مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
هنوزم این صبانت درست نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اواخر یادمه سرعت روزانشم مال من خراب شده بود و بیشتر از 55 تا نمیگرفت.
سرعت 512 با محدودیت حجمی 5 گیگ در ماه 19 هزار تومان > حداکثر دانلود در ماه: 5 گیگ
سرعت 128 بدون محدودیت حجمی در ماه 10 هزار تومان > حداکثر دانلود در روز: 1.3 گیگ / در ماه: 1.3*30 = 39 گیگ
یعنی شما دارید 9 هزار تومن پول بیشتر میدید ولی 34 گیگ هم در ماه کمتر میتونید دانلود کنید
سعی کنید اگر امکانشو دارید پولتون رو سطل آشغال نریزید و ISP خودتون رو عوض کنید.
mhroozbeh
20-10-2010, 00:15
هنوزم این صبانت درست نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اواخر یادمه سرعت روزانشم مال من خراب شده بود و بیشتر از 55 تا نمیگرفت.
سرعت 512 با محدودیت حجمی 5 گیگ در ماه 19 هزار تومان > حداکثر دانلود در ماه: 5 گیگ
سرعت 128 بدون محدودیت حجمی در ماه 10 هزار تومان > حداکثر دانلود در روز: 1.3 گیگ / در ماه: 1.3*30 = 39 گیگ
یعنی شما دارید 9 هزار تومن پول بیشتر میدید ولی 34 گیگ هم در ماه کمتر میتونید دانلود کنید
سعی کنید اگر امکانشو دارید پولتون رو سطل آشغال نریزید و ISP خودتون رو عوض کنید.
شما سیستمت رو فراموش کردی که چه بلایی سرش میاد و هزینه برق که با طرح یارانه ها و گرونی برق سرسام آور میشه. همین نامحدودی که شما می گی یه قرون هم ارزش نداره
من با همین صبا عرض 4 ساعت 1 گیگ می گرفتم ولی الان دارن بازی در میارن
کاملا تابلو هست که اول دانلود 120 تا میره بعد میشه 10-15 تا
من که احتمالا برم طرف شاتل
دیگه خسته شدم ازین همه صبر
6 گیگ شده لینکام و هیچیش رو نگرفتم!
omidsadeghi
20-10-2010, 03:22
من که هر وقت مخابرات منطقمون پورت خالی داشته باشه میرم مخابرات. حتی اگه سرعت شبانه مثل قبل هم بشه باز هم فرقی نداره. اصلا نمیشه هر روز تا 7 صبح بیدار بود. وقتی نامحدود باشه خیال آدم راحته . هر وقت میخوای دانلود میکنی. نگران پول برقش هم نیستم چون به هر حال برق و بنزین و ... که گرون شه همه چی به نسبت گرون میشه و در ضمن من بیشتر ساعات روز کامپیوترم روشن میذارم. بعد تازه اگه مانیتور خاموش باشه فکر نمیکنم کامپیوتر بیشتر از 300-400 وات مصرف کنه.
mehrdad00
20-10-2010, 07:06
منم از صبا تا هفته دیگه میرم...خدا به بقیه صبر بده!!!:دی
mfani2008
20-10-2010, 14:47
پس چرا من دارم شبی 1.5 گیگ حداقل 2 گیگ حداکثر دانلود می کنم با مجانی ؟
دیشب 1 فیلم 300 3 فیلم 350 و یه 420 دانلود کردم که کلاً میشه 1800 مگابایت !
شب قبلش 6 تا 300 مگی دانلود کردم
کلاً سرعتم زیر 110 نمیاد
یا صبانت من صبانت نیست ، یا صبانت شما :دی
hosein_star
20-10-2010, 15:39
این مشکل که کاملا در اصفهان حل شده و من راحت شبی 2 - 2.5 گیگ دانلود دارم
پس به احتمال زیاد در بقیه نقاط هم حل خواهد شد
دوست عزیز عکس آواتار شما قبلا عکس یک اسب نبود؟همیشه هم تایپکهای صابنت را قفل می کردید ؟:18:
پس سرعت اصفهان عالی هست آره؟:27:
من خیلی وقته شبها نمیذارم
تقریبا از وقتی خراب شده
ولی دیشب حدود300مگ گذاشتم
صبح که بلند شدم-خاموش شده بود--شوکه شدم-گفتم نکنه سرعتش خوب شده
ساعت 8بود-.لی هنوز وصل بود--برای تست دوباره 2تا فایل 200مگی گذاشتم
باورتون نمیشه-سرعت دانلودم 320بود
جای همگیتون خالی بود--خیلی حال کردم--سر نیم ساعت همش را دانلود کرد
ای کاش درست شده باشه--برای همیشه
من اصفهانم
mahdi-001
20-10-2010, 18:12
دوستانی که سرعتشون خوب شده تا میتونن دان کنن چون هیچی معلوم نیست ممکنه فردا سرعت پایین بیاد(البته خدا نکنه)
من که رفتم پارس البته هنوز رانزه صبا را دارم (هنوز از رانژه این شرکت منحوس خلاص نشدم:2:)و شبا با همون23دان میکنم شبی حدود400مگ
satttanism
20-10-2010, 18:40
دوست عزیز عکس آواتار شما قبلا عکس یک اسب نبود؟همیشه هم تایپکهای صابنت را قفل می کردید ؟:18:
پس سرعت اصفهان عالی هست آره؟:27:
اولا آواتار من هیچوقت اسب نبوده و آواتار مدیر بخش هست
ثانیا منظورتون چیه؟
اصفهان یه مدتی هست سرعت توپه.
ما صداش رو در نیاوردیم بچه ها حسودیشون نشه:31:
دوست عزیز عکس آواتار شما قبلا عکس یک اسب نبود؟همیشه هم تایپکهای صابنت را قفل می کردید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سرعت اصفهان عالی هست آره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در جواب به شما هم باید بگم اول یه سری به صفحات قبلی همین تایپک بزنید می فهمید که satttanism کارش درسته،من خودم شده شبی 4 گیگ هم دانلود کنم.
mohammad_77
20-10-2010, 19:20
دیشب ساعت حدود 9 شب بود یکباره متوجه شدم سرعت روزانه ام 250 :18: شده . فیکس با این سرعت دانلود میکرد .
من که دو ماه دیگه عازم سربازی هستم و اشتراکم هم تا یک هفته بعدش بیشتر کار نمیکنه .
پشت دستم رو داغ میکنم که برگشتم یک وقت خ.. نشوم دوباره بروم از صبانت بگیرم .
حتی اگه سرعتش هم درست بشه میخواهم برای لجبازی هم که شده حتی گرون تر هم بخرم ولی دلم خنک بشه .
نامردا سرعت روزانه اشون رو زیاد میکنند که اشتراکمون زودتر تموم بشه . سرعت شبانه رو کم میکنند ، نه معذرتی چیزی ....
RezaMagiclife
20-10-2010, 19:38
به جز اصفهان شهر دیگه ای هست که سرعت شبانه اش بالا مناسب باشه؟ تهران که همه مناطقش سرعت خیلی پایینه .
behnam-k
20-10-2010, 20:27
به جز اصفهان شهر دیگه ای هست که سرعت شبانه اش بالا مناسب باشه؟ تهران که همه مناطقش سرعت خیلی پایینه .
من تو کرمانشاه هستم سرعت شبانه یک فایل رو تکی با سرور خوب با 150 چند فایل رو با هم 210 تا 220 میگیره همین دیشب بلند شدم ساعت 3.40 تا 7.40 2800MB گرفت :5:
سلام.
ببخشید وقت مطالعه تاپیک رو ندارم.
دوستانی که از سرویس 128 استفاده می کنن سرعت دانلودشون با IDM چند کیلوبایت بر ثانیه هست؟(روزانه)
سلام.
ببخشید وقت مطالعه تاپیک رو ندارم.
دوستانی که از سرویس 128 استفاده می کنن سرعت دانلودشون با IDM چند کیلوبایت بر ثانیه هست؟(روزانه)
به طور معمول بین 50 تا 100. من خودم حدودا با 60 میگیرم. بعضی ها بیشتر یه سری هم کمتر.
S A M S U N G
20-10-2010, 22:02
سلام مهدی .
واسه منم 60 هستش .
مخلصیم .
darkestpalace
20-10-2010, 22:57
مشهد ، سرعت شبانه همچنان 20 تا 23 کیلو بایت ، مجموعا 300 مگابایت ظرف چهار ساعت. صبانت با این حربه ی کاهش سرعت شبانه در واقع سرعت اتمام شارژها رو افزایش داد و بسته های 1 گیگبایتی (5300 تومان) خودش رو هم که رو دستش مونده بود الان داره به مشتریها میفروشه.
masoudtr
20-10-2010, 23:26
مشهد ، سرعت شبانه همچنان 20 تا 23 کیلو بایت ، مجموعا 300 مگابایت ظرف چهار ساعت. صبانت با این حربه ی کاهش سرعت شبانه در واقع سرعت اتمام شارژها رو افزایش داد و بسته های 1 گیگبایتی (5300 تومان) خودش رو هم که رو دستش مونده بود الان داره به مشتریها میفروشه.
منم مشهدم امروز امتحان کردم سرعت بین 15-20 بود
اونایی هم که سرعتشون بالاست مطمئن باشن پایین میاد
صبانت گرگ بارون دیده است
امشب واقعا شورش رو در اوردن..
هر 3 مگ دانلود، 1 دقیقه قطعی و دوباره ادامه دادن!
mehran_pqqp
21-10-2010, 04:54
اونایی که سرعتشون بالاس به جای ما هم دانلود کنن که تلافی بشه دمتون گرم
Dr Violin
21-10-2010, 09:35
منم بعد از 3 سال استفاده از صبانت دیگه قراردادم رو تمدید نمی کنم و از دو هفته دیگه میرم از شرکت دیگه ای بگیرم .
برای من که دیشب یه مگ هم دانلود نشده!
انگار کلا خراب بوده!
دوستانی که قم هستن وضعشون چطوره؟؟
یعنی همه این isp هارو باید سردرشو گل گرفت!
timemachine2029
21-10-2010, 14:43
منم سرعتم داغون شده از دیشب تاحالا 100 مگ هم نشده دانلود کنم هم روزانه هم شبانه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صباتر:20: مرگ بر صباتر
Amir_Niknam
21-10-2010, 15:25
متاسفانه مشكل همچنان به قوت خود باقيست امكان نداره با اين روند قرارداد رو تمديد كنم
براي 9 گيگ 40 هزارتومن بدم ؟!.....:18:
با دايال آپ هم ميشه با اين قيمت همين اندازه دانلود كرد
من يادمه 4 5 سال قبل كه دايال آپ داشتم ساعتي 25 ميگ تا 30 ميگ مي گرفت الان تلفن ساعتي 150 تومنه كه اگر از كارت اينترنت استفاده كنيد ساعتي 100 تومن هم پول كارت ميفته يعني با يك حساب ساده با 40 تومن ميشه حدود 4.5 گيگ با دايال آپ دانلود كرد
البته باز هم منطقي نيست كه از دايال آپ استفاده بشه فقط خواستم يك مقايسه بين ADSL صبا و دايال آپ داشته باشم:27:
solidworm
21-10-2010, 15:36
9 گیگ 40 تومن خنده داره. واقعا جای تاسفه. لا اقل اگر شبانه رو درست نمیکنن،قیمت رو پایین بیارن. قرار بود 20% قیمت ADSL برای ISP ها پایین بیاد اما قیمت برای مشتری ها هیچ فرقی نکرد.واقعا از این شرکت صبانت یک نفر پیدا نمیشه بیاد اینجا یک توضیحی به مشترک ها بده؟ ملت 153 صفحه شکایت کردن اما این شرکت ککش هم نمی گزه.
صفحه اول سایت صبانت راجع به جشنواره تابستانی تبلیغ کرده.مثل اینکه از سال قبل هنوز از خواب زمستانی بیدار نشده. البته ما که 3 ساله مشتری این شرکت هستیم و نفهمیدیم چه فایده ای داشته این جشنواره تابستانی.
یک قسمت هم برای ارسال شکایت داره که بعد از اینکه کلی شکایت نوشتی،وارد یک سایت به نام صلواتی میشه و یک ارور 404 مثل سیلی می خوره تو صورت آدم. پیشنهاد می کنم بجای این سایت صلوات وارد یک سایت قرائت فاتحه بشه.
اینم شعار کلییییهههه ی پرسنل زحمت کشششش صبانت:
mhroozbeh
21-10-2010, 17:17
برای من که دیشب یه مگ هم دانلود نشده!
انگار کلا خراب بوده!
دوستانی که قم هستن وضعشون چطوره؟؟
یعنی همه این isp هارو باید سردرشو گل گرفت!
من قم هستم
دیشب 50 مگ کلا دانلود کرد! می ترسم برم شاتل ازین هم که هست بدتر باشه!
عليرضا خان
21-10-2010, 17:21
صبانت ديده بشترين مشتري رو در بين تمامي ISP هاي ايران داره با خودش گفته ديگه هر كاري دلم بخواد مي تونم بكنم. مثلا ميام سرعت شبانه رايگان رو محدود مي كنم.
timemachine2029
21-10-2010, 17:35
من ذیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت روزانه چرا کمه
گفت سرویس شما چیه
گفتم 128 گفت و دانلودم 60 کی هست گفت
گفت من اینجا 512 دارم 50 کی دان میکنم برو خدا رو شکر کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا من برای منی که اولین بارم صباتری شدم تجربه خیلی بدی بود و 45 تومن بدم اونم 2 هفته استفاده کنم و کلا 9 گیگ دان کنم من که راضی نیستم انشالله از گلو شون نره پایین!!!!!!!!! برای اولین و اخرین باری هست که امدم سمت صباتر !!!!قبلا اسیاتک بودم راحت شبی 1.1 دانلود میکردم بدون دردسر!!!!!تازه سرعتش هم بیشتر مواقع ثابت بود!!
مرگ بر صبا تر
من قم هستم
دیشب 50 مگ کلا دانلود کرد! می ترسم برم شاتل ازین هم که هست بدتر باشه!
شاتل توقم که ثابت کرده چه آشغالیه!
حالا باید دید isp های دیگه چطورن؟
شما از وضعیت پارس و آسیاتک تو قم خبر داری؟
به خدا از دست این آدمای احمق خسته شدم!
من حاضرم ماهی 30 تومن بدم ولی شبی 3.4 گیگ فیکس دانلود کنم!!
اینا نمیفهمن همه میخوان سرویسشون پایدار باشه!! نه اینکه 10 روز خوب 20 روز گند!
رفتم نمایندگی صبا تو پاساژ قدس یارو میگه سرویست چیه؟
گفتم 128
گفت روزانه سرعتت چنده؟
گفتم 60
میگه: خب اینکه خوبه داری اندازه ی 512 دانلود میکنی!!!:18:
میگم مرد حسابی اولا محدوده بعدم شبانه قبلا 2گیگ میشد دانلود کرد الان 300 مگ به زور میشه!
میگه: کی؟ بگو سرعتشون رو بیاریم پایین!!! ما بعضی مشترکامون شب 5 کیلو در ثانیه هستن!
گفتم خب باید سرویس اونا رو بالا ببرید نه اینکه گند بزنید تو سرویس همه!
آخر دیدم یارو خیلی خره بعد اومدم بیرون!
یه چیز جالب هم داشت یادم میرفت!:31:
میگفت ما الان مشترک داریم شبانه 400 کیلو در ثانیه میکشه!و شبی 8 گیگ دانلود میکنه!
موندیم چجوری!
میاد میگه دانلود داری بده واست بکنم!:27:
بهش گفتم بالاخره یکی باید باشه تا از پستون بر بیاد!!!!!:46:
یخورده دلم خنک شد لااقل !
به طور معمول بین 50 تا 100. من خودم حدودا با 60 میگیرم. بعضی ها بیشتر یه سری هم کمتر.
سلام مهدی .
واسه منم 60 هستش .
مخلصیم .
سلام.
الان من این پستا رو قبول کنم یا پست های بعد از این دو پست رو؟:31:
والا من 2ساله با آسیا تک کار می کنم .. سرویسم حجمیه و همیشه 6ماهه شارژ می کنم.
قبلا سرعتم رو 50-60 بود گاهی هم تا70 می رسید ولی این سری که شارژ کردم اومده رو 15-16 بعضی مواقع خیلی زور بزنه تا 20 هم می رسه.
زنگ زدم شرکتشون می گه سازمان فناوری اطلاعات گیر داده و گفته سرعتها رو بیاریم پایین:13:
بی ن.....سا بدون اطلاع قبلی این کار رو کردن .. خیر سرشون سرویس پرحجم گذاشتن واسه اونایی که زیاد مصرف دارن .. ما هم مصرفمون بالا:31: رفتیم 6ماهه 60 گیگ شارژ کردیم 144900
تو 6ماه با این سرعت نمیشه 60 گیگ دانلود کرد که .. اونم 5شنبه جمعه فقط:13:
حالا موندم چی کار کنم .. راهنمایی کنید:31:
music boy
21-10-2010, 19:57
مشهد ديشب سرعت 20-15 بود .
روزاي روشن خداحافظ...
صبانت ديده بشترين مشتري رو در بين تمامي ISP هاي ايران داره با خودش گفته ديگه هر كاري دلم بخواد مي تونم بكنم. مثلا ميام سرعت شبانه رايگان رو محدود مي كنم.
نه کاربراش انقدرا هم زیاد نیستن و به پای شاتر و پارس آفلاین نمیرسه تعداد مشتریاش...
البته در کل زیاد از این شرکتا ایراد نگیرید مطمئناً علتی داره که یا برمیگرده به مسائل مالی شرکت که سرعت کم آورده (به هر حال شرکت زیرساخت، پهنای باند رو ارزون نمیفروشه) یا پهنای باندی که داره اگه حجم داشته باشه رو به اتمامه و سرعتا رو کم کرده و علت عمده و احتمالی اصلی که اکثر شرکتا فیتیله سرعتای شبانه مفتی رو کشیدن پایین برمیگرده به ابلاغیه ای که مثل اینکه مدتی قبل به همگی فرستاده شده واسه کاهش سرعت مجانی و مسائلی که میدونید...
Mr.Pooya
21-10-2010, 20:04
سلام.
الان من این پستا رو قبول کنم یا پست های بعد از این دو پست رو؟:31:
والا من 2ساله با آسیا تک کار می کنم .. سرویسم حجمیه و همیشه 6ماهه شارژ می کنم.
قبلا سرعتم رو 50-60 بود گاهی هم تا70 می رسید ولی این سری که شارژ کردم اومده رو 15-16 بعضی مواقع خیلی زور بزنه تا 20 هم می رسه.
زنگ زدم شرکتشون می گه سازمان فناوری اطلاعات گیر داده و گفته سرعتها رو بیاریم پایین:13:
بی ن.....سا بدون اطلاع قبلی این کار رو کردن .. خیر سرشون سرویس پرحجم گذاشتن واسه اونایی که زیاد مصرف دارن .. ما هم مصرفمون بالا:31: رفتیم 6ماهه 60 گیگ شارژ کردیم 144900
تو 6ماه با این سرعت نمیشه 60 گیگ دانلود کرد که .. اونم 5شنبه جمعه فقط:13:
حالا موندم چی کار کنم .. راهنمایی کنید:31:
من یه راهی به ذهنم رسید بیا کامپیوترت را ویروسی کن و کاری کن که حجمت خود به خود مصرف بشه یکماه نشده 60 گیگ تمام میشه :27::27::21::31:
cell_phone
21-10-2010, 21:05
درود بر دوستان همدرد عزیز
دوستان کسانی که مشترک صبانت هستند مثل بنده لطفا پاسخ بدن .
سوال : آیا برای شما هم تقریبا 20 ثانیه اول هر دانلود یا باز کردن یک صفحه با دو مگابیت هست و بعد به 512 کیلوبیت میرسه ؟
من تقریبا 3 ماه پیش وقتی اکانت 6 ماهه یک مگم تموم شد . بجای شارژ مجدد همون یک مگ 128 کیلو گرفتم .
و تو کل این مدت تقریبا ابتدا به مدت چند ثانیه سرعتم بالاس( تقریبا 2Mbit ) , بعد سرعت ظرف چند ثانیه به 512 میرسه ( بین 40KB تا 70KB ) . تنظیمات مودم رو هم چک کردم دیتا ریتم در مودم هم 2 مگابیت هست ( برابر همون ماکسیمم اسمی ) .
حالا داستان برای شما هم همین هست ؟
سپاس برای توجه و پاسخی که می دید , منتظرم .
music boy
21-10-2010, 21:54
سلام
بله دوست خوبم، براي من كه همينطوره .
درود بر دوستان همدرد عزیز
دوستان کسانی که مشترک صبانت هستند مثل بنده لطفا پاسخ بدن .
سوال : آیا برای شما هم تقریبا 20 ثانیه اول هر دانلود یا باز کردن یک صفحه با دو مگابیت هست و بعد به 512 کیلوبیت میرسه ؟
من تقریبا 3 ماه پیش وقتی اکانت 6 ماهه یک مگم تموم شد . بجای شارژ مجدد همون یک مگ 128 کیلو گرفتم .
و تو کل این مدت تقریبا ابتدا به مدت چند ثانیه سرعتم بالاس( تقریبا 2Mbit ) , بعد سرعت ظرف چند ثانیه به 512 میرسه ( بین 40KB تا 70KB ) . تنظیمات مودم رو هم چک کردم دیتا ریتم در مودم هم 2 مگابیت هست ( برابر همون ماکسیمم اسمی ) .
حالا داستان برای شما هم همین هست ؟
سپاس برای توجه و پاسخی که می دید , منتظرم .
بله دوست عزیز برای همه ی ما همینطور هست!!!
ولی به نظرم کسی اینکاره باشه و بتونه یه دستی ببره، شاید بتونه کاری کنه که از کل پهنای باند 2مگ استفاده بشه!
راستی یه چیزی که الان به ذهنم رسید!
ای کاش یه سایت رای گیری با اعتبار وجود داشت که مورد تایید شرکت ها هم بود وتوش میشد به شرکت ها روزانه رای داد!
اینطوری اینجور موقع ها دیگه میشستن سرجاشون و نمیگفتن مشکلی نیست!
و چهره ی این شرکت ها برای مردم آشکار میشد!!!:2:
hosein_star
21-10-2010, 22:20
ولی به نظرم کسی اینکاره باشه و بتونه یه دستی ببره، شاید بتونه کاری کنه که از کل پهنای باند 2مگ استفاده بشه!
ای کاش یه سایت رای گیری با اعتبار وجود داشت که مورد تایید شرکت ها هم بود وتوش میشد به شرکت ها روزانه رای داد!
دوست عزیز چهره این شرکتها آشنا هست ما هم اگر ناراحت هستیم خیلی راحت سرویس خود را جمع می کنیم اما مشکل این هست که ما تحمل 2 هفته بدون اینترنت بودن را نداریم و فقط حرف می زنیم و عمل نداریم.
masoudtr
21-10-2010, 22:50
اینو میگذارم که دوستان حسابی حالشون گرفته بشه
با اینترنت یک گیگابیتی چه کار میشود کرد؟
در حالیکه کره جنوبی با متوسط پهنای باند 12 مگابیت بر ثانیه سریعترین اینترنت جهان را ارایه میدهد، دولت این کشور قصد دارد تا 2 سال آینده اینترنت 1000 مگابیتی را در اختیار شهروندان خود قرار دهد
سرعت اینترنت با شتاب در کشورهای دنیا در حال افزایش است، در حالی که بسیاری از کشورها روی سرعتهای چند ده مگابیت بر ثانیه متمرکز شدهاند، کرهجنوبی تصمیم دارد تا دو سال آینده، اینترنت یک گیگابیتی را به کاربران خود ارائه کند.
هرچند کرهجنوبی پیشتازترین کشور جهان در فناوری اینترنت به شمار میرود، اما به این حد هم قناعت نکرده و تصمیم دارد سرعت اینترنت خود را افزایش دهد.
جالب اینجاست که مقامات کرهجنوبی به سرعتهای 100، 200 و حتی 500 مگابیت بر ثانیه هم راضی نیستند و قرار است این کشور تا سال 2012 به اینترنت 1024 مگابیت بر ثانیهای یا به اصطلاح 1 گیگابیتی تجهیز شود.
دولت این کشور نزدیک به 34هزار میلیارد وون معادل با 19 میلیارد دلار برای تکمیل این طرح هزینه خواهد کرد که تقریبا معادل بودجه سالانه آموزش در این کشور است. به این ترتیب سرعت ارتباط اینترنتی خانههای کرهجنوبی 500 برابر سرعت فعلی در کشور انگلستان خواهد شد.
کرهجنوبی هماکنون صاحب سریعترین اینترنت جهان است. متوسط سرعت اینترنت در این کشور بر اساس گزارش شرکت آکامای، 12 مگابیت بر ثانیه است که در جهان بینظیر است.
یک روز معمولی در خانوادهای معمولی
خانواده کونگ جزو اقشار معمولی کرهجنوبی هستند که از مزایای اینترنت پرسرعت بهرهمند میشوند. در یک روز عادی، کوین (یکی از فرزندان این خانواده) در اتاق خواب خود سرگرم بازیهای آنلاین است که در کشور کرهجنوبی به عنوان ورزشی ملی پذیرفته شده است.
در اتاق پذیرایی هم یونیس به همراه کودک خردسالش در حال تماشای برنامههای تلویزیونی هستند که از طریق اینترنت برای آنها فراهم شده است.
با مشترک شدن در یک سرویس تلویزیون اینترنتی با هزینه ماهیانه 19 دلار ، این خانواده به دهها شبکه تلویزیونی معمولی، هزاران فیلم و سرویسهایی مانند توئیتر دسترسی دارند. سرعت اینترنتی که این خانواده از آن استفاده میکنند 100 مگابیت بر ثانیه است، اما در مورد اینترنت با سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه چه میتوان گفت؟
باید گفت این سرعت در جهان بینظیر و دستنیافتنی است. در کشورهایی مانند انگلستان حداکثر سرعت اینترنت به چند درصد این میزان نیز نخواهد رسید. این در حالی است که وزیر فرهنگ انگلستان اعلام کرده این کشور تا سال 2015 سریعترین اینترنت اروپا را خواهد داشت. البته برخی شرکتها اکنون اینترنت 50 مگابیتی را ارائه میدهند و دولت نیز تضمین کرده تا انتهای فعالیت مجلس فعلی این کشور، هر شهروند انگلیسی به اینترنت 2 مگابیتی دسترسی داشته باشد.
اما واقعا اینترنت 1 گیگابیتی به چه کار میآید؟
اول از همه اینکه شما میتوانید هر فیلم دلخواهی را در مدت 12 ثانیه دانلود کنید. استفاده دیگر، تماشای فیلم به صورت آنلاین است. در حالی که وزارت فرهنگ و رسانه انگلستان سرعت 2 مگابیت را برای تماشای فیلم آنلاین کافی دانسته، اما با همهگیر شدن نسل بعدی فیلمهای با کیفیت بالا، اچ.دی، دیگر نمیتوان روی این سرعتها حساب کرد.
به گفته سازمان دیسکهای بلو-ری، تماشای آنلاین یک فیلم اچ.دی به سرعت 40 مگابیت بر ثانیه احتیاج دارد و این حداقل میزان تعیینشده است. تصاویر 3بعدی احتیاج به سرعت بیشتری دارند و قالب تصویری سوپر اچ.دی که تا دهه آینده معرفی میشود، حتی به خطوط اینترنتی از بهمراتب سریعتر احتیاج خواهند داشت.
تعداد پیکسلهای تصاویر سوپر اچ.دی 16 برابر تصاویر اچ.دی فعلی است و نسخههای فشرده شده آن حداقل به پهنای باند 320 مگابیت بر ثانیه احتیاج دارند. نسخه غیر فشرده آن نیز به 24 گیگابیت بر ثانیه برای انتقال اطلاعات نیاز دارد.
همه اینها نشان از ضرورتی اجتنابناپذیر در آینده نزدیک دارند، اینکه حتی رواج اینترنت 1 گیگابیتی در کرهجنوبی نیز برای ورود به آینده کافی نیست!
boy iran
21-10-2010, 22:57
گزاشتن خبر در این انجمن ممنوع هست
پاک نشد ولی رعایت کنید
دوست عزیز چهره این شرکتها آشنا هست ما هم اگر ناراحت هستیم خیلی راحت سرویس خود را جمع می کنیم اما مشکل این هست که ما تحمل 2 هفته بدون اینترنت بودن را نداریم و فقط حرف می زنیم و عمل نداریم.
نه دیگه وقتی به عنوان مثال عملکرد صبانت تو این یه ماه دقیقا مشخص بشه هیچ آقایی دیگه از این شرکت سرویس نمیگره !
صبانت مثل خر تو گل میمونه و میگه شکر خوردم!
اون موقع است که کله ی پوک صبا و امثالهم به کار میفته!
و به سمت دادن خدمات بهتر پیش میرن!
بعدشم این که این شرکت ها هر غلطی میخوان میکنن دلیل اصلیش اینه که نظارتی روشون نیست!
و گرنه اگه قرار باشه جواب بدن که این کارا رو با مردم نمیکنن!
درضمن من خودم تحمل دارم!
ولی موقعی سرویسمو قطع میکنم که بدونم که یه سرویس بهتر میگیرم !
mhroozbeh
22-10-2010, 00:22
شاتل توقم که ثابت کرده چه آشغالیه!
حالا باید دید isp های دیگه چطورن؟
شما از وضعیت پارس و آسیاتک تو قم خبر داری؟البته شاتل اونقدر ها هم که شما می گی بد نیست
الان طرفای بنیاد بچه ها راحت شبی 1 گیگ می گیرن ولی خوب یه شب هایی به کل مشکل داره ولی کم اتفاق میفته
اسیاتک رو نمی دونم احتمال می دم خوب باشه چون توی قم تازه کاره و برای جذب مشتری احتیاج داره
پارس آنلاین رو من 7-8 ماه پیش یه 128 با اون قیمت های فضایی گرفتم پینگش 600 بود سرعت دانلودش 8! بعد از اینکه خطم وصل شد یه ساعت نشد که رفتم پس دادم! منشی شرکت کپ کرده بود!ولی یکی از رفقا می گه سرعت و قیمتاش جدیدن فرق کرده ولی من که دیگه اعتماد نمی کنم
کلا موندم چه غلطی بکنم
همه کارام مونده و علاف دانلود 6-7 گیگ شدم
واقعا وضعیت مزخرفیه
نه راه پس داریم نه راه پیش
فقط امیدوارم هر چه زودتر درست شه والا تعویض ISP مصیبتی است بس عظیم که شاید بعضیا نکشیدن ولی من کشیدم
فقط خطم می خواست قطع بشه 10 روز طول کشید
بعد 6 روز طول کشید وصل بهش و بینشم برای درخواست و اینا شد 20 روز
بعد که خط رو گرفتم و با اون وضعیت مواجه شدم یه 20 روز دیگه علاف شدم تا بر گردم به همین صبا
دیگه می ترسم ISP عوض کنم
cell_phone
22-10-2010, 02:47
سلام
بله دوست خوبم، براي من كه همينطوره .
که اینطور , چه بد
کسی نمی تونه کاری کنه . اینا جزو تنظیمات
dslam فکر می کنم باشه . که بهش دسترسی نداریم .
mehran_pqqp
22-10-2010, 03:00
امشب بیدار موندم بعد از چندین شب که راحت خوابیدم ، تا سرعت رو چک کنم ببینم باز هم صباتر همون طوریه یا نه
اینا مارو ... فرض کردن ، من صبانت رو فقط و فقط برای شبانش می گرفتم حدود 4 سال هم هست ازش استفاده می کنم
بعد از 4 سال دارم از صباتر می رم احتمالا از شهراد یا افرانت بگیرم چون این دو تا شرکت به دلیل این که مشتری کمتری دارن هم پشتیبانی عالی دارن هم این که سرعتشون هم ثابته
هر کس به جایی میرسه خودشو گم می کنه ، روز اولی که می خواستم صبانت بگیرم وقتی مدارک رو براشون فرستادم ، هر روز زنگ میزدن که این کارها رو براتون کردیم ، مدارک رو فرستادیم و .... چون جمع کردن مشتری براشون مهم بود ولی الان چون به یه جایی رسیده از دست دادن مشتری براش اهمیت نداره ، دقیقا مثل انجمنه دیدید کسی که اول یه انجمن میزنه چقدر براش تبیلغ می کنه که بیا تو انجمن من عضو شو هر کاری بخوای برات می کنیم ، و هر پیشنهاد یا انتقادی کنید کامل پیگیری می کنن و ... ولی بعد از چند سال که اعضاش زیاد شد دیگه اصلا براش مهم نیست حتی انتقاد ها رو حذف می کنن .
کاش مردم ما می تونستن سر هم کلاه نذارن ! اینقدر به فکر این نباشن که با چه حقه ای پول بیشتری گیرشون میاد
پ.ن:
سرعت آشغاله
mahdi-001
22-10-2010, 03:44
امشب سرعت کمی بهتر شده برا من بعد از دیسکانکتی سرعت تا چند دقیقه بالای30تا حدود54میره و دوباره رو23فیکس میشه
برا دوستان دیگه هم تو تهران همینطوره؟
mhhojjati
22-10-2010, 09:11
که اینطور , چه بد
کسی نمی تونه کاری کنه . اینا جزو تنظیمات
dslam فکر می کنم باشه . که بهش دسترسی نداریم .
اینکه در ابتدا سرعت شما بالا و پس از مدتی روی عدد خاصی fix میشه به واسطه استفاده از نرم افزار برای کنترل سرعت یا اصطلاحا Shaper نرم افزاری است. نرم افزار هایی مثل Squid همچین رفتاری رو دارن و علت هم اینه که تا زمانی که ارتباط پایدار نشده باشه و دیتایی رو تشخیص نده نمی تونه روش کنترلی داشته باشه چون Squid فقط با داده سر و کار داره ( کار اصلی Squid ساختن یک Cache Server ه )
Mohandes_mansour
22-10-2010, 11:53
منم از صبانت سرویس گرفتم،سرعت دانلودش خوبه!
128 گرفتم ولی Burst داره که با IDM 80 KB/S دانلود میکنه.
Modem Router TP-link W8901G گرفتم و باPPoE خود مودموصل شدم.
چطوری میتونم از user/pass اینترنت شبانه استفاده کنم ؟مک آدرس ر. بایدکجا وارد کنم که توی خود ویندوز کانکشن PPoE بسازم؟!
ممنون!
RezaMagiclife
22-10-2010, 12:38
امشب سرعت کمی بهتر شده برا من بعد از دیسکانکتی سرعت تا چند دقیقه بالای30تا حدود54میره و دوباره رو23فیکس میشه
برا دوستان دیگه هم تو تهران همینطوره؟
این مسئله ربطی به امشب نداره همینجوری بود . حالا سرعت شما تا 55 میره سرعت من یکی دو دقیقه اول بستگی به نرم افزاری که استفاده می کنم تا 120 هم بالا میره ولی یکدفعه تا 15 پایین می یاد و ثابت میمونه.ترفند کانکت دیسکانکت دو به دو دقیقه رو هم با IDM امتحان کردم .برای یکی دو بار اول خوب بود .ولی پس از آن در طول مدت دو دقیقه هیچ دانلودی صورت نمی گرفت .
RezaMagiclife
22-10-2010, 12:51
چطوری میتونم از user/pass اینترنت شبانه استفاده کنم ؟مک آدرس ر. بایدکجا وارد کنم که توی خود ویندوز کانکشن PPoE بسازم؟!
ممنون!
شما نیازی به وارد کردن Mac Address ندارید. مودم شما مک آدرسی دارد که شبکه شناسایی می کند.برای شبانه هم یک کانکشن دیگر درست کنید بهتر است . البته اگر بتوانید چیزی دانلود کنید!
joe_satriani
22-10-2010, 14:37
ممنون!
با سلام
به قول دوستمون مک آدرس رو نمیخواد شما جایی وارد کنید
مک آدرس توسط شرکت ثبت و غیر فعال میشه
شما برای شبانه یوزر و پسورد guest - ngsnet رو باید وارد کنید
guest :user
ngsnet :password
موفق باشید.
Mohandes_mansour
22-10-2010, 15:21
با سلام
به قول دوستمون مک آدرس رو نمیخواد شما جایی وارد کنید
مک آدرس توسط شرکت ثبت و غیر فعال میشه
شما برای شبانه یوزر و پسورد guest - ngsnet رو باید وارد کنید
guest :user
ngsnet :password
موفق باشید.
خوب برای ساختن کانکشن PPoE توی خود ویندوزxp,باید Gateway/IP address رو بدیم ؟
وقتی که یه اکانت میسازم جایی نداره که بشه Gateway رو داد!:20:
Connect to the network via broadband.
این گزینه رو باید بزنم دیگه؟
میشه یکم توضیح بدی ؟
ببخشید،ADSL نداشتم...!
mohammad_77
22-10-2010, 15:24
من الان با شرکت داتک تماس گرفتم .
بعد از یه خورده درد دل :27: گفت که صبانت مثلا 128 روزانه میده ولی پهنای باندش رو باز میگذاره که انگار شما دارید با 512 کار میکنید ولی ما باز نمیگذاریم و فقط با همون 128 میدیم .
من یک خورده ریاضیاتم ضعیفه ، ممنون میشوم کمک کنید :
با شرایط موجود شبانه صبانت که قبلا 1.4 گیگ میگرفتم به 800 تا 850 مگ رسیده (البته با هزار دوز و کلک ).
داتک شبانه اش رو محدود نکرده و 512 بگیریم به نظرتون از 1 شب تا 7 صبح چقدر میشه گرفت ؟
صبا (قبلا ) : 4 ساعت 110 سرعت 1400 مگ .
داتک : 6 ساعت سرعت (احتمالا ) 64 میشه .... ؟
joe_satriani
22-10-2010, 15:31
خوب برای ساختن کانکشن PPoE توی خود ویندوزxp,باید Gateway/IP address رو بدیم ؟
وقتی که یه اکانت میسازم جایی نداره که بشه Gateway رو داد!:20:
Connect to the network via broadband.
این گزینه رو باید بزنم دیگه؟
میشه یکم توضیح بدی ؟
ببخشید،ADSL نداشتم...!
با سلام
دوست عزیزم gateway برای آدرس دهی به مودم هست که کدوم هست
ببینید، شما توی این تاپیک مطرح کنید تا ادامه ی پاسخ رو بگیرید - البته جسارتا - چون اون تاپیک در این مورد تخصصی تر هست
ممنون بازم :)
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
دیشب بدک نبود نسبت به روزای دیگه یه 600 مگی شد فکر کنم رکورد این دوماه رو زدم دیشب :31: . ولی هنوزم آشغاله .
عليرضا خان
23-10-2010, 09:04
دوستان شماها در دانلود شبانه چند لينك رو با هم مي ذاريد تا در آنِ واحد دانلود شود؟
در هر لحظه، يك لينك در حال دانلود است يا بيشتر؟ اگر بيشتر لطفا بگيد چند تا؟
S A M S U N G
23-10-2010, 09:14
سلام .
دیگه آدم میمونه چی بگه به خدا .
رپیدشیر فیلتر شد !
ادیت : آزاد شد :دی
HADI ONLY
23-10-2010, 12:45
دیشب بدک نبود نسبت به روزای دیگه یه 600 مگی شد فکر کنم رکورد این دوماه رو زدم دیشب :31: . ولی هنوزم آشغاله .
سلام
نه بابا . دیشب 300 بیشتر نشد . مشهد هستم .
به نظرم باید برم شاتل . این شبانه صبانت درست بشو نیست .
mehran_pqqp
23-10-2010, 13:19
:2: حالم از صباتر به هم می خورده ، امروز هر چند دقیقه قطع میشه ، دوباره وصل میشه
پشتیبانی هم 2 ساعته مشغوله ، آزاد هم میشه برنمیدارن
5G از حجم اکانتم مونده تموم بشه بریم راحت شیم بخدا
RezaMagiclife
23-10-2010, 13:42
آره شبانه بخوره تو سرشون الان مال من هم چند روزه روزانه اش هم مشکل داره. از بس که هی پورت جدید می ذارن . تو دوره جدید که من اکانت گرفته بودم تا بیست روز رانژه نمی شد خطم یعنی الکی می گفتن رانژه شده ولی چراغ ADSL روشن نمی شد. مسئول فروش ما اخرش گفت فقط شما که نیستین پورتهای جدید ایراد داره فقط تو منطقه شما 50 تا پورت جدید گذاشتیم که مشکل دارن همشون. ولی به زودی برطرف میشه . حالا دیگه اینقد پهنای باند فروختن که روزنه اشون هم کم آوردن.
masoudtr
23-10-2010, 14:53
دیشب مشهد سرعت شبانه حدودا 10-12 بود
فوق العاده پایین هیچی نشد دانلود کنم
قدرت انتخاب هم که ماشالله زیاده تو انتخاب isp
solidworm
23-10-2010, 15:12
روزانه که هر چند دقیقه، قطع میشه. چند روزه اینطوریه. افتضاح در افتضاح شده.
solidworm
23-10-2010, 15:26
با این وضع که صبانت داره، حتی سرویس Edge ایرانسل بهتره. 25KB/s، نامحدود، ماهی 10 تومن.
Steps-Rap
23-10-2010, 16:00
اه اه اه.
حالم به هم خورد دیگه.
امروز پدر مارو دراوردن از بس نتم قطع شده و سرعتشم که افتضاحه....
bakhshi82
23-10-2010, 16:56
دوستان صبور باشید، به آی اس پی محترم صبا اعتماد داشته باشید، اوضاع درست میشه، من از طرف یک مقام آگاه سخن میرانم. در آینده نزدیک سرعت شبانه بسیار بالا خواهد بود. صبور باشید.
silhouette
23-10-2010, 17:54
دوستان صبور باشید، به آی اس پی محترم صبا اعتماد داشته باشید، اوضاع درست میشه، من از طرف یک مقام آگاه سخن میرانم. در آینده نزدیک سرعت شبانه بسیار بالا خواهد بود. صبور باشید.
:39::39::39::39::22::22::22:
گفتی مقام آگاه یاد ستون تماس های خوانندگان روزنامه کیهان (تخیلات حاج حسین) افتادم که همینجوری مینویسه... :دی :27: :دي
دوستان من الان سه روزه سرویس رو قطع کردم دارم با ایرانسل میام باور کنید هیچ فرقی با صبانت نداره تاحالا که منو لنگ نزاشته . اگه این GPRS نبود شاید من اصلا دستور جمع سرویس نمیدادم چون نمیتونم 1 ثانیه بدون اینترنت زنده بمونم . :31: و الان با خیال راحت گفتن بیان سرویسو جمع کنن
Mohandes_mansour
23-10-2010, 18:54
برای من که فعلا مشکل نداره!
سرعت دانلودش حدوده 70-80 kb/s میشه
ولی چرا سرعت وب گردیش پایینه؟!!!
mohammad_77
23-10-2010, 19:02
سلام علیکم :20:
تا به حال کسی به این مورد برخورده بود : ؟
بهش زنگ بزنیم یا مسیج بفرستیم ؟
Amir_Niknam
23-10-2010, 19:06
بابا به خدا شما ها عجب حوصله اي داريد هنوز دست از دانلود شبانه برنداشتيد من خودم از كسائي بودم كه شبي 3.7 گيگ دانلود ميكردم اما وقتي صبانت ديدم بعد از گذشت يك هفته از اول مهر درست نشد ديگه بيخيال شدم البته دو بار ديگه هم تو اين مدت امتحان كردم او هم به خاطر صحبت بعضي از دوستان كه گفته بودند بهتره شده كه نشده بود و بدتر هم شد
حيف كه من هنوز مدت يك ماهي از اكانتم مونده وگرنه همين الان ميرفتم و با يك شركت ديگه قرار داد ميبستم به نظر من ديگه در اين تاپيك مطلب ننويسيد بزاريد كه اين تاپيك به صفحه هاي پائين انجمن منتقل بشه فقط در امضاتون براي اينكه توهيني هم به صبانت نشه يك عكس از Speedteset بزاريد و قيمتي رو هم كه براي اين سرويس ميديد بنويسيد اين بهترين كار هست و هيچ كس هم نميتونه چيزي بگه
RezaMagiclife
23-10-2010, 19:09
سلام علیکم :20:
تا به حال کسی به این مورد برخورده بود : ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهش زنگ بزنیم یا مسیج بفرستیم ؟
فکر نکنم وصل کنند من که یک مسئول درجه چندم که پشتیبانی اسمش رو داده بود خواستم . گفنت نمی شه فاکس بزنین مستقیم نمی تونیم وصل کنیم .
RezaMagiclife
23-10-2010, 19:24
کاش این مقام آگاه یا هر مسئول دیگری که یک مسئولیت رسمی در حد آبدارچی در صبانت داشت با اسم و آواتار صبانت می آمد و به این افرادی که در این تاپیک بابت کاهش سرعت شبانه و برخی مشکلات دیگر معترضند پاسخی می داد .
می گفت ما به این دلیل و این دلیل سرعت شبانه امان روی 5 کیلو خواهد بود ودیگر بالاتر نخواهد رفت یا اصلا به خاطر سیاست جدیدمان رایگان شبانه نخواهیم داشت . یا نه این مشکلی است که ظرف یک هفته دو هفته یا یک ماه و دقیقا ظرف این تاریخ درست خواهد شد.
حالا یا ما صبانت را قانع می کردیم یا صبانت ما را.
ولی مسئله اینجاست که بخاطر تعداد زیاد مشترکینی که صبانت دارد نوعی غرور مسئولین صبانت را فرا گرفته که دیگر ارزشی برای مشترکین خود قائل نیستند.
همانطور که من وقتی به مسئول فروشم گفتم اگر سرعت شبانه اینطور باشد من خطم را تخلیه می کنم . گفت : مشکلی نیست چون ما پورتهامون خالی نمی مونه از همین الان براش صف کشیدن !!!
mohammad_77
23-10-2010, 19:41
کیه ؟؟!!!!
کی کیه ؟ :18:
من الان متوجه شدم انگار راستی راستی روزانه هم مشکل پیدا کرده . هر 5 دقیقه یکبار باید دیسکانکت بشی تا کار کنه :2:
MasoudBJ
23-10-2010, 20:48
من چند روز پیش که با پشتیبانی صبانت تماس گرفتم بعد از اینکه در رابطه با سرعت پایین شبانه باهاش صحبت کردم
گفتم که ضمنا این اکانت شبانتون هر 1 ساعت یک بار قطع میشه که همین هم خیلی اذیت میکنه. جالبه که گفت
اون قطع شدن به خاطر ترافیک بالای شبانه هست که time out میده و باعث DC شدن میشه و ما کاری نکردیم که این طوری بشه!!!
در حالی که این مشکل همه هستش.
حالا از دوستان می خوام که هر وقت با پشتیبانی تماس گرفتن این مورد رو هم بگن.
bunnybug
23-10-2010, 21:36
من چند روز پیش که با پشتیبانی صبانت تماس گرفتم بعد از اینکه در رابطه با سرعت پایین شبانه باهاش صحبت کردم
گفتم که ضمنا این اکانت شبانتون هر 1 ساعت یک بار قطع میشه که همین هم خیلی اذیت میکنه. جالبه که گفت
اون قطع شدن به خاطر ترافیک بالای شبانه هست که time out میده و باعث DC شدن میشه و ما کاری نکردیم که این طوری بشه!!!
در حالی که این مشکل همه هستش.
حالا از دوستان می خوام که هر وقت با پشتیبانی تماس گرفتن این مورد رو هم بگن.
در مورد شبانه حرفش منطقی بوده. چون برای اینکه pppoe قطع نشه باید به صورت دوره ای جوابی به سرور بفرسته که اگه خط و*ی پی ان بین مراکز صبانت پر باشه تایم اوت میگیره و قطع میشه. البته نباید بزارن اینجوری بشه قاعدتا...
music boy
23-10-2010, 21:46
من نميدونم چرا فقط كاربرايي كه يك پست دارن از صبانت راضي هستن !!!:27:
mahdi-001
23-10-2010, 22:39
سلام دوستان من حدود10روزه اکانتم تموم شده ولی صبانت رانژه خطم رو جمع نمیکنه درخواست جمع آوری هم 4 روز پیش دادم
الان هم با پارس قرارداد بستم هنوز به علت رانژه این شرکت .... نمیتونم وصل شم
:41:
RezaMagiclife
23-10-2010, 23:48
سلام دوستان من حدود10روزه اکانتم تموم شده ولی صبانت رانژه خطم رو جمع نمیکنه درخواست جمع آوری هم 4 روز پیش دادم
اینا می خوان با این کار مجبور کنن که مشتریا دوباره تمدید کنن چون می ترسن ریزششون زیاد باشه قبلا دو روزه جمع می کردن . البته این زیاد هم بد نیست چون نشون میده خودشون هم تا حدی فهمیدن چه گندی زدن .
masoudtr
24-10-2010, 00:43
عوضش با شبانه میتونی وصل شی فقط سرعت خیلی کم خواهد بود
2 روزه که در قم در ساعات خاصی اصلا نمی شه دانلود کرد چه از شبانه و چه روزانه
ولی با نرم افزارهای (قیلتر رد کن) می شه دانلود کرد
این را هم بگویم که لینک دانلود قیلتر نیست مثل این
کسه دیگه ای هم در قم این مشکل را داره؟
m_h_hadavi
24-10-2010, 08:00
بله ولی در ساعات خاصی این طور نیست و در کل شبانه روزه
لینکی که دادید هم مثل بقیه لینک ها قابل دانلود نیست
2 روزه که در قم در ساعات خاصی اصلا نمی شه دانلود کرد چه از شبانه و چه روزانه
ولی با نرم افزارهای (قیلتر رد کن) می شه دانلود کرد
این را هم بگویم که لینک دانلود قیلتر نیست مثل این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسه دیگه ای هم در قم این مشکل را داره؟
بله ولی در ساعات خاصی این طور نیست و در کل شبانه روزه
لینکی که دادید هم مثل بقیه لینک ها قابل دانلود نیست
تایید میشه!
بعضی وقت ها هم بیشتر از نیم ساعت قطع میمونه!
ولی جدیدا تو بعضی ساعات چند دقیقه یه بار قطع میشه!
باز زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از تهرانه!
موندم اگه مشکل همه ی شهرها از تهرانه چطور اصفهان درسته؟؟؟؟؟؟
من هم وقتی خواستم از صبا جدا شم و بیام پارس انلاین بینش 1 ماه و نیم وقفه افتاد !
تازه اوله کاری ! مونده !
mahdi-001
24-10-2010, 22:03
من هم وقتی خواستم از صبا جدا شم و بیام پارس انلاین بینش 1 ماه و نیم وقفه افتاد !
تازه اوله کاری ! مونده !
امروز از پارس بهم زنگ زدن گفتن مرکز مخابراتیتون مدارکت رو برگشت زده!
گفتم چرا؟گفت:چون شما یه شرکت دیگه روی خط شما هنوز تجهیزات داره!!!!گفت زنگ بزن به اون شرکت بگو جمع کنن!
بهش گفتم من 6 یا7 روزی میشه به صبانت درخواست دادم
بعد زنگ زدم صبا گفت شما دوشنبه درخواست دادین تازه 28ام مدارکت رو فرستادیم از اون موقع تا 10 روز صبر کن تا رانژه ات جمع شه!!!!!!!!!
:41:من تو این مدت چیکار کنم؟حسابی این 2تا شرکت دارن اعصابم رو بهم میریزن!!:2:
mohammad_77
24-10-2010, 22:47
گفتم چرا؟گفت:چون شما یه شرکت دیگه روی خط شما هنوز تجهیزات داره!!!!گفت زنگ بزن به اون شرکت بگو جمع کنن!
بعد زنگ زدم صبا گفت شما دوشنبه درخواست دادین تازه 28ام مدارکت رو فرستادیم از اون موقع تا 10 روز صبر کن تا رانژه ات جمع شه!!!!!!!!!
:41:من تو این مدت چیکار کنم؟حسابی این 2تا شرکت دارن اعصابم رو بهم میریزن!!:2:
منطقی تر اینه که صبانت زوری نگهت داشته :41: حسابی طرفدار پیدا کردی :27: .
مستقیم به خود پشتیبانی صبانت زنگ بزن شاید نماینده داره اذیت میکنه که مشتریش رو از دست نده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من تو این مدت چیکار کنم؟حسابی این 2تا شرکت دارن اعصابم رو بهم میریزن!!
دقیقا واسه من هم همین مسائل پیش اومد !
از یه طرف هی زنگ میزدم به صبا ! از یه طرف به پارس !
صبانت به من گفت نامه جمع اوری رو فرستادیم مرکز مخابراتی ! مرکز میگفت نامه ای به ما نرسیده !
از اون طرف هم پارس گفت خطت هنوز وصله و مدارکت رو مخابرات پس فرستاده !
چنان اعصابی از من بهم ریختن که نگو !!
به نظرم یه طرح یک ماهه edge راه بنداز فعلا
mehran_pqqp
25-10-2010, 03:20
در مورد شبانه حرفش منطقی بوده. چون برای اینکه pppoe قطع نشه باید به صورت دوره ای جوابی به سرور بفرسته که اگه خط و*ی پی ان بین مراکز صبانت پر باشه تایم اوت میگیره و قطع میشه. البته نباید بزارن اینجوری بشه قاعدتا...
برادر همه شرکت ها شبانشون چند ساعت پشت سرهم هستش و هر یه ساعت دیسکانکت نداره
این مشکلی که گفتی برای صبانت وجود داره؟ در صورتی که شبانه بعضی از شرکت ها سرعتش از صبانت هم بالاتره!
منم سه هفته پیش سه ماهم تموم شد .
همون روز زنگ زدن گفتن تمومه فکر کردن منم فوری پول میدم .
از اون روز سه هفته هستش که هر روز زنگ میزدم که تخلیه کنن اونا هم میگفتن تا ظهر تخلیه میشه ولی نمیشد .
آخرش رفتم شرکتش کلی سر و صدا راه انداختم تا تخلیه کردن .
اگه دوستان مشهدی هستن بگن تا راهنمای کنم چجوری راحت تر رانژه شون رو بردارن .
با این سرعت افتضاحشون توقع دارن هنوز صبانت بگیریم .
الان پارس گرفتم سرعت شبانش بین 100 تا 200 هستش
Amir_Niknam
25-10-2010, 10:20
از اون روز سه هفته هستش که هر روز زنگ میزدم که تخلیه کنن اونا هم میگفتن تا ظهر تخلیه میشه ولی نمیشد .
دوست عزيز راهنمائي كنيد ببينيم بايد براي تخليه فوري خط چكار كنيم
RezaMagiclife
25-10-2010, 11:57
من منظورتونو دقیقا نفهمیدم یعنی چی .اون موقع شما باید این جواب دوره ای رو تو روزانه هم بفرستید یا نه ؟ یعنی باید تو روزانه هم بعد از یک ساعت باید قطع بشید دیگه . پس چرا اینطور نیست . محض اطلاع شما بگویم که این یک نرم افزار ساده است که از ابتدا هم در شبانه های صبانت بوده است و یک ساعت به یک ساعت اکانت های شبانه را قطع می کند. در صورتیکه اگر شما همان موقع شب با اکانت خودتان وصل شوید تا صبح کانکت هستید و البته شارژتان هم تا آن موقع به پایان رسیده است !!! (اتفاقی برای من همان شب اول افتاد)
برای اطلاع بیشتر می توانید به قسمت پرسش و پاسخ سایت صبانت مراجعه کنید که در آنجا خود شرکت می گوید ما یک ساعت به یک ساعت اینترنت شبانه را قطع می کنیم البته برای رفاه حال شما و دلایل فنی !!! و مدیریتی !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این را هم بگم که ما با این نرم افزار اولیه چندان هم مشکلی نداشتیم .حتی یه جورایی به آن عادت هم کرده بودیم.چیزی که برای ما آزار دهنده است نرم افزار دومیه هست که از اول مهر کار گذاشتن و سرعت شبانه رو به 15 تا 20 کیلو محدود می کنه.
این یکی فکر کنم دیگه همه مشتریا رو فراری بده.
RezaMagiclife
25-10-2010, 12:15
دوست عزیز میشه بگین شما کدامیک از سرویس های پارس آنلاین رو گرفتین ؟
در ضمن شما از تورنت هم استفاده می کنین شنیده بودم پارس انلاین تورنت رو میبنده ؟ آیا این مسئله درسته ؟
S A M S U N G
25-10-2010, 12:58
ادیــــــــــــــــــــــ ت
دوستان فکر کنم دیگه متوجه شده باشین . دوستانی که پست من رو نقل و قول کردن لطف کنن ویرایش کنن تا مشکلی پیش نیاد .
مخلصیم .
سلام .
مخلصیم .
ما بیشتر!:10:
RezaMagiclife
25-10-2010, 15:16
دوست عزیز S A M S U N G براتون یک پیغام گذاشتم
دوست عزیز میشه بگین شما کدامیک از سرویس های پارس آنلاین رو گرفتین ؟
در ضمن شما از تورنت هم استفاده می کنین شنیده بودم پارس انلاین تورنت رو میبنده ؟ آیا این مسئله درسته ؟
EP1-4X سه ماهه 4 گیگ 256 کیلو بایت
تورنت رو نمیدونم
تست نکردم
البته پارس روزانش هم بین 70 تا 200 هستش . من از صبح با 200 دانلود میکنم
یه سوال:
دسکتاپ فیشینگ و ... که الان تو تاپیک شاتل همه دارن شکایت میکنن از دزدی اطلاعات و مانیتورینگ و ... توی صبانت هم هست یا نه؟
عليرضا خان
25-10-2010, 17:22
EP1-4X سه ماهه 4 گیگ 256 کیلو بایت
تورنت رو نمیدونم
تست نکردم
البته پارس روزانش هم بین 70 تا 200 هستش . من از صبح با 200 دانلود میکنم
شما از كدوم نمايندگي پارس آنلاين گرفتيد؟ آفتاب؟
یه سوال:
دسکتاپ فیشینگ و ... که الان تو تاپیک شاتل همه دارن شکایت میکنن از دزدی اطلاعات و مانیتورینگ و ... توی صبانت هم هست یا نه؟
فکر نکنم داشته باشه گویا شاتل قم هم فقط اینجوری شده و بقیه جاها مشکلی نداره
شما از كدوم نمايندگي پارس آنلاين گرفتيد؟ آفتاب؟
اسمشو نمیدونم ولی اینی که شما گفتی نبود
توی تقی آباد ساختمون فرهاد طبقه 2 دفتر پارسان لاین
فکر نکنم داشته باشه گویا شاتل قم هم فقط اینجوری شده و بقیه جاها مشکلی نداره
احتمالا به خاطر سفر آقا اینطوری شده.
ایشالله درست میشه.
RezaMagiclife
26-10-2010, 02:33
دوستان عزیز m_pixel و yade می شه پیغام های خصوصی تون رو چک کنین . ممنونم
سلام سرویس من 128 کیلو هستش و متوجه یه مطلب جالب شدم
تو سرویس شبانه بعد دریافت حدود 5 و نیم مگ سرعت از 108 به 23 اینا میرسه (تو روزانه هم به 65 کیلوبایت در ثانیه میرسه)
که اینم برای اینه که اگه کسی تو سایت اسپید تست رفت سرعت ISP پایین نیاد که بعدا مدعی لقب پرسرعت ترین سرویس باشن
حالا اگه بتونین بعد از دریافت 5 و نیم مگ دیسکانت بشید و دوباره کانکت شین سرعت به 108 کیلو در ثانیه میرسه( من این کار و دستی انجام میدم کسی نرم افزاری سراغ نداره برای این کار)
timemachine2029
26-10-2010, 07:41
سرعت واقعیه صباتر
aliarnold
26-10-2010, 11:17
دوستان من سرویس 128 صبانتم داره تموم میشه لطفا راهنمایی کنید چه شرکتی خوبه .
دیگه نمیخوام از صبا بگیرم چون خیلی اذیتم دادن.
با تشکر.
دوستان من سرویس 128 صبانتم داره تموم میشه لطفا راهنمایی کنید چه شرکتی خوبه .
دیگه نمیخوام از صبا بگیرم چون خیلی اذیتم دادن.
با تشکر.
مگه شما این اواخر با صبانت مشکلی داشتید؟
چون اصفهان یه دو هفته ای هست که اوضاع درست شده
mohammad_77
26-10-2010, 12:06
سلام.
دیشب دوبار اینترنت شبانه کلا از کار افتاد .
RezaMagiclife
26-10-2010, 12:19
فکر می کنم فقط اصفهان درست شده . از شهرهای دیگه کسی هست شبانه اش درست شده باشه ؟
تهران افتضاحه فکر نکنم قرار باشه درست هم بکنن مال تهران رو.
ما که 4 روزه عملا شبانمون تعطیله !!
با اکانت روزانه هم فقط میشه وب گردی کرد!
دانلود نمیزاره بکنی!!!!!!
باز خوبه آقا اومد قم، که این مفت خورا به این دلیل یه گند دیگه بزنن!
ولی با vppn اوضاع درست میشه!
من دیگه نمیدونم از دست اینا چی بگم!
قفط موندم اینا چه لقمه هایی میبرن سر سفره زن و بچشون!:41:
mehdi_halla
26-10-2010, 13:19
سلام.یعنی الان سرعتتون چنده؟رورانه و شبانه اش رو بیزحمت بگین چقده ؟ و پایدار بوده تو این دو هفته؟ اکانت شما چیه؟ممنون
من مشهد هستم.
با اکانت شبانه هر شب حدود 250mb دانلود میکنم.خوبه؟
سلام.یعنی الان سرعتتون چنده؟رورانه و شبانه اش رو بیزحمت بگین چقده ؟ و پایدار بوده تو این دو هفته؟ اکانت شما چیه؟ممنون
شبانه 200 روزانه 90
این دو هفته پایدار بوده
واکانتم 128 5گیگه
satttanism
26-10-2010, 14:17
شبانه 200 روزانه 90
این دو هفته پایدار بوده
واکانتم 128 5گیگه
برای منم همینه
128 9 گیگ
music boy
26-10-2010, 17:28
من مشهد هستم.
با اکانت شبانه هر شب حدود 250mb دانلود میکنم.خوبه؟
افتضاحه...:31:
Dark Shine
26-10-2010, 17:37
چرا سرعت شبانه اینقدر افتضاحه؟
الان با آفتاب یه شب من خودم Hitman Contract رو دانلود کردم ولی با صبانت نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خیلی مضخرفه !
aliarnold
26-10-2010, 19:05
بله
شبانه خيلي سرعت پايينه در حد 20-30
شبانه 200 روزانه 90
این دو هفته پایدار بوده
واکانتم 128 5گیگه
سرعتتون 200 ،با لینک مستقیم یا تورنت؟
silhouette
26-10-2010, 20:49
سلام سرویس من 128 کیلو هستش و متوجه یه مطلب جالب شدم
تو سرویس شبانه بعد دریافت حدود 5 و نیم مگ سرعت از 108 به 23 اینا میرسه (تو روزانه هم به 65 کیلوبایت در ثانیه میرسه)
که اینم برای اینه که اگه کسی تو سایت اسپید تست رفت سرعت ISP پایین نیاد که بعدا مدعی لقب پرسرعت ترین سرویس باشن
حالا اگه بتونین بعد از دریافت 5 و نیم مگ دیسکانت بشید و دوباره کانکت شین سرعت به 108 کیلو در ثانیه میرسه( من این کار و دستی انجام میدم کسی نرم افزاری سراغ نداره برای این کار)
برنامه advance dialler تو 20 30 صفحه قبل بگردی مفصل گقته شده
آقا از این شبانه بکشید بیرون:31:
روزانش چطوره؟ من الان با 128 آسیاتک سرعتم رو 15-16 هست:2:
اگه صبا نت روزانش خوبه جمع کنم بیام صبا :31:
aliarnold
26-10-2010, 21:18
آقا از این شبانه بکشید بیرون:31:
روزانش چطوره؟ من الان با 128 آسیاتک سرعتم رو 15-16 هست:2:
اگه صبا نت روزانش خوبه جمع کنم بیام صبا :31:
روزاش براي بنده معمولا و تقريبا خوبه دان روي 40-60 دور ميزنه.
البته هيچ اعتباري نيست كه اين حرف بنده تا ساعاتي ديگر نابود بشه :18: :27: با يه قانون جديد از صبا
S A M S U N G
26-10-2010, 21:40
سلام .
مهدی روزانش خوبه . البته شبانش هم واسه من خوبه ( شبی 2.5 گیگ :دی )
این 128 من :
راستی بچه ها من هنوز وصلم :دی 4 روز :دی فردا آخرین روز اعتبارم بخوام نخوام دیسکانکت میشه :دی
مخلصیم .
music boy
26-10-2010, 22:05
سامسونگ جان چند ترابايت دانلود كردي تا الآن ؟:31:
نوش جونت، لااقل دل ما خنك ميشه:27:
الان با این اوصاف بیایم صبا یا نه؟ می دونید که نقل مکان چقدر مشکله :31:
نیام صبا پشیمون شم؟ کلا چه مشکلاتی داره؟ یکی از دوستام که خیلی تعریف می کنه .. چطور شما انقدر بد می گید؟
پ.ن: اینم سرعت من :31:
نخندینا :31:
RezaMagiclife
27-10-2010, 00:30
الان با این اوصاف بیایم صبا یا نه؟ می دونید که نقل مکان چقدر مشکله :31:
نیام صبا پشیمون شم؟ کلا چه مشکلاتی داره؟ یکی از دوستام که خیلی تعریف می کنه .. چطور شما انقدر بد می گید؟
پ.ن: اینم سرعت من :31:
نخندینا :31:
شما سرویستون چیه . چقدر محدودیت داتلود داره ؟ چقدر بابتش پول دادین ؟
شما سرویستون چیه . چقدر محدویت داتلود داره ؟ چقدر بابتش پول دادین ؟
128
قبلا (یعنی از 2سال پیش تا الان) اینجوری نبود .. سرعتم رو 60-70 بود .. یه ماهه اینجوری شده.
من 6ماهه 60 گیگ گرفتم 144900
RezaMagiclife
27-10-2010, 11:52
128
قبلا (یعنی از 2سال پیش تا الان) اینجوری نبود .. سرعتم رو 60-70 بود .. یه ماهه اینجوری شده.
من 6ماهه 60 گیگ گرفتم 144900
من سرویس یک مگا بیت از صبانت دارم با 15 گیگ محدودیت سه ماهه . 84500 تومان
سرعت روزانه متوسط بین 70 تا 90 .سرعت شبانه 12 تا 15
الان 14 گیگ از 15 گیگ رو مصرف کردم که فقط ماکزیمم 4 گیگ دانلود بوده چون دقیقا حساب کردم دراین دوره چه فایل هایی رو دانلود کردم. یعنی 10 گیگ در کمتر از سه ماه صرف وبگردی شده. به قول انگلیسی ها unbelievable و به قول خودمون جل الخالق !!!
حالا میل خودتونه اگه می خواین یک ششم این مقداری که الان دارید رو دانلود کنین (با فرض اینکه من یک گیگ بقیه رو هم کامل صرف دانلود کنم) ولی در عوض سرعتتون دوتا سه برابر بشه اون موقع شما هم به صبانت خوش آمدید.
من سرویس یک مگا بیت از صبانت دارم با 15 گیگ محدودیت سه ماهه . 84500 تومان
سرعت روزانه متوسط بین 70 تا 90 .سرعت شبانه 12 تا 15
الان 14 گیگ از 15 گیگ رو مصرف کردم که فقط ماکزیمم 4 گیگ دانلود بوده چون دقیقا حساب کردم دراین دوره چه فایل هایی رو دانلود کردم. یعنی 10 گیگ در کمتر از سه ماه صرف وبگردی شده. به قول انگلیسی ها unbelievable و به قول خودمون جل الخالق !!!
حالا میل خودتونه اگه می خواین یک ششم این مقداری که الان دارید رو دانلود کنین (با فرض اینکه من یک گیگ بقیه رو هم کامل صرف دانلود کنم) ولی در عوض سرعتتون دوتا سه برابر بشه اون موقع شما هم به صبانت خوش آمدید.
یعنی با همین آسیاتک بسازم؟ منظورتون اینه که چون سرعت صبا بالاست زود اکانتتون تموم میشه؟
RezaMagiclife
27-10-2010, 22:02
نمی دونم مال من که اینجوریه شاید نظر دیگران متفاوت باشه . کلا من فکر می کنم سرعت بالا وقتی خوبه که محدودیت دانلود نداشته باشید.
امروز صبح کانکت شدم دیدم بعد از 10 دقیقه خود بخود DC میشه تا به حال اینجوری نشده بود مشکل از چی دوستان کسی این مشکلو نداره؟
Dark Shine
29-10-2010, 11:29
بله امروز ماله منم همینوطریه هی Dc میشه شاید برای روزه دانش آموزه :31:
اصلا نمیزارن وارد یاهو مسنیجر شم!
یه چیز عجیب تر اینکه:
من از ساعت 8 دارم با اینترنت کار میکنم ولی هنوز باقیمانده کیلوبایتم کم نشده !
حتی 1 کیلو بایت ! :18:
دلیلشو کسی میدونه؟
واسه من که معمولیه. شیراز هستم.
Electronic-Arts
29-10-2010, 12:41
بله امروز ماله منم همینوطریه هی Dc میشه شاید برای روزه دانش آموزه :31:
اصلا نمیزارن وارد یاهو مسنیجر شم!
یه چیز عجیب تر اینکه:
من از ساعت 8 دارم با اینترنت کار میکنم ولی هنوز باقیمانده کیلوبایتم کم نشده !
حتی 1 کیلو بایت ! :18:
دلیلشو کسی میدونه؟
یه بار دیسکانکت کن تا ببین چه طور برات دوبرابر کم میکنه
RezaMagiclife
29-10-2010, 12:48
مال من هم مرتب دیسکانکت میشه امروز . اینقد گفتیم روزانه اش خوبه مشکل فقط شبانشه چشم خورد !!!
اول صبحی یه فایل رپید هم گذاشتم 26 مگ زده بود دیسکانکت شد اون که پرید حالا نمی دونم چقدر از شارژم کم کرد.
music boy
29-10-2010, 12:54
Electronic-Artsجان، لطفآ امضاتون رو پاك كنين يا عوض كنين، يكم گمراه كننده س
بنده هاي خدايي كه ميخوان اي دي اس ال بگيرن فكر ميكنن صبا خوبه !
لااقل بنويسين : يادش بخير صبانت يك زماني اينجوري بود !
ممنون
:11:
Steps-Rap
29-10-2010, 12:58
من فک میکردم اشکال از یاهومه که هی میاد بیرون.
نگو از نت بوده ....
Electronic-Arts
29-10-2010, 13:20
Electronic-Artsجان، لطفآ امضاتون رو پاك كنين يا عوض كنين، يكم گمراه كننده س
بنده هاي خدايي كه ميخوان اي دي اس ال بگيرن فكر ميكنن صبا خوبه !
لااقل بنويسين : يادش بخير صبانت يك زماني اينجوري بود !
ممنون
:11:
من 3 ماهه که صبا رو پس دادم و در حال حاضر از GPRS ایرانسل استفاده میکنم این امضا هم یادگاری از اون دوران هست و دلم نمیاد پاکش کنم
Dark Shine
29-10-2010, 13:49
یه بار دیسکانکت کن تا ببین چه طور برات دوبرابر کم میکنه
بله 890290 کیلوبایت شد 850540 کیلوبایت :41::31:
این دیسکانکت شدن فقط ماله امروزه ها! :13:
S A M S U N G
29-10-2010, 14:32
سلام .
من که امروز اصلا وصل نمیشه !
الان هم با دایل آپ اومدم !!
مخلصیم .
Dark Shine
29-10-2010, 14:35
دیسکانکت ها تموم شد !:20:
S A M S U N G
29-10-2010, 21:03
سلام .
دوستان کرچی کسی قطعی نداشته ؟ از صبح تا الان اصلا وصل نمیشه .
فکر کنم تلافی 4 روز دارن در میارن :دی
مخلصیم .
masoudtr
29-10-2010, 21:30
بچه ها سرعت شبانه خوب شد من دیگه میخوام امشب را بگذارم دانلود
مشهد را میگم
mohammad_77
29-10-2010, 21:31
من شبانه ام ديشب مشكل داشت,چيزي نتونستم بگيرم. يعني از 4 صبح به بعد ديگه وصل نشد.:2:
music boy
29-10-2010, 22:00
مشهد را میگم
سلام دوست خوبم
من مشهد هستم، ديشب سرعت دانلود 15-30 بود، به عبارتي افتضاح:31:
solidworm
29-10-2010, 22:07
مسخره بازیه. روزانه هم که 5-6 KB/s شده.
S A M S U N G
30-10-2010, 09:54
سلام .
دیروز کلا اینترنت من قطع بود .
ولی در عوض شبانه 4 گیگ دانلود کرده !
سرعت چند بود بچه ها ؟
مخلصیم .
solidworm
30-10-2010, 11:36
شبانه عالی شده. دیشب 100 کیلوبایت دانلود داشتم.
music boy
30-10-2010, 11:58
سامسونگ عزيز شما كجا هستين كه سرعتتون اينقدر خوب بوده ديشب ؟!!!
من سرعتم 25 بيشتر نشد !
mhhojjati
30-10-2010, 12:12
سامسونگ عزيز شما كجا هستين كه سرعتتون اينقدر خوب بوده ديشب ؟!!!
من سرعتم 25 بيشتر نشد !
تایید میشه !
S A M S U N G
30-10-2010, 12:14
سلام .
منطقه 1 کرج .
مخلصیم .
Amir_Niknam
30-10-2010, 12:52
سرعت دانلود 25
مشهد مركز صابري
Dark Shine
30-10-2010, 14:21
دیشب از 8 تا 10 شب سرعت افتضاح بود Google رو 10 دقیقه صبر کردم تا اینکه نشانه هایی ازش اومد ! :13:
music boy
30-10-2010, 14:44
دیشب از 8 تا 10 شب سرعت افتضاح بود Google رو 10 دقیقه صبر کردم تا اینکه نشانه هایی ازش اومد ! :13:
براي من ساعت 8 تا 10 اصلآ كانكت نميشد !!:41:
Dark Shine
30-10-2010, 15:07
براي من ساعت 8 تا 10 اصلآ كانكت نميشد !!:41:
پس جا داره من خدا رو شکر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليرضا خان
30-10-2010, 15:24
سرهت اينترنت من از ديشب تا امروز ظهر در حد صفر بود. هيچ سايتي رو باز نمي كرد!
منم دیگه با این شرکت کار نمیکنم!
یادش بخیر سال پیش عجب کیفیتی داشت ولی الان شعارشون شده هر روز گند تر از دیروز!
یا میرم لایزر یا میرم دنبال وایمکس مبین نت!
من مشهدم
حدود 3 ماهي ميشه دانلود شبانه نميكنم چون سرعت از 10 الي 15 كيلو بايت بالاتر نميره ..
هفته قبل رفتم ببينم چه مرگشه اينطوريه رفتم نمايندگي سابين
بعدش دو تا خانوم بي حجاب با پررويي تموم گفتن همين كه هست رو هم خدا رو بايد شكر كنين
گفتم اون موقعي كه هم اين سرويستون رو به ملت ميفروختين همين حرفو ميزدين يا يكسره تعريف ميكردين از سرعت شبانش؟
به هر حال اگر دوستان يك سرويس دهنده ديگه تو مشهد سراغ دارن كه دانلود شبانش خوبه معرفي كنين
صبا ماليده و از بس حريصه اون قدر اشتراك داده كه هر روز سرعت يك جا رو مياره در حد صفر و ميخواد با اين نكبت خودشو نگهداره
dragon-fly
30-10-2010, 18:43
سلام
يعني كسي يه شركت درست و حسابي پيدا نكرده ؟
صبانت كه الان داريم كه هيچي.شاتل كه دوستم داره اونم هيچي.
اسيا تك و لايزر و پارس انلاين و داتك: اينا رو هم تو شهرهاي تهران بوشهر قم اهواز به دست خودم تست كردم كه اونا هم ....... .
فقط 512 اسيا تك شبانش 40 بود كه اونم قابل قبول نيست.البته نوسان زياد داره.بالاترينش 40 بود.
حالا اگه كسي اطلاعات ديگه اي داره بزاره تا ما هم استفاده كنيم.
solidworm
30-10-2010, 18:45
سرعت اکثر مواقع زیر سرعت قرارداد میره، همیشه قطع و وصل میشه، گاهی اصلا وصل نمیشه، قیمت ها هم که گران است.
این شرکت اصلا در حد و اندازه ای نیست که سرویس ADSL بده. باید این مسخره بازی رو جمع کنه.
اوضاع خراب!
واقعا واسه خودم متاسفم که مجبورم از این شرکت بی مسئولیت سرویس بگیرم.
پشتیبانی ش هم که هیچی، هر اتفاقی بیافته میگه مشکل از مخابراته!!
Steps-Rap
30-10-2010, 19:47
واقعا دیگه گرفتن adsl از هیچ شرکتی نمی ارزه.
باید فکر دیگه ای کرد.اینجوری نمیشه....
mehdi_halla
30-10-2010, 20:24
سلام دوستان.منم روزای آخریه که صبا دارم.دارم میرم پارس آنلاین ایشالا..
این مورد رو چند روز پیش دیدم .خیلی شرایطش خوبه اگه واقعا درست باشه..
لطفا نظرتون رو بگین که میشه اعتماد کرد:
zodiac67
30-10-2010, 20:41
مشهد را میگم
داری سوال میکنی یا جملت خبریه ؟ چون من خودم مشهدم و سرعت شبانه حداکثر 30 هست :18:
zodiac67
30-10-2010, 20:44
چرا کرج سرعتش بالاست ؟ یکی از دوستامم از کرج میگفت که شبانه داره با 200 دانلود میکنه ؟:19:
Steps-Rap
30-10-2010, 21:28
سلام دوستان.منم روزای آخریه که صبا دارم.دارم میرم پارس آنلاین ایشالا..
این مورد رو چند روز پیش دیدم .خیلی شرایطش خوبه اگه واقعا درست باشه..
لطفا نظرتون رو بگین که میشه اعتماد کرد:
داداش حالا چرای میری پارس؟؟
وضع اونجا هم وضع خوبی نیستا....
mehdi_halla
30-10-2010, 22:24
داداش حالا چرای میری پارس؟؟
وضع اونجا هم وضع خوبی نیستا....
تو شهرمون 5 تا adsl بیشتر نیست.الکا ،پیشگامان،صبا،شاتل و پارس آنلاین که جدیدتره از همه اس...پس احتمالا یوزاش هم کمترن و سرعت هم بیشتره(ایشالا که اینجوریه).و شنیدم که 128 بالای 100 کیلو سرعت روزانه اش هست.شبانه اش رو نمیدونم..شاتل هم که شبا افتضاحه مثله صبا...
moji20cpp
31-10-2010, 00:16
تو شهرمون 5 تا adsl بیشتر نیست.الکا ،پیشگامان،صبا،شاتل و پارس آنلاین که جدیدتره از همه اس...پس احتمالا یوزاش هم کمترن و سرعت هم بیشتره(ایشالا که اینجوریه).و شنیدم که 128 بالای 100 کیلو سرعت روزانه اش هست.شبانه اش رو نمیدونم..شاتل هم که شبا افتضاحه مثله صبا...
بیا شاتل ضرر نمیکنی:31:
من شبا با اکانت 128 800 مگابایت تا 1500 مگابایت دانلود کردم.
همین شاتل شهر شما:20:
darkestpalace
31-10-2010, 05:48
سرعت شبانه صبانت (در مشهد) هیچ تغییری نکرده و همون حدود 20 کیلوبایت در ثانیه در نوسانه . دوستان با خیال راحت به روند جدایی از این شرکت آشغال ادامه بدین.
masoudtr
31-10-2010, 07:39
داری سوال میکنی یا جملت خبریه ؟ چون من خودم مشهدم و سرعت شبانه حداکثر 30 هست :18:
سوالی بود دیشب صبانت حسابی خجالتم داد و فقط 15 مگ گرفت
عجب شرکت خوبیه:2::2::2::2:
RezaMagiclife
31-10-2010, 13:38
مال من هم که تهران هستم از 20 بالاتر نمی یاد شبها. روزانه ام هم پایدار نیست یک لحظه رو 90 هست بعد یک دفعه افت می کنه به 30 بعد میاد 60 بعد به مدت 30 ثانیه هیچی نمی زنه سرعت صفر می شه . چون من اکانت رپید هم ندارم .اکثر دانلودهام هم از رپید هست می ترسم وسطش دیسکانکت بشه و همش بپره . چند بار هم تا حالا البته این طوری شده.
در ضمن دوستان کسی هست از شرکت اوراکل خبری داشته باشه . اینترنت نامحدود میده . تعرفه هاش هم نسبت به بقیه مناسب به نظر می رسه . البته تو این مملکت به هیشکی نمی شه اطمینان کرد . اینه که از دوستان پرسیدم ببینم کسی با این شرکت آشنایی داره و کیفیتش رو تائید می کنه ؟
MJ assassins creed
31-10-2010, 14:21
دیگه شبانه اونقدرا وضعش خراب نیست.من دو شب از ساعت 5:30 تا 7:45 گذاشتم 160 مگ گرفت.
Steps-Rap
31-10-2010, 15:39
پس حق داری بری پارس....
darkestpalace
31-10-2010, 16:51
دیگه شبانه اونقدرا وضعش خراب نیست.من دو شب از ساعت 5:30 تا 7:45 گذاشتم 160 مگ گرفت.
شما احتمالا دانلودهای سابق رو تجربه نکردین که 160 مگ طی دو ساعت رو "زیاد خراب" نمی دونید. صبانت خوب بود . الان یه ISP آشغاله بین همه ISP های آشغال دیگه ای که تو این کشور پر برکت به مردم بیچاره قالب میشه.
خيلي زور زده 160 مگو تو 4 ساعت بهت داده !!!!!111
ساعتي 40 مگ:5:
mehdi_halla
31-10-2010, 19:10
آقای حسینی من بیام دفترتون شما تضمین کتبی میدی ازتون اشتراک بگیرم شبی 1 گیگ رو متوسط دانلود دارم؟!:31::31:
گذشته از بحث شبانه ، شاتل یه بدی هم داره که اصلا سرویس هاش جامع نیست.یعنی به طور مثال سرویس ماهیانه 10 گیگ دانلود با سرعت 128 یا 256 نداره (سرعت دانلود 70 به بالا)ودرسته ART1 شما حجمش تو همین حدود و حتی بالاتره ولی سرعتش در حد ECO های همین رده (از نظر سرعت اسمی) نیست دیگه.به طور مثال شما 128 اکو میدین که سرعتش 60-70 هست ولی حجم بالا نداره و Art میدین که حجمش بالاس ولی سرعتش پایینه !
من اگه حجم 10 گیگ ماهیانه با سرعت دانلود 100-120 کیلو با قیمت حدود 30 تومن داشتین با کله میومدم شاتل:27:
1-برو با اکانت خودت بیا
2-تاپیک جامع برای شاتل موجوده
من موندم چرا هر کی می خواد تبلیغ کنه یا مثلا بگه صبانت خوبه تعداد پست هاش زیر 50 تاس :31:
بابا اینقدر ترسو نباشید با اکانت خودتون بیایین
mehdi_halla
31-10-2010, 22:06
1-برو با اکانت خودت بیا
2-تاپیک جامع برای شاتل موجوده
من موندم چرا هر کی می خواد تبلیغ کنه یا مثلا بگه صبانت خوبه تعداد پست هاش زیر 50 تاس :31:
بابا اینقدر ترسو نباشید با اکانت خودتون بیایین
دوست عزیز.من و شما حق داریم که اینقدر نسبت به این افراد (پست پایینی های تبلیغاتی!!)حساس باشیم،اما ایشون تاریخ یوزرشون سال 2008 هستش وتازه عضو نشدن.اما خواستن شاتل رو هم تبلیغ کنن.(البته که تعریفی هم نیست این شاتل!)
ُسلام
اقا ما یه اشتباه کردیم 2 باره بعد از 4 سال رفتیم adsl گرفتیم اونم از کاوش رایانه تو شیراز 3 ماهه 6 گیگ با نصب 65000 سرعت 1 مگ که باس 128 تا سرعت دانلود بده چشمتون روز بد نبینه!!! الان یک ماهه سرعت دانلود از 6 کی تا 60 کی متغییره بیشتر هم پایین هس سرعت هرچی هم میگیم بهونه های الکی میارن داریم تجهیزات و عوض میکنیم و قول میدیم فلان کنیم و از ای چیزا به نظرتون چیکار کنیم ؟ بریم شکایت کنیم؟ صنف دارن اینا تلفن یا ادرسشو بدین لطفا در ضمن اگر شرکت درس حسابی میشناسین شمارشو بدین تا از اونجا سرویس بگیرم
ممنون :11:
اینم تستی که زدم برا سرعت":
RezaMagiclife
01-11-2010, 01:29
والا ما هم کوچولو موچولویم دیگه ببخشید جسارته در مقابل اونایی که تعداد پست هاشون چهار پنج رقمیه .
ولی از هر چی شرکت اینترنتیه از شاتل گرفته تا پارس انلاین وصبانت حالت تهوع گرفتیم .
کاش اونایی که تبلیغ می کنن با آواتار و نام شرکت می اومدن اونجوری می شد رو حرفشون اقلا حساب کرد
که مثلا اگه می گن سرعت فلان شرکت 400 هست شبانه اش رو 600 کیلو بایت بر ثانیه بسته شده اگه اینجوری نبود بشه یقه شونو گرفت .
اصلا شرکت خوب نیاز به تبلیغ نداره . اون موقع که صبانت سرعتش خوب بود من اقلا به 10 تا از دوستام تبلیغشو کردم و بعضی هاشون برای شرکتشون حجم ها ی بالا خریداری کردند صبا نت هم نه این مطلب رو می دونست و نه گیگ اضافی به من هدیه داد.
ولی الان که شبانه اینطوری شده تو همه تاپیک ها می رم تبلیغ برعکس می کنم که کسی دیگه از صبانت اینترنت نگیره تا یه جورایی تلافی اون 10 تا رو در بیارم.
حالا صبانت نشد پارس انلاین با شاتل وقتی یکی مثلا از صبانت می ره شاتل انتظار کیفیت بهتر داره . وقتی اون کیفیت رو پیدا نکرد معلومه که از شاتل هم همون یک ماه رو میگیره وبعد تخلیه می کنه و شروع می کنه به تبلیغ منفی در مورد شاتل و حق هم داره .
بنابراین شرکت ها بهتره اگه می خوان مشتری جذب کنن به کیفیت سرویس هاشون اضافه کنن وفکر نکنن اینترنت ملک پدریشونه و مثلا با دانلود شبانه مال و اموال اونا داره به غارت میره .
اینترنت یعنی sharing و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و کار یک شرکت اینترنتی تسریع در این روند به اصطلاح به اشتراک گذاشتنه نه مانع تراشی و کند کردن آن .
esmail_boy
01-11-2010, 05:31
من تا یه هفته دیگه میرم اکانت صبانتمو میبندم... سرعت شبانه شیراز افتضاحه .... واقعا شورشو درآوردن
دوست عزیز.من و شما حق داریم که اینقدر نسبت به این افراد (پست پایینی های تبلیغاتی!!)حساس باشیم،اما ایشون تاریخ یوزرشون سال 2008 هستش وتازه عضو نشدن.اما خواستن شاتل رو هم تبلیغ کنن.(البته که تعریفی هم نیست این شاتل!)
مورد 1 - برو با اکانت خودت بیا دقیقا در مورد ایشون صدق می کنه
یعنی این دوستمون از 2008 تا الان عضو p30 بوده و دقیقا همین الان که این مشکلات پیش اومده ، اومده از یه شرکت دیگه دفاع می کنه واقعا جای بسی شگفتیه
من منظورم با دوستانی که پست کم دارن نیست منظورم با کسانیه که با تعداد پست پایین تو این وضعیت که همه شاکی هستن میان میگن صبانت خوبه! فلانی خوبه ...
sajjaddd
01-11-2010, 07:50
کسی حجم مصرفش بالا نرفته ؟ من توی یک هفته ی گذشته 100 مگ مصرف نداشتم اما بیشتر از یک گیگ از حجم باقیمونده کم شده . دیشب امتحان کردم 40 مگ سند و رسیو رو 100 مگ توی سایتش ثبت کرد . این دیگه خیلی نامردیه .
mahdy2021
01-11-2010, 13:26
دوستان شما هنوز هم دارید بحث می کنید؟
شرایط صبانت تغییر کرده و همینه که هست. اگر نمی خواید وقت خودتون رو با اعتراض اینجا تلف نکنید.خیلی ها تغییر isp دادن و راضی هم شدن
اگر واقعا داره اذیتتون میکنه قراردادتون تموم شد بیخیالش بشید.منم بزودی ....
aliarnold
01-11-2010, 13:29
دوستان شما هنوز هم دارید بحث می کنید؟
شرایط صبانت تغییر کرده و همینه که هست. اگر نمی خواید وقت خودتون رو با اعتراض اینجا تلف نکنید.خیلی ها تغییر isp دادن و راضی هم شدن
اگر واقعا داره اذیتتون میکنه قراردادتون تموم شد بیخیالش بشید.منم بزودی ....
موافقم
من میخوام برم و قراردادم هم تموم شده اما نمیدونم کدوم شرکت ؟!(اصفهان/مدرس)
خواهشا هرکی سرویس دیگه ای رفته توی منطقه بالا و راضیه بگه ،ممنون.
اقا یکی نامه نوشتنش خوب باشه بیاد مشکلات این صبانت رو برای سایت تابناک بفرسته اینجوری شاید به خودش بیاد
من به 20.30 زنگ زدم هم گفتم گفتند باید چند نفری زنگ بزنند شکایت کنند از این شرکت که ما یخش کنیم حالا بچه ها پایه هستند ؟؟
mahdi-001
01-11-2010, 15:58
من که از صبا رفتم الان پارس گرفتم از صبا سرعتش تو روز گاهی اوقات بیشتره گاهی اوقات هم کمتره!ولی واقعا ازش راضیم شبا هم حدود500تا600مگ میگیرم سرعت حدود30تا50
ولی تو روز به146هم میرسه:8:
برا دوستانی که بازی آنلاین انجام میدم اصلا پارس خوب نیست چون پینگ بالای700تا1600هم هست!!!
من که نه زیاد دان دارم و اصلا آنلاین بازی نمیکنم
راستی سایت جدید صبا رو دیدین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم پارس میخوام اما پورت نداره! :18:
solidworm
01-11-2010, 16:57
رتبه شرکت آشغال گستر صبا در میان ISP های برتر از 1 به 4 رسید. عجیبه که رتبه آخر نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیزی که از این جدول واضحه اینه که شاتل از آشغال گستر صبا بهتره.
کسی تا حالا از شبکه ارتباط شبدیز، ADSL گرفته؟
niyosha2010
01-11-2010, 20:49
درود
روی صحبت من با افراد ناراضی ها هست. لطفا اینقدر شکایت از صبانت نکنید.
اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.
mohammad_77
01-11-2010, 21:14
درود
اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.
نظر من هم همینه . یکی از دوستانم که نمایندگیش رو داره وقتی به شوخی بهش گفتم اگه شبش رو درست نکنید بهم میزنم ، خیلی جدی گفت کلی آدم توی صف هستند تو بهم بزنی یکی دیگه میاد جات .
من خودم دو ماه دیگه هم میروم سربازی :41:و هم اشتراکم تموم میشه :31: . بعدش هم میخواهم به خانواده بسپارم از بروند توی صف مخابرات وایستند چون ظدقیقا دانلود نامحدود داره :27: . تا برگردم حتما دیگه نوبتم شده :5:
راستی مخابرات 15 تومان اولیه رو هم نمی گیره ( یک وقت نگید دارم تبلیغ مخابرات رو میکنم هان.... ) .
mohammad_77
01-11-2010, 21:20
در ضمن این تایپ بالایی در رزومه خودش زیادی دور و بر صبانت گشته . آواتارش هم که این طوریه . اگر توی صبانت کار میکنه سفارش امون رو هم بهشون بکنه شاید درستش کنند :31: . اگر هم که غیر اینه که بنده ازشون عذر خواهی میکنم که سوء تفاهم نشه .
درود
اتفاقا شما اگه دقت کنید میبینید اعتراض ها کم شده. از صفحه 60 اگه اشتباه نکنم شروع شد و توی 1_2 هفته پست ها خیلی زیاد شدن اما الان سرعت پست زدن ها بسیار کم شده!
الان اکثرا دارن همین کارو میکنن و از این شرکت میرن. اما باید یه اطلاع رسانی بشه که تا اونجایی که میشه کمتر کسی طرف این شرکت بیاد. حالا 3تا هستن بشن 2تا!
شما هم فکر نکن حالا با اسم یه دختر اومدی تحویل گرفته میشی. این شرکت همون اشغالی که بوده هست.
mohammad_77
01-11-2010, 21:26
اقا یکی نامه نوشتنش خوب باشه بیاد مشکلات این صبانت رو برای سایت تابناک بفرسته اینجوری شاید به خودش بیاد
من به 20.30 زنگ زدم هم گفتم گفتند باید چند نفری زنگ بزنند شکایت کنند از این شرکت که ما یخش کنیم حالا بچه ها پایه هستند ؟؟
فکر کنم ایمیلشون هم 2030@iribnews.ir باشه . سعی خودمون رو بکنیم ببینیم چی میشه .
music boy
01-11-2010, 21:33
درود
سلام خدمت نيوشا صبانت زادگان مقدم عزيز !!!:27:
همونطور كه دوست عزيزم هم فرمودن، ما فقط براي اطلاع رساني از وضع اسف بار صبا اينجا ميايم و نيازي به يادآوري شما نبود چون اكثر ما در حال حاضر منتظريم كه اشتراكمون تموم بشه تا زودتر بريم !:21:
niyosha2010
01-11-2010, 21:43
اتفاقا شما اگه دقت کنید میبینید اعتراض ها کم شده. از صفحه 60 اگه اشتباه نکنم شروع شد و توی 1_2 هفته پست ها خیلی زیاد شدن اما الان سرعت پست زدن ها بسیار کم شده!
الان اکثرا دارن همین کارو میکنن و از این شرکت میرن. اما باید یه اطلاع رسانی بشه که تا اونجایی که میشه کمتر کسی طرف این شرکت بیاد. حالا 3تا هستن بشن 2تا!
شما هم فکر نکن حالا با اسم یه دختر اومدی تحویل گرفته میشی. این شرکت همون اشغالی که بوده هست.
شما هر چی هم اطلاع رسانی منفی کنید اسم و سابقه صبانت با این حرف ها خراب نمیشه و همیشه هزاران نفر تو صف گرفتن پورت از صبانت هستن و صبانت شرمنده مردم میشه که پورت نداره در حالی که شرکت های رقیب همه پورت دارند و منتظر مشتری
در ضمن بنده پسر هستم و هیچ وقت اعلام نکردم که دختر هستم و تنها آیدی به اسم دختر هست
Steps-Rap
01-11-2010, 21:52
درود
آخه بد بختی همه جا همینه...
music boy
01-11-2010, 21:52
دوست خوب، يك جوري گفتين اطلاع رساني منفي كه هر كي ندونه فكر ميكنه صبا خوبه و ما داريم بد ميگيم !!!
اسير اين مظلوميت صبانتم !!:2:
شما هر چی هم اطلاع رسانی منفی کنید اسم و سابقه صبانت با این حرف ها خراب نمیشه و همیشه هزاران نفر تو صف گرفتن پورت از صبانت هستن و صبانت شرمنده مردم میشه که پورت نداره در حالی که شرکت های رقیب همه پورت دارند و منتظر مشتری
در ضمن بنده پسر هستم و هیچ وقت اعلام نکردم که دختر هستم و تنها آیدی به اسم دختر هست
سلام خدمت برادر ارجمند که از روابط عمومی صبانت اینجا تشریف آوردین :31:
.
.
.
عزیز، حالا شما صحبت این همه کاربر ناراضی را قبول ندارین اشکالی نداره (البته فکر کنم صبانت اصلا کاربراش را هیچی به حساب نمیاره) ولی این مطلب را که دیگه نمیتونین کتمان کنین چون اطلاعاتش رسمی هست:
لینک مطلب همون کاربر را گذاشتم که قانون کپی رایت هم رعایت شده باشه :27:
خلاصه مطلب این را نوشته:
جدول شرکتهای اینترنتی برتر مهر ماه
مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور 10 شرکت برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران در مهر ماه معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور - متما - در مهر ماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های آریا سپهر، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، نداگستر صبا، افزوز، پارس آنلاین، ندا رایانه، توسعه رسان پاسارگاد، داتک و سرمایه گذاری اوراکل رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
این در حالی است که در لیست ISP های برتر شهریورماه شرکتهای ندا گسترصبا، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاین، ندا رایانه، آریا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمایه گذاری اوراکل به ترتیب رتبه های اول تا دهم را به خود اختصاص داده بودند.
به گزارش مهر، کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابل دانلود است استفاده کنند.
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند.
سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
گفته می شود بیش از 25 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و طبق آخرین آمار ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت در ایران 34 درصد است.
جزئیات ارائه سرویس از سوی 10 شرکت برتر اینترنتی مهرماه
این نتایج مربوط به تاریخ 01/07/1389 تا 30/07/1389 است
نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از 2Mbps می باشد
اخوی کاملا از افت جایگاه صبانت از جایگاه اول در شهریور به جایگاه چهارم در مهرماه دیگه همه چیز مشهوده و قضاوت می مونه با خود کاربران عزیز (همونهایی که قبولشون ندارید :21: )
neopersia
01-11-2010, 22:18
ظاهراً دوباره داره برای دوستان سوء تفاهم میشه!
همونطور که بارها اشاره شد این تاپیک محل اطلاع رسانی از وضعیت سرویسها هست. نه محل طرفداری کردن از صبانت یا توهین کردن به اون
کسانی که روی صبانت تعصب دارند حالا چه مثبت چه منفی میتونن توی یاهو مسنجر برای خودشون کنفرانس بزارن اونجا با هم سر تعصباتشون دعوا کنن. اینجا جاش نیست
ظاهراً دوباره داره برای دوستان سوء تفاهم میشه!
همونطور که بارها اشاره شد این تاپیک محل اطلاع رسانی از وضعیت سرویسها هست. نه محل طرفداری کردن از صبانت یا توهین کردن به اون
کسانی که روی صبانت تعصب دارند حالا چه مثبت چه منفی میتونن توی یاهو مسنجر برای خودشون کنفرانس بزارن اونجا با هم سر تعصباتشون دعوا کنن. اینجا جاش نیست
چشم برادر ولی این مطلبی که نوشتم فکر کنم جنبه اطلاع رسانی هم داشت
solidworm
01-11-2010, 22:28
انشاالله که همینطوره! البته سبب شهرت صبانت همین کاربرانی هستنند که امروز ناراضی هستن. قبلا به این دلیل که صبانت سرویس شبانه خوبی داشت، قطعی های فراوان و گاه و بی گاه، قابل تحمل بود. اما الان نه نتها سرویس شبانه خوبی نداره، بلکه به قطعی ها هم اضافه شده و خیلی مواقع پیش میاد که سرعت از قرارداد هم پایین تر میاد. همین چند روز قبل که گزارش اون توسط دوستان داده شده، وسط یک webinar که بسیار برای من مهم بود، ارتباط قطع شد و تا چندین ساعت وصل نشد. شما همون سرعت 128Kb/s را که تعهد کردید به صورت پایدار برای مشتری ها براورده کنید، کافی است. کسی چیز زیادی از شما نمی خواهد.
neopersia
01-11-2010, 22:31
چشم برادر ولی این مطلبی که نوشتم فکر کنم جنبه اطلاع رسانی هم داشت
مطلب شما مشکلی نداشت وقتی که من میخواستم پست بدم شما هنوز نفرستاده بودید :)
پستهای قبلش داشت از جهت تاپیک خارج میشد
من نمیدونم اگه صبا منتظر هست که پورتاش تخلیه بشه و بده به یکی دیگه پس چرا جدیدا اینقدر کشش میده؟ تو این تاپیک و جاهای دیگه هم دیدم این موضوع رو گفته بودن، دوست خودم هم که الان چند وقته سفارش این کارو داده و هنوز خطش ازاد نشده. اکانت رو پاک میکنید که نتونه از اینترنت شبانه استفاده کنه اما خط رو خالی نمیکنید؟!
کلی مشتری بد بختو میپیچونن بلکه پشیمون بشه برگرده. خفت از این بیشتر؟
این که معلوم بود پسری، گل پسر. موضوع اینجاس شما که پسری چرا ای دی رو به اسم دختر ساختی؟؟
تو رو به خدا چيزي نگو اينقدر خنديدم كه حد نداشت:26: بوي گند صبانت :37: رفته رفته همه كشور رو فرا گرفته اون وقت تو از اطلاع رساني منفي صحبت ميكني:4: به قول پست دوستمون اگر مشتري تو صف هست پس چرا جمع كردن رانژه خط يك ماه طول ميكشه
الان حدود 1 ماه ميشه كه شبلنه من يا قطع بود يا بيشتر از 15 كيلو نميگرفت . البته جديدن سرعت روزانه روي 300 كيلو اومده با اكانت 512 3 ماهه 56 تومن ، ولي سرعت روزانه محدوديت دار با سرعت بالا به چه درد مشتري ميخوره ؟! اين به نفع صبانته فقط كه جوگير شي زود شارژت تموم شه بري تمديد كني .به نظر من 75 درصد از مشتريا به خاطر سرعت خوب شبانه رايگانش صبانتي شدن كه اونم ديگه حال بهم زن شده و بعيدم ميدونم درست شه .. خودشون كه ميگن دارن تغير و تحولات ميدن تا بهتر از قبل هم بشه !! ازين وعده سر خرمنا.. جديدن هم شبانه 15 كيلو بايتيشونو ديسي نميكنن كه خوشال شي 24 ساعت دانلود كني ؛ كه فايده نداره چون سيستم سرويس ميشه واسه 1 گيگ دانلود ! خلاصه وضعش اين روزا خيلي خرابه .. نه صبانت نه جيره خوراش كه اينجا ميان قصه ميگنو ملتو نقطه چين فرض ميكنن هيچ بهونه اي تميتونن بيارن .
اينم از تست سرعت روزانه بچه گول زنك الان من ! :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahdy2021
02-11-2010, 01:28
آقا به جون اون یوزره که پسره و تنها آیدیش به اسم دختره صبانت خوبه :31: اطلاع رسانی مثبت :5:
darkestpalace
02-11-2010, 03:17
یه جماعتی پشت در نمایندگی های صبانت چادر زدن و قرنهاست منتظرن که افتخار گرفتن خدمات اینترنتی از این شرکت بی نظیر در جهان رو به دست بیارن، یه عده هم اونطرف چادر زدن منتظر که صبانت زحمت بکشه ازشون دل بکنه و پورتشونو جمع کنه و از شر این شرکت بی نظیر راحت شن. به نظر شما کدومشو باید باور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جماعتی پشت در نمایندگی های صبانت چادر زدن و قرنهاست منتظرن که افتخار گرفتن خدمات اینترنتی از این شرکت بی نظیر در جهان رو به دست بیارن، یه عده هم اونطرف چادر زدن منتظر که صبانت زحمت بکشه ازشون دل بکنه و پورتشونو جمع کنه و از شر این شرکت بی نظیر راحت شن. به نظر شما کدومشو باید باور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تغییراتی که تو صبانت تو این چند وقته ایجاد شده:
1-سرعت روزانه همونه که قبلا بود
2-سرعت دانلود شبانه آشغال شده ، ولی باز شدن صفحات وب با اکانت شبانه که قبلا آشغال بود الان مثل روزانه شده که بدرد عم..ون می خوره:46:
3-قطعی ها بیشتر از گذشته
---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
مشتری زیاد داره؟ الان با جو سنگینی که علیه صبانت تو سایت های اینترنتی به وجود اومده هیچ کس طرف صبانت نمی ره ، صبانت هم دیده کسی طرف شرکتش نمی ره داره از روش های جالبی برای جذب مشتری استفاده می کنه
که یکیش رو خودم براش تاپیک زدم که دیگه کسی از این شرکت افرانت سرویس نگیره چون کلاه سرش میره بعد شما می گی مشتری هاش تو نوبتن!!
ُسلام
اقا ما یه اشتباه کردیم 2 باره بعد از 4 سال رفتیم adsl گرفتیم اونم از کاوش رایانه تو شیراز 3 ماهه 6 گیگ با نصب 65000 سرعت 1 مگ که باس 128 تا سرعت دانلود بده چشمتون روز بد نبینه!!! الان یک ماهه سرعت دانلود از 6 کی تا 60 کی متغییره بیشتر هم پایین هس سرعت هرچی هم میگیم بهونه های الکی میارن داریم تجهیزات و عوض میکنیم و قول میدیم فلان کنیم و از ای چیزا به نظرتون چیکار کنیم ؟ بریم شکایت کنیم؟ صنف دارن اینا تلفن یا ادرسشو بدین لطفا در ضمن اگر شرکت درس حسابی میشناسین شمارشو بدین تا از اونجا سرویس بگیرم ممنون :11:":
با دفتر تهرانشون تماس گرفتم جالب بود میگفتن چون گیگاتو مصرف کردی پس سرعتت خوب بوده و داشتن 50 k هست عالی !!! سرعت 1 مگ رو هیشکی نداره گفتم خب دفتر فروشتون به مشتری بگه که ا مگشون تا 50 سرعت دانلود میده نه بیشتر چرا فقط پولو میگیرین و یک ماهه به من وعده بهتر شدن سرعت رو میدین؟ سرعت من در حد 64 128 256 مغییر بوده... گفت بهشون تذکر میدیم!!!! ( خسه نباشن چقد اینا زحمت میکشم برا خلق خدا!!!!)خلاصه گفت وقتمم گرفتین!!!! من نمیدونم اگه وقتشون برا مشتری نیس برا چیه؟!!! برا فک کردن پیدا کردن راهی که چه جوری سر مردم کلاه بزارن؟!!!! خب تلفوتو قطع کن بشین چتتو بکن مثلا!!!!
اقا نگیرینننننننننننننن صبا نت فقط توجیه میکنه خودشو دستونم به جایی بند نیس .....
حالا عزیزان توشیراز کدوم دفتر فروش و کدوم شرکت با وجدان و انسان !!! هست ؟ مرکز حافظ هستم لطفا معرفی کنین سریعا
ممنون
S A M S U N G
02-11-2010, 10:05
سلام .
سایت صبانت بالاخره ظاهرش رو عوض کرد . بهتر شد باز !
سایت جدید شرکت نداگستر صبا در حال راه اندازی می باشد برای دسترسی به سایت قبلی می توانید به آدرس
مخلصیم .
شما که دم از ملت زنبیل به دست میزنید که هلاکن بیان از شما سرویس بگیرن چرا پس من الان نزدیک 1.5 هفته هستش سرویس رو جمع کردم نمیاین این بساطتونو جمع کنید از روی خط ما (البته زیادم ناراضی نیستم شبانه مفتی میزنیم تو رگ البته شبانه مالی که دیگه ندارین ولی خب مفت باشه کوفت باشه) . خلاصه بیاین سریع جمع کنید ملت بنده خداها خسته شدن از بس منتظرن از شما سرویس بگیرن . :31:
mohammad_77
02-11-2010, 11:36
دارند ظاهرشون رو عوض میکنند که مشتری جذب کنند .همین دوستم داره نمایندگی یک شرکت دیگه رو میگیره . اوضاعشون داره خراب میشه ولی نمی خواهند بروز بدهند
RezaMagiclife
02-11-2010, 13:18
درود
بنده در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران هستم و تا به حال موردی از usb به من گزارش نشده که کاربران مشکل داشته باشند و فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیزی که در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران کار می کنی خانم ببخشید آقای نیوشا خان محترم !!!
کاش شما زودتر از این پیغام می گذاشتید وکاش شما مقامتان در آن شرکت در حدی بود که در آخر بحث نگویید به من ربطی نداره من هم یک کارمند ساده حقوق بگیر هستم. کاش مثلا آقای محمودی خودشان به این تاپیک قدم رنجه می فرمودند و اساس این همه شکایات را بررسی می کردند. اینجا محلی است که همگان به صورت برابر حرف هایشان را می زنند چه آنهایی که از صبانت طرفدای می کنند چه آنهایی که انتقاد و اعتراض دارند و چه کارمندان آن شرکت .
حال من از شما کارمند محترم ان شرکت یک سئوال خیلی صریح دارم و امیدوارم به صراحت هم به آن پاسخ دهید.
فرض کنید من مشتری 4 ساله شما نیستم. بلکه یکی از آن بقیه صدها و هزاران مشتری جدیدی هستم که به قول شما در نوبت خوابیده ام تا از این شرکت اینترنت بگیرم.
به عنوان این مشتری در نوبت خوابیده از شما می پرسم 5 ویزگی و امتیاز مهم شرکتتان را برایم بازگو کنید تا مرا مجاب کند که ماه ها که هیچ سال ها هم در انتظار شرکت شما بدون اینترنت باقی بمانم وبه امید آن روز تاریخی بنشینم که یک پورت خالی برای من پیدا شود
خب اگر فکر می کنید 5 ویزگی زیاد است 3 ویژگی و امتیاز منحصر به فرد این شرکت را بیان کنید که شرکت های دیگر ندارند اگر باز هم فکر می کنید زیاد است فقط یک امتیاز و ویژگی رابازگو کنید تا من در مقابل این همه صبر و انتظار اقلا بدانم روزی با گرفتن یک پورت متبرک صبانت من هم به رستگاری جاودان دست پیدا می کنم.
mehdi_halla
02-11-2010, 17:40
موافقم
من میخوام برم و قراردادم هم تموم شده اما نمیدونم کدوم شرکت ؟!(اصفهان/مدرس)
خواهشا هرکی سرویس دیگه ای رفته توی منطقه بالا و راضیه بگه ،ممنون.
سلام.دوست عزیز مگه اصفهان درست نشده بود شبانهاش؟!
سلام.دوست عزیز مگه اصفهان درست نشده بود شبانهاش؟!
مثل اینکه اصفهان نمایندگی تا نمایندگیش فرق میکنه
چون من که از نمایندگی خود ندا گستر گرفتم 2 هفته ای بیشتر هست که وضعم ام بهتر شده.
hosein63
02-11-2010, 21:15
ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .
RezaMagiclife
02-11-2010, 22:37
ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .
فکر نمی کنم اگر کسی ادب را رعایت کرده و به کسی توهین نکند اخطاری دریافت کند چون اینجا یک فروم آزاد هست و مدیران هم تاکنون مگر در موارد خاص که لازم بوده دخالتی در بحث نداشته اند. خود من بیشترین انتقاد ها را داشته ام و هیچ اخطاری را هم دریافت نکرده ام.
به هر حال یک جنبه این تاپیک که خیلی هم مهم است جنبه خبررسانی صحیح آن است چه من یا شما یا دوستان دیگر در صبانت باشند یا نه . بدین طریق افرادی که به تازگی می خواهند اینترنت دریافت کنندیک منبع خبری موثق را در اختیار دارند.
اصولا در تمامی دنیا فروم های آزاد بهترین و بی طرفانه ترین منابع برای کسب اطلاعات در زمینه خرید و فروش و مارکتینگ محسوب می شود.
sajjaddd
03-11-2010, 10:07
این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه . یعنی ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو . یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....
soheil.m
03-11-2010, 13:44
با سلام
من هم 3 هفته است که اکانتم تموم شده ولی خط را جمع نمیکنند. نمیدونم باید چی کار کرد؟
البته به همین خیال باشن که من برگردم با دایالاپ هم که شده تا 3 ماهه دیگه وصل میشم از اینا سرویس نمیگیرم.
relax_l3oy
03-11-2010, 14:38
سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!
hosein63
03-11-2010, 15:21
سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!
بله دوست گرامی من قبلا که داشتم این مشکل را داشتم حالا برای شما 100 مگ کم می کند برای من مثلا 2 گیگ از حجم در عرض 2 ساعت کم می شد برای خیلی از دوستان دیگر هم این مسئله پیش آمده اما من هم مثل شما اعلام کردم که این مشکل را دارم اما پستم پاک شد .
عليرضا خان
03-11-2010, 15:52
همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند (چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.
این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه . یعنی ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو . یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....
وعده که زیاد میدن. همین نیوشا جون هم میگفت 1ماه دیگه. جالبه از همون اول هی میگفتن 1ماه دیگه، 1 ماه دیگه. ولی الکیه، میخوان مشتری بازم شارژ کنه. کلا اینا مشکل فنی ندارن که حالا بخوان چیزیو درست کنن سرعت زیاد بشه!!!!
همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند (چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.
عزیز به نظر من اینا تو این چند سال اینقدر خوردن و جمع کردن که واسه 7پشتشون هم پس انداز کردن، ورشکست کیلو چنده.
با دفتر تهرانشون تماس گرفتم جالب بود میگفتن چون گیگاتو مصرف کردی پس سرعتت خوب بوده و داشتن 50 k هست عالی !!! سرعت 1 مگ رو هیشکی نداره گفتم خب دفتر فروشتون به مشتری بگه که ا مگشون تا 50 سرعت دانلود میده نه بیشتر چرا فقط پولو میگیرین و یک ماهه به من وعده بهتر شدن سرعت رو میدین؟ سرعت من در حد 64 128 256 مغییر بوده... گفت بهشون تذکر میدیم!!!! ( خسه نباشن چقد اینا زحمت میکشم برا خلق خدا!!!!)خلاصه گفت وقتمم گرفتین!!!! من نمیدونم اگه وقتشون برا مشتری نیس برا چیه؟!!! برا فک کردن پیدا کردن راهی که چه جوری سر مردم کلاه بزارن؟!!!! خب تلفوتو قطع کن بشین چتتو بکن مثلا!!!!
اقا نگیرینننننننننننننن صبا نت فقط توجیه میکنه خودشو دستونم به جایی بند نیس .....
حالا عزیزان توشیراز کدوم دفتر فروش و کدوم شرکت با وجدان و انسان !!! هست ؟ مرکز حافظ هستم لطفا معرفی کنین سریعا
ممنون
خب از اونجایی که اینجا هم صدای ما به جایی نرسید خودم جواب خودمو میدم!!!!!!
بعد یکماه تلاش و تقلا به درودیوار زدن به نتیجه رسیدیم پس از یک ماه!!! اونم بعد از اینکه 10 باری به شرکت 10 باری به پشتیبانی و نهایتا با تماس با دفترشون در تهران ......
الان سرعت خوبه متغییره اما نسبت به گذشته خیلی بهتره دوستانی که مشکل دارن فقط تلاش کنن تا به نتیجه برسن اگرم پارتی دارن که اصلا مشکل معنی نداره!!!! با تشکر از خودم!!!!
king 2009
03-11-2010, 18:21
سلام دوستان.
من الان از شاتل سرویس میگیرم.واقعا افتضاحه.سرعتش خیلی کمه.
اصفهان هستم و سرویس های صبا تویه اصفهان خیلی بهتر از جاهای دیگه ست.
نمونه اش سرویس های 2 مگ اینجا:
--
حالا سوال من اینه که برم 2 مگ بگیرم؟؟؟
سرعت دانلودش باید بالا باشه چون زیاد دانلود دارم و شب ها هم کم نشه! چون با ماهی 2 گیگ که نمیشه چیزی دانلود کرد!
ممنون.:11:
mhhojjati
03-11-2010, 18:44
بله دوست گرامی من قبلا که داشتم این مشکل را داشتم حالا برای شما 100 مگ کم می کند برای من مثلا 2 گیگ از حجم در عرض 2 ساعت کم می شد برای خیلی از دوستان دیگر هم این مسئله پیش آمده اما من هم مثل شما اعلام کردم که این مشکل را دارم اما پستم پاک شد .
دوست عزیز امکان داره اکانت شما رو ه-ک کرده باشند ، درخواست تعویض پسورد بدید و حتما برای مودم خودتون موارد امنیتی رو رعایت کنید.
من هم از صبا ناراضی هستم ولی تو منطقه ما پورتت رو خالی کنی اینه گرگ بیابون میگیرن و دیگه پیدا نمیکنی ، میفتم به Dialup که صالا جالب انگیز ناک نیست. :41:
mahdy2021
03-11-2010, 19:53
واقعیت البته چیز دیگس.متاسفانه بعضی یوزرها خیلی راحت زیر بار زور میرن.وگرنه تا الان باید چندین بار شرکتهای دزد ورشکست میشدن
سلام دوستان.
من الان از شاتل سرویس میگیرم.واقعا افتضاحه.سرعتش خیلی کمه.
اصفهان هستم و سرویس های صبا تویه اصفهان خیلی بهتر از جاهای دیگه ست.
نمونه اش سرویس های 2 مگ اینجا:
--
حالا سوال من اینه که برم 2 مگ بگیرم؟؟؟
سرعت دانلودش باید بالا باشه چون زیاد دانلود دارم و شب ها هم کم نشه! چون با ماهی 2 گیگ که نمیشه چیزی دانلود کرد!
ممنون.:11:
من که اصفهان نیستم ولی مواظب باش از چاله در نیای بیفتی تو چاه. تا مطمئن نشدی سرعت و قطعی تو منطقتون چقدره گول حرف کسی رو نخور
می بینی که این تاپیک شده فقط اعتراض
S A M S U N G
03-11-2010, 20:41
سلام .
دوستان یه راهنمائی .
من 9 گیگم دوباره تموم شد ( 300 مگ دارم ) اگه قطع کنم دیگه ....
من با شبانه حداقل 2.5 گیگ میگیرم . به نظرتون روزانه قطع کنم و بذارم شبانه دانلود کنه یا نه با همین روزانه یه سره وصل باشم ؟ ( این رو هم در نظر داشته باشین شبانه سرعتش 120 هستش ولی روزانه 60 ) .
اون دفعه حدود 20 گیگ دانلود داشتم با روزانه ( اون 4 روز :دی )
مخلصیم .
سلام .
دوستان یه راهنمائی .
من 9 گیگم دوباره تموم شد ( 300 مگ دارم ) اگه قطع کنم دیگه ....
من با شبانه حداقل 2.5 گیگ میگیرم . به نظرتون روزانه قطع کنم و بذارم شبانه دانلود کنه یا نه با همین روزانه یه سره وصل باشم ؟ ( این رو هم در نظر داشته باشین شبانه سرعتش 120 هستش ولی روزانه 60 ) .
اون دفعه حدود 20 گیگ دانلود داشتم با روزانه ( اون 4 روز :دی )
مخلصیم .
بستگی به نیازت داره. واسه یکی مثل من که شبی 2.5 گیگ کافیه. نیاز ندارم تو 4روز 20گیگ دانلود کنم.
در ضمن شما که تو 4روز 20گیگ دانلود کردی یعنی میشه روزی 5گیگ. دو برابر اون چیزی که شبانه تو 4ساعت میتونی دانلود کنی. معجزه ای اتفاق نیوفتاده. به نظر من شخصا نمیصرفه.:13:
S A M S U N G
03-11-2010, 22:14
سلام .
البته من 24 ساعت واسه دانلود نذاشتم . همون 7-8 ساعت در روز بود .
در کل مرسی .
مخلصیم .
من نه اینترنت مفتی می خوام نه شبانه
همون اینترنت خودمو بدون قطعی و با کیفیت خوب بدن بسه
با این وضع سرعت و قطعی های خیلی زیاد و پینگ بالا منم دیگه شارژ نخواهم کرد
Amin.M.1986
04-11-2010, 00:21
والا این که سرعت روزانشونو میبرن بالا به نظر من که خوبه .. خب شما که داری کار میکنی چه بهتر که معطلیت کم میشه.. من که تنها چیزی که تو صبا نت به نظرم مثبت بود همین بود... اما واقعا پشتیبانیش ضعیف بود.. معلوم نبود کی قطعه کی وصل .. حالا وقتی قطع بود مگه جواب میدادن.. تازه جالب اینکه هربار هم جواب میدادن فقط یه صدا بود من نمیدونم یعنی کل پشتیبانی رو یک نفر انجام میداد؟؟ حالا از اونور تا اشتراکت داره تموم میشه زرنگ میشن .. زنگ پشت زنگ که بیا تمدید کن... یکی نیست بگه تا الان کجا بودی!!!! والا ما که میخوایم مخابرات رو تست کنیم اینبار
من نه اینترنت مفتی می خوام نه شبانه
همون اینترنت خودمو بدون قطعی و با کیفیت خوب بدن بسه
با این وضع سرعت و قطعی های خیلی زیاد و پینگ بالا منم دیگه شارژ نخواهم کرد
در مورد پینگ که مشکل همه هست حرفی توش نیست
ولی در مورد قطعی شما یه اسپلیتر دیگه بگیر احتمال داره قطعی کمتر بشه
یکی از دوستان مشکل قطعی زیاد داشت مثلا قطع میشد و 1 ساعت قطع بود هر کاری می کردی وصل نمیشد ، پشتیبانی هم میگفت از اینجا مشکلی نیست مشکل از طرف شماست
اسپلیتر هم داشت ولی اسپلیترش چینی و آشغال بود ، یه اسپلیتر خوب گرفت نصب کرد الان حدود 2 هفتس یه قطعی هم نداشته
مورد بعدی دوشاخه ای هست که به پریز تلفن وصل می کنی ، نباید از این دوشاخه های ضدبرق استفاده کنی
فعلا این دو تا رو بررسی کن شاید فرجی شد و مشکل قطعی حل شد
هر چند مطمئن نیستم مشکل حل بشه ولی تست کن به قول شاعر کاچی بعض هیچی
نه بابا از نويزگير نيست .
ما كه 4 ساله يكراست خط گرفتيم فقط واسه ADSL و الان سه ماه اين صباي بي شرف مدام قطع و وصل ميكنه
شونصد بار زنگ زدم و جوابهاي عجيب و غريب حواله ما كردن ......
فقط يكيشو بگم بخندي
اونقدر كم آورده بودن يك بار گفتن آقا حتما شما همسايتون يك منبع عظيم برقي داره كه نوسانات برق اونجا روي خط تلفن و ADSL ما اثر داره !!!!!!!!!!!!!!!! و باعث قطع و وصلي شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه همسايمون هم از اين صبانت بهره مند شد
---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
نه بابا از نويزگير نيست .
ما كه 4 ساله يكراست خط گرفتيم فقط واسه ADSL و الان سه ماه اين صباي بي شرف مدام قطع و وصل ميكنه
شونصد بار زنگ زدم و جوابهاي عجيب و غريب حواله ما كردن ......
فقط يكيشو بگم بخندي
اونقدر كم آورده بودن يك بار گفتن آقا حتما شما همسايتون يك منبع عظيم برقي داره كه نوسانات برق اونجا روي خط تلفن و ADSL ما اثر داره !!!!!!!!!!!!!!!! و باعث قطع و وصلي شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه همسايمون هم از اين صبانت بهره مند شد
بله منم همینطورم
یه خط جدا برای ADSL خریدم و مستقیم سیم اومده خورده به مودم
نه تلفنی و نه پریزی
تو مودم مشخصات snr margine و line attention رو هم که نگاه می کنم همه چیز در حد مطلوبه
تاز از همه اینا بگذریم تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم
پینگ هم روی ۱۹۰-۲۵۰ بود
۳ هفته خرابه ۲ هفته خوب می شه
دیگه کم آوردم
اساتید عزیز صبا گویا دیگه درست بشو نیست
صحبتی با یکی از نزدیکان صبانت داشتم و میگفت که به دلیل زیادی کاربران سرورهای صبا دیگه جوابگو نیست و سود چند سال قبل رو ندارند
تصمیم گرفتن که با این ترفند کاربراشونو کم کنند جالبه من گفتم بعضی دوستان میخوان جمع کنند اما صبا از رانژه خارج نمیکنه
اساتید عزیز صبا گویا دیگه درست بشو نیست
صحبتی با یکی از نزدیکان صبانت داشتم و میگفت که به دلیل زیادی کاربران سرورهای صبا دیگه جوابگو نیست و سود چند سال قبل رو ندارند
تصمیم گرفتن که با این ترفند کاربراشونو کم کنند جالبه من گفتم بعضی دوستان میخوان جمع کنند اما صبا از رانژه خارج نمیکنه
البته با احترام خدمت جناب 30vil ، در کل باید بگم که:
هر دم از این باغ بری میرسد ، تازه تر از تازه تری میرسد!!!!!!!!!
solidworm
04-11-2010, 19:13
7:12 pm - سرعت خیلی کند شده. برای بقیه همین طوره؟
music boy
04-11-2010, 19:46
سلام دوست خوبم
بله سرعت لود شدن صفحات براي منم خيلي پايين اومده .
Steps-Rap
05-11-2010, 20:18
صبا درست بشو نیست ؟؟؟نه ؟؟؟
happyfeat
06-11-2010, 00:02
نه دوست عزیزم
من 4 شنبه زنگ زدم کلی دعوا و فحش کاری آخر یه کله خری گفتن اومد رو خط گفت آقا ما شبانه را روی 128 بستیم و خلاص
من هم همه دانلودامو کردم 5 شنبه در خواست جمع آوری دادم خلاص از یه جا دیگه بگیرم
شما هم دل خودتو خوش نکن همین کارو بکن
یعنی به نظر شما هست؟!!!!!!
این چه شرکتیه که فقط یه خط برای جوابگوی به این همه کابر قرار میده؟! تازه خطشون هم یا جواب نمیدن یا بوق اشغال میزنه تازه اگه خدا بخواد جوابتو بدن یه مشت حرف مفت میزننو تحویلت میدن بعدش قطع میکنن در حالی که اصلا مشکلت هم حل نشده!
صبانت مرد یه دو ماهی هم میشه که فوت کرده و امیدی به احیا نیست!
سال پیش یادش بخیر تو 4 ساعته شبانش 1.2 گیگ میگرفتیم ولی الان.......
mehran_pqqp
06-11-2010, 08:21
نه دوست عزیزم
من 4 شنبه زنگ زدم کلی دعوا و فحش کاری آخر یه کله خری گفتن اومد رو خط گفت آقا ما شبانه را روی 128 بستیم و خلاص
من هم همه دانلودامو کردم 5 شنبه در خواست جمع آوری دادم خلاص از یه جا دیگه بگیرم
شما هم دل خودتو خوش نکن همین کارو بکن
128 بسته شبانه رو ؟ حرف مفت زده اگه 128 بسته بود سرعت دانلود شبانه از 16 بالاتر نمی رفت
الان شبانه رو 25 ثابته احتمالا رو 256 بسته شبانه رو
ما که تا چند روز دیگه از صبانت خاص میشیم خیلی دنبال یه شرکت خوب بودم کلی گشتم همشون یه ... هستن
فعلا این صباتر قطع بشه خیالم راحت بشه بعدش از یه شرکتی می گیرم
happyfeat
06-11-2010, 09:43
128 بسته شبانه رو ؟ حرف مفت زده اگه 128 بسته بود سرعت دانلود شبانه از 16 بالاتر نمی رفت
الان شبانه رو 25 ثابته احتمالا رو 256 بسته شبانه رو
ما که تا چند روز دیگه از صبانت خاص میشیم خیلی دنبال یه شرکت خوب بودم کلی گشتم همشون یه ... هستن
فعلا این صباتر قطع بشه خیالم راحت بشه بعدش از یه شرکتی می گیرم
تو مرکز ما که بالاتر از 12 یا 13 نمیره سرعت دانلود
من که رفتم اسیاتک گرفتم هر چی باشه بهتر از صبا هستش
صبا که تعطیل شد رفت
saeid333
06-11-2010, 12:53
اين IPSTATIC كه صبانت داره چيه
با معمولياش چه فرقي داره
Amir_Niknam
06-11-2010, 13:12
اين IPSTATIC كه صبانت داره چيه
با معمولياش چه فرقي داره
البته نميدونم صبا IP استاتيك ميده يانه ولي IP ها به 2 دسته تقسيم ميشن
استاتيك
دايناميك
در حالت دايناميك هر بار كه به نت وصل بشيد IP عوض ميشه ولي در استاتيك IP شما همواره ثايت هست
البته بعضي شركت ها IPدايناميك رو اختصاصي ميدن كه بهش ميگن IP معتبر هست يا IP valid يعني دو يا چند كامپيتور IP مشترك ندارند كه به درد كارهايي مثل رموت دسكتاپ ميخوره كه صبا نت IP Valid داره ولي مخابرات ئر خيلي جاها نه
mahdi-001
06-11-2010, 13:38
سلام دوستان گل صبانتی
خوبین؟دلم براتون تنگ شده بود !ببخشید چند وقتی نبودم.
شما هنوز با این صبا درگیرین؟من که جمع کردم الان راحت شبی 1.7 میگیرم.اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستی قسمت کاربری درون سایت پارس هم خیلی خوبه!اصلا مثل صبا بی نظم و مسخره نیست!:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دو هفته دمو دستگاشونو از رو خط ما جمع کردن . آقا اینایی که تو صف منتظرن (نمیدونم کیان بعضیا میگن زیادن !) یه پورت خالی شد حمله کنید :31: . فردا میرم شاتل اگه Art3 بهم نداد یکراست پارس چون شاتل هیچکدوم از سرویسهاش به غیر از Art3 به بالا ارزش نداره .
mohammad_77
06-11-2010, 16:15
سلام دوستان گل صبانتی
خوبین؟دلم براتون تنگ شده بود !ببخشید چند وقتی نبودم.
شما هنوز با این صبا درگیرین؟من که جمع کردم الان راحت شبی 1.7 میگیرم.اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستی قسمت کاربری درون سایت پارس هم خیلی خوبه!اصلا مثل صبا بی نظم و مسخره نیست!:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما شرکتمون پارس آنلاین داره و روزها گاهی سرعتش خراب میشه . البته چون منطقه ولیعصر بیشتر اداری احتمال داره به خاطر همین باشه .
راستی لطفا نوع سرویست رو هم بگو .
این صبا هیچ جوره، 1ماه سرویس نمیده نه؟
mahdi-001
06-11-2010, 19:27
ما شرکتمون پارس آنلاین داره و روزها گاهی سرعتش خراب میشه . البته چون منطقه ولیعصر بیشتر اداری احتمال داره به خاطر همین باشه .
راستی لطفا نوع سرویست رو هم بگو .
128 با3گیگ محدودیت
music boy
06-11-2010, 21:05
این صبا هیچ جوره، 1ماه سرویس نمیده نه؟
چرا...يك ماهه 10 گيگ ميده فكر كنم حدود 30 تومن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.