مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
سلام دوستان زنگ زدم صبانت برای ثبتنام گفتن مرکز شما پورت نداریم و باید 5500 بریزی به شماره کارت شرکت تا بذاریمت تو صف انتظار:n23:
میخاستم ببینم این قضیه ش چیه؟و برای چی هست؟تقریبا تو همه ی شرکت ها الان تو لیست انتظار هستم:n29:
فقط ظاهرا فناوا پورت خالی داره که اینجوری که اپراتورش میگفت سرعت سرویس های حجمی رو دوبرابر اسمی میبندن که خیلی کمه
.
.
کم کم دارم پشیمون میشم که پارس آنلاینمو قطع کردم درسته دزد بود و واسه شبانه پول میگرفت ولی اینترنتش از ایرانسل بهتر بود:n30:
.
مرکزم هم تهران - اشرفی اصفهانیه کسی نمیتونه کمکم کنه؟
samannnn.hannibal
16-10-2015, 17:08
سلام دوستان زنگ زدم صبانت برای ثبتنام گفتن مرکز شما پورت نداریم و باید 5500 بریزی به شماره کارت شرکت تا بذاریمت تو صف انتظار:n23:
میخاستم ببینم این قضیه ش چیه؟و برای چی هست؟تقریبا تو همه ی شرکت ها الان تو لیست انتظار هستم:n29:
فقط ظاهرا فناوا پورت خالی داره که اینجوری که اپراتورش میگفت سرعت سرویس های حجمی رو دوبرابر اسمی میبندن که خیلی کمه
.
.
کم کم دارم پشیمون میشم که پارس آنلاینمو قطع کردم درسته دزد بود و واسه شبانه پول میگرفت ولی اینترنتش از ایرانسل بهتر بود:n30:
.
برای منم همینطور بود تو حکمت شعار و پول رو دادم رفتم تو صف انتظار ولی بعد دوهفته وصل شد / پیشنهاد میکنم ثبت نام کنی چون از بقیه شرکت ها سرتر هست صبا
- - - Updated - - -
.
.
.
برای منم همینطور بود تو حکمت شعار و پول رو دادم رفتم تو صف انتظار ولی بعد دوهفته وصل شد / پیشنهاد میکنم ثبت نام کنی چون از بقیه شرکت ها سرتر هست صبا
دوستان سلام
ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
کسی تجربشو داره؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
کسی تجربشو داره؟
ممنون
fanoostalaei
16-10-2015, 23:02
دوستان سلام
کسی تجربشو داره؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
کسی تجربشو داره؟
ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد
من همین الانش 2 تا اینترنت دارم
موردی نیس
- - - Updated - - -
دوستان سلام
کسی تجربشو داره؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
کسی تجربشو داره؟
ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد
من همین الانش 2 تا اینترنت دارم
موردی نیس
.
.
.
اره اون منطقه همه شرکتها پر هستن
همه جا باید صف انتظار باشی
اتک و شاتل رو زنگ زدی ببینی خالی دارن یا نه؟
های وب اگه بگی سرویس یکساله میخوام یه دونه ازون پکیجهای یکسالش رو انتخاب کنی بهت پورت مبده
- - - Updated - - -
.
.
.
های وب اگه بگی سرویس یکساله میخوام یه دونه ازون پکیجهای یکسالش رو انتخاب کنی بهت پورت مبده
دوستان شبانه رایگانش چجوریه؟
1.اینجوری که تو صفحات قبل دیدم ظاهرا 2 برابر حجمی که روزا میده هست ولی تو سایتش چیزی ننوشته؟!؟؟
2.وقتی اون محدودیت دوبرابر تموم بشه چجوری میشه شبانه؟
1.اینجوری که تو صفحات قبل دیدم ظاهرا 2 برابر حجمی که روزا میده هست ولی تو سایتش چیزی ننوشته؟!؟؟
1.فکر کنم یا ویژه ثبت نام جدید یا کل ثبت نام های جدید شبانه ندارن
2.نصف شبانه حساب میکنه(پیشنهاد ویژه که ثلث میشه رو اصلا نزن سرعتت چیز میشه[emoji52] )
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام
آقا از این دوستان صبا نتی کسی تا حالا زنگ زده برای این سرویس ؟ به کاربر معمولی هم میدن ؟؟ تجهیزات میخواد ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته " امکان ارائه سرویس با سرعت بالا به دلیل عدم وجود نویز ". خطم منم که ماشالله نویز داغون حتی در بعضی روزها نویز منفی میزنه تو مودم.
bilmazlar
18-10-2015, 12:16
1.فکر کنم یا ویژه ثبت نام جدید یا کل ثبت نام های جدید شبانه ندارن
2.نصف شبانه حساب میکنه(پیشنهاد ویژه که ثلث میشه رو اصلا نزن سرعتت چیز میشه[emoji52] )
پس این که تو سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته مزخرفه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایدم منظورش از «به شرط استفاده منصفانه» همون نصف شبانه. یادمه پارسال که صبانت گند زد تو شبانه رایگانش، به ازای هر گیگ حجم سرویس، 3 گیگ هم شبانه میداد که باز از شبانه 1/3 پارسآنلاین، بهصرفهتر بود. پس الآن تغییر کرده.
MehrZaad
25-10-2015, 23:25
حدود یک هفته اس برای منزل پدریم از صبا گرفتم ، دانلود شبانه ندارن در طول روز تو این یک هفته خدا رو شکر کوچکترین قطعی یا نوسان نداشته ( برعکس آسیاتک که منو پیر کرده ) سرویس ۶ مگ رو هم رو ۱۰ بستن... فعلا! که راضی هستیم...
Eliminal
28-10-2015, 21:42
آقا برای من صبانت روی 16 مگ بسته خطمو ، لامصب مثل ماکسیما که بنزین هوووف میکشه ، اینم حجمو هوووف میکشه ، هم دست بزنی به چیزی یهو 20 مگ میبینی رفت ... قشنگ ماهی 35 گیگ مصرف هستش ....
البته مصرفمون همینقدرم هست واقعا ، 3 واحد افتادیم روی یک اینترنت ، تقریبا شاید 15 تا گجت باشن همزمان ، ولی اینم کم نمیاره اصلا
RealFlow
29-10-2015, 05:20
این تست سرعت شبانه اینترنت صبا نت کاوش رایانه. 12 مگابیت.!
اگه برای دانلود شبانه حد اقل 5 . تا 10 گیگ شرکتی سراغ دارید معرفی کنید ثواب داره!!:n30:
fanoostalaei
29-10-2015, 09:51
اگه برای دانلود شبانه حد اقل 5 . تا 10 گیگ شرکتی سراغ دارید معرفی کنید ثواب داره!!:n30:
خوب شبانه شما محدود شده
برای دانلود تو شرکتهای سراسری فکر کنم های وب محدود نمیکنه !! و یکی هم آسیاشت که تازگی ها زیاد داره ادا در میاره :n02:
من دو مگ دارم تا چهار مگا هم میره
RealFlow
30-10-2015, 05:40
من دو مگ دارم تا چهار مگا هم میره
این تست سرعت شبانه هست. ولی روزانه سرعتم خوب.
آقا برای من صبانت روی 16 مگ بسته خطمو ، لامصب مثل ماکسیما که بنزین هوووف میکشه ، اینم حجمو هوووف میکشه ، هم دست بزنی به چیزی یهو 20 مگ میبینی رفت ... قشنگ ماهی 35 گیگ مصرف هستش ....
البته مصرفمون همینقدرم هست واقعا ، 3 واحد افتادیم روی یک اینترنت ، تقریبا شاید 15 تا گجت باشن همزمان ، ولی اینم کم نمیاره اصلا
مرورگرها تو تنظیم کن که فایل های فلش رو نیارن (برای Edge توی Settings->Advanced Settings،
Use Adobe Flash Player رو Off کن.) Use Page Prediction رو هم تو مرورگرهات Off کن.
اگه بزنی عکس ها رو هم نیاره که مصرفت خیلی کم می شه.
ad-blocker ها هم در کاهش مصرف حجم تأثیر خوبی دارن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MehrZaad
30-10-2015, 14:30
تفاوت سرعت تو سرعتهای مثلا ۶ مگ و ۸ و ۱۰ مگ صبا نت چقدره؟ که فقط ۱۰۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن ؟ بطور مثال منی که سرعت ۶ مگ گرفتم و رو ۱۰ بستن اگه ۸ یا ۱۰ مگ بگیرم رو چه سرعتی میبندن؟
fanoostalaei
30-10-2015, 16:01
تفاوت سرعت تو سرعتهای مثلا ۶ مگ و ۸ و ۱۰ مگ صبا نت چقدره؟ که فقط ۱۰۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن ؟ بطور مثال منی که سرعت ۶ مگ گرفتم و رو ۱۰ بستن اگه ۸ یا ۱۰ مگ بگیرم رو چه سرعتی میبندن؟
فکر کنم نهایتش رو 16 مگ میبنئدن !! ا
این تست سرعت شبانه هست. ولی روزانه سرعتم خوب.
من هم شبانه رو گفتم
ساعت ۶:۳۰ صبح
سرویس دو مگ
maniya12
01-11-2015, 12:22
ساعت ۶:۳۰ صبح
سرویس دو مگ
سلام میشه لطف کنی تست پینگ آیپی های زیر رو به من بگین
ping 146.66.152.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 10.31.36.98 -t
ping 8.8.8.8 -t
با تشکر فراوان کوکا
akharwarbaz
06-11-2015, 09:33
سلام دوستان من نامحدود 1 مگ برنزی سفارش دادم
سوالم اینه توی سایت گفته تا 20 گیگ سرعتش بالاتز از سرعت اسمیه.یعنی چه سرعتی هست؟بعد از 20 گیگ به سرعت 120 کیلوبایت معمولی میرسه؟
- - - Updated - - -
سوالم اینه توی سایت گفته تا 20 گیگ سرعتش بالاتز از سرعت اسمیه.یعنی چه سرعتی هست؟بعد از 20 گیگ به سرعت 120 کیلوبایت معمولی میرسه؟
akharwarbaz
06-11-2015, 09:34
fanoostalaei
07-11-2015, 13:28
اگه دبه نکنن باید اینجوری باشه
========================
دو روزه برای من بدجوری قاط زده :n21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
اگه دبه نکنن باید اینجوری باشه
========================
دو روزه برای من بدجوری قاط زده :n21:
farshad0123
09-11-2015, 15:35
این صبانت چرا اینجوریه؟!همه شرکتا از تنظیم مقررات میترسن این اصلا یه هفتس درخواست تخلیه دادیم شکایت هم کردیم هیچ
این صبانت چرا اینجوریه؟!همه شرکتا از تنظیم مقررات میترسن این اصلا یه هفتس درخواست تخلیه دادیم شکایت هم کردیم هیچ
تخلیه دست مخابراته نه صبانت.صبانت فقط درخواست رو میفرسته برای مخابرات و مخابرات باید کارای اجرایی تخلیه پورت رو انجام بده.
- - - Updated - - -
تخلیه دست مخابراته نه صبانت.صبانت فقط درخواست رو میفرسته برای مخابرات و مخابرات باید کارای اجرایی تخلیه پورت رو انجام بده.
farshad0123
09-11-2015, 16:19
- - - Updated - - -
درخواستو نمیفرسته برا مخابرات خود mdfوقتی درخواست تخلیه میره واسش سریع پورتو درمیاره
درخواستو نمیفرسته برا مخابرات خود mdfوقتی درخواست تخلیه میره واسش سریع پورتو درمیاره
نه اتفاقا بنده خودم امروز درخواست دادم و نامه رو 8 فردا صبحش فرستاده بودن.مخابرات لعنتی یک هفته بعدش با شکایت از 195 اینا تخلیه کرد.بیشتر مقصر مخابراته تا اینا.برو پیش مسئول mdf ببین نامه به دستشون رسیده یا نه.نامه کارش 1 دقیقه ست یه فرم پیش ساخته ست که صبانت توی اتوماسیون شرکتهای pap میزنه میره واسه مخابرات.
- - - Updated - - -
نه اتفاقا بنده خودم امروز درخواست دادم و نامه رو 8 فردا صبحش فرستاده بودن.مخابرات لعنتی یک هفته بعدش با شکایت از 195 اینا تخلیه کرد.بیشتر مقصر مخابراته تا اینا.برو پیش مسئول mdf ببین نامه به دستشون رسیده یا نه.نامه کارش 1 دقیقه ست یه فرم پیش ساخته ست که صبانت توی اتوماسیون شرکتهای pap میزنه میره واسه مخابرات.
farshad0123
10-11-2015, 23:11
- - - Updated - - -
امروز شکایت جواب داد صبانت الکی گفته بود هیچ درخواست شکایتی ثبت نکردن در صورتی که هم تلفنی بهشون گفته بودیم هم تو خود پنل درخواست فرستادیم گفت تا فردا درخواستو میفرستن برا تخلیه
خود مسئول MDF به محض اینکه درخواست میره واسش سریع پورتو از dslam درمیاره من که تاحالا ندیدم که مسئول MDF معطل کنه
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از صبا راضی هستید؟ البته من چند سال پیش صبانت داشتم ولی از موقعی که دانلود شبانه رو برداشتند تخیله کردم خطتو
سرویساش برای بازی خوبه؟
سرعت چند میده ؟ الان پارس حتی 128 هم بگیری خطت رو روی 16 میبنده
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
برای من که 128 رو Xbox خوب جواب می ده.
شبانه رایگان داره ولی اگه بیشتر از 2 برابر حجمی که خریدی مصرف کنی محدود می شی.
- - - Updated - - -
Amin_0913
21-11-2015, 19:58
دوستان آدرس سایت صبانت رو میدید
لامصب تو گوگل سرچ میکنی ۲۰۰ تا صبانت میاره
peyman_2012
22-11-2015, 09:27
دوستان آدرس سایت صبانت رو میدید
لامصب تو گوگل سرچ میکنی ۲۰۰ تا صبانت میاره
بفرمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bilmazlar
22-11-2015, 10:19
یعنی اگه 10 گیگ حجم سرویس باشه، 20 گیگ هم رایگان شبانه میتونی دانلود کنی بدون این که از حجم روزانهات کم بشه؟
راستش، من الآن پارسآنلاین دارم که شبانه رایگان رو حذف کرده و یه سیستمی مشابه صبانت داره. اما یه مقدار متفاوته. یعنی به ازای هر 3 گیگ دانلودی که تو شبانه انجام بدی، 1 گیگ از حجم سرویست کم میشه. ظاهرش خیلی شبیه صبانته. یعنی با 10 گیگ حجم سرویس، در کل میشه 30 گیگ تو ساعتهای شبانه دانلود کرد. اما مشکلش اینه که دیگه روزانه نمیتونی استفاده کنی، چون دیگه حجمی برات نمیمونه. به همین خاطر میخوام ببینم با صبانت استفاده از اون شبانه رایگان روی حجم روزانه سرویس اثری نداره؟
یعنی اگه 10 گیگ حجم سرویس باشه، 20 گیگ هم رایگان شبانه میتونی دانلود کنی بدون این که از حجم روزانهات کم بشه؟
راستش، من الآن پارسآنلاین دارم که شبانه رایگان رو حذف کرده و یه سیستمی مشابه صبانت داره. اما یه مقدار متفاوته. یعنی به ازای هر 3 گیگ دانلودی که تو شبانه انجام بدی، 1 گیگ از حجم سرویست کم میشه. ظاهرش خیلی شبیه صبانته. یعنی با 10 گیگ حجم سرویس، در کل میشه 30 گیگ تو ساعتهای شبانه دانلود کرد. اما مشکلش اینه که دیگه روزانه نمیتونی استفاده کنی، چون دیگه حجمی برات نمیمونه. به همین خاطر میخوام ببینم با صبانت استفاده از اون شبانه رایگان روی حجم روزانه سرویس اثری نداره؟
نه باو صبانت روز و شبش تا شروع محدودیت جداس
bilmazlar
24-11-2015, 19:21
نه باو صبانت روز و شبش تا شروع محدودیت جداس
ممنون. راستی حجم اضافه خریداری شده به دوره بعد منتقل میشه یا نه؟
gymclass.heroes
28-11-2015, 22:18
بالاخره کاری رو کردم که باید دوسال قبل میکردم.و من مشتری پنج شش ساله صبانت هم رفتم.الان مخابرات خریدم در کل تفاوت رو میگم:
1.در مورد سرعت صبانت واقعا بی انصافی شده ینی من با مخابرات حدود 50 دانلود دارم اونم از سرور های خارجی ولی صبانت عالی بود
2.بعد این که نت رو عوض کردم بالاخره شروع به دانلود کردم یه جوری که انگار 3gدانلود داشتم در حالش 400mb جمعا بوده ینی تعجب کردم به هجم خوری صبانت حتی در شبانه!
3.کیفیت صبانت خوبه ولی خیلی گرونه من هربار 100 تومن میدادم شارژ از این بابت راحت شدم و همچینین شبانه هم دارم و به راحتی ویندوز 10 رو دانلود کردم گویی نه این که این دو سالو افلاین بودم از دانلود.
4.سرویس های دیگه قطعی خوبی داره در حد تیم ملی که اذیتم میکنه صبانت کمتر بود ولی بازم میشه گیم پلی کرد...
شبانه سرویس های دیگه هم بعضا میبینیم شبی 10 میده ولی کلا سه و نیم تازه مخابرات با خطوط ما مشکل داره هر خطوطی جواب نمیده ولی در کل راضیم ازش.حتما عوض کنید
وقتی فرومو صبانت رو واسه تخلیه پر میکنین اونجا نوشته همه ی گند های صبانتو مثلا باز نشدن بعضی سایت ها حجم خوری تغییر سیاست شبانه وقتی ز زدم تخلیه میگه قرار داد یک ساله با 80%دانلود شبانه منم گفتم اینکه شما کارتونو میکنید مجبورید حداقل اینو کارو بکنید! خلاصه این که از کشوری که مردم ان ... هستند چوپان ان گرگند و این هست اینترنتی که دنیای ازاد به ما میده! :n02::n01:
بالاخره کاری رو کردم که باید دوسال قبل میکردم.و من مشتری پنج شش ساله صبانت هم رفتم.الان مخابرات خریدم در کل تفاوت رو میگم:
1.در مورد سرعت صبانت واقعا بی انصافی شده ینی من با مخابرات حدود 50 دانلود دارم اونم از سرور های خارجی ولی صبانت عالی بود
2.بعد این که نت رو عوض کردم بالاخره شروع به دانلود کردم یه جوری که انگار 3gدانلود داشتم در حالش 400mb جمعا بوده ینی تعجب کردم به هجم خوری صبانت حتی در شبانه!
3.کیفیت صبانت خوبه ولی خیلی گرونه من هربار 100 تومن میدادم شارژ از این بابت راحت شدم و همچینین شبانه هم دارم و به راحتی ویندوز 10 رو دانلود کردم گویی نه این که این دو سالو افلاین بودم از دانلود.
4.سرویس های دیگه قطعی خوبی داره در حد تیم ملی که اذیتم میکنه صبانت کمتر بود ولی بازم میشه گیم پلی کرد...
شبانه سرویس های دیگه هم بعضا میبینیم شبی 10 میده ولی کلا سه و نیم تازه مخابرات با خطوط ما مشکل داره هر خطوطی جواب نمیده ولی در کل راضیم ازش.حتما عوض کنید
وقتی فرومو صبانت رو واسه تخلیه پر میکنین اونجا نوشته همه ی گند های صبانتو مثلا باز نشدن بعضی سایت ها حجم خوری تغییر سیاست شبانه وقتی ز زدم تخلیه میگه قرار داد یک ساله با 80%دانلود شبانه منم گفتم اینکه شما کارتونو میکنید مجبورید حداقل اینو کارو بکنید! خلاصه این که از کشوری که مردم ان ... هستند چوپان ان گرگند و این هست اینترنتی که دنیای ازاد به ما میده! :n02::n01:
ما که نفهمیدم شما چی گفتی رفیق! اگه کاری که باید دوسال پیش میکردی رو کردی و اینکار رفتن از صبانت به مخابرات بوده پس چرا اینجا همش از صبانت تعریف کردی!!
درود. دوستان من مدتیه از آسیاتک سرویس گرفتم که ناراضی هستم و قصد تعویض دارم. سرویس 16مگ یکساله 36گیگ جشنواره رو ميخوام بگیرم که حدود 120 تومنه. ميخوام بدونم این سرویس های جشنواره اینچنینی که ارزانتر هستند آیا کیفیت و سرعت واقعی دارند؟ کسی این سرویس رو داره بدونم چقدر سرعت دانلود میده؟ در شیراز منطقه صدرا هستم وضعیت صبانت چطوره؟ من نیازی به دانلود شبانه ندارم مشکلم با آسیاتک سرعت لود نا مناسب صفحات و خصوصا زمان استفاده از سایفون هات اسپات و رفتن به فیسبوک هست و پینگ نا مناسب چون بازی آنلاین هم دارم. کیفیت خطم خوبه و نویز ندارم نزدیک مخابرات هم هستم.
SeiidSaeed
04-12-2015, 19:41
سلام
دوستان من چند سالی هست از مخابرات سرویس میگیرم ولی این اواخر خیلی سرعتش افت کرده به همین دلیل تصمیم به تعویضش گرفتم و بعد از تحقیق به صبا نت رسیدم وتصمیم دارم سرویسه 2m یه ساله با ترافیکه 80g رو بگیرم وکلا دانلود زیاد دارم بعضی وقتا آنلاین هم بازی میکنم و سوال این جاست که میخوام بدونم صبا کلا چجوریه منظورم سرعتش -دانلود شبانش و کلا یه اطلاعات کامل میخوام درباره صبانت
لظفا اگر میشه یکی به من یه کمکی برسونه
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من چند سالی هست از مخابرات سرویس میگیرم ولی این اواخر خیلی سرعتش افت کرده به همین دلیل تصمیم به تعویضش گرفتم و بعد از تحقیق به صبا نت رسیدم وتصمیم دارم سرویسه 2m یه ساله با ترافیکه 80g رو بگیرم وکلا دانلود زیاد دارم بعضی وقتا آنلاین هم بازی میکنم و سوال این جاست که میخوام بدونم صبا کلا چجوریه منظورم سرعتش -دانلود شبانش و کلا یه اطلاعات کامل میخوام درباره صبانت
ho3in2012
04-12-2015, 19:43
سلام
خلاصه میگم
دانلود شبانه داری سمت صبانت نیا پشیمون میشی
با طرح 80 گیگ یکساله تو کل اون یکسال کلا 160 گیگ میتونین شبانه دانلود کنی بعد محدود میشی
SeiidSaeed
04-12-2015, 20:12
یعنی منظورتون اینه که بعد از اون 160g باید برای شب هم حجم بخرم
ودر کل خارج از بحث دانلود به نظرتون این سرویس برای کسی مثله من که یه سره تو تلگرامه برای یه سال جواب میده ؟؟؟
درود. آیا صبانت با قند شکن ها مانند سایفون و هات اسپات و... مشکل نداره؟ من الان آسیاتک دارم که بهمین علت که در رفتن به فیسبوک و... مشکل دارم یعنی بیش از حد کند میشه چون آسیاتک سرور خارجی رو بیش از اندازه محدود کرده ميخوام از صبانت بگیرم. دانلود شبانه برام اهمیت نداره فقط لود شدن سریع ميخوام. بنظرتان از صبانت بگیرم یانه،
meysam2578
06-12-2015, 11:08
درود. آیا صبانت با قند شکن ها مانند سایفون و هات اسپات و... مشکل نداره؟ من الان آسیاتک دارم که بهمین علت که در رفتن به فیسبوک و... مشکل دارم یعنی بیش از حد کند میشه چون آسیاتک سرور خارجی رو بیش از اندازه محدود کرده ميخوام از صبانت بگیرم. دانلود شبانه برام اهمیت نداره فقط لود شدن سریع ميخوام. بنظرتان از صبانت بگیرم یانه،
سلام . الان چند وقته که اکثر قند شکن ها مشکل پیدا کرده . از مشترکین چندتا شرکت پرسیدم همه وضعشون خرابه .
خودم مخابراتم . قبلا قند شکن ها عالی بود . اما یکماهه که وضعشون پکیده .
VahidDG2007
06-12-2015, 13:27
من 7 8 سال صبانت داشتم این آخر کاری هم سرعت لود صفحاتش خوب وبود اما بدرد دانلود اصلا نمیخوره یعنی نیمذاره که دانلود کنین!!!!!!!
دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟
and-roid2
07-12-2015, 10:51
دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟
پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میکنم. پینگ خوبی داره:
سرعتش هم بستگی به مرکز مخابراتی داره.
پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میکنم. پینگ خوبی داره:
سرعتش هم بستگی به مرکز مخابراتی داره.
اسیاتک فقط به درد دانلود میخوره پینگش افتضاحه با شیلترفکن هم فقط تا ساعت 3 میتونی نسبتا خوب استفاده کنی بعدش یه پیج هم باز نمیکنه . تو تلگزام که میکشه یه عکس ساده باز بشه .
اسیاتک فقط به درد دانلود میخوره پینگش افتضاحه با شیلترفکن هم فقط تا ساعت 3 میتونی نسبتا خوب استفاده کنی بعدش یه پیج هم باز نمیکنه . تو تلگزام که میکشه یه عکس ساده باز بشه .
دقیقا تایید میشه منهم به همین دلیل قصد جمع کردن آسیاتک دارم. صبانت جشنواره قیمت بهتری داره تا پارس آنلاین. تا جایی که سوال کردم میگن اگه برای دانلود زیاد نخوای بقیه چیزها ش خوبه که منهم دانلود نمیخوام. بی وجدان ها موقع خرید سرویس با یه تلفن وصل میکنند حالا که درخواست تخلیه دادم میگه حجم و زمانت باقی مونده چرا میخوای جمع کنی! بعد هم پاسکاری میکنند مرکز پشتیبانی 1544زدم میگه باید از پنل کاربری بری. آنجا رفتم زده به نماینده مراجعه کنید به اون زنگ زدم میگه از اینجا نمیشه بزن آسیاتک فارس 1844اونجا زدم اولش کلی روضه میخونه که منصرف بشم اخرش هم میگه باید مدارکت برداری حضوری بیای تا من ببینم چرا وقتی حجم و زمان داری میخوای جمع کنی.... !
Emperror Deadking
08-12-2015, 10:13
ببخشید کسی میدونه هر ساعت انلاین موندن توی صفحه ی اصلی انجمنی که چت باکس هم داره چقدر حجم مصرف میکنه ؟
یعنی همونطور که انلاین باشی در چت باکس هم صحبت کنی و اخرین ارسالی ها برات رفرش بشن
بعد کسی میدونه این تلگرام هم چقدر حجم میخوره ؟
فکر کنم صبانت قسمت نامحدودش رو غیر فعال کرده امروز چند دفعه تیک گزینه ی نامحدود رو زدم جیزی نیومد اخرش مجبور شدم محدود بخرم !
Emperror Deadking
08-12-2015, 10:15
.....................
دقیقا تایید میشه منهم به همین دلیل قصد جمع کردن آسیاتک دارم. صبانت جشنواره قیمت بهتری داره تا پارس آنلاین. تا جایی که سوال کردم میگن اگه برای دانلود زیاد نخوای بقیه چیزها ش خوبه که منهم دانلود نمیخوام. بی وجدان ها موقع خرید سرویس با یه تلفن وصل میکنند حالا که درخواست تخلیه دادم میگه حجم و زمانت باقی مونده چرا میخوای جمع کنی! بعد هم پاسکاری میکنند مرکز پشتیبانی 1544زدم میگه باید از پنل کاربری بری. آنجا رفتم زده به نماینده مراجعه کنید به اون زنگ زدم میگه از اینجا نمیشه بزن آسیاتک فارس 1844اونجا زدم اولش کلی روضه میخونه که منصرف بشم اخرش هم میگه باید مدارکت برداری حضوری بیای تا من ببینم چرا وقتی حجم و زمان داری میخوای جمع کنی.... !
نه من میزارم همیشه سرویس رو تموم میکنم بعد میرم سراع شرکت بعدی من از جفتشون قبلا استفاده کردم صبانت اولین isp بود که برای اولین بار باهاش adsl رو تجربه کردم 2 سال باهاش بودم حدود 4 سال پیش دانلود شبانش رو محدود کرد اومدم بیرون و رفتم پارس انلاین یه دو سال هم اونجا بودم که حدود دو سال پیش به دلیل بد شدن کیفیت اومدم رفتم فن اوا خیلی خوب بود فن اوا 2 مپ نامحدود داشتم که همین چند ماه پیش سرویسهای نامحدود رو جمع کردن اومدم عصرتلکام اون بد نبود ولی قطعی های 1 دقیقه ای زیاد داشت که کفر منو در اورده بود ولی بد نبود سر همین قضیه اومدم برم شاتل متاسفانه پورت خالی نداشت و مجبور شدم بیام اسیانک . ولی از پارس در گل راضی بودم کاش محدودیت شبانه رو بر نمیداشت . من زیاد دانلود نمیکنم ولی استفادم کم هم نیست حدود 170 - 180 مصرف ماهانه دارم معمولا بعضی وقتا هم کمتر عصرتلکام هم خوبه شاید برم اونجا امیدوارم قطعی هاش درست شده باشه دانلود شبانه هم داره .
Emperror Deadking
09-12-2015, 09:07
کسی میدونه چرا گزینه ی خرید سرویس نامحدود دیگه هرچی تیکش رو میزنم کار نمیکنه ؟ برای همه اینطوری شده ؟
صبانت فقط یه خوبی داشت اونم نامحدود طلایی بود که همونم فکر کنم غیرفعال کرد
من چون دانلود خیلی کم دارم و فقط وب گردی میکنم نت محدود به دردم نمیخوره و سریع تموم میشه
mani6606
09-12-2015, 09:13
من يك سرويس يك ماه ٥ گيگ گرفتم كه طبق چيزي شركت ميگه تا دو برابر حجم خريداري شده ميشه دانلود شبانه داشت از اين سرويس ١٠ روز باقى مانده و در اين ٢٠ روز حدود ٥ گيگ شبانه دانلود كردم اما از دو روز قبل سرعت شبانه امده بين ١٠ تا ١٦ كيلوبايت كسي تجربه مشابه دارد؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
gymclass.heroes
10-12-2015, 19:57
دوستان من از پینگ و قطع وصل مخابرات ناراضیم ولی واسه دانلود عالیه.پارس انلاین دانلود شبانش چطوره
محمد7966
10-12-2015, 20:18
دوستان من از پینگ و قطع وصل مخابرات ناراضیم ولی واسه دانلود عالیه.پارس انلاین دانلود شبانش چطوره
پارس آنلاین دانلود شبانش خوبه ولی رایگان نیست بلکه به اندازه یک سوم از حجمتان کم میکند یعنی اگر 3 گیگ دانلود شبانه داشته باشید 1گیگ را از حجمتان کم می کند
maniya12
12-12-2015, 03:20
با سلام
دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین
Emperror Deadking
12-12-2015, 14:43
این صبانت دزد کلاهبردار چرا سرعت دانلود تو ساعات رایگان رو اینقدر کم کرده ؟!
توی روز سرعت دانلودم 270-300 کیلوبایت در ثانیه است ولی موقع ساعات رایگان 40 کیلوبایت در ثانیه میشه !!!
اخه دزد و کلاهبردار بودن و مال مردم خوردن هم حدی داره !!! آخه آدم چقدر میتونه کلاهبرداری کنه نمیترسن از اون دنیا ؟ ( البته اینا حیوان هستن نه آدم باید با گاو و گوسفند مقایسه بشن )
SeiidSaeed
12-12-2015, 18:01
آقا میخوام صبا دومگ هشتاد گیگه سالیانیه بگیرم بنظرتون گم نمیارم؟؟؟
محمد7966
12-12-2015, 18:08
سلام
بستگی به مصرفتون داره اینطوری نمیشه گفت مثلا خودم از پارس به ازای 3 ماه که داشتم 48 گیگ مصرفم بود تازه پارس شبانه رایگان هم نداشت بلکه یک سوم حساب میشد یعنی به ازای 3 گیگ مصرف فقط 1گیگ از حجم کم می کرد
مثلا پارس 1 ماه 60 گیگ هم داشته ولی برای من زیاده چون من تو عرض 3ماه 48 گیگ مصرف داشتم
شما مشکلی نداره کم اومد بعد ترافیک بخرید
منم اول 3 ماه 12 گیگ داشتم کم اوردم بعد مجبور شدم ترافیک بخرم که درنهایت 48 گیگ مصرف کردم البته با 12 گیگ اولیه
VahidDG2007
12-12-2015, 18:28
حیفه پول که بدی به این 80 گیگ اونم از صبا اگه دانلودری که بدردت نمیخوره از یک شرکت بهتر بگیر
سلام دوستان. من ساکن مشهد هستم و از پنجشنبه هفته پیش سرعت به شدت کاهش یافته است. الان صفحات را با سرعت بسیار پایینی لود میکنه. حداکثر سرعت چیزی در حد 15 کیلوبایت و اگه معجزه بشه در حد 25 است. پینگ هم فاجعه شده است. وبگردی معمولی افتضاح شده، :n03: دانلود رو که اصلن بیخیال! واسه باز شدن هر صفحه باید چند ثانیه صبر کرد و گاهی اوقات هم اصلن نمیتونه باز کنه و باید هی رفرش کنی. صبانت کلن سرعت 128 رو پایین آورده؟ اگه به طور دائمی کاهش داده است چرا هیچ خبررسانی و اطلاع رسانی نکرده است؟ میشه یکی لطفن بگه صبانت داره چی کار میکنه؟ این سیاست و بازی جدیدشه؟ اگه میدونستم اینجوری میشه یکسال تمدید نمیکردم و یا سرعت بالاتر می خریدم. :n27:
maniya12
13-12-2015, 14:20
با سلام
دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!
من يك سرويس يك ماه ٥ گيگ گرفتم كه طبق چيزي شركت ميگه تا دو برابر حجم خريداري شده ميشه دانلود شبانه داشت از اين سرويس ١٠ روز باقى مانده و در اين ٢٠ روز حدود ٥ گيگ شبانه دانلود كردم اما از دو روز قبل سرعت شبانه امده بين ١٠ تا ١٦ كيلوبايت كسي تجربه مشابه دارد؟
روششان همینه که شما هم اندازه روز میتونی شب بدون محدودیت سرعت دانلود بکنی ولی نیم بها حساب میشه مثلا شما که 5گیگ داشتی میتونی ۵گیگ هم شبانه بدون محدودیت سرعت دانلود بکنی که 2/5گیگ باهات حساب میشه. اما بیش از این مقدار بخوای دانلود شبانه بکنی سرعتت رو محدود میکنند. تو سایتشون یکجوری توضیح دادن که آدم اشتباه برداشت میکنه.
یکی نیست پاسخ اون پست بالایی من رو بده؟ این کاهش سرعت سرویس 128 سراسری است؟ اگه کسی از مشهد اینجا هست، مشکل مشابه رو داره یا نه؟ میخوام ببینم تماس با پشتیبانی مشکلی رو حل خواهد کرد یا نه. چون به طرز عجیبی و بدون اطلاع رسانی کند شده است و منو به روزهای دایال آپ برگردانده است. معلوم نیست جشنواره راه انداختهاند یا این پورت رو باز به چند نفر دیگه هم فروختهاند و ... :n03:
یکی نیست پاسخ اون پست بالایی من رو بده؟ این کاهش سرعت سرویس 128 سراسری است؟ اگه کسی از مشهد اینجا هست، مشکل مشابه رو داره یا نه؟ میخوام ببینم تماس با پشتیبانی مشکلی رو حل خواهد کرد یا نه. چون به طرز عجیبی و بدون اطلاع رسانی کند شده است و منو به روزهای دایال آپ برگردانده است. معلوم نیست جشنواره راه انداختهاند یا این پورت رو باز به چند نفر دیگه هم فروختهاند و ... :n03:
نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود بت پشتیبانی تماس بگیرید.
نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود با پشتیبانی تماس بگیرید.
نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود بت پشتیبانی تماس بگیرید.
ممنون. میخواستم مطمئن بشم که کلن سرعت 128 رو کاهش داده یا نه. فکر کنم مشکل از مرکز مخابراتی باشه چون از همون یه هفته پیش هم علاوه بر کند شدن گاهی اوقات هم کامل قطع میشه. آخه کار امثال من هم که دانلود شبانه روزی نیست که بخوان اینجوری محدودیت اعمال کنند. امروز با پشتیبانی تماس میگیرم. امیدوارم فایدهای داشته باشه چون در حال حاضر اینترنت با اعمال شاقه است و حتی برای فرستادن یه پست در این فروم هم باید کلی انتظار بکشم.
mostafa682
16-12-2015, 19:11
چند وقتیه شبها پینگم خیلی متغیره همشم بالای 400 سرعت دانلود هم با اینکه خط روی 8 هست بزور 400k میده اصلا واسه دانلود خوب نیست
صبانت هم آپلودش رایگان شد برین بگیرین:n02:
مگه تا حالا نبوده! قانون سازمان مقررات هست که آپلود باید رایگان باشه ومحاسبه نشه بقیهisp ها که خیلی وقته رعایت میکنند.
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:
1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکردهام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟
2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟
3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟
Emperror Deadking
19-12-2015, 06:03
کسی جواب مارو نداد این صبانت سرویس نامحدودش رو کلا غیرفعال کرد دیگه ؟
یعنی حظوری بری پیش شون هم دیگه نامحدود نمیدن بهت ؟ یا فقط از سایت شون غیرفعال کردن ؟
توی سایت بی در و پیکرشون که چیزی نگفتن ....
خودم امروز حظوری میرم ازشون سوال میکنم
maniya12
19-12-2015, 14:04
سلام
دوست گرامی سرویس گیم فعال کردی؟
سلام
دوست گرامی سرویس گیم فعال کردی؟
نه تخلیه کردم[emoji52]
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:
1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکردهام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟
2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟
3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟
بهرحال مودم هم ممکنه باشه کاری نداره که اگه مودم ديگه هم تو خونه داری میتونی جابجا کنی و امتحان بکنی تا معلوم بشه از مودم هست یا نه. البته اگه تنظیمات مودم بلد باشی. میتونی تو نت سرچ کنی کار راحتی هست. در کل بنظر من اول سیم کشی رو چک کنید از محلی که به جعبه تقسیم تلفن وصل کردید یوقت اتصالش شل نشده باشه از بغل کابل سیم برق رد نشده باشه.خود سیم فرسوده نشده باشه تو فضای بیرون رد شده باشه سرما گرما تو طولانی مدت بهش آسیب میزنه.دوشاخه خط تلفن رو چک کنید ضمنا ساده باشه و از این ضد برق ها نباشه. در نهایت میشه مودم رو ببرید ورودی خط به خونه و اونجا متصل کنید و امتحان کنید معلوم میشه نویز از داخله یا خارج. بهرحال وسیله برقی و سیم یکباره دچار اشکال میشه ديگه.
alirezawater
19-12-2015, 22:07
دوستان طبق تعرفه های سایت قیمت خرید حجم بیشتر از 40 گیگ به هر گیگ 1600 تومان تغییر پیدا کرده، ولی در کنترل پنل همان قیمت قدیم میباشد، کسی هست که قیمت های جدید ترافیک به کنترل پنلش اضافه شده باشه؟
samannnn.hannibal
25-12-2015, 01:01
مدتی هست حجم به طور مشکوکی کم میشه زیادی برای شما هم اتفاق افتاده؟ :n34:
مدتی هست حجم به طور مشکوکی کم میشه زیادی برای شما هم اتفاق افتاده؟ :n34:
برای من که تابستون مشترکش بودم اتفاق افتاده چ برسه به تو
samannnn.hannibal
25-12-2015, 14:41
برای من که تابستون مشترکش بودم اتفاق افتاده چ برسه به تو
چیکارش کردی؟ اعصابمو ریخته بهم
alireza20202003
25-12-2015, 14:58
دوستان طبق تعرفه های سایت قیمت خرید حجم بیشتر از 40 گیگ به هر گیگ 1600 تومان تغییر پیدا کرده، ولی در کنترل پنل همان قیمت قدیم میباشد، کسی هست که قیمت های جدید ترافیک به کنترل پنلش اضافه شده باشه؟
این جدول پلکانی هست یعنی وقتی شما 100 گیگ حجم میخرید ، 5 گیگش 3600 و 5 گیگ دیگش 2800 و 10 گیگش 2400 و 20 گیگش 2000 و باقیش 1600 محاسبه میشه که میشه 192 هزار تومان برای 100 گیگ که همون قیمت قدیمه. وقتی از علائم بزرگتر-کوچتر استفاده میشه یعنی جدول پلکانی هست نه مطلق.
samannnn.hannibal
26-12-2015, 02:11
من که فردا تخلیه میکنم منو کشته با حجم خوریش
من که حجم خوری ندیدم تو این مدت.بنظرم استفاده خودتون رو مدیریت کنید شاید مشکل از اون سمت باشه.
من که فردا تخلیه میکنم منو کشته با حجم خوریش
از برنامه های Glasswire و networx(فک کنم) استفاده کن شاید سیستمت ویروسی باشه
گوشی های متصل به وای فای رو هم data monitor بنصب
همین الان p30world به زور داره وا میشه سرویس 8 مگ . اینم دیگه صبانت قدیم نیست . چند وقتیه پینگ و سرعت به طرز شدیدی ری... . 20 تا تایم اوت 1 دونه پینگ اونم 700 800
samannnn.hannibal
27-12-2015, 21:37
امروز تخلیه کردم من همه جوری برنامه داشتم و چک میکردم ولی حجم خوری میکرد 9 گیگ اونم تو یه هفته؟
p30mojtaba
29-12-2015, 17:42
سلام دوستان
حدودا سرعت سرویس 12 مگ چند کیلوبایته؟
mykamran
29-12-2015, 19:29
سلام دوستان
حدودا سرعت سرویس 12 مگ چند کیلوبایته؟
سلام حول وهوش ۲ مگ سرعت داره دانلود
afshin75
29-12-2015, 23:28
صبانت اخیرا تو خرید حجم برای 5 گیگ و 10 گیگ گزینه توربو شارژ رو هم گذاشته که قیمتش از حجم معمولی بالاتر هست کسی میدونه تفاوت توربو شارژ با شارژ معمولی چیه؟
صبانت اخیرا تو خرید حجم برای 5 گیگ و 10 گیگ گزینه توربو شارژ رو هم گذاشته که قیمتش از حجم معمولی بالاتر هست کسی میدونه تفاوت توربو شارژ با شارژ معمولی چیه؟
شارژ توربو اینجوریه که تا وقتی اون حجمی که خریدی تموم بشه دیگه سرعت سرویست مهم نیست، تا جایی که خطت بکشه سرعت میگیری، (البته فکر کنم سقف سرعتش 12 مگ باشه)
kv7_shadow
02-01-2016, 21:09
سلام دوستان من میخوام سرویس الماس ۱۰ گیگی صبانتو بخرم
بعد از اینکه ۲۰ گیگ رایگان تموم شد، سرعت دانلود رو چند محدود میشه؟
بعدش الآن sms زده برای شما این سرویس ثبت شد. تو این وهله چیکار باید بکنم؟
Archangel
03-01-2016, 16:29
صبانت هنوز شبانه رایگان داره یا مثل پارس آنلاین تخته کرده؟
سلام دوستان من میخوام سرویس الماس ۱۰ گیگی صبانتو بخرم
بعد از اینکه ۲۰ گیگ رایگان تموم شد، سرعت دانلود رو چند محدود میشه؟
بعدش الآن sms زده برای شما این سرویس ثبت شد. تو این وهله چیکار باید بکنم؟
بعد از اینکه 20گيگ تموم شد که شما چیزی ندارید که محدود بشه یا نشه!چیزی بنام رایگان نداریم فقط شبها نیم بها هست.قضیه اینه که شما مثلا ده گيگ در ماه دارید .این ده گيگ رو اگه در ساعات شب دانلود کنید با همون سرعت روز هست ولی پنج گيگ باهتون حساب میشه یعنی نیم بها.بیش از این مقدار اگه بخوايد دانلود شبانه کنید ظاهرا به سرویس پایه 128محدود می شید.این قاعده شامل ترافیک اضافی خریداری شده هم میشه.
سه سال مشترک صبانت بودم، امروز زنگ زدم برای اینکه حجم 20 مگ اضطراری بگیرم گفتند نمیشه :n04:
به هر حال ما که یک بار نشد ببینیم به مناسبت های مختلف گیگ هدیه بدن با اینکه نزدیک 2-3 میلیون تومن ازشون سرویس گرفتم طی سه سال، ، انگار خاکستر مرده توی پنل صبانت پاشوندن! نه تبریک عیدی نه تبریک کیریسمس ، هیچ هیچ هیچ!
Bensonw3x
11-01-2016, 14:33
بچه های تهران کسی هست اینجا ؟ راضی هستید ؟:n27: والا ما هر isp ژنگ زدیم گفتند محدوده شما پره ، فقط یه صبانت مونده
mani6606
20-01-2016, 06:22
سرويس ١٢٨ دارم چند روزه كه سرعتش به شدت افت كرده حتى شبانه رو با ماكزيمم ٣٠ كيلوبايت در ثانيه دانلود دارم ، علتى داره؟ محدوديتى گذاشتند؟
mani6606
20-01-2016, 07:30
سه سال مشترک صبانت بودم، امروز زنگ زدم برای اینکه حجم 20 مگ اضطراری بگیرم گفتند نمیشه :n04:
به هر حال ما که یک بار نشد ببینیم به مناسبت های مختلف گیگ هدیه بدن با اینکه نزدیک 2-3 میلیون تومن ازشون سرویس گرفتم طی سه سال، ، انگار خاکستر مرده توی پنل صبانت پاشوندن! نه تبریک عیدی نه تبریک کیریسمس ، هیچ هیچ هیچ!
چند سال قبل حدود ٦ سال ، براى نوروز حجم هديه مى دادند
دوستان وضعیت خطم چطوره؟
آیا بهتر هم میشه؟؟چطور؟
Sent from my LG-D855
دوستان وضعیت خطم چطوره؟
آیا بهتر هم میشه؟؟چطور؟
Sent from my LG-D855
سلام خط شما رو هشت مگ دانلود و یک مگ آپلود بسته شده که تا هجده مگ دانلود و یکم بیشتر هم برا آپلود می کشه می تونید با شرکت صحبت کنید سرعتتون رو آپ کنن
دوستان وضعیت خطم چطوره؟
آیا بهتر هم میشه؟؟چطور؟
Sent from my LG-D855
سلام خط شما رو هشت مگ دانلود و یک مگ آپلود بسته شده که تا هجده مگ دانلود و یکم بیشتر هم برا آپلود می کشه می تونید با شرکت صحبت کنید سرعتتون رو آپ کنن.
Emperror Deadking
25-01-2016, 22:02
مثل اینکه سرویس نامحدود صبانت برگشت
فقط دیدم تو پنلش برای نامحدوده زده بود 2 شب تا 7 صبح رایگان !
یعنی نامحدوده شبانه ی رایگان داره یا اشتباه نوشته بودن ؟!
بعد به نظرتون این سرویس یک ساله ی 15 گیگ نیم بها رو ارزش داره بخرم ؟
مهدی صفا
31-01-2016, 10:47
کسی میدونه حداکثر سرعت دانلود شبانه 12 مگ تو ساعت رایگان چقدره؟؟؟ یا حداقلش؟؟؟
sleeplessness
31-01-2016, 12:29
کسی میدونه حداکثر سرعت دانلود شبانه 12 مگ تو ساعت رایگان چقدره؟؟؟ یا حداقلش؟؟؟
صبانت محدودیت حجمی داره
شما تا دو برابر حجم روزانه اجازه دانلود دارید مثلا با 10 گیگ در ماه می تونید 20 گیگ دانلود کنید
بعد از ان شدیدا محدود و در حد قطع شاید ساعتی 100 تا 150 مگ ربطی هم به سرویس ندارد
همه سرویس ها بعد از محدودیت 128 شیر شده بین 8 نفر تبدیل می شوند
صبانت محدودیت حجمی داره
شما تا دو برابر حجم روزانه اجازه دانلود دارید مثلا با 10 گیگ در ماه می تونید 20 گیگ دانلود کنید
بعد از ان شدیدا محدود و در حد قطع شاید ساعتی 100 تا 150 مگ ربطی هم به سرویس ندارد
همه سرویس ها بعد از محدودیت 128 شیر شده بین 8 نفر تبدیل می شوند
مهدود نمیشه بلکه نیم بها میسه اما سرعت حداکثر در حد 100 کیلوبایت سرعتش کمتر میشه من تجربه داشتم(اگر از پیشنهاد ویژه استفاده نکنید)
مشهد منطقه پیروزی امروز کلا قطع بود ... صبح تماس گرفتم گفتند 24 ساعت طول میکشه اما خوشبختانه زودتر وصل شد البته یک اشکال دیگه هم وجود داشت که مجبور شدم باز هم تماس بگیرم ...
ضمنا نوع صحبت و لحنشون هم از پشت تلفن تعریفی نداشت ... :n21:
sleeplessness
31-01-2016, 15:19
مهدود نمیشه بلکه نیم بها میسه اما سرعت حداکثر در حد 100 کیلوبایت سرعتش کمتر میشه من تجربه داشتم(اگر از پیشنهاد ویژه استفاده نکنید)
پیشنهاد ویژه رو کلیک کنی چی میشه؟
پیشنهاد ویژه رو کلیک کنی چی میشه؟
شبانه یک سوم میشه محدودیت سرعت هم زیاد میشه
سرویس شبانه کاملا رایگان صبانت اگرهم دایر شده باشه فرق زیادی با شبانه نیم بهاش نداره. چون در هر دو حالت تا دوبرابر حجم سرویس که شب دانلود بکنی با همون سرعت روز هست بدون هیچ محدودیتی برای سرویس های نیم بها درواقع میشه گفت محدودیتی درکار نیست چون دوبرابر حجمت رو که در شب دانلود بکنی دیگه حجمت تمومه. اما در شبانه کاملا رایگان بیش از این دوبرابر روز رو اگه بخواهی دانلود بکنی سرعت محدود میکنند به یک سرویس 128 که در عمل تعطیله و دیگه بکار دانلود نمیاد. برای کسانی که دانلود شبانه زیاد از حد نداشته باشند صبانت خوبه چون میتوانند شب هم با همان سرعت روز اینترنت با کیفیت داشته باشند. اما ispهای دیگر این قضیه دوبرابر حجم روز رو ندارند در عوض از همون ابتدا در ساعت شب سرعت را یکسوم تا یکپنجم سرعت روز محدود میکنند. پس برای کسانی که دانلود شبانه زیادی دارند اینها بهترند مانند آسیاتک یا همیارنت.. درواقع صبانت شبها حجمی محدودیت اعمال میکنه اما اون دوتا سرعتی محدودیت اعمال میکنند. باید دید کدوم با شرایط تون هماهنگ تره.
afshin75
05-02-2016, 15:49
بنظر میاد صبا سرویسهاش رو حدود 20 درصد گرون کرده. ..
صبانت ایز گود:n02:
پ.ن:دانلود از سرور اهواز 6.46 پینگ 57
maniya12
07-02-2016, 03:07
صبانت ایز گود:n02:
پ.ن:دانلود از سرور اهواز 6.46 پینگ 57
سلام
مگه شما تخلیه نکرده بودین چی شد دوباره گرفتین؟
سلام
مگه شما تخلیه نکرده بودین چی شد دوباره گرفتین؟
جشنواره پاییز رو دیدم خیلی بصرفه ست خریدم آن را
lordthunder
12-02-2016, 14:39
سلام
میشه دوستان مشترک صبانت (خصوصا اگر کسی تو مرکز مطهری مشهد هست) ، یک تصویر از پینگشون بین ساعت های 22 تا 2 قرار بدن؟
ترجیحا 8.8.8.8 و 8.8.4.4 باشه.
البته منظورم تصویر از پینگ خود ویندوز هست به جهت دیدن تایم اوت ها
همین طور بفرمایید چه مقدار قطعی دارین و آیا صبانت برای بازی های MMORPG مناسب هست یا نه؟
سلام
میشه دوستان مشترک صبانت (خصوصا اگر کسی تو مرکز مطهری مشهد هست) ، یک تصویر از پینگشون بین ساعت های 22 تا 2 قرار بدن؟
همین طور بفرمایید چه مقدار قطعی دارین و آیا صبانت برای بازی های MMORPG مناسب هست یا نه؟
داداش شرمنده کامپیوتر خرابه اما ی سایت پیدا کردم
من خوزستان-آبادان هستم مرکز ولیعصر
قطعی:تو این یک ماه دو بار قطعی داشتم در حد 3 ساعت
اگر منظورت بازی هایی مثل Clash Of clans هست من تا حالا علامت وای فای رو تو بازی ندیدم
سلام
سلام
اگر منظورت بازی هایی مثل Clash Of clans هست من تا حالا علامت وای فای رو تو بازی ندیدم
lordthunder
12-02-2016, 23:16
سلام
سلام
خدا از بزرگی کمت نکنه
خیلی آقایی کردی
پس روی هم رفته تایم اوت و قطعی کمه
خیلی خیلی ممنون
دوستان من اسیاتک دارم میخوام بیام صبانت
یک سوال
ایا سرعت دانلود شبانه اش خوبه؟؟ سرویسی که شما دارید سرعت دانلودش چقده شبانه اش؟
در حال حاضر مشکلی باهاش ندارید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
kv7_shadow
16-02-2016, 00:02
سلام دوستان
سرویس 12 مگابیت الماس رو چرا روی 8 مگ میندن؟
برا همه اونطوره؟
نمیشه بیشترش کرد؟
دوستان من اسیاتک دارم میخوام بیام صبانت
یک سوال
ایا سرعت دانلود شبانه اش خوبه؟؟ سرویسی که شما دارید سرعت دانلودش چقده شبانه اش؟
در حال حاضر مشکلی باهاش ندارید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
در کل پیشنهاد میکنم صبانت نگیری:
شبانه نیم بهاست! و اصلا نمی صرفه
سرعت شبانه مثل روزانه است ولی بعد از رد شدن از مقدار تعریف شده سرعت 16 کیلوبایت میشه
سرویس دو مگ دارم و سرعت روی همون 2 مگ بسته شده در صورتی که شرکت های دیگه سرعت سرویس های بالاتر از 512 رو روی 8-9 مگ قرار میدن (خط دیگم پارس آنلاین روی 9 مگ بسته شده و شبانه یک سومه)
بعد از 9 سال سرویس گرفتن از صبانت واقعا کلافم کرده و می خوام از جای دیگه سرویس بگیرم
پیشنهاد می کنم
- سرعت بالا و شبانه: های وب یا پارس آنلاین
- بازی آنلاین و پینگ پایین: صبانت و پارس آنلاین (سرویس گیم)
bilmazlar
16-02-2016, 07:49
دوست عزیز
این پینگی که سایتها میگیرن، معمولن، نتایج پینگ از طریق سرور خودشونه نه از روی سیستم شما و اینترنت شما. به احتمال زیاد همین سایتی که شما ازش استفاده کردی هم همین رویه رو داشته که پینگش از 8.8.4.4 و 8.8.8.8 متوسط حدود 35 میلیثانیه در اومده.
این سایتی که ازش برای پینگ استفاده کردین چه سایتی بوده؟
دوست عزیز
این پینگی که سایتها میگیرن، معمولن، نتایج پینگ از طریق سرور خودشونه نه از روی سیستم شما و اینترنت شما. به احتمال زیاد همین سایتی که شما ازش استفاده کردی هم همین رویه رو داشته که پینگش از 8.8.4.4 و 8.8.8.8 متوسط حدود 35 میلیثانیه در اومده.
Smart-ip.net
دوست عزیز
Smart-ip.net
دوست عزیز
bilmazlar
16-02-2016, 14:15
Smart-ip.net
ظاهرن سایتش داون شده الآن. اما از رو کش گوگل مشخصه که این سایت همون طور که حدس میزدم پینگ رو از طریق سرور خودش که تو کیف اوکراینه از اون دو تا IP گرفته. به همین خاطر نتایجش در واقع ربطی به پینگ سرویس صبانت شما از اون دو تا IP نداره.
شما اگه سیستمت خرابه، اما گوشی اندروید داری، میتونی با نرمافزار PingTools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از طریق گوشی از هر سایتی که بخوای پینگ بگیری و این نتایج پینگ سرویس خودت میشه.
-------------------------
در ضمن برای پینگ آنلاین به جای این سایتی که شما استفاده کردی من سایت ping.eu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که سرورش تو نورمبرگ آلمانه، توصیه میکنم. ولی بازم عرض میکنم این جور سایتها پینگ از طریق سرور خودشون میگیرن.
سلام
پینگ 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در کل پیشنهاد میکنم صبانت نگیری:
شبانه نیم بهاست! و اصلا نمی صرفه
سرعت شبانه مثل روزانه است ولی بعد از رد شدن از مقدار تعریف شده سرعت 16 کیلوبایت میشه
سرویس دو مگ دارم و سرعت روی همون 2 مگ بسته شده در صورتی که شرکت های دیگه سرعت سرویس های بالاتر از 512 رو روی 8-9 مگ قرار میدن (خط دیگم پارس آنلاین روی 9 مگ بسته شده و شبانه یک سومه)
بعد از 9 سال سرویس گرفتن از صبانت واقعا کلافم کرده و می خوام از جای دیگه سرویس بگیرم
پیشنهاد می کنم
- سرعت بالا و شبانه: های وب یا پارس آنلاین
- بازی آنلاین و پینگ پایین: صبانت و پارس آنلاین (سرویس گیم)
همه شرکتها شبانه رو به نحوی محدود میکنند منتها بعضی مانند صبانت شبها حجم رو محدود میکنند بعضی مانند اسیاتک سرعت رو. صبانت درسته نیم بها حساب میکنه اما بجاش با همان سرعت روز بهت سرویس میده. اما اونهایی که رایگان یا هشتاد درصد حساب میکند با شروع ساعت شبانه سرعت رو یکسوم تا یکچهارم روز وگاهی هم بیشتر کاهش میان. اسیاتک داشتم سرعت شبانه 100-120 بود. واقعا من یکی که حوصله ندارم با چنین سرعتی بنشینم دانلود کنم. بنظر من اگه کسی دانلود زیادی نداشته باشه صبانت براش خوبه چون شب و روز کیفیت یکسان هست. اونی هم که میگید سرویس رو بالاتر میبندند واقعا بیشتر تبلیغ هست اسیاتک چهار مگ من اوایل رو شش بسته بود بعد که به سرعت کم اعتراض کردم روی 12 بست اما سرعتم در روز حدود 300-350 کیلو بایت در ثانیه بود .الان صبانت همون سرویس چهار مگ سرعتم 900-1000 هست. قاعدتا سرویس چهار مگ حداکثر باید 512 کیلوبایت سرعت بده درحالیکه مال من دو برابر این مقدار هست یعنی که پهنای باند بیشتری دارن میدن.یا پیش از اینهم از همیارنت سرویس یک مگ داشتم اما سرعتم 400-500 بود.منظورم اینه که شرکت اگر پهنای باند اضافی داشته باشه به کاربرها میده اگر هم نداشته باشه حتی با وجود بستن رو سرعت بالاتر بازهم سرعت آنچنانی نخواهی داشت.
همه شرکتها شبانه رو به نحوی محدود میکنند منتها بعضی مانند صبانت شبها حجم رو محدود میکنند بعضی مانند اسیاتک سرعت رو. صبانت درسته نیم بها حساب میکنه اما بجاش با همان سرعت روز بهت سرویس میده. اما اونهایی که رایگان یا هشتاد درصد حساب میکند با شروع ساعت شبانه سرعت رو یکسوم تا یکچهارم روز وگاهی هم بیشتر کاهش میان. اسیاتک داشتم سرعت شبانه 100-120 بود. واقعا من یکی که حوصله ندارم با چنین سرعتی بنشینم دانلود کنم. بنظر من اگه کسی دانلود زیادی نداشته باشه صبانت براش خوبه چون شب و روز کیفیت یکسان هست. اونی هم که میگید سرویس رو بالاتر میبندند واقعا بیشتر تبلیغ هست اسیاتک چهار مگ من اوایل رو شش بسته بود بعد که به سرعت کم اعتراض کردم روی 12 بست اما سرعتم در روز حدود 300-350 کیلو بایت در ثانیه بود .الان صبانت همون سرویس چهار مگ سرعتم 900-1000 هست. قاعدتا سرویس چهار مگ حداکثر باید 512 کیلوبایت سرعت بده درحالیکه مال من دو برابر این مقدار هست یعنی که پهنای باند بیشتری دارن میدن.یا پیش از اینهم از همیارنت سرویس یک مگ داشتم اما سرعتم 400-500 بود.منظورم اینه که شرکت اگر پهنای باند اضافی داشته باشه به کاربرها میده اگر هم نداشته باشه حتی با وجود بستن رو سرعت بالاتر بازهم سرعت آنچنانی نخواهی داشت.
دوست گرامی!
من 9 ساله که از این شرکت سرویس می گیرم و چنین کیفیتی ازش ندیدم!
بارها هم سرویس 2 مگ تا 6 مگ گرفتم ولی بیشتر 200 کیلوبایت سرعت نداشتم (به هیچ وجه) بعد از شکایت پشتیبانی صبانت اعلام کرد سرعت های بالای دو مگ در برخی مناطق ایران فعاله نه همه جا!
رضایت شما دلیل بر خوب بودن یک شرکت نیست و عوامل زیادی مثل تجهیزات نصب شده در مرکز مخابراتی ، نویز و کیفیت خط ، پهنای باند و میزان مشترکین و .... تاثیر گذار هستند
به عنوان مثال: آسیاتک که ازش ناراضی هستی اینجا سرویس هاش سرعت بالای یک مگابایت هم میده و اتفاقا شبانه اش هم با کیفیته!
و یا پارس آنلاین که خودم دوساله با خط دیگه ای ازش سرویس دو مگ میگیرم و سرعت همیشه 900-1100 بوده
دوست گرامی!
من 9 ساله که از این شرکت سرویس می گیرم و چنین کیفیتی ازش ندیدم!
بارها هم سرویس 2 مگ تا 6 مگ گرفتم ولی بیشتر 200 کیلوبایت سرعت نداشتم (به هیچ وجه) بعد از شکایت پشتیبانی صبانت اعلام کرد سرعت های بالای دو مگ در برخی مناطق ایران فعاله نه همه جا!
رضایت شما دلیل بر خوب بودن یک شرکت نیست و عوامل زیادی مثل تجهیزات نصب شده در مرکز مخابراتی ، نویز و کیفیت خط ، پهنای باند و میزان مشترکین و .... تاثیر گذار هستند
به عنوان مثال: آسیاتک که ازش ناراضی هستی اینجا سرویس هاش سرعت بالای یک مگابایت هم میده و اتفاقا شبانه اش هم با کیفیته!
و یا پارس آنلاین که خودم دوساله با خط دیگه ای ازش سرویس دو مگ میگیرم و سرعت همیشه 900-1100 بوده
بله کاملا مشخصه که کیفیت در وهله اول به مرکز مخابراتی و منطقه بستگی داره و بطور قطعی و صددرصدی نمیشه در مورد شرکت ها نظر داد. منهم وضعیت خودم رو شرح دادم اما بهرحال از بررسی چند صفحه از نظرات کاربران مختلف یک isp میشه تاحدی در موردشان به یک دید کلی رسید . الان همه میدانند که پارس آنلاین کیفیت خوبی داره یعنی درصد رضایتمندی ازش بالاست یا پینگ خوبی میده . بهمین روال هم اسیاتک در حال حاضر افتضاح ترین سرویس دهنده از لحاظ کیفیت هست و درواقع بجز دانلود شبانه هیچ چیزی نداره اونهم فقط سرورهای داخلی اکثر کاربران معتقدند اسیاتک داره اینترانت میفروشه تو هیچ تایپیکی به اندازه اسیاتک شکایت از کیفیت بد نمیبینی.صبانت هم در شیراز کیفیت خوبی داره چون سه چهار تا اشتراکی که تو اطرافیان از این شرکت دارند همه راضیند.شاید شهر دیگه اینجور نباشه نمیدونم.
flatrish
17-02-2016, 16:16
چرا توی پنل کاربری فقط تا سرویس 2 مگابیت برای من قابل خریده بقیه حذف شده؟ برای بقیه هم همین شکلیه؟
mykamran
18-02-2016, 20:33
سلام کن مصرف منصفانه یکم دیگه دارم الان حجم بخرم به شبانه اضافه میشه؟یا بزارم شبانه منصفانم خلاص بشه بعد بخرم؟!
pipo4713
19-02-2016, 15:42
دوستان سلام..
کسی هست که توی کرج و منطقه مخابرات امیر کبیر سرویس داشته باشه؟ میخوام ببینم راضیه یا خیر.. سرویس انتخابیش رو همه بگه چون من بیشتر برای فیس تایم میخوام...تشکر
سلام کن مصرف منصفانه یکم دیگه دارم الان حجم بخرم به شبانه اضافه میشه؟یا بزارم شبانه منصفانم خلاص بشه بعد بخرم؟!
مصرف منصفانه شامل ترافیک اضافی خریداری شده هم میشه یعنی به اون اضافه میشه.
meysam2578
20-02-2016, 15:30
سلام دوستان محترم صبانتی . من در حال حاضر از شرکت مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم . و به دلیل مشکلات زیاد مخابرات و قطعی های زیاد و خرابی های زیاد ... و عدم پشتیبانی درست و حسابی و پنل کاربری بسیار مسخره و ضعیف قصد دارم که به صبانت پناهنده بشم .:n27: چند سال پیش صبانت بودم و رضایت داشتم . اوضاع الان چطوره ؟؟؟ حجم دزدی و اینا که نداره؟؟
قراره صبانت بهم اشتراک یکساله با پهنای باند 12 مگابیت رو بده با قیمت 74 تومن . به نظرتون خوبه ؟؟
از همه مهمتر اوضاعش با قند شکن ها چطوره ؟؟؟؟؟
سلام دوستان محترم صبانتی . من در حال حاضر از شرکت مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم . و به دلیل مشکلات زیاد مخابرات و قطعی های زیاد و خرابی های زیاد ... و عدم پشتیبانی درست و حسابی و پنل کاربری بسیار مسخره و ضعیف قصد دارم که به صبانت پناهنده بشم .:n27: چند سال پیش صبانت بودم و رضایت داشتم . اوضاع الان چطوره ؟؟؟ حجم دزدی و اینا که نداره؟؟
قراره صبانت بهم اشتراک یکساله با پهنای باند 12 مگابیت رو بده با قیمت 74 تومن . به نظرتون خوبه ؟؟
از همه مهمتر اوضاعش با قند شکن ها چطوره ؟؟؟؟؟
قند شکن کار نمیکنه حجم دزدی هم زیاد نیست در حد 100 مگابایته...
meysam2578
21-02-2016, 16:25
قند شکن کار نمیکنه حجم دزدی هم زیاد نیست در حد 100 مگابایته...
الان رو مخابرات هم اکثر قند شکنا کار نمیده. لطفا سریع جوابموبدید ممنون . آیا هات اسپات هم کار نمیکنه ؟
قند شکن واسم خیلی مهمه
الان رو مخابرات هم اکثر قند شکنا کار نمیده. لطفا سریع جوابموبدید ممنون . آیا هات اسپات هم کار نمیکنه ؟
قند شکن واسم خیلی مهمه
من اخرین نسخه رو دارم میگه نسخه elite رو بگیر[emoji52]
قند شکن واسم خیلی مهمه
کلا قند شکن ها مدتیه وضعیت خرابی دارند رو همه جا همینه اما برای من صبانت قدری بهتر عمل میکنه. زورکی وصل میشم.
سلام دوستان
بنده صبا دارم مشهد اصلا راضي نيستم
هم سرعت و هم قيمت
رفتم شاتل گرفتم سرعت ١٦ حجم هم ٦٠ با نصب و راه اندازي كلا ٧٥ عالي عالي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
سلام دوستان
بنده صبا دارم مشهد اصلا راضي نيستم
هم سرعت و هم قيمت
رفتم شاتل گرفتم سرعت ١٦ حجم هم ٦٠ با نصب و راه اندازي كلا ٧٥ عالي عالي
این سرویس ها برای مشترکین جدید هست منهم صبا نت چهار مگ سی گیگ یکساله رو 48تومن کلا برام در اومد و سرعت و کیفیت هم عالی هست. اما بعد از این دو ره دیگه خبری از این قیمت ها نیست. ممکنه شهر بشهر کیفیت isp ها باهم فرق بکنه. منکه در شیراز فعلا از صبانت کاملا راضیم.
kv7_shadow
24-02-2016, 14:44
سلام دوستان
سرویس 12 مگابیت الماس رو چرا روی 8 مگ میندن؟
برا همه اونطوره؟
نمیشه بیشترش کرد؟
دوستان جواب منم میشه بدین؟
منم جسنواره 12 مگ گرفتم روی 8 مگ برام زدن نمیدونم چرا
سلام دوست من
ابن همه ميگيم صبا خوب نيست براي همين
پيگيري كردم ميگن پورت شما بيشتر جواب نميده ميگم پس چرا فروختين ميگه خودتون بايد سوال ميكردين اين سرعت تا ١٢ مگ هست و حتمي نيست
با كلي پيگيري گفتم حالا كه جواب نميده پس آپلود رو ببرين بالا كه آوردنش به يك مگ
من به شخصه راضي نيستم دوستان رو نميدونم
مشهد
سلام
بازم صرف نميكنه
سلام
بازم صرف نميكنه
ایول همین امروز فردا حجمم میخواست تموم بشه ها[emoji1]
نکته:تو پنل چیزی نمیبینم!
سلام
بازم صرف نميكنه
فقط دوروز
دوتا ١٧ تايي گرفتم
صبا داره خودكشي ميكنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
hbm_7052
14-03-2016, 09:28
بچه مركز ما رو فقط مخابرات پوشش ميده كه اونم پورت حالي نداره بايد منتظر بمونم كه خدا ميدونه كي نوبتم بشه !
از خصوصي ها كه فقط صبا نت ساپورت ميكنه
منم كاربردم يشتر تي وي هوشمتد هست و وبگردي خيلي معمولي چون محل كارم نت دارم
حالا موندم چه سرعت و سرويسي از صبا بگيرم يا منتظرم بشه واسه مخابرات
ممنون ميشم راهنمايم كنيد
مرسي
بچه مركز ما رو فقط مخابرات پوشش ميده كه اونم پورت حالي نداره بايد منتظر بمونم كه خدا ميدونه كي نوبتم بشه !
از خصوصي ها كه فقط صبا نت ساپورت ميكنه
منم كاربردم يشتر تي وي هوشمتد هست و وبگردي خيلي معمولي چون محل كارم نت دارم
حالا موندم چه سرعت و سرويسي از صبا بگيرم يا منتظرم بشه واسه مخابرات
ممنون ميشم راهنمايم كنيد
مرسي
الان جشنواره داره
خوبه هم سرعت و هم حجم
قيمت هم بد نيست
hbm_7052
14-03-2016, 11:32
من مودم دارم چه سرويسي واسم مناسب تره
(فكر كنم بايد سرعت 1m رو بگيرم)
من مودم دارم چه سرويسي واسم مناسب تره
(فكر كنم بايد سرعت 1m رو بگيرم)
٦٠ گيگ ٦٣
خوبه
سرعت هم تا ١٢ ولي فكر كنم تا جايي كه پورت جواب بده باز
fafool70
14-03-2016, 20:54
دوتا از آشنامون صبانت دارن یعنی تو یه هفته 5 گیگ آب میشه . دزدی ترافیک دارن شدید !
دوتا از آشنامون صبانت دارن یعنی تو یه هفته 5 گیگ آب میشه . دزدی ترافیک دارن شدید !
والا ما كه اينقدر حساس هستيم چيزي نديدم يعني هر شب چك ميكنم
معمولا هر سرويس دهنده اي كه سرعت رو باز بزاره مشخصا مصرفت ميره بالا اين بحث براي شاتل هم هست
fafool70
15-03-2016, 22:40
والا ما كه اينقدر حساس هستيم چيزي نديدم يعني هر شب چك ميكنم
معمولا هر سرويس دهنده اي كه سرعت رو باز بزاره مشخصا مصرفت ميره بالا اين بحث براي شاتل هم هست
آخه کلا این دو نفر تو روز 4 ساعت خونه نیستن . تو یک هفته شارژ 5 گیگ یا ده گیگ تموم میشه . من که خودم هر روز تو اینترنتم ماهی ده گیکم با اینکه سه نفر هستیم کافیه واسم
آخه کلا این دو نفر تو روز 4 ساعت خونه نیستن . تو یک هفته شارژ 5 گیگ یا ده گیگ تموم میشه . من که خودم هر روز تو اینترنتم ماهی ده گیکم با اینکه سه نفر هستیم کافیه واسم
شايد واي فاي كسي استفاده ميكنه
به شخصه حالا از سرعت و خدمات زياد راضي نيستم ولي حجم رو اطمينان دارم چون هميشه چك ميكنم
سلام دوستان
وقتی گزینه جمع آوری رو توی پنل بزنیم معمولا بعد چقدر میتونیم از صبا نت بریم به یک ای اس پی دیگه؟؟
سلام دوستان
وقتی گزینه جمع آوری رو توی پنل بزنیم معمولا بعد چقدر میتونیم از صبا نت بریم به یک ای اس پی دیگه؟؟
حدود ١٠ روز
بستگي به مخابرات منطقه داره
كجا مي خواي بري
binamplayer
17-03-2016, 23:19
سلام دوستان
برای من صبا 3 روزه جمع کرد مخابرات هم 3 روزه وصل کرد
Sent from my LT26w using Tapatalk
حدود ١٠ روز
بستگي به مخابرات منطقه داره
كجا مي خواي بري
از صبا خسته شدم
میخوام برم شاتل
این شاتلند عالیه دوستام تاحالا از یک ترابایت هم بیشتر فیلم دان کردن مجانی
ولی من هنوز اندر خم یک گیگ دو گیگم:n22::n22:
از صبا خسته شدم
میخوام برم شاتل
این شاتلند عالیه دوستام تاحالا از یک ترابایت هم بیشتر فیلم دان کردن مجانی
ولی من هنوز اندر خم یک گیگ دو گیگم:n22::n22:
تمديد شده تا ١٥ فروردين احتمالا به شما نميرسه با تعطيلات. عيد
معلوم نيست تا كي رايگان بمونه
هم شاتل دارم هم صبا
براي مقايسه سرعت شاتل كيفيت صبا
قيمت تقريبا شاتل يكم بهتر صبا هم حجم با تخفيف گذاشته تا فردا بد نيست
در كل هر دو خوب هستن
تمديد شده تا ١٥ فروردين احتمالا به شما نميرسه با تعطيلات. عيد
معلوم نيست تا كي رايگان بمونه
هم شاتل دارم هم صبا
براي مقايسه سرعت شاتل كيفيت صبا
قيمت تقريبا شاتل يكم بهتر صبا هم حجم با تخفيف گذاشته تا فردا بد نيست
در كل هر دو خوب هستن
بحث حجم نیست . بحث شاتلند هست که هرچی ازش دان کنی مجانیه
و هر چند وقت یکبار مجانیش میکنن که همونش هم خوبه دوره بعدی که
مجانیش کنن من از صبا میرم
صبا سرعت دانش به زور میرسه به یک مگ
ولی شاتل روی 128 سرعتش روی 1.3 تا 1.5 هست
شاتل فعلا داره خوب کار میکنه
هم شاتل دارم هم صبا
بنده هم 7 ساله مشترک صبا هستم و تنها چیزی که خیلی اذیت میکنه مخدودیت حجم شبانست شما 2 تا رو داری هم صبا هم شاتل میخواستم ازاتون سوال کنم ببینم شاتل نسبت به صبا توی شبانه بهتره عمل میکنه؟
متن زیر رو هم بنده داخل تاپیک شاتل زدم اینجا هم میزام تا دوستانی که میتونن راهنمایی کنن
سلام دوستان عزیز
بچه ها من تقریبا 8 ساله که مشترک صبانت هستم ولی الان میخواستم ببینم اگه شاتل شرایط بهتره داره بیام شاتل
برام مهم سرعت(مخصوصا شبانه رایگان)
بنده از صبانت سرعت 1mb گرفتم روزانشو خیلی راضی ام انصافا عالی ولی مشکل شبانه رایگان این شرکت اینه که محدودیت حجمی داره
یعنی شما مثلا برای روزنتون 3 گیگ حجم میخری صبا اجازه میده شبانه رو دو برابر حجمی که خریدید با سرعت خوب دانلود کنی یعنی 3 گیگ روزانه بخری 6 گیگ شبانه رایگان میتونی دانلود کنی
میخواستم ببینم شاتل یا دیگر شرکت ها هم همینجورن یا نه رایگانه با سرعتی که قرار داد بسته شده ؟
مثلا 1 مگ شاتل 1 مگ بگیری شبانه رایگانش چند سرعت میده حدودا ؟
بنده اصلا از شبانه استفاده نميكنم با اينكه صبانت شبانه فكر كنم ٨٠ درصد رايگان دارم ولي چون در دفتر صبا دارم دسترسي به شبانه ندارم منزل هم شاتل دارم كه بدون شبانست
نميتونم شما رو راهنمايي كنم
VahidDG2007
27-03-2016, 02:56
ویرایش شد....
VahidDG2007
27-03-2016, 02:59
بنده هم 7 ساله مشترک صبا هستم و تنها چیزی که خیلی اذیت میکنه مخدودیت حجم شبانست شما 2 تا رو داری هم صبا هم شاتل میخواستم ازاتون سوال کنم ببینم شاتل نسبت به صبا توی شبانه بهتره عمل میکنه؟
متن زیر رو هم بنده داخل تاپیک شاتل زدم اینجا هم میزام تا دوستانی که میتونن راهنمایی کنن
دوست من شاتل داره با مناسبتایی که میزاره مانند شاتل آیلند داره میترکونه شما هم پیشنهاد میکنم از صبا خارج بشید منم از سال 86 صبا داشتم تا پارسال که تخلیه کردم واقعا قانون مسخره ای هست این دوبرابر حجم پولت و هدر نده:n40:
دوست من شاتل داره با مناسبتایی که میزاره مانند شاتل آیلند داره میترکونه شما هم پیشنهاد میکنم از صبا خارج بشید منم از سال 86 صبا داشتم تا پارسال که تخلیه کردم واقعا قانون مسخره ای هست این دوبرابر حجم پولت و هدر نده:n40:
ولش کن میتونی با بسته های ایرانسل یا همراه اول جبرانش کنی[emoji4]
من از بسته 1 ماهه 5 گیگ 6 تا 12 ظهر استفاده میکنم(ایرانسل)
sent from my LG G3-d855
اتفاقا طرح دوبرابر دانلود شبانه مزیتهایی هم داره ازجمله باعث میشه کیفیت و سرعت سرویس در شب حفظ بشه و با روز یکی باشه. Isp هایی که دانلود شبانه مجانی دارند سر ساعت یک یا دو شب سرعت حداقل یکسوم تا یکچهارم افت میکنه. مثلا من سرویس چهار مگ اسیاتک داشتم در شبانه سرعتم میشد 100-120kB/s با چنین سرعتی مگه چقدر میشه دانلود کرد! مگر انکه هرشب با نرم افزار بگذاری تا صبح دانلود از اون طرف کارهای غیر از دانلود هم در ساعت شب دچار اختلال میشه . درحالیکه الان شب هم مانند روز سرعت حدود 800-900 کیلوبایت در ثانیه دارم یک سرویس با کیفیت با یک دانلود معیین رو ترجیح میدم. دانلود زیادی دغدغه همه نیست و بسیاری کیفیت رو به مجانی بودن ترجیح میدن. کاری که منهم میکنم مانند همون که دوستمون گفت در کنار adsl برای دانلود ارزان از ایرانسل استفاده میکنم.
سلام
دوستان میخواستم بدونم که شرایط شبانه سرویس جشنواره چیه ؟
تو جشنواره 60 گیگ هر ماه میشه 5 گیگ
الان من مثلا 2 گیگ شبانه دانلود کنم ، 1 گیگ از حجمم کم میشه ؟
یعنی من 10 گیگ دانلود کنم ، 5گیگ حجم روزانه تموم میشه ؟!!!!
تا جایی که میدونم صبانت شبانه کاملا رایگان داره ولی سرعت رو کم میکنن ؟
امکانش هست که خودم تعیین کنم به طور مثال شبانه 6 گیگ با سرعت بالا دانلود کنم ( 3 گیگ از حجم روزانه کم بشه ) و بقیه با سرعت پایین ؟
سرعت پایینش چنده ؟
سلام
سلام
بله
sent from my LG G3-d855
سلام
الان دانلود شبانه صبانت چطوریه مثل قدیم هر یک ساعت قطع میشه ؟
سرعتش رو چند بستن تو شبانه ؟
محدودیت دارن سرورهای ایران ؟
- - - Updated - - -
سلام
سلام
- - - Updated - - -
سلام
سرعت مثل سرعت روزانه ست
قطع نمیشه
دوبرابر حجم سرویسی که خریدی بهت شبانه میده بعدش نیم بها
sent from my LG G3-d855
سرعت مثل سرعت روزانه ست
قطع نمیشه
دوبرابر حجم سرویسی که خریدی بهت شبانه میده بعدش نیم بها
sent from my LG G3-d855
یعنی اگه سرویس 12 مگ بگیرم سه گیگ ماهانه
میتونم تو کل ماه فقط 6 گیگ دانلود کنم ؟
یا اینکه هر روز کل سی روز میتونم 6 گیگ دانلود کنم
اگر حجم کل سرویست 3 گیگ باشه شبانه کل سرویست 6 گیگ میشه...
sent from my LG G3-d855
اگر حجم کل سرویست 3 گیگ باشه شبانه کل سرویست 6 گیگ میشه...
البته چک کن ممکنه سرویست بدون شبانه باشه
sent from my LG G3-d855
K!ng of th3 K!ngs
09-04-2016, 07:46
دوستان ببخشید وقتی صبانت مثلا سرویس 4 مگ رو ازش بخریم دقیقا به اندازه ی 4 مگ میده یا همه ی سرویس هارو تا جایی که جا داره باز میزاره؟
AVAST4890
10-04-2016, 13:05
صبانت شورش رو در آورده و دزدی میکنه از حجم
اگر میخواین اعصابتون راحت باشه جمع آوری کنید
این همه سرویس دهنده خوب هست به جز صبا
من اصلاَ محاله دوباره برگردم صبانت چون ناراضی ام
صبانت شورش رو در آورده و دزدی میکنه از حجم
اگر میخواین اعصابتون راحت باشه جمع آوری کنید
این همه سرویس دهنده خوب هست به جز صبا
من اصلاَ محاله دوباره برگردم صبانت چون ناراضی ام
من که چنین چیزی از حجم دزدی ندیدم! همیشه هم چک میکنم. در کل بیش از نود درصد آنچه حجم دزدی تصور میشه(صرف نظر از اینکه سرویس دهنده کی باشه) مشکل از سمت خود کاربر است که میتونه استفاده ناخواسته دیگران یا نرم افزار ها یا ویندوز و هک وای فای و موارد اینچنینی باشه. مصرف ها نرم افزاری کنترل میشن و اگه باگی باشه باید برای همه باشه. مثلا یه زمانی اگه با ورود به ساعت شبانه مودم قطع وصل نمیشد یا در حال دانلود یک فایل بزرگ وارد ساعت شب میشدی از حجم روزت کم میشد اما الان همه این باگ ها برطرف شدن. در کل من در 5-6 ماهی که از صبانت سرویس دارم کاملا راضیم. قطعی خیلی کم و دقیقه ای اونهم شاید چند مرتبه در طول این مدت داشته. سرعت و کیفیت هم عالیه قند شکن ها رو خیلی خوب جواب میده.
دوستان ببخشید وقتی صبانت مثلا سرویس 4 مگ رو ازش بخریم دقیقا به اندازه ی 4 مگ میده یا همه ی سرویس هارو تا جایی که جا داره باز میزاره؟
نه اگه امکانش باشه بیشتر میده حداقل مال من که اینجوریه همون سرویس چهار مگ رو دارم که قاعدتا باید حداکثر سرعت دانلودش 512کیلوبایت در ثانیه باشه اما مال من 900-1000 هست(حدودای یک مگ در ثانیه) که این معادل حداکثر سرعت برای یک سرویس 8مگ هست . بگذریم که همین سرویس چهار مگ رو از اسیاتک داشتم 300-350 کیلوبایت در ثانیه سرعت بهم میداد وقتی هم اعتراض کردم گفتند اینکه خیلی عالیه! مطابق قانون سرعت شما میتونه 64-512 باشه و بالای 64باشه حق اعتراض نداری. منهم گفتم برید به جهنم و تخلیه کردم.
معمولا تا سقف كشش پورت سرعت بازه
بنده تا ١٥ مياد سرعت
AVAST4890
12-04-2016, 16:59
من که چنین چیزی از حجم دزدی ندیدم! همیشه هم چک میکنم. در کل بیش از نود درصد آنچه حجم دزدی تصور میشه(صرف نظر از اینکه سرویس دهنده کی باشه) مشکل از سمت خود کاربر است که میتونه استفاده ناخواسته دیگران یا نرم افزار ها یا ویندوز و هک وای فای و موارد اینچنینی باشه. مصرف ها نرم افزاری کنترل میشن و اگه باگی باشه باید برای همه باشه. مثلا یه زمانی اگه با ورود به ساعت شبانه مودم قطع وصل نمیشد یا در حال دانلود یک فایل بزرگ وارد ساعت شب میشدی از حجم روزت کم میشد اما الان همه این باگ ها برطرف شدن. در کل من در 5-6 ماهی که از صبانت سرویس دارم کاملا راضیم. قطعی خیلی کم و دقیقه ای اونهم شاید چند مرتبه در طول این مدت داشته. سرعت و کیفیت هم عالیه قند شکن ها رو خیلی خوب جواب میده.
نه اگه امکانش باشه بیشتر میده حداقل مال من که اینجوریه همون سرویس چهار مگ رو دارم که قاعدتا باید حداکثر سرعت دانلودش 512کیلوبایت در ثانیه باشه اما مال من 900-1000 هست(حدودای یک مگ در ثانیه) که این معادل حداکثر سرعت برای یک سرویس 8مگ هست . بگذریم که همین سرویس چهار مگ رو از اسیاتک داشتم 300-350 کیلوبایت در ثانیه سرعت بهم میداد وقتی هم اعتراض کردم گفتند اینکه خیلی عالیه! مطابق قانون سرعت شما میتونه 64-512 باشه و بالای 64باشه حق اعتراض نداری. منهم گفتم برید به جهنم و تخلیه کردم.
چیزی که در مورد حجم دزدی گفتم به دلیل تجربه استفاده 6 ساله خودم از صبانت بود با همون مقدار پولی که میدید صبانت از شرکتهای دیگه میتونین حجم بسیار بالاتر و سرعت بهتری بگیرین چون من تجربه 15 ساله استفاده از اینترنت رو دارم و جزو یوزرهای نسل اول اینترنت ایرانی محسوب میشم پس میدونم مشکل از هک شدنم و app های موبایلم نیست چون راهشونو بستم و باز هم جواب نگرفتم بهترین راه جمع آوری صبانت بود
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
محل قابل و آنگه نصیحت قائل
چو گوش هوش نباشد چه سود حسن مقال
MMDFullHD
12-04-2016, 17:34
منم صبانتی هستم همین الان اتفاقا عضو شدم
یسری از دوستان خیلی خوب توضیح دادن در مورد قیمت هاش واقعا گرون هست و میتونید بهترشو پیدا کنین ک بیشتر حجم اینا بگیرین
سرعت بسه ای که خریدم ۱۲ مگ هست حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ میده خب کم شدنش به این علته ک خطم نمیکشه SNR رو مخابرات ۲۸ این حدودا بود رو اما رو صبانت بزور ۱۱ میشه
ولی ب جد میگم اینترنتش برای وب گردی اینا عالیه من با SNR پاین دارم بهترین وبگردی و میکنم و گیم رو راحت میزنم نمیدونم شاید بخاطر اینکه مرکز مخابراتیم ترافیکش رونه هرسایتو بگی با بدترین شرایط عالی باز میکنه قطعی نداره اصلا در حد جن ثانیه data rate و ip تغیر میکنه تقریبا هر ۲ ساعت
اگ سمت صبانت میاین باید دوگانه سوز شین :n02: دانلود هاتون رو شبانه با ی بسته از ایرانسل ۲ تومنی ی ۲۰ گیگی دان کنید من هنوزم تو کف کیفیتم اینم برای همه میذارم
راستی دوستان کسی ازین حجم اضافه های تو پنل زده به اسم توروبو چیزی میدونه؟
تست هارو اینجا ببینید
منم صبانتی هستم همین الان اتفاقا عضو شدم
یسری از دوستان خیلی خوب توضیح دادن در مورد قیمت هاش واقعا گرون هست و میتونید بهترشو پیدا کنین ک بیشتر حجم اینا بگیرین
سرعت بسه ای که خریدم ۱۲ مگ هست حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ میده خب کم شدنش به این علته ک خطم نمیکشه SNR رو مخابرات ۲۸ این حدودا بود رو اما رو صبانت بزور ۱۱ میشه
ولی ب جد میگم اینترنتش برای وب گردی اینا عالیه من با SNR پاین دارم بهترین وبگردی و میکنم و گیم رو راحت میزنم نمیدونم شاید بخاطر اینکه مرکز مخابراتیم ترافیکش رونه هرسایتو بگی با بدترین شرایط عالی باز میکنه قطعی نداره اصلا در حد جن ثانیه data rate و ip تغیر میکنه تقریبا هر ۲ ساعت
اگ سمت صبانت میاین باید دوگانه سوز شین :n02: دانلود هاتون رو شبانه با ی بسته از ایرانسل ۲ تومنی ی ۲۰ گیگی دان کنید من هنوزم تو کف کیفیتم اینم برای همه میذارم
راستی دوستان کسی ازین حجم اضافه های تو پنل زده به اسم توروبو چیزی میدونه؟
تست هارو اینجا ببینید
کاملا با شما موافقم صبانت مزیتش کیفیت بالا و نکته منفیش نداشتن دانلود شبانه زیاد هست که البته این دو فاکتور یجورایی بهم مربوطند بهمین دلیل نداشتن دانلود مجانی کاربران خوره شبکه سمتش نمیان خوب چه بهتر دقیقا به همین دلیل هم هست کیفیتش حفظ میشه . در مورد قیمت برای کاربران جدید طرح های تشویقی خوبی داره من یکساله رو با 30گیگ 47 تومن گرفتم تصور نمیکنم adsl ارزون تر از این بشه! هرچند برای من کیفیت درجه اول هست سرویس مجانی هم باشه وقتی یک سایت رو باید ده بار رفرش بکنی یا آرزوی یک بازی بدون درد سر به دلت میمونه یا فیسبوکت رو نمونی راحت چک کنی چون به قند شکن وصل نمیشی چه فایده داره! تمام این مشکلات رو با اسیاتک داشتم. در مورد دوگانه سوز هم حرفتان کاملا منطقی هست. الان اون شرکتی که شبانه 80درصد مجانی داره یعنی هر گیگ شبانه حدود 800تومن پات میافته (4000/5=800) بماند که در ساعت شب سرعتت یکسوم تا یکچهارم هم افت میکنه درحالیکه شبانه با ایرانسل هر گیگ 400 تومن می افته. حتی بسیاری مناطق که سرعت خوب هست با طرح های ساعتی شبانه ارزانتر از 400تومن هم میشه دانلود کرد. بهرحال هیچ شرکتی کامل نیست و فرد باید باتوجه به نیاز و اولویتش انتخاب بکنه ضمن آنکه مرکز مخابراتی هم خیلی موثر هست و همه جا مثل هم نیست. درکل تجربه من میگه تا جایی که سرویسی که داری برات قابل قبول هست (نمیگم عالی چون اینترنت عالی در ایران نداریم)به خیال شرایط بهتر عوضش نکن چون اکثر موارد منجر به پشیمانی میشه.
MMDFullHD
12-04-2016, 22:50
اخ ایولا گفتیا
تازه ارزون ترم میافته اگ دقت کرده باشی بری تو my irancell برنامش میبینی محدودیت رو ۶۰ گیگ ۳ ساعتس با فورجی من از ساعت ۳ به بعد 3.5 MB هم از سرعت رد میکنم راحت
بیشتر از ۳۰ گیگ اینارم میشه رد کرد توی ۱ روز:n20:
روزام ک شلوغه ملت دارن املت میپزن ی نت درست و درمون داری بشینی لم بدی ۴ تا بازی انلاین کنی
با جشنواره هاش خوبه قیمتاش من ۶۰ گیگ ۱ ساله ۷۰ تومن دادم راضیم
همینو میذارم تا حجمش تموم شه بعد دوباره باز حجمو یجا میذارم شارژ میکنم
ولی هیچ جا تاحالا نت ندیده بودم از ۸.۸.۸.۸ پینگ زیر ۱۰۰ بده ۷۰ میلی ثانیه خیلی بمبه تایم اوت هم نداره
:n09::n09: امیدوارم قیمتاش ارزون تر شه یا حداقل تعرفه های خوشگل و جشنواره گنده تر بذاره به فکر کاربرای خسته اش باشه
سلام
کیفیت این اکانت چطوره ؟
سرعت دانلودش روزانه و شبانه چنده ؟
خط رو روی چند مگ میبندن ؟
نقره 6 گیگابایت
سرعت: 512Kbps
مدت: 3 ماه
ترافیک: 6GB
تعرفه: ریال340000
برای یکی از فامیل هامون 128 صبانت گرفته بودم، سرعتش پایین بود حجمشون هم خیلی زود تموم می شد.
خودم قبلا از صبانت داشتم 128ش سرعت خوبی داشت اما برای اونا دیر صفحه ها رو باز می کرد. با همین سرعت داغون می دیدی زده تو یه روز بالای 4 گیگ از حجمشون کم شده!
فکر کنم این حجم دزدیا مربوط به نمایندگی ها باشه. حیف شد واقعا چون قیمتاشون مناسب بود.
الان که تخلیه کردم،احتمالاً براشون از شاتل بگیرم. ان شاءالله که حجم دزدی نداشته باشن.
برای یکی از فامیل هامون 128 صبانت گرفته بودم، سرعتش پایین بود حجمشون هم خیلی زود تموم می شد.
خودم قبلا از صبانت داشتم 128ش سرعت خوبی داشت اما برای اونا دیر صفحه ها رو باز می کرد. با همین سرعت داغون می دیدی زده تو یه روز بالای 4 گیگ از حجمشون کم شده!
فکر کنم این حجم دزدیا مربوط به نمایندگی ها باشه. حیف شد واقعا چون قیمتاشون مناسب بود.
الان که تخلیه کردم،احتمالاً براشون از شاتل بگیرم. ان شاءالله که حجم دزدی نداشته باشن.
من خودم از شاتل دارم واسه شرکت گرفتم
مشکلش اینه که شبانه رایگان کلا نداره ! اکانت هایی هم که شبانه دارن خیلی گرونه !:n30:
به مبلغ های بالا 9 درصد مالیات اضافه میشه دینگگگگگگگگگ
همينم تعجب از صبا
نا پرهيزي كرده
poloton7
05-05-2016, 20:21
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت صبانت همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
05-05-2016, 20:32
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت صبانت همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
با سلام به شما اگر در تاپیک ملاحظه کرده باشید نوشته شده که هر چقدر حجم بخرید دو برابر اون رو میتونید در شب دانلود کنید شما سرعت 128 هم بخرید در بازه زمانی رایگان سرعت مد نظر شما رو تامین میکنه ولی حجم مورد اشاره تون رو فقط با خرید حجم بالا میتونید داشته باشید
این نامحدودا واقعا نامحدوده یا نه ؟ تو توضیحات که چیزی ننوشته
sorooshfm
08-05-2016, 06:02
این نامحدودا واقعا نامحدوده یا نه ؟ تو توضیحات که چیزی ننوشته
از گیگ مشخص شده بیشتر استفاده کنی سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه مثلا 1 مگ میشه 16 کیلوبایت هیچ فرقی با دایل آپ نامحدودهای تمام شرکتها نداره
sajjadm1
08-05-2016, 09:37
سلام دوستان
وقتی خطت روی ده مگابیت بسته شده یعنی تا چند مگابایت یا کیلوبایت سرعت میتونه دریافت کنه؟؟
سلام دوستان
وقتی خطت روی ده مگابیت بسته شده یعنی تا چند مگابایت یا کیلوبایت سرعت میتونه دریافت کنه؟؟
تا همون 10 مگ...
و اگر نشد مشکل یا از نویز یا مرکز مخابراتی یا از خود آسیاتکه
sent from my LG G3-d855
این صبا نت زیادم جالب نیس سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منو ببینین چقدر کند بالا میاد میخوام عوض کنم
:n22::n22::n22::n22::n22::n22:
این صبا نت زیادم جالب نیس سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منو ببینین چقدر کند بالا میاد میخوام عوض کنم
خب سایتتو عوض کنم
sent from my LG G3-d855
خب سایتتو عوض کن
sent from my LG G3-d855
david-ebi
09-05-2016, 21:27
دوستان صبانت الان در ساعات غیر رایگان سرعت رو محدود نمیکنه.یعنی مثلا کسایی که طرح 12 مگابیت رو دارند در ساعات غیر رایگان همیشه سرعت دانلود در حدود 1.2 تا 1.5 مگابایت رو دارند یا نه؟
از نظر وبگردی چطور؟پیجها رو به سرعت باز میکنه؟ارور نمیده مثل آسیاتک؟
دوستان صبانت الان در ساعات غیر رایگان سرعت رو محدود نمیکنه.یعنی مثلا کسایی که طرح 12 مگابیت رو دارند در ساعات غیر رایگان همیشه سرعت دانلود در حدود 1.2 تا 1.5 مگابایت رو دارند یا نه؟
از نظر وبگردی چطور؟پیجها رو به سرعت باز میکنه؟ارور نمیده مثل آسیاتک؟
من که اروری ندیدم فقط سرعتش 4 مگابیت هست که به همین راضیم(12 مگ جشنواره دارم)
sent from my LG G3-d855
david-ebi
10-05-2016, 00:36
من که اروری ندیدم فقط سرعتش 4 مگابیت هست که به همین راضیم(12 مگ جشنواره دارم)
sent from my LG G3-d855
منظورم اون کسی هست که خطش کشش داره و روی 10 یا 12 مگابیت بسته شده آیا در ساعات غیر رایگان سرعت دانلودی کمتر از حدود 1.2 مگابایت داره یا نه؟(محدودش می کنن یا نه؟)
منظورم اون کسی هست که خطش کشش داره و روی 10 یا 12 مگابیت بسته شده آیا در ساعات غیر رایگان سرعت دانلودی کمتر از حدود 1.2 مگابایت داره یا نه؟(محدودش می کنن یا نه؟)
نه در ساعات روز و نه در ساعات شب سرعت رو محدود نمیکنه.سرعت برای من حدود یک مگ هست. صبانت چون شبانه کاملا رایگان نداره محدود هم نمیکنه چون تا حجم خاصی میشه در شب دانلود کرد.
viking_vp3
19-05-2016, 10:50
عزیزان صبانتی این روزها کیفیت کلی اینترنت صبا چطوره؟
ساعت رایگاه غیر رایگاه حجم قیمت و ...
چه طرخی می صرفه بخوایم خرید کنیم
عزیزان صبانتی این روزها کیفیت کلی اینترنت صبا چطوره؟
ساعت رایگاه غیر رایگاه حجم قیمت و ...
چه طرخی می صرفه بخوایم خرید کنیم
من جشنواره یکساله 15 گیگ رو خریداری کردم تو بهمن یا اسفند ماه فکر کنم شاید هم پاییز
توی یک ماه اخیر به شدت افت داشته
من با xbox پینگ میگیرم همیشه بالای300ه
امروز وبگردی میکردم سرعت 50 کیلوبایت در ثانیه نشون می داد(شاید یکی دانلود میکرد نمیدونم)
sent from my LG G3-d855
nimanimaoo
23-05-2016, 23:38
دوستان عزیز ببخشید:n13: این توربو شارژ صبانت مصرف شبانه اش هم دو برابر حجم روزانه هست با همون سرعت؟
یعنی مثلا توربو 5 گیگ بگیری شبانه میتونی تا 10 گیگ با همون سرعت توربو دانلود کنی؟
دوستان عزیز ببخشید:n13: این توربو شارژ صبانت مصرف شبانه اش هم دو برابر حجم روزانه هست با همون سرعت؟
یعنی مثلا توربو 5 گیگ بگیری شبانه میتونی تا 10 گیگ با همون سرعت توربو دانلود کنی؟
كلا توربو كارايي خاصي نداره
مربوط به سرعت هاي زير دو مگ هست حدودا
كه معمولا ديگه كارايي نداره
كلا سرعت ها الان بازه
nimanimaoo
24-05-2016, 13:15
كلا توربو كارايي خاصي نداره
مربوط به سرعت هاي زير دو مگ هست حدودا
كه معمولا ديگه كارايي نداره
كلا سرعت ها الان بازه
یعنی چی ؟ پول بیشتر بدی فرقی هم نکنه ؟ من الان با 128 سرعتم حدود اینترنت 3 مگ هست(kb260 حدودا) حالا توی تبلیغاتش زده تا 12 مگ میره بالا ...من میخواستم شبانه هم میره بالا یا نه ...
اما اینطور که شما میگید دیگه خودشم زیر سواله !
ممنون میشم دقیق تر بگید چطوریاس!:n16:
یعنی چی ؟ پول بیشتر بدی فرقی هم نکنه ؟ من الان با 128 سرعتم حدود اینترنت 3 مگ هست(kb260 حدودا) حالا توی تبلیغاتش زده تا 12 مگ میره بالا ...من میخواستم شبانه هم میره بالا یا نه ...
اما اینطور که شما میگید دیگه خودشم زیر سواله !
ممنون میشم دقیق تر بگید چطوریاس!:n16:
سرويس شما ١٢٨ هست و تا ٣ مگ از طرف خود صبا ايميتت شده يا خط جواب نميده از اين بيشتر
اگر از طرف صبا باشه اين حجم توربو خوب براي شما
ولي اگر خط مشكل داره اين حجم به درد نميخوره
چون الان نه صبا كلا اكثر شركتها سرعت تا سقف سرعت پورت بازه اگر باز باشه اين حجم ديگه معني پيدا نميكنه
nimanimaoo
24-05-2016, 22:38
سرويس شما ١٢٨ هست و تا ٣ مگ از طرف خود صبا ايميتت شده يا خط جواب نميده از اين بيشتر
اگر از طرف صبا باشه اين حجم توربو خوب براي شما
ولي اگر خط مشكل داره اين حجم به درد نميخوره
چون الان نه صبا كلا اكثر شركتها سرعت تا سقف سرعت پورت بازه اگر باز باشه اين حجم ديگه معني پيدا نميكنه
دوست عزیز منظور شما اینه که پورت ها روی مقادیر بالا باز شدن و فقط مشکلات نویز خط و احتمالا پهنای باند اشغالی کاربران دیگه مانع افزایش سرعته؟
عذر میخوام ولی بعید میدونم پورت بالا برای کاربران 128 باز بذارند ...اینطور باشه کاربران پورت های بالاتر شاکی میشن ...
واقعا مردد شدم ...راهی نیست بشه فهمید پورت واقعا روی چه عدد بستن ؟
دوست عزیز منظور شما اینه که پورت ها روی مقادیر بالا باز شدن و فقط مشکلات نویز خط و احتمالا پهنای باند اشغالی کاربران دیگه مانع افزایش سرعته؟
عذر میخوام ولی بعید میدونم پورت بالا برای کاربران 128 باز بذارند ...اینطور باشه کاربران پورت های بالاتر شاکی میشن ...
واقعا مردد شدم ...راهی نیست بشه فهمید پورت واقعا روی چه عدد بستن ؟
از روي مودم ميتونين بفهمين
استاتوس مودم بگيرين
سرعت و نويز رو مشخص ميكنه
هم صبا و هم اكثر شركت ها پورت ها بازه
با اين وضعيت فورجي اصلا ديگه سرعت هاي زير ١٠ تعجب داره
شاتل تا ١٦ و صبا تا ١١ براي من بازه اونم محدوديت پورت بوده نه سرويس دهنده
به نظر من براي شبانه بهتر هست برين سمت فورجي ايرانسل
nimanimaoo
25-05-2016, 09:23
از روي مودم ميتونين بفهمين
استاتوس مودم بگيرين
سرعت و نويز رو مشخص ميكنه
هم صبا و هم اكثر شركت ها پورت ها بازه
با اين وضعيت فورجي اصلا ديگه سرعت هاي زير ١٠ تعجب داره
شاتل تا ١٦ و صبا تا ١١ براي من بازه اونم محدوديت پورت بوده نه سرويس دهنده
به نظر من براي شبانه بهتر هست برين سمت فورجي ايرانسل
ممنون بخاطر توضیحات :n40:
این مشخصات مختصر مودم ...فکر کنم پورت باید روی 4 مگ بسته باشند ...یعنی اگر روی 8 میبستن من یکی شاید دیگه اعتراضی نمیکردم ..ولی ظاهرا ...
نویز خط بالاست بنظر شما ؟
- - - Updated - - -
فعلا من گرفتار صبا هستم ....قطعا فورجی و تری جی میتونن بهتر باشند ولی فقط میخواستم بدونم پورت چطور میبندن ... و این توربو یک طرح کلاهبرداری و دزدی هست یا میشه روش حساب کرد!
به نظر تا ۱۲ خط جاداره
چرا محدود شدیم
سرویس حجمی دارین یا نامحدود
معمولا حجمی سرعت رو محدود نمیکنند
با این وضع حداکثر سرعت بدون نویز چقدره?
sent from my LG G3-d855
nimanimaoo
25-05-2016, 10:43
به نظر تا ۱۲ خط جاداره
چرا محدود شدیم
سرویس حجمی دارین یا نامحدود
معمولا حجمی سرعت رو محدود نمیکنند
من شش ماهه گرفتم بعدش چند بار حجمی گرفتم !
هنوز نا محدود نگرفتم چون شنیدم بعد از چند گیگ ظاهرا سرعت افت زیادی میکنه ...
یعنی شما مگید الان خط من روی 12 بسته شده و مشکلات نویز و ...چیزای دیگه نمیذاره سرعت بالاتر بره ؟
من شش ماهه گرفتم بعدش چند بار حجمی گرفتم !
هنوز نا محدود نگرفتم چون شنیدم بعد از چند گیگ ظاهرا سرعت افت زیادی میکنه ...
یعنی شما مگید الان خط من روی 12 بسته شده و مشکلات نویز و ...چیزای دیگه نمیذاره سرعت بالاتر بره ؟
روی ۴ بسته شده تا ۱۲ خط جواب میده حداقل ۱۰ مگ طبق تعریف مودم میتونن باز بزارن
یک زنگ بزن بگو شاید باز کنن
با این وضع حداکثر سرعت بدون نویز چقدره?
sent from my LG G3-d855
تا ۱۶ معمولا جواب میده ولی روی ۸ بسته شده چی سرویسی دارین
روی ۴ بسته شده تا ۱۲ خط جواب میده حداقل ۱۰ مگ طبق تعریف مودم میتونن باز بزارن
یک زنگ بزن بگو شاید باز کنن
تا ۱۶ معمولا جواب میده ولی روی ۸ بسته شده چی سرویسی دارین
جشنواره پاییز سرعت تا 12 مگ با 15 گیگ حجم
sent from my LG G3-d855
ho3in2012
25-05-2016, 13:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).png
کسی این سرویس رو گرفته ؟
سرعت شبانش چقدره ؟
کسی این سرویس رو گرفته ؟
سرعت شبانش چقدره ؟
جشنواره تا کِیه?
sent from my LG G3-d855
TheLucifer
25-05-2016, 18:11
دوستان, سرویس جشنواره ای رو اگر استفاده کرده اید لطفا بگید در ساعات رایگان دانلود در سرور داخلی و خارجی به چه صورتیه
کسی این سرویس رو گرفته ؟
سرعت شبانش چقدره ؟
میشه چک کنی ببینی هنوزم هست یا نه?
من تو پنل چیزی ندیدم
sent from my LG G3-d855
ho3in2012
26-05-2016, 09:41
میشه چک کنی ببینی هنوزم هست یا نه?
من تو پنل چیزی ندیدم
sent from my LG G3-d855
این سرویس مخصوص مشترکین جدید هست
کاربران فعلی صبانت نمیتونن خرید کنن
البته با توجه به سیاست های صبانت این جشنواره هم فک کنم شبانش محدودیت مصرف منصفانه داشته باشه
این سرویس مخصوص مشترکین جدید هست
کاربران فعلی صبانت نمیتونن خرید کنن
البته با توجه به سیاست های صبانت این جشنواره هم فک کنم شبانش محدودیت مصرف منصفانه داشته باشه
نه نوشته شبانه نامحدود
تا من جمع آوری کنم این سرویس هنوز پابرجاست?
تا اخر خرداد هم میمونه?
sent from my LG G3-d855
faramobile
26-05-2016, 17:21
تو سایت صبانت شفاف گفته که سرعت شبانه رو محدود میکنه :
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو سایت صبانت شفاف گفته که سرعت شبانه رو محدود میکنه :
من دارم در مورد سرعت صحبت می کنم
sent from my LG G3-d855
sleeplessness
26-05-2016, 19:56
روی قسمت وضعیت شبانه علامت
-
هست
روی قسمت وضعیت شبانه علامت
-
هست
این سرویس میکسه?
sent from my LG G3-d855
sleeplessness
26-05-2016, 20:34
این سرویس میکسه?
sent from my LG G3-d855
درسته
سرویس میکس هست و خبری از شبانه نیست
alireza20202003
26-05-2016, 20:40
تو سایت صبانت شفاف گفته که سرعت شبانه رو محدود میکنه : Sent from my iPhone using Tapatalk این نوشته مال سرویس هایی هست که شبانشون 2 تا 7 هست. سرویس صبحانه فرق داره.
faramobile
26-05-2016, 20:51
من دارم در مورد سرعت صحبت می کنم
sent from my LG G3-d855
بردار من در مورد آب و هوا صحبت کردم؟؟ زدم سرعت شبانه!
faramobile
26-05-2016, 20:57
این نوشته مال سرویس هایی هست که شبانشون 2 تا 7 هست. سرویس صبحانه فرق داره.
درسته حق با شماست
دوستان لطف کنن یه تست کنن این سرویس میکس رو زودتر اطلاع رسانی کنن ❤️
sajad-tnt
27-05-2016, 11:53
دوستان من تابحال صبانت نبودم... آیا پینگ و سرعت دانلود شبانه این ISP خوبه؟!.
این جشنواره میکس که یکساله و 12گیگ حجم با ساعات شبانه رایگان هست خیلی خوبه.
اما متاسفانه متوجه متن زیر که قسمتی از اون رو برنگ قرمز مشخص کردم نمیشم!...
لطفا اگه میشه توضیح بدید ... میخوام جمع آوری کنم و بیام صبانت!.
ho3in2012
27-05-2016, 12:33
دوستان من تابحال صبانت نبودم... آیا پینگ و سرعت دانلود شبانه این ISP خوبه؟!.
این جشنواره میکس که یکساله و 12گیگ حجم با ساعات شبانه رایگان هست خیلی خوبه.
اما متاسفانه متوجه متن زیر که قسمتی از اون رو برنگ قرمز مشخص کردم نمیشم!...
لطفا اگه میشه توضیح بدید ... میخوام جمع آوری کنم و بیام صبانت!.
تقریبا معادل این میشه که اگه بیشتر از دو برابر حجمی که تو روز مصرف کردی و از حجمت کسر شده رو توشب بصورت رایگان دانلود کنی
سرعتت رو روی 1 مگابیت محدود میکنن
که البته بازم از سرویس های دیگه صبانت بهتره که روی 128 محدود میشن
sajad-tnt
27-05-2016, 12:49
تقریبا معادل این میشه که اگه بیشتر از دو برابر حجمی که تو روز مصرف کردی و از حجمت کسر شده رو توشب بصورت رایگان دانلود کنی
مرسی از پاسخت عزیز, پس با توجه به این تفاسیر اصلا به درد نمیخوره!...همون شب اول آدم محدود میشه!...
و سرعت 1مگ یعنی دانلود با 128kb در ثانیه!... در مجموع اگه کل زمان شبانه رو حساب کنیم میشه 2.70 گیگ در یک شب!.
درحالی که این ISP که الان از سرویس دارم, راحت شبی 5گیگ دانلود میکنم ولی من مقدار بیشتری مدنظر هست...
ho3in2012
27-05-2016, 14:30
مرسی از پاسخت عزیز, پس با توجه به این تفاسیر اصلا به درد نمیخوره!...همون شب اول آدم محدود میشه!...
و سرعت 1مگ یعنی دانلود با 128kb در ثانیه!... در مجموع اگه کل زمان شبانه رو حساب کنیم میشه 2.70 گیگ در یک شب!.
درحالی که این ISP که الان از سرویس دارم, راحت شبی 5گیگ دانلود میکنم ولی من مقدار بیشتری مدنظر هست...
شما از شاتل سرویس بگیر تا آخر جشنواره که گذاشته
میتونید 24 ساعت روی شاتل لند فایل ریموت کنین و رایگان دانلودش کنین
پس توی همین سرویس میکث هم از 4 تا 10 صبح زیاد دانلود کنی محدودت میکنن؟
کلا فایده نداره این صبانت
واقعا صبانت رسما دزدی میکنه من نمیدونم بدون دانلود و تنها باز کردن برنامه های تلگرام و اینستاگرام چطوری میتونم 4 گیگا بایت توی 6 ساعت مصرف کرده باشم.
- - - Updated - - -
واقعا صبانت رسما دزدی میکنه من نمیدونم بدون دانلود و تنها باز کردن برنامه های تلگرام و اینستاگرام چطوری میتونم 4 گیگا بایت توی 6 ساعت مصرف کرده باشم.
واقعا صبانت رسما دزدی میکنه من نمیدونم بدون دانلود و تنها باز کردن برنامه های تلگرام و اینستاگرام چطوری میتونم 4 گیگا بایت توی 6 ساعت مصرف کرده باشم.:n24:
واقعا صبانت رسما دزدی میکنه من نمیدونم بدون دانلود و تنها باز کردن برنامه های تلگرام و اینستاگرام چطوری میتونم 4 گیگا بایت توی 6 ساعت مصرف کرده باشم.:n24:
چک کنید شاید دانلود خودکارتون در تلگرام فعال بوده
اگر چند ساعت در اینستاگرام بودید این مقدار مصرف زیاد بعید نیست
در ضمن از این به بعد برای ویندوز برنامه dumeter و برای اندروید data monitor رو دانلود و نصب کنید تا مصرف محاسبه بشه
sent from my LG G3-d855
دوست عزیز دوبرابر نه 70%
sent from my LG G3-d855
سرویس های میکس هنوزم هست?
sent from my LG G3-d855
سرویس های میکس هنوزم هست?
sent from my LG G3-d855
یک هفته نیست که شروع شده، فکر میکنم حداقل تا آخر خرداد ادامه دارد.
دوست عزیز دوبرابر نه 70%
sent from my LG G3-d855
منظور 70 درصد از کل حجم مصرفی است به عبارت دیگر حداقل 30 درصد حجم مصرفی باید در ساعات غیر رایگان باشد، اگر 70 را بر 30 تقسیم کنیم 2.33 برابر حجم مصرفی ساعات غیر رایگان میشود بدون افت سرعت در ساعات رایگان دانلود کرد.
ho3in2012
30-05-2016, 09:35
دوست عزیز دوبرابر نه 70%
sent from my LG G3-d855
دوست عزیز من گفتم تقریبا 2 برابر
70 درصد هم میشه 2.33 برابر
براتون مثال میزنم شما سرویس میکس رو خریداری میکنین و تو همون روز که وصل میشه 100 مگابایت مصرف میکنین و از ترافیکتون کسر میشه
وقتی وارد تایم رایگان بشین اگه بیشتر از 233 مگابایت دانلود کنین نسبت دانلود تو این بازه (233 مگابایت) به دانلود کل (100 + 233 مگابایت) میشه 70 درصد و بنا به گفته خود صبانت شما محدود میشین
mahde1818
31-05-2016, 23:56
ارزش داره بخریم ؟
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
mehryar1973
01-06-2016, 00:16
دوست عزیز من گفتم تقریبا 2 برابر
70 درصد هم میشه 2.33 برابر
براتون مثال میزنم شما سرویس میکس رو خریداری میکنین و تو همون روز که وصل میشه 100 مگابایت مصرف میکنین و از ترافیکتون کسر میشه
وقتی وارد تایم رایگان بشین اگه بیشتر از 233 مگابایت دانلود کنین نسبت دانلود تو این بازه (233 مگابایت) به دانلود کل (100 + 233 مگابایت) میشه 70 درصد و بنا به گفته خود صبانت شما محدود میشین
ممنون از توضیحات
بنظر من که این مدلی اصلا ارزش نداره
heidary_sh
01-06-2016, 06:15
ببخشید ولی برداشت من از این سرویس میکس اینه که شما 5 گیگ برای این ماه حجم دارید ک در ساعت رایگانش 70 درصد اون که میشه سه و نیم گیگ می تونید رایگان دانلود کنید این و از نمایندگی اصفهان پرسیدم
ممنون از توضیحات
بنظر من که این مدلی اصلا ارزش نداره
اما برای بعضی ها مثل من همون 1 مگابایت هم کافیه
sent from my LG G3-d855
mehryar1973
01-06-2016, 07:23
sent from my LG G3-d855
بله خوب اگه کسی مثل شما مصرفش کم باشه مشکلی نیست ولی اگه دانلوذ زیاد داشته باشه زیاد جالب نیست
mahde1818
01-06-2016, 08:39
sent from my LG G3-d855
1 مگابایت یعنی ۱۲۸ کیلوبایت سرعت دانلود ؟ سرعت ۱۲۸ که خیلی کمه
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.