مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
david-ebi
28-07-2014, 01:00
اقا شما این سرویس بالای 2 مگ رو از کجا تمدید میکنی و پولش رو از چه طریقی واریز میکنی؟
داداشای گلم اون مثلث کوچیکه توی تصویر که با فلش قرمز مشخص کردم و تو دایره آبی رنگ هستش رو میزنی یک منویی باز میشه (کرکره ای)که تمام سرویسها تا 12 مگ هم حتی توش هست و شما کافیه بری روش و انتخابش کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david-ebi
28-07-2014, 01:56
بیشتر توضیح میدی همشهری؟
اصلا میشه یه تست با سرور تهران همین حالا بگیری؟
دوست عزیز من 10 مگم.اینکه میگم زیاد دلخوش نکن واسه تجربه شبانه ای که دوستم wang داره از دانلود شبانه 12 مگ در مشهد و فعلا تا جایی که من یادمه تنها 12 مگیه مشهدی این تاپیکه.اگر اشتب کردم دوستان 12 مگیه مشهدی پرچما بالا ما بشناسیمشون :n02:
david-ebi
28-07-2014, 02:05
داداشای گلم اون مثلث کوچیکه توی تصویر که با فلش قرمز مشخص کردم و تو دایره آبی رنگ هستش رو میزنی یک منویی باز میشه (کرکره ای)که تمام سرویسها تا 12 مگ هم حتی توش هست و شما کافیه بری روش و انتخابش کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی :n02:
دوستان گلم بینهایت شرمنده.من اشتباه بزرگی کردم.الان تو این منوی کرکره ای رو نگاه کردم و دیدم توی اونم متاسفانه از سرویس 2 مگ بیشتر نداره.بنابراین تنها را عوض کردن سرویس برای کاربران قدیمی و یا گرفتن سرویس 12 مگ برای کاربران جدید فقط رفتن به صفحه تعرفه ها هستش و اونجا دیگه همه سرویسها موجوده و جلوی هر سرویس گزینه تمدید یا ثبت نام به صورت اینترنتی وجود داره عکسی از این صفحه که مربوط به بخشی از سرویسهای 12 مگ میشه رو واستون میزارم.بازم بی نهایت شرمنده از اشتباهی که کردم.
اینم آدرس این صفحه که خودتون اصلا برید و ببینید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t2download
28-07-2014, 07:00
نه بابا نداره واسه مااااااااااااااااااا
t2download
28-07-2014, 07:03
دوستان گلم بینهایت شرمنده.من اشتباه بزرگی کردم.الان تو این منوی کرکره ای رو نگاه کردم و دیدم توی اونم متاسفانه از سرویس 2 مگ بیشتر نداره.بنابراین تنها را عوض کردن سرویس برای کاربران قدیمی و یا گرفتن سرویس 12 مگ برای کاربران جدید فقط رفتن به صفحه تعرفه ها هستش و اونجا دیگه همه سرویسها موجوده و جلوی هر سرویس گزینه تمدید یا ثبت نام به صورت اینترنتی وجود داره عکسی از این صفحه که مربوط به بخشی از سرویسهای 12 مگ میشه رو واستون میزارم.بازم بی نهایت شرمنده از اشتباهی که کردم.
اینم آدرس این صفحه که خودتون اصلا برید و ببینید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوست من با کلیک برروی به طور مثال خرید یا تمدید سرعت 12 مگابایت به صفحه کاربری خود فرستاده می شوید ولی در صفحه من بیشتر 2 مگابایت مجوزی نیست ........
bilmazlar
28-07-2014, 07:25
طبق گفته و فرمول دوست عزیز bilmazlar تو الان احتمالا باید پنجره خونتون رو به حیاط مرکز مخابراتی منطقتون باز بشه :n02:عدد attenuation واسه تو 13.5 هست.یعنی 900 متر فاصله کابلی داری و قطعا فاصله پیاده رو یا ماشین روت توی مایه های 400 یا 500 متره.خوشا به حالت ای مخابراتی:n02:.اگر snr بهتر بود بهت تضمین میدادم تا 24 مگ هم بتونی بگیری:n02:
همین الآنشم با همین وضعیتی که داره این دوستمون، تا 23مگابیت رو خطش میکشه. (تو attainable rate نوشته 23296). مگه ADSL2+ حداکثر سرعت داوناستریمش چنده؟ 24 مگابیت در ثانیه اونم تو دیوار به دیوار مرکز مخابراتی. وضعیت این دوستمون خیلی عالیه.
bilmazlar
28-07-2014, 07:41
دوست عزیزم حالا که شما رو گیر آوردم یک سوال دیگه هم ازت دارم.چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت دستگاهی به اسم repeater سر راه مرکز مخابرات تا دیوایس مشترک میزارن تا سیگنال تقویت بشه.آیا این به نظر شما هم درسته و بعدش کار گذاشتن این دستگاه کار مخابراته یا شرکت سرویس دهنده اینترنت.متشکرم.
بله. درست گفته این عزیز. یه دستگاهی به نام ADSL Loop Extender یا ADSL Repeater هست که برای فاصلههای بیشتر از 4-5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی (معمولاً در مناطق روستایی و حومه شهرها) استفاده میشه. داخل شهرها معمولاً مراکز مخابراتی به گونهای جایابی میشن که فاصله بین اونها کمتر از 10 کیلومتره. بنابراین در بدترین حالت یه مشترک ممکنه حداکثر 5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه. واسه همینم نیازی به استفاده از این تجهیزات نیست. اما خوب اون مشترک به خاطر فاصلهاش حداکثر سرعتی که میتونه بگیره 2مگابیت در ثانیه است. (بین ADSL و ADSL2+ هم فرقی تو این زمینه وجود نداره خیلی.)
بنابراین معمولاً تو شهرها چنین تجهیزاتی استفاده نمیشه مگه تو مناطق حاشیهای شهرها که فاصله زیادی با نزدیکترین مرکز مخابراتی داشته باشن. اما اگه جایی قرار باشه یه همچین دستگاهی استفاده باشه قاعدتاً باید شرکت مخابرات (تو ایران شرکت زیرساخت) اقدام به نصب اون کنه.
amin_v30
28-07-2014, 08:40
نه داداش از این روش هم باز میره تو پنل کاربری برای تمدید و باز هم تا 2 مگ رو بیشتر نداره !!!
sleeplessness
28-07-2014, 11:02
بعد سالی خواستم برم نمایندگی فروش بسته بود:n27:
سرعت تورنت روزانه ام هم داغون شده چندتا تورنت با سید زیاد حداکثر 50
نه داداش از این روش هم باز میره تو پنل کاربری برای تمدید و باز هم تا 2 مگ رو بیشتر نداره !!!
دوستان برای شارژ سرویس های بالاتر از 2 مگ امکان شارژ آنلاین از طریق پنل کاربری وجود نداره و بعد از پرداخت بصورت کارت به کارت یا شماره حساب و تماس با بخش فروش دفتر مرکزی یا نمایندگی شهرتون و اطلاع مشخصات واریزی ، سرویس مورد نظر رو برای شما فعال می کنند
دوستان برای شارژ سرویس های بالاتر از 2 مگ امکان شارژ آنلاین از طریق پنل کاربری وجود نداره و بعد از پرداخت بصورت کارت به کارت یا شماره حساب و تماس با بخش فروش دفتر مرکزی یا نمایندگی شهرتون و اطلاع مشخصات واریزی ، سرویس مورد نظر رو برای شما فعال می کنند
پول مستقیم میره به حساب صبانت یا باید پول رو بریزیم به حساب نمایندگی ؟....... اگر مستقیم میره حساب صبانت شماره کارتش رو از کجا بیاریم ؟
اگر بری نمایندگی گرونتر حساب می کنن
چه گرفتاری برای مردم درست کردن.... خوب همین رو اینترنتی درست کنن دیگه
من یه دونه لودبالانسر دارم اما چون فعلا فقط یه خط تلفن دارم بلا استفاده هست برای یه خط تلفن دیگه ثبت نام کردم اگه اوکی بشه دوتا سرویس 8 مگ میگیرم تا با لود بالانسر به 16 مگ تبدیل بشه البته لودبالانسرم تا 4 تا خط و تا 50 مگ ساپورت میکنه که شاید در آینده اگه امکانش بود باز خط اضافه میکنم و سرعت را بالاتر میبرم
david-ebi
28-07-2014, 14:17
ذوست من با کلیک برروی به طور مثال خرید یا تمدید سرعت 12 مگابایت به صفحه کاربری خود فرستاده می شوید ولی در صفحه من بیشتر 2 مگابایت مجوزی نیست ........
دوست من وقتی توی این صفحه روی گزینه ثبت نامه جلوی سرویس مثلا 12 مگ با 10 گیگ حجم و یکماهه میزنی میری توی این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این فرمو پر میکنی و بعدش فکر میکنم اینجاشو دیگه مطمئن نیستم خودشون از صبانت با شما تماس میگیرن.بازم دوستانی که تجربه دارن گفته منو اصلاح کنند :n16:
Le0nard0
28-07-2014, 14:34
من یه دونه لودبالانسر دارم اما چون فعلا فقط یه خط تلفن دارم بلا استفاده هست برای یه خط تلفن دیگه ثبت نام کردم اگه اوکی بشه دوتا سرویس 8 مگ میگیرم تا با لود بالانسر به 16 مگ تبدیل بشه البته لودبالانسرم تا 4 تا خط و تا 50 مگ ساپورت میکنه که شاید در آینده اگه امکانش بود باز خط اضافه میکنم و سرعت را بالاتر میبرم
چه مارکی داری؟
چه مارکی داری؟
peplink هست هنوز خودم استفاده نکردم خطم که اوکی بشه وصلش میکنم
دوستان برا خرید سرویس و حجم
زنگ میزنم زحل مثلا 5 گیگ حجم رو شاید 500 تومن بالاتر میگه از تعرفه صبانت
تعرفه سرویس ها هم تو سایت صبانت 44500 ه زحل میگه 47500
درصورتی که اگه اول 44500 بریزی به حسابشون بعد تراکنش بدی و .....بازم سرویسو فعال میکنن برات و هیچی هم نمیگن !
ولی احمق باشی از نمایندگی بپرسی بیشتر میگه .......ولی در هر دو صورت سرویس فعال میشه
وقتی هم به حساب تهران بریزی ....دیگه پیگیریش با خداست
اینم تجربه من.
sorooshfm
28-07-2014, 16:12
بابا خیلی پولداری هر لود بالانسر پپ لینک حداقلش نزدیک ۵ میلیون تومان هزینه اش هستش کاشکی ما هم پول داشتیم یکی میخریدیم ولی خداییش گرونه البته واسه ما ایرانی های بدشانس که هر دلار ۳۱۵۰ تومانه نه خارجیها یادش بخیر اون قدیم قدیم ها با ۵ میلیون یک پراید تمیز میشد خرید ولی حالا یک کامپیوتر جدید هم نمیتونی اسمبل کنی:n04::n04::n04::n04::n04::n04:
پول مستقیم میره به حساب صبانت یا باید پول رو بریزیم به حساب نمایندگی ؟....... اگر مستقیم میره حساب صبانت شماره کارتش رو از کجا بیاریم ؟
اگر بری نمایندگی گرونتر حساب می کنن
چه گرفتاری برای مردم درست کردن.... خوب همین رو اینترنتی درست کنن دیگه
همون که از سایت صبانت بگیری میره به حساب تهران
دوست دارن سود کنن دیگه
اونقدی هم گرون تر حساب نمیکنن مثلا همین 12 مگ رو 3 هزار تومن بیشتر میگیرن
قبلا اینترنتی از پنل راحت میشد
ولی نمایندگیا طمع کار شدن
بابا خیلی پولداری هر لود بالانسر پپ لینک حداقلش نزدیک ۵ میلیون تومان هزینه اش هستش کاشکی ما هم پول داشتیم یکی میخریدیم ولی خداییش گرونه البته واسه ما ایرانی های بدشانس و کارمند که هر دلار ۳۱۵۰ تومانه نه خارجیها:n04::n04::n04::n04::n04::n04:
اینم که من دارم دست دومه اگه بهم جواب بده کلی حال کردم مدلهای پاینترش الان تو سایتها زده حدود یک و نیمه اگه دلار هنوز 1000 تومن بود قیمتش زیر 500 تومن میشد برای خارجیها که این چیزا پول خورده اصلا حتی نیازی ندارن چون اینترنت 100 مگ هم اونجا مفته دیگه لودبالانسر نمیخواد لودبالانسر برای اینترنتها ذغالی مثل ایرانه
sleeplessness
28-07-2014, 17:13
رفتم نمایندگی فروش
گفتش بازم صبانت بهتره تو این منطقه و من پارس پیشنهاد نمیکنم:n03:
گفت تا بعد ماه رمضان صبر کن که فعلا پهنای باند پر
و گفت اکونتینگ و محدودیت سازی نداریم
new2012user
28-07-2014, 18:22
سلام من اصفهانم میخوام صبانت ثبتنام کنم
از طریق خود سایت میشه؟حوصله نمایندگی رفتن ندارم
شنیدمم قر میان مثلا گرونتر میگیرن یا یک ماهه نمیدن
در حالی که من میخوام یک ماهه بگیرم برای تست
t2download
28-07-2014, 19:55
دوستان چند ماه خطم نویز دار بود و 2 ماه استفاده نکردم و رفتم وایمکس گرفتم و قبلآ سرعتم 600 بود روزانه برای سرویس 2 مگابایت و الان شانسی دیدم خطم رانژه نشده و شارژ کردم 2 مگ ولی روزانه سرعتم 180 هست ........
چطور میشه فهمید خطم چقدر نویز داره یا تا چه سرعتی ساپورت می کنه ؟ توی چه تنظیماتی برم ؟
sleeplessness
28-07-2014, 20:04
دوستان چند ماه خطم نویز دار بود و 2 ماه استفاده نکردم و رفتم وایمکس گرفتم و قبلآ سرعتم 600 بود روزانه برای سرویس 2 مگابایت و الان شانسی دیدم خطم رانژه نشده و شارژ کردم 2 مگ ولی روزانه سرعتم 180 هست ........
چطور میشه فهمید خطم چقدر نویز داره یا تا چه سرعتی ساپورت می کنه ؟ توی چه تنظیماتی برم ؟
بزن
192.168.1.1
نام و رمز می خواد
معمولا admin هر جفتش بعد از قسمت status عکس بگیر اینجا بذار
snr یعنی نسبت سیگنال به نویز باید بالای 8 باشه
سلام من اصفهانم میخوام صبانت ثبتنام کنم
از طریق خود سایت میشه؟حوصله نمایندگی رفتن ندارم
شنیدمم قر میان مثلا گرونتر میگیرن یا یک ماهه نمیدن
در حالی که من میخوام یک ماهه بگیرم برای تست
نمیدونم از سایت می شه یا نه ولی نمایندگی معمولاً کمی بیشتر می گیرن
به منم گفت برای بار اول یک ماهه نمی شه و باید 3 ماهه بگیری..... ولی اصل کاریشون آشنا بود گفت یک ماهه می شه
در کل به افراد داخل نمایندگی ربط داره که بخوان دولا پهنا حساب کنن یا نه...... اگر گفت 3 ماهه شاید با دعوا و جرر و بحث راضی بشه یک ماهه بزنه
sleeplessness
29-07-2014, 00:28
دوستان قیمت نمایندگی با قیمت سایت چقدر فرق داره؟
ماه رمضان تموم شد سرعتم خوب نشد
12 مگ تو سایت صبانت 44500 ه
من از نمایندگی ای که گرفتم 47500 حساب کرد
اگر همون قیمت صبانت رو میریختم بازم هیچ فرقی نمیکرد
چیزی نمیتونن بگن:n23:
zodiac67
29-07-2014, 02:29
همین الآنشم با همین وضعیتی که داره این دوستمون، تا 23مگابیت رو خطش میکشه. (تو attainable rate نوشته 23296). مگه ADSL2+ حداکثر سرعت داوناستریمش چنده؟ 24 مگابیت در ثانیه اونم تو دیوار به دیوار مرکز مخابراتی. وضعیت این دوستمون خیلی عالیه. در کشورهای خارجی که سرعت بالای 24 هم دارن از چه سرویسی استفاده میکنند ؟
zodiac67
29-07-2014, 02:39
دوستان قیمت نمایندگی با قیمت سایت چقدر فرق داره؟ ماه رمضان تموم شد سرعتم خوب نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حجمم تموم شد .حجم شارژ کردم سرعتم خوب شد مثل قبل رمضان همین کارو امتحان کن ببین برات جواب میده ؟
david-ebi
29-07-2014, 06:12
بله. درست گفته این عزیز. یه دستگاهی به نام ADSL Loop Extender یا ADSL Repeater هست که برای فاصلههای بیشتر از 4-5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی (معمولاً در مناطق روستایی و حومه شهرها) استفاده میشه. داخل شهرها معمولاً مراکز مخابراتی به گونهای جایابی میشن که فاصله بین اونها کمتر از 10 کیلومتره. بنابراین در بدترین حالت یه مشترک ممکنه حداکثر 5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه. واسه همینم نیازی به استفاده از این تجهیزات نیست. اما خوب اون مشترک به خاطر فاصلهاش حداکثر سرعتی که میتونه بگیره 2مگابیت در ثانیه است. (بین ADSL و ADSL2+ هم فرقی تو این زمینه وجود نداره خیلی.)
بنابراین معمولاً تو شهرها چنین تجهیزاتی استفاده نمیشه مگه تو مناطق حاشیهای شهرها که فاصله زیادی با نزدیکترین مرکز مخابراتی داشته باشن. اما اگه جایی قرار باشه یه همچین دستگاهی استفاده باشه قاعدتاً باید شرکت مخابرات (تو ایران شرکت زیرساخت) اقدام به نصب اون کنه.
ببخشید دوست من این چیزی که میخواهم بگم شاید کمی تخیلی باشه:n02: اما آیا میشه چنین کاری کرد؟یعنی آیا دستگاهی شبیه به این رپیتر در حجم کوچکتر و برای مصارف خونگی هست که مثلا اونو سر کابل ورودی مخابرات دم در خونمون نصب کنیم وباعث بشه که سیگنال تقویت بشه و میرایی کم بشه؟
sorooshfm
29-07-2014, 07:49
چرا شبانه سرعتاش بهتر نشد یکی آمار بده از سرعت دانلود شبانه امشب ماه رمضان هم تموم شد ولی سرعت ها بهتر نشد این ها همش دروغ میگن مشترک بیشتر گرفتن پهنای باند شبانه رو کم کردن:n24::n24::n24:
hasanoooooooo
29-07-2014, 08:04
ببخشید دوست من این چیزی که میخواهم بگم شاید کمی تخیلی باشه:n02: اما آیا میشه چنین کاری کرد؟یعنی آیا دستگاهی شبیه به این رپیتر در حجم کوچکتر و برای مصارف خونگی هست که مثلا اونو سر کابل ورودی مخابرات دم در خونمون نصب کنیم وباعث بشه که سیگنال تقویت بشه و میرایی کم بشه؟
خیلی تخیلیه.....نویز چیزی نیست که فقط سر خط باشه یا بشه سر راهش صافی گذاشت !
amin_v30
29-07-2014, 10:43
عیدی نمیدددنننن آیا؟ :n02:
t2download
29-07-2014, 12:20
بزن
192.168.1.1
نام و رمز می خواد
معمولا admin هر جفتش بعد از قسمت status عکس بگیر اینجا بذار
snr یعنی نسبت سیگنال به نویز باید بالای 8 باشه
ارور میده ................
The connection was reset
t2download
29-07-2014, 12:24
12 مگ تو سایت صبانت 44500 ه
من از نمایندگی ای که گرفتم 47500 حساب کرد
اگر همون قیمت صبانت رو میریختم بازم هیچ فرقی نمیکرد
چیزی نمیتونن بگن:n23:
عزیز فرقی نداره توی سایت برای جذت مشتری مالیات بر ارزش افزوده 8 درصد ثبت نشده ولی در هنگام پرداخت محاسبه و کم می شود ولی در نمایندگی گرفته میشه و به چشم میاد به ازای هر 100 هزار تومان 8 هزار تومان مالیات باید بدی و برای 50 هزار تومان 4 هزار مالیات و برای 25 هزار تومان هم 2 هزار تومان مالیات باید داد ..............
ارور میده ................
The connection was reset
از چیز شکن استفاده نمی کنید؟ اگه می کنید حتما خاموشش کنید در هنگام وارد شدن به تنظیمات مودم
مدل مدمتون چیه؟
t2download
29-07-2014, 14:36
از چیز شکن استفاده نمی کنید؟ اگه می کنید حتما خاموشش کنید در هنگام وارد شدن به تنظیمات مودم
مدل مدمتون چیه؟
نه استفاده نمی کنم و مودمم netgear تک پورت هست ... 6 سال پیش از نمایندگی گرفتم .
مودم وای فای به کارم دیگه نمیاد چون وایمکس ایرانسل 512 هم دارم اونم فعاله وای فای داره ............
مودم اگه بگیرم وای فای چی بگیرم ...........
نه استفاده نمی کنم و مودمم netgear تک پورت هست ... 6 سال پیش از نمایندگی گرفتم .
مودم وای فای به کارم دیگه نمیاد چون وایمکس ایرانسل 512 هم دارم اونم فعاله وای فای داره ............
مودم اگه بگیرم وای فای چی بگیرم ...........
اینا رو هم تست کنید
پشت مودمتون رو نگاه کنید ببینید جاییش ننوشته Default Access?
david-ebi
29-07-2014, 15:25
خیلی تخیلیه.....نویز چیزی نیست که فقط سر خط باشه یا بشه سر راهش صافی گذاشت !
قربون داداش.میدونم سر خط نیست میگم ما چون دستمون به اونجا میرسه دستگاه رو اونجا کار بذاریم.بعدش عزیز دل برادر چند صفحه پیشتر را بخوانید تا ببینید دوست و استاد عزیزمون گفتند دستگاهی به اسم رپیتر این کار رو انجام میده منتهی این دستگاه کار رو در مقیاس بزرگتر و صنعتی انجام میده و برای استفاده شخصی نیست ظاهرا. من فقط سوال کردم که آیا در این دنیای تکنولوژی و ارتباطات امکان داره این دستگاه در حجم کوچکتر و برای مصرف خونگیش هم باشه؟(میدونید که ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است:n02:)بعدشم اگر نظر تخصصی شما اینه که سر خط کار گذاشتن تخیلی است نگران نشوید شاید تونستم وسط را مخابرات تا خونه کارش بزارم:n02:.اونش با خودم.تشکر از نظرتون:n01:
david-ebi
29-07-2014, 15:33
چرا شبانه سرعتاش بهتر نشد یکی آمار بده از سرعت دانلود شبانه امشب ماه رمضان هم تموم شد ولی سرعت ها بهتر نشد این ها همش دروغ میگن مشترک بیشتر گرفتن پهنای باند شبانه رو کم کردن:n24::n24::n24:
دوست عزیزم اولا که شاید دقیقا در لحظه ورود به یکم ماه شوال این اتفاق نیفته و مثلا یک هفته ای طول بکشه آخه اینجا ایرانه اینجور چیزا که برنامه ریزی دقیق نداره.بعدشم اینا کدوم حرفشون راست بوده؟:n02:فقط میخوان من و شما رو با هر چیزی که شده نگه دارن.با تمام این قضایا امیدوارم به مرور در روزهای آینده شاهد افزایش سرعت باشیم.البته من شانسی دیشب ساعت 5 صبح به بعد سرعت دانلودم حتی از سرور خارجی به حدود 700 رسیده بود که خیلی اوقات تا 900 هم میرفت!!!!(من 10 مگ هستم)ولی اینجور چیزا رو کلا شانس میدونم گرچه تا به حال با سرور خارجی از این شانسا نداشتم:n02:
دستگاههای مانند رپیتر که کار تقویت سیگنال را انجام میدن باید در طول مسیر از مخابرات تا منزل قرار بگیره مثلا اگه فاصله شما از مرکز مخابرات 10 کیلومتر هست رپیتر باید وسط این مسیر قرار بگیره وگرنه در اول یا انتهای مسیر تاثیر چندانی نداره
david-ebi
29-07-2014, 15:54
دستگاههای مانند رپیتر که کار تقویت سیگنال را انجام میدن باید در طول مسیر از مخابرات تا منزل قرار بگیره مثلا اگه فاصله شما از مرکز مخابرات 10 کیلومتر هست رپیتر باید وسط این مسیر قرار بگیره وگرنه در اول یا انتهای مسیر تاثیر چندانی نداره
ممنون از جواب فنی اتان.متشکرم که چیزی به اطلاعاتم افزودید و کلا متوجه شدیم حالا سر خط یا وسط خط(البته قطعا به گفته شما میانه راه) اما به قول دوستان صافی برای نویز وجود دارد:n02:البته این دستگاه صافی نیست و باعث تقویت میشود اما در اصطلاح عوام گونه اون میشه بهش صافی هم گفت:n02:
t2download
29-07-2014, 16:25
اینا رو هم تست کنید
پشت مودمتون رو نگاه کنید ببینید جاییش ننوشته Default Access?
چرا جلوش نوشته ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اینو می زنم ارور میده ..
t2download
29-07-2014, 16:28
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web
نمونه ارور برای اپرا و موزیلا و اکسپلورر هم میده ... ارور
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
توی local area گزینه obtain ip address automatically فعاله یا دستی آیپی دادید؟
t2download
29-07-2014, 16:38
توی local area گزینه obtain ip address automatically فعاله یا دستی آیپی دادید؟
آموزش بدهید کجا بروم .............
t2download
29-07-2014, 16:47
obtain ip address automatically اصلآوجود داره توی بخش کانکشن ............
آموزش بدهید کجا بروم .............
چه ویندوزی استفاده می کنید؟ من 7 رو بهتون می گم اگر ویندوز دیگه ای استفاده می کنید بگید اون رو هم بگم
برید به control panel
بعد network and internet
بعد view network status and tasks
بعد change adapter settings
روی local area connection راست کلیک کنید و propertise رو بزنید
روی IPV4 کلیک کنید و propertise رو بزنید
اونجا ببینید تیک automatic ... خورده یا نه؟
t2download
29-07-2014, 16:53
چه ویندوزی استفاده می کنید؟ من 7 رو بهتون می گم اگر ویندوز دیگه ای استفاده می کنید بگید اون رو هم بگم
برید به control panel
بعد network and internet
بعد view network status and tasks
بعد change adapter settings
روی local area connection راست کلیک کنید و propertise رو بزنید
روی IPV4 کلیک کنید و propertise رو بزنید
اونجا ببینید تیک automatic ... خورده یا نه؟
بعد view network status and tasks این گزینه نیست ..............
داداش بخدا لطفی کن نرم افزار وصل کن و وصل شو به پی سی من و خودت واسم حلش کن ..........
چشم پیام خصوصی پی ام می دم بهتون
t2download
29-07-2014, 17:45
چشم پیام خصوصی پی ام می دم بهتون
داداش ممنونت بابت تمامی زحمات ارزنده شما فدات خدا خیرت بده ... همیشه شاد و پیروز و سربلند باشی :n16:
دوستان چرا برای شما سرعت سرور ایرانی و خارجی فرق داره ؟!
روزانه بیشتر وقت ها سرعت سرور ایرانی و خارجی برای من فرقی نداره
شبانه هم که کلا فرقی نداره..... بعضی وقت ها سرور خارجی سرعتش بهتره !!
david-ebi
29-07-2014, 20:05
دوستان چرا برای شما سرعت سرور ایرانی و خارجی فرق داره ؟!
روزانه بیشتر وقت ها سرعت سرور ایرانی و خارجی برای من فرقی نداره
شبانه هم که کلا فرقی نداره..... بعضی وقت ها سرور خارجی سرعتش بهتره !!
دوست عزیزم روزانه که هیچوقت برای من فرقی نداره.راستی شما فکر کنم جزو کسایی بودید که محبت کردی و اون لینک منو در ساعت شبانه تست سرعت دانلود کردیش.اگر اشتباه نکنم فکر کنم گفتی سرعتت 100 یا 200 کیلوبایت بوده.دقیقا یادم نیست.خوب همونجا میرفتی مثلا از سافت گذر هم دانلود میکردی تا ببینی چقدر سرعتت بیشتره.چون اون لینکی که من دادم سرور خارجی بود:n01:
دوست عزیزم روزانه که هیچوقت برای من فرقی نداره.راستی شما فکر کنم جزو کسایی بودید که محبت کردی و اون لینک منو در ساعت شبانه تست سرعت دانلود کردیش.اگر اشتباه نکنم فکر کنم گفتی سرعتت 100 یا 200 کیلوبایت بوده.دقیقا یادم نیست.خوب همونجا میرفتی مثلا از سافت گذر هم دانلود میکردی تا ببینی چقدر سرعتت بیشتره.چون اون لینکی که من دادم سرور خارجی بود:n01:
میانگینش 100 بود.... ولی ساعت 4 به بعد تا 200 میرسید
سافت گذر هم دیشب تست کردم روی 100 بود ! :n13:
david-ebi
29-07-2014, 21:21
میانگینش 100 بود.... ولی ساعت 4 به بعد تا 200 میرسید
سافت گذر هم دیشب تست کردم روی 100 بود ! :n13:
عجیبه سرعت دانلوده سافت گذرت خیلی پایین بوده.نکنه داری شوخی میکنی با ما:n02:.یعنی سرعت دانلود لینک داخلی و خارجی واسه شمای 12 مگی توی ساعت رایگانت 100 کیلوبایت بوده:n04:.داداش ما رو دست ننداز :n02:
عجیبه سرعت دانلوده سافت گذرت خیلی پایین بوده.نکنه داری شوخی میکنی با ما:n02:.یعنی سرعت دانلود لینک داخلی و خارجی واسه شمای 12 مگی توی ساعت رایگانت 100 کیلوبایت بوده:n04:.داداش ما رو دست ننداز :n02:
شما سرعت تک لینک رو خواستی که من گفتم 100 کیلوبایت..... نگفتی نهایت سرعت چنده !!...... ایرانی و خارجیش هم فرقی نداره
ولی برای اینکه به نهایت سرعت برسم باید 10 15 تا لینک بزارم برای دانلود
موقعی هم که مخابرات داشتم همه می گفتن سرور ایرانی سرعتش بیشتر ولی برای من فرقی نمی کرد
makan.net
29-07-2014, 23:21
این سرویس 12 مگی که میگین تو سایته ,کجاشه؟
farzan311
30-07-2014, 00:04
دوستان اگه یه سرویس رو تازه گرفته باشیم بخوایم با سرعت بالاتر عوض کنیم میشه؟
مابه التفاوت اش رو بدیم و برامون ارتقا بدند؟ یا باید صبر کنم تا این سرویس تموم بشه؟
ملت رفتن زیر پتو بالاخره :n09:
1150 رد کرده :n10:
sorooshfm
30-07-2014, 04:30
سرور خارجی تک لینک اونم تو ایران میانگین سرعت 1.21 مگ اونم از صبا باورنکردنیه :n02::n02::n02::n02::n02:
sorooshfm
30-07-2014, 04:35
12 مگ تک لینک شبانه مشهد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sorooshfm
30-07-2014, 04:37
الانه که صبا سرعت ها رو بیاره پایین چون همه الان میرن 12 مگ میگیرن اونوقت 12 مگ با 2 مگ شبانه فرقی نمیکنه:n01::n01::n01::n01::n01::n01::n01::n0 1::n01:
sorooshfm
30-07-2014, 04:40
هر کی 12 مگ داره یک عکس از سرعت دانلود شبانه اش بزاره
sorooshfm
30-07-2014, 04:42
12 مگ تو مشهد امروز عالیه شیرفلکه رو باز کرده صبانت، نت من که توی یک ساعت نزدیک به 4.5 گیگ میگیره.
sorooshfm
30-07-2014, 04:53
کسی میدونه غیر از صبانت دیگه چه شرکتی 12 مگ میده؟
12 مگ تک لینک شبانه مشهد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من صبا نت اگر 4096 بگیرم شبانه چقدر سرعت میده ، بعد سرویس هاش به چه صورت دانلود شبانش ؟ چون فکر نکنم 12 مگ خطم بکشه پارس آنلاین دارم 9 مگ به زور میکشه!
sorooshfm
30-07-2014, 04:58
دوست عزیز من صبا نت اگر 4096 بگیرم شبانه چقدر سرعت میده ، بعد سرویس هاش به چه صورت دانلود شبانش ؟ چون فکر نکنم 12 مگ خطم بکشه پارس آنلاین دارم 9 مگ به زور میکشه!
فکر کنم بین 400 تا 500 کیلوبایت بازم مطمئن نیستم 2 تا 7 مجانی
sorooshfm
30-07-2014, 05:08
یادش بخیر یک زمانی برای دانلود 2 مگ باید 1 دقیقه صبر میکردیم با اینترنت دیال آپ تازه چند ثانیه باید صبر میکردیم تا با صدای مسخره مودم به اینترنت وصل بشیم حالا دانلود 2 مگ در کمتر از دو ثانیه طول میکشه باورم نمیشه که توی این 8 یا 9 سال اینقدر سرعت ها بهتر بشه البته تو ایران اونموقع هم توی خارج سرعت دانلود بالای 1 مگ بود:n04:
masooyan
30-07-2014, 05:13
یادش بخیر یک زمانی برای دانلود 2 مگ باید 1 دقیقه صبر میکردیم با اینترنت دیال آپ تازه چند ثانیه باید صبر میکردیم تا با صدای مسخره مودم به اینترنت وصل بشیم حالا دانلود 2 مگ در کمتر از دو ثانیه طول میکشه باورم نمیشه که توی این 8 یا 9 سال اینقدر سرعت ها بهتر بشه البته تو ایران اونموقع هم توی خارج سرعت دانلود بالای 1 مگ بود:n04:
میشه یه تصویر از استتوس مودمت بزاری،میخام ببینم snrچنده؟
sorooshfm
30-07-2014, 06:56
میشه یه تصویر از استتوس مودمت بزاری،میخام ببینم snrچنده؟
Snr باید بالا باشه
masooyan
30-07-2014, 07:30
Snr باید بالا باشه
شما یه لطفی کن یه شات برا ما بزار.
david-ebi
30-07-2014, 08:27
داداش قربون شکلت.ای کاش یک لطف و بزرگواری میکردی این لینک من رو هم که تو امضام هست یک تست سرعت تو ساعت گفته شده میکردی.ممنونت میشم امشب اینکار رو بکنی:n16:در ضمن بابت سرعت شبانه عالی ات تبریک:n01:
david-ebi
30-07-2014, 08:32
شما سرعت تک لینک رو خواستی که من گفتم 100 کیلوبایت..... نگفتی نهایت سرعت چنده !!...... ایرانی و خارجیش هم فرقی نداره
ولی برای اینکه به نهایت سرعت برسم باید 10 15 تا لینک بزارم برای دانلود
موقعی هم که مخابرات داشتم همه می گفتن سرور ایرانی سرعتش بیشتر ولی برای من فرقی نمی کرد
آره دوست عزیزم.من همون سرعت تک لینک منظورم بوده.سرعت تک لینکت خیلی واسه سافت گذر کم بوده.ای کاش از سافت 98 هم تست میگرفتی چون بعضی وقتا سافت گذر هم قاط میزنه :n02:در هر صورت همینکه از سرعت چند لینکه ات راضی هستی خدا رو شکر :n16:
دقیقا من همیشه به این قضیه فکر می کنم البته یه عده ای هستن همش فقط بلدن بگن اینترنت ایران داغونه نمی گم نیست ولی اگر انصاف رو در نظر بگیریم پیشرفتی که داشته خیلی زیاد بوده یادمه چند سال پیش که برای اولین بار adsl گرفتم بعد از نزدیک به 6 سال dial up استفاده کردن و سرعت دانلود ماکزیمم 2 تا 3 کیلوبایت در ثانیه 512 صبانت رو گرفتم که اون موقع بالاترین سرعتی بود که می داد روزی که وصل شد سرعت دانلود از 2 کیلوبایت یهو شد 55 کیلوبایت در ثانیه یعنی نزدیک به 25 برابر اصلا باور نکردنی بود فکر می کردم دارم خواب می بینم امروز سرعت دانلود شده 1400 کیلوبایت یعنی بازم 25 برابر بیشتر از اون 55 کیلوبایته و وقتی بهش فکر کنیم می بینیم که اونقدرا هم که بعضیا اصرار دارن شرایط رو بد نشون بدن بد نیست اما قبول دارم از اینترنتهایی که الان توی دنیا استفاده می شه هنوز خیلی عقبیم ولی مطمئن باشید روزی رو می بینیم که توی ایران واسه خونه اینترنت باسرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه هم باشه فقط امیدوارم تا اون موقع حجم یک فیلم به 1 ترابایت نرسیده باشه که با الان فرقی نکنه با توجه به کیفیت 4k :n02:
فقط دارم فکر می کنم که اگر از دیال آپ یهو میومدم 12 مگ چه حسی بهم دست می داد فکر کنم از خوشحالی سکته می کردم :n08:
david-ebi
30-07-2014, 09:13
دوستان این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو یک نگاهی بکنید.آخرین رده بندی کشورها در سرعت و کیفیت اینترنت در دنیا رو اعلام کرده.راستی یک مطلبی.من که الان هم آسیاتک 10 مگ دارم و هم صبانت 10 مگ هر وقت تو سایت اسپیدتست میرم و تست میگیرم همیشه درجه صبانت برای من A منفی میشه و برای آسیاتکم هم همیشه درجه اش B مثبت میشه.یعنی صبانت یک درجه بهتر از آسیاتک از نظر این سایت معتبر قرار میگیره(چون همیشه سرعت آپلودش بیشتره و پینگشم کمتر از آسیاتک هست.فقط سرعت دانلودهاشون برابر هست)بعد نمیدونم چرا فرت و فرت آسیا تک رو بهترین سرویس دهنده اعلام میکنند:n13:.فکر کنم داورا از خود آسیاتک هستند:n02:
با سلام به همه همانطور که در عکس مشاهده میکنید وقتی ای دی اس ال مود را در حالت ADSL2+ قرار میدهم نویز به شدت کاهش پیدا میکنه که به 8.9 میرسه ولی در این حالت گاهی دچار قطع اینترنت و چمشک زدن چراغ ای دی اس ال میشم ولی اگر در حالت G.dmt قرار بدهم نویز به 27 میرسه و این قطع شدن از بین میره میخواستم بدونم علت چه هست که با کاهش نویز این قطع شدن صورت میگیره با تشکر از همه
در نظر داشته باشین که عده ی محدودی هستن که خطشون 12 مگ کشش داره و سرعت فضایی دارن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
sleeplessness
30-07-2014, 16:11
در نظر داشته باشین که عده ی محدودی هستن که خطشون 12 مگ کشش داره و سرعت فضایی دارن
سرعت شما الان چقدره
شبانه چطور؟
12 مگ دارم اما سرعت دانلود 460 تا هست جریان چیه ؟:n24:
Le0nard0
30-07-2014, 17:41
توی مودم هم خطت 12 مگ هست؟
sorooshfm
30-07-2014, 18:43
اگه تو مرکز مخابراتی شلوغ باشید سرعت دانلود شبانه پایینه چون به اشتراک گذاشته میشه حتی ۱۲ مگ
تازه 12 مگ گرفتی ؟
اگر تازه گرفتی به احتمال زیاد خطت روی 4 مگ هست..... برو تو تنظیمات مودم و قسمت استاتوس. اونجا ببین ریت دانلودت چقدره...... اگر کمتر از 12 مگ بود زنگ بزن پشتیبانی بگو بزارن روی 12 مگ
برای تست سرعت از یک سرور خوب استفاده کن که مستقیم باشه و 32 کانکشن باشه
راستی مطمعنی خطت 12 مگ می کشه ؟.... چون اگر نویز زیاد داشته باشه خود به خود کم می شه
در ضمن این سرویس نوشته تا 12 مگ... یعنی بیشتر وقت ها روی 8 تا 10 هست و در مواقع خلوتی سرعت میره بالای 10
ho3in2012
30-07-2014, 20:04
این رو تو سایت زده
یعنی اگه کسی زیاد شبانه دانلود کنه محدود میشه ؟
masooyan
30-07-2014, 20:24
احتمالا پهنای باند صبانت تو مرکز مخابراتی شما همون 4 مگ بیشتر نیستش،زنگ بزن پشتیبانی صبا ازشون بپرس پهنای باند مرکزتون چن مگ هستش.
این رو تو سایت زده
یعنی اگه کسی زیاد شبانه دانلود کنه محدود میشه ؟
جدی نگیر من ماه پیش دانلودم شد 400 گیگ هنوزم محدود نشدم :n06:
دوستان خطم 10 مگ رو میتونه پر میکنه؟؟
12 هم احتمالا می تونه پر کنه خط خوبی داری
david-ebi
30-07-2014, 21:00
شما داداش خطت گاز کوب 12 مگ رو هم پر میکنه.برو حالشو ببر هموجور بدانلود :n02:داداش چه تصویر عظیمی برای سه خط داده گذاشتی.معلوم میشه دل دریایی داری :n02:
شما داداش خطت گاز کوب 12 مگ رو هم پر میکنه.برو حالشو ببر هموجور بدانلود :n02:داداش چه تصویر عظیمی برای سه خط داده گذاشتی.معلوم میشه دل دریایی داری :n02:
نمیدونستم اینقد خطم عظمت داره! دارم امیدوار میشم . الان با یه مودم دیگه دیگه تست کردم rate max زده 24 مگ !! یعنی داریم مردم؟؟؟
david-ebi
30-07-2014, 21:27
نمیدونستم اینقد خطم عظمت داره! دارم امیدوار میشم . الان با یه مودم دیگه دیگه تست کردم rate max زده 24 مگ !! یعنی داریم مردم؟؟؟
ما یک بنده خدایی رو داریم از شدت نزدیکی به مرکز مخابرات نهار رو هر روز با بچه های مرکز مخابرات میخوره خودشم هر روز میره تو اتاق mdf مخابرات پورتشو برق میندازه و دستمال میکشه:n02::n08:این بابا تو کانفیگش زده تا 28 هم میکشه.
ما یک بنده خدایی رو داریم از شدت نزدیکی به مرکز مخابرات نهار رو هر روز با بچه های مرکز مخابرات میخوره خودشم هر روز میره تو اتاق mdf مخابرات پورتشو برق میندازه و دستمال میکشه:n02::n08:این بابا تو کانفیگش زده تا 28 هم میکشه.
اره میدونم کیو میگی :)
اجرش با آغا !
Le0nard0
30-07-2014, 22:20
خطت حق 4 تا خط دیگه رو خورده:n02:
sleeplessness
31-07-2014, 01:15
همچنان سرعت 35 کیلوبایت:n21:
متاسفانه اسپید تست وسط راه سکته زد
sorooshfm
31-07-2014, 03:16
12 مگ امشب افتضاحه 400 کیلوبایت خارجی 600 کیلوبایت داخلی:n24::n24::n24::n24::n24:
fanoostalaei
31-07-2014, 13:38
دوستان کسی هیت که اینجا ترافیکش ریر 100 مگ باشه ؟ اگر هست لطفا سریعا بهم خبر بده باهاش کار واجب دارم :دی
دوستان کسی هیت که اینجا ترافیکش ریر 100 مگ باشه ؟ اگر هست لطفا سریعا بهم خبر بده باهاش کار واجب دارم :دی
500 مگ به کارت نمیاد
جریان چیه ؟ می خوای حجم مجانی بهش بدی ؟ :n02:
دوستان پیرو اون اسکرین سات صفحه قبل که گفته بودین خط تا 12 مگ هم کشش داره.
حالا اون اسکرین شات رو چه جوری تهیه میکنن و به چه برنامه ای نیاز هست؟ تشکر
david-ebi
31-07-2014, 17:47
دوستان پیرو اون اسکرین سات صفحه قبل که گفته بودین خط تا 12 مگ هم کشش داره.
حالا اون اسکرین شات رو چه جوری تهیه میکنن و به چه برنامه ای نیاز هست؟ تشکر
داداش با خود ویندوزم بدون برنامه خاصی میتونی اسکرین شات بگیری.این متن رو از یک سایت آموزشی برات میزارم.اگر ویندوزت 7 هست از این راه استفاده کن:شما کافیست کلید PrtScn را بزنید و سپس نرم افزار paint ویندوز را باز کرده و در آن کلید های Ctrl+V را بزنید سپس در صورت تمایل به ویرایش، آن را ویرایش کرده و بعد آن را هر جایی که دوست داشتید به کمک کلید های Ctrl+S ذخیره کنید
اما اگر ویندوزت 8 هست از این روش استفاده کن:
در این روش کافیست از ترکیب کلید های WinKey+PrtScn استفاده کنید. توجه کنید که کلید PrtScn در بعضی از صفحه کلید ها با عبارت Print Screen مشخص شده. حالا پس از فشردن کلید های گفته شده کافیست به Pictures library مراجعه کنید. توجه کنید که تصاویر گرفته شده در پوشه Screenshots قرار می گیرند
اگر به احتمال 1 درصد از این راهها به نتیجه نرسیدی از یک نرم افزار اسکرین شات استفاده کن.اگر خواستیش لینکشو واست میزارم.
امیدوارم موفق باشی:n16:
farzan311
31-07-2014, 20:57
دوستان اگه یه سرویس رو تازه گرفته باشیم بخوایم با سرعت بالاتر عوض کنیم میشه؟
مابه التفاوت اش رو بدیم و برامون ارتقا بدند؟ یا باید صبر کنم تا این سرویس تموم بشه؟
خوب بالاخره خودم رفتم نمایندگی
گفت اصلا نمیشه سرویس ها رو تغییر داد و باید سرویس قبلی رو بازگشت بزنم بعد خودت بری هر چی میخوای بگیری سرویس قبلی هم با اینکه من یک و نیم روز بود شارژ کرده بودم گفت فقط نصف مبلغ اش بازگشت داده میشه خیلی سرویس دهیشون از این نظر الکیه اصلا خوشم نیومد:n15:
خلاصه اخرش نشد 12 مگ بگیریم هرچند گفت خطم 8 تا 10 مگ بیشتر نمیکشه:n02:
david-ebi
01-08-2014, 14:09
دوستان دیشب واقعا سرعت شبانه عالی بود.چرا دوستان نمیان بگن سرعتای شبانه اشون رو.هیچکسم این لینک ما رو که تو امضام هست تست سرعت دانلود نکرد:n03:.دیشب تو مایه های ساعت 2:30 همین لینک تو امضامو که از سرور خارجی هست با میانگین 700 کیلوبایت سرعت دانلود کردم:n19:.بعد سرورهای داخلی هم مثل سافت گذر که دیگه سرعتشون 1.1 مگابایت بود:n20:.به راحتی ساعتی 3.7 گیگ دانلود میکنم.تازه به خاطر نویز مودمم پهنای باند رو همش کم میکنه تا 9 مگابیت میاد پایین.وگرنه اگر همیشه 10مگابیت باشم یک کمی از اینم بیشتر میتونم بگیرم.بقیه دوستان هم بیان نتایجشون رو بگن:n16:
با سلام به همه همانطور که در عکس مشاهده میکنید وقتی ای دی اس ال مود را در حالت ADSL2+ قرار میدهم نویز به شدت کاهش پیدا میکنه که به 8.9 میرسه ولی در این حالت گاهی دچار قطع اینترنت و چمشک زدن چراغ ای دی اس ال میشم ولی اگر در حالت G.dmt قرار بدهم نویز به 27 میرسه و این قطع شدن از بین میره میخواستم بدونم علت چه هست که با کاهش نویز این قطع شدن صورت میگیره با تشکر از همه
کسی علت رو نمیدونست؟
david-ebi
01-08-2014, 16:29
کسی علت رو نمیدونست؟
احتمالا از طرف isp خطت رو روی adsl2+ ست نکردند.بهشون بزنگ و بگو بزارن روی adsl2+:n01:
تاپیک خوابیده ها انگار باید دوباره گرمش کنیم :n02:
سرعتتون خوب شد دیگه رفتید یا بیخیال شدید؟:n01: اما فکر می کنم سرعتا بهتر شده باشه مال من که جهش داشته به نسبت دوستان 12 مگی شبی چقدر می گیرید
تاپیک خوابیده ها انگار باید دوباره گرمش کنیم :n02:
سرعتتون خوب شد دیگه رفتید یا بیخیال شدید؟:n01: اما فکر می کنم سرعتا بهتر شده باشه مال من که جهش داشته به نسبت دوستان 12 مگی شبی چقدر می گیرید
جهش؟!:n02:
همینجوریشم فک کنم 19 میزنی
دقیقا میشه تعریف کنی جهش ت رو ؟
جهش؟!:n02:
همینجوریشم فک کنم 19 میزنی
دقیقا میشه تعریف کنی جهش ت رو ؟
20 می زدم الان شده 22.7 تا 23 اون موقع یکمی نوسان داشت توی دانلود شبانه بعضی وقتا کم و زیاد می شد الان تقریبا با یه ریتم پایدار دانلود می کنه
23؟:n28:
منم همون 14 تا 17
سرعت هم مثل قبل ه 1 مگ
فقط 2 شبه 900 تا 1 :n27:
23؟:n28:
منم همون 14 تا 17
سرعت هم مثل قبل ه 1 مگ
فقط 2 شبه 900 تا 1 :n27:
سروری که ازش دانلود می کنی خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی توی دانلودت تاثیر داره
david-ebi
01-08-2014, 21:46
من دیشب دقیقا تو یکساعت 3.96 گیگ گرفتم با خطی که پهنای باندش به حساب 10 مگه ولی به خاطر نویز دقیقا رفته روی 9.5 مگابیت.:n02:البته از فردا شب تغییراتی پیش میاد ایشالله.اما تغییرات اصلی که شاید باعث بشه خیلی از اینها بیشتر بگیرم از یک ماه دیگه شروع میشه.در آن موقع توضیحات لازمه داده خواهد شد:n01:
من دیشب دقیقا تو یکساعت 3.96 گیگ گرفتم با خطی که پهنای باندش به حساب 10 مگه ولی به خاطر نویز دقیقا رفته روی 9.5 مگابیت.:n02:البته از فردا شب تغییراتی پیش میاد ایشالله.اما تغییرات اصلی که شاید باعث بشه خیلی از اینها بیشتر بگیرم از یک ماه دیگه شروع میشه.در آن موقع توضیحات لازمه داده خواهد شد:n01:
از نظر تئوری شما تا ساعتی 4.1 هم می تونید بگیرید حالا توی عمل معمولا یکمی کمتر می شه
یکی از دوستانم 3 تا خط گرفته 3 تاش هم عالیه روشون 12 مگ گرفته شبی 60 گیگ دانلود می کنه 23 گیگ که دیگه چیزی نیست منم تو فکرم همین کارو بکنم اگر مخابراتمون پورت خالی برای صبانت داشته باشه
david-ebi
02-08-2014, 00:48
از نظر تئوری شما تا ساعتی 4.1 هم می تونید بگیرید حالا توی عمل معمولا یکمی کمتر می شه
یکی از دوستانم 3 تا خط گرفته 3 تاش هم عالیه روشون 12 مگ گرفته شبی 60 گیگ دانلود می کنه 23 گیگ که دیگه چیزی نیست منم تو فکرم همین کارو بکنم اگر مخابراتمون پورت خالی برای صبانت داشته باشه
خوب شبی 6 گیک دانلود با خط دیگم رو من حساب نمیکنم:n02:.حالا دارم اونو درستش میکنم که دانلودش خیلی بیشتر از اینا بشه. ضمن اینکه خط سوم هم تا یکماه دیگه تو راه هستش.الان فقط به فکر هارد اکسترنالم:n02:
با وجود سه تا خط
باید بیشتر اینا به فکر هارد باشی:n09:
خوب شبی 6 گیک دانلود با خط دیگم رو من حساب نمیکنم:n02:.حالا دارم اونو درستش میکنم که دانلودش خیلی بیشتر از اینا بشه. ضمن اینکه خط سوم هم تا یکماه دیگه تو راه هستش.الان فقط به فکر هارد اکسترنالم:n02:
خیلی بیشتر از اینا یعنی خیلی بیشتر از 60 گیگ؟:n02:
david-ebi
02-08-2014, 03:26
خیلی بیشتر از اینا یعنی خیلی بیشتر از 60 گیگ؟:n02:
نه بابا خط دومم رو میگم که کلا 6 گیگ دانلود شبانه داره.اونو دارم ردیفش میکنم خیلی بیشتر از این 6 گیگا بگیره.اما قدرت اصلی رو با تمهیدات انجام شده خط سوم خواهد داشت که بیشتر از این دو تا خواهد دانلودید در ساعات شبانه:n10:
solidworm
02-08-2014, 05:29
من 1 ماهه ،2 مگ گرفتم با 5 گیگ حجم (مشهد). 10 گیگی با سرعت 320KB/s گرفت. باز الان سرعت رو محدود کردن روی 120KB/s. قضیه چیه؟
bilmazlar
02-08-2014, 08:09
در کشورهای خارجی که سرعت بالای 24 هم دارن از چه سرویسی استفاده میکنند ؟
سرویسهای متنوعی هست. مثل VDSL که نسل بعدی همین ADSL اه و بین 50 تا 100 مگابیت در ثانیه سرعت میده.
بعدش هم سرویسهای فیبر نوری هست که سرعتهای تخیلی میدن. مثل همون گوگل فایبر که چند ماه پیش شرکت گوگل تو بعضی از شهرهای آمریکا ارائه کرد و سرعتش در حد 1 گیگابیت در ثانیه است. واقعاً خیلی تخیلیه. در حد سرعت هارد دیسک کامپیوتر.:n04:
البته نسل تکنولوژیهای وایرلس مثل اینترنت وایفای یا اینترنت وایمکس هم هستند که سرعتهای بالایی میتونن ارائه کنن.
تو این چند سال گذشته هم سرویسهای اینترنت موبایلی مثل 3G و 4G که سرعتهای خیلی بالایی رو در اختیار کاربران میذارن. مثلاً 4G LTE بین 100 تا 300 مگابیت در ثانیه سرعت دانلود میده.
خلاصه تا دلت بخواد تو این 4 - 5 سال گذشته راه برای دسترسی به سرعتهای بالا ایجاد شده. ما هنوز اندر خم ADSL2+ موندیم.
سلام من اینترنت طرح عید تا عید مخابرات دارم خطم خودشو بکشه تا 4 میکشه !!!سرعتش بد نیست چه روز چه شب از 330 تا 350 هست شبا هم کاملا رایگان نیست 99 درصد تخفیف داره!اینجوریم نیست که محدود کنن قیمتشم یک ساله 24 گیک 102 تومن هست حالا با تمام این اوصاف همین مخابرات بمونم یا بیام 2 مگ صبا نت رو بگیرم ?:n13:
bilmazlar
02-08-2014, 08:19
راستش من چیزی نشنیدم که واسه مصارف خونگی چنین چیزی وجود داشته باشه. حتی برای مواردی هم که قبلاً گفتم، احتمالاً روشهای ارزونتری وجود داشه باشه. الآن دیگه با اومدن تکنولوژیهای جدید این جور تقویتها عملاً دیگه معنا نداره. شاید واسه همینم هست که برای مصارف خونگی دیگه اصلاً تولید چنین دستگاهی توجیه نداره. مثلاً، وقتی شما میتونی به راحتی با یه موبایل با تکنولوژی 3G سرعت تا 14 مگابیت رو بگیری اونم در هر نقطهای که آنتندهی داشته باشی، دیگه واقعاً همون رپیترهای مخابرات برای مناطق دورافتاده هم توجیه نداره.
sorooshfm
02-08-2014, 10:57
من 1 ماهه ،2 مگ گرفتم با 5 گیگ حجم (مشهد). 10 گیگی با سرعت 320KB/s گرفت. باز الان سرعت رو محدود کردن روی 120KB/s. قضیه چیه؟
شبانه یا روزانه؟ اگه شبانه باشه یا مرکز مخابراتی شما شلوغه سرعت دانلود تو شب میاد پایین و یا کلا سرعت شبانه های 2 مگ رو آوردن پایین به هر حال اینم یک سیاسته شرکته که مشتری برای سرعت های بالاتر جذب کنه متاسفانه ولی من مطمئنم صبانت هم به زودی کلا شبانه ها رو محدود میکنه مثلا اگه کسی از یک مقدار مشخصی در طول دوره بیشتر دانلود کرد سرعتش رو بیارن پایین مثل شاتل که امیدوارم اصلا اینطوری نکنن که بیشتر مشتری هاش میپرن البته تا الان هم شاتل به وسیله تبلیغات داره مشتری جذب میکنه ولی همه از شبانه اش ناراضی ان فعلا تو شبانه حرف اول رو صبانت و آسیاتک و پارس آنلایم میزنن چون سرعت کاربر شبانه رو محدود نمیکنن:n06:
mohamad7824
02-08-2014, 12:24
شبانه یا روزانه؟ اگه شبانه باشه یا مرکز مخابراتی شما شلوغه سرعت دانلود تو شب میاد پایین و یا کلا سرعت شبانه های 2 مگ رو آوردن پایین به هر حال اینم یک سیاسته شرکته که مشتری برای سرعت های بالاتر جذب کنه متاسفانه ولی من مطمئنم صبانت هم به زودی کلا شبانه ها رو محدود میکنه مثلا اگه کسی از یک مقدار مشخصی در طول دوره بیشتر دانلود کرد سرعتش رو بیارن پایین مثل شاتل که امیدوارم اصلا اینطوری نکنن که بیشتر مشتری هاش میپرن البته تا الان هم شاتل به وسیله تبلیغات داره مشتری جذب میکنه ولی همه از شبانه اش ناراضی ان فعلا تو شبانه حرف اول رو صبانت و آسیاتک و پارس آنلایم میزنن چون سرعت کاربر شبانه رو محدود نمیکنن:n06:
پارس آنلاین کجاش خوبه :|
اگه بیای تاپیک پارس میبینی همه دارن تخلیه میکنن
amin_v30
02-08-2014, 12:32
پارس آنلاین کجاش خوبه :|
اگه بیای تاپیک پارس میبینی همه دارن تخلیه میکنن
شما البته اینم در نظر بگیر همه کاربرای پارس فقط اینایی نیستن که تو تاپیک پارس میانا !!
فقط اونایی که مشکل دارن میان
mohamad7824
02-08-2014, 12:37
شما البته اینم در نظر بگیر همه کاربرای پارس فقط اینایی نیستن که تو تاپیک پارس میانا !!
فقط اونایی که مشکل دارن میان
همینایی که مشکل دارن هم کم نیستن !
amin_v30
02-08-2014, 12:51
همینایی که مشکل دارن هم کم نیستن !
من نمیگم کم هستن ،میگم نسبت به کل کاربراشون تو سطح کشور شاید تعدادشون کم باشه،برای همه ISP ه همینجوری هست فرقی نداره پارس یا صبا یا آسیاتک..!!!
hasanoooooooo
02-08-2014, 14:30
من نمیگم کم هستن ،میگم نسبت به کل کاربراشون تو سطح کشور شاید تعدادشون کم باشه،برای همه ISP ه همینجوری هست فرقی نداره پارس یا صبا یا آسیاتک..!!!
داداش این بحث رو کاش تو تاپیک خودش دنبال میکردیم... ولی شما نگاه کن الان اکثر بچه ها مشکل دارن... همونایی که قبلا میومدن از دانلودای 8 گیگی صحبت میکردن.... کلا این تاپیک مشتری ثابت از قدیم زیاد داره ... البته منکر اینم نمیشن هستن کسایی که هنور هم حتی با 512 شبی 7 8 گیگ دانلود میکنن...
sorooshfm
02-08-2014, 14:32
آیا کسی تو صبانت هست که سرعت دانلودش ۱.۸ یا ۱.۹ مگ باشه؟ چون نهایت سرعت روزانه ۱۲ مگ تا ۱.۴ یا ۱.۵ هستش
آیا کسی تو صبانت هست که سرعت دانلودش ۱.۸ یا ۱.۹ مگ باشه؟ چون نهایت سرعت روزانه ۱۲ مگ تا ۱.۴ یا ۱.۵ هستش
قانونا نهایت سرعت 12 مگ باید 1.5 مگ باشه برای 1.9 باید خط روی 16 یا 17 بسته شده باشه چون همیشه سرعت دانلود از ریت خط کمتره که فکر نمی کنم کسی اینقدر خطش بالا بسته شده باشه
CHEGUEVARA.
02-08-2014, 16:23
سلام
من تهران هستم دوستان تهرانی لطف میکنین اسپید تست از تهران و یه سرور خارجی مثلا" لندن بگیرید
ممنون
برای آنلاین بازی کردن میخوام
navid010
02-08-2014, 16:57
سلام
دو ماهه سرعت شبانم زیر 50 هست
قبلا شبی 4 گیگ دانلود داشتم
نمی دونم چه اتفاقی افتاده
دوستان راهنمایی کنید
makan.net
02-08-2014, 17:39
این سرویس 12 مگی که میگین تو سایته ,کجاشه؟
بچه ها چرا تو پنل من سرعت بیشتر از 2 مگ برای خرید نیست؟
تو سایت وقتی میرم رو 12مگ میزنم برا تمدید سرویس میره تو پنل من،که اونجا سرویس بالای 2مگ بیشتر نیست اصلا!!
آیا باید حضوری برم نمایندگی؟
sleeplessness
02-08-2014, 18:30
سلام
پیشنهادی ندارید شرکت دیگه؟ در ضمن برای اینکه 12 مگ از طریق تهران باید چکار کرد؟
دوستان الان اوضاع دانلود شبانه صبانت چطوره ؟
من الان از شاتل دارم خوبه اما هر لحظه ممکنه محدود بشه و سرعت 10 کیلوبایت بشه محدود که بشم دیگه باید درخواست جمع آوری بدم چون تا سه هفته محدودیت برقراره
دوستان من یه مشکل اساسی با صبانت دارم...... بعضی روزها بعدازظهر تا سرشب فقط با چیزشکن سایت باز می کنه !..... بعضی سایت ها باز می شن و بعضی سایت ها کلا باز نمی شن و فقط چیزشکن می خواد
اما بعد از چند ساعت درست می شه
الان هم همین مشکل رو دارم با چیز شکن کار می کنم
دوستان من یه مشکل اساسی با صبانت دارم...... بعضی روزها بعدازظهر تا سرشب فقط با چیزشکن سایت باز می کنه !..... بعضی سایت ها باز می شن و بعضی سایت ها کلا باز نمی شن و فقط چیزشکن می خواد
بله دقیقا این مشکل رو من چند صفحه پیش توی تاپیک اشاره کردم برای منم دیروز اینجوری شده بود برای 1 ساعت حدودا
david-ebi
02-08-2014, 22:06
این مشکل باز شدن با چیزشکن برای منم تو بعضی ساعات پیش میاد اما فقط برای گوگل.شاید سایتای دیگه ای هم باشند اما من تا حالا باهاشون برخورد نداشتم.در ضمن دیشبم سرعت دانلود شبانه عالی بود حتی ساعت 2:30 هم دانلود از لینک تو امضام یعنی سرور خارج از کشور 700 کیلوبایت سرعت داشت و از سرورای داخلی هم 1.1 مگابایت.دوستان خواهشا برن این لینک تو امضام رو دانلود کنند(در ساعات رایگان)و نتیجه سرعتشونو پ.خ کنن یا اگر دوست داشتن همینجا بگن.اونایی هم که تا الان دانلود کردن و نتیجشو گفتن دمشون گرم.:n16:
bilmazlar
02-08-2014, 23:04
بله دقیقا این مشکل رو من چند صفحه پیش توی تاپیک اشاره کردم برای منم دیروز اینجوری شده بود برای 1 ساعت حدودا
این مشکل باز شدن با چیزشکن برای منم تو بعضی ساعات پیش میاد اما فقط برای گوگل.شاید سایتای دیگه ای هم باشند اما من تا حالا باهاشون برخورد نداشتم.در ضمن دیشبم سرعت دانلود شبانه عالی بود حتی ساعت 2:30 هم دانلود از لینک تو امضام یعنی سرور خارج از کشور 700 کیلوبایت سرعت داشت و از سرورای داخلی هم 1.1 مگابایت.دوستان خواهشا برن این لینک تو امضام رو دانلود کنند(در ساعات رایگان)و نتیجه سرعتشونو پ.خ کنن یا اگر دوست داشتن همینجا بگن.اونایی هم که تا الان دانلود کردن و نتیجشو گفتن دمشون گرم.:n16:
ممکنه از DNSهای پیشفرضی باشه که صبانت ست میکنه. معمولاً وقتی اینترنتتون وصله و شما میتونید با چیزشکن سایتها رو باز کنید اما بدون اون باز نمیشه، علت اینه که سیستم نمیتونه آدرسهای URL رو به معادل IP اونا ترجمه کنه.
shayan0o21
02-08-2014, 23:43
دوستــان عزیز چنــد تا سوال
الان مخابرات دارم عالیه ولی لامصب 1 مگ کجا 12 مگ کجا 8 مگــ هم راضــی ام :n02:
1- برای تخلیه خودشون کارا رو انجام میدن یا نــه؟:n28:
2-خط ام معمولی باشــه چند روزه وصــل میشــه؟
3-بچه های پایین شهریم صبانت خلوت خلوته ، میشه 8 بگیریم بگیم رو 12 ببندن؟ :n02:
دمتون گـــرم :n12:
یا عـــلی:n16:
david-ebi
03-08-2014, 01:40
2-خط ام معمولی باشــه چند روزه وصــل میشــه؟
3-بچه های پایین شهریم صبانت خلوت خلوته ، میشه 8 بگیریم بگیم رو 12 ببندن؟ :n02:
دمتون گـــرم :n12:
یا عـــلی:n16:
دوست عزیزشما بهشون بگید تخلیه کنند خودشون حداکثر یک هفته ای تخلیه میکنند.فقط شما مطمئن شو خطت جوابگوی پهنای باند 8 یا 12 مگ باشه بعد اقدام کن.اگر جوابگو باشه.بله شما روی 8 مگ ببند و هزینشو بده بعد زنگ بزن بگو برات ببندن روی 12 مگ.هزینه ای هم نداره.:n02:
سرعت ما که 10 کیلوبایت در ثانیه هست کماکان چون مخم گــ*و*زید گفتم این شعر رو همین الان سرودم واسه شما 12 مگی ها بزارم :
ای جماعت بکنید دانلود از این فایـــــل و از آن ... نبریــــــــــد رحم یــــکان یکان بایت های گرد جهان
اندک خبری هست دراین گوشه مفلوک خــراب .... اینترنت پرسرعت ما تبدیل شده دایل آپ گشته خزان
david-ebi
03-08-2014, 13:11
سرعت ما که 10 کیلوبایت در ثانیه هست کماکان چون مخم گــ*و*زید گفتم این شعر رو همین الان سرودم واسه شما 12 مگی ها بزارم :
ای جماعت بکنید دانلود از این فایـــــل و از آن ... نبریــــــــــد رحم یــــکان یکان بایت های گرد جهان
اندک خبری هست دراین گوشه مفلوک خــراب .... اینترنت پرسرعت ما تبدیل شده دایل آپ گشته خزان
دوست عزیز تبریک واسه طبع شاعریت.:n02:ایشالله یک سری پیگیری هایی بکنی و مشکلت حل بشه.که قطعا حل میشه.مگر به واسطه فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی ات باشه که دیگه نمیشه کاریش کرد:n03:
david-ebi
03-08-2014, 13:52
شما میتونی به راحتی با یه موبایل با تکنولوژی 3G سرعت تا 14 مگابیت رو بگیری اونم در هر نقطهای که آنتندهی داشته باشی، دیگه واقعاً همون رپیترهای مخابرات برای مناطق دورافتاده هم توجیه نداره.
دوست عزیز جناب bilmazlar آیا در حال حاضر رایتل چنین سرعتی رو در سیم کارتهاش ارائه میده.آخه تا این آخریها که من در جریان بودم سرعت سیم کارتهای رایتل حداکثر به اندازه همین adsl بود اونم در حد پهنای باند 3 یا 4 مگابیت.
رايتل براي مشتريان حقيقي اتصالي تا ۱ مگابيت در ثانيه و براي مشتريان سازماني اتصالي تا ۳ مگابيت در ثانيه ارائه مي دهد
bilmazlar
03-08-2014, 14:42
دوست عزیز جناب bilmazlar آیا در حال حاضر رایتل چنین سرعتی رو در سیم کارتهاش ارائه میده.آخه تا این آخریها که من در جریان بودم سرعت سیم کارتهای رایتل حداکثر به اندازه همین adsl بود اونم در حد پهنای باند 3 یا 4 مگابیت.
نه. تا جایی که من میدونم رایتل فعلاً بالاترین سرعتی که ارائه میده 1مگابیته. (فکر کنم سرویس حرفهایش.) اما دلیلش این نیست که تکنولوژیش جواب نمیده. یه علتش محدودیتهای سیاستگذاریه. با همین زیرساختی که رایتل ایجاد کرده (یعنی تکنولوژی 3G UMTS HSPA) به راحتی میتونه تا 14مگابیت در ثانیه سرعت دانلود و نزدیک به 6مگابیت در ثانیه سرعت آپلود ارائه کنه. اما فعلاً اجازه این کار رو نداره یا سیاستهای خودش اجازه نمیده به این زودی سرعت بالاتر ارائه کنه.
البته شاید محدودیتهای عمومی پهنای باند اینترنت کشور هم باعث شده که به رایتل بیشتر از این پهنای باند نرسه.
شما همین تکنولوژی ADSL2+ رو هم که زیرساختش ایجاد شده میبینی که بیشتر از 12مگابیت شرکتها سرعت ارائه نمیدن. در حالی که میتونن تا 24مگابیت رو هم با همین زیرساخت سرویس بدن.
omidscafild
03-08-2014, 14:47
دوستان وضعیت خط من این ـه !
البته با یه مودم دیگه که امتحان میکنم SNR یه دو سه تا میاد بالا .
با این توضیحات میتونم سرویس 12 مگ رو امتحان کنم یا نه ؟! البته بگم که من تا دو ماه پیش صبا بودم . با سرویس یه مگ سرعت 60 میداد شبانه . بخاطر همین خیلی دو دلم برای گرفتن 12 مگ .
تایم رایگان
وپینگش چطوره
صبا نت
david-ebi
03-08-2014, 15:28
نه. تا جایی که من میدونم رایتل فعلاً بالاترین سرعتی که ارائه میده 1مگابیته. (فکر کنم سرویس حرفهایش.) اما دلیلش این نیست که تکنولوژیش جواب نمیده. یه علتش محدودیتهای سیاستگذاریه. با همین زیرساختی که رایتل ایجاد کرده (یعنی تکنولوژی 3G UMTS HSPA) به راحتی میتونه تا 14مگابیت در ثانیه سرعت دانلود و نزدیک به 6مگابیت در ثانیه سرعت آپلود ارائه کنه. اما فعلاً اجازه این کار رو نداره یا سیاستهای خودش اجازه نمیده به این زودی سرعت بالاتر ارائه کنه.
البته شاید محدودیتهای عمومی پهنای باند اینترنت کشور هم باعث شده که به رایتل بیشتر از این پهنای باند نرسه.
شما همین تکنولوژی ADSL2+ رو هم که زیرساختش ایجاد شده میبینی که بیشتر از 12مگابیت شرکتها سرعت ارائه نمیدن. در حالی که میتونن تا 24مگابیت رو هم با همین زیرساخت سرویس بدن.
دقیقا درست میفرمایید.ولیکن کیفیت خطوط تلفن اینقدر بد هستش که خیلیا همین 12 مگ رو هم نمیتونن داشته باشن چه برسه به 24 مگ.من نمیدونم تو کشورهای خارجی اون بابایی که 6 یا 7 کیلومتر با مرکز مخابراتش فاصله داره پس چطوری میتونه سرویس 24 مگ داشته باشه!!!البته شاید اونجا اینقدر مراکز مخابراتی تعدادشون زیاده که هیچکس همچین فاصله ای با مرکز مخابراتش نداره.در هر صورت حتی اگر شرکتا سرویس 24 مگ ارائه بدن کیفیت خطوط تلفن ایران اجازه داشتن چنین سرویسی رو نمیده مگه طرف همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشه:n02:
david-ebi
03-08-2014, 15:30
با این توضیحات میتونم سرویس 12 مگ رو امتحان کنم یا نه ؟! البته بگم که من تا دو ماه پیش صبا بودم . با سرویس یه مگ سرعت 60 میداد شبانه . بخاطر همین خیلی دو دلم برای گرفتن 12 مگ .
به نظر من شما میتونید سرویس 12 مگ رو داشته باشید.
برو مخابرات یه چیزی امضاء می کنی خیلی سریع تخلیه می کنن
دوست عزیزشما بهشون بگید تخلیه کنند خودشون حداکثر یک هفته ای تخلیه میکنند.فقط شما مطمئن شو خطت جوابگوی پهنای باند 8 یا 12 مگ باشه بعد اقدام کن.اگر جوابگو باشه.بله شما روی 8 مگ ببند و هزینشو بده بعد زنگ بزن بگو برات ببندن روی 12 مگ.هزینه ای هم نداره.:n02:
یک هفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........ من مخابرات داشتم. بعد از یک ساعت تخلیه کردن :n05:
الان خطتت روی 9 مگ هست.... یا 9 مگ لب مرزه...... تا 10 مگ فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی ولی برای 12 مطمعن نیستم
تایم رایگان
وپینگش چطوره
صبا نت
armin321
03-08-2014, 17:32
تایم رایگان
وپینگش چطوره
صبا نت
مال نیست. بخاطر دانلود شبانه نیای صبا بهتره(حداقل برای من و چند نفره دیگه همینه)
راستی دوستان شما مشکل دانلود از رپیدباز یا رپیدپارس ندارید؟
sorooshfm
03-08-2014, 17:38
بعید میدونم از 10 مگ بیشتر بکشه اگه snr زیر 9 بیاد به احتمال زیاد لینک قطع میشه تازه line attenuation وحشتناکی دارین خیلی زیاده باید زیر 30 باشه
david-ebi
03-08-2014, 21:12
بعید میدونم از 10 مگ بیشتر بکشه اگه snr زیر 9 بیاد به احتمال زیاد لینک قطع میشه تازه line attenuation وحشتناکی دارین خیلی زیاده باید زیر 30 باشه
برای من عدد line attenuation برابر با 44 هستش یعنی خیلی بدتر از ایشون.الان پهنای باندم رو آوردن روی 10 مگ اونوقت نویزم یا همون snr شده 6.2 دسی بل ولی حتی یکبار هم تا الان قطعی نداشتم.فقط بعضی وقتا اتوماتیک وار خود پهنای باند به علت نویز میره روی 9.5 مگابیت.ایشون چون عدد line attenuation بهتر از من هست احتمال زیادی داره که بتونن 12 مگ رو بگیرن.ضمن اینکه max rate هم تا 13 مگابیت نشون میده خط میکشه ولیکن به max rate نمیشه اعتماد کرد.ولی بازم من احتمال زیاد میدم که بتونید 12 مگ رو بگیرید.
and-roid2
03-08-2014, 21:39
برای من عدد line attenuation برابر با 44 هستش یعنی خیلی بدتر از ایشون.الان پهنای باندم رو آوردن روی 10 مگ اونوقت نویزم یا همون snr شده 6.2 دسی بل ولی حتی یکبار هم تا الان قطعی نداشتم.فقط بعضی وقتا اتوماتیک وار خود پهنای باند به علت نویز میره روی 9.5 مگابیت.ایشون چون عدد line attenuation بهتر از من هست احتمال زیادی داره که بتونن 12 مگ رو بگیرن.ضمن اینکه max rate هم تا 13 مگابیت نشون میده خط میکشه ولیکن به max rate نمیشه اعتماد کرد.ولی بازم من احتمال زیاد میدم که بتونید 12 مگ رو بگیرید.
line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هست و ملاک مناسبی برای نویز نیست.
ملاک اصلی snr هست که برای دوستمون لب مرز هست و اگر 12مگ بزارن احتمال قطعی و افت سرعت دانلودش زیاده.
david-ebi
03-08-2014, 22:25
line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هست و ملاک مناسبی برای نویز نیست.
ملاک اصلی snr هست که برای دوستمون لب مرز هست و اگر 12مگ بزارن احتمال قطعی و افت سرعت دانلودش زیاده.
بله دقیقا درسته.:n01:
david-ebi
04-08-2014, 00:27
عزیزان برای من دکمه تشکر برای بعضی دوستان عزیزم مثل and-roid2 و bilmazlar و چند نفر دیگه حذف شده.برای بقیه دوستان هم اینطوریست.؟آخه اینطوری ما شرمنده این دوستان میشیم:blush:
mohamad7824
04-08-2014, 00:43
عزیزان برای من دکمه تشکر برای بعضی دوستان عزیزم مثل and-roid2 و bilmazlar و چند نفر دیگه حذف شده.برای بقیه دوستان هم اینطوریست.؟آخه اینطوری ما شرمنده این دوستان میشیم:blush:
برای منم ندارن دکمه تشکر !
and-roid2
04-08-2014, 01:24
بنده به دلیل یه سری دلایل برای مدتی دسترسی "تشکر" ازم گرفته شده.
موفق باشی دوست من:»
sorooshfm
04-08-2014, 06:47
امشب 12 گیگ دانلود کردم :n09::n10::n02:
bilmazlar
04-08-2014, 06:58
برای منم ندارن دکمه تشکر !
احتمالاً چرت و پرت زیاد گفتم، دگمههرو ورش داشتن.:n08:
بنده به دلیل یه سری دلایل برای مدتی دسترسی "تشکر" ازم گرفته شده.
موفق باشی دوست من:»
آقا به من که دلیلی ارائه نکردن. ظاهراً همین طوری محدود شدم. اگه بخوام درستش کنم به کی و چطوری باید اطلاع بدم؟
1376MAXIMUM
04-08-2014, 07:14
واااااییییی دیروز از بن بودن در اومدم دارم حال میام هیچ کس هیچی نداره بهم بگه نمیدوم سوال بپرسه و ..... الان دیشب و شب های گذشته هم ۷ گیگ گرفتم دانلودام داره تموم میشه دیگه افتادم به باب اسفنجی دانلود کردن از دانلود ها و اواتار دوتا سری که گذاشته خوب حد اکثر اونم تا اخر هفته بکشه کسی چیزی پیشنهاد داره دانلود کنم فیلمی نمدونم بازی و ...
bilmazlar
04-08-2014, 07:45
دقیقا درست میفرمایید.ولیکن کیفیت خطوط تلفن اینقدر بد هستش که خیلیا همین 12 مگ رو هم نمیتونن داشته باشن چه برسه به 24 مگ.من نمیدونم تو کشورهای خارجی اون بابایی که 6 یا 7 کیلومتر با مرکز مخابراتش فاصله داره پس چطوری میتونه سرویس 24 مگ داشته باشه!!!البته شاید اونجا اینقدر مراکز مخابراتی تعدادشون زیاده که هیچکس همچین فاصله ای با مرکز مخابراتش نداره.در هر صورت حتی اگر شرکتا سرویس 24 مگ ارائه بدن کیفیت خطوط تلفن ایران اجازه داشتن چنین سرویسی رو نمیده مگه طرف همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشه:n02:
حرفت درسته. ولی من تو تالارهای خارجی هم که دیدم تا همین یکی دو سال پیش صحبت از سرعتهای 1مگ و 2مگ تو ADSL طبیعی بود. اونجا هم همینه. این مربوط به ذات تکنولوژی ADSLاه که همه به طور مساوی نمیتونن ازش بهره بگیرن. البته قاعدتاً تو اون کشورها هم مشترک با فاصله 6 یا 7 کیلومتر شرایط خاصه. یعنی معمولاً این جوری نیستن. (اصولاً حداکثر فاصله معقول مشترک تا مرکز مخابراتی برای تکنولوژیهای خانواده DSL بین 3.5 تا 4 کیلومتره و بیشتر از اون به درد نمیخوره.)
بله. تعداد مراکز مخابراتی زیادن. تو همین تهران بیشتر از 40 تا مرکز مخابراتی داریم. من نقشهاش رو دیدم. به غیر از چند تا مرکز مخابراتی که اکثراً تو مناطق حومه تهران قرار دارن (مثل مرکز مخابرات شهرک دانشگاه و حقشناس تو غرب تهران یا ایروانی تو جنوب غرب تهران) بقیه مراکز مخابراتی محدودههای تقریباً چهارگوشی با حداکثر طول 5 کیلومترن که اگه مرکز مخابراتی حتی تو مرکز این محدوده هم نباشه بیشترین فاصله از مرکز مخابراتی 3 تا 3.5 کیلومتر در میآد. تو یه جاهایی مثل حوالی هفت تیر میبینی تو یه دایره به قطر 6 کیلومتر 6 یا 7 مرکز مخابراتی قرار داره. مثلاً مرکز مخابراتی هفت تیر تهران یه مستطیل به طول 2.5 کیلومتر و عرض حداکثر 1.5 کیلومتره. یعنی تمام مشترکای این مرکز مخابراتی زیر 2 کیلومتر با مرکز مخابراتیشون فاصله دارن. بالاخره اینم بگم که تو ADSL و ADSL2+ تا 2 کیلومتر فاصله تقریباً افت سرعت نداریم. یعنی مشترکی ADSL2+ که فاصله کابلیش تا مرکز مخابراتی 2 کیلومتره میتونه تا 18 یا 19 مگابیت سرعت داشته باشه.
راه حلی که تو کشورهای دیگه برای این مشکل فاصله اجرا میکنن ارتقای تکنولوژیه. یعنی وقتی میبینن یه درصدی از مردم نمیتونن با تکنولوژی موجود ADSL2+ مثلاً بیشتر از 2مگابیت سرعت داشته باشن، میآن اینترنت فیبر نوری میدن که سرعتهای خیلی بالاتر رو تا فاصله بیشتری میتونن باهاش ارائه بدن. یا از تکنولوژی اینترنت وایرلس مثل وایمکس یا همین اینرنت موبایل با سرعتهای بالا استفاده میکنن تا همه حداقل با یک روش بتونن به اینترنت با سرعت بالا دسترسی داشته باشن.
بازم رودهدرازی کردم. امیدوارم که این دفعه کلاً محدود نشم.:n02:
and-roid2
04-08-2014, 09:28
آقا به من که دلیلی ارائه نکردن. ظاهراً همین طوری محدود شدم. اگه بخوام درستش کنم به کی و چطوری باید اطلاع بدم؟
از اینجا پیگیری کن:
یا:
amin_v30
04-08-2014, 09:39
دوستان یه سوال فنی:
اگه ISP پهنای باند رو روی 4 مگ بسته باشه اما سرعت من چه از سرور داخلی و یا خارجی روی 2مگ ثابت شده باشه (یعنی با IDM 250) میشه نتیجه گیری کرد که ISP با اکانتینگ سرعت من رو روی 2 مگ ست کرده اما تو مودم 4 مگ نشون میده،درسته آیا؟
and-roid2
04-08-2014, 09:44
دوستان یه سوال فنی:
اگه ISP پهنای باند رو روی 4 مگ بسته باشه اما سرعت من چه از سرور داخلی و یا خارجی روی 2مگ ثابت شده باشه (یعنی با IDM 250) میشه نتیجه گیری کرد که ISP با اکانتینگ سرعت من رو روی 2 مگ ست کرده اما تو مودم 4 مگ نشون میده،درسته آیا؟
isp خودش میتونه از اکانتینگ سرعت رو محدود کنه.مثل کاری که اسیاتک با مشترکاش میکنه و سرعت شبانه رو محدود میکنه روی سرعت خاصی.
و اینی که شما میگی سرعتت ثابت هست یعنی اینکه isp خودش دستکاری کرده.
amin_v30
04-08-2014, 09:57
isp خودش میتونه از اکانتینگ سرعت رو محدود کنه.مثل کاری که اسیاتک با مشترکاش میکنه و سرعت شبانه رو محدود میکنه روی سرعت خاصی.
و اینی که شما میگی سرعتت ثابت هست یعنی اینکه isp خودش دستکاری کرده.
ممنون از جواب،اخه قبلا فقط تو شبانه از این کارا میکرد الان تو روزانه هم انجام میده و ثابت 250 هست در صورتی که تو مودم زده 4 مگ!!!
sorooshfm
04-08-2014, 10:10
روزانه سرور خارجی پورتلند آمریکا 12 مگ
bilmazlar
04-08-2014, 10:11
از اینجا پیگیری کن:
یا:
ممنونم دوست عزیز. چون امکان تشکر زیر پست خودت نبود، اینجا ازت تشکر میکنم.:thumbsup:
sorooshfm
04-08-2014, 10:18
روزانه سرور داخلی کرج 12 مگ
منم امروز درخواست دادم از آسیاتک اومدم سمت صبا ، ببینیم جطوریه ...
لطفاً یه تستم از Testmy.net بزار ممنون .
and-roid2
04-08-2014, 11:57
ممنون از جواب،اخه قبلا فقط تو شبانه از این کارا میکرد الان تو روزانه هم انجام میده و ثابت 250 هست در صورتی که تو مودم زده 4 مگ!!!
شما مطمینی مشکل از سیستم خودت نیست؟
بعید میدونم isp بیاد سرعت روز رو محدود کنه!!
ممنونم دوست عزیز. چون امکان تشکر زیر پست خودت نبود، اینجا ازت تشکر میکنم.:thumbsup:
خواهش میکنم.:n16:
با idm سرعتت چنده؟
amin_v30
04-08-2014, 12:06
شما مطمینی مشکل از سیستم خودت نیست؟
بعید میدونم isp بیاد سرعت روز رو محدود کنه!!
آخه مثلا چه مشکلی؟
نویز ندارم الان 2 روزه اینجوری شده !!
david-ebi
04-08-2014, 13:05
آخه مثلا چه مشکلی؟
به نظر من هم زیر سر isp هست.یقشونو بگیر.:n02:
bilmazlar
04-08-2014, 13:41
آخه مثلا چه مشکلی؟
شما برو سایت speedtest.net یه چندتا تست از سرورهای داخل ایران بگیر. اگه تو اونا هم سرعت دانلودت رو تقریباً روی همین عدد یا حوالی اون نشون داد احتمالاً از اکانتینگ سرعتت رو محدود کردن. اما اگه اون سایتهای سرعت بالاتری نشون دادن ممکنه ایراد از سرور/سایتهایی باشه که شما داری ازش دانلود میکنی.
david-ebi
04-08-2014, 13:43
حرفت درسته. ولی من تو تالارهای خارجی هم که دیدم تا همین یکی دو سال پیش صحبت از سرعتهای 1مگ و 2مگ تو ADSL طبیعی بود. اونجا هم همینه. این مربوط به ذات تکنولوژی ADSLاه که همه به طور مساوی نمیتونن ازش بهره بگیرن. البته قاعدتاً تو اون کشورها هم مشترک با فاصله 6 یا 7 کیلومتر شرایط خاصه. یعنی معمولاً این جوری نیستن. (اصولاً حداکثر فاصله معقول مشترک تا مرکز مخابراتی برای تکنولوژیهای خانواده DSL بین 3.5 تا 4 کیلومتره و بیشتر از اون به درد نمیخوره.)
بله. تعداد مراکز مخابراتی زیادن. تو همین تهران بیشتر از 40 تا مرکز مخابراتی داریم. من نقشهاش رو دیدم. به غیر از چند تا مرکز مخابراتی که اکثراً تو مناطق حومه تهران قرار دارن (مثل مرکز مخابرات شهرک دانشگاه و حقشناس تو غرب تهران یا ایروانی تو جنوب غرب تهران) بقیه مراکز مخابراتی محدودههای تقریباً چهارگوشی با حداکثر طول 5 کیلومترن که اگه مرکز مخابراتی حتی تو مرکز این محدوده هم نباشه بیشترین فاصله از مرکز مخابراتی 3 تا 3.5 کیلومتر در میآد. تو یه جاهایی مثل حوالی هفت تیر میبینی تو یه دایره به قطر 6 کیلومتر 6 یا 7 مرکز مخابراتی قرار داره. مثلاً مرکز مخابراتی هفت تیر تهران یه مستطیل به طول 2.5 کیلومتر و عرض حداکثر 1.5 کیلومتره. یعنی تمام مشترکای این مرکز مخابراتی زیر 2 کیلومتر با مرکز مخابراتیشون فاصله دارن. بالاخره اینم بگم که تو ADSL و ADSL2+ تا 2 کیلومتر فاصله تقریباً افت سرعت نداریم. یعنی مشترکی ADSL2+ که فاصله کابلیش تا مرکز مخابراتی 2 کیلومتره میتونه تا 18 یا 19 مگابیت سرعت داشته باشه.
راه حلی که تو کشورهای دیگه برای این مشکل فاصله اجرا میکنن ارتقای تکنولوژیه. یعنی وقتی میبینن یه درصدی از مردم نمیتونن با تکنولوژی موجود ADSL2+ مثلاً بیشتر از 2مگابیت سرعت داشته باشن، میآن اینترنت فیبر نوری میدن که سرعتهای خیلی بالاتر رو تا فاصله بیشتری میتونن باهاش ارائه بدن. یا از تکنولوژی اینترنت وایرلس مثل وایمکس یا همین اینرنت موبایل با سرعتهای بالا استفاده میکنن تا همه حداقل با یک روش بتونن به اینترنت با سرعت بالا دسترسی داشته باشن.
بازم رودهدرازی کردم. امیدوارم که این دفعه کلاً محدود نشم.:n02:
باز هم هیچی ندارم جز اینکه تمام حرفهای شما رو تصدیق و تایید کنم.اما چند تا نکته به ذهنم رسید.اینکه شما میگید اونجا هم مشترکی با فاصله کابلی 6 یا 7 کیلومتر خاصه درسته اما اینجا مشترکی حتی با فاصله کابلی 3.2 کیلومتر خاصه:n02:.منظورم خودم هستم.یعنی من فکر میکنم اونجا اگر کسی فاصله کابلی 3.2 کیلومتر داشته باشه حداقل سرویس 12 مگ رو بتونه بگیره ولی اینجا از این خبرها نیست.ضمن اینکه دولت باید دیگه متوجه این بشه از حالا به بعد که قرار هست پهنای باندهای 12 مگ و حتی بیشتر (البته در آینده)توسط فن آوری adsl2+ ارائه بشه حتی قرار دادن دورترین مشترکین در فاصله 5 کیلومتری مرکز مخابراتی باعث میشه مشترکین زیادی از پهنای باندهای بالا محروم بشن و بنابراین استانداردشو باید از 5 کیلومتر به 2.5 کیلومتر بیاره.که البته قطعا مستلزم بودجه های گزاف خواهد بود که حالا حالا ها به اینترنت کشور ما تعلق نمیگیره:n27:(یعنی ساخت مراکز مخابراتی بیشتر).البته به نظر من حتما کیفیت دستگاههای isp ها در مراکز مخابراتی از قبیل دستگاههای dslam هم در بالا رفتن کیفیت خط تلفن رانژه شده نقش دارد.فن آوریهای جدید هم که متاسفانه آنقدر در کشور ما گران تمام خواهد شد(که البته هنوز اکثرا ارائه نشدند) که اکثرا از خیرش میگذرن:n03:همین وایمکس در حال حاضر از پهنای باند 2 مگابیت بیشتر نمیدهد آنهم با قیمت هر گیگ در حدود 3 برابر فن آوری adsl. اگر نمیخواهند مراکز مخابراتی جدید بسازند حداقل فن آوریهای جدید رو ارزانتر بکنن.در هر صورت متشکر از توضیحات شما دوست عزیزم.احتمالا من رو هم بابت این پر چونگیا کلا خودمو محدود کنن :n08:دکمه تشکرتون هم خدا رو شکر درست شده:n02:
یه کاری میگم دوستانی که خطشون به خاطر نویز نمیکشه میتونن امتحان کنند به شماره 117 زنگ بزنید و اعلام خرابی خط کنید و پیغام بزارید که نویز خطتتون بالا هست مرکز مخابراتتون یه تکنسین میفرسته که یه دستگاهی داره نویز خط را چک میکنه و به قول خودشون یه سری راهکار هم برای مرمت خط انجام میدن حالا اگه از شانستون تکنسینه آدم با حالی بود باهاش صحبت کنید نهایتش یه پول دستی هم بهش بدید که مشکل نویز خطتتون را تا حد زیادی برطرف کنه
david-ebi
04-08-2014, 14:16
یه کاری میگم دوستانی که خطشون به خاطر نویز نمیکشه میتونن امتحان کنند به شماره 117 زنگ بزنید و اعلام خرابی خط کنید و پیغام بزارید که نویز خطتتون بالا هست مرکز مخابراتتون یه تکنسین میفرسته که یه دستگاهی داره نویز خط را چک میکنه و به قول خودشون یه سری راهکار هم برای مرمت خط انجام میدن حالا اگه از شانستون تکنسینه آدم با حالی بود باهاش صحبت کنید نهایتش یه پول دستی هم بهش بدید که مشکل نویز خطتتون را تا حد زیادی برطرف کنه
با تشکر از راهکاری که ارائه دادید.در مشهد که مخابرات میگه نویز خط رانژه شده که مربوط به اینترنتتون میشه برای برطرف کردنش هیچ ربطی به ما نداره.فقط میپرسن بوق دارید؟وقتی میگیم آره خیلی مودبانه و در لفافه میگن پس خ.ف.ه :n02:
با تشکر از راهکاری که ارائه دادید.در مشهد که مخابرات میگه نویز خط رانژه شده که مربوط به اینترنتتون میشه برای برطرف کردنش هیچ ربطی به ما نداره.فقط میپرسن بوق دارید؟وقتی میگیم آره خیلی مودبانه و در لفافه میگن پس خ.ف.ه :n02:
اینی که من گفتم زنگ بزنید 117 برای مشکل نویز خط تکنسین میفرستن و دستگاه تست نویز دارند خود کارمند فنی شرکت مخابرات بهم گفت . (حالا دیگه بستگی به شانستون داره)
bilmazlar
04-08-2014, 14:41
باز هم هیچی ندارم جز اینکه تمام حرفهای شما رو تصدیق و تایید کنم.اما چند تا نکته به ذهنم رسید.اینکه شما میگید اونجا هم مشترکی با فاصله کابلی 6 یا 7 کیلومتر خاصه درسته اما اینجا مشترکی حتی با فاصله کابلی 3.2 کیلومتر خاصه:n02:.منظورم خودم هستم.یعنی من فکر میکنم اونجا اگر کسی فاصله کابلی 3.2 کیلومتر داشته باشه حداقل سرویس 12 مگ رو بتونه بگیره ولی اینجا از این خبرها نیست.ضمن اینکه دولت باید دیگه متوجه این بشه از حالا به بعد که قرار هست پهنای باندهای 12 مگ و حتی بیشتر (البته در آینده)توسط فن آوری adsl2+ ارائه بشه حتی قرار دادن دورترین مشترکین در فاصله 5 کیلومتری مرکز مخابراتی باعث میشه مشترکین زیادی از پهنای باندهای بالا محروم بشن و بنابراین استانداردشو باید از 5 کیلومتر به 2.5 کیلومتر بیاره.که البته قطعا مستلزم بودجه های گزاف خواهد بود که حالا حالا ها به اینترنت کشور ما تعلق نمیگیره:n27:(یعنی ساخت مراکز مخابراتی بیشتر).البته به نظر من حتما کیفیت دستگاههای isp ها در مراکز مخابراتی از قبیل دستگاههای dslam هم در بالا رفتن کیفیت خط تلفن رانژه شده نقش دارد.فن آوریهای جدید هم که متاسفانه آنقدر در کشور ما گران تمام خواهد شد(که البته هنوز اکثرا ارائه نشدند) که اکثرا از خیرش میگذرن:n03:همین وایمکس در حال حاضر از پهنای باند 2 مگابیت بیشتر نمیدهد آنهم با قیمت هر گیگ در حدود 3 برابر فن آوری adsl. اگر نمیخواهند مراکز مخابراتی جدید بسازند حداقل فن آوریهای جدید رو ارزانتر بکنن.در هر صورت متشکر از توضیحات شما دوست عزیزم.احتمالا من رو هم بابت این پر چونگیا کلا خودمو محدود کنن :n08:دکمه تشکرتون هم خدا رو شکر درست شده:n02:
بازم تأکید میکنم که ذات تکنولوژی خانواده DSL اینه که با افزایش فاصله میزان سرعت قابل دسترسی به شدت افت میکنه. برای روشن شدن موضوع این نمودار رو نگاه کن:
همون طوری که تو این نمودار دیده میشه، برای فاصله 3.2 کیلومتری کاربر از مرکز مخابراتی تو تکنولوژی ADSL2+ سرعت قابل دسترسی حداکثر حدود 6 تا 7 مگابیت در ثانیه است. جالب اینجاست که فرقی نمیکنه تکنولوژی چی باشه، وقتی فاصله کاربر از 3 کیلومتر بیشتر میشه، سرعتهای به شدت به هم نزدیک میشن.
حتی تکنولوژی VDSL2 که تو این نمودار سرعتش نیست، شرایط بدتری داره. یعنی با این که قبلاً گفتم با این سرویس تا 100مگابیت هم میشه سرعت ایجاد کرد، اما وقتی شما با این تکنولوژی فاصلهات از مرکز مخابراتی 300 متر بشه سرعتت به 30مگابیت در ثانیه کاهش پیدا میکنه. جالب اینجاست که اگه فاصله از 400 تا 500 متر بیشتر بشه، سرعت از ADSL2+ تو همون فاصله هم کمتر میشه.
soroosh_cz
04-08-2014, 14:42
اینترنت هر 20 ثانیه به مدت 7-8 ثانیه قطع میشه... مخابرات قطعه، صبانت هم اینجوری :n24: گیری کردیم با اینترنت مزخرف :n29:
david-ebi
04-08-2014, 15:00
بازم تأکید میکنم که ذات تکنولوژی خانواده DSL اینه که با افزایش فاصله میزان سرعت قابل دسترسی به شدت افت میکنه. برای روشن شدن موضوع این نمودار رو نگاه کن:
همون طوری که تو این نمودار دیده میشه، برای فاصله 3.2 کیلومتری کاربر از مرکز مخابراتی تو تکنولوژی ADSL2+ سرعت قابل دسترسی حداکثر حدود 6 تا 7 مگابیت در ثانیه است. جالب اینجاست که فرقی نمیکنه تکنولوژی چی باشه، وقتی فاصله کاربر از 3 کیلومتر بیشتر میشه، سرعتهای به شدت به هم نزدیک میشن.
حتی تکنولوژی VDSL2 که تو این نمودار سرعتش نیست، شرایط بدتری داره. یعنی با این که قبلاً گفتم با این سرویس تا 100مگابیت هم میشه سرعت ایجاد کرد، اما وقتی شما با این تکنولوژی فاصلهات از مرکز مخابراتی 300 متر بشه سرعتت به 30مگابیت در ثانیه کاهش پیدا میکنه. جالب اینجاست که اگه فاصله از 400 تا 500 متر بیشتر بشه، سرعت از ADSL2+ تو همون فاصله هم کمتر میشه.
با تشکر از نمودار بسیار جالبتان.این یعنی اینکه در تمام دنیا برای مشترکین با فاصله زیاد در فن آوری adsl2+ نمیتونند هیچ کاری بکنند؟پس به نظر من از تعداد مراکز مخابراتی بیشتر استفاده میکنند تا چنین مشکلاتی پیش نیاد.آخه اونجا برای داشتن پهنای باند بالا توسط مشترک خیلی خیلی اهمیت قایلند.یک چیزی تو مایه های اینکه شما به شرکت برق زنگ بزنی بگی برق خونتون قطع شده و مشکل داخلی هم نیست خوب سریعا رسیدگی میکنند.اونجا هم سرویس اینترنت براشون اینطوریه.این اطلاعات رو از یکی ازآشنایانی که در خارج زندگی میکنه خدمتتون میگم.شما اینجا زنگ بزن بگو بگو آقا به علت مسافت زیاد از مرکز مخابراتی من از پهنای باند بالا محرومم آنچنان جواب جالبی بهت میدن که بری تو خودت درها رو 6 قفله کنی:n02:.منظورم اگه به پشتیبانی زنگ بزنیم.وگرنه 17 و یا مخابرات که کلا برای اینکه وقتشون رو برای گفتن چنین مشکلی که هیچ ربطی بهشون نداره گرفتی همونجا پشت تلفن ترورت میکنن:n02:
البته کیفیت و قطر سیم مورد استفاده هم تاثیر زیادی داره هر چه قطر سیم بیشتر باشه افت سرعت کمتر میشه
david-ebi
04-08-2014, 15:10
البته کیفیت و قطر سیم مورد استفاده هم تاثیر زیادی داره هر چه قطر سیم بیشتر باشه افت سرعت کمتر میشه
حرف شما کاملا درسته.اما همونطور که جناب bilmazlar قبلا گفته بودند مخابرات معمولا از یک نوع کابل خاص و استاندارد خودش در کل کشور استفاده میکنه که میزان میرایی اش در هر کیلومتر 13.8 دسی بل هست.
masooyan
04-08-2014, 15:19
مشهدی ها جون مادرتون دو تا تست یکی با سرور تهران ویکی هم با سرور اروپایی بزارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alimosaieby
04-08-2014, 20:06
سلام.. . ما خوابگاه داریم و متاسفانه حجم اینترنتمون زود تموم میشه و مصرف بعضیا بالاس.
آیا میشه برای هر کاربر که داره از اینترنت استفاده میکنه حجم معینی رو اختصاص داد . ؟ چه جوری ؟ ممنون
farzan311
05-08-2014, 04:35
دو شبه دقیقا با شروع ساعت رایگان برای من قطع میشه و همین موقع ها وصل میشه
محدودیت جدیده؟ همه جا سرعت کم میکنند اینجا کلا قطع میکنه:n02:
bilmazlar
05-08-2014, 08:19
این مطلب رو در جواب پیغام خصوصی دوستم david-ebi نوشته بودم که ترجیح دادم چون عمومیه اینجا به صورت عمومی منتشرش کنم.
اول از همه بگم که من نه کارشناس مخابراتم نه با مسؤولین مخابرات کشور در هر سطحی ارتباط دارم. راستش کاش با مسؤولین مخابرات کشور در ارتباط بودم تا دهنشون رو واسه این همه ضعف تو ارائه خدمات اینترنت سرویس میکردم. :n24: متأسفانه (یا شایدم خوشبختانه:n13:) تا حالا با هیچ سازمان یا اداره دولتی ارتباط مستقیم کاری نداشتم. این اطلاعاتی رو هم که خدمت شما و بقیه دوستان میدم تمامش رو به خاطر علاقه شخصیم به موضوع اینترنت از خود اینترنت درآوردم قبلاً یا بعضی وقتا همون موقع پیدا میکنم. خلاصه مطالعه شخصی میکنم تو این حوزه. حالا این وسط ممکنه بعضی از چیزایی هم که میگم درست نباشه. این توضیح رو دادم تا یه وقت تصور غلطی ایجاد نشه که من کارشناس حوزه مخابرات و اینترنت و این جور چیزا هستم. (راستش زمینه کاریم حوزههای مدیریته که دورادور به موضوع اینترنت هم مرتبط میشه، اما نه به طور مستقیم.)
ببین مشکلی که شما میگی دقیقاً وجود داره. یعنی یه درصد قابل توجهی از مشترکان مخابرات در حال حاضر که تکنولوژی ADSL2+ بعد از 10 سال وارد ایران شده (این تکنولوژی سال 2003 برای اولین بار تو دنیا معرفی شد) نمیتون بر سرعتهای بالاتر از 4 - 5 مگابیت دسترسی داشته باشن چه برسه به 12مگ و 24 مگ. تازه اگه بعد از 2 - 3 سال دیگه تکنولوژی VDSL2 هم بخواد بیاد تو ایران که اصولاً بیشتر از 90 درصد مشترکان با ساختار فعلی، نمیتونن از ظرفیت این تکنولوژی جدید بهرهمند بشن. (برای این تکنولوژی آمار خیلی دقیق نیست، اما چیزی که قطعیه این تکنولوژی برای مسافتهای بالاتر از 1500 متر اصلاً موضوعیت نداره و بهینهترین حالتش زیر 500 متر فاصله است.) طبیعتاً همون طوری هم که گفتی احداث مراکز مخابراتی تو فواصل کوتاه هم غیرمنطقی و غیراقتصادیه.
این مشکل رو میشه از چند منظر بررسی کرد:
1. اولین منظر که مهمترین هم هست، اینه که بر خلاف خیلی از کشورهای دیگه تو ایران، بخش خصوصی به شکل واقعی درگیر توسعه شبکههای ارتباطی و مخابراتی نیست. تو اغلب کشورها شبکهها و زیرساختهای مخابراتی و ارتباطی رو هم بخش خصوصی توسعه میده. اما تو ایران به خاطر سیاستهای حکومتی، که تا یکی دو سال پیش حتی ایده اینترنت 256 کیلوبیت برای مصارف خانگی هم پذیرفته شده نبود، اصولاً به بخش خصوصی تو زمینه توسعه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی میدون داده نشده. حالا تو این یکی دو سال گذشته یه کمی رویکردها عوض شده و تصمیم گرفتن دسترسی خانوارها به اینترنت پرسرعت مثلاً تا 2مگابیت رو فراهم کنن. (بگذریم که همین الآن هم ارائه اینترنت پر سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت در ثانیه برای مصارف خانگی غیرقانونیه :n13: ولی در عمل به خونهها هم 12مگابیت تو صبانت یا 9مگابیت تو پارسآنلاین که من ازش سرویس دارم میدن و کسی هم کاری نداره.) اما تو ایران همینم چون وابسته به سرمایهگذاری و اقدامات دولته که چون معمولاً تو اغلب کشورها کارایی و بهرهوری دولت خیلی پایینتر از بخش خصوصیه و تو ایران این موضوع حادتره، خیلی دیر یا غیراصولی این توسعهها اتفاق میافته.
راه حل این مشکل هم اینه که دولت به بخش خصوصی اجازه بده وارد حوزه توسعه زیرساختها هم بشه. مثلاً وقتی قراره تکنولوژی VDSL2 بیاد (که ایشالا ظرف چند سال دیگه ما هم شاهدش باشیم)، ایده این نیست که هر 500 متر یه مرکز مخابراتی تأسیس کنن یا یه رپیتر بذارن تا مثلاَ کسی که تو فاصله 5 کیلومتری از مرکز مخابراته بتونه به سرعت بالاتر از 30 مگابیت دسترسی داشته باشه. تو کشورهای دیگه عمدتاً بخش خصوصی با سرمایهگذاری خودش، اینترنت پرسرعت رو مثلاً از طریق فیبر نوری که میتونه تا چند گیگابیت در ثانیه رو تو مسافتهای خیلی طولانی عرضه کنه میآره به نزدیکی محل مصرف؛ یعنی مثلاً سر هر خیابون (FTTN یا FTTC). بعد تو اون محلها DSLAM خودش رو کار میذاره و از اونجا به بعدش رو از طریق کابلکشی مسی شبکه مخابرات تا خونه مشترکانش ارائه میکنه. یعنی به جای این که DSLAM ها تو مراکز مخابراتی متمرکز باشن، تو محلهها پراکنده شدن و فاصلهشون تا محل مصرف حداکثر به زیر همون 1500 متر و در شرایط مطلوب به زیر 300 متر میرسه. این طوری متوسط سرعت دسترسی به اینترنت میتونه بره بالای 80مگابیت در ثانیه.
یا بعضی شرکتها از این هم جلوتر میرن و اینترنت فیبر نوری رو تا دم در ساختمون (FTTB) یا توی هر خونه (FTTH) میرسونن و میتونن سرعتهای خیلی بالا در حد 500مگابیت یا 1گیگابیت ارائه کنن. (البته این بیشتر برای مصارف تجاریه تا خونگی اما گوگل فایبر این سرعت رو به مصارف خونگی هم میده تو شهرهای آمریکا با سرعت 5مگابیت مجانی. همهاش هم با سرمایهگذاری خودشه.)
2. منظر دوم استفاده از تکنولوژیهای وایرلس و جایگزینه. مثالی که زدی از دکل وایرلس شاتل تو مشهد از قدیم هم بوده. یادمه که 15 سال پیش که من تازه فارغالتحصیل شده بودم اکثر شرکتها برای دسترسی به اینترنت از دکل و اینترنت وایرلس استفاده میکردن. اما الآن دیگه این روش مگر در جاهای خیلی خاص (مثل بانکها که احتیاج به شبکه اختصاصی خودشون با امنیت خیلی بالا یا جاهایی که به پهنای باند اختصاصی متقارن احتیاج دارن) استفاده نمیشه. چون دیگه دلیلی نداره مصرفکننده هزینه انتقال اینترنت و سرویس مورد نظرش رو تا محل مصرف بده. این جور هزینهها دیگه به عهده خود شرکت ارائه کننده است. البته طبیعتاً بخشی از این هزینه به مصرفکننده منتقل میشه اما تو جاهایی که رقابت آزاد وجود داره، شرکتها برای جذب مشتری بیشتر معمولاً فقط هزینه سرویس رو از مصرفکننده دریافت میکنن.
ضمن این که در حوزه اینترنت وایرلس هم خیلی کشورها توسعههای خوبی تو این چند سال گذشته داشتن. تو تکنولوژیهای نسل 3 و 4 (3G و 4G) که الآن تو دنیا به صورت گستردهای داره استفاده میشه با استفاده از زیرساختهای مخابراتی شرکتهای خصوصی اینرنت پرسرعت رو به کاربران اونم به صورت سیار ارائه میدن که برای مصرفکنندگان عادی خیلی جذابیت بیشتری نسبت به ADSL و VDSL داره. مصرفکننده هم بابت انتقال اینترنت یا سرویسهای دیگه هزینه جدایی نمیده و فقط هزینه سرویس دریافتی رو به شرکت پرداخت میکنه. این تکنولوژی دیگه مشکل مسافت هم مثل تکنولوژی خانواده DSL نداره.
3. منظر سوم، همون بحث کیفیت تجهیزات هست که اونم حق با شماست. بالأخره کیفیت تجهیزات هم خیلی رو سرعت نهایی میتونه اثر بگذاره. حل یه بخشی از این مشکل دست مصرفکننده است که به کیفیت کابلکشی یا مودم یا اتصالات میانی استفاده شده در منزل مربوطه و تو همه دنیا هم وجود داره، تو ایران بیشتر که خود مصرفکننده باید حلش کنه. یکی دیگه هم به کیفیت تجهیزات شبکه انتقال از شرکت ISP گرفته تا زیرساخت تا مخابرات که به هر حال امیدواریم با سیاستهای جدیدی که وزارت مخابرات پیگیرشه شرایط بهتر بشه.
bilmazlar
05-08-2014, 08:42
سلام.. . ما خوابگاه داریم و متاسفانه حجم اینترنتمون زود تموم میشه و مصرف بعضیا بالاس.
آیا میشه برای هر کاربر که داره از اینترنت استفاده میکنه حجم معینی رو اختصاص داد . ؟ چه جوری ؟ ممنون
بله. البته بستگی به ساختار شکبهاتون داره. اما قاعدتاً روش بهینه تو این جور مواقع اینه که شما اینترنت رو طریق یه گیتوی و/یا سرور در اختیار بقیه بگذارید و یه نرمافزار مدیریت و شیرینگ اینترنت روی اون سرور داشته باشین تا سهمیه هر کسی (از نظر پهنای باند یا حجم ترافیک مصرفی) رو از طریقش مدیریت کنین. تا جایی که شنیدم (البته مطمئن نیستم) ویندوز سرور که معمولاً روی این جور سرورها نصب میشه قابلیت این کار رو داره. البته اگه خود ویندوز هم این کار رو نتونه بکنه حتماً نرمافزارهایی برای این کار وجود دارند.
به نظرم بهتره مشکلت رو تو این تالار مطرح کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پینگ صبانت به صورت معجزه اسایی اومده پایین قبلا از 4.2.2..4 پینگ 270 میداد الان شده 120 خیلی عالیه دیشب هم برا من قطع بود ساعات رایگان
ممنون میشم یه کمک کنید دوستان اصفهانی که صبانت دارن میخواستم یه تست از صبانت بزارن از 4.2.2.4 و speedtest و اینا یکی از دوستانم میخواد از اصفهان صبانت بگیره برا بازی انلاین و XBOX LIVE
05-08-2014, 13:00
دوستان مجدد یه سوال فنی:
من با هزار بدبختی مخ زدم که طرف خطم رو گذاشته روی 8 مگ(شده 8191) downstreem
ولی با IDM حتی تو روز تا 500 بیشتر نمیره چرا سرعت دوستان،لینک ها هم داخلی و از soft --98 هست
چرا اینجوری شده آیا؟ :n02:
دوستان مجدد یه سوال فنی:
ولی با IDM حتی تو روز تا 500 بیشتر نمیره چرا سرعت دوستان،لینک ها هم داخلی و از soft --98 هست
چه سرعتی الان دارید سرعت اسمی منظورمه
دوستان مجدد یه سوال فنی:
احتمال زیاد در مرکز مخابراتی شما صبانت کمبود پهنای باند داره حالا پهنای باند شما را روی 50 مگ هم بزارند باز سرعتت 500 بالاتر نمیره
david-ebi
05-08-2014, 13:21
نتیجه گیری از پست بسیار زیبا و کارشناسانه دوستم bilmazlar اینه که تا زمانی که مسئولین فعلی واقعا دلسوزی نکنند برای وضعیت اینترنت کشور و اهمیت اونو هم پای آب و برق و گاز ندونن و تا زمانیکه به بخش خصوصی متعهد و کارشناس این زمینه اجازه فعالیت در زیرساخت اینترنت کشور رو ندن همین آش است و همین کاسه و پیدا شدن دلسوز واقعی در این زمینه سالیان سال کار میبره که شاید به عمر اینترنتی ما قد نده:n03:حداقل امیدوارم نسلهای بعدیمون حالشو ببرن و حتی با داشتن فواصل طولانی از مرکز مخابرات وقتی گزینه دانلود یک لینک مثلا 4 گیگی رو میزن با سرعت 1 گیگ در ثانیه:n02::n04: و در عرض 4 ثانیه دانلودش کنند:n02:.به این تکنولوژی در سال 1500 هجری شمسی در ایران امیدوارم:n02: باز هم بسیار تشکر از پست دوست عزیز bilmazlar
mohamad7824
05-08-2014, 13:43
نتیجه گیری از پست بسیار زیبا و کارشناسانه دوستم bilmazlar اینه که تا زمانی که مسئولین فعلی واقعا دلسوزی نکنند برای وضعیت اینترنت کشور و اهمیت اونو هم پای آب و برق و گاز ندونن و تا زمانیکه به بخش خصوصی متعهد و کارشناس این زمینه اجازه فعالیت در زیرساخت اینترنت کشور رو ندن همین آش است و همین کاسه و پیدا شدن دلسوز واقعی در این زمینه سالیان سال کار میبره که شاید به عمر اینترنتی ما قد نده:n03:حداقل امیدوارم نسلهای بعدیمون حالشو ببرن و حتی با داشتن فواصل طولانی از مرکز مخابرات وقتی گزینه دانلود یک لینک مثلا 4 گیگی رو میزن با سرعت 1 گیگ در ثانیه:n02::n04: و در عرض 4 ثانیه دانلودش کنند:n02:.به این تکنولوژی در سال 1500 هجری شمسی در ایران امیدوارم:n02: باز هم بسیار تشکر از پست دوست عزیز bilmazlar
البته تو همون سال 1500 هم فایل ها هم حجمشون بالاتر میره مثلا یه فیلم میبینی 1000 ترابایته :n02:
ایران هر چی هم پیشرفت کنه تو اینترنت باز هم عقب میمونه :n15:
amin_v30
05-08-2014, 13:52
چه سرعتی الان دارید سرعت اسمی منظورمه
الان سرعت اسمی که دارم 2 مگ هست که رو 8 بسته شده
Persian_Gun's
05-08-2014, 15:04
سلام..
بچه من الان سرعت 128 دارم استفاده میکنم که البته سرعت 1 مگابیت بهم میده میخوام ببینم برای اینکه سرعتم 2 مگابیت بشه چه سرویسی رو باید انتخاب کنم؟
از همون پنل کاربری میشه اینکارو کرد یا باید یه سری مدارک باز ارایه داد؟
قبل از اینکه سرویسم تموم بشه میشه درخواست بدم؟
david-ebi
05-08-2014, 19:40
یا بعضی شرکتها از این هم جلوتر میرن و اینترنت فیبر نوری رو تا دم در ساختمون (FTTB) یا توی هر خونه (FTTH) میرسونن و میتونن سرعتهای خیلی بالا در حد 500مگابیت یا 1گیگابیت ارائه کنن. (البته این بیشتر برای مصارف تجاریه تا خونگی اما گوگل فایبر این سرعت رو به مصارف خونگی هم میده تو شهرهای آمریکا با سرعت 5مگابیت مجانی. همهاش هم با سرمایهگذاری خودشه.)
جناب bilmazlar عزیز این فیبرنوری که الان بعضی خونه ها هستن و مجبورند که فقط از مخابرات سرویس بگیرند جریانش چیه؟آیا اونها دیگه چون فیبرنوری هستند هیچ نویزی ندارند؟پس اگر اینطوریه چرا تا ملت میفهمند که فیبرنوری هستند و باید از مخابرات سرویس بگیرند غصشون میگیره:n02:.یا شاید اصلا این فیبر نوری با اون فیبر نوری که گوگل فایبر میده فرق میکنه؟احتمالا فیبرنوری ما در قسمت فیبرش از آکاسیو استفاده میکنند.خوب اونم فیبره دیگه:34::sq_24:
armin321
05-08-2014, 20:18
سلام..
بچه من الان سرعت 128 دارم استفاده میکنم که البته سرعت 1 مگابیت بهم میده میخوام ببینم برای اینکه سرعتم 2 مگابیت بشه چه سرویسی رو باید انتخاب کنم؟
از همون پنل کاربری میشه اینکارو کرد یا باید یه سری مدارک باز ارایه داد؟
قبل از اینکه سرویسم تموم بشه میشه درخواست بدم؟
منم همین کار شما رو میخواستم انجام بدم.باید شما زنگ بزنید بخش خرید راهنمایی میکنند که چیکار کنید. مدرک هم نمیخواد و باید حداقل 512 سفارش بدید
سرعت شما ها هم افتضاهه؟:n21:
bilmazlar
06-08-2014, 07:44
جناب bilmazlar عزیز این فیبرنوری که الان بعضی خونه ها هستن و مجبورند که فقط از مخابرات سرویس بگیرند جریانش چیه؟آیا اونها دیگه چون فیبرنوری هستند هیچ نویزی ندارند؟پس اگر اینطوریه چرا تا ملت میفهمند که فیبرنوری هستند و باید از مخابرات سرویس بگیرند غصشون میگیره:n02:.یا شاید اصلا این فیبر نوری با اون فیبر نوری که گوگل فایبر میده فرق میکنه؟احتمالا فیبرنوری ما در قسمت فیبرش از آکاسیو استفاده میکنند.خوب اونم فیبره دیگه:34::sq_24:
اونا هم همین تکنولوژی هستن. یعنی زیرساختش یکیه. توی 10 - 15 سال گذشته استفاده از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات (بیشتر صوتی) تو مخابرات ایران مورد توجه قرار گرفته. البته از این تکنولوژی بیشتر برای ارتباطات پرسرعت و پرحجم بین شهرها و مراکز مخابراتی استفاده میشه تو ایران. اما تو بعضی شهرها و مناطق داخل شهرها، با فیبر نوری اطلاعات صوتی رو از مرکز مخابراتی تا یه ایستگاه تو محل (فکر کنم بهش میگن کافوی نوری) منتقل میکنند و از اونجا به بعدش رو با استفاده از کابلهای مسی تا محل مشترک. این همون FTTN یا FTTC هست که تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم. ولی مخابرات فقط برای انتقال صوت ازش استفاده کرده.
تجهیزات معمولی ADSL که شرکتها تو مراکز مخابراتی دارن امکان ارسال دیتای اینترنت رو از طریق این کابلهای نوری نداره. واسه همین تا 2-3 سال پیش کسانی که از این سرویس استفاده میکردند امکان دریافت اینترنت ADSL رو نداشتن و فقط میتونستن از تکنولوژی دیالآپ استفاده کنن.
اما تو این یکی دو سال گذشته خود مخابرات برای ارائه اینترنت ADSL روی این شبکههای فیبر نوری تجهیزات خاصی نصب کرده که فعلاً به صورت انحصاری دست خود مخابراته.
یه دسته سومی هم هستن که سرویس تلفنشون PCM هستش. اینا کلاً امکان دسترسی به اینترنت از طریق ADSL رو ندارن.
اگه میخواید بیشتر بدونید این صفحه رو بخونید. توضیحات نسبتاً کاملی برای آشنایی با زیرساخت شبکه مخابراتی تو ایران داده:
bilmazlar
06-08-2014, 07:54
دوستان مجدد یه سوال فنی:
تو پست چند صفحه قبلترم یه تست بهت پیشنهاد دادم:
شما برو سایت speedtest.net یه چندتا تست از سرورهای داخل ایران بگیر. اگه تو اونا هم سرعت دانلودت رو تقریباً روی همین عدد یا حوالی اون نشون داد احتمالاً از اکانتینگ سرعتت رو محدود کردن. اما اگه اون سایتهای سرعت بالاتری نشون دادن ممکنه ایراد از سرور/سایتهایی باشه که شما داری ازش دانلود میکنی.
نمیدونم انجامش دادی یا نه؟ اگه انجام ندادی پیشنهاد میکنم این تست رو انجام بده و نتایجش رو اینجا بگو. فقط یادت باشه حتماً از یه سرور داخل کشور تست بگیری.
در ضمن یه عکس از صفحه status مودمت اینجا بذار تا ببینیم وضعیت عمومی خطت چطوره. شاید خطت بیشتر نمیکشه.
SSS_HHH_OOO
06-08-2014, 08:33
دوستان کسی سرویس 12 مگابیت صبانت رو امتحان کرده؟
میخوام بدونم سرعت دانلودش چطوره و اینکه من الان با سرویس 2 مگابیت که گرفتم و در واقع 4 برام باز کردن snr magin به صورت زیره
downstream: 35 upstream: 27
میخوام بدونم میتونم تا 12 بگیرم به نظرتون؟ جواب میده خطم؟ اگه جواب نمیده چه راهی هست برای کاهش نویز؟
sorooshfm
06-08-2014, 08:43
دوستان کسی سرویس 12 مگابیت صبانت رو امتحان کرده؟
میخوام بدونم سرعت دانلودش چطوره و اینکه من الان با سرویس 2 مگابیت که گرفتم و در واقع 4 برام باز کردن snr magin به صورت زیره
downstream: 35 upstream: 27
میخوام بدونم میتونم تا 12 بگیرم به نظرتون؟ جواب میده خطم؟ اگه جواب نمیده چه راهی هست برای کاهش نویز؟
تو روز خوبه ولی شبانه اش بیشتر اوقات با ۶ مگ فرقی نداره بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوبایته ولی تو روز تا ۱ مگ میره و از اونجایی که شبانه مهمتره پس ۱۲ مگ فایده ای نداره
david-ebi
06-08-2014, 13:08
اونا هم همین تکنولوژی هستن. یعنی زیرساختش یکیه. توی 10 - 15 سال گذشته استفاده از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات (بیشتر صوتی) تو مخابرات ایران مورد توجه قرار گرفته. البته از این تکنولوژی بیشتر برای ارتباطات پرسرعت و پرحجم بین شهرها و مراکز مخابراتی استفاده میشه تو ایران. اما تو بعضی شهرها و مناطق داخل شهرها، با فیبر نوری اطلاعات صوتی رو از مرکز مخابراتی تا یه ایستگاه تو محل (فکر کنم بهش میگن کافوی نوری) منتقل میکنند و از اونجا به بعدش رو با استفاده از کابلهای مسی تا محل مشترک. این همون FTTN یا FTTC هست که تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم. ولی مخابرات فقط برای انتقال صوت ازش استفاده کرده.
تجهیزات معمولی ADSL که شرکتها تو مراکز مخابراتی دارن امکان ارسال دیتای اینترنت رو از طریق این کابلهای نوری نداره. واسه همین تا 2-3 سال پیش کسانی که از این سرویس استفاده میکردند امکان دریافت اینترنت ADSL رو نداشتن و فقط میتونستن از تکنولوژی دیالآپ استفاده کنن.
اما تو این یکی دو سال گذشته خود مخابرات برای ارائه اینترنت ADSL روی این شبکههای فیبر نوری تجهیزات خاصی نصب کرده که فعلاً به صورت انحصاری دست خود مخابراته.
یه دسته سومی هم هستن که سرویس تلفنشون PCM هستش. اینا کلاً امکان دسترسی به اینترنت از طریق ADSL رو ندارن.
اگه میخواید بیشتر بدونید این صفحه رو بخونید. توضیحات نسبتاً کاملی برای آشنایی با زیرساخت شبکه مخابراتی تو ایران داده:
با تشکر فراوان چندباره.من میخواستم بدونم اینا که فیبر نوری اند و از مخابرات سرویس میگیرند آیا حتی اگر فاصلشون از مرکز مخابراتی اشون زیاد باشه به نسبت کسی با همون فاصله ولی با کابل مسی آیا نویز کمتری دارند؟چون طبق گفته شما اینا که فیبر نوری اند پس باید حتی اگر فواصل 4 یا 5 کیلومتری با مرکز مخابرات داشته باشند بتونند سرویسهایی مثل 12 مگ رو بگیرند.
در حال حاضر در برخی کافوها تجهیزات DSLAMای نصب شده است که یک ورودی آن که دیتا است از سمت مخابرات و ورودی دیگر که مربوط به صوت است از همان کافو گرفته شده و عملا دیتا و صوت از طریق آن DSLAM به سمت مشترک ارسال میشود. شایان ذکر است از این سرویس در جاهایی که محدودیت وجود دارد، استفاده شده است.
اول منظور دقیق مقاله از این حرف چیست و دوما آیا اگر isp ها دستگاههای dslam خود را تعدادشان را زیاد کنند و بیایند آنها را به غیر از مرکز مخابرات در کافوهای مخابراتی هر منطقه بگذارند(البته برای مناطقی که فاصله دور از مرکز مخابراتی دارند)مشکل نویز و بالا بودن عدد میرایی حل میشود؟شما این راه حل را گفتید اما گفتید تا داخل کافو را با فیبر نوری انجام دهند حالا اگر تا داخل کافو هم با کابل مسی انتقال دهند آیا این مشکل حل میشود(یعنی فقط با نزدیک شدن دستگاه dslam به مشترک آیا مشکل حل میشود؟)
bilmazlar
06-08-2014, 16:04
با تشکر فراوان چندباره.من میخواستم بدونم اینا که فیبر نوری اند و از مخابرات سرویس میگیرند آیا حتی اگر فاصلشون از مرکز مخابراتی اشون زیاد باشه به نسبت کسی با همون فاصله ولی با کابل مسی آیا نویز کمتری دارند؟چون طبق گفته شما اینا که فیبر نوری اند پس باید حتی اگر فواصل 4 یا 5 کیلومتری با مرکز مخابرات داشته باشند بتونند سرویسهایی مثل 12 مگ رو بگیرند.
اول منظور دقیق مقاله از این حرف چیست و دوما آیا اگر isp ها دستگاههای dslam خود را تعدادشان را زیاد کنند و بیایند آنها را به غیر از مرکز مخابرات در کافوهای مخابراتی هر منطقه بگذارند(البته برای مناطقی که فاصله دور از مرکز مخابراتی دارند)مشکل نویز و بالا بودن عدد میرایی حل میشود؟شما این راه حل را گفتید اما گفتید تا داخل کافو را با فیبر نوری انجام دهند حالا اگر تا داخل کافو هم با کابل مسی انتقال دهند آیا این مشکل حل میشود(یعنی فقط با نزدیک شدن دستگاه dslam به مشترک آیا مشکل حل میشود؟)
جواب سؤال اولت مثبته. چون با کمک این کافو نوری حداکثر فاصله کابل مسی مشترک به زیر 1.5 کیلومتر میآد. از طرف دیگه فیبر نوری هم میتونه پهنای باند بالایی رو تا اونجا منتقل کنه. اینجا تنها محدودیتی که وجود داره محدودیت خود شرکت ارائه دهنده سرویسه که اینجا منظور همون شرکت مخابراته.
جواب سؤال دوم - بخش اول: ببین کار دستگاه DSLAM همینه. یعنی هر جا که باشه از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت یه ورودی/خروجی پرسرعت میآد بهش. صدا هم از طریق یه ورودی دیگه. اینجا تو این دستگاه صوت و دیتا سیگنالهاشون با هم ترکیب میشه و از خروجیهای DSLAM برای مشترک ارسال میشه. برعکسش هم وقتی مودم مشترک اطلاعات رو میفرسته، تو این DSLAM بخش مربوط به دیتا از بخش صوت تفکیک میشه برای هر مشترک و بعدش اطلاعات دیتای چندین مشترک با هم تجمیع میشه و با استفاده از فیبر نوری به تجهیزات اصلی شرکت ارائه کننده سرویس اینترنت ارسال میشه.
جواب سؤال دوم - بخش دوم: این کافو واسه فیبر نوریه. به یه تعبیر دیگه، میشه گفت کافو یه جور ماکت مرکز مخابراتی در مقیاس خیلی کوچیک درست میکنه تو نزدیکی محل مصرف تا افت سیگنال به دورترین مشترکا از یه حدی بیشتر نشه و از طرف دیگه بشه پهنای باند بالاتری به اونا ارائه داد. اگه اینترنت رو با کابل مسی منتقل کنیم به این محل که دیگه DSLAM معنا نداره. چون DSLAM کارش اینه که یه اینترنت پرسرعت و با پهنای باند خیلی زیاد در حد چند گیگابیت رو بشکونه به چندصد یا چندهزار اینترنت با پهنای باند کمتر (مثلاً 24مگابیت) و اونا رو به صورت مجزا برای مشترکان مختلف ارسال کنه.
فعلاً مخابرات خودش امکان انتقال اینترنت با فیبر نوری به اونجا رو برای خودش داره و میتونه DSLAMهای خودش رو تو این نقاط نصب کنه. اما شرکتهای دیگه در واقع یا اجازه این رو ندارن یا ممکنه از نظر سختافزاری نیاز به سرمایهگذاریهای بالایی دارن که فعلاً از عهدهاشون خارجه.
masooyan
06-08-2014, 21:01
یه جوون مرد 12مگی مشهدی 2تا تست با اسپید تست بگیره بزاره یکی داخلی یکی خارجی.:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SSS_HHH_OOO
07-08-2014, 14:05
سرویس 12 مگش همش تا 1 میره بالا توروز؟ من شبا و روزا سرعتم فرقی نمیکنه با سرویس 2 مگابیت همیشه 470 480 میپگیرم
فک میکردک 12 بگیرم نزدیک 2 بشه سرعت دانلود
سرویس 12 مگش همش تا 1 میره بالا توروز؟ من شبا و روزا سرعتم فرقی نمیکنه با سرویس 2 مگابیت همیشه 470 480 میپگیرم
فک میکردک 12 بگیرم نزدیک 2 بشه سرعت دانلود
با 12 مگ اصلا از 1.5 بالاتر نمی شه گرفت ! ( در حالت تئوری بیشتر از 1.5 نمی شه گرفت و در عمل به خاطر نویز و.. سرعت کمتر هم می شه ) ..... برای 2 مگ دانلود باید 16 باشه که هنوز جایی ارائه نمیده
12 مگ تو بهترین ساعات روز و لینک مناسب سرعتش تا 1.3 مگ میرسه..... شب ها بیشتر روی 600 700 هست فقط بعضی شب ها تا 1.2 1.3 مگ میرسه
سرویس شما الان روی 4 مگ بسته شده که با سرعت 470 می گیرین
sorooshfm
07-08-2014, 15:25
با 12 مگ اصلا از 1.5 بالاتر نمی شه گرفت ! ( در حالت تئوری بیشتر از 1.5 نمی شه گرفت و در عمل به خاطر نویز و.. سرعت کمتر هم می شه ) ..... برای 2 مگ دانلود باید 16 باشه که هنوز جایی ارائه نمیده
12 مگ تو بهترین ساعات روز و لینک مناسب سرعتش تا 1.3 مگ میرسه..... شب ها بیشتر روی 600 700 هست فقط بعضی شب ها تا 1.2 1.3 مگ میرسه
سرویس شما الان روی 4 مگ بسته شده که با سرعت 470 می گیرین
من که فکر نمیکنم تو ایران کسی بتونه ۱۶ مگ بگیره کمتر از دو درصد خطوط ایران قابلیت پشتیبانی از سرعت ۱۶ تا ۲۴ مگ را دارند من خودم خطم عالی بود الان رو ۱۴ مگ بستن که دیگه آخر توانایی خطه snr بین ۹ تا ۱۰ هستش رو ۱۶ دیگه جواب نمیده مگر این که از طرف مخابرات و تجهیزات شرکت تغییراتی رو انجام بدن که نویز خطوط کمتر بشه در ضمن کابل کشی از دم جعبه تقسیم تا مودم تاثیر چندانی رو نویز نداره من خودم امتحان کردم ۲ عدد snr رفت بالاتر کلا نویز به منطقه مخابراتی بستگی داره مگر این که سیم کشی خونه بیش تر از ۲۰ سال باشه:n27:
sorooshfm
07-08-2014, 15:29
بیشتر اون خط هایی که در مودم میزنه توانایی ساپورت تا ۲۴ مگ رو دارن از لحاظ تئوری محاسبه میکنه ولی در صورتی که در عمل توانایی خط و تجهیزات مخابراتی این اجازه رو نمیده یعنی حداکثرش بتونن روی ۱۴ یا ۱۶ مگ بگیرن خیلی ها هم ۱۲ مگ نمیتونن بگیرن
david-ebi
07-08-2014, 16:30
دوست عزیزمون bilmazlar کلی توضیحات داد در همین مورد بود دیگه.که چطور مخابرات یا isp ها میتونن کاری بکنند که حتی با فاصله دور از مرکز مخابراتی مشترک بتونه 24 مگابیت رو هم بگیره.عین کاری که در کشورهای خارجی انجام میدن.برید و پستهای ایشون رو در صفحات پیش بخونید میفهمید که اگر مخابرات خواسته باشه میتونند پهنای باند 24 مگابیت رو هم حتی به کسی با فاصله 5 کیلومتر از مرکز مخابراتی بدن اما حالا یا به علت هزینه هاش(که فکر نمیکنم چون مخابرات از ثروتمندترین وزارتخونه هاست)یا سیاستهایی که دارن نمیخوان این کار رو بکنند.یادتون باشه هنوز ظاهرا و قانونا سرعت بیشتر از 128 کیلو بیت برای عموم مردم ممنوع است:n02:.پس خودتون تا ته ماجرا رو برید.:n03:
SSS_HHH_OOO
07-08-2014, 17:15
خوب من که الان رو 4 مگابیت بسته شده سرویسم با توجه مشخصات زیر اگه 12 مگابیت بگیرم نویزم چقدر میشه؟ به نظرتون جواب میده؟
david-ebi
07-08-2014, 18:12
خوب من که الان رو 4 مگابیت بسته شده سرویسم با توجه مشخصات زیر اگه 12 مگابیت بگیرم نویزم چقدر میشه؟ به نظرتون جواب میده؟
شما داداش خطت 12 مگ رو جواب میده.البته مودمت میگه بیشتر از 11 مگابیت خطت جواب نمیده اما من فکر کنم بتونی روی 12 مگ بری.باید شکرگذار فاصله نزدیکت به مرکز مخابراتی باشی:n02:
Persian_Gun's
07-08-2014, 21:50
سلام..
من با این وضعیت خط تا چند مگابیت میتونم اینترنت بگیرم؟
Le0nard0
07-08-2014, 22:02
سلام..
من با این وضعیت خط تا چند مگابیت میتونم اینترنت بگیرم؟
از صبا 12 رو راحت میتونی بگیری. اگه در آینده شرکتی تا 16 هم بده راحت میتونی بگیری . ولی آپلود تا 512 بیشتر نمیکشه خطت
من که فکر نمیکنم تو ایران کسی بتونه ۱۶ مگ بگیره کمتر از دو درصد خطوط ایران قابلیت پشتیبانی از سرعت ۱۶ تا ۲۴ مگ را دارند من خودم خطم عالی بود الان رو ۱۴ مگ بستن که دیگه آخر توانایی خطه snr بین ۹ تا ۱۰ هستش رو ۱۶ دیگه جواب نمیده مگر این که از طرف مخابرات و تجهیزات شرکت تغییراتی رو انجام بدن که نویز خطوط کمتر بشه در ضمن کابل کشی از دم جعبه تقسیم تا مودم تاثیر چندانی رو نویز نداره من خودم امتحان کردم ۲ عدد snr رفت بالاتر کلا نویز به منطقه مخابراتی بستگی داره مگر این که سیم کشی خونه بیش تر از ۲۰ سال باشه:n27:
خوب من که نگفتم خطشون 16 می کشه یا نه...... اصلا بحث در این مورد نبود..... من داشتم توضیح میدادن چجوری می شه به 2 مگ رسید
با این snr که داری به نظر من خیلی راحت 12 می کشه..... حتی بالاتر هم می کشه
حالا صبر کن بقیه بچه ها هم نظر بدن
sleeplessness
07-08-2014, 23:02
سرویس یک مگ گرفتم
شبانه تست نگرفتم
روزانه دقیقا دو برابر شده
sadeghrenjer
07-08-2014, 23:22
سلام
چرا سرعت من اینقدر پایینه ؟؟؟ سرویس 12 مگ دارم
Le0nard0
07-08-2014, 23:32
سلام
به خاطر اینکه خطتو روی 4 مگ بستن . دزدی توی روز روشن همینه . زنگ بزن بهشون بگو 12 ببندن
omidscafild
07-08-2014, 23:36
سلام
برای اینکه خططتون روی 4 مگ بسته شده . خططتون مشکلی نداره و خیلی شیک میتونند 12 مگ رو براتون ببندند . در اولین فرصت بهشون بگید که 12 مگ ببندن خط رو .
کدوم شهر تشریف دارید ؟!
سرویس یک مگ گرفتم
شبانه تست نگرفتم
روزانه دقیقا دو برابر شده
منتظر تستت هستیم . ایشاا... همینو بهت بده شبانه . :n09:
sleeplessness
07-08-2014, 23:54
بمنتظر تستت هستیم . ایشاا... همینو بهت بده شبانه . :n09:
:n19::n10:
فردا اطلاع میدم خدا کنه به فنا نرود!
گرچه این دوبرابر شدن خیلی نگرانم کرده
فک کنم چوب خطم تو صبانت پر شده باید برم!
sadeghrenjer
08-08-2014, 00:19
[QUOTE=omidscafild;8335810]برای اینکه خططتون روی 4 مگ بسته شده . خططتون مشکلی نداره و خیلی شیک میتونند 12 مگ رو براتون ببندند . در اولین فرصت بهشون بگید که 12 مگ ببندن خط رو .
کدوم شهر تشریف دارید ؟!
ممنون
شیراز هستم الان زنگ زدم پشتیبانی یه بار گفت تا 10 دقه مودم رو خاموش بعد روشن کن ولی درست نشد الان باز زنگ زدم پشتیبانی گفت شنبه صبح زنگ بزن پشتیبانی واست درست کنن
مسخرن مگه الان نمیتونه درستش کنه؟؟؟؟
1 روز طول کشید بزارن رو 12 واسم
دقیقا گفت صبح بزنگ پشتیبانی !
1 ساعته ردیفش کردن...
sadeghrenjer
08-08-2014, 00:45
1 روز طول کشید بزارن رو 12 واسم
دقیقا گفت صبح بزنگ پشتیبانی !
1 ساعته ردیفش کردن...
خودشون نباید همچین کاری بکنن
کسی که 12 مگ خریده که نباید بزارن رو 4
اینم شانس ما فردام که جمعه هست رفت واسه شنبه
دندون تیز کرده بودم واسه دانلود امشب ضد حال شد
sleeplessness
08-08-2014, 01:06
سرعت دانلود تا 200
اما تورنت داغون به زحمت 100
دقیقا مثل من:n02:یک شب پرید ضدحال
جوش نزن درست میشه
مال من که رو 1 مگ مونده بود تا درست شد
حالت از دانلود بهم میخوره ...بزودی
حالا رو 600 فیکس نشه شبانه ت >!.....:n19::n09:
david-ebi
08-08-2014, 01:13
امشب سرعت دانلودم در ساعت 2:10 نیمه شب از سرور خارجی(همین لینک تو امضام)500 تا 550 کیلوبایت هست.تقریبا در این ساعت رکورد دار یک ماه گذشته هست:n02::n19:
سرعت دانلود تا 200
اما تورنت داغون به زحمت 100
واسه 1 مگ زیاد نیست؟هست ایا؟!
لینک بنده خدا
david-ebiرو یک تست بزن
Persian_Gun's
08-08-2014, 01:18
آقا من سرویس 2مگ بگیرم رو چند میبندن؟
سرعت نهاییم چقد میشه؟
الان 128 دارم رو 2مگ بستن ولی سرعت 1 مگ میده یعنی 130 کیلو..
sadeghrenjer
08-08-2014, 01:19
دقیقا مثل من:n02:یک شب پرید ضدحال
جوش نزن درست میشه
مال من که رو 1 مگ مونده بود تا درست شد
حالت از دانلود بهم میخوره ...بزودی
حالا رو 600 فیکس نشه شبانه ت >!.....:n19::n09:
من هیچ وقت حالم از دانلود بهم نمیخوره
دانلود رو عشقه
عقده ای شدیم رفته از بس تحریم کردن
سرعت دانلود از اپلودباز چقدر پایینه اه
امشب سرعت دانلودم در ساعت 2:10 نیمه شب از سرور خارجی(همین لینک تو امضام)500 تا 550 کیلوبایت هست.تقریبا در این ساعت رکورد دار یک ماه گذشته هست:n02::n19:
450 رو زد :n09:
sleeplessness
08-08-2014, 01:23
آره خوبه 200 برای یک مگ
با کمال تعجب سرعت دانلود 300!:n04:
عقده ای شدم از بس سرعت روی 40 فیکس بود
از کوجی؟
بهرحال شب اول دیگه ....:n02:
sleeplessness
08-08-2014, 01:38
از کوجی؟
بهرحال شب اول دیگه ....:n02:
از سایت های داخلی معروف
اتفاقا سرویسم از سه شنبه فعال شده
احتمالا لینک که همشهری داده در همین حده
:n19:
Persian_Gun's
08-08-2014, 01:41
آقا من سرویس 2مگ بگیرم رو چند میبندن؟
سرعت نهاییم چقد میشه؟
الان 128 دارم رو 2مگ بستن ولی سرعت 1 مگ میده یعنی 130 کیلو..
برادرا یکیم جواب مارو بده!
hojjat74
08-08-2014, 01:42
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
17.9
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
29.1
db
Data Rate
:
2048
475
kbps
Max Rate
:
6408
24964
kbps:n03:
hojjat74
08-08-2014, 01:44
یک مگ گرفتم رو 2 بستن با 220 هم دانلود میکنم !این ماه میخوام 512 بگیرم ببینم این شرکت ب پهنای باندی ک میده سرعتش بستگی داره یا نه اینکه مهم اینکه رو خط چند بسته بشه!
sleeplessness
08-08-2014, 01:45
من 512 گرفتم روی 4 بسته بودن
ولی تا 200 بیشتر سرعت نمی رفت
Persian_Gun's
08-08-2014, 01:54
مرسی.2مگ میگیرم ببینم چی میشه..
sleeplessness
08-08-2014, 02:06
مرسی.2مگ میگیرم ببینم چی میشه..
یک ماه بگیر که اگه بد بود تخلیه کنی
ولی سرویس های دو مگ به بالای صبانت معمولا خوبه
یک مگ شانسیه:n10:
david-ebi
08-08-2014, 02:07
خوب خودم خودم رو چشم زدم.سرعت دانلود از لینک تو امضام(سرور خارجی)از ساعت 2:30 به 350 تا 400 رسیده.امشب عجیبه.سرعت دانلود از سرور داخلی کم شده.همیشه تو این ساعت از سافت گذر با سرعت 800 تا 1 مگ دانلود میکردم ام امشب به 600 رسیده:n03:.ولی سرور خارجی به نسبت شبای قبل فرقی نکرده.
Persian_Gun's
08-08-2014, 02:13
یک ماه بگیر که اگه بد بود تخلیه کنی
ولی سرویس های دو مگ به بالای صبانت معمولا خوبه
یک مگ شانسیه:n10:
مرکز مخابراتی منطقه ی ما 6 ماه به بالا سرویس میده متاسفانه..
میگن چون port خالی ندارن نمیصرفه براشون 1 ماهه بدن.
اگرم نخوای ظرف1 روز پورتو جمع آوری میکنن میدن به یکی دیگه..تنها کاری که با سرعت نور انجامش میدن همین جمع آوریه!
david-ebi
08-08-2014, 02:26
اگرم نخوای ظرف1 روز پورتو جمع آوری میکنن میدن به یکی دیگه..تنها کاری که با سرعت نور انجامش میدن همین جمع آوریه!
خوش به حالت من میخوام پورت آسیاتکم رو جمع آوری کنم لامصبا اصلا حاضر نیستند از ما دل بکنند:n02:.میگن مجبورید با همین کیفیت بد ما بسازید.همش تخلیه پورتو پشت گوش میندازن:n03:.ولی من ول کن نیستم.روزی 100 بار زنگ میزنم بهشون:n02:
sleeplessness
08-08-2014, 02:28
اگه انقدر مرکز مخابراتی تون شلوغه بهتر یکم انتظارات بیاری پایین
یه زمانی نمایندگی پارس زیر 3 ماه نمی داد شکایت میکردند به نمایندگی تهران و با هزار سختی یک ماه میگرفتند اما اینکه مرکز مخابرات بگه نداریم فکر نکنم بشه کاریش کرد
همش چشمم به این نمودار نت ورکس فعلا فقط ده کیلو اومده پایین 290 شده:n20:
Persian_Gun's
08-08-2014, 02:36
کلا" مرکز مخابراتی ما همینه از هر شرکتی هم بخوای بگیری باید 5 - 6 ماه تو صف باشی تا یکی تخلیه کنه!..
راستی یه سئوال دیگه من سرویس 2 مگ بگیرم شبانه هم سرعتش بهتر میشه دیگه درسته؟
خطمم که ساپورت میکنه؟
sleeplessness
08-08-2014, 02:43
کلا" مرکز مخابراتی ما همینه از هر شرکتی هم بخوای بگیری باید 5 - 6 ماه تو صف باشی تا یکی تخلیه کنه!..
راستی یه سئوال دیگه من سرویس 2 مگ بگیرم شبانه هم سرعتش بهتر میشه دیگه درسته؟
خطمم که ساپورت میکنه؟
نویزت کمه و خوب به احتمال زیاد میکشه
خیالت راحت
تا 12 مگ می کش
david-ebi
08-08-2014, 04:08
از ساعت 4 صبح به بعد دیگه کلا سرعتا عین روزانه میشه.یعنی سرورهای داخلی 1.2 مگابایت سرعت پیدا میکنند و سرورهای خارجی 800 کیلو بایت.بعد از ساعت 5:30 هم که سرورهای خارجی هم 1.2 مگابایت سرعت دانلود دارند:n19:.دوستان 10 و 12 مگی توی شهرهای دیگه به غیر از مشهد هم همینطورن یا سرعتشون (منظورم تک لینکه وگرنه چند لینک که از همون اول 1.2 مگابیت سرعت داره)از ساعت 2 تا 7 صبح فرقی نمیکنه؟
mykamran
08-08-2014, 08:03
از ساعت 4 صبح به بعد دیگه کلا سرعتا عین روزانه میشه.یعنی سرورهای داخلی 1.2 مگابایت سرعت پیدا میکنند و سرورهای خارجی 800 کیلو بایت.بعد از ساعت 5:30 هم که سرورهای خارجی هم 1.2 مگابایت سرعت دانلود دارند:n19:.دوستان 10 و 12 مگی توی شهرهای دیگه به غیر از مشهد هم همینطورن یا سرعتشون (منظورم تک لینکه وگرنه چند لینک که از همون اول 1.2 مگابیت سرعت داره)از ساعت 2 تا 7 صبح فرقی نمیکنه؟
بنده 128 دارم از 4 به بعد سرعت خوب میشه ولی نه مثل شما چون 128 کیلو بایته
sleeplessness
08-08-2014, 15:02
ساعتی یک گیگ دیشب به طور متوسط. خیلی خوب بود اینا همه چیز دسته خودشونه سرویس 512 تا 40 بیشتر نمی رفت
david-ebi
08-08-2014, 17:48
از دوستان 6 و 8 و 12 مگی صبانت میخواهم بگن که آیا اونا هم هر چی از ساعت 2 نیمه شب به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشیم سرعت دانلودشون بیشتر میشه یا نه از اول تا آخر ساعات رایگان سرعت دانلودشون یکیه؟
تا حدودای 2:30 بالاست
بعدش تا ساعت 3 و 3:30 افتضاحه حتی 300 تا
از 3:30 تا 4 خوبه و از 4 تا 5 سرعت بالاتر میره
5 تا7 هم که رسما روزانه س :n09:بعضی وقتا 4 گیگ تو 1 ساعت هم میگیرم :n10:
کلا ساعتای بخصوصی کم میشه ولی باید گفت بیشتر میشه سرعت !
sorooshfm
08-08-2014, 18:05
12 مگ افتضاحه نگیرین شبانه خوبی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.