مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
mehdi 65
25-09-2010, 06:23
چرا از اینترنت مخابرات استفاده نمیکنین ؟
البته من خودم امتحان نکردم ولی 256 نامحدود ماهی 12 تومنه. حساب کردم در 24 ساعت میشه 2.6 گیگابایت دانلود کرد. تازه هزینه راه اندازی مجانیه برخلاف صبانت که 15 تومنه.
تازه اینترنت نامحدود خیلی برتری های دیگر هم داره مثلا دانلود از رپیدشیر که با اکانت محدود و در ساعت مجانی بسیار سخته و امکان تورنت چون همونطور که میدونین استفاده از تورنت در 4 ساعت مجانی عملا فایده ای نداره و باید کل روز بذاری کار کنه. تازه اینطور که تو یه فروم خوندم لازم نیست اول شارژ کنی بلکه پول اینترنت روی قبض تلفن که برای دو ماه بعده میاد.
دوست من از مخابرات گرفته, اولاً که بالاتر از 128 به خونگي نميدن, ثانياً سرعتش نوسان داره, دوستم ميانگين گرفته تو يه روز 8 کيلوبايت در ثانيه دانلود داشته يعني نصف 128.
اگه 512 بدن با همين رنج قيمت ميارزه.
پس همه با دانلود شبانه مشکل پیدا کردند؟کسی رو میشناسید از مخابرات نت گرفته باشه؟
من دیشب advanced dialer رو تنظیم کردم هر دقیقه یه بار دیسکانتکت کنه.
اینجوری شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
350mb گرفت.
شما اگه به این عکس نوار قلبی هم که من تهیه کردم دقت کنید میبینید که صبا داره جون میده و روزای اخرشه!
mtwerwolf
25-09-2010, 06:55
دوتا سوال!
اول اینکه هفته پیش که صبا حال و روز دانلود شبانه اش بهتر بود، شما توی یه ساعت چقدر دانلود داشتین؟
دوم اینکه شرایط فسخ قرارداد چجوریاس؟!
جالب اینجاس که اصلا زمان در کاهش سرعت تاثیری نداره. 15 دقیقه هست که فقط 500 کیلوبایت مصرف کردم و هنوز صفحه هارو با سرعت عالی باز میکنه. به محض اینکه از 1 مگابایت میگذره سرعت نابود میشه. 100% دارن کلکی سوار میکنن.
omidsadeghi
25-09-2010, 07:01
من شنیدم اینترنت مخابرات هر چقدر مصرف کنی تو قبض میاد. اگه اینطوری باشه اینترنت مخابرات گزینه خوبی نیست.
mtwerwolf
25-09-2010, 07:02
صبا سابقه داره ... قطعا مشکل حل میشه، ولی خوب تا اون موقع جونمون رو به لب میرسونن ...
بعیده عمدی باشه؛ یه جور خودزنیه. چون الان دو سه روزه بچه ها هم اینجا هم توی پی تی فحش رو کشیدن به صبا. مثل دفعه های قبل!!!
فکر نکنم اینقدر راحت سابقه 4-5 ساله شون رو ریسک کنن.
هر چند اوضاع اینقدر شیر تو شیره که هیچی بعید نیست
از ساعت 5 صبح نشستم پای دانلود تا الان که ساعت 7 شده روی هم 50 مگ هم نگرفتم !!!
بابا چند روز پیش دیگه اینقدر افتضاح نبود ... این سرعت عالی صبانت در ساعت 7:05 صبح
خدا از این شرکت نگذره که اینطوری سر مردم رو کلاه میزارن
حالا چرا مثل قبلا هر یه ساعت قطع نمی شه ؟ احتمالا دیدن اینجوری شاید همه از سرعت پایین اعتراض می کنن . گفتن قطع نمی کنیم ولی اینقدر سرعت رو پایین میاریم که یه هفته هم همینجوری دانلود کنن به پای یه شبانه قبلا نرسه . هممونو چیز فرض کردن ؟
اینجری سیستمو روشن بذاری پول برقش از حجم دانلودت بیشتر می شه
من زنگ زدم به پشتیبان
میگه این سرعت طبیعی هستش و سرعت شبانه کلا 10-15 هست
میگم چرا قبلا اینجوری نبوده میگه شما از کاربرای خوشانس صبانت بودی :27:
میگم چرا حالا اینجوری شده میگه الان بد شانس شدی :18: مردک خیال کرده من باهاش شوخی دارم
گفت داریم سرور جدید رو نصب میکنیم که هنوز تمام نشده و میخوان کل سرعتو بین همه مشترکا به طور مساوی تقسیم کنن تا همه با سرعت مساوی دانلود داشته باشن / مثل الان که همه سرعتشون بین 7~15 هست :2:
Rossoneri
25-09-2010, 07:33
من فقط میخوام بدونم اگه درست میشه، کی درست میشه؟!!!:41:
من زنگ زدم به پشتیبان
میگه این سرعت طبیعی هستش و سرعت شبانه کلا 10-15 هست
میگم چرا قبلا اینجوری نبوده میگه شما از کاربرای خوشانس صبانت بودی :27:
میگم چرا حالا اینجوری شده میگه الان بد شانس شدی :18: مردک خیال کرده من باهاش شوخی دارم
گفت داریم سرور جدید رو نصب میکنیم که هنوز تمام نشده و میخوان کل سرعتو بین همه مشترکا به طور مساوی تقسیم کنن تا همه با سرعت مساوی دانلود داشته باشن / مثل الان که همه سرعتشون بین 7~15 هست :2:
آره نامردا اصلا به روی خودشون نمیارن من یه بار سر همین سرکار گذاشتن و دور زدن پشتیبانی با یارو دعوام شد دیگه هم زنگ نمی زنم هر وقت مشکلی پیش می یاد میام تو سایت .
به من که 1ماه سرویس ندادن. گفتن زیر 3ماه نداریم. ظاهرا بقیه هم این مشکلو دارن.
یکی از دلایلش همین هست که میخوان هی بازی در بیارن و چون مدت قرارداد طولانی هست نمیتونی سریع بری یه جا دیگه.:grrr:
از همون اول باید میفهمیدم جریان چیه. حالا هم ایشالا میریم از مخابرات میگیریم که راحت بشن این شرکتای خصوصی.:27:
اینجوری نمیشه که مشتری های پارس برن شاتل، از شاتل بیان صبا، از صبا برن پارس. این شرکتای خصوصی در این زمینه بیشتر دزدی میکنن تا...
mtwerwolf
25-09-2010, 07:58
به من که 1ماه سرویس ندادن. گفتن زیر 3ماه نداریم. ظاهرا بقیه هم این مشکلو دارن.
یکی از دلایلش همین هست که میخوان هی بازی در بیارن و چون مدت قرارداد طولانی هست نمیتونی سریع بری یه جا دیگه.:grrr:
از همون اول باید میفهمیدم جریان چیه. حالا هم ایشالا میریم از مخابرات میگیریم که راحت بشن این شرکتای خصوصی.:27:
اینجوری نمیشه که مشتری های پارس برن شاتل، از شاتل بیان صبا، از صبا برن پارس. این شرکتای خصوصی در این زمینه بیشتر دزدی میکنن تا...
خب الان ما بخوایم فسخ کنیم بریم سراغ مخابرات ، چقدر هزینه داره؟ چقدرش رو بر میگردونن؟!
من شبا توی یه ساعت 170-180 مگ میگرفتم ، تا قبل از اینکه گند بزنن به سیستم. کمه یا نرماله؟!
با اینترنت مخابرات ساعتی چقدر میشه دان کرد ؟
پ ن : ولی حتما درستش میکنن. چون الان از قرارداد هم کمتر دارن سرویس میدن.
armin321
25-09-2010, 08:06
اي تو روحشون
اينقدر من پول برق دادم تا 120 مگ دانلود كنم
آقا ديديد گفتم
مجلس ميخواد محدوديت سرعت رو برداره و صبانت هم ميخواد از آب گل آلود ماهي بگيره
يعني اگر سرعت بالاتر ميخواهيم بايد مثلا 5 تومان روش بزاريم
همين بلايي كه آسياتك سر من آورد
براي اينكه سرعتم رو به حال اوليه برگردونه مجبورم كرد 5 تومان ماهانه اضافه بدم
من كه ازشون نميگذرم.
من 13 تومان در ماه رو چطوري در ميارم ، اين شركتها چطور
خب الان ما بخوایم فسخ کنیم بریم سراغ مخابرات ، چقدر هزینه داره؟ چقدرش رو بر میگردونن؟!
من شبا توی یه ساعت 170-180 مگ میگرفتم ، تا قبل از اینکه گند بزنن به سیستم. کمه یا نرماله؟!
با اینترنت مخابرات ساعتی چقدر میشه دان کرد ؟
پ ن : ولی حتما درستش میکنن. چون الان از قرارداد هم کمتر دارن سرویس میدن.
فکر نمیکنم چیزی بدن!!:18:
کمه.
128، 60mb
256، 120mb
اما تو کل 24ساعت میشه دانلود کرد. واسه من که همینجوریش 20 ساعت کامپیوترم روشنه زیاد فرق نمیکنه:27:
باید همه به فکر یه اقدام اعتراضی باشیم
کسی ایده نداره ؟؟؟؟؟؟ ولی همه باهم باید انجام بدیم:10:
masoudtr
25-09-2010, 08:46
انقدر فحش ندین
میخواین تاپیک بسته بشه؟>
من خودم قرار دادم تموم شه میرم جای دیگه
زنگ زدن به پشتیبانی هم کشکه
boy iran
25-09-2010, 08:54
با سلام خدمت عزیزان
لطفا رعایت کنید
البته واقعا میدونم حرف دل شما چی هست ولی درست نیست در انجمنهای عمومی بازگو بشه
فوش یا هر چیز دیگر رو میتونین با پشتیبانی شرکت سرویس دهنده خودتون مطرح کنید
ممنون از همه عزیزان
mtwerwolf
25-09-2010, 08:54
فکر نمیکنم چیزی بدن!!:18:
کمه.
128، 60mb
256، 120mb
اما تو کل 24ساعت میشه دانلود کرد. واسه من که همینجوریش 20 ساعت کامپیوترم روشنه زیاد فرق نمیکنه:27:
به به !!!
پس فعلا باید صبر کنم ، چون تازه اکانتم رو شارژ کردم. :41:
خودت شب ها توی یک ساعت با صبا چقدر دان میکردی ؟ (منظورم قبل از این یه هفته هست، قبل از اینکه سیستم رو نابود کنن)
میخوام بدونم 180 مگ توی یک ساعت واسه شبانه صبا نرماله یا نه.
armin321
25-09-2010, 08:56
اي كاش مسئله 13000 هزار تومان بود من حاضرم 20000 تومن بدم ولي صبانت مثل آدم باشه كه متاسفانه نيست
[[/
اگر 20 تومان ميتوني بدي ، 2 هفته صبر كن مجلس تصويب ميكنه كه محدوديت سرعت برداشته شه، بعد برو از مخابرات 512 نامحدود بگير 20 هزار تومان. روزي حداقل 4 گيگ هم ميشه دان كرد. اضطراب تموم شدن حجم هم نداري.
2 هفته بيشتر نمونده تا تكليفمون با اين شركتهاي ISP روشن بشه
ماندن يا رفتن بسمت مخابرات
Ultimator
25-09-2010, 09:43
باید همه به فکر یه اقدام اعتراضی باشیم
کسی ایده نداره ؟؟؟؟؟؟ ولی همه باهم باید انجام بدیم:10:
سلام
دوست عزیز اعتراض روشهای خودش رو داره و قطعا طبق قوانین امکان استفاده از انجمن های p30world و تاپیکی مثل این وجود نداره
پس خواهشم از دوستان اینه که اگه میخواین تاپیک های اینترنت پر سرعت به فعالیتشون ادامه بدن لطفا مراعات کنین
amirrez4
25-09-2010, 10:48
من امشب فقط هشتاد مگ دانلود داشتم
اگه تا فردا پس فردا درست شد که هیچی ، اگر نه که سرویسم را تمدید نمیکنم و میرم یک آی اس پی دیگه
حیفه این همه پول که ما ریختیم تو حلق اینها
mahdy2021
25-09-2010, 11:12
دوستانی که میگفتن انصاف داشته باشید درست میشه کجا هستن؟
اینم چندمین شبی که صبا داره بازی در میاره... من 2 هفته دیگه قراردادم تمومه.
آقای صبا اگر کاربرات برات مهمن که سرعت رو درست کن . وگرنه بای بای
به به !!!
پس فعلا باید صبر کنم ، چون تازه اکانتم رو شارژ کردم. :41:
خودت شب ها توی یک ساعت با صبا چقدر دان میکردی ؟ (منظورم قبل از این یه هفته هست، قبل از اینکه سیستم رو نابود کنن)
میخوام بدونم 180 مگ توی یک ساعت واسه شبانه صبا نرماله یا نه.
خب من از شیراز هستم و 600مگ میگرفتم. اما واسه تهران هم فکر میکنم 180 مگ کم باشه. :41:
mehdi 65
25-09-2010, 12:11
اگر 20 تومان ميتوني بدي ، 2 هفته صبر كن مجلس تصويب ميكنه كه محدوديت سرعت برداشته شه، بعد برو از مخابرات 512 نامحدود بگير 20 هزار تومان. روزي حداقل 4 گيگ هم ميشه دان كرد. اضطراب تموم شدن حجم هم نداري.
2 هفته بيشتر نمونده تا تكليفمون با اين شركتهاي ISP روشن بشه
ماندن يا رفتن بسمت مخابرات
همچين ميگي دو هفته صبر کن انگار مجلس تصويب کرده گفته از دو هفته ديگه 512 آزاده. از کجا معلوم تصويب بشه؟ اگرم بشه حتماً 256 ميشه.
اگه 256 هم بشه باز بهتر از اين صبانته. من که چه بشه چه نشه اکانتم که تموم شد صبا رو بيخيال ميشم.
armin321
25-09-2010, 13:42
بچه ها صبر كنيد
2 هفته بيشتر نمونده تا محدوديت سرعت برداشته شه
بعدش من اولين نفريم كه ميرم از مخابرات ميگيرم
512 نا محدود 20 هزار تومان
256 نا محدود 12.5 هزار تومان
masoudtr
25-09-2010, 14:00
بچه ها صبر كنيد
2 هفته بيشتر نمونده تا محدوديت سرعت برداشته شه
بعدش من اولين نفريم كه ميرم از مخابرات ميگيرم
512 نا محدود 20 هزار تومان
256 نا محدود 12.5 هزار تومان
شما هم مثل اینکه ایران نیستی عمو جان
از تصویب شدن تا اجرایی شدن چند ماه زمان میخواد یک
میگن برای مخابرات حتما باید فیبر نوری باشه (البته من شنیدم؟)دو
چه خبر 20 تومن
3 ماه میشه 60 تومن
من همین 39.600 را به زور تهیه میکنم
با از بین رفتن یارانه ها اصلا روشن گذاشتن بیخود کامپیوتر صرف نمیکنه سه
بعد هم من تو 4.30 صبانت 3 گیگ میگرفتم چون 2 مگ بود
ولی الان 512 سرعتش یک چهارم است که باید18 ساعت کامپیوترم روشن باشه که اصلا صرف نمیکنه
یک مگش چنده چهار
armin321
25-09-2010, 14:18
چه خبر 20 تومن
3 ماه میشه 60 تومن
ولی الان 512 سرعتش یک چهارم است که باید18 ساعت کامپیوترم روشن باشه که اصلا صرف نمیکنه
یک مگش چنده چهار
اول اينكه هم ايرانم و هم عمو نيستم :31:
دوم اينكه مگه يادت نيست موقع محدوديت گذاشتن فقط يكماه طول كشيد و همه ملزم به رعايت شدند. الان خودشون توافق كردند كه بردارند محدوديت رو يعني احتمال داره اين پروسه حتي 2 هفته اي انجام بشه
سوم بله منم موافقم . موقع برداشتن سوبسيد ها ديگه روشن نگه داشتن 200 كيلووات بخاطر دانلود بصرف نيست.حالا چه 4 ساعت چه 10 ساعت.
چه خبر 20 تومن
3 ماه میشه 60 تومن
یک مگش چنده چهار
فکر میکنم مخابرات فیبر نوری رو هم پشتیبانی میکنه علاوه بر خط های معمولی. اما شرکتهای خصوصی نه.
خوب 256 قیمتش 12تومن هست.
کامپیوتر بدون مانیتور مصرف برق انچنان زیادی نداره که اینقدر نگران باشید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل نباید به این بحث برداشتن محدودیت سرعت زیاد امیدوار بود. 1000تا مشکل سر راهش هست.:13:
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
اول اينكه هم ايرانم و هم عمو نيستم :31:
دوم اينكه مگه يادت نيست موقع محدوديت گذاشتن فقط يكماه طول كشيد و همه ملزم به رعايت شدند. الان خودشون توافق كردند كه بردارند محدوديت رو يعني احتمال داره اين پروسه حتي 2 هفته اي انجام بشه
سوم بله منم موافقم . موقع برداشتن سوبسيد ها ديگه روشن نگه داشتن 200 كيلووات بخاطر دانلود بصرف نيست.حالا چه 4 ساعت چه 10 ساعت.
شما یه ساختمون 203 طبقه رو میتونی توی 2هفته خراب کنی اما نمیتونی توی چند روز بسازیش که.
حداقلش این هست که ایران اینقدر پهنای باند نداره که به همه کاربراش بخواد با قیمت مناسب سرعت بالا بده به این زودیا.
سلام دوستان امروز با نمايندگي پارس تو شيراز تماس گرفتم يه چيز خيلي عجيب :18::18::18:
گفتم رانژه خط چقدر طول ميكشه گفت دوهفته گفتم بيشتر از 128 به خونگي هم ميديد گفت اره
گفتم مدركي چيزي لازمه گفت نه ميگفت تا 2 مگ ميتونيم به شما اكانت بديم:26::26::26:
فقط آخرين قبض با كپي شناسنامه و كارت ملي
البته نميدونم شركتهاي ديگه هم اينطوري شده يا نه
ديگه فكر كنم واقعا رفتني شدم:33::33::33:
SADEGH 7
25-09-2010, 15:50
سلام دوستان
الآن با پشتیبانی تماس گرفتم. گفتم چرا سرعت شبانه انقدر اومده پایین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت دارن پهنای باند شبانه رو اضافه می کنن، احتمالا این مشکل تا 2-3 روز دیگه هم ادامه داره، ولی بعدش حل می شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تا 2-3 روز دیگه حل شه.چون واقعا نمی خوام بعد 4 سال هر ماه یه isp عوض کنم تا یه isp بدرد بخور پیدا کنم.هرچند که همشون مضخرفند از جمله همین صبا.ولی یه جورایی انتخاب بین بد و بدتر و دزده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_65
25-09-2010, 17:32
منم تماس گرفتم پشتیبانی صبا نت تهران (من مشهدم)
گفتن این مشکل تا اواسط هفته آینده ادامه داره:13:
خدا به حال ما رحم کنه
اگه همین جوری بمونه باید کلا با دانلود خدافظی کنیم:2:
من تو ماه گذشه 50 گیگ دانلود داشتم :21::5:
ای ....
ArashMiniStar
25-09-2010, 17:53
این همه قعطی
کسی از مرکز مخابراتی کوثر مشهد صبانت داره؟
مال من روزی 100 بار قعطی داره:41:
در مورد مخابرات:انگار فقط فیبر نوری ها میتونند اشتراک بگیرند
و به خطهای معمولی نمیده:3::3:
در مورد شبانه:
بله-4روزه سرعت من هم 8شده:24::24:
در مورد انتقال به یک شرکت دیگه:
من 1هفته هست پرس و جو میکنم
بهترینشون همین صبانته:7::7:
در مورد مجلس:
کو تا عملی بشه:12:
در مورد تصمیم گیری:
خودم تا 19ام صبانت را دارم
اگه خوب شد که شد-وگرنه میرم
پس وقت زیاد دارم:21::21::21:
جا شما خالی
همین حالا که داشتم پیغام مینوشتم به مدت 3دقیقه اینترنتم قطع شد-قبلا اینطوری نبود:19::19:
در کل:
باید به حرف 2تا از دوستان گوشی کنیم و تا اواسط هفته دیگه ببینیم شبانه چی میشه
اگه منظورت با منه من اینجا هستم!:31:
بهتره بدونی که من برای خودتون میگم!
و گرنه نه صبانت مال بابامه نه من انقدر ازش راضیم که بخوام سنگشو به سینه بزنم!
اینم یه شرکت خصوصیه مثل بقیه که به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن!
منتها شاتل از مانیتورینگ کاربرا و دله بازیش اعصاب آدمو خرد میکنه این صبا هم از بی سر وصاحاب بودنش!!!:27:
همونطور که دوستامون گفتن انتخاب بین بد و بدتره!
راستی هر کی اینجا لاتیش غلیظه از نظر من اجازه داره بره هر بلایی میخواد سر اینا بیاره !:31:
به نظر من هرکی هرکاری که فکر میکنه درسته رو بکنه!
-----------------------------
دیشب 700 مگ دانلودکرده بود !
راستی یکی ازدوستام امروز رفته بوده از مخابرات سرویس بگیره بهش برگه های شاتلو داده بودن امضا کنه!:31::41::27:
تبلیغ مودم زاکسل شاتل هم جلوی در دفتر خدمات ارتباطی بود!
این شاتل بد بخت ببینید چطوری مشتری جمع میکنه!!:27::21:
دوست عزیز من با پشتیبانی تماس گرفتم که میگم درست میشه حالا شما هر جا که دوست داری برو فکر نمیکنم مثل صبا گیر بیاری البته با این قیمت
armin321
25-09-2010, 19:53
فکر نمیکنم مثل صبا گیر بیاری البته با این قیمت
اگر منظورت دقیقا 13600 تومان هست که آره گیر نمیاد
ولی اگر 15000 تومان و یا 16000 میتونی بدی آسیاتک و پارس در خدمت ما هستند. و زمان دانلود رایگان بالاتر
masoudtr
25-09-2010, 20:09
من بچه ها تمام فایل هام 50 درصد دانلود شده
حالا باید سیستمم را ببریم جایی
راهی داره که ادامه دانلود هام را از سیستم دیگه انجام بدم اخه زوره چند تا فایل 700 مگی را از صفر دوباره بگیری
یعنی میشه اینا را تا اینجا که دانلود کردم بفرستم تو کامپیوتر دیگه؟ راهش چیه؟
اگر منظورت دقیقا 13600 تومان هست که آره گیر نمیاد
ولی اگر 15000 تومان و یا 16000 میتونی بدی آسیاتک و پارس در خدمت ما هستند. و زمان دانلود رایگان بالاتر
دوست عزیز سرویس POL_HU پارس 15.000 تومان هستش زمان دانلود شبانه بیشتره اما آیا سرعت دانلود روزانش هم مثل صبا هست یا نه؟
dvb_hamed
25-09-2010, 21:45
اینجوری شد.
350mb گرفت.
شما اگه به این عکس نوار قلبی هم که من تهیه کردم دقت کنید میبینید که صبا داره جون میده و روزای اخرشه!
كار قشنگي كردي.من براي دانلود 60 مگ حداقل 20 دفعه دستي dc كردم.:41:
جالب اینجاس که اصلا زمان در کاهش سرعت تاثیری نداره. 15 دقیقه هست که فقط 500 کیلوبایت مصرف کردم و هنوز صفحه هارو با سرعت عالی باز میکنه. به محض اینکه از 1 مگابایت میگذره سرعت نابود میشه. 100% دارن کلکی سوار میکنن.
آقا يه نگاهي بنداز به مقدار كيلو بايت مصرفي(گرفته شده)ببين از وقتي كانكت ميشي تا چند مگ سرعت خوبه.براي من تا 4 مگ و 200 كيلوبايت با سرعت 55 دانلود ميكنه و از اون به بعد مياد رو 6~8
يه نكته ي ديگه،100% اينا از يه نرم افزار روي اكانت هاي شبانه دارن استفاده ميكنن(با اكانت روزانه بين ساعت 3 تا 7 سرعت همون 55 ميده بدون مشكل) كه بعد از گذشتن از يه سقف خاصي از دانلود(مثلا همين 4 مگ)پهناي باند رو از 512 به 64 تغيير ميده.ولي اگر چند دقيقه دريافت ممتد(دانلود)نداشته باشي سرعت دوباره ميره بالا و مثل اين ميمونه كه dc كرده باشي و باز هم همون قاعده 4مگ تكرار مي شه
حالا يه چيز خيلي به درد بخور در اين سيستم جديد صبا: پينگ عالي شده.من گيمر هستم و در سرور هاي داخل ايران پينگ مياد زير 30ms و اكثر اوقات تا 8ms هم ميرسه:27:
فكر كنم براي دانلود يه بسته ي 1 ماه gprs بگيريم اعصابمون راحتره.چون حداقل با سرعت 20 تا 30 دانلود ميكنيم
عليرضا خان
25-09-2010, 22:19
من 2 روز ديگه شارژم تموم ميشه. اگر شبانه درست نشه ميرم شاتل.
باي باي صبانت
كار قشنگي كردي.من براي دانلود 60 مگ حداقل 20 دفعه دستي dc كردم.:41:
آقا يه نگاهي بنداز به مقدار كيلو بايت مصرفي(گرفته شده)ببين از وقتي كانكت ميشي تا چند مگ سرعت خوبه.براي من تا 4 مگ و 200 كيلوبايت با سرعت 55 دانلود ميكنه و از اون به بعد مياد رو 6~8
يه نكته ي ديگه،100% اينا از يه نرم افزار روي اكانت هاي شبانه دارن استفاده ميكنن(با اكانت روزانه بين ساعت 3 تا 7 سرعت همون 55 ميده بدون مشكل) كه بعد از گذشتن از يه سقف خاصي از دانلود(مثلا همين 4 مگ)پهناي باند رو از 512 به 64 تغيير ميده.ولي اگر چند دقيقه دريافت ممتد(دانلود)نداشته باشي سرعت دوباره ميره بالا و مثل اين ميمونه كه dc كرده باشي و باز هم همون قاعده 4مگ تكرار مي شه
حالا يه چيز خيلي به درد بخور در اين سيستم جديد صبا: پينگ عالي شده.من گيمر هستم و در سرور هاي داخل ايران پينگ مياد زير 30ms و اكثر اوقات تا 8ms هم ميرسه:27:
فكر كنم براي دانلود يه بسته ي 1 ماه gprs بگيريم اعصابمون راحتره.چون حداقل با سرعت 20 تا 30 دانلود ميكنيم
1000 کیلوبایت که میگرفت سرعت میرفت رو 8.6.
اره جالب اینجاس من دیشب با اکانت شبانه هم که رفتم توی بازی wow پینگ خیلی خوب بود. اما خسته بودم زیاد بازی نکرم ببینم خراب میشه یا نه:13:
سلام بر دوستان :10:
بالاخره امروز مخمون جوش آورد و آمپر ما زد بالا و با چند تا از قلچماق های دانشگاهمون که صبانت دارن عصری(با توپ و تفنگ و زنجیر پنجه بکس و باتوم چوبدستیو ....:31:) ریختیم سر رئیس نمایندگی صبانت یعنی کامپیوتر ماورا تو چهارراه فرامرز و خرشو چسبیدیم گفتیم :
این چه وضعشه ؟
به اینم میگن اینترنت شبانه ؟
تو که اون پشت نشستی چه کاره ای ؟:31:
سرعت لاک پشت سریعتر از سرعت اینترنت شبانه شماست.:27:
.....
خلاصه اینقدر سرش توپیدیم که آخرش راستشو گفت ::20:
علت افت سرعت شبانه تغییر سخت افزارهای شبکه اینترنت صبانته.قراره 1 گیگ به پهنای باند صبانت اضافه بشه.یعنی در کل بشه 3 گیگ.میگفت قراره صبانت انقلابی تو سرعت adsl ایجاد کنه که شرکتهای دیگه isp جلوش لنگ بندازن.:27:
دیگه اینکه اینقدر سرعت زیاد میشه که سرعتی که الان مثلا به کل کشور میدن فقط به یک شهر مثل مشهد اختصاص پیدا میکنه.الانم صبانت در حال تست سرور و سخت افزار های جدیدشه و به زودی مشکل همه برطرف میشه.گفت درسته الان صبانت تو بحرانه و داره یکی یکی مشتریهاشو از دست میده ولی برد رو کسی میکنه که تا آخرش با صبانت بمونه.
گفتم حداقل تا کی مشکل برطرف میشه ؟
گفت ما مدام با تهران در تماسیم ولی با اینکه نمایندگیش هستیم تایمینگ دقیق به ما نمیدن.
این عین حرف هایی بود که به ما زد و ما هم یقشو ول کردیم.:27:
حالا راست و دروغش با خداست ولی اگه 1% هم راست بگه به موندن با صبا از بین شرکت های دیگه isp می ارزه.(قضیه بین بد و بدتر)
خلاصه دیگه قضاوت با خودتون.وظیفه ما اطلاع رسانی بود هر چند که گفت بین خودمون بمونه ولی ما لوش دادیم.:27::27::27::27::27::27:
nibilala
26-09-2010, 00:08
من بچه ها تمام فایل هام 50 درصد دانلود شده
حالا باید سیستمم را ببریم جایی
راهی داره که ادامه دانلود هام را از سیستم دیگه انجام بدم اخه زوره چند تا فایل 700 مگی را از صفر دوباره بگیری
یعنی میشه اینا را تا اینجا که دانلود کردم بفرستم تو کامپیوتر دیگه؟ راهش چیه؟
آره. میشه
ببین فایلهای temporary دانلوداتونو کجا سیو کرده کپیشون کن تو temporary directory کامپیوتر جدیدت.
اینجوری شد.
350mb گرفت.
کجای این برنامه باید تنظیم کنیم که متناوب دی سی کنه؟؟
mahdy2021
26-09-2010, 02:25
سلام بر دوستان :10:
بالاخره امروز مخمون جوش آورد و آمپر ما زد بالا و با چند تا از قلچماق های دانشگاهمون که صبانت دارن عصری(با توپ و تفنگ و زنجیر پنجه بکس و باتوم چوبدستیو ....:31:) ریختیم سر رئیس نمایندگی صبانت یعنی کامپیوتر ماورا تو چهارراه فرامرز و خرشو چسبیدیم گفتیم :
این چه وضعشه ؟
به اینم میگن اینترنت شبانه ؟
تو که اون پشت نشستی چه کاره ای ؟:31:
سرعت لاک پشت سریعتر از سرعت اینترنت شبانه شماست.:27:
.....
خلاصه اینقدر سرش توپیدیم که آخرش راستشو گفت ::20:
علت افت سرعت شبانه تغییر سخت افزارهای شبکه اینترنت صبانته.قراره 1 گیگ به پهنای باند صبانت اضافه بشه.یعنی در کل بشه 3 گیگ.میگفت قراره صبانت انقلابی تو سرعت adsl ایجاد کنه که شرکتهای دیگه isp جلوش لنگ بندازن.:27:
دیگه اینکه اینقدر سرعت زیاد میشه که سرعتی که الان مثلا به کل کشور میدن فقط به یک شهر مثل مشهد اختصاص پیدا میکنه.الانم صبانت در حال تست سرور و سخت افزار های جدیدشه و به زودی مشکل همه برطرف میشه.گفت درسته الان صبانت تو بحرانه و داره یکی یکی مشتریهاشو از دست میده ولی برد رو کسی میکنه که تا آخرش با صبانت بمونه.
گفتم حداقل تا کی مشکل برطرف میشه ؟
گفت ما مدام با تهران در تماسیم ولی با اینکه نمایندگیش هستیم تایمینگ دقیق به ما نمیدن.
این عین حرف هایی بود که به ما زد و ما هم یقشو ول کردیم.:27:
حالا راست و دروغش با خداست ولی اگه 1% هم راست بگه به موندن با صبا از بین شرکت های دیگه isp می ارزه.(قضیه بین بد و بدتر)
خلاصه دیگه قضاوت با خودتون.وظیفه ما اطلاع رسانی بود هر چند که گفت بین خودمون بمونه ولی ما لوش دادیم.:27::27::27::27::27::27:
اگر ما نخوایم انقلاب بشه باید کیو ببینیم؟ :13:
اینا همش حرفه!وقته مودم من رو روی 1 مگ بستن (بعضی شهرستانا رو 2 مگ ) دیگه چه فرقی میکنه پهنای باند صبانت چقدر باشه
اگر این سیاستی که این چند روزه گذاشتن که چند مگ دانلود کنی سرعت میرسه رو 4 ادامه بدن دیگه نیازی به زیاد کردن پهنای باند نیست.چون کسی نمی تونه دانلود کنه که پهنای باند لازم باشه :27:
کجای این برنامه باید تنظیم کنیم که متناوب دی سی کنه؟؟
برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com دانلود کردم).
option>scheduling
Amir_Niknam
26-09-2010, 03:10
سرعت دانلود باز هم روي 12 هست خدا كنه زودتر درست بشه
آقا پست من پاک شده
به هر حال
تنها راه حل اینه که اینقدر به پشتیبانی زنگ بزنیم تا از مجبور به تسلیم شوند:21:
دوستانی که زنگ زدند اعلام کنند تا لذت ببریم ...
armin321
26-09-2010, 07:51
خدا كنه پهناي باند رو ببرند بالا
مثلا براي اكانت شبانه ماهي 30 گيگ محدوديت بزارند ولي سرعت فضايي باشه.
با محدوديت مثلا 30 گيگ در ماه ديگه كسي هم سراغ دانلود بي مورد نميره و پينگ گيمر ها هم خراب نميشه.
ولي اون 30 گيگ رو تمييز بگيريم. مثلا شبي 5 گيگ بگيريم كه بيخود برق هم مصرف نكنيم."]
اگه قرار بود پهنای باند رو ببرن بالا که مخفی نمیکردن. بزرگ هم صفحه اول سایت میزدن. دنیا رو خبر میکردن. از این خبرا نیست :8:
ممکنه پهنای باند شهرستان هارو کم کنن بدن به تهران. هه هه هه:27:
خدا كنه پهناي باند رو ببرند بالا
مثلا براي اكانت شبانه ماهي 30 گيگ محدوديت بزارند ولي سرعت فضايي باشه.
با محدوديت مثلا 30 گيگ در ماه ديگه كسي هم سراغ دانلود بي مورد نميره و پينگ گيمر ها هم خراب نميشه.
ولي اون 30 گيگ رو تمييز بگيريم. مثلا شبي 5 گيگ بگيريم كه بيخود برق هم مصرف نكنيم."]
:42::42::42::42:
تو ور خدا شوخي نكن ديگه فكر نكنم اين انجام بشه اكانت شبانه با محدوديت مثل روزانه :7::7:
امروز دومین روزی هستش که شبانه ساعت 7.45 برای من قطع نشد ولی سرعتش خیلی کم هست در خد 10 کیلو هستش .
تا حدود ساعت 10 دیروز وصل وصل بودش ! ولی کلا 180 مگ دانلود بیشتر نشده بود
عليرضا خان
26-09-2010, 09:06
يكي ار آشناهاي من تو صبانته.
بهش زنگ زدم گفتم چرا شبانه اينجوري شده؟
گفت صبانت ديده قبلا در سرويس شبانه رايگان به بعضي ها خيلي سرعت مي رسيد به بعضي ها هم خيلي كم. حالا اومده براي همه ي يوزرها يك سقف سرعت يكسان تعريف كرده تا به همه يك سرعت برسه!
armin321
26-09-2010, 09:33
حالا اومده براي همه ي يوزرها يك سقف سرعت يكسان تعريف كرده تا به همه يك سرعت برسه!
تعريف كرده يا ميخواد بكنه؟؟
چون الان سرعت بزور 10 ميشه!!!
اگر سرعت رو روي 1 مگ براي همه ببندند عاليه.
يك محدوديت حجمي هم براي اينترنت شبانه بزارند مثلا 30 گيگ.
اینم اکانت شبانه من که از ساعت 6.45 اخرین قطعی رو کردم و تا حالا که سه ساعت نیم شده اینقدر سند و رسیو داشتم !!!!
این تا فردا هم وصل باشه به اندازه یکساعت قدیم که با سرعت 230 بودم دانلود نمیتونه بکنه
اگه منظورت با منه من اینجا هستم!:31:
بهتره بدونی که من برای خودتون میگم!
و گرنه نه صبانت مال بابامه نه من انقدر ازش راضیم که بخوام سنگشو به سینه بزنم!
اینم یه شرکت خصوصیه مثل بقیه که به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن!
منتها شاتل از مانیتورینگ کاربرا و دله بازیش اعصاب آدمو خرد میکنه این صبا هم از بی سر وصاحاب بودنش!!!:27:
همونطور که دوستامون گفتن انتخاب بین بد و بدتره!
راستی هر کی اینجا لاتیش غلیظه از نظر من اجازه داره بره هر بلایی میخواد سر اینا بیاره !:31:
به نظر من هرکی هرکاری که فکر میکنه درسته رو بکنه!
-----------------------------
دیشب 700 مگ دانلودکرده بود !
راستی یکی ازدوستام امروز رفته بوده از مخابرات سرویس بگیره بهش برگه های شاتلو داده بودن امضا کنه!:31::41::27:
تبلیغ مودم زاکسل شاتل هم جلوی در دفتر خدمات ارتباطی بود!
این شاتل بد بخت ببینید چطوری مشتری جمع میکنه!!:27::21:
یعنی چک میکنن که کاربرا چه سایت هایی میرن و چی دانلود میکنن؟؟؟
mahdy2021
26-09-2010, 11:27
گفت صبانت ديده قبلا در سرويس شبانه رايگان به بعضي ها خيلي سرعت مي رسيد به بعضي ها هم خيلي كم. حالا اومده براي همه ي يوزرها يك سقف سرعت يكسان تعريف كرده تا به همه يك سرعت برسه!
منطقی ترین حرف ! :27:
با اینکه واسه یکی مثل من بد میشه، اما خب درستش همینه و من ناراحت نیستم که تا قبل از این شبی 3گیگ میگرفتم!
اما مشکلی که وجود داره اینه که واقعا این سرعت رو تقسیم میکنن؟؟؟
من که بعید میدونم. میان سرعت رو جوری تنظیم میکنن که همه شبی 500مگ بگیرن.:19:
اون زمان عدالت ******* برای همه برقرار میشه!
armin321
26-09-2010, 11:55
با اینکه واسه یکی مثل من بد میشه، اما خب درستش همینه و من ناراحت نیستم که تا قبل از این شبی 3گیگ میگرفتم!
اما مشکلی که وجود داره اینه که واقعا این سرعت رو تقسیم میکنن؟؟؟
من که بعید میدونم. میان سرعت رو جوری تنظیم میکنن که همه شبی 500مگ بگیرن.:19:
اون زمان عدالت ******* برای همه برقرار میشه!
بهترين حالت همينه كه گفتم
براي شبانه محدوديت دانلود بزارند (البته مقدار قابل توجه مثلا 30 گيگ)
بعد سرعت رو خيلي ببرند بالا (حداقل 2 مگ)
اينطوري ديگه پينگ اينترنت هم داغون نميشه. چون من ديگه نميام يك فايل كه اصلا قرار نيست تو 10 سال آينده ازش استفاده كنم رو دانلود كنم و دانلودها بسمت هدفمند كردن پيش ميره و برق هم بيخود مصرف نميشه
بهترين حالت همينه كه گفتم
براي شبانه محدوديت دانلود بزارند (البته مقدار قابل توجه مثلا 30 گيگ)
بعد سرعت رو خيلي ببرند بالا (حداقل 2 مگ)
اينطوري ديگه پينگ اينترنت هم داغون نميشه. چون من ديگه نميام يك فايل كه اصلا قرار نيست تو 10 سال آينده ازش استفاده كنم رو دانلود كنم و دانلودها بسمت هدفمند كردن پيش ميره و برق هم بيخود مصرف نميشه
اخه اونا که اونجا نشنستن ببینن ما چی میگیم بگن چشم و اجرا کنن. ما فقط میتونیم پیش بینی کنیم که چی میشه.:8:
به هر حال، چرا امروز سرعت روزانه اینقدر افتضاحه، پینگ هم مزخرفه. به زور سایت گردی میکنم.:2: شما هم این مشکلو دارید؟
hosein63
26-09-2010, 12:27
این ... شعرها چه هست تقسیم سرعت و فلان صبا هیچ برتری که نسبت به دیگر isp ها نداشت حتی پایین تر هم بود و فقط تنها چیزی که این جنازه را زنده نگه می داشت همین سرعت بالای شبانه بوب که آن هم .... توش رفت .به هر حال ما که خط خودمان را جمع کردیم و از شر این دزد بزرگ خلاص شدیم الان می خواهم از لایزر سرویس بگیرم دوستان دیگر هم منتظر معجزه نیاشند اینها همه چرندیات هست که گفتند پهنای باند و غیره شما با شبانه اول که دانلود را شروع می کنید سرعت 1120 هست تا 3 مگ را هم با همین سرعت دانلود می کند بعد به پته پته می افتد و سرعت 7 می شود این نشان می دهد اینها خودشان دارند محدودیت را اجرا می کنند دوستان بیشتر از این به شرکت بها ندهید تو ایران همه چیز اینطور هست که اول که شروع به کار می کنند سرویس خوب ارائه می کنند بعد دزدی ها شروع می شود .
armin321
26-09-2010, 12:37
اخه اونا که اونجا نشنستن ببینن ما چی میگیم بگن چشم و اجرا کنن. ما فقط میتونیم پیش بینی کنیم که چی میشه.:8:
به هر حال، چرا امروز سرعت روزانه اینقدر افتضاحه، پینگ هم مزخرفه. به زور سایت گردی میکنم.:2: شما هم این مشکلو دارید؟
ميدونم اونها اصلا مشتري براشون مهم نيست. ولي شك نكن از نماينده هاشون تو اين فروم زياد ميان. من اينو رو هوا نميگم .
در ضمن روزانه هم افتضاح شده مال من.
بزور صفحه باز ميشه.
image369
26-09-2010, 12:56
چه بعضی ها سادن اخه هدفمند کردن دانلود ها یا یکسان سازی سرعت دیگه چه شر وریه
هیچ جای دنیا اکانت هاشون توی روز محدودیت نداره حالا شبانه که ازاده را هم بیاند محدود کنند کسی از یک مقدار بیشتر دانلود نکنه؟
dragon-fly
26-09-2010, 13:06
سلام
دوست من 512 اسیا تک داره میگه شبانه با 40 تا 60 و روزانه با 70 80 دانلود میکنه.سرعت بهتر کسی سراغ داره ؟
بگید تا فعلا برای جای دیگه یه چیز غیر از صبا بگیرم انقدر حرص نخورم.
armin321
26-09-2010, 13:11
خب الان خوبه كه نميشه 200 مگ دانلود كرد؟
در ضمن خيلي از جاهاي دنيا محدوديت در دانلود دارند . كشور پيشرفته اي مثل استراليا هم محدوديت داره .
در ضمن الان براي اونها اصلا نظر ما مهم نيست.
حالا اگر واقعا بخاطر اينكه سرعت رو متعادل كنند ، دستشون درد نكنه.
ولي اگر هدف ديگست يعني برگرداندن به سرعت قرار داد ، كه ديگه بحثش جداست
mahdy2021
26-09-2010, 14:32
دوستان این حرفا مزخرفه که ما برای اینکه همه بتونن استفاده کنن سرعت رو کم کردیم!
یکم به سیاست صبانت توجه کنید:
اینترنت رایگان از چه ساعت تا چه ساعتی است؟ 3 صبح تا 7
در این ساعت تمامی ادارات و شرکتها تعطیلن.اغلب مردم اصلا خواب هستند.
شاید در کل 1% یا 2% کاربرای صبانت این ساعت با اینترنت کار داشته باشن.اکثر ماها اگر رایگان نباشه نه بیدار می مونیم نه کامپیوتر روشن میزاریم.
صبانت هم اینو بهتر از هر کسی میدونه و وقتی می بینه این ساعت پهنای باندش خاک میخوره به اسم یک لطف بزرگ تا الان معرفیش می کرد
حالا که دیگه همه یادگرفتن .. شاتل پارس آنلاین لایزر و ...
ولی اینکه چرا یهو به سرش زده مصرف پهنای باند رو این ساعت پایین بیاره نمیشه دقیق حدس زد.شاید میخواد زرنگ بازی در بیاره و یک نوع سرویس دیگه اختراع کنه با نام دانلود شبانه که پول بیشتری به جیب بزنه
دوستان صفحه شارژ الکترونیکی برای شما باز میشه؟؟؟
دوستان صفحه شارژ الکترونیکی برای شما باز میشه؟؟؟
بله دوست عزیز باز میشه
satttanism
26-09-2010, 14:52
سلام دوستان
کسی با اینترنت شبانه مشکلی نداره؟
برای من 3 4 روز که سرعت دانلود از 5 بالاتر نمیره
image369
26-09-2010, 14:58
سلام دوستان
کسی با اینترنت شبانه مشکلی نداره؟
برای من 3 4 روز که سرعت دانلود از 5 بالاتر نمیره
نه چه مشکلی
شما 3 - 4 صفحه پیش را بخونی میبنی همه راضیا :31:
satttanism
26-09-2010, 15:19
نه چه مشکلی
شما 3 - 4 صفحه پیش را بخونی میبنی همه راضیا :31:
پس مشکل همگانیه
با این حساب به احتمال زیاد برطرف میشه
من فردا اشتراکم تمام میشه و تا آخر هفته صبر میکنم ببینم چی میشه
آخه وقتی شبا با سرعت 150 دانلود داشته باشی می ارزه یکم صبر کرد :دی
هنوز 2 هفته نيست اكانت رو 3 ماهه شارژ كردم بايد برم اكانت رو برگشت بزنم :41: اگر تا 3 يا 4 روز ديگه درست نشه مطمئن باشيد ديگه همينطوري ميمونه اين قضيه افزايش پهناي باند هم همش كشك من بيش از دوسال اكانت دارم آخه مگه موقعي كه افزايش پهناي باند تا 2 مگ انجام شد اينطوري شد اصلا چه ربطي داره اگر قرار بود براي افزايش پهناي باند اينطوري بشه خوب قبلا هم سرعت خراب ميشد يكي از دوستان چند روز پيش پست داده بود فكر كنم از تهران ميگفت از عيد تا حالا شبانه من اينطوري شده و درست نشده
ديگه فكر نكنم خبري بشه :thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
یعنی چک میکنن که کاربرا چه سایت هایی میرن و چی دانلود میکنن؟؟؟
اینو دقیق نمیدونم ولی میدونم که مانیتورینگ میکنن و به اونایی که بیشتر دانلود کردن دیگه اون سرویس رو نمیدن!
یکیش خود من که یک ماهو نیم سرویس 2 مگ داشتم و گفتن که به خاطر دانلود بالا تو شبانه دیگه بهتون 2مگ نمیدیم !
و اکانتم رو به 128 اونم از نوع 16 کیلوبایت تغییر دادن!
تازه دورم هنوز تموم نشده بود!!!!
ببین چقدر شعورشون پایینه!
اینم از آداب برخوردشونه! با اون سیاست های احمقانشون!
بعدشم به نظرتون تغییر دادن اکانت (اونم به 128) و اینکه یارو بهتون بگه خودمون سرعتتون رو آوردیم پایین بهتره
یا اینکه به خاطر وجود مشکل در صبا، مدتی تحمل کردن؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر همینه که به اونایی که میخوان برن شاتل بعضی چیزا رو یاد آوری میکنم!
ولی بعضی ها فقط میخوان سرویس دهندشون رو عوض کنن و نمیدونن از چاله در میان میفتن تو چاه!
خلاصه از ما گفتن بود!
چه بعضی ها سادن اخه هدفمند کردن دانلود ها یا یکسان سازی سرعت دیگه چه شر وریه
هیچ جای دنیا اکانت هاشون توی روز محدودیت نداره حالا شبانه که ازاده را هم بیاند محدود کنند کسی از یک مقدار بیشتر دانلود نکنه؟
کاملا حرفتون تایید میشه!
البته کسانی که این حرف رو میزنند بیشتر دلشون میخواد تا سرویس خودشون درست بشه! تا اینکه عدالت در مورد همه رعایت بشه!!!!!:46:
--------------------------------------
راستی دیشب چه حالی داد
من ساعت رو گذاشتم تا ساعت 10 روشن باشه
ولی خودم خواب بودم! نمیدونم تا 10 روشن بوده یا نه؟
الان که میبینم 4.15 گیگ دانلود کرده!:18:
کسی همچین رکوردی زده؟
انشالله برای همه درست بشه!
ماهم خوشحال میشیم.
قابل توجه دوستان!
همه ی اینا از فواید مثبت اندیشی هست!:46:
کسی خواست بگه عکس بزارم!
هنوز 2 هفته نيست اكانت رو 3 ماهه شارژ كردم بايد برم اكانت رو برگشت بزنم :41: اگر تا 3 يا 4 روز ديگه درست نشه مطمئن باشيد ديگه همينطوري ميمونه اين قضيه افزايش پهناي باند هم همش كشك من بيش از دوسال اكانت دارم آخه مگه موقعي كه افزايش پهناي باند تا 2 مگ انجام شد اينطوري شد اصلا چه ربطي داره اگر قرار بود براي افزايش پهناي باند اينطوري بشه خوب قبلا هم سرعت خراب ميشد يكي از دوستان چند روز پيش پست داده بود فكر كنم از تهران ميگفت از عيد تا حالا شبانه من اينطوري شده و درست نشده
ديگه فكر نكنم خبري بشه :thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
سرعت خود من تا قبل عید نوروز 230 بود و در هر یکساعت 700 مگ میگرفتم بدون هیچ قطع کردنی ... از عید به این ور از ساعت 3 تا 7:20 سرعتم 7 کیلو نهایت 15 کیلو هستش فقط از ساعت 7:20 تا 7:45 سرعتش میره روی 230 ... چندین بارهم تماس گرفتم گفتن سرویس همین هست سرعت هم ازین بیشتر نیستش باید 17 کیلو بایت رو به زور داشته باشین .
پس الکی با این حرف پهنای باند و اینا دلتون رو خوش نکنید که من 6 ماهه همین سرعت کم رو دارم دلمون به همون نیم ساعت اخر خوش بود که چند روزه همون رو هم از ما گرفتن
mehdi 65
26-09-2010, 16:33
بايد صبر کنيم ببينيم مجلس 512 رو آزاد مي کنه يا نه, چون اگه آزاد کنه %100 تو قيمت اينترنت تاثير داره خصوصاً براي صبا که فکر کنم خواباي خوبي برامون ديده, البته هر جاي دنيا که باشه بايد ارزون بشه ولي خب اينجا همه چي بر عکسه.
armin321
26-09-2010, 16:34
یکیش خود من که یک ماهو نیم سرویس 2 مگ داشتم و گفتن که به خاطر دانلود بالا تو شبانه دیگه بهتون 2مگ نمیدیم !
البته کسانی که این حرف رو میزنند بیشتر دلشون میخواد تا سرویس خودشون درست بشه! تا اینکه عدالت در مورد همه رعایت بشه!!!!!:46:
در مورد اول بايد بگم واقعا بيشعور بودن سرويس رو بخاطر استفاده زياد كم كردن
مورد دوم اگر با مني ، بايد به عرضتون برسونم سرعت دانلود من 512 هست و كاملا كفاف كار منو ميده. يعني شبي 950 مگ البته اگر چيزي براي دانلود داشته باشم.
يعني من مشكلي ندارم با سرعتم
ولي با اين سرعت بالا هيچ صفحه اي نه با اكانت شبانه و نه با روزانه باز نميشه!!!!
حالا اگر كسي احتياج به اينترنت داشته باشه چي؟
ولي اگر براي اكانت شبانه محدوديت معقول بزارند ديگه پينگ اينترنت بيخود بالا نميره.
در مورد اول بايد بگم واقعا بيشعور بودن سرويس رو بخاطر استفاده زياد كم كردن
مورد دوم اگر با مني ، بايد به عرضتون برسونم سرعت دانلود من 512 هست و كاملا كفاف كار منو ميده. يعني شبي 950 مگ البته اگر چيزي براي دانلود داشته باشم.
يعني من مشكلي ندارم با سرعتم
ولي با اين سرعت بالا هيچ صفحه اي نه با اكانت شبانه و نه با روزانه باز نميشه!!!!
حالا اگر كسي احتياج به اينترنت داشته باشه چي؟
ولي اگر براي اكانت شبانه محدوديت معقول بزارند ديگه پينگ اينترنت بيخود بالا نميره.
شما مطمئن باش صبا اگر حرف این قضیه محدود بودن تو شب رو بزنه نصف کاربراش میپرن!
اینجوری طرف حاضره سرعتش 30 کیلوبایت باشه ولی نامجدود باشه !
در واقع اگه پینگ و سرعت همه رو تو شبانه درست کنه بیشتر به نفعش هست تا اینکه برای همه محدودیت شبانه قائل بشه!
برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com دانلود کردم).
option>scheduling
دوستانی که نیاز به دانلود با سرعت بالا تو این وضعیت رو دارن از برنامه ای که دوستمون saurron معرفی کرد استفاده کنن advanced dialer می تونید تنظیم کنید هر 1 دقیقه قطع و دوباره وصل بشه چون چند شبه که 1 دقیقه اول دانلود ، سرعت 120 هستش ولی بعدش نزول می کنه به 5kb
armin321
26-09-2010, 18:24
در واقع اگه پینگ و سرعت همه رو تو شبانه درست کنه بیشتر به نفعش هست تا اینکه برای همه محدودیت شبانه قائل بشه!
صد در صد.
منظورم من هم ایم نبود شبانه رو بکنه 5 گیگ. منظورم این بود که هر کار میکنه بکنه ، فقط به فکر پینگ اینترنت شبانه هم باشه.
پس مشکل همگانیه
با این حساب به احتمال زیاد برطرف میشه
من فردا اشتراکم تمام میشه و تا آخر هفته صبر میکنم ببینم چی میشه
البته فکر میکنم صبا 48ساعت بعد از اتمام قرارداد سرویس رو از روی خط برمیداره و باید دوباره پول بدین که وصل بشه. مواظب این موضوع باشید:41:
صد در صد.
منظورم من هم ایم نبود شبانه رو بکنه 5 گیگ. منظورم این بود که هر کار میکنه بکنه ، فقط به فکر پینگ اینترنت شبانه هم باشه.
دوست عزیز افراد کمی ساعت 3 نصف شب به بازی انلاین اهمیت میدن (من خودم اهمیت میدم:31:) به هر حال متاسفانه صبا هم اینو میدونه و در مرحله اول توجه زیادی به پینگ نمیکنه.:10:
قضیه این پینگ چیه؟؟؟؟؟؟
اصلا یعنی چه؟؟؟؟
منظور پهنای بانده یا سرعت تبادل دستور یا.........
مربوط به چه چیزی هست
و.............
خلاصه یه آموزش درست بذارید
قضیه این پینگ چیه؟؟؟؟؟؟
اصلا یعنی چه؟؟؟؟
منظور پهنای بانده یا سرعت تبادل دستور یا.........
مربوط به چه چیزی هست
و.............
خلاصه یه آموزش درست بذارید
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" yahoo.com) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.
خودمونی میشه شتاب اینترنت. ربطی به سرعت نداره. مثل شتاب و سرعت ماشین :31:.
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" yahoo.com) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.
خودمونی میشه شتاب اینترنت. ربطی به سرعت نداره. مثل شتاب و سرعت ماشین :31:.
ایول-خیل عالی و کوتاه تمامش را گفتی
فقفط 1نکته کوچک:
از کجا میشه فهمید پینگ کی کمه یا کی زیاده
یا مثلا در چه زمان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا الان من دیدم پینگ به یاهو برای من زده 563
منظور همینه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه آی اس پی ها چطوره؟؟؟؟؟
ایول-خیل عالی و کوتاه تمامش را گفتی
فقفط 1نکته کوچک:
از کجا میشه فهمید پینگ کی کمه یا کی زیاده
یا مثلا در چه زمان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا الان من دیدم پینگ به یاهو برای من زده 563
منظور همینه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه آی اس پی ها چطوره؟؟؟؟؟
توی cmd تایپ کن "ping host". مثلا ping google.com
بله همینه. برای من هم حدودای 500 میچرخه.
تا اونجا که من میدونم بقیه ispها پینگشون کمتره. صبانت پینگش بالاس :41:
mahdy2021
26-09-2010, 23:33
صبا یک هفته اخیر کاملا گند شده از همه نظر... البته قطعی ها از 2-3 هفته پیش شروع شد اما هفته پیش نوبت شبانه و پینگ رسید
dvb_hamed
27-09-2010, 01:51
واقعا شما از رو بي كاري فايل هايي رو دانلود ميكني كه 10 سال ديگه هم به دردت نمي خوره:18:
وقتي برق هم يارانه اي شد و قبوض خوشگل خوشگل اومد برات ديگه از اينا دانلود نمي كني:10:
همينه ديگه، به بعضي ها مثل شما و شهرستان ها سرعت 1مگ به بالا ميدن اونوقت ما در تهران با دان ستريم 2 مگ بايد حداكثر با 512 دانلود داشته باشيم(دوست بنده در شهرستان با 230kb در ثانيه دانلود ميكنه با همين پولي كه ما داريم ميديم)
اگه صبا مي خواد اينش رو درست كنه دستش درد نكنه
دوستانی که نیاز به دانلود با سرعت بالا تو این وضعیت رو دارن از برنامه ای که دوستمون saurron معرفی کرد استفاده کنن advanced dialer می تونید تنظیم کنید هر 1 دقیقه قطع و دوباره وصل بشه چون چند شبه که 1 دقیقه اول دانلود ، سرعت 120 هستش ولی بعدش نزول می کنه به 5kb
من ديشب حدود 100 مگ با اين برنامه دانلود كردم(البته ممتد نبود دانلودم وگرنه بيشتر ميشد)
اين قضيه بيشتر به درد فايل هايي مي خوره كه قابليتresume داشته با شن
درضمن،وقتي dc مي كنه و دوباره كاننكت ميشه حدود 15 ثانيه طول ميكشه تا ارتباط ب سروري كه دانلود ميكردي دوباره برقرار بشه.بعدش اين كه شما اگر 2 تا connection number داشته باشي تا 5مگ سرعت مثل قبل هستش.پس اگر روي 2 دقيقه تنظيم بشه بهتر جواب ميگيريد
البته فکر میکنم صبا 48ساعت بعد از اتمام قرارداد سرویس رو از روی خط برمیداره و باید دوباره پول بدین که وصل بشه. مواظب این موضوع باشید:41:
48 ساعت كلكشونه،لينك رو از خود شركت غير فعال ميكنن تا شما نتوني از شبانه استفاده كني
من خودم زنگ زدم كه تخليه كنن ولي گفتن حداقل 1 هفته طول ميكشه.مي خوايي از جاي ديگه هم بگيري بايد خط خالي باشه وگرنه برگشت مي خوره درخواست:41:
شبيه رژيم صهيونيسمي ميمونن.
دوست عزیز افراد کمی ساعت 3 نصف شب به بازی انلاین اهمیت میدن (من خودم اهمیت میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به هر حال متاسفانه صبا هم اینو میدونه و در مرحله اول توجه زیادی به پینگ نمیکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 2 تا 7 انلاين بازي ميكنم چون در روز(از همون اول كه صبا گرفتم)پينگ زير 300 نميشه براي سرور هاي داخل ايران
توی cmd تایپ کن "ping host". مثلا ping google.com
بله همینه. برای من هم حدودای 500 میچرخه.
تا اونجا که من میدونم بقیه ispها پینگشون کمتره. صبانت پینگش بالاس :41:
پینگ من 258 با همین صبا و بهترینه که من میتونم به راحتی دانلود آفلاین هم داشته باشم:8:
salar_linux
27-09-2010, 03:16
سلام بچه ها
سرعت شبانه من خیلی افت کرده از 70 الان رسیده به 7-8 ؟
مشکل من کجاست؟
ایا شما هم این مشکال دارین؟
صبانت می تونه افرادی که دانلود فراوان اتجام می دن کنترل کنه؟
آقا بلاخره چی شد
منم یک هفته دیگه قرا دادم مونده تمدید کنم یا نه؟
کسانی که به پشتیبانی زنگ میزنند در مورد شبانه چی میگن؟
هیچکی از 6:45 ببعد دیسکانکت نکنه.تا 10:40 میشه دانلود کرد:27:
من ديشب حدود 100 مگ با اين برنامه دانلود كردم(البته ممتد نبود دانلودم وگرنه بيشتر ميشد)
اين قضيه بيشتر به درد فايل هايي مي خوره كه قابليتresume داشته با شن
درضمن،وقتي dc مي كنه و دوباره كاننكت ميشه حدود 15 ثانيه طول ميكشه تا ارتباط ب سروري كه دانلود ميكردي دوباره برقرار بشه.بعدش اين كه شما اگر 2 تا connection number داشته باشي تا 5مگ سرعت مثل قبل هستش.پس اگر روي 2 دقيقه تنظيم بشه بهتر جواب ميگيريد
درضمن،وقتي dc مي كنه و دوباره كاننكت ميشه حدود 15 ثانيه طول ميكشه تا ارتباط ب سروري كه دانلود ميكردي دوباره برقرار بش
والا برای من که سه سوته وصل میشه و دانلود رو ادامه میده
بعدش اين كه شما اگر 2 تا connection number داشته باشي تا 5مگ سرعت مثل قبل هستش.پس اگر روي 2 دقيقه تنظيم بشه بهتر جواب ميگيريد
فرقی نکرد همون بعد از 1 دقیقه سرعت میاد روی 5kb ، گذاشتم روی 16 کانکشن بمونه:46:
من دیشب نزدیک 2 گیگ با همین برنامه دانلود کردم تا صبانت باشه از این غلط ها نکنه:27: نمی دونه که اینجا ایرانه هر کاری کنه باز یه راهی برای دور زدن هست:8:
ترفند دوم!
بشرط داشتن مودم کمبو
همزمان با دو سیستم به آکنت شبانه کانکت شوید! و بوسیله ی این ترفند با سرعتی 2 برابر دانلود کنید:27:
فرقی نکرد همون بعد از 1 دقیقه سرعت میاد روی 5kb ، گذاشتم روی 16 کانکشن بمونه:46:
من دیشب نزدیک 2 گیگ با همین برنامه دانلود کردم تا صبانت باشه از این غلط ها نکنه:27: نمی دونه که اینجا ایرانه هر کاری کنه باز یه راهی برای دور زدن هست:8:
برای شما دقیقا بعد از 1 دقیقه سرعت کم میشه؟ یعنی محدودیت حجمی نداره؟
اخه اینجا این موضوع بستگی به زمان نداره و فقط بعد از 1مگابایت سرعت کم میشه. حتی اگه 20 دقیقه هم صبر کنم و بعد شروع به دانلود کنم تا 1مگ سرعت خوبه.
سلام
من امروز باید شارژ کنم
ارزش داره که صبا بگیرم یا برم از یه شرکت دیگه بخرم؟؟؟
کدوم شرکت خوبه؟
aliakbar59
27-09-2010, 07:09
باور کنین اینکه می دیدم شبی3 گیگ بی دردسر دانلود میکنم واسم مثل یه خواب بود
میدونستم همین روزا جلوشو میگیرن
اینا از آب شب مونده هم کره میگیرن!!!
انگار به ایرانی جماعت نمیاد مثل آدم زندگی کنه:34:
armin321
27-09-2010, 07:52
واقعا شما از رو بي كاري فايل هايي رو دانلود ميكني كه 10 سال ديگه هم به دردت نمي خوره:18:
وقتي برق هم يارانه اي شد و قبوض خوشگل خوشگل اومد برات ديگه از اينا دانلود نمي كني:10:
نه عزيزم
بنده نوعي رو گفتم.
وگرنه من اكانت سي سي كم دارم و تمام فيلمهاي روز دنيا و مستند دنيا رو بلافاصله ميبينم و اصلا احتياجي به دانلود ندارم.
masoudtr
27-09-2010, 08:28
دوستان من سیستمم را عوض کردم حالا با این سیست همش ارور 691 میداد
زنگ زدم گفت مک اش را درست کرده مودم را ریست کنم
حالا که ریست کردم هم ارور 753 میده
تنظیمات ip address و dns را که میخوام وارد کنم اینو وارد کنم که تو کاغذی که بهم دادن 5 سال قبل یا اونی را که تو سیستم قبلی ام بود
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برنامه که میگین چیه؟که باهاش میشه 2 گیگ گرفت؟
امروز تا ساعت 10 اکانت وصل نبود و ساعت 7:49 قطع شد !! اینم از این روز به روز بد و بدتر میشه
من که دو گیگ قبل مهر شارژ کرده بودم این تموم بشه بعد 3 سال از صبا میرم
امروز تا ساعت 10 اکانت وصل نبود و ساعت 7:49 قطع شد !! اینم از این روز به روز بد و بدتر میشه
من که دو گیگ قبل مهر شارژ کرده بودم این تموم بشه بعد 3 سال از صبا میرم
اتفاقا امروز برای من تا 10:40 دقیقه وصل بود.تونستم 240 مگابایت دانلود کنم.اما چه فایده چون فقط برق الکی مصرف کردم.قبلنا با اینترنت شبانه توی 20 دقیقه 250 مگابایت با سرعت 230 کیلو میگرفتم.:41:
Rossoneri
27-09-2010, 12:05
دیگه داره کفرم در میاد. این برنامه ای که باهاش 2 گیگ دانلود میکنید چیه؟ یکی یه آموزش بذاره همه ازش استفاده کنن دهنشون سرویس بشه:21:
معجزه نمیکنه. برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com)
options>scheduling میتونید تنظیم کنید که هر دقیقه یه بار دیسکانکت کنه. و از اونجایی که شب لحظه اول دانلود سرعت خوبه میتونه کمک کنه!
میشه هم از قسمت options>actions تنظیم کنید که زود تر از 1دقیقه دیسکانکت کنه.
amirrez4
27-09-2010, 13:16
options>scheduling میتونید تنظیم کنید که هر دقیقه یه بار دیسکانکت کنه. و از اونجایی که شب لحظه اول دانلود سرعت خوبه میتونه کمک کنه!
به نظر شما ما که روتر داریم چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
شبانه که هیچی
مال من روزانشم مشکل داره
حتی نمیتونم بصورت آنلاین یه آهنگ MP3 که 3 مگ بیشتر نیست رو گوش بدم.
موقع استریم کردن MP3 سرعت بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه هیچی، هر چند ثانیه یکبار هم به صفر میرسه.
خلاصه اگر بخوام چیزی رو بدون IDM بگیرم سرعتم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه و با IDM هم که دانلود میکنم بالاتر از 65 کیلوبایت نمیره.
اون از شبانش اینم از روزانش
پینگشم که رسیده به 400 میلی ثانیه.
از شرکت های در پیتی هم بدتر شده.
armin321
27-09-2010, 14:14
شبانه که هیچی
مال من روزانشم مشکل داره
حتی نمیتونم بصورت آنلاین یه آهنگ MP3 که 3 مگ بیشتر نیست رو گوش بدم.
موقع استریم کردن MP3 سرعت بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه هیچی، هر چند ثانیه یکبار هم به صفر میرسه.
خلاصه اگر بخوام چیزی رو بدون IDM بگیرم سرعتم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه و با IDM هم که دانلود میکنم بالاتر از 65 کیلوبایت نمیره.
اون از شبانش اینم از روزانش
پینگشم که رسیده به 400 میلی ثانیه.
از شرکت های در پیتی هم بدتر شده.
چه امضاي خوبي داري
مگه اين خاك تو سر ها سرعت رو كم نكردند؟ پس الان چه مرگشونه با اين پينگ بالا؟
به نظر شما ما که روتر داریم چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
خب کانکشن درست کن دیگه
اقا با این نرم افزاری که شما میگی از ساعت 3 تا 7:30 چقدر میشه گرفت ؟ وقتی دیس کانکنت میکنه نره به روزانه وصل بشه و حجم مارو تموم کنه !
من اینو دانلود کردم بی زحمت مرحله به مرحله بگین چیکارش کنم
amirrez4
27-09-2010, 16:01
اینجا هم بلوایی برپاست ===>
Rossoneri
27-09-2010, 16:01
آقا شما رو نمیدونم ولی من بعد از چندین روز بالاخره امروز اینترنت روزانه ام پینگش دوباره اومده پایین و از اون چیزی که قبلا بود هم پایین تر. این چند روز گذشته پینگم رفته بود بالای 400 ولی الان روی 170 اومده تقریبا. ولی هنوز ایراد داره و گاهی time out میده.
امیدوارم شبانه درست شده باشه!
amirrez4
27-09-2010, 16:30
آقا شما رو نمیدونم ولی من بعد از چندین روز بالاخره امروز اینترنت روزانه ام پینگش دوباره اومده پایین و از اون چیزی که قبلا بود هم پایین تر. این چند روز گذشته پینگم رفته بود بالای 400 ولی الان روی 170 اومده تقریبا. ولی هنوز ایراد داره و گاهی time out میده.
امیدوارم شبانه درست شده باشه!
پینگ گوگل : 131 میلی ثانیه
پینگ یاهو : 366 میلی ثانیه
پینگ مایکروسافت : تایم آوت!
تا ببینیم امشب نتیجه چند چند میشه !
aliakbar59
27-09-2010, 16:49
آقا من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم!
میگه بچه های شیف شب پیگیر شدن!!
بچه های فنی هم دارن روش کار میکنن!!!
کلی بایارو کل کل کردم
گفتم کج بشین راست بگو ببینیم قضیه چیه؟؟
گفت به جون مادرم منم خبر ندارم،فقط میدونم مشکل دار شده و دارن پیگیری میکنن!!!!
آدرس اینجا رو دادم گفتم یه سری بزن یه چیزی یاد بگیری پس:3:
آقا من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم!
میگه بچه های شیف شب پیگیر شدن!!
بچه های فنی هم دارن روش کار میکنن!!!
کلی بایارو کل کل کردم
گفتم کج بشین راست بگو ببینیم قضیه چیه؟؟
گفت به جون مادرم منم خبر ندارم،فقط میدونم مشکل دار شده و دارن پیگیری میکنن!!!!
آدرس اینجا رو دادم گفتم یه سری بزن یه چیزی یاد بگیری پس:3:
دوست عزیز من رفتم حظوری صحبت کردم ازین خانم .... پشت میز بود گفتم بابا سرعت من 17 شده گفت خب عادیه !!! باید همین باشه ! گفتم قبلا اون یکساعت اخر رو حداقل 230 بود گفت همینی که هست .
قبلا حداقل سرعتم روی 100 بود حالا که درگیر شده با خودش کامپیوتر هم کپ کرده با این سرعت فضایی
عليرضا خان
27-09-2010, 18:35
مشكل اين صبانتي ها (كارمندان صبانت و حتي مديرانش) اينه كه اصلا نمي دونن مشكل چيه!
بهشون ميگي تا چند روز پيش سرعت شبانه خوب بود يهويي اينطوري داغون شده نمي فهمن! مي گن عاديه!
ميگم آخه چرا يكدفعه و درست همزمان با تغيير ساعت رسمي كشور اينطوري شده هاج و واج به آدم نگاه مي كنن و هيچ جوابي ندارن!
اصلا نمي فهمن قضيه چيه! نمي دونن چي بوده و چي شده! از وضعيت فعلي و گذشته سرويسشون خبر ندارن!
mahdy2021
27-09-2010, 18:58
کاش یه راهی بود که بشه اعتراض کرد
من 2 هفته دیگه شارژ دارم.اصلا هم اعصاب مشکلات صبا رو ندارم ... الان شرکتهای دیگه هر گندی باشن از این وضع صبا بهترن
به نظر شما قصد دارن شبانه رو درست کنن؟
شبانه که درست نشد هیچ روزانه رو هم زدن ترکوندن من الان دارم با سرعت 1 کیلوبایت دانلود میکنم (یه آهنگ 9 مگی رو زده 2 ساعت طول میکشه بگیره !!!) . صبانت باید بره جلو دایل آپ لنگ بندازه الان . (حیف که گفتن فحش نده ولی ... تون) .
silhouette
27-09-2010, 19:17
شبانه درس شدنی نیست بیخودی دلتونو خوش نکنید بیخودی زنگ هم نزنید
hosein63
27-09-2010, 19:34
دوستان بیخود خودتان سرکار نذارید این شبانه درست شدنی نیست حالا درست هم شود خدا می داند سرعت چتد باشد معلوم نیست 120 باشد یا نه من که خطم را جمع کردم الان به لایزر سفارش دادم چند روز دیگر هم وصل می شود .دوستان بی خود خودتان را اذیت نکنید فکر هم نکنید صبانت کور هست و چیزی نمی داند نخیر از من وش ما بیشتر می داند تو همین سایت و تو همین تایپک صبانت خود صبانتی ها هستند و هر جا که دیدید در طرفداری صبانت چیزی نوشتند شک نکنید که مال خودشان هستند .من بارها گفته بودم صبانت ایم جنازه متحرک فقط به خاطر سرویس شبانه سزپا بود که آن هم کارش تمام شد من 2 دیگه زا دوستام هم شارژ تمام کردند و دیگر شارژ نکردند و دنبال Isp دیگر هستند .
boy iran
27-09-2010, 19:35
سلام
کمی رعایت بشه دوستان
ممنون
با این وضع صبانت دوستان چه isp رو معرفی می کنن شاتل بهتره یا اونای دیگه ؟
Steps-Rap
27-09-2010, 19:59
دوستان من یه مدته از شبانه استفاده نکردم.
مگه چش شده این شبانه؟؟؟
dragon-fly
27-09-2010, 20:07
اگه فکر میکنی دانلود شبانه با 50 60 نهایت 70 خوبه برو شاتل.
البته منطقه با منطقه فرق میکنه ولی من تا حالا نشنیدم بگن سرعت بیشتر از 95 داشتن.
من خودم اگه دانشگام تهران بود مجبور نبودم همش تو جاده باشم میرفتم دنبال ماهواره ای شما دیگه خودت میدونی.
اینم پست قبلی خودم
دوست من 512 اسیا تک داره میگه شبانه با 40 تا 60 و روزانه با 70 80 دانلود میکنه.
dragon-fly
27-09-2010, 20:12
دوستان من یه مدته از شبانه استفاده نکردم.
مگه چش شده این شبانه؟؟؟
هیچی خوبه فقط یکم زیادی گوشت لاکپشت خورده.
منم دیشب دانلود نکردم ولی قبلش همش سرعت زیر 10 بود البته یک دقیقه بعد از شروع دانلود.
mahdi-001
27-09-2010, 20:13
آقا الان تقریبا وضع همه ispها بد شده شاتل که میگن سرعتش شده مثل مخابرات یعنی 128 سرعت دان 16
راستی یه چیز جالب بگم براتون دوستم 128 از مخابرات داره میگفت 2 هفته اول اشتباه کرده بودن براش 2مگ وصل کرده بودن اونم با سرعت 400کیلو شبانه روزی دانلود میکرد بعد از مخابرات بهش زنگ میزنن میگن اشتباه شده الان داره با 16 دان میکنه بیچاره افسردگی گرفته میخواد بره بشقاب پرنده بگیره!
من که 4.5گیگ دیگه برا این ماه دارم الان هم منتظرم اگه شبانه درست شد میمونم ولی اگه درست نشد میرم پارس
دوستم 256پارس آنلاین داره با 250دان میکنه البته شبانش رو نپرسیدم
اقا با این نرم افزاری که شما میگی از ساعت 3 تا 7:30 چقدر میشه گرفت ؟ وقتی دیس کانکنت میکنه نره به روزانه وصل بشه و حجم مارو تموم کنه !
من اینو دانلود کردم بی زحمت مرحله به مرحله بگین چیکارش کنم
والا بستگی داره. من خودم بعد از دانلود کردن 1مگابایت سرعتم کم میشه و با این برنامه به زور 500مگ میگیرم. اما ظاهرا یکی از دوستان بعد از 1دقیقه سرعتش کم میشه و نزدیک 2گیگ دانلود کرده.
خوب شما همون صفحه اول که کانکشن ها هست میتونید select کنید از کدوم کانکشن استفاده کنه تا یه وقت نره روی روزانه.
Keep هم بهتره زده بشه.
بعد برید به قسمت options و از اونجا به scheduling.
حالا فعلا صبر می کنم اشتراکم تموم بشه ببینم بعدش چی میشه دیگه ؟
دوستان بیخود خودتان سرکار نذارید این شبانه درست شدنی نیست حالا درست هم شود خدا می داند سرعت چتد باشد معلوم نیست 120 باشد یا نه من که خطم را جمع کردم الان به لایزر سفارش دادم چند روز دیگر هم وصل می شود .دوستان بی خود خودتان را اذیت نکنید فکر هم نکنید صبانت کور هست و چیزی نمی داند نخیر از من وش ما بیشتر می داند تو همین سایت و تو همین تایپک صبانت خود صبانتی ها هستند و هر جا که دیدید در طرفداری صبانت چیزی نوشتند شک نکنید که مال خودشان هستند .من بارها گفته بودم صبانت ایم جنازه متحرک فقط به خاطر سرویس شبانه سزپا بود که آن هم کارش تمام شد من 2 دیگه زا دوستام هم شارژ تمام کردند و دیگر شارژ نکردند و دنبال Isp دیگر هستند .
بد ترین کار ممکنو کردی.
صد رحمت به صبا.
من لایزر دارم سرعتم شبا 10 هست.
که جدیدا روزا رو هم سرعتشو آوردن پایین از بس که نامحدود دادن دست مردم.
میومدی یه تحقیق میکردی بعد پول میدادی دست این لایزر.
aliakbar59
27-09-2010, 20:30
والا بستگی داره. من خودم بعد از دانلود کردن 1مگابایت سرعتم کم میشه و با این برنامه به زور 500مگ میگیرم. اما ظاهرا یکی از دوستان بعد از 1دقیقه سرعتش کم میشه و نزدیک 2گیگ دانلود کرده.
خوب شما همون صفحه اول که کانکشن ها هست میتونید select کنید از کدوم کانکشن استفاده کنه تا یه وقت نره روی روزانه.
Keep هم بهتره زده بشه.
آقا ایول ...
آموزشت خیلی بدرد خورد!!!!
حداقل تا اتمام قرارداد میشه جای مسکن استفاده کرد ازش:3:
خداحافظ صبانت:37:
en_mehran_sh
27-09-2010, 21:38
سلام
من سه سال هست که مشترک صبانت از مشهد هستم . الان سرویس یک مگ دارم . حدود یک هفته هست که سرعت دنلود شبانه بسیار پائین آمده و متوسط 10 هست تازه با نوسانات بسیار زیاد . با پشتیبانی شرکت در مشهد تماس گرفتم ، گفتند که چونکه اینترنت شبانه رایگان هست و مشرکین زیادی کانکت می شوند لذا سرعت پائین امده است . من گفتم که مگه قبلا هم همین وضع نبوده پس چرا سرعت الان کم شده ؟ که باز هم همون جواب قبل رو دادند و خیلی راحت گفتند همینه که هست ! بلافاصله با پشتیبانی تهران تماس گرفتم تا جواب قانع کننده ای بگیرم که متسفانه اونها هم پاسخ دوستانشون رو تائید کردند . واقعا متاسفم برای شرکتی که بزرگترین ارائه دهنده اینترنت پر سرعت در ایران هست با این روش مثلا پشتیبانی ! من که صد درصد قراردام رو بااین شرکت فسخ میکنم وبه دوستانی هم که چه مشترک صبانت هستند و چه میخواهند از این شرکت سرویس بگیرند ، پیشنهاد میکنم که دور اسم صبا نت رو خط قرمز بکشند .
armin321
27-09-2010, 21:41
بچه ها فقط تحقیق کنید بعد خط رو عوض کنید
من نمیدونم چا همه شرکتها دارن اینترنت ت خ . ی میدن
من علاوه بر صبانت آسیاتک هم دارم ، خدا لعنتشون کنه دقیقا کردند سرعت قرارداد ، بعد اومدن 1 تا 7 مجانی میدن.
ماهی 5 تومان دارم بیشتر میدم تا اینترنتم بشه مثل ماه قبل
اینم صبانت دومیش بود که اینکار رو کرد.
masoudtr
27-09-2010, 22:13
يكي advane dialer را اپلود كنه براي بقيه
من هرچي گرفتم رجيستر نشده يا خيلي قديمي بود
dragon-fly
27-09-2010, 22:15
Keep هم بهتره زده بشه.
داداش این چرا فقط یه بار قطع میکنه ؟
مگه وقتی همونطوری که گفتی تنظیم کردم نباید هر یک دقیقه دیسی کنه ؟
منم با همون ورژن 2.5 قدیمی کار میکنم.:10:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
داداش این چرا فقط یه بار قطع میکنه ؟
مگه وقتی همونطوری که گفتی تنظیم کردم نباید هر یک دقیقه دیسی کنه ؟
چرا! شما auto dial رو تنظیم کردین؟ یعنی بعد از هر بار دیسی شدن اصلا وصل میشه که بخواد دوباره قطع بشه؟
dragon-fly
27-09-2010, 22:28
منم با همون ورژن 2.5 قدیمی کار میکنم.:10:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
چرا! شما auto dial رو تنظیم کردین؟ یعنی بعد از هر بار دیسی شدن اصلا وصل میشه که بخواد دوباره قطع بشه؟
خودش کانکت میکنه.بعد از یک دقیقه دیسکانکت میشه.دوباره کانکت میکنه ولی دیگه دیسی نمیکنه.
خودش کانکت میکنه.بعد از یک دقیقه دیسکانکت میشه.دوباره کانکت میکنه ولی دیگه دیسی نمیکنه.
راستش جوابی ندارم :41:. اگه تنظیمات درست باشه باید کار کنه.
اگه دوست داشته باشید میتونید این کارو هم که من خودم میکنم امتحان کنید::31:
options
actions
add a new action
timeout of performing رو هرچی دوست دارید بذارید. من گذاشتم 25ثانیه. شما میتونید 1دقیقه بذارید.
file name اینجا فایل Autodisconnect که توی این انجمن معرفی شده رو انتخاب کنید:
start after connecting تیک خورده باشه.
:8:
masoudtr
27-09-2010, 23:06
همون آقايي كه آموزشش را گذاشته خوب لينك دانلود هم بگذار ديگه
بابا چقدر بيخيرين
behnam-k
27-09-2010, 23:09
بعد از سه ماه استفاده نکردن از شبانه صبانت امشب میخوام 3800 مگ بگیرم البته ساعت 5.40 بلند میشم
واقعا میتونه این مقدار حجم رو تو 2 ساعت بگیره :21:
سرور صبانت منفجر نشه خوبه :31:
همون آقايي كه آموزشش را گذاشته خوب لينك دانلود هم بگذار ديگه
بابا چقدر بيخيرين
حق با شماست :31:
Advanced Dialer v2.5
AutoDisconnect
این برنامه دوم ویروس شناخته میشه و باید انتی ویروسو خاموش کنید. مشکل از فایل من نیست به این انجمن مراجعه کنید:31:
پينگ صبا بعد چند روز به حالت عادي برگشته حدود 170 اميدوارم شبانه هم امشب به حالت عادي برگرده اگر امشب نشد ديگه هيچ وقت نميشه
سلام
مودم من D-link 2640 t هست و برای تنظیمات از آدرس 192.168.1.1 استفاده می کنم و هیچ کانکشنی نیاز نیست در ویندوز ساخته شود
برای دور زدن صبانت و اینکه هر 1 دقیقه دیسی شوم نرم افزار advenced dialer را دانلود کردم
ولی همانطور که مشاهده می کنید کانشن adsl وجود ندارد
دوستان با این روش مثل قبل میشود بالای 1.5 گیگ دانلود داشت ؟
کسی از دوستان تست کرده است؟
نرم افزار برای دوستان صبانتی
omidsadeghi
28-09-2010, 04:28
من هم مثل Jentel از مودم D-link 2640T استفاده میکنم. از Windows 7 Ultimate 64-bit استفاده میکنم. برا من هم اصلا هیچ کانکشنی نمیاد. برنامه هم رجیستر میشه.
subtittelmehdi
28-09-2010, 05:41
سلام من رفتم اینترنت صبانتم جمع کردم . مبینت گرفتم بنظرتون کار خوبی انجام دادم . یعضی ها میگن صبا نت خیلی بهتر بوده چرا این کار کردی . حالا نمی دونم چی کار کنم
Rossoneri
28-09-2010, 07:38
دیشب هم درست نشد! با اینکه پینگ ها به حالت عادی برگشته. یعنی واقعا میخواد همیشه همینطور بمونه؟!!!
armin321
28-09-2010, 07:53
حذف شود (مثل اينكه هنوز مشكل داره)
کسی نمیدونه این مشکل دایمی هست یا نه؟
اگر دایمی باشه که میرم از مخابرات میگیرم
من دیشب بیشتر دانلود کردم 250 مگ فکر کنم داره برمیگرده به حالت اول:8:
omidsadeghi
28-09-2010, 08:07
میخوام از مخابرات بگیرم ولی بدبختی اینجاست که فعلا در منطقه 3 اشتراک نمیده
عليرضا خان
28-09-2010, 08:52
ديشب هم مشكل كماكان به قوت خود باقي بود!
من توی 2 ساعت 20 دقیقه 130 مگ گرفتم !!!!! فعلا این وضع ادامه داره و اینطور که بوش میاد نمیخواد درست بشه .
عليرضا خان
28-09-2010, 09:12
سلام دوست عزيز
ديشب چقدر دانلود كرديد؟
هنوز هم قطع و وصل رو روي 1 دقيقه گذاشتيد؟
عليرضا خان
28-09-2010, 09:58
اگر شبانه درست نشده من توي فكر انتخاب يكي از اين دو جايگزين هستم:
1. وايمكس مبين نت: چون شبانه رايگان + جمعه هاي رايگان دارد.
2. سرويس EDGE ايرانسل: چون محدويت حجمي ندارد.
سرویس 256 و 512 مخابرات در حال حاضر چه مدارکی نیاز داره؟
عليرضا خان
28-09-2010, 10:03
سرویس 256 و 512 مخابرات در حال حاضر چه مدارکی نیاز داره؟
مخابرات مگر فقط روي فيبر نوري سرويس نميده؟
دوستان لطف کنن هرکی رفت یه شرکت دیگه و راضی بود توی این تاپیک هم یه خبر بده که بفهمیم دنیا دست کیه.
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
اطلاع دقیقی ندارم...
mahdi-001
28-09-2010, 10:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پینگ خوب شده ولی برا من سرعت دان مهمه که .....شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin321
28-09-2010, 11:36
نخير . همه جا ميده
فقط اشكالش اينه كه بالاي 128 نميده
128 هم خيلي كمه
fujitsu.siemens
28-09-2010, 11:44
نخير . همه جا ميده
فقط اشكالش اينه كه بالاي 128 نميده
128 هم خيلي كمه
مطمئنید که روی خطوط غیر فیبر هم میده؟!
چه سرعت افتضاخی دارین!!! من با ایرانسل تو یه ساعت 100 تا میگیرم،
قضیه مخابرات چیه؟
برم مخابرات بهم adsl میدن؟؟؟
من دیروز زنگ زدم گفتن که تا آخر هفته شبانه درست میشه...
من دیروز زنگ زدم گفتن که تا آخر هفته شبانه درست میشه...
اول همین هفته هم گفتن اواسط هفته درست میشه.:13:
دوباره اخر هفته زنگ بزنید میگن اوایل هفته دیگه. و خلاصه این داستان سر دراز دارد.:19:
سلام
مودم من D-link 2640 t هست و برای تنظیمات از آدرس 192.168.1.1 استفاده می کنم و هیچ کانکشنی نیاز نیست در ویندوز ساخته شود
برای دور زدن صبانت و اینکه هر 1 دقیقه دیسی شوم نرم افزار advenced dialer را دانلود کردم
ولی همانطور که مشاهده می کنید کانشن adsl وجود ندارد
دوستان با این روش مثل قبل میشود بالای 1.5 گیگ دانلود داشت ؟
کسی از دوستان تست کرده است؟
نرم افزار برای دوستان صبانتی
شما باید Connection Type خودت رو به حالت Bridge تغییر بدی
omidsadeghi
28-09-2010, 12:44
من دو ایمیل به روابط عمومی مخابرات که آدرسشpub_rel@tct.ir هست فرستادم و در مورد ای دی اس ال مخابرات سوالاتی پرسیدم که برای خودم رفع ابهاماتی شد و لازم دانستم برای شما هم در این پست ارسال کنم تا کسانی که مثل من از اینترنت شبانه صبانت ناراضی هستند و می خواهند به مخابرات برن بعضی سوالاتشون پاسخ داده بشه.
ایمیل اول :
سلام
در سایت مخابرات دیدم که تعرفه 128 حدود 9 هزار تومان هست که خیلی پایین تر از تعرفه ای هست که شرکت های ای دی اس ال دارن میدن. میخواستم بدونم این قانون اجرایی هست و چرا شرکت ها اینقدر دارن گرانتر میدن ؟ آیا این قیمت که در سایت مخابرات هست برای حجم دانلود نامحدود هست ؟
جواب ایمیل اول
karbar gerami
ba salam
tarefehaye marbot be ADSL ke dar sait moshahede mikonid tarefehaye ADSL erae shode az tarighe marakeze mokhaberati ast ke ba danlode na mahdod mibashad .
agar shekayati darkhosose sherkathaye pap (erae dahande ADSL)darid mitavanid az tarighe sazman tanzime mogharat va ertebatat radioei eghdam namaeid.
vahede saite ravabet omomi mokhaberate tehran
ایمیل دوم :
ba tashakor az pasokhgouyi shoma . 5 soal dar morede adsl mokhaberat dashtm ke javabeshan koutah ast va kheyli vaghtetan ra nemigirad.
1. man shenidam ke hazineye moshtarak adsl ke bar rouye ghabz miyad sabet nist va har cheghadr terafic masrafi bishtar bashe bishtar bayad pool bedim. aya hamichin chizi doroste ya inke dar morede masalan sorate 128 che 1 kilobyte che 10 gigabyte danlod konim farghi nadare ?
2. aya doroste ke be zoodi majles layehe'i tasvib mikone va mahdoudiat 128Kb bardashte mishe ? aya age tasvib beshe ta che modat ejra'i mishe ?
3. aya mokhaberat ham manande sherkat-haye khosousi hazineye "nasb va rah-andazi" migire ya faghat hazineye sharje mahiyane ?
4.vaghti mikhastam dar site be soorate interneti baraye sabte name adsl mokhaberat eghdam konam goft ke felan da markaz shoma (3334) emkan-pazir nist. aya in be dalile naboudane porte khali ast ? aya behtar ast ke moratab site ra check konam ta vaghti emkanesh bood sabte-nam konam ya ba moraje'e hozouri dar mokhaberat sabtenam konam ?
5.aya sherakat haye khosousi ham tebghe ghanoun bayad ham-gheymate mokhaberat service bedan va agar bishtar az in gheymat bedan gheyre ghanouni ast ?
dar akhar yek soale takhasosi ham dashtam ke albate agar ham pasokh nadahid moshkeli nist chon az hiteye ravabet omoomi kharej ast.
sherkate "ebp" dar amrica internete 1000 megabit ra 350 dolar ( har megabit 350 toman) be masraf konande mide. dar link zir mitounid bebinid. ama sherkate ertebatat zirsakht internete STM1 yani 155 megabit ra 37 milion toman ( har megabit 238 hezar toman) be sherkat haye mokhaberat ostani mide.
ellate in tafavote gheymat besyar bala (680 barabar) chist ?
linke sherkate ebp: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/fi-speed-internet-30
linke sherakte mokhaberat tehran :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd
dar akhar baz ham az shoma besyar mamnounam
جواب ایمیل دوم
ba salam
pasokh 1=adsl vagozar shode az soye mokhaberat badanlod na mahdod mibashad va hazine mahiane an be soratesabet roye ghabz telefon lahaz mishavad.
pasokh 2=dar sorate tasvibe majles va eblagh be mokhberat ghatan anjam khahad shod.
pasokh 3=barayenasbe adsl faghat kafist shoma hazine kharid modem ra be mokhaberat pardakht koid va ya modem khod ra az bazar kharidari konid va pas az an hazine sharj mahianepardakht khahid kard,zeman chenache moshtarak khod natavanad modem ra rah andazi konad va az markaz darkhast namayad mablaghe 10000 toman babate hazine rahandazi modem va nasbe an bayesti be markaz pardakht konad .
pasokh 4=dar hale hazer sabte nam interneti dar manateghe 2 va 8 emkan pazir ast,baghie manategh ba darkhaste hozori adsl vagozar mishavad .markaze piroozi be elate por shodane porthaye khali ta 2 mahe ayande emkane vaghozari nist ,hodode 2 mahe ayandebe hamrahe katre shenasaei va akharin ghabze pardakhti be be omor moshtarekin markaz moraje va darkhaste adsl namaeid.
pasokh 5=tarefehaye marbot be sherkathaye pap ra sazmane tanzime moghararat taein mikonand va agar soali dar in khosos darid darid ba in sazman tamas begirid.
baraye daryafte pasokhe soale matrah shode ba sherkate ertebatat zirsakht tamas begirid.
vahede saite ravabet omomi mokhabrate ostan tehran.
armin321
28-09-2010, 12:59
مطمئنید که روی خطوط غیر فیبر هم میده؟!
بله . من خودم از منطقه خودمون(44) پرسيدم. تو اين منطقه اصلا فيبر ارائه نشده . فقط مشكل من اينه كه پورت خالي نداشتن. كلا بيشتر مناطق پورت خالي ندارن.
اينو كارمندشون گفت.
ظاهرا تعرفه های اینترنت مخابرات در کشور خیلی متفاوت هست. و اینطور که من دیدم مثلا توی شیراز اصلا نامحدود نداره.
amirrez4
28-09-2010, 16:00
میشه دوباره کانکت نکنه ، اگر کیپ را نزده باشی ، اما اینکه دیگه دیسکانکت نمیکنه جالبه !
Amir_Niknam
28-09-2010, 16:14
به نظر من حتي اگر شبانه درست بشه (كه بعيد ميدونم حالا حالا اتفاقي بيفته) باز هم به نظر من صبا نت با اين كار به كاربرها توهين ميكند
حتي اگر سرعت سرويسشون 5 برابر هم بشه من ديگه سرويسمو تمديد نميكنم
اگر مشكلي وجود داره يا اگر ميخواهند كاري كنند چرا اطلاع رساني درستي نميكنند ؟ آيا اين همه كاربر واقعا اين قدر بي ارزش هستند كه از نوشتن يك اطلاعيه چند خطي خودداري ميكنند ؟ متاسفانه توهين به شعور مشتري ظاهرا در شركت هاي PAP امريست متداول! و صبا نت در صدر اون ها قرار داره
dragon-fly
28-09-2010, 16:17
میشه دوباره کانکت نکنه ، اگر کیپ را نزده باشی ، اما اینکه دیگه دیسکانکت نمیکنه جالبه !
خودمم موندم.یکی از دوستام هم همین مشکلو داشت.
حالا اگه کسی فهمید مشل کار از کجاست ممنون میشم بگه.
silhouette
28-09-2010, 17:57
خودمم موندم.یکی از دوستام هم همین مشکلو داشت.
حالا اگه کسی فهمید مشل کار از کجاست ممنون میشم بگه.
روی عکس قسمت شماره 5 periodically رو انتخاب کردید یا خیر
ضمنا دکمه keep باید بصورت سیم جدا باشه
احیانا اگر هنوز مشکل دارید در معرفی اکشن گزینه کانکت رو انتخاب کنید(شماره4)
یعنی اینطوری
1سوال اساسی:
گیریم شبانه صبانت درست نشد
روزانش هم بدتر شد
در این صورت 2تا شرکت خوب معرفی کنید که بریم اونجا
مخابرات که در اصفهان فقط و فقط خطوط فیبر نوری را ساپورت میکنه-پس از ما را نمیده
مخابرات که پرید
شاتل هم که بدتر از صبانت شده
فقط میمونه پارس آنلاین که فکر کنم گرونه
لطفا 2-3تا شرکت خوب بگید
silhouette
28-09-2010, 19:39
عصر انتقال داده یا لایزر فک کنم بدک نباشه البته همشون یه .خن
mahdi-001
28-09-2010, 20:04
من هر روز داره لینک دانلود هام تو idm زیادتر میشه اگه یه وقت خدا خواست واینا شبانه رو درست کردن چندروز طول میکشه تا اینا 100%بشن
فکر میکنم بقیه دوستان هم چند گیگی برا دانلود داشته باشن پس اگه درست بشه انقدر همه شروع به دان میکنن که سرعت بازم به همین 7 کیلو میرسه
من فعلا دارم تحقیق میکنم برم پارس یا همین صبا بمونم
همه چیز بستگی به سرعت شبانه داره
راستی دوستانی که تا ساعت 10 دان میکنن تو اون ساعت هم سرعت خوب نمیشه؟یعنی از 7 بیشتر نمیشه؟
من هر روز داره لینک دانلود هام تو idm زیادتر میشه اگه یه وقت خدا خواست واینا شبانه رو درست کردن چندروز طول میکشه تا اینا 100%بشن
فکر میکنم بقیه دوستان هم چند گیگی برا دانلود داشته باشن
منم چند گیگی داشتم از بس که این idm تو روز یه دفعی برا خودش شروع به دانلود کرد بی خیال شدم همش پاک کردم نمی دونم چرا این طوری می شد؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
صبا نت کاش اینقدر به مشتریاش احترام می گذاشت که یه معذرت خواهی خشک خالی تو سایتش میذاشت
واقعا براشون متاسفم
حیف که تازه قرارداد بستم:41: 2.5 ماه باید تحمل کنم
image369
28-09-2010, 21:04
منم چند گیگی داشتم از بس که این idm تو روز یه دفعی برا خودش شروع به دانلود کرد بی خیال شدم همش پاک کردم نمی دونم چرا این طوری می شد؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
توی queue که بزاری این جوری میشه :31:
واسه من دیروز ظهر ساعت 12 آمدم خونه دیدم هنوز داره دانلود میکنه ولی با سرعت 10. قطعش کردم با یوزر روزانه وارد شدم سرعت حسابی رفت بالا.
mahdi-001
28-09-2010, 21:52
سلام
اول تو صفحه آی دی ام scheduler رو اننتخاب کن .بعد تو صفحه ای که میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیک قسمت مشخص شده در شکل زیر رو غیر فعال کن تا دیگه شروع به دانلود بی اجازه نکنه!
dragon-fly
28-09-2010, 21:56
تو scheduler تیک start download on IDM startup رو بردارید باید درست شه.
Rossoneri
28-09-2010, 22:10
ولی من هنوز هم فکر میکنم درست میشه. چون ساعت هاش و غیره هم هنوز درست نشده. درسته خیلی بی شعورن که اطلاع رسانی نمیکنن اما به هر حال بیاید امیدوار باشیم!
mahdi-001
28-09-2010, 22:16
ولی من هنوز هم فکر میکنم درست میشه. چون ساعت هاش و غیره هم هنوز درست نشده. درسته خیلی بی شعورن که اطلاع رسانی نمیکنن اما به هر حال بیاید امیدوار باشیم!
من هم با شما موافقم ولی الان بین 2 راهی موندم برم یه شرکت دیگه باید هزینه رانژه دوباره بدم
چند روز منتظر شم تا وصل شه
خدا میدونه سرعت شبانش خوب باشه یا بدتر از صبا باشه
یا با همین صبا بسازم؟؟!!!:2:
joe_satriani
28-09-2010, 22:35
من هم با شما موافقم ولی الان بین 2 راهی موندم برم یه شرکت دیگه باید هزینه رانژه دوباره بدم
چند روز منتظر شم تا وصل شه
خدا میدونه سرعت شبانش خوب باشه یا بدتر از صبا باشه
یا با همین صبا بسازم؟؟!!!:2:
با سلام
منم الان دقيقا مثه شما هستم
موندم چيكار كنم - ميخوام از صبا بيام بيرون و از يه طرف هم باز به شركت مقابل بايد هزينه رانژه بديم
image369
28-09-2010, 23:44
تا هفته اینده شبانه درست نمیشه
در مورد سرعتشم شک دارم بالای 60 بره
Khan gholi
28-09-2010, 23:50
من هفته پیش شبانه هر شب 2 گیگ روی شاخش بود.الا اینقد اعصاب خورده از ساعت 3 تا 10 صبح 300 مگ بیشتر دانلود نمیشه.
یک دوست دارم مشهد توی کوهسنگی میشینه میگه مال اونا شبانه اش 24 ساعته شده ولی سرعت اونم از 12 بیشتر نمیشه. اگر این روش همگانی بشه بازم فایده نداره چهار روز دیگه این یارانه ها رو بردارن کی پول داره برق برای دانلود حروم کنه.
الان موندم برم شاتل میترسم اونم عین همین باشه
خداوند لعنت کنه تمام ظالمین و دزد ها رو
farhang_760
29-09-2010, 02:52
سلام بر تمامی بچه های دانلود شبانه روزگار
میگم خداروشکر حداقل این سرعتا که افت کرد یک مزیتش این بود که ما شما رو شناختیم
فهمیدیم کیا بچه های شبانه بودند!!!
من حقیقتش زیاد از شبانه استفاده نمیکنم اما گاهی اوقات فایلهای سنگین رو بهش میسپاریم
از این برنامه ها هم نصب نمیکنم
چون سحر خیزم خودم کار روشن خاموشش رو انجام میدم:20:
اما جالب اینجا بود که
از سه روز پیش که اینترنت رو بردم رو شبانه
بعد که خوابم برد طبق معمول سیستم رو راس 7 خاموش کردم و رفتم به کارام رسیدم
برگشتم دیدم اه؟؟
چرا هنوز ساعت 2 این اینترنت وصله؟؟!!!!
هر چی چک کردم میزد کاربر در حال استفاده نیست!!!:18::18:
خلاصه اینجوری شده که الان سه الی چهار روزی هست اینترنت شبانه ما یکسره شده(مرکز تلفن آزادگان!!)
اما اصلا فایده نداره:13:
چرا که شده مثل 128 های قدیم شرکت آفتاب
12 الی 13 کیلویی بگیره کار کرده
تازه من که بیشتر با تورنت کار میکنم حسابشو بکن
در کل بگم
درسته که من زیاد با شبانه کار نمیکنم اما بالاخره هر چند ماهی تک و توک فایلای سنگین رو بهش میدادم آخه با این ترافیک مزخرف کی میتونه اینترنت کار کنه
با این ترافیک صبا نت فقط میتونی قبض آب و برق از طریق اینترنت پرداخت کنی
واسه یک پروژه ای که داشتم جرات نداشتم دو تا فیلم تخصصی دانلود کنم
هی با خودم میگفتم الان تموم شد
من هیچوقت نشده این سه ماهش برام سه ماه بشه
همش 1 ماه م نیمه بوده!!!!
اما شنیدم این شاتل شبانه رو محدود کرده
بعید نیست که این صبانت هم بخواد از این کارا بکنه
اگر صبانت اینکارو بکنه
اصلا مفتش هم گرونه:2:
بنظر من دایل آپ ارزشش بیشتر از ایناست
!!!!!
masoudtr
29-09-2010, 03:00
من الان میتونم با شبانه وصل شم
ارور 691 میده
کس دیگه هم این مشکل را داره؟
farhang_760
29-09-2010, 03:22
ارور 691 میده
من که همچنان با همون قبلی وصل هستم
یعنی چون مودم اترنت دارم خودش وصله حالا چه من خاموش کنم برم یا روشن باشم
الان هم دارم با همون مینویسم
البته فکر نمیکنم از سه روز پیش قطع شده باشه:27:
دوستان بکنم یا نکنم
قرار دادو تمدید:5::5::5:
dvb_hamed
29-09-2010, 03:27
ارور 691 میده
كانكشن شبانه رو پاك كن،دوباره يكي بساز درست ميشه
اين ترفند تقريبا جديد صبا هستش،بعضي وقت ها بعد از چند بار دي سي و كانكت شدن اين مشكل ايجاد ميشه
اگر كسي راه حلي داره بگه
image369
29-09-2010, 03:29
امشب شبانه برای من تا 3:15 سرعتش خوب بود بعد یکدور خاموش روشن کردم دوباره کانکت شدم سرعت دوباره رفت روی 10 برای سایر دوستان هم همینطوره ؟
masoudtr
29-09-2010, 03:45
سزعت کمه
من الان با روزانه اومدم
advance dialer هم کار نمیکنه خیلی نرم افزار بیخودیه
دوستان نرم افزاری سراغ ندارید که یک کار را که بهش دادم هر یک دقیقه برام انجام بده؟؟؟؟؟؟
mohammad_77
29-09-2010, 10:02
سلام.
مشکل من اینه که شبانه کانکت میشه ولی چیزی دانلود نمیکنه . ساعتش هم تغییری نکرده .
روزانه هم سرعتش خوبه و مشکلی نداره .
نمیتونم باور کنم یک عده آدم توی صبانت نشسته اند و با یک تغییر ساعت نمیتونند پس از یک هفته مشکل رو حل کنند . این رو داده بودند به بقال محل ما تا حالا درستش کرده بود .
من چاره ای نداشتم سه ماهه شارژ کردم .
دوستان نظری ندارند که با شکایتی , چیزی بشه بهشون فشار آورد ؟ بشینیم یک فکری بکنیم یه خورده اذیت بشن .
omid-p30
29-09-2010, 10:14
آقا من بیدار شدم دیدم الان که ساعت ده هست شبانه هنوز دیسکاکنت نشده.
هر چی هم داده بودم دان کرده حدود 600 مگ
قضیه چیه ؟ الان هم هر چی بذارم دان کنه از ترافیک کم نمی کنه ؟
mahdi-001
29-09-2010, 12:12
سلام سرعت روزانه من امروز به26 هم میرسه معلوم نیست دارن چیکار میکنن دیگه دارم مطمئن میشم که باید رفت :41:
omid-p30
29-09-2010, 12:18
آقا چه کاریه رفتم تو سایت زیر مصرف زده کاربر در حال استفاده نیست. الان هم هموز قطع نشده و سرعت هم هفتاد هست.
mahdi-001
29-09-2010, 12:20
آقا چه کاریه رفتم تو سایت زیر مصرف زده کاربر در حال استفاده نیست. الان هم هموز قطع نشده و سرعت هم هفتاد هست.
شما کجایی؟
mehdi 65
29-09-2010, 12:23
سزعت کمه
من الان با روزانه اومدم
advance dialer هم کار نمیکنه خیلی نرم افزار بیخودیه
دوستان نرم افزاری سراغ ندارید که یک کار را که بهش دادم هر یک دقیقه برام انجام بده؟؟؟؟؟؟
از ''ADSL autoconnect" استفاده کنن, من شبي 1 گيگ باهاش دان ميکنم.
omid-p30
29-09-2010, 12:34
شما کجایی؟
قم. قضیش میدونید چیه ؟ چرا هنوز وصله ؟
انگار به قمی ها حال میدن. اون دوستمون هم از قم بود میگفت سرعتش خوبه.
یا صبانت رو باید جمع کنیم یا خودمون جمع شیم بریم قم.
نظر من که گزینه اوله.
linuxboy
29-09-2010, 12:42
سلام
بچه ها من سرعت شبانه ام به 5-6 کیلوبایت رسیده در حالیکه روزانه همون 70-80 تا هست؟مشکل چیه بخاطر اینکه 3 ماه 13 تومانی خریدم یا برای همه هم اینطوری هست؟
دیشب 7 مگ گرفتم
اینم سرعت روزانم، البته تا 50 هم بالا میره:
joe_satriani
29-09-2010, 14:13
دوستان میشه بگین سرعت دانلود شما چقده؟
با سلام
مال من هم 40-50 متغير هست
دوستان ديگه من به ندا گستر اعتماد نميكنم.همين.
سري بعد از يه isp ديگه ميگيرم.
با سلام
منم همين كار و ميخوام انجام بدم
farhang_760
29-09-2010, 14:26
:18::18::18::18::18:
واقعا جای تاسف داره!:19:
فکر میکردم یک اینترنت ای دی اس ال و یک صبانت هست اما میبینم وقتی که بهشون رو بدی اینا هم تا بتونن سو استفاده میکنن
واقعا چرا این شرکت های ایرانی به فکر بازخورد از مشتری ها نیستند
یا واقعا زور داره یا عقلش نمیرسه
که به نظر من فکر کنم گزینه اول همون زور باشه
با خودش فکر کرده کاربرای اینترنت توی ایران کجا میخوان برن بهتر صبا
از جهتی هم راست میگه اون شاتل که واقعا باید جوازش رو باطل کنه نونوایی بزنه:27:
اون شرکت های دیگه هم چون ضعیفند بهشون بها داده نمیشه
مخابرات هم که حواسش سر جاش نیست!!
بعدش هم اکثر کاربرای صبا که دنبال دانلود نیستند گفته یک عده که شبا وصل میشند همون بهتر که وصل نشند!!!
حالا چیزی که برای من جای سواله اینه که آیا این ترافیک شبانه برای صبا نت چه مشکلی بوجود آورده که قصد محدود کردنش رو داره؟؟
شاتل چند ماه پیش اقدام به محدود کردن سرویس شبانه کرده بود که این صبا هم اینکارو کرده
شاید فشاری چیزی هست که مجبور به این کار شدند
حتما این فشار به قدری نبوده که صبا رو اولش راضی کنه و رو شاتل کار خودشو کرده و تونسته محدودش کنه
اما بعد از مدتی تونسته برای صبانت این کارو انجام برسونه
البته دلتون بسوزه!!! مدیرصبانت یکی از نمایندگی های مشهد از کاربراش عذر خواهی کرده:21:
توجه مهم
مدیریت صبانت ضمن پوزش به خاطر اختلالات پیش آمده چند روز اخیر در سرویس های صبانت به خصوص در مشهد وعده داده اند با برنامه های جدیدی به زودی پذیرای مشترکین عزیز خواهند بود
اما این که برای بچه های صبا نون و آب نمیشه!!!
نظر من که گزینه اوله.
دوست من میتونی مشهد هم بیای
الان برای من 4 روزه که این شبانه قطع نشده
اما بهت بگم که اصلا آرزوی داشتن این اینترنت رو نکن چرا که فقط داری قطعات کامپیوترت رو مستهلک میکنی
یادش بخیر اون شبا که تو کامپیوتر نفت میریختیم و با سرعت 225 کیلو اطلاعات دانلود میکرد
البته کار ما هم زیاد نبود اما همونو اگه بخوایم الان دانلود کنیم میشه به عبارتی (10 بر 1) یک هفته و خورده ای!!!
خب یکی نیست بگه که صبا رو قطع کنیم کجا بریم!!!
عجب روزگار غریبی است نازنین!!!
:11::11:
farhang_760
29-09-2010, 14:32
ارور 691 میده
دوست من حقیقتش این به خاطر همین سیستم امنیتی جدیدی هست که درست کردند تا نتونی از ای دیگه با اکانت دیگه ای وارد شی
البته برای شبانه نمیدونم چرا این اتفاق می افته
اینم دلیلش که خود نماینده نوشته بود
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره ۷۶۱۵۹۱۷ تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
البته شماره ذکر شده برای مشهد هست ها
masoudtr
29-09-2010, 14:39
من دیشب تا صبح بیدار بودم
ترفند advance dialer هم بدرد نمیخوره برای اینکه من دقیقه اول فقط 1.25 مگ دانلود میکردم که 60 دقیقه میشه 75 مگ و 4 ساعتش مشه 300 مگ در حالی که قبلا تو یک ساعت 300 مگ میگرفتم
خوشبختانه منم 23 این ماه 3 ماهم تموم میشه و ده برو که رفتم
omidsadeghi
29-09-2010, 14:58
سرعت اینترنت من تو روزانه بین 80 تا 130 متغیره . اینم عکسش. البته شبانه هم همین طوره. فقط بعد یه دقیقه میاد رو 7-8. در ضمن اشتراکم هم 128 سه ماه و 9 گیگ هست.
قم. قضیش میدونید چیه ؟ چرا هنوز وصله ؟
میخوای وصل نباشه؟
برو بگو واست قطع کنن!:46:
نظر من که گزینه اوله.
والا تا اونچایی که من میدونم شاتل تو قم گند ترینه ولی حالا نمیدونم چی شده صبا با قم خوب شده!:31:
راستی من این چند روز پیش شبی 5گیگ میگرفتم!:19: (البته کلا 3 روز نشد!)
و تا 5دقیقه به 10 اکانتم وصل بود!
ولی از دیشب نگو که دلخونم! 2گیگ بیشتر دانلود نشده!:13:
این چه وضعیه؟ تازه داشتیم به 5گیگ عادت میکردیم!:27:
:27:
فکر کنم دیگه تا 10 وصل نباشه!
ولی باز من که راضیم!
تلافی اون یکی دوشب هم که واسه تغییر ساعت اکانتو بهم ریختن رو درآوردیم!
آقا همه بلند شید بیایید قم ،ما بریم تهران!:31:
چون دیگه ترافیکی واسمون نمیمونه!
ولی جالبه با اونایی که قبل از این جریان شبی 2گیگ دانلود میکردن هم آشنا شدیما.:46:
mahdi-001
29-09-2010, 15:51
قم. قضیش میدونید چیه ؟ چرا هنوز وصله ؟ نه من از وقتی سرعت کم شده شبا دان نککردم امشب میخوام دان کنم ببینم چقد میشه گرفت؟!:13:
farhang_760
29-09-2010, 16:01
من یادم رفت چیزی رو بگم
من یادم میاد حدود چند ماه پیش با یک مودم اترنت D-link که فقط چهار پورت شبکه داشت نهایت سرعتم به 120 میرسید
اما همون موقع که مودمم رو عوض کردم و linksys گرفتم سرعتم دقیقا دو برابر شد. شد چیزی حدود 230
برای شبانه هم این صادق بود
بعد به این نتیجه رسیدم که مودم واقعا میتونه تاثیر داشته باشه
اما از این موقع به بعد که این شبانه اینقدر افتضاح شده واقعا هیچ حرفی برای گفتن ندارم
روزارو که ازمون گرفتند بسشون نبود که شبا رو هم تخته کردند!!!
به امید روزی که اینترنت زیر یک مگ توزیع نشه!!!!:18:
موفق باشید:11::11::11:
armin321
29-09-2010, 16:06
جوابمو گرفتم
مثل اینکه هنوز هم مشکل داره شبانه صبانت
ساعت 16/45 هستش
همچنان به شبانه وصلم :18: چون دیسکانکت نکردم .سرعت بین 9-10
کل دانلودی که توی این 13 ساعت کرده برابری میکنه با یکساعت دانلود قبلان:41: :41:
دیگه باید با دانلود شبانه خداحافظی کرد:41:
یا دمه هفته ی قبل توی اخبار گفت شمارش معکوس برای رفع محدودیت سرعت اینترنت!!!! همونوقت با خودم گفتم هر چی اینا تا حالا گفتن دقیقاً برعکس شده......
linuxboy
29-09-2010, 17:24
کسی تونسته جوابی از خود صبانت بشنوه؟
aliarnold
29-09-2010, 18:27
من يه جواب خوب براي دوستان دارم:::
اطلاعیه شماره 23
به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور در تیرماه جاری شرکت نداگستر صبا را به عنوان بهترین ISP کشور در ارائه سرویس به مشترکین اعلام نمود.
ISP های برتر مشخص شدند
به گزارش مهر، ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور در تیرماه جاری با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های ندا گستر صبا، پارس آنلاین، ندا رایانه، شاتل، داتک، ارتباطات فن آوا، افرانت، سرمایه گذاری اوراکل، آریا سپهر و رسپینا رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند.
سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
منبع :
حالا بازم بگيد بده.سرويس دهنده به اين خوبي!!!!!!!!!!!!!1
امروز زنگ زدم صبا میگن تا معلوم نیست کی درست بشه
فقط حیفم میاد که هفته پیش شارژ کردم.
کسی میدونه میشه ازشون شکایت کرد یا نه. آدم زورش میاد.
aliarnold
29-09-2010, 19:32
امروز زنگ زدم صبا میگن تا معلوم نیست کی درست بشه
فقط حیفم میاد که هفته پیش شارژ کردم.
کسی میدونه میشه ازشون شکایت کرد یا نه. آدم زورش میاد.
از كي و به كي ميخواي شكايت كني دوست عزيز؟؟؟؟
مگه پست قبليه بنده رو نخونديد؟؟؟
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
دوستان يه سوال ميشه با يه كامپيوتر ديگه با اون مودمي كه macش رو ندا شناخته ميتونم به اينترنت وصل بشم يا ندا mac كامپيوتر رو هم ميخونه؟؟؟؟
armin321
29-09-2010, 19:35
کسی میدونه میشه ازشون شکایت کرد
شکایت که نه
اونها تعهد کردن 128 بفروشن که دارن میفروشن
ولی واقعا خاک بر سر صبانت
چه پولهای بی برکتی رو شام و ناهار زن و بچشون میکنن
aliarnold
29-09-2010, 19:40
دوستان يه سوال ميشه با يه كامپيوتر ديگه با اون مودمي كه macش رو ندا شناخته ميتونم به اينترنت وصل بشم يا ندا mac كامپيوتر رو هم ميخونه؟؟؟؟
Lordmaster
29-09-2010, 20:04
یادش بخیر یه زمانی سرعتم این بود ولی الان با دایال آپ برابری میکنه!:24:
با شبانه حدود 7 گیگ میتونستم بگیرم !:31:
ولی الان به ترانسفر ریت دور و بر 120KB هم راضیم!:rolleye:
کاش سرعت شبانه درست شه وگر نه مجبورم برم از یه جا دیگه DSl بگیرم !:41:
armin321
29-09-2010, 20:36
یادش بخیر یه زمانی سرعتم این بود ولی الان با دایال آپ برابری میکنه!:24:
با شبانه حدود 7 گیگ میتونستم بگیرم !:31:
ولی الان به ترانسفر ریت دور و بر 120KB هم راضیم!:rolleye:
کاش سرعت شبانه درست شه وگر نه مجبورم برم از یه جا دیگه DSl بگیرم !:41:
کدوم مرکز مخابراتی ؟ چه پیش شماره ای؟
Kianoosh
29-09-2010, 20:36
من بعد از خسته شدن از قیمت بالای پارس آنلاین و سرعت پایین مخابرات می خواستم برم صبا نت بگیرم ولی مثل اینکه وضعش زیاد خوب نیست :دی از دوستان کسی تو مرکز شهدای گمنام سرویس داره؟این مشکلات قطعی و کاهش سرعت شبانه سراسری هست یا مرکز به مرکز فرق می کنه ؟هیچ تضمینی هست مثلا سرویس 128 رو رو 1024 /512 ببندند؟سرویس یک مگ طلایی بی دردسر میدن و دیگه افت سرعت نداره بالاتر نخواستیم!استفاده از اکانت شبانه اجباری نیست دیگه؟یعنی با یوزر پس روزانه میشه تو همون ساعتها با سرعت خوب استفاده کرد؟فرم سفارش آنلاینش هم که خرابه تو سایتش نه؟
کلا شما چه ISP رو پیشنهاد می کنید هزینه تو ماه حداکثر حدود 25 تومن پینگ و سرعت دانلود روزانه خیلی مهمه شبانه هم داشته باشه چه بهتر ولی نه دیگه در حد دایل آپ :دی
مرسی
Kianoosh
29-09-2010, 20:55
کسی نبود جواب بده؟!
armin321
29-09-2010, 21:10
توصیه برادرانه
طرف صبانت نیا.
هر ماه یک بامبول درست میکنند تا یوزر ها رو اذیت کنند
یکماه پیش هم سرعت روزانه رو در حد دایال آپ کردند حالا اون درست شد الان شبانه رو دایال آپ کردند
فقط بگم صبانت نمیزاره یکماه با خوشی بهت بگذره
Lordmaster
29-09-2010, 21:16
کدوم مرکز مخابراتی ؟ چه پیش شماره ای؟
توکلی--4450
من حدود 3 ساله که از صبانت اشتراک دارم .اوایل سرعت 512kb بود بعد شد 1mb بعد 7mb :27:بعد دوباره 1mbبا ااعمال محدودیت سرعت بعد از چند دقیقه و حالا هم که دیگه داغون شده:37:هیچ وقت به این بدی نبوده!
armin321
29-09-2010, 21:45
توکلی--4450
من حدود 3 ساله که از صبانت اشتراک دارم .اوایل سرعت 512kb بود بعد شد 1mb بعد 7mb :27:بعد دوباره 1mbبا ااعمال محدودیت سرعت بعد از چند دقیقه و حالا هم که دیگه داغون شده:37:هیچ وقت به این بدی نبوده!
ولی انصافا 7 مگ خیلی عالی بود...
یعنی از عالی هم اون ور تر
من بعد از خسته شدن از قیمت بالای پارس آنلاین و سرعت پایین مخابرات می خواستم برم صبا نت بگیرم ولی مثل اینکه وضعش زیاد خوب نیست :دی از دوستان کسی تو مرکز شهدای گمنام سرویس داره؟این مشکلات قطعی و کاهش سرعت شبانه سراسری هست یا مرکز به مرکز فرق می کنه ؟هیچ تضمینی هست مثلا سرویس 128 رو رو 1024 /512 ببندند؟سرویس یک مگ طلایی بی دردسر میدن و دیگه افت سرعت نداره بالاتر نخواستیم!استفاده از اکانت شبانه اجباری نیست دیگه؟یعنی با یوزر پس روزانه میشه تو همون ساعتها با سرعت خوب استفاده کرد؟فرم سفارش آنلاینش هم که خرابه تو سایتش نه؟
کلا شما چه ISP رو پیشنهاد می کنید هزینه تو ماه حداکثر حدود 25 تومن پینگ و سرعت دانلود روزانه خیلی مهمه شبانه هم داشته باشه چه بهتر ولی نه دیگه در حد دایل آپ :دی
مرسی
یه اشتراک 1 تا حداکثر 3 ماهی بگیر تا فقط امتحانش کردیه باشی.خوب بود تمدید میکنی نبود تمیدید نمیکنی
سیستمم بعد از گذشتن 17 ساعت هچنان به شبانه وصله:blink: با همون سرعت 9-10 شاید اگه قطع نکنم خودش باین زودیهادیسکانکت نکنه.ارزش برقی که مصرف میشه بیشتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط محض کنجکاوی و امتحان میخوام بذارم وصل باشه.کسی اینکار رو نکنه چون اصلاً ارزش نداره
omid_egh
29-09-2010, 22:28
سرعت صبا تو کرج چجوریه ؟
عالی
خوب
متوسط
کم
افتضاح
hamed254
29-09-2010, 22:51
من که خدا رو شکر تا الان راضیم امروز وصل شد !!
حالاببینیم شبانش چه فرمیه!!!
مرسی
همین صبانت رو بگیر بابا:31: روزانش خوبه ، شبانش ....(جای خالی حرف بد بود) ، البته برای شبانش هم راه داره که میشه مثل قدیم دانلود کرد تو صفحات قبل بگرد
یه شرکت دیگه هم هست سرعت 1MB میده به خونه فعلا صبر کن دوستم بگیره ، اگر خوب در اومد معرفی می کنم بری بگیری قیمتش هم ، در حد همین صباتر تر هست
یه اشتراک 1 تا حداکثر 3 ماهی بگیر تا فقط امتحانش کردیه باشی.خوب بود تمدید میکنی نبود تمیدید نمیکنی
سیستمم بعد از گذشتن 17 ساعت هچنان به شبانه وصله:blink: با همون سرعت 9-10 شاید اگه قطع نکنم خودش باین زودیهادیسکانکت نکنه.ارزش برقی که مصرف میشه بیشتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط محض کنجکاوی و امتحان میخوام بذارم وصل باشه.کسی اینکار رو نکنه چون اصلاً ارزش نداره
1ماهه که نداره صبانت!:46:
بعد از 24 ساعت خودش قطع میشه یعنی دیگه Send و receive نداره ، فکر کنم عید پارسال 10 روزی اینطوری بود البته سرعت بالا یعنی 10 روز با سرعت 120 دانلود کردن برو بچ صبانتی ، بعد از 24 ساعت باید دیسکانکت می کردی دوباره وصل می شدی
من که خدا رو شکر تا الان راضیم امروز وصل شد !!
حالاببینیم شبانش چه فرمیه!!!
روزانش خوبه
برای شبانه هم از برنامه ای که تو صفحات قبل معرفی شده استفاده کن چون کل کشور سرعت شبانش پایینه فعلا
بچه ها امروز با 1-2 نفر که دستی تو صبانت دارن و از اخبارش کم و بیش مطلع هستن صحبت کردم.اینطور که شایع شده میگن مشکل شبانه تا اوایل آبان ماه ادامه داره و اگه تا اونموقع درست نشد تا آذر طول میکشه ! :41:
اگه اینطوری بشه که من یکی بیچاره میشم چون تا اون موقع خیلی از فایل های دانلودیم به خاطر تاریخ انقضای لینکها یا اشتراکها از بین میرن. :19::19::19:
کسی از صحت این خبر اطلاع نداره ؟
مرسی
من شهدای گمنامم اینجا هم سرعت خوابیده. در مورد اکانت هم من 128 خریدم سرعتم 512 بود بعد 1 مگ خریدم باز سرعتم همون 512 بود!!! فقط پول اضافه دادم برگشتم 128. گارانتی ای وجود نداره این شرکت بی صاحابه
من قبلا با روزانه با ۲۳۰ دانلود میکردم ولی الان بیشتر از ۶۰ نمی شه
برای چی اینطوری شده؟ جالبه هنوز downstream خطم رو ۲ مگابیته ولی سرعتم بیشتر از۰ ۶ نمیشه.
آیا دلیل خاصی داره؟
بچه ها امروز با 1-2 نفر که دستی تو صبانت دارن و از اخبارش کم و بیش مطلع هستن صحبت کردم.اینطور که شایع شده میگن مشکل شبانه تا اوایل آبان ماه ادامه داره و اگه تا اونموقع درست نشد تا آذر طول میکشه ! :41:
اگه اینطوری بشه که من یکی بیچاره میشم چون تا اون موقع خیلی از فایل های دانلودیم به خاطر تاریخ انقضای لینکها یا اشتراکها از بین میرن. :19::19::19:
کسی از صحت این خبر اطلاع نداره ؟
اگه بخواد درست بشه تا چند روز دیگه میشه. این چیزا رو هم میگن بلکه چند تا مشتری وسوسه بشن و از صبا نرن!!
باور نکنید:8:
hosein63
30-09-2010, 03:05
آقا از قدیم گفتند سزای گران فروش نخریدن هست حالا سزای حقه باز نخریدن هست من که الان چند روز هست جمع کردم رفت پی کارش خلاص این isp همه را مسخره خودش کرده الان در کل چند وقت بود البته چند وقت که چه ارز کنم مثلا پارسال آمدند شارژ 3 ماه را اجباری کرد بعد هم یک قانون دیگر هم پیاده کرده بودند که شما اگر 1 هفته از سرویس استفاده نمی کردید خط را جمع می کردند این آخری ها هم که همیشه قطعی داشت سرعت روزانه هم که نصف شده بود شبانه هم که ... توش رفت حالا به فرض هم شبانه درست شود که نمی شود خدا می داند دوباره چه حقه بازی کنند من این را برای آن دسته از دوستانی که برای جمع آوری خط خود در شک و تردید هستند گفتم چون خودم هم الان نزدیک 6 ماه بود که می خواستم جمع کنم اما دودل بودم جمع کردم و خلاص.
آقا من اصلا دی سی نمی کنم و راس ساعت 7:3 قطع میشه
کی میگه تا 4 بعد از ظهر وصله
بچه گیر آوردیااااا:27:
آقا از قدیم گفتند سزای گران فروش نخریدن هست حالا سزای حقه باز نخریدن هست من که الان چند روز هست جمع کردم رفت پی کارش خلاص این isp همه را مسخره خودش کرده الان در کل چند وقت بود البته چند وقت که چه ارز کنم مثلا پارسال آمدند شارژ 3 ماه را اجباری کرد بعد هم یک قانون دیگر هم پیاده کرده بودند که شما اگر 1 هفته از سرویس استفاده نمی کردید خط را جمع می کردند این آخری ها هم که همیشه قطعی داشت سرعت روزانه هم که نصف شده بود شبانه هم که ... توش رفت حالا به فرض هم شبانه درست شود که نمی شود خدا می داند دوباره چه حقه بازی کنند من این را برای آن دسته از دوستانی که برای جمع آوری خط خود در شک و تردید هستند گفتم چون خودم هم الان نزدیک 6 ماه بود که می خواستم جمع کنم اما دودل بودم جمع کردم و خلاص.
بجاش از کجا اینترنت گرفتی شما؟
image369
30-09-2010, 03:59
مسخره لعنتی چرا درست نمیشی
کلی اکانت رپید هات و.. خریدم نمی تونم دانلود کنم زمانشم داره تموم میشه
دوباره کارت --- را باید راه بندازم
آقا من اصلا دی سی نمی کنم و راس ساعت 7:3 قطع میشه
کی میگه تا 4 بعد از ظهر وصله
بچه گیر آوردیااااا:27:
کی میگه?!؟ من میگم! فقط امیدوارم کارمند صبانت نباشی که همینم ازمون بگیری!:2:
اینم مدرک
چون مال شما قطع میشه پس مال همه باید قطع شه?!؟
کی میگه?!؟ من میگم! فقط امیدوارم کارمند صبانت نباشی که همینم ازمون بگیری!:2:
اینم مدرک
چون مال شما قطع میشه پس مال همه باید قطع شه?!؟
بابا کارمند صبانت چیه؟
همشون نوکر من هستن
به منم تو pm بگو دمت گرم
از خرس یه مو هم کندن باز غنیمته
منتطرما
یا بیا تو یاهو behrooz_noble
مرسی
بعد از 24 ساعت خودش قطع میشه یعنی دیگه Send و receive نداره ، فکر کنم عید پارسال 10 روزی اینطوری بود البته سرعت بالا یعنی 10 روز با سرعت 120 دانلود کردن برو بچ صبانتی ، بعد از 24 ساعت باید دیسکانکت می کردی دوباره وصل می شدی
راست گفتی!درست سر 24 ساعت قطع شد!
---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
از خرس یه مو هم کندن باز غنیمت
گفتم ارزش برقی که مصرف میشه و سیستمت که مستهلک میشه خیلی بیشتره.اینکارم کردم محض فقط امتحان.گفتم که.... با سرعت 8-10 اصلاً ارزش نداره
راست گفتی!درست سر 24 ساعت قطع شد!
---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
گفتم ارزش برقی که مصرف میشه و سیستمت که مستهلک میشه خیلی بیشتره.اینکارم کردم محض فقط امتحان.گفتم که.... با سرعت 8-10 اصلاً ارزش نداره
بابا جان من نوت بوک دارم همیشه 24 ساعته روشنه
استهلاک برای نوت بوک معنی ندارد
الان سرعت شبانه من بین 14~17 هست
از چنتا از دوستام هم پرسیدم خوده مخابرات هم وقتی اشتراک میده سرعت دانلودش همینقدر هست
پس اونها هم دارن وقت تلف میکنن ؟؟
فقط خوبی مخابرات اینه که نامحدود هست و قیمتش از همه کم تر
من خودم قبلا از همین شبانه صبانت روزی دو گیگو خورده ای دانلود داشتم ولی همین الان یک پارت 250 مگی از ساعت 3 شب فقط 60% دانلود شده
حالا این کی میخواد درست بشه خدا میدونه
نکنه خالی بستی و حالا موندی توش:27::27::27::27:
استهلاک داره نمیگی؟
Kianoosh
30-09-2010, 08:10
خب من با این صحبتها فعلا بیخیال صبا نت شدم چون حجم مشخصش صرف وبگردی و دانلودهای جزئی روزانه میشه شبانه هم که میگید افتضاح شده و معلوم نیست کی درست بشه بعد هم یک ماهه نمیبنده (*)@%$()*@%( :دی که امتحان کنیم ببینیم چطور میشه اگه بد باشه باید 3 ماه تحملش کرد حالا من باز نظرم روی سرویسهای نامحدود هست چند تا ISP نامحدود هم میدن می خواستم بدونم طبعا دیگه مثل محدوداشون سرعت رو بالاتر نمیبندن چطوریه؟!هزینه هم ماهی 35-50 اینطورا هم بره مشکلی نیست این مخابرات (*$&(@&$()@% هم اگه سرعت بالا مثلا 512 یا 1 مگ میداد خیلی خوب بود از نظر قیمت ولی با 128 ...:13:
عليرضا خان
30-09-2010, 08:56
من ديروز شارژم تموم شد ولي ديگه نميرم شارژ كنم.
الانم با دايل آپ اومدم.
احتمالا يا برم از مبين نت سرويس وايمكس بگيرم كه شبانه رايگان هم داره!
يا شايدم برم از شاتل بگيريم.
فعلا دارم تحقيق مي كنم.
ولي چه حس خوبيه كه اشتراكم رو از صبانت قطع كردم. احساس رهايي مي كنم. احساس مي كنم از شر اعصاب خوردي و ناراحتي بيمورد راحت شدم. احساس خوشبختي مي كنم!
به شما هم پيشنهاد مي كنم در اعتراض به "مشتري نه مداري" صبانت و عدم توجه به خواسته هاي كاربران، اشتراكتان را تمديد نكنيد.
عليرضا خان
30-09-2010, 09:02
ضمنا از دوستان گل انجمن تقاضا مي گردد "در اقدامي هماهنگ" و در اعتراض به صبانت يك امضاي واحد را كه همانا امضاي بنده است در امضاي خود قرار دهند.
به اميد پيروزي معترضان صبانت
ShA.GHOLAM
30-09-2010, 10:07
سلام بر بكس صبانتي
من 2 ساله كه ديگه صبانتم رو نشارزيدم اون زمان كه خيلي به ما حال ميداد شبا بعضي موقعها 2 گيگي دان داشتم هي يادش بخير چه حالي ميداد:41:
سربازيم كه تموم شه ميخوام دوباره ميخوام بشارزم
الان قيمتاش چه جورياست مث اينكه الان 1 ماهه ديگه نميدن آره؟
قيمتاي 3 ماهه با ترافيك 10 با مالياتش چنده؟
سلام بر بكس صبانتي
من 2 ساله كه ديگه صبانتم رو نشارزيدم اون زمان كه خيلي به ما حال ميداد شبا بعضي موقعها 2 گيگي دان داشتم هي يادش بخير چه حالي ميداد:41:
سربازيم كه تموم شه ميخوام دوباره ميخوام بشارزم
الان قيمتاش چه جورياست مث اينكه الان 1 ماهه ديگه نميدن آره؟
قيمتاي 3 ماهه با ترافيك 10 با مالياتش چنده؟
من بجای شما باشم حاضرم توی همون سربازی بمونم نیام خونه ولی از صبانت سرویس نگیرم:27:.
من ديروز شارژم تموم شد ولي ديگه نميرم شارژ كنم.
الانم با دايل آپ اومدم.
احتمالا يا برم از مبين نت سرويس وايمكس بگيرم كه شبانه رايگان هم داره!
يا شايدم برم از شاتل بگيريم.
فعلا دارم تحقيق مي كنم.
ولي چه حس خوبيه كه اشتراكم رو از صبانت قطع كردم. احساس رهايي مي كنم. احساس مي كنم از شر اعصاب خوردي و ناراحتي بيمورد راحت شدم. احساس خوشبختي مي كنم!
به شما هم پيشنهاد مي كنم در اعتراض به "مشتري نه مداري" صبانت و عدم توجه به خواسته هاي كاربران، اشتراكتان را تمديد نكنيد.
علیرضا خان شما خوب تحقیق کن منم خیلی تحقیق کردم باز به صبا رسیدم مطمئنم شما هم به صبا میرسی مگر اینکه بخوایی بیشتر خرج کنی
عليرضا خان
30-09-2010, 12:16
علیرضا خان شما خوب تحقیق کن منم خیلی تحقیق کردم باز به صبا رسیدم مطمئنم شما هم به صبا میرسی مگر اینکه بخوایی بیشتر خرج کنی
من صبانت رو بخاطر دانلود رايگان شبانه اش گرفته بودم.
الان صبانت دانلود شبانه اش از كار افتاده. پس همين دايل آپ براي من بهتره.
ولي طبق تحقيقات من، وايمكس مبين نت ، EDGE ايرانسل و ADSL شاتل از گزينه هاي روي ميزم است:46:
من صبانت رو بخاطر دانلود رايگان شبانه اش گرفته بودم.
الان صبانت دانلود شبانه اش از كار افتاده. پس همين دايل آپ براي من بهتره.
ولي طبق تحقيقات من، وايمكس مبين نت ، EDGE ايرانسل و ADSL شاتل از گزينه هاي روي ميزم است:46:
اگه وایمکس یا EDGE گرفتید لطفا اینجا هم از اوضاع اونا یه خبر بدین:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.