داره مخابرات.
ببخشیدا
دلت خوشه
گرفتم بعد ۱ هفته رفتم پس دادم
هر ۱ دقیقه قطع می شد
MJ assassins creed
28-11-2010, 20:06
شبانه چطوره؟
شما هر جور دلت میخواد اسمشو بزار فقط دور اینترنت ADSL رو فراموش کن که اصلا با هم همخونی ندارن
عليرضا خان
28-11-2010, 20:40
چرا اخيرا اينقدر قطعي زياد شده؟
Hunter lord
28-11-2010, 21:07
این صبا نت خیلی داغون شده جدیدا
ما یک دوستی داشتیم 128 داشت 90 تا دانلود می کرد ولی الان سرعتش روی 9 - 12 می چرخه .
ما الان با سرعت 38 تا شبی 600 الی 700 مگ دانلود می کنیم این بنده خدا فکر کنم شبی 50 مگ دانلود داشته باشه !!! :31:
سلام... چرا این صبانت دو شبه همش هی قطع میشه؟؟؟ تا پونزدهم این دوره هم تموم میشه و من به احتمال زیاد دیگه از صبانت اکانت نمیگیرم....( بالای 90 درصد...):27:
ataearmy
28-11-2010, 22:21
من كه از صبا نت اومدم بيرون فن آوا گرفتم:5:
black_19_night
28-11-2010, 22:36
باز هم شاتل وضعيتش به اين بدي نيست
10 روز سرعت هارو كم كرده بود مثل صبانت
اينقدر شكايت كرديم و فحش داديم بهش كه الان بهتر شد
ديشب 1 گيگ گرفتم
128 شاتل دارم
چرا اتفاقا 128 هستش.3 ماهه 9 گیگ 39000 تومن.
کدوم رسیدن ؟
تا 2-3 شب پیش که از شبانه هیچی عایدمون نمیشد.حالا یکم دارن حال میدن.تازه معلوم نیست دائمی باشه.:41:هنوز هم افتضاحه و به اون شبایی که با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکردیم نمیرسه.:13:
ایشالا برای شما هم به زودی سرعت ها بهتر میشه.:20:
m_reza00
29-11-2010, 00:46
دوستان کسی مشکل منو داره؟
چند روزه وقتی می خوام وصل شم ارور 691 (اشتباه بودن پوزرنیم و پسورد) بهم میده.
زنگ که می زنم پشتیبانی می گن آی پیت روی خط مونده، مودم رو خاموش کن 2 ساعت دیگه قبل از این که مودم رو روشن کنی زنگ بزن به ما...
الان چندین دفعه است داره این جوری میشه
سوال کردم، میگن اشکال از ماست!!!
آخه اینا نمی گن که شاید مشتری کار ضروری داشته باشه با اینترنت؟؟ یعنی چی 2 ساعت خاموش کن بعد به ما زنگ بزن؟!!
mahdy2021
29-11-2010, 01:10
دوستان کسی مشکل منو داره؟
چند روزه وقتی می خوام وصل شم ارور 691 (اشتباه بودن پوزرنیم و پسورد) بهم میده.
زنگ که می زنم پشتیبانی می گن آی پیت روی خط مونده، مودم رو خاموش کن 2 ساعت دیگه قبل از این که مودم رو روشن کنی زنگ بزن به ما...
الان چندین دفعه است داره این جوری میشه
سوال کردم، میگن اشکال از ماست!!!
آخه اینا نمی گن که شاید مشتری کار ضروری داشته باشه با اینترنت؟؟ یعنی چی 2 ساعت خاموش کن بعد به ما زنگ بزن؟!!
سلام
من مدتها بود چنین مشکلی نداشتم.ساعت 7 شب آخرین کانکتم بود.الان از 12:30 تا 1 هر چی خواستم کانکت بشم ارور 691 داد.کلی تعجب کردم :18:
با دایال اومدم ببینم چه خبره ، دیدم تو گزارش اکانتم نوشته: کاربر در حال استفاده است
به هر حال به منم همین جواب شمارو داد ولی خیلی دلیل مسخره ای برای خرابیه
king 2009
29-11-2010, 01:21
من 2 مگ صبانت گرفتم.بد نیست.:دی
میخواستم بپرسم رایگانش دقیقا ز چه ساعتی شروع میشه؟!
behnam-k
29-11-2010, 07:37
من که خیلی از صبانت راضی هستم
تستهای اکانت شبانه که نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم
سرویس 128 3 ماهه 5 گیگ (کرمانشاه)
S A M S U N G
29-11-2010, 09:54
حالا چرا دانلودت رو قرمز کردی :دی داری The Walking Dead دانلود میکنی دیگه :دی
ولی با این سرعت باید تقریبا 4.5 گیگ دانلود کنی در شب !
مخلصیم .
mohammadjt
29-11-2010, 10:26
این سایت صبانت چه مرگشه چرا نمیره تو هیچ قسمتی؟
من می خوام شارژ اینترنتی کنم از دیشب تو صفش نمیره اصلا فقط تو صفحه ای میره که میشه ریز مصرف رو دید کسی نمی دونه چیکار میشه کرد؟
شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...
تازه به نظر من میرفتی mkv دی ال میکردی با حجم یک سوم و همون کیفیت!!!
شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...
::39::39::39:
MJ assassins creed
29-11-2010, 16:21
نمی دونم چرا صبا اینجوریه.من دیشب حول و حوش 420 مگ دان کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که از روش dc استفاده نکردی 3 گیگ شب دانلود میکنی حالا ما بدبخت با روش dc به زور 400 تا میگیریم
HellScre4m
29-11-2010, 17:07
صبانت هم توی قم سرعتش کم شده هم Delay اش زیاد.
بابا اینقدر به این دوستمون گیر ندید! ختمشید شما هاااا... :20:
حالا نکته جالبش اینجاست که اکانت شبانه ایشون، هر یک ساعت / DC رو نداره؛ 4 ساعت اتصال بدون قطعی همگانی guest!! اسپیدتست.نت هم که سرعت دانلود رو 216.4kB/s ثبت کرده؛ دیگه یعنی رسماً کویــــــت... :5:
zodiac67
30-11-2010, 03:14
فکر کنم این دوستمون اشتباهن با اکانت روزانشون وصل شدن چون اگه اون هر 1 ساعت dc رو نداشته باشه دائم وصله و شبانه روز بعد ساعت 7 هم میتونه دانلود کنه
goodzila50
30-11-2010, 03:39
دوستان من الان صبانت دارم ولی بخاطر شبانه ی خرابش میخوام کوچ کنم.به نظر شما از چه شرکتی بگیرم که:1-پینگش برای بازی آنلاین خوب باشه در حد همین صبانت-2-دانلود شبانه رایگانش بهتر از صبانت باشه-3-سرعت روزانهش معمولی باشه
در ضمن من دانشجو هستم میتونم 256هم بگیرم اگر گزینه ی مناسبی میدونید راهنمایی کنید ممنون:20:
حالا نکته جالبش اینجاست که اکانت شبانه ایشون، هر یک ساعت / DC رو نداره؛ 4 ساعت اتصال بدون قطعی همگانی guest!! اسپیدتست.نت هم که سرعت دانلود رو 216.4kB/s ثبت کرده؛ دیگه یعنی رسماً کویــــــت... :5:
البته اگه دوستمون اشتباه نکرده باشه و از اکانت روزانه به جای شبانه استفاده نکرده باشه!!!! چون سیستمش انگاری روی NAT تنظیم شده:5:
S A M S U N G
30-11-2010, 09:33
البته یه نکته هم هستش که از ساعت 7 الی 7:45 سرعت بالا میره ! شاید این دوستمون تو این بازه زمانی فقط این سرعت رو داشته باشه !
مخلصیم .
Electronic-Arts
30-11-2010, 09:50
البته یه نکته هم هستش که از ساعت 7 الی 7:45 سرعت بالا میره ! شاید این دوستمون تو این بازه زمانی فقط این سرعت رو داشته باشه !
مخلصیم .
نه در تمام طول شب همین سرعت رو داشته , 2 مگ رو که حساب کنی میشه ساعتی 900 مگ که میشه 4 ساعت 3600 مگ با افت سرعت و ... تقریبا درست در میاد البته احتمال زیاد این کاربر از طرف صبانت اومده چون که هر 1 ساعت براش DC نشده و دلایل دیگه که واضحه
masoudtr
30-11-2010, 09:56
بازم دیشب برام این ارورر
مودم اومد و هیچی دانلود نشد
نه در تمام طول شب همین سرعت رو داشته , 2 مگ رو که حساب کنی میشه ساعتی 900 مگ که میشه 4 ساعت 3600 مگ با افت سرعت و ... تقریبا درست در میاد البته احتمال زیاد این کاربر از طرف صبانت اومده چون که هر 1 ساعت براش DC نشده و دلایل دیگه که واضحه
البته به نظر من این حرکت شما که هر کسی رو که سرعتش خوبه و مشکلات ماها رو نداره سریع برچسب کارمند بودن و از طرف صبانت بودن رو میزنین اصلا جالب نیست.:41::13:
بازم دیشب برام این ارورر
شما وضعتون خیلی بهت از ماست به قران
امضامو ببینید متوجه میشین
بازم دیشب برام این ارورر
سلام
مسعود جان من نمیدونم قاسم آباد چه مشکلی داره با بقیه دوستان منم مثل شماها 3 4 ماهی بود تا صبح همون 400 مگ رو به زور میگرفتم ولی الان یک هفته ای میشه سرعتم خوب شده و شبی 1 گیگ میگیرم
و مثل همیشه هم دانلود هام فقط و فقط از رپید شیر هست
behnam-k
30-11-2010, 14:14
نمی دونم چرا صبا اینجوریه.من دیشب حول و حوش 420 مگ دان کردم.
شما که از روش dc استفاده نکردی 3 گیگ شب دانلود میکنی حالا ما بدبخت با روش dc به زور 400 تا میگیریم
دوستانی که میگند من یه پشت وصل شدم
یه نگاهی به عکس مینداختید اون عکس از کانکشن local area conncton هست و اینکه قطع نشده طبیعیه
و عکس از broadband connection ننداختم چون گفتم حجم کلی رو نشونتون بدم
و این هم بگم که من نه آشنای شرکتم نه چیز دیگه یه مشتری معمولی هستم
و در مورد taskbar
خودم خط ننداختم روی اون چون فقط خواستم که سایت رو نفهمید :21:
موفق باشید :20:
behnam-k
30-11-2010, 14:29
حالا چرا دانلودت رو قرمز کردی :دی داری The Walking Dead دانلود میکنی دیگه :دی
ولی با این سرعت باید تقریبا 4.5 گیگ دانلود کنی در شب !
مخلصیم .
فقط خواستم که سایت رو نفهمید :21:
فقط که دانلود نکردم کارای اینترنتی هم داشتم :5:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
تازه به نظر من میرفتی mkv دی ال میکردی با حجم یک سوم و همون کیفیت!!!
خودم خواستم که فقط سایت رو نفهمید وگرنه به task هم حواسم بود
کیفیتش بالاتر و روی dvdplayer هم پخش میشه :27:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
قرررررررررررررررررربون دهنت :10:
ول کن ما نیستند :19:
دوستانی که اوضاشون تو تهران یا جاهای دیگه خوب نیست بییاید کرمانشاه شما هم حالشو ببرید :31:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
فکر کنم این دوستمون اشتباهن با اکانت روزانشون وصل شدن چون اگه اون هر 1 ساعت dc رو نداشته باشه دائم وصله و شبانه روز بعد ساعت 7 هم میتونه دانلود کنه
دوست من مغز خر که نخوردم با روزانه وصل شم اینم بگم که اگه با روزانه وصل میشدم حجمم 1.5 گیگ مونده اصلا جوابگو نبود :20:
در مورد 1 ساعت قطع شدن هم بالا توضیح دادم
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
::39::39::39:
یه دفعه سکته نکنی اینقدر میخندی :31:
behnam-k
30-11-2010, 15:07
سرعت دانلود شهر شهره
تو یه شهر خوبه و تو یه شهر بده حالا من شانس اوردم که تو جای خوب افتادم
اما میتونم شما رو درک کنم که سرعت پایین چقدر بده
قبل از اینکه بیام صبانت از نمایندگی داتک تو کرمانشاه (حسابگر )داشتم که واقعا آشغال بود از همه لحاظ و من هم کوچ کردم به صبانت که تا به الان خوبه و امیدوارم که اینطور باشه
دوستانی هم که سرعتشون خیلی افتضاحه و دانلود کارن و وضع پولیشون خوبه اینترنت ماهواره ای رو هم امتحان کنن
MJ assassins creed
30-11-2010, 15:10
یه نگاهی به عکس مینداختید اون عکس از کانکشن local area conncton هست و اینکه قطع نشده طبیعیه
و در مورد taskbar
عزیز من نه با شما دشمنی دارم نه چیز دیگه.در ضمن ما که بخیل نیستیم شب تا صبح بشین 1 ترابایت دانلود کن .:31:
ما فعلا وضعیتمون خرابه.دیروز زنگ زدم میگم چرا اینقدر سرعت شبانه کمه میگه مربوط به تهران هست و به ما ربطی نداره و اونا باید سرعت رو زیاد کنند نه ما بعد هم تا چند وقت دیگه قراره که سرعت رو زیاد کنن.به مفهوم واقعی کلمه ما رو ما رو دوباره حواله داد و پیچوند.از کی تا حالا دارند سرعت رو زیاد میکنن.فکر کنم اگه ماهی 1 کیلو بایت اضافه میکردند الان سرعت،سرعت اینترنت ماهواره ای بود.
و در مورد taskbar
این که میگی کیفیتش بهتره اگه فایل mkv خوب تبدیل شده باشه کیفیتش تفاوت نمیکنه.
تازه دی وی دی پلیر من که mkv هم پخش میکنه:31:
در مورد اینکه ما هم سایتتون رو نفهمیم دستتون درد نکنه:13:. (ما خودمون کارمون درست تر از اینه که نتونیم یه سایت لینک مستقیم پیدا کنیم:5:)
behnam-k
30-11-2010, 16:47
عزیز من نه با شما دشمنی دارم نه چیز دیگه.در ضمن ما که بخیل نیستیم شب تا صبح بشین 1 ترابایت دانلود کن .:31:
ما فعلا وضعیتمون خرابه.دیروز زنگ زدم میگم چرا اینقدر سرعت شبانه کمه میگه مربوط به تهران هست و به ما ربطی نداره و اونا باید سرعت رو زیاد کنند نه ما بعد هم تا چند وقت دیگه قراره که سرعت رو زیاد کنن.به مفهوم واقعی کلمه ما رو ما رو دوباره حواله داد و پیچوند.از کی تا حالا دارند سرعت رو زیاد میکنن.فکر کنم اگه ماهی 1 کیلو بایت اضافه میکردند الان سرعت،سرعت اینترنت ماهواره ای بود.
من که چیزی نگفتم فقط و فقط جواب سوالهاتون رو دادم
به قول خاله قزی شما جیب ما رو نزن 1 ترابایت پیش کشت :31:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
این که میگی کیفیتش بهتره اگه فایل mkv خوب تبدیل شده باشه کیفیتش تفاوت نمیکنه.
تازه دی وی دی پلیر من که mkv هم پخش میکنه:31:
در مورد اینکه ما هم سایتتون رو نفهمیم دستتون درد نکنه:13:. (ما خودمون کارمون درست تر از اینه که نتونیم یه سایت لینک مستقیم پیدا کنیم:5:)
عزیز جان فرق میکنه حال و حوصله توضیح رو ندارم
خودتو و دی وی دی پلیرتو عشقه :31:
چون دونستم کارت درسته اون کارو کردم :27::46:
من که چیزی نگفتم فقط و فقط جواب سوالهاتون رو دادم
به قول خاله قزی شما جیب ما رو نزن 1 ترابایت پیش کشت :31:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
عزیز جان فرق میکنه حال و حوصله توضیح رو ندارم
خودتو و دی وی دی پلیرتو عشقه :31:
چون دونستم کارت درسته اون کارو کردم :27::46:
فقط برای روشن شدن موضوع این توضیحو بدم که اگه شما فقط میخواستی ما آدرس رو متوجه نشیم همونطور که توی عکس میبینیم جایی که فلش زدم رو هم محو نمیکردی داداشی. اشکال نداره که بگی سوتی دادم که ( من خودم خدای سوتی دادنم :31:)
behnam-k
30-11-2010, 16:59
فقط برای روشن شدن موضوع این توضیحو بدم که اگه شما فقط میخواستی ما آدرس رو متوجه نشیم همونطور که توی عکس میبینیم جایی که فلش زدم رو هم محو نمیکردی داداشی. اشکال نداره که بگی سوتی دادم که ( من خودم خدای سوتی دادنم :31:)
ok سوتی دادم خوبه
HellScre4m
30-11-2010, 22:56
سرعت دانلود شهر شهره
تو یه شهر خوبه و تو یه شهر بده حالا من شانس اوردم که تو جای خوب افتادم
اما میتونم شما رو درک کنم که سرعت پایین چقدر بده
قبل از اینکه بیام صبانت از نمایندگی داتک تو کرمانشاه (حسابگر )داشتم که واقعا آشغال بود از همه لحاظ و من هم کوچ کردم به صبانت که تا به الان خوبه و امیدوارم که اینطور باشه
دوستانی هم که سرعتشون خیلی افتضاحه و دانلود کارن و وضع پولیشون خوبه اینترنت ماهواره ای رو هم امتحان کنن
صد در صد موافقم
توی قم همیشه صبا بهترین بوده.
HellScre4m
30-11-2010, 23:02
الان ساعت 11 شبه
HellScre4m
30-11-2010, 23:20
البته هنوزم delay dns خیلی بالاست!!
آقا dns خوب کی سراغ داره مردیم از بس دیلی میده امشب!!
سلام به تمامی دوستان
اینم سرعت امشب صبانت تو مشهد :
قطعی هم نداره.سرعت دانلود تو idm هم با لینک مستقیم از 140 پایین تر نمیاد.سرعت شبانه هم حول و حوش 80 هستش.
پیشنهاد من در رابطه با DNS، فقط OpenDNS هست وبس؛ هم سرعت بالایی داره و هم امکانات فوق العاده ای رو (از طریق ثبت نام) در اختیارتون میذاره. اینم تست سرعتی که الآن گرفتم:
با تشکر
پیشنهاد من در رابطه با DNS، فقط OpenDNS هست وبس؛ هم سرعت بالایی داره و هم امکانات فوق العاده ای رو (از طریق ثبت نام) در اختیارتون میذاره. اینم تست سرعتی که الآن گرفتم:
با تشکر
یکم بیشتر توضیح میدی؟
توی کجا باید ثبت نام کنیم؟
از طریق سایت
آدرس DNS ها:
اگر ثبت نام کنید، می تونید IP خودتون رو به OpenDNS بدید تا محدودیت هایی رو براتون تو DNS ایجاد کنه، سایت های خاصی رو بلاک کنه، (یه جور Parental Control)، گزارشات روزانه و ماهانه در رابطه با تعداد درخواست ها به DNS، گزارشی از سایت های بلاک شده، ایجاد Shortcut برای رفتن به سایت ها (مثلاً تعریف می کنید که با تایپ fp مرورگر به آدرس فروم سایت بیاد) و ...
البته اگر هم IP تون مثل من Dynamic باشه، برای اینجام این کارها، یک نرم افزار مخصوصی به صورت اتوماتیک این بروزرسانی IP رو تو پروفایلتون انجام میده.
موفق باشید
masoudtr
01-12-2010, 10:18
از طریق سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآدرس DNS ها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ثبت نام کنید، می تونید IP خودتون رو به OpenDNS بدید تا محدودیت هایی رو براتون تو DNS ایجاد کنه، سایت های خاصی رو بلاک کنه، (یه جور Parental Control)، گزارشات روزانه و ماهانه در رابطه با تعداد درخواست ها به DNS، گزارشی از سایت های بلاک شده، ایجاد Shortcut برای رفتن به سایت ها (مثلاً تعریف می کنید که با تایپ fp مرورگر به آدرس فروم سایت بیاد) و ...
البته اگر هم IP تون مثل من Dynamic باشه، برای اینجام این کارها، یک نرم افزار مخصوصی به صورت اتوماتیک این بروزرسانی IP رو تو پروفایلتون انجام میده.
موفق باشید
فایده اش چیه؟
چه ربطی به افزایش سرعت صبا نت داره؟
من تو اين چند مدت حدود 10 روز از اكانت صبام تموم شد و انصافا با ايرانسل نامحدود 10 توماني ( يكماه) حسابي كارهام را ميفتاد .
خيلي راحت از طريق كابل يا بلوتوث به اينرنت وصل ميشدم و با سرعت 30 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكردم .
ولي ديشب يك كار واجب پيش اومد كه مجبور شدم باز يك ماهه اين لعنتي رو بگيرم
حدود 600 مگ دانلود واجب بود.
خلاصه فعلا كه يك ماهي با اين شركت مزخرف هستيم تا بالاخره يكي از دوستان يك شركت بهتر رو معرفي كنه
واقعا هنوزم تعجب ميكنم چقدر بازار نامردي اين شركتهاي ارائه دهنده خدمات گرم شده كه كسائي كه چند سال با سرعت 250 دانلود شبانه داشتن چجوري الان به سرعت 60 راضين ....[COLOR="Silver"]
صد در صد موافقم
شما که اینطور میگین الان سرعت دانلودتون چنده؟
فایده اش چیه؟
چه ربطی به افزایش سرعت صبا نت داره؟
تاثیرش مثبتش تو سرعت Ping هستش.
تاثیرش مثبتش تو سرعت Ping هستش.
سرعت پینگ من از 350 به 130 تقلیل پیدا کرد.
با تشکر از دوستمون جناب MMJ431:10:
صد در صد موافقم
شما خودت داری میگی بوده!
یعنی الان دیگه نیست !!!!!
مسخرشو در آوردن با این سرعت من که تو فکر تعویضم!!:41:
HESAM_5700
01-12-2010, 19:37
سلام.
دوستان عزیز نیاز مند کمک شما هستم.!!
من یه مودم معمولی داشتم و الان وایرلس گرفتم حالا تنظیم و... کردم ولی وقتی روشن میکنم چراغ اینترنتش روشن نمیشه !!!!
مشکل از VPI و VCI هست؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟ PVC چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً کمک کنید!
از شرکت صبانت دارم و مودم هم TP-Linkـه
:41::41::41:
سلام.
دوستان عزیز نیاز مند کمک شما هستم.!!
من یه مودم معمولی داشتم و الان وایرلس گرفتم حالا تنظیم و... کردم ولی وقتی روشن میکنم چراغ اینترنتش روشن نمیشه !!!!
مشکل از VPI و VCI هست؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟ PVC چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً کمک کنید!
از شرکت صبانت دارم و مودم هم TP-Linkـه
:41::41::41:
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
HESAM_5700
01-12-2010, 19:45
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
ممنون از پاسخ سریع
خب یه گزینه داره که انتخواب میکنی چند تا گزینس PVC از 0 تا 7 هست و وقتی اونا رو تغییر میدم VPI و VCI هم تغییر میکنه!!!!
حالا هر جوری هست گزاشتم رو 35و0 ولی بازم تغییری نمیکنه!
چه کنم؟ :41:
virus2009
01-12-2010, 19:49
ممنون از پاسخ سریع
خب یه گزینه داره که انتخواب میکنی چند تا گزینس PVC از 0 تا 7 هست و وقتی اونا رو تغییر میدم VPI و VCI هم تغییر میکنه!!!!
به پشتیبانی صبانت زنگ بزنید و بگید که مودم رو عوض کردید
بعد خودشون راهنماییتون می کنند
HESAM_5700
01-12-2010, 19:50
زنگ زدم همین اینا رو گفتن که جناب 30vil گفتند !!!!!
:41::19:
HESAM_5700
01-12-2010, 19:58
کــــــــــــــــــــمـــ ـــــــــــــــــــــک :19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
virus2009
01-12-2010, 20:06
زنگ زدم همین اینا رو گفتن که جناب 30vil گفتند !!!!!
:41::19:
کنار گزینه Virtual Circuit که PVC ها رو انتخاب می کنید یک گزینه به نام PVCs Summary هست اونو باز کنید و PVC یی که VPI و VCI اون 0 و 35 هست رو به خاطر داشته باشید و در قسمت Virtual Circuit اون رو انتخاب کنید.
مثلا برای من PVC2 روی 0 و 35 تنظیم هست.
حالا PPPoe رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد رو انتخاب کنید.
سرعت پینگ من از 350 به 130 تقلیل پیدا کرد.
با تشکر از دوستمون جناب MMJ431:10:
برای پینگ از سایت pingtest.net کمک بگیریم که کیفیت خط رو هم مشخص می کنه:
با تشکر
masoudtr
02-12-2010, 00:41
اینم اطلاعات ما
حالا این پینگ بدرد چی میخوره؟
Mr.Pooya
02-12-2010, 01:26
اینم اطلاعات ما
حالا این پینگ بدرد چی میخوره؟
بدرد وبگردی و بازی آنلاین :27::27: :31::31: ولی جدا از شوخی فکر کنم الان پینگتون خوب باشه چون پینگ سرور کویت یکم بالاتر از بقیه است. شما از سرور های دیگه مثل منچستر هم پینگ بگیرید.
پینگ مدت زمانی است که طول می کشد که سرور پاسخ شما را بدهد هر چی کمتر سرعت Load صفحات بالاتر میره و هرچی کمتر باشه بازی های آنلاین رو روون تر میتونید بازی کنید.
MasoudBJ
02-12-2010, 12:03
ممنون از پاسخ سریع
اول یک بار مودمت رو با اون دکمه ای پشتش داره ریست کن( تو دفترچه فارسیش توضیح داده چه جوری) بعد دوباره تنظیمات رو انجام بده
و بعدش باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی که مودمت رو عوض کردی تا به قول خودشون خطت رو ریست کنند.
بعدش دیگه وصل میشی.
منم مودمم که عوض شد اولش وصل نمی شد، وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتن که الان خطت رو ریست میکنم تا وصل بشی.
ArashMiniStar
02-12-2010, 15:31
من این هفته خیلی قعطی داشتم.:13:
music boy
02-12-2010, 20:11
برای من هم همینطوره .
دائم DC میشه:13:
بعد از 70 روز دیشب بیشترین دانلود رو داشتم 500 مگ:18:
virus2009
03-12-2010, 13:37
منم 770 مگ دانلود کردم :26::thumbsup:
منم 770 مگ دانلود کردم :26::thumbsup:
دلتو خوش نکن.من 1 گیگ و 30 مگابایت دانلود کردم.:31:
دماغت سوخت !!!:27:
dany_3p4u
04-12-2010, 22:31
... شب دراز است ! :دی
باید دید به حالت سابق بر می گرده یا نه !!!
خیلی زوده و اسه یک شب این همه دل خوش شه آدمی !:دی
یکی می گفت سیاستشون اینه که کاربرا را مجبور کنن از حجم روزانشون واسه دانلود استفاده کنن !!! شاید واسه کوتاه مدت جواب بده اما 100 البته کاربرا شکرت را عوض می کنن و تن به این زورگویی نمی دن .
PrinceofHacking
05-12-2010, 19:11
1 گیگ و 300 مگ پریشب دی:
فعلا سرعت خوبه
virus2009
05-12-2010, 20:36
دلتو خوش نکن.من 1 گیگ و 30 مگابایت دانلود کردم.:31:
دماغت سوخت !!!:27:
آخه اولین شبی بود که اینقدر دانلود کرده بودم ( بعد از 2 ماه )
دیگه بساط فیلم و سریال برپاست :27:
------------------------------------------------------------------
شما شبها سرعت دانلودتون چنده .... ؟؟؟؟
مال من بین 60 تا 75 متغییره
3600sx4hx65kb=936000kb+432000kb =1368000kb :20:
پس دیشب فکر کنم اینقدر دانلود کردم:31:
آخه اولین شبی بود که اینقدر دانلود کرده بودم ( بعد از 2 ماه )
دیگه بساط فیلم و سریال برپاست :27:
------------------------------------------------------------------
شما شبها سرعت دانلودتون چنده .... ؟؟؟؟
مال من بین 60 تا 75 متغییره
3600sx4hx65kb=936000kb+432000kb =1368000kb :20:
پس دیشب فکر کنم اینقدر دانلود کردم:31:
مال منم بین 65 تا 80 متغیره.
البته این محاسبات زیاد درست نیست چون سرعت ثابت نیست.من ساعتی 225 مگابایت میگیرم که با اون 45 دقیقه بعد 7 صبح میشه 1 گیگ و 70 مگابایت.ولی معمولا 1 گیگ و 50 مگابایت دانلود میکنم.:31:
از همون روزی که سرعت ها یکم بهتر شد 4-5 تا فیلم و نزدیک 15 قسمت سریال دانلود کردم.:21::27:
سرعت شبانه ی منم چند هفته ایه از رو 12 اومده رو همین 50 تا 60
یک مودم کومبو گرفتم و دو تا سیستم بهش وصل کردم!هر سیستم جداگونه از راه این مودم کومبو به شبانه وصل میشه و با این سرعت میتونه دانلود میکنه!
اینم یکجور زرنگیه دیگه
پس اگه حساب کنیم و مجموع دانلود رو در نظر بگیریم بازم میشه همون سرعت 120 سابق!
dany_3p4u
06-12-2010, 19:09
من دیشب منطقه خودمون تهران را چک کردم ... همچنان به ... است !
armin321
07-12-2010, 14:04
صبانت واقعا تو تهران گندشو درآورده
خيلي پينگ بالاست. واقعا خاك بر سر اين شركت كنند دانلود شبانه كه من كلا بيخيال شدم سه ماهه، حداقل داشتم از پينگ خوبش لذت ميبردم كه اينم گند زدن
من ديگه اشتباه نميكنم و با اين عتيقه ها تمديد قرار داد نميكنم
البته بقيه هم مثل همينند ولي حداقل پولم لقمه سر سفره صبانت نميشه
keyhancat
07-12-2010, 21:35
دیگه دارم دیوونه میشم خدایی از دست این شرکت
من تو مشهدم و از نمایندگی صبانت(سابین نت)سرویس میگیرم
در حال حاضر هر 40 ثانیه یکبار اینترنت دیسکانکت میشه و بعضی وقت ها هم که دیسکانکت میشه پنج دقیقه طول میکشه تا دوباره کانکت بشه!
زنگ زدم به پشتیبانی گفتند تا فردا ایشاالله درست میشه!!!!!
در حالیکه یه عالمه کار امشب رو سرم ریخته که نیازمنده اینترنته
خدا ازشون نگذره
سزعت شبانه در سرویس های مختلف(128-64-1گیگ-3-گیگ-و...)با هم فرق داره؟
masoudtr
08-12-2010, 09:54
من دیشب از 4.35 دقیقه به بعد دانلود نداشتم کس دیگری هم این مشکل را داشته؟
دیشب برای من هم همین اتفاق افتاد
behnam-k
08-12-2010, 14:13
منم اینطور بودم
MJ assassins creed
08-12-2010, 15:02
نه من ساعت 6.30 بود بلند شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه.
ديشب براي اولين بار شبانه دانلود داشتم . سرعت متوسط 20 بود .ايا هميشه اينقدر كمه؟
قم-
ArashMiniStar
08-12-2010, 15:43
بچه ها من ADSL صبانتم رو نوت بوک ام درست کار میکنه حتی بعد از چندین بار تعوض ویندوز.ولی کامپیوتر دیگه ام مشکل داره.نه فقط روی یک ویندوز بلکه چند تا.یعنی موقع کانکت شدن ارور 691 یا همون یوز و پسورد اشتباه است رو میده.رو دو حالت Lan و USB امتحان کردم.درایور های سخت افزار هارو هم نصب کردم.چی بگم.دقیقا همون کارایی رو که رو نوت بوک ام انجام میدادم رو کامپیوتر دیگه ام کردم.تو رو خدا یک راهی برای حلش بگین. :18:
dany_3p4u
08-12-2010, 17:17
نه من ساعت 6.30 بود بلند شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه.
با چه سرعتی ؟!
بچه ها من ADSL صبانتم رو نوت بوک ام درست کار میکنه حتی بعد از چندین بار تعوض ویندوز.ولی کامپیوتر دیگه ام مشکل داره.نه فقط روی یک ویندوز بلکه چند تا.یعنی موقع کانکت شدن ارور 691 یا همون یوز و پسورد اشتباه است رو میده.رو دو حالت Lan و USB امتحان کردم.درایور های سخت افزار هارو هم نصب کردم.چی بگم.دقیقا همون کارایی رو که رو نوت بوک ام انجام میدادم رو کامپیوتر دیگه ام کردم.تو رو خدا یک راهی برای حلش بگین. :18:
این بخاطر آدرس مک هست
باید زنگ بزنی صبا نت بخوای ریست کنن
یا یک فرم هست اون را پر کنی که دیگه به این مشکل بر نخوری و اگر نه هر دفعه اینظوری می شه !
ArashMiniStar
08-12-2010, 17:25
با چه سرعتی ؟!
این بخاطر آدرس مک هست
باید زنگ بزنی صبا نت بخوای ریست کنن
یا یک فرم هست اون را پر کنی که دیگه به این مشکل بر نخوری و اگر نه هر دفعه اینظوری می شه !
یعنی اگه ریست کنن رو 2 تا کامپیوترم می تونه کار کنه؟
بعد از ریست یا حذف مک آدرس مودم باید دوباره تنظیم بشه؟
dany_3p4u
08-12-2010, 18:26
یعنی اگه ریست کنن رو 2 تا کامپیوترم می تونه کار کنه؟
بعد از ریست یا حذف مک آدرس مودم باید دوباره تنظیم بشه؟
برای من تا یک روز دوتا سیستم را می شناسه
اما بعدش فقط یکی رو
ریست کردنش کار چند ثانیه هست، نمی خواد شما تنظیمی را عوض کنی، اما هی هم آدم بخواد بزنگه رو اعصابه!
maleki reza
08-12-2010, 19:14
سلام به اساتید محترم : من می خواستم سوال بکنم کسی از شما در حال حاضر از شرکت ندا گشتر خدمات گرفته و استفاده می کنه؟ چون من امروز بعد از اتمام 3 ماهه اول برای شارژ کردن دوباره آن با مشخصات (3 ماه و سرعت128 کیلو بیت و 5 گیگ دانلود) 28000 هزار تومان پرداخت کردم آیا از شما دوستان کسی مزنه قیمت های شرکت ندا گستر با این مشخصات داره یا نه؟ متشکرم.
Steps-Rap
08-12-2010, 19:30
بالاخره منم این دفه 128 شارژ کردم . هیچ فرقی با اون 1mb که داشتم احساس نمیکنم....
سلام به اساتید محترم : من می خواستم سوال بکنم کسی از شما در حال حاضر از شرکت ندا گشتر خدمات گرفته و استفاده می کنه؟ چون من امروز بعد از اتمام 3 ماهه اول برای شارژ کردن دوباره آن با مشخصات (3 ماه و سرعت128 کیلو بیت و 5 گیگ دانلود) 28000 هزار تومان پرداخت کردم آیا از شما دوستان کسی مزنه قیمت های شرکت ندا گستر با این مشخصات داره یا نه؟ متشکرم.
من یک ساله صبا دارم.....
صبا 9 گیگ 3 ماهه با سرعت 128 میشه 39 تومان
15 گیگ 54 تومان......
بالاترش هم هست...
قبلا ! یعنی 4 ماه پیش شبانه ندا از همه بهتر بود ، یعنی من شده بود از ساعت 6 صبح تا 7:30 صبح حدود 1 گیگ دانلود داشتم ! سرعت وحشتناک خوبی داشت...
اما محدودش کردن و دیگه اصلا خوب نیست ! یعنی افتضاحه!
virus2009
08-12-2010, 21:45
بالاخره منم این دفه 128 شارژ کردم . هیچ فرقی با اون 1mb که داشتم احساس نمیکنم....
روزانه و شبانت فرقی نکرده .... ؟؟؟؟
منم 1 مگ دارم میخوام این ماه 128 بگیرم
MJ assassins creed
08-12-2010, 22:48
با چه سرعتی ؟!
من با روش dc وصل شده بودم.و هر 15 ثانیه قطع میشد.من همیشه رو 100 بود.ولی متاسفانه 200 مگ دانلود کرده بود.چون ارور داده بود.
Steps-Rap
08-12-2010, 23:47
روزانه و شبانت فرقی نکرده .... ؟؟؟؟
منم 1 مگ دارم میخوام این ماه 128 بگیرم
شبانه رو که امتحان نکردم فعلا...ولی فک کنم شبانه مال همه یکی باشه.....
روزانه هم که گفتم فرقی نکرده.به نظره منم 128 گبیر چون 39 تومن میدی 3 ماهه 9 گیگ
ولی اگه 1 mb بخوای باید 54 تومن 3 ماهه 6 گیگ بدی که سرعتاشون فرقی نداره بنابر این پول مفت ریختی تو جیبشون....
dany_3p4u
09-12-2010, 00:19
من با روش dc وصل شده بودم.و هر 15 ثانیه قطع میشد.من همیشه رو 100 بود.ولی متاسفانه 200 مگ دانلود کرده بود.چون ارور داده بود.
یعنی طوری تنظیم کردین که هر 15 ثانیه دی سی شه و بعد دوباره وصل شه و دانلود را ادامه بده ؟
اگه آره چفدر می تونید دانلود کنید ؟ حجم دانلودیتون ؟
و اگه می تونید بگید از کدوم شهر هستین، تو تهران همچنان مشکل داره، اما مشهد گویا درست شده!
virus2009
09-12-2010, 00:57
شبانه رو که امتحان نکردم فعلا...ولی فک کنم شبانه مال همه یکی باشه.....
روزانه هم که گفتم فرقی نکرده.به نظره منم 128 گبیر چون 39 تومن میدی 3 ماهه 9 گیگ
ولی اگه 1 mb بخوای باید 54 تومن 3 ماهه 6 گیگ بدی که سرعتاشون فرقی نداره بنابر این پول مفت ریختی تو جیبشون....
من الان 1مگ میگیرم 45 تومن 6 گیگ
سرعت روزانه 250
سرعت شبانه 60-70
مال شما هم همین طوره ... ؟؟
MJ assassins creed
09-12-2010, 08:24
یعنی طوری تنظیم کردین که هر 15 ثانیه دی سی شه و بعد دوباره وصل شه و دانلود را ادامه بده ؟
اگه آره چفدر می تونید دانلود کنید ؟ حجم دانلودیتون ؟
و اگه می تونید بگید از کدوم شهر هستین، تو تهران همچنان مشکل داره، اما مشهد گویا درست شده!
من قم هستم.وضعیت ما هم هنوز خرابه.
من با اون شبی 400-500 مگ میگیرم و سرعت تا 200 هم میره و تا بیاد پایین یه بار دیسکانکت کانکت میکنه درست میشه.
با برنامه advanced dialer و برنامه auto disconnect من هر 15 ثانیه یه بار قطع و وصل میکنم.زمان رو خودت میتونی تنظیم کنی.اگه روی start up هم باشه دیگه میتونی از روش روشن کردن سروقت معین استفاده کنی و خودت بری بخوابی.اگه توضیحات بیشتری میخوای بگو بگم.
mehdi_halla
09-12-2010, 08:34
سرعت روزانه 250
سرعت شبانه 60-70
سلام دوست عزیز.شما کدوم شهری(مشهدی؟) برای گرفتن 1 مگ مدارک چی دادی؟
virus2009
09-12-2010, 11:33
سلام دوست عزیز.شما کدوم شهری(مشهدی؟) برای گرفتن 1 مگ مدارک چی دادی؟
بله
جواز کسب خدمات کامپیوتری
Steps-Rap
09-12-2010, 14:20
سرعت روزانه 250
سرعت شبانه 60-70
من که واسه اولین سه ماه خواستم شارژ کنم تا اونجا که یاددمه 54 تومن واسه 3 ماه 6 گیگ دادم.
تو تعرفه ی سایتشم نگاه کنی همینو نوشته.
سرعتمم همیشه رو 40-50-60 میچرخید.الان همینه.تهران هم هستم...واسه همین میگم الان با اون موقه که 1 mb داشتم فرقی نمیکنه...
silhouette
10-12-2010, 08:56
شبانه من قطعه یعنی کانک میشم ولی نه دان دارم نه سایتی میشه باز کگرد 3شبه اینجوریه بره شماهام اینطوریه؟؟
من دیشب 300 تا دانلود داشتم
mhroozbeh
12-12-2010, 10:43
دوستان قمی هنوز صبا دانلود شبانش 20 تا میره یا درست شده؟
من که رفتم پارس انلاین ولی مثل اینکه پارس آنلاین هم مثل صبا شده
فکر کمی کنم فقط شاتل هست که هنوز اجازه دانلود شبانه می ده
دوستان قمی هنوز صبا دانلود شبانش 20 تا میره یا درست شده؟
من که رفتم پارس انلاین ولی مثل اینکه پارس آنلاین هم مثل صبا شده
فکر کمی کنم فقط شاتل هست که هنوز اجازه دانلود شبانه می ده
منم چند شب قبل رفتم سرعت حداكثر 22
ولي روزانه تا 100
masoudtr
12-12-2010, 20:16
من امروز و دیروز همش ارور برام میداد و وصل نمیشد همه نوع ارور داد کسی این مشکلو داشته؟
سلام دوستان
من زياد با اسكايپ سرو كار دارم . ميخواستم بدونم آيا با صبانت ميتوان با اسكايپ كار كرد يا نه ؟ ( منظورم بدون وي پي ان ) . اگه دوستاني كه با صبا كار ميكنند ، از اسكايپ استفاده ميكنند ، لطفا يه اطلاعي هم به من بدهند .
خيلي ممنون
Steps-Rap
12-12-2010, 22:50
بچه هایی که تو تهرانن.سرعتتاتون چه جوریه؟؟
سلام دوستان
من زياد با اسكايپ سرو كار دارم . ميخواستم بدونم آيا با صبانت ميتوان با اسكايپ كار كرد يا نه ؟ ( منظورم بدون وي پي ان ) . اگه دوستاني كه با صبا كار ميكنند ، از اسكايپ استفاده ميكنند ، لطفا يه اطلاعي هم به من بدهند .
خيلي ممنون
پورت اسکایپ رو مخابرات میبنده . بعضی مواقع ممکنه باز باشه ولی معمولا بسته هست.
dany_3p4u
13-12-2010, 00:02
سلام دوستان
خيلي ممنون
پورت اسکایپ رو مخابرات میبنده . بعضی مواقع ممکنه باز باشه ولی معمولا بسته هست.
gtalk را امتحان کردین ؟ صداش عالیه ... :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.