مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
ادم بی شعور و کسی که اصلا مطق حالیش نیس همیشه همه جا هست
کسی که اصلا بلد نیس صحبت کنه و با کوچکترین مخالفتی اونم به حق و منطقی فقط فحش میده.از طرفی که من تو رو کوچکتر از این حرفا میدونم هیچ جوابی بت نمیدم
چون مطمینا سن و سالت خیلی پایینه و در شان من نیس جوابتو بدم
asidbaz2000
24-11-2014, 15:23
سلام من میخام بعد از 10 سال گداگستر انصراف بدم... بین این 3 تا شرکت در تهران شما کدامیک را انتخاب میکنید مخابرات های وب اوراکل؟؟!
tariran0
25-11-2014, 12:36
من که دیروز دیگه خطمو رانژه کردم و از شر این شررکت راحت شدممممممم
سلام من میخام بعد از 10 سال گداگستر انصراف بدم... بین این 3 تا شرکت در تهران شما کدامیک را انتخاب میکنید مخابرات های وب اوراکل؟؟!
های وب
اوراکل
مخابرات
به ترتیب اولویت
darkestpalace
25-11-2014, 21:20
بنده هم با صبانت بعد از 8 سال خداحافظی کردم البته ازشون ممنونم بابت این چند سال به هر حال خوب یا بد یه دورانی رو با هم گذروندیم ولی دیگه ادامه ی همکاری میسر نبود
سلام:n16:
سرعت دانلود روزانه و شبانه ی رایگانش چجوریاس این عین شاتل ک محدود نمیکنن و در کل خوبه ارزش داره یا نه ؟
چون من شبانه واسم خیلی مهمه
ممنون:n12:
maniya12
28-11-2014, 14:09
با سلام خدمت همه بچه های تاپیک
من قصد گرفتن نت از صبانت اهواز دارم و فقط کاره من بازی کردن گیم آنلاین و سرعت دانلود در رده های آخر برای من مطرحه
نظر شما در مورد پینگ صبانت چیه؟! پینگ صبانت در بازی آنلاین call of duty6 سرورها داخلی و سرورهای خارجی DOTA2 چنده؟!
با تشکر
saeedsajjad
28-11-2014, 20:56
سلام
:n16:
سرعت دانلود روزانه و شبانه ی رایگانش چجوریاس این عین شاتل ک محدود نمیکنن و در کل خوبه ارزش داره یا نه ؟
چون من شبانه واسم خیلی مهمه
ممنون
:n12:
سلام،نیا دوست عزیز،محدود میکنن در حد کمتر از 16 کیلوبایت
دو برابر روزانه که خریداری کردی فقط میتونی دانلود کنی.
اگر مشهدی برو مخابرات 2 مگش رو بگیر.
amrihh49
28-11-2014, 21:10
سلام،نیا دوست عزیز،محدود میکنن در حد کمتر از 16 کیلوبایت
دو برابر روزانه که خریداری کردی فقط میتونی دانلود کنی.
اگر مشهدی برو مخابرات 2 مگش رو بگیر.
درود به شما. مگه 2مگ مخابرات شبانه ش سرعت دانلودش چنده؟ یکسالست؟ یا میتونی ماهانه بگیری؟
Emperror Deadking
29-11-2014, 14:33
مرسی :)
اگه کسی فرق سرعت نامحدود و محدود رو هم بگه که دیگه عالی میشه.
نامحدود بهت یه حجم مشخصی میده مثلا 20 گیگ :n01:
بعد که اون 20 گیگ رو مصرف کنی سرعتت میشه 5 کیلوبایت در ثانیه و دیگه حتی گوگل هم برات باز نمیشه :n19:
همین !!! :n33:
بعد راستی سرعت نامحدود 128 و 256 و 512 با همدیگه هیچ فرقی نداره !!!
saeedsajjad
29-11-2014, 18:10
درود به شما. مگه 2مگ مخابرات شبانه ش سرعت دانلودش چنده؟ یکسالست؟ یا میتونی ماهانه بگیری؟
شما بری تو تاپیک مخابرات از اونایی که مخابرات دارن بپرسی بهتره،فکر کنم 256 کیلوبایت بشه (حتما سوال کن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emperror Deadking
29-11-2014, 19:12
یه سوال دارم
این ری استارت شدن های مودم مربوط به صبانت است یا مشکل از خودمونه ؟؟؟
مثلا الان خود به خودم مودمم ری استارت شد، گاهی اوقات بیخودی ری استارت میشه
مشکل از چیه ؟ ( داشتم چت میکردم یکدفعه نت قطع شد، آبروم رفت )
amrihh49
29-11-2014, 19:59
یه سوال دارم
درود به شما. اگه مودم ریستارت شد پس مودم مشکل داره
masooyan
29-11-2014, 20:30
یه سوال دارم
مشکل مودم هستش منم یه تی پی لینک 8817داشتم بعد یه مدت این طوری شد.
hojjat74
30-11-2014, 11:38
دوست عزیز شما کاملا درست میگی اما مساله اینه که مثل من و شما که شبانمون با دو برابر حجم روزانه مشکلش حل میشه شاید کلا 10 درصد کل کاربرای اینترنت رو تشکیل بدیم و ظاهرا صبانت در سیاست جدیدش به همون 10 درصد راضیه و به عمد میخواهد بقیه رو بیرون کنه تا فقط کسایی که دانلود شبانه محدود دارن باقی بمونن.من خودم اینقدر دانلود شبانم کم هستش که الان کلی گیگ دانلود شبانه با سرعت بالا طلبکارم اما بازم دارم حجم میخرم.اما وقتی اعتراضات بقیه رو میبینم بهشون حق میدم و اصلا نمیگم انصاف داشته باشید.بلکه خودم انصاف دارم و در نهایت میگم صبانت برای مثل منی خوب هست و نه اکثریت.الان صبانت عاشق مشتریهایی مثل من و شماست:n02:
حالا من یه موضوع جالب بهت بگم !استثنا من این 2 -3 روز حدود 10 گیگ واسه یه بازی در حال دانلود هستم !تاریخ 7 اذر 5 گیگ شارژ کردم و تنها 7 گیگ از بازی دانلود نکرده بودم که سرعت منو محدود کرده!در حالتی که باید در 10 گیگ محدود بشه!:n13:فقط نمیدونم این پیشنهاد ویژه یعنی چی؟یک سوم بها یعنی وقتی گیگ اضافه میخریم نسبت به مصرف شبانه تخفیف میخوره ؟یعنی 4 گیگ شبانه مصرف کنم بجای 16 تومن باید 5 تومن بپردازم تا دوباره شارژ کنم؟:n29:
حالا من یه موضوع جالب بهت بگم !استثنا من این 2 -3 روز حدود 10 گیگ واسه یه بازی در حال دانلود هستم !تاریخ 7 اذر 5 گیگ شارژ کردم و تنها 7 گیگ از بازی دانلود نکرده بودم که سرعت منو محدود کرده!در حالتی که باید در 10 گیگ محدود بشه!:n13:فقط نمیدونم این پیشنهاد ویژه یعنی چی؟یک سوم بها یعنی وقتی گیگ اضافه میخریم نسبت به مصرف شبانه تخفیف میخوره ؟یعنی 4 گیگ شبانه مصرف کنم بجای 16 تومن باید 5 تومن بپردازم تا دوباره شارژ کنم؟:n29:
پیشنهاد ویژه میشه مثل اونی که پارس آنلاین میخواد انجام بده.
یعنی هر چی مصرف کردی یک سومش از حجمت کم میشه.
maniya12
02-12-2014, 03:29
با سلام خدمت همه
من اهواز زندگی میکنم چند سوال داشتم
من میخوام سرویس 128 نامحدود صبانت بگیرم آیا صبانت به درد بازی آنلاین میخوره من بازی آنلاین call of duty 6(mw2) بازی میکنم پینگش در سرورهای داخل ایران و این بازی چنده؟؟
آیا بعد تمام شدن ترافیک منصفانه در پینگ تاثیر داره؟؟
آیا تایم اوتی و پکت لاس داره؟؟
میشه لطف کنید پینگ تایم 10.31.36.98 و 8.8.8.8 رو بهم بگین؟؟
با تشکر
1376MAXIMUM
02-12-2014, 08:30
با سلام خدمت همه
من اهواز زندگی میکنم چند سوال داشتم
من میخوام سرویس 128 نامحدود صبانت بگیرم آیا صبانت به درد بازی آنلاین میخوره من بازی آنلاین call of duty 6(mw2) بازی میکنم پینگش در سرورهای داخل ایران و این بازی چنده؟؟
آیا بعد تمام شدن ترافیک منصفانه در پینگ تاثیر داره؟؟
آیا تایم اوتی و پکت لاس داره؟؟
میشه لطف کنید پینگ تایم 10.31.36.98 و 8.8.8.8 رو بهم بگین؟؟
با تشکر
اقا اگر مخابرات بهت سرویس نداد و جایی رو هم گیر نیوردی بعد بیا اینجا پشتیانیش جلو خودش بهت فحش میده عوض این که مشکل رو حل کنه شبانه رو هم که تکوندن پینگ اصفهان که من که میزنم تست با ۲ مگ ۱۸ میلی بهم میده سرور رو هم روی تهران تنظیم میکنه با سرور های انگلیس یه تست زدم یه بار یه پینگ عجیب فکر کنم ۴۸۰ میلی رسیدم و سرعتم هم بالای ۱ نیومد ۱۲۸ هم کمه ما خواستیم ویدیو چت انجام بدیم نشد پهنای باندش کم بود گند میزد تو صدا و تصویر اخرش پشیمون شدیم با وایبر فقط یه حال و احوال کردیم و تموم
victor203
05-12-2014, 02:27
منم بالاخره از دست صبانت راحت شدم - 6سال مشتریش بودم حداقل باید برای مشتریهای قدیمیش ارزش بیشتری قائل میشد
ولی تا قبل از این خرابکاری آخرش ازش راضی بود و خدا هم ازش راضی باشه :n02:
الانم سرویس جدیدم سرعت روزش که خیلی خوبه ولی هنوز شب رو تست نکردم
puya2010
06-12-2014, 20:54
سلام به همه
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت صبا نت چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس صبا نت برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت صبا نت چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد صبا نت؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند صبا نت تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- صبا نت رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
چی بگم من.
چند وقت پیش اومدم ازتون راهنمایی خواستم کدوم شرکت,نتیجه شد صبانت.
الان اومدم میبینم فحش و فحش کشیه.
من بدبخت چیکار کنم سرویسم از فردا پس فردا وصل میشه.
البته گفته بودم دانلود زیاد ندارم. مثلا ماهی 5 یا 6 گیگ حجم کافیمه.
با 1/3 اگه کار کنه, کارم راه میفته؟
sleeplessness
06-12-2014, 21:21
شما دو برابر حجم روزانه میتونی شبانه دانلود کنی
الان شما اگه حجم روزانه ات سه.گیگ باشه شبانه 6 گیگ میتونی دانلود کنی با سرعت نسبتا خوب چیزی هم از حجم روزانه ات کم نمیشه برخلاف پارس
یعنی با سرویسی که روزانه 3 گیگ داره, در مجموع 9 گیگ شبانه و روزانه میتونم دانلود کنم؟
sleeplessness
06-12-2014, 21:33
درسته
شش گیگ شبانه و سه گیگ روزانه
بعد از دانلود شش گیگ شبانه محدود میشی که با خرید حجم باز محدودیت لغو میشه یه نیم گیگ بخری باز میتونی یک گیگ دانلود کنی
منم بالاخره از دست صبانت راحت شدم - 6سال مشتریش بودم حداقل باید برای مشتریهای قدیمیش ارزش بیشتری قائل میشد
خرابکاری آخرش چی بود؟
Emperror Deadking
07-12-2014, 02:50
سلام به همه
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت صبا نت چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس صبا نت برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت صبا نت چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد صبا نت؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند صبا نت تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- صبا نت رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
1- سرعت دانلودت فرقی نداره با روزها
2- از 2 شب تا 7 صبح
3- من که تا حالا ندیدم فرق داشته باشن، من 512 دارم سرعت دانلودم 200 کیلوبایت در ثانیه است چه شب چه روز سرعت دانلودم همینقدره کم و زیاد نمیشه
4- فرقی نداره همشون سر و ته یه کرباسن
5- هرچقدر بخری میتونی 1 برابرش رو شب دانلود کنی، مثلا 3 گیگ بخری میتونی شب 6 گیگ دانلود کنی بعد که 6 گیگ دانلود شد سرعت دانلودت در شب ها خیلی پایین میاد، بعدش باید دوباره حجم بخری تا سرعتت عادی شه
6- من خودم تجربه ی خاصی ندارم چون سالی یه بار شب دانلود میکنم خیلی دانلود کنم هم 2 گیگ
7- نه پیشنهاد نمیکنیم، البته هرچی گرفتی پارس آنلاین نگیر شبانه اش از صبانت هم بدتر شده، شب دانلود کنی از حجم روزت کم میشه !!!
puya2010
07-12-2014, 22:41
1- سرعت دانلودت فرقی نداره با روزها
2- از 2 شب تا 7 صبح
3- من که تا حالا ندیدم فرق داشته باشن، من 512 دارم سرعت دانلودم 200 کیلوبایت در ثانیه است چه شب چه روز سرعت دانلودم همینقدره کم و زیاد نمیشه
4- فرقی نداره همشون سر و ته یه کرباسن
5- هرچقدر بخری میتونی 1 برابرش رو شب دانلود کنی، مثلا 3 گیگ بخری میتونی شب 6 گیگ دانلود کنی بعد که 6 گیگ دانلود شد سرعت دانلودت در شب ها خیلی پایین میاد، بعدش باید دوباره حجم بخری تا سرعتت عادی شه
6- من خودم تجربه ی خاصی ندارم چون سالی یه بار شب دانلود میکنم خیلی دانلود کنم هم 2 گیگ
7- نه پیشنهاد نمیکنیم، البته هرچی گرفتی پارس آنلاین نگیر شبانه اش از صبانت هم بدتر شده، شب دانلود کنی از حجم روزت کم میشه !!!
بسیار ممنون از پاسخگویی شما
۵- دوست عزیز بنده منظورت رو دقیقا متوجه نشدم، یعنی سیستم دانلود شبانش مثله آسیاتک نیم بها هستش؟
اگه من بخوام شبی ۶ گیگ دانلود کنم در طول یک ماه باید ۹۰ گیگ ترافیک روزانه بخرم؟ این که خیلی مسخرست؟
مرگ بر صبانت .
اخه یکی نیست نظرات بخونه ؟
اخه آدم ناحسابی همه مگه دانلود شبانه دارن .
بعضی ها دانلودر هستند اونم کم.
این میزانی هم که گفتی 5 گیگ حجم خریده 390 گیگ دانلود کرد خوب همه که اینطوری نیستند.
من خودم حدود 4 نفر به صبانت معرفی کردم فکر نکنم 1 گیگ هم از نت شبانه استفاده کنند. :n35:
اصلآ نمیدونن نت شبانه چیه ؟؟؟
خوب شما برای این عده معدود اومدی کل کاربرا رو به این شکل محدود کردی ؟
خوب معلومه اینجا بحث درباره افرادی که خیلی دانلود های حجیم دارند نیست و مشکل چیز دیگس.
من گفتم لااقل بیام از نت شبانه اونایی که معرفی کردم وصل بشم و نت شبانه اونا رو استفاده کنم که دیدم بازم این امکان هم وجود نداره .
خوب با هر چوبی میخواید مشتری هارو بزنید.
دوستان لطفآ یک شرکت معرفی کنید از این مسخره بازی ها نداشته باشه و ازش راضی باشین تا خودم و دوستان رو ببرم روی شرکت جایگزین.
اینا مردم بلانسبت خر گیر آوردم.
اگه نمیدونید چطور این کاربرای که خیلی خیلی دیگه حجمشون بالاس محدود کنید یک تاپیک بزنی نظر خواهی کنید. مشتری مداری به این میگن.
من خودم قول میدم چند تا پیشنهاد بدم که اگه مشکلتون افراد با حجم های خیلی خیلی بالا هست رو محدود کنید.
عزیز از کجا شما اینترنت گرفتی لطفآ شرایط و سرعت روزانه شبانه سرویست . اسم سرویست .... اعلام کن.
اگه خوب باشه با خودم 5 نفر اینا میشیم صبا میبندیم میایم انجا.
دوستان وضعیت سرعت 12 مگ صبانت چجوریه؟ نزدیک 7 - 8 سال صبانت داشتم و به نظرم نوسان سرعت و کیفیتش بالاتر از شاتلی که الان دارم بود. به نظرتون ارزش داره از 8 مگ شاتل بیام روی 12 صبانت؟
قیمت صبا 12 با 80 گیگ حجم تقریبا برابر شاتل 8 با 22 گیگ حجمه!
سرویسهای ویژه صبانت واسه نمایشگاه کسی میدونه چیه؟!
maniya12
08-12-2014, 17:18
با سلام خدمت همه
دوستان کسی هست که صبانت خوزستان یا اهواز داشته باشه بگه پینگ صبانت تو خوزستان چند در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟برای گیم آنلاین میخوام بگیرم
پینگ 8.8.8.8 چنده؟؟
من 128 نامحدود میخوام بگیرم
با تشکر
david-ebi
10-12-2014, 11:51
دوستان سلام.امروز 19 آذر دقایقی پیش از 195 با من تماس گرفتند و گفتند جهت حل مشکل اینترنت شبانه صبانت که چند ماه پیش به ما شکایت نوشته بودید قرار است چهارشنبه هفته(26 آذر) دیگه جلسه ای حضوری با مسئولین مربوطه گذاشته شود آیا مایل به شرکت در آن هستید.با خوشحالی گفتم بله.گفت پس آدرس رو یادداشت کنید:تهران.....تا گفت تهران گفتم خانوم محترم من خیال کردم تو شهر خودمون هستش من نمیتونم بیام تهران.مخصوصا چهارشنبه هفته دیگه.گفت نه این جلسه دیگه خیلی مهم و قرار هست توش تصمیم گیری بشه و فقط در تهران برگزار میشه.منم گفتم نمیتونم بیام و متاسفانه ایشونم گفت پس خداحافظ.:n03:حالا اولا میخواستم ببینم این تماس با بقیه دوستان هم گرفته شده؟و اگر با بقیه دوستان گرفته شده خواهشا دوستان تهرانیمون برن و به جای ما هم اعتراضات رو برسونن.اگر بقیه بچه ها از شهرستانهای دیگه هم میتونند برن حتما این کار رو بکنن.آقا مثل اینکه وضع ریزش مشتریشون بدجور بیخ پیدا کرده:n02:.الان بهترین زمانیست که میتونیم حرفمونو رو در رو بزنیم و به حرفامون گوش بدن.از دوستان خواهش میکنم اگر این تماس برای همه بوده هر کسی که میتونه در این جلسه شرکت کنه.
لطفا دوستان به همه در این مورد اطلاع رسانی کنن.
دوستان سلام.امروز 19 آذر دقایقی پیش از 195 با من تماس گرفتند و گفتند جهت حل مشکل اینترنت شبانه صبانت که چند ماه پیش به ما شکایت نوشته بودید قرار است چهارشنبه هفته(26 آذر) دیگه جلسه ای حضوری با مسئولین مربوطه گذاشته شود آیا مایل به شرکت در آن هستید.با خوشحالی گفتم بله.گفت پس آدرس رو یادداشت کنید:تهران.....تا گفت تهران گفتم خانوم محترم من خیال کردم تو شهر خودمون هستش من نمیتونم بیام تهران.مخصوصا چهارشنبه هفته دیگه.گفت نه این جلسه دیگه خیلی مهم و قرار هست توش تصمیم گیری بشه و فقط در تهران برگزار میشه.منم گفتم نمیتونم بیام و متاسفانه ایشونم گفت پس خداحافظ.:n03:حالا اولا میخواستم ببینم این تماس با بقیه دوستان هم گرفته شده؟و اگر با بقیه دوستان گرفته شده خواهشا دوستان تهرانیمون برن و به جای ما هم اعتراضات رو برسونن.اگر بقیه بچه ها از شهرستانهای دیگه هم میتونند برن حتما این کار رو بکنن.آقا مثل اینکه وضع ریزش مشتریشون بدجور بیخ پیدا کرده:n02:.الان بهترین زمانیست که میتونیم حرفمونو رو در رو بزنیم و به حرفامون گوش بدن.از دوستان خواهش میکنم اگر این تماس برای همه بوده هر کسی که میتونه در این جلسه شرکت کنه.
لطفا دوستان به همه در این مورد اطلاع رسانی کنن.
سلام
دیروز با منم تماس گرفتن ساعت 11
اما اینکه به شما گفته میخوایم تصمیم گیری کنم و تایید نمیکنم
در این مورد حرفی نزد
گفت شکایت داشتین قراره جلسه ای تو وزارت ارتباطات برگزار بشه میاین یا نه
منم گفتم علاقه ای ندارم بیشتر از این وقتمو واسه این جریان تلف کنم و هزینه کنم بیام
دوست عزیز اینا دستشون تو دست همه
همه شرکت ها دست به یکی کردن و شبانه رو برداشتن
تنظیم مقررات هم تصویب کرده و کمکشون کرده
اینا مشکلشون تو دانلود فیلم و این چیزاس که با برداشتن شبانه به هدف کثیفشون میرسن
چون اینا باید برای ما تعیین کنن تو نت چکار کنیم چکار نکنیم
این که میگن به خاطر کیفیت شبانه این کار و کردن دروغ محضه همش بهونس
از طرح شبانه ایرانسل استفاده کردین ؟
سرعت بین 200تا 500 اما وبگردی افتضاح
قابل تنظیمه واسشون که سرعت وب بره بالا یا دانلود
خدا لگدشون کنه
-------------------------------
دیروز نماینده فروش گداگستر و تو نمایشگاه دیدم و از شکایتم گفتم
به جز یک مشت دروغ و چرت و پرت چیزی تحویلم نداد
بین صحبت ها گفت شماره تو بده پیگیری کنم
بعد از 2 دقیقه حرفشو عوض کرد و گفت نمیتونم کاری بکنم
armin321
11-12-2014, 12:39
اینا دستشون تو دست همه
همه شرکت ها دست به یکی کردن و شبانه رو برداشتن
اینا مشکلشون تو دانلود فیلم و این چیزاس که با برداشتن شبانه به هدف کثیفشون میرسن
چون اینا باید برای ما تعیین کنن تو نت چکار کنیم چکار نکنیم
این که میگن به خاطر کیفیت شبانه این کار و کردن دروغ محضه همش بهونس
صد در صد حرف شما درسته.
احتمالا یکسری دلواپس بودن که با دانلود فیلم خارجی تو ساعات رایگان احتمال داره فرهنگ غربی وارد کشور بشه
وگرنه کی اون موقع شب میخواد اینترنت رو به هدف تحقیق علمی استفاده کنه؟
تازه اگر هم کسی بود(محقق و یا یوزر 3 نیمه شب) خیلی راحت میشد اون مشکل رو هم حل کرد(جدا کردن بستر شبانه رایگان از اینترنت اصلی)
amrihh49
11-12-2014, 12:47
ما ایرانیا حقمونه که به این بدبختی دچاربشیم.حقمونه عزیز حق [emoji17]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
صد در صد حرف شما درسته.
احتمالا یکسری دلواپس بودن که با دانلود فیلم خارجی تو ساعات رایگان احتمال داره فرهنگ غربی وارد کشور بشه
وگرنه کی اون موقع شب میخواد اینترنت رو به هدف تحقیق علمی استفاده کنه؟
تازه اگر هم کسی بود(محقق و یا یوزر 3 نیمه شب) خیلی راحت میشد اون مشکل رو هم حل کرد(جدا کردن بستر شبانه رایگان از اینترنت اصلی)
نمیدونم چند وقته مشترک این شرکت خراب شده هستین
چند سال قبل برای استفاده از ساعات شبانه میباست از یوزر و پسورد رایگان که مخصوص این ساعات بود استفاده میکردیم
البته برنامه ریزی شده بود که ساعتی یک بار قطع بشه. سرعت وب گردی هم پایین بود
اما اگه میخواستی وب گردی کنی میتونستی با یوزر اصلی خودت وارد بشی و با سرعت خوب استفاده کنی
مگه وب گردی چقدر حجم مصرف میکنه ؟
ولی خب جهت دزدی بیشتر یوزر رایگان و برداشتن و اتصال به ساعت رایگان با همون یوزر اصلی شد
حالا هم که این ماجرا ...
دوستان من تو تاپیک دیگه هم گفتم، الان فقط شبانه ی صبانت اینجوری شده یا همه؟ من بخوام ispم رو عوض کنم با توجه به اینکه هم بازی میکنم هم دانلود کدوم بهتره؟
1376MAXIMUM
11-12-2014, 14:06
ما ایرانیا حقمونه که به این بدبختی دچاربشیم.حقمونه عزیز حق [emoji17]
حرفت رو باید با طلا نوشت و بهترین خاتم کار ها رو اورد براش قابسازن و برنن جایی که همه تو جهان ببینن
1376MAXIMUM
11-12-2014, 14:08
دوستان من تو تاپیک دیگه هم گفتم، الان فقط شبانه ی صبانت اینجوری شده یا همه؟ من بخوام ispم رو عوض کنم با توجه به اینکه هم بازی میکنم هم دانلود کدوم بهتره؟
مخابرات بهترینه فعلا و نمیدونم همه اینجوری شده یا نه ولی خیلی ها شده
amrihh49
11-12-2014, 14:09
مخابرات بهترینه فعلا و نمیدونم همه اینجوری شده یا نه ولی خیلی ها شده
آسیاتک هم خوبه فعلا شبانه ش
1376MAXIMUM
11-12-2014, 14:14
اصلا اون محققی که ساعت ۲-۳ شب میخواهد تحقیق کنه یه احمقه اون موقع کی مخش اینقدر کار میکنه که یه مقاله رو بخونه و بفهمه که اون مقاله چی میگه تحقیقی که اینقدر مهمه که نمیشه عقب انداختش که مثلا صبح ساعت ۷-۸ صبح قبل از شروع وقت اداری انجامش داد حتما چیز سنگین و سختیه که اون موقع کارایی مغر خیلی پایین تر و کم هست و کسی که این تحقیق مهم رو هم انجام میده حتما تو طول روز کلی زحمت کشیده و کلی به مخش فشار اورده حتما مغزش خسته هم هست نه
khodadadeh
12-12-2014, 01:31
صبانت می تونه روی خطوط PCM یا همون فیبر نوری سرویس بده؟
من مشهد هستم و سرویس 2 مگ مخابرات رو دارم!
رفتم سایتشون، چیزی در مورد عدم ارائه سرویس به خطوط فیبر نوری ندیدم!
amrihh49
12-12-2014, 01:34
صبانت می تونه روی خطوط PCM یا همون فیبر نوری سرویس بده؟
من مشهد هستم و سرویس 2 مگ مخابرات رو دارم!
رفتم سایتشون، چیزی در مورد عدم ارائه سرویس به خطوط فیبر نوری ندیدم!
درود،خیر نمیتونه سرویس بده
fastfind
12-12-2014, 20:00
صبا راضي ام ازت.
maniya12
12-12-2014, 20:06
صبا راضي ام ازت.
با سلام بچه کجایین شما؟!
fastfind
12-12-2014, 21:00
با سلام بچه کجایین شما؟!
سلام عزيز. كaشaن.
البته پيشنهاد ميكنم كامل تو منطقه و شهرتون پرس و جو كنيد.
و اينكه شايد يكبار روشن كردي ديدي اوضاع خيلي خرابه ولي يكبارم... :n02:
صبا راضي ام ازت.
باش تا صبح دولتت بدمد
الان فروم و فقط تونستم با وی پی ان باز کنم
بدون وی پی ان تو لود میمونه این یعنی ...
hojjat74
13-12-2014, 04:30
تا زمانی ک محدودیت سرعت نرسی در شبانه هر دو رو میتونی انجام بدی !من خودم lol بازی میکنم مشکل پینگ ندارم شب ها !مثل روز ها روانه.league of legends
1376MAXIMUM
13-12-2014, 12:42
امروز زنگیدم صبانت میگم که سرعت دانلودم خیلی پایینه میگه از چه سایتی دانلود میکنی بهش گفتم بعد میگه سرعت چقدره میگم ۱۰۰ حداکثر ولی بیشتر روی ۶۰-۷۰ هست میگه برو رو فلان سایت اونجا دانلود کن کردم میگه چقدره میگم ۴۰۰ میگه سرعتت خیلی خوبه داری زیادی میگیری تازه بیشتر از حقت هم داری میگیری گفتم عوضش شما هم دانلود شبانه رو حذف کردید میگه حذف نکردیم هست ولی محدودیت داره میگم خسته نباشی موقعی که ما سرویر تمدید میکردیم نگفتید محدودیت داره بعد یهو در میایید میگید که محدودیت داره؟ میگه سیاست شرکت هست بهش گفتم این اسمش سیاست نیست دزدیه همون موقع اگر میگفتید درست بود اون موقع بهش میگفتن سیاست الان دزدیه بعد میگه هر جور میخواهید فکر کنید بعد دیدم این مثل این که خیلی خره گفتم باشه شما راست میگید بعد بهش گفتم حالا سرعت دانلود من از سایت های خارجی پایینه باید چیکار کنم میگه به ما ربطی نداره بهش گفتم به کی ربط داره میگه گیت های کشوریه ما نمیدونیم دیدم ازش چیزی در نمیاد گفتم خداحافظ
خوب یکی نیست بگه نکبت شما اینترانت میدید که به شما ربطی نداره یا اینترنت میدی اگر اینترنته پس به شما ربط داره اگر اینترانته که من نمیخواهم دستتون درد نکنه مال خودتون
saeedsajjad
14-12-2014, 15:53
هنوز دو برار حجم خریداری شده رو مصرف نکردم که سرعت شبانه رو محدود کردن،به حرفایی که میزنن هم نمیشه اطمینان کرد.
sunmaster_7
14-12-2014, 22:23
هنوز دو برار حجم خریداری شده رو مصرف نکردم که سرعت شبانه رو محدود کردن،به حرفایی که میزنن هم نمیشه اطمینان کرد.
مگه تاحالا تحت تاثیر این توهم بودی که صبانت قابل اطمینانه؟؟
alirezawater
15-12-2014, 01:56
قبلا توی همین تاپیک سرعتهای واقعی را دوستان نوشته بودن پیدا نکردم
مثلا 128 کیلوبیت تا 1 مگابیت سرعت میداد
در حال حاضر 512 و 1 مگا بیت تا چقدر سرعت میده؟
alirezawater
15-12-2014, 01:57
بعد از ۵سال دیروز با وجود اینکه ۴ماه از قراردادم مونده بود تخلیه کردم واقعا سرعت و کیفیت اش افتضاح شده خصوصا با این قانون یک به سه مسخره چندتا از دوستام و فامیل هم من باعث شدم بیان صبا باهاشون صحبت کردم بعد از اتمام قراردادشون تخلیه کنند
hojjat74
16-12-2014, 14:29
به سرعت نیست به پهنای باندیه ک بسته میشه :n01:من خودم رو 2 بسته شده ولی 1 مگ شارژ میکنم اندازه 2 مگ یعنی 250 کیلوبایت دانلود میکنم !هرچی بیشتر پهنا بسته بشه سرعت معمولا بالاتره جدا از سرعتی ک شما شارژ میکنید
---
قضیه این چیه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alirezawater
16-12-2014, 21:18
به سرعت نیست به پهنای باندیه ک بسته میشه :n01:من خودم رو 2 بسته شده ولی 1 مگ شارژ میکنم اندازه 2 مگ یعنی 250 کیلوبایت دانلود میکنم !هرچی بیشتر پهنا بسته بشه سرعت معمولا بالاتره جدا از سرعتی ک شما شارژ میکنید
---
قضیه این چیه؟!!
بعد شبانه در صورت محدود شدن سرعت ، سرعتتون به چند میرسه؟
david-ebi
17-12-2014, 00:54
بعد شبانه در صورت محدود شدن سرعت ، سرعتتون به چند میرسه؟
هر پهنای باندی که داشته باشی بعد از محدودیت شبانه سرعت شبانت بین 10 تا 16 کیلوبایت فیکس میشه.
david-ebi
17-12-2014, 00:59
---
قضیه این چیه؟!!
والا من دنبالشو نگرفتم اما حدس میزنم که یک آنتن وایرلس روی مجتمعتون میزارن و اینترنتو توسط وایرلس با برد بالا بهتون میرسونن به شرطی که تو اون مجتمع چندین واحد و خانواده درخواست اشتراک بدن و مشترکش بشن.(ظاهرا تک کاربر قبول نمیکنن)و دیگه به خط تلفن احتیاجی نداری.در کل فوق مزخرفه با همون قانون مصرف منصفانه شبانه.بازم دوستایی که اطلاع دقیقتری دارن بگن.
من که تخلیه کزدم
سرعت شبانه 14 کیلوبایت بود
hojjat74
19-12-2014, 01:56
من که تخلیه کزدم
سرعت شبانه 14 کیلوبایت بود
من ک 250 میگیرم:n05:
Eliminal
19-12-2014, 13:26
مال منم تا همون دوبرابر حجم ، میچسبونه با ته ....
mani6606
19-12-2014, 16:20
سوالى داشتم ايا سرويس نامحدود اينترنت شبانه نداره
من يك سرويس يك ماه نا محدود گرفتم اما شبانه ها رو داره حساب مى كنه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
sleeplessness
19-12-2014, 16:33
سوالى داشتم ايا سرويس نامحدود اينترنت شبانه نداره
من يك سرويس يك ماه نا محدود گرفتم اما شبانه ها رو داره حساب مى كنه
سرویسهای نامحدود
ساعت رایگان نداره
amirm5759
19-12-2014, 18:07
سلام به همه
من 4 ماه تو نوبت موندم واسه صبانت اونم که گرفتم دیدم اینطوریه
حالا میخوام تخلیه کنم یه دونه دیگه بگیرم لطفا یه isp معرفی کنید که دانلود شبانش و سرعتش بهتر ازینا باشه
من تهران هستم:n16:
من ک 250 میگیرم:n05:
:|
بعد از محدودیت
shayan0o21
19-12-2014, 22:44
سلام به همه
من 4 ماه تو نوبت موندم واسه صبانت اونم که گرفتم دیدم اینطوریه
حالا میخوام تخلیه کنم یه دونه دیگه بگیرم لطفا یه isp معرفی کنید که دانلود شبانش و سرعتش بهتر ازینا باشه
من تهران هستم:n16:
همه چی بستگی به مرکز و خطتون مربوط ولی کلا های وب و آسیاتک توصیه میشه :n01:
behzad1991
20-12-2014, 08:53
توصیه هاتون تو حلقم :n02: خدا رو شکر این isp ما ناشناختس فعلن شبی راحت ده-دوازده گیگ دانلود می کنیم :n20:
amirm5759
20-12-2014, 11:00
توصیه هاتون تو حلقم :n02: خدا رو شکر این isp ما ناشناختس فعلن شبی راحت ده-دوازده گیگ دانلود می کنیم :n20:
این isp نا شناختتونو میشه معرفی کنید؟؟یا بهم پ خ کنید
amirm5759
20-12-2014, 11:12
ممنون میشه یه توضیحی راجع به سرعت دانلود شبانشون بدید؟؟
behzad1991
20-12-2014, 11:24
این isp نا شناختتونو میشه معرفی کنید؟؟یا بهم پ خ کنید
عمرا... :n10: اسمشو بگم چنان می ریزید دانلود می کنید که دو روزه شبانشو جمع می کنه :n29:
shayan0o21
20-12-2014, 11:29
ممنون میشه یه توضیحی راجع به سرعت دانلود شبانشون بدید؟؟
سرعت دانلود که بستگی به کیفیت خط تون داره
ولی توی سرعت شبانه آسیاتک الان بهتر هست :n01:
ADSL Asiatech / شركت آسياتك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_77
20-12-2014, 15:39
سلام. من پس از کلی پیگیری و شکایت و سماجت آخر دعوت حضوری به جلسه با شرکت صبانت شدم که البته متاسفانه همزمان با یک جلسه بسیار مهمتر برای من شد و نتوانستم در این جلسه شرکت کنم و در آخر نیز این پاسخ برای من ارسال گردید :
مشترك گرامي، باسلام احتراماً به استحضار مي رساند جنابعالي در جلسه حضوري حل اختلاف كه در تاريخ 26/09/93 برگزار شد علي رغم اطلاع رساني پيامكي وتلفني در جلسه حضور نيافتيد ، علي ايحال شركت صبانت موظف گرديد من بعد :1- ميزان مصرف منصفانه را در مبادي اطلاع رساني مثل سايت پورتال و ...خود بصورت دقيق وكمي بطور شفاف بيان نمايد.2- به محض اختمام سرويس رايگان مشتري ، روي سرويس اينترنتي وموبايل مشترك باذكر ساعت ، اتمام سرويس رايگان شبانه ، تشويقي و... را اطلاع رساني نمايد.
خسارت درخواستی به من داده نشد با اینکه از ظاهر جواب به نظر می رسد که شرکت کوتاهی داشته است . جهت اطلاع سایرین بعید به نظر می رسد اینگونه شکایت ها راه به جایی ببرد و لذا پیشنهاد می شود در صورت مواجه با مشکل مسئله را از ریشه بخشکانید :n01:
در پایان جواب من به جوابیه شرکت در حدود چند صفحه و با در نظر گرفتن تک تک کلماتی بود که به کار برده بودند و پر از قانون شکنی بود . به نظر همین شکایت دقیق و جزء به جزء (حدود 17 بند تشریح قانون شکنی و تناقض از 10 خط جوابیه شرکت) وادارشون به تشکیل جلسه کرد (شاید هم مشترکانی دیگر نیز دعوت شده بودند) . متاسفانه حق کامل به من پرداخت نگردید و یکسری الزامات را برای آنها ایجاد کرد
عمرا... :n10: اسمشو بگم چنان می ریزید دانلود می کنید که دو روزه شبانشو جمع می کنه :n29:
من حس ششم قویه،حتما: عصر انتقال و می گی :n09:
1376MAXIMUM
20-12-2014, 20:26
سلام. من پس از کلی پیگیری و شکایت و سماجت آخر دعوت حضوری به جلسه با شرکت صبانت شدم که البته متاسفانه همزمان با یک جلسه بسیار مهمتر برای من شد و نتوانستم در این جلسه شرکت کنم و در آخر نیز این پاسخ برای من ارسال گردید :
مشترك گرامي، باسلام احتراماً به استحضار مي رساند جنابعالي در جلسه حضوري حل اختلاف كه در تاريخ 26/09/93 برگزار شد علي رغم اطلاع رساني پيامكي وتلفني در جلسه حضور نيافتيد ، علي ايحال شركت صبانت موظف گرديد من بعد :1- ميزان مصرف منصفانه را در مبادي اطلاع رساني مثل سايت پورتال و ...خود بصورت دقيق وكمي بطور شفاف بيان نمايد.2- به محض اختمام سرويس رايگان مشتري ، روي سرويس اينترنتي وموبايل مشترك باذكر ساعت ، اتمام سرويس رايگان شبانه ، تشويقي و... را اطلاع رساني نمايد.
خسارت درخواستی به من داده نشد با اینکه از ظاهر جواب به نظر می رسد که شرکت کوتاهی داشته است . جهت اطلاع سایرین بعید به نظر می رسد اینگونه شکایت ها راه به جایی ببرد و لذا پیشنهاد می شود در صورت مواجه با مشکل مسئله را از ریشه بخشکانید :n01:
در پایان جواب من به جوابیه شرکت در حدود چند صفحه و با در نظر گرفتن تک تک کلماتی بود که به کار برده بودند و پر از قانون شکنی بود . به نظر همین شکایت دقیق و جزء به جزء (حدود 17 بند تشریح قانون شکنی و تناقض از 10 خط جوابیه شرکت) وادارشون به تشکیل جلسه کرد (شاید هم مشترکانی دیگر نیز دعوت شده بودند) . متاسفانه حق کامل به من پرداخت نگردید و یکسری الزامات را برای آنها ایجاد کرد
من یه بار تو این جلسه ها بودم وقتی یکی از طرفین نیاد به نفع طرف مقابل تموم میشه و اگر خوش شانس باشی مثل شما میشه
hojjat74
20-12-2014, 23:36
:|
بعد از محدودیت
8kb:n02::n33:
maniya12
21-12-2014, 03:09
دوستان خدایی اینجا کسی صبانت خوزستان رو نداره!!!
اگه کسی داره لطفا پ.خ بده چند تا سوال دارم
با تشکر
behzad1991
21-12-2014, 06:08
من حس ششم قویه،حتما: عصر انتقال و می گی :n09:
دهنتو :n34: :n02:
S M Λ S Ħ
21-12-2014, 18:08
سلام
یه سوال صبانت تا چن مگ پهنای باند رو برای یوزرهاش باز میزاره ؟
اگه مثلا 512 بگیری، پهنای باندی که برات ست میشه حدودا چه قده ؟
sleeplessness
21-12-2014, 18:20
سلام
یه سوال صبانت تا چن مگ پهنای باند رو برای یوزرهاش باز میزاره ؟
اگه مثلا 512 بگیری، پهنای باندی که برات ست میشه حدودا چه قده ؟
حدودا یکسال پیش اولین بار 512 برام روی 4 مگ بستن
بعد چن وقت هم مسئول نمایندگی که ادم باحالی بود روی 6 مگ بست
ولی مدت چند ماه سرعت روزانه ام روی 200 بود با اینکه پروفایلم روی 4 مگ بود
دوران شب بیداریها تموم شد :)
S M Λ S Ħ
21-12-2014, 19:00
حدودا یکسال پیش اولین بار 512 برام روی 4 مگ بستن
بعد چن وقت هم مسئول نمایندگی که ادم باحالی بود روی 6 مگ بست
ولی مدت چند ماه سرعت روزانه ام روی 200 بود با اینکه پروفایلم روی 4 مگ بود
خب یعنی الانم اگه من بخوام 512 بگیرم، نهایتش برام روی 6 میبندن ؟
من با پهای باند 6 مگ، سرعتی که بهم میده حدود 600 ــه
9 مگ برام همون 1 مگ میشه
sleeplessness
21-12-2014, 19:27
خب یعنی الانم اگه من بخوام 512 بگیرم، نهایتش برام روی 6 میبندن ؟
من با پهای باند 6 مگ، سرعتی که بهم میده حدود 600 ــه
9 مگ برام همون 1 مگ میشه
512 معمولا روی 4 می بندن
این نماینده برای من روی 6 بسته بود
اما یه زمانی زنگ زدم که سرویس 12 مگ میخوام
پشتیبانی خطم روی 8 مگ و 12 مگ بست اما سرعت فرقی نکرد
فکر نکنم سرویس های پایین روی سرعتهای بالا ببنده
مگر اینکه قانونش عوض شده باشه
aminvgas
21-12-2014, 19:34
تو رو به خدا یکی جواب بده :
سوال اولم : من الان از پارش آنلاین 256 نامحدود دارم که 48 هزار تومان میدم ماهی . الان از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش تورنت خصوصی نمیتونم دانلود کنم فقط با چیلتر شیکند میشه دانلود کرد ! بعضی موقع ها هم نمیشه !
یعنی من رو پار آنلاین محدود کرده ؟؟؟؟؟
سوال دومم :اگه 512 صبانت نامحدود رو بگیرم صبانت هم محدود میکنه ؟؟؟
سوال سومم : سرویس های حجمی صبانت با دانلود زیاد شبانه ما رو محدود میکنن ؟
چهارم : استفاده منصفانه یعنی چی ؟
ممنون میشم جواب منو بدید .................
sleeplessness
21-12-2014, 19:50
تو رو به خدا یکی جواب بده :
سوال اولم : من الان از پارش آنلاین 256 نامحدود دارم که 48 هزار تومان میدم ماهی . الان از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش تورنت خصوصی نمیتونم دانلود کنم فقط با چیلتر شیکند میشه دانلود کرد ! بعضی موقع ها هم نمیشه !
یعنی من رو پار آنلاین محدود کرده ؟؟؟؟؟
سوال دومم :اگه 512 صبانت نامحدود رو بگیرم صبانت هم محدود میکنه ؟؟؟
سوال سومم : سرویس های حجمی صبانت با دانلود زیاد شبانه ما رو محدود میکنن ؟
ممنون میشم جواب منو بدید .................
سوال اول : احتمالش هست گرچه کمه
از تروکسی داخلی استفاده کن که به جای ip خارجی ، ip داخلی بهت میده سرعتت خوب میشه
2:صبانت نامحدود حجم مصرف منصفانه داره بعد از تموم شدن حجم منصفانه سرعت کاهش پیدا میکنه یکی از دوستان 128 محدود گرفته بود اخرهاش صفحه رو هم نمی تونست باز کنه کلا نامحدود از صبانت زیاد خوب نیست یه فن اوا خوب بود که الان قیمتهاش رفته بالا! ولی اینکه صبانت یه سرور خاص محدود کنه تا حالا نشنیدم
3: بله دوست عزیز خوب هم محدود میکنه تا دو برابر حجم روزانه ات سرعت شبانه خوبه اما بعدش فارغ از هر نوع سرویسی میاد روی هشت کیلوبایت
gholamzadegan
23-12-2014, 12:03
سلام
دوستان وضعیت اینترنت این شرکت تو مشهد چطوره سرعت دانلودش خوبه؟
من از اینترنت سیمکارت ایرانسل استفاده می کردم با قیمت های جدید مجبورم کوچ کنم ADSL
لطفا راهنمایی کنین
saeedsajjad
23-12-2014, 13:54
وضعیت محدودیت سرویس : امکان استفاده رایگان در ساعات شبانه
قبلا این نبود، جلوش خالی بود ، کسی میدونه این یعنی چی ؟
saeedsajjad
23-12-2014, 14:01
سلام
دوستان وضعیت اینترنت این شرکت تو مشهد چطوره سرعت دانلودش خوبه؟
من از اینترنت سیمکارت ایرانسل استفاده می کردم با قیمت های جدید مجبورم کوچ کنم ADSL
لطفا راهنمایی کنین
برا دانلود شبانه اصلا خوب نیست ،دو برابر حجم خریداری شده میتونه شبانه دانلود کنی.
ho3in2012
23-12-2014, 15:46
وضعیت محدودیت سرویس : امکان استفاده رایگان در ساعات شبانه
قبلا این نبود، جلوش خالی بود ، کسی میدونه این یعنی چی ؟
فکر کنم معنیش این باشه هنوز محدود نشدی
دو برابر روزانه دانلود کنی مینویسه سرویس شبانه رایگان با اعمال محدودیت سرعت
gholamzadegan
23-12-2014, 21:08
یعنی چی دو برابر حجم روزانه میشه شبانه دانلود کرد؟
یعنی مثل بعضی از این شرکت ها یک گیگ بگیری نصفش رو از ترافیک اصلی کم میکنه؟
سرعت چطوره؟ بدون کارت دانشجویی یک مگ میده؟
سرعت دانلود یک مگ چقدره
ho3in2012
23-12-2014, 23:16
یعنی چی دو برابر حجم روزانه میشه شبانه دانلود کرد؟
یعنی مثل بعضی از این شرکت ها یک گیگ بگیری نصفش رو از ترافیک اصلی کم میکنه؟
سرعت چطوره؟ بدون کارت دانشجویی یک مگ میده؟
سرعت دانلود یک مگ چقدره
یعنی اینکه اگه شما برای مثال سرویس یک ماهه جمعا 3 گیگ رو خریداری کنید میتونید در اون یک ماه تو تایم شبانه 6 گیگابایت با سرعت روزانه دانلود کنی بعدش سرعت شبانه محدود میشه به 10 کیلوبایت در ثانیه البته اگه حجم اضافه خریداری کنید دو برابر حجم اضافه می تونید تایم رایگان با سرعت بالا دانلود کنید
بعد از محدود شدن سرویس میتونید وضعیت شبانه رو به یک سوم تغییر بدین ( اختیاریه) اونوقت سرعت دانلودتون دوباره میره بالا ولی هر چی دانلود کنید یک سومش از ترافیکتون کم میشه
بله میده حتی میتونید 12 مگ هم بخرید بدون کارت دانشجویی
از سرعت دانلود سرویس یک مگابیت اطلاعی ندارم
بچه ها از کسایی که صبانت دارم
اگه اون دانلثد شبانه رو بزاریم کنار چون من با یه خط دیگه شبا دانلود میکنم
تو روز صرعت خوبه!؟ یعنی پینگ استیبل هست و پایین هست
چون شنیدم صبانت پینگش از همه بهتره
من فقط واسه استفاده روزانه میخوام واسه وبگردی
Sent from my iPad using Tapatalk
Eliminal
24-12-2014, 00:58
داداش برای روزانه آره خوبه ، حالا شاید نشه باهاش راحت بازی آنلاین کرد ولی قطعا برای وبگردی راضی نگهتون میداره ، کلا به نظرم شرکت های خصوصی همشون مثل هم هستن ... حالا امکان داره قانون هایی که میذارن اول یکیشون بزاره بعد بقیه بعد از یک ماه همون قانون رو بزارن...
ولی خلاصه برای روزانه مشکلی احساس نخواهید کرد ، خیالتون راحت !
Eliminal
24-12-2014, 01:06
داداش برای روزانه آره خوبه ، حالا شاید نشه باهاش راحت بازی آنلاین کرد ولی قطعا برای وبگردی راضی نگهتون میداره ، کلا به نظرم شرکت های خصوصی همشون مثل هم هستن ... حالا امکان داره قانون هایی که میذارن اول یکیشون بزاره بعد بقیه بعد از یک ماه همون قانون رو بزارن...
پینگ اروپا بین چه اعدادی میچرخه!؟!
میانگین منظورم هست نه در بهترین حالت
gholamzadegan
24-12-2014, 16:05
سلام
من تلفنی 1 مگ با پنج گیگ ترافیک رو سفارش دادم
بعد حدودا دو ساعت زنگ زدن اپراتور گفت خط اشغالی داره باید برین مخابرات اشغالی رو رفع کنید گفتم ما چهار ساله داریم اینجا زندگی میکنیم اینترنت رو خط نداشتیم خط هم به نام کس دیگست
بعد گفت باشه و قطع کرد
الان یعنی چی؟ من پیگیری کنم یا نه دوباره زنگ بزنم؟
farzad02
24-12-2014, 18:03
سلام
بعد حدودا دو ساعت زنگ زدن اپراتور گفت خط اشغالی داره باید برین مخابرات اشغالی رو رفع کنید گفتم ما چهار ساله داریم اینجا زندگی میکنیم اینترنت رو خط نداشتیم خط هم به نام کس دیگست
بعد گفت باشه و قطع کرد
:n02: صبانته دیگه... فکر کردی زنگ زدی کجا
maniya12
25-12-2014, 01:28
سلام دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم
شمایی که بچه های اهواز هستید کسی رو سراغ دارید که اینترنت صبانت داشته باشه؟؟
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده
من پینگم که رویایی بود با صبانت 4.2.2.4 حدود 97 بود از کاشان رو 87 هم میومد تو بازی های انلاین که حرف نداره و از نظر stable بودن هم عالیه در حالت کلی برا من از 4.2.2.4 بیشتر از 140 نمیشد را وبگردی هم عالی هست ولی از نظر صبانه صفر شد صفر اصلا بدر نمیخوره بعد یه نکته مهم شبانه بعد ساعت 2 پینگ خارجی فرقی نمیکنه ولی کانکشتن از خارج ضعیف میشه نمیتونی با سرعت بالا از سرور خارجی دانلود کنی میاد پایین
maniya12
26-12-2014, 00:11
من پینگم که رویایی بود با صبانت 4.2.2.4 حدود 97 بود از کاشان رو 87 هم میومد تو بازی های انلاین که حرف نداره و از نظر stable بودن هم عالیه در حالت کلی برا من از 4.2.2.4 بیشتر از 140 نمیشد را وبگردی هم عالی هست ولی از نظر صبانه صفر شد صفر اصلا بدر نمیخوره بعد یه نکته مهم شبانه بعد ساعت 2 پینگ خارجی فرقی نمیکنه ولی کانکشتن از خارج ضعیف میشه نمیتونی با سرعت بالا از سرور خارجی دانلود کنی میاد پایین
با سلام اطلاعاتی در مورد اینترنت صبانت دارم من خوزستان زندگی میکنم
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
پینگ آیپی 10.31.36.98 شما چنده؟!
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده
ببین من که دانلود شبانه رو با پارس میکنم
اینو واسه روز میخوام بگیرم و وبگردی
پس اوکی هست بگیرم
مرسی
david-ebi
26-12-2014, 01:16
سلام
بعد گفت باشه و قطع کرد
سلام به همشهری هم درد.چه جالب یکی دیگه مثل خودم پیدا کردم:n02:.منم دو تا خط تلفنم رو از خونه قبلی درخواست دادم به خونه جدیدی که اومدم منتقل بشه.(آخه من کلا همه جا یا دو یا سه تا خط و دو یا سه تا سرویس اینترنت میگیرم)بگذریم که کلی اذیتم کرد مخابرات تا دو تا خطم رو منتقل کرد(آخه از یک مرکز باید منتقل میشد به یک مرکز مخابرات دیگه) بعد از انتقال قبل از اینکه خطمو کابل کشی کنم تو خونه و ازش استفاده کنم سریع رفتم و به فلان شرکت اینترنتی درخواست رانژه خطمو دادم.طرف بهم گفت مخابرات پورتتو اشغال کرده و باید درخواست تخلیه پورت بدی:n04:.واقعا تعجب کرده بودم.خلاصه امور مشترکینها بهم گفتن برو مرکز مخابرات و فقط اونجا میتونی درخواست تخلیه پورت بدی.منم رفتم مرکز مخابرات و مسئول مربوطه بهم گفت شما که از ما سرویس نداری که اومدی درخواست تخلیه میدی.منم گفتم بله و تعجب منم از اینه که چرا با این وجود شما پورتم رو اشغال کردید.خلاصه گفت ما اینجا پورت خالی از هیچ شرکتی نداریم بهتون بدیم و اگر پورتتونو تخلیه کنید اصلا خط تلفنتون رو جمع میکنیم:n04::n04:.گفتم خانم محترم فلان شرکت و فلان شرکت بهم گفتن در مرکز شما پورت خالی دارن.گفت پس با مسئولیت خودتون تخلیه میکنم.12 روز گذشت و پورتم تخلیه نشد.اینبار رفتم پیش خود رئیس مرکز و جریان رو گفتم.اونم شماره هامو گرفت و قول داد رسیدگی کنه و بهم خبرشو بده.خداییش هم 3 روز بعدش خودش بهم زنگ زد و گفت پورتت تخلیه شده(دیروز ظهر)منم هنوز از دیروز به شرکتهای اینترنتی که ازشون میخواهم سرویس بگیرم زنگ نزدم ببینم راست میگه یا نه ولی قاعدتا باید راست گفته باشه:n02:.در آخر هم یکی از کارمندای خودشون بهم گفت جدیدا این کلک رو میزنن تا مجبورت کنن از خودشون سرویس برداری:n04::n35:.(ظاهرا خطهایی رو که اینترنت تا حالا روشون نبوده و تازه میخواهند سرویس بگیرن این بلا رو سرشون در میارن)خلاصه شما هم داداش گلم مستقیما برو پیش رییس مرکزت تا کارت راه بیفته.
منم رو یک از خطهام ثبتنام کردم دیشب ببنیم چه جوری هست سرویسشون
کی زنگ میزنن؟!
maniya12
27-12-2014, 01:29
با سلام
بچه ها یه سوال داشتم من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت رو بگیرم آیا بعد از پایان یافتن حداقل تبادل دریافتی در ماه ،آیا پینگ افزایش پیدا میکنه و بالا میره؟؟
لطف کنید سوال من رو جواب بدین
gholamzadegan
29-12-2014, 08:45
سلام
من دیروز اینترنتم وصل شد چون اولین بار هستش اینترنت رو خط می گیرم یک مشکلی دارم که نمیدونم راه حلش چی
ما دو تا تلفن داریم(منظورم خط نیست) یکی رو با اسپلیتر خود مورم وصل کردم ولی تلفن دوم رو که تو اتاق دیگست وصل که می کنم اینترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟
سلام
من دیروز اینترنتم وصل شد چون اولین بار هستش اینترنت رو خط می گیرم یک مشکلی دارم که نمیدونم راه حلش چی
ما دو تا تلفن داریم(منظورم خط نیست) یکی رو با اسپلیتر خود مورم وصل کردم ولی تلفن دوم رو که تو اتاق دیگست وصل که می کنم اینترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟
اسپلیتر رو باید سر خط بزاری(یکی بیاد برای مودمت یکی هم بره برای 2 تا تلفن) نه روی یکی از تلفن
fafool70
29-12-2014, 12:59
بین صبانت و آسیاتک موندم نظرتون کدوم بهتره؟!
gholamzadegan
29-12-2014, 13:55
اسپلیتر رو باید سر خط بزاری(یکی بیاد برای مودمت یکی هم بره برای 2 تا تلفن) نه روی یکی از تلفن
آخه چطوری؟!
آخه چطوری؟!
چطوری اینکه اگه ۲ تا تلفن یه جا نیستن یه ۴ تومن دیگه بده یه اسپلیتر دیگه بگیر رو اون یکی تلفن هم فبلش وصل کن
gholamzadegan
30-12-2014, 08:49
چطوری اینکه اگه ۲ تا تلفن یه جا نیستن یه ۴ تومن دیگه بده یه اسپلیتر دیگه بگیر رو اون یکی تلفن هم فبلش وصل کن
دقیقا همین کار رو کردم ولی یک بار اینترنت وصل شد دیگه وصل نشد مجبور شدم دوباره بکشم تلفن دوم رو
دقیقا همین کار رو کردم ولی یک بار اینترنت وصل شد دیگه وصل نشد مجبور شدم دوباره بکشم تلفن دوم رو
مودم رو مستقیم زدی یا اونو از اسپیلیتر گرفتی!؟
Mohsen_mzh
30-12-2014, 15:00
اسپلیتر رو برای تلفن بگذار فقط ، برای هر تلفن که تو منزل هست یه اسپلیتر بگذار و خروجی تلفن اسپلیتر رو بهشون وصل کن. اصلا نیاز نیست برای مودم بگذاری
اسپلیتر رو برای تلفن بگذار فقط ، برای هر تلفن که تو منزل هست یه اسپلیتر بگذار و خروجی تلفن اسپلیتر رو بهشون وصل کن. اصلا نیاز نیست برای مودم بگذاری
عزیز اگه برای مودم نزاری سرعت رو میکشه پایین.
امتحان کن متوجه میشی.
SONY XPERIA Z3
Mohsen_mzh
30-12-2014, 15:26
عزیز اگه برای مودم نزاری سرعت رو میکشه پایین.
امتحان کن متوجه میشی.
SONY XPERIA Z3
عزیز جان اسپلیتر اصلا DSL رو فیلتر نمی کنه که سرعت رو بکشه بالا یا بکشه پایین. اصلا نیاز نیست برای مودم.
ما که یکماه پیش از این شرکت دیگه تمدید نکردیم
gholamzadegan
30-12-2014, 17:17
اقا درست شد
اسپلیتر ها رو جابجا کردم درست شد بازم نفهمیدم دلیلش چی بود!
Armin.Computer
30-12-2014, 23:39
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
Demon King
02-01-2015, 20:29
سلام دوستان.
کسی میدونه علت شارژخوری اینترنت چیه؟
از سیروس صبانت استفاده میکنم و برای امثال زمانی که مدم روشن هست, بدون اینکه استفاده ای ازش بشه شارژش کم میشه. مدم وایرلس هست و از نرم افزار viber هم استفاده میکنم.
ممکن زمان روشن بودن وای فای گوشی, خود به خود اینترنت مصرف شه؟ یا اینکه ممکنه آپدیت خوددکار برنامه ها در کامپیتور فعال باشه؟
خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه چون کل اینترنتم داره با این شارژ خوری تموم میشه.
ممنون.
omid-p30
02-01-2015, 20:41
سلام دوستان.
کسی میدونه علت شارژخوری اینترنت چیه؟
از سیروس صبانت استفاده میکنم و برای امثال زمانی که مدم روشن هست, بدون اینکه استفاده ای ازش بشه شارژش کم میشه. مدم وایرلس هست و از نرم افزار viber هم استفاده میکنم.
ممکن زمان روشن بودن وای فای گوشی, خود به خود اینترنت مصرف شه؟ یا اینکه ممکنه آپدیت خوددکار برنامه ها در کامپیتور فعال باشه؟
خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه چون کل اینترنتم داره با این شارژ خوری تموم میشه.
ممنون.
اگر ویندوزتون 7 هست از این مسیر میتونید چک کنید که چه پروسه هایی در حال مصرف ترافیک هستند :
Task Manager , Performance, Recource Monitor, Network
Demon King
02-01-2015, 20:54
اگر ویندوزتون 7 هست از این مسیر میتونید چک کنید که چه پروسه هایی در حال مصرف ترافیک هستند :
Task Manager , Performance, Recource Monitor, Network
وارد همین بخش شدم:
اسم یه سری از برنامه ها مثل یاهو مسنجر و فایرفاکس تو لیست پایین هست و یه سری اعداد همواره در حال کم شدن هستن ...
یعنی اینها در حال مصرف ترافیک هستند؟
Eliminal
02-01-2015, 23:32
آقا سرعت روزانه ی صبانت من خیلی کمه ، یعنی سرعت دانلودم خوبه ولی تایم اوت زیاد داره و برای وبگردی خوب نیست ، چکارش کنم ؟ مشهد ، مرکز پیروزی
این صبانت چقدر طول میکشه خط رانژه کنه من شنبه هفته پیش دادم هنوز رانژه نشده
گفت ۴-۵ رپز کاری الان گذشته
زنگ بزنم باز!؟
این صبانت چقدر طول میکشه خط رانژه کنه من شنبه هفته پیش دادم هنوز رانژه نشده
گفت ۴-۵ رپز کاری الان گذشته
زنگ بزنم باز!؟
قانونا باید 72 ساعته تخلیه کنند
نیازی به زنگ نیست برو 195.ir شکایت کن
قانونا باید 72 ساعته تخلیه کنند
نیازی به زنگ نیست برو 195.ir شکایت کن
تخلیه نکردم که برعمس سرویس گرفتم خط رو باید رانژه کنن که تا الان نکردن
تخلیه نکردم که برعمس سرویس گرفتم خط رو باید رانژه کنن که تا الان نکردن
فرقی نمیکنه کلا چه تخلیه چه رانژه رو قانونا باید 72 ساعته انجام بدند
1376MAXIMUM
03-01-2015, 14:24
بالا خره راحت شدم حجمم تموم شد هووووررررااااااا من رفتم مخابرات
فرقی نمیکنه کلا چه تخلیه چه رانژه رو قانونا باید 72 ساعته انجام بدند
قانون که خیلی چیزا میگه
امروز زنگیدم میگه شما ثبت نامتون ۶ ام ثبت شده
درخواست رانژه هم ۸ ام فرستاده شده!
دیگه باید صبر کنین!
میگم نمیشه پیگیری کنین چرا تا الان رانژه نشده وقتی نه مرکز مشکل داره نه مشکل پورتی هست میگه که باید صبر کنین!
قانون که خیلی چیزا میگه
امروز زنگیدم میگه شما ثبت نامتون ۶ ام ثبت شده
درخواست رانژه هم ۸ ام فرستاده شده!
دیگه باید صبر کنین!
میگم نمیشه پیگیری کنین چرا تا الان رانژه نشده وقتی نه مرکز مشکل داره نه مشکل پورتی هست میگه که باید صبر کنین!
اینا رو ول کن همش توجیه میکنند و چرت و پرت میگن
مزخرفتر از مرکز مخابراتی ما نیست ولی من معمولا با همین شکایت کار 3 روزه تموم میکنم
برو شکایت کن خودشون بهت زنگ میزنند و پیگیری میکنند
اینا رو ول کن همش توجیه میکنند و چرت و پرت میگن
مزخرفتر از مرکز مخابراتی ما نیست ولی من معمولا با همین شکایت کار 3 روزه تموم میکنم
برو شکایت کن خودشون بهت زنگ میزنند و پیگیری میکنند
در مرد رانژه کردن هم مگه میشه شکایت کرد!؟ در مورد فسخ دیدم گزینش رو اما رانژه ندیدم چی باید بزنم
شما که میرید از صبانت کجا رو میگیرید؟ برا شبانه؟
milad.design
04-01-2015, 15:09
دوستان کسی نامحدود 256 طلایی گرفته؟؟ بعد از دانلود 20گیگ ، سرعت که میاد پایین ، چه سرعتی میشه؟؟؟؟
mani6606
04-01-2015, 18:55
دوستان کسی نامحدود 256 طلایی گرفته؟؟ بعد از دانلود 20گیگ ، سرعت که میاد پایین ، چه سرعتی میشه؟؟؟؟
من ١٢٨ طلايي يك ماه نامحدود داشتم اولا كه شبانه ندلره دوما بعد از پايان حجم هيچ وب سايتر رو باز نميكنه
sleeplessness
04-01-2015, 19:00
نامحدود فقط مخابرات خوبه
فن اوا هم گرون کرده
و بعضی استانها مخابرات نامحدود نداره
Sent from my Nokia 1100
هنوز بعد از گذشت ۹ روز خط بنده رانژه نشده با اینکه هم پورت خالی دارن هم منطقه مخابراتی مشکلی نداره!
نمیدونم چه مرگشونه!
تو سامانه ۱۹۵ هم
گزینه ای واسه این موضوع نیست که شکایت کنم!
کسی راهی میدونه!
زنگ به پشتیانی هم فایده نداشت!
fafool70
04-01-2015, 22:37
هنوز بعد از گذشت ۹ روز خط بنده رانژه نشده با اینکه هم پورت خالی دارن هم منطقه مخابراتی مشکلی نداره!
نمیدونم چه مرگشونه!
تو سامانه ۱۹۵ هم
گزینه ای واسه این موضوع نیست که شکایت کنم!
کسی راهی میدونه!
زنگ به پشتیانی هم فایده نداشت!
فردا صبح زنگ بزن 195 بگو این مشکل رو اونا راهنماییت میکنن .یا برات شکایت مینویسن
وقعا در پیکر نداره انگار این شرکت!
۶ دی ثبت نام کردم تازه به من گفتن ۸ دی فرستادیم واسه رانژه خلاصه بعد به هفته دیدم خط رانژه نشده هنوز به هزار زحمت شمارهمرکز مخابراتی گیر آوردم کلی با طرف چونه زدم که وضعیت خط رو بگه به من میگه درخواست رانژه خط شما تازه دیروز یعنی ۱۴ دی رسیده!
میگم ۸ درخواست دادند شرکت میگه ! گفت اینجا ۱۴ هم اومده تا ۷۲ ساعت دیگه رانژه میشه
خلاصه باز صبر کردیم دیدیم تا امروز خبری نشد
دیدم اس ام اس اومده از طرف صبانت که کابر گرامی خط شما رانژه شد!:n04:
حالا من چراغ مودم رو نگاه میکنم میبینم هیچی!
خلاصه زنگ زدم اول یکی جواب داد گفتم جریان اینه! گفت شما اولین باره مودم نصب میکنین!؟ میگم چه ربطی داره مگه الان من چیزی نصب کردم؟! خط کلا چراغش روشن نمیشه به نصب چی کار داره!
وصل کرده به یکی دیگه
اونم دوباره چک کرده میگه شما فردا صبر کن نماینده ما بره مرکز مخابراتی ببینه جریان چیه ایشالا تا ساعت ۱-۲ ظهر درست میشه!
خلاصه من موندم اینا خودشون چی کار میکنن!
الان ۱۰ روز از پرداخت گذشته تازه فردا میخوان برن ببینن جریان چیه!
موندیم والا ما!
1376MAXIMUM
06-01-2015, 17:49
وقعا در پیکر نداره انگار این شرکت!
۶ دی ثبت نام کردم تازه به من گفتن ۸ دی فرستادیم واسه رانژه خلاصه بعد به هفته دیدم خط رانژه نشده هنوز به هزار زحمت شمارهمرکز مخابراتی گیر آوردم کلی با طرف چونه زدم که وضعیت خط رو بگه به من میگه درخواست رانژه خط شما تازه دیروز یعنی ۱۴ دی رسیده!
میگم ۸ درخواست دادند شرکت میگه ! گفت اینجا ۱۴ هم اومده تا ۷۲ ساعت دیگه رانژه میشه
خلاصه باز صبر کردیم دیدیم تا امروز خبری نشد
دیدم اس ام اس اومده از طرف صبانت که کابر گرامی خط شما رانژه شد!:n04:
حالا من چراغ مودم رو نگاه میکنم میبینم هیچی!
خلاصه زنگ زدم اول یکی جواب داد گفتم جریان اینه! گفت شما اولین باره مودم نصب میکنین!؟ میگم چه ربطی داره مگه الان من چیزی نصب کردم؟! خط کلا چراغش روشن نمیشه به نصب چی کار داره!
وصل کرده به یکی دیگه
اونم دوباره چک کرده میگه شما فردا صبر کن نماینده ما بره مرکز مخابراتی ببینه جریان چیه ایشالا تا ساعت ۱-۲ ظهر درست میشه!
خلاصه من موندم اینا خودشون چی کار میکنن!
الان ۱۰ روز از پرداخت گذشته تازه فردا میخوان برن ببینن جریان چیه!
موندیم والا ما!
منم اذیت کردن یه ۲ هفته اینترنت نداشتم البته میگفتن که شرکت قبلی قطع نکرده برای شماهم این جوری دلیل میارن کلا معلوم نیست چیکار میکنن
منم اذیت کردن یه ۲ هفته اینترنت نداشتم البته میگفتن که شرکت قبلی قطع نکرده برای شماهم این جوری دلیل میارن کلا معلوم نیست چیکار میکنن
نه بابا من رو این خط اصلا اینترنت نداشتم!
خودشونم نمیدونن چیه جریان!
بعد مپقه ثبت نام به من میگه ۴-۵ روزه وصله
1376MAXIMUM
06-01-2015, 20:24
نه بابا من رو این خط اصلا اینترنت نداشتم!
خودشونم نمیدونن چیه جریان!
بعد مپقه ثبت نام به من میگه ۴-۵ روزه وصله
کلا حرف زیاد میزنن
تو مرداد من یه سرویس یک ساله تمدید کردم موقع ثبت نام هیچکس نگفت که دوبرابر حجمی که خریدین شبانه رایگان دارید بعد یه یک ماه دوماه که گذاشت شروع کردن محدود کردن بعد گفتیم چرا شبانه سرعت ها محدود میشه گفتند که از این به بعد فقط دو برابر حجمی که خریدین میتونین شبانه مصرف کنید و محدود شدیم شبانه البته من تا اون موقع حدود ۲۵۰ یا ۳۰۰ گیگ مصرف کرده بودم شبانه تنها چیزی که اون موقع باعث میشد یه خورده اروم بشم این بود که من ۲۵۰ گیگ مصرف کرده بودم تا الان دیگه یک بایت هم رایگان نداشتم [emoji24]
اره به شرکت دزد ها خوش اومدید
تاحالا دیده بودید شرکتی به این راحتی زیر قرار داد بزنه؟
victor203
06-01-2015, 21:44
سلام
دوستان کسانی که شبانه استفاده میکنند خواهش میکنم به سوالم جواب بدند
اقا بعد از اینکه حجم دوبرابر شبانه تموم شد و سرعت محدود شد سرعتتون چقدر شده؟
مثلا اونیکه 128 داشته با اونی که 2 مگ داشته سرعتشون چقدر بوده؟اصلا تفاوتی میکنه سرعت روزتون چقدر باشه؟؟
1376MAXIMUM
06-01-2015, 22:06
سلام
دوستان کسانی که شبانه استفاده میکنند خواهش میکنم به سوالم جواب بدند
اقا بعد از اینکه حجم دوبرابر شبانه تموم شد و سرعت محدود شد سرعتتون چقدر شده؟
مثلا اونیکه 128 داشته با اونی که 2 مگ داشته سرعتشون چقدر بوده؟اصلا تفاوتی میکنه سرعت روزتون چقدر باشه؟؟
همه رو ۱۵ کیلو اگر اشتباه نکنم
فرقی هم نداره ۱ مگ باشی ۲ مگ باشی ۱۲ مگ باشی همه رو ۱۵ قفل میشه بعد یه گزینه داره نصفه حساب میکنه اون رچ بزنی ۵۰٪ حساب میشه ولی سرعتی که قبل ار محدودیت داشتی
Emperror Deadking
07-01-2015, 14:40
یعنی اینکه اگه شما برای مثال سرویس یک ماهه جمعا 3 گیگ رو خریداری کنید میتونید در اون یک ماه تو تایم شبانه 6 گیگابایت با سرعت روزانه دانلود کنی بعدش سرعت شبانه محدود میشه به 10 کیلوبایت در ثانیه البته اگه حجم اضافه خریداری کنید دو برابر حجم اضافه می تونید تایم رایگان با سرعت بالا دانلود کنید
بعد از محدود شدن سرویس میتونید وضعیت شبانه رو به یک سوم تغییر بدین ( اختیاریه) اونوقت سرعت دانلودتون دوباره میره بالا ولی هر چی دانلود کنید یک سومش از ترافیکتون کم میشه
بله میده حتی میتونید 12 مگ هم بخرید بدون کارت دانشجویی
از سرعت دانلود سرویس یک مگابیت اطلاعی ندارم
صبانت این قانون رو داره ؟
هرچی دانلود کنیم یک سوم کم میشه ؟
پس چرا من هرچی شب ها دانلود میکنم هیچی کم نمیشه ؟
صبانت این قانون رو داره ؟
هرچی دانلود کنیم یک سوم کم میشه ؟
پس چرا من هرچی شب ها دانلود میکنم هیچی کم نمیشه ؟
شما هنوز حجم رایگانتون تموم نشده برای همین فعلا چیزی کم نمیشه:n01:
amirmahdijv
07-01-2015, 16:37
سلام .
دوستان میحام نامحدود برنزی 1024 بخرم ! کسی میدونه چه طوریاست ؟
تو سایت زده تا 20 گیگ سرعت خوبه و بعد سیر میشه رو 1 به 8 . یعنی باس 130 کیلو داشته یاشم بعد از نموم شدن حجم !!
حالا این خوبه یا 512 نامحدود طلایی؟؟
frozen01
07-01-2015, 16:43
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ
دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.
خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.
پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.
و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست
خوب امروز وصل شد
واسه من ۱۱ مگ بسته شده!
اابته احتمالا ۱۲ هست چون خطم نمیکشیده مودم میاره پایین رو ۱۱
سرعت در طول روز خیلی خوبه اما ۱۰ شب تا ۱-۲ داغون میشه!
پینگ هم اونجوری که میگفتن نیست!
هی مسیر عوض میشه یه بار میگیری مثلا ۱۵۰
۴ ساعت بعد میگیری ۲۵۰
ثبات نداره!
اینم تست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maniya12
08-01-2015, 21:06
خوب امروز وصل شد
واسه من ۱۱ مگ بسته شده!
اابته احتمالا ۱۲ هست چون خطم نمیکشیده مودم میاره پایین رو ۱۱
سرعت در طول روز خیلی خوبه اما ۱۰ شب تا ۱-۲ داغون میشه!
پینگ هم اونجوری که میگفتن نیست!
هی مسیر عوض میشه یه بار میگیری مثلا ۱۵۰
۴ ساعت بعد میگیری ۲۵۰
ثبات نداره!
اینم تست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بچه کجا هستین؟!
psycho0098
08-01-2015, 21:25
سلام دوستان
من فقط نامحدود میتونم بگیرم
میخواستم بدونم نامحدود صبانت چطوره؟
مثلا 512 نامحدود برنزی، بعد از اون 10 گیگ ترافیک منصفانه ، سرعت میاد روی چند؟ روی 64 کیلوبایت در ثانیه؟؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید جواب بدید
mani6606
08-01-2015, 21:31
سلام دوستان
من فقط نامحدود میتونم بگیرم
میخواستم بدونم نامحدود صبانت چطوره؟
مثلا 512 نامحدود برنزی، بعد از اون 10 گیگ ترافیک منصفانه ، سرعت میاد روی چند؟ روی 64 کیلوبایت در ثانیه؟؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید جواب بدید
من ماه پيش نامحدود 128 طلايى داشتم در روز اخر ماه همه حجم رو مصرف كردم و براي چند ساعت سرعت به شدت افت كرد حتي سايت هاى معمولي داخلي رو باز نمي كرد حتي پنل كاربري صبانت رو
به نظر من اين سرويس با توجه به اينكه شبانه هم نداره اصلا به صرفه نيست
دوستان من الان مشترک سرویس مخابرات هستم
میخوام تخلیه کنم بیام صبانت نامحدود وردارم
به نظرتون نامحدود خوبه یا مثلا 10 مگ که شبانه رایگان داره!؟
از اینجا باید تعرفه انتخاب کنم؟ این اشتراکای طلایی که شما میگید من تو سایتش پیدا نکردم
1376MAXIMUM
09-01-2015, 09:11
دوستان من الان مشترک سرویس مخابرات هستم
میخوام تخلیه کنم بیام صبانت نامحدود وردارم
به نظرتون نامحدود خوبه یا مثلا 10 مگ که شبانه رایگان داره!؟
از اینجا باید تعرفه انتخاب کنم؟ این اشتراکای طلایی که شما میگید من تو سایتش پیدا نکردم
سلام
اول از همه این کار رو نکنید چون صبانت دقیقا همون جاییه که شما نمیخواهید شبانه نداره دیگه فقط تا دوبرابر حجمی که خریدی شبانه رایگان داری بعدش سرعتت هرچی هم باشه رو ۱۰-۱۵ کیلو قفل میشه و بعد باید بزنی روی شبانه نیم بها که سرعتت برگرده
در ضمن صبانت به هیچ وجه در مقابل سرویس هاش و قرارداد هاش مسئولیت قبول نمیکنه در خدی که من زنگ زدم پشتیبانی میگم که سرعت دانلود از سرور های خارجی خیلی کمه میگه به ما ربطی نداره که سرعت دانلودت از سرور های خارجی کمه زورمون هم نمیرسه که بگیم که ببخشید شما اینترنت میفروشید نه اینترانت که میگی به ما ربطی نداره خودت تا ته خط رو برو که چقدر میتونن بی مسئوایت باشن
Moayeri1372
09-01-2015, 12:42
سلام
اول از همه این کار رو نکنید چون صبانت دقیقا همون جاییه که شما نمیخواهید شبانه نداره دیگه فقط تا دوبرابر حجمی که خریدی شبانه رایگان داری بعدش سرعتت هرچی هم باشه رو ۱۰-۱۵ کیلو قفل میشه و بعد باید بزنی روی شبانه نیم بها که سرعتت برگرده
در ضمن صبانت به هیچ وجه در مقابل سرویس هاش و قرارداد هاش مسئولیت قبول نمیکنه در خدی که من زنگ زدم پشتیبانی میگم که سرعت دانلود از سرور های خارجی خیلی کمه میگه به ما ربطی نداره که سرعت دانلودت از سرور های خارجی کمه زورمون هم نمیرسه که بگیم که ببخشید شما اینترنت میفروشید نه اینترانت که میگی به ما ربطی نداره خودت تا ته خط رو برو که چقدر میتونن بی مسئوایت باشن
مرسی:n16:
نامحدوداش چطورن؟تا حالا نگرفتی مثلا همین 512 نوشته بعد از مصرف 10 گیگ 1 به 8 میشه یعنی باید سرعت دانلود 64 باشه.همینطوره؟:n13:
کسی از دوستان در مورد نامحدوداش اطلاعات بیشتری داره لطف کنه بزاره ممنون
mani6606
09-01-2015, 16:07
نامحدوداش چطورن؟تا حالا نگرفتی مثلا همین 512 نوشته بعد از مصرف 10 گیگ 1 به 8 میشه یعنی باید سرعت دانلود 64 باشه.همینطوره؟:n13:
من چند پست بالا گفتم من ماه پيش ١٢٨ طلايى داشتم سرعتش خوب بود در دانلود كردن هم مشكلى نداشت اما بعز از اتمام ١٠ گيك سرعت به شدت افت ميكنه به حدى كه حتى پنل كاربرى صبانت رو هم باز نميكنه شبانه هم كه نداره حالا زياد براى من فرقى نداشت چون وقت دانلود شبانه ندارم و بيشتر استفاده از اينترنت وب گردى است اما براى كسى كه دانلود شبانه داره قضيه ممكنه متفاوت باشه
اون 10 گیگ که تموم شد سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت
فقط نامحدودهای پارس انلاین پس از مصرف حجم منصفانه سرعت دانلود اسمی میشه صبانت و شاتل اون حجم منصفانه که تموم شد باید نت را ببوسی بزاری کنار چون دیگه سرعتش از جی پی ار اس هم کمتر هست
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ر
Moayeri1372
09-01-2015, 23:49
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ر
داداش شما داری با ماهی 20 تومن 512 نامحدود استفاده میکنی دیگه از این ارزون تر و بهتر میخوای آخه؟
من اگه توی استانمون همچین سرویسی بود سراغ هیچ سرویس دهنده دیگه هم نمیرفتم.
به شخصه فکر میکنم الکی خودتو توی دردسر ننداز و از اینترنتت لذت ببر که واقعا نسبت به قیمتش عالیه.همون فیلم آنلاین و فیس اندازه دانلود حجم میبرن پس فکر محدود خریدن رو بنداز دور.یه اینترنت بدون دردسر رو داری راحت استفاده میکنی
راستی چه استانی هستی چه شهری؟
خیلی جالبه که تو همه تاپیک ها همه میگن این سرویس خوبه و دنبال همچین سرویسی هستن
ولی از نظر من خیلی گنده
شما مطمئنا بخاطر دانلود دنبال همچین سرویسی هستین. ولی خب من نه
من تهرانم
Moayeri1372
10-01-2015, 00:05
ولی از نظر من خیلی گنده
من تهرانم
شاید نسبت به حجمی سرعتت کمی پایین تر باشه اما داداش شما سرویس حجمی نداشتی نمیدونی چه دردسریه.حجم خوری مصرف اضافه و ....
وب بازکردن هم خودش زیاد میبره.فکر نکن چون دانلود نداری مصرفت کمه
استفاده از قندشکن هم باعث میشه حجم خوری دو برابر بشه
اگه سرعتت خوب نیست به خاطر استفاده از سیفون دستشویی هست:n02:
ولی از نظر من خیلی گنده
من تهرانم
برا دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاحالا پینگ 90 با 4.2.2.4 تست گرفتی؟ بیا این isp
تاحالا باسرعت شبانه 9 کیلوبایت دانلود کردی؟ بیا این isp
Moayeri1372
10-01-2015, 02:11
اون 10 گیگ که تموم شد سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت
فقط نامحدودهای پارس انلاین پس از مصرف حجم منصفانه سرعت دانلود اسمی میشه صبانت و شاتل اون حجم منصفانه که تموم شد باید نت را ببوسی بزاری کنار چون دیگه سرعتش از جی پی ار اس هم کمتر هست
هر سرعتی 16 میشه یا فقط 128 16 میشه؟منظورم اینه که مثلا حتی 1 مگ هم بعد از اتمام حجم 16 میشه؟
مصرفم دانلود سریال و این چیزا نیست.فقط میخوام یه چیزی باشه خواستم آهنگ یا کلیپ های کوتاه دانلود کنم و وبگردی کنم تموم نشه.این محدودا زود تموم میشن واسه همین دنبال نامحدود هستم.
حوصله این که دانلودهامو شب انجام بدم ندارم
مخابرات استانمون قبلاا نامحدود میداد خوب هم بود اما الان که دیگه نامحدود ارائه نمیده مجبورم برم سراغ خصوصی
دوستان برا شما وضعیت الان پینگ چنده؟
برا من رفته رو 2000 هیچ صفحه ای هم باز نمیشه
1376MAXIMUM
11-01-2015, 13:52
دوستان برا شما وضعیت الان پینگ چنده؟
برا من رفته رو 2000 هیچ صفحه ای هم باز نمیشه
داخلی ۱۹ هست الان که چک کردم
halloween90
12-01-2015, 17:28
دوستان کسی آسیاتک 10 مگ داره؟ سرعت دانلودتون تو ساعت رایگان چند هست؟؟؟؟ شبی چقدر دانلود می شه کرد؟ :n36:
در مورد گزینه پیشنهاد ویژه برای همه عمل نمیکنه؟ ارور " در این لحظه امکان تغییر وضعیت وجود ندارد " عمومی هست؟
تماس که گرفتم گفتند مشکل نرم افزاری هست و به زودی حل میشه ولی خبری نیست.
دوستان دیگه هم این مشکل را دارند؟
والا این سرعت صبانت اصلا خوب نیست!
ظهر که میشه ۱ مگ به زور میکشه با این که خط من ۱۲ مگ بسته شده
پینگ اکثرا خوبه اما سرعت نه اصلا خوب نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلود با دانلود دقیقا یکی شده
در مورد گزینه پیشنهاد ویژه برای همه عمل نمیکنه؟ ارور " در این لحظه امکان تغییر وضعیت وجود ندارد " عمومی هست؟
تماس که گرفتم گفتند مشکل نرم افزاری هست و به زودی حل میشه ولی خبری نیست.
دوستان دیگه هم این مشکل را دارند؟
بله مدتهاست اینجوریه
در واقع خودشون عمدا غیر فعالش کردن!!!
خب کلی تو بوق و کرنا شد که به علت دانلود بی رویه که کار خیلی بدیه!! و اجحاف در حق سایر کاربران که هدفشون در شب نه دانلود بلکه وبگردی هست دانلود رایگان را حذف میکنیم و حالا با سرعت 13 کیلوبایت مثلا به تعهداتشون عمل میکنند. این مورد که یقینا جزء تعهداتشون هست که سرعت اسمی را در هر ساعتی از شبانه روز برای کاربران اعمال کنند بعد از حذف شبانه رایگان سراسری. حالا 12 مگابیت کجا و 128 کیلو بیت کجا؟!!
1376MAXIMUM
13-01-2015, 08:31
خب کلی تو بوق و کرنا شد که به علت دانلود بی رویه که کار خیلی بدیه!! و اجحاف در حق سایر کاربران که هدفشون در شب نه دانلود بلکه وبگردی هست دانلود رایگان را حذف میکنیم و حالا با سرعت 13 کیلوبایت مثلا به تعهداتشون عمل میکنند. این مورد که یقینا جزء تعهداتشون هست که سرعت اسمی را در هر ساعتی از شبانه روز برای کاربران اعمال کنند بعد از حذف شبانه رایگان سراسری. حالا 12 مگابیت کجا و 128 کیلو بیت کجا؟!!
ما که جر خوردیم بس که گفتیم اقا کلاه بردارن نیایید این شرکت ولی گاها اصلا مردم گوش هم نمیکردن که ما چی میگیم چه این جا چه خارج از این جا محیط واقعی و اطرافیانمون بله از این کار ها زیاد میشه تو کشور برای کلاه برداری ها و دزدی هاشون ماسک حقیقت درست میکنن مردمم گول میخورن اکثرشون
parvaz12369
13-01-2015, 12:10
سلام راه اندازی
مو دم شهرستان چنده VPI , VCI چنده
ADSL Sabanet / شرکت صبانت :n34:
سلام راه اندازی
مو دم شهرستان چنده VPI , VCI چنده
ADSL Sabanet / شرکت صبانت :n34:
VPI=0 & VCI=35
Reza Azimy_RW
14-01-2015, 22:10
دوستان یه سوال سریع دارم این نامحدودش چجوریه ؟
من الان صبانتم میخام ببینم ارزش داره این ماه نامحدود بگیرم ؟
ویرایش :
حجم منصفانش چقدره ؟!!!
asidbaz2000
17-01-2015, 00:57
بلاخره از این شرکت دزد اومدم بیرون 10 روز نت نداشتم حالا که از یه شرکت دیگه سرویس گرفتم متوجه شدم این گداگستر چه کلاهی سر مشتریاش میزاره جالب اینکه وقتی میخای بیای بیرون به التماس میافتن کلی اراجیف سر هم میکنن برات که نری و تو جیبشون پول مفت بریزی...در ضمن من مشتری 8 ساله صبانت بودم با بیشتر از 20 تا خط... وقتی گفتم میخام 20 تا خط تخلیه کنم نزدیک بود سکته بزنه بدبخت...
maniya12
18-01-2015, 01:56
با سلام
چند تا سوال در مورد نت صبانت دارم من آبادان زندگی میکنم تازه صبانت اومده آبادان
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود و 256 نامحدود چنده و بعد از تمام شدن حجم ترافیک منصفانه سرعت دانلودش به چند میرسه؟!!
پینگ صبانت چنده ؟!!
128 نامحدود یا 256 نامحدود صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟!
من اینترنت صبانت رو برای گیم میخوام پینگش چطوره؟!
اولویت من برای گیم و زیاد سرعت دانلود برام مهم نیست
با تشکر
1376MAXIMUM
18-01-2015, 08:13
خوب من راحت شدم رفتم مخابرات هرکی که مونده یا تازه اومده از محدودیت لذت ببره
هههههیییییی من ازاد شدم
hojjat74
20-01-2015, 14:54
دوستان کسی اینجا از مشهد هست که اینترنت جز صبانت گرفته باشه جدیدا؟به نظرتون کدوم شرکت سرعت بالا و پینگ پایین ارائه میده؟چون جفتش واسم مهمه!و دانلود شبانه
babak_eivazi
21-01-2015, 09:05
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست
farzad02
25-01-2015, 18:48
سلام
دوستان من میخوام از حالت 1/3 استفاده کنم. ولی نمیشه. اینم برداشته صبانت؟؟؟
وضعیت محدودیت سرویس : سرویس شبانه با اعمال محدودیت سرعت
تغيير وضعیت شبانه در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد
eghbal_76
25-01-2015, 23:45
سلام كسي نميدونه چرا اينقد جديدا دزد شده صبانت؟؟؟؟ هرچي حجم ميخرم بازم تموم ميشه :| نميدونم چجوري با اين سرعت توي ٥ دقيقه ١٢٠ مگ ازم كم كرد.پشتيبانيشم كه تعطيل!! تو مشهد كدوم شركت خوبه بخوام عوض كنم؟
دوستانی که که کرج هستن این سرویس ویژه نمایشگاه الکامپ(12 ماه 12گیگ) تایم رایگانش به چه صورته؟؟ نیم بهاس یا 2 برابر حجم اولیه؟؟ نمایندگی میگه تایم رایگاه از سه تا نه صبحه
hojjat74
27-01-2015, 03:31
بنده حدود 5-6 سال هست که کاربر شرکت صبانت هستم و مصرف عمده بنده بازي هاي انلاين ميباشد.متاسفانه مدت 1-2 سال هست که صبانت پينگ بيشتري نسبت به بقيه سرويس دهنده ها دارند و به عنوان يک مشکل براي من و خيلي از کاربراني که بازي هاي انلاين مصرف اصلي ان ها است حساب ميشود.با توجه به تحقيقاتي که از بعضي دوستان که از شاتل يا پارس انلاين پينگ گرفته اند متاسفانه با توجه به سرعت شارژ شده و پهناي باند و سرعت اپلود پينگ بنده اصلا قابل مقايسه با اين دوستان نيست.از سال پيش از نمايندگي با بنده تماس گرفته شد و در نظر بنده را درباره اينترنت پرسيدند و بنده هم به ايشون درباره پينگ گفتم و فرمودند در اون زمان که تابستان بود تا مهر ماه اين مورد به تهران فرستاده ميشود و پيگيري ميشود ولي هم اکنون بعد از 1 سال همچنان پينگ مشکل دارد و ترجيه دادم تا با بخش تهران از طريف تيکت اين مورد را اظهار کنم.لطفا اگر راهي براي حل اين مشکل از طرف بنده وجود دارد بفرماييد يا با نماينده (سابين نت)موضوع را در ميان بگذاريد و اگر مشکل کلي است لطفا پيگيري کنيد.بنده سعي کردم به شرکت صبانت وفادار باشم و مانند خيليا با تغيير سياست يا هر تغييري خط خود را تخليه نکنم و دليل اصلي مطرح کردن اين مشکل نيز به همين دليل است.با تشکر فراوان
پاسخ :با سلام مشترک گرامي : مشکل سرويس اينترنت شما توسط قسمت مربوطه در حال بررسي مي باشد.با تشکرداود شمس
با سلام مشترک گرامي: کيفيت سرويس اينترنت شما توسط قسمت فني , بررسي و مشخص گرديد که از سمت تجهيزات صبانت هيچگونه مشکلي ندارد. ولي خط شما داراي نويز مي باشد که بايستي طي تماس تلفني با واحد پشتيباني راهنمايي هاي لازم را جهت حل مشکل دريافت نماييد.با تشکرداود شمس
------------------
خوشم اومد دیشب فرستادم امروز بهم زنگ زدن !تازه پینگمم کمتر شده:n02:حالا هی بگید پشتیبانیش بده!مستقیم تیکت دادم تهران:n12:
farzad02
30-01-2015, 19:45
سلام
دوستان من میخوام از حالت 1/3 استفاده کنم. ولی نمیشه. اینم برداشته صبانت؟؟؟
وضعیت محدودیت سرویس : سرویس شبانه با اعمال محدودیت سرعت
تغيير وضعیت شبانه در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد
دوستان کسی چیزی در این زمینه نمی دونه؟
sleeplessness
30-01-2015, 23:22
دوستان کسی چیزی در این زمینه نمی دونه؟
یکی از دوستان پیگیری کرده بود
پشتیبانی تهران جواب درستی بهش نداده بود
میگن مشکل نرم افزاریه و رفع میشه ولی با توجه به خرابی یکی دو ماهش به نظر قصدی برای درست کردنش ندارند. جالبه که من با کلی حجم، شب ها نمیتونم از اینترنتم استفاده کنم و این خلاف توافقات شرکت هست مبنی بر استفاده با سرعت اسمی در هر ساعت از شبانه روز با توجه به حجم باقی مانده.
میگن مشکل نرم افزاریه و رفع میشه ولی با توجه به خرابی یکی دو ماهش به نظر قصدی برای درست کردنش ندارند. جالبه که من با کلی حجم، شب ها نمیتونم از اینترنتم استفاده کنم و این خلاف توافقات شرکت هست مبنی بر استفاده با سرعت اسمی در هر ساعت از شبانه روز با توجه به حجم باقی مانده.
شما برو 195 شکایت کن ببین چی جواب میدن
اول درست بود حالا اگر خراب شده باشه احتمالا عمدی هست
hojjat74
01-02-2015, 13:05
به كسي از مشهد درباره قعطي تلفن و عدم امكان دريافت نت از شركت هاي ديگه تماس گرفته شده؟
t2download
05-02-2015, 20:01
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .................:n16:
t2download
06-02-2015, 08:58
کمک فوری:n16::n16:
t2download
07-02-2015, 18:05
دوستان کمک مودم چی بگیرم هزینه بالا نباشه و با سیستم صبانت هم خونی داشته باشه ..........
omidscafild
07-02-2015, 18:29
دوستان کمک مودم چی بگیرم هزینه بالا نباشه و با سیستم صبانت هم خونی داشته باشه ..........
بهتر است مودمتون رو عوض کنید . چون بعد از 5 سال بهرحال دارید 80 تومن پول روتر میدید . با همون 80 تومن میتونید یه N300 بگیرید . مودمتون هرچقد خوب باشه بازم عمرشو کرده دیگه .
t2download
07-02-2015, 18:55
چه مدلی با صبانت هم خوانی داره و تنظیماتش راحته و داغ نمی کنه من فقط می خواهم برای اتاقم برای تبلت ...
وایمکس ایرانسل دارم کند هست سرعتش ............
sayanermia
07-02-2015, 19:59
دوستان سرعت شمام رفته بالا؟؟؟؟
من تا دو هفته ی پیش سرعتم روی 2 مگ بود و دانلودم روی 200 کیلوبایت در ثانیه! اما الان چند روزه سرعتم روی 10 مگ بسته شده ( بدون درخواست یا اطلاع به من ) و سرعت دانلودم روی 1.5 مگ در ثانیه است!!
timsar jackson
08-02-2015, 03:37
یک مگ نامحدود بزنری کسی داره؟ سرعتش چه قدره؟ محدود میکنن؟
meteora1
08-02-2015, 17:16
دوستان من 128K حجمی دارم، تا حالا سرعتم دانلودم روی ۱ مگ و آپلود ۵۱۲ بود. حدود یک هفته هست که دانلودم ۵ مگ شده و آپلود ۱ مگ :n10::n09:
دوستان اگر امکانش براتون هست کسی میتونه در ساعت های مختلف روز پینگ این 2 تا ای پی رو برای من بگه 195.22.144.76--------- 195.22.144.89
عکس نمیخوام همینطوری بگید مرسی:n16:
Emperror Deadking
09-02-2015, 00:29
سلام
ببخشید چند سوال دارم
1- نامحدود 128 برنز با نامحدود 128 طلایی چه فرقی داره ؟
2- اگه با اینترنت نامحدود شب تا صبح فقط وب گردی کنیم و هیچی دانلود نکنیم باز هم سرعت کاهش پیدا میکنه و اندازه ی لاکپشت میشه ؟ یا اینکه فقط دانلود سرعت رو لاکپشتی میکنه ؟
3- دانلود عکس به میزان زیاد و استفاده از هیلترشکن هم باعث کاهش سرعت میشه یا فقط دانلود فایل حجیم مثل فیلم سرعت کاهش میده ؟
sleeplessness
09-02-2015, 01:33
سلام
ببخشید چند سوال دارم
2- اگه با اینترنت نامحدود شب تا صبح فقط وب گردی کنیم و هیچی دانلود نکنیم باز هم سرعت کاهش پیدا میکنه و اندازه ی لاکپشت میشه ؟ یا اینکه فقط دانلود سرعت رو لاکپشتی میکنه ؟
3- دانلود عکس به میزان زیاد و استفاده از هیلترشکن هم باعث کاهش سرعت میشه یا فقط دانلود فایل حجیم مثل فیلم سرعت کاهش میده ؟
سلام بر دوست عزیز:n16:
میزان حجم مصرف منصفانه در برونزی 2.5 گیگ و در طلایی 10 گیگ
دقیقا اطلاعی ندارم اما دوستانی که محدود شدند سرعت وبگردی شون هم کاهش داشته
mani6606
09-02-2015, 13:21
سلام
ببخشید چند سوال دارم
حجم شما تنها از دانلود كم نميشه بلكه هر گاه صفحه وب را باز كنيد با توجه به محتوا ان سايت نيز از حجم شما كاسته ميشه، نامحدود هم شب و روز نداره به عبارتى شما در سرويس نامحدود شبانه رايگان نخواهيد داشت و اگر در ساعات اينترنت رايگان شما از سرويس نامحدود استفاده كنيد از حجم شما كم مي شود
djbehnam73
09-02-2015, 13:41
اقا این شرکت شبانه داره ؟
mani6606
09-02-2015, 18:22
اقا این شرکت شبانه داره ؟
بله اما شما دو برابر حجم مصرفى كل دوره ميتونيد دانلود كنيد و بعد از سرعت شبانه شما بسيار كاهش ميابد
djbehnam73
09-02-2015, 22:37
بله اما شما دو برابر حجم مصرفى كل دوره ميتونيد دانلود كنيد و بعد از سرعت شبانه شما بسيار كاهش ميابد
پس یعنی کلا نیام :n02:
t2download
10-02-2015, 00:29
دوستان چه مدل مودم وایرلسی دارید و معرفی می کنید ...برای صبانت
mani6606
10-02-2015, 19:21
پس یعنی کلا نیام :n02:
اگر از سرويسي كه اكنون داريد راضى هستيد سمت صبانت نيايد
دوستان اگر امکانش براتون هست کسی میتونه در ساعت های مختلف روز پینگ این 2 تا ای پی رو برای من بگه 195.22.144.76--------- 195.22.144.89
عکس نمیخوام همینطوری بگید مرسی:n16:
اقا یکی به من کمک کنه :n12:
afshin75
11-02-2015, 17:25
من خیلی وقته از tp-link مدل td-w8901g استفاده می کنم مشکلی نداشتم
من Asus N10 B1 دارم. وقتی گرفتم بدون اذیت شدن کانفیگ شد و خیلی خوب داره کار میکنه. 24 ساعته هم روشن هست معمولا.
اون وسط ها یه استراحت بهش میدم:n02:
t2download
12-02-2015, 19:37
این چطوره ؟
D-Link DSL-2730U/U1 N150 ADSL2+ Wireless Router
VahidDG2007
12-02-2015, 21:59
این چطوره ؟
کلا D-Link مارک خوبیه یه مدل قدیمی سال86 گرفته بودم هنوز که هنوزه داره کار میکنه 24 ساعته
yasermoh
13-02-2015, 00:30
سلام سفیدش خوب نیست اگه مشکیش رو تونستی گیر بیاری بگیر. قیمتش حدود 90 تومنه
این چطوره ؟
yasermoh
13-02-2015, 00:30
سلام سفیدش خوب نیست اگه مشکیش رو تونستی گیر بیاری بگیر. قیمتش حدود 90 تومنه
این چطوره ؟
t2download
13-02-2015, 00:52
فرقش چیه سفید و مشکی
فرقش چیه سفید و مشکی
سفید چیپستش ریلتک و مشکی چیپستش برودکام هستش؛ که چیپست برودکام عملکرد به مراتب بهتری نسبت به ریلتک داره.
VahidDG2007
14-02-2015, 14:33
بعد از 6 , 7 سال همراهی با صبانت امروز تحلیه کردم
این 2 برابر حجم دیگه حیلی بی مزه بود.
timsar jackson
15-02-2015, 16:47
صبا نا محدوداش چه جوریه؟ سرویس 1 مگش که 63 تومنه چه سرعتی میده؟ بعد از یه مدت محدودت میکنه؟
sleeplessness
15-02-2015, 17:33
صبا نا محدوداش چه جوریه؟ سرویس 1 مگش که 63 تومنه چه سرعتی میده؟ بعد از یه مدت محدودت میکنه؟
بعد از 20 گیگ استفاده محدود می شه
and-roid2
16-02-2015, 00:04
کسی از صبانت نامحدود داره؟
t2download
16-02-2015, 18:29
سفید چیپستش ریلتک و مشکی چیپستش برودکام هستش؛ که چیپست برودکام عملکرد به مراتب بهتری نسبت به ریلتک داره.
داداش تماس گرفتم پشتیبانی دی لینک در اهواز ایشون هم گفت چیپ و برد مشکی 2730 خیلی بهتر هست و موجود نبود مشکی و بیان کردند 2740 بگیر و رفتم مرکز کامپیوتر اهواز و چند فروشنده رفتم گفتند 2740 بهترین مودم ماست و خریدم 85 هزار تومان و واقعآ عالیه کمی خطم قطعی داشت الان دو روزه نداره و بردش واقعآ بالاست و سرعت نتم 2 مگ هست و با تبلت خیلی عالیه و نصبش خیلی راحت بود ............
داداش تماس گرفتم پشتیبانی دی لینک در اهواز ایشون هم گفت چیپ و برد مشکی 2730 خیلی بهتر هست و موجود نبود مشکی و بیان کردند 2740 بگیر و رفتم مرکز کامپیوتر اهواز و چند فروشنده رفتم گفتند 2740 بهترین مودم ماست و خریدم 85 هزار تومان و واقعآ عالیه کمی خطم قطعی داشت الان دو روزه نداره و بردش واقعآ بالاست و سرعت نتم 2 مگ هست و با تبلت خیلی عالیه و نصبش خیلی راحت بود ............
مبارکت باشه.:n06:
david-ebi
18-02-2015, 00:41
دوستان عزیزی که دنبال خرید مودم هستند اگر تک آنتنه خواستید تندا D151 با چیپست برودکام واقعا عالی هست و اگر دو آنتنه خواستید تندا W300 با چیپست برودکام اونم واقعا عالیه.من تا اسم تندا می اومد فرار می کردم ازش.اما دیدم خیلی از دلینک و تی پی لینک بهتره.در ضمن مودم هواوی ودافون HG556A مدل N+ هم با چیپست برودکام و 3 ورودی فلش که یکیش برای مودم 3G هست فوق العاده هستش.آنتن خارجی نداره اما تو خونه ما به مساحت 250 متر مربع با چندین دیوار کل خونه رو به راحتی آنتن میده.واقعا باعث شد پهنای باند 12 مگابیت رو با این مودم راحت بگیرم.اینم از تجربیات من درباره مودمها.
Moayeri1372
20-02-2015, 12:52
دوستان نامحدود 128 حالت عادیش سرعت چنده قبل از تموم شدن حجم منصفانه؟دانلود؟آپلود؟
من الان صبانت دارم ولی بعد از محدود شدن سرعت شبانه میخوام سرویسم رو عوض کنم
چه شرکتی سرعت ثابت بدون قطعی و وصلی با اینترنت شبانه بدون محدودیت ارایه میده؟
VahidDG2007
20-02-2015, 12:58
دوستان نامحدود 128 حالت عادیش سرعت چنده قبل از تموم شدن حجم منصفانه؟دانلود؟آپلود؟
تا قبل از اتمام حجم منصفانه معمولا رو 400 500 باید یاشه که با توجه به حجمش که 2.5 گیگ برای برنزی و 10 گیگ برای طلاییست مفت نمیرزه....
VahidDG2007
20-02-2015, 13:04
البته من حجمی داشتم اما صبا سرویساش معمولا رو 4 مگابیت که همون 400 500 میشه بسته شده راجب نامحدود بازم بیشتر تحقیق کتید.:n40:
Eliminal
20-02-2015, 15:23
دوستان اینترنت من صبح ها سرعتش خوبه ، ولی شب ها خیلی سرعتش میاد پایین ، در حدی که عکس های وایبر رو به بدبختی باز میکنه ، مشکل از کجاست ؟ خیلی اعصاب خورد کنه ، عملا شبا اینترنت تعطیله ! چکارش کنم ، مشکل از مرکز مخابراتیه ؟
sleeplessness
20-02-2015, 16:09
دوستان اینترنت من صبح ها سرعتش خوبه ، ولی شب ها خیلی سرعتش میاد پایین ، در حدی که عکس های وایبر رو به بدبختی باز میکنه ، مشکل از کجاست ؟ خیلی اعصاب خورد کنه ، عملا شبا اینترنت تعطیله ! چکارش کنم ، مشکل از مرکز مخابراتیه ؟
احتمالا مرکز شلوغه سرعت میاد پایین
با اینحال snr وضعیت خطت یه چک بکن
Eliminal
21-02-2015, 00:07
احتمالا مرکز شلوغه سرعت میاد پایین
با اینحال snr وضعیت خطت یه چک بکن
والا با اینکه خطمو روی 8 مگ گذاشتن snr ام ، جفتش تقریبا 20 هستش ....
الان یعنی مرکز فقط پهنای باند صبانت شلوغه یا همه ی سرویس دهنده ها ؟ چون من پارس هم که داشتم ، تقریبا همچین مشکلی داشتم ، ولی یادم نیست که به همین شدت بود یا نه !
الان روی اون خط دیگه پارس دارم که تقریبا از 3 ماه پیش شارژش نکردم و جالبم اینجاس که هنوز تخلیش نکردن ، یعنی میتونم اونو راحت شارژ کنم ، ولی اگر شارژ کنم و باز دیگه نخوام شارژش کنم ، اینقدر زنگ میزنن که چرا شارژ نمیکنین که آدم به غلط کردن میوفته ....
دارم متمایل میشم به شاتل و اون به نظرم دیگه بدترینه .....!
sleeplessness
21-02-2015, 00:27
والا با اینکه خطمو روی 8 مگ گذاشتن snr ام ، جفتش تقریبا 20 هستش ....
الان یعنی مرکز فقط پهنای باند صبانت شلوغه یا همه ی سرویس دهنده ها ؟ چون من پارس هم که داشتم ، تقریبا همچین مشکلی داشتم ، ولی یادم نیست که به همین شدت بود یا نه !
الان روی اون خط دیگه پارس دارم که تقریبا از 3 ماه پیش شارژش نکردم و جالبم اینجاس که هنوز تخلیش نکردن ، یعنی میتونم اونو راحت شارژ کنم ، ولی اگر شارژ کنم و باز دیگه نخوام شارژش کنم ، اینقدر زنگ میزنن که چرا شارژ نمیکنین که آدم به غلط کردن میوفته ....
دارم متمایل میشم به شاتل و اون به نظرم دیگه بدترینه .....!
باید از همسایه ها و دور بری ها بپرسی
بعضی وقتها مشکل همگانی
بعضی وقتها هم فقط مختص به یک سرویس دهنده است
زمانی که صبانت بودم و زمانی که پارس بودم همیشه ساعات شلوغی افت کیفیت داشت
اما خب در پارس یکم مشهودتر بود
Eliminal
21-02-2015, 01:09
باید از همسایه ها و دور بری ها بپرسی
بعضی وقتها مشکل همگانی
بعضی وقتها هم فقط مختص به یک سرویس دهنده است
زمانی که صبانت بودم و زمانی که پارس بودم همیشه ساعات شلوغی افت کیفیت داشت
اما خب در پارس یکم مشهودتر بود
جسارتا شما الان از کجا سرویس میگیرید ؟
sleeplessness
21-02-2015, 10:04
جسارتا شما الان از کجا سرویس میگیرید ؟
پارس آنلاین
مرکز انقلاب مشهد
پارس انلاین به خاطر حذف شبانه مشترکینش کم شده
سرعت بازهم در ساعات شلوغی افت داره اما در ساعات رایگان یکم بهتر شده
آقا صبانت کلا همه چیش چرا دان شده؟
اینترنتش کلا قطع شده
سایتش هم دان شده!
سرورهاش انگار قطع شدن!؟
rasmebazi22
22-02-2015, 10:41
صبانت من از دیشب قطعه
پشتیبانیش هم ظاهراً قطع کردن زنگ نزنی یه وقت مزاحمت ایجاد کنید
سایتش هم پایینه
شاهکاره
شانس اوردم 2تا ای اس پی تو خونه هست
987321852
22-02-2015, 23:45
سرعت تست شده ی سرویس 12 مگ کسی داره؟
پینگ در بهترین حالت چطوره؟
من الان صبانت دارم ولی بعد از محدود شدن سرعت شبانه میخوام سرویسم رو عوض کنم
چه شرکتی سرعت ثابت بدون قطعی و وصلی با اینترنت شبانه بدون محدودیت ارایه میده؟
کسی نبود؟آسیاتک یا مخابرات؟
Moayeri1372
23-02-2015, 14:45
کسی نبود؟آسیاتک یا مخابرات؟
آسیاتک که باید 10 گیگ حجم ماهیانه بخری تا شبانه رایگان بهت بدن و سرعت اسمی بهت میدن.
مخابرات هر استان فرق میکنه تهران رو نمیدونم اما همشون حداقل شب رو سرعت اسمی میدن(مخابرات ببین اگه هنوز استان شما نامحدود میده بگیر که عالیه)
های وب هم سرویس 256 شبانش 250 هست سرعتش 2 تا 5
فن آوا بعضی سرویس هاش دارن اما پینگ فن آوا زیاد خوب نیست اما اونم شبانه خوبی داره
aref_Him_777
23-02-2015, 22:54
من شاتل آرت٢ دارم .. تو ١ ماه ٤٠ گیگ دانلود كردم سرور های خارجی محدود شد 80 گیگ دانلود كردم داخلی هم محدود شدم سرعتم از ٢٠٠ رسید به ١٠ كیلوبیت ... خواستم بدونم محدودیت شماها چجوریه ؟؟؟؟؟
aref_Him_777
26-02-2015, 14:25
صبانتیها كجا رفتن !!! كسی نیست بگه بعد از چند گیگ دانلود سرورهای داخلی رو محدود مكنه صبانت ؟؟؟؟؟؟
Eliminal
26-02-2015, 16:33
صبانتیها كجا رفتن !!! كسی نیست بگه بعد از چند گیگ دانلود سرورهای داخلی رو محدود مكنه صبانت ؟؟؟؟؟؟
همچین قانونی فکر کنم نداره ، دو برابر حجم روزانه ، شبا دانلود داشته باشی ، محدود میشی
VahidDG2007
26-02-2015, 17:20
کلا هر حجمی که داشته باشی چه حجم سرویس چه حجمهای اضافه , 2 برابر اون حجم و در ساعات شبانه با سرعت 400 500 میتونی دان کنی اگه 8 مگابیت داشته باشی 800 900
بعد از اون حجم مشخص چه 12 مگابیت داشته باشی چه هر سرویسی سرعت شبانت میشه 10 کیلوبایت تا 16 کیلو!!!!!!!!!!
t2download
26-02-2015, 21:53
من از 5 شنبه گذشته اینترنتم قطع شده اهواز هستم صبانت ..............
aref_Him_777
26-02-2015, 22:18
از جوابتون ممنونم
sleeplessness
26-02-2015, 22:45
فقط سرور های خارجی ، یا سرورهای داخلی مثل so ft 98 هم محدود میشین ؟؟؟؟؟. من با شاتل ارت٢ تونستم ٨٠ گیگ دانلود كنم از سرور داخلی . هنوزم نفهمیدم با صبانت چند گیگ میشه داخلی دانلود كرد درماه :n03:
ربطی به داخلی و خارجی نداره
شما از هر سایت داخلی دانلود کنید محدود می شید
VahidDG2007
26-02-2015, 22:50
ربطی به داخلی و خارجی نداره
شما از هر سایت داخلی دانلود کنید محدود می شید
لامصب همچین محدود میکنه که یارو تا چند سال از دانلود کردن پشیمون میشه!!:n02:
اصن مودم هنگ میکنه یهو از 800 900 میپره رو 10:n21:
sleeplessness
27-02-2015, 00:02
لامصب همچین محدود میکنه که یارو تا چند سال از دانلود کردن پشیمون میشه!!:n02:
اصن مودم هنگ میکنه یهو از 800 900 میپره رو 10:n21:
10 که خوبه
رکورد یکی از دوستان با سرویس 12 مگ ببین!
سرعت حول 7 تا 8 کیلو با پینگ 3000!!
sayanermia
27-02-2015, 08:55
درود دوستان
من دو سه روزه شدیدا با اپن چی پی ان روی موبایل و تبلت مشکل دارم! کانکت میشه ولی هیچ سند و ریسیوی نداره!! هیچی باز نمی کنه! دوستان دیگر صبانتی شما هم به این مشکل برخورد کردید این چند روز؟؟ اطمینان دارم از صبانته چون با اینترنت سیم کارت خیلی راحت همه چیز باز میشه ولی با صبانت نه... کسی اطلاع داره مشکل از چیه؟ خودشون پورت محدود کردن!؟
VahidDG2007
27-02-2015, 09:10
10 که خوبه
رکورد یکی از دوستان با سرویس 12 مگ ببین!
سرعت حول 7 تا 8 کیلو با پینگ 3000!!
شرکته دیگه کفگیرش ته دیگ رسیده!!:n08:
جدیدا تو مشهد چه تبلیغی میکنه اصن هروقت تبلیغش و رو بیلبورد شریعتی ( یا بقول خودمون تقی آباد :n02:) میبینم خندم میگیره :n02:
بگو وسط بلوار سجادم بزنی بازم ریزش مشتری و داری مگر اینکه فکری به حال شبانه کنید:n15:
t2download
28-02-2015, 12:39
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........:n35:
fisheries65
02-03-2015, 12:18
اقا الان دو روزه گوگل بشکل طبیعی با صبانت نمیاد
فقط با قند شکن باز میشه اونم با بدبختی
یعنی نامردها چشم دیدن یک سرچ ساده را هم ندارند
newahwaz
02-03-2015, 16:23
اگه لطف کنید سرعت شبانه سرویس 512 و 1 مگ و 2 مگ رو بگید ممنون میشم.
صبا نت اگه تو ساعت رایگان دانلود زیاد داشته باشید محدود میکنه؟
fafool70
02-03-2015, 18:16
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........:n35:
تنها راهش شکایت توی 195 هست .همین توضیحات رو بگید .منم یک ماهه تو سایت بازرسی شکایت کردم کسی جواب نداده .ما خوزستانیا بدبختیم .البته مخابرات متاسفانه بی در و پیکرترین شرکت ایرانه . آدم های بی ادب و کار نشناس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.