مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
amir-shakh
13-08-2011, 18:33
فرقی نکرد بازم سایت بازنمیشه دوست عزیز ضمنا زنک زدم پشتیبانی تهران یه ای پی دیه داد اونم کار نمی کنه
گفت چند تا مشتری دیه هم این ایرادو داشتن
Silent TR
13-08-2011, 23:45
من مرکز مخابراتی صالح طبری هستم و اینترنتم قطع شده !! نمیدونم مشکل چیه و نمیدونم باید با کدوم شماره تماس بگیرم که شب ها هم جواب بدهند
caepunel
14-08-2011, 01:24
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
reza.0000
14-08-2011, 06:20
شبانه صبانت ساعت 6:30 صبح قطع شد. چرا؟
شبانه صبانت ساعت 6:30 صبح قطع شد. چرا؟
قبلاً هم چند بار گفتم باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی تا یکساعت دیگه هم کار بده. 6:45 دیگه به تاریخ پیوسته مگه بعضی شهرها و مناطق خاص که برای اونا هم ممکنه از کار بیفته.
ArashMiniStar
14-08-2011, 10:51
من مرکز مخابراتی صالح طبری هستم و اینترنتم قطع شده !! نمیدونم مشکل چیه و نمیدونم باید با کدوم شماره تماس بگیرم که شب ها هم جواب بدهند
من زنگ زدم یارو بلافاصله گفت از مخابراته نگفته کی درست میشه!:13:
بچه های تهران کسی دیشب دانلود داشته؟ مال من از ساعت 11 شب قطع بود(روزانه) تا ساعت 3 هم بیدار بودم شبانه هم وصل نمیشد.
ArashMiniStar
14-08-2011, 11:02
بچه های تهران کسی دیشب دانلود داشته؟ مال من از ساعت 11 شب قطع بود(روزانه) تا ساعت 3 هم بیدار بودم شبانه هم وصل نمیشد.
من دیروز موس کیبورد پی سی نداشت نمیتونستم تست کنم.ولی روز قبل شبانش هیچی دانلود نکرد.:41::41:
Steps-Rap
14-08-2011, 11:31
زیر گل بره این صبا نت...
دیشب کلا شبانه قطع بود ..از ساعت 4 که پاشدم الاف موندم ببینم وصل میشه یا نه . تا 7 صبر کردم وصل نشدد...
زیر گل بره این صبا نت...
دیشب کلا شبانه قطع بود ..از ساعت 4 که پاشدم الاف موندم ببینم وصل میشه یا نه . تا 7 صبر کردم وصل نشدد...
دیشب شبانه من هم قطع بود کلا صبانت خوددرگیری داره:31: نمی تونید خدمات بدید مجبورین مگه اینقدر یوزر بگیرید؟
خیلی از شرکت ها که زیاد هم اسمی ازشون برده نمیشه واقعا خدمات خوبی میدن ولی هزینه هاش یه مقدار زیاده
ای بابا کلا همه شرکتا به هم ریختن اما من دیشب تونستم با سرعت ثابت 116 که عجیبم بود برام 1.5 گیگ دان کنم ولی دیگه بیدار نموندم ببینم کی قطع میشه پس بگو چرا دیشب انقدر سرعت ثابت بود :31:
کلا من 5 شنبه جمعه کاهش سرعت داشتم که امده بود رو 50-80
راستی من مرکز عاطف هستم تهرانپارس
missaliasgari
14-08-2011, 15:40
با سلام
من تازه به جمع صبا نتی ها پیوستم
بچه ها کمکم کنید..
من ساکن اصفهانم.مودم tp link...8901 هست ...نمیدونم مقدارvci و vpi رو باید چی بذارم.میگوین باید با شرکت spتماس بگیرید .متاسفانه جوابی نمیدند...حالا باید وصلش کنم . اما فکر کنم باید ا فردا صبح صبرکنم و صبانت یا همون دفتر خدمات رتباطی ه برام ثبت نام کرد جواب بدند
شما میتونید کمکم کنید؟
دیشب کلا از ساعت 11 قطع بود تا صبح ساعت 9 کانکت شد بعد ظهر دوباره کانکت نمی شد تا الان درست شد معلوم نیست دارن چی کار میکنن ؟
(کسی از دوستان وی پی ان تست کرده ببینه الان کانکت می شه یا نه چون من هرچی تست می کنم کانکت نمی شه ارور میده فکر نکن مشکل از وی پی انم باشه)
من همین الان وصل شدوم به وی پی ان
دوستان یه مشکل جالب برای منو صبانت اتفاق افتاده :31:
من 8/5 سرویس 1 مگ 5 گیگ 29800 شارژ کردم بعد نمیدونم چی شد اشتباها همون سرویس قبلی من 128 10 گیگ 29800 شارژ شد :31: خوب زنگ زدم گفتم گفت درست میشه که نشد منم بی خیال شدم بعد دیدیم تو تاریخچه تلفن 8/5 رو همون 1 مگ 5 گیگ زده و صحبتی از 128 نبود و این همینطوری موند امروز قسمت شارژ رزرو رو دیدم توش زده 1 مگ 5 گیگ موعد شارژ هم 22 قاطی کرده کنترل پنل یعنی بدون اینکه من شارژ بکنم برام همون شارژ 1 مگ 5 گیگ که 8/5 انجام داده بودم و به اشتباه 128 شارژ شده بود رو حالا برام رزرو نگه داشته
حالا موندم سر دوراهی که آیا بگم بهشون یا نگم از طرفی ادب و درستی حکم میکنه بگم از طرفی وسوسه ها نه!:31: ولی میگم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahin_fk
14-08-2011, 16:42
سلام دوستان به شدت به کمکتون نیاز دارم .
من از صبا سرویس 1mg/b دارم
تا همین چند روز پیش همه چی درست بود اما الان 5 روزه داغون شده
من انلاین بازی میکنم و همیشه برای اینکه پینگ تایممو چک کنم تو dns, cmd,های 4.2.2.1,4.2.2.2,4.2.2.3,4.2.2.4,4.2.2.5,4.2.2.6 رو پینگ میگیرم که روی 140_150ms است
اما تو همین چند روز پینگ همین ادرس ها رفته رو 700-600ms با پشتیبانی هم صحبت کردم البته با مسوولش چون بقیشون تو تطیلاتن درست نشد.
حالا کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
دوستانی که میخوان پینگ بگیرن
go to sratrt >run>write cmd
بعد تو cmd بنویس ping 4.2.2.6
بعد اینتر بزن فقط هر 6 ادرسو پینگ کنید . نتیجه رو بگید ممنون.
سلام دوستان به شدت به کمکتون نیاز دارم .
من از صبا سرویس 1mg/b دارم از مخابرات کاشانی (ایت ا.. کاشانی)
تا همین چند روز پیش همه چی درست بود اما الان 5 روزه داغون شده
من انلاین بازی میکنم و همیشه برای اینکه پینگ تایممو چک کنم تو dns, cmd,های 4.2.2.1,4.2.2.2,4.2.2.3,4.2.2.4,4.2.2.5,4.2.2.6 رو پینگ میگیرم که روی 140_150ms است
اما تو همین چند روز پینگ همین ادرس ها رفته رو 700-600ms با پشتیبانی هم صحبت کردم البته با مسوولش چون بقیشون تو تطیلاتن درست نشد.
حالا کسی هست که تو کاشانی یا جای دیگه این مشکلو داشته باشه؟
دوستانی که میخوان پینگ بگیرن
go to sratrt >run>write cmd
بعد تو cmd بنویس ping 4.2.2.6
بعد اینتر بزن فقط هر 6 ادرسو پینگ کنید . نتیجه رو بگید ممنون.
من کاشانی نیستم و فقط خواستم بگم لازم نیست راهتو طولانی کنی بری خط فرمان! :31:داخل run بزن:
ping 4.2.2.6 -t
من گرفتم
تقریبا میشه گفت بالاست برا بازی آنلاین
من مرکز مخابراتی عاطف هستم
shahin_fk
14-08-2011, 17:25
شما خیلی بلدی استاد
حا اگه میشه پینگ بگیر
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
دوست عزیز اقا عاطف با vpn گرفتی؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
عاطف جان میشه بگی کجای تهرانی؟
شما خیلی بلدی استاد
حا اگه میشه پینگ بگیر
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
دوست عزیز اقا عاطف با vpn گرفتی؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
عاطف جان میشه بگی کجای تهرانی؟
نه vpn نیست
فک کنم اشتباه منظورم رو رسوندم
منظورم از عاطف مرکز مخابراتی بود تهرانپارس نه اسمم :31:
im sorry
shahin_fk
14-08-2011, 18:09
برادر email بذار کارت دارم
caepunel
14-08-2011, 20:22
اینم از شبانه صبانت:2:
به این میگن خدمات.....
مردم ما دارن با گوز غسل میگیرن.......
منطقه ات سعادت اباده ؟
mahdy2021
14-08-2011, 23:14
چرا صبانت این 2-3 روزه گند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون از دیشب و صبح
اینم از الان که یا سرعت خیلی پایینه یا بعضی سایتها باز نمیشه!!!!!!!!
اوه اوه بچه ها اینو الان گرفتم تورو خدا پینگو نیگا!!! سرعت دانلود که کامل ترکیده!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته پینگ که افتضاح شده یه چند وقتی هست دیگه پینگ زیر 200 واسه من که مرد
آخ آخ یه زمانی L4D و COD:BO تو استیم با پینگ 120-180 بازی میکردم چه حالی میداد !
هی قطع وصل میشم من برا شما هم این طوره؟
منطقه ات سعادت اباده ؟
یکم اینورتر........:27:
نه بردارم شهر ما اهوازه:21:
ArashMiniStar
15-08-2011, 09:54
این صبانت شورش در اورده.
2 روزه قطع بوده بعد 2 روز حالا میبینیم اینقدر سرعت پایینه.
یعنی به این میگن مملکت بی در پیکر.:2:
خلایق هرچه لایق...........خودتون چنیین وضعی رو خواستین...:27:
ArashMiniStar
15-08-2011, 13:17
خوب کجا بریم؟:13:
shahin_fk
15-08-2011, 13:31
1 هفته شده که صبا داغون شده غیر قابل استفاده شده همه زنگ بزنن بگن نشینید تا درست شه انقدر زنگ بزنید تا درستش کنن خیر سرمون پول دادیم .
ArashMiniStar
15-08-2011, 13:43
1 هفته شده که صبا داغون شده غیر قابل استفاده شده همه زنگ بزنن بگن نشینید تا درست شه انقدر زنگ بزنید تا درستش کنن خیر سرمون پول دادیم .
از بچه ها کی شماره پشتیبانیش رو داره برای مشهد؟
یک شماره داشتم الان میزنگم میگه موجود نمیباشد!!
سایت صبانت هم که دان هست.:27:
amin_947
15-08-2011, 13:59
دیشب شبانه شیراز قطع بود کامل
الان هم 5 دقیقه یه بار کامل اینترنت قطع میشه
معلوم نیست دارن چه غلطی می کنن
پینگ هم که . . .
هیچی نگم بهتره !
سرعت من دیشب خوب بود. با عرض معذرت از دوستانی که سرعتشون پایینه یه چیزی حدود 2.6 گیگ چپاول کردیم.
shahin_fk
15-08-2011, 14:36
bare man dishab 1 10min dorost bod pingam ro 144ms bod dobare raft ro 600ms ye kari daran mikonan
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
mitarsam ghazie intranet bashe hame badbakht mishim yani bye bye internet
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
night-sky
15-08-2011, 14:54
دیشب شبانه تبریز قطع بود
فقط 13مگ دانلود کرده بود
سرعت دانلود شبانه تهران(مرکز نبوت ) خیلی پایین اومده امیدوارم درست بشه...
majid.shiraz
15-08-2011, 16:11
دو روزیه که من اصلا پیج هم نمیتونم باز کنم حتی گوگل _ شیراز
1 دقیقه وصله باید مثل گروه ضربت یهو کارتو انجام بدی وگرنه قطع میشه
من یه هفته هست درخواست جمع آوری دادم اما نه خط آزاد شده نه وارد شدم به لیست جمع آوری ! زنگم میزنم میگن email بدین تا الان 10 تا email دادم !
joe_satriani
15-08-2011, 20:46
من یه هفته هست درخواست جمع آوری دادم اما نه خط آزاد شده نه وارد شدم به لیست جمع آوری ! زنگم میزنم میگن email بدین تا الان 10 تا email دادم !
با سلام
تا قراردادتون چقد دیگه وقت دارید؟
موفق باشید.
ArashMiniStar
15-08-2011, 21:33
بالاخره سایت صبانت درست شده.یک اطلاعیه هم زده در مورد اختلال در سیستم.:20:
با سلام
تا قراردادتون چقد دیگه وقت دارید؟
موفق باشید.
6/8
ولی زود تر از این میخوام جمع کنن خوب!
البته 2 گیگ حجم بیشتر نمونده اونم تموم کنم میشه؟
اینم از اوضاع و احوال ما!
کی بود صفحه ی قبل از پینگ 400-500 مینالید؟؟:13:
دوستان وضع شبانه شما چگونه هست ؟ متوسط سرعت رو چنده؟
fanoostalaei
16-08-2011, 03:58
بالاخره سایت صبانت درست شده.یک اطلاعیه هم زده در مورد اختلال در سیستم.:20:
اینم از صفحه اختلال در سیستم:39::39:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahin_fk
16-08-2011, 12:08
1 دوستی 1 عزیزی که داخل تهرانه 1 پینگ از 4.2.2.1 و 4.2.2.6 بگیره بذار اینجا ممنون میشم
من 1 هفته شده که سرویسم داغون شده پینگ همین ادرسا که گفتم رو 140-150ms بود الان رو 400-500 رفته .
دو صفحه قبل گفتم چطور پینگ بگیری :19:
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
سرویسم صبانت
جناب هم من هم یکی دیگه از دوستان گرفتیم دیگه بالای 400 بود و هست هنوزم !
دوستان این شماره پشتیبانی صبانت رو کسی داره سایت که ترکیده اصلا !
shahin_fk
16-08-2011, 13:14
isbn تهرانی؟
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
88554123
88554127
شماره پشتیبانی صبا
معمولن اشغال ولی با تلاش مستمر میگیره
isbn تهرانی؟
بله تهران پارس مرکز عاطف
shahin_fk
16-08-2011, 13:20
4 به بعد زنگ بزن بگو با اقای خیرالهی کار دارم نذار بپیچونت بگو میخوام صحبت کنم
یا الان بزنگ بگو با لولایی کار دارم
اینا سرپرستا شونن بقیه رو بی خیال
unknown47
16-08-2011, 14:56
درود.
دوستان چجوری میتونم همزمان از حالت pppoe و سرویس شبانه استفاده کنم؟
با تشکر.
fanoostalaei
16-08-2011, 15:57
درود.
با تشکر.
این یکم خطرناک میشه چون اگه روی pppoe روزانه شبانه رو وصل کنی و دیس بشه و صل نشه ترافیکت بر باد میره
درود.
با تشکر.
من اتصال همزمان به روزانه و شبانه رو با یه مودم کومبو یعنی USB+Lan که هر پورت به یه سیستم وصل باشه تست کردم. ولی فکر کنم منظورت که واضح نبوده این بود که روی یه سیستم میخوای امتحان کنی. بعد این ربطش به pppoe چی بود دیگه؟؟!
سرعت روزانه اکانتهای 1 مگ و 2 مگ صبانت در مشهد از 220 kb/s به 150 kb/s کاهش یافت .
الان سرعت هر 3 سرویس 128.1024.2048 یکسان هست ...
این چه وضعیتیه !!!
ArashMiniStar
16-08-2011, 18:27
سرعت روزانه اکانتهای 1 مگ و 2 مگ صبانت در مشهد از 220 kb/s به 150 kb/s کاهش یافت .
الان سرعت هر 3 سرویس 128.1024.2048 یکسان هست ...
این چه وضعیتیه !!!
:38:اینم دلیلی بر گرفتن 128 :27:
unknown47
16-08-2011, 18:32
من اتصال همزمان به روزانه و شبانه رو با یه مودم کومبو یعنی USB+Lan که هر پورت به یه سیستم وصل باشه تست کردم. ولی فکر کنم منظورت که واضح نبوده این بود که روی یه سیستم میخوای امتحان کنی. بعد این ربطش به pppoe چی بود دیگه؟؟!
درود.
منظورم اینه که می خوام مودمم روی حالت pppoe باشه(که بتونم با گوشیم بهش وصل بشم!) و هم از ترافیک رایگان شبانه استفاده کنم!
درود.
منظورم اینه که می خوام مودمم روی حالت pppoe باشه(که بتونم با گوشیم بهش وصل بشم!) و هم از ترافیک رایگان شبانه استفاده کنم!
1-شرمنده عزیز منکه بازم متوجه نشدم ربط pppoe در مودم به کانکت شدن گوشی و وصل شبانه و این صحبتا چیه! نکنه مودمت وایرلسه؟؟
2-مودم من اگه غیر از حالت pppoe باشه مثلاً روی bridging و.... باشه که اصلاً کانکت نمیشه.
3-شما اول بگو شما از راه وایرلس خود سیستم یا لپتاپ میخوای گوشی رو وصل کنی یا از راه مودم وایرلس؟؟ چون اینجور که پیچیده و گنگ میگی شک دارم کسی بتونه راهنماییت کنه.
unknown47
16-08-2011, 21:23
1-شرمنده عزیز منکه بازم متوجه نشدم ربط pppoe در مودم به کانکت شدن گوشی و وصل شبانه و این صحبتا چیه! نکنه مودمت وایرلسه؟؟
2-مودم من اگه غیر از حالت pppoe باشه مثلاً روی bridging و.... باشه که اصلاً کانکت نمیشه.
3-شما اول بگو شما از راه وایرلس خود سیستم یا لپتاپ میخوای گوشی رو وصل کنی یا از راه مودم وایرلس؟؟ چون اینجور که پیچیده و گنگ میگی شک دارم کسی بتونه راهنماییت کنه.
درود.
دوست عزیز مودم من وایرلسه و میخوام شبا مودمم رو روشن کنم و با موبایلم بهش وصل بشم!(البته از ترافیک شبانه ی رایگان استفاده کنم و چون باید برای استفاده از سرویس شبانه یوزر و پسوورد جدا بدم باید از حالت bridge استفاده کنم که توی این حالتم نمیشه با موبایل به مودم وصل شد)
حالا میخوام مودمم توی حالت pppoe باشه که بتونم اینترنتو رو رو موبایلم شیر کنم.
ممنون میشم کمکم کنید.(البته ببخشید که از همون اول درست توضیح ندادم:11:)
با تشکر.
درود.
دوست عزیز مودم من وایرلسه و میخوام شبا مودمم رو روشن کنم و با موبایلم بهش وصل بشم!(البته از ترافیک شبانه ی رایگان استفاده کنم و چون باید برای استفاده از سرویس شبانه یوزر و پسوورد جدا بدم باید از حالت bridge استفاده کنم که توی این حالتم نمیشه با موبایل به مودم وصل شد)
حالا میخوام مودمم توی حالت pppoe باشه که بتونم اینترنتو رو رو موبایلم شیر کنم.
ممنون میشم کمکم کنید.(البته ببخشید که از همون اول درست توضیح ندادم:11:)
با تشکر.
دوست عزیز نمیشه هم اکانت بردیج داشته باشی ...هم ppoe....تنظیمات مودم رو از اول شروع کن(حتما اینکارو بکن چون معمولا قاطی میکنن..)....یعنی حتما ریست فکتوری کن....
..بعد کانکتت رو رو ppoe بزار با یوزر روزانه......بعد وقتی میخوای شبانه استفاده کنی.....فقط برو یوزر روزانه رو به شبانه تبدیل کن..این اسونترین راهه!!!
باسلام
متاسفم، اما بهتره دیگه انتظار افزایش سرعت رو نداشته باشیم:
دوستان کسی اینجا شماره فکسی از صبانت داره ؟ سایت منهدم شده چرا؟
ArashMiniStar
17-08-2011, 12:30
شماره مشهد صبانت چنده؟ یک شماره کی که جواب بدن.نه نمایندگی هاشون.:13:
شماره مشهد صبانت چنده؟ یک شماره کی که جواب بدن.نه نمایندگی هاشون.:13:
پشتیبانی 6054636
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
دوستان کسی اینجا شماره فکسی از صبانت داره ؟ سایت منهدم شده چرا؟
مشکلی نداره:
نه صفخه تماس با ما داغون هست !
دوستان شبانه شما در چه حال هست ؟
شبانه خیلی داغونه اگه 1 فایل با idm بزاری واسه دانلود از سرور رپید شر 40-50 دانلود میکنه
بچه ها دیشب یکی از مسئولین مخابرات گفت isp ها باید محدودیت حجمی برای کاربرانشون رو بردارن و قانونی نیست!!!! میگم این بابا توهم زده بود یا isp ها تا حالا داشتن تجارت میکردن؟؟ اینجوری که اون گفت میشه ترافیک نامحدود! و تعرفه ی ترافیک نامحدود همه ی isp ها خیلی بالاست!
Sabanet - Support
18-08-2011, 12:22
احتمال اختلال در سیستم
احتراما به اطلاع میرساند از ساعت 2 تا 5 بامداد 28 مرداد احتمال اختلال در سیستم وجود دارد.
Ehsan Studio
18-08-2011, 12:42
دوستان چند روزه اینترنت سرعتش خیلی اومده پایین..در این حد که گوگل رو هم بزور میاره بالا...
میخواستم ببینم دوستان دیگه نهرانیم همین مشکل و دارن..
ArashMiniStar
18-08-2011, 13:06
تازگیا قعطی های پراکنده صبانت خیلی شده.:41:
دوستان چند روزه اینترنت سرعتش خیلی اومده پایین..در این حد که گوگل رو هم بزور میاره بالا...
میخواستم ببینم دوستان دیگه نهرانیم همین مشکل و دارن..
من یوزر صبانت نیستم ولی شما بهتره که اصلا گوگل رو معیار قرار ندید. الان مشکل مخابرات با گوگل و سرویس های اون هست!
یه عکس از دم دمای صبح میزارم دل همه ی کسایی که از سرعت می نالند آب بشه :دی
البته 5 دقیقه بیشتر اینگونه نبود ! درکل سرعت شبانه نسبت به ماه پیش کمتر شده
41677
سلام به همه برو بچ این تاپیک:40:
ما هم به خیل عظیم صبا چسبیدیم:31:
اصفهان
سه ماهه 128 با حجم 5 گیگ 27 تومن(این جوری نگاه نکن همکار برداشتم) 5 تومن هم رانژه...
خوب این الان اولین دقایق رفت و اومده و خوب راحت و خوبه
مودم tp-link TD-W8961ND برداشتم 63200 تومن بازم دو باره این جوری نگاه میکنی بابا گفتم که همکار... اوکیه؟
کانفیگ شد و حالاهم نصبیدم و الان هم در خدمت شما...
خوب حالا چند تا مطلب
1) جریان این 6:45 دقیقه که میگید چیه؟ یعنی اگه دقیقا اون ساعت دی سی بشم و دوباره کانکت بشم تا 7:45 رایگان شبانه دان میکنم؟ واقعا این طوره؟ و شبانه از کی شروع میشه؟
2) چه جوری باید شبانه رایگان استفاده کنم یعنی چه جوری میشه فهمید الان استفاده روزانه است یا شبانه ؟ کلا تنظیم خاصی داره؟ چه جوری شبانه کانکت بشم؟
3)این نرم افزار که باهاش سرعت رو مینویسید سه قسمته چیه از کجا دان کنم؟
4) می خوام شبا فیلم دان کنم پیشنهاد اولتون کجاست؟ کلا هالیوود البته با زیر نویس...
5)شما بهترین پیشناهادتون همین الان برای من چیه؟ حالا از هر نوعش؟ الان تو ای دی اس ال چی بیشتر حال میده چی کار می شه کرد؟
hosein_artist
18-08-2011, 16:36
بچه ها دیشب یکی از مسئولین مخابرات گفت isp ها باید محدودیت حجمی برای کاربرانشون رو بردارن و قانونی نیست!!!! میگم این بابا توهم زده بود یا isp ها تا حالا داشتن تجارت میکردن؟؟ اینجوری که اون گفت میشه ترافیک نامحدود! و تعرفه ی ترافیک نامحدود همه ی isp ها خیلی بالاست!
حداقل با این کار جلوی حجم دزدی isp ها گرفته می شود .دوستان مطلب زیر را مطالعه کنند جالب هست در آخر گفته کاربرانی که از سرکتهای سرویس دهنده خود شکایت دارند هم می توانند اعلا م کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما که اعلام کردیم هم با تلفن هم از طریق سایت:27:
این هم لیست قیمتی که گفته همه isp ها باید به این قیمت اینترنت نامحدود را ارائه بدهند .خدا وکیلی اگر این مورد را اجرا کنند جلوی دزدی این isp ها گرفته می شود.
حداقل با این کار جلوی حجم دزدی isp ها گرفته می شود .دوستان مطلب زیر را مطالعه کنند جالب هست در آخر گفته کاربرانی که از سرکتهای سرویس دهنده خود شکایت دارند هم می توانند اعلا م کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما که اعلام کردیم هم با تلفن هم از طریق سایت:27:
این هم لیست قیمتی که گفته همه isp ها باید به این قیمت اینترنت نامحدود را ارائه بدهند .خدا وکیلی اگر این مورد را اجرا کنند جلوی دزدی این isp ها گرفته می شود.
fanoostalaei
18-08-2011, 17:36
سلام به همه برو بچ این تاپیک:40:
ما هم به خیل عظیم صبا چسبیدیم:31:
اصفهان
سه ماهه 128 با حجم 5 گیگ 27 تومن(این جوری نگاه نکن همکار برداشتم) 5 تومن هم رانژه...
خوب این الان اولین دقایق رفت و اومده و خوب راحت و خوبه
مودم tp-link TD-W8961ND برداشتم 63200 تومن بازم دو باره این جوری نگاه میکنی بابا گفتم که همکار... اوکیه؟
کانفیگ شد و حالاهم نصبیدم و الان هم در خدمت شما...
خوب حالا چند تا مطلب
1) جریان این 6:45 دقیقه که میگید چیه؟ یعنی اگه دقیقا اون ساعت دی سی بشم و دوباره کانکت بشم تا 7:45 رایگان شبانه دان میکنم؟ واقعا این طوره؟ و شبانه از کی شروع میشه؟
2) چه جوری باید شبانه رایگان استفاده کنم یعنی چه جوری میشه فهمید الان استفاده روزانه است یا شبانه ؟ کلا تنظیم خاصی داره؟ چه جوری شبانه کانکت بشم؟
3)این نرم افزار که باهاش سرعت رو مینویسید سه قسمته چیه از کجا دان کنم؟
4) می خوام شبا فیلم دان کنم پیشنهاد اولتون کجاست؟ کلا هالیوود البته با زیر نویس...
5)شما بهترین پیشناهادتون همین الان برای من چیه؟ حالا از هر نوعش؟ الان تو ای دی اس ال چی بیشتر حال میده چی کار می شه کرد؟
مبارکه
1: من که این سرویسو داشتم برام اینجوری بود و اگه تا ساعت 6.45 یه بار دیس میکردم و وکانکت میشدم تا ساعت 7.45 برام دانلود میکرد
2:برای شبانه رایگان باید یه کانکشن جدا بسازی و با اون کانکت بشی(((username:guest......pass:guest)))
3:این نرم افزار نیست و یه سایته
4:سایتهای زیادی برا دانلود فیلم هست میتونی تو وب بگردی و دانلود کنی
5:هر کی یه سلیقه ای داره .یکی تورنت بازه .یکی اهل دانلود فیلمه.یکی ترانه ................. یکی هم مثل خودم اهل دانلود همه چی حتی نرم افزار و گیم:31::31::31:
hosein_artist
18-08-2011, 17:48
آن کسانی که با کلمات بازی می کنند ISP ها هستند آن کسانی که همیشه سر کاربران ناوارد را کلاه می گذارند ISP ها هستند .الان مخابرات 512 نامحدود را ماهی 18700 تومان می دهد که سرعت بین 50 تا 64 متغیر هست حالا ممکن هست به من بگویید ISP ها 512 نامحدود را به چه قیمتی تو ...... ملت می کنند؟البته اگر حرفی که زدند واقعا بازی با کمات نباشد و جدی باشد ISP ها باید راه دیگری برای دزدی پیدا کنند.:31:
دوستان عزیز
من امروز برای دوستم
اینترنت 256 یه ماه رایگان :دی رو گرفتم
با یه مودم که کلا شد 15 تومن (جالبه نه!؟ :دی)
حالا میخواستم بدونم این سرویس جریانش چیخ ؟یعنی دانلود شبانه هم داره؟ یا نه؟
ممنون:11:
Sabanet - Support
18-08-2011, 20:12
دوستان عزیز
من امروز برای دوستم
اینترنت 256 یه ماه رایگان :دی رو گرفتم
با یه مودم که کلا شد 15 تومن (جالبه نه!؟ :دی)
حالا میخواستم بدونم این سرویس جریانش چیخ ؟یعنی دانلود شبانه هم داره؟ یا نه؟
ممنون:11:
تا پایان تابستان به کاربرانی که ثبت نام جدید هستند و در مراکز مخابراتی آنها بالای 50 پورت خالی وجود داشته باشد یک ماه رایگان با حجم 1 گیگ داده میشود. در ضمن شبانه رایگان نیز همیشه فعال میباشد.
آن کسانی که با کلمات بازی می کنند ISP ها هستند آن کسانی که همیشه سر کاربران ناوارد را کلاه می گذارند ISP ها هستند .الان مخابرات 512 نامحدود را ماهی 18700 تومان می دهد که سرعت بین 50 تا 64 متغیر هست حالا ممکن هست به من بگویید ISP ها 512 نامحدود را به چه قیمتی تو ...... ملت می کنند؟البته اگر حرفی که زدند واقعا بازی با کمات نباشد و جدی باشد ISP ها باید راه دیگری برای دزدی پیدا کنند.:31:
ممنون سایت خوبی بود این هم از اولین پینگ ما فکر کنم برای روز اول بد نباشه..
در مورد شبانه کلا من متوجه نیستم میشه راهنمایی قدم به قدم ...
ساخت اکانت یوزر پس ....
خوب یه سرچی زدم یه چیزایی دستگیرم شد
باید از کانکت اتوماتیک برش دارم بزارمش روی دستی
1) اکسپلوره رو باز کردم 192.168.1.1 زدم admin وارد شدم
2)PPPOE به bridge mode تغییر دادم
3)خوب حالا باید دو تاکانکشن PPPOE بسازم
روزانه و شبانه
روزانه با یوزر و پس خودم
شبانه با یوزر و پس username: guest
password: ngsnet
حالا وقتی سیستم روشن میشه مودم وصل میشه ولی اینتر نت نیست اگه روز بود که همون اکانت خودم روزانه رو کانکت می کنم اگه 3 تا 7 صبح بود شبانه که ساختم رو کانکت می کنم
خلاص درسته؟
fanoostalaei
18-08-2011, 23:36
خوب یه سرچی زدم یه چیزایی دستگیرم شد
باید از کانکت اتوماتیک برش دارم بزارمش روی دستی
1) اکسپلوره رو باز کردم 192.168.1.1 زدم admin وارد شدم
2)PPPOE به bridge mode تغییر دادم
3)خوب حالا باید دو تاکانکشن PPPOE بسازم
روزانه و شبانه
روزانه با یوزر و پس خودم
شبانه با یوزر و پس username: guest
password: ngsnet
حالا وقتی سیستم روشن میشه مودم وصل میشه ولی اینتر نت نیست اگه روز بود که همون اکانت خودم روزانه رو کانکت می کنم اگه 3 تا 7 صبح بود شبانه که ساختم رو کانکت می کنم
خلاص درسته؟
بله درسته
ولی چرا از تو سایت اسپید تست خودتون عکس گرفتید
نیازی به این کار نیست وقتی که تست تموم بشه میتونید لینکش رو کپی کنید و اینجا بذارید
چرا این قدر افتضاح شد؟
قبلا که رو ی پاپاپ بود این جوری نبود الان که روی بریج گذاشتم این جوری شد...
تاثیری داره یا ماله ساعت که الان داریم به شبانه نزدیک میشیم؟
چرا این قدر افتضاح شد؟
قبلا که رو ی پاپاپ بود این جوری نبود الان که روی بریج گذاشتم این جوری شد...
تاثیری داره یا ماله ساعت که الان داریم به شبانه نزدیک میشیم؟
مشکل از اون نیست
صبانت.......زده:2:
sezareta
19-08-2011, 11:43
من یک هفته هست که صبا نت گرفتم سرعت توی روزش فوق العده هست اما شبانش که رایگانه داغونه افتضاحه شبی 200 مگ بیشتر دانلود نمیکنه جالب اینجاست که با اکانت خودم هم که کانکت میشم باز هم سرعتش داغونه 15 کیلو هست دیگه وای به حال اکانت شبانش به نظر من این یه جور دزدیه مگه میشه اکانت خودم در ساعت 3 تا 7 که مطابق با ساعت دانلود رایگانه سرعتش 15 کیلو باشه بعد به محض اینکه ساعت رایگان تموم بشه سرعتش بیاد روو 200!!!!!!!!!
زنگ بزنک پشتیبانی جواب میدند یا قلاب سن میکنند نامردا؟
از چند جا شنیدم مخابرات نامحدود میده کسی از اصفهان هست که اطلاعاتی داشته باشه؟
ArashMiniStar
19-08-2011, 12:00
من یک هفته هست که صبا نت گرفتم سرعت توی روزش فوق العده هست اما شبانش که رایگانه داغونه افتضاحه شبی 200 مگ بیشتر دانلود نمیکنه جالب اینجاست که با اکانت خودم هم که کانکت میشم باز هم سرعتش داغونه 15 کیلو هست دیگه وای به حال اکانت شبانش به نظر من این یه جور دزدیه مگه میشه اکانت خودم در ساعت 3 تا 7 که مطابق با ساعت دانلود رایگانه سرعتش 15 کیلو باشه بعد به محض اینکه ساعت رایگان تموم بشه سرعتش بیاد روو 200!!!!!!!!!
زنگ بزنک پشتیبانی جواب میدند یا قلاب سن میکنند نامردا؟
از چند جا شنیدم مخابرات نامحدود میده کسی از اصفهان هست که اطلاعاتی داشته باشه؟
تا حالا امتحان کردین چند فایل مثلا 6 تا رو همزمان برای دانلود بذارین میزان دانلود تو اون چند ساعت بیشتر میشه یا نه؟ حتما امتحان کنید.:46:
shahin_fk
19-08-2011, 13:29
صبانت تو تهران داغون شده الان پینگ 4.2.2.4 من 540 سرعت 2 مگم هم شده 12 13 کیلو تو کل روز نمیدونم مال من اینجوریه یا مال همه ؟
انگار این صبا منتظر بود ما بیایم تو جمع شما تا همه چی رو قاط بزنه شانس ما
تا دیروز همه چی خوب بود حالا دیگه هیچی نمیشه دید....!!!
دیشب داشتم دان میکردم
از 3 تا 4 حد اکثر 60 تا دانلود میکرد تا زه اگه سه تا با هم برای دان میزاشتم اگه تکی بود که 50 تا
4 تا 6 حد اکثر 90 تا بازم همون جمع چند تایی
6 تا 7:45 با ورتون نمیشه از 70 تا 230 بالا و پایین میشد داشتم کف میکردم 450مگ تو این دو ساعت دان کردم
اینم عکسش
الان هم که ظهر جمعه است
shahin_fk
19-08-2011, 14:35
چه اتفاقی افتاده که صداشو در نمیارن الان 1 هفته است که صبح همه چی درست از ساعت 12-1 ظهر به بعد داغون میشه
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
hovo تهرانی شما؟
سلام . كسي اينجا از مركز مخابرات محلاتي هست ؟ الان 1 هفته است كه صباي ما داغونه . به زحمت يك صفحه رو باز ميكنه . البته يه چند لحظه اي هم ممكنه سريع بشه اما زياد دووم نمياره . پشتيباني ميگه مشكل از مركز مخابراتتون هست ...
من که در خواست فسح دادم واسه اینکه نگه هم بدارن گفت شما کاربر قدیمی هستی بیا 2 گیگ رایگان بگیر دان کن منم دارام تمومش میکنم بعد دوباره درخواست میدم :31:
بنده تهرانپارس هستم و باید بگم بله اینجا هم پینگ داغان است !
امشب هم از 2-5 مثل اینکه قرار قطع باشه !
ایوال پینگ :34:
یادش بخیر زمان تستی که تو امضام هست !
shahin_fk
19-08-2011, 15:31
امیدوارم درست شه من خیلی بررسی کردم ولی 1 چیز بگم باورتون نمیشه مشکل از لینک هایی که از خارج میان من tracert گرفتم مشکل از صبا و مخابرات نیست از مسیر های خارج !:13:
نه من اصفهان هستم
شما محل سکونت این بقل رو ببین
نصف دنیا
fanoostalaei
19-08-2011, 16:31
نه من اصفهان هستم
شما محل سکونت این بقل رو ببین
نصف دنیا
من زمانی که صبا داشتم سرعتم با 128 رو 2 مگ بسته شده بود
پینگمم عالی بود
الان هم خریت کردم که مخابرات گرفتم
پینگش یکمی از صبا بیشتره ولی سرعتش 1 مگه:41::41::41:
برای دوره بعد احتمال زیاد بازهم صبا بگیرم
dany_3p4u
19-08-2011, 18:10
من زمانی که صبا داشتم سرعتم با 128 رو 2 مگ بسته شده بود
پینگمم عالی بود
الان هم خریت کردم که مخابرات گرفتم
پینگش یکمی از صبا بیشتره ولی سرعتش 1 مگه:41::41::41:
برای دوره بعد احتمال زیاد بازهم صبا بگیرم
شما با چه مدرکی 1 مگ از مخابرات گرفتین؟!
shahin_fk
19-08-2011, 18:15
ArashMiniStar
19-08-2011, 18:18
طرح صبا مخابراته نه نامحدوداش.بدتر از صبانت هست!:13:
fanoostalaei
19-08-2011, 20:00
عزیز مخابرات تبریز سرویس هاش همه محدون هستن نامحدود نمیده
اینی هم که من گرفتم 128 هست
amin_947
19-08-2011, 20:14
اینم از وضع ما:
:19:
Ehsan Studio
19-08-2011, 22:13
سلام . كسي اينجا از مركز مخابرات محلاتي هست ؟ الان 1 هفته است كه صباي ما داغونه . به زحمت يك صفحه رو باز ميكنه . البته يه چند لحظه اي هم ممكنه سريع بشه اما زياد دووم نمياره . پشتيباني ميگه مشكل از مركز مخابراتتون هست ...
منم محلاتیم..سرعت منم داعونه...فردا زنگ میزنم ببینم به من چی میگن..
اساتید عزیز
من مودم asus am 602 دارم و خیلی هم راضیم ولی میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که بتونم با تبلت هم به نت وصل بشم .
شما دوستان چه مودمی پیشنهاد میدید که کار منو راه بندازه ؟
ممنون از کمکتون
shahin_fk
19-08-2011, 23:11
دوستان عزیزانی که اینترنت براتون مهمه لطفا پی گیر شید زنگ بزنید پشتیبانی اعتراض کنید وضع اینترنت صبا بد جور خراب شده من زنگ زدم میگن همه چی عادیه ولی 1 مشکلی هست نمیگن
88554123 تهران
88554127 :10:تهران
همیشه اشغاله ولی میگره باید سفت بگیری
darkestpalace
20-08-2011, 05:51
سلام. ساعت شبانه تا چنده الان؟ چند شبه که من یه مشکل خیلی عجیب دارم. سیستم رو میزارم برای دانلود شبانه (تورنت) ولی صبح که بیدار میشم می بینم سیستم استند بای شده ! و یه پیغام unexpected shutdown هم میده. تورنت رو هم که باز می کنم فایلها رو از ابتدا چک می کنه. ضمنا از 6:30 به بعد هم دیگه هیچ data از کانکشن شبانه دریافت نشد.
سلام. ساعت شبانه تا چنده الان؟ چند شبه که من یه مشکل خیلی عجیب دارم. سیستم رو میزارم برای دانلود شبانه (تورنت) ولی صبح که بیدار میشم می بینم سیستم استند بای شده ! و یه پیغام unexpected shutdown هم میده. تورنت رو هم که باز می کنم فایلها رو از ابتدا چک می کنه. ضمنا از 6:30 به بعد هم دیگه هیچ data از کانکشن شبانه دریافت نشد.
حتماً سیستم کرش کرده و بعد از ریست و ورود دوباره به ویندوز یه مدتی روشن بوده تا اینکه استندبای شده. تورنت زمانی معمولاً نیاز به چک پیدا میکنه که سیستم کرش کنه.
darkestpalace
20-08-2011, 08:11
حتماً سیستم کرش کرده و بعد از ریست و ورود دوباره به ویندوز یه مدتی روشن بوده تا اینکه استندبای شده. تورنت زمانی معمولاً نیاز به چک پیدا میکنه که سیستم کرش کنه.
ممنون از کمکت . سعی می کنم امشب بیدار بمونم ببینم قضیه چیه.
ممنون از کمکت . سعی می کنم امشب بیدار بمونم ببینم قضیه چیه.
شما از یه راهی میتونی تا حد زیادی قضیه رو بررسی و ریشه یابی کنی. داخل Run این دستور را بزن: eventvwr.msc
در بخش windows logs در ویندوز هفت 4 - 5 بخش وجود داره که بخشهای system و application میتونه بشما کمک کنه. بازشون میکنی و در همون بازه ی زمانی که سیستم روشن بوده و دچار مشکل شده ببینی چه اتفاقاتی براش افتاده و ایراد رو دقیقتر شناسایی کنی.
سلام
دیشب مشهد شبانه دانلود داشتند یا سیستم من مشکل داشته ؟
ArashMiniStar
20-08-2011, 10:19
مال من که کامل دانلود کرده.دیشب دیدم روشنه ولی چراغ مودم حرکته نمیکنه به معنای تبادل اطلاعات.چک کردم دیدم همه ی فایل ها دانلود شده ولی IDM سیستم رو چرا خاموش نکرده؟!:27:
اااا شما هم مشکل من رو داشتین ! idm برا منم خاموش نکرده !
اساتید عزیز
من مودم asus am 602 دارم و خیلی هم راضیم ولی میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که بتونم با تبلت هم به نت وصل بشم .
شما دوستان چه مودمی پیشنهاد میدید که کار منو راه بندازه ؟
ممنون از کمکتون
کسی نیست جواب بده ؟
من صبا نت دارما فکر نکنید غریبه ام . از بچه های خودتونم . :31:
کسی نیست جواب بده ؟
سلام دوست عزیز شما مودم linksys مدل WAG120N رو بگیرید عالیه قیمتش هم حدود 80 هزار تومنه یه نیگاه هم توی تایپک مشاوره سایت بیاندازید خودتون متوجه میشین که این مودم یکی از بهترین مودم های توی بازاره
VahidDG2007
20-08-2011, 12:13
با سلامی دوباره به دوستان خوب پی سی ورلد
QUOTE=piishii;6382129]
سلام
دیشب مشهد شبانه دانلود داشتند یا سیستم من مشکل داشته ؟
[/QUOTE]
من دیشب برای دانلود فایل گذاشتم اما صبح که بیدار شدم دیدم کانکشن شبانه رو Connecting مونده و نمیتونه کانکت بشه
حتی ارور یوزر و پس هم نمیداد کلا رو کانکت میموند و وصل نمیشد:13:
ArashMiniStar
20-08-2011, 12:14
احتمالا بعضی ها مشکل داشتند بعضی ها نه!!
شما چطوری تنظیم کردین برای دانلود شبانه که روی کانکتینگ مونده؟:20:
VahidDG2007
20-08-2011, 12:18
احتمالا بعضی ها مشکل داشتند بعضی ها نه!!
شما چطوری تنظیم کردین برای دانلود شبانه که روی کانکتینگ مونده؟:20:
من خودم شب بیدار بودم کانکت و زدم
اما صبح که بیدار شدم دیدم نمیتونه وصل بشه حتی خودم ساعت 6:10 چندین بار کانکت و زدم نشد که نشد
احتمالا اشکال از شبکه باید یوده یاشه یا هزارتا مشکله دیگه
انشا... امشب اینطوری نشه
توی هفته ی گدیته چند بار ساعت 3 گداشتم شبانه شروع به دانلود کنه خوابیدم بعد روز بعدش دیدم که مثل این که 1 ساعت بعد Dc شده دیگه وصل نشده idm هم همش ارور داده بود جریان چی؟؟؟ چرا این اواخر اینجوری می شه؟؟؟
یه شب هم ساعت 3 گداشته بودم دانلود بعد شانسی ساعت 6 بیدار شده بودم دیدم چیزی دانلود نمی شه دیدم که آقا کلا dc بعد کانکت کردم کانتکت شد!!! تعجب کردم چرا بعد از یک ساعت مد ردیال رو گداشتم روی 1 ثانیه ولی کانکت نشده چرا؟؟؟
دیشب هم همین جور بوده!!!! کسی از دوستان راه حلی چیزی نمی دونه برای این مشکل؟
توی هفته ی گدیته چند بار ساعت 3 گداشتم شبانه شروع به دانلود کنه خوابیدم بعد روز بعدش دیدم که مثل این که 1 ساعت بعد Dc شده دیگه وصل نشده idm هم همش ارور داده بود جریان چی؟؟؟ چرا این اواخر اینجوری می شه؟؟؟
یه شب هم ساعت 3 گداشته بودم دانلود بعد شانسی ساعت 6 بیدار شده بودم دیدم چیزی دانلود نمی شه دیدم که آقا کلا dc بعد کانکت کردم کانتکت شد!!! تعجب کردم چرا بعد از یک ساعت مد ردیال رو گداشتم روی 1 ثانیه ولی کانکت نشده چرا؟؟؟
idm قابلیت کانکت شدن داره ولی خیلی با این صوفی که گفتی از برنامه ی reconnect استفاده کنی شاید مشکلت حل شه.
arashsard
20-08-2011, 13:04
کسی نیست جواب بده ؟
wireles zyxel بگیر.آنتن دهیش خوبه.سگ جونم هست.دوستم توو کافی نتش گذاشته.4 تا سیستمو مثل مرد ساپورت میکنه.آخ نمیگه
idm قابلیت کانکت شدن داره ولی خیلی با این صوفی که گفتی از برنامه ی reconnect استفاده کنی شاید مشکلت حل شه.
کلا دور از بحث idm خود کانکشن ویندوز هم قانیه شمارش روی 1 بوده که همهیشه بدون مشکل کار کرده ولی این اواخر یعضی اوقات مشکل بوجود امده مثل این که مشکل از شبکست!
Silent TR
20-08-2011, 14:37
شما از کدوم سرور دانلود میکنی ؟ آپلود باز در حال حاضر بهترین سروره و حرف اول رو میزنه و من هم تا بحال کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم
اگه فایل هات مثلا رو مدیافایر هستش اول لیچ یا ریموتش کن رو آپلود باز و بعد از آپلود باز دانلود کن
من تمام فیلم هامو به همین روش به راحتی دانلود میکنم و شبی 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود میکنم
کسی نیست جواب بده ؟
من TP-Link TD-W8961ND Wireless-N ADSL2+ Router (300Mbps) گرفتم راضی هم هستم مشتریش 74 تومنه
من همکارش رو گرفتم اصفهان 63 خلاصه که عالیه
شما بازم میتونی اینجا مشورت بگیری
15 صفحه آخر رو بخونی کافیه...
shahin_fk
20-08-2011, 14:58
دوستانی که شبانه 1-2 گیگ دانلود میکنن میشه بگید چجوریه ما هم دانلود کنیم
دوست عزیز بسته به شرکتی که ازش سرویس داری تا یه حد مجاز حجم دانلود داری بعد از اون سیستمشون به صورت اتومات پهنای باندتو کاهش میده سرعتت به حداقل میرسه طوری که دیگه نتونی دانلود کنی
الانم که صبانت داغونه سرعتش پایینه .
Silent TR
20-08-2011, 16:59
در جواب به پیامتون (برای استفاده دیگران اینجا جوابتون رو دادم ) ::
من هم با لینک ها سرور های دیگه مثل مدیا فایر و داووس و ... این مشکلو داشتم
شما فقط کافیه اول بری تو سایت آپلودباز به صورت رایگان ثبت نام کنی و قسمت پرداخت پولش رو تو قسمت ثبت نام خالی بزار
تا عضویت رایگان رو به دست بیاری
وقتی که عضو شدید روی Upload Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید تا برای شما روش های مختلف آپلود رو بیاره مثل آپلود از کامپیوتر که باعث کم شدن محدودیت حجمیتون میشه و Remote url upload و free url leech که کاری با محدودیت حجمی شما ندارن
خوب شما هم میتونی با لیچ کارتونو انجام بدید و هم با ریموت که من بهتون ریموت رو پیشنهاد میکنم چون با لیچ فقط میتونید روزی 1000 مگ فایل لیچ کنید ولی تو ریموت این محدودیت وجود نداره !
خوب حالا باید رفت سراغ اصل کار
شما روی یک لینک دانلود مدیافایر کلیک کن و منتظر شو تا لینک اصلی برای دانلود فایل بیاد
بعدش لینک رو کپی(اگر از فایر فاکس استفاده میکنید روی copy link location کلیک کن) و paste کن و تو قسمت Remote url upload وارد کن و آپلود رو بزن تا آپلودباز شروع کنه به آپلود فایل شما از مدیافایر
آخر سر به شما یک لینک میده که اون لینک دانلود شماست برای دانلود فایل مدیافایرتون از آپلودباز هستش
=====================
راستی من که شبی 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود میکنم هم فقط تا ساعت 7 دانلود میکنم و از باگ برای دانلود تا 7.45 استفاده نمیکنم
در جواب به پیامتون (برای استفاده دیگران اینجا جوابتون رو دادم ) ::
من هم با لینک ها سرور های دیگه مثل مدیا فایر و داووس و ... این مشکلو داشتم
شما فقط کافیه اول بری تو سایت آپلودباز به صورت رایگان ثبت نام کنی و قسمت پرداخت پولش رو تو قسمت ثبت نام خالی بزار
تا عضویت رایگان رو به دست بیاری
وقتی که عضو شدید روی Upload Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید تا برای شما روش های مختلف آپلود رو بیاره مثل آپلود از کامپیوتر که باعث کم شدن محدودیت حجمیتون میشه و Remote url upload و free url leech که کاری با محدودیت حجمی شما ندارن
خوب شما هم میتونی با لیچ کارتونو انجام بدید و هم با ریموت که من بهتون ریموت رو پیشنهاد میکنم چون با لیچ فقط میتونید روزی 1000 مگ فایل لیچ کنید ولی تو ریموت این محدودیت وجود نداره !
خوب حالا باید رفت سراغ اصل کار
شما روی یک لینک دانلود مدیافایر کلیک کن و منتظر شو تا لینک اصلی برای دانلود فایل بیاد
بعدش لینک رو کپی(اگر از فایر فاکس استفاده میکنید روی copy link location کلیک کن) و paste کن و تو قسمت Remote url upload وارد کن و آپلود رو بزن تا آپلودباز شروع کنه به آپلود فایل شما از مدیافایر
آخر سر به شما یک لینک میده که اون لینک دانلود شماست برای دانلود فایل مدیافایرتون از آپلودباز هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=====================
راستی من که شبی 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود میکنم هم فقط تا ساعت 7 دانلود میکنم و از باگ برای دانلود تا 7.45 استفاده نمیکنم
برادر چطور با صبانت شبا اینقدر دانلود داری!!!!!:18:
شبانه من استارتش از 120 شروع میشه بعد از 1 دقیقه روی 4 کیلو بایت فیکس میشه...الان 5 ماهه هست خودشون محدود کردن سر 4 کیلو بایت.....یا همون دیال اپ:41:
حداقل بگو ببینم کدوم شهر هستی که مشکل دانلود نداری!!!!
shahin_fk
20-08-2011, 22:48
دوستی,عزیزی میتونه یه تست بگیره بذاره الان ببینیم اگه از صبا داری
ممنون میشم
دوستی,عزیزی میتونه یه تست بگیره بذاره الان ببینیم اگه از صبا داری
ممنون میشم
الان ساعت 12.23 شب هست و یک ساعت نیم به دانلود شبانه مونده ولی بازم شبکه افتضاحه:41::41::41:
این تست با اکانت 2 مگ هست ولی من تاحالا به سرعت 2 مگ نرسیدم حداکثر تونستم 220 دانلود کنم ولی باید بتونم 256 دانلود کنم
shahin_fk
20-08-2011, 23:41
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
سرعت منم 2 مگ بود خدا بیامرزه :19:
fanoostalaei
21-08-2011, 01:15
الان ساعت 12.23 شب هست و یک ساعت نیم به دانلود شبانه مونده ولی بازم شبکه افتضاحه:41::41::41:
این تست با اکانت 2 مگ هست ولی من تاحالا به سرعت 2 مگ نرسیدم حداکثر تونستم 220 دانلود کنم ولی باید بتونم 256 دانلود کنم
یادش بخیر من هم 128 داشتم ولی سرعتم 2 مگ بود و شبانه 3.4 گیگ میگرفتم:19::19:
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
اما الان اومدم مخابرات گرفتم سرعتش به زور بشه 110 و هر شب حدود 2 گیگ به بالا به همین زودی ها برمیگردم دوباره صبا
ArashMiniStar
21-08-2011, 08:23
بچه ها یک اتفاق عجیب از صبانت و پی سی من!
دیروز 10 11 تا فابل برای دانلود وارد کردم الان میبینم اصلا هیچی نیست!! انگار IDM رو هم باز نکرده بودم! ولی جالبه دیروز تنظیم کردم چی کردم!:27::18::18::18:
عجیب تر چراغ اینترنت مودمم که مال اینترنت رایگان هست هنوز روشنه!!!!!!! :18::18::18:
دیشب اصلا کانکت نمی شد هم شبانه رو تست کردم هم معمولی رو ارور 691 می داد
امروز صبج زنگ ردم میگم الان 2 روزه شبانه کانکت نمی شه کی حل می شه طرف میگه یوزنیم و پسورد رو اشتباه زدی حتما گفتم نه کاملا درسته قبلا هم من با همین یوزر پس کانکت می شدم و از این جور حرف ها بعد میگه خوب باید همون موقع زنگ بزنی من الان چی کار کنم .... بعد گفتم یعنی ساعت 3 نصف شب زنگ بزنم شما هستی میگه آره :2: روزا زنگ میزنیم به زور جواب میدن ساعت 3 نصف شب که جای خودش داره..........
دوستان تهرانی دیشب برای شما چطور بود کانکت می شد؟؟؟
ArashMiniStar
21-08-2011, 08:31
بچه ها یک اتفاق عجیب از صبانت و پی سی من!
دیروز 10 11 تا فابل برای دانلود وارد کردم الان میبینم اصلا هیچی نیست!! انگار IDM رو هم باز نکرده بودم! ولی جالبه دیروز تنظیم کردم چی کردم!:27::18::18::18:
عجیب تر چراغ اینترنت مودمم که مال اینترنت رایگان هست هنوز روشنه!!!!!!! :18::18::18:
الان کار جن هست چیه؟:18::27:
اصفهان
دیشب از 3 تا 6 با سرعت 70 تا 90 دان کردم
6 تا 7:45 هم با سرعت 230 تا 260 عالی بود دیشب
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
راستی تلفن پشتیبانی اصفهان شمارش چنده؟ ؟
تبریک میگم دوستان،
مشخص شد جمعه ۲ تا ۵ صبح داشتن چیکار می کردن !!! سرعت شبانه دوباره برگشت به ۵۱۲ :21:
mahdy2021
21-08-2011, 09:39
دیشب اصلا کانکت نمی شد هم شبانه رو تست کردم هم معمولی رو ارور 691 می داد
امروز صبج زنگ ردم میگم الان 2 روزه شبانه کانکت نمی شه کی حل می شه طرف میگه یوزنیم و پسورد رو اشتباه زدی حتما گفتم نه کاملا درسته قبلا هم من با همین یوزر پس کانکت می شدم و از این جور حرف ها بعد میگه خوب باید همون موقع زنگ بزنی من الان چی کار کنم .... بعد گفتم یعنی ساعت 3 نصف شب زنگ بزنم شما هستی میگه آره :2: روزا زنگ میزنیم به زور جواب میدن ساعت 3 نصف شب که جای خودش داره..........
دوستان تهرانی دیشب برای شما چطور بود کانکت می شد؟؟؟
از بس کاربر گرفته دیگه دیتابیس پاسخگو نیست.تعداد افراد متصل از یک حدی بیشتر بشه شروع میکنه به ارورهای مخلف دادن از 691 گرفته تا ....
برای من تا 5:30 وصل بود و دیگه وصل نشد
الان کار جن هست چیه؟:18::27:
هنوزم وصلی؟
سرعت شبانت دیشب چند بود؟
ArashMiniStar
21-08-2011, 09:58
برای من که هنوز اینترنت رایگانش وصله !! .... سرعت 50 60 :27:
shahin_fk
21-08-2011, 10:05
صبا ترکیده به فکر یه سرویس دیگه باشین
VahidDG2007
21-08-2011, 10:10
دیشب هم برای من مشکل داشت
صبح بیدار شدم دیدم وصل نکرده بعد که خودم ساعت 6 کانکت و زدم سرعت رو 50 بود!!!!!
یعنی شبکه داره به مرز انهدام میرسه!!!!! از بس کاربر گرفتن
من که دو روزه شبانه ام قطع نمیشه نزدیک 40 گیگ دانلود داشتم ! سرعت 120 !!:8:
PrinceofHacking
21-08-2011, 17:07
من که دو روزه شبانه ام قطع نمیشه نزدیک 40 گیگ دانلود داشتم ! سرعت 120 !!:8:
آره ماله منم امروز قطع نشده
قضیه چیه
من همین الانم دارم دانلود میکنم
یعنی 13 ساعته با شبانه دارم میرم نت O__o
قضیه چیه ؟
آره ماله منم امروز قطع نشده
قضیه چیه
من همین الانم دارم دانلود میکنم
یعنی 13 ساعته با شبانه دارم میرم نت O__o
قضیه چیه ؟
برای منم همینطوره و هنوز وصلم ولی کاشکی نمیگفتین چون ممکنه صبانت از همینجا خبردار شه و قطع کنه.
ArashMiniStar
21-08-2011, 18:11
بچه ها میخواین زود تر پست هارو ویرایش کنیم؟:27:
Sabanet - Support
21-08-2011, 20:34
وب سایت پشتیبانی مودم های شرکت صبانت
به اطلاع کلیه مشترکین شرکت صبانت می رساند، وب سایت پشتیبانی مودم های شرکت صبانت راه اندازی شده و از آدرس زیر در دسترس می باشد :
مشترکین محترم صبانت می توانند با مراجعه به این سایت اطلاعات کلیه مودم های شرکت صبانت را به دست آورند.
با تشکر - صبانت
به مرور زمان این وبسایت تکمیل تر و اطلاعات جدید به آن اضافه خواهد شد.
دوستان من یک مشکل جالب با سایت خود صبانت دارم در حالت ادی سایت شرکت باز نمیشه ولی وقتی از چیز شکن استفاده میکنم سایت باز میشه کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟
دوستان من یک مشکل جالب با سایت خود صبانت دارم در حالت ادی سایت شرکت باز نمیشه ولی وقتی از چیز شکن استفاده میکنم سایت باز میشه کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟
متأسفانه همینطوره. دو تا مشکل توی سایت صبانته خواهشاً آقای پشتیبانی صبانت! گزارش کنه:وقتی با چیزشکن میری که شارژ الکترونیکی رو انجام بدی ارور سرور میده. شد دو تا اشکال! ظاهراً قرار هم نیست برطرف شه! چون خیلی وقته به این صورته!
راستی وضع دانلود هم بد ک نیست
یه سوال دارم از دیشب تا حالا هر چند تا که بزارم برای دانلود هر کدومشون 70 تا دانلود میکنن چرا؟ من الان 4تا 70 تا دارم دان میکنم باحاله
جریان این شبانه تو روزانه چیه اصفهان ایسن جوری نیست سر 7:44 قطع میشه
Silent TR
22-08-2011, 04:14
برای یکی از آشنها هامون میخواستم از صبا سرویس بگیرم
به نظرتون اگه مدارک رو ببرم دفتر مرکزی ADSL اشون زود تر راه نمیوفته تا اینکه بخواهم مدارک رو بدم به نمایندگی های صبانت ؟؟
Silent TR
22-08-2011, 05:14
دوستان خواهشا سریع جواب بدید ::
ساعت چند سرویسم رو قطع کنم که تا 7:45 دانلود کنم ؟
چون شنیده بودم تازگی ها 6.45 جواب نمیده !؟
من تهران هستم
دوستان خواهشا سریع جواب بدید ::
ساعت چند سرویسم رو قطع کنم که تا 7:45 دانلود کنم ؟
چون شنیده بودم تازگی ها 6.45 جواب نمیده !؟
من تهران هستم
قبلاً 6:45 و همون حوالی کار میداد ولی برای منکه جدیداً جواب نمیده. باید قبل از 6:30 مثلاً 6:25 قطع کنم تا بتونه یکساعت دیگه هم کار کنه. شما دو راه داری یا محض احتیاط قبل از 6:30 قطع کنی و یا برای تست همون حدود 6:43 قطع کنی.
Silent TR
22-08-2011, 05:28
سر ساعت 6.25 قطع کردم و دوباره وصل کردم
فقط مودم رو خاموش روشن نکردم
امیداورم تا 7.45 بره
دوستان دیشب هم مشکلdc شدن وجود داشت 1 ساعت کانکت بوده بعد از اون دیگه کانکت شنده چیزی دانلود کنه
چر کار باید کرد؟؟؟؟؟ قبلا خیلی به ندرت این اتفاقات پیش می اومد
------------
کسی برنامه ای خاصی میشناسه کهکتنکشن کورد نظر رو تا مانکت نکنه بیکار نشینه؟
amin_947
22-08-2011, 10:05
دیشب فقط 200 مگ دانلود کرده بود. چی بگم . . .
☼ Namvari ☼
22-08-2011, 10:44
سلام به دوستان
من میخواستم از صبانت سرویس 2مگ بگیرم، سرعتش 256کیلوبایت هست یا کمتره؟
شب ها سرعتش چقدره؟ سرعت دانلود در ساعات رایگان، سرعت سرویسی که گرفتید هست یا کمتره؟
اصلا به نظر شما بگیرم؟
خیلی ممنون
سلام
برای دیدن ریز مصرف اینها از این استفاده کنید به جای اون قبلی
Silent TR
22-08-2011, 14:01
برای یکی از آشنها هامون میخواستم از صبا سرویس بگیرم
به نظرتون اگه مدارک رو ببرم دفتر مرکزی ADSL اشون زود تر راه نمیوفته تا اینکه بخواهم مدارک رو بدم به نمایندگی های صبانت ؟؟
دوستان کسی نمیدونه ؟
من نمیدونم چرا برای بعضی از دوستان اینطوریه که شبا اینقدر کم دانلود میکنن
من دیشب 1.3 گیگ دانلود کردم
shahin_fk
22-08-2011, 15:34
دوستان سرعتون چند الان ؟
ماله من باید 1 مگ باشه از صبح رفته رو 128 هیچ کاری هم نمیشه کرد
سرویسم 1 مگ طلایی نه بود صبانت رفته تطیلات به همون اندازه که خوب بود الان 100 برابر اون داغونه انقدر داغونه که نتونی 1 صفحه باز کنی:thumbsdow:thumbsdow
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
اقای tr سرعت دانلودت چنده الان ؟
Roovigital
22-08-2011, 15:36
خدا حافظ صبا
من حدود 5 ساله که از صبا استفاده میکنم و تا قبل از اینکه این وضعیت بر سر دانلود شبانه ایجاد بشه خیلی ازش راضی بودم.
اما الان حدود 6 ماه هست که دانلود شبانه بسیار وضع افتضاحی داره و پیگیری های متعدد هم به نتیجه نرسیده.
توی این مدت دانلود در هر شب کمی بالاتر از 200 مگ هست و بعضی وقتا هم که کمتر.
دیگه بیشتر از این برام قابل تحمل نیست و تصمیم گرفتم بعد از پایان قرارداد این دفعه با صبا خداحافظی کنم.
اولا برای خودم و بعد هم برای صبا خیلی خیلی متاسفم که با مشتریهاش داره اینجور تعامل میکنه.
خدا حافظ صبا
ArashMiniStar
22-08-2011, 15:44
هم اپدیت ویندوز جدیدمون تموم شد اینترنت رایگان هم قطع شد!:27:
Silent TR
22-08-2011, 16:08
دوستان سرعتون چند الان ؟
ماله من باید 1 مگ باشه از صبح رفته رو 128 هیچ کاری هم نمیشه کرد
سرویسم 1 مگ طلایی نه بود صبانت رفته تطیلات به همون اندازه که خوب بود الان 100 برابر اون داغونه انقدر داغونه که نتونی 1 صفحه باز کنی:thumbsdow:thumbsdow
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
اقای tr سرعت دانلودت چنده الان ؟
وقتی یک فایل برای دانلود بزارم تو روز 120 هست و تو شب 50 یا 60
ولی وقتی مثلا 5 تا فایل برای دانلود بزارم تو روز حدودا باید به 170 الی 200 برسه و شب ها هم بین 109 تا 120 هستش
اون چند روز اول هم که سرویسم وصل شده بود سرعت شبانم هم مثل همین روزانه ام بود
shahin_fk
22-08-2011, 16:27
دوست عزیز tr مگه شما سرعتت چنده که 5 تا فایلو با 170 دان میکردی اینی که شما میگی یعنی سرعتت باید 4 مگ 4.5 مگ تو این حدودا باشه میشه الان از speed test .net بگیری بذاری ببینیم؟
shahin_fk
22-08-2011, 16:43
همیشه سکوتم به معنای پیروزی نیست ، گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بی صدا باختی . . .
Silent TR
22-08-2011, 16:51
این پست 3913 دیگه چیه دادی ؟
من جمع سرعتم رو گفتم نه سرعت تک تک فایل ها !
ArashMiniStar
22-08-2011, 17:43
بچه ها شما هم امروز کلا قطعی دارین مثلا قطع میشه 1 دقیقه بعد درست بشه یا چیزی مثل این؟
آخه میبینم کلا لینک دی اس ال مودم میپره باز میاد!:27:
mehdi30nema
22-08-2011, 19:43
دوستان من تو این سه سالی که از صبا نت سرویس میگیرم هنوز از سرویس رایگان شبانه استفاده نکردم .
میشه بگید از چه ساعتی تا کی هست و pass و user چیه ؟
کلان سرویس شبانه اش چه طوره ؟
Silent TR
22-08-2011, 20:35
دوستان من تو این سه سالی که از صبا نت سرویس میگیرم هنوز از سرویس رایگان شبانه استفاده نکردم .
کل خوبیه سرویسش به همین شبانشه !
مگه روزا چقدر میتونیم دانلود کنیم ؟
من تقریبا روز ها 100 مگ الی 200 مگ استفاده میکنم
و شب ها هم تقریبا 1.5 گیگ دانلود میکنم
اینم یوزر و پسوردشه:
U:guest
P:ngsnet
از ساعت 3 تا 7 صبح
لازم هم نیست تا ساعت 3 بیدار بمونید ! فقط کافیه با دو تا برنامه و یک سری زماندهی بهشون باعث بشی که کامپیوتر سر ساعت 3 روشن بشه و شروع به دانلود کنه و صبح که دانلود قطع شد کامپیوترت خاموش بشه
fanoostalaei
22-08-2011, 20:39
شبانه از 3 تا 7 صبح هست
با یوزرنیم و پسورد: guest
Silent TR
22-08-2011, 20:47
دوستان الان سرویس های 128 با 256 صبانت چه فرقی با هم دارند ؟
من که الان 128 دارم و سرعت دانلودم رو 120 هست
اگه 256 بگیرم سرعتم چقدره ؟ کلا کسانی که 256 و یا بالاتر از 128 دارن سرعتشون چقدره ؟
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
شبانه از 3 تا 7 صبح هست
با یوزرنیم و پسورد: guest
یوزر guest هست ولی پسورد ngsnet هست !
تو سایت خود صبا هم زده ::
sabanet.ir/component/content/article/46-price/122-free.html
اگه 256 بگیرم سرعتم چقدره ؟ کلا کسانی که 256 و یا بالاتر از 128 دارن سرعتشون چقدره ؟
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
یوزر guest هست ولی پسورد ngsnet هست !
تو سایت خود صبا هم زده ::
sabanet.ir/component/content/article/46-price/122-free.html
من به عنوان کسی که تمام سرویسهاشون رو تست کردم بهتون میگن که فرقی با هم ندارند :46:
سرعت دانلود :
1024 : 220 kb/s
2048 220 kb/s
128 : 130 kb/s
سرعت دانلود :
1024 : 220 kb/s
2048 220 kb/s
128 : 130 kb/s
شما فک میکنم سرعت تو شهر تبریز و مشهد رو گفتی
من همین الان 1 مگ دارم سرعت 120 ثابت هست
تهران پارس
128 هم داشتم 10 مگ اول 120 بود بعد میشد 50-60
512 هم داشتم مثل 1 مگ بود
2 مگ هم که مشخص هست 200 به بالا !
مثل اینکه وضع پینگ کمی بهتر شده
با 4.2.2.4 هم پینگ 236 ثبت شد قبلا رو 600-800 بود !
djmeysam_alish
23-08-2011, 03:00
سلام یکی جواب منو بده
من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
djmeysam_alish
23-08-2011, 04:20
پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها:40:
اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم:27:
PrinceofHacking
23-08-2011, 05:40
این احیانا VPS نیست ؟ دی:
Silent TR
23-08-2011, 09:50
پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها:40:
اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم:27:
این دیگه چیه !؟
فقط چندتا شهر هستن..که سرعت شبانشون خوبه.....دوستانی که به بقیه پیشنهاد میکنن صبانت بگیرن شهرشون هم بگن!!! که یدفعه کم کاری نشه!!!!
چون شهر ما و چند شهر دیگه مثل بعضی نقاط تهران...اصلا شبانه خوبی ندارن
ArashMiniStar
23-08-2011, 10:36
بچه های مشهد دانلود شبانه چطور بود دیشب؟
بچه های مشهد دانلود شبانه چطور بود دیشب؟
یک فایل رو با 70 KB/S میگرفت.
amin_947
23-08-2011, 14:38
شیراز به زور یه فایل به 60-70 کیلو میرسه. اگه چهار پنج تا هم بذاری، سرعت تقسیم میشه و به هر فایل 10-12 کیلو میرسه
کلا وضع خوب نیست. به زور شبی 600 مگ شاید بشه دانلود کرد
فقط چندتا شهر هستن..که سرعت شبانشون خوبه.....دوستانی که به بقیه پیشنهاد میکنن صبانت بگیرن شهرشون هم بگن!!! که یدفعه کم کاری نشه!!!!
چون شهر ما و چند شهر دیگه مثل بعضی نقاط تهران...اصلا شبانه خوبی ندارن
من تهران
منطقه تهران پارس
شبی 1.2 الی 1.5 دریافت میکنم تو این 1 ماهه که فعلا خوب بوده ! ولی اینم بگیم فصلی هست یه زمانی بود سرعت شبانه 10 میشد الان فصل خوبی هست !
من دیروز و امروز اکانتم را از داخا خود سایت صبا شارژ الکترونیکی(هم با درگاه سامان و هم تجارت) انجام دادم. دیروز برای 1 گیگ و امروز برای یکسال. متأسفانه درگاه الکترونیک هر دو بانک وقتی همه ی کارها انجام شد و آخرش میخواد شماره ی پیگیری تراکنش رو بده ارور میده. خلاصه از حسابت کسر میشه ولی صبانت میگه بدست ما نرسیده! چقدر باید تماس بگیری و با نمایندگی مرکزی صبانت کلکل کنی و باز اون بفرستت دنبال پیگیری از راه بانک مزبور و دریافت رسید دیجیتالی که به تمام معنی مایه ی نکبت بانکداری الکترونیک در قرن بیست و یکه..... یه کد 20 کاراکتری که حروف بزرگ و کوچک و عدد و.... داره رو متصدی بانک پشت تلفن باید بخونه و شما بدون اشتباه! برای خودت یادداشت کنی البته اگه بتونی! و بعد باز اونو برای صبانت ایمیل کنی! خلاصه دوستان اینم از بانکداری الکترونیک اقایون! ادم بره توی صف بانک یا خودپرداز خیلی سریعتر کارش راه میفته و اینقدر بیچارگی نمیکشه!
سلام دوستان میخوام برم تو حساب کاربری میزنه نام کاربری یا رمز اشتباه است :18: ! برای شما هم همینطور؟
Silent TR
23-08-2011, 16:17
سلام دوستان میخوام برم تو حساب کاربری میزنه نام کاربری یا رمز اشتباه است :18: ! برای شما هم همینطور؟
برای من وارد شد !
نمی دونم شما چرا این قدر از سرعت شبانه صبا مینالید باور کنید الان تو اصفهان بهتر از صبا تو سرعت شبانه نیست
گزارش دیشب تا امروز صبح من:
ساعت 3 تا 5 دانلود هر فایل تا سقف 70
ساعت 3تا 5 دانلود 4 تا فایل همزمان هرکدام 60 و جمعا تا سقف 240 تعداد بالا تر دانلود فقط تا سقف 260 به طور جمعی
ساعت 5تا 6:45 دانلود هر فایل تا سقف 120
ساعت 5 تا 6:45 دانلود همزمان دو تا فایل جمعا تا سقف 260 تعداد بالاتر دانلود تاسقف 280 به طور جمعی
ساعت 6:45 تا 7:45 جمع سرعت دانلود تا 260 حالا یک فایل باشه با سرعت 260 یا دوتا باشه دوتا 130 یا سه تا باشه سه تا 85
البته من امروز صبح برای چند ثانیه سرعت 303 تا رو هم داشتم و برام اعجاب آور بود
سرعت من هم 128 5 گیگ هست
لازم بگم مثلا شاتل که خیلی خوبه بود تو اصفهان و رو دست نداشت دوستم الان میگه دان شبانش بیشتر از 60 نمیشه اونم به زور
ااا پس یکی پسورد من رو دزدیده و تغییرش داده چه کنم حالا؟
joe_satriani
23-08-2011, 19:45
ااا پس یکی پسورد من رو دزدیده و تغییرش داده چه کنم حالا؟
با سلام
سریعا با شرکت و یا نمایندگی ای که ازش گرفتید تماس بگیرید و نسبت به تغییر پسوردتون بگید اقدام کنن.
موفق باشید.
دوستان چرا صبانت این هفته انقد افتضاح شده؟
من سرعت دانلودم ماه پیش 110 بود با پینگ 300
الان سرعت دانلود 70 و پینگ 600-700
night-sky
23-08-2011, 21:42
پینگ من (تبریز) رفته رو 400
ArashMiniStar
23-08-2011, 21:55
کلا ر*یده.
مشکل جدید من اینه/دارم کار میکنم ئیگه سایت باز نمیکنه مجبور میشم قطع و وصل کنم.باز چند دقیقه بعد ... !!:8::27::27::27:
Silent TR
23-08-2011, 22:18
کلا ر*یده.
مشکل جدید من اینه/دارم کار میکنم ئیگه سایت باز نمیکنه مجبور میشم قطع و وصل کنم.باز چند دقیقه بعد ... !!:8::27::27::27:
برای من هم تو این ده روزه دو سه باری این اتفاق افتاده ولی بعد از این که خاموش روشن کردم مودم رو دیگه درست شده
Steps-Rap
23-08-2011, 22:57
دوستان چرا صبانت این هفته انقد افتضاح شده؟
من سرعت دانلودم ماه پیش 110 بود با پینگ 300
الان سرعت دانلود 70 و پینگ 600-700
دوست عزیز نا شکری نکن..شما باید خداتو شاکر باشی..همچنین دوستایه دیگه که سرعتاشون بالای 70و80و 100 هست...!
ماها چی بگیم که از همون اول سرعتامون بالای 50-60 نیومده تاحالا؟؟!!!!!
akharwarbaz
24-08-2011, 10:40
اقا این ترفند 6:45 هنوز کار میکنه ؟
من دیشب گذاشتم فک کنم کار نکرده !(تهران)
دوستان کسی می دونه سرعت 1Mb صبا تو مشهد چقدره؟ می خوام ببینم رو یکه یا دو؟
اقا این ترفند 6:45 هنوز کار میکنه ؟
شانسی بعضی شبها ممکنه کار نکنه. یه مقدار زودتر مثلاً 6:28 دیسکانکت کنی ضرر نداره.
من نمیدونم چرا شما این قدر با سرعت مشکل دارید
این عکس دسکتاپ منه ببینید(من تسک بار رو عمودی کنار مانیتور میزارم )
راستی 6:45 دقیقه امروز برای من هم کار نکرده و خیلی ضد حال بود
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
228
مجموع سرعت دانلود
کلا اهواز اصلا چیزی به نام شبانه نداره....الان 7 ماه هست که من دارم......شبانش بیشتر از 5 کیلو بایت نمیشه....واقعا که!!!!
دستور جمع آوری میدهیم:5:
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
228
مجموع سرعت دانلود
کدوم منطقه مخابراتی؟
akharwarbaz
24-08-2011, 12:40
228
مجموع سرعت دانلود
سرعتت از کی اینقده ؟روزانه سرعتت چقده
Silent TR
24-08-2011, 13:05
228
مجموع سرعت دانلود
شما چه سرعتی از شرکت صبا گرفتی ؟ خیلی شانس داشتی که اینقدر سرعت دانلودته برو حسابی حالشو ببر
هر شب چقدر دانلود میکنی ؟
دوستانی که با دانلود شبانه مشکل دارند و کسانی که فیلم و سریال دانلود میکنند ولی چون سروری که روش فیلم ها آپلود شده ضعیفه و یا با صبا سازگار نیست به من پیام خصوصی بدهند تا یک سایت خوب رو بهشون معرفی کنم که فیلم ها و سریالشو د چند سرور از جمله آپلود باز (بهترینشونه) و مدیا فایر و .....آپلود میکنه
مثلا من اگر شبی بخواهم از سرور Ifile it دانلود کنم کلا ممکنه تا صبح 500 مگ دانلود داشته باشم ولی وقتی که از آپلودباز دانلود میکنم شبی 1.2 تا 1.7 دانلود میکنم
akharwarbaz
24-08-2011, 13:48
دوستان یک سوال
من وقتی که کامپیوتر رو خاموش میکنم مودم رو هم باید از پشت خاموش کنم ؟چون وقتی کامپیتور رو خاموش میکنم مودم روشن میمونه اون چراغ های power و lan ـش
ArashMiniStar
24-08-2011, 13:52
دوستان یک سوال
من وقتی که کامپیوتر رو خاموش میکنم مودم رو هم باید از پشت خاموش کنم ؟چون وقتی کامپیتور رو خاموش میکنم مودم روشن میمونه اون چراغ های power و lan ـش
کاریش که نمیشه.کلا اگه چند ساعت لازمت نمیشه خاموش کنی بهتره.:46:
دوستان یک سوال
نه عزیز لازم نیست
من مودمم سه ساله که خاموش نشده با وجود اینکه خیلی داغ میکنه ولی هیچیش نشده
کدوم منطقه مخابراتی؟
اصفهان مرکز مخابرات قندی
624 پیش شماره
سرعتت از کی اینقده ؟روزانه سرعتت چقده
من 128 گرفتم 5 گیگ 3 ماه
باور کن تا حالا اصلا روزانه دان نکردم چون وب گردیم خیلی زیاده مجبورم 5 گیگ رو تا آخر 3 ماه نگه دارم و اصلا روزانه دان نمیکنم با همین وب گردی ساده ظرف 3 روز 350 مگ ازم کم شده میبینید اوضاعم چه طوره... من مرتب بین فروم ها ی برنامه نویسی مجبورم پرسه بزنم پس چاره ای ندارم که دانلود هام رو فقط شبها انجام بدم
شما چه سرعتی از شرکت صبا گرفتی ؟ خیلی شانس داشتی که اینقدر سرعت دانلودته برو حسابی حالشو ببر
هر شب چقدر دانلود میکنی ؟
دوستانی که با دانلود شبانه مشکل دارند و کسانی که فیلم و سریال دانلود میکنند ولی چون سروری که روش فیلم ها آپلود شده ضعیفه و یا با صبا سازگار نیست به من پیام خصوصی بدهند تا یک سایت خوب رو بهشون معرفی کنم که فیلم ها و سریالشو د چند سرور از جمله آپلود باز (بهترینشونه) و مدیا فایر و .....آپلود میکنه
مثلا من اگر شبی بخواهم از سرور Ifile it دانلود کنم کلا ممکنه تا صبح 500 مگ دانلود داشته باشم ولی وقتی که از آپلودباز دانلود میکنم شبی 1.2 تا 1.7 دانلود میکنم
128 5 گیگ 3 ماه
خوب نه من اصلا شانس نیوردم با تحقیق سه هفته ای و تجربه دو سه ساله گرفتم کارم همینه ما تو کار نوت بوک و پی سی هستیم و تو پاساژ همه دارن همین رو استفاده میکنن من تو این چند ساله هیچ وقت فکر داشتن adsl نمی کردم چون یه اینتر نت رایگان از دانشگاه داشتم که خیلی حال میداد ولی خوب سرعت نهایتش 7 کیلو بود و خیلی نمیشد دانلود کرد حالا که اون قطع شد و دیگه نمیتونم استفاده کنم اومدم سراغ adsl البته تو مغازه adsl هست اونجا هم دان روزانه نزدیک به 180 هست با همین سرعت 128 اما موضوع اینه که اونجا کاریه روی هاردش هم نمیشه چیزی نگه داشت ×ا×م×ا×ک×ن اگه سر بزنه بیچاره میکنه پلم تو 1 ساعت برای 1 ماه
بی زحمت برای من هم پیام خصوصی کنید من برای پیدا کردن سایت خوب و بازیر نویس و فیلم های جدید خیلی مشکل دارم چندذ تا فورم هم برام بزارید که در مورد فیلم ها نقد و برسی بکنند راستی خوشم میاد ممنون میشم اگه کمک کنید..
دوستان یک سوال
کاریش که نمیشه.کلا اگه چند ساعت لازمت نمیشه خاموش کنی بهتره.:46:
نه عزیز لازم نیست
من مودمم سه ساله که خاموش نشده با وجود اینکه خیلی داغ میکنه ولی هیچیش نشده
توی وسایل الکترونیکی وقتی ازشون برای مدت طولانی (عموما بعد از 6 ساعت ) نمیخواین استفاده کنید بهتره اون رو خاموش کنید
نتایج
مصرف کمتر برق کاهش مبلغ قبض
عمر بیشتر دستگاه
مصرف کمتر برق پیشرفت مملکت(:27::27::27::27::27::31::31::31::27::27 ::27::27::31::31::31::31:........
برای خاموش کردن اصلا از دکمه پشت مودم استفاده نکنید احتمال خرابی دکمه و استفاده زاید از دکمه باعت شک الکترونیک مودم میشه البته در طولانی مدت منتظر اثر دو روزه نباشید
بهتره برای خاموش کردنش دوشاخ رو از برق در بیارید
اینها فقط نظر شخصیه شما میتونید قبول داشته باشید یا نه
sarukhan
24-08-2011, 21:16
درود
دوستان اوضاع پینگتون چطوره ؟
من شنیدم صبانت پینگش خوبه، اگه میشه بگید پینگتون چنده ؟
با سپاس
hacker2007
24-08-2011, 21:34
درود
با سپاس
برای بازی و دانلود نمرش 20 e
مخصوصا دانلود های شبانش !!!:10:
برای بازی و دانلود نمرش 20 e
مخصوصا دانلود های شبانش !!!:10:
برادر چون صبانت ماله مشهده...اینقدر سرعتش واسه شما خوبه...وگرنا بقیه جاها اینطور نیستن!!!!!
اسم شهرتم بگو که یدفعه کم کاری نشه!!!! که یدفع نره بگیه اونوقت ببینه خرابه!!!
akharwarbaz
24-08-2011, 21:55
درود
با سپاس
اگه برا بازی میخوای بد نیست خوبه
به محل سکونتتم ربط داره !هر جا یطوره
پینگ من با 4.2.2.1 180-90 ـه
بد نیست اون دکمه تشکر رو واسه دوستانتون بزنیین...الان چند صفحس که هیچ تشکری نداره!!!! :10:
sarukhan
24-08-2011, 22:26
اگه برا بازی میخوای بد نیست خوبه
به محل سکونتتم ربط داره !هر جا یطوره
پینگ من با 4.2.2.1 180-90 ـه
من برای بازی می خوام از یه جایی سرویس بگیرم که پینگش خوب باشه
الان از شاتل سرویس دارم که پینگش افتضاحه ولی دانلودش خوبه، یه خط تلفن دیگه دارم که می خوام روی اون از یه شرکت دیگه درخواست بدم.
حالا اگه همه اینجا از پینگ صبانت راضی باشن منم از صبانت می گیرم
در ضمن ساکن تهران هستم، مرکز مخابرات شهید جعفری.
☼ Namvari ☼
25-08-2011, 00:03
من امروز میرم یه 2مگ بردارم، البته الان از شاتل سرویس دارم و تا 6شهریور اعتبار داره:31:
akharwarbaz
25-08-2011, 02:08
من برای بازی می خوام از یه جایی سرویس بگیرم که پینگش خوب باشه
الان از شاتل سرویس دارم که پینگش افتضاحه ولی دانلودش خوبه، یه خط تلفن دیگه دارم که می خوام روی اون از یه شرکت دیگه درخواست بدم.
حالا اگه همه اینجا از پینگ صبانت راضی باشن منم از صبانت می گیرم
در ضمن ساکن تهران هستم، مرکز مخابرات شهید جعفری.
من دقیق نمی تونم بهت بگم که تو مرکز مخابراتی شما اوضاع چطوره .. ولی این چند سالی که من صبا دارم از این لحاظ بد کار نکرده !نمیگم عالی بوده چون بعضی وقتا واقعا گند میزنه طوری که پشیمون میشی از این که صبا گرفتی ولی دوباره درست میشه.. البته یه زمانم سپنتا داشتم اونم خیلی خوب بود پینگش ولی به خاطر هزینه زیادش ولش کردم.
شبانه صبانت چرا هر روز صبح ساعت 6.40 قطع میشه؟
صبانت تو مشهد خیلی داغون شده حتی دیگه نمبشه کانتر آنلاین زد
پینگ من 145 ولی پینگ نفر پایینی 24 !!!
این عکس رو ببینید
یادش بخیر زمانی که خیلی ها نمیدونستن adsl چیه میومدیم تو تاپیک قبلی صبانت کل کل سرعت میگذاشتیم
امروز 2 گیگ الکی از حجمم کم شده!!! همون 2 گیگی که مثلا هدیه داده بودن چون جمع حجم باقی مانده و مصرف شدم 9 گیگ میشه!!!
زنگ میزنم پشتیبانی میگه به ما ربطی نداره از اول برات 2 گیگو نزدن! بهش میگم من 1 ماه چک میکنم 2 گیگو داده بودن تا همین امروز که یهو پرید! میگه نمیدونم، بخش فروش یا نمایندگی که ازش خریدی باید زنگ بزنی که الان نیستن شنبه زنگ بزن!! خیلی دزدن اونم از نوع سر گردنه! برای شما اینجوری نشده بچه ها؟!
امروز 2 گیگ الکی از حجمم کم شده!!! همون 2 گیگی که مثلا هدیه داده بودن چون جمع حجم باقی مانده و مصرف شدم 9 گیگ میشه!!!
زنگ میزنم پشتیبانی میگه به ما ربطی نداره از اول برات 2 گیگو نزدن! بهش میگم من 1 ماه چک میکنم 2 گیگو داده بودن تا همین امروز که یهو پرید! میگه نمیدونم، بخش فروش یا نمایندگی که ازش خریدی باید زنگ بزنی که الان نیستن شنبه زنگ بزن!! خیلی دزدن اونم از نوع سر گردنه! برای شما اینجوری نشده بچه ها؟!
متأسفانه هر جور بتونن مشتری رو اذیت میکنن. من برای 1 گیگ شارژ الکترونیکی کردم پول رفته به حسابشون ولی بخاطر مشکلات بانک سامان در تراکنش الکترونیک حاضر نیستن شارژ کنن. هر کی هرجور بتونه سعی میکنه مشتریشو بچاپه.
شبانه صبانت چرا هر روز صبح ساعت 6.40 قطع میشه؟
مال من هم امروز همون موقع قطع شد ! هنوز کسی نتونسته کشف کنه این سیستمشون دقیقا چطوری کار می کنه :27::23:
شما خودتون توجه نکردین اخر ماه 400 مگ تهش میمونه....ولی قطع میشی!!!!!......
.قبل از پایان اومدن دوره!!!!!....یعنی تقریبا نیم مگ میخورننن
البته شاتلم همینطوره!!!!
☼ Namvari ☼
25-08-2011, 20:57
سلام به تمام دوستان
من امروز رفتم یه 2مگ بگیرم فروشنده گفت 512 بگیر چون سرعت دوتاشون یکیه و تا 2مگ شیره،
بنظر شما من 2مگ رو بگیرم یا 512 رو؟
بسیار ممنون
ArashMiniStar
25-08-2011, 21:08
سلام به تمام دوستان
من امروز رفتم یه 2مگ بگیرم فروشنده گفت 512 بگیر چون سرعت دوتاشون یکیه و تا 2مگ شیره،
بسیار ممنون
همون 128 از همه بهتره:27: راست میگه.ارزش پول دادن رو نداره.:19:
akharwarbaz
25-08-2011, 23:27
سلام به تمام دوستان
بسیار ممنون
ایول..هنوزم ادم منصف پیدا میشه ها !دمش گرم! الان ما 128 مون تا 1 مگ شیر هست ..اینطور که ایشون گفتن حتما از 512 به بالا میره روی 2 مگ
sarukhan
25-08-2011, 23:35
دوستان اگه امکان داره یه پینگ از سرویستون بگیرید بزارید اینجا چون منم می خوام از صبانت سرویس بگیرم
با سپاس.
ehsan_sa405
26-08-2011, 05:14
صبا 2 هفتست گند زده تو سرعت بدددد#
من یکسال و 2-3 ماهه دارم اشتراک صبام رو تمدید میکنم
همشم این بوده: 512 ماهی 5 گیگ
خیلی ام راضی بودم
الان 2 هفتست دیال آپ به این شرف داره!
آخر شهریور تموم شه دیگه تمدید نمیکنم
یکی از دوستان هم شیراز صبا داره گفت اصلا قطعه(برا اون 7-8 روزه)!!
نمیدونم چه غلطی دارن میکنن
شبانه با IDM سرعت دانلودم راحت تا 112 کیلوبایت در ثانیه میرفت بالا الان اصلا نه شبانه درست حسابی دارم نه روزانه!
پشتیبانیشم هردفه زنگ زدم وعده سرخرمن میده!
(نه مشکل ویندوز دارم نه آنتی ویروس نه مودم)
سلام به تمام دوستان
بسیار ممنون
شما کجا زندگی می کنی دوست من؟ کاشان؟
البته قبل از این پست من از همه عذر خواهی میکنم
امید وارم بمن رو از ته قلبتون ببخشید
وای روم سیاه
شرمنده
...
..
.
من دیشب دان 380 تایی رو برای 20 دقیقه تجربه کردم و واقعا لذت بردم
دیشب سر شب اصلا خوب نیود
40 تا 50 حد اکثر
از 5 تا 6 اومد رو 160
جان از 6 تا 7 230
از 7 تا 7:45 بالای 230 تا 380 هم اومد یعنی بگو من داشتم میمردم:10::11::40:
دیشب از این دان میکردم
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
این سایت یه لنچر هست
کوفتم شد
اونی که دانلود کردم یه فایل EXE شده لعنت به این شانس چرا این جوری شد؟
البته قبل از این پست من از همه عذر خواهی میکنم
امید وارم بمن رو از ته قلبتون ببخشید
وای روم سیاه
شرمنده
...
..
.
من دیشب دان 380 تایی رو برای 20 دقیقه تجربه کردم و واقعا لذت بردم
دیشب سر شب اصلا خوب نیود
40 تا 50 حد اکثر
از 5 تا 6 اومد رو 160
جان از 6 تا 7 230
از 7 تا 7:45 بالای 230 تا 380 هم اومد یعنی بگو من داشتم میمردم:10::11::40:
دیشب از این دان میکردم
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
این سایت یه لنچر هست
آقا این فنّ ۶:۴۵ رو دقیقا چجوری باید اجرا کنیم؟
من امروز ۶:۳۰ قطع کردم که این کلک رو امتحان کنم ولی دیگه کانکت نشد با شبانه !!!!!!! :21:
کوفتم شد
اونی که دانلود کردم یه فایل EXE شده لعنت به این شانس چرا این جوری شد؟
احتمالا باید ویروسی شده باشه !!!
فایلت چه بوده؟
mahdy2021
26-08-2011, 09:21
دوستان اگه امکان داره یه پینگ از سرویستون بگیرید بزارید اینجا چون منم می خوام از صبانت سرویس بگیرم
با سپاس.
ساعت 10 صبح جمعه
☼ Namvari ☼
26-08-2011, 12:07
شما کجا زندگی می کنی دوست من؟ کاشان؟
آره، تو کاشانم
ArashMiniStar
26-08-2011, 12:21
پینگ من ::31:
البته به مرکز مخابرات منطقه نزدیکم وگرنه این پینگ نمیاد!
موضوع خیلی مهمیه فاصله.:46:
عليرضا خان
26-08-2011, 12:40
دوستان شما هم اين مشكل رو داريد كه براي چند ثانيه (مثلا نيم دقيقه) هيچ ديتايي رد و بدل نميشه؟
يعني به اينترنت وصلم ولي هيچ سايتي باز نميشه و تو حالت loading مي مونه. خيلي رو اعصابه! :19:
اين مشكل فقط براي منه يا سراسريه؟
ArashMiniStar
26-08-2011, 12:42
چند وقته خیلی اذیت میکنه رفته رو اعصاب.:41::41::41:
عليرضا خان
26-08-2011, 12:48
چند وقته خیلی اذیت میکنه رفته رو اعصاب.:41::41::41:
پس شما هم اين مشكل رو داريد دوست عزيز.
ديگه كيا اين مشكل رو دارن؟
این مشکل واسه isp های مشهد هست من صبانت دارم داشتم با دوستم که از مخابرات اینترنت گرفته چت میکردم هر دو مون سند و رسیومون قطع شد ولی بعد از 3.4 دقیقه با هم وصل شد
Silent TR
26-08-2011, 13:52
پس شما هم اين مشكل رو داريد دوست عزيز.
ديگه كيا اين مشكل رو دارن؟
برای من یک دو روزه که از وی *ی ان استفاده میکنم اینطوری میشه
البته ممکنه برای من مشکل از وی *ی ان خودم باشه !
ArashMiniStar
26-08-2011, 14:02
برای من یک دو روزه که از وی *ی ان استفاده میکنم اینطوری میشه
البته ممکنه برای من مشکل از وی *ی ان خودم باشه !
یک نکته هم هست 1 2 روزه سرعت وی * پی ان های نوع PPTP پایین اومده!! اگه از L2TP استفاده کنید سرعتتون بالا هست وگرنه زیر 50 میشه!:13:
این رو خودم امروز با تحقیقی که کردم فهمیدم.:27:
night-sky
26-08-2011, 16:19
چرا پینگ اینفدر بالا رفته پینگ من با فروم شده 920
دوستان تقویم رو نگاه کنید میفهمید چرا پینگ بالا و سرعت اومده پایین
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
دوستان تقویم رو نگاه کنید میفهمید چرا پینگ بالا و سرعت اومده پایین
:3:
Sabanet - Support
26-08-2011, 19:19
دوستان عزیز از دیروز صبح به دلیل موارد امنیتی سرعت وی * پی ان پروتکل PPTP و الان حتی L2TP نیز در سراسر کشور از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت شدیدا افت کرده و تا فردا صبح به احتمال زیاد این جریان ادامه داره
shahin_fk
26-08-2011, 20:04
دوستان من یه چیز جالب به فکرم رسیده نیاز به یک فرد وارد دارم که بلد باشه اگه بشه عالی نمیتونم اینجا بگم فک کنم شدنیه فقط یه نفر میخام که با هم همفکری کنیم
دوستان من یه چیز جالب به فکرم رسیده نیاز به یک فرد وارد دارم که بلد باشه اگه بشه عالی نمیتونم اینجا بگم فک کنم شدنیه فقط یه نفر میخام که با هم همفکری کنیم
چه فکری؟ اصلا در چه زمینه ای هست؟ در چه زمینه ای طرف باید وارد باشه؟
ArashMiniStar
26-08-2011, 20:34
در چه موردی؟
عليرضا خان
26-08-2011, 21:15
دوستان عزیز از دیروز صبح به دلیل موارد امنیتی سرعت وی * پی ان پروتکل PPTP و الان حتی L2TP نیز در سراسر کشور از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت شدیدا افت کرده و تا فردا صبح به احتمال زیاد این جریان ادامه داره
ضمن تشكر از اطلاع رساني به موقع شما
اما بايد به عرضتان برسانم كه مشكل فقط محدود به وي * پي ان نمي گردد. به اين صورت كه براي بازه هاي زماني كوتاه (از چند ثانيه تا 2 - 3 دقيقه) هيچ ديتايي رد و بدل نمي شود. با اينكه اتصال به اينترنت وجود دارد.
طوريكه استفاده از اينترنت را واقعا اعصاب خرد كن و ناممكن نموده است.
اين مشكل چند روزيست كه بوجود آمده و نمي دانم به همان دلايل امنيتي كه ذكر نموديد مربوط مي شود با خير.
Sabanet - Support
26-08-2011, 21:40
اما بايد به عرضتان برسانم كه مشكل فقط محدود به وي * پي ان نمي گردد. به اين صورت كه براي بازه هاي زماني كوتاه (از چند ثانيه تا 2 - 3 دقيقه) هيچ ديتايي رد و بدل نمي شود. با اينكه اتصال به اينترنت وجود دارد.
اين مشكل چند روزيست كه بوجود آمده و نمي دانم به همان دلايل امنيتي كه ذكر نموديد مربوط مي شود با خير.
این مشکلی که فرمودین در استفاده از v*pn برای خیلی از کاربران پیش اومده
در حالت عادی بدون v*pn شما وقتی پینگ میگیرین آیا پینگ هم قطع میشه یا نه ؟
AhvazGame
26-08-2011, 22:33
والا صبانت بهترين شركت اينترنتي براي بازي آنلاين هست چون بهترين PING رو داره
اما اول محدوديت حجمي و دوم پينگ بالا و سرعت كم از ساعت 3 تا 7 شب مشكلاتش هست كه هيچوقت حل نخواهد شد .
يه تعدادي هم باگ امنيتي داره كه "مثلا" با اجباري كردن Mac Address حلش كردن كه در واقع اينطوري نيست .
به نظر من صبانت برخلاف پارس آنلاين و شاتل ،پتانسيل بسيار بالايي براي راه اندازي گيم سرور ، كسب درآمد و تبليغات داره ، ولي با عملكرد ضعيف دقيقا برخلاف شاتل و پارس آنلاين گيم سرور نداره .
در كل ISP متوسطي هست درحالي كه ميتونه بهترين باشه .
من هم این مشکل را دارم البته یه هفته میشه تا اونجایی که من میدونم مشکل واسه همه isp هاس مشهد هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.