مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
hojjat74
09-07-2014, 12:09
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
8.5
15.0
db
Line Attenuation
:
47.5
25.5
db
Data Rate
:
1024
128
kbps
Max Rate
:
1780
480
kbps
CRC
:
780
3
دوستان وضعیت نویز چطوره روی خطم؟روی چند میتونم ببندم اخرش؟ممنون میشم جواب بدید!
hojjat74
09-07-2014, 12:12
قطعا اسپیلاتور سر راه تلفنت که گذاشتی؟سر خطت دم در چطوریه؟بهم ریخته است یا مرتبه.پریز رو کار هستش سر خطت؟تجربه به من میگه شاید کابل کشی داخلیتو درست کنی بهتر بشه(شاید).یعنی یک کابل مخابراتی باحال از سر خطت به صورت روکار بکش بیاد تا پشت مودمت اونجا یک اسپیلاتور بزن یک خروجی بده به مودمت و یک خروجی هم بده به گوشی تلفن ایشالله مشکل حل بشه.
اره گذاشتم ! این قضیه سر خط چیه؟منظور قسمتیه ک از باکس ب خونه اومده دیگه؟یعنی اولین سیم تلفن ب خونه؟یا خود باکس؟چون خود باکس رو ک نمیشه تغییر داد یا دست زد!من میزنم جایی ک داخل خونه هست و از اونجا تلفن سیم کشی میکشه ب بقیه خونه
amin_v30
09-07-2014, 12:22
اره گذاشتم ! این قضیه سر خط چیه؟منظور قسمتیه ک از باکس ب خونه اومده دیگه؟یعنی اولین سیم تلفن ب خونه؟یا خود باکس؟چون خود باکس رو ک نمیشه تغییر داد یا دست زد!من میزنم جایی ک داخل خونه هست و از اونجا تلفن سیم کشی میکشه ب بقیه خونه
کیفیت خطت با اینکه روی 1 مگ بسته شده بازم جالب نیست،نهایت شاید بتونن رو 2 مگ ببندن برات تازه شاید بازیم لینکت بپره!!
amin_v30
09-07-2014, 12:42
دوستان این مشکل کم بودن سرعت دانلود شبانه برای راز و نیاز مردم در ماه مبارک رمضان هست؟
hojjat74
09-07-2014, 13:01
کیفیت خطت با اینکه روی 1 مگ بسته شده بازم جالب نیست،نهایت شاید بتونن رو 2 مگ ببندن برات تازه شاید بازیم لینکت بپره!!
خوب راه حل؟میخوام مستقیم از باکس بکشم ی سیم طبق پیشنهادdavid-ebi ب مودم !اگه بخوام بالاتر ببندم باید چیکار کنم؟سیم کشی رو عوض کنم؟خرجش چقدره؟من چون بازی انلاین انجام میدم و معمولا هم سرور خارجیه واسه همین سرعت (ک روی پینگ تاثیر داره)واسم خیلی مهمه:n16:
sleeplessness
09-07-2014, 13:16
خوب راه حل؟میخوام مستقیم از باکس بکشم ی سیم طبق پیشنهادdavid-ebi ب مودم !اگه بخوام بالاتر ببندم باید چیکار کنم؟سیم کشی رو عوض کنم؟خرجش چقدره؟من چون بازی انلاین انجام میدم و معمولا هم سرور خارجیه واسه همین سرعت (ک روی پینگ تاثیر داره)واسم خیلی مهمه:n16:
یه سیم تلفن روکار از سر خط بکش تا خونه ات راحت ترین و کم هزینه ترین
هزینه عوض کردن سیم کشی داخلی بالا و گاهی غیر ممکن
میتونی مودمت وصل کنی به سر خط و بهش برق برسونی و قدرت وایرلس ببری روی بالا:n02:
اون روزی که وضعیت خظم اومده بود روی 8 همینکار کردم با یه میخ مودم به دیوارنصب کردم:n02:
hojjat74
09-07-2014, 13:22
یه سیم تلفن روکار از سر خط بکش تا خونه ات راحت ترین و کم هزینه ترین
هزینه عوض کردن سیم کشی داخلی بالا و گاهی غیر ممکن
میتونی مودمت وصل کنی به سر خط و بهش برق برسونی و قدرت وایرلس ببری روی بالا:n02:
اون روزی که وضعیت خظم اومده بود روی 8 همینکار کردم با یه میخ مودم به دیوارنصب کردم:n02:
همون روش اول بهتره چون ما خونمون جنوبی شمالیه :n02:این روش اخرت ی جورایی محاله!چقدر تاثیر داره؟میخوام سیم کش بیارم درستش کنه!بعد میشه رو 2 بست دوباره؟چون نویز داشتم بخش فنی اورد روی 1 اصلا سرعت ندارم الان!:n21:
sleeplessness
09-07-2014, 13:39
همون روش اول بهتره چون ما خونمون جنوبی شمالیه :n02:این روش اخرت ی جورایی محاله!چقدر تاثیر داره؟میخوام سیم کش بیارم درستش کنه!بعد میشه رو 2 بست دوباره؟چون نویز داشتم بخش فنی اورد روی 1 اصلا سرعت ندارم الان!:n21:
اول برو گزینه دوم رو انجام بده :n02:
مودمت وصل کن سر خط ببین snr چقدر می شه
بیا اینجا مشخصات سر خط بزن بعد
hojjat74
09-07-2014, 13:47
اول برو گزینه دوم رو انجام بده :n02:
مودمت وصل کن سر خط ببین snr چقدر می شه
بیا اینجا مشخصات سر خط بزن بعد
سر خط یعنی جایی ک سیم تلفن وارد خونه شده؟چون تو باکس ک نمیتونم تغییری انجام بدم!(من وصل میکنم ب پریز تلفنی ک از باکس سیم مستقیم ب اونجا اومده و از اونجا تو خونه منشعب شده!)حالا سیمکش میارم میکشم دیگه! 100درصد ی تغییری میکنه حالا 1 % هم غنیمته:D
sorooshfm
09-07-2014, 13:50
دوستان کسانی که خطشون رو 8 مگ بسته شده سرعت دانلودشون چقدره مال من 690 کیلوبایته البته روزانه شبانه هم 380 تا مشهد:n13:
سلام
دوستان جریان این حجم خوری صبانت در ساعات رایگان چیه .
آیا حجم خورده شده بر میگرده :n30: ؟
آیا این یک امر عادی در صبانت است ؟
sorooshfm
09-07-2014, 13:53
پدرم دراومد تا تونستم بخش فنی رو راضی کنم برام رو 8 مگ ببنده مگه گوش میکنن
sorooshfm
09-07-2014, 13:55
در ضمن نزدیک به دو و نیم گیگ از حجم روزانه ام رو تو شب خوردن یک چند روز پسم نمیدن میگن باید تهران چک کنه و از این حرفا و بهونه ها
sorooshfm
09-07-2014, 13:58
شبانه 6 مگ مشهد چقدره؟ سرور خارجی و داخلی؟ مال من شبانه فیکس 380 تا چه خارج چه داخل:n28:
sorooshfm
09-07-2014, 14:09
دوستان نهایت سرعتی که میتونم رو خطم ببندم چند مگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1376MAXIMUM
09-07-2014, 15:23
عاقا دزدی تو روز روشن کردن خفن و توپه توپ مختون میترکه بگم ۸۰۰۰ مگ ازم دزدیدن جالبیش هم اینه که تو مصرفم هم ننوشتن مجموع مصرف شده ۱۰۸۶ مگ هست ۴۸ گیگ هم داشتم که ۱۰۲۴ مگی حساب کردن برام ۴۹۲۰۰ فکر کنم میشه الان دقیقا باقیمانده دارم ۴۱۶۴۲ مگ چیشد کسی فهمید چیشد من که نفهمیدم ۱۵ گیگ هم شبانه سوزوندم زنگیدم گفت فردا زنگ بزنید گفتم چشم تا ببینم چی میشه لامصبا بدون دستکش و ..... با کامیون اومدن با سرو صدای تموم و با کارگر دارن خالی میکنن اونم جلو چشم صاحب مال تازه صاحبه رو هم نبستن
یکی نیست بگه عاقا هنوز رسید من گرمای پرینتر رو داره همش۲ هفته س تمدید کردم
دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس 2 مگ در بهترین حالت چنده؟
خط را روی چند میبندند؟
sleeplessness
09-07-2014, 16:54
عاقا دزدی تو روز روشن کردن خفن و توپه توپ مختون میترکه بگم ۸۰۰۰ مگ ازم دزدیدن جالبیش هم اینه که تو مصرفم هم ننوشتن مجموع مصرف شده ۱۰۸۶ مگ هست ۴۸ گیگ هم داشتم که ۱۰۲۴ مگی حساب کردن برام ۴۹۲۰۰ فکر کنم میشه الان دقیقا باقیمانده دارم ۴۱۶۴۲ مگ چیشد کسی فهمید چیشد من که نفهمیدم ۱۵ گیگ هم شبانه سوزوندم زنگیدم گفت فردا زنگ بزنید گفتم چشم تا ببینم چی میشه لامصبا بدون دستکش و ..... با کامیون اومدن با سرو صدای تموم و با کارگر دارن خالی میکنن اونم جلو چشم صاحب مال تازه صاحبه رو هم نبستن
یکی نیست بگه عاقا هنوز رسید من گرمای پرینتر رو داره همش۲ هفته س تمدید کردم
شکایت فایده نداره من هر چقدر زنگ زدم فایده نداشت البته اون زمان نمی دونستم سامانه 195 هست
مودمت قبل از ساعت 2 و بعد از هفت صبح خاموش روشن کن احتمال قاطی کردن حجم دزدی میاد پایین
david-ebi
09-07-2014, 17:02
دوستان نهایت سرعتی که میتونم رو خطم ببندم چند مگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالله میکروسکوپی عکس گرفتی منم که کورم با ذره بین تازه ارقام رو دیدم :n02:.ولیکن خبر خوب اینه که به نظر من(که البته شرط نیست :n02:)شما 12 مگ هم میتونی بگیری.(خوش به حالت.کمتر کسی خط با کیفیت خوب داره.کثافتا میان سرویسهای 10 و 12 مگ میزارن بعد اینقدر کیفیت خط تلفنها بده که کاربر بیچاره 4 مگ هم به زور میتونه بگیره.بدون درست کردن اصل به فرع میچسبن)
david-ebi
09-07-2014, 17:15
سر خط یعنی جایی ک سیم تلفن وارد خونه شده؟چون تو باکس ک نمیتونم تغییری انجام بدم!(من وصل میکنم ب پریز تلفنی ک از باکس سیم مستقیم ب اونجا اومده و از اونجا تو خونه منشعب شده!)حالا سیمکش میارم میکشم دیگه! 100درصد ی تغییری میکنه حالا 1 % هم غنیمته:D
دوست عزیز آره سر خط همونجایی هست که از تو باکس تو کوچه کابلشو آوردن جلوی در خونتون و روی دیوار دم در خونتون یک پریز بهش وصل کردن(گرچه من همون پریزم حذفش کردم اول و مستقیم سر کابل رو بستم به کابل رو کاری که بردمش تو خونه و مستقیما زدمش به پشت مودم)اما بهترین کار همونیه که گفتم.شما برو کابل مخابراتی دو زوج سیم 06 روکش مشکی(حتما روکش مشکی باشه و گرنه مخابرات ببینه گیر میده)تهیه کن بعد یک برقکار که از دست زدن به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه نمیترسه بیار و بگو یک سر این کابلو واست وصل کنه به خطتت توی جعبه تقسیم و بیارش مستقیما تا پشت مودمت.بعد به سر همون کابل سوکت بزن و بزنش به اسپیلاتور و یک خروجی به مودمت بده و یک خروجی هم به تلفن خونه.ایشالله اگر مشکلت داخلی باشه 100 درصد نویزت برطرف میشه.اما قبل از همه این کارا همونطور که جناب sleeplessness گفتند اول مودمتو ببر سر خط مستقیما وصلش کن به سر خط بعد برو ببین نویزت کمتر شده یا نه.اگر کم شده بود این خرجها رو بکن.اگر خواستی کابل بگیری بگو تو پ.خ بهت بگم از کجا بگیری واست ارزون دربیاد.
hojjat74
09-07-2014, 18:13
دوست عزیز آره سر خط همونجایی هست که از تو باکس تو کوچه کابلشو آوردن جلوی در خونتون و روی دیوار دم در خونتون یک پریز بهش وصل کردن(گرچه من همون پریزم حذفش کردم اول و مستقیم سر کابل رو بستم به کابل رو کاری که بردمش تو خونه و مستقیما زدمش به پشت مودم)اما بهترین کار همونیه که گفتم.شما برو کابل مخابراتی دو زوج سیم 06 روکش مشکی(حتما روکش مشکی باشه و گرنه مخابرات ببینه گیر میده)تهیه کن بعد یک برقکار که از دست زدن به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه نمیترسه بیار و بگو یک سر این کابلو واست وصل کنه به خطتت توی جعبه تقسیم و بیارش مستقیما تا پشت مودمت.بعد به سر همون کابل سوکت بزن و بزنش به اسپیلاتور و یک خروجی به مودمت بده و یک خروجی هم به تلفن خونه.ایشالله اگر مشکلت داخلی باشه 100 درصد نویزت برطرف میشه.اما قبل از همه این کارا همونطور که جناب sleeplessness گفتند اول مودمتو ببر سر خط مستقیما وصلش کن به سر خط بعد برو ببین نویزت کمتر شده یا نه.اگر کم شده بود این خرجها رو بکن.اگر خواستی کابل بگیری بگو تو پ.خ بهت بگم از کجا بگیری واست ارزون دربیاد.
والا ما اپارتمانی هستیم ولی سر خط رو فهمیدم ک درست حدس زدم:n26:به هرحال ممنون -اگر مشکل حل شه میتونم روی 4 هم ببندم خط رو؟:Dالان بخش فنی از 2 اورد روی 1 سرعتم خیلی کم شده!یا حداقل دوباره رو 2 ببندم!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
22.9
28.0
db
Line Attenuation
:
49.0
26.6
db
Data Rate
:
1024
126
kbps
Max Rate
:
5860
58512
kbps
CRC
:
126
3
الان این وضعیت منه!از کجا بدونم ک نویز کمتر میشه سرخط؟معرفش کدوم رقم هست؟و باید چند باشه؟کمتر یا بیشتر ؟
aliix_666
09-07-2014, 18:34
سلام من سالیانه 2 مگ بستم حالا خیلی تا تموم شدن اکانت مونده آیا میتونم سرعتم تغییر بدم میخوام 6 یا 8 بگیرم اگه آره هزینشو چجوری حساب میکنن؟
hojjat74
09-07-2014, 18:45
سلام من سالیانه 2 مگ بستم حالا خیلی تا تموم شدن اکانت مونده آیا میتونم سرعتم تغییر بدم میخوام 6 یا 8 بگیرم اگه آره هزینشو چجوری حساب میکنن؟
2صفحه قبل رو بخون توضیح دادن:n27:تقریبا نصف پولت میره:n02:
ehsan_iace
09-07-2014, 19:09
برای من تخیلی حساب کرد و نگفت چرا اینقدر کم کرد وقتی هم خواستم که کمی کمتر کم کنه گفت داخل سیستم این عدد را میزنه (که با این حرف دهان مشتری را ببنده!)
با اینحال شما با بخش فروش تماس بگیر و بگو چقدر از ترافیک باقیماندهات به ناحق قراره کم کنند! شاید حالا فرق کرده باشه (نتیجه تماسات را با بخش فروش لطفاً اینجا بنویس)
در صورتیکه اگر بخواهد عادلانه حساب کند باید ترافیک باقیماندهات را حساب کند و در قیمت هر گیگ ترافیک ضرب کند و از این مبلغ فقط 8٪ کم کند (مالیات بر ارزش افزوده را)
1376MAXIMUM
09-07-2014, 20:00
شکایت فایده نداره من هر چقدر زنگ زدم فایده نداشت البته اون زمان نمی دونستم سامانه 195 هست
مودمت قبل از ساعت 2 و بعد از هفت صبح خاموش روشن کن احتمال قاطی کردن حجم دزدی میاد پایین
من مودمم خاموش نمیشه کلا شاید تو هفته یکی دوساعت خاموش باشه ولی خودشون فکر کنم هر 24 ساعت یه جیک ثانیه قطع میکنن دوباره وصل میکنن
من دوباره زنگیدم گفت باید به تهران زنگ بزنیم و از این چرندیات گفتم چرا گوگل و بعضی از سایت ها خیلی کند شده گفت کشوریه اینو راست گفت چون تهران هم این مشکل هست و ربطی به شرکت نداره ماکاری نمیتونیم بکنیم جالبه روسایت رو عکساش رو بزارم کف کنید شما هم بخندید شاد شید فقط مصرف ها رو نگاه بعد من ظهر هم که همه خواب بودن از اینترنت استفاده کردم و 7 گیگ مصرف کردم ولی حساب نشده برام جالبه نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیف کردید یا نه مشخص کنم براتون راستی تاریخ ها هم قابل توجه هست یه دید بزنید
sleeplessness
09-07-2014, 20:14
مدل صبانت اینجوریه که تا مودم قطع و وصل نشه یا 24 ساعت نشه دانلود شبانه رو توی ریز مصرف نشون نمی ده
و نمینویسه تا به حال فلان قدر مصرف کردی که هیچی حساب نشده
مثلا من مودمم قبل 2 خاموش روشن کردم و تاصبح بیدار بودم وریز مصرف چک کردم اما همش ریز مصرف می زد صفر
سر ساعت هفت که دوباره خاموش روشن کردم یهو تو ریز مصرف نوشت 2 گیگ دانلود میزان محاسبه شده صفر
حالا علتش چیه نمی دونم
و این سیستمشون ایراد داره و بعضی وقتها زمانها رو دوبار حساب می کنه
تجربه من این خاموش روشن قبل از دو و دقیقا بعد از هفت جواب داده این شکلی اگه دوبار حساب کن مدرکت قویتره
hojjat74
09-07-2014, 21:18
والا ما اپارتمانی هستیم ولی سر خط رو فهمیدم ک درست حدس زدم:n26:به هرحال ممنون -اگر مشکل حل شه میتونم روی 4 هم ببندم خط رو؟:Dالان بخش فنی از 2 اورد روی 1 سرعتم خیلی کم شده!یا حداقل دوباره رو 2 ببندم!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
22.9
28.0
db
Line Attenuation
:
49.0
26.6
db
Data Rate
:
1024
126
kbps
Max Rate
:
5860
58512
kbps
CRC
:
126
3
الان این وضعیت منه!از کجا بدونم ک نویز کمتر میشه سرخط؟معرفش کدوم رقم هست؟و باید چند باشه؟کمتر یا بیشتر ؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
20.7
28.0
db
Line Attenuation
:
52.0
26.5
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
6644
58232
kbps
CRC
:
1
0
اینم سر خط!به نظرتون ارزش داره از باکس سیم بکشم؟:n16:
david-ebi
09-07-2014, 21:39
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
20.7
28.0
db
Line Attenuation
:
52.0
26.5
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
6644
58232
kbps
CRC
:
1
0
جالبه شما رفتی زدی سر خط و نویزت بیشتر شده :n02:.جل الخالق :n04:.عجب کیفیت خط خفنی داری.با این وضعیت فکر نمیکنم ازت با کابل کشی دردی دوا بشه.به پشتیبانی صبانت زنگ بزن و حتما با بخش فنی صحبت کن و نه با اون خانومای اپراتور.جریان رو براشون بگو ببین چی میگن.خیلی نویز داری.یعنی 22 دسی بل نویزش کمه و خوبه اما نه برای پهنای باند 1 مگ.واسه همین حتی 2مگ رو جواب نداده.بخش پشتیبانی از 9 صبح تا 5 عصر جوابگو هست.
amin_v30
09-07-2014, 22:18
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
20.7
28.0
db
Line Attenuation
:
52.0
26.5
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
6644
58232
kbps
CRC
:
1
0
داداش الکی هزینه نکن فایده نداره
دوستان کسی هست که تلفن اینترنتی استفاده کنه ؟ من الان چند ماهی هست که سرویس صبانتم تو تلفن اینترنتی قطعی شدید داره . یعنی هر 2 دقیقه قطع میشه . پشتیبانی گفت نویزه اما من با وی پی ان این مشکلم حل شد . اما الان باز این مشکل اومده سراغم . الان هیچ تلفن اینترنتی هم کارمو راه نمیندازه اسکایپ ، اووو ، یاهو و حتی لاین رو هم امتحان کردم . متاسفانه سرویسم 1 سالس و 9 ماهشم مونده نمیتونم پس بدم .الان چندین ساله من از صبانت استفاده میکنم اما امسال واقعا گندشو درآورده. کسی نظری نداره؟
hojjat74
10-07-2014, 01:31
جالبه شما رفتی زدی سر خط و نویزت بیشتر شده :n02:.جل الخالق :n04:.عجب کیفیت خط خفنی داری.با این وضعیت فکر نمیکنم ازت با کابل کشی دردی دوا بشه.به پشتیبانی صبانت زنگ بزن و حتما با بخش فنی صحبت کن و نه با اون خانومای اپراتور.جریان رو براشون بگو ببین چی میگن.خیلی نویز داری.یعنی 22 دسی بل نویزش کمه و خوبه اما نه برای پهنای باند 1 مگ.واسه همین حتی 2مگ رو جواب نداده.بخش پشتیبانی از 9 صبح تا 5 عصر جوابگو هست.
بهشون گفتم میگفت دیگه این حداقل کاریه ک میتونیم بکنیم تا ب نت وصل شید دیگه بقیش با مخابراته؟!حالا راه حلی داره این مشکل رو حل کنم؟بتونم پهنا باند بالاتری رو بگیرم؟:n28:
sleeplessness
10-07-2014, 01:32
این وضعیت سرعت برای امشب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت منتظر باش که میخوام به خاطر 25 کیلو ازت به 195 شکایت کنم:n02:
ولی خب یکم نگرانم ضایع بشم معمولا افرادی شکایت می کنند که فاصله سرویس و دانلودشون خیلیه نه 25 کیلو!:n08:
خطاب به دوست گرامی hojjat74 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید از مخابرات درخواست کنی تا وضعیتت درست کنند
حتی شده مسئولش بیاد به سیم ورودی به خونه یه نگاهی بندازه
یه وقت می بینی یه پارگی یه اختلال توی سیم ورودی باعث این نویز
hojjat74
10-07-2014, 02:01
این وضعیت سرعت برای امشب
صبانت منتظر باش که میخوام به خاطر 25 کیلو ازت به 195 شکایت کنم:n02:
ولی خب یکم نگرانم ضایع بشم معمولا افرادی شکایت می کنند که فاصله سرویس و دانلودشون خیلیه نه 25 کیلو!:n08:
خطاب به دوست گرامی hojjat74 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید از مخابرات درخواست کنی تا وضعیتت درست کنند
حتی شده مسئولش بیاد به سیم ورودی به خونه یه نگاهی بندازه
یه وقت می بینی یه پارگی یه اختلال توی سیم ورودی باعث این نویز
امروز ی اقای اومد ب باکس یکم ور رفت نت ام ک قطع بود مشکلش حل و وصل شد !الان ک پهنای باندم رو 1 هست سرعت شبانم شده 50کیلوبایت! 4 روز پیش 250 بود وقتی رو 2 بسته شده بود:n27:برم مخابرات بگم کلا بیان همرو چک کنن؟:n02:دلیلشو فقط بگم نویز؟البته الان رو خط تلفن نویزی نیست ولی میخوام پهنای باند بیشتری بگیرم!بعد 7 سال مشتری بودن این سرعت جوانمردانه نیست!تازه امروز رفتم شارژ کردم دیدم تعرفه ها کلا عوض شده!1 مگ 15 گیگ رو برداشتن 25 گیگ گذاشتن !چ خبره !!!!78 هزار تومن.فقط ب فکر سود خودشونن!3 گیگ 5 گیگ 25 گیگ بقیم ک حجمی بین اینا احتیاج دارن ب درک دیگه!
اینم اضافه کنم من 1 سال از پهنای باند 2 مگ استفاده میکردم !ولی 1 ماهه بدجور مشکل پیدا کرده بودم !الانم هرکاری میکنم بتونم پهنای باند بیشتری بگیرم!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
24.2
28.5
db
Line Attenuation
:
56.0
27.4
db
مال ساعت 3 صبحه!
دوستان برای شما هم شبها snr کم میشه؟
برای من تقریبا نصف روز میشه
به نظرتون مشکل چیه که اینطور میشه؟
hasanoooooooo
10-07-2014, 03:18
جالبه منم از یک isp دیگه هستم این اتفاق برام میفته!!!! داغون هست وضعیت
sorooshfm
10-07-2014, 08:09
شبانه 6 مگ چقدره مشهد؟
1376MAXIMUM
10-07-2014, 10:01
مدل صبانت اینجوریه که تا مودم قطع و وصل نشه یا 24 ساعت نشه دانلود شبانه رو توی ریز مصرف نشون نمی ده
و نمینویسه تا به حال فلان قدر مصرف کردی که هیچی حساب نشده
مثلا من مودمم قبل 2 خاموش روشن کردم و تاصبح بیدار بودم وریز مصرف چک کردم اما همش ریز مصرف می زد صفر
سر ساعت هفت که دوباره خاموش روشن کردم یهو تو ریز مصرف نوشت 2 گیگ دانلود میزان محاسبه شده صفر
حالا علتش چیه نمی دونم
و این سیستمشون ایراد داره و بعضی وقتها زمانها رو دوبار حساب می کنه
تجربه من این خاموش روشن قبل از دو و دقیقا بعد از هفت جواب داده این شکلی اگه دوبار حساب کن مدرکت قویتره
بهم دادن بهم دادن حجمم رو الان 47000 و خرده ای هست :n04::n19::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20::n19::n19::n19:
sleeplessness
10-07-2014, 10:06
بهم دادن بهم دادن حجمم رو الان 47000 و خرده ای هست :n04::n19::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20::n19::n19::n19:
به من هم یک گیگ پس دادن:n04:
hojjat74
10-07-2014, 12:55
کسی میتونه این نویز رو واسه من مشخص کنه؟snr باید چند باشه ک پهنای باند بیشتری رو جواب بده و نویز نداشته باشه؟اگه فرضا از سر خط سیم بکشم و نویز کم بشه میشه پهنای باید 2 مگ بزارم دوباره؟(البته هنوزم قطع و وصلی دارم تو نت!چراغ adsl-internet قطع میشه و رو تلفنم حتی وقتی مودم خاموشه نویز میفته!)
sleeplessness
10-07-2014, 13:07
کسی میتونه این نویز رو واسه من مشخص کنه؟snr باید چند باشه ک پهنای باند بیشتری رو جواب بده و نویز نداشته باشه؟اگه فرضا از سر خط سیم بکشم و نویز کم بشه میشه پهنای باید 2 مگ بزارم دوباره؟(البته هنوزم قطع و وصلی دارم تو نت!چراغ adsl-internet قطع میشه و رو تلفنم حتی وقتی مودم خاموشه نویز میفته!)
.Ashkan.
10-07-2014, 13:09
اگه میخوای دقیق راهنمایی بشی، یه عکس از وضعیت فعلی خطت (شامل دان استریم و آپ استریمی که در حال حاضر خطت روش بسته شده) و مقادیر SNR و Line Attenuation و CRC رو بذار تا بشه گفت خطت تا چند میکشه. در مورد نویزی هم که داری، حتما از اسپلیتر برای تمام تلفن ها استفاده کن. اگر یه دستگاه داری، میتونی با اسپلیتر هم مودم و هم تلفن رو به یه پریز وصل کنی، در غیر اینصورت مودم رو مستقیم به یه پریز بزن و برای هر کدوم از دستگاه ها، یه اسپلیتر جدا بذار.
hojjat74
10-07-2014, 13:13
مقدار upesh مهمتره یا down?:n29:برای اینکه کیفیت خط بالا بره باید چیکار کنم؟ب مخابرات بگم باید چیکار کنه؟از باکسه از سیم کشیه از خود مخابراته؟
hojjat74
10-07-2014, 13:18
اگه میخوای دقیق راهنمایی بشی، یه عکس از وضعیت فعلی خطت (شامل دان استریم و آپ استریمی که در حال حاضر خطت روش بسته شده) و مقادیر SNR و Line Attenuation و CRC رو بذار تا بشه گفت خطت تا چند میکشه. در مورد نویزی هم که داری، حتما از اسپلیتر برای تمام تلفن ها استفاده کن. اگر یه دستگاه داری، میتونی با اسپلیتر هم مودم و هم تلفن رو به یه پریز وصل کنی، در غیر اینصورت مودم رو مستقیم به یه پریز بزن و برای هر کدوم از دستگاه ها، یه اسپلیتر جدا بذار.
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
20.9
28.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4560
53976
kbps
CRC
:
51
1
من حتی رو مودمم اسپلینتر دارم !ولی همچنان میگن خطم افتضاحه!:n28:نمیدونم مشکل نویز از کجاست!3 4 هفتست مودمم 2 3 ساعت کلا دو چراغش خاموش میشه بعد شانسی یا 1 روز یا بعد 2 ساعت دوباره وصل میشه ولی رو خط تلفن تو همین مدت نویز میفته و خش خش میکنه:n29:
hasanoooooooo
10-07-2014, 13:40
دوستان بنده اگه سرویس 8 مگ بگیرن ولی خطم روی 6 مگ ببندن ایا سرعت شبانم از شبانه 6 مگ بهتره؟ یا سرعت شبانه برابر با 6 مگ بهم میدن؟
Le0nard0
10-07-2014, 13:47
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
20.9
28.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4560
53976
kbps
CRC
:
51
1
من حتی رو مودمم اسپلینتر دارم !ولی همچنان میگن خطم افتضاحه!:n28:نمیدونم مشکل نویز از کجاست!3 4 هفتست مودمم 2 3 ساعت کلا دو چراغش خاموش میشه بعد شانسی یا 1 روز یا بعد 2 ساعت دوباره وصل میشه ولی رو خط تلفن تو همین مدت نویز میفته و خش خش میکنه:n29:
max rate آپلود 50 مگ؟:n04::n04:
hojjat74
10-07-2014, 13:52
دوستان بنده اگه سرویس 8 مگ بگیرن ولی خطم روی 6 مگ ببندن ایا سرعت شبانم از شبانه 6 مگ بهتره؟ یا سرعت شبانه برابر با 6 مگ بهم میدن؟
برابر با 6 مگ میده!من 1 میگرفتم رو 2 بسته بود برابر با 2 میداد
.Ashkan.
10-07-2014, 15:23
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
20.9
28.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4560
53976
kbps
CRC
:
51
1
وضعیت خطت خوب نیست. با این شرایط حداکثر تا 4 مگ میکشه که اون هم به احتمال زیاد با پرش لینک و خطا روبرو میشه. اولین کاری که میکنی، تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو مستقیم بزن به پریز. اگر با چند تا پریز مختلف تست کنی بهتره تا ببینی تغییری توی نویز داری یا نه. بعد برو از ورودی خط یه تست بگیر. ترجیحا با یه کابل مستقیم و بدون پریز، یعنی یه سر کابل رو ببر و وصل کن به زوج سیم ورودی خط. اگر اونجا هم همین وضعیت بود، باید به مخابرات زنگ بزنی و درخواست بررسی بدی. چون بنظر میاد فاصله ات هم با مرکز زیاده.
در حال حاضر نباید با این سرعت و شرایط قطعی داشته باشی. اون هم برای یکروز قطعی. احتمال داره مشکل از تجهیزات شرکت هم باشه. بعد از تست از ورودی خط، هم به صبانت هم به مخابرات زنگ بزن و درخواست بده. طبق قوانین تنظیم مقررات، صبانت موظفه یه متخصص بفرسته و تجهیزات نصب شده روی خطت رو بررسی کنن.
وضعیت خطت خوب نیست. با این شرایط حداکثر تا 4 مگ میکشه که اون هم به احتمال زیاد با پرش لینک و خطا روبرو میشه. اولین کاری که میکنی، تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو مستقیم بزن به پریز. اگر با چند تا پریز مختلف تست کنی بهتره تا ببینی تغییری توی نویز داری یا نه. بعد برو از ورودی خط یه تست بگیر. ترجیحا با یه کابل مستقیم و بدون پریز، یعنی یه سر کابل رو ببر و وصل کن به زوج سیم ورودی خط. اگر اونجا هم همین وضعیت بود، باید به مخابرات زنگ بزنی و درخواست بررسی بدی. چون بنظر میاد فاصله ات هم با مرکز زیاده.
در حال حاضر نباید با این سرعت و شرایط قطعی داشته باشی. اون هم برای یکروز قطعی. احتمال داره مشکل از تجهیزات شرکت هم باشه. بعد از تست از ورودی خط، هم به صبانت هم به مخابرات زنگ بزن و درخواست بده. طبق قوانین تنظیم مقررات، صبانت موظفه یه متخصص بفرسته و تجهیزات نصب شده روی خطت رو بررسی کنن.
مخابرات معمولا کاری انجام نمیده چون میگن تعهدی در مورد نویز خط ندارند اما اگه یه آشنا درست حسابی تو مخابرات داشته باشید با کمی هزینه میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارن
hojjat74
10-07-2014, 18:19
بخش فنی صبانت گفت در 17 تیر خط شما بررسی شده و مشکلی نداشته !بعدم گفت من الان پهنای باند شمارو کم میکنمم هروقت مشکلتون حل شد بگید دوباره بالا بیاریم !گفت الان نت شما وصل بشه یا نشه دیگه دست شرکت نیست و سر مخابراته!اشنا یک نفر داریم ک شنبه زنگ میزنم و باهاش صحبت میکنم ! اینم از نتیجه سر خط ک تلفنا رو هم قطع کرده بودم!فاصله من تا مرکز حدود 3 تا چهارراهه!:n29:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
21.6
29.5
db
Line Attenuation
:
52.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4920
59004
kbps
CRC
:
0
0
darkestpalace
10-07-2014, 19:43
آقا اینقدر این قضیه رو پیچیده ش کردین من که کلا قید دانلود و سرعت بالا رو زدم با همین نت آشغالی باقی عمرم رو سر می کنم :n02:
david-ebi
10-07-2014, 21:13
میتونه با جفت موازی کردن خط snr خط را تا دو برابر بالا بیارن
دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.
david-ebi
10-07-2014, 21:22
بخش فنی صبانت گفت در 17 تیر خط شما بررسی شده و مشکلی نداشته !بعدم گفت من الان پهنای باند شمارو کم میکنمم هروقت مشکلتون حل شد بگید دوباره بالا بیاریم !گفت الان نت شما وصل بشه یا نشه دیگه دست شرکت نیست و سر مخابراته!اشنا یک نفر داریم ک شنبه زنگ میزنم و باهاش صحبت میکنم ! اینم از نتیجه سر خط ک تلفنا رو هم قطع کرده بودم!فاصله من تا مرکز حدود 3 تا چهارراهه!:n29:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
21.6
29.5
db
Line Attenuation
:
52.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4920
59004
kbps
CRC
:
0
0
دوست عزیزم میشه فاصله ات رو به کیلومتر تا مرکز مخابرات منطقتون بگی.اگه واقعا فاصله ماشین روت تا مرکز مخابرات زیر 1.5 کیلومتر باشه حتی تا 14 مگابایتم میتونی پهنای باند بگیری.(معمولا فاصله کابلی بیشتر از ماشین رو است.البته اینم از نبوغ مخابراته ماست.وگرنه فاصله کابلی تا 3 کیلومتر میتونه بهترین پهنای باندها رو بگیره).اگه واقعا فاصلت کمه با توجه به اینکه رفتی و سرخط هم تست کردی و دیدی که نویزت کم نشده به نظر من فقط از طریق بخش فنی پشتیبانی صبانت پیگیری کن و روشون فشار بیار و ولشون نکن.مجبورشون کن اصلا پورتتو عوض کنن.قطعا مشکلت برطرف میشه.مخابرات برات کاری نمیکنه.البته تو کشور ما پارتی همه کار امکان داره برات بکنه و اونو دیگه من نمیدونم.اما معمولا چون این نویز مربوط میشه به تجهیزات شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات فقط خود صبانت باید واست اقدام کنه.اینا تجربیات من بود.درست و غلطشو دوستان ببخشند.
دوستان شما مشکل کاهش snr در شب را ندارید؟
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
به نظرتون مشکل از کجاست؟
sleeplessness
11-07-2014, 00:03
دوستان شما مشکل کاهش snr در شب را ندارید؟
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
به نظرتون مشکل از کجاست؟
من هم یه زمانی این مشکل داشتم
احتمال زیاد از تجهیزات شرکت و کاریش نمی شه کرد
hojjat74
11-07-2014, 00:24
دوست عزیزم میشه فاصله ات رو به کیلومتر تا مرکز مخابرات منطقتون بگی.اگه واقعا فاصله ماشین روت تا مرکز مخابرات زیر 1.5 کیلومتر باشه حتی تا 14 مگابایتم میتونی پهنای باند بگیری.(معمولا فاصله کابلی بیشتر از ماشین رو است.البته اینم از نبوغ مخابراته ماست.وگرنه فاصله کابلی تا 3 کیلومتر میتونه بهترین پهنای باندها رو بگیره).اگه واقعا فاصلت کمه با توجه به اینکه رفتی و سرخط هم تست کردی و دیدی که نویزت کم نشده به نظر من فقط از طریق بخش فنی پشتیبانی صبانت پیگیری کن و روشون فشار بیار و ولشون نکن.مجبورشون کن اصلا پورتتو عوض کنن.قطعا مشکلت برطرف میشه.مخابرات برات کاری نمیکنه.البته تو کشور ما پارتی همه کار امکان داره برات بکنه و اونو دیگه من نمیدونم.اما معمولا چون این نویز مربوط میشه به تجهیزات شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات فقط خود صبانت باید واست اقدام کنه.اینا تجربیات من بود.درست و غلطشو دوستان ببخشند.
وقتی ک نت قطع بود زنگ زدم بخش فنی گفت من پورتتم عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نشده!بعد گفت گزارش خرابی میدیم ک دفعه دوم بخش فنی گفت 17/4 چک شده و مشکلی نداشته و از طرف شرکت فقط میشه پهنای باند رو ب حداقل رسوند تا نویزتون کم بشه ولی همچنان مشکل دارم!حالا فردا احتمالا از سر خط سیم بکشم اگر درست نشه میرم مخابرات شنبه میدونم چیکار کنم:n24:درست نشه میرم سابین نت سازمان آب و باهاشون یکشنبه تصفیه حساب میکنم!
hasanoooooooo
11-07-2014, 00:27
دوست عزیز naasr میتونی درباره این جملت توضیح بیشتری بدی.آخه شما داری راه حل مهمی رو میگی که مشکل خیلی از بچه هاست.متشکرم.
باید اشنا داشته باشی تو مخابرات که برن تو سالن MDF و پورتت رو به اصطلاح جفت موازی میکنن که چون هزینه بر هست مخابرات اینکار رو برای همه انجام نمیده و باید شانس بیاری...
david-ebi
11-07-2014, 00:50
باید اشنا داشته باشی تو مخابرات که برن تو سالن MDF و پورتت رو به اصطلاح جفت موازی میکنن که چون هزینه بر هست مخابرات اینکار رو برای همه انجام نمیده و باید شانس بیاری...
این کار رو پرسنل خود مخابرات باید انجام بدن یا پرسنل فنی خود صبانت که هر روز واسه این کارا میرن مراکز مخابراتی و مثلا پورت طرف رو عوض میکنن و این حرفا.؟
david-ebi
11-07-2014, 00:54
وقتی ک نت قطع بود زنگ زدم بخش فنی گفت من پورتتم عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نشده!بعد گفت گزارش خرابی میدیم ک دفعه دوم بخش فنی گفت 17/4 چک شده و مشکلی نداشته و از طرف شرکت فقط میشه پهنای باند رو ب حداقل رسوند تا نویزتون کم بشه ولی همچنان مشکل دارم!حالا فردا احتمالا از سر خط سیم بکشم اگر درست نشه میرم مخابرات شنبه میدونم چیکار کنم:n24:درست نشه میرم سابین نت سازمان آب و باهاشون یکشنبه تصفیه حساب میکنم!
جالبه برای تعویض پورت من همین صبانت گفت 3 تا 7 روز طول میکشه.برای شما چقدر سریع عوض کردند.بعدشم فاصله ات تا مرکز مخابرات منطقتون چقدر هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستی؟راستی یکی از کارمندای بیرون اومده از صبانت گفت مستقیم با صبانت تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو به اونا بگید.اونا وقتی پیگیری میکنن کار رو درست میکنند.شما هم به نظر من از طریق صبانت مرکزی تهران پیگیری کنید.تلفنش تو سایت صبانت هست.در ضمن اگر خواستی از سر خط سیم بکشی بازم از اون کابلی که گفتم استفاده کن و قبل از اینکه کابلو نصبش کنی ببرش یک الکتریکی بگو یکسرشو واست سوکت بزنه.قطعا میگه به این کابلا سوکت نمیخوره اما تو دو تا رشتشو از چهارتا رشته توش در بیار بگو سر همین دو تا سوکت بزنه.رنگشم دقت کن که همونا رو به کابل ورودی دم در وصل کنی.
hojjat74
11-07-2014, 01:00
جالبه برای تعویض پورت من همین صبانت گفت 3 تا 7 روز طول میکشه.برای شما چقدر سریع عوض کردند.بعدشم فاصله ات تا مرکز مخابرات منطقتون چقدر هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
نبوت !فاصله ما از چهار راه ورزشه تا چهارراه مخابرات!اگر قاسم جلس رو یاد داشته باشی:n02:ما اولای شاهد هستیم
sleeplessness
11-07-2014, 01:07
تست الان
هر شب 0.01 مگابیت کاهش!!
زمان تخمینی برای دانلود یکی از تورنت هام
سه سال:n28:
saeedsajjad
11-07-2014, 01:21
صبانت محدودیتش رو برای من اعمال کرده، سرعت حداکثر 45، در صورتی که هیچ وقت طی این چهار ماه زیر 160 نیومده!
سرویس512 محدود
این کار رو پرسنل خود مخابرات باید انجام بدن یا پرسنل فنی خود صبانت که هر روز واسه این کارا میرن مراکز مخابراتی و مثلا پورت طرف رو عوض میکنن و این حرفا.؟
کار تعویض پورت و نصب و برداشتن پورت را خود مسئول فنی مخابرات انجام میده صبانت فقط یه ایمیل میفرسته برای رفع مشکل پایین بودن snr خط فقط خود مخابرات میتونه این مشکل را حل کنه اما چون میگه وظیفه ای در این مورد ندارن انجام نمیدن حتی اگه بهشون بگی هزینه اش را قبول میکنی باز هم انجام نمیدن فقط اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی و برات درستش کنه
sleeplessness
11-07-2014, 10:18
صبانت محدودیتش رو برای من اعمال کرده، سرعت حداکثر 45، در صورتی که هیچ وقت طی این چهار ماه زیر 160 نیومده!
سرویس512 محدود
از کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
amin_v30
11-07-2014, 13:53
سرویس512 محدود
مال ماه راز و نیاز هست !!
aliahmadi22
11-07-2014, 14:30
سلام
من اینترنت مخابرات داشتم ولی مخابرات استان فارس دانلود شبانشو برداشته و دیگه سرویس نامحدود هم نداره!!
خواستم برم دنبال یه شرکت دیگه
صبانت دانلود شبانش چه طوریه؟سرعت افت میکنه بعد از مدتی؟
===
یکی از دوستان لطف میکنه بگه چه طوری میتونم خطمو چک کنیم واسه اینکه روی چه سرعتی نویز ندارم؟
میخواستم 8 یا 12 مگ بگیرم
sleeplessness
11-07-2014, 15:40
سلام
من اینترنت مخابرات داشتم ولی مخابرات استان فارس دانلود شبانشو برداشته و دیگه سرویس نامحدود هم نداره!!
===
یکی از دوستان لطف میکنه بگه چه طوری میتونم خطمو چک کنیم واسه اینکه روی چه سرعتی نویز ندارم؟
شانسیه دوست عزیز
برای یه عده سریع برای یه عده هم دیر برای یه عده هم نه محدود شدن
باید snr ات در حالت فعلی بالا باشه و از طرفی line attenuation باید کم باشه
اما معمولا افرادی که سرویس های دو مگ به بالا گرفتند راضی اند و تونستند شبی 15 گیگ دانلود کنند
ممکن البته بد شانسی بیاری و مثل من اوضاعت داغون باشه البته من سرویس ام 512 است
saeedsajjad
11-07-2014, 16:39
از کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
مرکز مخابراتی امام
Living DEATH
11-07-2014, 18:31
سلام دوستان
من تاحالا وایمکس مبین نت داشتم ولی دیگه سرعتش و هزینه ش نمیصرفه
میخوام ای دی اس ال بگیرم .
دانلود زیاد میکنم.....
سمت بریانک شرقی هستم ( تهران )
کدوم خط رو پیشنهاد میکنید؟
که افت سرعت دانلود شبانش افتضاح نباشه ؟
ممنون
david-ebi
11-07-2014, 19:20
نبوت !فاصله ما از چهار راه ورزشه تا چهارراه مخابرات!اگر قاسم جلس رو یاد داشته باشی:n02:ما اولای شاهد هستیم
از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش حدود 2 کیلومتر میشه و نسبتا فاصلت تا مرکز مخابراتی کم هستش.پس حتما از طریق بخش فنی پشتیبانی اقدام کن.در ضمن تمام این شرکتا سر و ته یک کرباسن.شرکت دیگه هم بری همین نویز رو داری.مگر به قول رفیقمون آشنا تو مرکز نبوت داشته باشی بدی برات پورتتو جفت موازی کنه.ولی کلا شما از طریق بخش فنی صبانت پیگیر باش.
aliahmadi22
11-07-2014, 19:40
شانسیه دوست عزیز
برای یه عده سریع برای یه عده هم دیر برای یه عده هم نه محدود شدن
باید snr ات در حالت فعلی بالا باشه و از طرفی line attenuation باید کم باشه
اما معمولا افرادی که سرویس های دو مگ به بالا گرفتند راضی اند و تونستند شبی 15 گیگ دانلود کنند
ممکن البته بد شانسی بیاری و مثل من اوضاعت داغون باشه البته من سرویس ام 512 است
مثلا سرویس 6مگ بگیرم،اگه محدود بشم با چه سرعتی دانلود میکنم؟؟
خب داداش اینا رو از کجا باید متوجه بشم که snr خطم چنده؟:n13:
ممنون:n01:
hojjat74
11-07-2014, 19:50
از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش حدود 2 کیلومتر میشه و نسبتا فاصلت تا مرکز مخابراتی کم هستش.پس حتما از طریق بخش فنی پشتیبانی اقدام کن.در ضمن تمام این شرکتا سر و ته یک کرباسن.شرکت دیگه هم بری همین نویز رو داری.مگر به قول رفیقمون آشنا تو مرکز نبوت داشته باشی بدی برات پورتتو جفت موازی کنه.ولی کلا شما از طریق بخش فنی صبانت پیگیر باش.
خوب بخش فنی اخرین بار ب من گفت حداکثر کاری ک میشه کرد کاهش پهنای بانده!حالا ب چ بهونه ای بهشون زنگ بزنم؟همش پاس کاری میکنن!اخه جالبه وقتی جفت چراغا خاموش میشه بعدش مودمو میکشم بازم تلفن نویز داره!:n29:
david-ebi
11-07-2014, 20:11
سلام
===
یکی از بچه ها به نام otfbax اگه اشتباه نکنم تو شیراز هستش و تو همین تاپیک هم هست.الان صبانت 12 مگ گرفته با سرعت دانلود شبانه خدا.میتونی ازش با توجه به اینکه هم استانی یا شایدم همشهری هستید راهنماییهای خوبی بگیری.از 10 صفحه قبل به اینطرف نگاه کنی پستهاشو پیدا میکنی.
david-ebi
11-07-2014, 20:18
خوب بخش فنی اخرین بار ب من گفت حداکثر کاری ک میشه کرد کاهش پهنای بانده!حالا ب چ بهونه ای بهشون زنگ بزنم؟همش پاس کاری میکنن!اخه جالبه وقتی جفت چراغا خاموش میشه بعدش مودمو میکشم بازم تلفن نویز داره!:n29:
شما یعنی وقتی که مودمتو کلا از سیستم خارج میکنی روی بوق تلفن نویز شنیدنی داری؟.یعنی صدای نویز رو توی بوق تلفن یا موقع مکالمه میشنوی؟اگه اینطوریه قطعا باید مشکل از سیمکشی داخلی باشه.به حساب اینطور مواقع اسپیلاتور مشکل رو حل میکنه ولیکن به حساب :n02: اما همونطور که یکبار دیگه هم گفتم اگر از هیچ راهی نتیجه نگرفتی از طریق صبانت مرکزی تهران اقدام کن.مرکز مشهد خیلی ازشون حساب میبره و اونا خوب هم پیگیری میکنن.تجربه کردم این مطلبو.ایشالله موفق باشی و این جریان نویز لعنتی واسه همیشه برای همه حل بشه.90درصد این بدبختیا از کیفیت بد خطوط و اهمال کاری مخابرات و تجهیزات فرسوده و چینی آی اس پی ها هستش.
hojjat74
11-07-2014, 20:26
شما یعنی وقتی که مودمتو کلا از سیستم خارج میکنی روی بوق تلفن نویز شنیدنی داری؟.یعنی صدای نویز رو توی بوق تلفن یا موقع مکالمه میشنوی؟اگه اینطوریه قطعا باید مشکل از سیمکشی داخلی باشه.به حساب اینطور مواقع اسپیلاتور مشکل رو حل میکنه ولیکن به حساب :n02: اما همونطور که یکبار دیگه هم گفتم اگر از هیچ راهی نتیجه نگرفتی از طریق صبانت مرکزی تهران اقدام کن.مرکز مشهد خیلی ازشون حساب میبره و اونا خوب هم پیگیری میکنن.تجربه کردم این مطلبو.ایشالله موفق باشی و این جریان نویز لعنتی واسه همیشه برای همه حل بشه.90درصد این بدبختیا از کیفیت بد خطوط و اهمال کاری مخابرات و تجهیزات فرسوده و چینی آی اس پی ها هستش.
3تا خط تلفنه یکیشو کشیدم 2 تا اسپلینتر جدیدم گرفتم گذاشتم فایده نداره!یکی یکیم میکشم میزنم بازم نویز داره اونم وقتی مودم خاموشه!:n29:چ شماره هست؟ب کدوم بخشش بگم؟بعد نگه چرا ب خود مشهد نمیگید؟(تو نمایشگاه مشهد با نماینده تهران رفتم حرف زدم میخواستم بزنمش !گفتم چرا تعرفه هارو عوض میکنید !هرچی بخوان میزارن !الان 1 ماهه 3-5-25 گیگ!من الان مصرفم بیشتر از 10گیگ نیست مجبورم بیشتر پول میدم!اومد گفت سیاست صبانته!گفتم پس مشتری مداری چی!:n29: )
این سیم کشی داخلی رو از کجا بفهمم مشکل داره؟ و چطوری رفعش کنم؟من تک تک تلفنام چک میکنم ولی بازم با اینکه مودم خاموش باشه نویز داشته!یعنی میشه گفت چون خط نویز داره نت قطع میشه واسه همین بیشتر تمرکزم رو مخابراته تا شرکت!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
18.0
30.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
37
kbps
Max Rate
:
4300
16676
kbps
CRC
:
93
0
david-ebi
11-07-2014, 21:19
3تا خط تلفنه یکیشو کشیدم 2 تا اسپلینتر جدیدم گرفتم گذاشتم فایده نداره!یکی یکیم میکشم میزنم بازم نویز داره اونم وقتی مودم خاموشه!:n29:چ شماره هست؟ب کدوم بخشش بگم؟بعد نگه چرا ب خود مشهد نمیگید؟(تو نمایشگاه مشهد با نماینده تهران رفتم حرف زدم میخواستم بزنمش !گفتم چرا تعرفه هارو عوض میکنید !هرچی بخوان میزارن !الان 1 ماهه 3-5-25 گیگ!من الان مصرفم بیشتر از 10گیگ نیست مجبورم بیشتر پول میدم!اومد گفت سیاست صبانته!گفتم پس مشتری مداری چی!:n29: )
این سیم کشی داخلی رو از کجا بفهمم مشکل داره؟ و چطوری رفعش کنم؟من تک تک تلفنام چک میکنم ولی بازم با اینکه مودم خاموش باشه نویز داشته!یعنی میشه گفت چون خط نویز داره نت قطع میشه واسه همین بیشتر تمرکزم رو مخابراته تا شرکت!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
18.0
30.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
37
kbps
Max Rate
:
4300
16676
kbps
CRC
:
93
0
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیم :n02: یعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی.شماره مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.
david-ebi
11-07-2014, 21:27
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
18.0
30.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
37
kbps
Max Rate
:
4300
16676
kbps
CRC
:
93
0
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیم :n02: یعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی. مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.در ضمن اصلا از صبانت مشهد نترس.این کار رو بکنی تازه بیشتر هم به کارت رسیدگی میکنن.البته من به تهران که یکبار زنگ زدم خیلی تهدیدشون کردم و با توپ پر باهاشون صحبت کردم که اون یک جریان دیگه غیر از نویز بود.
aliahmadi22
11-07-2014, 21:30
یکی از بچه ها به نام otfbax اگه اشتباه نکنم تو شیراز هستش و تو همین تاپیک هم هست.الان صبانت 12 مگ گرفته با سرعت دانلود شبانه خدا.میتونی ازش با توجه به اینکه هم استانی یا شایدم همشهری هستید راهنماییهای خوبی بگیری.از 10 صفحه قبل به اینطرف نگاه کنی پستهاشو پیدا میکنی.
باشه از اون دوستمونم میپرسم :)
من منظورم از اینجور تست هاس که دوستان میزارن
ream
SNR Margin
:
18.0
30.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
37
kbps
Max Rate
:
4300
16676
kbps
CRC
:
93
0
hasanoooooooo
11-07-2014, 21:30
داداش من مشکل شمارو قبلا داشتم... وقتی مودم خاموش بود هم خط تلفن نویز داشت و هی خر خر میکرد..... به 117 زنگ زدم بعد از یک روز اومدن دم در خونه اول از سر خط تست کرد گفت اینجا که خر خر نداره و بهش پول دادم تا سیم کشی خونمو نگاه کنه... وسط راه تو جعبه تقسیم اپارتمان مشکل رو پیدا کرد و رفعش کرد.... شما مشکلت میتونه از این باشه... و اینو بدون 117 که زنگ بزنی اگه مشکل از اول خط باشه بدون هزینه اینکارو انجام میده اگه نه که میان ساختمونو چک میکنن... وضعیت من جوری شده بود که خطم رو 4 مگ هم همش نوز داشت و مودم ریست میشد .و.... بعد از اون خطم رو تونستم بیارم رو 6 مگ...
david-ebi
11-07-2014, 21:49
داداش من مشکل شمارو قبلا داشتم... وقتی مودم خاموش بود هم خط تلفن نویز داشت و هی خر خر میکرد..... به 117 زنگ زدم بعد از یک روز اومدن دم در خونه اول از سر خط تست کرد گفت اینجا که خر خر نداره و بهش پول دادم تا سیم کشی خونمو نگاه کنه... وسط راه تو جعبه تقسیم اپارتمان مشکل رو پیدا کرد و رفعش کرد.... شما مشکلت میتونه از این باشه... و اینو بدون 117 که زنگ بزنی اگه مشکل از اول خط باشه بدون هزینه اینکارو انجام میده اگه نه که میان ساختمونو چک میکنن... وضعیت من جوری شده بود که خطم رو 4 مگ هم همش نوز داشت و مودم ریست میشد .و.... بعد از اون خطم رو تونستم بیارم رو 6 مگ...
آخه ایشون رفته از سر خط هم تست کرده و بازم نویزش فرقی نکرده.این یعنی سیمکشی داخلی مشکلی نداره.اما اگر صدای خرخر و ویزویز روی مکالمه تلفنی دارند این یعنی نویز شدید بابت سیمکشی بد داخلی.
hojjat74
11-07-2014, 22:21
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیم :n02: یعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی. مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.در ضمن اصلا از صبانت مشهد نترس.این کار رو بکنی تازه بیشتر هم به کارت رسیدگی میکنن.البته من به تهران که یکبار زنگ زدم خیلی تهدیدشون کردم و با توپ پر باهاشون صحبت کردم که اون یک جریان دیگه غیر از نویز بود.
اگه بخوای حجم اضافه بگیری ضرره چون وقتی کلی میگیری ی مقداری تخفیف داده میشه مثلا 20گیگ 1ماه بگیری میشه 60تومن بخوای همون 20گیگ رو اضافه بخری میشه 80تومن! البته مثاله!امروز ک خوب بود خداروشکر ولی سرعتم افتضاحه!موقع بوق ازاد و مکالمه فرقی نداره ویز ویز داره! 3 تا دستگاه تلفنه ک رو هر 3 تاش نویز گیر هست!در واقع این طوری بگم بهتره:بعضی مواقع روی خطوط تلفن نویز میفته و خش خش میکنه واسه همینم شاید تا ساعت ها مودمم قطع باشه !چون مودمم تو اون لحظه قطع کردم پس خش خش بخاطر نت نبوده !و میخوام کاری کنم ک بتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم !حالا 117هم زنگ میزنم ببینم چی میگن
این وضعیت الانه ک ب سرخط وصله و تمام خطوط تلفن هم قطع کردم !امروز یک بار مودم قطع شد و روی تلفن نویز پیدا شد ولی با ریست مودم درست شد !ولی وقتی ک قطع میشه نت ام 100% حتی اگه مودم هم خاموش بشه بازم روی خط تلفن خش خش داره !هم این بعضی مواقع مشکلمه هم اینکه میخوام پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه خطم !حالا شما چ پیشهادی میکنید؟زنگ بزنم 117 یا حضوری برم مخابرات؟یا با شرکت دعوا کنم؟من پهنا باند 1 مگ جوابگوم نیست و میخوام دوباره رو 2 ببندن واسم !سرعتم نصف شده الان:n28:
راه حل برای بهبود خط و کاهش نویز برای گرفتن پهنای باند بهتر ارائه بدید ممنون میشم !فکر کنم مشکل نویز هم خود ب خود درست میشه
:n29:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.9
29.5
db
Line Attenuation
:
51.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4144
58960
kbps
CRC
:
1
0
sleeplessness
11-07-2014, 22:43
باشه از اون دوستمونم میپرسم :)
من منظورم از اینجور تست هاس که دوستان میزارن
ream
SNR Margin
:
18.0
30.0
db
Line Attenuation
:
54.0
28.3
db
Data Rate
:
1024
37
kbps
Max Rate
:
4300
16676
kbps
CRC
:
93
0
اگه اشتباه نکنم خطت روی یک مگ بسته شده
اما فک نکنم خطت بکشه Line Attenuation خیلی بالاست
و سیگنال به نویزت اگه پهنای باند زیاد کنند از این کمتر خواهد شد
hojjat74
11-07-2014, 22:47
این مال منه:n02:
aliahmadi22
11-07-2014, 22:50
آقا من از این مدل تست ها بخواهم بگیرم باید چیکار کنم؟:n02:
این واسه من نیست که :n01:
hojjat74
11-07-2014, 22:52
آقا من از این مدل تست ها بخواهم بگیرم باید چیکار کنم؟:n02:
این واسه من نیست که :n01:
192.168.1.1 قسمت STATUS
sleeplessness
11-07-2014, 23:03
:n08:
عجب سرکار رفتم
ماه رمضان داره حسابی اثر می ذاره
توی مرورگرت بزن 192.168.1.1
بعد یوزر و پسوردت وارد کن
معمولا admin هر دوتاش هست
مشخصات خطتت می نویسه
همونطور که همشهری ها گفتن
hojjat74 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما هم گره کارت به دست مخابرات باید بیاد چک کن
aliahmadi22
11-07-2014, 23:16
192.168.1.1 قسمت STATUS
این واسه خط منه
تا چند مگ میتونم ببندم؟
سرعت 1 مگ 2020 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
david-ebi
11-07-2014, 23:42
این واسه خط منه
تا چند مگ میتونم ببندم؟
سرعت 1 مگ 2020 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نهایتا تا 4 مگ میتونن واست ببندند.اگه مشکلی پیش نیاد ایشالله.شما میتونی فاصله ات به کیلومتر رو تا مرکز مخابرات منطقتون بگی چنده؟
sleeplessness
11-07-2014, 23:45
خطت روی دو مگ بسته شده
اوضاع attenuation جالب نیست باید کمتر باشه 50 خیلی زیاده
و شاید 4 مگ به سختی
1376MAXIMUM
11-07-2014, 23:47
چرا این قدر شماها snr تون پایینه من حدود ۳۷ هست معمولا
نویزتون هم خیلی بالا هست من حدود ۱۳-۱۵ هست
خط من عجیب غریبه یا مال شماها ضعیفه
david-ebi
11-07-2014, 23:50
اگه بخوای حجم اضافه بگیری ضرره چون وقتی کلی میگیری ی مقداری تخفیف داده میشه مثلا 20گیگ 1ماه بگیری میشه 60تومن بخوای همون 20گیگ رو اضافه بخری میشه 80تومن! البته مثاله!امروز ک خوب بود خداروشکر ولی سرعتم افتضاحه!موقع بوق ازاد و مکالمه فرقی نداره ویز ویز داره! 3 تا دستگاه تلفنه ک رو هر 3 تاش نویز گیر هست!در واقع این طوری بگم بهتره:بعضی مواقع روی خطوط تلفن نویز میفته و خش خش میکنه واسه همینم شاید تا ساعت ها مودمم قطع باشه !چون مودمم تو اون لحظه قطع کردم پس خش خش بخاطر نت نبوده !و میخوام کاری کنم ک بتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم !حالا 117هم زنگ میزنم ببینم چی میگن
این وضعیت الانه ک ب سرخط وصله و تمام خطوط تلفن هم قطع کردم !امروز یک بار مودم قطع شد و روی تلفن نویز پیدا شد ولی با ریست مودم درست شد !ولی وقتی ک قطع میشه نت ام 100% حتی اگه مودم هم خاموش بشه بازم روی خط تلفن خش خش داره !هم این بعضی مواقع مشکلمه هم اینکه میخوام پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه خطم !حالا شما چ پیشهادی میکنید؟زنگ بزنم 117 یا حضوری برم مخابرات؟یا با شرکت دعوا کنم؟من پهنا باند 1 مگ جوابگوم نیست و میخوام دوباره رو 2 ببندن واسم !سرعتم نصف شده الان:n28:
راه حل برای بهبود خط و کاهش نویز برای گرفتن پهنای باند بهتر ارائه بدید ممنون میشم !فکر کنم مشکل نویز هم خود ب خود درست میشه
:n29:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.9
29.5
db
Line Attenuation
:
51.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4144
58960
kbps
CRC
:
1
0
اگر روی خط تلفنت و روی مکالمه تلفن صدای نویز و خرخر داری زنگ بزن 17 بیان نگاه کنند.من 90 درصد احتمال میدم این مشکل صدای نویزت روی بوق تلفن اگه حل بشه مشکل نویزت هم حل میشه.ما یک دفعه این مشکل رو داشتیم دقیقا که از سیمکشی بد داخلیمون بود یک کابل روکار که کشیدم همش درست شد.اما از اونجایی که سر خط هم کلی نویز داری شاید از باکس تو کوچه تا دم در خونتون مشکلی داشته باشی.در هر صورت زنگ بزن خرابی تلفن بگو نویز خیلی شدید داری جوری که صدای طرف رو نمیشنویم.شاید زودتر بیان درست کنند.
نظری ندارین واس 4 مگ؟
1376MAXIMUM
11-07-2014, 23:58
نظری ندارین واس 4 مگ؟
فکر کنم تا ۱۲ مگ رو بتونی بگیری البته فکر کنم خیلی سر در نیووردم
hojjat74
11-07-2014, 23:59
اگر روی خط تلفنت و روی مکالمه تلفن صدای نویز و خرخر داری زنگ بزن 17 بیان نگاه کنند.من 90 درصد احتمال میدم این مشکل صدای نویزت روی بوق تلفن اگه حل بشه مشکل نویزت هم حل میشه.ما یک دفعه این مشکل رو داشتیم دقیقا که از سیمکشی بد داخلیمون بود یک کابل روکار که کشیدم همش درست شد.اما از اونجایی که سر خط هم کلی نویز داری شاید از باکس تو کوچه تا دم در خونتون مشکلی داشته باشی.در هر صورت زنگ بزن خرابی تلفن بگو نویز خیلی شدید داری جوری که صدای طرف رو نمیشنویم.شاید زودتر بیان درست کنند.
الان نویز نداره !ی دفعه نویز میگیره و نت ام قطع میشه!دیگه مودمم قطع کنم بازم نویز میمونه و باید صبر کنم !گاهی تا 12 13 ساعت نت ام قطع بوده تا نویزش درست شده!واسه مشکل خط و پهنای باندم زنگ بزنم 17؟یا برم مخابرات حضوری؟یا 117؟
hasanoooooooo
12-07-2014, 00:00
آخه ایشون رفته از سر خط هم تست کرده و بازم نویزش فرقی نکرده.این یعنی سیمکشی داخلی مشکلی نداره.اما اگر صدای خرخر و ویزویز روی مکالمه تلفنی دارند این یعنی نویز شدید بابت سیمکشی بد داخلی.
داداش منم میگم که یارو برای من سیمکشی ساختمان رو چک کرد دونه دونه از اول... یعنی از جعبه تقسیم طبقه اول تا سوم... که مشکل از داخل یکی از اونا بود.
aliahmadi22
12-07-2014, 00:32
خطت روی دو مگ بسته شده
اوضاع attenuation جالب نیست باید کمتر باشه 50 خیلی زیاده
و شاید 4 مگ به سختی
راهی هست بشه این Attenauation رو کم کرد؟؟:n03:
نهایتا تا 4 مگ میتونن واست ببندند.اگه مشکلی پیش نیاد ایشالله.شما میتونی فاصله ات به کیلومتر رو تا مرکز مخابرات منطقتون بگی چنده؟
حدودا 1.5 کیلومتره :n03:
david-ebi
12-07-2014, 01:36
نظری ندارین واس 4 مگ؟
4 مگ رو احتمالا بتونی بگیری ولی 6مگ رو قطعا نمیتونی چه برسه به 12 مگ :n04:
david-ebi
12-07-2014, 01:44
راهی هست بشه این Attenauation رو کم کرد؟؟:n03:
حدودا 1.5 کیلومتره :n03:
تنها راهی که میشه Attenauation رو کم کنی اینه که یا خونتونو بکشی سمت مرکز مخابرات یا مرکز مخابراتو بکشونی سمت خونتون هر کدوم خوش دست تر بود.یه جوری دستشونو تو دست هم بذار. :n02:اگه فاصلت 1.5 کیلومتره(که واسه پهنای باند بالا تقریبا عالیه) پس چرا Attenuation اینقدر زیاده و شده 54.من با فاصله 2 کیلومتری Attenuation برابر با 40 دارم.این نشان دهنده نبوغ بالای مخابرات در کابلکشی است.یعنی وقتی فاصله ماشین روی شما تا مرکز مخابرات 1.5 کیلومتر باشه باید فاصله کابلیتم تو همون اندازه ها باشه حالا شاید یک کم بیشتر.ولی مخابرات همیشه دورترین مسیر رو واسه کابلکشی تا دم خونه مشترک انتخاب میکنه.در هر صورت با این وضعیت حداکثر همون 4 مگ رو میتونی داشته باشی.
david-ebi
12-07-2014, 06:28
الان نویز نداره !ی دفعه نویز میگیره و نت ام قطع میشه!دیگه مودمم قطع کنم بازم نویز میمونه و باید صبر کنم !گاهی تا 12 13 ساعت نت ام قطع بوده تا نویزش درست شده!واسه مشکل خط و پهنای باندم زنگ بزنم 17؟یا برم مخابرات حضوری؟یا 117؟
عزیز شما مشکلت داره یک کمی بغرنج میشه و شاید باید بری خارج کشور عمل کنی :n02:.اصلا بهترین کار اینه که یک کابل مخابراتی از همون نوعی که گفتم ولی فقط 2 متر بگیر(اینبار روکش سفیدشم میتونی بگیری و الکتریکی محلتون روکش سفید رو داره)بعد یکی رو بیار واست یکسرشو وصل کنه به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه یا محلتون(الان برو ببین کدوم کابل ماله شماست که رفته تو جعبه تقسیم اشتباهی ماله یکی دیگه رو باز نکنه)بعد سر دیگشم سوکت بزن مستقیم بزن پشت مودمت.بعد با موبایلت یا لپ تاپت برو ببین نویزت چند شده.ایشالله اگه درست شده بود که دیگه باید همون کابل مشکی روکار رو بکشی.اما اگر بازم نویزت فرقی نکرد دیگه 17 که کاری واست نمیکنه فقط مگر خود صبانت مرکزی تهران واست کاری بکنه یا پارتی تو مخابرات که بره پورتتو دو جفت موازی کنه.این آخرین راهی است که به عقل ناقص ما میرسه والله. :n02:.بعدشم خرابی تلفن واسه مشهد 17 هستش و واسه شهرستانهای استان خراسان 117 هستش.
hoseinsps
12-07-2014, 10:07
اینترنت پر سرعت صبانت : 2مگ طلایی / تایم رایگان (سه ساعت اول شروع به دانلود نکردم/ سرعت 10 kb بود حدودا ! )
4 مگ رو احتمالا بتونی بگیری ولی 6مگ رو قطعا نمیتونی چه برسه به 12 مگ :n04:
مشکل چیه؟
خیر سرم 2 کوچه تا مخابراته :n29:
david-ebi
12-07-2014, 15:51
مشکل چیه؟
مشکل نویز هستش که واسه سرویس یک مگ شده 32 دسی بل.این عدد نویز کمی هستش اما خوب پهنای باندتم خیلی کمه و این دوتا رابطه مستقیم با هم دارند.(هر چی پهنای باند بره بالا نویزم بیشتر میشه)شما یک کاری بکن.تقاضای 2 مگ بده و 2 مگ رو بگیر.بعد بیا مشخصات نویزتو اینجا بزار باز اونجوری حداقل نظر بهتری میشه داد.الان 4 مگ به نظر من قطعیه و حتی 6 مگ هم با وجود فاصلت 50 درصد احنمالش هست.اصلا به پشتیبانی بگو واست برای تست هم که شده بزارن موقتا روی 4 مگ بعد ببین نویزت چقدر میشه.اوه راستی Attenuation خیلی عالیه و این نشون میده که فاصلت با مرکز مخابرات واقعا کمه.پس جای امیدواری برای 6 مگ هم هستش ایشالله.
david-ebi
12-07-2014, 15:58
اینترنت پر سرعت صبانت : 2مگ طلایی / تایم رایگان (سه ساعت اول شروع به دانلود نکردم/ سرعت 10 kb بود حدودا ! )
آره.درسته.تقریبا سه شبه که سرعت شبانه خیلی بد شده و حتی سرورهای داخلی که برای من خود ساعت 2 هم 700 تا سرعت داشتند سرعتشون رسیده به 250.اما از ساعت تقریبا 4:30 صبح حالا نیم ساعت شاید بیشتر دوباره سرعتا عالی میشه و از ساعت 5:30 صبح حتی سرورهای خارج از کشور هم واسه من 700 تا سرعت دارند(سرویس 6 مگ).این مشخص میکنه که فقط تعداد کاربرای زیاد باعث این افت سرعت شده.و هرچه به صبح نزدیکتر میشیم و کاربران یکی یکی لالا میکنند :n02: سرعت بالاتر میره تا جایی که برای من به اندازه سرعت روزانه ام میرسه.
sorooshfm
12-07-2014, 16:15
مشکل چیه؟
شما خیلی راحت 12 مگ می تونی بگیری حتی تا 16 مگ هم جا داره
مال من line attenuation 29 و 21 snr margin هستش الان 8 مگ بسته شده تا 12 مگ هم میگن جا داره چه برسه به خط شما:n18:
mykamran
12-07-2014, 18:23
سلام دوستان قضیه این عکسا که سرعت میدن و حرفا برای چیه اینم عکس من که گرفتم ممنون میشم نظری بدید ممنون میشم
mykamran
12-07-2014, 18:24
سلام دوستان قضیه این عکسا که سرعت میدن و حرفا برای چیه اینم عکس من که گرفتم ممنون میشم نظری بدید.
از من الان رو 128 کیلوبایت چه شکلی زیادش کنم و سرعت شبانمم رو 120 داخلی.خوبه؟
کلا میخوام ارتقا بدم چی پیشنهاد میدید؟
sorooshfm
12-07-2014, 20:15
شما با ماهی 25 هزار تومان میتونین اینترنت 12 مگ 1 ماهه 3 گیگ صبانت رو بگیرین سرعتش هم بالای 1 مگ هست البته شبانه همانند سرویس های سرعت پایین تر هستش
mykamran
12-07-2014, 20:32
شما با ماهی 25 هزار تومان میتونین اینترنت 12 مگ 1 ماهه 3 گیگ صبانت رو بگیرین سرعتش هم بالای 1 مگ هست البته شبانه همانند سرویس های سرعت پایین تر هستش
ممنون.اینکه میخوام ارتقا بدم برای شبانم هست که بتونم بیشتر دان کنم.پس رو یک مگ شبانه میشه دانلود کرد.با اطلاعات خطی که دادم مشکلی چیزی توش نمیبینید؟
کلا یه توضیح کامل میخواستم.
david-ebi
12-07-2014, 21:44
ممنون.اینکه میخوام ارتقا بدم برای شبانم هست که بتونم بیشتر دان کنم.پس رو یک مگ شبانه میشه دانلود کرد.با اطلاعات خطی که دادم مشکلی چیزی توش نمیبینید؟
کلا یه توضیح کامل میخواستم.
شما به احتمال 80 درصد میتونی 12 مگ رو بگیری که سرعت شبانش فوق العاده بالایی داره.
david-ebi
12-07-2014, 21:49
شما خیلی راحت 12 مگ می تونی بگیری حتی تا 16 مگ هم جا داره
مال من line attenuation 29 و 21 snr margin هستش الان 8 مگ بسته شده تا 12 مگ هم میگن جا داره چه برسه به خط شما:n18:
احتمالش هست اما نمیشه به یقین گفت چون متاسفانه به غیر از فاصله تا مرکز مخابرات و کمی نویز چیزای دیگه ای هم دخیل هستند.در هر صورت ایشون میتونند از پشتیبانی بخواهند برای تست هم که شده موقتا بزارنشون روی 12 مگ ببینند مشکلی پیش میاد یا نه.
دوستان من الان 512 هستم میتونم بگم برام 12 مگ ببنده؟
بعد سرعت شبانه ی شما ها چنده ؟
من درست شبی 3 گیگ میگیرم
دوستان قضیه 20 درصد رایگان روزانه چیه؟
david-ebi
13-07-2014, 12:15
من درست شبی 3 گیگ میگیرم
من که 6 مگ هستم و سرعت دانلودم از سرورهای داخلی 600 تا 700 کیلوبایت و سرعت دانلودم از سرورهای خارجی و غیر مستقیم 200 تا 250.اما از ساعت 5 صبح سرعت اونا هم به 600 تا 700 میرسه.دوستانی هم که 12 مگ دارند ظاهرا سرعت شبانشون 2 برار من هستش :n13::n04::n02::n16:
sleeplessness
13-07-2014, 12:19
من درست شبی 3 گیگ میگیرم
512 مرکز انقلاب حدود یک ماه شبی هفتصد مگ
البته قبلش شبی 3 گیگ بودم مثل شما
20 درصد هم خبر ندارم ولی یکی میگفت اگه تو ساعات خاصی مصرفی کنی 20 درصد مصرفش برمیگرده
saeedsajjad
13-07-2014, 14:26
من درست شبی 3 گیگ میگیرم
منم تا سه شب پیش سه گیگ میگرفتم اما الان افتضاح شده ،سرعت حداکثر 45
djbehnam73
13-07-2014, 15:20
سلام به دوستان
سرعت اینجا تو ماه رمضون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sleeplessness
13-07-2014, 15:26
سلام به دوستان
عالی زودتر خطتت تخلیه کن بیا صبا:n10:
saeedsajjad
13-07-2014, 17:19
تا چند روز پیش خوب بود، اما الان افتضاح !!!!!
saeedsajjad
13-07-2014, 17:21
سلام به دوستان
تا چند روز پیش خوب بود، اما الان افتضاح !!!!!
david-ebi
13-07-2014, 17:53
عالی زودتر خطتت تخلیه کن بیا صبا:n10:
اینو :n10: خوب اومدی. :n08:
aliahmadi22
13-07-2014, 19:53
امروز از صبانت سرویس گرفتم روی یک خط دیگه خونمون
الان با این سرویس تا سرعت 520 سرعت دارم واسه دانلود،میتونم بیشتر هم بگیرم با سرعت بالاتر؟
الان 6مگ گرفتم
hasanoooooooo
13-07-2014, 19:59
الان با این سرویس تا سرعت 520 سرعت دارم واسه دانلود،میتونم بیشتر هم بگیرم با سرعت بالاتر؟
الان 6مگ گرفتم
اره جواب میده زنگش بزن بگو ببندت رو 6 مگ
aliahmadi22
13-07-2014, 20:23
باشه میگم بزارن واسم :n01:
amir raya
13-07-2014, 22:02
دوستان سرعت شبانه صبانت چطوره؟؟؟ میشه شبی 2 تا 3 گیگ دانلود کرد؟
سلام دوستان
می خوام از صبانت سرویس بگیرم ولی قبلش چندتا سوال داشتم
سرعت شبانش چجوریه ؟
سرعت شبانه سرویس های مختلفش با هم فرق داره یا تمام سرویس هاش تو سرعت شبانه یک نوع سرعت دارن ؟... مثلا سرعت شبانه 1 مگ با 6 مگ خیلی فرق داره ؟
تو دانلود شبانه محدودیت حجمی وجود داره ؟.. یعنی بعد از 10 گیگ سرعتش کم می شه ؟
تو طرح نامحدود 128 بعد از تموم شدن 10 گیگ سرعت دانلود چقدر می شه ؟
طرحی که نوشته 6 مگ واقعاً روی 6 مگ بستن ؟....... یکی از دوستام 128 داره که روی 3.5 گیگ بستن
ممنون
سلام دوستان
سرعت شبانش چجوریه ؟
سرعت شبانه سرویس های مختلفش با هم فرق داره یا تمام سرویس هاش تو سرعت شبانه یک نوع سرعت دارن ؟... مثلا سرعت شبانه 1 مگ با 6 مگ خیلی فرق داره ؟
طرحی که نوشته 6 مگ واقعاً روی 6 مگ بستن ؟....... یکی از دوستام 128 داره که روی 3.5 گیگ بستن
ممنون
128 نامحدود بعد 10 گیگ سرعت میشه دقیق 16 کیلوبایت بر ثانیه
128 نامحدود بعد 10 گیگ سرعت میشه دقیق 16 کیلوبایت بر ثانیه
پس محدودیت شبانه داره
تمام طرحاش محدودیت 10 گیگ شبانه دارن یا بقیه طرح هاش حجمشون بیشتر هست ؟
david-ebi
14-07-2014, 01:00
پس محدودیت شبانه داره
سرعتهای بالاتر محدودیت کمتر و سرعت شبانه بیشتری دارند.
david-ebi
14-07-2014, 01:05
الان 6مگ گرفتم
احتمالا بتونی 6 مگ هم بگیری فقط چند درصد احتمال داره یک کم نویز اذیتت کنه.در هر صورت بگو واسه تست ببندت روی 6 مگ
سرعتهای بالاتر محدودیت کمتر و سرعت شبانه بیشتری دارند.
اگر طرح 6 مگ یک ماهه که 3 گیگ دانلود داره رو بگیرم سرعت شبانه روی چقدره ؟ و شبانه تا چقدر محدودیت نداره ؟
یا طرح 2 مگ سرعت شبانش روی چقدر هست و تا چقدر محدودیت نداره ؟
اگر تو سایت خودش مثل نامحدود مقدار دانلود شبانه رو می نوشت خیلی خوب می شد
راستی اینی که نوشته تا 6 مگ یعنی روی چقدر بسته شده ؟ :n13:
saeedsajjad
14-07-2014, 02:03
سلام دوستان
سرعت شبانش چجوریه ؟
ممنون
تا چند شب پیش سرعت برای من خوب بود، اما الان افتضاح!
نامحدود128 بعد از 10 گیگ سرعتت میشه بین 12 تا 16 کیلوبایت!
hoseinsps
14-07-2014, 02:31
پس محدودیت شبانه داره
سلام
این محدودیت که دوستمون فرمودن ربطی به شبانه نداره و برای سرویس های نامحدود ...
سرویس های نامحدود اصلا شبانه ندارن ....
128 نامحدود 10 گیگ
256 نامحدود 20 گیگ
512 نامحدود 40 گیگ
بعد از مصرف این مقدار سرعتتون واقعی میشه (حدودا 10 برابر کمتر)
14-07-2014, 02:39
اگر طرح 6 مگ یک ماهه که 3 گیگ دانلود داره رو بگیرم سرعت شبانه روی چقدره ؟ و شبانه تا چقدر محدودیت نداره ؟
یا طرح 2 مگ سرعت شبانش روی چقدر هست و تا چقدر محدودیت نداره ؟
اگر تو سایت خودش مثل نامحدود مقدار دانلود شبانه رو می نوشت خیلی خوب می شد
راستی اینی که نوشته تا 6 مگ یعنی روی چقدر بسته شده ؟ :n13:
من 6 مگ دارم.(البته یکساله)اغلب شبا سرعت دانلودم از سرورهای داخلی مثل سافت نود و هشت 600 تا 700 و از سرورهای خارجی 200 تا 250 .بعضی سایتا هم هستن حد وسط این دو تا هستند یعنی 300 تا 400.و اغلب از ساعت 5 صبح اکثرشون حتی سرور خارجیا سرعتشون میشه 600 تا 700 . اما الان چند روزی است که شب درمیون سرعتا افتضاح میشه و نصف این اندازه هایی که گفتم میشه.دوستانی که 12 مگ دارند ظاهرا شبانه سرعت سرورهای داخلیشون تا 1 و 1.2 مگ هم به راحتی میره.اونو دیگه دقیقشو باید از خودشون بپرسی.6 مگ رو روی 6144 میبندند.من چون کم شبانه دانلود میکنم فکر کنم هنوز محدود نشدم.البته نماینده صبانت که کلا منکر قضیه محدود شدن شد اما ... خودشونن. :n02:
من 6 مگ دارم.(البته یکساله)اغلب شبا سرعت دانلودم از سرورهای داخلی مثل سافت نود و هشت 600 تا 700 و از سرورهای خارجی 200 تا 250 .بعضی سایتا هم هستن حد وسط این دو تا هستند یعنی 300 تا 400.و اغلب از ساعت 5 صبح اکثرشون حتی سرور خارجیا سرعتشون میشه 600 تا 700 . اما الان چند روزی است که شب درمیون سرعتا افتضاح میشه و نصف این اندازه هایی که گفتم میشه.دوستانی که 12 مگ دارند ظاهرا شبانه سرعت سرورهای داخلیشون تا 1 و 1.2 مگ هم به راحتی میره.اونو دیگه دقیقشو باید از خودشون بپرسی.6 مگ رو روی 6144 میبندند.
ممنون. توضیح خوبی دادین
پس با این حساب سرعت شبانش خیلی خوبه..... نصف این اندازه که باز هم عالیه :n19:( تو مخابرات به زور به این سرعت می رسه :n09: )
فقط محدودیتی تو دانلود شبانه ندارین ؟...... یعنی بعد از یه مقدار معین سرعت کم نمی شه ؟..... تو سایتش برای دانلود شبانه هم نوشته مقدار منصفانه
سلام
این محدودیت که دوستمون فرمودن ربطی به شبانه نداره و برای سرویس های نامحدود ...
سرویس های نامحدود اصلا شبانه ندارن ....
128 نامحدود 10 گیگ
256 نامحدود 20 گیگ
512 نامحدود 40 گیگ
بعد از مصرف این مقدار سرعتتون واقعی میشه (حدودا 10 برابر کمتر)
من فقط برای شبانش می خوام..... می ترسم منم یکدونه از اون 1000 نفر باشم :n30:
من الان 12 مگ دارم ..الان 3 ساله از صبانت سرویس دارم تا الان شبانه 5 ترابایت دانلود کردم یارو بهم زنگ زد گفت رکورد زدی 10 گیگابایت بهم اظافه کردند!! اصلا محدودیتی ندارم ..سرعت روزانه 1,4 و شبانه هم 1 الی 900 هست ...سرور خارجی با داخلی 200 تا تفاوت داره ولی خوب دانلود از تورنت و فایل های سنگین رو لیچ میکنم ...در کل فعلا بهترینه!!! از کاوش رایانه گرفتم
سلام دوستان
کسی از قم هست که صبانت داشته باشه خواستم ببینم شبانه 12 مگ سرعتش روی چند هست
t2download
14-07-2014, 08:43
من الان 12 مگ دارم ..الان 3 ساله از صبانت سرویس دارم تا الان شبانه 5 ترابایت دانلود کردم یارو بهم زنگ زد گفت رکورد زدی 10 گیگابایت بهم اظافه کردند!! اصلا محدودیتی ندارم ..سرعت روزانه 1,4 و شبانه هم 1 الی 900 هست ...سرور خارجی با داخلی 200 تا تفاوت داره ولی خوب دانلود از تورنت و فایل های سنگین رو لیچ میکنم ...در کل فعلا بهترینه!!! از کاوش رایانه گرفتم
شانس من بعد 5 سال با دلخوری از صبانت رفتم وایمکس ایرانسل و 512 ماهی 29 هزار تومان می گیرم و سرعت دانلودم روزانه 50 و شبانه 5 تا 10 هست ولی صبانت 2 مگ داشتم سرعتم 600 بود و شبانه 200 الان دیدم توی سایت زدن 12 مگابایت 23 هزار تومان باورم نشد 12 مگ 23 هزار و من 512 وایمکس میگیرم 29 هزار اونم همش قطعی داره و سرعتش افتضاحه ......... خط تلفنم هم مشکل داره ای خدا ..............:n21:
سلام دوستان
کسی تاحالا پیش اومده براش که برای چند دقیقه فقط سایت های داخلی باز بشه؟ دیشب با اینترنت داشتم فوتبال نگاه می کردم بعد زدم گوگل خواستم یک چیزی سرچ کنم نشد سایتهای دیگه هم باز نمی شد بعد سایت دانشگاه رو زدم با سرعت زیاد باز شد پخش زنده هم چون سرورش توی ایران بود پخش می شد خیلی خوب 10 دقیقه اینجوری بود بعدش درست شد و گوگل و بقیه سایت ها باز شدن
amin_v30
14-07-2014, 11:40
سلام دوستان
کسی تاحالا پیش اومده براش که برای چند دقیقه فقط سایت های داخلی باز بشه؟ دیشب با اینترنت داشتم فوتبال نگاه می کردم بعد زدم گوگل خواستم یک چیزی سرچ کنم نشد سایتهای دیگه هم باز نمی شد بعد سایت دانشگاه رو زدم با سرعت زیاد باز شد پخش زنده هم چون سرورش توی ایران بود پخش می شد خیلی خوب 10 دقیقه اینجوری بود بعدش درست شد و گوگل و بقیه سایت ها باز شدن
اقا ببخشید هزینه این سرور اختصاصی که گرفتی و اینترنت 12 مگ در ماه چقد هست؟
47500 پیاده شدم
12 مگ یک ماهه 10 گیگ
4 روز دیگه میفعاله
ببینیم چطوره وضع سرعت :n29:
اقا ببخشید هزینه این سرور اختصاصی که گرفتی و اینترنت 12 مگ در ماه چقد هست؟
سلام من سرور اختصاصی که دارم برای کاری به جز دانلود استفاده می کنم ماهی 350000 تومان هست باهاش دانلود هم می کنم ولی شما اگر سرور مجازی بخواید توی ایران تا ماهی 50000 تومان هم گیرتون میاد برای اینترنت هم ماه اول چون تستی گرفتم با 10 گیگ دانلود ماهی 46 تومان شد که البته 10 گیگ هم کم اومد و باز مجبور شدم شارژ کنم
hojjat74
14-07-2014, 12:18
من با ی کوچولو پارتی ک در بخش ریاست adsl کل مشهد داریم:n02:ایشون ی مهندس هستند ک خیلی کمک کردند و از فامیلای دورند!اقایی اومد و چک کرد !گفت باید کابل بکشیم علاوه بر اون پورت شاید مشکل داره (پورت رو گفت صبانت سر باز میزنه ولی این مهندس :n24:گفت چشم اونم ب صبانت گوشزد میکنم:n08: خلاصه ک پورت درست بشه ی سیم هم بکشیم ب مودم بعد 3 4 ساعتی کار داره ک کلیه خطوط رو چک کنه:n26:نویز هم چون فعلا درست بود گفت میرم مشکل پیدا کرد زنگ بزنید میام بررسی میکنم ! احتمالا 2 3 ساعت دیگه نویز شروع میشه:n29:تا ببینیم چی میشه!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
22.6
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
27.8
db
Data Rate
:
2048
461
kbps
Max Rate
:
6156
24580
kbps
CRC
:
2
1
david-ebi
14-07-2014, 13:34
من با ی کوچولو پارتی ک در بخش ریاست adsl کل مشهد داریم:n02:ایشون ی مهندس هستند ک خیلی کمک کردند و از فامیلای دورند!اقایی اومد و چک کرد !گفت باید کابل بکشیم علاوه بر اون پورت شاید مشکل داره (پورت رو گفت صبانت سر باز میزنه ولی این مهندس :n24:گفت چشم اونم ب صبانت گوشزد میکنم:n08: خلاصه ک پورت درست بشه ی سیم هم بکشیم ب مودم بعد 3 4 ساعتی کار داره ک کلیه خطوط رو چک کنه:n26:نویز هم چون فعلا درست بود گفت میرم مشکل پیدا کرد زنگ بزنید میام بررسی میکنم ! احتمالا 2 3 ساعت دیگه نویز شروع میشه:n29:تا ببینیم چی میشه! Downstream Upstream
SNR Margin
: 22.6 12.5 db
Line Attenuation
: 58.0 27.8 db
Data Rate
: 2048 461 kbps
Max Rate
: 6156 24580 kbps
CRC
: 2 1 من خیلی امیدوارم کار شما راه بیفته چون خداییش نویزی که داری ستمه در حقت.ایشالله که 12 مگ رو هم بزنی تو گوشش وقتی نویزت برطرف شد.راستی از تو باکس مخابرات تو کوچه تست کردی مستقیم به مودمت وصل کنی ببینی نویزت چقدر میشه؟
david-ebi
14-07-2014, 13:44
47500 پیاده شدم 12 مگ یک ماهه 10 گیگ 4 روز دیگه میفعاله ببینیم چطوره وضع سرعت :n29: تبریک میگم.واقعا همونطور که گفتم داشتن سرویس 12 مگ سعادت میخواهد که با وجود خطوط بی کیفیت تلفن کشور ما و تجهیزات قدیمی سرویس دهنده ها نصیب هر کسی نمیشه.شما هم به خاطر فاصله خیلی کمی که با مرکز مخابرات داشتی این سعادت نصیبت شده.ایشالله که نهایت استفاده رو ازش بکنی و هر شب ترا بایت ترابایت دانلود شبانه بکنی مثل اون دوستمون اینقدر دانلود شبانه بکنی که خود صبانت کفش ببره بیاد بهت جایزه 10 گیگ حجم اضافه بده.بگه ای والله.تو که مارو از رو بردی.آخه اینا خودشونم فکر کنم نویز و پارازیت شبا میزنن تو خطهای تلفن
1 ساعته فعال شده ولی هوز رو 1 مگه
زنگیدم پشتیبانی میگه فردا وقت اداری زنگ بزن ببینن مشکل چیه و وظع خطت چطوره !!!!:4:
شایدم تا شب درست شد :n27:
1 ساعته فعال شده ولی هوز رو 1 مگه
زنگیدم پشتیبانی میگه فردا وقت اداری زنگ بزن ببینن مشکل چیه و وظع خطت چطوره !!!!:4:
شایدم تا شب درست شد :n27:
یه عکس از صفحه مودمت و نویزت بزار
fastfind
14-07-2014, 16:17
دوستان آپلود سرویسهای 8 مگ و 10 مگ روی چند بسته میشه؟
up stream منظورم هست. روی یک مگ میبندن یا باز برای 8 مگ و 12 مگ upstream ارسال روی 512 هست؟
یه عکس از صفحه مودمت و نویزت بزار
نمیفهمم چرا ربطش میده به نویز!:n13:
پهنای باند اصلا زیاد نشده
تنظیمات مثل قبل ه
david-ebi
14-07-2014, 17:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمیفهمم چرا ربطش میده به نویز!:n13: پهنای باند اصلا زیاد نشده تنظیمات مثل قبل ه شما مگه قبلش نگفتی واسه تست هم که شده حداقل 3 یا 4 ساعتی بزارنت روی 12 مگ تا ببینی نویزت چند میشه که بعد اینجوری علاف نشی و واست بهونه نیارن؟
مشکل از اوناست!!! خطت خیلی خوبه !!!
عزیز مشکل اینه که اصلا پهنای باند زیاد نشده
هنوز رو 1 مگه !!!
دیگه تست و بیخیال شدم :n29: خریدم
فک کنم بهش گفتم سرعتم مثل قبله فک کرده مشکل نویزه ....البته بهش گفتم برای پهنای باند
وگرنه الان DOWNSTREAM باید بالاتر باشه درسته؟
2 ساعته میزنگم پشتیبانی هی میگه مچکریم و.......:n02:
david-ebi
14-07-2014, 18:22
هنوز رو 1 مگه !!!
فک کنم بهش گفتم سرعتم مثل قبله فک کرده مشکل نویزه ....البته بهش گفتم برای پهنای باند
احتمالا طبق معمول که هر چیزی رو لفتش میدن سرویس 12 مگتو هنوز فعال نکردن.یکبار دیدی شبی و یکبارم دیدی فردا صبح فعال شد.چیزی نمیتونه باشه به جز اهمال کاری صبانت.
هنوز رو 1 مگه !!!
دوست عزیز اگر ساکن شیرازید میتونم درستش کنم واستون
ممنون عزیز...مشهدم
پشتیبانی گفت فردا بزنگم تا تیکت بزنن و ازین کارا:n02:
سلام دوستان
کسی از قم هست که صبانت داشته باشه خواستم ببینم شبانه 12 مگ سرعتش روی چند هست
دوستان کسی نبود
من امروز زنگ زدم نمایندگی میگه تو قم اصلا 12 مگ نداریم
مگه این طرح سراسری نیست؟
دوستان 12 مگ رو از طریق پشتیبانی فعال میکنن یا باید سرویس 12 مگ رو گرفت؟
david-ebi
15-07-2014, 00:17
دوستان 12 مگ رو از طریق پشتیبانی فعال میکنن یا باید سرویس 12 مگ رو گرفت؟
بهترین کار اینه که اول زنگ بزنی به پشتیبانی بگی چون میخواهی 12 مگ یگیری واسه تست اکانتتو ببندن روی 12 مگ تا ببینی خطت جواب میده یا نه؟بعد اگر جواب داد مستقیم از خود سایت صبانت مرکزی برو سرویسشو بخر تا واست فعال شه.وگرنه سرویسو بهت میدن بعد میبینی ای بابا این که روی 12 مگ نیست.بعد که بهشون میگی میگن خطت نویز داره و کیفیتش بده و نمیشه 12 مگ بگیره.
amir raya
15-07-2014, 00:22
خب همینجوری نمیشه فهمید خط چقدر نویز داره؟؟؟ آخه مثلا من که از یه سرویس دهنده دیگه سرویس میگیرم و بخوام بیام صبانت باید چیکار کنم؟
david-ebi
15-07-2014, 00:29
خب همینجوری نمیشه فهمید خط چقدر نویز داره؟؟؟ آخه مثلا من که از یه سرویس دهنده دیگه سرویس میگیرم و بخوام بیام صبانت باید چیکار کنم؟
همشون تا 80 درصد مثل هم هستند.یعنی مثلا اگه شما از شرکت آ داری سرویس 4 مگ میگیری حالا بیایی بری روی همون خط تلفنت و از شرکت ب همون سرویس 4مگ رو بگیری بازم نویزت با قبلی یکیه.چون هیچکدومشون دلشون واسه من و شما نسوخته بیان از تجهیزات بهتری استفاده کنند تا مثلا نویز کمتر بشه.اینو تجربه کردم.فقط مگر خط تلفنت عوض بشه که نویزت کمتر بشه(اونم تو یک خونه اگه 100تا خط تلفنم بگیری کیفیتشون فرقی نمیکنه مگر بری یک خونه دیگه که به مرکز مخابرات نزدیک باشه و به دلیل نزدیکی به مرکز و نه تجهیزات بهتر یا دلسوزی بیشتر نویزت کم بشه) و گرنه با تعویض شرکت اتفاقی نمیفته
من 6 ماه 512 گرفتم میشه از سایتش فعال کرد بعد تست بدون مشکل؟
david-ebi
15-07-2014, 00:37
من 6 ماه 512 گرفتم میشه از سایتش فعال کرد بعد تست بدون مشکل؟
من دقیقا متوجه خواسته شما نشدم.اما به پشتیبانی بزنگ بگو تستی بزارنت روی 12 مگ اگه گذاشت و گفت خطت جواب میده بعد برو سرویس 12 مگ رو بخر.
hasanoooooooo
15-07-2014, 00:46
من دقیقا متوجه خواسته شما نشدم.اما به پشتیبانی بزنگ بگو تستی بزارنت روی 12 مگ اگه گذاشت و گفت خطت جواب میده بعد برو سرویس 12 مگ رو بخر.
میگم دوستان من خطم بیشتر از 6 مگ نمیکشه...( الان پارس هستم.)
منتها دنبال سرعت شبانه بیشترم... خطم در اصل تا 700 کیلوبایت رو میکشه برا دانلود.... حالا سوال اینجاست که سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو اگه بخرم ولی خطم رو 6 مگ بسته باشه ایا سرعت شبانم رو پر میکنه؟
اخه زنگشون زدم میگم اقوووو سرعتای شبانه چجوریه؟ میگه 8 مگ حداقل 350 کیلو که ممکنه بالاترم بره... حالا من اگه 12 مگ بگیرم پس حداقل باید 500 تا بده درسته؟ ( رو کاغذ منظورمه؟ ) ممنون میشم کمکم کنید
مخصوصا شیرازیهای عزیز در مر کز مخابراتی امیر کبیر ( در صورت بودن)
خطم روزای اول تا 2 مگ هم بزور میکشید یه سری کارها کردم که حالا 6 مگ دیگه نهایتشه... یعنی نویزم رو 6 مگ الان شده 10 و نمیشه دیگه بالاتر هم بردش... از اون نظر گفتم...
amir raya
15-07-2014, 00:56
همشون تا 80 درصد مثل هم هستند.یعنی مثلا اگه شما از شرکت آ داری سرویس 4 مگ میگیری حالا بیایی بری روی همون خط تلفنت و از شرکت ب همون سرویس 4مگ رو بگیری بازم نویزت با قبلی یکیه.چون هیچکدومشون دلشون واسه من و شما نسوخته بیان از تجهیزات بهتری استفاده کنند تا مثلا نویز کمتر بشه.اینو تجربه کردم.فقط مگر خط تلفنت عوض بشه که نویزت کمتر بشه(اونم تو یک خونه اگه 100تا خط تلفنم بگیری کیفیتشون فرقی نمیکنه مگر بری یک خونه دیگه که به مرکز مخابرات نزدیک باشه) و گرنه با تعویض شرکت اتفاقی نمیفته
خب الان از کجا بفهمم نویزم چقدره که میتونم 12 بگیرم یا نه؟
فعلا که سرعت شبانه مثل قدیم شده 100 تا:n19:
شایدم باز محدود شه
saeedsajjad
15-07-2014, 01:55
شایدم باز محدود شه
مال من که حداکثر 45 شده تا چند روز پیش 160 تا 180 میگرفتم!
david-ebi
15-07-2014, 01:57
خب الان از کجا بفهمم نویزم چقدره که میتونم 12 بگیرم یا نه؟
یک عکس از صفحه status مودمت بزار تا ببینیم وضعیت خط و نویزت چطوریه؟192.168.1.1 رو به آدرسبار مرورگرت بده و برو تو کانفیگ مودمت و عکس بزار.
david-ebi
15-07-2014, 02:01
شایدم باز محدود شه
متاسفانه چندین روزه که سرعت دانلود شبانه اومده پایین من قبلا ساعت 2 نیمه شب سرعت دانلودم از سرور داخلی 700 تا بود اما الان شده 300 تا 350 و سرور خارجی هم سرعت دانلودم 250 بود الان شده 100 تا 150 . ولی اگر بیدار باشی از حدود ساعت 5 صبح دوباره سرعتها عالی میشه و این به نظر من نشون دهنده زیادتر شدن تعداد کاربرای آنلاین شبانه در این شبها هست.وگرنه نباید از ساعت 5 صبح(که اکثرا میخوابن)سرعتها درست بشه.
david-ebi
15-07-2014, 02:03
میگم دوستان من خطم بیشتر از 6 مگ نمیکشه...( الان پارس هستم.)
منتها دنبال سرعت شبانه بیشترم... خطم در اصل تا 700 کیلوبایت رو میکشه برا دانلود.... حالا سوال اینجاست که سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو اگه بخرم ولی خطم رو 6 مگ بسته باشه ایا سرعت شبانم رو پر میکنه؟
اخه زنگشون زدم میگم اقوووو سرعتای شبانه چجوریه؟ میگه 8 مگ حداقل 350 کیلو که ممکنه بالاترم بره... حالا من اگه 12 مگ بگیرم پس حداقل باید 500 تا بده درسته؟ ( رو کاغذ منظورمه؟ ) ممنون میشم کمکم کنید
مخصوصا شیرازیهای عزیز در مر کز مخابراتی امیر کبیر ( در صورت بودن)
خطم روزای اول تا 2 مگ هم بزور میکشید یه سری کارها کردم که حالا 6 مگ دیگه نهایتشه... یعنی نویزم رو 6 مگ الان شده 10 و نمیشه دیگه بالاتر هم بردش... از اون نظر گفتم...
دقیقا منم همین فکر و سوال رو دارم.اگر کسی خطش 12 مگ رو جواب نده اما هزینه 12 مگ رو بده و این سرویسو بخره آیا سرعت شبانش مثل 12 مگیا هست یا نه؟یکی از دوستان میتونه ته و توی این قضیه رو دربیاره؟
hasanoooooooo
15-07-2014, 02:19
دقیقا منم همین فکر و سوال رو دارم.اگر کسی خطش 12 مگ رو جواب نده اما هزینه 12 مگ رو بده و این سرویسو بخره آیا سرعت شبانش مثل 12 مگیا هست یا نه؟یکی از دوستان میتونه ته و توی این قضیه رو دربیاره؟
داداش در اصل از نظر علمی این بحث کاملا مشخص هست که شما سرعت 12 مگ رو که بگیری اینا تو سیستم برنامه ریختن که مثلا 500 تا حداقل سرعت بده بهتون... وقتی خط رو میبندن رو 6 مگ . شما در حداقل سرعت که 500 تاست رو میگیری و نهایت هم 700....
من این سوال رو پرسیدم ببینم ایا کسی این کار ر کرده با خیال راحت خرید کنم؟
متاسفانه چندین روزه که سرعت دانلود شبانه اومده پایین من قبلا ساعت 2 نیمه شب سرعت دانلودم از سرور داخلی 700 تا بود اما الان شده 300 تا 350 و سرور خارجی هم سرعت دانلودم 250 بود الان شده 100 تا 150 . ولی اگر بیدار باشی از حدود ساعت 5 صبح دوباره سرعتها عالی میشه و این به نظر من نشون دهنده زیادتر شدن تعداد کاربرای آنلاین شبانه در این شبها هست.وگرنه نباید از ساعت 5 صبح(که اکثرا میخوابن)سرعتها درست بشه.
داداش جنست خوب نبوده !:n02:
3 هفته ست شبی 500 میگیرم
امشب سرعتم مثل قبل شده ...همینم غنیمته:n09:
البته ما تو کف 12 مگ تشریف داریم :n19:
david-ebi
15-07-2014, 03:02
داداش جنست خوب نبوده !:n02:
3 هفته ست شبی 500 میگیرم
امشب سرعتم مثل قبل شده ...همینم غنیمته:n09:
البته ما تو کف 12 مگ تشریف داریم :n19:
داداش گل شما کدوم مرکز مخابراتی مشهد هستید؟
دوستای بزرگوار سلام.
یه یاری کنید از مخابرات بکنیم بیایم در آغوش صبا نت 12 مگی .:دی
الان خطم بسته شده روی 2.5 مگ . وضعیت خط به این صورته :
یه نکته ای اضافه کنم وقتی مودم روشن هست یه صدای خر خری روی خط تلفن هست که به محض خاموش شدن مودم صدای خر خر هم قطع میشه. نمیدونم مشکل داره یا نه ؟
ولی این رو هم اضافه کنم الان سیمی که به مودم وصله دقیقا چهل تیکه هست :n02: (اصلا یه وضعیتیه خنده دار) که بهم چسبیده این رو فردا میبرمش . به نظرتون تاثیری توی نویز داره مستقیما ؟
میتونم 12 مگ حساب باز کنم بیام به آغوش گرمتون ؟
david-ebi
15-07-2014, 04:02
دوستای بزرگوار سلام.
یه یاری کنید از مخابرات بکنیم بیایم در آغوش صبا نت 12 مگی .:دی
الان خطم بسته شده روی 2.5 مگ . وضعیت خط به این صورته :
یه نکته ای اضافه کنم وقتی مودم روشن هست یه صدای خر خری روی خط تلفن هست که به محض خاموش شدن مودم صدای خر خر هم قطع میشه. نمیدونم مشکل داره یا نه ؟
ولی این رو هم اضافه کنم الان سیمی که به مودم وصله دقیقا چهل تیکه هست :n02: (اصلا یه وضعیتیه خنده دار) که بهم چسبیده این رو فردا میبرمش . به نظرتون تاثیری توی نویز داره مستقیما ؟
میتونم 12 مگ حساب باز کنم بیام به آغوش گرمتون ؟
داداش تو اگه با سیم 40 تیکه اینقدر نویزت کمه که ای ول داری.12 مگ که هیچی با این وضعیتی که من میبینم 24 مگم میتونی بگیری :n02:.حالا اگر اون کابل 40 تیکه رو هم عوض کنی که شاید 79 مگم بتونی بگیری(البته اونو باید از هنگ کنگ که رتبه اولو تو سرعت اینترنت در دنیا داره بگیری :n02:)خوشا به حالت ای با کیفیت.برو حالشو ببر.رو مخابرات نمونی برو حالشو ببر :n02:.انگشت کوچیکه کابل ما رو هم بگیر یکم از نویزمون بره تو کابل شما آخه شما مرض فقر نویز شدید داری :n08:
داداش تو اگه با سیم 40 تیکه اینقدر نویزت کمه که ای ول داری.12 مگ که هیچی با این وضعیتی که من میبینم 24 مگم میتونی بگیری :n02:.حالا اگر اون کابل 40 تیکه رو هم عوض کنی که شاید 79 مگم بتونی بگیری(البته اونو باید از هنگ کنگ که رتبه اولو تو سرعت اینترنت در دنیا داره بگیری :n02:)خوشا به حالت ای با کیفیت.برو حالشو ببر.رو مخابرات نمونی برو حالشو ببر :n02:.انگشت کوچیکه کابل ما رو هم بگیر یکم از نویزمون بره تو کابل شما آخه شما مرض فقر نویز شدید داری :n08:
ای جون منی .. یه بوس از من طلب داری :n02::n12:
نوکرتم بخدا کاش میشد یه خورده از این کابله بکنم تقدیم کنم.
حیف گوشیم 1100 آخرت تکنولوژیش چراغ قوه است وگرنه یه عکس از سیم تلفن میزاشتم سیر دل به من بخندین :n02: 10-12 متر چسب برق فقط مصرف شده این تیکه ها به هم وصل بشن فقط .
الان مخابرات دارم از خدابیخبرا سرعت شبانه ما رو کردن 10 کیلوبایت بر ثانیه . سلام و صلوات میفرستم تا صفحات باز بشه.
ما جوونا کیفمون اینه که فردا کامپیوتر رو روشن میکنیم صید حسابی داشته باشیم. چیکار کنیم ما هم یه جور مریضیم دیگه :n02:
الان تا صفحه 1120 این تاپیک رفتم یه جاهایی دیدم رفقامون شبی 20 گیگ دانلود میکنن. ناخداگاه ارضا شدم :n02::n02: یکی ج ـــنسی ارضا میشه ما هم اینجوری . کار دنیا رو ببین :n02:
david-ebi
15-07-2014, 04:50
ای جون منی .. یه بوس از من طلب داری :n02::n12:
نوکرتم بخدا کاش میشد یه خورده از این کابله بکنم تقدیم کنم.
حیف گوشیم 1100 آخرت تکنولوژیش چراغ قوه است وگرنه یه عکس از سیم تلفن میزاشتم سیر دل به من بخندین :n02: 10-12 متر چسب برق فقط مصرف شده این تیکه ها به هم وصل بشن فقط .
الان مخابرات دارم از خدابیخبرا سرعت شبانه ما رو کردن 10 کیلوبایت بر ثانیه . سلام و صلوات میفرستم تا صفحات باز بشه.
ما جوونا کیفمون اینه که فردا کامپیوتر رو روشن میکنیم صید حسابی داشته باشیم. چیکار کنیم ما هم یه جور مریضیم دیگه :n02:
الان تا صفحه 1120 این تاپیک رفتم یه جاهایی دیدم رفقامون شبی 20 گیگ دانلود میکنن. ناخداگاه ارضا شدم :n02::n02: یکی ج ـــنسی ارضا میشه ما هم اینجوری . کار دنیا رو ببین :n02:
دوستامون روی 12 مگ تو صبانت سرعتاشون در ساعات رایگان شبانه 900 کیلو بایت تا 1 مگ هستش.یعنی ایشالله 12 مگ رو که بگیری فک و فوکت بهم پیوند میخوره از بس 20 گیگ 20 گیگ شبا دانلود کنی. :n02:ولیکن بازم قبلش به پشتیبانی صبانت بگو واسه تست هم که شده 24 ساعت بزارت رو 12 مگ دیگه کاملا که مطمعن شدی بعد پول بده.گرچه 10000 درصد مشکل نداری اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه.بعدشم شما آقایی و لطف داری :n16:
دوستامون روی 12 مگ تو صبانت سرعتاشون در ساعات رایگان شبانه 900 کیلو بایت تا 1 مگ هستش.یعنی ایشالله 12 مگ رو که بگیری فک و فوکت بهم پیوند میخوره از بس 20 گیگ 20 گیگ شبا دانلود کنی. :n02:ولیکن بازم قبلش به پشتیبانی صبانت بگو واسه تست هم که شده 24 ساعت بزارت رو 12 مگ دیگه کاملا که مطمعن شدی بعد پول بده.گرچه 10000 درصد مشکل نداری اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه.بعدشم شما آقایی و لطف داری :n16:
چیکار کنم که عشق منی تو . :n12:
بخاطرت همین الان ساعت 6 صبحی ورداشتم همه سیم های اضافه رو از مدار خارج کردم و نتیجه جدید حاصل شد :n02:
:
david-ebi
15-07-2014, 06:11
بخاطرت همین الان ساعت 6 صبحی ورداشتم همه سیم های اضافه رو از مدار خارج کردم و نتیجه جدید حاصل شد :n02:
:
خوب 2 دسی بل دیگه هم از نویزت کم شده دوباره.این البته از شانس خوبتم هست که به مرکز مخابراتیه منطقتون نزدیکی.هرچه سریعتر تقاضای تخلیه پورتتو به مخابرات بده و به محض تخلیه شدن 12 مگ رو بگیر از صبانت.البته از جهت اطمینان قبلش بگو 24 ساعت واسه تست بزارنت رو 12 مگ بعد پول بده.موفق باشی.
داداش گل شما کدوم مرکز مخابراتی مشهد هستید؟
مرکز ازادگان
زنگیدم پشتیبانی دختره هر......ه میگه هیلتر شکن رو غیر فعال کنین:n19::19::19:
میگم چه ربطی داره؟ میگه پیچیدست
میگم پپهنای باند لامصب زیاد نشده توقع داری سرعت زیاد شه؟!
میگه اعلام خرابی میکنم تا فردا زنگ میزنن :n28::4:
میگه فعلا که اینترنت داریین
میگم اینقد پول ندادم واس 500 مگ ..........
رسما فاKیده ما رو
میگم مرکر مخابرات نمیتونم خودم بزنگم؟
قبلا شمارشو داشتم
شاید پیگیر شدن:n27:
بعد 1 ساعت ..........
سرور داخلی
تورنت
aliahmadi22
15-07-2014, 10:10
منم دیشب اولین شب دانلود رایگانم بود که انجام دادم
من سرویسم روی 8مگ بسته شده توی روز سرعتم تا 900 میرسه و میانگینش 800 تقریبا ولی دیشب سرعتم خیلی متغییر بود :n03:
اولش با 350-400 شروع شد ولی رفته رفته سرعت کم شد و به نزدیکا 80-100 رسید...
فکر میکنم به خاطر ماه رمضان باشه که همه بیدارن این موقع و از نت استفاده میکنن
آخه ساعت 6.5 بیدار شدم ، دیدم سرعتم 300 شده:n13:
با این اوضا دیشب 1.2 گیگ دانلود داشتم :n03: بیشتر به خاطر این متغییر بودنه هست که دانلود کمتر میشه،هی به 40-30 میرسید باز میرفت بالا و دوباره پایین
sorooshfm
15-07-2014, 10:14
بعد 1 ساعت ..........
سرور داخلی
تورنت
12 مگ گرفتم ولی نمیدونم چرا سرعت دانلودم همون 700 تا هستش روزانه پهنای باند هم روی 12 مگ بسته شده:n13:
:
شما کیفیت خطت خیلی عالیه الان رو چه پهنای باندی بسته شده خطتون؟
من سرویس 2 مگ صبانت از دیروز گرفتم.
روزها متاسفانه سرعت روی 180 که باید روی 250 باشه قانونا
دیشب هم سرعت متغیر بود . تقریبا و میانگینش روی 20 الی 40 بود
من شرکت پیشگامان بودم و حالا اومدم روی نداگستر . کامتت ها رو که چک کردم دیدم بقیه دوستان با سرعت های بالاتر هم شبانشون خیلی خیلی پایینه. و یعنی هیچی نمیشه دانلود کرد با این سرعت . فقط اسمش رایگانه شبانست
یه هفته صبر کردم تا از پیشگامان برم و صبانت بگیرم حالا این سرعته؟
amin_v30
15-07-2014, 11:26
کلا دیشب سرعت افتضاح بود:n13:
aliahmadi22
15-07-2014, 11:40
اینم تست سرعتم
جالبه با سرور شیراز که نزدیکمونه میگیرم سرعتم بیشتر از 200 نمیشه ولی با سرور تهران سرعتم اینطوریه :n13:
کلا دیشب سرعت افتضاح بود:n13:
شما سرویستون چیه؟ چند وقته صبانت دارین . معمولا شبا سرعتتون چنده؟
amin_v30
15-07-2014, 12:22
اینم تست سرعتم
جالبه با سرور شیراز که نزدیکمونه میگیرم سرعتم بیشتر از 200 نمیشه ولی با سرور تهران سرعتم اینطوریه :n13:
اسم ISP رو چی زده؟!!!!:n29:
دوستان از کجا بفهمم خطم چقدر نویز دار ؟...... به غیر از داخل مودم راه دیگه ای نداره ؟ ..... چون یوز پسوورد مودمم خود به خود عوض شده ( شاید هم کسی عوض کرده ) و نمی تونم برم داخل تنظیمات مودم
الان مخابرات دارم که روی 4 مگ بسته شده ...... به نظرتون 12 مگ جواب میده ؟ :n13:
اگر 12 مگ بگیرم و خطم نویز داشته باشه دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟....... فقط سرعت کمتر از 12 مگ بسته می شه ؟
hojjat74
15-07-2014, 14:02
دوستان از کجا بفهمم خطم چقدر نویز دار ؟...... به غیر از داخل مودم راه دیگه ای نداره ؟ ..... چون یوز پسوورد مودمم خود به خود عوض شده ( شاید هم کسی عوض کرده ) و نمی تونم برم داخل تنظیمات مودم
الان مخابرات دارم که روی 4 مگ بسته شده ...... به نظرتون 12 مگ جواب میده ؟ :n13:
اگر 12 مگ بگیرم و خطم نویز داشته باشه دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟....... فقط سرعت کمتر از 12 مگ بسته می شه ؟
مودم رو ریست کن و دوباره کانفینگش کن !یوزر پس خود ب خود درست میشه!(ی چیزی بکن تو سوراخ پشت مودم و 5 ثانیه نگه دار:n02: )
hojjat74
15-07-2014, 14:04
من خیلی امیدوارم کار شما راه بیفته چون خداییش نویزی که داری ستمه در حقت.ایشالله که 12 مگ رو هم بزنی تو گوشش وقتی نویزت برطرف شد.راستی از تو باکس مخابرات تو کوچه تست کردی مستقیم به مودمت وصل کنی ببینی نویزت چقدر میشه؟
اره snr میرسه به 30 و line ب 47 48 ! جالبه ک به اشنامون گفتم گفته پورت رو عوض کردن واسم!+ از صبانت 2 بار!!!بهم تماس گرفتن نفر دوم ک باهاش صحبت کردم گفت بخش فنی ام اقای فلانی هستم هر مشکلی داشتید ب من بگید:n02:پارتی چیکار میکنه !!!
شما کیفیت خطت خیلی عالیه الان رو چه پهنای باندی بسته شده خطتون؟
الان داون استریم روی 2/5 مگ بسته شده . :n16:
مودم رو ریست کن و دوباره کانفینگش کن !یوزر پس خود ب خود درست میشه!(ی چیزی بکن تو سوراخ پشت مودم و 5 ثانیه نگه دار:n02: )
می دونم چجوری ریست می شه ولی حوصله ندارم :n22:........ می خوام همون موقع که از صبانت گرفتم درستش کنم
david-ebi
15-07-2014, 15:03
اره snr میرسه به 30 و line ب 47 48 ! جالبه ک به اشنامون گفتم گفته پورت رو عوض کردن واسم!+ از صبانت 2 بار!!!بهم تماس گرفتن نفر دوم ک باهاش صحبت کردم گفت بخش فنی ام اقای فلانی هستم هر مشکلی داشتید ب من بگید:n02:پارتی چیکار میکنه !!!
شما پهنای باندت روی یک مگ بود یا نه؟در هر صورت معلوم شد که سیم کشی داخلی بدون عیب نیست و حداقل 8 دسی بل نویزت کمتر شده.
david-ebi
15-07-2014, 15:06
12 مگ گرفتم ولی نمیدونم چرا سرعت دانلودم همون 700 تا هستش روزانه پهنای باند هم روی 12 مگ بسته شده:n13:
داداش گل تو این عکس که سرعت دانلودت 1.3 مگ هستش منظورت اینه که از سرور خارجی سرعتت شده 700 کیلوبایت؟
david-ebi
15-07-2014, 15:10
خوب دوستان امروز صبانت آب پاکی رو ریخت روی دست ما.گفت پورتتم عوض کردیم اما پهنای باندت بیشتر از 6 مگ نمیشه فعلا برو تو کف 12 مگ :n28:.یعنی رسما اعلام کردند که هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.در صورتیکه توی همین خونه از یک خط تلفن(از همین مرکز مخابراتی) دیگه از آسیاتک 10 مگ رو دارم مثل قند داره جواب میده.اگر 12 مگ هم میداشت آسیاتک اونم راحت جواب میداد.این یعنی تجهیزات مزخرفتره صبانت.
خوب دوستان امروز صبانت آب پاکی رو ریخت روی دست ما.گفت پورتتم عوض کردیم اما پهنای باندت بیشتر از 6 مگ نمیشه فعلا برو تو کف 12 مگ :n28:.یعنی رسما اعلام کردند که هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.در صورتیکه توی همین خونه از یک خط تلفن(از همین مرکز مخابراتی) دیگه از آسیاتک 10 مگ رو دارم مثل قند داره جواب میده.اگر 12 مگ هم میداشت آسیاتک اونم راحت جواب میداد.این یعنی تجهیزات مزخرفتره صبانت.
داداش داغونم کردی ... :n28::n28: نویز و SNR خطتت چنده مگه داداش ؟
david-ebi
15-07-2014, 16:07
داداش داغونم کردی ... :n28::n28: نویز و SNR خطتت چنده مگه داداش ؟
فدای سرت داداش.ایشالله شده تا خود اتاق mdf مرکز مخابراتم میرم خودم پورتمو ازش خواهش میکنم درست بشه :n02:.اگر بازم نشد فدای سر شما داداش گل و همه دوستان عزیز دیگه.الان رو 6 مگ هستم با snr 16 دسی بل و attenuation برابر با 42 دسی بل.فاصله ماشین رو تا مرکز مخابرات منطقه 2 کیلومتر و فاصله کابلی تا مرکز مخابرات 3.5 کیلومتر(عقل کلا اومدن از دورترین مسیر ممکنه کابل کشی کردن تا دم خونمون الکی 1.5 کیلومتر اضافه مسیر کابلی پیدا کردم)
hasanoooooooo
15-07-2014, 16:31
فدای سرت داداش.ایشالله شده تا خود اتاق mdf مرکز مخابراتم میرم خودم پورتمو ازش خواهش میکنم درست بشه :n02:.اگر بازم نشد فدای سر شما داداش گل و همه دوستان عزیز دیگه.الان رو 6 مگ هستم با snr 16 دسی بل و attenuation برابر با 42 دسی بل.فاصله ماشین رو تا مرکز مخابرات منطقه 2 کیلومتر و فاصله کابلی تا مرکز مخابرات 3.5 کیلومتر(عقل کلا اومدن از دورترین مسیر ممکنه کابل کشی کردن تا دم خونمون الکی 1.5 کیلومتر اضافه مسیر کابلی پیدا کردم)
داداش حرف شما کاملا متینه منتها اینا که نمیان دونه دونه سیم هر مشترک رو بکشن تا مرکز... میان کل رشته سیمهارو با هم میکشن بخاطر همین این وسط ممکنه یکی خیلی به مرکز نزدیک یکی خیلی دور بشه... در کل میشه بهشون حق داد چرا که هیچ کدوم اون زمانا مهندسیو این چیزلا حالیشون نبوده و بقول گفتنی اکبر اصغری کارارو پیش میبردن.... در کل منم خطم داغونه الان رو 6 مگ نویزم 10 11 هست!!! ولی چه میشه کرد؟ یه زمانی همه میگفتن اووووو تا سرعت بالای 40 50 کیلوبایت بیاد... الان که سرعت تا 2 مگابایت هم موقع دانلود میتونه بالا بره گندش پیدا شده... هیچ راهی هم نداره.... این نویزه میتونه برا خیلی از چیزها باشه که در 90 درصد موارد رفع نمیشه
david-ebi
15-07-2014, 16:55
بعد 1 ساعت ..........
سرور داخلی
تورنت
داداش شما نویزت واسه 12 مگ خوبه.درسته که 10 دسی بل نویز زیادیه اما واسه سرویس 12 مگ خیلی خوبه و شما هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و هیچ وقت قطعی نخواهی داشت و راحت میتونی حالشو ببری.ولیکن ظاهرا دیگه خطت بیشتر از 12 مگ جواب نمیده که البته فکر کنم 99/9 درصد خط تلفنای ایران بیشتر از 12 مگ جواب نده.
sorooshfm
15-07-2014, 17:11
داداش گل تو این عکس که سرعت دانلودت 1.3 مگ هستش منظورت اینه که از سرور خارجی سرعتت شده 700 کیلوبایت؟
نه من سرعتم 680 کیلوبایته روزانه در صورتی که پهنای باندم روی 12 مگ بسته شده بخش فنی هم زنگ زدم الکی گفتن به خاطر شلوغی نت اینجوری شده خودشون گفتن سرعت حداقل باید 1.2 مگ باشه البته روزانه:n28:
sorooshfm
15-07-2014, 17:15
اینم 12 مگ ولی متاسفانه سرعت دانلودم کمه 680 کیلوبایته نمیدونم چرا:n14:
من نهایت سرعتی که میتونم بگیرم چنده ؟ ممنون میشم بگین
تست سرعت با وصل با وصل بودن تلفن و اسپلیتر در سر راهش
--------------
تست سرعت با وصل نبودن هیچ گونه تلفن و اسپلیتر پشت تلفن و مودم
.Ashkan.
15-07-2014, 18:41
من نهایت سرعتی که میتونم بگیرم چنده ؟ ممنون میشم بگین
تست سرعت با وصل با وصل بودن تلفن و اسپلیتر در سر راهش
--------------
تست سرعت با وصل نبودن هیچ گونه تلفن و اسپلیتر پشت تلفن و مودم
متاسفانه وضعیت خطت خوب نیست و فاصله ت با مرکز مخابراتی خیلی زیاده. با این شرایط حداکثر میتونی 2 مگ بگیری ولی آپلودت نمیتونه بیشتر از 512 کیلو باشه وگرنه پرش لینک شدیدی خواهی داشت. بنظرم حتما از ورودی خط یه تست بگیر. احتمال اینکه مشکل داخلی باشه هست. اگر درست شد، یا سیم کشی داخلی رو عوض کن یا یه سیم مستقیم تا مودم بکش.
david-ebi
15-07-2014, 19:38
اینم 12 مگ ولی متاسفانه سرعت دانلودم کمه 680 کیلوبایته نمیدونم چرا:n14:
شما داداش برو تو speedtest.net یک تست بگیر اگر پهنای باندتو کمتر از 10 مگابایت نشون داد یعنی واضح دارن بهت کم فروشی میکنند و میتونی رسما ازشون شکایت کنی.شما نویزتم نسبت به پهنای باندت خیلی خوبه.اما سرعتی که میگی ماله سرویس 6 مگه.اگه اینطور باشه جواب تست باید بین 5 تا 5.5 دربیاد که یعنی بهت کم فروشی دارن میکنن.
با سلام به همه میخواستم ببینید این کیفیت خط برای سرویس های بالای 4 مگ مناسب هست یا خیر پیشاپیش تشکر میکنم
با سلام به همه میخواستم ببینید این کیفیت خط برای سرویس های بالای 4 مگ مناسب هست یا خیر پیشاپیش تشکر میکنم
بله شما 12 مگ رو احتمال زیاد می تونید بگیرید با توجه به این که الان دیتا ریت 4 مگ دارید و اینه کیفیت خطتون
zodiac67
15-07-2014, 20:39
من تا چه سرعتی میتونم بگیرم ؟ الان 128 دارم .قطع و وصل هم زیاد میشه .چکار کنم کم بشه ؟
من تا چه سرعتی میتونم بگیرم ؟ الان 128 دارم .قطع و وصل هم زیاد میشه .چکار کنم کم بشه ؟
شما الان ریت خطت 4 مگ هست و کیفیت خطتتون پایینه به نظر من اگر خیلی قطع و وصل می شه بگو روی 2 مگ برات ست کنن
سلام دوستان
برای اینکه بفهمم وضعیت خطم چجوریه باید از صفحه ی استاتوس مودم عکس بگیرم ؟...... همین عکس پایینه درسته ؟ :n13:
با این وضعیت بیشترین سرعتی که می تونم بگیرم چقدره ؟..... الان مخابرات دارم که سرعتم روی 4 مگ هست( با اسپید تست روی 4 مگ هست ) می خواستم 12 مگ صبانت بگیرم که پشتیبانی گفت شاید خط جواب نده به خاطر همین گفتم قبلش مطمعن بشم
سلام دوستان
برای اینکه بفهمم وضعیت خطم چجوریه باید از صفحه ی استاتوس مودم عکس بگیرم ؟...... همین عکس پایینه درسته ؟ :n13:
با این وضعیت بیشترین سرعتی که می تونم بگیرم چقدره ؟..... الان مخابرات دارم که سرعتم روی 4 مگ هست( با اسپید تست روی 4 مگ هست ) می خواستم 12 مگ صبانت بگیرم که پشتیبانی گفت شاید خط جواب نده به خاطر همین گفتم قبلش مطمعن بشم
شما همین الان خطت روی 10 مگ بسته شده !! 99% جواب می ده خطتون حتما اقدام کنید 12 نشد همین 10 می شه دیگه
mykamran
15-07-2014, 21:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان میخوام فیبر نوری بگیرم الان طرح ویژه مخابرات زدن.خواستم بدونم ارزش داره اینقدر خرج کنم؟
بعد با عکس بالا میتونم 12 ببندم؟
شما همین الان خطت روی 10 مگ بسته شده !! 99% جواب می ده خطتون حتما اقدام کنید 12 نشد همین 10 می شه دیگه
اینجا نوشته روی 10 مگ بسته شده ولی در واقعیت سرعتم روی 4 مگ هست :n14:
به نظرتون این تایم اوتی که میده مربوط به نویز سرعت بالا هست که خط نمی کشه یا مشکل از مخابراته ؟
اینجا نوشته روی 10 مگ بسته شده ولی در واقعیت سرعتم روی 4 مگ هست :n14:
به نظرتون این تایم اوتی که میده مربوط به نویز سرعت بالا هست که خط نمی کشه یا مشکل از مخابراته ؟
خوب ببینید اون data rate ماکزیمم سرعتی هست که خطتون در حال حاضر می تونه داشته باشه ولی توی سیستم اکانتینگ شرکت اینترنتی 4 مگ براتون تعریف شده و بیشتر از اون نمی شه ولی خطتتون پتانسیل 12 مگ شدن رو داره فقط ببینید که قطع و وصل شدن لینک نداشته باشید
پینگ بیشتر به خود شرکت اینترنتی بر می گرده تا به کیفیت خط ولی اگر پینگ خوب می خواید به نظر من صبانت رو به کل فراموش کنید مخصوصا اگر اهل گیم هستید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان میخوام فیبر نوری بگیرم الان طرح ویژه مخابرات زدن.خواستم بدونم ارزش داره اینقدر خرج کنم؟
در مورد سوال اولتون متاسفانه اطلاعی ندارم اگر دوستان می دونن پاسخ بدن ماهم استفاده می کنیم
در مورد خطتون snr خوبی دارید ولی Line Attenuation شما یکمی شک ایجاد می کنه البته نظر شخصی من اینه که می تونید ولی به صورت تجربی می شه نظر قطعی داد با توجه به اینکه الان 4 مگ هست پهنای باندتون اگر امکانش هست با پشتیبانی تماس بگیرید و بگید که خط رو براتون زیاد کنن ببینید چقدر تغییر می کنه این اعداد اگر بیش از حد معمول نباشه می تونید بگیرید
خوب ببینید اون data rate ماکزیمم سرعتی هست که خطتون در حال حاضر می تونه داشته باشه ولی توی سیستم اکانتینگ شرکت اینترنتی 4 مگ براتون تعریف شده و بیشتر از اون نمی شه ولی خطتتون پتانسیل 12 مگ شدن رو داره فقط ببینید که قطع و وصل شدن لینک نداشته باشید
پینگ بیشتر به خود شرکت اینترنتی بر می گرده تا به کیفیت خط ولی اگر پینگ خوب می خواید به نظر من صبانت رو به کل فراموش کنید مخصوصا اگر اهل گیم هستید
ممنون که توضیح دادی
الان که می گید روی 10 مگ هست قطع و وصل لینک ندارم فقط بعضی وقت ها تایم اوت میده که می گید مربوط به شرکت اینترنتی هست
پینگ برای من مهم نیست و بازی اینترنتی رو بوسیدم گذاشتم کنار...... فقط دانلود برای من مهم هست
همون 12 مگ رو می گیرم دیگه فوقش اگر مشکل داشتم می گم بزارن روی 10 مگ
راستی این تست رو با پریز در خونه انجام دادم ( پریزی که در ورودی هست )..... خیلی با تست قبلیم تفاوت داره ؟ یا سیم کشی داخل خونه مشکلی نداره ؟
ممنون که توضیح دادی
الان که می گید روی 10 مگ هست قطع و وصل لینک ندارم فقط بعضی وقت ها تایم اوت میده که می گید مربوط به شرکت اینترنتی هست
پینگ برای من مهم نیست و بازی اینترنتی رو بوسیدم گذاشتم کنار...... فقط دانلود برای من مهم هست
راستی این تست رو با پریز در خونه انجام دادم ( پریزی که در ورودی هست )..... خیلی با تست قبلیم تفاوت داره ؟ یا سیم کشی داخل خونه مشکلی نداره ؟
snr تون باتوجه به اینکه الان 10 مگ هست پهنای باندتون به طور قابل توجهی زیاد شده که خیلی خوبه و البته Attenuation هم خیلی جزیی زیاد شده که خیلی بد نیست به نظر من واسه مودمتون یک سیم از سر خط بگیرید الان دیگه می تونم با قاطعیت بگم که واسه 12 مگ مشکلی نخواهید داشت خود مودم معمولا یک تخمین می زنه از حداکثر پهنای باند Attainable Rate نداره مودتون یا Max Rate?
snr تون باتوجه به اینکه الان 10 مگ هست پهنای باندتون به طور قابل توجهی زیاد شده که خیلی خوبه و البته Attenuation هم خیلی جزیی زیاد شده که خیلی بد نیست به نظر من واسه مودمتون یک سیم از سر خط بگیرید الان دیگه می تونم با قاطعیت بگم که واسه 12 مگ مشکلی نخواهید داشت خود مودم معمولا یک تخمین می زنه از حداکثر پهنای باند Attainable Rate نداره مودتون یا Max Rate?
عجب خطی دارم خبر نداشتم :n10:...... همین الان هم با یکی از پریز های توی اتاق اصلا به اینترنت وصل نمی شه مجبور شدم به یک پریز دیگه وصل کنم که خوب کار می کنه ( همون تستی که قبلا گذاشتم )
حالا اگر با 12 مگ مشکل داشتم یک سیم از در خونه می کشم
این سوال آخرتون رو از کجا نگاه کنم ؟ :n13:
عجب خطی دارم خبر نداشتم :n10:...... همین الان هم با یکی از پریز های توی اتاق اصلا به اینترنت وصل نمی شه مجبور شدم به یک پریز دیگه وصل کنم که خوب کار می کنه ( همون تستی که قبلا گذاشتم )
حالا اگر با 12 مگ مشکل داشتم یک سیم از در خونه می کشم
این سوال آخرتون رو از کجا نگاه کنم ؟ :n13:
معمولا اگر باشه توی همون قسمت Statistics هست ولی مهم نیست زیاد انشالا که مشکلی نخواهید داشت و کلی حالشو می برید :n10:
david-ebi
15-07-2014, 22:32
شما قطعا 12 مگ رو میتونی بگیری
ممنون که توضیح دادی
با این مشخصات هیچ مشکلی حتی سر سوزن واسه 12 مگ ندارید
sleeplessness
15-07-2014, 22:56
همه دارند کوچ می کنند به 12 مگ:n04:
آقایون بعدا بیاید از دانلود شبانه اتون بگید سرجمع چند گیگ شده
با تشکر:n16:
شما وضعیت خطت چطوره؟ نویز داری؟
sleeplessness
15-07-2014, 23:04
روی 4 مگ snr ام 27
و تضعیف سیگنال اشنباه نکنم 11 است
فک نکنم تا 6 مگ یا 8 مگ مشکلی داشته باشم ولی 12 فک نکنم برسه
روی 4 مگ snr ام 27
و تضعیف سیگنال اشنباه نکنم 11 است
فک نکنم تا 6 مگ یا 8 مگ مشکلی داشته باشم
یه عکس بگیر از خطت بذار فکر کنم 12 هم بتونی بگیریا
این که همه دارن میان 12 میگیرن عالیه به خاطر اینکه فضا به شدت رقابتی می شه و شرکتای دیگه مجبور می شن تعرفه های بالاتر بدن و باعث پیشرفت می شه و خیلی خوشحال کنندس امیدوارم که تمام دوستان خطاشون جواب بده و هر روز بیان تو این تاپیک تعریف کنن
sleeplessness
15-07-2014, 23:16
یه عکس بگیر از خطت بذار فکر کنم 12 هم بتونی بگیریا
این که همه دارن میان 12 میگیرن عالیه به خاطر اینکه فضا به شدت رقابتی می شه و شرکتای دیگه مجبور می شن تعرفه های بالاتر بدن و باعث پیشرفت می شه و خیلی خوشحال کنندس امیدوارم که تمام دوستان خطاشون جواب بده و هر روز بیان تو این تاپیک تعریف کنن
شبی 2 گیگ برای من کافیه
اون زمانی که با 512 شبی 3 گیگ دان می کردم هاردم پر شد:n02: الان هم فقط به خاطر سریالهای هفتگی می خوام
با اینحال ماهی 24 هزار تومن یکم تو شک هستم
شبی 2 گیگ برای من کافیه
اون زمانی که با 512 شبی 3 گیگ دان می کردم هاردم پر شد:n02: الان هم فقط به خاطر سریالهای هفتگی می خوام
به نظر من که خطت خیلی خوبه حتما پیگیرش باش اصلا دلیلی نداره الان بخوای تعرفه زیر 6 مگ بگیری چون از نظر قیمتی فرق زیادی نداره با سرعتای بالاتر و پایینتر سری بعدی حتما 6 مگ به بالا بگیر
and-roid2
15-07-2014, 23:32
دوستان دلیلش چیه که میگید 12مگ خوبه؟
ایا پهنای باند سرویس 12مگ نسبت به بقیه سرویس ها جدا هست یا دلیل دیگه ای داره که برای بعضیا خوبه؟
من تازه می خواستم به صبانت کوچ کنم که دیدم بین قیمت 2 مگ تا 12 مگ حتی 10 هزارتومن هم فرق نداره !! :n04:.... گفتم خوب چه کاریه اگر خطم جواب بده میرم 12 مگ می گیرم
david-ebi
16-07-2014, 00:27
شبی 2 گیگ برای من کافیه
شما همشهری عزیز راحت 12 مگ رو میتونی بگیری اشتباه نکن با حجمی که میتونی شبانه با 12 مگ دانلود کنی حتی ماهی یک گیگ هم واست زیاد میاد.حتما بیا 12 مگ بگیر.قیمتاش که فرقی ندارند به اون صورت.منم خطم 12 مگ نمیکشه اما صحبت کردم معلوم شد اگه سرویس 12 مگ بگیرم با اینکه تا 8 مگ برام بیشتر نمیبندند اما سرعت شبانه 12 مگ رو بهم میدن واسه همین منم یه جورایی 12 مگی شدم چون سرعت روزانه که مهم نیست سرعت شبانه مهمه.الان روی خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت روزانه 1.3 مگ در دانلود.اما شبانش خوب نیست.واسه همین دنبال صبانت بودم که خدا رو شکر شبانه 12 مگ رو به دست آوردم. :n09:
ایا پهنای باند سرویس 12مگ نسبت به بقیه سرویس ها جدا هست یا دلیل دیگه ای داره که برای بعضیا خوبه؟
من با نمایندگی قم صحبت کردم گفتن 12 مگ تو قم نمیدن و حداکثر 2مگ میدن اگر هم بدن فکر نکنم به درد بخوره چونکه بعیده صبانت او نقدرا پهنای باند داشته باشه احتمالا همون جریان پارس انلاین بشه
david-ebi
16-07-2014, 01:21
دوست عزیز به این دلیل میگیم پهنای باند 12 مگ عالیه چون سرعت دانلود شبانش فوق العاده است.طوریکه دوستان میگن سرعت دانلود از یک سرور داخلی 900 تا 1 مگا بایته که واسه دانلود رایگان فوق عالیه.وگرنه سرعت دانلود روزانه شما اصلا برو سرویس 90 مگ بگیر با سرعت دانلود 11 مگ در ثانیه :n02: چه فایده.تند تند حجم تموم میکنی همش باید پول بدی حجم اضافه بخری.
تا ساعت 2:30 1 گیگ دانلود
550 تا 600 سرعت :n29:
به قول دوستان شاید بیشتر شد سرعت
دوستان من سرویسم رو عکسش رو گذاشته بودم
2 مگ روزها 190 تا 220 کیلو بایته ولی الان سرعت شبانه شده 10 کیلو تا 20 . زنگ زدم شرکت میگه نویز دارین میگم اگه نویز دارم چرا روزها و تا قبل ساعت رایگان نویز ندارم!
من قبل اینکه بگیرم بهشون گفتم سرویسی میخوام که شبانه بشه باهاش شبی 2 الی 3 گیگ دانلود کرد گفتن 2 مگ بگیر شبا حداقل روی 1 مگ میره سرعت .
چه وضعشه یه خدا دیال آپ از این بهتره. صد رحمت به پیشگامان که مزخرف شده جدیدا . اسمش 512 بود ولی سرعت روی 50 بود شبها روزها هم 230 . الان من 2 مگ دارم شبها از اون بدتره
AMIN 2014
16-07-2014, 02:46
سلام
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم 11.3 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه روی 12 مگ چقدر هست !؟
and-roid2
16-07-2014, 03:16
من با نمایندگی قم صحبت کردم گفتن 12 مگ تو قم نمیدن و حداکثر 2مگ میدن اگر هم بدن فکر نکنم به درد بخوره چونکه بعیده صبانت او نقدرا پهنای باند داشته باشه احتمالا همون جریان پارس انلاین بشه
من هفته پیش با همه نمایندگی ها صحبت کردم! هر کردومشون یه حرفی میزدن!!
یکی میفگت ارایه میدیم ولی مسئولیتش با کاربره/ اون یکی میگفت فعلا ما تست نکردیم سرویس های بالای 2مگ رو/یکی دیگه هم میگفت ارایه میدیم و...
خلاصه اخر ما نفهمیدم چی به چیه!
ولی همون نمایندگی ای که باهاش صحبت کردی بهم گفت پهنای باند رو در اختیار گرفتیم اما هنوز بین مراکز تقسیم نکردیم و زمان دقیق بهم نداد:n29:
دوست عزیز به این دلیل میگیم پهنای باند 12 مگ عالیه چون سرعت دانلود شبانش فوق العاده است.طوریکه دوستان میگن سرعت دانلود از یک سرور داخلی 900 تا 1 مگا بایته که واسه دانلود رایگان فوق عالیه.وگرنه سرعت دانلود روزانه شما اصلا برو سرویس 90 مگ بگیر با سرعت دانلود 11 مگ در ثانیه :n02: چه فایده.تند تند حجم تموم میکنی همش باید پول بدی حجم اضافه بخری.
خب اخه چه فرقی میکنه؟! مگه پهنای باند 12مگ از بقیه سروس ها جدا هست؟؟
یعنی بقیه سرویس ها( 4مگ/6مگ/8مگ/10مگ) سرعت شبانشون افتضاحه؟
من هفته پیش با همه نمایندگی ها صحبت کردم! هر کردومشون یه حرفی میزدن!!
یکی میفگت ارایه میدیم ولی مسئولیتش با کاربره/ اون یکی میگفت فعلا ما تست نکردیم سرویس های بالای 2مگ رو/یکی دیگه هم میگفت ارایه میدیم و...
خلاصه اخر ما نفهمیدم چی به چیه!
ولی همون نمایندگی ای که باهاش صحبت کردی بهم گفت پهنای باند رو در اختیار گرفتیم اما هنوز بین مراکز تقسیم نکردیم و زمان دقیق بهم نداد:n29:
باور کن ما قمی ها هیچ موقع شانس نداریم اون از مخابراتمون اون از پارس آفلاین که دوباره پوکید اینم از این صبانت که معلون نیست 12 مگ تو قم میدن یانه:n14:
اگه گرفتی و خوب بود ما را هم خبر کن این پارس دیگه به درد نمی خوره
david-ebi
16-07-2014, 03:52
آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه :n02:.اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.
تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد :n10: :n09:
sorooshfm
16-07-2014, 04:09
نخیرم باگ نیست شانست پهنایت باندت رو روی چند بسته باشن الان شبانه 12 مگ من 680 کیلوبایته حتی با 10 تا فایل:n21:
hojjat74
16-07-2014, 04:10
شما پهنای باندت روی یک مگ بود یا نه؟در هر صورت معلوم شد که سیم کشی داخلی بدون عیب نیست و حداقل 8 دسی بل نویزت کمتر شده.
بود ولی الان روی 2 هست !:n29:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
15.9
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
27.7
db
Data Rate
:
2048
447
kbps
Max Rate
:
6072
24836
kbps
CRC
:
205
41
آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست
دقیقا !
تورنت 600 تا میگیره
الان چندتا idm اضافه کردم
اینم نتیجه
:n10:
david-ebi
16-07-2014, 04:32
نخیرم باگ نیست شانست پهنایت باندت رو روی چند بسته باشن الان شبانه 12 مگ من 680 کیلوبایته حتی با 10 تا فایل:n21:
من که گفتم پهنای باندمو روی 6 مگ بستن. :n01:
آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه :n02:.اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.
تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد :n10: :n09:
آقا شادمون کردی پاک :n19:
با 6 مگ خیلی خوب میگیری.
امروز زنگ زدم نمایندگی گفت پورت ها همه پر شدن . :n28: پرت خالی لاموجود !
ولی خطم رو چک کرد گفت خط فوق العاده است و هیچ مشکلی تو گرفتن 12 مگ نیست ولی خوب پورت نیست که بشه .
david-ebi
16-07-2014, 04:41
بود ولی الان روی 2 هست !:n29:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
15.9
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
27.7
db
Data Rate
:
2048
447
kbps
Max Rate
:
6072
24836
kbps
CRC
:
205
41
دوست عزیز همشهری که الهی یک کمی از نویزت بره تو کابلای مرفهین 12 مگی بدون نویز مرض هیپونویزسیم(تجمع بی رویه نویز در یک نقطه از سیم همراه با باد کردن :n08:)بگیرن.شما وضعیتت خطت خرابه و از اونجایی که گفتی اومدن برات از تو پست مخابرات تو کوچه مستقیم وصل کردن پشت مودمت و دیدی که 8 دسی بل نویزت کمتر شده باید احتمالا همون کابل کشی روکار مستقیم از داخل پست مخابراتی تا پشت مودمت رو انجام بدی و بعد ایشالله حالشو ببری.
david-ebi
16-07-2014, 04:48
آقا شادمون کردی پاک :n19:
با 6 مگ خیلی خوب میگیری.
امروز زنگ زدم نمایندگی گفت پورت ها همه پر شدن . :n28: پرت خالی لاموجود !
ولی خطم رو چک کرد گفت خط فوق العاده است و هیچ مشکلی تو گرفتن 12 مگ نیست ولی خوب پورت نیست که بشه .
صبر کن امروز داشتم با مهندس بخش فنیشون صحبت میکردم.بعد ماه رمضون هم تعداد پورتهاشونو افزایش میدن و هم دارن پهنای باندشونو میبرن بالا تا اگر تمام مشترکین صبانت باهم در یک زمان هم آنلاین بشن هیچ تاثیری تو سرعت نزاره.این یعنی سرعت دانلود در ساعات رایگان بعد از ماه رمضون کلی میره بالا و کلی هم پورت خالی دارن که شما میتونی با اون خط باحالی که داری بری 12 مگو بگیری و حال کنی.اصلا بهتر.بزار موقعی بگیری که سرعت دانلود شبانه دو برابر الان شده باشه. :n09:
صبر کن امروز داشتم با مهندس بخش فنیشون صحبت میکردم.بعد ماه رمضون هم تعداد پورتهاشونو افزایش میدن و هم دارن پهنای باندشونو میبرن بالا تا اگر تمام مشترکین صبانت باهم در یک زمان هم آنلاین بشن هیچ تاثیری تو سرعت نزاره.این یعنی سرعت دانلود در ساعات رایگان بعد از ماه رمضون کلی میره بالا و کلی هم پورت خالی دارن که شما میتونی با اون خط باحالی که داری بری 12 مگو بگیری و حال کنی.اصلا بهتر.بزار موقعی بگیری که سرعت دانلود شبانه دو برابر الان شده باشه. :n09:
ما که دو سال صبر کردیم اینم روش . دوستان بجای ما . طبق فرمایش شما بلکه بیشرم شد :n16:
ولی خداوکیل شمایی که 20 گیگ شب میگیرین چی دانلود میکنین ؟ بیاین به من توضیح بدین .
من باشم فول آرشیو Brazzers و Realty Kings رو دانلود میکردم . :n02:
یه توضیحی بدید چی دانلود میکنین بلکه ما رستگار شدیم.
zodiac67
16-07-2014, 05:00
اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟ الان که 128 دارم سرعت روزانم 128KB هست.با توجه با اینکه هر سرعتی بگیری معمولا" سرعت دانلود بیشتری بهت میدن.
نکته دیگه اینکه اگر با سرعت 12mb شبی حداقل 10 گیگ دانلود کنین میشه ماهی 300 گیگ و سالی تقریبا" 4 ترابایت با این گرونی هاردو اینا هارد چه طوری جور میکنن اگرم پولش باشه بازم اتاقتون میشه پر هارد اکسترنال :n02: مگر ازین هاردهای 16 ترابایتی بزرگ بگبرین که قیمتش 6 میلیونه !:n23:
david-ebi
16-07-2014, 05:18
ما که دو سال صبر کردیم اینم روش . دوستان بجای ما . طبق فرمایش شما بلکه بیشرم شد :n16:
ولی خداوکیل شمایی که 20 گیگ شب میگیرین چی دانلود میکنین ؟ بیاین به من توضیح بدین .
من باشم فول آرشیو Brazzers و Realty Kings رو دانلود میکردم . :n02:
یه توضیحی بدید چی دانلود میکنین بلکه ما رستگار شدیم.
نه داداش من غلط بکنم شبی 20 گیگ دانلود کنم.مگه چه خبره.البته هستند دوستانی که به اقتضای کاریشون این کار رو میکنند اما من همین 6 یا 7 تا سریالی که در هفته میگیرم فوقش با 2 یا 3 تا نرم افزار و آهنگ ته دانلودمه.اینکه گفتم تا 20 گیگم میشه واسه این بود که بدونید میشه و عملیه.الان مثل اینه که من مرسدس بنز اس500 مدل 2014 داشته باشم اما فقط باهاش 100 تا سرعت برم و نهایتا دو تا آهنگم با سیستمش گوش کنم و چند تا فیلمم با مانیتورش نگاه کنم در صورتیکه اون بیچاره کوهی از امکانات و کیفیته(چه مثالی زدم :n13: :n02: )الانم با اینکه میشه شبی 20 گیگ گرفت اما من به ...میخندم 20 گیگ دانلود کنم.به قول دوستمون پول هاردهای اکسترنالشو حتی ندارم. :n02:
david-ebi
16-07-2014, 05:21
اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟
جناب zodiac67 شما اگر سرویس 2مگ بگیری سرعت دانلودت میشه 256 کیلوبایت در ثانیه فیکس.
AMIN 2014
16-07-2014, 05:30
اقا کسی چواب ما رو نداد یه نگاه به این زیر میرا بکنید ثواب داره به خدا !!
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم حدود 11.5 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه معقول روی 12 مگ چقدر هست !؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.