مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
با صبا نت تماس گرفتم!!
دو تا پشتیبان گوشی رو بهم پاس دادن واخرشم نگفتن داخلیه یا بین الملل!! همش میگفتن فعلا معلوم نیست و تغییر میکنه!!!!!!
دومی که ظاهرا مقامش بالاتر بود اصرار کرد 2 روز دیگه تماس بگیریم و الان چون مشخص نشده هنوز به طور قطعی اصلا ثبت نام نمیکنن!!
معلومه تو سطح مدیریت اختلاف نظر شدید بوده در مورد این طرح فکر می کنم یه جورایی اصلا نمی خواستن زیر بار برن اینقدر دیر تعرفه دادن و باز نمی دونن که همینم که دادن چیه!!!
توضیحات جدید!!!!!
مشترکین عزیز می توانند تمام مصرف خود را تا سقف اعلام شده از منابع داخلی و یا نیمی از آن را برای ترافیک بین الملل استفاده نمایند.
البته امکان استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی نیز برای کاربران محترم صبانت با نسبت اعلام شده (ترافیک داخلی 2 برابر ترافیک خارجی) فراهم گردیده است.
واقعا متاسفم برای صبانت یه زمانی شرکت خوبی بود دیگه نیست
misam5526
03-12-2017, 17:51
صبانت تکلیفش رو با خودش روشن کرد بالاخره!! ترافیک داخلی نوشته!
** مشترکین عزیز می توانند تمام مصرف خود را تا سقف اعلام شده از منابع داخلی و یا نیمی از آن را برای ترافیک بین الملل استفاده نمایند.
البته امکان استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی نیز برای کاربران محترم صبانت با نسبت اعلام شده (ترافیک داخلی 2 برابر ترافیک خارجی) فراهم گردیده است.
جالب اینه که از پنل نمی زاره درخواست جمع آوری داد؟ به نظرتون سریع ترین راه تخلیه چیه الان؟
misam5526
03-12-2017, 18:01
جالب اینه که از پنل نمی زاره درخواست جمع آوری داد؟ به نظرتون سریع ترین راه تخلیه چیه الان؟
تلفنی درخواست دادن چون مکالمه ثبت میشه (داخل مکالمه نشون بدید از دستور سازمان تنظیم مبنی بر ارسال کمتر از 12 ساعت نامه به مخابرات خبر دارید)
تلفنی درخواست دادن چون مکالمه ثبت میشه (داخل مکالمه نشون بدید از دستور سازمان تنظیم مبنی بر ارسال کمتر از 12 ساعت نامه به مخابرات خبر دارید)
تماس گرفتم می گن باید با تهران برای جمع آوری تماس بگیرید توی پنل ما امکان جمع آوری نداریم یه شماره هم دادن که الان نیستن چون ساعت اداری نیست به نظرتون همچین چیزی واقعا ممکنه که به نمایندگی امکان جمع آوری ندن؟
misam5526
03-12-2017, 18:15
تماس گرفتم می گن باید با تهران برای جمع آوری تماس بگیرید توی پنل ما امکان جمع آوری نداریم یه شماره هم دادن که الان نیستن چون ساعت اداری نیست به نظرتون همچین چیزی واقعا ممکنه که به نمایندگی امکان جمع آوری ندن؟
پشتیبانی 24 ساعته هست. ثبت درخواست جمع اوریم همینطور.
با این شماره تماس بگیرید: 02183853
MehrZaad
03-12-2017, 18:20
یک سالی هست به اجبار از صبانت برای منزل پدریم سرویس گرفتم... با توجه به تعرفه ها در سابق و خساست همیشگیشون شک نداشتم بدترین حالت ممکن رو این شرکت پیاده میکنه...
بهترین فرصت برای تخلیه فراهم شده
صبانت برای جمع اوری خیلی اذیت میکنه یه زمانی ازش سرویس داشتم برای جمع اوری 20 روز طولش داد تا آخر رفتم با دعوا و سر و صدا مجبورشون کردم جمعش کنن
پشتیبانی 24 ساعته هست. ثبت درخواست جمع اوریم همینطور.
با این شماره تماس بگیرید: 02183853
متاسفانه با تهران هم که تماس گرفتم همون شماره رو دادن که فقط توی ساعات اداری پاسخگو هست!! رفتم تنظیم مقررات شکایت گذاشتم بابت اینکه توی پنل نمی زارن درخواست داد شاید برای بقیه فرقی کرد ما که رفتیم دیگه
MehrZaad
03-12-2017, 18:33
متاسفانه با تهران هم که تماس گرفتم همون شماره رو دادن که فقط توی ساعات اداری پاسخگو هست!! رفتم تنظیم مقررات شکایت گذاشتم بابت اینکه توی پنل نمی زارن درخواست داد شاید برای بقیه فرقی کرد ما که رفتیم دیگه
چک کردم تو تهران هم از طریق پنل نمیشه
مشترک گرامی برای کسب مجوز ثبت جمع آوری خط خود با کارشناسان جمع آوری تماس حاصل نمایید .
صبانت هم چشم بازار رو کور کرد با این تعرفه هاش
سلام دوستان من زنگ زدم صبانت برا جمع آوری خط خیلی مکالمه جالبی بود
پرسید چرا می خوای تخلیه کنی گفتم می خوام برم شرکت دیگه گفت کجا می ری؟گفتم دیده بان.گفت چه سرویس ارائه می دن؟ گفتم 240 گیگ حجم داره تو ماه.گفت ما هم این سرویس رو داریما!!!!! گفتم نخیر مال شما نصفش اینترنته اون کلش اینترنته!:n08:بعد گفت یعنی 480 گیگ داخلی؟!!!!!!!!(با تعجب زیاد) گفتم بله!
بعد یه لحظه گفت پشت خط تشریف داشته باشید رفت یه 30 ثانیه بعد اومد. بعد گفت این طرحا فردا تصویب نهایی می شن می خوای صبر کن شاید عوض شدن.گفتم ببینید شرکتی که میاد بعد از این همه مدت بدترین تعرفه رو می ده نگاهش به مشتریش اینه و دیگه ارزش موندن نداره شما به عنوان یه کاربر به موضوع نگاه کن نه کارمند صبانت تمام شرکتا طرحاشون از شما بهتره!
خلاصه گفت که باید مدارک ایمیل کنی بعد تازه درخواست رو برات توی سایت باز می کنیم!!!!! گفتم چرا فقط شرکت شما اینجوریه؟ گفت شما ببخشید دیگه!!!!!
حالا برای دوستانی که می خوان این تلفن رو تحمل نکنن می گم باید کپی کارت ملی خودتون و صاحب خط و قبض تلفن خط رو بفرستید به این آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد براتون درخواست جمع آوری باز می شه
سریعترین راه برای جمع اوری مراجعه حضوری هست درخواست تلفنی یا از طریق خود سایت عمدا دو هفته طولش میدن شاید طرف منصرف بشه و دوباره تمدید کنه اما وقتی حضوری برید و اصرار کنید همون موقع ایمیل جمع اوری را برای مخابرات ارسال میکنند این تجربه من با شرکتهای صبانت و شاتل و مخابرات در این چند سال بوده
misam5526
04-12-2017, 17:53
پرسید چرا می خوای تخلیه کنی گفتم می خوام برم شرکت دیگه گفت کجا می ری؟گفتم دیده بان.گفت چه سرویس ارائه می دن؟ گفتم 240 گیگ حجم داره تو ماه.گفت ما هم این سرویس رو داریما!!!!! گفتم نخیر مال شما نصفش اینترنته اون کلش اینترنته!:n08:بعد گفت یعنی 480 گیگ داخلی؟!!!!!!!!(با تعجب زیاد) گفتم بله!
بعد یه لحظه گفت پشت خط تشریف داشته باشید رفت یه 30 ثانیه بعد اومد. بعد گفت این طرحا فردا تصویب نهایی می شن می خوای صبر کن شاید عوض شدن.گفتم ببینید شرکتی که میاد بعد از این همه مدت بدترین تعرفه رو می ده نگاهش به مشتریش اینه و دیگه ارزش موندن نداره شما به عنوان یه کاربر به موضوع نگاه کن نه کارمند صبانت تمام شرکتا طرحاشون از شما بهتره!
خلاصه گفت که باید مدارک ایمیل کنی بعد تازه درخواست رو برات توی سایت باز می کنیم!!!!! گفتم چرا فقط شرکت شما اینجوریه؟ گفت شما ببخشید دیگه!!!!!
حالا برای دوستانی که می خوان این تلفن رو تحمل نکنن می گم باید کپی کارت ملی خودتون و صاحب خط و قبض تلفن خط رو بفرستید به این آدرس
باز خوبه نگفتن حضوری باید بیای درخواست بدی!
پارس انلاین که اینطوری میگه ... عملا با تعطیلی چهارشنبه باید تا هفته بعد برای تخلیه درخواست تخلیه صبر کنم!!
سریعترین راه برای جمع اوری مراجعه حضوری هست درخواست تلفنی یا از طریق خود سایت عمدا دو هفته طولش میدن شاید طرف منصرف بشه و دوباره تمدید کنه اما وقتی حضوری برید و اصرار کنید همون موقع ایمیل جمع اوری را برای مخابرات ارسال میکنند این تجربه من با شرکتهای صبانت و شاتل و مخابرات در این چند سال بوده
آخه اصل مشکل همینه صبانت اومده عمدا اون قسمت مربوط به جمع آوری رو از کل واحداش جدا کرده به عنوان مثال واحد فروش و پشتیبانی 24 ساعته هستن ولی واحد جمع آوری فقط توی ساعات اداری هست هیچ کدوم از نماینده ها یا حتی شرکت مرکزی هم این امکان براشون فراهم نیست که درخواست جمع آوری بدن. مراجعه حضوری هم معنیش برای من رفتن به تهران بود
nimanimaoo
05-12-2017, 12:55
تعرفه های جدید صبانت فاجعه هست ...بقول یکی از دوستان در حال ورشکستگی هست ...در مدل جدید سایر شرکت ها سرعت 2 مگ 75 تا 65 گیگ قرار دادند صبا زده 40 گیگ!! تقریبا نصف ...فکر کنم 12 اذر گذاشتند ...اینطور باشه باید سریع هجرت کرد ...
تعرفه های جدید صبانت فاجعه هست ...بقول یکی از دوستان در حال ورشکستگی هست ...در مدل جدید سایر شرکت ها سرعت 2 مگ 75 تا 65 گیگ قرار دادند صبا زده 40 گیگ!! تقریبا نصف ...فکر کنم 12 اذر گذاشتند ...اینطور باشه باید سریع هجرت کرد ...
بله دقیقا گاهی وقتا احساس می کنم مدیرای صبانت نشستن دارن می خندن بهمون با این کارایی که این اواخر کردن:n37:
امروز از صبانت زنگ زدن گفتن اگر می خواید تخلیه خطتون سریع تر انجام بشه شکایتتون رو تو تنظیم مقررات پس بگیرید!!!! منم گفتم باشه بهش فکر می کنم :n08:
nimanimaoo
05-12-2017, 13:08
آخه اصل مشکل همینه صبانت اومده عمدا اون قسمت مربوط به جمع آوری رو از کل واحداش جدا کرده به عنوان مثال واحد فروش و پشتیبانی 24 ساعته هستن ولی واحد جمع آوری فقط توی ساعات اداری هست هیچ کدوم از نماینده ها یا حتی شرکت مرکزی هم این امکان براشون فراهم نیست که درخواست جمع آوری بدن. مراجعه حضوری هم معنیش برای من رفتن به تهران بود
رفتم چک کردم حق با شماست ...غیر فعال کردند این بخش رو ،
من سرویسم یک ماهه هست تعرفه های جدید که دیدم ، صبانت گرانفروش کمترین چیزی هست که میشه بهشون نسبت داد ... اگر دزد نگیم ! ...اون ایمیلی که دادی جواب میده یا تلفن 195 ؟
میشه سریع اقدام کرد یا دنگ و فنگ داره ...من موندم بین شاتل و فن اوا و اسیا تک کدوم بهتره! تعرفه های جدیدشون که ظاهرا بهتر از جاهای دیگست !
nimanimaoo
05-12-2017, 13:11
بله دقیقا گاهی وقتا احساس می کنم مدیرای صبانت نشستن دارن می خندن بهمون با این کارایی که این اواخر کردن:n37:
امروز از صبانت زنگ زدن گفتن اگر می خواید تخلیه خطتون سریع تر انجام بشه شکایتتون رو تو تنظیم مقررات پس بگیرید!!!! منم گفتم باشه بهش فکر می کنم :n08:
جدی ؟ دمت گرم خوب توی دهنشون زدی ...این صفحه تنظیم مقررات میشه لینکشو بدی ؟ دلم از دزدی ها و گرانفورشی شون پر هست ...ممنون میشم
اوه راستی یادم نبود اینو بگم ...یکبار شارژم تموم شده بود فرداش زنگ زدن گفتن میخواهی تخلیه کنی ؟ ...باورت میشه ؟ نمیدونم دلیلشون چی بود ؟ میخواستن دست پیش بگیرن ...
رفتم چک کردم حق با شماست ...غیر فعال کردند این بخش رو ،
من سرویسم یک ماهه هست تعرفه های جدید که دیدم ، صبانت گرانفروش کمترین چیزی هست که میشه بهشون نسبت داد ... اگر دزد نگیم ! ...اون ایمیلی که دادی جواب میده یا تلفن 195 ؟
میشه سریع اقدام کرد یا دنگ و فنگ داره ...من موندم بین شاتل و فن اوا و اسیا تک کدوم بهتره! تعرفه های جدیدشون که ظاهرا بهتر از جاهای دیگست !
ببینید من هنوز خطم تخلیه نشده ولی کارایی که کردم رو بهتون می گم
اول یه ایمیل می زنید به همون ایمیلی که دادم کپی کارت ملی خودتون و کارت ملی صاحب خط و یه قبض تلفن رو می فرستید. به محض این که ایمیل رو فرستادید تماس بگیرید با شماره 02181014370 بهشون بگید می خواید تخلیه کنید و ایمیل رو فرستادید براشون.اپراتور ایمیل رو چک می کنه و براتون توی پنل جمع آوری رو باز می کنه همون لحظه.مجددا همون موقع برید با خط اینترنت خودتون فرم رو پر کنید و ثبت کنید مجددا با همین شماره تماس بگیرید و بگید فرم رو پر کردید و اونا هم تایید می کنن و می گن درخواست ارسال می شه
تا اینجا روند عادیش هست حالا با توجه به تجربیات دوستان یه شکایت هم توی 195 ثبت کنید و بگید که تاخیر داشته تخلیه خط.این قسمت رو نمی تونم تضمین کنم اما قسمت های قبلی کاملا به همین شکل هست روند درستش
جدی ؟ دمت گرم خوب توی دهنشون زدی ...این صفحه تنظیم مقررات میشه لینکشو بدی ؟ دلم از دزدی ها و گرانفورشی شون پر هست ...ممنون میشم
اوه راستی یادم نبود اینو بگم ...یکبار شارژم تموم شده بود فرداش زنگ زدن گفتن میخواهی تخلیه کنی ؟ ...باورت میشه ؟ نمیدونم دلیلشون چی بود ؟ میخواستن دست پیش بگیرن ...
خیلی جالب بود من 2 تا شکایت ثبت کرده بودم یکیش در مورد روند تخلیه خط بود که از پنل برش داشتن یکی هم برای تاخیر تخلیه خط یعنی 2 تا موضوع مجزا بعد زنگ زده می گه چرا شکایت تکراری ثبت کردی؟:n04: گفتم تکراری نبوده اگه درست خونده بودید متوجه می شدید که محتواش کامل متفاوت هست!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک تنظیم مقررات خدمت شما
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
nimanimaoo
05-12-2017, 15:31
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
اولا کلمه نا محدود باور نکن منظورشون نامحدود محدو شده تا یجایی هست که میگن منصفانه
ثانیا : ترافیک داخلی در اینترنت تعرفه جدید یعنی همین ...یجورایی مجانی هست ...اصلا کل اخبار و فیلم کپی ایران توی یک روز تماشا کنی یک گیگ هم نمیشه :n31:
هر چی هست اونطرفه ! اینا میخوان ترافیک داخل مصرف شه کسی بیرون نره ...نگران حجم داخل نباش ...اساسی خوشحالت میکنن
nimanimaoo
05-12-2017, 15:35
خیلی جالب بود من 2 تا شکایت ثبت کرده بودم یکیش در مورد روند تخلیه خط بود که از پنل برش داشتن یکی هم برای تاخیر تخلیه خط یعنی 2 تا موضوع مجزا بعد زنگ زده می گه چرا شکایت تکراری ثبت کردی؟:n04: گفتم تکراری نبوده اگه درست خونده بودید متوجه می شدید که محتواش کامل متفاوت هست!!
اینم لینک تنظیم مقررات خدمت شما
یعنی شکایت تون اینجا ثبت کردید که باعث نگرانی شد ؟خوبه ...فقط امیدوارم دو سه روز بیشتر طول نکشه ....
دفتر فروش و پشتیبانش در شیراز شرکت کاوش رایانه هست منم از همونجا سرویس گرفتم وقتی که جمع اوری کردم برای درخواست جمع اوری صبح رفتم دفترش کارت ملیم را نگاه کردم بعد گفت برو از همین خطی روش سرویس گرفتی بهم زنگ بزن رفتم بهش زنگ زدم گفتم من همونم که دو ساعت پیش اومدم همون موقع ایمیل جمع اوری زد فردا خط ازاد شد
دفتر فروش و پشتیبانش در شیراز شرکت کاوش رایانه هست منم از همونجا سرویس گرفتم وقتی که جمع اوری کردم برای درخواست جمع اوری صبح رفتم دفترش کارت ملیم را نگاه کردم بعد گفت برو از همین خطی روش سرویس گرفتی بهم زنگ بزن رفتم بهش زنگ زدم گفتم من همونم که دو ساعت پیش اومدم همون موقع ایمیل جمع اوری زد فردا خط ازاد شد
متاسفانه من از کاوش نگرفتم از کیمیای سعادت گرفتم که چندین بار هم قصد کلاهبرداری داشتن ازم (به مبالغ کم) به کاوش هم که زنگ زدم گفت دست ما نیست باید زنگ بزنید به نمایندگی که ازش گرفتید که اونا هم دادن به تهران. شما کی جمع آوری کردید؟
متاسفانه من از کاوش نگرفتم از کیمیای سعادت گرفتم که چندین بار هم قصد کلاهبرداری داشتن ازم (به مبالغ کم) به کاوش هم که زنگ زدم گفت دست ما نیست باید زنگ بزنید به نمایندگی که ازش گرفتید که اونا هم دادن به تهران. شما کی جمع آوری کردید؟
من دوبار ازش سرویس گرفتم بار اول برای جمع اوری چون از طریق پنل کاربری و تلفنی پیگیر بودم سه هفته طولش دادن اما بار دوم حدود هفت ماه پیش بود که حضوری رفتم دو روزه جمع کردن
r0ot$harp
07-12-2017, 00:30
سلام دوستان
من در حال حاظر سرویس حجمی یکساله دارم. الان می خواستم سرویس غیرحجمی بخرم که خطا می ده تا زمان پایان سرویس فعلی امکان خرید وجود ندارد. می خواستم بدونم دوستان این مشکل رو داشتن؟ اگر اینطوری باشه من تا برج 2 سال آینده باید صبر کنم.
سرویس بهتری در حال حاظر بهتر از صبانت برای تهران کسی پیشنهاد داره؟
سلام دوستان
من در حال حاظر سرویس حجمی یکساله دارم. الان می خواستم سرویس غیرحجمی بخرم که خطا می ده تا زمان پایان سرویس فعلی امکان خرید وجود ندارد. می خواستم بدونم دوستان این مشکل رو داشتن؟ اگر اینطوری باشه من تا برج 2 سال آینده باید صبر کنم.
سرویس بهتری در حال حاظر بهتر از صبانت برای تهران کسی پیشنهاد داره؟
سلام دوست عزيز بله منم برا تست زدم همين ارور رو مي ده ضمن اينكه صبانت به همه ١ ماه اضافه كرده زمان اينترنت رو يعني عملا هيچكس نمي تونه بگيره
Sent from my iPhone using Tapatalk
nimanimaoo
07-12-2017, 11:22
شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟
شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟
سلام دوست عزیز
نه مشکلی نیست غلط کردن برا یک ماه مجانی بخوان پولی بگیرن اینو به کل کاربرا اضافه کردن به بهونه میلاد پیامبر مثلا ولی تو این 10 سالی که من مشترکشون بودم حتی 1 بارم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشن خدا می دونه اون بالا چه خبره
شما با خیال راحت درخواست بزن برا جمع آوری اگرم دیدی دارن دست دست می کنن فوری برو شکایت کن تنظیم مقررات
nimanimaoo
07-12-2017, 12:02
سلام دوست عزیز
نه مشکلی نیست غلط کردن برا یک ماه مجانی بخوان پولی بگیرن اینو به کل کاربرا اضافه کردن به بهونه میلاد پیامبر مثلا ولی تو این 10 سالی که من مشترکشون بودم حتی 1 بارم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشن خدا می دونه اون بالا چه خبره
شما با خیال راحت درخواست بزن برا جمع آوری اگرم دیدی دارن دست دست می کنن فوری برو شکایت کن تنظیم مقررات
پس شما هم در جریانید ؟ حجم که ندادن فقط گفتن یک ماه اضافه ازادید بمونید !...شما مطمئنی موقع تخلیه کردن پول سرویس فعلی نمیگیرن ؟ یا مثلا نمیگن باید تا اخر تایم سرویس جمع اوری نمیشه ؟
حقیقتش من تا حالا تجربه تخلیه و جمع اوری نداشتم :n36: الان تصمیم گرفتم فقط میخوام پول این دوره بیخود ازم دوباره نگیرن ...یعنی بگن چون تخلیه میکنی سرویست هنوز تایمش تموم نشده پس باید پولشو بدی!:n28:
پس شما هم در جریانید ؟ حجم که ندادن فقط گفتن یک ماه اضافه ازادید بمونید !...شما مطمئنی موقع تخلیه کردن پول سرویس فعلی نمیگیرن ؟ یا مثلا نمیگن باید تا اخر تایم سرویس جمع اوری نمیشه ؟
حقیقتش من تا حالا تجربه تخلیه و جمع اوری نداشتم :n36: الان تصمیم گرفتم فقط میخوام پول این دوره بیخود ازم دوباره نگیرن ...یعنی بگن چون تخلیه میکنی سرویست هنوز تایمش تموم نشده پس باید پولشو بدی!:n28:
اصلا همچین حقی ندارن چه بخوان پولی بگیرن چه بگن نمی کنیم اگه اینجور حرفی زدن بگو می رم تنظیم مقررات شکایت می کنم اونوقت ببین چقدر قشنگ تخلیه می کنن:n02:اون وقتی که از سرویست مونده هم می سوزه
nimanimaoo
07-12-2017, 12:27
اصلا همچین حقی ندارن چه بخوان پولی بگیرن چه بگن نمی کنیم اگه اینجور حرفی زدن بگو می رم تنظیم مقررات شکایت می کنم اونوقت ببین چقدر قشنگ تخلیه می کنن:n02:اون وقتی که از سرویست مونده هم می سوزه
وقتش بدرک مهم نیست ! من حجم استفاده کردم و داره تموم میشه...بحثم اینه که دوباره پول اخرین سرویس ازم کم نکنن و تا سر تایم پایانی معصل نکنن...وگرنه بقیش به جهنم ...میگم یوقت قانونی توی کار نباشه
وقتش بدرک مهم نیست ! من حجم استفاده کردم و داره تموم میشه...بحثم اینه که دوباره پول اخرین سرویس ازم کم نکنن و تا سر تایم پایانی معصل نکنن...وگرنه بقیش به جهنم ...میگم یوقت قانونی توی کار نباشه
نه نگران نباش اصلا صبانت به صورت پس پرداخت چیزی نمی فروشه این تایمی هم که اضافه کردن برای همه بوده نه فقط برا شما اصلا نگرانش نمی خواد باشی فقط زنگ زدی کامل محکم باشون حرف بزن بگو از شرکت دیگه سرویس گرفتم منتظر تخلیه شما هستم فقط که دیگه سعی نکنن منصرفت کنن
VorteX01
11-12-2017, 19:48
دوستانی که از صبانت سرویس دارن، این سرویس های جدیدش رو گرفتن؟ چطوریاست؟ قطعی، سرعت، پینگ، پشتیبانی و ایناش خوبه؟
newsaber
13-12-2017, 16:03
دوستانی که از صبانت سرویس دارن، این سرویس های جدیدش رو گرفتن؟ چطوریاست؟ قطعی، سرعت، پینگ، پشتیبانی و ایناش خوبه؟
سرعت 512
پینگ 11 میلی ثانیه!
دانلود 0.45 مگابیت
آپلود 0.44 مگابیت
دانلودشم میانگین 50 کیلوبایته
ماه دیگه تغییر مکان داریم سر اون تخلیه نکردم وگرنه تو صبا موندن دیگه توجیه نداره
در مورد اون یماهی که تو پستای قبل گفتن صبانت اضافه کرده برای منم اضافه کردن ولی دوباره برداشتن.
VorteX01
13-12-2017, 20:53
سرعت 512
پینگ 11 میلی ثانیه!
دانلود 0.45 مگابیت
آپلود 0.44 مگابیت
دانلودشم میانگین 50 کیلوبایته
ماه دیگه تغییر مکان داریم سر اون تخلیه نکردم وگرنه تو صبا موندن دیگه توجیه نداره
در مورد اون یماهی که تو پستای قبل گفتن صبانت اضافه کرده برای منم اضافه کردن ولی دوباره برداشتن.
اوخ اوخ چه وضعی شده، بنظر میآد پس اصلا هیچ شرکتی فعلا درست و حسابی سرویس نمیده!
ممنون آقا:n16:
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
nimanimaoo
16-12-2017, 12:57
من سرویسم داره تموم میشه ...صبانت دیگه گل کاشته ...من قبلا این جدول چک کردم ...صبانت شارژ توربو گذاشته تا مثلا جبران کمبود حجمشو بکنه اونم با پول اضافه گرفتن ...
من سرویسم داره تموم میشه ...صبانت دیگه گل کاشته ...من قبلا این جدول چک کردم ...صبانت شارژ توربو گذاشته تا مثلا جبران کمبود حجمشو بکنه اونم با پول اضافه گرفتن ...
من که جمع آوری کردم رفتم شاتل به نظرم شما هم برو یه جای دیگه صبانت انگار دیگه اصلا براش مهم نیست
misam5526
16-12-2017, 13:47
با توجه به اینکه وزیر ارتباطات تایید کرد که شرکتها برای رفع نیاز کم مصرفها ظرح های افزایش سرعت هم قرار بدن به نظر میرسه صبا میخواد مثل نیترو های وب رو اعمال کنه.
نیترو که وحشتناک چرت و پرته ولی شاید صبانت که در غافله افزایش ترافیک جا مونده بتونه با توربو طرحی بهتر ارائه بده.
برای سه سرعت پایین هم اینکار رو میخوان انجام بدن... اگه 512 رو تا 4 مگ، و 1 مگ رو تا 8 مگ و 2 مگ رو تا 16 مگ باز بزارن با کمی هزینه اضافی بهتر میشه، یا شایدم هر سه تا رو تا 16 باز بزارن فقط هزینه هاش فرق کنه :n13:
با توجه به اینکه وزیر ارتباطات تایید کرد که شرکتها برای رفع نیاز کم مصرفها ظرح های افزایش سرعت هم قرار بدن به نظر میرسه صبا میخواد مثل نیترو های وب رو اعمال کنه.
نیترو که وحشتناک چرت و پرته ولی شاید صبانت که در غافله افزایش ترافیک جا مونده بتونه با توربو طرحی بهتر ارائه بده.
برای سه سرعت پایین هم اینکار رو میخوان انجام بدن... اگه 512 رو تا 4 مگ، و 1 مگ رو تا 8 مگ و 2 مگ رو تا 16 مگ باز بزارن با کمی هزینه اضافی بهتر میشه، یا شایدم هر سه تا رو تا 16 باز بزارن فقط هزینه هاش فرق کنه :n13:
چیزی که برای من عجیبه اینه که نمی تونم دید مدیر صبانت رو درک کنم هر کسی با عقل سالم وضعیت الان رو می دید دیگه حداقل 150 گیگ می گذاشت اینترنت رو اونم وقتی شرکتش آخرین شرکتی بود که تعرفه می داد که کلی کاربرا عصبانی بودن بابتش الان اینستاگرامش رو روز به روز چک کنید ریزش فالور رو می بینید به صورت واضح و با تمام اینا هیچ حرکتی نمی کنه حالا یا خیلی خیالش راحته از این بابت که مشتریاش وفادار هستند یا اینکه صبانت هم می خواد ادغام بشه با جایی و صداش در نیومده
nimanimaoo
16-12-2017, 16:54
چیزی که برای من عجیبه اینه که نمی تونم دید مدیر صبانت رو درک کنم هر کسی با عقل سالم وضعیت الان رو می دید دیگه حداقل 150 گیگ می گذاشت اینترنت رو اونم وقتی شرکتش آخرین شرکتی بود که تعرفه می داد که کلی کاربرا عصبانی بودن بابتش الان اینستاگرامش رو روز به روز چک کنید ریزش فالور رو می بینید به صورت واضح و با تمام اینا هیچ حرکتی نمی کنه حالا یا خیلی خیالش راحته از این بابت که مشتریاش وفادار هستند یا اینکه صبانت هم می خواد ادغام بشه با جایی و صداش در نیومده
به یارو زنگ زدم میگه یکم صبر کنید ! اخرشم گفتم تخلیه کنی 2 هفته بدون اینترنت میمونی و ...:n13: این جمله واقعا سنگین بودم ...من اسم شاتل هم اوردم و گفتم چرا ؟ چیزی نمی تونست بگه ...
حس رقابت پذیری در این شرکت مرده این یا به دلیل عدم صلاحیت مدیرعامل و بی سوادیش هست یا این که قانع به همین میزان در امد از یوزرهای کنونی می باشید که من هر دو عامل رو ماثر میدونم واقعا سواد مدیریتی و رقابتی در حد صفر دارن
متاسفانه صبانت از همون اول شرکت خسیس ی بود و هست
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یه زمانی بود همه شرکتا سرعت اسمی می دادن و صبانت سرعتش رو کامل باز می گذاشت که اون موقع خیلی زیاد باعث جذب مشتریش شد و امتیاز مثبتی براش حساب می شد اون موقع دقیقا نیاز بازار رو شناخته بودن ولی نمی دونم چی شد که یهو از اونجا رسیدن به اینجا
newsaber
16-12-2017, 17:25
سلام
خروجی های صبانت لطف کنن بگن که کجا رفتن و جایی که رفتن چجوریاس که دیگران هم ارشاد شن باتشکر
سلام
خروجی های صبانت لطف کنن بگن که کجا رفتن و جایی که رفتن چجوریاس که دیگران هم ارشاد شن باتشکر
سلام
من رفتم شاتل به طور کلی راضی هستم مخصوصا شاتل لند برای دانلود فایل ها خیلی خوبه
mr.arbab28
17-12-2017, 01:31
صبا نت اصلا صداقت نداره من مشتریش بودم یک زمانی رفتم یک شرکت دیگه یادمه موغع تخلیه یک هفته الاف بودم تا تخلیه شد
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
newsaber
17-12-2017, 05:12
سلام دوستان
یه کشفی کردم اونم اینکه هرچند صبانت نگفته در طرح غیرحجمی، شبانه رایگان داره ولی من چک کردم دیدم که از حجم کم نمیشه!!
تو پنل کاربری هم اینو نوشته:
وضعیت استفاده در ساعات رایگان : در ساعات شبانه
nimanimaoo otfbax misam5526 sanso srx190d VorteX01 sms24 r0ot$harp
nimanimaoo
17-12-2017, 13:45
سلام دوستان
یه کشفی کردم اونم اینکه هرچند صبانت نگفته در طرح غیرحجمی، شبانه رایگان داره ولی من چک کردم دیدم که از حجم کم نمیشه!!
@nimanimaoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @otfbax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @sanso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @VorteX01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @sms24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @r0ot$harp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیشه اعتماد کرد اصلا ...منطقه با منطقه و شهر با شهر ممکنه فرق کنه ...شما حواست باشه ترافیک داخلی بوده یا ترافیکت خارجی بوده ...من بفکر جمع کردن سرویس هستم ...صبانت معلوم نیست چه مرگشه ...یا واقعا نداره یا میخواد دندون گردی کنه ...الان پانل من سرویس های توربو حذف کردند البته من نمیتونم استفاده کنم ولی کلا فکر کنم کلا رها کردن ...هر کی موند بمونه هر کی هم رفت که رفت ...:n35:
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
MehrZaad
17-12-2017, 15:39
دوستان صبانتی خواهشا بیکار نباشید زنگ بزنید و تهدید به جمع آوری کنید...
جالبیش اینجاست برای منزل خودم از آسیا تک میگیرم ( شرکت ماقبل آخر ) و منزل پدریم از صبانت... ( با افتخار شرکت قعر جدولی )
با هر دو تماس و تهدید داشتم... آسیاتکی ها به ظاهر قول به آینده دادن... صبا نتی ها ارجاع دادن به یه ورشون... ( به شدت برخورد بدی دارن اپراتورهای صبانت )
تنها مشکل حجم زیاد باقی مونده بوده وگرنه برای جمع آوری یک ثانیه وقتو از دست نمیدادم
جالبیش اینجاست برای منزل خودم از آسیا تک میگیرم ( شرکت ماقبل آخر ) و منزل پدریم از صبانت... ( با افتخار شرکت قعر جدولی )
با هر دو تماس و تهدید داشتم... آسیاتکی ها به ظاهر قول به آینده دادن... صبا نتی ها ارجاع دادن به یه ورشون... ( به شدت برخورد بدی دارن اپراتورهای صبانت )
تنها مشکل حجم زیاد باقی مونده بوده وگرنه برای جمع آوری یک ثانیه وقتو از دست نمیدادم
دوست من از دست كاربر معمولا هيچ كاري بر نمياد
مگر واقعا متحد بشن که نشون داده نمیشن چون اگر اتحادی در کار بود الان اینجا نبودیم
شما که این قدر حساسیت داشتین باید قبل از این وضعیت ، سرویس خودتان رو انتخاب میکردین مخصوصا جشنواره هایی که این آخر کار گذاشته بود
مثلا دوسال ١۶٠ گیگ ١٣٠ تومان
با خرید این بسته تا دو سال دیگه رنگ تماس با اپراتور نفهم رو نمیدیدین
تخلیه کنین کجا برین آسمون همین رنگ یکی کمتر یکی بیشتر
با سپاس
MehrZaad
17-12-2017, 18:21
مگر واقعا متحد بشن که نشون داده نمیشن چون اگر اتحادی در کار بود الان اینجا نبودیم
شما که این قدر حساسیت داشتین باید قبل از این وضعیت ، سرویس خودتان رو انتخاب میکردین مخصوصا جشنواره هایی که این آخر کار گذاشته بود
با سپاس
دوست عزیز تقریبا یک و سال نیم پیش به اجبار از صبانت برای منزل پدرم سرویس گرفتم( مشکل پورت داشتن اکثر شرکت ها )
همین الانشم سرویس یک سال که تقریبا نیمیش باقی مونده دارن و هی باید حجم بخرن...
اینکه زنگ زده بشه و اعتراض بشه باور بفرمایید تاثیر داره و مجبور به تغییر رفتار میشن...
همین سکوت و منفعل بودن یوزرهای این شرکت باعث شده بدترین پیشنهاد سرویس های جدید رو صبانت داشته باشه و با بی اعتنایی جواب همینی که هست تحویل بدن...
حداقل تغییر رفتار شاتل و پارس آنلاین نشون داد کافیه تعداد معترضین زیاد باشن و احساس خطر کنن...
در هر صورت با اتمام حجم صبانت رو تخلیه خواهیم کرد
nimanimaoo
17-12-2017, 18:55
سلام دوستان
@nimanimaoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @otfbax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @sanso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @VorteX01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @sms24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @r0ot$harp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست تکراری فرستادم لطفا حذف کنید
nimanimaoo
17-12-2017, 19:05
حدس من اینه صبانت کاملا در وضعیت نابودی قرار داره ...چون بقیه حتی بدنام ها یک حرکتی زدن ولی صبانت با این سابقه دیگه ظاهرا به هیچ طریقی نمیتونه خودشو جمع کنه ...الان من زنگ زدم با دو تاشون حرفیدم ...فقط سکوت بود و یک نفر گفت فعلا صبر کنید و یکی هک گفتش جمع اوری یعنی دو هفته بدون اینترنت !...متاسفانه یک عده از روی جهالت قبل از تحول جدید سرویس تمدید کردند و هنوز نمیدونن صبا چه اشی پخته ...ما دیگه خیلی سمج هستیم که پای کار موندیم تا حالا !
با سپاس
اگر همه اعتراض کنند قطعا شک نکنید شاید یک کاری انجام بدهند ...اما فکر کنم میکنن مشتریان قدیمی بازم تمدید میکنن و باید بهشون ثابت بشه این تو بمیری از تو بمیری ها نیست ...الان بدترین وضعیت صبا داره متاسفانه
دوست عزیز تقریبا یک و سال نیم پیش به اجبار از صبانت برای منزل پدرم سرویس گرفتم( مشکل پورت داشتن اکثر شرکت ها )
همین الانشم سرویس یک سال که تقریبا نیمیش باقی مونده دارن و هی باید حجم بخرن...
اینکه زنگ زده بشه و اعتراض بشه باور بفرمایید تاثیر داره و مجبور به تغییر رفتار میشن...
همین سکوت و منفعل بودن یوزرهای این شرکت باعث شده بدترین پیشنهاد سرویس های جدید رو صبانت داشته باشه و با بی اعتنایی جواب همینی که هست تحویل بدن...
حداقل تغییر رفتار شاتل و پارس آنلاین نشون داد کافیه تعداد معترضین زیاد باشن و احساس خطر کنن...
در هر صورت با اتمام حجم صبانت رو تخلیه خواهیم کرد
من خودم ناچار بودم چون منطقه جایی بودم که که فقط صبانت قادر بود سرویس بده ...خلاصه با بد و خوبش ساختم ...ولی دیگه جدول جدید رسوایی بزرگی بود ...الان فکر کنم پارس انلاین و فن اوا هم از صبا بهتر عمل کردند دیگه شورشو دراوردن ...به یارو گفتم 75 گیگ کجا 40 گیگ کجا ...
یک واقعیت وجود داره مشتریان صبانت قدیمی هستند و بی حوصله ! اصلا شاتل با همه انتقادها فقط استایل سایت و سیاست های تشویقی و محصولات جدیدش مشخصه که داره به کجا فکر میکنه ...انوقت صبانت فقط شارژ گران قیمت میده بدون قطعی ...چون دیگه یوزری نمونده که سرعت بیاره پایین و بار شبکه بره بالا:n15: ...
الان تلگرام شاتل 150 هزار عضو داره و صبانت 15 هزار تا ...انوقت اخبار مقایسه کنید میفهمید که صبانت کاربراش خیلی حوصله ندارند بررسی کنن چطور ی جیبشون خالی میشه !
در ضمن شارژ اضافه صبانت بین 1 گیگ تا 15 گیگ اصلا تفاوتی در قیمت نداره ...برای 30 گیگ 5 هزار تخفیف میده :n36:
فقط همین یک مورد بین 1 گیگ تا 30 نشون میده صبانت چکاره هست :n41:
سلام
من رفتم شاتل به طور کلی راضی هستم مخصوصا شاتل لند برای دانلود فایل ها خیلی خوبه
پانل و طرحاش چطوره ؟ منظورم اعلام روزانه و کلا امکانات پانل چطوره ...ترافیک خارجیش خوبه یا لنگ میزنه ؟
مرسی
newsaber
17-12-2017, 19:07
باورش سخته باید دید برای سایت خارجی هست یا داخلی ...من که بعید با این شرایط در صبانت بمونم ...تمام شرکت ها حجم درست کردند صبانت میگه فقط صبر کنید ...یا طمع دارند یا دارند واقعا ورشکست میشوند
12 مگ از ورزش3 گرفتم 40 مگم از سافت98 کلا 4 مگ حساب کرد!
سیستمشون فعلا قاطیه یادمه زمانی که شبانه به اندازه دوبرابر حجم روزانه میدادن حجم شبانم تموم شد و سرعت دانلود اومد رو 16 کیلوبایت ولی حدود یه هفته باز سیستمشون قاطی کردشبانه(که مثلا تموم شده بود) با سرعت یک و نیم مگ بر ثانیه دانلود کردم!
این که دوستمون گفت مردم اعتراض نکردن رو به شدت باهاش موافقم چون یکی از بهترین راه های ارتباط با شرکت از طریق اینستاگرام بود برید ببینید چقدر همه ساکت بودن پست هایی که می گذاشتن اصلا کسی نمی رفت بگه تعرفه ها بده نهایت یکی 2 نفر می گفتن که همیشه هم همونا بودن در صورتی که شاتل موقعی که تعرفه گذاشت مردم کاری کردن که کامنت پست بعدیش رو بست خوب این جور حرکتی خیلی می تونه تاثیر بذاره روی یک شرکت
پانل و طرحاش چطوره ؟ منظورم اعلام روزانه و کلا امکانات پانل چطوره ...ترافیک خارجیش خوبه یا لنگ میزنه ؟
مرسی
پنلش خوبه اومده بسته ها رو تفکیک کرده مثلا بسته شاتل لند رو جدا کرده از بسته عادی و جالبه که همونو هم مثل اینکه نصف حساب می کنه یعنی 5000 گیگ می شه 10000 گیگ!!!
من به شخصه همه دانلود هام رو دیگه می زارم از شاتل لند می کنم و خوب حس خوبیه که اینجور سیستمی هست البته سرعت ریموتش پایینه از سرور خارجی و فایل رو هم حجمشو یه مقدار زیاد می کنه ولی قابل چشم پوشی بوده برا من
به شخصه شاتل رو به کسی پیشنهاد می دم که اگر دانلود زیاد داره یه VPS هم بگیره برای کمک بهش و زیاد دانلود کنه وگرنه اگر کسی حوصله این کارا رو نداره بهتره از پارس یا پیشگامان که تقریبا 2 برابر دارن حجم می دن بگیره
ضمنا من دیروز با یکی از مسئولین شاتل داشتم صحبت می کردم بابت یک تیکت که زده بودم ازش راجع به اینترنت داخلی سوال کردم این که قرار بوده همه آیپی های داخل داخلی حساب بشن گفت ما می دونیم اگه همچین کاری کردیم همه vpn می گیرن و دانلود های خارجیشون رو انجام می دن و داخلی حساب می شه برای همین احتمال اینکه این کار رو عملی کنیم خیلی کمه فکر می کنم بقیه شرکت ها هم فعلا شدیدا راجع به این موضوع دارن مقاومت می کنن
nimanimaoo
17-12-2017, 19:50
پنلش خوبه اومده بسته ها رو تفکیک کرده مثلا بسته شاتل لند رو جدا کرده از بسته عادی و جالبه که همونو هم مثل اینکه نصف حساب می کنه یعنی 5000 گیگ می شه 10000 گیگ!!!
من به شخصه همه دانلود هام رو دیگه می زارم از شاتل لند می کنم و خوب حس خوبیه که اینجور سیستمی هست البته سرعت ریموتش پایینه از سرور خارجی و فایل رو هم حجمشو یه مقدار زیاد می کنه ولی قابل چشم پوشی بوده برا من
به شخصه شاتل رو به کسی پیشنهاد می دم که اگر دانلود زیاد داره یه VPS هم بگیره برای کمک بهش و زیاد دانلود کنه وگرنه اگر کسی حوصله این کارا رو نداره بهتره از پارس یا پیشگامان که تقریبا 2 برابر دارن حجم می دن بگیره
ضمنا من دیروز با یکی از مسئولین شاتل داشتم صحبت می کردم بابت یک تیکت که زده بودم ازش راجع به اینترنت داخلی سوال کردم این که قرار بوده همه آیپی های داخل داخلی حساب بشن گفت ما می دونیم اگه همچین کاری کردیم همه vpn می گیرن و دانلود های خارجیشون رو انجام می دن و داخلی حساب می شه برای همین احتمال اینکه این کار رو عملی کنیم خیلی کمه فکر می کنم بقیه شرکت ها هم فعلا شدیدا راجع به این موضوع دارن مقاومت می کنن
این قسمت متوجه نشدم که ترافیک خارجی مشخص نمیشه ! ...یعنی انقدر مانور میدن ترافیک داخلی انقدر خارجی انقدر ...همش الکیه ؟ یعنی با vpn میشه دورش زد ؟
سوال اصلیم اینه ترافیک مستقیم بدون شاتل لند همون نصف حجمی هست که اعلام شده ؟ یا مثلا الکی گفتن و مثلا 64 گیگ نمیشه 32 تا ازش برداشت کرد!؟
این که دوستمون گفت مردم اعتراض نکردن رو به شدت باهاش موافقم چون یکی از بهترین راه های ارتباط با شرکت از طریق اینستاگرام بود برید ببینید چقدر همه ساکت بودن پست هایی که می گذاشتن اصلا کسی نمی رفت بگه تعرفه ها بده نهایت یکی 2 نفر می گفتن که همیشه هم همونا بودن در صورتی که شاتل موقعی که تعرفه گذاشت مردم کاری کردن که کامنت پست بعدیش رو بست خوب این جور حرکتی خیلی می تونه تاثیر بذاره روی یک شرکت
من شک ندارم مشتریان زبل(دانلودر های حرفه ای ) و همینطور اونایی که مشکل ندارن بخاطر منطقشون تا حالا رفتن از صبانت ...اینایی که موندن یا اهل دانلود نیستن یا گرفتار عدم پوشش بقیه شرکت ها بودند ...کلا کاش یکی میگفت یوزرهای صبانت در کشور چقدره تا سه سوت مشخص بشه قضیه از چه قراره
این قسمت متوجه نشدم که ترافیک خارجی مشخص نمیشه ! ...یعنی انقدر مانور میدن ترافیک داخلی انقدر خارجی انقدر ...همش الکیه ؟ یعنی با vpn میشه دورش زد ؟
سوال اصلیم اینه ترافیک مستقیم بدون شاتل لند همون نصف حجمی هست که اعلام شده ؟ یا مثلا الکی گفتن و مثلا 64 گیگ نمیشه 32 تا ازش برداشت کرد!؟
من شک ندارم مشتریان زبل(دانلودر های حرفه ای ) و همینطور اونایی که مشکل ندارن بخاطر منطقشون تا حالا رفتن از صبانت ...اینایی که موندن یا اهل دانلود نیستن یا گرفتار عدم پوشش بقیه شرکت ها بودند ...کلا کاش یکی میگفت یوزرهای صبانت در کشور چقدره تا سه سوت مشخص بشه قضیه از چه قراره
نه نگفتم الان می شه با vpn دورش زد می گم اگه همه داخلی ها بیان جزو این سیستم که ترافیکشون نصف بشه با vpn می شه دورش زد الان نمی شه
راستش من از سرور داخلی دانلودی ندارم و تاحالا چک نکردم ببینم چجوری کم می کنه ولی از سرور خارجی درست کم کرده تاحالا
ضمنا من بسته ای که فعال کردم به این اسم بود سرزمین شاتل و سایت های وِیژه ایران که اون سایت هایی که لیست دادن جزو همین بسته محسوب می شه این بسته الان تغییر کرده و شده فقط شاتل لند برای همین الان من اگر از سایتی که سرورش داخلی هست دانلود کنم از همون 5000 گیگ کم می شه نه از حجم اصلیم که 160 گیگ بوده
flatrish
17-12-2017, 23:26
حجم مصرف منصفانه برام تموم شده، تقریبا هیچ سایتی باز نمیشه یا نصفه نیمه میاد. مدتها بود این سرعت 16 کیلوبایتی رو تجربه نکرده بودم:n02:
مشکل اینجاست حجم اضافه هم خریدم بازم سرعت برنگشته. باید زنگ بزنم پشتیبانی گویا
nimanimaoo
18-12-2017, 00:38
حجم مصرف منصفانه برام تموم شده، تقریبا هیچ سایتی باز نمیشه یا نصفه نیمه میاد. مدتها بود این سرعت 16 کیلوبایتی رو تجربه نکرده بودم:n02:
تفکیک ترافیک چطوره ؟ منظورم داخلی و بین المللی هست...حجم که جابجا نمیشه؟
- - - Updated - - -
newsaber
18-12-2017, 01:49
512 صبانت دارم اومدم ببینم حجمی که میده تغییر کرده یا نه دوباره 512 رو برای خرید انتخاب کردم با این پیغام مواجه شدم :n08:
اين سرويس براي هر مشترک فقط يکبار قابل فروش است.
flatrish
18-12-2017, 13:10
جابجایی رو که منظورتونو متوجه نشدم. من سرویس 8 مگابیت دارم با حجم 120 مصرف منصفانه
من دقیقا 57 گیگ ترافیک خارجی دانلود داشتم بقیشم لابد داخلی بوده، فیلیمو و ...
مشخصا شبانه رایگان هم نداره چون من کلا دانلودهام شبا بود.
nimanimaoo
18-12-2017, 17:05
نه نگفتم الان می شه با vpn دورش زد می گم اگه همه داخلی ها بیان جزو این سیستم که ترافیکشون نصف بشه با vpn می شه دورش زد الان نمی شه
راستش من از سرور داخلی دانلودی ندارم و تاحالا چک نکردم ببینم چجوری کم می کنه ولی از سرور خارجی درست کم کرده تاحالا
ضمنا من بسته ای که فعال کردم به این اسم بود سرزمین شاتل و سایت های وِیژه ایران که اون سایت هایی که لیست دادن جزو همین بسته محسوب می شه این بسته الان تغییر کرده و شده فقط شاتل لند برای همین الان من اگر از سایتی که سرورش داخلی هست دانلود کنم از همون 5000 گیگ کم می شه نه از حجم اصلیم که 160 گیگ بوده
امروز یکسرش کردم :n15:بقولی یک شاتلیست شدم :n33: فعلا که همه چیز خوب بوده ( مراحل پرداخت پول و ثبت :n40:) تا ببینیم شاتل چند مرده حلاجه ...فقط این جشنواره 8 مگش فوق العادست ...یعنی چیز توپی بنظر میاد ...وجدانا صبانت با ما چه کرده تا حالا ابعادش مشخص نشده ...
حالا بماند شبانه هم داره که البته پولیه ولی میصرفه ...البته باید صبر کرد تا قضاوت نهایی ...
من الان گیر رانژه خط هستم ....گفتن 72 ساعت بعد تازه میره مخابرات ...الان دیگه حجمی ندارم نمیدونم بخرم یک حجم اضافه کوچیک یا میشه درد سر ...
الان دقیقه چه برخوردی باید انجام بشه ...شما با تجربه تری بفرما ...مرسی:n13:
- - - Updated - - -
:n13:
nimanimaoo
18-12-2017, 17:09
جابجایی رو که منظورتونو متوجه نشدم. من سرویس 8 مگابیت دارم با حجم 120 مصرف منصفانه
من دقیقا 57 گیگ ترافیک خارجی دانلود داشتم بقیشم لابد داخلی بوده، فیلیمو و ...
مشخصا شبانه رایگان هم نداره چون من کلا دانلودهام شبا بود.
منظورم این بود حجم داخلی نزنن جز خارجی ! میدونی که حجم داخلی ارزشی نداره ...الان حجم خارجی اهمیت داره ...خلاصه مهم هست که دستکاری توی کار نباشه ...:n23:
امروز یکسرش کردم :n15:بقولی یک شاتلیست شدم :n33: فعلا که همه چیز خوب بوده ( مراحل پرداخت پول و ثبت :n40:) تا ببینیم شاتل چند مرده حلاجه ...فقط این جشنواره 8 مگش فوق العادست ...یعنی چیز توپی بنظر میاد ...وجدانا صبانت با ما چه کرده تا حالا ابعادش مشخص نشده ...
حالا بماند شبانه هم داره که البته پولیه ولی میصرفه ...البته باید صبر کرد تا قضاوت نهایی ...
من الان گیر رانژه خط هستم ....گفتن 72 ساعت بعد تازه میره مخابرات ...الان دیگه حجمی ندارم نمیدونم بخرم یک حجم اضافه کوچیک یا میشه درد سر ...
الان دقیقه چه برخوردی باید انجام بشه ...شما با تجربه تری بفرما ...مرسی:n13:
- - - Updated - - -
:n13:
ایشالا که تجربت خوب باشه مخصوصا با این طرح های جدید. برای من هم دقیقا 72 ساعت بود تایمی که رانژه شد
تجربم از برخورد با پرسنلشون این بوده که فوق العاده مودب هستن و با حوصله جواب می دن
تاحالا هم از سرعت و بقیه چیزا راضی بودم در کل پشیمون نیستم که از صبانت اومدم شاتل
اگر مشکلت اینه که صبانت تخلیه نمی کنه 195 شکایت کن
nimanimaoo
18-12-2017, 17:53
ایشالا که تجربت خوب باشه مخصوصا با این طرح های جدید. برای من هم دقیقا 72 ساعت بود تایمی که رانژه شد
تجربم از برخورد با پرسنلشون این بوده که فوق العاده مودب هستن و با حوصله جواب می دن
تاحالا هم از سرعت و بقیه چیزا راضی بودم در کل پشیمون نیستم که از صبانت اومدم شاتل
من الان دارم با صبانت پیام میزارم و هنوز اشتراک فعاله ...منظورم اینه توی این 72 ساعت شارژ اضافی میشه خرید از صبانت ؟ یهویی نگن خوب حالا که شارژ کردی پس میخوایی بمونی و یا اینکه تخلیه به تعویق میفته و از اینطور حرف ها ...بعدشم تا تخلیه انجام بشه چراغ لینک یا adsl خاموش میشه درسته ؟...چون شاتل گفته باید اطلاع بدید تا ما رانژه انجام بدیم :n13:
- - - Updated - - -
من الان دارم با صبانت پیام میزارم و هنوز اشتراک فعاله ...منظورم اینه توی این 72 ساعت شارژ اضافی میشه خرید از صبانت ؟ یهویی نگن خوب حالا که شارژ کردی پس میخوایی بمونی و یا اینکه تخلیه به تعویق میفته و از اینطور حرف ها ...بعدشم تا تخلیه انجام بشه چراغ لینک یا adsl خاموش میشه درسته ؟...چون شاتل گفته باید اطلاع بدید تا ما رانژه انجام بدیم :n13:
صبانت داره نفسهای اخرش رو میکشه با این تعرفه های داغونش
- - - Updated - - -
آره چراغ مودم خاموش می شه ولی من موقعی که فرستادن خطمو برا تخلیه کلا اکانتم سوخت یعنی روزاش کامل رفت وضعیت رانژه هم شد ارسال برای جمع آوری شما حتما 195 شکایت کن وگرنه کلی معطلت می کنن اگرم گفتن انصراف بده بگو تا کارم انجام نشه انصراف نمی دم حرفاشون رو هم کلا باور نکن:n02:
MMDFullHD
18-12-2017, 18:07
- - - Updated - - -
اصلا رو هر شرکتی رفتی درخواست تخلیه دادی
ترافیک بخری یعنی منصرف شدی از تخلیه
بنده همین حرکت شمارو زدم فروردین ولی تخلیه نکردن گفتش مودمتو 72 ساعت خاموش کن ترافیکمو زد سوزوند گفت دیگه ترافیک نخر
برخی دوستان میگن صبانت کاربرهاش رو از دست میده با این تعرفه هایی که داده
من خودم طرح جشنواره که گرفتم هنوز مونده ( 222 گیگ یکساله 110 تومن )
نکته اینجاست که صبانت شاید گرونتر از جاهای دیگه باشه ولی همین باعث میشه کاربر کمتری داشته باشه و شبکه اش خلوت تر باشه
بنده برای پینگ بهتر و قطعی کمتر ( که صبانت داره ) حاضرم کمی بیشتر هزینه کنم
پ . ن : تعرفه های جدید حقیقتا عالیه
پیشگامان یک ترابایت رو میده 80 تومن ☺
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
برخی دوستان میگن صبانت کاربرهاش رو از دست میده با این تعرفه هایی که داده
من خودم طرح جشنواره که گرفتم هنوز مونده ( 222 گیگ یکساله 110 تومن )
نکته اینجاست که صبانت شاید گرونتر از جاهای دیگه باشه ولی همین باعث میشه کاربر کمتری داشته باشه و شبکه اش خلوت تر باشه
بنده برای پینگ بهتر و قطعی کمتر ( که صبانت داره ) حاضرم کمی بیشتر هزینه کنم
پ . ن : تعرفه های جدید حقیقتا عالیه
پیشگامان یک ترابایت رو میده 80 تومن ☺
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بله فوق العادس امیدوارم اینجوری که بعضی از دوستان گفتن شو آف تبلیغاتی نباشه و پیاده سازی بشه واقعا چون 1 ترا دیگه عملا نامحدوده:n02:
nimanimaoo
18-12-2017, 20:34
آره چراغ مودم خاموش می شه ولی من موقعی که فرستادن خطمو برا تخلیه کلا اکانتم سوخت یعنی روزاش کامل رفت وضعیت رانژه هم شد ارسال برای جمع آوری شما حتما 195 شکایت کن وگرنه کلی معطلت می کنن اگرم گفتن انصراف بده بگو تا کارم انجام نشه انصراف نمی دم حرفاشون رو هم کلا باور نکن:n02:
وای الان دیدم نوشته :
وضعیت جمع آوری : در لیست جمع آوری نمی باشد
یعنی الان شما میگی من نصف روز از دست دادم ؟ این که فاجعه هست ...منو بگو میگفتم 1گیگ هم ترافیک بخرم:n28:
اصلا رو هر شرکتی رفتی درخواست تخلیه دادی
ترافیک بخری یعنی منصرف شدی از تخلیه
بنده همین حرکت شمارو زدم فروردین ولی تخلیه نکردن گفتش مودمتو 72 ساعت خاموش کن ترافیکمو زد سوزوند گفت دیگه ترافیک نخر
منو هنوز نخریدم همون قبلیه تهش یکم مونده دارم همونو استفاده میکنم ...خب دیگه خیلی مثل اینکه حقه بازند اینا ...
یعنی الان کلا ببندم همه چیزو ؟
nimanimaoo
18-12-2017, 20:49
یک سئوال فنی : در صفحه شکایت نوع شکایت چی بهتر انتخاب بشه ؟
اینترنت پرسرعت یا تخلیه خط انتخاب کنم ؟
و سئوال دوم اینکه شکایت کنم هنوز 72 ساعت نشده ...نمیگن هنوز نشده چرا شکایت کردی ؟:n35:
یک سئوال فنی : در صفحه شکایت نوع شکایت چی بهتر انتخاب بشه ؟
اینترنت پرسرعت یا تخلیه خط انتخاب کنم ؟
و سئوال دوم اینکه شکایت کنم هنوز 72 ساعت نشده ...نمیگن هنوز نشده چرا شکایت کردی ؟:n35:
توی اینترنت پرسرعت یه قسمت بود مستقیما راجع به عدم جمع آوری رانژه بود بگردید هست اما اصلش متنشه خیلی زیرگروه رو دقت نمی کنن
شما شکایت کن تو متن هم بگو وزیر دستور داده 24 ساعته تخلیه باید بشه حتی ارسال هم نکردن همین الان بزن که زودتر انجام شه
nimanimaoo
18-12-2017, 20:57
توی اینترنت پرسرعت یه قسمت بود مستقیما راجع به عدم جمع آوری رانژه بود بگردید هست اما اصلش متنشه خیلی زیرگروه رو دقت نمی کنن
شما شکایت کن تو متن هم بگو وزیر دستور داده 24 ساعته تخلیه باید بشه حتی ارسال هم نکردن همین الان بزن که زودتر انجام شه
من صبح به یارو گفتم وزیر گفته یک روزه :n31:گفت کی گفت ! دوباره تکرار کردم ...گفت کجا شنیدی ؟ گفتم توی اخبار سایت ها بود :n20:...حالا ظاهرا جدی نگرفتن ...
راستی در بخش شکایت گفته بعد از شکایت زنگ زدید یا نه ! ...یعنی ظاهرا براشون مهمه اعلام اخطار ...
دوست دارم کار دوستانه باشه و خیلی دلخوری پیش نیاد ولی ظاهرا اینا پررو تر از این حرفان ...:n36:
- - - Updated - - -
من صبح به یارو گفتم وزیر گفته یک روزه :n31:گفت کی گفت ! دوباره تکرار کردم ...گفت کجا شنیدی ؟ گفتم توی اخبار سایت ها بود :n20:...حالا ظاهرا جدی نگرفتن ...
راستی در بخش شکایت گفته بعد از شکایت زنگ زدید یا نه ! ...یعنی ظاهرا براشون مهمه اعلام اخطار ...
دوست دارم کار دوستانه باشه و خیلی دلخوری پیش نیاد ولی ظاهرا اینا پررو تر از این حرفان ...:n36:
- - - Updated - - -
کتکشون که نمی زنی:n08: داری بهشون یادآوری می کنی چیزی که وظیفشونه رو انجام بدن
ببین شکایت که کردی احتمال خیلی زیاد فردا باهات از صبانت تماس می گیرن می گن اگه شکایت کنی دیرتر خطت تخلیه می شه شکایتت رو بیا پس بگیر اصلا برات اهمیت نداشته باشه بگو من شکایتم رو وقتی پس می گیرم که خطم ارسال بشه برای جمع آوری هر چی هم گفتن باور نکن.
اون تیک ها رو هم هر 2 تاش رو بزن هم اینکه تماس گرفتی هم برای کارشناسا
nimanimaoo
18-12-2017, 21:06
کتکشون که نمی زنی:n08: داری بهشون یادآوری می کنی چیزی که وظیفشونه رو انجام بدن
ببین شکایت که کردی احتمال خیلی زیاد فردا باهات از صبانت تماس می گیرن می گن اگه شکایت کنی دیرتر خطت تخلیه می شه شکایتت رو بیا پس بگیر اصلا برات اهمیت نداشته باشه بگو من شکایتم رو وقتی پس می گیرم که خطم ارسال بشه برای جمع آوری هر چی هم گفتن باور نکن.
اون تیک ها رو هم هر 2 تاش رو بزن هم اینکه تماس گرفتی هم برای کارشناسا
همیشه دوست دارم اول گفتگو کنم و نزنم به سیم اخر و یک فرصتی به طرف مقابل بدم ...اما بعضا تعبیرهای بدی از کارم شده :n31: ولی الان حساب کردم اینا خوب برخورد کنن 5 شنبه باید اعلام کنن به مخابرات ...که منم تازه الان استفاده هم کردم ...و اصلا کار میره برای شنبه بیخود و بیجهت ...حالا حساب کن اونا هم یک قری بیان فکر کنم تا اخر هفته بعد هم خط درست نشه ...واقعا فکرشو میکنم میبینم باید از سبک فرانسوی پیاده کنم نه المانی :n24:
HeRcKoOl
20-12-2017, 20:58
سلام.
دوستان تخلیه چجوری باید اقدام کنم؟و چقدر طول میکشه؟تلفنی میشه تخلیه کرد یا حتما باید حضوری رفت؟
سلام.
دوستان تخلیه چجوری باید اقدام کنم؟و چقدر طول میکشه؟تلفنی میشه تخلیه کرد یا حتما باید حضوری رفت؟
سلام دوست عزیز
کل پروسه رو بهت می گم که کمترین زحمت رو متحمل بشی
اول یه ایمیل می زنی به ایمیل زیر و کپی کارت ملی خودت و صاحب خط و همینطور یه قبض تلفن از خطی که می خوای تخلیش کنی پیوست می کنی و می فرستی
بعد توی ساعات اداری زنگ می زنی به شماره تلفن 02181014370 می گی که ایمیل رو فرستادم می خوام درخواست تخلیه برام باز بشه اون طرف هم همون موقع احتمالا برات باز می کنه درخواست رو. می ری توی پنل کاربری و درخواست تخلیه رو ثبت می کنی.دوباره زنگ می زنی به همون شماره تلفن و می گی درخواستم رو ثبت کردم و اونا هم می گن اوکی می فرستیم و تمام:n02:
گدانت هنوز نمیخواد تعرفه هاش رو تغییر بده از آخر اوله:n21:
از شرکتی که از اول سیستم حجمی با محدودیت حجم و بسته رو پایه سرویس هاش گذاشته این عدم انعطاف خیلی عجیبه:n23:
هنوز اطلاعاتی ازش درز کرده که می خواد در اینده چی کار کنه؟؟؟؟:n13:
چون این طور پیش بره خیلی زود بیشتر مشتری هاشو از دست میده و حفظ کردن پروانه براش معنی نمی ده:n15:
شرکت های یر مجموعه اش که در استان های دیگر ازش حق استفاده از پروانه و نمایندگی دارند هم همین قیمت هارو عرضه می کنند یا دست انها را باسه سرویس ها باز گذاشته؟:n27:
از شرکتی که از اول سیستم حجمی با محدودیت حجم و بسته رو پایه سرویس هاش گذاشته این عدم انعطاف خیلی عجیبه:n23:
هنوز اطلاعاتی ازش درز کرده که می خواد در اینده چی کار کنه؟؟؟؟:n13:
چون این طور پیش بره خیلی زود بیشتر مشتری هاشو از دست میده و حفظ کردن پروانه براش معنی نمی ده:n15:
شرکت های یر مجموعه اش که در استان های دیگر ازش حق استفاده از پروانه و نمایندگی دارند هم همین قیمت هارو عرضه می کنند یا دست انها را باسه سرویس ها باز گذاشته؟:n27:
نمایندگی هاشون هم همون لیست صبانت را دارن صبانت دیگه کارش تمومه
Dadashmohammad22
22-12-2017, 20:56
الان دیگه کم کم دارم دلیل کم میارم که تو صبانت بمونم. قبلا تنها دلیلم کیفیت اینترنت و پینگ نسبتا ثابت با سرور های خارجی بود. الان دیگه پارس آنلاین هم تو شهر ما همون کیفیت پینگ و بهتر رو ارائه میده، با قیمت یکسان و دو برابر حجم بین الملل. چرا باید بمونم تو صبانت دقیقا. یه ماه بهشون فرصت میدم تعرفه ها رو تغییر بدن. وگرنه کوچ میکنم.
MehrZaad
22-12-2017, 21:56
به اطلاع مشترکین گرامی می رساند صبانت در راستای رضایتمندی آن دسته از کاربرانی که علیرغم مصرف پایین در طول یک ماه نیاز به سرعت بالا دارند اقدام به طراحی بسته های افزایش سرعت با نام #توربوشارژ نموده است. بسته های توربوشارژ برای سرویس های جدید غیرحجمی با سرعت های 512 ، 1024 و 2048 قابل فعال سازی هستند.
این دسته از کاربران می توانند به جای خرید بسته های با FUP بالا و متحمل شدن هزینه بیشتر از میزان مصرف خود ، نسبت به فعال سازی بسته های توربوشارژ در پنل کاربری خود اقدام نمایند تا سرعت سرویس ایشان ارتقا یابد.
برای فعال سازی به My.sabanet.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید
این بسته های توربو شارژشو چند میده؟ نکنه مجانیه؟ از دوستان کسی اطلاع داره؟
newsaber
23-12-2017, 00:54
این بسته های توربو شارژشو چند میده؟ نکنه مجانیه؟ از دوستان کسی اطلاع داره؟
افزایش سرعت تا4:
یروزه هزار
3روزه 2500
6روزه 3500
10روزه4500
30روزه10000
MehrZaad
23-12-2017, 10:10
افزایش سرعت تا4:
یروزه هزار
3روزه 2500
6روزه 3500
10روزه4500
30روزه10000
سرعت 2 مگ ترافیک 40 گیگ 25 تومن + 10 توربوشارژ = 35 تومن
سرعت 4 مگ ترافیک 80 گیگ 40 تومن
یعنی نوابغ تو صبا نشستن فکر کردن طرح دادن سر 5 هزار تومن ملت 20 گیگ کمتر بگیرن تا صرفه جویی بشه؟! حداقل نکردن سرعتو باز بزارن...
مثل بچه ها دارن لج بازی و مقاومت میکنن...
HeRcKoOl
26-12-2017, 13:07
دوستان من ظهر رنگ زدم برا تخلیه.گفتش تعرفه هامون ۲ روزه عوض شده فردا احتمال زیاد اعمال میشه دوباره زنگ بزن برات دسترسیو باز کنیم.۲مگ که الان ۲۰ گیگ خارجی داره گفت میشه ۴۰ گیگ خارجی.حالا نمیدونم راست گفته یا نه!
سرعت 2 مگ ترافیک 40 گیگ 25 تومن + 10 توربوشارژ = 35 تومن
سرعت 4 مگ ترافیک 80 گیگ 40 تومن
یعنی نوابغ تو صبا نشستن فکر کردن طرح دادن سر 5 هزار تومن ملت 20 گیگ کمتر بگیرن تا صرفه جویی بشه؟! حداقل نکردن سرعتو باز بزارن...
مثل بچه ها دارن لج بازی و مقاومت میکنن...
اگر این توربو شارژ رو در قیمت هاش تجدید نظر کنند خود طرح برای کم مصرف ها فکر بدی نیست چون واقعا سرعت زیر چهارمگ دیگه برای دنیای امروز چیز بلامصرف و بیهوده ای هست
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
newsaber
27-12-2017, 14:06
دوستان من ظهر رنگ زدم برا تخلیه.گفتش تعرفه هامون ۲ روزه عوض شده فردا احتمال زیاد اعمال میشه دوباره زنگ بزن برات دسترسیو باز کنیم.۲مگ که الان ۲۰ گیگ خارجی داره گفت میشه ۴۰ گیگ خارجی.حالا نمیدونم راست گفته یا نه!
تا این لحظه یعنی ساعت 14 و 6 دقیقه 6دی هیچ تغییری نکرده.
HeRcKoOl
27-12-2017, 18:59
تا این لحظه یعنی ساعت 14 و 6 دقیقه 6دی هیچ تغییری نکرده.
بنده دوباره زنگ زدم.گفتن شما تمدید کن سرویس ۲مگابیت رو ،۴۰گیگ که خودش بود گفتن ۴۰ گیگ هم اضافه میکنیم تا پایان وقت اداری ولی اضافه نکردن.
فردا صبح دوباره زنگ میزنم اگه اضافه کردن که حله وگرنه ۱۹۵ شکایت میکنم صداشونم ضبط کردم.
HeRcKoOl
30-12-2017, 12:14
دوستان من دوباره زنگ زدم هی میپیچونن میگن معلوم نیست کی اضافه میشه.تخلیه کنید از این دزد صبانت با این حجم های کمش.
بنده هم ۱۹۵ شکایت میکنم ببینم چی میشه.
MehrZaad
30-12-2017, 12:55
دوستان من دوباره زنگ زدم هی میپیچونن میگن معلوم نیست کی اضافه میشه.تخلیه کنید از این دزد صبانت با این حجم های کمش.
بنده هم ۱۹۵ شکایت میکنم ببینم چی میشه.
دوست عزیز کاملا مشخص بوده اون روز به شما دروغ گفتن... قرار بر تغییر بود از سایتشون شروع میکردن
شما هم در کنار پیگیری شکایت این ماهو تحمل کنید ولی در عین حال در مورد شرکت های دیگه خصوصا تو مرکز مخابراتی محل زندگیتون تحقیق کنید... تو این مدت شرکت ها هم به ثبات میرسن و با انتخاب بهترین مورد ممکن ، صبا رو تخلیه خواهی کرد
newsaber
30-12-2017, 14:41
این صبانت حجم منصفانش که از همه کمتره شبانه هم ک نداره
خود من کلی قطعی هم دارم
برا رایگان شدن ترافیک سایت آیو باید 10 هزار داد
حتی اگه صبانت حجم منصفانشم بیشتر کنه بازم شرکتای دیگه بهترن.
HeRcKoOl
01-01-2018, 03:11
دوستان پس از شکایت و تماسی که باهام گرفتن بعد ۱روز پس از شکایت حجمو اضافه کردن(۴۰گیگ شارژ اضافه) ولی دیگه تمدید نمیکنم و بعد این ماه تخلیه میکنم.
دوستان پس از شکایت و تماسی که باهام گرفتن بعد ۱روز پس از شکایت حجمو اضافه کردن(۴۰گیگ شارژ اضافه) ولی دیگه تمدید نمیکنم و بعد این ماه تخلیه میکنم.
اینی هم که براتون گذاشتن به عنوان شارژ اضافه هست نه این که حجم سرویس رو 80 کرده باشن . بهترین کار تخلیه هست
یه سوال:!
صبانت شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
یه سوال:!
صبانت شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
سلام شبانه که نداره بعد هم این همه شرکت که حجم های بهتر میدن چرا میخواهید بیایید به بدترین شرکت در لیست شرکتها
HeRcKoOl
10-01-2018, 13:26
این صبانت چقدر وضعش داغونه .باقیمانده حجمو که نشون نمیده با ریز مصرف نگاه میکردم که اونم ۵ روزه اپدیت نشده از زمان سرویسم هم این ۵ روز کم نشده!!
حجمم تموم شه زودتر تخلیه کنم.
misam5526
15-01-2018, 14:31
توضیحاتی که در مورد توربو شارژ داده شد در صفحات قبل به نظر ناقص میاد. جدول کاملش رو اینجا میزارم.
در صورتی که سرویس 512 داشته باشید با ماهی 10 هزار سرویس شما 4 مگ خواهد شد.
در صورتی که سرویس 1 مگ داشته باشید با ماهی 10 هزار سرویس شما 8 مگ خواهد شد.
در صورتی که سرویس 2 مگ داشته باشید با ماهی 10 هزار سرویس شما 16 مگ خواهد شد.
نسبت به قیمتهای مضحک نیترو در های وب خیلی منطقی تر و بهتره توربوشارژ صبانت، البته برای کسانی که حجم مصرفیشون کم باشه چون خیلی کمتر از های وب حجم میده.
newsaber
15-01-2018, 15:03
توضیحاتی که در مورد توربو شارژ داده شد در صفحات قبل به نظر ناقص میاد. جدول کاملش رو اینجا میزارم.
نسبت به قیمتهای مضحک نیترو در های وب خیلی منطقی تر و بهتره توربوشارژ صبانت، البته برای کسانی که حجم مصرفیشون کم باشه چون خیلی کمتر از های وب حجم میده.
تو پنل که چنین چیزی نیست فقط افزایش سرعت تا 4 هست.
صبانت جشنواره گذاشته ولی هنوز تو پنل کاربری خبری نیست.
حتی اگه عملی هم بشه بازم شرکتای دیگه بهترن.
misam5526
15-01-2018, 15:27
حتی اگه عملی هم بشه بازم شرکتای دیگه بهترن.
نمایندگی حضوری فک کنم باید برید. پارس انلاین هم جشنوارش حضوری هست و در پنل نیست. شاتل هم قبلا پیشنهادهای خیلی خوبش رو نمایندگی ها میدادند و در سایت نبود.
جشنواره صبا نت رو چک کردم با نماینده صبانت در شهرم و مشکلی نداشت. باید حضوری برای ثبت نام میرفتم که البته دلیلی نداره این کار رو کنم چون دنبال سرعت 16 مگ نیستم.
اما اینکه شرکتهای دیگه بهترن بستگی داره. چون اگه این افر 300 گیگ خارجی ، شش ماه 110 هزار رو در نظر بگیریم + 6 تا توربوشارژ 10 تومنی= 6 ماه نت 16 مگ با حجم ماهانه 50 گیگ در مجموع 170 هزار تومن که همچین پیشنهادی رو شرکتی نداده.
حتی اگه عملی هم بشه بازم شرکتای دیگه بهترن.دوست عزیز برای مشترکین جدید هست
newsaber
15-01-2018, 19:00
اما اینکه شرکتهای دیگه بهترن بستگی داره. چون اگه این افر 300 گیگ خارجی ، شش ماه 110 هزار رو در نظر بگیریم + 6 تا توربوشارژ 10 تومنی= 6 ماه نت 16 مگ با حجم ماهانه 50 گیگ در مجموع 170 هزار تومن که همچین پیشنهادی رو شرکتی نداده.
فرمایش شما متین ولی اگه مشترک جدید نباشیم چی؟
دوست عزیز برای مشترکین جدید هست
ستون سمت راست حرفی از مشترک جدید نزده بنظرم بقیه هم بتونن استفاده کنن.
misam5526
15-01-2018, 21:46
فرمایش شما متین ولی اگه مشترک جدید نباشیم چی؟
متوجه منظورتون هستم هرچند سابق هم جشنواره های فروش برای جذب مشترک جدید اب و لعاب داده میشد اما دلیل نمیشه به مشترک فعلی بی توجهی بشه.
الان صبانت سیاست خودش رو تا حدی روشن کرده و ترجیحش بر جذب دسته کابرایی هست که سرعت بیشتر با قیمت کمتر میخوان و یه حجم مناسب چون بیشتر از اون مصرفی ندارن و نمیخوان پول اضافی بدن.
طبیعی و منطقیه کاربرای فعلی صبانت هم با این سیست جدید تکلیفشون رو روشن کنن که اگه جز کاربرای کم مصرف نیستن و اولویت حجمه حتما شرکت عوض کنند و دیگه جای تردید و اما اگر باقی نمونده.
misam5526
16-01-2018, 11:08
ستون سمت راست حرفی از مشترک جدید نزده بنظرم بقیه هم بتونن استفاده کنن.
این موردی که شک داشتید که برای مشترکین فعلی هم هست یا نه، ظاهرا قابل تمدیده و هم برای مشترکین جدیده و هم مشترکین فعلی.
اگه با توربو در نظر بگیریم (+10 هزارتومن) این شکلی میشه افر برای مشترکین فعلی:
میشه:
4 ماه هر ماه 22.5 گیگ
1 ماه کامل 60 گیگ (2 بسته 30 گیگی)
15 روز 30 گیگ
یا به شکل دیگه:
3 ماه 20 گیگ
3 ماه 40 گیگ ( 10 گیگ +بسته 30 گیگی برای نیمی از ماه)
یا به طور تقریبی:
سرویس 16 مگ : ماهانه 20-30 گیگ، 26.5 هزار تومن
HeRcKoOl
16-01-2018, 12:56
برا بنده دو مگ بود این توربوشارژ هدیه ۳ساعته رو فعال کردم سرعتم رو ۱۰ مگابیت بود رو ۱۶مگابیت نبستن با اینکه خطم میکشید.
newsaber
16-01-2018, 13:12
این موردی که شک داشتید که برای مشترکین فعلی هم هست یا نه، ظاهرا قابل تمدیده و هم برای مشترکین جدیده و هم مشترکین فعلی.
اگه با توربو در نظر بگیریم (+10 هزارتومن) این شکلی میشه افر برای مشترکین فعلی:
سرویس 16 مگابیت 6 ماهه: 180 گیگ + 3بسته 30 گیگی 15روزه +200 گیگ شبانه = 159000 تومن.
یا به طور تقریبی:
سرویس 16 مگ : ماهانه 45 گیگ، 26.5 هزار تومن
ممنون از اطلاع رسانی ولی ماهی 15 گیگ میشه + 3 تا بسته ... تقریبیو هرطور حساب کنیم ماهی 45 نمیشه.
misam5526
16-01-2018, 13:25
برا بنده دو مگ بود این توربوشارژ هدیه ۳ساعته رو فعال کردم سرعتم رو ۱۰ مگابیت بود رو ۱۶مگابیت نبستن با اینکه خطم میکشید.
خب. حداقل میدونیم الان طرح واقعیه و داره اجرا میشه و صرفا تبلیغات خالی نیست.
ممنون از اطلاع رسانی ولی ماهی 15 گیگ میشه + 3 تا بسته ... تقریبیو هرطور حساب کنیم ماهی 45 نمیشه.
حق با شماست. ترافیک 180 رو باید نصف میکردم. اصلاح شد. به شکل زیر میشه:
میشه:
4 ماه هر ماه 22.5 گیگ
1 ماه کامل 60 گیگ (2 بسته 30 گیگی)
15 روز 30 گیگ
------------------------------------
پی نوشت:
البته امروز کف تعرفه ها تغییر کرد و کاهش پیدا کرده. بنابراین باید منتظر بود تا شرکتایی مثل اسیاتک که قبلا دو تعرفه برای 8 مگ و 16 مگ قراردادند اصلاح کنند تعرفه هاشون رو و این توربوی صبانت امروز با خبر جدید کمی به حاشیه میره
Bobby Sands
17-01-2018, 09:41
عزیزان استفاده کننده ایا صبانت هنوز هم کیفیت و پینگش خوبه یانه ؟ قبلا شنیده بودم در این زمینه تو باقی شرکتها بهتره . یه خط فقط برای ps4 میخوام . دانلود اینا هم نمیکنم باهاش . شما صبانت رو پیشنهاد میدید یا نه؟ در ضمن کیفیت خط مخابراتیم پایینه یکی دو مگ بیشتر نمیکشه.
عزیزان استفاده کننده ایا صبانت هنوز هم کیفیت و پینگش خوبه یانه ؟ قبلا شنیده بودم در این زمینه تو باقی شرکتها بهتره . یه خط فقط برای ps4 میخوام . دانلود اینا هم نمیکنم باهاش . شما صبانت رو پیشنهاد میدید یا نه؟ در ضمن کیفیت خط مخابراتیم پایینه یکی دو مگ بیشتر نمیکشه.
این بستگی به منطقه مخابراتی داره ممکنه یه منطقه پینگ عالی باشه یا جا دیگه افتضاح باشه پیشنهادم اینه چون کیفیت خطتت پایینه باید از شرکتی اینترنت بگیری که سرویس گیم را داشته باشه که فعال کنه و پینگ کم بشه
Bobby Sands
17-01-2018, 11:36
از شاتل خواستم بگیرم اما گفتن چون کیفیت پایینه گیم رو نمیشه فعال کرد قطعی زیاد میشه. اما شنیده بودم صابنت همینجوی هم احتیاج به سرویس گیم و این چیزا نداره . برای من همین یکی دو مگ هم کفایت میکنه . برای همین میخواستم بدونم صبانت همچنان مثل قدیم سرویس با کیفیت میده یا نه ؟ اینو اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم.
newsaber
17-01-2018, 13:29
از شاتل خواستم بگیرم اما گفتن چون کیفیت پایینه گیم رو نمیشه فعال کرد قطعی زیاد میشه. اما شنیده بودم صابنت همینجوی هم احتیاج به سرویس گیم و این چیزا نداره . برای من همین یکی دو مگ هم کفایت میکنه . برای همین میخواستم بدونم صبانت همچنان مثل قدیم سرویس با کیفیت میده یا نه ؟ اینو اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم.
4 سالی هست صبا نتم منطقه5 مخابراتی تهران یه مدت حدود ساعت 13 یا 14 قطعی داشتم ک حتی به ساعت میرسید! یه مدت قطعی های مکرر داشتم ک مثلا هر 20 دقیقه 4 دقیقه نت میرفت
قطعی داره بخصوص وقتی طرح غیرججمی تازه اومده بود (البته چند هفتس اوضاع خوب شده) نوسان سرعت هم داره که حتی ممکنه برا لحظاتی سرعت دانلود به صفر هم fرسه!
خطم تا 12مگابیتو جوا میده بیشترشو امتحان نکردم. در کل اگه قطعیو درنظر نگیرم کیفیتش بد نیس ولی با این حجمای نابودی ک داده ترجیح میدم برم از صبا.
یه ماه دیگه نغییر مکان داریم بعنوان مشترک جدید جشنواره 1000 گیگیشو میگیرم بعد تخلیه می کنم :n02: جشنوارش خوبه می ارزه پول یه رانژه اضافه بدم+ چند روز قطعی.
ضمن این که گفته دوستان رو در مورد کیفیت خط و تفاوت در مراکز مختلف رو تاکید میکنم
پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برای من با فاصله تقریبی 350 متر از مرکز مخابراتی 110 هست اگر ای پی دیگری مد نظر دارید بنویسید براتون پینگ بگیرم ولی بازم تاکید میکنم اینها ملاک نیست باید توی منظقه خودتون ببینید چطور هست
mohammad_1992
19-01-2018, 12:10
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
nima.g22
20-01-2018, 19:56
سلام دوستان
از کدوم isp نت بگیرم ؟
رانژم امروز از صبانت جمع آوری شد
صبانت ١٠٤ گيگ اضافه کرده بود به سرویس حجم ی ما احتمالا هدیه می خواسته بده امروز دیدم دوباره کم کرده برداشته ، پشیمون شده
LONELY MAN
21-01-2018, 20:12
صبانت ١٠٤ گيگ اضافه کرده بود به سرویس حجم ی ما احتمالا هدیه می خواسته بده امروز دیدم دوباره کم کرده برداشته ، پشیمون شده
به منم 320 زده تو حجم رزرو...الان شده 157
flatrish
22-01-2018, 15:36
کسی میدونه اگه حجم مصرف منصفانه تموم شه باید حتما حجم اضافه گرفت یا میشه سرویس جدید خرید؟
دوستان این صبانت حجم داخلی رو چطوری محاسبه میکنه؟ از سرور ایران هم که دانلود میکنم خارجی حساب میکنه...
hamidzaeri
30-01-2018, 14:22
این قضیه هزینه تخلیه کسی می دونه؟
امروز زنگ زدم صبا واسه تخلیه گفتن باید 3 و خرده ای بریزم حسابشون بابت هزینه تخلیه سرویس!
hamidzaeri
30-01-2018, 14:40
تو نت که خبری نبود. البته ثبت شکایت هم کردم
عجب برنامه ای ریختن این بی ....
نوشتن 16 گیگ 1 ماهه با سرعت 512 کیلو بیت ، ولی در واقع 8 گیگ بیشتر نیست
اگر این 8 گیگ رو برای اون 500 تا سایتی که تعین کردند استفاده کنید 16 گیگ محاسبه میشه
جالب اینکه یکی از سایتهایی که تعیین کردند سایت راسخون هست، من نرم افزار دانلود کردم از سرور راسخون ولی ترافیکش رو این صبانت دزد بین المللی حساب کرد نه داخلی و نه نیم بها
بعد از 15 روز که این سرویس 512 زو خریدم امروز 8 گیگ ترافیکم تمام شد و سرعت محدود شده به 128 و هیچ کاری نمیشه با این سرعت انجام داد
اکثر سایتهایی ایرانی مثل سافتگذر و سافت 98 هم ترافیکش بین المللی حساب میشه
نتیجتا صبانت 8 گیگ حجم رو با سرعت 512 کیلو بیت به قیمت 10،000 تومن در ماه به فروووووش میرساند
عجب برنامه ای ریختن این بی ....
نوشتن 16 گیگ 1 ماهه با سرعت 512 کیلو بیت ، ولی در واقع 8 گیگ بیشتر نیست
اگر این 8 گیگ رو برای اون 500 تا سایتی که تعین کردند استفاده کنید 16 گیگ محاسبه میشه
جالب اینکه یکی از سایتهایی که تعیین کردند سایت راسخون هست، من نرم افزار دانلود کردم از سرور راسخون ولی ترافیکش رو این صبانت دزد بین المللی حساب کرد نه داخلی و نه نیم بها
بعد از 15 روز که این سرویس 512 زو خریدم امروز 8 گیگ ترافیکم تمام شد و سرعت محدود شده به 128 و هیچ کاری نمیشه با این سرعت انجام داد
اکثر سایتهایی ایرانی مثل سافتگذر و سافت 98 هم ترافیکش بین المللی حساب میشه
نتیجتا صبانت 8 گیگ حجم رو با سرعت 512 کیلو بیت به قیمت 10،000 تومن در ماه به فروووووش میرساند
در قسمت توضیحات تکمیلی به این موضوع اشاره شده که حجم به چه صورت محاسبه میشه ولی در این که این گونه ارائه سرویس مشترکین رو سردرگم میکنه شکی نیست و اتفاقا برای این که مشترک نتونه تفاوت رو متوجه بشه به این صورت نوشته شده که خودش یک نوع کلاه برداری محسوب میشه
HeRcKoOl
31-01-2018, 19:54
امروز زنگ زدم صبا واسه تخلیه گفتن باید 3 و خرده ای بریزم حسابشون بابت هزینه تخلیه سرویس!
به بنده هم همین حرفو زد.گفتم تو سایت چنین چیزی نزده،گفتش ما یاید به مخابرات بپردازیمو فلان...
منم حوصله الافی و ایناشو ندارم و فقط میخوام تخلیه کنم.امیدوارم دیدهبان خوب باشه.
newsaber
01-02-2018, 10:41
به بنده هم همین حرفو زد.گفتم تو سایت چنین چیزی نزده،گفتش ما یاید به مخابرات بپردازیمو فلان...
منم حوصله الافی و ایناشو ندارم و فقط میخوام تخلیه کنم.امیدوارم دیدهبان خوب باشه.
هزینه رانژه کاملترش اینه ک بگیم هزینه رانژه + تخلیه. تخلیه هزینش قبلا پرداخت شده!
HeRcKoOl
05-02-2018, 10:45
دوستان اطلاعی ندارید تخلیه چقدر طول میکشه؟بنده پنج شنبه درخواست تخلیه دادم ،شنبه صبحش صبانت اینترنتو قطع کردو گفت نامه زدیم به مخابرات برا تخلیه ولی از اون موقع تخلیه نشده.
۱۹۵ هم شکایت کردم از مخابرات اونم زده ارسال به اوپراتور بعد زنگ زدم ۱۹۵ و صبانت میگن ۱هفته طول میکشه!
پ.ن:خب بعد از ظهر بعد ۳ روز تخلیه کردن.
misam5526
15-03-2018, 20:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D9%85%DB%8C%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%85%D8%A7%D9%87% D9%87.jpg
Dadashmohammad22
06-05-2018, 17:53
سلام.
کسی از دوستان که صبانت تهران داره ممکن هست از این آی پی یه تست پینگ بگیره، ممنون میشم.
185.40.64.65
Electronic-Arts
07-05-2018, 00:33
سلام.
کسی از دوستان که صبانت تهران داره ممکن هست از این آی پی یه تست پینگ بگیره، ممنون میشم.
185.40.64.65
سلام
من سرویس 1 ماهه فعلیم حجم منصفانه اش تموم شده و سرویس جدیدی گرفتم ولی فعال نشده و به عنوان سرویس رزرو هستش الان
چجوری باید فعالش کنم ؟
solidworm
09-05-2018, 15:17
به هیچ عنوان قند شکن روی صبانت اجرا نمیشه. چه وضعشه آخه. نت موبایل رو tether می کنم راحت همونی که روی صبا جواب نمیده، وصل می شه. با این اوصاف ما هم رفتیم توی لیست تخلیه.
- - - Updated - - -
به هیچ عنوان قند شکن روی صبانت اجرا نمیشه. چه وضعشه آخه. نت موبایل رو tether می کنم راحت همونی که روی صبا جواب نمیده، وصل می شه. با این اوصاف ما هم رفتیم توی لیست تخلیه.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Dadashmohammad22
09-05-2018, 19:31
سلام
من سرویس 1 ماهه فعلیم حجم منصفانه اش تموم شده و سرویس جدیدی گرفتم ولی فعال نشده و به عنوان سرویس رزرو هستش الان
چجوری باید فعالش کنم ؟
تماس بگیرید واحد فروش
FlashGet
10-05-2018, 18:10
فکر میکنم تنها شرکتی که فیلتر شکن به هیچ وجه روش جواب نمیده همین شرکت آشغال صبا نت هستش
حتی اینستاگرامم و گوگل و .... رو هم باز نمیکنه فقط سایتهای سرور داخلی رو باز میکنه
رسما شدیم مثل گذشته ی کره شمالی
یا خیلی ترسو هستند یا از اون ساندیسخورای حرفه ای
مسخرش و در اوردین با این سرویس
- - - Updated - - -
فکر میکنم تنها شرکتی که فیلتر شکن به هیچ وجه روش جواب نمیده همین شرکت آشغال صبا نت هستش
حتی اینستاگرامم و گوگل و .... رو هم باز نمیکنه فقط سایتهای سرور داخلی رو باز میکنه
FlashGet
10-05-2018, 18:47
آشغال به معنای واقعی کلمه
Dadashmohammad22
10-05-2018, 19:40
- - - Updated - - -
دوست عزیز من نمیدونم شما صبانت کجا رو دارید. ولی برای من همه ی این مواردی که گفتید کار میکنه.
پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید
FlashGet
10-05-2018, 20:12
دوست عزیز من نمیدونم شما صبانت کجا رو دارید. ولی برای من همه ی این مواردی که گفتید کار میکنه.
مگه میشه شهر با شهر فرق داشته باشه ؟
البته مشهد برای خودش یک حکومت و کشوره
حالا یک زنگی میزنم ببینم چی میگن
ممنون
FlashGet
10-05-2018, 20:28
شما کدوم شهری ؟
FlashGet
11-05-2018, 17:31
زنگ زدم پشتیبانی درست شد
ممنون دوست عزیز
دوستان قند شکن چی استفاده میکنید روی صبا نت ؟
من سایفون استفاده میکردم اما الان اصلا جواب نمیده و کانکت نمیشه ( روی کامپیوتر )
tranceyou
12-05-2018, 08:17
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا من خواهش دارم دوستانی که در حال حاضر در کرج از سرویس صبانت استفاده میکنن بخصوص دوستانی که سرویسشون روی حالت گیمینگ هست
بیان و بگن سرعت و پینگ چطوره آیا مناسب این هست که من خریداری کنم و بیام این شرکت؟؟
Farnaz100
14-06-2018, 13:06
چرا این حجمهای ویژه عید فطر در پنل کاربری نمایش داده نمیشوند؟ تبلیغش در صفحه اصلی صبانت و صفحه ورود به حساب کاربری است اما وقتی که وارد میشی هیچ خبری نیست! فردا فعال میشه؟ ممنون برای پاسخ.
چرا این حجمهای ویژه عید فطر در پنل کاربری نمایش داده نمیشوند؟ تبلیغش در صفحه اصلی صبانت و صفحه ورود به حساب کاربری است اما وقتی که وارد میشی هیچ خبری نیست! فردا فعال میشه؟ ممنون برای پاسخ.
باسلام برای من داخل پنل هست در قسمت حجم، اگر برای شما نیست حتما با پشتیبانی تماس بگیرید
Farnaz100
15-06-2018, 11:42
باسلام برای من داخل پنل هست در قسمت حجم، اگر برای شما نیست حتما با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام. تماس گرفتم میگه به نمایندگی فروش ربط داره. بهش گفتم این که یه چیزیه که توسط صبانت به همه مشترکان داده میشود و باید در پنل کاربری همه فعال شده باشه درست مانند بقیه سرویسها و حجمها. پاسخ روشنی نداد. نمایندگی فروش هم که تا یکشنبه تعطیله. حالا چند ساعت صبر میکنم و دوباره تماس میگیرم. از وقتی این سرویسهای جدید حجم داخلی و خارجی آمده کل سیستم صبانت بهم ریخته. مگه اون سرویسهای و حجمهای پیشنهادی قدیمی مثل ۱۵ گیگ ۹ روزه و ... چه اشکالی داشتند؟ الان هم حجم باقیمانده رو درست نشون نمیده. ای کاش درباره این حجمهای ویژه عید فطر به اپراتورها اطلاع میدادند که قضیه چی به چیه. حالا منظور از اون ۲۰۰ گیگ ۳۰ روزه یعنی ۱۰۰ گیگ بینالمللی؟ همه اون حجمهای ویژه فطر رو باید نصفشو در نظر گرفت یا نه؟
سلام. تماس گرفتم میگه به نمایندگی فروش ربط داره. بهش گفتم این که یه چیزیه که توسط صبانت به همه مشترکان داده میشود و باید در پنل کاربری همه فعال شده باشه درست مانند بقیه سرویسها و حجمها. پاسخ روشنی نداد. نمایندگی فروش هم که تا یکشنبه تعطیله. حالا چند ساعت صبر میکنم و دوباره تماس میگیرم. از وقتی این سرویسهای جدید حجم داخلی و خارجی آمده کل سیستم صبانت بهم ریخته. مگه اون سرویسهای و حجمهای پیشنهادی قدیمی مثل ۱۵ گیگ ۹ روزه و ... چه اشکالی داشتند؟ الان هم حجم باقیمانده رو درست نشون نمیده. ای کاش درباره این حجمهای ویژه عید فطر به اپراتورها اطلاع میدادند که قضیه چی به چیه. حالا منظور از اون ۲۰۰ گیگ ۳۰ روزه یعنی ۱۰۰ گیگ بینالمللی؟ همه اون حجمهای ویژه فطر رو باید نصفشو در نظر گرفت یا نه؟
سلام به احتمال زیاد بین الملل هست چون در هیچکدام چه جشنواره چه غیر جشنواره عنوان نشده که داخلی یا خارجی
Farnaz100
16-06-2018, 17:12
از قرار معلوم بستههای حجمی ویژه عید فطر برای خیلی از کاربران فعال نشده است. به ضرر خود صبانت! یدونه تیکت برای پشتیبانی فرستادم اما بعید میدونم خبری بشه. این بستهها تا کی برای خرید در دسترس هستند؟
سلام.
صبانت دانلود رایگان هم داره ؟
قیمت و ساعت دانلودش !
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Dadashmohammad22
07-07-2018, 23:02
سلام، دوستان لطف میکنید از این آی پی پینگ بگیرید بفرستید، ممنون
185.40.64.65
Electronic-Arts
07-07-2018, 23:50
سلام، دوستان لطف میکنید از این آی پی پینگ بگیرید بفرستید، ممنون
185.40.64.65
سلام
4 5 روزه که گند زدن به اینترنتا حرفشون هم اینه که زیرساخت مسیرش رو عوض کرده دست صبانت نیست
اولی خود صبانت
دومی وی پی ان
سومی کاهش پینگ
Pinging 185.40.64.65 with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=164ms TTL=235
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=161ms TTL=235
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=163ms TTL=235
Ping statistics for 185.40.64.65:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 161ms, Maximum = 164ms, Average = 163ms
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=115ms TTL=249
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=117ms TTL=249
Minimum = 115ms, Maximum = 117ms, Average = 115ms
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=119ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=118ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=112ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=120ms TTL=236
Minimum = 112ms, Maximum = 120ms, Average = 117ms
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که صبانت دارن هر شب 12 شب ریست میده صبانت اینترنت ها رو برای شما هم ؟ یا به من فقط چرت گفتن ؟ چند روزه شما هم پینگتون رفته بالا ؟
Dadashmohammad22
08-07-2018, 00:39
سلام
4 5 روزه که گند زدن به اینترنتا حرفشون هم اینه که زیرساخت مسیرش رو عوض کرده دست صبانت نیست
اولی خود صبانت
دومی وی پی ان
سومی کاهش پینگ
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=161ms TTL=235
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=163ms TTL=235
Minimum = 161ms, Maximum = 164ms, Average = 163ms
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=117ms TTL=249
Minimum = 115ms, Maximum = 117ms, Average = 115ms
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=119ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=118ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=112ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=120ms TTL=236
Minimum = 112ms, Maximum = 120ms, Average = 117ms
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که صبانت دارن هر شب 12 شب ریست میده صبانت اینترنت ها رو برای شما هم ؟ یا به من فقط چرت گفتن ؟ چند روزه شما هم پینگتون رفته بالا ؟
آها، مرسی عزیز، حدس میزدم مشکل از خودشونه برای چند نفر دیگه از رفیقام هم همینه،. 2 شب پیش درست شده بود یه چند ساعت دوباره خراب شد از اون موقع تاحالا، گویا منم باید بزنم تو کار کاهش پینگ.
من الان 11 ساله صبانت دارم از وقتی که داشتم این ریست همیشه بوده ولی 12 شب نیست بستگی داره مودم رو چه وقتی شما خاموش روشن کنی ساعتش تغییر میکنه برای من که اینطوری بوده
پینگ با آیپی که شما دادید 107-106 بود ولی سرعت باز شدن صفحه ها خیلی کند هست با این که نت من رو روی 16 بستن
Tom Clancy's
14-07-2018, 12:53
سلام دوستان
صبانت سرویسی داره که زمانش زیاد باشه مثلا 6 یا 12 ماه اما حجمش کم باشه که قیمتش کمتر در بیاد؟؟
ho3in2012
14-07-2018, 13:58
سلام دوستان
صبانت سرویسی داره که زمانش زیاد باشه مثلا 6 یا 12 ماه اما حجمش کم باشه که قیمتش کمتر در بیاد؟؟
سلام
در پنل کاربری اینا فقط هستش با حجم کمتر به عنوان پیشنهاد ویژه
Tom Clancy's
14-07-2018, 14:37
سلام
در پنل کاربری اینا فقط هستش با حجم کمتر به عنوان پیشنهاد ویژه
پیشنهاد ویژه برای سرویس های خاصیه؟ داخل پنل که میرم تو لیست، پیشنهاد ویژه نداره اصلا :n29:
ho3in2012
14-07-2018, 17:03
پیشنهاد ویژه برای سرویس های خاصیه؟ داخل پنل که میرم تو لیست، پیشنهاد ویژه نداره اصلا :n29:
niloo0oo
14-07-2018, 18:48
سلام دوستان.
بعد از 5 روز که پاسخگویی درست در رابطه با تخلیه خط بهم ندادن با ارسال مدارک قرار شد خطو برام تخلیه کنن.از چهرشنبه درخواست دادم ولی هنوز خبری نشده.
من کاربر صبانت نبودم و چون جابه جا شدیم به خونه جدید نت صبانت از قبل روی خط بود و با کلی دردسر من درخواست تخلیه دادم میخواستم بدونم قانونا چند روز تخلیه خط طول میکشه اخه اپراتورش بهم گفت هفت تا ده روز:n38:
اصلا بنظرتون درخواست تخلیه رو فرستادن؟چون من مشترک های وبم و از خونه قبلی که درخواست جمع آوری دادم یک روزه جمع شد الان موندم چرا این یکی اینقدر طول کشیده با اینکه تو یه مرکز مخابراتی هستیم.
نظرتون چیه؟الان به 195 شکایت کنم یا زوده؟
ho3in2012
14-07-2018, 19:49
سلام دوستان.
بعد از 5 روز که پاسخگویی درست در رابطه با تخلیه خط بهم ندادن با ارسال مدارک قرار شد خطو برام تخلیه کنن.از چهرشنبه درخواست دادم ولی هنوز خبری نشده.
من کاربر صبانت نبودم و چون جابه جا شدیم به خونه جدید نت صبانت از قبل روی خط بود و با کلی دردسر من درخواست تخلیه دادم میخواستم بدونم قانونا چند روز تخلیه خط طول میکشه اخه اپراتورش بهم گفت هفت تا ده روز:n38:
اصلا بنظرتون درخواست تخلیه رو فرستادن؟چون من مشترک های وبم و از خونه قبلی که درخواست جمع آوری دادم یک روزه جمع شد الان موندم چرا این یکی اینقدر طول کشیده با اینکه تو یه مرکز مخابراتی هستیم.
نظرتون چیه؟الان به 195 شکایت کنم یا زوده؟
همین الان 195 شکایت کنین و همون اول هم باید از طریق 195 اقدام میکردین
اگه نامه تخلیه رو قبلش فرستاده باشن بهتون اطلاع میدن و اگر نه هم خط رو براتون فورا جمع میکنن
زمان تخلیه در بیشترین حالت ممکن 72 ساعت هست
Tom Clancy's
14-07-2018, 19:57
اصلا این tab پیشنهاد ویژه رو نداره داخل پنل!!
Electronic-Arts
30-07-2018, 13:33
دوستان امروز برای شما هم وضعیت این جوریه ؟
Pinging 9.9.9.9 with 32 bytes of data:
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=201ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=200ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=194ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=181ms TTL=49
Ping statistics for 9.9.9.9:
Minimum = 181ms, Maximum = 201ms, Average = 194ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 184ms, Maximum = 203ms, Average = 198ms
Dadashmohammad22
30-07-2018, 18:08
دوستان امروز برای شما هم وضعیت این جوریه ؟
Pinging 9.9.9.9 with 32 bytes of data:
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=201ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=200ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=194ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=181ms TTL=49
Ping statistics for 9.9.9.9:
Minimum = 181ms, Maximum = 201ms, Average = 194ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 184ms, Maximum = 203ms, Average = 198ms
نه برای من دور و بر 110 هست جفتشون، بدون time out
سلام دوستان
داخل پنل حجمی که تحت عنوان FUP زده، حجم مجموع است؟؟ یعنی اگر ترافیک بین الملل استفاده بشه 2 برابر ازش کم میشه و اگه ترافیک داخلی باشه مقدار معمول؟
Rahpooyan
13-08-2018, 13:48
سلام دوستان
داخل پنل حجمی که تحت عنوان FUP زده، حجم مجموع است؟؟ یعنی اگر ترافیک بین الملل استفاده بشه 2 برابر ازش کم میشه و اگه ترافیک داخلی باشه مقدار معمول؟
بله، حجم مجموع است. برای مثال در همین لینک بالا اینترنت بین الملل جداگانه اعلام شده است
مشخص هست که جدول مربوط به ترافیک مصرف شده کی به کی آپدیت میشه؟
Electronic-Arts
18-08-2018, 20:30
سلام دوستان چند روزی هست برای شما هم ریز قطع و وصل میشه ؟ مثلا هر نیم ساعت یه بار به مدت 10 ثانیه اینا یهو قطع میشه بعد دوباره وصل میشه
sayanermia
23-08-2018, 18:31
درود دوستان
من یکسال سرویس حجمی داشتم ولی چند روز دیگه تموم میشه. ظاهرا همه سرویس های قابل خریدش هم از این حجم منصفانه + بین الملل هستش! میخوام بدونم داستانشون چیه؟ من سه روز دیگه باید سرویس بخرم و قصد دارم 16 مگ با 800 گیگ یک ماهه برای تست بخرم. واقعا 400گیگ بین الملل میده؟ کسی داشته بتونه راهنماییم کنه؟ من میانگین مصرفم در ماه نهایتا 70 گیگ بوده همیشه. سرویس فعلیم یکساله با 12 گیگ حجم بوده که همیشه ماه به ماه 40-50 گیگ میخریدم و استفاده میکردم. میخوام بدونم این سرویس جدید 16مگ با 800گیگ که میگه 400 تا بین الملل میده واقعا 400 تا میده؟ یا دله دزدی دارن تا به خودت میای میبینی 400 گیگتو با تصبره ماده کم کرده و کلا 40 گیگ هم دانلود نکردی؟
ho3in2012
23-08-2018, 19:26
درود دوستان
من یکسال سرویس حجمی داشتم ولی چند روز دیگه تموم میشه. ظاهرا همه سرویس های قابل خریدش هم از این حجم منصفانه + بین الملل هستش! میخوام بدونم داستانشون چیه؟ من سه روز دیگه باید سرویس بخرم و قصد دارم 16 مگ با 800 گیگ یک ماهه برای تست بخرم. واقعا 400گیگ بین الملل میده؟ کسی داشته بتونه راهنماییم کنه؟ من میانگین مصرفم در ماه نهایتا 70 گیگ بوده همیشه. سرویس فعلیم یکساله با 12 گیگ حجم بوده که همیشه ماه به ماه 40-50 گیگ میخریدم و استفاده میکردم. میخوام بدونم این سرویس جدید 16مگ با 800گیگ که میگه 400 تا بین الملل میده واقعا 400 تا میده؟ یا دله دزدی دارن تا به خودت میای میبینی 400 گیگتو با تصبره ماده کم کرده و کلا 40 گیگ هم دانلود نکردی؟
من 8 مگ 400 گیک ماهانه رو میگیرم
دقیقا همین قدر حجم میده و هیچ تبصره خاصی نداره:n02:
من ماهی حدودا 100 گیگ بین الملل مصرف میکنم که آخر ماه باقی مانده میزنه 200 گیگ که میشه همون 100 گیگ بین الملل
میگن در شهریور ماه میخوان تعرفه ها رو آزاد کنن زودتر از هر جا میخواین سرویس مورد نظرتون رو بخرین چون معلوم نیست چه بلایی میخوان سر تعرفه ها بیارن
afshin75
27-08-2018, 01:02
صبا تو قسمت تمدید فقط سرویس یک ماهه گذاشته. جریان چیه؟
ho3in2012
27-08-2018, 01:14
صبا تو قسمت تمدید فقط سرویس یک ماهه گذاشته. جریان چیه؟
شما بگو دلیل کاهش جدید حجم مصرف منصفانه چیه؟:n35::n35::n35:
ho3in2012
27-08-2018, 01:17
صبانت شدیدا گرون کرد
16 مگ 400 گیگ بین الملل شده 100 گیگ بین الملل
Dadashmohammad22
27-08-2018, 03:56
صبانت شدیدا گرون کرد
این دیگه چه وضعشه !!!! 100 گیگ هم نه، 50 گیگ !!!!!! رم کردن ؟؟؟ 8 مگابیت 1 ماهه 40 گیگ بین الملل ؟ از 200 گیگ ؟ با همون قیمت ؟؟؟
ho3in2012
27-08-2018, 04:00
این دیگه چه وضعشه !!!! 100 گیگ هم نه، 50 گیگ !!!!!! رم کردن ؟؟؟ 8 مگابیت 1 ماهه 40 گیگ بین الملل ؟ از 200 گیگ ؟ با همون قیمت ؟؟؟
بله درست میفرمایین
دقت نکرده بودم:n04::n04::n04:
دقیقا همون قیمته فقط حجما رو تا تونستن کم کردن!!!!
ho3in2012
27-08-2018, 04:05
در حالی صبانت این کار روکرده که مخابرات میشه سرویس 16 مگ با 175 گیگ ترافیک با قیمت 40 تومن گرفت (طرح 4 برابر سرعت):n27:
من 100 درصد تخلیه میکنم
امروز هم برای من یک اس ام اس اومده که مشترک گرامی(اسم و مشخصات و شماره خط ) شما مشترک پر مصرف هستید و برای رزرو و غیره به این شماره ها و لینک بات از تلگرام داده که تا 9 شب تماس بگیر
نه شماره ها نه بات مال صبانت نیست منم تماس نگرفتم چون هنوز 3 ماه به پایان قرار دادم مونده اینا دیگه شورش رو در آوردن اطلاعات رو به هر جایی میدن
صبانت شدیدا گرون کرد
اگر مشترک ها بخواهن با این حجم ها راضی بشن و تخلیه نکنن ، باید براشون گریه کرد.
کسایی که از اینها سرویس دارن ، حتی اگر مدت سرویس تون تموم هم نشده تخلیه کنید ، اینها فکر کردن هر غلطی بکنن ، مردم چیزی نمیگن و راضی هستن.
تخلیه کنید ، به این حروم زاده ها پول مفت ندید.
misam5526
27-08-2018, 19:03
از عجایب روزگار:
TD-LTE ایرانسل: یک ماهه -50 گیگ روزانه، 100 گیگ شبانه، سرعت تا 80 مگابیت = 65 هزار تومن
تعرفه ادعایی صبانت: یک ماهه - 16 مگ - 50 گیگ = 80 هزار تومن
بحث گیمرها رو کنار بزاریم، اصلا نمیشه حتی بهش فکر کرد از بس مسخرست. :n08::n08:
ho3in2012
27-08-2018, 19:15
از عجایب روزگار:
TD-LTE ایرانسل: یک ماهه -50 گیگ روزانه، 100 گیگ شبانه، سرعت تا 80 مگابیت = 65 هزار تومن
تعرفه ادعایی صبانت: یک ماهه - 16 مگ - 50 گیگ = 80 هزار تومن
بحث گیمرها رو کنار بزاریم، اصلا نمیشه حتی بهش فکر کرد از بس مسخرست. :n08::n08:
مبین نت - 40 مگ - 100 گیگ یکماهه 70 تومن:n02::n02:
احتمالا ته تغییراتشون این باشه به همین تعرفه ها شبانه اضافه کنن و با خودشون بگن دیگه ترکوندیم:n08:
اگر مشترک ها بخواهن با این حجم ها راضی بشن و تخلیه نکنن ، باید براشون گریه کرد.
کسایی که از اینها سرویس دارن ، حتی اگر مدت سرویس تون تموم هم نشده تخلیه کنید ، اینها فکر کردن هر غلطی بکنن ، مردم چیزی نمیگن و راضی هستن.
تخلیه کنید ، به این حروم زاده ها پول مفت ندید.
امروز که این تعرفه ها رو دیدم یاد روزی که می خواستم از صبانت تخلیه کنم افتادم اون موقع همه شرکتا تعرفه غیرحجمی داده بودن جز صبانت
از شرکت زنگ زدن بهم و گفتن تخلیه نکنید و حجما زیاد می شه و از این حرفا
یه چیزی در جواب گفتم که امروز بهش رسیدم واقعا که درست بوده...گفتم دلیل این که دارم تخلیه می کنم حجم نیست دلیلش نگاهیه که شرکت به مشتریش داره و فکر کرده مشتری با همه چی کنار میاد
الان می بینم واقعا مدیریت صبانت هنوزم همون مدلی به مشتریا نگاه می کنه
ho3in2012
28-08-2018, 09:26
صبانت تعرفه ها رو به حالت قبل برگردوند
بنظرتون با این شرایط باز هم تخلیه کنم یا نه ؟
RealFlow
29-08-2018, 01:45
هنوزم مگه این شرکت مشتری داره؟؟!!
من که یک سال میشه ار این شرکت رفتم!! شبانه رو حذف کرده بود 2 برابر حجم خریداری شده....
کلی حجم اضافه توی سال 95 و 96 خریدم بعد دیدم 2 بابر حجم مصرفی رو هم حذف کردن بعد اصلا به درد نمیخوره بدون شبانه و حجمهای پائین مثلا 10 گیگ در ماه!! 10 گیگ در ماه فقط فیلم سینمائی میبینم فقط!! بازی و .... پس چی؟!! الاخ خیلی از شرکتها شبانه رایگان دارن یا نامحدود که حد اقل 100 گیگ در ماه دانلود نیشه کرد که کافی نیست ولی از صبا نت که بهتره ....
Electronic-Arts
29-08-2018, 09:44
سرویس ویژه مخصوص جدید که گرفتم برای تست
اینم سرویس خودم
ho3in2012
29-08-2018, 11:29
اینم سرویس خودم
وایرلس هست؟
Electronic-Arts
29-08-2018, 11:50
وایرلس هست؟
بله با دیش البته نه lhg 5
مبارك
ي توضيح بده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
Electronic-Arts
29-08-2018, 15:24
مبارك
ي توضيح بده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
هیچی اگر رادیو وایرلس داشته باشید و بتونید پهنای باند رو بکشید از اون لنگ دکل میتونید دو تا اکانت بگیرید (یا هر چند تا بخواید مثلا من الان از اون لنگ دیگه دکل دارم 90 مگابیت دانلود میکشم و 70 مگابیت آپلود که نتونستم کلش رو روی این تست بگیرم چون این اکانت رو 55 مگ محدود شده بود) و لود بالانس کنید بعد حجم هم تقریبا نامحدود میشه (طبق گفته این دوستم که تو کار پشتیبانی وایرلس صبانت هست وقتی دو تا اکانت میشه این میاد نصف از این اکانت میگیره نصف از اون مثلا 1 گیگ دانلود شده 500 از این اکانت 500 از اون یکی ولی سیستمشون یه کم با لود بالانس مشکل داره واسه همین کمتر حساب میکنه که البته مهم نیست چون در هر صورت مثلا شما دو تا 16 مگ بگیرید میشه 800 گیگ اینترنت در ماه شما بخوای 24 ساعته استریم بکنی تموم نمیشه :n02: )
ho3in2012
02-09-2018, 05:52
سرویس 8 مگابیت غیر حجمی
ایران
فرانکفورت
دوستان در حال حاضر vpi و vci و mtu برای صبانت روی چه مقداری باید تنظیم شود؟پارامتر دیگری هم هست که باید تنظیم شود؟
ho3in2012
06-09-2018, 20:52
سلام
امروز بدون اینکه لینک ADSL بپره اینترنتم قطع و وصل میشه
مشکل از چی هست؟
ho3in2012
07-09-2018, 13:52
واقعا این مشکل خیلی اذیت میکنه
دارم وب گردی میکنم مثلا 20 ثانیه هیچی وا نمیکنه و کلا نت قطع میشه
بعد مجددا وصل بشه
با دقت هم بررسی کردم مشکل از نویز نیست و از آخرین باری که مودم رو ریستارت کردم لینک نپریده:n35:
afshin75
09-09-2018, 16:33
تست سرعت تو سایت صبا سرعت خط رو 11 مگابیت نشون میده اما موقع تمدید سرعت مناسب خط رو 2 مگابیت اعلام میکنه و میگه اگر سرعت بالاتر بخری ما فقط سرعت 2 مگابیت رو تضمین میکنیم و مسولیتش با خودته و تا این پیغام رو تایید نکنی نمیشه سرعت بالاتر تمدید کرد. این هم جدید ترین روش کلاه برداری. مراقب باشید اگر موقع تمدید سرویس این پیغام رو تایید کنید و سرویس سرعت بالا بخرین دیگه نمیتونین به سرعت کم اعتراض کنید
دوستان صبانت پرفایل گیم داره ؟ وضعیت گیمش چجوریه ؟
AmirHA2008
26-09-2018, 20:49
دوستان صبانت توی تهران چطوره؟
من تا حالا از صبانت اشتراک نداشتم
قطع و وصلی، حجم دزدی یا افت سرعت نداره؟
humanaga
01-10-2018, 13:10
خط منم وصل شد!16mb
الا یه مشکلی که هست اینه وقتی twitch.tv رو نگاه می کنم بدون مشکل بعضا سرعتش خیلی پایین میاد 10 دقیقه ای خوب نشون میده می بینم با یه برنامه سرعت دانلود من بینه 400-500kb هست ولی بعضا یدفعه افت میکنه به 200 . زیر این.... بعد میرم سایت رفرش می کنم باز درست میشه و....
اینم کیفیت خط من انگار رو 14مگ بستن ولی مشکلی نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعده یه مشکل دیگه ای هم که هست وقتی با idm دانلود می کنم پینگ میره بالا 300 اینا موندم تو گیم اینا اذیت نکنه این تست نکردم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالم اینه که الا این مشکل twitch.tv و پینگ رو با تماس میشه حل کرد یا واسه ای همه هست!!؟؟بعد جا داره بگم خط رو 16مگ کنن یا همین 14 خوبه واسه قطع وصلی نداشتن!
بعد پروفایل گیم چی داره یا نه؟اگه با فعال کردن سرعتم بیاد رو 8مگ و پینگ نره بالا هنگام دانلود راضی ام من:n23:
خط منم وصل شد!16mb
الا یه مشکلی که هست اینه وقتی twitch.tv رو نگاه می کنم بدون مشکل بعضا سرعتش خیلی پایین میاد 10 دقیقه ای خوب نشون میده می بینم با یه برنامه سرعت دانلود من بینه 400-500kb هست ولی بعضا یدفعه افت میکنه به 200 . زیر این.... بعد میرم سایت رفرش می کنم باز درست میشه و....
اینم کیفیت خط من انگار رو 14مگ بستن ولی مشکلی نیست!
بعده یه مشکل دیگه ای هم که هست وقتی با idm دانلود می کنم پینگ میره بالا 300 اینا موندم تو گیم اینا اذیت نکنه این تست نکردم!!
سوالم اینه که الا این مشکل twitch.tv و پینگ رو با تماس میشه حل کرد یا واسه ای همه هست!!؟؟بعد جا داره بگم خط رو 16مگ کنن یا همین 14 خوبه واسه قطع وصلی نداشتن!
بعد پروفایل گیم چی داره یا نه؟اگه با فعال کردن سرعتم بیاد رو 8مگ و پینگ نره بالا هنگام دانلود راضی ام من:n23:
idm از نهایت ظرفیت خط برای دانلود استفاده میکنه به همین خاطر موقع دانلود پینگ بالا میره و برای همه همینطور هست مشکل اون سایته از vpn که استفاده میکنید هم میتونه باشه
humanaga
01-10-2018, 20:35
ممنون از جواب!!
فعلا تنها مشکل من الا این twitch.tv هست که اصلا نمیشه بالاتر از 480 نگاه کرد زنده!!بعضا واسه نیم ساعت میشه 720p60 نگاه کرد بعضا یا بیشتر مواقع نه!!موندم مشکل از چیه دقیقا تو پارس انلاین 1080p60 مشکلی نداشت!
Electronic-Arts
01-10-2018, 22:36
ممنون از جواب!!
فعلا تنها مشکل من الا این twitch.tv هست که اصلا نمیشه بالاتر از 480 نگاه کرد زنده!!بعضا واسه نیم ساعت میشه 720p60 نگاه کرد بعضا یا بیشتر مواقع نه!!موندم مشکل از چیه دقیقا تو پارس انلاین 1080p60 مشکلی نداشت!
سرعت تک کانکشن
humanaga
01-10-2018, 23:52
از idm کانکشن کردم 1مکس و سرعت دانلود اومد رو 500-600 ولی بازم باید کافی باشه واسه دیدن 720 ولی رو 480هم قطع وصلی دارم!!:n13:
به پشتیبانی هم زنگ می زنم میگن اگه دانلودت خوبه پس نباید ایراد داشته باشه!!مشکل از سایته!
موقع دیدن ویدیو های که زنده نیست مشکلی ندارم شاید بعضا یه قطع وصل کوچیک داشته باشم اونم رو 720p60 ولی لایو رسما 360یا480 بالاتر از اون امکان نداره:n13:
Electronic-Arts
02-10-2018, 13:01
از idm کانکشن کردم 1مکس و سرعت دانلود اومد رو 500-600 ولی بازم باید کافی باشه واسه دیدن 720 ولی رو 480هم قطع وصلی دارم!!:n13:
به پشتیبانی هم زنگ می زنم میگن اگه دانلودت خوبه پس نباید ایراد داشته باشه!!مشکل از سایته!
موقع دیدن ویدیو های که زنده نیست مشکلی ندارم شاید بعضا یه قطع وصل کوچیک داشته باشم اونم رو 720p60 ولی لایو رسما 360یا480 بالاتر از اون امکان نداره:n13:
twitch رو اکثر استریمر ها سرور های آمریکاش رو انتخاب میکنن برای استریم کردن (بخواید توی twitch استریم کنید باید سرور انتخاب کنید که سرور های مختلف در نقاط مختلف دنیا داره) و وقتی 500 اینا هست سرعت تک کانکشن شما چون اون سرور هم به احتمال زیاد تو آمریکا هست و سرعت یه مقدار پایین تر میاد به خاطر مسافت بالا شما حساب کن حول و حوش 300 که نه تنها برای 720 کافی نیست بلکه طولانی مدت بخواید 480 تماشا کنید هم ممکنه یکی دو بار بافر کنه
در مورد ویدئو دیدن هم به خاطر این که اون تا 5 دقیقه بعد رو لود میکنه و کاری نداره شما داری تماشا میکنی یا نه مثل یوتیوب که اولش مثلا کل ویدئو یهو لود میکنه (همون دانلود توی کش مرورگر) و اگر سرعت تک کانکشن خوب نباشه مشکل خاصی پیش نمیاد چون اون جلوتر از شما داره حرکت میکنه ولی وقتی live یا همون زنده هست شما باید اون قدر سرعتت بالا باشه که بتونی پا به پای استریمر که داره آپلود میکنه شما دانلود کنی که البته باز twitch بسته به کیفیتی که تماشا میکنید
humanaga
02-10-2018, 13:38
دقیقا درست میگید!منم فعلا با این حساب بی خیال لایو دیدن میشم ببینم بعدا چی میشه!پارس انلاین که داشتم اصلا لامصب مشکلی نداشت 1080p60 ولی پینگ بالا بود یکم(120-150) و قطع وصلی زیاد داشت ولی صبانت نداره!!:n06:
shahram83
03-10-2018, 21:14
دقیقا درست میگید!منم فعلا با این حساب بی خیال لایو دیدن میشم ببینم بعدا چی میشه!پارس انلاین که داشتم اصلا لامصب مشکلی نداشت 1080p60 ولی پینگ بالا بود یکم(120-150) و قطع وصلی زیاد داشت ولی صبانت نداره!!:n06:
کاربر گرامی دارند از شما دزدی می کنند حتماً پیگیر شو تا بتونی حقت رو بگیری. لفظ سرعت اینترنت یک اصطلاح است در واقع شما پهنای باند خریداری می کنید. چیزی که به تک کانکشن ( تک اتصال ) بین کاربرا ها مصطلح است در واقع توضیح واضحات است. شما در خانه با یک سیم به اینترنت متصل می شوید این یعنی یک اتصال و نه بیشتر. اون چیزی که در idm یا هر نرم افزار مدیر دانلود دیگری می بینید ایجاد چند اتصال بطور مجازی ( نمی دونم کلمه درستی را انتخاب کرده ام یا نه! :n02: ) است. و جالب اینکه اون وبسایت یا سروری که می خواهید از آن دانلود کنید هم باید چنین قابلیتی داشته باشد. احتمالاً تا حالا در idm دیده ای که در بعضی وبسایت ها نمی تونی بیش از یک اتصال داشته باشی. کوتاه سخن اینکه اون چیزی که شما داری پولت را برای اون هزینه می کنی همین تک کانکشن است و این حقیقی است و idm یجورایی جعلی است و استناد کردن به سرعت دانلود با idm با چند کانکشن، فریب دادن خودت است. ( یا فریب داده شدن )
در تنظیمات idm گزینه ای وجود دارد که می تونی تعداد اتصال را به 1 کاهش بدهی. در اینصورت وقتی از یک سرور در خارج از ایران دانلود کردی سرعت (پهنای باند) حقیقی که دارند به تو می دهند را می تونی ببینی. ( اینترانت که حتی ارزش صحبت شدن را هم نداره چه برسد که بخوای براش پول هم بدی ). اونها دارند 16 م.بیتی که تو پولش را پرداخت کرده ای بین چند کاربر تخس می کنند و پول بیشتری گیرشون میاد. ( مصداق دزدی ). به این دلیل است که در twitch مشکل داری. twitch یک وبسایت کاربردی برای آزمایش سرعت اتصال واقعی ات است. چون در لایو استریم بدلیل ماهیت آن ( تقریباً لحظه ای بودن ) فرصتی برای ایجاد اتصال های نرم افزاری بیشتر نیست در نتیجه لایو استریم از سرعت حقیقی تو استفاده می کند. که البته در مورد شما اون چیزی نیست که خریداری کرده اید.
ملاحظه کن که در قرارداد isp ها ذکر شده است که باید در 95% مواقع قرارداد، سرعت ( پهنای باند ) خریداری شده به کاربر ارائه داده شود.
بخش جالب و مفرح و عجیب :n02: کامنت های اخیر تو برای من اون بخشی است که گفتی در پارس آنلاین می تونستی 108060p در twitch تماشا کنی. این شرکت حرومزاده از پرچم داران دزدی پهنای باند ( همان تک کانکشن ) از کاربران است. و من در واقع به همین دلیل این شرکت را کنار گذاشتم. احتمالاً شما از مورد های نادر این شرکت بوده اید.
humanaga
04-10-2018, 18:02
کاربر گرامی دارند از شما دزدی می کنند حتماً پیگیر شو تا بتونی حقت رو بگیری. لفظ سرعت اینترنت یک اصطلاح است در واقع شما پهنای باند خریداری می کنید. چیزی که به تک کانکشن ( تک اتصال ) بین کاربرا ها مصطلح است در واقع توضیح واضحات است. شما در خانه با یک سیم به اینترنت متصل می شوید این یعنی یک اتصال و نه بیشتر. اون چیزی که در idm یا هر نرم افزار مدیر دانلود دیگری می بینید ایجاد چند اتصال بطور مجازی ( نمی دونم کلمه درستی را انتخاب کرده ام یا نه! :n02: ) است. و جالب اینکه اون وبسایت یا سروری که می خواهید از آن دانلود کنید هم باید چنین قابلیتی داشته باشد. احتمالاً تا حالا در idm دیده ای که در بعضی وبسایت ها نمی تونی بیش از یک اتصال داشته باشی. کوتاه سخن اینکه اون چیزی که شما داری پولت را برای اون هزینه می کنی همین تک کانکشن است و این حقیقی است و idm یجورایی جعلی است و استناد کردن به سرعت دانلود با idm با چند کانکشن، فریب دادن خودت است. ( یا فریب داده شدن )
در تنظیمات idm گزینه ای وجود دارد که می تونی تعداد اتصال را به 1 کاهش بدهی. در اینصورت وقتی از یک سرور در خارج از ایران دانلود کردی سرعت (پهنای باند) حقیقی که دارند به تو می دهند را می تونی ببینی. ( اینترانت که حتی ارزش صحبت شدن را هم نداره چه برسد که بخوای براش پول هم بدی ). اونها دارند 16 م.بیتی که تو پولش را پرداخت کرده ای بین چند کاربر تخس می کنند و پول بیشتری گیرشون میاد. ( مصداق دزدی ). به این دلیل است که در twitch مشکل داری. twitch یک وبسایت کاربردی برای آزمایش سرعت اتصال واقعی ات است. چون در لایو استریم بدلیل ماهیت آن ( تقریباً لحظه ای بودن ) فرصتی برای ایجاد اتصال های نرم افزاری بیشتر نیست در نتیجه لایو استریم از سرعت حقیقی تو استفاده می کند. که البته در مورد شما اون چیزی نیست که خریداری کرده اید.
ملاحظه کن که در قرارداد isp ها ذکر شده است که باید در 95% مواقع قرارداد، سرعت ( پهنای باند ) خریداری شده به کاربر ارائه داده شود.
بخش جالب و مفرح و عجیب :n02: کامنت های اخیر تو برای من اون بخشی است که گفتی در پارس آنلاین می تونستی 108060p در twitch تماشا کنی. این شرکت حرومزاده از پرچم داران دزدی پهنای باند ( همان تک کانکشن ) از کاربران است. و من در واقع به همین دلیل این شرکت را کنار گذاشتم. احتمالاً شما از مورد های نادر این شرکت بوده اید.
درست می گید کاملا!!
پار انلاین انصافا واسه من عالی بود میتونستم راحت 2تا استریم 720p60 ببینم بدوناینکه پینگ بره بالا داخل گیم راحت!!!ولی تازگیها شدیدا قطع وصلی زیاد داشت از طرفی هم سرویس زیادی گرون بود رسما با مخابرات انگارمسابقه داشت سره بدترین تعرفه!!!
دیروز کلی زنگ زدم به صبانت یکی میگه مشکلی نیست یکی میگه برو speedtest بگیر ملاک اونه یکی می گفت نه برو از اسان دانلود دانلود کن ببین چفدر دانلود میده ملاک اونه!!!
خلاصه نتم من خیلی خراب شده بود رسما بعضی دانلود هام 1.2مگ سرعت داشت بعضی ها 200کیلوبایت چندباری هم تست سرعت گرفتم دیدم بزور 100کیلوبایت رد می کرد حتی تو قسمت سنجش سرعت هم وضع خراب بود داخلی پینگ 263 سرهت دانلود 750کیلوبایت!!خودشون هم می دونستن مشکل از اوناست نه من!!تا این که دیروز بعده ظهر نت قطع شد به مدت 2 ساعت بعدش که وصل شد همه مشکلاتی که قبلا داشتم حل شد الا راحت دارم با تویچ 720p60 فریم نگاه می کنم قبلا که سرعت دانلود من 1 مگ بود تو سایت speed test الا اومده 12مگ و.....
humanaga
06-10-2018, 23:55
صبانت هم شورش رو در اورده رسما بعده ساعت 9 شب به بعد بزور یه سایت رو باز میکنه twitch بزور میشه 480 نگاه کرد و....قبل اون ساعت ها مشکلی نداره ولی 9 به بعد که میشه انگار اینترانته سرعت دانلود سره جاش هست ولی speedtest یه سنجش سرعت سایت یه چیزه دیگه می نویسن!!بعد11:30 درست میشه!!!خدایش من تو کف نت اینایی که میدن موندم
MehrZaad
18-10-2018, 11:10
سلام دوستان
برای منزل پدریم از این شرکت مزخرف سرویس میگرفتیم
بالای 4 ماه بود دیگه بیخیال این شرکت شده بودن و روی خط دیگه از شرکت دیگه سرویس میگرفتن
تا اینکه منزل رو فروختن و برای خریدار جدید رفتن خط رو به نام بزنن... تو مخابرات گفته بودن صبانت خط رو از رانژه در نیاورده و نمیتونید به نام بزنید
خلاصه... زنگ زدیم صبا یه شماره دادن برای تخلیه... 35 دقیقه پشت خط موندیم بعد طرف گفته باید با مدارک ! بیایید 7 تیر حضوری درخواست جمع آوری بدید...!
آیا راهی هست بشه از اینا شکایت کرد؟ واقعا دارن اذیت میکنن...
سلام دوستان
برای منزل پدریم از این شرکت مزخرف سرویس میگرفتیم
بالای 4 ماه بود دیگه بیخیال این شرکت شده بودن و روی خط دیگه از شرکت دیگه سرویس میگرفتن
تا اینکه منزل رو فروختن و برای خریدار جدید رفتن خط رو به نام بزنن... تو مخابرات گفته بودن صبانت خط رو از رانژه در نیاورده و نمیتونید به نام بزنید
خلاصه... زنگ زدیم صبا یه شماره دادن برای تخلیه... 35 دقیقه پشت خط موندیم بعد طرف گفته باید با مدارک ! بیایید 7 تیر حضوری درخواست جمع آوری بدید...!
آیا راهی هست بشه از اینا شکایت کرد؟ واقعا دارن اذیت میکنن...
دوست گرامی به 195 شکایت کنید
MehrZaad
18-10-2018, 12:30
دوست گرامی به 195 شکایت کنید
ممنون دوست عزیز تماس گرفتم میگه باید حضوری برید اگر ترتیب اثر ندادن شکایت کنید ما ثبت میکنیم
ممنون دوست عزیز تماس گرفتم میگه باید حضوری برید اگر ترتیب اثر ندادن شکایت کنید ما ثبت میکنیم
صبانت اگه حضوری برید سریع تخلیه میکنن اما تلفنی یکماه طولش میدن
HeRcKoOl
21-10-2018, 12:22
دوستان عزیز میشه لطف کنید و از 4.2.2.4 .پینگ بگیرید؟
Dadashmohammad22
21-10-2018, 14:06
دوستان عزیز میشه لطف کنید و از 4.2.2.4 .پینگ بگیرید؟
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=107ms TTL=53
HeRcKoOl
21-10-2018, 16:53
قبل این جریان تعرفه های غیر حجمی صبانت داشتم، کیفیتش خوب بود گرچه اخراش یکی دوهفته بد بود ولی راضی بودم تا اینکه تعرفه های جدید معرفی شد و صبانت خیلی حجمش نسبت به بقیه شرکتا کم بود و تخلیه کردم. حالا برای جای دیگه که حجم برام مهم نیست امروز صبانت ثبتنام کردم.
بقیه شرکتا هم جالب نیست کیفیتشون و مجبور شدم دوباره صبانت بگیرم.
humanaga
21-10-2018, 17:11
قبل این جریان تعرفه های غیر حجمی صبانت داشتم، کیفیتش خوب بود گرچه اخراش یکی دوهفته بد بود ولی راضی بودم تا اینکه تعرفه های جدید معرفی شد و صبانت خیلی حجمش نسبت به بقیه شرکتا کم بود و تخلیه کردم. حالا برای جای دیگه که حجم برام مهم نیست امروز صبانت ثبتنام کردم.
بقیه شرکتا هم جالب نیست کیفیتشون و مجبور شدم دوباره صبانت بگیرم.
منم می خوام جمع اوری کنم بعد 1 ماه!!
سرعت تک کانکشن از ساعت 8-9 شب به بعد افتضاح هست!!سایت هارو بزور باز میکنه و.....
تنها خوبیش پینگ هست که اونم اگه یکی یه کوچلو دانلود کنه پینگ میره بالا شدیدا!!
واسه twitch اینا دیدن بدرد نمی خوره!!قطع وصلی هم داره یکم در طول روز.....
HeRcKoOl
21-10-2018, 18:49
سرعت تک کانکشن از ساعت 8-9 شب به بعد افتضاح هست!!سایت هارو بزور باز میکنه و.....
واسه twitch اینا دیدن بدرد نمی خوره!!قطع وصلی هم داره یکم در طول روز..... من واسه مغازه میخوام 8-9 به بعد مهم نیست فقط پینگش برام مهمه، منطقه ماهم صبانت خلوته یوزر انچنانی نداره. الان کلا وضعیت isp ها جالب نیست من واسه خونه دیدهبان دارم بد نیست میشه توییچ استریم دید و در کل نسبت به حجمش خوبه، خواستید عوض کنید دیدهبان رو هم در نظر بگیرید.
Electronic-Arts
21-10-2018, 19:15
واسه twitch اینا دیدن بدرد نمی خوره!!قطع وصلی هم داره یکم در طول روز.....
من واسه مغازه میخوام 8-9 به بعد مهم نیست فقط پینگش برام مهمه، منطقه ماهم صبانت خلوته یوزر انچنانی نداره. الان کلا وضعیت isp ها جالب نیست من واسه خونه دیدهبان دارم بد نیست میشه توییچ استریم دید و در کل نسبت به حجمش خوبه، خواستید عوض کنید دیدهبان رو هم در نظر بگیرید.
والا من هیچ مشکلی نداشتم با صبانت از یه ماه پیش اینا شروع شد که همزمان شد با گند زدن به کل اینترنت کشور الان موندم کنسل کنم سرویس رو برم وایرلس های وب یا پیشگامان بگیرم یا از چاله درمیام تو چاه میوفتم یا بهترین حالت همین کیفیت هست چون کلا زیرساخت رو گند زدن
نمیدونم چی کار کنم والا
humanaga
21-10-2018, 23:47
از نظر پینگ مشکلی نداره مخصوصا اگه ip اختصاصی بگیرید بهتره من پینگم با ip اختصاصی همیشه دوره بره 90-110 ایناست حتی همون موقعه که گند خورده بود به همه!!
ولی از ساعت 8تا 12:30 شب!همیشه چه خوب چه بد کیفیت صبانت افت میکنه سرعت دانلود شاید فیکس باشه ولی سایت هارو بزور باز میکنه سرعت تک کانکشن میاد رو 100kb یا کمتر!!
بزور میشه twitch یا...ولی میشه گیم بازی کرد مشکلی نداره!!ولی پارسانلاین و... هم بودم این مشکل اصلا نداشتن حتی اگه مشکل سراسری بود بازم سرعت تک کانکشن خوب بود!
Electronic-Arts
22-10-2018, 05:26
از نظر پینگ مشکلی نداره مخصوصا اگه ip اختصاصی بگیرید بهتره من پینگم با ip اختصاصی همیشه دوره بره 90-110 ایناست حتی همون موقعه که گند خورده بود به همه!!
ولی از ساعت 8تا 12:30 شب!همیشه چه خوب چه بد کیفیت صبانت افت میکنه سرعت دانلود شاید فیکس باشه ولی سایت هارو بزور باز میکنه سرعت تک کانکشن میاد رو 100kb یا کمتر!!
بزور میشه twitch یا...ولی میشه گیم بازی کرد مشکلی نداره!!ولی پارسانلاین و... هم بودم این مشکل اصلا نداشتن حتی اگه مشکل سراسری بود بازم سرعت تک کانکشن خوب بود!
من کلا تو روز همیشه حداقل 2 الی 3 بار قطعی 5 6 ثانیه ای دارم که همه چی کلا قطع میشه و جدیدا شبا ساغت 2 3 اینا هر نیم ساعت یه بار به مدت 2~3 دقیقه اینا سرعت دانلود از 2 مگابایت میشه 50 کیلوبایت اینا , حالا اینا همه جدا ساعت 12 شب که همیشه سیستم اکانتینگشون قطع میکنه کل اینترنت رو به مدت یک دقیقه اینا و ساعت 1:30 که رادیوی پاپ سایتشون ریست میشه هم یه طرف دیگه (من معمولا تو این ساعت ها دارم با دوستام بازی میکنم وسط بازی قطع میشه همه چی رو خراب میکنه)
حالا موندم برم وایرلس های وب یا پیشگامان از چاله تو چاه میوفتم یا نه
شهرامحیدری
07-12-2018, 09:16
سلام اینترنت من فردا تمام میشه اگه من برای 1 ماه هیج سرویس نخرم آیا خط من جمع آوری میشه از طرف صبانت؟یا اشکالی نداره
ShadowDragon
07-12-2018, 09:28
سلام اینترنت من فردا تمام میشه اگه من برای 1 ماه هیج سرویس نخرم آیا خط من جمع آوری میشه از طرف صبانت؟یا اشکالی نداره
بستگی به مرکز شما داره، اگه شلوغه احتمالا جمع میشه، اگه خلوته ممکنه جمع شه
از غرب تهران کسی از دیدبان سرویس داره ؟اوضاع سرعت پینگ قطع و وصلی چطوره ؟
مرسی
ehsan-75
03-01-2019, 09:58
سلام
من الان پارس آنلاین دارم. میخوام جشنواره صبانت رو بگیرم. 8 گیگ 12 ماهه
سوالی که ازتون دارم اینه که آیا شما از صبانت راضی هستین؟ یه توضیح کلی از نحوه و کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی میتونین بدین.
الان هم یوزنت جشنواره داره و هم صبانت و هم مخابرات. موندم بین اینا کدوم رو انتخاب کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
afceaglee2013
03-01-2019, 12:00
الان هم یوزنت جشنواره داره و هم صبانت و هم مخابرات. موندم بین اینا کدوم رو انتخاب کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
من دنبال یه سرویس برای کاربرای پر مصرف هستم
جشنواره مخابراتو دیدم خوبه ولی صبانت چنگی به دل نمیزنه کدوم جشنواره هاشونو میگید دقیقا؟
ehsan-75
03-01-2019, 12:51
من دنبال یه سرویس برای کاربرای پر مصرف هستم
جشنواره مخابراتو دیدم خوبه ولی صبانت چنگی به دل نمیزنه کدوم جشنواره هاشونو میگید دقیقا؟
جشنواره صبانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشنواره یوزنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من الان پارس آنلاین دارم. میخوام جشنواره صبانت رو بگیرم. 8 گیگ 12 ماهه
سوالی که ازتون دارم اینه که آیا شما از صبانت راضی هستین؟ یه توضیح کلی از نحوه و کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی میتونین بدین.
سلام منم قبلا جشنواره 8مگ پارس انلاین داشتم الان هم جشنواره 8مگ صبانت گرفتم
برای من الان صبانت از نظر کیفیت خیلی بهتره نسبت به پارس انلاین. هم پینگ و هم سرعت تک کانکشن
ehsan-75
03-01-2019, 23:09
سلام منم قبلا جشنواره 8مگ پارس انلاین داشتم الان هم جشنواره 8مگ صبانت گرفتم
برای من الان صبانت از نظر کیفیت خیلی بهتره نسبت به پارس انلاین. هم پینگ و هم سرعت تک کانکشن
آهان ممنون
وضعیتش شبا چطوره ؟ افت سرعت داره؟ استریم چطوره وضعش؟
و اینکه هرماه یه حجم مشخصی رو شارژ میکنن یا این حجم کل (1500گیگ بین الملل)برا کل دوره از همون اول قابل استفادس ؟
راستی سایت اصلی صبانت چیه ؟ چرا اینهمه سایت داره این شرکت !!
آهان ممنون
وضعیتش شبا چطوره ؟ افت سرعت داره؟ استریم چطوره وضعش؟
و اینکه هرماه یه حجم مشخصی رو شارژ میکنن یا این حجم کل (1500گیگ بین الملل)برا کل دوره از همون اول قابل استفادس ؟
راستی سایت اصلی صبانت چیه ؟ چرا اینهمه سایت داره این شرکت !!
زیاد افت سرعت ندارم ولی از پارس انلاین خیلی بهتره برای من
ماهی 128گیگ بین الملل شارژ میشه
sabanet.ir
ali65509
05-01-2019, 19:12
سلام
کسی میدونه چرا هرچی گزینه گزارش ریزمصرف رو میزنم همین صفحه اطلاعات کاربری رو میاره و صفحه گزارش ریز مصرف رو نشون نمیده.اینم عکسش
shahram83
13-01-2019, 09:06
وضعیت تک کانکشن برای تماشای استریم و لایو استریم در این شرکت چطور است؟ آیا در ساعات پایانی روز افت سرعت/پهنای باند وجود دارد؟
سلام
کسی میدونه چرا هرچی گزینه گزارش ریزمصرف رو میزنم همین صفحه اطلاعات کاربری رو میاره و صفحه گزارش ریز مصرف رو نشون نمیده.اینم عکسش
سلام
به نظر اطلاعات کاربری رو باید تکمیل کنید
قبلا برای ما هم پیغام میداد فکر کنم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
در کدام شهر ایران سرعت اینترنت حداقل ۷۰ مگابیت در ثانیه است؟
اقتصادنیوز: وزیر ارتباطات از بهرهبرداری از نسل جدید اینترنت خانگی مبتنی بر تکنولوژی FTTC و VDSL که امکان دسترسی به سرعت ۷۰ مگابیت را برای کاربران فراهم میکند، خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: نسل جدید اینترنت خانگی با حداقل سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه پس از دزفول، در شهر پردیس به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه این تکنولوژی در فاز ۸ شهر پردیس رودهن به بهرهبرداری رسیده است، افزود: حدود ۲۸ هزار مشترک میتوانند از این تکنولوژی که با سرمایهگذاری بخش خصوصی(صبانت) انجام شده است، بهره ببرند.
به گزارش مهر، وزیر ارتباطات یازدهم بهمن ماه نیز از افزایش حدود ۴ برابری حداکثر سرعت اینترنت خانگی خبر داد و گفت: این امکان به زودی در کل کشور اجرایی می شود.
جهرمی از افزایش حداکثر سرعت اینترنت خانگی از ۱۶ مگابیت به حداقل ۷۰ مگابیت در شهر دزفول خبر داد و گفت: با ارتقا تکنولوژی ADSL به FTTC این کار امکان پذیر شده است و در آستانه دهه فجر یکی از اپراتورهای اینترنت(شاتل) این تکنولوژی را در دزفول ارتقا داد و ۶ هزار مشترک این حس را تجربه کردند.
Moayeri1372
14-02-2019, 01:04
وضعیت تک کانکشن برای تماشای استریم و لایو استریم در این شرکت چطور است؟ آیا در ساعات پایانی روز افت سرعت/پهنای باند وجود دارد؟
خوب نیست داداش حتی سرور داخلی
BMW.M3_E46
02-03-2019, 22:37
پاک شود...
MeHrDaD-91
10-03-2019, 20:14
دوستانی ک از صبانت سرویس دارن راضی هستند؟؟ ثبات داره یا نه؟
برا بازی های آنلاین چطور هست؟؟؟
پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟؟
Moayeri1372
11-03-2019, 17:29
دوستانی ک از صبانت سرویس دارن راضی هستند؟؟ ثبات داره یا نه؟
برا بازی های آنلاین چطور هست؟؟؟
پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟؟
پینگ خوبه ولی تک کانکشن اصلا خوب نیست.فقط صبح تا ظهر سرعت قابل قبولی داره ولی بقیش اصلا به درد نمیخوره
MeHrDaD-91
11-03-2019, 19:25
پینگ خوبه ولی تک کانکشن اصلا خوب نیست.فقط صبح تا ظهر سرعت قابل قبولی داره ولی بقیش اصلا به درد نمیخوره
اینطور ک میگی انگار بدتر از شاتل هست
اگر گیمر هستی وضعیت گیم چطوره؟
MMDFullHD
12-03-2019, 00:37
کدوم شهر هستید
بسیار عالیست
کدوم شهر هستید
بسیار عالیست
مشهد. بله ولی پینگ همیشه پایدار نیست رو این مقدار
MeHrDaD-91
14-03-2019, 13:33
برا گیم چطور هست؟؟؟
Electronic-Arts
14-03-2019, 14:40
فیبر دارید ؟ منم مشهد صبانت دارم ولی پینگم این نیست
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=116
برا گیم چطور هست؟؟؟
فیبر دارید ؟ منم مشهد صبانت دارم ولی پینگم این نیست
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=116
نه پینگ بالا پایین داره الان رو 89 هست
در کل برای گیم مشکلی ایجاد نمیکنه
amirtehrani93
20-03-2019, 01:42
سلام دوستان من مخابرات سرویس دارم درخواست جمع آوری زدم
با مقایسه شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و صبانت به صبانت رسیدم(تو مرکز ما فقط همیناهست منطقه کوثرالبرز)
دلایل : حجم بالا و قیمت فوق العاده پایین
سرویس مورد نظر : ۸ مگ ۱۲ماهه ۱۵۳۶ گیگ بین الملل معادل ۳۰۷۲گیگ داخلی با قیمت ۳۲۸ تومن با احتساب مالیات(تو سایت .ir این سرویس مثل اینکه نیست تو سایت .me دیدم زنگ زدم صبانت گفتن درسته این سرویس موجوده میتونید سفارش بدید)
دوستانی که صبانت دارن لطفا راهنمایی کنن چون میخوام یکساله بگیرم میترسم مشکل فطعی داشته باشه
اهل بازی آنلاین نیستم ولی اینستا زیاد میرم با دانلود و ...
شاتل هم طرح 6 ماهه داره خوبه ولی قیمت صبانت خیلی بهتره
به نظرتون تا 15 فروردین سفارش ثبت کنم یا منتظر پیشنهاد بهاری باشم؟
کسی از جشنواره بهاری خبر داره؟ به نظرتون وضعیت سرویسا بهتر میشه یا بدتر
ممنون
دوستان کسی با فیلیمو مشکلی نداره
دقیقا از ٢۶ اسفند حجم ها داره محاسبه میشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Farnaz100
21-03-2019, 10:02
سلام دوستان. سال نو مبارک
۱) سرویس من ۱۲۸/۵۱۲ است. میتونم از جشنوراه ۱۶ مگابیت بخرم؟ چون اخطار میده که سرعت سرویس از بیشینه سرعت سرویس من بیشتر است. بعد هم خرید این بستههای حجمی ماهانه فقط چهارشنبهها و از یک ساعت خاص به بعد است؟ منظورم همین ۶۰۰ گیگابایت و بقیه موارد مشابه است.
۲) الان رفتم یک بسته ارتقای سروس ۱۶ مگابیت خریدم اما سرعت حداکثر ۴ مگابیت معادل ۵۱۲ کیلوبایت بر ثانیه است. مگه نباید ۱۶ مگابیت برابر با ۲ مگابایت بر ثانیه باشه؟ با پشتیبانی تماس بگیرم؟
ShadowDragon
21-03-2019, 15:23
سلام دوستان. سال نو مبارک
۱) سرویس من ۱۲۸/۵۱۲ است. میتونم از جشنوراه ۱۶ مگابیت بخرم؟ چون اخطار میده که سرعت سرویس از بیشینه سرعت سرویس من بیشتر است. بعد هم خرید این بستههای حجمی ماهانه فقط چهارشنبهها و از یک ساعت خاص به بعد است؟ منظورم همین ۶۰۰ گیگابایت و بقیه موارد مشابه است.
۲) الان رفتم یک بسته ارتقای سروس ۱۶ مگابیت خریدم اما سرعت حداکثر ۴ مگابیت معادل ۵۱۲ کیلوبایت بر ثانیه است. مگه نباید ۱۶ مگابیت برابر با ۲ مگابایت بر ثانیه باشه؟ با پشتیبانی تماس بگیرم؟
اخطاری که به شما داد مربوط به همینه، خط شما نویز داره و تا ۴ مگ بیشتر نمیکشه
البته زنگ بزن، ممکنه تا حدی بشه زیاد کرد
Farnaz100
21-03-2019, 15:30
اخطاری که به شما داد مربوط به همینه، خط شما نویز داره و تا ۴ مگ بیشتر نمیکشه
البته زنگ بزن، ممکنه تا حدی بشه زیاد کرد
آره. مثل اینکه بیشتر از ۴ مگ نمیشه و خط به خاطر فاصله و نویز بیشتر از این جوابگو نیست و حتی ایدهآلش همون ۲ مگ است. یه سوال دیگه:
چرا هیچکدوم از این بستههای ۷، ۹، ۱۴ و ۳۰ روزه را دیگه نمیتونم بخرم؟ کلیک میکنم میگه مهلت فروش به پایان رسیده است. اون ۱۴ روز رو که میدونم مال عیده اما مگه مهلت اون سه تای دیگه هم به پایان رسیده است؟ برای دو ماه قبل از این بستهها خریدم و خیلی مقرون به صرفه بود. مخصوصاً اون ۶۰۰ گیگابایت ۳۰ روزه.
amirtehrani93
22-03-2019, 15:15
سلام دوستان من مخابرات سرویس دارم درخواست جمع آوری زدم
با مقایسه شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و صبانت به صبانت رسیدم(تو مرکز ما فقط همیناهست منطقه کوثرالبرز)
دلایل : حجم بالا و قیمت فوق العاده پایین
سرویس مورد نظر : ۸ مگ ۱۲ماهه ۱۵۳۶ گیگ بین الملل معادل ۳۰۷۲گیگ داخلی با قیمت ۳۲۸ تومن با احتساب مالیات(تو سایت .ir این سرویس مثل اینکه نیست تو سایت .me دیدم زنگ زدم صبانت گفتن درسته این سرویس موجوده میتونید سفارش بدید)
دوستانی که صبانت دارن لطفا راهنمایی کنن چون میخوام یکساله بگیرم میترسم مشکل فطعی داشته باشه
اهل بازی آنلاین نیستم ولی اینستا زیاد میرم با دانلود و ...
شاتل هم طرح 6 ماهه داره خوبه ولی قیمت صبانت خیلی بهتره
به نظرتون تا 15 فروردین سفارش ثبت کنم یا منتظر پیشنهاد بهاری باشم؟
کسی از جشنواره بهاری خبر داره؟ به نظرتون وضعیت سرویسا بهتر میشه یا بدتر
ممنون
دوستان منتظر راهنماییتون هستم
ممنون
دوستان منتظر راهنماییتون هستم
ممنون
با سلام ابتدا بگم که استفاده من هم معمولی هست و 11 سال هست مشترک صبا نت هستم از نظر قطع شدن باید بگم من مشکل خاصی نداشتم ولی همه اینها دلیل نمیشه که شما مشکل نداشته باشید باید در منطقه خودتون بپرسید ببینید چه کسانی از این سرویس دهنده استفاده میکنن و مشکل داشتن یا خیر
موفق باشید
afceaglee2013
26-03-2019, 00:55
جدیدا با google store به مشکل خوردم نمیتونم چیزی اپدیت کنم .. فقط و فقط هم با نت مخابرات این مشکل وجود داره .. چندبار آی پی عوض کردم و کش و دیتا رو پاک کردم ولی انگار نه انگار .. یه گوشی دیگه هم داریم با اونم همین وضعیته .. قبلا که اینطوری میشد با فیلترشکن حل میشد ولی الان اونا هم کار نمیدن ..تنظیمات مودم رو هم جدیدا عوض نکردم
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن بین چند صدهزار نفر فقط شما این مشکلو داری:n13:.. گفتم با توجه به اینکه با ایرانسل راحت دانلود میکنه هر چی هست زیر سر خودتونه .. حداقل از زیرساخت یا گوگل نیست
کسی این مشکلو داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.