مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
zodiac67
16-07-2014, 05:34
جناب zodiac67 شما اگر سرویس 2مگ بگیری سرعت دانلودت میشه 256 کیلوبایت در ثانیه فیکس.
اینکه سرعت حقیقی خودش هست.پس چطور سرویس 128KB اندازه 1mb برام سرعت دانلود میده ؟ دیوید جان
عزیز منم 12 م :n02:
سرعتم با تورنت 600 تاست با 7 8 تا idm به 1 مگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورنت نهایتا 700 تاست
idm تنها سرور داخل الان که 1 مگه قبلش کمتر بود همون حدود 700
david-ebi
16-07-2014, 05:44
اقا کسی چواب ما رو نداد یه نگاه به این زیر میرا بکنید ثواب داره به خدا !!
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم حدود 11.5 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه معقول روی 12 مگ چقدر هست !؟
داداش شما نویزت و بقیه چیزات خیلی شبیه منه.که متاسفانه باید بگم با این اوصاف نمیتونی اصلا روی 12 مگ بری و حداکثر روی همین 6 مگ میمونی.اما سرعت دانلود شبانت از سرورهای داخلی مثل سافت گذر 600 تا 700 خواهد بود و سرعت دانلودت از سرورهای خارجی 150 تا 250 خواهد بود.ما بقی سایتها و لینکها هم مابین اینا سرعت دارن.شما میتونی با دانلود همزمان چند لینک با هم به سرعت مجموع بالاتر از 700 کیلوبایت هم با همین پهنای باند 6 مگت برسی(در صفحات پیش توضیح دادم).واسه من که 6 مگم که اینطوریه.ولیکن با این وضعیتت از فکر 12 مگ بیا بیرون.
david-ebi
16-07-2014, 05:49
اینکه سرعت حقیقی خودش هست.پس چطور سرویس 128KB اندازه 1mb برام سرعت دانلود میده ؟ دیوید جان
داداش بستگی به نمایندگی و پشتیبانی صبانت داره که ازش سرویس میگیری.الان برای شما رو حال کردن با اینکه 128 هستی روی 1مگ ببندن.احتمال داره وقتی بیایی روی 2مگ واست روی 4 مگ ببندن که اونوقت سرعت دانلودت میشه 512 کیلو بایت.روی کاغذ یه چیزه و اونی که عملا واست میبندن یک چیزه دیگه.2مگ اگر قرار باشه قانونی واست عمل کنن میشه 256 کیلو بایت.
دانلود شب اول
14261 :n10:
david-ebi
16-07-2014, 06:11
دانلود شب اول
14261
:n10:
حالا اون لینک دانلودی که ماله سرور خارجی بود رو واسه تست تو این ساعات غیر رایگان بزار روی دانلود(تک لینک)در نهایت تعجب میبینی سرعت دانلودش 1.2 یا 1.3 مگ میشه.یک تک لینک با سرعت 1.3 مگ.هروقت در ساعات رایگان به این حالت برسیم اونوقته که آی حالی میده :n02:در ضمن اینا خیلی وقتا از 6:55 صبح دیگه غیر رایگان حساب میکنن و با توجه به سرعت بالای 1.3 مگی شما تو اون 5 دقیقه کلی حجم ازت میخورن.اینو هواشو داشته باش.واسه همین سرعت تو اون 5 دقیقه بعضی وقتا خیلی بالا میره میشه دقیقا سرعت روزانه.
حالا اون لینک دانلودی که ماله سرور خارجی بود رو واسه تست تو این ساعات غیر رایگان بزار روی دانلود(تک لینک)در نهایت تعجب میبینی سرعت دانلودش 1.2 یا 1.3 مگ میشه.یک تک لینک با سرعت 1.3 مگ.هروقت در ساعات رایگان به این حالت برسیم اونوقته که آی حالی میده :n02:
900 بیشتر نمیده :n09:
نگران نباش
حالا از فردا میزنیم 20 گیگو
تا 3 روز پیش که 500 مگ میگرفتیم .....:n21:
14 که جای خود داره
ناگفته نمونه تورنت محدود میشه شبا
حداقل واس من
چندین ماهه
amin_v30
16-07-2014, 08:09
این صبانتم با هجوم دوستان 2 ماه دیگه میشه مثل پارس انلاینه الان و میزاید،ملت حمله کردن!!! :n28::n14:
sleeplessness
16-07-2014, 08:35
اقا کسی چواب ما رو نداد یه نگاه به این زیر میرا بکنید ثواب داره به خدا !!
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم حدود 11.5 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه معقول روی 12 مگ چقدر هست !؟
خطت احتمالا 12 مگ نمی کشه
درخواست کن روی 8 بذارند ببین وصل می شه
این صبانتم با هجوم دوستان 2 ماه دیگه میشه مثل پارس انلاینه الان و میزاید،ملت حمله کردن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت فعلا داره برای کاربرایی که سرویس 2 مگ به بالا گرفتن سرعت خوب شبانه ارائه می ده
فکر نکنم به این زودی ها خراب بشه
اما این جزو حقیقت های اثبات شدست که اگه شرکتی یوزرهاش زیاد بشه شروع به خراب شدن بی کیفیت شدن می کنه همونطور که شخصی در تاپیک پارس میگفت
در واقع اکثر این کارها فقط برای جذب مشتری همین
and-roid2
16-07-2014, 08:44
:n29:
باور کن ما قمی ها هیچ موقع شانس نداریم اون از مخابراتمون اون از پارس آفلاین که دوباره پوکید اینم از این صبانت که معلون نیست 12 مگ تو قم میدن یانه:n14:
اگه گرفتی و خوب بود ما را هم خبر کن این پارس دیگه به درد نمی خوره
12مگ هم بدن نمایندگی گفت که برای شبانه اصلا روش حساب باز نکن|:
amin_v30
16-07-2014, 08:56
آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه :n02:.اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.
تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد :n10: :n09:
داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟
sorooshfm
16-07-2014, 09:46
وبالاخره میانگین سرعت 1.3 مگابیت بر ثانیه برای سرویس 12 مگ بعد از 12 سال کاربری اینترنت تبریک به همه کاربران اینترنت ایرانی از دیال آپ تا مگابیت شدن اینترنت ایران 12 سال زمان برد برای من تازه قیمتشم مناسبه ماهی 25 هزار تومان امیدوارم این خبر مثل بمب صدا کنه و همه اینترنت واقعی مگابیتی بگیرن:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
and-roid2
16-07-2014, 10:00
وبالاخره میانگین سرعت 1.3 مگابیت بر ثانیه برای سرویس 12 مگ بعد از 12 سال کاربری اینترنت تبریک به همه کاربران اینترنت ایرانی از دیال آپ تا مگابیت شدن اینترنت ایران 12 سال زمان برد برای من تازه قیمتشم مناسبه ماهی 25 هزار تومان امیدوارم این خبر مثل بمب صدا کنه و همه اینترنت واقعی مگابیتی بگیرن:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
مطمین باش پشت همه اینا سیاست خوابیده و بزودی سیاستهای اعمال محدودیت و... رو براتون اعمال میکنند وقتی که کاربراشون رو جذب کردند.
12مگ هم بدن نمایندگی گفت که برای شبانه اصلا روش حساب باز نکن|:
چرا الان بعضی ادم های اینجا خوب دارن شبانه میگیرن حالا فکر کنم به امتحانش بیرزه بهتر از این پارس که هر شب داره بدتر میشه
sleeplessness
16-07-2014, 11:30
چرا الان بعضی ادم های اینجا خوب دارن شبانه میگیرن حالا فکر کنم به امتحانش بیرزه بهتر از این پارس که هر شب داره بدتر میشه
شانسیه
ولی اگه میخوای شانست بیشتر باشه سرویس بالای دو مگ باید بگیری
6 مگ 8 مگ 12 مگ
اما دوستانی که خوب می گیرند از شهرهای شیراز و مشهد و اشتباه نکنم اصفهان هستند
شانسیه
ولی اگه میخوای شانست بیشتر باشه سرویس بالای دو مگ باید بگیری
6 مگ 8 مگ 12 مگ
میگم این 12 مگ تضمین شده هست یانه یعنی اگه زیر 12 مگ بده میشه شکایت کرد ازشون
boy alone
16-07-2014, 11:40
دوستان عزیز من از مخابرات سرویس دارم میخوام ISP رو عوض کنم کسایی که 12 مگ و 8 مگ رو دارن از سرعت شبانه رضایت دارن من زیاد دانلود ندارم در حد 1 گیگ شبی صبانت رو پیشنهاد میکنید ؟
طبق صحبت دوستان برای من هم اثبات شده هست و خواهد شد که پشت پرده این دانلود رایگان زیاد قشنگ نیست.
صبانت فقط با ارائه سرویس 12 مگ سعی در جذب یوزر داره و وقتی بارش رو ببنده یه قانون استفاده منصفانه میزاره و محدود میکنه.
کاری که خیلی شرکت ها مثل شاتل کرد. شاتل هم سرویس 8 مگ داد که سرعتش فوق العاده بود یکی دوسال پیش . اما دو شب که میگرفتی دو هفته محدود میشدی .
مطمئنا این صبانت هم همین قضیه پیش میاد.:n15:
.Ashkan.
16-07-2014, 12:17
هم Networx و هم DU Meter این کار رو میکنن. هر دو علاوه بر نمایش سرعت، حجم مصرفی رو هم مانیتور میکنن.
zodiac67
16-07-2014, 14:22
طبق صحبت دوستان برای من هم اثبات شده هست و خواهد شد که پشت پرده این دانلود رایگان زیاد قشنگ نیست.
صبانت فقط با ارائه سرویس 12 مگ سعی در جذب یوزر داره و وقتی بارش رو ببنده یه قانون استفاده منصفانه میزاره و محدود میکنه.
کاری که خیلی شرکت ها مثل شاتل کرد. شاتل هم سرویس 8 مگ داد که سرعتش فوق العاده بود یکی دوسال پیش . اما دو شب که میگرفتی دو هفته محدود میشدی .
مطمئنا این صبانت هم همین قضیه پیش میاد.:n15:
اره مطمئنا" اگه این کارو نکنه دیگه کسی حجم اضافه نمیخره و دانلود روزانه نمیکنه اینجوری کلی ضرر میکنه .مشتریاشو که بدست بیاره سیاست های محدودیتیش اعمال خواهد شد.
کی گفته 12 مگ خوبه شبانش؟:n02:
بخدا اینقد میگیرن که 1 ماهه ته میکشه سرعت
اصلا سمت 12 نیاین
ستاد تبلیغاتی شده اینجا:n24::39:
shamabady
16-07-2014, 14:28
بنده سرویس 6 مگ گرفتم یه هفته اول سرعت شبانم نزدیک به 2 مگ بود ولی الا رسیده به 20 کیلو نهایتا 30 تا
چرا اینطوریه ؟ مشکل از کجاست ؟
sorooshfm
16-07-2014, 14:36
تو روزانه بهت 1.35 مگ سرعت میدن ولی شبانه اصلا معلوم نیست و خودشون هم میگن شبانه سرعت مشخصی نداره مثل تخم مرغ شانسیه تازه اونایی هم که سرعت شبانشون خوبه بعد از یک مدت افت سرعت پیدا میکنن تازه هر سرویس جدیدی اولش سرعت شبانه اش خوبه بعدش افتضاح میشه و محدودش میکنن یک زمانی منظورم 4 سال پیش هستش با 128 کیلوبایت صبانت 220 کیلوبیت میگرفتم ولی بعد از یک مدت بد شد سرعتش بعد 2 مگ گرفتم با شبانه 400 تا و بعدش 220 تا و حالا هم 6 مگ بد شده سرعتش و همه دارن میرن 12 مگ اونم بعد از یک مدتی خراب میشه کلا بهت بگم که اینترنت ایران هیچوقت پایدار نخواهد ماند مگر اینکه هیچی ولش کن نگم بهتره:n24:
sleeplessness
16-07-2014, 14:44
بنده سرویس 6 مگ گرفتم یه هفته اول سرعت شبانم نزدیک به 2 مگ بود ولی الا رسیده به 20 کیلو نهایتا 30 تا
چرا اینطوریه ؟ مشکل از کجاست ؟
پاسخ پشتیبانی: شلوغی منطقه بالارفتن نویز و هزار تا بهونه ای دیگه
واقعیت : محدود ت کردن دوست من، زنگ بزن شکایت کن از پشتیبانی شما حداقل 256 باید داشته باشی
جواب نگرفتی سامانه 195 شکایت کن
ولی همچنان امیدوار نباش
اگه بیشتر از یک هفته روی 20 فیکس بود مطمئن باش درست شدنی نیست معمولی خرابی ها حداکثر یک هفته طول میکشه
david-ebi
16-07-2014, 16:23
مطمین باش پشت همه اینا سیاست خوابیده و بزودی سیاستهای اعمال محدودیت و... رو براتون اعمال میکنند وقتی که کاربراشون رو جذب کردند.
نه دوست من سرعت روزانه رو هیچوقت محدود نمیکنند چون به نفعشون نیست اونا تازه اگر بتونن سرعتو از 1.3 به 3.3 مگ هم میرسونن که شما تند تند گیگ تموم کنی بیایی بخری ازشون.ولی سرعت شبانه رو چرا یا محدود کردند یا در حال محدود کردنشن یا اگر محدود نشده محدود خواهند کرد(توانایی عجیبی در صرف فعل محدود میکنم دارند :n02:)
mykamran
16-07-2014, 16:24
دوستان من زدم پشتیبانی صبا میگم خطم فلانه و الان چندتا بچه ها تاییدش کردن راحت 12 میگیری.بعد میگه مخابراتتون ضعیفه بهتون پیشنهاد میدم نگیرید و...میگه اونجا به زور 128 کیلوبایت هم داره جواب میده
اینم خط من
اطلاعاتش
david-ebi
16-07-2014, 16:27
اسمش هست دوست من net speed monitor و میتونی از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم-افزار-ساده-نمایش-سرعت-و-میزان-مصرف-اینترنت) دانلودش کنی.
sorooshfm
16-07-2014, 16:29
اینم دیگه ته خط پهنای باند 14مگ و سرعت 12 مگ یا به عبارتی 1.35 مگ به قول بخش فنی نهایت سرعتی که میتونم روی خطم داشته باشم چون snr margin میاد زیر 10 و لینک وصل نمیشه متاسفانه سیم کشی مخابرات تا منازل افتضاحه سیم کشی داخل منزل نقش خیلی کوچکی در نویز داره وگرنه الان تمام اروپا از 14 مگ بیشتر نباید میگرفت:n03:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david-ebi
16-07-2014, 16:32
دوستان من زدم پشتیبانی صبا میگم خطم فلانه و الان چندتا بچه ها تاییدش کردن راحت 12 میگیری.بعد میگه مخابراتتون ضعیفه بهتون پیشنهاد میدم نگیرید و...میگه اونجا به زور 128 کیلوبایت هم داره جواب میده
اینم خط من
اطلاعاتش
بله شما خطت عالیه و راحت 12مگ رو میگیری اما اون بابا هم راست میگه.در بعضی از مراکز مخابراتی از یک پهنای باندی توانایی بیشتر دادن رو ندارند.اما جای امیدواری هست که پهنای باندتون در آینده تامین بشه.خدا رو شکر کنید که خطتتون جواب میده وگرنه هیچ وقت امید نداشتید که درست بشه.
david-ebi
16-07-2014, 16:39
اینم دیگه ته خط پهنای باند 14مگ و سرعت 12 مگ یا به عبارتی 1.35 مگ به قول بخش فنی نهایت سرعتی که میتونم روی خطم داشته باشم چون snr margin میاد زیر 10 و لینک وصل نمیشه متاسفانه سیم کشی مخابرات تا منازل افتضاحه سیم کشی داخل منزل نقش خیلی کوچکی در نویز داره وگرنه الان تمام اروپا از 14 مگ بیشتر نباید میگرفت:n03:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما که پهنای باندت فوق عالیه و روی 14 سینک شده حداکثر سرعت دانلودت به صورت تئوری میتونه 1.8 مگ باشه که با توجه به اینکه در عمل همیشه 200 تا 300 کیلوبایتی کمتر از تئوری هستش من فکر کنم نهایتا با سرعت 1.5 یا 1.6 مگ دانلود کنی .همین الان از سافت گذر یک دانلود بکن و نتیجشو اعلام کن.چون اون سایت بالاترین سرعت ممکنه رو بهت میده.مثل همین پی سی ورلد خودمون.
sorooshfm
16-07-2014, 16:40
اینم خط من
اطلاعاتش
باید بهشون پیله کنی من خودم چندین و چند بار پیله کردم تا تونستم از 6 مگ به نهایت کشش خط یعنی 14 مگ برسم
sorooshfm
16-07-2014, 16:47
اینم تست:n03:
david-ebi
16-07-2014, 16:50
اینم تست:n03:
خیلی عجیبه من الان با 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود روزانه ام 1.2 هستش بعد شما چطوری 1.3 هستی.به راحتی باید 1.6 رو داشته باشی.کیفیت خطم هم از شما بدتره :n13:
sorooshfm
16-07-2014, 17:01
خیلی عجیبه من الان با 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود روزانه ام 1.2 هستش بعد شما چطوری 1.3 هستی.به راحتی باید 1.6 رو داشته باشی.کیفیت خطم هم از شما بدتره :n13:
نمیدونم الان شبانه 10 مگ آسیاتک شما چطوریه؟
david-ebi
16-07-2014, 17:04
خوب دوستان من و دوست عزیزم wang که دیروز 12 مگش راه افتاده بود دیشب از 2 نیمه شب تا مطلع الفجر و جیک جیک گنجشکان صبحگاهی با هم از طریق فضای مجازی :n02: در حال تست سرعت شبانه 12 مگ بودیم.اینو بگم با پیله های شدید من پشتیبانی خطم رو روی 10 مگ گذاشته چون کیفیت خطم دیگه در حال انفجار از افتضاحی هستش الان که روی 10 مگ اومدم و snr شده 6 دسی بل ولی جالب اینجاست که در این 24 ساعت حتی یکبار هم دیسکانکتی نداشتم.بگذریم ما با یک خط 10 مگ پر نویز یکطرف و wang هم با یک 12 مگ باحال طرف دیگه شروع کردیم در ساعات یکسانی از لینکهای یکسانی تست سرعت گرفتن.اول تک لینک دانلود میکردیم که در نهایت تعجب سرعت دانلود من بیشتر بود :n04: بعد به این نتیجه رسیدیم که چند لینک چند لینک با هم دانلود کنیم اونوقت من با 5 تا لینک مختلف(سرور داخلی و خارجی و لینک مستقیم و غیرمستقیم)سرعت دانلودم در مجموع شد 1.1 مگ و دوستمون wang با 17 لینک مختلف به این سرعت دانلود رسید بازم فک من آویزون بود :n04:.باور کنید دوست داشتم برد کامل با 12 مگ باشه چون بالاخره شده خونمون رو ببرم بچسبونم به اتاق mdf مخابرات اینکار رو میکنم و 12 مگ رو میگیرم :n02:.در هر صورت من و wang به این نتیجه اخلاقی رسیدیم که واقعا خواب شبانه لازمه :n02:(چون سر صبح سرم داشت گیج میخورد)و در مرحله بعد فقط با گذاشتن چند لینک همزمان زیر داتلود شما میتونی در 5 ساعت شبانه رایگان اون 20 گیگ دانلودی که دوستان میگن رو انجام بدی نه اینکه تک لینک تک لینک دانلود کنی بری سراغ لینک دانلود بعدی.این همه زحمت کشیدیم و رمز کار رو بهتون گفتیم(که خیلیاتون میدونستین :n02:)گروهی بزنید دکمه تشکر رو دیگه.
david-ebi
16-07-2014, 17:08
نمیدونم الان شبانه 10 مگ آسیاتک شما چطوریه؟
خوب من واسه همین دنبال صبانت بودم دیگه وگرنه سرعت روزانه ام 6 ماه هستش که مگابایتی شده :n02: چون شبانه آسیاتک تعریفی نداره.شبانه رو روی 2 مگ بستند و همیشه سرعتم فیکس 256 از تمامی سرورها اعم از داخلی و خارجی هستش(منظورم سرعت شبانه) اما خوبی ای که آسیاتک داره از روز اول مرد و مردونه گفت آقا شما که 10 مگ میگیری روزانه بهت 1.2 مگ سرعت میدیم و شبانتم روی 2 مگ میبندیم و 256 کیلوبایت بهت سرعت میدیم و تو این 6 ماه خداییش سر سوزنی سرعتش تغییر نکرده.
......................... ادیت شد ...................
farshad0123
16-07-2014, 17:30
سلام دوستان خواستم ببینم شبانه صبانت چطوره مثلا الان شما که دارید روزا با سرعت 1مگابایت و خورده ای دانلود میکنید شبا سرعتتون چند میشه؟
خوب دوستان من و دوست عزیزم wang که دیروز 12 مگش راه افتاده بود دیشب از 2 نیمه شب تا مطلع الفجر و جیک جیک گنجشکان صبحگاهی با هم از طریق فضای مجازی :n02: در حال تست سرعت شبانه 12 مگ بودیم.اینو بگم با پیله های شدید من پشتیبانی خطم رو روی 10 مگ گذاشته چون کیفیت خطم دیگه در حال انفجار از افتضاحی هستش الان که روی 10 مگ اومدم و snr شده 6 دسی بل ولی جالب اینجاست که در این 24 ساعت حتی یکبار هم دیسکانکتی نداشتم.بگذریم ما با یک خط 10 مگ پر نویز یکطرف و wang هم با یک 12 مگ باحال طرف دیگه شروع کردیم در ساعات یکسانی از لینکهای یکسانی تست سرعت گرفتن.اول تک لینک دانلود میکردیم که در نهایت تعجب سرعت دانلود من بیشتر بود :n04: بعد به این نتیجه رسیدیم که چند لینک چند لینک با هم دانلود کنیم اونوقت من با 5 تا لینک مختلف(سرور داخلی و خارجی و لینک مستقیم و غیرمستقیم)سرعت دانلودم در مجموع شد 1.1 مگ و دوستمون wang با 17 لینک مختلف به این سرعت دانلود رسید بازم فک من آویزون بود :n04:.باور کنید دوست داشتم برد کامل با 12 مگ باشه چون بالاخره شده خونمون رو ببرم بچسبونم به اتاق mdf مخابرات اینکار رو میکنم و 12 مگ رو میگیرم :n02:.در هر صورت من و wang به این نتیجه اخلاقی رسیدیم که واقعا خواب شبانه لازمه :n02:(چون سر صبح سرم داشت گیج میخورد)و در مرحله بعد فقط با گذاشتن چند لینک همزمان زیر داتلود شما میتونی در 5 ساعت شبانه رایگان اون 20 گیگ دانلودی که دوستان میگن رو انجام بدی نه اینکه تک لینک تک لینک دانلود کنی بری سراغ لینک دانلود بعدی.این همه زحمت کشیدیم و رمز کار رو بهتون گفتیم(که خیلیاتون میدونستین :n02:)گروهی بزنید دکمه تشکر رو دیگه.
این البته هیچ ربطی به تعداد زیاد لینک نداره بلکه مجموع کانکشن هاست که سرعت نهایی رو تعیین می کنه الان دانلود منیجر جدیدترین ورژنش نهایتا 32 کانکشن اجازه می ده دانلود داشته باشید و نه بیشتر و البته درست هم هست چون استفاده جهانی داره و اگر خیلی بیشتر بشه فاجعه رخ می ده (توی حالت خاصی) حالا جاش نیست بخوایم صحبت کنیم در این مورد ولی من خودم برنامه نویس کامپیوتر هستم و یک نسخه خیلی ابتدایی یک دانلود منیجر رو طراحی کردم که با 150 کانکشن دانلود می کنه(حتی بیشتر) :n10: دیشب با این دانلود منیجر خودم یک لینک رو تست کردم از سرور خارج از ایران که اجازه این تعداد کانکشن رو می داد و با سرعت 1.39 دانلود کرد پس نه باگه نه چیز دیگه :n02:یک مساله شبکه ای خیلی ساده هست.ولی دانلود منیجر به دلیل معماری بسیار خوبی که داره (به جز data corruption ها که گاهی پیش میاد و به خاطر اینترنت بد ماست) واقعا این برنامه من فعلا امکان جایگزین کردن دانلود منیجر رو نداره حالا انشالا اگر وقت آزاد بیشتری گیر آوردم با یکی از دوستان قراره کاملا امکانات جدید اضافه کنیم بهش (مثل اتوماتیک دیسکانکت مودم , خط و ...) و شاید هم بدیمش بیرون :n09:
amin_v30
16-07-2014, 17:48
داداش با تشکر از شب زنده داری شما،دقیقا چند تا لینک همزمان بزاریم بهتره؟ اون عدد مبارک رو بگو :n20:
سلام دوستان خواستم ببینم شبانه صبانت چطوره مثلا الان شما که دارید روزا با سرعت 1مگابایت و خورده ای دانلود میکنید شبا سرعتتون چند میشه؟
کسی نیست جواب بده
منم منتظرم:n06::n06::n06:
david-ebi
16-07-2014, 18:04
داداش با تشکر از شب زنده داری شما،دقیقا چند تا لینک همزمان بزاریم بهتره؟ اون عدد مبارک رو بگو :n20:
دوست گلم اون عدد ظاهرا متفاوته و ثابت نیست.من دیشب با 5 لینک همزمان به سرعت شبانه 1.1 مگ رسیدم.دوستم wang با 17 لینک همزمان به این سرعت رسید.
david-ebi
16-07-2014, 18:06
کسی نیست جواب بده
منم منتظرم:n06::n06::n06:
اگر حداکثر 5 صفحه گذشته رو مطالعه بفرمایید با توضیحات فراوان جوابتون رو پیدا میکنید و تازه کلی چیز دیگه هم دستگیرتون میشه :n16:
hasanoooooooo
16-07-2014, 18:17
دوستان خواهشا اینجوری هم دیگه تبلیغ نکنید! :n24: یکم از بدیاش بگید ! الان همه میریزن صبا
صبانت خیلی بده :n02:
تا همه نریختن صبانت و مثل پارس نشده بریم ثبت نام :n07:
david-ebi
16-07-2014, 18:21
دوستان خواهشا اینجوری هم دیگه تبلیغ نکنید! :n24: یکم از بدیاش بگید ! الان همه میریزن صبا
من که صفحه پیش تجربه دیشب خودم و دوستم wang رو گفتم.همچین سرعت شبانه 12 مگ با 10 مگ یا حتی 8 مگ به نظرم زیاد تفاوت نمیکنه.اون پست طولانی تجربه دیشب من و wang رو بخونند دوستان و زیاد دیگه روی 12 مگ اصرار نکنند.البته عالیست بازم خداییش :n02::n10:.ولیکن در عمل چیز دیگه ای میبینی :n13:
and-roid2
16-07-2014, 18:33
فعلا صبانت تو قم شرایط مطلوبی نداره و هر کدوم از نمایندگی ها یه حرفی میزنن..حتی اونی هم که میگه ارایه میدیم, میگه سرعت رو تضمین نمیکنه که حتما 12مگ باشه(با اینکه میگه پهنای باند رو اضافه کردن!)
حالا اگر خواستی یه 1ماهه ازشون جهت تست بگیر و سرعت ببین چنده....
طبق قانون و ضریب شیرینگ 1 به 8 سرعت حداقل 190-200 رو بده تو شب/ اما نمایندگی باز میگه شب چون همه هجوم میارن از این هم امکانش هست پایینتر بیاد:n23:(یعنی ته دل ادمو خالی میکنن!!!)
نه دوست من سرعت روزانه رو هیچوقت محدود نمیکنند چون به نفعشون نیست اونا تازه اگر بتونن سرعتو از 1.3 به 3.3 مگ هم میرسونن که شما تند تند گیگ تموم کنی بیایی بخری ازشون.ولی سرعت شبانه رو چرا یا محدود کردند یا در حال محدود کردنشن یا اگر محدود نشده محدود خواهند کرد(توانایی عجیبی در صرف فعل محدود میکنم دارند :n02:)
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....
ولی جدی 47 دادم واس 17 تا لینک :n27:
خب 8 مگ هم که فرقی نداره !
طبق تجربه دوستان
خریت کردم :19:
پستم کاملا جدی بود
sleeplessness
16-07-2014, 18:47
فعلا صبانت تو قم شرایط مطلوبی نداره و هر کدوم از نمایندگی ها یه حرفی میزنن..حتی اونی هم که میگه ارایه میدیم, میگه سرعت رو تضمین نمیکنه که حتما 12مگ باشه(با اینکه میگه پهنای باند رو اضافه کردن!)
حالا اگر خواستی یه 1ماهه ازشون جهت تست بگیر و سرعت ببین چنده....
طبق قانون و ضریب شیرینگ 1 به 8 سرعت حداقل 190-200 رو بده تو شب/ اما نمایندگی باز میگه شب چون همه هجوم میارن از این هم امکانش هست پایینتر بیاد:n23:(یعنی ته دل ادمو خالی میکنن!!!)
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....
:n18:
روزانه تا 350 میرفت اولا مشهد مرکز انقلاب
حالا خیلی وقته از 180 بالاتر نمی ره
و قربون شبانه هم برم حداکثر 45
:n21:
david-ebi
16-07-2014, 19:29
جناب and-roid2 ببخشید من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم.اما چرا بعضیاشون تو روز هم دارن پهنای باند کم میارن و در بعضی ساعات فیتیله سرعتو میکشن پایین.شما در طول ساعات غیر رایگان که یکسره به نت وصل نیستی متوجه بشی.البته بعضیاشون نه همه.ولی در کل حرف شما کاملا صحیح است.
babakchompet
16-07-2014, 20:51
سلام دوستان
سوالی داشتم کسی صبا نت در مشهد مرکز مخابراتی استقلال دارد یا خیر ؟ ازش راضیه؟ و ایا شبانه رایگان دارد؟ چطوریه؟
کسی جواب منو نمی ده؟
یکی جواب منو لطفا بده .
من زنگ زدم میگم سرعت شبانم روی 20 - 30- 5 - کیلوبایت تا 60 کیلوبایت بالاپایین میشه خیلی بده . میگه خطتوئن نویز داره. میگم چرا روزها سرعتم بالاست اینجوری اینقدر کم نمیشه . سرعتم 2 مگ
روزها تقریبا 220
شبانه مزخرف
مگه میشه نویز فقط برای شب ها باشه؟
sleeplessness
16-07-2014, 21:16
یکی جواب منو لطفا بده .
من زنگ زدم میگم سرعت شبانم روی 20 - 30- 5 - کیلوبایت تا 60 کیلوبایت بالاپایین میشه خیلی بده . میگه خطتوئن نویز داره. میگم چرا روزها سرعتم بالاست اینجوری اینقدر کم نمیشه . سرعتم 2 مگ
روزها تقریبا 220
شبانه مزخرف
دوست من شکایت کن 195
باید دو مگ روز و شب 250 بهت بده والسلام
پشتیبانی هم دروغ میگه
بله ممکن نویز بالا و پایین و بشه اما فیکس بودن روی یک عدد اکثرا از محدود سازیه
soroosh_cz
16-07-2014, 22:14
امشب تست میذارم از شبانه...
این روزانه اش:
سرعت دانلود از سرورهای داخلی 500 تا 490 هست و از سرور خارجی تا حدود 300-400 هست... سرویس 2مگ دارم، خطم رو 4مگ بسته شده.
zodiac67
16-07-2014, 22:17
یکی جواب منو لطفا بده .
روزها تقریبا 220
شبانه مزخرف
الان 6 ساله صبا دارم .3/4 ساله ماه رمضون شبانه سرعتش تخیلی میشه احتمالا" با رویت ماه شوال به وضعیت قبلیت برمیگردی :n01:
امشب تست میذارم از شبانه...
این روزانه اش:
سرعت دانلود از سرورهای داخلی 500 تا 490 هست و از سرور خارجی تا حدود 300-400 هست... سرویس 2مگ دارم، خطم رو 4مگ بسته شده.
سروش تازه رفتی صبا نت
اهوازی درسته
پینگ چطوره
امشب حتما تست کن سرعت دان
soroosh_cz
16-07-2014, 23:22
سروش تازه رفتی صبا نت
اهوازی درسته
پینگ چطوره
امشب حتما تست کن سرعت دان
من دزفولم ولی زیر نظر اهوازه.
پینگ خوبه تقریبا... اینم چنتا IP متفاوت داره... بعضیاشون پینگشون فرق میکنه.
آی ویل ترای...:n01:
and-roid2
16-07-2014, 23:32
جناب and-roid2 ببخشید من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم.اما چرا بعضیاشون تو روز هم دارن پهنای باند کم میارن و در بعضی ساعات فیتیله سرعتو میکشن پایین.شما در طول ساعات غیر رایگان که یکسره به نت وصل نیستی متوجه بشی.البته بعضیاشون نه همه.ولی در کل حرف شما کاملا صحیح است.
بعضیاشون بنابر سیاست شرکت و شلوغی پهنای باند ممکنه سرعت متفاوتی بدن.
مثلا من الان که از های وب دارم توسط اکانتینگ سرعت سروس های مختلف رو محدود کرده. مثلا 128 های وب حداکثر 1.5 مگ سرعت داره. و اگر هم خط رو 10مگ ببندن باز هم همون 1.5 مگ رو میده.ولی شرکتی مثل پارس در روز برای تمام سرویس هاش بنابر پهنای باند مرکز سرعت تمام سرویس ها رو تا 9مگ باز میزاره و توسط اکانتینگ سرعت رو محدود نمیکنه.
soroosh_cz
17-07-2014, 01:52
خوب تست گرفتم از سرعت شبانه، هم بدون استفاده از سرویس، هم با استفاده... اول بگم که پیج باز کردن تو شبانه افتضاحه سرعتش... افت خیلی شدیدی داره.
مشخصات سرویس: اینترنت 1ماهه، 2مگ، 5گیگ در ماه، پهنای باند دانلود 4096 و پهنای باند آپلود 512 کیلوبایت.
خوب این تست ها:
سرعت دانلود با حدود 100 کانکشن (7 دانلود فعال با 16 کانکشن) هم سرور داخلی و هم خارجی، بدون استفاده از اکانت شبانه.
سرعت دانلود همان فایلها با استفاده از سرویس شبانه:
وضعیت پینگ در شب، با استفاده و بدون استفاده از سرویس شبانه:
david-ebi
17-07-2014, 02:30
جناب soroosh_cz میشه بالاخره بگی جمع سرعت شبانت چند شد و جمع سرعت روزانه ات چند.تو این عکسا من دقیق متوجه نمیشم.
soroosh_cz
17-07-2014, 03:47
جناب soroosh_cz میشه بالاخره بگی جمع سرعت شبانت چند شد و جمع سرعت روزانه ات چند.تو این عکسا من دقیق متوجه نمیشم.
من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.
فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
sorooshfm
17-07-2014, 04:21
بچه ها متاسفانه گول خوردم رفتم 12 مگ گرفتم به بهانه شبانه بالای 1 مگ وای متاسفانه سرعت 600 کیلوبایته یعنی شبانه اش را روی 6 مگ بستن پشتیبانی هم گفت در حال حاضر بالاترین سرعت شبانه رو 6 مگ بسته شده. از مشهد:n24::n24::n24::n24::n24:
david-ebi
17-07-2014, 04:29
بچه ها متاسفانه گول خوردم رفتم 12 مگ گرفتم به بهانه شبانه بالای 1 مگ وای متاسفانه سرعت 600 کیلوبایته یعنی شبانه اش را روی 6 مگ بستن پشتیبانی هم گفت در حال حاضر بالاترین سرعت شبانه رو 6 مگ بسته شده. از مشهد:n24::n24::n24::n24::n24:
بنده نیز با پهنای باند 6 مگ که تا 10 بازه دقیقا سرعت شمای 12 مگی رو دارم.دوستان برای گرفتن سرویس 12 مگ اصلا عجله نکنید.امشب هم تست کردم سرعت شبانمو و به همین نتیجه دوستمون رسیدم.
david-ebi
17-07-2014, 04:31
من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.
فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
نه منظورم اینه که اگر سرعت تک تک این 7 تا لینک شما رو با هم جمع کنیم کلا چقدر میشه.هم شبانش و هم روزانشو بگو لطفا.
soroosh_cz
17-07-2014, 05:42
نه منظورم اینه که اگر سرعت تک تک این 7 تا لینک شما رو با هم جمع کنیم کلا چقدر میشه.هم شبانش و هم روزانشو بگو لطفا.
خوب عکس رو واسه همین گذاشتم دیگه، وسطیه تسک منیجره، سند و رسیو رو نوشته، یکی 1.5 مگ و دیگری 2.5 مگ.
sorooshfm
17-07-2014, 06:47
تک لینک سرعت شبانه 12 مگ 680 کیلوبایته فرق زیادی با 6 مگ نداره البته سرور خارجی گاهی اوقات هم سرور داخلی
sorooshfm
17-07-2014, 06:56
در رابطه با نکته دوستمون که قبلا گفتن چند تا لینک سرور خارجی سرعت اسمی میشه برای هر سرویسی باید این نکته رو در نظر گرفت اولا این که سرور خارجی قوی باشه دوما قابلیت از سر گیری دانلود داشته باشه چون اگه نداشته باشه دانلوددر صورت قطع از اول میاد و معمولا چنین سرورهایی سرعت دانلود پایینی دارن و سوما این که حجم فایل های دانلودی یکسان باشه چون من امتحان کردم شما اگه 6 تا فایل نیم تا یک گیگی از فایر درایو بگذاری رو دانلود تنها در صورتی جمع سرعت اسمی میشه که حداقل 3 تا فایلش همزمان در حال دانلود باشه در صورتی که یکیش زودتر از بقیه و یا دوتای دیگه دانلود بشه سرعت دوباره کم میشود و یا به عبارتی به حالت تک لینک برمیگرده پس نتیجه اش این شد که بالا بردن سرعت سرور خارجی سخته و سرعت تک لینک خارجی نصف سرعت شبانه داخلی هستش.:n27:
یه سوالی دارم از شما دوستانی که می گید واسه گرفتن 12 مگ عجله نکنید آخه مگه 6 مگ و 12 مگ چقدر فرق قیمتیشه؟ اصلا گیرم که شما 12 مگ گرفتید سرعتتون مثل 6 مگ بود توی بدترین حالتش اینه دیگه مگه چقدر ضرر کردید؟ 3000 تومن؟ 3000 تومن الان پول یه هات داگ هم نیست! اینو فکر کنید که اگر 10 درصد سرعتتون مثل من و کسانی باشه که 12 مگ سرعت بالا دارن 2 برابر سود سرعتی و دانلود شبانه داشتید یک چیز دیگه رو هم بگم اکثر کسایی که تو این تاپیک پست می دن کسایی هستن که از سرعتشون ناراضی هستن و به همین دلیل کسی که میاد پستای اینجا رو می خونه فکر می کنه صبانت افتضاحه دیگه ولی کسایی که راضی هستن از سرعتشون که به خودشون زحمت نمی دن بیان بنویسن راضی هستیم فقط من و یکی دوتا دوستان دیگه هستیم که سرعت بالامون رو گزارش می کنیم که اگر کسی خواست بگیره بدونه سرعت بالا هم داره صبانت در کل خواستم بگم که یک ریسک هست که اگر ببازید توی این ریسک 3000 تومن ضرر کردید اگر ببرید شبی 20 گیگ دانلود به دست آوردید حالا انتخاب با خودتون برای من که فرقی نمی کنه سرعت خودم رو دارم می تونم برم هر وقت سرعتم کم شد اینجا پیدام شه مثل بعضی از دوستان ولی دلم می خواد همه سرعت بالا رو داشته باشن و هر کمکی هم بتونم به کسایی که راهنمایی می خوان می کنم.
david-ebi
17-07-2014, 10:38
خوب عکس رو واسه همین گذاشتم دیگه، وسطیه تسک منیجره، سند و رسیو رو نوشته، یکی 1.5 مگ و دیگری 2.5 مگ.
قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره :n02:.من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل. :n02::n16:
hasanoooooooo
17-07-2014, 10:49
قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره :n02:.من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل. :n02::n16:
1.2 مگابیت منطورشه! سرعتش 120 کیلوبایت بوده!!!! سرویسش 2 مگ بوده و فکر میکنم همین حدودا باید باشه سرعت شبانش....
aliahmadi22
17-07-2014, 10:52
سلام من جدیدا یه مشکل واسم پیش اومده،توی روز من اصلا هیچ مشکلی ندارمو با سرعت 900 دانلود میکنم ولی همین که ساعت به ساعت 11-12 شب میرسه نتم هی قطع و وصل میشه اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم،یعنی اندازه 2-3 دانلود میشه بعد دیگه سرعت 0 میشه و چراخ اینترنت قطع میشه:n03:
یعنی به خاطر نویزه این اتفاق واسه خطم میفته؟؟
اینم مشخصات خطم که دیشب گرفتم
and-roid2
17-07-2014, 10:54
سلام من جدیدا یه مشکل واسم پیش اومده،توی روز من اصلا هیچ مشکلی ندارمو با سرعت 900 دانلود میکنم ولی همین که ساعت به ساعت 11-12 شب میرسه نتم هی قطع و وصل میشه اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم،یعنی اندازه 2-3 دانلود میشه بعد دیگه سرعت 0 میشه و چراخ اینترنت قطع میشه:n03:
یعنی به خاطر نویزه این اتفاق واسه خطم میفته؟؟
اینم مشخصات خطم که دیشب گرفتم
دقیقا بخاطر مشکل نویز خط شما هست.
مودلاسیون رو بزارید رو g.dmt تا شاید وضعیت نویزتون بهتر بشه.
sleeplessness
17-07-2014, 10:54
1.2 مگابیت منطورشه! سرعتش 120 کیلوبایت بوده!!!!
برای سرویس 2 مگ ،120 کم نیست؟
حداقل سرعت شبانه باید روی 250 باشه
david-ebi
17-07-2014, 11:02
یه سوالی دارم از شما دوستانی که می گید واسه گرفتن 12 مگ عجله نکنید آخه مگه 6 مگ و 12 مگ چقدر فرق قیمتیشه؟ اصلا گیرم که شما 12 مگ گرفتید سرعتتون مثل 6 مگ بود توی بدترین حالتش اینه دیگه مگه چقدر ضرر کردید؟ 3000 تومن؟ 3000 تومن الان پول یه هات داگ هم نیست! اینو فکر کنید که اگر 10 درصد سرعتتون مثل من و کسانی باشه که 12 مگ سرعت بالا دارن 2 برابر سود سرعتی و دانلود شبانه داشتید یک چیز دیگه رو هم بگم اکثر کسایی که تو این تاپیک پست می دن کسایی هستن که از سرعتشون ناراضی هستن و به همین دلیل کسی که میاد پستای اینجا رو می خونه فکر می کنه صبانت افتضاحه دیگه ولی کسایی که راضی هستن از سرعتشون که به خودشون زحمت نمی دن بیان بنویسن راضی هستیم فقط من و یکی دوتا دوستان دیگه هستیم که سرعت بالامون رو گزارش می کنیم که اگر کسی خواست بگیره بدونه سرعت بالا هم داره صبانت در کل خواستم بگم که یک ریسک هست که اگر ببازید توی این ریسک 3000 تومن ضرر کردید اگر ببرید شبی 20 گیگ دانلود به دست آوردید حالا انتخاب با خودتون برای من که فرقی نمی کنه سرعت خودم رو دارم می تونم برم هر وقت سرعتم کم شد اینجا پیدام شه مثل بعضی از دوستان ولی دلم می خواد همه سرعت بالا رو داشته باشن و هر کمکی هم بتونم به کسایی که راهنمایی می خوان می کنم.
داداش گل خوشا به حالت.هات داگو جای ما 5800 میدن.ظاهرا داگ ما داگتره :n02:.در هر صورت بخوری گوشت بشه به تنت و نوش جونت.اما من که گفتم عجله نکنید واسه پولش نبود که چون اهتلافش به قول شما یک هات داگ و برای ما یک ساندویچ سرد کالباس مارتادلا مونده است :n02: آخه خیلی از بروبچ از جمله خودم خطمون به 12 مگ قد نمیداد(اولاش عقلمونم قد نمیداد :n02:)بعد کلی زنگیدیم اینور و اونور و مخابرات منطقه رفتیم و هزارها تومان پول تلفن بابت صحبت با پشتیبانی شهرمون و بعد پشتیبانی تهران و ....خلاصه باور کن تا خود دفتر ریاست جمهوری محترم هم قصد داشتیم بریم :n02:چون اتفاقا ایشون اهل اینترنت با سرعت بالاست که بله این چه وضع خطیه که ما داریم بیان درستش کنید و ما از نعمت پهنای باند بالا محرومیم و.... اینجور چیزا.اینا همش واسه چی بود ؟ واسه سرعت دانلود عالی شبانه و گرنه سرعت دانلود روزانه یکی بیاد بگه من 12 مگ در ثانیه سرعت دارم فقط میتونم براش تاسف بخورم بابت هزینه های وحشتناکی که باید بده(البته بچه پولدار باشه تاسف نمیخورم حسودی میکنم چون هزینه واسش معنا نداره :n02:)الان اغلب سرعت روزانه بروبچ عالیه و نیازشون رو برطرف میکنه به استثنائ مواردی چند.من هودم رو خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه برابر با 12 مگ صبانت یعنی 1/3 مگ درثانیه به طور میانگین.ولی سرعت شبانش فیکس روی 256 کیلوبایته.ما گفتیم 12 مگ صبانت رو بگیریم که 20 گیگ 20 گیگ بتونیم دانلود کنیم.بعد پریشب با دوست خوبم wang تا صبح تست کردیم دقیقا متوجه شدیم که منه 6 مگی با ایشونه 12 مگی وقتی چندین لینک را همزمان زیر دانلود میزاریم سرعت مجموع جفتمون یکیه.پستش و عکسش تو صفحات پیش هست که میتونید برید ببینید که من فقط با 5 تا لینک به سرعت1100 کیلو بایت رسیدم و جناب wang با تعداد لینکهای بیشتری به این سرعت رسید اونم به این خاطر که لینکهایی که من انتخاب کرده بودم سرعتشون بیشتر بود.خلاصه حساب کردیم حدود 18 گیگ به راحتی میتونیم دانلود کنیم.بعد دیدم ای بابا من داشتم خودمو میدریدم واسه شبانه 12 مگ این شبانه 6 مگ بیچاره هم که همونه.همش از این نظر من میگم عجله نکنید که کسایی مثل من که خطشون نویز داره با گرفتن 6 مگ هم همون دانلود شبانه 12 مگ رو دارند.شما نمیدونید من چقدر تو این مدت واسه رفع نویز و گرفتن 12 مگ اذیت شدم.بعدش دیدم همش الکی بوده.حالا اگر کسی نویز نداره و میتونه بره 12 مگ بگیره چه بهتر گرچه 6 مگم بگیره همونقدر دانلود شبانه میتونه بکنه اما اگر خیلی با عدد و رقمه پهنای باند حال میکنه میتونه 12 مگم بگیره اما اگر خطتون کشش 12 مگ رو نداره به هیچ عنوان ناراحت نشید و بازم میگم عجله نکنید چون با 6 مگم همونقدر میتونید دانلود شبانه کنید که با 12 مگ میتونید.امیدوارم مساله کاملا برای دوستان روشن شده باشه. :n16:
شما دارید مگابیت و مگابایت رو باهم قاطی می کنید هر 8 بیت می شه یک بایت تسک منیجر سرعت رو بر اساس مگابیت نشون داده که تقسیم بر 8 کنید می شه سرعت بر اساس مگابایت که باید بشه 153 کیلوبایت در ثانیه حالا اینکه جمع سرعتای دانلود منیجر کمتره طبیعیه چون دانلود منیجر توی محاسبه سرعت خیلی اشتباه می کنه و سرعت تسک منیجر به دلیل اینکه مستقیما از دیتا های کارت شبکه سرعت رو محاسبه می کنه بسیار قابل اعتماد تر هست
david-ebi
17-07-2014, 11:13
شما دارید مگابیت و مگابایت رو باهم قاطی می کنید هر 8 بیت می شه یک بایت تسک منیجر سرعت رو بر اساس مگابیت نشون داده که تقسیم بر 8 کنید می شه سرعت بر اساس مگابایت که باید بشه 153 کیلوبایت در ثانیه حالا اینکه جمع سرعتای دانلود منیجر کمتره طبیعیه چون دانلود منیجر توی محاسبه سرعت خیلی اشتباه می کنه و سرعت تسک منیجر به دلیل اینکه مستقیما از دیتا های کارت شبکه سرعت رو محاسبه می کنه بسیار قابل اعتماد تر هست
آخه شما برید اون عکس مجموع سرعتای منو در چند صفحه پیش ببینید دقیقا مجموع سرعتای دانلود منیجر با نرم افزار net speed monitor که پایین دسکتاپ داره جمع سرعت کلی رو نشون میده یکیه.واسه همین من تعجب کردم :n13:
داداش گل خوشا به حالت.هات داگو جای ما 5800 میدن.ظاهرا داگ ما داگتره :n02:.در هر صورت بخوری گوشت بشه به تنت و نوش جونت.اما من که گفتم عجله نکنید واسه پولش نبود که چون اهتلافش به قول شما یک هات داگ و برای ما یک ساندویچ سرد کالباس مارتادلا مونده است :n02: آخه خیلی از بروبچ از جمله خودم خطمون به 12 مگ قد نمیداد(اولاش عقلمونم قد نمیداد :n02:)بعد کلی زنگیدیم اینور و اونور و مخابرات منطقه رفتیم و هزارها تومان پول تلفن بابت صحبت با پشتیبانی شهرمون و بعد پشتیبانی تهران و ....خلاصه باور کن تا خود دفتر ریاست جمهوری محترم هم قصد داشتیم بریم :n02:چون اتفاقا ایشون اهل اینترنت با سرعت بالاست که بله این چه وضع خطیه که ما داریم بیان درستش کنید و ما از نعمت پهنای باند بالا محرومیم و.... اینجور چیزا.اینا همش واسه چی بود ؟ واسه سرعت دانلود عالی شبانه و گرنه سرعت دانلود روزانه یکی بیاد بگه من 12 مگ در ثانیه سرعت دارم فقط میتونم براش تاسف بخورم بابت هزینه های وحشتناکی که باید بده(البته بچه پولدار باشه تاسف نمیخورم حسودی میکنم چون هزینه واسش معنا نداره :n02:)الان اغلب سرعت روزانه بروبچ عالیه و نیازشون رو برطرف میکنه به استثنائ مواردی چند.من هودم رو خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه برابر با 12 مگ صبانت یعنی 1/3 مگ درثانیه به طور میانگین.ولی سرعت شبانش فیکس روی 256 کیلوبایته.ما گفتیم 12 مگ صبانت رو بگیریم که 20 گیگ 20 گیگ بتونیم دانلود کنیم.بعد پریشب با دوست خوبم wang تا صبح تست کردیم دقیقا متوجه شدیم که منه 6 مگی با ایشونه 12 مگی وقتی چندین لینک را همزمان زیر دانلود میزاریم سرعت مجموع جفتمون یکیه.پستش و عکسش تو صفحات پیش هست که میتونید برید ببینید که من فقط با 5 تا لینک به سرعت1100 کیلو بایت رسیدم و جناب wang با تعداد لینکهای بیشتری به این سرعت رسید اونم به این خاطر که لینکهایی که من انتخاب کرده بودم سرعتشون بیشتر بود.خلاصه حساب کردیم حدود 18 گیگ به راحتی میتونیم دانلود کنیم.بعد دیدم ای بابا من داشتم خودمو میدریدم واسه شبانه 12 مگ این شبانه 6 مگ بیچاره هم که همونه.همش از این نظر من میگم عجله نکنید که کسایی مثل من که خطشون نویز داره با گرفتن 6 مگ هم همون دانلود شبانه 12 مگ رو دارند.شما نمیدونید من چقدر تو این مدت واسه رفع نویز و گرفتن 12 مگ اذیت شدم.بعدش دیدم همش الکی بوده.حالا اگر کسی نویز نداره و میتونه بره 12 مگ بگیره چه بهتر گرچه 6 مگم بگیره همونقدر دانلود شبانه میتونه بکنه اما اگر خیلی با عدد و رقمه پهنای باند حال میکنه میتونه 12 مگم بگیره اما اگر خطتون کشش 12 مگ رو نداره به هیچ عنوان ناراحت نشید و بازم میگم عجله نکنید چون با 6 مگم همونقدر میتونید دانلود شبانه کنید که با 12 مگ میتونید.امیدوارم مساله کاملا برای دوستان روشن شده باشه. :n16:
اولا من گفتم پول هات داگ هم نمی شه! یعنی هات داگ گرونتره :n02:
می شه لطفا الان یک عکس از صفحه status مودمی که به صبانت وصله واسم بگیرید یعنی Rate و Snr داخلش باشه
آخه شما برید اون عکس مجموع سرعتای منو در چند صفحه پیش ببینید دقیقا مجموع سرعتای دانلود منیجر با نرم افزار net speed monitor که پایین دسکتاپ داره جمع سرعت کلی رو نشون میده یکیه.واسه همین من تعجب کردم :n13:
دانلود منیجر پرش سرعت خیلی زیادی رو نشون می ده در حالی که اینو براتون می تونم اثبات کنم حتی که سرعت توی اون لحظه های پرش تغییر چندانی نداشته بیشتر بر می گرده به سرعت هارد و اینکه چه عملیات هایی توی اون لحظه در حال انجام بوده که باعث گپ توی دانلود منیجر شده
david-ebi
17-07-2014, 11:31
اولا من گفتم پول هات داگ هم نمی شه! یعنی هات داگ گرونتره :n02:
می شه لطفا الان یک عکس از صفحه status مودمی که به صبانت وصله واسم بگیرید یعنی Rate و Snr داخلش باشه
ای به چشم.
متاسفانه میبینید که تازه روی 6 مگ چقدر نویز دارم و کیفیت خطم افتضاحه :n28: البته چند شب بزور آوردنش روی 10 مگ اما از نظر سرعت شبانه هیچ فرقی نکرد و باز خودش به علت نویز زیاد روی 6 مگ برگشته.
ای به چشم.
متاسفانه میبینید که تازه روی 6 مگ چقدر نویز دارم و کیفیت خطم افتضاحه :n28: البته چند شب بزور آوردنش روی 10 مگ اما از نظر سرعت شبانه هیچ فرقی نکرد و باز خودش به علت نویز زیاد روی 6 مگ برگشته.
یعنی شما الان دارید می گید با وجود اینکه ریت دانلودتون 6 مگ هست سرعت دانلود شبانتون 1 مگ شده؟!
david-ebi
17-07-2014, 11:37
یعنی شما الان دارید می گید با وجود اینکه ریت دانلودتون 6 مگ هست سرعت دانلود شبانتون 1 مگ شده؟!
آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدید :n02: منم :n04::n13:
آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدید :n02: منم :n04::n13:
خوب می شه همین الان با سرور ایران از اسپید تست یک تست بگیرید بذارید؟
david-ebi
17-07-2014, 11:42
دانلود منیجر پرش سرعت خیلی زیادی رو نشون می ده در حالی که اینو براتون می تونم اثبات کنم حتی که سرعت توی اون لحظه های پرش تغییر چندانی نداشته بیشتر بر می گرده به سرعت هارد و اینکه چه عملیات هایی توی اون لحظه در حال انجام بوده که باعث گپ توی دانلود منیجر شده
حالا در هر صورت چرا اینقدر مجموع سرعت دانلود منیجر 7 تا لینکه اون دوستمون با تسک منیجر تفاوت داره.آخه تفاوت خیلی شدیده و نمیشه گفت دیگه دانلود منیجر داره سرعتا رو اشتب نشون میده.مگر اینکه منه کور به علت کوری :n02: و کم کیفیت بودن عکسا مجموع سرعتهای 7 تا لینک دانلود منیجر رو اشتباه جمع بسته باشم.شما خودت برو یک جمعی ببند ببین مجموعشون چقدر میشه. ننه تو چشمات قویتره.پیر شی الهی ننه. :n02:
حالا در هر صورت چرا اینقدر مجموع سرعت دانلود منیجر 7 تا لینکه اون دوستمون با تسک منیجر تفاوت داره.آخه تفاوت خیلی شدیده و نمیشه گفت دیگه دانلود منیجر داره سرعتا رو اشتب نشون میده.مگر اینکه منه کور به علت کوری :n02: و کم کیفیت بودن عکسا مجموع سرعتهای 7 تا لینک دانلود منیجر رو اشتباه جمع بسته باشم.شما خودت برو یک جمعی ببند ببین مجموعشون چقدر میشه. ننه تو چشمات قویتره.پیر شی الهی ننه. :n02:
یک چیزی رو به من بگو شما. سرعت دانلود منیجر های ایشون رو شما توقع داشتید که جمع بزنید چند بشه و وقتی جمع زدید چند شد؟
david-ebi
17-07-2014, 11:55
خوب می شه همین الان با سرور ایران از اسپید تست یک تست بگیرید بذارید؟
بازم به چشم
مسخره است اسپید تستو واسم صفحه اشو باز نمیکرد برام.
david-ebi
17-07-2014, 11:57
یک چیزی رو به من بگو شما. سرعت دانلود منیجر های ایشون رو شما توقع داشتید که جمع بزنید چند بشه و وقتی جمع زدید چند شد؟
نمیدونم والا من با این چشای باباقوری به حدود 120 کیلو بایت رسیدم.اما از اونجایی که یک کم اعداد بد میدیدم و نوشته ها رو گفتم شما هم یه نگاهی بکن بفهمیم من چه گافی دادم :n02:
نمیدونم والا من با این چشای باباقوری به حدود 120 کیلو بایت رسیدم.اما از اونجایی که یک کم اعداد بد میدیدم و نوشته ها رو گفتم شما هم یه نگاهی بکن بفهمیم من چه گافی دادم :n02:
خوب توقع داشتید چند بشه اینو جواب ندادید
david-ebi
17-07-2014, 12:00
نمیدونم والا من با این چشای باباقوری به حدود 120 کیلو بایت رسیدم.اما از اونجایی که یک کم اعداد بد میدیدم و نوشته ها رو گفتم شما هم یه نگاهی بکن بفهمیم من چه گافی دادم :n02:من توقع داشتم با تسک منیجر یکی بشه.آخه یکیه خودمو که جمع میزنم با net speed monitor یکی میشه والا.یعنی مثلا بشه 1200 کیلو بایت حدودا یا همون 1.2 مگ.الان تو همین عکسی که خودتون تو امضاتون گذاشتید وقتی همه رو سرعتا رو با هم جمع میزنید به همون 1.3 مگ میرسیم تقریبا.ولی یکیه ایشون اینطوری نبود.میگم شاید من اشتباه جمع زدم.اصلا شما بگو اشتباه کارم کجا بوده ما قبولت داریم داداش.من که گیج شدم.
aliahmadi22
17-07-2014, 12:07
دقیقا بخاطر مشکل نویز خط شما هست.
مودلاسیون رو بزارید رو g.dmt تا شاید وضعیت نویزتون بهتر بشه.
داداش اگه میشه بیشتر توضیح بدید
من این مدولاسیون رو از کجا باید تغییر بدم؟
من توقع داشتم با تسک منیجر یکی بشه.آخه یکیه خودمو که جمع میزنم با net speed monitor یکی میشه والا.یعنی مثلا بشه 1200 کیلو بایت حدودا یا همون 1.2 مگ.الان تو همین عکسی که خودتون تو امضاتون گذاشتید وقتی همه رو سرعتا رو با هم جمع میزنید به همون 1.3 مگ میرسیم تقریبا.ولی یکیه ایشون اینطوری نبود.میگم شاید من اشتباه جمع زدم.اصلا شما بگو اشتباه کارم کجا بوده ما قبولت داریم داداش.من که گیج شدم.
اشتباهت اینجاست که فرق بیت و بایت رو نمی دونی چیزی که توی تسک منیجر زده بر اساس بیت هست و دانلود منیجر بر اساس بایت سرعت تسک منیجر رو باید تقسیم بر 8 کنی و ضرب در 1024 که سرعت بر اساس کیلوبایت بدست بیاد
ضمنا تست اسپید تستتون از یک دامین دیگه هست یک تست بذارید از خود دامین اسپیدتست موقعی که تست دانلود تموم می شه یک گزینه share داره اونو بزنید و گزینه forum رو انتخاب کنید اون کد رو اینجا پیست کنید لطفا
داداش اگه میشه بیشتر توضیح بدید
من این مدولاسیون رو از کجا باید تغییر بدم؟
معمولا توی قسمت Advanced Setup توی تنظیمات DSL هست اگر Advanced ندارید دنبال یک قسمتی بگردید که Adsl و Adsl2+ و ... داشته باشه تیک همرو بردارید فقط g.dmt رو بذارید بمونه
hasanoooooooo
17-07-2014, 14:29
برای سرویس 2 مگ ،120 کم نیست؟
حداقل سرعت شبانه باید روی 250 باشه
نه تو صبا دانلود های شبانه اصول داره...
دقیقا دانلودش باید همین حدود باشه
david-ebi
17-07-2014, 15:38
اشتباهت اینجاست که فرق بیت و بایت رو نمی دونی چیزی که توی تسک منیجر زده بر اساس بیت هست و دانلود منیجر بر اساس بایت سرعت تسک منیجر رو باید تقسیم بر 8 کنی و ضرب در 1024 که سرعت بر اساس کیلوبایت بدست بیاد
ضمنا تست اسپید تستتون از یک دامین دیگه هست یک تست بذارید از خود دامین اسپیدتست موقعی که تست دانلود تموم می شه یک گزینه share داره اونو بزنید و گزینه forum رو انتخاب کنید اون کد رو اینجا پیست کنید لطفا
ممنون که بالاخره گفتید ای کاش زودتر میگفتید.من که همش میگفتم بگید اشتباه کارم کجاست شما هی نمیگفتید.در ضمن از یک دامین دیگه است یعنی چه؟شما دوست خوبم خیلی داری سخت میگیری کم کم. انگاری با انسانهای نادرست زیاد سر و کار داری حرفها باورت نمیشه.ولیکن بازم به چشم اینم کدی که خواستی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد رو که زدم تبدیل به تصویر شد ولی بازم دوباره کد رو میزنم امیدوارم تبدیل به تصویر نشه: [URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
img و url آخرشو حذف کردم تبدیل به تصویر نشه. دیگه داداش تعجبه چطوری 6 مگ داری همچین دانلود شبانه ای انجام میده.قبولش سخته اما اینبار واقعیت شیرینه :n02::n20:
david-ebi
17-07-2014, 15:55
خوب تست گرفتم از سرعت شبانه، هم بدون استفاده از سرویس، هم با استفاده... اول بگم که پیج باز کردن تو شبانه افتضاحه سرعتش... افت خیلی شدیدی داره.
مشخصات سرویس: اینترنت 1ماهه، 2مگ، 5گیگ در ماه، پهنای باند دانلود 4096 و پهنای باند آپلود 512 کیلوبایت.
خوب این تست ها:
سرعت دانلود با حدود 100 کانکشن (7 دانلود فعال با 16 کانکشن) هم سرور داخلی و هم خارجی، بدون استفاده از اکانت شبانه.
سرعت دانلود همان فایلها با استفاده از سرویس شبانه:
وضعیت پینگ در شب، با استفاده و بدون استفاده از سرویس شبانه:
دوست عزیزم otfbax باز اگر اشتباه میکنم بگو.تو این تصویر تسک منیجر که سرعت دریافت رو داره به مگابایت نشون میده برخلاف چیزی که گفتی.بعدشم قربونت درسته که شما استاد مایی اما دیگه فرق بین بیت و بایت رو که میدونیم :n02:.اما تسک منیجر سرعت دریافت رو تا جایی که من میبینم داره به مگابایت نشون میده.بعدشم واقعا ممنونم که اشتباهات منو میگی چون واقعا ندانستن عیب نیست بلکه نپرسیدن عیب است. :n16:
farzad02
17-07-2014, 16:23
دسته گل جدید صبانت؟؟؟
دوستان من چند روزه در دانلود فایلهای zip و rar مشکل دارم. دیگه همه چیز رو چک کردم و فکر کنم مشکل از صبانت باشه
مشکل اینجاست که وقتی فایلها با این پسوندها رو میزنم توی IDM برای دانلود، فقط یک کانکشن برای دانلود برقرار میشه
کسی چنین مشکلی داره؟
برای مثال یه دانلود از خود اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو گذاشتم برای دانلود و نتیجش:
david-ebi
17-07-2014, 16:30
دسته گل جدید صبانت؟؟؟
دوستان من چند روزه در دانلود فایلهای zip و rar مشکل دارم. دیگه همه چیز رو چک کردم و فکر کنم مشکل از صبانت باشه
مشکل اینجاست که وقتی فایلها با این پسوندها رو میزنم توی IDM برای دانلود، فقط یک کانکشن برای دانلود برقرار میشه
کسی چنین مشکلی داره؟
برای مثال یه دانلود از خود اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو گذاشتم برای دانلود و نتیجش:
نه داداش من همچین مشکلی ندارم عکس دانلودم رو هم میزارم
دوست عزیزم otfbax باز اگر اشتباه میکنم بگو.تو این تصویر تسک منیجر که سرعت دریافت رو داره به مگابایت نشون میده برخلاف چیزی که گفتی.بعدشم قربونت درسته که شما استاد مایی اما دیگه فرق بین بیت و بایت رو که میدونیم :n02:.اما تسک منیجر سرعت دریافت رو تا جایی که من میبینم داره به مگابایت نشون میده.بعدشم واقعا ممنونم که اشتباهات منو میگی چون واقعا ندانستن عیب نیست بلکه نپرسیدن عیب است. :n16:
توی هر دو عکس سرعت دریافت به مگابیت هست بر چه اساسی داری می گی مگابایت هست؟ یعنی سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه؟! اصلا داریم الان واسه اینترنت خونه همچین سرعتی؟
david-ebi
17-07-2014, 18:31
توی هر دو عکس سرعت دریافت به مگابیت هست بر چه اساسی داری می گی مگابایت هست؟ یعنی سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه؟! اصلا داریم الان واسه اینترنت خونه همچین سرعتی؟
خدا خیرت بده مادر ما رو از گمراهی درآوردی. :n02:ممنون از آموزشت.من که از اول گفتم هر جا دارم اشتب میکنم بفرمایید بگید.میخواستم چیز یاد بگیرم.شما همش از ما سوال میکردی.امشب هم اگه بتونم حتما یک عکس از سرعت مجموعم میزارم برای محکم کاری بیشتر میدم خدمتتون.شما هم ایشالله اون لینک دانلوده رو که دادم خدمتتون با عکس و ساعت دانلودش و ترجیحا تعداد کانکشنها در عکس بگذار.بسیار ممنونم. :n16:
خدا خیرت بده مادر ما رو از گمراهی درآوردی. :n02:ممنون از آموزشت.من که از اول گفتم هر جا دارم اشتب میکنم بفرمایید بگید.میخواستم چیز یاد بگیرم.شما همش از ما سوال میکردی.امشب هم اگه بتونم حتما یک عکس از سرعت مجموعم میزارم برای محکم کاری بیشتر میدم خدمتتون.شما هم ایشالله اون لینک دانلوده رو که دادم خدمتتون با عکس و ساعت دانلودش و ترجیحا تعداد کانکشنها در عکس بگذار.بسیار ممنونم. :n16:
بسیار خوب موردی نداره ولی شما هم با لینکایی که من می دم بهتون عکس بگیرید این دفعه! چند تا فایل همزمان دانلود می کنی بگو که به همون تعداد بهت لینک بدم
1376MAXIMUM
17-07-2014, 19:57
سرعت دانلود شما زیاد نشده من شبی به ۸ گیگ تا ۸.۵ رسیدم دیگه کمکم خودم میخواهم بگم من دارم زیاد میگیرم با دو مگ هاردم داره پر میشه تازه ۲۰۰ دادم هارد خریدم دوباره ۲۰۰ بدم؟!!؟؟؟!
aliahmadi22
17-07-2014, 20:15
معمولا توی قسمت Advanced Setup توی تنظیمات DSL هست اگر Advanced ندارید دنبال یک قسمتی بگردید که Adsl و Adsl2+ و ... داشته باشه تیک همرو بردارید فقط g.dmt رو بذارید بمونه
ممنون داداش
من این کارو کردم Attenuation از 49 رفت روی 44،الان یعنی نویز کم شده؟:n13:
ممنون داداش
من این کارو کردم Attenuation از 49 رفت روی 44،الان یعنی نویز کم شده؟:n13:
آره بهتر شده snr تغییر نکرده؟ پهنای باندت چطور؟
sleeplessness
17-07-2014, 21:20
سرعت دانلود شما زیاد نشده من شبی به ۸ گیگ تا ۸.۵ رسیدم دیگه کمکم خودم میخواهم بگم من دارم زیاد میگیرم با دو مگ هاردم داره پر میشه تازه ۲۰۰ دادم هارد خریدم دوباره ۲۰۰ بدم؟!!؟؟؟!
مال من کمتر شده از 700 مگ رسیده به شبی 600 مگ:n29:
aliahmadi22
17-07-2014, 21:54
آره بهتر شده snr تغییر نکرده؟ پهنای باندت چطور؟
SNR یکی دوتا رفته بالا ، پهنای باید کدومه؟؟ همون Rateـه؟
SNR یکی دوتا رفته بالا ، پهنای باید کدومه؟؟ همون Rateـه؟
خوب خوبه این نشون می ده که بهبود داشته rate چند بود الان چند شده؟
aliahmadi22
17-07-2014, 22:13
خوب خوبه این نشون می ده که بهبود داشته rate چند بود الان چند شده؟
ریتم قبل 8064 بود حالا شده 6592 kbps ،اگه نتم توی شبانه قطع و وصل نشه با همین ریت هم خوبه بنظرم
راستی اون مدولاسیون رو که گفتید بزارم روی G.DMT چنتا Type هم داره که الان روی ANNEX_A هست،اون چیه؟؟
ریتم قبل 8064 بود حالا شده 6592 kbps ،اگه نتم توی شبانه قطع و وصل نشه با همین ریت هم خوبه بنظرم
فکر می کنم بهتر شده باشه
واقعا ارزش داره اینترنت با ثبات تر داشته باشید و سرعتش کم تر باشه
اینا هر کدوم یک جور استاندارد هستن برای ADSL که توی فرکانس و سرعت و ... تفاوت دارن به عنوان مثال ماکزیمم سرعت g.dmt حدود 8 مگ هست
aliahmadi22
17-07-2014, 22:41
فکر می کنم بهتر شده باشه
واقعا ارزش داره اینترنت با ثبات تر داشته باشید و سرعتش کم تر باشه
اینا هر کدوم یک جور استاندارد هستن برای ADSL که توی فرکانس و سرعت و ... تفاوت دارن به عنوان مثال ماکزیمم سرعت g.dmt حدود 8 مگ هست
آره واقعا اگه ثبات داشته باشه خیلی بهتره که هی سرعت بره بالا بیاد پایین
بهتر نیست اون Type رو هم عوض کنم ببینم چه طور میشه؟بهترین حالت اینه که ریت و SNR برن بالا اون Attunation بیاد پایین دیگه؟
آقا ممنون خیلی زحمت کشیدی :n01:
آره واقعا اگه ثبات داشته باشه خیلی بهتره که هی سرعت بره بالا بیاد پایین
بهتر نیست اون Type رو هم عوض کنم ببینم چه طور میشه؟بهترین حالت اینه که ریت و SNR برن بالا اون Attunation بیاد پایین دیگه؟
آقا ممنون خیلی زحمت کشیدی :n01:
بقیه type ها یا سرعتشون خیلی بالاست مثل adsl2+ و adsl2+m و ... یا خیلی پایینه ولی اگر دوست داری می تونی تست کنی بقیه رو هم ببینی کدوم به دردت بیشتر می خوره
and-roid2
17-07-2014, 22:56
راستی اون مدولاسیون رو که گفتید بزارم روی G.DMT چنتا Type هم داره که الان روی ANNEX_A هست،اون چیه؟؟
این annex a رو تغییر نده..
annex m برای اپلود مناسبتره و ریت اپلود بالاتر از 1مگ میتونه بسته بشه.ولی از اونطرف snr downstram افت میکنه و باعث قطعی خطت میشه!
hasanoooooooo
17-07-2014, 23:04
مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!
می دونی بعد از یک مدتی یه جور اعتیاد می شه یعنی دیگه مهم نیست چی دانلود می کنی فقط مهم اینه که دانلود کنی :n15: من هم از همه بدتر معتادم به این اعتیاد :n08:
Eliminal
17-07-2014, 23:32
می دونی بعد از یک مدتی یه جور اعتیاد می شه یعنی دیگه مهم نیست چی دانلود می کنی فقط مهم اینه که دانلود کنی :n15: من هم از همه بدتر معتادم به این اعتیاد :n08:
دقیقا موافقم ، دانلود کردن تبدیل به یک جنون میشه ، من خیلی از چیزایی که دان میکنمو صبحش که نگاه میکنم ، مستقیم پاک میکنم !
کسی میدونه چطور میشه این بیماری رو درمان کرد؟!
دقیقا موافقم ، دانلود کردن تبدیل به یک جنون میشه ، من خیلی از چیزایی که دان میکنمو صبحش که نگاه میکنم ، مستقیم پاک میکنم !
کسی میدونه چطور میشه این بیماری رو درمان کرد؟!
قرص های ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ :n19:
hasanoooooooo
17-07-2014, 23:46
قرص های ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ :n19:
هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره... اخه چرا باید همش دانلود کرد وقتی فایلی لازم نداریم.؟ همین فرهنگ استفاده غلط باعث میشه شرکتها بیان محدود کنن سرعت رو... والا من خودم همینجوریم.....
sleeplessness
17-07-2014, 23:52
هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره... اخه چرا باید همش دانلود کرد وقتی فایلی لازم نداریم.؟ همین فرهنگ استفاده غلط باعث میشه شرکتها بیان محدود کنن سرعت رو... والا من خودم همینجوریم.....
منم همین بیماری دانلود داشتم چیزهای الکی دانلود میکردم
برای دیگران دانلود میکردم
بیماری عجیبیه فقط باعث هدر رفت وقت و پول می شه
منم همین بیماری دانلود داشتم چیزهای الکی دانلود میکردم
برای دیگران دانلود میکردم
بیماری عجیبیه فقط باعث هدر رفت وقت و پول می شه
چیزایی که هدر میره:
هزینه برق کمر شکن - اصطلاک سیستم - هزینه بیشتر اینترنت پرسرعت - نیاز مرتب به هارد و الببته زمان .
مشکل هم اینه که ما ایرانی ها از بس نداشتیم حریص شدیم . هیچ تعهدی هم نیست که این سرعت همیشگی باشه . بنابراین خیلی ها غنیمت میدونن . اگر فرهنگ سازی بشه ضمن اینکه روز به روز سرعت ها بهتر بشه این جماعت هم دست از این کار برمیدارن.
هر چیزی که نیاز داشته باشن دانلود میکنن . نیاز نداشته باشن هم بیخود تو خرج نمیندازن.
بنده خودم رو میگم الان حسرت این رو دارم که یه فیلم 50 گیگابایتی روز دنیا رو دانلود کنم بندازم توی یه TV 42 اینچ بشینم با تمام کیفیت نگاه کنم. دیگه چیز دیگه ای نمیخوام و فایل اضافه ای هم نمیگیرم بی جهت.
ماهی شاید 3 - 4 تا فیلم بخوام ببینم. سرجمع میشه 200 گیگ . توی 7-8 روز دانلود کنم و باقی شب ها سیستم خاموش باشه.
hasanoooooooo
18-07-2014, 00:50
چیزایی که هدر میره:
هزینه برق کمر شکن - اصطلاک سیستم - هزینه بیشتر اینترنت پرسرعت - نیاز مرتب به هارد و الببته زمان .
مشکل هم اینه که ما ایرانی ها از بس نداشتیم حریص شدیم . هیچ تعهدی هم نیست که این سرعت همیشگی باشه . بنابراین خیلی ها غنیمت میدونن . اگر فرهنگ سازی بشه ضمن اینکه روز به روز سرعت ها بهتر بشه این جماعت هم دست از این کار برمیدارن.
هر چیزی که نیاز داشته باشن دانلود میکنن . نیاز نداشته باشن هم بیخود تو خرج نمیندازن.
بنده خودم رو میگم الان حسرت این رو دارم که یه فیلم 50 گیگابایتی روز دنیا رو دانلود کنم بندازم توی یه TV 42 اینچ بشینم با تمام کیفیت نگاه کنم. دیگه چیز دیگه ای نمیخوام و فایل اضافه ای هم نمیگیرم بی جهت.
ماهی شاید 3 - 4 تا فیلم بخوام ببینم. سرجمع میشه 200 گیگ . توی 7-8 روز دانلود کنم و باقی شب ها سیستم خاموش باشه.
رفیق خدایی حرفات متینه... منتها یجوری میگی 200 گیگ انگار میگی 20 گیگ! پیر شده استفاده کن حقتم هست... منتها اسم این فرهنگ سازی نیست...
می دونید بدتر از همش چیه؟ نه پول برقه نه اصحلاک. این حرصیه که می خوریم سر دانلود کردن و خط درست کردن و ... اینقدر عصبی می شه آدم وگرنه پولش هیچوقت مساله ای نبوده و قابل جبرانه ولی مشکلات عصبی که از این قضیه به وجود میاد جبران پذیر نیست
می دونید بدتر از همش چیه؟ نه پول برقه نه اصحلاک. این حرصیه که می خوریم سر دانلود کردن و خط درست کردن و ... اینقدر عصبی می شه آدم وگرنه پولش هیچوقت مساله ای نبوده و قابل جبرانه ولی مشکلات عصبی که از این قضیه به وجود میاد جبران پذیر نیست
من اگر شبی یکدونه فیلم نزارم برای دانلود خوابم نمیبره...... بعضی شب ها کلی می گردم که یکدونه فیلم پیدا کنم .... بعضی وقت ها هم فیلم رو سریع پاک می کنم چون اصلا ارزش دانلود کردن نداشته...... از خواب میندازه آدم رو
Eliminal
18-07-2014, 01:26
دوستان بیاین همه با هم ترک کنیم این مریضی و دیگه زیاد دانلود نکنیم ! ( آخ جان بقیه دانلود نمیکنن ، سرعت من بشتر میشه :n02: )
ولی شخصا حالا درسته دانلود زیاد میکنم ولی هیچوقت حرص نخوردم که چرا امشب مثلا سرعت کم بود یا زیاد ، یه مدت بازی آنلاین میکردم با این تغغیرات لحظه ای اینترنت ایران کلا اعصابم داغون بود و 5 سال فک کنم توی اون یکسالی که بازی میکردم پیر شدم ، کلا همش زنگ میزدم پشتیبانی که اونام منو میشناختن دیگه ، یارو آخر گفت بابا توی از جون ما چی میخوای....!:n02:
خلاصه بازی رو گذاشتم کنارو راحت ، الان دیگه برام مهم نیست پینگ چند باشه ، تایم اوت بده ، نده ... فقط این مهمه که فایرفاکسو که باز میکنم گوگل سریع بیاد بالا ، که میاد خوشبختانه ! خلاصه واسه دانلود کردن دیگه حرص نخورین دوستان!!
رفیق خدایی حرفات متینه... منتها یجوری میگی 200 گیگ انگار میگی 20 گیگ! پیر شده استفاده کن حقتم هست... منتها اسم این فرهنگ سازی نیست...
وژدانی الان فیلم 2 گیگ ترانسفورمرز رو میندازم روی تلویزیون 42 اینچ از بس شبکه شبکه میشه دلم رو میزنه . :n28:
باید حجم بالا گرفت بدبختانه . ولی میدونم چی میگی قبول دارم . من 2 ساله شب چیزی دانلود نمیکنم. فقط گفتم اگه داشته باشم فقط چند روز در ماه دانلود میکنم نه هرشب.
کار درستی نیست هرشب دانلود کردن.
دانلود کردن و خون دل خوردنش یه طرف وقتی هارد دچار مشکل بشه پیر میشی . :n28: نمیدونم تجربه داشتی یا نه !
hasanoooooooo
18-07-2014, 01:43
وژدانی الان فیلم 2 گیگ ترانسفورمرز رو میندازم روی تلویزیون 42 اینچ از بس شبکه شبکه میشه دلم رو میزنه . :n28:
باید حجم بالا گرفت بدبختانه . ولی میدونم چی میگی قبول دارم . من 2 ساله شب چیزی دانلود نمیکنم. فقط گفتم اگه داشته باشم فقط چند روز در ماه دانلود میکنم نه هرشب.
کار درستی نیست هرشب دانلود کردن.
دانلود کردن و خون دل خوردنش یه طرف وقتی هارد دچار مشکل بشه پیر میشی . :n28: نمیدونم تجربه داشتی یا نه !
نه داداش منظورم 2 گیگی نبود ولی بخدا فرق این 18 گیگی ها خیلی هم نیست با 50 گیگی.. اخه 50 گیگی ها کلی از حجمشون بخاطر زبان ها و کلی اظافات دیگه هست .... من خودم فیلمای بلک باستر رو 18 گیگی میگیرم بقیشونو که میدونم بعد از دیدن پاک میکنم از adit 6 گیگی ...
david-ebi
18-07-2014, 01:54
بسیار خوب موردی نداره ولی شما هم با لینکایی که من می دم بهتون عکس بگیرید این دفعه! چند تا فایل همزمان دانلود می کنی بگو که به همون تعداد بهت لینک بدم
قربون دستت داش.من منتظرم.در ضمن آقا شما واسه اینکه بیخیال ما بشی اصلا ما میگیم اشتباه کردیم شبی نیم گیک با سرویس 6 مگ بیشتر دانلود نمیکنم اصلا خیلی شبا نیم مگ هم نمیشه.حالا دیگه بی خیال ما شدی داداش :n02::n09: گفتم دیگه کم کم داداش زیادی داری حساس میشی.یه جورایی که انگار میخواهی دزد بگیری خدایی نکرده بلانسبت جمع :n01: فدای سر من و شما و بقیه دوستان که هرکی با هر سرویسی که داره هرچقدر تونست دان کنه دمش گرم.شاید رییس صبانت پسرخالشه(وای اعتراف کردم :n02:).ولیکن بازم مثل همیشه میگم عیبی نداره بده اون لینکاتم اونا رو هم واست بتستم.5 تا بده 6 تا بده چه میدونم خودت که سرعتاشون رو میدونی اندازهای بده که سرعتم به 1.1 یا 1.2 مگ برسه.قربون داش.اگه خواستی تشریف بیارید با خانواده مشهد بیاین اصلا خودتون پای سیستم ما داداش قدمتون رو چشم :n02:
قربون دستت داش.من منتظرم.در ضمن آقا شما واسه اینکه بیخیال ما بشی اصلا ما میگیم اشتباه کردیم شبی نیم گیک با سرویس 6 مگ بیشتر دانلود نمیکنم اصلا خیلی شبا نیم مگ هم نمیشه.حالا دیگه بی خیال ما شدی داداش :n02::n09: گفتم دیگه کم کم داداش زیادی داری حساس میشی.یه جورایی که انگار میخواهی دزد بگیری خدایی نکرده بلانسبت جمع :n01: فدای سر من و شما و بقیه دوستان که هرکی با هر سرویسی که داره هرچقدر تونست دان کنه دمش گرم.شاید رییس صبانت پسرخالشه(وای اعتراف کردم :n02:).ولیکن بازم مثل همیشه میگم عیبی نداره بده اون لینکاتم اونا رو هم واست بتستم.5 تا بده 6 تا بده چه میدونم خودت که سرعتاشون رو میدونی اندازهای بده که سرعتم به 1.1 یا 1.2 مگ برسه.قربون داش.اگه خواستی تشریف بیارید با خانواده مشهد بیاین اصلا خودتون پای سیستم ما داداش قدمتون رو چشم :n02:
نه داداش ما باهم پدرکشتگی که نداریم فقط شما یک بحثی رو باز کردید که قانون شبکه رو برده زیر سوال و من هم چون رشته تحصیلیم کامپیوتر هست خوب نمی تونید توقع داشته باشید که تست نشده چیزی رو قبول کنم براتون لینک رو می فرستم پیام خصوصی اگر امکانش هست همین الان تست بگیرید و نتیجش رو نشون بدید ضمنا سرورتون تایم اوت می ده.
نه داداش منظورم 2 گیگی نبود ولی بخدا فرق این 18 گیگی ها خیلی هم نیست با 50 گیگی.. اخه 50 گیگی ها کلی از حجمشون بخاطر زبان ها و کلی اظافات دیگه هست .... من خودم فیلمای بلک باستر رو 18 گیگی میگیرم بقیشونو که میدونم بعد از دیدن پاک میکنم از adit 6 گیگی ...
حقیقت خودم تا حالا مقایسه عملی نکردم بین 50 گیگ و نسخه 16 گیگی . اگه 16 گیگی بخوام بگیرم برفرض با اینترنت دوستان . میشه نهایت سه شب دانلود برای 4 تا فیلم.
الباقی خاموش میکنم وژدانی . میخوام چیکار .
الان هارد 4 ترابایتی رو نگاه کردم زده قیمت 600 هزار تومن . جدا با این وضعیت دلار و مملکت اشتباهه دانلود تو این ابعاد .
میخوای پاک کنی واسه چی پس میگیری . میخوای نگه داری داری 600 هزار تومن بابت هارد بدی ؟
الان با این شرایط دوستامون دارن هر شش ماه 4 ترابایت میگیرن. یعنی هر 6 ماه 600 هزارتومن هارد .
نمیدونم بعضی ها حتما خوش نشینن ما که نداریم وژدانی از این پولا. درامد ما ماهی 300 هزار تومن بیشتر نیست .:n28::n28::n28:
david-ebi
18-07-2014, 02:13
نه داداش ما باهم پدرکشتگی که نداریم فقط شما یک بحثی رو باز کردید که قانون شبکه رو برده زیر سوال و من هم چون رشته تحصیلیم کامپیوتر هست خوب نمی تونید توقع داشته باشید که تست نشده چیزی رو قبول کنم براتون لینک رو می فرستم پیام خصوصی اگر امکانش هست همین الان تست بگیرید و نتیجش رو نشون بدید ضمنا سرورتون تایم اوت می ده.
داداش امشب احتمالا نتونم چون شدیدا گیجم و میرم بخوابم اما شما حتما بفرست لینکا رو واست در اولین فرصت بتستم.اون لینکم داداش تا یکشنبه تایم اوت میده چون سرورش down شده متاسفانه تا اون موقع نمیتونی تست کنی.دیشب آخرین فرصت بود.ولی باز ایشالله دوشنبه شب میاد بالا اونموقع بتست.بعدشم تو اینترنت ایران از هیچی تعجب نکن :n02:
داداش امشب احتمالا نتونم چون شدیدا گیجم و میرم بخوابم اما شما حتما بفرست لینکا رو واست در اولین فرصت بتستم.اون لینکم داداش تا یکشنبه تایم اوت میده چون سرورش down شده متاسفانه تا اون موقع نمیتونی تست کنی.دیشب آخرین فرصت بود.ولی باز ایشالله دوشنبه شب میاد بالا اونموقع بتست.بعدشم تو اینترنت ایران از هیچی تعجب نکن :n02:
کار 5 دقیقست همین الان هم آنلاین هستی اگر واقعا می خوای ثابت کنی حرفتو وقتشه بسم الله :n02:
david-ebi
18-07-2014, 02:21
شرمنده داداش فردا می ثابتم قربون تو :n16:این سیستم من احتمالا آنلاین بمونه چون یکی دیگه میاد پشتش از من خوره تره به خدا :n02: ولی عقلش اندازه گنجشکه :n02:صدق الله العلی و العظیم
Log دانلودت افتاده تو سرور :n08: چی شد پس :n08:
عکس بذار دیگه؟:n08:
دوستان عزیز ایشون زده دانلود بعد می گه خوابم میاد می خوام برم بخوابم :n08:اصلا دلیل اینکه گفتم از سرور من باشه حتما همین بود که بفهمم کی دانلود می کنی و با چه آیپی آره داداش ما خودمون این کاره ایم :n06:
لطفا شما هم دیگه نیا تز بده که نرید 12 مگ بگیرید و این حرفا
خیلی بده که آدم حسادت کنه چشم نداشتی ببینی 4 نفر دیگه دارن با سرعت بالا دانلود می کنن؟
آره مشکل ما آدمایی امثال شما هستن. الان هم که دارم این پست رو می ذارم هنوز آنلاین هستی ولی می گی می خوام برم بخوابم.:n08:
من دیگه صحبتی ندارم ضمنا کسی شک داشت لوگ کامل IIS سرور رو با آیپی می ذارم اینجا
به درخواست آقای david-ebi حذف شد
zxzxcvcv
18-07-2014, 02:42
ضمنا 5.250.69.44 آیپی صبانت نیست نمی خواد عکس فیک بذاری :n07:
5.250.69 - Iran - Asiatech Telecommunication Co.
آیپی آسیاتک هست :n09:
نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی فقط بگم که ایشون دو تا خط تلفن دارند و یک سرویس از صبا ویک سرویس از آسیاتک دارند
نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی فقط بگم که ایشون دو تا خط تلفن دارند و یک سرویس از صبا ویک سرویس از آسیاتک دارند
دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا) :n09:
omidscafild
18-07-2014, 02:58
دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا) :n09:
واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .
اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .
بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت . :n18:
واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .
اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .
بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت . :n18:
اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
hasanoooooooo
18-07-2014, 03:05
Log دانلودت افتاده تو سرور :n08: چی شد پس :n08:
عکس بذار دیگه؟:n08:
دوستان عزیز ایشون زده دانلود بعد می گه خوابم میاد می خوام برم بخوابم :n08:اصلا دلیل اینکه گفتم از سرور من باشه حتما همین بود که بفهمم کی دانلود می کنی و با چه آیپی آره داداش ما خودمون این کاره ایم :n06:
لطفا شما هم دیگه نیا تز بده که نرید 12 مگ بگیرید و این حرفا
خیلی بده که آدم حسادت کنه چشم نداشتی ببینی 4 نفر دیگه دارن با سرعت بالا دانلود می کنن؟
آره مشکل ما آدمایی امثال شما هستن. الان هم که دارم این پست رو می ذارم هنوز آنلاین هستی ولی می گی می خوام برم بخوابم.:n08:
من دیگه صحبتی ندارم ضمنا کسی شک داشت لوگ کامل IIS سرور رو با آیپی می ذارم اینجا
یعنی خدایی عاشق مرام این شیرازی ها هستم تا مو رو از ماست نکشن بیرون اروم نمیشن... از اون طرف هم مطمعنم این وسط بعضی ها زورشون میاد بقیه هم استفاده کنن و فقط میخوان خودشون داشته باشن هر چی بیشتر بهتر... نه داداش همین افکار کل زندگی ما رو مختل کرده... همه بفکر خودشونن..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش اینم در نظر بگیر که مثلا سیستم رفیقمون ضعیفه و لحظه اول سرعت رو برای چند ثانیه بالا نشون میده و ایشون همونو اعلام کردن!!! رشته کامپیوتر بودن نمیخواد هر کسی که با دانلود و اینترنت سرو کار داشته باشه میدونه وضعیت بیت و بایت و ... چحوریاست...
omidscafild
18-07-2014, 03:07
اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
واقعا علت رو باید جویا شد . چون واقعا ایشون من رو هم وسوسه کرد که دوباره برگردم به صبانت . :n21:
شما هم اینقد دانلود نکن دیگه پهنای باند کشورو به اف دادی . :n09: واقعا چی دانلود میکنی شبا ؟! آخه 20 گیگ ؟!!! کجا جا میدی این حجمو ؟!!! :n28: فک کنم یه 20 ترا هارد برا آرشیو دارید ؟! :n18:
یعنی خدایی عاشق مرام این شیرازی ها هستم تا مو رو از ماست نکشن بیرون اروم نمیشن... از اون طرف هم مطمعنم این وسط بعضی ها زورشون میاد بقیه هم استفاده کنن و فقط میخوان خودشون داشته باشن هر چی بیشتر بهتر... نه داداش همین افکار کل زندگی ما رو مختل کرده... همه بفکر خودشونن..
می دونی دلیل این که این کارو کردم چی بود؟ چون یک آدم بی سوادی مثل این که فرق بین مگابیت و مگابایت رو هنوز نمی دونه میاد و کل مطالب یک تاپیک رو به انحراف می کشه و بعد هم ادعایی می کنه واسه این که جلو بقیه رو بگیره که از اینترنت خوب استفاده نکنن
من آرزومه که تک تک اعضای این تاپیک بیشترین سرعت رو داشته باشن خدا خودش شاهده بعضی وقتا خودم به بعضی از دوستان پی ام دادم خواستم کمکشون کنم هیچ منتی هم نیست وظیفه بوده و آرزوی قلبیم:n12:
واقعا علت رو باید جویا شد . چون واقعا ایشون من رو هم وسوسه کرد که دوباره برگردم به صبانت . :n21:
شما هم اینقد دانلود نکن دیگه پهنای باند کشورو به اف دادی . :n09: واقعا چی دانلود میکنی شبا ؟! آخه 20 گیگ ؟!!! کجا جا میدی این حجمو ؟!!! :n28: فک کنم یه 20 ترا هارد برا آرشیو دارید ؟! :n18:
یه مدت زیادی بازی ps3 دانلود می کردم هارد هم الان 2 تا 2 دارم و یک 1 و یک 500 :n02:
بابا مسیر تایپک رو تاپیک رو عوض نکنید.
4 تا چیز بگید یه چیزی یاد بگیریم. الان من با این سرعت لاکپشتی چی میتونم بگیرم آخه. به هر میگیم 2 مگ دارم میگه به به من 256 دارم من 512 ئدارم. خبر نداره با این سرعت ... مسخره هیچی نمیشه دانلود کرد.
باز زنگ زدم میگم خانوم محترم سرعت شبا میاد پایین میگه گفتم که نویز دارین مودمو بردم کنار ورودی تلفن خونه. سرعت هیچ تغییری نکرد.
میگه باید خططونو بفرستیم مخابرات . یکی باهاتون زنگ بزنه بهتون بگه چه کنید تا 48 ساعت آینده زنگ میزنه.
هیشکی زنگ نزده تاحالا. یه هفتس الکی پاسکاری میکنن به شیفت شب و روز.
میگن کیفیت خط من بده . آره آشغاله. شبا نویزدار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم اگه تا فردا جواب درستی ندن زنگ میزنم شکایت میکنم. خر که نیستم. خداروشکر اوسکول نیستم . بچه هم نیستم. با چهار تا سرچ میشه فهمید که این کمی سرعت برای من بدبخت نیست این سردووندنا برای من هم نیست.
این چرت و پرتا هم که میگن شبانه رو لطف میکنن میدیم . نخیر لطف نیست خدماته. اجباری نیست بدن . ولی وقتی موقع خرید شما میبیند که شبانه داره راغب میشی که بخری . وگرنه 10 ها شرکت دیگه هم هست. پس وقتی میگن سرویس فلان با شبانه رایگان باید شبانه رایگان بدن.
همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین؟ ضریب اشتراکی رو بیارین پایین. سرعت رو شبا روی بالاتر ببندین. چرا باید مشتری ضرر بده؟
بابا مسیر تایپک رو تاپیک رو عوض نکنید.
4 تا چیز بگید یه چیزی یاد بگیریم. الان من با این سرعت لاکپشتی چی میتونم بگیرم آخه. به هر میگیم 2 مگ دارم میگه به به من 256 دارم من 512 ئدارم. خبر نداره با این سرعت ... مسخره هیچی نمیشه دانلود کرد.
باز زنگ زدم میگم خانوم محترم سرعت شبا میاد پایین میگه گفتم که نویز دارین مودمو بردم کنار ورودی تلفن خونه. سرعت هیچ تغییری نکرد.
میگه باید خططونو بفرستیم مخابرات . یکی باهاتون زنگ بزنه بهتون بگه چه کنید تا 48 ساعت آینده زنگ میزنه.
هیشکی زنگ نزده تاحالا. یه هفتس الکی پاسکاری میکنن به شیفت شب و روز.
میگن کیفیت خط من بده . آره آشغاله. شبا نویزدار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم اگه تا فردا جواب درستی ندن زنگ میزنم شکایت میکنم. خر که نیستم. خداروشکر اوسکول نیستم . بچه هم نیستم. با چهار تا سرچ میشه فهمید که این کمی سرعت برای من بدبخت نیست این سردووندنا برای من هم نیست.
این چرت و پرتا هم که میگن شبانه رو لطف میکنن میدیم . نخیر لطف نیست خدماته. اجباری نیست بدن . ولی وقتی موقع خرید شما میبیند که شبانه داره راغب میشی که بخری . وگرنه 10 ها شرکت دیگه هم هست. پس وقتی میگن سرویس فلان با شبانه رایگان باید شبانه رایگان بدن.
همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین؟ ضریب اشتراکی رو بیارین پایین. سرعت رو شبا روی بالاتر ببندین. چرا باید مشتری ضرر بده؟
در مورد مسیر تاپیک کس دیگه عوض کرده بود مسیر تاپیک رو :n06:
اما در مورد دانلود شبانه شما هیچ اطلاعاتی ندادید به ما فقط اومدید عصبانی پست می دید خوب بگید خطتتون روی چند بسته شده snr چنده و ...
سرویس من 2 مگ صبانت
سرعت روزانه خیلی خوب نیست ولی راضیم مثلا از 180 تا 220 -- 240 هم هست ولی خو بالا پایین میشه نرمالش 200
شبا همین الان سرعتم روی 10 تا 20 کیلو بایته
---------------------
من از تابستان پارسال تا فروردین پیشگامان داشتما 512!! عالییییییییی بود واقعا لطف میکردن. آره لطف کرده بودن روی 230 شب و روز بود. از فروردین گند زدن تا 2 هفته پیش شبا سرعت میشد 30
گفتم شرکت عوض کنم بد تر شد. منه بدبخت چند وقت دیگه سربازم بازم این دنگ و فنگ رانژه رو به جون خریدم گفتم سرعت درست شه . بدتر شد. تورو خدا کسی اگه اصفهانه . منطقه گلستان . بهترین شرکت چیه . من شبانه رایگان میخوام که شبی 2-3 گیگ دانلود کنم بیشترم نمیخوام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hasanoooooooo
18-07-2014, 03:40
سرویس من 2 مگ صبانت
سرعت روزانه خیلی خوب نیست ولی راضیم مثلا از 180 تا 220 -- 240 هم هست ولی خو بالا پایین میشه نرمالش 200
شبا همین الان سرعتم روی 10 تا 20 کیلو بایته
---------------------
من از تابستان پارسال تا فروردین پیشگامان داشتما 512!! عالییییییییی بود واقعا لطف میکردن. آره لطف کرده بودن روی 230 شب و روز بود. از فروردین گند زدن تا 2 هفته پیش شبا سرعت میشد 30
گفتم شرکت عوض کنم بد تر شد. منه بدبخت چند وقت دیگه سربازم بازم این دنگ و فنگ رانژه رو به جون خریدم گفتم سرعت درست شه . بدتر شد. تورو خدا کسی اگه اصفهانه . منطقه گلستان . بهترین شرکت چیه . من شبانه رایگان میخوام که شبی 2-3 گیگ دانلود کنم بیشترم نمیخوام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش عکس از اینجا که نباید بزاری... شما وارد مرورگر که شدی در ادرس بار
192.168.1.1
رو تایپ کن و اینتر رو بزن هر دو فیلد رو admin وارد کن از داخل بخش statistics عکس بگیر جوری که snr margin مشخص باشه و rate ./...
میگم رفیق قاتل بروسلی نگرفتی که:n02::n02:
یک چیز بدیهی که نمیشه با خطی که روی 6 مگ سرعت دانلود 1.3 رو گرفت
حالا شاید بنده خلط کرده شماره ها رو و یا ....
خلاصه ولش کن اینجور مباحث معمولن ناراحتی میاره:n25:
zodiac67
18-07-2014, 03:48
این ریت رو رو هر چی بزارن باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من الان سرویس 128 دارم و ریتم رو 2048 گذاشته ولی سرعت دانلودم تقریبا" از 130 بیشتر نمیشه قبلش هم رو 4096 گذاشته بود بازم همین قدر بود سرعتم . میخوام بدونم سرویسی هم که میگیریم تاثیر داره در سرعت یا فرقی نمیکنه ریت دانلود رو هرچی بزارن با هر سرویسی باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من سرویس 128 بگیرم ولی ریت رو بزارن رو 6 مگ سرعتم باید برسه به 6 مگ یا نه ؟ اون اول که 4 مگ رو اورده بودن سرعتم با همین سرویس 128 به 400/450 هم میرسید !
میگم رفیق قاتل بروسلی نگرفتی که:n02::n02:
یک چیز بدیهی که نمیشه با خطی که روی 6 مگ سرعت دانلود 1.3 رو گرفت
حالا شاید بنده خلط کرده شماره ها رو با ....
خلاصه ولش کن اینجور مباحث معمولن ناراحتی میاره:n25:
نه داداش شما می خوای ولش کنی ولش کن ولی من نمی تونم تحمل کنم که یه نفر بیاد به کلی آدم دروغ بگه و بعدم بخنده به ریششون شما برو پست های تاپیک از روزی که این آقا اومد رو بخون بعد قضاوت کن
این ریت رو رو هر چی بزارن باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من الان سرویس 128 دارم و ریتم رو 2048 گذاشته ولی سرعت دانلودم تقریبا" از 130 بیشتر نمیشه قبلش هم رو 4096 گذاشته بود بازم همین قدر بود سرعتم . میخوام بدونم سرویسی هم که میگیریم تاثیر داره در سرعت یا فرقی نمیکنه ریت دانلود رو هرچی بزارن با هر سرویسی باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من سرویس 128 بگیرم ولی ریت رو بزارن رو 6 مگ سرعتم باید برسه به 6 مگ یا نه ؟ اون اول که 4 مگ رو اورده بودن سرعتم با همین سرویس 128 به 400/450 هم میرسید !
ببین برای اینکه قشنگ متوجه بشی یک مثال می زنم فکر کن یک لوله داریم که توی هر ثانیه 2 لیتر آب می تونه عبور بده از خودش ولی ورودیش 1 لیتر آب در ثانیه هست خوب شما نمی تونی توقع داشته باشی وقتی ورودیش 1 لیتر آب هست 2 لیتر رو عبور بده همینطور اگر بخوای که بیشتر از 2 لیتر در ثانیه رو عبور بده باید لوله رو پهن تر کنی
اون لوله ریت هست که ریت شما هر چقدر باشه اون ماکزیمم سرعتیه که می تونید داشته باشید ولی سرعت شما توی نرم افزار اکانتینگ شرکت مشخص می شه و سرعت شما حداکثر می تونه به اندازه ریت شما باشه یا کمتر از اون
ولی اجبارا سرعت شما به اندازه ریت شما نیست
دوست عزیز خطت نویز وحشتناکی داره بهت دروغ نگفتن که نویز داری اگر می تونی یک سیم از سر خط بگیر تست کن دوباره بعضی وقتا سیم کشی داخلی مشکل پیدا میکنه
zodiac67
18-07-2014, 04:07
ببین برای اینکه قشنگ متوجه بشی یک مثال می زنم فکر کن یک لوله داریم که توی هر ثانیه 2 لیتر آب می تونه عبور بده از خودش ولی ورودیش 1 لیتر آب در ثانیه هست خوب شما نمی تونی توقع داشته باشی وقتی ورودیش 1 لیتر آب هست 2 لیتر رو عبور بده همینطور اگر بخوای که بیشتر از 2 لیتر در ثانیه رو عبور بده باید لوله رو پهن تر کنی
اون لوله ریت هست که ریت شما هر چقدر باشه اون ماکزیمم سرعتیه که می تونید داشته باشید ولی سرعت شما توی نرم افزار اکانتینگ شرکت مشخص می شه و سرعت شما حداکثر می تونه به اندازه ریت شما باشه یا کمتر از اون
ولی اجبارا سرعت شما به اندازه ریت شما نیست
با تشکر
بعد این قضیه شبانه چیه .برا شبانه باز سرعت رو تغییر میدن تو اکانتینگ شرکت؟ چون روزانه سرعتم 130 هست ولی شبانه 30 البته از اول رمضان این طوری شده !
با تشکر
بعد این قضیه شبانه چیه .برا شبانه باز سرعت رو تغییر میدن تو اکانتینگ شرکت؟ چون روزانه سرعتم 130 هست ولی شبانه 30 البته از اول رمضان این طوری شده !
من خیلی سعی کردم بفهمم الگوی دانلود شبانه چیه ولی خیلی پراکندس یه مدتی بود شهر به شهر تغییر می کرد بعدش جوری شد که توی مراکز مخابراتی مختلف هم سرعتا متفاوت بود ولی محدودیت ها اکثرا از نرم افزار های اکانتینگ اعمال می شه
دوست عزیز خطت نویز وحشتناکی داره بهت دروغ نگفتن که نویز داری اگر می تونی یک سیم از سر خط بگیر تست کن دوباره بعضی وقتا سیم کشی داخلی مشکل پیدا میکنه
والا موردم رو به پریز تلفن همون کنار درب ورودی منزل جایی که تلفن انشعاب پیدا میکنم زدم. شرکت گرفت نویز داری یکم بهتر شد ولی نویز داری.
خوب من قبول دارم نویز دارم . ولی دوست گلم من توی طول روز سرعتم بدک نیست. پیشگامانم داشتم شب و روزش یکی بود. اونم آخرین روزها که داشتم شبا مشکل ساز شده بود.
مشکل بنده فقط به دانلود هم نیست (منظورم سرعت زیاد برای دانلود) اینقدر شب ها کم میشه که الان حتی جیمیل و سایت اسپید و تست و ... رو به زور باز میکرد.
حالا گفتن که خطتون رو فرستادیم مخابرات چک کنن . جوابی ندادن هنوز . خدا کنه نویز باشه .
1376MAXIMUM
18-07-2014, 04:54
خوب لیستم هنوز ۱۱۳ گیگ دیگه هست توش
sorooshfm
18-07-2014, 05:06
متاسفانه شبانه امشب هم سرعت 12 مگ صبانت بین 400 تا 700 کیلوبایته تو روز بالای 1 مگه اما چه فایده تو شب مهمه سرعت دانلود:n03:
david-ebi
18-07-2014, 05:16
دوست گل من این که گفتم امشب لالا فقط به خاطر اینه که چند روزه ازت یک عکس خواستم بزاری هر دفعه بهانه آوردی ولی من هر چی گفتی رو واست گذاشتم اما دیدم داری مثل دروغگوها باهام رفتار میکنی حال نکردم امشب واست عکسی بزارم.البته واقعا لالا کردم اما الان بیدارم.در ضمن اگر به قول شما میخواستم دروغ بگم اینقدر زرنگ بودم که همونجا آفلاین بشم و برم تا شما نتوننی تهمت بزنی.پسر خواهرم تو پی سی ورلد کار داشت میخواست هنوز یکساعت دیگه هم باشه ولی بنده خدا به خاطر من اومد بیرون.واقعا عادت تهمت زدن عادت زشتی است که اول از همه خود من و بعدش تعدادی چند دارند.شما داداش اون لینکی که بهت دادم اینقدر لفتش دادی که الان قطع شده اما هر وقت عکسی رو که خواستم گذاشتی منم کار شما رو راه میندازم هنگ نکنی .اول شما برادریتو ثابت کن.حالا هم بابت لفت دادن شما تا یکشنبه نمیتونی از اون لینک تست بگیری چون سرورش down شده.اگه دیدی کسی کاری میکنه که واسه شما که نه شما آقایی ولی کلا حسادت برانگیزه تهمت نزن.همچنین بقیه دوستان.تنها دلیل من این بود این که داداشم یک چیزی گفته که تا حالا هرچی گفتم عکس بزار نزاشته و همش از من درخواست عکس میکرد.حالا ایشالله چند روز دیگه که عکسو با ذکر جزییات گذاشتی قطعا با ذکر جزییات لحظه ای در خدمتتم.دوستان دیگه هم زود قضاوت نکنند.چاکر همه :n16::n02:
david-ebi
18-07-2014, 05:37
ضمنا 5.250.69.44 آیپی صبانت نیست نمی خواد عکس فیک بذاری :n07:
5.250.69 - Iran - Asiatech Telecommunication Co.
آیپی آسیاتک هست :n09:
قربون شکلت اینو ممد آقا بقال هم میدونه تازه آسیاتک که اوضاعش خیلی خرابتره چرا بخواهم از اون عکس بزارم.از سرعت شبانه 4 مگ صبانتم سرعتش کمتره.من قبول کردم در اون ساعتی که شما میگی با اون لینکایی که خودت میگی واست عکس بزارم اونم نهایتا دو دقیقه ای.داداش دروغگو نگو سریعا به کسی.من نمیخواستم شونه خالی کردن خودتو علنی بگم ولی خودت علنی اش کردی.خیلی زشته به طرفتت سریع بگی دروغگو.منم این کلمه واسه شما به خاطر کاری که کردی و گفتم تو ذهنم بود اما حتی اجازه نمیدادم بهش فکر کنم چه برسه که بیام علنی بگم.شما داداش از زیر بار اون عکسی که گفتم شونه خالی نکن.ایشالله سرورش میاد بالا گفتم اول راستگو بودن خودتو ثابت کن بعد به ملت تهمت بزن.ایشالله هم شما ثابت کنی و هم ما.من هنوز شمام به تو تبدیل نشده اما شما متاسفانه اکثرا تو تو میکنی.بازم میگم دقیقا حال نکردم تا قبل از اینکه شما حرفتو ثابت کنی بخواهم دیگه عکسی بزارم.بله داداش ما هم حالیمونه.دوستان ایشون هم یک ادعایی کرده درست یا غلط ولی تا حالا ثابتش نکرده بعد 100 جور عکس ازم خواسته و منم براش گذاشتم.حالا هم تا دیگه ایشون خودشو ثابت نکنه از طرف ما عکسی نیست.اما بعدش که ثابت کردی واست لحظه ای عکس میزارم 990 مگا پیکسل :n02:.باز هم دوستانی که در جریان نبودند زود قضاوت نکنند.
david-ebi
18-07-2014, 05:46
قربون همشهری گل.ما اگر از این عرضه های عکس سازی داشتیم وضعیتمون بهتر میشد.اما حالا دیگه نوبت ایشونه که اون قپی ای که خودش اومده رو(شایدم بنده خدا راست میگه) اول با عکس ثابت کنه بعد ثانیه ای در خدمتیم.البته ایشون به خاطر لفت دادن(دقیقا خودش دیشب گفت باید بخوابم و نمیتونم عکس بزارم)باعث شده احتمالا تا یکشنبه نتونه ثابت کنه چون سرور مربوطه قطعه تا اونروز.آقا به قول کروبی ما خوابیدیم بلند شدیم دیدیم چه صفحه ها پشتمون گذاشتند.دقربون آقایون گل خصوصا همشهریهای عزیز :n16:
david-ebi
18-07-2014, 05:48
داداش من اگه بخواهم با آسیاتکم در طول روز عکس سازی بکنم هیچوقت قبول نمیکنم دعوت به مبارزه شما رو به صورت زنده با لینکای خودت .اما گفتم حالا دیگه نوبت اثبات کردن شما در روز ایشالله یکشنبه رسیده. :n02: منم همون شب آنلاین از لینکای خودت در لحظه عکس میزارم. قربون آقایون چیز فهم :n16:
david-ebi
18-07-2014, 06:20
کلا در هر صورت امیدوارم ایشون بتونه اون چیزی رو که به من گفته ثابت کنه چون اگر ایشالله اینطوری بشه ایشون برنامه ای رو ساخته که به کمک همه میاد و در نهایت فروتنی و تواضع باید عرض کنم ایشون از افرادی هستند که کلا مفید فایده برای جامعه ما هستند چون دانا و آگاه و ظاهرا پژوهشگرند و این دروغگو گفتنها باعث رنجش من میشه اما به ایشون احترام میزارم.ایشون مثل ما نیستند که بود و نبودش واسه مملکت فرقی نکنه و فردی روشنفکر و پژوهشگره.ایشالله همیشه موفق باشه.اما حتما بعد از اینکه ایشون روز یکشنبه عکسهای درخواستی منو آنلاین گذاشت که امیدوارم موفق باشه منم همونجا و در همون لحظه عکسهای درخواستی ایشون با لینکهای خودشو واسش میزارم.البته احتمال زیاد هم داره که زودتر از یکشنبه سرور من بیاد بالا و ایشون هم زودتر از یکشنبه بتونه عکساشو بزاره.در هر صورت موفق باشید.:n02:
دوست گل من این که گفتم امشب لالا فقط به خاطر اینه که چند روزه ازت یک عکس خواستم بزاری هر دفعه بهانه آوردی ولی من هر چی گفتی رو واست گذاشتم اما دیدم داری مثل دروغگوها باهام رفتار میکنی حال نکردم امشب واست عکسی بزارم.البته واقعا لالا کردم اما الان بیدارم.در ضمن اگر به قول شما میخواستم دروغ بگم اینقدر زرنگ بودم که همونجا آفلاین بشم و برم تا شما نتوننی تهمت بزنی.پسر خواهرم تو پی سی ورلد کار داشت میخواست هنوز یکساعت دیگه هم باشه ولی بنده خدا به خاطر من اومد بیرون.واقعا عادت تهمت زدن عادت زشتی است که اول از همه خود من و بعدش تعدادی چند دارند.شما داداش اون لینکی که بهت دادم اینقدر لفتش دادی که الان قطع شده اما هر وقت عکسی رو که خواستم گذاشتی منم کار شما رو راه میندازم هنگ نکنی .اول شما برادریتو ثابت کن.حالا هم بابت لفت دادن شما تا یکشنبه نمیتونی از اون لینک تست بگیری چون سرورش down شده.اگه دیدی کسی کاری میکنه که واسه شما که نه شما آقایی ولی کلا حسادت برانگیزه تهمت نزن.همچنین بقیه دوستان.تنها دلیل من این بود این که داداشم یک چیزی گفته که تا حالا هرچی گفتم عکس بزار نزاشته و همش از من درخواست عکس میکرد.حالا ایشالله چند روز دیگه که عکسو با ذکر جزییات گذاشتی قطعا با ذکر جزییات لحظه ای در خدمتتم.دوستان دیگه هم زود قضاوت نکنند.چاکر همه :n16::n02:
نمی خواد دست پیش رو بگیری که پس نیفتی من دیشب بیدار بودم آماده برای عکس گرفتن بهتم که گفتم سرورت تایم اوت می ده هر سرور دیگه ای هم که داری واسم فرقی نمی کنه عکس می گیرم ولی شما که ادعا داشتی می خوای بری بخوابی موقعی که بهت لینک دانلود دادم و گفتی می خوام برم بخوابم ولی همون لحظه شروع کردی دانلود فایل ها (Log دانلود با آیپیت ثبت شده برای دریافت سایز هم نبوده فرقش رو متوجه می شم کاملا) ولی مثلا تظاهر کردی که رفتی بعدشم که با آیپی آسیاتک اومدی دانلودش کردی دوباره که آیپی رو گذاشتم اینجا.
نمی دونم مشکلت چی بوده ولی دیدی که خیلی ها باهام موافق بودن
اما بازم قضاوت نهایی با دوستان ضمنا هر کسی که شک داره من همچین چیزی طراحی کردم می تونه از تخصصی ترین مباحث برنامه نویسی تحت شبکه و اینترنت ازم سوال کنه(زبون پروژه C# هست) و جواب می دم بهش :n06:
sleeplessness
18-07-2014, 10:16
والا موردم رو به پریز تلفن همون کنار درب ورودی منزل جایی که تلفن انشعاب پیدا میکنم زدم. شرکت گرفت نویز داری یکم بهتر شد ولی نویز داری.
خوب من قبول دارم نویز دارم . ولی دوست گلم من توی طول روز سرعتم بدک نیست. پیشگامانم داشتم شب و روزش یکی بود. اونم آخرین روزها که داشتم شبا مشکل ساز شده بود.
مشکل بنده فقط به دانلود هم نیست (منظورم سرعت زیاد برای دانلود) اینقدر شب ها کم میشه که الان حتی جیمیل و سایت اسپید و تست و ... رو به زور باز میکرد.
حالا گفتن که خطتون رو فرستادیم مخابرات چک کنن . جوابی ندادن هنوز . خدا کنه نویز باشه .
دوست من
وضعیت خطم خوبه همه چی درست زیر بار سرعت کم شبانه نمیرند
در مورد شما وقتی بهانه به این خوبی دارند معلومه واسه حرفت تره هم خورد نمی کنند
شما سعی کن ایراد خطت بر طرف کنی وقتی پریز ورودی نویز داشته باشه ایراد باید مخابرات مشکلت حل کنه
دوست من
وضعیت خطم خوبه همه چی درست زیر بار سرعت کم شبانه نمیرند
در مورد شما وقتی بهانه به این خوبی دارند معلومه واسه حرفت تره هم خورد نمی کنند
شما سعی کن ایراد خطت بر طرف کنی وقتی پریز ورودی نویز داشته باشه ایراد باید مخابرات مشکلت حل کنه
لینکی که من بهشون دادم ظاهرا سرعتش بهتر بود از بقیه لینک هایی که دانلود می کرد حالا یا به دلیل سرور ایران بودنش بوده یا این که سرور خلوت بوده اما خطشون پتانسیل دانلود بیشتر از این رو هم داره
sleeplessness
18-07-2014, 10:27
لینکی که من بهشون دادم ظاهرا سرعتش بهتر بود از بقیه لینک هایی که دانلود می کرد حالا یا به دلیل سرور ایران بودنش بوده یا این که سرور خلوت بوده اما خطشون پتانسیل دانلود بیشتر از این رو هم داره
پس همون محدود سازیه
کاریش هم نمیشه کرد
david-ebi
18-07-2014, 11:10
نمی خواد دست پیش رو بگیری که پس نیفتی من دیشب بیدار بودم آماده برای عکس گرفتن بهتم که گفتم سرورت تایم اوت می ده هر سرور دیگه ای هم که داری واسم فرقی نمی کنه عکس می گیرم ولی شما که ادعا داشتی می خوای بری بخوابی موقعی که بهت لینک دانلود دادم و گفتی می خوام برم بخوابم ولی همون لحظه شروع کردی دانلود فایل ها (Log دانلود با آیپیت ثبت شده برای دریافت سایز هم نبوده فرقش رو متوجه می شم کاملا) ولی مثلا تظاهر کردی که رفتی بعدشم که با آیپی آسیاتک اومدی دانلودش کردی دوباره که آیپی رو گذاشتم اینجا.
نمی دونم مشکلت چی بوده ولی دیدی که خیلی ها باهام موافق بودن
اما بازم قضاوت نهایی با دوستان ضمنا هر کسی که شک داره من همچین چیزی طراحی کردم می تونه از تخصصی ترین مباحث برنامه نویسی تحت شبکه و اینترنت ازم سوال کنه(زبون پروژه C# هست) و جواب می دم بهش :n06:
داش عزیزم من دیشب سرعت صبانتم افتض بود ولی همونطور که گفتم واسه اینه که شما حتی یک عکس پریشب و شبای پیش هم که گفتم بهم ندادی و منم دیگه حال نکردم بهت عکس بدم.اون نرم افزاریم که ساختی باعث افتخاره که یک هموطن چنین چیزی رو ساخته اما منم مثل شما میخواهم با چشم خودم ببینم حالا که شانس من و تو سرورش 48 ساعتی حداقل تعطیله.ولی گفتم بازم میگم(شما واقعا متوجه نمیشی مثل اینکه)شما عکسو هر موقع رفع تایم اوت شد بده بعد من هر ساعتی که شما بگی با هر لینکی که شما بدی ظرف نهایت 2 دقیقه عکسو بهت میدم اما به شرطی که گفتم اول برادریتو ثابت کنی تهمت نزنی و کمی ادب را نگاه داری.حالا نمیخواهد مث من تو رو شما بگی ولیکن تا اونموقع تهمت نزنی.من دقیقا بهونه همون شبی رو آوردم که خودت واسه من آوردی که امشب که خوابم عکس نمیگیرم فقط متنی نتیجه را گفتی.چیزی که عوض داره داش گله نداره :n02:بنده خداهایی هم که شما را تصدیق کرده بودند از جریانات من وشما خبر نداشتن متون یکطرفه شما را میخوندند.امروز روز ممد علی بقال میفهمه با چه آی پی دانلود کردی(وقتی سرور ماله خودشه داداش.سرور منم ماله خودمه پس به ما دیگه اینا رو نگو).پس خواهشا از این تهمتا نزن دیگه شوخیشم قشنگ نیست چه برسه به شما که جدی میگی.در هر صورت با دادن عکس شما پس از رفع تایم اوتی من همه جوره در خدمتم .ما هم ....دادیم در این راه دیگه مارو اینقدر از آی پی نترسون قلبمون وا میسته ها :n02:.در هر صورت من ادامه این مکالمات را به روز دادن عکس شما و تعداد کانکشنهاتون از لینکم واگذار میکنم تا اینجانب نیز عکسها را طبق میل شما ارائه کنم.باز هم میگویم بسیار خوشحال میشوم که بروبچ این تاپیک مثل شما اینقدر خلاق باشند تا چنین برنامه هایی طراحی کنند.امیدوارم همیشه بهترین و بیشترین سرعتهای دانلود را داشته باشد و همگان از چنین نرم افزارهای عالی ای بتوانند استفاده کنند.بای.بوس :n02::n16:
توی DU METER هم باگ پیدا کردم دیگه قابل اعتماد نیست :n08:
اینم واسه کسایی که می گفتن خیلی قابل اعتماده!!! تنها برنامه قابل اعتماد همون تسک منیجر ویندوز هست و لاغیر :n09: روشش هم اینه که ک ر ی و رو باز کنید و کانکت کنید بعدش دانلود کنید 2 برابر نشون می ده:n02:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داش عزیزم من دیشب سرعت صبانتم افتض بود ولی همونطور که گفتم واسه اینه که شما حتی یک عکس پریشب و شبای پیش هم که گفتم بهم ندادی و منم دیگه حال نکردم بهت عکس بدم.اون نرم افزاریم که ساختی باعث افتخاره که یک هموطن چنین چیزی رو ساخته اما منم مثل شما میخواهم با چشم خودم ببینم حالا که شانس من و تو سرورش 48 ساعتی حداقل تعطیله.ولی گفتم بازم میگم(شما واقعا متوجه نمیشی مثل اینکه)شما عکسو هر موقع رفع تایم اوت شد بده بعد من هر ساعتی که شما بگی با هر لینکی که شما بدی ظرف نهایت 2 دقیقه عکسو بهت میدم اما به شرطی که گفتم اول برادریتو ثابت کنی تهمت نزنی و کمی ادب را نگاه داری.حالا نمیخواهد مث من تو رو شما بگی ولیکن تا اونموقع تهمت نزنی.من دقیقا بهونه همون شبی رو آوردم که خودت واسه من آوردی که امشب که خوابم عکس نمیگیرم فقط متنی نتیجه را گفتی.چیزی که عوض داره داش گله نداره :n02:بنده خداهایی هم که شما را تصدیق کرده بودند از جریانات من وشما خبر نداشتن متون یکطرفه شما را میخوندند.امروز روز ممد علی بقال میفهمه با چه آی پی دانلود کردی(وقتی سرور ماله خودشه داداش.سرور منم ماله خودمه پس به ما دیگه اینا رو نگو).پس خواهشا از این تهمتا نزن دیگه شوخیشم قشنگ نیست چه برسه به شما که جدی میگی.در هر صورت با دادن عکس شما پس از رفع تایم اوتی من همه جوره در خدمتم .ما هم ....دادیم در این راه دیگه مارو اینقدر از آی پی نترسون قلبمون وا میسته ها :n02:.در هر صورت من ادامه این مکالمات را به روز دادن عکس شما و تعداد کانکشنهاتون از لینکم واگذار میکنم تا اینجانب نیز عکسها را طبق میل شما ارائه کنم.باز هم میگویم بسیار خوشحال میشوم که بروبچ این تاپیک مثل شما اینقدر خلاق باشند تا چنین برنامه هایی طراحی کنند.امیدوارم همیشه بهترین و بیشترین سرعتهای دانلود را داشته باشد و همگان از چنین نرم افزارهای عالی ای بتوانند استفاده کنند.بای.بوس :n02::n16:
بحث منطق مطلقه و بس همین دیشب یهو سرعت شما افتضاح شد تا شب قبلش اینترنت ماهواره ای بود اینترنتت :n10: من عکس می ذارم که ببینم دیگه چه بهونه ای داری ولی با توجه به عکسی که گذاشتم دیگه du meter یا هیچ نرم افزار خارجی رو قبول ندارم فقط قسمت networking تسک منیجر خودم هم با du عکس می ذارم هم تسک که بحثی پیش نیاد :n09:
aliahmadi22
18-07-2014, 11:28
سلام و خسته نباشید :n01: من دیشب تا ساعت 6 بیدا بودم سرور های مختلف رو واسه دانلود امتحان میکردم ببینم کدوم بهتره ، حالا میخواهم تجربیات رو در اختیار شما قرار بدم :n02:
- سرویسم 3 ماه ، 8مگ با دانلود شبانه رایگانه،دیشب تونستم 4 گیگ دانلود کنم
- عکس مربوط به دانلود دیشب
- ساعت های اولیه شبانه نویز داشت خطم و اینترنت قطع میشد و با گذاشتن روی G.DMT ، ریتم کاهش پیدا کرد ولی دیگه مشکل قطعی نداشتم
- نکته مهم واسه دانلود اینه که چند فایل رو باهم بزارید نه تک فایل! مثلا من سرعت دانلود تک فایلم 130 بود ولی وقتی چنتا فایل باهم میزاشتم سرعت مجموع به 350-400 میرسید!!
- از اکانت VIP چند سایت معروف دانلود فیلم Tinyez و IMDB-DL و BaranMovie من واسه دانلود استفاده میکنم ولی مشکل اینجاس که سرور دانلود همه این سایت ها خارج از کشوره و باعث میشه سرعت دانلود پایین بیاد
یکی از روش هایی که من بلدم واسه اینکه از سرور ایران دانلود کنید استفاده از سایت MultiShare ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.احتمالا با این سایت آشنایی دارید همتون ولی شاید از این قسمت اطلاع نداشته باشید
این سایت میاد لینکهای آپلود سنترهای مختلف رو مستقیم(لیچ) میکنه و به شما لینک مستقیم میده تا بتونید به صورت لینک مستقیم و بدون محدودیت زمانی دانلود کنید ، اما مدتی هست این سایت یه قسمت به سایت خودش اضافه کرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدیریت فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ن) ) که از طریق اون میتونید لینکهای آپلود سرورهای مختلف رو در داخل سرور ایران ذخیره کنید و با سرعت سرورهای ایران دانلود کنید.مثل همین کاری که من توی اون عکس گذاشتم
توجه : والا من نه قصد تبلیغ یا سرکوب هیچ سایتو نداشتم.این سایت MultiShare رو هم که معرفی کردم اکانتهاش پولیه و مجانی نیست،حالا نمیدونم صرف اقتصادی واستون داره یا نه،میتونید خودتون وارد سایت شید و بررسی کنید همه جوانب رو :n01:
امیدوارم بتونه بهتون کمک کنه
.Ashkan.
18-07-2014, 11:31
اینم واسه کسایی که می گفتن خیلی قابل اعتماده!!! تنها برنامه قابل اعتماد همون تسک منیجر ویندوز هست و لاغیر :n09: روشش هم اینه که ک ر ی و رو باز کنید و کانکت کنید بعدش دانلود کنید 2 برابر نشون می ده:n02:
این بحث رو انقدر کش ندید. اینکه سرعت اینترنت یه کاربر کم یا زیاد باشه چیزیش به ما نمیرسه. تهمت زدن هم کار ساده ایه. مهم اون شخصیتیه که از خودتون به جا میذارید. این چیزی هم که گفتی، باگ نیست. برو توی ستینگ و تیک کانکشن ک ر.ی و رو بردار درست میشه.
این بحث رو انقدر کش ندید. اینکه سرعت اینترنت یه کاربر کم یا زیاد باشه چیزیش به ما نمیرسه. تهمت زدن هم کار ساده ایه. مهم اون شخصیتیه که از خودتون به جا میذارید. این چیزی هم که گفتی، باگ نیست. برو توی ستینگ و تیک کانکشن ک ر.ی و رو بردار درست میشه.
توی این بحث ما امکان سو استفاده از این قضیه وجود داره برای همین از نظر من این برنامه رد می شه بذارید حالا که بحث رسیده به اینجا تموم هم بشه شاید کمی یا زیادی سرعت یک کاربر به حال ما فرقی نکنه ولی وقتی اون کاربر باعث اشتباه بقیه کاربرا بشه و اطلاعات غلط بده بهشون اون موقع دیگه قضیه فرق می کنه مثلا شما عضو جامعه کامپیوتر ایران هستید در مورد شخصیت هم اگر شما اینقدر ظاهر بین هستید که اونی که حرف قشنگتری می زنه رو باشخصیت تر می دونید فکر می کنم بهتره دیدتون رو اصلاح کنید چون موقع اثبات کردن چیزی که برسه دیگه خود به خود هر چیزی رنگ تهمت به خودش می گیره منم آماده ام که هر جور تهمتی رو بشنوم و جواب بدم
مرسی :n16:
Le0nard0
18-07-2014, 11:49
اینجا تاپیک صبانته یا اخلاق در خانواده؟:n08:
دانش خانواده و جمعیته :n09:
به دلیل اینکه تعداد پست های این بحث زیاد شد و شاید بعضی از دوستان ناراضی باشن من دیگه در مورد این موضوع پستی نمی دم تا روزی که سرور آقای david-ebi روشن بشه و تست هامون رو طبق شرایط گفته شده انجام بدیم و نتیجش رو بذاریم اینجا
از دوستان هم بابت طولانی شدن بحث عذرخواهی می کنم :n16:
david-ebi
18-07-2014, 12:28
بحث منطق مطلقه و بس همین دیشب یهو سرعت شما افتضاح شد تا شب قبلش اینترنت ماهواره ای بود اینترنتت :n10: من عکس می ذارم که ببینم دیگه چه بهونه ای داری ولی با توجه به عکسی که گذاشتم دیگه du meter یا هیچ نرم افزار خارجی رو قبول ندارم فقط قسمت networking تسک منیجر خودم هم با du عکس می ذارم هم تسک که بحثی پیش نیاد :n09:
نه داداش شبای افتضاح زیاد داشتم برگرد تقریبا 10 صفحه پیش گفتم که از اول ماه رمضون شب در میون سرعتام افتضاح میشه.پستش موجوده.ولی شبای خوبم سرعتم مجموعا 1.1 مگابایته.بازم به چشم با تسک منیجر واستون میزارم.شما رفع تایم اوت شد از اون لینکه عکسو بفرست تا تو همون ساعتی که حال میکنی با همون لینکایی که حال میکنی و از خودتون هستند 2 دقیقه ای عکس بزارم.(میخواهی عکس خودمو اتاقمم واست بزارم شاید اصلا تو مرکز مخابرات نشسته باشم :n08: اونم گفتم 990 مگاپیکسلی.اما نه میدونم شما باحالی و به همون عکسایی که خودت گفتی قانعی باشه ولی دارم عکس یادگاریم بزارم ها :n02:)حالا داداش شما اعتماد نداری اون دیگه مشکل من نیست قربونت :n02:.بازم بوس. :n12:
behnam-k
18-07-2014, 12:31
..................
david-ebi
18-07-2014, 12:37
درسته net speed monitor دو برابر نشون داد(منکه du meter رو اسم نبردم اما اگه مشکلی هم داره منکه اصلا از du meter استفاده نمیکنم) اما میشه از روی جمع زدن سرعت خود لینکهای دانلود منیجر اگر کسی حقه بازی بخواهد بکند معلوم بشه که داره کلک میزنه.در هر صورت از تسک منیجر استفاده خواهد شد.
david-ebi
18-07-2014, 12:55
اخلاق در خانواده که مجریش تو زرد از آب در اومد داش. :n02:نه اینجا بحثه اینه که حتی اگر یقین داشتیم کسی داره به خطا میره یا به قول بعضیا عده ای رو به خطا میبره جفت لقت تو پوزش نریم و بهش تهمت نزنیم و دروغگو با حرفامون قلمدادش نکنیم.بازم به قول بعضیا بحث دلیل و منطقه که میتونیم با احترام بدون اینکه مسخره کنیم طرفو یا متلک بارش کنیم یا تهمتی بهش بزنیم اشتباهشو بهش بگیم با دلیل و منطق و مدرک.والا من اگر باشم و با چنین کسی بر بخورم که با احترام و منطق باهاش صحبت کنم اما اون طرف بدون اینکه توهینی بکنه بازم بر اشتباه خودش پافشاری کنه دیگه قضاوت رو به بروبچ میسپارم تا با خوندن پستهای من و اون طرف خودشون قضاوت کنند و من خودم شخصا دیگه با چنین کسی کاری ندارم.یه چیز دیگه هم مهمه(اینا همه فرهنگهای فروم نشینی است که در لابلای تاپیکای تخصصی بیان میشه منحصر به اینجا هم نیست همه تاپیکهای دنیا بحث اخلاقی هم وسط مباحث فنی اشون دارند)وقتی مشکلی بین دو نفر از بروبچ یک تاپیک پیش میاد عده ای در نقش ریش سفید سعی در سروسامون دادن به اختلافات دارن که عالیست و دمشون گرم اما عده ای هم بدون اینکه بروند از اولین پست جریانات اختلاف دو نفر دعوایی با هم رو بخونن میان نمک رو زخم میپاشن و این وسط به نفع هر کدوم از دو نفر مورد بحث یک چیزی میگن که کلا جریانو بدتر میکنه بدون اینکه کامل جریانو بدونند.سر صبح چند تا از پستای اینگونه از دوستان رو خوندم که البته بسیار محدود بودند تعدادشون که بنده خداها جریانو نمیدونستن اما اضهار نظر کرده بودند.در صورتیکه از مکاتبات توسط پیام خصوصی من و دوست شیرازیمون بی خبر بودند و دلیل ندادن عکسی که ایشون خواسته بودند رو نمیدونستند.منم بهشون حق میدم و هیچ گله ای نیست.حالا ایشالله این دوست ما با رفع تایم اوت شدن لینک دانلودی عکسو میده منم عینا چیزایی رو که میخواهد بهش میدم.بنده حتی برای اینکه سوئ تفاهمی نشه در چند صفحه پیش یک پست گذاشتم فقط مخصوص تشکر از این دوست شیرازی که با هم بحث میکنیم(میتونید در صفحات گذشته ببینید) چون هم چند تا اشتباه منو بهم یاد داد و هم ایشون کلا مشخصه فرد فرهیخته ای است که ما بهش افتخار میکنیم.ایشالله همه دوستان موفق باشند.بوووووووووووس :n16:
دوست عزیز شما از چه سرورهایی برای دانلود استفاده میکنید که کانکشن بیشتر از 9 تا برای idm بده و سرعتش هم خوب باشه
دوست عزیز شما از چه سرورهایی برای دانلود استفاده میکنید که کانکشن بیشتر از 9 تا برای idm بده و سرعتش هم خوب باشهسلام دوست عزیزمن برای دانلود از سرور های اختصاصی خودم استفاده می کنم ولی الان دیگه اکثر سرور ها 9 کانکشن رو اجازه می دن دانلودتون بیشتر چه جور چیزایی هست که بهتون سایت معرفی کنم می تونید پیام خصوصی بدید
فیلم
انیمیشن
بازی
برنامه
عکس با کیفیت
فیلم انیمیشنبازیبرنامهعکس با کیفیتتوی پیام خصوصی بهتون جواب می دم اینجا ممکنه مشکل ایجاد بشه به خاطر آدرس سایت ها
sorooshfm
18-07-2014, 15:07
نه داداش شبای افتضاح زیاد داشتم برگرد تقریبا 10 صفحه پیش گفتم که از اول ماه رمضون شب در میون سرعتام افتضاح میشه.پستش موجوده.ولی شبای خوبم سرعتم مجموعا 1.1 مگابایته.بازم به چشم با تسک منیجر واستون میزارم.شما رفع تایم اوت شد از اون لینکه عکسو بفرست تا تو همون ساعتی که حال میکنی با همون لینکایی که حال میکنی و از خودتون هستند 2 دقیقه ای عکس بزارم.(میخواهی عکس خودمو اتاقمم واست بزارم شاید اصلا تو مرکز مخابرات نشسته باشم :n08: اونم گفتم 990 مگاپیکسلی.اما نه میدونم شما باحالی و به همون عکسایی که خودت گفتی قانعی باشه ولی دارم عکس یادگاریم بزارم ها :n02:)حالا داداش شما اعتماد نداری اون دیگه مشکل من نیست قربونت :n02:.بازم بوس. :n12:
لطفا این بحث رو همین جا تموم کنید هدف ما از پست گذاشتن در اینجا اطلاع از سرعت شبانه هستش نه کل کل گذاشتن
قرار بزارین زنگ آخر از خجالت همدیگه دربیاین . :n02:
این کارها واسه بچه های دبستانیه . خجالت داره . سطح صحبت هایی که میشه ادم رو پشیمون میکنه که به این تاپیک سر میزنه .
قرار بزارین زنگ آخر از خجالت همدیگه دربیاین . :n02:
این کارها واسه بچه های دبستانیه . خجالت داره . سطح صحبت هایی که میشه ادم رو پشیمون میکنه که به این تاپیک سر میزنه .
می شه بفرمایید سطح صحبتی که از نظر شما بالا باشه چی هست؟ شما هم که می گید به بقیه نگید 12 مگ بگیرن چون سرعت میاد پایین کاسبی ما تخته می شه و ... اینا صحبتای سطح بالاست؟ یا اینکه هی بیان چپ و راست فحش بدن به صبانت صحبت سطح بالاست؟ من و آقای david-ebi یک بحثی رو شروع کردیم و تمومش هم می کنیم توافق هم کردیم که نقطه تموم شدنش کجا باشه ولی در عین حال هر کسی توی تاپیک مشکلی هم داشته جوابش رو دادیم پس دیگه این که می گید سطح پستا رو آدم می بینه خجالت می کشه یعنی چی؟ پستا فنی بوده همشون حتی بحثی هم که شده روی یک مبحث بالاتر از متوسط هست هم یک قضیه هست که ادعا شده که با ریت 6 مگ دانلود بالاتر از 6 مگ بوده که از کسی که شبکه کار کرده بپرسید مطمئنا واسش عجیب و جالبه و منم ادعا کردم که یک نرم افزار طراحی کردم که با هر تعداد کانکشن بخوام می تونم دانلود کنم و قرار شده اثبات کنم هیچ کدوم از اینا هم چیز سطح پایینی نبوده.
نمی خواستم دیگه اصلا راجع به اون موضوع پستی بدم ولی جالبه برام که بدونم صحبت سطح بالا از نظر شما چیه؟
می شه بفرمایید سطح صحبتی که از نظر شما بالا باشه چی هست؟ شما هم که می گید به بقیه نگید 12 مگ بگیرن چون سرعت میاد پایین کاسبی ما تخته می شه و ... اینا صحبتای سطح بالاست؟ یا اینکه هی بیان چپ و راست فحش بدن به صبانت صحبت سطح بالاست؟ من و آقای david-ebi یک بحثی رو شروع کردیم و تمومش هم می کنیم توافق هم کردیم که نقطه تموم شدنش کجا باشه ولی در عین حال هر کسی توی تاپیک مشکلی هم داشته جوابش رو دادیم پس دیگه این که می گید سطح پستا رو آدم می بینه خجالت می کشه یعنی چی؟ پستا فنی بوده همشون حتی بحثی هم که شده روی یک مبحث بالاتر از متوسط هست هم یک قضیه هست که ادعا شده که با ریت 6 مگ دانلود بالاتر از 6 مگ بوده که از کسی که شبکه کار کرده بپرسید مطمئنا واسش عجیب و جالبه و منم ادعا کردم که یک نرم افزار طراحی کردم که با هر تعداد کانکشن بخوام می تونم دانلود کنم و قرار شده اثبات کنم هیچ کدوم از اینا هم چیز سطح پایینی نبوده.
نمی خواستم دیگه اصلا راجع به اون موضوع پستی بدم ولی جالبه برام که بدونم صحبت سطح بالا از نظر شما چیه؟
با این که خوش نداشتم امروز دهن به دهنت بزارم مجبورم کردی بگم.
یه مدرک چسـ ـکی از دانشگاه غورچی باشی گرفتی برای ما نقش علامه دهر رو بازی میکنی .
یه بار برگشتی گفتی دانلود منیجر باگ داره یه بار گفتی DU meter باگ داره من باز خندیدم و هیچی نگفتم تا اون رفیقمون اومد گفت آقای باهوش تیک رو بردار . :n08:
ما هرچی شیرازی دیدیم حال نداشته تایپ کنه نمیدونم شاید این یکی داره دوپینگ میکنه :n02:
پست های فنی هم فهمیدیم. بنده خدا یه شب نیومد فروم دزد شد کلاهبردار شد جانی شد . آقای فنی . آقای پروفسور . :n07:
omidscafild
18-07-2014, 16:37
دوستان دیگه واقعا داره بحث به بیراهه کشیده میشه . لطفا ادامه ندید . :n18:
از مشهد کسی هست که سرویس 6 مگ به بالا داشته باشه و سرعت شبانش خوب باشه ؟! :n13:
پارس کم کم داره بهتر میشه . دیشب برای اولین بار 4 گیگ دانلود کردم . :n09:
hasanoooooooo
18-07-2014, 16:48
با این که خوش نداشتم امروز دهن به دهنت بزارم مجبورم کردی بگم.
یه مدرک چسـ ـکی از دانشگاه غورچی باشی گرفتی برای ما نقش علامه دهر رو بازی میکنی .
یه بار برگشتی گفتی دانلود منیجر باگ داره یه بار گفتی DU meter باگ داره من باز خندیدم و هیچی نگفتم تا اون رفیقمون اومد گفت آقای باهوش تیک رو بردار . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هرچی شیرازی دیدیم حال نداشته تایپ کنه نمیدونم شاید این یکی داره دوپینگ میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست های فنی هم فهمیدیم. بنده خدا یه شب نیومد فروم دزد شد کلاهبردار شد جانی شد . آقای فنی . آقای پروفسور . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رفیقون داره راست میگه.. شما همه رو به تمسخر گرفتی ... به کل شیرازیها توهین کردید... خودتون اهل کجایید؟ مطمعنا برای شما هم جکی هست......
من خودم برنامه ای دارم که تا 1000000 تا کانکشن هم اگه بخوام میتونم توش تنظیم کنم برا دانلود هر فایل این چیز جدیدی نیست که ....صبانت یا دزد نت یا پارس افلاین یا.... مال دوستان نیست که سنگشو به سینه بزنن...
واقعا متاسفم...به همه جای دوستان فشار اومده که یکی هست تا از واقعیت دفاع کنه... بحث 6 مگ کاملا مشخصه
نهایت سرعتی که دوستمون میتونسته بگیره حدود 700 کیلوبایت بوده ایشون الکی اصرار میکنه به 2 مگ دانلود داشتنش و الان هم که اشتباهش گرفته شده باز قبول نمیکنه.... همین شما اگه سرعتت داغون بشه فکر تعویض نت بیفتی اولین کاری که میکنی میری تو تاپیک سرویس دهنده های دیگه و انتظار داری که کاربرا واقعیت رو بگن تا بتونی تصمیم بگیری...
saeedsajjad
18-07-2014, 18:55
کسی میدونه چرا CRC میده اینقدر؟ قبلانا این جوری نبود!
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
25.5
22.0
db
Line Attenuation
:
24.0
14.0
db
Data Rate
:
4096
512
kbps
Max Rate
:
12256
1272
kbps
POWER
:
19.5
12.0
dbm
CRC
:
348
428
از فرانکفورت تست بذارین ببینم سرعت پیشگامان نسبت به صبا چطوریاس
بعد از چندتا پست انتحاری تاپیک خابید چرا؟!:n02:
david-ebi
19-07-2014, 05:20
بعد از چندتا پست انتحاری تاپیک خابید چرا؟!:n02:
جناب wang خودش از کسایی بود که یکی از شبایی که به صورت آنلاین تست سرعت چند لینکه میگرفتیم و همونجا عکسشو واسه همدیگه میفرستادیم و حتی تو تاپیک میزاشتیم شاهده که سرعته مجموع 1.1 مگ داشتم و میتونید ازش بپرسید.و چون آنلاین با هم سر ثانیه کار میکردیم دوستمون نمیتونه بگه داشتم از آسیا تک استفاده میکردم چون آسیاتک 10 مگ سرعتش از 1 نیمه شب به بعد روی 2 مگ بسته میشه.اینو همه آسیاتکیها میدونند.در هر صورت ایشالله در زمان موعود من و اون دوستمون هر جفتمون عکسامون رو میزاریم و بحث رو تموم میکنیم و قضاوت رو به دیگران واگذار میکنیم.شرمنده دوستم wang که در جواب پست ایشون واسه همه دوستان پیام گذاشتم :n16:
david-ebi
19-07-2014, 05:28
این رفیقون داره راست میگه.. شما همه رو به تمسخر گرفتی ... به کل شیرازیها توهین کردید... خودتون اهل کجایید؟ مطمعنا برای شما هم جکی هست......
من خودم برنامه ای دارم که تا 1000000 تا کانکشن هم اگه بخوام میتونم توش تنظیم کنم برا دانلود هر فایل این چیز جدیدی نیست که ....صبانت یا دزد نت یا پارس افلاین یا.... مال دوستان نیست که سنگشو به سینه بزنن...
واقعا متاسفم...به همه جای دوستان فشار اومده که یکی هست تا از واقعیت دفاع کنه... بحث 6 مگ کاملا مشخصه
نهایت سرعتی که دوستمون میتونسته بگیره حدود 700 کیلوبایت بوده ایشون الکی اصرار میکنه به 2 مگ دانلود داشتنش و الان هم که اشتباهش گرفته شده باز قبول نمیکنه.... همین شما اگه سرعتت داغون بشه فکر تعویض نت بیفتی اولین کاری که میکنی میری تو تاپیک سرویس دهنده های دیگه و انتظار داری که کاربرا واقعیت رو بگن تا بتونی تصمیم بگیری...
دوست من بنده اصرار الکی بر هیچ چیز ندارم.ایشالله در موعد مقرر عکسهای مطرحه و مربوطه گذاشته میشه و نتیجه گیری و قضاوت با خود دوستان.همونطور که اگر حوصله کنید و برگردید و پستهای من رو بخونید خودم هم گفته ام که برای من عجیب است بسیار که چطور به همچین سرعتی دست پیدا میکنم.منم مثل شما خودم باورم نمیشه اما هست و ایشالله باصبر شما نشون داده میشه.من خودم باید برم ته و توی این قضیه رو دربیارم چون بسیار جالب برانگیز :n02:شده این مسئله برام.عکسی هم که دوستمون قراره بزاره در صورت درست بودن افتخاریست برای همه.که البته امیدوارم ایشون ترتیبی بدن که بقیه بتونن ازش استفاده کنند حالا به هر نحوی که خودشون میدونند .
hasanoooooooo
19-07-2014, 11:30
دوست من بنده اصرار الکی بر هیچ چیز ندارم.ایشالله در موعد مقرر عکسهای مطرحه و مربوطه گذاشته میشه و نتیجه گیری و قضاوت با خود دوستان.همونطور که اگر حوصله کنید و برگردید و پستهای من رو بخونید خودم هم گفته ام که برای من عجیب است بسیار که چطور به همچین سرعتی دست پیدا میکنم.منم مثل شما خودم باورم نمیشه اما هست و ایشالله باصبر شما نشون داده میشه.من خودم باید برم ته و توی این قضیه رو دربیارم چون بسیار جالب برانگیز :n02:شده این مسئله برام.عکسی هم که دوستمون قراره بزاره در صورت درست بودن افتخاریست برای همه.که البته امیدوارم ایشون ترتیبی بدن که بقیه بتونن ازش استفاده کنند حالا به هر نحوی که خودشون میدونند .
رفیق من این ربطی به شما یا ایشون نداره که بخواید کل همدیگرو بخوابونید یا .....
رفیق من قانون شبکه هست.... مثل بقیه قانون ها....حرف شما الان مثال این میمونه که بگی با برق 3 ولت اومدم چراغ 220 ولت رو روشن کردم.....
وقتی خط شما بسته میشه رو 6 مگ نهایت سرعتی که میتونه وارد سیستم شما بشه همون 6 مگا بیت هست.. یعنی حداکثر 740 کیلوبایت.
شما این صفحرو هم باز کن بیار اخرش و خودش محاسبه میکنه برات هر چند مگابیت میشه چند کیلوبایت.....
جون جدت دیگه پافشاری نکن! این بحث مثل این میمونه که شما الان قانون جاذبه رو هم زیر سوال ببری!
aliahmadi22
19-07-2014, 14:27
دیشب یه شب خوب بود تونستم نزدیک به 6گیگ بگیرم:n02:
فکر کنم نهایته خطم همینه دیگه بیشتر از 6گیگ نمیتونم بگیرم :n03:
hasanoooooooo
19-07-2014, 15:27
دیشب یه شب خوب بود تونستم نزدیک به 6گیگ بگیرم:n02:
فکر کنم نهایته خطم همینه دیگه بیشتر از 6گیگ نمیتونم بگیرم :n03:
داداش همینم خوبه دیگه!!! والا من ارزوی دانلود 2 گیگ رو الان تو پارس دارم... 60 روزه دانلود نداشتم... اگه بتونی رو خطط وقت بزاری حتما بالاتر هم میشه ببندنش... ولی واقعا برای بعضی از افراد که تو اپارتمان و این جور جاها هستن خیلی سخته از رو سیم بکشن ...این روزا هم همه به کار هم کار دارن... حالا شما حساب کن من بیام سیم بکشم از تو راهرو تا طبقه 3! ولی در کل امیدوارم همه بتونن از چیزی که دارن راضی باشن
aliahmadi22
19-07-2014, 16:08
داداش همینم خوبه دیگه!!! والا من ارزوی دانلود 2 گیگ رو الان تو پارس دارم... 60 روزه دانلود نداشتم... اگه بتونی رو خطط وقت بزاری حتما بالاتر هم میشه ببندنش... ولی واقعا برای بعضی از افراد که تو اپارتمان و این جور جاها هستن خیلی سخته از رو سیم بکشن ...این روزا هم همه به کار هم کار دارن... حالا شما حساب کن من بیام سیم بکشم از تو راهرو تا طبقه 3! ولی در کل امیدوارم همه بتونن از چیزی که دارن راضی باشن
من امیدوارم بتونم هر شب اینقدر دانلود کنم اصلا بیشتر از اینم لازم ندارم :n01:
خداروشکر خونمون زمینیه حالا هم میخواهم برم مسیر خطو عوض کنم یکم کمتر شه طولش :n02:
من چند وقت موقع دانلود با ارور remote server has been hard closed مواجه میشم و فقط با کریو می تونم دانلود کنم. کس دیگه ای به این مشکل بر نخورده؟
sleeplessness
19-07-2014, 22:39
یا اون آدرس غیلتر شده
یا با آی پی کریو شروع به دانلود کردی حالا همون آی پی رو میشناسه
یا اون آدرس غیلتر شده
یا با آی پی کریو شروع به دانلود کردی حالا همون آی پی رو میشناسه
نه با اکثر سایت ها مثل uptobox یا top2download یا ایران فیلم این ارور رو میده.
reza.karimi
20-07-2014, 00:00
سلام میخواستم بدونم شما هم با صبانت این تایم ازلحاظ پینگ مشکل دارین الان که من این متن میزارم پینگم 570 از 8.8.8.8:n28:
سرویس 2 مگ صبانت:
پینگ و آپلود کاملا مناسب برای بازی های آنلاین!
صبانت ! احمق نیستیم از بد روزگار مجبوریم!
سلام میخواستم بدونم شما هم با صبانت این تایم ازلحاظ پینگ مشکل دارین الان که من این متن میزارم پینگم 570 از 8.8.8.8:n28:
تایید میشه
zodiac67
20-07-2014, 00:25
بر و بچز مشهد امشب سرعتون کم نشده ؟
hojjat74
20-07-2014, 00:45
بر و بچز مشهد امشب سرعتون کم نشده ؟کاش فقط سرعت کم میشد!ب شدت لگ دارم!
sleeplessness
20-07-2014, 00:51
پینگ داخلی 245
سرعت 0.04 !!!!!
ترکونده امشب شبانت
اسپید تست قاط میزنه
باید این لحظه در تاریخ ثبت کرد
همیشه بعد خرابی ها یه عده محدود میشن
شبای قبل تا 2:30 یک گیگ دان بود
امشب شد 830 :n27:
عجب تفاوت بزرگی
شاید زیادی دانلود کردیدم :n02:
sorooshfm
20-07-2014, 04:49
12 مگ سرعت 70 کیلوبایت مشهد:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n 04:
sorooshfm
20-07-2014, 04:51
آقای oftbax و david-ebi کجایین؟ چرا نتیجه تست هاتون رو نمیگذارید نکنه کاهش سرعت شبانه دامن شما رو هم گرفته:n08::n08::n08::n08::n08:
sorooshfm
20-07-2014, 05:43
آیا میدانستید بزرگترین جک صبانت چیه؟ اینه که هر وقت پشتیبانی زنگ میزنی میگی سرعت شبانه کمه میگه قربان افت سرعت داریم بچه ها تو مرکز در حال رفع مشکل هستن ولی نمیدونم چرا راس ساعت 6:55 صبح سرعت ها رو به قول خودشون بچه ها تو مرکز درست میکنن شاید منظورشون اینه شیرفلکه سرعت رو تو شب کم میکنیم و تو روز زیاد:n26::n26::n26:
sorooshfm
20-07-2014, 06:01
متاسفانه این شرکت های اینترنتی قانون های مسخره ای وضع کرده اند که دست مشتری رو بسته اند از جمله سرویس دانلود نامحدود منصفانه و از همه مهم تر اجباری نبودن قانون ضریب اشتراک در سرویس شبانه یعنی این که هر وقت حال کردن سرعتت رو میبندن 20 کیلوبایت یا 1 مگ ماشاالله مشکلات اینترنت ما فقط سرعت نیست اینجوری هم مشترک رو اذیت میکنن که اینا فقط مشتی بود از خروار مشکلات:n23::n23:
sorooshfm
20-07-2014, 06:17
راس ساعت 7 صبح اینترنت دروغ نت سرعتش درست شد یعنی از 70 کیلوبایت رسید به 1 مگ خیلی جالبه نه من نمیدونم چرا زیرساخت همیشه مشکلش بعد ار ساعت 7 صبح درست میشه؟:n06:
david-ebi
20-07-2014, 07:07
رفیق من این ربطی به شما یا ایشون نداره که بخواید کل همدیگرو بخوابونید یا .....
رفیق من قانون شبکه هست.... مثل بقیه قانون ها....حرف شما الان مثال این میمونه که بگی با برق 3 ولت اومدم چراغ 220 ولت رو روشن کردم.....
وقتی خط شما بسته میشه رو 6 مگ نهایت سرعتی که میتونه وارد سیستم شما بشه همون 6 مگا بیت هست.. یعنی حداکثر 740 کیلوبایت.
شما این صفحرو هم باز کن بیار اخرش و خودش محاسبه میکنه برات هر چند مگابیت میشه چند کیلوبایت.....
جون جدت دیگه پافشاری نکن! این بحث مثل این میمونه که شما الان قانون جاذبه رو هم زیر سوال ببری!
هیچگونه پافشاری ندارم.اتفاقا دوست دارم لنگی و ابهامش از یکجا در بیاد واسه منم کاملا معلوم بشه.عزیز دل تو اینترنت ایران همه چی امکان پذیره.این جریانم مشخص میشه در نهایت که دیگه واسه کسی ابهامی نمونه.بازم میگم.کل الکی ام نمیکنم.اما قطعا رفع ابهام میکنم.یعنی شده هم با مهندسای صبانت و هم مهندسای مخابرات صحبت بکنم ببینم جریان چیه این کار رو میکنم به زودی.همین تعطیلی رو رد کردیم من میرم سراغشون.وقبلش قطعا عکسهای خواسته شده را در صورت گذاشتن عکس از طرف دوستمون میزارم. :n01:
david-ebi
20-07-2014, 07:13
خیلی عجیبه دیشب سرعت شبانه افتضاح بود و امشب از دیشب هم بدتر.شایدم در مشهد اینطوری شده.حتی سرور داخلی در ساعتی مثل 6:30 صبح که همیشه تو این ساعت حدود 1 مگ سرعت داشت امشب به 200 تا 250 رسیده بود به شدت عجیبه.البته من فعلا دانلود شبانه ندارم فقط برای تست یکی دو بار تست میکنم.بقیه دوستان در مشهد هم سرعت شبانشون امشب همینطور بود؟ :n03:
sleeplessness
20-07-2014, 09:57
با این همه خرابی سرعت دانلود من فرقی نکرد و مثل همیشه ساعتی 150 مگ بود
اگه بعد خرابی ها عده ای سرعتشون خوب شد و عده ای نابود شد تعجب نکنید
همیشه بعد از اینجور خرابی ها و بالا رفتن پینگ یه عده محدود می شن متاسفانه
و یه عده سرویسشون خوب می شه
متاسفانه این شرکت های اینترنتی قانون های مسخره ای وضع کرده اند که دست مشتری رو بسته اند از جمله سرویس دانلود نامحدود منصفانه و از همه مهم تر اجباری نبودن قانون ضریب اشتراک در سرویس شبانه
اگه اینطور باشه دست ادم واقعا به هیچجا بند نیست با ضریب یک به 8 سرعت 512 می شه 8 و تازه 12 مگ می رسه حدود 190
و جالبه که شما با 12 مگ 70 داری یعنی اگه فرض محال بگیریم که اکونتینگ نباشه شما سرویست با حداقل 17 نفر شریکی و اونها هم در حال دانلود هستند!!!
وقتی هم شکایت بکنی میگه اون شب ضریب اشتراک بیشتر از هشت بوده!!!
در کل
:n21:
aliahmadi22
20-07-2014, 10:25
من یه مشکل عجیب دارم :n13:
من دیشب و شب قبلش راحت اینترنت وصل بود،دانلود میکردم و اصلا مشکلی نداشتم،اما از دیشب تا حالا من نت قطع میشه با اینکه اصلا من به هیچ چیزی دست نزدم
زنگ میزنم پشتیبانی میگم نتم قطع، میگه از طرف ما مشکل نداره باید وصل باشه برو سیم های خونه رو چیک کن
همه سیم هارو ک کردم،رفتم سر خط از همونجا مودم رو زدم بهش باز مشکل دارم،چند مین وصله باز قطع میشه،یا وقتی وصله سرعتم میشه 512kb یا کمتر :n03:سرعتم 8 مگ بوده
میشه خط به خاطر نویز اینطوری شه؟ولی اگه به خاطر نویز بود شبا قبل هم باید اینطوری میشد :n13:
میشه مودم خراب شده باشه؟آخه من همه چیو چک کردم باز مشکل داشت
اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بم بگه چک کنم :n03:
sleeplessness
20-07-2014, 10:32
من یه مشکل عجیب دارم :n13:
من دیشب و شب قبلش راحت اینترنت وصل بود،دانلود میکردم و اصلا مشکلی نداشتم،اما از دیشب تا حالا من نت قطع میشه با اینکه اصلا من به هیچ چیزی دست نزدم
زنگ میزنم پشتیبانی میگم نتم قطع، میگه از طرف ما مشکل نداره باید وصل باشه برو سیم های خونه رو چیک کن
همه سیم هارو ک کردم،رفتم سر خط از همونجا مودم رو زدم بهش باز مشکل دارم،چند مین وصله باز قطع میشه،یا وقتی وصله سرعتم میشه 512kb یا کمتر :n03:سرعتم 8 مگ بوده
میشه خط به خاطر نویز اینطوری شه؟ولی اگه به خاطر نویز بود شبا قبل هم باید اینطوری میشد :n13:
میشه مودم خراب شده باشه؟آخه من همه چیو چک کردم باز مشکل داشت
اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بم بگه چک کنم :n03:
کلا چراغ های مودم روشن نمی شه یا روشن هست و سرعت کمه؟
اگه چراغ های مودم روشن یه عکس از مشخصات مودمت بگیر بذار
اگر کلا قطع و پشتیبانی هم ادعا می کنه مشکلی نیست
باید از مخابرات درخواست رفع مشکل بکنی
1376MAXIMUM
20-07-2014, 10:42
اقا شکایت کنید دوستان محدود برید بگید شبا مارو محدود میکنن و سرویس رو تقریبا قطع م یکنن حتی حق خودمونم نمیدن چه برسه به بیشترش
شاید اون کسی که گفت وضعیت اینترنت بهتر میشه یادش بیاد حرفشو وقولشو
همه شکایت کنید برید شکایت کنید اقا حداقل خیالتون راحته که هرکاری میتونسید کردید برای بهتر شدن وضعیت اعتراض که بشه یا مجبورن درستش کنن یا اوضا بهم میریزه من هنوز محدود نیستم ولی اگر شدم حتما این کار رو میکردم این دفه حتما میکنم اگر محدود شدم چون سرعتش رو دارم که تا ۲۵۶ کیلو بگیرم اگر بهم ندن منم میرم شکایت حقمو ندادن خوب
برید شکایت کنید این جا فایده نداره شکایت که بشه تعداد بالا حتما یه اتفاقی میوفته دیگه فکر کنم همین جا تو همین فروم ۲۰ نفر بشین
من یک بار از یک مغازه شکایت کردم بیچارش کردن که هر روز زنگ میرد ترو خدا برید شکایتتون رو پس بگیرید فاکتور بیخودی نوشته بود یه ۷۰ هزار تومان زیادی نوشته بود با این که من بهش گفتم براتون میارم و بهش نداده بودم بیچارش کردن مشتریش بودم قبول کرد براش ببرم و فاکتور داد بهم
ALI137711
20-07-2014, 11:13
بد ترین سرویس صبانته 512 گرفتم سرعت شبانه 12 الی 30 :|
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه پهنای باند کم داریم :|
چطور ساعت 7 به بعد سرعت می برن بالا !
بچه ها سرعت دانلود شبنه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
ALI137711
20-07-2014, 11:45
دوستان اخر ماه میخوام سرویس عوض کنم میشه یک شرکت خوب معرفی کنین واسه دانلود شبانه ؟؟؟ خونمون مشهده
راستی کسی در مورد اینترنت ماهواره ای چیزی میدونه؟
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
ALI137711
20-07-2014, 11:48
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
کدوم شهری ؟ چه سرویسی داری ؟ والا من 512 دارم شبی 20 سرعت دانلوده
طرحت چیه
کدوم شهری هستی
ALI137711
20-07-2014, 11:54
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم
سرویست چیه؟ کدوم شهری ؟ والا من 512 دارم سرعت دانلود 20 ک
آقای oftbax و david-ebi کجایین؟ چرا نتیجه تست هاتون رو نمیگذارید نکنه کاهش سرعت شبانه دامن شما رو هم گرفته:n08::n08::n08::n08::n08:
من دیشب فقط 13 گیگ دانلود داشتم توی صف دانلود منیجر ولی همش هم دانلود شده بود تا 5:30 سرعت عادی بود دیشب
Eliminal
20-07-2014, 12:05
آقای otfbax اگه میشه یک اسپید تست با سرور های خارجی مثل لندن ، استکهلم و یا داسلدورف بگیرید و نتیجشو اینجا بزارید ...ممنون!
aliahmadi22
20-07-2014, 12:08
کلا چراغ های مودم روشن نمی شه یا روشن هست و سرعت کمه؟
اگه چراغ های مودم روشن یه عکس از مشخصات مودمت بگیر بذار
اگر کلا قطع و پشتیبانی هم ادعا می کنه مشکلی نیست
باید از مخابرات درخواست رفع مشکل بکنی
چراغ Power و Wirless که روشن میشه اون چراغ که مربوط به خط هست چشمک میزنه بعد اینرنت وصل میشه ولی دوباره بعد از چند دقیقه قطع میشه
حالا با تغییراتی که توی DSL Modolasion میدم این زمان کم و زیاد میشه
زنگ میزنم میگن کارشناس میفرسیم واست ولی قبلا دوبار اومده و همه خط ها رو چک کرده:n03:
ALI137711
20-07-2014, 12:10
من دیشب فقط 13 گیگ دانلود داشتم توی صف دانلود منیجر ولی همش هم دانلود شده بود تا 5:30 سرعت عادی بود دیشب
کدوم شهری ؟ هزینه سرویست چقدر شده؟ من 512 گرفتم سرعت دانلود 20 ک زنگ زدم پشتیبانی گفت پهنای باند کم داریم من موندم چرا ساعت 7 به بعد خوب میشه؟ تازه پشتیبانی گفت سرعت 2 مگ هم بگیری سرعت همینه ؟
کدوم شهری ؟ هزینه سرویست چقدر شده؟ من 512 گرفتم سرعت دانلود 20 ک زنگ زدم پشتیبانی گفت پهنای باند کم داریم من موندم چرا ساعت 7 به بعد خوب میشه؟ تازه پشتیبانی گفت سرعت 2 مگ هم بگیری سرعت همینه ؟
من شیرازم سرویس 12 مگ دارم الان با 40 گیگ دانلود دارم ماهی 116 تومن می دم ولی ماه پیش 10 گیگ دانلود بود ماهی 46 تومن
در مورد نمایندگی باید بهت بگم نمایندگی فقط می خواد شما رو رد کنه من یه بار زنگ زدم واسه اینکه ظرفیت خطم رو زیاد کنم قبل از اینکه حتی بپرسه شماره تلفنت چنده گفت خوب حتما خطت نمی کشه دیگه!!! ولی خوب من چون کلا کوتاه نمیام جلوشون دیگه منو می شناسن تا زنگ می زنم وصلم می کنن به کارشناس شما هم سعی کن با یه کارشناس صحبت کنی اونی که بر می داره اولش چیزی حالیش نیست زیاد فقط یه سری جواب های آماده داره
آقای otfbax اگه میشه یک اسپید تست با سرور های خارجی مثل لندن ، استکهلم و یا داسلدورف بگیرید و نتیجشو اینجا بزارید ...ممنون!
به روی چشم
البته بد نیست اشاره کنم تست از سرور ایران هم از روزای دیگه کند تره
ALI137711
20-07-2014, 12:54
من شیرازم سرویس 12 مگ دارم الان با 40 گیگ دانلود دارم ماهی 116 تومن می دم ولی ماه پیش 10 گیگ دانلود بود ماهی 46 تومن
در مورد نمایندگی باید بهت بگم نمایندگی فقط می خواد شما رو رد کنه من یه بار زنگ زدم واسه اینکه ظرفیت خطم رو زیاد کنم قبل از اینکه حتی بپرسه شماره تلفنت چنده گفت خوب حتما خطت نمی کشه دیگه!!! ولی خوب من چون کلا کوتاه نمیام جلوشون دیگه منو می شناسن تا زنگ می زنم وصلم می کنن به کارشناس شما هم سعی کن با یه کارشناس صحبت کنی اونی که بر می داره اولش چیزی حالیش نیست زیاد فقط یه سری جواب های آماده داره
به نظرت 12 مگ ماهیانه 3گیگ بگیرم سرعت دانلود شبانه بهتر میشه؟ البته خط تلفن ما تا 8 مگ جواب میده؟ راستی شما چرا 40 گیگ گرفتی؟ من میخوام 3گیگ بگیرم مشکلی نیست؟ سرعت کم بدن؟ 3گیگ سرعت 8 مگ ماهیانه 21 تو سایت زده
به نظرت 12 مگ ماهیانه 3گیگ بگیرم سرعت دانلود شبانه بهتر میشه؟ البته خط تلفن ما تا 8 مگ جواب میده؟ راستی شما چرا 40 گیگ گرفتی؟ من میخوام 3گیگ بگیرم مشکلی نیست؟ سرعت کم بدن؟ 3گیگ سرعت 8 مگ ماهیانه 21 تو سایت زده
در مورد اینکه چرا 40 گیگ گرفتم خوب مصرفم خیلی بالاست اعتیاده دیگه :n02: توی صبانت هیچی رو نمی شه تضمین داد ولی احتمالش هست که بهتر شه سرعت دانلود ضمنا سرعت دانلود بستگی زیادی داره به سروری که ازش دانلود می کنی
در مورد خط تلفن عکس بذار از صفحه مودمت صفحه ای که snr و بقیه چیزا توش هست که ببینیم می شه بالاتر از 8 مگ رفت یا نه
H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 13:00
من طرح 128 بدون شبانه 15 گیگ دارم از مخابرات
چرا شب ها سرعتش به 5 کیلو میرسه
یعنی شب ها سرعت به بیست برسه بای کلاهم و پرت کنم بالا
:n05:
ahmadteo
20-07-2014, 13:34
سلام من یه سوال مبتدیانه ذاشتم.اینکه گاهی گفته میشه خطم رو 8 مگ و ... بسته شده،منظور چیه؟من از کجا میتونم بفهمم که خطم چند مگه؟و چطوری میشه اونو افزایش داد؟
سلام من یه سوال مبتدیانه ذاشتم.اینکه گاهی گفته میشه خطم رو 8 مگ و ... بسته شده،منظور چیه؟من از کجا میتونم بفهمم که خطم چند مگه؟و چطوری میشه اونو افزایش داد؟
سلام دوست عزیز
این که می گن خط روی 8 مگ بسته شده یعنی ظرفیت خط و ماکزیمم سرعتی که می تونه داشته باشه در حال حاضر 8 مگ هست
برای اینکه بفهمی چند مگ بسته شده خطط می تونی بری توی قسمت تنظیمات مودم و از اونجا ببینی معمولا تنظیمات مودم توی آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و اگر یوزر و پسورد خواست پیشفرضش هم یوزرنیم و هم پسورد admin هست
اونجا که رفتی یکجاش احتمالا نوشته Downstream Rate که مقداری که جلوش نوشته شده مقداریه که خطت روش بسته شده
برای زیاد کردنش هم باید با شرکت تماس بگیری البته باید تعرفه پرسرعت تر از ظرفیت خطت داشته باشی معمولا و همینطور خطت کشش داشته باشه
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم
سرویست چیه؟ کدوم شهری ؟ والا من 512 دارم سرعت دانلود 20 ک
تهران 2 مگابایت
ALI137711
20-07-2014, 14:13
در مورد اینکه چرا 40 گیگ گرفتم خوب مصرفم خیلی بالاست اعتیاده دیگه :n02: توی صبانت هیچی رو نمی شه تضمین داد ولی احتمالش هست که بهتر شه سرعت دانلود ضمنا سرعت دانلود بستگی زیادی داره به سروری که ازش دانلود می کنی
در مورد خط تلفن عکس بذار از صفحه مودمت صفحه ای که snr و بقیه چیزا توش هست که ببینیم می شه بالاتر از 8 مگ رفت یا نه
عکس نشد بزارم ازین چیزی میفهمی؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
40.0
24.0
db
Line Attenuation
:
27.5
17.0
db
Data Rate
:
2048
512
kbps
1376MAXIMUM
20-07-2014, 14:13
برای افزایش سرعت من زنگیدم گفتم اگر میشه یه یک ساعت افزایش بدید بعد برگردونید گفت نه ما نمیتونیم انجام بدیم و دسترسی ندارم و از این چرندیات تحویلم داد من حوصله نداشتم کل کل کنم و این کارا و نه جاش بود که بخواهم کل کل کنم چیگفتید که براتون افزایش دادن بهش گفتم که تو تهران میشه گفت تهران فرق داره میخواستم بگم که اونا شاخ و دمی چیزی اضافه تر از مادارن که اونا رو متفاوت کرده نگفتم گفتم خداحافظ تو یادم نبود تو شهر های دیگه هم انجام دادن این جا وگرنه میگفتم شهرای دیگه هم انجام دادن
hasanoooooooo
20-07-2014, 14:59
عکس نشد بزارم ازین چیزی میفهمی؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
40.0
24.0
db
Line Attenuation
:
27.5
17.0
db
Data Rate
:
2048
512
kbps
سلام داداش خطط داغونه... فکر کنم نهایت بتونی بیاریش رو 4 مگ... شایدم 6 بکشه ولی حتما دچار قطعی میشی... خطط نویز داره باید سعی کنی از دم کنتور ببینی اونجا هم نویزش همینجوره؟ اگه بهتر بود نویزت یه سیم مستقیم بکشی تا پشت مودم...
من خودم موقعی که خطم رو 2 مگ بود نویزم 40 بود! الان که اوردمش رو 6 مگ شده 11!
افتضاح بود دیشب فقط 9 گیگ
درضمن کسی 12 میگیره 3گیگ کمه البته از نظر من
اینقد سرعت بالاست که .......واقعا کم میاد
omidscafild
20-07-2014, 15:16
افتضاح بود دیشب فقط 9 گیگ
درضمن کسی 12 میگیره 3گیگ کمه البته از نظر من
اینقد سرعت بالاست که .......واقعا کم میاد
فک کنم مشهد تشریف دارید . از کدوم مخابرات سرویس دارید ؟! :n18:
این تست برای اون دوستمون که از استوکهلم تست خواسته بود این تست توی ساعت پرسرعت بود
سلام دوستان این قضیه 12 مگ چیه ؟ هزینه ش چقدره میشه یه توضیحی بدید ممنون
44000 تومن 1 ماهه 10 گیگ. خودم
سرعت روزانه 1300
اسپید تست هم بالا موجوده:n09:
شبانه؟!الان جنگ میشه :n19:
بعضی دوستان میگن سرعت 600 فیکس ه .... بعضی هم طرفای 20 گیگ میگیرن:n13:................................
خب اگه 600 ه همون 6 مگ هم کافیه که ....:n28::n10:
خودمم؟! محرمانست!:n10:
قیمتای دیگه هم تو سایت صبانت هست
ALI137711
21-07-2014, 01:28
بچه ها من 512 دارم که قیمتش 22 هست اما نمایندگی 24 با من حساب کرد تازه تو پنل کاربری زده نقره در صورتی که باید طرح طلایی میداد میشه شکایت کرد؟ راستی سرعت دانلود شبانتون چنده؟ من 200 تا خوبه؟ دیشب 12 بود
sorooshfm
21-07-2014, 06:30
سمت ۱۲ مگ نیاین که سرتون کلاه رفته سرعت شبانه اش عین ۶ مگه امشب سرعت دانلودم هم مثل دیروز بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت بود حالا کی این سرعت شبانه مضخرفشون بخواهد درست بشه خدا میدونه مشهد که اوضاع شبانه داغونه نه تنها برای ۱۲ مگ بلکه برای تمام سرویس ها بعدشم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه قربان به خاطر استفاده مردم از تایم رایگان افت سرعت داریم من واقعا این نکته رو نمیدونستم چقدر باهوشن اینا خب بابا پهنای باند رو زیاد کنین و سرعت شبانه هر کسی رو فیکس بهش بدین نه این که منی که ۱۲ مگ دارم یک شب ۴۰۰ تا بگیرم و شب دیگش ۲۰۰ تا و یا حتی ۷۰.:n24:
amin_v30
21-07-2014, 10:15
سمت ۱۲ مگ نیاین که سرتون کلاه رفته سرعت شبانه اش عین ۶ مگه امشب سرعت دانلودم هم مثل دیروز بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت بود حالا کی این سرعت شبانه مضخرفشون بخواهد درست بشه خدا میدونه مشهد که اوضاع شبانه داغونه نه تنها برای ۱۲ مگ بلکه برای تمام سرویس ها بعدشم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه قربان به خاطر استفاده مردم از تایم رایگان افت سرعت داریم من واقعا این نکته رو نمیدونستم چقدر باهوشن اینا خب بابا پهنای باند رو زیاد کنین و سرعت شبانه هر کسی رو فیکس بهش بدین نه این که منی که ۱۲ مگ دارم یک شب ۴۰۰ تا بگیرم و شب دیگش ۲۰۰ تا و یا حتی ۷۰.:n24:
منم دقیقا همین رو به پشتیبانی میگم،میگم یه جوری اکانتینگ بکنید اقا که هر کی هر چقد پول میده به همون اندازه آش بخوره نه کمتر نه بیشتر،به نظر من اینجوری همه به حقشون میرسن تو تایم شبانه:n24:
sleeplessness
21-07-2014, 10:22
منم دقیقا همین رو به پشتیبانی میگم،میگم یه جوری اکانتینگ بکنید اقا که هر کی هر چقد پول میده به همون اندازه آش بخوره نه کمتر نه بیشتر،به نظر من اینجوری همه به حقشون میرسن تو تایم شبانه:n24:
پشتیبانی اکونتینگ قبول نداره
همیشه دلایل الکی میارند چطور میخوای قبول کنند؟
شاید اینجور اکونتینگ از نطر ما اشتباه باشه اما اگه سود اوری و فاکتورهای مهم شرکت در نظر بگیری همین اکونتینگ می بینی چه سودی براشون داره
بچه ها من 512 دارم که قیمتش 22 هست اما نمایندگی 24 با من حساب کرد تازه تو پنل کاربری زده نقره در صورتی که باید طرح طلایی میداد میشه شکایت کرد؟ راستی سرعت دانلود شبانتون چنده؟ من 200 تا خوبه؟ دیشب 12 بود
شما می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکت شکایت کنید و رسیدگی میشه به شکایت شما
Eliminal
21-07-2014, 12:09
این تست برای اون دوستمون که از استوکهلم تست خواسته بود این تست توی ساعت پرسرعت بود
دستتون درد نکنه ، البته من بیشتر پینگ برام مهم بود ، که تو هر 2 تا تستی که گذاشتین قابل قبول بود ، البته به شرط نداشتن تایم اوت!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.