مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
Eliminal
08-09-2014, 11:31
سرعت شبانه ما هم ترکید ! سرویس 8 مگ دارم...
قبلا 10 گیگ دانلود میکردم ولی دیشب فک کنم 200 مگ بیشتر نیاورد !
تقصیر خود صبانته ... اومد سرویس 12 مگ داد ، ملت نشستن شبی 20 گیگ دانلود کردن ، نتیجش شد این!!!
دیگه عزیزا ی من ملت که همه 12 مگ نگرفتن !
هر شب هم که ننشستن 20 گیگ بگیرن !
تاز ه اونم با این سرعت افتضاح خارجی !!!!
فقط یک چیزی شنیدین 20 گیگ.....
حال ما رو بهم زدین با این 12 تون :n21:
خوبه هیچ فرقی نداره با 6 و 8
fafool70
08-09-2014, 13:17
دوستان خط من فیرنوری هستش . کدوم شرکت بگیرم به نظر شما پینگ و سرعت خوب باشه؟؟! مخابرات ، صبانت یا آسیاتک؟؟
Eliminal
08-09-2014, 13:20
دیگه عزیزا ی من ملت که همه 12 مگ نگرفتن !
هر شب هم که ننشستن 20 گیگ بگیرن !
تاز ه اونم با این سرعت افتضاح خارجی !!!!
فقط یک چیزی شنیدین 20 گیگ.....
حال ما رو بهم زدین با این 12 تون :n21:
خوبه هیچ فرقی نداره با 6 و 8
والا من خودم فقط یک ماه 8 مگ گرفتم برای تست ، که اونم 20 ام داره تموم میشه ، که دیگه 8 مگ نمیگیرم و میرم همون 512 میگیرم ، ولی الان موندم که شارژ کنم یا برم یک ISP دیگه....!
چرا عزیز کسانی که 12 مگ یا کلا 8 به بالا گرفتن هر شب دانلود میکردن ، و حالا 20 گیگ نه ولی 10 گیگ میگرفتن ! و با این طرحای جدیدی که صبا برای مشترکای جدیدش میداد معلو بود که پهنای باند کم میارن و مجبور میشن از این کارا بکنن ...
من خودم وقتی 8 مگ گرفتم لیستی رو که میخواستم توی 10 روز بیارم توی یک روز آورد و اون 9 روز دیگه خاموش بود کامپیوترم ...!!! البته اونی هم 12 مگ داره حق داره بتونه زیاد دانلود کنه !!!
ولی کلا نباید با حجم محدود کنن ! باید یه فرقی بین 128 با سرعت های بالاتر باشه دیگه !!!
صبا اومده یک کاری بکنه گند زده رفته!!!
خب خودتم میگی دیگه
9 روز دیگه سیستم خاموش بوده
بعضیا یه مدت همچین گیر داده بودن تقصیر دانلود زیاده که شده بودیم یزید خدا بیامرز
چه خوشتون بیاد چه نیاد صبا هر چندوقت ...میزنه ...فقط زمان میبره:n27:
Eliminal
08-09-2014, 13:42
خب خودتم میگی دیگه
9 روز دیگه سیستم خاموش بوده
بعضیا یه مدت همچین گیر داده بودن تقصیر دانلود زیاده که شده بودیم یزید خدا بیامرز
چه خوشتون بیاد چه نیاد صبا هر چندوقت ...میزنه ...فقط زمان میبره:n27:
عزیز من سیستم من خاموش بوده ، سیستم خیلی ها خاموش نبوده ، چون من دیگه وقت پیدا کردن لینک نداشتم که بخوام دانلود کنم...در واقع برای من همون 512 هم بس بود... برای همین میگم دیگه نمیخوام 8 مگ بگیرم چون عملا استفاده ای برام نداره و فقط پول اضافی میدم ! ( در واقع من یک استثنا هستم که سرویس پر سرعت گرفتم و درست دانلود نکردم ) یعنی فقط چیزایی که لازم داشتمو دانلود کردم!
ولی بعضی دیگه از دوستان خاموش نکردن و عین چی دانلود کردن ( که البته حق دارن چون سرویس بالا گرفتن )
ولی کلا این کار اشتباه هستش !
amir raya
08-09-2014, 15:51
دوستان من خطمو رو 4 بستن. دیروز زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه درس میشه نشد. امروز زنگ زدم میگه نویز داری نمیشه. تازه از اون موقع سرعتم وحشتناک شده. شما میشه یه توضیحی بدین چجوری معلوم میشه نویز دارم یا نه؟؟ این وضعیت خطمه!! اگه میشه بیشتر بگیرم بگید برم شکایت کنم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david-ebi
08-09-2014, 16:07
والا من خودم فقط یک ماه 8 مگ گرفتم برای تست ، که اونم 20 ام داره تموم میشه ، که دیگه 8 مگ نمیگیرم و میرم همون 512 میگیرم ، ولی الان موندم که شارژ کنم یا برم یک ISP دیگه....!
چرا عزیز کسانی که 12 مگ یا کلا 8 به بالا گرفتن هر شب دانلود میکردن ، و حالا 20 گیگ نه ولی 10 گیگ میگرفتن ! و با این طرحای جدیدی که صبا برای مشترکای جدیدش میداد معلو بود که پهنای باند کم میارن و مجبور میشن از این کارا بکنن ...
من خودم وقتی 8 مگ گرفتم لیستی رو که میخواستم توی 10 روز بیارم توی یک روز آورد و اون 9 روز دیگه خاموش بود کامپیوترم ...!!! البته اونی هم 12 مگ داره حق داره بتونه زیاد دانلود کنه !!!
ولی کلا نباید با حجم محدود کنن ! باید یه فرقی بین 128 با سرعت های بالاتر باشه دیگه !!!
صبا اومده یک کاری بکنه گند زده رفته!!!
من خودم 10 مگابیت داشتم و با سرعت فوق العاده بالای شبانه.هی یادش بخیر:n03:اما مصرف شبانه ام در 3 ماه گذشته شبی 0/8 گیگ بوده.یعنی تقریبا 800 مگابایت در هر شب.اسنادش رو و ریز مصرفم رو برای اثبات مصرف منصفانه از پنل کاربریم که در خود سایت صبانت هست گرفتم و برای 195 فرستادم.اگر لازم میدونید برای شما هم بفرستم.بابا به خدا هیچکسی پیدا نمیکنید که هر شب بخواهد 20 گیگ دانلود کنه.اصلا محتوا کم میاره.همین جناب wang بهم میگفت تو مشکوکی که با این سرعت بالایی که داری دانلود نمیکنی:n02:.میگفتم آخه چیزی ندارم برای دانلود.حتی اگر کسی باشه که یک ماهم هر شب شبی 20 گیگ دانلود کنه باور کن ماه دوم محتوا کم میاره.اصلا خودش از دانلود زده میشه.اصلا باید هر ماه یک هارد 750 گیگی بخره چون هارد 600 گیگی که نداریم.خودت حساب کن چه هزینه ای باید بده. در هر صورت ما که با اینکه پهنای باندمون تا آخر باز بود آنچنان دانلودی نکردیم و ناراحت هم نیستیم.:n01:
david-ebi
08-09-2014, 16:14
دوستان من خطمو رو 4 بستن. دیروز زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه درس میشه نشد. امروز زنگ زدم میگه نویز داری نمیشه. تازه از اون موقع سرعتم وحشتناک شده. شما میشه یه توضیحی بدین چجوری معلوم میشه نویز دارم یا نه؟؟ این وضعیت خطمه!! اگه میشه بیشتر بگیرم بگید برم شکایت کنم:
با توجه به فاصلت تا مرکز مخابراتی منطقتون شما خطت باید تا 10 مگابیت رو هم جواب بده.تو این عکس حداکثر پهنای باندی که خطت میکشه رو 564 کیلو بیت زده که تقریبا میشه 70 کیلو بایت:n02:.یعنی تو ما یه های دایل آپ.شما برو با یک مودم دیگه تست کن.اونم از سر خطت جلوی در خونتون.عکسشو بزار تا مطمئن بشیم مشکل از مودمت هست یا از isp .
من خودم 10 مگابیت داشتم و با سرعت فوق العاده بالای شبانه.هی یادش بخیر:n03:اما مصرف شبانه ام در 3 ماه گذشته شبی 0/8 گیگ بوده.یعنی تقریبا 800 مگابایت در هر شب.اسنادش رو و ریز مصرفم رو برای اثبات مصرف منصفانه از پنل کاربریم که در خود سایت صبانت هست گرفتم و برای 195 فرستادم.اگر لازم میدونید برای شما هم بفرستم.بابا به خدا هیچکسی پیدا نمیکنید که هر شب بخواهد 20 گیگ دانلود کنه.اصلا محتوا کم میاره.همین جناب wang بهم میگفت تو مشکوکی که با این سرعت بالایی که داری دانلود نمیکنی:n02:.میگفتم آخه چیزی ندارم برای دانلود.حتی اگر کسی باشه که یک ماهم هر شب شبی 20 گیگ دانلود کنه باور کن ماه دوم محتوا کم میاره.اصلا خودش از دانلود زده میشه.در هر صورت ما که با اینکه پهنای باندمون تا آخر باز بود آنچنان دانلودی نکردیم.:n01:
من لازم میدونم بفرستی واسم!:n02:
اینم از ما که اگه 10 گیگ هم میگرفتیم میشد 250 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir raya
08-09-2014, 16:25
با توجه به فاصلت تا مرکز مخابراتی منطقتون شما خطت باید تا 10 مگابیت رو هم جواب بده.تو این عکس حداکثر پهنای باندی که خطت میکشه رو 564 کیلو بیت زده که تقریبا میشه 70 کیلو بایت:n02:.یعنی تو ما یه های دایل آپ.شما برو با یک مودم دیگه تست کن.اونم از سر خطت جلوی در خونتون.عکسشو بزار تا مطمئن بشیم مشکل از مودمت هست یا از isp .
بابا من تا همین 1 ساعت پیش داشتم تا 500 کیلو بایت دانلود میکردم. 70 چیه. دقیقا معیارشو میشه توضیح بدین.
david-ebi
08-09-2014, 16:39
بابا من تا همین 1 ساعت پیش داشتم تا 500 کیلو بایت دانلود میکردم. 70 چیه. دقیقا معیارشو میشه توضیح بدین.
این عکست که با عکس قبلی فرق کرد؟از سر خط تست کردی؟تو این عکس میگه خطتت تا 5 مگابیت هم جواب میده.یعنی سرعت دانلودت تا 640 کیلوبایت هم میتونه زیاد بشه.اصلا الان خطتت روی چند بسته شده؟4مگابیت؟در هر صورت وضعیت نویزت بده.یعنی از چیزی که الان روش بسته شده نمیتونن دیگه بیشتر بهت بدن.عدد جلوی snr نسبت سیگنال مفیدت به نویز رو نشون میده.که هرچقدر بیشتر باشه بهتر است و یعنی نویز کمتری داری.که به دسی بل هستش.(برای شما به دهم دسی بل نوشته یعنی باید عددت رو به 10 تقسیم کنی)زیر 10 دسی بل بد هستش و احتمال قطع شدن چراغ لینکت هست(گرچه تا 6 دسی بل هم دیدم که جواب داده)و بین 10 تا 20 دسی بل خوب هستش و از 20 دسی بل به بالا هم عالی هستش.عدد جلوی attenuatoin هم مقدار میرایی و از بین رفتن سیگنال مفیدت در طول راه بین کامپیوتر شما تا مرکز مخابراتی رو نشون میده(که البته در اصل نویز اصلیتو اون نشون میده و با تقسیم اون عدد بر 13.8 میتونی فاصله کابلی بین خونتون تا مرکز مخابراتی رو به کیلومتر به دست بیاری)که هر چقدر کمتر باشه بهتر است.معمولا زیر 40 دسی بل خوب هستش و بین 40 تا 50 معمولی هست و از 50 بیشتر هم که بد هستش.هر چقدر پهنای باند بره بالاتر عدد snr کمتر میشه.پس برای شما پهنای باندی که الان برات بستن حداکثر مقداری هست که میتونی داشته باشی چون اگر بیشترش بکنن عدد snr ات میاد زیر 10 دسی بل و امکان خاموش شدن چراغ لینکت خیلی زیاد میشه.(راستی اون عدد جلوی attainable rate هم حداکثر مقدار پهنای باندی که خطتت میتونه داشته باشه رو نشون میده که خیلی وقتها دقیق نیست و نمیشه بهش اطمینان کرد.اما یک معیار حدودی به آدم میده)
amir raya
08-09-2014, 16:45
پشتیبانی گفت برو نویزت رو کاهش بده. مگه میشه؟؟؟
david-ebi
08-09-2014, 16:53
پشتیبانی گفت برو نویزت رو کاهش بده. مگه میشه؟؟؟
اگر نویزت به خاطر سیمکشی بد داخلی خونتون باشه آره میشه کمش کرد.برای همین گفتم برو مودمت رو بزن سر خط ورودی تلفن که معمولا جلوی در خونه است و باز معمولا یک پریز هست یا شایدم پریز نباشه و مستقیما به کابلی که اومده تو خونتون وصل شده باشه و در هر صورت باید مودمت رو به سر کابل اصلی ورودی بزنی و ببینی مقدار snr ات بیشتر میشه یا نه.اگر بیشتر شد اونم در حد نسبتا زیاد یعتی حداقل 4 دسی بل به بالا که از سیمکشی بد داخلی منزلتون هست اما اگر تغییری نکرد یا حداکثر 1 یا 2 دسی بل بیشتر شد که مربوط میشه به مشکلات مخابرات و isp ات که متاسفانه میتونم بگم هیچ کاریش نمیشه کرد.:n03:
amir raya
08-09-2014, 17:00
:n15: . با این یکی مشکلی ندارم. کاشکی شبانش درست بشه. اعصابمو خورد کردن دیگه. اون از های وب. اون از مخابرات حالام این!
david-ebi
08-09-2014, 17:04
:n15: . با این یکی مشکلی ندارم. کاشکی شبانش درست بشه. اعصابمو خورد کردن دیگه. اون از های وب. اون از مخابرات حالام این!
متاسفانه منم که امروز با یکی از کارشناسای فنی صبانت صحبت میکردم میگفت حالا حالا ها خبری از خوب شدن سرعت شبانه نیست تا موقعیکه باز سیاست شرکت بیاد روی جلب مشتری زیاد.میگفت فقط شاید در ماههای آینده سیاست محدود سازی رو به شکل دیگه ای تغییر بدن. اما اینکه دوباره مثل یک ماه پیش بشه خدا میدونه باز چه موقع چنین تصمیمی بگیرن.
sunmaster_7
08-09-2014, 20:09
من 6 تا شرکت تاحالا عوض کردم معمولا سیاست شرکت ها به این صورته یک کاری میکنن یوزرهای شرکت های دیگه رو جلب میکنن بعد دانلود شبانه رو ...... توش دانلودر ها رو میریزن بیرون دو نوع یوزر وجود داره اول ادمهایی مثل عموی من که شرکت دارن در سال کل مصرفشون نیم گیگا بایت بیشتر نیست ایمیل و صورتحساب از اینترنت میگیرنو میفرستن اصلا دانلود منیجر رو دستگاهاشون نصب نیست از 30 گیگ سالیانه 29گیگو نیمشو زیاد میارن ساعت 5 شرکتو میبندن میرن خونه دانلود شبانه هم اصلا نمیدونن چی است دوم ادمهایی مثل من که شبی 700-600 مگ دانلود دارن اونم هرشب (چند سریال رو از اینترنت دنبال میکنم) با طول باندی که امثال من مصرف میکنن میتونن 10 تا مثل عموی من رو ساپورت کنن پس یوزرها رو با طرح فروش تابستونی یا کلک های دیگه جمع میکنن امثال من رو با محدودیت میندازن بیرون بقیه رو نگه میدارن مثلا 3 هزار تا پورت ازاد میشه دوباره 1000 تا مثل عموی من 2 هزارتا مثل خودم همینجوری ادامه میدن در محور زمان کل مجموعه پر میشه از امثال عموی من اینجوری با حد اقل طول باند حد اکثر میزان یوزر رو دارن با پایین اوردن هزینه طول باند سود دهی بالا میره امروز با شرکت تماس گرفتم
sunmaster_7
08-09-2014, 20:41
گفتم چند شبه سرعت من شده 15 کیلو بایت گفت دانلود شبانت چقدر بوده گفتم 4 ماه 70 گیگا بایت گفت چند گیگ خریدی از ما گفتم 30 گیگ گفت بیشتر از خریدت تاحالا دانلود کردی کلی هم حجم برات مونده گفتم این سیستم دانلود شبانه کی درست میشه گفت موقتا اینجوری است گفتم کی درست میشه گفت دیگه نمیشه همیشگی است گفتم عزیز بالاخره کدومش؟ همیشگی یا موقت؟؟ گفت این جریان رو شروع کردن بطور امتحانی ببینن چطور میشه بعد تصمیم میگیرن راجع به دائمی شدنش ((که یعنی هنوز وقت داریم)) یک حرف جالبی هم زد گفت ما طول باند رو ازاد گزاشتیم بعضی ها رحم نکردن هی 100 گیگ و 200 گیگ دانلود کردن ما هم محدود کردیم گفتم عزیز من دانلود ماهیانه ام 17-20 گیگ است یعنی 4 ماه من به 100 گیگ نمیرسه من چرا باید محدود بشم گفت یک عده بیش از حد سواستفاده کردن یکبار تو نمایندگی شاتل همین دعوا رو کردم با مسئول بی پدرمادرش گفت یک عده هی دانلود میکنن وقت هم نمیکنن ببینن گفتم به شماچه که ما وقت داریم فیلمامونو ببینیم یا نه اما الان فکر میکنم انصافا اگر ما بیکار هم باشیم صبح تاشب هم فقط فیلم ببینیم بازم 200 گیگ فیلمو سریالو نمیشه تو یک ماه دید هی دانلود میکنن چون مفته بعد امثال من ماهی 17 گیگی باید سرعتمون بشه 15 کیلو بایت. شرکت های اینترنتی فقط فکر سود بیشترن درست. اما خیلی از ما مخصوصا بعضی یوزرهای همین سایت هم بی تقصیر نیستن چندصد گیگ چند صد گیگ رایگان دانلود کردید حالا ما باید تاوانشو بدیم
ایرانیها عاشق دانلودند
این مطلب رو برای دو گروه میذارم
اول برای اوناییکه میگن سرعت بالا باشه افراد زیادی نیستن
که دانلودر باشن یا بعد از چن وقت سیر میشن
دوم برای سرویس دهندها که حواسشون باشه اول فکر کنن
می تونن برای همیشه سرعت بالا با دانلود رایگان سرعت بالا بدن
بعد از این فردین بازیا بکنن و کاربران رو اذیت نکنن
صبانت هر زمان مشتريهاش زياد ميشن (که الان اين اتفاق به ویژه بخاطر ارايه سرويساي 8 و12 مگ افتاده)
شبانه رايگان رو کامل محدود ميکنه و این محدودیتو ادامه میده تا زمانی که مشتریهاش ریزش میکنن وبه سمت شرکتای دیگه میرن!
دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
ehsan_iace
08-09-2014, 21:22
گفتم چند شبه سرعت من شده 15 کیلو بایت گفت دانلود شبانت چقدر بوده گفتم 4 ماه 70 گیگا بایت گفت چند گیگ خریدی از ما گفتم 30 گیگ گفت بیشتر از خریدت تاحالا دانلود کردی کلی هم حجم برات مونده گفتم این سیستم دانلود شبانه کی درست میشه گفت موقتا اینجوری است گفتم کی درست میشه گفت دیگه نمیشه همیشگی است گفتم عزیز بالاخره کدومش؟ همیشگی یا موقت؟؟ گفت این جریان رو شروع کردن بطور امتحانی ببینن چطور میشه بعد تصمیم میگیرن راجع به دائمی شدنش ((که یعنی هنوز وقت داریم)) یک حرف جالبی هم زد گفت ما طول باند رو ازاد گزاشتیم بعضی ها رحم نکردن هی 100 گیگ و 200 گیگ دانلود کردن ما هم محدود کردیم گفتم عزیز من دانلود ماهیانه ام 17-20 گیگ است یعنی 4 ماه من به 100 گیگ نمیرسه من چرا باید محدود بشم گفت یک عده بیش از حد سواستفاده کردن یکبار تو نمایندگی شاتل همین دعوا رو کردم با مسئول بی پدرمادرش گفت یک عده هی دانلود میکنن وقت هم نمیکنن ببینن گفتم به شماچه که ما وقت داریم فیلمامونو ببینیم یا نه اما الان فکر میکنم انصافا اگر ما بیکار هم باشیم صبح تاشب هم فقط فیلم ببینیم بازم 200 گیگ فیلمو سریالو نمیشه تو یک ماه دید هی دانلود میکنن چون مفته بعد امثال من ماهی 17 گیگی باید سرعتمون بشه 15 کیلو بایت. شرکت های اینترنتی فقط فکر سود بیشترن درست. اما خیلی از ما مخصوصا بعضی یوزرهای همین سایت هم بی تقصیر نیستن چندصد گیگ چند صد گیگ رایگان دانلود کردید حالا ما باید تاوانشو بدیم
ایرانیها عاشق دانلودند
این مطلب رو برای دو گروه میذارم
اول برای اوناییکه میگن سرعت بالا باشه افراد زیادی نیستن
که دانلودر باشن یا بعد از چن وقت سیر میشن
دوم برای سرویس دهندها که حواسشون باشه اول فکر کنن
می تونن برای همیشه سرعت بالا با دانلود رایگان سرعت بالا بدن
بعد از این فردین بازیا بکنن و کاربران رو اذیت نکنن
اون مسئولی که گزارشهای ترافیکی مصرفی هر شب یوزرها را چک میکرد خواب بود که یکشبه فهمید کاربرها زیاد مصرف میکنند؟!
این نشان میده این شرکت عرضه نداره ترافیک مصرفی را کنترل کنه و بین کاربرها تقسیم کنه
مثلاً فرض کن صبانت 10.000 تا یوزر شبانه داره خب اگر ترافیک را باز بگذاره از حماقتشه! باید بگه من به هر کاربری به اندازه سرعت خریداری شدهاش سرعت شبانه میدهم و بقیه ترافیکی که هر شب در نظر گرفتم بین کاربرها share میکنم (مثلاً اگر دیدم میزان دانلود مجموع کاربرها این هفته 10٪ کمتراز حد انتظار بوده تو یک شب سرعت را برای همه بالاتر میبندم تا کاربرها هم راضی باشه)
اینکه بیایند بگویند سرعت را برای همه آزاد کردیم همه زیاد دانلود کردند پس سرعت را برای همه آوردیم روی 15 کیلوبایت! نشان میده مدیر متخصص این مجموعه نداره!
دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
اینجا ایرانه ایا؟!:n13:
صبانت هم میگه به چپم
Eliminal
08-09-2014, 22:51
دوستان کسی از پارس آنلاین خبری نداره ؟!
شبانه همون سرعت اسمیه خودمونو بده راضی هستیم ! میده آیا؟!
این چرت و پرتی که صبانت میگه پهنای باند زیاد بوده بقیه بی انصافی کردن و دانلود زیاد کردن تقصیر مشتری نیست تفصیر خود صبانت که مدریریت روی اشتراک هاش نداشته.
این همه سال یادشون رفته بوده ؟ .... خوردن. حالا که بارشنونو بستن دارن میدوشن.
کسی هست الان از شرکت دیگه شبانه داشته باشه و خبر حتمی داشته باشه از سرویساش؟
Eliminal
08-09-2014, 23:04
این چرت و پرتی که صبانت میگه پهنای باند زیاد بوده بقیه بی انصافی کردن و دانلود زیاد کردن تقصیر مشتری نیست تفصیر خود صبانت که مدریریت روی اشتراک هاش نداشته.
این همه سال یادشون رفته بوده ؟ .... خوردن. حالا که بارشنونو بستن دارن میدوشن.
کلا صبانت از نظر سیستمی از بقیه ی ISP ها عقب تر هستش ... یادتون بیاد صبانت تازه چند وقته که سایتشو از اون وضع قدیمی جدا کرده ، در صورتی که شاتل و پارس خیلی جلوتر هستن...
اول شاتل بعد هم پارس آنلاین... مطمئن باشین صبانت نمیتونه طبق سرعته افراد شبانه رو تقسیم کنه چون وسایلشو نداره !!! یا همه رو محدود میکنه یا هیچ کس!!!
ولی دلم نمیاد بعد از 5 سال صبا رو تخلیه کنم!
paiinful
08-09-2014, 23:14
من 20روز پیش صبانت با سرعت 8مگابایت 3 ماهه خریدم به عشق دانلود شبانه
از همون روز اول افت سرعت داشتم و با 200 دانلود میکرد که برا اینترنت 8مگ خیلی کمه. گفتن مشکل از خطته که خیلی نویز داره و زیر بار نرفتن
حالا هم ک شبا با سرعت 17 دانلود میکنم چون بیشتر از دوبرابر حجمم دانلود داشتم!
تاحالا اینترنت به این مزخرفی نگرفته بودم. الکی 100 هزار تومن پول دادم فقط. هفته دیگه هم 2 گیگ حجم اضافی که خریدم تموم شه جمع میکنم نتو
amirmahdijv
08-09-2014, 23:24
دوستان کسی نمیدونه نامحدود های جدید چه طوریه ؟ ضریبشون چند به چنده ؟
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
مبلغ ( ریال )
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت)
سرویس
سرعت
1ماهه
112500
2.5
نامحدود برنزی
128
210000
5
نامحدود برنزی
256
365000
10
نامحدود برنزی
512
635000
20
نامحدود برنزی
1024
1080000
40
نامحدود برنزی
2048
2532800
125
نامحدود برنزی
6144
3211200
166
نامحدود برنزی
8192
300000
10
نامحدود اقتصادی
512
500000
20
نامحدود اقتصادی
1024
900000
40
نامحدود اقتصادی
2048
عقده ای 7 جدو ابادته مرتیکه عوضی حرف دهنتو بفهم . اتفاقا توانشو هم داشتم چون اکانتم 4 مگ است و رو 6 مگ بستن برام خیلی راحت میتونستم شبی چند گیگ بگیرم هارد دوم من هم 1 ترابایت است مشکل جا هم نداشتم ولی مثل تو بدبخت داهاتی نیستم که مال مفت ببینم رحم نکنم جنبه ازادی رو دارم. به اندازه نیازم دانلود کردم شنبه یک شنبه که سریالاشو دوست نداشتم هیچی بقیه ایام هفته هم شبی 600-700 مگ کامپیوتر کمتر از 1 ساعت روشن میموند قبل از 3 هم خودش خاموش میشد میتونستم تا صبح بزارم دانلود شه اما احترام گذاشتم به کسی که به من احترام گذاشته ازادی میزان دانلود رو گزاشته به اختیار خودم .از قدیم هم گفتن طمع را نباید دو چندان کنی که صاحب کرم را پشیمان کنی اگر همه ما به اندازه نیازمون دانلود میکردیم شورشو در نمی اوردیم الان این مشکلات وجود نداشت که چند ماه بعد ایا دلشون بخواد درستش کنن شاید هم هرگز نکنن ولی وقتی یک عده میزارن تا اخرین ثانیه ساعت رایگان دانلود میشه بعد به گفته خودشون تو همین تاپیک جا کم میارن صد گیگ صد گیگ فیلمو سریال رو بدون دیدن پاک میکنن نتیجش میشه این که کسانی که فرهنگ استفاده صحیح و لیاقت ازادی رو دارن حالا باید سرعتشون بشه 15 که چون ارزش روشن گزاشتن سیستم بخاطر مصرف برق و استهلاک دستگاه رو نداره باید کلا بیخیال شن. به خود پشتیبانی هم گفتم خوب میخواستین پر مصرفا ماهی 200 گیگ ها رو محدود کنید به من کم مصرف چیکار داشتید که فرمودن ما چند وقت باز گزاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه بعد درست مصرف میکنن که دیدیم درست که نشد هیچ هر ماه داره بیشتر هم میشه ما هم این سیستم رو پیاده کردیم... یعنی چی که 4 تا اشغال هر غلطی که دلشون میخواد بکنن بعد هم که شرشون بقیه رو گرفت بگن ما که تا جا داشتیم دانلود کردیم بقیه هم به درک. ناراحتید تخلیه کنید!!!!
هاردت از پهنا تو حلقم !:n02:
من که به تو نگفتم عقده ای :n26:
خوبه بدونی تو همین تاپیک و خیلیا ی دیگه که اصلا اینجا نیستن 12 مگ دارن ! پس همشون بدبخت و دهاتین؟!:n29::n29:
من مال مفت نمیبینیم! 50 تومن بابتش دادم ...اسم ازادی رو نیار که دیگه فقط میدونه.....
نخاستم به تو و چندتای دیگه بگم
ولی اخه به توچه که چقد دانلود میکنم؟یا بقیه چقد میگیرن!اخه تو ...کی هستی؟
هر کی هرچقد دلش میخاد میگیره
این صبانت ه که باید تصمیم بگیره هر کی با توجه به سرویسی که گرفته دانلود کنه نه تو
اگه این صبا بیشعور از اول این کارو میکرد لازم نبود با موجوداتی مثل تو بحث کنیم!
4 تا اشغال اشتباست عزیزم نگاه نکن چیزی نمیگن تا دلت بخاد هستن همین جا
فقط سنشون از این بچه بازیا گذشته
:n12:ببخشید خودت خاستی دهنمو وا کنم سو تفاهم شده :n16:
بهرحال اگه کسی ناراحت شده ببخشید :n16:واقعیت جامعه ست
یه مسئله دیگه الکی چو نندازین صبانت دوبرابر نصبت به حجمت بخری رایگان میده. من الان تست کردم . سرعتم همون گوهی بود که هست. فیکس 15 کیلو بایت
صبانت دروغگو حجم هم بخری شبانه نمیده . نخریــــــــــــــــد .
سلام دوستان
لطفا توضیح میدین این متن پیام هنگام در خواست جمع اوری در پنل کاربری صبانت یعنی چه؟
کاربر گرامی : لطفا برای تایید عملیات جمع آوری برای ورود به این صفحه؛از خط تلفن خوداستفاده نمایید
نمی خواستم پست بذارم ولی بعضیا واقعا دیگه دارن شورش رو در میارن اصولا ما ایرانیا وقتی یه جا کم میاریم دوست داریم یکی رو مقصر بدونیم حالا اگه اون یه نفر خیلی گنده باشه و دستمون بهش نرسه یکی دیگه رو مقصر می دونیم که دم دست تره و می شه زد تو سرش!!
توی این قضیه محدود شدن سرعت دانلود حمله ها اومد به سمت کسانی که از دانلود شبانه حداکثر استفاده رو کردن که من هم جزوشون بودم و خوشحال هم هستم چون تب دانلودم کاملا خوابید و دوستانی که این قضیه رو تجربه کردن دقیقا درک می کنن چی می گم ولی جهت اطلاع اونایی که می گن چرا دانلود کردید و ما که استفادمون به گیگ نمی رسه هم محدود شدیم و ....
اولا اگه استفاده شما به گیگ نمی رسه نگران چی هستید؟ خود صبانت می گه 2 برابر حجم ماهیانه رو با سرعت عادی می تونید بگیرید نهایتش اینه که الان محدودید از تعرفه بعدی درست می شه
ثانیا اصلا به شما چه مربوطه که ما چی دانلود کردیم و چرا دانلود کردیم یه موقعیت پیش اومده حداکثر استفاده رو کردیم و بله من حقم می دونستم این دانلود رو ولی چرا حقم می دونم؟ یه حساب ساده می کنم براتون
من از سال 86 تا حالا مشتری صبانت بودم توی این سالها طبق تاریخچه تلفن و جمع کردن مبالغش حدودا 6.5 میلیون تومان هزینه کردم واسه اینترنت و همیشه هم گرون ترین تعرفه ها رو برداشتم خیلی ماه ها بالای 100 تومان دادم واسه اینترنت کسی دوست داشت عکسش رو هم می زارم اینجا ولی چرا دارم اینو می گم؟
فرض کنید به جای اینکه من این 6.5 میلیون رو که دادم به صبانت جمع می کردم و برای یک ماه مستقیما پهنای باند می گرفتم از شرکت ارتباطات زیرساخت ( با فرض این که می دادن) می شد 1 ماه پهنای باند 20 مگابیت. با توجه به اینکه اون پهنای باند اختصاصی هست می شه توقع داشت که سرعت دانلود توی کل شبانه روز ثابت باشه و سرعت دانلود می شه 20 تقسیم به 8 که می شه 2.5 مگ بر ثانیه حالا ببینیم که توی 1 ماه با فرض اینکه روز و شب یک سره دانلود می کردم چقدر می تونستم بگیرم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که جوابش می شه 6.17 ترابایت که من تو کل این سالها حتی با احتساب این دانلود های شبانه حتی به نصف این مقدار هم نرسیدم
بله درسته من این مبلغ رو یکجا به صبانت ندادم و اونا ماهی خدا تومن پول پهنای باند می دن ولی چیزی که به دست ما می رسه بسیار بسیار گرون تر از چیزی هست که اونا می گیرن پس اگر ما سعی کردیم استفاده کنیم از این اینترنت شمایی که میای اینجا و نمی دونی از ناراحتی چکار کنی و فقط می خوای سر یه نفر خالیش کنی نمی تونی بگی چرا ما استفاده کردیم.شما هم که استفاده نکردی دفعه بعدی که باز شد استفاده کن
خیلی هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید سیاست های صبانت رو هیئت مدیرش تعیین می کنن نه نمایندگی و یه چیز دیگه اینکه نمایندگی کاره ای نیست و نمی تونه برای سرعت کاری بکنه مخصوصا اون کسی که باهاتون پای تلفن صحبت می کنه یک عامل جزیی هست که دنبال یک لقمه نونه بله شما ناراحت هستید کاملا هم حق دارید ولی اون منشی تلفنی هم گناهی نداره ( به جز اونایی که بی شعورن و طلبکار صبحت می کنن به اونا می تونید فحش بدید :n02:)
صبانت بین سیاست ها بدترینش رو انتخاب کرد و خیلی از کاربرهاش رو از دست می ده مسلما و اونایی که می گن نمی تونه بر اساس سرعت محدود کنه چطور 6 ماه پیش می تونست الان بلد نیست دیگه؟ دوست دارم ببینم تا کی می تونه این سیستم رو ادامه بده
ببخشید طولانی شد :n16:
sunmaster_7
09-09-2014, 01:58
هاردت از پهنا تو حلقم !:n02:
من که به تو نگفتم عقده ای :n26:
خوبه بدونی تو همین تاپیک و خیلیا ی دیگه که اصلا اینجا نیستن 12 مگ دارن ! پس همشون بدبخت و دهاتین؟!:n29::n29:
من مال مفت نمیبینیم! 50 تومن بابتش دادم ...اسم ازادی رو نیار که دیگه فقط میدونه.....
نخاستم به تو و چندتای دیگه بگم
ولی اخه به توچه که چقد دانلود میکنم؟یا بقیه چقد میگیرن!اخه تو ...کی هستی؟
هر کی هرچقد دلش میخاد میگیره
این صبانت ه که باید تصمیم بگیره هر کی با توجه به سرویسی که گرفته دانلود کنه نه تو
اگه این صبا بیشعور از اول این کارو میکرد لازم نبود با موجوداتی مثل تو بحث کنیم!
4 تا اشغال اشتباست عزیزم نگاه نکن چیزی نمیگن تا دلت بخاد هستن همین جا
فقط سنشون از این بچه بازیا گذشته
:n12:ببخشید خودت خاستی دهنمو وا کنم سو تفاهم شده :n16:
بهرحال اگه کسی ناراحت شده ببخشید :n16:واقعیت جامعه ست
خودتو به اون راه نزن من نگفتم هر کی 12 مگ داره داهاتیه. گفتم کسی که مال مفت (( ساعات رایگان رو گفتم وگرنه بابت بقیش همه پول دادیم 50 تومنتو به رخ ما نکش )) میبینه خودشو خفه میکنه دیگه شعورش نمیرسه نتیجه اقدامش برای بقیه چیه ع.ق.د.ه ایه اصلا بحث 10 مگی یا 12 مگی یا مقدار سرعت نبود . در جوابت هم اره ...... کسی نیستم .... بودن چه برای شخص خاص چه برای کل گله شغل خودتو پدر محترمته . زمانی میتونی بگی به توچه که دودش فقط تو چشم خودت و موجوداتی از گونه خودت بره وقتی کاری که میکنی رو همه ما تاثیر میزاره یهو کل بچه های صبا نت از همه جای ایران محدود میشن به سرعت 15 کیلو بایت اونوقته که چه بخوای چه نخوای به همه ما مربوط میشه فکر میکنی امثال تو اصلا ارزشش رو دارن که مثل منی بخواد بهشون فکر کنه یا حتی باهاشون حرف بزنه؟؟که چه چقدر دانلود میکنید؟؟ یا اصلا وجود دارید یا نه؟ تنها حرف درستی که ازت در امد همون بیشعور بودن صبانت بود که عوض اینکه بیاد تقاص کار هرکسیو از خودش بگیره به خاطر 4 نفر ( چون احتمالا مغزت یا همون لکه عصبی که رفتار هاتو کنترل میکنه نمیکشه دوباره میگم منظورم 12 مگی ها یا هر سرعت دیگه نیست اونایی رو میگم که مقصر شرایط فعلی بودن ) چون حوصلشو یا سوادشو نداشت که یک برنامه بنویسه هر کسی رو به سرعت واقعیش شبا محدود کنه یا کسانی رو که شورشو در میارنو یک مدت جلوشونو بگیره یهو زد کل ایرانو محدود کرد . کلام اخر وقتی من اولین کامپیوترمو خریدم ای بی ام مدل اس ال سی 33. سکه طلا فقط 30 هزار تومن بود من 450 هزارتومن پول دادم شما احتمالا اونموقع اصلا تو دنیا نبودی یا داشتی با چیزت خاک بازی میکردی پس راجع به سن با من حرف نزن بچه امثال جنابعالین که نمیفهمن وقتی همه تو یک قایق نشستیم دیگه من فقط تخته جلوی خودمو سوراخ میکنم به کسی چه. نداریم قایق که پر اب شد همه غرق میشن . دهنتو وا کن جوابتم بگیر عوض عذر خواهی از بقیه یوزر ها که بیگناه محدود شدن بابت گندی که شماها زدید یک چیزی هم طلبکاره
نمی خواستم پست بذارم ولی بعضیا واقعا دیگه دارن شورش رو در میارن اصولا ما ایرانیا وقتی یه جا کم میاریم دوست داریم یکی رو مقصر بدونیم حالا اگه اون یه نفر خیلی گنده باشه و دستمون بهش نرسه یکی دیگه رو مقصر می دونیم که دم دست تره و می شه زد تو سرش!!
توی این قضیه محدود شدن سرعت دانلود حمله ها اومد به سمت کسانی که از دانلود شبانه حداکثر استفاده رو کردن که من هم جزوشون بودم و خوشحال هم هستم چون تب دانلودم کاملا خوابید و دوستانی که این قضیه رو تجربه کردن دقیقا درک می کنن چی می گم ولی جهت اطلاع اونایی که می گن چرا دانلود کردید و ما که استفادمون به گیگ نمی رسه هم محدود شدیم و ....
اولا اگه استفاده شما به گیگ نمی رسه نگران چی هستید؟ خود صبانت می گه 2 برابر حجم ماهیانه رو با سرعت عادی می تونید بگیرید نهایتش اینه که الان محدودید از تعرفه بعدی درست می شه
ثانیا اصلا به شما چه مربوطه که ما چی دانلود کردیم و چرا دانلود کردیم یه موقعیت پیش اومده حداکثر استفاده رو کردیم و بله من حقم می دونستم این دانلود رو ولی چرا حقم می دونم؟ یه حساب ساده می کنم براتون
من از سال 86 تا حالا مشتری صبانت بودم توی این سالها طبق تاریخچه تلفن و جمع کردن مبالغش حدودا 6.5 میلیون تومان هزینه کردم واسه اینترنت و همیشه هم گرون ترین تعرفه ها رو برداشتم خیلی ماه ها بالای 100 تومان دادم واسه اینترنت کسی دوست داشت عکسش رو هم می زارم اینجا ولی چرا دارم اینو می گم؟
فرض کنید به جای اینکه من این 6.5 میلیون رو که دادم به صبانت جمع می کردم و برای یک ماه مستقیما پهنای باند می گرفتم از شرکت ارتباطات زیرساخت ( با فرض این که می دادن) می شد 1 ماه پهنای باند 20 مگابیت. با توجه به اینکه اون پهنای باند اختصاصی هست می شه توقع داشت که سرعت دانلود توی کل شبانه روز ثابت باشه و سرعت دانلود می شه 20 تقسیم به 8 که می شه 2.5 مگ بر ثانیه حالا ببینیم که توی 1 ماه با فرض انکه روز و شب یک سره دانلود می کردم چقدر می تونستم بگیرم؟
که جوابش می شه 6.17 ترابایت که من تو کل این سالها حتی با احتساب این دانلود های شبانه حتی به نصف این مقدار هم نرسیدم
بله درسته من این مبلغ رو یکجا به صبانت ندادم و اونا ماهی خدا تومن پول پهنای باند می دن ولی چیزی که به دست ما می رسه بسیار بسیار گرون تر از چیزی هست که اونا می گیرن پس اگر ما سعی کردیم استفاده کنیم از این اینترنت شمایی که میای اینجا و نمی دونی از ناراحتی چکار کنی و فقط می خوای سر یه نفر خالیش کنی نمی تونی بگی چرا ما استفاده کردیم.شما هم که استفاده نکردی دفعه بعدی که باز شد استفاده کن
خیلی هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید سیاست های صبانت رو هیئت مدیرش تعیین می کنن نه نمایندگی و یه چیز دیگه اینکه نمایندگی کاره ای نیست و نمی تونه برای سرعت کاری بکنه مخصوصا اون کسی که باهاتون پای تلفن صحبت می کنه یک عامل جزیی هست که دنبال یک لقمه نونه بله شما ناراحت هستید کاملا هم حق دارید ولی اون منشی تلفنی هم گناهی نداره ( به جز اونایی که بی شعورن و طلبکار صبحت می کنن به اونا می تونید فحش بدید :n02:)
صبانت بین سیاست ها بدترینش رو انتخاب کرد و خیلی از کاربرهاش رو از دست می ده مسلما و اونایی که می گن نمی تونه بر اساس سرعت محدود کنه چطور 6 ماه پیش می تونست الان بلد نیست دیگه؟ دوست دارم ببینم تا کی می تونه این سیستم رو ادامه بده
نوش جونت . تقصیر شما نبوده . شما حق داشتی پول چندین مگ دارید و باید یه فرقی با من 2 مگ میداشتی. صبانت باید یا به نصبت همه رو کم میداد . مثلا یک دوم یا یک سوم روزانه.
صبانت یه چیزی گفته که تقصیر بندازه گردن مردم. اگه از گذشته اینترنت ارزون بود مثل همه کشورهای پیشرفته مردم هم گشنه دانلود نبودن.
جونی که تفریحش همینه خوب اینترنت 12 مگ رو، روزانه، با این قیمت، میخواد چی دانلود کنه. با این قیمت بشینه یوتوب ببینه؟ خوب میخواد دانلود کنه.
دو از جون خر هم نیستیم پولو بریزیم تو جیب شما روزانه دانلود کنیم؟ اون هزینه که قراره از اینترنت روزانه دان کنیم نصف قیمتش رو میریم اون فایل رو توی دی وی دی میخریم.
david-ebi
09-09-2014, 02:17
یه مسئله دیگه الکی چو نندازین صبانت دوبرابر نصبت به حجمت بخری رایگان میده. من الان تست کردم . سرعتم همون گوهی بود که هست. فیکس 15 کیلو بایت
من با تمامی حرفاتون در تاپیکهای قبلی موافقم و امیدوارم شما و ما و عده ای دیگر با شکایتهای پی در پی بتونیم یک حالی از صبانت بگیریم اما باید بگم من 12 این ماه 3 گیگ حجم خریدم اما هنوز 6 مگ شبانه ام رو مصرف نکردم.و باز چون اون 3 گیگ تموم شد رفتم و 5 گیگ دیگه خریدم.(هنوزم از 10 گیگ شبانه این 5 گیگ استفاده نکردم:n02:)در هر صورت سرعت شبانه ام هنوز 1.2 مگابایت هست از سرور خارجی و داخلی.حالا دوستانی که با خرید حجم بازم سرعت شبانشون 16 کیلوبایته حتما حتما برید و شکایت کنید چون اینبار دیگه نمیتونن شکایتتونو مردود اعلام کنند.اون دوستانی هم که حسابی در این مدت دانلود کردند برند حالشو ببرن.من احتیاجی به دانلود نداشتم وگرنه شاید منم شبی 20 گیگ اگر واقعا احتیاج داشتم دانلود میکردم.در هر صورت با اینکه احتیاج آنچنانی به دانلود شبانه ندارم چون سرویسم تا پایان دیماه قراردادش هست تا اونموقع صبر میکنم ولی بعدش تخلیه پورت میکنم 100 درصد.چون از شرکت زورگو بدم میاد.:n23:
نوش جونت . تقصیر شما نبوده . شما حق داشتی پول چندین مگ دارید و باید یه فرقی با من 2 مگ میداشتی. صبانت باید یا به نصبت همه رو کم میداد . مثلا یک دوم یا یک سوم روزانه.
صبانت یه چیزی گفته که تقصیر بندازه گردن مردم. اگه از گذشته اینترنت ارزون بود مثل همه کشورهای پیشرفته مردم هم گشنه دانلود نبودن.
جونی که تفریحش همینه خوب اینترنت 12 مگ رو، روزانه، با این قیمت، میخواد چی دانلود کنه. با این قیمت بشینه یوتوب ببینه؟ خوب میخواد دانلود کنه.
دو از جون خر هم نیستیم پولو بریزیم تو جیب شما روزانه دانلود کنیم؟ اون هزینه که قراره از اینترنت روزانه دان کنیم نصف قیمتش رو میریم از بازار میخریم.
دقیقا دلیل این بیانیه که خودش توی سایتش نذاشت و داد نمایندگی بذاره توی سایت ( که به خاطر استفاده از نرم افزارهای اشتراک گذاری فایل و استفاده بی رویه محدود شده) این بود که کاربرا رو بندازه به جون هم وگرنه صبانت کی نگران این بوده که به همه دانلود شبانه نمی رسه؟ سال 86 تا 88 که سرعت دانلود شبانه توی بدترین حالتش بود صبانت کی دلش سوخت که بخواد محدود کنه؟ الان یک دفعه متحول شد؟
کیو میگی جو میده؟ خودت هم تو امضات همینو نوشتی:n02:
کیو میگی جو میده؟ خودت هم تو امضات همینو نوشتی:n02:
خخخ . یکم حق بهت میدم
ولی
این جمله ای که اولش نوشتم گفتن
یعنی حرفیه که صبانت گفته من که نگفتم .:n05: ما دیگه نباید توی فروم بپیجونیم که آره اینجوریه و دوبرابر میدن. این مال قبل این بود که تست کنم . گفتم که کسی الکی به پای این حرفی که بهش پشت تلفن میگن اعتماد نکنه.
دوستان کلا از مشکل اصلی منحرف شدید یکی دیگه زده ما رو محدود کرده اون موقع ما افتادیم به جون همدیگه
به جای این پست ها که به هم توهین میکنیم جان من برید تو صفحه وزیر شکایت بنویسید یا تو سامانه 195 شکایت بنویسید
من الان خودم تو این 10 دقیقه 5 شکایت نوشتم
RealFlow
09-09-2014, 03:12
سرعت 12 مگ دانلود شبانه صبا نت شیراز
[CODE][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
sunmaster_7
09-09-2014, 03:37
فرض کنید به جای اینکه من این 6.5 میلیون رو که دادم به صبانت جمع می کردم و برای یک ماه مستقیما پهنای باند می گرفتم از شرکت ارتباطات زیرساخت ( با فرض این که می دادن) می شد 1 ماه پهنای باند 20 مگابیت. با توجه به اینکه اون پهنای باند اختصاصی هست می شه توقع داشت که سرعت دانلود توی کل شبانه روز ثابت باشه و سرعت دانلود می شه 20 تقسیم به 8 که می شه 2.5 مگ بر ثانیه حالا ببینیم که توی 1 ماه با فرض اینکه روز و شب یک سره دانلود می کردم چقدر می تونستم بگیرم؟
اینکه فرمودید کم اوردن مقصر دونستن اینجا بحث مقصر دونستن نیست مقصر واقعا وجود داره که اگر حرفات راست باشه یکیش خود شمایید. جواب اولا: نگرانی زمانی است که منتظر باشیم اتفاقی بیفته. کل ایران محدود شدن رفت دیگه نگرانی برای چی. تعرفه بعدی هم که فرمودید برای خیلیا از جمله من سال اینده است هفته بعد ماه بعد یا حتی فصل بعد نیست که بگیم یک مدت کوتاه تحمل کنید اما از همه مهم تر این ثانیا همونطور که برای اون ......... هم 2 بار توضیح دادم شما چاقو بکن تو چشم خودت . خودتو دار بزن یا هر کاری که عواقبش ((فقط)) به خودت بر میگرده رو انجام بده اونوقت حق کاملا با شماست به کسی ربطی نداره ولی وقتی مثل زمان اموزش سربازی یک نفر دیر سر صبحگاه میرسید یا سرووضعش در شامگاه نامرتب بود یا هر خطای دیگه همه رو تنبیه میکردن (تشویق برای یکی تنبیه برای همه ) . وقتی من میبینم امثال شما دانلود میکنید امثال من محدود میشن. برام زور داره. گنه کرد در بلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!! منتها با این فرق جزیی که صبانت گردن نجار و اهنگرو مسگرو بقیه اصناف رو همه با هم یکجا زد !!! اون (حق) هم که فرمودید پولهایی که سالهای قبل دادید اینترنتش رو همون سالها استفاده کردید ربطی به این دوره نداره که من قبلا اینقدر پول دادم پس این دوره یک کاری کردم همه محدود شدن حقم بود!!! در پایان من چیزی از نمایندگی نگفتم تهران هستم و مستقیما با خود شرکت تماس میگیرم هر روز. نه برای درست شدن وضع فقط میخوام نتیجه قطعی رو بدونم که اگر قراره این سیستم همیشگی باشه یعنی یکسال اینده رو حق دانلود ندارم (( اخه بعضی ها فکر میکنن چون یک چیزی رایگانه باید نابودش کرد مثلا وقتی میریم عروسی میبینیم غذا یا دسر سلف سرویس است پول نمیگیرن باید کل دیگ رو خالی کنیم رو سرمون!!! یا کل ظرف 10 کیلویی بستنی رو هرچقدر تونستیم بخوریم بقیشم خالی کنیم تو لباسامون که یک وقت حقمون ضایع نشه دیگران هم به درک!!!! )) حجمم رو دانلود کنم سرویس رو بسوزونم یا کلا فکر یک ای اس پی دیگه باشم یا خط تلفن دوم بگیرم رو اون از یک جای دیگه سرویس بگیرم یا بالاخره با دونستن نتیجه قطعی تکلیفمو بدونم همه هر روز یک صدا همینو میگن طول باند رو باز گذاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه عادی میشه ( دیگه نمیدونستن بعضیا تب دانلود ندارن سرطان دانلود دارن!!!) دیدیم بعضیا با دانلود های چند صد گیگ در ماه رحم نمیکنن مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم که جلو این سو استفاده ها گرفته بشه و بخدا قسم اگر خودتون تو این تاپیک نمیگفتید دانلود های چند صد گیگ در ماه حقیقت داره منم شک کیکردم صبانت سر کارمون گزاشته میخواد بندازتمون به جون هم اما انگار حقیقت داره ما باید تقاص شماها رو پس بدیم این همون ربطش بود که فکر میکردی وجود نداره...... درضمن اون عزیزانی که حجم خریدن تاثیر نکرد من هم خریدم تاثیر نداشت زنگ زدم توضیح خواستم گفتن کل حجم هایی که خریدی و در اینده خواهی خرید!! باید از نصف دانلود شبانه گذشته بیشتر بشه تا محدودیت رو برداریم یعنی کلی خرید حجم به ما بدهکاری!!!!! روز قیامت اینجوری از ادم حساب نمیکشن!!
اینکه فرمودید کم اوردن مقصر دونستن اینجا بحث مقصر دونستن نیست مقصر واقعا وجود داره که اگر حرفات راست باشه یکیش خود شمایید. جواب اولا: نگرانی زمانی است که منتظر باشیم اتفاقی بیفته. کل ایران محدود شدن رفت دیگه نگرانی برای چی. تعرفه بعدی هم که فرمودید برای خیلیا از جمله من سال اینده است هفته بعد ماه بعد یا حتی فصل بعد نیست که بگیم یک مدت کوتاه تحمل کنید اما از همه مهم تر این ثانیا همونطور که برای اون ......... هم 2 بار توضیح دادم شما چاقو بکن تو چشم خودت . خودتو دار بزن یا هر کاری که عواقبش ((فقط)) به خودت بر میگرده رو انجام بده اونوقت حق کاملا با شماست به کسی ربطی نداره ولی وقتی مثل زمان اموزش سربازی یک نفر دیر سر صبحگاه میرسید یا سرووضعش در شامگاه نامرتب بود یا هر خطای دیگه همه رو تنبیه میکردن (تشویق برای یکی تنبیه برای همه ) . وقتی من میبینم امثال شما دانلود میکنید امثال من محدود میشن. برام زور داره. گنه کرد در بلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!! منتها با این فرق جزیی که صبانت گردن نجار و اهنگرو مسگرو بقیه اصناف رو همه با هم یکجا زد !!! اون (حق) هم که فرمودید پولهایی که سالهای قبل دادید اینترنتش رو همون سالها استفاده کردید ربطی به این دوره نداره که من قبلا اینقدر پول دادم پس این دوره یک کاری کردم همه محدود شدن حقم بود!!! در پایان من چیزی از نمایندگی نگفتم تهران هستم و مستقیما با خود شرکت تماس میگیرم هر روز. نه برای درست شدن وضع فقط میخوام نتیجه قطعی رو بدونم که اگر قراره این سیستم همیشگی باشه یعنی یکسال اینده رو حق دانلود ندارم (( اخه بعضی ها فکر میکنن چون یک چیزی رایگانه باید نابودش کرد مثلا وقتی میریم عروسی میبینیم غذا یا دسر سلف سرویس است پول نمیگیرن باید کل دیگ رو خالی کنیم رو سرمون!!! یا کل ظرف 10 کیلویی بستنی رو هرچقدر تونستیم بخوریم بقیشم خالی کنیم تو لباسامون که یک وقت حقمون ضایع نشه دیگران هم به درک!!!! )) حجمم رو دانلود کنم سرویس رو بسوزونم یا کلا فکر یک ای اس پی دیگه باشم یا خط تلفن دوم بگیرم رو اون از یک جای دیگه سرویس بگیرم یا بالاخره با دونستن نتیجه قطعی تکلیفمو بدونم همه هر روز یک صدا همینو میگن طول باند رو باز گذاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه عادی میشه ( دیگه نمیدونستن بعضیا تب دانلود ندارن سرطان دانلود دارن!!!) دیدیم بعضیا با دانلود های چند صد گیگ در ماه رحم نمیکنن مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم که جلو این سو استفاده ها گرفته بشه و بخدا قسم اگر خودتون تو این تاپیک نمیگفتید دانلود های چند صد گیگ در ماه حقیقت داره منم شک کیکردم صبانت سر کارمون گزاشته میخواد بندازتمون به جون هم اما انگار حقیقت داره ما باید تقاص شماها رو پس بدیم این همون ربطش بود که فکر میکردی وجود نداره...... درضمن اون عزیزانی که حجم خریدن تاثیر نکرد من هم خریدم تاثیر نداشت زنگ زدم توضیح خواستم گفتن کل حجم هایی که خریدی و در اینده خواهی خرید!! باید از نصف دانلود شبانه گذشته بیشتر بشه تا محدودیت رو برداریم یعنی کلی خرید حجم به ما بدهکاری!!!!! روز قیامت اینجوری از ادم حساب نمیکشن!!
دوست عزیز من نه حق به نحوه بیان شما میدم نه به بقیه
اما باور بفرمایید اینجا پست گذاشتن مشکل فعلی رو حل نمی کنه اگه برید صفحه وزیر یا 195 شکایت بکنید ممکن به نتیجه برسیم
اگه هر روز وزیر ببینه دارند تو صفحه اش درباره دزدی صبانت صحبت میشه باور کنید مشکل رسیدگی میکنند
شرکت خصوصی مثل سگ از وزارت خونه میترسند مخصوصا که اینا تا چند وقت دیگه برای تمدید پروانه باید به وزارت خونه مراجعه کنند
پس لطفا همه بچه برند و اونجا پست بزارند اون هم نه یکی بلکه نفری 10 تا پست بزارید تا رسیدگی بشه
اختلال در مرکز مخابراتی 19 دی قم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به اطلاع مشترکین محترم استان قم می رساند به علت انجام عملیات فنی در مرکز مخابراتی 19 دی ، سرویس دهی به مشترکین این مرکز مخابراتی از تاریخ 93/06/22 لغایت 93/06/25 با اختلال همراه خواهد بود.
تنها مرکزی تو قم بود که محدود نشده بود مثل اینکه دارند روش کار میکنند همین دیشب محدود شد:n02:
bilmazlar
09-09-2014, 07:08
دوستان! عزیزان! سروران!
ای بابا! نکنید این کار را رو. نگین به هم این حرفا رو. دلتون از یه جای دیگه و از دست یکی دیگه پره، سر هم خالی نکنینش.
این آخه چه اخلاقی که به هم فحش میدید. من حتی حاضر نیستم به کارمندای شرکت صبانت یا نمایندگیهاش، به خود این شرکت یا مسؤولانش و یا هر کس دیگهای فحش بدم چه برسه به این که بیام اینجا تو یه فضای عمومی به کسایی که مثل خود منن بخوام توهین کنم یا مشکل رو بندازم گردن اونا.
همین الآن مدیرای تاپیک، تاپیک پارسآنلاین رو به خاطر رفتارهای خفیفتر از چیزی که تو تاپیک صبانت داره اتفاق میافته، قفل کردن. شما هم مراقب باشین این اتفاق اینجا نیافته.
sorooshfm
09-09-2014, 08:17
دوست عزیز من نه حق به نحوه بیان شما میدم نه به بقیه
اما باور بفرمایید اینجا پست گذاشتن مشکل فعلی رو حل نمی کنه اگه برید صفحه وزیر یا 195 شکایت بکنید ممکن به نتیجه برسیم
اگه هر روز وزیر ببینه دارند تو صفحه اش درباره دزدی صبانت صحبت میشه باور کنید مشکل رسیدگی میکنند
شرکت خصوصی مثل سگ از وزارت خونه میترسند مخصوصا که اینا تا چند وقت دیگه برای تمدید پروانه باید به وزارت خونه مراجعه کنند
پس لطفا همه بچه برند و اونجا پست بزارند اون هم نه یکی بلکه نفری 10 تا پست بزارید تا رسیدگی بشه
خیلی عجیبه این کارای صبانت نه به اون محدود کردن شبانه اش و نه به این اضافه کردن سرویس های نامحدودش باز چه فکری کرده خدا میدونه ولی فکر کنم میخواد از کوچ کاربرانش به فن آوا جلوگیری کنه باز بعدش سرعت نامحدوداش رو پایین نیاره خیلیه فعلا که یکی به نعل میکوبه یکی به میخ
sorooshfm
09-09-2014, 08:22
با این اضافه کردن نامحدوداش که به سرورهاش خیلی فشار میاد که و پهنای باند خیلی کم میشه چون یکی که ۵۱۲ بگیره تا ۱۰ گیگ با سرعت بالا میگیره بعدش با سرعت ۴۰ تا ۵۰ تا میتونه دانلود کنه خیلی عجیبه بیشتر به ضررش تموم میشه البته فعلا برای جمع کردن مشتری اضافه کرده بعدش یا گرون تر میکنه یا برش میداره باز هم همین آش میشه و همین کاسه:n13::n13::n13:
با این اضافه کردن نامحدوداش که به سرورهاش خیلی فشار میاد که و پهنای باند خیلی کم میشه چون یکی که ۵۱۲ بگیره تا ۱۰ گیگ با سرعت بالا میگیره بعدش با سرعت ۴۰ تا ۵۰ تا میتونه دانلود کنه خیلی عجیبه بیشتر به ضررش تموم میشه البته فعلا برای جمع کردن مشتری اضافه کرده بعدش یا گرون تر میکنه یا برش میداره باز هم همین آش میشه و همین کاسه:n13::n13::n13:
مگه قیمت جدید زده برای نا محدود من قبلا نگاه کردم قیمتش با پارس آنلاین و شاتل یکی بود
مبلغ ( ریال )
سرویس
سرعت
1ماهه
112500
2.5
نامحدود برنزی
128
210000
5
نامحدود برنزی
256
365000
10
نامحدود برنزی
512
635000
20
نامحدود برنزی
1024
1080000
40
نامحدود برنزی
2048
2532800
125
نامحدود برنزی
6144
3211200
166
نامحدود برنزی
8192
300000
10
نامحدود اقتصادی
512
500000
20
نامحدود اقتصادی
1024
900000
40
نامحدود اقتصادی
2048
فرق برنزی با اقتصادی چیه؟
این آخرین پستیه که در این مورد میزارم چون دوستان گفتن ممکنه تاپیک قفل بشه و من دوست ندارم این اتفاق بیفته
من قبلا در مورد اینکه صبانت چرا 12 مگ رو اینقدر قیمتش رو کم گذاشته بارها پست گذاشتم و گفتم چرا فرق قیمت 6 مگ و 12 مگ با حجم یکسان 2000 تومن هست و این پیشنهاد رو هم داده بودم که تعرفه های با سرعت بالا رو فقط با حجم ها و قیمت های بالا بذارن که کسی نیاد 12 مگ 3 گیگ دانلود بگیره بعدش باهاش 400 گیگ دانلود کنه مجبور باشه 100 تومن 200 تومن هزینه کنه که برای شرکت هم صرف قیمتی داشته باشه ولی همچنان تعرفه ها رو با قیمت پایین دادن و نتیجش شد این.
مثالی که می زنید در مورد عروسی هیچ ربطی به اینجا نداره شما یک عروسی بگیر بعد نفری 100000 تومن ورودی بگیر از مهمونا واسه غذایی که جمع ارزشش 30000 تومن هم نمی شه اون موقع ببین چقدر با فرهنگ رفتار می کنن:n02:
در مورد چند صد گیگابایت دانلود بله حقیقت داره و من نیازی نمی بینم به شما پاسخ بدم که چرا دانلود کردم اینقدر و لحن شما بیشتر شبیه اینه که دلت برا صبانت می سوزه بیشتر تا کاربرا. حساب کتابشو هم کردم براتون پولشو داده بودم و دانلود کردم و خوب کاری کردم.:n01:
والسلام
مبلغ ( ریال )
سرویس
سرعت
1ماهه
112500
2.5
نامحدود برنزی
128
210000
5
نامحدود برنزی
256
365000
10
نامحدود برنزی
512
635000
20
نامحدود برنزی
1024
1080000
40
نامحدود برنزی
2048
2532800
125
نامحدود برنزی
6144
3211200
166
نامحدود برنزی
8192
300000
10
نامحدود اقتصادی
512
500000
20
نامحدود اقتصادی
1024
900000
40
نامحدود اقتصادی
2048
یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟
sorooshfm
09-09-2014, 09:58
مبلغ ( ریال )
سرویس
سرعت
1ماهه
112500
2.5
نامحدود برنزی
128
210000
5
نامحدود برنزی
256
365000
10
نامحدود برنزی
512
635000
20
نامحدود برنزی
1024
1080000
40
نامحدود برنزی
2048
2532800
125
نامحدود برنزی
6144
3211200
166
نامحدود برنزی
8192
300000
10
نامحدود اقتصادی
512
500000
20
نامحدود اقتصادی
1024
900000
40
نامحدود اقتصادی
2048
از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره
یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟
نه بابا الان رفتم سوال کردم میگه بعد از منصفانه مثلا 1 مگ میاد روی 256kb و همینطور بقیه
گفتم این صبانت نمی تونه مثل آدم سرویس بده
از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره
حرف شما تایید میشه همین الان از تهران پرسیدم همین گفت
نه بابا الان رفتم سوال کردم میگه بعد از منصفانه مثلا 1 مگ میاد روی 256kb و همینطور بقیه
گفتم این صبانت نمی تونه مثل آدم سرویس بده
حرف شما تایید میشه همین الان از تهران پرسیدم همین گفت
خوب بلا نسبت شما مگه آدم خره همچین کاری کنه الان شما ببین 8 مگ با 166 گیگ دانلود 320 تومنه شما می تونی اول یک 12 مگ با 40 گیگ دانلود بگیری 116 تومن بعد 100 گیگ حجم می خری 207 تومن می شه 320 تومن طبق حرفشون هم 280 گیگ دانلود شبانه هم داری جمع کل دانلودت می شه 420 گیگ!!!!
خوب بلا نسبت شما مگه آدم خره همچین کاری کنه الان شما ببین 8 مگ با 166 گیگ دانلود 320 تومنه شما می تونی اول یک 12 مگ با 40 گیگ دانلود بگیری 116 تومن بعد 100 گیگ حجم می خری 207 تومن می شه 320 تومن طبق حرفشون هم 280 گیگ دانلود شبانه هم داری جمع کل دانلودت می شه 420 گیگ!!!!
وقتی طرف به جای مغز کاه کردن تو کله اش نمیشه توقع بیشتر از این ازش داشت
وقتی شبانه رو این کار کردن و این همه هم تخلیه کردن باز روی حرف خودش میمونه نمی شه ازش توقع داشت بیاد سرویس خوب بده
BAHRAM GOOR
09-09-2014, 11:04
آقا منم صبانت دارم
سرعت 12 مگ
از سایت کاوش نماینده رسمی صبانت در استان فارس گرفتم
قبلا شبی 9 گیگ دانلود میکردم
که سرعت شبانه ترکید
رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بله اطلاعیه زدن و سیاست جدید سرعت شبانه
براشون ایمیل زدم و شکایت کردم
یارو زنگ زده میگم سرعت شبانه من از 400 شده 15 میگه درسته
اگه میخوای مثل سابق دانلود کنی
باید 20 گیگ شارژ کنی
گفتم مرد حسابی من که باید 60-70 تومن فقط بدم پول شارژ و هر چقدر شارژم بیاد پایین سرعتم هم میاد پایین
اصلا صبانت دیگه ارزش نداره کسی طرفش نره
میگم کسی اینجا همیار نت نداره؟
اینترنت مخارات شبانه ش خوبه؟
من یه نت میخوام واسه شبانه لطفا راهنمای کنید
david-ebi
09-09-2014, 11:31
من تا حالا چندبار اعلام کردم و اگر دوستان نگن این از کارمندای آسیاتک هست :n02:بازم اعلام میکنم که آسیاتک سرویس 10 مگابیتش رو با 20 گیگ حجم ماهیانه 66 هزار تومان شبانشو روی 2 مگ میبنده و همیشه 256 کیلوبایت ثابت سرعت داری از سرور داخلی و خارجی وساعت رایگانشم 1 تا 8 هست که در این ساعات تقریبا در جمع میتونید 6 گیگ دانلود کنید.یا حق:n16:
Just Me Samanta
09-09-2014, 11:32
سلام دوستان
ببخشید ی سوال
مگه 512 تقسیم ب 8 بشه نمیشه 64، یعنی سرعتت بعد منصفانه باید بشه 64. تو سایت خودشونم فک کنم اینجوری نوشته بود. پس 16 چرا؟
مثلا برای سرویس 1 مگ اقتصادی سرعت قبل و بعد منصفانه چنده؟
دوست عزیر
هر کسی نسبت به نوع سرویسی که میگیره این حقو داره که از ظرفیت دانلود شبانش به طور کامل استفاده کنه.
شما نمیتونی برای کسی حد و مرز تعیین کنی! خود صبانت باید فکر دانلودای شبانه سرویسای پر سرعتو هم میکرد!
اون مثال عروسی که زدید هم اشتباهه چون وقتی غذا سلف سرویسه طرف نهایت ظرف خودشو پر میکنه و بالاخره سیر میشه اگه با پر کردن ظرف چند نفر مثلا دیس سالاد خالی شد وبه بقیه نرسید مقصر میزبانه نه اونایی که ظرفشونو پر کردن!
شما زورت به صبانت نمیرسه پریدی به همنوع خودت که چرا از ظرفیت دانلود شبانشون کامل استفاده کردن!
مقصر اصلی خود شرکته که بدون داشتن دانش و برنامه ای در این کار فقط به فکر پر کردن جیبشه!
سلام دوستان
ببخشید ی سوال
مگه 512 تقسیم ب 8 بشه نمیشه 64، یعنی سرعتت بعد منصفانه باید بشه 64. تو سایت خودشونم فک کنم اینجوری نوشته بود. پس 16 چرا؟
مثلا برای سرویس 1 مگ اقتصادی سرعت قبل و بعد منصفانه چنده؟
دقیقا حرف شما درسته و باید اینجوری باشه حداقلش اینه که همیشه باید سرعت 64 باشه ولی چی درسته که این درست باشه
david-ebi
09-09-2014, 12:21
اینطور که نمایندگی مشهد بهم گفت مثلا یک مگ برنزی تا 20 گیگت در ماه تموم نشده برات پهنای باند رو روی 3 مگ میبندن اما بعد از اینکه حجم منصفانت تموم بشه برات پهنای باند رو می بندن روی 256 .این به نظر من یعنی ززرشک.با خاک یکسان نشی صبا جون:n02:بعد یک مگ اقتصادی فرقش اینه که تا قبل از اینکه 20 گیگت تموم بشه برات روی 1 مگ میبندن و نه 3 مگ اما بعد از تموم شدن 20 گیگ منصفانه ات اونم میارن روی 256
Eliminal
09-09-2014, 12:33
آقا ما که بعد از 5 سال داشتن صبانت ، رفتیم پارس آنلاین...
زنگ زدم به پارس میگه صبح تا 9 مگ بازه شبانه هم همون سرعته خودتون ، بهش میگم ایول...آدم 1 مگ که بگیره میشه شبی 2 گیگ و مارو که بسه...
صبا میاد همه رو باز میزاره میشه همین!
sorooshfm
09-09-2014, 12:50
اینطور که نمایندگی مشهد بهم گفت مثلا یک مگ برنزی تا 20 گیگت در ماه تموم نشده برات پهنای باند رو روی 3 مگ میبندن اما بعد از اینکه حجم منصفانت تموم بشه برات پهنای باند رو می بندن روی 256 .این به نظر من یعنی ززرشک.با خاک یکسان نشی صبا جون:n02:بعد یک مگ اقتصادی فرقش اینه که تا قبل از اینکه 20 گیگت تموم بشه برات روی 1 مگ میبندن و نه 3 مگ اما بعد از تموم شدن 20 گیگ منصفانه ات اونم میارن روی 256
حرف دوستمون تایید میشه ۵۱۲ نامحدود بعد از ۱۰ گیگ سرعت روی ۱۰ تا ۱۵ کیلوبایت فیکس میشه و برای ۱ مگ بعد از ۲۰ گیگ روی ۳۲ کیلوبایت من که عمرا دیگه صبانت بر نمیگردم چون درست بشو نیست طمع زیاد گریبان این شرکت رو هم گرفت ۵۰ هزار تومان بدی ۳۰ کیلوبایت دانلود کنی مگه مغز خر رو خورده باشی این سیاست های جدید شرکت هم تغییر نمیکنه نمونه اش هم نامحدود های جدید با سرعت دانلود مسخره وقتی الان صبانت اینکارو کرده پس فردا فن آوا و شرکت های دیگه ازش یاد میگیرن کلا اینترنت ایران گند زده
david-ebi
09-09-2014, 12:53
زنگ زدم به پارس میگه صبح تا 9 مگ بازه شبانه هم همون سرعته خودتون ، بهش میگم ایول...آدم 1 مگ که بگیره میشه شبی 2 گیگ و مارو که بسه...
اینطور که من تعرفه های پارس رو دیدم تقریبا قیمتاش با اسیاتک یکی در میاد.تازه اون روی 10 مگ میبنده و 2 ساعت هم ساعات رایگانش بیشتر هست.اما بازم ایشالله سرویسی که گرفتید مبارکتون باشه و هر چی باشه از وضعیت حال حاضر صبانت بهتره:n02:.تعره های پارس انلاین هم براتون میزارم
بابا این چیه من سرویس 8مگ گزفتم شبی 300 مگ دانلود میکنم این چه وضعشه عوضیا یه 128 بگیری از یه شرکت دیگه شبی 1 گیگ دان میکنی
Le0nard0
09-09-2014, 13:59
با تهران حرف زدی؟ چون شبانه پارس سرعت اسمی نیست بالاتره .
king 2009
09-09-2014, 15:06
من از تاریخ 16/8/89 صبانت داشتم، تا 10 روز پیش هم بجز یه مدت مختصر کاملا از سرویسم راضی بودم. هر شب حدودا 2 گیگ میگرفت. قطعی نداشت، افت سرعت هم نداشت.
ولی با این شرایط دیگه نمیشه. من حدود 2.5 گیگ حجم با 2 ماه تایم از سرویسم مونده ولی نهایتا تا آخر هفته دیگه سرویسم رو قطع میکنم.
به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید. نباید زیر بار حرف زور شرکت ها بریم، سکوت شما فقط باعث بد تر شدن شرایط میشه.
زنگ زدم پشتیبانی اونجا هم اعتراضم رو بیان کردم. ولی میدونم به جایی نمیرسه.
جالبه چک کردم ریز مصرف دو سال اخیر رو، رکورد یک ماهم 75 گیگ و 3 ماهم 150 گیگ بود. خوب بود، راضی بودم حدود 10 20 نفر هم آوردم صبانت ولی با این شرایط نمیشه کنار اومد.
sunmaster_7
09-09-2014, 16:20
این آخرین پستیه که در این مورد میزارم چون دوستان گفتن ممکنه تاپیک قفل بشه و من دوست ندارم این اتفاق بیفته
من قبلا در مورد اینکه صبانت چرا 12 مگ رو اینقدر قیمتش رو کم گذاشته بارها پست گذاشتم و گفتم چرا فرق قیمت 6 مگ و 12 مگ.....
والسلام
اگر واقعا از تمام حرفهایی که من زدم درک و بر داشتت این بوده که من نگران صبانت........ و اون مسئولین پول پرست .......ترش هستم که به خودشون اجازه میدن هر روز یک بازی جدید برای یوزر هاشون در بیارن همون بهتر که دیگه پست نزاری.
من دارم میگم هر روز زنگ میزنم پشتیبانی مثل طوطی یک سخنرانی تکراری رو تحویلم میدن اعتماد کردیم طول باندو باز گزاشتیم....... یک عده با دانلود های چند صد گیگی سو استفاده کردند....... مجبور شدیم سیاست کلی رو برای همه تغییر بدیم....... یعنی چکیده حرفاش اینه: یکی دیگه دانلود سنگین کرد ما تورو محدود کردیم!!!!!! محض رضای خدا یعنی تو کل این تاپیک من تنها کسیم که فکر میکنه این حرف خیلی مسخرس؟؟؟؟؟
zodiac67
09-09-2014, 23:13
شما هم محدود شدی ؟ حالا با این تفاسیر قصد داری بمونی یا کوچ کنی جای دیگه ؟
بفرمایید دوستان بهتون میگم صفحه وزیر تاثیر داره حالا شما باور نکنید
همین امروز ساعت 12 زنگ زدن حیف که ضبطش نکردم ولی کلی قول پیگیری از طرف سامانه 195دادند گفت داریم برای همه دوستان پیگیری میکنیم پس همه شماره پیگیرتون برید صفحه وزیر بدید تا اگه خدا خواست روی این صبانت کم کنیم تا بفهمه هر جوری که دلش میخواد با کاربرا نمی تونه برخورد بکنه
ho3in2012
09-09-2014, 23:39
همین امروز ساعت 12 زنگ زدن حیف که ضبطش نکردم ولی کلی قول پیگیری از طرف سامانه 195دادند گفت داریم برای همه دوستان پیگیری میکنیم پس همه شماره پیگیرتون برید صفحه وزیر بدید تا اگه خدا خواست روی این صبانت کم کنیم تا بفهمه هر جوری که دلش میخواد با کاربرا نمی تونه برخورد بکنه
من هنوز محدود نشدم
با تمام قوا از امشب دانلود میکنم
تا بتونم به جمع شاکیان بپیوندم :n02::n02::n02:
شما هم محدود شدی ؟ حالا با این تفاسیر قصد داری بمونی یا کوچ کنی جای دیگه ؟
سلام بله منم محدود شدم ولی فعلا می مونم صبانت چون اولا دانلود هام رو انجام دادم بعد هم سرعت روزانه بالا لازم دارم برای همین فعلا هستم :n01:
sunmaster_7
10-09-2014, 00:02
ادرس صفحه وزیر رو لطفا بنویس
Eliminal
10-09-2014, 00:10
آقا یعنی هرکی صبانتو شارژ کنه ، واقعا خسته نباشه...!
ادرس صفحه وزیر رو لطفا بنویس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان حتما برید پشیمون نمی شید
and-roid2
10-09-2014, 00:23
سلام
دوستان حتما اگر نارضایتی یا شکایتی از صبانت دارید به 195 مراجعه کنید..
من خودم چندماه پیش پارس انلاین داشتم که تو تایم شبانه مشکل داشت.با شکایت در 195 پارس پیگیر موضوع شد ولی اخرش چون نتونست برام کاری بکنه حداقلش, پولی رو که داده بودم مجبور شدن پس بدن.
من و دوستم
khoodet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در 195 تجربه داریم و قبلا برامون کارساز بوده که اینجا میگیم.(البته بجز شکایت از شرکت دزدی مانند مخابرات قم که هیچ اثری نداشت!!)
پس فرصت رو غنیمت بشمارید و تا جمع هستید همگی یه شکایت سنگین از کم فروشی های صبانت بکنید!که اگرم شرکت کاری نکرد پولتون رو پس بگیرید.....:n16:
بزودی صبانت هم همین کارو میکنه
من امدم آسیا تک گور بابای صبانت ...شبا تا 300 تا سرعت میده بسته دیگه ...10 مگم گرفتم .......2 تا خط دارم از جشواره نت 1 ساله صبا گرفته بودم ...نمیگم جمع آوری کنن ..حجم و روی 2 مگ نگه داشتم همینجوری میزارم بمونه ...
ali-1991
10-09-2014, 01:17
سلام
دوستان حتما اگر نارضایتی یا شکایتی از صبانت دارید به 195 مراجعه کنید..
من خودم چندماه پیش پارس انلاین داشتم که تو تایم شبانه مشکل داشت.با شکایت در 195 پارس پیگیر موضوع شد ولی اخرش چون نتونست برام کاری بکنه حداقلش, پولی رو که داده بودم مجبور شدن پس بدن.
من و دوستم
khoodet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در 195 تجربه داریم و قبلا برامون کارساز بوده که اینجا میگیم.(البته بجز شکایت از شرکت دزدی مانند مخابرات قم که هیچ اثری نداشت!!)
پس فرصت رو غنیمت بشمارید و تا جمع هستید همگی یه شکایت سنگین از کم فروشی های صبانت بکنید!که اگرم شرکت کاری نکرد پولتون رو پس بگیرید.....:n16:
درود. قبلا یک متن شکایتی آماده کرده بودن دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. چون من چندبار شکایت کردم هربارم گفتند که شکایت وارد نیست :n02:
درود. قبلا یک متن شکایتی آماده کرده بودن دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. چون من چندبار شکایت کردم هربارم گفتند که شکایت وارد نیست :n02:
همونی رو که مردود کردند رو برو تو صفحه وزیر بزار بهت زنگ میزنند
دوستان من الان سرعتم 900 تا هست دیشب روی 15 تا قفل شده بود حالا فردا عکسش میزارم
نمی دونم به خاطر چی سرعتم اومده بالا شاید به خاطر شکایت باشه شایدم موقت باشه تا بچه گول بزنند اما فعلا سرعتم بالاست
این مال الانم (البته نوسان داره)
مال دیشب
david-ebi
10-09-2014, 01:54
دوستان من الان سرعتم 900 تا هست دیشب روی 15 تا قفل شده بود حالا فردا عکسش میزارم
نمی دونم به خاطر چی سرعتم اومده بالا شاید به خاطر شکایت باشه شایدم موقت باشه تا بچه گول بزنند اما فعلا سرعتم بالاست
شما بعد از 11 شهریور حجم خریدی؟اگر خریدی چقدر؟
شما بعد از 11 شهریور حجم خریدی؟اگر خریدی چقدر؟
نه بابا حجم کجا بود من پول پای حجم نمی دم :n02:
فقط امروز چونکه تو صفحه وزیر شکایت کرده بودم بهم زنگ زدن و قول پیگیری دادند
david-ebi
10-09-2014, 02:06
پس شانست گرفته.اگر ادامه داشت یک ندایی هم به ما بده.در هر صورت با این همه پیگیری شما حقت است اگر به نتیجه ای برسی که امیدوارم دایمی باشه:n01:
پس شانست گرفته.اگر ادامه داشت یک ندایی هم به ما بده.در هر صورت با این همه پیگیری شما حقت است اگر به نتیجه ای برسی که امیدوارم دایمی باشه:n01:
فکر نکنم دایمی باشه احتمالا موقت هست حالا باید شب های بعد چطور میشه
دوستا الان با 1.2 دارم دانلود میکنم !:n13:
جریان چیه؟
حجمم نخریدم
دوستا الان با 1.2 دارم دانلود میکنم !:n13:
جریان چیه؟
حجمم نخریدم
مردونه اگه دایمی باشه و مال همه اینطوری شده باشه مال زحمت های منه:n02:
اینقدر شکایت کردم و تو صفحه وزیر پیام گذاشتم که فکر کنم دیگه کلافه شدند رفتند درستش کردن فعلا مال من هم درسته
اما اگه مال کسی درست نیست جان من برید تو صفحه وزیر پیام بزارید دهنم مو در آورد اینقدر گفتم:n02:
:n03:
نبود برگشت 15
این دیگه نتیجه زحمت نکشیدن خودت:n08:
شوخی میکنم خوب برو صفحه وزیر شماره پیگیریت بده بهت زنگ می زنند شاید مال شما هم درست شد
MAHDI_SOS
10-09-2014, 06:18
667 مگ تا رهایی:n20::n20::n20:
satanix7
10-09-2014, 07:59
سلام
منم سرویس ۸ مگابیت صبانت رو دارم که محدود شدم به ۱۵ کیلوبایت در شب. شکایت نوشتم تو سایت 195.ir و تو صفحه آقای وزیر در کلوب هم شماره پیگیری ام رو گذاشتم. امیدوارم نتیجه بده! آخه من تعجب می کنم از این صبانت! اگه پهنای باند نداشتی پس چرا این همه فروختی؟! اگه مشکل پوله، خوب اعلام کن. بالاخره با هم کنار میایم! :n02: اینکه بیاد یهو خیانت در قرارداد بکنه خیلی ناجوره! :n13:
vox_cine
10-09-2014, 08:56
من هفته ی 2 گیگ هم شبانه دانلود نمی کردم که منم محدود کردم.احتمالا برم مخابرات.حداقل اونجا قیمتش خوبه اگه سرویسش هم خوب نباشه.
بای بای صبانت،بعد از 5 سال اخر زدی تو برجکمون!زنگ زدم میگه مشکلی دارید میگم شبانه نابودمون کرد !! حرفی نزد :n04::n23:
دوسنان چه شرکتی پیشنهاد میدید(در شیراز) !!!
Eliminal
10-09-2014, 10:03
الان از بخش فروش صبا به من زنگ زدن ، میگه سرویستون فردا تموم میشه ، گفتم دیگه نمیخوام شارژ کنم ، گفت میتونم دلیلشو بپرسم؟ خلاصه گفتم بابا گند زدین ...
گفت بزارین پیگیری میکنم براتون ، هنوز به حساب پارس پول نریختم ... تا ببینم از اینا خبری میشه یا نه؟!
farzan311
10-09-2014, 10:25
مردونه اگه دایمی باشه و مال همه اینطوری شده باشه مال زحمت های منه:n02:
اینقدر شکایت کردم و تو صفحه وزیر پیام گذاشتم که فکر کنم دیگه کلافه شدند رفتند درستش کردن فعلا مال من هم درسته
اما اگه مال کسی درست نیست جان من برید تو صفحه وزیر پیام بزارید دهنم مو در آورد اینقدر گفتم:n02:
افرین عزیز
همین کارو ادامه بده به نتیجه هم نرسید مهم نیست بهتر از اینه که هیچ کاری نکنید
حداقل اگه اون دوستایی که چندین ماه از سرویسشون مونده بتونند پولشون رو از این ها پس بگیریند خیلی خوب میشه
حیف که من دارم میرم هفته دیگه دانشگاه و نمیتونم دنبال این قضیه رو بگیرم و گرنه منم هر روز ازشون شکایت میکردم:n02:
ali-1991
10-09-2014, 19:58
دمت گرم عزیز رو صفحه وزیر مشخصات شماره تلفن چیزی باید بذاریم؟
ما که دیگه صبانت نموندیم ... شما هم نمونید ... برین یه جای دیگه به این حروم خور ها پول ندین ...
MAHDI_SOS
10-09-2014, 20:54
ما که دیگه صبانت نموندیم ... شما هم نمونید ... برین یه جای دیگه به این حروم خور ها پول ندین ...
چه قدر طول کشید جمع آوری کنند
دمت گرم عزیز رو صفحه وزیر مشخصات شماره تلفن چیزی باید بذاریم؟نه همون شماره پیگیری 195 رو اونجا بزاری کافیه
mykamran
10-09-2014, 22:50
چه قدر طول کشید جمع آوری کنند
از من 1 روز طول کشید الان دارم تحقیق میکنم چی بگیرم
بابا کجا میری شما تایپک بدون شما صفایی نداره:n02:
چرا نمیری شکایت بکنی حداقل خسارت سرویس بیگیری
amrihh49
11-09-2014, 00:37
درود به همه عزیزان . بخشنامه جدید اومده که عزیزانی که تا الان هرچقدر دانلود کرده هیچ میشه ، یعنی الان 1 گیگ بخرید میتونید 2 گیگ شبانه با همون سرعت بالایی که داشتید دانلود کنید. در بخشنامه قبلی همین مطالب بود که باید نصف اون حجمی که درشبانه دانلود کرده بودین رو میخریدین تا بتونید دانلود شبانه داشته باشید اما این دفعه اون حجم قبلی که دانلود کرده بودید رو صفر حساب میکنند . بنده هم 1 گیگ امتحانی خریدم ببینم میتونم 2 گیگ شبانه با سرعت بالا دانلود کنم یا نه .منم همش 1هفته نت میخوام چون میرم دانشگاه دیگه بدردم نمیخوره. بهتون خبر میدم :n01:
amrihh49
11-09-2014, 01:07
دوستان این دفعه حرفشون درست بود . بنده با سرعت بالا دارم دانلود میکنم. اینم مدرک :
amirmahdijv
11-09-2014, 01:20
من رکورد زدم .:n02: سرعتم به 17 هم رسبد :n09:
تایید می شه منم 1 گیگ حجم خریدم سرعت شد مثل قبل...به درد دانلود که نمی خوره ولی حداقل سرعت وبگردی درست می شه
دوستان این دفعه حرفشون درست بود . بنده با سرعت بالا دارم دانلود میکنم. اینم مدرک :
خوب سرعت منم مثل شماست ولی هیچ وقت محدود نمیشه چون از صبانت نیست. مگه مجبوری خب بیاین بیرون از صبانت
amrihh49
11-09-2014, 02:56
خوب سرعت منم مثل شماست ولی هیچ وقت محدود نمیشه چون از صبانت نیست. مگه مجبوری خب بیاین بیرون از صبانت
شما از کدوم شرکت اینترنت خریدید ؟ چند مگ ؟
شما از کدوم شرکت اینترنت خریدید ؟ چند مگ ؟
از مخابرات 2مگ ولی قطعی زیاد داره بعضی موقه ها هم پینگ خیلی میره بالا ولی وقتی شارژم تموم بشه میرم های وب:n26:
zodiac67
11-09-2014, 04:06
از مخابرات 2مگ ولی قطعی زیاد داره بعضی موقه ها هم پینگ خیلی میره بالا ولی وقتی شارژم تموم بشه میرم های وب:n26:
مگه های وب هم شبانه رایگان داره ؟
.Ashkan.
11-09-2014, 07:40
مگه های وب هم شبانه رایگان داره ؟
فقط سرویس یک مگ و کمتر. از ساعت ۴ تا ۷.
شبانه دیشب :n05: مثل هر شب :n02: 8 مگ
Eliminal
11-09-2014, 12:02
دوستان این تغییر وضعیت شبانه چیه که توی پنل کاربری اومده؟!
نمیدونم. احتمالا شبانه رو کنسل میکنه که شب با حجم و سرعت روزانه حساب کنه:n02:
Just Me Samanta
11-09-2014, 13:12
دوستان تو سایت صبانت زده:
ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده.
میخواستم ببینم سرویس های ب اصطلاح نامحدود هم شاملش میشه؟
دوستان تو سایت صبانت زده:
ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده.
میخواستم ببینم سرویس های ب اصطلاح نامحدود هم شاملش میشه؟
شبانه صبانت قلابیه باید حجم بخری تا دوبرابرش شب بتونی دانلود کنی برای سرویسهای نامحدود هم دیگه چیزی بنام تایم رایگان نیست
ali-1991
11-09-2014, 15:02
زنگ زدم پشتیبانی یکی به اسم قنبری میگه اینو قبلا بوده تازه نیست!!! میگم کاربردش چیه میگه نمیدونم!! یه بار دیگه زنگ زدم طرف میگه استفاده ای نداره فعلا :n23: ولی حدس من اینه که احتمالا برای همین شبانه محدوده، یعنی وقتی حجم میخری با این گزینه دوباره سرعت نرمال میشه. در آخر هم لعنت خداوند بر صبانت و دست اندر کاران اینترنت ایران.
zodiac67
11-09-2014, 15:25
زنگ زدم پشتیبانی یکی به اسم قنبری میگه اینو قبلا بوده تازه نیست!!! میگم کاربردش چیه میگه نمیدونم!! یه بار دیگه زنگ زدم طرف میگه استفاده ای نداره فعلا :n23: ولی حدس من اینه که احتمالا برای همین شبانه محدوده، یعنی وقتی حجم میخری با این گزینه دوباره سرعت نرمال میشه. در آخر هم لعنت خداوند بر صبانت و دست اندر کاران اینترنت ایران.
قبلن هم یک دفعه گذاشته بودن برا این بود که اونایی که میخوان سرعت بالا استفاده کنن شبانه رو به روزانه تغییر میده و از حجمت کم میکنه به جاش سرعتت بالا میره ظاهرا" اینو برا توافق نامه سطح خدمات ( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])SLA) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته تا اونایی که میخواستن با استناد به SLA ازش شکایت کنن رو میون بر بزنه
ehsan_iace
11-09-2014, 16:29
زنگ زدم پشتیبانی یکی به اسم قنبری میگه اینو قبلا بوده تازه نیست!!! میگم کاربردش چیه میگه نمیدونم!! یه بار دیگه زنگ زدم طرف میگه استفاده ای نداره فعلا :n23: ولی حدس من اینه که احتمالا برای همین شبانه محدوده، یعنی وقتی حجم میخری با این گزینه دوباره سرعت نرمال میشه
حدس من اینه که وقتی حجم شبانه ات را مصرف کردی و سرعتات 15 کیلوبایت شد میتوانی با تغییر وضعیت در ساعت شبانه از حجم اینترنت روزانهات استفاده کنی
جان من یکی اینو ببینه
"""افزایش سرعت سرویسهای ADSL با شبانه رایگان"""
منظورش از افزایش سرعت چیه؟
اینا که برعکسه کارشون!
من که نمیفهمم:n13:
جان من یکی اینو ببینه
اینا که برعکسه کارشون!
اینکه اینترنت دیال اپه شبانه هست سرعتش حتمن یکم از 15 کیلوبایت صبانت بالاتره:n08:
mykamran
11-09-2014, 18:11
بنده رفتم های وب.
15 گیگ یا محدودیت 5 روز میده 15 هزار.
سرعتشم خوبه.دیگه چی میخواهید؟
5 گیگ سه روز هم 3500.
دیگه شبا بی خوابی نمیکشی
Arsenal2012
11-09-2014, 21:23
صبح کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد پورت رفت رو 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/QUOTE]
دوستان صبح پورتم رو 4 مگ بود غروب که تیر برق کوچه مون روشن شد اینترنتم واسه چند دقیقه قطع شد بعد که وصل شد پورتم چند ساعتی هست اومده زیر 2 مگ !!! یکی از دوستان پارس آنلاینی بود یا صبانتی همین مشکل تیر برق رو داشت بعد مشکلش حل شد لطفا راه حل شو به من بگه ممنون
وضعیت همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
david-ebi
11-09-2014, 21:36
جان من یکی اینو ببینه
اینا که برعکسه کارشون!
منظورش اینه که ما حالا که این قانون جدید رو گذاشتیم سرعت اینترنت شبانه برای اونایی که بقیه داشتن حقشون رو میخوردن و تعدادشون هم زیاد بوده (و سرعت شبانشون کم)رفته بالا:n04::n08: من که چیزی غیر از این نمیفهمم.:n13:برای دایل آپ هم نیست.چون زده افزایش سرعت سرویسهای شبانه adsl
ashahidi
11-09-2014, 22:54
کسی میدونه فرق سرویس های نامحدود برنزی با اقتصادی چیه؟ مثلا سرعت ۵۱۲ برنزی ۳۶ تومنه ولی اقتصادی ۳۰ تومن حجم هر دوشونم ۱۰ گیگه
منظورش اینه که ما حالا که این قانون جدید رو گذاشتیم سرعت اینترنت شبانه برای اونایی که بقیه داشتن حقشون رو میخوردن و تعدادشون هم زیاد بوده (و سرعت شبانشون کم)رفته بالا:n04::n08: من که چیزی غیر از این نمیفهمم.:n13:برای دایل آپ هم نیست.چون زده افزایش سرعت سرویسهای شبانه adsl
شایدم منظورش من بودم!:n02:
پیامک دادن افزایش سرعت شبانه گفتم چی شده معجزه شده
یجوری نوشتن نمیفهمی یعنی چی اصلا...:n13:
یه سوال
این که پایین پنل کاربری نوشته
وضعیت استفاده شبانه اگه رو تغییر وضعیت بزنیم چی میشه کسی زده
omidscafild
12-09-2014, 01:16
این وضعیت سرعت در بازه تایم غیر رایگان و رایگان برای سرویس 12 مگ صبا .
:n21: فقط میتونم بگم خاک بر سرت صبانت . :n21:
دوستانی هم که میگن ما فلان قدر دانلود کردیم و محدود نشدیم لطف کنن ثابت کنن . آقایی که میگی دیشب 16 گیگ گرفتی ! :n18:
:n21: در آخر لعنت بر صبانت :n21: 10 روز تا رهایی ! :n21:
یه سوال
وضعیت استفاده شبانه
اگه رو تغییر وضعیت بزنیم چی میشه کسی زده
به نظر میاد وقتی بزنید سرعت شبانه مثل روزانه بشه ولی مثل روزانه حجم ازتون کم میشه و برعکسش هم برمیگرده به همین وضعیت 15 kb .. ( واسشون سخت میشد یه توضیحی چیزی میزاشتن زیرش!)
david-ebi
12-09-2014, 01:18
یه سوال
وضعیت استفاده شبانه
اگه رو تغییر وضعیت بزنیم چی میشه کسی زده
قبلا هم این گزینه بود(در زمانهایی نه چندان دور:n02:).فکر کنم اگر بزنیش شبانت از بین میره و با همون سرعت روزانه بین ساعت 2 تا 7 میتونی دانلود کنی و از حجمت هم کم میشه:n02:.گذاشتن دل بچه خوش بشه.واسه مایه دارا خوبه:n01:
من زدم روش :n04::n04::n04::n04: :n13::n13::n13:
سرعت همون 15 از حجمم هم کم نکرد
میخواستم یک بار دیگه روش بزنم برگرده گفت شما در 24 ساعت پیش یک بار اینو زدین
عجب :n21:
این وضعیت سرعت در بازه تایم غیر رایگان و رایگان برای سرویس 12 مگ صبا .
:n21: فقط میتونم بگم خاک بر سرت صبانت . :n21:
دوستانی هم که میگن ما فلان قدر دانلود کردیم و محدود نشدیم لطف کنن ثابت کنن . آقایی که میگی دیشب 16 گیگ گرفتی ! :n18:
:n21: در آخر لعنت بر صبانت :n21: 10 روز تا رهایی ! :n21:
خدمت شما:
اما فکر کنم چشمم کردی امشب دوباره اومد روی 15 تا این صبانت هم معلوم نیست با خودش چند چتده؟
HardwareMaster
12-09-2014, 09:34
دیشب با خط 6 مگ حدود 50 مگ دانلود کرد. صبانت چه مرگشه تازگی؟
esfhamed
12-09-2014, 09:43
سلام دوستان
من زنگ میزنم صبانت کسی جواب نمیده
شمارش عوض شده ؟
باید روزانه حجم بخری تا شب دو برابر حجمی که خریدی دانلود رایگان داشته باشی
HardwareMaster
12-09-2014, 10:22
باید روزانه حجم بخری تا شب دو برابر حجمی که خریدی دانلود رایگان داشته باشی
باید روززانه حجم بخرم؟!!!؟
یعنی چی؟!:n13:
خب وقتی اشتراک 6 ماهه گرفتم حجم روزانه هم دارم دیگه
بعد از 9 سال مشترک صبانت بودن تازگی چه بازیهایی درومیاره و چه چیزا می شنوم
باید روززانه حجم بخرم؟!!!؟
یعنی چی؟!:n13:
خب وقتی اشتراک 6 ماهه گرفتم حجم روزانه هم دارم دیگه
بعد از 9 سال مشترک صبانت بودن تازگی چه بازیهایی درومیاره و چه چیزا می شنوم
شما مثلا اگه سرویس 6 مگ با 10 گیگ ترافیک خریدی بعد از 20 گیگ دانلود شبانه سرعت شبانه تا 15 کیلوبایت پایین میاد برای اینکه سرعت دوباره بالا بره باید دوباره حجم بخری تا دو برابرش شب دانلود کنی اینم اطلاعیه اش که صبانت زده
" اطلاعیه فوری "
با توجه به اینکه تعداد محدودی از مشترکین در ساعات مصرف رایگان شبانه به صورت پیوسته و با ابزارهای اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند می نمایند واین امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه بطور مطلوب بهره برداری نمایند ، مقرر گردید از مورخه 93/06/11 راس ساعت 2 بامداد کلیه تعرفه هایی که شبانه آنها کاملا رایگان بوده و توسط مشترکین خریداری و فعال گردیده تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرویس و حجم اضافه خریداری شده طی دوره سرویس در ساعات رایگان شبانه باشند.
لازم به ذکراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قید شده در بالا سرعت سرویس مشترک برروی سرعت 128kbمحدود گردیده ودر صورت خرید حجم اضافی مجددا قادر خواهد بود که معادل 2 برابر حجم اضافی خریداری شده از سرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید.
در ضمن به استحضار می رساند سرعت سرویس مشترکین در ساعات شبانه رایگان قبل از اعمال محدودیت همان سرعت روزانه آن می باشد.
ehsan_iace
12-09-2014, 12:35
اگر دو برابر حجم ترافیکی که سرویسات داره تا به حال شبانه دانلود کردی سرعت محدود میشه روی 15 کیلوبایت!
بعضی اوقات با خرید ترافیک جدید هم سرعت شبانه بهتر نمیشه و باید ترافیک سرویسات را تمام کنی و دوباره سرویس بگیری!
اگر میخواهی صبانت بمانی از این به بعد اینترنت یک ماهه بگیر!
farzad02
12-09-2014, 12:52
سلام کسی ازاین سرویس استفاده کرده
سرویس افزایش سرعت دانلود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرید مشخصات کارت بانکیتون رو به این سایتا بدید.......
ho3in2012
12-09-2014, 12:53
سرویس افزایش سرعت دانلود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به درد صبانت نمیخوره
مال سرویس دهنده ای هست که سرعت داخلی رو باز میزاره ولی سرور های خارجی رو محدود میکنه
مثل شاتل
ali-1991
12-09-2014, 12:53
از سرویس تستش استفاده کزدم هیچ اتفاقی نمیوفته. نه الان نه اون موقع که محدود نشده بودن سرویسا سرعت رو بالا نمیبرد این سرویس شبانه.
یه زمانی بعضی از شرکتها مثل شاتل محدودیت را فقط در مورد سرورهای خارجی اعمال میکرد و سرعت سرورهای داخلی باز بود اما الان دیگه هم از سرور خارجی و هم داخلی محدود میکنن و دیگه این ترفندها کارساز نیست
خب کسایی که هی دانلود دارن برن ماهی 100 تا ... تومان بخرن
اینجوری کیفیت صبا نت هم خوب میشه
چند روزه پینگ خوب شده:n20:
کسی می دونه جریان این خبر چیه؟
دوستان سرویس 256 یا 128 در روز چه سرعتی میده ؟
شبا که 128 هست
الکی دیگه پوله مفت ندم به این شرکت مزخرف
دیگه خسته شدم از بس جابجا کردم
همشون مزخرفن
دوستان سرویس 256 یا 128 در روز چه سرعتی میده ؟
شبا که 128 هست
الکی دیگه پوله مفت ندم به این شرکت مزخرف
دیگه خسته شدم از بس جابجا کردم
همشون مزخرفن
دیگه هیچ فرقی نمیکنه خطت هر چقدر بکشه میتونی بگی سرعت را باز بزارن چون حجم مصرف میکنی به سود شرکت هست
کسی می دونه جریان این خبر چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه باید تا اول تابستون مقدار خاصی پهنا باند از زیر ساخت می خریدند و اگه به اون حد حساب نمی رسید دیگه پروانه شون تمدید نمی کنند
فکر کنم صبانت یکی از اونایی که نرسید
Dolphin 7
12-09-2014, 15:34
چيزي که من تا حدودي ازش فميدم اينه که ظاهرا مي خوان از بين 11 تا شرکتي که خدمات اينترنت ارائه مي دن حدود 5 يا 6 شرکت برتر ارائه اينترنتو بهشون اجازه فعاليت بدن و جلوي بقيه رو بگيرن :n24:
يعني مثلا اگه صبانت از نظر خدمات ، در اين حدي که بايد باشه نبود اجازه ادامه فعاليت نداره :thumbsdow
شرکتاييم که تا الان خدمات نداشتن ، اگه کارشون خوب باشه مي تونن بيان رقابت کنن و جزو اون 5 يا 6 شرکت باشن که اجازه فعاليت دارن :rambo:
البته يه قسمتم نوشته بود چنين شرکتاييم مي تونن به صورت کنسرسيوم ادامه کار بدن :n11:
ehsan_iace
12-09-2014, 15:58
احتمالاً شرکتهایی که از یک حدی حجم کمتر از زیرساخت تا به حال خریده اند (یعنی مشتری کمتری داشته اند) را پروانهشان را باطل میکنند و این شرکتها میروند زیرمجموعه شرکتهای بزرگتر!
یعنی اگر این طرح تصویب بشه دیگه زیرساخت به شرکتهای کوچک بی نام و نشان ترافیک نمیفروشه!
این طرح در مرحله پیشنهاد است و هنوز تصویب و اجرایی نشده!
mykamran
12-09-2014, 17:08
احتمالاً شرکتهایی که از یک حدی حجم کمتر از زیرساخت تا به حال خریده اند (یعنی مشتری کمتری داشته اند) را پروانهشان را باطل میکنند و این شرکتها میروند زیرمجموعه شرکتهای بزرگتر!
یعنی اگر این طرح تصویب بشه دیگه زیرساخت به شرکتهای کوچک بی نام و نشان ترافیک نمیفروشه!
این طرح در مرحله پیشنهاد است و هنوز تصویب و اجرایی نشده!
پس طرح چرتیه.اينجور بد میشه دیگه هر غلطی بخوان میکنند
heidary_sh
12-09-2014, 20:28
سلام اگه حجم من صفر بشه ولی زمان باقی باشه و من شارژ نکنم تا کی وقت دارم شارژ کنم؟
HardwareMaster
12-09-2014, 21:56
یک سوال
توی کنترل پنل صبانت برای شما که محدود شدید جلوی
وضعیت Fair Policy :
چی نوشته؟ برای من چیزی ننوشته ولی ظاهرا محدود شدم:n27:
راستی اشتباها زدم روی دکمه ی جدید التاسیس تغییر وضعیف شبانه! چند بار هم زدم روی دکمه!
حالا از کجا بفهمم تغییر وضعیت برگشته به حال اولش و احیانا شبها از حجمم کم نمیشه؟!
هر چی روی دکمه می زنم فقط جلوش می نویسه :
شما در 24 ساعت گذشته یکبار تغییر را اعمال نموده اید
:n13:
Eliminal
12-09-2014, 22:51
سلام اگه حجم من صفر بشه ولی زمان باقی باشه و من شارژ نکنم تا کی وقت دارم شارژ کنم؟
تا وقتی زمانتون تموم بشه !
ehsan_iace
12-09-2014, 23:11
یک سوال
وضعیت Fair Policy :
راستی اشتباها زدم روی دکمه ی جدید التاسیس تغییر وضعیف شبانه! چند بار هم زدم روی دکمه!
حالا از کجا بفهمم تغییر وضعیت برگشته به حال اولش و احیانا شبها از حجمم کم نمیشه؟!
من محدود شدم و چیزی در وضعیت Fair Policy ننوشته!
عجب بساطیه , اینهم یه نمونه بارز دیگه از مدیریت معکوس ایرانی . هر روز گرانتر و بی کیفیت تر از دیروز .
ظاهرش هم اینه که بازار دی اس ال مونوپل نیست و یک دوجین سرویس دهنده داریم اما در واقع همه پشت پرده باهم هماهنگن
برای سرکیسه کردن مصرف کننده بدبخت که هروز از دامن یکی به دیگری پناه میبره غافل از اینکه پپ همون پپه فقط لوگوش فرق کرده .
اما مدیریت صبانت مثل اینکه حد وسط سرش نمیشه , یه روز پهنای باندرو خیرات میکنه بعد که کاربالا گرفت بروی همه می بنده و پولیش
میکنه . شده حکایت مدیر فروش یکی از برندهای معروف تبلت بازار که قبل عید یک دفعه 30درصد قیمتارو پایین اورد برای بعضی از نمایندگیا
بعد که بقیه نماینده ها اعتراض کردن وسایل جانبی به اون سری داد مجانی رو تبلت بدن بعد صدای اینوری ها دراومد کل قیمتارو 40 درصد
برد بالا گفتن چی میکنی شروع کرد فروش مستقیم .. همه میگفتن یعنی یکی نیست اونجا این بابارو کنترل کنه ؟!
جناب مدیریت راهبردی صبانت , اگه این ترد رو میخونی که احتمال قوی همینطوره , این نشد راهش عزیز جان میخوای محدود کنی شبانه رو
درست اینکارو بکن . مثلا یک سوم سرعت روزانه , یا همه رو روی 2 مگ فیکس کن یا حتی 1 مگ ..
این شبانه 16 کیلو برای همه ( برای من 10 و کمتر , گوگل هم بزور باز میشه) اصلا در شان شما و کاربران نیست .
سلام
این طرح نامحدودهای صبانت چطوری هست؟
مثلا 1 مگ اقتصادی چقدر سرعت بالا میده و سرعت معمولیش چقدر میشه؟
و همینطور طرح 6 مگ برنزی
omidscafild
12-09-2014, 23:42
تا پایان مدت سرویس که تو پنل نوشته میتونید هرکاری با سرویستون بکنید .
یک سوال
وضعیت Fair Policy :
Fair Policy برای کسانی هست که نامحدود دارند و از وقتی یادم میاد گزینش بوده و جدید نیست . برای این محدودیت هم میتونید از تو پنل ریزمصرفتونو چک کنید ببینید چقد در تایم رایگان مصرف کردید که باید دو برابر حجمی که خریدید باشه .
دیشب یکی از دوستان تست کردن و گفتن نه سرعت درست شده و نه حجم کم میکنه . انگاری فیک هست اون گزینه . بنده تست نکردم که قطعی بگم .
سلام
این طرح نامحدودهای صبانت چطوری هست؟
مثلا 1 مگ اقتصادی چقدر سرعت بالا میده و سرعت معمولیش چقدر میشه؟
و همینطور طرح 6 مگ برنزی
سلام . به صفحه 1356 مراجعه کنید ...
:n21: در آخر خاک بر سرت بر صبانت :n21:
از دوستان کسی اطلاع داره پس اتمام سرویس اگه درخواست جمع آوری ندم احتمال این هست که خودشون خط را تخلیه کنند
الان روی خط دومم اینترنت گرفتم ولی نمی خوام خطم تخلیه بشه تا اگه اوضاع دوباره خوب شد بتونم سریع برگردم
از دوستان کسی اطلاع داره پس اتمام سرویس اگه درخواست جمع آوری ندم احتمال این هست که خودشون خط را تخلیه کنند
الان روی خط دومم اینترنت گرفتم ولی نمی خوام خطم تخلیه بشه تا اگه اوضاع دوباره خوب شد بتونم سریع برگردم
بله حتما این اتفاق می افته ولی دیر و زود داره بستگی داره به نمایندگی شما و این که چقدر درخواست توی نوبت باشن توی مرکز مخابراتتون
r0ot$harp
13-09-2014, 01:19
واقعا برای خودم که یه ایرانی هستم و تو این مملکت بدنیا اومدم متاسفم. ایران از نظر هر چیزی در رده آخر هست. هرکاری هم بکنیم وضعمون همینه. همین فردا پس فردا خطم رو از این ISP جمع می کنم. واقعا اوج کم شعور فرض کردن کردن کاربران می باشد. واقعا سرویس هاشون عالیه اما این کار یه توهین بسیار بزرگی. ایران 50 برابر قیمت تمام شده اینترنت از مردم پوووووووووووووووول می گیره. واقعا جای تاسف داره...
باتشکر
1376MAXIMUM
13-09-2014, 01:24
کثافتا منو دوباره محدود کردن زنگیدم میکنه که از 16 ام قانون گذاشتن که بعد از 2 برابر حجمی کنه خریدیم اگر دانلود کردیم محدود میکنن کسی دیگه ای هم محدوده؟ سرعت هم 16 کیلو هست من فردا دعوا راه ننداختم تو اون شرکت کدوم قرارداد که من بستم توشته 100 گیگ رایکان دارم
r0ot$harp
13-09-2014, 01:38
شکایتم را در سامانه 195 ثبت کردم. مرد باشین و همه برین شکایت ثبت کنید. اگر جواب هم نمی گیرین حال این شرکت عوضی رو بگیرین.
1376MAXIMUM
13-09-2014, 01:57
شکایتم را در سامانه 195 ثبت کردم. مرد باشین و همه برین شکایت ثبت کنید. اگر جواب هم نمی گیرین حال این شرکت عوضی رو بگیرین.
اگر حق رو به شما بدن یک کاری میکنن با شرکت که تو تاریخ ثبت بشه هر روز زنگ میزنن که بری شکایت رو پس بگیری خودشونو جر میدن که شکایتت رو پس بگیری من یک باز سر یه مغازه این بالا رو اوردم تو ۷ روز هفته ۴ روز در مغازش بسته بود تا من شکایت رو پس گرفتم همین طور این طرف اون طرف فرستادنش که هرشب زنگ میرد میگفت شکایت رو پس بگیرید
RealFlow
13-09-2014, 04:06
وقت آن رسیده همه با هم همت کرده و از حق خودمان دفاع کنیم
برای همین اگر از کیفیت سرویس شبانه تان ناراضی هستید به سایت 195.irبروید و شکایت خود را ثبت کنید
آیامیدانید مطالبه نکردن حق ظلم به خود هست!
من که شکایتم رو ثبت کردم
وقت آن رسیده همه با هم همت کرده و از حق خودمان دفاع کنیم
برای همین اگر از کیفیت سرویس شبانه تان ناراضی هستید به سایت 195.irبروید و شکایت خود را ثبت کنید
آیامیدانید مطالبه نکردن حق ظلم به خود هست!
من که شکایتم رو ثبت کردم
عزیر من 195 همه شکایات رد میکنه کما اینکه مال من و بقیه رو رد کرد
تنها راه صفحه وزیر باید اونقدر کامنت گذاشت تا وزیر یک کاری بکنه
MAHDI_SOS
13-09-2014, 06:19
سلاممن که درخواست جمع آوری دادم و خودم را از دست این صبانت راحت کردم
دلم برایب شما می سوزد
تا مدتی اینترنت ندارم پس خداحافظ
1376MAXIMUM
13-09-2014, 07:23
جمع بشیم بریم یا یه تومار اینترنتی درست کنیم و اعتراض کنیم تا شاید وزیر یه کاری بکنه یه جایی خوندم که پایین اوردن سرعت اینترنت شبانه هم با قوانین داخلی و هم بین المللی مغایرت داره
babak2111
13-09-2014, 08:08
درود
دوستان صبانتی این قانون فقط برای یک شبه یا هرشب ریست می شه؟
یعنی مثلا اگه یک گیگ حجم خریدیم بعد دوگیگ رو تو یک شب مصرف کردیم دیگه تمومه یا شب بعد اگه روزانه حجم مصرف نکرده باشیم می شه دوباره استفاده کرد؟
1376MAXIMUM
13-09-2014, 08:58
درود
یعنی مثلا اگه یک گیگ حجم خریدیم بعد دوگیگ رو تو یک شب مصرف کردیم دیگه تمومه یا شب بعد اگه روزانه حجم مصرف نکرده باشیم می شه دوباره استفاده کرد؟
قانون به این صورته که مثلا من 50 گیگ حجم با سرویسم خریدم پس تا 100 گیگ بیشتر شبانه با سرعت خوب ندارم بعدش اگر خواستم بیشتر مصرف کنم باید دوباره حجم بخرم مثلا 10 گیگ بخرم تا 20 گیگ دیگه بتونم شبانه بگیرم
اگر بیشتر مصرف کرده باشیم هم از قبل از قانون چیکار باید کرد خدا میدونه من تا الان حدود 300 گیگ شبانه داشتم نمیدونم الان باید بخرم دوباره یا نه فایده نداره اگر باید بخرم هم نمیخرم چون ارزش نداره برای کپی هم زورم میاد برم پول بدم چون پول مفت میخورن هیچ زحمتی نکشیدن و پول میگیرن روش پول اورجینال هم ندارم خواستم لایسنس یه انتی ویروس یخرم هیچ کس حاضر نبود پول بده که چند نفری بگیریم تخفیف بخوره ارزون تر بشه منم 100 هزار تومان نمیتونستم بدم هر چی تو طول سال جمع کرده بودم خرج کردم هیچی ندارم از بابام هم نمیخواهم بگیرم من باید چه کنم؟:n13:
درود
کاری به مصرف روزانه نداره. شب رو واسه خودش جدا حساب میکنه واسه کل دوره!
دو گیگ رو میخوای تو یه شب مصرف کن یا تو 6 مااه. بعد از اون باید حجم بخری تا شبانه با سرعت بالا داشته باشی:n24:
HardwareMaster
13-09-2014, 09:01
طی 9-8 سال اخیر که مشترک این isp هستم همه جور بازی ازش دیده بودم و این دیگه برای من تیر آخرشون محسوب میشه
من خیلی شبها اصلا لپتاپم خاموش بود و دنبال دانلود نبودم حالا که دو شب دانلود کردیم یهو می بینم محدودم کردند اونم تا 5 ماه دیگه که حجمم تموم بشه!
منتظرم 3G ایرانسل اینجا هم راه بیفته دیگه صبانت رو شارژ نمی کنم. حتی اگر صبانت این محدود کردن شبانش رو هم برداره بازم در مقابل 3g ایرانسل نمی صرفه!
چون بسته های ایرانسل با سرعت بین 7 تا 20 مگابیتی برای 3g و 4g، فوق العاده از نظر قیمت بصرفه تر هستن و نیازی به معطلی رانژه شدن و ... هم نداره
ظاهرا شبانه هم داره که بازم نسبت به روزانه تعرفش پایینتر میشه
یکی از کاربرها با هزینه ی کم ایرانسل تونسته 100 گیگ توی یک هفته بگیره
چرا باید بیاد پول یامفت به ispها چه صبانت باشه چه غیره بده؟
صبانت طی این سالهایی که من مشترکشم دائم دامنه ی تحریم ها رو علیه مشترکینش تنگ تر و تنگ تر کرده تا سفره ی سوددهی خودش رو بزرگتر کنه
از نظر من دیگه خرید اشتراک از صبانت مثل تف سربالا شده و فقط برای کسانی خوبه که زیر پوشش 3G نیستند و یا مثل ادارات و شرکتها نبود شبانه براشون مهم نیست. برای کاربر حرفه ای خانگی دیگه حماقت و پول حروم کردنه
شما هم شکایت و تماس تلفنی و اینا رو ول کنین. وقت تلف کردنه. من قبلا این راهها رو برای صبانت زیاد رفتم و فقط خودم رو خسته کردم
تنها راهی که میتونید نفس راحتی بکشید و این شرکت رو هم در عمل پشیمون کنید همین راه حلیه که بالا گفتم.
در انتظار پوشش 3G هستم.
heidary_sh
13-09-2014, 09:44
سلام
یه موضوع جالب من نم افزار loader droid را برای مدیریت دانلود نصب کردم(روی گوشی آندرویدی g610 هووایی) و محدوده زمانی دانلود رایگان شبانه رو بهش دادم . خود گوشی راحت دانلود میکنه .
دیگه نیازی به روشن موندن کامپیوتر و استهلاک زیاد اون نیست.
heidary_sh
13-09-2014, 09:46
سلام
یه موضوع جالب من نم افزار loader droid را برای مدیریت دانلود نصب کردم(روی گوشی آندرویدی g610 هووایی) و محدوده زمانی دانلود رایگان شبانه رو بهش دادم . خود گوشی راحت دانلود میکنه .
masooyan
13-09-2014, 09:51
دوستان من تخلیه کردم برگشتم شرکت قبلی:n01:
r0ot$harp
13-09-2014, 09:52
امروز زنگ زدم نماینده گفتم می خوام 2 تا خطام رو از صبانت قطع کنم. و به تمامی دوستانم که خودم به این شرکت معرفی کردم هم گفتم این کار رو انجام بدن. گفت چرا نه و ... در هر صورت در نهایت حرفی که به من زد این بود تا 10 20 روز آینده احتمال خیلی زیاد این مشکل برطرف می شه. نمی دونم. من که رو حرفم هستم و دارم فرم جمع آوری رو می زنم تا برم رو آسیاتک یا شاتل.
باتشکر
HardwareMaster
13-09-2014, 10:23
از خودش درآورده و دروغ گفته. من همین الان با دفتر مرکزی تماس داشتم گفت این قانون محدودیت بنا نیست برداشته بشه
گفتم بعد 8 سال و باوجود 8.8 گیگ! ترافیک مصرف نشده ای که هنوز دارم میخوام خط رو تخلیه کنم با این قانون جدید محدودیت شبانه ی شما، تعرفه ی ایرانسل بمراتب خیلی بهتر و بصرفه تره .
هر کی توی صبانت بمونه فقط الکی سرکیسه شده و بس.
HardwareMaster
13-09-2014, 10:29
سلام
خسته نباشی دوست عزیز
از این دست برنامه های مدیریت دانلود روی اندروید زیاده و از همه بهتر ADM هست. گرچه هیچکدوم بپای برنامه های تحت ویندوز نمیرسند حتی از لحاظ بالا بردن سرعت دانلود
ولی با کدوم سرعت شبانه میخوای دانلود کنی؟!!!:n15:
1376MAXIMUM
13-09-2014, 10:31
سرویس های نامحدود مشمول قانون مصرف منصفانه می باشند و نحوه ارائه این سرویس ها بدین صورت می باشد که مشترک می تواند با شروع زمان سرویس خود طبق قرارداد حجم مشخصی از سرویس را با کیفیت بالا و ضریب اشتراک پذیری پایین تری ازالزامات قانونی (ضریب اشتراک پذیری طبق مصوبه 152 کمیسیون تنطیم مقررات رادیویی 1 به 8 می باشند ) که بصورت یک اشتراک 1 به 3 می باشد را تجربه نماید لازم به ذکر است پس از عبور از حجم مشخص شده امکان بهره برداری از سرویس با لحاظ سرعت اسمی طبق قرارداد برای مشترک فراهم می گردد.
از روی سایت صبانت هست یعنی چی دقیقا من ازش این رو میفهمم کنه بعد از این که 2 برابر حجم رو شبانه گرفتیم سرعت تفسیم بر 3 میشه درسته؟
اصلا میشه بیت و تقسیم بر 3 میشه یعنی من حدود سرعتم که 2 مگ هست میشه 85 کیلو نه 16 و زیر 16 درست نمیگم؟
r0ot$harp
13-09-2014, 10:43
دوستان جواب دندان شکن 195!!!!!!
به همه این جواب دادندمن تو جوابش نوشتم به تو هیچ ربطی نداره من چقدر مصرف کردم پول سرویس دادم دلم خواسته
برو صفحه وزیر و شماره پیگیریت و بزار و چند تا فحش هم به 195 بده و بگو رسیدیگی بکنند
جمع بشیم بریم یا یه تومار اینترنتی درست کنیم و اعتراض کنیم تا شاید وزیر یه کاری بکنه یه جایی خوندم که پایین اوردن سرعت اینترنت شبانه هم با
قوانین داخلی و هم بین المللی مغایرت داره
تو کلوب وزیر که نمی شه بیانیه نوشت تنها راه اینکه همه برید صفحه کلوب وزیر و نفری حداقل 5 تا کامنت بزارید تا شاید مشگل حل بشه
1376MAXIMUM
13-09-2014, 11:28
یعنی سرویسی که ما خریدیم رو به بقیه هم میفروشن یعنی پهنای باند مارو به چند نفر میفروشن مثل این نیست که مثلا من یه دوچرخه رو به 5 نفر بفروشم؟ نمیدونم من فقط فکر میکنم مثل این کار میمونه یا شما هم فکر میکنید مثل هم هست؟
تنها راهش فقط جمع آوری هست اون تنظیم مقررات رادیویی اگه واقعا به فکر ما بود اون قوانین تخمی و تخیلی را وضع نمیکرد که فقط به سود شرکتهای دزدی مانند صبانت و شاتل باشه
r0ot$harp
13-09-2014, 11:56
دوستان بهترین سرویس کجاست که سوییچ کنیم روش؟؟؟
barslona2006
13-09-2014, 12:35
دوستان میگم من از تو پنلم درخواست جم اوری خط شدم . بعد این کفایت میکنه یا باید برم نمایندگی شهرم؟
چند باری از صبا نت زنگ زدم که گوشی رو نور بود برنداشتم باز با این تفاسیر جم میکنند ؟؟ یا اول دلیل میپرسن بعد جم میکنند؟
دوستان میگم من از تو پنلم درخواست جم اوری خط شدم . بعد این کفایت میکنه یا باید برم نمایندگی شهرم؟
چند باری از صبا نت زنگ زدم که گوشی رو نور بود برنداشتم باز با این تفاسیر جم میکنند ؟؟ یا اول دلیل میپرسن بعد جم میکنند؟
با کپی کارت ملی میری نمایندگی و درخواست میدی. دو روزه جمعش میکنن
Sent from my GT-I9300
barslona2006
13-09-2014, 14:35
جریان این دکمه تغییر وضعیت تو کنترل پنل چیه که گذاشتن؟؟
جریان این دکمه تغییر وضعیت تو کنترل پنل چیه که گذاشتن؟؟
اقا نزن که دیروز من زدم 1 گیگ شارژ کردم دیدم شب دانلود شده همش !!!
دهن مارو ضاف کردن،جمعش هم نمیکنن !!!
بجای صبا باید از این 195 بی خاصیت شکایت بشه چرا که موضوع شکایتی که داریم براشون مطرح میکنیم رو تو صورت ما میکوبن که آره شما منصف نیستی و 40 گیگ دانلود شبانه داشتی و بقیه 100مگ! یکی نیست بگه دانلود شبانه رو از کجاتون دراوردید که حالا دارید محدودش هم میکنید:n03:. ربطی به منصف بودن نداره که اگه بود الان همه آزاد بودیم 24 ساعت شبانه روز هر چقدر خاستیم دانلود کنیم.. موضوع طمع بیش از حد صبانت برای پول پارو کردن هست که بزودی نتیجش رو هم میبینه.
vox_cine
13-09-2014, 15:27
اقا نزن که دیروز من زدم 1 گیگ شارژ کردم دیدم شب دانلود شده همش !!!
دهن مارو ضاف کردن،جمعش هم نمیکنن !!!
البته منم اشتباهی زدم و امروز صبح یکمی دانلود کردم ولی از روزانه کم نکرد(ترافیک شارژ کردم محدودیت را برداشته بودند).
HardwareMaster
13-09-2014, 15:37
HORRORحرف شما درسته ولی اینم ظاهرا بخشی از پیوست بی فرهنگی شون هست تا ملت سراغ دانلود محتوای چند رسانه ای نروند که یکوقت تهاجم فرهنگی نشه!
کارهای وزارت فناوری این دولت جدیدم جالبه واقعا . از یکطرف شل میکنه از سه طرف بدتر از قبل سفتش میکنه
HORRORحرف شما درسته ولی اینم ظاهرا بخشی از پیوست بی فرهنگی شون هست تا ملت سراغ دانلود محتوای چند رسانه ای نروند که یکوقت تهاجم فرهنگی نشه!
کارهای وزارت فناوری این دولت جدیدم جالبه واقعا . از یکطرف شل میکنه از سه طرف بدتر از قبل سفتش میکنه
هر کدوم از این بخش ها سودشون رو از این کارا میبرن.. یکی به پول بیشتر میرسه و یکی به خاسته های عجیب و غریب خودش و تنها مردم قربانی میشن این وسط.:n03:
رفقا کیفیت سرویسشون خیلی خوب بود مثل اینکه میخوان گرونترشم کنن.بریزین توی صفحه ی وزیر اعتراض کنین.
sadeghrenjer
13-09-2014, 16:44
بله درسته 195 شکایت رو رد میکنه ولی باید دوباره قسمت پایین درخواست مجدد بررسی بزنی
الان خود تنطیم مقررات واسه من پیام داده که
كاربر گرامي در صورتي كه سرعت دانلود كمتر از حد مجاز مصوبه ( 192 كيلوبايت بر ثانيه) ميباشد, مستندات مربوطه (نتيجه تست سرعت با استفاده از وب سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را حداكثر تا تاريخ 93/06/21 به ايميل shiraz@cra.ir ارسال نماييد.
easytrading
13-09-2014, 16:45
به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
حاجی من یک ماه خدا شاهده یک ماه صبح و عصر زنگ میزدم صبانت که بابا خطم مشکل داره پینگ میگیرم لاست داره...اصلا کو گوش شنوا...اخرشم گفتن دست ما نیست همینه که هست!!!الان خدا رو شکر مدتیه خوبه اما میدونم اینم ارامش قبل از طوفانه....برو ای اس پی عوض. کن به امید صبانت نباش...
sadeghrenjer
13-09-2014, 16:58
دقیقا از وقتی این قانون مسخره محدودیت شبانه رو اعمال کردن پینگ هم خیلی داغون شده واسه من 330
زنگ زدم خود پشتیبانی قبول کرد که از وقتی شبانه محدود کردن پینگ هم بالا رفته
1376MAXIMUM
13-09-2014, 18:29
کسی میدونه بقیه ی شرکت ها چطورین؟
ho3in2012
13-09-2014, 18:42
بله درسته 195 شکایت رو رد میکنه ولی باید دوباره قسمت پایین درخواست مجدد بررسی بزنی
كاربر گرامي در صورتي كه سرعت دانلود كمتر از حد مجاز مصوبه ( 192 كيلوبايت بر ثانيه) ميباشد, مستندات مربوطه (نتيجه تست سرعت با استفاده از وب سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را حداكثر تا تاريخ 93/06/21 به ايميل shiraz@cra.ir ارسال نماييد.
دقیقا اگه حتی بخوان رو بدترین شرایط شبانه بدن باید ضریب 1 به 8 رو رعایت کنن
سرویس 12 مگابیت فروختن که میشه 12288 کیلوبیت خب به کیلوبایت میشه 1536 کیلوبایت در ثانیه
اگه ضریب یک به هشت هم بخوان بدن سرعتش میشه 192 کیلوبایت
اینا مهم نیس
من مدارک برای یه مشکل دیگه ارسال میکنم پشتیبان میگه دروغ میگی شکایتو مردود میکنه
سه بار تا حالا شکایت کردم سه بار رو گفته دروغ میگی
ali-1991
13-09-2014, 19:40
اینجا که سرعت بیشتر از ۲مگ رو نمیشه انتخاب کرد
از دوستان گرامی کسی نامحدود صبانت رو داره
سرویس دهیش چطوریه ؟
نامحدودشم تو کار محدود کردن ؟:n13:
HardwareMaster
13-09-2014, 21:09
من تعجب میکنم از بعضی دوستان که در منطقه شون 3G ایرانسل وجود داره که حجم عالی با سرعت بالای 10 مگابیت داره ولی بازم اصرار به اشتراک ISP ها رو دارند!
یکجورایی انگار از ایجاد تغییر در سرویس اینترنتی ترس دارند و بازم امید به اصلاح صبانت دارند ... در حالیکه این وضع هرگز عوض نخواهد شد
من همین الان 5 گیگ از حجمم رو مصرف کردم تا زودتر تمومش کنم و خطم رو تخلیه کنم . اونقدر با خوش خیالی حجم خریدم که به این زودی تموم نمیشه اونم با خط 6 مگ
1376MAXIMUM
13-09-2014, 21:16
من میخواهم با وزیر حرف بزنم ببینم چطوریه داستان و چرا این اتفاق افتاده اخه اینا قرارداد مارو اجرا نمیکنن تو قراردادی که ماداریم هیچ جا نوشته نشده که بعد از مصرف 2 برابر حجم توی شبانه محدود میشیم اعصاب مارو خورد کردن از دیشب تا حالا به اندازه یک سال عصبی بودم چطور باید این کار رو انجام بدم راه های تماس چیه اگر وبسایتی هست چیه و اگر شماره هست هر چی که هست اگر کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم
masooyan
13-09-2014, 21:21
من میخواهم با وزیر حرف بزنم ببینم چطوریه داستان و چرا این اتفاق افتاده اخه اینا قرارداد مارو اجرا نمیکنن تو قراردادی که ماداریم هیچ جا نوشته نشده که بعد از مصرف 2 برابر حجم توی شبانه محدود میشیم اعصاب مارو خورد کردن از دیشب تا حالا به اندازه یک سال عصبی بودم چطور باید این کار رو انجام بدم راه های تماس چیه اگر وبسایتی هست چیه و اگر شماره هست هر چی که هست اگر کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم
منم 17 روز دیگه باهاشون قرارداد داشتم که گفتم تخلیه کنید،اصلا همه چیز مختل شده بود با 15 کیلو بایت.
کلا باید اینطوری گفت که صبانت فقط نامحدود باید گرفت از 512 به بالا باید بگیریم قیمت یک ماهش 32 ت
10 گیگ با سرعت بالا بعد سرعتت رو 128 قفل میشه
سرعت 1mb بعد 20 گیگ محدود میشه سرعتش میشه 256 قیمت 54 ت
ehsan_iace
13-09-2014, 21:47
من تعجب میکنم از بعضی دوستان که در منطقه شون 3G ایرانسل وجود داره که حجم عالی با سرعت بالای 10 مگابیت داره ولی بازم اصرار به اشتراک ISP ها رو دارند!
یکجورایی انگار از ایجاد تغییر در سرویس اینترنتی ترس دارند و بازم امید به اصلاح صبانت دارند ... در حالیکه این وضع هرگز عوض نخواهد شد
من همین الان 5 گیگ از حجمم رو مصرف کردم تا زودتر تمومش کنم و خطم رو تخلیه کنم . اونقدر با خوش خیالی حجم خریدم که به این زودی تموم نمیشه اونم با خط 6 مگ
از پول بدت میاد ؟!
نه
اونام همینطور!...................
حالا نه اصلاح ........مثل محدودیت قبلی.........!
منم دلم نمیاد 50 تا بدم واسه 30 گیگ ولی حوصله رانژه و ....ندارم
یه روز هم نمیتونم بدون نت
بعدشم میتونی ماهی با 15 KB شبانه 9 گیگ بگیری_ نیمه پر لیوان !؟:n02::n19:
Jang Bogo
13-09-2014, 23:48
یکی نیست بگه آخه میخواید محدود کنید ، چرا یه کم معقولانه تر محدود نمیکنید؟ آخه این چه سرعتیه؟ از شب تا صبح کلا 100 مگ هم نمیشه گرفت. اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ، تا 1 یا دو هفته دیگه تخلیه میکنم خطمو.
1376MAXIMUM
14-09-2014, 00:25
یکی نیست بگه آخه میخواید محدود کنید ، چرا یه کم معقولانه تر محدود نمیکنید؟ آخه این چه سرعتیه؟ از شب تا صبح کلا 100 مگ هم نمیشه گرفت. اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ، تا 1 یا دو هفته دیگه تخلیه میکنم خطمو.
میگن رو سایت نوشته رو سایت نوشته برید ببینید اصلا یه جا نوشته اونم برای نامحدود هست و ضریب اشتراک ۱ به ۳ که سرعت شما فوقش فکر کنم میشه ۱ چهارم سرعتی که خریدید نه ۱ به ۳۰ یعنی من شب ها نتم رو با ۳۰ نفر دیگه شریکم اونم حداقل اگر از روی حداکثر پهنای باندی که بهم میدن حساب کنیم ۱ به ۶۰ یعنی با ۶۰ نفر دیگه
امروز با یکی از مدیران دفتر مرکزی نیمساعتی بحث کردم.
خلاصه حرفشون اینه که یه عده ناجوانمردانه ! دانلود کردن به بقیه نرسید ( ای جانم ! ای رابین هود ای مدافع مظلومین!)
گفتم وقتی اینجا هیچی ثبات نداره و معلوم نیست تاکی از یه امکانی میشه استفاده کرد و عادت مون دادید به هول زدن
انتظار دارید همه جنتلمن وار رفتار کنند و خط 12مگ رو همینجور بیکار بگزارن بمونه ؟
دوما , کی شب اومد دانلود کنه و ما نگذاشتیم ؟! تا اونجایی که من میبینم هرکسی در این مدت بفراخور سرعت و نیازش
دانلودش رو کرده و رضایت داشته . اونی که نکرده , لازم نداشته یا بصرافتش نبوده .
آقا قبول کن شما دنبال حق مظلوم نیستی و فقط بفکر جیب خودتی و اینم یه ترفند جدیده که بیشتر بدوشی .
....
بهرحال اینجور که پیداست باین زودی کوتاه بیا نیستن و فقط ممکنه به مرگ گرفتن که بعدا به تب راضی کنن.
(مثلا 15 ک بشه 50 یا 60 ک و کلی هم ذوق کنیم )
وزیر هم الان درگیر اعتراضاتیه که اخیرا بهش شده در رابطه با بالا بردن سرعت اینترنت و 3جی 4جی و خلاصه همت کنه
نکشوننش به مجلس , حالا بخواد بیاد یقه صبانت رو بگیره که چرا سرعتو کم کردی ؟! گمان نکنم .
ehsan_iace
14-09-2014, 00:51
امروز با یکی از مدیران دفتر مرکزی نیمساعتی بحث کردم.
خلاصه حرفشون اینه که یه عده ناجوانمردانه ! دانلود کردن به بقیه نرسید ( ای جانم ! ای رابین هود ای مدافع مظلومین!)
گفتم وقتی اینجا هیچی ثبات نداره و معلوم نیست تاکی از یه امکانی میشه استفاده کرد و عادت مون دادید به هول زدن
انتظار دارید همه جنتلمن وار رفتار کنند و خط 12مگ رو همینجور بیکار بگزارن بمونه ؟
دوما , کی شب اومد دانلود کنه و ما نگذاشتیم ؟! تا اونجایی که من میبینم هرکسی در این مدت بفراخور سرعت و نیازش
دانلودش رو کرده و رضایت داشته . اونی که نکرده , لازم نداشته یا بصرافتش نبوده .
آقا قبول کن شما دنبال حق مظلوم نیستی و فقط بفکر جیب خودتی و اینم یه ترفند جدیده که بیشتر بدوشی .
....
بهرحال اینجور که پیداست باین زودی کوتاه بیا نیستن و فقط ممکنه به مرگ گرفتن که بعدا به تب راضی کنن.
(مثلا 15 ک بشه 50 یا 60 ک و کلی هم ذوق کنیم )
وزیر هم الان درگیر اعتراضاتیه که اخیرا بهش شده در رابطه با بالا بردن سرعت اینترنت و 3جی 4جی و خلاصه همت کنه
نکشوننش به مجلس , حالا بخواد بیاد یقه صبانت رو بگیره که چرا سرعتو کم کردی ؟! گمان نکنم .
صبانت همین اطلاعیهایی که دو برابر حجم خریداری شده را سرعت بالا میدهد و بقیهاش را 15 کیلوبایت هنوز نگذاشته روی سایت اصلیاش!
یعنی میتونه یک مدت دیگه بگه یک عده هنوز ناجوانمردانه دارند شبها دانلود میکنند و من میخواهم از این به بعد به همه سرعت شبانه 15 کیلوبایت بدهم!!!
این شرکت حروم خور غلط میکنه میگه شارژ بگیر دو برابر میدم با همونسرعت
من یک گیگ گرفتم پس کو سرعت سرعتم همون 15
حالا من چکار کنم؟
RealFlow
14-09-2014, 03:25
آقا دیروز همین موقعها رفتم 195 شکایت رو ثبت کردم ساعت 11 روز گذشته اس ام اس آمده که شکایت شما رد شده؟!!!!!!!!!!
آخ چرا؟!!!!
بعد نوشته تا رز فرصت دارید برای تجدیدنظر !!! این یعنی چی؟! باید دوباره شکایت کنم؟
RealFlow
14-09-2014, 03:48
یکی نیست بگه آخه میخواید محدود کنید ، چرا یه کم معقولانه تر محدود نمیکنید؟ آخه این چه سرعتیه؟ از شب تا صبح کلا 100 مگ هم نمیشه گرفت. اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ، تا 1 یا دو هفته دیگه تخلیه میکنم خطمو. باور کنید صبا نت خوشی رده زیر دلش! قبر خودشو کنده! اگه تایکی ماه دیگهسر عقل نیاد. یک شرکت مناسب معرفی کنید
تا بریم اونجا
david-ebi
14-09-2014, 04:58
صبانت همین اطلاعیهایی که دو برابر حجم خریداری شده را سرعت بالا میدهد و بقیهاش را 15 کیلوبایت هنوز نگذاشته روی سایت اصلیاش!
یعنی میتونه یک مدت دیگه بگه یک عده هنوز ناجوانمردانه دارند شبها دانلود میکنند و من میخواهم از این به بعد به همه سرعت شبانه 15 کیلوبایت بدهم!!!
آقا کی گفته نگذاشته روی سایت اصلی اش.اینم متن اطلاعیه از سایت اصلی صبانت:
اطلاعیه تغییرات سرویس شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسمه تعالی
مشترک گرامی
بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده (به شرط استفاده منصفانه و تازمان پرنشدن امکانات از طریق بسترهایمخابراتی ) و با توجه به اینکه تعدادی از کاربران درساعات مصرف رایگان به صورت پیوسته و با ابزارهای ( اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند )می نمایند، این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
لذا ازاین پس شرایط بهره برداری از سرویس شبانه رایگان به صورت 2 برابر مجموع حجم های سرویس و حجم اضافه خریداری شده مشترک می باشد که در صورت عبور کاربراز میزان حجم مشخص گردیده متناسب با خریدایشان ، سرعت سرویس شبانه رایگان محدود می گردد که در این حالت اگر مشترک خواهان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان با سرعت روزانه خود باشد می بایست به یکی از دوروش فوق اقدام نماید.
الف ) اقدام به خرید حجم اضافه نموده تا سیستم به ایشان اجازه بهره برداری 2 برابر حجم خریداری شده در ساعات رایگان را بدهد
ب ) در صفحه کاری / اطلاعات سرویس ، گزینه ای تحت عنوان وضعیت استفاده شبانه گنجانده شده است که مشترک با انتخاب این گزینه این امکان برایش فعال می گردد که درساعات رایگان به صورت نیم بهاء ، با سرعت روزانه ازسرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید که این تغییر وضعیت توسط مشترک هر 24 ساعت یکبار امکان پذیر است .
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد:n02::n08: و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشند
لذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید .
با تشکر
شرکت انتقال داده های ندا گستر صبا
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعیه تغییرات سرویس شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسمه تعالی
مشترک گرامی
بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده (به شرط استفاده منصفانه و تازمان پرنشدن امکانات از طریق بسترهایمخابراتی ) و با توجه به اینکه تعدادی از کاربران درساعات مصرف رایگان به صورت پیوسته و با ابزارهای ( اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند )می نمایند، این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
لذا ازاین پس شرایط بهره برداری از سرویس شبانه رایگان به صورت 2 برابر مجموع حجم های سرویس و حجم اضافه خریداری شده مشترک می باشد که در صورت عبور کاربراز میزان حجم مشخص گردیده متناسب با خریدایشان ، سرعت سرویس شبانه رایگان محدود می گردد که در این حالت اگر مشترک خواهان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان با سرعت روزانه خود باشد می بایست به یکی از دوروش فوق اقدام نماید.
الف ) اقدام به خرید حجم اضافه نموده تا سیستم به ایشان اجازه بهره برداری 2 برابر حجم خریداری شده در ساعات رایگان را بدهد
ب ) در صفحه کاری / اطلاعات سرویس ، گزینه ای تحت عنوان وضعیت استفاده شبانه گنجانده شده است که مشترک با انتخاب این گزینه این امکان برایش فعال می گردد که درساعات رایگان به صورت نیم بهاء ، با سرعت روزانه ازسرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید که این تغییر وضعیت توسط مشترک هر 24 ساعت یکبار امکان پذیر است .
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد:n02::n08: و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشند
لذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید .
با تشکر
حالا که رسمی کردند و تو سایتشون گذاشتن دیگه تموم شد رفت برای تخلیه
بلانسبت همه ولی دیگه هر کی تو صبانت با این وضعیت بخواد بمونه دیگه مخش عیب داره چونکه وقتی تو سایتشون میزاره یعنی رسمی و حالا حالا هم قصد تغییر این سیاست نداره
یعنی خدا وکیلی تو این اعتماد به نفس این صبانت موندم حالا مبین نت این کار کرد خوب مشتریا خاص خودش داره و بدن رقیبه هر کاری دلش می خواد میکنه ولی آخه این صبانت چی
یعنی گور خودش کند با زدن این اطلاعیه
sorooshfm
14-09-2014, 05:40
از دوستان گرامی کسی نامحدود صبانت رو داره
سرویس دهیش چطوریه ؟
نامحدودشم تو کار محدود کردن ؟:n13:
آره چجورم بعد از مصرف ترافیک منصفانه سرعتت میشه ۱۶ سرویست هم فرقی نمیکنه چه سرعتی باشه
HardwareMaster
14-09-2014, 05:41
جالبه ها بامداد امروز دیدم سرعت شبانه خوووووووووووووووب شده:n19: گفتم مثل اینکه شکایتها اثر کرده و صبانت عقب نشینی:n20:. پس منم نامردی نکردم و دو تا از فایلهای سنگین رو گذاشتم سه سوته دانلود شد :n01:
بعد رفتم توی کنترل پنل دیدم Bah Bah :n23:
چون قبلا زده بودم روی دکمه، داره از شارژ کم میکنه! :n08:
از پول بدت میاد ؟!
نه
اونام همینطور!...................
حالا نه اصلاح ........مثل محدودیت قبلی.........!
منم دلم نمیاد 50 تا بدم واسه 30 گیگ ولی حوصله رانژه و ....ندارم
یه روز هم نمیتونم بدون نت
بعدشم میتونی ماهی با 15 KB شبانه 9 گیگ بگیری_ نیمه پر لیوان !؟
از پول حروم و دزدی، چرا. بدم میاد
1.یارو صاحب شرکت رفته 4 تا دختر بزک کرده ی سوگلی خودش رو اونجا نشونده پشت میز فقط بعنوان ویترین شرکتش. خوب اونا رو باید حقوق بده
2.بنز کلاس E مدل 2011 رو میخواد با بنز کلاس S مدل 2014 عوض کنه. اینم پول میخواد
شب توی عالم رویا یکی بهش میگه هی دیوونه چرا دست نکنی توی جیب مردم؟ از کاربرهای بدبخت اینترنت ایران هم کی بهتر؟ بسکه مملکت هر کی هر کیه میشه خوووووووووب سرکیسه شون کرد صداشونم بجایی نمیرسه .....
فردا رییس شرکته افراد رو جمع میکنه و میگه رفقا دیشب کلی زور زدم و یک کشف جدید کردم ... و خلاصه قانون جدید . خوشبختانه ما ایرانی ها همگی در یک کار متخصصیم اونم قانون گذاریه
طرف تاپیک میزنه همون اول میگه قوانین تاپیک : a. .... b. .... c. .... ! طرف مدیر انجمن میشه تند تند قانون وضع میکنه!! حالا چرا رییس صبانت اینکارو نکنه؟!
این شرکت حروم خور غلط میکنه میگه شارژ بگیر دو برابر میدم با همونسرعت
من یک گیگ گرفتم پس کو سرعت سرعتم همون 15
حالا من چکار کنم؟
هیچی دیگه
شما هم بزن روی دکمه
حداقل چند ثانیه ای درد و مشکلاتت رو فراموش میکنی
همون چند ثانیه هم غنیمته!
sorooshfm
14-09-2014, 05:43
کلا باید اینطوری گفت که صبانت فقط نامحدود باید گرفت از 512 به بالا باید بگیریم قیمت یک ماهش 32 ت
10 گیگ با سرعت بالا بعد سرعتت رو 128 قفل میشه
سرعت 1mb بعد 20 گیگ محدود میشه سرعتش میشه 256 قیمت 54 ت
نامحدوداش آشغاله ۱ مگ بعد از محدودیت سرعتت میشه ۱۶ تا چون باز خود ۲۵۶ هم تقسیم میشه سرعتش نامحدود صبا اعصاب خورد کنه خودم تا حالا داشتم
جالبه ها بامداد امروز دیدم سرعت شبانه خوووووووووووووووب شده:n19: گفتم مثل اینکه شکایتها اثر کرده و صبانت عقب نشینی:n20:. پس منم نامردی نکردم و دو تا از فایلهای سنگین رو گذاشتم سه سوته دانلود شد :n01:
بعد رفتم توی کنترل پنل دیدم Bah Bah :n23:
چون قبلا زده بودم روی دکمه، داره از شارژ کم میکنه! :n08:
واسه من همینطوری شد( ولی من دکمه تغییر وضعیت نزده بودم) شارژم صفر شد
حوصله شکایت هم ندارم چونکه می دونم به نتیجه نمی رسه
خلاصه دیگه تمومه ما که رفتیم
sorooshfm
14-09-2014, 05:56
بفرمایید نگفتم که محدودیت شبانه قطعی میشه تو سایت خودش هم با افتخار اعلام کرد حالا که طرف بارشو بسته شبانه رو بست تا هم خیالش از بابت پهنای باند راحت باشه و هم بیشتر بتونه بچاپه بهرحال اینجا ایرانه و هر کی هر کار عشقش کشید تو شرکتش میکنه مال من هم اینترنتم چند روز دیگه تمومه میرم یک شرکت دیگه هر چند همشون سر و ته یک کرباسن ولی نه تا این حد که کلا شبانه رو پولی کنن بهرحال ببینیم سرنوشت چی میخاد یک وقت دیدی کلا شبانه برافتاد پیشرو این کار هم که صبانته تا الان
sorooshfm
14-09-2014, 06:02
کسی میدونه نسل سوم ایرانسل یا همراه اول شبانه رایگان داره یا نه؟
ایرانسل 24 گیگی رو میده 10 تومن
جالبه از صبانت ارزونتر در میاد چونکه 24 گیگ صبانت یعنی 12 گیگ باید بخری که میشه 35 تومن یعنی باید 35 تومن بدی تا بتونی 24 گیگ شبانه دانلود کنی:n08:
bilmazlar
14-09-2014, 06:54
بسمه تعالی
مشترک گرامی
با تشکر
دوستان عزیز. با این وضعیت، شکایت کردن به سامانه 195 و یا حتی خود وزیر هم مشکلی رو حل نمیکنه. از نظر حقوقی و قانونی این شرکت هیچ مسؤولیتی متوجهش نیست که بشه با شکایت وادارش کرد به ارائه سرویس. چون اولاً، طبق مفاد سایت و قراردادهاشون، شبانه رایگان یه سیاست تشویقی بوده که به شرط فراهم بودن بسترهای مخابراتی به مشترک ارائه میشده. در ثانی، با اضافه کردن اون دکمه «تغییر وضعیت شبانه» دیگه مشکل سرعت تو ساعتهای رایگان سابق رو هم حل کرده.:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
Alone-Star
14-09-2014, 08:18
دوستان یادتون هست گفتم 1روز نشده جمع آوری کردند با شکایت؟
کاشف بعمل اومد کابل و ... را از روی خط برنداشتند و فقط مکتوب و اداری اسم خودشونو از روی خط برداشتند.
حالا 1 هفته است ثبت نام کردم رفته واسه رانژه و هنوز نشده و مشکل داره و همچنان دستم توی پوست گردو هست.
اینه نتیجه مشتری مداری صبانت.
دفعه قبل هم میخواستم جمع آوری کنم 2-3 هفته طول کشید تا جمع کنند، راضی نبودن.
هنوز خیلی مونده تا پی ببرید اینها از کجا آب میخورند و هدفشون از این محدود کردنها چی بوده..
حالا یکمش زده بیرون که در ازای شارژ باندشونو باز میکردند و کار نگرفته..اومدن نیم بها کنند.
پس مشکل باند نیست پوله.
توی دنیا نامحدود اینترنت میدن دست ملتشونو و قیمت ها ثابت، ارزون، باکیفیت، بدون پیلتر و (نامحدود واقعیه) نه مثل اینها نامحدودشم یکجور محدوده و بعداز استفاده 20-30گیگ محدود بشی.
تنها راه مقابله با سودجویی ISP == ترک ISP است تا با عواقبش روبرو بشه.
شکایت گفتم اثری نداره و نوشتم تنظیم مقررات طرف اونها رو میگیره. کسی خوند؟
HardwareMaster
14-09-2014, 08:21
فکر کنم بعضی کاربرها تعرفه ی دانلود شبانه اش رو میخرن تا بازم ارزونتر در بیاد . متاسفانه ی توی منطقه ی ما هنوز راه نیفتاده وگرنه فاتحه ی صبانت و شاتل و ماتل و همه رو میخوندم
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرانسل 24 گیگی رو میده 10 تومن
جالبه از صبانت ارزونتر در میاد چونکه 24 گیگ صبانت یعنی 12 گیگ باید بخری که میشه 35 تومن یعنی باید 35 تومن بدی تا بتونی 24 گیگ شبانه دانلود کنی:n08:
تعرفه ی مناسبش به کنار
لزومی به خرید مودم نداره
بسته به آنتن دهی و ترافیک منطقه امکان استفاده ی همگان از سرعتهای تا 20 مگابیت هم آزاده. بدون نیاز به مجوز و ...
معطلی و هزینه ی مربوط به رانژه و نویز خط و از این بدبختی ها اصلا وجود نداره
فقط با خرید یک سیمکارت اعتباری آی سیم روی گوشی یا تبلت (و یا حتی در صورت تمایل یک مودم 3G ) میشه فعالش کرد و از راه اتصال با سیم و یا بی سیم روی کامپیوتر هم استفاده کرد
در بیرون از خانه و در سفر هم میشه ازش بهره برد
میشه دو تا تعرفه گرفت:2 تا 8 صبح مخصوص دانلود که فوق العاده قیمتش عالیه (24گیگ 10 ت) . مشترک میتونه در کنارش یک تعرفه ی روزانه هم تهیه کنه.
sorooshfm
14-09-2014, 08:53
خیلی زور داره میگه به علت دانلود بی رویه بعضی از مشترکین شبانه رو پولی کردیم چه ربطی داره خب اصلا شبانه رو بردار مشکل این شرکت دانلود نیست پوله یعنی قانع نیست بازم پول میخواد و برای سرکیسه کردن ملت هرکلکی میزنه اصلش اگه با شبانه مشکل داشت باید ۱ به ۸ میکرد تایم شبانه رو تا مشتریاش هم راضی باشن و پهنای باند هم کم مصرف بشه ولی امان از دست حرص و طمع به هر حال موندن تو این شرکت فایده ای نداره
BAHRAM GOOR
14-09-2014, 08:57
دوستم چند روز پیش رفته بود از صبانت انصراف بده
یارو گفت صر کن جلسه گرفتن شاید درست شد
الان بعد از چند روز هیچ خبری نشده
من یه نیم ساعت دیگه میرم برای انصراف
و خالی کردن پورت
masooyan
14-09-2014, 09:10
دوستان چرا تخلیه نمیکنید؟
-----------------------------------
1376MAXIMUM
14-09-2014, 09:19
چون 9 ماه سرویس داریم هنوز و 30 گیگ حجم
کدوم ISP رفتی
قیمتش ؟
و خالی کردن پورت
بیشترشان یجوری میخوان منصرف کنن
رو سرویس دهنده قبلی حتی الکی میگفت خودم شخصا پیگیری میکنم
masooyan
14-09-2014, 09:51
و خالی کردن پورت
برا تخلیه از منو کاربری درخواست جمع آوری بدید 1روز بعد از تهران زنگ میزنن برا جمع آوری و بعد درخواست رو تایید میکنن کلا 2 روز بیشتر طول نمیکشه البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره.
masooyan
14-09-2014, 09:54
کدوم ISP رفتی
قیمتش ؟
من رفتم های وب
512 گرفتم 4 مگ بسته میشه با حجم 3 گیگ ماهیانه کلا با ارزش افزوده 18,234تومن.
یکی از مزیت های وب نسبت به صبا ترافیک فشفشه هست.ولی های وب تو شهر های مختلف کیفیت خدماتش متفاوته تو بعضی شهر ها خیلی خوب تو بعضی متوسط و تو بعضی دیگه هم کیفیت خوبی نداره.
sleeplessness
14-09-2014, 10:19
بیشترشان یجوری میخوان منصرف کنن
رو سرویس دهنده قبلی حتی الکی میگفت خودم شخصا پیگیری میکنم
برای تخلیه باهم تماس گرفتند گفتم
من شبی صد کیلو کافیه حوصله تغییر هم ندارم سرویس 12 مگ میگیرم شبی 200 نه 100 بده
گفت نمیتونم سیاست جدید شرکته
گفتم منم ناچارا تخلیه میکنم مخابرات میگن هفتاد میده
جوابش این بود که مخابرات پشتیبانی خوببی نداره!!!
حیف حرفها ضبط می شه و گرنه!
اخه چه پشتیبانی اون زمانی حجم دزدی داشت
پشتیبانی میخوام چکار؟؟
حالا هم امتحانی پارس گرفتم دیشب 250 بود
کاری که باید میکردم کردم شاید پارس هم خراب از اب در بیاد باز هم کوچ میکنم!
به هر دوست واشنایی هم تعطیلی شبانه صبا رو گفتم
اگه بازم اذیت میکرد میرفتم دم نمایندگیش هرکی وارد میشد جریان میگفتم!
omidscafild
14-09-2014, 10:42
بالاخرـه اطلاعیه شبانه رو زدن تو سایت » لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نمیگذرم از اینا . لذا وعده ما نمایشگاه بین المللی مشهد . :n18:
قسمت خنده دارش اینه
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشندلذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید .
مشتری مداری :n08::n08::n13: :n13: :n02: :n02:
sleeplessness
14-09-2014, 11:08
بالاخرـه اطلاعیه شبانه رو زدن تو سایت » لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نمیگذرم از اینا . لذا وعده ما نمایشگاه بین المللی مشهد . :n18:
چه موقعی هست نمایشگاه؟
فعلا که فروش پاییزه است درسته؟
بریم اونجا برای صبانت حسابی تبلیغ کنیم از خجالتش دربیایم:n02:
پارچه نویسی هزینش چنده؟
روش بنویسم
شرکت صبانت از تبدیل سرعت شبانه به اندازه ای که نتوان وبگردی کرد که باعث خواب خوش ما در این ساعات شده متشکریم!
ehsan_iace
14-09-2014, 11:10
بسمه تعالی
مشترک گرامی
با تشکر
این اطلاعیه را بعد از دو هفته که سرعت را کم کردند دیروز جرات کردند و روی سایت شان گذاشتند
تاریخ پایین مطلب آن صفحه " ایجاد: شنبه, 22 شهریور 1393"
david-ebi
14-09-2014, 11:31
و خالی کردن پورت
ظاهرا خوب جلسه ای که گرفتن تا جایی که من فهمیدم اما نتیجش همین بوده که دکمه ای بزارن تو پنل کاربری تا قیمت شبانه نیمه بها بشه و سرعتاش بره بالا:n08:
david-ebi
14-09-2014, 11:35
چه موقعی هست نمایشگاه؟
فعلا که فروش پاییزه است درسته؟
بریم اونجا برای صبانت حسابی تبلیغ کنیم از خجالتش دربیایم:n02:
پارچه نویسی هزینش چنده؟
روش بنویسم
شرکت صبانت از تبدیل سرعت شبانه به اندازه ای که نتوان وبگردی کرد که باعث خواب خوش ما در این ساعات شده متشکریم!
نمایشگاه کامپیوتر در مشهد از 4 مهر تا 7 یا 8 مهر برگذار میشه.منم حتما برای تبلیغ صبانت میام:n10:
masooyan
14-09-2014, 11:51
نمایشگاه کامپیوتر در مشهد از 4 مهر تا 7 یا 8 مهر برگذار میشه.منم حتما برای تبلیغ صبانت میام:n10:
منم میام باحاشون صحبت کنم.
یکی نیست بهشون بگه آخخه وقتی نمیتونید وقتی پهنای باند ندارید وقتی نمی خواین پول بدین پهنای باند جدید بخرین، بیخود می کنین میاین سرویس 12 مگ بذارین که زیر بزاین !!! بعد بیاین از این جلسات تشکیل بدین و این روش های مسخره رو راه بندازین. منو بگو می خواستم نامحدود مخابرات رو ول کنم بیام اینجا. خدا به جوونیم رحم کرد ها
یکی نیست بهشون بگه آخخه وقتی نمیتونید وقتی پهنای باند ندارید وقتی نمی خواین پول بدین پهنای باند جدید بخرین، بیخود می کنین میاین سرویس 12 مگ بذارین که زیر بزاین !!! بعد بیاین از این جلسات تشکیل بدین و این روش های مسخره رو راه بندازین. منو بگو می خواستم نامحدود مخابرات رو ول کنم بیام اینجا. خدا به جوونیم رحم کرد ها
عزیز من آخه شما چرا حرف های اینا را باور میکنی کجا پهنا باند کم دارند این همه 12 مگی تو این تایپک بود یکیشون شکایت نداشت از سرعت
اینا همش بهونه هست دنبال اینن که جیبشون پر کنند ولی این قدر نفهم هستند که نمی فهمند با این قانون یک نفر هم تو صبانت نمیمونه
masooyan
14-09-2014, 13:27
کمبود پهنای باند ندارن ولی به شدت گدا و **** هستن.
عزیز من آخه شما چرا حرف های اینا را باور میکنی کجا پهنا باند کم دارند این همه 12 مگی تو این تایپک بود یکیشون شکایت نداشت از سرعت
اینا همش بهونه هست دنبال اینن که جیبشون پر کنند ولی این قدر نفهم هستند که نمی فهمند با این قانون یک نفر هم تو صبانت نمیمونه
دقیقا حرف شما درسته کمبود پهنای باند یکسری نشونه های کاملا مشخص داره که هیچ کدوم از اونا رو نمی دیدیم مخصوصا این که کم اومدن واقعی پهنای باند رو قبلا دیدیم توی سال های اولیه کار صبانت هیچ 2 شبی سرعت به یک مقدار کم نمی شد نوسان یکسان نبود ولی توی اون شب هایی که ادعا می کنن پهنای باند کم اومده اگر سرعت هر ثانیه رو به صورت یک نقطه روی نمودار می گذاشتید می دیدید که نوسان بسیار کمی داره یعنی عمدا کم شده نه به خاطر کمبود پهنای باند صبانت خودشو نابود کرد با این سیاست و مطمئن هستم به وضوح دارن تخلیه کردن مشتری ها رو می بینن
HardwareMaster
14-09-2014, 14:33
شما یکی که بهتره خودتو لو ندی و اصلا عاقلانه تره اونورا آفتابی نشی
چون اونقدر شبانه دانلود کردی که سرورهای صبانت ترکوندی دربدر دنبالتن .:n08:
david-ebi
14-09-2014, 14:52
شما یکی که بهتره خودتو لو ندی و اصلا عاقلانه تره اونورا آفتابی نشی
چون اونقدر شبانه دانلود کردی که سرورهای صبانت ترکوندی دربدر دنبالتن .:n08:
قربونت داداش اتفاقا تو شکایتی که از صبانت کردم چیزی که گفتم این بوده که من به استناد مدارک موجود در ریز مصرفم که در پنل کاربری ام هست در 3 ماه گذشته میانگین شبی 800 مگابایت دانلود شبانه داشتم.بنابراین با اینکه سرعت بالایی هم داشتم کاملا منصفانه مصرف کردم و عکسهای مربوط به ریز مصرفم رو هم برای 195 فرستادم تا حرفام مستند باشه.(اگر میخواهید برای شما هم بفرستم:n02:)حالا منی که منصفانه مصرف میکردم و سرعتم هم بالا بوده چرا باید محدود بشم؟اصلا شکایت من همین بوده.اگر هم حوصله میداشتی و از 160 صفحه پیش به اینطرف میخوندی(که البته خداییش کار سختی است منظورم اوج دوران طلایی سرعت شبانه صبانت بود اون زمان و اون صفحه ها) توی پستهام گفتم که من زیاد احتیاجی به دانلود شبانه ندارم و زیاد هم دانلود نمیکنم.(که حتی بعضی دوستان تعجب کرده بودند)ولیکن با این وجود چون از شرکت زورگو بدم میاد بازم شکایت کردم.وگرنه هنوز سرعت شبانه من 1.2 مگابایت درثانیه است.چون هنوز کمتر از 2 برابر حجم خریداری شده دانلود کردم.شما داداش گلم یک تحقیقی بکن بعد یک چیزی بگو.در هر صورت ما مخلص شما و همه دوستان هستیم:n16:
در ضمن دوستان تاریخ دقیق نمایشگاه کامپیوتر مشهد 3 تا 7 مهر میباشد.
دقیقا حرف شما درسته کمبود پهنای باند یکسری نشونه های کاملا مشخص داره که هیچ کدوم از اونا رو نمی دیدیم مخصوصا این که کم اومدن واقعی پهنای باند رو قبلا دیدیم توی سال های اولیه کار صبانت هیچ 2 شبی سرعت به یک مقدار کم نمی شد نوسان یکسان نبود ولی توی اون شب هایی که ادعا می کنن پهنای باند کم اومده اگر سرعت هر ثانیه رو به صورت یک نقطه روی نمودار می گذاشتید می دیدید که نوسان بسیار کمی داره یعنی عمدا کم شده نه به خاطر کمبود پهنای باند صبانت خودشو نابود کرد با این سیاست و مطمئن هستم به وضوح دارن تخلیه کردن مشتری ها رو می بینن
میگم داداش شما نمی خوایی امضات عوض کنی:n02: هر موقع میبینمش اعصابم به هم میریزه:n21:
میگم داداش شما نمی خوایی امضات عوض کنی:n02: هر موقع میبینمش اعصابم به هم میریزه:n21:
سرعت روزانه که تغییر نکرده همونه امضا منم توش نوشته روزانه :n02: ولی چشم به خاطر گل روی شما عوض می کنم :n01: یه تست گرفتم هر موقع ببینیش روحت شاد بشه :n02:
PRO-1-PRO
14-09-2014, 15:59
لطفآ حذف شود.
paiinful
14-09-2014, 18:06
سیاست اصلی این شرکت مشتری مداری بوده! عجب
خیلی جالبه که هنوز روشون میشه این شعار رو بدن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.