مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
بعضی شرکتها مصوبه 152 رو اجر میکنن ( عدم محاسبه آپلود) بعضی ها هم نمیکنن
صبانت هم گویا بجای MB از واحد MiB استفاده میکنه , همون مبنای هزار . خلاصه عجب بساطی است نازنین.
mahdi_abbasnasab
25-10-2014, 01:27
یه سوال از بچه های تاپیک:
وضعیت دانلود شبانه صبانت چجوریاست؟(من الان شاتل دارم و دارم تخلیه میکنم!شبی هم 4تا5 گیگ دانلود دارم!!!)
صبا رو پیشنهاد میدید؟
نه !
این همه اینجا سینه زدند و در فراق دانلود شبانه مرثیه خوندن . شمابخون همین چند صفحه آخر رو لااقل .
mahdi_abbasnasab
25-10-2014, 01:54
نه !
این همه اینجا سینه زدند و در فراق دانلود شبانه مرثیه خوندن . شمابخون همین چند صفحه آخر رو لااقل .
دوست عزیز مرسی از اینکه با این قاطعیت جواب دادی.انگاری از چاله میخواستم در بیام بیوفتم تو چاله!!!!
در رابطه با اینکه پست های قبلی رو نخوندم،دلیلش اینه که واقعا اعصابم خورد بود!آخه سرویس 2مگ سرعت دانلودش 0.2 مگ باشه(البته به بیت ها)چه حسی به ادم دست میده:n13:
حالا شما چه شرکتی رو به ما پیشنهاد میدی با این وضعیتی که من دارم؟(اگه نمیخوای تبلیغ بشه و اینا و اگه زحمتی برات نیست میتونی بهم پ خ بدی)
بازم ازت تشکر میکنم.
اگر هدفت داشتن دانلود شبانه رایگانه تنها سه جا داری بری
فن آوا یکم سرویساش گرونتره ولی راضی میکنه مگر مرکز محابراتی خیابان آرام باشید !
مخابرات بعضی جاها با بعضی شرایط و قرارداد یکساله شبانه هم میده . سرعت موک همونیه که ذکر شده .
پارس آنلاین که با هجوم فراریان از شاتل و صبانت نگرانم که عنقریب اینم بره زیر آب و اینهمه پناهجو ! غرق بشن .
RealFlow
25-10-2014, 06:21
هنوز من تو این صبانت خراب شده موندم!!!!!!! بدلیل داشتن سرویس و نداشتن پول که برم جای دیگه سرویس بگیرم>!!!!! تو صبا خیلی حال میده از ساعت 2 تا 7 صبح 200 یا که خدا برکت بهش بده 250 مگابیت واقعی میشه دانلودکرد!!!! یاددروان جاهلیت که دایل آپ مخابرات استفاده میکردم افتادم ماه های آخر قبض تلفن 275 هزار تومن امد تا دست از دایل آپ کشیدم .مخابرات دزد برای دایل آپ ......
خدااز سر کم فروشها نگذره. الهی آمین
behzad1991
25-10-2014, 08:14
تا قبل از اینکه محدودیت دانلود دو برابر حجم واسه شبانه بذارن عالیییییی بود. الانشم باز بدک نیس. برا من پینگ مهمه که پنگش فوق العادسسسسس.:n05:
خوب معلومه وقتی اینهمه رفتن شبکه خلوت میشه و پینگ بهتر البته پینگ شرکتای دیگه هم همین الان اصلا بد نیست .
بگذارید اینهایی هم که بخاطر باقیمانده قراردادشون موندن هم برن اون وقت شبا میتونید با سیس آپ صبا گل کوچیک هم بازی کنید .
david-ebi
26-10-2014, 03:23
دوستان این مسئله رو من یکبار دیگه هم بیان کرده بودم و شاید خیلیهاتون بدونید ولی میخواهم دروغ و فریبکار بودن مسئولین صبانت رو باز هم با عنوان کردن مجدد این مساله ثابت کنم.زمانیکه قانون مسخره مصرف منصفانه شبانه از 11 شهریور امسال در صبانت به اجرا گذاشته شد منم مثل خیلی از شما دوستان به 195 شکایت کردم که در اولین جوابیه ام که صبانت بهم داد همون متن معروف رو که واسه همه میفرستاد برای منم گفته بود و در پایانش به حساب مقدار مصرف من در 3 ماه گذشته و 12 روز اخیر رو هم ذکر کرده بود که در نهایت تعجب دیدم مقادیر ذکر شده تقریبا 10 برابر مقدار مصرف من هستند دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم مقادیر دروغی هستند و از ریز مصرفم هم عکس گرفتم و فرستادم.در دومین جوابیه صبانت گفته بود که شماره تلفن مشترک صحیح است و متعلق به حساب کاربری ایشان است:n04:یعنی اصلا یک جواب بی ربط.منم سه باره نوشتم که بله شماره تلفن درست است اما مقادیر ذکر شده درست نیست.در سومین جوابیه دیدم اومدن اینبار کل مصرف من رو از اول دوره که مربوط به دیماه سال پیش بوده رو ذکر کردن و اینبار کل مصرفم با ریز مصرف مطابقت داشت.من دیدم که اینجوری فایده نداره و اینا حاضر نیستن که به اشتباهشون در اولین جوابیه اقرار کنند(حالا اشتباه یا عمدا بوده یا سهوا خدا داند)کلا یک شکایت دیگه نوشتم و کل جریان رو شرح دادم.اینبار دیدم صبانت در جوابیه گفت ما در بار اول اشتباها ریز مصرف یک مشترک دیگر را برای ایشان نوشته بودیم که از این بابت از ایشان عذرخواهی شده است قبلا:n04::n04:و نمیدانیم که چرا این مشترک همچنان در شکایتش پافشاری دارد.اینجا بود که فهمیدم ای بابا کل مبنای این شرکت بر دروغ و کلک استوار است و اینا در اولین جوابیه اشون برای اینکه می خواستن منو جلوی 195 به عنوان یک مشترک پرمصرف جلوه بدن اون اعداد فجیع رو نوشته بودن و بعد که دیدن من دست بردار نیستم در نهایت پس از 4 بار جواب دادن به حقیقت اعتراف کردن اما بازم اونقدر بی شرم و دروغگو بودن که نوشته بودن قبلا بابت این اشتباه از ایشان عذرخواهی شده:n04:.خلاصه عزیزان من وقتیکه من با چشمای خودم دیدم اینا تو روز روشن دارن دروغ میگن تا ته خط این شرکت رو رفتم.اما نکته جالبش اینجا بود که کارشناس 195 که فهمیده بود اینا دروغ گفتن درباره ریزمصرفم واضح به من گفت صبانت لازم نبوده برای تبرئه خودش بیاد مقدار مصرف شما رو دستکاری کنه و دروغ اعلام کنه.آخه خود ما این قانون رو وضع کرده بودیم و در هر صورت شکایت شما مردود بوده:n03::n02:
RealFlow
26-10-2014, 04:36
من که شکایت به 195 کردم فرداش پیامک آمد که شکایت شما مردود شده است !!!!!
بعد تا 2 روز 2تا شماره مختلف زنگ زدن منم چون میدونستم شکایتم مردوده و حرف زدن اینها ناراحتی محدود شدن شبانه رو بیشتر میکنه جواب ندادم.
به نماینده صبامیگم چرا سرعت پایین آمده میگه :(با کمال خونسردی و طلبکارانه) وقتی کاربرایی مثل شما 120گیگ در یکماه استفاده میکنن ..........................
خب خودتان اجازه دانلود دادید منکه سیستم شما رو -- نکردم که !!!! حالا اینور برخورد میکنید!!! ( اصلا خود شما اینطور شیر فلکه رو باز گشتیدکه کاربر جذب کنیدو بعد حد دلخواهتان که رسید 11 شهریور ببندید!!!!! آمدید طعم سرعت بالا رو بما چشاندید الان مزه اش زیر زبانمان مانده!!! تا بعد از محدودیت بیایم بخاطر سرعت بالا پول بیشتر بدیم. الان چون جاهای دیگه سرعت روزانه اش اسمیه
و 12 مگ ندارن نمیتونم جای دیگه برم چون روزانه اینجا سرعت دانلود روزانه 1400 کیلو در ثانیه یا همون یگ مگابابت میشه که تو یک ساعت میشه نزدیک 4 گیگ دانلود کرد که خیلی حال میده
اما پولشم همونطور حال میگیره هر یگ 3800....
دوستان این مسئله رو من یکبار دیگه هم بیان کرده بودم و شاید خیلیهاتون بدونید ولی میخواهم دروغ و فریبکار بودن مسئولین صبانت رو باز هم با عنوان کردن مجدد این مساله ثابت کنم.زمانیکه قانون مسخره مصرف منصفانه شبانه از 11 شهریور امسال در صبانت به اجرا گذاشته شد منم مثل خیلی از شما دوستان به 195 شکایت کردم که در اولین جوابیه ام که صبانت بهم داد همون متن معروف رو که واسه همه میفرستاد برای منم گفته بود و در پایانش به حساب مقدار مصرف من در 3 ماه گذشته و 12 روز اخیر رو هم ذکر کرده بود که در نهایت تعجب دیدم مقادیر ذکر شده تقریبا 10 برابر مقدار مصرف من هستند دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم مقادیر دروغی هستند و از ریز مصرفم هم عکس گرفتم و فرستادم.در دومین جوابیه صبانت گفته بود که شماره تلفن مشترک صحیح است و متعلق به حساب کاربری ایشان است:n04:یعنی اصلا یک جواب بی ربط.منم سه باره نوشتم که بله شماره تلفن درست است اما مقادیر ذکر شده درست نیست.در سومین جوابیه دیدم اومدن اینبار کل مصرف من رو از اول دوره که مربوط به دیماه سال پیش بوده رو ذکر کردن و اینبار کل مصرفم با ریز مصرف مطابقت داشت.من دیدم که اینجوری فایده نداره و اینا حاضر نیستن که به اشتباهشون در اولین جوابیه اقرار کنند(حالا اشتباه یا عمدا بوده یا سهوا خدا داند)کلا یک شکایت دیگه نوشتم و کل جریان رو شرح دادم.اینبار دیدم صبانت در جوابیه گفت ما در بار اول اشتباها ریز مصرف یک مشترک دیگر را برای ایشان نوشته بودیم که از این بابت از ایشان عذرخواهی شده است قبلا:n04::n04:و نمیدانیم که چرا این مشترک همچنان در شکایتش پافشاری دارد.اینجا بود که فهمیدم ای بابا کل مبنای این شرکت بر دروغ و کلک استوار است و اینا در اولین جوابیه اشون برای اینکه می خواستن منو جلوی 195 به عنوان یک مشترک پرمصرف جلوه بدن اون اعداد فجیع رو نوشته بودن و بعد که دیدن من دست بردار نیستم در نهایت پس از 4 بار جواب دادن به حقیقت اعتراف کردن اما بازم اونقدر بی شرم و دروغگو بودن که نوشته بودن قبلا بابت این اشتباه از ایشان عذرخواهی شده:n04:.خلاصه عزیزان من وقتیکه من با چشمای خودم دیدم اینا تو روز روشن دارن دروغ میگن تا ته خط این شرکت رو رفتم.اما نکته جالبش اینجا بود که کارشناس 195 که فهمیده بود اینا دروغ گفتن درباره ریزمصرفم واضح به من گفت صبانت لازم نبوده برای تبرئه خودش بیاد مقدار مصرف شما رو دستکاری کنه و دروغ اعلام کنه.آخه خود ما این قانون رو وضع کرده بودیم و در هر صورت شکایت شما مردود بوده:n03::n02:
3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد
مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
david-ebi
26-10-2014, 19:07
3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد
مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
این حرف شما کاملا درست است.من طوری دیگه متوجه شدم که ریزمصرفم مشکل داره.رفتم کل حجم دانلودم(نه آپلود فقط دانلود تنها)رو از اول دوره ام تا امروز نگاه کردم مثلا شده بود 203 گیگ.بعد اومدم کل حجم دانلودم تا 15 روز قبل رو نگاه کردم دیدم مثلا شده 183 گیگ.بعد مجدد کل حجم دانلودم از 15 روز قبل تا امروز را نگاه کردم دیدم کلش مثلا شده 13 گیگ.یعنی 183 گیگ به اضافه 13 گیگ میشه 196 گیگ در صورتیکه وقتیکه کل مصرف دانلودم از روز اول دوره تا امروز را نگاه میکنم میبینم زده 203 گیگ.یعنی یک چیزی در حدود 7 گیگ این وسط طبیعی کرده بودن:n02:.حالا دیگه خدا داند آیا واقعا کلک بازی درآوردن یا اشتباهات نرم افزاری در محاسباتشان دارن.:n03:
david-ebi
26-10-2014, 19:19
دوستان جدیدا دیدید که وقتی تو اولین صفحه وبسایت رسمی صبانت شماره تلفنتون رو وارد میکنید تا ببینید که صبانت به این شماره سرویس میده یا نه مینویسه در مرکز شما یک سرویس جدید یا یک پیشنهاد ویژه ارایه میشود برای اطلاعات بیشتر با فلان شماره ها تماس بگیرید؟.و البته اگر همونجا هم روش کلیک کنی یک توضیحاتی داده درباره ارائه اینترنت بیسم برای مجتمعهای مسکونی و تجاری و....میخواستم بدونم کسی از دوستان از این سرویس جدید و قیمتهاش اطلاعی داره.و آیا اینکه اصلا دانلود شبانه دارن یا نه؟(حتی دانلود شبانه ای که همین قانون مسخره مصرف منصفانه رو داره)
دوستان میتونن از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این پیشنهاد ویژه رو ببینن.باز معلوم نیست چه حقه ای سوار کردن و چه پولی میخواهند بگیرن.چون قیمتها رو اصلا نزده.
یه مساله دیگه که نمیدونم دقت کردید یا نه اینه که محدودیت سرعت قبل از ساعت دو بامداد ( 1:50 بامداد ) اعمال میشه!
SuperSt@r
26-10-2014, 21:39
سلام دوستان
من شاتل 3 ماهه 8 گیگ با سرعت 1 مگ دارم و دو سال هست تقریبا تمدید میکنم و این سرویس نزدیک 50 تومن وامیسته و دانلود شبانه هم ک رایگان داره ، ب نظرتون از شاتل بیام ب سمت صبانت یا نه؟ شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید!!! فرصت نکردم تمام صفحات این پیج رو بخونم اما چند صفحه اخر رو خوندم انگار اکثرا ناراضی هستن دلیلش چیه؟
کلا اگه نظری در این زمینه دارید بگید ممنون میشم
خوب دلیلش واضحه . شبانه رایگان از فرهنگ صبانت حذف شده . بهمین سادگی
شما در نهایت میتونی بسته به میزان ترافیک روزانه ات مقدار محدودی دانلود شبانه یا بقول خودشون نیم بها داشته باشی.
کلا کسی رو میخوان که فقط روزی چند صفحه وب ببینه و مودمو خاموش کنه بره .
tik.tak32
26-10-2014, 22:04
سلام.
با سرویس 2 مگ تو ساعت رایگان چند گیگ مبشه دانلود کرد؟
sleeplessness
26-10-2014, 23:12
سلام.
با سرویس 2 مگ تو ساعت رایگان چند گیگ مبشه دانلود کرد؟
هر چقدر حجم داشته باشی به میزان دوبرابرش شبانه میتونی دانلود کنی
مثلا سرویس 3 گیگ میتونی 6 گیگ شبانه در یک ماه دانلود کنی بعد از اون محدود میش روی کمتر از 16 کیلوبایت و به زحمت شاید بشه 200 مگ بعد محدودیت شبی دانلود کرد
کلا اگر واسه دانلود سبانه میخوای
به قول دوست گزامی
نه !
RealFlow
27-10-2014, 04:39
خوب دلیلش واضحه . شبانه رایگان از فرهنگ صبانت حذف شده . بهمین سادگی
شما در نهایت میتونی بسته به میزان ترافیک روزانه ات مقدار محدودی دانلود شبانه یا بقول خودشون نیم بها داشته باشی.
کلا کسی رو میخوان که فقط روزی چند صفحه وب ببینه و مودمو خاموش کنه بره .
انشاالله منم قید دانلود شبانه رو زدم و از یکماه دیگه شبانه تعطیل چون نمیصرفه از کار و درسم بزنم برایی 200 مگ!!!!
فقط هر وقت آموزش خوب از دیجیتال تاتورز برای مکس آمد دانلود کنم یا ماهی چند تا آهنگ ....یا ماهی 2...3 تافیلم معروف .. آرنولد واتزنگرز......
بهتره به شغل و درسم بچشبم . از شنس بدم اون مدت که حدودیت نبود انیمه ناروتو 33گیگ دانلود کرد بعد الان که میبینمش میبینم مضخرفه همه اش حرف میزنه
مثل اون سریالای 300 400 سمتی اون ش+ب+ک+ه های جهانی!!!!
*ا صبا قید دانلود رو بزنید و برید به زندگی و درس تون برسید . !!!!
با تشکر پشتیبانی کم فروشی صبا محدودیت.
انشاالله منم قید دانلود شبانه رو زدم و از یکماه دیگه شبانه تعطیل چون نمیصرفه از کار و درسم بزنم برایی 200 مگ!!!!
فقط هر وقت آموزش خوب از دیجیتال تاتورز برای مکس آمد دانلود کنم یا ماهی چند تا آهنگ ....یا ماهی 2...3 تافیلم معروف .. آرنولد واتزنگرز......
بهتره به شغل و درسم بچشبم . از شنس بدم اون مدت که حدودیت نبود انیمه ناروتو 33گیگ دانلود کرد بعد الان که میبینمش میبینم مضخرفه همه اش حرف میزنه
مثل اون سریالای 300 400 سمتی اون ش+ب+ک+ه های جهانی!!!!
*ا صبا قید دانلود رو بزنید و برید به زندگی و درس تون برسید . !!!!
با تشکر پشتیبانی کم فروشی صبا محدودیت.
کاکو جون حرفایی میزنی ها،درس چیست؟کار چیست؟دانلود رو بچسپ :n07:
شوخی کردم،من که دیگه از صبانت ....بعد از 6 سال امدم بیرون،یک ماهی هست مخابرات دارم،شبی 5 گیگ رو دارم !روزش یکمی فقط اذیت میکنه!مهم شبه !!!! :n26::n06:
behzad1991
27-10-2014, 08:12
عزیزان نخرید از صبانت خب. نخرید دلبندان. هر کی شبانه براش مهمه نباید صبانت بگیره. ولی اون کسی که مثه من پینگ براش مهمه حتمن از صبانت میگیره. البته من یه نتی داشتم مستقیم از شرکت زیرساخت :دی
یه عکس میذارم براتون، تازه ماله دو سال پیشه یه کم بگرخید:n02: یادش بخیر گوگل ریدر ... :n05:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!142&authkey=!AB7a4nSHgArVEfc&v=3&ithint=photo%2cpng
behzad1991
27-10-2014, 08:13
ولی خدایی سرعت بیش از حد هم حال نمیده :n08:
HardwareMaster
27-10-2014, 15:04
آقا این دکمه مسخره ی پیشنهاد ویژه چرا کار نمیکنه؟ روی اون میزنم پنجره ی تغییر وضعیت به 1/3 میاد و روی دکمه ی اون هم میزنم بازم اعمال نمیشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام ببرم روی حالت 1/3 ولی الکی نوشته قبلا اعمال شده! :n04:
A. به پشتیبانی تماس میگیرم میگه شما از 28 شهریور تا حالا هنوز تغییر وضعیت ندادی و پنل صبانته که اشکال داره به بخش فروش بگو تا به تهران بگن درستش کنه!
B. به بخش فروش تماس میگیرم تلفن پشتیبانی رو بهم میده میگه شما به اینجا بگو!:n04:
C. دوباره پشتیبانی رو میگیرم میگه نه تقصیر خودشونه! بهشون حالی کن!! (کاش دستم بهشون می رسید تا همه جوره حسابی حالیشون میکردم)
D. باز به فروش تماس میگیرم اصلا مثل آدمای مافنگی و گیج هستن (فکر کنم اونجا دارن بهم سواری میدن) چند بار باید هی توضیح بدم تا آخرش حالیشون بشه:n15:
بعد از کلی صرف وقت (انگار اون پشت دارن موتور بنز رو پیاده میکنن که اینقدر فهمش پیچیدست) میگه e! شما راست میگی پنل ایراد داره یکساعت دیگه امتحان کن شاید درست شده باشه!
چند ساعت بعد امتحان میکنم باز ایراد داره و درست نشده
برای بار چندم بخش فروش رو میگیرم و یکی دیگه برمیداره و سناریوی B تا D دوباره تکرار میشه ... ! و باز بخش فروش میگه باشه شما 10 دقیقه دیگه تماس بگیر!
میگم خانم محترم اینقدر امروز به شماها تماس گرفتم که باتری گوشیم داره تموم میشه خودت یک خاکی بریز سرت دیگه ... :n02:
اینم از ما باقیمانده ها در صبانت! که حتی برای تغییر وضعیت به 1/3 باید منت کشی با اعمال شاقه داشته باشیم!
خدا ورشون داره این مفتخورها رو:n21:
SuperSt@r
27-10-2014, 21:39
رفقا من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم ینی هاردم پره مدتهاس دانلود شبانه نمیکنم :n02: مگه اینکه تک و توک اهنگی نرم افزاری چیزی لازم داشته باشم ک حجیم باشه و بذارم شب دانلود بشه ، ب نظرتون برا من میصرفه ک از شاتل بیام سمت صبانت؟
باز بین شاتل و صبانت من فکر میکنم همون شاتل بهتره . دلیلش هم اینکه تیم مدیریت اسکروچی داره و حسابی به ترافیک مصرفی
سگ بستن اما درکنارش بعضی پارامترهارو بهتر نگه داشتن مثل پینگ و سرعت یکدست تر تو اکثر ساعات. صبانت خیلی وقته حتی
مراکز مهم رو هم تجهیزاتش رو بروز نکرده .
اگه دانلود نداری و سرعت و پینگ تمیزتر برات اولویته همون شاتل رو نگهدار .
SuperSt@r
28-10-2014, 00:42
باز بین شاتل و صبانت من فکر میکنم همون شاتل بهتره . دلیلش هم اینکه تیم مدیریت اسکروچی داره و حسابی به ترافیک مصرفی
سگ بستن اما درکنارش بعضی پارامترهارو بهتر نگه داشتن مثل پینگ و سرعت یکدست تر تو اکثر ساعات. صبانت خیلی وقته حتی
مراکز مهم رو هم تجهیزاتش رو بروز نکرده .
اگه دانلود نداری و سرعت و پینگ تمیزتر برات اولویته همون شاتل رو نگهدار .
ممنون از پاسختون
منظورتون اینه ک ترافیک الکی میسوزونه ، یعنی بیشتر از اونی ک ما استفاده میکنیم رو ثبت میکنه؟
تا حدودی , همین یکی دو صفحه پیش دوستان معترض به نحوه محاسبه مصرف عکس گذاشتن ببینید .
ظاهرا حجم آپلود رو هم که قراره محاسبه نکنن رعایت نمیکنن .
شاتل ترافیک مصرفی را دقیق حساب میکنه اصلا حجم خوری نداره برعکس صبانت که 500 مگ دانلود کنی 650 مگ حساب میکنه
RealFlow
28-10-2014, 04:46
من یکبار مودمم روشن بود ولی سیستمم خاموش از ساعت 7 صبح تا 10 صبح نوشته بود میزان مصرفی شما 700 مگابایت!!!!
شاخ درآوردم من که سیستمم خاموش بوده نکنه خود مودم هم برای خودش دانلود کرده!!!!! از دست این صبانت!!!
maniya12
28-10-2014, 11:05
با سلام
میخواستم بدونم کسی هست اینجا صبانت خوزستان داشته باشه؟!
پینگش چطوره ؟!پینگ 8.8.8.8 و 217.218.155.155 چند میده؟!
من بازی آنلاین بازی میکنم و سرعت دانلود هم برام زیاد مهم نیست فقط پینگ پایین میخوام صبانت مناسبه؟
با تشکر
mohammad_77
28-10-2014, 16:02
من دو روز پیش خطم از رانژه صبانت خلاص شد . دقیقا سه روز همونطور که برخی دوستان می گفتند طول کشید . در مورد اون مسئله پیشنهاد ویژه هم سرم کلاه رفت . می خواستم بقیه رو اینطوری استفاده کنم که نه تنها سرعتم زیاد نشد بلکه از شارژم هم کاسته شد . خوب بلدن .... . برای برداشتن رانژه هم که باید پیگیری می کردم , خطوط داخلی رو گذاشته بودند روی اشغال و یا بر نمی داشتند (کل روز اینطوری بود). اونقدر زنگ زدم که یکی که وصل می کرد کلافه شد و با عصبانیت گفت شمارت رو بگو که چک کنم و کارم راه افتاد .
خوب مبارکه! منکه گفتم زیر سه روز کار انجام نمیدن , اون دوستی که گفت یکساعته تخلیه میکنن کوش؟
متاسفانه سیستم پیش بردن کار ابنجا همینه, باید مرتب پیله کرد و پیگیر شد. مثل آقای باشخصیت بشینی
و سکوت کنی دمارت رو در میارن . خوب سرویس بعدی مشخص شده از کجا میگیری؟
خوب مبارکه! منکه گفتم زیر سه روز کار انجام نمیدن , اون دوستی که گفت یکساعته تخلیه میکنن کوش؟
متاسفانه سیستم پیش بردن کار ابنجا همینه, باید مرتب پیله کرد و پیگیر شد. مثل آقای باشخصیت بشینی
اون بنده خدا راست میگه منطقه به منطقه فرق میکنه
تو همین قم ما مثلا منطقه ما تا 3 روز طول میده ولی رفیقم تو یک منطقه دیگه هست 1 ساعت کار انجام میدن
یک بار که من خیلی گیر دادم مسول mdf منطقمون آخرش گفت ما نمی تونیم زودتر از 3 روز برای شرکت خصوصی انجام بدیم چونکه جریمه میشیم از حقوقمون کم می کنند
گفت ولی مال خود مخابرات موظف هستیم 1 ساعت انجام بدیم[emoji2]
خوب پس , اینه موضوع !
مخابرات 1 ساعت
سایرین 3 روز
عجبا !
مخابرات برای من بعد از یک ساعت تخلیه کرد ولی صبانت 10 روز طول کشید
farshad0123
29-10-2014, 02:25
مخابرات ماهم يك ساعته تخليه و رانژه ميكنه خيلي راحت زنگ ميزنن به مركز مخابراتي و به مسئول mdf ميگن پورتو بكشيد و تا 5دقيقه بعد خط تخليست اگر هم از طريق سامانه درخواستو برا mdf بفرسته هر وقت فرستادش تا2-3ساعت بعد تخليست
برا رانژه هم هر وقت درخواست دادي همون روز رانژه ميشه اگر هم همون روز رانژه نشد روز بعدش 100%رانژه ميشه
ho3in2012
29-10-2014, 02:47
اینجا هستم :n02:
farshad0123
29-10-2014, 02:51
دانلود شبانه همین الان یهویی :n06:
شبانه رايگان 10مگ مخابراته؟
ho3in2012
29-10-2014, 02:57
شبانه رايگان 10مگ مخابراته؟
نه شبانه رایگان صبانته ( پشنهاد ویژه نیست کاملا رایگانه)
الان یه عده میان میگن بزار دوبرابر حجم روزانت دانلود کنی بعد بیا تعریف کن
farshad0123
29-10-2014, 03:09
از همینجا به اون دسته عزیزان میگم که من تا الان چندین برابر حجم روزانم تا الان دانلود کردم :n26:
منم 10مگ مخابرات دارم دقيقا سرعت دانلود شبانم 1مگابايت و 125كيلوبايته شب و روز هم فرقي نداره
and-roid2
29-10-2014, 10:09
منم 10مگ مخابرات دارم دقيقا سرعت دانلود شبانم 1مگابايت و 125كيلوبايته شب و روز هم فرقي نداره
والا این مخابرات پدرسوخته قم شبانه که نمیده هیچ. برای گرفتن یه سرویس 10مگ بدون شبانه هم کلی مکافات داریم!
هفته پیش رفتم 10مگ بگیرم میگه حتما باید 1ساله بگیری تا بهت بدیم.
حالا یه سرویس پس پرداخت هم بود که روی قبض میومد 1ماهه 30 تومن. ولی اونم باز باید 1ساله قرارداد میبستی:n29:
بخدا ملت رو چطوری بازیچه خودش کرده این مخابرات قم! شکایت هم کشک:n21:
دانلود شبانه همین الان یهویی :n06:
همشهری سرویست چیه؟
هزینه رانژه چقدر ازت گرفتن؟
farshad0123
29-10-2014, 10:23
والا این مخابرات پدرسوخته قم شبانه که نمیده هیچ. برای گرفتن یه سرویس 10مگ بدون شبانه هم کلی مکافات داریم!
هفته پیش رفتم 10مگ بگیرم میگه حتما باید 1ساله بگیری تا بهت بدیم.
حالا یه سرویس پس پرداخت هم بود که روی قبض میومد 1ماهه 30 تومن. ولی اونم باز باید 1ساله قرارداد میبستی:n29:
بخدا ملت رو چطوری بازیچه خودش کرده این مخابرات قم! شکایت هم کشک:n21:
همشهری سرویست چیه؟
هزینه رانژه چقدر ازت گرفتن؟
مخابرات ماهم تقريبا 1هفته پيش شبانه 5و10مگ رو حذف كرد فعلا سرويس من تا 15 روز ديگه شبانه داره ولي وقتي خواستم تمديد كنم شبانش ميره ولي گفتن شبانش برميگرده حالا نميدونم راست ميگن يا ميخوان كلاه برداري كنن
maniya12
29-10-2014, 10:39
با سلام
میخواستم بدونم کسی هست اینجا صبانت خوزستان داشته باشه؟!
پینگش چطوره ؟!پینگ 8.8.8.8 و 217.218.155.155 چند میده؟!
من بازی آنلاین بازی میکنم و سرعت دانلود هم برام زیاد مهم نیست فقط پینگ پایین میخوام صبانت مناسبه؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
واقعا کسی در خوزستان صبانت نداره؟!
لطفا راهنماییم کنید
HardwareMaster
29-10-2014, 16:55
بعد از چندین روز پیگیری من، ظاهرا معلوم شده پنل صبانت کلا مشکل نرم افزاری داره که پیشنهاد ویژه رو نمیتونه اجرا کنه
صبانت مرکزی میگه چند روز طول میکشه رفع بشه
گرچه شخصا یکم مشکوکم که نکنه زیر سر خودشون باشه و موقتا غیر فعالش کردن تا باز یک نقشه ی جدیدی رو روی صحنه ببرن
شایدم مهاجرت کاربران به فناوا و مخابرات باعث شده یک طرح جدیدی رو بخوان عملی کنن
خلاصه هر کی سر از کار اینا دراورد بگه
بعد از چندین روز پیگیری من، ظاهرا معلوم شده پنل صبانت کلا مشکل نرم افزاری داره که پیشنهاد ویژه رو نمیتونه اجرا کنه
صبانت مرکزی میگه چند روز طول میکشه رفع بشه
گرچه شخصا یکم مشکوکم که نکنه زیر سر خودشون باشه و موقتا غیر فعالش کردن تا باز یک نقشه ی جدیدی رو روی صحنه ببرن
شایدم مهاجرت کاربران به فناوا و مخابرات باعث شده یک طرح جدیدی رو بخوان عملی کنن
خلاصه هر کی سر از کار اینا دراورد بگه
اینکارها دیگه فایده ای نداره من که حتی اگه سرعت دانلود شبانه اش دوباره باز بزاره از صبانت سرویس نمیگیرم چون هیچ اعتباری بهش نیست هر لحظه ممکنه دوباره فیتیله را پایین بکشه و به ریش مشتریهاش بخنده
خوب یعنی اشتباهی اینطوری شده یا ... جزو برادران خاص تشریف دارید ؟!
همین همشهری خودت اینجا شکایت جمع کرد با وزیر کلی چک و چانه زد نشد که نشد آخرم مجبور به ترک صبانت شدن .
اینکارها دیگه فایده ای نداره من که حتی اگه سرعت دانلود شبانه اش دوباره باز بزاره از صبانت سرویس نمیگیرم چون هیچ اعتباری بهش نیست هر لحظه ممکنه دوباره فیتیله را پایین بکشه و به ریش مشتریهاش بخنده
منم همینطور . در واقع از سرویس جدیدم خیلی رضایت بیشتری دارم . دیگه برگشت به صبا محاله ( مگر اینکه برای جبران یکسال رایگان بدن !)
RealFlow
30-10-2014, 04:14
مخابرات ماهم تقريبا 1هفته پيش شبانه 5و10مگ رو حذف كرد فعلا سرويس من تا 15 روز ديگه شبانه داره ولي وقتي خواستم تمديد كنم شبانش ميره ولي گفتن شبانش برميگرده حالا نميدونم راست ميگن يا ميخوان كلاه برداري كنن
شبانه کجا رفته؟!!!!!!!!!! خخ
mani6606
30-10-2014, 08:51
چند وقت که حجم مصرفی پیش از مقدار واقعی در پنل کاربری نشون میده ایا این مشکل همه گیره؟ راه حلش چیه؟
جدا دیگه از این شرکت مضخرف خسته شدم از ساعت ۱۱ تا ۶ صبح که به شکر خدا قطع میشه و بعد از کلی پیگری درست نشده، تازگی هم که در طول روز ۲ الی ۴ بار به مدت ۱ الی ۲ دقیقه قطع میشه.
HardwareMaster
30-10-2014, 13:33
دوستان مشهد
1.مخابرات روزانه و شبانش چطوره؟
2.هنوزم مثل سابق فقط روی فیبر نوری سرویس میده یا سیم پوسیده ی مسی ما رو هم قبول میکنه
هر چه بادا باد،اگه شرایط مخابرات مناسب باشه منم میخوام بزنم بیرون و این ماه دیگه صبانتو شارژ نکنم
فقط قبلش باید مطمئن بشم
3.امکانش هست مخابرات پورت خالی نداشته باشه؟
4. و در پایان چکار کنم که صبا زود پورت رو خالی کنه و مخابرات هم سریع راه بیاندازه؟
هر چی دوندگی کمتر بهتر. سال 85 که پارس آنلاین رو تلفنی طلاق دادم صبانت رو با یک تماس تلفنی گرفتم نه مراجعه ی حضوری
الانم خیلی حوصله ی چینگ چینگ با اینا رو ندارم:n02:
یک راهنمایی جامع پلیز
mohammad_77
30-10-2014, 14:31
سلام. من خطم رو تخلیه کردم و رفتم از یک شرکت دیگه گرفتم . این مطلب رو هم اینجا گذاشتم که برخی می گند این ها الکی گفتند که خطمون رو خالی می کنیم . این هم مدرک . کلا یک هفته بی اینترنت موندم . مرکز آیت تهران .
با تعجب سه روزه خطم رانژه شد ! از صبانت که میخواستم بگیرم می گفت یک ماه طول میکشه . همین طور برای یکی از دوستان گرفته بودم .سرعتم رو هم گذاشتم : نوع یک مگ محدود
sleeplessness
30-10-2014, 15:34
دوستان مشهد
2.هنوزم مثل سابق فقط روی فیبر نوری سرویس میده یا سیم پوسیده ی مسی ما رو هم قبول میکنه
هر چه بادا باد،اگه شرایط مخابرات مناسب باشه منم میخوام بزنم بیرون و این ماه دیگه صبانتو شارژ نکنم
فقط قبلش باید مطمئن بشم
4. و در پایان چکار کنم که صبا زود پورت رو خالی کنه و مخابرات هم سریع راه بیاندازه؟
هر چی دوندگی کمتر بهتر. سال 85 که پارس آنلاین رو تلفنی طلاق دادم صبانت رو با یک تماس تلفنی گرفتم نه مراجعه ی حضوری
یک راهنمایی جامع پلیز
مخابرات سرویس تابستانه اش هنوز حذف نکرده یا همون تمدید کرده
سرویس 2 مگش شبانه داره
اتفاقا سیم مسی بهتر چون میتونی از شرکت های دیگه بگیری
MILAD MGH
30-10-2014, 22:14
سلام،
کسی از سرویس 256 نامحدود استفاده کرده؟ چطوره؟!
تو سایت زده حداقل حجم دریافتی 5 گیگ. منظورش اینه بعد از 5 گیگ استفاده، به سرعت اصلی برمیگرده؟؟
sleeplessness
30-10-2014, 23:11
بعد 5 گیگ محدود میشی و شنیدم که ممکنه حتی محدودتر هم بشی از یک هشتم کمتر
MILAD MGH
30-10-2014, 23:31
بعد 5 گیگ محدود میشی و شنیدم که ممکنه حتی محدودتر هم بشی از یک هشتم کمتر
شبانه رایگان شامل نامحدود هم میشه؟!
sleeplessness
30-10-2014, 23:56
چیزی به اسم شبانه رایگان تو صبانت وجود نداره
و کلا سرویس های نامحدود همه شرکتها ساعات رایگان نداره ساعت رایگان مخصوص محدود هاست
نامحدود میخوای مخابرات و فن اوا
فن اوا جدیدا گرون کرده البته
دوستان مشهد
فقط قبلش باید مطمئن بشم
یک راهنمایی جامع پلیز
با توجه به صحبتهایی که دوستان اینجا کردن تخیله و دایری مخابرات یکروزه و بلکه یکساعته است . بهرحال دست خودشونه و زودتر میخوان پولو بگیرن .
بنابراین من فکر میکنم اول بپرسی از مخابرات تون که پورت خالی دارن که نداشته باشن باید بری لیست انتظار که ممکنه یکی دوماه هم معطلی داشته باشه.
بعد درخواست تخلیه بدی و چون یکطرف کار مخابراته حتما سریعتر تخلیه میشه . منم از 85 صبا بودم ولی دیگه موندن جایز نبود و الانم کاملا راضیم که فسخ کردم.
sasan.69
31-10-2014, 01:13
رفقا اوضاع صبا نت تهران چطوره؟سرویس 128 محدود سرعت خوبه....فقط واسه وب گردی میخوام
اینجا رو داشته باشید!
با توجه به مصرف شما سرعت سرویس در ساعات شبانه محدود گردیده است، شما در صورت تمایل میتوانید از پیشنهاد ویژه صبا نت در ساعات رایگان شبانه بصورت 1/3 بها با سرعت بالا از سرویس خود بهره برداری نمایید توجه داشته باشید که در صورت انتخاب 1/3 بها امکان بازگشت به حالت عادی سرویس وجود ندارد !
به قول شاعر گفتنی هر دم از این باغ بری میرسد!
ho3in2012
31-10-2014, 03:46
اینجا رو داشته باشید!
با توجه به مصرف شما سرعت سرویس در ساعات شبانه محدود گردیده است، شما در صورت تمایل میتوانید از پیشنهاد ویژه صبا نت در ساعات رایگان شبانه بصورت 1/3 بها با سرعت بالا از سرویس خود بهره برداری نمایید توجه داشته باشید که در صورت انتخاب 1/3 بها امکان بازگشت به حالت عادی سرویس وجود ندارد !
احتمالا واسه این بوده یه عده دو برابر ترافیک روزانشون دانلود میکردن
بعدش که محدود شدن پیشنهاد 1/3 رو میزدن
الان معلوم شد چرا این دکمه پیشنهاد ویژه چن روزه کار نمیکنه
داشتن یه کرم جدید بهش میریختن :n27:
HardwareMaster
31-10-2014, 12:03
اینجا رو داشته باشید!
این پیغام الان برای شما نمایش داده شد؟
هنوزم که من می زنم روی دکمه ی 1/3 بازم پیغام قدیم میاد که
سرویس شبانه با اعمال محدودیت سرعت
تغییرات شما قبلا اعمال شده لطفا پنل خود را ببندید و مجددا باز نمایید
بعبارتی در طی این دوره ی جدید که از 22 مهر شارژ کردم همچنان این دکمه عمل نمیکنه. حالا جالبه که برای شما عمل کرده!
احتمالا واسه این بوده یه عده دو برابر ترافیک روزانشون دانلود میکردن
بعدش که محدود شدن پیشنهاد 1/3 رو میزدن
الان معلوم شد چرا این دکمه پیشنهاد ویژه چن روزه کار نمیکنه
داشتن یه کرم جدید بهش میریختن :n27:
نه عزیز دل. اصلا این دکمه رو برای همین منظور گذاشتن
یعنی کسانیکه دو برابر حجم خریداری شده شون، در شبها دانلود رایگان انجام دادن و همچنان نیاز به دانلود شبانه بدون محدودیت سرعت دارند از این طرح باید استفاده کنند
از ابتدایی که طرح به اصطلاح نیم بها راه افتاد (و تدریجا تبدیل شد به طرح فعلی که در واقع یک سوم بها هست) هدف همین بود که تا جای ممکن دانلودرها رو بخیال خودشون نگه دارن
اما واقعیت اینه که اگر اهل دانلود شبانه باشید بقول شاعر این باده کفاف مستی ما نکند
اما واقعیت اینه که اگر اهل دانلود شبانه باشید بقول شاعر این باده کفاف مستی ما نکند
تایید میشه:n02::n16:
sleeplessness
31-10-2014, 14:12
تایید میشه:n02::n16:
الان این پارس واقعا اذیت داره ارور میده چندبار ناقص دانلود میکنه تورنت سرعت نداره
تنها راه دانلود خوب استفاده از سایت های مستقیم کننده پولیه
یادش بخیر شبی 5 گیگ بدون دردسر با تورنت
sorooshfm
01-11-2014, 14:23
آخیش راحت شدم از دست صبانت حالا فن آوا دارم دانلود راحت و بی دردسر
HardwareMaster
01-11-2014, 16:03
آخیش راحت شدم از دست صبانت حالا فن آوا دارم دانلود راحت و بی دردسر
فناوا که توی تعرفه هاش سرعت بالای 2 مگ نداره!
david-ebi
01-11-2014, 16:19
فناوا که توی تعرفه هاش سرعت بالای 2 مگ نداره!
فنآوا همه رو روی 6 مگ میبنده و حدود 170کیلوبایت هم سرعت شبانه داری.بعضیا هم شانس آوردن و روی 8 مگ براشون بستند.
الان این پارس واقعا اذیت داره ارور میده چندبار ناقص دانلود میکنه تورنت سرعت نداره
تنها راه دانلود خوب استفاده از سایت های مستقیم کننده پولیه
یادش بخیر شبی 5 گیگ بدون دردسر با تورنت
من هنوزم سرعت تورنتم خوبه , در واقع نسبت به صبا عالیه . همه تورنتها که نمیشه بیرمق باشن ایناهم که محدود نکردن پورتشو
شما الان هرکدوم از تورنتهای yify رو بگذاری با حداکثر سرعت دانلود میشه.
sleeplessness
02-11-2014, 01:29
یه لطفی بکن تنظیمات تورنت و همینطور قسمت advance بفرست
شاید به علت دستکاری تو تنظیمات خراب کرده باشمش
باید از صفحاتش عکس بگیرم بگذارم . حالا شما امشب یه تورنت 720 از همین yifi بگیر بگذار دانلود شه سرعتت رو ببین
اگر تا سقف پر نکرد سرعت رو معلوم میشه تنظیمات ایراد دارن وگرنه ایراد متوجه ترکر و سید و پیرهای تورنتت میشه .
sleeplessness
02-11-2014, 01:50
ممنون
تورنت yifi گذاشتم اما فرق زیادی نکرد
poorya_2
02-11-2014, 02:03
دیگه گوگل هم به زور باز میکنه
این هفته میخواستم برم جمش کنم دیدم همش تعطیلیه و حدود 1 هفته بدون نت میشم
شنبه اون هفته 100% تخلیه میکنم
میخوام برم پارس انلاین - یکی راضیه یکی ناراضیه !؟
فن اوا هم تو شهر ما نمایندگی میگفت مشکل پهنا باند داریم فعلا سرویس نمیدیم منم رفتم شکایت کردم :n22:
های وب هم که میگن حجم میدزده و از این قرتی بازی هاش مثل فشفشه و.. خوشم نمیاد نمیدونم جریان این فشفشه چیه ؟!
پارس آنلاین ؟ فن آوا ؟ های وب ؟ چه کنم :( ؟؟
واسه من دانلود شبانه مهمه بعدش پینگ درست حسابی
sleeplessness
02-11-2014, 18:43
دیگه گوگل هم به زور باز میکنه
این هفته میخواستم برم جمش کنم دیدم همش تعطیلیه و حدود 1 هفته بدون نت میشم
شنبه اون هفته 100% تخلیه میکنم
میخوام برم پارس انلاین - یکی راضیه یکی ناراضیه !؟
فن اوا هم تو شهر ما نمایندگی میگفت مشکل پهنا باند داریم فعلا سرویس نمیدیم منم رفتم شکایت کردم :n22:
های وب هم که میگن حجم میدزده و از این قرتی بازی هاش مثل فشفشه و.. خوشم نمیاد نمیدونم جریان این فشفشه چیه ؟!
پارس آنلاین ؟ فن آوا ؟ های وب ؟ چه کنم :( ؟؟
واسه من دانلود شبانه مهمه بعدش پینگ درست حسابی
پارس نیا که پارس هم نابود شد
من که میرم مخابرات
poorya_2
02-11-2014, 20:56
های وب or فن آوا ؟
پینگ + دانلود شبانه واسم مهمه
پارس نیا که پارس هم نابود شد
من که میرم مخابرات
اره شبانه رو محدود کرد مثل همین صببانت 1/3 بها کرد اون دیگه اصلا حق انتخاب نزاشت :n30:
خوب یه ..... ی داره از بالا به اینا زور میکنه که یکی یکی اینکارو بکنن . این دیگه مثل روز معلوم شده وگرنه پارس مثلا میکرد 1/5 یا یه رقم دیگه
اینکه همگی دارن یه فرمول رواجرا میکنن مشخصه از یکجا هماهنگ شده .
حداقل پارس یکماه زودتر داره میگه نه مثل صبا که اول محدود کرد بعد اعلام .
ho3in2012
03-11-2014, 00:38
اونایی که میگن پینگ صبانت خوبه میشه بگن چیش خوبه ؟؟؟
روز زیر 150 هست ولی از ساعت 10 شب به بعد اینه وضعیت :n27:
sorooshfm
03-11-2014, 06:29
خوب یه ..... ی داره از بالا به اینا زور میکنه که یکی یکی اینکارو بکنن . این دیگه مثل روز معلوم شده وگرنه پارس مثلا میکرد 1/5 یا یه رقم دیگه
اینکه همگی دارن یه فرمول رواجرا میکنن مشخصه از یکجا هماهنگ شده .
حداقل پارس یکماه زودتر داره میگه نه مثل صبا که اول محدود کرد بعد اعلام .
بوی اینترنت ملی و سیاست فرهنگی داره میاد تا یک سال دیگه چیزی به اسم شبانه وجود نخواهد داشت و همه هجوم میارن نامحدود نامحدودها هم که سرعت افتضاحه پس باید با اینترنت پولی همه بسازن و جیب شرکت ها را پرپول تر کنن اینم یک جور پول پارو کردنه و اشتغال زایی هستش تو مجارستان خواستن رو اینترنت مالیات بزارن همه ریختن با نور موبایل هاشون تو خیابون سریع لغوش کردن اینجا ۴۰ برابرم نکنن قیمت اینترنتو نمونه اش تعرفه اینترنت موبایل هیچکی صداش درنمیاد.
irainian
03-11-2014, 10:41
سرعت افتضاح شده
sleeplessness
03-11-2014, 10:51
تو این یک سال اینترنت بد تر شد داغون شد اینترنت کسایی که میگفتن این یکسال بهتر میشه کجان 2سال پیش به قبل من از صبا نت شبانه با سرویس 512 حتی شبی 14 گیگ خهم دانلود میکردم 1.5 سال قبل که اومدم پارس شبی سرعت دانلودم روی 600 700 هم میرفت که امسال بدتر شد وزیر همش میگه پهنای باند اضافه شده بگو کمش نکن اضافه شدن پیشکش
پهنای باند داخلی اضافه شده نه خارجی
اینها همه پیش زمینه ی اینترانت
انتظار داشتم غیر از کاربرا صدای isp ها یا شرکت های اینترنتی در بیاد
ولی هیچی نشد در آخر
irainian
03-11-2014, 11:16
مرد حسابی من میگم تا دو سال پیش با سرعت 800 900 دانلود میکردم الان شبانم چه داخلی چه خارجی شده 60 چی پهنای داخلی اضافه شده
sleeplessness
03-11-2014, 11:29
[حذف شو لطفا
با تشکر
HardwareMaster
03-11-2014, 13:06
دزدی اینجا دزدی اونجا دزدی همه جا
جالبه تعرفه های مربوط به 4 مگ رو هم از قسمت فروش حذف کردن تا زورکی بین 2 یا 6 مگ یکی رو انتخاب کنی
ناچارا 6 مگ انتخاب میکنی با اینکه نویزت روی 14 هست میبینی Downstream روی 5 مگ و پایینتر اومده
می پرسی چرا میگن خودکاره چون نویزت بالاست سرعت اومده پایین
میگی نویز 14 مگه بالاست؟ برگردون سرجاش بابا حال نداریم!
برمیگردونه روی 6 مگ ولی چند روز بعد همین آش و کاسه ...
این به کنار، بیش از 10 روزه هر روز هی میگم بابا پنل مزخرفتون رو درست کنین تا حداقل قابلیت 1/3 رو بتونم فعال کنم هی میگن مشکل نرم افزاریش امروز درست میشه فردا درست میشه
دزدای بی همه چیز !
واقعا آدم لذت می بره از همه جای این مملکت مشتری مداری و احترام به حقوق مردم می باره:n21:
Eliminal
03-11-2014, 17:01
آقا الان شبانه ی صبانت هنوز همون قانونی هست که چند وقت پیش گذاشت یا تغییر کرد ؟!
که یعنی 2 برابر حجم روزانه دانلود میشه کرد و بعد از اون سرعتو کم میکنه یا مثلا نیم بها میشه !
الان پارس که گند زد ، میخوام دوباره برگردم صبا !
آقا الان شبانه ی صبانت هنوز همون قانونی هست که چند وقت پیش گذاشت یا تغییر کرد ؟!
که یعنی 2 برابر حجم روزانه دانلود میشه کرد و بعد از اون سرعتو کم میکنه یا مثلا نیم بها میشه !
الان پارس که گند زد ، میخوام دوباره برگردم صبا !
آره همون جوره. باز خوبه اول میشه دو برابر رو مصرف کرد بعد اگه خواستیم بریم سراغ یک سوم. پارس که همون اول یک سوم اجباریش کرد:|
Eliminal
03-11-2014, 17:09
آره همون جوره. باز خوبه اول میشه دو برابر رو مصرف کرد بعد اگه خواستیم بریم سراغ یک سوم. پارس که همون اول یک سوم اجباریش کرد:|
آره دیگه پارس افتضاحه دیگه واقعا !!
حالا من مصرفم بالاس ، یعنی ماهی 10 گیگ بیشتر ! و دانلود شبانه هم همون 20 گیگ بیشتر لازم ندارم !
makan.net
03-11-2014, 18:03
الان اگه این 6 مگ نامحدود رو بگیریم ، تا چند گیگ دانلود سرعت خوب داریم؟
بوی اینترنت ملی و سیاست فرهنگی داره میاد تا یک سال دیگه چیزی به اسم شبانه وجود نخواهد داشت و همه هجوم میارن نامحدود نامحدودها هم که سرعت افتضاحه پس باید با اینترنت پولی همه بسازن و جیب شرکت ها را پرپول تر کنن اینم یک جور پول پارو کردنه و اشتغال زایی هستش تو مجارستان خواستن رو اینترنت مالیات بزارن همه ریختن با نور موبایل هاشون تو خیابون سریع لغوش کردن اینجا ۴۰ برابرم نکنن قیمت اینترنتو نمونه اش تعرفه اینترنت موبایل هیچکی صداش درنمیاد.
آخه ایراد از خودمون هم هست . همین صفحه ایرانسل رو نگاه کن : من نامه افزایش تعرفه موبایل رو زدم . یکی اومده مسخره میکنه اون یکی میگه ای بابا بیخیال
خوب چی باید گفت به این ملت هزل پرداز؟ تازه کلی هم تشکر میشه ازشون ! اینو دیگه نمیشه تحمل کرد .
مجارستان که سهله , در حد این مصری ها هم نیستیم .
آخه ایراد از خودمون هم هست . همین صفحه ایرانسل رو نگاه کن : من نامه افزایش تعرفه موبایل رو زدم . یکی اومده مسخره میکنه اون یکی میگه ای بابا بیخیال
خوب چی باید گفت به این ملت هزل پرداز؟ تازه کلی هم تشکر میشه ازشون ! اینو دیگه نمیشه تحمل کرد .
مجارستان که سهله , در حد این مصری ها هم نیستیم .
وقتی بعضیا هنوز اینترنت رو عاملی بیگانه و منحرف کننده میبینند، بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.
نمیدونم کی میخوان بفهمند که :
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.
aminvgas
04-11-2014, 13:31
اگه پارس سیاست جدید خودشو تغییر نده من میام صبانت . حالا چند تا سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده :
من میتونم همون اول سرعت 12 مگ رو بگیرم ؟ ( با شبانه رایگان )
سرعت دانلود شبانه 12 مگ چقدره ؟
چند گیگ میشه شبا دانلود کرد ؟
aminvgas
04-11-2014, 13:42
دوستا من میخوام برای اولین بار بیام صبانت چند تا سوال داشتم :
من میتونم همون اول ( با عنوان مشتری جدید ) سرعت 12 مگ رو با دانلود شبانه رایگان بگیرم ؟
سرعت دانلود12 مگ شبا چنده ؟
چقدر میشه شبا دانلود کرد ؟
ممنون میشم جواب بدبد .
sleeplessness
04-11-2014, 14:01
شما سرویس 12 مگ با حجم سه گیگ
میتونی 6 گیگ رایگان بگیری بعدش محدود میشی شبی 100 تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه بعد محدودیت میتونی انتخاب کنی که مثل پارس حساب میکنه
aminvgas
04-11-2014, 17:27
شما سرویس 12 مگ با حجم سه گیگ
میتونی 6 گیگ رایگان بگیری بعدش محدود میشی شبی 100 تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه بعد محدودیت میتونی انتخاب کنی که مثل پارس حساب میکنه
یعنی شبی فقط 200 مگ میشه گرفت ؟ !
پیشنهاد ویژه چیه ؟؟
sleeplessness
04-11-2014, 18:01
سرعت محدود شبانه
128 شیر شده است یعنی با idm بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد که میشه شبی صد تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه هر چقدر شبانه دانلود کنی یک سوم از حجمت کم میشه
david-ebi
04-11-2014, 19:13
دوستان به نظر شما هم داره همون جریانی که شرکتا یکی یکی گند می زنند به شبانه پیش میاد؟اگر اینطور باشه پس حرف اون کارشناس 195 که گفت واسه همه شرکتا قانون مصرف منصفانه شبانه رو گذاشتیم راست درمیاد.:n27:
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
داخل و خارج نداره. بر اساس حجم عمل میکنه.:n06:
تا پایان دوره میتونید تا دوبرابر حجم سرویس و حجم های اضافه که میخرید دانلود شبانه داشته باشید. بعد از اون محدود میشه و سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت. اون موقع اگه مایل بودید میتونید یا حجم بخرید که دوباره همین منوال هست یا از پیشنهاد ویژه استفاده کنید که یک سوم حجم مصرفی در ساعات شبانه از حسابتون کم میشه:n01:
saeidsmxo
04-11-2014, 21:47
دوستان صبانت براي سرويسهاي يکساله چند درصد تخفيف ميده؟
تو وبسايتش چيزي پيدا نکردم!
مثلا" پارس براي 12 ماه 20 درصد ميده حالا هر سرويسي
با سپاس
دوستان به نظر شما هم داره همون جریانی که شرکتا یکی یکی گند می زنند به شبانه پیش میاد؟اگر اینطور باشه پس حرف اون کارشناس 195 که گفت واسه همه شرکتا قانون مصرف منصفانه شبانه رو گذاشتیم راست درمیاد.:n27:
ظاهرا همینطوره , جریانی با چراغ خاموش . گویا بین خودشون زمان بندی هم کردن مثلا : صبا تو شهریور اعلام کن بعدش پارس تو آبان اعلام میکنه بعد نوبت فن آواست .
مخابرات هم که برادر ارزشی ماست آخر سال . اینجوری ملت هی از این شرکت به اون یکی پناه میارن کلی پول نصب و رانژه اضافی ازشون میگیریم کلی بابت فسخ قرارداد
گوششون رو میبریم . خوب که خسته شدن دیگه رضایت میدن به هربلایی که بخواییم سرشون بیاریم .
آخرشم شماره اون مصوبه رو بشما ندادن , درسته ؟ جایی هم که اعلام رسمی نکردن . بنظر شما شهر هرت چگونه جایی است ؟
ظاهرا همینطوره , جریانی با چراغ خاموش . گویا بین خودشون زمان بندی هم کردن مثلا : صبا تو شهریور اعلام کن بعدش پارس تو آبان اعلام میکنه بعد نوبت فن آواست .
مخابرات هم که برادر ارزشی ماست آخر سال . اینجوری ملت هی از این شرکت به اون یکی پناه میارن کلی پول نصب و رانژه اضافی ازشون میگیریم کلی بابت فسخ قرارداد
گوششون رو میبریم . خوب که خسته شدن دیگه رضایت میدن به هربلایی که بخواییم سرشون بیاریم .
آخرشم شماره اون مصوبه رو بشما ندادن , درسته ؟ جایی هم که اعلام رسمی نکردن . بنظر شما شهر هرت چگونه جایی است ؟
مثل اینکه داتک هم اینطوری شده
Emperror Deadking
05-11-2014, 05:39
یه سوال، چرا تازگی پینگ من کم کم هی میره بالا ؟ ( چند ماهه اینطوری شده )
مثلا وقتی مودم روشن میکنم اول پینگم زیر 100 هست بعد کم کم هی بالا میره و میشه 200 یا حتی 400 !!! :n21:
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
یه دوستی داشتم قبلا در مالزی زندگی میکرد، وقتی اونجا بود بهم گفت که سرعت دانلودشون ثانیه ای 100 مگابایت هست و نت هم رایگانه !!!
یعنی سرویس دهنده ای در کار نبوده توی مالزی، همه ی مردم با خیال راحت شب تا صبح رایگان دانلود میکردن با سرعت ثانیه ای 100 مگ ....
دزدی اینجا دزدی اونجا دزدی همه جا
جالبه تعرفه های مربوط به 4 مگ رو هم از قسمت فروش حذف کردن تا زورکی بین 2 یا 6 مگ یکی رو انتخاب کنی
ناچارا 6 مگ انتخاب میکنی با اینکه نویزت روی 14 هست میبینی Downstream روی 5 مگ و پایینتر اومده
می پرسی چرا میگن خودکاره چون نویزت بالاست سرعت اومده پایین
میگی نویز 14 مگه بالاست؟ برگردون سرجاش بابا حال نداریم!
برمیگردونه روی 6 مگ ولی چند روز بعد همین آش و کاسه ...
این به کنار، بیش از 10 روزه هر روز هی میگم بابا پنل مزخرفتون رو درست کنین تا حداقل قابلیت 1/3 رو بتونم فعال کنم هی میگن مشکل نرم افزاریش امروز درست میشه فردا درست میشه
دزدای بی همه چیز !
واقعا آدم لذت می بره از همه جای این مملکت مشتری مداری و احترام به حقوق مردم می باره:n21:
بعد از برداشتن شبانه رایگان (آن هم با اصرار دست اندر کاران صبانت که نه خیر شبانه هنوز رایگان است:n09: ) من هم سعی کردم از پیشنهاد ویژه 1/3 استفاده کنم که بیشتر از 20 روزه که پی گیر خرابی این قابلیت هستم که متاسفانه هنوز این خرابی حل نشده است.
خلاصی از وضع اسف بار اینترنت ایران فقط وقتی خواهد بود که امیدوار باشیم یک روز با رشد تکنولوژی شرکتهای خارجی از طریق ماهواره اینترنت خیلی سریع را به سهولت و با قیمت مناسب در اختیار متقاضیان قرار دهند.:n01:
david-ebi
05-11-2014, 07:00
متاسفانه کاملا با حرفاتون موافقم.نه هنوز توسایت نزدن.شماره اون مصوبه میگفت که قراره 197 باشه.اما الان ماههاست که آخرین مصوبه 193 تو سایت تنظیم مقررات باقی مونده.به معنای واقعی شهر هرت.ای ول به مردم مجارستان که واسه اینترنت تظاهرات کردن:n04::n02:
maniya12
05-11-2014, 08:27
با سلام
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم پینگ داخلی و خارجی شرکت صبانت چنده؟!
برای گیم آنلاین میخوام نت رو
لطفا راهنمایی کنید
HardwareMaster
05-11-2014, 10:23
گویا بین خودشون زمان بندی هم کردن مثلا : صبا تو شهریور اعلام کن بعدش پارس تو آبان اعلام میکنه بعد نوبت فن آواست .
بله ظاهرا همینطوره. دلیلش هم میتونه بسته ی فرهنگی اینترنت مصوب شورای عالی مجازی و شایدم بخیال خودشون تدریجا و جبرا عادت دادن کاربرا به خرید قانونی نرم افزار و مدیا و ... باشه.
بنظر شما شهر هرت چگونه جایی است ؟
خودت که گفتی
جایی است که isp ها بصورت زمان بندی شده و قانونی به کاربرها تجاوز گروهی می کنند:n27::n02:
Eliminal
05-11-2014, 11:14
بله ظاهرا همینطوره. دلیلش هم میتونه بسته ی فرهنگی اینترنت مصوب شورای عالی مجازی و شایدم بخیال خودشون تدریجا و جبرا عادت دادن کاربرا به خرید قانونی نرم افزار و مدیا و ... باشه.
خودت که گفتی
جایی است که isp ها بصورت زمان بندی شده و قانونی به کاربرها تجاوز گروهی می کنند:n27::n02:
آقا از مشترک جدید که رانژه نمیگیرن ! الان تعرفه های صبا رو برای مشترکای جدیدش نگاه کنین ! خیلی از تعرفه ی معمولی بهتره !
sorooshfm
05-11-2014, 13:49
بدون شرح:n02::n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح:n02::n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسه نمیاد!
خودت که گفتی
برای دوستانی که نمیدونن باید بگم ما یه شورای عالی اطلاع رسانی داشتیم که وظیفه مدیریت ارشد اینترنت و البته فیلترینگ و غیره رو بعهده داشت و اخیرا هم یک
شورای عالی دیگه داریم بنام فصای مجازی که با اون شورا در رقابتند برای اعمال مقررات و محدودیتهای بیشتر روی این اینترنت هزار وصله .
سازمان مقررات هم تحت فشاره که مصوبات اخیر دومی رو اجرا کنه که بنقل از تابناک بخاطر رفع نگرانی علما و پاکیزه کردن اینترنت وارداتی فشارهایی از این قبیل رو
به شرکتها وارد میکنن .
سلام
میخوام adsl بخرم، دوستان صبانت و فن اوا و شاتل رو معرفی کردن.
برای وبگردی و تماشای فیلم از یوتیوب میخوام. (فیلمای اموزشی کوتاه)
دانلود خیلی ندارم. شاید در ماه یه برنامه 1 گیگی دانلود کنم.
صبانت چطوره؟ میخوام قطعی و اینا نداشته باشه.
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
ho3in2012
06-11-2014, 11:34
سلام
میخوام adsl بخرم، دوستان صبانت و فن اوا و شاتل رو معرفی کردن.
برای وبگردی و تماشای فیلم از یوتیوب میخوام. (فیلمای اموزشی کوتاه)
دانلود خیلی ندارم. شاید در ماه یه برنامه 1 گیگی دانلود کنم.
صبانت چطوره؟ میخوام قطعی و اینا نداشته باشه.
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
صبا سرعت تک کانکشن زیاد بدرد بخور نیس
اینکه کلا ماهی یه گیگ شبانه دانلود دارید مشکلی ایجاد نمیکنه چون تا هر چقدر ترافیک بخرین دو برابرش شبانه میده با سرعت بالا
پینگ صبانت جز بهترین هاس به نظر من
همین الان زیر 120 هست از 4.2.2.4 و 8.8.8.8
صبا سرعت تک کانکشن زیاد بدرد بخور نیساینکه کلا ماهی یه گیگ شبانه دانلود دارید مشکلی ایجاد نمیکنه چون تا هر چقدر ترافیک بخرین دو برابرش شبانه میده با سرعت بالاپینگ صبانت جز بهترین هاس به نظر من همین الان زیر 120 هست از 4.2.2.4 و 8.8.8.8منظورتون از تک کانکشن چیه؟
HardwareMaster
06-11-2014, 13:32
منظورتون از تک کانکشن چیه؟
درضمن, خلاقیتتون تو حلقم! (اواتارو میگم)
دوست عزیز سراغ هر isp دیگه برو غیر صبانت
همه چیزش مشکلداره و نیامده پشیمان میشی. برای فهم دلایلش صفحات اخیر رو نگاه کن که همه دارن فرار میکنن
منم دنبای یک isp خوب و یا 3g ایرانسلم وگرنه ثانیه ای مشترک این isp بی در و پیکر نمی ماندم
-------
ضمنا خوبه هر حرفی که می بینیم عوام تکرارش میکنن و یهویی شده تکیه کلامشون، ما هم چشم و گوش بسته یاد نگیریم
این اصلاح سخیف "فلان چیزت تو حلقم" از یک عمل جنسی وارداتی و زشت گرفته شده ولی بسکه اون عمل بین برخی منحرفین رواج داره و عادی شده تغییر شکل پیدا کرده و افتاده توی دهان عوام الناس که برای هر چیزی استفادش میکنن. شما تکرارش نکن:n16:
دوست عزیز سراغ هر isp دیگه برو غیر صبانت
همه چیزش مشکلداره و نیامده پشیمان میشی. برای فهم دلایلش صفحات اخیر رو نگاه کن که همه دارن فرار میکنن
منم دنبای یک isp خوب و یا 3g ایرانسلم وگرنه ثانیه ای مشترک این isp بی در و پیکر نمی ماندم
-------
ضمنا خوبه هر حرفی که می بینیم عوام تکرارش میکنن و یهویی شده تکیه کلامشون، ما هم چشم و گوش بسته یاد نگیریم
این اصلاح سخیف "فلان چیزت تو حلقم" از یک عمل جنسی وارداتی و زشت گرفته شده ولی بسکه اون عمل بین برخی منحرفین رواج داره و عادی شده تغییر شکل پیدا کرده و افتاده توی دهان عوام الناس که برای هر چیزی استفادش میکنن. شما تکرارش نکن:n16:
الان یکی تو تاپیک شاتل گفت برو صبانت, پینگش خوبه, بدرد فیلم دیدن میخوره!
من چیکار کنم؟
maniya12
06-11-2014, 14:55
با سلام
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم پینگ داخلی و خارجی شرکت صبانت چنده؟!
برای گیم آنلاین میخوام نت رو
لطفا راهنمایی کنید
دوستان لطف میکنید جواب منو بدین
ho3in2012
06-11-2014, 15:17
الان یکی تو تاپیک شاتل گفت برو صبانت, پینگش خوبه, بدرد فیلم دیدن میخوره!
من چیکار کنم؟
دوست عزیز بدرد فیلم دیدن نمیخوره :n01:
من که گفتم تک کانکشنش زیاد جالب نیس
و فیلمای آنلاین رو حالت تک کانکشن پلی میشن
اگه فیلم میخوای به نظرم آسیاتک بهتره تو سرعت تک کانکشن
ho3in2012
06-11-2014, 15:20
دوستان لطف میکنید جواب منو بدین
پینگ صبانت به غیر از آخر شب و تایم رایگان همیشه برای من که زیر 130 هست
دور و بر 115 و 116 میچرخه اکثرا از 4.2.2.4 و 8.8.8.8
david-ebi
06-11-2014, 15:48
دوست عزیز بدرد فیلم دیدن نمیخوره :n01:
من که گفتم تک کانکشنش زیاد جالب نیس
و فیلمای آنلاین رو حالت تک کانکشن پلی میشن
اگه فیلم میخوای به نظرم آسیاتک بهتره تو سرعت تک کانکشن
تایید میشه. سرعت تک کانکشن آسیاتک از صبانت بهتر هستش.
maniya12
06-11-2014, 17:15
پینگ صبانت به غیر از آخر شب و تایم رایگان همیشه برای من که زیر 130 هست
دور و بر 115 و 116 میچرخه اکثرا از 4.2.2.4 و 8.8.8.8
ببخشید مزاحم میشم
با تشکر میشه بگید پینگ 217.218.155.155 شما چنده؟!
من بچه آبادان هستم شما بچه کجا هستین ؟!
و میخوام 128 نامحدود برنزی بگیرم و سرعت دانلود برام زیاد مهم نیست و پینگ پایین برای گیم آنلاین میخوام.آیا بدرد میخوره؟
آیاوقتی ترافیک منصفانه 128 نامحدود برنزی به پایان برسه تو پینگ تاثیر داره؟
با تشکر بسیار فراوان
تایید میشه. سرعت تک کانکشن آسیاتک از صبانت بهتر هستش.از شاتل و فن اوا چطور؟ اسیاتک بهتره؟
OMiD.1080p
06-11-2014, 22:05
دوستان سلام ...
این سرویس
تا 12288kbps
3 ماهه
12GB
728,000 ریال
اول اینکه رایگان شبانه داره دیگه ؟
بعد کیفیتش چطوریه ؟
توی زمان رایگان چطوریه سرعت ؟ آیا محدودیتی هم داره واسه دانلود ؟؟؟
( سرویسش ستاره دار نیست )
sleeplessness
06-11-2014, 22:26
دوستان سلام ...
این سرویس
تا 12288kbps
3 ماهه
12GB
728,000 ریال
اول اینکه رایگان شبانه داره دیگه ؟
بعد کیفیتش چطوریه ؟
توی زمان رایگان چطوریه سرعت ؟ آیا محدودیتی هم داره واسه دانلود ؟؟؟
( سرویسش ستاره دار نیست )
صبانت شبانه رایگانش محدودیت حجمی داره
یعنی با این سرویس شما میتونید 24 گیگ دانلود شبانه رایکان داشته باشید بعد محدود و سرعت میشه 128 شیر شده بین 2 تا 16کیلوبایت حدودا 200 مگ هر شب
و برای خارج شدن از محدودیت یا باید حجم بخرید مثلا 512 مگ بخرید تا 1 گیگ بتونید دانلود کنید
یا دکمه پیشنهاد ویژه رو انتخاب کنید که به ازای هر 3 گیگ دانلود شبانه یک گیگ از حجمتون کم میکنه
رایگان به صورت گذشته در کار نیست
لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشابه همین سیاست پارس در پیش گرفته
OMiD.1080p
06-11-2014, 22:46
چه خووب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از شما که همشهری هم هستید میپرسم که در حال حاضر بهترین شرکتی که دانلود رایگان داره و میتونی ازش استفاده کنی کدوم ـه ... !
قیمتش زیاد مهم نیست .... همین که در کنار دانلود شبانه بتونی سرعت خوبی هم توی روز داشته باشی ...
هر چند شاید منطقی نباشه این سوال رو اینجا بپرسم منتها چاره ایی نیست ...
sleeplessness
06-11-2014, 22:53
چه خووب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از شما که همشهری هم هستید میپرسم که در حال حاضر بهترین شرکتی که دانلود رایگان داره و میتونی ازش استفاده کنی کدوم ـه ... !
قیمتش زیاد مهم نیست .... همین که در کنار دانلود شبانه بتونی سرعت خوبی هم توی روز داشته باشی ...
هر چند شاید منطقی نباشه این سوال رو اینجا بپرسم منتها چاره ایی نیست ...
شرکتها دارند پشت سر هم حذف میکنند
حقیقتش خودمم داشت باورم میشد که فقط مخصوص صبانت
فعلا فقط فن آوا و های وب و مخابرات مونده
نمایندگی مشهد گفته فعلا محدودیت نداریم و مراکزمون شلوغ نیست سرویس یک مگی که شباته رایگان داشته باشه بین 3 تا 4 گیگ میگن میشه دانلود کرد(سرعت تقریبا فیکس و ثابته)
مخابرات هم میگن اگه سرویس یکساله بگیری شبانه روی 256 فیکس و همون حول و حوش میشه دانلود کرد
های وب رو هم خبر ندارم
خودم بین فن اوا و مخابرات در شک هستم
فن اوا یه سرویس 2 مگ با دانلود شبانه داره اما 40 گیگ حجم داره و خیلی گرونه
یه نکته ای وجود داره در مورد شاتل که خیلی عجیبه
اگه تمام دانلودهات از سرورهای داخل ایران باشه
برای عده ای محدویت شدید اتفاق نمی افته برای بعضی بعد از سه شب محدودیت از بین میره و برای عده ای تا ابد محدود میشن
شخصی میگفت با تبدیل لینکها به لینکهای داخلی هیچوقت محدودیت گریبانگیرش نشده که خیلی عجیب بود
OMiD.1080p
06-11-2014, 23:27
آقا ...
حالا که بحث به اینجا رسید ...
شما اسم فن آوا رو آوردی . منم رفتم سرچ کردم و دیدم بهترین سرویسش واسه من همین طرح زیر هستش ...
که انگار میشه سرویس 1 مگ با 3 گیگ بهمراه شبانه رایگان ...
با توجه به اینکه من مدت ها مشترک مخابرات بودم و همیشه 1 مگ همون 128 کیلو بایت بیشتر سرعت نداشت ...
حالا سوال من اینه که این سرویس 1 مگ فن آوا سرعتش چقدره ؟ همون 1 مگ مساوی با 128 کیلوبایته یا نه شیر میشه تا سرعت ها بالاتر ؟ چه تو روز و چه شب !؟
ممنوت ...
r0ot$harp
06-11-2014, 23:44
سلام دوستان
برای اینترنت نامحدود به نظرتون کجا کوچ کنیم؟؟؟؟ این صبانت که آشغال شده. من این ماه حجمم تموم می شه.
باتشکر
شرکتها دارند پشت سر هم حذف میکنند
حقیقتش خودمم داشت باورم میشد که فقط مخصوص صبانت
فعلا فقط فن آوا و های وب و مخابرات مونده
نمایندگی مشهد گفته فعلا محدودیت نداریم و مراکزمون شلوغ نیست سرویس یک مگی که شباته رایگان داشته باشه بین 3 تا 4 گیگ میگن میشه دانلود کرد(سرعت تقریبا فیکس و ثابته)
مخابرات هم میگن اگه سرویس یکساله بگیری شبانه روی 256 فیکس و همون حول و حوش میشه دانلود کرد
های وب رو هم خبر ندارم
خودم بین فن اوا و مخابرات در شک هستم
فن اوا یه سرویس 2 مگ با دانلود شبانه داره اما 40 گیگ حجم داره و خیلی گرونه
یه نکته ای وجود داره در مورد شاتل که خیلی عجیبه
اگه تمام دانلودهات از سرورهای داخل ایران باشه
برای عده ای محدویت شدید اتفاق نمی افته برای بعضی بعد از سه شب محدودیت از بین میره و برای عده ای تا ابد محدود میشن
شخصی میگفت با تبدیل لینکها به لینکهای داخلی هیچوقت محدودیت گریبانگیرش نشده که خیلی عجیب بود
فکر کنم با این وضع مخابرات آخرین جایی باشه که شبانه رو حذف کنه . یه سوالی ازشون بکن ببین با چه شرایطی میدن.
sleeplessness
07-11-2014, 01:23
مخابرات شهر به شهر فرق میکنه
مشهد قرار داد یکساله اش میگن شبانه داره
و متاسفانه پشتیبانی بد
از مسئول اش سوال کردم برگه پی دی اف چاپ شده رو جلوم میذاره هرچی سوال میپرسم میگه تو همین برگه جواب هست
الان از دوستان پرسیدم میگن قرارداد یکساله شبانه داره
و البته با بستن خط روی دو مگ خبری از سرعت بالای 256 در تایم پولی هم نیست
در جواب اقا امید
میگن فن اوا روی 4 مگ میبنده پس میشع انتطار 300 400 رو توی تایم پولی داشت
اما شبانه اش سرعت فیکس ثابت حول 200
amrihh49
07-11-2014, 04:06
درود به همه عزیزان،بنظرتون عاقلانه ست که از شرکت های وب نت بگیرم؟ این طرحهای فشفشه هاش عالین بنظر
سلام دوستان
برای اینترنت نامحدود به نظرتون کجا کوچ کنیم؟؟؟؟ این صبانت که آشغال شده. من این ماه حجمم تموم می شه.
باتشکر
برای نا محدود تهران مخابرات شهرهای دیگه فن آوا تنها جاهایی هستن که نا محدود بدون مصرف منصفانه هس
برای محدود که کاربر امید گفت ۱ مک با ۶ گیک بگیری بهتره برات رو ۶ مک میبندن تا ۴ و ۵ هستن زنگ بزن بپرس
یه روش هس آنکاپینگ میشه مودم رو طوری کانفیگ سرعت رو بالاتر بگیره البته فقط شنیدم حالا کسی اطلاعات داره بگه
Emperror Deadking
07-11-2014, 16:58
مگه قراره شبانه به کل حذف بشه ؟
یعنی دیگه به کل حذف میشه وجود نخواهد داشت ؟!
چون اگه شبانه به این صورتی که الان صبانت داره وجود داشته باشه برای یکی مثل من اونقدرا هم بد نیس
همین که مثلا اگه 4 گیگ بخریم بتونیم 8 گیگ شب ها دانلود کنیم برای من اونقدرا هم بد نیس، چون من با سرعت نور حجم تموم میکنم همیشه در حال حجم خریدن هستم !!! ( در نتیجه هیچوقت شبانه ام محدود نمیشه )
درباره ی نامحدود هم من از هرکس شنیدم گفته بهترین نامحدود رو مخابرات داره، مثلا کسی 512 نامحدود مخابرات بخره هیچوقت سرعتش از 60 کمتر نمیشه
sleeplessness
07-11-2014, 17:05
فکر نکنم تا مدتی قانون صبانت عوض بشه
فعلا که بهتر از پارس
پینگش هم خوبه
oj2008pc
08-11-2014, 00:01
سلام دوستان
من تصمیم داشتم اینترنتم به سرعت 12مگ ارتقا بدم ولی با پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن خط نویز داره و بیشتر از 2مگ جواب نمیده.
این عکس تنظیمات مودم هست:
من تمام تلفن ها رو قطع کردم و بعد امتحان کردم و snr به 15 تغییر کرد که بازم کم هست. متاسفانه چون مجتمع مسکونی هستیم امکان تست کردن سر خط نیست.
این عکس هم مربوط به پارسال هست:
نکته جالب اینه که از پارسال snr تقریبا نصف شده.
به نظر شما علت چی میتونه باشه؟ از چه طریقی باید این مشکل حل کنم؟
متشکر
مگه قراره شبانه به کل حذف بشه ؟
یعنی دیگه به کل حذف میشه وجود نخواهد داشت ؟!
چون اگه شبانه به این صورتی که الان صبانت داره وجود داشته باشه برای یکی مثل من اونقدرا هم بد نیس
همین که مثلا اگه 4 گیگ بخریم بتونیم 8 گیگ شب ها دانلود کنیم برای من اونقدرا هم بد نیس، چون من با سرعت نور حجم تموم میکنم همیشه در حال حجم خریدن هستم !!! ( در نتیجه هیچوقت شبانه ام محدود نمیشه )
درباره ی نامحدود هم من از هرکس شنیدم گفته بهترین نامحدود رو مخابرات داره، مثلا کسی 512 نامحدود مخابرات بخره هیچوقت سرعتش از 60 کمتر نمیشه
یعنی در اینجا ما قانون ثابتی داریم که بشه راحع این شبه قانون نظری داد ؟؟
همه اش گمانه زنی و پرسنل اونجا اینو گفته و بابام از دوستش اینو شنیده است ... شرکتا هم اینجوری خیلی حال میکنن ملت همدیگرو بریف و قانع میکنن .
دیگه دشواری براشون نداره , چه مردم نجیبی هستیم ما .
برای نا محدود تهران مخابرات شهرهای دیگه فن آوا تنها جاهایی هستن که نا محدود بدون مصرف منصفانه هس
برای محدود که کاربر امید گفت ۱ مک با ۶ گیک بگیری بهتره برات رو ۶ مک میبندن تا ۴ و ۵ هستن زنگ بزن بپرس
یه روش هس آنکاپینگ میشه مودم رو طوری کانفیگ سرعت رو بالاتر بگیره البته فقط شنیدم حالا کسی اطلاعات داره بگه
دکتر غیبت داشتی ! خیلی دنگ و فنگ داره کارت atm میخواد و مقادیری لینوکس بازی و تازه رصد بشی دیگه جایی بهت سرویس نمیدن !
خطر داره !
سلام دوستان
من تصمیم داشتم اینترنتم به سرعت 12مگ ارتقا بدم ولی با پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن خط نویز داره و بیشتر از 2مگ جواب نمیده.
من تمام تلفن ها رو قطع کردم و بعد امتحان کردم و snr به 15 تغییر کرد که بازم کم هست. متاسفانه چون مجتمع مسکونی هستیم امکان تست کردن سر خط نیست.
متشکر
مشکل شما فاصله بالای 3 کیلومتر از مرکزه . با این فاصله , اگر بهترین کابل استاندارد رو مخابرات تا دم ساختمان و سازنده ملک تا داخل اتاق کشیده باشن ( این یه
اگر بزرگ هست ) شما در نهایت بخاطر بعد مساقت میتونید سرویس 6 مگ داشته باشید . قوانین فیزیکه کاریش نمیشه کرد.
SAEED 120
08-11-2014, 01:09
دوستان کسی میتونه از 4.2.2.4 یه تست بگیره ببینم چه قدر پر میکنه
poorya_2
08-11-2014, 02:52
poorya_2
08-11-2014, 02:55
دوستان کسی میتونه از 4.2.2.4 یه تست بگیره ببینم چه قدر پر میکنه
بازم میگم هر شهر و منطقه به منطقه کیفیت و سرعت هر ISP با هم فرق میکنه
هیچ تضمینی نیست که این پینگی که من دارم شما هم داشته باشی
بهتره از اون دوستانی که تهران هستن و توی مرکز مخابراتی که شما سرویس میگیری از صبانت سرویس داشته باشه اونوقت در مورد کیفیت ازش سوال کن ، بهترین جوابی که میتونی بگیری به این شکل هست
مشکل شما فاصله بالای 3 کیلومتر از مرکزه . با این فاصله , اگر بهترین کابل استاندارد رو مخابرات تا دم ساختمان و سازنده ملک تا داخل اتاق کشیده باشن ( این یه
اگر بزرگ هست ) شما در نهایت بخاطر بعد مساقت میتونید سرویس 6 مگ داشته باشید . قوانین فیزیکه کاریش نمیشه کرد.
شما از کجا میدونید ایشون 3 کیلو متر فاصله دارن؟
mani6606
08-11-2014, 07:24
دوستان من مدت مدیدی(در حدود دو سال یا بیشتر) که از شبانه صبانت استفاده نکردم الان اکانت شبانه صبانت چیه؟
ho3in2012
08-11-2014, 07:52
شما از کجا میدونید ایشون 3 کیلو متر فاصله دارن؟
از روی عدد جلوی
Attenuation
ho3in2012
08-11-2014, 07:55
دوستان من مدت مدیدی(در حدود دو سال یا بیشتر) که از شبانه صبانت استفاده نکردم الان اکانت شبانه صبانت چیه؟
منظورت ngsnet و guest هست ؟ چندین ساله برداشته شده :n08: شما جز اصحاب کهف هستی ؟
الان یوزر و پسورد شبانه و روزانه یکیه
با همون اکانت روزانه بین ساعت 2 تا 7 رایگانه (البته اسمشو نمیشه رایگان گذاشت چون 2 برابر روزانه میشه شب دان کرد)
oj2008pc
08-11-2014, 08:51
در گوگل مپ فاصله 2/5 کیلومتر بود.
اما دلیل افزایش نویز نسبت به سال قبل چی میتونه باشه؟
به نظر شما دیگه پیگیری نکنم برای حل این مشکل؟
mani6606
08-11-2014, 11:26
منظورت ngsnet و guest هست ؟ چندین ساله برداشته شده :n08: شما جز اصحاب کهف هستی ؟
الان یوزر و پسورد شبانه و روزانه یکیه
با همون اکانت روزانه بین ساعت 2 تا 7 رایگانه (البته اسمشو نمیشه رایگان گذاشت چون 2 برابر روزانه میشه شب دان کرد)
واقعا هم جز اصحاب کف هستم :n02: از چند سال قبل که مودم رو وایرلس کردم دیگه عملا با شبانه کاری نداشتم.
۲ برابر روزانه یا ۲ برابر حجم کل؟ مثلا من اگر یک سرویس ۳ ماه ۱۲ گیگ داشته باشم می تونم در عرض یک هفته حدود ۲۴ گیگ دانلود کنم یا باید ۲ برابر حجم مصرفی روز قبل باشه؟
ho3in2012
08-11-2014, 11:54
واقعا هم جز اصحاب کف هستم :n02: از چند سال قبل که مودم رو وایرلس کردم دیگه عملا با شبانه کاری نداشتم.
۲ برابر روزانه یا ۲ برابر حجم کل؟ مثلا من اگر یک سرویس ۳ ماه ۱۲ گیگ داشته باشم می تونم در عرض یک هفته حدود ۲۴ گیگ دانلود کنم یا باید ۲ برابر حجم مصرفی روز قبل باشه؟
نه اشتباه منظورمو متوجه شدی
مثلا یک سرویس 3 ماه 12 گیگ داری
شما توی این سه ماه کلا 24 گیگ شبانه رایگان با سرعت بالا میتونی استفاده کنی
بعدش سرعت میاد روی 16
اگر مثلا دوباره یک گیگ ترافیگ اضافه بخری تو شبانه رایگان دو گیگ میتونی با سرعت بالا دانلود کنی
یک گزینه پیشنهاد ویژه هم داره تو پنلش اگه بزنی تو بازه رایکان هر چی مصرف کنی یک سوم حساب میکنه
3 گیگ شبانه مثلا دانلود کنی 1 گیگ از شارژت کم میشه
darkestpalace
08-11-2014, 11:54
دو برابر حجم کل ! 24 گیگت میشه واسه کل دوره ،
تموم که شد شبانه ت میشه 10 کیلو بایت ،
حالا سرویست 128 باشه یا 12 مگ فرقی نمی کنه ،
اگه دوباره شبانه سرعت بالای میخوای باید بری حجم بخری دوباره تا دو برابرش شبانه دانلود کنی ،
ممکنه این سیستم یکمی واسه کاربرا ناراحت کننده باشه ولی واسه جیب روئسای *&^%$$^*))* صبانت که خیلی خوبه ،
از نظر خودشون در جهت رفاه حال مشتری ها این کارو کردن !!!
david-ebi
08-11-2014, 17:09
سلام دوستان
متشکر
فاصله شما با من تقریبا یکی هست اما من نویزم خیلی کمتر از شماست و با مودمی که چیپستش برودکام هست الان 10 مگابیت رو با snr 9 دسی بل دارم بدون هیچگونه قطعی.
shayan0o21
08-11-2014, 18:21
فاصله شما با من تقریبا یکی هست اما من نویزم خیلی کمتر از شماست و با مودمی که چیپستش برودکام هست الان 10 مگابیت رو با snr 9 دسی بل دارم بدون هیچگونه قطعی.
این که خوبه عزیز
من با snr 5 نه مگ رو استفاده میکنم بدون قطعی :n02:
HardwareMaster
08-11-2014, 19:48
این جدیدترین نرخ فروش پهنای باند شرکتهای PAP به ISPهاست. جالبه که هیچ حرفی از حجم ذکر نشده و نرخ گذاری فقط بر اساس سرعته.
حالا این ISPهای دزد به چه مجوزی دارن بما حجم فروشی میکنن اونم به این وضع رقت آور روزانه/شبانه/نیم بها!/یک سوم بها و ...؟
یکی اینارو ببره اکابر حساب و ضرب یادشون بده .
کدوم کاربر ناشی و تازه کاری هست که ندونه این ها مضرب 2 عدد قبلی باید باشند .
256 چهار برابر 64
512 هشت برابر 64
1024 شانزده برابر 64
.....
بابا واقعااااااا که چه با سوادانی داریم در رده های مدیریتی .
از روی عدد جلوی
Attenuation
ممنون میشم اگه یخورده بیشتر توضیح بدید
در گوگل مپ فاصله 2/5 کیلومتر بود.
اما دلیل افزایش نویز نسبت به سال قبل چی میتونه باشه؟
به نظر شما دیگه پیگیری نکنم برای حل این مشکل؟
خوب خطوط تلفن از مسیر کاملا مستقیم که نمیرسن . بهرحال تغییر مسیر هم دارن توراه .
دلیل افزایش هم خیلی چیزهای داخلی میتونه باشه (بشرط ثابت موندن سایر متغیر ها) فرق این پریز و اون یکی پریز میتونه 3,4 تا بالا پایینش کنه .
منابع نویز که پارسال نبودن در اطراف تون . کمی شل شدن یا اکسید شدن سیم تلفن در جعبه تقسیم ورودی مجتمع و خیلی چیزهای دیگه .
فکر میکنم تغییر منزل بهترین کمک میتونه باشه! اگه اونجارو خریدین که دیگه هیچی !
bilmazlar
09-11-2014, 09:05
یکی اینارو ببره اکابر حساب و ضرب یادشون بده .
کدوم کاربر ناشی و تازه کاری هست که ندونه این ها مضرب 2 عدد قبلی باید باشند .
256 چهار برابر 64
512 هشت برابر 64
1024 شانزده برابر 64
.....
بابا واقعااااااا که چه با سوادانی داریم در رده های مدیریتی .
منظورش سرعت نیست. منظورش افزایش قیمته. یعنی میخواد بگه با این که پهنای باند 1مگابیت (1024 کیلوبیت) 16 برابر پهنای باند 64 کیلوبیته اما قیمتش 9 برابره. در واقع هر چی پهنای باند بالاتر میره قیمتش به نسبت کمتر افزایش پیدا میکنه.
bilmazlar
09-11-2014, 09:44
این جدیدترین نرخ فروش پهنای باند شرکتهای PAP به ISPهاست. جالبه که هیچ حرفی از حجم ذکر نشده و نرخ گذاری فقط بر اساس سرعته.
حالا این ISPهای دزد به چه مجوزی دارن بما حجم فروشی میکنن اونم به این وضع رقت آور روزانه/شبانه/نیم بها!/یک سوم بها و ...؟
یک، این که شرکتهای PAP خودشون فروشنده مستقیم اینترنت به مصرفکننده هم هستند. مثل آسیاتک، پارسآنلاین، صبانت، و 5 - 6 تای دیگه. اما تو این جدول، قیمت فروش پهنای باند متقارن این شرکتها به شرکتهای رده دوم رو نشون میده. مثلاً سپنتا یا شهراد پهنای باندشون رو از شرکتهای PAP میگیرن که اگه اشتباه نکنم سپنتا از پیشگامان میگیره و شهراد از آسیاتک. در ضمن قیمتهای این جدول قبل از تخفیف 35 درصدی بهمن سال گذشته هستند.
دو، این که شرکتها PAP و ISP تو قیمتگذاری تابع دستورات سازمان تنظیم مقررات هستند. یعنی اون سازمانه که نحوه قیمتگذاری رو تعیین کرده و شرکتها فقط بر اساس دستورالعملهای اون سازمان روی پهنای باند، ضریب اشتراک و حجم ترافیک بازی میکنن و قیمتهای مختلفی میدن. سازمان تنظیم مقررات هم برای اینترنت نامحدود و اینترنت حجمی نحوه قیمتگذاری رو مشخص کرده.
شما اگه یه نگاه به قیمتهای شرکتهای مختلف بندازی میبینی که تو سرویسهای نامحدودشون تقریباً قیمتهاشون یکسانه. مثلاً سرویس 128 نامحدود (به شرطی که ضریب اشتراکش از 1 به 3 بالاتر نباشه) قیمتش بین 27 هزار تومن تا 30 هزار تومنه. البته بعضی شرکتها یه سرویس 128 نامحدود با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 هم دارن که قیمتش حدود 12 - 13 هزارتومنه. مثلاً 128 مخابرات یا برنزی آسیاتک یا برنزی فنآوا از این جنسن. (مخابرات کلاً سرویسهاش با ضریب اشتراک بالاست. به خاطر همینم هست که در ظاهر قیمتش به نسبت بقیه پایینتره.)
سازمان تنظیم برای قیمتگذاری فروش حجمی اینترنت هم مصوبه داره. قیمتگذاری این نوع سرویسها هم دو بخش داره. یک بخش از قیمت مرتبط با میزان حجمیه که ارائه میشه که طبق همون معیار معروف تا 5 گیگ اول، گیگی 3600 تومن، 5 تا 10 گیگ بعدی گیگی،گیگی 2800 تومن و ... محاسبه میشه. اما بخش دیگه اون مرتبط با پهنای بانده که با عنوان «هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه» پهنای باند تو مصوبههای سازمان تنظیم مشخص شده. مثلاً برای یه سرویس حجمی 1مگابیت این هزینه ماهی 7500 تومنه. اگه بخوای قیمت یه سرویس یکماهه 1مگابیت با حجم 3 گیگ رو تعیین کنی میشه 7500 تومن به اضافه 3 تا 3600 تومن که سرجمعش میشه 18300 تومن. این میشه سقف قیمت اون سرویس. اما ممکنه یه شرکتی قیمت رو یه مقدار از این سقف کمتر در نظر بگیره. مثلاً صبانت همین سرویس رو 17300 تومن میفروشه. یعنی 1000 تومن تخفیف میده.
iman2482
09-11-2014, 11:06
سلام
خوب شما هر وقت واسه 512 مبلغ 325500 دادی و برای 1024 مبلغ 1041600 تومان دادی به شرکتهای دزد میگیم اینکارو نکنن !!!
fastfind
09-11-2014, 22:29
دوستان نمیدونستم اینجا جاش هست یا نه ولی من حدود 3 تا 4 کیلومتر از مرکز مخابراتی فاصله دارم. کیفیت خطم جالب نیست.
برای سرعتهای بالا نماینده صبانت گفت کیفیت حطت خوب نیست و باید سیمکشی ها رو درست کنی.
راستش من کیفیت سیم خوب استفاده کردم. تفاوت snr و line att و max rate خط از سر خط نسبت به پشت مودم هم بسیار کمه.
مثلا سر خط snr 25 هست ولی داخل اتاق پشت مودم snr 23.6 که فکر نکنم بشه بهترش کرد.
با دو مودم 8817 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 8811 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که لینک شده مشخصاتش خط رو چک کردم.
بهترین حالت رو با مودم 8817 نشون میده و max rate رو 10 مگ میده عکس زیر:
ولی با مودم 8811 که واقعا خیلی قدیمیه و زیاد روشن بوده و ضربه هم خورده max rate رو تا 8 مگ نشون میده با مود adsl+
با مودم g.dmt بهتر میاره و snr رو بالا نشون میده ولی خوب max rate حدود همون 8 مگ هست.
خوب به نظرتون بخوام مودم خوب کاردرست بگیرم که حتی از 8817 بهتر عمل کنه برای snr و max rate ــه خط که بتونم سرعتهای بالا بگیرم
البته کاملا واضحه که فاصله زیاد تا مرکز رو نمیشه جبران کرد و انتظارم هم معقوله و واقعیتی هست دیگه فاصله.
خوب چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ یه سرچی که زدم دوستان به چیپ مودم تاکید دارند. چه مارک و مدلی چیپش خوبه برای خط من که فاصله زیاد دارم تا مخابرات؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید بگید.
یک، این که شرکتهای PAP خودشون فروشنده مستقیم اینترنت به مصرفکننده هم هستند. مثل آسیاتک، پارسآنلاین، صبانت، و 5 - 6 تای دیگه. اما تو این جدول، قیمت فروش پهنای باند متقارن این شرکتها به شرکتهای رده دوم رو نشون میده. مثلاً سپنتا یا شهراد پهنای باندشون رو از شرکتهای PAP میگیرن که اگه اشتباه نکنم سپنتا از پیشگامان میگیره و شهراد از آسیاتک. در ضمن قیمتهای این جدول قبل از تخفیف 35 درصدی بهمن سال گذشته هستند.
دو، این که شرکتها PAP و ISP تو قیمتگذاری تابع دستورات سازمان تنظیم مقررات هستند. یعنی اون سازمانه که نحوه قیمتگذاری رو تعیین کرده و شرکتها فقط بر اساس دستورالعملهای اون سازمان روی پهنای باند، ضریب اشتراک و حجم ترافیک بازی میکنن و قیمتهای مختلفی میدن. سازمان تنظیم مقررات هم برای اینترنت نامحدود و اینترنت حجمی نحوه قیمتگذاری رو مشخص کرده.
شما اگه یه نگاه به قیمتهای شرکتهای مختلف بندازی میبینی که تو سرویسهای نامحدودشون تقریباً قیمتهاشون یکسانه. مثلاً سرویس 128 نامحدود (به شرطی که ضریب اشتراکش از 1 به 3 بالاتر نباشه) قیمتش بین 27 هزار تومن تا 30 هزار تومنه. البته بعضی شرکتها یه سرویس 128 نامحدود با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 هم دارن که قیمتش حدود 12 - 13 هزارتومنه. مثلاً 128 مخابرات یا برنزی آسیاتک یا برنزی فنآوا از این جنسن. (مخابرات کلاً سرویسهاش با ضریب اشتراک بالاست. به خاطر همینم هست که در ظاهر قیمتش به نسبت بقیه پایینتره.)
سازمان تنظیم برای قیمتگذاری فروش حجمی اینترنت هم مصوبه داره. قیمتگذاری این نوع سرویسها هم دو بخش داره. یک بخش از قیمت مرتبط با میزان حجمیه که ارائه میشه که طبق همون معیار معروف تا 5 گیگ اول، گیگی 3600 تومن، 5 تا 10 گیگ بعدی گیگی،گیگی 2800 تومن و ... محاسبه میشه. اما بخش دیگه اون مرتبط با پهنای بانده که با عنوان «هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه» پهنای باند تو مصوبههای سازمان تنظیم مشخص شده. مثلاً برای یه سرویس حجمی 1مگابیت این هزینه ماهی 7500 تومنه. اگه بخوای قیمت یه سرویس یکماهه 1مگابیت با حجم 3 گیگ رو تعیین کنی میشه 7500 تومن به اضافه 3 تا 3600 تومن که سرجمعش میشه 18300 تومن. این میشه سقف قیمت اون سرویس. اما ممکنه یه شرکتی قیمت رو یه مقدار از این سقف کمتر در نظر بگیره. مثلاً صبانت همین سرویس رو 17300 تومن میفروشه. یعنی 1000 تومن تخفیف میده.
نام
نام خانوادگی
سمت
شماره پرسنلی
اعتراف کن! زود!!
HardwareMaster
10-11-2014, 07:17
سلام
خوب شما هر وقت واسه 512 مبلغ 325500 دادی و برای 1024 مبلغ 1041600 تومان دادی به شرکتهای دزد میگیم اینکارو نکنن !!!
بله چرا که نه
اگر ملاک فقط سرعت باشه یعنی محدودیت حجم درکار نباشه و بین n نفر هم sharing صورت ندن معلومه که میصرفه و میگیریم
bilmazlar
10-11-2014, 08:07
نام
نام خانوادگی
سمت
شماره پرسنلی
اعتراف کن! زود!!
نام و نام خانوادگی: بیل مزلر
سمتهای کنونی: مدیر طراحی محصول شرکتهای شافل، پارسآفلاین، صفانت، آسیافک و یه چندتای دیگه
شمارههای پرسنلی: 9999، 987654، 009988، 0000 و ....
باشه! باشه! اعتراف میکنم. من از مدیرعاملای شرکتهای که توشون کار میکنم پول میگیرم که اینجا بیام فضا رو به نفع شرکتهامون تلطیف کنم. من از تمام ملت همیشه در صحنه عذر میخوام و تقاضای عفو و بخشش و رأفت اسلامی در مورد خودم دارم.
پ.ن.: خیلی با حال بود این پستت گیگاجان.:n09::n09::n09:
نام
نام خانوادگی
سمت
شماره پرسنلی
اعتراف کن! زود!!
رفیق ایشون شناخته شدن تو فروم و هیچ موقع از این شرکتای دزد دفاع نکردن و از اطلاعات بالایی برخوردارن...
bilmazlar
10-11-2014, 13:34
رفیق ایشون شناخته شدن تو فروم و هیچ موقع از این شرکتای دزد دفاع نکردن و از اطلاعات بالایی برخوردارن...
دوست من. ممنون بابت اظهار لطفت.
من فکر نمیکنم دوست خوبمون gigaht هم منظوری غیر از شوخی کردن داشتن. من تمام اطلاعاتی رو که تو این تالار یا تالارهای دیگه میدم از خود اینترنت درمیآرم. حالا این وسط یه وقتایی هم اشتباه میکنم و یه چیزایی رو به غلط مطرح میکنم.
پ.ن.: جالب اینه که 1.5 سال پیش نزدیک بود برم این پارسآنلاین مشغول به کار بشم که خدا رو شکر جور نشد. چون الآن از هزاران کاربر این شرکت (مثل خودم) فحش میشنیدم. خدایا صد هزار مرتبه شکر که نشد.:n26:
poorya_2
10-11-2014, 13:58
من که از صباتر بالاخره کوچ کردم
رفتم مخابرات
پروسه تخلیه پورت و گرفتن سرویس از مخابرات و رانژه کلا 48 ساعت طول کشید
کیفیت خط رو نگا کنید
تنها مشکلش فعلا پینگه که یکم از صبانت بالاتره
دومین مشکل هم ضریب اشتراک هست که توی صبانت 1/2 بود اینجا 1/8 :(
شبانه هم که رایگانه ، سرعت شبانه هم تست میکنم اطلاع میدم
amrihh49
10-11-2014, 14:00
رفتم مخابرات
کیفیت خط رو نگا کنید
درود به شما،میتونید بگید بهم چگونه این اطلاعاتی که در عکس هست رو از کدوم قسمت مودم بدست آوردید؟
poorya_2
10-11-2014, 14:15
درود به شما،میتونید بگید بهم چگونه این اطلاعاتی که در عکس هست رو از کدوم قسمت مودم بدست آوردید؟
درود
داداش باید به کانفیگ مودم مراجعه کنی اکثر مودم ها آدرس کانفیگشون اینه : 192.168.1.1
اگه مودمت TP-Link هست توی تب Status سپس تب Device Info و سپس اون پایین بخش ADSL میتونی اطلاعات رو ببینی
اینم آموزش تصویری
amrihh49
10-11-2014, 14:34
درود
داداش باید به کانفیگ مودم مراجعه کنی اکثر مودم ها آدرس کانفیگشون اینه : 192.168.1.1
اگه مودمت TP-Link هست توی تب Status سپس تب Device Info و سپس اون پایین بخش ADSL میتونی اطلاعات رو ببینی
اینم آموزش تصویری
دمت گرم داداش. البته مودم خودم نیست،مودم داداشم goldweb هست اما ممنونم ازت که وقت گذاشتی.خط خودت تا چند مگ باز هست با توجه به این عکسی که فرستادی ؟
david-ebi
10-11-2014, 18:17
نام
نام خانوادگی
سمت
شماره پرسنلی
اعتراف کن! زود!!
دوست عزیز gigaht شما خودت جزو یکی از باحالترین بچه های این تاپیک هستی و باید بگم جناب bilmazlar هم بهتر از شما نباشن از بچه های بسیار گل و بسیار با دانش و فهیم این تاپیک و چندین تاپیک دیگر هستند.ایشون توضیحاتی برای من دادند تا حالا که حتی مهندسین شبکه پشتیبانیها که حضورا باهاشون صحبت کردم نه یاد داشتند اون مطالب رو یا اگرم یاد داشتند حوصله اشو نداشتند که توضیح بدند.خلاصه من از ایشون خیلی چیز یاد گرفتم و به قول اون دوستمون هیچ وقت هم از شرکتای دزدی مثل صبانت پشتیبانی نکردند و همیشه علمی و مستدل حرف زدند.البته شما هم متوجه شدم که کاملا قصدت مزاح و شوخی بود اما خواستم هم از شما و هم از جناب bilmazlar که خیلی وقت بود هم صحبت باهاشون نشده بودم و ازشون خبری نداشتم تشکر کنم.موفق باشید.:n16:
david-ebi
10-11-2014, 18:23
رفتم مخابرات
کیفیت خط رو نگا کنید
بابا ای ول خوش به حالت.فکر کنم یا همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتتون هستی یا نهایتا چند تا خونه باهاش فاصله داری.برو حالشو ببر:n02:
HardwareMaster
10-11-2014, 18:57
واقعا هر کی توی صبانت بمونه آخرش یا دق میکنه یا سکته یا سرطان و یا تیمارستان، از این 4 حالت خارج نیست
دو هفته است به نمایندگی فروش و پشتیبانی مشهد دارم میگم این پنل ما دکمه ی 1/3 اش کار نمیکنه هر بار میگن باشه درستش می کنیم ولی هیچ خبری نیست
امروز به دفتر مرکزی تهران قضیه رو گفتم میگه کاری نداره شما یک حجم جدید بخرین تا بتونین از شبانشم استفاده کنین!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم پدرجان من ده روز دیگه دوره ی یکماهه ام سرمیاد ولی هنوز 6 گیگ از حجم این ماه مونده همین رو میخوام با سرعت بالاتر شبانه با طرح 1/3 استفاده کنم
میگه این فقط یک طرح تشویقی هست و از طرف ما الزامی برای برقراری اون نیست و .....
خلاصه ی کلامش بنظرم اینه که اینا همین طرح 1/3 رو هم حق کاربرا نمیدونن!! و احتمالا اون رو هم بزودی حذف میکنن
دیگه واقعا تصمیم گرفتم از شر این آشغالها خودم رو یکجوری راحت کنم
sleeplessness
10-11-2014, 19:05
خلاصه ی کلامش بنظرم اینه که اینا همین طرح 1/3 رو هم حق کاربرا نمیدونن!! و احتمالا اون رو هم بزودی حذف میکنن
حرف شما درسته و فعلا پارس و صبانت هم این قبول دارند
و از طمع این شرکت ها چیزی بعید نیست
bilmazlar
10-11-2014, 23:25
دوست عزیز gigaht شما خودت جزو یکی از باحالترین بچه های این تاپیک هستی و باید بگم جناب bilmazlar هم بهتر از شما نباشن از بچه های بسیار گل و بسیار با دانش و فهیم این تاپیک و چندین تاپیک دیگر هستند.ایشون توضیحاتی برای من دادند تا حالا که حتی مهندسین شبکه پشتیبانیها که حضورا باهاشون صحبت کردم نه یاد داشتند اون مطالب رو یا اگرم یاد داشتند حوصله اشو نداشتند که توضیح بدند.خلاصه من از ایشون خیلی چیز یاد گرفتم و به قول اون دوستمون هیچ وقت هم از شرکتای دزدی مثل صبانت پشتیبانی نکردند و همیشه علمی و مستدل حرف زدند.البته شما هم متوجه شدم که کاملا قصدت مزاح و شوخی بود اما خواستم هم از شما و هم از جناب bilmazlar که خیلی وقت بود هم صحبت باهاشون نشده بودم و ازشون خبری نداشتم تشکر کنم.موفق باشید.:n16:
چطوری رفیق شفیق؟ david جان. من هم چند وقتی بود که ازت خبری نداشتم. از محبتی که نسبت به من داری خیلی ممنونم. امیدوارم که همیشه موفق باشی.:n16:
راستی به جای این خط صبانتت از کجا سرویس گرفتی؟ فنآوا؟ یا آسیاتک؟
دیگه میدونی که پارسآنلاین هم زده جاده خاکی. ما هم باید به دنبال جایگزین باشیم. گر چه این طور که بوش میآد این قضیه همهگیر میشه و بعد از چند ماه دیگه عملاً جایی باقی نمونه که رایگان شبانه داشته باشه.
iman2482
11-11-2014, 00:33
بله چرا که نه
اگر ملاک فقط سرعت باشه یعنی محدودیت حجم درکار نباشه و بین n نفر هم sharing صورت ندن معلومه که میصرفه و میگیریم
خوب شما استثنایی ! وگرنه هزار تومان گران شه همینجا شرکتها رو دار میزنن و کلی سر و صدا راه میفته !
شما هم اگر واقعیت رو گفته باشید کاری نداره ! برید یکی از شرکتها و بگید پهنای باند ددیکیت میخوام !
دقیقا با ضریب اشتراک 1 به 1 بهت میدن و کاملا نامحدود .
البته این هزینه خامشه و هزینه های جانبی مثل ترانسفر و ... هم بهش اضافه میشه .
تازه خیلی کمتر از این قیمتی که اینجا زده شده بهت میدن چون خودشون stm 1 , stm 4 و... میگیرن و ارزونتر در میاد.
البته این رو واقعا دیگه به مشترک حقیقی نمیشه داد و حتما باید حقوقی باشه
نام و نام خانوادگی: بیل مزلر
سمتهای کنونی: مدیر طراحی محصول شرکتهای شافل، پارسآفلاین، صفانت، آسیافک و یه چندتای دیگه
شمارههای پرسنلی: 9999، 987654، 009988، 0000 و ....
باشه! باشه! اعتراف میکنم. من از مدیرعاملای شرکتهای که توشون کار میکنم پول میگیرم که اینجا بیام فضا رو به نفع شرکتهامون تلطیف کنم. من از تمام ملت همیشه در صحنه عذر میخوام و تقاضای عفو و بخشش و رأفت اسلامی در مورد خودم دارم.
پ.ن.: خیلی با حال بود این پستت گیگاجان.:n09::n09::n09:
آقا جواب شما جالبتر بود . لذت بردیم . منظور منهم همونطور که اکثر دوستان متوجه شدند کنایه ای بود به این ریز اطلاعاتی که شرح میدادی !
تاپیک که همه اش شده اخبار ناخوشایند و تنش بین کاربران و .. گاهی یکم باهم بخندیم بد نیست . مشت محکمی میشه بدهان .. یاوه گویان !
رفتم مخابرات
کیفیت خط رو نگا کنید
حیف این خط نیست .. فقط 2048 ؟؟ دوست دیگه ای میکفت مخابرات روزا براش تا 8 و بیشتر هم بازه . گمونم مخابرات سیستم مدیریتش جزیره ای ترینه میون پپ ها,
یعنی همون ملوک اطوائفی که در تاریخ میخوندیم . هرجا قانون خودشو داره .
البته اگه قراره کوچ کنیم مخابرات بهتره اطلاعات محلی بیشتری بدست بیارم از مرکز خودمون ببینم والی اش کیه .
poorya_2
11-11-2014, 11:25
دمت گرم داداش. البته مودم خودم نیست،مودم داداشم goldweb هست اما ممنونم ازت که وقت گذاشتی.خط خودت تا چند مگ باز هست با توجه به این عکسی که فرستادی ؟
تا 2 مگ بازه داداش :n28:
بابا ای ول خوش به حالت.فکر کنم یا همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتتون هستی یا نهایتا چند تا خونه باهاش فاصله داری.برو حالشو ببر:n02:
اره حدود 200 متر با مرکز مخابراتی منطقه فاصله دارم :n10: ولی چه فایده !! :n15:
حیف این خط نیست .. فقط 2048 ؟؟ دوست دیگه ای میکفت مخابرات روزا براش تا 8 و بیشتر هم بازه . گمونم مخابرات سیستم مدیریتش جزیره ای ترینه میون پپ ها,
یعنی همون ملوک اطوائفی که در تاریخ میخوندیم . هرجا قانون خودشو داره .
البته اگه قراره کوچ کنیم مخابرات بهتره اطلاعات محلی بیشتری بدست بیارم از مرکز خودمون ببینم والی اش کیه .
من که حسابی پشیمون شدم اومدم مخابرات ، 1 مگ صبانت روزانه سرعتش حدود 500kB/s بود همین سرویس رو از مخابرات گرفتم سرعتش 130 هست
پینگ صبانت کجا ؟!
و این مخابرات زپرتی کجا ؟!
ماه بعد هم میرم پیشگامان یا آسیاتک ؟!
sleeplessness
11-11-2014, 12:59
من که حسابی پشیمون شدم اومدم مخابرات ، 1 مگ صبانت روزانه سرعتش حدود 500kB/s بود همین سرویس رو از مخابرات گرفتم سرعتش 130 هست
پینگ صبانت کجا ؟!
و این مخابرات زپرتی کجا ؟!
چه مرکز مخابرتی هستی ؟
HardwareMaster
11-11-2014, 14:31
اتفاقا من امروز صحبتای نهاییم رو با مخابرات کردم و بزودی کوچ میکنم به مخابرات
نه پینگ برام مهمه نه سرعت روزانه، چون دانلود شبانه برام در اولویته
طبق اظهارات مخابرات، روزانه تا 10 مگ هم سرعتا بازه. شبانه هم محدودیت حجمی مثل این دزدا فعلا در کار نیست
حتی حاضرم GPRS و دایل آپ زپرتی راه بیاندازم و استفاده کنم ولی دیگه طرف صبانت نیام. یعنی حساب کنید توی این 8 سال چقدر از صبانت زده شدم مخصوصا با این رفتار اخیرشون. درست مثل حیوانات آزمایشگاهی با کاربرهاشون برخورد میکنن
poorya_2
11-11-2014, 16:09
چه مرکز مخابرتی هستی ؟
شهرکرد - مرکز مخابراتی امام
اتفاقا من امروز صحبتای نهاییم رو با مخابرات کردم و بزودی کوچ میکنم به مخابرات
نه پینگ برام مهمه نه سرعت روزانه، چون دانلود شبانه برام در اولویته
طبق اظهارات مخابرات، روزانه تا 10 مگ هم سرعتا بازه. شبانه هم محدودیت حجمی مثل این دزدا فعلا در کار نیست
حتی حاضرم GPRS و دایل آپ زپرتی راه بیاندازم و استفاده کنم ولی دیگه طرف صبانت نیام. یعنی حساب کنید توی این 8 سال چقدر از صبانت زده شدم مخصوصا با این رفتار اخیرشون. درست مثل حیوانات آزمایشگاهی با کاربرهاشون برخورد میکنن
من با 2020 تماس گرفتم گفتن سرعت 10مگ شامل شبانه رایگان نمیشه ، شما قبل از کوچ خوب تحقیق کن ، که مثل من پشیمون نشی
سرعت شبانه هم حدود 120 هست که کلا من دیشب حدود 1 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم (ساعت رایگان هم 1 تا 7 صبح )
مخابرات رو به عنوان گزینه اخر انتخاب کن ، این نظر من بود ، به هر حال هر طور خودت صلاح میدونی
mohammad.asghari
11-11-2014, 18:24
دوستان وضعیت صبانت در مشهد چطوره؟من مرکز صابری وحید هستم
HardwareMaster
11-11-2014, 21:27
شهرکرد - مرکز مخابراتی امام
من با 2020 تماس گرفتم گفتن سرعت 10مگ شامل شبانه رایگان نمیشه ، شما قبل از کوچ خوب تحقیق کن ، که مثل من پشیمون نشی
سرعت شبانه هم حدود 120 هست که کلا من دیشب حدود 1 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم (ساعت رایگان هم 1 تا 7 صبح )
مخابرات رو به عنوان گزینه اخر انتخاب کن ، این نظر من بود ، به هر حال هر طور خودت صلاح میدونی
سرعت شبانه ی 120 مخابرات خیلی بمراتب بهتر از سرعت شبانه ی 15 صبانته
همین که محدودت نمیکنه خودش یک دنیا میارزه
میشه شبی 2.5 گیگ .. هوم , به چه روزی افتادیم !
بنظرم دوران وزارت اون سلیمانی اخمو وضع خیلی بهتر بود تا این واعظی خوشرو .
david-ebi
12-11-2014, 11:53
چطوری رفیق شفیق؟ david جان. من هم چند وقتی بود که ازت خبری نداشتم. از محبتی که نسبت به من داری خیلی ممنونم. امیدوارم که همیشه موفق باشی.:n16:
راستی به جای این خط صبانتت از کجا سرویس گرفتی؟ فنآوا؟ یا آسیاتک؟
دیگه میدونی که پارسآنلاین هم زده جاده خاکی. ما هم باید به دنبال جایگزین باشیم. گر چه این طور که بوش میآد این قضیه همهگیر میشه و بعد از چند ماه دیگه عملاً جایی باقی نمونه که رایگان شبانه داشته باشه.
سلام به شما دوست عزیزم و بقیه دوستان گل.ما اسباب کشی کردیم به یک خونه جدید و وضعیت اینجا از نظر کیفیت خط تلفن واسه اینترنت یک کمی بهتر از خونه قبلی هست.اونجا attenuation ام 43 بود و اینجا 32 هستش و روی پهنای باند10 مگ اینجا نویزم 16 دسی بل هستش.بنابراین یک کمی کمتر از اونجا اذیت میشم و مثلا اگر اون زمانی بود که همه تب 12 مگ صبانت رو داشتن اینجا راحت میتونستم بگیرم.اما این خونه جدید خطش از قبل(مالک قبلی)روی عصر تلکام رانژه شده و همونطور که میدونید من 2 تا خط تلفن شخصی دارم که همه جا با خودم انتقالشون میدم.الان هم منتظرم که هر وقت 2 خطم منتقل شدن به اینجا مجدد از آسیاتک و فن آوا سرویس بگیرم .چون این عصر تلکام خیلی مزخرفه.کلا به کاربر خونگی سرعت بالاتر از 2 مگ نمیدن و شبانش هم فقط 3 تا 7 هستش و سرعت شبانش هم هنوز تست نکردم ببینم چقدره اما کلا به خاطر سرعت کمی که داره و ساعت کمتر رایگانش نمیخواهم ازش دیگه استفاده کنم.واسه من والله سرویس 10 مگابیت آسیاتک فعلا خوبه و شبانش هم اگر دانلودر حرفه ای باشی بین 4 تا 5 گیگ میتونی دانلود کنی.فن آوا هم بد نیست.من همین دو تا رو فعلا میخواهم داشته باشم.اما تا اومدن خطهای تلفنم مجبورم با همین عصر تلکام سر کنم.:n03:تازه احتمال زیادی داره که یا هر دو خط یا یکی از خطهامو به علت نبودن امکانات فنی منتقل نکنن یا اگرم منتقل شد روی pcm بهم بدن.که اونوقت دیگه بدبخت میشم.فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
david-ebi
12-11-2014, 12:02
دوستان وضعیت صبانت در مشهد چطوره؟من مرکز صابری وحید هستم
دوست عزیز واقعا هنوز متوجه نشدی که همه دارن از صبانت فرار میکنن و ازش مینالن:n04:.مگر اینکه کلا اهل دانلود شبانه نباشی و حاضر باشی واسه هر گیگی که دانلود میکنی در کل 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته 3888 تومان(با احتساب مالیاتش)بدی.:n02:
maniya12
12-11-2014, 12:46
دوستان من میخوام 128 نامحدود برنزی صبانت رو بگیرم مهم برای من پینگ پایین و نداشتن تایم اوتی و پکت لاسه و در مرحله آخر سرعت دانلود در حد 30kb سرعت دانلود 128برنزی چنده؟
چون من گیم آنلاین بازی میکنم فقط پینگ پایین و نداشتن تایم اوتی برام ملاکه.آیا صبانت به درد کاره من میخوره؟؟
من آبادان زندگی میکنم
سلام.کسی میدونه صبانت تو تهران چطوره ؟ من پارس انلاین دارم اما میخوام برای خط دیگه ام اگر صبانت خوب باشه امتحانش کنم. چیزهایی که من دنبالشم
1.سرعت تک لینک نسبتا خوب
2.پینگ stable و بدون تایم اوت(یا با پکت لاست کمتر)
3.به دانلود شبانه اهمیت نمیدم
p.s : از اونجا داتک پورت خالی نداره فکر کنم تنها مورد باقی مانده همین صبانت باشه
ممنون میشم کسی جواب بده
amrihh49
12-11-2014, 21:31
درود به همه دوستان.بنده صبانت دارم با سرعت 12 مگ شبانه 600 کیلوبایت سرعت دانلود هست و روزها هم با همین سرعته.فعلا برای کسانی که اهل دانلود شبانه هستند عالیه.چون هرچه قدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی درساعات رایگان دانلود کنی.
sleeplessness
12-11-2014, 22:02
هنوز چند شرکت موندن که شبانه رایگان دارند
داتک هم تخفیف 90 درصدی داره
اگه زیر 10 گیگ در ماه دانلود داره براش خوبه
اما شرکتی که هیچ حساب کتابی نداره چند روز قبل از زدن اعلامیه دانلود شبانه رو به شدت محدود کرد
حداقل پارس 20 روز قبل اطلاع داد
درود به همه دوستان.بنده صبانت دارم با سرعت 12 مگ شبانه 600 کیلوبایت سرعت دانلود هست و روزها هم با همین سرعته.فعلا برای کسانی که اهل دانلود شبانه هستند عالیه.چون هرچه قدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی درساعات رایگان دانلود کنی.
12 که سرعتش بیشتر بود!:n13:
مطمئنید الان خط شما رو 12 هست؟
milad.design
13-11-2014, 01:21
دوستان عزیز در قسمت کنترل پنل حساب ف سایت صبانت..... یه قسمت داره نوشته: "سرویس رزرو : مشترک سرویس رزرو ندارد"
یعنی اینکه، من الان مثلا، 2مگ ماهانه دارم که 10 روز تا پایان سرویسم مونده، میتونم از الان از قسمت خرید، سرویس 256 ماهانه خریداری کنم ، بعد این 256 میره توی رزرو؟؟ و اینکه همون موقع میتونم فعال کنم؟!! (مثل مخابرات،10 روز باقی رو میسوزونه و سرویس جدید رو اعمال میکنه)....
milad.design
13-11-2014, 01:24
دوستان سرویس های نامحدود سرعتشون چطوره؟؟ مثلا 512 برنزی؟؟ .. و اینکه محدودیت روی نامحدود در چه حدی اعمال میشه؟!!
sleeplessness
13-11-2014, 01:49
دوستان عزیز در قسمت کنترل پنل حساب ف سایت صبانت..... یه قسمت داره نوشته: "سرویس رزرو : مشترک سرویس رزرو ندارد"
یعنی اینکه، من الان مثلا، 2مگ ماهانه دارم که 10 روز تا پایان سرویسم مونده، میتونم از الان از قسمت خرید، سرویس 256 ماهانه خریداری کنم ، بعد این 256 میره توی رزرو؟؟ و اینکه همون موقع میتونم فعال کنم؟!! (مثل مخابرات،10 روز باقی رو میسوزونه و سرویس جدید رو اعمال میکنه)....
نه تا اخرین روز قرار داد روی سرویس قبلی بعد سرویس جدید اعمال میشه
البته میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید سرویس فعلی رو برگشت بزنند و سرویس جدید بهتون بدن
یه 512 داشتم که درخواست تعویض قبل از شروعش کردم اول گفت نصف برمیگرده بعد که دید هنوز سرویسم شروع نشده فقط اختلاف دو سرویس پرداخت کردم و سر موعد به جای 512 یک مگ گرفتم
دوستان سرویس های نامحدود سرعتشون چطوره؟؟ مثلا 512 برنزی؟؟ .. و اینکه محدودیت روی نامحدود در چه حدی اعمال میشه؟!!
نامحدود ها یک حجم مصرف منصفانه داره که سرعت بالایی داره بعد از تمام شدن اون حجم سرعت اسمی شیر شده بین 8 نفر میشه
فرق برنزی و طلایی در همین حجم سرعت بالاست برای برنزی 10 گیگ )
سلام.کسی میدونه صبانت تو تهران چطوره ؟ من پارس انلاین دارم اما میخوام برای خط دیگه ام اگر صبانت خوب باشه امتحانش کنم. چیزهایی که من دنبالشم
1.سرعت تک لینک نسبتا خوب
2.پینگ stable و بدون تایم اوت(یا با پکت لاست کمتر)
3.به دانلود شبانه اهمیت نمیدم
p.s : از اونجا داتک پورت خالی نداره فکر کنم تنها مورد باقی مانده همین صبانت باشه
ممنون میشم کسی جواب بده
مشکل خاصی نداره ولی مزیت خاصی هم بنظر من نداره . همه چیز رو متوسط درنظر بگیرید .
پینگ خوبه , لاست هم نداره مگر مواقعی که سراسریه . یه مقدار هم بستگی به مرکزتون داره چون همه مراکز رو بروز نکردن
از لحاظ تجهیزات و اینه که همه جا نمیتونن سرعت بالاتر از 6 بدن .
amrihh49
13-11-2014, 02:34
12 که سرعتش بیشتر بود!:n13:
مطمئنید الان خط شما رو 12 هست؟
بله درسته اما مشکل از خطم هست متاسفانه
HardwareMaster
13-11-2014, 06:30
دکمه ی پیشنهاد ویژه برای دیگران هم خرابه یا مال من دکمش چینی بوده زود خراب شده؟!
HardwareMaster
13-11-2014, 10:28
دکمه ی پیشنهاد ویژه برای دیگران هم خرابه یا مال من دکمش چینی بوده زود خراب شده؟!
حدس خود من اینه که چون حجم 10 گیگ یکماهه ی قبلی رو در کمتر از یکماه تموم کردم بهمین دلیل در شارژ یکماهه ی بعدیش، این دکمه رو از کار انداختن
بنظرم اینم یجور ترفنده برای چاپیدن بهتر کاربرها ...!
بعبارتی باید حجم یکماهه رو زودتر از یکماه تموم نکرد
دلیل دیگه ای پیدا نمی کنم
HardwareMaster
13-11-2014, 15:19
هیچکس نظری نداره؟:n13:
واقعا هیچکس از این دکمه طی یکی دو هفته ی اخیر استفاده نکرده که با اطمینان بگه دکمه براش درست کار میکنه یا نه؟:n04:
چون من تنها 168 مگابایت و نصف روز تا تخلیه ی خط فاصله دارم و میخوام مطمئن بشم
شانس که ندارم، فردا که زدم تخلیه ی خط، 10 نفر یهویی میان جواب سوالم رو با هم میدن و میگن دکمه درست کار میکنه:n02:
حدس خود من اینه که چون حجم 10 گیگ یکماهه ی قبلی رو در کمتر از یکماه تموم کردم بهمین دلیل در شارژ یکماهه ی بعدیش، این دکمه رو از کار انداختن
بنظرم اینم یجور ترفنده برای چاپیدن بهتر کاربرها ...!
بعبارتی باید حجم یکماهه رو زودتر از یکماه تموم نکرد
دلیل دیگه ای پیدا نمی کنم
نه دوست عزیز ربطی به تموم کردن زودتر ازموعد حجم نداره
این دکمه (1/3 پنل کاربری) برای منم کار نمیکنه هر جا هم زنگ زدم اعتنایی نکردن و با بی احترامی برخورد کردن
طوری که انگار کسی حق نداره در این موارد از اینا سوال کنه
نه نمایندگی و نه پشتیبانی تهران شعور برخورد با مشترکینشونو ندارن!
دارم به زور این صبانت مذخرفو تحمل میکنم چون مجبورم
ولی دوماه دیگه نقل مکان میکنم و برای همیشه از این شر کت میرم.
HardwareMaster
13-11-2014, 15:35
نه دوست عزیز ربطی به تموم کردن زودتر ازموعد حجم نداره
این دکمه (1/3 پنل کاربری) برای منم کار نمیکنه هر جا هم زنگ زدم اعتنایی نکردن و با بی احترامی برخورد کردن
طوری که انگار کسی حق نداره در این موارد از اینا سوال کنه
نه نمایندگی و نه پشتیبانی تهران شعور برخورد با مشترکینشونو ندارن!
دارم به زور این صبانت مذخرفو تحمل میکنم چون مجبورم
ولی دوماه دیگه نقل مکان میکنم و برای همیشه از این شر کت میرم.
یک دنیا ممنون دوست عزیز بابت پاسخت:n16:
چون در دو راهی بهشت و جهنم گیر افتاده بودم که کدوم را میره جهنم و کدوم به بهشت
حالا که اینطوره تکلیف برای من تمام شد و میزنم روی دکمه ی تخلیه ی خط و و قبلا صحبت کردم میرم مخابرات. امیدوارم مشکل شما هم بزودی رفع بشه
بعد از 8 سال 》》》》》》》》خداحافظ صبانت:n18:
یک دنیا ممنون دوست عزیز بابت پاسخت:n16:
چون در دو راهی بهشت و جهنم گیر افتاده بودم که کدوم را میره جهنم و کدوم به بهشت
حالا که اینطوره تکلیف برای من تمام شد و میزنم روی دکمه ی تخلیه ی خط و و قبلا صحبت کردم میرم مخابرات. امیدوارم مشکل شما هم بزودی رفع بشه
بعد از 8 سال 》》》》》》》》خداحافظ صبانت:n18:
کار درستی میکنی
این صبانت دیگه درست بشو نیست و فقط مایه ناراحتی اعصابه
اینا به خصوص در مورد شبانه به گفته هاشون (پیشنهاد 1/3 و ...) کوچکترین تعهدی ندارن!!!
HardwareMaster
13-11-2014, 16:06
چه جلب!
فرم تخلیه رو با خط تلفن خودم پر کردم در آخر که زدم روی دکمه ی تایید، پیغام نوشت که با خط خودتون اینکار رو بکنید!)ویرایش : دلیلش این بود که با تبلت متصل به کابل Lan فرم رو پر کرده بودم. با کامپیوتر فرم رو پر کردم تأیید شد)
تماس گرفتم به واحد فروش و گفتم قضیه اینه
گوشی رو دادند به خانمی که قبلا بابت کار نکردن دکمه ی 1/3 شاید 5-6 مرتبه بهش شکایت کرده بودم پرسید e چرا تخلیه؟ گفتم قضیه اینه که شما حتی 1/3 رو برای همه تعطیل کردین. از طرفی دوره ی یکماهم فردا تمومه
گفت نه طرح 1/3 فعاله مطمئن باش و ... و ...
از من اصرار از ایشون انکار. گفتم باباجان خود نمایندگی تهران داره میگه ما ملزم به این خدمت به کاربرها نیستیم
گفت نه، بذار من باهاشون صحبت می کنم اوکی می کنم شما تا شنبه صبر کن
فعلا تخلیه خط رو ثبت کردم تا ببینم چکار میکنن، شما هم تا سر از تیمارستان در نیاوردین معطلش نکنین.
امیدوارم مطالبی که اینجا می نویسیم رو نخونن! و کارشکنی بیخودی نکنن چون منم لج می کنم و نه شارژ مجدد می کنم و نه پیگیری برای تخلیه. اینقدر بمونه تا خودشون تخلیه کنن
بضرب و زور 3g ایرانسل اینجا آنتن میده فعلا گذران میکنیم تا adsl مخابرات وصل بشه
sleeplessness
13-11-2014, 16:31
اگه تخلیه نکردن به 195 شکایت کن
برای من سواله که چطور هنوز موندین شماها ! والا برای منم بعد شش سال بی دردسر و فقط تمدید سال به سال سخت بود زدن دگمه تخلیه ولی زدم
و مقاومت چندانی هم نکردن و بلاخره قطع شد البته با لج گفتن 2 تومن باید بابت تخلیه بدید که خیلی حرکت چیپی بود حتی برای اینها !
تازه شماها شانس اینو آوردید که حرکت پارس رو دیدید و این مرحله رو پرش میکنید از روش و مثل ما یه ضرری هم اینوری نکردید. فکر میکنم همون بهتره که
یکراست برید مخابرات اگه بتونید جشنواره با شبانه بگیرید .
darkestpalace
14-11-2014, 06:26
من میخوام شنبه صبح تخلیه کنم از طریق سایت انجام بدم یا حضوری برم؟
Emperror Deadking
14-11-2014, 06:54
حواست باشه از صبانت نامحدود نگیری گریه ات درمیاد !!!
نامحدود بگیری اول سرعتت خوبه، ولی اگه زیاد دانلود کنی ( 10-15 گیگ ) سرعت دانلودت میشه اندازه ی دایال آپ !!!
من خودم همین چند وقت پیش که 512 نامحدود گرفته بودم سرعت دانلودم 5 کیلوبایت در ثانیه شده بود، حتی گوگل هم برام باز نمیشد ....
از یکی از دوستام که شاتل داره پرسیدم گفت نامحدود شاتل هم اینطوری است، بعد از مدتی میشه دایال آپ !!!
به نظر نامحدود مخابرات نسبت به بقیه بهتر باشه
HardwareMaster
14-11-2014, 08:35
من میخوام شنبه صبح تخلیه کنم از طریق سایت انجام بدم یا حضوری برم؟
گفته میشه اگر از طریق پنل کاربری بزنی روی فرم تخلیه، درخواست مستقیما به دست دفتر تهران رسیده و ظرف 48 ساعت برای انجام کار با شما تماس میگیرن
بعد از تخلیه ی پورت هم میتونی به شماره ی 2020 تماس بگیری برای برقراری خط مخابرات
متاسفانه توی ایران همه ی امور با اعمال شاقه هست. نمیدونم چرا ما باید همچنان مثل قرون وسطایی ها برای هر چیز کوچکی جنگ اعصاب داشته باشیم و زجر بکشیم؟ لابد برای اینکه گناهانمون همینجا توی دنیا پاک بشه!
milad.design
14-11-2014, 12:18
حواست باشه از صبانت نامحدود نگیری گریه ات درمیاد !!!
نامحدود بگیری اول سرعتت خوبه، ولی اگه زیاد دانلود کنی ( 10-15 گیگ ) سرعت دانلودت میشه اندازه ی دایال آپ !!!
من خودم همین چند وقت پیش که 512 نامحدود گرفته بودم سرعت دانلودم 5 کیلوبایت در ثانیه شده بود، حتی گوگل هم برام باز نمیشد ....
از یکی از دوستام که شاتل داره پرسیدم گفت نامحدود شاتل هم اینطوری است، بعد از مدتی میشه دایال آپ !!!
به نظر نامحدود مخابرات نسبت به بقیه بهتر باشه
بیـــــــخیال! من خودم شاتل داشتم...دانلود زیاد کردم سرعتم در حد 2کیلوبایت شد!!! :n02:
من فکر کردم صبانت هم مثل پارس آنلاین باشه،یعنی بعد از حجم مشخصی که واسه سرعت بالا گذاشته، سرعت پایینش همون 1/8 میشه....اگه اینم در 6کلیوبایت میکنه که فاجعه است!!
من تازه از دست مخابرات راحت شدم! اهواز مخابرات چند ماه نامحدود برداشته!!! محدودش هم مثل مورچه خوار حجم میخورد!!! تایم رایگان هم یکی در میون داره!!!
دلم واسه نامحدود واقعی تنگ شده.... :n03:
darkestpalace
14-11-2014, 16:08
گفته میشه اگر از طریق پنل کاربری بزنی روی فرم تخلیه، درخواست مستقیما به دست دفتر تهران رسیده و ظرف 48 ساعت برای انجام کار با شما تماس میگیرن
بعد از تخلیه ی پورت هم میتونی به شماره ی 2020 تماس بگیری برای برقراری خط مخابرات
متاسفانه توی ایران همه ی امور با اعمال شاقه هست. نمیدونم چرا ما باید همچنان مثل قرون وسطایی ها برای هر چیز کوچکی جنگ اعصاب داشته باشیم و زجر بکشیم؟ لابد برای اینکه گناهانمون همینجا توی دنیا پاک بشه!
از زمانی که تماس بگیرن چقدر طول می کشه تا تخلیه خط؟
david-ebi
14-11-2014, 17:33
اینطور که من دارم میبینم نقشه مخابرات داره میگیره و همه میخواهن برن مشترک مخابرات بشن.برای خودم در درجه اول و بعد همه دوستانم متاسفم واقعا:n03:واقعا داریم به همون نقشه اصلی اینا که اوضاع اینترنت هر روز بدتر از دیروز میرسیم تا همه مخابراتی بشن.
HardwareMaster
15-11-2014, 03:34
هر وقت تماس گرفتن و تخلیه کردن میگم. هنوز که خبری نیست
اگه دسترسی به 3G دارین خالی کنین آقا :
تعرفه ی مخابرات رو هم نگاه کردم طرح 2 مگ پاییزی اش که شبانه رایگان داره فکر کنم بهترین و تنها انتخاب بدرد بخورش باشه برای دانلودرها
darkestpalace
15-11-2014, 12:33
من دیشب فرم تخلیه رو پر کردم و امروز صبح بهم زنگ زد گفت چرا تخلیه؟ گفتم شبانه ! هشت ساله صبانتم اما با این قصه ی جدید دیگه قابل تحمل نیست ! گفت باشه به نمایندگی بگو خطت رو برگشت بزنن و ... رفتم نمایندگی ، خانوم محترم خیلی شیک فرمودن خب شما برای دانلود میرین حجم می خرین دانلود می کنین !! گفتم: ئه؟؟؟؟؟؟؟
اون یکی خانوم محترم هم از پشت مانیتور گفت کدوم شرکت میخواین برین ؟ گفتم میرم یه شرکتی که بشه شبانه دانلود کرد ! گفت: الان همه شرکتا موظف شدن شبانه رو حذف کنن ! گفتم باشه مشکلی نیست
sleeplessness
15-11-2014, 14:27
من دیشب فرم تخلیه رو پر کردم و امروز صبح بهم زنگ زد گفت چرا تخلیه؟ گفتم شبانه ! هشت ساله صبانتم اما با این قصه ی جدید دیگه قابل تحمل نیست ! گفت باشه به نمایندگی بگو خطت رو برگشت بزنن و ... رفتم نمایندگی ، خانوم محترم خیلی شیک فرمودن خب شما برای دانلود میرین حجم می خرین دانلود می کنین !! گفتم: ئه؟؟؟؟؟؟؟
اون یکی خانوم محترم هم از پشت مانیتور گفت کدوم شرکت میخواین برین ؟ گفتم میرم یه شرکتی که بشه شبانه دانلود کرد ! گفت: الان همه شرکتا موظف شدن شبانه رو حذف کنن ! گفتم باشه مشکلی نیست
خداییش خیلی رو میخواد که تبانی کنند با هم بعد با صدای بلند اعلام کنند
HardwareMaster
15-11-2014, 15:15
اولا ایول بشما بزن قدش :n11: دوما وقتی شرکتای ایرانی چه خصوصی و چه دولتی نصف فک و فامیلشون رو استخدام میکنن و یک میز و کامپیوتر میذارن جلوشون نمیشه توقع داشت چابکی و سوددهی کافی داشته باشن در نتیجه اینجوری میرن جاده خاکی و از حق کاربرا میزنن
چنین شرکتایی کاملا در مسیر قهقرا میفتن چون هم مشتری هاشون رو تند تند از دست میدن و هم روی اخراج فک و فامیلاشون رو از پشت میز ندارن. جز ورشکستگی آخر و عاقبتی ندارن.
این جمله خیلی مهمه!
من پیش خودم فکر میکردم این همه سال این شرکتا شبانه داشتن چرا یهو همه با هم تصمیم گرفتن شبانه رو حذف کنن؟
معلوم شد که دستور از بالاست.
اینم از دولت مچکران و چاکران!
david-ebi
16-11-2014, 18:51
تو صفحه کلوب وزیر اولا مجددا شخصا از حذف شبانه رایگان توسط شرکتها دفاع کرده و گفته یک امر کاملا تشویقی هست.بعدشم گفته دوم آذر درباره قیمتهای جدید اینترنت هم برای adsl و هم موبایل جلسه ای در سازمان تنظیم مقررات دارند.خدا به خیر کنه ایشالله.:n02:
HardwareMaster
16-11-2014, 19:53
اینم آخرین پستم ه در این تاپیک و اشتراکم رو برداشتم از این تاپیک طلسم شده. بزودی نام صبانت رو در موزه دوباره خواهم دید
چند ساعت بعد از پر کردن فرم داخل پنل کاربری، دو تا پیامک برای شما میرسه با این مضمون که خط شما در حال ارسال برای تخلیه هست- خط شما برای تخلیه ارسال شد
فرداش هم تخلیه صورت میگیره
خوشبختانه خط سر همون 48 ساعت کاری تخلیه شد و کار به زد و خورد نکشید:n02:
ولی تماس تلفنی و یا پیامکی مبنی بر تخلیه شدن خط براتون ارسال نمیشه. از روی چراغای مودم هم نمیشه متوجه شد
من محض اطمینان با پشتیبانی صبانت و بخش فروش مخابرات تماس گرفتم و مطمئن شدم تخلیه شده
فعلا بسته ی یک هفته ای 3G گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با حوصله بسته های مخابرات رو چک می کنم ببینم کدوم از دید کاربرها بصرفست توی pdf خود مخابرات گفته شده 5Mbps فاقد شبانه ی رایگانه در حالیکه اپراتور 2020 گفت شبانه ی رایگان داره!
ویرایش:
e e
راستی داشت یادم میرفت
اینم تقدیم به رییس صبانت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از خداش بود دانلودرها کوچ کنن برن >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا از حق نگذریم انصافا شرکت خوبی بود
من تقریبا دو ساله دارم.سرعتش عالی بود.شبانشم که محشر
سرعت دانلودم از رو 350-400 تو شب بوروز تکون نمیخورد
ولی این دانلود شبانه رو که از بین بردن دیگه میخوام برم ازین شرکت
من خوزستان-دزفول
خدایی خیلی تبلیغ کردم واسه این شرکت.حیف شد.خبر ندارین پیشگامان دانلود شبانه داره یا نه؟
mehdinik59
17-11-2014, 18:17
پینگ صبانت چنده؟ صبانت برای من که دانلود شبانه ندارم، فقط میخوام پینگ خوب، سرعت بالا هم تک کانکشن،هم چند کانکشن داشته باشم چطوره؟ سرعت سرویس ۶ مگ یا ۸ مگش چنده تو روز؟
کیفیت و سرعت صبا نت خیلی خوب بود
ولی حالا که دانلود شبانه رو برداشته بدرد نمیخوره
از یه طرف هم سرعت رو آورده گذاشته رو 8 مگ
که باعث شده اکثر جا ها که خطوط تلفنشون فیبر نوری نیست نویز شدید بیافته و سرعت بیش از اندازه بیاد پایین
قطعی و سرعت بسیار پایین حالا شده از مشخصه های صبا نت
که تا چند وقت واقعا بهترین بود
سرویسهای ۶ مگ و ۸مگ سرعتهای روزانشون فرق میکنه!؟
یعنی مثلا رو سرعتهای مختلف میبندن؟! شبانش چی؟!
اگه تخلیه نکردن به 195 شکایت کن
دلت خوشه شکایت دزد و پیش رئیس دزدا ببریم ؟
شکایت کردم از صبا نت فرم و فرستاده به خود صبانت
یارو جواب داده شما حقی ندارین و همینه که هست
وقتی شکایت میکنین فقط شکایت نامه رو به متشاکی میدن خودشون رسیدگی نمیکنن
داریم میشیم مثل کره شمالی...
sleeplessness
19-11-2014, 13:22
شما شکایت کنید بگید میخوام از مخابرات بگیرم صبانت نمیذاره
جواب میده
والا از حق نگذریم انصافا شرکت خوبی بود
من تقریبا دو ساله دارم.سرعتش عالی بود.شبانشم که محشر
سرعت دانلودم از رو 350-400 تو شب بوروز تکون نمیخورد
ولی این دانلود شبانه رو که از بین بردن دیگه میخوام برم ازین شرکت
من خوزستان-دزفول
خدایی خیلی تبلیغ کردم واسه این شرکت.حیف شد.خبر ندارین پیشگامان دانلود شبانه داره یا نه؟
کیفیت صبا نت خوب بود
البته نه خوب بین بد و بدتر بد و انتخاب کردیم
اگه بگیم خوب به خوب توهین بزرگی شده
با این هزینه ای که ماها میپزدازیم اینترنت خیلی بهتر و میتونیم خارج از کشور داشته باشیم
اما همونطور که گفتم داریم راه کره شمالی شدن رو میریم
بارها امتحان کردم شبها اتصال به سایتهایی که خارج از ایران هاست شده بود
یا سرور های دانلود خارج از ایران غیر ممکن یا یا حداقل سرعت انجام میشد
این همون اینترنت داخلی بود که داشتن تست میکردن
کم کم داریم به عصر حجر برمیگردیم
پروژه پایین آوردن کیفیت شبانه صبا نت از 3 سال پیش شروع شد
منتها چون مخابرات نامحدود ارائه میداد و صبانت به گفته خود نمایندگی ریزش زیادی
رو تجربه کرد کمی عقب نشینی کرد
مطمئن باشین که برای سود بیستر همه شرکت ها با هم لابی کردن
حتی مخابرات با اون اینترنت همیشه قطع و وصلش و پینگ بالاش
سرویس نامحدودش رو لغو کرد
همه شرکت ها شبانه رو یا لغو کردن یا نیم بها کردن
برای تست حالت نیم بها برای ساعات شبانه این مورد و انتخاب کردم
( البته صبا دزد نت تو اطلاعیه ای گفته بود که هر 24 ساعت امکان تغییر
این حات به حالت قبل وجود داره اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
وقتی دیدم به صرفه نیست بارها تماس گرفتم اطلاعیه رو متذکر شدم اما جواب دزد ها این بود
قانون مون رو عوض کردیم و یا باید تا آخر دوره استفاده کنی یا سرویس جدید رو 4 ماه زودتر بخری
شکایت که کردم شکایت نامه رو به خود دزد های صبانت ارجاع دادن و اون دزد هم گفت
شبانه همینه که هست و جواب اینکه چرا به تعهدشون عمل نمیکنن و اصلا نداد
فعلا تجدید نظر زدم و مطمئنا جوابی نمیدن چون به قول معروف سگ زرد برادر شغاله
خبر جدید اینگه تجدید نظر اول و رد کردن و عنوان کردن که شرکت مورد نظر خلافی انجام نداده
باز هم بند ب اطلاعیه شرکت و متذکر شدم و برای بار دوم تجدید نظر و زدم
اصلا در مورد این موضوع جوابی نمیدن
شما شکایت کنید بگید میخوام از مخابرات بگیرم صبانت نمیذاره
جواب میده
دوست عزیز مشکل من تخلیه خط نیستش
الان سر این مسئله که طبق اطلاعیه خودشون عمل نمیکنن و اون گزینه رو که هر 24 ساعت
میتونی حالت شبانه رو عوض کنی رو از پنل کاربری برداشتن هستش
عکس امضا ت جالبه
تو فکرم بود برام پارس بگیرم اما انگار جالب نیس !
شاتل دزد رو هم 8 سال پیش داشتم
ترافیکم و نخورد بلعید
خود کارشناسش هم وقتی اومد منزل و چک کرد قبول داشت
اما تا رفتم شرکت حرفشو عوض کرد و گفت سیستمت ویروسیه
در صورتی که هیچ مورد مشکوکی نبود
sleeplessness
19-11-2014, 17:28
دوست عزیز مشکل من تخلیه خط نیستش
الان سر این مسئله که طبق اطلاعیه خودشون عمل نمیکنن و اون گزینه رو که هر 24 ساعت
میتونی حالت شبانه رو عوض کنی رو از پنل کاربری برداشتن هستش
عکس امضا ت جالبه
تو فکرم بود برام پارس بگیرم اما انگار جالب نیس !
شاتل دزد رو هم 8 سال پیش داشتم
ترافیکم و نخورد بلعید
خود کارشناسش هم وقتی اومد منزل و چک کرد قبول داشت
اما تا رفتم شرکت حرفشو عوض کرد و گفت سیستمت ویروسیه
در صورتی که هیچ مورد مشکوکی نبود
دوست گرامی
یکی دیگه از دوستان هم مشکل شما رو داشت خیلی هم پیگیری کرد
HardwareMaster ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی از اخر نمایندگی تهران بهش گفتن شبانه تشویقی هست و ملزم به ارائه خدمات نیستیم
از اخر مجبور به تخلیه شد
میتونی از ایشون سوال کنی
پارس هم از دهم آذر به اندازه یک سوم دانلود شبانه رو از حجم روزانه کم میکنه
گیگی 1300
در کل شبانه رایگان نفس های اخرش
skyblue7172004
19-11-2014, 19:01
سلام به همگی.
این سرعت 128 محدوده
میخواستم ببینم باید نامحدود، چه سرعتی بگیرم که همین سرعت رو بهم بده؟
128 نامحدود هم میتونه همین سرعت رو بده یا باید 1 مگ بگیرم؟
مرسی :)
maniya12
19-11-2014, 20:43
سلام به همگی.
این سرعت 128 محدوده
شما کدوم شهر زندگی میکنید؟!
skyblue7172004
19-11-2014, 21:00
شما کدوم شهر زندگی میکنید؟!
کرج.. چطور؟ :)
سلام دوستان
صبانت شبانه اش چی شده؟ کلا برداشته یا سرعتش کم شده؟(چقدر؟)
من تقریبا اکثر شرکتا رو(البته تو شهر خودمون تست کردم
پارس انلاین
شاتل
اسیاتک
مخابرات
و حالا هم صبا نت.با وضع پیش اومده صبا نت برای من بهترین گزینس
چون با 27 تومن یه سرعت دو مگ گرفتم که دانلودش از رو 450 تکون نمیخوره.ادم باید انصافم داشته باشه دوستان عزیز
من که یه مشترکم و بدمم نمیاد دانلود شبانه.ولی خب پهنای باند اینام محدوده بالاخره
البته برا شهر ما اینطور شده قعلا ونمیدونم بقیه جاها چطوره که به ازای هر یگ گیگ.دو گیگ بت مصرف شبانه مجانی با سرعت بالا میده
الان من دیشب یه گیگ گرفتم و شبانه با دانلود 550 دان کردم
حتی رفتم چند شرکت دیگه و همه با هم گفتن دانلود شبانه رو به دستور بالاتریا بستیم
به هر حال وضع اینه
گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا رو
ولی من اگه برم از دیال اپ استفاده کنم دیگه طرف مخابرات نمیرم
بلایی که سرم اورد تو تاریخ تکرار نمیشه
دو ماه بدون اینترنت بدوم تا با کلی اشنا بازی قطعش کردن
دزد تر از مخابرات نیست تو عالم
با همین وضع صبا نت باید ساخت به نظرم که بهترینه .چون من از سرعت دانلودش راضیم
اون دوست عزیزم که برا تست پینگش پیام فرستاده بود .باید بگم که نمیشه فعلا ج خصوصی بدم.چون باید 10 تا پیام بدم ظاهرا
تستتو اینجا گذاشتم برات
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\masuod>ping 10.31.36.98
Pinging 10.31.36.98 with 32 bytes of data:
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=66ms TTL=114
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=53ms TTL=114
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=65ms TTL=114
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=54ms TTL=114
Ping statistics for 10.31.36.98:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 53ms, Maximum = 66ms, Average = 59ms
C:\Users\masuod>ping 91.121.171.160
Pinging 91.121.171.160 with 32 bytes of data:
Reply from 91.121.171.160: bytes=32 time=353ms TTL=42
Reply from 91.121.171.160: bytes=32 time=373ms TTL=42
Reply from 91.121.171.160: bytes=32 time=350ms TTL=42
Reply from 91.121.171.160: bytes=32 time=364ms TTL=42
Ping statistics for 91.121.171.160:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 350ms, Maximum = 373ms, Average = 360ms
تنها راه دانلود مجانی به نظرم اینترنت ماه... ایه .خیلی دارم دنبالش میگردم.ولی چیز خاضی پیدا نکردم.اگه کسی از دوستان سراغ داشت ممنونش میشم بم معرفی کنه
ببخشید 3 تا پیام پشت سر هم دادم
sleeplessness
20-11-2014, 15:30
سلام دوستان
صبانت شبانه اش چی شده؟ کلا برداشته یا سرعتش کم شده؟(چقدر؟)
دوبرابر حجم روزانه میذاره دانلود کنی
بعد سرعت شبانه میشه 128 شیر شده بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه
شبی 100 تا 200 مگ
یه دکمه تغببر وضعیت هم داره که قیمت شبانه رو یک سوم میکنه و ظاهرا درست کار نمیکنه
skyblue7172004
20-11-2014, 15:53
سلام به همگی.
این سرعت 128 محدوده
سلام آقای اسلیپلس-نس... این سوال منم میتونین جواب بدین؟
ممنون
sleeplessness
20-11-2014, 16:07
سلام آقای اسلیپلس-نس... این سوال منم میتونین جواب بدین؟
ممنون
سلام
تا حالا نامجدود نداشتم
اما نامحدود ها یه حجم هدیه داره که سرعت بالایی داره
بعد از اتمام هدیه سرعت کم میشه
بهتر از دوستانی که این سرویس داشتند بپرسی
اما اگه نامحدود خوب میخوای که نگران تموم شدن حجم هدیه نباشی فن اوا بگیر
david-ebi
20-11-2014, 17:43
پارس انلاین
شاتل
اسیاتک
مخابرات
چون با 27 تومن یه سرعت دو مگ گرفتم که دانلودش از رو 450 تکون نمیخوره.ادم باید انصافم داشته باشه دوستان عزیز
من که یه مشترکم و بدمم نمیاد دانلود شبانه.ولی خب پهنای باند اینام محدوده بالاخره
البته برا شهر ما اینطور شده قعلا ونمیدونم بقیه جاها چطوره که به ازای هر یگ گیگ.دو گیگ بت مصرف شبانه مجانی با سرعت بالا میده
به هر حال وضع اینه
دوست عزیز شما کاملا درست میگی اما مساله اینه که مثل من و شما که شبانمون با دو برابر حجم روزانه مشکلش حل میشه شاید کلا 10 درصد کل کاربرای اینترنت رو تشکیل بدیم و ظاهرا صبانت در سیاست جدیدش به همون 10 درصد راضیه و به عمد میخواهد بقیه رو بیرون کنه تا فقط کسایی که دانلود شبانه محدود دارن باقی بمونن.من خودم اینقدر دانلود شبانم کم هستش که الان کلی گیگ دانلود شبانه با سرعت بالا طلبکارم اما بازم دارم حجم میخرم.اما وقتی اعتراضات بقیه رو میبینم بهشون حق میدم و اصلا نمیگم انصاف داشته باشید.بلکه خودم انصاف دارم و در نهایت میگم صبانت برای مثل منی خوب هست و نه اکثریت.الان صبانت عاشق مشتریهایی مثل من و شماست:n02:
behzad1991
20-11-2014, 19:16
آقا دانلود شبانه می خواین فقط عصر تلکام. پینگش داغونه ولی سرعتش عالیه لامصب. شبی ده گیگ :n04:
rasmebazi22
20-11-2014, 20:02
سلام دوستان
سرویس 8 مگ صبانت بعد از تموم شدن اون حجم دو برابر و ...
بعد از محدود شدن سرعتش چقدر میشه؟
کسی داره ؟
دوبرابر حجم روزانه میذاره دانلود کنی
بعد سرعت شبانه میشه 128 شیر شده بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه
شبی 100 تا 200 مگ
یه دکمه تغببر وضعیت هم داره که قیمت شبانه رو یک سوم میکنه و ظاهرا درست کار نمیکنه
دوبرار حجم خریداری شده با سرعت روزانه بعد تقریبا شبی همون 200 تا 300 مگ
پول برقش م در نمیاد :n02:
گزینه یک سوم اصلا نمیصرفه واسه من که اینجوری بود
اینجوری هزینش از نامحدود هم بیشتر درمیاد
مثال :
اگه شبی 1 گیگ دانلود کنی و هر گیگ 3800 تومن با روش یک سوم میشه 1260 تومن30 گیگ هر گیگ از قراری 1200 تومن بچه ها نوشتین همه ؟:n02:
میشود 38000 تومن + حق اشتراک ماهانه تقریبا ماهی 50000 تومن
این یعنی کلاه برداری آشکار
حالا مسائلی مثل جغد بودن و نصفه شب بیدار شدن و ... به کنار
و حواست باشه اگه یک سوم و انتخاب کنی تا آخر اشتراکت
دیگه نمیشه تغییرش داد و مجبوری همونی که میگن استفاده کنی
به آین میگن حق انتخاب !!!!
پارس انلاین
شاتل
اسیاتک
مخابرات
به هر حال وضع اینه
خوشحالی که 27 هزار تومن دادی اینترنت محدود گرفتی !
پهنای باندشون محدوده !
خودت یکم سرچ کنی میبینی گرونترین و بی کیفیت ترین اینترنت دارن بهمون میدن
با قیمت خیلی پایینتری میگیرن
سایت های زیادی قیمت پرداختی اینترنت در ایران و خارج از کشور رو بررسی کردن
باهزینه ای که پرداخت میکنیم آشغال اونم محدود بهمون میدن
حالا وقتی اینترانت راه افتاد خوب متوجه میشی
روزانه چند تا سایت بری و سرچ معمولی حجمت تمومه
از ماست که برماست
سلام دوستان
سرویس 8 مگ صبانت بعد از تموم شدن اون حجم دو برابر و ...
بعد از محدود شدن سرعتش چقدر میشه؟
کسی داره ؟
سلام
از نمایندگی بپرس ولی مطمئنا سرعت شبانه پایین میاد
چون سیاست جدیدشونه
من 512 دارم تو بهترین حالت 16-17-18 بود
واسه دانلود شبانه یه چیزی به ذهنم رسید باید تستش کنم ببینم جواب میده یا نه
skyblue7172004
20-11-2014, 21:08
سلام
تا حالا نامجدود نداشتم
اما نامحدود ها یه حجم هدیه داره که سرعت بالایی داره
بعد از اتمام هدیه سرعت کم میشه
بهتر از دوستانی که این سرویس داشتند بپرسی
اما اگه نامحدود خوب میخوای که نگران تموم شدن حجم هدیه نباشی فن اوا بگیر
اگه کسی فرق سرعت نامحدود و محدود رو هم بگه که دیگه عالی میشه.
sayanermia
20-11-2014, 21:46
اگه کسی فرق سرعت نامحدود و محدود رو هم بگه که دیگه عالی میشه.
من چندین ماه نامحدود داشتم! الانم فعلا چون متاسفانه مخابرات نتونست بهم پورت بده مجبور شدم بعد از مدتی تعطیلی نت ، دوباره صبانت لعنت الله علیه بگیرم! فعلا هم باز نامحدود 256 استفاده میکنم!
روالش به این صورته که شما هر بسته ای که خریداری کنید ( مثلا من 256 طلایی یک ماهه گرفتم ) در یک مقدار حجم مشخص ( برای 256 طلایی من 20 گیگابایت حجم مشخص داره ) می تونید باید سرعت یک مگ به بالا دانلود داشته باشید! یعنی شما نامحدود 256 طلایی میگیرید که اجازه دارید تا 20 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنید! بعد از 20 گیگ ، سرعت شما میشه همون 256 اسمی که خریدید! اینم بگم که 256 صبانت هیچ فرقی با 128 نداره! یعنی من ماه هایی میشد که حجمم دو سه روز زودتر از یک ماه تموم میشد و سرعتم میشد 256 ولی سرعت دانلود روی 11 فیکس میشد! در صورتی که باید حداقل روی 25 و حداکثر روی 36 باشه ولی متاسفانه روی 11 فیکس میشد! دانلود شبانه رایگان هم نداره! خلاصه که شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابراتتون می تونه بهتون یک مگ بده ( اگر اشنا دارید ) حتما نامحدود مخابرات بگیرید!
من خودمم شدیدا پیگیر مخابراتم که هر وقت یک مگ ازاد شد و تونستند بهم یک هفته ای بدند دوباره صبانت رو جمع اوری کنم!
اولا در جواب دوست عزیزمون باید بگم فکر نکنم تو کل خاور میانه کسی به اندازه من دان داشت
اینقدر که یه هارد 500 پر کردم
20 تا دی وی دی بک اپ گرفتم و یه هارد 250 هم پر دارم کنار
و در جواب اون یکی دوستمون که توپش پره و فکر میکنه خیلی چیز بلده
برادر من خوشحال نیستم ولی وقت یه سر بزن یه سایتای پار -شاتل-مخابرات-پیشگامان و .. ببین مگه چقدر اختلافشونه؟؟؟
همه بین 24تا 28 تومنه همین سرعت
ثالثن زیاد به خودت فشار اینترنت ایران همینه
من همه رو تست کردم
سرعت همینه و الان هم صدا همشون برداشتن شبانه رو.میخوای چیکار کنی؟؟؟:n01::n01:
پس باید با همین بسازی حالا میخواد از ماست باشه یا از دوغ!!!!
ولی بازم میگم من از سرعت فوق العاده راضیم
ولی خب خیلی اذیتم که شبانه رو برداشتن و فکر کوچ به اینترنت خارجیم.ولی تو شهر ما(بازم تاکید میکنم شهر ما)بهتر از صبا نت نیست
همین بازی انلاین میکنم خوبه (گرز)هم دان دارم بسیار زیاد و هم تو یوتیب و فیس بوک تصویر نگاه میکنم
حتی بازی های شبکه ورزش رو هم انلاین میدیم یه مدت و عالی بود
من دیگه نمیدونم چی میخوای از نت!!!!!(
اگه فکر کردی مثل کره و امریکا و لهستان میتونی بای سرعت 10 گیگ دانل داشته و با اونا میسنجی بله .بسیار بی کیفیته!
یه تجربه ایم که من دارم هیچوقت بیشتر از یه ماه نگیرید
و هر ماه تمدید کنید
نامحدود اصلا نگیرید.چون بعد از اینکه یه حجم گارانتی داره تموم شد سرعت میشه زیر صفر و اصلا یه سایتم باز نمیکنه
مگه اینکه یه اپشنایی دارن به نام طلایی و حجم مثلا 50 گیگی بت بده که قیمتش میشه خداتومن
یه مدت اینقدر دالود داشتم که رفتم قطع کنم اینترنت صبا نتو(برای بازی انلاین یه مدت پینگش خوب نبود ولی الان بهتر شده) گفت اقا شما که شبی 10 گیگ دان داری دیگه چشه که میخوای قطع کنی:n09::n09::n09:
skyblue7172004
20-11-2014, 23:47
من چندین ماه نامحدود داشتم! الانم فعلا چون متاسفانه مخابرات نتونست بهم پورت بده مجبور شدم بعد از مدتی تعطیلی نت ، دوباره صبانت لعنت الله علیه بگیرم! فعلا هم باز نامحدود 256 استفاده میکنم!
روالش به این صورته که شما هر بسته ای که خریداری کنید ( مثلا من 256 طلایی یک ماهه گرفتم ) در یک مقدار حجم مشخص ( برای 256 طلایی من 20 گیگابایت حجم مشخص داره ) می تونید باید سرعت یک مگ به بالا دانلود داشته باشید! یعنی شما نامحدود 256 طلایی میگیرید که اجازه دارید تا 20 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنید! بعد از 20 گیگ ، سرعت شما میشه همون 256 اسمی که خریدید! اینم بگم که 256 صبانت هیچ فرقی با 128 نداره! یعنی من ماه هایی میشد که حجمم دو سه روز زودتر از یک ماه تموم میشد و سرعتم میشد 256 ولی سرعت دانلود روی 11 فیکس میشد! در صورتی که باید حداقل روی 25 و حداکثر روی 36 باشه ولی متاسفانه روی 11 فیکس میشد! دانلود شبانه رایگان هم نداره! خلاصه که شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابراتتون می تونه بهتون یک مگ بده ( اگر اشنا دارید ) حتما نامحدود مخابرات بگیرید!
من خودمم شدیدا پیگیر مخابراتم که هر وقت یک مگ ازاد شد و تونستند بهم یک هفته ای بدند دوباره صبانت رو جمع اوری کنم!
خوب پس اینجوریه... خیلی خیلی ممنون :)
فقط اینکه من میتونم بهشون بگم سرعتم روی 2 مگ یا بالاتر ببندن؟ (به فرض اینکه 128 یا 256 بگیرم)
چون الان حداکثر سرعت دانلودم 100-120 هستش.
اینقدر میدونم که همیشه تو همه فروم ها وقتی مخالفت اینجوری شروع میشه
چند تا دستمال به دست اون شرکت میان و طرفداری میکنن
کسایی که یک ذره شعور ندارن و لحن نوشتنشون لیاقت خودشون وکل آبا و اجداد حقیرشون
skyblue7172004
21-11-2014, 00:48
ممنون... الان کامل فهمیدم چی به چی شد...
یه چیزی... من الان رفتم که از سایت نامحدود بگیرم، گفت قبلش با نمایندگی هماهنگ کنین.. این دیگه چیه؟ :/ باید پاشم برم شرکتشون؟
alirezawater
21-11-2014, 22:27
سلام دوستان
اخیرا در کنترل پنلم بنر جشنواره پاییزی زده، در مورد این سرویس کسی اطلاعی داره؟، مارک مودمشون چیه، این سرویس شبانه رایگانم داره؟ و اینکه تمامی ترافیک را در هر ساعت شبانه روز میشه استفاده کرد؟ یا باید حجم را توی یه ساعت خاص استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behzad1991
22-11-2014, 17:15
داداش شماره به این گندگی رو نمیبینی؟ یه زنگ بزن بپرس خب
حالا قیمت و شبانه داشتن یا نداشتن به کنار چون اینارو میشه تو سایتشون نگاه کرد
میخواستم بینم پینگ به چه صورت هست اونایی که تهران دارن؟
میشه تست پینگ بزارین یه چند تا؟!
و اینکه استیبل هست؟
و اینکه تک کانکشن چند درصد سرعت بهتون میده؟
مثلا اگه با دانلود منیجر ۵۰۰ میگیرین با تک کانکشن چند میگیرین؟!
motefarreghe
22-11-2014, 18:16
دوستان من پارس آنلاین دارم،پینگ تام و نداشتم تایم اوت برایم مهمه،مثلا الان من پینگم اکثرا با سرور های اروپا بین 100 تا 120 هست ولی خب توی روز خیلی بالا پایین می شه مثلا میاد روی 160 یا 170 که باید مودم روی خاموش روشن کنم تا آی پی عوض کنه تا بیاد روی همون 100 تا 120 مثلا از ظر تایم اوت هم توی 3000 تا packet با 8.8.8.8 ،10 تا تایم اوت دارم ولی خب بعضی وقتها هم زیاد میشه مثلا 20 تا .می خواستم بپرسم صبانت از نظر پینگ چطور آیا بهتر از وضعیت الان منه؟سرویس گیم داره؟ممنون می شم که جواب بدید.
sleeplessness
22-11-2014, 18:56
دوستان من پارس آنلاین دارم،پینگ تام و نداشتم تایم اوت برایم مهمه،مثلا الان من پینگم اکثرا با سرور های اروپا بین 100 تا 120 هست ولی خب توی روز خیلی بالا پایین می شه مثلا میاد روی 160 یا 170 که باید مودم روی خاموش روشن کنم تا آی پی عوض کنه تا بیاد روی همون 100 تا 120 مثلا از ظر تایم اوت هم توی 3000 تا packet با 8.8.8.8 ،10 تا تایم اوت دارم ولی خب بعضی وقتها هم زیاد میشه مثلا 20 تا .می خواستم بپرسم صبانت از نظر پینگ چطور آیا بهتر از وضعیت الان منه؟سرویس گیم داره؟ممنون می شم که جواب بدید.
صبانت مشهد هم همین شکل بود
بالا و پایین زیاد داشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.