مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
javad_abed
30-09-2010, 13:13
:41:توی اصفهان هم اوضاع شبانه داغونه.سرعت بین 5 تا 7 متغییره.
منکه رسماً سیستم مخصوص دانلود شبانه رو خاموش کردم سیمشم از پریز کشیدم.یعنی تعطیل رسمی
با این سرعت بهیچوجه ارزش نداره.هر چی نایاب بوده تا حالا دانلود کردم مابقی رم از بازار میگیرم و دانلودای نصفه نیمه رم میذارم برای وقتی درست شد
هر وقت سرعت خوب شد یکی خبرم کنه دوباره روشنش کنم
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بابا جان من نوت بوک دارم همیشه 24 ساعته روشنه
استهلاک برای نوت بوک معنی ندارد
هر سیستمی بلخره یه استهلاکی و مصرف برقی داره.این حرفت زیر سوال بردن کل الکترونیک و علم و فیزیک بود!!!!!مخصوصاً وقتی سبک سنگین کنی ببینی با این سرعت........
mahdi-001
30-09-2010, 13:42
یه سری به تاپیک پارس و شاتل و.. بزنید میشه فهمید وضع اونا هم خوب نیست!چرا همه شرکتها با هم خراب شدن ؟ولی صبانت از همه خرابتر شده!!!!
من قبلا با روزانه با ۲۳۰ دانلود میکردم ولی الان بیشتر از ۶۰ نمی شه
برای چی اینطوری شده؟ جالبه هنوز downstream خطم رو ۲ مگابیته ولی سرعتم بیشتر از۰ ۶ نمیشه.
آیا دلیل خاصی داره؟
لطفا کسی اگه مبدونه جوابش رو بده.:13:
joe_satriani
30-09-2010, 14:40
لطفا کسی اگه مبدونه جوابش رو بده.:13:
با سلام
طبيعيه دوست عزيز
مال من هم روي 2 مگابايت هست و اما كمتر از 50 تا نميتونم دانلود كنم تازگيا
اون واسه ظرفيت هست كه اگه ظرفيت داشته باشه ميره بالا
اگه نه تضميني نيست كه هميشه با سرعت بالا دانلود داشته باشيد.
موفق باشيد.
ممنونم از شما ولی به نظر میاد که خط رو Limit کردن .
چون اصلا سابقه نداشته که این طور باشه!
فیکس روی 64 می مونه! فکر میکنم که حداکثر rate رو به 512 محدود کردن.
بازم ممنون از شما.
S A M S U N G
30-09-2010, 14:54
ممنونم از شما ولی به نظر میاد که خط رو Limit کردن .
چون اصلا سابقه نداشته که این طور باشه!
فیکس روی 64 می مونه! فکر میکنم که حداکثر rate رو به 512 محدود کردن.
بازم ممنون از شما.
سلام .
دوست عزیز صبانت یه نرم افزار جدید راه اندازی کرده که اصلا ربطی به DownSterm توی مومدم نداره .
تمام خط های صبانت روی 1024 یا 2048 رانژه میشن ولی مهم اونی هستش که تو سایت زیر میزنی و میبنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه 128 شارژ کرده باشی با 60 الی 70 دانلود میکنی و اگر 1مگابیت زده باشه با 115 الی 120 .
در کل صبا دیگه خط ها رو روی 1 مگ نمیبنده و سرعت ها روز به روز به سرعت واقعی خودشون نزدیک تر میشن .
مخلصیم .
Kianoosh
30-09-2010, 15:18
اگه 128 شارژ کرده باشی با 60 الی 70 دانلود میکنی و اگر 1مگابیت زده باشه با 115 الی 120 .
در کل صبا دیگه خط ها رو روی 1 مگ نمیبنده و سرعت ها روز به روز به سرعت واقعی خودشون نزدیک تر میشن .
مخلصیم .
خب اگه بخواد سرعت واقعی بده که باید محدودیت حجمی هم برداره و سرویس نامحدودم بده!:13:
کسی از دوستان می تونه به سوال من جواب بده؟کدوم ISP سرویسهای نامحدودش رو بالاتر میبنده؟مثلا الان داتک داره 128/128 رو میده ماهی 40 تومن!!!در حالی که سایر ISP ها دارن همینو بین 26 30 میدن
کسی اوراکل استفاده کرده؟
من می خوام یه سرویس نامحدود خوب بگیرم ولی با این وضع ^%)*@$&)(& ISP ها فکر کنم باز باید برم سر همون مخابرات اگه بشه 256 بگیرم حداقل قیمتش وحشتناک نیست پشتیبانی داره انصافا تو این حدود 7 ماه دو بار قطع شد که یکیش ایام خاص بود و هر دو بار همون روز وصل شد کاهش و نوسان سرعت و ... هم نداشتم ولی بی انصافا یک مگ نمیدن!!!:دی
سلام .
دوست عزیز صبانت یه نرم افزار جدید راه اندازی کرده که اصلا ربطی به DownSterm توی مومدم نداره .
تمام خط های صبانت روی 1024 یا 2048 رانژه میشن ولی مهم اونی هستش که تو سایت زیر میزنی و میبنی :
مخلصیم .
من 128 شارژ کردم اما این دانلودمه اگه صبا این کاری که میگی رو انجام بده مطمئنا به زودی تمام مشتری ها رو از دست میده
مزیت صبا همین سرعت بالا و استفاده نکردن از قانون 1 به 8 :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری به تاپیک پارس و شاتل و.. بزنید میشه فهمید وضع اونا هم خوب نیست!چرا همه شرکتها با هم خراب شدن ؟ولی صبانت از همه خرابتر شده!!!!
یکی هم که درست بشه همه باهم درست میشن. :2:
اما فکر نمیکنم دیگه مثل قبل بشن.
باید یه فکر دیگه کرد واسه دانلود.:8:
من 128 شارژ کردم اما این دانلودمه اگه صبا این کاری که میگی رو انجام بده مطمئنا به زودی تمام مشتری ها رو از دست میده
مزیت صبا همین سرعت بالا و استفاده نکردن از قانون 1 به 8 :46:
قانون 9: مشتری های ایرانی از بین نمیروند. فقط از صبانت به پارس انلاین و از پارس انلاین به شاتل و از شاتل به صبانت منتقل میشوند.
صبا هم روی همین قانون داره عمل میکنه.
باید بریم سراغ یه جای دیگه بجز این شرکتا که ملوم نیست چه غلطی میکنن. مثل مخابرات یا اینترنت "ما ه وا ره ای" یا...
کسی میدونه کجا بریم که اینا یکم به خودشون بیان؟:31:
قانون 9: مشتری های ایرانی از بین نمیروند. فقط از صبانت به پارس انلاین و از پارس انلاین به شاتل و از شاتل به صبانت منتقل میشوند.
صبا هم روی همین قانون داره عمل میکنه.
باید بریم سراغ یه جای دیگه بجز این شرکتا که ملوم نیست چه غلطی میکنن. مثل مخابرات یا اینترنت "ما ه وا ره ای" یا...
کسی میدونه کجا بریم که اینا یکم به خودشون بیان؟:31:
فعلا راهی نداریم باید با این وضع بسازیم صبا میدونه که از اون بهتر نیست که داره انقدر مشترک آزاری میکنه:41:
یادش بخیر سال 85 چه اخلاقی چه پشتیبانی چه قدر زود عوض شدن
3 خط پشتیبانی شده 1 خط اونم همش اشغال وقتی هم بر میداره با آدم دعوا داره
برعکس فکر میکنم الان بدترین شرکت صبا باشه!
نه پینگ نه پشتیبانی نه دانلود شبانه. سرعت روزانش بدک نیست که فکر نمیکنم اون به درد کسی بخوره وقتی با این محدودیت عجیب که اپلود رو هم حساب میکنه نمیشه اصلا دانلود کرد!
یعنی فکر میکنید از این بدتر هم میشه که میگید از صبا بهتر نیست؟:weird:
mahdi-001
30-09-2010, 15:37
خب اگه بخواد سرعت واقعی بده که باید محدودیت حجمی هم برداره و سرویس نامحدودم بده!:13:
کسی از دوستان می تونه به سوال من جواب بده؟کدوم ISP سرویسهای نامحدودش رو بالاتر میبنده؟مثلا الان داتک داره 128/128 رو میده ماهی 40 تومن!!!در حالی که سایر ISP ها دارن همینو بین 26 30 میدن
کسی اوراکل استفاده کرده؟
من می خوام یه سرویس نامحدود خوب بگیرم ولی با این وضع ^%)*@$&)(& ISP ها فکر کنم باز باید برم سر همون مخابرات اگه بشه 256 بگیرم حداقل قیمتش وحشتناک نیست پشتیبانی داره انصافا تو این حدود 7 ماه دو بار قطع شد که یکیش ایام خاص بود و هر دو بار همون روز وصل شد کاهش و نوسان سرعت و ... هم نداشتم ولی بی انصافا یک مگ نمیدن!!!:دی
آقا سمت اوراکل نیا من یکی از آشنایان128 نامحدود داره سرعت دانش نهایتا20کیلوبایته فکر کنم با رانژه شد 36تومن به درد نمیخوره:2:
برعکس فکر میکنم الان بدترین شرکت صبا باشه!
نه پینگ نه پشتیبانی نه دانلود شبانه. سرعت روزانش بدک نیست که فکر نمیکنم اون به درد کسی بخوره وقتی با این محدودیت عجیب که اپلود رو هم حساب میکنه نمیشه اصلا دانلود کرد!
یعنی فکر میکنید از این بدتر هم میشه که میگید از صبا بهتر نیست؟:weird:
شما اونی که میگی خوبه رو معرفی کن؟
پارس سرعت روزانه خیلی کمتر از صبا شبانه هم مثل صبا با مشکل همراهه قیمت هم بالاتر
شاتل مشکلات بسیار زیاد و افت شدید کیفیت شبانه رایگان صبح بلند میشه 1 گیگ از حجمت کم شده!
مبین نت سرعت گاهی زیاد گاهی کم نوسان بسیار ، قیمت زیاد
.................
شما اونی که میگی خوبه رو معرفی کن؟
پارس سرعت روزانه خیلی کمتر از صبا شبانه هم مثل صبا با مشکل همراهه قیمت هم بالاتر
شاتل مشکلات بسیار زیاد و افت شدید کیفیت شبانه رایگان صبح بلند میشه 1 گیگ از حجمت کم شده!
مبین نت سرعت گاهی زیاد گاهی کم نوسان بسیار ، قیمت زیاد
.................
منم همینو میگم. باید کلا یه مدت از این شرکتای کذایی اینترنت نگیریم. (اگه بشه!:42:)
اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه اینا میلی به بهتر کردن سرویس هاشون پیدا نخواهند کرد!
منم همینو میگم. باید کلا یه مدت از این شرکتای کذایی اینترنت نگیریم. (اگه بشه!:42:)
اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه اینا میلی به بهتر کردن سرویس هاشون پیدا نخواهند کرد!
شما درست میگین اما واقعا راهی نداریم :41:
دانلود ماهواره ای آفلاین هم که نمیتونی فایل خواسته خودتو دانلود کنی
میمونه ماهواره ای آنلاین که اونم باید اکانت بخری و اونم مشکلات خودشو داره :31:
Kianoosh
30-09-2010, 16:09
آقا سمت اوراکل نیا من یکی از آشنایان128 نامحدود داره سرعت دانش نهایتا20کیلوبایته فکر کنم با رانژه شد 36تومن به درد نمیخوره:2:
20 کیلو بایت برای 128 نامحدود خوبه که :دی مخابرات ثابت رو 15 بود ! اگه پینگشم خوب باشه روش فکر می کنم چون قیمتهاش هم بدک نیست کلا سرعت بالاتر بستن وقتی معنی میده و به نفع شرکت هست که سرویس حجمی باشه زود حجم تموم بشه بعد هر گیگ 5-6 تومن بخریم!
من موندم چی کار کنم :2: الان شاتل هست ارت 4 320/192 میده 53 تومن اوراکل هم 384/128 رو میده 42 تومن صبا نت هم که 2/1 مگ میده با ترافیک 5 گیگ :دی
راستی اوراکل اینجا تاپیک جدا داره؟
من ديروز با پشتيباني شركت كاووش رايانه نماينگي رسمي صبا در شيراز تماس گرفتم اون ميگفت دارن تجهيزات جديد نصب ميكنن براي همين شبانه در پايين ترين سرعت ممكن هست در ضمن گفت احتمالا حدود يك ماه طول ميكشه درست بشه
کسی برنامه ای سراغ داره که هر 15 ثانیه اینترنت رو قطع کنه ؟ با autodisconnect میشه حداقل 1 دقیقه این کار رو کرد و برای ثانیه نداره.لطفا راهنمایی کنید.مرسی
joe_satriani
30-09-2010, 20:41
کسی برنامه ای سراغ داره که هر 15 ثانیه اینترنت رو قطع کنه ؟ با autodisconnect میشه حداقل 1 دقیقه این کار رو کرد و برای ثانیه نداره.لطفا راهنمایی کنید.مرسی
با سلام
دوست عزيزم به انيجا مراجعه كنيد
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
موفق باشيد.
من خیلی تحقیق کردم
واقعا تو همگیشون صبا بهترینشونه
ولی 1سوال:
توی اصفهان که مخابرات نامحدود نیست!!!!!
در ضمن فقط برای خطوط فیبر نوری میده!!!!
من باید چیکار کنم؟!؟@!!؟!؟!؟!!؟؟
من ديروز با پشتيباني شركت كاووش رايانه نماينگي رسمي صبا در شيراز تماس گرفتم اون ميگفت دارن تجهيزات جديد نصب ميكنن براي همين شبانه در پايين ترين سرعت ممكن هست در ضمن گفت احتمالا حدود يك ماه طول ميكشه درست بشه
پس خبرها و شایعات درسته.با این وضعیت باید یه مدتی با اینترنت شبانه خداحافظی کنیم.:41::19:
معلوم نیست دارن چیکار میکنن که قراره این همه طول بکشه.احتمالا واسه این اینترنت شبانه خرابه چون شب ها حین کار کردن خوابشون میبره ! :27:
P30World Master
01-10-2010, 03:53
احتمالا جاشون رو , روی خطوط شبانه کاربران پهن می کنند:46:
20 کیلو بایت برای 128 نامحدود خوبه که :دی مخابرات ثابت رو 15 بود ! اگه پینگشم خوب باشه روش فکر می کنم چون قیمتهاش هم بدک نیست کلا سرعت بالاتر بستن وقتی معنی میده و به نفع شرکت هست که سرویس حجمی باشه زود حجم تموم بشه بعد هر گیگ 5-6 تومن بخریم!
من موندم چی کار کنم :2: الان شاتل هست ارت 4 320/192 میده 53 تومن اوراکل هم 384/128 رو میده 42 تومن صبا نت هم که 2/1 مگ میده با ترافیک 5 گیگ :دی
راستی اوراکل اینجا تاپیک جدا داره؟
دکتر تا آخر این هفته صبر کن یکی از بچه ها داره از یه شرکتی 1MB می گیره بدون مدارک و ... قیمتش هم خوبه
اگر سرعتش ردیف بود میگم بری بگیری
صبانت هم روزانش مثل قدیمه شبانش هم با برنامه مثل قدیمه ، فقط باید برنامه ای که تو صفحات قبل گذاشته شده رو بگیری :5:
omidsadeghi
01-10-2010, 08:27
تعجب میکنم برخی از دوستان میگن که مخابرات روی فیبر نوری اشتراک میده. اصلا وقتی مخابرات میگه ای دی اس ال یعنی رو خط تلفن بعد هم فیبر نوری برای سرعت های بالای 50 مگابیت هست. خط تلفن تا 12 مگابیت جواب میده. شما مطمئن باشید نیازی به فیبر نوری نیست. اگه مخابرات پرت خالی داشته باشه میتونین بگیرین.
M0hsen3D
01-10-2010, 08:48
تعجب میکنم برخی از دوستان میگن که مخابرات روی فیبر نوری اشتراک میده. اصلا وقتی مخابرات میگه ای دی اس ال یعنی رو خط تلفن بعد هم فیبر نوری برای سرعت های بالای 50 مگابیت هست. خط تلفن تا 12 مگابیت جواب میده. شما مطمئن باشید نیازی به فیبر نوری نیست. اگه مخابرات پرت خالی داشته باشه میتونین بگیرین.
دوست عزیز تو مشهد هم مخابرات فقط روی فیبر نوری adsl میده :10:
masoudtr
01-10-2010, 09:22
شبانه صبانت درست شد یا نه؟
میخوام امشب بگذارم دانلود
omidsadeghi
01-10-2010, 09:28
دوست عزیز تو مشهد هم مخابرات فقط روی فیبر نوری adsl میده :10:
اولا میخوام بدونم که شما از کجا پرسیدی که مخابرات اینترنت رو فیبر نوری میده؟
برای فیبر نوری باید کل ساختار شبکه فیبر نوری باشه.
دوما وقتی میگی فیبر نوری یعنی اسمش ای دی اس ال نیست. ای دی اس ال اصلا یعنی اینترنت رو خط تلفن.
مطمئنم شما هم از یک نفر پرسیدی که اطلاعات کافی نداشته. وقتی میشه اینترنت را روی خط تلفن به مردم ارائه کرد چرا مخابرات میاد اینترنت رو فیبر نوری بده که اصلا ساختار شبکه ای آن موجود نیست؟؟؟
omidsadeghi
01-10-2010, 09:33
شبانه صبانت درست شد یا نه؟
میخوام امشب بگذارم دانلود
من خودم دیشب آنلاین نشدم ولی این طور که معلومه درست نشده و به این زودی ها نخواهد شد . اگه درست شده بود می شد نشانه هاش رو تو فروم می شد دید.
من که اگه درست هم بشه میرم سراغ مخابرات. منطقه ما تا دو ماه دیگه اشتراک میده. الان پرت خالی ندارن وگرنه تا حالا رفته بودم مخابرات.
Kianoosh
01-10-2010, 09:47
دکتر تا آخر این هفته صبر کن یکی از بچه ها داره از یه شرکتی 1MB می گیره بدون مدارک و ... قیمتش هم خوبه
صبانت هم روزانش مثل قدیمه شبانش هم با برنامه مثل قدیمه ، فقط باید برنامه ای که تو صفحات قبل گذاشته شده رو بگیری :5:
خب جیگر همین الان بگو یه پرس و جویی بکنیم شاید مرکز تو مشکل نداره خیلی جاها شبانشون کلا تعطیل شده بعدم من کلا نمی تونم با این سیستم حجمی بسازم چون کارم دانلود زیاد نیست وبگردی و کارای دیگه تو روز بیشتر دارم پخ کن ببینم چی میگه...
در ضمن مخابرات استان تهران روی PCM (فیبر-روتاری و ریموت) ADSL نمیده!:46:
mehrdad00
01-10-2010, 10:00
این برنامه چیه؟من که هرچی گشتم چیزی نبود ؟:41:
armin321
01-10-2010, 10:00
مخابرات بدون مجوز 256 میده؟
M0hsen3D
01-10-2010, 10:34
دوما وقتی میگی فیبر نوری یعنی اسمش ای دی اس ال نیست. ای دی اس ال اصلا یعنی اینترنت رو خط تلفن.
مطمئنم شما هم از یک نفر پرسیدی که اطلاعات کافی نداشته. وقتی میشه اینترنت را روی خط تلفن به مردم ارائه کرد چرا مخابرات میاد اینترنت رو فیبر نوری بده که اصلا ساختار شبکه ای آن موجود نیست؟؟؟
دوست عزیز کی گفته نمیشه روی فیبر نوری adsl داد ؟؟من خودم از امور مشترکین پرسیدم
مخابرات مشهد روی فیبر نوری adsl میده و مثل اینکه باورش برای شما مشکله!!!من که مشهدی هستم میگم نمیده چون تحقیق کردم وگرنه خودم میرفتم و از مخابرات سرویس میگرفتم!در سایت مخابرات مشهد هم قسمت درخواست adsl فقط شماره هایی که فیبر نوری باشه یه فرم باز میشه که میتونن ثبت نام کنن ولی خط هایی که فیبر نوری نباشند مینویسه شماره روی کافوی نوری نیست.:5:
دوست عزیز کی گفته نمیشه روی فیبر نوری adsl داد ؟؟من خودم از امور مشترکین پرسیدم
مخابرات مشهد روی فیبر نوری adsl میده و مثل اینکه باورش برای شما مشکله!!!من که مشهدی هستم میگم نمیده چون تحقیق کردم وگرنه خودم میرفتم و از مخابرات سرویس میگرفتم!در سایت مخابرات مشهد هم قسمت درخواست adsl فقط شماره هایی که فیبر نوری باشه یه فرم باز میشه که میتونن ثبت نام کنن ولی خط هایی که فیبر نوری نباشند مینویسه شماره روی کافوی نوری نیست.:5:
توی مشهد سرویس بدون محدودیت هم میده؟ توی سایتش تعرفه هارو نزده. یا شاید من الان گیجم نمیبینم:34:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
دوست عزیز شما اطلاعات خوبی در این زمینه دارید اما قبل از هرچیز توجه کنید که اینجا ایرانه بابا! هرچیزی ممکنه بشه.
M0hsen3D
01-10-2010, 11:32
توی مشهد سرویس بدون محدودیت هم میده؟ توی سایتش تعرفه هارو نزده. یا شاید من الان گیجم نمیبینم:34:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
دوست عزیز شما اطلاعات خوبی در این زمینه دارید اما قبل از هرچیز توجه کنید که اینجا ایرانه بابا! هرچیزی ممکنه بشه.
همش بدون محدودیت هست ولی ترفه ها رو تو سایت نزده:46:
akoroorian
01-10-2010, 12:39
فقط بگم که اگر کاری میخوایین بکنین یا همه با هم بکنین یا اصلا نکنین چون فایده ای نداره
اینم بگم که اگه دقت کرده باشین همه این مشکلات از وقتی شروع شد که مخابرات شروع به دادن سرویس adsl کرد:13:
linuxboy
01-10-2010, 12:59
اسم برنامه ای که سرعت شبانه را بالا می بره چیه؟
لینک دانلود هست؟
omidsadeghi
01-10-2010, 14:00
همش بدون محدودیت هست ولی ترفه ها رو تو سایت نزده:46:
این که تو ایران از هیچ چیز نباید تعجب کرد را کاملا قبول دارم. من یه ایمیل زدم به مخابرات استان خراسان رضوی. حالا معلوم میشه قشیه چیه.
شما هم به نظرم بهتره حضوری مراجعه کنی به نزدیک ترین مرکز مخابرات شهرتون و تقاضای ای دی اس ال کنی و ببینی چی میگن.
اگه تو مشهد برای گرفتم اینترنت از مخابرات حتما باید به شبکه فیبر نوری وصل باشی اونم برای اینترنت 128k خیلی جالب میشه. البته بعید میدونم اینطوری باشه.
Mr.Pooya
01-10-2010, 14:07
سلام
میخواستم بدونم پینگ صبا همه جا بالاست یا بعضی جاها بالاست ؟؟ چون تست های بعضی ها را دیدم از باکو پینگ 300 دارند که خیلی بالاست !!!!!
hosein63
01-10-2010, 14:12
خوب آقا من خبر دارم براتون امروز دوستم زنگ زده صبانت با طرف خوب صحبت کرده و گفته آقا خداوکیلی به ما بگو این مشکل شبانه حل شدنی هست؟ طرف هم گفته به ما گفتند حل می شود اما حل شدنی نیست .این هم برای دوستان که بدانند بی خود وقت خود را تلف نکنند من که می خواهم اگر بشود ماهواره ای بگیرم الان هم دارم با نت ایرنسل کار می کنم .
خوب آقا من خبر دارم براتون امروز دوستم زنگ زده صبانت با طرف خوب صحبت کرده و گفته آقا خداوکیلی به ما بگو این مشکل شبانه حل شدنی هست؟ طرف هم گفته به ما گفتند حل می شود اما حل شدنی نیست .این هم برای دوستان که بدانند بی خود وقت خود را تلف نکنند من که می خواهم اگر بشود ماهواره ای بگیرم الان هم دارم با نت ایرنسل کار می کنم .
به نظر منم حل شدن در کارش نیست. اگه میخواست درست بشه تاحالا شده بود. اینم که میگن یه ماه دیگه الکیه.
اینترنت "ما هوا ره ای" قیمتش چجوریاس؟
سلام
میخواستم بدونم پینگ صبا همه جا بالاست یا بعضی جاها بالاست ؟؟ چون تست های بعضی ها را دیدم از باکو پینگ 300 دارند که خیلی بالاست !!!!!
300 که چیزی نیست اینو ببین :
لطفا لینک دانلود + آموزش اون برنامه رو بزارین.
با اون برنامه تا ساعت چند کانکت میشه باشیم؟(همون7)
اسم برنامه ای که سرعت شبانه را بالا می بره چیه؟
لینک دانلود هست؟
لطفا لینک دانلود + آموزش اون برنامه رو بزارین.
با اون برنامه تا ساعت چند کانکت میشه باشیم؟(همون7)
باید خوش شانس باشید که بدردتون بخوره! امتحانش ضرری نداره.
S A M S U N G
01-10-2010, 18:10
سلام .
دوستان اگه پستهای منو توی تاپیک قبلی بخونین متوجه میشین که من حدود 4 ماه پیش سرویسم رو از صبانت جمع کردم . رفتم از شاتل گرفتم گفتم شاید بهتر باشه ولی متاسفانه از صبانت بدتر بود ، رفتم از پارس آنلاین گرفتم و اون هم تعریفی نداشت .
حدوذ 1.5 ماه میشه که دوباره برگشتم صبانت .
توی این مدت بیشتر شبها دانلود داشتم و نتیجه رو میتونین ببینید . ( دانلود شبانه رو با علامت مشخص کردم )
من فکر نمیکنم شرکتهای دیگه حداقل به خوبی صبانت باشن . همینطور که میبینین من اکثر شبها بالای 2 گیگ دانلود میکنم .
من منطقه 1 کرج هستم و اصلا عامل نفوذی صبانت نیستم که بخوام تبلیغشو کنم .
در ضمن از هیچ برنامه خاصی جز IDM استفاده نمیکنم .
مخلصیم .
سلام .
دوستان اگه پستهای منو توی تاپیک قبلی بخونین متوجه میشین که من حدود 4 ماه پیش سرویسم رو از صبانت جمع کردم . رفتم از شاتل گرفتم گفتم شاید بهتر باشه ولی متاسفانه از صبانت بدتر بود ، رفتم از پارس آنلاین گرفتم و اون هم تعریفی نداشت .
حدوذ 1.5 ماه میشه که دوباره برگشتم صبانت .
توی این مدت بیشتر شبها دانلود داشتم و نتیجه رو میتونین ببینید . ( دانلود شبانه رو با علامت مشخص کردم )
من فکر نمیکنم شرکتهای دیگه حداقل به خوبی صبانت باشن . همینطور که میبینین من اکثر شبها بالای 2 گیگ دانلود میکنم .
من منطقه 1 کرج هستم و اصلا عامل نفوذی صبانت نیستم که بخوام تبلیغشو کنم .
در ضمن از هیچ برنامه خاصی جز IDM استفاده نمیکنم .
مخلصیم .
خدا شانس بده. پس کرج هم مثل قم سرویسهاش خوبه. اون 2تا دوستمون هم که از قم هستن شبی چند گیگ میگیرن.
اونایی که از این 2تا شهر نیستن باید یه فکری بکنن:13:.
mohsen121
01-10-2010, 18:42
خدا شانس بده. پس کرج هم مثل قم سرویسهاش خوبه. اون 2تا دوستمون هم که از قم هستن شبی چند گیگ میگیرن.
منم كرجم ولي دانلود شبانه ام از 300 مگ بالاتر نرفته .
M0hsen3D
01-10-2010, 18:57
این که تو ایران از هیچ چیز نباید تعجب کرد را کاملا قبول دارم. من یه ایمیل زدم به مخابرات استان خراسان رضوی. حالا معلوم میشه قشیه چیه.
شما هم به نظرم بهتره حضوری مراجعه کنی به نزدیک ترین مرکز مخابرات شهرتون و تقاضای ای دی اس ال کنی و ببینی چی میگن.
اگه تو مشهد برای گرفتم اینترنت از مخابرات حتما باید به شبکه فیبر نوری وصل باشی اونم برای اینترنت 128k خیلی جالب میشه. البته بعید میدونم اینطوری باشه.
سلام دوست عزیز
اصلا هم جالب نیست کاش روی خط مسی میدادن من میتونستم بگیرم.بعد مخابرات مشهد 256 هم میده راحت و بدون نامه و تقاضا ...
اینطوری هم هست مطمئن باشید.
silhouette
01-10-2010, 19:07
من قبلش از فن اوا میگرفتم اونم شبانش گند شد اومدم صبانت که اینم شبانش گند شد قطع به یقین بدونید دستور از بالا رسیده
تبریزم اضافه کن.
من نمی خواستم بگم ،نکنه دلتون آب شه!!!
یه هفته ای هم میشه برا ما عالی شده
خدایا
از عمر ما بکاه و بر شانس ما بیافزا (ضرب المثل ترکی)
image369
01-10-2010, 21:57
بدی اینترنت ماهواره ای اینه که قیمتش یکم بالاست
کسی نامحدود یکماهه حول وحوش 20 تومن سراغ داره ؟
HADI ONLY
01-10-2010, 22:13
سلام دوستان
پایین آوردن سرعت شبانه عمدی است شک نکنید .
اینکه می گویند تا هفته دیگر درست میشه سرکاری است .
سرعت رو پایین آوردن می گن مشکله سرور هست . اگر مشکل سرور باشه 1 الی 2 روز باید رفع بشه نه 1 هفته .
من که می گم پهنا باند ندارند بنابراین سرعت ها رو کم کردند . ( یکی از فامیل ها تو شرکت صبانت گفت به من )
بدی اینترنت ماهواره ای اینه که قیمتش یکم بالاست
کسی نامحدود یکماهه حول وحوش 20 تومن سراغ داره ؟
نمیشه در روز فقط چند ساعت وصل باشه و در عوض قیمتش پایین تر باشه؟!:20:
ادم که نمیخواد روزی 20گیگ دانلود کنه:13:
image369
01-10-2010, 23:15
منم یکسری فایل برای دانلود نیاز دارم که با این وضعیت صبا نت نمی تونم بگیرم
منم اطلاعات کاملی در این زمینه و قیمتهای دقیق و جدید ندارم ولی اینطور که یکسری قیمتها را میدیم شرکتهای هستند که در یکساعت به خصوص اکانت بدن ولی همون مثلا در ارزان ترین ساعت دقیقا ساعت شبانه صبانه یک مگ را شبی 7 دلار میداد که میشه شبی 4 تا 6 گیگ برابر 9 تومن
اگه از دوستان کسی اطلاعات دقیقیتری داره بگه
دوست عزیز اولا شما باید یک کارت --- تهیه کنید اونم از نوع S2 که قیمتش بالاتره
بعد باید اکانت تهیه کنید
برای تهیه اکانت چون شرکت تو ایران وجود نداره باید از امارات و کویت و ... تهیه کنید
کارت اعتباری میخواد
بعضی شرکتها کپی پاسپورت میخوان :31:
اما بعد اینهمه سختی اینم نتیجش:8:
image369
01-10-2010, 23:25
اونی که بخواد از این سیستم استفاده کنه کارت --- داره
بخش پرداخت مبلغشم که تنها بخششه که مشکل نداره
فقط یک سوال هزینه ها به چه نحوه
زیر 20 تومن اکانتی هست بشه شبی 7 تا 8 گیگ دانلود داشت
تنظیمات اضافه ای که انجام دادی چیه ؟برنامه خاصی داره ؟
اونی که بخواد از این سیستم استفاده کنه کارت --- داره
بخش پرداخت مبلغشم که تنها بخششه که مشکل نداره
فقط یک سوال هزینه ها به چه نحوه
زیر 20 تومن اکانتی هست بشه شبی 7 تا 8 گیگ دانلود داشت
تنظیمات اضافه ای که انجام دادی چیه ؟برنامه خاصی داره ؟
دوست عزیز شما باید ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشین یا کسی رو پیدا کنید که داشته باشه به نظرم این خودش مشکله:31:
هزینه هم ارزانترین اکانت مربوط به opensky هستش از 20 تومان شروع میشه تا 200
نام سرویس: Flat
سرعت سرویس : Up to 2Mbps
محدودیت حجمی: 10GB
34,90 Euro
نام سرویس: Paygo Reload
محدودیت حجمی: 2GB
10,00 Euro
نام سرویس: Flat-pro
محدودیت حجمی: نامحدود
78,90 Euro
برای خرید هم از این سایت استفاده کنید
چرا حالا --- S2 :41:. من از اون قدیم ندیما یه S1 دارم:13:.
چرا حالا --- S2 :41:. من از اون قدیم ندیما یه S1 دارم:13:.
s1 هم میشه فکر کنم اما خوب تکنولوژی قدیمی تره و سرعتها تو s1 افت و نوسان زیادی داره
image369
02-10-2010, 00:16
مگه میشه با s1 نشه اون قدیما کلی باش افلاین میگرفتیم :31:
سیبیل جان شما که داری استفاده میکنی سیستمی نیست که مثل همین صبا یک تایم را رایگان بده
یعنی یک اکانت مثل 2 گیگ با قیمت 11 اویرو بگیریم تو اون تایم با سرعت 2 گیگ دانلود کنیم
بعدش شما تو ایرانی ؟ مشکل قانونی نداره ؟ شما یکطرفه داری استفاده میکنی دیگه ؟
dragon-fly
02-10-2010, 00:21
دوست عزیز شما باید ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشین یا کسی رو پیدا کنید که داشته باشه به نظرم این خودش مشکله:31:
هزینه هم ارزانترین اکانت مربوط به opensky هستش از 20 تومان شروع میشه تا 200
نام سرویس: Flat
محدودیت حجمی: 10GB
34,90 Euro
نام سرویس: Paygo Reload
محدودیت حجمی: 2GB
10,00 Euro
نام سرویس: Flat-pro
محدودیت حجمی: نامحدود
78,90 Euro
برای خرید هم از این سایت استفاده کنید
سلام
یعنی حتما باید ویزا یا مستر کارت داشته باشیم ؟
چون من شنیدم یه سری شرکت هستنکه راحت میفروشن.
این حجمایی که زدید روزانس دیگه ؟
مگه میشه با s1 نشه اون قدیما کلی باش افلاین میگرفتیم :31:
سیبیل جان شما که داری استفاده میکنی سیستمی نیست که مثل همین صبا یک تایم را رایگان بده
یعنی یک اکانت مثل 2 گیگ با قیمت 11 اویرو بگیریم تو اون تایم با سرعت 2 گیگ دانلود کنیم
بعدش شما تو ایرانی ؟ مشکل قانونی نداره ؟ شما یکطرفه داری استفاده میکنی دیگه ؟
دوست عزیز اولا شما باید در نظر داشته باشی که برای استفاده از اینترنت ماهواره ای یا دانلود آنلاین باید این صبا رو هم نگه داری و از سند اون استفاده کنی تازه پینگ زیادش هم مشکل سازه
اینترنت ماهواره ای فقط رسیو داره و سند نداره پس به سند هم نیاز داریم که یا دیال آپ یا ADSL مورد نیازه
من الان استفاده نمیکنم اما اگه صبا درست نشه مجبورم دوباره راه بندازمش
همچی چیزی مثل صبا نیست و شما باید اکانت رو خریداری کنی افرادی هستند اکانت ارزون میفروشن اما خوب این اکانت امکان داره 1 ساعت بیشتر برای شما کار نکنه !
در مورد مشکل قانونی هم نمیدونم اما افراد زیادی رو میشناسم که استفاده میکنن:31:
سلام
یعنی حتما باید ویزا یا مستر کارت داشته باشیم ؟
چون من شنیدم یه سری شرکت هستنکه راحت میفروشن.
این حجمایی که زدید روزانس دیگه ؟
بله هست اما مثل هندونه در بسته شاید 1 ساعت هم برای شما کار نکنه اما باز هم افراد مطمئن هم وجود داره که باید اون افراد رو پیدا کنید
بله علاوه بر مستر یا ویزا کپی پاسپورت هم میخواد اسکای تا اکانت رو فعال کنه
این حجم ها هم 24 ساعته هستش
از مدیران به دلیل انحراف تاپیک عذرخواهی میکنم:11:
image369
02-10-2010, 00:31
این اکانت ها چرا اینجوریه سرعتت 2 مگ باشه ولی نتونی بیشتر از 4 گیگ دانلود کنی
توی سایتی که دادی اکانت شبانش بالای 150 تومن میشه هر ماهم 4 گیگ ترافیک روزانه با سرعت 2 گیگ و شبانه هم از ساعت 1:30 تا 9:30 البته فکر کنم اینا سند و ----- با هم باشه درسته ؟
یک سیستم که فقط ----- داشته باشه با یک قیمت خیلی کمتر نیست ؟
البته اگه من هر شب بتونم 8 ساعت با سرعت 2 مگ داشته باشم عرش کبریا را هم دانلود میکنم
این اکانت ها چرا اینجوریه سرعتت 2 مگ باشه ولی نتونی بیشتر از 4 گیگ دانلود کنی
توی سایتی که دادی اکانت شبانش بالای 150 تومن میشه هر ماهم 4 گیگ ترافیک روزانه با سرعت 2 گیگ و شبانه هم از ساعت 1:30 تا 9:30 البته فکر کنم اینا سند و ----- با هم باشه درسته ؟
یک سیستم که فقط ----- داشته باشه با یک قیمت خیلی کمتر نیست ؟
البته اگه من هر شب بتونم 8 ساعت با سرعت 2 مگ داشته باشم عرش کبریا را هم دانلود میکنم
بهترینش اون زمان که من استفاده میکردم سرویس flat بود
سرویس Flatpro
یکی از سرویسهای چهارگانه شرکت Opensky ایتالیا میباشد
حجم ترافیک مصرف 50 گیگابایت
مدت زمان مصرف 1 ماه میلادی
شرح دقیق پهنای باند سرویس
تا 20 گیگابایت مصرف اول پهنای باند 2MBPS میباشد
بعد از 20 گیگابایت مصرف اول پهنای باند 512KBps میشود
بعد از 50 گیگابایت مصرف پهنای باند با Connection Ratio 200:1 به اشتراک گذاشته میشود.
سر ماه نیز قطع میشود و شما دیگر نمیتوانید به سرور اپن اسکای وصل شوید و Error 691 را دریافت میکنید. که باید اشتراک جدید بخرید
ببینید از این شرکتها خرید کردن به نظر من خیلی گرون در میاد و از هکرها هم خریدن از نظر امنیت و مطمئن بودن مشکل داره :41:
شما اگه بخوایید هم سند و رسیو ماهواره ای داشته باشی هم یک ال ان بی مخصوص هم دیش بزرگ لازم داره که مشکل قانونی هم به وجود میاد:18:
image369
02-10-2010, 00:50
عملا دیگه بحث در باره اینترنت صبا نت دردی را درمون نمیکنه همون بهتر که تو تاپیکش در مورد سایر راههای برقرای ارتباط با اینترنت و نحوه جایگزینی اونا به جای صبا نت بحث بشه :13:
این سیستمی که گفتید هر 24 ساعت 2 گیگ میتونی دانلود داشته باشی ؟
این بحث تورنت چیه ؟
PayGo Reload
10,00 Euro
Nur für PayGo-Kunden
zusätzliches Downloadvolumen mit bis zu 2 Mbps. Extra: 200 MB SatTorrent Downloadvolumen GRATIS dazu.
شما برای هر ماه 100 تومن میدادی ؟؟ 50 گیگ 100 تومن ؟؟:21:
خیلی گرونه
عملا دیگه بحث در باره اینترنت صبا نت دردی را درمون نمیکنه همون بهتر که تو تاپیکش در مورد سایر راههای برقرای ارتباط با اینترنت و نحوه جایگزینی اونا به جای صبا نت بحث بشه :13:
این بحث تورنت چیه ؟
PayGo Reload
10,00 Euro
Nur für PayGo-Kunden
zusätzliches Downloadvolumen mit bis zu 2 Mbps. Extra: 200 MB SatTorrent Downloadvolumen GRATIS dazu.
sattorrent سرویس شرکت broadsat است که به کاربران اجازه دانلود افلاین می دهد.
با خریداشتراک این سرویس هر مشترک می تواند در هر ماه 1GB فایلهای دلخواه خود رادر اینترنت بصورت آفلاین یا بدون اتصال به اینترنت دانلود کند.
همچنین با خرید اشتراک این سرویس امکان استفاده از سایر امکانات opensky مانند SatKiosk و SatTV تا پایان زمان اشتراک وجود دارد .
در مورد 24 ساعت 2 گیگ بستگی به پینگ و سند شما هم داره مثلا با پینگ صبا سرعت نوسان زیادی داره اما 2 گیگ رو راحت میشه دانلود کرد
نه من از flat استفاده میکردم 40 تومان هر ماه اما میارزید الان 40 میدم به صبا برای 9 گیگ با 1/3 سرعت اون
خب جیگر همین الان بگو یه پرس و جویی بکنیم شاید مرکز تو مشکل نداره خیلی جاها شبانشون کلا تعطیل شده بعدم من کلا نمی تونم با این سیستم حجمی بسازم چون کارم دانلود زیاد نیست وبگردی و کارای دیگه تو روز بیشتر دارم پخ کن ببینم چی میگه...
در ضمن مخابرات استان تهران روی PCM (فیبر-روتاری و ریموت) ADSL نمیده!:46:
خوب مرد مومن تو که دانلود زیاد نداری صبانت برات خوبه
آخه مگه چقدر وبگردی می کنی یعنی 15گیگ برای 3 ماه کم میاد؟
عليرضا خان
02-10-2010, 08:34
این بحث تورنت چیه ؟
PayGo Reload
10,00 Euro
Nur für PayGo-Kunden
شما برای هر ماه 100 تومن میدادی ؟؟ 50 گیگ 100 تومن ؟؟:21:
خیلی گرونه
چه كاريه؟ چرا مي خوايد ماهواره اي بگيريد؟
خب بريد از صبانت، حجم بيشتري خريداري كنيد! صبانت كه سرعت روزانه اش خوبه. اينجوري كه كمتر و ارزونتر براتون در مي آيد تا اينكه بريد ماهواره اي بگيريد!
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
من صبانت داشتم حالا چون شبانه اش خراب شده مي خوام بيام از شاتل سرويس Eco بگيرم.
ولي قبلش يك سوال داشتم:
سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 512 آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟
خب بريد از صبانت، حجم بيشتري خريداري كنيد! صبانت كه سرعت روزانه اش خوبه. اينجوري كه كمتر و ارزونتر براتون در مي آيد تا اينكه بريد ماهواره اي بگيريد!
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
ولي قبلش يك سوال داشتم:
سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 512 آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟
صبانت سرویس 3ماه با 150گیگ محدودیت رو میده 300 هزار تومن:18::18::18:. کجاش ارزون در میاد.
ماهی 50گیگ 100تومن.:41:
mahdi-001
02-10-2010, 10:24
الان از شاتل برام sms اومده نوشته:
یک ماه رایگان برای خرید تا 20 مهر!!
نظرتون چیه بریم شاتل یا پارس؟
شمارشو بده زنگ بزنیم فش بدیم یکم.
Kianoosh
02-10-2010, 10:53
خوب مرد مومن تو که دانلود زیاد نداری صبانت برات خوبه
آخه مگه چقدر وبگردی می کنی یعنی 15گیگ برای 3 ماه کم میاد؟
مگه فقط وبگردیه؟:دی من هر طور حساب کردم این حجمها جوابگو نیست اما میشه امتحانش کرد ولی وقتی زوری سه ماهه می خوان ببندن نمیشه دیگه!بعد تو همون سرویسی که قدیما بحث میکردیم سرش رو میگی 128 سه ماه 15 گیگ 54 تومن؟چه تظمینی هست سرعت منو یه مگ ببنده هیچی نوسان نداشته باشه هیچی شبانه دایل آپ نباشه پینگ بالا نباشه و ... باید سه ماه یه سرویس داغون:دی رو تحمل کنم!اگه من 128 واقعی بخوام همین مخابرات هست نامحدوده هزینش هم 200% کمتره! یه سوال جواب ندادی اون ساعتی که رایگان هست شبانه میشه همون یوزر پس روزانه وارد کرد با سرعت روزانه استفاده کرد اگه مثلا شبانه دایل اپ بود؟!یا نه زوری هست شبانه اونطوری باشه؟بعد مثلا من 3 هفته استفاده کردم می خوام قرارداد رو فسخ کنم یک ریال به من پس میدن برا اون دو ماه!؟!بعد این قضیه حجم دزدی و اینا چیه میگن ای دی امت این نسخه باشه حجم الکی کم می کنه یا کلا حجم الکی کم می کنه !! من با خود مدیریت حجم مشکل دارم دیگه چه برسه این وسط قاچاقی هم حجممون رو کم کنن :دی
خلاصه تو هنوز جوونی یه کاری نکن من برم صبانت بگیرم :دی
اون ای اس پی رو بگو بجاش....
mahdi-001
02-10-2010, 12:51
شمارشو بده زنگ بزنیم فش بدیم یکم.
شماره ای که sms زد: 300023099
شماره تماس شرکت :23099
ولي قبلش يك سوال داشتم:
خیر
جوابتون رو توی تاپیک شاتل دادم.
یعنی انصافا به خاطر 1ماه رایگان می ارزه که بری شاتل بگیری؟؟!!
حتی اگر بد باشه؟
------
راستی دوستان کسی تونسته برای چند لحظه همچین سرعتی رو ببینه؟؟!
ماشاالله صبا فکر کنم ماهواره ای شده ما حبر نداشتیم!:31:
البته یه لحظه به 700 هم رسیدا ولی نتونستم عکس بگیرم!
اگر چند روز صبر كني در مورد پارس بهت جواب ميدم آخه امروز يك خط رو دادم واسه پارس رانژه كنن گفتن 4 يا 5 روز ديگه وصل ميشه اگر صبر كني ميتونم در مورد پارس توضيح بدم البته اينم بگم من شيراز هستم
mehrdad00
02-10-2010, 15:18
ادم بره هر چی می خوا بخره دی وی دی شو به ز این صبای $#%$#^!!
دیشب به زور 300mb گرفتم...تا هفته پیش شبی 4گیگ دانلودم بود..
image369
02-10-2010, 15:41
یعنی انصافا به خاطر 1ماه رایگان می ارزه که بری شاتل بگیری؟؟!!
حتی اگر بد باشه؟
------
راستی دوستان کسی تونسته برای چند لحظه همچین سرعتی رو ببینه؟؟!
ماشاالله صبا فکر کنم ماهواره ای شده ما حبر نداشتیم!:31:
البته یه لحظه به 700 هم رسیدا ولی نتونستم عکس بگیرم!
چرا نتونی ببینی
ما هم اگه کارمند صبا نت بودیم و وقتی همه ناراضی اند و شکایت دارند بیایم تو تاپیک از صبا تعریف کنیم صبا نت چرا نباید به ما همچین سرعتی بده
حداقل میومدی میگفتی با صبا نت مثل سرعت قبل دارم میگرفتم نه دیگه 700
دروغم میخوای بگی در یک حدی بگو که قابل باور باشه
image369
02-10-2010, 15:55
فکر کنم شما اطلاعاتتون از منم کمتر باشه
فرق سرویس های صبا و با شرکتی بین المللی از زمین تا اسمونه
فرق سرعت دانلود 2 مگ را با 10 کیلوبیت مقایسه میکنید ؟
سرعتی که خریداری میشه تضمین شده است
یکی از اکانت هاش که شبانه داره یعنی از ساعت 1 تا 9 رایگان و سرعت دو مگ + 4 گیگ ترافیک رایگان روزانه برای هر ماه + این اکانت 6 ماهه است قیمتش برابر با 119 یورو است
اگه صبا نت همچین اکانتی داره من بی خبرم شما اگه اطلاع داری بگو تا بریم بگیریم .
silhouette
02-10-2010, 16:00
اونایی که میخوان شاتل بگیرن این صفحه رو بخونن
عليرضا خان
02-10-2010, 16:04
فکر کنم شما اطلاعاتتون از منم کمتر باشه
فرق سرویس های صبا و با شرکتی بین المللی از زمین تا اسمونه
فرق سرعت دانلود 2 مگ را با 10 کیلوبیت مقایسه میکنید ؟
سرعتی که خریداری میشه تضمین شده است
یکی از اکانت هاش که شبانه داره یعنی از ساعت 1 تا 9 رایگان و سرعت دو مگ + 4 گیگ ترافیک رایگان روزانه برای هر ماه + این اکانت 6 ماهه است قیمتش برابر با 119 یورو است
اگه صبا نت همچین اکانتی داره من بی خبرم شما اگه اطلاع داری بگو تا بریم بگیریم .
119 يورو؟ يعني 200 هزار تومن؟:18:
اولا شما اگر سرويس ماهواره اي بگيريد براي سند نياز به يك اشتراك اينترنت مجزا داريد مثل دايل آپ يا ADSl !
پس هزينه هاتون دوبله ميشه!
دوما الان صبانت داره 50 گيگ ترافيك در ماه ميده به قيمت فقط 109 هزار تومن!
حالا بگير كدوم به صرفه تره؟ 200 هزار تومن + هزينه اشتراك اينترنت send / يا اون؟ :27:
چرا نتونی ببینی
ما هم اگه کارمند صبا نت بودیم و وقتی همه ناراضی اند و شکایت دارند بیایم تو تاپیک از صبا تعریف کنیم صبا نت چرا نباید به ما همچین سرعتی بده
حداقل میومدی میگفتی با صبا نت مثل سرعت قبل دارم میگرفتم نه دیگه 700
دروغم میخوای بگی در یک حدی بگو که قابل باور باشه
اولا به من تهمت زدی انشاالله خودت هم به تهمت گرفتار بشی!!:31:
دوما کافی بود که یه نگاه به آرشیو پستای من مینداختی و میدیدی که من قبل از این شاتل داشتم و چه به سرم آورد!
الان دیگه همه اینو میدونن!:46:
بعدشم این سرعتی که شما میبینی مال دیروز بعد از ظهره که با اکانت شبانه کانکت بودم و بعد چند دقیقه سرعت میومد رو 10 بعد یهو یه لحظه اینطوری میرفت بالا .دوباره رو 230 میموند!
درضمن من تعریف نکردم فقط گفتم چقدر دانلود کردم!
تازشم شما فکر کردی اگه خودت سرعتت خوب بود میومدی اینجا بگی که من مثل همیشه خوب دانلود میکنم؟!!!
نه عزیز من نمیومدی بگی . فقط هرکی مشکل داشته باشه میاد اینجا!
و مثل من هم کم پیدا میشه که بیاد اینجا واقعا هر جور هست بگه!
اصلا همین چند روز پیش خودتون نمونشو دیدین!
حدود 20 صفحه از این تاپیک گذشت و 1 نفر گفت من هرشب 2گیگ دانلود میکنم!(موقعی که اکثرا مشکل نداشتن!)
ولی به محض اینکه شبانه ی بیشتر جاها خراب شد چند نفر اومدن گفتن ما تا قبل از این بالای 2گیگ میکرفتیم ولی الان خرابه!
چطور این آقایون موقعی که دانلودشون بالا بود نمیومدن بگن؟؟:46:
نتیجه میگیرم همین الانم کسایی هستن که سرویسشون درسته. ولی مثل من نمیان بگن!
منتها چون من فقط اینجا گفتم بعضی ها فکر میکنن ما نفوذی هستیم و..
البته من شما رو درک میکنم سرعت 600 برا خودم هم (تو این نیم ثانیه!) غیر قابل باور بود!:31::18:
البته یه چیز دیگه هم بود میخواستم بگم دیدم اگه بگم بازم فکر بد میکنی .ولش کن.
image369
02-10-2010, 16:34
119 يورو؟ يعني 200 هزار تومن؟:18:
اولا شما اگر سرويس ماهواره اي بگيريد براي سند نياز به يك اشتراك اينترنت مجزا داريد مثل دايل آپ يا ADSl !
پس هزينه هاتون دوبله ميشه!
دوما الان صبانت داره 50 گيگ ترافيك در ماه ميده به قيمت فقط 109 هزار تومن!
حالا بگير كدوم به صرفه تره؟ 200 هزار تومن + هزينه اشتراك اينترنت send / يا اون؟ :27:
راستش من نمی دونم شما از کجا ارز میخری که اینقد دچار تورم شده 119 یورو یک چیزی در حدود 160 تا 170 تومنه
مسیله دوم اینکه این هزینه برای 6 ماهه یعنی ماهی حدود 30 تومن و شاید کمتر
سوم اینکه شما حجم روزانت برابره با 4*6 = 24 گیگ و شبانه هم شما با سرعت 2 مگ در فاصله زمانی 8 ساعت چیزی حدود 10 گیگ شبانه دانلود داری
بعدش شما برای سند به چقد حجم نیاز داری ؟ والا من که مصرف زیاده فکر نکنم در 6 ماه بیشتر از 200 مگ سند داشته باشم . که اونم هزینش با یک اکانت حدود 10 تومنی حل میشه حالا نمی دونم منظورتون از دوبله شدن چیه ؟
من به شما پیشنهاد میکنم فقط نخواه جواب بدی یکم فکر کن بعد جواب بده
mahdi-001
02-10-2010, 16:44
--------
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد:
620 هزار پورت ADSL فروش نرفته است
سرویس زیرساخت- شرکتهای خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت 619 هزار و 962 پورت خالی و بدون مشترک دارند.
به گزارش عصر ارتباط، PAPها در طول شش سال فعالیت خود مجموعا یک میلیون و 242 هزار و 566 پورت نصب کردهاند و طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تنها 622 هزار و 604 پورت دایر کردهاند.
این آمار تنها متعلق به 11 شرکت خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت است که حاکی از مجموع فعالیت آنها از ابتدا تا اول شهریورماه سال 89 است.
این شرکتها تا مردادماه سال 89 مجموعا یک میلیون و 10 هزار و 647 پورت پرسرعت نصب کرده بودند که در بازه زمانی یکماهه تا شهریورماه 89، 231 هزار و 919 پورت به مجموع آنها افزودند.
شرکتهای خصوصی ارایهدهنده اینترنت پرسرعت طبق برنامه چهارم توسعه بايد یک میلیون و 250 هزار پورت اینترنت پرسرعت نصب و عرضه میکردند که بهرغم پایان یافتن این برنامه این تعهدات هیچگاه عملی نشد.
عدم تامین امکانات فضای پسیو از سوی شرکت مخابرات ایران، عدم فروش اینترانت از سوی شرکتهای مخابرات استانی و عدم اجازه ورود نمایندگان شرکتهای ارایهدهنده اینترنت پرسرعت به مراکز مخابراتی از جمله چالشهایی است که شرکتهای PAP از آغاز به کار خود تاکنون از آن گلهمند بودهاند.
از سوی دیگر، ورود شرکت مخابرات ایران به این عرصه و عرضه سرویس اینترنت پرسرعت با قیمت بسیار کمتر از PAPها و به عنوان رقیب این شرکتها که خود تامین برخی امکانات PAPها را نیز بر عهده دارد، از جمله مواردی است که PAPها آن را مخل سرویسدهی مناسب خود به مشترکان و متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور میدانند.
آنها تاکنون برای حل اختلافات خود با شرکت مخابرات ایران، سازمان تنظیم مقررات، شورای رقابت و مجلس شورای اسلامی را به حکمیت میان خود و این شرکت بزرگ مخابراتی فراخواندهاند اما دست و پا زدنهایشان برای بقا و ادامه فعالیتشان در این عرصه همچنان ادامه دارد
این شرکتها ظرفیتشون تکمیل نیست اینطوری دارن کار میکنن وای به روزی که تکمیل ظرفیت شده باشن فکر کنم سرعت روزانه صبانت هم مثل شبانه به 7 برسه تازه اگه کمتر نشه!
mahdi-001
02-10-2010, 16:56
sms که شاتل بهم زد توش نوشته بود یک ماه هدیه میدیم
منم رفتم تو سایت دیدم نوشته مودم رو هم از ما بگیر بعد یک ماه هدیه ببر!!!!اینا چی فکر کردن راجع به مردم؟؟؟؟اینم متن سایت شاتل:
فروش ویژه پاییزی گروه شركتهای شاتل از روز شنبه 3 مهر ماه 1389 آغاز و تا پايان 20 مهر ماه 1389 ادامه خواهد داشت. در اين جشنواره كليهي افرادي كه طي مدت ياد شده، هر يك از سرويسهاي ويژه و يا اقتصادي شاتل را به همراه مودمهاي زايكسل خريداري كنند، از يك ماه شارژ رايگان برخوردار خواهند بود.
افزون بر این، در بازهی زمانی یاد شده، هر یک از مشترکان شاتل، در ازای خرید هر پکیج 1 گیگ، از 2 گیگ ترافیک رایگان برخوردار خواهند بود.
علاقهمندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش میتوانند این جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كلیك كنند و یا با شماره تلفن 23099 در تهران و شمارهي نمايندگان شاتل در شهرهاي مختلف تماس حاصل فرمایند. علاقهمندان ميتوانند براي دريافت شمارههاي تماس نمايندگان شاتل در سراسر كشور اين جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كليك كنند.
شهرهاي جشنواره پاییزی شاتل: تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند، مراغه و کلیهی شهرهای استان مازندران
با آرزوی موفقیت و شادمانی
گروه شركتهاي شاتل
--------
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد:
620 هزار پورت ADSL فروش نرفته است
سرویس زیرساخت- شرکتهای خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت 619 هزار و 962 پورت خالی و بدون مشترک دارند.
به گزارش عصر ارتباط، PAPها در طول شش سال فعالیت خود مجموعا یک میلیون و 242 هزار و 566 پورت نصب کردهاند و طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تنها 622 هزار و 604 پورت دایر کردهاند.
این آمار تنها متعلق به 11 شرکت خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت است که حاکی از مجموع فعالیت آنها از ابتدا تا اول شهریورماه سال 89 است.
این شرکتها تا مردادماه سال 89 مجموعا یک میلیون و 10 هزار و 647 پورت پرسرعت نصب کرده بودند که در بازه زمانی یکماهه تا شهریورماه 89، 231 هزار و 919 پورت به مجموع آنها افزودند.
شرکتهای خصوصی ارایهدهنده اینترنت پرسرعت طبق برنامه چهارم توسعه بايد یک میلیون و 250 هزار پورت اینترنت پرسرعت نصب و عرضه میکردند که بهرغم پایان یافتن این برنامه این تعهدات هیچگاه عملی نشد.
عدم تامین امکانات فضای پسیو از سوی شرکت مخابرات ایران، عدم فروش اینترانت از سوی شرکتهای مخابرات استانی و عدم اجازه ورود نمایندگان شرکتهای ارایهدهنده اینترنت پرسرعت به مراکز مخابراتی از جمله چالشهایی است که شرکتهای PAP از آغاز به کار خود تاکنون از آن گلهمند بودهاند.
از سوی دیگر، ورود شرکت مخابرات ایران به این عرصه و عرضه سرویس اینترنت پرسرعت با قیمت بسیار کمتر از PAPها و به عنوان رقیب این شرکتها که خود تامین برخی امکانات PAPها را نیز بر عهده دارد، از جمله مواردی است که PAPها آن را مخل سرویسدهی مناسب خود به مشترکان و متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور میدانند.
آنها تاکنون برای حل اختلافات خود با شرکت مخابرات ایران، سازمان تنظیم مقررات، شورای رقابت و مجلس شورای اسلامی را به حکمیت میان خود و این شرکت بزرگ مخابراتی فراخواندهاند اما دست و پا زدنهایشان برای بقا و ادامه فعالیتشان در این عرصه همچنان ادامه دارد
دعوای دزدا دیدن داره:27:
هرکی از یه طرف از این مردم بدبخت میدزده.:18:
mahdi-001
02-10-2010, 17:01
این عکس رو نگاه کنین تئو سایت ایرانسل زده بود نوشته بود سرعت دان و آپلود وایمکس ایرانسل:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی سرعت دان واقعی(پهنای باند)؟؟؟؟؟؟!!!!:18:
کسی اطلاعاتی اگه داره بگه
sms که شاتل بهم زد توش نوشته بود یک ماه هدیه میدیم
منم رفتم تو سایت دیدم نوشته مودم رو هم از ما بگیر بعد یک ماه هدیه ببر!!!!اینا چی فکر کردن راجع به مردم؟؟؟؟اینم متن سایت شاتل:
فروش ویژه پاییزی گروه شركتهای شاتل از روز شنبه 3 مهر ماه 1389 آغاز و تا پايان 20 مهر ماه 1389 ادامه خواهد داشت. در اين جشنواره كليهي افرادي كه طي مدت ياد شده، هر يك از سرويسهاي ويژه و يا اقتصادي شاتل را به همراه مودمهاي زايكسل خريداري كنند، از يك ماه شارژ رايگان برخوردار خواهند بود.
افزون بر این، در بازهی زمانی یاد شده، هر یک از مشترکان شاتل، در ازای خرید هر پکیج 1 گیگ، از 2 گیگ ترافیک رایگان برخوردار خواهند بود.
علاقهمندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش میتوانند این جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كلیك كنند و یا با شماره تلفن 23099 در تهران و شمارهي نمايندگان شاتل در شهرهاي مختلف تماس حاصل فرمایند. علاقهمندان ميتوانند براي دريافت شمارههاي تماس نمايندگان شاتل در سراسر كشور اين جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كليك كنند.
شهرهاي جشنواره پاییزی شاتل: تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند، مراغه و کلیهی شهرهای استان مازندران
با آرزوی موفقیت و شادمانی
گروه شركتهاي شاتل
به نظر منکه تنها راه چاره همون اینترنت ماهو اره ای هست. اینا هیچ کدوم امیدی بهشون نیست:13:
Kianoosh
02-10-2010, 17:12
من که بیخیال صبا نت و شاتل شدم فعلا میریم سمت 256 مخابرات امیدوارم در آینده نزدیک سرعت بالاتر هم بدن...
درد دل دوستانه: همین الان که این درد دل را مینویسم 15مگابایت از ترافیک من مونده-تا 19ام هم قرارا داد دارم الان هم با دایال آپ اومدم(15مگ را برای مواقع ضروری گذاشتم) در اصفهان مخابرات فقط روی فیبر نوری میده شاتل هم که اوضاعش بدتر از اینه نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3راه موجوده: 1)تا 19ام صبر کنم و ببینم چی میشه 2)قیدش را بزنم و برم پارس آنلاین 3 3)همین الان برم 3ماه دیگه اشتراک از صبانت بگیرم نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟-لطفا کمکم کنید
aliarnold
02-10-2010, 18:06
این عکس رو نگاه کنین تئو سایت ایرانسل زده بود نوشته بود سرعت دان و آپلود وایمکس ایرانسل:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی سرعت دان واقعی(پهنای باند)؟؟؟؟؟؟!!!!:18:
کسی اطلاعاتی اگه داره بگه
آقا بنده چند وقته 512 اين سرويس دهنده عزيز رو گرفتم و جالبه كه سرعت دانلود من از 55 بالا تر نميره و نرفته توي اين يك ماهه و البته من نامحدود دان دارم چون 6ماهه گرفتم.
خيلي قطعي داره و براي وب گردي اصلا توصيه نميكنم چون خيلي سرعتش پايينه .در كل بدرد نميخوره .
dragon-fly
02-10-2010, 18:14
درد دل دوستانه: همین الان که این درد دل را مینویسم 15مگابایت از ترافیک من مونده-تا 19ام هم قرارا داد دارم الان هم با دایال آپ اومدم(15مگ را برای مواقع ضروری گذاشتم) در اصفهان مخابرات فقط روی فیبر نوری میده شاتل هم که اوضاعش بدتر از اینه نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3راه موجوده: 1)تا 19ام صبر کنم و ببینم چی میشه 2)قیدش را بزنم و برم پارس آنلاین 3)همین الان برم 3ماه دیگه اشتراک از صبانت بگیرم نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟-لطفا کمکم کنید
سلام
صبا که هممون میبینیم سرعتش افتضاحه ولی بقیه جاها هم همینن.من تو این چند وقته ندیدم کسی راضی باشه.
من اگه جای شما بودم- البته من کار خاصی با اینترنت ندارم-تا 19 صبر میکردم بعدش تصمیم میگرفتم.
اما فکر نکنم درست شه.حالا دیگه هر جور فکر میکنی بهتره برو.
در ضمن تجربه دوستام هم بد نیست بدونید
شاتل :چند روز بعد از صبا اونم افتضاح شده
اسیاتک: 512 شبانه با 60 70 دان میکنه.
این ایرانسل خیلی بستگی به این داره که تو محلتون چطور انتن بده :13:
aliarnold
02-10-2010, 19:51
این ایرانسل خیلی بستگی به این داره که تو محلتون چطور انتن بده :13:
نتيجه با آنتن فول اوني بود كه گفتم. :20:
درد دل دوستانه: همین الان که این درد دل را مینویسم 15مگابایت از ترافیک من مونده-تا 19ام هم قرارا داد دارم الان هم با دایال آپ اومدم(15مگ را برای مواقع ضروری گذاشتم) در اصفهان مخابرات فقط روی فیبر نوری میده شاتل هم که اوضاعش بدتر از اینه نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3راه موجوده: 1)تا 19ام صبر کنم و ببینم چی میشه 2)قیدش را بزنم و برم پارس آنلاین 3 3)همین الان برم 3ماه دیگه اشتراک از صبانت بگیرم نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟-لطفا کمکم کنید
به نظر من درست میشه شما این هفته هم صبر کن جاهای دیگه هم این مدت حسابی تحقیق کردم اونجاهم مشکلات بیشتر از صبا نباشه کمتر نیست
به نظر من درست میشه شما این هفته هم صبر کن جاهای دیگه هم این مدت حسابی تحقیق کردم اونجاهم مشکلات بیشتر از صبا نباشه کمتر نیست
نه عزیز این دیگه درست نمیشه:27:
اینا هم الکی هی زنگ میزنی امروزو فردا میکنن، همش کشکه:19:
بریم واسه ظهور امام دعا کنیم:42:
نه عزیز این دیگه درست نمیشه:27:
اینا هم الکی هی زنگ میزنی امروزو فردا میکنن، همش کشکه:19:
بریم واسه ظهور امام دعا کنیم:42:
میدونی چرا میگم درست میشه چون سراسری نیست
.
یجا مثل قبل هستش جای دیگه بهتر شده یجا هم مثل من از 60-70 شبانه به 7-10 رسیده :18:
اما دوست من منطقه پونک هستش مثل قبل از شبانه استفاده میکنه
اگه قرار بود درست نشه برای همه باید به یه سرعت یکسان میرسید نه اینکه یکی شبی 5 گیگ دانلود کنه و یکی مثل من شبی 200 مگ به سختی !
میدونی چرا میگم درست میشه چون سراسری نیست
.
یجا مثل قبل هستش جای دیگه بهتر شده یجا هم مثل من از 60-70 شبانه به 7-10 رسیده :18:
اما دوست من منطقه پونک هستش مثل قبل از شبانه استفاده میکنه
اگه قرار بود درست نشه برای همه باید به یه سرعت یکسان میرسید نه اینکه یکی شبی 5 گیگ دانلود کنه و یکی مثل من شبی 200 مگ به سختی !
بله این موضوع برای من هم عجیب بوده و هست:18:، اما راستش زیاد امیدی ندارم :41:.
امید وارم(!) برای اینکه سرعت همه مناطق رو یکسان کنن سرویس مارو بهتر کنن، نه اینکه سرعت اونا رو هم بیارن پایین!!!
mohammad_77
02-10-2010, 20:58
سلام.
با توجه به موضوع اتفاق افتاده ، طبق استفاده هایی که از نرم افزار های گوناگون کردم ، حداقل زمانی که این نرم افزارها برای دیسکانکت اینترنت میگذارند 1 دقیقه هست و حتما متوجه شده اید که شبانه صبانت 20 تا 30 ثانیه اول خوب کار میکنه و بعدش افت سرعت داره . اگر دوستان آشنایی- چیزی داشته باشند که برنامه ای بنویسه که پس از اجرا هر 25 ثانیه اینترنت رو قطع کنه میشه به روال قبلی برگشت . :31:
با تشکر
سلام.
با توجه به موضوع اتفاق افتاده ، طبق استفاده هایی که از نرم افزار های گوناگون کردم ، حداقل زمانی که این نرم افزارها برای دیسکانکت اینترنت میگذارند 1 دقیقه هست و حتما متوجه شده اید که شبانه صبانت 20 تا 30 ثانیه اول خوب کار میکنه و بعدش افت سرعت داره . اگر دوستان آشنایی- چیزی داشته باشند که برنامه ای بنویسه که پس از اجرا هر 25 ثانیه اینترنت رو قطع کنه میشه به روال قبلی برگشت . :31:
با تشکر
1 ببخشید قاتی پاتیه
2 یکم دردسر داره
3 واسه من خوب جواب نداد. یعنی هر 25 ثانیه قطع و وصل میکرد، اما به نتیجه دلخواهم نرسیدم.
من تنظیمات مودمم روی ppoe(درست یادم نیست) هست
که وقتی مودم را روشن میکنم مستقیم میره تو اینترنت
نمیخوام هم این تنظیم را دستکاری کنم(چون ازش راضیم)
آیا این نرم افزار که هر 1دقیقه دیسکانکت میکنه برای این حالت هم کار میکنه؟!؟!!!؟!؟؟!؟
سلام دوستان
تنها یک راه حل برای درست شدن سرعت صبانت چه شبانه و چه روزانه اش مونده
کل این شرکت های adsl زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستند و حسابی از این سازمان می ترسن چون راحت می تونه درشون رو تخته کنه. و من هم امتحان کردم سر یک شکایتی که از صبانت داشتم.
حالا هر کی که الان مشکل داره می تونه یکی از دوکار زیر رو انجام بده:
1- پر کردن فرم شکایت در سایت سازمان:
2- زنگ زدن به سازمان:
دفتر بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات سازمان:
88112504 ,88112505 (021)
راه دوم فوق العاده موثرتره. حتما زنگ بزنید. اگه واقعا غیرت دارید زنگ بزنید و اگه واقعا پولی که دادید براتون مهمه پس همین الان زنگ بزنید.
آیا این نرم افزار که هر 1دقیقه دیسکانکت میکنه برای این حالت هم کار میکنه؟!؟!!!؟!؟؟!؟
نظری ندارم متاسفانه چون با تنظیمات مودم اصلا اشنایی ندارم. چرا یه کانکشن نمیسازید؟
silhouette
02-10-2010, 22:05
نه نمیشه دوست عزیز به آدرس 192.168.1.1برید و نوع ارتباط رو روی bridg بذارید بعد یه کانکشن broadband بسازید اینطوری نرم افزار میتونه عمل کنه
mohammad_77
02-10-2010, 22:15
1 ببخشید قاتی پاتیه
2 یکم دردسر داره
3 واسه من خوب جواب نداد. یعنی هر 25 ثانیه قطع و وصل میکرد، اما به نتیجه دلخواهم نرسیدم.
ممنون دمت گرم . کارم رو راه انداخت .
armin321
02-10-2010, 22:19
من فردا میرم مخابرات ترای میکنم برای 256.
مطمئنم که 256 مخابرات شرف داره به 13600 تومان با سرعت دان 7
mohammad_77
02-10-2010, 22:30
سلام دوستان
کل این شرکت های adsl زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستند و حسابی از این سازمان می ترسن چون راحت می تونه درشون رو تخته کنه. و من هم امتحان کردم سر یک شکایتی که از صبانت داشتم.
2- زنگ زدن به سازمان:
88112504 ,88112505 (021)
راه دوم فوق العاده موثرتره. حتما زنگ بزنید. اگه واقعا غیرت دارید زنگ بزنید و اگه واقعا پولی که دادید براتون مهمه پس همین الان زنگ بزنید.
ممنون .
غیرت که داریم ولی حالا چرا اینقدر حرص میخوری :10:
من این متن رو براشون فرستادم :
{
سلام.
شرکت انتقال داده های نداگستر صبا به شماره 310/12/15322 با آدرس تهران - خ میرزای شیرازی شمالی ، کوچه شهدا ، شماره 23، طبقه 5 ، واحد 11 از ابتدای مهر ماه اشتراک شبانه اش دچار اختلال شده است و تاکنون اقدامی موثر برای رفع آن انجام نداده و حتی بیانیه ای هم برای آن صادر نکرده است . طبق مورد درج شده در سایت شرکت به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این شرکت موظف به ارائه خدمات فوق الذکر میباشد .
لذا خواهشمند است نسبت به احقاق حقوق مشتریان این شرکت بنابر وظیفه نظارتی سازمان اقدامات مقتضی را انجام فرمایید .
با تشکر
"ایمیلم"
}
یادم باشه فردا تماس هم میگیرم . لطفا دوستان کوتاهی نکنند . کمک کنند شاید بتونیم پاتکی بهشون بزنیم .
dragon-fly
02-10-2010, 23:04
سلام دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- زنگ زدن به سازمان:
88112504 ,88112505 (021)
سلام
من که چشمم اب نمیخوره درست شه ولی منم فردا ایمیل میزنم,زنگ هم میزنم.
امیدوارم بقیه هم بزنن شاید یه اتفاقی افتاد.
Prince_ of _Persia
02-10-2010, 23:09
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی صبانت گرفتم که دیدم بدشانسی آوردم و شبانه افتضاح شده.
از اون روشی هم دوستان گفتند استفاده کردم و باید بگم با اینکه این روش مشکل رو اندکی حل می کنه ولی عیبهایی داره از جمله اینکه اگه فیلم دانلود کنید متوجه می شید که بعضی وقتها فیلم دانلود شده تصویرش مربعی یا شطرنجی می شه و این به خاطر قطعی های مکرری هست که این نرم افزار ایجاد می کنه و باعث می شه بعضی از پکیج ها درست به دانلودر ما نرسند .
در ضمن من از IDM برای دانلود استفاده می کنم.
boy iran
02-10-2010, 23:27
اگه واقعا غیرت دارید
ببخشید چه ربطی به غیرت داره
خوب شما شاکی هستی منم هستم همه دوستان از دست تمامی شرکتها ناراضی هستند ولی چرا جو رو خراب میکنید
ببخشید اگه یک بقالی گرون فروش هست ما همه رو آتیش بزنیم
لطفا رعایت کنید به خدا آدم خسته میشه از بس این پستهای الکی رو نگاه میکنه
ببخشید چه ربطی به غیرت داره
خوب شما شاکی هستی منم هستم همه دوستان از دست تمامی شرکتها ناراضی هستند ولی چرا جو رو خراب میکنید
ببخشید اگه یک بقالی گرون فروش هست ما همه رو آتیش بزنیم
لطفا رعایت کنید به خدا آدم خسته میشه از بس این پستهای الکی رو نگاه میکنه
جو رو خراب نمی کنم
اصلا غیرت یا هر چیز دیگه
تو اگه واقعا ناراضی و شاکی هستی فردا یک زنگ یا یک ایمیل بزن
هر جا ساکت بودیم به ضررمون تموم شد اگه الان هم ساکت باشیم
فردا ممکنه نصف این هم سرعت دانلود نباشه.
ضمنا من منظورم فقط شرکت صبانت بوده و از شرکت های دیگه اطلاع ندارم
و راه کاری که دادم قانونیه و مسیر درست شکایته
با آتیش زدن زمین تا آسمون فرق داره
و یک چیز خیلی جالب:
زنگ زدم به پشتیبانی صبانت گفتم که آقا سرعت ها یک هفته است که اومده پایین
جواب داد که : تعداد کاربر های ما زیاد شده برای همین سرعت ها اومده پایین.
:)))))
آخه آدم چی بگه دیگه............
boy iran
02-10-2010, 23:55
دوست خوب شما نمیدونی الام کاربرائی که در این تاپیک هستن شام چی خوردن میدونی؟
مثال کاملا مسخره هست پس آیا شما میدونی خیلی ها پیگیر هستند
لطفا کسی رو به کاری مجبور نکنید
آخرین تذکر بود
دوست خوب شما نمیدونی الام کاربرائی که در این تاپیک هستن شام چی خوردن میدونی؟
مثال کاملا مسخره هست پس آیا شما میدونی خیلی ها پیگیر هستند
لطفا کسی رو به کاری مجبور نکنید
آخرین تذکر بود
از اون کلمه مجبور واقعا خندم می گیرم
اولا این که من چاقو بیخ گلو کسی نذاشتم که بگم این کار رو بکنید
دوستان خودشون قضاوت می کنند
:) :)
دوم این که من وقتی از صفحه 100 تقریبا نشستم خوندم
فهمیدم که پیگیر هستند یا نه آقای ناظم!!!!!!!
من توی پست قبلی هم گفتم کاملا با قانون و مقررات حرف زدم آقای ناظم!!!!!!!
در جواب "آخرین تذکر بود" به حافظ حوالت می کنم:
یارب این نو دولتان را با خر خودشان نشان
کاین همه ناز از غلام ترک و استر می کنند
سلام دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- زنگ زدن به سازمان:
88112504 ,88112505 (021)
منم فرم رو پر کرد :11: اگه تعداد شکایات زیاد باشه حتما رسیدگی میشه :8:
1 ببخشید قاتی پاتیه
2 یکم دردسر داره
سلام
ببخشید دوباره این بحث رو راه میندازم
ولی من هر کاری کردم نتونستم روی تایم 25 ثانیه دوباره کانکت بشم.
فقط یک بار دیسکانکت میشه. دقیقاً هم طبق دستور شما عمل کردم.
راستی Max. wait time رو روی چند ثانیه گذاشتین.
در ضمن من هم فرم رو پر کردم. ببینیم چی میشه
Lordmaster
03-10-2010, 01:44
سلام دوستان
[SIZE=4]کل این شرکت های adsl زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستند و حسابی از این سازمان می ترسن چون راحت می تونه درشون رو تخته کنه. و من هم امتحان کردم سر یک شکایتی که از صبانت داشتم.
ببین دوست عزیز شما باید اول قوانین سازمان مقررات رو ببینی بعد بهش اعتراض داشته باشی:
1-طبق قانون شرکتها نمی تونند به کاربران خانگی سرعتی بیش از 128kb بدن ..حالا نمیدونم این قانون عوض بشه یا نه ولی فعلا که همین قانونه .
2-برو قرارداتت رو نگاه کن شما از صبا نت سرعت 128Kb گرفتی بنابر این صبانت موظفه همین سرعت رو برای شما تامین کنه!
3-سرویس شبانه اشانتیون هست و نمیشه به اون اعتراض کرد !البته صبانت با این کاراش داره مشتریاشو میپرونه و اکثر کاربرا به خاطر سرویس خوب شبانه مشترک صبا شدن ولی شاید صبا میخواد اعتباری رو که به خاطر سرویس های خوبش بدست آورده نابود کنه به خودشون مربوطه!
4-در اخر فکر میکنم صبا اونقدر نفوذ داره که با اعتراض هم نمیشه کاری کرد!!:31:
فقط تهیه شکایات و مخصوصا ارسال یک نمونه فرم پرشده به ایمیل صبانت
در ضمن کاربران خانگی که128 دارند حداقل سرعت هم 20 کیلوبایت هست نه 5 کیلوبیت در نتیجه همگی میتوانیم شکایت کنیم.
همه دوستان عزیز لطف کنند این زحمت را بکشند و مطمین باشید این کار 100% نتیجه میدهد
انتخاب با خود شماست
2- زنگ زدن به سازمان:
کد:
88112504 ,88112505 (021)
مگه فقط وبگردیه؟:دی من هر طور حساب کردم این حجمها جوابگو نیست اما میشه امتحانش کرد ولی وقتی زوری سه ماهه می خوان ببندن نمیشه دیگه!بعد تو همون سرویسی که قدیما بحث میکردیم سرش رو میگی 128 سه ماه 15 گیگ 54 تومن؟چه تظمینی هست سرعت منو یه مگ ببنده هیچی نوسان نداشته باشه هیچی شبانه دایل آپ نباشه پینگ بالا نباشه و ... باید سه ماه یه سرویس داغون:دی رو تحمل کنم!اگه من 128 واقعی بخوام همین مخابرات هست نامحدوده هزینش هم 200% کمتره! یه سوال جواب ندادی اون ساعتی که رایگان هست شبانه میشه همون یوزر پس روزانه وارد کرد با سرعت روزانه استفاده کرد اگه مثلا شبانه دایل اپ بود؟!یا نه زوری هست شبانه اونطوری باشه؟بعد مثلا من 3 هفته استفاده کردم می خوام قرارداد رو فسخ کنم یک ریال به من پس میدن برا اون دو ماه!؟!بعد این قضیه حجم دزدی و اینا چیه میگن ای دی امت این نسخه باشه حجم الکی کم می کنه یا کلا حجم الکی کم می کنه !! من با خود مدیریت حجم مشکل دارم دیگه چه برسه این وسط قاچاقی هم حجممون رو کم کنن :دی
خلاصه تو هنوز جوونی یه کاری نکن من برم صبانت بگیرم :دی
اون ای اس پی رو بگو بجاش....
پس یه چند روزی صبر کن مال این رفیقمون وصل بشه اگر اوکی بود بهت میگم برو بگیر دیگه الان بدم بری بگیری بعد خراب باشه به من ربطی نداره ها:8:
ولی صبانت هم بگیری فکر نکنم مشکلی داشته باشه برات ، آخه 15 گیگ برای 3 ماه رو چطوری مصرف می کنی؟
مگه فقط وبگردیه؟
روزا غیر از وبگردی می خوای چه کار کنی؟ دانلود فایلهای با حجم بالارو که باید بذاری برای شب دیگه
من که بیخیال صبا نت و شاتل شدم فعلا میریم سمت 256 مخابرات امیدوارم در آینده نزدیک سرعت بالاتر هم بدن...
بابا بیا همین صبانت رو بگیر ، اون دفعه هم گفتم نگرفتی بازم میگم بگیر:8:
P30World Master
03-10-2010, 03:58
بنده از یکی از آشنایان مطلع جویای چرایی کاهش سرعت شبانه صبا شدم
فرمودند مخابرات در مناطقی که خود قادر به ارائه پورت می باشد شرکتهای
خصوصی را وادار به پیروی از کیفیت قرارداد با مشترک نموده و ساعات شبانه
را هم که به عنوان اشانتیون داده می شده را هم نهایتا با سرعت 128 محدود
نمایند تا مخابرات بتواند به عنوان رقیب پا به عرصه وجود گذارد.:41:
:5:اقا به سلامتی درست شده الان از 3 تا 6 من دانلود می کنم سرعتم از 40 به پایینتر نمیباد و برخی مواقع تا140 هم بالا میره
دوستان برای اینکه اولین کسی هستم که این خبر ر میدم:8:
دکمه تشکر نشود فراموش
مال من که الان قم هستم تا دیروز خوب بود الان دیگه افتضاح شده.
بیشتر از 16 نمیشه!!!
دیدین گفتم درست میشه من دارم با 120 تا دانلود میکنم:8:
دیدین گفتم درست میشه من دارم با 120 تا دانلود میکنم:8:
ببینم شما سرویست چیه؟؟؟؟
من 512 دارم از 40 کمتر نمیشه
ببینم شما سرویست چیه؟؟؟؟
من 512 دارم از 40 کمتر نمیشه
من 128 دارم تا 6:45 رو 30 بود الان رفت بالا
P30World Master
03-10-2010, 07:56
لطفا محل اقامت خود را نیز بیان نمایید.
مال من هنوز خرابه:29:
اما جالبه که قطع نشده. تا دیشب هر ساعت یه بار دیسکانکت میشد، ساعت 7:40 هم کامل قطع میشد. اما الان 5 ساعته وصل هستم الان هم میخوام خاموش کنم:24:
سلام
ببخشید دوباره این بحث رو راه میندازم
ولی من هر کاری کردم نتونستم روی تایم 25 ثانیه دوباره کانکت بشم.
فقط یک بار دیسکانکت میشه. دقیقاً هم طبق دستور شما عمل کردم.
راستی Max. wait time رو روی چند ثانیه گذاشتین.
در ضمن من هم فرم رو پر کردم. ببینیم چی میشه
روی 3 ثانیه دوست عزیز. امید وارم مشکل حل بشه.
ديشب بيدار شدم مال من هنوز افتضاح هست
فقط 4 كيلوبايت
لطفا محل اقامت خود را نیز بیان نمایید.
تهران
من دیشب 550 مگ دانلود کردم
سرعت به حالت اول برگشت
P30World Master
03-10-2010, 09:25
در مشهد نفس باد صبا همچنان نفس نفس می زند, امید بهبود همچنان
هست بی رنگ و رو.
mtwerwolf
03-10-2010, 09:41
من 128 دارم تا 6:45 رو 30 بود الان رفت بالا
128 - شرق تهران - دیشب ساعت 3 تا 4 سرعت 5-6 بود. ساعت 4 تا 4:30 ، 2-3 بار قطع و وصل شد، بعدش سرعت از 5-6 رفت روی 20-25.
تا ساعت 5 این طوری بود. 5 من خوابیدم. دیگه خبر ندارم چی شده بعدش.
تا یکماه پیش که هنوز سرعت شبانه خوب بود، سرعت من روی 70-80 بود. پس هنوز مونده تا به حال عادی برگرده.
اما اگر قراره هیچوقت به حال عادی برنگرده، همینش هم از 5-6 بهتره. این 2-3 ماه رو میشه باهاش سر کرد.
من هم مثل H-R-N از شیراز هستم. پس ظاهرا اینجا هنوز درست نشده.
فقط دوستان لطف کنید نگید درست شد که اینا فکر کنن راضی هستیم. 30 کیلوبایت به چه درد میخوره؟ هر وقت شد 130کیلوبایت بگید درست شد!
من که اگه 30کیلوبایت باشه نظرم در مورد رفتن از این شرکت تغییری نمیکنه :13:
سرعت من که هنوز زیره بیسته !!
masoudtr
03-10-2010, 11:02
اینجا مشهد
سرعت شبانه افتضاح
سرعت روزانه 30
arian007
03-10-2010, 11:50
من مشهد هستم سرعت شبانه افتضاحه ولی جالبه که تا ساعت ده ونیم صبح قطع نشد و با سرعت 3-4 دانلود داشتم و میتونستم تو سایت ها هم راحت وارد بشم لطفا این مورد رو دوستان دیگه هم امتحان کنند
happyfeat
03-10-2010, 12:59
سلام دوستان
من از صبا تو تهران سرویس می گیرم اما یه 1 ماهی میشه شبانه واقعا افتضاح شده و اصلا قابل استفاده نیست
به پشتیبانی هم که زنگ می زنم میگن سرور شبانه خرابه و به زودی درست میشه
حالا من می خواهم بدونم برای همه همین هستش یا فقط مرکز مخابراتی ما هستش
ممنونم از همه دوستان
سلام دوستان
من از صبا تو تهران سرویس می گیرم اما یه 1 ماهی میشه شبانه واقعا افتضاح شده و اصلا قابل استفاده نیست
به پشتیبانی هم که زنگ می زنم میگن سرور شبانه خرابه و به زودی درست میشه
حالا من می خواهم بدونم برای همه همین هستش یا فقط مرکز مخابراتی ما هستش
ممنونم از همه دوستان
بله مشکل همه جا هست.:2:
mehdi_halla
03-10-2010, 13:26
منم نیشابورم.روزانه روی همون 60 و70 هستش و شبانه خرابه(زیر 10 تا)!
مال من که الان قم هستم تا دیروز خوب بود الان دیگه افتضاح شده.
بیشتر از 16 نمیشه!!!
تایید میشه!
مال منم دیشب افتضاح بود
تا صبح 500 مگ هم دانلود نشده بود.
فکر کنم اینا میخوان تا آخر خرابی شبانه رو شهر به شهر منتقل کنن!
انشاالله که درست میشه.
من توی قم الان زنگ زدم پشتیبانی شرکت گفتن که شبانه اصلا ربطی به ما نداره و مستقیما به تهران مربوط میشه و اونا شبانه رو خودشون محدود میکنن. احتمالا از دیشب نوبت محدود کردن به ما قمی ها رسیده.:41:
حالا باید دست به دعا برداریم ببینیم کی مال ما درست میشه:17:
البته برای اونایی که فقط نیاز به دانلود دارن میتونن از این افرادی که کار دانلود رو انجام میدن و میفروشن کمک بگیرن.
به طور مثال من یه جا سوال کردم هزینه کامل دانلود و رایت دی وی دی و پست 50 گیگ اطلاعات از هر سایتی مثل رپیدشیر و ... 22250 تومان در میاد که فکر میکنم بدک نباشه.
حالا دوستان خودشون هر جور صلاح میدونن
mehrdad00
03-10-2010, 15:03
بنده از یکی از آشنایان مطلع جویای چرایی کاهش سرعت شبانه صبا شدم
فرمودند مخابرات در مناطقی که خود قادر به ارائه پورت می باشد شرکتهای
خصوصی را وادار به پیروی از کیفیت قرارداد با مشترک نموده و ساعات شبانه
را هم که به عنوان اشانتیون داده می شده را هم نهایتا با سرعت 128 محدود
نمایند تا مخابرات بتواند به عنوان رقیب پا به عرصه وجود گذارد.:41:
منطقه ما که مخابرات هنوز پشتیبانی نمی کنه اخه چرا کم شده سرعت؟
من توی قم الان زنگ زدم پشتیبانی شرکت گفتن که شبانه اصلا ربطی به ما نداره و مستقیما به تهران مربوط میشه و اونا شبانه رو خودشون محدود میکنن. احتمالا از دیشب نوبت محدود کردن به ما قمی ها رسیده.:41:
البته برای اونایی که فقط نیاز به دانلود دارن میتونن از این افرادی که کار دانلود رو انجام میدن و میفروشن کمک بگیرن.
به طور مثال من یه جا سوال کردم هزینه کامل دانلود و رایت دی وی دی و پست 50 گیگ اطلاعات از هر سایتی مثل رپیدشیر و ... 22250 تومان در میاد که فکر میکنم بدک نباشه.
من که اصولا حال میکنم خودم زحمت دانلود رو بکشم!
ولی برای بعضی ها هم این روش خوبه.
بهش بگو این حرفا نیست سریع باید وضع همه ی شهر ها و به خصوص قم رو درست کنید!:31:
بابا حال دانلود به اينه كه خودت انجام بدي
بیچاره ها از ترسشون سایت تنظیم مقررات رادیویی را بلوک کردن.
فکر کنم خیلی شکایت فرستاده شده:3:
Lordmaster
03-10-2010, 15:45
[RIGHT]
در ضمن کاربران خانگی که128 دارند حداقل سرعت هم 20 کیلوبایت هست نه 5 کیلوبیت در نتیجه همگی میتوانیم شکایت کنیم.
همانطور که میدانید هر بایت 8 بیت است!و سرعت دانلود و آپلود را معمولا با کیلوبایت می سنجند.
ماکزیمم سرعتی که شما با پهنای باند 128 کیلوبیت واقعی خواهید داشت 16 کیلوبایت خواهد بود!
ماکزیمم سرعت------------پهنای باند
128kb------------------------>16KB
256kb------------------------>32KB
512kb------------------------>64KB
1024kb(1mb)-------------->128KB
2048kb(2mb)-------------->256KB
4096kb(4mb)-------------->512KB
8192kb(8mb)------->1024KB(1MB
alimisaghian
03-10-2010, 15:52
سلام به همگی . من سوال در مورد افزایش برد مودو وایرلس داشتم . اینجا کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ :46:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
2 تا مغازه هست که توی حاشیه خیابون هستن و تقریبآ 100 متر با هم فصله دارن. یه Access point مدل dlink dir 600 دارم . میخوام بدونم واسه این فاصله جواب میده ؟:20:
Lordmaster
03-10-2010, 16:02
سلام به همگی . من سوال در مورد افزایش برد مودو وایرلس داشتم . اینجا کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ :46:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
2 تا مغازه هست که توی حاشیه خیابون هستن و تقریبآ 100 متر با هم فصله دارن. یه Access point مدل dlink dir 600 دارم . میخوام بدونم واسه این فاصله جواب میده ؟:20:
سلام دوست عزیز
فکر می کنم اگر مشکلت رو در انجمن مربوط به خودش مطرح میکردی زودتر به جواب می رسیدی!
alimisaghian
03-10-2010, 16:09
ممنون lord master . اخه نمیدونستم کجا مطرح کنم .:11:
Hamed 360
03-10-2010, 16:42
منطقه ما پورت صبانت پره قبلا بانت بودم 2 سال پیش خوب بود ! الان یه شرکت دیگه دارم میخوام برگردم صبانت و رزرو کنم !
به نظرتون اینکارو بکنم !!!!؟
Steps-Rap
03-10-2010, 17:48
سرعت روزانه و شبانه واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده.
سرعت لود صفحه ها که پایینه.سرعت دانلود هم که اولش رو 30-40-50-60 هست بدش میره زیر 5 !!!!
حتی به 0 هم میرسه....
دیگه واقعا مسخرشو دراوردن...
image369
03-10-2010, 17:48
اصفهان که مثل سایر شبها از 10 بالا تر نیومد
البته من تا 4 بیدار بودم دیدم مثل شبهای گذشته است خاموش کردم
image369
03-10-2010, 17:54
سرعت روزانه افتضاح شده
صفحه ها اصلا لود نمی شند
سرعت روزانه افتضاح شده
صفحه ها اصلا لود نمی شند
شما کجا هستین؟
سرعت روزانه خیلی خوبه که !
6:55 یکشنبه بعد از ظهر
Steps-Rap
03-10-2010, 19:03
الان که ساعت 7:3 عصره.سرعت روزانه غیر قابل تحمله.
تهران هستم.صفحه ها هم که با سرعت خیلی پایین لود میشه
دیگه نمیددونم چی باید بگم...
fujitsu.siemens
03-10-2010, 19:07
مشهد هم سرعت افتضاحه. صفحات هم یا لود نمیشه یا دیر لود میشه.
شیراز تو یاهو مسنجر هم نمیتونم برم :27:
dragon-fly
03-10-2010, 20:18
با پینگ 602 دیگه هیچ انتظاری نمیتونیم داشته باشیم.
الهی که پولم سرطان شه واسه همشون.
happyfeat
03-10-2010, 20:42
من سرعت روزانه ام خوبه اما سرعت شبانه افتضاح هستش
در شب 200 مگ هم نمیشه دانلود کرد
Steps-Rap
03-10-2010, 20:59
پینگ من که الان 1114 هستش.....
سرعت من خیلی خوبه دیشب هم خوب بود :8:
HADI ONLY
03-10-2010, 23:14
سلام دوستان :46:
کلا شبانه مثل اینکه 15 کردند که ما بریم گیگ روزانه بخریم . خیلی کلک شدند .چون ما با امید شبانه می گرفتیم حالا باید با امید روزانه بگیریم . :31:
هر شرکتی پس از مدتی که مشهور میشه این کارها رو میکنه . طبیعی است / کار شرکت ها همین است . پول گرفتن و عدم ارائه خدمات مناسب مشتری .
mehrdad00
03-10-2010, 23:21
از این بهتر هم مگه میشه!!!!پینگ 839!3روز پیش پینگ من زیر 400 بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Steps-Rap
03-10-2010, 23:33
از این بهتر هم مگه میشه!!!!پینگ 839!3روز پیش پینگ من زیر 400 بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا به نظر من پینگ زیاد مهم نی..پس پینگ منو چی میگی ؟؟؟؟1114
ولی با این سرعت دانلود که داری حتما خیلی حال میکنی.
ما رفتیم مثلا سرعت 1 mg گرفتیم اون وقت سرعت دانلودمون از همون روزایه اول تو سه ثانیه اول میرسید به 125 بعد یه دفه میومد رو 45-65 .
الانم که دیگه ........
انگار فایده نداره
من 2روزه با دیال آپ دارم میام-اعصابم دارم داغون میشه
به نظرتون با این شرایط کدوم بهتره-من همین 2راه را دارم:
شاتل
یا تمدید صبانت
کدوم؟؟؟؟؟؟؟
masoudtr
03-10-2010, 23:48
از نامحدود مخابرات چه خبر؟
میشه خرید یا نه؟
من چند روز دیگه شارژم تموم میشه میرم سراغ شرکت بهتر
اگه یادتون باشه سال قبل همین روزا بود که سرعت شبانه را 2 مگ کردن و قیمت را 39 تومن
حالا معلوم نیست چه فیلمی میخوان پیاده کنن
fujitsu.siemens
03-10-2010, 23:50
انگار فایده نداره
شاتل
یا تمدید صبانت
کدوم؟؟؟؟؟؟؟
تغییر به شاتل چند مزیت داره فعلاً.
1 اعصابتون آرومتر میشه
2 شاتل رو هم تست میکنید
3 اگه شاتل بهتر بود میمونید با شاتل
4 اگه فرقی با صبا نداشت هم دیگه فکر تغییر سرویس دهنده از سرتون میاد بیرون
:46:
dragon-fly
03-10-2010, 23:59
انگار فایده نداره
شاتل
یا تمدید صبانت
کدوم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
هر جا میرید شاتل نرید-اینو به همه گفتم-
بد نیست در مورد اسیاتک و داتک تو منطقه خودتون تحقیق کنید-لطفا تحقیق کنید همین جوری و با حرف دیگران سراغ چیزی نرید-
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
تغییر به شاتل چند مزیت داره فعلاً.
1 اعصابتون آرومتر میشه
2 شاتل رو هم تست میکنید
3 اگه شاتل بهتر بود میمونید با شاتل
4 اگه فرقی با صبا نداشت هم دیگه فکر تغییر سرویس دهنده از سرتون میاد بیرون
:46:
سلام
شما خودتون شاتل دارید ؟
اگه دارید و راضی هستید پس احتمالا مثل اون چند دوست خوش شانس صبانتی هستید.
من از چند نفر که شاتل داشتند پرسیدم گفتند مال اونا کلا شبانه کار نمیکنه-سرعت صفر ثابت-
حالا دیگه خود دانید.
fujitsu.siemens
04-10-2010, 00:17
سلام
شما خودتون شاتل دارید ؟
اگه دارید و راضی هستید پس احتمالا مثل اون چند دوست خوش شانس صبانتی هستید.
من از چند نفر که شاتل داشتند پرسیدم گفتند مال اونا کلا شبانه کار نمیکنه-سرعت صفر ثابت-
حالا دیگه خود دانید.
سلام
بنده چندین ساله مشتری صبانت هستم. همیشه راضی بودم. البته اهل دانلود نیستم. کاربرد عادی دارم. شبانه هم استفاده نمی کنم. صد در صد شبهایی که با اینترنت کار میکنم با افت سرعت شدید مواجه هستم و حتی سایت به زور باز میشه. اما چون روزانه مشکل خاصی نداشتم شکایتی از این بابت نداشتم.
اما اخیراً روزانه هم خیلی اوضاعش خراب شده و اذیتم میکنه. از همکاران و دوستان در مشهد که شاتل دارند پرس و جو کردم. از کیفیت سرویس هاشون راضی اند. حداقل شاتل به بهانه های مختلف گاهی ترافیک رایگان هدیه میده. صبانت که همین ترافیک معمولی رو هم گویا بالا میکشه.
در کل که هیچکدوم باجی به هم نمیدن. اما نمیدونم چرا با خوندن نظرات دوستان کلاً حالم از صبانت و سرویس ها و خدماتش به هم خورده :2:
Steps-Rap
04-10-2010, 00:22
همونطور که دوستمون گفت بهترین گزینها الان آسیاتک هستش و داتک.
من از افرادی که از این شرکتا سرویس داشتن پرسیدم همه راضی بودن....
music boy
04-10-2010, 00:25
من دلم به حال اونايي ميسوزه كه اكانتي داشتن و نتونستن دانلودي بكنن...
واقعآ كسي نيست جوابگو باشه ؟...
dragon-fly
04-10-2010, 00:41
سلام
بنده چندین ساله مشتری صبانت هستم. همیشه راضی بودم. البته اهل دانلود نیستم. کاربرد عادی دارم. شبانه هم استفاده نمی کنم. صد در صد شبهایی که با اینترنت کار میکنم با افت سرعت شدید مواجه هستم و حتی سایت به زور باز میشه. اما چون روزانه مشکل خاصی نداشتم شکایتی از این بابت نداشتم.
اما اخیراً روزانه هم خیلی اوضاعش خراب شده و اذیتم میکنه. از همکاران و دوستان در مشهد که شاتل دارند پرس و جو کردم. از کیفیت سرویس هاشون راضی اند. حداقل شاتل به بهانه های مختلف گاهی ترافیک رایگان هدیه میده. صبانت که همین ترافیک معمولی رو هم گویا بالا میکشه.
در کل که هیچکدوم باجی به هم نمیدن. اما نمیدونم چرا با خوندن نظرات دوستان کلاً حالم از صبانت و سرویس ها و خدماتش به هم خورده :2:
اگه خوبه که مشهدیای عزیز بگیرن
ولی به نظر من شاتل و صبا انقدر سیرن که هر روز یه بامبولی سر مشتری در میارن.تا زنگ میزنی شاکی هم بشی میگن سرعت واقعی شما باید 16 باشه که ما لطف میکنیم سرعت بالا تر بتون میدیم شبانه هم که واسه اشانتیونه و ............
اخ چقدر دوست دارم یه بار زنگ بزنم این چیزا رو به منم بگه اونوقت چشممو میبندمو دلی از عزا در میارم
relax_l3oy
04-10-2010, 01:15
سلام دوستان شبانه من از 3 تا 7 هست ولی بعضی عزیزان میگن تا 10 براشون قابل استفاده است لطفا یه راهنمایی بکنید که منم بینصیب نمونم باتشکر
dragon-fly
04-10-2010, 01:33
سلام دوستان شبانه من از 3 تا 7 هست ولی بعضی عزیزان میگن تا 10 براشون قابل استفاده است لطفا یه راهنمایی بکنید که منم بینصیب نمونم باتشکر
سلام
ظاهرا اگه شبانه رو دیسکانکت نکنید تا 10 میتونید استفاده کنید البته با سرعت 6 7 :41:
شانسیه. کار خواصی نمیخواد بکنید. بعضی مناطق میشه بعضی نه.
image369
04-10-2010, 03:11
شبانه برای من کانکت نمیشه
سایر دوستان میتونند با شبانه کانکت بشن ؟
image369
04-10-2010, 03:28
شبانه برای من کانکت نمیشه
سایر دوستان میتونند با شبانه کانکت بشن ؟
از این همه ادم توی تاپیک کسی تونسته با شبانه کانکت بشه ؟
P30World Master
04-10-2010, 03:33
حالا به نظر من پینگ زیاد مهم نی..پس پینگ منو چی میگی ؟؟؟؟1114
ولی با این سرعت دانلود که داری حتما خیلی حال میکنی.
ما رفتیم مثلا سرعت 1 mg گرفتیم اون وقت سرعت دانلودمون از همون روزایه اول تو سه ثانیه اول میرسید به 125 بعد یه دفه میومد رو 45-65 .
الانم که دیگه ........
دوست عزیز , سرعت شبانه برای تمام اشتراک ها (128,1024,2048)
یکسان است. بنده سابقا 2048 داشتم و سرعت شبانه و حتی روزانه
هم هیچ فرقی با 128 نداشت.البته به غیر هزینه بالاتر:13:
از این همه ادم توی تاپیک کسی تونسته با شبانه کانکت بشه ؟
من که الان با شبانه کانکت شدم
با سرعت بسیار بالای 15k :D
P30World Master
04-10-2010, 03:44
خودمونی شدن به حرف زدن زیاده,با یه گوشه نشستن آدم خودمونی
نمیشه, البته متاسفانه.
در مورد قطع نشدن هم بله , اگر قطع نشوید , امکان 24 ساعت اتصال
به اکانت شبانه هم هست, البته این حقیر سراپا تقصیر تا ساعت 12
ظهر بیشتر امتحان نکردم.
منم از 3:02 دقیقه وصل شدم.اما سرعت افتضاحه.به زور به 10 کیلوبیت میرسه.هر از گاهی هم صفر میشه.
این است اینترنت شبانه صبانت !!! :27:
خوب شد دیگه!!!!!!!! الان می خواستم باشبانه کانکتشم ارور 691 می ده نشد دم صبانت گرم:2: هر روز بهتر از دیروز:4::4::4:
image369
04-10-2010, 04:04
جدی شما با شبا نه تونستین کانکت بشین ؟
من که یکساعته هر چی زور زدم نشد .
mtwerwolf
04-10-2010, 04:04
شرق تهران
با شبانه کانکتم اما سرعت از 10 تا 40 در نوسانه
امروز صبح یکی از بچه های غرب تهران با روزانه هم نمیتونست کانکت بشه
͏ Mehran ͏
04-10-2010, 04:15
منم 10 دقیقه اول نتونستم کانکت بشم ! اما الان با سرعت رویایی 11 دارم دانلود می کنم :lol::18:
امشب رو اومدن یه حال اساسی به ما اصفهانیا بدن،نذاشتن اصلا کانکت شیم.
ساعت 6 با شبانه کانکت شدم اینم سرعت
عليرضا خان
04-10-2010, 09:50
ساعت 6 با شبانه کانکت شدم اینم سرعت
يعني منظورتون اينه كه شبانه درست شده؟
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تست سرعت سرويس 128 كيلوبيت
ساعت 9:50 صبح
مشهد
satttanism
04-10-2010, 11:12
امشب رو اومدن یه حال اساسی به ما اصفهانیا بدن،نذاشتن اصلا کانکت شیم.
درسته منم کانکت نشدم
ما که ان شالله از صبانت خارج میشیم که با این وضع نمیشه هیچ کاری کرد
بابا اصلا همین که تا ساعت سه صبر کنیم تا شروع بشه خودش عذاب الیمه( و همچنین علیم)!!!
الان ساعت 11:30 هست من هنوز وصل هستم بدون اینکه حتی هر ساعت یه بار دیسکانکت بشه.
حالا یه عکس جالب بذارم که من خودم تاحالا ندیدم.
میبینید هر ساعت دقیقا یه اندازه دانلود کرده (من تاحالا ندیده بودم به این دقیقی)
این معلوم میشه که اونا سرعت رو روی 128 ثابت نگه داشتن. اگه مشکل خاصی وجود داشت (مثل کمبود پهنای باند) سرعت باید نوسان پیدا میکرد و به این دقیقی نمیشد.
این کارو کردن که نتونیم اعتراض کنیم بگیم سرعت شبانه زیر 128کیلوبیت هست.
متاسفانه 1ماهو نیم از قراردادم مونده وگرنه 100% میرفتم:37:
S A M S U N G
04-10-2010, 11:36
سلام .
من فکر کنم منطقه 1 کرج تو ایران بهترین جا واسه دانلود باشه :دی البته اگه چشم نخوره . خوردم فدای سرتون :دی
دیشب :
راستی من قطعی هم نداشتم .
امشب تست میکنم ببینم میشه تا ساعت 10 کانت نگه داشت یا نه .
مخلصیم .
satttanism
04-10-2010, 11:58
امشب تست میکنم ببینم میشه تا ساعت 10 کانت نگه داشت یا نه .
این کار رو چطوری انجام میدید؟
HADI ONLY
04-10-2010, 12:04
اینترنت را قطه نکنید بعد از ساعت 7 و 45 . خودش تا ساعت 12 حتی 1 هم وصل خواهد بود . برای من تا شب وصل بود . باورتون نمیشه . اما با سرعت 16 .
یه سئوال از اونایی که شبانه اونا تا بعد از زمان اصلی هم وصله
شما درخواست مک آدرس که تو سایت صبانت هست رو براشون فرستادید؟
satttanism
04-10-2010, 13:40
اینترنت را قطه نکنید بعد از ساعت 7 و 45 . خودش تا ساعت 12 حتی 1 هم وصل خواهد بود . برای من تا شب وصل بود . باورتون نمیشه . اما با سرعت 16 .
ولی برای من همیشه خودش سر ساعت 7:45 قطع میشه!!!
عرض کردم.
شانسیه. واسه منم تا 2شب پیش خودش قطع میشد. اما از دیشب یه دفعه زد به سرش و این دو شب قطع نشده. هیچ کار خاصی نیست که انجام بدین. فقط دیسکانکت نکنید.
جالب اینه من حتی ساعت 7:05 هم دیسکانکت کردم (واسه امتحان) دوباره وصل شد.
aliarnold
04-10-2010, 13:50
عرض کردم.
شانسیه. واسه منم تا 2شب پیش خودش قطع میشد. اما از دیشب یه دفعه زد به سرش و این دو شب قطع نشده. هیچ کار خاصی نیست که انجام بدین. فقط دیسکانکت نکنید.
جالب اینه من حتی ساعت 7:05 هم دیسکانکت کردم (واسه امتحان) دوباره وصل شد.
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن که یه طرف اصلا نت نداره و یه طرفه دیگه اینجوری :21:
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن که یه طرف اصلا نت نداره و یه طرفه دیگه اینجوری :21:
فقط میدونم هر غلطی که اینا بکنن به ضرر مردم و به نفع خودشون تموم میشه.
mahdy2021
04-10-2010, 13:59
خوب دیگه الان 2 هفته هم کامل شد و اون دوستانی که میگفتن صبر کنید درست میشه فکر کنم به این نتیجه رسیدن که قرار نیست درست بشه
حیف من سر دو راهی گیر کردم و وضعیتم هنوز معلوم نیست وگرنه همین امروز از صبا بیرون میومدم
احتمالا هم در پایان قراردادم برم شاتل.هر چی باشه از این 1 دقیقه قطع کردن که بدتر نیست
هر کی مخابرات منطقشون میده نگیره بره صبا اشتباه کرده
مخابرات بهتهر
مال منم هفته پیش اینجوری بود و قطع نمیشد. روزی 8 گیگ دانلود میکردم (با سرعت 120k)!!! ولی الان دیگه فکر نکنم بخواد درست بشه
من فکر میکنم اون دوستان هم که اینترنتشون خوبه موقتی باشه(البته خدا نکته، همین که بعضی از دوستان هم راضی باشن خودش خیلیه)
اینا سرعت شبانه رو در حد استاندارد خودش یعنی 16 قرار دادن که دیگه هیچ حق اعتراضی هم نداشته باشیم!!!
به نظر من بهترین راه بیرون اومدن از صبانته.
من اینجور که تو فروم پارس آنلاین خوندم انگار اونجا اوضاع بهتره.
اگه از دوستان کسی داره یه توضیح بده ببینیم چطوریاست؟
mahdi-001
04-10-2010, 15:19
سرعت شبانه رو چند شبه که صبح کلاس داشتم تست نکردم ولی سرعت روزانم خیلی خوب شده:
عليرضا خان
04-10-2010, 15:25
همونطور كه مي دونيد من چند روز پيش شارژ صبانتم تموم شد ولي نرفتم شارژ كنم.
الانم دارم با شاتل قرارداد سرويس Eco 2 مگابيت مي بندم.
خوبيه اين سرويس اينه كه شبها با سرعت 2 مگابيت اونم از 1 تا 7 دانلود رايگان داريد!
يكي از دوستان من كه اين سرويس رو داره ميگه شبي حدودا 5 گيگابايت دانلود مي كنه!!!
ميگه حتي اگه يك شب سرعت افتضاح بشه و خيلي پايين بياد حجم دانلودي كمتر از 3 گيگ نميشه!!!
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
relax_l3oy
04-10-2010, 15:30
با سلام نرم افزار advanced dialer برای اکانت روزانه بدون مشکل کار میکنه ولی برای شبانه پس از مقدار کمی کانکت و دیس کانکت شدن دیگه دیسکانکت نمیشه دوستان کسی راه حلی داره براش؟با تشکر
Steps-Rap
04-10-2010, 15:55
دوست عزیز , سرعت شبانه برای تمام اشتراک ها (128,1024,2048)
یکسان است. بنده سابقا 2048 داشتم و سرعت شبانه و حتی روزانه
هم هیچ فرقی با 128 نداشت.البته به غیر هزینه بالاتر:13:
!!!
خوب پس چرا واسه این سرویس های 1 یا 2 mg پول بیشتر میگیرن؟؟؟
مزیتش به 128 چیه؟؟؟
اگه اینجوری باشه منم سریعا میرم 128 بگیرم که کمتر همپول بدم.
خوبيه اين سرويس اينه كه شبها با سرعت 2 مگابيت اونم از 1 تا 7 دانلود رايگان داريد!
يكي از دوستان من كه اين سرويس رو داره ميگه شبي حدودا 5 گيگابايت دانلود مي كنه!!!
ميگه حتي اگه يك شب سرعت افتضاح بشه و خيلي پايين بياد حجم دانلودي كمتر از 3 گيگ نميشه!!!
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
دوست عزیز شاید 1 ماه اول بتونین اینطوری دانلود کنید اما از ماه بعد یه قانون مسخره از خودشون در میارن و سرعتتون رو کم میکنندبعد 2 مگ شما تبدیل میشه به 64 :31:
شاتل اون موقع ها که کیفیتش انقدر پایین نیومده بود اینطوری که میگین نبود حالا چه برسه به الان!
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
من درباره ی شاتل اون چه که میدونستم رو گفتم
حالا تصمیم با خودته
ولی به نظر من اگر تونستی بیشتر از یه ماه 2مگ داشته باشی و ماهی بالای 80 یا 90 گیگ دانلود کنی
اون موقع معلوم میشه که شاتل تو منطقه ی شما خوبه یا بده
من خودم با کلی ترفند فقط 3 شب تونستم 5گیگ بگیرم!!
درضمن با یه سر به تاپیک شاتل هم میتونید وضعیت الان 2مگی ها رو ببینید
یکیشون که سرعتش رو روی 70 بستن و داره از شاتل میره
یکی دیگه هم سرعتش از 100 تا 200 بالا پایین میره . بقیه هم تعریفی نیستن!
به نظر من اگه میخوای حتما بری. بهتره از مخابرات بگیری
چون 512 نامحدود رو میده 21 تومن و اگه یه سره بزاری دانلود میتونی تو ماه 160 گیگ دانلود کنی!!!!!:18::31:
ولی با این 2مگ شاتل که 24 تومنه اگه شما تا آخر ماه تونستی 100 گیگ بگیری جایزه داری!!:46:
-----------------------------------------------------------------
دوشبه که سرعت اولش بالا میره بعد میاد رو 15 میمونه!
نمیدونم اینا چه کرمی دارن میریزن ولی خدا کنه درست بشه!
S A M S U N G
04-10-2010, 17:11
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
سلام .
عزیز هزینه هاشو میذاری چطوریه . من یه سرویس دیگه از شاتل داشتم افتضاح بود .
شما اینو بگیر اگه خوب بود بریم شاتل دوباره :دی
مخلصیم .
Massoudi
04-10-2010, 17:16
به نظر من یکی از مهمترین موارد تو انتخاب اینترنت پشتیبانی خوب که من اصلا به شخصه تو صبانت ندیدم
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
اقا این سرویس چنده قیمتش ؟ و اینکه از اون سرویسهای نباشه مثلا هرچی ترافیک کمتر باشه سرعت بیشتر میشه . اگه از اینا باشه که بدرد نمیخوره بعد چند روز که شلوغ بشه میشه همین آشو همین کاسه .
aliarnold
04-10-2010, 18:03
بنده مطمئنم این ترفند مخابرات برای جذب مشترک هست تا شرکتهای خصوصی کم کمک بار خودشون رو ببندن! :19:
بنده مطمئنم این ترفند مخابرات برای جذب مشترک هست تا شرکتهای خصوصی کم کمک بار خودشون رو ببندن! :19:
بله ممکنه. ولی متاسفانه حتی اگه این بازی از طرف مخابرات باشه باید اعتراف کرد که شرکتهای خصوصی دارن این بازیو میبازن! و من شخصا دلم به حالشون نمیسوزه. مگه توی این چندین ساله کم ازمون دزدیدن؟
فقط ترس این وجود داره که بعد از اینکه شرکتها از بین رفتن مخابرات سرویساشو هر طور که دوست داره ارائه بده!!
که احتمالا منظور از این بازی هم همین هست!
اون موقع تنها گزینه اینترنت ماهوا ره ای خواهد بود. اما فکر نمیکنم از نظر زمانی کار به اونجاها بکشه!
به نظر من یکی از مهمترین موارد تو انتخاب اینترنت پشتیبانی خوب که من اصلا به شخصه تو صبانت ندیدم
این شاتل که مثلا پشتیبانی داره میشینن برات متنو کپی پیست میکنن! انقدر آدمو اذیت میکنه و خودشونو به نفهمی میزنن که با نبودش راحت تری!!
مطمئن باش!:46:
اقا این سرویس چنده قیمتش ؟ و اینکه از اون سرویسهای نباشه مثلا هرچی ترافیک کمتر باشه سرعت بیشتر میشه . اگه از اینا باشه که بدرد نمیخوره بعد چند روز که شلوغ بشه میشه همین آشو همین کاسه .
قیمتش 24 تومنه و اصلا نمیصرفه!
به محض اینکه ترافیکت از 80 گیگ یا یخورده بیشتر بالا بزنه سریع برات بامبول در میارن! و دیگه بهت 2 مگ نمیدن!
فقط مخابرات یا اینترنت ماهو اره ای.
کاملا تایید میشه!:10:
aliarnold
04-10-2010, 18:24
بله ممکنه. ولی متاسفانه حتی اگه این بازی از طرف مخابرات باشه باید اعتراف کرد که شرکتهای خصوصی دارن این بازیو میبازن! و من شخصا دلم به حالشون نمیسوزه. مگه توی این چندین ساله کم ازمون دزدیدن؟
فقط ترس این وجود داره که بعد از اینکه شرکتها از بین رفتن مخابرات سرویساشو هر طور که دوست داره ارائه بده!!
که احتمالا منظور از این بازی هم همین هست!
اون موقع تنها گزینه اینترنت ماهوا ره ای خواهد بود. اما فکر نمیکنم از نظر زمانی کار به اونجاها بکشه!
ببین چند وقته پیش یادمه که مخابرات به شرکتهای خصوصی گفته بود که باید جمع کنند و این درست زمانی بود که نداگستر نت 64 میداد اما سرعت واقعی 1M بود .بعد از این موضوع مخابرات هم دید داره بازی رو میبازه این درست زمانی بود که مخابرات شروع به دادن سرویس با سرعت عالی و حجم خوب کرد که تا الان ادامه داشته !
چیزی که مشخصه اینه که مخابرات نت بقیه رو تامین میکنه پس الان میتونه اذیتشون بده تا مشترکای اونا رو جذب کنه.
همه اینا به این ختم میشه که مخابرات پیروز خواهد شد و بعد شروعع آزار و اذیت خودشه!(البته امیدوارم انتهای داستان رو اشتباه کرده باشم! :41:)
ببین چند وقته پیش یادمه که مخابرات به شرکتهای خصوصی گفته بود که باید جمع کنند و این درست زمانی بود که نداگستر نت 64 میداد اما سرعت واقعی 1M بود .بعد از این موضوع مخابرات هم دید داره بازی رو میبازه این درست زمانی بود که مخابرات شروع به دادن سرویس با سرعت عالی و حجم خوب کرد که تا الان ادامه داشته !
چیزی که مشخصه اینه که مخابرات نت بقیه رو تامین میکنه پس الان میتونه اذیتشون بده تا مشترکای اونا رو جذب کنه.
همه اینا به این ختم میشه که مخابرات پیروز خواهد شد و بعد شروعع آزار و اذیت خودشه!(البته امیدوارم انتهای داستان رو اشتباه کرده باشم! :41:)
خوب این دقیقا همون چیزیه که من گفتم:31:.
اما فکر نمیکنم کار به اونجا بکشه!!!!!:46: زمان این اجازه رو نیمده!!!
توضیح بیشتر نمیشه.
اینو از بالای سایت کپی میکنم "نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !"
armin321
04-10-2010, 20:16
من 2 روز نبودم و اصلا خبر ندارم
مخابرات مگه میخواد بالاتر از 128 بده؟
soheil.m
04-10-2010, 20:26
خسته شدم دیگه
تقریبا 10 روزه که شبانه افتضاح شده، امروز هم که فقط 4 تا سایت را باز میکنه و بقیه را باز نمیکنه!!!!!
من که دو هفته دیگه اکانتم تمومه و باید به فکر یه جایه دیگه باشم.
بین اوراکل و مخابرات موندم؟
مخابرات 512 را راحت میده یا مکافات داره (برای پیش شماره 8808) در ضمن سرعت دانلود این سرویسش چنده؟
اوراکل چه جوره؟
از زمان اتمام قرارداد با صبا و برقراری اینترنت از طرف مخابرات (با فرض بستن قرارداد با مخابرات) چه قدر طول میکشه؟
با تشکر
sahba1400
04-10-2010, 20:32
ظاهرا دوباره سرعت صبانت خراب شده؟ کسی خبری چیزی نداره؟
به غیر از صبا چه شرکتی سرعت شبانه اش از بقیه بهتره؟
عليرضا خان
04-10-2010, 21:01
اين قيمت سرويس Eco 2 مگابيت شاتله:
البته همونجور كه مي بينيد توي سايتش حرفي از Fair use policy براي سرويس اكو نزده. پس ظاهرا اين قانون فقط براي سرويسهاي آرته.
اين رو هم الان توي سايت شاتل ديدم:
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت شاتل هستید، قانون Fair use policy به سرویس شما اعمال میشود.
پس ميشه با خيال راحت دانلود كرد.
---------
ضمنا مخابرات خراسان كه بالاتر از 256 نميده! تازه همون رو هم فقط به خطوط فيبر نوري ميده. الان خط من فيبر نوري نيست پس همين 256 رو هم نمي تونم بگيرم!
satttanism
04-10-2010, 21:04
دوستان این تاپیک مخصوص بحث در مورد اینترنت شرکت صبانت هست لطفا از معرفی سرویس شرکت های دیگر و همینطور بحث در این مورد خودداری فرمایید
fujitsu.siemens
04-10-2010, 21:04
البته همونجور كه مي بينيد توي سايتش حرفي از Fair use policy براي سرويس اكو نزده. پس ظاهرا اين قانون فقط براي سرويسهاي آرته.
خب معلومه که این قانون اعمال نمیشه. وقتی محدودیت 6 گیگ داره دیگه Fair use policy معنی نداره!
ظاهرا دوباره سرعت صبانت خراب شده؟ کسی خبری چیزی نداره؟
به غیر از صبا چه شرکتی سرعت شبانه اش از بقیه بهتره؟
سرعت شبانه منظورته؟
چون سرعت روزانه که خوبه
عزیز من سرویس خود من رو با استناد به همین قانون به 128 تغییر دادن
بعد شما میگی ميشه با خيال راحت دانلود كرد؟؟؟؟:18:
تازه خوبه تو تاپیک شاتل هم براتون توضیح دادم!!!!!!
مثل اینکه واقعا شما علاقه ی زیادی داری از چاله دربیای بیفتی تو چاه؟:13:
منتهی رفتی از شاتل گرفتی سر ماه بیای بگی وضعت چطوره ها!!!!!!!!!
P30World Master
05-10-2010, 03:31
!!!
خوب پس چرا واسه این سرویس های 1 یا 2 mg پول بیشتر میگیرن؟؟؟
مزیتش به 128 چیه؟؟؟
اگه اینجوری باشه منم سریعا میرم 128 بگیرم که کمتر همپول بدم.
این سوالی بود که بنده نیز از آن نمایندگی محترم هم پرسیدم
و ایشان افاضه فرمودند که ممکن است بلی ممکن است, روزی
برسد و این اعداد و ارقام بکار بیاید. و چون در آن زمان برای اشتراکهای
بالاتر از 128 به سند ومدرک نیاز بود (احتمالا همچنان هم هست) و
بسیاری از مشتریان از ارائه آن ناتوان و شرکت به دنبال رضایت مشتری
(در آن سالهای نه چندان دور) لذا این سرویسها همگی سروته یک
کرباسند.:2:
image369
05-10-2010, 03:35
قطع شدن اکانت شبانه را به اصفهانی ها تبریک میگم
دیگه به سلامتی با پرروی اکانت شبانه را برداشتن
امشب شب دومه که اکانت شبانه کلا وصل نمیشه البته وصل شدن یا نشدنش فرقی نداشت
mahdi-001
05-10-2010, 04:15
سلام من الان ساعت 4/10 صبح سرعت دان شبانه از 7 رسیده به22.فکر کنم ترسیدن یکم فیتیله سرعت رو کشیدن بالاتر :20:اگه سرعت مثل قبل نشه باید صبا رو بیخیال بشم
2
behvandi
05-10-2010, 04:25
اصفهان ما دو شبه اینترنت نداریم.صبا داره کلی به ما حال میده.شبای قبل سرعت دایلاپ بود حالا دیگه کلا قطعه
بعد از یک مدت سرعت افتضاح شبانه که از دایال آپ کمتر بود حالا دیگه شبها اصلا وصل نمیشه-اصفهان
علت چیه؟
image369
05-10-2010, 05:24
سلام من الان ساعت 4/10 صبح سرعت دان شبانه از 7 رسیده به22.فکر کنم ترسیدن یکم فیتیله سرعت رو کشیدن بالاتر :20:اگه سرعت مثل قبل نشه باید صبا رو بیخیال بشم
2
از چی ترسیدن ؟
اصفهان که کلا قعطه
سرعت شما هم که زیاد شده به خاطر اینه که نصف کاربراشون تو اصفهانه
پشتیبانیشم که شبیه ایناست که 4 روزه نخوابیدن حال حرف زدن نداره یا جواب نمیده اگر بده من باید راهنمایش کنم
بچه های اصفهان پشتیبانی را تلفن کش کنید
---------- Post added at 07:24 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
کسانی که سرعت یک مگ دارند سرعت دانلود روزانشون چقدره ؟
توی یک ساعت چقدر میتونند دانلود کنند
P30World Master
05-10-2010, 06:36
بعد از یک مدت سرعت افتضاح شبانه که از دایال آپ کمتر بود حالا دیگه شبها اصلا وصل نمیشه-اصفهان
علت چیه؟
لااقل خیالتون راحت شده , ما که با این اوضاع نمی دونیم بمونیم یا
بریم . چون دوستان ISP های دیگر رو هم کم وبیش همینطور
ارزیابی کردند.:41:
این صبا نت درست بشو نیست :2: شبانه بازم قطع
نکنه دارن درستش می کنن آره فردا شب با سرعت آلی وصل می شیم نت:21::21::21: ( امید واهی به خودم بدم:27: )
من دیشب 600 مگ دانلود کردم فکر کنم مشکل منطقه ما حل شد امیدوارم مشکل همه دوستان به زودی حل شه
من دیشب 600 مگ دانلود کردم فکر کنم مشکل منطقه ما حل شد امیدوارم مشکل همه دوستان به زودی حل شه
600 مگ هم شد دانلود؟حالا شما کجا هستید؟
من که دیگه دانلود شبانه رو تعطیل کردم با این سرعت مسخرشون
یک فایل 100 مگی رو 4 ساعت طولش میده
فقط دیروز خوب بود که از صبح تا شب با اکانت شبانه آنلاین بودم و هیچی از یوزر اصلیم استفاده نکردم
تا آخره قرارداد هم صبر میکنم اگه درست نشد یک خاکی تو سرمو میریزم دیگه
ببینیم با آزاد سازی قیمتها این اینترنت چقدر میشه و اصلا صرف میکنه هم پول شارژ بدیم هم پول برق ؟؟
600 مگ هم شد دانلود؟حالا شما کجا هستید؟
من تهران هستم 128 دارم
من اون موقع هم که خوب بود شبی 600 - 700 بیشتر دانلود نمیکردم
من تهران هستم 128 دارم
من اون موقع هم که خوب بود شبی 600 - 700 بیشتر دانلود نمیکردم
شما احتمالا فاصله سیمتون از مخابرات منطقه تون بیش از 2 کیلو متره چون هرچی فاصله بیشتر بشه سرعت پایین تر میاد و فاصله ایده آل هم تا 2 کیلو متره.
mehdi_halla
05-10-2010, 14:13
سلام.من 128 دارم.تا دیشب که روزانه اش 65 میداد امروز شده 33 برا شمام اینجوریه؟
masoudtr
05-10-2010, 14:35
امروز به من زنگ زدم اخه داره اکانتم تموم میشه میگفت از سرویس راضی هستین؟
طرف همچی میگفت انگار اتفاقی نیافتاده
بعد از اینکه کلی براش توضیح دادم هم میگه محاله
اینا هم خوب از یک بابایی دروغ گویی را یاد گرفتن
ghafari88
05-10-2010, 16:23
بچه ها من مركزم شيخ فضل الله نوريه .. مي خوام بدونم كسي هست كه توي اين مركز باشه؟ ... مي خوام ببينم از سرويستون راضي هستين؟ .. من الان مشترك آسياتك هستم اما سرعت و كيفيتش خيلي افتضاح شده. مي خوام شركتمو عوض كنم ...
fujitsu.siemens
05-10-2010, 16:52
صبانت مشهد مرکز انقلاب از ساعت 15 امروز قطعه. نمیدونم کل مشهد قطعه یا فقط این مرکز.
mehdi 65
05-10-2010, 17:03
اينجا تهران, صبا 1 ساعته قطعه
اصفهان هم قطع شده بود ولی همین الآن وصل شد.
mehdi_halla
05-10-2010, 19:07
برا نیشابورم 2-3 ساعت قطع بود .ببینین به چه وضعیتی دچار شدیم:
Lordmaster
05-10-2010, 19:17
واسه منم صبا از 3 تا 5 قطع بود!:24:
image369
05-10-2010, 19:17
کسی هست یک مگ داشته باشه یا بدونه سرعت دانلود روزانش چقدره؟
توی یکساعت با یک مگ چقد دانلود میشه ؟
Lordmaster
05-10-2010, 19:22
کسی هست یک مگ داشته باشه یا بدونه سرعت دانلود روزانش چقدره؟
توی یکساعت با یک مگ چقد دانلود میشه ؟
دور و بر 120KB هستش!
من تو یک ساعت 350 تا 400 مگ میتونم بگیرم!
Lordmaster
05-10-2010, 19:28
اگر سرعت شما به طور ثابت روی 120 باشه
1ساعت که میشه 3600 ثانیه :120*3600
تو این مدت میشه 421 مگ دانلود کرد!
HADI ONLY
05-10-2010, 20:48
صبا کم مونده روزانه رو هم محدود کنه . شبانه رو که بیخیال شدیم .
Steps-Rap
05-10-2010, 21:25
من که فک کردم فقط اینترنت من قطع شده بود امروز.نگو کلی بوده...
پارس آنلاینیها هم همین مشکلو داشتن.بقیه رو نمیدونم...
یعنی آخرش چی میشه ؟؟!!!:41:
هرچی که هست مخابرات داره یه کرمی میریزه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.