ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

armin321
23-09-2014, 19:19
این صبانت یکهفته هست که خط منو زده تو لیست جمع آوری ولی جمع آوری رو به مخابرات نمیزنه!
چیکار کنم خط رو تخلیه کنن؟
عجب شرکت ستم یه

sorooshfm
23-09-2014, 19:34
حالا چون این حرفو زدن دلیل نمیشه تو صبانت بمونیم و منتظر بشینیم که آیا شرکت های دیگه هم همینکار رو میکنن یا نه از نظر اونا قانونیه حالا شاید یک شرکت دیگه ای برای جذب مشتری شبانه رایگان با سرعت کنترل شده داد

naasr
23-09-2014, 19:35
این صبانت یکهفته هست که خط منو زده تو لیست جمع آوری ولی جمع آوری رو به مخابرات نمیزنه!
چیکار کنم خط رو تخلیه کنن؟
عجب شرکت ستم یه

حضوری برو همون موقع ایمیل جمع اوری را میفرسته مخابرات

naasr
23-09-2014, 19:37
3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!

من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!

برای جمع اوری حضوری با کارت ملی برو دو روزه جمع اوری میشه از طریق کنترل پنل 10 روز طولش میده

Rofougaran
23-09-2014, 19:59
سلام

دوستان لینک ADSL من آپ شده. زنگ میزنم صبانت پسورد رو نمیده میگه هنوز رانژه نشده. در حالیکه توی پنل کاربران شمارم موجوده و فقط میگه پسورد غلطه.

نمیدونید معمولاً پسورد 4 رقمی رو از روی چی میذارن؟ هر چی به ذهنم رسید تست کردم نشد.

ازشون میپرسم چطوری شما میگین رانژه نشده ولی لینک آپ شده؟ میگه نمیدونیم!

k1ozil
23-09-2014, 20:01
سلام

دوستان لینک ADSL من آپ شده. زنگ میزنم صبانت پسورد رو نمیده میگه هنوز رانژه نشده. در حالیکه توی پنل کاربران شمارم موجوده و فقط میگه پسورد غلطه.

نمیدونید معمولاً پسورد 4 رقمی رو از روی چی میذارن؟ هر چی به ذهنم رسید تست کردم نشد.

داداش ما وضع رو نمبینی اومدی صبا؟:n24:

r0ot$harp
23-09-2014, 20:12
سلام دوستان

چه ISP رو پیشنهاد می دین واسه رفتن؟؟؟ می گن شاتل خوبه.

باتشکر

sleeplessness
23-09-2014, 20:19
سلام دوستان

باتشکر

اگه دانلود شبانه نداری خوبه

r0ot$harp
23-09-2014, 20:30
اگه دانلود شبانه نداری خوبه

دوست عزیز دانلود شبانه زیاد دارم.

shayan0o21
23-09-2014, 20:41

فن آوا یا های وب :n16:

sleeplessness
23-09-2014, 21:00

:n04:
بعد میخواستی بری شاتل؟
دانلود شبانه شاتل وصبانت و خط بکش
اسیاتک سرویس هایی که از مقدار مشخصی گرونتر باشن شبانه با سرعت 250 میده شبی 3 تا 4 گیگ
پارس
های وب
فن اوا هم هستند
پارس سرور ها رو محدود میکنه از بهترین سرور سعتت از 100 بالاتر نمیره

sunmaster_7
23-09-2014, 21:00
سلام

پسوردت 5 رقم اخر شماره تلفنته

sunmaster_7
23-09-2014, 21:02
سلام دوستان

باتشکر

5 سال شاتل داشتم بخاطر محدودیت به سرعت 2 کیلو بایت ازش امدم بیرون تازه اون موقع دانلود شبانه ام در ماه 8-9 گیگ بیشتر نبود اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران بعدا بقیه شرکت ها ازش تقلید کردن شما مثل ادمی هستی که میگه چون از ابو هوای مرطوب بدم میاد میخوام از این به بعد برم شمال زندگی کنم!!!!

gigaht
23-09-2014, 21:27
دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک

کاملا موافقم .
یکی از عادتهای ما شده همیکنه قراره بلایی سرمون بیارن یا شایعه شو پخش کردن شروع میکنیم به آماده سازی ذهنی خودمون و اطرافیان مون ,
انقدر میگیم و تکرار میکنیم و حتی چند تایی هم جک و لطیفه راجعش میسازیم که دیگه میشه یه امر عادی و اصلا قبحش از بین میره بکل.
خوب طرف دیگه چی میخواد از این بهتر ؟ بدون کمترین تلاشی و به کمک خود قربانیان کار به راحت ترین شکل ممکن جلو رفت ... این واقعا یه تراژدیه .

آقا , باور کنید این صفحات خونده میشه .
اگر هنوز تصمیم شونو نگرفتن بگذارید فقط مخالفت ببینن و اعتراض

Rofougaran
23-09-2014, 21:29
داداش ما وضع رو نمبینی اومدی صبا؟:n24:

ده ساله صبانت دارم خیلی خوبه. الان خط عوض کردم فقط :n16:

Rofougaran
23-09-2014, 21:32
پسوردت 5 رقم اخر شماره تلفنته

الان زدم نشد.

سوال : مگه میشه لینک آپ بشه تو پنل هم شماره ام باشه اما رانژه نباشه؟ نمیشه که.

gigaht
23-09-2014, 21:41
هرچند وقت به بار یه نفر باید بیاد کوفته بندازه وسط بحث.

sunmaster_7
23-09-2014, 23:36
الان زدم نشد.

سوال : مگه میشه لینک آپ بشه تو پنل هم شماره ام باشه اما رانژه نباشه؟ نمیشه که.

دوست گرامی روی پانل مودم شما چراغی وجود داره که زیرش نوشته استاتوس اگر اون روشن میشه خط رانژه است اگر خاموش است خط رانژه نیست به همین سادگی

new amsterdam
24-09-2014, 00:35
فکر کنم سرورهاشون مشکل داره.
من الان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم
و توی پنلم هیچ تغییر و کاهش حجمی رو نشون نمیده.در واقع فایلی که دارم میگیرم بزرگتر از حجمیه که برام مانده

1376MAXIMUM
24-09-2014, 01:09
فکر کنم سرورهاشون مشکل داره.
من الان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم
و توی پنلم هیچ تغییر و کاهش حجمی رو نشون نمیده.در واقع فایلی که دارم میگیرم بزرگتر از حجمیه که برام مانده
برای منم یک بار اتفاق افتاد من ۸۰ مگ داشتم ولی فکر کنم ۱۲۰ مگ دانلود کردم

khoodet
24-09-2014, 07:38
کاملا موافقم .
یکی از عادتهای ما شده همیکنه قراره بلایی سرمون بیارن یا شایعه شو پخش کردن شروع میکنیم به آماده سازی ذهنی خودمون و اطرافیان مون ,
انقدر میگیم و تکرار میکنیم و حتی چند تایی هم جک و لطیفه راجعش میسازیم که دیگه میشه یه امر عادی و اصلا قبحش از بین میره بکل.
خوب طرف دیگه چی میخواد از این بهتر ؟ بدون کمترین تلاشی و به کمک خود قربانیان کار به راحت ترین شکل ممکن جلو رفت ... این واقعا یه تراژدیه .

آقا , باور کنید این صفحات خونده میشه .
اگر هنوز تصمیم شونو نگرفتن بگذارید فقط مخالفت ببینن و اعتراض

به رفیقمون گفتم من اول مثل شما فکر میکردم که نباید بزرگش کرد ولی شما نا محدود به یاد بیار که هر سال چند استان حذف کردند بعد سراسری شد خوب اگه از همون اول همه جلوشون وای میستادن جریت نمیکردن سراسری بکنند

بلانسبت شما و دوست عزیزمون به نظر من مخفی کردنم این کار یعنی مثل کپک سرمون بکنیم تو زمین که فکر میکنیم اگر ما نادیده گرفتیم مسوولین همین کار میکنند

new amsterdam
24-09-2014, 10:05
برای منم یک بار اتفاق افتاد من ۸۰ مگ داشتم ولی فکر کنم ۱۲۰ مگ دانلود کردم
دیشب حجمم620 مگ مانده بود.از ساعت 12 تا ساعت 2 حدود 2 گیگ دانلود کردم در حالی که تمام فایلهای توی صف دانلودم تکمیل شد.شاید فایل بیشتر میگذاشتم بیشتر دانلود میشد.الان حجمم 619 مگابایت مانده
انشالا این رخداد ادامه پیداکنه و هرشب اینجوری یه چند گیگی رایگان بما بده:n02:

david-ebi
24-09-2014, 14:17
دیشب حجمم620 مگ مانده بود.از ساعت 12 تا ساعت 2 حدود 2 گیگ دانلود کردم در حالی که تمام فایلهای توی صف دانلودم تکمیل شد.شاید فایل بیشتر میگذاشتم بیشتر دانلود میشد.الان حجمم 619 مگابایت مانده
انشالا این رخداد ادامه پیداکنه و هرشب اینجوری یه چند گیگی رایگان بما بده:n02:

یکبار از یک جایی شنیدم صبانت برای کمی دلجویی کردن از کاربرانش مخصوصا اونایی که قدیمی تر هستن میخواهد چند گیگ هدیه بهشون بده.البته در حد یک شایعه ضعیف بود.اما شایدم راست باشه:n02:

david-ebi
24-09-2014, 14:24
دوستان یک چیزی رو دوباره بگم.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n02::n08: صبانت در جوابم در سایت 195 گفته که اون حجما ماله یک کاربر دیگه بوده که اشتباها برای من نوشته شده.یعنی جوابایی که بهمون میدادن همه کپی پیست بوده و اولین جواب و حجما رو برای هممون زدن:n08::n08:
بعد از سه بار شکایت تازه الان حاضر شدن همچین حرفی بزنن.:n02::n02:

رضا جنگنده
24-09-2014, 14:52
من داشتم سرویس رو جمع میکردم، حتی بهم زنگ هم زدن، ولی الان با ااین چیزا که خوندم تصمیمم عوض شد، فعلا مجبورم اینجا بمونم تا ببینم بقیه شرکتا مثل این میشن یا نه، اگه قراره همه محدود کنن همین جا بمونم بهتره...:n14:

ای خداااااااا :n28::n28::n28::n28::n28::n28:

1376MAXIMUM
24-09-2014, 15:28
دیگه اینترنت هم نداریم اونترنت شده بس که ر.ی.د.ن توش

sleeplessness
24-09-2014, 16:02
در مورد این موضوع قانون مصوب این است كه ارایه اینترنت رایگان شبانه به شرط مصرف منصفانه است. در واقع قانون به شركتها اجازه داد كه در صورتی كه احساس نمایند كاربر بیش از حد منصفانه استفاده می كند محدود گردد. پس این تصمیم سازمان تنظیم مقررات نمی باشد بلكه قانون مصوب كمیسیون تنظیم مقررات است
جواب وزیر
یعنی در شرکتها در محدود کردن سرعت شبانه کاملا بازه
هر شرکتی میتونه کاربر های پر مصرف محدود کنه
:n29:

khoodet
24-09-2014, 16:27
جواب وزیر
یعنی در شرکتها در محدود کردن سرعت شبانه کاملا بازه
هر شرکتی میتونه کاربر های پر مصرف محدود کنه
:n29:
مشکل این نیست مشکل اینه که ملاک منصفانه چیه وزیر این جواب نمیده فقط داره با الفاظ قشنگ ما رو گول میزنه شرکتا از فردا میتونند بگن 2 گیگ هم مصرف زیاده

david-ebi
24-09-2014, 16:31
مشکل این نیست مشکل اینه که ملاک منصفانه چیه وزیر این جواب نمیده فقط داره با الفاظ قشنگ ما رو گول میزنه شرکتا از فردا میتونند بگن 2 گیگ هم مصرف زیاده

خوب در قانون جدید ملاک و حد و مرز منصفانه تعیین شده دیگه.یعنی دو برابر حجم روزانه:n02:.به حساب خودشون و گفته تلفنی کارشناس 195 اینکار رو کردن که مقدار منصفانه مشخص بشه و بعضی شرکتها مثل شاتل حق کاربرشونو در مصرف شبانه نخورن.یعنی گفت برای پشتیبانی از شما این قانون رو گذاشتیم:n02::n08:

david-ebi
24-09-2014, 16:52
دیگه اینترنت هم نداریم اونترنت شده بس که ر.ی.د.ن توش

در اصل به علت ر.ی.د.ه شدن توش باید گفت انترنت یا عنترنت:n02:.اینترنتی هم که بقیه کشورها دارن اونترنت هست چون فقط ماله اوناست:n02:

farshad0123
24-09-2014, 16:57
من نمیدونم الان که صبانت شبانه رو محدود کرده پس چرا موندید هنوز ازش اشتراک میگیرید؟!:n13:
خب به نشانه ی اعتراض تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه

sleeplessness
24-09-2014, 17:03
من نمیدونم الان که صبانت شبانه رو محدود کرده پس چرا موندید هنوز ازش اشتراک میگیرید؟!:n13:
خب به نشانه ی اعتراض تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه

10 روزه تخلیه کردم
به اندازه ی یک ماه اخر که صبانت بودم تونستم دانلود کنم

1376MAXIMUM
24-09-2014, 18:07
در اصل به علت ر.ی.د.ه شدن توش باید گفت انترنت یا عنترنت:n02:.اینترنتی هم که بقیه کشورها دارن اونترنت هست چون فقط ماله اوناست:n02:
نکته بسیار زیبایی بود و بسیار ضریف دقت نکرده بودم
الان اگر فیلم کره ای بود من یه شما تعظیم میکردم و التماس میکردم که استاد من بشی[emoji38]
خوب ولی نیست دیگه نمیکنم و نمیگم[emoji3]

rar
24-09-2014, 18:17
منم امروز درخواست تخلیه دادم
رفت واسه شنبه

از اون ورم شنبه اون یکی خطم اینترنت دار میشه

iran7000
24-09-2014, 18:58
دوستان اين سايت سازمان تنظيم مقررات هست كجا اين قانون مصرف منصفانه (2 برابر حجم خريداري شده) تصويب شده. مصوبه شماره چند هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
24-09-2014, 20:54
10 روزه تخلیه کردم
به اندازه ی یک ماه اخر که صبانت بودم تونستم دانلود کنم
شما که همش محدود بودی به دانلود نرسیدی من خودم به شخصه ۳۰۰ گیگ دانلود داشتم یادش بخیر دیگه نخواهم داشت[emoji24]

david-ebi
24-09-2014, 20:59
دوستان اين سايت سازمان تنظيم مقررات هست كجا اين قانون مصرف منصفانه (2 برابر حجم خريداري شده) تصويب شده. مصوبه شماره چند هست.

الان در مرحله ای هست که فقط تلفنی بهت میگن مثل اولایی که صبانت شبانه رو محدود کرد.تا به شکل مکتوب توی سایتشون بزنن معلوم نیست کی باشه دیگه.ولی این مهم نیست.مهم اینه که یا ایشالله انجام نشه یا اگرم تصویب شده هرچه دیرتر اجرا بشه.البته به نظر من به نفع خود isp ها هم شاید اون قانون نباشه و شاید بعضی از اونها با این قانون مخالفت کنند.در هر صورت فقط گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

sleeplessness
24-09-2014, 21:19
شما که همش محدود بودی به دانلود نرسیدی من خودم به شخصه ۳۰۰ گیگ دانلود داشتم یادش بخیر دیگه نخواهم داشت[emoji24]

و دیگر نخواهیم دید!

در هر صورت فقط گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه
دقیقا
گذر زمان مشخص خواهد کرد

1376MAXIMUM
24-09-2014, 23:13
الان در مرحله ای هست که فقط تلفنی بهت میگن مثل اولایی که صبانت شبانه رو محدود کرد.تا به شکل مکتوب توی سایتشون بزنن معلوم نیست کی باشه دیگه.ولی این مهم نیست.مهم اینه که یا ایشالله انجام نشه یا اگرم تصویب شده هرچه دیرتر اجرا بشه.البته به نظر من به نفع خود isp ها هم شاید اون قانون نباشه و شاید بعضی از اونها با این قانون مخالفت کنند.در هر صورت فقط گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
چرا مخالفت کنن هیچکاری نکردن هیچ خدماتی ندادن و دارن سود میبرن خیلی مفت و راحت مگه این که مغز خر خورده باشن البته از نظر من اگر این قانون گذاشته بشه رقابت ازبین میره بین شرکت ها و افت کیفیت بسیار شدید و در اخر حذف اینترنت رو خواهیم داشت و در اخر یک شبکه داخلی داریم که توسط همون شرکت ها به ما فروخته میشه دوباره مثل همین الان یا مثالی که تجربه کردیم و داریم میکنیم داستان ایران خودرو و سایپا دوتا غول اتومبیل سازی که ماشین های از رده خارج و بی کیفیت به ما میفروشند و به دلیل گمروک بسیار بالا و ارزش پول کم ما مردم توانایی خرید ماشین خارجی ندارن و محکوم به استفاده از ماشین های بی کیفیت داخلی میشن مثال بارز پراید
خیلی راحت اینترنتمون کم کم تموم میشه و دیگه ارتباطی با دنیا نخواهیم داشت و احتمالا عقب موندگی خیلی وحشتناکی در انتظار ماست از نظر اطلاعاتی

t2download
25-09-2014, 00:36

t2download
25-09-2014, 00:44
دوستان سرعت 12 مگابایت بگیرم خطم از کجا بدونم ساپورت می کنه تا چه سرعتی 12 بگیرم موردی نیست ؟

اینم تستمه .......... 2 مگابایت

t2download
25-09-2014, 00:46
دوستان مودم وای فای چه مدلی بگیرم قیمت مناسب ؟؟؟ و کارایی خوب ...... و مدل رو ذکر کنید و قیمت .............:n16:

gigaht
25-09-2014, 01:00
به رفیقمون گفتم من اول مثل شما فکر میکردم که نباید بزرگش کرد ولی شما نا محدود به یاد بیار که هر سال چند استان حذف کردند بعد سراسری شد خوب اگه از همون اول همه جلوشون وای میستادن جریت نمیکردن سراسری بکنند

بلانسبت شما و دوست عزیزمون به نظر من مخفی کردنم این کار یعنی مثل کپک سرمون بکنیم تو زمین که فکر میکنیم اگر ما نادیده گرفتیم مسوولین همین کار میکنند

عزیز برادر , کلا اشتباه متوجه شدی منظورمو . اگر حوصله داشتی یکبار دیگه بدون تعجیل بخون . اگرهم نداری همینجا مجددا میگم :

من کاملا موافق هرنوع اعتراض و شکایت و رسانه ای کردن و کمپین مخالفت با این اقدام کثیف صبانت هستم . هرجا هم زورم رسیده گفتم و با چند تن مطبوعاتی هم درحال صحبت هستم بلکه این موضوعو بتونیم بکشونیم به روزنامه ها و صدای اعتراض مون بهتر شنیده بشه . درخواست تخلیه هم دادم.
درست شد ؟ من کی گفتم سکوت کنیم گرامی ؟

حرف من و اون دوستمون این بود که با انتشار اخبار درست و "غلطی" که از چپ و راست میرسه راه رو برای سودجویان و زورگویان هموار نکنیم.
چطور ؟ آهان .
فرض کن فردا میخوان سر چهارراه وایستن , بگن هرکی میخواد رد بشه باید .. حالا , یه چیزی بده .. درست ؟
حالا مردمی که بی خبرن کلی گیر و جروبحث و دعوا درست میکنن و در اینصورت یا زورگیرا منصرف میشن بکل یا حداقل هزینه روانی زیادی رو متحمل میشن.
اما مردمی که از شب قبل با شایعات و جک و شوخی وجدی همدیگرو خبر کردن , امادگی شو پیدا کردن و خیلی راحت قبول میکنن و باج رو میدن و میرن. اینجا
چه اتفاقی افتاد ؟ جز اینه که که خبرپراکنی از این نوع در واقع باری از دوش زورگیرا برداشت و کارشونو راحت کرد ؟

تو جایی که صبح معاون وزیر یه چیزی میگه عصر قائم مقام تکذیبش میکنه و یه چیز دیگه میگه آیا درسته حرف یک کارشناس 195 و یا اون منشی که بجای وزیر
جواب میده رو بعنوان یک اصل لایتغیر و حتمی رواج داد و کار رو برای امثال صبانت راحت تر کرد ؟
مخابرات و های وب و پارس که الان دارن شبانه میدن , درسته ؟ بالاخره هنوز راه چاره هست . چرا ناراضیان رو بجای ناامید کردن و ای بابا هرجا بری همینه بساط
به رفتن از صبا تشویق نکنیم ؟ حرف من همینه , هنوز که قطعی نشده , خودمون قطعیش نکنیم . اگر ریزش صبا قابل توجه باشه مطمئن باش اثر میکنه .

من داشتم سرویس رو جمع میکردم، حتی بهم زنگ هم زدن، ولی الان با ااین چیزا که خوندم تصمیمم عوض شد، فعلا مجبورم اینجا بمونم تا ببینم بقیه شرکتا مثل این میشن یا نه، اگه قراره همه محدود کنن همین جا بمونم بهتره...:n14:

ای خداااااااا :n28::n28::n28::n28::n28::n28:

بفرما جانم . اینم نمونه اش . تحویل بگیرید !

ub313
25-09-2014, 10:43
یک سوال دارم چه فرقی در قیمت حجم اینترنت کلی وجزئی وجود داره اگه یکسر به پنل خودتون بزنید در قسمت خرید اکترونیک خرید حجم رو بزنید 100گیک براتون درمیاد 200هزار خورده ای تومن که هر گیگی میشه 2000اگه مواد غذایی بود می گفتم واسطه داره حقشه می خواد سود ببره تاریخ انقضا داره الی اخر.... اخه این حجم که واسطه نداره اگرم مالایاته چرا اینقدر زیاد .؟؟؟ موندم توی کارشون این چجور سیاستیه که اگه 100گیگ خریداری کنی برات 2000تومن میفته ولی 5گیگ خرید کنی حدود 4000هزار یعنی من دارم 1800گرونتر می خرم اخه این چجورشه یعنی انصافه یکی نیست بگه مالیات یعنی هر گیگ 1800چی خبره خدایش من موندم چجور دارن حساب می کنن .اینترنت که 25 برابر گرون میدن هر گیگ رو 1800گرونتر اخه نامردا شبانتون یه مرحمی به گرونفروشی شما اینم پولی یعنی اینا تا کجا می خوان بخورن مردم شدن کیف پول جناب اقایون که هروقت هر چقدر خواستن برداشت می کنن یکی نیست بگه بابا شما چجوری دارین حساب می کنیین الانم که خبرش امده می خوان اینترنتو گرون کنن شده قوز بالای قوز

HardwareMaster
25-09-2014, 11:14
دوستان خبر جدیدی هست یا نه؟ :n16: از دو روز پیش تا حالا اینجا سرنزدم و بی خبرم.

دوستان سرعت 12 مگابایت بگیرم خطم از کجا بدونم ساپورت می کنه تا چه سرعتی 12 بگیرم موردی نیست ؟

با فروش تماس بگیر، بر اساس میزان نویز خطت بهت پیشنهاد میدن چه سرعتی بگیری.

دوستان مودم وای فای چه مدلی بگیرم قیمت مناسب ؟؟؟ و کارایی خوب ...... و مدل رو ذکر کنید و قیمت .............:n16:

Dlink 2750u
اینجا رو ببین توضیح دادم
طی یکماه اخیر که باهاش کار کردم نشون داده دستگاه خوب و قابل اعتمادیه

sleeplessness
25-09-2014, 12:02
حذف شود با تشکر

mazyarmazi
25-09-2014, 13:35
کسی نامحدود صبا نت داره اینجا؟ این طرح برنزی 512 چطوره؟ سرعت آپلودش چنده؟ ممنون میشم اگه کسی توضیح بده میخوام تا شنبه این طرحو بگیرم

sorooshfm
25-09-2014, 21:04
کسی نامحدود صبا نت داره اینجا؟ این طرح برنزی 512 چطوره؟ سرعت آپلودش چنده؟ ممنون میشم اگه کسی توضیح بده میخوام تا شنبه این طرحو بگیرم

اصلا خوب نیست پشیمون میشی پس از 10 گیگ دانلود سرعتت لاک پشتی میشه در حد 10 یا 15 کیلوبایت از ما گفتن بود چون صبانت نامحدود منصفانه داره :n15:

k1ozil
25-09-2014, 21:23

ادرس 192.168.1.1 رو تو مرورگر وارد کن یوزر و پس admin بعد وارد قسمت status a یه عکس بگیر اگه اونجا statics هم داشت یه عکس بگیر تا برات بگم ساپورت میکنه یا نه؟ مودم هم 2730uو 2750u

mazyarmazi
25-09-2014, 21:28
پس از 10 گیگ دانلود سرعتت لاک پشتی میشه در حد 10 یا 15 کیلوبایت از ما گفتن بود چون صبانت نامحدود منصفانه داره :n15:
تو سایتش زده بعد از 10 گیگ سرعت تبدیل به سرعت اسمی میشه که گرفتیم، شما نا محدود چند گرفتی که میاد رو 10 یا 15؟ کسی نامحدود 512 نگرفته؟

sorooshfm
26-09-2014, 04:58
تو سایتش زده بعد از 10 گیگ سرعت تبدیل به سرعت اسمی میشه که گرفتیم، شما نا محدود چند گرفتی که میاد رو 10 یا 15؟ کسی نامحدود 512 نگرفته؟
سرعت اسمی برای نامحدود با محدود فرق میکنه مثلا بعد از ۱۰ گیگ ۵۱۲ سرعت تقسیم بر ۸ میشه که میشه ۶۴کیلوبایت باز ۶۴ کیلوبایت دوباره بین چند نفر تقسیم میشه که در نهایت سرعت ۱۵ کیلوبایت رو داری اینو از نمایندگی صبانت پرسیدم چون خودم هم داشتم اعصابت خورد میشه یعنی ۲۰ یا ۲۵ روز با سرعت ۱۵ کیلوبایت یا ۲۰ کیلوبایت دانلود کنی مگر اینکه نزدیک به دویست هزار تومان ماهی بدی ۲ مگ بگیری تا با سرعت ۱۰۰ کیلوبایت دانلود کنی اگه صبا میخواست نامحدود خوب بده داداش که همه سرازیر میشدن نامحدود میگرفتن برشکستش میکردن :n27::n27:

sorooshfm
26-09-2014, 05:07
الان فن آوا هم سیاست نامحدود صبانت رو در پیش گرفت هم منصفانه کردش و هم گرون چون دید کاربرای نامحدودش خیلی زیاد شدن سرعت دانلود هم آورد پایین و ضریب اشتراک رو برد بالا کلا تو ایران باید پول زیادی بدی تا نامحدود خوب داشته باشی که قطعا برای یک کاربر خانگی دادن ماهی ۲۰۰ هزارتومان برای اینترنت نامحدود به صرفه نیست تازه دست شرکت ها برای اعمال محدودیت تازگیها بیشتر باز شده اونهم به خاطر تشویق اجباری کاربران برای استفاده از اینترنت ملی

sleeplessness
26-09-2014, 10:07
نمیشه از یه شرکت تعریف کرد تا چندتا مشترک پیدا میکنند زود قیمت میبرن بالا

shayan0o21
26-09-2014, 10:21
نمیشه از یه شرکت تعریف کرد تا چندتا مشترک پیدا میکنند زود قیمت میبرن بالا

پــرچم مخابرات تهران بالاست هم قیمت ها رو آورد پایین هم سرعت ها تغییری نکردش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t2download
26-09-2014, 10:51
ادرس 192.168.1.1 رو تو مرورگر وارد کن یوزر و پس admin بعد وارد قسمت status a یه عکس بگیر اگه اونجا statics هم داشت یه عکس بگیر تا برات بگم ساپورت میکنه یا نه؟ مودم هم 2730uو 2750u

ارور می دهد ... باز نمیشه ..

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

sorooshfm
26-09-2014, 10:53
سرعت دانلود اینترنت نامحدود 1 مگ صبانت پس از گذر از مصرف منصفانه 26 کیلوبایت امروز همین سرعت برای 512 کیلوبیت 20 کیلوبایت-256 کیلوبیت 16 کیلوبایت و 128 کیلوبیت 10 کیلوبایت هستش!!! عجیبه ولی حقیقت داره متاسفانه

t2download
26-09-2014, 11:19
جالبه هییچ کسی توانایی حل مشکل بنده رو نداره ................

shayan0o21
26-09-2014, 11:20

The connection was reset

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

از کنترل پنل برید توی Internet option تب Connection قسمت Lan Setting ببینید که تیک پ*ر*ک*س*ی سرور خورده یا نه ، اگه بود تیک رو بردارید

SETIZEN
26-09-2014, 11:22

The connection was reset

یه دور مودم رو خاموش و روشن کن ببین وصل میشه؟

t2download
26-09-2014, 11:24
این هیچ وقت وصل نشده تا الان نه تیک نداره توی موزیلا پرو ک سی

shayan0o21
26-09-2014, 11:42
این هیچ وقت وصل نشده تا الان نه تیک نداره توی موزیلا پرو ک سی

مودمتون چی هست؟
موقع ای که 192.168.1.1 رو میزنید دانلود یا وبگردی میکنید؟!

t2download
26-09-2014, 11:49
مودمتون چی هست؟
موقع ای که 192.168.1.1 رو میزنید دانلود یا وبگردی میکنید؟!

مودم netgear
خیر وب گردی نه
هیچ وقت نشده بتونم وارد بشم ...........

sorooshfm
26-09-2014, 11:55
سرعت دانلود اینترنت نامحدود 1 مگ صبانت پس از گذر از مصرف منصفانه 26 کیلوبایت امروز همین سرعت برای 512 کیلوبیت 20 کیلوبایت-256 کیلوبیت 16 کیلوبایت و 128 کیلوبیت 10 کیلوبایت هستش!!! عجیبه ولی حقیقت داره متاسفانه

sorooshfm
26-09-2014, 11:57
این پست را دوبار گذاشتم تا ببینید چطوری نامحدود به مردم غالب میکنن

sorooshfm
26-09-2014, 12:02
خیلی جالبه ضریب اشتراک سرویس های نامحدودشون ۱ به ۱۶ هستش یعنی دو برابر مقدار ذکر شده در قرارداد پشتیبانی میگه پس از رد شدن از مصرف منصفانه سرعت تقسیم بر هشت میشه بعد باز همون سرعت دوباره تقسیم بر هشت میشه یعنی حداقل سرعت دانلود شما تو نامحدود باید ۸ کیلوبایت باشه :n08::n08::n08:

t2download
26-09-2014, 12:27
:n08:هیچ کسی نمی تونه مشکل من رو حل کنه :n08:

mazyarmazi
26-09-2014, 12:43
فن آوا داشتم اونم که اونجور شد، اینم داستانه صبا نت، فقط تهرانیا میتونن از مخابرات نت نامحدود بگیرن بقیه هم...

shayan0o21
26-09-2014, 12:45

بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshad0123
26-09-2014, 12:49

The connection was reset

برا یکی از فامیلامون هم اینجور بود هر کاری کردم درست نشد مارک tp-link
اصلا نمیتونن وارد 192.168.1.1 بشن
شاید با کابل lan کار کنه نمیدونم

t2download
26-09-2014, 16:07
بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n08:موضوع بسته شده است ...........

sunmaster_7
26-09-2014, 16:47

دوست عزیزم یک بار این مشکل برای من پیش امد از 2 تا مرور گر استفاده میکنم کش هر دو رو پاک کردم مشکل حل شد ایشالا که مشکل شما هم حل میشه

sorooshfm
26-09-2014, 16:57
به به مثل این که صبانت حسابی پول جمع کرده و امسال برخلاف سال های قبل در راهروی ساختمان اصلی نمایشگاه مشهد دوطرفه غرفه بازکرده تا بیشتر سرویس های مسخره اش رو بفروشه

VAHID
26-09-2014, 20:03
:n08:موضوع بسته شده است ...........

تاپیک جدا گانه بزنید برای مشکلتون //:n01:

omidscafild
26-09-2014, 20:48
به به مثل این که صبانت حسابی پول جمع کرده و امسال برخلاف سال های قبل در راهروی ساختمان اصلی نمایشگاه مشهد دوطرفه غرفه بازکرده تا بیشتر سرویس های مسخره اش رو بفروشه

پارسال هم تو راهرو بودن هم یه غرفه تو خود سالن داشتن . امروز رفتم حسابی از خجالتشون دراومدم . حداقل 10 11 نفر رو منصرف کردم . :n09: همسن های خودم رو راحت تر منصرف میکردم تا بزرگسالا .:n18: امسال شاتل کولاک کرده بود . 70 80 متر غرفه داشت ! :n02: چرا های وب غرفه نداشت ؟! :n13:

masooyan
26-09-2014, 20:58
پارسال هم تو راهرو بودن هم یه غرفه تو خود سالن داشتن . امروز رفتم حسابی از خجالتشون دراومدم . حداقل 10 11 نفر رو منصرف کردم . :n09: همسن های خودم رو راحت تر منصرف میکردم تا بزرگسالا .:n18: امسال شاتل کولاک کرده بود . 70 80 متر غرفه داشت ! :n02: چرا های وب غرفه نداشت ؟! :n13:

های وب کلا تو مشهد نماینده فعال نداره ینی نیازی هم نداره:n02:

آسیا تر هم ولت نمیکردن :n02:فیس تو فیس دنبالت راه میوفتادن:n02:

mahdibozorg
26-09-2014, 22:48
آقا رفتیم نمایشگاه جاتون خالی :n02: حرص این صبانتی ها رو در آوردم رفتم گفتم من میخوام تازه adsl بگیرم ( 5 ساله دارم :n02:) فرم حاضر کرد بعد نیم ساعت که 4 نفر رو هچل کردم با سوالهای الکی :n09: که مثلا مودم چی هست خوردنیه یعنی باید قیافه طرفو میدیدی صحبت شبانه شد گفت رایگانه منم گفتم من میخوام ماهی 500 گیگ با سرویس 128 دانلود کنم شبانه بعد دیدن نه خیلی اسکل شدن هر کدوم به یک بهونه در رفتن ولی دوستان رفتم اینرنت آفتاب گفت ما محدودیت نداریم کسی ایجا از آفتاب داشته بگه راسته یا نه

Eliminal
26-09-2014, 22:55
آقا رفتیم نمایشگاه جاتون خالی :n02: حرص این صبانتی ها رو در آوردم رفتم گفتم من میخوام تازه adsl بگیرم ( 5 ساله دارم :n02:) فرم حاضر کرد بعد نیم ساعت که 4 نفر رو هچل کردم با سوالهای الکی :n09: که مثلا مودم چی هست خوردنیه یعنی باید قیافه طرفو میدیدی صحبت شبانه شد گفت رایگانه منم گفتم من میخوام ماهی 500 گیگ با سرویس 128 دانلود کنم شبانه بعد دیدن نه خیلی اسکل شدن هر کدوم به یک بهونه در رفتن ولی دوستان رفتم اینرنت آفتاب گفت ما محدودیت نداریم کسی ایجا از آفتاب داشته بگه راسته یا نه
ایول ، دانشجو بازی از خودت درآوردی ...!

hamedbagheri8
26-09-2014, 23:20
عزیزان یه ISP معرفی کنن که خدمات مناسب و بدون محدودیت در شبانه داشته باشه
هفته دیگه در یک حرکت نمادین اعتراضی از صبانت خارج میشم :n02:

sleeplessness
26-09-2014, 23:23
اگه پیدا کردی خبر بده
فن اوا هم میگن گرون کرده
فن اوا
مخابرات
پارس
اسیاتک
شبانه دارند
البته هرکدوم یه ایرادی

Dr Nima
26-09-2014, 23:35

دو تا آفتاب هس

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی بنظرم مستقل نیستن و از جایی لینک میگیرن

1376MAXIMUM
27-09-2014, 00:00
اگه پیدا کردی خبر بده
فن اوا هم میگن گرون کرده
فن اوا
مخابرات
پارس
اسیاتک
شبانه دارند
البته هرکدوم یه ایرادی
مخابرات فکر کنم خوب باشه بازم شبانه نداشته باشه حداقل قیمت هاش عالیه فکر کنم یکی از بچه ها میگفت ۱۰ مگ ۴ گیگ ماهیانه و شبانه رایگان ۱۶ هزار که خیلی عالیه

Le0nard0
27-09-2014, 00:00
عزیزان یه ISP معرفی کنن که خدمات مناسب و بدون محدودیت در شبانه داشته باشه
هفته دیگه در یک حرکت نمادین اعتراضی از صبانت خارج میشم :n02:

شما بیا تو تاپیک پارس آنلاین بپرس منطقه و مرکزتون چه وضعی داره

gigaht
27-09-2014, 00:35
شما بیا تو تاپیک پارس آنلاین بپرس منطقه و مرکزتون چه وضعی داره

همینو موندم .. یعنی پارس آخرین جایی باشه که همچنان شبانه رایگان (هرچند افتان و خیزان) بده ؟؟
یکم از کاراکترش بعیده . :n13:

Le0nard0
27-09-2014, 00:57
همینو موندم .. یعنی پارس آخرین جایی باشه که همچنان شبانه رایگان (هرچند افتان و خیزان) بده ؟؟
یکم از کاراکترش بعیده . :n13:

پارس آنلاین توی بعضی شهرها و بعضی مناطق تهران ( تعداد کمی) محدودیت پهنای باند داره اگه به این مشکل برنخوری شبانه راضیت میکنه پارس . بازم باید توی تاپیک پارس از منطقه و شهرت پرس و جو کنی اتفاقا چند نفری از صبا اومدن پارس پستهاشون هم توی تاپیک پارس هست در مورد دانلود شبانه شون

farshad0123
27-09-2014, 01:06
مخابرات فکر کنم خوب باشه بازم شبانه نداشته باشه حداقل قیمت هاش عالیه فکر کنم یکی از بچه ها میگفت ۱۰ مگ ۴ گیگ ماهیانه و شبانه رایگان ۱۶ هزار که خیلی عالیه

بله اون مخابرات اصفهانه

gigaht
27-09-2014, 01:15
بالاخره پارس یا مخابرات ؟ مسئله اینست .
از تخلیه هم که هنوز خبری نیست .. باید حضوری خدمت شون برسم گویا .

farshad0123
27-09-2014, 01:16
بالاخره پارس یا مخابرات ؟ مسئله اینست .
از تخلیه هم که هنوز خبری نیست .. باید حضوری خدمت شون برسم گویا .

شما کدوم استان هستی؟
چون مخابرات برا بعضی استانها که شبانه رایگان دارن خوبه

gigaht
27-09-2014, 01:19
تهران اسدابادی

farshad0123
27-09-2014, 01:22
تهران اسدابادی

خب مخابرات تهران شبانه رایگان نداره در عوض نامحدود خوب و ارزونی داره مثلا 512نامحدود با سرعت 64 کیلوبایت 19تومنه 1مگ هم 37تومن

david-ebi
27-09-2014, 01:52

یعنی مخابرات سرویس 10 مگابیت با شبانه رایگان یک ماهه یا سه ماهه داره؟تا جایی که من میدونم سرویس 10 مگابیت مخابرات با شبانه رایگان فقط یکساله است که در طرح کمپینگ تجاری به فروش میرسه.فقط نمیدونم قیمت یکساله این طرح چنده.اگه کسی میدونه بگه لطفا.

farshad0123
27-09-2014, 01:54
یعنی مخابرات سرویس 10 مگابیت با شبانه رایگان یک ماهه یا سه ماهه داره؟تا جایی که من میدونم سرویس 10 مگابیت مخابرات با شبانه رایگان فقط یکساله است که در طرح کمپینگ تجاری به فروش میرسه.فقط نمیدونم قیمت یکساله این طرح چنده.اگه کسی میدونه بگه لطفا.

شبانه که چیزی نیست برا ما 10مگ 1ماهه نامحدود هم هست 1میلیون تومان که فکر کنم فقط برا شرکتا باشه

RealFlow
27-09-2014, 04:18

خب مشکل شما رو کسی نداشته !!! و مارک مودمتان خیلی ناشناخته هست!!
بعد بجای 192.168.1.1 شما وارد کن 192.168.1.0 یا 192.168.0.1 شایدجواب بده و
یوزر و سوردشم یا admin هست یا system

ArashMiniStar
27-09-2014, 11:01
خب مشکل شما رو کسی نداشته !!! و مارک مودمتان خیلی ناشناخته هست!!
بعد بجای 192.168.1.1 شما وارد کن 192.168.1.0 یا 192.168.0.1 شایدجواب بده و
یوزر و سوردشم یا admin هست یا system

تو دفترچه راهنماش باید نوشته باشه

Sent from my C6903 using Tapatalk

easytrading
27-09-2014, 11:09
خودم از صبانت دارم مرکز فرشچی مشهد.دیشب برای خانومم از شاتل گرفتم.
صبانت میگفت مرکز فرشچی مشهد باید بری تو نوبت بالای یک ماه بهت میدیم گفتم برو بابا خودم ازتون دارم نصفه عمر شدم...
شاتل مرکز فرشچی رو میگفت یکی دو هفته ای وصل میکنیم و پهنای باند ۲مگ به ۱۲۸میدیم چون تا ۲مگ بازه خواستی بیشتر از ۱۲۸ بگیری تا ۲مگ سرعتت فرقی نمیکنه...
خلاصه یک ساله ۱۲۸ یک مودم و ۲۲گیگ رو ۱۹۱تومن خریدم...ببینم کی میان وصل کنن خبر میدم شاتل مشهد چطوریه..سرعتشم با صبانت مقایسه میکنم هر دو هم مرکز فرشچی هستیم!!;-)

mehban
27-09-2014, 13:13
سلام. من نزدیک ۱۰ سال مشتری صبانت بودم که پارسال از ۴ مگ صبانت اومدم رو ۸ مگ شاتل. سرعت شاتل خوبه ولی لااقل برای من کیفیت و stability صبانت رو نداشته. الان دوباره میخوام بیام رو صبانت. سرعت ۱۲ مگش رو کسی تست کرده؟ پینگش چجوریاست؟ از مرکز انقلاب مشهد باید بگیرم

خیلی ممنون

sorooshfm
27-09-2014, 13:18
خودم از صبانت دارم مرکز فرشچی مشهد.دیشب برای خانومم از شاتل گرفتم.
صبانت میگفت مرکز فرشچی مشهد باید بری تو نوبت بالای یک ماه بهت میدیم گفتم برو بابا خودم ازتون دارم نصفه عمر شدم...
شاتل مرکز فرشچی رو میگفت یکی دو هفته ای وصل میکنیم و پهنای باند ۲مگ به ۱۲۸میدیم چون تا ۲مگ بازه خواستی بیشتر از ۱۲۸ بگیری تا ۲مگ سرعتت فرقی نمیکنه...
خلاصه یک ساله ۱۲۸ یک مودم و ۲۲گیگ رو ۱۹۱تومن خریدم...ببینم کی میان وصل کنن خبر میدم شاتل مشهد چطوریه..سرعتشم با صبانت مقایسه میکنم هر دو هم مرکز فرشچی هستیم!!;-)
از چاه افتادی تو چاله لااقل فن آوا یا آسیاتک میرفتی صبا و شاتل بدرد نخورن شاتل بن میکنه تا دوره جدید و صبا هم شبانه اش پولیه

sorooshfm
27-09-2014, 13:22
تو رو خدا میبینین ملت از خدا بی خبر یکساله میگیرن به امید دانلود و سرویس خوب ما یکماهه میگیریم جونمون به لب میاد:n29:

sorooshfm
27-09-2014, 13:25
من حتی اگه نمایشگاه هم برم به حرف های شرکت های اینترنتی اطمینان نمیکنم فقط باید از طریق همین تالارها اوضاع و احوال رو فهمید و فعلا هم که همه شرکت ها داغون شدن هر سال دریغ از پارسال تا دو سال دیگه به عصر دیال آپ برمیگردیم اونم به خاطر سیاست های فرهنگی

sleeplessness
27-09-2014, 13:25
گول این یکساله ها رو نخورید
قرار داد بالاتر از سه ماه ریسک زیادی داره

david-ebi
27-09-2014, 14:07
خوب دوستان من امروز خودم به سازمان تنظیم مقررات منطقه شمال شرق که شماره تلفنش رو هم برای یکی از دوستان در صفحات پیش گذاشتم زنگ زدم.و حدود 1 ساعت معطل شدم تا تونستم با کارشناس مربوطه صحبت کنم.ایشون فرمودند قانون مصرف منصفانه شبانه به صورتی که در صبانت اجرا میشود مصوب خود ماست و دیگر isp ها نیز باید اونو اجرا کنن.ولیکن میتونند شکل قانون رو عوض کنند به شرطی که در هر صورت مصرف کننده در ساعات شبانه از دو برابر حجم روزانه اش با سرعت بالا بیشتر استفاده نکند.یعنی مضمون اصلی یکی است اما امکان دارد isp های مختلف در شکل دیگری این قانون رو اجرا کنند.ازش خواستم این قانونی رو که میگه مصوب شده یک لینک ازش بده که در دسترس همه بزارم.در جواب گفتند به زودی در قسمت مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت.حتی گفت احتمالا شماره مصوبه اش 197 است.اما درباره شماره مصوبه کاملا مطمئن نبود.اما گفت به زودی میتوانید در قسمت مصوبات سازمان تنظیم مقررات اونو ببینید.
دوستان در مشهد میتوانند با شماره 05137650544 الی 47 داخلی 1 و سپس داخلی 4 تماس بگیرند و خودشون در اینباره سوال کنند.
در تهران هم میتونند با معاونت نظارت و اعمال مقررات: 88113101 تماس بگیرند.البته من با تهران صحبت نکردم و این شماره رو هم از خود سایت سازمان تنظیم مقررات برداشتم.اما با شماره مشهد شخصا صحبت کردم.
قرار شد به محضی که مصوبه جدید در قسمت مصوبات سازمان آپلود شد به اطلاع دوستان رسانده شود. :n16:

masooyan
27-09-2014, 14:33
بابا اینترنتو قطع کنن خیال همه رو راحت کنن :n23:معلوم نیس اینا چی تو اون کله ی ***شون هست.

amin_v30
27-09-2014, 14:40
اون کاربر شیرازیه که 12 مگ داشت هنوزم اینجا پیداش میشه؟ :n08:
همون که تشویق میکرد همرو بیان صبا آیا؟ :n09:

Dr Nima
27-09-2014, 14:58
گول این یکساله ها رو نخورید
قرار داد بالاتر از سه ماه ریسک زیادی داره
فقط یه ماه
چون شب میخوابن فرداش یه قانون جدید در میارن
تقریبا تا آذر یا دی مذکرات به طور کامل تمومه و طبق مصوبه
کنگره آمریکا اوباما ترسو نمتونه کشش بده
بعد از اون شاید اینترنت ملی هم آرزو بشه
مرگ بر آمریکا

Dr Nima
27-09-2014, 15:05
اون کاربر شیرازیه که 12 مگ داشت هنوزم اینجا پیداش میشه؟ :n08:
همون که تشویق میکرد همرو بیان صبا آیا؟ :n09:
آره میاد ولی خیلی کم یا بصورت نا محسوس
بنده خدا نظر بدی نداشت ولی فکر میکرد
واقعا میشه اعتماد کرد و با قرداد طولانی چک سفید امضا داد
کلا خوشبینی و واقع بینی یکی شدن
و با این وضع نت بدبینی عاقلانه تر ه

amin_v30
27-09-2014, 15:56
آره میاد ولی خیلی کم یا بصورت نا محسوس
بنده خدا نظر بدی نداشت ولی فکر میکرد
واقعا میشه اعتماد کرد و با قرداد طولانی چک سفید امضا داد
کلا خوشبینی و واقع بینی یکی شدن
و با این وضع نت بدبینی عاقلانه تر ه
عامل بدبختی ما همین آدم بود :n09:
هی الکی میومد تعریف میکرد ملت 20 گیگ دانلود کردم همه ول کنین بیاین صبا!! :n19:
این شد که بعد چند سال ما رو مجبور به کوچ کرد :n24:

1376MAXIMUM
27-09-2014, 16:15
ببخشید به قصد که نکرده اون شخص الان خودش از همه بیشتر داره میسوزه اون شخص هم نمیدونسته که قرار محدود کنن اون موقع هم ۲۰ گیگ دانلود میگرده اومده اینجا هم گفته هر کسی که خواست بره بگیره و اطلاعات هم گذاشته اون شخص از اعتبار خودش مایه گذاشت و برای صبانت تبلیغ کرد حالا شرکت زده زیر قولش و .... دیگه از نامردی و پستی مدیرای اون شرکت وهر کسی که از اونا پشتیانی کرد که محدود کنن هست اتفاقا دمش هم گرم خیلی هم ازش ممنونیم از همین جا هم بهش میگم جایی چیز خوب دیگه ای پیدا کردی به ما هم بگو ما هم میاییم و دعات هم میکنیم
بعضیا یه کارایی میکنن و یه حرفایی میزنن که ادم اگر چیز خوبی هم دید جرئت نکنه بگه به بقیه هم الان میشه قضیه اش نخورده و دهن سوخته و اومدیم سواب کنیم کباب شدیم
بعدشم مگه خرت رو گرفت اومد گفت که بیا صبا من اون موقع ۲ مگ یک ماه داشتم اخر سرویسمم بود دقیقا همون موقع بود که گفت من ۲۰ گیگ گرفتم و ... ولی من برای تمدید یکساله ۲ مگ تمدید کردم چون به نظرم اومد نیاز ندارم اونقدر سرعت شما هم تاوقتی داشتی دانلود میکردی حرفی نداشتی حالا اومدی میگی که چرا گفت بیایید صبا اون خودشم گول اون ادمای پست رو خورده گناهش چیه اونم ساده بود مثل تموم ماها که یکساله تمدید کردیم

HardwareMaster
27-09-2014, 16:39
من دو روزه که خطم قطع بود و طبق معمول از همه چیز بی خبرم. خبر جدیدی که نیست؟!:n13:

دو روز قبل صبح دیدم adsl قطعه. اینورو چک کن اونورو چک سر خطو چک کن نخیر. متوجه شدم تلفن هم قطعه!
حرابی تلفن رو چندین بار گرفتم آخرش مامور آمد شروع کرد به سیخ زدن سیمهای پوسیده و درهم داخل جعبه کافوهای توی خیابون
من تعجب می کنم با اینهمه سیمهای در هم و برهم چطور دارم 6 مگابیت سرعت میگیرم؟ با این اوضاع سیم پوسیده ها 2 بیت در ثانیه هم حیرت آوره تا چه برسه چند مگابیت
خلاصه یهو دقت کردیم دیدیم آقا دزده شب قبل حدود 3 متر از کابل تلفن کنار دیوار یکی از همسایه ها رو که پایینتر و سهل الوصولتر از سایر دیوارها بوده بریده و برده. مامور میگفت تا اون لحظه خیابونهای اطراف هم در همون شب 11 مورد اینطوری اتفاق افتاده بود! تازگی که کابلهای برق رو آلمینیومی کردن دزدا افتادن بجون کابلهای مسی تلفن
شبا مراقب باشین اگه همچین کسی اطرافتون دیدین یک حال حسابی بهش بدین وگرنه تا چند روز نه تنها تلفن ندارین بلکه کلی دوندگی دارین و آخرشم یک تکه کابل وصله خورده (که طبعا زمستون خیلی زود در اثر رطوبت سولفاته میشه و نویز بشدت میره بالا...)

HardwareMaster
27-09-2014, 16:43
عامل بدبختی ما همین آدم بود :n09: هی الکی میومد تعریف میکرد ملت 20 گیگ دانلود کردم همه ول کنین بیاین صبا!! :n19: این شد که بعد چند سال ما رو مجبور به کوچ کرد :n24: دقیقا.
اگرم یادتون باشه چند ماه قبل هر چی به این دست کاربرها گفتم پسرجان اینقدر آمار ندین با من درگیر شدن و.... در نتیجه دسترسیم به این انجمن بسته شد و الان با آیدی یدکی دارم میام یادتونه چقدر بهشون گفتم .
هی میومدن مسخره بازی و میگفتن فعلا که سرعت شبانمون خوبه! حالا بخور!:n09:

david-ebi
27-09-2014, 16:45
ببخشید به قصد که نکرده اون شخص الان خودش از همه بیشتر داره میسوزه اون شخص هم نمیدونسته که قرار محدود کنن اون موقع هم ۲۰ گیگ دانلود میگرده اومده اینجا هم گفته هر کسی که خواست بره بگیره و اطلاعات هم گذاشته اون شخص از اعتبار خودش مایه گذاشت و برای صبانت تبلیغ کرد حالا شرکت زده زیر قولش و .... دیگه از نامردی و پستی مدیرای اون شرکت وهر کسی که از اونا پشتیانی کرد که محدود کنن هست اتفاقا دمش هم گرم خیلی هم ازش ممنونیم از همین جا هم بهش میگم جایی چیز خوب دیگه ای پیدا کردی به ما هم بگو ما هم میاییم و دعات هم میکنیم
بعضیا یه کارایی میکنن و یه حرفایی میزنن که ادم اگر چیز خوبی هم دید جرئت نکنه بگه به بقیه هم الان میشه قضیه اش نخورده و دهن سوخته و اومدیم سواب کنیم کباب شدیم
بعدشم مگه خرت رو گرفت اومد گفت که بیا صبا من اون موقع ۲ مگ یک ماه داشتم اخر سرویسمم بود دقیقا همون موقع بود که گفت من ۲۰ گیگ گرفتم و ... ولی من برای تمدید یکساله ۲ مگ تمدید کردم چون به نظرم اومد نیاز ندارم اونقدر سرعت شما هم تاوقتی داشتی دانلود میکردی حرفی نداشتی حالا اومدی میگی که چرا گفت بیایید صبا اون خودشم گول اون ادمای پست رو خورده گناهش چیه اونم ساده بود مثل تموم ماها که یکساله تمدید کردیم

تمام حرفای شما کاملا صحیح است و ایشون در اونموقع میخواست واقعا یک خیری به بقیه برسونه.فقط تنها ایرادی که وجود داشت جو یک جور شده بود که اگر میگفتی بالای چشم صبا ابرو است بهت میگفتن تو داری همه رو به اشتباه میکشونی و از عمد برای اینکه کسی نیاد صبانت این حرفا رو میزنی و....خلاصه یک حساسیت کاذب روی صبانت به وجود آورده بودن:n13:.وگرنه قطعا ایشون الان از همه ما ناراحت تر هست به خاطر این وضعیت پیش آمده.

HardwareMaster
27-09-2014, 16:49
تمام حرفای شما کاملا صحیح است و ایشون در اونموقع میخواست واقعا یک خیری به بقیه برسونه.فقط تنها ایرادی که وجود داشت جو یک جور شده بود که اگر میگفتی بالای چشم صبا ابرو است بهت میگفتن تو داری همه رو به اشتباه میکشونی و از عمد برای اینکه کسی نیاد صبانت این حرفا رو میزنی و....خلاصه یک حساسیت کاذب روی صبانت به وجود آورده بودن:n13:.وگرنه قطعا ایشون الان از همه ما ناراحت تر هست به خاطر این وضعیت پیش آمده.
خوبه والا
ببینین کی داره از کی دفاع میکنه!

حالا بگذریم از این صحبتا. کاریه که شده. بفکر چاره باید بود بجای این بگومگوها ...
باز بحثها رو به بیراههه نبرین که مدیر تاپیک میاد پیغام میده

david-ebi
27-09-2014, 16:50
من دو روزه که خطم قطع بود و طبق معمول از همه چیز بی خبرم. خبر جدیدی که نیست؟!:n13:

دو روز قبل صبح دیدم adsl قطعه. اینورو چک کن اونورو چک سر خطو چک کن نخیر. متوجه شدم تلفن هم قطعه!
حرابی تلفن رو چندین بار گرفتم آخرش مامور آمد شروع کرد به سیخ زدن سیمهای پوسیده و درهم داخل جعبه کافوهای توی خیابون
من تعجب می کنم با اینهمه سیمهای در هم و برهم چطور دارم 6 مگابیت سرعت میگیرم؟ با این اوضاع سیم پوسیده ها 2 بیت در ثانیه هم حیرت آوره تا چه برسه چند مگابیت
خلاصه یهو دقت کردیم دیدیم آقا دزده شب قبل حدود 3 متر از کابل تلفن کنار دیوار یکی از همسایه ها رو که پایینتر و سهل الوصولتر از سایر دیوارها بوده بریده و برده. مامور میگفت تا اون لحظه خیابونهای اطراف هم در همون شب 11 مورد اینطوری اتفاق افتاده بود! تازگی که کابلهای برق رو آلمینیومی کردن دزدا افتادن بجون کابلهای مسی تلفن
شبا مراقب باشین اگه همچین کسی اطرافتون دیدین یک حال حسابی بهش بدین وگرنه تا چند روز نه تنها تلفن ندارین بلکه کلی دوندگی دارین و آخرشم یک تکه کابل وصله خورده (که طبعا زمستون خیلی زود در اثر رطوبت سولفاته میشه و نویز بشدت میره بالا...)

دقیقا 6 ماه پیش این اتفاق برای ما افتاد.طرف فقط 2 متر کابل رو بریده بود و رفته بود.بعد از 100 بار به 17 زنگ زدن یک بابایی رو فرستادن اومد با این سیمهای نازک رانژه دو سر کابل بریده شده رو بهم متصل کرد و نویزم 10 برابر شد.کلی نامه و شکایت و ایمیل زدیم از آخر بعد از یک هفته اومدن یک کابل درست و حسابی از توی پست کوجه مجدد کشیدن تا جلوی در.دقیقا مامور مخابرات میگفت چند تا کابل دزدی دیگه هم در همون شب تو محلمون بوده.خدا لعنتشون کنه که نمیدونن با دزدیدن این کابلا چه بلایی سرمون میارن و کلی بی اینترنتی باید بکشیم:n23::n24:

david-ebi
27-09-2014, 16:55
خوبه والا
ببینین کی داره از کی دفاع میکنه!

حالا بگذریم از این صحبتا. کاریه که شده. بفکر چاره باید بود بجای این بگومگوها ...
باز بحثها رو به بیراههه نبرین که مدیر تاپیک میاد پیغام میده

داداش گلم من بیشتر از شما از طرف ایشون بهم حمله شده و میفهمم که چی میگی.فقط خواستم بگم که زیادم ایشون مقصر نبود با اینکه یک جوری از صبانت دفاع میکرد که انگار از خودشه.تا ما یک چیزی میگفتیم باز میگفتن شما دارید بقیه رو به اشتباه میکشونید و بر خلاف صبانت تبلیغ میکنید.البته یک مورد هم بود که واقعا من اشتباه کرده بودم اما متاسفانه متهم شدم به اینکه از عمد این کارها رو میکنم و میخواهم همه رو از صبانت فراری بدم.بنابراین من دقیقا میفهمم شما چی میگی.اما بازم در نهایت این گندکاری صبانت کار مدیرای نالایقش هست.در هر صورت ما قصد جسارت نداشتیم.:n16:

HardwareMaster
27-09-2014, 17:08
داداش گلم من بیشتر از شما از طرف ایشون بهم حمله شده و میفهمم که چی میگی.فقط خواستم بگم که زیادم ایشون مقصر نبود با اینکه یک جوری از صبانت دفاع میکرد که انگار از خودشه.تا ما یک چیزی میگفتیم باز میگفتن شما دارید بقیه رو به اشتباه میکشونید و بر خلاف صبانت تبلیغ میکنید.البته یک مورد هم بود که واقعا من اشتباه کرده بودم اما متاسفانه متهم شدم به اینکه از عمد این کارها رو میکنم و میخواهم همه رو از صبانت فراری بدم.بنابراین من دقیقا میفهمم شما چی میگی.اما بازم در نهایت این گندکاری صبانت کار مدیرای نالایقش هست.در هر صورت ما قصد جسارت نداشتیم.:n16:

عزیز، شما یعنی واقعا یادت رفته که شخص بنده با آیدی قبلم 3274 چقدر به شخص جنابعالی میگفتم صبانت این تاپیک رو دائم و بیشتر از مدیران همین انجمن مانیتور میکنه؟
نگفتم هر بار که طی 8 سال اخیر که کاربرا اینجا شروع کردن به bah bah و چهچه، یک پس گردنی اساسی به همه زده؟ شاید برای شما اولین تاپیک صبانت باشه ولی برای ما سومی شه ... دو تا تاپیک خیلی قدیمی تر پیش از این بود که بخاطر همین مسائل پاک شد
کم گفتم بشما 《اینقدر آمار نده》؟؟ خود شما یادته که چی جواب میدادی ... اگه یادت نیست یک نگاه دوباره به پستهای گذشته بد نیست!

البته همونطور که ص قبل گفتم بی خیال! چون دیگه کار از کار گذشته و نه لزوما قراره تقصیر رو گردن کسی بیاندازیم و نه اصلا این بحثا مفیده.

david-ebi
27-09-2014, 17:21
عزیز، شما یعنی واقعا یادت رفته که شخص بنده با آیدی قبلم 3274 چقدر به شخص جنابعالی میگفتم صبانت این تاپیک رو دائم و بیشتر از مدیران همین انجمن مانیتور میکنه؟
نگفتم هر بار که طی 8 سال اخیر که کاربرا اینجا شروع کردن به bah bah و چهچه، یک پس گردنی اساسی به همه زده؟ شاید برای شما اولین تاپیک صبانت باشه ولی برای ما سومی شه ... دو تا تاپیک خیلی قدیمی تر پیش از این بود که بخاطر همین مسائل پاک شد
کم گفتم بشما 《اینقدر آمار نده》؟؟ خود شما یادته که چی جواب میدادی ... اگه یادت نیست یک نگاه دوباره به پستهای گذشته بد نیست!

البته همونطور که ص قبل گفتم بی خیال! چون دیگه کار از کار گذشته و نه لزوما قراره تقصیر رو گردن کسی بیاندازیم و نه اصلا این بحثا مفیده.

سلام به دوست عزیز جناب 3274 من خیال کردم شما شخص دیگه ای رو که دوستان ازش یاد کردن داری.میگی:n02:.اتفاقا بعد از رفتن شما من با یک بنده خدای دیگه بحث داشتم که ایشون با جدیت از صبانت طرفداری میکرد اما من میگفتم همچین تحفه ای هم نیست.مخصوصا بحثمون سر سرویس 12 مگ صبانت بود.اونجا باز من به دشمنی با صبانت متهم شدم.در ضمن من هیچوقت نگفتم شبی 20 گیگ دانلود میکنم.(یک نفر دیگه بود که بعد از رفتن شما آمار 20 گیگ و حتی 22 و 23 گیگ دانلود شبانه رو میداد که دوستان در صفخه پیش یادش کردن)فقط گفتم سرعت خیلی بالایی دارم که شما میگفتی شانسی هست.(ولی الان معلوم شد که در اونزمان اکثرا همون سرعت منو داشتن.از تعداد کسانی که ناراضی ان معلومه)ولی به قول شما بزار گذشته ها بگذره.فعلا که صبانت دهن هممونو آسفالت کرده:n02:.اما شاید باورت نشه.من هنوز سرعت شبانم همون حدود 1 مگابایت هست چون هنوز به اندازه 2 برابر حجم روزانه استفاده نکردم:n02:.ولیکن الان دیگه نمیگم به به و چه چه.اما اون زمان همه به به و چه چه میکردن.در هر صورت از دیدنت خوشبختم.امیدوارم هم برای شما و هم برای ما و بقیه دوستان اینترنت شبانه عالی فراهم بشه .باز هم به رسم همیشه اگر بنده باعث کدورت خاطر شما شدم عذرخواهم.:n16:

sleeplessness
27-09-2014, 17:52
اون زمان با اقای دیوید ابی بحث داشتم
داداش ازت معذرت میخوام
امیدوارم ببخشی
همچنین اقای هاردوی مستر از شما هم عذر خواهی میکنم
امیذوارم هر دوتون من ببخشید

نباید ابرو و اعتبار صرف این شرکت ها کرد

ho3in2012
27-09-2014, 18:02
راستش دوستان روز اولی که بند منصفانه قرارداد صبانت رو خوندم
فهمیدم قرار هست یه کرمی در آینده به ملت بریزه
حتی سوال هم کردم از دوستان این تاپیک
برید 228 صفحه قبل پستم رو بخونید

shylord
27-09-2014, 18:56
پیشنهاد ویژه ی صبانت :n09:

قبلا می گفت شبانه رو نیم بها استفاده کنید ولی الان می گه به قیمت 1.3 استفاده کنید

راستی یه چیزی زد به سرم :
مثلا من یک گیگ حجم می خرم و شبانه 2 گیگ رایگان می تونم استفاده کنم...... بعد از اینکه 2 گیگ تموم شد دوباره سرعت میاد روی 16 کیلوبایت...... حالا وضعیت شبانه رو عوض می کنم و میزارم روی پشنهاد ویژشون ( یعنی یک گیگ که حجم خریدم رو به صورت 1.3 که گفته استفاده می کنم )...... حالا در اینجا می شه از این یک گیگ به اندازه ی 3 گیگ استفاده کرد ؟!

در کل منظورم این که : یک گیگ که خریدم اول میام 2 گیگ رایگان شبانش رو استفاده می کنم..... بعدش که 2 گیگ رایگان تموم شد و هنوز یک گیگ روزانم سرجاشه میام میازم روی پیشنهاد ویژه که شبانه به قیمت 1.3 محاسبه می کنه

کلا از یک گیگ می شه 5 گیگ شبانه استفاده کرد !!!

به نظرتون این کار شدنیه ؟!

الان می خواستم تخلیه کنم که به سرم زد

farshad0123
27-09-2014, 19:04
کسی میدونه چطور با dmt میشه output power رو کم کرد؟:n13:

t2download
27-09-2014, 19:33
من آخر نتونستم برم توی تنظیمات مودم و با 2 مگابایت سرعت دانلودم بالای 500 هست و پشتیبانی گفت تا 12 مگابایت می تونید سفارش بدهید و تست کنید و من هم 12 مگابایت انتخاب کردم و شماره حساب گرفتم چون برای بار اول می خواستم بگیرم و پول به حساب واریز کردم از فردا فعال می شود ................... ببینم خطم تا چه سرعتی می کشد ....... باید بگم اصلآ دانلود ندارم ......... فقط برای تست گرفتم ...:n17:

سرعت 2 مگابایت صبانت به نظر شما 12 مگابایت فردا فعال بشه چطوره و سرعت دانلودم بالای 570 هست الان ..

amin_v30
27-09-2014, 19:34
output power اگه زیاد باشه چه مشکلی ایجاد میکنه؟

farshad0123
27-09-2014, 19:39
output power گه زیاد باشه چه مشکلی ایجاد میکنه؟

attainable rate)max rate) و snr میاد پایین
برا من از وقتی شده 20 کیفیت خط پایینتر اومده در صورتی که قبلا 11بود عالی بود

HORROR
27-09-2014, 19:53
دوستان از این طرح ها استفاده نکنید.. صبانت راههای جدیدی برای خالی کردن جیب کاربران پیدا کرده و به هیچ عنوان به نفع کاربر نیست:

این بود پیشنهاد ویژشون !

otfbax
27-09-2014, 20:00

:n08::n08::n08:

هی من نمی خوام وارد بحث بشم نمی گذارید آدم ساکت باشه ها

اول در مورد بحثم با آقای david-ebi بگم که خود ایشون کاملا در جریانه بحث ما سر چی بود و نتیجش هم کاملا شفاف شد به صورت فیلم و ... که کاملا روشن شد و پروندش بسته شد این از این کسی هم در جریان نیست صفحه های تاپیک رو بخونه کاملا مشخصه و فقط چون صحبتش شد می گم که اون قضیه کاملا حل شده.

و اما در مورد شما و یه دو سه نفر دیگه که حالا نمی دونید سر کی خالی کنید این قضیه رو

اولا شما خیلی ساده ای که فکر می کنی دلیل این که دانلود های شبانه محدود شد واقعا اون چیزیه که صبانت می گه (کم اومدن پهنای باند) در مورد اینکه چرا این طور نیست هم بارها صحبت شده اگر لازمه دوباره بگم

ثانیا به فرص مثال دلیل این که صبانت محدود کرد شبانه رو واقعا دانلود های شخص من بوده باشه و کسایی که به خاطر پست های من اومدن از صبانت اشتراک گرفتن اگر واقعا پست های من اینقدر تاثیر گذار بوده که به خودم تبریک می گم که با چند تا نوشته اینقدر ثاثیر گذاشتم :n02: ولی به نظر خود شما چند نفر اومدن و به خاطر این تاپیک 12 مگ گرفتن؟ 10 نفر ؟ 20 نفر؟ می گیم 50 نفر که مطمئن هستم با توجه به وضعیت نویز و این که خط تلفن ها کشش نداره خیلی کمتر از این هست.به نظر شما دانلود 50 نفر اینقدر سنگین بود که یک شرکتی که شاید الان بیشتر از 100000 تا مشترک داره رو به زانو در آورد؟

شما می تونید هر چی دلتون می خواد بگید ولی دلیل نمی شه واقعیت باشه خود شما و اون آقای doublex که تکلیفتون معلومه دیگه اون که اومده بود عکس آواتار منو هم کات کرده بود گذاشته بود تو تاپیک که آهای مردم بیاید اعدامش کنید :n08:قبلا هم گفتم مردم ما وقتی کم میارن چون زورشون به منبع و دلیل اصلیش نمی رسه دوست دارن سر یکی دیگه خالیش کنن

و نکته آخر اینکه من تاحالا هر چی برای صبانت مشتری آوردم از 6 سال پیش تاحالا تمام سعیم رو می کنم که 5 برابر اونا بیان تخلیه کنن تا این شرکت بفهمه دروغ یعنی چی

ضمنا من از کسی نمی ترسم که بخوام پست نذارم دیگه همه هم می دونن تا چه حد کل کل می کنم پاش بیفته اما هم نمی خوام تاپیک دوباره بره توی حاشیه و اینکه الان موضوع قابل بحثی مطرح نیست به جز اون قانون استفاده منصفانه که دوستان می گن سراسری قراره بشه که در اون مورد هم فعلا نمی شه نظری داد

amin_v30
27-09-2014, 20:05
attainable rate)max rate) و snr میاد پایین
برا من از وقتی شده 20 کیفیت خط پایینتر اومده در صورتی که قبلا 11بود عالی بود
الان برای من 19.7 هست
عامل کم و زیاد شدن این output power چی هست؟:n13:

farshad0123
27-09-2014, 20:28
الان برای من 19.7 هست

نمیدونم والا این مال قبلا که رو 18 بود دان استریم هم روی 20مگ
اینم مال قبلا که رو 13 بود دان استریم هم روی 2مگ

مثلا اونوقت عددای مربوط به upstream ثابت بودن(بجز snr) مگر اینکه مودمو خاموش/روشن میکردم که عوض میشدن ولی الان upstream مدام تغییر میکنن عدداش

gigaht
27-09-2014, 20:31
دوستان از این طرح ها استفاده نکنید.. صبانت راههای جدیدی برای خالی کردن جیب کاربران پیدا کرده و به هیچ عنوان به نفع کاربر نیست:

این بود پیشنهاد ویژشون !

واقعا همین بود " طرحهای جالبی" که در راه است ؟!
پفف , کجا گیر افتادیم ..

Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk 2

HORROR
27-09-2014, 20:42
واقعا همین بود " طرحهای جالبی" که در راه است ؟!
پفف , کجا گیر افتادیم ..

بله دوست گرامی اینها دلشون بغل جیبشونه و به فکر من و شما نیستن.

shylord
27-09-2014, 21:02
برای جمع آوری به غیر از داخل سایتش راه دیگه ای نیست ؟

امروز برای تخلیه خط رفتم نمایندگی شهرمون گفت اصلا دست ما نیست !.... گفت باید تو سایت فرم جمع آوری رو پر کنم و بعد از چند روز از طرف تهران به ما می گن تایید کنید !!

راست می گفت یا چرت و پرت گفته ؟! :n13:

فرم جمع آوری رو پر کردم ولی نوشته در لیست جمع آوری نمی باشد !

gigaht
27-09-2014, 21:03
من چقدر به سلیمانی لعنت میفرستادم که اینترنت با قطره چکان میده به ملت .
واعظی که بدترش کرد که . واقعا که مچکریم دکتر

Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk 2

mmf66
27-09-2014, 21:13

امروز برای تخلیه خط رفتم نمایندگی شهرمون گفت اصلا دست ما نیست !.... گفت باید تو سایت فرم جمع آوری رو پر کنم و بعد از چند روز از طرف تهران به ما می گن تایید کنید !!

آره برای جمع آوری باید درخواست رو توی سایت بزنی بعد یک یا دو روز زنگ میزنن بهت میگی میخوام پورت تخلیه کنید
من خودم مشهد بودم درخواست دادم بهم از تهران زنگ زدن گفتم نویز زیاد داره گفت درستش میکنیم زنگ زدم نماینده مشهد گفت دست ما نیست راست میگفت دوباره زنگ زدم به شماره تهران تلفنی همونجا برام درخوات رو تائید کرد
بعد 10 یا 11 روز پورت تخلیه شد قبلا مخابرات بودم اون بعد 14 روز پورت رو تخلیه کرد
دو روز هم طول کشید خط رانژه پارس آنلاین شد کلا حدود دو هفته اینترنت نداری

mmf66
27-09-2014, 21:14
دوستان اگه کسی مودم d-link داره میتونه از این آدرس آخرین fremwear رو دانلود کنه فقط مدل دقیق همراه با پارت نامبر رو دقت کنید یکی باشه
من خودم dsl-2740u h/w v1 رو فایلش رو گرفتم آپدیت کردم

جالبه تو سایت اصلا لینک نداره و باید توی آدرس بزنی تا بیاد

shylord
27-09-2014, 21:31
آره برای جمع آوری باید درخواست رو توی سایت بزنی بعد یک یا دو روز زنگ میزنن بهت میگی میخوام پورت تخلیه کنید
من خودم مشهد بودم درخواست دادم بهم از تهران زنگ زدن گفتم نویز زیاد داره گفت درستش میکنیم زنگ زدم نماینده مشهد گفت دست ما نیست راست میگفت دوباره زنگ زدم به شماره تهران تلفنی همونجا برام درخوات رو تائید کرد
بعد 10 یا 11 روز پورت تخلیه شد قبلا مخابرات بودم اون بعد 14 روز پورت رو تخلیه کرد
دو روز هم طول کشید خط رانژه پارس آنلاین شد کلا حدود دو هفته اینترنت نداری

مگه می خوان آپولو هوا کنن !!!
من چندماه پیش مخابرات داشتم...... رفتم مخابرات شهرمون همون موقع تخلیه کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04:....... گفتم چند روز طول می کشه ؟ گفت تموم شد ! رفتم خونه بعد از یک ساعت چراغ مودم خاموش شد :n04:
بعدازظهر رفتم نمایندگی صبانت کاراشو کردم , فردا ظهر اینترنتم وصل شد :n02:..... کلا تخلیه و رانژه یک روز هم طول نکشید :n09:

راستی یه سوال : تو فرم جمع آوری برای شماره ی ثابت مثال زده که شماره پیش شماره بدون 0 باشه ، ولی من 0 پیش شماره رو گذاشتم.... اشکالی نداره ؟ ..... به تلفن ثابت زنگ می زنن یا همراه ؟

piishii
27-09-2014, 21:33
خدایا گیر چه آدم هایی افتادیم آخه... ما چه گناهی داریم :(
من میخوام از این شرکت کوفتی برم ولی کارم با اینترنت است دقیقا روزی 14 ساعت با اینترنت کار دارم نمیتونم یک دقیقه آنلاین نباشم امروز 30 دقیقه قطع بود 1001 بار زنگ زدم پشتیبانی
مفت خورهای حروم زاده خط رو الکی اشغال میزنند یکبار که موفق شدم وصل بشم 15 دقیقه توی صف انتظار بودم از آخر قطع کردم همش میگفت یک نفر دیگه بعد میشد 5 نفر !
الان تنها ترسی که دارم ترک نمیکنم این شرکت رو این مدت زمان بین خالی کردن پورت و رانژه شدن خط دیگه است
ولی مصمم هستم که این کار رو بکنم و میکنم ! دنبال یک راهی میگردم این مدت رو بی اینترنت نمونم
یعنی این دوستانی که تخیله کردن تا 14 روز براشون طول کشیده ؟!
عوضی ها من کارم با خیلی چیزهاست پورت UDP رو که برای استفاده کریو است محدود کردند از امروز دیروز مشکل نداشتم ولی امروز 5 دقیقه با کریو باشم تمومه کارم قطع میشه
خوب آخه بی سوادهای نفهم همه میگه میخوان پو...رن دانلود کنند :(
من الان کارم با سئو است یک طرف سئو فقط شبکه های اجتماعی است
یک طرف سئو خیلی چیزها است که شمای عوضی هیچی حالیتون نمیشه
دیگه حالم داره بهم میخوره
امروز نشد فردا دارم میرم نمایشگاه، کسی نمایشگاه نرفت ببینه چه خبره ؟نذارم 2 ساعت وقت برم ببینم هیچ مرگی ندارند و اونجا هم همه دروغ میگن !
در پایان با معذرت از همه تٌف بر صبا نت !

shylord
27-09-2014, 21:34
دوستان اگه کسی مودم d-link داره میتونه از این آدرس آخرین fremwear رو دانلود کنه فقط مدل دقیق همراه با پارت نامبر رو دقت کنید یکی باشه

آپدیتش چه تاثیری داره ؟ :n13:

armin321
27-09-2014, 21:35

منم تقریبا 10 روز پیش بود از طریق سایت فرم جمع آوری رو پر کردم. تازه امروز زنگ زدن و تائید خواستن. بعدش گفت 2 روز دیگه جمع آوری میشه.
منم از طریق نمایندکی صبا گرفته بودم.

shylord
27-09-2014, 21:42
خدایا گیر چه آدم هایی افتادیم آخه... ما چه گناهی داریم :(
من میخوام از این شرکت کوفتی برم ولی کارم با اینترنت است دقیقا روزی 14 ساعت با اینترنت کار دارم نمیتونم یک دقیقه آنلاین نباشم امروز 30 دقیقه قطع بود 1001 بار زنگ زدم پشتیبانی
مفت خورهای حروم زاده خط رو الکی اشغال میزنند یکبار که موفق شدم وصل بشم 15 دقیقه توی صف انتظار بودم از آخر قطع کردم همش میگفت یک نفر دیگه بعد میشد 5 نفر !
الان تنها ترسی که دارم ترک نمیکنم این شرکت رو این مدت زمان بین خالی کردن پورت و رانژه شدن خط دیگه است
ولی مصمم هستم که این کار رو بکنم و میکنم ! دنبال یک راهی میگردم این مدت رو بی اینترنت نمونم
یعنی این دوستانی که تخیله کردن تا 14 روز براشون طول کشیده ؟!
عوضی ها من کارم با خیلی چیزهاست پورت UDP رو که برای استفاده کریو است محدود کردند از امروز دیروز مشکل نداشتم ولی امروز 5 دقیقه با کریو باشم تمومه کارم قطع میشه
خوب آخه بی سوادهای نفهم همه میگه میخوان پو...رن دانلود کنند :(
من الان کارم با سئو است یک طرف سئو فقط شبکه های اجتماعی است
یک طرف سئو خیلی چیزها است که شمای عوضی هیچی حالیتون نمیشه
دیگه حالم داره بهم میخوره
امروز نشد فردا دارم میرم نمایشگاه، کسی نمایشگاه نرفت ببینه چه خبره ؟نذارم 2 ساعت وقت برم ببینم هیچ مرگی ندارند و اونجا هم همه دروغ میگن !
در پایان با معذرت از همه تٌف بر صبا نت !

تو شهر شما 3G ایرانسل کار می کنه ؟..... سرعتش هم عالیه.... این 14 روز می تونید ازش استفاده کنید
یا رایتل کار نمی کنه ؟
می تونید از این 2 تا استفاده کنید

یه مورد دیگه ای هم اضافه کنم : تا وقتی که خطتون تخلیه نشده می تونید از صبانت استفاده کنید.... یعنی امروز درخواست تخلیه بدین تا 10 روز یا 14 روز می تونید ازش استفاده کنید . فقط اون چند روز آخر دیگه نمی شه استفاده کرد
البته من روی صبانت این مورد رو امتحان نکردم که ببینم تا چند روز بعد از درخواست می شه استفاده کرد

ho3in2012
27-09-2014, 22:15

دمت گرم
یه مشکل اعصاب خورد کن مودمم داشت حل شد
چراغ DSL مودم چه خطم رانژه بود چه نبود روشن میشد اصلا کلا خاموش نمیشد !!!!!!!:n08::n08:

gigaht
28-09-2014, 00:13
خب امروز حضوری رفتم پارس که گفت پورت خالی نداریم گفتم بسیار خوب پس تکلیف معلوم شد و رفتم مخابرات
که در کمال تعجب اینها هم فرمودن خالی ندارن ؟؟
ایرانسل هم که هنوز اینجا اجه و مناطقی از شهر هم که 3جی میزنه سرعت بکل پایین اومده تست هایی که یکی
دوهفته پیش میگرفتم روی 6 و 7 مگ بود الان بزحمت به 2 میرسه . مکرر هم این چند روزه تست کرده ام ساعت شلوغی
ساعت خلوت .. نخیر .. انگار نفس اینو هم گرفتن , خدا نفس شونو بگیره .

david-ebi
28-09-2014, 00:28
اون زمان با اقای دیوید ابی بحث داشتم
داداش ازت معذرت میخوام
امیدوارم ببخشی
همچنین اقای هاردوی مستر از شما هم عذر خواهی میکنم
امیذوارم هر دوتون من ببخشید

نباید ابرو و اعتبار صرف این شرکت ها کرد
سلام مجدد به دوست عزیزم.من با شما دوست گلم هیچوقت بحثی نداشتم که.اگرم جایی موجب رنجش خاطرتون شدم بسیار عذر میخواهم.شما از کاربران فهیم و منطقی و باحال این تاپیک هستی.البته خیلی از دوستان دیگه هم همینطور.این گند کاریهایی که شرکتها میکنن یک خوبی داره که کاربرها میفهمن از بالای این شرکتها هیچوقت موجب رنجش خاطر هم نشن و همیشه با هم متحد تو یک صف باشن.:n16:

gigaht
28-09-2014, 00:43
پیشنهاد ویژه ی صبانت :n09:

قبلا می گفت شبانه رو نیم بها استفاده کنید ولی الان می گه به قیمت 1.3 استفاده کنید

راستی یه چیزی زد به سرم :
مثلا من یک گیگ حجم می خرم و شبانه 2 گیگ رایگان می تونم استفاده کنم...... بعد از اینکه 2 گیگ تموم شد دوباره سرعت میاد روی 16 کیلوبایت...... حالا وضعیت شبانه رو عوض می کنم و میزارم روی پشنهاد ویژشون ( یعنی یک گیگ که حجم خریدم رو به صورت 1.3 که گفته استفاده می کنم )...... حالا در اینجا می شه از این یک گیگ به اندازه ی 3 گیگ استفاده کرد ؟!

در کل منظورم این که : یک گیگ که خریدم اول میام 2 گیگ رایگان شبانش رو استفاده می کنم..... بعدش که 2 گیگ رایگان تموم شد و هنوز یک گیگ روزانم سرجاشه میام میازم روی پیشنهاد ویژه که شبانه به قیمت 1.3 محاسبه می کنه

کلا از یک گیگ می شه 5 گیگ شبانه استفاده کرد !!!

به نظرتون این کار شدنیه ؟!

الان می خواستم تخلیه کنم که به سرم زد

بازم بصرفه نیست . ( بله , از هیچی بهتره ولی میتونه بهتر هم بشه )

حساب کن با یه دانلود میانگین شبی 4 , 5 گیگ که اصلا هم زیاد نیست ماهی 150 گیگ میشه گرفت و میگرفتیم . ( فعل ماضی بعید! )
الان با این سیستم محاسبه نزول خوارانه جدید صفانت شما باید ماهانه :
حدود 20 تومن برای سرویس و 3,4 مگ که همون مصرف ماهانه وب میشه .
3 تا 37 تومن برای 30 گیگ ترافیک که با کلی پشتک وارو تبدیلش کنی به 150 گیگ
در کل حدود 130 تومن ماهانه بدی برای چیزی که با ماهانه 20 تومن داشتیم .
ای داد بیداد .

در کل همون تخلیه کنی بهتره. خیلی بهتره .

david-ebi
28-09-2014, 00:47
یک دوستی پرسیده بودن با توجه به پیشنهاد(گول زننده و جیب خالی کن) جدید صبانت آیا اگر مثلا 3 گیگ حجم بگیرن میتونند تا دو برابرش یعنی 6 گیگ رو با سرعت بالا استفاده کنن و بعد که محدود شدن از گزینه 1.3 استفاده کنن و با اون 3 گیگی که اول گرفتن باز بتونن 9 گیگ دیگه هم مثلا استفاده کنن با سرعت بالا.
البته جواب مشخص بود که از نظر صبانت یعنی شما هم خر را میخواهید(بلانسبت) هم خرما را اما بازم سوال کردم که همان ابتدای کار با خنده ای کوتاه که اپراتور تحویلم داد کامل متوجه جریان شدم:n02:و دیگه زیاد به کلمات نیش دار بعدش توجه نکردم.باز هم اگر دوستان کسی این مورد رو از پشتیبانی شهرشون سوال کرده اینجا بگه.چون الان هر پشتیبانی ای برای خودش یک چیزی میگه.

الان این آفر جدید 1.3 که صبانت گذاشته یعنی صبانت دو نوع شبانه داره؟!!!یکی تا دوبرابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی و دومی تا 3 برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.اگر اینطوری باشه که همه گزینه تا 3 برابر رو انتخاب میکنن.به قول دوستمون خوب بود که میشد از هر دو گزینه استفاده کرد.که البته پشتیبانی مشهد به من گفت نمیشه.با این وضعیت اون قانون تا 2 برابر رو حذفش کنن و بکنن تا 3 برابر دیگه.
دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشه:n02:کف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.:n06:

HORROR
28-09-2014, 00:58
این صبانت بجز ضرر و مشکلات روانی چیزی به کاربرها نمیده.. بشخصه وقتی میبینم کاربرها میان اینجا وناراحتن خیلی عصبی میشم و درک میکنم و میخوام یه کاری کنم ولی تنهایی نمیشه. متاسفم واقعا برای خودم و خیلی از ادمایی که تو این کشور گیر افتادن

Dr Nima
28-09-2014, 01:00
خب امروز حضوری رفتم پارس که گفت پورت خالی نداریم گفتم بسیار خوب پس تکلیف معلوم شد و رفتم مخابرات
که در کمال تعجب اینها هم فرمودن خالی ندارن ؟؟
ایرانسل هم که هنوز اینجا اجه و مناطقی از شهر هم که 3جی میزنه سرعت بکل پایین اومده تست هایی که یکی
دوهفته پیش میگرفتم روی 6 و 7 مگ بود الان بزحمت به 2 میرسه . مکرر هم این چند روزه تست کرده ام ساعت شلوغی
ساعت خلوت .. نخیر .. انگار نفس اینو هم گرفتن , خدا نفس شونو بگیره .

کدوم شهری شما؟
Isp های دیگه مثل های وب و داتک و فن آوا و ... رو خوشت نمیاد یا تو شهرتون گرونتره

1376MAXIMUM
28-09-2014, 01:05
یک دوستی پرسیده بودن با توجه به پیشنهاد(گول زننده و جیب خالی کن) جدید صبانت آیا اگر مثلا 3 گیگ حجم بگیرن میتونند تا دو برابرش یعنی 6 گیگ رو با سرعت بالا استفاده کنن و بعد که محدود شدن از گزینه 1.3 استفاده کنن و با اون 3 گیگی که اول گرفتن باز بتونن 9 گیگ دیگه هم مثلا استفاده کنن با سرعت بالا.
البته جواب مشخص بود که از نظر صبانت یعنی شما هم خر را میخواهید(بلانسبت) هم خرما را اما بازم سوال کردم که همان ابتدای کار با خنده ای کوتاه که اپراتور تحویلم داد کامل متوجه جریان شدم:n02:و دیگه زیاد به کلمات نیش دار بعدش توجه نکردم.باز هم اگر دوستان کسی این مورد رو از پشتیبانی شهرشون سوال کرده اینجا بگه.چون الان هر پشتیبانی ای برای خودش یک چیزی میگه.

الان این آفر جدید 1.3 که صبانت گذاشته یعنی صبانت دو نوع شبانه داره؟!!!یکی تا دوبرابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی و دومی تا 3 برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.اگر اینطوری باشه که همه گزینه تا 3 برابر رو انتخاب میکنن.به قول دوستمون خوب بود که میشد از هر دو گزینه استفاده کرد.که البته پشتیبانی مشهد به من گفت نمیشه.با این وضعیت اون قانون تا 2 برابر رو حذفش کنن و بکنن تا 3 برابر دیگه.
دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشه:n02:کف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.:n06:
یه تفاوتی هست تو حرفت یکی میگی تا دوبرابر حجم رایگانه همینی که الان داریم و یکی هم تا ۳ برابر حجم باسرعت خوب حرفی از رایگان توش نبود که!
نامردا تو تایستون نکردن محدود کنن گفتن مردم صداشون درمیاد و اذیت میکنن گذاشتن دم مهر بعدم مردم میرن مدرسه و دانشگاه و... وقت اعتراض و اذیت ندارن مشتری های یک ساله مون رو هم گرفتیم پولارو به جیب زدیم قشنگ دستمون رو تو حنا گذاشتن حال بیاییم

david-ebi
28-09-2014, 01:05
الان برای من 19.7 هست
چیزی که من در اینباره شنیدم اینه که وقتی نویز شما بیشتر بشه مودم برای اینکه بتونه پهنای باند شما رو کامل استیبل نگه داره قدرت توانشو میبره بالاتر و این نشان دهنده اینه که شما کمی نویزت بیشتر شده اما برای اینکه سرعتت کم نشه و مثلا اگر روی 6 مگ هستی نیایی روی 5 مگ مودم خودش توانشو (توان الکتریکیشو) میبره بالاتر تا بتونه حالا با نویز بالاتر بازم همون 6 مگابیت رو کامل بگیره.این چیزی است که من شنیدم و صحت و سقمش رو کامل نمیتونم تایید کنم.
مثلا در تاپیک مشکلات نویز و راههای رفع آن در همین فروم پی سی ورلد یکی از دوستان درباره مودمهایی که چیپست برودکام دارن(که جون میدن واسه خطهای نویز دار و دور از مرکز مخابرات مثل خط من:n02:)گفته که:یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه
اینکار باعث میشه عدد پاور احتمالا بره بالاتر.

shylord
28-09-2014, 01:08
بازم بصرفه نیست . ( بله , از هیچی بهتره ولی میتونه بهتر هم بشه )

حساب کن با یه دانلود میانگین شبی 4 , 5 گیگ که اصلا هم زیاد نیست ماهی 150 گیگ میشه گرفت و میگرفتیم . ( فعل ماضی بعید! )
الان با این سیستم محاسبه نزول خوارانه جدید صفانت شما باید ماهانه :
حدود 20 تومن برای سرویس و 3,4 مگ که همون مصرف ماهانه وب میشه .
3 تا 37 تومن برای 30 گیگ ترافیک که با کلی پشتک وارو تبدیلش کنی به 150 گیگ
در کل حدود 130 تومن ماهانه بدی برای چیزی که با ماهانه 20 تومن داشتیم .
ای داد بیداد .

در کل همون تخلیه کنی بهتره. خیلی بهتره .

بله باز هم بصرفه نیست..... ولی برای من که مصرفم زیاد نیست کافیه...... طرحم 3 گیگ دانلود داره . 2 گیگ هم بخرم برام کافیه

ولی چون دیگه حوصله ی محاسبه و نگرانی از تموم شدن شبانه رو نداشتم فرم جمع آوری رو پر کردم...... بقیه که هستن می تونن تست کنن

دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.

من مثالم رو با یک گیگ زدم :n02:

به نظر من که باید شدنی باشه...... فقط یک نفر باید تست کنه..... یک گیگ حجم باید بخره . دو گیگ شبانش رو تو یک شب تموم کنه . شب دوم بزاره روی پیشنهاد ویژه که از این یک گیگش استفاده کنه که همینطور داره دانلود می کنه هم یک گیگش تموم می شه و هم دو گیگ اضافه دانلود می کنه
چون من چند روز پیش 0.5 گیگ حجم خریدم . یک گیگ شبانه دانلود کردم . امروز پیشنها ویژش می گه شما محدود شدین بیا این 0.5 گیگ رو شبانه به صورت 1.3 هزینه استفاده کنه ! :n13:

ما که زدیم جمع آوری..... دیگه حوصله ی این کارارو ندارم

WANG
28-09-2014, 01:13
شبی 20 گیگ میگرفتیم به چه روزی افتادیم :n02:
طرح ویژه ...نیم بها...محدودیت ......هزارتا کوفت و زهرمار دیگه
چقد (.....)یم؟!؟؟؟

david-ebi
28-09-2014, 01:17
یه تفاوتی هست تو حرفت یکی میگی تا دوبرابر حجم رایگانه همینی که الان داریم و یکی هم تا ۳ برابر حجم باسرعت خوب حرفی از رایگان توش نبود که!
نامردا تو تایستون نکردن محدود کنن گفتن مردم صداشون درمیاد و اذیت میکنن گذاشتن دم مهر بعدم مردم میرن مدرسه و دانشگاه و... وقت اعتراض و اذیت ندارن مشتری های یک ساله مون رو هم گرفتیم پولارو به جیب زدیم قشنگ دستمون رو تو حنا گذاشتن حال بیاییم

آخه هنوز اون قانون که فقط تا 2 برابر حجم روزانه میتونی با سرعت بالا دانلود کنی که هست و اجرا میشه.حالا شما میتونی از اون قانون استفاده نکنی در ساعات شبانه و دکمه تغییر وضعیت رو بزنی که اینطوری هرچقدر مصرف کنی فقط یک سوم اون محاسبه میشه.یعنی اگر 3 گیگ حجم داشته باشی میتونی 9 گیگ شبانه رایگان داشته باشی.اما حق با شماست من یک چیز مهم رو یادم رفته بود که در این حالت دیگه اون 3 گیگ روزانت کامل تموم میشه:n02::blush:.اما در حالت دو برابر حداقل حجم روزانت دست نمیخوره.پس اگر اینطور باشه به قول اون دوستمون باید بشه که اول تا دو برابر حجم روزانه استفاده کنیم و بعد که محدود شدیم دکمه تغییر وضعیت رو بزنیم و فقط یک سوم حجم مصرفیمون محاسبه بشه.
خدا لعنت کنه این صبانتو که اینقدر آدمو گیج میکنه:n23:

gigaht
28-09-2014, 01:32
...

این اقدام شون اگر واقعا هم بقصد "دفاع از حقوق کاربران" بوده باشه مصداق این ضرب المثله :
دوستی خاله خرسه !
یا
اومدی ابروشو درست کنی زدی کورش کردی!
یا
مارا به خیر تو امید نیست , شر مرسان !
یا
ما نخواییم اینجوری حمایت مون کنی کیو باید ببینیم !
یا
(بقیه شو شما بگین) ..

کدوم شهری شما؟
Isp های دیگه مثل های وب و داتک و فن آوا و ... رو خوشت نمیاد یا تو شهرتون گرونتره

تهران خراب شده . نه , من شبانه رایگان نیازمه . شما چه پیشنهادی دارید؟

xboom
28-09-2014, 01:35
صبانت حیا کن دانلود شبانه رو رها کن :n19:

david-ebi
28-09-2014, 01:38
این اقدام شون اگر واقعا هم بقصد "دفاع از حقوق کاربران" بوده باشه مصداق این ضرب المثله :
دوستی خاله خرسه !
یا
اومدی ابروشو درست کنی زدی کورش کردی!
یا
مارا به خیر تو امید نیست , شر مرسان !
یا
ما نخواییم اینجوری حمایت مون کنی کیو باید ببینیم !
یا
(بقیه شو شما بگین) ..

ماهی 67 تومان برات گرون در میاد؟.چون با این هزینه در آسیاتک میتونی 10 مگابیتشو بگیری با 20 گیگ حجم روزانه و شبانه هم همیشه سرعتت ثابت روی 2 مگابیت هست و شبی به راحتی 5 تا 6 گیگ میتونی دانلود کنی.فقط خیلی از دوستان هزینشو نپسندیدن.

david-ebi
28-09-2014, 01:43

با عرض پوزش از دوستان من اینجا به نفع صبانت لعنتی اشتباه کردم.کی گفته صبانت ضریبشو کرده 3 (خودم گفتم:n02:)نه آقا من حواسم نبود که در پیشنهاد ویژه صبانت از حجم روزانه شما به اندازه یک سوم حجم شبانه کم میشه.معذرت.بازم همون گندی که بود باقی مونده.فرق آنچنانی نکرده.:n27:

gigaht
28-09-2014, 01:46
نمیشه گفت تو اوضاع فعلی 67 تومن خیلیه , اما من یکساله صبا داشتم 2 مگ 180 تومن هنوز 5 ماهش هم مونده
حالا بگم بد عادت شدیم و دیگه منبعد همینه , یا بگم صبا دزدتر تز بقیه شده . نمیدونم.
در هرحال از ماهی 20 تومن و کمتر یکدفعه رفتن روی 70 , 80 تومن کمی تا قسمتی زور داره . مثل کرایه تاکسی که
یکوقت ممکنه 200 , 300 تومن بخواد بیشتر بگیره . پولی نیست ولی حساسیت برانگیزه .

Dr Nima
28-09-2014, 01:46
منظورم اینه که جاهای دیگه هم هس به تاپیکهاشون سر بزنید
خدا رو شکر امکانات تو تهران از همه جا بیشتره
گزینه های بیشتری داری
همین هایی که گفتم تحقیق کن ببین چطوریاس شبانش

AMIN 2014
28-09-2014, 01:56
بعضی از دوستان از صحبتهاشون کاملا مشخصه موضوع رو پذیرفتن ! یا شایدم از عوامل صبانت هستند دارند موضوع جا میندازن :n02: به هر شکل هر کی خر مغزش رو گاز گرفته باشه این شرایط صبانت رو قبول میکنه !

WANG
28-09-2014, 02:07
اگه گاز نزده بود که تخلیه کردم بودم:n02:
همیشه همی بوده...فقط زمان میبره......

gigaht
28-09-2014, 02:15
منظورم اینه که جاهای دیگه هم هس به تاپیکهاشون سر بزنید خدا رو شکر امکانات تو تهران از همه جا بیشترهگزینه های بیشتری داریهمین هایی که گفتم تحقیق کن ببین چطوریاس شبانشبله خوب تحقیق کردیم و اجماع شد که بین پارس و مخابرات یکی رو انتخاب کنم که امروز رفتم و بسیار هم مشعوف شدیم از جوابشان !فن اوا و اسیاتک گزینه های بعدی هستن . که تو تاپیک مربوطه دوستان نگران افزایش قیمتاشون هستن . من نگران اینکه پورت خالی دارن یا نه .

farshad0123
28-09-2014, 03:11
بله خوب تحقیق کردیم و اجماع شد که بین پارس و مخابرات یکی رو انتخاب کنم که امروز رفتم و بسیار هم مشعوف شدیم از جوابشان !فن اوا و اسیاتک گزینه های بعدی هستن . که تو تاپیک مربوطه دوستان نگران افزایش قیمتاشون هستن . من نگران اینکه پورت خالی دارن یا نه .

آسیاتک نگیر که واقعا عذابه یک اینترنت بی کیفیتی داره که نگو باهاش کار کردم با دانلود منیجر سرعت تا 1100کیلوبایت میرفت اونوقت با اسپید تست از سرور اصفهان میزد 3.5مگ بعدش از ساعت 1که نیم بها هم بود سرعتش میشد 60کیلوبایت با موبایل هم بعضی از صفحاتو باز نمیکرد من از مخابرات دارم شب و روز سرعت اسمی فیکس میده(تک کانکشن و چند کانکشن فرقی نمیکنه حتی بدون دانلود منیجر) به این میگن اینترنت با کیفیت

shylord
28-09-2014, 03:29
بعضی از دوستان از صحبتهاشون کاملا مشخصه موضوع رو پذیرفتن ! یا شایدم از عوامل صبانت هستند دارند موضوع جا میندازن :n02: به هر شکل هر کی خر مغزش رو گاز گرفته باشه این شرایط صبانت رو قبول میکنه !

اگر با منی که باید بگم فرم جمع آوری رو همین امشب پر کردم...... همین مقدار دانلود برای من کافیه ولی با کارایی که صبانت انجام میده داره به مصرف کننده توهین می کنه

برای کسانی توضیح دادم که هنوز می خوان صبانت بمونن

شما هم اگر ناراحتی تخلیه کن

داریم منطقی صحبت می کنیم یکی میاد تهمت می زنه

شاید خود شما از عوامل جای دیگه هستی که تازه عضو شدی

david-ebi
28-09-2014, 04:29
آسیاتک نگیر که واقعا عذابه یک اینترنت بی کیفیتی داره که نگو باهاش کار کردم با دانلود منیجر سرعت تا 1100کیلوبایت میرفت اونوقت با اسپید تست از سرور اصفهان میزد 3.5مگ بعدش از ساعت 1که نیم بها هم بود سرعتش میشد 60کیلوبایت با موبایل هم بعضی از صفحاتو باز نمیکرد من از مخابرات دارم شب و روز سرعت اسمی فیکس میده(تک کانکشن و چند کانکشن فرقی نمیکنه حتی بدون دانلود منیجر) به این میگن اینترنت با کیفیت

بله کاملا درسته.اسپیدتست پهنای باند رو 3.5 نشون میده اما با سرعت 1150 کیلوبایت دانلود میکنم در آسیاتک.البته من از ساعت 1 تمام رایگان هستم و همیشه هم در 7 ماه گذشته سرعت شبانم ثابت 250 کیلوبایت بوده.نه بیشتر و نه کمتر.البته در ماه رمضون یک کمی کم شده بود.سرویسهای گرون قیمت تره آسیاتک شبانشون خوبه.

HardwareMaster
28-09-2014, 05:44
من آخر نتونستم برم توی تنظیمات مودم و با 2 مگابایت سرعت دانلودم بالای 500 هست و پشتیبانی گفت تا 12 مگابایت می تونید سفارش بدهید و تست کنید و من هم 12 مگابایت انتخاب کردم و شماره حساب گرفتم چون برای بار اول می خواستم بگیرم و پول به حساب واریز کردم از فردا فعال می شود ................... ببینم خطم تا چه سرعتی می کشد ....... باید بگم اصلآ دانلود ندارم ......... فقط برای تست گرفتم ...:n17:

سرعت 2 مگابایت صبانت به نظر شما 12 مگابایت فردا فعال بشه چطوره و سرعت دانلودم بالای 570 هست الان ..

کاکو، مگابیت درسته نه مگابایت. جای دیگه نگی 12 مگابایت داری که مردم قحطی زده ی ایران فی الجمله هجوم میارن سمت صبانت

bahram360
28-09-2014, 06:03
کاکو، مگابیت درسته نه مگابایت. جای دیگه نگی 12 مگابایت داری که مردم قحطی زده ی ایران فی الجمله هجوم میارن سمت صبانت

میشه فرق مگابیت با مگابایت را بگید؟

Sent from my Nokia_X using Tapatalk 2

RealFlow
28-09-2014, 06:49
8 مگابیت = 1 مگابایت

1376MAXIMUM
28-09-2014, 07:56
میشه فرق مگابیت با مگابایت را بگید؟

Sent from my Nokia_X using Tapatalk 2
هر بایت برابره با ۸ بیت یعنی بیت کوچیک تره بعدش ا
کیلو که میگیم
اکثر مردم اشتباه میگن که ۱۰۰۰ تا بایت هست اما ۱۰۲۴ هست ولی تو تجارت همون ۱۰۰۰ هست مثلا تو فلش ها کار خونه ۱۰۰۰ تا حساب میکنه همین طور برای مگا و گیگا و .... ولی تو ویندوز ۱۰۲۴ تا حساب میشه برای همین فلش ۸ گیگ میخریم اما تو ویندوز ۷.۵ نشون میده کلا گفتم که اگر کسی نمیدونست بدونه

amin_v30
28-09-2014, 08:16
چیزی که من در اینباره شنیدم اینه که وقتی نویز شما بیشتر بشه مودم برای اینکه بتونه پهنای باند شما رو کامل استیبل نگه داره قدرت توانشو میبره بالاتر و این نشان دهنده اینه که شما کمی نویزت بیشتر شده اما برای اینکه سرعتت کم نشه و مثلا اگر روی 6 مگ هستی نیایی روی 5 مگ مودم خودش توانشو (توان الکتریکیشو) میبره بالاتر تا بتونه حالا با نویز بالاتر بازم همون 6 مگابیت رو کامل بگیره.این چیزی است که من شنیدم و صحت و سقمش رو کامل نمیتونم تایید کنم.
مثلا در تاپیک مشکلات نویز و راههای رفع آن در همین فروم پی سی ورلد یکی از دوستان درباره مودمهایی که چیپست برودکام دارن(که جون میدن واسه خطهای نویز دار و دور از مرکز مخابرات مثل خط من:n02:)گفته که:یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه
اینکار باعث میشه عدد پاور احتمالا بره بالاتر.
ممنون داداش از توضیحت،کدوم مودم ها از این چیپست برودکام استفاده میکنن؟:n01:

مودم من D-Link 2730 U مشکی هست:n06:

t2download
28-09-2014, 09:18
12 مگابایت من فعال شد .
و سرعت آن با 2 مگابایتم هیچ فرقی نداره خط تلفن ظاهرآ بیشتر 2 نمی کشه ...

bilmazlar
28-09-2014, 09:50
12 مگابایت من فعال شد .
و سرعت آن با 2 مگابایتم هیچ فرقی نداره خط تلفن ظاهرآ بیشتر 2 نمی کشه ...

دوست عزیز. این عکسی که گذاشتی نشون می‌ده خط شما حداقل تا 4.2مگابیت (دقت کن: مگابیت نه مگابایت) می‌کشه. بنابراین ممکنه که علی‌رغم این که پروفایل شما رو روی 12مگابیت (نه 12مگابایت) بستن، کشش خطتون حداکثر تا 5مگابیت باشه. البته تا وقتی از وضعیت خطت از داخل مودم عکس نذاشتی اینجا نمی‌شه خیلی با قطعیت چیزی گفت.

t2download
28-09-2014, 10:55
دوست عزیز. این عکسی که گذاشتی نشون می‌ده خط شما حداقل تا 4.2مگابیت (دقت کن: مگابیت نه مگابایت) می‌کشه. بنابراین ممکنه که علی‌رغم این که پروفایل شما رو روی 12مگابیت (نه 12مگابایت) بستن، کشش خطتون حداکثر تا 5مگابیت باشه. البته تا وقتی از وضعیت خطت از داخل مودم عکس نذاشتی اینجا نمی‌شه خیلی با قطعیت چیزی گفت.

امکان ورود به تنظیمات مودم نیست .............

sleeplessness
28-09-2014, 11:08
یه نرم افزار wireless. Network. Wather. نصب کن
ادرس مودمت پیدا میکنه
شاید غیر از 192.168.1.1 باشه

bilmazlar
28-09-2014, 11:16
امکان ورود به تنظیمات مودم نیست .............

چرا؟ یوزر و پس کنترل پنل مودم یادت رفته؟ اگه این جوریه چرا مودمت رو یه بار ریست فکتوری نمی‌کنی بعد دوباره تنظیمش کنی؟

assz1366
28-09-2014, 12:50
بچه ها من میخوام کوچ کنم برم مخابرات ، فقط کسی خبر نداره این تصویب جدید محدویت شبانه قراره اونجا هم اجرا بشه ؟؟
پانشم برم ببینم ای دل غافل اینجا هم محدود شد !!

1376MAXIMUM
28-09-2014, 13:06
فناوا اگر اشتباه نکنم چجوره؟ دم خونه ما نمایندگی داره ۴ مگ نامحدود داره با قیمت ۲۷۰

shylord
28-09-2014, 13:31
جلل خالق ........ دیشب فرم جمع آوری پر کردم ، امروز صبح برای جمع آوری زنگ زد..... گفت برای چی می خوای جمع آوری کنی ؟ گفتم دانلود شبانه...... هیچ بهونه ای نیاورد و گفت پیگیر کارتون هستم

سرشون خلوت شده سریعتر رسیدگی می کنن

david-ebi
28-09-2014, 14:03

در لینکی که برات میزارم میتونی اسم و مدل 80درصد از مودمهایی که از چیپست برودکام استفاده میکنن رو پیدا کنی

تا جایی که من شنیدم 2730u مشکی رنگ که قدیمی تر از مدل سفیدرنگ هست خوشبختانه چیپستش برودکام هست و الانم دیگه تو بازار پیدا نمیشه یا خیلی کم یابه.اما برای اینکه مطمئن بشی چیپست مودمت برودکام هست یا نه آدرس لینکی رو که برات میزارم مراجعه کن و نرم افزار dmt رو نصب کن و طبق آموزش ازش استفاده کن.اگر همون اول کار نرم افزار dmt مودمتو شناخت یعنی چیپستش برودکام هست.
به پست شماره 3000 در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کن که توسط خودم نوشته شده.

david-ebi
28-09-2014, 14:06
بچه ها من میخوام کوچ کنم برم مخابرات ، فقط کسی خبر نداره این تصویب جدید محدویت شبانه قراره اونجا هم اجرا بشه ؟؟

با خیال راحت کوچ کن.حتی اگر اجرا هم بشه به این شکل احمقانه ای که در صبانت هست اجرا نمیشه.

man69s
28-09-2014, 15:47
دوستانی که محدود شدن بعد از محدودیت در قسمت وضعیت محدودیت سرویس براشون چیزی نوشته شده؟!

برای من سرعت رفت روی 10KB !
گویا 40 گیگی که بنده در مدت چهار ماه دانلود داشتم مسئولین صبانت رو به نون شب محتاج کرده !

دوستانی که امتحان کردن لطفا پاسخ بدن که بعد از اعمال محدودیت ، با خرید حجم دوباره سرعت شبانه بالا میره یا باید از بخشایش 1/3 صبانت استفاده کنیم؟!

ho3in2012
28-09-2014, 17:33
دوستانی که محدود شدن بعد از محدودیت در قسمت وضعیت محدودیت سرویس براشون چیزی نوشته شده؟!

برای من سرعت رفت روی 10KB !
گویا 40 گیگی که بنده در مدت چهار ماه دانلود داشتم مسئولین صبانت رو به نون شب محتاج کرده !
دوستانی که امتحان کردن لطفا پاسخ بدن که بعد از اعمال محدودیت ، با خرید حجم دوباره سرعت شبانه بالا میره یا باید از بخشایش 1/3 صبانت استفاده کنیم؟!
نه اگه محدود شده باشی می نویسه
سرویس شبانه با اعمال محدودیت
حجم بخری دوباره میره بالا سرعت

farshad0123
28-09-2014, 17:41

c1(مشکی)چیپست برودکام و u1(سفید)ریلتک

mykamran
28-09-2014, 19:09

نه چرته شبانش مزخرفه

mykamran
28-09-2014, 19:15

نه نگیر شبانش خیلی بیخود و رو 4 مگ میبندنت من الان 8 بار زنگ زدم میگم مگه 10 نیس چرا رو 4 بستی میگه 2-10 مگ شاید 10 بدن یعنی مچلم کردن رفت.میگم بابا 10 مگه ها بعد زنه با کلی فکر کردن میگیره تبدیل واحد میکنه برام اصلا یه وضعی.
کلا بعضیاشون خیلی بیسوادن بزنید 2020 بعد 3 میفهمید.
طرف پارتی بازی اومده تو این شغل.
یه بارم دیدم سرعتم 300 رفتم میگم بابا سرعت من باید رو 1.2 مگ باشه میشینه تبدیل واحد میکنه میگه سرعتت باید رو 160 باشه.دیگه فقط قطع کردم.
بعضیاشون که دیگه هیچی نمیدونن میگه بزار ریسم بیاد با اون حرف بزن.

naasr
28-09-2014, 19:31
این حرف که شرکتهای دیگه هم بزودی محدودیت شبانه مثل صبانت اعمال میکنن چرت و پرت هست این حرف را انداختن که کاربرها تخلیه نکنن

t2download
28-09-2014, 19:55
امروز سرعت 12 مگابایت من فعال شد ولی خطم نکشید و سرعت اصلآ فرقی نکرد تازه خطم نویز دار شد و 4 ساعت قطع بود و با پشتیبانی تماس گرفتم و تغییر داد به 2 مگابایت
و 2000 تومان هم برای تغییر گرفت
25 هزار تومان 12 مگابایت 1 ماهه گرفتم و همون روز تغییر دادم به 2 مگابایت و بجای 5000 تومان پس بدهند تازه 2000 دیگه گرفتند برای تغییر
شد 2 مگابایت با 3 گیگ 1 ماهه 27000 به غیر از داغون شدنم و تماس با تهران و پیگیری مشکل .............:n13::n17:

t2download
28-09-2014, 20:01

HardwareMaster
28-09-2014, 20:05
امروز سرعت 12 مگابایت من فعال شد ولی خطم نکشید و سرعت اصلآ فرقی نکرد تازه خطم نویز دار شد و 4 ساعت قطع بود و با پشتیبانی تماس گرفتم و تغییر داد به 2 مگابایت
و 2000 تومان هم برای تغییر گرفت
25 هزار تومان 12 مگابایت 1 ماهه گرفتم و همون روز تغییر دادم به 2 مگابایت و بجای 5000 تومان پس بدهند تازه 2000 دیگه گرفتند برای تغییر
شد 2 مگابایت با 3 گیگ 1 ماهه 27000 به غیر از داغون شدنم و تماس با تهران و پیگیری مشکل .............:n13::n17:
خب شما جزو اونایی هستی که حتما باید سرت به سنگ بخوره و کلاهت رو بردارن تا به حرف دیگران اعتماد کنی
وگرنه همین چند ص قبل خدمتت گفتم اول از بخش فروش سوال کن نویزت رو چک کنه و بر اون اساس بهت سرعت بفروشه ولی شما خواستی یکضرب بزنی 12 مگ
پس صبانت رو چرا سرزنش میکنی؟؟

t2download
28-09-2014, 20:08
خب شما جزو اونایی هستی که حتما باید سرت به سنگ بخوره و کلاهت رو بردارن تا به حرف دیگران اعتماد کنی
وگرنه همین چند ص قبل خدمتت گفتم اول از بخش فروش سوال کن نویزت رو چک کنه و بر اون اساس بهت سرعت بفروشه ولی شما خواستی یکضرب بزنی 12 مگ
پس صبانت رو چرا سرزنش میکنی؟؟

صبانت گفت باید تست کنی تا 12 می تونی بگیری ... می تونی 4 رو بگیری ..........
پول مهم نیست ماهی 700 تومانی از اینترنت ماهی در آمد دارم ......... به عنوان تفریح ................ فقط خواستم تست کنم ...

HardwareMaster
28-09-2014, 20:12

ولی اگه آواتارت رو ببینن همه ی محدودیتها رو ازت برمیدارن:n09:

HardwareMaster
28-09-2014, 20:23
صبانت گفت باید تست کنی تا 12 می تونی بگیری ... می تونی 4 رو بگیری ..........
پول مهم نیست ماهی 700 تومانی از اینترنت ماهی در آمد دارم ......... به عنوان تفریح ................ فقط خواستم تست کنم ...

البته از اونجا که همه چیز ما ایرانیها با خارجکی ها باید فرق داشته باشه تا احساس هویت کنیم، پهنای باند خطوط ما هم جوریه که معمولا اسپیدتست درست نشون نمیده
شما با IDM یک فایل حدود 20 مگابایت یکبار از لینک داخل کشور و یکبار از سرور خارج کشور که کانکشنهای بالایی بتونه داخل IDM بسازه دانلود کن سرعتت رو بهتر نشون میده

HORROR
28-09-2014, 20:24
دوستان کسی مجبورتون نکرده تو این شرکت بمونید و مطمعن باشید صبانت بزودی ورشکست خواهد شد و بهترین کار تخلیه کردن خط هست.. بیخود پولی که به زحمت بدست میارید تو حلق این لاشخور ها نریزید. عده ای در این تاپیک به طور غیر مستقیم بازارگرمی میکنند .مراقب اینجور افراد باشید

Dr Nima
28-09-2014, 21:19
نمایشگاه مشهد که رفته بودم بیشترین تبلیغ و غرفه صبا نت بود ورودی دو طرف رو اشغال کرده
بود و مشغول فریب مردم بودن. به زور میخواستن تبلیغاتشان رو گوش کنی
یه مودم بی کیفیت با اسم خودشون میدادن برای ثبت نام یکیشان میگفت ما انجمنها رو زیر نظر داریم
حتی همینجا میگفت خودمون میدونیم کاربرا تو انجمنا چی میگن
شما هر چی اینجا بگین میبینن پس تا میتونید انتقاد کنید
این سرعت بالای شبانه هم دام عنکبوتی بوده
تا کاربران نا آگاه بیان ثبت نام کنن حتی اینجا تبلیغ هم میکنن.

فقط بدونید با کوچ از شرکتشون ضربه ای محکم بر دهان یاوه گوی این ابر کلاهبرداران اینترنت میزنید باشد که ورشکست شوند و درس عبرتی شود
برای دیگر کلاهبرداران

سه شرکت تو نمایشگاه خیلی فعال بودن و مشغول کلاهبرداران برداری
اول صبا که ترکانده بود هم از غرفه هم تعداد بسیار خانم و یه تعداد آقا
بعد آسیا تک. و بعد شاتل که در صحن نمایشگاه یه مشت مردم ساده و خوش باور
رو فریب میداد

آسیا تک و شاتل هم اینجا یوزر دارن که مشغول جاسوسی و تبلیغ هستن با بعضیاشون صحبت کردم اطلاع داشتن از انجمن اینجا
البته آفتاب و مخابرات و پیشگامان و فن آوا مبین نت هم بودن ولی به اندازه اون سه تا شلوغ نکرده بودن
پارس رو پیدا نکردم شایدم غرفه نداشت

david-ebi
28-09-2014, 21:30
نه نگیر شبانش خیلی بیخود و رو 4 مگ میبندنت من الان 8 بار زنگ زدم میگم مگه 10 نیس چرا رو 4 بستی میگه 2-10 مگ شاید 10 بدن یعنی مچلم کردن رفت.میگم بابا 10 مگه ها بعد زنه با کلی فکر کردن میگیره تبدیل واحد میکنه برام اصلا یه وضعی.
کلا بعضیاشون خیلی بیسوادن بزنید 2020 بعد 3 میفهمید.
طرف پارتی بازی اومده تو این شغل.
یه بارم دیدم سرعتم 300 رفتم میگم بابا سرعت من باید رو 1.2 مگ باشه میشینه تبدیل واحد میکنه میگه سرعتت باید رو 160 باشه.دیگه فقط قطع کردم.
بعضیاشون که دیگه هیچی نمیدونن میگه بزار ریسم بیاد با اون حرف بزن.

متاسفانه طبق قانون ظالمانه ای که هست درست گفته.شما وقتی 10 مگابیت هستی یعنی 1.25 مگابایت هست سرعتت(که میشه 1280 کیلوبایت) و چون قانونا میتونن تا 8 نفر اونو شیر کنند پس سرعتت میشه 160=1280/8 کیاوبایت در ثانیه.یعنی اگر سرعتت تا 160 کیلوبایت هم پایین بیاد قانونا نمیتونی شکایت کنی:n03:

gigaht
28-09-2014, 21:35

پریروز اونجا بودم گفتن طرح تابستانه برداری حله گفتم تابستان که تمام شد فرمودن طرح پاییزه هم همونه بزودی اعلام میشه
راجع کیفیتش هیچ اجماعی اینجا نیست یه عده خیلی راضین و یه عده نه . بستگی به شانس داره گویا !

فناوا اگر اشتباه نکنم چجوره؟ دم خونه ما نمایندگی داره ۴ مگ نامحدود داره با قیمت ۲۷۰

ماهی 270 ؟؟
پسر اوناسیس هم که باشی بازهم اشتباه محضه برای مصارف غیرتجاری همچین رقمی پرداخت کردن .
نکن دادا , همون 1 مگ ماهی 3 گیگ شبانه دار بگیر 18 تومنه ماهانه . میدونی که نامحدودها سرعتشون پایینتره .
من بدشانس نمیتونم چون اینا هم پورت خالی ندارن تو این مرکز لعنتی ما وگرنه امروز قراردادو بسته بودم.

دوستان کسی مجبورتون نکرده تو این شرکت بمونید و مطمعن باشید صبانت بزودی ورشکست خواهد شد و بهترین کار تخلیه کردن خط هست.. بیخود پولی که به زحمت بدست میارید تو حلق این لاشخور ها نریزید. عده ای در این تاپیک به طور غیر مستقیم بازارگرمی میکنند .مراقب اینجور افراد باشید

دقیقا .
اینجا پر شده از اسپم و دبل و تریپل پست ( خلاف قوانین نیست اینجا ؟ یا مدیرش خیلی اهل مداراست ؟) بی ربط و بازارگرم کنی غیر مستقیم برای شرکت.
من بشخصه دفترشون رفته بودم دیدم یکی دونا پرسنل شون همین صفحات اینجا و پیتی روی مونیتورشون بود .

piishii
28-09-2014, 21:48
از نمایشگاه الان میام
خداحافظ صبانت ! رفتم در غرفشون به یکی از اونا میگم چرا این کارو کردین کلی توضیح چرت داد دید قانع نمیشم گفت برو با فلانی صحبت کن !
میخواستم بگم چرا به زور مردم رو دارین گول میزنید ؟ از اون بدتر باز شاتلی ها بودند !
بعد از کلی پرس و جو فن آوا رو انتخاب کردم
512 نامحدود ماهیانه 47 تومن تقریبا و مسئولش گفت اصلا محدودیت دانلود هم نمی ذاریم و نداریمم
فردا درخواست تخلیه میدم
الان دارم 2 مگ میدم 3 ماهه نزدیک 85 یعنی ماهی تقریبا 28 تومن که تازه 2 ماه نشده تموم میشه و با این قانون جدید ماهی 40 50 بیشتر حتی برام آب میخوره
حالا 47 میدم ماهانه با خیال راحت هم استفاده میکنم
دوستان شما هم تخلیه کنید من الان 8 سال بود مشتری اینا بودم
امشب فهمیدم که هیچ شرکتی توی ایران از این نظر مشتری مدار نیست
پارس آنلاین بود نمیدونم یا اون یکی دیگه که میگفت بیا 16 مگ بگیر یک ساله 960 گیگ بین 4 تا 10 صبح رایگان دانلود داری !!!
گفتم ممنون ایشالا کسی میاد بگیره
خدایا شکرت..........

gigaht
28-09-2014, 21:57
آفرین انتخاب خوبی کردی
منم بعد این چند وقت پرس وجو اینجا و فرومهای دیگه , قانع شدم "فعلا" فن آوا بهترین انتخابه
اگه این کوسه ها بگذارن .

david-ebi
28-09-2014, 22:09
از نمایشگاه الان میام
خداحافظ صبانت ! رفتم در غرفشون به یکی از اونا میگم چرا این کارو کردین کلی توضیح چرت داد دید قانع نمیشم گفت برو با فلانی صحبت کن !
میخواستم بگم چرا به زور مردم رو دارین گول میزنید ؟ از اون بدتر باز شاتلی ها بودند !
بعد از کلی پرس و جو فن آوا رو انتخاب کردم
512 نامحدود ماهیانه 47 تومن تقریبا و مسئولش گفت اصلا محدودیت دانلود هم نمی ذاریم و نداریمم
فردا درخواست تخلیه میدم
الان دارم 2 مگ میدم 3 ماهه نزدیک 85 یعنی ماهی تقریبا 28 تومن که تازه 2 ماه نشده تموم میشه و با این قانون جدید ماهی 40 50 بیشتر حتی برام آب میخوره
حالا 47 میدم ماهانه با خیال راحت هم استفاده میکنم
دوستان شما هم تخلیه کنید من الان 8 سال بود مشتری اینا بودم
امشب فهمیدم که هیچ شرکتی توی ایران از این نظر مشتری مدار نیست
پارس آنلاین بود نمیدونم یا اون یکی دیگه که میگفت بیا 16 مگ بگیر یک ساله 960 گیگ بین 4 تا 10 صبح رایگان دانلود داری !!!
گفتم ممنون ایشالا کسی میاد بگیره
خدایا شکرت..........

دوست عزیز شما که 512 نامحدود برداشتی نپرسیدی که پهنای باندتو روی چند میبندن؟.روی همین 512 یا بیشتر.

shylord
28-09-2014, 23:23
از شانس بد من اینجا فن آوا نداره.... پارس هم نداره !! ( البته بعضی ها می گن پارس خوبه و بعضی ها می گن خوب نیست )...... مجبورم آسیاتک رو انتخاب کنم
آسیاتک هم می گه اگر شبانه می خوای باید 10 گیگ حجم بگیری که شبانه رایگان بدم

هیچ وقت فکر نمی کردم برای شبانه به این فلاکت بیوفتم

راستی دیروز رفته بودم نمایندگی صبانت می گفت چرا می خوای تخلیه کنی ؟ به خاطر دانلود شبانه ... خوب بیا نامحدود بگیر . گفتم نامحدود هم گرونه هم محدودیت داره.... حالا کجا می خوای بری ؟
دیگه آخرش می خواستم بگم به تو چه... تخلیه کن بریم دیگه

gigaht
28-09-2014, 23:47
مثل اینکه هم دردیم!

حالا اسیاتک رو نرفتم هنوز , اون سرویس 10 گیگ شون قیمت و مشخصاتش چی هست ؟

1376MAXIMUM
29-09-2014, 00:42
پریروز اونجا بودم گفتن طرح تابستانه برداری حله گفتم تابستان که تمام شد فرمودن طرح پاییزه هم همونه بزودی اعلام میشه
راجع کیفیتش هیچ اجماعی اینجا نیست یه عده خیلی راضین و یه عده نه . بستگی به شانس داره گویا !

ماهی 270 ؟؟
پسر اوناسیس هم که باشی بازهم اشتباه محضه برای مصارف غیرتجاری همچین رقمی پرداخت کردن .
نکن دادا , همون 1 مگ ماهی 3 گیگ شبانه دار بگیر 18 تومنه ماهانه . میدونی که نامحدودها سرعتشون پایینتره .
من بدشانس نمیتونم چون اینا هم پورت خالی ندارن تو این مرکز لعنتی ما وگرنه امروز قراردادو بسته بودم.

دقیقا .
اینجا پر شده از اسپم و دبل و تریپل پست ( خلاف قوانین نیست اینجا ؟ یا مدیرش خیلی اهل مداراست ؟) بی ربط و بازارگرم کنی غیر مستقیم برای شرکت.
من بشخصه دفترشون رفته بودم دیدم یکی دونا پرسنل شون همین صفحات اینجا و پیتی روی مونیتورشون بود .
نه بابا ماهی ۲۷۰ که گنج هم داشته باشی نمیشه پولشو داد سالیانه ۲۷۰ تازه پدرم باز نشسته هست ۳۰٪ حقوقشون رو هم کم دولت گفته کم میکنیم حق نمیدونم چی بهشون میدادن از این به بعد نمیدن اونوقت بهش بگم ۲۷۰ ماهی بده میخواهم اینترنت بگیرم تبدیل به کابل لن میکنتم وصلم میکنه پشت کیس

shylord
29-09-2014, 00:57
مثل اینکه هم دردیم!

حالا اسیاتک رو نرفتم هنوز , اون سرویس 10 گیگ شون قیمت و مشخصاتش چی هست ؟

آسیاتک هم گرون کرد !!!!!!!!!!! :n04:

قبلا از 1 تا 8 رایگان بود ولی الان از 2 تا 8..... طرحایی هم که نیم بها بود از 2 شروع می شن...... فکر کنم 1000 تومن کشید رو طرحاش

تمام طرحاش به غیر از 128 رایگان شبانه رو دارن..... ولی 10 گیگ حجم باهاش هست.... مثلا طرح یک مگ با 10 گیگ حجم و 2 تا 8 رایگان = 38 تومن
ولی من طرح 2 مگ با 6 گیگ حجم , 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو می خوام بگیرم .... قیمت 28 تومن..... همین مقدار برای من کافیه

شانس که نداریم

gigaht
29-09-2014, 00:59
نه بابا ماهی ۲۷۰ که گنج هم داشته باشی نمیشه پولشو داد سالیانه ۲۷۰ تازه پدرم باز نشسته هست ۳۰٪ حقوقشون رو هم کم دولت گفته کم میکنیم حق نمیدونم چی بهشون میدادن از این به بعد نمیدن اونوقت بهش بگم ۲۷۰ ماهی بده میخواهم اینترنت بگیرم تبدیل به کابل لن میکنتم وصلم میکنه پشت کیس

درسته , شنیدم بازنشسته هارو یه چیزی کم کردن ! عجبا ..
همون 1 مگ 3 گیگ ماهی 18 تومنشون خوبه تاز زده شبانه هم داره . گرفتی خبرمون کن چطوره کیفیتش.

david-ebi
29-09-2014, 01:55

قبلا از 1 تا 8 رایگان بود ولی الان از 2 تا 8..... طرحایی هم که نیم بها بود از 2 شروع می شن...... فکر کنم 1000 تومن کشید رو طرحاش

تمام طرحاش به غیر از 128 رایگان شبانه رو دارن..... ولی 10 گیگ حجم باهاش هست.... مثلا طرح یک مگ با 10 گیگ حجم و 2 تا 8 رایگان = 38 تومن
ولی من طرح 2 مگ با 6 گیگ حجم , 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو می خوام بگیرم .... قیمت 28 تومن..... همین مقدار برای من کافیه

شانس که نداریم

بفرمایید.گندکاری در ساعات و سرعت شبانه بعد از صبانت کم کم به آسیاتک هم سرایت کرد.ظاهرا هنوز اولش هست.تا ببینیم بقیه شرکتها میخواهن چه گندی به شبانشون بزنند.اما همونطور که در جواب یکی از دوستان گفتم هر گندی بزنن در پیش گندی که صبانت زد بازم لنگ میندازن:n02:

david-ebi
29-09-2014, 01:57

شانس که نداریم

به دلیل اشتباه پیش آمده لطفا حذف شود.

man69s
29-09-2014, 02:14
نه اگه محدود شده باشی می نویسه
سرویس شبانه با اعمال محدودیت
حجم بخری دوباره میره بالا سرعت

برای دومین شب هم سرعت 10KB ، واضحه که محدود شدم ولی همچنان چیزی در پنل نوشته نشده :

gigaht
29-09-2014, 02:14

شانس که نداریم

ای برار عجب حکایتیه . اینا دیگه بیش از حد شلوغش کردن : نیم بها , چاشت , روز ابری , اگه قول بدی بچه خوبی باشی .. اه .
چقدر مسخره بازی برای یک سرویس پیش پا افتاده . واقعا جای تاسف داره جناب وزیر محترم .

بهرحال فکر کنم انتخاب منطقی کردی . منکه هنوز در برزخم .

برای دومین شب هم سرعت 10KB ، واضحه که محدود شدم ولی همچنان چیزی در پنل نوشته نشده :

اینم از هنر وب مسترشونه , برای منم همینطور میزد .

RealFlow
29-09-2014, 05:30
دیگه دل از اینترنت بکنید ..... هر چقدر دانلود دارید فکرشو از سرتان بیرون کنید.....
شبها راحت بخوابید ..... از حجم روزانه تونم برای دیدن مقدار حجم مطالب که برای دانلود گذاشتن استفادکنیدیا جیبتان رو سوراخ کنید و پول تقدیم شرکت مشتری مدار!!!!!!!!!!!!!!!!!! صباغ نه بکند.
(بی تفاوت)

HardwareMaster
29-09-2014, 05:47
نمایشگاه مشهد که رفته بودم بیشترین تبلیغ و غرفه صبا نت بود ورودی دو طرف رو اشغال کرده
بود و مشغول فریب مردم بودن. به زور میخواستن تبلیغاتشان رو گوش کنی

البته آفتاب و مخابرات و پیشگامان و فن آوا مبین نت هم بودن ولی به اندازه اون سه تا شلوغ نکرده بودن
پارس رو پیدا نکردم شایدم غرفه نداشت

قسمت اول صحبتت(جذب کاربرهای جدید و بی اطلاع) من رو یاد این خبر علمی انداخت که این روزا زیادم سروصدا کرده

کشف تازه پژوهشگران آمریکایی در جستجوی معجون جوانی
شاید کمی عجیب و ترسناک به نظر بیاید ولی آیا راز جوان ماندن و پیر نشدن میتواند در خون جوانان باشد؟ تحقیقات علمی جدید در آمریکا نشان میدهد که شاید با تزریق خون جوان بشود جلوی پیر شدن مغز انسان را گرفت
بله معجون جوانی صبانت در جذب افراد جدید و غافله. چون قدیمی ها و عاقل ها تند تند دارن فلنگ رو می بندن و یا اگرم با کلی اعتراض همچنان باقی بمونن اونقدر صبانت رو دوشیدن و می دوشن و با همفکری با هم طرح ها و ترفندهایی انتخاب میکنند که سود کمتری نصیب صبانت میشه

برای بخش دوم صحبتت هم بگم که آفتاب همون پارس آنلاینه. از قدیم که کارتهای دایل آپ می فروخت اسمش آفتاب بود. البته فکر کنم توی این آشفته بازاری که راه افتاده اینم بجای آفتاب بهتره اسمش رو بذاره آفتابه دزد

sorooshfm
29-09-2014, 06:37
دوستان تجربه چند ساله استفاده از اینترنت ایران ثابت کرده که تمام شرکت ها پس از جذب کردن مشتری زیاد و بستن بار خود و برای جلوگیری از مصرف پهنای باند زیاد و کاهش هزینه ها اقدام به محدودیت در اینترنت شبانه کرده و یا نامحدودهایش را برای آن محدودیت سرعت و ترافیک تعیین کرده و قیمتهایش را بالا برده است و بزودی دیگر هیچ شرکتی شبانه کاملا رایگان ارائه نمیدهد اولش شاتل الان صبا و بزودی آسیاتک و فن آوا شک نکنید که نامحدود فن آوا هم محدودیت ترافیک براش تعیین میکنه و بعدش سرعت تقسیم بر ۸ میشه یعنی با ۵۱۲ از ۱۶ کیلوبایت بیشتر نمیگیری و با پول ۲ مگ نامحدود ۶۴ تا میگیری علت این اوضاع هم نبود نظارت بر روی شرکت های اینترنتی است.

naasr
29-09-2014, 09:00
دوستان تجربه چند ساله استفاده از اینترنت ایران ثابت کرده که تمام شرکت ها پس از جذب کردن مشتری زیاد و بستن بار خود و برای جلوگیری از مصرف پهنای باند زیاد و کاهش هزینه ها اقدام به محدودیت در اینترنت شبانه کرده و یا نامحدودهایش را برای آن محدودیت سرعت و ترافیک تعیین کرده و قیمتهایش را بالا برده است و بزودی دیگر هیچ شرکتی شبانه کاملا رایگان ارائه نمیدهد اولش شاتل الان صبا و بزودی آسیاتک و فن آوا شک نکنید که نامحدود فن آوا هم محدودیت ترافیک براش تعیین میکنه و بعدش سرعت تقسیم بر ۸ میشه یعنی با ۵۱۲ از ۱۶ کیلوبایت بیشتر نمیگیری و با پول ۲ مگ نامحدود ۶۴ تا میگیری علت این اوضاع هم نبود نظارت بر روی شرکت های اینترنتی است.

اتفاقا خود قوانین سازمان مقررات رادیویی باعث شده که شرکتها نهایت سواستفاده را ببرند اون از وزارت فناوری و شرکت زیرساخت که پهنای اینترنت را وارد و 200 برابر قیمت به شرکتها میفروشن و با یه سری قوانین مزخرف به شرکتها هم اجازه میدن با حقه بازی و دزدی سود ببرند مملکت از پایه ویرانه خدا لعنت کنه باعث و بانیش

piishii
29-09-2014, 09:21
دوست عزیز شما که 512 نامحدود برداشتی نپرسیدی که پهنای باندتو روی چند میبندن؟.روی همین 512 یا بیشتر.

تاپیک فن آوایی ها میگن روی همین 512 بسته میشه ولی خودم خیر نپرسیدم ولی خودشون میگفتند یوزر کم میگیرند و به تناسب و سرعت بالا میدن
تازه یک نمایندگی هم بیشتر توی مشهد ندارند یعنی یک دفتر
در حالیکه صبانت هر بقالی هم که بری نوشته نمایندگی صبا نت ! اینترنت صبانت !
آره یک زمانی خوب بود ولی نه تا وقتی که گندش همه جا رو گرفته

t2download
29-09-2014, 12:57
من که خطم 2 ساله نویز داره گاهی می گیره گاهی ول می کنه باز نویز دار شد و صبانت و مخابرات توانایی رفع اشکال را دو سال هست ندارند فکر کنم باید به سازمان ملل متحد شکایت کنم ................
:n13:
الان با وایمکس ایرانسل وصل هستم ........ به نظر شما سازمان ملل پیگیری می کنه یا ................:n13:

HardwareMaster
29-09-2014, 14:53
من که خطم 2 ساله نویز داره گاهی می گیره گاهی ول می کنه باز نویز دار شد و صبانت و مخابرات توانایی رفع اشکال را دو سال هست ندارند فکر کنم باید به سازمان ملل متحد شکایت کنم ................
:n13:
الان با وایمکس ایرانسل وصل هستم ........ به نظر شما سازمان ملل پیگیری می کنه یا ................:n13:

شما یک نگاهی به داخل جعبه کافوهای مخابرات که سر راه خط تلفن شماست و معمولا هر 15 الی 20 متر یکی به دیوار نصب شده بینداز اونقدر سیمهای پوسیده و در هم و برهمی داره که تعجب میکنی چطور از پس مکالمه ی شما برمیاد، نویز و پشتیبانیش از اینترنت و دیتا که دیگه بماند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشبختانه به همت دله دزدهای زحمتکش معتاد، درب این جعبه کافوها همیشه باز و یا آویز هست طوریکه حتی چغک هم میره اونجا و همراه جوجه هاش از اینترنت مفتی فیض میبرن . بالاخره پیچهای 20 تا جعبه رو هم که باز کنن خودش میشه نیم کیلوپیچ و میشه باهاش هزینه ی چند نخود چیز و یک شب سفر به فضا !!! رو درآورد. خدا رو شکر که این اینترنت برای همه نون داره الا ما کاربرها

t2download
29-09-2014, 15:38
شما یک نگاهی به داخل جعبه کافوهای مخابرات که سر راه خط تلفن شماست و معمولا هر 15 الی 20 متر یکی به دیوار نصب شده بینداز اونقدر سیمهای پوسیده و در هم و برهمی داره که تعجب میکنی چطور از پس مکالمه ی شما برمیاد، نویز و پشتیبانیش از اینترنت و دیتا که دیگه بماند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشبختانه به همت دله دزدهای زحمتکش معتاد، درب این جعبه کافوها همیشه باز و یا آویز هست طوریکه حتی چغک هم میره اونجا و همراه جوجه هاش از اینترنت مفتی فیض میبرن . بالاخره پیچهای 20 تا جعبه رو هم که باز کنن خودش میشه نیم کیلوپیچ و میشه باهاش هزینه ی چند نخود چیز و یک شب سفر به فضا !!! رو درآورد. خدا رو شکر که این اینترنت برای همه نون داره الا ما کاربرها

داداش کلی خندیدم خیلی ممنونم خیلی باحال بود راست گفتی همه جعبه ها بازن و توی یک ماه 3 مرتبه کابل ها رو دزدیدند و مخابرات دیگه نمیاد و خود همسایه ها شده اند یک پا متخصص و کابل می اندازند ووووو:n08:
رفتم روی دیوار کابل تلفن کنار کابل برق اصلی بود و تازه سیم ها روی دیوار ول و همه پوسیده و چسبیده بهم ......... با این هوای جهنمی اهواز
وایمکس هم که باید 2 ساعت بمونی سایت باز بشه و یک صفحه لود بشه ...............
مگه جعبه های تلفن درب هم دارند ؟ اینجا دیگه جهبه نیست و اکثرآ بدون جعبه هستند و کابل ها و سیم های تلفن بهم پیچیده شده اند و ول هستند روی هوا :n28:
اگه مخابرات استخدامی داشته باشه همه خیابون از مهندسین مخابرات اطلاعات و کارشون بهتر شده از بس خودشون کابل انداختند ...
و اکثر اوقات می بینی یکی پله انداخته رفته تو باکس مخابرات رفع اشکال از همسایه ها .........:n13:

k1ozil
29-09-2014, 15:43
دوستان کسی میدونه این کافورو چه جوری میشه دست کاریش کرد؟ که نویز بهتر شه.یه کارشناس صبحی رفتم اوردم خودم بیشتر میفهمیدم :n09:ازش(با این کارشناساشون) خودم چه کارش کنم بهتر میشه و از کجا میشه فهمید کدو یکی مال خونه ماست؟

Le0nard0
29-09-2014, 15:45
دوستان کسی میدونه این کافورو چه جوری میشه دست کاریش کرد؟ که نویز بهتر شه.یه کارشناس صبحی رفتم اوردم خودم بیشتر میفهمیدم :n09:ازش(با این کارشناساشون) خودم چه کارش کنم بهتر میشه و از کجا میشه فهمید کدو یکی مال خونه ماست؟

دست به اون کافوها بزنی حکم تیرت اومده :n09:

k1ozil
29-09-2014, 15:53
دست به اون کافوها بزنی حکم تیرت اومده :n09:

نه داداش همسایه ها که اشنان کاری ندارن شما فقط بگو چه کار کنم؟

naasr
29-09-2014, 15:58
snr خط منم پایینه تا 8 مگ خطم بیشتر نمیکشه با دستکاری کافورو هم بعید میدونم تغییر کنه چون فاصله ام از مرکز مخابراتی زیاده البته الان دیگه برام مهم نیست چون سرعت هر چقدر هم بالا باشه در طول روز بدردم نمیخوره شبها هم که سرعت دانلود شبانه 250 هست حالا خط میخواد 50 مگ بکشه یا 5 مگ تفاوتی نداره

k1ozil
29-09-2014, 16:04
snr خط منم پایینه تا 8 مگ خطم بیشتر نمیکشه با دستکاری کافورو هم بعید میدونم تغییر کنه چون فاصله ام از مرکز مخابراتی زیاده البته الان دیگه برام مهم نیست چون سرعت هر چقدر هم بالا باشه در طول روز بدردم نمیخوره شبها هم که سرعت دانلود شبانه 250 هست حالا خط میخواد 50 مگ بکشه یا 5 مگ تفاوتی نداره

شما دستکاری کردی؟؟؟؟؟؟؟ داداش من خطم قدیما تا 11-12 مگ میکشید (مخابرات دارم) سرعتمم 1.2 1.3 مگ بود(سرویس دو مگ مخابرات دارم) شبی 23 24 گیگ میگرفتم البته هر شبه نه هفته ای یه بار تا صبح میذاشتم الان خود به خود line attanable ش شده 6 و دان استریم شده 5 هر کارم کیکنم بهتر نمیشه صبحا زود فقط خوب میشه:n13:

naasr
29-09-2014, 16:28
شما دستکاری کردی؟؟؟؟؟؟؟ داداش من خطم قدیما تا 11-12 مگ میکشید (مخابرات دارم) سرعتمم 1.2 1.3 مگ بود(سرویس دو مگ مخابرات دارم) شبی 23 24 گیگ میگرفتم البته هر شبه نه هفته ای یه بار تا صبح میذاشتم الان خود به خود line attanable ش شده 6 و دان استریم شده 5 هر کارم کیکنم بهتر نمیشه صبحا زود فقط خوب میشه:n13:

از سر خط (پریز ورودی تلفن ) تست کردی در ضمن ببین کابلهای برق داخل کوچه کنار سیم تلفن نباشه کابلهای برق نویز خیلی شدیدی ایجاد میکنن الان snr margin روی چند هست

k1ozil
29-09-2014, 16:30
از سر خط (پریز ورودی تلفن ) تست کردی اگه احتمال میدی مشکل از کافورو هست میتونی سیم تلفن خودت از داخل کافورو پیدا کنی و سیم ضخیمتر و مستقیم از اونجا بکشی تا داخل منزل . در ضمن ببین کابلهای برق داخل کوچه کنار سیم تلفن نباشه کابلهای برق نویز خیلی شدیدی ایجاد میکنن
هستن.چقدر باید فاصله بین سیم برق و تلفن باشه؟

naasr
29-09-2014, 17:39
هستن.چقدر باید فاصله بین سیم برق و تلفن باشه؟

حداقل نیم تا یک متر فاصله داشته باشه

zoroasterormazd
29-09-2014, 17:39
لطفا توضیح بدین جطور میشه دستکاری کرد؟

assz1366
29-09-2014, 17:43
بچه ها اینترنت من مرتب قطعی داره ، نمدونم چشه ؛ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

david-ebi
29-09-2014, 18:21
لطفا توضیح بدین جطور میشه دستکاری کرد؟

با این اسپرهای تمیز کننده بردهای الکترونیکی وقتیکه سر کابلتونو که داخل جعبه پست روی دیوار کوچتون هست پیدا کردید(در ضمن اسمشون پست هست نه کافو.کافو به اون صندوقهای بزرگ سبز رنگ میگن که تو پیاده روها هست و درشم قفل درست و حسابی داره) اونوقت محل پیچ شدن یک جفت کابل مسی خطتون به ترمینال مربوطه رو خوب اسپری کنید و تمیز کنید.شاید شاید اگر سولفاته یا کثیفی ای چیزی باعث نویز میشده اونوقت کمتر بشه.:n01:

ho3in2012
29-09-2014, 20:24
بچه ها اینترنت من مرتب قطعی داره ، نمدونم چشه ؛ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
SNR خطت اومده زیر 6منظورم اینه که نویزت بالا هست
یه عکس از استاتوس مودم بزار دوستان نظر بدن

assz1366
29-09-2014, 21:42
نه ، ازون نیست چک کردم ، با این حال الان که باز پایدار شده و قطعی فعلا ندارم ، عکس بذارم فایده نداره ؛ باشه باز که این حالت دوباره پیش اومد عکس میگیرم میذارم :n16:

r0ot$harp
29-09-2014, 22:51
دوستان خواهشن یه بررسی بکنیم یه جای خوب انتخاب کنیم همه بریم اونجا.

باتشکر

1376MAXIMUM
29-09-2014, 22:59
دوستان خواهشن یه بررسی بکنیم یه جای خوب انتخاب کنیم همه بریم اونجا.

باتشکر
فکر خیلی خوبیه ولی من خودم به شخصه نمیرسم
ولی میگم اگر بریم مخابرات حتی بدون شبانه بازم سود کردیم چون حداقل قیمت هاش کمتره

Dr Nima
29-09-2014, 23:04
تو نمایشگاه نماینده فروشش میگفت همه جا همینجوریه
یا در آینده همینجوری میشه و کلا وضعیت نت همینجوریه تو ایران
وکلا منظورش این بود صبا خوبه و اگر بری ضرر میکنی و آسمون همه جا همین رنگه
تو اینجا هم بعضیا همین نظرات رو دارن
ولی بنظرتون نباید به شرکت فهموند کارش اشتباه بوده

darkestpalace
29-09-2014, 23:10
تو پنل کاربری که وارد میشی همون اول میخواد کل اطلاعات زندگیتو به زور بگیره ، من کد ملی رو هرجور می زنم میگه فرمت کد ملی نادرست است

ho3in2012
29-09-2014, 23:17
تو پنل کاربری که وارد میشی همون اول میخواد کل اطلاعات زندگیتو به زور بگیره ، من کد ملی رو هرجور می زنم میگه فرمت کد ملی نادرست است
اینو بزن قبول میکنه 1234567891 :n02:

darkestpalace
29-09-2014, 23:22
اینو بزن قبول میکنه 1234567897 :n02:

اینم زدم قبول نکرد ، قبلا خودم چرت و پرت می زدم و همین ایراد رو می گرفت اما بعد که اطلاعات سرویس رو می زدم مشکلی نداشت و صفحه رو میاورد الان هر کار می کنم از این صفحه ی اطلاعات کاربری خلاص نمیشم ، بی خاصیتای بی عرضه فقط پول گرفتنشون با نظم و ترتیبه

ho3in2012
29-09-2014, 23:26
اینم زدم قبول نکرد ، قبلا خودم چرت و پرت می زدم و همین ایراد رو می گرفت اما بعد که اطلاعات سرویس رو می زدم مشکلی نداشت و صفحه رو میاورد الان هر کار می کنم از این صفحه ی اطلاعات کاربری خلاص نمیشم ، بی خاصیتای بی عرضه فقط پول گرفتنشون با نظم و ترتیبه
اینا رو تست کن
2345678917
3456789106
4567891015
5678910116
1234123411
1234567891
تمام اینا معتبره اگه ایراد گرفت یعنی صبانت مشکل داره

mohammad_77
30-09-2014, 00:08
اینا رو تست کن
2345678917
3456789106
4567891015
5678910116
1111111111
2222222222
3333333333
4444444444
5555555555
1234123411
1234567891

کد ملی یک نظم منطقی و یک الگوریتم خاصی داره . من خودم قبلا توی برنامه نویسی و اعتبار سنجی استفاده کرده بودم . شماره های تکراری مثل(1111111111) جزو مواردی هست که چک می شه . اگر هم جایی رد شد یعنی برنامه نویس برای تست گذاشه بوده و یادش رفته برداره . بقه رو هم نمی دونم باید داد به الگوریتمش .

ضمنا الان پیام سایت رو درباره سرعت شبانه دیدم . شبانه زیاد استفاده نمی کنم ولی این حرکتش باعث میشه یک مهاجرت انجام بدهم .

1376MAXIMUM
30-09-2014, 00:08
اینا رو تست کن
2345678917
3456789106
4567891015
5678910116
1111111111
2222222222
3333333333
4444444444
5555555555
1234123411
1234567891
اخه کدوم شماره شناسنامه ای همش یک هست نمیشه که
البته یه چیز عجیب هم بگم یک بار سال و روز و ماه تولدم رو با تلفن خونه گرفتم یکی جواب داد منم قطع کردم

sunmaster_7
30-09-2014, 00:19
تو نمایشگاه نماینده فروشش میگفت همه جا همینجوریه
یا در آینده همینجوری میشه و کلا وضعیت نت همینجوریه تو ایران
وکلا منظورش این بود صبا خوبه و اگر بری ضرر میکنی و آسمون همه جا همین رنگه
تو اینجا هم بعضیا همین نظرات رو دارن
ولی بنظرتون نباید به شرکت فهموند کارش اشتباه بوده

حتی اگر اسمونش همین رنگ باشه باز هم ما برنده ایم چون از اول میدونیم بابت چه سرویسی پول دادیم و چی قراره گیرمون بیاد بهتر از اینه که با وعده دانلود شبانه گولمون بزنن بعدش بزنن زیر همه چی . اینجوری حد اقل ادم احساس حماقت نمیکنه اون عوضیا هم فکر نمیکنن خیلی زرنگن

gigaht
30-09-2014, 00:30
اینها قصدشون ناامید کردن کاربراست. اما همونطور که قبلا گفتم اگر تعداد انصرافی ها زیاد باشه شک نکنید اثر خواهد داشت .

یه نمونه اش اینکه با اعتراضات بچه های اینجا به 195 و صفحه وزیر حداقل نتیجه اش یک پله کوتاه اومدنشون از نیم بها به

یک سوم شد . بیشتر بشه اعتراضات و تخلیه ها یقینا بیشتر کوتاه خواهند اومد .

Dr Nima
30-09-2014, 00:30
حتی اگر اسمونش همین رنگ باشه باز هم ما برنده ایم چون از اول میدونیم بابت چه سرویسی پول دادیم و چی قراره گیرمون بیاد بهتر از اینه که با وعده دانلود شبانه گولمون بزنن بعدش بزنن زیر همه چی . اینجوری حد اقل ادم احساس حماقت نمیکنه اون عوضیا هم فکر نمیکنن خیلی زرنگن
منم منظورم همینه نباید به این حرفا توجه کرد و جوابشون رو عملی داد
میخواستم بگم حواستون به این روش هم باشه که یه کلک دیگس

ho3in2012
30-09-2014, 01:04
کد ملی یک نظم منطقی و یک الگوریتم خاصی داره . من خودم قبلا توی برنامه نویسی و اعتبار سنجی استفاده کرده بودم . شماره های تکراری مثل(1111111111) جزو مواردی هست که چک می شه . اگر هم جایی رد شد یعنی برنامه نویس برای تست گذاشه بوده و یادش رفته برداره . بقه رو هم نمی دونم باید داد به الگوریتمش .

ضمنا الان پیام سایت رو درباره سرعت شبانه دیدم . شبانه زیاد استفاده نمی کنم ولی این حرکتش باعث میشه یک مهاجرت انجام بدهم .

اخه کدوم شماره شناسنامه ای همش یک هست نمیشه که
البته یه چیز عجیب هم بگم یک بار سال و روز و ماه تولدم رو با تلفن خونه گرفتم یکی جواب داد منم قطع کردم
دوست عزیز شاید این کد ملی ها مال کسی نباشه ولی درست هست
کد ملی یه الگوریتم خاصی داره
9 رقم اول از سمت چپ هر عددی میتونه باشه و رقم دهم رو بهش رقم تایید میگن که از روی 9 رقم اول به دست میاد
شما تو گوگل بزن چک کردن صحت کد ملی و این کدا که من گذاشتم رو تست کن همه رو میزنه صحیح است
البته در مورد تکراری بودت تمام عددا حق با دوستمون بود با این که صحیحه ولی سیستم قبول نمیکنه
ولی بقیه کد ملی ها رو تست کردم جواب داد

P.Professionalism
30-09-2014, 01:07
لطفآ حذف شود.

mohammad_77
30-09-2014, 01:10
من که الان یک شکایت تپل توی سایت مقررات رادیویی همراه با یک سری مستندات مربوط به قرارداد و سطح SLA صبانت کردم . شماره پیگیری هم گرفتم و درخواست خسارت هم دادم . قبلا برای مورد دیگه ای از مخابرات شکایت کرده بودم که درست پیگیری کردند . این یکی رو باید صبر کرد و نتیجه اش رو دید . شکایت فقط با ارائه مستند !

david-ebi
30-09-2014, 01:28
دوستان من تحقیقات کمی کردم اما به نظرم فن آوا بهتره.بدبختی اینجاست فردا یک مجلس حیثیتی عروسی دعوتم وگرنه فردا میرفتم و سرویس 1 مگ با 3 گیگ ماهیانه اشو میگرفتم ماهی تقریبا 20 تومان .تلفنی که با نمایندگیش صحبت کردم گفت روی 6 واست میبندیم و شبانه اشم سرعتش نسبت به روزانه کمی کمتر یعنی اونجور که اون میگفت حداکثر نصف سرعت روزانه است وگرنه بیشتر.فردا از صبح درگیرم اما پس فردا حتما میرم.نمایندگیش اتفاقا به خونمون نزدیکه.ایشالله هر وقت اکی شد خبر دقیق و مقدار دقیق سرعتمو بهتون میگم.اگر اینطور باشه از ماه بعدش حجمهای بالاتری بر میدارم.

ho3in2012
30-09-2014, 01:31
من که الان یک شکایت تپل توی سایت مقررات رادیویی همراه با یک سری مستندات مربوط به قرارداد و سطح SLA صبانت کردم . شماره پیگیری هم گرفتم و درخواست خسارت هم دادم . قبلا برای مورد دیگه ای از مخابرات شکایت کرده بودم که درست پیگیری کردند . این یکی رو باید صبر کرد و نتیجه اش رو دید . شکایت فقط با ارائه مستند !
از همین الان شکایتت رو مردود شده بدون
هزار جور مدرک بیاری اینو برات مینویسن آخرش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه زیاد اصرار کنی میگن دروغ میگی :n02::n02:
کلا اگه راضی نیستی برو شکایت فایده نداره
195 همه شکایتا رو مردود میکنه

gigaht
30-09-2014, 01:39
اتفاقا این شکایتها اگر به تیراژ مناسبی برسند چرا که اثر ندارند. خیلی هم مفیده
رفتن رو که میرن , چه اشکالی داره یه شکایت هم ثبت کنن ؟

ho3in2012
30-09-2014, 03:12
اتفاقا این شکایتها اگر به تیراژ مناسبی برسند چرا که اثر ندارند. خیلی هم مفیده
رفتن رو که میرن , چه اشکالی داره یه شکایت هم ثبت کنن ؟
محدودیتی که صبانت اعمال میکنه با توجه به قانون مصرف منصفانه تنظیم مقررات و اینکه تو قرارداد گفته شده شبانه رو به شرط مصرف منصفانه به کاربر ارایه میده کاملا قانونیه و اینکه 100 ملیون بار هم شکایت کنین وقتی کارشناس 195 حق رو به صبانت میده هیچ تاثیری نداره بی خودی دارین وقت خودتون رو هدر میدین
بهترین کار اینه داخل خود پنل صبانت درخواست تخلیه بزنین و دلیل هم بزنید افت سرعت و شبانه غیر رایگان

WANG
30-09-2014, 10:19
ببین چقد پررو شدن زنگ زده میگه حجمتون شده 250 مگ
چقدر حجم مد نظرتونه ؟!!!!!!:39:
گفتم بخام شارژ کنم میزنگم ...
هنوز 3 هفته مونده از سرویسم !
صدای ادامش جویدنشم که به کنار....
رفتم تو پنل زده 350 مگ!!!!

david071
30-09-2014, 12:48
سلام دوستان من جمع آوری کردم. چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟

masooyan
30-09-2014, 12:53
سلام دوستان من جمع آوری کردم. چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟

های وب بدک نیس.

david071
30-09-2014, 12:57
شما دارین؟

مشکل قطعی نداره؟

masooyan
30-09-2014, 13:02
شما دارین؟

مشکل قطعی نداره؟

من هیچ مشکلی ندارم،البته این موضوع بیشتر به مرکز مخابراتی مربوط میشه شما اول تحقیق کن ببین تو مرکز مخابراتی شما وضیت های وب چطوریه.

ghnjfg
30-09-2014, 13:06
دوستانی که از این شرکت رفتید تخلیه چند روز طول کشید؟
پس فردا میخوایم خونمون رو عوض کنیم . خط تلفن خونه جدید از صبانت سرویس داره:n21::n27:

masooyan
30-09-2014, 13:13
دوستانی که از این شرکت رفتید تخلیه چند روز طول کشید؟
پس فردا میخوایم خونمون رو عوض کنیم . خط تلفن خونه جدید از صبانت سرویس داره:n21::n27:

برا من 2روزه تخلیه شد،البته بسته به مرکز مخابراتی شما ممکنه بیشتر هم طول بکشه.