ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

Sabanet - Support
03-07-2012, 14:46
هدیه نیمه شعبان مشترکین

مشترکینی که نسبت به تکمیل اطلاعات خود بر روی صفحه ی ریز مصرف اقدام نموده و نام آنها مهدی و یا سالگرد تولد آنها 15/4

باشد 2 گیگ حجم اضافه تحت عنوان هدیه ی نیمه شعبان اعطا می گردد.

Sabanet - Support
03-07-2012, 14:47
اسامی برندگان روز مرد

اسامی برندگان 5 گیگ حجم رایگان در روز مرد که اسم آن ها از القاب حضرت علی (ع) می باشد به شرح ذیل است:

علی شریعتی
علی غلامی
علیرضا خواجه علیزاده عطار
علی ترابی
علی قمی توکلی
علی فخار
علی احمدپور
علی طاهری
مرتضی رنجبر
مرتضی بنی نعیم
علی کرباسی
علی کوچک پوریان
علی اکبر وفادار
علیرضا زمانی
علی غفوری
علیرضا
علی اسماعیلی
علی ارمگان
علی خوشوقت
علی اوسط سرحدی
علی رضا سلیمانی
علی کرمانشاهانی
علی درویشی
علی خسروی
مرتضی نایینی
علی کاظمی
علی قورچی بیگی

علی مردانی
علی تیموری
علیرضا الهی
علیرضا
علیرضا امیدی
علی موسوی
علیرضا پازوکی
علی اکبر پیری
علی سجادی
علی دیانت دار
علی رادهوش
مرتضی جوانمردی
علی رضا رامهرمزی
علی ناظم البکا
علیرضا جداری حبیبی
مرتضی خلیلی
علیرضا انصاری
علی رحمانی
علیرضابلوچ
علی نیک بخت
علیرضا فرس
علیرضا نیکوکار
علی معتمدی
علیرضا شجاعی
علی احمدی
علی محمدپور
علیرضا لطفی پور
علی فتحی

علی تفنگ سازان
علی اکبر اکبری
علیرضا نعمتی
علی دین پژوه
علی میرقادری
علی رضا خاقانی
علیرضا امیدوار
علی پناهی
علیرضا هادی
علی همدست
علی اصغر صالح پور
علی حاجی صادقیان
علیرضا عزیززاده
علی زیبایی
علیرضا مشایخ
علی صادقی
علیرضاعرب زاده
علیرضا پورمحمد روحی
علی ریاحی
علی دقت
علی موگوئی
علی هاشمی
علی رضا شاملو
علی شاه نجات
علی بقایی
علی گل ابادی
علی یزدانپناه
علی رحیم زاده

علی امامی فر
علی اصغر بمانی
علی تیموری
علیرضا احمدی
علی کتابی
علیرضا توکلی
علی رضایی
علیرضا صادقپور
علی منافی
علی شجری
علی بابا کردی
علی اشرفی
علیرضا مشایخی
علی وکیل آزاد
علیرضا شفیعی
علیرضا دشتی
مرتضی یوسفی
علی رضا ابراهیم نژاد
علیرضا عطائی
علیرضا معصومی
علی پناهی
علی حیدری امین
علی جاوری
علیرضا حسین زاده
علیرضا شریفیانا
علی حسین زاده
علیرضا افهمی

Zeitgeist
03-07-2012, 15:21
هدیه ی شعبانیه

احتراما به اطلاع میرساند کلیه مشترکینی که از تاریخ 13/04/91 تا 31/04/91 دوره سرویس خود را تمدید نمایند 1 گیگ حجم هدیه نیمه شعبان اعطا خواهد شد

ah come on

من همین چند روز پیش 55 تومن شارژ کردم :/

Glad Boy
03-07-2012, 17:13
آقا این سرعت شبانه ما به شدت کم شده ! اه اه اه ...
رفتم تو سایت صبا ببینم چیزی دستگیرم میشه دیدم نوشته ساعت شبانه شده از 1 تا 6 صبح ! دیگه جواب اینکه چرا سرعت شبانه م انقد کم شده دستگیرم شد ...
در ضمن من با بقیه شرکت هام اینترنت داشتم. صبا بیشتر از همه ترافیک رو می خوره ! یعنی فکر کنم حداقل دوستان اونجا ضریب دو دادن برا ترافیک کاربرا ! یعنی همه چی دو برابر مصرف میشه !
مثلا من با شاتل 5 گیگ سه ماهه میگرفتم دو سه گیگی هم هدیه و اینا میداد خودش. این پنج گیگ تا آخر سه ماه میرسید، همش هم داشتم استفاده می کردم. ولی صبانت، آخه با عقل جور در میاد من پنج گیگ رو تو کمتر از یه ماه تموم کنم با این مصرف که از شاتل هم کمتره !؟

Zeitgeist
03-07-2012, 17:34
آقا این سرعت شبانه ما به شدت کم شده ! اه اه اه ...
رفتم تو سایت صبا ببینم چیزی دستگیرم میشه دیدم نوشته ساعت شبانه شده از 1 تا 6 صبح ! دیگه جواب اینکه چرا سرعت شبانه م انقد کم شده دستگیرم شد ...
در ضمن من با بقیه شرکت هام اینترنت داشتم. صبا بیشتر از همه ترافیک رو می خوره ! یعنی فکر کنم حداقل دوستان اونجا ضریب دو دادن برا ترافیک کاربرا ! یعنی همه چی دو برابر مصرف میشه !
مثلا من با شاتل 5 گیگ سه ماهه میگرفتم دو سه گیگی هم هدیه و اینا میداد خودش. این پنج گیگ تا آخر سه ماه میرسید، همش هم داشتم استفاده می کردم. ولی صبانت، آخه با عقل جور در میاد من پنج گیگ رو تو کمتر از یه ماه تموم کنم با این مصرف که از شاتل هم کمتره !؟

use a bandwidth monitoring software

here's a free one /n' the best one on windows i believe :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این قسمت برنامه:

از monitored interfaces باید اتصال روزانه صبانتتون رو سلکت کنید.

همینطور روی هوا که نمیشه حرف زد...

من در 4-5 سالی که یوزر صبانتم اشتباهی در logging ترافیک مصرفیشون ندیدم...

narthex
03-07-2012, 19:28
use a bandwidth monitoring software

here's a free one /n' the best one on windows i believe :

در این قسمت برنامه:

از monitored interfaces باید اتصال روزانه صبانتتون رو سلکت کنید.

همینطور روی هوا که نمیشه حرف زد...

من در 4-5 سالی که یوزر صبانتم اشتباهی در logging ترافیک مصرفیشون ندیدم...

به جاش من چندین بار دیدم، البته حجم مصرفی رو خودم حساب می کنم، بعد هم مقایسه می کنم با صبا، اینجوری دار میاری چی به چیه ...
اینم نمونه اخیر که چرا حجم ها یک دفعه کم میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zeitgeist
03-07-2012, 21:12
به جاش من چندین بار دیدم، البته حجم مصرفی رو خودم حساب می کنم، بعد هم مقایسه می کنم با صبا، اینجوری دار میاری چی به چیه ...
اینم نمونه اخیر که چرا حجم ها یک دفعه کم میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما باید حجم مصرفیتون رو در اون بازه با یک برنامه همچون اونی که معرفی کردم محاسبه کنید.

این یا مشکلی از سوی شما و مودمتون و شاید یک باگه و یا مشکل و باگی در تجهیزات صبانت در مرکز مخابراتیتونه.

یا اینکه شما (و سیستم های موجود در شبکه ـتان که دسترسی به مودم دارند) همزمان کانکت شدید که البته به این تعداد بعیده (و صبانت هم به 2 محدود کرده).

مسلماً به این معنا نیست که شرکت صبانت با قصد و برنامه قبلی این کار رو کرده و شما هم باید در سمت خودتون بررسی های کافی رو انجام بدین که باگی از دستگاهتون نباشه، و هم با ارائه این مدرک به پشتیبانی صبانت، از اونا توضیح بخواید.

مطمئناً اگر شما الکی جوش نیارید و با رویه پرخاشگرانه جلو نرید، همه چیز باید منطقی بررسی بشه...

چنین موضوعاتی رخ دادنشون در سیستم های کامپیوتری عادیه (البته اگر مشکل به معنای واقعی باشه) و به این معنا نیست که دسیسه ای در کاره...

اصلاً برای یه شرکت تأمین کننده اینترنت، جداً چند صد مگ چه ارزشی داره؟ روزانه حداقل چندین ترابایت انتقال اطلاعات انجم میشه و چنین کارهایی ابلهانه ـس که کسی بخواد اینطوری مثلاً از کاربرانش که زندگانی شرکتش بهشون بسته ـس، حجم بپیچونه...!

شما کافیه از پشتیبانی صبانت، چه تلفنی چه حضوری، پیگیر بشید...

حالا منظورم شما نیست ولی اغلب افرادی که هی توی این تاپیک از ابتداش غر میزنن، یا حرفشون از روی باد هواس؛ و یا راه صحیح پیگیری مشکلشون رو نمیدونن و سریع freaked out میشن و جوش میارن...

Zeitgeist
03-07-2012, 21:21
preferrend DNS server: 8.8.8.8
و
alternate DNS server: 89.165.40.13
یا
89.165.0.13
89.165.0.14
4.2.2.3
4.2.2.4
اینها هیچکدوم برای ورود به صفحه‌ی شارژ الکترونیکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب نمیده جناب پشتیبانی

run a command line cmd.exe as an administrator

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویندوز رو ریبوت کنید.

DNS ـهای کانکشن اصلی اینترنتتون رو به یکی از این دو مورد تغییر بدید:

8.8.8.8
8.8.4.4

یا

208.67.222.222
208.67.220.220

برنامه هایی همچون proxifier یا تانل های وی پی ان رو باز نکنید.

firewall و سیستم های امنیتی شامل web access protection رو غیرفعال کنید.

با IE به آدرس زیر برید:

narthex
03-07-2012, 22:34
شما باید حجم مصرفیتون رو در اون بازه با یک برنامه همچون اونی که معرفی کردم محاسبه کنید.

این یا مشکلی از سوی شما و مودمتون و شاید یک باگه و یا مشکل و باگی در تجهیزات صبانت در مرکز مخابراتیتونه.

یا اینکه شما (و سیستم های موجود در شبکه ـتان که دسترسی به مودم دارند) همزمان کانکت شدید که البته به این تعداد بعیده (و صبانت هم به 2 محدود کرده).

مسلماً به این معنا نیست که شرکت صبانت با قصد و برنامه قبلی این کار رو کرده و شما هم باید در سمت خودتون بررسی های کافی رو انجام بدین که باگی از دستگاهتون نباشه، و هم با ارائه این مدرک به پشتیبانی صبانت، از اونا توضیح بخواید.

مطمئناً اگر شما الکی جوش نیارید و با رویه پرخاشگرانه جلو نرید، همه چیز باید منطقی بررسی بشه...

چنین موضوعاتی رخ دادنشون در سیستم های کامپیوتری عادیه (البته اگر مشکل به معنای واقعی باشه) و به این معنا نیست که دسیسه ای در کاره...

اصلاً برای یه شرکت تأمین کننده اینترنت، جداً چند صد مگ چه ارزشی داره؟ روزانه حداقل چندین ترابایت انتقال اطلاعات انجم میشه و چنین کارهایی ابلهانه ـس که کسی بخواد اینطوری مثلاً از کاربرانش که زندگانی شرکتش بهشون بسته ـس، حجم بپیچونه...!

شما کافیه از پشتیبانی صبانت، چه تلفنی چه حضوری، پیگیر بشید...

حالا منظورم شما نیست ولی اغلب افرادی که هی توی این تاپیک از ابتداش غر میزنن، یا حرفشون از روی باد هواس؛ و یا راه صحیح پیگیری مشکلشون رو نمیدونن و سریع freaked out میشن و جوش میارن...

جندین سال هست که از صبانت دارم و چندین سال هم هست که مقدار مصرف رو هم کنترل می کنم.
توضیحات عجیب غریب نیاز نداره این، چون خود صبانت اطلاع داره سیستمشون مشکل داره، مسئله اینه نمی دونن چه کابری به این مشکل کی بر می خوره، پس کاربر باید خودش آگاه باشه
بعد هم برای یک شرکت ISP حجم های به این مقدار در مقیاس بالا، مقدار قابل توجهی میشه ... شما در نظر بگیر از هر حساب بانکی یک مشتری بانک 100 تومن کم بشه ... در مقیاس بزرگ رقمی میشه برای خودش. دلیلی وجود نداره بخوایم تصور کنیم این کار عمداً انجام شده، چون اگر قرار بر عمدی بودن بود توی ریز مصرف به این شکل نمایان نمی شد.

اشتباه از سوی ISP هم وجود داره، ولی معمولاً کاربر ها بیشتر اشتباه می کنند. در کل این رو مطرح کردم که تصور نشه هیچ مشکلی وجود نداره، و همچیو به گردن کاربر بندازید.

SHAHAB-P30
04-07-2012, 07:15
دیشب کلا قاط زده بود من از ساعت 1 تا 7:45 5 گیگ دانلود داشتم.

amin_947
04-07-2012, 15:01
چجوری تا 7:45 دانلود می کنین ؟

man69s
05-07-2012, 00:22
چجوری نداره صبانته دیگه یکی 5 گیگ دانلود میکنه یکیم مثل من دو ساعت میشینه برای 300 مگابایت

Eliminal
05-07-2012, 01:04
چجوری نداره صبانته دیگه یکی 5 گیگ دانلود میکنه یکیم مثل من دو ساعت میشینه برای 300 مگابایت
آقا البته همیشه هم تقصیر صبانت نیست ها.شما وقتی داری دانلود میکنی سرعتت به سرعته اون سایتی که ازش داری دانلود میکنی هم بستگی داره
من از یه سایت دانلود میکنم سرعتم حداکثر 10KB/S میرسه از یه سایت دیگه هم که دانلود میکنم میشه حداقل 60KB/s !!

man69s
05-07-2012, 01:41
آقا البته همیشه هم تقصیر صبانت نیست ها.شما وقتی داری دانلود میکنی سرعتت به سرعته اون سایتی که ازش داری دانلود میکنی هم بستگی داره
من از یه سایت دانلود میکنم سرعتم حداکثر 10KB/S میرسه از یه سایت دیگه هم که دانلود میکنم میشه حداقل 60KB/s !!
عزیز از سرور اختصاصی دانلود می کنم تا ساعت 6 سرعت 40 کیلو بایت 6:1 سرعت 230 کیلو بایت ! بستگی به حال و احوال صبانت و کاربرای شبانه داره

ArashMiniStar
05-07-2012, 08:35
عزیز از سرور اختصاصی دانلود می کنم تا ساعت 6 سرعت 40 کیلو بایت 6:1 سرعت 230 کیلو بایت ! بستگی به حال و احوال صبانت و کاربرای شبانه داره

منم با سرور اختصاصی تست میکنم.بنظرم اولاش خوبه!! حالا بر چه اساسی میتونه اینجوری باشه نمیدونم.آخه معمولا اون ساعت کاربرای بیشتری بیدارن...
در کل منم زور بزنم 1 گیگ اینا دانلود دارم.در صورتی که چند ماه قبل 2،3 گیگ بود...

narthex
05-07-2012, 09:05
بگیر نگیره در کل ... torrent بدترین سرعت رو داره ... اما لینک های مستقیم به نسبت سرعتشون بهتره ...
هرکی زورش برسست دیگه، اونیکه از سرور بهتری دان میکنه بقیه رو مچل می کنه =))

Ardavan
05-07-2012, 10:11
ای بابا!!!عجب داستانی داریم با صبا!!الان 4 شب هست افت شدید سرغت!!به زور 500 مگ دان میکنم!!شما ها هم همینطورید؟!!!

Eliminal
05-07-2012, 10:49
منم با سرور اختصاصی تست میکنم.بنظرم اولاش خوبه!! حالا بر چه اساسی میتونه اینجوری باشه نمیدونم.آخه معمولا اون ساعت کاربرای بیشتری بیدارن...
در کل منم زور بزنم 1 گیگ اینا دانلود دارم.در صورتی که چند ماه قبل 2،3 گیگ بود...
منم همون 1 گیگ رو بیشتر هر شب نمیتونم دانلود کنم اگه دیگه خیلی زیاد شه میشه 1.5 گیگ.
سرعتم روی 60 هستش تقریبا ولی بالا پایین هم میره دیگه!

mehdi n73
06-07-2012, 01:56
دوستان شبانه که ساعتش شده 1 تا 6 مشکل داره. امشب ساعت 1 وصل شدم ولی 45 دقیقه یعد قطع شد. دو شبه شبانه نمی تونم دانلود کنم.

مشکلات شرکت صبانت:
1- اطلاع رسانی ضعیف در سایت این شرکت(البته تازگی ها بهتر شده)
2- گران بودن خریدن حجم اضافی
3- قطع اینترنت هر 1 ساعت در مدت دانلود شبانه
4- نداشتن اینترنت نامحدود با نسبت و سرعت و قیمت مناسب
5- استفاده از دانلود رایگان تنها از طریق استفاده از یوزر و پسورد مخصوص

شاید بگید همش از معایب گفتی ولی باید بدونید مزایای یک شرکت هر چقدر بیشتر باشه شما را به ادامه همکاری و خرید از آن شرکت ترغیب می کنه.

SHAHAB-P30
06-07-2012, 06:07

چجوریش رو که نمیدونم خودش تا اون ساعت رفت ولی امروز تا همون ساعت 6 بود و یک گیگ هم نتونستم بگیرم

کلا قاطیه این صبا

artin4u
06-07-2012, 18:09
سلام دوستان سه روزه دارم تا 7 دانلود میکنم.
شما دقیقا مودم رو باید سر ساعت5:55ریست کنید.
من این کلک رو 3 روزه امتحان کردم و تا حالا جواب داده:31:

ولی متاسفانه سرعتم بیشتر از 60 نمیشه ولی برای اینم یه کلک دارم شما باید همزمان چند فایل رو با هم دانلود کنید. وقتی من چن تا رو با هم دان میکنم سرعتم ثابت روی 120

romass100
06-07-2012, 20:01
ایا صبا نت این مودم را 100% ساپورتش میکنه که برم بخرمش؟!

TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G

ArashMiniStar
06-07-2012, 20:11
ایا صبا نت این مودم را 100% ساپورتش میکنه که برم بخرمش؟!

عزیز شما هر مودمی بخرید ساپورت خواهد کرد.چه برسه به تی پی لینک!! تی پی لینک را فکر کنم همه ی ISP ها تایید کردند :31:
موفق باشید:40:

romass100
06-07-2012, 20:29
عزیز شما هر مودمی بخرید ساپورت خواهد کرد.چه برسه به تی پی لینک!! تی پی لینک را فکر کنم همه ی ISP ها تایید کردند :31:
شما خودت با بودجه ی 80 تومن مودم خیلی خوب سراغ نداری بهم بگی؟اخه همه میگن این مارکو بخرم.اما خب حس میکنم با این بودجه چیزهای بهتری هم میشه خرید.

artin4u
06-07-2012, 23:21
شما خودت با بودجه ی 80 تومن مودم خیلی خوب سراغ نداری بهم بگی؟اخه همه میگن این مارکو بخرم.اما خب حس میکنم با این بودجه چیزهای بهتری هم میشه خرید.

سلام شما میتونی از سایتfinaleshop.comخرید کنی. همه محصولاتش به قیمت عمدست و من الان 2 سالی میشه مشتریشم.
مودمی که اینجا زده70 تومن رو من از بازار قیمت کردم85

Sabanet - Support
07-07-2012, 06:44
سلام
دوستان عزیز با توجه به سوء استفاده از اکانت بعضی از کاربران و سرقت هایی که از حجم مصرفی برای کاربران پیش اومده
اگر یوزر و رمز ورودی به مودم روتر شما admin/admin هست هر چه سریع تر نسبت به تعویض آن اقدام نمایید
همچنین جهت حفظ امنیت بیشتر یوزر و پسورد اکانت صبانت خودتان رو نیز عوض کنید

ArashMiniStar
07-07-2012, 09:29

عزیز وایرلس معرفی کنم؟ تی پی لینک مارک خیلی خوب هست.من خودم روتر 2 آنتنه تی پی لینک رو دارم و 24 ساعته روشنه.خیلی راضیم ازش.

ArashMiniStar
07-07-2012, 11:41
دیشب من بالای 1.5 گیگ تونستم دانلود کنم.البته با سرور مجازی و پروتکل FTP.:42:
3 فایل هم همزمان در حاله دانلود بوده با IDM.

mahdy2021
07-07-2012, 13:46
عجب وضع افتضاحی
3-4 ساعت اصلا سند و ریسیو ندارم(الان با موبایل اومدم)
مشکل فقط در تهرانه یا بقیه شهرها هم مشکل دارن؟

pemisat
07-07-2012, 13:52
اصفهان دو منطقه را سراغ دارم که از حدود 11 صبح وصل نمی شن دیگه...سایتشم بالا نمیاد برا من(سایت خود صبانت)

hirad_g
07-07-2012, 14:10
سلام. :31:
الان وضع صبا چطوره؟؟(2 ساله adsl ندارم اما قبلش مشترک صبا بودم)
من مشهدم. و 128 میخوام.
*برام مهمه که بشه بازی آنلاین کرد.
**بشه شبا دانلود کرد.(لااقل 700 مگ)
در ضمن ، مشکلاتی که قبلا صبا داشت حل شده؟؟ مثلا
24 مگ کم شارژ میکردن( من 2.5 گیگ از صبا طلب کارم که اون آخرا بهشون گفتم)
بعضی وقتا حس میکردم(مطمئن نبودم) ترافیک داره دود میشه و زیاد میرم دفتر صبا تا دوباره شارژ کنم.
سرعت کم و زیاد میشد.

mehran_pqqp
07-07-2012, 14:25
سلام
عجب وضعیتی شده ها، از ساعت 11 ظهر adsl م قطع شده ، هر چقد زنگ میزنم به صبانت هیچ بنی بشری جواب نمیده ، من موندم این شماره پشتیبانی رو واسه چی گذاشتن؟ وقتی کسی جوابگو نیست
الان با بدبختی با Dial up اومدم
دوست گرامی که به عنوان ساپورتر صبانت اینجا هستی برادر/خواهر گرامی ما الان باید چه کار کنیم؟
پشتیبانی رفتن مسافرت؟

Sabanet - Support
07-07-2012, 15:11
سلام
صبانت کل کشور به دلایلی که نمیشه اینجا اعلام کرد از سوی مخابرات از صبح قطع شده
با پشتیبانی تماس نگیرید همه جا قطع شده حتی سایت صبانت هم بالا نمیاد
همکاران دارند پیگیری میکنند با مخابرات که هر چه سریع تر مشکل برطرف بشه

Sabanet - Support
07-07-2012, 15:46
سرویس ها مجدد برقرار شد
موفق باشید.

Zeitgeist
07-07-2012, 15:59
ایول درست شد...

mahdy2021
07-07-2012, 16:05
سلام
صبانت کل کشور به دلایلی که نمیشه اینجا اعلام کرد از سوی مخابرات از صبح قطع شده
با پشتیبانی تماس نگیرید همه جا قطع شده حتی سایت صبانت هم بالا نمیاد
همکاران دارند پیگیری میکنند با مخابرات که هر چه سریع تر مشکل برطرف بشه

سلام
مگه قطع کردن اینترنت صدها هزار نفر بچه بازیه؟

اگر واقعا مخابرات و زیرساخت قطع کردن، باید شکایت کنید......... اگر هم مشکل از خودتون بوده که خیلی مشکل بدی بود..باید در کارتون تجدید نظر کنید

romass100
07-07-2012, 16:44
عزیز وایرلس معرفی کنم؟ تی پی لینک مارک خیلی خوب هست.من خودم روتر 2 آنتنه تی پی لینک رو دارم و 24 ساعته روشنه.خیلی راضیم ازش.
اره وایرلس میخوام.

کلا شما بین این دو مودل کدومو میپسندید؟

مودم ای دی اس ال وایرلس D-link مدل 2730

میخوام تمام نیاز هام برطرف بشه.شما روی یک خونه ی 250 متری با دیوار حساب کنید.ممنون.

amin_947
07-07-2012, 19:52
سلام. :31:
الان وضع صبا چطوره؟؟(2 ساله adsl ندارم اما قبلش مشترک صبا بودم)
من مشهدم. و 128 میخوام.
*برام مهمه که بشه بازی آنلاین کرد.
**بشه شبا دانلود کرد.(لااقل 700 مگ)
در ضمن ، مشکلاتی که قبلا صبا داشت حل شده؟؟ مثلا
24 مگ کم شارژ میکردن( من 2.5 گیگ از صبا طلب کارم که اون آخرا بهشون گفتم)
بعضی وقتا حس میکردم(مطمئن نبودم) ترافیک داره دود میشه و زیاد میرم دفتر صبا تا دوباره شارژ کنم.
سرعت کم و زیاد میشد.

پینگش خوب نیست برای بازی البته به منطقه شما هم بستگی داره. در کل زیاد نوسان داره.
شبانه از سایت خوب اگه دانلود داشته باشید عموما بالای 700 مگ دانلود دارید. البته بازم به سایتش بستگی زیادی(!) داره
هنوز هم من احساس می کنم زیادی از حجمم کم میشه اما کسی جوابگو نیست.
اون حجم دزدی اولیه هم برطرف شده.

amirrez4
08-07-2012, 09:46
سرویس ها مجدد برقرار شد
موفق باشید.

پشیبان عزیز. بنا نیست معذرت خواهی روی سایت قرار بگیره ؟ یک روز معطل این مشکل شما بودیم ؛ اگر جبران خسارت نمیشه ؛ حداقل یک ببخشید ساده که میشه گفت.

به ما کاربران چه ربطی داره که شما با مخابرات مساله دارید ؛ مخابرات با زیرساخت ؛ زیرساخت با شبکه فلگ ؛ شبکه فلگ با کشتی رانی ؟

ما بابت سرویس پول میدیم و اگر حتی چند ساعت پول دادنمون دیر بشه ؛ سرویسمون را قطع میکنید !

solidworm
08-07-2012, 11:37
نشد ما یک روز اینترنت درست درمون داشته باشیم :13: چه وضعیت سرعته آخه. ماکزیموم 5-6 کیلوبایت در ثانیه اونم روزانه! همه چیزم که ماشالله فیلتره. شبانه هم که کلا تعطیله مگر بخوای از 1 تا 7 صبح 6 مگ دانلود کنی. مخابرات بیا این صبانتو کلا جمع کن ما رو راحت کن. اگر این قطعی های اخیر کار مخابراته، دستشون درد نکنه.

omid-p30
08-07-2012, 18:21
آقا من امروز صبح ترافیکم تموم شد و صفحه مربوطه به شارژ برا هر صفحه ظاهر میشد ولی الان بدون اینکه شارژی انجام داده باشم دوباره وصل هست و همه سایت ها رو باز میکنه.

در صفحه ریز مصرف هم اعتبار باقیمانده رو MB -0 زده.

قضیه از چه قراره ؟!

armin_gera
09-07-2012, 01:31
سلام
چند تا سوال درباره صبانت دارم
اول اینکه الان رفتم سایتش زده سرویس شبانه از 1 شب تا 6
سوال دوم اینکه ایا اصلا چیزی به اسم سرویس شبانه داره این صبانت؟؟! دیشب یه فایل 150 مگی گذاشتم دانلود تا صبح دانلودش نکرد
سوم اینکه چرا در طول این سرویس هزار بار اینترنت قعط و وصل میشه؟اگه واقعا اسمش سرویس رایگان شبانهست پس این کارا دیگه چیه یه هو بگین سرویس شبانه نداره دیگه وقتی 150 مگ رو دان نمیکنه شما چه توضیحی واسه این سرویس دارین؟
جناب ساپورتر صبانت لطفا به این سوالا جواب بدین
سرعت خیلی پایین در حد 5 کیلوبایت قعطی های مکرر بعضی وقتا هم که کلا وصل نمیشه

صبانت وعضش خوب بود چرا اینطوری شده نمیدونم
ممنون از همگی

omid-p30
09-07-2012, 12:58
آقا من امروز شارژ کردم ولی خبری از یک گیگ عیدی نیست چرا ؟ همون سه ماه 9 گیگ خود دوره رو که شارژ کردم رو تو قسمت گزارشات زده فقط.

Ice Pain
09-07-2012, 13:56
چرا دانلود از تورنت اینقدر سرعتش اومده پایین ؟ :angry: 

2 شب گذشته با یوزر شبانه سرعتش 0

الان هم با یوزر روزانه سرعتش پایین 10 هست :9: 

دوستان این مشکل رو شما هم دارید ؟! 

ArashMiniStar
09-07-2012, 14:37
امروز صبح که کلا برای من قطع بود.چه وضعیه اخه

amirharry
09-07-2012, 16:10
من اصفهان هستم قبلا شبانه تا 2 گیگ هم دانلود می کردم ولی حالا سرعت رفته رو 6 کیلوبایت و اصلا نمی تونم دانلود کنم مشکل از چیه؟

armin_gera
09-07-2012, 16:13
منم با تورنت مشکل دارم دیشب 273 کیلو بایت کلا دانلود کرد واقعا دمش گرم غوغا میکنه

من اگه یه isp خوب پیدا کنم که بهتر باشه کوچ میکنم به اون isp و با بچه ها صبا رو تحریم میکینیم

aliix_666
09-07-2012, 16:44
ولی من با تورنت مشکلی ندارم اتفاقا با تورنت خاطر جمع تر هستم که کل دانلودهامو انجام میده

solidworm
09-07-2012, 18:30
سرعت تورنت رو آورده پایین. از 1 تا 6 صبح 4-5 مگ بیشتر نمی گیره. با دانلود منجر اگر بخوایین دانلود کنید باید 100 تا فایل همزمان دانلود کنید تا سرعت بره بالا. چه وضع اینترته؟ قول می دم اگر یک صفحه رو ساعت 1 لود کنید، ساعت 6 برگردین چک کنید، می بینید هنوز کامل لود نشده. اینم وضعیت شبانه.

aiden00
09-07-2012, 18:59
دیشب از ساعت 1 تا ساعت 6 400 مگابایت دانلود کردم آخه این چه وضعشه!! شاید باور نکنید یه زمانی شبی 4 گیگابایت هم دانلود میکردم

ArashMiniStar
09-07-2012, 19:07
دوستان مطمئن هستید تورنت هاتون آپلود نمیکنن؟ چون آپلودشون زیاده!

aliix_666
09-07-2012, 19:57
تورنت برای من از 90 تا 105 دانلود داره و معمولا 5 هم آپلودش هست قانون تورنت اینه که اگه جلوی اپلودو بگیری سرعت دانلودت میاد پایین تو سرعت دانلود هم زیاد فرقی نداره

ArashMiniStar
09-07-2012, 20:14
تورنت برای من از 90 تا 105 دانلود داره و معمولا 5 هم آپلودش هست قانون تورنت اینه که اگه جلوی اپلودو بگیری سرعت دانلودت میاد پایین تو سرعت دانلود هم زیاد فرقی نداره

والا من که سرور دارم سرعت آپلود رو بیارم پاییم دانلود هم میاد پایین.احتمالا تو سرعت های پایین این شکلی هست.
فقط یک نکته ای هست که برای من اگر رو5 کیلوبایت بر ثانیه هم آپلود را لیمیت کنم بازهم خیلی آپلود میکنه!! بنظرم اگر قبلا تست نکردید الان چک کنید ببینید آیا واقعا 5 کیلوبایت آپ دارید؟؟

aliix_666
09-07-2012, 20:34
والا من که سرور دارم سرعت آپلود رو بیارم پاییم دانلود هم میاد پایین.احتمالا تو سرعت های پایین این شکلی هست.
فقط یک نکته ای هست که برای من اگر رو5 کیلوبایت بر ثانیه هم آپلود را لیمیت کنم بازهم خیلی آپلود میکنه!! بنظرم اگر قبلا تست نکردید الان چک کنید ببینید آیا واقعا 5 کیلوبایت آپ دارید؟؟

منم همینو میگم چون اپلود کردن تو سرعت دانلودم تاثیری نداره تازه من 512 دارم در ضمن من اصلا لیمیت نکردم 2 ساعت تموم ازش چشم بر نداشتم ببینم تا چند میره که اخرش تا 10 رفت از سایت اکسترا فایلهامو انتخاب میکنم معمولا فیلمهایی که تازه میزارن سرعتشون پایینه تا 1 هفته بعد از 1 هفته چون سیدراشون از لیچراشون بیشتر میشه سرعت افزایش پیدا میکنه

aliix_666
09-07-2012, 20:42
در ضمن اینم یاد اوری کنم که سرعت اپلودتون ب دانلودتون هیچ ربطی نداره مثلا من 512 دارم 512 دانلودمه و 256 اپلودمه که به هم هیچ ارتباطی ندارن اگر جلوی اپلودمو بگیرم دانلودم نمیشه 768 امیدوارم منظورمو گرفته باشید مگر اینکه سرویستون حجمی باشه که بخوایین جلوی اپلود رو بگیرید که ما از سرویس رایگان شبانه استفاده میکنیم.

ArashMiniStar
09-07-2012, 20:54
در ضمن اینم یاد اوری کنم که سرعت اپلودتون ب دانلودتون هیچ ربطی نداره مثلا من 512 دارم 512 دانلودمه و 256 اپلودمه که به هم هیچ ارتباطی ندارن اگر جلوی اپلودمو بگیرم دانلودم نمیشه 768 امیدوارم منظورمو گرفته باشید مگر اینکه سرویستون حجمی باشه که بخوایین جلوی اپلود رو بگیرید که ما از سرویس رایگان شبانه استفاده میکنیم.

والا من که این موضوع رو قبول ندارم.مگر تو شبانه فرقی کند!!

aliix_666
09-07-2012, 20:58
والا من که این موضوع رو قبول ندارم.مگر تو شبانه فرقی کند!!

این برای من ثابت شدس که میگم

aliix_666
09-07-2012, 21:05
حالا شما یه بار امتحان کن سرعت اپلودتون رو روی no limit بذار ببین چی میشه باور کنید سرعت اپ من حد اکثر رو 6 یا 7 هستش تو انتخاب فایلتون دقت کنید سعی کنید سیدراتو بیشتر از لیچراتون باشه

aliix_666
10-07-2012, 01:17
نمیدونم ولی برای من افتضاح رفته بالا 2 مگابیت سرعتم هست الان

Silent TR
10-07-2012, 01:22
تا همین دیشب تو شبانه 110 تا 130kb/s دانلود میکردم ولی امروز که ویندوزم رو هم عوض کردم سرعت دانلود شده بین 0 تا 60kb/s !!!!

piishii
10-07-2012, 08:54
سلام
دوستان شبانه به محیطی که هستین و منطقه بستگی داره
چقدر یوزر مثل شما همون زمان در حال دانلود باشن و همچنین سرور دانلودتون
من الان طرقبه- مشهد هستم و اینجا اکثرا کوچ کردن روی مخابرات و شاتل در نتیجه شبانه خوب دانلود دارم ولی خوب قدیم که اینطور نبود دانلود هام هم کمتر بود
این تغییر ساعت شبانه هم یک سیاست داخلی صبانت برای رقابت بود که جای توضیح نداره الان

ArashMiniStar
10-07-2012, 10:03
برای من که همچین بد نیست!

ArashMiniStar
10-07-2012, 10:05
تا همین دیشب تو شبانه 110 تا 130kb/s دانلود میکردم ولی امروز که ویندوزم رو هم عوض کردم سرعت دانلود شده بین 0 تا 60kb/s !!!!

شما چند تا فایل برای دانلود همزمان بگذارید...انشاالله ردیف میشه:7:

mahdy2021
10-07-2012, 11:30
دیشب کسی در مقدار دانلودش تغییر محسوسی نداشت؟ بیشتر تهران منظورمه

armin_gera
10-07-2012, 11:47
آخه چند تا فایلو با هم بزاریم درسته سرعت جمعشون همون 200 میشه ولی ماشالاه وسطا صبا یه قعط وصل میکنه دانلود کنسل میشه
من از مدیا فایر دان میکنم تورنت برام بیشتر از 10 نمیده

Eliminal
10-07-2012, 12:35
آقا شما روشی برای اینکه شبا بشه راحت دانلود کرد ندارین؟منظورم اینه که نخواد همش یوزر پسوورد عوض کنیم.من بخاطر همین مشکل دارم کم کم فک میکنم ISP رو عوض کنم!

ArashMiniStar
10-07-2012, 12:40
آقا شما روشی برای اینکه شبا بشه راحت دانلود کرد ندارین؟منظورم اینه که نخواد همش یوزر پسوورد عوض کنیم.من بخاطر همین مشکل دارم کم کم فک میکنم ISP رو عوض کنم!

شما مودم رو را در حالت PPPOE روی اینترنت رایگان تنظیم کنید.یک Bridge هم بسازید و با کانکشنی که از داخل ویندوز دارید به روزانه وصل شوید! به همین سادگی...غیر از اینه؟:40:

ArashMiniStar
10-07-2012, 12:41
آخه چند تا فایلو با هم بزاریم درسته سرعت جمعشون همون 200 میشه ولی ماشالاه وسطا صبا یه قعط وصل میکنه دانلود کنسل میشه
من از مدیا فایر دان میکنم تورنت برام بیشتر از 10 نمیده

یعنی بخاطر عوض شدن آی پی دانلود کنسل میشه یا ...؟

h!tman
10-07-2012, 12:48
متاسفانه مدیا فایر دی سی بشید باید از خود وبش دوباره ریزوم کنید
خود بخود دوباره شروع نمیکنه
بهتره لیچش کنید

babak2111
10-07-2012, 14:37

سلام
ارش جان شما تو مشهد درحال حاضرمتوسط شبی چقدردانلود می کنی؟
Eliminal
10-07-2012, 16:31
شما مودم رو را در حالت PPPOE روی اینترنت رایگان تنظیم کنید.یک Bridge هم بسازید و با کانکشنی که از داخل ویندوز دارید به روزانه وصل شوید! به همین سادگی...غیر از اینه؟:40:
بعد اینطوری نمیشه با چند تا کامپیوتر به اینترنت وصل شد.من مودمم روی bridge هستش ولی نمیشه بیشتر از یک کامپیوتر بهش وصل شد.میشه؟

aiden00
10-07-2012, 18:41
دیشب فقط 300 مگابایت دانلود کردم از تبریز مخابرات شهرک باغمیشه

ArashMiniStar
10-07-2012, 18:53
سلام
ارش جان شما تو مشهد درحال حاضرمتوسط شبی چقدردانلود می کنی؟
این 1 - 2 روزه بالای 1.5 گیگ.دوباره که دانلود کردم خبر میدم

artin4u
10-07-2012, 21:30
بچه ها تنها راه دانلود شبانه با سرعت روزانه اینه که همزمان بالای 4 فایل رو زارید برای دانلود.
این کلکی که گفتم باید سر ساعت5:55 مودم رو ریست کنید تا 7وصلید بازم جواب میده و باورتون نمیشه من توی این یک ساعت از 6 تا 7 سرعت دانلودم فقط با یک فایل دانلودی نه 4 تا میشه250

hovo
11-07-2012, 00:10
سلام یه دوماهی بود که عزیمت کرده بودم به تکنولوژی اینفرمیشن توی اصفهان
دیگه خراب کرده کارشو
برگشتم ندا
سرعت شبانه بدک نیست
ولی مثله اواسلش نیست
یادش به خیر
شبی 4 گیگ میزدیم تورگ
چه حالی بود

اصفهان
فروشنده هستم
البته مشتری هم از ندا زیاد دارم
امید وارم این شبانه جواب بده

در مورد کلک 5:55 هنوز تستش نکردم
اما جمعه باگ گرفته بود تا 9:10 دقیقه داشت دانلود میکرد
امید وارم بشه

در مورد بریج و پاپاپ
وقتی مودم رو روی پاپاپ تنظیم میکنید امکان استفاده از کانکشن پاپاپ رو روی سیستم نخواهید داشت
مودم اجازه نمیده
تنها راه حل استفاده از بریج روی مودم و پاپاپ روی سیستم هست
البته این رو خودم تست نکردم چون به لحاظ فنی امکانش نیست می گم الان تست میکنم جوابش رو میدم

hovo
11-07-2012, 00:19
امکان تستش نبود چون بلافاصله شبانه رو میگرفت
و نمیشد ببینیم وقتی شبانه رو نمیگیره میشه از روی سیستم روزانه رو شماره گیری کرد یا نه

التبه میدونم به لحاظ منطقی و فنی امکانش نیست

armin_gera
11-07-2012, 00:37
والا نمیدونم ایا ip عوض میشه یا نه ولی من برا اینکه سرعت برگره به 230 چند تا فایلو باهم میزاشتم دانلود وسطا یه قطع و وصل میشد دیگه دانلودو ادامه نمیداد
احتمالا مدیا فایر اینجوریه ولی انصافا سرعت مدیا فایر خیلی بهتر از بقیه سروراست

متاسفانه مدیا فایر دی سی بشید باید از خود وبش دوباره ریزوم کنید
خود بخود دوباره شروع نمیکنه
بهتره لیچش کنید
لیچ چیه؟ میشه توضیح بدین
.................................................. .........................................

دوستان شما هم با تورنت مشکل دارید؟من بیشتر از 10 سرعت نمیگیرم اگه راهی داره لطفا بگین

من الان با idm گذاشتم دانلود بیشتر از 30 نمیده دوتا فایلو با هم گذاشتم هر کدومو کرد 15 کلا هرچندتا هم میزارم جمعا سرعت از 30 بیشتر نمیشه!!
صد رحمت به همارا تا یه مدت پیش ما تو سر اونا میزدیم که سرعتتون کمه الان دوستم داره با 100 با سرویس شبانه دان میکنه ما هم با این سرعتمون

MILAD MGH
11-07-2012, 10:57
بچه ها تنها راه دانلود شبانه با سرعت روزانه اینه که همزمان بالای 4 فایل رو زارید برای دانلود.
این کلکی که گفتم باید سر ساعت5:55 مودم رو ریست کنید تا 7وصلید بازم جواب میده و باورتون نمیشه من توی این یک ساعت از 6 تا 7 سرعت دانلودم فقط با یک فایل دانلودی نه 4 تا میشه250

سلام.اینکه گفتید مودم رو ریست کنید منظورتون اینه که اینترنت رو دیسکانکت کنیم یا مودم رو خاموش/روشن کنیم؟

ArashMiniStar
11-07-2012, 11:30
سلام یه دوماهی بود که عزیمت کرده بودم به تکنولوژی اینفرمیشن توی اصفهان
دیگه خراب کرده کارشو
برگشتم ندا
سرعت شبانه بدک نیست
ولی مثله اواسلش نیست
یادش به خیر
شبی 4 گیگ میزدیم تورگ
چه حالی بود

اصفهان
فروشنده هستم
البته مشتری هم از ندا زیاد دارم
امید وارم این شبانه جواب بده

در مورد کلک 5:55 هنوز تستش نکردم
اما جمعه باگ گرفته بود تا 9:10 دقیقه داشت دانلود میکرد
امید وارم بشه

در مورد بریج و پاپاپ
وقتی مودم رو روی پاپاپ تنظیم میکنید امکان استفاده از کانکشن پاپاپ رو روی سیستم نخواهید داشت
مودم اجازه نمیده
تنها راه حل استفاده از بریج روی مودم و پاپاپ روی سیستم هست
البته این رو خودم تست نکردم چون به لحاظ فنی امکانش نیست می گم الان تست میکنم جوابش رو میدم

من خودم مودم ای دی اس ال دی لینک دارم.در تنظیمات مودم یک کانکشن Bridge و یک PPPOE برای اینترنت شبانه ساختم...
برای روزانه هم باید با استفاده از کانکشن ویندوز اقدام کنم.(البته من روتر وایرلس دارم بخاظر همین رو PPPOE روزانه تنظیم شده و وصل میشود.)
البته این نکته را هم اضافه کنم ظاهرا در مودم های دی لینک همچین قابلیتی وجود دارد!(PPPOE و BRIDGE همزمان)

ArashMiniStar
11-07-2012, 11:34
والا نمیدونم ایا ip عوض میشه یا نه ولی من برا اینکه سرعت برگره به 230 چند تا فایلو باهم میزاشتم دانلود وسطا یه قطع و وصل میشد دیگه دانلودو ادامه نمیداد
احتمالا مدیا فایر اینجوریه ولی انصافا سرعت مدیا فایر خیلی بهتر از بقیه سروراست

لیچ چیه؟ میشه توضیح بدین
.................................................. .........................................

دوستان شما هم با تورنت مشکل دارید؟من بیشتر از 10 سرعت نمیگیرم اگه راهی داره لطفا بگین

من الان با idm گذاشتم دانلود بیشتر از 30 نمیده دوتا فایلو با هم گذاشتم هر کدومو کرد 15 کلا هرچندتا هم میزارم جمعا سرعت از 30 بیشتر نمیشه!!
صد رحمت به همارا تا یه مدت پیش ما تو سر اونا میزدیم که سرعتتون کمه الان دوستم داره با 100 با سرویس شبانه دان میکنه ما هم با این سرعتمون

منظور از لیچ این هست که با استفاده از راه های مختلف اون فایل به یک سرور دیگر منتقل شود.برای مثال من که سرور مجازی دارم اون فایل های تورنت را به سرور منتقل میکنم (روی سرور با utorrent می گیرمشون) و سپس از روی سرور در ساعات شبانه دانلود میکنم.(البته برای این کار از پروتکل ftp استفاده میکنم)
سایت هایی مثل rapidbaz و rapidpars هم شبیه این کار را انجام میدهند اما با هزینه زیاد! سایت های دیگری هم هستند که اسکریپتی مثل rapidleech روشون نصب هست...

narthex
11-07-2012, 14:06
دیگه صبانت شورشو در آورده با این همه دیسکانتی و سرعتش
قابل توجه عزیزان باشه، راجع به سرویس روزانه صحبت می کنم
پینگ ساده به این وضع افتاده .... برای یک فایل آپلود کردن 10 بار باید رفرش کرد و تکرار کرد

armin_gera
11-07-2012, 16:46
منظور از لیچ این هست که با استفاده از راه های مختلف اون فایل به یک سرور دیگر منتقل شود.برای مثال من که سرور مجازی دارم اون فایل های تورنت را به سرور منتقل میکنم (روی سرور با utorrent می گیرمشون) و سپس از روی سرور در ساعات شبانه دانلود میکنم.(البته برای این کار از پروتکل ftp استفاده میکنم)
سایت هایی مثل rapidbaz و rapidpars هم شبیه این کار را انجام میدهند اما با هزینه زیاد! سایت های دیگری هم هستند که اسکریپتی مثل rapidleech روشون نصب هست...
شما فایل هارو رو سرور خودتون میارین؟ من کلا تورنت نمیتونم بگیرم
چه طور میشه سرور مجازی داشت؟هزینهش چه قدره؟سرعتش خوبه؟از کدوم سروره؟
ممنون

Zeitgeist
11-07-2012, 18:13
ممنون

اینم یه سری تصویر نمونه:

البته این کار هیچ دخل خاصی به سرعت شما در داخل ایران نداره.

مگر یکی مثل من که تورنت باز هستش و اونجا دانلود کرده و تبدیل به یه فایل zip مثلاً میکنمش و با "لینک مستقیم" توی کامپیوتر خودم دانلود میکنم...

ArashMiniStar
11-07-2012, 18:21
ممنون
بله فایل ها رو به سرور منتقل میکنم.
دوست عزیز برای من 14 تومان هزینه برمیداره.(رم 512 هست)
ولی همون 256 برای کار شما کافی هست.خواستید جایی که میخرم را به شما هم معرفی کنم.فقط قبلش در مورد Location سروری که میخرید از فروشنده سوال کنید که کار با تورنت ممنوع هست یا نه!
مثلا در تمام سرور های آمریکا ممنوع هست

romass100
11-07-2012, 18:59
سلام.بالاخره یه مودم وایرلس خریدم.همه چیز خوبه اما من اینترنت را شیر کردم بین گوشی و کامپیوترم.

حالا سوال اینجاست که تا کامپیوتر روشن میشه زرتی کانکت میشه !تازه معلوم هم نیست که کی اینترنت قطع میشه و کی وصل ، چون تا دوباره انیبل میکنیم تا چند ثانیه وصل میشه و ادم دلگرم میشه اما بدون اررور یهو قطع میشه.قبلا که مودمم وایرلس نبود راحت تا اررور میداد میفهمیدم صبا نت مشکل داره اما نمیفهمم الان.

با توجه به راحتیه استفاده از کانکشن و با توجه به اینکه من میخوام از اینترنت شبانه استفاده کنم و دوس ندارم که هر شب مودم را پینگ کنم ، باید چیکار کنم که دوتا کانکشن داشته باشم که هر وقت خواستم بتونم ازشون استفاده کنم و نیازی با دستکاریه تنظیمات داخل مودم نباشه؟

ArashMiniStar
11-07-2012, 19:18
سلام.بالاخره یه مودم وایرلس خریدم.همه چیز خوبه اما من اینترنت را شیر کردم بین گوشی و کامپیوترم.

حالا سوال اینجاست که تا کامپیوتر روشن میشه زرتی کانکت میشه !تازه معلوم هم نیست که کی اینترنت قطع میشه و کی وصل ، چون تا دوباره انیبل میکنیم تا چند ثانیه وصل میشه و ادم دلگرم میشه اما بدون اررور یهو قطع میشه.قبلا که مودمم وایرلس نبود راحت تا اررور میداد میفهمیدم صبا نت مشکل داره اما نمیفهمم الان.

با توجه به راحتیه استفاده از کانکشن و با توجه به اینکه من میخوام از اینترنت شبانه استفاده کنم و دوس ندارم که هر شب مودم را پینگ کنم ، باید چیکار کنم که دوتا کانکشن داشته باشم که هر وقت خواستم بتونم ازشون استفاده کنم و نیازی با دستکاریه تنظیمات داخل مودم نباشه؟

اول مبارکتون باشه.

برند مودم شما چی هست؟
عزیز باید همین طوری باشد.وگرنه با گوشی نمیتوانید وصل شوید! آخه گوشی که مثل ویندوز کانکشن نمیتونه داشته باشه!

solidworm
11-07-2012, 19:39
مثل اینکه قراره با همون یوزر/پسورد روزانه از شبانه استفاده کنیم:(از 24 ام)
جناب ساپورت، حالا باید برای استفاده از شبانه مودم در شروع ساعت شبانه ریست بشه یا اتوماتیک میره روی شبانه و حجم کم نمیکنه؟

Sabanet - Support
11-07-2012, 19:50
جناب ساپورت، حالا باید برای استفاده از شبانه مودم در شروع ساعت شبانه ریست بشه یا اتوماتیک میره روی شبانه و حجم کم نمیکنه؟

بله خبر درسته با توجه به درخواست های مکرر کاربران از 24 تیر سرویس های شبانه در سراسر کشور اتوماتیک خواهد شد
و دیگر نیاز به تعویض یوزر و پسورد نخواهد بود
در ضمن احتیاجی به ریست کردن مودم نخواهد بود و در بازه 1 تا 6 کلا سیستم محاسبه حجم خاموش میشه
در رابطه با سرعت سرویس شبانه نیز به زودی بعد از اتوماتیک شدن یوزر و پسوردها تغییراتی داده خواهد شد
امیدوارم شاهد بهتر شدن سرعت های شبانه باشید.

ArashMiniStar
11-07-2012, 19:59
بله خبر درسته با توجه به درخواست های مکرر کاربران از 24 تیر سرویس های شبانه در سراسر کشور اتوماتیک خواهد شد
و دیگر نیاز به تعویض یوزر و پسورد نخواهد بود
در ضمن احتیاجی به ریست کردن مودم نخواهد بود و در بازه 1 تا 6 کلا سیستم محاسبه حجم خاموش میشه
در رابطه با سرعت سرویس شبانه نیز به زودی بعد از اتوماتیک شدن یوزر و پسوردها تغییراتی داده خواهد شد
امیدوارم شاهد بهتر شدن سرعت های شبانه باشید.

عزیز از شما واقعا تشکر میکنم بابت یکی شدن پسورد شبانه با روزانه.
ضمنا اگر هم یک دست رویی به این اینترنت شبانه بکشید عالی میشه.:40:

mehdi n73
11-07-2012, 20:02
ممنون از صبانت به خاطر این پیشرفت فنی که نمی دونم چرا زودتر انجام نشد.

الان سرعت صبانت اینقدر پایینه که سایت هم باز نمی کنه.من با وایمکس اومدم. من کرج هستم تا قبل از این سرعت خوب بود.

مشکلات شرکت صبانت:

1- اطلاع رسانی ضعیف در سایت این شرکت(البته تازگی ها بهتر شده)
2- گران بودن خریدن حجم اضافی
3- قطع اینترنت هر 1 ساعت در مدت دانلود شبانه
4- نداشتن اینترنت نامحدود با نسبت و سرعت و قیمت مناسب
5- استفاده از دانلود رایگان تنها از طریق استفاده از یوزر و پسورد مخصوص (قراره از 91/4/24 بر طرف شود)
6- پینگ بالا نسبت به سایر شرکت ها

حالا نمی دونم با برداشتن یوزر و پسورد شبانه (مشکل شماره 5) مشکل 3 هم بر طرف میشه.

em0fb0y
11-07-2012, 20:24
از Saba Support می خوام همون طور هم که خودشون گفتن یک تصمیم جدی برای تایم شبانه بگیرین واقعا بد شده البته مجموعا حجم دریافتی مثل قبل هست و شایدم کمی بیشتر اما این که اوایل سرعت بد هست و ... خیلی رو مخه ...
ضمناا به نظرم با این اتوماتک کردن تشخیص تایم شبانه خوب هست اما بدم هست چون سیستم دقیق 6 به حالت قبل برمی گرده و دیگه نمی شه مثل سابق تا 7 دان کرد ...

romass100
11-07-2012, 20:36
به عواقب این موضوع فکر کردید؟!قطعا سرعت شبانه نمیتونه مثل روزانه باشه !پس یعنی حتی اگه نخوایم هم از سرعت پایین شبانه دل بکنیم اخرش مجبوریم فقط با سرعت افتضاح شبانه سر کنیم حتی اگه بخوایم از اکانت روزانمون استفاده کنیم !

اول مبارکتون باشه.

برند مودم شما چی هست؟
عزیز باید همین طوری باشد.وگرنه با گوشی نمیتوانید وصل شوید! آخه گوشی که مثل ویندوز کانکشن نمیتونه داشته باشه!

مرسی.

دلینک هستش.

من عذابی که میکشم به خاطره اینه که نمیخوام هی مودم را کانفیگ کنم.دوس دارم یه کانکشن داشته باشم که همیشه واسه شبانه ازش استفاده کنم.

وجود این کانکشن ها موجب میشه که بفهمم که وایرلس وصله اما اینترنت قطعه !چون خیلی وقتا پیش اومده که وایرلس وصله اما اینترنت قطعه و چون ارروره خاصی نمیده ادم متوجه قطع بودن نمیشه.

ArashMiniStar
11-07-2012, 20:49
به عواقب این موضوع فکر کردید؟!قطعا سرعت شبانه نمیتونه مثل روزانه باشه !پس یعنی حتی اگه نخوایم هم از سرعت پایین شبانه دل بکنیم اخرش مجبوریم فقط با سرعت افتضاح شبانه سر کنیم حتی اگه بخوایم از اکانت روزانمون استفاده کنیم !

مرسی.

دلینک هستش.

من عذابی که میکشم به خاطره اینه که نمیخوام هی مودم را کانفیگ کنم.دوس دارم یه کانکشن داشته باشم که همیشه واسه شبانه ازش استفاده کنم.

وجود این کانکشن ها موجب میشه که بفهمم که وایرلس وصله اما اینترنت قطعه !چون خیلی وقتا پیش اومده که وایرلس وصله اما اینترنت قطعه و چون ارروره خاصی نمیده ادم متوجه قطع بودن نمیشه.

دوست عزیز از شنبه یوزر و پسورد شبانه با روزانه یکی میشه و فکر کنم دیگه مشکل شما حل شده باشد!
در ضمن مگر مودم شما چراغ اینترنت ندارد که معلوم بشه وصل هست یا نه!!؟

romass100
11-07-2012, 21:06
چرا.اما یعنی اگه کانکت نشد از کجا بفهمیم؟از کجا بدونیم مشکل از چیه دقیقا؟از کجا بدونیم مودم داغ کرده یا صبانت قطع کرده یا مشکل سخت افزاری و نرم افزاری از سیستمه؟

ArashMiniStar
11-07-2012, 21:15
چرا.اما یعنی اگه کانکت نشد از کجا بفهمیم؟از کجا بدونیم مشکل از چیه دقیقا؟از کجا بدونیم مودم داغ کرده یا صبانت قطع کرده یا مشکل سخت افزاری و نرم افزاری از سیستمه؟

منم مودمم همینطوری هست ولی! :
1.مودم داغ کرده!؟ من که تا حالا همچین موردی نداشتم که بخاطرش مودم قاطی کنه!
2.چرا سیستم؟ به مودم ربط دارد....
در نهایت معلوم میشه مشکل از صبانت هست:38: و بس

Lightِِ
11-07-2012, 21:48
ویرایش .....................

Eliminal
11-07-2012, 22:04
یعنی ایوووووووووووووول من بخاطر اینکه یاید همش یوزر پسوورد عوض میکردم(چون توی خونه کامپیوتر زیاده نمیشد مودمم رو روی Bridge بزارم) صبانتو بیخیال شدم رفتم از مخابرات بعثت گرفتم که واقعا در مقابل صبانت افتضاحه!!
از شنبه با کله دوباره میام صبانت.
یعنی 4 سال صبا داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم هاااا!
ایول

romass100
11-07-2012, 22:16
اگه میدونستم با پا قدم مودم وایرلس خریدن من ، مشکل جوونا حل میشه ، زود تر مودم خریده بودم.:5:

armin_gera
11-07-2012, 22:47

اینم یه سری تصویر نمونه:

البته این کار هیچ دخل خاصی به سرعت شما در داخل ایران نداره.

مگر یکی مثل من که تورنت باز هستش و اونجا دانلود کرده و تبدیل به یه فایل zip مثلاً میکنمش و با "لینک مستقیم" توی کامپیوتر خودم دانلود میکنم...

ولی همون 256 برای کار شما کافی هست.خواستید جایی که میخرم را به شما هم معرفی کنم.فقط قبلش در مورد Location سروری که میخرید از فروشنده سوال کنید که کار با تورنت ممنوع هست یا نه!

اها الان فهمیدم ایول اصلا این به ذهنم نرسیده بود دمتون گرم :10::8:
بله اگه لطف کنید محل خریدشو بگین ممنون میشم
بعد هزینهش ماهیانهست؟چه طوری باید پرداخت کرد؟ و اینکه اون سرور که میگیریم چه طوری به اینترنت وصله؟

اگه میدونستم با پا قدم مودم وایرلس خریدن من ، مشکل جوونا حل میشه ، زود تر مودم خریده بودم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برا گوشیا معمولا برنامه هایی برای کانکشن bridg به صورت وایر لس هست که مثل کانکشن ویندوز میمونه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
از ساپرتر و صبا به خاطر این عملشون ممنون امیدوارم پیشرفت های بیشتری رو ازشون ببینیم فقط خواهشا سرعت شبانه رو کم نکنید خیلی میره رو اعصاب
امیدوارم صبا بازم مثل قدیما یک بشه
با تشکر :7:

romass100
11-07-2012, 23:13
برا گوشیا معمولا برنامه هایی برای کانکشن bridg به صورت وایر لس هست که مثل کانکشن ویندوز میمونه
میشه واسه ی سمبین یکیشو معرفی کنی؟

starn
11-07-2012, 23:25
با یکی شدن یوزر پسورد شبانه خیلی عالی میشه صبا باتوجه به این که تایم شبانه هم از 1 شده اقعا عالی ولی اگه سرعت رو مثل سابق کنن عالی میشه
چند تا سوال داشتم ما مثلا اگه از ساعت 12 کانکت شده باشیم و در حال وب گری یا دانلود باشیم بعد از ساعت 1 خود سیستم میره روی شبانه ؟ نیازی به دیسکانکت کردن نداره یا ریستارت و...
چون من این چند وقته به مودم جدید گرفتم که تنظیم کردم که وقتی سیستم روشن میشه اگه لن وصل باشه خودش کانکت میشه اتوماتیک اینه که میخواستم مطمئن بشم که یهو از حجمم کم نشه بزاریم دانلود صبح پاشیم ببینیم تموم شده حجم
و یک سوال دیگه با وایرلس هم اگه وصل باشیم (با موبایل یا لبتاپ) قبل از ساعت 1 خودش وقتی ساعت 1 بیاد میره روی شبانه دیگه درسته؟ تفاوتی با لن نداره ؟ درسته؟

با تشکر

Eliminal
11-07-2012, 23:35
با یکی شدن یوزر پسورد شبانه خیلی عالی میشه صبا باتوجه به این که تایم شبانه هم از 1 شده اقعا عالی ولی اگه سرعت رو مثل سابق کنن عالی میشه
چند تا سوال داشتم ما مثلا اگه از ساعت 12 کانکت شده باشیم و در حال وب گری یا دانلود باشیم بعد از ساعت 1 خود سیستم میره روی شبانه ؟ نیازی به دیسکانکت کردن نداره یا ریستارت و...
چون من این چند وقته به مودم جدید گرفتم که تنظیم کردم که وقتی سیستم روشن میشه اگه لن وصل باشه خودش کانکت میشه اتوماتیک اینه که میخواستم مطمئن بشم که یهو از حجمم کم نشه بزاریم دانلود صبح پاشیم ببینیم تموم شده حجم
و یک سوال دیگه با وایرلس هم اگه وصل باشیم (با موبایل یا لبتاپ) قبل از ساعت 1 خودش وقتی ساعت 1 بیاد میره روی شبانه دیگه درسته؟ تفاوتی با لن نداره ؟ درسته؟

با تشکر
آره دیگه.مودم که به اینترنت وصل میشه وقتی بره روی رایگان شما هرچی استفاده که بکنی رایگان میشه.چون شما انگار داری از مودم اینترنت میگیری.مودم هم رفته روی رایگان!

R.min
12-07-2012, 00:11
خوبه دیگه هر 1 ساعت یکبار دیسکانکت نمیشه

Ice Pain
12-07-2012, 00:20
خوبه دیگه هر 1 ساعت یکبار دیسکانکت نمیشه

:blink:

برای من میشه :|

ترفندی ندارین دوستان برای این مشکل ؟!

arisa
12-07-2012, 00:28
به سوال دوستمون جواب ندادید دوستان؟
تو حالت پی پی ا ای یا همون وایرلس بعد از ساعت یک یعنی خودکار ترافیک رایگان حساب میشه؟ نیازی دیگه به بریج کردن نیست؟

این اتفاقات از چه تاریخی رخ دادند؟ راستش من برخی مشکلات در سرعت را حس کرده بودم این اواخر خصوصا شب ها و برخی قطعی ها ولی دقیقا از چه تاریخی هست که این دو مورد یعنی دانلود شبانه از ساعت یک و یکسان شدن یوزر نیم و پس شبانه به اجرا گذاشته میشه / شده؟

Ice Pain
12-07-2012, 00:28
از Saba Support می خوام همون طور هم که خودشون گفتن یک تصمیم جدی برای تایم شبانه بگیرین واقعا بد شده البته مجموعا حجم دریافتی مثل قبل هست و شایدم کمی بیشتر اما این که اوایل سرعت بد هست و ... خیلی رو مخه ...
ضمناا به نظرم با این اتوماتک کردن تشخیص تایم شبانه خوب هست اما بدم هست چون سیستم دقیق 6 به حالت قبل برمی گرده و دیگه نمی شه مثل سابق تا 7 دان کرد ...

اوایل سرعت بد هست ؟

یعنی ساعت چند سرعت خوب میشه ؟

R.min
12-07-2012, 00:38
سرویس شبانه

armin_gera
12-07-2012, 00:41
میشه واسه ی سمبین یکیشو معرفی کنی؟

من گوشیم اندروییده کمش 10 تا برنامه برا این کار هست ولی متاصفانه برا سیمبین همچین برنامه ای نیست(تو سایتا نوشتن به خاطر پرتوکل های سیمبین(یه چی تو همین مایه ها) و... نمیشه همچین برنامه ای نوشت)
لینکارو ببین

artin4u
12-07-2012, 04:29
سلام دوستان کسایی که از مدیافایر و سایتهای امثال اون دانلود میکنن و نیمخوان بعد از اینکه هر یک ساعت یک بار مودم قطع شد. لینک ها رو رفرش کنن . تنها راهش خرید یه دونه اکانت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واستفاده اون با برنام ساکس ------. الان من نزدیک 6 ماهه از این کلک استفاده میکنم و با این که فایلها همه از مدیافایر هستن بدون مشکل دانلود میشن:8:

دلیلشم اینه بعد از هر بار قطع شدن مودم. ipشما تغییر میکنه ولی با این کارipثابت میمونه.

بهترین سایتی که تو این 1 سال و نیم من ازش سرویس سرعت بالا و خوب گرفتم فقطlovelyvpn.orgبوده.

em0fb0y
12-07-2012, 06:18
اوایل سرعت بد هست ؟

یعنی ساعت چند سرعت خوب میشه ؟

5 مین اول با 230 دان می کنه بعد خیلی نوسان داره یعنی مثل سابف با یک ریت خاص دان نمی کنه اما نهایتا مجموع حجم دریافتی مثل سابق یا حتی کمی بیشتره ...
فقط خیلی رو مخمه چون خیلی بدم میاد ببینم سرعت رو 70 - 60 ...

SHAHAB-P30
12-07-2012, 07:21
شبانه صبانت :39::39::39::39:

5 ساعت کامپیوتر روشن بمونه برای 194 مگ اونم از rapidshare

romass100
12-07-2012, 09:22

خب رپید شیر همینه دیگه ! بهترین کار اینه که لیچش کنی.اینجوری 100 مگ را در عرض 20 دقیقه میتونی دانلودش کنی.تازه به صورت ریزیوم.

دوستان همه چیز خلاصه میشه به سیاست های صبا نت ! اگه سیاستشون کاربر سالاری باشه میشه امیدوار بود.اما اگه سیاستشون کلاهبرداری باشه هر چقدرم که مانور بدن اخرش ضررش فقط واسه منه کاربره.اگه سرعت خوب باشه میشه روش حساب کرد ، اما اگه همه چیز خوب باشه اما سرعت افتضاح باشه همه اکانت هاشونو عوض خواهند کرد !

چون دیگه اگه هم بخوان نمیتونن از روزانشون در شب استفاده کنن.

میشه بگید بیریج دقیقا چیکار میکنه؟یعنی سودش چیه و ضررش چیه؟چون من ادم سنتیی هستم دوس دارم مثل قبل از طریق کانکشن انلاین بشم.:31:

ArashMiniStar
12-07-2012, 09:39
3 گیگ دیشب دانلود کردم!!!!! از اوون چیزای ععجیب غریبه صبانته:39:(4 تا فایل همزمان)

ArashMiniStar
12-07-2012, 09:46

اصلا راپیدشر اگر اشتباه نکنم برای کسانی که اکانت ندارن و بصورت فری دانلود می کنند محدودیت گذاشته!

fisheries65
12-07-2012, 10:06

من هم دیشب تورنت دانلود میکردم بعد 2ساعت 100 مگ دانلود داشتم وترجیح دادم کامپیوتر و خاموش کنم
در صورتی که همون فایل شب قبلش در مدت 3 ساعت نزدیک به 900 مگ دانلود شده بود!

starn
12-07-2012, 11:56
سرعت من دیشب بالاتر از 10 نمی رفت کلا بی خیال شدم سیستم رو خاموش کردم (تهران)
بقیه دوستان تهرانی وضعیت چطور بود؟

Lonely Victor
12-07-2012, 13:52

من اسلامشهرم ، سرعت منم خیلی پایین بود. بین 10 تا 20

armin_gera
12-07-2012, 17:36
دیشب یه فایل 1.2 گیگی رو تا 78 درصد دان کرد
قبلنا من شبی 3.8 گیگ ورمیداشتم

ArashMiniStar
12-07-2012, 18:11
این طور که خیلی ها دیشب مشکل سرعت داشتن من فکر میکنم صبانت یک پروتکل خاص رو محدود کرده مثل : HTTP
ولی من با FTP تونستم اینقدر دان کنم :
اونم بعد این همه وقت!

armin_gera
12-07-2012, 20:08

اها الان فهمیدم ایول اصلا این به ذهنم نرسیده بود دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هزینهش ماهیانهست؟چه طوری باید پرداخت کرد؟ و اینکه اون سرور که میگیریم چه طوری به اینترنت وصله؟

sina1100
12-07-2012, 21:19
قطعی پشت قطعی ... از ساعت 9:30 تا الان ... از این به بعدشم خدا عالمه !

ArashMiniStar
12-07-2012, 21:39
اها الان فهمیدم ایول اصلا این به ذهنم نرسیده بود دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام داداش.
براتون در پروفایل پیغام گذاشتم.
بله ماهیانه هست.خوب معلومه به کارت یا حساب میریزید.
در مورد اینکه دقیقا چی هست پیشنهاد میکنم یک سرچی در مورد "سرور مجازی" بزنید حتما بهتر از توضیحات بنده موضوع را متوجه می شوید.
نکته بعدی هم این هست که شما با سرور کارای دیگه هم مثل راه اندازی چیز پی ان و سوکس هم می توانید انجام دهید!
در مورد محل خریدشم هم سایت های خیلی زیادی هست همینطور در هاستینگ تالک فروشنده های زیادی هست ولی مواظب باشید و به نظرات مشتریان توجه کنید.من خودم تا حالا از جایی داشتم که ارزون بوده و مشکلات خیلی بدی هم برایم به وجود آورده!
سوالی بود لطفا پ.خ بزنید که هم تاپیک منحرف نشود هم پست هامون پاک نشود...

starn
12-07-2012, 21:46
دوستان من الان میخوام ریز مصرف ببینم یوزر پسور رو میزنم مینویسه
مقدار نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه وارد شده است .

ولی تا همین 4-5 ساعت پیش مشکلی نداشت و باز میکرد مشکل از چی؟؟
==============

بعد از ویرایش:
دوستان پسورد من همه ی حروفش با حرف بزرگ بود یعنی مثلا SALAM الان تست کردم با حروف کوچیک رفت داخل خودش خودکار عوض شده چرا؟؟؟ الان 3 سال من با این پسورد بودم ولی الان چرا یهوی تعییر کرده ؟!!!!!!!!!!!
Sabanet - Support عزیز میشه لطف کنید شکا یک توضیح در این رابطه بدید
کلا فکر کنم حروف بزرک از کار افتاده داخل پسورد

=========
برای دیگر دوستان تا به حال این اتفاق رخ نداده؟

mahdy2021
12-07-2012, 22:04
آره از وقتی که شبانه شده ساعت 1 نوسان سرعت زیاده
من متاسفانه وایرلس رو دیسکانکت کردم و متوجه نشدم مجموع دانلود چقدر بود ولی دیشب موقع دانلود که خیلی سرعت پایین بود

تهران واقعا باید ظرفیت پهنای باندشون رو ببرن بالا

Sabanet - Support
12-07-2012, 22:09
قطعی پشت قطعی ... از ساعت 9:30 تا الان ... از این به بعدشم خدا عالمه !

در سیستم اکانتینگ امشب تغییرات کلی داره انجام میشه و این اختلال به همین دلیل هست

Sabanet - Support
12-07-2012, 22:13
دوستان من الان میخوام ریز مصرف ببینم یوزر پسور رو میزنم مینویسه
مقدار نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه وارد شده است .

ولی تا همین 4-5 ساعت پیش مشکلی نداشت و باز میکرد مشکل از چی؟؟
==============

بعد از ویرایش:
دوستان پسورد من همه ی حروفش با حرف بزرگ بود یعنی مثلا SALAM الان تست کردم با حروف کوچیک رفت داخل خودش خودکار عوض شده چرا؟؟؟ الان 3 سال من با این پسورد بودم ولی الان چرا یهوی تعییر کرده ؟!!!!!!!!!!!
Sabanet - Support عزیز میشه لطف کنید شکا یک توضیح در این رابطه بدید
کلا فکر کنم حروف بزرک از کار افتاده داخل پسورد

=========
برای دیگر دوستان تا به حال این اتفاق رخ نداده؟

امشب تغییراتی کلی در سیستم اکانتینگ داره اعمال میشه و مشکلاتی پیش اومده
شما دوباره پسوردتون رو عوض کنید با حروف بزرگ چک کنید ببینید وارد میشه یا نه

Zeitgeist
12-07-2012, 22:49
استفاده ازاینترنت شبانه بدون ورود username&pass
چهارشنبه, 21 تیر 1391 ساعت 15:23

ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد گذشته شعبانیه به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند از روز شنبه 91/4/24 تمامی مشترکین می توانند جهت استفاده از اینتر نت رایگان شبانه بدون ورود به عنوان مهمان user : guest با اکانت خود از اینترنت رایگان شبانه (ساعت 1 الی 6 بامداد ) استفاده کنند .

اینو تو سایت صبانت نوشته.

با اجرایی شدن همچین چیزی، آیا شبانه میشه عین روزانه و سرعت بعد 10 مگ اول میاد پایین؟

آقا ما مشکلی نداریم با این جدا بودن اکانتاها... :mellow:

کسایی که مشکل دارن مشکل کمبود دانایی خودشونه... :mellow:

ibo8631
12-07-2012, 23:11

ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد گذشته شعبانیه به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند از روز شنبه 91/4/24 تمامی مشترکین می توانند جهت استفاده از اینتر نت رایگان شبانه بدون ورود به عنوان مهمان user : guest با اکانت خود از اینترنت رایگان شبانه (ساعت 1 الی 6 بامداد ) استفاده کنند .

با اجرایی شدن همچین چیزی، آیا شبانه میشه عین روزانه و سرعت بعد 10 مگ اول میاد پایین؟

تایید
وضع بدتر میشه
آقای صبانت
بعد 6 چطوری نداریم وصل شه
کدوم آدم ... ای این پیشنهاد جدا کردن رو داد

mahdy2021
12-07-2012, 23:46

کاش حداقل هر دوش کار میکرد
من میترسم این سیستمشون سوتی بده و 1 گیگ حجم بر فنا بره

starn
13-07-2012, 00:11
امشب تغییراتی کلی در سیستم اکانتینگ داره اعمال میشه و مشکلاتی پیش اومده
شما دوباره پسوردتون رو عوض کنید با حروف بزرگ چک کنید ببینید وارد میشه یا نه

دوست عزیز من 2 بار پسورد عوض کردم و تست کردم اصلا حروف بزرگ قبول نمی کرد یعنی وقتی داشتم پسورد عوض میکردم با حروف بزرگ میزم میشد ولی وقتی میخواستم وارد ریز مصرفم بشم نمی شد خلاصه بهد از 2 بار عوض کردم پسورد آخر بیخیایل بزرگ بودن حرو پسورد شدم یه پسورد زدم نوشت با موفقیت انجام شد دیسکانکت کردم نت رو خاصتم دوباره کانکت بشم که دیگه نشد 691 داد زنگ زدم پشتیبانی گفتن پسورد رو بگو گفتم گفتن اشتباه کلا
خیلی اعصابم خورد شد
الان تست کردم همون پسورد اولم دیدم کانکت شد
حالا من نمی دونم این دائم میمونه یا خیر لطفا راهنمایی کنید ما بدونیم
این پسورد دیگه عوض نکنم همون پسورد اولیم؟؟

=======
الان هم شبانه کانکت شدم سرعت دانلود واقعا پایین
52979

mahdy2021
13-07-2012, 00:54
الان هم شبانه کانکت شدم سرعت دانلود واقعا پایین
52979

احتمالا آقای صبانت تشخیص داده داری سریال دانلود میکنی، برای همین شیرو بسته :31:

fisheries65
13-07-2012, 00:55
عصر که اینترنت قطع بود
الان هم با سرعت 5KB منت سرمون گذاشتن!

aiden00
13-07-2012, 09:09
امشب اینترنت شبانه ام 400 مگ دانلود کرده گندت بزنه صبانت

solidworm
13-07-2012, 09:10
از امشب قراره تغییرات شبانه اعمال بشه؟ ساعت 1 صبح میشه شنبه. البته فکر کنم اگر تغییرات اعمال نشه و با یوزر روزانه کامپیوتر روشن بشه مشکلی پیش نمیاد. چون زور بزنه حاکثر 10 یا 20 مگ که بیشتر دانلود نمی کنه.
من پیشنهاد می کنم حالا که صبانت به یک شرکت کاربر محور تبدیل شده و به درخواست کاربران یوزر شبانه با روزانه یکی شده، قدم بعدی این باشه که کلا شبانه رو حذف کنید و بعد هم صبانت رو کلا جمع کنید.

ArashMiniStar
13-07-2012, 09:37
برای من هم دیشب سرعت گند بود!

aiden00
13-07-2012, 10:04
منظورت چیه که از امشب قراره تغییرات اعمال بشه! یعنی با یوزر روزانه میشه شبانه دانلود کرد یا اینترنت شبانه از ساعت 1 بامداد شروع میشه ؟؟!!!

aiden00
13-07-2012, 10:10
از امشب قراره تغییرات شبانه اعمال بشه؟ ساعت 1 صبح میشه شنبه. البته فکر کنم اگر تغییرات اعمال نشه و با یوزر روزانه کامپیوتر روشن بشه مشکلی پیش نمیاد. چون زور بزنه حاکثر 10 یا 20 مگ که بیشتر دانلود نمی کنه.
من پیشنهاد می کنم حالا که صبانت به یک شرکت کاربر محور تبدیل شده و به درخواست کاربران یوزر شبانه با روزانه یکی شده، قدم بعدی این باشه که کلا شبانه رو حذف کنید و بعد هم صبانت رو کلا جمع کنید.
منظورت چیه که تغییرات قراره از امشب اعمال بشه ؟؟ یعنی قراره برای کانکت شدن به اینترت شبانه یوزر روزانه استفاده کرد و دانلود کرد؟ یا قراره از اینترنت شبانه از ساعت یک بامداد شروع بشه که این همه میدونند

narthex
13-07-2012, 10:45
خوبه مشکلتون با شبانه هستش :)
تا هفته دیگه این سرعت افتضاح (روزانه) و قطعی های صبانت کش پیدا کنه میشه حدود 2 ماه که این وضع ادامه داره و کاری هم نکردن تا آلان
جواب ها که همیشه یجوره : داره کانفیگ میشه، داریم آپگریت می کنیم، سرورا عوض شده، مشکل موقتیه، البته یکی جواب حسابی داد یکی گفت خوب یوزر زیاد داریم، یعنی بیش از اینکه بتونیم جواب بدیم فروختیم، البته این کم فروشی نیست، پرفروشی حساب میشه ... واقعاً چه جنبش و جوشی داخل این صبانت هست!
این دوره آخرین سرویس که از صبانت میگیرم، انشالا نسل های بعدی بتونن سرعت خوبش و ببینن :) کمی هم از یوزر ها کم بشه شاید بقیه سرعتشون بهتر بشه

aiden00
13-07-2012, 11:17
خوبه مشکلتون با شبانه هستش :)
تا هفته دیگه این سرعت افتضاح (روزانه) و قطعی های صبانت کش پیدا کنه میشه حدود 2 ماه که این وضع ادامه داره و کاری هم نکردن تا آلان
جواب ها که همیشه یجوره : داره کانفیگ میشه، داریم آپگریت می کنیم، سرورا عوض شده، مشکل موقتیه، البته یکی جواب حسابی داد یکی گفت خوب یوزر زیاد داریم، یعنی بیش از اینکه بتونیم جواب بدیم فروختیم، البته این کم فروشی نیست، پرفروشی حساب میشه ... واقعاً چه جنبش و جوشی داخل این صبانت هست!
این دوره آخرین سرویس که از صبانت میگیرم، انشالا نسل های بعدی بتونن سرعت خوبش و ببینن :) کمی هم از یوزر ها کم بشه شاید بقیه سرعتشون بهتر بشه

منم مثل شما این مشکلو داشتم ولی یک سیم تلفنه درستو حسابی خریدم اتصالهای سیممو لحیم کردم بعد کلی محکم کاری سرعت دانلود روزانه ام 200 میرسه ولی صد افسوس که سرعت دانلود شبانه ام 16 هستش

narthex
13-07-2012, 11:21
منم مثل شما این مشکلو داشتم ولی یک سیم تلفنه درستو حسابی خریدم اتصالهای سیممو لحیم کردم بعد کلی محکم کاری سرعت دانلود روزانه ام 200 میرسه ولی صد افسوس که سرعت دانلود شبانه ام 16 هستش

مشکل سیم و نویز نیست .... چون صبح ها سرعت بعد نیست ... بعد از ظهر که میشه اصلاً قابل استفاده نیست ... سرعت شبانه هم بد نیست اینجا، ولی اولویت با کارهای روزانه است.
در ضمن کلاً سیم تا مودم یک تیکه است.

armin_gera
13-07-2012, 12:22
دیشب از ساعت 1 تا 5 از سرور spaceha.com فقط 150 مگ دان کرد

ArashMiniStar
13-07-2012, 13:18
منظورت چیه که از امشب قراره تغییرات اعمال بشه! یعنی با یوزر روزانه میشه شبانه دانلود کرد یا اینترنت شبانه از ساعت 1 بامداد شروع میشه ؟؟!!!

لطفا یکی بگه از امشبه یا فردا شبه؟؟؟

em0l0veb0y
13-07-2012, 13:42
از امشب شروع می شه ...
تازگی ها هم قطعی خیلی زیاد شده من همش فکر می کردم از مخابراته به خاطر اسلام نت اما بعد که Saba - Support گفتن قطعی سراسری بوده متوجه شدم ...
نمی دونم چه سیستمیه تو تایم شبانه حتما باید چند فایل رو با هم بزاری تا کل 230 kb / s رو بتونه کاملا پر کنه تک فایل فقط 60 kb / s پر می کنه ....
من دیشب خواستم بتل 3 رو از طریق اورجین آپدیت کنم با 20 kb / s دان می کرد ...
واقعا اگر فکری به حال شبانه نکنن خیلی غیرقابل تحمل میشه صبا .....................

Glad Boy
13-07-2012, 17:15
آقا یعنی چی !؟ یعنی مثل شاتل که با یوزر خودمون می تونستیم شبانه رایگان دانلود کنیم میشه !؟
من که امشب رو دانلود نمی کنم ! اینا که کاراشون معلوم نیست. یه موقع دیدی همین نیم گیگ ترافیک مونم تموم شد !

SHAHAB-P30
13-07-2012, 20:53
اصلا راپیدشر اگر اشتباه نکنم برای کسانی که اکانت ندارن و بصورت فری دانلود می کنند محدودیت گذاشته!

اکانتشو دارم

aiden00
13-07-2012, 22:17
آقا یعنی چی !؟ یعنی مثل شاتل که با یوزر خودمون می تونستیم شبانه رایگان دانلود کنیم میشه !؟
من که امشب رو دانلود نمی کنم ! اینا که کاراشون معلوم نیست. یه موقع دیدی همین نیم گیگ ترافیک مونم تموم شد !

به احتمال زیاد این خبر شایعه است چون اگه این چنین بود توی سایتش به صورت رسمی اعلام میشد فکر کنم این خبر از بد فهمی دوستان بوجود آمده:13:

aiden00
13-07-2012, 22:21

به احتمال زیاد این خبر شایعه است چون اگه این چنین بود توی سایتش به صورت رسمی اعلام میشد فکر کنم این خبر از بد فهمی دوستان بوجود آمده:13:

شایعه نیست تایید میشه

:42:

mahdy2021
13-07-2012, 23:25

:18:
:18:

em0l0veb0y
13-07-2012, 23:53
بچه ها اماده باشین 7 مین دیگه تا انفجار نوره صبا ...
قبل دانلود چک کنین ببینین تو سایت زده باشه کاربر در حال استفاده نیست البته اگع بزنه نمی دونم ...
ولی باید بزنه چون سیستم Counter از کار می افته ...

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:05
می ترسم دان کنم از کجا بفهمم رفت تو Night ...

fisheries65
14-07-2012, 00:08
الان اکانتی که برای شبانه بود وصل نمیشه
پس تغییرات اعمال شده ظاهرا؟

solidworm
14-07-2012, 00:08
الان شبانه با یوزر قبلی وصل نمیشه. احتمالا تغییرات اعمال شده. خودشون تو سایت اعلام کردن شنبه تغییرات اعمال میشه. الانم شنبه هست.

starn
14-07-2012, 00:11
خوب میزنه کاربر در حال استفاده است ولی فکر نکنک ربطی داشته باشه چون سیستم محدودیت حجم از کار میافته نه چیزای دیگه
فقی یک چیز الان باز هم 1 ساعت 1 بار تو این 5 ساعت dc میشیم یا دیگه این مشکل هم جل شده ؟ دوستانی که دیدن اینجا بگن چون شاید من تا 1 ساعت دیگه جلو سیستم نباشم

ممنون

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:13
اگه باگ داشت قاطی کرد چی ؟؟
من 3گیگ بیشتر ندارم باید تا 9 مرداد همینو داشته باشم ...
اه لعنت به تو صبا که تازه یادت افتاده ...

mahde1818
14-07-2012, 00:18
من که دل رو به دریا زدم دارم دانلود می کنم سرعتم 230 هست

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:20
نه خیر دوسست عزیز چون 128 داری الان میاد پایین ...
رو 65 ...
مثل روزانه شده ..
باید 512 داشته باشی تا فیکس بمونه ...

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:20
وای بدبخت شدم الان یه چیزیو فهمیدم ...
اونایی که 128 دارن دیدین 8 مگ اول با سرعت بالا مثلا 220 دان می کنه بعد میاد پایین میشه 65 ...
الان اون جوری شده دارم سکته می کنم دیگه مثل قبل با اکانت Guest ثابت نمی مونه روی 220 ...
لعنت به تو صبا ...

starn
14-07-2012, 00:21
منم زدم دانلود ولی سرعت همچنان 70 این دوربر و مثل قبلا که بالای 110 بود نیست افسوس
فقط امیدوارم مشکل دیسکانکت شدن رو رفع کرده باشن

mahde1818
14-07-2012, 00:23
مال من الان 20 دقیقه روی 230 هست ربطی به 128 نداره

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:24
این همه تو سایتن چرا کسی پست نمی زاره اه ...
اعصابمو داغونه ...
یه بتل 3 نمی تونم آپدیت کنم با این سرعت ..

Zeitgeist
14-07-2012, 00:27
آقا اصن یه وضی

اکانت روزانه تو این ساعات رایگانم همونطوره و بعد 7-8 مگ اول سرعتش میاد روی 60-70

ما همون اکانت جدا رو میخوایم :/

مال من الان 20 دقیقه روی 230 هست ربطی به 128 نداره

شما کجایی؟

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:28
از اون موقعی که تایم شبانه از 1 شروع می شه چون همه بیدارن سرعت تو حالت تک فایل 60 بود اما اگه چندتاباهم می ذاشتی همون 220 ...
امان الان واسه من 8 مگ با 220 دان کمی کنه بعد میشه 65 ...

<^SIleNT^>
14-07-2012, 00:29
...................................

babak_munich
14-07-2012, 00:29
دانلود کنم؟
دانلود نکنم؟
دانلود کنم؟
دانلود نکنم؟
دانلود کنم؟
دانلود نکنم؟
دانلود کنم؟
دانلود نکنم؟

mahde1818
14-07-2012, 00:31
عجب سرعتی صبانت دمت گرم خدا کنه تا آخر هم 230 بمونه:39:

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:31
دیگه مثل قبل که چندتا فایل باهم بزاری همون 220 بده نیست ...
الان دو تا فایل گذاشتم دارم سرعتوچ چک می کنم مجموع سرعت دوتاش 75 کیلوبایت هست ...
چه جوری می گی به 128 ربط نداره ...
اون موقع ربط نداشت که یوزر و پس عوض می کریدیم نه الان ...
مثل روزانه شده اولش باسرعت بالا بعد کم می شه ...

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:32
شاتلو مسخره می کردیم اومد سرمون ...

babak_munich
14-07-2012, 00:32
پسر اینجوری خیلی مسخرست همون اکانت جداش کنید!!!
اینحوری یهو از 7 رد میشه حسابت به فـــــــــ میره!

mahde1818
14-07-2012, 00:34
من روزانم هم 230 بود

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:35
آقا خواهشن همه پست بزارین ساپورت صبا بیاد ببینه یه کاری بکنه ...
خیرسرشون قرار بود بهتر شه بدتر شد ...
ساپورت صبا می گفت تغییرات تو راهه داره میاد نگو این بوده که ب.ر.ی.ن.ن توش ...
ما همون اکانت جدا رو می خوایم یا این که مثل روزانه نباشه اول با سرعت بالا دان کنه بعد بیاد پایین ...
فیکس باشه ...

<^SIleNT^>
14-07-2012, 00:37
ما اکانت جداگانه میخوایم

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:39
...................................
Method چی ؟

jafarian
14-07-2012, 00:40
من که الان سه تا فایل همزمان دارم دانلود میکنم هیچ مشکلی هم نیست از اولم که سرعتش واسه من بهتر شده :20:

Glad Boy
14-07-2012, 00:41
منم نتونستم طاغت بیارم. این شبانه جدید رو تست کردم. حدود 60 مگ دانلود کردم بعد رفتم تو سایت صبا دیدم مجموع مصرفم رو زده صفر .
از این بابت که حجم خودم رو اشتباها بخوره خیالم راحت شد. ولی این اتفاق به نظرم خیلی بو داره. وقتی با اکانت خودمون دانلود کنیم. دیگه صبا آمار میزان دانلود هر یوزری رو دقیق داره و من پیش بینیم اینه که تا یه مدت دیگه صبا هم مثل شاتل میشه. یعنی اینایی که دانلودر هستن، و شبانه زیاد دانلود دارن رو محدود میکنه ! و سرعت دانلودمون توی ساعات رایگان میاد روی 5 کیلوبایت !
البته من 256 دارم و الان که خداییش سرعتش خیلی خوبه واسم . حتی از اون اکانت رایگان هم بهتره و داره با سرعت ثابت 215 کیلو دانلود میکنه !
حالا تا صبح و روزای دیگه چجوری باشه خدا میدونه ...

narthex
14-07-2012, 00:42
خوب دعوا نکنید ... بگید هم اکانت جدا باشه هم این ...
هرکی خواست با guest وصل بشه .. هرکی هم نخواست با اکانت خودش ... برای اونایی که داخل مودم پسورد دادن

حالا فردا ریز مصرف رو نگاه کنید

man69s
14-07-2012, 00:44
سرعت شبانه تا اینجا که خوب بوده البته اگه صبح از حسابمون کم نکنه !

em0l0veb0y
نمیشه هردوش ..
چون اکانتا رو یکی کردن اونایی که 128 دارن مثل من اولش با سرعت بالا دان می کنن بعد میاد پایین اما اونایی که 512 دران نه فیکس می کنونه ...
اونوقت اگر هردو باشه کسی مرض نداره که اکانت روزانه رو انتخاب کنه مثل من ...

narthex
منم نتونستم طاغت بیارم. این شبانه جدید رو تست کردم. حدود 60 مگ دانلود کردم بعد رفتم تو سایت صبا دیدم مجموع مصرفم رو زده صفر .
از این بابت که حجم خودم رو اشتباها بخوره خیالم راحت شد. ولی این اتفاق به نظرم خیلی بو داره. وقتی با اکانت خودمون دانلود کنیم. دیگه صبا آمار میزان دانلود هر یوزری رو دقیق داره و من پیش بینیم اینه که تا یه مدت دیگه صبا هم مثل شاتل میشه. یعنی اینایی که دانلودر هستن، و شبانه زیاد دانلود دارن رو محدود میکنه ! و سرعت دانلودمون توی ساعات رایگان میاد روی 5 کیلوبایت !
البته من 256 دارم و الان که خداییش سرعتش خیلی خوبه واسم . حتی از اون اکانت رایگان هم بهتره و داره با سرعت ثابت 215 کیلو دانلود میکنه !
حالا تا صبح و روزای دیگه چجوری باشه خدا میدونه ...

صبا در هر صورت میتونه آمار مصرف رو در بیاره ... چون به جز user شما، مک آدرس شما هم ثبت شده .. از طریق اون مشخص میشه ...

man69s
14-07-2012, 00:46
ولی این اتفاق به نظرم خیلی بو داره. وقتی با اکانت خودمون دانلود کنیم. دیگه صبا آمار میزان دانلود هر یوزری رو دقیق داره و من پیش بینیم اینه که تا یه مدت دیگه صبا هم مثل شاتل میشه. یعنی اینایی که دانلودر هستن، و شبانه زیاد دانلود دارن رو محدود میکنه ! و سرعت دانلودمون توی ساعات رایگان میاد روی 5 کیلوبایت !
اتفاقا منم به همین فکر می کردم

solidworm
14-07-2012, 00:47
الان داره مقدار دانلود و آپلود رو در ریز مصرف ثبت میکنه. اما در ستون مجموع حساب نشده.

fisheries65
14-07-2012, 00:47
سرعت من هم بعد 5 دقیقه اومده رو 70! (128 کیلو بیت دارم)

narthex
14-07-2012, 00:48
نمیشه هردوش ..
چون اکانتا رو یکی کردن اونایی که 128 دارن مثل من اولش با سرعت بالا دان می کنن بعد میاد پایین اما اونایی که 512 دران نه فیکس می کنونه ...
اونوقت اگر هردو باشه کسی مرض نداره که اکانت روزانه رو انتخاب کنه مثل من ...

منم 128 دارم، اما سرعت پایین نمیاید ... بیشتر بستگی به سرور داره
همه مناطق مثل هم نیست ... فعلاً من از سرویس روزانه شاکیم ... شبانه پیشکششون

mahde1818
14-07-2012, 00:49
خدا کنه 1 ساعت 1 ساعت قطع نشه

armin_gera
14-07-2012, 00:52
یکی شدنه اکانتا خوبه من راضیم ولی سرعت؟!!
اقا سرعتو برگردونید به حالت قبل دیگه چرا اذیت میکنین آخه؟ قبلنا سرعت بالا بود با 230 میزد الان با 80
یه نظر سنجی کنید ببینید مردم چرا صبا انتخاب کردن میبینید همه به خاطر سرعتش بوده الان اگه سرعت بیاد پایین مردم به چه دلیلی باید صبا بگیرن؟
من خودم شخصا با اینکه پشتیبانیش خوب نبود شارژ انلاین اون موقع ها نداشت دو هفته وصل شدن اینترنتم طول کشد و کلی نواقص دیگه فقط به خاطر سرعت صبا گرفتم

em0l0veb0y
14-07-2012, 00:53
معلوم نی این ساپورت صبا کجاست فهمیده همه صداشون در میاد امشب نیومده ...
قدر صبا رو ندونستیم واقعا ...
تمامش متاثر از شارلاتانه که این روشارو باب کرد اینا یاد گرفتن ...

mahde1818
بچه سرعت دانلود شده 450 خدایا چه خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم خوابم

mahde1818
بچه ها سرعت دانلودم شده 450 خدایا چه خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم خوابم

ma-bah
به نظر من بد شد چون من قبلا با یوزر شبانه تا 8 صبح هم شده بود که دانلود می کردم اما الان دیگه نمی شه این کار رو کرد

maso
14-07-2012, 00:55
یه حالتی هم هست مثلا اگه تا ساعت 1 وصل بودیم و بعد از ساعت 1 بدون دیس کانکت شدن ادامه بدیم
معلوم نیست مجانی حساب می کنه یا قاطی می کنه
چون در ریز مصرف هم مشخص نمیشه
در مورد دی سی خودکار هم ای پی تون را هر ساعت چک کنید ببینید عوض شده یا نه
cmyip.com

mahde1818
14-07-2012, 00:56
الان عکش رو هم میزارم

mahde1818
14-07-2012, 01:07
دمش گرم قطع هم نمی کنه

armin_gera
14-07-2012, 01:12
ما همچنان با 60-70 دان میکنیم
حالا اونو بیخیال شما سرعتو حال کن (البته مال صبا نیست ما تو صبا از این شانسا نداریم)

mahde1818
14-07-2012, 01:13
اوناش درسته می دونی چرا چون من ویندوز 8 توی همین یه ساعت دانلود کردم !!!! حدود 2.4 گیگابایت:39: البته 20% رو دیشب گرفته بودم

mahde1818
14-07-2012, 01:16
من توی نیشابورم احتمالا من دارم از پهنای باند کل شهر استفاده می کنم

30vil
14-07-2012, 01:27
دوستان دیس شدن بعد از 1 ساعتم از کار افتاده احتمالا یه سره دانلود میکنه باید محدودیت ایجاد کنیم تا 6 بیشتر دانلود نکنه

mahde1818
14-07-2012, 01:32
منو دیس کانکت کرد پس از کار نیفتاده

30vil
14-07-2012, 01:36
من دیس نشدم!!

mahdy2021
14-07-2012, 01:47
صبانت به تاریخ پیوست

سرعت حدود 70 فیکس شده و به هیچ عنوان بالاتر نمیره.... لینک مستقیم و تعداد کانکشن هم تاثیر نداره
قطع شدن ساعتی هم دیگه نداره

شبانه سایر شرکتها چطوره؟
با این سرعت اگر جایی سرعت بالاتری بده من حتما میرم

mahde1818
14-07-2012, 01:55
شما روزانت هم همین 70 بوده

Zeitgeist
14-07-2012, 02:38
شما روزانت هم همین 70 بوده

در اغلب شهرهای کشور، از قبیل تهران، مدت هاست که صبانت این سیستم رو پیاده کرده.

در اکانت روزانه، 7-8 مگابایت اول شروع دانلود، واسه سریعتر بازشدن سایتا، سرعت 2Mbps یا همون 220 تا 240 کیلوبایت بر ثانیه هست، و بعد به سرعت 512 برای سرویس های 128 و 512 و به سرعت 1Mbps برای سرویس های 1 مگ کاهش میابه.

ولی در اکانت شبانه، سرعت دائماً روی همون مقداری بسته شده برای خط (downstream مودم) بود.

فقط تعداد کمی از شهرا گفته میشه (مثل مشهر و حومه) که این سیستم واسه ـشون اجرا نشده...

البته این همیشه نبوده و یه زمانی دائم سرعت ثابت و بالا بود؛ ولی به خاطر ازدیاد یوزر اینا و شایدم فروش کردن سرویسای گرون ترشون این کارو کردن...

حالائم اگر این تصمیم، سیاست دائمی جدیدشون باشه، اصلاً نمیصرفه... ما صبانت رو استفاده میکنیم (من به شخصه 4.5 ساله یوزرشونم) به خاطر سرعت قبلاً 1Mbps و یکی دو سال اخیر، 2Mbps شبانه رایگان... وگرنه روزانه ـش که خیلی وقته تعطیله با این کاهش سرعتی که در بالا توضیح دادم...

اگه قرار باشه سرعت 512Kbps (شصت کیلوبایت بر ثانیه) باشه که به چه دردی میخوره و داریم پولو دور میریزیم و نامحدودش ارزون تره...!

صبانت! شما فقط شبانه رایگان پرسرعت به ما بده، ما چاکرتیم... :mellow:

R.min
14-07-2012, 04:05
حالا که باید با یوزر پس روزانه شبا هم کانکت شد پس فردا نیان بگن چون شما زیاد دانلود میکردی سرعتت محدود میشه , فکر کنم شاتل اینجوریه کاربر زیاد دانلود کنه محدودش میکنن

em0l0veb0y
14-07-2012, 05:52
جناب ساپورت صبا که تو تاپیک هستین خواهشا یه فکری در مورد تایم شبانه بکنین ..
صبانت به خاطر تایم شبانه ش معروف بود که اونم به فنا رفت ...
چرا سرعت من که 128 دارم باید مثل روزانه باشه در صورتی که روی تایم شبانه خیلی حساب می کردم ...
خواهشا بگین همون یوزر و پس قبلی رو برگردونن این سیستم خیلی بده و سرعت دانلود رو نابود کرده ...
همین شب اول من 40 مید دیر بلند شدم و کلی هم از حجمم کم شده ...

Sabanet - Support
14-07-2012, 06:09
جناب ساپورت صبا که تو تاپیک هستین خواهشا یه فکری در مورد تایم شبانه بکنین ..
صبانت به خاطر تایم شبانه ش معروف بود که اونم به فنا رفت ...
چرا سرعت من که 128 دارم باید مثل روزانه باشه در صورتی که روی تایم شبانه خیلی حساب می کردم ...
خواهشا بگین همون یوزر و پس قبلی رو برگردونن این سیستم خیلی بده و سرعت دانلود رو نابود کرده ...
همین شب اول من 40 مید دیر بلند شدم و کلی هم از حجمم کم شده ...

دوست عزیز اجازه بدین تا همه چیز به نوبت انجام بشه
با توجه به درخواست های شما :
ابتدا مشکل ساعت دانلود رایگان حل شد و علاوه بر یک ساعت افزایش تایم شبانه ساعت شروع بهتری برای آن در نظر گرفته شد
مشکل دیگه کاربران که یوزر شبانه بود نیز حل شد و از امروز اتوماتیک شد و دیگه یک ساعت یکبار قطع نخواهد شد.
لطفا کمی تحمل کنید تا مشکل سرعت شبانه نیز برطرف بشه و راه حلی برای اون پیدا بشه
در ضمن برای دانلود زیاد هیچ کاربری محدود نخواهد شد

em0l0veb0y
14-07-2012, 06:16
ممنون ...
تایم شبانه خوبه ممکن مثل قبل تو دانلود تک فایل روی 230 نباشه اما مجموع دریافتی تا پایان تایم شبانه همون مقدار قبلی و کمی بیشتر هست ...
مشکل اینه که اونایی که مثل من 128 دارن سیستم اکانت روزانه داره براشن اعمال میشه یعنی 9 - 8 مگ اول سرعت بالا و با 230 اما بعدش با 65 ...
یعنی مجموع دریافتی خیلی کمتر از قبل شده ...
خواهشا این موضوع رو تو اولویت بزارین ...

mahde1818
14-07-2012, 08:09
دیشب 6 گیگا بایت دانلود داشتم خدا کنه سرعت ها رو پایین نیارند:31:

starn
14-07-2012, 08:40
دیشت کلا رو هم 800 مگابایت بیشتر دانلود نداشتم قبلا بالای 1 گیگ بود....امیدوارم درست بشه
==========
دوستان الان میخوام صفحه ی ریز مصر کاربران رو باز کنم باز نمی کنه (ساعت 9:40) برای دیگر دوستان چطور این صفحه (در حال حاضر ) باز میکنه؟

night-sky
14-07-2012, 08:49
دیشب 6 گیگا بایت دانلود داشتم خدا کنه سرعت ها رو پایین نیارند:31:

من 4.5 گیگ دانلود داشتم با سرعت متوسط 220 و تک فایل 220 میده متوسط

شما با چند دانلود میکنی که 6 گیگ میشه؟

azazaz
14-07-2012, 09:34
سلام دوستان کسی دانلود کرد دیشب با اکانت خودش راستش من کانکت شدم بعد توی ریز مصرف دیدم نوشته کاربر در حال استفاده اس دانلود نکردم گفتم نکنه از حجم کم کنه این سیستم تازه میشه بهش اطمینان کرد ؟نزده کل حجم روبه فنا بده؟

SHAHAB-P30
14-07-2012, 09:36
چرا این جوری شده یوزر و پس شبانه یکی شده ؟؟؟؟؟؟

mahde1818
14-07-2012, 09:55
من 4.5 گیگ دانلود داشتم با سرعت متوسط 220 و تک فایل 220 میده متوسط

شما با چند دانلود میکنی که 6 گیگ میشه؟
سرعت من 450 بود من تازه کامل استفاده نکردم ساعت 4:30 رفتم خوابیدم :13:

mahde1818
14-07-2012, 10:05
سلام دوستان کسی دانلود کرد دیشب با اکانت خودش راستش من کانکت شدم بعد توی ریز مصرف دیدم نوشته کاربر در حال استفاده اس دانلود نکردم گفتم نکنه از حجم کم کنه این سیستم تازه میشه بهش اطمینان کرد ؟نزده کل حجم روبه فنا بده؟
هیچ مشکلی نیست:20: توی ریز مصرف دو ستون وجود داره یکی دریافت و دیگری مجموع مصرف از ساعت 12 شب به بعد ستون دریافت پر میشه اما مجموع مصرف 0 باقی میمونه برید حالش رو ببرید:31:

RezaMagiclife
14-07-2012, 10:52
هیچ مشکلی نیست:20: توی ریز مصرف دو ستون وجود داره یکی دریافت و دیگری مجموع مصرف از ساعت 12 شب به بعد ستون دریافت پر میشه اما مجموع مصرف 0 باقی میمونه برید حالش رو ببرید:31:

آره هیچ مشکلی نیست شهر در امن و امانه به قول داروغه ناتینگهام.
دوباره اینا سرعت ها رو آوردن پایین اینبار با ترفند یکی کردن یوزر پس و یک ساعت اضافه کردن به شبانه.با این تفاصیل که قبلا در واقع شبانه 4.45 دقیقه بود ودر بهترین شرایط میشد 1.5 گیگ زد. الان یک ربع اضافه شده ولی در بهترین شرایط میشه 500 تا 600 مگ زد . البته این فواید دیگه ای هم برای صبانت داره یه موقع اشتباه کردی یابرنامه ات کار نکرد خوابت موند یا هر چی یه دفعه میای میبینی اکانتت صفر شده. در حالت عادی که 10 مگ میزنم دیسکانکت می کنم میام میبینم 50 مگ کم کرده.وای به حال اینکه دو ساعت یادت بره 200 مگ میزنه یه دفعه میای میبنی یک گیگ ازت کم کرده.

night-sky
14-07-2012, 11:02
سرعت من 450 بود من تازه کامل استفاده نکردم ساعت 4:30 رفتم خوابیدم :13:

کدام سرویس استفاده میکنی؟

کدوم شهر؟

:11:

emob0ylove
14-07-2012, 12:59
خدییش من دیگه چقدر دکترم یه خط دیگه 512 بابام تو دفترش داره که Mac بازه و دیشب می تونستم با یوزر و پی اون کانکت بشم و سرعت فیکس بمونه ولی انگار آلزایمرم یاز عود کرده یادم نبود ...:8:

mahde1818
14-07-2012, 13:03
کدام سرویس استفاده میکنی؟

کدوم شهر؟

:11:
نیشابور 128 برنز

mahde1818
14-07-2012, 13:12
آره هیچ مشکلی نیست شهر در امن و امانه به قول داروغه ناتینگهام.
دوباره اینا سرعت ها رو آوردن پایین اینبار با ترفند یکی کردن یوزر پس و یک ساعت اضافه کردن به شبانه.با این تفاصیل که قبلا در واقع شبانه 4.45 دقیقه بود ودر بهترین شرایط میشد 1.5 گیگ زد. الان یک ربع اضافه شده ولی در بهترین شرایط میشه 500 تا 600 مگ زد . البته این فواید دیگه ای هم برای صبانت داره یه موقع اشتباه کردی یابرنامه ات کار نکرد خوابت موند یا هر چی یه دفعه میای میبینی اکانتت صفر شده. در حالت عادی که 10 مگ میزنم دیسکانکت می کنم میام میبینم 50 مگ کم کرده.وای به حال اینکه دو ساعت یادت بره 200 مگ میزنه یه دفعه میای میبنی یک گیگ ازت کم کرده.
برای من که فوق العاده است اما فکر نمی کنم این شرایط پایدار باشه همیشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه این صبانتی ها هست :13:

joshgroban
14-07-2012, 13:30
چرا سرعتا اینقدر فراز و نشیب داره؟ سه ماهه که صبا نت خریدم ولی الان پشیمونم. چند هفته اول واسه تبلیغات خودشون سرعت شبانه خوب میدادن ولی الان افتضاح شده!!!!!!!!!!!!!!! واقعا به این صبا نت باید گفت شرکت هرمی!!!!!!!!!!! دلیلشم همه میدونن. هر روز یه ترفند یه حقه جدید!!!!!!!!!! خاک بر سرشون

mahdy2021
14-07-2012, 13:34
برای اینکه ثابت کنم این ریز مصرف صبانت مشکل داره

ساعت شروع و پایان رو دقت کنید......... بعد جلوش مدت اتصال رو چقدر زده؟ :31:

آقای ساپورت صبانت اینو به developer های شرکت نشون بده

Silent TR
14-07-2012, 13:38
دوستان الان تو ریز مصرفم زده از ساعت 1.50 تا 14.18 دقیقه 750 استفاده شده !
در صورتی که ساعت 5.56 دقیقه اتوماتیک کامپیوتر خاموش میشه و این 750 هم برای فیلمیه که دیشب دانلود کردم

میخواستم ببینم این قضیه ا چیه ؟ الان یعنی از حجمم کم شده ؟
چرا زده تا 14.18 !؟!؟!

armin_gera
14-07-2012, 13:48
دوست عزیز اجازه بدین تا همه چیز به نوبت انجام بشه
با توجه به درخواست های شما :
ابتدا مشکل ساعت دانلود رایگان حل شد و علاوه بر یک ساعت افزایش تایم شبانه ساعت شروع بهتری برای آن در نظر گرفته شد
مشکل دیگه کاربران که یوزر شبانه بود نیز حل شد و از امروز اتوماتیک شد و دیگه یک ساعت یکبار قطع نخواهد شد.
لطفا کمی تحمل کنید تا مشکل سرعت شبانه نیز برطرف بشه و راه حلی برای اون پیدا بشه
در ضمن برای دانلود زیاد هیچ کاربری محدود نخواهد شد

خواستم از تغییرات به وجود اومده تشکر کنم برا من که خوبه
مخصوصا یکی شدن اکانتا به نظرم قدم مثبتی بود (به شرطی که سرعت کم نشه)
ایشالاه شاهد هرچه بهتر شدنه صبا باشیم
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

دیشب مثل قدیما سرعت بالا نبود ولی بدم نبود2.5گیگ ورداشتم

☼ Namvari ☼
14-07-2012, 13:57
اگه قبل ساعت 1 مثلا 12.5 وصل بشیم از ساعت 1 به بعد خود به خود به رایگان تبدیل میشه یا باید یه بار قطع و وصل بشیم؟

emob0ylove
14-07-2012, 14:03
نه از ساعت 1 کل سیستم Counter از کار میوفته و نیاز به ریست نیست ...

Silent TR
14-07-2012, 14:24
این کاری که کردن اصلا خوب نبود ! و من اصلا راضی نیستم !

اگر هم کسی جواب این سوالم رو میدونه لطفا بگه :

دوستان الان تو ریز مصرفم زده از ساعت 1.50 تا 14.18 دقیقه 750 استفاده شده !
در صورتی که ساعت 5.56 دقیقه اتوماتیک کامپیوتر خاموش میشه و این 750 هم برای فیلمیه که دیشب دانلود کردم

میخواستم ببینم این قضیه ا چیه ؟ الان یعنی از حجمم کم شده ؟
چرا زده تا 14.18 !؟!؟!

emob0ylove
14-07-2012, 14:33
شاید سیستم قاطی کرده کرده و بین این بازه زمانی حجم رو محاسبه کرده که بعیده ...
چون سیستم Counter از 1 تا 6 غیر فعال میشه ...
تاریخ رو دقیق چک کن ...

artin4u
14-07-2012, 14:38
-------------------------------------------

با 4 تا فایل همزمان بیشتر از 70 نمیرفت. درصورتی که قبل از یکی شدن با 4تا فایل 250 دان میکرد.
کامپیوترمم ساعت 6 خاموش نشد 250 مگم از حجمم رفت.
بچه ها یه برنامه معرفی کنید تا کامپیوتر رو بتونم ساعت 6 خاموش کنم

emob0ylove
14-07-2012, 14:48
واسه منم دقیقا همین طوریه ....
حالا ببینیم ساپورت صبا چیکار می کنه ...

'POP'
14-07-2012, 15:16

با 4 تا فایل همزمان بیشتر از 70 نمیرفت. درصورتی که قبل از یکی شدن با 4تا فایل 250 دان میکرد.

آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MJHamed
14-07-2012, 15:57
سلام
منم دیشب زیاد راضی نبودم چون که سرعت دانلود بعد از حدود 8MB دانلود میومد روی KB/S 70
افراد بیشتری از سیستم قبلی راضی بودن ولی الان تو این تاپیک یکی دو نفر بیشتر راضی نیستن و بقیه از سرعت پایین ناراضی هستند.
خواهشاً یه فکری به حال این وضع بکنید.

piishii
14-07-2012, 17:21

سلام
شما میتونی از برنامه Task Scheduler خود ویندوز برای خاموش کردن در یک ساعت مشخص استفاده کنی کاری که من میکنم
من اصلا از برنامه خاصی برای روشن و خاموش کردن کامپیوتر استفاده نمیکنم اگه نمیخواین یک Third Party نصب کنید ( یک برنامه ثانوی و استفاده نکردن از امکان خود ویندوز ) برای روشن شدن توی بایوس ویندوز میتونید تنظیم کنید که مادربوردهای امروزه چنین خاصیتی رو دارند و برای خاموش کردن هم که گفتم نوع ویندوزتون رو بگین تا براتون بگم
برای وصل شدن به اینترنت و ..... هم من برای دانلودهای رپیدم چون از IDM استفاده میکنم ( خودم طرفدار فلش گت هستم ) توی تنظیماتش هست فلان ساعت شروع به دانلود کنه و فلان کانکشن هم کانکت کنه و اگه شما PPPOE وصل هستی که دیگه این قسمت دوم هم مشکل نداری
=============
در مورد تغییرات انجام شده در صبانت، هر تغییری در هر محل و مکانی هم مخالفان خاص خودش رو داره و هم طرفداران کلا جنس تغییر یعنی برهم زدن یک عادت و فرصت گرفتن برای سازش
امیدوارم در مدت زمان مناسب این سازش با تهیه بستر لازم برای کاربران از طرف برنامه ریزان شرکت صورت بگیره
گرچه همیشه نمیتوان همه رو راضی نگه داشت.

Zeitgeist
14-07-2012, 17:39
سلام
شما میتونی از برنامه Task Scheduler خود ویندوز برای خاموش کردن در یک ساعت مشخص استفاده کنی کاری که من میکنم
من اصلا از برنامه خاصی برای روشن و خاموش کردن کامپیوتر استفاده نمیکنم اگه نمیخواین یک Third Party نصب کنید ( یک برنامه ثانوی و استفاده نکردن از امکان خود ویندوز ) برای روشن شدن توی بایوس ویندوز میتونید تنظیم کنید که مادربوردهای امروزه چنین خاصیتی رو دارند و برای خاموش کردن هم که گفتم نوع ویندوزتون رو بگین تا براتون بگم
برای وصل شدن به اینترنت و ..... هم من برای دانلودهای رپیدم چون از IDM استفاده میکنم ( خودم طرفدار فلش گت هستم ) توی تنظیماتش هست فلان ساعت شروع به دانلود کنه و فلان کانکشن هم کانکت کنه و اگه شما PPPOE وصل هستی که دیگه این قسمت دوم هم مشکل نداری
=============
در مورد تغییرات انجام شده در صبانت، هر تغییری در هر محل و مکانی هم مخالفان خاص خودش رو داره و هم طرفداران کلا جنس تغییر یعنی برهم زدن یک عادت و فرصت گرفتن برای سازش
امیدوارم در مدت زمان مناسب این سازش با تهیه بستر لازم برای کاربران از طرف برنامه ریزان شرکت صورت بگیره
گرچه همیشه نمیتوان همه رو راضی نگه داشت.

آره منم همه کارمو با همین task scheduler خود ویندوز انجام میدم از همه چی بهتره، پایداره، دقیقه و همچنین از نصب یه برنامه third party تاریخ گذشته هم خودداری کردم... ما هم که پولمون به برنامه های حرفه ای اتوماسیون تجاری نمیرسه :biggrin:

مثلاً تا قبل که اکانت شبانه بود، هر 20 دقیقه گذاشته بودم قطع و دوباره وصل کنه (به خاطر دوشواری هایی که بعضاً سرویس شبانه صبانت داشت و یهو بعد ریکانکت اصلاً اینترنتی درکار نبود! یا به خاطر مشکلات احتمالی دو طرفه سیستم redial ویندوز و قطع کردن طرف سرورای صبانت، هر یه ساعت که قرار بود redial بشه، اینکار صورت نمیگرفت و قطع نمیشد ولی اینترنتی هم درکار نبود!)...

برنامه های دانلود منجر هم (حتی IDM ساده!) خودشون دیگه شروع و اتمام اتوماتیک دانلود رو دارن و چیز دیگه ای لازم نیست...

اگه صبانت اذیت کنه، من دارم روی repeat شدن این تسک هر 30 ثانیه کار میکنم

به هر حال ما که راهشو میابیم؛ حالا دژمنان هر چقدرم میخوان سنگ اندازی کنن... :27:

همین دیشب به یه ضرب و زوری سرعتو رسوندم به 1.7Mbps

xD

SabaNet

in your face :laughing:

shahin_fk
14-07-2012, 18:02
سلام دوستان اینجا کسی انلاین بازی میکنه مثلا black ops, battelfied 3 ,mw2.mw3 من الان هر 4 تا بازی و دارم از صبانتم سرویس دارم خیلی وقته پینگ تایمم خوبه تایم اوت ندارم وقتی سرورهای بازی و پینگ میکنم نه تایم اوت دارم نه پکت لاست دارم وقتی تریس میکنم همه چی نرماله ولی مسخره تر از این نمیشه تو همه بازیا لگ دارم اونم شبیه تایم اوتواونایی که انلاین بازی میکنن میدونن وقتی وسط بازی تایم اوت میده چه اتفاقی میافته واقعا خسته شدم دیگه پشتیبانی صبا رو هم که میدونید از این چیزا سر در نمیارن الان فقط یه نفرو میخوام که یکی از این 4 تا بازی و انلاین داره تا چندتا سوال ازش بپرسم

emob0ylove
14-07-2012, 18:11
بپرس من برات P.M کردم ...

emob0ylove
14-07-2012, 18:13
چه خبره هر 4تا رو خریدی COD رو با کرک هم میشه زد ...
من زدم همون لحظه حالم بد شد پاکش کردم ...
کسی که بتل بازی کرد دیگه نمی تونه سراغ COD آشغال بره ..
تو وقتی IX55 سوار شی دیگه 206 معنی نداره ...:27:

mahde1818
14-07-2012, 20:35

AutoPowerOn از سایت سافت گذر بگیر هر سوالی هم در موردش داشتی از خودم بپرس

salar_linux
14-07-2012, 22:16
جالبه isp های تهران هوای نمایندگیهای استانهای دیگشون رو بیشتر از ما تهرانیها دارن
من خودم دیدم تو شهرستان طرف پول 128 میده و سرعت 3مگ بهشون میدن :13::18:
گاهی وقتهام 4مگ
در صورتی که همین isp پدر یوزراشو تو تهران در میاره همه از دستش شاکی هستن
هی باید التماسشون کنیم واقعا خنده داره بخدا

الان صبانت هم داره همین کارو میکنه هوای اصل کاریو نداره به فرعیات چسبیده
بابا پهنای باندتون افزایش بدین این چه سرعتی که واسمون درست کردین
اصلا اخرین بار کی یه امار درست و حسابی از یوزراتون گرفتین
روزانه که افتضاح شده شبانه هم بدتر از اون اه ه ه ه ه ه

emob0ylove
15-07-2012, 00:16
بچه بریزید دیگه ...
امشب با اکانت شرکت بابام اومدم 512 داره سرعت 90-80 ...
چون همه دارن دان می کنن ...

Zeitgeist
15-07-2012, 00:30
امشب هم همچنان مثل شب گذشته، سرعت فیکس بین 70~75 ـه... تهران

البته همانگونه که در صفحه قبل گفتم، ما هم در مواقع لزوم، راه هایی رو داریم که رو میکنیم و سرعت رو به هر زوری هست میرسونیم به 200~220

ولی چه خوب میشد صبانت سرعت رو ثابت بالا میزاشت تا به "انگیزه اصلی" اغلب مشترکینش در استفاده از سرویساش، احترام گذاشته باشه و نگهشون داره... مارم انقدر زجر نده که اینهمه راه بچینیم سرعتو ببریم بالا...! :/

:jealous:

emob0ylove
15-07-2012, 00:31
با چند فایل گذاشتن میرسونی ؟

Zeitgeist
15-07-2012, 00:37
با چند فایل گذاشتن میرسونی ؟

یه جورایی بله و یه جورایی نه...

دلت نمیخواد بدونی چون خیلی راحت و آسون نیست...!

و البته بنده هم نمیگم :hmm:

Ice Pain
15-07-2012, 00:53
سرعت من متغیر بین 20 تا 30 ــه :sad:

armin_gera
15-07-2012, 00:55
الان عکش رو هم میزارم

این نرم افزار که سرعتو به صورت نمودار میاره چیه؟

emob0ylove
15-07-2012, 00:59
بگو فقط به من :11:

darkestpalace
15-07-2012, 06:54
سلام کسی از این سر در میاره؟؟؟ 3 تا از کانکشنهامو هر کدوم 2 بار حساب کرده جمعا 152 مگ ، داستان چیه؟؟

artin4u
15-07-2012, 07:30
سلام کسی از این سر در میاره؟؟؟ 3 تا از کانکشنهامو هر کدوم 2 بار حساب کرده جمعا 152 مگ ، داستان چیه؟؟

سلام برای منم اینطوری شده بود حجمم رو خوردن. زنگ بزن بهشون اطلاع بده تا حجمت رو برگردونن

Lightِِ
15-07-2012, 07:51
قابل توجه دوستان عزیز

از ساعت 1:05 شب تا ساعت 6:01 صبح حدود 213 مگابایت از حجمم کم کرده ... مگه قرار نبود بین ساعت 1 تا 6 صفر حساب کنه ؟؟؟؟؟ وقتی میگیم اکانت روزانه از شبانه جدا باشه برای همینه

amin_947
15-07-2012, 08:00
بساط دزدی جدبدشون شروع شد

30vil
15-07-2012, 08:06
سلام دوستان برا منم 71 مگ کم کرده از 1 تا 6 واقعا که!!!

ArashMiniStar
15-07-2012, 08:47
آقای ساپورتر صبانت لطفا پیگری کنید و حجم را برگردانید.از من هم کم شده!! اونم بالای 200 مگابایت:13:

narthex
15-07-2012, 08:56
اینا که صبح تا شب در حال آپگرید کردن و کانفیگ کردن هستن به قول خودشون .... ولی توی همین محاسبه حجم روزانه هم کلی مشکل داشتن و دارن ... این شبانه هم اضافه کردن، خدا به داد اون عده برسه که اصلاً ریز مصرف رو چک نمی کنن و فقط تموم شد پرداخت می کنند

ashjaee
15-07-2012, 09:18
کامپیوتر ساعت 6 خاموش میشه اما بازم 145 مگ کم کرده ازم.
دیروز هم IDM رو برنامه ریزی کرده بودم ساعت 6 دانلوها رو قطع کنه 131 مگابایت ازم کم کرده بودند گفتم شاید اشتباهی شده دانلودها قطع نشده اما امروز برنامه ریزی کردم کامپیوتر خاموش بشه و شد بازم کم شده ازم :41: اینجوری باشه دیگه با صبا تمدید نمی کنم.