مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
چی میگی حاجی باید بین سرویس 12 مگ و بقیه سرویس ها فرقی باشه دیگه،بایستی سیاستشون رو تغییر بدن و در صورت دانلود از سرور خارجی طرف رو محدود کنن بایستی سرور داخلی باز باشه و فول اسپیدو بده.
مثال بود ولی درمورد سرور داخلی موافقم. خود من هم 90 درصد دانلود هام از سرور های داخلی بود:n01:
اره عادلانه ست
اما
به نظرت 5 ساعت سیستم روشن بودن واسه 15 گیگ عادلانه ست ؟
به نظرت خریدن انواع اکانت با خدا قیمت واسه یک سرعت معقول عادلانه ست؟
چتون شده شماها گیر دادین به مصرف عادلانه ؟!
یعنی واقعا سرچشمه ش همینه ؟
همه گیر دادین تو 500 گیگ میگیری نامردی و فلانه و .....
WTF?:mellow:
به نظر من بهتر بود به جای این که شیر آب رو تبدیل به قطره چکون کنه میومد همه رو یه سرعتی مثل 2 مگ میگذاشت و محدودیت حجمی واسه شبانه لازم نبود.( اینجوری به همه شبی 5 گیگ میرسید و همه استفاده میکردند )
ولی جدا اینا که ایقدر محدودیت پهنای باند داشتند چرا اینقدر فروختند( اینا که به قول خودشون از عطش کاربران باخبر بودند:n02:)
اینجوری که محدود کرده باید بفهمه به نفعش نمیشه بلکه به ضررش میشه:n09:
اینا اگه سرویس میدند باید نسبت به پهنای باندی که دارند پایدار باشه و فکر تمام ظرفیتشون باشند نه این که زیاد تر از چیزی که دارند ارائه بدند و بعد ضررش رو کاربر ببینه.
بعد میگه تقصیر کاربر بود زیاد مصرف کرد.نمیگه تقصیر خودم بود زیادی فروختم:n08:
این باز گذاشتن سرعت شبانه فقط برای جذب مشتری بود حالا هم حسابی بارشون را بستن و فیتیله را پایین کشیدن صبانت همیشه کارش همین بوده کلاهبرداری
اره عادلانه ست
اما
به نظرت 5 ساعت سیستم روشن بودن واسه 15 گیگ عادلانه ست ؟
به نظرت خریدن انواع اکانت با خدا قیمت واسه یک سرعت معقول عادلانه ست؟
چتون شده شماها گیر دادین به مصرف عادلانه ؟!
یعنی واقعا سرچشمه ش همینه ؟
همه گیر دادین تو 500 گیگ میگیری نامردی و فلانه و .....
WTF?:mellow:
ولشون کن اینها کارمندهای همین نمایندگی های صبانت هستند حالا هم اومدن تو تایپک از این گوه کاری صبانت دفاع میکنن
نه به اون شوری شور نه به این بینمکی.
وقتی صحبت از رایگان میشه و به قول خودشون لطف میکنند میدن و یه جوری هدیس. این هدیه رو به همه یکسان بدن. اگه بحث سر اینه که من 12 مگم من بیشتر استفاده کنم و فلانی 6 مگه کمتر، میشه همینی که الان اتفاق افتاده. وگرنه اگه به گرفتنه 12 مگ و 6 مگ که همه بلد بودن برن 12 مگ بگیرن ، فلج که نبودن.
الان 1.5 گیگ مونده و خداحافظ با صبانت . قطعی های صبانت در طول روز کم نبوده . خوب اگه هیچ چیز بهتری نصبت به رقبا نداره ، میرم از جایی میگیرم که شبانه رایگان داشته باشه حتی با سرعت کم . حتی شبی 1 گیگ .
من با شما موافقم. با یه محاسبه ساده میشه فهمید اگر قرار باشه هرکس شبانه پنج ساعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه در ماه این رقم به بیش از 500 گیگ میرسه!با این محدودیت پهنای باند کشور اصلا همچین چیزی عادلانه نیست. فکر نکنم تو آمریکا و کره جنوبی و ژاپن هم همچین چیزی باشه که یه نفر این مقدار دانلود داشته باشه بعد هیچ چیز بهش نگن تازه جایزه هم بگیره!
محدودیت باید باشه اما یه مقدار عادلانه مثل 20 تا 30 گیگ در ماه ! شاید کسی هم باشه نیاز به دانلود زیاد داشته باشه اون آدم میتونه برای اون حجم اضافه ای که میخواد پول بده تا هر چقدر دلش میخواد دانلود کنه.
شما بازی اورجینال گرفتی؟ حجم بازی ها رو میدونی چه قدر هست؟
شما یه سرویس آمریکایی با محدودیت حجم ماهانه 20 تا 30 گیگ معرفی کن.:n02:
خیلیا تو سایت هایی مثل یو.تیوب میرن و ویدئو و کلیپ آنلاین نگاه میکنند یا کلیپ آپلود میکنند( عمده کار بیشتر کاربرای خارجی + وب گردی های دیگه ) تازه با کیفیت HD خب اینا حجم میگیره دیگه.( اگه اینجوری باشند که طرف هر روز باید شارژ بخره:n09: )
اگه محدودیت حجمی هم داشته باشند 500 گیگ و 1000 گیگ هست عزیز.
لابد گوگل هم که در امریکا سرویس گوگل فیبر با سرعت 1000 مگ اونهم نامحدود ارائه میده به مشتریاش پیام میده که مدیونی اگه ماهی بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی :n08:
اینترنت ایران یک قرن دیگه هم بگذره به امریکا نمیرسه نکنه داری بینشون مقایسه میکنی؟:n04:
اون عزیز که میگه باید رو 12 باشه اگه سرویس دهی که سرعت رو در رایگان رو 12 باز میزاره پیدا کردی به ما هم معرفی کن!
هیچ شرکتی دیگه تو ایران اینجوری نیست فقط صبانت بود که دید ملت جنبه ندارن تعطیلش کرد:n29:
اینترنت ایران یک قرن دیگه هم بگذره به امریکا نمیرسه نکنه داری بینشون مقایسه میکنی؟:n04:
اون عزیز که میگه باید رو 12 باشه اگه سرویس دهی که سرعت رو در رایگان رو 12 باز میزاره پیدا کردی به ما هم معرفی کن!
هیچ شرکتی دیگه تو ایران اینجوری نیست فقط صبانت بود که دید ملت جنبه ندارن تعطیلش کرد:n29:
برای اون بنده خدایی مقایسه کردم که میگه در امریکا و کره جنوبی و ژاپن هم کاربرها نمیتونن ماهی 500 گیگ دانلود کنند اون باز گذاشتن سرعت شبانه توسط صبانت هم فقط برای جذب مشتری بود نه بررسی جنبه ملت
darkestpalace
03-09-2014, 21:47
این دوستان عزیزی که حرف از استفاده ی منصفانه از اینترنت و محدودیت حجمی می زنن تشریف ببرن از چهار نفر خارجی (نه لزوما کشورهای پیشرفته، همین نزدیکای خودمون!) بپرسن "اینترنت محدود" یعنی چی؟؟؟ ببینن طرف چجوری نگاشون می کنه ! شاید یه ذره متوجه بشن تو این جهنم دره ی نفرت انگیز چه بلایی داره سرمون میاد و چه پولی داریم برای چه خدماتی پرداخت می کنیم !! چیزی که برای همه ی دنیا جزو بدیهیاته برای ما آرزوی محاله به لطف و محبت دزدان و راهزنانی که نیاز به معرفی ندارن
(بررسی جنبه ملت)
چه جمله زیبایی
:n29:
اتفاقا به خاطر همینه تو اون اعلامیه ای که زده بود هم مشخص بود
اقا اینا همه شعره ملت جنبه ندارن چون عقده ایشون کردن.اگه همین 12 مگ نامحدود میزارشتن با همین قیمت به خدا اینقدر مردم الکی دانلود نمی کردن.مثلا خودم هاردم 160 شبی 8-9 گیگ دانلود می کنم(فیلم و سریال) هفته ای میشه 50-60 گیگ بعدش اخر هفته در حالی که 10 گیگشو دیدم مجبورم پاک کنم چرا چون ندیده ام.موقعی که مفت باشه میگم بزار بگیرم.حالا به خدا اگه همین سرویسم نامحدود بود شاید تو کل ماه 50 گیگ دانلود می کردم و همشونو میدیدم و هرچی نیازم بود تو روز با خیال راحت می گرفتم.
david-ebi
03-09-2014, 21:56
من فقط میدونم موقعی میشه حرف از استفاده منصفانه زد که قیمت هر گیگ دانلود حدود 1.2 دلار نباشه.همین چند هفته پیش بود که ویژه نامه بایت روزنامه خراسان نوشته بود هر گیگ 1.2 دلار فقط در دنیا مخصوص ایران است.اگر استفاده منصفانه دوست دارن برخی مسئولان و یا دوستان باید قیمت هر گیگ نصف چیزی که الان هست بشه.با پولی که الان برای هر گیگ میدیم یک جورایی پول اون 500 گیگ دانلود در ماه(که البته ما تو خواب شبمون هم نداشتیم)درمیاد واسه مخابرات یا isp های دیگه.
اقا اینا همه شعره ملت جنبه ندارن چون عقده ایشون کردن.اگه همین 12 مگ نامحدود میزارشتن با همین قیمت به خدا اینقدر مردم الکی دانلود نمی کردن.مثلا خودم هاردم 160 شبی 8-9 گیگ دانلود می کنم(فیلم و سریال) هفته ای میشه 50-60 گیگ بعدش اخر هفته در حالی که 10 گیگشو دیدم مجبورم پاک کنم چرا چون ندیده ام.موقعی که مفت باشه میگم بزار بگیرم.حالا به خدا اگه همین سرویسم نامحدود بود شاید تو کل ماه 50 گیگ دانلود می کردم و همشونو میدیدم و هرچی نیازم بود تو روز با خیال راحت می گرفتم.
ماه اول 450 گیگ
ماه دوم به 300 هم نرسیده
بخدا اگر محدود نباشه که نه عقده ای میشی نه همش یکجا جمع میشه واقعا نیازی به این همه دانلود نیست ....رسما سیر میشی از اینترنت مثل من :n27:
الانم 20 گیگ واسه شبانه بسمه
خودمم الان 100 گیگ سریال مونده یا پاک باید کرد یا نگه داشت از ترس محدود شدن
ماه اول 450 گیگ
ماه دوم به 300 هم نرسیده
بخدا اگر محدود نباشه که نه عقده ای میشی نه همش یکجا جمع میشه واقعا نیازی به این همه دانلود نیست ....رسما سیر میشی از اینترنت مثل من :n27:
الانم 20 گیگ واسه شبانه بسمه
خودمم الان 100 گیگ سریال مونده یا پاک باید کرد یا نگه داشت از ترس محدود شدن
دقیقا حرف منم همینه به خدا قسمت اگه همین 12 مگو نامحدود مثلا میداد50 هزارتومن شاید تو کل ماه 50-60 گیگ فوقش 100 گیگ دانلود میکردیم.حالا از روی عقده (البته این عقده تقصیر مردم نیست) عقده ای شدن.500 گیگ دانلود می کنیم اونوقت باز از همون 50-60 گیگ اسشتفاده می کنیم.یعنی 400 گیگ الکی.هی خدا کجا گیر کردیم همه چی محدوده(همه ی مسائل نه فقط اینرنت)
ehsan_iace
03-09-2014, 22:35
به نظر من کاربر بعد از یک مدت از دانلود کردن سیر میشه!
من خودم یک زمانی هر شب دانلود میکردم بعد که فیلمها روی هم تنلبار شد کمتر دانلود کردم و الان اگر فیلم با امتیاز بالا هم باشه اگر تو ژانر دلخواهم نباشه اصلاً دانلود نمیکنم و این شده که دانلودم شده در هفته دو بار و با این وضعیت صبانت میشه هفتهایی یکبار!
اگر صبانت به اندازه نصفه ترافیک با سرعت بالا میداد و در بقیه روزها با سرعتی که سرویس را خریدیم ارزش روشن گذاشتن سیستم را داشت اما اگر بخواد این وضعیت باقی بمونه نه!
aliiran2008
03-09-2014, 22:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیت یا بایت ؟:n02:
هضمش سخته !110 تا
amirmahdijv
03-09-2014, 22:58
سلام دوستان
من شرکت پدرم مجهز به فیبر نوریه و طبق گفته پدرم : سرعتش خداست ! و نا محدود (( 30 میلون هزینه اولبه کردن و 5 میلیون تجهیزات خریدن و هزیته ماهانه خداد تومن ) )
و تازگیا اینکارو کردن .
خواستم از دوستان بپرسم میشه من از خونه به اونجا متصل شم ؟ با این وضعیت صبا اگه راهی هست کمک کنید !
مشوقین صبانت رو معرفی کنین در یه پست که میگفتن چن ماهه بگیرین منم میخواستم بیام ولی رفتم فن آوا گفتم اندکی صبر سحر نزدیک است با خودم گفتم چن وقت بگذره ببینم ادامه داره یا نه حتما خیلی کاربر گرفته همچین کاری کرده با توجه به سرویس دهنده های دیگه همچون شاتل پارس پیشگامان آسیا آیا می تونید امیدوار باشین مثل قبل بشه؟
تو یه سایتی خوندم ایرانیانی عاشق دانلودن
آمار گرفته بودن
بنظرم که اگه نا محدود باشه سرعت بالا
همه میزنن تو کار دانلود
سی دی فروشان و کافی نتا ورشکست میشن
و ف ی ل ت ر دیگه بی تاثیره
سینما ها هم وضعشان خرابتر میشه
دوستم تو شمال سرعتش بالاهس زده تو کار فروش فیلم و سریال
سرویس دهند ه ش محلی هس. نه سراسری
رضا جنگنده
03-09-2014, 23:43
نامحدوده اینا؟؟؟؟؟؟
مگه من چه گناهی کردم آخه :n28:
منم از اینا می خوام :n28::n28:
آقا کسی نمی دونه چه جور بورسیه تحصیلی می دن، جمع کنیم بریم اونور؟ :n02:
david-ebi
04-09-2014, 00:12
خوب بفرما با پهنای باند 50 مگابیت میشه ماهیانه 120000 تومان و با پهنای باند 110 مگابیت میشه ماهیانه 150000 تومان.فقط نمیدونم چند گیگ در ماه حجم داره.اگر نامحدود که بهشت روی زمین که میگن اونجاست:n02:.داشتم جوگیر میشدم گزینه order online now رو بزنم.:n08:جالبه پهنای باند 50 مگابیت رو اینترنت معمولی عنوان کرده و 110 مگابیت رو تازه high speed گفته:n02:.بعد اونوقت اونا به سرویس مثلا 128 کیلوبایت ما چی میگن؟لاکپشت قطع نخاع له شده احتمالا:n02:
bilmazlar
04-09-2014, 00:13
اینم نمونه خارجی طرح صبانت که تو استرالیا اجرا میشه:
جالبه که ظاهراً این طرح اینترنت حجمی بین ISPهای استرالیا چیز متداولیه:
البته حجمایی که میدن هم خداست: مثلاً 1200 گیگابایت در ماه به قیمت هر گیگابایت 0.1 دلار استرالیا
ehsan_iace
04-09-2014, 00:30
البته حجمایی که میدن هم خداست: مثلاً 1200 گیگابایت در ماه به قیمت هر گیگابایت 0.1 دلار استرالیا
این گزینه آخر، خیلی جالبه
با آن سرعت بالا
ترافیک هر گیگش از 300 تومان شروع میشه تا 1500 تومان!
سلام دوستان من زنگ زدم گفتم سرعت سرویس هشت مگتون چرا 400ه گفت خطت نمیکشه به همین راحتی درحالی که max rate من زده 11000 مگ و خط در حال حاضرم نوشته 4096 یعنی در حقیقت منو خر فرض کردن؟؟ یا من دارم اشتباه میکنم؟؟
david-ebi
04-09-2014, 00:37
این فناوری fiber optic cables هستش که بسیار پیشرفته تر از dsl هست که جناب bilmazlar یکبار به اون اشاره کردند.جالب است که در قسمت مزیتهای این فناوری نسبت به dsl نوشته:
سرعتر بیشتر از dsl-توان بیشتر برای جابجایی دیتای بیشتر-اختلالات کمتر نسبت به موارد و دستگاههایی که باعث افزایش نویز در کابلها میشن در مقایسه با فناوری dsl-پهنای باند بسیار بیشتر-انتقال دیتا در مسافتهای بسیار طولانی تر نسبت به فناوری dsl که مورد بحث چند روز من و جناب bilmazlar بود.یعنی دیگه چیزی به نام اینکه آقا فاصلت تا مرکز مخابراتی چقدره وجود نداره.
جالب اینجاست تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری که برای داشتن این فناوری نوین لازم هست رو اینها نام برده:
Operating System: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8
Hard Drive Space: 60MB (90MB or more recommended)
Ethernet Card: 10 Base-T or 10/100 Base-T*
تازه اگر سرویس 110 مگابیتش رو بگیری که مودم غیر بیسیم و روتر بیسیم هم اشانتیون بهت میده.
با توجه به قیمت هر گیگ حجم اینترنت که آقای bilmazlar در پستشون اشاره کردن که در استرالیا چقدره حالا فهمیدید که چه پولی داریم برای هر گیگ دانلود میدیم:n03:
david-ebi
04-09-2014, 00:43
با توجه به اینکه دلار استرالیا تقریبا با دلار آمریکا هم قیمت هستن شما حساب کنید اونجا هر گیگ میشه 360 تومان اینجا 3600 تومان.:n28:
اصل قضیه اینه که شرکتای اینترنتی از استقبال و تقاضای مردم سو استفاده میکنن
و همیشه به نوعی دنبال راههایی برای محدود کردن خدمات و درپی اون کسب سود بیشترند
اینترنتی که همه جای دنیا نامحدوده و 24 ساعته استفاده میکنن
اینجا به صورت حجمی و کیلویی و با قیمت خیلی بیشتر به مردم فروخته میشه!!!!
david-ebi
04-09-2014, 00:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این گزینه آخر، خیلی جالبه
با آن سرعت بالا
ترافیک هر گیگش از 300 تومان شروع میشه تا 1500 تومان!
این آخرین موردی که شما گفتی اگر حتی حساب کنیم 1200 گیگ رو گیگی 1800 تومان هم بدهند باز میشود 2160000 تومان در صورتیکه اونجا دارن میدن 330000 تومان:n30::n28:(تقریبا گیگی 280 تا تک تومانی)
احتمالا الان یکسری از دوستان میان میگن چیه اینقدر تو سر اینترنت کشورتون میزنید و اینقدر حساب و کتاب میکنید.غربزدگان بی هویت.:n02:
میگم اگر کابلیه از اونجا تا خونمون کابل بکشن:n02:
لطفا اینجا هم اطلاع رسانی کنید تا خبر رسانی بشه و منصرف بشن
همه دارن میرن از صبانت . ولی اونایی که میمونن با این حساب سرعت صبانت باید خوب بشه دیگه . خودشون میگن پهانی باند مصرف میشده . حالا برای رضایت شما اینکارو کردیم . خبری هم از شبانه نیست. و موهبتی به نام رایگان خبری نیست چون باید حجم بخری و قراره شبانه پولی بشه . مبادله کالا به کالا.
پس حالا که میگن سرعت قرار خوب بشه . اگه 20 کیلیوبایت هم سرعتشون از اون چیزی که میفروشن کمتر شد باید چوب بکنید تو ... . چون سرعت چیزیه که دیگه بهش قرار داد بستن. رایگان نیست که بگن دلمون خواسته . در کل میشه گفت که صبانت ریده و خدا رحمتش کنه . دورش تموم شد
bilmazlar
04-09-2014, 01:11
با توجه به اینکه دلار استرالیا تقریبا با دلار آمریکا هم قیمت هستن شما حساب کنید اونجا هر گیگ میشه 360 تومان اینجا 3600 تومان.:n28:
البته من اگه بخوام مقایسه کنم قیمت گیگ بسته 100 گیگی اونا رو با 100 گیگ حجم اضافهای که ISPهای داخلی ارائه میدن مقایسه میکنم. چون هر چی گیگش بیشتر بشه قاعدتاً قیمتش میآد پایین.
تو اون لینک آخری بسته 100 گیگش رو زده تقریباً 50دلار. اگه 5 دلارش رو بذاریم هزینه ثابت خط، 100گیگ حجم رو داره میده 45 دلار که میشه حدود 135 هزار تومن. تو صبانت 100 گیگ حجم اضافه میشه 207 هزار تومن
david-ebi
04-09-2014, 01:13
لطفا اینجا هم اطلاع رسانی کنید تا خبر رسانی بشه و منصرف بشن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرس ظاهرا اشتباه هست.اصلا چیزی اصلا هیچ صفحه ای رو نمیاره
zodiac67
04-09-2014, 01:17
این قانونشون هم که الکیه دیشب 1 گیگ شارژ کردم سرعتم فرقی نکرد .دوستانی که الان سرعتشون 15 هست 1 گیگ یا نیم گیگ شارژ کنید ببینین واقعا" سرعت تغییر میکنه یا نه داستان چیز دیگیه و ابعاد ماجرا پیچیده تره ؟!
amirmahdijv
04-09-2014, 01:17
این آدرس ظاهرا اشتباه هست.اصلا چیزی اصلا هیچ صفحه ای رو نمیاره
amirmahdijv
04-09-2014, 01:18
سلام دوستان
من شرکت پدرم مجهز به فیبر نوریه و طبق گفته پدرم : سرعتش خداست ! و نا محدود (( 30 میلون هزینه اولبه کردن و 5 میلیون تجهیزات خریدن و هزیته ماهانه خداد تومن ) )
و تازگیا اینکارو کردن .
خواستم از دوستان بپرسم میشه من از خونه به اونجا متصل شم ؟ با این وضعیت صبا اگه راهی هست کمک کنید !
دوستان کمک کنید ! اگه بشه واقعا منو ب زندگی بر کی گردونید :n02:
david-ebi
04-09-2014, 01:22
البته من اگه بخوام مقایسه کنم قیمت گیگ بسته 100 گیگی اونا رو با 100 گیگ حجم اضافهای که ISPهای داخلی ارائه میدن مقایسه میکنم. چون هر چی گیگش بیشتر بشه قاعدتاً قیمتش میآد پایین.
تو اون لینک آخری بسته 100 گیگش رو زده تقریباً 50دلار. اگه 5 دلارش رو بذاریم هزینه ثابت خط، 100گیگ حجم رو داره میده 45 دلار که میشه حدود 135 هزار تومن. تو صبانت 100 گیگ حجم اضافه میشه 207 هزار تومن
درسته ولی تو اولی یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره 6 ماهه با 500 گیگ حجم میده 300000 تومان .البته امثال این قیمت زیاده.ولی کلا قیمت میانگین هر گیگ برای اونوریا یک دهم دلار درمیاد
این قانونشون هم که الکیه دیشب 1 گیگ شارژ کردم سرعتم فرقی نکرد .دوستانی که الان سرعتشون 15 هست 1 گیگ یا نیم گیگ شارژ کنید ببینین واقعا" سرعت تغییر میکنه یا نه داستان چیز دیگیه و ابعاد ماجرا پیچیده تره ؟!
گرچه فرقی نمیکنه چون دیگه کسی سراغ این شرکت دزد نمیره ولی برای تست کسی نیم گیگ بگیره. من
MB 1375 دیگه مونده تموم شه. راحت شم. برم یه جای دیگه. :n18:
Persian_Gun's
04-09-2014, 01:38
میشه یه ارتباط نقطه به نقطه ایجاد کرد..
فاصله ی شرکت تا خونه چقدره؟
البته جای این بحث اینجا نیست!
چیزی که توی سایت صبانت اصفهان نوشته . خوب لامصبا لااقل سایتتون رو بروز کنید. قانون جدید رو بنویسید . اسمشم نزارید رایگان.
اینم سایت صبانت که چیزی ننوشته از قانون جدیدش.
خواهش میکنم از صبانت با این گروکشی که راه انداخته ( فضا بخر شبانه بگیر) اسمشو رایگان دیگه نزاره . و ننویسه که هر موقع خواستیم میتونیم برش داریم و تعهدی نداریم. اینترنت گرون که میفروشید . شبانه رو هم دارید در اضای خرید روزانه میدید . اسمشو رایگان نزارید
david-ebi
04-09-2014, 02:01
گرچه فرقی نمیکنه چون دیگه کسی سراغ این شرکت دزد نمیره ولی برای تست کسی نیم گیگ بگیره. من
MB 1375 دیگه مونده تموم شه. راحت شم. برم یه جای دیگه.
:n18:
من 2 شب پیش 3 گیگ گرفتم و هنوز سرعت شبانم چه از سرور داخلی و چه از سرور خارجی 1.1 مگابایت هست فقط با یک تک لینک.البته هنوز محدودیت 6 گیگ شبانم تموم نشده.این از نظر سرعت غیرمحدود شبانه صبانت.(سرویسم هم 10 مگابیت هست)
david-ebi
04-09-2014, 02:04
اینم سایت صبانت که چیزی ننوشته از قانون جدیدش.
خواهش میکنم از صبانت با این گروکشی که راه انداخته ( فضا بخر شبانه بگیر) اسمشو رایگان دیگه نزاره . و ننویسه که هر موقع خواستیم میتونیم برش داریم و تعهدی نداریم. اینترنت گرون که میفروشید . شبانه رو هم دارید در اضای خرید روزانه میدید . اسمشو رایگان نزارید
بله متاسفانه هنوز صبانت به صورت رسمی تو سایت اصلیش این موضوع رو اعلام نکرده که این نوعی کلاهبرداری محسوب میشه.برن از مبین نت یاد بگیرن مثل مرد این قانون رو واضح زیر تعرفه هاش نوشته و ملت کلی هم اعتراض کردن اما هیچ تغییری نداد:n02:
david-ebi
04-09-2014, 02:08
توی سایت آشیانه مطرح کن.از راه ه.ک شاید بشه این کار رو کرد.اونا اونجا همه اینکاره ان.من اطلاع دقیقی ندارم ولی.اینم آدرسش:
من 2 شب پیش 3 گیگ گرفتم و هنوز سرعت شبانم چه از سرور داخلی و چه از سرور خارجی 1.1 گیگابایت هست فقط با یک تک لینک.البته هنوز محدودیت 6 گیگ شبانم تموم نشده.این از نظر سرعت غیرمحدود شبانه صبانت.(سرویسم هم 10 مگابیت هست)
1.1 گیگابایت؟ فکر کنم اشتباه نوشتی. من متوجه شدم منظورتو:n06:
ولی اگه سرعتت درست نشده زنگ بزن ببین چطوریه وگرنه یه چیزی که همونشم معلوم نیست انجام بدن رو دارن میزنن زیرش.
david-ebi
04-09-2014, 02:36
1.1 گیگابایت؟ فکر کنم اشتباه نوشتی. من متوجه شدم منظورتو:n06:
ولی اگه سرعتت درست نشده زنگ بزن ببین چطوریه وگرنه یه چیزی که همونشم معلوم نیست انجام بدن رو دارن میزنن زیرش.
آره ببخشید منظورم مگابایت بود.آخر شبه منم خستم پیش میاد دیگه:n01:ویرایش شد.
قیمت اینترنت در افغانستان
در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یکمگابایت در ثانیه برای ایرانیها ماهانه 430هزارتومان اعلام شده است، یکمگابایت اینترنت در کرهجنوبی ماهانه حدود 2هزار و 640 تومان، در ژاپن 120 تومان، در بلغارستان 2 هزارتومان و در مولداوی 3هزار و 540 تومان قیمت دارد.
بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی 4هزار افغانی است که با توجه به نرخ 7/56 تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان 226هزار و 800 تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در سال 93 به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت 128 کیلوبایتی 12هزار و 500، اینترنت 256 کیلوبایتی 15هزار تومان، اینترنت 512 کیلوبایتی 240هزار تومان، اینترنت یکمگابایتی 430هزار تومان و اینترنت 2 مگابایتی 740هزارتومان.
این امروز روزنامه شهروند نوشته بود البته من نمی دونم کجای ایران اینترنت 1مگابات رو 400 میده پارس انلاین و شاتل و... 256کیلوبایت داره400 میده
amirmahdijv
04-09-2014, 11:17
میشه یه ارتباط نقطه به نقطه ایجاد کرد..
فاصله ی شرکت تا خونه چقدره؟
البته جای این بحث اینجا نیست!
شاید 600 متر
میدونم ، اینجا جاش نیس ! اما کجا مطرح کم؟
mahdibozorg
04-09-2014, 11:19
دوستان من سرویس 6 مگ دارم از مشهد 3 شبه سرعت دانلود 12 کیلو بایته :n09: حالا اینا یا یک هفته اینکار رو میکنن ملت دانلود نکنند یا باز یک خوابی برامون دیدن من از امشب دانلود نمیذارم هر موقع شرایط برگشت و عادی شد دوستان اعلام کنند وگرنه برگردیم شاتل :n02:
Persian_Gun's
04-09-2014, 12:18
شاید 600 متر
ببین داداش شما باید ببینید از شرکت تا خونه دید مستقیم دارید یا نه؟
مثلا" ساختمان بلندی بینشون نباشه چون قراره شما یه فرستنده بالای پشت بام شرکت و یک گیرنده هم بالای پشت بام منزل بذارید و باید این 2 همدیگه رو ببینند.
البته میشه از آنتن امنی هم استفاده کرد که تا شعاع چند کیلومتری پوشش بده ولی برای کار شما بهترین روش ارتباط نقطه به نقطه هست و حدود 500 هزار تومنی هزینه ی اولیه راه اندازی داره..
اینم بگم که شما با این روش هم میتونید اینترنت شرکت و هم تصاویر دوربین های مدار بسته ی شرکت رو در صورت نیاز داشته باشید.
دوستان ببخشید که این بحث رو اینجا ادامه دادم خواستم دوستمون رو یه راهنمایی کرده باشم.
دوست عزیز یه لطفی کن اگر واقعا" تصمیم به این کار گرفتی یه تاپیک در بخش شبکه ایجاد کن..
:n16:
قیمت اینترنت در افغانستان
این امروز روزنامه شهروند نوشته بود البته من نمی دونم کجای ایران اینترنت 1مگابات رو 400 میده پارس انلاین و شاتل و... 256کیلوبایت داره400 میده
اینا به بیت میگن بایت:|
پس بگو این حساب و کتاب حجم مصرفی کاربران که 195 بهشون میگفته چه جوری بوده:n08:
panther99
04-09-2014, 13:14
دوستانی که صبانت دارن به این سوالای من جواب بدید خدا خیرتون بده :
سرعت سرویسهایی که میگیرید ( وب گردی و دانلود ) خوبه ؟؟؟
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
شبانه رایگان داره سرویساش یا نه ؟؟؟
مثلا من بخوام سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه بگیرم این شامل شبانه رایگان میشه ؟؟!! سرعت دانلود با این سرعتی که گفتم چقدره ؟؟؟
کلا از صبانت راضی هستید ؟؟؟؟
sadeghrenjer
04-09-2014, 13:23
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
مثلا من بخوام سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه بگیرم این شامل شبانه رایگان میشه ؟؟!! سرعت دانلود با این سرعتی که گفتم چقدره ؟؟؟
شبانه رایگان داره منتها توصیه میکنم فعلا صبانت نیا که وضع خرابه
شبانه محدود میکنه به شدت سرویس من 12 مگ هست سرعت دانلود شبانه 16 کیلوبایت
بقیه دوستان هم همین وضعیت دارن
فعلا صبانت اوضاش بی ریخته
masooyan
04-09-2014, 13:25
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
صبا مفت نمی ارزه من الان سرویس 12 مگ دارم شبانه 15 کیلو بایت سرعت میده.جدیدا شبانه رو محدود کردن رو 15 کیلو بایت
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
من خودم سرعتم 2
جوابتونو بدم
سرعت 2 مگ باید 253 باشه که صبانت 200 الی 210 در طول روز میشه استفاده کرد. (متغیر)
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
بله من پیشگامان داشتم قطعی خیلی کم داشت توی یک سالی که داشتم شاید 1 بار متوجه شدم. ولی صبانت قعطی هاش در ماه شاید 3 بار باشه. که زیاد مهم نیست.
دیگه اصلا حرفشو نزن که شبانه صبانت تموم شد.
میگن هر چه قدر حجم بگیری دوبرابرش ترافیک میگیری. البته دوستان یسری تست کردن و ترافیک خریدن ولی شبانشون قطع شده. هنوز تایید نهایی نشده. ولی شما برای رایگان نامحدود میخواین نه چنین چیزی نداره صبانت.
همونطور که گفتم صبانت گفته دوبرابر میشه یعنی چهار گیگ در ماه . ولی دوستان میگن از همینم خبری نیست
صبانت هم مثل دیگر شرکت هاست. همشون با یک قیمت تغریبا . و کیفیت تقریبا ثابت. تنها چیزی که باعث شده بود صبانت استفاده کنند شبانه رایگان بود . در صورتی که قصد خرید دارین . به دفتر مراجعه کنید و قرار کتبی بخواین و بگین که تعهد بدن همین اینترنت شبانه که در اضای خرید داده میشه رو وسط کار ازتون نگیرن.
ولی کسی باید مخ خر خورده باشه که با این قیمت اینترنت روزانه بره بخره که شبانه بگیره ! اونم محدود!! تازه تعهدی هم بهش ندارن.
برای 2 گیگ شبانه 4 تومن بدی؟ 2 گیگ دوتا فیلم میشه . یعنی هرفیلمی رو 2 تومن بخری. اصلا 1500 برای هر فیلم خرج کنی؟ خوب میری میخری. پولم تو جیب این دزدا نمیریزی. یه اینترنت 512 و 1 مگ برای خبر خوندن و ایمیل و ... در ماه بسه با حجم 3 گیگ
عجب شرکت مزخرفی هست صبانت
درود بر شاتل:n10:
قبل از ظهر حضوری رفتم دفتر صبانت شیراز درخواست جمع آوری دادم قبلش زنگ زده بودم اما خانمی که جواب داد میگفت ما فعلا دیگه جمع آوری انجام نمیدیم :n08:حساب کنید چقدر اومدن درخواست جمع آوری دادن که اینها دیگه تلفنی میگن جمع آوری نمیکنیم:n24:
احتمالا شنبه یا یکشنبه پورتم جمع آوری میشه :n10:
panther99
04-09-2014, 14:55
من خودم سرعتم 2
جوابتونو بدم
سرعت 2 مگ باید 253 باشه که صبانت 200 الی 210 در طول روز میشه استفاده کرد. (متغیر)
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
بله من پیشگامان داشتم قطعی خیلی کم داشت توی یک سالی که داشتم شاید 1 بار متوجه شدم. ولی صبانت قعطی هاش در ماه شاید 3 بار باشه. که زیاد مهم نیست.
میگن هر چه قدر حجم بگیری دوبرابرش ترافیک میگیری. البته دوستان یسری تست کردن و ترافیک خریدن ولی شبانشون قطع شده. هنوز تایید نهایی نشده. ولی شما برای رایگان نامحدود میخواین نه چنین چیزی نداره صبانت.
همونطور که گفتم صبانت گفته دوبرابر میشه یعنی چهار گیگ در ماه . ولی دوستان میگن از همینم خبری نیست
صبانت هم مثل دیگر شرکت هاست. همشون با یک قیمت تغریبا . و کیفیت تقریبا ثابت. تنها چیزی که باعث شده بود صبانت استفاده کنند شبانه رایگان بود . در صورتی که قصد خرید دارین . به دفتر مراجعه کنید و قرار کتبی بخواین و بگین که تعهد بدن همین اینترنت شبانه که در اضای خرید داده میشه رو وسط کار ازتون نگیرن.
ولی کسی باید مخ خر خورده باشه که با این قیمت اینترنت روزانه بره بخره که شبانه بگیره ! اونم محدود!! تازه تعهدی هم بهش ندارن.
برای 2 گیگ شبانه 4 تومن بدی؟ 2 گیگ دوتا فیلم میشه . یعنی هرفیلمی رو 2 تومن بخری. اصلا 1500 برای هر فیلم خرج کنی؟ خوب میری میخری. پولم تو جیب این دزدا نمیریزی. یه اینترنت 512 و 1 مگ برای خبر خوندن و ایمیل و ... در ماه بسه با حجم 3 گیگ
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا تو قیمت!!!
:n19:
همتون برید از صبانت
فقط زودتر لطفا:n16:
لیست دانلودم داره طولانیتر میشه
panther99
04-09-2014, 14:56
من خودم سرعتم 2
جوابتونو بدم
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا تو قیمت!!!
masooyan
04-09-2014, 15:00
قبل از ظهر حضوری رفتم دفتر صبانت شیراز درخواست جمع آوری دادم قبلش زنگ زده بودم اما خانمی که جواب داد میگفت ما فعلا دیگه جمع آوری انجام نمیدیم :n08:حساب کنید چقدر اومدن درخواست جمع آوری دادن که اینها دیگه تلفنی میگن جمع آوری نمیکنیم:n24:
باریک ا... من هم 1.4گیگ دیگه دارم تموم شد میرم نمایندگی درخواست تخلیه=یه تو دهنی به صبا به خاطر این کار زشتش:n25:
masooyan
04-09-2014, 15:02
همتون برید از صبانت
حاجی شما باشو حالشو ببر به جا ما هم دانلود کن:n02:
hasanoooooooo
04-09-2014, 15:36
کاوش رفتی؟ منم رفیقم زنگ زده تلفنی گفته انجام نمیدیم! همینجور پیش بره کاوش رایانه هم باید بره ب *ه ! انقدره حال میکنم وقتی این شرکتا با تیشه ریشه خودشونو میزنن که نگو.:n08:
Alone-Star
04-09-2014, 15:42
همتون برید از صبانت
ما میرویم ولی...
به شما سماغ پیشنهاد میکنیم، روزانه به اندازه ای مصرف شود که دچار ذوق ذوق نشوید :n09:
کاوش رفتی؟ منم رفیقم زنگ زده تلفنی گفته انجام نمیدیم! همینجور پیش بره کاوش رایانه هم باید بره ب *ه ! انقدره حال میکنم وقتی این شرکتا با تیشه ریشه خودشونو میزنن که نگو.:n08:
آره کاوش رایانه
بدون دانلود شبانه اینترنت معنایی نداره حتی همین دو سه روز هم به زور تحملش کردم
sadeghrenjer
04-09-2014, 16:09
مسخره کرده صبانت؟؟
این کاری که اینها کردن خودشون رو خر کردن
خب الان چه تفاوتی بیت سرویس 128 کیلو و 12 مگ هست؟؟
در روز مگه میخوایم چکار کنیم که مثلا سرعت دانلودمون 1.3 مگ هست؟؟؟ دانلود که قطعا نمیصرفه در روز
سرعت بالا در روز عملا فقط و فقط به نفع شرکت هست چون زود حجم ترافیکت به فنا میره
فقط میمونه شبانه رایگان که اونم اومدن بر اساس حجمی که میخری برات سرعت رو ازاد میکنن اونم به صورت محدود
پس یهنی هیچ فرقی بین سرویس 128 کیلو و 12 مگ نیس
صبانت خودشو داره نابود میکنه با این کارش
david-ebi
04-09-2014, 16:34
شاید 600 متر
اگر فاصله منزل تا شرکت 600 متره که همون ارتباط نقطه به نقطه راحت کارت رو راه میندازه.همونطور که جناب persian_guns گفتن.تازه حتی اگر از روی بوم خونتون بوم شرکتتونو نمیبینی و دید مستقیم بهش نداری و بینتون ساختمون بلندی مانع اینکار شده میتونی روی بوم شرکت یا خونتون آنتنی که قرار هست نصب بشه رو ارتفاعش رو زیاد کنی تا نوک آنتن با چشم دیده بشه.الان شاتل از این آنتنها میزنه برای هر مترش 100000 تومان میگیره.
david071
04-09-2014, 17:12
میبینم که همه دلشون از صبا نت پره
باید یه کاری کنیم
من زنگ زدم کشیدمشون زیر فوش شنبه دارم میرم جمع اوری کنم
من صبانت کاوش رایانه شیراز دارم
کسی راه حلی برای شکایت داره؟
Alone-Star
04-09-2014, 17:23
میبینم که همه دلشون از صبا نت پره
باید یه کاری کنیم
من زنگ زدم کشیدمشون زیر فوش شنبه دارم میرم جمع اوری کنم
من صبانت کاوش رایانه شیراز دارم
کسی راه حلی برای شکایت داره؟
جمع اوری کن...با شکایت بجایی نمیرسی. قانون اینها به نفع خودشونه.
5روز پیش 8مگ تمدید کردم حیف پول بی زبون شنبه جمع اوری میکنم.
بعداز سالها برگشتم صبانت این ماه دوم بود یعنی.
پولمونم پس ندادن.
جمع اوری نکنن این 4تا استخون دستو تو دهنشون خورد میکنم. :-دی
دوستان 195 شکایت منم رد کرده...:n03:اصلا کسی بوده شکایتش رد نشده باشه..؟
میشه لطفا یه شرکت جاگزین برای صبانت معرفی کنین؟شرکتی که دانلودش کاملا رایگان باشه. داریم دیگه اصلا؟!
ehsan_iace
04-09-2014, 18:37
در جواب شکایتات دقیقاً چی نوشتند؟
Alone-Star
04-09-2014, 18:49
من الان تنظیم مقررات شکایت کردم.
درخواست عودت وجه را کردم و جمع آوری سرویس.
اون که همه شرکت های رد میکنند باید بعدش تجدید نظر بزنی تا خود کارشناسای 195 بررسی کنند
david-ebi
04-09-2014, 20:11
در جواب شکایتات دقیقاً چی نوشتند؟
پست 13199 در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب همگی ما در شکایت به 195 بوده که بهمون جواب دادند و کلیه شکایات را رد کردند.:n03:
ArashMiniStar
04-09-2014, 20:20
خوبه دوستان خودتون دیدین که 195 فایده ای نداره
تو مملکت ما از پایه مشکل دار هست خیلی بحثا یکیش اینترنت! کلا دولت مشکل داره با اینترنت پرسرعت! وگرنه تا الان باید 10 مگ میداشتیم ! وقتی عقیده هست اینترنت مضره برای جوان های ما! دیگه انتظاری غیر از این دارین خداوکیلی؟
adibstar
04-09-2014, 20:24
الان چه شرکتی رو توصیه میکنین من می خواستم بیام صبانت حتی ثبت نامم کردم این تاپیک رو دیدم انصراف دادم :n09:
mhentezari
04-09-2014, 20:37
خب با این اوصاف، به کدوم شرکت کوچ کنیم؟
پیشنهادتون چیه؟
کسی خبر نداره پیشگامان چطوره؟ اونجا هم طرح 8 مگ و 10 مگ داره
david-ebi
04-09-2014, 20:51
طرح 10 مگ آسیاتک با 20 گیگ در ماه و با هزینه ماهیانه 66000 تومان سرعت شبانه اش ثابت روی 2 مگابیت بسته شده.یعنی سرعتتون همیشه ثابت 256 کیلوبایت هست.در تمامی روزهای هفته و سال هم تغییری نمیکند.فقط در ماه رمضان کم میشود.
david-ebi
04-09-2014, 20:59
کسی خبر نداره پیشگامان چطوره؟ اونجا هم طرح 8 مگ و 10 مگ داره
اینطور که توی سایتش زده 2 مگابیت بیشتر نداره.حالا دیگه نمیدونم روی چند میبنده.روی همین 2 مگابیت یا بیشتر.بعدشم برای اینکه ظاهرا ساعات رایگان شبانه داشته باشی باید فقط یکساله برداری با کل حجم 48 گیگ در یکسال به میلغ 200000 تومان.اینجوری توی سایتش زده.حالا اگر غیر از اینم داره من نمیدونم.بعدشم معلوم نیست سرعت شبانه اش روی چند هست.اینم آدرس صفحه تعرفه هاش:
farzan311
04-09-2014, 21:03
اگه میخواید از چاله در بیاید بیفتید تو چاه برید پیشگامان یعنی به قدری این isp مزخرفه که من بهم مجانی هم سرویس 10 مگ بدند نمیرم ازشون بگیرم:n02:
flatrish
04-09-2014, 21:11
دوستان واسه تمدید 6 مگ باید چکار کنم؟ من پنل کاربریم فقط تا 2 مگ داره!
اینطور که توی سایتش زده 2 مگابیت بیشتر نداره.حالا دیگه نمیدونم روی چند میبنده.روی همین 2 مگابیت یا بیشتر.بعدشم برای اینکه ظاهرا ساعات رایگان شبانه داشته باشی باید فقط یکساله برداری با کل حجم 48 گیگ در یکسال به میلغ 200000 تومان.اینجوری توی سایتش زده.حالا اگر غیر از اینم داره من نمیدونم.بعدشم معلوم نیست سرعت شبانه اش روی چند هست.اینم آدرس صفحه تعرفه هاش:
تعرفه هاش اینه
اگه میخواید از چاله در بیاید بیفتید تو چاه برید پیشگامان یعنی به قدری این isp مزخرفه که من بهم مجانی هم سرویس 10 مگ بدند نمیرم ازشون بگیرم:n02:
چرا مگه اونم محدود میکنه برای شبانه
david-ebi
04-09-2014, 21:23
تعرفه هاش اینه
تو این صفحه که فقط یک طرح 128 کیلوبایت رو نوشته!!!!
تو این صفحه که فقط یک طرح 128 کیلوبایت رو نوشته!!!!
از 128 شروع میشه تا 10 مگ که به ردیف نوشته دقت کن میبینی
farzan311
04-09-2014, 21:35
تعرفه هاش اینه
چرا مگه اونم محدود میکنه برای شبانه
اون کاری به دانلودتون نداره کلا محدوده همش بالا پایین میشه من سرویس دو مگ دوستم رو چک کردم شب 60 تا 80 تا بود ولی گفت پایین ترم میره
ولی دلیل اصلی که من دوست ندارم برم سراغش پشتیبانی خیلی بدش هست فقط اینو بگم سه ماه طول کشید خط منو تخلیه کنند!!!
david-ebi
04-09-2014, 21:36
دوستان واسه تمدید 6 مگ باید چکار کنم؟ من پنل کاربریم فقط تا 2 مگ داره!
یعنی شما واقعا هنوزم با این وضعیت میخواهی در صبانت بمونی؟!!!!!
david-ebi
04-09-2014, 21:41
از 128 شروع میشه تا 10 مگ که به ردیف نوشته دقت کن میبینی
برای من فقط این صفحه میاد.شما نگاه کن ببین به غیر از 128 چیزی دیگه ای هم میبینی؟
برای من فقط این صفحه میاد.شما نگاه کن ببین به غیر از 128 چیزی دیگه ای هم میبینی؟
کنار همین تصویر نگاه کن تعرفه هاش زده
پیشنهاد من اینه بزارید هر کی هر کجا میخاد بگیره بگیره. یه شرکتی رو باره گنده میکنیم میشه مثل صبانت گندش در میاد
Le0nard0
04-09-2014, 21:57
چرا کسی از وضعیت تهران صبانت خبر نمیذاره؟ حتما میترسین که تهران هم به همین مصیبت گرفتار بشه:n02:
پست 13199 در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب همگی ما در شکایت به 195 بوده که بهمون جواب دادند و کلیه شکایات را رد کردند.:n03:
برای منم دقیق همین اومده...آخرشم حجم مصرفی این ماه و ماه های قبلم رو نوشتن که مثلا بچه بترسونند:n08:
با این حساب نمیشه امیدی داشت ...وزیر هم کاری نمیکنه:n03:
پس پیش به سوی تخلیه......:n17:
david-ebi
04-09-2014, 22:19
این پیشگامان قیمتاش با آسیاتک یکی هست.فقط نمیدونم سرعت شبانش چقدره؟
چرا کسی از وضعیت تهران صبانت خبر نمیذاره؟ حتما میترسین که تهران هم به همین مصیبت گرفتار بشه:n02:
تهران هم همین وضعه.دلیل مطرح نکردنش اینه که فرقی به حال ما نمیکنه حرف بزنیم یا نزنیم.
Le0nard0
04-09-2014, 22:29
تهران هم همین وضعه.دلیل مطرح نکردنش اینه که فرقی به حال ما نمیکنه حرف بزنیم یا نزنیم.
درسته با اینچا پست دادن یا به 195 شکایت کردن و رفتن به کلوب وزیر کج و کوله تغییری توی سیاستی که شرکتها میگیرن به وجود نمیاد .
طرح 10 مگ آسیاتک با 20 گیگ در ماه و با هزینه ماهیانه 66000 تومان سرعت شبانه اش ثابت روی 2 مگابیت بسته شده.یعنی سرعتتون همیشه ثابت 256 کیلوبایت هست.در تمامی روزهای هفته و سال هم تغییری نمیکند.فقط در ماه رمضان کم میشود.
آسیا تک شیراز تو منطقه مخابراطی سلمان هست دفترش و خونه ما بهش نزدیکه بهشون گفتم گفتن شب ها سرعتت افتش خیلی زیاد باشه 100 کیلوبایته با 900 حدودا دانلود میکنی ....حالا من یه ماهه میگیرم بهتون خبر میدم شاید متفاوت باشه
david-ebi
04-09-2014, 23:34
آسیا تک شیراز تو منطقه مخابراطی سلمان هست دفترش و خونه ما بهش نزدیکه بهشون گفتم گفتن شب ها سرعتت افتش خیلی زیاد باشه 100 کیلوبایته با 900 حدودا دانلود میکنی ....حالا من یه ماهه میگیرم بهتون خبر میدم شاید متفاوت باشه
یعنی چی؟یعنی گفتن سرعت شبانت 900 کیلوبایته؟!!!!:n04:
MAHDI_SOS
04-09-2014, 23:52
لطفا هر کس در هر جایی که می تواند (سایت های مختلف) وضعیت صبانت را توضیح دهد تا این شرکت کلاهبردار افرادی دیگر را نتواند خر کند
mahdi_abbasnasab
05-09-2014, 00:19
من تازه میخواستم بیام صبانت!!!!!!:n17:
flatrish
05-09-2014, 01:06
یعنی شما واقعا هنوزم با این وضعیت میخواهی در صبانت بمونی؟!!!!!
آخه شبانه خیلی برام مهم نیست. بعدشم از بهمن پارسال 5 بار شرکت عوض کردم، واقعا دیگه حال و حوصله نمونده:n02:
amirmahdijv
05-09-2014, 01:23
سلام .
من دیشب 2 برابر از حجمم گرفتم .
اما الان هر لینکی میزارم دانلود اصلن دان نمیشه و ارور میده
اما با ف ی ل ت ر نشکن میگیره و با سرعته 40 .
چی شده ؟ منم بر فنا رفتم ؟
((((همین الان از ته موزیک دان کردم تا 120 هم رفت !
مشکل از دانلود از سرور ایران هست ؟))))
omidscafild
05-09-2014, 01:54
این سیاست آشغالشونم چرتی بیش نبود . :n21: من امروز شارژ خریدم ولی سرعتم ذره ای تغییر نکرد . :n21: همون 10 کیلوبایت ثابت مونده . :n21: خاک بر سرت صبانت . :n21:
mhentezari
05-09-2014, 02:09
داتک چجوره؟
armin321
05-09-2014, 09:06
تهران هم دقیقا همین وضعیته. سرعت روی 14 حتی به 16 هم نمیرسه
MAHDI_SOS
05-09-2014, 09:09
من دیشب هم قطعی هم داشتم این چه وضعیتی است
1100 مگ تا رهایی
armin321
05-09-2014, 12:00
11 روز تا رهایی از صبانت:n19:
masooyan
05-09-2014, 12:48
بنده هم 1300 تا:n01:
امروز هم آخرین روز من با صبانت هست من چون از صبانت خیلی راضی بودم برای دور جدید میخواستم سه ماهه تمدید کنم اما الان با این گندکاری صبانت دیروز درخواست جمع آوری دادم:n22:
david-ebi
05-09-2014, 14:42
دوستان میتونید به صفحه صبانت در سایت لنزور هم برید و همه رو در اونجا هم از گندکاری صبانت باخبر کنید.اونجا صبانت مشترک زیاد داره.فقط باید قبلش در لنزور ثبت نام کنید تا بتونید نظرتون رو بزارید.2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.صفحه کلوب صبانت ظاهرا بخش ارسال کامنتش رو بسته:n02:من که اونجا نتونستم نظرم رو بزارم اما اینجا حتما برید.
MAHDI_SOS
05-09-2014, 15:45
امروز هم آخرین روز من با صبانت هست من چون از صبانت خیلی راضی بودم برای دور جدید میخواستم سه ماهه تمدید کنم اما الان با این گندکاری صبانت دیروز درخواست جمع آوری دادم:n22:
حدودا جمع آوری چند روز طول می کشد
حدودا جمع آوری چند روز طول می کشد
سه تا 4 روز
سرعت من از دو شب پیش اومد روی 10 تا 15...... 12 مگ
اول این هفته یک ماهه تمدید کردم..... تو این هفته فقط 2 تا 3 گیگ دانلود کردم.... یعنی تو سری جدید اصلا دانلودی نداشتم که بخوان محدودم کنن..... قبلش هم 2 هفته نبودم ( هیچی دانلود نکردم )
با این حساب فعالا همه رو محدود کردن
هنوز یک ماهه که اومد صبانت :n30:...... از مخابرات فرار کردم..... حالا باید برم آسیاتک ( ولی شانس ندارم همون هم محدود می شه )
ehsan_iace
05-09-2014, 17:37
مشکل از مدیران صبانت است که یک شبه تصمیمهایی میگیرند که همه کاربران را ناراضی میکنند!
با این وضعیت کسی که ترافیک سه ماهه شش ماهه و یکساله خریده و دانلود زیاد داشته ضرر میکنه چون باید دو گیگ بخره تا یک گیگ بتونه شبها دانلود کنه!
در صورتی که اینقدر جرات ندارند که بیایند این قانون را در سایتشان اعلام کنند تا مشتریهای قدیم و جدید تکلیفشان را بدانند!
ضمناً قانون نباید شامل کسی باشه که قبلاً سرویس را خریده و باید بعد از اتمام سرویساش کاربر با شرایط جدید بماند و یا درخواست جمعآوری خطاش را بدهد! که الان همه را با مشمول این قانون کردهاند!
پشتیبانی میگوید کاربرها زیاد مصرف میکردند و مجبور شده اند این کار را کنند اولاً کسی که سرویس بالای 128 میگیرد یعنی قصد دانلود دارد و نه وبگردی شما هم میتونستید شبانه را در حد سرعت خریداری شده بدهید (این حق کسی است که وقتی سرویس چند مگ میگیرد و ان هزینه بالا را میدهد شبانه روز با سرعت بالا دانلود کند)
ساعت شبانه هم لطف شرکتها به کاربرها نیست! وقتی اینترنت را اینقدر گران و بیکیفیت به کاربران میدهند آن چند ساعت شبانه رایگان حق کاربر است و اگر مدیران شرکتها درست ترافیک را تقسیم کنند کاربرها ناراضی نمیشوند!
اگر تعداد کاربرهایی که تخلیه میکنند زیاد باشد شاید از تصمیمشان برگردند درغیراینصورت بقیه شرکتها هم برای دانلود شبانه از صبانت تقلید خواهند کرد!
WOW:n04:
یکی حرف حساب زد بالاخره :42:
فقط میشه زودتر تخلیه کنن بعضیا ......
masooyan
05-09-2014, 18:07
WOW:n04:
یکی حرف حساب زد بالاخره :42:
فقط میشه زودتر تخلیه کنن بعضیا ......
اون بعضی ها اگه تخلیه کنن چی به شما میرسه؟
مطمعن نیستم :n13:
چه فرقی میکنه شما که میخاین تخلیه کنین:n10:
از یه منبع نسبتا موثق شنیدم
صبانت قبل از عید دوباره برای جذب مشتری سرعت دانلود شبانه را آزاد میکنه اما فعلا تا اون موقع سیاست محدودسازی را ادامه میده
masooyan
05-09-2014, 18:21
مطمعن نیستم :n13:
چه فرقی میکنه شما که میخاین تخلیه کنین:n10:
من که تخلیه میکنم شک نکن.پس شما هم صبوری پیشه کن:n09:
david-ebi
05-09-2014, 19:14
صبانت قبل از عید دوباره برای جذب مشتری سرعت دانلود شبانه را آزاد میکنه اما فعلا تا اون موقع سیاست محدودسازی را ادامه میده
مشخص است که این سیاست صبانت شده.البته دوره های نزولش همیشه طولانی تر از صعودش هستند.متاسفانه در آن روزهای خوب شبانه با سرعت عالی بودند کسانی که وقتی میگفتی معلوم نیست همیشه اینطور باشد.شاید محدود کنند در آینده آنچنان بر علیه ات جبهه میگرفتند که فکر میکردی صبانت ماله پدرشان است:n23:
مشخص است که این سیاست صبانت شده.البته دوره های نزولش همیشه طولانی تر از صعودش هستند.متاسفانه در آن روزهای خوب شبانه با سرعت عالی بودند کسانی که وقتی میگفتی معلوم نیست همیشه اینطور باشد.شاید محدود کنند در آینده آنچنان بر علیه ات جبهه میگرفتند که فکر میکردی صبانت ماله پدرشان است:n23:
صبانت در این دوماه اخیر بخاطر سرویس 12 مگ و باز گذاشتن سرعت شبانه سود خیلی خوبی داشته الانم شیر فلکه را کلا بسته تا 5 یا 6 ماه دیگه بعدش هم دوباره با یه سرویس بالاتر و باز گذاشتن دانلود شبانه ملت را سرکیسه میکنه
من همون روز اولی که اومدم صبانت گفتم تا چند وقت دیگه صبانت محدود میکنه چونکه دفعه های قبلی هم همینکار میکرد
اما واقعا فکرش رو هم نمی کردم به این سرعت محدود بکنه فکر کنم فقط 2 ماه سرعتا رو باز گذاشته بود
ehsan_iace
05-09-2014, 19:48
صبانت در این دوماه اخیر بخاطر سرویس 12 مگ و باز گذاشتن سرعت شبانه سود خیلی خوبی داشته الانم شیر فلکه را کلا بسته تا 5 یا 6 ماه دیگه بعدش هم دوباره با یه سرویس بالاتر و باز گذاشتن دانلود شبانه ملت را سرکیسه میکنه
آخه وقتی کاربر میتونه از بین سرویس دهندههای دیگه براحتی یک Isp دیگه انتخاب کنه که این مشکل را نداشته باشه با چه منطقی صبانت سرعت شبانهاش را از 300 آورده روی 15؟
کی دیگه میاد وقتی سرعت روزانه 128 با چند مگ یکی است پول برای 128 بالاتر بدهد؟!
MAHDI_SOS
05-09-2014, 21:31
کدام عید؟
نوروز
غدیر
قربان
امام رضا
و ...
نکته ی جالبش اینجاست که سرعت شبانه ی تمام سرویس ها 16 کیلوبایت شده !!...... یعنی هیچ فرقی بین 128 و 12 مگ نیست
اگر می خواست سرعت رو محدود کنه باید سرعت 1 به 8 میزاشت...... یعنی 12 مگ در بدترین شرایط باید سرعتش روی 128 باشه.... نه اینکه کلا همه رو روی 16 ببنده !!!!
ehsan_iace
05-09-2014, 23:38
به نظرم اگر کسی مشتری تهرانی صبانت هست و میره نمایشگاه باید برود غرفهشان و تمام مشتریهای جدیدشان را با گفتن اینکه سرعت شبانه شان را روی 16 کیلوبایت فیکس خواهند کرد بپراند!
به نظرم اگر کسی مشتری تهرانی صبانت هست و میره نمایشگاه باید برود غرفهشان و تمام مشتریهای جدیدشان را با گفتن اینکه سرعت شبانه شان را روی 16 کیلوبایت فیکس خواهند کرد بپراند!
توی روز روشن دارن داد میزنن دزدی میکنیم و طلا جایزه میدیم
Sent from my GT-I9300
دیشب من با سرویس 8 مگ 12 گیگ دانلود داشتم
از کی تا حالا سرعت شبانه 15 kbs بوده؟
بعضی شهر ها اینجوری بوده( به قول خودشون آزمایشی هست و به مرور گسترده تر میشه:| )
برای من از 9 شهریور اینجوری شده:n27:
چند روزه که سرعت بعضی ها کم شده..... سرعت منم از 2 شب پیش اومد روی 16 ( در صورتی که تو دوره ی جدید 2 3 گیگ دانلود شبانه داشتم )
امشب هم از ساعت 2 به بعد اومد روی 16
تف به شرفشون.... وقتی همه تخلیه کردن می فهمه..... فکر کرده کسی که به خاطر دانلود شبانه میاد صبانت 6 ماه صبر می کنه که شاید سرعتش خوب بشه
flatrish
06-09-2014, 01:47
من گفتم شبانه برام مهم نیست چون دانلود ندارم ولی الان سرعت وبگردی حداقل برای من افتضاح شده! دانلود هم که گفتم نداشتم. چه جوریاست؟ زده ما رو هم محدود کرده!:19:
darkestpalace
06-09-2014, 04:48
من 3 گیگ خریدم سرعت دانلود شبانه م هیچ فرقی نکرده کسی هست که حجم خریده باشه و سرعتش دوباره درست شده باشه؟؟؟ این *&%$#*ها فکر کنم همون رو هم دروغ گفتن !!
کدام عید؟نوروزغدیر7قربانامام رضاو ...آخر امسال قبل از عید نوروز
MAHDI_SOS
06-09-2014, 06:09
1021 مگ تا رهایی:n20::n20::n20:
Alone-Star
06-09-2014, 09:49
هر مگ که مصرف میکنید اینجا گزارش میدید؟:n28:
من همون لحظه کل حجم رو دانلود کردم گذاشتم واسه جمع آوری :n13: :n02:
من 3 گیگ خریدم سرعت دانلود شبانه م هیچ فرقی نکرده کسی هست که حجم خریده باشه و سرعتش دوباره درست شده باشه؟؟؟ این *&%$#*ها فکر کنم همون رو هم دروغ گفتن !!
زنگ زدید پشتیبانی؟
یک ساله تمدیدش کنین ارزون تر در میاد :n02:
شما تنها استثنایید که توی فروم دیدم!
david071
06-09-2014, 11:54
مثل یک مرد جمع آوری کردم:31:
رضا جنگنده
06-09-2014, 13:02
دوستانی که حجم می خرن بعد سرعت محدود مونده، من زنگ زدم پشتیبانی، می گه از اول که سرویس 3 ماه رو گرفتی (تو تیر گرفتم) تا قبل محدودیت 70 گیگ دانلود داشتی، سرویست 12 گیگ بوده یعنی تا 24 گیگ می تونستی دانلود کنی، 1 گیگ هم اضافه گرفتی بعد محدودیت که میشه 2گیگ شبانه با 24 گیگ خود سرویست میشه 26 گیگ و شما چون قبل از محدودیت 70 گیگ مصرف کردی تازه اضافه هم با سرعت خوب گرفتی!!!! سرعت شبانت خوب نمیشه تا وقتی که 2 برابر مجموع گیگ هایی که اضافه میگیری از 70 که قبل محدودیت دانلود کردی بیشتر بشه بعد تازه اون قدر که بیشتر از 70 شده می تونی دانلود کنی تا دوباره گیگ بخری تا 2 برابر دوباره بهت بدیم!!!!!!!! یا سرویست رو دوباره کلا تمدید کن تا دانلود های شبانت 0 بشه و به مقدار حجمی که گرفتی 2 برابرش شبانه بگیری!!!!!!
یعنی ای کاش می تونستم اینجا فوش بدم بهشون، واقا دزدی تو روز روشن! اون موقع که من 70 گیگ دانلود کردم اصلا این قانون مزخرف نبود وگرنه اصلا من نمی تونستم 70 بگیرم اون وقت گیگ اضافه که میگیرم میگن پای اون 46 گیگ اضافه که گرفتی!!!!!!!!
عجب! اینا از دزد بی شرف ترن، شیطونه میگم پاشم برم نمایندگی همه شونو یه دل سیر بزنم!
واقا دیگه حرفی ندارم!
79 مگ دیگه دارم، کسی پیشنهاد نداره کجا برم؟
اونایی که سرویسشون رو طولانی تمدید کرده بودن رسما بدبخت شدن چون دانلودا شبانه قبل از محدودیت هم در نظر گرفتن، من که به زودی سرویسم تموم میشه!
پ.ن: مملکت اسلامی اینه؟ یعنی کسی جلو اینا رو نمیگیره و روشون نظارت نمی کنه؟ اسرائیل که این قدر میگن فلان و بهمان حداقل برا مردم خودش ارزش قائله...
farzan311
06-09-2014, 13:16
دوستانی که حجم می خرن بعد سرعت محدود مونده، من زنگ زدم پشتیبانی، می گه از اول که سرویس 3 ماه رو گرفتی (تو تیر گرفتم) تا قبل محدودیت 70 گیگ دانلود داشتی، سرویست 12 گیگ بوده یعنی تا 24 گیگ می تونستی دانلود کنی، 1 گیگ هم اضافه گرفتی بعد محدودیت که میشه 2گیگ شبانه با 24 گیگ خود سرویست میشه 26 گیگ و شما چون قبل از محدودیت 70 گیگ مصرف کردی تازه اضافه هم با سرعت خوب گرفتی!!!! سرعت شبانت خوب نمیشه تا وقتی که 2 برابر مجموع گیگ هایی که اضافه میگیری از 70 که قبل محدودیت دانلود کردی بیشتر بشه بعد تازه اون قدر که بیشتر از 70 شده می تونی دانلود کنی تا دوباره گیگ بخری تا 2 برابر دوباره بهت بدیم!!!!!!!! یا سرویست رو دوباره کلا تمدید کن تا دانلود های شبانت 0 بشه و به مقدار حجمی که گرفتی 2 برابرش شبانه بگیری!!!!!!
یعنی ای کاش می تونستم اینجا فوش بدم بهشون، واقا دزدی تو روز روشن! اون موقع که من 70 گیگ دانلود کردم اصلا این قانون مزخرف نبود وگرنه اصلا من نمی تونستم 70 بگیرم اون وقت گیگ اضافه که میگیرم میگن پای اون 46 گیگ اضافه که گرفتی!!!!!!!!
عجب! اینا از دزد بی شرف ترن، شیطونه میگم پاشم برم نمایندگی همه شونو یه دل سیر بزنم!
واقا دیگه حرفی ندارم!
اونایی که سرویسشون رو طولانی تمدید کرده بودن رسما بدبخت شدن چون دانلودا شبانه قبل از محدودیت هم در نظر گرفتن، من که به زودی سرویسم تموم میشه!
پ.ن: مملکت اسلامی اینه؟ یعنی کسی جلو اینا رو نمیگیره و روشون نظارت نمی کنه؟ اسرائیل که این قدر میگن فلان و بهمان حداقل برا مردم خودش ارزش قائله...
اینجا نمیتونی فحش بدی به خودشون که فحش دادی؟:n02:
حتما موقع تخلیه برو نمایندگی یکم سر و صدا کن دلت خنک بشه تازه تلفنی شاید خیلی طول بدند تخلیه رو
الان طبق تحقیقات من اسیاتک و مخابرات فعلا در جایگاه بهتری از صبا قرار دارند
ولی از هر جا میگیری پیله بشو که بهت اطمینان بدند سرویسشون از فردا یهو قانونش عوض نشه مثل من بشی:n27:
omid-p30
06-09-2014, 13:44
دوستان قضیه این تفکیک های مختلف بر اساس سرعت چیه ؟
من چند ساله دارم 128 میگیرم ولی سرعتم همیشه یک مگ بوده. شبانه هم حالا غیر ایام خاصی که خراب شده حالا مثل روزانه نبوده دیگه از 128 هم خیلی بالاتر بوده، 512 رو اکثرا داشتم.
پس الان اون سرعت های 512 و یک مگ رو با قیمت بالاتر برای چی میدن، با همین 128 هم که هست همون سرعت ها.
واقا دیگه حرفی ندارم!
من هم 6 ماهه هستم:n27:
این اینترنت فیتیله ای که شب ها گذاشتند اگه کسی استفاده کنه حساب میشه؟:n02:
این دنیا خوشن اون دنیا میخوان چیکار کنند؟:n23:
79 مگ؟
من به 250 تا 300 مگ میرسم قطع میشه
میگن حجمت تموم شده
تمدید میکنم میبینیم اون 250 مگ هم اضافه شده !!:n02:.............
منم فعلا تو صف جمع آوری هستم عمدا دارن طولش میدن مخابرات منطقه ما خلوته ایمیل جمع آوری که برسه به مخابرات 15 دقیقه بعدش پورتم آزاد میشه اما الان صبانت عمدا نمیفرسته فکر کرده اگه طولش بده من تمدید میکنم زهی خیال باطل یک هفته هم طولش بده من تمدید نمیکنم راستی کارمند پشتیبانی شیراز میگفت ما نارضایتی مشتریها را به دفتر مرکزی تهران اطلاع دادیم اما فعلا صبانت میخواد قانون جدید را ادامه بدهد
ehsan_iace
06-09-2014, 14:13
واقا دیگه حرفی ندارم!
نمیدونم کی تو صبانت این طرح را داده و شرکت شان را میخواد بزنه زمین!!!
درباره مشکل شبانه صبانت به همه دوستها و آشنایانتان حتی آنهائیکه صبانت ندارند و از شرکت دیگهایی اینترنت دارند اطلاع رسانی کنید (یک پیامک در این باره به همه دوستانتان بزنید! مثلاً بنویسید "صبانت سرعت اینترنت شبانهاش را روی 18 کیلوبایت برای همه کاربرها ثابت کرد. از صبانت اینترنت نگیرید!")
اگر وبلاگ وب سایتی دارید یا در شبکه اجتماعی عضو هستید حتماً اطلاع رسانی کنید تا مشتریهای آینده شان را بپرانید تا یاد بگیرند چطور باید با مشتری رفتار کنند!
Le0nard0
06-09-2014, 14:23
واقا دیگه حرفی ندارم!
بهشون میگی هر ننه قمری میدونه که هر قانونی عطف به ماسبق نمیشه. فکر کنم به خاطر این قضیه میتونی ازشون شکایت کنی .
mykamran
06-09-2014, 14:23
بنده جمع کردم
amin_v30
06-09-2014, 14:24
دوستان من دیشب درخواست جمع آوری دادم کد رهگیری هم بهم داد ولی الان تو اکانتم جلوی قسمت وضعیت جمع آوری نوشته: در لیست جمع آوری نمیباشد!!
باید از شرکت زنگ بزنن بهم آیا؟
دوستانی که جمع آوری کردن یه راهنمایی بفرماین با تشکر:n16:
Le0nard0
06-09-2014, 14:28
اینایی که تخلیه کردن کجا میخوان برن؟ یه کم صبر میکردین شاید این جمعه درست میشد شاید
abolfazlwest72
06-09-2014, 14:29
این قانونشون هنوز تو کل کشور راه اندازی نشده فکر کنم ...دوسته من سرویس 8 مگ داره تو قزوین هنوز هم شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکنه :n13:
من دو شبه سرعت دانلود شبانم فیکس شده روی 12 . زنگ زدم میگه شما 123 گیگ دانلود کردی تنها راه این که درست شه اینه که یه طرح جدید بگیری.یکی نیست بگه آخه بی ناموس من 2 ماه از طرحم با 13 گیگ دانلود مونده چرا باید طرح جدید بگیرم؟
دیشب با طرح 2 مگ 30 مگ دانلود کردم :|:n27::n28::n29:
دوستان من دیشب درخواست جمع آوری دادم کد رهگیری هم بهم داد ولی الان تو اکانتم جلوی قسمت وضعیت جمع آوری نوشته: در لیست جمع آوری نمیباشد!!
باید از شرکت زنگ بزنن بهم آیا؟
دوستانی که جمع آوری کردن یه راهنمایی بفرماین با تشکر:n16:
یه چند باری باید بهشون زنگ بزنی تا برای جمع آوری اقدام کنند
اینایی که تخلیه کردن کجا میخوان برن؟ یه کم صبر میکردین شاید این جمعه درست میشد شاید
جمغه چه خبره کا باید درست بشه؟
من مشکلی با برداشته شدن شبانش ندارم . فوقش یه شرکت بهتر میگیرم با سرعت بیشتر .
ولی اینه که دروغ دارن میگن حجم بخر 2 برابر میشه شبانه زور داره
اینی که توی سایتشون نمیزنن زور داره
اینی همین 2 برابر رو هم ندادن و دارن دروغ میگن زور داره
اینی که مشتری کلی سرع بالا نخریده و عاشق اسم شرکت خیلی قویتونم نبوده. همون 512 هم بسه برای روزانه
اینی که روشن نمیگن این قضیه حجم بخر شبانه بگیر کلی داستان پشتشته. تا زمانی که پول اون شبانه رو ندادی شبانه جدید بگیر زور داره
خوب شمایی که برای رضایت ماها این کارو کردین شبانه رو بردارین لااقل یکی شب کار داره . هزینشم کم کنید. ریدین با این سیاست هاتون . دزدهای بی شرف
omidscafild
06-09-2014, 14:38
پارس آنلاین . :n09:
Le0nard0
06-09-2014, 14:40
پارس آنلاین . :n09:
پاشو بیا پارس آنلاین تا معنای عدم محدودیت رو درک کنی :n01:
پاشو بیا پارس آنلاین تا معنای عدم محدودیت رو درک کنی :n01:
پارس آنلاین پینگش چطوره؟
sorooshfm
06-09-2014, 14:48
کسی میدونه کجا شبانه بدون محدودیت داره ببین کار ما به کجا رسیده که قبلا دنبال نامحدود بدون محدودیت بودیم حالا دنبال محدود بدون محدودیت شبانه میگردم همه این شرکت های اینترنتی سر و ته یک کرباسن از کارای همدیگه یاد میگیرن مثلا همین صبانت از شاتل یاد گرفته منتها خیلی بدتر لااقل یا سرعت های شبانه رو 1 به 8 میکرد و یا مثل شاتل چند روز بن میکرد نه این که کلا شبانه را روی 15 کیلوبایت فیکس کنه حرف زور هم میزنه میگه ترافیک بخر تا شب بتونی با سرعت بالاتر دانلود کنی محدود میخوان بکنن حداقل باید 12 مگ رو 128 کیلوبایت بدن این طرح هم مطمئن باشین ادامه میدن چون میبینن شرکت های دیگه هم همینکار رو کردن جواب داده نمونه اش شاتل چون هم بارشو بسته و هم با تبلیغات مشتری رو گول میزنه و جذب میکنه مطمئن باشین بعدا آسیاتک و شرکت های دیگه دنباله رو صبا و شاتل میشن و کلا شبانه ای در کار نخواهد بود:n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23 ::n23:
Le0nard0
06-09-2014, 14:51
پارس آنلاین پینگش چطوره؟
توی تاپیک پارس انلاین گذاشته بودم ولی حالا چون پرسیدین اینجا هم میذارم
الان که دارم فکر میکنم میبینم برگشتیم به دوران دایال آپ ولی به شکل مدرن!
اون موقع ها کارت 10 ساعته جهان روی خط می گرفتیم و 20 ساعت شبانه داشت:n02:
الان میگن حجم بخر دو برابر شبانه بگیر:n08:
sorooshfm
06-09-2014, 15:05
در رابطه با فن آوا هم بگم یکم احساس خطر کردم چون سرویس های نامحدود 512 برنزی اش رو برداشته فقط 1 مگ برنزی داره و داره نامحدودهای برنزی رو هم برمیداره و فقط طلایی ها رو میزاره که خیلی گرونن سرویس های محدودشم گیگ بالا هستش مثلا سرویس های ماهیانه 30 گیگش شبانه داره و در حجم کم هم 512 5 گیگ ماهانه اش شبانه داره و محدودیت هم اعمال کرده اما با یکم کاهش سرعت مثلا 512 شبانه اش بین 300 تا 400 کیلوبایت سرعت داره بعد از 10 گیگ سرعتت میشه بین 180 تا 250 تا اینارو از تو تالار فن آوا دیدم حالا کی میدونی کدوم شرکت شبانه بدون محدودیت و بن داره؟ باور میکنید که من از سال 88 تا حالا خطم صبانت بوده ولی حالا متاسفانه گند زد به اعتبارش
قیمت اینترنت ایران 3500 برابر ژاپن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش دریچه خبر، ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمتر از یکسال تا پایان برنامه پنجم توسعه باقی مانده است. در این برنامه رتبه ٢ منطقه در زمینه دسترسی به اینترنت برای کشور پیشبینی شده بود اما حالا نهتنها ایران از نظر سرعت اینترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود کرده است که قیمت اینترنت در ایران دوبرابر افغانستان و بیشتر از ٣٥٠٠ برابر ژاپن است.
رتبه اینترنتی ایران در قعر خاورمیانه!
ایران از نظر سرعت و قیمت دسترسی به اینترنت، ردههای آخر جهان را از آن خود کرده است.
براساس گزارش سالانه وبسایت معتبر نتایندکس درباره میانگین سرعت اینترنت در کشورهای مختلف، ایران رتبه ١٦٩ را از میان ١٩٢ کشور جهان از آن خود کرده است. این ردهبندی هرساله براساس میلیونها تستی تنظیم میشود که کاربران کشورهای مختلف برای ارزیابی سرعت اینترنت خود انجام دادهاند.
نکته جالب اینجاست که ایران در سالهای گذشته رتبههای بهتری ثبت کرده است بهعنوان مثال در ٢٣ فوریه ٢٠١٢ ایران رتبه ١٥٥ دنیا را به دست آورد و در تست سالانه ٢٠١٠ رتبه ١٤٣ را به خود اختصاص داد. این موضوع نشان میدهد که سایر کشورهای دنیا در زمینه ارتقای خدمات اینترنتی خود با سرعت بیشتری نسبت به ایران پیشرفت کردهاند.
براساس گزارشهای منتشر شده، کمترین سرعت اینترنت در جهان متعلق به چند کشور آفریقایی مانند لیبی و اریتره و برخی از کشورهای آمریکایجنوبی مانند کوباست. از این میان ایران رکورددار کمترین سرعت اینترنت در خاورمیانه نیز بهشمار میرود و افغانستان و لیبی در جایگاههای بالاتر از ایران دستهبندی شدهاند.
سرعت اینترنت در ایران پایینتر از آفریقا و تمام کشورهای همسایه
بررسی رتبه و سرعت اینترنت کشورهای مختلف، نکات جالبی فاش میکند. در شرایطی که کشورهای آسیایشرقی مانند کرهجنوبی، ژاپن و سنگاپور در صدر پرسرعتترینهای اینترنت در جهان دستهبندی میشوند، برخی از کشورهای آفریقایی مانند اوگاندا، آفریقایجنوبی، غنا و زیمبابوه از میانگین سرعتی بالاتر از ٢ مگابایت برخوردارند.
در میان کشورهای همسایه نیز بحرین از متوسط سرعتی معادل 2.31 مگابایت، سوریه 1.57 مگابایت، پاکستان 1.46 مگابایت و قطر 3.19 مگابایت برخوردار است. ترکیه با برخورداری از متوسط سرعتی حدود 6.05 مگابایت بهعنوان یکی از ٣ پایتخت اینترنت در جهان انتخاب شده است. متوسط سرعت اینترنت در ایران 0.63 مگابایت گزارش شده، این در شرایطی است که افغانستان میانگین سرعت خود را از 0.83 مگابایت به بالاتر از یک مگابایت رسانده است.
حرکت معکوس ایران در برنامه پنجم توسعه
اینترنت ٢ مگابایت بر ثانیه برای خیلی از ایرانیها تبدیل به رویا شده است اما به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این میزان کف سرعت اینترنت در جهان بهشمار میآید. نصرالله جهانگرد به مهر گفته است: کف دسترسی به اینترنت در جهان ٢مگابایت بر ثانیه است و سقف این سرعت ٢٠ مگابایت در ثانیه بهشمار میآید و در شرایطی که پهنای باند اینترنت در ایران تنها یک کیلوبایت در ثانیه است، پهنای باند اینترنت در ترکیه ٥٠کیلوبایت بر ثانیه و در قطر ١٠٠ کیلو بایت بر ثانیه است.
در برنامه پنجم توسعه پیشبینی شده بود ایران از لحاظ دستیابی به اینترنت، رتبه دوم منطقه را از آن خود کند اما کمتر از یکسال تا پایان برنامه پنجم توسعه باقی مانده و ایران رتبه آخر منطقه را از آن خود کرده است.
قیمت اینترنت ایران ٣٥٠٠ برابر ژاپن
ایران از لحاظ قیمت دسترسی به اینترنت نیز یکی از گرانقیمتترین کشورهای جهان بهشمار میآید. چندی پیش مرکز پژوهشهای مجلس با انتشار گزارشی اعلام کرد، خدمات اینترنت با ٢٥برابر قیمت اولیه به دست کاربران خانگی میرسد. بنابراین گزارش هر STM١ پهنای باند اینترنت با قیمت ٩میلیونتومان به کشور وارد میشود اما با قیمت ٢٣٢میلیون تومان به کابران فروخته میشود.
در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یکمگابایت در ثانیه برای ایرانیها ماهانه ٤٣٠هزارتومان اعلام شده است، یکمگابایت اینترنت در کرهجنوبی ماهانه حدود ٢هزار و ٦٤٠ تومان، در ژاپن ١٢٠ تومان، در بلغارستان ٢ هزارتومان و در مولداوی ٣هزار و ٥٤٠ تومان قیمت دارد.
بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی ٤هزار افغانی است که با توجه به نرخ 56.7 تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان ٢٢٦هزار و ٨٠٠ تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در سال ٩٣ به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت ١٢٨ کیلوبایتی ١٢هزار و ٥٠٠، اینترنت ٢٥٦ کیلوبایتی ١٥هزار تومان، اینترنت ٥١٢ کیلوبایتی ٢٤٠هزار تومان، اینترنت یکمگابایتی ٤٣٠هزار تومان و اینترنت ٢ مگابایتی ٧٤٠هزارتومان. براساس ردهبندی جهانی، کشورهایی که اینترنت یکمگابایت بر ثانیه را ماهانه با قیمتی بیشتر از ٤ دلار عرضه کنند، در رده کشورهای گرانقیمت دستهبندی میشوند. در این دو جدول قیمت اینترنت یکمگابایت بر ثانیه در تعدادی از کشورهای گران و ارزانقیمت جهان به همراه سرعت اینترنت در این کشورها آمده است.
منبع: پارس
منبع: دریچه خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبانه رو بردارن خوب . 15 کیلوبایت چیه. من دیشب میخواستم یه ایمیل بفرستم 20 مگ پیوستی داشت . نیم ساعت طول کشید. بردارن مردم کارو زندگی دارن. 12 کیلوبایت هدیه هم نمیخوان.
در رابطه با فن آوا هم بگم یکم احساس خطر کردم چون سرویس های نامحدود 512 برنزی اش رو برداشته فقط 1 مگ برنزی داره و داره نامحدودهای برنزی رو هم برمیداره و فقط طلایی ها رو میزاره که خیلی گرونن سرویس های محدودشم گیگ بالا هستش مثلا سرویس های ماهیانه 30 گیگش شبانه داره و در حجم کم هم 512 5 گیگ ماهانه اش شبانه داره و محدودیت هم اعمال کرده اما با یکم کاهش سرعت مثلا 512 شبانه اش بین 300 تا 400 کیلوبایت سرعت داره بعد از 10 گیگ سرعتت میشه بین 180 تا 250 تا اینارو از تو تالار فن آوا دیدم حالا کی میدونی کدوم شرکت شبانه بدون محدودیت و بن داره؟ باور میکنید که من از سال 88 تا حالا خطم صبانت بوده ولی حالا متاسفانه گند زد به اعتبارش
بله دوست عزیز. منم هم مثل شما مشتری قدیمی صبانت هستم:n01:
الان هم تو خلاء موندم. نمیدونم چیکار کنم. تنها راه واسه من فعلا صبر هست:n27:
من قبل از محدودیت سرعت دانلود شبانه 750 بود اگه آورده بودش روی 300 بازم تمدید میکردم اما اینکه آورده روی 15 و میگه حجم بخر واقعا زور داره:n21:
آقا من نمیدونم به چه زبونی به شما بگم برین بزنین تو پوزه اشون این اینترنت کذایی شون رو انصراف بدین از صبانت بیاین بیرون.
دندون پوسیده رو باید کند انداخت دور نه مدارا کرد ..
hojjat74
06-09-2014, 15:31
من دیشب و پریشب، ساعت 3- 4 صبح تو ساعات رایگان با پینگ 270 حتی برای اولین بار اومد روی 190 تو یک سرور خارجی داشتم بازی میکردم !از زمان ساعات غیر رایگانش روان تر بود:n02:
در ضمن هیچ سرویس درست حسابی تو ایران نیست ک مشکل نداشته باشه!من 6 ساله صبانت دارم ولی تاپیک های شاتل پارس و بقیه هم ببینید میفهمید 1 نفرم از سرویسی که میگیره راضی نیست!
و یک سوال :برای ارتقا پهنا از 2 به 4 باید به نمایندگی برم یا از طریق پشتیبانی هم امکان پذیره؟
Reza Azimy_RW
06-09-2014, 15:38
سلام
چند ماه پیش اگه یادتون باشه من تازه اومدم صبا نت که همینجوری حجم میدزدیدن وحشتناک ! شکایت کردم که از همون موقع دیگه ازم دزدی نشد ( بهشون رسوندن ! ) و جواب اومد که ما خودمون نظارت داریم و حجمی دزدی نمیشه شما هم نمیتونی ثابت کنی !
منم گفتم خوب من خودم اندازه گیری کردم و مطمئنم که دزدی میشه شما یه راه حل بگین تا من ثابت کنم . اگه هم یه کاربر به هیچ طریقی نمیتونه ثابت کنه هم که پس معنیش اینه کلا هرچی خاستن دزدی میکنن و کسی هم نمینونه چیزی بگه درسته ؟!
از اون موقع دیگه جواب ندادن :دی
رضا جنگنده
06-09-2014, 16:05
دوستانی که تجربه ی کوچ کردن دارن لطفا بگن باید چی کار کنم.
من از اول از صبانت سرویس میگرفتم و تجربه ی جمع آوری و این چیزا ندارم.
شرکت جدید که می خوام ازش سرویس بگیرم رو هم الان باش هماهنگ کنم یا اون مال بعد جمع آوریه؟
masooyan
06-09-2014, 16:10
شرکت جدید که می خوام ازش سرویس بگیرم رو هم الان باش هماهنگ کنم یا اون مال بعد جمع آوریه؟
شما اول درخواست جمع آوری صبا رو بده بعد که مطمئن شدی تخلیه کرده برو سراغ شرکت دیگه:n01:
بهتره که بعد از جمع آوری سراغ شرکت جدید بری منم الان منتظرم پورتم که جمع شد زنگ بزنم شرکت بعدی برای رانژه
من شخصا از سرویسشون راضی نیستم اما در مورد شبانه یادمه در این چند ساله خیلی وقتها تو شهریور یا مهر همین قر و اطوارها را میومدند بعد بازم سرعت درست می شد. بنظرم این کار را هرساله می کنند تا مشتری های پر مصرف شبانه برن و بقیه بمونند. دوستان حواستون باشه اگه تورنت دانلود می کنید صبانت با اضافه کردن یک تراکر از شما جاسوسی می کنه تا بفهمه چه چیزی را می گیرید. من هنوز موندم این تراکر چطور اضافه می شه.
این کار فکر نکنم از نظر قانونی درست باشه.
دوستان همین الان از صبانت بخاطر درخواست جمع آوریم بهم زنگ زدند بنده خدا هر تلاش کرد منصرف بشم گفتم فقط جمع آوری کنید هر موقع دوباره دانلود شبانه عادی شد برمیگردم اون گفت دانلود شبانه حالا حالاها طبق همین قانون جدید خواهد بود و قرار نیست دوباره مثل قبل بشود
amir raya
06-09-2014, 16:33
ای بابا. مخابرات من بعد از یک ماه (بله دقیقا یک ماه) خط منو امروز با پیگیری و منت روی صبانت رانژه کرد. شانسه من دارم؟؟ اصفهان مرکز شهید قندی همه مشکل دارن؟؟
Le0nard0
06-09-2014, 16:34
دوستان همین الان از صبانت بخاطر درخواست جمع آوریم بهم زنگ زدند بنده خدا هر تلاش کرد منصرف بشم گفتم فقط جمع آوری کنید هر موقع دوباره دانلود شبانه عادی شد برمیگردم اون گفت دانلود شبانه حالا حالاها طبق همین قانون جدید خواهد بود و قرار نیست دوباره مثل قبل بشود
تجربه هم همینو نشون داده که هر سیاست جدید محدودیتی که شرکتهای اینترنت درپیش بگیرن برای مدت طولانی خواهد بود و با تخلیه کاربران هم آب از آب تکون نمیخوره .
rezalive
06-09-2014, 16:34
داداشای گلم تخلیه کنید برید من تخلیه کردم تموم شد رفت پی کارش:n09:
حتی شده از دایل اپ استفاده کنید ولی از اینا...
Le0nard0
06-09-2014, 16:35
ای بابا. مخابرات من بعد از یک ماه (بله دقیقا یک ماه) خط منو امروز با پیگیری و منت روی صبانت رانژه کرد. شانسه من دارم؟؟ اصفهان مرکز شهید قندی همه مشکل دارن؟؟
از همین اولش که محدود نیستی. دو برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه دانلود کنی
amir raya
06-09-2014, 16:51
چه فایده. من برای شبانه اومدم صبانت!!!
چه فایده. من برای شبانه اومدم صبانت!!!
خوش اومدی ...بهترین ISP کشور.....:n10:
چند گیگ گرفتی؟
david-ebi
06-09-2014, 17:03
امروز صبح از 195 بهم زنگ زدن نفهمیدم جواب ندادم.یعنی چی میخواستن بگن؟حتما میخواستن بپرسن نتیجه شکایتم از صبانت به کجا رسیده؟کسی بوده در اینباره از 195 باهاش تماس گرفته باشن؟
amir raya
06-09-2014, 17:04
12 مگ 10 گیگ. :'( . خسته شدمممممممممممممممم!!!!!
Alone-Star
06-09-2014, 17:11
من شخصا از سرویسشون راضی نیستم اما در مورد شبانه یادمه در این چند ساله خیلی وقتها تو شهریور یا مهر همین قر و اطوارها را میومدند بعد بازم سرعت درست می شد. بنظرم این کار را هرساله می کنند تا مشتری های پر مصرف شبانه برن و بقیه بمونند. دوستان حواستون باشه اگه تورنت دانلود می کنید صبانت با اضافه کردن یک تراکر از شما جاسوسی می کنه تا بفهمه چه چیزی را می گیرید. من هنوز موندم این تراکر چطور اضافه می شه.
برای من هم اضافه میشد چندوقت پیش که تست کردم. عکس هم فرستادم هیچ جوابی هم ندادن وقتی تماس گرفته بودم خودشونو میزدند به اون راه که انگار نمیدونن جریان چیه...
خدا نیامرزدتش صبابتو. دوتا شکایت در تنظیم مقررات در جریانه.
اگر ما بگذاریم رو دستش باد کنه نتی که میفروشند و نخریم که اینها اینکارها رو نمیکنند. منتها بعضیا همراهی نمیکنند و برای 5-10تومن رانژه میرن یکساله اصلا تمدید میکنند :-دی
مث خودمی 10 گیگ
20 گیگ هم بسمه شبانه
700 گیگ یک ماه ونیم
سیر سیر شدم
بدشانسی یا .....زودتر میومدی بهت میرسید ..شله؟ حلیم؟ همون که معروفتره:n02:
amir raya
06-09-2014, 17:22
اصلا امکان درست شدن نداره؟؟؟
تا عید که دوباره تعطیلیا شروع میشه :n02:
Le0nard0
06-09-2014, 17:28
ممکنه درست بشه ولی به این زودیا نه
MAHDI_SOS
06-09-2014, 18:02
داداشای گلم تخلیه کنید برید من تخلیه کردم تموم شد رفت پی کارش:n09:
حتی شده از دایل اپ استفاده کنید ولی از اینا...
چند روز طول کشید تا جمع آوری کنند
MAHDI_SOS
06-09-2014, 18:14
اینگونه که از صحبت افراد متوجه شدم اگر بخواهم تخلیه کنم حداقل یک هفته ای کار می برد چون همین طور از شرکت تماس می گیرند که از این کار منصرف کنند
پس من وقتی حدود 200 مگ داشتم درخواست تخلیه می دهم تا این یک هفته حداقل اینترنت با سرعت عصر باستان داشته باشم
نظرتان را می خواستم؟
amir raya
06-09-2014, 19:25
من به شخطه یه ماه تو صف جمع آوری بودم. (با پیگیری) . اصلا دیگه جمع آوری تو کتم نمیره!! وایسادم صبح شه زنگ بزنم یوزر پس بگیرم.
من به شخطه یه ماه تو صف جمع آوری بودم. (با پیگیری) . اصلا دیگه جمع آوری تو کتم نمیره!! وایسادم صبح شه زنگ بزنم یوزر پس بگیرم.
اشتباه میکنی عزیز جان فضولی تو کارت نباشه اما وقتی میبینند که اینجوری با ازاد و اذیت میتونند مشتری رو از تخلیه منصرف کنند به خودشون اجازه هر جسارت و توهینی رو میدند
من پیشنهادم این هست که دوستان تخلیه کنند و موقت کارشون رو با اینترنت سیم کارتهاشون حل کنند تا خط تخلیه بشه
بی تفاوتی ما در شرایطی که همه چیز در اینترنت بر خلاف حقوق مشتری هست میتونه فاتحه ای برای مشتری های حرفه ای باشه من به خاطر خودتون خودمون و بچه هامون ازتون میخوام ساده از کنار این قضایا رد نشید
سعی کنید با اصرار بیشتر حقتون رو از حلقوم اینها بکشید بیرون یادمون نره
حق دادنی نیست گرفتنی هست
amir raya
06-09-2014, 19:40
اشتباه میکنی عزیز جان فضولی تو کارت نباشه اما وقتی میبینند که اینجوری با ازاد و اذیت میتونند مشتری رو از تخلیه منصرف کنند به خودشون اجازه هر جسارت و توهینی رو میدند
من پیشنهادم این هست که دوستان تخلیه کنند و موقت کارشون رو با اینترنت سیم کارتهاشون حل کنند تا خط تخلیه بشه
بی تفاوتی ما در شرایطی که همه چیز در اینترنت بر خلاف حقوق مشتری هست میتونه فاتحه ای برای مشتری های حرفه ای باشه من به خاطر خودتون خودمون و بچه هامون ازتون میخوام ساده از کنار این قضایا رد نشید
سعی کنید با اصرار بیشتر حقتون رو از حلقوم اینها بکشید بیرون یادمون نره
حق دادنی نیست گرفتنی هست
من امروز تازه ذوق زده بودم بعد یه ماه با سمجی حقمو گرفتم. به خدا من خواهرم داره ارشد میخونه. یه ماه نت ندارم. نت گوشیم کارشو راه نمیندازه. میخواد نتو وگرنه من پایه بودم. حتی اگه قرار میزاشتین دسته جمعی شکایت کنیم. متاسفانه توی این به اصطلاح کلان شهر اصفهان ما متاسفانه هنوز 3جی هم نیومده.
دوستان توجه کنید یک مطلبی هست که باید در نظر داشته باشید
پروایدر موظف هست که یک هشتم ظرفیت اسمی خریداری شده توسط مشتری رو تظمین کنه یعنی اگر کسی مثل من سرویس هشت مگا بیت بر ثانیه باید حداقل در تمام ساعات شبانه روز سرعتش یک مگابیت بر ثانیه یا 128 کیلو بایت بر ثانیه باشه این همون سرعت دانلود میشه که مثلا idm نشون میده حالا هر کسی میتونه برای سرویس خودش محاسبه کنه
من متن شکایت کاربر محترم palet رو خوندم اما بهتر هست مطابق توافق نامه SLA شرکت شکایت صورت بگیره
اونجا دو ابزار دیگه برای شکایت هم وجود داره
تضمین حداکثر میزان لتنسی (همون سرعت ارسال و دریافت پکت ها در پینگ) و حداکثر میزان داده های از دست رفته یا PLR که میتونید در یک بازه زمانی مثلا یک ساعته یک لاگ ذخیره کنید و برای سایت 195 ارسال کنید
از لحاظ حقوقی شرکت مطابق قرارداد نمیتونه در تایم شبانه برای کاربری مثل من زیر 128 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلود قرار بده و این بر خلاف صریح وضعیت فعلی هست که سرعت حتی به 10 کیلو بایت هم نمیرسه
من به همراه 3 تا از همکارام که به خاطر توصیه من صبانت گرفته بودند بزودی با مشورت یک وکیل یک متن حقوقی برای شکایت از اینها مینویسیم و در سایت 195 به عنوان شکایت قرار میدیم
باشد که شرکتهای چیپی و دون پایه ای مثل صبا نت همه ملت رو ببعی فرض نکنند
اگر چه شاید بعضی ها فکر کنند که این اقدامات به نتیجه نمیرسه اما من مطمئن هستم با این اقدام صبانت یک نسل از کاربران اینترنت رو نسبت به خودش بدبین کرده و دیگه هر کسی حتی از باد صبا هم با من صحبت کنه من بهش میگم اصلا طرفش نره و این اقدام ضررش خیلی بیشتر از این هست که من مثلا در یک دوره سه ماه 100 گیگ دانلود داشته باشم یا نه
واقعا فکر میکنم مشاور بازرگانی و بازاریابی این شرکت چقدر پرت میتونه باشه و افق دیدش از نوک دماغش هم اونور تر رو رصد نکنه
armin321
06-09-2014, 20:39
پروایدر موظف هست که یک هشتم ظرفیت اسمی خریداری شده توسط مشتری رو تظمین کنه یعنی اگر کسی مثل من سرویس هشت مگا بیت بر ثانیه باید حداقل در تمام ساعات شبانه روز سرعتش یک مگابیت بر ثانیه یا 128 کیلو بایت بر ثانیه باشه این همون سرعت دانلود میشه که مثلا idm نشون میده حالا هر کسی میتونه برای سرویس خودش محاسبه کنه
من متن شکایت کاربر محترم palet رو خوندم اما بهتر هست مطابق توافق نامه SLA شرکت شکایت صورت بگیره
تضمین حداکثر میزان لتنسی (همون سرعت ارسال و دریافت پکت ها در پینگ) و حداکثر میزان داده های از دست رفته یا PLR که میتونید در یک بازه زمانی مثلا یک ساعته یک لاگ ذخیره کنید و برای سایت 195 ارسال کنید
از لحاظ حقوقی شرکت مطابق قرارداد نمیتونه در تایم شبانه برای کاربری مثل من زیر 128 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلود قرار بده و این بر خلاف صریح وضعیت فعلی هست که سرعت حتی به 10 کیلو بایت هم نمیرسه
من به همراه 3 تا از همکارام که به خاطر توصیه من صبانت گرفته بودند بزودی با مشورت یک وکیل یک متن حقوقی برای شکایت از اینها مینویسیم و در سایت 195 به عنوان شکایت قرار میدیم
اگر چه شاید بعضی ها فکر کنند که این اقدامات به نتیجه نمیرسه اما من مطمئن هستم با این اقدام صبانت یک نسل از کاربران اینترنت رو نسبت به خودش بدبین کرده و دیگه هر کسی حتی از باد صبا هم با من صحبت کنه من بهش میگم اصلا طرفش نره و این اقدام ضررش خیلی بیشتر از این هست که من مثلا در یک دوره سه ماه 100 گیگ دانلود داشته باشم یا نه
واقعا فکر میکنم مشاور بازرگانی و بازاریابی این شرکت چقدر پرت میتونه باشه و افق دیدش از نوک دماغش هم اونور تر رو رصد نکنه
دوست عزیز صبانت بخش حقوقی قوی داره. مطمئن باشید صبانت محکوم قانونی نمیشه چون تو مفاد قرار داد هست شبانه تا وقتی بسترش فراهم باشه میتونیم رایگان بدیم. حالا ما بیایم شکایت کنیم یا شرکت میاد بکل رایگان رو برمیداره یا اینکه مثل 4 سال قبل میکنه. یک یوزر اصلی هست یک یوزر هم شبانه.
اگر از شبانه ناراضی بودیم باید از یوزر اصلی که حجم کم میشه استفاده کنیم.
به نظر من بهترین تو دهنی به این شرکت، تخلیه خط هست.
rezalive
06-09-2014, 21:16
چند روز طول کشید تا جمع آوری کنند
فکر کنم یه هفته
david-ebi
06-09-2014, 21:26
دوست عزیز صبانت بخش حقوقی قوی داره. مطمئن باشید صبانت محکوم قانونی نمیشه چون تو مفاد قرار داد هست شبانه تا وقتی بسترش فراهم باشه میتونیم رایگان بدیم. حالا ما بیایم شکایت کنیم یا شرکت میاد بکل رایگان رو برمیداره یا اینکه مثل 4 سال قبل میکنه. یک یوزر اصلی هست یک یوزر هم شبانه.
اگر از شبانه ناراضی بودیم باید از یوزر اصلی که حجم کم میشه استفاده کنیم.
به نظر من بهترین تو دهنی به این شرکت، تخلیه خط هست.
دوستان متوجه صحبت جناب kakadoo نشدید مثل اینکه.ایشون میگه طبق مقررات اینترنتی کشوری و توافق نامه sla که تمامی isp ها موظفند به بند بند اون عمل کنند شرکت موظف است در تمامی 24 ساعت از 7 روز هفته حداقل سرعت یک هشتم سرویس خریداری شده را به مشترک بدهد.این دیگه ربطی به ساعات رایگان نداره.این دیگه به اون تبصره مسخره ای که میگه اینترنت شبانه فقط تشویقی است و امکان دارد شرکت حذفش کند ربطی ندارد.بلکه چون شرکت داره در 5 ساعت از 24 ساعت سرعتی کمتر از کف قانونی که باید به مشتری بدهد ارائه میکند قطعا متخلف است.اگر کسی مثل جناب kakadoo با کمک وکلا شکایتش را پیش ببرد امیدی به پیروزی ایشان در دادگاه است.البته دیگه نمیدونم اگر پیروز بشوند آیا اوضاع برای ایشان فقط فرق میکند یا برای همه.در هر صورت چون عملی است در جهت ضدحال به صبانت مبارک است:n02:.اگر متن شکایتشونو که وکلا براشون تنظیم میکنند در دسترس ما هم قرار بدن خیلی خوبه.شاید بشود از آن استفاده کرد.
ahvaz.net
06-09-2014, 22:14
من از نمره 1تا 10
9 میدم به صبا نت :n20:
Alone-Star
06-09-2014, 22:44
من از نمره 1تا 10
بابا تو چقدر بی انصافی باید 9.9/10 میدادی. 9 کمه.
من از نمره 1تا 10
در کل راضی هستی ؟؟؟؟؟؟؟
همشهری:n13::n13::n13:
از صبانت شیراز زنگ زدن بهم گفتن تو شیراز اگه تو شب 60 نفر سرویس 12 مگابیت دانلود کنند پهنای باند شبانه صبانت تموم میشه 22000 کاربر شیراز دیگه شبانه ندارن ....بهش گفتم پهنای باندی که از مخابرات میگیرید شبانه یا روزانه نداره دوما خوب سرعت ها رو با توجه به اسم سرویس محدود کنید ....گفت خیلی سخته ساخت همچین سیستمی :|
bilmazlar
07-09-2014, 01:02
دوستان متوجه صحبت جناب kakadoo نشدید مثل اینکه.ایشون میگه طبق مقررات اینترنتی کشوری و توافق نامه sla که تمامی isp ها موظفند به بند بند اون عمل کنند شرکت موظف است در تمامی 24 ساعت از 7 روز هفته حداقل سرعت یک هشتم سرویس خریداری شده را به مشترک بدهد.این دیگه ربطی به ساعات رایگان نداره.این دیگه به اون تبصره مسخره ای که میگه اینترنت شبانه فقط تشویقی است و امکان دارد شرکت حذفش کند ربطی ندارد.بلکه چون شرکت داره در 5 ساعت از 24 ساعت سرعتی کمتر از کف قانونی که باید به مشتری بدهد ارائه میکند قطعا متخلف است.اگر کسی مثل جناب kakadoo با کمک وکلا شکایتش را پیش ببرد امیدی به پیروزی ایشان در دادگاه است.البته دیگه نمیدونم اگر پیروز بشوند آیا اوضاع برای ایشان فقط فرق میکند یا برای همه.در هر صورت چون عملی است در جهت ضدحال به صبانت مبارک است:n02:.اگر متن شکایتشونو که وکلا براشون تنظیم میکنند در دسترس ما هم قرار بدن خیلی خوبه.شاید بشود از آن استفاده کرد.
اون قانونی که اشاره شده مربوط به سرویسهای نامحدوده. یعنی شرکت ISP برای سرویسهای نامحدود موظفه تا تقریباً در بیش از 99 درصد زمان اون سرعت رو ارائه کنه. اما در مورد سرویسهای حجمی شرایط فرق میکنه. سرعتی که طبق قرارداد شرکت موظف به ارائه اونه تا زمانیه که شما از حد ترافیکتون رد نشدید. البته این رو هم قبول دارم که صبانت واقعاً خیلی مسخره این قاعده رو اعمال کرده. در حالی که بعضیا هنوز ترافیک حجمی قراردادشون تموم نشده شبانه محدودیت سرعت براشون ایجاد شده اونم به شکل خیلی احمقانهای. چون این قاعده ترافیک شبانه 2 برابر ترافیک روزانه رو از قبل اعلام نکرده بوده، طبق قرارداد حق نداشته سرعت رو روی اون 128کیلوبیت در ثانیه محدود کنه.
یعنی اگه یه کارشناس حقوقی و کارشناس IT پیگیر این کار صبانت باشن، این شرکت از نظر حقوقی محکومه.
nima7 amin
07-09-2014, 02:33
سلام دوستان من چجوری میتونم از طریق سایت درخواست جمع اوری بدم ؟؟؟ دیروز رفتم نماینگی شیراز میگه تا سرویستون تموم نشه نمیتونین درخواست تخلیه بدین بعد اومدم خونه زنگ زدم به پشتیبانی گفتم طبق قرارداد و اون چیزی که خودتون تو سایت نوشتین من هر موقع بخوام میتونم درخواست تخلیه بدم و این چیزا تا آخر طرف گفت باشه من فرم تخلیه رو براتون پر میکنم تا دو روز دیگه خط تخلیه میشه .... حالا از دیروز تا حالا هربار میرم تو حساب کاربری سایت میبینم هنوز زده در لیست جمع اوری نمیباشد. من الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ تا حالا سه بار زنگ زدم همینو گفتن بهم
خدا صبانت رو لعنت کنه .... یعنی دارم تا منتها الیه میسوزم:44::44::44:
MAHDI_SOS
07-09-2014, 06:23
990 مگ تا رهایی
Alone-Star
07-09-2014, 07:30
سلام دوستان من چجوری میتونم از طریق سایت درخواست جمع اوری بدم ؟؟؟ دیروز رفتم نماینگی شیراز میگه تا سرویستون تموم نشه نمیتونین درخواست تخلیه بدین بعد اومدم خونه زنگ زدم به پشتیبانی گفتم طبق قرارداد و اون چیزی که خودتون تو سایت نوشتین من هر موقع بخوام میتونم درخواست تخلیه بدم و این چیزا تا آخر طرف گفت باشه من فرم تخلیه رو براتون پر میکنم تا دو روز دیگه خط تخلیه میشه .... حالا از دیروز تا حالا هربار میرم تو حساب کاربری سایت میبینم هنوز زده در لیست جمع اوری نمیباشد. من الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ تا حالا سه بار زنگ زدم همینو گفتن بهم
خدا صبانت رو لعنت کنه .... یعنی دارم تا منتها الیه میسوزم:44::44::44:
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پنل درخواست جمع آوری بزن کد رهگیری که داد از پیج عکس بگیر.
توی سایت تنظیم مقررات به علت عدم ارائه پشتیبانی درخواست جمع آوری بزن و عکس رو هم ضمیمه کن و بگو به درخواستت عمل نکردند.
bilmazlar
07-09-2014, 08:18
برای من هم اضافه میشد چندوقت پیش که تست کردم. عکس هم فرستادم هیچ جوابی هم ندادن وقتی تماس گرفته بودم خودشونو میزدند به اون راه که انگار نمیدونن جریان چیه...
خدا نیامرزدتش صبابتو. دوتا شکایت در تنظیم مقررات در جریانه.
اگر ما بگذاریم رو دستش باد کنه نتی که میفروشند و نخریم که اینها اینکارها رو نمیکنند. منتها بعضیا همراهی نمیکنند و برای 5-10تومن رانژه میرن یکساله اصلا تمدید میکنند :-دی
این جزو امکانات BitTorrentاه که ISP میتونه برای افزایش سرعت و کاهش هزینههای خودش، یه ترکر اختصاصی داشته باشه و اون رو به صورت خودکار به لیست ترکرها تو نرمافزار تورنت اضافه کنه. اسمش اینه: BitTorrent Local Tracker Discovery Protocol یا BEP 22. این امکان تو نرمافزارهای تورنت فعاله. اما میتونی تو قسمت گزینهها یا ترجیحات غیرفعالش کنی. تو uTorrent باید بری تو Preferences>Advanced و isp.bep22 رو که روی وضعیت true هستش رو false کنی. دیگه این ترکر به لیست ترکرهات اضافه نمیشه.
dirty_coat
07-09-2014, 09:10
این تغییر وضعیت اینترنت شبانه چیه تو پنل صبا اومده؟؟؟
ehsan_iace
07-09-2014, 09:24
این تغییر وضعیت اینترنت شبانه چیه تو پنل صبا اومده؟؟؟
همچین چیزی تو پنلام نیست یک عکس ازش بگذار!
amir raya
07-09-2014, 09:46
آقا از کجا بفهمم خطم چقدر نویز داره؟؟ من 12 مگ گرفتم داره 64 تا توی idm سرعت میده!!!!
bilmazlar
07-09-2014, 09:50
آقا از کجا بفهمم خطم چقدر نویز داره؟؟ من 12 مگ گرفتم داره 64 تا توی idm سرعت میده!!!!
چون دانلود خطت رو روی 600کیلوبیت در ثانیه بستن، بیشتر از 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود بهت نمیده. تو همین صفحهای که ازش عکس گذاشتی برو تو بخش Statistics>ADSL یک عکس از اون صفحه بذار. چون احتمالاً وضعیت خطت خیلی خرابه.
amir raya
07-09-2014, 09:56
چون دانلود خطت رو روی 600کیلوبیت در ثانیه بستن، بیشتر از 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود بهت نمیده. تو همین صفحهای که ازش عکس گذاشتی برو تو بخش Statistics>ADSL یک عکس از اون صفحه بذار. چون احتمالاً وضعیت خطت خیلی خرابه.
بابا من تو پیشگامان 300 400 تا دان میکردم. اینی که گفتی رو نداره. مودمم دی لینکه. توی همین عکسه معلومه چه گزینه هایی داره!
Alone-Star
07-09-2014, 10:13
این جزو امکانات BitTorrentاه که ISP میتونه برای افزایش سرعت و کاهش هزینههای خودش، یه ترکر اختصاصی داشته باشه و اون رو به صورت خودکار به لیست ترکرها تو نرمافزار تورنت اضافه کنه. اسمش اینه: BitTorrent Local Tracker Discovery Protocol یا BEP 22. این امکان تو نرمافزارهای تورنت فعاله. اما میتونی تو قسمت گزینهها یا ترجیحات غیرفعالش کنی. تو uTorrent باید بری تو Preferences>Advanced و isp.bep22 رو که روی وضعیت true هستش رو false کنی. دیگه این ترکر به لیست ترکرهات اضافه نمیشه.
البته تاثیری در باند هم نداره. اینو هم اضافه میکردید.
من که صبانتم در حال جمع اوریست.
amrihh49
07-09-2014, 10:16
درود به همه . صبانت هم سرعت دانلود شبانه به 13 کیلوبایت رسوند . :n28: دوستان نظرتون درباره دیگر شرکت ها چطوره؟
.Ashkan.
07-09-2014, 10:20
بابا من تو پیشگامان 300 400 تا دان میکردم. اینی که گفتی رو نداره. مودمم دی لینکه. توی همین عکسه معلومه چه گزینه هایی داره!
برو تو Device Info > Statistics. اونجا ببین برای دان استریمت، SNR و Line Attenuation روی چنده.
amir raya
07-09-2014, 10:27
:n03: :n03::n03::n03::n03: :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30:
bilmazlar
07-09-2014, 10:39
به هر حال چیزی که از صفحه خلاصه اطلاعات مودمت معلومه سرعت دانلودت رو روی 600 کیلوبیت در ثانیه بستن. اگه قبلاً روی همین خط سرعت بالاتر میگرفتی قاعدتاً باید باز هم بتونی بگیری.
در مورد اون صفحهای که گفتم کاملش باید این باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من مودم D-Link ندارم. اما چون صفحه کنترل پنلت عیناً مثل مال منه، فکر میکنم باید بری تو این آدرس. به هر حال اگه اونجا هم نبود دنبال صفحهای بگرد که توش تو یه جدول این اطلاعات باشه SNR Margin و Attenuation.
bilmazlar
07-09-2014, 10:45
:n03: :n03::n03::n03::n03: :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30:
این پستت رو ندیده بودم، پست قبلی رو زدم. به هر حال یه ایرادی تو کارت هست. چون با Atten 37 و SNR Margin 18 شما باید به راحتی بتونی دور و ور 7 - 8 مگابیت در ثانیه (معادل 900 کیلوبایت در ثانیه) سرعت دانلود داشته باشی. یا مشکل از خود ISPاه یا از مودمت که حداکثر سرعت قابل دستیابی رو برات زده 712 کیلوبیت.
به نظرم حتماً از پشتیانی پیگیر شو. هر چی هم گفتن، زیر بار نرو. بگو با این مشخصات من باید بتونم 8مگابیت رو بگیرم.
اگه تونستی با یه مودم دیگه هم از خطت تست بگیر ببین اون چقدر سرعت بهت میده.
با سلام
دوستان قضیه این صبانت چیه ؟!
من دیروز پارس آنلاین رو جمع آوری کردم تا صبانت بیگرم !
amir raya
07-09-2014, 10:55
با tp-link تست کردم بین 400 تا 500 سرعت داد. ولی بازم تو کتم نمیره. 12مگابیت کجا 4 مگابیت کجا! مخابرات دوتا خیابون پایین تر از خونه ماست. پیاده 20 مین راهه!!
omid-p30
07-09-2014, 10:58
با سلام
دوستان قضیه این صبانت چیه ؟!
من دیروز پارس آنلاین رو جمع آوری کردم تا صبانت بیگرم !
روزانه اش خوبه، شبانه اش به صورت دوره ای خراب میشه در سال و بعد خوب میشه. فعلا دوره بدش شروع شده. شبی فقط صد، صد و پنجاه مگ میشه، اگر دانلود شبانه بیشتر از این مقدار داری، فعلا صبا نت وقتش نیست.
farzan311
07-09-2014, 11:10
با tp-link تست کردم بین 400 تا 500 سرعت داد. ولی بازم تو کتم نمیره. 12مگابیت کجا 4 مگابیت کجا! مخابرات دوتا خیابون پایین تر از خونه ماست. پیاده 20 مین راهه!!
modulation رو بذار رو ADSL2 PLUS
amir raya
07-09-2014, 11:15
الان شدن بین 350 تا 450 . :n02::n02::n02::n02:
من از نمره 1تا 10
میترسم جز نمره 9 یه چیز دیگه هم بــ *** ی :n02:
کل مدت زمان جمع آوری صبانت و رانژه شرکت جدید دو روز طول کشید یعنی این مخابرات منطقه ما بهشته واقعا دمشون گرم ایول
masooyan
07-09-2014, 12:25
کل مدت زمان جمع آوری صبانت و رانژه شرکت جدید دو روز طول کشید یعنی این مخابرات منطقه ما بهشته واقعا دمشون گرم ایول
از طریق پنل کاربری درخواست جمع آوری دادی یا حضوری رفتی؟
ای باباااااااااااااااااااااا اااااااا
من دیروز پارس آنلاین رو جمع آوری کردم که صبانت بگیرم !
اینم اینجوری شد :|
چه شانس گندی دارم من :| احححححححححححححححححححححححح :n30:
از طریق پنل کاربری درخواست جمع آوری دادی یا حضوری رفتی؟
دیروز حضوری با کارت ملی رفتم درخواست جمع آوری دادم بعد از ظهر واحد جمع آوری زنگ زد دلیل جمع اوری و تایید جمع اوری را پرسید امروز صبح پورت ازاد شد
از طریق پنل کاربری باید صبر ایوب داشته باشی تا اقدام کنند
برو خدا رو شکر کن هنوز از صبانت نگرفتی وگرنه با کلی ضرر باید دوباره جمع آوری میکردی
masooyan
07-09-2014, 12:43
برو خدا رو شکر کن هنوز از صبانت نگرفتی وگرنه با کلی ضرر باید دوباره جمع آوری میکردی
کلا چند روز میهمان صبا بودی؟پذیرایی چطور بود؟:n02:
rezalive
07-09-2014, 12:51
من دو روز مهمانش بودم
شبش 20گیگ دانلود کردم سرعتم شد 12:|
Alone-Star
07-09-2014, 12:52
بعداز مکاتبات و تماس های تلفنی با تنظیم مقررات...
صحبت های زیادی رد و بدل شد که سرتا پا تناقض و نقص در قوانینشان وجود دارد.
به نکاتی هر چند کوتاه اشاره کنم شاید بکارتان آمد.
1. سازمان تنظیم مقررات برخلاف صحبت هایی که گاها میکند هیچ مصوبه و هیچ فرمولی برای مسترد کردن وجه در صورت درخواست مشترک ندارد.
2. سازمان تنظیم مقررات به هیچ عنوان نمیتواند در هیچ شرایطی شرکت متخلف را مجبور کند وجهی را به مشترک مسترد کند و این موضوع در اصل بین شرکت و مشترک است.
3. سازمان تنظیم مقررات ساعات رایگان را یک هدیه از سوی شرکت به مشترک میداند، مشترک و سازمان تنظیم مقررات نمیتواند ایرادی به شرکت بگیرد از این باب.
4. سازمان تنظیم مقررات نمیتواند هیچ شرکتی را در صورت پائین بودن سرعت در ساعات رایگان مورد انتقاد و یا جریمه قرار بدهد و در قبال آن از مشترک میخواهد تا اگر ناراضیست پیشنهاد پول در قبال ساعات رایگان به شرکت کند و یا به شرکت بگوید ساعات رایگان را از روی سرویس بردارد.
5. سازمان تنظیم مقررات میتواند در صورتی که مشترک پائینتر از 1/8 سرویس خریداری شده در شبانه روز دریافت دارد پیگیری کند تا سرعت به 1/8 را مشترک حداقل در اختیار داشته باشد. (تناقض با مورد 3و4)
6. درصورت خریداری سرویس به ارزش 20/000تومان با حجم 3گیگ یکماهه و با سرعت Xمگابیت. درصورتی که شارژ تا انتها مصرف شود و اکثر روزهای سرویستان باقیمانده باشد، از نظر سازمان و شرکت چیزی از سرویس شما باقی نمانده برای مسترد شدن و روزهای باقیماند ملاک برای مسترد کردن وجه نیست و هرگیگ فراتر از 3880تومان ارزش گذاری میشوند و در صورت درخواست مسترد شدن در حدود 500تمان تا 1000تومان به شما داده میشود. (اگر مورد قبول شرکت قرار بگیرد)
7. در صورت خریداری همان سرویس پیشین با همان ارزش در صورت باقیمادن شارژ بطور کامل یا بخش زیادی از آن و در عوض بیش از نیمی از روزهای سرویستان سپری شود، روزهای سرویستان ملاک قرار میگیرند و شارژ باقیمانده همان 3880تومان و حتی کمتر ارزش گذاری میشود. (تناقض با مورد 6)
8. در صورتی که شما 6ماه پیش قراردادی امضا کرده باشید و پس از آن قرارداد شرکت تغییر کند، قرار داد جدید که امضا نشده شامل حال شما نیز میشود.
9. از نظر سازمان تنظیم مقررات شرکت ها روزانه و شبانه را با سرعت بالا برای جذب مشتری ارائه میکنند و اگر ساعات رایگان را هم ارائه نکنند هیچ کس نمیتواند ایرادی بگیرد.
در پایان این را میخواهم بگم تصور نکنید در فیلم و کارتون این موارد اتفاق میافتد.
بله همه چیز فراهم شده تا بخور بخور این شرکتها بطور قانونی جلوه دهد و خفتشان هم کسی نتواند بگیرد. (اگر تونستید بگیرید جایزه دارید)
یک توصیه:
ممکن است من بعنوان 1 نفر در این مسائل ضرر کنم و آن ISP سود ببرد، ولی اگر کسانی که ناراضی هستند اقدام قاطعی انجام بدهند و در زمان مرتبط و مناسب اقدام کنند متضرر اصلی ISP خواهد بود تا بشود هر آنچه که باید بشود و درس عبرت شود برای سایرین.
امروز تماس گرفتند که میخواهید جمع آوری کنید؟ و داشتند به نحوی التماس میکردند...چه حس خوبی داره به این کثافت ها ضدحال بزنی پشت خط...اینقدر خوبه... :دی
کلا چند روز میهمان صبا بودی؟پذیرایی چطور بود؟:n02:
کلا 27 روز مهمان صبانت بودم تا قبل از محدودیت 120 گیگ دانلود شبانه داشتم یعنی خیلی خوب بود البته من براساس نیاز دانلود میکنم دنبال رکورد مقدار دانلود شبانه نیستم بعد از محدودیت هم دیگه ماندن جایز نبود:n02:
ehsan_iace
07-09-2014, 13:12
شبانه پارس انلاین چطور بود؟
hojjat74
07-09-2014, 13:25
زنگ زدم پشتیبانی گفتم اقا این 2 مگ مارو روی 4 ببندید بعد گفت 2 با 4 فرقی نمیکنه چون 2 تا 4 باز هست !راست میگه؟چون سرعت اصلی صبا روی پهناشه !نه روی سرعتی ک شما خریداری میکنید !مثلا روی 4 ببنده 2 مگ شارژ کنی 400میگیری:n02:الان رو 2 بستن 1مگ شارژ میکنم 200دانلود میکنم روزها البته -شب هام همینقدر !خیلی دانلود شبانه ندارم
والا راستشو بخواین من داشتم بازی watch dogs رو با برنامه uplay دانلود میکردم .
در روز سرعتش 450 بود . ولی شبانه 40 بود !
اون فایل کش رو هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود میکردم سرعت 450 میداد !
ولی واسه دانلود های معمولی تقریبا 100 بود .
الانم اقدام به جمع آوری کردم . ولی هنوز جمع آوری نشده . 250 مگ حجم دارم هنوز :دی
اگه اینجوری باشه زنگ میزنم بهشون میگم که جمع آوری نکنن :|
ولی مشکل اصلی من با پارس آنلاین ثطع و وصلی ها بود .
بعضی وقتا چراغ اینترنت روشنه ولی نت نیست !!!!!!!
یا مثلا 2 - شب بود که شبانه برای دانلود گذاشته وبدم . صبح که قطع و وصلی هارو از کنترل پنلش نگاه میکردم دقیقا هر 20 دقیقه یه بار قطع شده بود :|
POL-1024--1G سه ماهه اس پی 1
14761
0
0
0
0
0
0
53.9
52.22
1.68
3
1393/06/14 07:17:03
14764
42.76
54.53
52.69
0
1.84
0
0
0
0
2
1393/06/14 07:14:27
14766
42.76
54.15
52.41
0
1.74
0
0
0
0
3
1393/06/14 07:11:52
14769
42.76
55.09
53.12
0
1.97
0
0
0
0
3
1393/06/14 07:09:18
14772
42.76
54.18
52.48
0
1.7
0
0
0
0
3
1393/06/14 07:06:39
14774
42.76
48.51
46.82
0
1.69
0
0
0
0
2
1393/06/14 07:04:04
14777
42.76
79.03
75.44
0
3.59
0
0
0
0
95
1393/06/14 07:01:08
14873
42.76
76.86
73.26
0
3.6
0
0
0
0
35
1393/06/14 05:25:15
14908
42.76
97.63
93.49
0
4.14
0
0
0
0
25
1393/06/14 04:50:32
14933
42.76
102.95
97.98
0
4.97
0
0
0
0
20
1393/06/14 04:25:15
14953
42.76
68.42
64.24
0
4.18
0
0
0
0
50
1393/06/14 04:05:13
15003
42.76
53.26
49.4
0
3.86
0
0
0
0
20
1393/06/14 03:15:15
15023
42.76
78.06
71.75
0
6.31
0
0
0
0
35
1393/06/14 02:55:24
15058
42.76
78.5
73.36
0
5.14
0
0
0
0
17
1393/06/14 02:20:36
masooyan
07-09-2014, 13:49
امروز در خواست تخلیه رو دادم :thumbsdowباهام تماس گرفتن گفتن هنوز 17 روز دیگه از سرویست مونده:thumbsdowگفتم مشکلی نیس حلالت،گفت چشم درخواست تخلیه رو به مرکز مخابراتی میزنم:n01:
بنده فقط 13 روز میهمان شما بودم و این کار زشت رو دیدم تنها 6.5 گیگ دانلود رایگان داشتم،24500بیشتر هزینه نکرده بودم برا سرویس 12 مگ جلو ضررو هر وقت بگیری منفعته الانم 700 مگ دیگه دارم:n09:
دوستان مثل اینکه قضیه فقط مربوط به صبانت نیست .
یکی از آشناهای ما مخابرات قم کار میکنه .
اونجا گفتن که کلا سیاست مخابرات اینه که سرعت شبانه تمامی ISP هارو کم کنن .!.!.!.!.!.!
amir raya
07-09-2014, 14:01
من زنگ زدم صبانت واسه سرعت. گفت نیم ساعت دیگه 12 مگت رو ست میکنیم. هنوز درس نکردن دیگه ام جواب نمیدن. من تو روزانشم موندم. اه!
ho3in2012
07-09-2014, 14:55
من زنگ زدم صبانت واسه سرعت. گفت نیم ساعت دیگه 12 مگت رو ست میکنیم. هنوز درس نکردن دیگه ام جواب نمیدن. من تو روزانشم موندم. اه!
این که چیزی نیس
من زنگ زدم پشتیبانی شهرمون یارو گفت نمیشه بزاریم
زنگ زدم تهران گفته هماهنگ میکنیم با شهرتون
بعد که زنگ زدم نمایندگی یارو گوشی رو بر می داشت میزاشت سر جاش
سه بار زنگ زدم هر سه بار همین کارو کرد
خیلی بی شعورن
آداب معاشرت بلد نیستن
با شماره دیگه زنگ زدم طرف گوشی رو بر داشت:n04::n04::n04:
Le0nard0
07-09-2014, 15:00
اگه منطقتون مشکل پهنای باند نداشته باشه شبی 7-8 گیگ رو شاخشه
دوستان اصفهانی . چه شرکتی بگیرم که شبانه داشته باشه حداقل شبی 2-3 گیگ بسمه. مثل صبانت بی در پیکر نباشه
دوستان اصفهانی . چه شرکتی بگیرم که شبانه داشته باشه حداقل شبی 2-3 گیگ بسمه. مثل صبانت بی در پیکر نباشه
فعلا فن آوا
قبل از محدودیت سرعت شبانه حداقل ۳ برابر سرویس خریداری شده
بعدش دو برابر
اولش زنگ بزن پشتیبانی شهرتون
چون در بعضی شهرها گرون تره
amrihh49
07-09-2014, 17:01
درود به همه . بنده هم 9 ماه میشه که 12 مگ گرفتم از صبانت،شبانه هم سرعتم 240 کیلوبایت بود. در ماه 70 گیگ دانلود میکردم . عالی بود اما از 5 روز قبل سرعت دانلود شبانه شد 10 کیلوبایت . دمش گــــرم بابا :n02:
درود به همه . بنده هم 9 ماه میشه که 12 مگ گرفتم از صبانت،شبانه هم سرعتم 240 کیلوبایت بود. در ماه 70 گیگ دانلود میکردم . عالی بود اما از 5 روز قبل سرعت دانلود شبانه شد 10 کیلوبایت . دمش گــــرم بابا :n02:
این خبرش رو کاربر dolphin7 گذاشتن
" اطلاعیه فوری "
با توجه به اینکه تعداد محدودی از مشترکین در ساعات مصرف رایگان شبانه به صورت پیوسته و با ابزارهای اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند می نمایند واین امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه بطور مطلوب بهره برداری نمایند ، مقرر گردید از مورخه 93/06/11 راس ساعت 2 بامداد کلیه تعرفه هایی که شبانه آنها کاملا رایگان بوده و توسط مشترکین خریداری و فعال گردیده تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرویس و حجم اضافه خریداری شده طی دوره سرویس در ساعات رایگان شبانه باشند.
لازم به ذکراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قید شده در بالا سرعت سرویس مشترک برروی سرعت 128kbمحدود گردیده ودر صورت خرید حجم اضافی مجددا قادر خواهد بود که معادل 2 برابر حجم اضافی خریداری شده از سرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید.
در ضمن به استحضار می رساند سرعت سرویس مشترکین در ساعات شبانه رایگان قبل از اعمال محدودیت همان سرعت روزانه آن می باشد.
لينک خبر :
سايت کاوش - نماينده رسمي صبانت در شيراز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قانون جدیدش هم اومد
خیال اون افرادی که فکر می کردن با رفتن بقیه جا براشون بازتر میشه راحت
حالا حالاها همینجوریه با رفتن بقیه هیچ فرقی نمیکنه و دنبال دک کردن نباشین
به همدیگه کمک کنید
اگه هموطن خودتون رو نمیدونید حداقل انسان باشید
Alone-Star
07-09-2014, 18:00
نجات یافتم. سرویس امروز صبح واسه جمع آوری رفت و الان برداشته شده. با شکایت در سایت تنظیم مقررات زودی برداشته شد البته وگرنه حرف از 10روز بود بجای 3روز :-)))))))
اون انگشت وسط برای صبانت :دی
MAHDI_SOS
07-09-2014, 18:36
من هم بعد از نحقیقات فن آوا را پیشنهاد می کنم
ولی خیلی دقت کن از نمایندگی درست بگیری
و حتما هم یک ماهه
فعلا فن آوا
قبل از محدودیت سرعت شبانه حداقل ۳ برابر سرویس خریداری شده
بعدش دو برابر
اولش زنگ بزن پشتیبانی شهرتون
چون در بعضی شهرها گرون تره
من هم بعد از نحقیقات فن آوا را پیشنهاد می کنم
ولی خیلی دقت کن از نمایندگی درست بگیری
و حتما هم یک ماهه
والا یسری دوستان توی همن فروم پیشنهاد دادن مخابرات. رفتم تو پیجش دیدم یسری میگن امتیاز منفی! چون نداشتم. گفتم شاید جوری باشه که مثلا شبانه میگیری با روزانه سیستمش قاطی میکنه به پای روزانه میزاره.
همینجا هم یک سری میگن پارس آنلاین. یسری هم تعرفی چندانی نمیکنن ولی باز بهتر از صبانته مثل اینکه
پیشگامان هم یک سالی تا قبل همین صبانت داشتم بد نبود خوب بود.
-------------
فن اوا سرعت شبانش چطوریه.
مخابرات کسی راضی هست؟
david-ebi
07-09-2014, 23:48
امروز درخواست تجدیدنظرم به شکایتی که در 195 از صبانت کرده بودم هم مردود اعلام شد.:n03:منم با کلی لعن و نفرین برای بار دوم باز فرستادم تجدیدنظر:n23:
من سرعت شبانم از 800 شد 120 :دی
_|_ صبانت
MAHDI_SOS
08-09-2014, 06:17
940 مگ تا رهایی
reza.karimi
08-09-2014, 07:19
سلام من درخواست جمع آوری خطم دادم الان دوروز امروز صبح که میخواستم وارد پنلم بشم ببینم در چه وضیعتی میگه یوزر و پسورد شما اشتباهه و همچنین میخوام کانکت بشم همین پیغام میده اما چراغ adsl روشن این کانکت نشدن وارد نشدن به پنل مربوط به جمع آوری می شود؟ 1 گیگم هنوز حجم داشتم ای کاش زودتر تموم میکردم:n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.