مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
ArashMiniStar
26-07-2011, 21:14
دوست عزیز هنگامی که شما درخواست ریست مک را به پشتیبانی میدهید باید همه مودم های شما خاموش باشد.
شما هر دو مودم خود را خاموش کنید و سپس به پشتیبانی زنگ بزنید تا مک را ریست کنند.
در ضمن به مدت 48 ساعت هیچ مودم دیگری غیر از مودم جدید خودتان را به اینترنت وصل نکنید تا مک ادرس مودم جدید شما فقط در سرور صبانت ثبت شود.
کلا نمیشه زمانی که مک آدرس فعاله از 2 مودم همزمان استفاده کنیم؟(منطورم مثلا یکجا یک خط تلفت نیست!!)
بعنی مثلا یکی صبح یکی شب!! :11:
Sabanet - Support
26-07-2011, 21:28
کلا نمیشه زمانی که مک آدرس فعاله از 2 مودم همزمان استفاده کنیم؟(منطورم مثلا یکجا یک خط تلفت نیست!!)
بعنی مثلا یکی صبح یکی شب!! :11:
بله میشه
به دلیل اینکه در سیستم شبانه رایگان هیچ مک آدرسی روی اکانت guest فعال نیست و میتوانید از هر مودمی استفاده کنید.
در سیستم روزانه هم که فقط مک آدرس مودمی که با یوزر روزانه وصل میشوید ثبت میشه
چرا انقدر صبانت جدیدا نوسانی شده از 20-90 نوسان دارم :41::2: کسی سرویس 1 مگ واقعی رو امتحان کرده این چند وقته؟
اون چطور هست ؟ اونم سرعتش بعد از 5 مگ اول میره 20-90؟
golden111
27-07-2011, 05:34
چرا انقدر صبانت جدیدا نوسانی شده از 20-90 نوسان دارم :41::2: کسی سرویس 1 مگ واقعی رو امتحان کرده این چند وقته؟
اون چطور هست ؟ اونم سرعتش بعد از 5 مگ اول میره 20-90؟
سرعت شبانه یا روزانه ؟ اگه سرعت شبانه ات بین 20 تا 90 نوسان داره که نسبت به من خیلی خوبه چون الان من شبانه چون یه فایل رو گذاشتم دانلود شه یه هفته است لپتابو از ساعت 3 میذارم تا 7 برای دانلود سرعتش هم از 5 کیلوبایت تا 18 نوسان داره فکر کنم دیگه حالم داره از شبانه بهم می خوره
روزانه برعکس سرعت 115 هست که سه سوته دانلود میکنه اما از اونطرف هم باید سریع پول حجم رو بپردازی به شکم صبانت
امیدوارم عاقبت همه ما و صبانت به خیر بشه
Silent TR
27-07-2011, 09:09
دوستان شما شبانه چطوری دانلود میکنید ؟ چون ببییند الان مثلا من میرم تو مدیا فایر یک لینکی رو میزارم تو لیستم که شب دانلود بشه و اون لینک فقط مخصوص ip خودم هست
ولی وقتی کانکشن دانلود شبانه وارد ip من عوض شده و دیگه اون لینک دانلود کار نمیکنه ! و باید حتما تا ساعت 3 بیدار بمونم تا لینک های جدید بگیرم !!!!
اینطوری که نمیشه بخواهم هر شب بیدار بمونم تا ساعت 3 !!!! شما چیکار میکنید ؟ راهش چیه ؟
دوستان شما شبانه چطوری دانلود میکنید ؟ چون ببییند الان مثلا من میرم تو مدیا فایر یک لینکی رو میزارم تو لیستم که شب دانلود بشه و اون لینک فقط مخصوص ip خودم هست
ولی وقتی کانکشن دانلود شبانه وارد ip من عوض شده و دیگه اون لینک دانلود کار نمیکنه ! و باید حتما تا ساعت 3 بیدار بمونم تا لینک های جدید بگیرم !!!!
اینطوری که نمیشه بخواهم هر شب بیدار بمونم تا ساعت 3 !!!! شما چیکار میکنید ؟ راهش چیه ؟
remote بگیر توی یه سایت مثل آپلودفا بعد از آپلودفا دانلود کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
torrent عزیزم torrent. طبق آمارها بیش از 50 درصد ترافیک اینترنت مربوطه به شبکه های تورنت!! 10 الی 20 تا فایل با seed بالا میذاری توی لیست دانلود و با خیال راحت میری لالا میکنی. چه کاریه تا ساعت 2 بیدار بمونه ادم؟؟ هر کی توی زمینه ی تورنت صحبت داشت بیاد تاپیک خودش:
سرعت شبانه یا روزانه ؟ اگه سرعت شبانه ات بین 20 تا 90 نوسان داره که نسبت به من خیلی خوبه چون الان من شبانه چون یه فایل رو گذاشتم دانلود شه یه هفته است لپتابو از ساعت 3 میذارم تا 7 برای دانلود سرعتش هم از 5 کیلوبایت تا 18 نوسان داره فکر کنم دیگه حالم داره از شبانه بهم می خوره
روزانه برعکس سرعت 115 هست که سه سوته دانلود میکنه اما از اونطرف هم باید سریع پول حجم رو بپردازی به شکم صبانت
امیدوارم عاقبت همه ما و صبانت به خیر بشه
نه بابا روزانه اینجوری هست شبانه خیلی وقت هست تست نکردم !
ArashMiniStar
27-07-2011, 10:15
شبانه دقیقه های اول 100 150 بعد چند دقیقه به 30 40 میرسه!! :2::2:
بهزادlinux
27-07-2011, 11:34
سلام
شبانه من از اول سرعتش روی 220 بوده! ولی لینکایی میذارم برای دانلود که سرعتشون خیلی بالاست و به هر فایل حدود 20-30 میده یعنی من باید 7/8 تا لینکو با هم بذارم دانلود تا سرعت بره روی 220
ArashMiniStar
27-07-2011, 11:37
سلام
شبانه من از اول سرعتش روی 220 بوده! ولی لینکایی میذارم برای دانلود که سرعتشون خیلی بالاست و به هر فایل حدود 20-30 میده یعنی من باید 7/8 تا لینکو با هم بذارم دانلود تا سرعت بره روی 220
مطمعن هستید؟ الان لینک با سرعت 20 30 خیلی بالای سرعتش؟؟؟!!
چجوریاست؟ من سرعتم 30 40 هست.لینکم هم پرسرعت.تست شده!!:41:
golden111
27-07-2011, 12:18
شبانه دقیقه های اول 100 150 بعد چند دقیقه به 30 40 میرسه!! :2::2:
از چه سرویسی استفاده میکنی؟ 128 یا 256 یا بالاتر؟
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
نه بابا روزانه اینجوری هست شبانه خیلی وقت هست تست نکردم !
از دوستانی که تو منطقه خودت هستند بپرس با صبا سرعتشو ن چطوره؟ برای منم یه مدت روزانه سرعتش اونقدر کم شده بود که صفحات وب را هم بزور لود میکرد اما شبانه خوب بود الان برعکس شده
Silent TR
27-07-2011, 12:44
remote بگیر توی یه سایت مثل آپلودفا بعد از آپلودفا دانلود کن.
یعنی چی ریموت بگیرم ؟؟؟؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
تورنت هم سخته ازش دانلود کردن چون من از سایت خاصی میرم دانلود میکنم و تورنت هم که فیلتره
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
نمیشه کاری کرد که ip من در شبانه همون ip ام در روزانه باشه ؟؟ چون لینک دانلود ها فقط مخصوص ip خودمه !
ArashMiniStar
27-07-2011, 12:47
از چه سرویسی استفاده میکنی؟ 128 یا 256 یا بالاتر؟
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
از دوستانی که تو منطقه خودت هستند بپرس با صبا سرعتشو ن چطوره؟ برای منم یه مدت روزانه سرعتش اونقدر کم شده بود که صفحات وب را هم بزور لود میکرد اما شبانه خوب بود الان برعکس شده
128 من دارم.:41::41:
golden111
27-07-2011, 12:50
128 من دارم.:41::41:
30 و 40 جدا؟ الان منم با سرویس مشابه شبانه دقیقه اول 50 بعد میاد روی 5 و نوسان داره تا 19 اما معمولا روی 9 یا 10 هست
این دوستمون که در شرکت صبانت کار میکنه کجاست؟ خواهش میکنم حداقل یه تماسی بگیرن این وضعیت قم را یه بررسی کنن
دیگه خسته کننده شده
ArashMiniStar
27-07-2011, 12:53
30 و 40 جدا؟ الان منم با سرویس مشابه شبانه دقیقه اول 50 بعد میاد روی 5 و نوسان داره تا 19 اما معمولا روی 9 یا 10 هست
این دوستمون که در شرکت صبانت کار میکنه کجاست؟ خواهش میکنم حداقل یه تماسی بگیرن این وضعیت قم را یه بررسی کنن
دیگه خسته کننده شده
30 تا 40.:20:
golden111
27-07-2011, 13:09
30 تا 40.:20:
آره اما خوب یادم میاد چند سال پیش که تازه صبانت داشت مشهور میشد من اولین کسایی بودم که تو منطقه خودمون ازشون سرویس گرفتم
شبانه و روزانه هردو عالی بودند با سرویس 64 اما دو مگ سرعت واقعی داشتی
یادش بخیر
الان به جایی رسیدیم که میگیم آقا حداقل همون مبنای یک به هشت سرعتو رعایت کنید
ArashMiniStar
27-07-2011, 13:22
آره اما خوب یادم میاد چند سال پیش که تازه صبانت داشت مشهور میشد من اولین کسایی بودم که تو منطقه خودمون ازشون سرویس گرفتم
شبانه و روزانه هردو عالی بودند با سرویس 64 اما دو مگ سرعت واقعی داشتی
یادش بخیر
الان به جایی رسیدیم که میگیم آقا حداقل همون مبنای یک به هشت سرعتو رعایت کنید
عزیز اینترنت شبانه برای همه یکسانه !
شما هم اگه 256 یا بالاتر از 128 دارید پول اصافه میدید!:31:
یعنی چی ریموت بگیرم ؟؟؟؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
تورنت هم سخته ازش دانلود کردن چون من از سایت خاصی میرم دانلود میکنم و تورنت هم که فیلتره
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
نمیشه کاری کرد که ip من در شبانه همون ip ام در روزانه باشه ؟؟ چون لینک دانلود ها فقط مخصوص ip خودمه !
لینک دانلودتو کپی کن تو قسمت remote upload یا url upload. سایت شروع میکنه به آپلود کردن تو سرور خودش بعدش یه لینک بهت میده که میتونی از اون لینک دانلود کنی (مثل آپلودفا یا hipfile)
اول باید عضو بشی
voldemorti
27-07-2011, 13:48
سرعت شبانه ی منم پایینه،به زور به 10 تا میرسه!!!!!!!
Silent TR
27-07-2011, 13:54
لینک دانلودتو کپی کن تو قسمت remote upload یا url upload. سایت شروع میکنه به آپلود کردن تو سرور خودش بعدش یه لینک بهت میده که میتونی از اون لینک دانلود کنی (مثل آپلودفا یا hipfile)
اول باید عضو بشی
وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
یعنی شما اینترنتت 369 کیلوبایت سرعت داره؟ :D نه برادر چیزی کم نمیکنه
Silent TR
27-07-2011, 14:13
راستی من دیشب تا 3 بیدار موندم و زدم کلی فایل 3 تا 3 تا دانلود بشه
بعدش صبح که بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموش شده و بعد از اینکه روشنش کردم دیدم همون 3 تا فایل اولی فقط 50 درصدشون دانلود شده !!!!!! یعنی فقط چیزی حدود 150 مگ دانلود شده بود !
به نظرتون مشکل چی بوده ؟ که اینطوری شده ؟ برای چی کامپیوتر خاموش شده ؟
ArashMiniStar
27-07-2011, 14:16
راستی من دیشب تا 3 بیدار موندم و زدم کلی فایل 3 تا 3 تا دانلود بشه
بعدش صبح که بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموش شده و بعد از اینکه روشنش کردم دیدم همون 3 تا فایل اولی فقط 50 درصدشون دانلود شده !!!!!! یعنی فقط چیزی حدود 150 مگ دانلود شده بود !
به نظرتون مشکل چی بوده ؟ که اینطوری شده ؟ برای چی کامپیوتر خاموش شده ؟
من فکر میکنم سرور مدیافایر یا هر چی هست یا ای دی اس ال مشکل پیدا کرده و آی دی ام اومده چند بار چک کرده دیده دانلود نمیشه.از اون جایی که (اگه) شما تنظیم کرده باشید بعد از دانلود خاموش کنه شاید شاید اینجوری شده!!
بهزادlinux
27-07-2011, 14:40
مطمعن هستید؟ الان لینک با سرعت 20 30 خیلی بالای سرعتش؟؟؟!!
چجوریاست؟ من سرعتم 30 40 هست.لینکم هم پرسرعت.تست شده!!:41:
من مثلا لینک راپید شیرو میذارم روزانه حدود 50-60 دانلود میکنه شبانه هم حدود 20-30 ولی وقتی 7-8 تا لینک با هم میذارم نرم افزار نمایش سرعت هم دارم که نشون میده دانلود چسبیده به 220 و اپلود هم 7-8 کیلو
اینترنت خودم هم 128 هست
من چند منطقه مختلف اصفهان صبانت گرفتم همش همین طوری بوده
شبایی که از سرورای قوی میذارم بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه البته 3بار توی شب قطع میشه یکی ساعت 4 یکی 5 یکی 6 // لینکاتون حتما باید ریزوم داشته باشن و با یه idm دانلود کنید که بعد از قطعی نرم افزار کارشو ادامه بده
من چند تا سری کامل سریال باش دانلود کردم تقریبا شبی یک فصل از یک سریال :8:
voldemorti
27-07-2011, 14:56
یعنی اگه شبا 4الی 5 تا فایل را بذاریم برای دانلود شبا سرعت بیشتر میشه تا یکی؟
ArashMiniStar
27-07-2011, 14:57
من مثلا لینک راپید شیرو میذارم روزانه حدود 50-60 دانلود میکنه شبانه هم حدود 20-30 ولی وقتی 7-8 تا لینک با هم میذارم نرم افزار نمایش سرعت هم دارم که نشون میده دانلود چسبیده به 220 و اپلود هم 7-8 کیلو
اینترنت خودم هم 128 هست
شبایی که از سرورای قوی میذارم بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه البته 3بار توی شب قطع میشه یکی ساعت 4 یکی 5 یکی 6 // لینکاتون حتما باید ریزوم داشته باشن و با یه idm دانلود کنید که بعد از قطعی نرم افزار کارشو ادامه بده
مال من کلا پایینه.لینک پرسرعته!:41:
خوش به حالت.خوب استفاده کن.دووم نداره! :10:
بهزادlinux
27-07-2011, 15:05
مال من کلا پایینه.لینک پرسرعته!:41:
خوش به حالت.خوب استفاده کن.دووم نداره! :10:
من 5-6 ساله شبانه اینطوری استفاده میکنم اون موقع بالا ترین سرعت شبانه 60 تا بود بعد شد حدود 100 تا الانم 2-3 سالیه روی 220 هست! احتمالا شما نمیدونید چطور باید استفاده کنید! من چند تا هارد 500 با این شبانه پر کردم :5:
البته دو سه ماهی بود شبا فقط با چی چی ان سرعت میرفت روی 220 ولی الان دوباره درست شده :8:
golden111
27-07-2011, 15:09
اینترنت خودم هم 128 هست
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردم
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
عزیز اینترنت شبانه برای همه یکسانه !
شما هم اگه 256 یا بالاتر از 128 دارید پول اصافه میدید!:31:
همه کارها به این ختم میشه که شرکت سود بیشتر ببره ! ماهم خوشحال میشیم شرکت صبانت موفق باشه اما نه به هر قیمتی اینکه یه سری یوزر را راضی نگه داره و یه سری را مثل الان جون به لب کنه نهایت نامردیه
بهزادlinux
27-07-2011, 15:28
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردم
اگه یک فایل رو بذارید دانلود همینطوریه ولی اگه 7-8 تا لینکو با هم بذارید دانلود هر کدومو با 20-30 تا دانلود میکنه یعنی جمعا 220 کیلو
لطفا این روش رو تست کنید
ArashMiniStar
27-07-2011, 16:52
اگه یک فایل رو بذارید دانلود همینطوریه ولی اگه 7-8 تا لینکو با هم بذارید دانلود هر کدومو با 20-30 تا دانلود میکنه یعنی جمعا 220 کیلو
لطفا این روش رو تست کنید
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه چند تا میذاریم.
Silent TR
27-07-2011, 18:18
تو اینترنت دانلود منیجر جاییش نیست که بنویسه جمعا چقدر شده سرعت دانلود ؟ مثلا 7 8 تا فایل که گذاشتییم بزنه جمعا سرعت دانلود چقدره !؟
تو اینترنت دانلود منیجر جاییش نیست که بنویسه جمعا چقدر شده سرعت دانلود ؟ مثلا 7 8 تا فایل که گذاشتییم بزنه جمعا سرعت دانلود چقدره !؟ داخل IDM جایی نداره. ولی از Download Accelerator Plus استفاده کن تا مشکلت حل شه. اگه نخواستی از اون استفاده کنی باید بری توی ویندوز هفت بری داخل Task Manager سربرگ Performance روی دکمه ی resuorce monitor کلیک کن تا پنجره باز شه. بعد میری سربرگ Network میتونی سرعت اینترنتت را ببینی. از گجت های قابل استفاده روی دسکتاپ هم میتونی کمک بگیری.
golden111
27-07-2011, 19:39
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه چند تا میذاریم.
آرش اگه تست کردی نتیجه رو اعلام کن البته من زیاد امیدوار نیستم واسه همه کار کنه
ArashMiniStar
27-07-2011, 20:50
آرش اگه تست کردی نتیجه رو اعلام کن البته من زیاد امیدوار نیستم واسه همه کار کنه
امشب 5 6 تا همزمان میذارم ببینم چی میشه.:20:
Sabanet - Support
27-07-2011, 21:04
مرکز قدس مشهد
به اطلاع کلیه مشترکین محترم مرکز قدس مشهد میرساند ، به منظور عملیات اجرایی در این مرکز ، اختلال تا ساعت 9 برطرف خواهد شد . لذا در صورت مشاهده ی تداوم اختلال با پشتیبانی مشهد تماس حاصل فرمایید، پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .ضمنآ زمان اختلال به کلیه مشترکین این مرکز اضافه خواهد شد .
ArashMiniStar
27-07-2011, 21:13
مرکز قدس مشهد
به اطلاع کلیه مشترکین محترم مرکز قدس مشهد میرساند ، به منظور عملیات اجرایی در این مرکز ، اختلال تا ساعت 9 برطرف خواهد شد . لذا در صورت مشاهده ی تداوم اختلال با پشتیبانی مشهد تماس حاصل فرمایید، پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .ضمنآ زمان اختلال به کلیه مشترکین این مرکز اضافه خواهد شد .
عزیز شبانه هم قطع میشه؟!:11:
mehdi30nema
27-07-2011, 21:31
دوست عزیز هنگامی که شما درخواست ریست مک را به پشتیبانی میدهید باید همه مودم های شما خاموش باشد.
شما هر دو مودم خود را خاموش کنید و سپس به پشتیبانی زنگ بزنید تا مک را ریست کنند.
در ضمن به مدت 48 ساعت هیچ مودم دیگری غیر از مودم جدید خودتان را به اینترنت وصل نکنید تا مک ادرس مودم جدید شما فقط در سرور صبانت ثبت شود.
ممنون دوست عزیز ، درست شد تونستم دوباره وصل شم .
فقط همون جوری که گفتید تا 48 ساعت مودم قبلی را استفاده نکنم دیگه ؟ کلا راهی نیست اون مودم روی pc فعال باشه و مودم وایرلس روی نوت بوکم ؟
Silent TR
27-07-2011, 22:19
دوستان یک برنامه ای میخواستم بهم دقیقا بگه از همون لحظه ای که برنامه رو میریزم چقدر اینترنت مصرف میکنم ! مثلا من همین الان برنامه رو میریزم و اگه لازم باشه تنظیماتش رو انجام میدم بعد از 3 یا 4 ساعت که اومدم رو برنامه بهم بگه که تو این 4 ساعت شما 100 مگ دانلود کردید
دوستان یک برنامه ای میخواستم بهم دقیقا بگه از همون لحظه ای که برنامه رو میریزم چقدر اینترنت مصرف میکنم ! مثلا من همین الان برنامه رو میریزم و اگه لازم باشه تنظیماتش رو انجام میدم بعد از 3 یا 4 ساعت که اومدم رو برنامه بهم بگه که تو این 4 ساعت شما 100 مگ دانلود کردید
سلام
DU Meter
Silent TR
27-07-2011, 23:21
دوستان میشه دقیق منو راهنمایی کنید که چه کاریی باید انجام بدم که تا ساعت 7.45 دانلودم قطع نشه ؟
من از روش پست اول در تاپیک مربوط به دانلود شبانه دارم استفاده میکنم ولی متاسفاته اون قسمت هفتمش رو متوجه نشدم !
لطفا بهم بگید که چطوری باید تا 7.45 دانلود کنم و من الان 12تا فایل برای دانلود گذاشتم که جمعا میشه 2 گیگ و 200 مگ
که گذاشتمش طی امشب و اگر هم تموم نشد برای فردا شب دانلود بشن
به نظر شما تو دانلود منیجر بزنم همزمان چند تا فایل با هم دانلود کنه ؟ تا سرعتم بره بالا و بیشتر بتونم دانلود کنم !؟
لطفا سریعتر منو راهنمایی کنید که امشب نهایت استفاده رو ببرم
golden111
28-07-2011, 04:31
دوستان میشه دقیق منو راهنمایی کنید که چه کاریی باید انجام بدم که تا ساعت 7.45 دانلودم قطع نشه ؟
من از روش پست اول در تاپیک مربوط به دانلود شبانه دارم استفاده میکنم ولی متاسفاته اون قسمت هفتمش رو متوجه نشدم !
لطفا بهم بگید که چطوری باید تا 7.45 دانلود کنم و من الان 12تا فایل برای دانلود گذاشتم که جمعا میشه 2 گیگ و 200 مگ
به نظر شما تو دانلود منیجر بزنم همزمان چند تا فایل با هم دانلود کنه ؟ تا سرعتم بره بالا و بیشتر بتونم دانلود کنم !؟
برای اینکه تا 7:45 قطع نشه سر ساعت 6:45 یا 44 اینترنت را قطع کن و دوباره کانکت کن (آموزش اینکه به صورت اتوماتیک انجام بشه هم هست)
ساعت 6:45 اگر اینترنت رو قطع کنید تا 7.45 می تونید کانکت باشید ، 4 تا فایل نرماله
ArashMiniStar
28-07-2011, 09:38
بابا دم همتون گرم!
دیشب تمام فایل هام رو که 2 2.5 گیگ بود دانلود کردم ! :8:
DragonVsPhoenix
28-07-2011, 09:56
تو مال شرکتای دیگه کم میکنه حواست باشه احتمال زیاد اینجا هم کم کنه.
ArashMiniStar
28-07-2011, 10:04
تو مال شرکتای دیگه کم میکنه حواست باشه احتمال زیاد اینجا هم کم کنه.
عزیزان شما کلا در اشتباهید!
دانلود و آپلود هر دو از حجمتون کم میکنه.ولی در زمانی که با کامپیوتر خودتون روی هاردتون فایلی دانلود کنید یا از روی هاردتون به جای دیگه آپلود کنید!
آپلود باز فا ! یا هرچی که از جای دیگه فایل بگیره و رو خودش ذخبره کنه از حجم شما کم نمیشه! ولی اگه رو کامپیوترتون دانلودش کنید چرا کم میکنه!:46:
golden111
28-07-2011, 10:42
بابا دم همتون گرم!
دیشب تمام فایل هام رو که 2 2.5 گیگ بود دانلود کردم ! :8:
اون روش جواب داد؟
من دیشب این روشو تست کردم جواب ندارد ، یه بار قطع کردم دوباره تست کردم دیدم چقدر سرعت رفت بالا
بعد از 40 دقیقه فهمیدم که اکانت روزانه رو کانکت کردم نه شبانه !!!!!!!!
این روش اینجا جواب نمیده کلا ترافیک 15 کیلوبایت که بین فایل ها تقسیم میشه
مرکز قدس مشهد
این اینترنت ما که 3 روز قطع بوده و حالا وصل شده برای جبران حقوق ضایع شده چه کار میکنید ؟؟؟
سرعت ما رو زیاد کنید تا از دلمون در بیاد.
golden111
28-07-2011, 11:46
آقای Sabanet - Support اکانت شبانه در قم کی درسته میشه؟ در صورت امکان لطفا بررسی کنید ممنون
Silent TR
28-07-2011, 12:41
دیشب هم من تا 3 بیدار بودم . بعدش زدم سر ساعت 3.20 از یک سری لینک مدیا فایر و یک لینک آپلود باز شروع به دانلود کردم
ساعت حدودای 5 بود که بیدار شدم دیدم تمام لینک هایی که برای مدیافایر بود سرعت دانلودشون 0 شده ولی آپلودبازه همچنان داره با سرعت بالا دانلود میشه ! پری شب هم همین اتفاق افتاده بود برام ! و به این نتیجه رسیدم که اصلا صبانت با مدیافایر جور در نمیاد !
دوستان اون آموزشی که تو پست 1 هست شماره 7 اون برای دیسکانکت کردن سر ساعت 6.44 هست ! ولی اون شماره مشکل پیدا کرده و عکسش هم حذف شده و معلوم نیست باید چیکار کرد !!! لطفا یکی اینجا دوباره بهم توضیح بده(ترجیحا با عکس )
این برنامه DU metr هم که برای اینه که نشون میده چقدر از اینترنت استفاده کردیم مشکل داره !!!!! من دیشب شاید کلا 500 مگ دانلود کرده باشم ولی این برنامه زده شما 1.5 گیگ دانلود کردید ! اگر برنامه دیگری هم در این باره میشناسید لطفا بهم بگید
دیشب هم من تا 3 بیدار بودم . بعدش زدم سر ساعت 3.20 از یک سری لینک مدیا فایر و یک لینک آپلود باز شروع به دانلود کردم
ساعت حدودای 5 بود که بیدار شدم دیدم تمام لینک هایی که برای مدیافایر بود سرعت دانلودشون 0 شده ولی آپلودبازه همچنان داره با سرعت بالا دانلود میشه ! پری شب هم همین اتفاق افتاده بود برام ! و به این نتیجه رسیدم که اصلا صبانت با مدیافایر جور در نمیاد !
دوستان اون آموزشی که تو پست 1 هست شماره 7 اون برای دیسکانکت کردن سر ساعت 6.44 هست ! ولی اون شماره مشکل پیدا کرده و عکسش هم حذف شده و معلوم نیست باید چیکار کرد !!! لطفا یکی اینجا دوباره بهم توضیح بده(ترجیحا با عکس )
این برنامه DU metr هم که برای اینه که نشون میده چقدر از اینترنت استفاده کردیم مشکل داره !!!!! من دیشب شاید کلا 500 مگ دانلود کرده باشم ولی این برنامه زده شما 1.5 گیگ دانلود کردید ! اگر برنامه دیگری هم در این باره میشناسید لطفا بهم بگید
با برنامه های مختلف مربوط به دیسکانکت کردن باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی. یه تاپیک توی انجمن وب و اینترنت هست برای اموزش و دانلود نرم افزارش.
دوستان سلام
قصد دارم اينترنت پر سرعت بگيرم
مي خواستم ببينم سرعت دانلود صبا(512 با حجم 2) چقدره؟
و هم چنين سرعت زانلود در شب؟
در كل شركتي بهتر از صبا هست يا نه؟
golden111
29-07-2011, 16:07
دوستان سلام
قصد دارم اينترنت پر سرعت بگيرم
مي خواستم ببينم سرعت دانلود صبا(512 با حجم 2) چقدره؟
و هم چنين سرعت زانلود در شب؟
در كل شركتي بهتر از صبا هست يا نه؟
سلام کدوم منطقه هستی؟
اینترنت بیشتر واسه چه کاری استفاده میکنی؟ برای دانلود یا فقط استفاده عادی؟
amir-shakh
30-07-2011, 00:37
سلام دوستان من صبا دارم از سرعتش راضیم فقط هرچند وقت یه بار جراغ ای دی اس الم چشمک زن میشه
این موضوع اولین بار 1 سال پیش بعد 4 ماه پیش و این هفته ها میفته
4 بار پورت عوض شده تو مخابرات
مشکل از داخل خونه هم نیس
چیکارکنم ؟
آیا با عوض کردن شرکت اینترنتم (میخوام شاتل بگیرم) خوب میشه؟
شاتل چجوریه؟
سلام کدوم منطقه هستی؟
اینترنت بیشتر واسه چه کاری استفاده میکنی؟ برای دانلود یا فقط استفاده عادی؟
بيشتر دانلود
ميخوام سرعت دانلودش بالا باشه
ArashMiniStar
30-07-2011, 11:08
بچه ها من با همون ترفندی که زمانی که حجم ای دی اس ال تموم میشه ولی اینترنت قطع نمیشه 500 مگ دانلود کردم!آپدیت ویندوز و سخت افزار هام که بدبخت هم شدم!
درایور بلوتوث نصب بود که اومدم دوباره یکی دیگه Driver Genius نصب کرد که دیگه کار نمیکنه ... !:20:
بيشتر دانلود
بستگی به منطقه داره
من خودم 128 9گیگ 3ماهه دارم با سرعت110 دانلود می کنم
voldemorti
30-07-2011, 13:52
رفقا چیکار کنم که سرعت دانلودم شبا زیاد بشه؟الان چند شبه که خیلی پاییینه،هیچ کس ترفندی بلد نیست؟
ArashMiniStar
30-07-2011, 14:00
رفقا چیکار کنم که سرعت دانلودم شبا زیاد بشه؟الان چند شبه که خیلی پاییینه،هیچ کس ترفندی بلد نیست؟
1.تست کردید که سروری یا سایتی که ازش دانلود میکنید نصف شب به علت دانلود زیاد سرعتش پایین نمیاد؟!
برای مثال سایت وطن دانلود.چون خیلی از کاربرا ایرانی هستن و خیلی ها شبانه دانلود میکنند!
2.چک کردید که چند تا فایل رو همزمان برای دانلود بذارید؟! (چون این ترفند برای من کارکرد! 6 تا فایل گذاشتم حدود 2 2.5 گیگ جمعا بود بک شبه دانلود کرد!)
سلام خونه ي ما سيم كشي تلفن درست حسابي نداره:45: هر كاريم كردم نتونستم ADSL رو راه بندازم
اينترنت پر سرعتي هست كه بدون سيم يا اينكه بدون خط تلفن باشه؟ :23:
voldemorti
30-07-2011, 14:49
1.تست کردید که سروری یا سایتی که ازش دانلود میکنید نصف شب به علت دانلود زیاد سرعتش پایین نمیاد؟!
برای مثال سایت وطن دانلود.چون خیلی از کاربرا ایرانی هستن و خیلی ها شبانه دانلود میکنند!
2.چک کردید که چند تا فایل رو همزمان برای دانلود بذارید؟! (چون این ترفند برای من کارکرد! 6 تا فایل گذاشتم حدود 2 2.5 گیگ جمعا بود بک شبه دانلود کرد!)
ممنون از جوابتون....در مورد یک که مطمئنم،چون سرورها همشون سرعتشون بالاست یا خودم مستقیم میکنم.
در مورد دوم ،یکبار 4 تا گذاشتم برای دانلود ولی فرقی نکرد،یعنی اگر تعداد بیشتری بذارم برای دانلود همزمان ،مثلا 6 تا درست میشه؟
آقا هی میگفتن پینگ sabanet خوبه این بود ؟:|
پینگ ۴.۲.۲.۴ زیر ۴۰۰ نمیاد
ali_disslove
30-07-2011, 19:51
اصفهانی نداریم توی این تاپیک ؟
وضع صبا توی اصفهان چطوره توی این 2 هفته و قبلش و که بعضیا بیشتر راضی بودند ؟؟
من فقط واسه شبانه میخوام
ابن ترفند تا 7:45 دانلود واسه همه عملیه یا واسه بعضیا؟
با ترفند و بی ترفند شبی چه قدر میشه دانلود کرد ؟
صبانتیه اصفهانی نداشتیم ممنون میشم بقیه دوستان راهنمایی کنند
اقا یه جمع و تفریق بکنید ببینید درسته اینا :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
go to hell
30-07-2011, 23:26
چند روزه که اصفهان سرعتش خیلی خیلی بد شده ضمن این که ping خیلی بد شده قبلا 80 / 90 بود حالا رفته روی 280!
Silent TR
31-07-2011, 01:49
برای من هم همینطوریه ! شما حتما اون هدیه ایی که چند روز پیش میدادن رو دریافت کردی
golden111
31-07-2011, 06:21
بيشتر دانلود
منطقه ای که هستی خیلی مهمه ، سرعت دانلود شبانه فعلا برای برخی اصلا خوب نیست اما هستند دوستانی که سرعتشون خوبه
بعد سرعت روزانه صبا خیلی خوبه ، اما اگه برای دانلود می خواهی روزانه جون محدود هست یا باید هزینشو بدی که صرف نمیکنه یا اینکه بی خیال دانلود بشی
Sabanet - Support
31-07-2011, 06:31
برای من هم همینطوریه ! شما حتما اون هدیه ایی که چند روز پیش میدادن رو دریافت کردی
به مناسبت نیمه شعبان به خیلی از کاربران هدیه تعلق گرفته در ضمن در چند روز اخیر تا به امروز نیز هر کسی دوره شارژ کرده همچنان هدیه داده میشود :46:
ArashMiniStar
31-07-2011, 09:06
به مناسبت نیمه شعبان به خیلی از کاربران هدیه تعلق گرفته در ضمن در چند روز اخیر تا به امروز نیز هر کسی دوره شارژ کرده همچنان هدیه داده میشود :46:
من شنبه دیروز شارژ کردم هدیه داره؟
sezareta
31-07-2011, 09:37
سلام
من شاتل دارم میخوام صبا نت بگیرم
شاتل از 1 تا 8 دانلود رایگان هست و با سرعت 128 شبی 1.2 گیگ دانلود داره با سرعت 512 هم شبی 1.2 گیگ دانلود داره
میخوام صبانت بگیرم
تو اصفهان کدوم نماینگی های صبانت بهتره؟
تو سایت صبا نت زده بود دانلود رایگان از ساعت 3 الی 7 !!! یعنی تو این 4 ساعت 1 گیگ دانلود میکنه با سرویس 128؟
آنلاین بازی کردن اونم بازی کانتر خیلی برام مهمه ها پینگ تو بازی خوب باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
:46:
قابل توجه مشترکین گرامی
به کلیه مشترکینی که سرویس خود را تا تاریخ 31/04/90 شارژ و یا رزرو نمایند، هدیه حجم اضافه پرداخت خواهد شد .
سرویس1 تا 5گیگ ------1گیگ حجم رایگان
سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگان
سرویس 15 گیگ به بالا ------3گیگ حجم رایگان
سلام
من شاتل دارم میخوام صبا نت بگیرم
شاتل از 1 تا 8 دانلود رایگان هست و با سرعت 128 شبی 1.2 گیگ دانلود داره با سرعت 512 هم شبی 1.2 گیگ دانلود داره
میخوام صبانت بگیرم
تو اصفهان کدوم نماینگی های صبانت بهتره؟
تو سایت صبا نت زده بود دانلود رایگان از ساعت 3 الی 7 !!! یعنی تو این 4 ساعت 1 گیگ دانلود میکنه با سرویس 128؟
آنلاین بازی کردن اونم بازی کانتر خیلی برام مهمه ها پینگ تو بازی خوب باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
صبانت از 3 تا 7 رایگانه ولی اگه 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 کانکت می مونه ، بله در صورتی که سرعت شبانه خوب باشه شبی 1.5G تا 2 گیگ می تونید دانلود کنید
برای بازی هم بدک نیست
ali_disslove
31-07-2011, 13:57
چند روزه که اصفهان سرعتش خیلی خیلی بد شده ضمن این که ping خیلی بد شده قبلا 80 / 90 بود حالا رفته روی 280!
یعنی شبانه تا 7:45 چه قدر دانلود میکنید ؟
golden111
31-07-2011, 14:27
پس امروز هم هدیه داره؟ ممنون بابت اطلاع رسانی ، چون تو سایت نوشته تا 31
خوشحالیم که شما در این تاپیک فعالید چون سایت کمتر بروز هست
ArashMiniStar
31-07-2011, 14:42
منم موندم یعنی چی؟!!!
منم هدیه میگیرم یا نه؟!
تو سایت نزده!:18:
Sabanet - Support
31-07-2011, 14:57
من بررسی کردم تا دیشب هم هر کسی شارژ کرده هدیه داده شده. ولی اگر امروز هدیه نگرفتین دیگه شاکی نباشید چون تا 31 تیر این هدیه بوده و اطلاع رسانی انجام شده.
به کاربرانی که امروز شارژ کرده اند هدیه ای داده نشده
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
بله به شما تعلق گرفته
ArashMiniStar
31-07-2011, 15:01
من بررسی کردم تا دیشب هم هر کسی شارژ کرده هدیه داده شده. ولی امروز هدیه داده نشده.
دیروز آخرین روز بود
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
بله به شما تعلق گرفته
ممنون.کی اصافه میشه؟!:46:
Sabanet - Support
31-07-2011, 15:15
ممنون.کی اصافه میشه؟!:46:
به احتمال زیاد تا 48 ساعت دیگه البته امکانش هم هست که تعلق نگیره چون تا 31 تیر هدیه داده میشده
امروز با خبر شدم که بعد از 31 تیر به اکثر کاربرانی که شارژ کرده اند هدیه داده شده و به بعضی ها هم داده نشده
من هفته پیش سرویس 3ماهه 9 گیگ 128 گرفتم دیدم به جای 9گیگ 12 گیگ زدن کلی حال کردم
دیشب هم اومدم شبانه دانلود کنم واسه اولین بار
2تا فایل همزمان گزاشتم جفتشون با 50kb دانلود می شدن خیلی حال داد
ماه رمضان حال میکنم موقع سحر:31:
sezareta
31-07-2011, 18:49
سلام
میخواستم یه 512 صبا بگیرم اما میگه جواز کسب و از این جور چیزا میخواد
شاتل هم از این حرفا میزد اما با یه گواهی اشتغال به تحصیل و یا اگه کارمند باشی یه گواهی بیاری بت 512 هم میده میخواستم ببینم صبانت چه طوریه؟ من جواز و اینا ندارم یه کارمند ساده
512 بم میده؟
حالا باید به شاتل بگم خطم رو جمع کنه و بعد بیام سراغ صبا یا همون برو بچه های صبا بدون اینکه نیازی باشه خطم رو شاتل جمع کنه ردیفش میکنند؟
با تشکر
سلام
میخواستم یه 512 صبا بگیرم اما میگه جواز کسب و از این جور چیزا میخواد
شاتل هم از این حرفا میزد اما با یه گواهی اشتغال به تحصیل و یا اگه کارمند باشی یه گواهی بیاری بت 512 هم میده میخواستم ببینم صبانت چه طوریه؟ من جواز و اینا ندارم یه کارمند ساده
512 بم میده؟
حالا باید به شاتل بگم خطم رو جمع کنه و بعد بیام سراغ صبا یا همون برو بچه های صبا بدون اینکه نیازی باشه خطم رو شاتل جمع کنه ردیفش میکنند؟
با تشکر
اول باید شاتل رو جمع کنن ، بعدش نیاز به هیچ جواز کسب و اینجور چیزا نیست شما 128 صبانت بگیر سرعت 1MB بسته میشه :46:
Sabanet - Support
31-07-2011, 19:49
اختلال در سیستم
یکشنبه, 09 مرداد 1390 ساعت 15:10
قابل توجه کلیه مشترکین صبانت در شهرهای قزوین - تبریز - مشهد - اصفهان و قم
به اطلاع میرساند اختلال فعلی به دلیل افت پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت می باشد .
احتمال رفع مشکل تا 2ساعت آینده 25% میباشد . درصورت نیاز با پشتیبانی شهرستانها تماس حاصل نمایید .
ArashMiniStar
31-07-2011, 19:54
اختلال در سیستم
یکشنبه, 09 مرداد 1390 ساعت 15:10
قابل توجه کلیه مشترکین صبانت در شهرهای قزوین - تبریز - مشهد - اصفهان و قم
به اطلاع میرساند اختلال فعلی به دلیل افت پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت می باشد .
احتمال رفع مشکل تا 2ساعت آینده 25% میباشد . درصورت نیاز با پشتیبانی شهرستانها تماس حاصل نمایید .
مال منم چند دقیقه قطع بوده!:2:
golden111
31-07-2011, 20:25
من بررسی کردم تا دیشب هم هر کسی شارژ کرده هدیه داده شده. ولی اگر امروز هدیه نگرفتین دیگه شاکی نباشید چون تا 31 تیر این هدیه بوده و اطلاع رسانی انجام شده.
به کاربرانی که امروز شارژ کرده اند هدیه ای داده نشده
بله به شما تعلق گرفته
من امروز صبح بنا به حرف شما شارژ کردم هنوز هم حجمم تموم نشده که چک کنم هدیه ثبت شده یا نه
امیدوارم حرف اولتون درست باشه
maleki reza
31-07-2011, 23:21
با سلام به اساتید محترم . من حدود چند روزی هست که سرعتم به شدت پایین آمده نمی دونم مشکل مال چی؟ و در بعضی از سایتها مثل imdbهیچ عکسی رو نشون نمی ده تمام تنظیمات Browsers چک کردم درسته من از Browsers Mozilla Firefox استفاده می کنم لطفاً راهنماییم کنید.
با سلام به اساتید محترم . من حدود چند روزی هست که سرعتم به شدت پایین آمده نمی دونم مشکل مال چی؟ و در بعضی از سایتها مثل imdbهیچ عکسی رو نشون نمی ده تمام تنظیمات Browsers چک کردم درسته من از Browsers Mozilla Firefox استفاده می کنم لطفاً راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز سرور عکس سایتهای معتبری همچون IMDB ,engadget فیلتره پس مشکل از شما نیست
سرعت شبانه تون کم شده یا روزانه هم مشکل داره؟
همون طوری که دوستان هم گفتن برای بعضی از سایت ها علت فیــلتـرینگ هست عکس های سایتIMDB هم جز این موارد هست
solidworm
01-08-2011, 09:54
دوستان، سرعت دانلود شبانه از تورنت برای شما هم کم شده؟
ArashMiniStar
01-08-2011, 12:06
دوستان، سرعت دانلود شبانه از تورنت برای شما هم کم شده؟
من تورنت هارو رو سرورم لیچ میکنم بعد روی کامپیوترم با اینترنت شبانه دانلود میکنم.
طبق تجربم متاسفانه نرم افزار یو تورنت با اینکه اگه سرعت آپلود رو رو 1 کیلوبایت بر ثانیه تنظیم کنی بازهم آپلود میکنه.مثلا 1 مگابایت بر ثانیه تو سرور.:41::31:
Silent TR
01-08-2011, 12:40
ای کاش صبانت تهران ساعت شبانش هر چه سریعتر از 2 میشد و این یوزر و پسورد رو برای ورورد به دانلود شبانه بر میداشتند ........
( سرعتها هم زیادتر میشد بد نبودا :D )
ArashMiniStar
01-08-2011, 13:06
ای کاش صبانت تهران ساعت شبانش هر چه سریعتر از 2 میشد و این یوزر و پسورد رو برای ورورد به دانلود شبانه بر میداشتند ........
( سرعتها هم زیادتر میشد بد نبودا :D )
این یوزر پسورد رو یکسان کنند عالی میشه.:5:
fanoostalaei
01-08-2011, 14:18
اقا الان وضعیت صبا براتون چطوره؟؟؟؟
تبریز که یکم قاط زده
البته صبا کمترین قاط رو داره ولی کلا اینترنت تبریز از دیروز بدجور به هم ریخته
سرعتها نصف شده پینگ هم بالا رفته
به نظر من user / pass همون guest باشه بهتره این dc های یک ساعت شبانه رو بردارن بهتر میشه .
اقا الان وضعیت صبا براتون چطوره؟؟؟؟
مشهد که یکم شلوغه بعضی ساعت روزا هم سایت ها با مشکل باز میشه و ping ها هم میره بالا
تو شهر ما هم سرعت دانلود از 115 اومده به 70:19:
خیلی ضدحاله
ولی شبانه رایگان 2فایل همزمان با 50 دان میشه خوبه
fanoostalaei
01-08-2011, 17:12
سرویسی که به جای صبانت گرفتم::
128 محدود مخابرات
شبانه از 2 تا 8 جمعه ها تا 10
ترافیک اول دوره 3 گیگ 10 -5 گیگ 15
میان دوره 3 گیگ 12-5 گیگ 18 تومن
arashsard
01-08-2011, 19:52
128 محدود مخابرات
به به دوست ترکه خودمون. میبینم که سرویس عوض کردی:31: مبارک باشه.توو کاره ارزوونیاا. ترکه عزیز بازم بیا این طرفاا.خوشحال میشیم
night-sky
01-08-2011, 20:18
اینم سرعت الان تبریز 128
اینم سرعت من تقریبا نصف سرعت شماست همون 128 خدا شانس بده
128 محدود مخابرات
آقا شما مگه نبودی چند وقت پیش ها توی همین تایپک میگفتی سرعتت روی 200 به بالاچرخ میخوره چطور این سرعت ول کردی رفتی جای دیگه ؟اون وقت سرعته دلش میشکنها !!!!!!!!!!!!!!
fanoostalaei
01-08-2011, 21:49
آقا شما مگه نبودی چند وقت پیش ها توی همین تایپک میگفتی سرعتت روی 200 به بالاچرخ میخوره چطور این سرعت ول کردی رفتی جای دیگه ؟اون وقت سرعته دلش میشکنها !!!!!!!!!!!!!!
بله سرعتش 230 به بالا بود
ولی چون شبانه صبا دیر وقته و قیمت ترافیک گرون بود مجبور شدم صبا رو عوض کنم
وگرنه باز هم میگم صبانت تو سرعت و پینگ رو دست نداره
البته سرویس الانم هم پینگش تقریبا مثل صبانته ولی عمرا سرعت دانودش به صبا برسه این 150 اون 250
تتفاوت بیداد میکنه
اینم سرعت من
مگه صبانت همه اکانتهای 128 رو روی 1 مگ نمیبنده؟
پس چرا خیلی از دوستان سرعتشون در حد همون 1 مگه و با سرعت 100 و خورده ای دانلود میکنند ولی بعضی دیگه مثل من سرعت در حد 512 هست.
سرعت دانلود من فقط تو یکی دو دقیقه اول حدودا 120 هست ولی بلافاصله میاد رو 50 و دیگه ثابت میمونه
چرا اینجوریه ؟ :13:
Silent TR
02-08-2011, 01:15
دوستان من از برنامه DUMETER استفاده میکنم تا ببینم چند مگ استفاده دارم
الان ساعت 2 شب هستش و این برنامه زده شما از ساعت 12 تا 2 . 240 مگ استفاده کردید !!!!!! در صورتی که من اصلا کاری نکردم ! فقط یکذره وب گردی کردم !
تو خود سایت صبانت هم که درست حسابی نمیزنه چقدر مصرف داشتید ! اصلا معلوم نیست اون مصرف برای کی هستش !
من قبلا که از داتک سرویس داشتم لحظه به لحظه اعلام میکرد که چقدر از حجمتون رو استفاده کردید !!!!
و تقریبا روزی 100 مگ از حجمم کم میشد ! ولی الان این برنامه زده شما در طول 2 ساعت 240 مگ استفاده کردید !!! مشکل از چیه به نظرتون ؟
دوستان من از برنامه DUMETER استفاده میکنم تا ببینم چند مگ استفاده دارم
الان ساعت 2 شب هستش و این برنامه زده شما از ساعت 12 تا 2 . 240 مگ استفاده کردید !!!!!! در صورتی که من اصلا کاری نکردم ! فقط یکذره وب گردی کردم !
تو خود سایت صبانت هم که درست حسابی نمیزنه چقدر مصرف داشتید ! اصلا معلوم نیست اون مصرف برای کی هستش !
من قبلا که از داتک سرویس داشتم لحظه به لحظه اعلام میکرد که چقدر از حجمتون رو استفاده کردید !!!!
و تقریبا روزی 100 مگ از حجمم کم میشد ! ولی الان این برنامه زده شما در طول 2 ساعت 240 مگ استفاده کردید !!! مشکل از چیه به نظرتون ؟
شما ویدئو آنلاین دیدین؟مثلا تو youtube یا facebook؟؟؟؟
این امکان هم هست یه برنامه مخرب مثل ویروس رو سیستم شما در حال استفاده از ترافیک باشه
Silent TR
02-08-2011, 01:31
نه تو این 2 ساعت هیچی ندیدم !!!!
آخه ویروس هم بخواهد ترافیک رو استفاده کنه باید سرعت دانلودم بیاد پایین ولی الان که تست میکنم میبینم رو حالت عادی هستش !
بعدشم من norton 360 آپدیت شده رو کامپیوترم دارم !
خیلی نگرانم کرده ! واقعا نمیدونم این برنامه مشکل داره یا واقعا .....:18:
fanoostalaei
02-08-2011, 02:54
اقا جون نگران نباش من هم از این برنامه استفاده کردم
این برنامه رو ولش کن کلا
من هر شب 3.4 گیگ دانلود میکنم اون میزنه 8 گیگ
خیلی نرم افزار چرتیه
مشکل فقط از اونه
اینم سرعت من
پس چرا خیلی از دوستان سرعتشون در حد همون 1 مگه و با سرعت 100 و خورده ای دانلود میکنند ولی بعضی دیگه مثل من سرعت در حد 512 هست.
سرعت دانلود من فقط تو یکی دو دقیقه اول حدودا 120 هست ولی بلافاصله میاد رو 50 و دیگه ثابت میمونه
چند وقته صبانت دارید؟ از همون اول که گرفتید همین طوری بوده؟
برای بعضی ها روزانه این مورد وجود داره ولی تو سرویس شبانه این مورد وجود نداره
برای شما هم شبانه اینطوریه هم روزانه؟
البته این مورد برای من هم پیش اومده تو سرعت روزانه ولی خودش درست شده ، اینم از ترفندهای صبانت هستش ، چون روزانه کمتر دانلود می کنن ، و اکثرا وب گردی می کنن ، اون سرعت بالای ابتدایی باعث میشه سایت ها سریع باز بشن
اینم از فضائل صبانت هستش:46:
اینم سرعت من
نه اقاجان کجا روی 1 مگ بسته؟؟ از منم مثل شماست چه روزانه چه شبانه. بعضی مناطق چون بخشی از sharing بین کاربرها خالی مونده سرعت بعضیا بیشتر شده وگرنه طبق قرارداد سرعت همه باید همون 128 باشه. البته قبول دارم صبانت بعضی شبها صفانته و بعضی شبها جفانت!
دوستان سرعت شبانه برای شما چطور بود دیشب
سرعت خیلی اومده پایین سرعت دانلود 20 بود فکر کنم به خاطر ماه رمضان
تهران مرکز مخابراتی نبوت سرعت شبانه افتضاح
-------------------
من هر شب 3.4 گیگ دانلود میکن
رفیق شما که شبی اینقدر دانلود دارب کار خواسی توی تنظیمات مودم یا.. کردی چون من قبلا هم که سرعت ها خوب بود اینقدر دانلود نداشتم
با تشکر
fanoostalaei
02-08-2011, 10:21
رفیق شما که شبی اینقدر دانلود دارب کار خواسی توی تنظیمات مودم یا.. کردی چون من قبلا هم که سرعت ها خوب بود اینقدر دانلود نداشتم
با تشکر
نه قبل این سرویسی که از صبا داشتم سرعتش چون 2 مگ بود
تو اون ساعات اندک 3.4 گیگ دانلود میکردم ،تنظیم خاصی هم نکرده بودم
ولی الان که مخابرات دارم با این سرعت 150 ولی تو این شاعات شبانه که زیاده بازهم 3.5 گیگ دانلود میکنم
Sabanet - Support
02-08-2011, 12:20
اختلال در مرکز فرد اسدی
به اطلاع مشترکین محترم مرکز فرد اسدی تهران میرساند به علت عملیات اجرایی در تاریخ 90.05.11 تا 90.05.12 در این مرکز، احتمال اختلال وجود دارد . لطفآ در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
اختلال در مرکز ولیعصر تهران
به اطلاع مشترکین محترم مرکز ولیعصر تهران میرساند به علت عملیات اجرایی در تاریخ 90.05.12 تا 90.05.13 در این مرکز، احتمال اختلال وجود دارد . لطفآ در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
اختلال در استان اصفهان
به اطلاع کلیه مشترکین استان اصفهان میرساند، با توجه به عملیات کابل برگردان مخابرات از ساعت 24 تا 4 بامداد تاریخ 90.05.11 ، اینترنت استان دارای اختلال میباشد . لطفآ در صورت ادامه ی اختلال با پشتیبانی تماس حاصل نمایید . پیشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقای سرویس دهی سپاسگذاریم .
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
اختلال در مراکز نبوت و شیخ فضل الله
به اطلاع مشترکین محترم مراکز نبوت و شیخ فضل الله میرساند به علت عملیات اجرایی از تاریخ 90.05.10 تا 90.05.12 احتمال اختلال وجود دارد . در صورت ادامه ی اختلال با پشتیبانی تماس حاصل نمایید .
arashsard
02-08-2011, 12:54
البته سرویس الانم هم پینگش تقریبا مثل صبانته ولی عمرا سرعت دانودش به صبا برسه این 150 اون 250
تتفاوت بیداد میکنه
مگه ترافیکش چقد گرونتر بود.500 تمن؟ خب خودم میدادم میموندی جیگر.آخه تاپیک بدون تو صفایی نداره. میومدی یه 4 تا اسپید تست میذاشتی.مانور میدادی روش.دور هم میخندیدیم.حیف شد رفتی:31::31::31::31::31: بازم از این اسپید تستای خوشگلت واسمون بزار
fanoostalaei
02-08-2011, 13:52
مگه ترافیکش چقد گرونتر بود.500 تمن؟ خب خودم میدادم میموندی جیگر.آخه تاپیک بدون تو صفایی نداره. میومدی یه 4 تا اسپید تست میذاشتی.مانور میدادی روش.دور هم میخندیدیم.حیف شد رفتی:31::31::31::31::31: بازم از این اسپید تستای خوشگلت واسمون بزار
یه وقت پیشی میاد میخورتتا بانمک:22::22::16::16::16::26::26:
دوستان سرعت شبانه برای شما چطور بود دیشب
سرعت خیلی اومده پایین سرعت دانلود 20 بود فکر کنم به خاطر ماه رمضان
تهران مرکز مخابراتی نبوت سرعت شبانه افتضاح
-------------------
با تشکر
سرعت پایین اومده
مت دیشب 1گیگ دانلود کردم:41:
Silent TR
02-08-2011, 15:27
من دیشب 11 تا فایل رو زده بودم با هم دانلود بشه جمع سرعتم تقریبا روی 160kb/s بود
ولی وقتی یک فایل رو میزارم برای دانلود سرعتم روی 120 هستش
دیشب هم 1.5 گیگ دانلود کردم
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
سرعت پایین اومده
1 گیگ مگه بده ؟ در حالت عادی مگه چقدر دانلود میکنید ؟
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
راستی این لینک های مدیافایر و آپلودباز در بعضی ساعات یکدفعه قطع میشه و لینک دانلودشون میسوزه ! حدودای ساعات 4 و 6 هم این اتفاق افتاد !!!!
من که سر در نمیارم مشکل از چیه !؟ قبلا که از داتک داشتم در طول یک سال یکبار هم اینطوری نشد !
کسی میدونه مشکل چیه و چطوری حل میشه ؟
Benyamin100
02-08-2011, 15:29
سرویس مخابراتی که به جای شاتل احمق گرفتم:
تتفاوت بیداد میکنه
بلخره شما از صبا سرویس می گرفتی یا شاتل :20:
arashsard
02-08-2011, 15:39
این دوستمون مثل اینکه همه شرکتا رو تجربه کرده.از صبا هم خیلی راضی بوده.حالا چرا یاره بی وفا شده و صبا رو ترک کرده الله اعلمو.:31:
سرعت پایین اومده
1gig بده؟!!!! مال من در بهترین خالت 1 گیگ میگیره پس خیلی خوش به حال شماست خدا قسمت ما هم بکنه
الان هم که سرعت شده 20 تهران مرکز نبوت
ای بابا این صبانت هم دیگه داره دل آدم رو میزنه !! من برعکس هستم روزانم افتضاح شده اما شبانه 1-1.5 گیگ میزنم
ولی مثلا امروز از صبخ تا الان کلا قاطی کرده یه جا سایت باز میکنه یه جا نمیکنه سرعت هم دقیق از 12 -100 نوسان میزنه تو IDM :41:
فک کنم بعد از پارس و شاتل نوبت به خداحافظی با صبانت هم رسیده:13:
جناب بنیامین شما چگونه از مخابرات 1 مگ گرفتی ؟ با رئیس جمهور فامیلی ؟:31: من امروز رفتم برا 256 میگفت ارشد - نظام پزشکی :18: شما مدرک از ناسا بردی بهت 1 مگ دادن؟:31:
1gig بده؟!!!! مال من در بهترین خالت 1 گیگ میگیره پس خیلی خوش به حال شماست خدا قسمت ما هم بکنه
الان هم که سرعت شده 20 تهران مرکز نبوت
آخه دوست عزیز سرعت دانلود من 115 بود تا هفته پیش ولی این هفته رسیده به 60 70
خیلی کم شده
الان 2تا فایل همزمان از سرور مسهن دانلود و دانلود ها با 50 دانلود می کنه که قبلا 80 بود
آخه دوست عزیز سرعت دانلود من 115 بود تا هفته پیش ولی این هفته رسیده به 60 70
خیلی کم شده
الان 2تا فایل همزمان از سرور مسهن دانلود و دانلود ها با 50 دانلود می کنه که قبلا 80 بود
دقیقا برای منم همینجور هست ! تا قبل سرعت خوب بود الان افت میکنه 30-60
fanoostalaei
02-08-2011, 23:52
من قبل این سرویس هم صبا داشتم و هم شاتل باهم
سلام.
پس سرعت شبانه ما تو قزوین از همه پایین تره که شبی 500 مگابایت بیشتر نمیشه دانلود کرد: (سرعت نصف روزانه)
دلیلش هم شرکت ... که زیاده خواهیهای بیجا و انحصار طلبیش تو ارائه اینترنت همه ما رو به اینجا رسونده.
ArashMiniStar
03-08-2011, 10:00
سلام.
پس سرعت شبانه ما تو قزوین از همه پایین تره که شبی 500 مگابایت بیشتر نمیشه دانلود کرد: (سرعت نصف روزانه)
دلیلش هم شرکت ... که زیاده خواهیهای بیجا و انحصار طلبیش تو ارائه اینترنت همه ما رو به اینجا رسونده.
امتحان کردید چند تا فایل رو همزمان بذارید سرعت چطوری میشه؟
چند وقته صبانت دارید؟ از همون اول که گرفتید همین طوری بوده؟
برای بعضی ها روزانه این مورد وجود داره ولی تو سرویس شبانه این مورد وجود نداره
برای شما هم شبانه اینطوریه هم روزانه؟
البته این مورد برای من هم پیش اومده تو سرعت روزانه ولی خودش درست شده ، اینم از ترفندهای صبانت هستش ، چون روزانه کمتر دانلود می کنن ، و اکثرا وب گردی می کنن ، اون سرعت بالای ابتدایی باعث میشه سایت ها سریع باز بشن
اینم از فضائل صبانت هستش:46:
چند سالی هست دارم ولی همیشه همین طوری بوده
هم روزانه و هم شبانه همینجوریه
الان پست های صفحه قبل رو میخوندم دوستان الان که سرعت شبانشون کم شده 1 گیگ دانلود کردن.
من با این سرعت بهترین حالت شبی 700 مگ بیشتر نمی تونم بگیرم :41:
امیدی هست ما هم بتونیم شبی 2 گیگ دانلود کنیم
امتحان کردید چند تا فایل رو همزمان بذارید سرعت چطوری میشه؟
دان استریم رو 2 مگابایته، منتها اکانت ها رو به 256 کلوبیت/ثانیه محدود کردن؛ فقط یک راهحل وجود داره؛ اون هم اینکه از چند سیستم عامل به طور همزمان روی یک PC استفاده بشه؛ که از حیث اتلاف انرژی اصلاً مقرون به صرفه نیست.
ArashMiniStar
03-08-2011, 11:23
دان استریم رو 2 مگابایته، منتها اکانت ها رو به 256 کلوبیت/ثانیه محدود کردن؛ فقط یک راهحل وجود داره؛ اون هم اینکه از چند سیستم عامل به طور همزمان روی یک PC استفاده بشه؛ که از حیث اتلاف انرژی اصلاً مقرون به صرفه نیست.
مگه چند تا سیستم عامل نصب بشه رو سرعت نتیجه ای داره؟!:18:
مشخصه دیگه؛ با این سرعت، برای پوشش 2Mb باید حداقل 6 تا کانکشن داشته باشید؛ به عبارتی 6 تا ماشین مجازی.
قصد قضاوت ندارم با کمی تامل متاسف میشید که چرا باید یک همچین شرایطی به وجود بیاد که اصلاً بخواید چنین کاری رو برای افزایش سرعت انجام بدید...
چند سالی هست دارم ولی همیشه همین طوری بوده
هم روزانه و هم شبانه همینجوریه
الان پست های صفحه قبل رو میخوندم دوستان الان که سرعت شبانشون کم شده 1 گیگ دانلود کردن.
من با این سرعت بهترین حالت شبی 700 مگ بیشتر نمی تونم بگیرم :41:
امیدی هست ما هم بتونیم شبی 2 گیگ دانلود کنیم
اگر چند ساله که همین شرایط رو دارید پس بعید می دونم سرعت از اینی که الان دارید بالاتر بره ، شاید منطقه مخابراتی شما شلوغ هست ، چون تا حالا این موردی که شما می گید رو کسی نداشته اگر هم این مشکل بوده مقطعی بوده و بعد از یه مدت سرعت به حالت قبل برگشته
من دیشب 11 تا فایل رو زده بودم با هم دانلود بشه جمع سرعتم تقریبا روی 160kb/s بود
ولی وقتی یک فایل رو میزارم برای دانلود سرعتم روی 120 هستش
دیشب هم 1.5 گیگ دانلود کردم
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
1 گیگ مگه بده ؟ در حالت عادی مگه چقدر دانلود میکنید ؟
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
راستی این لینک های مدیافایر و آپلودباز در بعضی ساعات یکدفعه قطع میشه و لینک دانلودشون میسوزه ! حدودای ساعات 4 و 6 هم این اتفاق افتاد !!!!
من که سر در نمیارم مشکل از چیه !؟ قبلا که از داتک داشتم در طول یک سال یکبار هم اینطوری نشد !
کسی میدونه مشکل چیه و چطوری حل میشه ؟
لینک های مدیافایر با تغییر آی پی Expire میشن ، چون شبانه صبانت هر 1 ساعت دیسکانکت میشه ، آی پی عوض میشه به همین خاطر ادامه دانلود از لینک مدیافایر انجام نمیشه و باید لینک رو مجددا دریافت و جایگزین لینک قبلی کنید که بتونید دانلود رو ادامه بدین ولی آپلود باز این مشکل رو نداره و با تغییرآی پی لینک Expire نمیشه نمی دونم مشکل شما از کجاست بهتره یه بار دانلودمنیجرتون رو Unistall کنید و آخرین ورژنش رو نصب کنید چون موردی که می گید بعیده به خاطر صبانت باشه
سلام من یه مشکل عجیب دارم دیشب گذاشتم دانلود کنه تو DUMETER حجم دانلود شده رو 2.9 گیگ زده اما IDM کلا رو هم 1.2 گیگ دانلود کرده :31: DU METER قاطی داره یا IDM ?
دقیقا تو هر 1 ساعت 750-800 دانلود کرده !
ArashMiniStar
03-08-2011, 14:13
مشخصه دیگه؛ با این سرعت، برای پوشش 2Mb باید حداقل 6 تا کانکشن داشته باشید؛ به عبارتی 6 تا ماشین مجازی.
قصد قضاوت ندارم با کمی تامل متاسف میشید که چرا باید یک همچین شرایطی به وجود بیاد که اصلاً بخواید چنین کاری رو برای افزایش سرعت انجام بدید...
متاسفانه من هنوز متوجه نشدم.اجازه نمیدن که با یک اکانت چند نفر وصل بشن!
مگه باVirtual Box نمیشه چند تا سیستم عامل مجازی داشته باشیم؟
سلام من یه مشکل عجیب دارم دیشب گذاشتم دانلود کنه تو DUMETER حجم دانلود شده رو 2.9 گیگ زده اما IDM کلا رو هم 1.2 گیگ دانلود کرده :31: DU METER قاطی داره یا IDM ?
برنامه DUMETER درست کار می کنه ولی به شرطی که تنظیمات داخل این برنامه رو درست انجام بدین
دوستان کسی اینجا مشکل من رو داره بعضی لینک هارو که میذارم دانلود شه وقتی pause میزنم یا اصلا کنسل میکنم دانلود منیجر متوقف میشه ولی شبکه همچنان داره دانلود انجام میده میرم از منیجر شبکه هم نگاه میکنم میبینم در حالی که من دانلود رو متوقف کردم و دانلود منیجر هم هیچ کاری نمیکنه اما نشون میده که هنوز IDM داره دانلود رو انجام میده و شبکه تسخیر شده هست با DAP هم امتحان کردم همین جور هست نمیشه گفت bug چون کل اینترنت منیجر هارو امتحان کردم همه همینجورن از ویروسی بودن هم مطمئن هستم که پاک پاک هست PC مشکل چیست خیلی اعصاب خورد کن شده !
جالب هست با دانلودر خود مرورگر ها مشکلی ندارم ! و جالب تر اینکه فقط با بعضی لینک ها این مشکل هست ! و بعد از اون اینکه لپ تاپم فقط این مورد رو داره desktop بدون ایراد دانلود میکنه و بدون ایراد هم کنسل میشه ! جفت IDM ها هم یه ورژن هستن !
یه مشکلی هست که فک کنم باید برم کره ماه تا بتونم راه برطرف کردنش رو بفهمم !
Sabanet - Support
03-08-2011, 15:00
احتمالا شما با vpn فایل دانلود کرده اید و ارسال و دریافت vpn نیز علاوه بر مصرف شما محاسبه شده یا اینکه در شبکه داخلی منزل بین سیستم خودتان و سیستم دیگری فایل ارسال و دریافت کرده اید
در تنظیمات dumeter گزینه ای قرار داده شده که میتوانید تعیین کنید فقط ترافیک رد و بدل شده در اینترنت را گزارش گیری کند یا اینکه ترافیک داخل شبکه را نیز به همراه اینترنت جمع ببندد.
fanoostalaei
03-08-2011, 15:22
DU METER قاطی داره یا IDM ?
DU METER قاطی داره
night-sky
03-08-2011, 16:53
من BWMETER استفاده میکنم حتی 1مگ هم بالا پایین نشون نمیده از سافتگذر دانلود کنید
samijavid
03-08-2011, 22:06
سلام دوستان الان وضع صبانت چطور هست میخوام این ماه شاتل رو با صبا عوض کنم اگه کسی تو مخابرات حکمت شعار هست یه تست بذازه ببینم اوضاع چطوره
دوستان کسی اینجا مشکل من رو داره بعضی لینک هارو که میذارم دانلود شه وقتی pause میزنم یا اصلا کنسل میکنم دانلود منیجر متوقف میشه ولی شبکه همچنان داره دانلود انجام میده میرم از منیجر شبکه هم نگاه میکنم میبینم در حالی که من دانلود رو متوقف کردم و دانلود منیجر هم هیچ کاری نمیکنه اما نشون میده که هنوز IDM داره دانلود رو انجام میده و شبکه تسخیر شده هست با DAP هم امتحان کردم همین جور هست نمیشه گفت bug چون کل اینترنت منیجر هارو امتحان کردم همه همینجورن از ویروسی بودن هم مطمئن هستم که پاک پاک هست PC مشکل چیست خیلی اعصاب خورد کن شده !
جالب هست با دانلودر خود مرورگر ها مشکلی ندارم ! و جالب تر اینکه فقط با بعضی لینک ها این مشکل هست ! و بعد از اون اینکه لپ تاپم فقط این مورد رو داره desktop بدون ایراد دانلود میکنه و بدون ایراد هم کنسل میشه ! جفت IDM ها هم یه ورژن هستن !
یک بار برای من اتفاقی شبیه به همین مورد پیش اومد، بعد از چند ساعت اومد (که سیستم رو خاموش کرده بودم فکر کنم) IDM رو باز کردم و دیدم که فایلی که برای دانلود گذاشته بودم و متوقف شده بود، مقدار زیادی دانلود شده ..
از اون جا به این نتیجه رسیدم که در این موارد دانلود منیجر فایل ها رو دانلود میکنه (و اگر فایل ها رو دانلود نکنه، چیزی که حجمش اون قدر بالاست چیه؟ آپدیت خود برنامه؟!) و یک جا نگه میداره ...
متاسفانه من هنوز متوجه نشدم.اجازه نمیدن که با یک اکانت چند نفر وصل بشن!
این محدودیت تنها برای اکانت روزانه است؛ مگر غیر از اینه که همگی ما با یک اکانت شبانه به اینترنت متصل میشیم؟!
مگه باVirtual Box نمیشه چند تا سیستم عامل مجازی داشته باشیم؟
چرا نشه! با Virtual PC و VMware هم میتونید.
نمیدونم چرا سرعت شبانه من اینقدر افتضاحه...الان 8 ماه که دارم از صبانت استفاده میکنم....شبانش وقتی استارت میخوره از 60کیلو بایت میمونه سر 7 کیلو بایت.....آخه 7 کیلو بایت که دیال آپه.....آخه حداقلش محدوش کنن سر 15 کیلو بایت!!!!!!! نه 7 کیلو بایت
سلام دوستان الان وضع صبانت چطور هست میخوام این ماه شاتل رو با صبا عوض کنم اگه کسی تو مخابرات حکمت شعار هست یه تست بذازه ببینم اوضاع چطوره
دوست عزیز ...من نمیدونم از کدوم شهر هستی....اما مال من..شبانش از 3تا7 هست......سرعتشم 7 کیلو بایته.:13:..الان 8ماه که من دارم همینطور بوده...:41:
اما سرعت روزانه خوبی داره....:27:
.همون شاتل حداقل یه چیز مجانی داره که دانلود کنی
Silent TR
04-08-2011, 23:26
نمیدونم چرا برای من اینطوری شده !! واقعا عجیب نیست ؟ من در کل روز فقط وب گردی میکنم و شبا دانلود میکنم !
ولی خیلی از حجمم کم میشه !
تاریخ شروع استفاده 04/05/90 کیلوبایت مصرفی دراین بازه 3064680 کیلو بایت باقیمانده (به روز) 7444677
این مشکل با وجود کسپرسکی رو فایلهای پسورد دار برا منم بوجود میومد که خوب کسپرسکی شانسی برا موندن رو سیستم پیدا نکرد و مشکل حل شد در ضمن بعضی نسخه های آی دی ام دور ریز ترافیک دارن که با تست یه فایل بصورت تک لینک و چند لینک همزمان همون فایل معلوم میشه
golden111
05-08-2011, 10:12
سلام
آخرش این 2 گیگ شارژ هدیه را هم به ما ندادند
در رابطه با برنامه du meter برنامه همینطور که قبلا گفته شد یه تنظیم داره که آیا فقط ترافیک مورد استفاده اینترنت را بسنجه یا همه ترافیک شبکه داخلی و ... اگه درست تنظیم شه مشکلی نداره
solidworm
05-08-2011, 11:01
شبانه مشهد دو روز هست که دانلود 0 شده. دیروز فقط از 2 تا 3 دانلود داشته.امروز کامل 0 دانلود شده.دوستان شما هم مشکل دارین با شبانه؟
ArashMiniStar
05-08-2011, 11:15
شبانه مشهد دو روز هست که دانلود 0 شده. دیروز فقط از 2 تا 3 دانلود داشته.امروز کامل 0 دانلود شده.دوستان شما هم مشکل دارین با شبانه؟
من که دیروز کلی دانلود کردم.ولی با روش همون چند تا فایل همزمان.3 4 تا فایل بود هر کدوم 60 70 سرعت داشت.
تک میزدم 80 90 بالاتر نمیرفت×:2:
تهران که 3-4 سرعت 120-150 هست بعد از اون میشه 30-60 تا 7 صبح دیگه پر پر شبی 1400-1800 دان میشه !
Silent TR
05-08-2011, 12:15
سلام
آخرش این 2 گیگ شارژ هدیه را هم به ما ندادند
در رابطه با برنامه du meter برنامه همینطور که قبلا گفته شد یه تنظیم داره که آیا فقط ترافیک مورد استفاده اینترنت را بسنجه یا همه ترافیک شبکه داخلی و ... اگه درست تنظیم شه مشکلی نداره
دوست عزیز میشه بگی تنظیماتش چطوریه ؟ یعنی با این تنظیمات دیگه واقعا نشون میده که دقیقا چقدر مصرف داشتم ؟
golden111
05-08-2011, 14:15
دوست عزیز میشه بگی تنظیماتش چطوریه ؟ یعنی با این تنظیمات دیگه واقعا نشون میده که دقیقا چقدر مصرف داشتم ؟
هنگامی که برنامه را نصب میکنید در قسمت ویزارد سه گزینه ابتدا میاد
All network traffic
Internet traffic
که شما باید اینترنت را انتخاب کنید
یا از از تنظیمات برنامه این مسیر را برید
Option>filter by ip address> سپس گزینه monitor only internet را انتخاب کنید
تهران که 3-4 سرعت 120-150 هست بعد از اون میشه 30-60 تا 7 صبح دیگه پر پر شبی 1400-1800 دان میشه !
شما از گیگابایت حرف می زنید اما من شبی 200 مگ می تونیم با کلی دردسر بگیرم
ArashMiniStar
05-08-2011, 14:16
شارژ هدیه سرکاری بوده؟:2:
golden111
05-08-2011, 14:45
شارژ هدیه سرکاری بوده؟:2:
نه سرکاری نبوده برای بعضی ها شارژ شده
اما یکسان نبوده به همه 2 گیگ دادند به من که روز آخر شارژ کردم دوگیگ ندادند نمیدونم 700 15 بود اما یه ذره اضافه داشت
شما که شبانه دارید دیگه شارژ میخواهید چی کار من شبانه بیشتر از 200 مگ نمی تونم دانلود کنم
سلام.
دوست عزیز شما کدوم استانید؟
شبها حداکثر سرعتتون چقدره؟
هنگامی که برنامه را نصب میکنید در قسمت ویزارد سه گزینه ابتدا میاد
All network traffic
Internet traffic
که شما باید اینترنت را انتخاب کنید
یا از از تنظیمات برنامه این مسیر را برید
Option>filter by ip address> سپس گزینه monitor only internet را انتخاب کنید
شما از گیگابایت حرف می زنید اما من شبی 200 مگ می تونیم با کلی دردسر بگیرم
باز حوبه مال شما 200 مگ هست...من از زمانی گه گرفتم که 5 ماه شده...سرعت شبانش بیشتر از 7 کیلو بایت نشده.....واقعا ارزش روشن گذاشتن رو نداره:13:
hadihoseynpur
05-08-2011, 21:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صبانت تبریز،یکی بگه چرا شبها:41::41::41: سرعت افتضاح میشه من اصلا نمیتونم حداقل 700 کگ دانلود کنم.
Mr.Mazmamfi
05-08-2011, 23:25
سلام بچه ها
من 3-4 صفحه قبلو خوندم تا سوالم تکراری نباشه .
ولی بازم جواب سوالمو نتونستم بگیرم .
خیلی از بچه ها میگن سرعت اومده پایین و خیلی ها میگن نه (سرعت خوبه ) .
من خودم الان سرویس 256 مخابرات نامحدود دارم . ولی چون سرعت دانلودش 28 kbp هست میخوام عوض کنم بیام یه شرکتی که سرعت دانلود بالاتری داشته باشه .
حالا سوالم اینه که میانگین سرعت دانلودم تو روزها و شبها چنده ؟
شبها که میگه رایگانه صحت داره ؟(چون بعضی ها خالی بندی میزنن) ساعت چند تا چند ؟
شمارنده ترافیکش سالمه (یعنی زیاد کانتر نمیندازه؟)؟ نیاییم بخریم و سر 5 روز 3 گیگمون تموم بشه .
چند روزه نصبش میکنن ؟
من خودم وقتی مخابراتو خریدم 3 ساعت بعدش اینترنتم وصل شد (فکتون افتاد آره ؟ :21:)
تعریف صبانتو خیلی شنیدم
سلام بچه ها
من خودم الان سرویس 256 مخابرات نامحدود دارم . ولی چون سرعت دانلودش 28 kbp هست میخوام عوض کنم بیام یه شرکتی که سرعت دانلود بالاتری داشته باشه .
شمارنده ترافیکش سالمه (یعنی زیاد کانتر نمیندازه؟)؟ نیاییم بخریم و سر 5 روز 3 گیگمون تموم بشه .
چند روزه نصبش میکنن ؟
من خودم وقتی مخابراتو خریدم 3 ساعت بعدش اینترنتم وصل شد (فکتون افتاد آره ؟ :21:)
تعریف صبانتو خیلی شنیدم
دوست عزیز بستگی داره کدوم شهر باشی.....شههر ما که اهواز باشه...از نظر سرعت دانلود روزانش عالیه...یعنی نسبت به بقیه خوبه.... من که 128 دارم سرعت دانلودم بین 50 تا 90 کیلو بایت هست...ماهیانه 13400 تومان با محدودیت 3 گیگ میدن.....
اما قضیه شبانه یا همون مجانی:از 3 تا 7 میباشد......اونم باید یوزر نیم و پسورد مخصوص مجانی رو بزنی...
راستش واسه من که تقریبا خیلی وقته اکانت صبا رو دارم از شبانش اصلا راضی نیستم....شبا سرعت ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نمیشه...:41:
اما شهرهای دیگه متفاوت هستن.......
در کل اگه زیاد اهل دانلود نیستی....سرویس خوبیه(البته میگم اونم شهر ما اینطوریه):27:
سلام داداش به نظر من همون مخابرات بمونی بهتره سر جمع تو ماه اگه اهل دانلود باشی با 256 مخابرات بیشتر دانلود میکنی
اما در کل من تهران مرکز شهید عاطف سرعت روزانه 10 مگ اول هر دانلود سرعت 120 و بعد از 10 مگ مخدود میشه رو 50-70
شبانه هم بعد از یه دوری 6-7 ماهه 3 شب هست که دوباره شروع کردم به دانلود شب اول1.8 گرفتم شب دوم 1.4 دیشب هم 1.2 امشب فک کنم بشه 1 :31:
از 3-7 هم رایگان با یوزر و پس جدا :46:
راستی یادم رفت بگم سرویسم الان 128 10 گیگ هست :46:
من نه میگم بد هست نه خوب .
Milo.Metallboy
06-08-2011, 00:06
من 128 گرفتم و سرعت دانلودم در روز تا 250 هم میرسه به راحتی و شبها هم تو 4 ساعت حدود 2 گیگ میگیرم. بستگی به لینک داره. با مدیافایر تا 150 هم میره
من 128 گرفتم و سرعت دانلودم در روز تا 250 هم میرسه به راحتی و شبها هم تو 4 ساعت حدود 2 گیگ میگیرم. بستگی به لینک داره. با مدیافایر تا 150 هم میره
مخل سکونت رو هم میگید ؟ ممنون :46:
Milo.Metallboy
06-08-2011, 02:59
بنده از شاهین شهر اصفهان هستم
golden111
06-08-2011, 10:52
سلام بچه ها
چند روزه نصبش میکنن ؟
تعریف صبانتو خیلی شنیدم
سلام مخابرات دیگه نامحدود نمیده اگر میدند من خبر ندارم
اگر دانلود زیاد داری اینترنت روزانه حجمی صرف نمیکنه فقط باید پول حجم بدی شبانه هم ما که حدود یک سالی هست که از شبانه خیری نمی بینیم
منطقه قم
سلام بچه ها
چند روزه نصبش میکنن ؟
تعریف صبانتو خیلی شنیدم
صبانت و بعضی از شرکت های دیگه روش کارشون به همین صورت هست چون کاربر زیاد دارن نمی تونن برای همه مناطق سرعت رو ثابت بذارن (مثلا 120) و مجبورن به صورت دوره ای سرعت رو تو یه سری مناطق بیارن پایین تو یه سری مناطق ببرن بالا
از من می شنوی همین مخابرات بمونی بهتره ، دوستم 6 -7 ماهه واسه adsl مخابرات ثبت نامه کرده ولی هنوز تو صفه
برای من که مشکلی نداشته ولی خب بعضی از دوستان تو همین تاپیک مشکلاتی در این مورد داشتن
چند روزه نصبش میکنن ؟
قبلا 7 الی 10 روز ولی فکر کنم الان زودتر نصب کنن
علتش اینه که شرکت ها مجبورن مدارک شما رو بفرستن به مرکز مخابراتی اونجا هم میره تو صف مدارک ارسالی یه مقدار طول می کشه تا وصل بشه و گرنه تو شهرهای کوچیک و بعضی از مراکز مخابراتی به محض این که درخواست بدین خطتتون رو رانژه می کنن
موفق باشید
Mr.Mazmamfi
06-08-2011, 15:40
سلام مخابرات دیگه نامحدود نمیده اگر میدند من خبر ندارم
اگر دانلود زیاد داری اینترنت روزانه حجمی صرف نمیکنه فقط باید پول حجم بدی شبانه هم ما که حدود یک سالی هست که از شبانه خیری نمی بینیم
منطقه قم
ممنون از جوابی که دادی .
ولی مخابرات نامحدود میده . همین چند روز پیش هم رفیقم یکی خریده .(جهت اطلاع عرض کردم)
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
از همه دوستانی که لطف کردن و جواب سوال این بنده حقیر رو دادن تشکر میکنم .:11:
نتیجه گیری : تصمیم گرفتم فعلا رو همین 256 مخابرات بمونم .
mohammad_77
06-08-2011, 18:19
سلام.
سرعت شبانه به سرعت روزانه ربطی داره ؟ یعنی اگر سرعت 128 بگیرم سرعت شبانه ام با کسی که 512 گرفته فرق داره یا نه ؟
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژخ رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟
mehdi30nema
06-08-2011, 21:10
بچه ها اگه یادتون باشه من هفته پیش گفته بودم که مودمم را عوض کردم و مودم وایرلس گرفتم .
ولی نمیدونم چرا چند روزه هر وقت گوشی تلفن را بر میداریم ، اینترنت برای یکی دو دقیقه قطع میشه . فکر میکنید مشکل از چیه ؟ به پشتیبانی صبانت زنگ بزنم ؟
ArashMiniStar
06-08-2011, 21:23
بچه ها اگه یادتون باشه من هفته پیش گفته بودم که مودمم را عوض کردم و مودم وایرلس گرفتم .
ولی نمیدونم چرا چند روزه هر وقت گوشی تلفن را بر میداریم ، اینترنت برای یکی دو دقیقه قطع میشه . فکر میکنید مشکل از چیه ؟ به پشتیبانی صبانت زنگ بزنم ؟
اسپیلیتر رو رو تلفن نصب کردید؟
تلفن تون بی سیم هست؟:31:
مگه ربطی داره!!!..خط ما اولش به اسپسلتر وصل شده...بعدش اومده واسه نت ...دو تا تلفنم بش وصل هستن ...هردو هم بی سیم:21:
سلام.
سرعت شبانه به سرعت روزانه ربطی داره ؟ یعنی اگر سرعت 128 بگیرم سرعت شبانه ام با کسی که 512 گرفته فرق داره یا نه ؟
فرقی ندارن
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژخ رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟
قبلا که خیلی اذیت می کردن برای این که خط رو از رانژه در بیارن الان رو نمی دونم ، ولی شاید 5 روزی طول بکشه
Mr.Mazmamfi
06-08-2011, 23:35
مگه ربطی داره!!!..خط ما اولش به اسپسلتر وصل شده...بعدش اومده واسه نت ...دو تا تلفنم بش وصل هستن ...هردو هم بی سیم:21:
لزومی نداره اسپیلیتر رو سر راه مودم بزنی .
و اگر تلفنتون تو اتاق دیگه ای هست اسپیلیترو به اون بزن .
و اگر تلفن بیسیم داری . باید اسپلیترو تو سر راه مادرش بزنی وگرنه فایده نداره . (در این صورت نویز رو از گوشی های بچه هم میگیره )
من دقیقا برای خودمونو این جوری عمل کردم .
ArashMiniStar
07-08-2011, 09:36
بله مهمه.حتی اون تلفن بی سیم میتونه برای وایرلس اخلال ایجاد کنه!:13:
دوستان میخوام بدونم سرعت شبانه شما دقیق چنده!!!!! ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نشده!!!! استارت اول از 120 شروع میشه ...بعد از 30 ثانیه سر 7 کیلو بایت فیکس میشه.....نامردا خودشون محدود کردن.....
Silent TR
07-08-2011, 12:35
دوستان میخوام بدونم سرعت شبانه شما دقیق چنده!!!!! ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نشده!!!! استارت اول از 120 شروع میشه ...بعد از 30 ثانیه سر 7 کیلو بایت فیکس میشه.....نامردا خودشون محدود کردن.....
چند روزه که دانلود شبانه مشکل پیدا کرده ! برای اکثر افراد هم همینطوره و بزودی مشکل حل میشه
برای من هم وقتی از یک لینک دانلود میکنم سرعتم رو 20 30 کیلوبایته در ثانیه است ولی وقتی 5 یا 6 تا فایل رو میزارم با هم دانلود بشه سرعت هر کدوم از لینک ها بین 15 تا 40 کیلوبایت میشه !!!! یعنی تقریبا کلا میشه همون 100 تا 120 kb/s !
من دیشت تا 5 بیدار بودم تا اون ساعت سرعت رو 116-130 ثابت بود و یه چیز جالب دیگه دیسکانکتی ساعتی نداشت :31:
جمعا 1.6 گیگ هم دان کرد .
mehdi30nema
07-08-2011, 15:34
تلفن بی سیم نیست .
کلا تلفن تو یه اتاق دیگه هست و من از یه پریزه دیگه استفاده میکنم .
نویز گیر هم استفاده نمیکنم .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
t2download
07-08-2011, 16:02
افتضاحه صبانت حالم بد شد:2:
باز پیدات شد؟؟:31: خیلی وقته نبودی به صبانت فحشهای ^*&$%# بدی:31: بچه خدا بداد تاپیک برسه!:42:
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژi رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟میخوام حجم روزانه رو تموم کنم زود ولی میترسم یه وقت زیاد طول بدن خط تو رانژه بمونه شرکت بعدی نتونه بیاد رو خط منم دستم بمونه تو پوست گردو :31:
راست میگی دوست عزیز....صبانت اهواز < شبانش خیلی بده.:2:.....منم میخوام اکانتم رو عوض کنم ولی نمیدونم چی بگیرم که شبانش خوب باشه:13:
t2download
08-08-2011, 01:58
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
night-sky
08-08-2011, 10:05
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
دوست عزیز واسه گرفتن ایرانسل باید ببینی نزدیک آنتن هستی یا نه!!!!...
در کل مخابرات بگیری بهتره...ارزون تر درمیاد
منظور از ایرانشل چیه؟؟ وایمکس ایرانشل یا EDGE ایرانشل؟؟ من جفتش رو دارم هر دوش شل و وله و هیچکدوم مالی نیست.
:31::31::31::31::31:
تیم فوتسال صبانت در اولین بازی خود در تاریخ 14/05/1390 در سری مسابقات جام رمضان مشهد با نتیجه ۲ بر ۱ در بلوار فردوسی -سالن شهید بهشتی مشهد از حریف خود پیشی گرفت و برد.
بدینوسیله از مشترکین محترم شهر مشهد دعوت میگردد جهت حمایت از تیم صبانت در برنامه زمانبندی جهت حمایت بیشتر و پرشور تیم صبانت حضور بهم رسانند.
بازی بعدی تیم سه شنبه90.05.18 ساعت 22.30
به قید قرعه به 5 نفر از تماشاگران عزیز صبانت هدیه اعطا خواهد شد.
به ما چه که تیم صبانت چه کار کرده ؟؟ این یعنی اینقد مهمه که تو سایت گذاشتید؟ بعد یه اتفاق واسه Adsl میفته بعد از 1 ماه خبرش تو سایت درج میشه ،به جای این لوس بازی ها یه فکری واسه مشتریاتون بکنید
تلفن بی سیم نیست .
کلا تلفن تو یه اتاق دیگه هست و من از یه پریزه دیگه استفاده میکنم .
نویز گیر هم استفاده نمیکنم .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
یه اسپلیتر خوب بگیرید قبل از کابل تلفن که به گوشی وصل میشه بذارید مشکلتون حل میشه
دوست عزیز سرعت شبانه مشکلیه که به صورت دوره ای تو مناطق پیش میاد کاریش هم نمیشه کرد، الان که سرعت شما پایینه خیلی از دوستان سرعت بالا دارن، کلا صبانت روشش به همین صورته
mehdi30nema
08-08-2011, 18:31
یه اسپلیتر خوب بگیرید قبل از کابل تلفن که به گوشی وصل میشه بذارید مشکلتون حل میشه
من پریزی که به تلفن وصل کردم تو یه اتاق دیگست و از یه پریزه دیگه برای مودم سیم گرفتم . الان باید به اون پریزی که تلفن وصله اسپلیتر وصل کنم ؟
جای بهتری برا سوالام پیدا نکردم میخواستم بدونم اگه برم مخابرات بخوام یه کپی از آخرین قبض پرداختیم بگیرم میدن بهم ؟
ArashMiniStar
08-08-2011, 19:09
جای بهتری برا سوالام پیدا نکردم میخواستم بدونم اگه برم مخابرات بخوام یه کپی از آخرین قبض پرداختیم بگیرم میدن بهم ؟
خیلی جای مناسبی.تاپیک ای دی ال صبانت :31::31::31:
به ما چه که تیم صبانت چه کار کرده ؟؟ این یعنی اینقد مهمه که تو سایت گذاشتید؟ بعد یه اتفاق واسه Adsl میفته بعد از 1 ماه خبرش تو سایت درج میشه ،به جای این لوس بازی ها یه فکری واسه مشتریاتون بکنید
دوست عزیز سرعت شبانه مشکلیه که به صورت دوره ای تو مناطق پیش میاد کاریش هم نمیشه کرد، الان که سرعت شما پایینه خیلی از دوستان سرعت بالا دارن، کلا صبانت روشش به همین صورته
الن 5 یا 6 ماه هست که سرعت شبانه من 7 کیلو بایته......دیگه شارژش نمیکنم....:5:
آخر ماه میگم دسترو جمع آوری بدن...میخوام برم از مخابرات بگیرم.....هم ارزون تره....هم میگن شابنش بهتره....تازه از 2 مجانی میشه:20:
من پریزی که به تلفن وصل کردم تو یه اتاق دیگست و از یه پریزه دیگه برای مودم سیم گرفتم . الان باید به اون پریزی که تلفن وصله اسپلیتر وصل کنم ؟
سلام
بله همون طوری که خودتون هم گفتید اسپلیتر رو به پریزی که تلفن وصله ، وصل کنید
بعضی ها اسپلیتر رو ، قسمت ورودی کابل تلفن که وارد خونه میشه قرار میدن ، اینطوری اگر چندین گوشی هم تو اتاق های مختلف باشه هیچ کدوم نویز ندارن ولی اگه این کار انجام نشه باید یه اسپلیتر برای هر گوشی گذاشته بشه
بله میدن
آخر ماه میگم دسترو جمع آوری بدن...میخوام برم از مخابرات بگیرم.....هم ارزون تره....هم میگن شابنش بهتره....تازه از 2 مجانی میشه:20:
کار خوبی می کنید ،
خیلی از دوستای من از مخابرات نامحدود 128 گرفتن البته تو شهرهای دیگه (غیر از تهران) 256 و 512 نامحدود هم میدن ، از مخابرات نامحدود بگیرید هم بد نیست
Sabanet - Support
09-08-2011, 21:58
امکان شارژ الکترونیکی حجم و سرویس
به اطلاع مشترکین عزیز صبانت میرساند از این پس امکان شارژ حجم اضافه و خرید و رزرو همه سرویسها در قسمت شارژ الکترونیکی کاربران اضافه شده است . در صورت نیاز با 83852 تماس بگیرید .
به اطلاع مشترکین عزیز صبانت میرساند از این پس امکان شارژ حجم اضافه و خرید و رزرو همه سرویسها در قسمت شارژ الکترونیکی کاربران اضافه شده است . در صورت نیاز با 83852 تماس بگیرید .
به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
merlin001
10-08-2011, 04:55
سلام دوستان.
الام دو سه هفته اي هست كه از ساعت 7:15 ديسكانكت ميكنه( وقتي سر 6:45 ديسكانتكت ميكنيم كه اضافه دان كنيم)
ميخواستم بپرسم مال شما هم همينطور شده؟
golden111
10-08-2011, 08:00
به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
الان یک سال هست که سرعت شبانه قم اینطوریه ، ما هم منتظریم رسیدگی بشه ،
assz1366
10-08-2011, 09:02
استاد دمت گرم يه هفته بود به اين درو اون در ميزدم درست بشه اما نشد ولي حالا كاري كه گفتي انجام دادم درست شد ديگه نا اميد شده بودم خواستم برم پسش بدم ديشب كامپيوتر و بردم تو حياط تا صبح دانلود كردم سرعت رو 37 و 43 متغير بود:8: قربون داداش:46:
بازم بابا خطت نویز داره ، 60تارو باید راحت بره ، یه زنگم به 117 بزن بگو خطم نوبز داره :46:
assz1366
10-08-2011, 09:46
بروبچ عزیز چندتا سؤال :
1- دیگه شبانه تو جاهایی که از ساعت 2 وصل میشن ، هر 1 ساعت دیسی ندارن ؟
2- تکنینی که از ساعت 7 بیشتر وصل باشیم برای شبانه دیگه کار نمی کنه ؟
یه مشکل جدید....تازگی تورنت روی صبانت کار نمیکنه.....!!!! دیگه بلایی هست که سرمون نیارن......
یه مشکل جدید....تازگی تورنت روی صبانت کار نمیکنه.....!!!! دیگه بلایی هست که سرمون نیارن......
کار من یه عمره فقط تورنته. تا حالا مشکلی نداشتم و ندارم. برای شما هم ممکنه موقتی باشه. کدوم شهری شما؟؟
دوستان شبانه چند هفته ای هست که خیلی خرابه .. (15-20)
کی قصد درست شدن دارند ایشون؟ (دیشب 2.5 سیستم روشن بود فقط 100 مگ گرفت)
کار من یه عمره فقط تورنته. تا حالا مشکلی نداشتم و ندارم. برای شما هم ممکنه موقتی باشه. کدوم شهری شما؟؟
من اهوازم.....قبلا مشکلی نداشت...الان هر فایلی که میگیرم حتی یک کیلو بایت دریافت و سند نداره..:41:
..به تنظیماتشم دست نمیزدم......
الان تنطیمات خاصی داره؟؟؟
ولی فکر کنم بسته باشنش..جون دوستمم همینو گفت
t2download
10-08-2011, 16:45
به صبانت زنگ زدم گفتند اگه ختت رو آزاد کردیم هیچ شرکتی تا 2 ماه حق دادن اینترنت به شما نداره زنگ زدم بازرسی و مخابرات و دیدم دروغه و مخابرات گفت همه سرکت ها رو بهتون می دیم و هزینه مخابرات با صبا یکی هست .
ماهی 10 هست و با مالیات و آبونمان میشه 11 یا 12 آره ؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
خیلی هم خوش برخورد هستند دوستان مخابراتی و و دیروز گفتم جمع کنید گفت وقت ندارم فعلآ ثبت کنم شنبه زنگ بزن ای نم برخورد و پی چوندن افراد توسط صبانت خطم رو آزاد نکنید باز می رم بازرسی
من اهوازم.....قبلا مشکلی نداشت...الان هر فایلی که میگیرم حتی یک کیلو بایت دریافت و سند نداره..:41:
..به تنظیماتشم دست نمیزدم......
الان تنطیمات خاصی داره؟؟؟
ولی فکر کنم بسته باشنش..جون دوستمم همینو گفت
اینجور که معلومه صبانت اهواز وضع خوبی نداره چون همه شاکین اونجا. شاید پورتهای تورنت رو بسته باشن. اگه میتونی isp رو عوض کن. چون حتی وایمکس یا ایرانشل با اون شلیش فکر کنم بهتر از اینی باشه که شما دارین.
navid_3941
10-08-2011, 20:41
سلام به دوستان
چطوری میتونم mac address رو غیر فعال کنم؟ برای کانکت شدن بصورت bridge mode میخوام
سلام به دوستان
چطوری میتونم mac address رو غیر فعال کنم؟ برای کانکت شدن بصورت bridge mode میخوام
شما حضوری یا تلفنی یا با مراجعه به سایت صبانت و تکمیل فرم اینترنتی میتونی درخواست برداشتن محدودیت مک ادرس رو بدی.
navid_3941
10-08-2011, 21:03
آیا اگه غیر فعالش کنم دوباره میشه فعالش کرد؟
آیا فقط صبانت mac address داره یا بقیه isp ها هم دارا هستند.
اگه غیر فعالش کنم امکان داره کسی یوزر و پسورد و ازش استفاده کنه؟
آیا اگه غیر فعالش کنم دوباره میشه فعالش کرد؟
آیا فقط صبانت mac address داره یا بقیه isp ها هم دارا هستند.
اگه غیر فعالش کنم امکان داره کسی یوزر و پسورد و ازش استفاده کنه؟
بله میشه ولی بقیه ی isp ها نشنیدم از این روش برای مهار کاربران دزد استفاده کنن. چون پارسال یه مورد دزدی حجم کاربران صورت گرفت این طرح اجرا شد. برای سوال اخر هم بله احتمالش هست ولی ارزش نداره مک ادرس فعال باشه و فقط با یه سیستم مجبور باشی وصل شی.
navid_3941
10-08-2011, 22:56
ببخشید که من این قدر سوال میکنم .
من سایت صبانت رو رفتم.فرم مک آدرس رو هم دیدم ولی نمیشه تغییر اعمال کرد.اگه امکانش هست که از داخل سایتشون غیر فعالش کرد راهنمایی کنید
ببخشید که من این قدر سوال میکنم .
من سایت صبانت رو رفتم.فرم مک آدرس رو هم دیدم ولی نمیشه تغییر اعمال کرد.اگه امکانش هست که از داخل سایتشون غیر فعالش کرد راهنمایی کنید
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبان......بش بگو قبلا فرم پر کردم(الکی):46:...........
بگو درخواست بسته شدن مک آدرس رو میخوام...سه سووته انجام میدن:5:
سلام آقای ساپورتر ؛
امیدوارم که این مطلب رو با دقت بخونید و به گوش مدیران شرکت برسونید مطمئنا تو این انجمن هزاران نفر این مطلب رو میخونن و به راحتی میشه محبوبیت یک شرکت رو توی نت به حق و به راحتی آورد پایین !
بنده نزدیک 5 ساله که یوزر صبانت هستم و متاسفانه 20-30 نفر رو تا بحال خودم پیگیری کردم و یوزر صبانت کردم !
یکشنبه مورخه 90/5/16 ساعت 12:43 اعلام خرابی خطم رو به پشتیبانیتون کردم و نفری که تو پشتیبانی صبانت نشسته بود انصافا خیلی مودب و محترم بود فرمودند که مودم رو ببرید دم درب ورودی و مستقیم چک کنید اگر چراغ استاتوس روشن نشد پس مشکل داخلی نیست و تا یک ربع بعد اعلام کنید تا فردا صبح نفری که میره مخابرات مشکلتون رو پیگیری و حل کنه
بنده هم سریعا مودم رو بردم دم درب منزل و اونجا هم چراغ استاتوس کلا خاموش بود خلاصه تماس گرفتم با همین آقا و زحمت کشید و اعلام خرابی رو ثبت کرد .
خلاصه با چندین بار تماس مکرر تا امروز هنوز مشکل پابرجاست و علت را مشکل بیرون آمدن خطم از رانژه اعلام کردند و جالب است بدانید که میگویند باید مخابرات اینکارو انجام بده
مطمئنا امروز هم که پنجشنبه هست و نیمه وقت , فردا هم جمعه و تعطیل و باز هم داستان تکراری سرکار بودن یک کاربر بدون درنظر گرفتن حقی که مطمئنا حق اوست .
حالا سوال من اینه که منه یوزر که مرخصی گرفتم تا به کارهای همیشگی ام برسم و اینترنت بعد از آب و غذا ضروریترین و مهم ترین گزینه برایم هست و بدون اینترنت زندگیم مختل میشود باید چکار کنم ؟
چرا وقتی یکهفته مانده به اتمام اکانت هی تماس میگیرید و میگویید که زمان اکانتتون در حال اتمام هست و سریعا شارژ کنید تا پورتتون به کس دیگه ای واگذار نشده ؟
مگر صبانت و امثال شرکت شما با همین هزاران یوزری که دارن ازتون به اصطلاح خدمات میگیرن نشده صبانت ؟
چرا وقتی شرکتی به واسطه کاربرانش پولدار میشه , چرا اینو حق خودش میدونه که به راحتی کسی که بابت یک خدمت ناقابل هزینه کرده , حقش به راحتی پایمال بشه ؟
مگه شما فی سبیل الله کار میکنید , مگر من و یوزرهای دیگه پول ندادیم و نمیدیم بابت خدمات ؟
پس کجاست این خدمات , کجاست پشتیبانی ....
وقتی هم که میخواهید توجیح کنید میگید که مگر تنها شما مشکل دارید خیلی ها مثل شما هستند اما آقای ساپورتر که امیدوارم این حرفای بنده را به گوش مدیرتون برسونید ؛ برای حل این مشکل باید نفراتتون رو زیاد کنید یعنی پول بیشتری خرج کنید تا به سرعت به مشکلات رسیدگی بشه و هم یوزر و هم خدا راضی باشه
امیدوارم روزی برسه تا هر کسی که پولی رو با زحمت بدست میاره و بابت چیزی هزینه میکنه , هم راضی بمونه و بتونه حقش رو بگیره اما میدونم چیزی به نام حق در این دنیا وجود نداره ..... !
الآن هم دارم با این دایل آپ بیچاره این پست رو میدم و با سرعت پایینی که داره هیچوقت قطع نمیشه تا بابت وصلش التماس کنیم !!
با تقدیم احترام
یکی از یوزرهای قدیمی صبانت :41:
خوب برا چی از رانژه خارجتون کردن؟
Silent TR
11-08-2011, 01:48
من نمیفهمم چرا اینقدر پهنای باند رو تو شب کم میکنن !؟؟؟
شبا وقتی یک فایل میزارم برای دانلود سرعتش روی 20 40 kb/s هستش ولی وقتی مثلا 4 یا 5 تا فایل میزارم همشون سرعتشون روی 20 تا 30 هست که تقریبا جمعا میشه 120 140
این در صورتیه که اون اول که برام وصل کرده بودن جمع سرعت دانلود چند تا فایلم با هم میشد 190 200 !!!
golden111
11-08-2011, 03:57
من نمیفهمم چرا اینقدر پهنای باند رو تو شب کم میکنن !؟؟؟
شبا وقتی یک فایل میزارم برای دانلود سرعتش روی 20 40 kb/s هستش ولی وقتی مثلا 4 یا 5 تا فایل میزارم همشون سرعتشون روی 20 تا 30 هست که تقریبا جمعا میشه 120 140
این در صورتیه که اون اول که برام وصل کرده بودن جمع سرعت دانلود چند تا فایلم با هم میشد 190 200 !!!
این کاری که شما کنید ، برای ما امکان پذیر نیست ، اگر یه فایل را بذاریم کله سرعتش 15 هست ، دوتا بذاریم این 15 تقسیم میشه بین این دو فایل، نمی دونم چطوری برای شما میشه اما برای ما نمیشه
Sabanet - Support
11-08-2011, 06:43
سلام آقای ساپورتر ؛
امیدوارم که این مطلب رو با دقت بخونید و به گوش مدیران شرکت برسونید مطمئنا تو این انجمن هزاران نفر این مطلب رو میخونن و به راحتی میشه محبوبیت یک شرکت رو توی نت به حق و به راحتی آورد پایین !
بنده نزدیک 5 ساله که یوزر صبانت هستم و متاسفانه 20-30 نفر رو تا بحال خودم پیگیری کردم و یوزر صبانت کردم !
یکشنبه مورخه 90/5/16 ساعت 12:43 اعلام خرابی خطم رو به پشتیبانیتون کردم و نفری که تو پشتیبانی صبانت نشسته بود انصافا خیلی مودب و محترم بود فرمودند که مودم رو ببرید دم درب ورودی و مستقیم چک کنید اگر چراغ استاتوس روشن نشد پس مشکل داخلی نیست و تا یک ربع بعد اعلام کنید تا فردا صبح نفری که میره مخابرات مشکلتون رو پیگیری و حل کنه
بنده هم سریعا مودم رو بردم دم درب منزل و اونجا هم چراغ استاتوس کلا خاموش بود خلاصه تماس گرفتم با همین آقا و زحمت کشید و اعلام خرابی رو ثبت کرد .
خلاصه با چندین بار تماس مکرر تا امروز هنوز مشکل پابرجاست و علت را مشکل بیرون آمدن خطم از رانژه اعلام کردند و جالب است بدانید که میگویند باید مخابرات اینکارو انجام بده
مطمئنا امروز هم که پنجشنبه هست و نیمه وقت , فردا هم جمعه و تعطیل و باز هم داستان تکراری سرکار بودن یک کاربر بدون درنظر گرفتن حقی که مطمئنا حق اوست .
حالا سوال من اینه که منه یوزر که مرخصی گرفتم تا به کارهای همیشگی ام برسم و اینترنت بعد از آب و غذا ضروریترین و مهم ترین گزینه برایم هست و بدون اینترنت زندگیم مختل میشود باید چکار کنم ؟
چرا وقتی یکهفته مانده به اتمام اکانت هی تماس میگیرید و میگویید که زمان اکانتتون در حال اتمام هست و سریعا شارژ کنید تا پورتتون به کس دیگه ای واگذار نشده ؟
مگر صبانت و امثال شرکت شما با همین هزاران یوزری که دارن ازتون به اصطلاح خدمات میگیرن نشده صبانت ؟
چرا وقتی شرکتی به واسطه کاربرانش پولدار میشه , چرا اینو حق خودش میدونه که به راحتی کسی که بابت یک خدمت ناقابل هزینه کرده , حقش به راحتی پایمال بشه ؟
مگه شما فی سبیل الله کار میکنید , مگر من و یوزرهای دیگه پول ندادیم و نمیدیم بابت خدمات ؟
وقتی هم که میخواهید توجیح کنید میگید که مگر تنها شما مشکل دارید خیلی ها مثل شما هستند اما آقای ساپورتر که امیدوارم این حرفای بنده را به گوش مدیرتون برسونید ؛ برای حل این مشکل باید نفراتتون رو زیاد کنید یعنی پول بیشتری خرج کنید تا به سرعت به مشکلات رسیدگی بشه و هم یوزر و هم خدا راضی باشه
امیدوارم روزی برسه تا هر کسی که پولی رو با زحمت بدست میاره و بابت چیزی هزینه میکنه , هم راضی بمونه و بتونه حقش رو بگیره اما میدونم چیزی به نام حق در این دنیا وجود نداره ..... !
الآن هم دارم با این دایل آپ بیچاره این پست رو میدم و با سرعت پایینی که داره هیچوقت قطع نمیشه تا بابت وصلش التماس کنیم !!
با تقدیم احترام
دوست عزیز شما اولین نفری نیستین که این مشکل داره و این جمع آوری رانژه شما ارتباطی به صبانت نداره.
اکثر مراکز مخابراتی چندین بار در سال کابل برگردان مخابراتی دارند و اشتباهی خط خیلی از کاربران را از رانژه درمیارن. فعلا هم که مخابرات بدجوری با شرکت های خصوصی درافتاده و این وسط هم کاربران بدجوری زیان خواهند دید. شما تحمل داشته باشید تا رانژه شما مجدد کشیده بشه.
اگر رانژه کردن دست صبانت بود که یک روزه رانژه کشیده میشد ولی متاسفانه این کار رو مخابرات باید انجام بده که هیچ ارزشی هم برای مردم قائل نیست.
دوست عزیز شما اولین نفری نیستین که این مشکل داره و این جمع آوری رانژه شما ارتباطی به صبانت نداره.
اکثر مراکز مخابراتی چندین بار در سال کابل برگردان مخابراتی دارند و اشتباهی خط خیلی از کاربران را از رانژه درمیارن. فعلا هم که مخابرات بدجوری با شرکت های خصوصی درافتاده و این وسط هم کاربران بدجوری زیان خواهند دید. شما تحمل داشته باشید تا رانژه شما مجدد کشیده بشه.
اگر رانژه کردن دست صبانت بود که یک روزه رانژه کشیده میشد ولی متاسفانه این کار رو مخابرات باید انجام بده که هیچ ارزشی هم برای مردم قائل نیست.
خب بالاخره مشکل حل شد و الآن که دارم پست میدم Adsl وصله اما بازم بوق مخابرات قطعه یعنی مطمئن هستم وقتی بوق بیاد تو گوشی دوباره Adsl قطع میشه
خواهش میکنم در این مورد فکری اساسی بکنید تا این وسط یوزر ضرر نکنه
با تشکر :11:
سلام آقای ساپورتر ؛
با تقدیم احترام
دوست عزیز من دقیقا مشکل شما رو تو زمان امتحانات پیدا کردم...دقیقا 2 هفته تمام منم سرو کار گذاشتن.......هر بار که زنگ میزدم...باید خودمو معرفی میکردم که بعد تازه مشکلم رو بگم.....(یعنی یادشون میرفت من یوزر مشکلم چی هست).:2:..خلاصه من خودم میدونستم خطم از راژه خارج شده ولی وقتی بشون میگفتم...که مشکل رانژه دارم...میگفتن: خودت باید بری مخابرات...این وظیفه ما نیست...
در صورتی که طوی قرارداد نوشته اگه مشکلی داشتین با این شماره ها تماس بگیرین....:3:
خلاصه از هفت خوان رستم عبور کردم.....تا خطم را ار دوبراه رانژه کردن...
.اینو بدون دقیقا وظیفه خودت شرکته که پی گیری خطتت رو کنن...
.چون اگه رفتی مخابرات گفتی خطم رو رانژه کنین...بت میگن این وظیفه خود شرکته....و واقعا هم وظیفه شرکته....ولی کو گوشه شنوا:thumbsdow
Sabanet - Support
11-08-2011, 10:01
خب بالاخره مشکل حل شد و الآن که دارم پست میدم Adsl وصله اما بازم بوق مخابرات قطعه یعنی مطمئن هستم وقتی بوق بیاد تو گوشی دوباره Adsl قطع میشه
خواهش میکنم در این مورد فکری اساسی بکنید تا این وسط یوزر ضرر نکنه
با تشکر :11:
لطفا مشکل بوق رو به مرکز مخابرات خودتان یا 17 اعلام کنید تا وصل کنند.
لطفا مشکل بوق رو به مرکز مخابرات خودتان یا 17 اعلام کنید تا وصل کنند.
خب دوست عزیز سری قبل هم دقیقا همینطوری شد که بوق اومد تو گوشی اما adsl قطع شد یعنی از حالت رانژه اومد بیرون
بالاخره نمیشه که یا بوق نداشته باشیم یا adsl
میترسم زنگ بزنم به 117 بوق بیاد و adsl قطع بشه و باز داستان از اول شروع بشه
چکار کنم ؟ :41:
mr.dengo
11-08-2011, 14:08
دوستان سلام
میخواستم ببینم سرعت دانلودتون شبا چنده حدودا ؟
میخوام از پارس کوچ کنم
راسته میگن هر 1 ساعت به 1 ساعت دیس میشه شبانش ؟
سلام
یک مدیری چیزی بیاد پست اول رو ویرایش کنه در مورد این شرایطی که این شرکت داره یک توضیحی بنویسه که هر چند پست چنتاش سوال هایی نظیر :
سرعت,دانلود,شبانه و ... نباشه
دوستان سلام
میخوام از پارس کوچ کنم
من شبانه 1.5 -1.7 داناود میکنم با سرعت 120-130 والا یه بار که بیدار موندم تا 5 هیچ دیسکانکتی صورت نگرفت !
روزانه هم تا 10 مگ اول 120 هست بعدش سرعت میاد رو 60-65 محدود میشه اینجا سیستم burst فرق داره با پارس بر عکس عمل میکنه :31:
راستی من مرکز شهید عاطف هستم تهرانپارس !
mr.dengo
11-08-2011, 16:11
پس دیس میکنه :31: من لینکام غیره مستقیمه دیس بکنه درد نمیخوره اصلا خیلی ممنون داداش
پس دیس میکنه :31: من لینکام غیره مستقیمه دیس بکنه درد نمیخوره اصلا خیلی ممنون داداش
میگم که دقیق نمیدونم اون اولا که آره مطمعنم دیس میکرد اما این سری تا ساعت 5 که تونستم بیدار بمونم و ببینم هیچ دیسکانکتی نشد ولی دیگه 5-7 رو نمیدونم :31:
سلام آقای ساپورتر ؛
با تقدیم احترام
با زیاد شدن کارمند نماهای صبانت چیزی حل نمیشه ، باید افرادی که احساس مسئولیت می کنن و سواد مرتبط دارن رو قرار بدن که این کار هم چون هزینه داره هیچ وقت عملی نمیشه
چیزی به نام حق در ایران وجود نداره ولی تو دنیا وجود داره ، تو ایران هر کی پارتی داشت یا پولش از پارو رفت بالا کارش پیش میره
تو ایران اگر تقصیر رو گردن همدیگه نندازن باید تعجب کرد، این که تقصیر رو گردن دیگری بندازیم کاملا باب شده ، کسی شکی در این نداره که رانژه کردن وظیفه مخابرات هستش ولی خب از شرکت ها هم انتظار میره برای حل مشکل کاربراشون ،خودشون رو کنار نکشن و در قبال پولی که خیلی ها با زحمت بدست میارن مسئول هستن
کاربر پول میده که از خدمات با حداقل مشکلات استفاده کنه !
دوستان سلام
میخوام از پارس کوچ کنم
صبانت تو سرویس شبانه مشکلاتی داره ، ممکنه 2 ماه سرعتت خوب باشه با 120kb دانلود کنی ولی ماه بعد ممکنه سرعتت در حد dialup باشه
بله هر 1 ساعت دیسکانکت میشه
بله دیسکانکت میشه هر 1 ساعت
رایگان شبانه ساعت 3 شب شروع میشه که اگه 3 وصل بشید دقیقا سر 1 ساعت یعنی ساعت 4 دیسکانکت میشه
و تا ساعت 7 هستش ولی اگه ساعت 6:45 دقیقه دیسکانکت بشید تا 7:45 دقیقه می تونید کانکت بمونید ، اینم از داستانهای صبانت برای جلب مشتری هستش:46: مثل سرعت روزانه اینترنت که چند دقیقه اول سرعت بالا بعد میاد پایین
sezareta
11-08-2011, 19:11
سلام
خلاصه بگم
نمبخوام 10 تومن بابت هزبنه راه اندزی به شرکت نداگستر بدم
میخواستم خودم مودم رو کانفیگ کنم و راه اندازی کنم
میخواستم ببینم وقتی که خطم رانژه شد و یوزر و پسورد بهم دادند کلا باید چه کاری انجام بدم؟
بدون اینکه از طرف نداگستر کسی بیاد برای راه اندازی
آخه قبلا که شاتل داشتم یه یارو اومد 2 دقیقه چند تا IP و از اینا زد و 10 تومن گرفت
ArashMiniStar
11-08-2011, 19:14
سلام
خلاصه بگم
میخواستم ببینم وقتی که خطم رانژه شد و یوزر و پسورد بهم دادند کلا باید چه کاری انجام بدم؟
آخه قبلا که شاتل داشتم یه یارو اومد 2 دقیقه چند تا IP و از اینا زد و 10 تومن گرفت
خیلی ساده.از من 5 تومان گرفتن بابت اینکه یارو اومده.منم خودم یاد گرفتم.با کمک بچه ها راحت میتونی راه اندازی کنی.:46:
بله دیسکانکت میشه هر 1 ساعت
رایگان شبانه ساعت 3 شب شروع میشه که اگه 3 وصل بشید دقیقا سر 1 ساعت یعنی ساعت 4 دیسکانکت میشه
و تا ساعت 7 هستش ولی اگه ساعت 6:45 دقیقه دیسکانکت بشید تا 7:45 دقیقه می تونید کانکت بمونید ، اینم از داستانهای صبانت برای جلب مشتری هستش:46: مثل سرعت روزانه اینترنت که چند دقیقه اول سرعت بالا بعد میاد پایین
جدیداً 6:45 که سهله 6:31 هم جواب نمیده و حتماض باید قبل از 6:30 دیسکانکت کرد تا بره تا 7:30. اگه برای شما هنوز جواب میده که خوبه.
سلام
خلاصه بگم
سلام
بگو خودم وصل می کنم هیچ چیزی خاصی نداره خودت راحت می تونی تنظیم کنی
جدیداً 6:45 که سهله 6:31 هم جواب نمیده و حتماض باید قبل از 6:30 دیسکانکت کرد تا بره تا 7:30. اگه برای شما هنوز جواب میده که خوبه.
فعلا مشکلی نداره همون 6:45 قطع می کنم وصل میشه
ArashMiniStar
11-08-2011, 22:09
سلام
بگو خودم وصل می کنم هیچ چیزی خاصی نداره خودت راحت می تونی تنظیم کنی
خیلی ساده.متاسفانه خیلی ها از جمله خودم زمانی که میخوان ای دی اس ال بگیرن آشنایی ندارن.یعنی پول اضافه هیچ کاری هم نمیکنه.برای من که اومده بود درستش کرد ولی به اینترنت وصل نمیشد گفت شبکه شلوغه!!
منم تا ترس و لرز که خدایا این چی بود گرفتیم.بعد وصل شد سرعت بالای 200 بود......:18::5::8:
t2download
12-08-2011, 08:35
سلام آقای ساپورتر ؛
با تقدیم احترام
بنده خدا من 7 ماه هست خطم نویز داره و از منزل ما نیست و صبانت و مخابرات هم محل نمیزارن و فقصیر رو گردن هم می ندازند من با دیال آپ این پست ها رو میدم و از 17 تا الان که گفتم خطم رو جمع کنید هی تفره میرن و امروز فردا میکنن کمک .
بنده خدا من 7 ماه هست خطم نویز داره و از منزل ما نیست و صبانت و مخابرات هم محل نمیزارن و فقصیر رو گردن هم می ندازند من با دیال آپ این پست ها رو میدم و از 17 تا الان که گفتم خطم رو جمع کنید هی تفره میرن و امروز فردا میکنن کمک .
isp معمولاً توی این مواقع تقصیری نداره. اشکال از مخابرات میتونه باشه. باید اول بیان داخل محله و چک کنن. این تاپیک را ببین:
gomnam23
12-08-2011, 11:54
سلام
من صبانت گرفتم و خود یارو اومد واسم نصب کرد. رو همون حالتی که وقتی مودم رو روشن میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشه. حالا می خواستم بدونم چجوری یه کانکشن واسه شبانه بسازم . مودمم هم MEGANET
این پشتیبان ما از کل اینترنت یه اسپیلتر رو بلده.......هر اتفاقی بیفته ...مثلا شارژت تموم شده باشه....بت میگه اسپیلیترتون سوخته باید عوضش کنیین:34:
سلام برو بکس
بچه ها من حدود 8 ماه پیش بود یه مودم d-link گرفتم (مودم خودم وایرلس نداشت رفتم یه مودم وایرلس دار گرفتم) آقا اوردم نصب کردم همه چی حل بود با LAN کانکت می شد بدون مشکل ولی با وایرلس که میزنم کانکت بشه مینوشت کانکتینک ولی هیچ سایتی رو باز نمی کرد او علامت تعجب روی عکس مانیتور (بقل ساعت ویندوز (البته ویندوز 7) هم نمی رفت) زنگ زدم پشتیبانی گفتم جریانو طرف گفتم ما وایلس ساپرتنمی کنمیم مشکلاتشو مشکل خودتونه بعد قطع کرد منم هر کار کردم نشد آخر مودم دادم به یکی از به ها که احتیاج داشت از سپنتا سرویس داشت خودش نصب کرد همین مشکل من رو داشت زنگ زد پشتیبانی شرکت خودش راحنمایی کرد مشکل حل شد .... الان من به وابرلس اجتیاج دارم میخواستم بردم دوبار مودم بگیرم اگه با ازنجور شد چی کار کنم بچه ها کسی بلده مارو راحنمایی کنه .... توی قسمت نصب مودم و وایلس هم از بچه های اون بخش من سوال کردم همون موثع ولی هیچ کدوم ار راه ها جواب نداد ... حالا نمی دونم .....
t2download
12-08-2011, 13:00
ا سلام من 7 ماه هست خط ما نویز شدید داره و بارها تماس گرفتم مخابرات زیر بار نمیره و چند بار اومده و می گه مشکل از خونه شماست و صبانت هم زیر بار نمیره و من امروز 60 متر کابل خریدم و نصب کردم و نویز هم چنان پایدار است و شدید و چراغ مودم روشن خاموش میشه و بازرسی 1 هفته هست شکایت کردم و هم چنان پیگیرم کی خسارت 60 متر کابل رو بهم میده تعدادی بی سواد گزاشتن توی مخابرات واسه چی کمک فوری .
واسه اینکه چک کنم نویز رو بعد 5 روز باز امروز شارژ کردم .
دفتر تهران هم زورش میاد جواب ایمیل ها مون رو بده متآسفم واسه خودمون کجا زندگی میکنیم .
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
این پشتیبان ما از کل اینترنت یه اسپیلتر رو بلده.......هر اتفاقی بیفته ...مثلا شارژت تموم شده باشه....بت میگه اسپیلیترتون سوخته باید عوضش کنیین:34:
شاید شرکت فارا نمایندگی اسپیلتر داره ؟:27:
سلام
من صبانت گرفتم و خود یارو اومد واسم نصب کرد. رو همون حالتی که وقتی مودم رو روشن میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشه. حالا می خواستم بدونم چجوری یه کانکشن واسه شبانه بسازم . مودمم هم MEGANET
دوست عزیز چون کانکشن روزانت اتوماتیک یا همون PPOE هست....مشکل میشه که هم کانکشن از بیرون داشته باشی ....هم از داخل......
شبا که میخوای دانلود کنی ای پی مودم رو بزن که احتمالا192.168.1.1......بعد به قسمت تنظیمات نت یا همون قسمت interface setup برو
یوزر نیم پسوردت رو تغییر بده بزار رو شبانه
اگه کانکشن روزانت بیرون بود یه راه دیگه بت میگفتمSetup
Setup
ا سلام من 7 ماه هست خط ما نویز شدید داره و بارها تماس گرفتم مخابرات زیر بار نمیره و چند بار اومده و می گه مشکل از خونه شماست و صبانت هم زیر بار نمیره و من امروز 60 متر کابل خریدم و نصب کردم و نویز هم چنان پایدار است و شدید و چراغ مودم روشن خاموش میشه و بازرسی 1 هفته هست شکایت کردم و هم چنان پیگیرم کی خسارت 60 متر کابل رو بهم میده تعدادی بی سواد گزاشتن توی مخابرات واسه چی کمک فوری .
واسه اینکه چک کنم نویز رو بعد 5 روز باز امروز شارژ کردم .
دفتر تهران هم زورش میاد جواب ایمیل ها مون رو بده متآسفم واسه خودمون کجا زندگی میکنیم .
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
شاید شرکت فارا نمایندگی اسپیلتر داره ؟:27:
میگم شما مخابرات منطقه خوت برو با اخرین قبض پرداختی..........بعد وقتی رفتی اسم اینترنت رو جلوشون نیار...چون حساسیت دارن به این موضوع:2:...........فقط بشون بگو :خش خش شدید میاد....اصلا نمیشه حرف زد.......نویز شدید داره ....کابال ها پاره شدن فکر کنم......:21:
باید مثل خودشون حرف بزنی تا متوجه بشن...وگرنا چون بیسواد هستن متوجه نمشن:21:
سلام برو بکس
بچه ها من حدود 8 ماه پیش بود یه مودم d-link گرفتم (مودم خودم وایرلس نداشت رفتم یه مودم وایرلس دار گرفتم) آقا اوردم نصب کردم همه چی حل بود با LAN کانکت می شد بدون مشکل ولی با وایرلس که میزنم کانکت بشه مینوشت کانکتینک ولی هیچ سایتی رو باز نمی کرد او علامت تعجب روی عکس مانیتور (بقل ساعت ویندوز (البته ویندوز 7) هم نمی رفت) زنگ زدم پشتیبانی گفتم جریانو طرف گفتم ما وایلس ساپرتنمی کنمیم مشکلاتشو مشکل خودتونه بعد قطع کرد منم هر کار کردم نشد آخر مودم دادم به یکی از به ها که احتیاج داشت از سپنتا سرویس داشت خودش نصب کرد همین مشکل من رو داشت زنگ زد پشتیبانی شرکت خودش راحنمایی کرد مشکل حل شد .... الان من به وابرلس اجتیاج دارم میخواستم بردم دوبار مودم بگیرم اگه با ازنجور شد چی کار کنم بچه ها کسی بلده مارو راحنمایی کنه .... توی قسمت نصب مودم و وایلس هم از بچه های اون بخش من سوال کردم همون موثع ولی هیچ کدوم ار راه ها جواب نداد ... حالا نمی دونم .....
دوست عزیز فکر کنم d-link یا tp-link؟.:5:....آخه فکر کنم d-link اصلا وایرلس نداره
ArashMiniStar
12-08-2011, 13:43
دوست عزیز فکر کنم d-link یا tp-link؟.:5:....آخه فکر کنم d-link اصلا وایرلس نداره
چرا.دی لینک داره که اتفاقا بهتر از تی پی هست.:46:
سلام برو بکس
خب ب دوست عزیز کار نداره...آی پی مودم رو بزن...که همون 192.168.1.1
بعد به قسمت quick start برو...از همین جا یه تنظیم کلی بکن.....فقط کانکشن رو از داخل یا همونppoe بزار......اگه وصل نشد یه ریستار کارخانه بکن...از دوباره انجام بده....بعد حواستم به vpi و vci باشه:5:
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
چرا.دی لینک داره که اتفاقا بهتر از تی پی هست.:46:
آره راست میگی..البته بستگی به مدلش داره...اما از tp بهتر نیست.....شک نکن
ArashMiniStar
12-08-2011, 14:08
خب ب دوست عزیز کار نداره...آی پی مودم رو بزن...که همون 192.168.1.1
بعد به قسمت quick start برو...از همین جا یه تنظیم کلی بکن.....فقط کانکشن رو از داخل یا همونppoe بزار......اگه وصل نشد یه ریستار کارخانه بکن...از دوباره انجام بده....بعد حواستم به vpi و vci باشه:5:
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
آره راست میگی..البته بستگی به مدلش داره...اما از tp بهتر نیست.....شک نکن
بازم دی لینک بنظرم گسترده تره.کمپانیش تو المانه فکر کنم.
t2download
12-08-2011, 18:10
مودم NET GEAR عالیه من دارم اکثر ISP ها ساپورت می کنن .
t2download
13-08-2011, 00:36
ساعت 1 شب هست سرعت دانلود من 8 هست از صبح اینجور هست چرا صبانت افت سرعت داده به اینترنت و دیگه هم پرداخت اینترنتی نمیشه کرد و صبخ شارژ کردم امروز 21 هست 1 ماهه شارژ کردم بجای اینکه تا ماه آینده 21 شارژ باشه زد بیستم واقعآ که دزدی همه جوره .
t2download
13-08-2011, 00:48
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
ساعت 1 شب هست سرعت دانلود من 8 هست از صبح اینجور هست چرا صبانت افت سرعت داده به اینترنت و دیگه هم پرداخت اینترنتی نمیشه کرد و صبخ شارژ کردم امروز 21 هست 1 ماهه شارژ کردم بجای اینکه تا ماه آینده 21 شارژ باشه زد بیستم واقعآ که دزدی همه جوره .
جدیدا سرعتش داره میاد پاییین......
میگم مرکز مخابرات ازادی کجاست؟...مجتمع مسکونیه؟
flatrish
13-08-2011, 11:07
سرویس 128صبانت با 512 یا یک مگابیتش چه فرقی داره؟ من الان 128 دارم که همون 1 مگ زدن.سرعت سرویس های بالاتر چقدره؟
amir-shakh
13-08-2011, 12:05
سلام دوستان من از شرکت صبانت دارم و راضیم فقط سایت سبا نت و اصلا بدون وی پی ان نمیتونم بازکنم
پشتیبانی هم میگه کاری از دست ما بر نمیاد
نه سرعتم پایینه نه بدون وی پی ان به مشکل میخورم فقط وی پی ان و برای سایت صبانت باید مصرف کنم
با SABANET.IR ,SUPPORT.NGSNET.NET هم چک کردم
این مشکل منه اگه کسی کمکی میدونه بگه
ArashMiniStar
13-08-2011, 12:29
سلام دوستان من از شرکت صبانت دارم و راضیم فقط سایت سبا نت و اصلا بدون وی پی ان نمیتونم بازکنم
نه سرعتم پایینه نه بدون وی پی ان به مشکل میخورم فقط وی پی ان و برای سایت صبانت باید مصرف کنم
این DNS رو ست کنید مشکلتون حل میشه :
217.218.127.104
4.2.2.4
نه دوست عزیز مشکل همست. کمیته ی تعیین مصادیق دیگه کاملاً زده به سرش:31:.
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
این DNS رو ست کنید مشکلتون حل میشه :
217.218.127.104
4.2.2.4
قبلاً از 4.2.2.4 استفاده کردم فرقی نکرد. ضمناً قدیما متوجه شدم استفاده از این ip ها بعضی وقتا باعث کندی بیشتر خط میشه.
amir-shakh
13-08-2011, 18:33
فرقی نکرد بازم سایت بازنمیشه دوست عزیز ضمنا زنک زدم پشتیبانی تهران یه ای پی دیه داد اونم کار نمی کنه
گفت چند تا مشتری دیه هم این ایرادو داشتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.