مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
12 مگ مشهد
ظاهرا بره همه اینطوریه
خیالم یکم راحت شد
وقتی همه اینطورین یعنی مشکل از صباست
دیگه 15 خیلیه....جوش نزنین..درست میشه
david-ebi
02-09-2014, 01:20
دوستان امشب یعنی 10 شهریور من الان ساعت 2:15 بامداد تست گرفتم سرعت لینک دانلود از سرور داخلی به همان 1.2 مگابایت برگشته است و سرعت لینک دانلود خارجی(لینک داخل امضام) هم به بالاترین مقدار ممکنه در ظرف 3 ماه گذشته یعنی بین 700 تا 800 کیلوبایت رسیده است:n04::n19:.البته هنوز برای ذوق کردن زود است باید ببینیم در ساعات آینده به چه صورت خواهند بود اما خواستم داغ به داغ گزارش بدم:n02:.این صبانتم مارو سر کار گذاشته.دو شب افتضاح میکنه باز یک شب پوزه کل 3 ماه گذشته رو میزنه.من موندم جریان چیه:n13:.البته این نکته رو هم بگم من امروز حجم تموم کردم و 3 گیگ خریدم و اگر اون شایعه درست باشه میتونه علتش این باشه.که اینشالله اینطور نیست.بقیه دوستان 10 و 12 مگی مشهدی هم نتایجشونو بگن.تا معلوم بشه اون چیزی که نمایندگی اصفهان گفته درسته یا نه.
reza.karimi
02-09-2014, 01:22
منم الان باسرویس 6 مگ سرعت با 32 کانکشن از لینک داخلی نهایتش 16 کیلو بایت از مشهد:n14:
دوستان امشب یعنی 10 شهریور من الان ساعت 2:15 بامداد تست گرفتم سرعت لینک دانلود از سرور داخای به همان 1.2 برگشته است و سرعت لینک دانلود خارجی(لینک داخل امضام) هم به بالاترین مقدار ممکنه در ظرف 3 ماه گذشته یعنی بین 700 تا 800 کیلوبایت رسیده است:n04::n19:.البته هنوز برای ذوق کردن زود است باید ببینیم در ساعات آینده به چه صورت خواهند بود اما خواستم داغ به داغ گزارش بدم:n02:.این صبانتم مارو سر کار گذاشته.دو شب افتضاح میکنه باز یک شب پوزه کل 3 ماه گذشته رو میزنه.من موندم جریان چیه:n13:
:n13:باید چیزیم بنویسم؟!:34:
barslona2006
02-09-2014, 01:23
12 مگ مشهد
ظاهرا بره همه اینطوریه
خیالم یکم راحت شد
اقا اینا مشکل ندارن .خود شرکت داره اینکارو میکنه دیگه تابلو هست
ببین الان لین دانلود رو من یک بار ایست میزنم بعد دوبار ادامه میزنم سرعت چند ثانیه رو 300 هست بعد یهو میاد رو 24
متاسفم واسه این شرکت
--------+
بدون شک اخر ماه خطو جمع میکنم میرم یه شرکت دیگه ببینم چه شرکتی خوبه دانلود نامحدودش
farzan311
02-09-2014, 01:24
12 مگ مشهد
ظاهرا بره همه اینطوریه
خیالم یکم راحت شد
چرا عزیز همینجور باقی میمونه تا اینقدر مشتری هاشون کم بشه که دوباره برای جذب مشتری سرعت رو ببرند بالا همه شرکت ها این چرخه خوب و بد شدن رو دارند که متاسفانه ما الان تو قسمت بدش قرار گرفتیم :n27:
دوستان اصفهانی فردا یه زنگ به پیشگامان بزنید و بعد به تهران . نکنه میخواید همیشه یه نفر همه کارارو بکنه؟ یه زنگ بزنید تهران داخلی 3 امور استان ها بگین. تا خودتون نخواید اونا هم میدوشن.
خدایی اینقد چیزین؟:n04::n04:
مگه دیوانست اینهمه رو محدود کنه اصلا واسه چی باید بکنه ؟؟؟
مگر اینکه بخاد ورشکست شه!
اگر هر سرویسی یک محدودیتی داشت یک چیزی
ولی وقتی همه اینطوری از 512 تا 12 مگ ........نهایتش چند روزه :n02:
نهایت چی چند روزه گل پسر. سیاست جدیدشونه. خوب باشه مبارکشونم باشه. زورش اینه خبر نمیدن تو سایتشون. یا زیر پیکیج هاشون بنویسن که رایگان داریم ولی این مدلیه . اونوقت ببینم کسی میخره ازشون.
تلفن » 83853 (021)
داخلی 3
زنگ بزنید بگید اینجوریه . وقتی اینا این سیاست رو خودسر گزاشتن و تهران این کارو نکرده خودش و حتی میگن خبر نباید این کارو بکنن اسم صبانت رو دارن خراب میکنن پس از طرف تهران شاید بتونن کاری بکنن.
صبانت میخاد مشتریاشو از دست بده ! اره خب از پول بدشون میاد !:n29:با عقل جور در نمیاد...نمیدونم شایدم ...
خلوت شه خوبه که البته واسه ما که نزدیک نیم ترا ذخیره داریم تا یکی 2 ماه دیگه ساپورتیم:n09:
amirmahdijv
02-09-2014, 01:38
چرا عزیز همینجور باقی میمونه تا اینقدر مشتری هاشون کم بشه که دوباره برای جذب مشتری سرعت رو ببرند بالا همه شرکت ها این چرخه خوب و بد شدن رو دارند که متاسفانه ما الان تو قسمت بدش قرار گرفتیم :n27:
خیلی ببخشیدا ! اما مگه صبانت اُسکُله این همه مشتری جمع کرده ، و حالا بیاد یه هویی مشتری هشو از دست بده ؟
یه خاطره و یا سابقه بد کلی از کسایی رو که هم میخان صبا بگیرن حالا فرض میکنیم بهترین سرویس رو داشنه باشه مردم اعتماد نمیکنن !
ذرسته
اگه ساکت باشیم محدودیت شبانه رو تا جایی که بتونن ادامه میدن!
خیلی ببخشیدا ! اما مگه صبانت اُسکُله این همه مشتری جمع کرده ، و حالا بیاد یه هویی مشتری هشو از دست بده ؟
دقیقا !
بهرحال به نیمه پر لیوان نگاه کنین 18 تا مون جمعیم :n08:
amirmahdijv
02-09-2014, 01:44
من هم باشما موافقم ، هرچند سرعته من وضع بهتری داره ( 2 مگ دارم الان با سرعته 30-40 ) میگیرم و شبای پیش 200 تا 250 هم بود .
ولی اگه تعداد معترضین زیاد باشه رسدگی میکنن .:n13::n27:
david-ebi
02-09-2014, 01:44
من الان سرعت شبانه عالی دارم اما چون همین امروز 3 گیگ شارژ کردم شک دارم شاید به گفته نمایندگی اصفهان تا 6 گیگ فقط سرعت بالا هستم و بعدش محدود بشم.و گرنه اتفاقا سرعت دانلود از سرور خارجیم در کل 3 ماه گذشته الان بیسابقه است.به خدا دیگه گیج شدم.موندم چکار کنم.هیچ راهی نیست تا صبر کنم ببینم روزهای آینده چطور خواهد بود.آخه من الان اینقدر حجم دانلود شبانم کمه که اگر بخواهم این 6 گیگ رو مصرف کنم باید 6 روز صبر کنم چون فعلا هیچی برای دانلود ندارم.برای همین گیج شدم.:n13:تنها راه صبر کردن است.
کلا این شرکت هیج حساب و کتابی نداره!
یه جا بیشتر از سرویس سرعت میده و یه جا مثل اصفهان و ... حق مصرف کننده رو ضایع و کم فروشی میکنه!
(الان چند شبه همه دانلودام مونده و اوضاعم بهم ریخته!)
کامل بخونید لطفا
خواهشا فردا یه زنگ به صبانت بزنید و بگید اینجوریه.
گفتن سیاستمونه،
بگو : چرا توی سایتتون نزدین که اینجوری شده . یا زیر تعرفه هاتون نوشتین رایگان؟پس چرا روشن توضیح ندادید که رایگان یعنی پول بده یه زره شبانه بخر ؟ بگو باید بزنید تو سایتتون تا یوزها بدونند و هرکی میخواد نخره . باید بزنید.
وقتی اینترنت رو به تموم شدنه چطور خبر میدین داره تموم میشه بخرین، ولی خبر نمیدین شبانه محدود شده . بگو رایگان هم چیزی نیست که هر موقع بخواین بتونید بردارید (یسری میگن اینا لطف میکنن شبانه رایگان میدن) یه یوز اینو به عنوام مزایا و امکانات شما نصبت به شرکت های دیگه دیده و ازتون خریده وگرنه سمتتونم نمیاد. چیزی نیست که هر موقع بخواین بتونید بردارید. لااقل بزارید مدت یه یوزر به آخر برسه و بهش خبر بدین که اگه برای شبانه رایگان از شما میخره بدونه اینجوریه و نخره. دارید کلک میزنید به مشتری . چیزی دارید میگید میدین، که با اون چیزی که توی ساییتون به عنوام جذب مشتری نوشتید فرق میکنه
نمایندگی یا تهران؟
"آ" رو از "ب" تشخیص نمیده :n19:
چه برسه تخصصیش کنیم :n27:
zodiac67
02-09-2014, 02:28
دوستان امشب یعنی 10 شهریور من الان ساعت 2:15 بامداد تست گرفتم سرعت لینک دانلود از سرور داخلی به همان 1.2 مگابایت برگشته است و سرعت لینک دانلود خارجی(لینک داخل امضام) هم به بالاترین مقدار ممکنه در ظرف 3 ماه گذشته یعنی بین 700 تا 800 کیلوبایت رسیده است:n04::n19:.البته هنوز برای ذوق کردن زود است باید ببینیم در ساعات آینده به چه صورت خواهند بود اما خواستم داغ به داغ گزارش بدم:n02:.این صبانتم مارو سر کار گذاشته.دو شب افتضاح میکنه باز یک شب پوزه کل 3 ماه گذشته رو میزنه.من موندم جریان چیه:n13:.البته این نکته رو هم بگم من امروز حجم تموم کردم و 3 گیگ خریدم و اگر اون شایعه درست باشه میتونه علتش این باشه.که اینشالله اینطور نیست.بقیه دوستان 10 و 12 مگی مشهدی هم نتایجشونو بگن.تا معلوم بشه اون چیزی که نمایندگی اصفهان گفته درسته یا نه.
چه جالب اون 2 شبی که اعلام کردی سرعتت کم شده سرعت من زیاد شده بود حالا که میگی سرعتت زیاد شده باز برا من کم شده .
بعد 2 شب که سرعتم خوب شده بود الان سرعتم 15 شده با سرویس 128
masooyan
02-09-2014, 02:31
خب متاسفانه این طور که مشخصه گفته ی دوستان صحت داره:n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-واقعا خیلی کارشون زشت هستش حتی سرور های داخلی معروف هم محدود شدن.
-تست ها رو همین حالا گرفتم 12مگ صبا.
masooyan
02-09-2014, 02:38
چالب اینجاس که بنده در طول این یه هفته فقط 6.5 گیگ دانلود کرده بودم.
یعنی خاک تو سر کشور ایران مردم کشورای دیگه سرعتشون چنده بعد مال ما میاد رو 15 کیلوبایت
فایده نداره من برم جزو گروه داعش :n19::n28::24:
masooyan
02-09-2014, 02:47
با این شرایط من 20 روز دیگه مهمون این شرکت هستم و بعد تخلیه میشه دوست نداشتم به این زودی از جمع صبانتی ها برم:n01:
بیا آقای otfbax جوابگوی ملت باش.
من 4 تا پیراهن از همه شما بیشتر پاره کردم.
من دم همه این شرکت های ایرانی رو دیدم ومیشناسم.
کف دستم رو بو کردم.
مدتی پیش به همین بابا گفتم آقا جان اینقدر مردم رو هیستریک نکن. همین یوزر شیرازی گفت نه آقا من 5 ساله صبانت هستم محدودیت اصلا خوابش رو هم نمیبینی !
حالا کی خوابش رو نمیبینه !
ما یا تو ؟ که مرتب این جا رو محفل پز دادن کردی .. تو نبودی گفتی صبانت شرکتیه که ابدا نمیخوابه.. بیا دهان مبارکت رو باز کن شکر شکن کن .
حالا تو پستو قایم شدی :n02:
sorooshfm
02-09-2014, 03:06
حرف دوستان تاییدمیشه 12 مگ مشهد شبانه 8 کیلوبایت وقتی شرکت های دیگه مثل شاتل محدود گنن بایدم صبانت راه شاتل رو در پیش بگیره من تا چند روز دیگه بر میکنم اگه شبانه درست نشد از صبانت میرم برای همیشه چون بن شدن موقتی نیست و تازه از این بدتر باید برای سرعت شبانه واقعی باید حجم بخری که اصلا نمیصرفه یعنی برای 90 گیگ دانلود درماه باید 45 گیگ روزانه بخری پس 12 مگ هم بخوره تو سرشون دوستان مطمئن باشین که این سیاست رو تغیییر نمیدن پس همه بیایم صبانت رو تخلیه خط تنبیه کنیم آخه پر رویی تا این حد :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:
david-ebi
02-09-2014, 03:12
با توجه به اینکه دوستمون masooyan که همشهری من هستند سرعتشون افتضاحه و با توجه به همین 3 گیگی که امروز شارژ کردم و با توجه به گفته نمایندگی صبانت اصفهان متاسفانه میتوان به این نتیجه رسید که فقط تا دو برابر حجم خریداری شده در طول یک دوره سرعت بالای شبانه فقط برقرار است و بعدش به شدت محدود میشویم.حالا من سعی میکنم هر طور شده ظرف امشب و فردا شب 6 گیگ در ساعات شبانه دانلود کنم تا این موضوع برایم روشن شود.اما در تستی که همکنون گرفتم با کمال ناباوری حتی سرعت لینک با سرور خارجی که در امضایم هست به 1.1 مگابایت رسیده:n04:در بهترین شبهام هم به این سرعت یک لینک خارجی در ساعت 4 صبح نمیرسید!!!یعنی واقعا این 3 گیگی که شارژ کردم اینقدر صبانت رو خوشحال کرده!!!!در هر صورت من هیچ نتیجه گیری قطعی نمیکنم و میگزارم بعد از دانلود 6 گیگ شبانه نتیجمو بگم.مخلص همه دوستان:n16:
sorooshfm
02-09-2014, 03:14
با این وضع همگی باید بااینترنت پرسرعت صبانت خداحافظی کنن آی اس پی که شبانه نداشته باشه دو پول نمی ارزه اینم بارش رو بست اینطوری کرد حالا نوبت شرکت های دیگه هستش کاشکی ایران بدنیا نیومده بودم چون جماعت ایرانی فقط به فکر جیب خالی کردن هم نوعش هستش اینم نمونه اش دزدی سر گردنه حجم بخر تا شبانه داشته باشی مگه پول علف خرسه با این قانونای مسخرشون:n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23:: n23::n23:
من نیم گیگ خریدم هنوز همونجوره!
اینم چرته.:n23:
هر چی محدودیت هست زیر سر هموناییه که نگران ورود فرهنگ غرب هستند.کاری هم به شرکت نداره:n21:
اصلا ما اصفهانیا انگار بدشانسیم!:n03:
اون از وضع آب و اینم اینترنت نیم بندمون که روز به روز محدودتر میشه:n28:
اصلا ما اصفهانیا انگار بدشانسیم!:n03:
اون از وضع آب و اینم اینترنت نیم بندمون که روز به روز محدودتر میشه:n28:
میگم شما چرا نمی رید مخابرات شنیدم اصفهان 10 با شبانه رایگان میده
sleeplessness
02-09-2014, 03:54
سرعت 5 کیلوبایت واقعا نابوده امشب:n21:
با مخابرات میونه خوبی نداریم:n05:
همینو باید درستش کنیم:n25::n24:
david-ebi
02-09-2014, 04:05
سرعت 5 کیلوبایت واقعا نابوده امشب:n21:
ای بابا باز سرعت ما خوب شد یکبه شما بد شد:n02:.نکنه واقعا هر شب فیتیله یک مرکز مخابراتی رو میکشن پایین:n02:.خدا بگم چکار کنه این صبانتو.خوب مرد و مردونه بیا مثل مبین نت تو سایتت اعلام کن حجم دانلود شبانه فقط دو برابر روزانه است.ملت از سردرگمی دربیان.عجبا.واقعا اگر چنین قانونی گذاشته صبانت بیاین همگی تخلیه کنیم.
sleeplessness
02-09-2014, 04:12
ای بابا باز سرعت ما خوب شد یکبه شما بد شد:n02:.نکنه واقعا هر شب فیتیله یک مرکز مخابراتی رو میکشن پایین:n02:.خدا بگم چکار کنه این صبانتو.خوب مرد و مردونه بیا مثل مبین نت تو سایتت اعلام کن حجم دانلود شبانه فقط دو برابر روزانه است.ملت از سردرگمی دربیان.عجبا.واقعا اگر چنین قانونی گذاشته صبانت بیاین همگی تخلیه کنیم.
:n02:
به احتمال خیلی زیاد شیوه اکونتینگ جدید
دوستان همه با هم پیش به سوی سایت 195
پشتیبانی بیخیال شید
من سرعت شبانم از مخابرات رو 250 کیلوبایته و اینقدر همه گفتین صبانت شبی ده بیست گیگ دانلود منم اینقدر وسوسه شده بودم
دیگه چیزی نمونده بود درخواست تخلیه بدم بیام صبانت ولی با این وجود دیگه کاملا منصرف شدم و برمیگردم همون مخابرات و خدارو شکر میکم:42:
:n02:
به احتمال خیلی زیاد شیوه اکونتینگ جدید
دوستان همه با هم پیش به سوی سایت 195
پشتیبانی بیخیال شید
به جرات میگم بهت شما هیچ کار نمیتونین بکنین .. این راهیه که نباید صبانت شروع میکرد که کرد.
خیلی از شرکت ها همین کار رو کردن و گنده تر از ماها هم نتونستن جلوش رو بگیرن.
شاتل اولی بود پارس آنلاین آسیاتک و حالا هم صبا نت ..
خوشی به ایرانی جماعت نیومده
کاری از دست ماها ساخته نیست چون بیشتر مشترکین یعنی تقریبا 80 درصد اصلا دانلود شبانه رایگان انجام نمیدن برای همین این شرکت هم اصلا رو دانلود رایگان درست حساب کتاب نمیکنه
sleeplessness
02-09-2014, 04:38
این راه برای جمع کردن مشتری شروع کرد که بهش رسید الان بارش بسته براش مهم نیست. اما نباید به همین راحتی قسر بره زمانی انقدر از پارس در 195 و حتی صفحه وزیر شکایت کردن تا یه ذره تکونی خورد حالا نوبت صباست
sorooshfm
02-09-2014, 05:20
پشتیبانی مشهد هم با کمال افتخار این موضوع رو تایید کرد متاسفم برای اینترنت ایران دلیلش هم اینه که میخوان ملت کم از اینترنت استفاده کنن و محدود بشن سرعت هم الکی زیاد میکنن که بگن میانگین سرعت اینترنت بالارفته ولی چه فایده وقتی برای هر گیگ 4 هزار تومان بدی سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه هم نباشه فایده نداره سیاست دامن اینترنت هم گرفته مطمئن باشین کم کم همه شرکت ها هم همینکار رو میکنن برای شبانه شون تو ایرانه که اینترنت خانگی رو حجمی میفروشن هیچ جا این طور نیست فعلا تنها راه چاره مخابراته:n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25 ::n25::n25::n25::n25::n25:
شیراز سرعت دانلود شبانه 15 کیلوبایت
کل حجم دانلود شده از ساعت 2 تا 6:20 فقط 230 مگ
barslona2006
02-09-2014, 05:50
اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
اان سرعت دانم 200 هست
من سرعت شبانم از مخابرات رو 250 کیلوبایته و اینقدر همه گفتین صبانت شبی ده بیست گیگ دانلود منم اینقدر وسوسه شده بودم
دیگه چیزی نمونده بود درخواست تخلیه بدم بیام صبانت ولی با این وجود دیگه کاملا منصرف شدم و برمیگردم همون مخابرات و خدارو شکر میکم:42:
صبا دوباره گندش دراومده
چند روز دیگه اشتراکم تمومه درخواست جمع آوری میدم فعلا بهترین گزینه مخابراته
sorooshfm
02-09-2014, 06:34
اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
اان سرعت دانم 200 هست
نخیر بعد از ساعت 6 هم سرعت 10 کیلوبایت بود
صبا دوباره گندش دراومده
چند روز دیگه اشتراکم تمومه درخواست جمع آوری میدم فعلا بهترین گزینه مخابراته
اره برای کسایی که دانلود خیلی زیاد میکنن دو راه دارن یا بیان مخابرات که محدود هم نمیکنه یا پول بیشتر بدن از یه یک شرکتی یه نامحدود با سرعت بالا بخرن
حالا به نظرتون برای فرداشب هم کامپیوتر را روشن بزاریم یا نه ؟ چون اگه باز سرعت 15 کیلوبایت باشه روشن گذاشتن کامپیوتر به صرفه نیست
sorooshfm
02-09-2014, 06:54
میگم خوب جوی رو صبانت با ارائه اینترنت 12 مگ تو اینترنت ایجاد کرد همه سر این که آیا خطشون 12 مگ رو میکشه صف کشیده بودن و سریع ثبت نام میکردن و سرعت شبانه شون رو به رخ هم دیگه میکشیدن حالا با 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنن حالشو ببرن ولی ایندفعه دیگه سرعت ها درست نمیشه خودم هم امتحان کردم نیم گیگ حجم خریدم سرعت شبانه به اندازه همون نیم گیگ رفت بالا بعد دوباره شد 10 کیلوبایت یعنی شبانه بی شبانه صبانت هم شاتل رو دید که با محدود کردن شبانه هاش کاربراش کم نشده حالا که صبانت بارش رو بسته و کلی مشتری داره و با فروش سرویس 12 مگ کاربراش رو بیشتر کرد محدودیت شبانه اش رو اعمال کرد در حد دایل آپ حیف که من تازه چند روزه سرویسمو تمدید کردیم آخر این ماه از این شرکت میرم معمولا تو دنیا شرکت های اینترنتی سال به سال خدماتشونو بهتر میکنن و قیمت ها رو کمنر ولی اینجا قانون های عجیب و غریب میذارن نمونه اش همین شبانه صبانت و قیمت ها رو بیشتر میکنن بعد از 6 سال مشترک صبانت بودن حالا میخوام تخلیه کنم واقعا واسه این شرکت متاسفم که با آبروش بازی کرد هرچند فقط پول براشون مهمه:n03::n03::n03::n03::n03:
به نظر من کلا سرعت دانلود در تایم رایگان زیر 100 باشه خوب نیست برای نامحدود هم زیر 50 باشه به درد نمیخوره:n29:
Alone-Star
02-09-2014, 07:08
دوستان صبانت شبانه با تورنت مشکلی نداره برای شما؟
روز باند رو پر میکنه ولی شب گذاشتم 100مگ گرفت.
تست کردید تا حالا؟
با توجه به تجربه ای که توی این چند سال از صبانت داشتم کلا صبانت عادت نداره مشتری ها رو برای مدت طولانی راضی نگه داره اگر یادتون باشه همین چند ماه پیش بود که سر دانلود شبانه کلی جنجال شد که اون موقع کسی که شبی 6 گیگ می گرفت دیگه خیلی خدا بود اینترنتش و همه به شدت محدود شده بودن با توجه به این که محدود شدن توی صبانت چندین بار اتفاق افتاده نظر شخصی من اینه که برای مدتی محدود می شه و باز دوباره کم می شه محدودیتش حالا که این که اون مدت چقدر باشه کاملا بستگی داره به واکنش کاربرا.البته من دانلود نداشتم دیشب متاسفانه اما با توجه به حرف دوستان و آقای sorooshfm که گفت نیم گیگ خریده و به اندازه اون نیم گیگ رفته بالا سرعتش به نظر میاد صحت داشته باشه ولی یه صحبت با کسایی که می گن چرا 12 مگ گرفتید و گول خوردید و ...
اولا بارها گفتم و بازم می گم فرق قیمتی اینترنت 12 مگ با 6 مگ و سرعتای پایین تر بسیار کمه پس از نظر پولی فکر نمی کنم 2000 تومن ضرر اقتصادی به من زده باشه بله شاید توی تعداد زیاد برای شرکت زیاد باشه ولی به حال من یا بقیه دادن 2000 تومن چیزی نیست و فرقی نکرده
ثانیا وقتی یه موجی به وجود میاد شما یا می تونید اون موج رو هی بکوبید بگید نه محدود می شید نرید اونجا و ... یا استفاده کنید از اون موج بله الان محدود شده ولی کسایی که از همون اولا اومدن 12 مگ گرفتن سود خیلی زیادی کردن من خودم 2 ترابایت دانلود کردم توی این مدت که دانلود خیلی زیادیه واسه شبانه اونم با دادن 2000 تومن بیشتر فکر می کنم خودتون هم می تونید حساب کنید که می شه گیگ 1 تومن :n02:
به هیچ عنوان قصد دفاع از صبانت رو ندارم کارش شدیدا اشتباه بود و به نظر من بهش فشار زیادی وارد می شه مخصوصا الان که ایرانسل یک طرح شبانه برای اینترنت 3g هم در نظر گرفته و گزینه های بهتری از صبانت با این شرایط وجود داره ولی یه نصیحت دوستانه :
اینجا ایرانه و وضع همیشه همین بوده از شرایطی که پیش میاد نهایت استفاده رو بکنید چه توی اینترنت چه جاهای دیگه چون بعدها حسرتش رو می خورید
ای بابا ، دوستان تهران هم به همین صورت هست ؟ من به خاطر دانلود شبانه صبانت تو 12 مگ رفتم خط مخابراتم رو تخلیه کردم ،1 مگ نامحدود داشتم ، الانم 2 هفته است وصل نشده هی امروز فردا میکنن ، به نظرتون کلا بیخیال بشم دوباره برم سروقت مخابرات یا 1 ماهه فعلا بگیرم ببینم به کجا میرسه ؟
S M Λ S Ħ
02-09-2014, 08:48
ای بابا ، دوستان تهران هم به همین صورت هست ؟ من به خاطر دانلود شبانه صبانت تو 12 مگ رفتم خط مخابراتم رو تخلیه کردم ،1 مگ نامحدود داشتم ، الانم 2 هفته است وصل نشده هی امروز فردا میکنن ، به نظرتون کلا بیخیال بشم دوباره برم سروقت مخابرات یا 1 ماهه فعلا بگیرم ببینم به کجا میرسه ؟
سلام
شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !
اینترنت من امروز وصل شد
ولی چه اینترنتی
2 مگ گرفتم
خطمو رو همون 2 مگ هم اپ کردن
پینگم 380 هست
سرعت دانلود هم 130 بالاتر نمیره ، چه سروره ایرانی چه خارجیش
ولی خیلی بهتره اسیاتک هست
حالا من زنگ بزنم تاثیری داره ؟ پورتمو بالاتر میبندن ؟
شماره پشتیبانیش چنده ؟
اهوارزم
من 2 مگ گرفتم
الان رفتم تو پنلم دیدم زده
سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100 مگابایت - رایگان
این چیه ؟
farzan311
02-09-2014, 10:00
یه خاطره و یا سابقه بد کلی از کسایی رو که هم میخان صبا بگیرن حالا فرض میکنیم بهترین سرویس رو داشنه باشه مردم اعتماد نمیکنن !
داداش من از رو تجربه دارم میگم
اولش پیشگامان بودم دقیقا همین اتفاق براش افتاد بعد شاتل بودم که دیگه معروف شد به خاطر این کار بعد هم اسیاتک بعد هم اینجا
مشتری هایی که از دست میدند یه سری خاص هستند مثل ما که تعدادمون زیاد نیست ولی تبلیغات منفی ما توی فروم ها باعث میشه خیلی ها دیگه سمتشون نرند برا همین بعد یه مدت دوباره سرویسشون بهتر میشه تا چهار نفر بیاند ازشون تعریف کنند دوباره مشتری جمع میشه دوباره که مشتری ها زیاد شد خراب میشه
من که اخر این ماه دیگه میرم دانشگاه و از اینترنت اونجا استفاده میکنم هرچی باشه از این isp ها مسخره بهتره
دوستانی هم که میخواید شکایت کنید خواهشا خودتون رو اذیت نکنید من اون قرار داد رو که موقع خرید بهم دادند تا اخر خوندم و توش ذکر شده هر موقع که شرکت دلش خواست میتونه شبانه رو کلا برداره بدون اطلاع قبلی و شما هیچکاری نمیتونی بکنی
من 2 مگ گرفتم
این چیه ؟
farzan311
02-09-2014, 10:11
من 2 مگ گرفتم
این چیه ؟
این سرویس تست شون هست زنگ بزن برات درست کنند
omidscafild
02-09-2014, 10:42
سلام
شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !
ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد ! :n21:
-----------------------------------------------------------------------------------------
sorooshfm
02-09-2014, 10:45
دوستان همگی به نمایندگی تهران با شماره 02183853 تماس بگیرین و اونجا از اینترنت شبانه گلایه کنید زنگ زدم گفتن فعلا آزمایشی گذاشتیم تا ببینیم واکنش کاربران چیه یعنی اگز کسی از حجمش دو برابر بیشتر تو شبانه استفاده کنه محدود میشه تا باز حجم بخره تو رو خدا برید زنگ بزنید تا منصرف بشن
دوستان همگی به نمایندگی تهران با شماره 02183853 تماس بگیرین و اونجا از اینترنت شبانه گلایه کنید زنگ زدم گفتن فعلا آزمایشی گذاشتیم تا ببینیم واکنش کاربران چیه یعنی اگز کسی از حجمش دو برابر بیشتر تو شبانه استفاده کنه محدود میشه تا باز حجم بخره تو رو خدا برید زنگ بزنید تا منصرف بشن
یعنی تا حالا نفهمیدند واکنش کاربرا چی بوده؟:n02:
sorooshfm
02-09-2014, 10:54
ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد ! :n21:
-----------------------------------------------------------------------------------------
راست میگی رفیق علت داره علتشم اینه که میخوان پول بیشتری به جیب بیزنن آخه ملت بیشتر تو شب وب گردی میکنن و میرن فیس ب و ک و از این جور چیزها بعد از چند روز کار کردن میبینن که سرعتشون شده زیر 20 کیلوبایت یعنی دیگه سایت هم نمیتونن باز کنن در نتیجه مجبورن حجم بخرن و صبانت هم از خداشه میگه چه بهتر چرا ملت مجانی از اینترنت استفاده کنن قطره قطره حجم مصرفی هم ازشون پول میگیره و خلاصه این که پول زیادی به جیب میزنه که اسمش هست کلاه گذاشتن قانونی سر مردم
farzan311
02-09-2014, 11:04
کاش حتی این هم درست بود
من تازه سرویس خریدم 10 گیگ فضا داشتم یعنی باید تا 20 گیگ سرعتم خوب میموند ولی الان نگاه کردم کلا 13 گیگ شب دانلود کردم که اینجوری شد!!!
masooyan
02-09-2014, 11:07
چه سیاست مسخره و ابلهانه ای،هیچ فرقی هم بین سرویس هاش نداشته.
sleeplessness
02-09-2014, 11:13
14 ام سرویسم تمومه
میخواستم 3 ماه 12 مگ بگیرم
حالا نمیدونم کجا برم کسی پیشنهادی داره؟
شبی حداقل یک گیگ دان داشته باشم؟
پشتیبانی میگه بعد دو برابر سرویس 128 شیر شده
یعنی زیر 30 برای شبانه
hasanoooooooo
02-09-2014, 11:22
:n21:متاسفانه حرفای دوستمون درست از اب در اومد! رفیق من سرویس 3 گیگ در ماه داشت شب اول 6 گیگ دانلود داشت شب دوم رسیده به 18 کیلوبایت سرعتش!!:n13: متاسفانه شایعه نیست
من فکر میکردم صبانت سرویس دهنده پیشرفته ایه حالا میفهمم کاملا برعکس فکر میکردم
چون مثلا یکی میومد از صبانت 1ماه اعتبار و 3گیگ حجم میگرفت با 12 مگ سرعت بعد از کنار همین 3 گیگ شبی 10 گیگ دانلود میکرد این مشخص میشه که شرکت صبانت خیلی اسکله که سرعت رو در ساعات رایگان رو 12مگ باز میزاشت.
قانونی هم که الان گذاشتن مشخص میشه که هیچی حالیشون نیست که متقاضی ها چی میخوان که 100% یه مدت بگذره دوباره قانونش عوض میشه
بهترین کاری که میتونست بکنه این بود که سرعت رو در ساعات رایگان رو 2 مگ ببنده که حداقل اسمش رو بشه گذاشت رایگان و 12 مگ فقط در طول روز باشه مثل کاری که مخابرات مشهد میکنه.
ولی قانون جدیدش اینو میگه که مثلا اگه 3 گیگ حجم بگیری 6 گیگ ترافیک هدیه میگیری و کلا کلمه "رایگان" رو باید بردارن که فکر میکنن با این روش میتونن پول به جیب بزنن ولی برعکس همه کسایی که برای دانلود شبانه اومدن سمت صبانت یکی یکی تخلیه میکنن انوقت دوباره یه قانون دیگه میزارن
الان دیگه اسمش شده شکنجه رایگان:n21:
رضا جنگنده
02-09-2014, 11:54
زنگ زدم پشتیبانی
میگه آره 2 برابر بیشتر بشه سرعت می یاد رو 16!
ولی گفت شما هنوز از محدودیت بیشتر دانلود نکردین و مشکل جای دیگس و شب تماس بگیر و اینا.
ولی خب آخرش معلوم شد اینا محدود می کنن....
کسی پیشنهادی داره چی کار کنیم؟
کوچ کنیم یا وایسیم؟
رضا جنگنده
02-09-2014, 12:03
آقا به هیچ عنوان کوتاه نیاین، حتی شده هر روز چند نفر بشیم و بریم نمایندگی و اعتراض کنیم، شاید آزمایشی این کارو کردن و فکر می کنن کاربراشون حالا یه مدت اعتراض می کنن و بعد عادت می کنن به وضعیت جدید، ولی ما باید کوتاه نیایم و یه مدت پی گیر بشیم تا درست کنن شبانه رو. اگه یه مدت اینا این کارو کنن بعد هم کاربرا دیگه عادت کردن و هم شرکت دیگه خیلی سخت کوتاه می یاد واسه همین هر کاری می کنیم باید زود انجام بدیم تا دیر نشده...
amirmahdijv
02-09-2014, 12:07
اینترنت من امروز وصل شد
ولی چه اینترنتی
2 مگ گرفتم
خطمو رو همون 2 مگ هم اپ کردن
پینگم 380 هست
سرعت دانلود هم 130 بالاتر نمیره ، چه سروره ایرانی چه خارجیش
حالا من زنگ بزنم تاثیری داره ؟ پورتمو بالاتر میبندن ؟
شماره پشتیبانیش چنده ؟
اهوارزم
شما هم برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن هم برای سرعت ( چون 2 مگ باید 270 -260 سرعت باشه و شکایت کن { درسته 2 مگ رو ، روی 4 میبندن } اما 2 مگ مع مولی باید اونجوری باشه )
دانلود شبانه هم بگو
placebo111
02-09-2014, 13:05
به به میبینم که صبا نت هم تا من فکرش به سرم خورد پاشم بیام اونجا داغون شد :n02: پارس آنلاینم که داغون شده بود. چه کنیم؟؟:n13:
میخوان سرعت را پایین بیارن باید نصفش کنن یعنی اگه سرعت دانلود قبلا 700 بوده بیارن روی 350 بزارن نه 15 کیلوبایت صبانت هم همون سیاست شاتل را در پیش گرفته الان زنگ زدم بیست نت (اینترنت مخابرات) گفت شبانه رایگان دوباره اوکی شده و سرعتش هم مثل روز ثابت هست اگه تا آخر هفته شبانه صبانت درست نشه شنبه درخواست تخلیه میدم
masooyan
02-09-2014, 13:22
میخوان سرعت را پایین بیارن باید نصفش کنن یعنی اگه سرعت دانلود قبلا 700 بوده بیارن روی 350 بزارن نه 15 کیلوبایت صبانت هم همون سیاست شاتل را در پیش گرفته الان زنگ زدم بیست نت (اینترنت مخابرات) گفت شبانه رایگان دوباره اوکی شده و سرعتش هم مثل روز ثابت هست اگه تا آخر هفته شبانه صبانت درست نشه شنبه درخواست تخلیه میدم
350چیه اگه 1.3مگابایت رو به من نده حتما تخلیه میکنم،در حال حاضر چون حجم دارم امکان تخلیه نیستش.
hasanoooooooo
02-09-2014, 13:25
آقا به هیچ عنوان کوتاه نیاین، حتی شده هر روز چند نفر بشیم و بریم نمایندگی و اعتراض کنیم، شاید آزمایشی این کارو کردن و فکر می کنن کاربراشون حالا یه مدت اعتراض می کنن و بعد عادت می کنن به وضعیت جدید، ولی ما باید کوتاه نیایم و یه مدت پی گیر بشیم تا درست کنن شبانه رو. اگه یه مدت اینا این کارو کنن بعد هم کاربرا دیگه عادت کردن و هم شرکت دیگه خیلی سخت کوتاه می یاد واسه همین هر کاری می کنیم باید زود انجام بدیم تا دیر نشده...
داداش من شرکت بر اساس شکایت تصمیم نمیگره! بر اساس ریزش مشتری تصمیم میگیره.... همتون تخلیه کنید... پول دادن به اینا حرومه دیگه
350چیه اگه 1.3مگابایت رو به من نده حتما تخلیه میکنم،در حال حاضر چون حجم دارم امکان تخلیه نیستش.
من دیشب 9 گیگ برای دانلود گذاشتم فقط 250 مگ دانلود شده با آنکه تمام لینکهای دانلودم هم از سرور داخلی بوده زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه حجم بخر گفتم مرد ناحسابی ترافیک من 10 گیگ در ماه هست نیازی به حجم اضافه ندارم که بیام حجم بخرم. خلاصه تا آخر هفته درست نشه قید اون دو روز باقیمانده را هم میزنم درخواست جمع آوری میدم
داداش من شرکت بر اساس شکایت تصمیم نمیگره! بر اساس ریزش مشتری تصمیم میگیره.... همتون تخلیه کنید... پول دادن به اینا حرومه دیگه
مخابرات هم وقتی 80 درصد مشتریاش تخلیه کردن دوباره مجبور شد شبانه را اضافه کنه دوستان همیشه حتی در بهترین وضعیت هم فقط سرویس یکماهه بگیرید تا اینجور مواقع که مجبور به تخلیه میشوید ضرر نکنید من سرویسم یکماهه هست و فقط 7 روز ازش مونده شنبه هفته آینده که درخواست تخلیه میدم انگار فقط دو روز ضرر دادم
بدبخت اونهای که سرویس سه ماهه و ششماهه گرفتن
فعلا به سایت رفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و از شرکت شکایت کنید.
بنده الان متنش رو نوشتم فرستادم موضوع شکایت رو هم تبلیغ خلاف واقع انتخاب کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خدماتی مثل اينترنت رايگان ميتواند دليل مهمي براي انتخاب و خريد خيلي از كاربران باشد . در صورتي كه اين امكانات برداشته شود بايد به صورت شفاف به كاربر اطلاع داده شود تا نسبت به تغيير سرويس خود در صورت نارضايتي اقدام كند.
با توجه با اطلاعاتي كه در سايت صبانت در قسمت تعرفه موجود هست. به كاربر گفته شده كه ميتواند از ساعت 2-7 صبح به دانلود بپردازد. بنده وبسياري از كاربران، اين مسئله را جدا از اينكه يك لطف از طرف شركت هست به عنوان يه امكان و مسئله خيلي مثبت نسبت به ديگر شركت ها دانسته و به این دلیل اين شركت را به عنوان ارائه دهنده اينترنت قبول كرده اند.
ولي شركت صبانت بدون اطلاع در سايت خود و حتي ارسال پيامك به تغيير در سيستم ارائه شبانه خودپرداخته است. طوري كه كاربراني كه شركت صبانت را طبق سايت صبانت، و روال گذشته كاربران، براي شبانه نامحدود خريداري كرده اند، با مشكل مواجه شده اند به عبارتي شركت صبانت به طور روشن به كاربران واقعيت را نگفته و آنچه در سايت و موقع خريد گفته شده با واقعيت بسيار فرق ميكند. در سايت گفته شده كه از ساعت 2-7 صبح رايگان بدون محدوديت ولي در واقع سرويس ها محدوديت دانلود پيدا كرده است.
شرکت میتوانست در پایان دوره هر مشتری به آن خبر دهد تا مشتری اقدام به خرید بسته های چندین مگابایتی پر هزینه نکند و بنا به صلاح خود شرکت دیگری را برای ارائه خدمان adsl انتخاب کند
يا علي مدد
ArashMiniStar
02-09-2014, 13:56
بههههههههه بیا صبانتو ببین چندین و چند سال ازش سرویس داشتم که بستم از آخرم از بهترین شرکت سرویس دهنده داره به دزد ترین شرکت داره ارتقا میده:n08:اینقدر معروف شد که زد خرابش کرد کلا کار ما ایرانیا همینه ظرفیت نداریم:n09:
david-ebi
02-09-2014, 13:57
بله.متاسفانه نمایندگی مرکزی تهران کاملا تاییدش کرد و گفت برای تست این کار رو کردیم تا ببینیم چی میشه.تو دلشم گفت هه هه فعلا حالا حالا هست :n02::n03:.خداحافظ صبا:n28:.شاید واقعا جزو آخرین پستام در این تاپیک باشه .اگر اتفاق خاصی بیفته باز میام.راستی تهران گفت وقتی اندازه دو برابر حجم روزانه استفاده کردی پهنای باند رو روی 128 میبندیم.یعنی سرعت دانلود 16 کیلوبایت:n27:.آخرشم یک چیزی گفت تو مایه هایی که شبانه اصلا یک چیز تشویقی هست و ما هروقت بخواهیم میتونیم حذفش کنیم.دقیقا همون حرفی که حدس میزدم.:n02::sq_10:با این وضعیت خط دیگم که آسیاتک هستش خیلی بهتره چون بطور ثابت روی 2 مگ بسته شده(در ساعات شبانه) و سرعتم همیشه از هر سروری اعم از داخلی و خارجی 256 کیلوبایت هست.تا بینهایت هم میتونم دانلود کنم باهاش.البته احتمالا صبانت بعد از چند ماهی که مشتریشون کم بشه باز وضعیت رو بهتر بکنن.اما خدا میدونه این چند ماه چقدر برای دوستانی که با صبانت باقی می مونند طول بکشه.تازه اگر مشترکین غیرت کنند و از صبانت بیان بیرون.من که تا دیماه قرار دادم با صبا باقی مونده.در صورتیکه در اونزمان درست نشده باشه قطعا تخلیه اش میکنم این پست فطرت رو.:n23:
راستی منم به راهنمایی دوستمون palet رفتم در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از صبانت شکایت کردم و دقیقا متن شکایت ایشون رو گذاشتم.فقط آخرش این رو هم اضافه کردم با اجازه از جناب palet البته:اینجانب عنوان دیگر شکایتم به جز آنچه در عنوان این شکایت ذکر کردم فروش اجباری هم میباشد.زیرا در سیاست جدید شرکت صبانت برای مثلا 4 گیگ دانلود شبانه شما مجبور هستید 2 گیگ روزانه از این شرکت خریداری نمایید.
يا علي مدد
آخه دیدم در عنوان شکایت یکی از چیزهایی که میتونی ازش شکایت کنی فروش اجباری هست.خواهشا دوستان دیگه هم برن این کار رو بکنند تیری است در تاریکی یکبار دیدی اثر کرد.
راستی اون امضایی هم که بعضی دوستان عزیز بهش ایراد میگرفتم عوض کردم:n02:.دیدیم در شرایط فعلی این امضا کارسازتره.چون اون امضای قبلیم با توجه به محدود شدن سرعتهای شبانه دیگه معنی نداشت.
فعلا خدانگهدار همگی .من اینجا دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که دورانهای جالبی با هم داشتیم.البته با خیلیهاشون با پ.خ در تماس خواهم بود.ای بابا اشکم دیگه دراومد.آخرش خیلی هندی شد:n08:امیدوارم باز هم دوستان رو ببینم.:n16:
دوستان من از اول هم حدس میزدم که آخرش اینطوری میشه البته فکر نمیکردم در این حد محدودیت اعمال بکنن
دقیقا همون کاری که های وب کرد اومد سرعت فضایی داد بعدش یک دفعه سرعت رو کم کرد آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره ( با وجود انحصار خریداری پهنای باند ) که این همه مشترک به سمتش سرازیر بشه
البته دلسرد نشید و حتما به سامانه 195 شکایت بکنید شاید کوتاه اومدن:n16:
amin_v30
02-09-2014, 14:23
وقتی میومدین اینجا جو میدادین آی ملت بیاین صبا دانلود رو بترکونین , یا همانند کودکان با هم مسابقه میدادین که من تو دانلود بهترینمو از این حرفا ،حالام باید محدودیت رو نوش جان کنید،گوارای وجود..!!
خلایق هر چه لایق،هنوز نمیدونین باید تو ایران چه جوری زندگی کرد!!
Le0nard0
02-09-2014, 14:45
وقتی میومدین اینجا جو میدادین آی ملت بیاین صبا دانلود رو بترکونین , یا همانند کودکان با هم مسابقه میدادین که من تو دانلود بهترینمو از این حرفا ،حالام باید محدودیت رو نوش جان کنید،گوارای وجود..!!
تهران هم اجرا شده این محدودیت؟
دوستان الان اینا منتظرن ببیند باز خورد این کارشون چیه تا میتونید زنگ بزنید تهران و حداقل نفری 10 تا شکایت تو سامانه 195 بنویسید
کسایی که حوصله دارند برند تو صفحه کلوب وزیر شکایت کنند اینا تا چند ماه دیگه باید پروانه هاشون تمدید کنند برای همین اگه ببیند دارند پیش وزیر خراب میشند سریع درستش میکنند
اگه همین چند روز اول ببیند همه دارند شکایت میکنند سریع درستش میکنند والا همین راه ادامه میدنند
دوستان این صفحه وزیر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتما برید اونجا تاثیرش بیشتر از سامانه 195 هست 20 تا کامن اونجا بزاریم با همه دیگه یقین بدونید خود وزیر پیگیر میشه شرکت های خصوصی هم مثل سک از این چیزا میترسند
حتما برید کار 2 دقیقه هست
خودم اولین کانت نوشتم اگه شبانه میخوایید همین روز اول باید برید
david-ebi
02-09-2014, 15:07
دوستان الان اینا منتظرن ببیند باز خورد این کارشون چیه تا میتونید زنگ بزنید تهران و حداقل نفری 10 تا شکایت تو سامانه 195 بنویسید
کسایی که حوصله دارند برند تو صفحه کلوب وزیر شکایت کنند اینا تا چند ماه دیگه باید پروانه هاشون تمدید کنند برای همین اگه ببیند دارند پیش وزیر خراب میشند سریع درستش میکنند
اگه همین چند روز اول ببیند همه دارند شکایت میکنند سریع درستش میکنند والا همین راه ادامه میدنند
دوست عزیز این راهی که شما میفرمایید بسیار عالی است و حتی شاید به نتیجه هم برسیم.من هم از همه این درخواست رو دارم.اما میخواستم بگم بنده خدا جناب وزیر رو جدیدا تهدید کردن اگر پهنای باند اینترنت کشور رو افزایش بدی استیضاحت میکنیم یکسری از مراجع هم که با برخی از کارهای ایشون مخالفت کردند.ایشون هم خودش در فشار هست بنده خدا.
sleeplessness
02-09-2014, 15:12
مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت
شکایت بی فایده است
استفاده منصفانه به هر مقداری می تونه اطلاق بشه
میاد میگه منصفانه دو برابر حجم خریداری شده است
یه بار میگه برابر با حجم خریداری شده است
یه بار میگه یک گیگ:n21:
دوست عزیز این راهی که شما میفرمایید بسیار عالی است و حتی شاید به نتیجه هم برسیم.من هم از همه این درخواست رو دارم.اما میخواستم بگم بنده خدا جناب وزیر رو جدیدا تهدید کردن اگر پهنای باند اینترنت کشور رو افزایش بدی استیضاحت میکنیم یکسری از مراجع هم که با برخی از کارهای ایشون مخالفت کردند.ایشون هم خودش در فشار هست بنده خدا.
بابا وزیر زورش به ... نمی رسه ولی زورش به این شرکتا که می رسه من تجربه کردم این صفحه وزیر خیلی تاثیر داره البته به شرطی که کامنت ها زیاد باشه والا با یکی دوتا کسی پیگیری نمی کنه
آخی بنده خدا گناه دارن در سال کل پهنای باند رو 5 میلیارد میخرن 5000 میلیارد میفروشن بعدش ایشون اومدن توی تلویزون گفتن نه اینترنت توی ایران گرون نیست .............
خانه از پایبست ویران است با این چیزا درست نمیشه جانم
وزیر که حال نداره بیاد سایت پی سی ورلد . تازو اونم فروم پی سی ورلد بگرده تاپیک رو پیدا کنه. این چه آدرسه میدی دوست عزیز . لینک بزار یا اصلا ننویش . شما مشکلتو شفاف توضیح بده. اداری وار خلاصه بنویس
barslona2006
02-09-2014, 15:29
نخیر بعد از ساعت 6 هم سرعت 10 کیلوبایت بود
واسه من ساعت 6:20 سرعت شد 200 تا
+++++++++++
امروز زنگ زدم به شماره صبانت
بعد قسمت شهرستان زدم وقتی میگفت کد شهرتون رو وارد کنید وارد میکردم میگفت اشتباهه خدانگهدار!!!:n04:
وزیر که حال نداره بیاد سایت پی سی ورلد . تازو اونم فروم پی سی ورلد بگرده تاپیک رو پیدا کنه. این چه آدرسه میدی دوست عزیز . لینک بزار یا اصلا ننویش . شما مشکلتو شفاف توضیح بده. اداری وار خلاصه بنویس
بچه های پارس قبلا ادرس داده بودن وزیر در جواب نوشته بود اومده و دیده تایپک پارس رو
تو کلوب نمی شه کپی پیس کرد حال نداشتم ادرس طولانی این تایپک بنویسم اگه شما حال داری برو همین الان بنویس
david-ebi
02-09-2014, 15:39
دوستان این صفحه وزیر هست
حتما برید اونجا تاثیرش بیشتر از سامانه 195 هست 20 تا کامن اونجا بزاریم با همه دیگه یقین بدونید خود وزیر پیگیر میشه شرکت های خصوصی هم مثل سک از این چیزا میترسند
حتما برید کار 2 دقیقه هست
خودم اولین کانت نوشتم اگه شبانه میخوایید همین روز اول باید برید
آقا ما هم رفتیم تو این صفحه اعتراضمون رو کردیم.حالا ببینیم چی میشه.تازه عضو کلوب هم نبودم و کلی هم علاف ثبت نام در کلوب شدم:n02:
بچه های پارس قبلا ادرس داده بودن وزیر در جواب نوشته بود اومده و دیده تایپک پارس رو
تو کلوب نمی شه کپی پیس کرد حال نداشتم ادرس طولانی این تایپک بنویسم اگه شما حال داری برو همین الان بنویس
نه دیگه . نمیشه . من 2 روزه اینجا اطلاع رسانی کردم . شما از اون کسایی بودی که گفتی شایعست . خوب مشکلی هم نیست. 2 روز زنگ زدم اصفهان . بعد گفتین برو زنگ بزن تهران زنگ زدم . شب و روز دارم اینجا تو پست و پیغام خصوصی جواب ملتو میدم . گفتم یه متن شکایت بنویسم همه بزارن درست حسابی رو اصول . اومدم اینجا گذاشتم با راهنمایی که کجا برید چی بنویسید .
دیگه هلو برو تو گلو میخوای. ؟؟ بیشتر از این؟ یخورده خودتونم کاری بکنید . تو دیگه به منی که 2 روزه دارم همه کارارو میکنم نکو..این همه پیگیری دارم میکنم اونوقت تو حوصله یه url نوشتنم نداری؟ دست مریزا بابا. وقتی شماها منتظرین یکی همه کارارو بکنه به هیچ جایی نمیرسین.
من رفتم هر چی شد . من 2 بار شرکتمو عوض کردم الانم 2 گیگ تهشه . صبانت همچین آشی هم نبود و نیست . ولی کارشون زور بود برای همین پیگیر شدم. تا جماعتی مثل شما خودشون برای خودشون نمیخوان کاری بکنن منم میرم فکر خودم
david-ebi
02-09-2014, 15:43
آخی بنده خدا گناه دارن در سال کل پهنای باند رو 5 میلیارد میخرن 5000 میلیارد میفروشن بعدش ایشون اومدن توی تلویزون گفتن نه اینترنت توی ایران گرون نیست .............
خانه از پایبست ویران است با این چیزا درست نمیشه جانم
خوب دوست گلم حالا که همین گرون فرش رو هم گفتن اصلا بیخود میکنی که پهنای باند میخری.این یعنی چی.یعنی اگر ارزونم بدن به ما که البته حقمون هست بازم بهش میگن بیخود میکنی که میخواهی پهنای باند رو زیاد کنی.خانه از این نقطه از پای و بست ویران است.اون تقطه گرون فروشی غوله مرحله بعدشه:n02:
david-ebi
02-09-2014, 15:50
نه دیگه . نمیشه . من 2 روزه اینجا اطلاع رسانی کردم . شما از اون کسایی بودی که گفتی شایعست . خوب مشکلی هم نیست. 2 روز زنگ زدم اصفهان . بعد گفتین برو زنگ بزن تهران . حالا متن شکایت نوشتم برای ارسال کردم. دیگه هلو برو تو گلو میخوای. یخورده خودتونم کاری بکنید . این همه پیگیری دارم میکنم اونوقت تو حوصله یه url نوشتنم نداری؟ دست مریزا بابا. وقتی شماها منتظرین یکی همه کارارو بکنه به هیچ جایی نمیرسین.
من رفتم هر چی شد . من 2 بار شرکتمو عوض کردم الانم 2 گیگ تهشه . صبانت همچین آشی هم نبود و نیست . ولی کارشون زور بود برای همین پیگیر شدم. تا جماعتی مثل شما خودشون برای خودشون نمیخوان کاری بکنن منم میرم فکر خودم
جناب palet چون پستتون بعد از پست من بود فکر کنم منظورتون با من هست؟!!!اگر منظورتون با من هست که هیچکدام از چیزایی که گفتید درباره من صدق نمیکنه:n13:
اوه ببخشید.حالا دیدم که این پستتون رو در جواب یکی دیگه دادید.معذرت:n18:
mykamran
02-09-2014, 15:55
دقیقا کاملا تایید میشه
نه دیگه . نمیشه . من 2 روزه اینجا اطلاع رسانی کردم . شما از اون کسایی بودی که گفتی شایعست . خوب مشکلی هم نیست. 2 روز زنگ زدم اصفهان . بعد گفتین برو زنگ بزن تهران زنگ زدم . شب و روز دارم اینجا تو پست و پیغام خصوصی جواب ملتو میدم . گفتم یه متن شکایت بنویسم همه بزارن درست حسابی رو اصول . اومدم اینجا گذاشتم با راهنمایی که کجا برید چی بنویسید .
دیگه هلو برو تو گلو میخوای. ؟؟ بیشتر از این؟ یخورده خودتونم کاری بکنید . تو دیگه به منی که 2 روزه دارم همه کارارو میکنم نکو..این همه پیگیری دارم میکنم اونوقت تو حوصله یه url نوشتنم نداری؟ دست مریزا بابا. وقتی شماها منتظرین یکی همه کارارو بکنه به هیچ جایی نمیرسین.
دوست عزیز مثل اینکه حوصله کل کل کردنت زیاد ها
فقط محض اطلاعتون سرعت من هیچ فرقی نکرده با شبای قبل دوست داشتی میری شکایت میکنی نداشتی شکایت نمی کنی پس لطفا دیگه بحث ادامه نده
ho3in2012
02-09-2014, 16:04
من وضعیت موجود رو نوشتم رو صفحه کلوب وزیر
و آدرس اینجا رو هم گذاشتم
اگه بخوان رسیدگی کنن میان این تاپیک و نارضایتی کاربرا رو میبینن
ghazadi2002
02-09-2014, 16:09
برای غرب کشور ظاهرا اگه محدودیت باشه اعمال نشده
من توی دو هفته از سرویس 12 مگ 10 گیگ حدود 200گیگ دانلود کردم
یک هفته آخر روی 12 مگ بودم شبانه بین 15 تا 17 گیگ دانلود داشتم
دیشب انگار اکانت ریست شده بود و رفته بود روی 6 مگ با اینحال دیشب 9 گیگ دانلود داشتم
امروز دوباره 10 بار زنگ زدم پشتیبانی تا بردن روی 12 مگ
امشب دو باره تست میکنم و فردا خبر میدم کیفیت و سرعت چطوره
من وضعیت موجود رو نوشتم رو صفحه کلوب وزیر و آدرس اینجا رو هم گذاشتم اگه بخوان رسیدگی کنن میان این تاپیک و نارضایتی کاربرا رو میبینن
خوبه تا الان 4 تا شکایت شد
بابا دوستان الان 12 نفر انلاین تو تایپک هست کار 2 دقیقه هست لطفا همه با هم برید اونجا اگه همین روز اول باز خورد نداشته باشه دیگه هیچی باید دوباره 1 هفته معطل رانژه بشیم بریم یک شرکت دیگه
متن آماده کاربر palet هم هست برید 195 هم شکایت کنید
تا بوده همین بوده
هر چندوقت صبا ازین کارا میکنه
من که تا دو هفته دیگه مهمونشم
ولی فعلا قصد ندارم برم
این جو شکایت و تخلیه هم فقط......کاربراست :n09:
اینقد شلوغش میکنید بعد چند روز همه چی خوب و ارومه
منم این مدت اینقد دانلود داشتم که تا 1 ماه دیگه هم نیازی نیست
حتی میخام همین 12 مگ رو تمدید کنم
بالاخره یا درست میشه یا یک اتفاقی میافته دیگه
هیچ شرکتی الکی نمیخاد مشتریاشو ازدست بده.....
david-ebi
02-09-2014, 16:22
برای غرب کشور ظاهرا اگه محدودیت باشه اعمال نشده
من توی دو هفته از سرویس 12 مگ 10 گیگ حدود 200گیگ دانلود کردم
یک هفته آخر روی 12 مگ بودم شبانه بین 15 تا 17 گیگ دانلود داشتم
دیشب انگار اکانت ریست شده بود و رفته بود روی 6 مگ با اینحال دیشب 9 گیگ دانلود داشتم
امروز دوباره 10 بار زنگ زدم پشتیبانی تا بردن روی 12 مگ
امشب دو باره تست میکنم و فردا خبر میدم کیفیت و سرعت چطوره
شما یکبار بزار حجمت صفر بشه.بعد برو فقط نیم گیگ شارژ کن بعد شبش برو مثلا یک فایل 2 گیگی رو دانلود کن بعد از اینکه 1 گیگش دانلود شد متوجه میشی که ااااا سرعتت با دایل آپ یکی شده:n02:
ظاهرا قضیه جدی هست
اینم اطلاعیه فوری نمایندگی صبانت شیراز
یعنی اگه سرویس 8 مگ با 10 گیگ ترافیک گرفتید در ماه فقط 20 گیگ میتونید دانلود شبانه داشته باشید این قانون جدید صبانت از شاتل هم بدتره کلا فاتحه صبانت خونده شد
hasanoooooooo
02-09-2014, 17:06
ظاهرا قضیه جدی هست
اینم اطلاعیه فوری نمایندگی صبانت شیراز
لعنت بر این سیاست کثیف.... ممن خودم صبا نیستم... یکی از دوستانم بخاطر صحبت من رفته 8 مگ گرفته روم نمیشه تو صورتش نگاه کنم با این وضعیت:n21:
ho3in2012
02-09-2014, 17:15
اینم سایت نمایندگی شیراز واسه کسایی که شک دارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز خدا خیرشون بده خیالمون را راحت کردن الکی سیستم بی زبون را شب روشن نزاریم برای 300 مگ دانلود
masooyan
02-09-2014, 17:26
اینم نمایندگی مشهد در مورد محدودیت شبانه
hasanoooooooo
02-09-2014, 17:27
خیلی جالبه هنوز زمان زیادی نگذشته که یک ساعت به شبانه اظاف کردن!!! نشان دهنده بی برنامگی این شرکت هست....
با این حساب صبانت دیگه اصلا جای موندن نیست
میریم شرکتی که این مسخره بازیها! نباشه و شبانه رایگان به معنای واقعی ارایه بده
شاید مخابرات یا ...
2هفته رو هم برای رانژه میشه تحمل کرد
ho3in2012
02-09-2014, 17:46
همون طور که تو تصویر نوشته اعمال محدودیت آزمایشی
یعنی هنوز برای همیشه اعمال نشده
پس لطفا مثل ماست نباشید و منتظر بمونید ببینید چی پیش میاد
برید سایت 195 دات آی آر و شکایت کنید و اعتراض خودتون رو تو کلوب وزیر اعلام کنید
تا هر چه زودتر این محدودیت مسخره برداشته بشه
وگرنه برای همیشه باید از اینترنت پرسرعت(؟) 128 تو تایم شبانه لذت ببرید
hasanoooooooo
02-09-2014, 17:54
شک نکنید اگه صبا و شاتل شبانشون اینجوری بشه بقیه هم شبانه رو بر میدارن... به مرور زمان ! یواش یواش
چیزی که مسلمه صبا تصمیمشو گرفته... فقط کافیه همه دستور تخلیه بدن... تا به خودش بیاد
Le0nard0
02-09-2014, 18:04
همون طور که تو تصویر نوشته اعمال محدودیت آزمایشی
یعنی هنوز برای همیشه اعمال نشده
توی ایران محدودیت های "آزمایشی" یعنی برای همیشه . همون افعال معکوس :n01:
شک نکنید اگه صبا و شاتل شبانشون اینجوری بشه بقیه هم شبانه رو بر میدارن... به مرور زمان ! یواش یواش
چیزی که مسلمه صبا تصمیمشو گرفته... فقط کافیه همه دستور تخلیه بدن... تا به خودش بیاد
تنها راهش جمع آوری هست مخابرات با آنکه حسابی پشتش گرم بود باز نتونست در مقابل ریزش مشتریاش دوام بیاره و دوباره رایگان شبانه را برگردوند الان درصد زیادی از مشترکین صبانت فقط بخاطر دانلود شبانه از صبانت سرویس دارند من بخاطر محدودیت شاتل چندبار ازشون در سایت 195.ir شکایت کردم حتی مسئول فروش دفتر تهرانش را تهدید به شکایت قضایی کردم اما آخرش هیچ نتیجه ای نداد تنها جوابی که آخرش دفتر مرکزیش داد این بود که سیاست شرکت شاتل همینه و قرار نیست تغییر کنه و هنوزم تغییر نکرده
این محدودیت چرتی که صبانت گذاشته اگه همگی شکایت کنین عوضش میکنن. بهترین کاری که میتونست بکنه این بود که مثلا سرعت رو در ساعات رایگان رو 2مگ ببنده که مصرف بی رویه هم توی پهنای باند نشه که حداقل رایگان باشه ولی اینا میخوان از رایگان هم پول بگیرن
sorooshfm
02-09-2014, 18:15
تا بوده همین بوده
هر چندوقت صبا ازین کارا میکنه
من که تا دو هفته دیگه مهمونشم
ولی فعلا قصد ندارم برم
این جو شکایت و تخلیه هم فقط......کاربراست :n09:
اینقد شلوغش میکنید بعد چند روز همه چی خوب و ارومه
منم این مدت اینقد دانلود داشتم که تا 1 ماه دیگه هم نیازی نیست
حتی میخام همین 12 مگ رو تمدید کنم
بالاخره یا درست میشه یا یک اتفاقی میافته دیگه
هیچ شرکتی الکی نمیخاد مشتریاشو ازدست بده.....
نه همچین خوش خیال نباش دیگه درست نمیشه چون پای پول درمیونه بعدشم قبلا افت سرعت بود نه محدودیت بیشتر مشتری های صبا هم از شبانه استفاده نمیکنن نمونه اش دو تا از فامیل های ما
تا الان هر وقت صبانت سرعت دانلود شبانه اش داغون میشد پشتیبانی میگفت مشکل از مخابرات و سراسری هست اما اینبار اطلاعیه زده که سیاست دانلود شبانه صبانت اینجوریه که حجم بخر تا بتونی شب دانلود کنی
sleeplessness
02-09-2014, 18:30
ولی عجب با خاک کوچه یکسان شد این صبانت:n04:
سرعت 15
صبانت نگیم بگیم شاتل دو!
omidscafild
02-09-2014, 18:32
این سیاست جهت رضایتمندی بیشتر مشترکین صبانت میباشد !!! :n08:
--------------------------------------------------------------------------------------
کدوم مشترکین رو میگه ؟! :n13:
--------------------------------------
من الان پشتیبانی تهران داشتم صحبت میکردم میگفت تو تهران خبری نیست از این کارها ، میگه اونی هم که انجام دادن سیاست خود نمایندگی ها تو شهر های دیگه است ، این اطلاعیه هم رو سایت اصلی نیست ، دوستانی که تهرانند هم همین مشکل رو دارند ؟ من بخاطر همین دانلود شبانه ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده ، اگه انصراف بدم هزینه ی نصب که 20 تومان دادم رو میتونم پس بگیرم یا نه ؟
یعنی خدا وکیلی من موندم این صبانت با خودش چی فکر کرده که این قانون گذاشته آخه مگه طرف مغز خر خورده با این قانون بیاد طرف صبانت
حالا مردم به درک واله اگه اینا به فکر پول هم باشند باز نباید این قانونی رو بزارند یعنی اگه یک مشت گوسفند جای اینا میزاشتند از اینا بهتر می فهمیدن
==============
به قول رفیقمون نوشته آزمایشی اگه قرار کاری بکنیم همین الان وقتشه من خودم تا 10تا شکایت تو 195 می نویسم
تو صفحه وزیر هم شکایت کردم الان دوباره میرم دوباره صفحه وزیر دوستان کم کاری نکنید حتما این کارا رو بکنید
دوستان اگه اقدام عملی کنیم خیلی خوبه ...همینطور در سایت 195 و صفحه وزیر پیام بزارید ...زنگ بزنید نمایندگی های شهرتون شکایت کنید
دست رو دست نزارین .
دو کار کنین.
1 . شکایت به نمایندگی
2. تهدید به تخلیه ..
از صبانت باید بیاید بیرون وگرنه به این ها هیچ تلنگری وارد نمیشه
دست رو دست نزارین .
دو کار کنین.
1 . شکایت به نمایندگی
2. تهدید به تخلیه ..
کار درست همینه
دست رو دست نزارین .
دو کار کنین.
1 . شکایت به نمایندگی
2. تهدید به تخلیه ..
همین دو کار شما درسته به علاوه شکایت تو صفحه وزیر و 195
195 هم دسته کم نگیرید مثل اینکه جریمه های سنگینشون میکنند برای همین خیلی از 195 میترسند
masooyan
02-09-2014, 20:04
رفتن من که حتمی هستش:n01:من باج به هیشکی نمی دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط20 روزدیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maniya12
02-09-2014, 20:08
دست رو دست نزارین .
دو کار کنین.
1 . شکایت به نمایندگی
2. تهدید به تخلیه ..
مگه چی شده؟!!
farshad0123
02-09-2014, 20:18
همه ی شرکتا دارن به ترتیب دانلود شبانه رو محدود میکنن از این شرکت به شرکت دیگه رفتن هیچ فایده ای نداره:n15:
اول مخابرات بود بعدش پارس آنلاین الان هم صبانت
zodiac67
02-09-2014, 20:38
مشهد جایی میشناسین شبانه خوب یا نا محدود با قیمت مناسب بده ؟
bestinternet
02-09-2014, 20:47
رفتن من که حتمی هستش:n01:من باج به هیشکی نمی دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط20 روزدیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشتی سرعت روزانه هم مشکل داری؟
دوستان به جای صبانت از چه شرکتی سرویس بگیریم ؟
sleeplessness
02-09-2014, 21:06
بعد قضیه به فنا رفتن صبانت
فکر نکنم کسی جرات کنه شرکت دیگه ای رو پیشنهاد کنه
با اینحال من میخوام کوچ کنم مخابرات
ولی ایرادات خاص خودش داره
شاید تست به سر به فن آوا و های وب بزنم
david-ebi
02-09-2014, 21:08
:n01::n02::n08:
رفتم توسایت پارس آنلاین تو قسمت ارتباط و مشاوره آنلاینش طرف خیلی شیک و مجلسی اومد نوشت من فلان بن فلان بن فلان مسئول امور مشاوره ای و راهبردی و.......هستم.بفرمایید امرتون.منم نوشتم آقا من سه تا خط تلفن دارم و دارم با دو تا isp کار میکنم و دو تا هم سایت it دارم اما الان از سرعت شبانه هر دو isp ای که باهاشون کار میکنم ناراضی ام و میخواهم تخلیه پورت کنم.شما بالاترین سرعت دانلود شبانه ای که میتونید بهم بدید چند هست؟هزینش اهمیت نداره.اولشم گفتم از مشهد هستم.
بعد بابا بعد از 3 دقیقه دقیقا برام نوشت ما فقط مسئول فروش تهرانیم:n04:(حالا من به حساب به قسمت مشاوره پارس آنلاین سراسری و مرکزی کل کشور وارد شده بودم)
دوباره براش نوشتم شما فرض کنید من در تهرانم.بالاترین سرعت دانلود شبانتون چند هست؟الان 3 ساعتی هست گذشته هنوز جواب نداده:n08:
اینا قبل از خرید ازشون وقتی این سوال رو بپرسی دیگه بهت نمیگن سرعت دانلود رایگان تشویقی است و امکان داره اصلا حذفش کنیم و ما مسئول سرعت شبانه نیستیم.یکی مثل این بابا میره کلا تو خودش اگرم یکی باشه وجدان داشته باشه بهت راستشو بگه.آخه اینو که بپرسی میفهمن با کی طرفن.
به این زودی همه کم آوردید به قول معروف حق گرفتنی باید اینقدر شکایت کرد تا درست بشه
هر جا دیگه هم برید همینه باید همین درست کرد
david-ebi
02-09-2014, 21:14
مشهد جایی میشناسین شبانه خوب یا نا محدود با قیمت مناسب بده ؟
آقا پیدا کردی حتما ما رو هم خبر کن.از خجالتت درمیاییم:n02::n16:
ehsan_iace
02-09-2014, 21:21
دیشب سرعت شبانه راس ساعت 2 شب، رسید به 15 کیلویابت!
برای شما همین طور بود؟
برای شما همین طور بود؟
بله. متاسفانه چند روزه شبا همین برنامه هست :n27:
david-ebi
02-09-2014, 21:29
راستی دوستان اگه یادتون باشه دیشب من میگفتم سرعت شبانم عالی هست که دیگه کاملا مشخص شد به خاطر 3 گیگ شارژی بود که سر شب خریدم.اما عجب سرعتی داشت به خدا.یعنی سرعت دانلودم از سرور خارجی که توی امضای قبلیم بود به 1.1 مگابایت رسیده بود و هم اندازه سرعت دانلود از سرورهای داخلی شده بود.یعنی حالا که چنین خیانتی کردن بهمون ولی اومدن شیر فلکه رو حتی برای سرورهای خارجی هم باز گذاشتن.(که البته چه فایده)آخ آخ که اگر این محدودیت لعنتی نبود و سرعتا هم اینطوری میموند چه حالی میداد:n28:
sleeplessness
02-09-2014, 21:47
برای شما همین طور بود؟
قانون جدید صبانت
هر چقدر حجم بخری دوبرابرش میذاره دان کنی
بعد میشه دیال آپ
برو 195 شکایت کن به جرم کلاه برداری
masooyan
02-09-2014, 21:47
مشتی سرعت روزانه هم مشکل داری؟
1-تو دانلود با 32 کانکشن تو روزانه مشکلی نیس و 1.3 مگابایت رو راحت میده البته از سرور های داخلی،خارجی همون 800 تا بیشتر نمیده.
2-مشکل پینگ داره،بعضی وقتا پینگ داخلیم 85 میشه
3-سرعت تک کانکشن مالی نیس.
4-دانلود شبانه هم که 15 کیلو بیشتر نمیده(من نمیدونم این چه حماقتی دیگه که بین سرویس ها هیچ تفاوتی قائل نشدن و همه رو 16 کیلو فیکس شده)
راستس از اینترنت کارخونت چه خبر؟:n02:
masooyan
02-09-2014, 21:48
ویرایش شد.
farzan311
02-09-2014, 21:53
تنها راهش اینه کسایی که مثل من یه ماهه میگیرند شارژشون که تموم شد دیگه شارژ نکنند و برند درخواست تخلیه بدند وقتی هم گفتند چرا تخلیه میکنی قشنگ بهشون میگی بدون شبانه سرویستون مفتش گرونه:n21:
من که 10 گیگ شارژ دارم تا دو هفته دیگه تمومش میکنم بعدم بلافاصله تخلیه اگه همه این کارو بکنند نهایت تا دو سه ماه دیگه به حالت قبل درمیاد
شکایت هم از فکرش بیاید بیرون چون از نظر همون کسی که قراره به شکایتتون رسیدگی کنه اینها نه تنها کار غیر قانونی نمیکنند بلکه کارشون خیلی هم خوبه:n09:
ehsan_iace
02-09-2014, 21:54
پشتیبانی صبانت اول میگفت سرعت شبانه پایینه چون بین کاربرها شیر میشه!
بعد سرعت را آوردند روی 15 کیلوبایت گفتند هر کی سرعت بالاتر میخواد ارتقاء بدهد
ارتقا دادم و پول مفت بهشان دادم (چون سرعت روزانه 128 تا یک مگ فرقی نداره و شبها قرار بود سرعت واقعی باشه)
الان هم که بازی جدیدشان این شده که دو برابر حجم خریداری شده سرعت شبانه بالا میدهند و بعد 15 کیلوبایت
اگر کاربرها زیر بار این سیستم جدیدشان بروند و تخلیه نکنند یک مدت دیگه کلاً شبانه رایگان را حذف میکنند!
روی یک isp هم که این سیستم را پیاده کردند و ریزش مشتری نداشتند بقیه isp هم همین کار را با شبانهشان میکنند و دیگه رفتن به isp دیگه معنی نداره!!!
پشتیبانی صبانت اول میگفت سرعت شبانه پایینه چون بین کاربرها شیر میشه!
بعد سرعت را آوردند روی 15 کیلوبایت گفتند هر کی سرعت بالاتر میخواد ارتقاء بدهد
ارتقا دادم و پول مفت بهشان دادم (چون سرعت روزانه 128 تا یک مگ فرقی نداره و شبها قرار بود سرعت واقعی باشه)
الان هم که بازی جدیدشان این شده که دو برابر حجم خریداری شده سرعت شبانه بالا میدهند و بعد 15 کیلوبایت
اگر کاربرها زیر بار این سیستم جدیدشان بروند و تخلیه نکنند یک مدت دیگه کلاً شبانه رایگان را حذف میکنند!
روی یک isp هم که این سیستم را پیاده کردند و ریزش مشتری نداشتند بقیه isp هم همین کار را با شبانهشان میکنند و دیگه رفتن به isp دیگه معنی نداره!!!
منم موافق تخلیه هستم ولی اون مال مرحله آخره اول باید سعیمون بکنیم درست بشه با شکایت تو هر جا که تاثیر داره مرحله آخر اگه دیدیم اینا نفهمتر از این حرفها هستن تخلیه میکنیم
Alone-Star
02-09-2014, 22:07
قابل توجه دوستانی که اطلاع ندارند و میخواهند به صبانت کوچ کنند، امروز کاووش رایانه نمایندگی صبانت در شیراز اطلاعیه مهم در سایتش زده است.
چند لحظه پیش تماس گرفتم برای محدودیت بسیار بسیار نوآورانه ای که صبانت به ارمغان آورده.
سرویس جاری هر مفدار ترافیک داشته باشد تا 2برابر آن میتوانید دانلود کنید و پس از آن سرعت به 128kbit/s یا 16kByte/s تبدیل خواهد شد.
این محدودیت سرعت در کل روزهای دوره ادامه پیدا خواهد کرد.
همچنین اگر شارژ اضافه بطور مثال 1گیگ خریداری کنید تا 2گیگ در شب مجددا میتوانید دانلود کنید و بعداز آن دوباره محدود خواهید شد تا آخر دوره.
این دوره چه 1ماهه باشد و چه 12ماهه هیچ تفاوتی ندارد.
هیچ تفاوتی بین سرویس ها نیست.
---
تماس بگیرید و اعتراض کنید هر چند به شما توجهی نمیکنند بگوئید که دیگر ماه بعد تمدید نمیکنید و یک isp دیگه را برای ماه بعد در نظر داشته باشید.
تمدید سرویس= اول پذیرفتن ظلم به خودت هست دوم تشویق این شرکت برای ادامه این رفتارها که مصداق چاپیدن و دزدی محترمانه و بی سر و صداست.
بهش فکر کن.
Alone-Star
02-09-2014, 22:13
Delete شود........................
hasanoooooooo
02-09-2014, 22:36
قابل توجه دوستانی که اطلاع ندارند و میخواهند به صبانت کوچ کنند، امروز کاووش رایانه نمایندگی صبانت در شیراز اطلاعیه مهم در سایتش زده است.
چند لحظه پیش تماس گرفتم برای محدودیت بسیار بسیار نوآورانه ای که صبانت به ارمغان آورده.
سرویس جاری هر مفدار ترافیک داشته باشد تا 2برابر آن میتوانید دانلود کنید و پس از آن سرعت به 128kbit/s یا 16kByte/s تبدیل خواهد شد.
این محدودیت سرعت در کل روزهای دوره ادامه پیدا خواهد کرد.
همچنین اگر شارژ اضافه بطور مثال 1گیگ خریداری کنید تا 2گیگ در شب مجددا میتوانید دانلود کنید و بعداز آن دوباره محدود خواهید شد تا آخر دوره.
این دوره چه 1ماهه باشد و چه 12ماهه هیچ تفاوتی ندارد.
هیچ تفاوتی بین سرویس ها نیست.
---
تماس بگیرید و اعتراض کنید هر چند به شما توجهی نمیکنند بگوئید که دیگر ماه بعد تمدید نمیکنید و یک isp دیگه را برای ماه بعد در نظر داشته باشید.
تمدید سرویس= اول پذیرفتن ظلم به خودت هست دوم تشویق این شرکت برای ادامه این رفتارها که مصداق چاپیدن و دزدی محترمانه و بی سر و صداست.
بهش فکر کن.
حالا همه این حرفا به کنار!!! بنظرم اونایی که قصد رفتن دارن سریعات دست به کار بشن بخاطر این عمل زشت درخواست باز پس گیری پولشون رو بدن...
sleeplessness
02-09-2014, 22:41
علت این تصمیم 15 کیلو بایت چیه
از اول معلوم بود که صبا زیر ساخت 12 مگ نداره و به زودی به مشکل میخوره
اما چرا همه سرویس ها روی 15؟
یعنی انقدر مشتری 12 مگی داره که با سرعت مثلا 100 کیلو بازهم شبانه کم میاره و ضرر میکنه؟
یعنی دانلود شبانه انقدر ضرر میزنه که باید همه روی 15 باشند تا به سود برسه؟
شاید صبانت به هدفش رسیده و مشتریش جمع کرده
شاید این چند وقت سرویس ها 6 و 8 12 دانلود رایگان زیادی رو دستشون گذاشته و حالا به فکر جبرانند
؟
ehsan_iace
02-09-2014, 22:52
بیشترین ضرر را در طرح جدید کسانی کردند که مشترک سه ماهه و شش ماهه و یکساله صبانت هستند و هنوز حجم روزانه دارند ولی سرعت شبانهشان شده 15 کیلوبایت و مجبورند ترافیک اضافه بخرند تا بتونند شبانه دانلود کنند!
چون با این سرعت 15 کیلوبایت وبگردی هم نمیشه کرد و رسماً صبانت شبانهاش را تعطیل کرده!
واقعاً زور داره!
رفقا شما در نظر بگیرید اولن تعداد افراد این تاپیک خیلی کمن و اگه کلشونم تخلیه کنن فرقی نمیکنه دومن اکثر کاربر تو روز از سرویس استفاده میکنن و خیلی کم میشه تو شب استفاده کرد.مثلا شاتل محدود کرد چی شد اب از اب تکون نخورد کاربراشو هم داره
Alone-Star
02-09-2014, 23:02
علت این تصمیم 15 کیلو بایت چیه
از اول معلوم بود که صبا زیر ساخت 12 مگ نداره و به زودی به مشکل میخوره
اما چرا همه سرویس ها روی 15؟
یعنی انقدر مشتری 12 مگی داره که با سرعت مثلا 100 کیلو بازهم شبانه کم میاره و ضرر میکنه؟
یعنی دانلود شبانه انقدر ضرر میزنه که باید همه روی 15 باشند تا به سود برسه؟
شاید صبانت به هدفش رسیده و مشتریش جمع کرده
شاید این چند وقت سرویس ها 6 و 8 12 دانلود رایگان زیادی رو دستشون گذاشته و حالا به فکر جبرانند
؟
دوست عزیز اینترنت شبانه نه تجهیزات کسی رو میسوزونه و نه چیز دیگه که زیرساخت و مخابرات جلوشو بگیره. مخابرات هیچ دخالتی در سرورهای شرکت ها نداره و فقط سرورها انجا نگهداری میشوند. مدیریت سرورها با خود شرکتهاست. ( این دروغها رو خود این شرکتها گفتتد تا از جواب دادن گریز بزنند)
چند هفته پیش بنده توی همین تاپیک ها عرض کردم شرکت ها این سرعتها را ارائه میکنند و بعداز رسیدن به حد نصاب حسابی از خجالت همه در میان و خیلی طول نکشید این اتفاق افتاد.
این موضوع اصلا ربطی به دانلود شبانه نداره. دقیقا سودجوئی صبانت را نشان میده که میخواد به هر طریقی که شده شارژ بیشتری بفروشه و الان رو آوردن به زیر منگنه گذاشتن مصرف کننده تا کاری که صبانت میخواهد را برایش انجام بدهد.
در صورتی که بخواهید استفاده کنید 1گزینه بیشتر ارائه نمیشه که اون هم به فروش شارژ بیشتر برای صبانت ختم میشه.
اصل داستان سودجوئی و جیب مردمو زدنه و نه دانلود شبانه.
دانلود شبانه بساطی هست که هر کدومشون به یک نحوی ازش نون میخورن.
اینترنت نامحدود وارد میشه و به دست شرکتها میرسه. و بصورت محدود فروش میشه. این یعنی سود سرشار اینترنت محدود (شارژی) بجای اینترنت نامحدود که قیمتش فلت هست و در همه جای دنیا ارائه میشود.
واقعا تاسف میخورم به حال خودم که توی چه خراب شده ای بدنیا اومدم، از فلورائید و خمیر دندان تا وسایل صنعتی و غیر صنعتی بزرگ و کوچک و اینترنت ش و غیره تا دسته دارن دولا پهنا میندازن بهمون، و اکثرا سر خم میکنیم در جواب.
-------------------------
و یک چیزی رو هم بگم خودمون هم مقصریم، چرا؟
وقتی شرکتی میاد با باز گذاشتن باند شبانه تبلیغ میکنه ، مصرف کننده هم میاد توی سایت ها جااااااااااااااااار میزنه که سرعتم اینقدره همه هجوم میارن 12مگ هم میخوان و به کمتر راضی نمیشن.
ما ناخواسته داریم کمک میکنیم به این چنین شرکتها که جیبشونو پر پول بشه.
و زودتر به هدف میرسونیم این تا.پاله ها رو.
بعد ما میگفتیم خطمون تا 24 مگ هم میکشه .........:n09::39:
256 هم زیاده:n19:
sleeplessness
02-09-2014, 23:15
در جواب الون استار بله حق با شماست این ساعات زمان مرده است وتنها سود جویی شرکت که چنین تصمیم میگیره اما.فیکس 15 برای همه واقعا انقدر صبانت از خودش مطمئن که با همچین سرعتی بازهم مشتری هاش از دست نمیده؟
اون موقه ای که شما صبانتی ها محدود نبودین و هر شب ده بیست تا لینک همرمان هرکدوم با32 تا کانکشن میزاشتید دانلود سرعت شبانه ما کاربرای مرکز مخابرات خیلی ضعیف میشد البته منظورم مشترکین مشهده.حالا که شما ها محدود شدید به جاش سرعت ماها قوی شده سرعت دانلود من که همزمان با شروع تایم رایگان از نهایت پهنای باند استفاده میکنه:n10:
آقا من هیچ جایگزنی پیدا نکردم ! چه غلطی بکنم ؟ من شیرازم ! سرعت روزانم تو دانلود منیجر 1.5 مگابایت هست شبانه هم همینطور البته امشب شبه آخره و فردا باید تمدید کنم ... چیکار کنم ؟؟؟ من اینترنت شبانه میخوام !!!!!!!!!!!
فک کنم باید تمدید کنم گلوي ما چند سال زير تيغه داداش. پس بده شبانه ی بد بيخ ريش صاحابش
من بدبخت که اینترنت لازمم هم میخام تمدید کنم 10 گیگ
نهایتش 20 گیگ شبانه ست دیگه
پسرفت بسیار عظیمی بود :n19:
آقا من هیچ جایگزنی پیدا نکردم ! چه غلطی بکنم ؟ من شیرازم ! سرعت روزانم تو دانلود منیجر 1.5 مگابایت هست شبانه هم همینطور البته امشب شبه آخره و فردا باید تمدید کنم ... چیکار کنم ؟؟؟ من اینترنت شبانه میخوام !!!!!!!!!!!
فک کنم باید تمدید کنم گلوي ما چند سال زير تيغه داداش. پس بده شبانه ی بد بيخ ريش صاحابش
رفیق به نظرم یه یه ماهه از مخابرات بگیر مثلا دومگ که حداقل سرعت اسمی رو بهت میده و شبانش خوبه بعد ببین کدوم isp بهتره اگه از همون مخابرات راضی بود که تمدیدش کن اگه نبودی یه isp دیگه.در ضمن تا یه ماه دیگه وضعیت صبانت هم مشخص میشه که میخاد چه کنه؟
خوشم میاد چوب بی لیاقتی بعضی ها رو خوردین ... من دو ماه پیش جار زدم که بابا نیاین این تاپیک پز سرعت و دانلود هاتون رو بدین.
گفتم یا نگفتم ! گفتم یا نگفتم .... ( از زبان جیگر) :n09:
این انجمن زیر تیررس مدیرای صبانت بود ... شک ندارم این جا رو رصد میکردن.
برای ما این تاپیک شده بود ستاد مشخص کردن خط ها برای کشیدن 12 مگ ... واقعا مغز بعضی ها معیوب بود.
برای ما یه عده شده بودن تکنسین مخابرات ...
به این یکی میگفتن 12 مگ میکشی به اون یکی میگفتن تو 24 مگ هم میکشی :n08:
صبا نت گذاشت تو کاسه همه .. خوش باشیم با 15 کیلوبایت .
به اون بابا گفتم آقا این قدر نگین آی فغان مردم بیاین صبانت برای دانلود شبانه گفتم بیچاره میکنین خودتون رو ولی کو گوش شنوا ؟
فقط حق یه مشت جوون که تو این زندگی نکبتی تنها شوق زندگیشون دانلود بود رو گرفتین. 4 تا جوون که یه فیلمی موزیکی دانلود میکردن سرگرم میشدن رو ضد حال اساسی زدین.
همه گیتون خسته نباشین
david-ebi
03-09-2014, 00:13
دوستان یک سوال.اگر کسی بره 3 گیگ روزانه بگیره بعد بدون اینکه از 6 گیگ شبانش استفاده کنه اون 3 گیگ رو تموم کنه و باز مثلا بره 5 گیگ دیگه روزانه بگیره اونوقت اون 6 گیگ شبانش واسش ذخیره میشه یا میسوزه؟
MAHDI_SOS
03-09-2014, 00:15
من تجربه این کار را در شاتل داشتم
یهتان یک نصیحت می کنم جای شکایت (هیچ فایده ای ندارد) دنبال شرکت جایگزین باشید
فقط اگر پیدا کردید به همه خبر دهید
راستی بین موارد ذیل پیشنهاد می کنم بگردیم و یکی جایگزین پیدا کنیم
پارس آنلاین-مخابرات-(داده گستر عصر نوین)-فن آوا-پیشگامان
ArashMiniStar
03-09-2014, 00:21
آقا جاهای خودتون رو لو ندین مث صبانت میشه بابا برید از یه جا بگیرین دیگه تمرکز نکنین که بپیچه فلان جا خوبه:n13:
دیگه نشد جلوشو گرفت
بعضیا دیگه خیلی.........تشریف داشتن
هیچ جوری نمیشد تفهیمشون کرد
فقط حق یه مشت جوون که تو این زندگی نکبتی تنها شوق زندگیشون دانلود بود رو گرفتین. 4 تا جوون که یه فیلمی موزیکی دانلود میکردن سرگرم میشدن رو ضد حال اساسی زدین
.
+LIKE
sleeplessness
03-09-2014, 00:31
دزد اصلی یکی دیگه است بجاش از هم ایراد میگیرید؟
به هر حال درس عبرتی شد که الکی برای شرکتها تبلیغ نکنیم
سلام من شاهین شهر هستم اطراف اصفهان به نظرتون کجا برم ؟
پارس آنلاین چطوره اونم تو کار محدود کاری؟
کم کم داشتم به اینترنت کشور امیدوار می شود.
فکر میکردم ما هم قاطی کشورهای متوسط به بالا جهان سوم شدیم! :n28:
سرعت دانلود سرویس 12 مگ شده 15 کیلوبایت.
دوستان لطفا جایگزین مناسبی برای صبانت در شیراز معرفی کنید. ماندن در این شرکت به صلاح نیست! با این سرعت ping افتضاحش!
از چه شرکتی سرویس بگیرم که سرعت بالا با دانلود شبانه رایگان و ping خوب بده؟؟
دوستان لطفا جایگزین مناسبی برای صبانت در شیراز معرفی کنید. ماندن در این شرکت به صلاح نیست! با این سرعت ping افتضاحش!
حاجی منم مثه خودتم ...شمارتو واسم پخ کن پیدا کردم بهت بگم
zodiac67
03-09-2014, 01:45
300 mb حجم داشتم برای امتحان رفتم 1 گیگ شارژ کردم ولی سرعتم همون 15 موند بیشتر نشد :n24:
AMIN 2014
03-09-2014, 01:50
من برا 3ماه هنوز شارژ دارم !! ای خدا کی میشه از این مملکت دزد خونه بریم راحت شیم .... هر روز یه بام بولی سرمون در میارن :n03:
یعنی این پولی که میگیره حرومش باشه:n09: ....کثافت به فکره اینه که ملت شارژ بیشتر بخرن:n13: ..بعد تهش میگن ما به فکره مشتری هستیم که عادلانه باشه:n08: ....آقا ما تخلیه میکنیم:n10: ...سرعت الان به زور به 128 میرسه:n03: ...rate خطم از 2 به بعد رفته روی 14 مگ نمیدونم چرا ؟:n13: قبلش رو 6 مگ بود .. اگه قرار باشه شارژ بخرم و شبانه رایگان بگیرم کور خوندن:n23::n23: ... دوستانی که میخوان بیان صبانت نیاید پشیمون میشید :n25:
hasanoooooooo
03-09-2014, 02:23
شیراز وضع اینترنتش داغونه... پارس که اشغال شده ... صبا هم داغون تر... بنظرم مخابرات باید خوب باشه
ghazadi2002
03-09-2014, 02:50
با تمام صحبتها که دوستان کردن امشب بیدار موندم تا سرعت رو چک کنم
با اینترنت 12 مگ
سرعت 4 فایل همزمان 32 کانکشنه حدود 1.4 مگ بود
امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه
با این حال فردا زنگ میزنم صبانت شهرمان اگه قرار به این محدودیت باشه همون اینترنت مخابرات بهتره و ماه بعد رو تمدید نمیکنم
maniya12
03-09-2014, 02:59
خوشم میاد چوب بی لیاقتی بعضی ها رو خوردین ... من دو ماه پیش جار زدم که بابا نیاین این تاپیک پز سرعت و دانلود هاتون رو بدین.
گفتم یا نگفتم ! گفتم یا نگفتم .... ( از زبان جیگر) :n09:
این انجمن زیر تیررس مدیرای صبانت بود ... شک ندارم این جا رو رصد میکردن.
برای ما این تاپیک شده بود ستاد مشخص کردن خط ها برای کشیدن 12 مگ ... واقعا مغز بعضی ها معیوب بود.
برای ما یه عده شده بودن تکنسین مخابرات ...
به این یکی میگفتن 12 مگ میکشی به اون یکی میگفتن تو 24 مگ هم میکشی :n08:
صبا نت گذاشت تو کاسه همه .. خوش باشیم با 15 کیلوبایت .
به اون بابا گفتم آقا این قدر نگین آی فغان مردم بیاین صبانت برای دانلود شبانه گفتم بیچاره میکنین خودتون رو ولی کو گوش شنوا ؟
فقط حق یه مشت جوون که تو این زندگی نکبتی تنها شوق زندگیشون دانلود بود رو گرفتین. 4 تا جوون که یه فیلمی موزیکی دانلود میکردن سرگرم میشدن رو ضد حال اساسی زدین.
همه گیتون خسته نباشین
شما اهل کدوم شهرین؟؟؟
یعنی صبانت خوزستان هم بدرد نمیخوره؟؟
من صبانت رو برای گیم آنلاین هم در سرورهای ایرانی و خارجی مخوام .پینگ صبانت در سرورهای ایرانی و خارجی چنده؟؟
الان شاتل دارم بدک نیست ولی مشکل پکت لاس داره؟!!
با اینترنت 12 مگ
با این حال فردا زنگ میزنم صبانت شهرمان اگه قرار به این محدودیت باشه همون اینترنت مخابرات بهتره و ماه بعد رو تمدید نمیکنم
کدوم شهری شما؟
ghazadi2002
03-09-2014, 03:01
من غرب کشور هستم
دوستان اینترنت مخابرات شبانه داره ؟ از کجا تعرفه هاشو ببینم ؟
شما اهل کدوم شهرین؟؟؟
یعنی صبانت خوزستان هم بدرد نمیخوره؟؟
من صبانت رو برای گیم آنلاین هم در سرورهای ایرانی و خارجی مخوام .پینگ صبانت در سرورهای ایرانی و خارجی چنده؟؟
الان شاتل دارم بدک نیست ولی مشکل پکت لاس داره؟!!
الان وضعیت صبانت از همه بدتره ... کلاتو انداختی صبانت دیگه سراغش برنگرد . اوضاع بدجوره پــسه !
david-ebi
03-09-2014, 04:16
با اینترنت 12 مگ
دوست عزیز الان سرعت شبانه من هم حتی با یک لینک دانلود اونم از سرور خارجی به 1.1 مگابایت میرسه.ولیکن به خاطر 3 گیگی است که دیروز خریدم و تا 6 گیگ جا دارم.شما بزار حجمت صفر بشه.بعد برو نیم گیگ فقط بخر.بعد شبش در ساعات رایگان یک فایل حداقل 2 گیگی رو بزار زیر دانلود میبینی که وقتی 1 گیگ از 2 گیگت دانلود شد سرعتت میرسه به 16 کیلوبایت:n03:.
سرعت آپلود هم که مسخره شده!
من از دیشب 600 مگ گذاشتم رو آپلود هنوز تموم نشده. قاعدتاً سرعت آپلودم باید 1024 باشه!
5 ساعته، الانم که ساعت 7:35 صبح هست.
dirty_coat
03-09-2014, 07:52
سلام
کجا بریم که شبانه این مسخره بازی ها رو نداشته باشه؟؟
Alone-Star
03-09-2014, 08:53
امروز تماس گرفتم وجه سرویس باقیمانده را مسترد کنند.
گفتند چون نصف شده شارژت نمیتونیم مسترد کنیم.
25روز هم مانده.
سایت تنظیم مقررات هم ثبت نمیکنه شکایتو.
کلا نمیدونم واسه چی زنده هستیم جمیعا و دلمونو به چی در این خراب شده خوش کردیم.
من الان پشتیبانی تهران داشتم صحبت میکردم میگفت تو تهران خبری نیست از این کارها ، میگه اونی هم که انجام دادن سیاست خود نمایندگی ها تو شهر های دیگه است ، این اطلاعیه هم رو سایت اصلی نیست ، دوستانی که تهرانند هم همین مشکل رو دارند ؟ من بخاطر همین دانلود شبانه ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده ، اگه انصراف بدم هزینه ی نصب که 20 تومان دادم رو میتونم پس بگیرم یا نه ؟
یعنی کسی تو تهران صبانت نداره تا راهنمایی کنه ؟ قسمت دوم سوالم هم آیا میتونم پول رو پس بگیرم یا نه ؟
sayanermia
03-09-2014, 09:05
دوستان تهرانی 12 مگ، واسه شماهام مثل دوستان شهرهای دیگمون توی شبانه اینقدر افتضاحه؟؟ من چند روز دیگه باید حسابم رو تمدید کنم لطفا تهرانی هایی که سرویس حجمی + شبانه رایگان دارند بیان بگن سرعتشون توی تهران چطوره؟؟؟ اگر تهران هم مثل باقی دوستان شهرای دیگمون باشه من همین نامحدود حجم منصفانه میگیرم باز!!
bilmazlar
03-09-2014, 09:12
:n01::n02::n08:
رفتم توسایت پارس آنلاین تو قسمت ارتباط و مشاوره آنلاینش طرف خیلی شیک و مجلسی اومد نوشت من فلان بن فلان بن فلان مسئول امور مشاوره ای و راهبردی و.......هستم.بفرمایید امرتون.منم نوشتم آقا من سه تا خط تلفن دارم و دارم با دو تا isp کار میکنم و دو تا هم سایت it دارم اما الان از سرعت شبانه هر دو isp ای که باهاشون کار میکنم ناراضی ام و میخواهم تخلیه پورت کنم.شما بالاترین سرعت دانلود شبانه ای که میتونید بهم بدید چند هست؟هزینش اهمیت نداره.اولشم گفتم از مشهد هستم.
بعد بابا بعد از 3 دقیقه دقیقا برام نوشت ما فقط مسئول فروش تهرانیم:n04:(حالا من به حساب به قسمت مشاوره پارس آنلاین سراسری و مرکزی کل کشور وارد شده بودم)
دوباره براش نوشتم شما فرض کنید من در تهرانم.بالاترین سرعت دانلود شبانتون چند هست؟الان 3 ساعتی هست گذشته هنوز جواب نداده:n08:
اینا قبل از خرید ازشون وقتی این سوال رو بپرسی دیگه بهت نمیگن سرعت دانلود رایگان تشویقی است و امکان داره اصلا حذفش کنیم و ما مسئول سرعت شبانه نیستیم.یکی مثل این بابا میره کلا تو خودش اگرم یکی باشه وجدان داشته باشه بهت راستشو بگه.آخه اینو که بپرسی میفهمن با کی طرفن.
پارسآنلاین سیستمش عجیب و غریبه. یعنی همه چیزش عجیب و غریب. تقریباً بخش فروشش هیچ دانش خاصی ندارن. معمولاً یه سری خانوم هستن که فقط بلدن مرکز مخابراتی رو چک کنن ببینن پورت خالی داره یا نه. اطلاعات فنی رو بخش پشتیبانی داره و تا وقتی هم که شما سرویس نداشته باشی ازشون جوابی بهت نمیدن.
حالا اون مشاوره آنلاینش چی بوده و شما کی زنگ زدی رو نمیدونم. اما جواب سؤالت رو من میتونم بدم راجع به تهران که خودم از پارسآنلاین سرویس دارم. اگه پارسآنلاین تو مرکز مخابراتی شما مشکل پهنای باند نداشته باشه، کلیه سرویسهاش به غیر از سرویس 128kbps رو روی 9مگ میبنده و شبانه رایگانش تا 85 درصد سرعت روزانهاش هم میرسه. به ویژه اون اوائل که تازه این رو راه انداخته بود و هنوز سرورهای پرترافیک رو محدود نکرده بود، اگه شبانه از سرورهای داخلی دانلود میکردی سرعتت با روزانه فرقی نمیکرد.
اینایی که گفتم مال مراکزیه که محدودیت پهنای باند ندارن. اما اگه محدودیت پهنای باند داشته باشن، سرعت حتی میتونه تا همون 15 کیلوبایت در ثانیه هم تو شبانه پایین بیاد.
از اول سال به این طرف، پارسآنلاین یه سیستم مانیتورینگ راه انداخته به اسم «سیستم مدیریت ترافیک» که کارش اینه که تو ساعتهای پرترافیک (شبانه رایگان) سرورهایی که دانلود ازشون زیاده رو محدود میکنه و سرعت دانلودشون میآد پایین. با راه افتادن این سیستم الآن اکثر سرورها و سایتهای معروف داخلی و یه سری از سرورها و سایتهای پرمراجعه خارجی سرعت دانلود ازشون محدود شده. البته مقدار این محدودیت بستگی به سرعت قرارداد و مرکز مخابراتی داره. بعضی جاها تا حد سرعت اسمی قرارداد میآد پایین. بعضی جاها هم که وضعیت پهنای باندشون بهتره، ممکنه سرعت نصف یا یکسوم سرعت روزانه بشه.
کلاً پارسآنلاین خیلی بگیر نگیر داره و بستگی به مرکز مخابراتیت میتونی تو عرش اعلا سیر کنی یا در حضیض ذلت.:n08:
انتظار افت سرعت هر چند وقت در تایم شبانه رایگان داشتیم اما اینکه صبانت اینجوری شبانه رایگان را خراب کنه نه
با این وضعیت الان حتی طرح فشفشه های وب هم نسبت به این سیستم صبانت به صرفه تر هست
farzan311
03-09-2014, 09:46
امروز تماس گرفتم وجه سرویس باقیمانده را مسترد کنند.
گفتند چون نصف شده شارژت نمیتونیم مسترد کنیم.
25روز هم مانده.
سایت تنظیم مقررات هم ثبت نمیکنه شکایتو.
کلا نمیدونم واسه چی زنده هستیم جمیعا و دلمونو به چی در این خراب شده خوش کردیم.
نصف که هیچی من دو روز از سرویس گذشته بود و 200 مگ از 10 گیگ کم شده بود میگفت نصف پولتو فقط پس میدیدم
یه نفر دیگه هم با شرایط بدتر من رفته بود (سرویس یه ساله داشت انگار) کلی داشت سر و صدا میکرد اخر پول اونم ندادند
موقع گرفتن پول همه چی رو میگه عالی هست هیچ مشکلی وجود نداره اصلا سرعتت رو هم هرچقدر خواستی میبندیم
بعدش که پولو میگیره همه چی خراب میشه هیچ جوریم نمیتونی ازشون پس بگیری
احتمالا یه چند ماهی صبانت این سیاست جدیدش را ادامه بده بعد که با کاهش مشتری روبرو شد دوباره شبانه رایگان را برگردونه به حالت قبل
تقریباً بخش فروشش هیچ دانش خاصی ندارن. معمولاً یه سری خانوم هستن که فقط بلدن مرکز مخابراتی رو چک کنن ببینن پورت خالی داره یا نه.
این حرف شما خیلی توهین بزرگیه !! یعنی شما داری میگی که دلیل نداشتن دانش پارس انلاین به دلیل اینکه بخش فروشش اکثر خانوم هستند ؟ و اگر اقا بودند این مشکل نبود نه ؟
Alone-Star
03-09-2014, 10:27
احتمالا یه چند ماهی صبانت این سیاست جدیدش را ادامه بده بعد که با کاهش مشتری روبرو شد دوباره شبانه رایگان را برگردونه به حالت قبل
تا اون زمان که صبانت به این نتیجه برسه راه درازی مانده شاید چندسال طول بکشه. بهتر انتظار نکشید در کوتاه مدت هیچ اتفاقی نمی افته.
شاتل چند سال پیش محدودیت گذاشته هنوز تغییرش نداره.
بهرحال سودی که در فروش شارژ هست خیلی بالاتر از این حرفاست که بخوان تغییرش بدن.
اگه صد سال دیگه هم بگذره دیگه به اون حالتی که قبلا بود برنمیگرده ولی به خاطر شکایات مشترکین احتمال داره محدودیت رو به صورت دیگه ای اعمال کنه
Alone-Star
03-09-2014, 10:37
این حرف شما خیلی توهین بزرگیه !! یعنی شما داری میگی که دلیل نداشتن دانش پارس انلاین به دلیل اینکه بخش فروشش اکثر خانوم هستند ؟ و اگر اقا بودند این مشکل نبود نه ؟
اصلا ربطی به آقا یا خانم بودن نداره و سطح سواد.
مسئولین شرکت ها کارمندان رو توجیه میکنند که در چه مواقعی چطور گریز بزنید و پاسخگو نباشید یا تاکتیک حق به جانب بگیرید تا مشتری از حق خودش بگذره و هزار جور دوز و کلک که همه اینها گفته شده و برش تاکید شده و میشه.
این هارمونی و هماهنگی که برقرار است چه درون شرکت و چه در میان شرکت ها نشانه عدم نظارت، نبود قانون، اعمال نشدن قانون نیم بند موجود، و عدم رعایت حقوق مصرف کننده و ... هست که یک عده دزد دارن دزدی میکنند و دست بقیه رو هم باز گذاشتند برای دزدی.
قربانی هم ما هستیم.
ای داد بیداد،گفتن باید سرعتت رو ببری بالا که بتونی بیشتر دانلود کنیم،کردیم 12mb الانم که این حرکت شبانه رو زدن،چه کار کنیم حالا؟دوستان کسی isp سراغ نداره از این حرکات مصرف منصفانه نداشته باشه؟ !!!!:n27::n28::n30:
تهران - 12 مگ - سرعت شبانه طی 5 ساعت رایگان فیکس روی 14 کیلوبایت و حتی یک تغییر بالای 15 هم نداشت. من طی یک دهه اخیر برخوردار از ای دی اس ال تا به حال تجربه 128 کیلوبیت نداشتم که نصیبم شد.
bilmazlar
03-09-2014, 11:32
.....
کلاً پارسآنلاین خیلی بگیر نگیر داره و بستگی به مرکز مخابراتیت میتونی تو عرش اعلا سیر کنی یا در حضیض ذلت.:n08:
در راستای اون بگیر نگیری که خودم گفتم، این وضعیت «حضیض ذلت» منه.
عکس سرعت الآن من از سرور تهران::n28::n30::n28::n30::n28::n30::n21::n21 ::n21::n21:
در راستای اون بگیر نگیری که خودم گفتم، این وضعیت «حضیض ذلت» منه.
عکس سرعت الآن من از سرور تهران::n28::n30::n28::n30::n28::n30::n21::n21 ::n21::n21:
پارس انلاین تخم شانسیه
من خودم ازش سرویس داشتم سرویسم روی 9 مگ بسته شده بود سرعت دانلود روزانه ام بین 10 تا 150 در نوسان بود سرعت دانلود شبانه ام هم 35 کیلوبایت بود
شاتل هم هر 4 شب دانلود کنی محدود میشی پشتیبانیش هم فقط یاد گرفته فقط میگه ارتقا سرویس بده تا محدودیت برداشته بشه دوباره 4 شب دانلود کن دوباره محدود میشی خلاصه مشتری بدبخت را برای چند گیگ دانلود شبانه لخت میکنه
صبانت هم باید گفت دیگه چیزی بنام دانلود شبانه رایگان نداره
رضا جنگنده
03-09-2014, 12:28
من دوست دارم یه خاجی بیاد اینجا من فقط وقتی داره این پستا ما رو می خونه از قیافش عکس بگیرم!
یعنی ما اینجا هر روز یه بساطی داریم سر اینترنت، اینم درست بشه 2 روز دیگه یه ابتکار!!!!! جدیدبه خرج می دن...
ghazadi2002
03-09-2014, 12:54
من دو بار پست گذاشتم نمیدونم چرا پاک شده
در هرصورت خلاصه میگم من از نماینده مرکزی استانمون پرسیدم میگه محدودیتی نزاشتیم ولی دو جور سرویس دارن یکی معمولی با قیمت بالا که شبانه 2 تا 7 بدون هیچ محدودیتی رایگانه
یکیم طرحهای جشنواره که قیمتشون پایین ولی شبانه رایگان ندارن و فقط نیم بهاس
لیست قیمتشونم بهم داد که دو جور بود
من 12 مگ 10 گیگ در ماه دارم تا حالا 5.5 گیگ شو مصرف کردم و توی دو هفته دانلود شبانه حدود 250 گیگ دانلود کردم ولی هیچ محدودیتی تا دیشب نداشتم
ehsan_iace
03-09-2014, 13:53
از این به بعد چون صبانت شبانه نداره و سرعت روزانه هم برای همه بالا میبنده تا زودتر ترافیک تمام کنی اگر کسی بخواد سرویساش را تمدید کنه بهتره روی 128 ببنده! و کمتر پولش را بده این ...ها!
sleeplessness
03-09-2014, 14:04
خبری از 195 شد؟
به شکایت کسی جواب دادن؟
صفحه وزیر نگاه میکردم سوالش این بود که 195 چه جوابی داده
masooyan
03-09-2014, 14:21
با شکایت کاری پیش نمیره:n01:بعید میدونم صبانت هم به این زودی ها سیاستشو تغییر بده،من فقط 1700 مگ دیگه برام مونده تموم شد درخواست جمع آوری رو میدمو خلاص میشم:n09:
hasanoooooooo
03-09-2014, 14:27
تحدید نظر کردم و این سری فح ش شون دادم.. یعنی این رفیق ما به خاطر حرف من رفته این سرویس رو گرفته... این با ستردها گند زدن به اعتبار من... لعنت به صبانت.... لعنت به سیاست کثیف اینترنت در کشوری که عاشقشم.
امیدوارم پروژه های گوگل جواب بده... و ما در سال های اینده اینترنت رو از دل مشغولی خودمون خارج کنیم.... هیچ رقمه نمیشه با این اینترنت کار کرد دیگه هر یک دستور تخلیه به صبا = ت ف به ذات کثیف صبانت
david-ebi
03-09-2014, 16:14
تحدید نظر کردم و این سری فح ش شون دادم.. یعنی این رفیق ما به خاطر حرف من رفته این سرویس رو گرفته... این با ستردها گند زدن به اعتبار من... لعنت به صبانت.... لعنت به سیاست کثیف اینترنت در کشوری که عاشقشم.
امیدوارم پروژه های گوگل جواب بده... و ما در سال های اینده اینترنت رو از دل مشغولی خودمون خارج کنیم.... هیچ رقمه نمیشه با این اینترنت کار کرد دیگه هر یک دستور تخلیه به صبا = ت ف به ذات کثیف صبانت
دقیقا همین متن برای من هم آمده است.دوستان یک چیزی توی پستهای گذشته ام بود اگر دقت کرده باشید.کلا طبق قانون مشتری بابت سرعت دانلود در ساعات رایگان نمیتونه شکایتی داشته باشه و شرکتها اصلا موظف به ارائه اینگونه سرویسها نیستند و اگر دادند نوعی لطف کرده اند.یعنی سرعت در ساعات شبانه با شکایت هیچ تغییری نمیکنه.اما میشه قانونا به خاطر تبلیغ خلاف واقع و فروش اجباری شکایت کرد که نهایتا در این مورد مجبورشون میکنن این قانون ظالمانه جدید را واضح و درشت توی سایتشون بنویسندومثل کاری که وایمکس مبین نت انجام میده(دقیقا همین قانون رو زیر تعرفه هاش نوشته خیلی وقتم هست این قانون رو گذاشته و کلی هم اعتراض کردند و به هیچ عنوان هم تغییرش نداد:n03:)تازه اونم به خاطر اینکه صبانت زیر تعرفه هاش کلمه استفاده منصفانه از سرویس شبانه رو آورده قانونا حتی میتونه از انهام تبلیغ خلاف واقع هم شونه خالی کنه متاسفانه متاسفانه متاسفانه:n28:.در هر صورت متن این دوستمون دقیقا در جواب من هم اومده.حالا بریم همین جواب 195 رو در صفحه وزیر هم بزاریم اگر ایشون دوست دارن بدونن که 195 چی گفته.
رضا جنگنده
03-09-2014, 16:21
خواهشا همه بخونین
هر چی فکر می کنم می بینم نه شکایت جواب می ده و هیچی چون اگه نگاه کنین همه این محدودیت ها به نفع کی داره تموم می شه؟ مخابرات!!!!!!!!!
الان همه فکر اینن که جمع کنن برن مخابرات، مخابرات شبانش درست شده و پارس آنلاین پوکیده، صبانتم که پوکید، بقیه شرکت ها که قبلا هم پوکیده بودن، پس فعلا فقط مخابرات درسته و از طرف دیگه کسایی که وقتی مخابرات پوکیده بود، از مخابرات اومدن صبانت، دیگه بعد درست شدن مخابرات نمی خواستن برگردن مخابرات و کاربرا پارس آنلاین هم بعد پوکیدنش اومدن صبانت، ولی بعد یهو صبانت به همه چی گند زد (مگه مریضه آخه، این همه سود کرد، اگه دست خودش بود شبانه بهتر هم می داد که همه بیان سمت صبانت!!!!!).
خب الان کسایی که از مخابرات و پارس آنلاین اومدن صبانت به همراه کسایی که صبانت هستن، پا میشن می رن مخابرات، بعدشم حتی اگه مشکل صبانت حل بشه، کسایی که رفتن حاضر نیستن دیگه یه مدت بی اینترنتی رو تحمل کنن و بر گردن صبانت چون کوچ کردن به یه شرکت دیگه سخت تر و پر دردسر تر از اینه که همون جا که هستی بمونی....
پس الان کی داره بیشترین سود رو می کنه؟ مخابرات
یادتون باشه اینجا ایرانه و ارگان دولتی هر کای یعنی هر کاری که بخواد می تونه بکنه و هیچ شرکتی حریفش نیست!
armin321
03-09-2014, 16:37
خواهشا همه بخونین
هر چی فکر می کنم می بینم نه شکایت جواب می ده و هیچی چون اگه نگاه کنین همه این محدودیت ها به نفع کی داره تموم می شه؟ مخابرات!!!!!!!!!
الان همه فکر اینن که جمع کنن برن مخابرات، مخابرات شبانش درست شده و پارس آنلاین پوکیده، صبانتم که پوکید، بقیه شرکت ها که قبلا هم پوکیده بودن، پس فعلا فقط مخابرات درسته و از طرف دیگه کسایی که وقتی مخابرات پوکیده بود، از مخابرات اومدن صبانت، دیگه بعد درست شدن مخابرات نمی خواستن برگردن مخابرات و کاربرا پارس آنلاین هم بعد پوکیدنش اومدن صبانت، ولی بعد یهو صبانت به همه چی گند زد (مگه مریضه آخه، این همه سود کرد، اگه دست خودش بود شبانه بهتر هم می داد که همه بیان سمت صبانت!!!!!).
خب الان کسایی که از مخابرات و پارس آنلاین اومدن صبانت به همراه کسایی که صبانت هستن، پا میشن می رن مخابرات، بعدشم حتی اگه مشکل صبانت حل بشه، کسایی که رفتن حاضر نیستن دیگه یه مدت بی اینترنتی رو تحمل کنن و بر گردن صبانت چون کوچ کردن به یه شرکت دیگه سخت تر و پر دردسر تر از اینه که همون جا که هستی بمونی....
یادتون باشه اینجا ایرانه و ارگان دولتی هر کای یعنی هر کاری که بخواد می تونه بکنه و هیچ شرکتی حریفش نیست!
من با خود پشتیبانی صحبت کردم خیلی دقیق اطلاعی نداشت که سیاست کلی شرکت همینه یا نه. ولی گفت این یک ماه اخیر بسیار بسیار حجم دانلود شبانه بالا رفته بود و منتظر بودن ببینن آیا این وضع دانلود(عطش دانلود) میخوابه یا خیر.
میگفت نه تنها نخوابید تازه هر شب بالاتر هم میرفت که شرکت این تصمیم رو گرفت. یعنی با این صحبت من بعید میدونم مخابرات کاره مقصر باشه تو این قضیه.
بعدش یک مورد دیگه، قبول کن این تاپیک شده بود نشون دانلود اینکه دانلود من دیشب چقدر بود. 20 گیگ بود یا اینکه ضرر کردم و شد 15 گیگ. خیلیها میرن راپورت میدن به بالادستیها که آقا این اینترنت کنترل شده که میگفتین این بود؟
david-ebi
03-09-2014, 16:38
خواهشا همه بخونین
دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی.البته منم باز درخواست تجدید نظر دادم.اما مشخصه که امیدی نیست.البته من شخصا اگر سرعت شبانه مخابرات پایین باشه اصلا اونجا نمیرم.گفتم فعلا که تا دیماه گلومون پیش صبانت گیره :n02:.ایشالله بعدش قطعا تخلیه خواهد شد.تا اونموقع هم خدابزرگه که چه شرکتی بهتر باشه.
راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش:n04:.حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
Alone-Star
03-09-2014, 16:42
خواهشا همه بخونین
دوست عزیز شاتل هم سالهاست محدود میکنه به 128کیلوبیت اگر بیشتر از یک حدی مصرف کنید. و تمام دوره همین مقدار میمونه تا دور بعد...
در زمان هایی که باقی شرکت ها داشتند این سرعت های کذایی رو ارائه میدادند شاتل آن دزدی را پیشه کرده بود و تغییرش هم نداد.
ولی شاتل نمیاد بگه اگر محدود شدی بیا از من شارژ خریداری کن تا سرعت را موقت باز کنم.
ولی صبانت گرو کشی میکنه باندشو تا شارژشو بفروشه.
مخابرات هم مشکلات خودشو داره و کمتر کسی سراغش میره اگر مشکلاتشو بدونه، حالا چون صبانت اینکارو کرده معنیش این نمیشه که مخابرات داره سود میبره.
مخابرات در جای خودش برای انتقال دیتا سود میکنه. مخابرات کنترل و دسترسی به سرورهای ISP ها نداره. حتی رانژه هم معمولا باید مامورین خود اون شرکت برن در محل config را انجام بدهند.
شما هم زیاد فیلم می بینی...
zodiac67
03-09-2014, 17:08
دقیقا همین متن برای من هم آمده است.دوستان یک چیزی توی پستهای گذشته ام بود اگر دقت کرده باشید.کلا طبق قانون مشتری بابت سرعت دانلود در ساعات رایگان نمیتونه شکایتی داشته باشه و شرکتها اصلا موظف به ارائه اینگونه سرویسها نیستند و اگر دادند نوعی لطف کرده اند.یعنی سرعت در ساعات شبانه با شکایت هیچ تغییری نمیکنه.اما میشه قانونا به خاطر تبلیغ خلاف واقع و فروش اجباری شکایت کرد که نهایتا در این مورد مجبورشون میکنن این قانون ظالمانه جدید را واضح و درشت توی سایتشون بنویسندومثل کاری که وایمکس مبین نت انجام میده(دقیقا همین قانون رو زیر تعرفه هاش نوشته خیلی وقتم هست این قانون رو گذاشته و کلی هم اعتراض کردند و به هیچ عنوان هم تغییرش نداد:n03:)تازه اونم به خاطر اینکه صبانت زیر تعرفه هاش کلمه استفاده منصفانه از سرویس شبانه رو آورده قانونا حتی میتونه از انهام تبلیغ خلاف واقع هم شونه خالی کنه متاسفانه متاسفانه متاسفانه:n28:.در هر صورت متن این دوستمون دقیقا در جواب من هم اومده.حالا بریم همین جواب 195 رو در صفحه وزیر هم بزاریم اگر ایشون دوست دارن بدونن که 195 چی گفته.
این شرکت ها هر کاری بکنن موظف هستن تو قرارداد اورده باشن و اینکه هر چقدر حجم بخری 2 برابر شبانه رایگان میده تو قرار داد نیومده و میشه با استناد به این ازشون شکایت کرد و این استفاده منصفانه یک جور دور زدن قانون و ربا خواری هست باید دقیقا" مشخص باشه مقدار مصرف
خواهشا همه بخونین
خواهشا درست مصرف کنید
دوستان دیگه خواهشن بیشتر از این گندش رو در نیارین اخه خدا وکیلی من موندم شما ها قبل از محدودیت اون فایل ها چی بوده که تا صبح همزمان میزاشتید رو دانلود که به سرعت 1 مگ برسید:n04: شاید الکی میخواستید پهنای باند رو اشغال کنید اگه منم جای مدیریت شرکت صبانت بودم همین محدودیت رو اعمال میکردم.
من خودم همه چی دانلود میکنم. فیلم.سریال.بازی.نرم افزار.یوتیو.ب.فی.س. بوک وبگردی و... و. مثلا حجم یک فیلم حدودا 1 گیگه و بقیه موارد هم همینطور و فکر نمیکنم اینها شبی 15 گیگ اب بخوره که شماها هر شب این ده بیست گیگ رو معلوم نیست چی دانلود میکردید
دیشب ساعات رایگان سرعت من از مخابرات با دانلود از لینک مستقیم یواش یواش میومد پایین و رو 20ک میموند و مشخص بود از شلوغیه.
با این حساب ماهی حدود 300 گیگ دانلود میکردید پس شکایت نکنید چون زیاد هم ضرر نکردید که هیچ بلکه ضرر هم رسوندین هم به کسایی که تازه قرار بود بیان به این شرکت که با این فاجعه دیگه منصرف شدن. نمونش یکی خود من. حالا که دهن صبانت رو سرویس کردید حالا نوبته مخابراته؟
دوستان حرف من فقط همینه "اون دسته کاربرایی که از صبانت میخوان بیان مخابرات یا هر شرکت دیگه فقط خواهشا درست مصرف کنید":n16:
راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش
:n04:
.حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
اره واسه منم اینجوری نوشته که فلان مقدار دانلود کرده منم تو جوابش نوشتم دلم خواست دانلود بکنم پول مفت که ندارم بهت بدم پول دادم سرویس می خوام چیز مفتی که ازتون نخواستم
یک جوری رفته حساب من درآورده و نوشته که مثلا بچه میخواد بترسونه
============
دوستان تا می تونید شکایت بنویسید .و کم نیارید شکایت از یک مقداری که بالاتر بره دیگه کم میارن مجبور میشن درستش کنند اصلا کم نیارید
دوستان من برای سرویس جایگزین دارم 10 مگابیت آسیاتک ماهی 20 گیگ حجم با اینترنت 1 تا 8 صبح رایگان میخرم حدود 68 تومنه ...قول دادن سرعت شب افت نداشته باشه ...ببینیم چی میشه ...من که خودم فیلم و سریال دانلود میکنم ولی هر شب دانلود نمی کنم ...آخر شب هم فیسبوک رو چک میکنم هر چند بازم مصرفم بالاست ...اما فک کنم بشه با مدیریت مصرف جلوی ضرر رو گرفت ...ما که دستمون زیر ساطوره ...گور پدر صبانت ...
david-ebi
03-09-2014, 18:14
راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش:n04:.حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
الان نگاه کردم ریز مصرفمو از تو کنترل پنل کاربری ام و دیدم حسابی مصرف من رو بالا نوشته توی جوابیه 195.جالب است شکایت دیگه ای در این زمینه میخواهم ازشون بکنم.
بچه ها بالاخره وزیر جواب داد دوستان این تجربه رو ما تو پارس انلاین داشتیم روزی چند تا کامنت می نوشتیم دیگه آنقدر کامنت گذاشتیم وزیر نوشته خودم شخصا موضوع پارس آنلاین رو پیگیری می کنم
حتما همین الان برید چند تا کامنت بزارید
دوستان تو صفحه وزیر هم شماره پیگیری شکایتتون رو بدید و هم اینکه بگید 195 جوابگو نیست که واقعا هم نیست
دوستان من برای سرویس جایگزین دارم 10 مگابیت آسیاتک ماهی 20 گیگ حجم با اینترنت 1 تا 8 صبح رایگان میخرم حدود 68 تومنه ...قول دادن سرعت شب افت نداشته باشه ...ببینیم چی میشه ...من که خودم فیلم و سریال دانلود میکنم ولی هر شب دانلود نمی کنم ...آخر شب هم فیسبوک رو چک میکنم هر چند بازم مصرفم بالاست ...اما فک کنم بشه با مدیریت مصرف جلوی ضرر رو گرفت ...ما که دستمون زیر ساطوره ...گور پدر صبانت ...
آسیاتک 10 مگ رو برای شبانه میزاره روی 2 مگ که آدم 2 مگ بخواد خوب مخابرات هست دیگه چرا بره آسیاتک تازه مخابرات ترافیک روزش هم ارزونتره
david-ebi
03-09-2014, 18:26
داداش من الان خط دومم آسیاتک دارم سرویس 10 مگ با حجم 20 گیگ در ماه.یعنی دقیقا همین سرویسی که شما میخواهی برداری.باید بگم سرعت روزانش عالی است و 1.2 تا 1.3 مگابایت سرعت داره.بعضی وقتها سرعت دانلود از سرورهای خارجی ولی کم میشه.که البنه الان 10 روزی هست که این اتفاق نیفتاده.سرعت شبانشم دقیق واست میبندن روی 2 مگابیت و سرعت دانلودت دقیق میشه 256 کیلوبایت و کاملا هم ثابت هست و هیچوقت کم و زیاد نمیشه و سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی هم در ساعات شبانه هیچ فرقی نمیکنه.این اطلاعات من درباره این سرویس بود.(فقط توی ماه رمضون سرعت شبانه به 156 کیلوبایت رسیده بود)ولی به غیر از اون همیشه تا الان ثابت بوده.
david-ebi
03-09-2014, 18:31
اره واسه منم اینجوری نوشته که فلان مقدار دانلود کرده منم تو جوابش نوشتم دلم خواست دانلود بکنم پول مفت که ندارم بهت بدم پول دادم سرویس می خوام چیز مفتی که ازتون نخواستم
یک جوری رفته حساب من درآورده و نوشته که مثلا بچه میخواد بترسونه
============
دوستان تا می تونید شکایت بنویسید .و کم نیارید شکایت از یک مقداری که بالاتر بره دیگه کم میارن مجبور میشن درستش کنند اصلا کم نیارید
آخه بحث ترسوندن نیست اصلا.کلا اشتباه نوشته مثلا شما فرض کن من کل حجم دانلودم در 3 ماه گذشته 25 گیگ بوده (طبق ریز مصرف موجود در در پنل کاربری ام در خود سایت صبانت)حالا تو این نامه برام نوشته در 3 ماه گذشته 250 گیگ دانلود کردید:n04:.مساله این است.دروغ در روز روشن.حالا نمیدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن یا نه؟
david-ebi
03-09-2014, 18:34
آسیاتک 10 مگ رو برای شبانه میزاره روی 2 مگ که آدم 2 مگ بخواد خوب مخابرات هست دیگه چرا بره آسیاتک تازه مخابرات ترافیک روزش هم ارزونتره
مگه مخابرات 10 مگ با دارا بودن دانلود شبانه داره؟اگر داره یکماهه قرارداد میبنده یا یکساله؟بعدشم به همه میده یا فقط توی کمپین تجاری و واسه عده ای هاص با آوردن یکسرس مدارک میده؟اگر اطلاعات دقیقی دارید لطفا بفرمایید.
آخه بحث ترسوندن نیست اصلا.کلا اشتباه نوشته مثلا شما فرض کن من کل حجم دانلودم در 3 ماه گذشته 25 گیگ بوده (طبق ریز مصرف موجود در در پنل کاربری ام در خود سایت صبانت)حالا تو این نامه برام نوشته در 3 ماه گذشته 250 گیگ دانلود کردید:n04:.مساله این است.دروغ در روز روشن.حالا نمیدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن یا نه؟
جالبه انگار تومن به ریال هست که یه صفر گذاشته جلوش:n02:
به جای تقسیم به 1024 فکر کنم تقسیم به 124 کرده که این رقم به دست اومده:n09:
david-ebi
03-09-2014, 18:36
مگه مخابرات 10 مگ با دانلود شبانه داره؟اگر داره یکماهه قرارداد میبنده یا فقط یکساله؟بعدشم برای عموم هست یا فقط برای عده خاصی با داشتن یکسری مدارک خاص؟لطفا اگر اطلاعات دقیقتری دارید بفرمایید.
ho3in2012
03-09-2014, 18:38
یکی از رفیقام سرویس 512 آسیاتک خریده
سرعت روزانش رو براش بستن رو 6 مگ
شبانش هم 3 مگه (منظورم ساعت 8 تا 10)
بعد بعضیا 10 مگ میخرن سرعت شبانشون 2 مگه :n02:
من به فکر خودکشی افتادم بقیه نطری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟.بدون شوخی مخابرات که سرویس های بالای دومگش شبانه رایگان نداره و دو مگم که شبا از سرور خارجی سرعت خیلی کمه.اسیاتک سرویس ده مگو مینده شبا رو 2 صبانت که روش فوق العاده به صرفه راه انداخته:n08:فن اوا و های وبم که نگم بهتره کلا داغونن.شاتل هم که خراب محدود میکنه پارس هم که از اینرنت نوار غزه نوساناتش بیشتره.حالا کسی راه خوبی برای خودکشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
david-ebi
03-09-2014, 18:41
یکی از رفیقام سرویس 512 خریده
شبانش هم 3 مگه
بعد بعضیا 10 مگ میخرن سرعت شبانشون 2 مگه :n02:
این رفیقت اگر از آسیاتک خریده که بره حالشو ببره و نوش جونش چون ظاهرا از تو غربال آسیاتک در رفته.:n02:همینطور بی سر و صدا کار کنه تا آسیاتک نفهمیده و حالشو ببره.ما داریم با مالیاتش ماهی 72 تومان میدیم تازه لطف کردن و شبانه رو روی 2 مگ بستن.
مگه مخابرات 10 مگ با دانلود شبانه داره؟اگر داره یکماهه قرارداد میبنده یا فقط یکساله؟بعدشم برای عموم هست یا فقط برای عده خاصی با داشتن یکسری مدارک خاص؟لطفا اگر اطلاعات دقیقتری دارید بفرمایید.
نه منظوزم 2 مگ مخابرات بود که شبونش همون 250 هست البته این مال شما مشهدیاست والا تو قم ما شبانه نداره مخابرات
یکی از رفیقام سرویس 512 آسیاتک خریده
شبانش هم 3 مگه (منظورم ساعت 8 تا 10)
بعد بعضیا 10 مگ میخرن سرعت شبانشون 2 مگه
راستی از آسیاتک قم خبر نداری چطوره ؟میرزه کوچ کنیم اونجا:n02:
ho3in2012
03-09-2014, 18:44
این رفیقت اگر از آسیاتک خریده که بره حالشو ببره و نوش جونش چون ظاهرا از تو غربال آسیاتک در رفته.:n02:همینطور بی سر و صدا کار کنه تا آسیاتک نفهمیده و حالشو ببره.ما داریم با مالیاتش ماهی 72 تومان میدیم تازه لطف کردن و شبانه رو روی 2 مگ بستن.
اون های وب هم داشت سرعت 512
سرعت شب و روزش ثابت روی 4 مگ بود
تازه از وضع الانش ناراضیه !!!
david-ebi
03-09-2014, 18:44
من به فکر خودکشی افتادم بقیه نطری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟.بدون شوخی مخابرات که سرویس های بالای دومگش شبانه رایگان نداره و دو مگم که شبا از سرور خارجی سرعت خیلی کمه.اسیاتک سرویس ده مگو مینده شبا رو 2 صبانت که روش فوق العاده به صرفه راه انداخته:n08:فن اوا و های وبم که نگم بهتره کلا داغونن.شاتل هم که خراب محدود میکنه پارس هم که از اینرنت نوار غزه نوساناتش بیشتره.حالا کسی راه خوبی برای خودکشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا یک راهی هست.یکی مثل من که 3 تا خط تلفن داره یکیشو صبانت بگیره و یکیشو شاتل و یکیشو مخابرات.خود به خود شب اول دست به تیغ میشه:n08:
ho3in2012
03-09-2014, 18:45
نه منظوزم 2 مگ مخابرات بود که شبونش همون 250 هست البته این مال شما مشهدیاست والا تو قم ما شبانه نداره مخابرات
چرا داره
تو کمپین تابستانه ثبت نام کنی
حتی سرویس 10 مگش هم شبانه داره تو قم
چرا داره
همین دیگه کرمان نداره.بعدش سرعت دانلود از سرور خارج ده مگ همین دوروبر 250تا 260 :n19:
چرا داره
سرعت شبانه ها روی 30KB بسته میشه به نظرم این از صد فحش بدتره خوب مثل بچه آدم بگو شبانه نداریم دیگه چرا این کارا رو می کنید
این ریس مخابرات قم حیف که سید هست والا هر چی از دهنم درمیومد بهش میگفتم
خواهشا درست مصرف کنید
دوستان دیگه خواهشن بیشتر از این گندش رو در نیارین اخه خدا وکیلی من موندم شما ها قبل از محدودیت اون فایل ها چی بوده که تا صبح همزمان میزاشتید رو دانلود که به سرعت 1 مگ برسید:n04: شاید الکی میخواستید پهنای باند رو اشغال کنید اگه منم جای مدیریت شرکت صبانت بودم همین محدودیت رو اعمال میکردم.
من خودم همه چی دانلود میکنم. فیلم.سریال.بازی.نرم افزار.یوتیو.ب.فی.س. بوک وبگردی و... و. مثلا حجم یک فیلم حدودا 1 گیگه و بقیه موارد هم همینطور و فکر نمیکنم اینها شبی 15 گیگ اب بخوره که شماها هر شب این ده بیست گیگ رو معلوم نیست چی دانلود میکردید
دیشب ساعات رایگان سرعت من از مخابرات با دانلود از لینک مستقیم یواش یواش میومد پایین و رو 20ک میموند و مشخص بود از شلوغیه.
با این حساب ماهی حدود 300 گیگ دانلود میکردید پس شکایت نکنید چون زیاد هم ضرر نکردید که هیچ بلکه ضرر هم رسوندین هم به کسایی که تازه قرار بود بیان به این شرکت که با این فاجعه دیگه منصرف شدن. نمونش یکی خود من. حالا که دهن صبانت رو سرویس کردید حالا نوبته مخابراته؟
دوستان حرف من فقط همینه "اون دسته کاربرایی که از صبانت میخوان بیان مخابرات یا هر شرکت دیگه فقط خواهشا درست مصرف کنید":n16:
خوبه پول میدیم واسش ها
ببخشید بعد از عمری 15 گیگ دانلود کردیم
صبانت چیزی نمیگه شما شکایت داری؟
اصلا عشقمون کشیده الکی پهنای باند رو اشغال کنیم:n02:
دیگه مونده بود واسه اینترنت هم بگن درست مصرف کنید :16::n09:
من یک فکر دیگه دارم مردونه بیاید کوچ کنیم بریم افغانستان باور کن آدم این تست های این افغانیا رو تو اینترنت میبینه دق میکنه طرف 10 مگ داره اونم نا محدود با نصف قیمت محدود ایران
تا الان افغانیا مهمون ما بودن حالا نوبت ماست بریم اونجا:n02:
ho3in2012
03-09-2014, 19:12
سرعت شبانه ها روی 30KB بسته میشه به نظرم این از صد فحش بدتره خوب مثل بچه آدم بگو شبانه نداریم دیگه چرا این کارا رو می کنید
این ریس مخابرات قم حیف که سید هست والا هر چی از دهنم درمیومد بهش میگفتم
یه حساب سر انگشتی میکنم برات که بگی صد رحمت به مخابرات قم
شما سرویس صبانت میگیری با 3 گیگ ترافیک که 2 برابرش هم تو شب میده
در کل میشه 9 گیگ
ولی مخابرات اگه مودم رایگانش رو نگیری ماهی 12 گیگ میده روزانه
مخابرات هم کی گفته همیشه 30 هست
در هفته چن شب رو آزاد میزاره با سرعت روزانت دانلود کنی
و اینکه حتی اگه 30 هم باشه باز از صبانت بهتره چون بازم سرعتش دوبرابره
ehsan_iace
03-09-2014, 19:44
یکبار دیگه تو سایت 195 شکایت کن و در قسمت مستندات اسکرین شاتی از حجم دانلودت را آپلود کن و بنویس که 10 برابر مقدار دانلودی صبانت ترافیک را اعلام کرده تا به دروغ نشان دهد که تقصیر از کاربر است که زیاد مصرف کرده!
sayanermia
03-09-2014, 19:45
خدا لعنت کنه صبانت رو!!
تازه میخواستم بیام روی 12 مگ که از شبانه بتونم استفاده کنم ( اونم نه مثل برخی دوستان به صورت حرفه ای!! نهایت شبی یکی دو گیگ!! ) که سرعتو اورد پایین! باز باید مثل همیشه نامحدود 20 گیگ منصفانه بگیرم
خوبه پول میدیم واسش ها
ببخشید بعد از عمری 15 گیگ دانلود کردیم
صبانت چیزی نمیگه شما شکایت داری؟
اصلا عشقمون کشیده الکی پهنای باند رو اشغال کنیم:n02:
دیگه مونده بود واسه اینترنت هم بگن درست مصرف کنید :16::n09:
ینی چی صبانت چیزی نمیگه؟!!:n13: صبانت محدودتون کرد که!!!
در مورد درست مصرف کردن موضوع اینه که وقتی افرادی مثل شما که ده تا لینک در تایم رایگان میزاشتید دانلود و چند نفر دیگه این کارو بکنن بعد یه نفر هم فاصله محل سکونتش تا مرکز مخابرات خیلی دور و.... بعد یه کار واجب داره که میخواد یه چیزی دانلود کنه اون وقت موقعی که سرعت دانلود این بدبخت میشه 0 کیلوبایت. و اگه درست مصرف کنید این اتفاق نمیفته. حالا به نظرت درست مصرف کردن جای این داره که اخرش شکلک خنده بزاری؟
:n21:
sayanermia
03-09-2014, 20:17
در مورد درست مصرف کردن موضوع اینه که وقتی افرادی مثل شما که ده تا لینک در تایم رایگان میزاشتید دانلود و چند نفر دیگه این کارو بکنن بعد یه نفر هم فاصله محل سکونتش تا مرکز مخابرات خیلی دور و.... بعد یه کار واجب داره که میخواد یه چیزی دانلود کنه اون وقت موقعی که سرعت دانلود این بدبخت میشه 0 کیلوبایت. و اگه درست مصرف کنید این اتفاق نمیفته. حالا به نظرت درست مصرف کردن جای این داره که اخرش شکلک خنده بزاری؟
دوست خوبم مردم ما عادت کردند هرچیزی که حتی 1000 تومن براش پرداخت میکنند ارث پدری خود قلمداد می کنند و میخوان حسابی پدر اون چیز رو دربیارند و نباید بهشون حرفی زد! من با صحبت شما کاملا موافقم و موافق این هستم که یک عده با مصرف بی رویه از پهنای باند شبانه باعث شدند حق خیلی های دیگه ضایع بشه و سرعت کمتری بهشون برسه! از طرفی هزینه ی اینترنت در کشور ما اونقدر گرونه که یک عده مثل اون دوست خوبمون WANG بر میگردند میگند پول دادیم مال خودمونه مصرف کنیم! هزینه بالاست از طرفی میخوان جبران هزینه بشه و تا خرخره دانلود پر کنند!
فقط یک اصل هست که می تونه کمکمون کنه اونم رحم کردن به هم دیگه و رعایت حقوق همدیگه! دانلود شبانه خیلی خوبه و اتفاقا حق هر کاربری هست که داشته باشه! ولی بهتره این پهنای باند شبانه رو منصفانه مصرف کنیم تا همه ازش بهره ببرند!
به هر حال امیدوارم وضع بهتر بشه و کسانی که واقعا نیاز مبرم به دانلود شبانه دارند کارشون راه بیافته! کسانی مثل من شاید ماهی یک بار هم لازم نداشته باشیم حتی 100 مگ دانلود شبانه داشته باشیم!
david-ebi
03-09-2014, 20:18
یکبار دیگه تو سایت 195 شکایت کن و در قسمت مستندات اسکرین شاتی از حجم دانلودت را آپلود کن و بنویس که 10 برابر مقدار دانلودی صبانت ترافیک را اعلام کرده تا به دروغ نشان دهد که تقصیر از کاربر است که زیاد مصرف کرده!
الان این مقدار حجمی هست که در جوابیه 195 صبانت مدعی شده من استفاده کردم.دوستان میتونند دقیق بگن اصلا چی گفته اینجا.اینقدر اعداد رو درهم نوشته که من نمیفهمم کدوم حجم دانلود هستش کدوم قیمته کدوم مال سه ماه گذشته است کدوم مال کل دوره است.دوستان ببینند سر در میارن:
سرويس 6 مگابيت يكساله جمعا 8 گيگابايت ويژه نمايشگاه+49 2900000 348 گيگ در 12 روز 470گيگ
که که که که که ........این داستانا چیه داداش من؟:n02:
خب به جهنم
تو این مملکت وضع همینه
تا میتونی باید استفادت و بکنی
بله محدودم کرده ولی طلبکار که نیست دیگه
من ماهی 50 تا میریزم تو حلق صبانت واسه 12 مگ که 20 گیگ بگیرم نه 2 گیگ_هر چی هم دلم بخاد میگیرم شما مفتشی؟
هرچقد پول بدی آش میخوری
حالا یکی کمتر پول میده باید با من یکی باشه وضعش؟
الانم تمدید میکنم تا بوده همینطوری بوده صبانت
نکنه شما برا صبا کار میکنی؟!شایدم برعکس!
دیگه تریپ درست مصرف کردن ور ندار خاهشا اینجا ایرانه
والا شکلک مناسب پیدا نکردم بزارم ولی واسه همچین حرفی یه MIDDLE FIN@ER لازمه:n02:
درضمن 10 تا لینک نمیزاشتم 30 40 تا میزاشتم به لطف محدود کردن تورنت
دوست خوبم مردم ما عادت کردند هرچیزی که حتی 1000 تومن براش پرداخت میکنند ارث پدری خود قلمداد می کنند و میخوان حسابی پدر اون چیز رو دربیارند و نباید بهشون حرفی زد! من با صحبت شما کاملا موافقم و موافق این هستم که یک عده با مصرف بی رویه از پهنای باند شبانه باعث شدند حق خیلی های دیگه ضایع بشه و سرعت کمتری بهشون برسه! از طرفی هزینه ی اینترنت در کشور ما اونقدر گرونه که یک عده مثل اون دوست خوبمون WANG بر میگردند میگند پول دادیم مال خودمونه مصرف کنیم! هزینه بالاست از طرفی میخوان جبران هزینه بشه و تا خرخره دانلود پر کنند!
فقط یک اصل هست که می تونه کمکمون کنه اونم رحم کردن به هم دیگه و رعایت حقوق همدیگه! دانلود شبانه خیلی خوبه و اتفاقا حق هر کاربری هست که داشته باشه! ولی بهتره این پهنای باند شبانه رو منصفانه مصرف کنیم تا همه ازش بهره ببرند!
به هر حال امیدوارم وضع بهتر بشه و کسانی که واقعا نیاز مبرم به دانلود شبانه دارند کارشون راه بیافته! کسانی مثل من شاید ماهی یک بار هم لازم نداشته باشیم حتی 100 مگ دانلود شبانه داشته باشیم!
اره درسته
ولی واقعا به دانلود من و چندتا دیگه ست که صبانت محدود کرده ؟؟؟؟یعنی اینقد وضعشون خرابه که با چندتا 20 گیگ محدود کنن؟!
مصرف بی رویه رو دیگه.....:n08:
کلا با شماها نباید بحث کرد
کمی از 4 تا حوله به سر ندارین
اره درسته
ولی واقعا به دانلود من و چندتا دیگه ست که صبانت محدود کرده ؟؟؟؟یعنی اینقد وضعشون خرابه که با چندتا 20 گیگ محدود کنن؟!
مصرف بی رویه رو دیگه.....:n08:
کلا با شماها نباید بحث کرد
کمی از 4 تا حوله به سر ندارین
ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ترکیدیم از خنده ....
david-ebi
03-09-2014, 20:44
یکبار دیگه از دوستان عزیز میخواهم این قسمت از جوابیه 195 رو که صبانت حجم مصرفی من در طول دوره و در 3 ماه گذشته و نوع سرویسم و مبلغ سرویسم رو اعلام کرده برای من شفاف کنند.من که خودم نمیفهمم.یکبار دیگه این قسمت از جوابیه رو میزارم:
سرويس خريداري شده قيمت سرويس (ريال) حجم دانلود شده اين دوره حجم دانلود شده در3ماه گذشته سرويس 6 مگابيت يكساله جمعا 8 گيگابايت ويژه نمايشگاه+49 2900000 348 گيگ در 12 روز 470گيگ
خب چرا تشکر نمیزنی؟:n02:
تشکر رو هم زدم برو حال کن هم با اینترنت 15 کیلو بایتی:n08::n08:
ehsan_iace
03-09-2014, 20:46
الان این مقدار حجمی هست که در جوابیه 195 صبانت مدعی شده من استفاده کردم.دوستان میتونند دقیق بگن اصلا چی گفته اینجا.اینقدر اعداد رو درهم نوشته که من نمیفهمم کدوم حجم دانلود هستش کدوم قیمته کدوم مال سه ماه گذشته است کدوم مال کل دوره است.دوستان ببینند سر در میارن:
سرويس 6 مگابيت يكساله جمعا 8 گيگابايت ويژه نمايشگاه+49 2900000 348 گيگ در 12 روز 470گيگ
چی نوشته؟!
تو صفحه اطلاعات سرویسات "شرح کلاس " چیه؟
تو گزارش مصرفات، تو "مجموع محاسبه شده" و "مجموع مصرف شده" در ردیف اول چه اعدادی زده؟
IranNama
03-09-2014, 20:51
من با شما موافقم. با یه محاسبه ساده میشه فهمید اگر قرار باشه هرکس شبانه پنج ساعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه در ماه این رقم به بیش از 500 گیگ میرسه!با این محدودیت پهنای باند کشور اصلا همچین چیزی عادلانه نیست. فکر نکنم تو آمریکا و کره جنوبی و ژاپن هم همچین چیزی باشه که یه نفر این مقدار دانلود داشته باشه بعد هیچ چیز بهش نگن تازه جایزه هم بگیره!
محدودیت باید باشه اما یه مقدار عادلانه مثل 20 تا 30 گیگ در ماه ! شاید کسی هم باشه نیاز به دانلود زیاد داشته باشه اون آدم میتونه برای اون حجم اضافه ای که میخواد پول بده تا هر چقدر دلش میخواد دانلود کنه.
masooyan
03-09-2014, 20:56
من با شما موافقم. با یه محاسبه ساده میشه فهمید اگر قرار باشه هرکس شبانه پنج ساعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه در ماه این رقم به بیش از 500 گیگ میرسه!با این محدودیت پهنای باند کشور اصلا همچین چیزی عادلانه نیست. فکر نکنم تو آمریکا و کره جنوبی و ژاپن هم همچین چیزی باشه که یه نفر این مقدار دانلود داشته باشه بعد هیچ چیز بهش نگن تازه جایزه هم بگیره!
محدودیت باید باشه اما یه مقدار عادلانه مثل 20 تا 30 گیگ در ماه ! شاید کسی هم باشه نیاز به دانلود زیاد داشته باشه اون آدم میتونه برای اون حجم اضافه ای که میخواد پول بده تا هر چقدر دلش میخواد دانلود کنه.
20 ،30گیگ که خیلی کمه:n02:
به نظرم بالای 200 گیگ اگه از سرور خارجی باشه باید محدود کنن:n02:
IranNama
03-09-2014, 21:01
20 ،30گیگ که خیلی کمه:n02:
به نظرم بالای 200 گیگ اگه از سرور خارجی باشه باید محدود کنن:n02:
بد نگذره یه وقت ؟:n02: خب شما با این مصرف میموندی همون بای وب هی ده تومن ده تومن تو پاچت کنن خبری هم از محدودیت نبود :n02:
ممنون از شما. اما متاسفانه افرادی البته بجز کاربرای این انجمن انگار از پشت کوه امده فکر میکنن تا دقیقه یا بهتر عرض کنم تا ثانیه آخر موده به اتمام تایم رایگان باید حقشونه که حتما در حال دانلود باشن در غیر این صورت حقشان پایمال میشه. حتی یه نفر رو من دیدم تو چند صفحه قبل دیدم میخواست خود کشی کنه:n08::n08:
خب بحث همینه دیگه ما که پول میدیم چی ؟
لابد 20 30 گیگ !!!
تو همین تاپیک خیلیا هستن چند صد گیگ گرفتن فقط چیزی نمیان بگن
تو امریکا هم اینقد بدبخت نیستن واسه 500 گیگ اینقد بزنن تو سرهم
اینترنت ملی چی خوبه ؟ منصفانه ست ؟:n02:
masooyan
03-09-2014, 21:06
بد نگذره یه وقت ؟:n02: خب شما با این مصرف میموندی همون بای وب هی ده تومن ده تومن تو پاچت کنن خبری هم از محدودیت نبود :n02:
زمانی که من بای وب بودم همیشه سرعت تایم رایگانم 460 کیلو بود:n09:
به نظر من بهتر بود به جای این که شیر آب رو تبدیل به قطره چکون کنه میومد همه رو یه سرعتی مثل 2 مگ میگذاشت و محدودیت حجمی واسه شبانه لازم نبود.( اینجوری به همه شبی 5 گیگ میرسید و همه استفاده میکردند )
ولی جدا اینا که ایقدر محدودیت پهنای باند داشتند چرا اینقدر فروختند( اینا که به قول خودشون از عطش کاربران باخبر بودند:n02:)
اینجوری که محدود کرده باید بفهمه به نفعش نمیشه بلکه به ضررش میشه:n09:
اینا اگه سرویس میدند باید نسبت به پهنای باندی که دارند پایدار باشه و فکر تمام ظرفیتشون باشند نه این که زیاد تر از چیزی که دارند ارائه بدند و بعد ضررش رو کاربر ببینه.
بعد میگه تقصیر کاربر بود زیاد مصرف کرد.نمیگه تقصیر خودم بود زیادی فروختم:n08:
masooyan
03-09-2014, 21:13
به نظر من بهتر بود به جای این که شیر آب رو تبدیل به قطره چکون کنه میومد همه رو یه سرعتی مثل 2 مگ میگذاشت و محدودیت حجمی واسه شبانه لازم نبود.( اینجوری به همه شبی 5 گیگ میرسید و همه استفاده میکردند )
چی میگی حاجی باید بین سرویس 12 مگ و بقیه سرویس ها فرقی باشه دیگه،بایستی سیاستشون رو تغییر بدن و در صورت دانلود از سرور خارجی طرف رو محدود کنن بایستی سرور داخلی باز باشه و فول اسپیدو بده.
IranNama
03-09-2014, 21:14
خب بحث همینه دیگه ما که پول میدیم چی ؟
لابد 20 30 گیگ !!!
تو همین تاپیک خیلیا هستن چند صد گیگ گرفتن فقط چیزی نمیان بگن
تو امریکا هم اینقد بدبخت نیستن واسه 500 گیگ اینقد بزنن تو سرهم
اینترنت ملی چی خوبه ؟ منصفانه ست ؟:n02:
اینترانت ملی که آرزوی بزرگی برای بخش مهمی از جامعه و علما و مسئولینه :n02: چیه این همه سایت و سرویس به درد نخور و منحرف کننده :n02: آخرشم تازه هممون میریم جهنم :n02:
خارج از شوخی ، اخرین باری که نگاه کردم فکر کنم سرعت 12 مگ صبانت چهل و خورده ای تومنه . به نظرت این رقم واسه دانلود 200 الی 500 گیگ عادلانس ؟
لابد گوگل هم که در امریکا سرویس گوگل فیبر با سرعت 1000 مگ اونهم نامحدود ارائه میده به مشتریاش پیام میده که مدیونی اگه ماهی بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی :n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.