مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
Electronic-Arts
07-04-2020, 12:30
دوستان مشهدی اینترنت صبا نت مشکل خاصی نداره ؟ منطقه امت، فعلا آسیا تک دارم ولی گرون شده میخوام عوض کنم
مشهد صبانت داشتم هم adsl هم وایرلس جفتش آشغال بود برای بازی آنلاین ولی سرعتش همونی که میگن رو میدن حالا با این تفاسیر تصمیم بگیرید البته منطقه به منطقه سرعت فرق داره ولی پینگ بالا و نوسان پینگش مخصوصا 8 شب به بعد تو کل مشهد فرقی نداشت اون موقع
مخابرات صابری وحید
سلام دوستان
صبانت ظرفیت خط رو آورده پایین؟ قبلاً سروریس 61 مگ میگرفتم و ظرفیت خطم هم روی 17 مگابیت بود
یه مدت 8 مگابیت گرفتم، امروز که اومدم سرویس رو تمدید کنم و 16 مگ بگیرم دیدم که بهم هشدار داد که سرعت خریداری شده بیشتر از ظرفیت خطتت هست
وقتی هم که خرید انجام شد و مودم رو نگاه کردم دیدم ظرفیت خطم روی 8 مگ هست و در نتیجه سرعتم بالاتر از 8 مگابیت نمیره
کسی از این موضوع خبری داره؟ بامبول جدید صبانته که ظرفیت خطی که تا 19 مگابیت هم کشش داشت رو روی 8 مگ محدود کرده؟
shaahani
09-04-2020, 09:26
خط من هم تا 17 مگابیت کشش داره و روی صبانت هم که اومدم همون اول روی 16 مگابیت قرارش داده بودن
اما بعد که خواستم سرویسم رو ارتقا کیفیت بدم که نوسان پینگ نداشته باشم، پهنای باند رو به 14 کاهش دادن، بعد از اینکار توی خود مودم هم حداکثر کشش خط رو بجای اینکه 19 بزنه، 14 میزنه و روی همین چهارده هم تنظیم شده واسه من.
موقع خرید سرویس های 16 مگابیت به من هم همین اخطار رو میده و میگه موافقت کن که سرویسی بالاتر از توان خط خودت داری خریداری میکنی.
البته من مشکلی ندارم و تازه بعد از این تغییر بود که از صبانت راضی شدم، اما شما میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید و در صورت نیاز و در صورت امکان، پهنای باند خودتون رو افزایش بدین
سلام دوستان
صبانت ظرفیت خط رو آورده پایین؟ قبلاً سروریس 61 مگ میگرفتم و ظرفیت خطم هم روی 17 مگابیت بود
یه مدت 8 مگابیت گرفتم، امروز که اومدم سرویس رو تمدید کنم و 16 مگ بگیرم دیدم که بهم هشدار داد که سرعت خریداری شده بیشتر از ظرفیت خطتت هست
وقتی هم که خرید انجام شد و مودم رو نگاه کردم دیدم ظرفیت خطم روی 8 مگ هست و در نتیجه سرعتم بالاتر از 8 مگابیت نمیره
کسی از این موضوع خبری داره؟ بامبول جدید صبانته که ظرفیت خطی که تا 19 مگابیت هم کشش داشت رو روی 8 مگ محدود کرده؟
با سلام در این چند وقت که هیچ تغییر و یا کاهشی مشاهده نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اطلاع رسانیتون
یه زنگ به صبانت هم زدم و گفتن که اونا محدودیت 8 مگی اعمال نکردن و بخاطر نویز خطته که انقدر اومده پایین
من چند سال پیش یه سیمکشی جدا برای مودم از دم خونه انجام دادم، یعنی از وزودی خط تلفن منزل یک اسپلیتر وصل میشه که یه سمتش میره به پریزهای تلفن و یه سمتش با یک سیمکشی جدا میره به سمت مودم. بنابراین به راحتی شروع کردم به تعویض اسپلیتر و تست
5 تا اسپلیتر کار کرده و نو داشتم که با تعویضش تونستم ظرفیت خط رو به 13 مگ برسونم و با نگاه کردن به ارقام به این نتیجه رسیدم که ظرفیت خط شما به اینصورت تعیین میشه که:
حداقل نویز خط شما نمیتونه کمتر از 12 دسی بل باشه (چه آپلود و چه دانلود)، بنابراین ظرفیت (بغیر از محدودیت سرویس) در جایی بسته میشه که حداقل نویز آپلود و دانلود (هر کدوم کمتر بود) پایینتر از 12 دسیبل نباشه. :rolleye:
MeHrDaD-91
09-04-2020, 23:23
معلوم نیست چ خبره باز ک پینگ با 4.2.2.4 از صبح تا حالا روی 200 تا 250 هست.
shaahani
10-04-2020, 12:53
اگه از سرویس فیلیمو استفاده میکنید، فکر نکنید که این توی صبانت رایگان هست
ترافیک فقط زمانی رایگان حساب میشه که برید از خود صبانت اشتراک این سرویس رو خریداری کنید.
اشتراک مستقیم اگه داشته باشید و یا اشتراکتون مربوط به جای دیگه ای باشه، ترافیک محاسبه میشه و از حجم شما کم میشه.
ehsan-75
10-04-2020, 19:21
ماشالله به صبانت
از ساعت 12 امروز تا 3 ظهر نت قطع بود و زنگ میزدی به پشتیبانی 40 نفر تو صف بودن.
واقعا افتضاح شده این گدانت
BMW.M3_E46
17-04-2020, 16:37
کسی از دوستان Annex M استفاده کرده ؟ مال من فعال نمیشه
سلام، وضعیت سرعت صبانت نسبت به اوایل سال بهتر شده یا نه؟ تست سرعت جدید قرار بدهید ممنون می شوم.
MOHAMMAD2010
24-04-2020, 12:21
سلام، وضعیت سرعت صبانت نسبت به اوایل سال بهتر شده یا نه؟ تست سرعت جدید قرار بدهید ممنون می شوم.
تا حدودی بهتر شده
البته بازم نوسان داره بعضی وقتا بهتره بعضی وقتا بدتره
سرویس 8 - خط روی 4 مگ
کسی مشکل کم شدن حجم نداره؟
shaahani
25-04-2020, 02:25
اگه منظور شما کم فروشی و خوردن حجم ترافیک مصرفی هست، که باید بگم چنین موردی رو مشاهده نکردم.
با توجه به اینکه من دستگاه میکروتیک در منزل دارم و سیستم اکانتینگ، دارای کنتور محاسبه گر مقدار ترافیک مصرفی شبکه من، روی این دستگاه هست، مقدار کنتوری که دستگاه خودم نشون میده با مقدار کنتوری که در پنل صبانت مشاهده میکنم، هردو یک مقدار رو نشون میدن و این نشون میده که محاسبه ترافیک مصرفی اونها مشکلی لااقل برای من نداره.
اگه سرعت شما زیاد باشه، معمولا ترافیک خیلی سریع تموم میشه، مخصوصا اینکه آی اس پی تا حدی کیفیت مناسبی داشته باشه و اینترنت با پهنای باند خوب در اختیارتون بگذاره، در این حالت ترافیک شما بسیار سریع تر از حالت های دیگه مصرف میشه و متوجه نمیشیم، چون لود صفحات، برنامه ها یا کانال های مختلف سریع تر انجام میشه و دانلود بیشتری انجام میشه، در چنین شرایطی من پیشنهاد میکنم برای کنترل ترافیک مصرفی خودتون و همین طور تقسیم سرعت در شبکه حتما حتی اگه شده از یک دستگاه خیلی ارزان قیمت میکروتیک استفاده کنید، یا اینکه نرم افزار کنترل ترافیک روی سیستم عامل های کامپیوتر و گوشی خودتون نصب کنید تا روی مصرف شما نظارت داشته باشند
FAR FAR251
04-05-2020, 10:29
سلام
دوستان یوزر و پسورد اکانت صبا نت برای تنظیم مودم چجوریه
خطم رانژه شده ولی اینا یوزر پسورد نمیدن . میگن واستا اس ام اسش میاد:grrr:
MOHAMMAD2010
04-05-2020, 12:02
سلام
خب تا sms نیاد نمیشه باید صبر کنی تا بیاد تو همون یوزر پسورد هست
سلام
برای من هم پنجشنبه رانژه شد فعال نکردند، شنبه اس ام اسش آمد، زنگ زدم پسورد گرفتم، اگر زنگ نمی زدم یکشنبه اس ام اس پسورد می آمد.
خیلی کند عمل می کنند، دوشنبه در نمایندگی ثبت نام کردم، سه شنبه در صبانت ثبت شد، چهارشنبه فرستاده شد برای رانژه
پشتیبانی هم اطلاعاتشان در حد صفر است، زنگ زدم گفتم سرعت آپلود را 2 کنند، گفتند روی سیم مسی سرعت آپلود بالای 1 ممکن نیست. گفتم خط را در حالت فست بگذارند اصلا در جریان نبودند، بعد از صبحت با داخلی 381 خط را در حالت فست گذاشتند ولی با سرعت 6، در حالیکه در حالت عادی با سرعت 13 وصل می شد.
گفتم خط را در حالت فست بگذارند، سرعت را کردند 6، در حالیکه در حالت عادی با سرعت 13 وصل می شد.
سلام زنگ بزن پشتیبانی بگو وصل کنن به کارشناس وقتی وصل کرد بگو پروفایل فست رو برات روی بالاترین حد کشش ببنده در مورد آپلود هم بپرس ولی فکر نمیکنم صبانت ANNEX M داشته باشه من که میذارم روی این حالت کلا لینک نمی گیره
سلام زنگ بزن پشتیبانی بگو وصل کنن به کارشناس وقتی وصل کرد بگو پروفایل فست رو برات روی بالاترین حد کشش ببنده در مورد آپلود هم بپرس ولی فکر نمیکنم صبانت ANNEX M داشته باشه من که میذارم روی این حالت کلا لینک نمی گیره
سلام، تشکر، داخلی 381 همان کارشناسشان بود ولی هر کاری کردم بیشتر از 6 نبست و گفت برای این خط نمی شود بیشتر بست (اما در این حالت snr بالای 20 هست)
برای من روی annex m کار می کند ولی سرعت آپلودش 1022 است. (با annex a سرعت آپلود بیشتر از 982 نمی شد)
hosseinzfff
04-05-2020, 16:17
سلام، تشکر، داخلی 381 همان کارشناسشان بود ولی هر کاری کردم بیشتر از 6 نبست و گفت برای این خط نمی شود بیشتر بست (اما در این حالت snr بالای 20 هست)
دروغ می گوید مثل سگ... اگه SNR 20 هست هنوز جا داره سرعت را بیشتر بنمایند حداقل 10 مگابیت میشه...
دروغ می گوید مثل سگ... اگه SNR 20 هست هنوز جا داره سرعت را بیشتر بنمایند حداقل 10 مگابیت میشه...
از بین شرکتهایی که اینترنت داشتم بدترین پشتیبانی را دارد، قبل از اینکه حالت فست بگذارد هم گفت که فقط یک بار می توانی حالت را عوض کنی، بعدا زنگ بزنی به حالت قبلی بر نمی گردانیم.
MOHAMMAD2010
07-05-2020, 17:09
دو تا گزینه تو پنل اضافه شده یکی درخواست اکانت voip یکی هم فعال سازی استفاده رایگان سایت های دانشگاهی
کسی میدونه واسه چی هستن ؟
shaahani
08-05-2020, 09:55
voip که تلفن روی خط اینترنت هست، هر جایی که نیاز به تلفن آی پی داشته باشه میتونه سرویسش رو دریافت کنن (گوشی های مکالمه تصویری رو میتونید به همین مودم معمولی وصل کنید و بصورت کنفرانسی مکالمه کنید) البته بیشتر سازمان ها استفاده میکنن.
محصل ها بخاطر تعطیل شدن دانشگاه ها و جاهای دیگه ترافیک خیلی زیادی صرف کلاس های آنلاینشون میشه، اعلام که بکنن، ترافیک کلاسهاشون رو براشون رایگان میکنن که کمک بشه بهشون. (معلم ها، استادها، دانش آموزان و دانشجویان)
سرویس جشنواره بهاری با 90 درصد شبانه رایگان گرفته ام، الان ریز مصرف را نگاه می کردم، ظاهرا ترافیک شبانه و داخلی را درست حساب کرده ولی در قسمت حجم باقیمانده همه ترافیک را خارجی و روزانه حساب کرده و از حجمم کم کرده.
سرویس جشنواره بهاری با 90 درصد شبانه رایگان گرفته ام، الان ریز مصرف را نگاه می کردم، ظاهرا ترافیک شبانه و داخلی را درست حساب کرده ولی در قسمت حجم باقیمانده همه ترافیک را خارجی و روزانه حساب کرده و از حجمم کم کرده.
بعد از شکایت، امروز مشکل را حل کردند و الان حجم باقیمانده را درست نشان می دهد.
MOHAMMAD2010
10-05-2020, 18:18
بعد از شکایت، امروز مشکل را حل کردند و الان حجم باقیمانده را درست نشان می دهد.
یعنی اون قسمت حجم محاسبه شده رو اشتباه میزد ؟
از مشترکین قدیمی کسی تونسته سرویس های مشترکین جدید رو بخره ؟
یعنی اون قسمت حجم محاسبه شده رو اشتباه میزد ؟
حجم محاسبه شده را درست می زد ولی حجم باقیمانده را کمتر می زد. یعنی باید برابر بود با کل حجم دوره منهای حجم محاسبه شده از تاریخ شروع سرویس تا امروز، ولی کمتر نشان می داد. احتمالا از باگهای پنل جدید بود.
از مشترکین قدیمی کسی تونسته سرویس های مشترکین جدید رو بخره ؟
بدون جمع آوری فکر نمی کنم ممکن باشد، چون سرویسهای مشترکین جدید تقریبا 3 برابر ارزانتر از سرویسهای تمدیدی هستند.
ali_nioton
16-05-2020, 21:51
آشغاله
آشغال
4 ساله دارم هرسال بدتر از پارسال
6 ما پیش تمدید کردم
سویس قبلی ماهی 10 گیگ بود تا 28 برج تموم میشد
این ماهی 40 گیگه 25 تموم میشه
ریز مصرف و نشون نمیده
اصلا معلوم نیس چه غلطی میکنه
دائمم قطعی و افت سرعت داره
این با دیگه جمع میکنم با اون پنل مسخرشون
من کرجم
اصلا یعنی چی پنل ها استانیه
چرا باید پنل استانها فرق داشته باشه:grrr::grrr::grrr:
shaahani
17-05-2020, 14:42
یک مسئله خیلی مهم موقع خرید سرویس از صبانت که باید بهش دقت بشه این هست که اگه سرویس بیشتر از یک ماه ازشون بخرید.
حجم ترافیکتون رو تقسیم به مدت میکنن، یعنی مثلا اگه 3 ماهه 240 گیگ داشته باشید، ماهانه 80 گیگ بیشتر بهتون اختصاص نمیدن و اگه ماه اول 80 گیگ مصرف بشه، اینترنت قطع میشه تا ماه بعد اینترنت ندارید، مگه اینکه برید حجم ترافیک اضافه بخرید.
وقتی ترافیک بدون زمان میخرید، بعد از تمام شدن هر ماه، اون ترافیک شروع به مصرف میشه، اگه تا اول ماه بعد ترافیک اضافه خریده شده تموم نشه، ماه بعد که شروع بشه، ترافیک خریده شده ذخیره میشه و باز ترافیک ماه بعد که زمان دار هست شروع به استفاده میشه، در ماه دوم هم اگه در آخرش ترافیک کم بیاد، ترافیک اون بسته ای ترافیک مازاد بوده و خریده بودین شروع به استفاده میشه.
این تفاوت مهمی هست بنظرم نسبت به آی اس پی های دیگه در زمان خرید سرویس های بیشتر از یک ماه از این ISP
چون سرعت خط رو هم کامل تامین میکنن، احتمال اینکه ترافیکتون زودتر تموم شه خیلی زیاده و باید کنترل دقیقی روی ترافیک مصرفی داشته باشید، مثلا یک روتر میکروتیک برای کنترل ترافیک باید بگذارید سر راه مودم.
در غیر اینصورت احتمالا ترافیک زیادی مصرف خواهید کرد و قطعا بهتون هزینه پیشبینی نشده تحمیل میکنه این مسئله.
یک مسئله خیلی مهم موقع خرید سرویس از صبانت که باید بهش دقت بشه این هست که اگه سرویس بیشتر از یک ماه ازشون بخرید.
حجم ترافیکتون رو تقسیم به مدت میکنن، یعنی مثلا اگه 3 ماهه 240 گیگ داشته باشید، ماهانه 80 گیگ بیشتر بهتون اختصاص نمیدن و اگه ماه اول 80 گیگ مصرف بشه، اینترنت قطع میشه تا ماه بعد اینترنت ندارید، مگه اینکه برید حجم ترافیک اضافه بخرید.
وقتی ترافیک بدون زمان میخرید، بعد از تمام شدن هر ماه، اون ترافیک شروع به مصرف میشه، اگه تا اول ماه بعد ترافیک اضافه خریده شده تموم نشه، ماه بعد که شروع بشه، ترافیک خریده شده ذخیره میشه و باز ترافیک ماه بعد که زمان دار هست شروع به استفاده میشه، در ماه دوم هم اگه در آخرش ترافیک کم بیاد، ترافیک اون بسته ای ترافیک مازاد بوده و خریده بودین شروع به استفاده میشه.
این تفاوت مهمی هست بنظرم نسبت به آی اس پی های دیگه در زمان خرید سرویس های بیشتر از یک ماه از این ISP
چون سرعت خط رو هم کامل تامین میکنن، احتمال اینکه ترافیکتون زودتر تموم شه خیلی زیاده و باید کنترل دقیقی روی ترافیک مصرفی داشته باشید، مثلا یک روتر میکروتیک برای کنترل ترافیک باید بگذارید سر راه مودم.
در غیر اینصورت احتمالا ترافیک زیادی مصرف خواهید کرد و قطعا بهتون هزینه پیشبینی نشده تحمیل میکنه این مسئله.
من سرویس یکساله جشنواره خریدم، چند بار هم پرسیدم گفتند می توانی همه حجم را یک روزه مصرف کنی، در پنل هم همه حجم را یکجا نشان می دهد. اگر اینطور نباشد می شود شکایت کرد چون هیچ جا به این مورد اشاره نکرده و چنین سرویسی به هیچ وجه ارزش خرید ندارد. های وب هم ترافیک هر ماه را جدا حساب می کند ولی در مشخصات سرویس به این مورد اشاره کرده و حجمهایش آنقدر بالاست که به سختی زودتر تمام می شود.
BMW.M3_E46
01-06-2020, 23:35
کسی مشکل نویز نداره صبانت 2 روزیه اذیت میکنه
black sabbath
19-06-2020, 11:04
با صبانت رو اینستاگرام مشکل ندارید؟راحت پیجها و تصاویر باز میشن؟پیشگامان که انگار اینستاگرام رو فیلتر کرده به زور دوتا عکس باز می کنم
با صبانت رو اینستاگرام مشکل ندارید؟راحت پیجها و تصاویر باز میشن؟پیشگامان که انگار اینستاگرام رو فیلتر کرده به زور دوتا عکس باز می کنم
دو سه روز مشکل داشت ولی الان درست شده و مشکلی نداره ( صبانت)
sayanermia
20-06-2020, 10:46
دوستان کسی مشکل وصل شدن به سرورهای اپن.و.ی.پی.ان نداره!؟ من اکانت پولی خریدم با اینترنت های دیگه مثل آب خوردن وصل میشه ولی با صبانت به هیچ سروریش وصل نمیشه! زنگ زدم پشتیبانی میگه راه داره که مشکلت حل کنیم ولی نمیتونیم پشت تلفن بگیم :| بنظرتون چیکار کنم؟ dns جواب میده!؟ مال گوگل تست کردم بازم کانکت نشد
shaahani
20-06-2020, 12:04
دوستان کسی مشکل وصل شدن به سرورهای اپن.و.ی.پی.ان نداره!؟ من اکانت پولی خریدم با اینترنت های دیگه مثل آب خوردن وصل میشه ولی با صبانت به هیچ سروریش وصل نمیشه! زنگ زدم پشتیبانی میگه راه داره که مشکلت حل کنیم ولی نمیتونیم پشت تلفن بگیم :| بنظرتون چیکار کنم؟ dns جواب میده!؟ مال گوگل تست کردم بازم کانکت نشد
خیر هیچ مشکلی وجود نداره، انواع اوپن وی پی ان پولی هم متصل میشه
تنها مسئله ای که هست اینه که اگه از ویندوز استفاده میکنید، حتما فراموش نکنید که آدرس دی ان اس سرور خودتون رو از حالت خودکار (که مودم رو انتخاب میکنه) بردارید و آدرس گوگل یا کلودفلر بدین.
درضمن چون یک وی پی ان رو خریدین هیچ دلیلی بر این نیست که کار کنه و یا خوب باشه، شما باید ببینید که اون رو از کجا دریافت کردین، ایا از سرورهای بزرگ و جهانی مثل تورگارد، اکسپرس یا استرانگ گرفته اید یا از گروه های ایرانی که با سرورهای کوچک خودشون مشغول فروش وی پی ان هستند ....
sayanermia
20-06-2020, 18:28
خیر هیچ مشکلی وجود نداره، انواع اوپن وی پی ان پولی هم متصل میشه
تنها مسئله ای که هست اینه که اگه از ویندوز استفاده میکنید، حتما فراموش نکنید که آدرس دی ان اس سرور خودتون رو از حالت خودکار (که مودم رو انتخاب میکنه) بردارید و آدرس گوگل یا کلودفلر بدین.
درضمن چون یک وی پی ان رو خریدین هیچ دلیلی بر این نیست که کار کنه و یا خوب باشه، شما باید ببینید که اون رو از کجا دریافت کردین، ایا از سرورهای بزرگ و جهانی مثل تورگارد، اکسپرس یا استرانگ گرفته اید یا از گروه های ایرانی که با سرورهای کوچک خودشون مشغول فروش وی پی ان هستند ....
برای منم جالبه چون با یک سرور شخصی اوکی م و راحت اپن وی ان باز میشه
ولی یه اکانت خریدم از همین ایرانی ها اپن وی پی ان اون اصلا باز نمیشه در حالیکه همون با همراه اول راحت کانکت میشه
Iman_m71
27-06-2020, 12:24
ممنون میشم دوستانی که صبانت دارن راجب جشنواره و کیفیتش نظر بدن :)
Iman_m71
03-07-2020, 00:29
من سرویس یکساله جشنواره خریدم، چند بار هم پرسیدم گفتند می توانی همه حجم را یک روزه مصرف کنی، در پنل هم همه حجم را یکجا نشان می دهد. اگر اینطور نباشد می شود شکایت کرد چون هیچ جا به این مورد اشاره نکرده و چنین سرویسی به هیچ وجه ارزش خرید ندارد. های وب هم ترافیک هر ماه را جدا حساب می کند ولی در مشخصات سرویس به این مورد اشاره کرده و حجمهایش آنقدر بالاست که به سختی زودتر تمام می شود.
سلام
بنده میخوام سرویس یکساله خریداری کنم، اما از کیفیتش مطمئن نیستم، وضعیت سرویس شما خوبه؟
mohsen14014
03-07-2020, 13:38
وضعیت صبانت چطوریه الان ؟ :n13: ، ریسکه یکساله بخرم بعد آش کشک خاله میشه .
کسی از وضعیت اصفهان خبر داره ؟
.
سلام
بنده میخوام سرویس یکساله خریداری کنم، اما از کیفیتش مطمئن نیستم، وضعیت سرویس شما خوبه؟
من فعلا راضی هستم ولی در مورد مرکز مخابراتی شما نظری ندارم، در سایت نت سنج پلاس وضعیت اینترنت شرکتها در استانها را می توانید ببینید، شاید کمکتان کند.
Iman_m71
06-07-2020, 22:20
من فعلا راضی هستم ولی در مورد مرکز مخابراتی شما نظری ندارم، در سایت نت سنج پلاس وضعیت اینترنت شرکتها در استانها را می توانید ببینید، شاید کمکتان کند.
سرعت حداکثری رو با توجه به کیفیت خط ارائه میدن؟ من از پیشگامان نت 8 مگ دارم و با اینکه کشش خطم تا 8 مگ هست ولی سرعت روی 4 مگ محدود کردن :whistle:
قبل از خرید سرویس امکان چک کردن کیفیت خط رو دارن؟ :worried:
و یه سوال دیگه هم که داشتم راجب پشتیبانیش هست، هر چی به 1524 زنگ میزنم فایده نداره، یا میگه در شبکه موجود نیست یا ...! شماره پشتیبانی دیگه ای ندارن؟
سرعت حداکثری رو با توجه به کیفیت خط ارائه میدن؟ من از پیشگامان نت 8 مگ دارم و با اینکه کشش خطم تا 8 مگ هست ولی سرعت روی 4 مگ محدود کردن :whistle:
و یه سوال دیگه هم که داشتم راجب پشتیبانیش هست، هر چی به 1524 زنگ میزنم فایده نداره، یا میگه در شبکه موجود نیست یا ...! شماره پشتیبانی دیگه ای ندارن؟
با این شماره تماس بگیرید 02183853
سرعت خط تا 24 مگ باز است، مودمتان هر چقدر بتواند می گیرد، قبل از خرید فکر نمی کنم امکان چک کردن باشد ولی اگر قبلا روی خطتان سرویس داشتید کشش خط مشابه خواهد بود. در مورد 1524 اولش 021 را شمارهگیری کنید یا از سایتش شماره نماینده استانتان را پیدا کنید و زنگ بزنید.
alijigari
17-07-2020, 18:04
سرعت خط تا 24 مگ باز است، مودمتان هر چقدر بتواند می گیرد، قبل از خرید فکر نمی کنم امکان چک کردن باشد ولی اگر قبلا روی خطتان سرویس داشتید کشش خط مشابه خواهد بود. در مورد 1524 اولش 021 را شمارهگیری کنید یا از سایتش شماره نماینده استانتان را پیدا کنید و زنگ بزنید.
درود
قیمت های جشنواره تابستانی برای مشترکین جدید هست ؟؟
Iman_m71
19-07-2020, 22:27
فعلا که راضی هستم تا ببینم در آینده چطوری میشه :santa:
فعلا که راضی هستم تا ببینم در آینده چطوری میشه :santa:
الان شما صبانت داری یا پیشگامان؟
از کدوم راضی هستید؟
Iman_m71
21-07-2020, 00:50
الان شما صبانت داری یا پیشگامان؟
از کدوم راضی هستید؟
شیراز هستم
تا ماه قبل از پیشگامان اینترنت داشتم، که با توجه به اینکه کشش خطم 8 مگ بود روی 4 مگ محدود کرده بودن! :thumbsdow (به جز این مورد عیب دیگه ای نداشت)
در حال حاضر هم از صبانت سرویس جشنواره گرفتم، سرعتش با توجه به کیفیت خط عالیه، اما باید دید در بلند مدت وضعیت چطوری خواهد بود. (اگر حجم دزدی نداشته باشه خوبه)
alidorost
21-07-2020, 11:36
شیراز هستم
تا ماه قبل از پیشگامان اینترنت داشتم، که با توجه به اینکه کشش خطم 8 مگ بود روی 4 مگ محدود کرده بودن! :thumbsdow (به جز این مورد عیب دیگه ای نداشت)
در حال حاضر هم از صبانت سرویس جشنواره گرفتم، سرعتش با توجه به کیفیت خط عالیه، اما باید دید در بلند مدت وضعیت چطوری خواهد بود. (اگر حجم دزدی نداشته باشه خوبه)
پینگ؟ پکت لاس؟ قطع و وصلی؟
شیراز هستم
تک کانکشنتون چه قدره؟
Iman_m71
22-07-2020, 21:54
تک کانکشنتون چه قدره؟
تک کانکشن خارج
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تک کانکشن داخل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Iman_m71
22-07-2020, 22:01
پینگ؟ پکت لاس؟ قطع و وصلی؟
مولتی داخل
مولتی خارج
پکت لاس نداره، قطعی هم تا الان نداشته
درود
قیمت های جشنواره تابستانی برای مشترکین جدید هست ؟؟
برای مشترکین جدید است ولی اگر خط تلفن دیگری داشته باشید یا یک بار جمع آوری و دوباره ثبتنام کنید فکر می کنم مشترک جدید محسوب شوید.
Iman_m71
30-07-2020, 17:22
تا الان که صبا رو تست کردم در کل از سرعتش راضی هستم. (بعضی وقتا نوسان داره ولی آزار دهنده نبوده) :thumbsup:
داخلی
مولتی کانکشن:
تک کانکشن:
خارجی
مولتی کانکشن:
تک کانکشن:
alottadamage
30-07-2020, 17:56
تا الان که صبا رو تست کردم در کل از سرعتش راضی هستم. (بعضی وقتا نوسان داره ولی آزار دهنده نبوده) :thumbsup:
داخلی
مولتی کانکشن:
تک کانکشن:
خارجی
مولتی کانکشن:
تک کانکشن:
پینگش خیلی بالاست... پروفایل گیم روشنه؟
Iman_m71
30-07-2020, 19:18
پینگش خیلی بالاست... پروفایل گیم روشنه؟
برای روشن کردن پروفایل چیزی بهشون نگفتم، از کجا میشه چک کرد؟ :rolleye:
hosseinzfff
30-07-2020, 19:26
برای روشن کردن پروفایل چیزی بهشون نگفتم، از کجا میشه چک کرد؟ :rolleye:
از تو کنسول مودم ...interleaver depth رو 1 زده باشه یعنی مود گیمینگ فعاله
Iman_m71
30-07-2020, 20:02
مودمم tp-link هست، چنین گزینه ای رو توش پیدا نکردم :mellow:
مودمم tp-link هست، چنین گزینه ای رو توش پیدا نکردم :mellow:
داخل مودم اگر fast path نوشته شده باشه در قسمت path mode که پروفایل گیم هست
Iman_m71
31-07-2020, 19:12
داخل مودم اگر fast path نوشته شده باشه در قسمت path mode که پروفایل گیم هست
این مورد هم پیدا نکردم :D :hmm:
hosseinzfff
31-07-2020, 19:49
این مورد هم پیدا نکردم :D :hmm:
مودم tp-link :puke::n21: خود را در نزدیک ترین سطل زباله بیاندازید :D مدلش چیه مگه ؟ ظاهرا مودمای جدید tplink نشون نمیدن...
Iman_m71
31-07-2020, 23:50
مودم tp-link :puke::n21: خود را در نزدیک ترین سطل زباله بیاندازید :D مدلش چیه مگه ؟ ظاهرا مودمای جدید tplink نشون نمیدن...
اتفاقا قدیمیه (TD-W8901N) اگر اینقدر قیمتا فضایی نشده بود، حتما یه جدید میخریدم :D
hosseinzfff
01-08-2020, 01:21
اتفاقا قدیمیه (TD-W8901N) اگر اینقدر قیمتا فضایی نشده بود، حتما یه جدید میخریدم :D
کلا مودمای tplink اطلاعات زیادی درباره وضعیت خط نشون نمیدن
برای مشترکین جدید است ولی اگر خط تلفن دیگری داشته باشید یا یک بار جمع آوری و دوباره ثبتنام کنید فکر می کنم مشترک جدید محسوب شوید.
سلام
شماره تون به عنوان معرف زدم با 8 درصد خوش بگذره:biggrin:
صابنتم دیروز وصل شد ولی چنگی به دل نمی زنه و با فن آوا که قبل این داشتم فرقی نداره
فقط قیمت صبانت ارزون تر هست
alijigari
03-08-2020, 19:55
درود
برای شما داخل همون جدولی که snr داخلش هست نوشته ؟
سلام
دوستان صبانت پروفایل گیم داره؟؟!!
از پینگ راضی هستین؟!
سلام
از پینگ راضی هستین؟!
با سلام پروفایل گیم دارد
پینگ هم برای افراد متفاوت هست من چون اهل بازی انلاین نیستم پینگ های بالای 100-120 برام کافی هست که اکثر اوقات همین هست
سلام
از پینگ راضی هستین؟!
پروفایل گیم دارد ولی روی هر سرعتی نمی بندند مثلا برای من که در حالت عادی خط تا سرعت 12 مگ می کشید روی 6 مگ بسته بودند.
پینگ هم ظاهرا از شهری به شهر دیگر فرق می کند، پینگ من الان با 4.2.2.4 بدون پروفایل گیم 124 میلی ثانیه است.
MOHAMMAD2010
09-08-2020, 11:50
کسی این یکی دو روزه افت سرعت داره ؟
پروفایل گیم دارد ولی روی هر سرعتی نمی بندند مثلا برای من که در حالت عادی خط تا سرعت 12 مگ می کشید روی 6 مگ بسته بودند.
پینگ هم ظاهرا از شهری به شهر دیگر فرق می کند، پینگ من الان با 4.2.2.4 بدون پروفایل گیم 124 میلی ثانیه است.
دستت درد نکنه
برا بستن خط من نمیدونم قانون صبانت چیه
ولی وقتی نتت رو رویه fast ببندن کشش خطت میاد پایین تر برا همین دانلود ریت رو رویه پایین تر میبندن
بازم شاید قانون صبانت فرق میکنه به اجبار یا زورکی میاد این کار رو میکنه!!!
Rahpooyan
14-08-2020, 16:07
پیش ثبت نام VDSL برای شرکت صبانت آغاز شد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش ثبت نام که ضرری ندارد. برید و ثبت نام کنید. اتفاقا برای شرکت های دیگر هم ثبت نام داشته باشید. حالا هر کدام که زودتر به شما خدمات دادند.
دوستانی من می خوام صبانت بگیرم
وضعیتش چطوره؟
پینگ داخلی و خارجی رو حالت گیمینگ چنده
برای منم سواله دوستانی که سرویس گیم دارند راضی ان ؟
آشغالش از یوتل بهتره
کسی این یکی دو روزه افت سرعت داره ؟
شما سرویس گیم دارید ؟ امکانش هست یه پینگ بگیرید از 4.2.2.4 ؟
شما سرویس گیم دارید ؟ امکانش هست یه پینگ بگیرید از 4.2.2.4 ؟
خدمت شما سرویس گیم فعال
alidorost
19-08-2020, 17:51
خدمت شما سرویس گیم فعال
خوبه
برا من تو پارس انلاین 90 هس
- - - Updated - - -
خدمت شما سرویس گیم فعال
خوبه
خدمت شما سرویس گیم فعال
راضی هستین برای گیم ؟ خیلی بالاست حتی با سرویس گیم
خوبه
- - - Updated - - -
خوبه
وضعیت پارس چطوره الان ؟ میگن از چند هفته پیش که با های وب یکپارچه شده کلا داغون تر شده
سلام برای من خوبه من اهل بازی نیستم
alidorost
20-08-2020, 12:36
وضعیت پارس چطوره الان ؟ میگن از چند هفته پیش که با های وب یکپارچه شده کلا داغون تر شده
والا من همیشه یه مشکلی برمیخورم ولی برا دوستان دیگه ام پارس خیلی عالیه
بعد ادغام که هیچی از وقتی سهامشو خرید شروع شد خراب شدن
مدتی اصلا پشتیبانی نداشتن!
اما الان کلا پشتیبانی زود برمیداره
و پینگ هم وقتی درست باشه عالیه
اما dns شون رو نمیدونم چیکار کردن رو بعضی بازیا پینگ خراب شده مثل رینبو
برای من هر هفته یکی دوبار قطع میشه! یه ساعت تقریبا بعضی هفته ها اصلا قطع نمیشه
ولی سرعت دانلودم اندازه سرعتیه که میتونم بگیرم و سرویس گیم هم فعاله تقریبا خیلی کم از سرعت دانلود کم میشه 20 کیلوبایت همچی چیزی
برای بقیه دوستان کلا مشکل قطعی من اصلا پیش نمیاد هر از گاهیه
مدتیه از موقع همون ادغامی که میگید برای من هر روز پینگ داخلیم تا چندین ساعت میشه پنجاه! (از بیست میشه 50) و مدام پینگم میره بالا و پایین!
بقیه دوستان همچی مشکلی ندارن
(لازم به ذکر طرف من سیم کشی خود کاملا انجام دادم هیچ مشکلی از من نیس)
در کل تو شهر شیراز بهترین شرکت پارس هست، و با این توصیفات هم هنوز پارس اوله
قبلا حجم دزدی هم از من خیلی داشت اما الان دقیق دقیق شده و من از دیشب تا حالا که 20 گیگ داخلی دان کردم دقیق دقیق 10 گیگ کم کرده
شرکتای دیگه هم دور و برم تحقیق کردم یا دوستان هستن یا خودم بودم قبلا
هیچ کدوم مثل پارس پبنگشون نیس
من میخواستم برم شاتل چون یه ماه پیش دیگه پارس انلاین روانیم کرده بود پستام هست هنوز
اما وقتی حجمش مثل های وب زیاد شد کلا بیخیال شدم چون میدونم برم شرکتای دیگه با این خطم بهتر نمیشه بدترم میشه
پارس حداقل قطع و وصلی مداوم نداره
البته سه روزه نوسان پینگ همزان با اون دوستای شاتلی خیلی کمتر شده و وقتی استیبله مثل الان دوتا دونه هم حتی پینگ داخلیم کمتره شده 19
اما اگر نزدیک مرکز مخابراتی باشید مثل یه دوستم این طوریه
اصلا مشکلی نداره ظاهرا و پینگش از من بازم پایین تره تو بعضی چیزا و پکت لاس هم نداره
alidorost
20-08-2020, 16:16
بله باز امروز رو میبینیم که باز... شد تو پینگ و پکت لاس
بله باز امروز رو میبینیم که باز... شد تو پینگ و پکت لاس
شما هم صبا داری هم پارس ؟
alidorost
20-08-2020, 19:44
شما هم صبا داری هم پارس ؟
نه چون درباره پارس اینجا جواب دادم ادامش هم وضعیت الانو گذاشتم!
Iman_m71
20-08-2020, 22:41
بعد از تقریبا یک ماه استفاده در مجموع راضی هستم (کاربری عمومی)
اما تنها نکته منفی رو که دیدم این بود که حجم داخلی حساب نمیشه! یه لینک که مطمئن بودم سرور ایران هست رو تست زدم و بین الملل کم کرد!
با خودم گفتم شاید این لینکه جزو لیستشون نبوده، از آپلودبوی هم تست کردم و باز هم بین الملل کم کرد :jealous:
persian.godfather
23-08-2020, 00:54
امروز ثبت نام کردم سرویس جشنواره ۸ مگ یک ساله ۱۰۰۰ گیگ بین الملل ، امیدوارم خوب باشه
امروز ثبت نام کردم سرویس جشنواره ۸ مگ یک ساله ۱۰۰۰ گیگ بین الملل ، امیدوارم خوب باشه
وضل شد بیاین نظرتونو بگین لطفا
persian.godfather
24-08-2020, 23:16
اصلا راضی نیستم ، آسیاتک و مخابرات که داشتم خیلی بهتر بود ، اینستا کمی کند باز میشه و پینگمم بیشتره
persian.godfather
24-08-2020, 23:18
آیپی رو هم میزنه پرورش داده ها ، یعنی پورت خود صبانت نیست؟ نمیشه کاریش کرد؟
اصلا راضی نیستم ، آسیاتک و مخابرات که داشتم خیلی بهتر بود ، اینستا کمی کند باز میشه و پینگمم بیشتره
سرویس گیم فعال کردین ؟
چند تا تست سرعت و پینگ و کشش خط بذارید
ariobarzan2
05-09-2020, 14:37
دوستانی که صبانت دارن راضی هستن مخصوصاً این سرویسای جشنواره ای که حجمهای خوبی داره یا مصداق اون ضرب المثل معروفه که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیسته؟:biggrin:از نظر ثبات و عدم قطعی چطوره ؟
MOHAMMAD2010
05-09-2020, 16:19
دوستانی که صبانت دارن راضی هستن مخصوصاً این سرویسای جشنواره ای که حجمهای خوبی داره یا مصداق اون ضرب المثل معروفه که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیسته؟:biggrin:از نظر ثبات و عدم قطعی چطوره ؟
من اسفند پارسال جشنواره 1 ساله 8 مگ 1000 گیگ خریدم ( البته خطم بیشتر از 4.5 - 5 مگ کشش نداره )
ولی خدایی به نسبت قیمتی که داشت خوبه و من راضیم
اینم یه تست تک کانکشن سرور آلمان
ariobarzan2
05-09-2020, 17:30
شرکت پرورش داده ها کمپانی مادر صبانته یعنی صبانت جزو شرکتهای تابعه پرورش داده هاست
کد معرف صبانت280407
با مودم زایکسل زیاد سازگار نیست، شبها یک لحظه قطع و وصل می شود ولی با مودم ایسوس تست کردم قطع نشد. سرویس مشترکین جدید خوب است وگرنه برای تمدید سرویس جذابی ندارند، هدفشان این است که مشتری جدید جذب کنند به امید اینکه بعد از تمام شدن سرویسهای جشنواره جمع آوری نکند و با سرویسهای عادی تمدید کند.
BMW.M3_E46
14-09-2020, 14:41
دوستان نویز خط صبانت مدتیه مشکل دارم سراسریه یا منطقه ایه؟
اگر سراسریه کمبود پهنای بانده برم تخلیش کنم
shaahani
15-09-2020, 03:41
دوستان نویز خط صبانت مدتیه مشکل دارم سراسریه یا منطقه ایه؟
اگر سراسریه کمبود پهنای بانده برم تخلیش کنم
فکر کنم مشکل واقعا از خطتتون باشه
سرویس من از پارسال از نظر کشش خط و سرعت تفاوتی نکرده، این مشخصات نویز خطم:
البته توی بعضی از آی اس پی ها که قبلا بودم، کشش خط من توی مودم ماکزیمم تا 18 نشون میداد و روی 17 هم تنظیم میشد.
روی صبانت بین 15 تا 16 نشون میده و اوایل که سرویس گرفته بودم روی 16 تنظیم شده بود و مشکلی نداشت، منتها من پینگ برام خیلی خیلی مهمه و خواستم کاری کنند که پینگ پایین دریافت کنم، اونا هم سرعت رو به 14 کم کردن و یک سالی هست هیچ تغییری توی وضعیت سرویسم ایجاد نشده و راضی هستم.
پینگ قابل قبوله و پکت لاست ندارم.
ممکنه وضعیت در مرکز مخابراتی شما متفاوت باشه و یا واقعا سیم های تلفنتون خراب شده و نیاز به سیم کشی مجدد دارید.
alijigari
26-09-2020, 21:00
درود
فرق سرویس های fup و صبانت چي هست ؟
برای سرويس هاي fup همون حجم را میدهد اما برای تعرفه های صبانت چطوری هست ؟
ariobarzan2
26-09-2020, 21:45
درود
فرق سرویس های fup و صبانت چي هست ؟
برای سرويس هاي fup همون حجم را میدهد اما برای تعرفه های صبانت چطوری هست ؟
درود
تمام شرکتها یک کمیتی را به عنوان fup تعریف کردن یعنی بهشون ابلاغ کردن که یعنی آستانه مصرف منصفانه که بر اساس ترافیک بین الملل هست مثلا 21 گیگ ماهانه که اگر کاربر از اون حد تجاوز کنه سرعتش برمیگرده به یک حد خیلی کم و کاربر تا دوباره ترافیک نخره سرعتش به حد همیشگی نمیرسه
alijigari
27-09-2020, 13:54
درود
تمام شرکتها یک کمیتی را به عنوان fup تعریف کردن یعنی بهشون ابلاغ کردن که یعنی آستانه مصرف منصفانه که بر اساس ترافیک بین الملل هست مثلا 21 گیگ ماهانه که اگر کاربر از اون حد تجاوز کنه سرعتش برمیگرده به یک حد خیلی کم و کاربر تا دوباره ترافیک نخره سرعتش به حد همیشگی نمیرسه
درود
سوال من برای طرح صبانت هست .
مثلا سرویس 8 مگ هم به صورت fup دارد و هم به صورت صبا نت
ariobarzan2
27-09-2020, 14:34
درود
سوال من برای طرح صبانت هست .
مثلا سرویس 8 مگ هم به صورت fup دارد و هم به صورت صبا نت
طبق قاعده کلی حجم تعریف شده باید همون fup باشه حالا اگه دوستان صبانتی باسابقه تر تبصره ای دارن اضافه کنن لطفاً
سلام دوستان
پنل جدید از کجا باید گزارش گیری کنیم حجم مصرفی رو
با سلام دوستان برای شما ها از ساعت 9-10 شب به بعد پینگ بالای 200 می شود ؟
shaahani
04-10-2020, 13:43
سلام دوستان
پنل جدید از کجا باید گزارش گیری کنیم حجم مصرفی رو
در بخش سوابق گزینه ریز مصرف وجود داره.
shaahani
04-10-2020, 13:44
من مشکلی ندارم و در ساعت شب نیز پینگ تغییر نمیکنه.
ariobarzan2
04-10-2020, 14:46
ممکنه مرکز مخابراتی شما شلوغتره و مشکل کمبود پهنای باند پیدا میکنن
با سلام دوستان یک سوال دیگه داشتم این که Annex M در صبانت هست ؟ چون من وقتی میذارم روی این مود کلا چراغ DSL خاموش میشه و تا برنگردونم روی مود A روشن نمیشه
با تشکر از پاسخگویی
shaahani
05-10-2020, 15:56
با سلام دوستان یک سوال دیگه داشتم این که Annex M در صبانت هست ؟ چون من وقتی میذارم روی این مود کلا چراغ DSL خاموش میشه و تا برنگردونم روی مود A روشن نمیشه
با تشکر از پاسخگویی
از مرکز مخابراتی به مرکز دیگه ممکنه این موضوع فرق کنه.
من وقتی روی حالت M گذاشتم اینترنت برقرار شد
اما مشکلی که وجود داره میبینید که خطای خیلی زیادی در بخش دانلود دریافت کردم به این دلیل که سرعت دانلود من بصورت خودکار به هشت مگابیت کاهش پیدا نکرده و همینطور سرعت آپلود نیز بجای یک به دو مگابیت افزایش پیدا نکرده.
درواقع ارتباط من برقرار شد اما سرعت بصورت خودکار تغییر پیدا نکرد، من حدس میزنم میشه با تماس با پشتیبانی به سادگی این تغییر سرعت مورد نیاز رو انجام بدم و سرعت دانلود را کاهش و سرعت آپلود را افزایش بدم.
اما اینکه ارتباط مودم شما کلا برقرار نشده و آی پی نگرفتید، بنظرم به این معنی هست که در مرکز مخابراتی شما صبانت ساپورتش نمیکنه.
اما مشکلی که وجود داره میبینید که خطای خیلی زیادی در بخش دانلود دریافت کردم به این دلیل که سرعت دانلود من بصورت خودکار به هشت مگابیت کاهش پیدا نکرده و همینطور سرعت آپلود نیز بجای یک به دو مگابیت افزایش پیدا نکرده.
درواقع ارتباط من برقرار شد اما سرعت بصورت خودکار تغییر پیدا نکرد، من حدس میزنم میشه با تماس با پشتیبانی به سادگی این تغییر سرعت مورد نیاز رو انجام بدم و سرعت دانلود را کاهش و سرعت آپلود را افزایش بدم.
اما اینکه ارتباط مودم شما کلا برقرار نشده و آی پی نگرفتید، بنظرم به این معنی هست که در مرکز مخابراتی شما صبانت ساپورتش نمیکنه.
سلام
دلایل زیاد شدن CRC در مودم چی هست؟
مثلا بعضی وقتها عددش ثابت میشه و بعضی وقتها تند تند زیاد میشه علتش چیه؟
shaahani
07-10-2020, 03:15
سلام
دلایل زیاد شدن CRC در مودم چی هست؟
مثلا بعضی وقتها عددش ثابت میشه و بعضی وقتها تند تند زیاد میشه علتش چیه؟
هر دلیلی ممکنه داشته باشه، وقتی شما یک پکت رو به سمت مخابرات محلتون میفرستی یا از اونجا دریافت میکنید، اما در میان راه اتفاقی براش میفته که از بین بره و یا ناقص به هر کدوم از طرفین برسه؛ در بخش وضعیت مودم واستون CRC میندازه.
طبیعی هست که هرچی بیشتر مودم روشن و متصل بمونه، مقدار این عدد بیشتر میشه.
تا یه حدی از اون طبیعی هست و مشکل چندانی ایجاد نمیکنه، مثلا اگه بعد از یک ساعت زیر صدتا براتون بیفته، انچنان مشکلی نیست، اما وقتی خیلی زیاد باشه، ارتباطتون مختل میشه.
مثلا وقتی یک سیم برق چندین متر در امتداد سیم مخابرات حرکت میکنه، نویز خط و مشکلات CRC رو تشدید میکنه.
من خیلی جاها دیدم، متاسفانه برق کارهای محترم اومدن از بست های کابل مخابرات استفاده کردن و سیم برق خودشون رو داخل این بست ها کردن و در امتداد کابل مخابرات برای مسافت طولانی حرکت دادن، این باعث نویز میشه و کیفیت ارتباطی خط تلفن را به شدت تحت تاثیر قرار میده.
من قبلا خواستم سرعت آپلود را بالا ببرند ولی اصلا خبر نداشتند آپلود بالای 1 مگ هم ممکن است، گفتند با سیم مسی بیشتر از 1 مگ آپلود ممکن نیست.
mohsenfakhary
10-10-2020, 12:25
دوستانی که از صبانت استفاده می کنید، حتما چک کنید که ترافیک داخلی براتون چطور محاسبه میشه؟
برای من ترافیک سایتهایی مثل آپارات، تلوبیون، فیلمگردی... همه خارجی و تمام قیمت حساب میشد.
بعد از 7 ماه پیگیری (از اواخر سال 98 پیگیر بودم) تازه مشکل برای سایت آپارات حل شده، مشکل بقیه سایتها هنوز باقی مونده
هر دفعه هم می گن مشکل فنی هست و داریم رفع می کنیم
MOHAMMAD2010
10-10-2020, 14:00
متاسفانه صبانت چند روزه اختلال پیدا کرده وقتی میخوای یه سایت رو باز کنی ارور Server Not Found رو میده ! در صورتی که اون سایت هیچ مشکلی نداره و وقتی چند بار رفرش بزنی باز میشه !
کسی این مشکل رو جدیدا نداره ؟
88matin88
13-10-2020, 10:35
سلام بسته شباهنگ صبانتو برداشتن؟ من هرچی تو قسمت خرید میگردم چیزی ب اسم شباهنگ نیست ! ولی ماه پیش بود و من خریده بودمش
صبانت ارزش خرید داره ؟
شاتل و های وب خیلی اذیتم میکنند پشتیبانیشون رو مخمه 3 هفته هست میخوان کارشناس اعزام کنند نمیاد
ariobarzan2
14-10-2020, 16:48
صبانت ارزش خرید داره ؟
شاتل و های وب خیلی اذیتم میکنند پشتیبانیشون رو مخمه 3 هفته هست میخوان کارشناس اعزام کنند نمیاد
همشون از بعضی جهات دستشون گردن همه
از نظر حجمی از اون دو تا بهتره جشنواره هاش
MOHAMMAD2010
17-10-2020, 17:23
یه چند روزیه خیلی داغون شده :
تست تک کانکشن :
shaahani
17-10-2020, 18:07
بنظرم به مرکز مخابراتی و وضعیت خط و این چیزها زیاد بستگی داره
من مشکلی ندارم
مولتی:
تک:
MOHAMMAD2010
17-10-2020, 20:37
-----------------------
Rahpooyan
18-10-2020, 18:28
صبانت داره پیش ثبت نام VDSL انجام میده. پیش ثبت نام که هزینه ای ندارد پس ثبت نام کنید. ADSL حتی همان سرعت 16 مگ هم چیزی نیست که بخوای واسش اعصاب خورد کنی.
ShadowDragon
21-10-2020, 00:49
دوستان صبانت چند روزه رانژه میکنه؟
صبانت ارزش خرید داره ؟
مشکل شما چیه با شاتل و های وب؟ اطلاعات کامل با شرایط و اطلاعات خط بگید شاید تونستیم کمک کنیم.
ShadowDragon
23-10-2020, 00:33
دوستان صبانت در کل چطوره؟ وقت نکردم چک کنم، فقط جشنواره ها رو چک کردم
Rahpooyan
23-10-2020, 15:00
دوستان صبانت در کل چطوره؟ وقت نکردم چک کنم، فقط جشنواره ها رو چک کردم
برای ADSL که خودش کل حیف پوله، یه مدت کوتاه صبانت داشتم برای مرکز استان افتضاح بود. اول که سرعتش به سرعت اسمی محدود بود. دوم هم پشتیبانی ضعیف که اصلا کسی جواب تلفن نمی داد. ممکنه منطقه به منطقه و شهر به شهر فرق کنه. ولی در کل پیشنهاد سرویس های جدید فیبر نوری نظیر تانوما و نهایت VDSL است.
ShadowDragon
23-10-2020, 16:23
برای ADSL که خودش کل حیف پوله، یه مدت کوتاه صبانت داشتم برای مرکز استان افتضاح بود. اول که سرعتش به سرعت اسمی محدود بود. دوم هم پشتیبانی ضعیف که اصلا کسی جواب تلفن نمی داد. ممکنه منطقه به منطقه و شهر به شهر فرق کنه. ولی در کل پیشنهاد سرویس های جدید فیبر نوری نظیر تانوما و نهایت VDSL است.
خوب vdsl که همه جا ارایه نمیشه
باید خط فیبر نوری باشه، درسته؟
MOHAMMAD2010
23-10-2020, 17:15
هم فیبر نوری هم مودم مخصوص خودش
Rahpooyan
24-10-2020, 14:49
فقط تا کافوها فیبر نوریه برای سرویس وی دی اس ال. من نمیدونم شهرستان هستید یا مرکز استان ولی پیگیری که ضرری نداره مخصوصا اینکه شرکت های ارایه دهنده این سرویس هم بیشتر شدند. غیر از مخابرات، شاتل و اسیاتک و صبانت هم کم کم این سرویس رو ارایه می کنند. برای فیبر نوری تا منزل هم غیر از تانومای مخابرات، سرویس آذرخش های وب هم هست.
ShadowDragon
24-10-2020, 15:15
فقط تا کافوها فیبر نوریه برای سرویس وی دی اس ال. من نمیدونم شهرستان هستید یا مرکز استان ولی پیگیری که ضرری نداره مخصوصا اینکه شرکت های ارایه دهنده این سرویس هم بیشتر شدند. غیر از مخابرات، شاتل و اسیاتک و صبانت هم کم کم این سرویس رو ارایه می کنند. برای فیبر نوری تا منزل هم غیر از تانومای مخابرات، سرویس آذرخش های وب هم هست.
هم فیبر نوری هم مودم مخصوص خودش
ممنون، خودم تهران هستم اما خط رو برای شهر کرمانشاه میخوام. حضوری نمیتونم برم...
امروز صبانت وصل شد، با نرم افزار های کنترل ریموت به سیستم وصل شدم که راه بندازم :
پورت ۱۵ مگ و snr 12
آسیاتک ۸ مگ و snr 11 بود ..(اوایل ۱۶ و ۱۵ بود که نمیدونم چرا افت کرد و روز به روز بدتر میشد)
های وب قبلا ۶ مگ و ۱۱
پینگ ۶۰
و سرعت دانلود ۱.۶
فقط اینکه ساعت افت مصرف چند تا چند هست؟
از وقتی این جشنواره ها رو گذاشته هم Snr کم شده و CRC هم دائما زیاد میشه که از نشانه های کمبود پهنای بانده
ariobarzan2
25-10-2020, 00:47
ممنون، خودم تهران هستم اما خط رو برای شهر کرمانشاه میخوام. حضوری نمیتونم برم...
امروز صبانت وصل شد، با نرم افزار های کنترل ریموت به سیستم وصل شدم که راه بندازم :
پورت ۱۵ مگ و snr 12
آسیاتک ۸ مگ و snr 11 بود ..(اوایل ۱۶ و ۱۵ بود که نمیدونم چرا افت کرد و روز به روز بدتر میشد)
های وب قبلا ۶ مگ و ۱۱
پینگ ۶۰
و سرعت دانلود ۱.۶
فقط اینکه ساعت افت مصرف چند تا چند هست؟
2 تا 7 صبح
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
ShadowDragon
19-11-2020, 15:30
سلام صبانت سرعت سرویس هاش اسمیه؟ یعنی ۸ مگ نهایت یک مگ میگیره؟
mehdi_08
21-11-2020, 17:52
سلام صبانت سرعت سرویس هاش اسمیه؟ یعنی ۸ مگ نهایت یک مگ میگیره؟سلام شما سرویس صبا نت در شهر کرمانشاه رو دارین؟ کیفیتش چطوره؟ قطعی و وصلی؟ فیلم 1080 رو می تونه بدون لگ اجرا کنه؟:)
ممنون از شما
mehdi_08
21-11-2020, 18:25
سلام صبانت سرعت سرویس هاش اسمیه؟ یعنی ۸ مگ نهایت یک مگ میگیره؟سلام شما سرویس صبا نت در شهر کرمانشاه رو دارین؟ کیفیتش چطوره؟ قطعی و وصلی؟ فیلم 1080 رو می تونه بدون لگ اجرا کنه؟:)
ممنون از شما
ShadowDragon
03-12-2020, 13:08
سلام شما سرویس صبا نت در شهر کرمانشاه رو دارین؟ کیفیتش چطوره؟ قطعی و وصلی؟ فیلم 1080 رو می تونه بدون لگ اجرا کنه؟:)
ممنون از شما
سلام، مرکز ولیعصر
بله YouTube1080 میشه دید اما نه شب ها
شب افتضاح به تمام معناست تقریبا از ۸-۷ شروع میشه و تا ۳ شب ادامه داره
گیم هم زدم، طول روز 100-150 هست، اما شب 600-1800
قشنگ معلومه مشکل کمبود پهنای باند دارن
اگه شما هم تهیه کردید، برای شما چطوریه؟
اتفاقاً فروم رو چک کردم که همین موضوع رو از بقیه دوستان بپرسم، سرویس شما چطوریه؟
mehdi_08
03-12-2020, 14:03
سلام، مرکز ولیعصر
بله YouTube1080 میشه دید اما نه شب ها
شب افتضاح به تمام معناست تقریبا از ۸-۷ شروع میشه و تا ۳ شب ادامه داره
گیم هم زدم، طول روز 100-150 هست، اما شب 600-1800
قشنگ معلومه مشکل کمبود پهنای باند دارن
اگه شما هم تهیه کردید، برای شما چطوریه؟
اتفاقاً فروم رو چک کردم که همین موضوع رو از بقیه دوستان بپرسم، سرویس شما چطوریه؟
من فعلا های و دارم تا یک ماه دیگه
می خواستم بیام صبانت که مثل اینکه خوب نیس:worried:
MOHAMMAD2010
03-12-2020, 15:44
من فعلا های و دارم تا یک ماه دیگه
می خواستم بیام صبانت که مثل اینکه خوب نیس:worried:
صبانت من یکساله دارم اسفند پارسال خریدم ، تا همین یک ماه پش خوب بود ولی جدیدا داره اذیت میکنه
مثلا میبینی بعضی وقتا برای باز کردن عکس اینستا هم کم میاره ! یا تو سایت داخلی دیجی کالا کنده !
من یک سالم تموم بشه میرم یه شرکت دیگه
aminkhan2014
03-12-2020, 17:02
صبانت من یکساله دارم اسفند پارسال خریدم ، تا همین یک ماه پش خوب بود ولی جدیدا داره اذیت میکنه
مثلا میبینی بعضی وقتا برای باز کردن عکس اینستا هم کم میاره ! یا تو سایت داخلی دیجی کالا کنده !
من یک سالم تموم بشه میرم یه شرکت دیگه
پارس آنلاین هم که یکزمانی بهترین بود اینطوری شده،الان من موندم از پارس بیام صبا یا نه
MOHAMMAD2010
03-12-2020, 17:31
پارس آنلاین هم که یکزمانی بهترین بود اینطوری شده،الان من موندم از پارس بیام صبا یا نه
پارس انلاین که من تا اسفند پارسال داشتم داغون بود ، اونو تخلیه کردم صبانت گرفتم
aminkhan2014
03-12-2020, 19:37
صبانت هزینه رانژه هم میگیره برای سرویس جشنواره؟
کسی سرویس جشنواره پاییزی گرفته بوده؟
ShadowDragon
04-12-2020, 01:55
صبانت هزینه رانژه هم میگیره برای سرویس جشنواره؟
کسی سرویس جشنواره پاییزی گرفته بوده؟
بله من.... میگیره
aminkhan2014
04-12-2020, 09:54
بله من.... میگیره
چقدر گرفته رانژه؟
توی سایتش یک چی زده درمورد هزینه دایری و تخلیه مخابرات،اون چیه که زده 15تومن؟
کیفیت سرویس چطوره؟
میشه بفرمایید کدام سرویس گرفتید؟چندشد کلا؟
aminkhan2014
05-12-2020, 17:37
سرویس جشنواره1000گیگ گرفتم که با رانژه شد346تومن
کی وصل میشه؟
تازه پیامک ارسال درخواست رانژه برام اومده
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونه که کدملی هست؟
vpi , vci چنده؟
ShadowDragon
05-12-2020, 18:48
چقدر گرفته رانژه؟
توی سایتش یک چی زده درمورد هزینه دایری و تخلیه مخابرات،اون چیه که زده 15تومن؟
کیفیت سرویس چطوره؟
میشه بفرمایید کدام سرویس گرفتید؟چندشد کلا؟
۱۵ت
در مورد کیفیت همین چند پست قبل توضیح دادم، شب بده روز خوبه
پشتیبانی هم که الان ده دقیقه تو صفم
aminkhan2014
06-12-2020, 13:53
پیامک رانژه شدن برام اومده،دیروز ثبتنام و واریز کردم،vpi vci چند بزنم
0 32 زدم وصل نشد
0 35 هم زدم نشد
کی وصل میشه؟
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونی هست که برای سایت صبانت هست یا باید جدا برام یوزرنیم و پسورد بیاد؟
aminkhan2014
06-12-2020, 15:21
بازم خودم زودتر خبر بدهم شاید به درد کسی خورد
پیامک رمز عبور هم جدا اومد
ولی سرعت خط ضعیفه
پول 8مگ دادم و روی 5مگ بستن و خط هم تا 6مگ میکشه،این درحالی هست که با پارس آنلاین تا 10 مگ هم خط میکشید و روی 8میبستن حتی برای سرویس 4مگ
چیکار بکنم سرعت خط بیاد بالاتر؟
امروز بارونی بود،میتونه به اون ربط داشته باشه؟
shaahani
06-12-2020, 16:01
ولی سرعت خط ضعیفه
پول 8مگ دادم و روی 5مگ بستن و خط هم تا 6مگ میکشه،این درحالی هست که با پارس آنلاین تا 10 مگ هم خط میکشید و روی 8میبستن حتی برای سرویس 4مگ
اره خیلی وقت ها بارون مشکل ساز میشه، مودم رو سر خط تست کنید
هر دستگاه دیگه ای بجز مودم رو از خط تلفن جدا کنید، مودم رو بدون اسپلیتر به خط تلفن وصل کنید
ArashMiniStar
20-12-2020, 22:09
ولی سرعت خط ضعیفه
آقا این قضیه واقعا وجود داره
من عصر تلکام داشتم بعد اومدم پیشگامان بعد اسیاتک اولی بهتر از همه snr میداد آخری بدتر :eh: یعنی این به تجهیزات سمت مرکز مخابراتی برمیگرده.دقیقا هم شاتش نگه داشته بودم با تنظیمات یکسان مودم واقعا تفاوت داشتن.
البته همه چی snr نیست واقعا کیفیت خود اینترنت شرکتا هم فرق داره
خلاصه اینو به شرکت هم بگی جواب درستی نمیدن
خطی که تو مخابرات و پارس آنلاین تا 16 کشش داشت تو حالت adsl2+ الان تو صبانت افتاده gdmt و سرغت 9 خیلی جالبه برام
franchescaolsonEqP
23-01-2021, 16:04
خطی که تو مخابرات و پارس آنلاین تا 16 کشش داشت تو حالت adsl2+ الان تو صبانت افتاده gdmt و سرغت 9 خیلی جالبه برام
g.dmt سرعت خط رو تا 8 مگابیت محدود میکنه تا خط پایداری بیشتری داشته باشه. اگه میخواین سرعت افزایش پیدا کنه باید بذارید رو adsl2 و adsl2+ تا کشش خط بیشتر شه.
g.dmt سرعت خط رو تا 8 مگابیت محدود میکنه تا خط پایداری بیشتری داشته باشه. اگه میخواین سرعت افزایش پیدا کنه باید بذارید رو adsl2 و adsl2+ تا کشش خط بیشتر شه.
دستی انتحاب میکنم ولی وصل نمیشه
MOHAMMAD2010
24-01-2021, 13:49
قرارداد یک ساله من حدود 1 ماه دیگه تموم میشه ، کسی پیشنهادی داره که از کدوم شرکت بگیرم ؟ مصرف ماهانم حدود 90 گیگ ، پیشنهاد صبانت دیگه نمیصرفن خیلی گرونن
قرارداد یک ساله من حدود 1 ماه دیگه تموم میشه ، کسی پیشنهادی داره که از کدوم شرکت بگیرم ؟ مصرف ماهانم حدود 90 گیگ ، پیشنهاد صبانت دیگه نمیصرفن خیلی گرونن
جشنواره پیشگامان نسبتا بهتر است، 3 ماهه 1500 گیگ بینالملل 90 تومن، 6 ماهه 2000 گیگ بینالملل 240 تومن
مخابرات هم برای مصرف شما مناسب است 6 ماهه 480 گیگ بینالملل 240 تومن، یکساله 960 گیگ بینالملل 480 تومن
راینت هم هست 6 ماهه 2500 گیگ بینالملل 240 تومن
عصر تلکام هم هست 6 ماهه 6000 گیگ بینالملل 229 تومن
در مورد کیفیتشان در مرکز مخابراتیتان نظری ندارم.
ShadowDragon
10-02-2021, 11:48
صبانت هم چقدر مسخره شده...
همش باید vpn بزنی که باز کنه
صبانت، سرویس چهار مگابیت، ساعت یازده و پنجاه و دو دقیقه
تست داخلی
تست خارجی
لطفا تست سرعت تک کانکشن را هم در ساعات مذکور قرار دهید.
صبانت، سرویس چهار مگابیت، ساعت یازده و پنجاه و دو دقیقه
تست داخلی
تست خارجی
صبانت سرویس چهار مگابیت
تست داخلی، تک کانکشن
تست خارجی، تک کانکشن
hassan_sia
17-02-2021, 00:49
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شبها سرعتتون پایین میاد ؟
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شبها سرعتتون پایین میاد ؟
من هم صبانت دارم هم شاتل.
شاتل هرگز مشکلی نداشته ولی صبانت کمی افت داره. خیلی کم.
سلام
دوستان از پارس آنلاین بیام رو صبا یا ارزش نداره ؟
بخاطر جشنواره زمستانی میخوام کوچ کنم !
سلام
سلام
دوست عزیز از لحاظ کیفیت اینترنت از پارس خیلی سرتره ولی از لحاظ کشش خط و پشتیبانی فنی خیلی ضعیفتره نسبت به پارس به طور کلی زیرساخت پارس از اینها خیلی خوبه
metalgear2
16-03-2021, 20:54
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
metalgear2
16-03-2021, 21:00
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
MOHAMMAD2010
21-03-2021, 12:29
سلام دوستان سال نو مبارک
به درخواست جمع اوری از طریق سایت اهمیت میدن یا حتما باید زنگ بزنیم به شرکت ؟
سلام دوستان سال نو مبارک
به درخواست جمع اوری از طریق سایت اهمیت میدن یا حتما باید زنگ بزنیم به شرکت ؟
من هنوز تخلیه نکردم، اصولا باید اهمیت بدهند ولی برای تخلیه سریع بهتر است همزمان شکایت از 195 و پیگیری تلفنی هم انجام شود.
MeHrDaD-91
23-03-2021, 12:44
خب صبانت قیمتاش رو ب روز کرده
8 مگ یک ماه 200 گیگ خارجی 197 هزارتومان
MOHAMMAD2010
23-03-2021, 14:50
من هنوز تخلیه نکردم، اصولا باید اهمیت بدهند ولی برای تخلیه سریع بهتر است همزمان شکایت از 195 و پیگیری تلفنی هم انجام شود.
تو پنل من قسمت جمع آوری غیر فعاله
روشم که کلیک میکنم میگه برای ثبت درخواست جمع اوری از همان خط اقدام نمایید ! ( در صورتی که با همون خط خودم میرم تو پنل )
----------------------------------------------------
یه چیز عجیب و مسخره !
الان مودم رو خاموش روشن کردم ، حالا رو جمع اوری که میزنم اینو مینویسه : به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین تعطیلات نوروز تا 14 فروردین 1400 درخواست جمع آوری مقدور نمیباشد.
شیوع ویروس کرونا چه ربطی به جمع اوری داره ! تعطیلات هم که 7 فروردین روز کاریه و تموم میشن ! من میخوام قبل از 12 فروردین جمع اوری کنم
میتونم 195 ازشون به خاطر همچین قانونی شکایت کنم ؟
تو پنل من قسمت جمع آوری غیر فعاله
روشم که کلیک میکنم میگه برای ثبت درخواست جمع اوری از همان خط اقدام نمایید ! ( در صورتی که با همون خط خودم میرم تو پنل )
----------------------------------------------------
یه چیز عجیب و مسخره !
الان مودم رو خاموش روشن کردم ، حالا رو جمع اوری که میزنم اینو مینویسه : به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین تعطیلات نوروز تا 14 فروردین 1400 درخواست جمع آوری مقدور نمیباشد.
شیوع ویروس کرونا چه ربطی به جمع اوری داره ! تعطیلات هم که 7 فروردین روز کاریه و تموم میشن ! من میخوام قبل از 12 فروردین جمع اوری کنم
میتونم 195 ازشون به خاطر همچین قانونی شکایت کنم ؟
شکایت کنید، فایدهای نداشته باشد هم ضرری ندارد، شاید هم تاثیر داشت.
خب صبانت قیمتاش رو ب روز کرده
8 مگ یک ماه 200 گیگ خارجی 197 هزارتومان
درود.
اینی که نوشتید برای یک ماه که نیست؟
مشترک صبا نت هستم یک ماهه هشت مگابیت دویست گیگابایت با مالیات میشه تقریباً هشتاد و چهار هزار تومان.
MeHrDaD-91
25-03-2021, 19:02
درود.
اینی که نوشتید برای یک ماه که نیست؟
مشترک صبا نت هستم یک ماهه هشت مگابیت دویست گیگابایت با مالیات میشه تقریباً هشتاد و چهار هزار تومان.
اون تخفیفی هم که نوشته مشکل از پنل هست و یک ماهه تخفیف نداره. حتی سه ماهه هم تخفیف نداره.
Dadashmohammad22
26-03-2021, 20:02
گویا واسه کاربرای مختلف تعرفه های مختلف با تخفیفهای مختلف در نظر گرفتن.. برای منم تعرفه ام شماره 1896 هست با 49% تخفیف
خدا رو شکر تو طویله داریم زندگی میکنیم
ShadowDragon
26-03-2021, 22:07
دوستان، صبانت، سرویس هاش اسمیه؟
مثلا هشت مگ، نهایتا یک دانلود میکنه؟
دوستان، صبانت، سرویس هاش اسمیه؟
مثلا هشت مگ، نهایتا یک دانلود میکنه؟
برای من که اینطوره.
ShadowDragon
01-05-2021, 18:47
بهترینVoD برای صبانت چیه?
ترجیح اشتراک نخواد حالا کامل هم حساب کنه مهم نیست...
یه کد اشتراک سه ماهه نماوا گرفتم متوجه شدم که با صبانت قرارداد نداره.
راستی اینو بخوام تو انجمن بفروشم باید چطور اقدام کنم؟
اشتراک سه ماهه نماوا
بهترینVoD برای صبانت چیه?
ترجیح اشتراک نخواد حالا کامل هم حساب کنه مهم نیست...
یه کد اشتراک سه ماهه نماوا گرفتم متوجه شدم که با صبانت قرارداد نداره.
راستی اینو بخوام تو انجمن بفروشم باید چطور اقدام کنم؟
اشتراک سه ماهه نماوا
استفاده از فیلیمو در تمامی اپراتورها با ترافیک اینترنت نیمبها محاسبه میشود.
ترافیک مصرفی نماوا هم فعلا فقط برای شاتل رایگان هست و برای بقیه نیمبها
قیمتتون چقدره؟
سرویسم امروز تمام شده بود، خواستم تمدید کنم دیدم 30-40 درصد قیمتهای تمدید را گران کردهاند منصرف شدم، مثلا سرویس 4 مگ 80 گیگ بینالملل قبلا 58 تومن بود الان 75 تومن شده
سرویسم امروز تمام شده بود، خواستم تمدید کنم دیدم 30-40 درصد قیمتهای تمدید را گران کردهاند منصرف شدم، مثلا سرویس 4 مگ 80 گیگ بینالملل قبلا 58 تومن بود الان 75 تومن شده
آسیاتک و شاتل هم گرون کردن. بی تردید بزودی همه گرون میکنن. همچنین مخابرات مدتی هست که دیگه خط شرکت ها رو رانژه نمیکنه میگه به صرفه نیست 12 هزار تومان و باید بشه صد و چهارده هزار و پانصد تومان هزینه ی رانژه!!!
این هم لینک خبر کلیک کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آسیاتک و شاتل هم گرون کردن. بی تردید بزودی همه گرون میکنن. همچنین مخابرات مدتی هست که دیگه خط شرکت ها رو رانژه نمیکنه میگه به صرفه نیست 12 هزار تومان و باید بشه صد و چهارده هزار و پانصد تومان هزینه ی رانژه!!!
این هم لینک خبر کلیک کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون، لینک پاک شده، از کی رانژه نمی کنند؟ یعنی الان هیچ کس قادر به ثبت نام از شرکتهای غیر از مخابرات نیست؟ اگر رانژه صد و چهارده هزار شود سرویس زیر یک سال صرف نمی کند، برای کوتاه مدت فقط باید از مخابرات سرویس گرفت
misam5526
04-05-2021, 11:34
انشاا... با رفع تحریمها امسال نسل پنجم خانگی استارت میخوره و با واگذاری فرکانس و توسعه شبکه با همکاری دو شرکت چینی تا اخر سال حداقل چند کلانشهر زیر پوشش میرن. در بدیترین حالت این تکنولوژی از بهترین حالت ADSL بهتر و ارزانتر تمام خواهد شد. پس بزارید این adsl فروشها اخرین تلاشهاشون برای چاپیدن مردم رو بکنن. بزودی پورتهاشون خالی مونده و باید تا میتونن کم کنن از قیمتاشون.
ShadowDragon
04-05-2021, 12:27
انشاا... با رفع تحریمها امسال نسل پنجم خانگی استارت میخوره و با واگذاری فرکانس و توسعه شبکه با همکاری دو شرکت چینی تا اخر سال حداقل چند کلانشهر زیر پوشش میرن. در بدیترین حالت این تکنولوژی از بهترین حالت ADSL بهتر و ارزانتر تمام خواهد شد. پس بزارید این adsl فروشها اخرین تلاشهاشون برای چاپیدن مردم رو بکنن. بزودی پورتهاشون خالی مونده و باید تا میتونن کم کنن از قیمتاشون.
بله اما با این قیمت ها بسته ها و قدرت خرید بعید که adsl جای خودش رو از دست بده
ShadowDragon
04-05-2021, 12:29
استفاده از فیلیمو در تمامی اپراتورها با ترافیک اینترنت نیمبها محاسبه میشود.
ترافیک مصرفی نماوا هم فعلا فقط برای شاتل رایگان هست و برای بقیه نیمبها
قیمتتون چقدره؟
ممنون
تو سایت نماوا که 175 هست ، مایل بودید پ.خ قیمت خودم رو ارسال کردم
misam5526
04-05-2021, 12:50
بله اما با این قیمت ها بسته ها و قدرت خرید بعید که adsl جای خودش رو از دست بده
اون قیمتها و اون بسته ها رو فراموش کنید! اونها برای تکنولوژی TD-LTE هستن که هزینه تموم شده بالاتری میبره برای هر مگابیت پهنای باند که به مشترک برسونه.
اینکه adsl با این حجمها و قیمتها جایگاه خودش رو میبازه ؛ نه تنها بعید نیست بلکه قطعی هست! صحبت از یک تکنولوژی خیلی قدرتمنده.
اون قیمتها و اون بسته ها رو فراموش کنید! اونها برای تکنولوژی TD-LTE هستن که هزینه تموم شده بالاتری میبره برای هر مگابیت پهنای باند که به مشترک برسونه.
اینکه adsl با این حجمها و قیمتها جایگاه خودش رو میبازه ؛ نه تنها بعید نیست بلکه قطعی هست! صحبت از یک تکنولوژی خیلی قدرتمنده.
در کدام کشورها اجرایی شده؟ قیمت تجهیزات و سرویسهایشان چقدر است؟
ShadowDragon
04-05-2021, 15:30
رفیق امیدوارم حرف شما درست باشه
اما
قیمتش مطمئنا تو کشور ما طوری میشه که adsl همچنان به صرفه تر باشه.
misam5526
04-05-2021, 16:52
در کدام کشورها اجرایی شده؟ قیمت تجهیزات و سرویسهایشان چقدر است؟
برای سوال اول نگاهی به تاپیک زیر بنداز:
برای سوال دوم بخاطر اینکه گستره فرکانسی و استانداردهای خیلی متنوعتری داره این نسل و انچه ساخته میشه گاهی می بایست از نسل چهارم lte هم پشتیبانی کنه و از طرفی فناوری های بروزی مثل wifi 6 هم داشته باشه تا نیازهای کشورهای مختلف رو جواب بده، قیمتهای بالایی داره هنوز. در حال حاضر بین 200 تا 400 دلار انواع مودم 5g در برندهای شناخته شده یا گاهی کمتر شناخته شده پیدا میشه. در صورتی که یه محصولی برای استاندارد و مشخصات خاص کشوری مثل ایران ساخته بشه میتونه کمتر باشه هزینش.
ممنون، لینک پاک شده، از کی رانژه نمی کنند؟ یعنی الان هیچ کس قادر به ثبت نام از شرکتهای غیر از مخابرات نیست؟ اگر رانژه صد و چهارده هزار شود سرویس زیر یک سال صرف نمی کند، برای کوتاه مدت فقط باید از مخابرات سرویس گرفت
به جای نقطه ها بنویس
shahrsakhtafzar دات کام
سلام
قيمتها صبانت باز افزايش كرده
بنظرتون كوچ كنم به هاي وب خوبه؟ ظاهرا قيمتهاش نسبت به بقيه ارائه كننده ها مناسب تره
سلام
بنظرتون كوچ كنم به هاي وب خوبه؟ ظاهرا قيمتهاش نسبت به بقيه ارائه كننده ها مناسب تره
درود.
یه سر به اینستاگرام های وب بزنید ببینید دنیا دست کیه.
همه از همه جای ایران فحششون میدن بخاطر اینترنت بدی که دارن.
میگن تو شب اصلاً قابل استفاده نیست.
سلام
سرویسهای عادی به درد نمی خورد، های وب هم احتمالا به زودی گران کند، الان جشنواره 6 ماهه آسیاتک خوب است 500 گیگ اینترنت بینالملل 150 تومن، یا اگر در مورد کیفیتش در مرکز مخابراتیتان شک دارید جشنواره صبانت هم بد نیست 6 ماهه 600 گیگ بینالملل 200 تومن، البته برای جشنواره صبانت باید خط تلفن دیگری داشته باشید (اگر سرویس فعلی را جمع آوری و دوباره ثبت نام کنید هم احتمالا بتوانید سرویس جشنواره برای همین خط بگیرید ولی مطمئن نیستم.)
supermax15
11-05-2021, 10:58
صبانت چجوری درخواست جمع اموری و عودت وجه کنم؟
11 روزه هنوز رانژه نکردن
pipo4713
11-05-2021, 13:29
11 روزه هنوز رانژه نکردن
از طریق سایت xdsl یا از طریق شکایت...
11 روزه هنوز رانژه نکردن
درود.
مسکل از صبانت نیست بلکه مخابرات میگه هزینه ی 12 هزار تومانی برای رانژه ی خط ها کم هست و باید بشه حدود 115 هزار تومان!
به همین دلیل رانژه نمیکنه.
supermax15
11-05-2021, 20:54
درود.
مسکل از صبانت نیست بلکه مخابرات میگه هزینه ی 12 هزار تومانی برای رانژه ی خط ها کم هست و باید بشه حدود 115 هزار تومان!
به همین دلیل رانژه نمیکنه.
خب قراره کی به نتیجه برسن ؟
وقتی مخابرات رانژه نمیکنه چرا سرویس جدید میفروشن
pipo4713
11-05-2021, 21:45
خب قراره کی به نتیجه برسن ؟
وقتی مخابرات رانژه نمیکنه چرا سرویس جدید میفروشن
اصلا ربطی نداره.. شما همین الان از یه شرکت دیگه درخواست بده به سرعت برات انجام میدن... بحث این موضوع بوده اما بابت این موضوع اینکار رو نمیکنن..
شما برو توی سایت xdsl بررسی درخواست رو بزن .. ببین چه جوابی برات میاد.. شاید برگشت خورده و صبانت تماس نگرفته.. اگر هم هنوز خط خالی بود بهتون گفتم از سایت cra شکایت تنظیم کنید...
الان هم حجم خیلی از سرویسها نسبت به هفته گذشته نصف شده
صبانت معمولا چند روز پس از اتمام سرویس، خط را تخلیه می کند؟ قبلش تماس می گیرند یا نه؟
Lord of english
27-06-2021, 14:31
سلام
من درخواست تخلیه دادم ولی انجام نمیدن و میگن سه ماه طول میکشه!!!!
برا چی اذیت میکنند؟
کسی همچین مشکلی داشته برا تخلیه و جمع آوری خط ؟!
ariobarzan2
27-06-2021, 16:31
سلام
من درخواست تخلیه دادم ولی انجام نمیدن و میگن سه ماه طول میکشه!!!!
برا چی اذیت میکنند؟
کسی همچین مشکلی داشته برا تخلیه و جمع آوری خط ؟!
سلام اینطوری میکنن که از تخلیه منصرفتون کنن به 195 شکایت کنید
Lord of english
28-06-2021, 09:55
سلام اینطوری میکنن که از تخلیه منصرفتون کنن به 195 شکایت کنید
این جواب رو به من دادن در سامانه 195:
باسلام مشترك گرامي: در حال حاضر به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور ، امكان جمع آوري رانژه خطوط وجود ندارد. اين موضوع توسط صبانت در حال پيگيري مي باشد تا اقدامات لازم توسط مخابرات مربوطه انجام گردد.
MOHAMMAD2010
28-06-2021, 11:53
باسلام مشترك گرامي: در حال حاضر به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور ، امكان جمع آوري رانژه خطوط وجود ندارد. اين موضوع توسط صبانت در حال پيگيري مي باشد تا اقدامات لازم توسط مخابرات مربوطه انجام گردد.
یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟
Lord of english
28-06-2021, 13:10
یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟
جونشون بالا بیاد
بنظرم دارن اذیت میکنن.
میگن برا وصل مشترک جدید یک هفته ای انجام میشه ولی برای قطع کردن سرویس مخابرات قطع و تخلیه رو انجام نمیده و سیم رانژه نداره.
الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
جونشون بالا بیاد
بنظرم دارن اذیت میکنن.
میگن برا وصل مشترک جدید یک هفته ای انجام میشه ولی برای قطع کردن سرویس مخابرات قطع و تخلیه رو انجام نمیده و سیم رانژه نداره.
الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
درخواست تجدید نظر بدهید، اگر خط دیگری دارید سرویس جدید را برای آن خط بگیرید(حتی اگر خط جدید هم بگیرید فکر می کنم ارزانتر از سرویسهای تمدیدی صبانت در بیاید). اگر هیچکدام از راهها جواب نداد یا باید تمدید کنید یا از اینترنت موبایل و ... استفاده کنید.
من هم 10 روز است ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
Lord of english
29-06-2021, 01:36
درخواست تجدید نظر بدهید، اگر خط دیگری دارید سرویس جدید را برای آن خط بگیرید(حتی اگر خط جدید هم بگیرید فکر می کنم ارزانتر از سرویسهای تمدیدی صبانت در بیاید). اگر هیچکدام از راهها جواب نداد یا باید تمدید کنید یا از اینترنت موبایل و ... استفاده کنید.
من هم 10 روز است ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
درخواست تجدید نظر داده ام و منتظر نتیجه هستم
به هیچ عنوان نه تمدید میکنم و نه دیگه سراغ صبانت میرم. دیگه توبه و غلط بکنم سمت صبانت بروم
با سلام // این مورد متاسفانه در تمامی مراکز مخابراتی و تمامی شرکت ها داره اتفاق میفته و صرف یه شرکت خاصی نیست // هم بحث رانژه هم بحث جمع آوری با تاخیر بسیار زیادی داره انجام میشه /. علتش هم اینه که مخابرات میگه هزینه رانژه برای من صرف نمیکنه و باید حدود 110 تومن هزینه دریافت بشه بابت این موضوع
این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم مطالعه بفرمایید
Lord of english
29-06-2021, 11:53
با سلام // این مورد متاسفانه در تمامی مراکز مخابراتی و تمامی شرکت ها داره اتفاق میفته و صرف یه شرکت خاصی نیست // هم بحث رانژه هم بحث جمع آوری با تاخیر بسیار زیادی داره انجام میشه /. علتش هم اینه که مخابرات میگه هزینه رانژه برای من صرف نمیکنه و باید حدود 110 تومن هزینه دریافت بشه بابت این موضوع
این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم مطالعه بفرمایید
اینها همش بهانه هست. شرکت ها میتونند یه بخشی از همون مبلغ رو بگیرن برا مشترکین جدید که نصب و جمع آوریشون هم سریع باشه. همینجوریش تعرفه تمدیدشون دولا پهنا غالب میکنند به ملت بدبخت و سود کلانی هم میکنند و حالا معطل یه سیم رانژه هستن؟!!!
اینها همش بهانه هست. شرکت ها میتونند یه بخشی از همون مبلغ رو بگیرن برا مشترکین جدید که نصب و جمع آوریشون هم سریع باشه. همینجوریش تعرفه تمدیدشون دولا پهنا غالب میکنند به ملت بدبخت و سود کلانی هم میکنند و حالا معطل یه سیم رانژه هستن؟!!!
الان که فعلا داستان این شده که هر شرکتی خودش سیم رانژه بیاره // و به همین دلیل مشترک داریم الان با تاخیر یک ماهه رانژه یا جمع آوریش انجام شده // به هر حال این روند تا اتمام دولت فعلی و تایید نکردن وزارت ارتباطات ادامه داره....
hasanoooooooo
22-07-2021, 11:49
در کمال پر رویی شرکت صبانت برگشته میگه 2 ماه و نیم هست برای تخلیه خط این مشکل برقراره و ممکنه حتی 6 ماه هم بشه- تا عمر دارم دیگه سراغ این شرکت نمیام -درخواست تخلیه دادم و درخواست تجدید نظر دادم خواهشا همگی فشار بیارید بهشون - من به چندین شرکت تماس گرفتم همه میگن ما مشکلی نداریم و مشکل فقط از صبانت هست ... :wub:
masooyan
22-07-2021, 20:07
در کمال پر رویی شرکت صبانت برگشته میگه 2 ماه و نیم هست برای تخلیه خط این مشکل برقراره و ممکنه حتی 6 ماه هم بشه- تا عمر دارم دیگه سراغ این شرکت نمیام -درخواست تخلیه دادم و درخواست تجدید نظر دادم خواهشا همگی فشار بیارید بهشون - من به چندین شرکت تماس گرفتم همه میگن ما مشکلی نداریم و مشکل فقط از صبانت هست ... :wub:
من هفته پیش درخواست تخلیه از شرکت آسیاتک دادم و یک روزه تخلیه شد ،شرکت جدید هم یک هفته زمان برد رانژه شد.
hasanoooooooo
22-07-2021, 23:52
من هفته پیش درخواست تخلیه از شرکت آسیاتک دادم و یک روزه تخلیه شد ،شرکت جدید هم یک هفته زمان برد رانژه شد.
بجز شکایت کاری از دستم بر نمیاد وگرنه حتما انجام میدادم تا از شر این شرکت لعنتی راحت بشم
Lord of english
23-07-2021, 08:47
بجز شکایت کاری از دستم بر نمیاد وگرنه حتما انجام میدادم تا از شر این شرکت لعنتی راحت بشم
گندترین شرکت صبانت هست بنظرم در ایران بخصوص به لحاظ خدمات و احترام به حقوق مشتری. البته هر کسی از منظر و تجربه خودش حرف میزنه.
صبانت برگشته به من میگه سه ماه طول میکشه و در کل زمان نمیتونیم بدیم.
شکایت سامانه ۱۹۵ هم بی فایده هست. همش چرت و پرت هست. الان یک ماه هست که پرونده شکایت من در سامانه ۱۹۵ باز هستش و حتی تماس گرفتم و فایده نداشت و ۱۹۵ هم پاسخگو نیست میگه منتظر پاسخ باشید.
مشکل اینترنتم رو با دیتای گوشی این مدت برطرف کنم حتی اگر یکسال طول بکشه و دیگه توبه که برگردم به صبانت.
صبانت در مجموع برا جمع آوری سرویس همیشه معروف بوده که اذیت میکنه.
جالب اینجاس که برا رانژه مشتری جدید سریع انجام میدم نهایت بین ۱ الی ۳ روز ولی برا جمع آوری مشکل دارن و سیم ندارن.
Bensonw3x
23-07-2021, 09:58
چرا اصلا تخلیه باید برای مخابرات هزینه بر باشه ؟ مگه برای تخلیه چیکار میکنن ؟
hasanoooooooo
23-07-2021, 22:21
چرا اصلا تخلیه باید برای مخابرات هزینه بر باشه ؟ مگه برای تخلیه چیکار میکنن ؟
وقتی دست همه توی دست هم باشه اوضاع بهتر از این نمیشه! شما حساب کن من شرکت دیگه هزینه سرویس 1 ساله رو دادم - اینجا اینجوری اذیت میکنه اونور هم میگه مشکل فقط از صبانت هست ... بنظر میرسه حداقل تا روی کار امدن دولت جدید وضعیت همینجور بمونه... یادش بخیر من زمان وزیر قبلی اقای واعظی توی یکی از شبکه های اجتماعی شکایت کردم فردای همون روز به من تماس گرفتن گفتن شما اونجا شکایت کردی مشکلتون چیه! الان 195 شکایت میکنی انگار هیچی به هیچی پیج وزیر هم بنظر میرسه صرفا جهت حمایت از تیم پرسپولیس تشکیل شده ...
pipo4713
24-07-2021, 15:50
وقتی دست همه توی دست هم باشه اوضاع بهتر از این نمیشه! شما حساب کن من شرکت دیگه هزینه سرویس 1 ساله رو دادم - اینجا اینجوری اذیت میکنه اونور هم میگه مشکل فقط از صبانت هست ... بنظر میرسه حداقل تا روی کار امدن دولت جدید وضعیت همینجور بمونه... یادش بخیر من زمان وزیر قبلی اقای واعظی توی یکی از شبکه های اجتماعی شکایت کردم فردای همون روز به من تماس گرفتن گفتن شما اونجا شکایت کردی مشکلتون چیه! الان 195 شکایت میکنی انگار هیچی به هیچی پیج وزیر هم بنظر میرسه صرفا جهت حمایت از تیم پرسپولیس تشکیل شده ...
خیر ربطی به این موضوع دولت فعلی و دولت بعدی نداره.. برید خدارو شکر کنید که در همین دولت فعلی شما بالاترین سرعت اینترنت رو در اختیارتون گذاشتن وگرنه به دولتهای قبل و بعدی برسیم اوضاع خراب تر میشه..
شما زمانیکه در سامانه ۱۹۵ شکایت میکنید.. میتونید شکایت خود رو برای عدم رضایت اعلام کنید و به درخواست بررسی بار دوم بره.. زمانیکه به درخواست بار دوم میره ناظر و کارشناس منطقه بررسی میکنه و در صورت لزوم و داشتن مدرک و دلیل درست ازشون باز خواست میکنه و اگر حرف شما منطقی باشه مطمئنا برای شما مشکل رو حل خواهند کرد.. اما در بخش اول شکایت خود شرکت پاسخگو شما هستن.. در ضمن حواستون هم باید باشه در بخش مکالمات ادامه شکایت ندهید بلکه درست نگاه کنید تا شکایت برای بار دوم ثبت شود ...
hasanoooooooo
24-07-2021, 16:14
رفیق درخواست به مرحله بعد ارجاع داده شده - الان حدود 4 روز هست که درخواست تجدید نظر دادم ولی هنوز خبری نشده ... والا منظور شمارو از منطقی بودن حرف متوجه نمیشم! درخواست جمع اوری دادم دیگه از این منطقی تر؟ حدود دو هفته هست اوضاع ما اینه
Lord of english
24-07-2021, 16:29
خیر ربطی به این موضوع دولت فعلی و دولت بعدی نداره.. برید خدارو شکر کنید که در همین دولت فعلی شما بالاترین سرعت اینترنت رو در اختیارتون گذاشتن وگرنه به دولتهای قبل و بعدی برسیم اوضاع خراب تر میشه..
شما زمانیکه در سامانه ۱۹۵ شکایت میکنید.. میتونید شکایت خود رو برای عدم رضایت اعلام کنید و به درخواست بررسی بار دوم بره.. زمانیکه به درخواست بار دوم میره ناظر و کارشناس منطقه بررسی میکنه و در صورت لزوم و داشتن مدرک و دلیل درست ازشون باز خواست میکنه و اگر حرف شما منطقی باشه مطمئنا برای شما مشکل رو حل خواهند کرد.. اما در بخش اول شکایت خود شرکت پاسخگو شما هستن.. در ضمن حواستون هم باید باشه در بخش مکالمات ادامه شکایت ندهید بلکه درست نگاه کنید تا شکایت برای بار دوم ثبت شود ...
سامانه 195 در شرایط فعلی هیچ کاری نمیکنه. بنده شخصا با اپراتور 195 صحبت کردم اونم 2 بار و میگن صبانت در کل ایران این مشکل رو داره و باید منتظر باشید رفع بشه.
این مشکل هم از اواسط اردیبهشت پیش اومده. یعنی درخواست جمع آوری های اردیبهشت ماه هنوز انجام نشده
pipo4713
25-07-2021, 01:02
سامانه 195 در شرایط فعلی هیچ کاری نمیکنه. بنده شخصا با اپراتور 195 صحبت کردم اونم 2 بار و میگن صبانت در کل ایران این مشکل رو داره و باید منتظر باشید رفع بشه.
این مشکل هم از اواسط اردیبهشت پیش اومده. یعنی درخواست جمع آوری های اردیبهشت ماه هنوز انجام نشده
دوست من اصلا این صحبتی که میکنید منطقی نیست.. سامانه ۱۹۵ نتونه این موضوع رو جمع کنه غیر منطقی هست.. چراکه تحت هر شرایطی حتی شما میتونید با مراجعه به مخابرات و درخواست حضوری و کتبی و صحبت با رییس مرکز اینکار رو انجام بدید.. و یا حضوری به شرکت صبانت مراجعه کنید و در لحظه برای شما این کار انجام بشه.
من تا به امروز هر شکایتی بجز ۱ مورد یا ۲ موردی که داشتم تمامیه شکایت ها کاملا روی پروسه رفته جلو و بدون مشکل حل شده.. طرفداری از سامانه یا شخص خاصی نیست.. اما یا شما مشکلتون چیز دیگری هست یا مشکل جای دیگه هست و بعد از شکایت شما این موضوع به کارشناس منطقه ارسال میشه و کارشناس منطقه بدون شک اگر مشکلی با سرویس دهنده نداشته باشید به راحتی جمع آوری رو برای شما میزنه و انجام میشه.. اینکه بگید با اپراتور حرف زدم و این جواب رو بهم داد شما درخواست بدید به مراجع بالاتر تا مشکلتون رفع بشه...
امیدوارم مشکلتون زودتر رفع بشه.. ا
hasanoooooooo
25-07-2021, 22:16
دوست من اصلا این صحبتی که میکنید منطقی نیست.. سامانه ۱۹۵ نتونه این موضوع رو جمع کنه غیر منطقی هست.. چراکه تحت هر شرایطی حتی شما میتونید با مراجعه به مخابرات و درخواست حضوری و کتبی و صحبت با رییس مرکز اینکار رو انجام بدید.. و یا حضوری به شرکت صبانت مراجعه کنید و در لحظه برای شما این کار انجام بشه.
من تا به امروز هر شکایتی بجز ۱ مورد یا ۲ موردی که داشتم تمامیه شکایت ها کاملا روی پروسه رفته جلو و بدون مشکل حل شده.. طرفداری از سامانه یا شخص خاصی نیست.. اما یا شما مشکلتون چیز دیگری هست یا مشکل جای دیگه هست و بعد از شکایت شما این موضوع به کارشناس منطقه ارسال میشه و کارشناس منطقه بدون شک اگر مشکلی با سرویس دهنده نداشته باشید به راحتی جمع آوری رو برای شما میزنه و انجام میشه.. اینکه بگید با اپراتور حرف زدم و این جواب رو بهم داد شما درخواست بدید به مراجع بالاتر تا مشکلتون رفع بشه...
امیدوارم مشکلتون زودتر رفع بشه.. ا
داداش تو ایران دنبال صحبت منطقی هستی؟! این راهکار شما در مورد درخواست حضوری برای جمع اوری رو حتما با مراجعه به مرکز مخابراتی انجام میدهم و نتیجه رو برای دوستان میزارم... در مورد 195 هم باید بگم به کل دستش تو دست شرکت ها هست و معجزه ای نمیکنه
pipo4713
26-07-2021, 11:05
داداش تو ایران دنبال صحبت منطقی هستی؟! این راهکار شما در مورد درخواست حضوری برای جمع اوری رو حتما با مراجعه به مرکز مخابراتی انجام میدهم و نتیجه رو برای دوستان میزارم... در مورد 195 هم باید بگم به کل دستش تو دست شرکت ها هست و معجزه ای نمیکنه
دوست من شما بیشتر از اینکه به دنبال حل کردن مشکلتون باشید.. به نظر میاد میخواد یکسری سیستم ها رو بکوبید...
اگر این سامانه دستش با شرکتها در یک کاسه هست پس چرا درج شکایت کردید؟؟ پس غیر از این بوده..اما ببینید هر شرکتی یکسری قوانین و مقررات داخلی داره و یکسری مسائل ... وقتیکه اون مقررات رو ثبت کرده باشه و وزارت ارتباطات هم قوانین خارجی رو بهش داده باشه و تایید دو طرفه شده باشه.. به هیچ عنوان نمیتونه کار دیگه ایی انجام بده...
اینکه میگید منطق و یا معجزه خدمتت عرض کنم که شرکت مخابرات بی دلیل کلاب هاوس رو فیلتر کرده بود...طرح شکایت کردم و عنوان کردن به دلیل مسائل امنیتی... بعد از این موضوع دوباره درخواست دادم و خواستم مدارک رو ارائه بده که مقامات بالاتر تایید کرده باشن یعنی نظیر وزرات ارتباطات و یا قوه قضاییه... هیچ مدرکی نداشت..درخواست رفت برای بررسی بیشتر...
و پرونده فرستاده شد برای کمیته حقوق مصرف کننده.. این پروسه ۲ هفته طول کشید اما بعد از اینکه با من تماس گرفتن.. و مهلت ۲ روزه خواستن برای بررسی... بعد از ۲ روز از فیلتر دراومد و باهام تماس گرفتن و رضایت رو گرفتن...
این یکی از شکایت های من بوده .. من از مخابرات بابت سرویس فیبر نوری از ایرانسل بابت سرویس tdlte از پتیاک بابت نویز.. از شاتل بابت بی دلیل بستن اکانت شکایت کردم و همه شکایتهام تا به امروز با ارسال به کارشناس منطقه و مقامات بالاتر خیلی راحت انجام شده و به نفع من مشترک بوده.
پس اینی که میگید به نظر من یکجای کار مشکل داره.. شما اگر شکایتتون رو بستن ایرادی نداره باز شکایت کنید و درخواست بررسی بیشتر بدید.. بدون شک مشکلتون حل میشه..
اگر مشکلتون حل نشد در توییتر به رییس سازمان ۱۹۵ آقای حمید رضوانی پیام بدید.. ممکنه دیر جواب بدن بهتون اما مشکلتون رو سریعا حل میکنن.
hasanoooooooo
30-07-2021, 23:53
خب متاسفانه مشکل بنده همچنان پا برجا هست و این شرکت با همکاری سازمان مقررات هیچ پیگیری و تلاشی در جهت رفع مشکل بنده که الان نزدیک به سه هفته هست درخواست جمع اوری رانژه رو ثبت کردم انجام نداده ... یه سازمان فقط باید بزارن رو 195 نظارت کنه الان مشکل اینجاست که من میخوام از 195 شکایت کنم ولی دستم به جایی بند نیست.. اگه راهکاری دارید ممنون میشم بگید
pipo4713
31-07-2021, 00:20
خب متاسفانه مشکل بنده همچنان پا برجا هست و این شرکت با همکاری سازمان مقررات هیچ پیگیری و تلاشی در جهت رفع مشکل بنده که الان نزدیک به سه هفته هست درخواست جمع اوری رانژه رو ثبت کردم انجام نداده ... یه سازمان فقط باید بزارن رو 195 نظارت کنه الان مشکل اینجاست که من میخوام از 195 شکایت کنم ولی دستم به جایی بند نیست.. اگه راهکاری دارید ممنون میشم بگید
من برای شما توضیح دادم.. که میتونید از چه طریقهایی پیگیری کنید...
اگر تهران تشریف دارید به خود صبا نت مراجعه کنید .. اگر تهران نیستید به مخابرات مراجعه کنید و به رییس مرکز روند حتی شکایت خودتون رو نشون بدید و درخواست جمع آوری به مسئولیت خودتون رو اعلام کنید و یا به مخابرات منطقه مراجعه کنید تا انجامش بدن...
اگر نمیتونید.. در توییتر حساب کاربری باز کنید و به یوزری که آدرسش رو میذارم پیام بدید و از ایشون درخواست کنید مشکل رو بررسی کنن..
ایشون رییس سازمان هستن و حتما مشکل رو براتون حل میکنن
آقای رضوانی پور
پیام خصوصیتون رو چک کنید، اگر پیام خصوصی بهت نرسیده بود بهم بگو،دوباره بفرستم برات
من برای شما توضیح دادم.. که میتونید از چه طریقهایی پیگیری کنید...
اگر تهران تشریف دارید به خود صبا نت مراجعه کنید .. اگر تهران نیستید به مخابرات مراجعه کنید و به رییس مرکز روند حتی شکایت خودتون رو نشون بدید و درخواست جمع آوری به مسئولیت خودتون رو اعلام کنید و یا به مخابرات منطقه مراجعه کنید تا انجامش بدن...
اگر نمیتونید.. در توییتر حساب کاربری باز کنید و به یوزری که آدرسش رو میذارم پیام بدید و از ایشون درخواست کنید مشکل رو بررسی کنن..
ایشون رییس سازمان هستن و حتما مشکل رو براتون حل میکنن
آقای رضوانی پور
پیام خصوصیتون رو چک کنید، اگر پیام خصوصی بهت نرسیده بود بهم بگو،دوباره بفرستم برات
صبانت امروز به من هم زنگ زده میگه یکماه طول میکشه تا رانژه برداشته بشه مشکلی ندارید:angry::angry::angry::angry:گفتم نه مشکلی نداره اقدام کنید
hasanoooooooo
01-08-2021, 11:37
صبانت امروز به من هم زنگ زده میگه یکماه طول میکشه تا رانژه برداشته بشه مشکلی ندارید:angry::angry::angry::angry:گفتم نه مشکلی نداره اقدام کنید
با این وضعیت والا بعید میدونم حتی 1 ماه هم انجام بدن!
با این وضعیت والا بعید میدونم حتی 1 ماه هم انجام بدن!
مخابرات علنا گفت صبانت به دروغ میگه مشکل تخلیه رانژه داریم گفت میخوان با این شیوه مشترکین قبلی رو منصرف کنن و مانع از رفتنشون بشن و اینکه مشترکین جدید رو خوب بدون مشکل یکی دو روزه رانژه میکنن
گفت تلفن کنین به همون 195و بگید به دروغ میگن ما مشکل تخلیه رانژه داریم که مشترک پشیمون بشه
Lord of english
01-08-2021, 12:53
بنده الان دو ماه هست که پرونده شکایتم در ۱۹۵ باز هست و تماس و پیگیری نتیجه نداد.
مخابرات مرکز هم انجام نمیده و میگه باید شرکت صبا درخواست بده. اونها درخواست بدن ما مشکلی نداریم.
صبانت هم درخواست نمیده و میگه مشکل تامین سیم رانژه داره مخابرات.
حالا شما با این وضعیت پیدا کنید پرتقال فروش را.
بنده الان دو ماه هست که پرونده شکایتم در ۱۹۵ باز هست و تماس و پیگیری نتیجه نداد.
مخابرات مرکز هم انجام نمیده و میگه باید شرکت صبا درخواست بده. اونها درخواست بدن ما مشکلی نداریم.
نا امیدمون نکن غلت کردن رانژه رو تخلیه نکنن:دی:دی:دی مخابرات میگه از پدرسوخته بازیشونه پس چرا برای مشترکین جدید سیم رانژه دارن
مشترکین جدید که میخوان بیان صبانت حواسشون باشه اگه پشیمون بشن یا نخوان تمدید بکنن از تخلیه رانژه خبری نیست:D:D:D
Lord of english
02-08-2021, 21:25
صبانت پیام داده به من، بنظرتون میصرفه که آدم منصرف بشه از جمع آوری خط؟!
متن پیام:
فرصت را از دست ندهید! فروش فوق العاده اینترنت پرسرعت صبانت
8 مگ 6 ماهه 600 گیگ 154 هزار تومان
8 مگ 12 ماهه 1400 گیگ 350 هزار تومان
Lord of english
02-08-2021, 21:31
....... پست پاک شود
ariobarzan2
02-08-2021, 23:08
صبانت پیام داده به من، بنظرتون میصرفه که آدم منصرف بشه از جمع آوری خط؟!
متن پیام:
فرصت را از دست ندهید! فروش فوق العاده اینترنت پرسرعت صبانت
8 مگ 6 ماهه 600 گیگ 154 هزار تومان
8 مگ 12 ماهه 1400 گیگ 350 هزار تومان
اگه یه شرکتی اینترنت نامحدود هم بده ولی مشکل قطعی یا افت سرعت یا... داشته باشه فایده نداره این شرکت هم که کم کاربراش از دستش شاکی نیستن
ArashMiniStar
06-08-2021, 00:44
دوستانی که صبانت دارن وضعیت پینگش چطوریه میخوام بگیرم :sad:
hasanoooooooo
07-08-2021, 22:47
داداش وضعیت شما به کجا رسید؟ برا من هنوز هم که هنوزه هیچ اتفاقی نیفتاده
Lord of english
08-08-2021, 12:43
داداش وضعیت شما به کجا رسید؟ برا من هنوز هم که هنوزه هیچ اتفاقی نیفتاده
منم فعلا هیچی. هنوز قطع نکردند. به 195 هم تماس میگیرم میگن مناظر پاسخ باشین. الان بالای دو ماه هست که پرونده شکایت من باز هست توی این سامانه
ArashMiniStar
08-08-2021, 16:28
منم فعلا هیچی. هنوز قطع نکردند. به 195 هم تماس میگیرم میگن مناظر پاسخ باشین. الان بالای دو ماه هست که پرونده شکایت من باز هست توی این سامانه
این سامانه ۱۹۵ زمانی که خودشون پیگیری می کردن خیلی عالی بود ولی از وقتی که پگیری افتاده دسته اپراتور و نظارتی نیست ااینجوری شده:weird:
دوستانی که صبانت دارن وضعیت پینگش چطوریه میخوام بگیرم :sad:
درود.
پینگ و سرعت نت و نویز و اینها برای هر کسی فرق میکنه.
تا چندی پیش شاتل داشتم پینگ اون خوب بود.
الان چندین ماه هست صبانت دارم و برای داخلی پینگ اون زیر سی هست.
pipo4713
09-08-2021, 11:47
خوب این مشکل رو من تماس گرفتم و سر بحث رانزه و جمع آوری هست که مخابرات انجام نمیده بابت هزینه های جانبی که میگه داره و شرکت میگه به من مربوط نیست و سازمان تنظیم با مخابرات باید حلش کنه.. برای همین مشترک این وسط به مشکل بر خورده.. اما اگر بتونید توی مرکز مخابراتی آشنا پیدا کنید براتون جمع آوری رو انجام میدن.. ولی حتما مطمئن بشید که شرکت دیگه میخواین برید رانژه رو براتون انجام میده وگرنه ممکنه همین رو هم از دست بدید... البته که بسیار بی کیفیت هست...
یه کلک میتونید بزنید که شاید بگیره اونم اینکه بگید ما میخوایم از مخابرات سرویس بگیریم جمع آوری کنید.. بعد از اینکه جمع آوری شد براتون یکماه از مخابرات استفاده کنید و بعد درخواست جمع آوری مخابرات رو بدید و مخابرات اگر ۱٪ جمع نکرد.. که ۹۰٪ اینکار رو انجام میده. به بازرسی مخابرات بگید براتون زود جمع میکنه (البته سرویس مخابرات رو جمع آوری میکنه)
Lord of english
09-08-2021, 13:33
خوب این مشکل رو من تماس گرفتم و سر بحث رانزه و جمع آوری هست که مخابرات انجام نمیده بابت هزینه های جانبی که میگه داره و شرکت میگه به من مربوط نیست و سازمان تنظیم با مخابرات باید حلش کنه.. برای همین مشترک این وسط به مشکل بر خورده.. اما اگر بتونید توی مرکز مخابراتی آشنا پیدا کنید براتون جمع آوری رو انجام میدن.. ولی حتما مطمئن بشید که شرکت دیگه میخواین برید رانژه رو براتون انجام میده وگرنه ممکنه همین رو هم از دست بدید... البته که بسیار بی کیفیت هست...
یه کلک میتونید بزنید که شاید بگیره اونم اینکه بگید ما میخوایم از مخابرات سرویس بگیریم جمع آوری کنید.. بعد از اینکه جمع آوری شد براتون یکماه از مخابرات استفاده کنید و بعد درخواست جمع آوری مخابرات رو بدید و مخابرات اگر ۱٪ جمع نکرد.. که ۹۰٪ اینکار رو انجام میده. به بازرسی مخابرات بگید براتون زود جمع میکنه (البته سرویس مخابرات رو جمع آوری میکنه)
شرکتی که میگه به من مربوط نیست باید فاتحه اش رو خوند.
این راهکاری هم که شما دادی، اگه آشنا داشتم که تا حالا قطعش کرده بودم منتظر جواب شکایت نبودم دیگه. اون جریان اشتراک مخابرات هم از چاله در اومدن و افتادن توی چاه هست کلا. ضمن اینکه حتی برای اینکار هم جمع نمیکنند و میگن خود شرکت صبانت باید درخواست بده.
بنده شخصا به رییس، معاون، حراست و بازرسی مخابرات کل استان مراجعه کردم ولی هیچی نصیبم نشد.
pipo4713
09-08-2021, 17:48
شرکتی که میگه به من مربوط نیست باید فاتحه اش رو خوند.
این راهکاری هم که شما دادی، اگه آشنا داشتم که تا حالا قطعش کرده بودم منتظر جواب شکایت نبودم دیگه. اون جریان اشتراک مخابرات هم از چاله در اومدن و افتادن توی چاه هست کلا. ضمن اینکه حتی برای اینکار هم جمع نمیکنند و میگن خود شرکت صبانت باید درخواست بده.
بنده شخصا به رییس، معاون، حراست و بازرسی مخابرات کل استان مراجعه کردم ولی هیچی نصیبم نشد.
آشنا پیدا کردن توی هر مرکز کار سختی نیست.. این اشخاصی که میان برای بررسی خط که از خود مخابرات هستن همکار همدیگه توی سالن mdf هم هستن و میتونی از اون طریق اینکار رو انجام بدی... یکی ۲ بار بری درست میشه. قبلا شبیه همین مشکل رو داشتم و با درخواست کتبی و پیگیری که کردم رییس مخابرات اینکار رو برای من انجام داد و خط رو از رانژه درآوردن..
موفق باشید..
MR.MAHMOOD
09-08-2021, 18:15
سلام
از کجا متوجه شیم که از رو خط جمع اوری شده اینترنت یا نه؟ البته نت من صبا نیست
سلام
از کجا متوجه شیم که از رو خط جمع اوری شده اینترنت یا نه؟ البته نت من صبا نیست
چراغ لینک دیگه روشن نمیشه وقتی رانژه تخلیه بشه
مثل اینکه بنا هست برای تخلیه رانژه مبلغی گرفته بشه
هفته اینده مشخص میشه
Lord of english
12-08-2021, 13:25
مثل اینکه بنا هست برای تخلیه رانژه مبلغی گرفته بشه
هفته اینده مشخص میشه
هر دم از این باغ بری میرسد.
طبق قرارداد مشتریان قبلی هزینه ای بابت تخلیه رانژه نمیتونند دریافت کنند و اگر این قانون اجرایی بشود باید در قراردادهای جدید مشتریان ذکر بشه.
هر دم از این باغ بری میرسد.
طبق قرارداد مشتریان قبلی هزینه ای بابت تخلیه رانژه نمیتونند دریافت کنند و اگر این قانون اجرایی بشود باید در قراردادهای جدید مشتریان ذکر بشه.
در قراردادهای جدید برای دایری و جمع آوری رانژه از خطوط، شصت هزار تومان دریافت خواهد شد.
:whistle:
hasanoooooooo
15-08-2021, 10:56
فعلا که بعد از یک ماه شکایت هیچ اتفاقی نیفتاده و شخصا هم به مرکز مخابراتی مراجعه کردم که اصلا هیچ کاری برام نکردن واقعا متاسفم
complement
15-08-2021, 20:10
در قراردادهای جدید برای دایری و جمع آوری رانژه از خطوط، شصت هزار تومان دریافت خواهد شد.
:whistle:
درستش همینه
طرف تو 12 ماه سال، 12 تا ISP میگشت.:biggrin: حالا دیگه میتونه بشینه سر جاش :goatee:
درستش همینه
طرف تو 12 ماه سال، 12 تا ISP میگشت.:biggrin: حالا دیگه میتونه بشینه سر جاش :goatee:
اینکه کدوم ISP در منطقه ی شما سرویس بهتری رو ارائه میده با آزمون و خطا به دست میاد.
خود من برای اینکه بفهمم این موضوع رو مجبور شدم تقریباً همه ی ISP ها رو تست کنم دست کم برای یک ماه. تا آخرش فهمیدم کدوم بهتره.
اینکه دیگران بگن کدوم خوبه به کار کسی نمیاد. شرایط برای هر کسی متفاوت هست.
گاهی نیازه هی از این یکی اون یکی سرویس بگیری.
complement
16-08-2021, 14:02
:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»
- - - Updated - - -
اینکه کدوم ISP در منطقه ی شما سرویس بهتری رو ارائه میده با آزمون و خطا به دست میاد.
خود من برای اینکه بفهمم این موضوع رو مجبور شدم تقریباً همه ی ISP ها رو تست کنم دست کم برای یک ماه. تا آخرش فهمیدم کدوم بهتره.
اینکه دیگران بگن کدوم خوبه به کار کسی نمیاد. شرایط برای هر کسی متفاوت هست.
گاهی نیازه هی از این یکی اون یکی سرویس بگیری.
:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»
Lord of english
31-08-2021, 09:57
بالاخره نتیجه شکایت ما هم بعد از سه ماه معلوم شد.
بعد این همه معطلی و ثبت تجدید نظر دوم شکابت کلا بسته شد و هیچ نتیجه ای حاصل نشد. به قول قدیمی ها علی مونده و حوضش.
بالاخره نتیجه شکایت ما هم بعد از سه ماه معلوم شد.
بعد این همه معطلی و ثبت تجدید نظر دوم شکابت کلا بسته شد و هیچ نتیجه ای حاصل نشد. به قول قدیمی ها علی مونده و حوضش.
فقط باید تو خود صبانت دم یک رو ببینی ولاغیر
بعد ازدقیقا یکماه امروز رانژه تخلیه شد:biggrin::biggrin:
-
Lord of english
01-09-2021, 13:32
فقط باید تو خود صبانت دم یک رو ببینی ولاغیر
من توی زندگیم باج ندادم به کسی و اهل سبیل چرب کردن هم نیستم. ده برابر هزینه اینترنت ثابت پول بسته اینترنتی همراه اول و ایرانسل میدم که اینترنت داشته باشم روی گوشی ولی باج نمیدم.
چپ و راست فقط بلدیم بگیم دولت و حکومت مشکل داره و فاسد هست در حالیکه خودمون داریم بهش دامن میزنیم و فقط میخوایم دیگران تغییر کنن و حاضر نیستیم تغییر رو از خودمون شروع کنیم. نمیخوام درس اخلاق و انسانیت بدم فقط حرفم اینه که دیر یا زود خط من تخلیه میشه بالاخره ولی من باج نمیدم.
مجدد ثبت شکایت میکنم حتی اگر این فرایند یکسال طول بکشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.