مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
تبریک:|
صبانت هم قیمت حجم رو درست کرد
داخلی خارجیشو نمیدونم:|
سرویسو هم نمیدونم خودتون چک کنید
IP Static هم فکر کنم جدیده 3 ماهه 15 هزار تومانه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
alireza12827
27-07-2016, 00:47
با سلام شبانه رایگان رو 2 تا 7 صبح کرده صبانت؟؟ توی سایت صبانت زده 2تا 7
ho3in2012
27-07-2016, 00:56
با سلام شبانه رایگان رو 2 تا 7 صبح کرده صبانت؟؟ توی سایت صبانت زده 2تا 7
شما چه سرویسی دارین؟
اگه سرویس عادی دارین همون 2 تا 7 بود
سرویس جشنواره هاش 4 تا 10 رایگانه
alireza12827
27-07-2016, 01:02
شما چه سرویسی دارین؟
اگه سرویس عادی دارین همون 2 تا 7 بود
سرویس جشنواره هاش 4 تا 10 رایگانه
ممنون شما درست فرمودید من اشتباه کردم من خودم جشنواره دارم که 4تا 10 هستش ساعت شبانه تغییری نکرده تشکر
maniya12
27-07-2016, 01:37
تبریک:|
صبانت هم قیمت حجم رو درست کرد
داخلی خارجیشو نمیدونم:|
سرویسو هم نمیدونم خودتون چک کنید
IP Static هم فکر کنم جدیده 3 ماهه 15 هزار تومانه
سلام آیپی استاتیک پینگ رو پایین میاره؟!
این جشنواره 60 گیگ 60 تومن 1 ساله چه جوریه ؟
تایم رایگانش شبی میشه چقدر دانلود کرد که محدود نشه ؟ محدود بشه سرعت سرور داخلی و خارجیش میره رو 100 کیلوبایت ؟
من تا حالا هیچ وقت نت 1 ساله از هیچ شرکتی نگرفتم - اولین باره مجبور شدم - مشکلی نداره ؟
تو سایت صبانت هم شمارمو زدم نوشت : خوشبختانه امکان سرویس دهی در این مرکز وجود دارد - پس یعنی پورت خالی دارن ؟
یه سوال دیگه هم داشتم خیلی مهمه برام ، برای تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم ؟ یا خودش مثل بقیه شرکت ها میره رو رایگان ؟
من مصرف روزانم حدود ماهی 15 گیگ هست از اونجایی که این طرح کلش 60 گیگ هست وقتی ترافیکم تموم شد میتونم ماهیانه جدا 15 گیگ بگیرم ؟
بعد از 2.33 برابر حجم استفاده شده در تایم عادی، سرعت تایم رایگان محدود به 128 کیلوبایت میشود.
شما با پول سرویس یک ماهه سرویس یکساله میگیرید.
به احتمال زیاد پورت خالی دارند ولی بهتر است تلفنی هم سوال کنید.
همه شرکتها میگویند که نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست ولی مثلا آسیاتک درصورت خاموش روشن نکردن حجم کم میکند، صبانت را نمیدانم ولی راههایی برای خاموش روشن کردن مودم بصورت اتوماتیک وجود دارد.
طرح 60 گیگ، برای هرماه 5 گیگ بصورت جدا میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود و در صورت تمام شدن حجم میتوان حجم اضافی خریداری کرد.
من پیشنهاد میکنم سرویس صبحانت را برای 2 خط ثبت نام کنید و ماهانه 17 گیگ حجم روزانه و 40 گیگ از ساعت 4 تا 10 با سرعت بالا و دانلود نامحدود با سرعت 128 کیلوبایت (هر روز 2.6 گیگابایت برای هر خط) داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که از جشنواره صبانت استفاده می کنند:
در سرویس های جشنواره هم میشه با خرید حجم اضافه محدودیت سرعت در ساعات رایگان رو برداشت؟ (مانند سرویس های معمولی)
سرعت محدود شده بین 20-90 کیلوبایت!
MOHAMMAD2010
27-07-2016, 10:14
بعد از 2.33 برابر حجم استفاده شده در تایم عادی، سرعت تایم رایگان محدود به 128 کیلوبایت میشود.
شما با پول سرویس یک ماهه سرویس یکساله میگیرید.
به احتمال زیاد پورت خالی دارند ولی بهتر است تلفنی هم سوال کنید.
همه شرکتها میگویند که نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست ولی مثلا آسیاتک درصورت خاموش روشن نکردن حجم کم میکند، صبانت را نمیدانم ولی راههایی برای خاموش روشن کردن مودم بصورت اتوماتیک وجود دارد.
طرح 60 گیگ، برای هرماه 5 گیگ بصورت جدا میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود و در صورت تمام شدن حجم میتوان حجم اضافی خریداری کرد.
من پیشنهاد میکنم سرویس صبحانت را برای 2 خط ثبت نام کنید و ماهانه 17 گیگ حجم روزانه و 40 گیگ از ساعت 4 تا 10 با سرعت بالا و دانلود نامحدود با سرعت 128 کیلوبایت (هر روز 2.6 گیگابایت برای هر خط) داشته باشید.
ممنون
الان سوال اصلیم سر سرعت محدود شده هست اینجا خیلیا میگن محدود بشیم سرعت میره رو 128 کیلو - تو خود سایتشون هم زده وقتی محدود بشه میره رو 1024 کیلوبیت ، ولی بعضیا مثل دوست قبلی گفتم محدود شدم سرعت رفته رو 20 ! این برام خیلی مهمه - چون من سرعت 100-120 کیلو کاملا برام کافیه ولی اگه سرعت بخواد بره رو 20 واقعا کاری نمیتونم کنم باهاش
ممنون
الان سوال اصلیم سر سرعت محدود شده هست اینجا خیلیا میگن محدود بشیم سرعت میره رو 128 کیلو - تو خود سایتشون هم زده وقتی محدود بشه میره رو 1024 کیلوبیت ، ولی بعضیا مثل دوست قبلی گفتم محدود شدم سرعت رفته رو 20 ! این برام خیلی مهمه - چون من سرعت 100-120 کیلو کاملا برام کافیه ولی اگه سرعت بخواد بره رو 20 واقعا کاری نمیتونم کنم باهاش
درست اومدی منم سرعتم 125 محدوده
سلام آیپی استاتیک پینگ رو پایین میاره؟!
استفاده نکردم
استفاده نکردم
نه
Sent from my NX403A using Tapatalk
ممنون
سرعت 20 کیلوبایت برای سرویسهای عادی است، سرعت سرویسهای جشنواره از حدود 128 کیلوبایت کمتر نمیشود.
سرعت 20 کیلوبایت برای سرویسهای عادی است، سرعت سرویسهای جشنواره از حدود 128 کیلوبایت کمتر نمیشود.
دوست عزیز بنده سرویس جشنواره گرفتم و سرعت محدود شده هرگز به 100 هم نمیرسه !
بین 20 تا 90 کیلوبایت نوسان داره (اکثرا 50 تا 60 کیلوبایت)، مرکز مخابراتی بسیار خلوته و مشکل پهنای باند و ضریب اشتراک بالا هم نیست
دوستانی که از جشنواره صبانت استفاده می کنند:
در سرویس های جشنواره هم میشه با خرید حجم اضافه محدودیت سرعت در ساعات رایگان رو برداشت؟ (مانند سرویس های معمولی)
سرعت محدود شده بین 20-90 کیلوبایت!
کسی از دوستان در این مورد اطلاعی نداشت؟!
دوست عزیز بنده سرویس جشنواره گرفتم و سرعت محدود شده هرگز به 100 هم نمیرسه !
بین 20 تا 90 کیلوبایت نوسان داره (اکثرا 50 تا 60 کیلوبایت)، مرکز مخابراتی بسیار خلوته و مشکل پهنای باند و ضریب اشتراک بالا هم نیست
کسی از دوستان در این مورد اطلاعی نداشت؟!
نه
تو خونه ما وای فای روشن کنی دو سه تا مودم پیدا میشه غیر از مودم خودت!
اما سرعت دانلود خوبه و امروز تا 140 بالا رفت
احتمالا به مرکز مخابراتیمون خوب رسیدن یا کسی صبانت نگرفته!
MOHAMMAD2010
28-07-2016, 11:47
اما سرعت دانلود خوبه و امروز تا 140 بالا رفت
اقا دو تا سوال دیگه هم داشتم
1 - وقتی سرعت تو تایم رایگان محدود میشه ، وقتی دوباره ساعت از 10 صبح بگذره و تایم رایگان تموم بشه سرعت به حالت عادی برمیگرده ؟
2 - شما برای تایم رایگان مودم رو خاموش روشن هم میکنی یا نه ؟ اگه نکنیم حجم کم میکنه ؟ چک کردی خودت ؟ مثلا من تو های وب و اسیا تک که بودم خاموش روشن نمیکردم ولی حجم کم نمیکرد
اقا دو تا سوال دیگه هم داشتم
1 - وقتی سرعت تو تایم رایگان محدود میشه ، وقتی دوباره ساعت از 10 صبح بگذره و تایم رایگان تموم بشه سرعت به حالت عادی برمیگرده ؟
2 - شما برای تایم رایگان مودم رو خاموش روشن هم میکنی یا نه ؟ اگه نکنیم حجم کم میکنه ؟ چک کردی خودت ؟ مثلا من تو های وب و اسیا تک که بودم خاموش روشن نمیکردم ولی حجم کم نمیکرد
در تایم عادی سرعت به 12 مگابیت برمیگردد، صبانت و های وب را نمیدانم ولی آسیاتک مطمئنم که اگر مودم را خاموش و روشن نکنید حجم کم میکند.(قسمتی از حجم استفاده شده در تایم رایگان را از حجم روزانه کم میکند)
MOHAMMAD2010
28-07-2016, 15:02
در تایم عادی سرعت به 12 مگابیت برمیگردد، صبانت و های وب را نمیدانم ولی آسیاتک مطمئنم که اگر مودم را خاموش و روشن نکنید حجم کم میکند.(قسمتی از حجم استفاده شده در تایم رایگان را از حجم روزانه کم میکند)
نه داداش من خودم 2 سال اسیا تک داشتم هر شب هم دانلود میکردم شاید تو این دو سال فقط 2-3 بار حجم کم کرد که اونم احتمالا سیستمشون اون دو شب باگ داشته - اگه نه در کل کم نمیکرد
راستی الان جشنواره دو تا داره این صبا نت یکی سالانه 60 گیگ ماهی 5 گیگ ، یکی 103 گیگ ماهی 1 گیگ ولی 6 تا بسته 15 'گیگ ماهانه هم میده ! حالا سوالم اینجاس کدوم رو بگیرم چون قیمتشون تقریبا یکی هست ولی حجم یکی خیلی بالاتره برام عجیبه ! اینی که 103 گیگ هست مشکل خاصی نداره ؟ مثلا اگه من در ماه بیشتر از اون بسته 15 گیگ مصرف کنم میتونم حجم اضافه هم هر ماه بخرم ؟
نه داداش من خودم 2 سال اسیا تک داشتم هر شب هم دانلود میکردم شاید تو این دو سال فقط 2-3 بار حجم کم کرد که اونم احتمالا سیستمشون اون دو شب باگ داشته - اگه نه در کل کم نمیکرد
راستی الان جشنواره دو تا داره این صبا نت یکی سالانه 60 گیگ ماهی 5 گیگ ، یکی 103 گیگ ماهی 1 گیگ ولی 6 تا بسته 15 'گیگ ماهانه هم میده ! حالا سوالم اینجاس کدوم رو بگیرم چون قیمتشون تقریبا یکی هست ولی حجم یکی خیلی بالاتره برام عجیبه ! اینی که 103 گیگ هست مشکل خاصی نداره ؟ مثلا اگه من در ماه بیشتر از اون بسته 15 گیگ مصرف کنم میتونم حجم اضافه هم هر ماه بخرم ؟
اگر از محاسبه حجم آسیاتک راضی بودید فکر میکنم از صبانت هم راضی خواهید بود چون شکایت از حجم خوری صبانت از آسیاتک کمتر است.
102 گیگ مشکلش این است که حجم عادیش ماهانه 1 گیگ است و 6 بسته 15 گیگ هم در 6 ماه تمام میشود و مشترک مجبور است بعد از آن با قیمت گرانتر حجم اضافی بگیرد یعنی برای کسی که مصرفش ماهیانه کمتر از 5 گیگ است سرویس 60 با صرفه تر است.
برای شما من پیشنهاد کردم که 2 سرویس 102 گیگی برای 2 خط بگیرید که برایتان ارزانتر تمام شود و نیاز نباشد حجم اضافی بگیرید. در این حالت شما برای 17 گیگ ماهانه در یک سال حدود 150 هزار تومان هزینه میکنید ولی اگر یک سرویس داشته باشید برای سرویس و حجم اضافی بیش از 300 هزار تومان خواهید پرداخت و درصورت استفاده از سرویس 60 گیگابایتی هم بیش از 400 هزار تومان سالانه هزینه خواهید کرد.
اگر خط اضافی ندارید میتوانید خط جدید ثبت نام کنید یا اگر نمیخواهید میتوانید یک سرویس را برای یکی از آشنایان که خط آزاد دارد بگیرید و با وارد کردن یوزر و پسورد آن در مودم خودتان به آن سرویس وصل شوید.
MOHAMMAD2010
28-07-2016, 16:29
اگر از محاسبه حجم آسیاتک راضی بودید فکر میکنم از صبانت هم راضی خواهید بود چون شکایت از حجم خوری صبانت از آسیاتک کمتر است.
102 گیگ مشکلش این است که حجم عادیش ماهانه 1 گیگ است و 6 بسته 15 گیگ هم در 6 ماه تمام میشود و مشترک مجبور است بعد از آن با قیمت گرانتر حجم اضافی بگیرد یعنی برای کسی که مصرفش ماهیانه کمتر از 5 گیگ است سرویس 60 با صرفه تر است.
برای شما من پیشنهاد کردم که 2 سرویس 102 گیگی برای 2 خط بگیرید که برایتان ارزانتر تمام شود و نیاز نباشد حجم اضافی بگیرید. در این حالت شما برای 17 گیگ ماهانه در یک سال حدود 150 هزار تومان هزینه میکنید ولی اگر یک سرویس داشته باشید برای سرویس و حجم اضافی بیش از 300 هزار تومان خواهید پرداخت و درصورت استفاده از سرویس 60 گیگابایتی هم بیش از 400 هزار تومان سالانه هزینه خواهید کرد.
اگر خط اضافی ندارید میتوانید خط جدید ثبت نام کنید یا اگر نمیخواهید میتوانید یک سرویس را برای یکی از آشنایان که خط آزاد دارد بگیرید و با وارد کردن یوزر و پسورد آن در مودم خودتان به آن سرویس وصل شوید.
خط اضافی رو که کلا بیخیال
در مورد همین یه خط اگه میشه راهنمایی کن
من مصرف هر ماهم 20 گیگ روزانه هست ( یعنی چه 1 گیگ ماهی باشه چه 5 گیگ بازم خیلی کم دارم ) حالا به نظر شما با این وضع اون 60 گیگ رو بگیرم یا 103 گیگ رو ؟ یعنی سوال اصلیم اینه اگه اون 103 گیگ رو بگیرم و یه بسته 15 گیگ هم بعد 20 روز تموم شد میتونم اون 10 روز باقی مونده از اون ماه رو ترافیک اضافه بخرم ؟
من مصرف هر ماهم 20 گیگ روزانه هست ( یعنی چه 1 گیگ ماهی باشه چه 5 گیگ بازم خیلی کم دارم ) حالا به نظر شما با این وضع اون 60 گیگ رو بگیرم یا 103 گیگ رو ؟ یعنی سوال اصلیم اینه اگه اون 103 گیگ رو بگیرم و یه بسته 15 گیگ هم بعد 20 روز تموم شد میتونم اون 10 روز باقی مونده از اون ماه رو ترافیک اضافه بخرم ؟
تو 10 روز ترافیک اضافه رو میتونید بخرید ولی بسته 15 گیگ رو نمیتونید فعال کنید
برای شما 102 گیگ با صرفه تر است (در یک سال 42 گیگ کمتر حجم اضافی میخرید)، حجم را هم چون قابلیت انتقال به ماه بعدی را دارد میتوانید بصورت یکجا و مخصوصا زمانهایی که با تخفیف ارائه میشود بخرید. برای اطلاع از حجمهای تخفیفی بهتر است کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید.
حجمهای مشابه فشفشه هم فعلا دارد که 15 گیگ 9 روزه 13500 تومان است.
اگر بعد از تمام شدن بسته های 15 گیگی در 6 ماه بعد جشنواره مشابهی برای تمدید وجود داشت بهتر است به جای خریدن حجم اضافی به آن جشنواره تمدید کنید.
حذف لطفا:|
مدیرا ببخشید امروز اذیت کردم
برای شما 102 گیگ با صرفه تر است (در یک سال 42 گیگ کمتر حجم اضافی میخرید)، حجم را هم چون قابلیت انتقال به ماه بعدی را دارد میتوانید بصورت یکجا و مخصوصا زمانهایی که با تخفیف ارائه میشود بخرید. برای اطلاع از حجمهای تخفیفی بهتر است کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید.
حجمهای مشابه فشفشه هم فعلا دارد که 15 گیگ 9 روزه 13500 تومان است.
اگر بعد از تمام شدن بسته های 15 گیگی در 6 ماه بعد جشنواره مشابهی برای تمدید وجود داشت بهتر است به جای خریدن حجم اضافی به آن جشنواره تمدید کنید.
درواقع این طرح برای شش ماه مناسب هست چون شش بار بیشتر نمیشه بسته ها رو فعال کنید به ماه بعدی هم که منتقل نمیشه بر این اساس برای شش ماه سال فقط همون ماهی یک گیگ رو داری که برای استفاده معمولی هم خیلی کم هست.
amir_naser
30-07-2016, 01:10
درواقع این طرح برای شش ماه مناسب هست چون شش بار بیشتر نمیشه بسته ها رو فعال کنید به ماه بعدی هم که منتقل نمیشه بر این اساس برای شش ماه سال فقط همون ماهی یک گیگ رو داری که برای استفاده معمولی هم خیلی کم هست.
نه اگه از اون 1 گیگ ماهانه استفاده نکنی و سر ماه بسته 15 گیگ فعال کنی برای 6 ماهه دوم میانگین 2 گیگ در ماه داری
amir_naser
30-07-2016, 01:25
این سرویس های جشنواره حجم تایم رایگانشون تا 70 درصد حجم روزانتونه نه 2.33 برابر و بعد از اون میاد رو 128 کیلو بایت
ho3in2012
30-07-2016, 06:53
این سرویس های جشنواره حجم تایم رایگانشون تا 70 درصد حجم روزانتونه نه 2.33 برابر و بعد از اون میاد رو 128 کیلو بایت
شما درست متوجه نشدی
لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد.
اگه هنوز براتون رفع ابهام نشده اینجا رو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونین
سلام دوستان
یه سوال واسم پیش اومده خواستم نظر شما رو هم بدونم راجع بهش
توی این عکس که از سایت صبانت گرفتم طبق قانون جدید قیمت هر گیگ 1500 اعلام شده برای مقادیر بالای 30 گیگ
ولی توی پنل که برید به قسمت خرید الکترونیکی به عنوان مثال حجم 120 گیگ قیمت زده 195000 تومان که 195000 رو تقسیم به 120 کنید عدد 1625 به دست میاد در صورتی که باید این عدد 1500 باشه توجه کنید که 1625 و 1500 هر دو بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده هستند و قیمت 120 گیگ حجم باید 180000 تومان باشه نه 195000 تومان به نظر شما این تخلف نیست؟یا من نکته ای را جا انداختم؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sleeplessness
30-07-2016, 10:30
سلام دوستان
یه سوال واسم پیش اومده خواستم نظر شما رو هم بدونم راجع بهش
توی این عکس که از سایت صبانت گرفتم طبق قانون جدید قیمت هر گیگ 1500 اعلام شده برای مقادیر بالای 30 گیگ
ولی توی پنل که برید به قسمت خرید الکترونیکی به عنوان مثال حجم 120 گیگ قیمت زده 195000 تومان که 195000 رو تقسیم به 120 کنید عدد 1625 به دست میاد در صورتی که باید این عدد 1500 باشه توجه کنید که 1625 و 1500 هر دو بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده هستند و قیمت 120 گیگ حجم باید 180000 تومان باشه نه 195000 تومان به نظر شما این تخلف نیست؟یا من نکته ای را جا انداختم؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
به صورت پلکانی حساب میشه
برای مثال 30 گیگ
3 گیگ 3000
7 گیگ 2200
20 گیگ 1800
سلام
به صورت پلکانی حساب میشه
برای مثال 30 گیگ
3 گیگ 3000
7 گیگ 2200
20 گیگ 1800
مرسی دوست عزیز حرف شما کامل صحیحه و برای 120 گیگ هم می شه
3 * 3000 9000
7 * 2200 15400
20 * 1800 36000
90 * 1500 135000
که جمعش می شه 195400 که همون قیمت هست.نمی دونستم اینجوری محاسبه می شه مرسی :n16:
سلام دوستان
اینجا کسی سرویس 128 نامحدود صبانت رو داره؟
خواستم ببینم بعد استفاده از 10 گیگ اول، سرعت دانلودش رو چنده؟
(این سرویس:
41.47 128kb 10 1024Kb 128Kb نامحدود 1 289,000
)
تا الآن 128 نامحدود پارس آنلاین داشتم تا 8 گیگ رو 300-400 بود بعد وقتی محدود میشد رو 40-60 بود
اما متاسفانه این سرویسو حذف کردن :(
ho3in2012
31-07-2016, 03:54
سلام دوستان
اینجا کسی سرویس 128 نامحدود صبانت رو داره؟
خواستم ببینم بعد استفاده از 10 گیگ اول، سرعت دانلودش رو چنده؟
(این سرویس:
41.47 128kb 10 1024Kb 128Kb نامحدود 1 289,000
)
تا الآن 128 نامحدود پارس آنلاین داشتم تا 8 گیگ رو 300-400 بود بعد وقتی محدود میشد رو 40-60 بود
اما متاسفانه این سرویسو حذف کردن :(
من قبلا سرویس های نامحدود صبانت رو تست کردم بعد رد کردن حجم مشخص دقیقا سرعت اسمی میشه
128 کیلوبیت دقیقا بعد رد کردن اون حجم مشخص شده سرعتش 15 تا 20 کیلوبایت میشه
مرسی، یعنی الآنم همینجوری؟
کسی سرویس نامحدودی نمیشناسه که در حد 30-40 باشه و تا 30-35 تومن در ماه؟
maziyarkhani
31-07-2016, 10:51
دوستان من طرح یکساله 60 گیگ رو گرفتم ... سرعت دانلودتون چقدره و خط رو روی چند مگ بستن ؟
واسه من سرعت روز 400 هست و خط روی 4 مگ بسته شده ...
دوستان من طرح یکساله 60 گیگ رو گرفتم ... سرعت دانلودتون چقدره و خط رو روی چند مگ بستن ؟
واسه من سرعت روز 400 هست و خط روی 4 مگ بسته شده ...
معمولا تا ١٢
شايد خط نميكشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
maziyarkhani
31-07-2016, 16:52
معمولا تا ١٢
شايد خط نميكشه
snr متوسطی دارم .. حدود 14
ممنون:n12:
OMiD.1080p
31-07-2016, 20:20
سلام
میخوام سرویس زیر رو بگیرم
سرویس تا 16 مگابیت سه ماهه 9 گیگ شبانه رایگان به شرط استفاده منصفانه
وضعیت استفاده در ساعات رایگان : از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت رایگان
این قضیه به شرط منصفانه منظورش تا چقدر هستش ؟
در هر شب ؟ ماهانه ؟
MMDFullHD
31-07-2016, 21:58
سلام
میخوام سرویس زیر رو بگیرم
سرویس تا 16 مگابیت سه ماهه 9 گیگ شبانه رایگان به شرط استفاده منصفانه
وضعیت استفاده در ساعات رایگان : از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت رایگان
این قضیه به شرط منصفانه منظورش تا چقدر هستش ؟
در هر شب ؟ ماهانه ؟
شرطش یعنی اینه یه شبه نگیری دانلودو اگ 9 گیگه حجم کل ات تو میتونی با 18 گیگ با سرعت 16 مگ توی این سه ماه دانلود کنی دوبرابر حجم روزانت باسرعت بالاست
رو شبانش زیاد حساب نکن مخصوصا این طرح تا 128 کیلو بایت میاد پاین
من الان خودم 12 مگ ترکیبی دارم خطمو رو12 بسته اما از 500 تا 800 میگرده یبار نشده بیاد بالای 1 مگابایت بعد روزانه دم غروب دیس میشی باز سریع وصل میشی نصف سرعتت یعنی 8 مگ میگیری
من سرویس 30 گیگ یکساله رو دارم که جشنواره سرویس های میکس بود
هر یک روز که در زمان دانلود رایگان دانلود نکنم به سرعت روز های بعد 5 کیلو اضافه میشه!
3 روز دان نکردم سرعتم شده 135 که قبلا 120 بود!
OMiD.1080p
01-08-2016, 15:50
شرطش یعنی اینه یه شبه نگیری دانلودو اگ 9 گیگه حجم کل ات تو میتونی با 18 گیگ با سرعت 16 مگ توی این سه ماه دانلود کنی دوبرابر حجم روزانت باسرعت بالاست
رو شبانش زیاد حساب نکن مخصوصا این طرح تا 128 کیلو بایت میاد پاین
من الان خودم 12 مگ ترکیبی دارم خطمو رو12 بسته اما از 500 تا 800 میگرده یبار نشده بیاد بالای 1 مگابایت بعد روزانه دم غروب دیس میشی باز سریع وصل میشی نصف سرعتت یعنی 8 مگ میگیری
زنگ زدم واحد فروش و برای طرح :
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 30 گيگ (ماهيانه 2.5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامداديدر خصوص قسمت زیر ازش پرسیدم :
بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد
یارو در این خصوص گفت که :
برای استفاده از قسمت رایگان بامدادی , باید 70 درصد یعنی 1.5 گیگ حجم ماه { همون ماه } رو استفاده بکنی...
بعد میتونم بدون محدودیت و بدون نگرانی و تا هر میزان توی ساعات رایگان ... دانلود کنم
یعنی با این حساب من وقتی طرح گرفتم همون اول 1.5 سهم ماه اول رو مصرف میکنم ... بعدش تا باقی 29 روز رو کامل ساعات رایگان میتونم دانلود بکنم
بعد ازشم پرسیدم محدود که نمیکنن ؟
گفت نه...
نظرتون چیه ؟
OMiD.1080p
01-08-2016, 17:05
البته به نظرم یارو اشتباه گفته
sleeplessness
01-08-2016, 18:36
البته به نظرم یارو اشتباه گفته
اشتباه کرده با حساب کتاب جدید صبانت شما با داشتن 3 گیگ حجم روزانه حداکثر می تونید 7 گیگ شبانه با سرعت بالا دریافت کنید بعد از اون روی 128 قفل میشه
سیاست قبلی صبانت دو برابر حجم روزانه بوده حالا شده 2.33 برابر حجم روزانه
OMiD.1080p
01-08-2016, 18:39
اشتباه کرده با حساب کتاب جدید صبانت شما با داشتن 3 گیگ حجم روزانه حداکثر می تونید 7 گیگ شبانه با سرعت بالا دریافت کنید بعد از اون روی 128 قفل میشه
سیاست قبلی صبانت دو برابر حجم روزانه بوده حالا شده 2.33 برابر حجم روزانه
خب یک نکته ...
اگر قفل نشد چی ؟
منظورم اینه که اگر قفل نشد یا خلاصه قفل شد ... از حجم چیزی کم نمیشه بابت دانلود بیشتر از مثلا 7 گیگ ؟
sleeplessness
01-08-2016, 19:00
خب یک نکته ...
اگر قفل نشد چی ؟
منظورم اینه که اگر قفل نشد یا خلاصه قفل شد ... از حجم چیزی کم نمیشه بابت دانلود بیشتر از مثلا 7 گیگ ؟
اگه همچین شانسی بیارید نه از حجم روزانه کم نمیکنه
چند سال پیش که صبانت داشتم سرعتم سر ساعت 2 به 8 کیلوبایت محدود می شد و پینگ سر به فلک میکشید و در کل می شد نیم گیگ دانلود کرد اما از حجم روزانه کم نمی شد
این سرویس جشنواره رو گرفتم پیر شدم تا تخلیه زدن برام یک هفته هست یکسره دارم زنگ میزنم برا تخلیه هر روز یه بهانه میارن اخرش هم با 195 مشکل حل شد این حروم خورا رو باید همون اول شکایت کرد تا کاری رو پیش ببرن .
+
سرویس جشنواره بعد از مصرف 70 درصد روزانه محدود میشید در شب نگیرید اینو که فقظ ضرره ما که رفتیم بعد 3 سال
این سرویس جشنواره رو گرفتم پیر شدم تا تخلیه زدن برام یک هفته هست یکسره دارم زنگ میزنم برا تخلیه هر روز یه بهانه میارن اخرش هم با 195 مشکل حل شد این حروم خورا رو باید همون اول شکایت کرد تا کاری رو پیش ببرن .
+
سرویس جشنواره بعد از مصرف 70 درصد روزانه محدود میشید در شب نگیرید اینو که فقظ ضرره ما که رفتیم بعد 3 سال
خوب اینکه از اول مشخص بوده که بعد از مصرف 70 درصد از حجم روزانه محدود میشید اگر اینجور نبود که طرف 30 تومن میداد یکساله 30 گیگ میگرفت و با سرعت محدود نشده شبی 15_20گیگ دانلود میکرد! شما جایی رو سراغ دارید که محدود نکنند! بعضی شرکتها مانند اسیاتک بصورت سرعتی محدود میکنند یعنی یر ساعت شبانه سرعت یکسوم تا یکچهارم کم میشه بعضی مانند صبانت حجمی محدود میکنند یعنی تا یک میزان مشخص بدون محدودیت با سرعت روز دانلود داری و پس از اون به سرعت اسمی محدود میکنند. ولی هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه با سرعت روزانه و مجانی و بدون محدودیت سرویس بده. من مدل صبانت رو بیشتر میپسندم چون برای افرادیکه دانلود متعادل دارند شب هم میتوانند کیفیت روز رو داشته باشند. به همین شرایط هم سرویس های جشنواره صبا حدودا هر گیگ ششصد تومن می افته تصور نمیکنم جایی ارزانتر از این باشه. شما مثلا شصت گیگ رو که یکساله بگیرید میشه ماهی پنج گیگ که 3/5گیگ هم میتوانید شبانه با سرعت روز دانلود کنید که 8/5 گیگ در ماه دارید با پنج هزار تومن.تازه اگه اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
خوب اینکه از اول مشخص بوده که بعد از مصرف 70 درصد از حجم روزانه محدود میشید اگر اینجور نبود که طرف 30 تومن میداد یکساله 30 گیگ میگرفت و با سرعت محدود نشده شبی 15_20گیگ دانلود میکرد! شما جایی رو سراغ دارید که محدود نکنند! بعضی شرکتها مانند اسیاتک بصورت سرعتی محدود میکنند یعنی یر ساعت شبانه سرعت یکسوم تا یکچهارم کم میشه بعضی مانند صبانت حجمی محدود میکنند یعنی تا یک میزان مشخص بدون محدودیت با سرعت روز دانلود داری و پس از اون به سرعت اسمی محدود میکنند. ولی هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه با سرعت روزانه و مجانی و بدون محدودیت سرویس بده. من مدل صبانت رو بیشتر میپسندم چون برای افرادیکه دانلود متعادل دارند شب هم میتوانند کیفیت روز رو داشته باشند. به همین شرایط هم سرویس های جشنواره صبا حدودا هر گیگ ششصد تومن می افته تصور نمیکنم جایی ارزانتر از این باشه. شما مثلا شصت گیگ رو که یکساله بگیرید میشه ماهی پنج گیگ که 3/5گیگ هم میتوانید شبانه با سرعت روز دانلود کنید که 8/5 گیگ در ماه دارید با پنج هزار تومن.تازه اگه اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
نه مشکل شبانه نبود اونو برا این گفتم که دوستان پرسیدن چجوریه داستانش . مشکل من چیز دیگه ای بود که مجبور به تخلیه شدم . شبانه هم حق با شماس سرویسهایی که دو برابر حجم روزانه رو برا شبانه میدن عالین ذر این شرکت . بوده بعد از این که دوبرابر هم دانلود کردم باز هم سرعت باز بوده
MOHAMMAD2010
02-08-2016, 11:37
اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
درسته
اون اسیا تک با این قیمت گرونش شبانش سرعتش همیشه برام 90-110 بود (سرویس 1 مگ )
----------------
امروز جشنواره ثبت نام کردم - ببینم کی وصل میشه
کسب رتبه نخست از نظر شاخص رسیدگی و نهایی کردن شکایات از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه بسته 9 روز 15 گیگ خریدم حالا توی خرید الکترونیکی حدف شده خواستم ببینم برای همه حذف شده یا چون من اینو گرفتم حذف شده ممنون می شم یه چک کنید.
من یه بسته 9 روز 15 گیگ خریدم حالا توی خرید الکترونیکی حدف شده خواستم ببینم برای همه حذف شده یا چون من اینو گرفتم حذف شده ممنون می شم یه چک کنید.
یک بار مصرفه یعنی?
یک بار مصرفه یعنی?
راستش من 2 بار گرفتم می خواستم ببینم می شه 2 تاش رو باهم شارژ کرد یا نه یکی اعمال شد اون یکی توی رزرو هست و تا زمان این تموم نشه اون یکی اعمال نمی شه یعنی حتما 9 روز باید بگذره که یه جدید بشه زد روش البته بده که اینجوریه چون اگه می شد من هر 3 روز 15 گیگ شارژ می کردم و واقعا هم به صرفه بود واسم
راستش من 2 بار گرفتم می خواستم ببینم می شه 2 تاش رو باهم شارژ کرد یا نه یکی اعمال شد اون یکی توی رزرو هست و تا زمان این تموم نشه اون یکی اعمال نمی شه یعنی حتما 9 روز باید بگذره که یه جدید بشه زد روش البته بده که اینجوریه چون اگه می شد من هر 3 روز 15 گیگ شارژ می کردم و واقعا هم به صرفه بود واسم
پس اگه اولی تموم شد چک کن خبر بده
mohamadir
03-08-2016, 10:13
الان چک کردم گویا حذف شده
الان چک کردم گویا حذف شده
ای بابا پس کلا حذف شده!!! حیف شد چون چیز خیلی خوبی بود
maziyarkhani
04-08-2016, 10:02
بله مهلتش تا چند روز پیش بود
بله مهلتش تا چند روز پیش بود
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون.می شه بفرمایید اینو کجا اعلام کرده بودن و آیا برای جشنواره خاصی بوده؟
صبانت چرا قیمت های جدید رو نمیزاره؟
maziyarkhani
05-08-2016, 21:41
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون.می شه بفرمایید اینو کجا اعلام کرده بودن و آیا برای جشنواره خاصی بوده؟
خواهش میکنم . خیر برای جشنواره خاصی نبود.
خبرهای سایت tehransabanet.ir و همچنین کانال تلگرام صبانت رو دنبال کنید .:n12:
MOHAMMAD2010
06-08-2016, 12:46
خب دوستان نت من هم وصل شد
البته چون خط نویز داره روی حدود 5.5 مگ هست الان
اینم تست پینگ و تک کانکشن
در صبانت امکان رزرو سرویس برای بعد از اتمام سرویس فعلی وجود دارد یا نه؟ صبانت هم باشگاه مشتریان دارد یا نه؟
در صبانت امکان رزرو سرویس برای بعد از اتمام سرویس فعلی وجود دارد یا نه؟ صبانت هم باشگاه مشتریان دارد یا نه؟
بلی
خیر
MOHAMMAD2010
08-08-2016, 11:24
دوستان تو قسمت ریز مصرف اونجایی که ترافیک مصرف شده و محاسبه شده رو نشون میده
چه جوری باید فهمید مثلا دیشب حجمی که دانلود کردیم چقدرش رو تو تایم رایگان محاسبه کرده ؟
چون الان من که نگاه میکنم دیشب مثلا 1.7 گیگ دانلود کردم - مصرف روزانه هم روز قبلش داشتم - کلا مصرف اون دوره اخرم رو زده 2500 مگ - ( یعنی اینجوری که اینجا زده تو قسمت محاسبه شده کل ترافیک رایگان دیشب رو حجم حساب کرده ! ) ولی تو قسمت باقی مانده حجم که نگاه میکنم اون 1.7 که دیشب دانلود کردم رو انگار رایگان حساب کرده چون اگه نه حجم باقیماندم خیلی کمتر میشد ! یعنی قسمت ریز مصرفشون باگ داره و رایگان ها رو هم حجم نشون میده ؟
---
دوستان انگار باگ خودشون بود - مودم رو خاموش روشن کردم مجموع مصرف شده همون 2500 شد ، مجموع محاسبه شده 691 شد :n01:
------------------------------------------------------
سرعت و پینگ هم بد شده از دیروز ! دو روز پیش پینگ 8.8.8.8 گذاشتم 80 بوده الان شده 260 !!! جریان چیه ؟
boose_bar_khoda
08-08-2016, 12:02
سلام
من بازم صبانت ثبت نام کردم و 10 روز نشده تخلیه کردم
پشتیبانیه فوق العاده بی سواد و بی حال و خنده دار و بی ادب ( اکثرشون)
کیفیته خدمات به درد نخور
کرج-----مرکز رشیدی
سلام
من بازم صبانت ثبت نام کردم و 10 روز نشده تخلیه کردم
پشتیبانیه فوق العاده بی سواد و بی حال و خنده دار و بی ادب ( اکثرشون)
کیفیته خدمات به درد نخور
کرج-----مرکز رشیدی
شاید شهر به شهر یا مرکز به مرکز کیفیت تفاوت بکنه که البته این در مورد همه شرکت ها میتونه صدق بکنه. یه طرح جشنواره گرفتم که در عرض هفت ماه حجمش تمام کردم الان هم دوباره سه روز پیش طرح جشنواره 60 گیگ 60 تومن رو فعال کردم و همواره هم از سرعت و کیفیت راضی بودم خصوصا با این قیمت. تو تایم روز و شبانه سرعت حدودا یکی هست چیزی بنام قطعی هم تو این هشت ماه ندیدم. اما در مورد پشتیبانی اول مگه قراره 24 ساعت آدم نیاز به اینها داشته باشه که اینقدر تعیین کننده باشند که انتخاب سرویس هم اثر بگذارند!اساسا من نمی دانم چه کاری قراره از پشتیبانی بر بیاد مگر خط رو بالا یا پایینتر ببنده یا نویز رو چک بکنه!
اینهم تایم رایگان
سلام
دپستان وضعیت شبانش چطوره ؟؟؟
نام سرویس : سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
حجم سرویس : 12GB
زمان سرویس : 1 سال
وضعیت استفاده شبانه : از ساعت 4 بامداد تا 10 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت رایگان
هدیه : ندارد
قیمت سرویس : 637,835 ریال
9% مالیات بر ارزش افزوده به قیمت سرویس اضافه می شود.
قیمت نهایی سرویس : 695,240 ریال
شماره مجوز سرویس : داراي تاييديه شماره 102/51049 مورخ 95/02/31 به مدت سه ماه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
شرایط خاص سرویس :نامحدود ترکیبی : اینگونه سرویس ها از دو بخش محدود و نامحدود تشکیل گردیده اند که بخش محدود دارای میزان حجم مشخصی بوده و مشترک می تواند در بازه مشخص شده (10 صبح الی 4 بامداد ) اقدام به بهره برداری از سرویس خود بصورت حجمی نماید که مصرف ترافیک در این بازه بصورت upload رایگان در نظر گرفته می شود و مجموع محاسبه شده ملاک میزان ترافیک مصرفی مشترک می باشد . بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد. شایان ذکر است در صورت اتمام حجم روزانه امکان بهره برداری از بخش نامحدود میسر نمی باشد . با توجه به اینکه زمان سرویس بصورت یکپارچه (flat) ارائه و حجم سرویس بصورت ماهیانه اعطاء می گردد در صورت عدم استفاده کل یا بخشی ازحجم ماهیانه ، این حجم سوخت نشده و قابل استفاده در دوره بعد می باشد .
خب با این حساب اینجور که میگن اگه بعد از اون 70 درصد حجم, سرعت به 1024 کیلوبایت اسمی پایین میاد ؟ یعنی سرعت دانلودش 128 کیلوبایت میشه؟
MOHAMMAD2010
08-08-2016, 19:33
خب با این حساب اینجور که میگن اگه بعد از اون 70 درصد حجم سرعت به 1024 کیلوبایت پایین بیاد و واقعیه باشه به نظرم عالیه
من تازه این جشنواره 102 گیگ رو گرفتم ، فعلا که سرعت شبانه مثل روزانه هست و محدود نشدم که چک کنم
ولی دوستانی که داشتن مثل اینکه رو همون 100-120 کیلوبایت ( 1024 کیلوبیت ) محدود میشه که به نظرم خیلی خوبه
MOHAMMAD2010
08-08-2016, 20:00
شبی چند گیگ میگیرن ؟؟
فکر کنم بعد محدود شدن بین شبی 2-2.5 گیگ
فکر کنم بعد محدود شدن بین شبی 2-2.5 گیگ
تقریبا کمه
من الان مخابرات دارم شبی 5 گیگ حدودا میگیرم
sadegh571
08-08-2016, 20:54
سلام دوستان
چندتا سوال دارم از خدمتتون:
1- توی این سرویس های جشنواره بعد از اینکه مثلا از 12 مگ به 1 مگ محدود شدیم میشه با این سرعت از 4 تا 10 صبح یکسره دانلود کرد؟
2- سرعت آپلود سرویس 12 مگ و سرویس 1 مگ چقدره؟ آپلود رایگانه؟
3- چرا این سرویس 102 گیگ دیگه داخل سایت نیست؟
سلام دوستان
چندتا سوال دارم از خدمتتون:
1- توی این سرویس های جشنواره بعد از اینکه مثلا از 12 مگ به 1 مگ محدود شدیم میشه با این سرعت از 4 تا 10 صبح یکسره دانلود کرد؟
2- سرعت آپلود سرویس 12 مگ و سرویس 1 مگ چقدره؟ آپلود رایگانه؟
3- چرا این سرویس 102 گیگ دیگه داخل سایت نیست؟
1- بله
2- سرعت آپلود تقریبا همه سرویسهای ای دی اس ال 512 کیلوبیت است که بعضا روی 1 مگابیت هم میبندند و در همه شرکتها رایگان است.
3- سرویس 102 گیگ صبحانت از اول در لیست سرویسها نبود (احتمالا چون فقط برای مشترکین جدید است) ولی در صفحه اول هست و از طریق لینک زیر هم قابل ثبت نام است:
در موقع ثبت نام هم نمایندگانی را انتخاب کنید که فقط 5000 تومان هزینه رانژه میگیرند و 15000 تومان هزینه نصب اجباری نمیگیرند.
شاید شهر به شهر یا مرکز به مرکز کیفیت تفاوت بکنه که البته این در مورد همه شرکت ها میتونه صدق بکنه. یه طرح جشنواره گرفتم که در عرض هفت ماه حجمش تمام کردم الان هم دوباره سه روز پیش طرح جشنواره 60 گیگ 60 تومن رو فعال کردم و همواره هم از سرعت و کیفیت راضی بودم خصوصا با این قیمت. تو تایم روز و شبانه سرعت حدودا یکی هست چیزی بنام قطعی هم تو این هشت ماه ندیدم. اما در مورد پشتیبانی اول مگه قراره 24 ساعت آدم نیاز به اینها داشته باشه که اینقدر تعیین کننده باشند که انتخاب سرویس هم اثر بگذارند!اساسا من نمی دانم چه کاری قراره از پشتیبانی بر بیاد مگر خط رو بالا یا پایینتر ببنده یا نویز رو چک بکنه!
اینهم تایم رایگان
در توضیح پست قبلی بگم که این سرویس جدید جشنواره رو که گرفتم در تایم رایگان شبانه فقط روز اول محدودیت شبانه اعمال نشده بود از روز دوم دیدم سرعت شب به حدود 120 رسیده در پنل کاربریم رفتم دیدم زده اعمال محدودیت بخاطر عدم رعایت مصرف منصفانه! حالا کل مصرف شبانه من تو این سه روز حدود پانصد مگ بود روزانه هم حدود چهارصد مگ. زنگ زدم پشتیبانی اولش میگه چون روز کمتر مصرف کردی اعمال شده بعد که بهش میگم من 60 گیگ سالانه دارم هفتاد درصدش یعنی 42 گیگ حتی ماهانه هم حساب بشه پنج گیگ دارم که هفتاد درصدش میشه 3/5 گیگ من تنها پانصد مگ شبانه مصرف داشتم نهایت میگه سیاست جدید تهران همینه قبلا اینطور نبود الان کلا شبانه حدود صد کیلو بایت هست!! هر روز یه حقه بازی و بامبولی سر مردم میارند علنا در قرارداد یه چیز مینویسند و کار دیگری میکنند
در توضیح پست قبلی بگم که این سرویس جدید جشنواره رو که گرفتم در تایم رایگان شبانه فقط روز اول محدودیت شبانه اعمال نشده بود از روز دوم دیدم سرعت شب به حدود 120 رسیده در پنل کاربریم رفتم دیدم زده اعمال محدودیت بخاطر عدم رعایت مصرف منصفانه! حالا کل مصرف شبانه من تو این سه روز حدود پانصد مگ بود روزانه هم حدود چهارصد مگ. زنگ زدم پشتیبانی اولش میگه چون روز کمتر مصرف کردی اعمال شده بعد که بهش میگم من 60 گیگ سالانه دارم هفتاد درصدش یعنی 42 گیگ حتی ماهانه هم حساب بشه پنج گیگ دارم که هفتاد درصدش میشه 3/5 گیگ من تنها پانصد مگ شبانه مصرف داشتم نهایت میگه سیاست جدید تهران همینه قبلا اینطور نبود الان کلا شبانه حدود صد کیلو بایت هست!! هر روز یه حقه بازی و بامبولی سر مردم میارند علنا در قرارداد یه چیز مینویسند و کار دیگری میکنند
در محدود کردن حجم سالانه یا ماهانه را در نظر نمیگیرند، حجم مصرفی در روز قبل را در نظر میگیرند و تا 2.33 برابر آن در ساعات رایگان سرعتتان محدود نمیشود، مثلا اگر روز قبل 100 مگابایت مصرف کرده اید در ساعات رایگان تا 233 مگابایت محدودیت سرعت ندارید و بعد از آن سرعتتان محدود میشود.
MOHAMMAD2010
09-08-2016, 11:45
من سه روزه گرفتم - تقریبا شبی هم 1.5 گیگ دانلود کردم - هنوز محدود نشده !
---------------------------------------
دوستان صبانت هر 24 ساعت یه بار ای پی رو عوض میکنه ؟ تو پنل که نگاه میکنم همیشه سر 24 ساعت ها قطع شده و بلافاصله وصل شده !
جالبه برا من ایپی که با 89 شروع میشه سرعت و پینگش خیلی خیلی بهتره !
در محدود کردن حجم سالانه یا ماهانه را در نظر نمیگیرند، حجم مصرفی در روز قبل را در نظر میگیرند و تا 2.33 برابر آن در ساعات رایگان سرعتتان محدود نمیشود، مثلا اگر روز قبل 100 مگابایت مصرف کرده اید در ساعات رایگان تا 233 مگابایت محدودیت سرعت ندارید و بعد از آن سرعتتان محدود میشود.
خب اینجوری اصلا معنی نمیده یعنی از همون روز اول هم ممکنه محدود بشی من نمیدونم پانصد مگ در سه روز کجاش مصرف غیر منصفانه است! وقتی من پنج گیگ در ماه دارم طبق گفته خودشان باید 3/5 گیگ رو شبانه بتونم دانلود بکنم بعد محدود بشم شرکتهای دیگه اینجوری حساب میکنند نه روزانه . ضمنا شما آگه صد مگ همون روز روزانه مصرف بکنی در شب هفتاد مگ میتونی بدون محدود شدن دانلود بکنی نه 233 مگ. این ضریب 2/33 رو شما از کجا آوردید! خودشان میگن هفتاد درصد.
خب اینجوری اصلا معنی نمیده یعنی از همون روز اول هم ممکنه محدود بشی من نمیدونم پانصد مگ در سه روز کجاش مصرف غیر منصفانه است! وقتی من پنج گیگ در ماه دارم طبق گفته خودشان باید 3/5 گیگ رو شبانه بتونم دانلود بکنم بعد محدود بشم شرکتهای دیگه اینجوری حساب میکنند نه روزانه . ضمنا شما آگه صد مگ همون روز روزانه مصرف بکنی در شب هفتاد مگ میتونی بدون محدود شدن دانلود بکنی نه 233 مگ. این ضریب 2/33 رو شما از کجا آوردید! خودشان میگن هفتاد درصد.
70 درصد از کل حجم مصرفی یعنی اگر شما 100 مگابایت در ساعات غیر رایگان استفاده کنید و 233 مگابایت در ساعات رایگان، کل مصرفتان 333 مگابایت میشود که 233 تقسیم بر 333 مگابایت میشود 70 درصد.
احتمال هم دارد که براساس حجم کل استفاده شده در دوره یکماهه فعلی حساب کنند، هر وقت نسبت حجم استفاده شده در تایم رایگان به حجم کل استفاده شده بیشتر از 70 درصد شد سرعت را کاهش دهند و هر وقت این نسبت کمتر از 70 درصد شد سرعت را افزایش دهند.
MMDFullHD
09-08-2016, 13:55
من سه روزه گرفتم - تقریبا شبی هم 1.5 گیگ دانلود کردم - هنوز محدود نشده !
---------------------------------------
دوستان صبانت هر 24 ساعت یه بار ای پی رو عوض میکنه ؟ تو پنل که نگاه میکنم همیشه سر 24 ساعت ها قطع شده و بلافاصله وصل شده !
جالبه برا من ایپی که با 89 شروع میشه سرعت و پینگش خیلی خیلی بهتره !
24 ساعت خیلی خوبه عالیه کلا قطعی تو کارش نیست برای من تایم مشخصی نداره هر موقع عشقش بکشه قطع و وصل میشه
اگه ip static بخری فک کنم دیه قطعی عوض کردن ای پی نداری
درضمن ایپی 89 یا 5 اصلا بدرد نمیخوره پینگ روشون هم هیچ فرقی نداره gatewayیکیه 188 خوبه ک هم سرعت توش زیاده هم قندشکن روش کار میکنه:n02:
MOHAMMAD2010
09-08-2016, 14:29
24 ساعت خیلی خوبه عالیه کلا قطعی تو کارش نیست برای من تایم مشخصی نداره هر موقع عشقش بکشه قطع و وصل میشه
اگه ip static بخری فک کنم دیه قطعی عوض کردن ای پی نداری
درضمن ایپی 89 یا 5 اصلا بدرد نمیخوره پینگ روشون هم هیچ فرقی نداره gatewayیکیه 188 خوبه ک هم سرعت توش زیاده هم قندشکن روش کار میکنه:n02:
نه برای من دقیقا سر هر 24 ساعت یه بار عوض میشه !
--------------------------------
جالبه برای من برعکسه ! ایپی 188 دیروز شده بود پینگ 8.8.8.8 رفته بود رو 260 سایت ها هم بعضی وقتا باید رفرش میکردم تا باز میشدن ! امروز با 89 شروع میشه پینگ رفته رو 100 سایت ها هم عالی باز میشن !
djbehnam73
09-08-2016, 19:34
دوستان من سرویس ها و قیمت های این شرکت رو دیدم ، به احتمال زیاد بیام این شرکت
من خطم تا 16 مگ رو میکشه ، این سرویس رو فقط و فقط به خاطر شبانش میخوام و نه چیزی چون سرویس دیگه دارم
امکانش هست که یکی بهم بگه سرعتش به چه صورت و اینکه افت سرعت تو ساعات شبانه داره یا نه
پیشاپیش ممنون :n16:
MOHAMMAD2010
09-08-2016, 19:43
دوستان من سرویس ها و قیمت های این شرکت رو دیدم ، به احتمال زیاد بیام این شرکت
من خطم تا 16 مگ رو میکشه ، این سرویس رو فقط و فقط به خاطر شبانش میخوام و نه چیزی چون سرویس دیگه دارم
امکانش هست که یکی بهم بگه سرعتش به چه صورت و اینکه افت سرعت تو ساعات شبانه داره یا نه
پیشاپیش ممنون :n16:
اگه شما سرویس های جشنواره رو بگیرین بعد یه مدت دانلود محدود میشین و سرعت از 4 تا 10 صبح میره رو 128 یعنی شبی حدود 2-2.5 گیگ میشه گرفت
djbehnam73
09-08-2016, 19:48
اگه شما سرویس های جشنواره رو بگیرین بعد یه مدت دانلود محدود میشین و سرعت از 4 تا 10 صبح میره رو 128 یعنی شبی حدود 2-2.5 گیگ میشه گرفت
به به سلام اقا محمد
خوبی داداش ؟ :n02:
اقا یادمه یه زمانی عضو پارس بودی :n02:
یعنی میگی که بلک لیست داره مثل شاتل ؟
من دیگه مثل قدیم دانلود نمی کنم ، 2 شب دانلود کنم بقیش میره برا ی هفته ی بعد
حالا شاید بقیه محدود نشده باشن ، اخه طرحاش خوب بود :n27: ، حالا دیگه نمی دونم راستیاتش
MOHAMMAD2010
09-08-2016, 21:00
به به سلام اقا محمد
خوبی داداش ؟ :n02:
اقا یادمه یه زمانی عضو پارس بودی :n02:
یعنی میگی که بلک لیست داره مثل شاتل ؟
من دیگه مثل قدیم دانلود نمی کنم ، 2 شب دانلود کنم بقیش میره برا ی هفته ی بعد
حالا شاید بقیه محدود نشده باشن ، اخه طرحاش خوب بود :n27: ، حالا دیگه نمی دونم راستیاتش
قربانت
اره 3-4 سال پیش پارس داشتم !
محدود که میکنه ولی خب مثل شاتل وقتی محدود بشی سرعتت خیلی داغون نمیشه
djbehnam73
09-08-2016, 21:06
قربانت
اره 3-4 سال پیش پارس داشتم !
محدود که میکنه ولی خب مثل شاتل وقتی محدود بشی سرعتت خیلی داغون نمیشه
یادمه از سال 86 پارس داشتی ، منم از شرکتش تخلیه کردم ولی واسه یه خطم دوباره رفتم و گرفتم
اخه مثلا من بخوام چشنواره ای سرعت 12 مگ رو بگیرم ، مگه میتونه محدود کنه ؟
کلا زیر سرعت اسمی نباید سرعت بیاد ، مثلا 2 مگ بخری نباید سرعت دانلود زیر 250 بیاد ، درسته ؟
یادمه از سال 86 پارس داشتی ، منم از شرکتش تخلیه کردم ولی واسه یه خطم دوباره رفتم و گرفتم
کلا زیر سرعت اسمی نباید سرعت بیاد ، مثلا 2 مگ بخری نباید سرعت دانلود زیر 250 بیاد ، درسته ؟
این شرکتها از من شما زرنگ تر هستند و هزارتا دوز و کلک دارند. جشنواره نوشته تا 12 مگ این کلمه تا دستشون رو باز میگذاره که بگن این سرویس ها در حقیقت 128 هستند ولی ما تا 12 مگ هم پهنای باند رو باز میگذریم ولی شما سرعتشان به 128 کیلو بیت(16 کیلوبایت در ثانیه) هم که برسه حق اعتراض نداری .بله در شب به حدود 100-120 کیلو بایت محدود میکنند و حق اعتراضی هم نیست. محدود کردنشان هم مانند شاتل نیست که شما ماهانه از یه مقداری بیشتر دانلود بکنی محدودت کنند. در عمل اگر استفاده شبانه بیشتر از روزانه باشه حتی همون روز اول محدودت میکنند. البته برای جشنواره اینطور هست اگر سرویس عادی بگیرید که مسلما قیمت خیلی بیشتری باید بدید بله 12 مگ بگیرید واقعی هست و شبانه هم سرعت زیر اون حداقل نمیاد.
MOHAMMAD2010
10-08-2016, 10:24
این که خوبه شاتل وقتی محدود میکنه شنیدم سرعتش میره رو 16 :n02:
من الان 4 روز هست گرفتم شبی هم تقریبا 1.5 گیگ دانلود کردم هنوز که محدود نشده
-------------------------------
خب دیگه امروز مطمئن شدم سر هر 24 ساعت یه بار ایپی عوض میشه ! واسه همه همین جوریه ؟
امروز که ایپی عوض شده با 94 شروع شده ، پینگ داغون شده یعنی از 100 رفته روی 260 ! سایت ها هم بعضی وقتا باید رفرش کنم تا باز بشن ! ( دیروز با ایپی قبلیم که 89 بود سایت ها بدون هیچ رفرش باز میشدن و پینگ هم رو 100 بود ! )
راهی نیست همیشه رنج ایپی رو 89 باشه !؟ خیلی بهتره
این که خوبه شاتل وقتی محدود میکنه شنیدم سرعتش میره رو 16 :n02:
من الان 4 روز هست گرفتم شبی هم تقریبا 1.5 گیگ دانلود کردم هنوز که محدود نشده
-------------------------------
خب دیگه امروز مطمئن شدم سر هر 24 ساعت یه بار ایپی عوض میشه ! واسه همه همین جوریه ؟
امروز که ایپی عوض شده با 94 شروع شده ، پینگ داغون شده یعنی از 100 رفته روی 260 ! سایت ها هم بعضی وقتا باید رفرش کنم تا باز بشن ! ( دیروز با ایپی قبلیم که 89 بود سایت ها بدون هیچ رفرش باز میشدن و پینگ هم رو 100 بود ! )
راهی نیست همیشه رنج ایپی رو 89 باشه !؟ خیلی بهتره
چند بار مودم را خاموش و روشن کنید شاید دوباره رنج آی پی 89 بگیرید.
MOHAMMAD2010
10-08-2016, 13:12
چند بار مودم را خاموش و روشن کنید شاید دوباره رنج آی پی 89 بگیرید.
اره با دو بار خاموش روشن رفت رو 89 ولی خب راه کلی نیست ؟ اخه صبانت خودش هر روز ایپی رو عوض میکنه سر 24 ساعت :n03:
اره با دو بار خاموش روشن رفت رو 89 ولی خب راه کلی نیست ؟ اخه صبانت خودش هر روز ایپی رو عوض میکنه سر 24 ساعت :n03:
راه کلی گرفتن آی پی استاتیک هست ولی آن را هم نمیدانم که حق انتخاب رنج آی پی را به مشترک میدهند یا نه
این شرکتها از من شما زرنگ تر هستند و هزارتا دوز و کلک دارند. جشنواره نوشته تا 12 مگ این کلمه تا دستشون رو باز میگذاره که بگن این سرویس ها در حقیقت 128 هستند ولی ما تا 12 مگ هم پهنای باند رو باز میگذریم ولی شما سرعتشان به 128 کیلو بیت(16 کیلوبایت در ثانیه) هم که برسه حق اعتراض نداری .بله در شب به حدود 100-120 کیلو بایت محدود میکنند و حق اعتراضی هم نیست. محدود کردنشان هم مانند شاتل نیست که شما ماهانه از یه مقداری بیشتر دانلود بکنی محدودت کنند. در عمل اگر استفاده شبانه بیشتر از روزانه باشه حتی همون روز اول محدودت میکنند. البته برای جشنواره اینطور هست اگر سرویس عادی بگیرید که مسلما قیمت خیلی بیشتری باید بدید بله 12 مگ بگیرید واقعی هست و شبانه هم سرعت زیر اون حداقل نمیاد.
دوست عزیز اگه ماهانه و غیرجشنواره هم بگیرید دقیقا مثل جشنواره محدود میکنن. توضیحاتشون .......
وضعیت شبانه : مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی سرویس های عمومی بین ساعت 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت لازم به ذکر است شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید .
شایان ذکر است پس ازمحدود شدن سرعت شبانه سرویس اگر مشترک اقدام به خرید حجم اضافه نماید در این حالت همچنان امکان بهره مندی از 2 برابر ترافیک رایگان سرویس خریداری شده با سیاست سرعت روزانه در ساعت شبانه برای ایشان فراهم می گردد.
دوست عزیز اگه ماهانه و غیرجشنواره هم بگیرید دقیقا مثل جشنواره محدود میکنن. توضیحاتشون .......
وضعیت شبانه : مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی سرویس های عمومی بین ساعت 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت لازم به ذکر است شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید .
شایان ذکر است پس ازمحدود شدن سرعت شبانه سرویس اگر مشترک اقدام به خرید حجم اضافه نماید در این حالت همچنان امکان بهره مندی از 2 برابر ترافیک رایگان سرویس خریداری شده با سیاست سرعت روزانه در ساعت شبانه برای ایشان فراهم می گردد.
این قانون بالا مربوط به سرویس های شبانه نیم بها هست من دوره پیش همین سرویس رو داشتم هیچگاه هم محدود نشدم. الان در شبانه کاملا رایگان توضیحش چیز دیگری نوشته برای خرید سرویس که وارد سایت بشید در شرایط این سرویس های ترکیبی اون قانون هم نوشته یکجوری نوشته که برداشت من این بود که مانند همین سرویس نیم بهای که شما آوردید یا مانند طرح های مصرف منصفانه شاتل هست که بر اساس حجم کل ترافیک ماهانه میتونی تا یک درصدی از اون حجم رو بصورت نامحدود دانلود کنی و آگه بیشتر از اون حد دانلود کردی محدود میشی. اما پس از اینکه سرویس رو گرفتم و با کلی سروکله زدن با پشتیبانی متوجه شدم منظورشان چیه بهرحال با بازی با کلمات کاری کردند که شما تقریبا دانلود نا محدود نتونی داشته باشی مگر آنکه مصرف روزانت خیلی بالا باشه. سیستم محاسبه فعلی اینجوری هست که بر اساس مصرف روزانه حساب میکنند نه ماهانه یا کل حجم دوره. هر زمان که مصرف شبانه شما از هفتاد درصد مصرف کل شما بیشتر شد محدود میشی. اینکه چقدر ترافیک داری مهم نیست اینکه چقدر مصرف کردی مهم هست. مثلا من مصرفم 150-200 مگ در روز هست. همون روز اول که سرویس فعال کردم تایم شب یکدانه برنامه آندروید 90 مگی دانلود کردم صبح دیدم زده محدودیت بعلت رعایت نکردن مصرف منصفانه!!! حالا دیگه این چطور انصافی هست که با نود مگ رعایت نشده نمیدونم.
djbehnam73
10-08-2016, 22:35
خب پس ، با این تفاسیر نمیشه ، من مثلا مودم رو فقط ساعت 3 نصف شب میخوام روشن کنم تا ساعت 9 صبح کلا تو روز استفاده ای ندارم ، چون سرویس دیگه دارم وفقط برای شبانه میخوام
حالا اون سرویس عادیش مثلا قیمتش چقدره ؟
مثلا من سرویسی رو که میخوام انتخاب کنم ، با کمترین حجم میخوام بخرم ، چون روز استفاده ای ندارم
مطمنی سرویس عادیش رو به هیچ وجه محدود نمی کنن ؟
سلام دوستان
این جشنواره 102 گیگ که الان هست شرایط بخصوص شبانش به چه صورتی هست؟ :| یجوری تو سایت مینویسن و با کلمات بازی میکنن آدم اصلا حوصلش نمیگیره بخونه :n02:
این محدودیت بر اساس حجم روزانه یعنی اگر من روز 200 مگ مصرف کنم شب 300 مگ محدود میشه؟؟ اگر اینجوری هست، این محدودیتش تا کی ادامه داره؟ همون شب یا کلا محدوده دیگه؟ :|
بعد اینکه نوشنه حجم بصورت ماهانه اعطا میگردد یعنی در یک ماه حداکثر چقدر میشه مصرف داشت؟؟
MOHAMMAD2010
11-08-2016, 10:31
خب دوستان من جشنواره 102 گیگ تازه گرفته بودم بعد 5 روز استفاده و تقریبا دانلود شبی 1.5 گیگ شبانم محدود شد !
حالا باید ببینم سرعتم امشب رو چند رفته
MMDFullHD
11-08-2016, 12:09
خب دوستان من جشنواره 102 گیگ تازه گرفته بودم بعد 5 روز استفاده و تقریبا دانلود شبی 1.5 گیگ شبانم محدود شد !
حالا باید ببینم سرعتم امشب رو چند رفته
131 کیلوبایت شده
:n07:
ناموس صبانتو سگ ....
بعد دانلود 260 مگ از روزانه( یه قسمت از سریال رو گرفتم) سرعتم شده کمتر از 70 کیلوبایت پینگ هم وحشتناک بالارفته :n03:
شبانه هم که ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD2010
11-08-2016, 12:37
131 کیلوبایت شده
:n07:
ناموس صبانتو سگ ....
بعد دانلود 260 مگ از روزانه( یه قسمت از سریال رو گرفتم) سرعتم شده کمتر از 70 کیلوبایت پینگ هم وحشتناک بالارفته :n03:
شبانه هم که ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[
بالاخره 130 یا 70 !؟
بازم میگم اگه شبانه دیگه از 100-120 پایین تر نیاد خوبه !
اینقدر وضع شبانه رو شرکت ها داغون کردن که به همین باید راضی باشیم
---------------------
اره پینگ و تک کانکشن خراب شده ! ولی فکر کنم مشکل سراسری هست تو تاپیک شاتل هم که همه راضی بودن چند روزه همه مینالن ( البته مال شما که دیگه خیلی داغونه )
تست الان :
MMDFullHD
11-08-2016, 12:42
بالاخره 130 یا 70 !؟
بازم میگم اگه شبانه دیگه از 100-120 پایین تر نیاد خوبه !
اینقدر وضع شبانه رو شرکت ها داغون کردن که به همین باید راضی باشیم
---------------------
اره پینگ و تک کانکشن خراب شده ! ولی فکر کنم مشکل سراسری هست تو تاپیک شاتل هم که همه راضی بودن چند روزه همه مینالن
شبانه گاهی رو 131 محدود میشه
گاهی هم 160 تا میشه ولی پاین 130 تا نمیاد
جالبیش اینجاس محدود شدی یعنی شدی دیگه از محدودیت در نمیای من دارم دیه الان وضع من ایتطوری شده
MOHAMMAD2010
11-08-2016, 12:44
شبانه گاهی رو 131 محدود میشه
گاهی هم 160 تا میشه ولی پاین 130 تا نمیاد
جالبیش اینجاس محدود شدی یعنی شدی دیگه از محدودیت در نمیای من دارم دیه الان وضع من ایتطوری شده
مشکلی نیست بابا 130 هم خوبه میشه شبی 2 گیگ گرفت :n39:
تست الان گذاشتم تو پستم
شما مودم رو یه خاموش روشن بکن ببین سرعت و پینگت بهتر نمیشه
MMDFullHD
11-08-2016, 12:53
مشکلی نیست بابا 130 هم خوبه میشه شبی 2 گیگ گرفت :n39:
تست الان گذاشتم تو پستم
شما مودم رو یه خاموش روشن بکن ببین سرعت و پینگت بهتر نمیشه
ریست دادم الان از 94.176 ایپی گرفته پینگ و سرعت یخورده بهتر شد اما 8.8.8.8 داغونه 1000 شد الان
خب پس ، با این تفاسیر نمیشه ، من مثلا مودم رو فقط ساعت 3 نصف شب میخوام روشن کنم تا ساعت 9 صبح کلا تو روز استفاده ای ندارم ، چون سرویس دیگه دارم وفقط برای شبانه میخوام
مثلا من سرویسی رو که میخوام انتخاب کنم ، با کمترین حجم میخوام بخرم ، چون روز استفاده ای ندارم
دقیقا همینه شما اینطور استفاده ای داری از همون لحظه اول محدودی کلا با کلمات بازی کردن که بگن شبانه محدود نمیکنیم وگرنه و عمل هر طور استفاده کنی همون اول محدود میشی. بازهم برای یکی مثل من همین 100-120 هم با توجه به کیفیت و پینگ خوب راضی کننده است. با همین سرعت در شبها بدون مشکل یوتیوب و بازی آنلاین دارم ولی برای کسی که بحساب دانلود زیاد بخواد بگیره باید بدونه شبی حدود 2/5 گیگ میتونه بگیره. سرویس عادی خوب خیلی گرانتر هست مثلا هشت مگ سالانه شصت گیگ(تقریبا معادل همین جشنواره) 360 هزارتومن هست. درحالیکه جشنواره 60 هزار تومن هست تفاوت اصلی در همون شبها هست وگرنه روزها چون پهنای باند باز هست همین جشنواره هم حدود 10 مگابیت سرعت رو داره.البته من نگفتم سرویس عادی رو بهیچ عنوان محدود نمیکنند گفتم به کمتر از سرعت اسمی محدود نمیکنند. ولی جشنواره چون درواقع 128 هست هرچقدر هم کم کنند از لحاظ قانونی دستت بجایی بند نیست که اعتراض کنی.
دقیقا همینه شما اینطور استفاده ای داری از همون لحظه اول محدودی کلا با کلمات بازی کردن که بگن شبانه محدود نمیکنیم وگرنه و عمل هر طور استفاده کنی همون اول محدود میشی. بازهم برای یکی مثل من همین 100-120 هم با توجه به کیفیت و پینگ خوب راضی کننده است. با همین سرعت در شبها بدون مشکل یوتیوب و بازی آنلاین دارم ولی برای کسی که بحساب دانلود زیاد بخواد بگیره باید بدونه شبی حدود 2/5 گیگ میتونه بگیره. سرویس عادی خوب خیلی گرانتر هست مثلا هشت مگ سالانه شصت گیگ(تقریبا معادل همین جشنواره) 360 هزارتومن هست. درحالیکه جشنواره 60 هزار تومن هست تفاوت اصلی در همون شبها هست وگرنه روزها چون پهنای باند باز هست همین جشنواره هم حدود 10 مگابیت سرعت رو داره.البته من نگفتم سرویس عادی رو بهیچ عنوان محدود نمیکنند گفتم به کمتر از سرعت اسمی محدود نمیکنند. ولی جشنواره چون درواقع 128 هست هرچقدر هم کم کنند از لحاظ قانونی دستت بجایی بند نیست که اعتراض کنی.
لزوما اینطور نیست که هر چیزی گرانتر باشد بهتر است، اتفاقا طبق صفحات قبلی این تاپیک، سرعت شبانه سرویسهای غیر جشنواره ای صبانت خیلی شدیدتر از سرویسهای جشنواره ای محدود میشود (بحث شبانه نیم بها جداست که اگر سرعتش 1 گیگابیت باشد هم هیچ ارزشی ندارد.)
بهتر است سرویس دیگرتان را هم جمع آوری کنید و برای هر دو خطتان سرویس 102 گیگابایتی صبحانت بگیرید تا فقط با 150 هزار تومان سالانه، 17 گیگ حجم ماهانه و هر شب 5 گیگ دانلود شبانه داشته باشید.
اگر به هیج وجه نمیخواهید سرویس دیگرتان را جمع آوری کنید، میتوانید با پرداخت 23 هزار تومان اینترنت یکساله 12 گیگ با دانلود هر شب 2.5 گیگ داشته باشید.
سلام دوستان
آیا برای شما هم اشتباه تو محاسبه حجم اتفاق میوفته؟
من سرویس جدیدو که صبحاش رایگانه رو خریدم، امروز صبح 750 مگ دانلود کردم تا یه ربع به ده، تو گزارش مصرفم دیدم تا ساعت پنج عصر کانکتی زده، بعدشم که قطع شده هرچیزی از هفت صبح مصرف شده رو حساب کرده
جالبه که حتی میزان آپلود رو هم حساب کرده و از حجم کم کرده ، در حالی که طبق قانون آپلود رایگانه
MOHAMMAD2010
12-08-2016, 20:01
سلام دوستان
آیا برای شما هم اشتباه تو محاسبه حجم اتفاق میوفته؟
من سرویس جدیدو که صبحاش رایگانه رو خریدم، امروز صبح 750 مگ دانلود کردم تا یه ربع به ده، تو گزارش مصرفم دیدم تا ساعت پنج عصر کانکتی زده، بعدشم که قطع شده هرچیزی از هفت صبح مصرف شده رو حساب کرده
جالبه که حتی میزان آپلود رو هم حساب کرده و از حجم کم کرده ، در حالی که طبق قانون آپلود رایگانه
یکی دو صفحه پیش رو بخون
من هم همچین موردی داشتم ولی بعد اون تایم 1 روزه که خودکار صبانت ایپی عوض میکنه گذشت درست شد
یکی دو صفحه پیش رو بخون
من هم همچین موردی داشتم ولی بعد اون تایم 1 روزه که خودکار صبانت ایپی عوض میکنه گذشت درست شد
حالا گفتن فردا زنگ بزنم پیگیری کنم
ولی من دیگه به سیستمشون اعتماد ندارم، یه اسگریپت مینویسم قبل و بعد تایم رایگان قطع کنه
vapid.mk
12-08-2016, 23:20
سلام
من الان سرویس 2 مگ 6 گیگ رو بگیرم شبانه چقدر دانلود کنم سرعتم محدود میشه و حدودا سرعت روی چقدر محدود میشه؟ اگه 120 کیلوبایتم بشه زیاد مشکل ندارم
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
سلام
من الان سرویس 2 مگ 6 گیگ رو بگیرم شبانه چقدر دانلود کنم سرعتم محدود میشه و حدودا سرعت روی چقدر محدود میشه؟ اگه 120 کیلوبایتم بشه زیاد مشکل ندارم
اگه کامنتهای قبلی رو بخونی متوجه میشی که در مورد محدود کردن شبانه مهم نیست که چقدر حجم ماهانه داری اینطوری هم نیست که از یه حجم خاصی بیشتر دانلود بکنی محدود بشی. در پایان هر روز اگر مصرف شبانه بیش از هفتاد درصد مصرف کل اون روزت باشه محدود میکنند. بعنوان مثال روز اولی که سرویس رو میگیری اگر روز وصل نشی و شب متصل بشی و یک مگ هم دانلود بکنی محدود میشی! اما در مورد سرعت محدود شدن به همون حدود 120 محدود میشه.
سلام
به جای اینکه 25724 تومان برای سرویس 2 مگ 6 گیگ یکماهه 2 تا 7 رایگان بدهید، 65400 تومان بدهید و سرویس یکساله جشنواره میکس 12 مگ 60 گیگ 4 تا 10 صبح رایگان را بگیرید و هر روز 2.5 گیگ رایگان دانلود کنید.
سلام
سرویس غیر جشنواره دوبرابر حجم روزانه دانلود رایگان داره بعد روی 16 - 20 کیلوبایت محدود میشه
2 مگ 6 گیگ میشه 12 گیگ شبانه
به جای اینکه 25724 تومان برای سرویس 2 مگ 6 گیگ یکماهه 2 تا 7 رایگان بدهید، 65400 تومان بدهید و سرویس یکساله جشنواره میکس 12 مگ 60 گیگ 4 تا 10 صبح رایگان را بگیرید و هر روز 2.5 گیگ رایگان دانلود کنید.
این سرویس جشنواره میکس و کجاش نوشته شبانه رایگان داره من هرچی تو سایتش نگاه کردم در مورد وضع شبانش چیز ننوشته بود
MOHAMMAD2010
13-08-2016, 20:00
این سرویس جشنواره میکس و کجاش نوشته شبانه رایگان داره من هرچی تو سایتش نگاه کردم در مورد وضع شبانش چیز ننوشته بود
همون صفحه اول سایت با فونت بزرگ نوشته که ! 4 تا 10 صبح ترافیک نامحدود رایگان
همون صفحه اول سایت با فونت بزرگ نوشته که ! 4 تا 10 صبح ترافیک نامحدود رایگان
درسته توی رزرو سرویس که میزنیم میاد
بعد نوشته ماهیانه 5 گیگ مگه کل 60 گیگ و همون اول نمیدن ؟ من استفادم ماهی 15 گیگه بقیشو که میتونم حجم بخرم ؟
بعد این قضیه 70 در صد چیه ؟ 70 در صد از حجم کل در هر روز میشه دانلود کرد ؟
این جشنواره تا 5 6 روز دیگه باشه که خط و تخلیه کنم بیام صبا
درسته توی رزرو سرویس که میزنیم میاد
بعد نوشته ماهیانه 5 گیگ مگه کل 60 گیگ و همون اول نمیدن ؟ من استفادم ماهی 15 گیگه بقیشو که میتونم حجم بخرم ؟
بعد این قضیه 70 در صد چیه ؟ 70 در صد از حجم کل در هر روز میشه دانلود کرد ؟
این جشنواره تا 5 6 روز دیگه باشه که خط و تخلیه کنم بیام صبا
کل 60 گیگ را اول نمیدهند و 5 گیگ هر ماه را جدا میدهند ولی اگر استفاده نشود به ماه بعدی انتقال پیدا میکند، میتوانید حجم بخرید ولی اگر ماهیانه 15 گیگ مصرف دارید به جای جشنواره میکس 60 گیگابایتی، تقریبا با همان قیمت سرویس صبحانت 102 گیگابایتی بگیرید و تا 6 ماه ماهانه 16 گیگ حجم داشته باشید(این سرویس بصورت ماهانه 1 گیگ و 6 بسته ماهانه 15 گیگ قابل فعالسازی از پنل کاربری است)، بعد از آن هم میتوانید حجم بخرید ولی من توصیه میکنم اگر خط دیگری هم دارید برای آن خط هم این سرویس را بگیرید تا فقط با 150 هزار تومان اینترنت یکساله با حجم ماهانه 17 گیگ داشته باشید(حتی میتوانید برای هر خط یک سرویس را هم رزرو کنید تا 2 سال خیالتان راحت باشد)
در مورد دانلود شبانه هم آنطوری که من متوجه شدم در طول دوره های یک ماهه اگر حجم دانلود در تایم رایگان کمتر از 70 درصد حجم کل مصرف شده باشد سرعت 12 مگابیت است و اگر از 70 درصد بیشتر شود سرعت به 1 مگابیت محدود میشود که در این حالت هم هر روز 2.5 گیگ میشود دانلود کرد که اگر 2 خط داشته باشید تا 5 گیگ بیشتر میشود.
تاریخی برای اتمام این سرویس نداده اند ولی هر لحظه امکان دارد این سرویس را بردارند، شاید آخر مرداد شاید هم آخر شهریور، اگر حجم زیادی از سرویس قبلیتان باقی نمانده بهتر است زودتر جمع آوری کنید و برای اینکه زودتر جمع آوری کنند بهتر است همزمان با درخواست جمع آوری به سایت 195 هم شکایت کنید.(اگر امروز هم درخواست جمع آوری کنید معمولا تا 3 روز یا بیشتر سرویستان قطع نمیشود و میتوانید استفاده کنید)
آقا من از پارس آنلاین تخلیه کردم، چون نامحدود ۱۲۸ش رو حذف کرد
۱۲۸ صبانت که دوستان گفتن وقتی محدود میشه میاد ۱۵-۲۰
حداقل دانلود شبانه ش چجوریه؟ بعد از اینکه محدود میشه میگن زیر ۱۰۰ نمیاد یکی از دوستان اینجا گفت میاد ۱۵-۲۰ :|
ho3in2012
14-08-2016, 11:55
آقا من از پارس آنلاین تخلیه کردم، چون نامحدود ۱۲۸ش رو حذف کرد
۱۲۸ صبانت که دوستان گفتن وقتی محدود میشه میاد ۱۵-۲۰
حداقل دانلود شبانه ش چجوریه؟ بعد از اینکه محدود میشه میگن زیر ۱۰۰ نمیاد یکی از دوستان اینجا گفت میاد ۱۵-۲۰ :|
سرویس های جشنواره رو بگیری زیر ۱۰۰ نمیاد
بقیه سرویساش محدود میشه به ۱۶ کیلوبایت
MMDFullHD
14-08-2016, 12:27
صبانت صفحه اتمام حجم یا زمانشو عوض کرده !
:n09:expired.sabanet.ir
MOHAMMAD2010
14-08-2016, 15:40
چقدر امروز داغون شده !
خیلی وقتا سایت های خارجی باز نمیشن و فقط داخلی ها باز میشن !
فکر کنم در حال تست شبکه ملی رو صبانت هستن !
rezahacker3020
14-08-2016, 17:53
سلام
میخوام صبانت بگیرم جشنواره لطفا برام توضیح بدین این سرویس یعنی چی من که حالیم نشد:
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
اینجا نوشته ماهانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ منظورش چیه؟ در ضمن ترافیک شبانش نا محدوده؟ یعنی از 4 تنا 10 صبح هر چه قدر میگیری بگیر؟ لطفا هر کی داره سرعت دانلود در روز و شبانه رو بگه برام
سلام
میخوام صبانت بگیرم جشنواره لطفا برام توضیح بدین این سرویس یعنی چی من که حالیم نشد:
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
اینجا نوشته ماهانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ منظورش چیه؟ در ضمن ترافیک شبانش نا محدوده؟ یعنی از 4 تنا 10 صبح هر چه قدر میگیری بگیر؟ لطفا هر کی داره سرعت دانلود در روز و شبانه رو بگه برام
همین که نوشته در یکسال ماهی یک گیگابایت داری به اضافه شش تا بسته 15 گیگی هدیه. شش ماه از سال رو به اختیار خودت ماهی یکی از این هدیه های 15 گیگی رو فعال کنی که تو همون ماه باید استفاده بکنی و به ماه بعد منتقل نمیشه. پس درواقع در یکسال شش ماهش ماهی یک گیگ داری و شش ماهش ماهی 16 گیگ. اینطور گذاشتن که مجبور باشی ترافیک اضافه هم بخری. در مورد سرعت روزانه معمولا پهنا باند بازه و معمولا 800-1200 کیلوبایت هست. شبانه هم بله نامحدود هرچه خواستی دانلود بکنی هست ولی با سرعت 100-120 کیلو بایت.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
rezahacker3020
14-08-2016, 19:03
همین که نوشته در یکسال ماهی یک گیگابایت داری به اضافه شش تا بسته 15 گیگی هدیه. شش ماه از سال رو به اختیار خودت ماهی یکی از این هدیه های 15 گیگی رو فعال کنی که تو همون ماه باید استفاده بکنی و به ماه بعد منتقل نمیشه. پس درواقع در یکسال شش ماهش ماهی یک گیگ داری و شش ماهش ماهی 16 گیگ. اینطور گذاشتن که مجبور باشی ترافیک اضافه هم بخری. در مورد سرعت روزانه معمولا پهنا باند بازه و معمولا 800-1200 کیلوبایت هست. شبانه هم بله نامحدود هرچه خواستی دانلود بکنی هست ولی با سرعت 100-120 کیلو بایت.
پس حقیقتا ارزش خرید نداره
MOHAMMAD2010
14-08-2016, 19:12
پس حقیقتا ارزش خرید نداره
والا برای خیلی ها 100 گیگ روزانه و شبانه هم 2-2.5 گیگ اونم با قیمت 70 تومن خیلی خیلی ارزش داره !
منم که حساب میکنم مفته الان اسیاتک ماهی 10 گیگ سالی 550 تومن بدون شبانه برام اب میخوره حتی اگه 140 هم تموم بشه بازم اختلاف خیلیه
MOHAMMAD2010
14-08-2016, 20:57
منم که حساب میکنم مفته الان اسیاتک ماهی 10 گیگ سالی 550 تومن بدون شبانه برام اب میخوره حتی اگه 140 هم تموم بشه بازم اختلاف خیلیه
اره من خودم 1 سال اسیا تک داشتم ماهی 42 تومن پول میدادم 10 گیگ هم داشتم سرعت شبانم هم فیکس روی 90 کیلو بود !
djbehnam73
14-08-2016, 22:34
این صبحانت رو بگیرم ، حجم ها رو یه دفعه بهم میده ؟
یکسال 70 تومن مفته دیگه ، هم روز دانلود میکنم و هم شب ، روز هم که دانلود کنم ، شب رو محدود نمی کنه
ولی باز به نظرم اینا جزوی از سیاستشونه نه به نفع مشتری :n15:
rezahacker3020
14-08-2016, 23:41
شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم
MMDFullHD
15-08-2016, 00:33
این صبحانت رو بگیرم ، حجم ها رو یه دفعه بهم میده ؟
یکسال 70 تومن مفته دیگه ، هم روز دانلود میکنم و هم شب ، روز هم که دانلود کنم ، شب رو محدود نمی کنه
ولی باز به نظرم اینا جزوی از سیاستشونه نه به نفع مشتری :n15:
حجم هارو یک دفعه نمیده ! میتونی از تو مای صبانت تاریخچه خرید میتونی هر بسته رو فعال کنی !
شب بستگی به روزت داره که چقد روز مصرف کردی شبش تا 2.3 برابر حجم مصرفی روزت میتونی بگیری اینم یادت باشه اگه محدود بشی محدود شدی هیج جوره جز اینکه سرویس تو تغیر بدی از محدودیت بیرون در نمیای!
1 سال که بلعه هفتاد تومن مفت هست ! بعداز اینکه حجمت تموم شد باید سرویس حجمی یا نامحدود و جشنواره که الان میکس داره بگیری که سرویس میکس دقیقا عین همین صبحانت هست ولی با این تفاوت غیر از حجم اینه که 1 سال خریدی قابلیت تغیر سرویس نداری تا زمانی که 1 سالت تموم شه حجم کم بیاری باید بخری ! و اینکه هر ماه 5 گیگابایت ماهیانه بهت میده 65 تومن شبانه سرویس میکس هم دقیقا عین صبحانته
اما کیفیتش و پشتیبانیش میشه گفت یخورده از رقیباش بهتره!
MOHAMMAD2010
15-08-2016, 11:03
شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم
خب اولا روزانه اون 20 گیگ هست این 100 گیگ - دوما بله شاتل اولاش سرعت دانلود شبانه بالا هست ولی بعد اینکه محدود بشی اسمی میشه و میاد رو 16-32
اینجا خوبیش اینه بعد محدود شدن هم رو 100-120 هست
بازم سلیقه ای هست انتخاب
MMDFullHD
15-08-2016, 13:32
پینگ 140 از 4.2.2.4 :n10: داخلی هم پاین 26 تاست
از چند روز پیش خیلی بهتر شده پیروز رو 700 بود پینگم از داخل هم رو 70 بود
صبانت بدجوری رو دور افتاده !:n19: 900 کیلو دان میده روز
دیشب شبانه هم شده بود 150 تا گاهی 200 تا هم میداد با این حال که محدود بودم داره
از سرعتش و کیفیتش بدجوری راضیم ولی اگه باز بسته 15 گیگ بذاره 13 تومن!
شاتل هم سیاست مصرف منصفانه داره امکان نداره بگذاره بصورت نامحدود با سرعت بالا دانلود مجانی داشته باشی مگر اینکه در طرح تشویقی شاتل لند باشی . اما خوبیش اینه که حداقل تا یک حجمی رو سرعتت محدود نمیکنه اما صبانت متاسفانه از همون روز اول خواه نا خواه محدودت میکنه که این خیلی بده. برای کارهایی روزمره و دانلود های کوچک این سرعت 100-120 خوبه اما برای دانلود های بزرگ اصلاً. مثلا من یک بازی ده گیگی میخواستم حساب کردم دیدم حدود پنج شب یعنی سی ساعت باید درحال دانلود باشم کجای این میشه دانلود مجانی! پول برقی که تو سی ساعت مصرف میشه بیش از این حرفهاست. خود من بحساب اینکه شبانه مانند شاتل یا سایر شرکتها بر اساس کل ترافیک حساب میشه یعنی من که 60 گیگ حجم دارم حداقل چهل گیگ بتوانم بدون محدود شدن دانلود کنم صبانت رو انتخاب کردم اگر میدونستم اینجوریه هیچ گاه نمیگرفتم. آخه یعنی چی که روزانه حساب بشه! خوب علنا بگن سرعت شبانه ما اینقدر هست چرا مردم رو گول میزنند که نمی دانم تا هفتاد درصد حجم کل مصرفی میتوانید بدون محدود شدن دانلود کنید.
sadegh571
15-08-2016, 21:20
شاتل اصلا همچین سرویسی نداره!!!
کدوم سرویس رو خریدی شما؟
rezahacker3020
15-08-2016, 23:43
سرویس جشنواره بود برداشتند.
من الان با این سرویس دو ماهه هر شب 25 گیگ دانلود دارم و محدود هم نشدم
سرویس جشنواره بود برداشتند.
من الان با این سرویس دو ماهه هر شب 25 گیگ دانلود دارم و محدود هم نشدم
با توجه به سابقه شاتل در محدود کردن شانس آورده اید که محدود نشده اید.
چون سرویس شما دیگر ارائه نمیشود، میتوان گفت که سرویسهای جشنواره ای صبانت مناسبترین سرویسهایی هستند که در حال حاضر قابل خرید هستند.
سلام
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از صبا نت سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم:n16:
mostafa682
16-08-2016, 17:47
وقتی شبانه محدود میشه به هیچوجه دیگه محدود نمیشه؟
mostafa682
16-08-2016, 17:52
یه سوال دیگه این سرویسهای محدود (جشوناره نه)سرعتشون چجوریه مثلا 2 مگ تا چند میره/؟مثه پارس انلاین نیست که هر سرویس حجمی بگیری تا اونجا که خط میکشه دانلود کنه؟
پورت خالی ندارن چه کنیم ؟
پورت خالی ندارن چه کنیم ؟
اگر 2 خط تلفن داشتید میتوانستید برای یک خط سرویس کوتاه مدتی از یک شرکت دیگر بگیرید و برای یک خط هم در نوبت صبانت باشید تا هر وقت پورت آزاد شد سرویستان وصل شود، در صورت داشتن یک خط هم میتوانید موقتا از بسته های ایرانسل یا همراه اول استفاده کنید، شرکتهای دیگر هم جشنواره هایی دارند ولی آنهایی که قیمت مناسب دارند، شبانه رایگان ندارند. اگر دانلودتان زیاد نیست میتوانید از یک شرکت دیگر مثل شاتل اینترنت بگیرید و در صورت لزوم از بسته های دانلود شبانه ایرانسل یا همراه اول استفاده کنید.
جشنواره شاتل هم بد نیست، سرویس یکساله با حجم 60 گیگ و بدون شبانه را 65900 تومان میدهد و سرویسی بنام شاتل لند دارد که الان با پرداخت ماهانه 10000 تومان میتوانید بصورت نامحدود فایلهایتان را از اینترنت بر روی آن سایت ریموت آپلود کنید و بدون مصرف ترافیک فایلهایتان را از آن سایت دانلود کنید.
های وب هم یک سرویس یکساله 360 گیگ بدون دانلود شبانه با قیمت 252 هزار تومان دارد ولی مشترکینش زیاد راضی نیستند.
MMDFullHD
17-08-2016, 18:25
وقتی شبانه محدود میشه به هیچوجه دیگه محدود نمیشه؟
سوالتون واضح نبود !
اگر مننظورتون اینه شبانه وقتی که محدود میشه دیگه به هیچ وجه از محدودیت در نمیاد جوابتون اره اس
یه سوال دیگه این سرویسهای محدود (جشوناره نه)سرعتشون چجوریه مثلا 2 مگ تا چند میره/؟مثه پارس انلاین نیست که هر سرویس حجمی بگیری تا اونجا که خط میکشه دانلود کنه؟
سرویس هاشون سرعتی که روش تعهد دارن همونیه که میخرین یعنی اگه دو مگ میخرین بالاترشو سرعت دارین حدود 5 مگ ... پاین تر از دو مگ نداره !
erfan0067
18-08-2016, 06:51
دوستای گلم سلام.:n12:
حدودا یک سالی میشه که از آسیاتک استفاده میکنم. ( سرویس 2Mb - ترافیک 10 گیگ در ماه - 2 تا 8 صبح هم رایگان ):n06:
در طول این یک سال، تقریبا 300 گیگ با سرعت 900K توو ساعت رایگان دانلود کردم و این خدمت بزرگیه که آسیاتک به من کرده :n31:
چند روزی میشه که سرعت رایگانم روو 90 مونده. به نظر شما منو محدود کردن ؟:n13: یعنی دیگه قرار نیست با سرعت بالا دانلود شبانه داشته باشم ؟
اگه اینجوریه، برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم یا همینجا بمونم؟
سرعت بالای شبانه خیلی واسم مهمه. شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین؟
توو استان گلستان از شرکت های آسیاتک، شاتل، صبانت و پارس آنلاین و مخابرات میتونم نت بگیرم.
به نظر شما با این تفاسیر، با همین آسیاتک ادامه بدم با برم از یه جا دیگه نت بگیرم ؟
پیشنهاد شما چیه بچه ها ؟ :n12:
دوستای گلم سلام.:n12:
حدودا یک سالی میشه که از آسیاتک استفاده میکنم. ( سرویس 2Mb - ترافیک 10 گیگ در ماه - 2 تا 8 صبح هم رایگان ):n06:
در طول این یک سال، تقریبا 300 گیگ با سرعت 900K توو ساعت رایگان دانلود کردم و این خدمت بزرگیه که آسیاتک به من کرده :n31:
چند روزی میشه که سرعت رایگانم روو 90 مونده. به نظر شما منو محدود کردن ؟:n13: یعنی دیگه قرار نیست با سرعت بالا دانلود شبانه داشته باشم ؟
اگه اینجوریه، برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم یا همینجا بمونم؟
سرعت بالای شبانه خیلی واسم مهمه. شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین؟
توو استان گلستان از شرکت های آسیاتک، شاتل، صبانت و پارس آنلاین و مخابرات میتونم نت بگیرم.
به نظر شما با این تفاسیر، با همین آسیاتک ادامه بدم با برم از یه جا دیگه نت بگیرم ؟
پیشنهاد شما چیه بچه ها ؟ :n12:
صبانت برای شبانه سرعت حدود 120 کیلوبایت میدهد، فکر میکنم سرویس شاتل لند شاتل برای شما مناسب باشد که فایلهایتان را روی سرور شاتل می آورید و بصورت نامحدود و رایگان دانلود میکنید، سرویس یکساله 60 گیگ شاتل 65900 تومان است و سرویس شاتل لند هم ماهانه 20000 تومان است که تا 25 شهریور 10000 تومان شده است، قبلا هم بعضی از ماهها رایگان بود. شاتل به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیف دار هم میدهد.
یک راه هم برای شما این است که سرویس یکساله جشنواره میکس صبانت 60 گیگ 60 هزار تومانی(بصورت هر ماه 5 گیگ است) یا سرویس یکساله صبحانت 102 گیگ 63800 تومانی (بصورت هر ماه 1 گیگ و 6 بسته یکماهه 15 گیگ است) با دانلود روزانه 2.5 گیگ از ساعت 4 تا 10 رایگان بگیرید و بقیه دانلودهایتان را از طریق بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول انجام دهید که تقریبا هر 20 گیگ 1000 تومان میشود.
صبانت برای شبانه سرعت حدود 120 کیلوبایت میدهد، فکر میکنم سرویس شاتل لند شاتل برای شما مناسب باشد که فایلهایتان را روی سرور شاتل می آورید و بصورت نامحدود و رایگان دانلود میکنید، سرویس یکساله 60 گیگ شاتل 65900 تومان است و سرویس شاتل لند هم ماهانه 20000 تومان است که تا 25 شهریور 10000 تومان شده است، قبلا هم بعضی از ماهها رایگان بود. شاتل به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیف دار هم میدهد.
یک راه هم برای شما این است که سرویس یکساله جشنواره میکس صبانت 60 گیگ 60 هزار تومانی(بصورت هر ماه 5 گیگ است) یا سرویس یکساله صبحانت 102 گیگ 63800 تومانی (بصورت هر ماه 1 گیگ و 6 بسته یکماهه 15 گیگ است) با دانلود روزانه 2.5 گیگ از ساعت 4 تا 10 رایگان بگیرید و بقیه دانلودهایتان را از طریق بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول انجام دهید که تقریبا هر 20 گیگ 1000 تومان میشود.
ممنون از شما بابت راهنمایی منم شاتل رو ثبت نام کردم یکساله 65 تومن که برای دانلودم هم شاتل لند میگیرم .
erfan0067
18-08-2016, 14:35
خب اگه پهنای باند 8Mb هـــم بگیرم، بعد از دانلود بیشتر از حد نصاب شبانه، باز هم سرعت حدود 128 کیلو میشه؟؟ قاعــــــدتا باید 500 کیلو محدود بشه چون پهنای باندم 8Mb هست نه 128Kb !! درستــــــه ؟
سرویس شاتل لند چیه ؟ میشه در موردش توضیح بدین ؟
در مورد بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول هم اگه میشه بگید که چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ یعنی از کجا باید بخرم و با PC میشه دانلود انجام داد با این بسته ها ؟؟
erfan0067
18-08-2016, 14:38
خب اگه پهنای باند 8Mb هـــم بگیرم، بعد از دانلود بیشتر از حد نصاب شبانه، باز هم سرعت حدود 128 کیلو میشه؟؟ قاعــــــدتا باید 500 کیلو محدود بشه چون پهنای باندم 8Mb هست نه 128Kb !! درستــــــه ؟
در مورد بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول هم اگه میشه بگید که چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ یعنی از کجا باید بخرم و با PC میشه دانلود انجام داد با این بسته ها ؟؟
این سرویسهای جشنواره صبانت 12 مگابیت است که سرعت دانلودش 1.3 مگابایت میشود و بعد از محدود شدن به 1 مگابیت (128 کیلوبایت) محدود میشود، سرویسهای گرانقیمت عادی مثلا 8 مگابیت، بعد از دانلود شبانه 2 برابر روزانه به 15-20 کیلوبایت محدود میشوند.
سرویس شاتل لند یک سایت است که هزینه اشتراکش ماهانه 20000 تومان است(البته تا 25 شهریور با 10000 تومان میتوانید اشتراک یک ماهه بگیرید) که لینک فایلهایتان را وارد میکنید و به سرور آن سایت انتقال میدهید و سپس از آن سایت دانلود میکنید و از ترافیک اینترنتتان کم نمیکند.
ایرانسل و همراه اول بسته های شبانه 1 تا 3 ساعته با حجم 20 تا 60 گیگ و قیمت 900 تا 3000 تومان دارند و از طریق سایت یا برنامه موبالشان قابل خرید هستند و با وصل کردن موبایل 4g به کامپیوتر و یا خرید مودم 4g در کامپیوتر قابل استفاده هستد. برای رسیدن به حداکثر سرعت باید آنتن دهی 4g خوب باشد.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیکهایی که لینکشان را گذاشتم مراجعه کنید.
erfan0067
19-08-2016, 00:21
این سرویسهای جشنواره صبانت 12 مگابیت است که سرعت دانلودش 1.3 مگابایت میشود و بعد از محدود شدن به 1 مگابیت (128 کیلوبایت) محدود میشود، سرویسهای گرانقیمت عادی مثلا 8 مگابیت، بعد از دانلود شبانه 2 برابر روزانه به 15-20 کیلوبایت محدود میشوند.
سرویس شاتل لند یک سایت است که هزینه اشتراکش ماهانه 20000 تومان است(البته تا 25 شهریور با 10000 تومان میتوانید اشتراک یک ماهه بگیرید) که لینک فایلهایتان را وارد میکنید و به سرور آن سایت انتقال میدهید و سپس از آن سایت دانلود میکنید و از ترافیک اینترنتتان کم نمیکند.
ایرانسل و همراه اول بسته های شبانه 1 تا 3 ساعته با حجم 20 تا 60 گیگ و قیمت 900 تا 3000 تومان دارند و از طریق سایت یا برنامه موبالشان قابل خرید هستند و با وصل کردن موبایل 4g به کامپیوتر و یا خرید مودم 4g در کامپیوتر قابل استفاده هستد. برای رسیدن به حداکثر سرعت باید آنتن دهی 4g خوب باشد.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیکهایی که لینکشان را گذاشتم مراجعه کنید.
مـــمـــنـــونـــم دوســـت خـــوبـــم :n12::n12:
hosseinbateni
20-08-2016, 06:27
میتونی دقیق تر توضیح بدی این سرویسی که داری چه جوریه ، تو سایت که نبود هم چین چیزی یا یه مورد که شبانه داشته باشه معرفی کنی ؟
ممنون
جشنواره ها تموم شد؟
مخصوصا ٦٠ گيگ ٦٠
ترافيك بامدادي رايگان
MMDFullHD
22-08-2016, 00:50
جشنواره ها تموم شد؟
مخصوصا ٦٠ گيگ ٦٠
ترافيك بامدادي رايگان
بله تو پنل موجود نیست احتمالا طرح جدید شاید بزارن
در هر صورت اگه بخواد تغیر کنه پنل 1 روز کلا بسه میشه تا اپدیت شه
البته رزرو كردم
براي كسي ديگه مي خواستم
بسته خوبي بود
البته رزرو كردم
براي كسي ديگه مي خواستم
بسته خوبي بود
سرویسهای میکس از سایت برداشته شده ولی شاید نمایندگان بتوانند ثبت نام کنند، نماینده اصفهان در کانال تلگرامش تاریخ پایان فروش این سرویسها را آخر شهریور اعلام کرده است.
سرویس صبحانت 102 گیگ از 4 تا 10 رایگان (ماهانه 1 گیگ و 6 بسته یک ماهه 15 گیگ) همچنان فعال است و از طریق لینک زیر یا نمایندگان برای مشترکین جدید قابل خرید است:
جشنواره ها تموم شد؟
مخصوصا ٦٠ گيگ ٦٠
ترافيك بامدادي رايگان
این سرویس دوباره به لیست سرویسها اضافه شد.
این سرویس دوباره به لیست سرویسها اضافه شد.
سرويس خوبي بايد باشه
حداقل از حجم خريدن كه بهتره
فقط با مودم رو ميگه مشتركين جديد
در كل صبا نت با كيفيت ميده به ما تاحالا نشده كه قطع باشه
با اينكه شاتل هم دارم و اون سريعتر هست ولي قطعي تك و توك داره
سرويس خوبي بايد باشه
سرویس 102 گیگ صبحانت هم فقط برای مشترکین جدید است.
سرویسهای جشنواره فعلی صبانت هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت ایده آل ترین سرویسهای قابل خرید در ایران است.
MOHAMMAD2010
22-08-2016, 13:20
سرويس خوبي بايد باشه
اینم قطعی داره
مثلا همین دیشب 1 ساعت برا من قطع بود ! اخرشم مودم رو خاموش روشن کردم تا درست شد !
سر ایپی هم خیلی اذیت میکنه مثلا وقتی رنج ایپی با 188 و 94 شروع میشه سرعت تک کانکشن خوبه ولی بعضی صفحه رو باید رفرش کرد تا باز بشه ولی وقتی ایپی با 89 شروع بشه همه سایت ها راحت بدون رفرش باز میشن
vahidreza2007
22-08-2016, 13:28
سرویسهای میکس از سایت برداشته شده ولی شاید نمایندگان بتوانند ثبت نام کنند، نماینده اصفهان در کانال تلگرامش تاریخ پایان فروش این سرویسها را آخر شهریور اعلام کرده است.
سرویس صبحانت 102 گیگ از 4 تا 10 رایگان (ماهانه 1 گیگ و 6 بسته یک ماهه 15 گیگ) همچنان فعال است و از طریق لینک زیر یا نمایندگان برای مشترکین جدید قابل خرید است:
دوست عزیز تو بازه رایگانش چقدر میشه دانلود کرد ؟
دوست عزیز تو بازه رایگانش چقدر میشه دانلود کرد ؟
هر روز تقریبا 2.5 گیگابایت
[Mohsen]
22-08-2016, 20:29
دوستان این طرح 102 گیگ، اون 12 گیگش به چه صورت هست؟ یعنی در هر ماه فقط 1 گیگ میشه مصرف کرد و بعد حتما از بسته ها باید استفاده کرد؟
;8871416']دوستان این طرح 102 گیگ، اون 12 گیگش به چه صورت هست؟ یعنی در هر ماه فقط 1 گیگ میشه مصرف کرد و بعد حتما از بسته ها باید استفاده کرد؟
هر ماه 1 گیگ میدهد که اگر استفاده نشود به ماه بعدی منتقل میشود،اگر حجم تمام شود هم میتوانید حجم اضافی بخرید یا بسته 15 گیگ فعال کنید یا میتوانید مثلا 6 ماه اول از بسته های 15 گیگ استفاده کنید و 12 گیگ را بگذارید برای 6 ماه بعد که برای هر ماه 2 گیگ میافتد، یا میتوانید منتظر باشید هر وقت به مناسبتی بسته حجمی تخفیف دار ارائه شد استفاده کنید.
حتی میتوانید برای 2 خط این سرویس را بگیرید و تا 1 سال ماهانه 17 گیگ حجم داشته باشید.
سلام دوستان
من سرویس جشنواره 102 گیگ رو گرفتم. از دوستانی که تهران هستند ممکنه rate دانلود و آپلود رو از status مودم بگید که چقدر هست برای شما
ممنون
MOHAMMAD2010
23-08-2016, 11:29
سلام دوستان
من سرویس جشنواره 102 گیگ رو گرفتم. از دوستانی که تهران هستند ممکنه rate دانلود و آپلود رو از status مودم بگید که چقدر هست برای شما
ممنون
بستگی به خطت داره
مثلا من خودم خطم تا 4 بیشتر نمیکشه - دانلود 4 هست اپلود روی 1 مگ
فکر کنم اگه خط بکشه تا 12 هم ببندن
MOHAMMAD2010
23-08-2016, 16:01
هر ماه 1 گیگ میدهد که اگر استفاده نشود به ماه بعدی منتقل میشود،اگر حجم تمام شود هم میتوانید حجم اضافی بخرید یا بسته 15 گیگ فعال کنید یا میتوانید مثلا 6 ماه اول از بسته های 15 گیگ استفاده کنید و 12 گیگ را بگذارید برای 6 ماه بعد که برای هر ماه 2 گیگ میافتد، یا میتوانید منتظر باشید هر وقت به مناسبتی بسته حجمی تخفیف دار ارائه شد استفاده کنید.
حتی میتوانید برای 2 خط این سرویس را بگیرید و تا 1 سال ماهانه 17 گیگ حجم داشته باشید.
من یه سوال داشتم
من این سرویس 102 گیگ رو دارم
مصرفم هم حدود ماهی 15-18 گیگ هست
فرض کنین این بسته ها رو تو 6 ماه تموم کردم و برای 6 ماه بعدی دیگه حجمی ندارم
باید برای 6 ماه بعد حجم اضافه بخرم یا میتونم دوباره مثلا جشنواره 1 سال 60 گیگ بخرم ؟ چون فکر کنم تا وقتی که زمان این سرویس فعلیم تموم نشده نمیتونم سرویس جدید بگیرم ، درسته ؟
MMDFullHD
23-08-2016, 17:29
من یه سوال داشتم
باید برای 6 ماه بعد حجم اضافه بخرم یا میتونم دوباره مثلا جشنواره 1 سال 60 گیگ بخرم ؟ چون فکر کنم تا وقتی که زمان این سرویس فعلیم تموم نشده نمیتونم سرویس جدید بگیرم ، درسته ؟
فرقی نداره در هر حال انتخاب باشماست که حجم بگیرین یا سرویس ...
میتونین بعدش تست بگیرین میتونین سرویستونو تغیر بدین یا نه ولی صد در صد میشه تغیر داد این محدودیت تغیر سرویس برای ترکیبی هست در هر حال برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا سر برگ سرویس یه سرویس انتخاب کنین برای مثال دو مگ یک ماهه 4 گیگ اگه این اررور رو نداد پس محدودیت تغیر ندارین مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
MMDFullHD
23-08-2016, 17:35
سلام دوستان
ممنون
برای من ترکیبیست فرقی جز حجم نداره با شما
Update Counter : 107
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 85272
Lan Rx : 44913
ADSL Tx : 44424
ADSL Rx : 83589
CRC Down : 0
CRC Up : 1
FEC Down : 0
FEC Up : 34951
HEC Down : 12
HEC Up : 0
SNR Up : 13.0
SNR Down : 11.5
Line Attenuation Up : 17.4
Line Attenuation Down : 35.5
Data Rate Up : 770
Data Rate Down : 6017
من یه سوال داشتم
فکر میکنم بتوانید سرویس دیگری بگیرید (البته احتمالا آن زمان جشنواره ای مشابه با شبانه رایگان وجود نداشته باشد.) اگر نشد هم میتوانید تخلیه کنید و مجددا ثبت نام کنید یا اگر آن زمان اپراتورهای دیگر جشنواره بهتری داشتند در آن ثبت نام کنید.
کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید، فکر میکنم تا آن زمان به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیفی ارائه کند که میتوانید بخرید.
یک بار هم گفتم، شما میتوانید یک سرویس صبحانت برای خط یکی از آشناها که آزاد است بگیرید و بعد از تمام شدن حجم سرویس خودتان یوزنیم پسورد آن را در مودم خودتان وارد کنید و در 6 ماه بعدی از آن سرویس استفاده کنید(در مورد امکان وصل شدن به اینترنت خط دیگر در صبانت قبلا از خرید تحقیق کنید)
MOHAMMAD2010
23-08-2016, 17:54
فرقی نداره در هر حال انتخاب باشماست که حجم بگیرین یا سرویس ...
میتونین بعدش تست بگیرین میتونین سرویستونو تغیر بدین یا نه ولی صد در صد میشه تغیر داد این محدودیت تغیر سرویس برای ترکیبی هست در هر حال برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا سر برگ سرویس یه سرویس انتخاب کنین برای مثال دو مگ یک ماهه 4 گیگ اگه این اررور رو نداد پس محدودیت تغیر ندارین مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
فکر میکنم بتوانید سرویس دیگری بگیرید (البته احتمالا آن زمان جشنواره ای مشابهی با شبانه رایگان وجود نداشته باشد.) اگر نشد هم میتوانید تخلیه کنید و مجددا ثبت نام کنید یا اگر آن زمان اپراتورهای دیگر جشنواره بهتری داشتند در آن ثبت نام کنید.
کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید، فکر میکنم تا آن زمان به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیفی ارائه کند که میتوانید بخرید.
یک بار هم گفتم، شما میتوانید یک سرویس صبحانت برای خط یکی از آشناها که آزاد است بگیرید و بعد از تمام شدن حجم سرویس خودتان یوزنیم پسورد آن را در مودم خودتان وارد کنید و در 6 ماه بعدی از آن سرویس استفاده کنید(در مورد امکان وصل شدن به اینترنت خط دیگر در صبانت قبلا از خرید تحقیق کنید)
خب الان تست کردم دقیقا همین پیغام رو میده
مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
پس با این حساب فکر کنم بعد 6 ماه باید حجم بخرم چون سرویس رو نمیتونم عوض کنم - یا همه تخلیه کنم از اول بگیرم !
فكر همه جا رو كردن
مگر تخليه كنين اونم دوباره فكر نكنم مشترك جديد حساب بشين چون شماره قبلا ثبت شده
فعلا بهترين سرويس همون ٦٠ گيگ ٦٠ تومان با صبح رايگان
البته يكبار بيشتر به هر مشترك نميدن
MOHAMMAD2010
23-08-2016, 19:10
فكر همه جا رو كردن
فعلا که من سرویس 1 ساله 102 گیگ رو دارم 3 هفته هم بیشتر نیست
برای 6 ماه دوم منظورم بود
-----------------------------------------------
دوستان تو اینستاگرام همه عکس ها براتون لود میشه ؟ من خیلی مواقع بعضی عکس ها برام لود نمیشن ! چیز خاصی هم ندارن
ولی با کامپیوتر همه عکس ها راحت باز میشن !
MMDFullHD
23-08-2016, 22:51
فعلا که من سرویس 1 ساله 102 گیگ رو دارم 3 هفته هم بیشتر نیست
برای 6 ماه دوم منظورم بود
-----------------------------------------------
دوستان تو اینستاگرام همه عکس ها براتون لود میشه ؟ من خیلی مواقع بعضی عکس ها برام لود نمیشن ! چیز خاصی هم ندارن
ولی با کامپیوتر همه عکس ها راحت باز میشن !
اره اینستاش رو گوشی کلا سفید میشه ریلود نمیشه دقیقا مشکل از زیرساخته نت از جاهای اشغال میگیره اینطوری میشه مودم ریبوت شه درست میشه!ی رنج ایپی رو نشون بذار که خوب ج بده بیشتر 94 رو اینستا خوبه تست کن هی مودمتو ریست کن تا بیای رو این رنج ای پی
داش یه حرکت دیگه دارم برات بدون اینکه بخوای تخلیه کنی! بتونی 60 گیگ بگیری یا سرویس دیگه بگیری
از اینجا بدون قند شکن با ایپی خود صبانتت برو توش سرویس up to 12mb 60g ببین سمت راسته رو خرید بزن میبینی ارور نمیده میتونی راحت بری پرداخت کنی :n31:
اینم بگم شاید رزو شه سرویسی که میخری!
فكر همه جا رو كردن
دوست گرامی من قبلا 60 گیگ شبانه نیم بهارو گرفتم فقط واسه مشترکین جدید بود فروردین ماه بود اخرای خرداد باز 60 گیگ 4 تا 10 صب رایگان گرفتم
دوم با روشی که بالا توضیح دادم نیاز به تخلیه نیس!
اره اینستاش رو گوشی کلا سفید میشه ریلود نمیشه دقیقا مشکل از زیرساخته نت از جاهای اشغال میگیره اینطوری میشه مودم ریبوت شه درست میشه!ی رنج ایپی رو نشون بذار که خوب ج بده بیشتر 94 رو اینستا خوبه تست کن هی مودمتو ریست کن تا بیای رو این رنج ای پی
داش یه حرکت دیگه دارم برات بدون اینکه بخوای تخلیه کنی! بتونی 60 گیگ بگیری یا سرویس دیگه بگیری
از اینجا بدون قند شکن با ایپی خود صبانتت برو توش سرویس up to 12mb 60g ببین سمت راسته رو خرید بزن میبینی ارور نمیده میتونی راحت بری پرداخت کنی :n31:
اینم بگم شاید رزو شه سرویسی که میخری!
دوست گرامی من قبلا 60 گیگ شبانه نیم بهارو گرفتم فقط واسه مشترکین جدید بود فروردین ماه بود اخرای خرداد باز 60 گیگ 4 تا 10 صب رایگان گرفتم
دوم با روشی که بالا توضیح دادم نیاز به تخلیه نیس!
خوب این 60 گیگ چهار تا ده رایگان مخصوص مشترک جدید نیست بهمین دلیل شما توانستی بدون تخلیه خط بگیرید. ولی اون 102 گیگ صبحانه مخصوص مشترک جدید هست و اون رو نمیشه گرفت. ضمنا سرویس های جشنواره قبلی محدودیت مصرف نداشت یعنی شما میتوانستی کل حجم یک سالت رو در در یکماه یا دو ماه هم مصرف بکنی بهمین دلیل هم قبل از پایان زمان یکسال هم امکان انتخاب سرویس جدید داشتی. اما این جشنواره اخیر اومدند و حجم کل رو بصورت ماهانه تقسیم کردند مثلا 60 گیگ سالانه ماهی پنج گیگ داری و اگر قبل از یکماه پنج گیگ تموم بشه دیگه اینترنت نداری و مجبوری یا حجم بخری یا تا سر ماه صبر کنی! اینکار رو کردند که شما مجبور به خرید ترافیک با قیمت هر گیگ سه چهار هزار تومن باشی. بهمین دلیل هم در این سرویس ها تا پایان یکسال امکان انتخاب طرح دیگری نداری و و در صفحه کاربری نوشته فقط امکان خرید ترافیک اضافه دارید. این شرکتها اگه دوزار قیمت اینترنت رو ارزون کردند (دولت مجبورشون کرد) طرح هاشون رو طوری تغییر دادند که کاربر مجبور به خرید ترافیک اضافه باشه تا جبران اون کاهش قیمت رو کرده باشند. قبلا فقط ایرانسل بود که در وایمکس مجبورت میکرد اگر حجمت تموم شد تا پایان دوره فقط ترافیک بخری وطرح جدید بهت نمیداد. حالا صبانت هم یاد گرفته. این مثلا ارزان شدن اینترنت در عمل به زیان کاربرها شد از اون بر شبانه رایگان هارو برداشتند و یا محدود کردند از این بر محدودیت های مسخره رو در طرح ها گنجاندند. این isp ها در ایران اونقدر سالها پولهای مفت گنده گنده خوردهاند که حاضر به تغییر شرایط نیستند و هرجور بالا بندازنشون مانند گربه چهار دست وپا پایین میان.
خوب این 60 گیگ چهار تا ده رایگان مخصوص مشترک جدید نیست بهمین دلیل شما توانستی بدون تخلیه خط بگیرید. ولی اون 102 گیگ صبحانه مخصوص مشترک جدید هست و اون رو نمیشه گرفت. ضمنا سرویس های جشنواره قبلی محدودیت مصرف نداشت یعنی شما میتوانستی کل حجم یک سالت رو در در یکماه یا دو ماه هم مصرف بکنی بهمین دلیل هم قبل از پایان زمان یکسال هم امکان انتخاب سرویس جدید داشتی. اما این جشنواره اخیر اومدند و حجم کل رو بصورت ماهانه تقسیم کردند مثلا 60 گیگ سالانه ماهی پنج گیگ داری و اگر قبل از یکماه پنج گیگ تموم بشه دیگه اینترنت نداری و مجبوری یا حجم بخری یا تا سر ماه صبر کنی! اینکار رو کردند که شما مجبور به خرید ترافیک با قیمت هر گیگ سه چهار هزار تومن باشی. بهمین دلیل هم در این سرویس ها تا پایان یکسال امکان انتخاب طرح دیگری نداری و و در صفحه کاربری نوشته فقط امکان خرید ترافیک اضافه دارید. این شرکتها اگه دوزار قیمت اینترنت رو ارزون کردند (دولت مجبورشون کرد) طرح هاشون رو طوری تغییر دادند که کاربر مجبور به خرید ترافیک اضافه باشه تا جبران اون کاهش قیمت رو کرده باشند. قبلا فقط ایرانسل بود که در وایمکس مجبورت میکرد اگر حجمت تموم شد تا پایان دوره فقط ترافیک بخری وطرح جدید بهت نمیداد. حالا صبانت هم یاد گرفته. این مثلا ارزان شدن اینترنت در عمل به زیان کاربرها شد از اون بر شبانه رایگان هارو برداشتند و یا محدود کردند از این بر محدودیت های مسخره رو در طرح ها گنجاندند. این isp ها در ایران اونقدر سالها پولهای مفت گنده گنده خوردهاند که حاضر به تغییر شرایط نیستند و هرجور بالا بندازنشون مانند گربه چهار دست وپا پایین میان.
این طرحهای 102 گیگ و 60 گیگ و ... تا آخر شهریور برداشته میشوند و نه برای مشترکین جدید و نه برای مشترکین فعلی قابل خرید خواهند بود.
تنها راه برای دور زدن این محدودیت صبانت و نگرفتن حجم با قیمت بالا، گرفتن یک سرویس دیگر برای یک خط دیگر است.
mohebronaldo
25-08-2016, 14:08
سلام دوستان.صبانت طرح نداره مودم رایگان با حجم بده؟
hellbrain666
25-08-2016, 18:31
صبانت هم به کل شبانه رو برداشت؟
الان توی تعرفه هاش همه رو زده فاقد شبانه رایگان
صبانت هم به کل شبانه رو برداشت؟
الان توی تعرفه هاش همه رو زده فاقد شبانه رایگان
اگر به لینکهای زیر بروید و تلفنتان را وارد کنید میبینید که هنوز ار ساعت 4 تا 10 رایگان است، احتمالا سیستمشان باگی دارد یا ساعت 4 تا 10 روزانه رایگان حساب میشود نه شبانه رایگان.
سلام دوستان.صبانت طرح نداره مودم رایگان با حجم بده؟
اگر به لینک زیر بروید میبینید که 2 سرویس 12 مگابیت جشنواره میکس 30 گیگ و 60 گیگ، مودم رایگان دارند ولی در مقایسه با سرویس بدون مودم، 55-60 هزار تومان گرانتر هستند که با مالیات قیمت مودم 60-65 هزار تومان می افتد و مارک مودم هم sabanet است و جایی هم تعریفی از آن نشده است، اما شما در بازار میتوانید با این قیمت یا کمتر، مودمهای بهتر و جا افتاده تری با ساپورت بهتر پیدا کنید.
نکته اینجاست که همان مودم درصورت گرفتن سرویس 60 گیگ، 5 هزار تومان گرانتر از سرویس 30 گیگ حساب میشود.
[Mohsen]
26-08-2016, 20:23
دوستان در جشنواره های صبانت آپلود رایگان حساب میشه؟
چون داخل سایتش نوشته رایگان ولی الان من این طرح 102 گیگ رو دارم حساب میکنه
MOHAMMAD2010
26-08-2016, 20:26
;8873216']دوستان در جشنواره های صبانت آپلود رایگان حساب میشه؟
چون داخل سایتش نوشته رایگان ولی الان من این طرح 102 گیگ رو دارم حساب میکنه
رایگانه
منم همین طرح رو دارم ولی رایگانه
تو قسمت ریز مصرف هم نگاه کنید حجم ارسال رو با حجم محاسبه شده حساب نمیکنه
AMIN 2014
27-08-2016, 06:55
سلام ، من سرویس جشنواره 12 مگ 60 گیگ سالیان با دانلود رایگان 4 تا 10 صبح برداشتم
طبق تجربه چون ب این شرکتهای ارایه دهنده اینترنت اعتماد نداشتم قبل از خرید سرویس با اوپراتور صبانت صحبت کردم گفت در پیک تایم رایگان 1 تا 6 مگابیت میتونید دانلود داشته باشید و اگر دانلود شما زیاد باشه و نامتعارف سرعت حداقل میاد روی 120 کیلو در صورتی که سرویس از همون ابتدا روی 120 کیلو بسته شده ! تو روز هم سرعت دانلود حداکثر 800 کیلو هست .
قبل از خرید این بسته پیش خودم حساب کردم اگرساعت هشت صبح بیدار بشم با حداقل سرعت 1 مگابیت تقریبا تو این دوساعت میشه دو سه گیگ دانلود داشت اما عملا کلاه سرم گذاشتن ! واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
متاسفم برا خودمون که تو این مملکت زندگی میکنیم تا میتونن از مردم عادی سو استفاده میکنن دستمون به هیچ جا بند نیست دزد و قاضی همکار هم هستند .
سلام دوستان
به نظر من ديگه نبايد به اميد رايگان بودن سرويس رو خريداري كنيم
همين سرويس واقعا قيمت خوبي داره
٦٠ گيگ ٦٠ تومان
هر گيگ هزار حدودا
من به شخصه حاضرم تايم رايگان رو بردارن ولي سرعت و ثبات قابل قبولي داشته باشن
براي دانلود هم بيشتر از نت سيم استفاده ميكنم هم سريع تر و هم ارزونتر
با اينكه شاتل هم دارم اونم ٦٠ گيگ ٦٠ تومان گرفتم الحمدالله رايگان نداره و سرعت دقيقا روي ١٦ بسته شده با شاتل لند هم ميتونم رايگان دانلود كنم ولي ايرانسل ي چيز ديگس
MOHAMMAD2010
27-08-2016, 10:59
من به شخصه حاضرم تايم رايگان رو بردارن ولي سرعت و ثبات قابل قبولي داشته باشن
براي دانلود هم بيشتر از نت سيم استفاده ميكنم هم سريع تر و هم ارزونتر
یکی از دلایلی که الان بعضیا ( از جمله خودم ) اومدن صبانت همین شبانه رایگان هست - حتی همین شبی 2 گیگ هم از هیچی خیلی بهتره
در مورد نت سیم کارت هم هنوز پوشش همه جا خوب نیست ! مثلا تری جی ایرانسل تو منطقه ما بعضی وقتا سایت به زور باز میکنه دیگه چه برسه به دانلود !
mojtaba0007
27-08-2016, 17:41
سلام
میخواستم بدونم آپلود واقعا نامحدود و رایگانه ؟
و اینکه بالاتر از 1 مگابیت سرعت آپلود نمیدن ؟
و همین سرعت 1 مگابیت آپلود رو روی کدوم سرویس ها میدن ؟
با تشکر
سلام
با تشکر
رایگان بودن آپلود برای adsl قانون سازمان مقررات هست و ربطی به شرکت یا نوع سرویس ندارد شاید به همین علت هم سرعت آپلود را یک مگ محدود می کنند در همه سرویس ها همین است.
سلام
با تشکر
شما سرویس یکساله جشنواره میکس 12 مگ 60 گیگ از 4 تا 10 صبح رایگان را به قیمت 60 هزار تومن بگیر (تا آخر شهریور فرصت هست) با هزینه رانژه و مالیات کلا 70800 تومان میشود برای یک سال
سلام ، من سرویس جشنواره 12 مگ 60 گیگ سالیان با دانلود رایگان 4 تا 10 صبح برداشتم
طبق تجربه چون ب این شرکتهای ارایه دهنده اینترنت اعتماد نداشتم قبل از خرید سرویس با اوپراتور صبانت صحبت کردم گفت در پیک تایم رایگان 1 تا 6 مگابیت میتونید دانلود داشته باشید و اگر دانلود شما زیاد باشه و نامتعارف سرعت حداقل میاد روی 120 کیلو در صورتی که سرویس از همون ابتدا روی 120 کیلو بسته شده ! تو روز هم سرعت دانلود حداکثر 800 کیلو هست .
قبل از خرید این بسته پیش خودم حساب کردم اگرساعت هشت صبح بیدار بشم با حداقل سرعت 1 مگابیت تقریبا تو این دوساعت میشه دو سه گیگ دانلود داشت اما عملا کلاه سرم گذاشتن ! واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
متاسفم برا خودمون که تو این مملکت زندگی میکنیم تا میتونن از مردم عادی سو استفاده میکنن دستمون به هیچ جا بند نیست دزد و قاضی همکار هم هستند .
مشکل اصلی همون دروغگوئی و فریب دادن کاربر با کلمات هست اول میگن بشرط رعایت مصرف منصفانه سرعت شب با روز برابره بعد میبینی همون روز اول برات زده محدودیت بعلت عدم رعایت مصرف منصفانه!!! من شب اول 180 مگ دانلود داشتم بعد هم که زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی سروکله زدن خانمه میگه سیاست تهران همینه قبلا اینجور نبود اما اخیرا برای سردیس های جشنواره رو 120 محدود میکنن از همون اول. حالا چرا دروغ میگن و از اول نمیگن آدم تکلیف خودش رو بدونه بله واقعا سرعت 120 بدرد دانلود زیاد نمیخوره چون بقول شما پول برقش بیش از مجانی بودنش میشه. چه میشه کرد فعلا که زورشان میرسه تو سال2016 هنوز منوشما باید نگران سرعت دانلود و هزینه زیاد اینترنت باشیم افغانستان هم سرعت و قیمتش از ما بهتره. در دنیا وای فای اونقدر ارزون و نامحدود هست که دیگه کسی پسورد روش نمیگذاره تا دیگران هم استفاده کنند وای فای دیگه سرعتی ارایه نمیشه و این بامبول بازیها که شب محدود کنیم و نیم بها حساب کنیم و این حرفها اصلا دیگه مطرح نیست. استرالیا دوست من هست میگه چهارصد گیگ ماهانه با سرعت 100 مگابیت به پول ایران 70 هزار تومن میدن. درآمد متوسط ماهانه اونها حدود 15 برابر ایران هست یعنی حدود 9 ملیون تومن این هفتاد تومن درآمد یک چهارم روز شون هست.برای ایران معادل سازی کنی میشه حدود شش هفت هزار تومن حالا تو ایران با شش هفت هزار تومن دو گیگ بهت میدن!
AMIN 2014
27-08-2016, 22:07
لطفا حذف شود . اینم از سرعت بالای اینترنت که دوتا پست پشت هم ارسال شده !
AMIN 2014
27-08-2016, 22:08
یکی از دلایلی که الان بعضیا ( از جمله خودم ) اومدن صبانت همین شبانه رایگان هست - حتی همین شبی 2 گیگ هم از هیچی خیلی بهتره
در مورد نت سیم کارت هم هنوز پوشش همه جا خوب نیست ! مثلا تری جی ایرانسل تو منطقه ما بعضی وقتا سایت به زور باز میکنه دیگه چه برسه به دانلود !
بدبختی ما همین که همیشه خودمون رو با هیچی مقایسه میکنیم ! دولت مدتی هست که اینترنت ارزان در اختیار isp ها قرار داده تا بواسطه ان خدمات بهتر و ارزانتری به مردم ارائه داده بشه اما عملا اومدن تعرفا رو جوری تنظیم کردن که با قبل تفاوت چندانی ندارد
از طرفی باور کنید اگر به این شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پهنای باند مجانی هم داده بشه برای اینکه در درامد حاصلشون خدشه ی وارد نشه (با سیاستی که شرکتهای ارائه دهنده بین خودشون اتخاذ میکنن} عملا جوری تعرفه ها رو میچینند تا مصرف کننده رو برای برطرف کردن نیازهاش همچنان تشنه نگه دارند ! هر چقدر مصرف کننده عطش بیشتری داشته باشه انگیزه بیشتری برای دانلود و در نتیجه خرید حجم اضافی بوجود میاد !
شما برا سرعت پایین به اوپراتور ایرانسل زنگ بزن بگو که تو منطقه شما سرعت پایینه حتما رسیدگی میکنن یکی از اقوام ما از اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل استفاده میکنه میگفت تو منطقشون سرعت اینترنت نامحدود شبانه3g روی 200 کیلو بوده با تماس ب اپراتور سرعت به 1 مگ رسیده گویا بعد تماس دکل نزدیک منزل رو تقویت کردن ! اگر اینجور باشه دمشون گرم
اگر همین ایرانسل و همراه اول کاری کنند که این شرکتهای مال مردم خوره ارائه دهنده adsl تکونی بخودشون بدن ، کمتر به فکر خالی کردن جیب مردم بشند.
بدبختی ما همین که همیشه خودمون رو با هیچی مقایسه میکنیم ! دولت مدتی هست که اینترنت ارزان در اختیار isp ها قرار داده تا بواسطه ان خدمات بهتر و ارزانتری به مردم ارائه داده بشه اما عملا اومدن تعرفا رو جوری تنظیم کردن که با قبل تفاوت چندانی ندارد
از طرفی باور کنید اگر به این شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پهنای باند مجانی هم داده بشه برای اینکه در درامد حاصلشون خدشه ی وارد نشه (با سیاستی که شرکتهای ارائه دهنده بین خودشون اتخاذ میکنن} عملا جوری تعرفه ها رو میچینند تا مصرف کننده رو برای برطرف کردن نیازهاش همچنان تشنه نگه دارند ! هر چقدر مصرف کننده عطش بیشتری داشته باشه انگیزه بیشتری برای دانلود و در نتیجه خرید حجم اضافی بوجود میاد !
شما برا سرعت پایین به اوپراتور ایرانسل زنگ بزن بگو که تو منطقه شما سرعت پایینه حتما رسیدگی میکنن یکی از اقوام ما از اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل استفاده میکنه میگفت تو منطقشون سرعت اینترنت نامحدود شبانه3g روی 200 کیلو بوده با تماس ب اپراتور سرعت به 1 مگ رسیده گویا بعد تماس دکل نزدیک منزل رو تقویت کردن ! اگر اینجور باشه دمشون گرم
اگر همین ایرانسل و همراه اول کاری کنند که این شرکتهای مال مردم خوره ارائه دهنده adsl تکونی بخودشون بدن ، کمتر به فکر خالی کردن جیب مردم بشند.
نه بابا ایرانسل که اساسا پاسخگو به کسی نیست البته زنگ میزنی میگن باشه در حال پیگیری هست (چون همون زمان هم بابت پشتیبانی داره ازت شارژ کم میکنه!) ولی در عمل کاری نمیشه اون کسی هم که شما میگی شانسی و اتفاقی سرعت منطقش تغییر کرده شما الان زنگ بزن بگو من سرعتم 300 هست میگه خیلی هم عالیه! خود سال پیش دیدم سرعت خوب هست طرح شبانه نامحدود هم داشت رفتم پانصد هزار تومن دادم مودم و طرح یکساله. چهار پنج ماه خوب بود یکباره سرعت اومد در حد زیر 100 اینقدر پشتیبانی زنگ زدیم ایمیل زدیم تا خسته شدیم شش ماه همین حالت بود مجبور شدم دوباره وای فای رو راه بندازم. اون طرح های نامحدود شبانه (چهار ساعته) رو هم برداشتند.
MOHAMMAD2010
28-08-2016, 12:14
واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
چرا 4 صبح بیدار بشه !؟ چرا با pc دانلود کنه که هزینه برق براش بیفته !؟
من خودم الان 3 سال هست همه فایل هام رو با تبلت دانلود میکنم !
دانلود منیجر هم برای اندروید زیاده
میشه تتظیمشون هم کرد خودکار 4 شروع کنن - 10 تموم کنن
[Mohsen]
28-08-2016, 19:05
برای صبانت احتیاجی نیست مودم خاموش و روشن بشه؟ چون بقیه شرکت ها سر همین قضیه سابقه حجم کم کردن دارن
MOHAMMAD2010
28-08-2016, 19:24
;8874112']برای صبانت احتیاجی نیست مودم خاموش و روشن بشه؟ چون بقیه شرکت ها سر همین قضیه سابقه حجم کم کردن دارن
نه من خاموش روشن نمیکنم حجم کم نمیکنه
البته های وب و اسیا تک هم که بودم هیچ وقت خاموش روشن نمیکردم ( تو 1 سالی که اسیا تک بودم فقط 2 شب سیستمشون قاطی کرد حجم کم کرد )
MMDFullHD
28-08-2016, 22:33
امروز کلا صبانت قاطی کرده نتمو رو 4 مگ بسته الانم یه 20 دیقه ای منتظر بودم تا ایپی بگیره مودم
فک کنم بخاطر شبکه اطلاعاته
maziyarkhani
29-08-2016, 00:52
حل شد ... با پشتیبانی تماس گرفتم این بار مشکلم رو حل کردن و خط رو روی 8 مگ بستن
شما از چه دانلود منیجری برای آندروید استفاده میکنید که تنظیم تایم هم داشته باشه. من بین چنین برنامه هایی Adm رو بهتر دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم انصافاً هم دانلود منیجری خوبی هست اما بخش تنظیم دانلود در زمان مشخصش گاهی کار میکنه گاهی صبح بلند میشم میبینم اصلا شروع به دانلود نکرده
MOHAMMAD2010
29-08-2016, 11:20
شما از چه دانلود منیجری برای آندروید استفاده میکنید که تنظیم تایم هم داشته باشه. من بین چنین برنامه هایی Adm رو بهتر دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم انصافاً هم دانلود منیجری خوبی هست اما بخش تنظیم دانلود در زمان مشخصش گاهی کار میکنه گاهی صبح بلند میشم میبینم اصلا شروع به دانلود نکرده
Loader Droid download manager
MMDFullHD
29-08-2016, 21:16
صبانت ازون شرکتاس که راحت دون میپاچه مشتری جمع میکنه !!!
بعد از 6 ماه مشتری بودن وضعیت پینگ از فرانکفورت از 120 اومده رو 509 !!! اپلود از 0.79 اومده رو 0.03 یه اهنگ نمیتونم بفرستم!
به کجا ناله میشه کرد؟؟
MOHAMMAD2010
30-08-2016, 12:49
به نظرم سرعت 2-3 روزیه بدتر شده
به نظرم سرعت 2-3 روزیه بدتر شده
بسلامتی دو سه روز است که فاز اول شبکه اینترنت ملی با هزینه ناقابل بیست هزار ملیارد تومن راه اندازی کامل شده احتمالا اختلالات این چند روزه که سراسری هست هم به همین قضیه بر میگرده
AMIN 2014
31-08-2016, 04:43
نه بابا ایرانسل که اساسا پاسخگو به کسی نیست البته زنگ میزنی میگن باشه در حال پیگیری هست (چون همون زمان هم بابت پشتیبانی داره ازت شارژ کم میکنه!) ولی در عمل کاری نمیشه اون کسی هم که شما میگی شانسی و اتفاقی سرعت منطقش تغییر کرده شما الان زنگ بزن بگو من سرعتم 300 هست میگه خیلی هم عالیه! خود سال پیش دیدم سرعت خوب هست طرح شبانه نامحدود هم داشت رفتم پانصد هزار تومن دادم مودم و طرح یکساله. چهار پنج ماه خوب بود یکباره سرعت اومد در حد زیر 100 اینقدر پشتیبانی زنگ زدیم ایمیل زدیم تا خسته شدیم شش ماه همین حالت بود مجبور شدم دوباره وای فای رو راه بندازم. اون طرح های نامحدود شبانه (چهار ساعته) رو هم برداشتند.
سرعت شبانه نامحدود ایرانسل بین ساعت 2 تا 4 متوسط 300 کیلو بود اما هر چی به صبح نزدیکتر میشدم سرعت بیشتر میشد تاجایی که طرفای ساعت 6 صبح به 1.3 مگابیت میرسید زنگ زدم پشتیبانی ( زنگ ب اوپراتور از شارژ کم نمیکنه ) مشکلم رو مطرح کردم بعد از تماسم اوپراتور ایرانسل سه روز که به شمارم زنگ میزنه کیفیت اینترنت رو ازم سوال میکنه ( جوری شده که دیگه میخوام به دلیل تماس بیش از حد ازشون شکایت کنم :n02:) دمشون گرم اصلا فکر ش نمیکردم انقدر پیگیر باشند ، الان سرعت نتم خیلی بهتر شده تقریبا از ساعت 2 سرعتم روی 1 مگ فیکس شده .
سرعت شبانه نامحدود ایرانسل بین ساعت 2 تا 4 متوسط 300 کیلو بود اما هر چی به صبح نزدیکتر میشدم سرعت بیشتر میشد تاجایی که طرفای ساعت 6 صبح به 1.3 مگابیت میرسید زنگ زدم پشتیبانی ( زنگ ب اوپراتور از شارژ کم نمیکنه ) مشکلم رو مطرح کردم بعد از تماسم اوپراتور ایرانسل سه روز که به شمارم زنگ میزنه کیفیت اینترنت رو ازم سوال میکنه ( جوری شده که دیگه میخوام به دلیل تماس بیش از حد ازشون شکایت کنم :n02:) دمشون گرم اصلا فکر ش نمیکردم انقدر پیگیر باشند ، الان سرعت نتم خیلی بهتر شده تقریبا از ساعت 2 سرعتم روی 1 مگ فیکس شده .
اگر تصور میکنید هزینه تماس با پشتیبانی مجانی است کافیه یکبار که شارژ ندارید سعی کنید باهاش تماس بگیرید!یا از خودشون بپرسید. ضمنا من نگفتم تماس میگیری جواب نمیدن سیستم ثبت و پیگیری دارند اما اینکه بگی سرعتم کمه بگن باشه برات زیادش میکنیم یا مانند adsl بر اساس پهنای باندی که میخری حداقل تعهدی داشته باشند اینجوری نیست مگر اینکه نقص فنی در دکل شما باشه که گزارش کنند و طی چند روز درست بشه وگرنه در مورد سرعت و پهنای باند عملا هیچ کاری از دست منو شمای کاربر بر نمیاد یک مدت خوب هست یک مدت خراب میشه و این دیگه شانسی هست.
maziyarkhani
02-09-2016, 04:07
دوستانی که خطشون روی 12 مگ بسته شده ... سرعت دانلودشون با idm چقدره ؟
من ماکسیمم بین 900 تا 1 مگابایت :n03: وقتی خطم روی 8 مگ هم بود همین سرعتو داشتم ... snr ام اومده پایین متاسفانه :n37:
MMDFullHD
02-09-2016, 16:09
من ماکسیمم بین 900 تا 1 مگابایت :n03: وقتی خطم روی 8 مگ هم بود همین سرعتو داشتم ... snr ام اومده پایین متاسفانه :n37:
خوشبحالت برای من 400 500 تاست پینگم افتضاح شده ...
کجا ساکنین؟
برای من 1-1/2 هست . دوره قبلی سرویس ۴مگ داشتم هم همین حدود 900-1 مگ بود کلا چون پهنای باند باز هست تا جایی که خط بکشه سرعت میده. شما اگر میدونی سرعتت کمتر شده و Snr بالا رفته زنگ بزن پشتیبانی تا برات رو همون 8 ببندند. چون اگه کشش نداشته باشه گاهی پهنای باند بالاتر نتیجه عکس میده.
MOHAMMAD2010
02-09-2016, 18:40
خب سرعت 1 با idm خوبه که
در کل سرعت idm اصلا معیار خوبی برای کیفیت نت نیست
مهم اینه تک کانکشن و پینگ خوب باشه که وب گردی سرعت خوبی داشته باشه
به شخصه این قضیه باز نشدن بعضی عکس ها تو اینستا خیلی بیشتر برام رو اعصابه !
maziyarkhani
02-09-2016, 22:13
خوشبحالت برای من 400 500 تاست پینگم افتضاح شده ...
کجا ساکنین؟
خط من با دو مگ های وب مشکل داشت و دایم قطع و وصل میشد .... حالا با صبانت وضعیت بهتره
کرمانشاه
برای من 1-1/2 هست . دوره قبلی سرویس ۴مگ داشتم هم همین حدود 900-1 مگ بود کلا چون پهنای باند باز هست تا جایی که خط بکشه سرعت میده. شما اگر میدونی سرعتت کمتر شده و Snr بالا رفته زنگ بزن پشتیبانی تا برات رو همون 8 ببندند. چون اگه کشش نداشته باشه گاهی پهنای باند بالاتر نتیجه عکس میده.
روی 8 مگ سرعت بین 800-850 الان تقریبا روی 1 مگ ... البته snr خیلی لب مرزیه ... وقتی تلفن زنگ میخوره snr میاد روی 6 .. یعنی در آستانه قطع ...اما فعلا که پایداره .. اگه مشکلی پیش بیاد زنگ میزنم پشتیبانی تا rate رو بیارن پایین
خب سرعت 1 با idm خوبه که
در کل سرعت idm اصلا معیار خوبی برای کیفیت نت نیست
مهم اینه تک کانکشن و پینگ خوب باشه که وب گردی سرعت خوبی داشته باشه
به شخصه این قضیه باز نشدن بعضی عکس ها تو اینستا خیلی بیشتر برام رو اعصابه !
بله درست میگین .. پینگ واسه من بد نیست اما تک کانکشن ضعیفه .... من با اینستا مشکلی ندارم ... البته اینستاگرام بعضی از عکساش توسط داخل کشور فیلتر شده ..بعضی از عکسا هم از طرف خود سازنده برای کاربران ایرانی ! :n03:
MOHAMMAD2010
03-09-2016, 12:02
بله درست میگین .. پینگ واسه من بد نیست اما تک کانکشن ضعیفه .... من با اینستا مشکلی ندارم ... البته اینستاگرام بعضی از عکساش توسط داخل کشور فیلتر شده ..بعضی از عکسا هم از طرف خود سازنده برای کاربران ایرانی ! :n03:
اره متاسفانه به خاطر همون قیلترینگ هوشمند هست ولی جالب اینه با کامپیوتر وارد میشیم همه عکس ها راحت باز میشن ولی با گوشی بعضیا اصلا باز نمیشن !
به نظر شما اين خط روي صبانت حداقل چند بايد بسته بشه
ميگه ٤
AMIN 2014
04-09-2016, 06:12
سلام ، با دقت بخونید که براتون مینویسم داستان 1 مگ سرعت دانلود چیه .... چون من هر روز با اینترنت سرو کار دارم ریز بینانه همه تغییرات رو متوجه میشم مدتهاس اینترنت و دانلود جز جدای ناپذیر زندگی من شده خب حالا بریم سر اصل مطلب :)
خط منم روی 12 مگ بسته شده ( اسمی ) اما سرعت دانلودم حداکثر 1 مگابیت هست صبانت همه اشترکها ارزان قیمت رو روی یک مگابیت میبنده! در واقع هیچ تفاوتی بین پهنایی باند 4 با 12 مگ وجود نداره ...
ترفند اصلی صبانت اینجاس !
حدود 6 ماه پیش صبانت یک بروز رسانی داشت دقیقا بعد همون بروز رسانی کیفیت خط همه اشتراکهای ارزون قیمت اومد پایین ( نویز خط رفت بالا ) در عمل کاری کردند چنانجه از طرف شما کیفیت خط مشکلی نداشته باشه اما نمیتونی از همه ظرفیت پهنای باندت استفاده کنی !
اگر هم اعتراض کنی با توجه به نویز خط و قدرت سیگنال دریافتی دست برتر پیدا کردن ! میگن نویز خط شما بالاس ایراد از طرف شما هست !!! در صورتی که خودشون با ترفندی کیفیت خط همه مشترکین ارزان قیمت رو پایین اوردن و جای اعتراض رو عملا از کاربرگرفتن .. :n10:
ا کافیه یک اشتراک گران قیمت خریداری کنیم ( مثلا پهنای باند 4 مگ 1ماهه 100 هزار تومنی ) خواهید دید به اذن پول بیشتر نویز خط شما به کمتر حد خودش میرسه !!! سرعت خط شما با پهنای باند 4 مگ حداقل به 2 مگابیت خواهد رسید :n13:
ایناها از اعجایب اینترنت ایران هست شیطون درس میدن :n24:
bagbagoo
04-09-2016, 07:36
ميگه ٤
این خط الان روی 5 مگ بسته شده در صورتی که تا حدود 16-17 مگ کشش داره.صد درصد تا 12 مگ میتونن ببندند.
MMDFullHD
04-09-2016, 15:28
وضعیت خط
وضعیت از speed test
:n35:
وضعیت با idm
MMDFullHD
04-09-2016, 15:30
سلام ، با دقت بخونید که براتون مینویسم داستان 1 مگ سرعت دانلود چیه .... چون من هر روز با اینترنت سرو کار دارم ریز بینانه همه تغییرات رو متوجه میشم مدتهاس اینترنت و دانلود جز جدای ناپذیر زندگی من شده خب حالا بریم سر اصل مطلب :)
خط منم روی 12 مگ بسته شده ( اسمی ) اما سرعت دانلودم حداکثر 1 مگابیت هست صبانت همه اشترکها ارزان قیمت رو روی یک مگابیت میبنده! در واقع هیچ تفاوتی بین پهنایی باند 4 با 12 مگ وجود نداره ...
حدود 6 ماه پیش صبانت یک بروز رسانی داشت دقیقا بعد همون بروز رسانی کیفیت خط همه اشتراکهای ارزون قیمت اومد پایین ( نویز خط رفت بالا ) در عمل کاری کردند چنانجه از طرف شما کیفیت خط مشکلی نداشته باشه اما نمیتونی از همه ظرفیت پهنای باندت استفاده کنی !
اگر هم اعتراض کنی با توجه به نویز خط و قدرت سیگنال دریافتی دست برتر پیدا کردن ! میگن نویز خط شما بالاس ایراد از طرف شما هست !!! در صورتی که خودشون با ترفندی کیفیت خط همه مشترکین ارزان قیمت رو پایین اوردن و جای اعتراض رو عملا از کاربرگرفتن .. :n10:
ا کافیه یک اشتراک گران قیمت خریداری کنیم ( مثلا پهنای باند 4 مگ 1ماهه 100 هزار تومنی ) خواهید دید به اذن پول بیشتر نویز خط شما به کمتر حد خودش میرسه !!! سرعت خط شما با پهنای باند 4 مگ حداقل به 2 مگابیت خواهد رسید :n13:
باهات شدیدا موافقم موضی ترین شرکت همین صبانته
من دوجا تو شهرکمون از دوستان رفتم برای نصب دیدم snr خونه ای که جدید ساخته شده سیم کشی تازه هست با خونه قدیمی خودمون snr رو 12 هست این snr و data rate تو سیستم صبانت کاملا فیکه ...
شب ها دقت کنید من که محدود شدم از ساعت 4 تا 10 صب data rate ام رو 13500 هست ولی سرعتی که میگیرم رو 1 مگ هست .... کلا اعداد ارقامی که تو مودم نشون میده اصلی نیست
من دوجا تو شهرکمون از دوستان رفتم برای نصب دیدم snr خونه ای که جدید ساخته شده سیم کشی تازه هست با خونه قدیمی خودمون snr رو 12 هست این snr و data rate تو سیستم صبانت کاملا فیکه ...
شب ها دقت کنید من که محدود شدم از ساعت 4 تا 10 صب data rate ام رو 13500 هست ولی سرعتی که میگیرم رو 1 مگ هست .... کلا اعداد ارقامی که تو مودم نشون میده اصلی نیست
نویز و Snr فقط به سیم کشی خونه مربوط نمیشه کیفیت خط مخابرات و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم اثر داره. ضمن اونکه در همون خونه هم فقط نو کهنگی نیست نوع سیم کشی که چه سیمایی استفاده کرده باشند و اینکه اصولی سیمکشی کرده باشند مثلا سیم تلفن و برق کنار هم نباشه وسعت خونه و تعداد پریزهایی که ازش گرفته شده همه اثر میگذاره. در کل سرویس های ارزان قیمت درواقع سرویس 128 هستند که پهنای باند براشون تا حد امکان باز گذاشته میشه بهمین دلیل هم مینویسه "تا 12 مگ" که اون کلمه تا نشان از همین حکایت داره. بهرحال بنظر من سرعت 800-1000 برای چنین سرویس هایی بد نیست و کاملا راضی کننده هست من از اسیاتک همین سرویس رو داشتم سرعتم 250-350 بود. سرعت دانلود یک مگا بایت اگر پهنای باند 12 مگابیتی واقعی نباشه 8 واقعی هست که.
AMIN 2014
05-09-2016, 05:37
ذقیقا این اعداد و ارقام ها همش فیکه با توجه به نوع بسته خریداری شده کیفیت خط هم تغییر میکنه :n23:
ویز و Snr فقط به سیم کشی خونه مربوط نمیشه کیفیت خط مخابرات و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم اثر داره. ضمن اونکه در همون خونه هم فقط نو کهنگی نیست نوع سیم کشی که چه سیمایی استفاده کرده باشند و اینکه اصولی سیمکشی کرده باشند مثلا سیم تلفن و برق کنار هم نباشه وسعت خونه و تعداد پریزهایی که ازش گرفته شده همه اثر میگذاره. در کل سرویس های ارزان قیمت درواقع سرویس 128 هستند که پهنای باند براشون تا حد امکان باز گذاشته میشه بهمین دلیل هم مینویسه "تا 12 مگ" که اون کلمه تا نشان از همین حکایت داره. بهرحال بنظر من سرعت 800-1000 برای چنین سرویس هایی بد نیست و کاملا راضی کننده هست من از اسیاتک همین سرویس رو داشتم سرعتم 250-350 بود. سرعت دانلود یک مگا بایت اگر پهنای باند 12 مگابیتی واقعی نباشه 8 واقعی هست که.
میدونیم کیفیت خط به مخابرات هم بستگی داره هر چقدر هم فاصله خونه به مخابرات کمتر باشه پینگ بهتری میگیریم عرض شد که اگر کیفیت خط از طرف خودمون خوب باشه با دستکاریهای که میکنند کیفیت خط رو از سمت خودشون پایین میارن !
با خرید بسته ترکیبی 12 مگ به حدی نویز خطم زیاد شده بود که مدام نتم قطع وصل میشد ، انقدر زنگ زدم به صبانت ( به انداز قیمت بسته هزینه تلفن باید بدم :n27:) که کمی نویز خطم رو اوردن پایین ، باز دمشون گرم جوابگو هستن هر چند از ترس از دست دادن مشترکه وگرنه راحت میگفتن به ما مربوط نمیشه ایراد از طرف شماست :n24: در صورتی که قبل از خرید بسته ترکیبی در تنظیمات ثبت شدی مودمم تا بیست مگابیت رو میتونست ساپورت کنه اما الان زده 8 مگابیت :n41:
همین ( تا ) یعنی دروغ یعنی کلاهبرداری خب راستش بنویسند نه اینکه به اسم 12 مگ بفروشن بعد 800 کیلو سرعت دانلود باشه چرا کیفیت خط رو میارید پایین :n34:
MOHAMMAD2010
05-09-2016, 16:31
دوستانی که فکر میکنن کیفیت این شرکت خیلی بده پیشنهاد میکنم از اسیا تک یا های وب سرویس بگیرن تا دستشون بیاد کیفیت یعنی چی !
--------------------------------------
تست سرعت سرور خارجی - خط روی 4 مگ
maziyarkhani
05-09-2016, 17:02
دوستانی که سرویس جشنواره دارن ، هر شب سرعتتون بالای 120 نمیره ؟
یکی از دوستانم حدودا یکماهه که شبا با سرعت 1 مگابایت دانلود میکنه ! اما برای من اینطور نیست متاسفانه:n28:
MOHAMMAD2010
05-09-2016, 17:05
دوستانی که سرویس جشنواره دارن ، هر شب سرعتتون بالای 120 نمیره ؟
یکی از دوستانم حدودا یکماهه که شبا با سرعت 1 مگابایت دانلود میکنه ! اما برای من اینطور نیست متاسفانه:n28:
نه دیگه برای من که همون 120 شده
عجیبه ! تو پنل برای این دوستتون نزده : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه ؟
چون منعمولا بعد چند شب دانلود زیاد تو پنل این پیام میاد و سرعت میره رو 120
دوستانی که فکر میکنن کیفیت این شرکت خیلی بده پیشنهاد میکنم از اسیا تک یا های وب سرویس بگیرن تا دستشون بیاد کیفیت یعنی چی !
تست سرعت سرور خارجی - خط روی 4 مگ
کاملا موافقم
تو همین انجمن دیدم بعضیا میان از پارس مینالن میخوان برن به های وب و آسیاتک پناه ببرن!! در صورتی که من که های وب داشتم میدونم پارس چقد کیفیتش عالیه و گرون تر بودنش نسبت به بای وب بی دلیل نیست (تو پارس علاوه بر اینکه خط رو تا جایی که کشش داشته باشه میبندن عملا چیزی به اسم شیرینگ هم وجود نداره و حداقل سرعت همون سرعت سرویس خریداری شده است و از اون کمتر نیست، ضمن اینکه پینگ و تک کانکشن هم عالیه و فرق چندانی بین سرعت تک کانکشن و سرعت دانلود با idm نیست)
ميگه ٤
بهتر شد
لينك پريد دوباره وصل كردن
تا ١٢ وصل شد
هم مودم خاموش روشن شد اومد رو ٦ باز دوباره زنگ زدم گذاشتن روي ٨
جالبه. مكث ريد اول روي ١٦ بود حالا اومده روي ٩
--------------------------------------------
اينم از شاتل
ashki1373
06-09-2016, 01:43
سلام
دوستانی که سرویس جشنواره رو گرفتن کسی اطلاع داره این اعمال محدودیت شبانش چطور حساب میشه؟
AMIN 2014
06-09-2016, 05:37
اینکه بگیم این isp خوبه اونی یکی بده اشتباهه ! شرکت خدماتهای اینترنتی تو هر شهر کیفیت متفاوتی دارند علاوه بر اون فاصله شما به isp و مخابرات هم در هر منطقه از شهر روی کیفیت تاثیر گذاره ! طبق رده بندی که مخابرات صورت داده صبانت فقط تو استان فارس از دیگر شرکتها بهترین کیفیت رو رو ارائه میده
در مجموعه رتبه بندی همه شهرها اگر اشتباه نکنم بعداز اسیاتک شاتل و پارس انلاین مقام چهارم داره .
دوستانی که سرویس جشنواره رو گرفتن کسی اطلاع داره این اعمال محدودیت شبانش چطور حساب میشه؟
بسته جشنواره ترکیبی ، شبانه تا بیست درصد از حجم مصرفی روزانه بدون محدودیت سرعت هست ،مثلا شما 5 گیگ روزانه خریداری کردین در ازای ان 1 گیگ سرعت شبانتون به مانند روزانه هست بعد از ان سرعت میاد پایین به 120 کیلو میرسه از 4 تا 10 صبح
اینکه بگیم این isp خوبه اونی یکی بده اشتباهه ! شرکت خدماتهای اینترنتی تو هر شهر کیفیت متفاوتی دارند علاوه بر اون فاصله شما به isp و مخابرات هم در هر منطقه از شهر روی کیفیت تاثیر گذاره ! طبق رده بندی که مخابرات صورت داده صبانت فقط تو استان فارس از دیگر شرکتها بهترین کیفیت رو رو ارائه میده
در مجموعه رتبه بندی همه شهرها اگر اشتباه نکنم بعداز اسیاتک شاتل و پارس انلاین مقام چهارم داره .
بسته جشنواره ترکیبی ، شبانه تا بیست درصد از حجم مصرفی روزانه بدون محدودیت سرعت هست ،مثلا شما 5 گیگ روزانه خریداری کردین در ازای ان 1 گیگ سرعت شبانتون به مانند روزانه هست بعد از ان سرعت میاد پایین به 120 کیلو میرسه از 4 تا 10 صبح
در مورد محدودیت شبانه اینجوری که گفتید نیست من سرویس رو گرفتم البته منهم تصور میکردم باید تا یک درصدی از حجم ماهانه رو بشه بدون محدود شدن شبانه دانلود کرد(مانند سایر شرکتها) اما در شرایط قرارداد طوری با کلمات بازی کردن که در عمل امکان نداره بتونی بدون محدود شدن دانلود داشته باشی. اگر بخوام ساده بگم شبانه این سرویس رو 120 محدود هست از همون روز اول شما اینطور حساب کنید. درواقع میگن دانلود شبانه شما در هر لحظه نباید از هفتاد درصد مجموع دانلود(شب بعلاوه روز) بیشتر. مثلا شما روز اولی که سرویس رو گرفتی اگه سی مگ مصرف روزانه داشتی شبش هفتاد و یک مگ دانلود کردی محدود میشی! حالا با کدام منطق هفتاد مگ دانلود شبانه غیر منصفانه هست؛ منطق شرکت صبانت.
maziyarkhani
06-09-2016, 23:27
نه دیگه برای من که همون 120 شده
عجیبه ! تو پنل برای این دوستتون نزده : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه ؟
چون منعمولا بعد چند شب دانلود زیاد تو پنل این پیام میاد و سرعت میره رو 120
بله همین طوره اما باز سرعت شب و روزش یکیه:n13:
AMIN 2014
07-09-2016, 05:25
لطفا حذف شود دو پست متوالی
AMIN 2014
07-09-2016, 05:30
بله همین طوره اما باز سرعت شب و روزش یکیه:n13:
برا منم نزده محدودیت سرعت شبانه ، اما سرعت دانلودم روی 120 فیکس شده یعنی سرعت همین 120 هست نه کمتر نه بیشتر . این دیگه از شانسشه بهش بگو صداش در نیاره تا اونجایی که میتونه به هر علتی با اپراتور تماس نگیره چون اگر خطش چک بشه امکان داره محدودش کنن .
erfan791
07-09-2016, 11:30
سلام دوستان
من از این شرکت سرویس 256 نامحدود و گرفتم می خواستم ببینم سره 20 گیگ دانلود محدود می کنن؟
اخه شرکت های دیگه مثل (شاتل و پارس انلاین) 25 گیگ با سرعت بالا زدن اما تقریبا تا 2 برابرش محدود می کنن
ای کاش شاتل فول نبود :(
erfan791
07-09-2016, 11:32
سلام دوستان
من از این شرکت سرویس 256 نامحدود و گرفتم می خواستم ببینم سره 20 گیگ دانلود محدود می کنن؟
اخه شرکت های دیگه مثل (شاتل و پارس انلاین) 25 گیگ با سرعت بالا زدن اما تقریبا تا 2 برابرش محدود می کنن
ای کاش شاتل پورت داشت :(
[ حذف شود ]
MOHAMMAD2010
07-09-2016, 12:37
دوستان دانلود شبانه جشنواره اوکی هست ؟
من الان دو سه شبه که فایل هام رو میزارم فقط یه ذره ازشون دانلود میشه ! نمیدونم وسطش نت قطع میشه یا مشکل چیز دیگه هست !
دوستان دانلود شبانه جشنواره اوکی هست ؟
من الان دو سه شبه که فایل هام رو میزارم فقط یه ذره ازشون دانلود میشه ! نمیدونم وسطش نت قطع میشه یا مشکل چیز دیگه هست !
من که مشکلی ندارم
mostafa682
07-09-2016, 14:20
اقا منو دوستم الان دوسه روزه همش تایم اوت داریم پینگمونم از 250 پایینتر نمیاد برای شما هم اینجوریه یا نه؟
mostafa682
07-09-2016, 14:23
من قبلا توی روز راحت 9 مگ رو میتونستم بگیرم اما کاری کردن که تازگیا 7 مگ هم بزور میگیره من کابل رو از سرخط یه تیکه اوردم و بهترین جنسی که حتی سیمبانان هم پیشنهاد میکنن بهتر گرفتم و کشیدم روزهای اول بسیار عالی بود ولی کاری کردن نویزم زیاد بشه و 7 مگ رو هم نتونم بگیرم خدالعنتشون کنه
الان سرویسهای گران قیمت رو بخرم نویزم خود به خود درست میشه یا ضمن خرید سرویسهای گران قیمت باید زنگ بزنم سروصدا هم بدم؟
MMDFullHD
07-09-2016, 14:42
اقا منو دوستم الان دوسه روزه همش تایم اوت داریم پینگمونم از 250 پایینتر نمیاد برای شما هم اینجوریه یا نه؟
خخ واس منم همینطوریه
خیالت تخت باید زنگ بزنی اراجیف تحویلت بدن من منتطرم بکشم بیرون برم رو شاتل
mostafa682
07-09-2016, 14:49
خخ واس منم همینطوریه
خیالت تخت باید زنگ بزنی اراجیف تحویلت بدن من منتطرم بکشم بیرون برم رو شاتل
زنگ زدم زنه میگه تایم مال نویز خطتونه (چک کرده)بعد میگه نه نیست میگم خانوم تایم اوت دارم میگه خب تایم اوت بده مشکلی نیست میگم بابا گیم میزنم بفنا میده میگه نه یه میلی ثانیه بیشتر نیست عیبی نداره:n04:
من رو xbox live پینگم 300ه
زنگ زدم زنه میگه تایم مال نویز خطتونه (چک کرده)بعد میگه نه نیست میگم خانوم تایم اوت دارم میگه خب تایم اوت بده مشکلی نیست میگم بابا گیم میزنم بفنا میده میگه نه یه میلی ثانیه بیشتر نیست عیبی نداره:n04:
تو همین یه میلی ثانیه ممکنه یه اسکیل یا حرکتت تو فیفا خراب شه
یا مثلا فک کن تو بتلفیلد یا کالاف وسط جنگ یهو لگ بزنه
MOHAMMAD2010
08-09-2016, 10:52
سایت صبانت و پنل برای شما باز میشه ؟
برای من دو سه روزی هست بعضی وقتا مثل الان هیچ کدومشون باز نمیشن ! و پیام میده :
server DNS address could not be found.
همه سایت ها باز میشن سایت خودش باز نمیشه !
سایت صبانت و پنل برای شما باز میشه ؟
برای من دو سه روزی هست بعضی وقتا مثل الان هیچ کدومشون باز نمیشن ! و پیام میده :
server DNS address could not be found.
همه سایت ها باز میشن سایت خودش باز نمیشه !
اره ارور 404 میده
پ.ن:الان باز شد و دانلودی که صبح کردمو تو گزارش مصرف هست اما نمیدونم حسابش کرده یا نه
حیف که شاتل سرویس نمیده و آسیاتک هم سرویس با شبانه نداره
MOHAMMAD2010
08-09-2016, 11:35
اره ارور 404 میده
پ.ن:الان باز شد و دانلودی که صبح کردمو تو گزارش مصرف هست اما نمیدونم حسابش کرده یا نه
حیف که شاتل سرویس نمیده و آسیاتک هم سرویس با شبانه نداره
اره الان برای منم درست شد
مقدار مصرف رو بزار 24 ساعت بگذره تا درست نشون بده قبلش همیشه باگ داره
شاتل هم الان تو تاپیکش بعضیا ناراضی هستن ، خیلیا رفتن شاتل به نظرم در اینده بدتر هم میشه چون خیلی شلوغ شده
اسیا تک هم که داغونه داغونه من خودم 1.5 سال ازش سرویس داشتم
MMDFullHD
09-09-2016, 00:36
وضعیت نت صبانت از داخل یخورده بهتر شده :n05:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
تخفیف ویژه برای خرید ترافیک از عید سعید قربان تا عید غدیر خم
خرید در My.sabanet.ir
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
تخفیف ویژه برای خرید ترافیک از عید سعید قربان تا عید غدیر خم
خرید در My.sabanet.ir
سرويس ٦٠ گيگ ٦٠ تومان بهتر نيست
تا اينكه حجم بخره كسي
سرويس ٦٠ گيگ ٦٠ تومان بهتر نيست
تا اينكه حجم بخره كسي
این سرویس 60 گیگ 60 تومانی تا آخر شهریور ارائه میشود.
کسانی که این سرویس یا سرویس بلند مدت مشابهی دارند که حجمش هم بصورت ماهانه ارائه میشود و مصرفشان بیشتر از حجم ارائه شده است و اینترنت دیگری هم ندارند مجبورند حجم بخرند.
maziyarkhani
11-09-2016, 20:31
تست سرعت از سایت whatbox.ca
US: 620.65 KiB/s 767.07 KiB/s 775.04 KiB/s
DE: 636.03 KiB/s 772.39 KiB/s 806.66 KiB/s
NL: 710.27 KiB/s 749.30 KiB/s 731.10 KiB/s
کسی سایت برا تست پینگ با پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سراغ داره?
MOHAMMAD2010
12-09-2016, 12:47
این سرویس 60 گیگ 60 تومانی تا آخر شهریور ارائه میشود.
کسانی که این سرویس یا سرویس بلند مدت مشابهی دارند که حجمش هم بصورت ماهانه ارائه میشود و مصرفشان بیشتر از حجم ارائه شده است و اینترنت دیگری هم ندارند مجبورند حجم بخرند.
دقیقا ! کسی مثل من که جشنواره 102 گیگ رو داره و مصرف ماهانه بالایی هم داره چاره ای جز خرید حجم نداره
MOHAMMAD2010
13-09-2016, 20:58
اقا این سایت صبانت چرا اینقدر داغونه ! اصلا باز نمیشه خیلی وقتا !
مینویسه : server DNS address could not be found.
تست پینگ هم که میگیرم اصلا پینگ نداره !
یعنی خودشون نمیتونن سایت خودشون رو درست کنن !؟
ایمیل هم زدم جوابی ندادن فعلا
[Mohsen]
13-09-2016, 21:14
من قبل اینکه طرح صبحانت رو بخرم میگفتن بسته های 15 گیگ اگر زودتر از یک ماه تموم بشه دوباره قابل اعمال کردن هست الان میبینم که 1 گیگ در ماه تموم شده و این 15 گیگ هم تموم شده و قابل اضافه کردن نیست و حتما باید از 15 گیگ قبلی 1 ماه بگذره تا بشه جدیدش رو اضافه کرد. اینا رو نمیدونم چرا قبل اینکه سرویس رو بخریم به ملت نمیگن.
اقا این سایت صبانت چرا اینقدر داغونه ! اصلا باز نمیشه خیلی وقتا !
مینویسه : server DNS address could not be found.
تست پینگ هم که میگیرم اصلا پینگ نداره !
یعنی خودشون نمیتونن سایت خودشون رو درست کنن !؟
ایمیل هم زدم جوابی ندادن فعلا
سرور DNS روی OpenDNS تنظیم کنید و اگر از کروم استفاده میکنید تیک Use a web service to help resolve navigation errors از قسمت Settings بردارید ممکنه درست بشه.
vapid.mk
14-09-2016, 01:24
دوستان موقع ساعت رایگان مودم باید خاموش روشن بشه؟ قبلا که مخابرات بودم باید خاموش روشن میکردم تا وارد رایگان بشه صبانت هم همینطوره؟
MMDFullHD
14-09-2016, 01:57
دوستان موقع ساعت رایگان مودم باید خاموش روشن بشه؟ قبلا که مخابرات بودم باید خاموش روشن میکردم تا وارد رایگان بشه صبانت هم همینطوره؟
خیر نیازی نیست
MMDFullHD
14-09-2016, 01:59
دوستان دوووووستان
فیس بوک رو صبانت فیلترش بازههههههه
بمممممببب
خودم شاخ در اوردم الان
فک کردم فیلتر شکنی چیزی روشنه اما دیدم ای پی از ایرانه
برید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که بازهههه
فقط فقط رو نت صبانت اینطوریهه
جالبه
بعد رو نت مخابرات از اون ور یوتیوب بازه قضیه جالبهههه
ی ویدیو میگیرم اپ میکنم ببینید:n07:
mehryar1973
14-09-2016, 08:28
دوستان دوووووستان
فیس بوک رو صبانت فیلترش بازههههههه
بمممممببب
خودم شاخ در اوردم الان
فک کردم فیلتر شکنی چیزی روشنه اما دیدم ای پی از ایرانه
برید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که بازهههه
فقط فقط رو نت صبانت اینطوریهه
جالبه
بعد رو نت مخابرات از اون ور یوتیوب بازه قضیه جالبهههه
ی ویدیو میگیرم اپ میکنم ببینید:n07:
رو مخابرات هم بازه همین الان تست شد...
یو تیوپ دیروز باز بود ولی الان نیست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.