مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خطم 12 مگ جواب میده؟
البته بگم الان نمیدونم چرا پینگ 200 تا بیشتر از حد معمولیشه
mohamad7824
18-08-2014, 18:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خطم 12 مگ جواب میده؟
تا 10 مگ جواب میده البته اگه لینکت نپره !
masooyan
18-08-2014, 18:29
من خطم 12 مگ جواب میده؟
فک نکنم چون الان snr 11هستش خط شما 8 مگ هم جواب نمیده.البته بازم با دوستان دیگه مشورت کنید.
به نظر میرسه صبانت بهترین سرویس دهی هست. پس خدا کنه مثل اسیاتک شه که بعد یه مدت همه ازش شکایت کنن:n02:
djbehnam73
18-08-2014, 23:15
منظور من مشکل از صبانت نیست.(البته هنوز وگرنه اگر زمانی دست به محدود سازیه سرعت شبانه بزنه که دیگه مشکل دقیقا خودشه و این هم که این کار رو میکنه یا نه هیچ معلوم نیست)بلکه اگر سرعت دانلود شبانت کم باشه یا به سروری که داری ازش دانلود میکنی ربط داره یا به مرکز مخابراتیت ربط داره یا به سرعت پایین سرور چیزشکنی که ازش استفاده میکنی.اگر همه اینا درست باشه بهترین سرعت شبانه رو داری:n01:
صبانت سرور ها رو محدود نمی کنه ( سرور های معروف ) ؟؟؟
مثله دانلود ها ، ایران فیلم ، تهران موزیک و ....
دوستان كسي منطقه پونك تهران صبانت داره؟؟ اگه اره كدوم سرويس ؟؟و سرعت دانلود در روز و شب هم بگين. نامحدودش خوبه؟؟؟ من سرعت واسم خيلى مهمه.
من حدود 7 ماه هست صبانت دارم حدود یک ماه هست روزانه download میره روی 32 تا 512 در حالی که شبانه مثل قبلا میره روی 1792 یعنی سرعت روزانه مشکل دارم و شبها درست میشه و مثل قبل کار میکنه زنگ هم زدم میگن درسته
روزها تقریبا اینجوریه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.5
18.0
db
Line Attenuation
:
47.0
31.5
db
Data Rate
:
418
512
kbps
شبها اینجوری
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
8.0
18.0
db
Line Attenuation
:
49.0
31.5
db
Data Rate
:
1792
512
kbps
البته الان منطقه ما هم کابل برگردون دارن دارن خط اضافه میکنن چون بعضی ها الان یک ساله تقاضا دادن هنوز تلفن براشون نیاوردن
Le0nard0
19-08-2014, 00:18
من حدود 7 ماه هست صبانت دارم حدود یک ماه هست روزانه download میره روی 32 تا 512 در حالی که شبانه مثل قبلا میره روی 1792 یعنی سرعت روزانه مشکل دارم و شبها درست میشه و مثل قبل کار میکنه زنگ هم زدم میگن درسته
روزها تقریبا اینجوریه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.5
18.0
db
Line Attenuation
:
47.0
31.5
db
Data Rate
:
418
512
kbps
شبها اینجوری
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
8.0
18.0
db
Line Attenuation
:
49.0
31.5
db
Data Rate
:
1792
512
kbps
البته الان منطقه ما هم کابل برگردون دارن دارن خط اضافه میکنن چون بعضی ها الان یک ساله تقاضا دادن هنوز تلفن براشون نیاوردن
ايني كه من ميبينم هم شبها خرابه هم روزا. خطت فقط نويزه !
david-ebi
19-08-2014, 05:17
صبانت سرور ها رو محدود نمی کنه ( سرور های معروف ) ؟؟؟
مثله دانلود ها ، ایران فیلم ، تهران موزیک و ....
از دانلودها که با سرعت نور دانلود میکنه(روزانه و شبانه)و بقیشون رو هم نه تا الان محدود نکرده.
bilmazlar
19-08-2014, 07:36
من خطم 12 مگ جواب میده؟
دوست عزیز. شما با این وضعیتی که داری حداکثر بتونی تا 6 مگابیت رو بدون مشکل و با خیال راحت بگیری. الآن پروفایلت روی 4مگه. SNR داوناستریمت هم 11 دسیبل. 2مگابیت پروفایلت رو اضافه کنن، SNRات میآد روی 5 یا 6. یعنی لب مرز. بعدش دیگه خیلی ریسکیه.
مشکل شما احتمالاً از نویز زیادی هست که روی خط تلفنت میافته. چون Atten خطت خیلی خوبه (احتمالاً زیر 500 متر با مرکز مخابراتی فاصله داری) و شما باید بتونی با ADSL2+ سرعتهای تا 20مگابیت رو هم داشته باشی اما نویزت زیاده.
پیشنهاد میکنم مودمت رو ببری دم در خونه و از اونجا یه تست بگیری ببینی تغییری تو وضعیت خطت به وجود میآد یا نه.
من خطم 12 مگ جواب میده؟
Max Rate رو که زده تا 10 مگ میکشه تقریبا احتمالا تا 8 مگ بدون مشکل و قطعی میکشه خطت
bilmazlar
19-08-2014, 08:00
روزها تقریبا اینجوریه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.5
18.0
db
Line Attenuation
:
47.0
31.5
db
Data Rate
:
418
512
kbps
شبها اینجوری
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
8.0
18.0
db
Line Attenuation
:
49.0
31.5
db
Data Rate
:
1792
512
kbps
با این مشخصاتی که خطت داره، اوضاعش خیلی خرابه. اول این که فاصلهات با مرکز مخابراتی زیاده. باید حدوداً 3 تا 3.5 کیلومتر فاصله داشته باشی. یعنی از رو عدد Atten داوناستریم 47 یا 49 میشه حدود 3.5 کیلومتر. اما به نظرم فاصله واقعیت کمتر باشه. شاید حدود 2.5 کیلومتر. به هر حال با همون 3.5 کیلومتر هم شما باید بتونی 4مگابیت سرعت دانلود بگیری نه 512 کیلوبیت (روزانه) یا 1.5مگابیت (شبانه). من احتمال میدم مشکل از طرف مخابرات منطقهاتون باشه هم از وضعیت سیمکشی داخل ساختمون. اول باید مطمئن بشی چقدرش مربوط به سیمکشی داخل خونه است. بعد از اون اگه باز هم وضعیت خوب نبود باید از مخابرات بخوای بررسی کنن.
masooyan
19-08-2014, 08:07
Max Rate رو که زده تا 10 مگ میکشه تقریبا احتمالا تا 8 مگ بدون مشکل و قطعی میکشه خطت
Max Rate ملاک نیس.
دیروز یه کم گیر بود اما امروز دوباره خوب شده واسم.
مگه پینگ شما چنده؟
من بازی آنلاین میکنم برای فیفا 14 و دوتا 2 ...
قبلا" پینگم تقریبا" 250 -230 بود ولی الان خیلی پایین باشه اونم بعضی اوقات میشه 280 ... بقیه اوقات 350-400
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم همینجوری میشه دقیقا"
djbehnam73
19-08-2014, 14:37
از دانلودها که با سرعت نور دانلود میکنه(روزانه و شبانه)و بقیشون رو هم نه تا الان محدود نکرده.
می خوام بدونم اینجا شما فقط راضی هستی یا بقیه هم راضی هستن ؟؟؟؟؟
david-ebi
19-08-2014, 15:06
می خوام بدونم اینجا شما فقط راضی هستی یا بقیه هم راضی هستن ؟؟؟؟؟
حقیقت ناراضی هم داریم:n02:
djbehnam73
19-08-2014, 15:16
حقیقت ناراضی هم داریم:n02:
راضی ها بیشترن یا ناراضی ها ؟؟؟؟؟ :n02::n07:
david-ebi
19-08-2014, 15:43
باور کن نمیدونم هروقت تو این زمینه اظهار نظر کردم یا راضی ها یا ناراضی ها به پرو پام پیچیدن:n02:.ولی فکر میکنم توی پهنای باندهای بالا یعنی 10 و 12 مگ تعداد راضی ها بیشتر باشه.خدایا توبه.ناراضی ها ببخشن:n02:
دوستان عزیز
من تهرانم،مرکز شهید باهنر
متاسفانه چند ساله که سایت صبانت رو میبنم ولی هنوز مرکز ما رو تحت پوشش قرار نداده...
کاری میشه کرد که واسه ما هم راه بندازه؟به جایی باید گفت؟
amirmahdijv
19-08-2014, 19:24
سلام دوستان .
من از سرویس های نامحدود صبا نت استفاده می کنم !
ولی به علت سرعت پایین بعد از گذشتن از حجم میخام محدود بگیرم .
میخاستم ببینم سرعت دانلود شبانه شما چه قدره ؛ لطفا نام سرعت سرویس خودتونم بگید .
رفقا میخواستم یه راهنمایی کنین میدونم اینجا واسه صبا نته
ولی اینجا اطلاعات رفقا خوبه این مشخصات سرویس
که گرفتم از فن آوا چطوره بنظرتان چون نوسان داره
بگین از خطه یا سرویس دهنده و میشه بهترش کرد
512 برنزی نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات خطم
بگین از خطه یا سرویس دهنده
512 برنزی نا محدود
اینم مشخصات خطم
خطت که ترکونده،چسبیدی به مخابرات :n02:
24 مگم بدن،خطت میکشه :n02:
خطت هیچ ایرادی نداره...
Persian_Gun's
19-08-2014, 20:40
بگین از خطه یا سرویس دهنده
512 برنزی نا محدود
اینم مشخصات خطم
خط تلفن که مشکلی نداره..
سرعتی هم که بهت داده همونی هست که باید باشه حالا یه 10 کیلو کمتر..
شبانه صبانت حرف نداره من با 512 دقیق شبی 3 گیگ میگیرم با دو مگ هم قبلا 5 گیگ از پشتیبانی پرسیدم گفت که حالا با 2 مگ شبی 8 گیگ میگیره البته به شهر ومنطقه بستگی داره حدود 2 روز هم هست پینگ از 140 رفته 280 کسی اینجوری نیس؟
Persian_Gun's
19-08-2014, 20:51
شبانه صبانت حرف نداره من با 512 دقیق شبی 3 گیگ میگیرم با دو مگ هم قبلا 5 گیگ از پشتیبانی پرسیدم گفت که حالا با 2 مگ شبی 8 گیگ میگیره البته به شهر ومنطقه بستگی داره حدود 2 روز هم هست پینگ از 140 رفته 280 کسی اینجوری نیس؟
از سال 86 دارم از صبا سرویس میگیرم شبانه بیشتر وقت ها خوب بوده الانم داره دوران اوجه خودشو میگذرونه امیدوارم چشم نخوره..:n09:
دوستان وضعیت خط ما چطور هست ؟؟؟ تا چند مگ میتونه خط ما استفاده کنه از سرعت ؟
abolfazlwest72
19-08-2014, 22:16
تا 18 مگ میکشه خطت و راحت میتونی 12 مگ صبانت رو بگیری
amirmahdijv
19-08-2014, 22:19
مثه شاتل نیس که اگه یه شب کامل با سرعت 200 کبلو ( 512 ) بگیری ، شبه بعد سرعتت میشه 30 کیلو ؟؟
هرشب میشه باسرعت شبه قبل دانلود کرد؟
david-ebi
20-08-2014, 00:01
بگین از خطه یا سرویس دهنده و میشه بهترش کرد
512 برنزی نا محدود
اینم مشخصات خطم
شما که خط به این نازی و با کیفیتی داری چرا 512 گرفتی آخه.مثل اینه که یک میلیارد تومان بهم پول بدن بگن برو ماشین بخر باهاش بعد من برم پراید بخرم:n02:.12 رو از صبا بگیر حالشو ببر اگرم بعدش شایعات راست از آب دراومد و پارس 16 مگ داد برو 16 رو از پارس بگیر حال کن.چرا نوازش میکنی این خط رو.یک کم ازش کار بکش.خط بدبخت من اینقدر روش فشار آوردم صدای مرغ داره میکنه:n02:.از ترس اینکه کتک نخوره با snr برابر با 5 دسی بل بدون یکبار قطعی داره بهم 10 مگ میده بعد تو خطی که تا 21 مگ میکشه رو فقط 512 کیلوبایت بارش کردی.عجیبه والله:n13:
خط شما هم عالیست و راحت تا بالای 20 مگ هم می کشه...
ولی این خطت ممکنه فیبر نوری باشه؛فیبره؟ اگه فیبر باشه فقط مخابرات می تونی بگیری...
دوستان عزیز
من تهرانم،مرکز شهید باهنر
متاسفانه چند ساله که سایت صبانت رو میبنم ولی هنوز مرکز ما رو تحت پوشش قرار نداده...
کاری میشه کرد که واسه ما هم راه بندازه؟به جایی باید گفت؟
دوستان منو راهنمایی می کنید؟ :n01:
مثه شاتل نیس که اگه یه شب کامل با سرعت 200 کبلو ( 512 ) بگیری ، شبه بعد سرعتت میشه 30 کیلو ؟؟
هرشب میشه باسرعت شبه قبل دانلود کرد؟
نه اصلا اینطور نیست محدود نمیکنه ولی بالاخره یه اتفاقی خواهد افتاد :دی
من سرویس 12 مگ گرفتتم خیر سرم ولی اول پورت رو روی 4 مگ بعد با کلی دعوا روی 8 مگ بستن هرچی هم به پشتیبانی میگم چرت و پرت جواب میده خطم هم مشکلی نداره و تا سرعت های بالا میکشه یک بار از دهنشون در رفت و گفتن از شرکت اعلام کردن سرویس سرعت بالا به مشتری ندید!!!! 195 هم شکایت کردم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد. دوستان راه حلی دارند ؟
amir-shakh
20-08-2014, 08:34
سلام نیما جان
عزیزم از کدوم نمایندگی و کدوم شهر سرویس گرفتین ؟
از شهر کرمان هستم و یک نمایندگی پشتیبانی هم بیشتر نداره به نام آقای گلشن. پشتیبانی تهران میگه با نمایندگی کرمان هماهنگ کن. نماینده کرمان میگه باید با تهران هماهنگ کنیم. الان یک هفته است که دارن جواب اینجوری میدن و سرعت من رو کم کردن یک دفعه هم گفتن ما سرعت رو کم کم زیاد میکنیم که مشکلی پیش نیاد!!! نمیدونم چی پیش خودشون فکر کردن و مشتری رو چی فرض کردن؟؟؟؟ خب از اول زیاد کنید اگه مشکلی داشت سرعت رو کم کنید نه اینکه توی روز روشن دزدی کنن. فقط بلدن بگن چشم پیگیری می کنم بعد هم هیچ خبری ازشون نمیشه.
قابل توجه همه ی دوستانی که سرعتشون پایینه چه شبانه چه روزانه
این لینک دانلود یک فایل از سرور اختصاصی من توی ایران هست چون سرور از جای دیگه گرفتم الان احتمالا تا 1 یا 2 هفته ی دیگه این لینک اعتبار داره اگر کسی سرعتش پایینه این لینک رو هم تست کنه نتیجه رو بگه تقریبا مشخص می شه که ظرفیت خطتون چقدر هست خیلی از دوستان امتحان کردن و دیدن که سرعتشون از چیزی که فکر می کردن بیشتر هست لازم نیست کامل هم دانلود کنید فقط در حد اینکه بفهمید سرعت چقدره
amirmahdijv
20-08-2014, 10:14
دوستان منو راهنمایی می کنید؟ :n01:
قبلا من از اسیا تک می خاستم سرویس بگیرم ؛ منتهی در محله ما وجود نداشت :n13:. به نمایندگی گفتم ، گفت باید به تلفن سراسری ( 1544 ) زنگ بزنی و در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کنی !
اما تا دوماه پیش که میشه 1 سال من خبر دارم که نیومده :n02:
خط شما هم عالیست و راحت تا بالای 20 مگ هم می کشه...
ولی این خطت ممکنه فیبر نوری باشه؛فیبره؟ اگه فیبر باشه فقط مخابرات می تونی بگیری...
سلام نه خطم فکر نمی کنم فیبر باشه :) ازکجا باید بدونم ؟
بعد به مرکز مخابراتی نزدیک هستیم فکر می کنم کمتر از 1 کیلومتر باشه
از دیروز پنل کاربری من از کار افتاده و مصرف رو 0 نشون میده بقیه هم این مشکل رو دارند یا فقط مال من اینجوری شده ؟
ali-1991
20-08-2014, 13:12
درود. دوستان این خط تا چه سرعتی جواب میده؟ به نظرم افتضاحه درسته؟ :n02: و اینکه الان رو ۴مگ بسته شده با توجه به اسکرین شات دوم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masooyan
20-08-2014, 13:19
دوستان رانژه صبا نت حدودا چن روز طول میکشه؟
از دیروز پنل کاربری من از کار افتاده و مصرف رو 0 نشون میده بقیه هم این مشکل رو دارند یا فقط مال من اینجوری شده ؟
ریز مصرف منم همینجوری نشون میده:n01:
یه دفعه قبلا یادمه همینجور شده بود. درست میشه:n06:
mykamran
20-08-2014, 13:30
3 تا 4 روز نهایتش
sadeghrenjer
20-08-2014, 15:02
من شیرازم 2 روزه رانژه کردن
ولی شاتل و پارس انلاین قبلا داشتم 8-9 روز شد
sadeghrenjer
20-08-2014, 15:03
پنل منم همینجوره
amirmahdijv
20-08-2014, 15:43
من نمیتونم وارد بشم تا الان 30 بار امتحان کردم . اما میگه کد امنیتی را وارد نمائید
کد رو درست میزنم اماااااا ......
amirmahdijv
20-08-2014, 15:49
من نمیتونم وارد بشم تا الان 30 بار امتحان کردم . اما میگه کد امنیتی را وارد نمائید
کد رو درست میزنم اماااااا ......
بلاخره وارد شدم ! اما وضعیت شما رو دارم !
رديف
شروع
پايان
مدت اتصال
ارسال (MB)
دريافت (MB)
مجموع مصرف شده (MB)
جمع کل
-
-
-
0
0
0
جمع کل
-
-
-
0
0
0
من شیرازم 2 روزه رانژه کردن
ولی شاتل و پارس انلاین قبلا داشتم 8-9 روز شد
بستگی به مرکز مخاربراتیتون داره
amirmahdijv
20-08-2014, 16:25
سلام ذوستان
سرعت دانلود شبانه چه طوری محاسبه میشه ؟
یعنی 6 مگ سرعتش چه قدره؟
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
لطفا سریعا بگید فردا باید تمدید کنم ..
ali-1991
20-08-2014, 16:44
درود. دوستان این خط تا چه سرعتی جواب میده؟ به نظرم افتضاحه درسته؟ :n02: و اینکه الان رو ۴مگ بسته شده با توجه به اسکرین شات دوم؟ چون تست میکنم سرعت از ۱۰۰ بالاتر نمیره مربوط به کیفیت خط هست یا سرعت درسته؟ تو وبسابت صبانت زده ۱۲۸
rezalive
20-08-2014, 16:58
درود
من با این وصع نت موندم کدوم isp رو بگیرم
حالا میخوام برم صبا نت اما مشکل اینجاست برای سرعت 12 مگ از این کارت دانشجویی و ... میخاد؟
درود
من با این وصع نت موندم کدوم isp رو بگیرم
حالا میخوام برم صبا نت اما مشکل اینجاست برای سرعت 12 مگ از این کارت دانشجویی و ... میخاد؟
نیازی به کارت دانشجوی نداره
Persian_Gun's
20-08-2014, 18:33
درود. دوستان این خط تا چه سرعتی جواب میده؟ به نظرم افتضاحه درسته؟ :n02: و اینکه الان رو ۴مگ بسته شده با توجه به اسکرین شات دوم؟ چون تست میکنم سرعت از ۱۰۰ بالاتر نمیره مربوط به کیفیت خط هست یا سرعت درسته؟ تو وبسابت صبانت زده ۱۲۸
سلام..
بنظرم تا 8 مگ یا حتی 10 مگ رو جواب میده..
البته بهتره اول 8 مگ رو امتحان کنید..
بله رو 4 مگ بسته شده ولی به طور نرم افزاری تا 1 مگ محدود شدید..
سرویس های 128 صبانت رو سرعت نهایی شون 1 مگ هست..
ali-1991
20-08-2014, 18:54
سلام..
بنظرم تا 8 مگ یا حتی 10 مگ رو جواب میده..
البته بهتره اول 8 مگ رو امتحان کنید..
بله رو 4 مگ بسته شده ولی به طور نرم افزاری تا 1 مگ محدود شدید..
سرویس های 128 صبانت رو سرعت نهایی شون 1 مگ هست..
عزیز دمت گرم. الان ۶مگ رو گرفتم اما سرعت دانلود از وبسایت های فیلم با اکانت به ۲۰۰ هم نمیرسه. از سافت گذر سرعت درسته. با اسپید تست هم که تست گرفتم اینه وضعیت.
Persian_Gun's
20-08-2014, 19:16
عزیز دمت گرم. الان ۶مگ رو گرفتم اما سرعت دانلود از وبسایت های فیلم با اکانت به ۲۰۰ هم نمیرسه. از سافت گذر سرعت درسته. با اسپید تست هم که تست گرفتم اینه وضعیت.
از این لینک هم میتونید یه تست بگیرید نتیجه رو اعلام کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمان idm هم رو 32 کانکشن بذارید..
چک کردی ببینی الان که 6 مگ گرفتی خطط روی چند بسته شده؟
amirmahdijv
20-08-2014, 19:30
سلام ذوستان
سرعت دانلود شبانه چه طوری محاسبه میشه ؟
یعنی 6 مگ سرعتش چه قدره؟
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
لطفا سریعا بگید فردا باید تمدید کنم ..
میشه بگید ؟؟ خیلی نباز دارم
Eliminal
20-08-2014, 19:34
میشه بگید ؟؟ خیلی نباز دارم
والا من 8 مگ دارم شبی 10 گیگ میاره ، ولی دیگه شب تا حالا بیدار نبودم ببینم چنده سرعت!
6 مگم حالا 10 گیگ نه ولی 8 گیگ صد در صد میاره ، ولی کلا این سرعتای بالا برای شبانه خوبه ولی روزانه چندان تفاوتی نداره ، چون سرعت باز کردن پیج ها که فرقی نداره .... بعد روزانه دانلود هم که نمیشه کرد دیگه حجم تموم میشه ، بعد یه چیز دیگه هم اینکه هرچی سرعتتون بالاتر باشه حجمتون سریع تر مصرف میشه!!
masooyan
20-08-2014, 20:00
والا من 8 مگ دارم شبی 10 گیگ میاره ، ولی دیگه شب تا حالا بیدار نبودم ببینم چنده سرعت!
6 مگم حالا 10 گیگ نه ولی 8 گیگ صد در صد میاره ، ولی کلا این سرعتای بالا برای شبانه خوبه ولی روزانه چندان تفاوتی نداره ، چون سرعت باز کردن پیج ها که فرقی نداره .... بعد روزانه دانلود هم که نمیشه کرد دیگه حجم تموم میشه ، بعد یه چیز دیگه هم اینکه هرچی سرعتتون بالاتر باشه حجمتون سریع تر مصرف میشه!!
شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟ همشهری.
ali-1991
20-08-2014, 20:08
از این لینک هم میتونید یه تست بگیرید نتیجه رو اعلام کنید:
تنظیمان idm هم رو 32 کانکشن بذارید..
چک کردی ببینی الان که 6 مگ گرفتی خطط روی چند بسته شده؟
ممنون که پاسخ میدی عزیز. لینکی که فرمودید یا سرعت ۴۰۰ دان میکنه در واقع هنوزم رو ۴مگ بسته شده. برای دانلود فیلم چه باید کرد؟ اکانت Vip هست اما بازم نهایت سرعت ۲۰۰. باس زنگ بزنم پشتیبانی
rezalive
20-08-2014, 20:08
یعنی من میتونم همینطور12 مگ ببندم؟
بعدش یه سوال من این مودمو دارم به صبا نت میخوره یا نه؟
TP-Link TD-W8980 N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Persian_Gun's
20-08-2014, 20:33
ممنون که پاسخ میدی عزیز. لینکی که فرمودید یا سرعت ۴۰۰ دان میکنه در واقع هنوزم رو ۴مگ بسته شده. برای دانلود فیلم چه باید کرد؟ اکانت Vip هست اما بازم نهایت سرعت ۲۰۰. باس زنگ بزنم پشتیبانی
خواهش میکنم داداش..
خب پس شما پروفایلتون به احتمال زیاد تا 6 مگ باز شده ولی پورت از مرکز مخابراتی روی 4 مگ هست..مشکل خاصی نیست چون معمولا" بعد از درخواست سرعت های بالا یه 1 الی 2 روزی وقت میبره تا براتون روی 6 مگ ببندن..البته برای من بعد از درخواست 5 ساعت طول کشید تقریبا"..
در مورده دانلود فیلم هم که فرمودید باید بگم که سرعت دانلود ارتباط مستقیم با سروری که ازش دانلود میکنید داره برای همین هست که شما از حداکثر سرعت دانلودتون که الان 400 هست نمیتونید بهره ببرید..حالا من نمیدونم شما از چه سایتی اکانت vip دارید ولی چیزی که مشخصه اینه که سرعت سروراشون محدوده!
پیشنهاده بنده برای دانلود فیلم اینه که بجای خرید اکانت از سایت های دانلود فیلم بهتر اینه که یه اکانت از سایت های لیچر خریداری کنید هم میتونید از نهایت سرعت دانلودتون استفاده کنید و هم اینکه خودتون رو محدود به یک سایت دانلود فیلم نکنید + اینکه میتونید برای دانلود نرم افزار و کلا" هر دیتا ای استفاده کنید..:n16:
Persian_Gun's
20-08-2014, 20:39
یعنی من میتونم همینطور12 مگ ببندم؟
بعدش یه سوال من این مودمو دارم به صبا نت میخوره یا نه؟
TP-Link TD-W8980 N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
اول باید کیفیت خط تلفن رو بررسی کنید ببینید از این بابت محدودیتی نداشته باشید و بعد ببینید که مرکز مخابراتی که هستید حداکثر چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه.(بعضی از مرکز مخابراتی ها از جمله مرکز مخابراتی ما محدودیت دارند!)
اکثره مودم های معروف از جمله تی پی لینک رو پشتیبانی میکنه و من بعید میدونم این مدل از قاعده مستثنا باشه..
masooyan
20-08-2014, 20:58
سلام.
اول باید کیفیت خط تلفن رو بررسی کنید ببینید از این بابت محدودیتی نداشته باشید و بعد ببینید که مرکز مخابراتی که هستید حداکثر چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه.(بعضی از مرکز مخابراتی ها از جمله مرکز مخابراتی ما محدودیت دارند!)
اکثره مودم های معروف از جمله تی پی لینک رو پشتیبانی میکنه و من بعید میدونم این مدل از قاعده مستثنا باشه..
اینو کی باید بگه که مرکز مخابزاتی حداکثر چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه؟
rezalive
20-08-2014, 20:58
چطور میتونم کیفیت خط رو بررسی کنم؟ خطی که دارم تازه یعنی شاید 1هفته وصل شده مرکز مخابراتی جفت خونمونه یعنی تقریبا 50متر انطرفتر حالا باید چطور بفهمم که محدودیت داره؟
Eliminal
20-08-2014, 21:19
شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟ همشهری.
مرکز پیروزی ، یکی از مراکز شلوغ هم هستش!
Persian_Gun's
20-08-2014, 21:20
اینو کی باید بگه که مرکز مخابزاتی حداکثر چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه؟
باید از پشتیبانی فنی نمایندگی شهرتون بپرسید صبانت در مرکز مخابراتی ای که هستید 12 مگ میده یا نه؟!
البته میتونید هم نپرسید شما درخواست 12 بدید و اگر امکانش نبود خودششون بهتون اعلام میکنن..
چطور میتونم کیفیت خط رو بررسی کنم؟ خطی که دارم تازه یعنی شاید 1هفته وصل شده مرکز مخابراتی جفت خونمونه یعنی تقریبا 50متر انطرفتر حالا باید چطور بفهمم که محدودیت داره؟
خب پس به احتمال زیاد خط شما با توجه به اینکه به مخابرات نزدیک هستید نباید مشکلی داشته باشه مگر اینکه سیم کشی منزلتون مشکل دار باشه..
باید وارد اینترفیس مودمنون بشید با این آدرس 192.168.1.1
و در تب status گزینه statistics رو بزنید..
و بعد یه عکس از صفحه بندازید بذارید اینجا..
rezalive
20-08-2014, 21:30
عزیزم من اون مودم رو که تی پی لینک بود سفارش دادم بعدا میرسه دستم
فقط یه چیز
من 12 مگ بگیرم سرعت دانلودش چنده؟
بعدش برای نصب 16.500 میگیرن؟
و اینکه چرا ادرس ندادن حضوری بریم برای ثبت نام؟
amirmahdijv
20-08-2014, 21:36
ممنون ، اما من اراک زندگی میکنم ، نمیدونم کیفیتش مثه مشهد هست یا نه . :n13:
اما انشالله که هست :n02::n09:
david-ebi
20-08-2014, 21:46
مرکز پیروزی ، یکی از مراکز شلوغ هم هستش!
از خود مخابراتیا بپرس بهت میگن شلوغترین مرکز مخابراتی مشهد و بی نظم ترینشون صابری وحید است.:n02:ولی خدایی تو دادن پهنای باند که کم نمیارن:n01:
بابا پرچم مشدیا بسیار برافراشته شده.به همدیگه آمار بدین که کدوم مرکز مخابراتی هستید و فاصلتون تا مرکز چقدره و چه سرویسی دارین و سرعتاتون چنده و....بزارید حداقل مشهدیایی که میخواهن صبانت بگیرند به راه راست هدایت شوند:n02:
Persian_Gun's
20-08-2014, 21:50
عزیزم من اون مودم رو که تی پی لینک بود سفارش دادم بعدا میرسه دستم
فقط یه چیز
من 12 مگ بگیرم سرعت دانلودش چنده؟
بعدش برای نصب 16.500 میگیرن؟
و اینکه چرا ادرس ندادن حضوری بریم برای ثبت نام؟
سرعت دانلود روزانه تقریبا" 1100 کیلو تا 1500 کیلو بسته به سروری که دانلود میکنید در نوسان خواهد بود..
سرعت شبانه رایگان هم نمیشه درست حدس زد بستگی به منطقه و همینطور شانس هم داره ولی شبی 10 گیگ دانلود رو باید راحت بگیری..
اون 16 تومن هم برای رانژه و نصب هست که میگیرن کاریشم نمیشه کرد..
david-ebi
20-08-2014, 21:54
نقشه مناطق مخابراتی مشهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیاین ببینید که کدوم مرکز تلفنی هستید.بعدش با توجه به این نقشه وقتی فهمیدید مرکز مخابراتیتون توی مشهد کجای نقشه قرار گرفته میتونید برید از روی نقشه گوگلی مشهد(از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85%D8%B4%D9%87%D8%AF&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x3f6c911abe4131d7:0xc9c57e3a9318753b,Mashha d,+Iran&ei=ref0U6HMCOb04QT60IHACg&ved=0CB0Q8gEwAA)) و توسط ابزار مسافت سنج یا اندازه گیریش فاصله دقیق منزلتون تا مرکز مخابراتی رو به دست بیارید.بعد ببینید این فاصله چقدر با عدد attenuation مودمتون همخوانی داره.از روی این اطلاعاتی که میدید به نتایج خوبی میشه رسید که مثلا یکیش اینه که در کدوم نقاط سرعت شبانه بهتر و بالاتر هستش.
masooyan
20-08-2014, 22:08
کسی تو منطقه خواجه ربیع مشهد هم صبانت داره؟
sleeplessness
20-08-2014, 22:25
این چند روزی که نبودم سرم شلوغ بود
اما داستان از این قرار که حدس زدم اشکال از اداره برق و اون باکس نبوده بلکه یکی از باکس ها ی مخابرات خراب شده که رفتم به شرکت گفتم و همون موقع هم از مخابرات خودشون اومدن درست کردند و کار به رفتن به مخابرات نکشید
ahvaz.net
20-08-2014, 22:40
منم دارم میام صبا نت
ولی بیشتر از 2مگ بهم نمیدن خودشون گفتن
zodiac67
21-08-2014, 04:47
اینو اینترنت ماوراء نماینده صبانت مشهد تو سایتش زده برا اینترنت شبانه :
اینترنت شبانه صبانت
1392/12/27
با سلام و احترام
احتراما به اطلاع می رساند از مورخ 25/12/92 سرعت سرویسهای شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح به شرح ذیل اعلام می گردد:
Group
Night BW
128kbps
256 kbps
256kbps
256 kbps
512 kbps
512 kbps
1Mbps
768 kbps
2 Mbps
1 Mbps
4 Mbps
2 Mbps
6 Mbps
3 Mbps
8 Mbps
6 Mbps
لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من همین سرعت رو میده 128
sleeplessness
21-08-2014, 09:01
اینو اینترنت ماوراء نماینده صبانت مشهد تو سایتش زده برا اینترنت شبانه :
اینترنت شبانه صبانت
1392/12/27
با سلام و احترام
احتراما به اطلاع می رساند از مورخ 25/12/92 سرعت سرویسهای شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح به شرح ذیل اعلام می گردد:
Group
Night BW
128kbps
256 kbps
256kbps
256 kbps
512 kbps
512 kbps
1Mbps
768 kbps
2 Mbps
1 Mbps
4 Mbps
2 Mbps
6 Mbps
3 Mbps
8 Mbps
6 Mbps
لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من همین سرعت رو میده 128
برای من مطابق جدول شیراز بود
512 داشتم تا 45 بود
الان یک مگ دارم شده 65
t2download
21-08-2014, 10:37
دوستان دو روز هست از صبح تا 12 ظهر اینترنت قطع هست و ارور 772 می دهد و پشتیبانی جواب نمیدهد کمک ..............
sleeplessness
21-08-2014, 10:45
دوستان دو روز هست از صبح تا 12 ظهر اینترنت قطع هست و ارور 772 می دهد و پشتیبانی جواب نمیدهد کمک ..............
نوع اتصال مودمت چیه ؟
bridge یا pppoe
این مشکل معمولا مربوط به شرکت
باید صبر کنی تا تجهیزاتشون درست کنند
rezalive
21-08-2014, 11:31
سرعت دانلود روزانه تقریبا" 1100 کیلو تا 1500 کیلو بسته به سروری که دانلود میکنید در نوسان خواهد بود..
سرعت شبانه رایگان هم نمیشه درست حدس زد بستگی به منطقه و همینطور شانس هم داره ولی شبی 10 گیگ دانلود رو باید راحت بگیری..
اون 16 تومن هم برای رانژه و نصب هست که میگیرن کاریشم نمیشه کرد..
بعدش چه مودمی هست که بتونم برای همه شرکتا استفاده کنم؟
بعدش صبا نت حجم خوری شدید داره؟
Alone-Star
21-08-2014, 12:54
دوستان برای شما هم خرید اینترنتی از کاووش رایانه مشکل داره؟
نیم گیگ خریدم در صفحه بانک پرداخت موفق بود ولی سایتشون کد رهگیری نداد.
زنگ زدم میگن تا عصر صبر کن نیومد برو بانکت.
2تومن باید هزینه کنم که 2تومن رو پس بگیرم حالا...
میگفت از صبح تا حالا کلی یوزر همین داستان سرشون اومده.
خرید نکنید که داغونه وضع.
این بار دوم هست برای من توی 20روز اخیر.
دوستان برای شما هم خرید اینترنتی از کاووش رایانه مشکل داره؟
نیم گیگ خریدم در صفحه بانک پرداخت موفق بود ولی سایتشون کد رهگیری نداد.
زنگ زدم میگن تا عصر صبر کن نیومد برو بانکت.
2تومن باید هزینه کنم که 2تومن رو پس بگیرم حالا...
میگفت از صبح تا حالا کلی یوزر همین داستان سرشون اومده.
خرید نکنید که داغونه وضع.
این بار دوم هست برای من توی 20روز اخیر.
چرا شما با پنل اصلی سایت خود صبانت شارژ نمیکنید؟
djbehnam73
21-08-2014, 13:05
باور کن نمیدونم هروقت تو این زمینه اظهار نظر کردم یا راضی ها یا ناراضی ها به پرو پام پیچیدن:n02:.ولی فکر میکنم توی پهنای باندهای بالا یعنی 10 و 12 مگ تعداد راضی ها بیشتر باشه.خدایا توبه.ناراضی ها ببخشن:n02:
هه هه شرکت پارس داره با صبانت رقابت می کنه :n02:
الکی سره هیچ و پوچ داره پهنای باند رو میبره تا 16 !
t2download
21-08-2014, 13:09
ساعت 2 ظهر هست و هم چنان برای روز دوم ارور 772 مشاهده شده و امکان اتصال به اینترنت در اهواز نیست و پشتیبانی از صبح تا الان بالای 30 بار تماس گرفتم جواب گو نیستند و در سایت صبانت شکایت ثبت کردم و با صبانت تهران تماس گرفتم یک بار 8 نفر و یک بار 11 نفر جلوی من بودند منتظر ماندم و نوبتم شد و کسی پاسخگوو نبود بالای 20 دقیقه توی انتظار بودم لعنت به صبانت و ایرانسل
djbehnam73
21-08-2014, 13:29
ساعت 2 ظهر هست و هم چنان برای روز دوم ارور 772 مشاهده شده و امکان اتصال به اینترنت در اهواز نیست و پشتیبانی از صبح تا الان بالای 30 بار تماس گرفتم جواب گو نیستند و در سایت صبانت شکایت ثبت کردم و با صبانت تهران تماس گرفتم یک بار 8 نفر و یک بار 11 نفر جلوی من بودند منتظر ماندم و نوبتم شد و کسی پاسخگوو نبود بالای 20 دقیقه توی انتظار بودم لعنت به صبانت و ایرانسل
تو مگه ایرانسل نبودی ؟؟؟
برو به این سایت شکایت کن
david-ebi
21-08-2014, 13:43
هه هه شرکت پارس داره با صبانت رقابت می کنه :n02:
الکی سره هیچ و پوچ داره پهنای باند رو میبره تا 16 !
خوب خودشونم میدونن که همچین کار بزرگی هم نیست چون تعداد کاربرای که خطشون جوابگوی این سرویس باشه فوق العاده کم هستش و کلا فقط همسایه های مخابرات میتونند از این سرویس استفاده کنند.برای همین همچین پهنای باند زیادی هم لازم نیست تهیه کنند.مطمئن باش یک شرکت دیگه هم میاد 24 مگابیت میاره بعد تو دلش میگه هر کی تونست بیا بگیره:n09:(هر وقت تونستند کاری کنن که طرف با 5 کیلومتر فاصله از مرکز مخابرات بتونه سرویس 16 مگ یا 24 مگ بگیره اونوقت باید به خودشون افتخار کنند)
djbehnam73
21-08-2014, 13:49
خوب خودشونم میدونن که همچین کار بزرگی هم نیست چون تعداد کاربرای که خطشون جوابگوی این سرویس باشه فوق العاده کم هستش و کلا فقط همسایه های مخابرات میتونند از این سرویس استفاده کنند.برای همین همچین پهنای باند زیادی هم لازم نیست تهیه کنند.مطمئن باش یک شرکت دیگه هم میاد 24 مگابیت میاره بعد تو دلش میگه هر کی تونست بیا بگیره:n09:
بابا این خاک تو سر ها پهنای باند کم اودن بعد اومدن گذاشتن روی 16 مگ
فقط نزدیک بودن به مخابرات شرط نیست که ازون مهم تر اینه که خط میکشه یا نه !
من الان با مخابرات 200 متر فاصله دارم ولی نمی تونم 16 مگ رو داشته باشم و خیلی نویز میوفته ولی ناچارن میزارم رو همین 16 مگ !
david-ebi
21-08-2014, 13:59
بابا این خاک تو سر ها پهنای باند کم اودن بعد اومدن گذاشتن روی 16 مگ
فقط نزدیک بودن به مخابرات شرط نیست که ازون مهم تر اینه که خط میکشه یا نه !
من الان با مخابرات 200 متر فاصله دارم ولی نمی تونم 16 مگ رو داشته باشم و خیلی نویز میوفته ولی ناچارن میزارم رو همین 16 مگ !
اونکه 100 درصد.اینا پهنای باند که کم دارند اما از اونجایی که تعداد نفراتی که خطشون اجازه میده چنین پهنای باندی رو داشته باشند خیلی کم هست زیاد لازم نیست به خودشون فشار بیارن و پهنای باند زیادی رو تهیه کنند و بخرند. اما اگر شما با 200 متر فاصله از مخابرات بازم نویزت زیاده باید پیگیر باشی چون اصلا نباید اینطوری باشه.شما از سر خطت هم چک کردی؟شما نباید مشکل نویز داشته باشی البته تو این زمینه خاص شما جناب bilmazlar بهتر میتونند نظر بدن.که چطور یک نفر با چنین فاصله کمی میتونه اینقدر نویزش بالا باشه که نتونه سرویس 16 مگ بگیره.
djbehnam73
21-08-2014, 14:02
اونکه 100 درصد.اینا پهنای باند که کم دارند اما از اونجایی که تعداد نفراتی که خطشون اجازه میده چنین پهنای باندی رو داشته باشند خیلی کم هست زیاد لازم نیست به خودشون فشار بیارن و پهنای باند زیادی رو تهیه کنند و بخرند. اما اگر شما با 200 متر فاصله از مخابرات بازم نویزت زیاده باید پیگیر باشی چون اصلا نباید اینطوری باشه.شما از سر خطت هم چک کردی؟شما نباید مشکل نویز داشته باشی البته تو این زمینه خاص شما جناب bilmazlar بهتر میتونند نظر بدن.که چطور یک نفر با چنین فاصله کمی میتونه اینقدر نویزش بالا باشه که نتونه سرویس 16 مگ بگیره.
اخه سیم کشی برای 50 سال پیشه ! :n02:
Arsenal2012
21-08-2014, 14:13
سلام دوست عزیز به نظر شما دو و نیم کیلومتر تا مرکز مخابراتی و خط کشی هم تقریبا ماله سه سال پیش باشه حداکثر تو بهترین شرایط بدون نویز و قطعی اینترنت تا چند مگابایت میتونه بکشه???
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
Persian_Gun's
21-08-2014, 15:18
بعدش چه مودمی هست که بتونم برای همه شرکتا استفاده کنم؟
بعدش صبا نت حجم خوری شدید داره؟
شما همین مودمی که سفارش دادی خیالت راحت باشه همه شرکتارو ساپورت میکنه..
برای من خداروشکر حجم خوری نداشته یا حداقل به اندازه ای نیست بخوام متوجه بشم..
amirmahdijv
21-08-2014, 16:24
سلام ، ابن خط تا چه قد میکشه ؟ نویز داره ؟
اقا خطت عالیه تا 15-16 مگ راحت میکشه.
Persian_Gun's
21-08-2014, 16:29
سلام..
کیفیت خط خوبه..میتونید 12 مگ یا حتی 16 مگ راحت استفاده کنید..
amirmahdijv
21-08-2014, 16:36
سلام..
کیفیت خط خوبه..میتونید 12 مگ یا حتی 16 مگ راحت استفاده کنید..
اقا خطت عالیه تا 15-16 مگ راحت میکشه.
:n27: حیف تو مرکز مخابراتیم تا 6 بیشتر نمیده !:n22:
راهی برای دور زدنشون هست ؟ یا باید برم 16 پارس بگیرم :n09:
Persian_Gun's
21-08-2014, 17:02
منم دقیقا" مشکل شمارو دارم!خطم تا 22 مگ ساپورت میکنه..
چند روز پیش دیدم مرکز مخابراتیمون یه بیلبورد زده که اینترنت 10 مگابیت میده بعد برام سئوال شد که چرا صبانت تو همین مرکز 6 مگ بیشتر نمیده!در صورتی که قبلش فکر میکردم مشکل از تجهیزات مرکز هست که 6 مگ بیشتر ساپورت نمیشه!
زنگ زدم پشتیبانی گفتم مرکز خودش داره 10 مگ میده چرا شما 6 مگ بیشتر نمیدید که گفت چون مشکل پهنای باند داریم مرکز شما خیلی ام شلوغه..اونا که 10 مگ میدن استیبل نیست ولی ما 6 مگمون استیبله..
خلاصه از اینجور داستانا که خدا میدونه حقیقتش چیه..
amirmahdijv
21-08-2014, 17:36
منم دقیقا" مشکل شمارو دارم!خطم تا 22 مگ ساپورت میکنه..
چند روز پیش دیدم مرکز مخابراتیمون یه بیلبورد زده که اینترنت 10 مگابیت میده بعد برام سئوال شد که چرا صبانت تو همین مرکز 6 مگ بیشتر نمیده!در صورتی که قبلش فکر میکردم مشکل از تجهیزات مرکز هست که 6 مگ بیشتر ساپورت نمیشه!
زنگ زدم پشتیبانی گفتم مرکز خودش داره 10 مگ میده چرا شما 6 مگ بیشتر نمیدید که گفت چون مشکل پهنای باند داریم مرکز شما خیلی ام شلوغه..اونا که 10 مگ میدن استیبل نیست ولی ما 6 مگمون استیبله..
خلاصه از اینجور داستانا که خدا میدونه حقیقتش چیه..
من که هر دفه زنگ میزنم بهشون یه دلیل میارن ! 1 پهنای باند زیاد در این مرکز تا اطلاع ثانوی داده نمیشه 2- خطتون پشتیبانی نمیکنه ( حالا اونا از کجا وضعیت خطه منو میدونن خدا میدونه و فکر می کردم واقعا اینجوریه ) 3 - پهنای باند 12 و 8 مگ فقط با ترافبک ماهانه 40 و 20 گیگ میدیم . 4 - درصورت دادن وجه به صورته یک ساله امکان پذیره 5 - دیگه بیشتر از 4 بار برای این مورد زنگ نزدم :n10:
خلاصه آدمای دروغ گو همین جورین و هر دفه یه چیزی میگن ! :n02:
Alone-Star
21-08-2014, 18:06
دوستان شارژ سرویس خریداری شده یا شارژ اضافه به دور بعد منتقل میشه؟
دوبار با کاووش رایانه تماس گرفتم که مطمئن بشم هر دو گفتن در هیچ شرایطی نه شارژ اکانت و نه شارژ اضافه به دور بعد منتقل نمیشه!
واقعا اینطوره؟ قبلا اینطور نبود.
Persian_Gun's
21-08-2014, 18:14
دوستان شارژ سرویس خریداری شده یا شارژ اضافه به دور بعد منتقل میشه؟
دوبار با کاووش رایانه تماس گرفتم که مطمئن بشم هر دو گفتن در هیچ شرایطی نه شارژ اکانت و نه شارژ اضافه به دور بعد منتقل نمیشه!
واقعا اینطوره؟ قبلا اینطور نبود.
نخیر منتقل نمیشه تاریخ انقضا دارند استفاده نکردید 0 میشه.
دوستان شارژ سرویس خریداری شده یا شارژ اضافه به دور بعد منتقل میشه؟ دوبار با کاووش رایانه تماس گرفتم که مطمئن بشم هر دو گفتن در هیچ شرایطی نه شارژ اکانت و نه شارژ اضافه به دور بعد منتقل نمیشه! واقعا اینطوره؟ قبلا اینطور نبود. تو سایت نمایندگی که من ازش اشتراک دارم نوشته میشه و یه شرایطی داره. مثلا سرویس بعدی حتما باید همون باشه و این که شارژ های هدیه مثلا منتقل نمیشن.البته مثل اینکه باید درخواست بدی تا این کار رو بکنند ولی در کل من چیزی نمیگذارم بمونه که بخوام منتقل کنم:n02:
تو سایت نمایندگی که من ازش اشتراک دارم نوشته میشه و یه شرایطی داره. مثلا سرویس بعدی حتما باید همون باشه و این که شارژ های هدیه مثلا منتقل نمیشن.البته مثل اینکه باید درخواست بدی تا این کار رو بکنند ولی در کل من چیزی نمیگذارم بمونه که بخوام منتقل کنم:n02:
اصلا باور نکنید این حرفا رو قانونش اینه که سرویس بعدیتون باید حداقل 1000 تومن از سرویس فعلی گرونتر باشه تازه همشم منتقل نمی شه معمولا نصف حجم مونده منتقل می شه تازه اونم ایمیل می زنن تهران اگر تایید شد اضافه می کنن تا آخرش رو مصرف کنید بی منت
rezalive
21-08-2014, 19:07
شما همین مودمی که سفارش دادی خیالت راحت باشه همه شرکتارو ساپورت میکنه..
برای من خداروشکر حجم خوری نداشته یا حداقل به اندازه ای نیست بخوام متوجه بشم..
خیلی ممنون از اینکه بهم پاسخ میدی
بعدش من سرعت12 مگ رو راحت بهم میدن؟
برام مسخره بازی در میارن؟
چون من واقعا نیاز دارم یه نت پر سرعت که فایلام که 20 گیگ رو راحت دان کنم
بعدش اینترنتی خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
Persian_Gun's
21-08-2014, 19:33
خیلی ممنون از اینکه بهم پاسخ میدی
بعدش من سرعت12 مگ رو راحت بهم میدن؟
برام مسخره بازی در میارن؟
چون من واقعا نیاز دارم یه نت پر سرعت که فایلام که 20 گیگ رو راحت دان کنم
بعدش اینترنتی خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش میکنم رفیق.
اگه مشکل فنی نداشته باشه راحت میدن.(کیفیت خط - ساپورت مرکز مخابراتی)
برای درخواست سرویس از صبانت بهتر اینه که از سایت صبانت شماره تلفن نماینده ی فروش شهرتون رو پیدا کنید و تماس بگیرید برای سفارش اینجوری کار زودتر پیش میره..
david-ebi
22-08-2014, 00:09
سلام دوست عزیز به نظر شما دو و نیم کیلومتر تا مرکز مخابراتی و خط کشی هم تقریبا ماله سه سال پیش باشه حداکثر تو بهترین شرایط بدون نویز و قطعی اینترنت تا چند مگابایت میتونه بکشه???
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
این 2.5 کیلومتر اگر فاصله ماشین رو تا مرکز مخابراتی هست به نظر من حداکثر تا 8 مگ میتونه جواب بده. اما اگر این 2.5 کیلومتر فاصله کابلی ات تا مرکز مخابراته و از روی عدد attenuation داخل کانفیگ مودمت به دست آوردی خیلی خوبه و تا 12 مگ رو جواب میده.شما عدد attenuatoin ات بگو چنده؟
david-ebi
22-08-2014, 00:27
آقا اینقدر گفتید که 16 مگابیت پارس آنلاین که من فکر کردم واقعا ثبت نامش شروع شده.الان سایتش رو نگاه کردم اصلا همچین خبری نبود.کماکان همان 9 مگابیت بود(تازه اونم به صورت غیر رسمی)اگر کسی از دوستان وبسایت معتبری رو دیده که پارس آنلاین در حال حاضر داره adsl با پهنای باند 16 مگابیت میده لطف کنه و بگه.
djbehnam73
22-08-2014, 00:38
پارس همش سیاست
نیا !
djbehnam73
22-08-2014, 00:41
آقا اینقدر گفتید که 16 مگابیت پارس آنلاین که من فکر کردم واقعا ثبت نامش شروع شده.الان سایتش رو نگاه کردم اصلا همچین خبری نبود.کماکان همان 9 مگابیت بود(تازه اونم به صورت غیر رسمی)اگر کسی از دوستان وبسایت معتبری رو دیده که پارس آنلاین در حال حاضر داره adsl با پهنای باند 16 مگابیت میده لطف کنه و بگه.
پهنای باند رو که تا 16 مگ باز گذاشته ولی به طور رسمی اعلامش نکرده !
پارس به صورت تصادفی پهنای باند بعضی کاربراشو میزاره روی 16 مگ برای.
Sent from my GT-I9300
david-ebi
22-08-2014, 01:00
پهنای باند رو که تا 16 مگ باز گذاشته ولی به طور رسمی اعلامش نکرده !
پارس به صورت تصادفی پهنای باند بعضی کاربراشو میزاره روی 16 مگ برای.
اگر اینطوری باشه مثل 9 مگ که اعلام کرده پهنای باند همه سرویسهای محدود رو روی 9 مگ میبنده پس چرا نگفته روی 16 مگ میبنده؟الان از برو بچی که خطشون جواب میده کسی هست روی 16 مگ باشه؟(منظورم تو پارس آنلاین)
ali-1991
22-08-2014, 01:28
تست سرعت شبانه - خوزستان - دزفول - سرویس ۶مگ - ساعت ۲:۲۶ دقیقه. شــــِــت! از سافت گذر هم با ۶۰ دانلود میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arsenal2012
22-08-2014, 01:45
این 2.5 کیلومتر اگر فاصله ماشین رو تا مرکز مخابراتی هست به نظر من حداکثر تا 8 مگ میتونه جواب بده. اما اگر این 2.5 کیلومتر فاصله کابلی ات تا مرکز مخابراته و از روی عدد attenuation داخل کانفیگ مودمت به دست آوردی خیلی خوبه و تا 12 مگ رو جواب میده.شما عدد attenuatoin ات بگو چنده؟
بله منزل جدید که قراره چند روز دیگه بریم تا مرکز مخابراتی تقریبا 2 ونیم کیلومتر هست با نرم افزار سیجیک تست گرفتم
منزل فعلی و جدید هم فقط 100 متر فاصله هست
این عکس من واسه سرویس فعلیم پارس هست سرویس 128 ماهیانه 5 گیگ دارم سرعت دانلودم تو کل 24 ساعت 8 کیلو هست که احتمالا تا 10 روزه دیگه که نقل مکان کردیم قراره بیام صبا
تست سرعت شبانه - خوزستان - دزفول - سرویس ۶مگ - ساعت ۲:۲۶ دقیقه. شــــِــت! از سافت گذر هم با ۶۰ دانلود میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چنتا لینک بزار همزمان دانلود شه
ali-1991
22-08-2014, 01:52
چنتا لینک بزار همزمان دانلود شهوالا تست کردم ۲تا همزمان ۳تا همزمان و ۴تا همزمان. هیچ اثری نداره واقعا حالم بهم خورد به معنای واقعی کلمه. دوتا لینک همزمان از آسان دانلودم گزاشتم اما دقیقا نصف میشه سرعت میشه ۲۰تا۳۰ واسه هر کدوم.
اینم تست برای شما.
16 مگ آسیاتک
david-ebi
22-08-2014, 04:04
بله منزل جدید که قراره چند روز دیگه بریم تا مرکز مخابراتی تقریبا 2 ونیم کیلومتر هست با نرم افزار سیجیک تست گرفتم
منزل فعلی و جدید هم فقط 100 متر فاصله هست
این عکس من واسه سرویس فعلیم پارس هست سرویس 128 ماهیانه 5 گیگ دارم سرعت دانلودم تو کل 24 ساعت 8 کیلو هست که احتمالا تا 10 روزه دیگه که نقل مکان کردیم قراره بیام صبا
خوب این مشخصاتی که الان گذاشتی حداکثر خطت تا 5 مگابیت جواب میده(نویزتم خیلی زیاده.رفتی از سر خط هم چک کنی؟) و عدد attenuatoin ات برابر با 42 هست یعنی فاصله کابلی ات تقریبا 3 کیلومتر است.حالا مگر منزل جدیدی که میخواهید برید وضعیتش بهتر باشه تا بتونی پهنای باند بیشتری بگیری.در ضمن خطت رو هم روی 4.5 مگ بستند.اگر با پهنای باند 4.5 مگابیت سرعت دانلودت 8 کیلوبایت هست که دیگه فوق ستمه.برو شکایت کن.خیلی اینجوری حق خوری دیگه.
david-ebi
22-08-2014, 04:07
اینم تست برای شما.
16 مگ آسیاتک
میشه از مشخصات صفحه کانفیگ مودمت هم یک عکس بزاری؟ممنون.
اینم تست برای شما.
16 مگ آسیاتک
سلام
یه سوال :n13: شما با این سرعتی که الان زده دانلود منیجرتون اگر از اول اول دانلود رو شروع کنید باید توی حدودا 5 تا 6 دقیقه دانلود تکمیل شه ولی الان 47 مگ دانلود شده و هنوز 12 دقیقه مونده چرا اینجوریه؟ من دارم بد می خونم سرعت رو ؟ مگه 1.8 مگ در ثانیه نیست توی 11 دقیقه خالی حالا اون 48 ثانیه به کنار می شه 11*60*1.8 که می شه 1188 اینو می شه یک توضیح بدید؟ به این عکس هم توجه کنید با توجه به این که سرعت من خیلی کمتر از شماست ولی تایم من هم کمتره باز دقیقا همون فایل رو هم دانلود کردم که یکی باشه
ekhorasan
22-08-2014, 09:57
صبا نت شبانه رایگان داره؟....از چه ساعتی دانلود شبانه رایگانه؟
سلام آقایون . . تعرفه شبکه ملی اطلاعات 2 مگ خوبه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟کمک کنید
ali-1991
22-08-2014, 12:10
صبا نت شبانه رایگان داره؟....از چه ساعتی دانلود شبانه رایگانه؟عزیز از ساعت 2 تا 7
سلام آقایون . . تعرفه شبکه ملی اطلاعات 2 مگ خوبه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟کمک کنید
فکر می کنم سایت خارجی اصلا نمی تونید باهاش وارد شید قیمتش چقدره؟
armin321
22-08-2014, 14:17
بازم سیستم شون قاط زده. دیشب 102 مگ ازم بیخودی کم کرد
نمیدونم چطوری بهشون حالی کنم من استفاده نکردم!
با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود.
همینطور عزیزانی که سرویس اینترانت خریداری کرده اند یا سازمان ها و ارگان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند و فقط سایت های داخلی برایشان باز میشود میتوانند با سرویس ما به اینترنت جهانی متصل شوند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin321
22-08-2014, 14:33
خوب این مشخصاتی که الان گذاشتی حداکثر خطت تا 5 مگابیت جواب میده(نویزتم خیلی زیاده.رفتی از سر خط هم چک کنی؟) و عدد attenuatoin ات برابر با 42 هست یعنی فاصله کابلی ات تقریبا 3 کیلومتر است.حالا مگر منزل جدیدی که میخواهید برید وضعیتش بهتر باشه تا بتونی پهنای باند بیشتری بگیری.در ضمن خطت رو هم روی 4.5 مگ بستند.اگر با پهنای باند 4.5 مگابیت سرعت دانلودت 8 کیلوبایت هست که دیگه فوق ستمه.برو شکایت کن.خیلی اینجوری حق خوری دیگه.
سلام دوست عزیز
با توجه به استاتوس من در مودم به نظرتون فاصله من تا مرکز مخابراتی چقدر است؟
و در کل به نظرتون ایراد خط من در فاصله هست یا در نویز؟
بازم سیستم شون قاط زده. دیشب 102 مگ ازم بیخودی کم کرد
نمیدونم چطوری بهشون حالی کنم من استفاده نکردم!
من با پیشگامان همینجوری خیلی بشتر کم شد
شکایت کردم به ۱۹۵ بعد از یه مدت زد شکایت مردود شد
طرف در جواب گفته بود مک آدرسش هس
سیستم مشکل داشته باشه به مک آدرس چه ربطی داره
سلام دوست عزیز
شما که دیوار به دیوار مخابراتی :n02::n02::n02:
مشکل از نویز؛ باید بری از سر خط چک کنی ببینی تغییری می کنه یا نه.
وگرنه خطت اگه نویزشو اینا نباشه(درستش کنی)،عااالیه و راحت تا بالای 20 مگ هم می کشه.
حیف این فاصله کم...:n27:
mohamad7824
22-08-2014, 16:09
با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود.
همینطور عزیزانی که سرویس اینترانت خریداری کرده اند یا سازمان ها و ارگان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند و فقط سایت های داخلی برایشان باز میشود میتوانند با سرویس ما به اینترنت جهانی متصل شوند.
قیمتش چنده ؟
bilmazlar
22-08-2014, 16:11
سلام دوست عزیز
شما فاصلهات با مرکز مخابراتی زیر ۱ کیلومتره. با این خط شما باید بتونی تا ۲۰ مگابیت رو به راحتی بگیری. اما نویزت خیلی زیاده که با پروفایل زیر ۴ مگ الآن snrات ۷ شده.
armin321
22-08-2014, 16:39
شما فاصلهات با مرکز مخابراتی زیر ۱ کیلومتره. با این خط شما باید بتونی تا ۲۰ مگابیت رو به راحتی بگیری. اما نویزت خیلی زیاده که با پروفایل زیر ۴ مگ الآن snrات ۷ شده.
بله دقیقا. فاصله حدودا 300 متر میباشد. ولی نمیدونم این نویز چیه افتاده تو جون خطم! کاری میشه کرد نویز کم شه؟ نویز رو شما با اس ان آر میسنجید؟ این مقدار چقدر باید باشه؟
david-ebi
22-08-2014, 16:59
بله دقیقا. فاصله حدودا 300 متر میباشد. ولی نمیدونم این نویز چیه افتاده تو جون خطم! کاری میشه کرد نویز کم شه؟ نویز رو شما با اس ان آر میسنجید؟ این مقدار چقدر باید باشه؟
برای شما با این فاصله کم و روی 4 مگابیت باید حدود 30 دسی بل باشه عدد snr .اما میبینیم که خیلی کمتره.پس یک مشکلی هست این وسط.وگرنه عدد snr تا 10 دسی بل هم خوب هستش.
سلام دوستان من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله مرکز مخابراتی تا خونه چه قدره؟ اصن چطوری میشه فصله مرکز مخابرانی رو از روی مقدار Attenuation به دست آورد؟؟؟
دوستان عزیز فاصله مرکز مخابراتی تا خونه رو چطوری میشه از روی مقدار Attenuation حساب کرد؟ الان برای من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله من چقدره تا مرکز مخابراتی؟
armin321
22-08-2014, 18:20
برای شما با این فاصله کم و روی 4 مگابیت باید حدود 30 دسی بل باشه عدد snr .اما میبینیم که خیلی کمتره.پس یک مشکلی هست این وسط.وگرنه عدد snr تا 10 دسی بل هم خوب هستش.
سیم تلفن باید چقدر از کابلهای برق و کابل آنتن تلویزیون فاصله داشته باشه؟
متاسفانه سیم تلفن من در حدود یک متر تقریبا در تماس با کابل برق و کابل آنتن تلویزیون هست. میشه سیم تلفن رو عایق کرد نسبت به امواج الکترو مغناطیس؟
flatrish
22-08-2014, 18:32
اصلا اینقدر که در این مورد گفته میشه(کابل برق و تلفن) تاثیرش زیاد هست؟
ما خونمون ساختش تقریبا قدیمیه، سیم تلفن و برق کنار همن ولی خطم بد نیست. زمانی که های وب داشتم مشخصات خطم این بود:
david-ebi
22-08-2014, 18:49
دوست عزیز فاصله مرکز مخابراتی تا خونه رو چطوری میشه از روی مقدار Attenuation حساب کرد؟ الان برای من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله من چقدره تا مرکز مخابراتی؟
دوست عزیزمون جناب bilmazlar یکبار فرمولش رو گفتن که من هم با اجازه ایشون تکرارش میکنم.عدد attenuation اتون هر چقدر بود بر حسب دسی بل(تو بعضی مودمها بر حسب یک دهم دسی بل میزنن اینو دقت کنید)تقسیم بر 13.8 برابر میشه با فاصله کابلی اتون تا مرکز مخابرات.که مثلا برای سرویس 12 مگابیت صبانت عدد به دست آمده طبق تجربه و پرس و جو از چندین نفر که این سرویس رو داشتن باید حدودا 2.5 کیلومتر یا زیر 2.5 کیلومتر باشه.مثلا اگر کسی عدد atte اش برابر با 42 باشه میشه:
3.04=42/13.8 که این 3.04 بر حسب کیلومتره و فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات رو نشون میده.واین عدد 3.04 یعنی طرف نمیتونه سرویس 12 مگ صبانت رو بگیره:n02:
david-ebi
22-08-2014, 18:53
اصلا اینقدر که در این مورد گفته میشه(کابل برق و تلفن) تاثیرش زیاد هست؟
ما خونمون ساختش تقریبا قدیمیه، سیم تلفن و برق کنار همن ولی خطم بد نیست. زمانی که های وب داشتم مشخصات خطم این بود:
والا من فقط از روی تجربه میگم و بحث علمی اش رو باید دوستان متخصص تر بگن.از نظر من باید حداقل 10 تا 20 سانتیمتر از کابل برق فاصل داشته باشه.ضمن اینکه کابل آنتن تلویزیون فکر نکنم برق داشته باشه مگر اینکه آنتنتون از این آنتنهای تقویت دار(بوستر)باشه که با برق کار میکنند.وگرنه آنتهای معمولی در کابلشون جریان برق به اندازه ای وجود نداره که بخواهد تاثیر گذار باشه.
fashion_boy
22-08-2014, 18:56
سلام
لطفا بگید سرعت سرویسهای محدود در ساعات رایگان چقدره؟
(مخصوصا 12 مگ)
سلام
یه سوال :n13: شما با این سرعتی که الان زده دانلود منیجرتون اگر از اول اول دانلود رو شروع کنید باید توی حدودا 5 تا 6 دقیقه دانلود تکمیل شه ولی الان 47 مگ دانلود شده و هنوز 12 دقیقه مونده چرا اینجوریه؟ من دارم بد می خونم سرعت رو ؟ مگه 1.8 مگ در ثانیه نیست توی 11 دقیقه خالی حالا اون 48 ثانیه به کنار می شه 11*60*1.8 که می شه 1188 اینو می شه یک توضیح بدید؟ به این عکس هم توجه کنید با توجه به این که سرعت من خیلی کمتر از شماست ولی تایم من هم کمتره باز دقیقا همون فایل رو هم دانلود کردم که یکی باشه
من هنوزم رو حرفم هستم که شما دوپینک میکنی یا چیزی میزنی . شیرازی اینقدر حوصله نداره بنویسه :n02:
ابتدا از عکس خودت میگم.
تعداد کانکشن های شما علی الظاهر 16 تاست. توی عکس مشخصه هر کدوم میانگین 1.5 مگ دریافت داشته.
1.5*16=24 تقریبا درست دراومده الان نزدیک 22 مگ دریافت شده.
حالا میایم. سراغ دانلود خودم.
16 تا کانکشن که هر کدوم میانگین سه مگ دریافتی داشته در میاد 48 که عددی هست که توی دانلود منیجر زده 47 مگ .
زمانی هم که اضافه داره به دلیل هارد و سی پی یو ضعیف منه که تو کانکشن بالا همیشه مشکل داره.
آقای پوآرو :n06:
fashion_boy
22-08-2014, 21:09
اینم تست برای شما.
16 مگ آسیاتک
سالار آسیاتک که سرویس بالای 10 مگ نداره!
چه سرویسی گرفتی که روی 16 بستند؟
من هنوزم رو حرفم هستم که شما دوپینک میکنی یا چیزی میزنی . شیرازی اینقدر حوصله نداره بنویسه :n02:
ابتدا از عکس خودت میگم.
تعداد کانکشن های شما علی الظاهر 16 تاست. توی عکس مشخصه هر کدوم میانگین 1.5 مگ دریافت داشته.
1.5*16=24 تقریبا درست دراومده الان نزدیک 22 مگ دریافت شده.
حالا میایم. سراغ دانلود خودم.
16 تا کانکشن که هر کدوم میانگین سه مگ دریافتی داشته در میاد 48 که عددی هست که توی دانلود منیجر زده 47 مگ .
زمانی هم که اضافه داره به دلیل هارد و سی پی یو ضعیف منه که تو کانکشن بالا همیشه مشکل داره.
آقای پوآرو :n06:
من نگفتم شما 47 یا 48 مگ دانلود نکردی که اومدی جمع و ضرب می کنی که :n02: می گم تایمت نمی خونه با سرعت دانلود این تایم واسه سرعت دانلودکمتر از یک مگ هست ولی خوب حرف شما قبول می گیم به خاطر سی پی یو
می شه یک تست از اسپید تست بذارید که این سرعت رو تایید کنه؟ چون به قول دوستمون آسیاتک توی سایتش که بیشتر از 10 مگ نداره
در مورد شیرازی بودن هم آره اگه خوشحال می شی من دوپینگ می کنم اوکیه دیگه؟ :n02:
david-ebi
22-08-2014, 21:38
سالار آسیاتک که سرویس بالای 10 مگ نداره!
چه سرویسی گرفتی که روی 16 بستند؟
جدیدا از چندتا بچه های پارس شنیدم که پارس این کار رو میکنه اما آسیاتک رو نمیدونم حقیقتا.من که تا حالا ندیدم.
fashion_boy
22-08-2014, 22:09
جدیدا از چندتا بچه های پارس شنیدم که پارس این کار رو میکنه اما آسیاتک رو نمیدونم حقیقتا.من که تا حالا ندیدم.
من نگفتم شما 47 یا 48 مگ دانلود نکردی که اومدی جمع و ضرب می کنی که :n02: می گم تایمت نمی خونه با سرعت دانلود این تایم واسه سرعت دانلودکمتر از یک مگ هست ولی خوب حرف شما قبول می گیم به خاطر سی پی یو
می شه یک تست از اسپید تست بذارید که این سرعت رو تایید کنه؟ چون به قول دوستمون آسیاتک توی سایتش که بیشتر از 10 مگ نداره
عزیزان شما که 12 مگی هستید سرعت تو ساعات رایگان در چه حدوده؟
fashion_boy
22-08-2014, 22:09
من سرعت دانلودم بین 1.3 تا 1.4 مگ هست معمولا ولی بعضی ها سرعتشون کمتره البته کاملا ربط داره به سروری که ازش دانلود می کنی
fashion_boy
22-08-2014, 22:16
در روز چطور؟
در روز چطور؟
بازم همینقدر سرعت شبانه و روزانم یکیه
همون که گفتن سرور!
داخلی 1.1 تا 1.2
fashion_boy
22-08-2014, 22:24
پس صبانت روز و شبش تفاوتی نداره!عالیه!
سایت mul.ir که لینکها رو بدون افت سرعت مستقیم میکنه میتونه مرجع خوبی برای تست باشه
اگه ممکنه چک کنید در حدود چند ثانیه
سایت mul.ir که لینکها رو بدون افت سرعت مستقیم میکنه میتونه مرجع خوبی برای تست باشه
mul.ir سرورش توی آلمان هست من خودم همیشه از سرورهای ایران دانلود می کنم سرورهای خارج از ایران تضمینی نیست که با اون سرعت دانلود کنید
الان تست زدم
به زور به 950 میرسه :n13:
فک میکردم تا 1.3 برسه
ظاهرا داخلی بهتره
حالا شبانه هم میتستم
david-ebi
23-08-2014, 02:29
من 10 مگابیتی هستم و نه 12.سرعت روزانه و شبانه سرورهای داخلی یکی هست.که برای من به 1.2 مگابایت میرسه.اما سرعت شبانه سرورهای خارجی متفاوت است که البته هر چه به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشم سرعت سرورهای خارجی میره بالاتر.همین سرور خودم با لوکیشن انگلیش که توی امضام هست ساعت 2:15 حدود 450 تا 500 کیلو بایت سرعت داره اما از حدود ساعت 4:30 صبح همین سرور سرعت دانلود به حدود 1 تا 1.2 مگابایت میرسه.اما سرورهای خارجی هم بودند که اوایل ساعات رایگان سرعت دانلودشون 200 تا 250 بوده و اواخر ساعات رایگان حداکثر به 500 الی 600 میرسند.کلا سرورهای خارجی سرعتاشون خیلی با هم متفاوتند.اما سرورهای داخلی همیشه 1.2 مگابیت چه روزانه و چه شبانه سرعت دارند.
دوستان الان ساعت 10:18 صبح هستش من این تست هارو میزارم یه دقتی بکنید ببینید چی شده؟؟؟
omidscafild
23-08-2014, 10:29
دوستان الان ساعت 10:18 صبح هستش من این تست هارو میزارم یه دقتی بکنید ببینید چی شده؟؟؟
تبریک میگم . رکورد پینگ با اقتدار دستتون هست ! آخه 3562 ! :n08:خطتت هم که افتضاح هست . در کل به فکر خودکشی باش . :n18:
اقا اینو برو سفارت یه کشور اروپایی نشون بده بهت پناهندگی میدن
sleeplessness
23-08-2014, 11:40
هر کی تونست این رکورد بزنه!
دوست عزیزمون جناب bilmazlar یکبار فرمولش رو گفتن که من هم با اجازه ایشون تکرارش میکنم.عدد attenuation اتون هر چقدر بود بر حسب دسی بل(تو بعضی مودمها بر حسب یک دهم دسی بل میزنن اینو دقت کنید)تقسیم بر 13.8 برابر میشه با فاصله کابلی اتون تا مرکز مخابرات.که مثلا برای سرویس 12 مگابیت صبانت عدد به دست آمده طبق تجربه و پرس و جو از چندین نفر که این سرویس رو داشتن باید حدودا 2.5 کیلومتر یا زیر 2.5 کیلومتر باشه.مثلا اگر کسی عدد atte اش برابر با 42 باشه میشه:
3.04=42/13.8 که این 3.04 بر حسب کیلومتره و فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات رو نشون میده.واین عدد 3.04 یعنی طرف نمیتونه سرویس 12 مگ صبانت رو بگیره:n02:
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ خیلی ممنون برا من در میاید حدود 4.6 کیلومتر که اصن نمیتونم طرف سرویس 12 مگ برم:n14::n14:
مطمئن هستید که روی adsl2+ ست شده مودمتون؟ آخه الان با این snr حداقل به 8 باید برسید ولی max rate رو زده 4
=)))))))))))))))))))))))))))
خیلی باحال بود کلی خندیدم (بدون شوخی)
والا نمیدونم فک کنم مخابرات کاشون رو بمب اتم زدن یا سیم کشی خطمون و یکی دزدیده :)))))))
پینگ از 4.2.2.4 خیلی باحاله
300
1500
3000
200
600
تایم اوت
//
//
2000
5000
200
380
تازه اون تست از g.dmt بود گذاشتم رو adsl 2 حالا بیارید رکورد جدیدارو که اگه تونستید رکوردو بشکنید
max rate 2 .=))))))
zxzxcvcv
23-08-2014, 12:56
والا نمیدونم فک کنم مخابرات کاشون رو بمب اتم زدن یا سیم کشی خطمون و یکی دزدیده :)))))))
300
1500
3000
200
600
تایم اوت
//
//
2000
5000
200
380
تازه اون تست از g.dmt بود گذاشتم رو adsl 2 حالا بیارید رکورد جدیدارو که اگه تونستید رکوردو بشکنید
max rate 2 .=))))))
مودمو از برق در بیار بزارش توی پلاستیک سیاه ببر بزار در خونتون آشغالی ببره.
اون آپلودت یه رکوردیه برا خودش تا حالا آپلود به این پایینی ندیده بودم
دلیل پینگ بالات هم همین آپلودته
توی همسایه ها کسی Adsl نداره؟برو ببین خطه اونا هم همینطوره؟
300
1500
3000
200
600
تایم اوت
//
//
2000
5000
200
380
max rate 2 .=))))))
تلفنی توی خونتون نیست که بدون اسپلیتر وصل شده باشه به پریز؟
مودم نوعش TP Link W8961ND
مودم حرفه ایه ولی نمیدونم چرا اینجوریه
نه اتفاقا همه اسپلیتر داره
خیلی ممنون از همگی درست شد پینگ هم خوب شد سرعت هم خوب شد ولی کلا خطم بده نمیشه حتی 6 مگ هم بست
adibstar
23-08-2014, 14:01
سلام
صبانت سرویس 12 مگ شبانه رو بعد از دانلود زیاد محدود نمیکنه ؟ اگه محدود میکنه از چه عددی بالاتر این کارو میکنه
سلام
صبانت سرویس 12 مگ شبانه رو بعد از دانلود زیاد محدود نمیکنه ؟ اگه محدود میکنه از چه عددی بالاتر این کارو میکنه
بالای 150 یا 200 گیگ محدود میکنه فکر کنم!!
Sent from my GT-I9300
mmahdi302
23-08-2014, 15:04
دوستان صبانت ضعیف شده یا نت مملکت خوابیده
من 128 صبا دارم قبلا سرعتم 280-300 بود الان چند وقته شده 120-130
Persian_Gun's
23-08-2014, 15:22
دوستان صبانت ضعیف شده یا نت مملکت خوابیده
من 128 صبا دارم قبلا سرعتم 280-300 بود الان چند وقته شده 120-130
من 7 سال از صبانت سرویس 128 داشتم همیشه هم سرعتم رو 120 - 130 بود البته 1ماه هم 230 بود ولی برگشت رو 120 دوباره..
سرویس های 128 روی 1 مگ بسته میشن (تو شهر ما که اینجوریه) حالا اون زمان که شما سرعت بالاتر داشتی بهتون حال دادن بنظرم.
حالا شما برو تو تنظیمات مودم ببین down straem نسبت به قب تغییری کرده؟
mmahdi302
23-08-2014, 15:29
منم تقریبا 6-7 سال مشترکم
دان استریم هم رو 4مگ بستن
Persian_Gun's
23-08-2014, 15:42
منم تقریبا 6-7 سال مشترکم
دان استریم هم رو 4مگ بستن
پس به احتمال زیاد پروفایلتون رو محدود به 1 مگ کردن..
حالا بد نیست یه تست هم با این سرور بگیری:
سلام
من سرویس 12 مگ گرفتم بعد الان خطم رو روی 4 مگ بستن صبح ازشون شکایت کردم خواستم ببینم میتونند از زیرش در بزند یعنی قانونی هست که اینا بتونند ازش سوء استفاده بکنن
.Ashkan.
23-08-2014, 17:08
سلام
من سرویس 12 مگ گرفتم بعد الان خطم رو روی 4 مگ بستن صبح ازشون شکایت کردم خواستم ببینم میتونند از زیرش در بزند یعنی قانونی هست که اینا بتونند ازش سوء استفاده بکنن
ممکنه سهوی باشه. باهاشون تماس بگیر و قضیه رو بگو. البته از توی استاتوس مودم هم ببین خطت میکشه یا نه. فکر نکنم نیازی به شکایت باشه. با پشتیبانی تماس بگیر، به احتمال زیاد بلافاصله برات درست میکنن.
Le0nard0
23-08-2014, 17:10
Sent from my GT-I9300
یعنی بعد از یکی دو هفته دانلود محدود میکنه؟ اگه شبی 20 تا حدودا دانلود شه. محدودیت با تمدید از بین میره؟
ممکنه سهوی باشه. باهاشون تماس بگیر و قضیه رو بگو. البته از توی استاتوس مودم هم ببین خطت میکشه یا نه. فکر نکنم نیازی به شکایت باشه. با پشتیبانی تماس بگیر، به احتمال زیاد بلافاصله برات درست میکنن.
خطم تا 20 مگ میکشه:n02:
با پشتیبانی صحبت کردم میگه ما اصلا 12 مگ تو قم نداریم میگم مرد حسابی الان تو پروفایل من نوشته شده که 12 خریدم و فقط برای همین 12 مگ اومدم صبانت
حالا قرار شده تا فردا ظهر جواب بدند خواستم ببینم راهی دارند که بتونند دبه بکنند یا نه؟
یعنی بعد از یکی دو هفته دانلود محدود میکنه؟ اگه شبی 20 تا حدودا دانلود شه. محدودیت با تمدید از بین میره؟
اینو دیگه نمیدونم. ولی معمولا کسانی که این سرعت رو دارن بعد چند روز دیگه چیزی ندارن دانلود کنن!
Sent from my GT-I9300
سلام
زتگ بزنی کارت درست میشه
Sent from my GT-I9300
خطم تا 20 مگ میکشه:n02:
با پشتیبانی صحبت کردم میگه ما اصلا 12 مگ تو قم نداریم میگم مرد حسابی الان تو پروفایل من نوشته شده که 12 خریدم و فقط برای همین 12 مگ اومدم صبانت
حالا قرار شده تا فردا ظهر جواب بدند خواستم ببینم راهی دارند که بتونند دبه بکنند یا نه؟
اها. اگه اینجوریه شکایت کن
Sent from my GT-I9300
Le0nard0
23-08-2014, 17:22
اینو دیگه نمیدونم. ولی معمولا کسانی که این سرعت رو دارن بعد چند روز دیگه چیزی ندارن دانلود کنن!
Sent from my GT-I9300
البته ایرانی جماعت واسه اینکه کم نیاره چیزایی که دانلود کرده رو پاک میکنه دوباره دانلود میکنه که مبادا شرکت حقشو خورده باشه:n02:
Sent from my GT-I9300
من دانلودم طبق عدد پنل 430 گیگ هست تا امروز و 6 روز دیگه از این ماه مونده که تموم بشه البته بعضی شبا دانلود منیجر خالی خالی بود و چیزی دانلود نکردم و فعلا که محدود نشدم پس تا 400 گیگ رو می شه گفت که محدود نمی کنه
من دانلودم طبق عدد پنل 430 گیگ هست تا امروز و 6 روز دیگه از این ماه مونده که تموم بشه البته بعضی شبا دانلود منیجر خالی خالی بود و چیزی دانلود نکردم و فعلا که محدود نشدم پس تا 400 گیگ رو می شه گفت که محدود نمی کنه
400گیگ ؟؟؟
من الان 10 مگ مخابرات دارم ولی الان بعد دو هفته نمیدونم دیگه چی دانلود کنم!!
Sent from my GT-I9300
sayanermia
23-08-2014, 19:38
دوستان صبانتی سلام!!
من چندین و چند ساله که صبانت دارم! هر بارم یه چیزیشو گرفتم تمدید کردم!! این شش ماهه اخیر فقط سرویس نامحدود با 20 گیگ حجم منصفانه گرفتم که ظاهرا برام کم اومد دیگه!! خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنم تموم میشه حجمم! ( مصرفمون بالاست هم من هم مادرم هر دو استفاده داریم )
میخواستم بدونم کیا سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو توی تهران گرفتند؟؟ آیا راضی هستید ازش؟ سرعتش توی دانلود یا استریم کردن ویدئو خوبه یا اصلا با 1 مگ فرقی نداره؟؟ واسه من استریم ویدئو خیلی مهمه!! ایا از 12 مگ یا 8 مگی که گرفتید راضی هستید؟ اگر خوب هست من باید اواسط این ماه سرویسم رو تمدید کنم و میرم 12 مگ میگیرم با 50 گیگ حجم اضافه!:n16:
david-ebi
23-08-2014, 19:46
والا شاید عده ای کارهای تخصصی داشته باشند و به اقتضای رشته ای که دارند نمیدونم والله هر شب یا شب درمیون 20 یا 24 گیگ دانلود شبانه بکنند اما مخاطب عام اینترنت(به قول نقد نویسهای فیلمها)با شبی حداکثر 10 گیگ کاملا ارضا میشه:n02:.یکی مثل من در شبهایی که دیگه خیلی دانلود دارم 3 یا 4 گیگ دانلود میکنم اما جالب اینجاست که بازم دنبال بالاترین سرعتهای شبانه در بین isp ها میگردم:n02:.واسه همین به عامه کاربران عزیز صبانت رو واسه دانلود شبانه توصیه میکنم.
zxzxcvcv
23-08-2014, 20:00
دوستان صبانتی سلام!!
من چندین و چند ساله که صبانت دارم! هر بارم یه چیزیشو گرفتم تمدید کردم!! این شش ماهه اخیر فقط سرویس نامحدود با 20 گیگ حجم منصفانه گرفتم که ظاهرا برام کم اومد دیگه!! خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنم تموم میشه حجمم! ( مصرفمون بالاست هم من هم مادرم هر دو استفاده داریم )
میخواستم بدونم کیا سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو توی تهران گرفتند؟؟ آیا راضی هستید ازش؟ سرعتش توی دانلود یا استریم کردن ویدئو خوبه یا اصلا با 1 مگ فرقی نداره؟؟ واسه من استریم ویدئو خیلی مهمه!! ایا از 12 مگ یا 8 مگی که گرفتید راضی هستید؟ اگر خوب هست من باید اواسط این ماه سرویسم رو تمدید کنم و میرم 12 مگ میگیرم با 50 گیگ حجم اضافه!:n16:
اگر الان توی استریم کردن ویدئو مشکلی نداری با 12 مگ یا 8 مگ هم مشکلی نخواهی داشت.
فقط اگر خطت بتونه 12 مگ رو بکشه :n26:
400گیگ ؟؟؟
من الان 10 مگ مخابرات دارم ولی الان بعد دو هفته نمیدونم دیگه چی دانلود کنم!!
Sent from my GT-I9300
سرعت دانلودش چطوره شبانه هم داره یا نامحدوده؟
دوستان صبانتی سلام!!
از نظر سرعت 12 مگ حتی ویدیو های hd رو هم می تونه به راحتی استریم کنه (از نظر تئوری) ولی مشکلی که ما داریم توی ایران اینه که دانلود تک کانکشنه به دلیل پینگ بالایی که داریم سرعت خوبی نداره به همین دلیل کاملا بستگی داره که ویدیو از چه سایتی استریم می کنید
sayanermia
23-08-2014, 20:10
اگر الان توی استریم کردن ویدئو مشکلی نداری با 12 مگ یا 8 مگ هم مشکلی نخواهی داشت.
فقط اگر خطت بتونه 12 مگ رو بکشه :n26:
با پشتیبانی تماس گرفتم .. چند دقیقه ای معطل کرد و هی گفت ببین چراغ نت مودمت ثابته یا چشمک زن! منم هرچی بود گفتم و اخر سر گفت پشتیبانی میکنه 12 مگ رو:n02:
از نظر سرعت 12 مگ حتی ویدیو های hd رو هم می تونه به راحتی استریم کنه (از نظر تئوری) ولی مشکلی که ما داریم توی ایران اینه که دانلود تک کانکشنه به دلیل پینگ بالایی که داریم سرعت خوبی نداره به همین دلیل کاملا بستگی داره که ویدیو از چه سایتی استریم می کنید
مشکل منم همینه! من استریم ویدئو رو الان روی سرویس 20 گیگ نامحدودم خیلی خوب توی PC یا لپتاپ انجام میدم! ولی خب طبیعتا هرچی سرعت بهتر باشه ادم با لذت بیشتری ویدئو می بینه مخصوصا کیفیت HD
از طرفی ممکنه بزنه به سرم بخوام با PS4 آنلاین هم بازی کنم:n24: واسه همین میخوام بدونم 200 هزینه کنم واسه 3 ماه ایا به صرفه هست یا همین نامحدود خودمو بگیرم عین همیشه!
مشکل دانلود هم ندارم بالاخره می تونم لیست دانلود هامو با این سرویس 12 مگ بذارم شبانه
با پشتیبانی تماس گرفتم .. چند دقیقه ای معطل کرد و هی گفت ببین چراغ نت مودمت ثابته یا چشمک زن! منم هرچی بود گفتم و اخر سر گفت پشتیبانی میکنه 12 مگ رو:n02:
مشکل منم همینه! من استریم ویدئو رو الان روی سرویس 20 گیگ نامحدودم خیلی خوب توی PC یا لپتاپ انجام میدم! ولی خب طبیعتا هرچی سرعت بهتر باشه ادم با لذت بیشتری ویدئو می بینه مخصوصا کیفیت HD
از طرفی ممکنه بزنه به سرم بخوام با PS4 آنلاین هم بازی کنم:n24: واسه همین میخوام بدونم 200 هزینه کنم واسه 3 ماه ایا به صرفه هست یا همین نامحدود خودمو بگیرم عین همیشه!
مشکل دانلود هم ندارم بالاخره می تونم لیست دانلود هامو با این سرویس 12 مگ بذارم شبانه
ببین رک و راست بهت می گم صبانت یک isp برای دانلود هست نه استریم و پینگ صبانت جزو پینگ های خوب نیست و برای بازی که اصلا صبانت رو پیشنهاد نمی کنم اما بازم می گم کاملا بستگی داره که سروری که ازش استفاده می کنی کدوم کشور باشه ps4 که فکر نمی کنم اصلا سروری توی ایران داشته باشه به همین دلیل فکر می کنم توی صبانت اذیت بشی
zxzxcvcv
23-08-2014, 20:23
الان خطت روی چنده ؟ به پشتیبانی بگو برای تست خطت رو چند روز ببنده روی 12 مگ .اگر راضی بودی 3 ماهه تمدید کن
البته بازی آنلاین با همین سرعتی هم که داری فکر نکنم مشکلی داشته باشه
سرعت دانلودش چطوره شبانه هم داره یا نامحدوده؟
شبانه داره. 1مگ سرعتشه
Sent from my GT-I9300
amirpers
23-08-2014, 21:24
دوستان من یه سوال دارم.
این سرویس های سرعت بالا که دوستان دارند، وقتی محدودیت دانلود وجود داره و دانلود شبانه هم سرعت بعد از استفاده محدود میاد پایین چه سودی داره؟
آخه آدم با نزدیک 2 مگ بر ثانیه دانلود کنه که دو ساعته حجمش تموم میشه.
sayanermia
23-08-2014, 21:33
دوستان من یه سوال دارم.
این سرویس های سرعت بالا که دوستان دارند، وقتی محدودیت دانلود وجود داره و دانلود شبانه هم سرعت بعد از استفاده محدود میاد پایین چه سودی داره؟
خب آدم عاقل که نمیاد همه دانلود هاشو بذاره با حجم محدودش دانلود کنه :n02: بیشتر دانلود های سنگینش رو میذاره شبانه و دانلود های سبکش رو با همون روزانه و حجمش میگیره!
دوستان من یه سوال دارم.
ساعات مرده ی (برای شرکت) رایگان دانلود برای همین دانلود هاست. خدارا شکر که شما با سرعت فضایی 5 ساعت رایگان دارید. من مخابراتم فقط 4 ساعته!
با سرعت بالا همین 1 ساعت اختلاف ، حداقل 3گیگ هم اختلاف دانلوده
Sent from my GT-I9300
amirpers
23-08-2014, 22:21
چیزی که من متوجه نمیشم اینه که خب دوستان می گن تو شب سرعت دانلود پایینه و بعد مدتی استفاده هم محدودتر میشه.
پس چطور میشه این همه تو ماه دانلود کرد بدون خریدن حجم اضافه و این چیزها؟
میشه یه مثال برام بزنید که مثلا چه سرعتی دارید و تو ماه با چه مبلغی چقدر دانلود می کنید؟
چیزی که من متوجه نمیشم اینه که خب دوستان می گن تو شب سرعت دانلود پایینه و بعد مدتی استفاده هم محدودتر میشه.
پس چطور میشه این همه تو ماه دانلود کرد بدون خریدن حجم اضافه و این چیزها؟
میشه یه مثال برام بزنید که مثلا چه سرعتی دارید و تو ماه با چه مبلغی چقدر دانلود می کنید؟
این قانون برای همه یکی نیست بعضی ها می شن بعضی ها نمی شن
من خودم رو مثال می زنم ماهی 116 تومن می دم 40 گیگ دانلود 12 مگ این ماه تا الان 430 گیگ دانلود کردم و هنوز سرعت دانلودم کم نشده حالا من که می دونم همین امشب محدود می شم:n08:
amirpers
23-08-2014, 22:54
این قانون برای همه یکی نیست بعضی ها می شن بعضی ها نمی شن
من خودم رو مثال می زنم ماهی 116 تومن می دم 40 گیگ دانلود 12 مگ این ماه تا الان 430 گیگ دانلود کردم و هنوز سرعت دانلودم کم نشده حالا من که می دونم همین امشب محدود می شم:n08:
خب هزینه اش خیلی زیاده.
برای من که در بیشترین حالت تو یه ماه 100 گیگ مثلا دانلود دارم، این قیمت خیلی بالاست. به خاطر همین نامحدود گرفتم. نمی دونم شاید سرویسی باشه که کار من رو جواب بده، سرعتش هم خوب باشه و از نظر قیمت هم خوب باشه. نمی دونم.
(من الان نامحدود گرفتم از فن آوا با ماهی 50000 تومن و قبلا هم مخابرات داشتم با ماهی 40000 تومن)
ضمنا شما تو این ماه که امروز روز اولشه 430 گیگ دانلود کردی؟؟؟؟؟؟؟
ehsan_iace
23-08-2014, 23:03
گزارش مصرف سه ماهه من فقط میزان مصرف امروز را نشان میده!
برای شما هم همین طوره؟
david-ebi
23-08-2014, 23:46
خب هزینه اش خیلی زیاده.
برای من که در بیشترین حالت تو یه ماه 100 گیگ مثلا دانلود دارم، این قیمت خیلی بالاست. به خاطر همین نامحدود گرفتم. نمی دونم شاید سرویسی باشه که کار من رو جواب بده، سرعتش هم خوب باشه و از نظر قیمت هم خوب باشه. نمی دونم.
(من الان نامحدود گرفتم از فن آوا با ماهی 50000 تومن و قبلا هم مخابرات داشتم با ماهی 40000 تومن)
ضمنا شما تو این ماه که امروز روز اولشه 430 گیگ دانلود کردی؟؟؟؟؟؟؟
شما داداش 12 مگ با ماهی 10 گیگ حجم بگیر با قیمت 44000 تومان در ماه و از شبانش حالشو ببر و ایشالله که محدود هم نشی.قیمتش برات خوبه.بفرما چی میخواهی دیگه؟:n02:
توی شیراز صبانت دیروز از حدود ساعت 15 تا 21 (1 شهریور) برای من قطع بود.
برای سایر دوستان هم چنین بوده؟
این سرویس سرعت دانلودش چقده و بعد از 20gb سرعت به چند میرسه ؟
256 نامحدود منصفانه 20gb - قیمت 404717ریال
ghazadi2002
24-08-2014, 06:52
سلام
دوستانی که نامحدود 512 یا 1 مگ دارن میتونی راهنمایی کنن سرعت دانلود قبل محدودیت و بعد محدودیت چقدر میشه و حجم این محدودیت چقدره ؟
ممنون
Alone-Star
24-08-2014, 07:52
آره عزیز دیروز کل شیراز قطع بود.
نه فقط صبانت.
شب هم 1.5گیگ 8مگ بیشتر نگرفت. 1/10.
جای تاسفه که از 30 روز 10روزش داستان شده.
Eliminal
24-08-2014, 08:42
آقا صبانت سرعت دانلود رو محدود نمیکنه ، اینقدر جو ندین جان ما!!!!
sleeplessness
24-08-2014, 09:03
سرویس یک مگ چندتا دانلود با هم از سرور خوب
سلام؛
من 128 دارم؛ و سرعت دانلود روزانهام الان 130 هست. ولی شب 30 میشه.
میخوام زنگ بزنم ببینم قضیه چیه (آخه تا قبل ماه رمضون شبانه هم حوالی 80 بود)
چی بگم که طرف دست به سرم نکنه به نظرتون؟
omidscafild
24-08-2014, 10:19
من خودم چند روزه 12 مگ گرفنم و حرف شما بشدت تأیید میشه . نه اینکه مثل شاتل بعد دانلود کردن چند گیگ محدود بشین ولی از همون اول سرعتت محدودـه ! :n09:
تا قبل ساعت دو تک لینک بهم 1.2 مگ سرعت میده . بعد ساعت 2 همون لینک دقیق میشه ماکزیمم 200 کیلوبایت ! اونم اگه سرور ایران باشه . خارج که همیشه تک لینک زیر 100 کیلوبایت هست . در نتیجه باید چندتا لینک بذاری . در اینصورت هم سرعت ماکزیمم بهم 500 بیشتر نمیده . اونم با 10 تا لینک سرور داخل ! من خودم برای 12 مگ خط تلفن جدا کشیدم . ولی بدجوری الآن پشیمون شدم . 500 کیلوبایت رو باید سرویس 8 مگ بده نه 12 مگ .
دوستانی هم که 12 مگ دارن و محدود نشدن 100 درصد بخاطر این هست که مرکز خلوتی دارن . اینارو گفتم که دوستان دلشونو خوش نکنن مثل من بعد اینجوری پا بخورن . مخصوصا مشهدی ها ! :n18:
دوستان برای بهتر شدن خط چیکار باید کرد؟ هیچ راهی نداره؟ من حتی 6 مگ هم نیمتونم بگیرم یا حتی 4 مگ
sleeplessness
24-08-2014, 12:55
دوستان برای بهتر شدن خط چیکار باید کرد؟ هیچ راهی نداره؟ من حتی 6 مگ هم نیمتونم بگیرم یا حتی 4 مگ
مودمت به سر خط وصل کن
تست بگیر اگه درست بود یه راهش ک که یه خط تلفن مستقیم بکشی تا خونت مودمت وصل کنی
اگه خراب بود باید دست به دامن مخابرات بشی
بله برای من هم قطع بود البته ساعت دقیقش رو یادم نیست ولی بود
دوستان میشه دقیقا توضیح بدید به چه صورت میشه مودمو به سر خط وصل کرد؟اخه من مودوم همینطوری بدون اسپلیتر به پریز سر خط وصل کردم ولی وضعیت نویز بدتر از تو خود خونه میشه:n09:
masooyan
24-08-2014, 15:49
خوب بچه ها من هم به جمعتون اضافه شدم.
سلام به همگی
12 مگ صبا:n09::n09::n09:
masooyan
24-08-2014, 15:52
اینم یه تصویر از استتوس مودم
:n09::n09::n09:
masooyan
24-08-2014, 15:56
speedtestزیاد تعریفی نیس:n02:
masooyan
24-08-2014, 15:59
ولی خوشم اومد زود کارمو راه انداختن:n01:
=======================
صبح ثبت نام کردم،عصر خطم رانژه شد:n01:
درود بر این وضعیت
Sent from my GT-I9300
farshad0123
24-08-2014, 16:03
تخلیه و رانژه مجدد احتمالش هم هست مودم عدد های واقعی رو نشون نده بهتره با مودم روشن snr رو از پشتیبانی پرسید
ولی خوشم اومد زود کارمو راه انداختن:n01:
=======================
صبح ثبت نام کردم،عصر خطم رانژه شد:n01:
پبنگتون چنده از 4.2.2.4 بعد اون تست سرعت از شبانه بود؟
سلام تبریک :n16: تماس بگیر شاید تا 14 مگ هم خطتتو برات ببندن کشش زیادی داره اینجوری سرعت دانلودت یه تغییری می کنه در حدود 100 کیلوبایت احتمالا
masooyan
24-08-2014, 18:51
پبنگتون چنده از 4.2.2.4 بعد اون تست سرعت از شبانه بود؟
C:\Windows\system32>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=201ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 201ms, Maximum = 203ms, Average = 202ms
----------------------------------------------------------------------------
نه تست مال روزانه بود.
masooyan
24-08-2014, 18:59
ولی حیف که صبانت ترافیک فشفشه نداره مثل های وب،ینی چی میشد:n01:
10 دیقه 4 تا پست :n02:
وایسا یه 2 هفته ای بگذره ................:n09:
david-ebi
25-08-2014, 02:31
دوست عزیز masooyan حتما سرعت دانلود شبانت را در ساعتهای مختلف و با سرورهای مختلف بگو.این لینکی هم که الان توی امضام هست این روزا مشکل داره ولی تا پس فردا درست میشه.هر وقت درست شد اینو هم یک تست شبانه بزن و هم سرعتت رو ساعت 2:30 و هم ساعت 4:30 بگو.اما تا قبل از درست شدن این لینک حتما یک لطفی بکن تست سرعت از سرورهای داخلی و خارجی مختلف بگیر و اعلام کن.دمت گرم.:n16:
برای اینکه بتونی 12 مگ تمدید کنی باید چی کار کنی تو کنترل پنلشون بالاتر از 2 مگ نیست نیست؟
masooyan
25-08-2014, 04:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/PHP]
همه تست ها ساعت 5:40 دقیقه صبح گرفته شده.:n01:
خوش به حالت من باید چند فایل با هم بزارم تا به سرعت شما برسم نمی دونم چرا اینطوریه:n03:
zodiac67
25-08-2014, 06:42
خوش به حالت من باید چند فایل با هم بزارم تا به سرعت شما برسم نمی دونم چرا اینطوریه:n03:
ایشون سرورهایی که دانلود کردن همه ماله ایران بوده به غیر behmusic شما هم از اکسپرس لیچ و امثال اون که سرور ایران دارن امتحان کنید . احتمالا" سرعت تک فایلتون بالاتر بره.
amin_v30
25-08-2014, 08:11
دوستان کسی این مشکل براش پیش نمیاد؟
راه حلی نداره؟ آخرین ورژن IDM هم نصب هست
فقط هم از سایت های معروف این مشکل تو تایم رایگان به وجود میاد مثل دانلود-ها یا سافت-98
خیلی رو مخه میشه کمک کنید:n14:
ایشون سرورهایی که دانلود کردن همه ماله ایران بوده به غیر behmusic شما هم از اکسپرس لیچ و امثال اون که سرور ایران دارن امتحان کنید . احتمالا" سرعت تک فایلتون بالاتر بره.
فرقی نمی کنه مال من از اکسپر لینچ هم به تنهایی بیشتر از 100 نمیره بالعکس با بعضی سایت های خارجی تا 300 تا هم میرفت
sleeplessness
25-08-2014, 12:53
دوستان کسی این مشکل براش پیش نمیاد؟
راه حلی نداره؟ آخرین ورژن IDM هم نصب هست
فقط هم از سایت های معروف این مشکل تو تایم رایگان به وجود میاد مثل دانلود-ها یا سافت-98
خیلی رو مخه میشه کمک کنید:n14:
ورژن قدیمی idm نصب کن شنیدم که ورژن جدید باگ داره
تعداد کانکشن ها رو هم کم کن روی 32 و 16 نذار
david-ebi
25-08-2014, 19:26
دوست عزیز اگه میشه این لینکی که توی امضام هست یکبار ساعت 2:30 و یکبار ساعت 4:30 تست کن و سرعتتو بگو.
برای اینکه بتونی 12 مگ تمدید کنی باید چی کار کنی تو کنترل پنلشون بالاتر از 2 مگ نیست نیست؟
تایپک صبانت چقدر امروز خلوت شده:n02:
کسی نبود جواب ما رو هم بده
تایپک صبانت چقدر امروز خلوت شده:n02:
کسی نبود جواب ما رو هم بده
فکر کنم باید دوباره زنگ بزنی:n02:
ho3in2012
25-08-2014, 22:20
یادش بخیر
یه زمانی صبانت برای اینکه از سرویس شبانه استفاده کنی باید با یوزر guest و پسورد ngsnet وصل میشدی
یعنی هیچ تفاوتی بین اونکه 128 داشت و اونکه 2 مگ داشت نبود :n02::n02:
چه دورانی بود
همه راضی هستن خلوته تاپیک
Sent from my GT-I9300
من ناراضیم
هیچی واس دانلود نیست:n22:
شبی 8 گیگ 10 گیگ بیشتر نمیگیرم:19:
من ناراضیم
هیچی واس دانلود نیست:n22:
شبی 8 گیگ 10 گیگ بیشتر نمیگیرم:19:
شبا دیگه راحت میخوابی پس
Sent from my GT-I9300
خدایی حیف اینهمه گیگ که از دست میره:n27:
david-ebi
26-08-2014, 00:45
دوست عزیز اگه میشه این لینکی که توی امضام هست یکبار ساعت 2:30 و یکبار ساعت 4:30 تست کن و سرعتتو بگو.
من امیدوارم دوست عزیزمون جناب masooyan این تست سرعت رو انجام بده
دوستان میخواستم ببینم وضعیت صبانت چطوره؟ قطع و وصلی ندارین؟ میشه باهاش راحت WoW بازی کرد یا افت پینگ داره؟ و ببینم قیمتاش چطوره؟
حدودا شبی 24 گیگ دان میتونی بکنی اگه سرعت ثابت باشه رو این
دوستان میخواستم ببینم وضعیت صبانت چطوره؟ قطع و وصلی ندارین؟ میشه باهاش راحت WoW بازی کرد یا افت پینگ داره؟ و ببینم قیمتاش چطوره؟
پینگش از داخل در ساعات غیر شبانه که از تهران 20 هست شبانه 40
خارجی هم من خودم به شخصه 140 هست ولی میره بعضی اوقات رو 250 افت پینگ داره ولی اکثرا ثابته قطع و وصلی اصلا نداره قیمتاش هم سایتش هست
یادش بخیر
یه زمانی صبانت برای اینکه از سرویس شبانه استفاده کنی باید با یوزر guest و پسورد ngsnet وصل میشدی
یعنی هیچ تفاوتی بین اونکه 128 داشت و اونکه 2 مگ داشت نبود :n02::n02:
چه دورانی بود
دقیقا :n02: البته تفاوتی نبود به این معنی که هممون با سرعت دانلود 2 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردیم:n08:گاهی به بایت در ثانیه هم می رسید ولی یک خوبی که داشت کسایی که اینترنتشون تموم می شد هنوزم می تونستن از شبانه استفاده کنن تا موقعی که لینک داشتن
ho3in2012
26-08-2014, 06:32
دقیقا :n02: البته تفاوتی نبود به این معنی که هممون با سرعت دانلود 2 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردیم:n08:گاهی به بایت در ثانیه هم می رسید ولی یک خوبی که داشت کسایی که اینترنتشون تموم می شد هنوزم می تونستن از شبانه استفاده کنن تا موقعی که لینک داشتن
البته شاید منطقه شما مشکل داشته
مال من با سرعت ثابت 1.8 مگابیت دانلود میکرد
که تو زمان خودش عالی بود
تازه میشد از سرویس غیر رایگان هم استفاده کنی تو ساعات رایگان
ولی یه مدت شدید صبانت گند زد و پهنای باند کم آورد (حدود یه ماه بعد از این که کانکشن دانلود شبانه رو حذف کردن فک کنم دلیلش این بود چون یوزر شبانه جدا بود خیلیا از شبانه رایگان استفاده نمیکردن وقتی یکی شد همه هجوم آوردن :n02:)
من اون موقع جمع کردم خطمو رفتم مخابرات
الان هم پارس دارم یه ماه صبر میکنم
اگه وضع اینترنت صبانت خراب نشد 12 مگ صبانت میگیرم
البته شاید منطقه شما مشکل داشته
مال من با سرعت ثابت 1.8 مگابیت دانلود میکرد
که تو زمان خودش عالی بود
تازه میشد از سرویس غیر رایگان هم استفاده کنی تو ساعات رایگان
ولی یه مدت شدید صبانت گند زد و پهنای باند کم آورد (حدود یه ماه بعد از این که کانکشن دانلود شبانه رو حذف کردن فک کنم دلیلش این بود چون یوزر شبانه جدا بود خیلیا از شبانه رایگان استفاده نمیکردن وقتی یکی شد همه هجوم آوردن :n02:)
من اون موقع جمع کردم خطمو رفتم مخابرات
الان هم پارس دارم یه ماه صبر میکنم
اگه وضع اینترنت صبانت خراب نشد 12 مگ صبانت میگیرم
من زمانی رو که دارم می گم اصلا صبانت بالای 512 نداشت خیلی دیگه سرعت دانلود توی روز زیاد می شد به 70 می رسید توی شب هم پهنای باند برای همه باز بود هر کی زورش بیشتر بود بیشتر می گرفت :n02:
sleeplessness
26-08-2014, 09:34
باز پینگ رفت بالا
باز پینگ رفت بالا
من که مشکلی ندارم:n13:
sleeplessness
26-08-2014, 10:22
من که مشکلی ندارم:n13:
اوضاع سرویس من که خرابه:n21:
rezalive
26-08-2014, 11:33
درود
من به صبانت زنگ زدم گفتم بعدش تا چقدر طول میکشه وصل کنن؟
12مگ هست و هر یه گیگ رو تو چند ساعت دان میکه؟
sayanermia
26-08-2014, 11:49
مال منم اوکیه!
فعلا نامحدود 20 گیگ منصفانه دارم! تا یک هفته دیگه سوئیج میشم به 12 مگ... شش ماهه دانلود شبانه رایگان نداشتم خیلی ذوق دارم دوباره برگردم به اون روزا :n02: امیدوارم سرعت دانلود شبانه الان خوب شده باشه! یکسال پیش به زور می تونستم شبی 1 گیگ دانلود کنم با شبانه
sayanermia
26-08-2014, 11:52
درود
من به صبانت زنگ زدم گفتم بعدش تا چقدر طول میکشه وصل کنن؟
12مگ هست و هر یه گیگ رو تو چند ساعت دان میکه؟
اگه منظورتون خرید سرویس هستش که من برای منزل جدید خواهرم صبانت سفارش دادم دقیقا یک روز و نیم طول کشید که از زمان تماس تلفنی و واریز هزینه! بعد از یک روز و نیم بهم گفتند اینترنتتون راه افتاده می تونید استفاده کنید
12 مگ طبیعتا باید سرعت ترنسفر دانلود 1.3 تا 1.5 مگ باشه ولی نیست! فکر کنم خیلی ثابت و پایدار بمونه باید روی 600-700 باشه! بازم باید دوستانی که 12 مگ دارند و استفاده میکنند اعلام کنند
1 گیگ رو سرعت خوب باشه 20 دقیقه
تا به ربع هم جا داره:n02:
وگرنه نیم ساعته
حداقل شبی 10 12 گیگ
sleeplessness
26-08-2014, 13:25
درست شد
djbehnam73
26-08-2014, 14:19
اوضاع سرویس من که خرابه:n21:
داداش برای تو رو ، رو چن بستن ؟؟؟؟؟
djbehnam73
26-08-2014, 14:21
من امیدوارم دوست عزیزمون جناب masooyan این تست سرعت رو انجام بده
داداش یکسری میگن که این صبانت هم محدود میکنه !
می خواستم بیام ولی میگن که محدود می کنه !:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.