ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Joaquin
23-12-2014, 14:06
یعنی 3G همراه اول از رایتلم بهتره؟
از نظر سرعت بله.

از نظر پایداری اما رایتل بهتره.

Soroush-S
23-12-2014, 14:18
از نظر سرعت بله.

از نظر پایداری اما رایتل بهتره.

الان تست کردم! اصلا داخل خونه آنتن 3G همراه اول ندارم!!

rznrz06
23-12-2014, 15:34
میشه لطف کنید بفرمایید کد بسته اینترنتی خریدن چیه؟

SONY XPERIA Z3

moz
23-12-2014, 15:38
ستاره 111 ستاره 3 مربع

Soroush-S
23-12-2014, 16:19
دوستان چرا نمیتونم به 3g همراه اول وصل بشم؟ روی حالت جست و جوی دستی هم میرم و سیگنال 3g پیدا میکنه ولی وصل نمیشه!!! باید 3g فعالش کرد؟

arash59b
23-12-2014, 16:27
دوستان چرا نمیتونم به 3g همراه اول وصل بشم؟ روی حالت جست و جوی دستی هم میرم و سیگنال 3g پیدا میکنه ولی وصل نمیشه!!! باید 3g فعالش کرد؟

بار اول باید بسته هفتگی یا ماهانه رو خریده باشید

mojtaba0007
23-12-2014, 19:24
میشه رو 1 سیمکارت هم روزانه فعال کرد هم شبانه و روزا از بسته روزانه کم شه و شبا از بسته شبانه ؟

و یه سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه سیم کارت های اعتباری تمدید خودکار با اتمام حجم ندارن قبل از اتمام زمان بسته و حجم بسته میشه بسته جدید خرید و آیا حجم بسته قبلی به بسته جدید اضافه میشه یا نه ؟ هر دو بسته هم 1 ماهه 2.5 گیگ

با تشکر

dj77
23-12-2014, 20:05
میشه رو 1 سیمکارت هم روزانه فعال کرد هم شبانه و روزا از بسته روزانه کم شه و شبا از بسته شبانه ؟

و یه سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه سیم کارت های اعتباری تمدید خودکار با اتمام حجم ندارن قبل از اتمام زمان بسته و حجم بسته میشه بسته جدید خرید و آیا حجم بسته قبلی به بسته جدید اضافه میشه یا نه ؟ هر دو بسته هم 1 ماهه 2.5 گیگ

با تشکر

1-خیر
2-خیر

mojtaba0007
23-12-2014, 20:11
1-خیر
2-خیر

خیلی ممنون از جوابتون
فقط در مورد جواب دومتون یعنی اینکه نمیشه بسته جدید خرید تا اتمام بسته قبلی یا حجم قبلی به دوره جدید انتقال پیدا نمیکنه؟
چون 2.5 گیگ برای 1 ماه کمه و تموم کردن کامل لب به لب بسته هم کار خیلی سختیه و اگه شارژی رو خط باشه صفر میشه میره پی کارش

jouhofre
23-12-2014, 20:45
کسی میدونه همراه اول کی 3G مشهد هم سرویس میده?
ایرانسل نه سرعت داره نه قیمت

dj77
23-12-2014, 21:01
خیلی ممنون از جوابتون
فقط در مورد جواب دومتون یعنی اینکه نمیشه بسته جدید خرید تا اتمام بسته قبلی یا حجم قبلی به دوره جدید انتقال پیدا نمیکنه؟
چون 2.5 گیگ برای 1 ماه کمه و تموم کردن کامل لب به لب بسته هم کار خیلی سختیه و اگه شارژی رو خط باشه صفر میشه میره پی کارش

برای سیم کارت اعتباری بله باید منتظر پایان مدت زمانی بسته باشید فقط, نه انتقال حجم نداره
می تویند 5مگ ته بسته باقی بذارید
برای اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه مانده گیری به صفحه زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XENON24
23-12-2014, 21:17
سلام دوستان چجوری میشه برای همراه اول بسته اینترنت خرید؟بسته 3g با بسته gprs فرق داره؟؟این نوترینو چیه؟؟

dj77
23-12-2014, 21:28
سلام دوستان چجوری میشه برای همراه اول بسته اینترنت خرید؟بسته 3g با بسته gprs فرق داره؟؟این نوترینو چیه؟؟

اگر در منطقه تحت پوشش 3G هستید برای فعال شدن 3G خط حتما باید یا بسته 1هفته ای یا 1ماهه خریداری کنید.
تعرفه ها یکیه
همون نسل سوم

فعال‌سازی بسته‌های هوشمند gprs همراه اول از طریق سامانه *۱۱۱# یا پیامک به ۸۰۸۰
نوع درخواست
عدد (لاتین) ارسالی به از طریق پیامک به ۸۰۸۰
کد دستوری (سامانه جامع خدمات)

آگاهی از وضعیت سرویس و حجم استفاده شده
۰
*۱۱۱*۳۲۰#

غیرفعالسازی gprs
۸
*۱۱۱*۳۲۸#

دریافت راهنمایی
پیامک خالی یا ۹
*۱۱۱*۳۲۹#

بسته ۱ (یک روزه ۱۵۰ مگ)
۱
*۱۱۱*۳۲۱#

بسته ۲ (یک هفته ۸۰۰ مگ)
۲
*۱۱۱*۳۲۲#

بسته ۳ (یک ماهه ۲.۵ گیگ)
۳
*۱۱۱*۳۲۳#

بسته ۴ (یک ماه شبانه ۲.۵ گیگ)
۴
*۱۱۱*۳۲۴#

این موارد باید در پست شروع تاپیک باشه که متاسفانه این تاپیک نقص زیاد داره...

Dr Nima
23-12-2014, 22:03
اینترنت همراه اول ارزان شد!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرانسل روز گذشته تعرفه‌ی اینترنت آزاد خود را کاهش داد اما در عوض بسته‌های اینترنتی خود را تا دو برابر گران کرد. امروز همراه اول نیز خبر از کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه در تمامی نسل‌های تلفن همراه داد.
همراه اول از اول دیماه، بدنبال مصوبه ۲۰۳ مورخ ۲/۹/۹۳ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص اصلاح تعرفه داده تلفن همراه، تعرفه مصرف آزاد داده را در نسل‌های ۲ و بالاتر در سیم کارت های دائمی به نیم ريال و در سیم کارت‌های اعتباری به ۰.۷۵ ريال کاهش داد.
پیش از این تعرفه مصوب هر کیلو بایت داده ۱۴.۷ ريال بود که توسط همراه اول در روز ۴ ريال و در شب ۱ ريال محاسبه می‌شد.
همچنین همراه اول برای مدیریت بهتر استفاده از خدمات اینترنت همراه، بسته‌های هوشمندی ارائه کرده است که به لحاظ قیمتی بسیار ارزانتر از استفاده آزاد هستند.
این بسته‌ها برای سیم کارت‌های دائمی و اعتباری طراحی شده که در چهار بسته

«یک روزه با حجم ۱۵۰ مگابایت با قیمت ۱۰ هزار ريال»،
«۷ روزه با حجم ۸۰۰ مگابایت با قیمت ۵۰ هزار ريال »،
« ۳۰روزه با حجم ۲.۵ گیگابایت با قیمت ۱۰۰ هزار ريال» و
«یک هفته شبانه (از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح) با قیمت ۱۰ هزار ريال»

به مشترکین عرضه می‌شود.
به این ترتیب همراه اول برخلاف ایرانسل، بدون تغییر در تعرفه‌ی بسته‌های اینترنت خود تنها قیمت اینترنت آزاد را کاهش داده است.همراه اولی‌ها می‌توانند برای فعال کردن یکی از بسته‌های اشاره شده، از طریق سامانه پیامکی ۸۰۸۰ و یا سامانه جامع خدمات #۱۱۱* اقدام کنند.بنابراین گزارش در صورتی که مشترکین یکی از بسته های مذکور را فعال نکنند، هزینه اینترنت همراهشان بصورت آزاد محاسبه می‌شود.

زومیت

rznrz06
23-12-2014, 22:10
تنظیمات اینترنت همراه اول رو کسی می دونه؟
چرا اول تاپیک ننوشته این چیزا رو؟

بابا ما مهاجران گریخته از ایرانسلیم، ای همراه اولی ها تو رو خدا پناهندگی بدین.
SONY XPERIA Z3

dj77
23-12-2014, 22:28
تنظیمات اینترنت همراه اول رو کسی می دونه؟
چرا اول تاپیک ننوشته این چیزا رو؟

بابا ما مهاجران گریخته از ایرانسلیم، ای همراه اولی ها تو رو خدا پناهندگی بدین.
SONY XPERIA Z3

پست اول تاپیک که... لاالاالله... :n27:

برای تنظیم دستگاه خود کافی است APN را mcinet تنظیم کنید یه اسم هم برای کانکشن انتخاب کنید به اینترنت متصل می شود خط.

راهنمای کامل:

۱. ارسال پیام کوتاه بدون متن برای مشترکین دائمی و ارسال پیام کوتاه با متن عدد یک برای مشترکین اعتباری به شماره ۸۰۸۸
۲. مراجعه به سایت همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))، منوی سرویس ها، درخواست فعالسازی سرویسGPRS، تکمیل فرم ثبت نام
۳. ارسال دستور #۲۳۱*۱۱۱*
* تنظیماتGPRS
۱. مشاهده شماره سریال ۱۵ رقمی گوشی با وارد کردن کد میانبر #۰۶#*، ارسال نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی (IMEI) ازطریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸
۲. مراجعه به سایت همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) منوی سرویس ها، ثبت نام GPRS، تنظیمات GPRS
۳. در صورتی که گوشی تلفن همراه قابلیت انجام تنظیمات خودکار را نداشته باشد، مشترک مي‌تواند تنظیمات زیر را به صورت دستي وارد نماید

kasra2012
23-12-2014, 22:34
دم همراه اول ك حداقل نعرفه هتشو ثابت نگه داشت و كيفيتش عاليه
سرعت زير ١٠ مگ نمياد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آسانسور
23-12-2014, 22:36
دم همراه اول ك حداقل نعرفه هتشو ثابت نگه داشت و كيفيتش عاليه
سرعت زير ١٠ مگ نمياد

همراه اول اگه عقل داشته باشه و این نرخها رو افزایش نده گور ایرانسل رو میکنه

kasra2012
23-12-2014, 22:38
همراه اول اگه عقل داشته باشه و این نرخها رو افزایش نده گور ایرانسل رو میکنه

ايرانس فقط تبليغات داشت
هي نسل ٤ نسل ٤ كرد
ولي همراه اول نسل ٣ رو داره عينه ادم ميده همين نسل ٣ ادمانه خيليه نسل ٤ ميخوايم چيكار

Armin.Computer
24-12-2014, 00:20
یه چند روزی طول میکشه. دکل سر کوچه ما هم چند روز طول کشید تا فعال شد

حتی تو سرچ هم IR-TCI 3G رو نمی یاره؟؟؟

alistarx
24-12-2014, 00:56
سلام
اقا اگه بسته یک روزه بخری از اینترنت 3g استفاده کنی چی میشه؟ چقدر هزینش میشه؟؟؟؟
من همین کارو کردم رو قبضم یکدفعه ۵۰ تومن پول نیاد.بالای ۱۵ تومن قبضام نیست:n04:

arman809
24-12-2014, 02:37
این هم از همراه اول که با کیفیت و پایدار و عالی در حال سرویس دهی است:

ایرانسل با حقه بازی و بزرگنمایی نسل چهارمی در حد بسیار بسیار محدود راه انداخته که حتی به اندازه نسل سوم هم کارایی نداره، کاش تنها به نسل سوم چسبیده بود اونو نکمیل می کرد. بهترین کارو همین همراه اول کرده اول یه شبکه خوب و پایدار نسل سوم با قیمتهای مناسب بعد هم نسل چهارم

4l1r3z4
24-12-2014, 02:51
این هم از همراه اول که با کیفیت و پایدار و عالی در حال سرویس دهی است:

ایرانسل با حقه بازی و بزرگنمایی نسل چهارمی در حد بسیار بسیار محدود راه انداخته که حتی به اندازه نسل سوم هم کارایی نداره، کاش تنها به نسل سوم چسبیده بود اونو نکمیل می کرد. بهترین کارو همین همراه اول کرده اول یه شبکه خوب و پایدار نسل سوم با قیمتهای مناسب بعد هم نسل چهارم

رفیق خوش حال نباش؛ همراه اولم چند ماه دیگه که به صورت رسمی 3g رو راه انداخت قیمتاشو 2برابر میکنه...

AmirF3
24-12-2014, 06:10
حتی تو سرچ هم IR-TCI 3G رو نمی یاره؟؟؟
اره دیگه کلا هنوز وصل نشده

kasra2012
24-12-2014, 10:12
رفیق خوش حال نباش؛ همراه اولم چند ماه دیگه که به صورت رسمی 3g رو راه انداخت قیمتاشو 2برابر میکنه...

دوست عزيز همراه اول ديروز اعلام كرد تغييري تو قيمت بسته ها نميده

moz
24-12-2014, 10:33
افزایش قیمت ایرانسل فرصت طلایی برای رایتل هم هست که اگه ازش استفاده کنه میتونه سهم قابل توجهی از بازارو بگیره

amirpcp30
24-12-2014, 12:39
سلام دوستان
این درسته که کسانی که هزینه ی سیمکارت دائمی رو پرداخت نکردن تا روز پنجشنبه فرصت دارند پرداخت کنند وگرنه امتیاز سلب میشه؟ من اینطور شنیدم ولی مگه میشه دائمی رو سلب امتیاز کنند؟
من همش یک روز از این اینترنت همراه اول استفاده کردم به همین دلیل هم بود بعد از چند ماه سیمو یک روز روشن کردم دیدم سرعتش مثل ایرانسل 5-6 کیلوبایته دیگه خاموش کردم تا اونجایی که یادمه همون روز هم غیر فعالش کردم که تمدید نکنه بعد از چند روز روشن کردم دیدم داره برای خودش فعال میکنه باز هم غیر فعال کردم بعد از یکی دو ماه دیدم به به 78.000 تومان هزینم شده اونم گوشیی که دو یا سه دفعه روشن شد در عرض دو ماه - دیگه قبض رو پرداخت نکردم تا چند روز قبل که اینو شنیدم که امتیازشو سلب میکنه
دوستان کاری میشه کرد برای این هزینه های الکی که خودشون برامون درست میکنند؟ اخه هر کس دیگه ای هم جای من بود 78 هزار تومان الکی پرداخت نمیکرد
با سپاس :n40:

electronic0nt
24-12-2014, 13:57
با گرون شدن بسته ایرانسل فعلا از همراه اول استفاده می کتم
امیدوارم که همراه اول گرون نکنه

4l1r3z4
24-12-2014, 15:25
دوست عزيز همراه اول ديروز اعلام كرد تغييري تو قيمت بسته ها نميده

عزیز دقت کنی در سایتش زده که:

الان تو مرحله آزمایشی هستیم،وقتی مرحله تجاری راه بیوفته بسته ها و قیمتاش تغییر میکنه...

آسانسور
24-12-2014, 15:38
خیلیها از دیروز اومدن به سمت همراه اول و این موج داره شدت میگیره
من اگه همراه اول قیمتها رو گرون هم بکنه دیگه سمت ایرانسل نمیرم

XENON24
24-12-2014, 16:00
سلام سیم اعتباری همراه اول خریدم ولی تو گوشی انداختم آنتن ندارم!مشکلش چیه؟ چقدر طول میکشه فعال شه؟؟

XENON24
24-12-2014, 16:42
سلام سیم اعتباری همراه اول خریدم ولی تو گوشی انداختم آنتن ندارم!مشکلش چیه؟ چقدر طول میکشه فعال شه؟؟

مشکل من حل شد....

dj77
24-12-2014, 16:53
پست اول تاپیک همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به روز رسانی شد.

3گام آسان تا 3G مقرون به صرفه و پایدار همراه اول

:n16::n16::n16:

#تحریم_ایرانسل

ak313
24-12-2014, 16:53
دوستان واقعا اگر بسته اینترنت نداشته باشی نمی تونی به تری جی همراه اول رجیستر بشی این چه مسخره بازیه؟
اونوقت که بسته تموم شده دوباره برمی گردی به 2 جی؟

arash59b
24-12-2014, 18:46
دوستان واقعا اگر بسته اینترنت نداشته باشی نمی تونی به تری جی همراه اول رجیستر بشی این چه مسخره بازیه؟

برای بار اول بله باید بسته مخصوص رو بگیرید ولی بعدش احتیاج نیست و میتونید مصرف ازاد استفاده کنید

مسخره هم نیست بهترین روش برای کنترل پهنای باند است که تاحالا دیدم. اونم از یه شرکت ایرانی

Sent from my iPhone using Tapatalk

moz
24-12-2014, 23:15

اتفاقا عالیه
چون نسل سه سرعتش بالاست تو سه سوت شارژت پودر میشه
مثل ایرانسل کلاه بردار نیست که فقط جیبتو خالی کنه

Royce
25-12-2014, 00:16
3G همراه اول توی اصفهان بسیار پایدارتر و پرسرعت تر از ایرانسله بقیه شهرها رو نمیدونم.در ضمن ایرانسل دزد چندروزیه برداشته خیلی از پرتها و پراکسی هایی که روی بقیه ISP ها بازه را بسته

ehsanjt98
25-12-2014, 06:45
دوستان سلام
عذر میخوام اگه سوال تکراریه :
یک ماهه 2.5 گیگ رو فعال و استفاده کردم ، راهی هست بشه حجم خرید یا باید این یک ماه تموم بشه ؟
موفق باشین
یا علی

kasra2012
25-12-2014, 08:24
دوستان سلام
عذر میخوام اگه سوال تکراریه :
یک ماهه 2.5 گیگ رو فعال و استفاده کردم ، راهی هست بشه حجم خرید یا باید این یک ماه تموم بشه ؟
موفق باشین
یا علی

نمیدونم مال شما چرا اینجوریه مال من حجم تموم شه خودش اتوماتیک تمدید میکنه

moz
25-12-2014, 17:20
نمیدونم مال شما چرا اینجوریه مال من حجم تموم شه خودش اتوماتیک تمدید میکنه

سیم کارت شما دائمیه ؟

farryad
25-12-2014, 17:44
تو مشهد اومده تری جی؟

Sent from my HUAWEI G750-U10

XENON24
25-12-2014, 20:08
عجب آشغالیه این همراه اول!! تو خونه کلا از 4 تا آنتن یکیش پره...اونم هی میره هی میاد سرعت دانلود هم که بزور به 10 کیلو بایت برسه الکی 10 تومن رفت تو پاچمون....

black_19_night
25-12-2014, 22:02
عجب آشغالیه این همراه اول!! تو خونه کلا از 4 تا آنتن یکیش پره...اونم هی میره هی میاد سرعت دانلود هم که بزور به 10 کیلو بایت برسه الکی 10 تومن رفت تو پاچمون....
3G
هستش؟
کدام شهر هستید

black_19_night
25-12-2014, 22:03
3G
هستش؟
کدام شهر هستید؟[emoji19]

matr!x_2008
25-12-2014, 22:20
با گرون شدن بسته های ایرانسل همه کاربرا هجوم اوردن سمت همراه اول. سرعت قبلا برا من از 500 کیلوبایت شروع میشد به بالا که به 1 و نیم مگ هم رسیده برام! ولی الان سرعت خیلی افت کرده و نهایت به 400 کیلو بیت اگه برسه! داستانی شده ها:n08:

dj77
25-12-2014, 22:54
درود به شرف همراه اول چند دیقه پیش زنگ زدم اپراتور همراه اول و کلی پشت خط منتظر موندم، وقتی وصل شدم درباره قیمت بسته های اینترنت 3G پرسیدم و این که آیا گرون میشه یا نه، که اعلام کردند خیر به هیچ عنوان گرون نمیشه و هیچ چیزی ابلاغ نشده و در همین قیمتی که هست باقی می مونه و فقط امکان داره بسته های جدید در کنار همین بسته ها افزوده بشه ولی این بسته ها هیچ تغییر قیمتی نخواهند کرد.
از طرفی قیمت هر کیلوبایت استفاده آزاد اینترنت نسل دوم و سوم همراه اول (یعنی بدون خریداری بسته) برای سیمکارت های دائمی 0.5 ریال و برای سیمکارت های اعتباری 0.75 ریال شده که واقعا عالیه درود به شرف همراه اول، خوب گرانسل رو سیاه کرد با این کارش! .

قیمت بسته های همراه اول: بسته 150 مگابایتی 1 روزه با 10 تا MMS رایگان فقط 1000 تومان بسته 800 مگابایتی 7 روزه با 20 تا MMS رایگان فقط 5000 تومان بسته 2.5 گیگابایتی 30 روزه با 50 تا MMS رایگان فقط 10000 تومان بسته 800 مگابایتی 7 روزه (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) فقط 1000 تومان . حالا بسته های گرانسل (ایرانسل): بسته 150 مگابایتی 1 روزه بدون هدیه 2000 تومان! بسته 600 مگابایتی 7 روزه بدون هدیه 8000 تومان! بسته 2 گیگابایتی 30 روزه بدون هدیه 20000 تومان! . فراموش نکنید که
1) آنتن دهی همراه اول خیلی بهتره
2) سیمکارت های همراه اول اعتباری شده 7000 هزار تومن با 5000 تومن شارژ اولیه! (بدشانس ماییم که موقعی که 40 تومن بود خریدیم!)
3) بر طبق گزارشاتی که خودم تهیه کردم، در تمام کشور مناطقی که همراه اول 3G راه انداخته خیلی بیشتر از ایرانسله (به جز یکی دو تا شهر بد شانس)
4) مثلا در بروجرد تقریبا در تمامی نقاط به صورت 3G هست (فقط کوی پزشکان 3G نیست، حتی دانشگاه آیت الله بروجردی هم 3G شده!)
5) سرعتش الان خیلی خیلی خیلی عالی شده و مثلا تو شهر ما داره تقریبا 1 مگابایت (8 مگابیت) سرعت دانلود میده!
6) برعکس ایرانسل به طور روزانه داره به شهرهای 3G همراه اول اضافه میشه، نه هر 3 ماه یه بار!
7) من بازم دلیلی نمی بینم بریم ایرانسل (گران) استفاده کنیم!

#تحریم_ایرانسل

XENON24
25-12-2014, 23:09
3G
هستش؟
کدام شهر هستید؟[emoji19]

آره دیگه تری جی! تهران منطقه 17

fanoostalaei
26-12-2014, 00:09
کل تبریز نسل 3 داره الا این منطقه ما که ایرانسل حتی هم Lte داره !!!
برا همین هنوز قسمت نشده که تنهای اول رو تست کنم ولی آخرین بار که edge رو تست کردم زباله ای بیش نبود با 10-تا سرعت
ولی دوستان که تست کردن از کیفیت و سرعتش نسل 3 ـش راضی بودن !! حالا ببینیم و تعریف کنیم :دی

moz
26-12-2014, 03:23
منم امروز تماس گرفتم در مورد تمدید حجم بسته های سیم کارت اعتباری بپرسم که اپراتور گفت بسته های جدید زمانی که بیاد این مشکل رفع میشه و مشترک می تونه در هر زمانی که نیاز داره حجم بخره

Amir-Rainman
26-12-2014, 09:19
برای فعال شدن 3G با بسته روزانه هم فعال میشه یا باید هفتگی یا ماهانه خرید؟

Soroush-S
26-12-2014, 09:46
برای فعال شدن 3G با بسته روزانه هم فعال میشه یا باید هفتگی یا ماهانه خرید؟

هفتگی و ماهانه باید بخری! من روزانه خریدم ولی هنوز EDGE بود!!!

arash59b
26-12-2014, 09:57
هفتگی و ماهانه باید بخری! من روزانه خریدم ولی هنوز EDGE بود!!!

برای هزارمین بار
بار اول و برای رجیستر شدن تو شبکه باید تعرفه هفتگی یا ماهانه بخرید برای بار دوم به بعد دیگه فرقی نمی کنه و می تونید هر بسته ای رو انتخاب کنید

matr!x_2008
26-12-2014, 13:04
یه بار که بسته هفتگی بخرید به بعد همیشه 3G هست. حتی با مصرف ازاد! بعد از اون هر بسته ای رو بزنید میتونید از 3G استفاده کنید:n26:

alemoazezo
26-12-2014, 22:36
سلام دوستان
چون این فروم در مورد دوستانی هست که ازشبکه 3g همراه اول استفاده میکنن میخواستم بدونم شما هم مثل من مشکل روشن شدن gps گوشی به محض روشن کردن دیتا کاکشن رو در حالت 3g دارید ؟ من این مشکل رو فقط با 3g همراه اول دارم و نه ایرانسل

dj77
26-12-2014, 22:47
سلام دوستان
چون این فروم در مورد دوستانی هست که ازشبکه 3g همراه اول استفاده میکنن میخواستم بدونم شما هم مثل من مشکل روشن شدن gps گوشی به محض روشن کردن دیتا کاکشن رو در حالت 3g دارید ؟ من این مشکل رو فقط با 3g همراه اول دارم و نه ایرانسل

نه اصلاً! دیتا موبایل کاری به gps نداره! من احتمال خیلی زیاد میدم یه برنامه ای نصب کردید که خودش نیاز به موقعیت مکانی داره به محض وصل شدن به اینترنت که امنیت شما هم به خطر می افته حتی.

alemoazezo
26-12-2014, 23:26
نه اصلاً! دیتا موبایل کاری به gps نداره! من احتمال خیلی زیاد میدم یه برنامه ای نصب کردید که خودش نیاز به موقعیت مکانی داره به محض وصل شدن به اینترنت که امنیت شما هم به خطر می افته حتی.

حالا واسه من ربط داره خیلی خوبشم ربط داره دوست من !
برا حل این مشکل تمام راه حل ها رو بررسی کردم
گوشیم رو فکتوری ریست کردم (حل نشد)
فریمور رو ریست کردم (حل نشد)
سیم کارتمو روی یه گوشی دیگه به شبکه 3g همراه اول وصل کردم و دیتا کانکشن رو روشن کردم (جی پی اس روی گوشی مذکور روشن شد)
سیم کارت همراه اول دوستم (که همچین مشکلی رو نداره ) رو روی گوشی خودم گذاشتم (بازم gps روشن شد به محض روشن کردن دیتا کانکشن)
با پشتیبانی همراه اول حدود 1 ماه که درمیون گذاشتم این مشکلو که همش میگن داریم بررسی میکنیم
من این مشکل رو با سیم کارت ایرانسل یا رایتل ندارم فقط همراه اول
این مشکل رو تو فروم xda developers هم مطرح کردم اونا هم سر در نیووردن !
برادرم و چند تا از دوستام هم همین مشکل رو دارن

kasra2012
26-12-2014, 23:37
سیم کارت شما دائمیه ؟

بله

dj77
26-12-2014, 23:51
حالا واسه من ربط داره خیلی خوبشم ربط داره دوست من !
برا حل این مشکل تمام راه حل ها رو بررسی کردم
گوشیم رو فکتوری ریست کردم (حل نشد)
فریمور رو ریست کردم (حل نشد)
سیم کارتمو روی یه گوشی دیگه به شبکه 3g همراه اول وصل کردم و دیتا کانکشن رو روشن کردم (جی پی اس روی گوشی مذکور روشن شد)
سیم کارت همراه اول دوستم (که همچین مشکلی رو نداره ) رو روی گوشی خودم گذاشتم (بازم gps روشن شد به محض روشن کردن دیتا کانکشن)
با پشتیبانی همراه اول حدود 1 ماه که درمیون گذاشتم این مشکلو که همش میگن داریم بررسی میکنیم
من این مشکل رو با سیم کارت ایرانسل یا رایتل ندارم فقط همراه اول
این مشکل رو تو فروم xda developers هم مطرح کردم اونا هم سر در نیووردن !
برادرم و چند تا از دوستام هم همین مشکل رو دارن

چه گوشی دارید شما؟
سیم خودتون روی گوشی دیگه تست کردید؟

armin_punisher6
27-12-2014, 00:06
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟

alemoazezo
27-12-2014, 00:11
چه گوشی دارید شما؟
سیم خودتون روی گوشی دیگه تست کردید؟

گوشی هواووی جی 700
تو پستم نوشتم که سیم کارتمو رو یه گوشی دیگه تست کردم !:n27:

moz
27-12-2014, 00:27
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟

هیچ چیز مشخص نیست
اما اپراتورش گفته که بسته های جدید نوترینو قراره بیاد

ak313
27-12-2014, 00:30
همراه اول تا جلوی ساختنون ما انتن داره ولی توی خونه هیچی نداره راه حلی داره بهشون بگیم درست کنن، نود نه نود میگه فعلا تست وکاریش نمیشه کرد
اینم از تنهای قدیمی
ضمتا تهرانم

arash59b
27-12-2014, 07:46
همراه اول تا جلوی ساختنون ما انتن داره ولی توی خونه هیچی نداره راه حلی داره بهشون بگیم درست کنن، نود نه نود میگه فعلا تست وکاریش نمیشه کرد
اینم از تنهای قدیمی
ضمتا تهرانم

احتمالا برای شما دکل تو جهتی قرار گرفته که در راستای پنجره های خونه شما نیست و امواج موبایل به دیوار اپارتمان شما برخورد می کنه یا اینکه فاصله اش با شما خیلی زیاده

اگه می تونی هزینه کنی و نمی خوای به امید اپراتور بمونی می تونی یه بوستر سیگنال تهیه کنی البته از نوعی که فرکانس های 3G رو ساپورت کنه

birang1357
27-12-2014, 11:24
هر دکل تا چه محدوده ای پوشش میده؟ از نظر مساحت؟ و در چه شرایطی سیگنال بهتر دریافت میشه؟

hamed_korn
27-12-2014, 15:30
تو شهر ها معمولا خودشون ۱ کیلومتر تنظیم میکنند.حدودا.
تو جاده تا ۲۰کیلومتر یا بیشترم اگه شرایط ایده ال باشه امکان پوشش دهی دارند.

ak313
27-12-2014, 16:28
خوب چرا یک کیلومتر مگه بیشترش مشکل سازه؟ با چی تنظیم می کنند؟

ghm122
27-12-2014, 19:29
سلام
من هم بسته یک ماهه 2.5 رو فعال کردم ولی همه اش توی منزل E یا edge فعال هست.(البته بعلت نصب رام کاستوم تنظیمات رو مجبور شدم دستی وارد کنم ولی بعید میدونم از اون باشه چون طبق اموزش سایت بود) اما روی همین ادج هم سرعت متوسطی داشت .حالا انشالله بیرون منزل هم سرفرصت امتحان میکنم ببینم چشم ما هم به جمال 3g روشن میشه ؟انشالله که میشه!

صد افسوس به حال ایرانسل خیلی تو این قضیه خوب اومد جلو اما حیف از این حرکت اخر. فقط کافی بود به جای این افزایش عجیب و غیرمنطقی، یه کاهش بین 30تا 50 درصدی توقیمت بسته ها میگذاشت .واقعا استقبال عجیب و خوبی میشد و این بحث کاهش درامد به خاطر نرم افزارهای پیام رسان ، یکبار نه صدبار براش جبران میشد اما حیف...
البته من خیلی به این قضیه مشکوکم که چرا باید یه اپراتور چنین بی فکری! بکنه فکر میکنم بحثهای دیگه ای هست وگرنه این حرکت غیر منطقی از اول تهش مشخص بود(اعتراض شدید و بایکوت و تحریم و کاهش شدید درامدو...)

paket
27-12-2014, 19:43
خراسان شمالی شیروان وصل میشه به 3G ؟

matr!x_2008
27-12-2014, 20:13
دوستان سرعت برای شما هم کم شده؟ من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیره سرعتم... قبلا رو 800 900 بود

jouhofre
27-12-2014, 23:44
۱۵ دی شبکه LTE همراه اول شروع به کار میکنه.

mehdinik59
28-12-2014, 00:40
دوستان سرعت برای شما هم کم شده؟ من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیره سرعتم... قبلا رو 800 900 بود

آره. سرعت خیلی اومده پایین. قطع و وصل هم زیاد میشد امروز.

Armin.Computer
28-12-2014, 01:02
۱۵ دی شبکه LTE همراه اول شروع به کار میکنه.

از کجا می دونید؟؟؟؟

shahryar84
28-12-2014, 01:14
از ۱۵ دی lte همراه اول شروع بکار میکنه و قیمتهای بسته ها نجومی گرون میشه. بسته های فعلی رو ۲۵۶ بسته میشن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

yoseffaraji
28-12-2014, 01:21
از ۱۵ دی lte همراه اول شروع بکار میکنه و قیمتهای بسته ها نجومی گرون میشه. بسته های فعلی رو ۲۵۶ بسته میشن

شما از کجا میدونید؟

moz
28-12-2014, 01:33

منطقی به نظر میرسه
اما میتونم بدونم که این اطلاعات از کجاس؟

dj77
28-12-2014, 01:44
من به شخصه به اصالت تصاویر اطمینان ندارم چون با یه سری اطلاعاتی که بنده از قبل داشتم و دیدم همخوانی نداره... :n27:

moz
28-12-2014, 01:54
من به شخصه به اصالت تصاویر اطمینان ندارم چون با یه سری اطلاعاتی که بنده از قبل داشتم و دیدم همخوانی نداره... :n27:

خیلی هم دور از انتظار نیست
یادته اوایل 3جی اومده بود هم روی 256 محدود بود
بعد سرعت باز شد !
این از گرانسل ارزون تره اما انصافا هر گیگ حدود 10 تومن خیلی گرونه !
یه گوشی عادی حدودا ماهیانه 2 یا 3 گیگ اینترنت نیاز داره !

HITB0Y
28-12-2014, 01:57
این همراه اول و ایرانسل از سیاستشونه که اینکارو میکنن!
اول با یه قیمت مناسب شروع میکنن به سرویس دادن که که زیر زبون مشتری مزه کنه!بعد که مشتری ها به این سرعت وابسته شدن یهو میان دست ملت رو میزارن تو پوست گردو!
بلانسبت آدم باید مشکل داشته باشه که واسه 5گیگ ماهی 50 هزار تومان بده اینترنت!
البته این وسط قطعا مزایا و ذینفع هایی هم واسه دولت وجود داره که صداش در نمیاد!

dj77
28-12-2014, 01:58
خیلی هم دور از انتظار نیست
یادته اوایل 3جی اومده بود هم روی 256 محدود بود
بعد سرعت باز شد !
این از گرانسل ارزون تره اما انصافا هر گیگ حدود 10 تومن خیلی گرونه !
یه گوشی عادی حدودا ماهیانه 2 یا 3 گیگ اینترنت نیاز داره !

اون که بله... ولی شما تا حالا دیدی تعرفه اپراتوری قبل از انتشار رسمی لو بره؟!
منم تکذیب یا تایید نمی کنم و باید برای روشن شدن داستان منتظر موند.
داستان نشه مثل اون حسین کریمی که ولش می کردی فقط کم مونده بود ادعای مدیرعاملی ایرانسل کنه اینجا...

dj77
28-12-2014, 02:02
این همراه اول و ایرانسل از سیاستشونه که اینکارو میکنن!
اول با یه قیمت مناسب شروع میکنن به سرویس دادن که که زیر زبون مشتری مزه کنه!بعد که مشتری ها به این سرعت وابسته شدن یهو میان دست ملت رو میزارن تو پوست گردو!
بلانسبت آدم باید مشکل داشته باشه که واسه 5گیگ ماهی 50 هزار تومان بده اینترنت!
البته این وسط قطعا مزایا و ذینفع هایی هم واسه دولت وجود داره که صداش در نمیاد!

مزه میکرد بشرط اینکه ایرانسل برای مثال می اومد LTE خودش رو با سرعت 40 مگ ثابت میداد که با این زیرساخت داغون محاله همچین حرکتی.... وقتی هم الان اکثر مردم به ADSL دسترسی دارند و یا محل کار و دانشگاه به شبکه محلی وصل میشن دیگه طرف قید اینترنت موبایل رو میزنه (اکثر مشترکین) وقتی روی ADSL دارن 16 مگ و 10 مگ میدن دیگه وابستگی به اینترنت همراه معنی نداره!

dj77
28-12-2014, 02:06
شما جو این چند روزه هم ببینید که بیشترین سود رو از انداختن شایعه و تردید بین ملت کی کیبره... باز به نظر من اگر قراره اتفاقی هم در تعرفه ها بی افته باید منتظر اعلام رسمی بود.

moz
28-12-2014, 02:39
دوستی دارم تو مخابرات کار میکنه
در مورد افزایش قیمت ها پرسیدم و عکسی که دوستمون داد رو بهش نشون دادم .گفت هنوز چیزی به دست ما نرسیده !

moz
28-12-2014, 02:40
ایرانسل در حال تجدید نظر در تعرفه‌های اینترنت است
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه، گفت:‌ تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگرچه ایرانسل در ارائه تعرفه‌های جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفه‌ها است.
واعظی گفت:‌ تجدیدنظر در تعرفه‌ها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است.

منبع :

arman809
28-12-2014, 03:00
هر دکل تا چه محدوده ای پوشش میده؟ از نظر مساحت؟ و در چه شرایطی سیگنال بهتر دریافت میشه؟

در داخل شهری به تراکم تهران به دلیل اجتناب از همپوشانی و اختلال در به اصطلاح هند آف hand off یعنی دست به دست شدن سیگنال روی آنتن های مختلف حداکثر برد آنتن در جاهایی با تراکم جمعیتی بالا روی ۵۰۰ متر تنظیم می شود.

mehdi 78
28-12-2014, 03:36
سلام
امروز تو حرکت اومدم از داخل گوشی روی wcdma only زدم ولی چون بسته نداشتم انتظار وصل شدن به نسل 3 رو نداشتم ولی در کمال تعجب بدون داشتن هیچ بسته ای وصل شد و الان هم وصله.چطوری .؟تا حالا یه بسته هم فعال نکردم.
سوال بعد:مشکل بالا رفتن مصرف باتری توسط پروسس gpsd رو نمی شه بدون روت حل کرد ؟چون نمی خوام گارانتی باطل شه.
راستی آگه الان دوباره بزنم رو GSM only برا مصرف کم تر باتری و رفتن gpsd چون بسته نداشتم دوباره بعدا بدون بسته می تونم برم رو 3 جی یا نه. راستی اینجا آنتن خیلی کمه
حدود 1 خط ولی تو راه که فعال شد آنتن پر بود و 2.6 مگابیت یعنی حدود 300 کیلوبایت بهم داد.... سرعتش از 2 مگ خونه بیشتر بود

birang1357
28-12-2014, 14:17
سرعت از دیروز خیلی نا امید کننده شده:n27:

birang1357
28-12-2014, 17:41
ظاهرا همراه اول پهنای باند رو واقعا آورده روی 256:n35:

ghm122
28-12-2014, 18:44
سلام
من بیرون هم تست کردم کلا با همراه اول 3g ندیدم.

سرعت هم حدود 15 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود .از اول هم حس خوبی به همراه اول نداشتم البته این چند روز ترافیکش زیاد شده ولی بحث اینکه هنوز تو تهران! پوشش مناسب 3g نداره افتضاحه و در واقع داره پول جی پی ار اس رو میگیره. واقعا متاسفم.
الان توی منزل همه اش edge هست . ایرانسل توی منزل حدود دو ماه پیش راحت 400-500 متوسط سرعت دانلود بود.اینم بگم همراه اول انتن عادیش برای مکالمه اینجا پوشش خوبه و این علت نیست.
ایرانسل هم که با اون قیمتاش دزد سرگردنه است .
با این اوضاع ، تعرفه ازاد وبسته همون قبلیها بهتر بود:n37:

Eliminal
28-12-2014, 20:21
این همراه اوله لامصب چرا مشهد نمیاد ؟

arash59b
28-12-2014, 21:08
درسته سرعت افت کرده

Le0nard0
28-12-2014, 21:24
نظر به اینکه در اوایل آبانماه سالجاری سیستم خدمات مشتریان و صورتحسابگیری همراه اول در حال ارتقاء بود، ممکن است درخواست تمدید و یا فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت تعدادی از مشترکین دائمی، پذیرفته نشده و این دسته از مشترکین در صورتحساب خود هزینه استفاده از اینترنت با نرخ آزاد را متحمل شده باشند.مشترکینی که معتقدند جزو این دسته هستند، جهت بررسی مشکل خود می توانند با مرکز تماس همراه اول (۹۹۹۰) تماس بگیرند و خواهان بررسی مجدد صورتحساب خود شوند.

binaafarin
29-12-2014, 11:51
همراه اول مشابه ایرانسل بسته شبانه ماهیانه نداره؟

dj77
29-12-2014, 14:54
دروغهایی که در همین تاپیک هم توسط بعضی از اشخاص با اهداف خاص منتشر شد توسط همراه اول تکذیب شد:

برنامه ای برای تغییر تعرفه بسته های اینترنت همراه نداریم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: همانطور که قبلاً نیز اعلام شده، در حال حاضر برنامه ای برای افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود نداشته و جداول منتشر شده در برخی رسانه ها با عنوان «بسته های جدید اینترنت همراه اول» معتبر نیست.

به گزارش سیتنا، در متن این اطلاعیه تاکید شده است: در روزهای اخیر پس از اعلام خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه و افزایش تعرفه بسته های اینترنت یکی از اپراتورها، افرادی در برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی سعی دارند با انتشار گزارش، خبر و جداول تعرفه ای ساختگی، اینگونه القاء کنند که همراه اول نیز در حال افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود است.
این اطلاعیه می افزاید: این گزارش ها و جداول ساختگی، به هیچ وجه مورد تایید همراه اول نبوده و همراه اول به عنوان اپراتور ملی کشور، همواره اطلاع رسانی شفاف را سرلوحه خود قرار داده و هیچگاه مشترکین خود را بدون اطلاع رسانی رسمی قبلی، در مقابل کار انجام شده قرار نمی دهد.
گفتنی است؛ تعرفه آزاد اینترنت همراه اول در سیم کارت های دائمی، هر کیلو بایت نیم ریال و در سیم کارت های اعتباری 75 صدم ريال است. همچنین این اپراتور 4 بسته اینترنت همراه شامل «بسته یک روزه با حجم 150 مگابایت و با قیمت هزار تومان»، «بسته 7 روزه با حجم 800 مگابایت و با قیمت 5 هزار تومان»، «بسته 30 روزه با حجم 2.5 گیگابایت و با قیمت 10 هزار تومان» و «بسته 7 روزه (شبانه) با حجم 800 مگابایت و با قیمت هزار تومان» عرضه کرده است.
در پایان این اطلاعیه ادعا شده است: بدین ترتیب همراه اول با تعرفه هر گیگابایت ماهانه 4 هزار تومان، مقرون به صرفه ترین تعرفه اینترنت همراه در کشور را ارائه می دهد.

bahram.mb
29-12-2014, 15:47
فعال شدن سیم کارت همراه اول بعد از ثبت نام چقدر طول میکشه ؟؟

ak313
29-12-2014, 16:21
من امروز یدونه اعتباری گرفتم بعد از 5 دقیقه فعال شد.

bahram.mb
29-12-2014, 16:27
من امروز یدونه اعتباری گرفتم بعد از 5 دقیقه فعال شد.
واسه من فعال نشده ... چند ساعت پیش گرفتم .. البته مغازه دار ثبت نام کرد

Arsenal2012
29-12-2014, 17:09
واسه من فعال نشده ... چند ساعت پیش گرفتم .. البته مغازه دار ثبت نام کرد

خب مشکل همینه دیگه هیچ وقت نباید از مغازه بگیرید من خودمم 1 بار از مغازه گرفتم بعد از 24 ساعت فعال شد!!!... باید همراه اول ایرانسل رایتل رو همیشه از مرکز اصلی شهرتون بگیرید که بعد از 5 دقیقه فعال بشه

smeshkin
29-12-2014, 17:58
کیفیت سرویس شبانش خوبه؟

Mohsen_mzh
29-12-2014, 18:09
کسی اطلاع نداره چه زمانی میرن روی نسل چهارم ؟

bahram.mb
29-12-2014, 18:48
خب مشکل همینه دیگه هیچ وقت نباید از مغازه بگیرید من خودمم 1 بار از مغازه گرفتم بعد از 24 ساعت فعال شد!!!... باید همراه اول ایرانسل رایتل رو همیشه از مرکز اصلی شهرتون بگیرید که بعد از 5 دقیقه فعال بشه
درسته... مراکز اصلی بخری خودشون فعال میکنن ولی مغازه ها فکر کنم خودشون دستی میبرن میدن نمایندگی ثبت میشن
یه چیز عجیب این که تو نمایندگی ایرانسل قیمت سیم کارت چندین برابر مغازه بود اونم شماره های پرت .... نمیدونم چرا

konjkavkhan
29-12-2014, 19:09
سلام
كسي ميدونه ايا همراه اول سيمكارت نانو داره يا نه؟
و اكه داره از كجا ميشه تهيش كرد؟

arash59b
29-12-2014, 19:29
سلام

خیر سیمکارت نانو نداره باید زحمت بکشید و خودتون به نانو تبدیلش کنید

jouhofre
29-12-2014, 20:09
دوستان تست کنن ببینن بدون بسته برای بار اول میشه وصل شد به 3G ؟
تا اونجایی که میدونم از امروز این قابلیت اضافه شده.

ak313
29-12-2014, 21:43
دوستان تست کنن ببینن بدون بسته برای بار اول میشه وصل شد به 3G ؟
تا اونجایی که میدونم از امروز این قابلیت اضافه شده.

نه خیر وصل نمیشه. همچنان محتاج بسته هستش
ضمنا تا جایی که می دونم همراه اول هنوز امتیاز تری جی رو نگرفته و فکر کنم بهمن بگیره لذا پشتیبانی هم درباره سیگنال میگه آزمایشیه صبر کنید

jouhofre
29-12-2014, 22:24
نه خیر وصل نمیشه. همچنان محتاج بسته هستش
ضمنا تا جایی که می دونم همراه اول هنوز امتیاز تری جی رو نگرفته و فکر کنم بهمن بگیره لذا پشتیبانی هم درباره سیگنال میگه آزمایشیه صبر کنید

حداقل شما یه سیگنالی داری، مشهد هنوز اصلا راه نیفتاده

ak313
29-12-2014, 23:10
با هدیه های لینک زیر تا به حال کسی بسته اینترنت خریده
شارژ فوق‏ العاده
تا ۳۰% شارژ بیشتر با
#رمز شارژ#*۱۴۲*

Mahanturbo
29-12-2014, 23:54
سلام

من از اينجا گرفتم نانو دارن

shahryar84
30-12-2014, 05:34
بسته های فعلی روی ۲۵۶ بسته میشه با همین قيمت، بسته های جدید با قیمتهای جدید که گذاشتم و سرعت 3G و LTE با نام آلفاپلاس! عرضه میشند.

vidav
30-12-2014, 12:40
من تری جی همراه اول فعال کردم. ولی یه مشکل دارم. همه مرورگرهای گوشیم از کار میافتن و فقط اپرا مینی کار میکنه. فقط با وایفای خونه میتونم از مرورگرها استفاده کنم . مشکل چیه؟

moz
30-12-2014, 12:46
من تری جی همراه اول فعال کردم. ولی یه مشکل دارم. همه مرورگرهای گوشیم از کار میافتن و فقط اپرا مینی کار میکنه. فقط با وایفای خونه میتونم از مرورگرها استفاده کنم . مشکل چیه؟

بردی تو تنظیمات کانکشن و ------ ها رو حذف کنید

MOH@ND3S
30-12-2014, 13:12
آیا تعرفه اینترنت همراه‌اول افزایش می‌یابد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dj77
30-12-2014, 13:58
آیا تعرفه اینترنت همراه‌اول افزایش می‌یابد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه ای برای تغییر تعرفه بسته های اینترنت همراه نداریم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%BA%DB%8C% DB%8C%D8%B1%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9% 85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB %8C%D9%85/751)

MOH@ND3S
30-12-2014, 14:11
برنامه ای برای تغییر تعرفه بسته های اینترنت همراه نداریم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%BA%DB%8C% DB%8C%D8%B1%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9% 85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB %8C%D9%85/751)

نگاهی به پست آقای shahryar84 تو صفحه قبل بندازید لطفا.

dj77
30-12-2014, 14:24
نگاهی به پست آقای shahryar84 تو صفحه قبل بندازید لطفا.

بله یکی هم چند روز پیش دقیقا همین اداعا رو کرد اون چند تا عکس هم گذاشت و گفت که از 15دی این بسته ها اعمال میشه که دیروز هم همراه اول تکذیب کرد!
دیگه از سایت رسمی اپراتور بالاتر؟!

ak313
30-12-2014, 16:34
پشتیبانی همراه اول هم عرضه بسته های آلفا و آلفا پلاس را تایید کرده و قطعا قیمتهای تغییر خواهد کرد اما شاید بعد از افتتاح رسمی تری جی و 4 جی چون هنوز مجوز و امتیاز عرضه رسمی و تجاری رو همراه اول نداره

mf70
31-12-2014, 11:21
سرعت 3g همراه اول تو مشهد چطوره با بسته هفتگی هم 3g وصل میشه؟ یه سری شنیده بودم باید حتما ماهانه فعال کنی

saze
01-01-2015, 13:42
سرعت 3g همراه اول تو مشهد چطوره با بسته هفتگی هم 3g وصل میشه؟ یه سری شنیده بودم باید حتما ماهانه فعال کنی
بله
وصل میشه

moz
01-01-2015, 14:16
دوستان همراه اول فکر کنم بسته رو ارزون کرده
امروز بسته 10 تومنی همراه اول گرفتم
5 گیگ هم ترافیک بهم داد

بعنی هر گیگ برام افتاد 2500 تومان

کدش هم :
ستاره 111 ستاره 323 مربع
عالیههههههههه

bahram.mb
01-01-2015, 14:19
دوستان همراه اول فکر کنم بسته رو ارزون کرده
امروز بسته 10 تومنی همراه اول گرفتم
5 گیگ هم ترافیک بهم داد

بعنی هر گیگ برام افتاد 2500 تومان

کدش هم :
ستاره 111 ستاره 323 مربع
عالیههههههههه
اگه اینطوری باشه عالیه

moz
01-01-2015, 14:35
بله
الان من خریدم 5 گیگ داد

saze
01-01-2015, 14:41
بله
الان من خریدم 5 گیگ داد
چطوری چک کنم چند گیگ از بسته باقی مونده؟

moz
01-01-2015, 15:04

سیم کارتتون اعتباری هست ؟

saze
01-01-2015, 15:11
سیم کارتتون اعتباری هست ؟
خیر دائمی هست

ESPSV
01-01-2015, 16:47

شما می­ توانید با ارسال عدد صفر لاتین به ۸۰۸۰ یا ارسال کد USSD *۱۱۱*۳۲۰# از وضعیت بسته­ ی خود، حجم باقی­مانده و مهلت اعتبار آن مطلع شوید.

SAeedBaa
01-01-2015, 16:58
کلوب همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بچه ها این پستو توی کلوب همراه اول لایک کنید تا بفهمه تا وقتی تعرفه هاش رو بالا نبره ما همراهیش میکنیم.:n10::10:

Joaquin
01-01-2015, 17:50
شما می­ توانید با ارسال عدد صفر لاتین به ۸۰۸۰ یا ارسال کد USSD*۱۱۱*۳۲۰# از وضعیت بسته­ ی خود، حجم باقی­مانده و مهلت اعتبار آن مطلع شوید.
این کد فقط زمان رو میده نه حجم.

farshad0123
01-01-2015, 18:04
من قبلا خيلي دنبالش بودم متاسفانه همراه اول حجم باقي مانده رو نميزنه بايد با برنامه خودتون حجمو كنترل كنيد

arash59b
01-01-2015, 18:27

من قبلا خيلي دنبالش بودم متاسفانه همراه اول حجم باقي مانده رو نميزنه بايد با برنامه خودتون حجمو كنترل كنيد

برای من که همیشه نشون میده

برعکس ایرانسل ، همراه اول حجم مصرفی رو نشون میده پس درصورتیکه که هنوز هیچ دیتایی رو مصرف نکردید فقط تاریخ انقضا رو میده و حجمی رو نشون نخواهد داد

در غیر موارد فوق دلیلش فقط می تونه اعتباری بودن سیمکارت شما باشه

ESPSV
01-01-2015, 18:45

درود
برای من حجم مصرف شده رو هم نشون میده
البته روی سیم کارت دائمی از اعتباری اطلاعی ندارم

farshad0123
01-01-2015, 18:49
برا من فقط زمانو ميزنه سيمكارت اعتباري

saze
01-01-2015, 19:21
شما می­ توانید با ارسال عدد صفر لاتین به ۸۰۸۰ یا ارسال کد USSD*۱۱۱*۳۲۰# از وضعیت بسته­ ی خود، حجم باقی­مانده و مهلت اعتبار آن مطلع شوید.
حجم باقیمانده رو نشون نمیده

bahram.mb
01-01-2015, 19:23
درود
برای من حجم مصرف شده رو هم نشون میده
البته روی سیم کارت دائمی از اعتباری اطلاعی ندارم
منم اعتباریه... فقط زمانو نشون نمیده

dr_data_13
01-01-2015, 19:44
تو اعتباري فقط زمان رو نشون ميده تو دائمي مصرف رو هم نشون ميده

farshad0123
01-01-2015, 19:46
واقعا با دائمي هم بسته ميگيريد؟
من يه بار با دائمي بسته گرفتم قبضم اومد 70هزار تومن مطمئنم مصرفم بيشتر از بسته نبوده

fanoostalaei
01-01-2015, 20:43
واقعا با دائمي هم بسته ميگيريد؟
من يه بار با دائمي بسته گرفتم قبضم اومد 70هزار تومن مطمئنم مصرفم بيشتر از بسته نبوده
من دوستم 2 تا بسته خریده بوده که پول اونا رو به قبض زده بود ولی بسته ها فعال نشده بود :دی:n08:
سر برج 200 تومن نا قابل براش قبض اومد !! تازه اون 20 تومن بسته هارو هم حساب کرده بود :n02:
برا همین من عمرا به تنهای اول اطمینان کنم :دی

Le0nard0
01-01-2015, 20:54
نظر به اینکه در اوایل آبانماه سالجاری سیستم خدمات مشتریان و صورتحسابگیری همراه اول در حال ارتقاء بود، ممکن است درخواست تمدید و یا فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت تعدادی از مشترکین دائمی، پذیرفته نشده و این دسته از مشترکین در صورتحساب خود هزینه استفاده از اینترنت با نرخ آزاد را متحمل شده باشند.مشترکینی که معتقدند جزو این دسته هستند، جهت بررسی مشکل خود می توانند با مرکز تماس همراه اول (۹۹۹۰) تماس بگیرند و خواهان بررسی مجدد صورتحساب خود شوند.

کسایی که بسته فعال کردن ولی براشون آزاد حساب شده به این اطلاعیه همراه اول توجه کنن

matr!x_2008
01-01-2015, 20:54
اصلا با سیمکارت دایمی فعال کردن بسته یا استفاده از اینترنت ریسک بزرگیه!!!! من دایمی دارم اما اینترنت روش فعال نمیکنم. فقط با سیم اعتباری بسته میزنم. اینجوری دیگه نگرانی از این بابت ندارم

lazy
01-01-2015, 23:34
سلام
من تازه از ایرلنسل کوچ کردم اینور:n02:
اینترنتشو چجوری فعال کنم؟
به 8088 پیام دادم اینو داد:
مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي سرويس GPRS شما وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد.

brad pitt
01-01-2015, 23:35
همراه اول سرعت 1024 هم داره ؟
ه قیمتی 1 ماهه ؟

ak313
01-01-2015, 23:37
ستاره 140 ستاره 11 مربع رو بزنید فکر کنم نشون بده الان سیمم تو مودمه نمی تونم چک کنم لامصب این مودمها کد ussd رو اجرا نمی کنن

mohamad_iran2
02-01-2015, 00:52
امروز ۳g تو ایلام فعال شده.ولی سرعت و آنتن دهیش افتضاس! تازه بدون فعال کردن بسته هم تونستم به شبکه وصل شم و از اینترنت استفاده کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farshad0123
02-01-2015, 00:55
ستاره 140 ستاره 11 مربع رو بزنید فکر کنم نشون بده الان سیمم تو مودمه نمی تونم چک کنم لامصب این مودمها کد ussd رو اجرا نمی کنن

این که مال اعتبار مکالمست
فکر نکنم حجم اینترنتو بزنه

ak313
02-01-2015, 01:06
این که مال اعتبار مکالمست
فکر نکنم حجم اینترنتو بزنه
ببخشید ستاره 111 ستاره یازده مربع
بعدش پیام میاد.
شما دارای ، 20 تا پيامك چندرسانه اي داخل شبكه تا 1393/10/15،، 395394 کیلوبایت ديتا تا 1393/10/15، می باشید.

moz
02-01-2015, 02:02
امروز ۳g تو ایلام فعال شده.ولی سرعت و آنتن دهیش افتضاس! تازه بدون فعال کردن بسته هم تونستم به شبکه وصل شم و از اینترنت استفاده کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با وایرلس تست گرفتید ؟

mohamad_iran2
02-01-2015, 09:40
با وایرلس تست گرفتید ؟
نه قبل اینکه وایرلس رو روشن کنم تست گرفتم بعد وقتی که خواستم عکس ازش بگیرم و بفرستم وایرلس رو روشن کردم

brad pitt
02-01-2015, 15:06
ببخشید میخاستم بدونم این 30 روزه 10 تومانی همراه اول با چه سرعتی هست ؟
512 ست چنده ؟
امکان مکالمه تصویری از طریق نرم افزار هم داره ؟

ممنون

moz
02-01-2015, 15:20
ببخشید میخاستم بدونم این 30 روزه 10 تومانی همراه اول با چه سرعتی هست ؟
512 ست چنده ؟
امکان مکالمه تصویری از طریق نرم افزار هم داره ؟

ممنون

سرعت بین 2 تا 12 مگابیت متغیره

بله امکانش هست

pbazgir
02-01-2015, 17:42
سرعت 3g خرم آباد
سرعت اتصال با یک یا دو آنتن پوشش دهی 1 تا 2 مگ متغیر هستش
اما در بهترین پوشش دهی از 5 تا 12 مگ متغیر هستش
اینم از آخرین تست سرعت گرفته شده
در مورد بسته 1 ماهه یکی از دوستان در اینجا گفته بود که از 2.5 گیگ به 5 گیگ تغییر داده ، درسته ؟

ایرانسل و رایتل رو باید جمع کنن:n24:
سرعت پایین و تعرفه بسیار بالا

kiana 33
02-01-2015, 18:17
من بسته یک ماهه فعال کردم 5گیگ ترافیک به من داد

birang1357
02-01-2015, 19:46
من بسته یک ماهه فعال کردم 5گیگ ترافیک به من داد
سرکاریه یا واقعا بسته یکماهه 5 گیگ شده؟؟؟

Amir-Rainman
02-01-2015, 20:20
آقا یه سوال !

کلا تا بسته هفتگی یا ماهانه اینترنت رو نگیریم کلا 3G تو شبکه پیدا نمیشه ؟؟!!

چند هفته پیش یه بار سرچ کردم دیدم 3G رو پیدا میکنه، ولی چند مدته سرچ میکنم پیدا نمیکنه!!

pbazgir
02-01-2015, 21:08
آقا یه سوال !

چند هفته پیش یه بار سرچ کردم دیدم 3G رو پیدا میکنه، ولی چند مدته سرچ میکنم پیدا نمیکنه!!

برای ثبت شماره شما در شبکه 3g و رجیستر شدن در شبکه باید بار اول یه بسته هفتگی یا ماهانه بگیری

بعد از خرید میتونی با تعرفه عادی هم از شبکه 3g استفاده کنید .

ak313
02-01-2015, 21:41
آقا یه سوال !

پیدا کردن تری نیاز به بسته نداره بلکه رجیستر شدن به بسته دوم و سوم نیاز داره.حتی شما شبکه های اپراتورهای دیگه رو هم می تونی ببینی

matr!x_2008
02-01-2015, 21:45
دوستان واقعا بسته 1 ماه 5 گیگ شده؟ خیلی خوبه اگه اینطور باشه... دیگه کی میره سمته ایرانسل!!!:n19:

arash59b
02-01-2015, 22:08
آقا یه سوال !

البته پيدا كردن نسل سه در جستجو ربطي به داشتن بسته نداره

moz
03-01-2015, 02:52
سرکاریه یا واقعا بسته یکماهه 5 گیگ شده؟؟؟

دوستان واقعا بسته 1 ماه 5 گیگ شده؟ خیلی خوبه اگه اینطور باشه... دیگه کی میره سمته ایرانسل!!!:n19:

بله . حقیقت داره
اولش خودم دیدم باورم نمیشد . فکر کردم 500 مگ داده . بعد چند بار اعتبار رو چک کردم و دیدم واقعا 5 گیگه !

farshad0123
03-01-2015, 03:04
مخابرات هم از فرصت استفاده میکنه دید با این کار مشتریای ایرانسل پریدن میخواد همه رو بکشونه طرف خودش adslش هم همینجور تا دید پارس آنلاین و صبانت شبانه رو برداشتن سرعت شبانه ها رو چند برابر کرد:n19:

navid3941
03-01-2015, 08:42
سلام . دوستان من وقتی گوشی رو روی حالت 3G میزارم روی آنتن گوشیم علامت ضربدر میاد. یعنی سیم کارت رجیستر نشده؟
چیکار میشه کرد که آنتن بده؟

Amir-Rainman
03-01-2015, 10:11
سلام . دوستان من وقتی گوشی رو روی حالت 3G میزارم روی آنتن گوشیم علامت ضربدر میاد. یعنی سیم کارت رجیستر نشده؟
چیکار میشه کرد که آنتن بده؟

هیچی دیگه، تو شما تو محدوده پوشش 3G همراه اول نیستین!

من به خاطر گرون شدن ایرانسل رفتم سیمکارت دانشجویی رو فعال کردم ولی دیدم نمیگیره، اصن صاف خورد تو برجکم
مجبورم باز با بسته های ایرانسل سر کنم

Mr.World.Wide
03-01-2015, 10:23
دوستان من ایرانسل رو انداختم دور و اومدم سمت همراه اول
من تو قم زندگی میکنم و امروز رفتم بسته هم خریدم
بسته یک ماهه
اما علامت اچ بالای گوشی م نمیاد
تنظیمات apn هم درسته
گوشی م هم "سلطان نکسوز پنج" هست :n09:
اندورید 5.0.1
چیکار کنم تری جی برام فعال شه؟؟؟

navid3941
03-01-2015, 10:24
هیچی دیگه، تو شما تو محدوده پوشش 3G همراه اول نیستین!

من به خاطر گرون شدن ایرانسل رفتم سیمکارت دانشجویی رو فعال کردم ولی دیدم نمیگیره، اصن صاف خورد تو برجکم
مجبورم باز با بسته های ایرانسل سر کنم
نه دوست عزیز تو محدوده هستیم، کسانی دیگه که کنارم هستن آنتن دارن؟ گوشی هم 3G ساپورت میکنه.البته سیم کارتم ماله شهرستان هست. میتونه به خاطر این دلیل باشه؟
تو پست قبلی خوندم اگه بسته بخرم فعال میشه آیا صحت داره؟

Armin.Computer
03-01-2015, 11:03
ظاهرا همراه اول هم طرحی به نام سیم کارت دانشجو داره
کاربرانی که دانشجو هستن می تونن به سایتش برن ببینن شرایطش چه جوره
من که شاید یکی گرفتم

Mr.World.Wide
03-01-2015, 11:34
یه خبر یه جا خوندم که همراه اول قراره از 15 دی اینرنت فورجی رو در چند شهر فعال کنه
درسته؟؟؟؟

Mr.World.Wide
03-01-2015, 12:14
بابا دم همراه اول‌گرم به خدا
ببین با سرعت تری جی ش داره هم اندازه فور جی ایرانسل دزد سرعت میده
الان دارم با تری جی همراه اول توی قم با سرعت یه مگ دانلود میکنم
این اصلا عالیه

1376MAXIMUM
03-01-2015, 13:08
بچه ها من تو اصفهانم امروز بسته اینترنتی های همراه اول رو شماره ۲ رو گرفتم گوشیم هم ۳g داره ولی میره رو gprs چند ثانیه فقط رو 3g بود چیکار کنم همیشه رو 3g باشه؟

mrmostafa
03-01-2015, 13:13
بابا دم همراه اول‌گرم به خدا
ببین با سرعت تری جی ش داره هم اندازه فور جی ایرانسل دزد سرعت میده
الان دارم با تری جی همراه اول توی قم با سرعت یه مگ دانلود میکنم
این اصلا عالیه

دوست عزيز كدوم منطقه و كجا هستين؟؟؟ :n02:

Mr.World.Wide
03-01-2015, 13:14
دوست عزيز كدوم منطقه و كجا هستين؟؟؟ :n02:
الان خیابون معلمم
یخچال قاضی
برم خونه سمت آذر رو هم تستش میکنم

Tornado2800
03-01-2015, 13:54
سلام
زیاد دلخوش این سرعت نباشید
فکر میکنم از خرداد ماه الگوی مصرف تعیین میشه چرا که پهنای باند بین اللملی ایران متاسفانه جوابگوی افزایش مشترکین نخواهد بود و در واقع بر خلاف کشورهای عربی کشورمون کمکاری کرد...
فقط ترافیک داخلی سرعت بسیار بالایی رو خواهیم داشد

fanoostalaei
03-01-2015, 14:02
همراه اول هم وقتی تجاری بشه قیمت رو بالا میبره و براش سقف سرعت تعین میکنه !!
البته به نظر من !! چون الان داره وضعیت ایرانسل رو میبینه که از یه طرف پشت بوم افتاده و رایتل هم از اون طرف :دی

1376MAXIMUM
03-01-2015, 17:20
تست سرعت گرفتم ۸ مگ عالیه اگر همین جور باشه

Tornado2800
03-01-2015, 18:43
همراه اول هم وقتی تجاری بشه قیمت رو بالا میبره و براش سقف سرعت تعین میکنه !!
البته به نظر من !! چون الان داره وضعیت ایرانسل رو میبینه که از یه طرف پشت بوم افتاده و رایتل هم از اون طرف :دی

سلام
رایتل انصافا شبکه ی بسیار پایداری داره برای من
من استان فارس هم بودم بسیار خوب جوابگو بوده

HITB0Y
04-01-2015, 00:24
بچه ها من تو اصفهانم امروز بسته اینترنتی های همراه اول رو شماره ۲ رو گرفتم گوشیم هم ۳g داره ولی میره رو gprs چند ثانیه فقط رو 3g بود چیکار کنم همیشه رو 3g باشه؟

شما بسته هفتگی خریدید
3g فقط رو بسته های یک ماهه(شماره3) کار میکنه

1376MAXIMUM
04-01-2015, 00:32
شما بسته هفتگی خریدید
3g فقط رو بسته های یک ماهه(شماره3) کار میکنه
نه امروز عصر رفتم بیرون یه ۱۰۰ متر که از خونه دور شدم رفت رو ۳g و واقعا سرعتش عالی بود حدود ۶-۸ مگ بود هر چی تست گرفتم ولی وقتی برگشتم تو خونه دیدم تا ۱۰-۲۰ متری خونه هنوز ۳g هست ولی بعد دوباره رفت روی 3g خلاصه که اگر تو خونه هم بود خیلی عالی بود البته تو خونه ما خود گوشی هم خیلی خوب خط نمیده احتمالا مال محلیه که توشم سرعتش خیلی خوب بود اگر این طوری بمونه من مشتری میشم حجمش وفقط کمه حد اقل ۲ برابر میبود خیلی بهتر بود

moz
04-01-2015, 00:35
نه امروز عصر رفتم بیرون یه ۱۰۰ متر که از خونه دور شدم رفت رو ۳g و واقعا سرعتش عالی بود حدود ۶-۸ مگ بود هر چی تست گرفتم ولی وقتی برگشتم تو خونه دیدم تا ۱۰-۲۰ متری خونه هنوز ۳g هست ولی بعد دوباره رفت روی 3g خلاصه که اگر تو خونه هم بود خیلی عالی بود البته تو خونه ما خود گوشی هم خیلی خوب خط نمیده احتمالا مال محلیه که توشم سرعتش خیلی خوب بود اگر این طوری بمونه من مشتری میشم حجمش وفقط کمه حد اقل ۲ برابر میبود خیلی بهتر بود

بسته یک ماهه گرفتید ؟
کی گرفتید ؟
چند گیگ بهتون داد ؟

MOH@ND3S
04-01-2015, 01:05

1376MAXIMUM
04-01-2015, 02:21
بسته یک ماهه گرفتید ؟
کی گرفتید ؟
چند گیگ بهتون داد ؟
یک هفته ای ۸۰۰ مگ حجم و قیمتش هم ۵۰۰۰ تومان
هنوز ۱۲ ساعت هم نشده
۸۰۰ مگ

ak313
04-01-2015, 06:16
با بسته هفتگی هم وصل میشه. دارم

navid3941
04-01-2015, 11:35
سلام دوستان. این همراه اول خیلی دزده
دیروز یه بسته یک روزه فعال کردم و اس ام اس هم واسم اومد که نوشته بود فعال شده و به صورت اتوماتیک فعال نمی گردد. ولی امروز دوباره اومده واسم تمدید کرده. اس ام اس هم دادم که عدم تمدید بزنم بازم جوابی نمیاد. به 9990 هم تماس گرفتم ولی جواب درستی ندادند. من میخوام بدونم اخه وقتی خود همراه اول اس میده که بطور اتوماتیک فعال نمیشه بعد چرا دوباره باید تمدید خودکار کنه

Firebirds
04-01-2015, 16:35

بزارید روی WCDMA توی خونه هم شاید 3G براتون آنتن داد.

and-roid2
04-01-2015, 21:06

dj77
04-01-2015, 21:23
خبر فوری

5 گیگابایت اینترنت نسل سوم همراه اول: 10,000 تومان
- این طرح از صبح امروز و به صورت آزمایشی در مناطق تحت پوشش اینترنت نوترینو (نسل سوم)، در حال اجراست.
- جهت فعالسازی بایستی بسته ماهانه اینترنت همراه اول را فعال نمایید.
- این در حالیست که بسته 5 گیگابایتی اینترنت همراه ماهانه اپراتور دوم، هم اکنون به مبلغ 400.000 ریال (یعنی 4 برابر گرانتر) ارائه می شود.

moz
04-01-2015, 21:36
خبر فوری

- این طرح از صبح امروز و به صورت آزمایشی در مناطق تحت پوشش اینترنت نوترینو (نسل سوم)، در حال اجراست.
- این در حالیست که بسته 5 گیگابایتی اینترنت همراه ماهانه اپراتور دوم، هم اکنون به مبلغ 400.000 ریال (یعنی 4 برابر گرانتر) ارائه می شود.

اینو من 1 هفتس دارم میگم که !!!
من بسته خریدم بهم 5 گیگ داد ! :n19:

armin_punisher6
04-01-2015, 21:37
خبر فوری

الان ما كه هنوز ٢.٥ گيگمون تموم نشده هم ٥ گيگ داريم؟

dj77
04-01-2015, 21:39
الان ما كه هنوز ٢.٥ گيگمون تموم نشده هم ٥ گيگ داريم؟

نه دیگه بسته باید بخرید 5گیگ میده

شما می­ توانید با ارسال عدد صفر لاتین به ۸۰۸۰ یا ارسال کد USSD *۱۱۱*۳۲۰# از وضعیت بسته­ ی خود، حجم باقی­مانده و مهلت اعتبار آن مطلع شوید.

1376MAXIMUM
04-01-2015, 23:09
بزارید روی WCDA توی خونه هم شاید 3G براتون آنتن داد.
چطوری باید انجامش بدم

Tornado2800
04-01-2015, 23:28
چطوری باید انجامش بدم
تو قسمت تنظیمات گوشیتون قسمتی هست به نام network type

Firebirds
04-01-2015, 23:35
افتضاح ترین 3g همراه اول، تهران، سعادت آباد

یعنی واقعا 3G اینقدر خراب دیده بودین ؟ جالبیش اینه با اینکه آنتن فول هست -60 همیشه همین اینجا.

electronic0nt
04-01-2015, 23:41
نه دیگه بسته باید بخرید 5گیگ میده

من این کد رومیزنم فقط تاریخ و شماره بسته رو اس ام اس میکنه

جریان چیه؟

arash59b
05-01-2015, 00:02
من این کد رومیزنم فقط تاریخ و شماره بسته رو اس ام اس میکنه

جریان چیه؟

احتمال زياد سيم كارت شما اعتباري هست

armin_punisher6
05-01-2015, 00:57
الان حجم من تموم شد و اتومات تمديد شد.از كجا بفهمم ٢.٥ يا ٥ گيگشو؟

moz
05-01-2015, 01:34
الان حجم من تموم شد و اتومات تمديد شد.از كجا بفهمم ٢.٥ يا ٥ گيگشو؟

دوستان ،
بارها و بارها این سوال پرسیده شده و هر دفعه هم توضیح داده شده و در پست اول هم کامل توضیحات ارائه شده :

در صورتی که سیم کارت شما اعتباری است یا ارسال کد USSD *140*11# بعد از حدود 30 ثانیه ، وضعیت بسته­ ی خود، حجم باقی­مانده و مهلت اعتبار آن برای شما پیامک خواهد شد.

ak313
05-01-2015, 07:39
ستاره 141 ستاره 11 مربع

MOH@ND3S
05-01-2015, 08:25
دوستان این *111*320# و پیامک به 8080 فقط مقدار مصرف شده تا به امروز رو نشون میده !
چه کدی نوع بسته و چقدر مونده از حجم میگه بهمون ؟!

armin_punisher6
05-01-2015, 08:59
دوستان ،
بارها و بارها این سوال پرسیده شده و هر دفعه هم توضیح داده شده و در پست اول هم کامل توضیحات ارائه شده :

اينو كه ميدونم.فقط مينويسه حجم استفاده شده انقدره.حجم باقيمانده رو نميزنه.سيم كارتم دائميه.

1376MAXIMUM
05-01-2015, 11:28
اينو كه ميدونم.فقط مينويسه حجم استفاده شده انقدره.حجم باقيمانده رو نميزنه.سيم كارتم دائميه.

تو تنظیمان گوشی تو data usage که بری هم وای فای هست هم سیمکارت اگر ایفون هم داری یا ویندوز بلد نیستم

hady1364
05-01-2015, 11:32
ستاره 141 ستاره 11 مربع
گد صحیحش ستاره 140 ستاره 11 مربع هست. این کد در اصل اعتبار سیم کارت رو نشون میده، اگه بسته اینترنت داشته باشین، چند لحظه بعدش یه sms انگلیسی میاد که توش باقیمونده اعتبار اینترنتو نوشته

arash2105
05-01-2015, 12:40
این حجم 5 گیگ فقط شامل اعتباریا میشه و خط های دائمی همون 2.5 گیگ هست
این مطلب را اپراتور همراه اول به من گفت !
منم دیشب یه خط اعتباری خریدم 5 تومن و با اولین شارژ 5 تون هم هدیه درون شبکه ای داد و بسته یک ماهه خریدم 5 گیگ شارژ شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra2012
05-01-2015, 15:31
چه مسخره یعنی مایی ک دایمی داریم باید ۲.۵ گیگ بگیریم اعتباری ۵ گیگ؟

electronic0nt
05-01-2015, 16:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tornado2800
05-01-2015, 16:50
چه مسخره یعنی مایی ک دایمی داریم باید ۲.۵ گیگ بگیریم اعتباری ۵ گیگ؟

سلام
در دنیا با توجه به اینکه بیش از ۹۰٪‌سود دهی آنها متعلق به prepaid هست همینطور هست متاسفانه.

arash59b
05-01-2015, 17:10
سلام
در دنیا با توجه به اینکه بیش از ۹۰٪‌سود دهی آنها متعلق به prepaid هست همینطور هست متاسفانه.

حالا مگه گفته 5 گیگ رو به دایمی ها بده به اعتباری ها نده که انیطور جواب میدید

درسته اکثر سود ار اعتباری هاست ولی عقل سلیم حکم می کنه اگه برای دایمی ها هم باشه بیشتر سود می کنه

kasra2012
05-01-2015, 18:16
حالا مگه گفته 5 گیگ رو به دایمی ها بده به اعتباری ها نده که انیطور جواب میدید

درسته اکثر سود ار اعتباری هاست ولی عقل سلیم حکم می کنه اگه برای دایمی ها هم باشه بیشتر سود می کنه

منم با شما موافقم از طرفی بیشتر مردم دایمی دارند
اما اون خبر صفحه قبل نوشته برا همه است
دوستان کسی رو دایمی تست نکرده؟

and-roid2
05-01-2015, 20:14
اپراتور همراه گفت این 5گیگ برای مدت محدودی (2هفته) بصورت هدیه به بسته های 1ماهه اضافه میشه .

kasra2012
05-01-2015, 20:25
اپراتور همراه گفت این 5گیگ برای مدت محدودی (2هفته) بصورت هدیه به بسته های 1ماهه اضافه میشه .

یعنی تمام سیمکارت ها؟

and-roid2
05-01-2015, 20:50
یعنی تمام سیمکارت ها؟

فقط اعتباری

SAeedBaa
05-01-2015, 21:40
منم خریدم 5 گیگ بهم داد :n36::n04::n10:

همراه اول مثل اینکه میخواد یه حال اساسی به ایرانسل بده:12::31:

kasra2012
05-01-2015, 21:44
منم خریدم 5 گیگ بهم داد :n36::n04::n10:

همراه اول مثل اینکه میخواد یه حال اساسی به ایرانسل بده:12::31:

واقعا ک مسخرست فقط اعتباری مسخرست

dr_data_13
05-01-2015, 23:21
يكي از مشكلات 3g همراه اول نسبت به ايرانسل تو تهران پايداري كمتر پوشش دهيشه يعني مثلا تو حركت همش از 3g ميره روي e و بايد يه بار بين 2g و 3g سوييچ كنيم تا باز بياد روي 3g و اين اعصاب خورد كنه
من مثلا با وايبر و فيس تايم حرف ميزنم با طرف مقابلم كه 3g ايرانسل استفاده ميكنه واسه اون همش 3g هست از توحيد تا سهروردي!اما واسه من كه همراه اوله همش ميره روي e و باعث قطع شدن مكالمه ميشه
اينش نسبت به ايرانسل خيلي بده واقعا بايد روي پوشش و پايداري شبكه 3g شون كار كنن
اما از نظر قيمت و سرعت فعلا عاليه
تو جاي ثابت كه 3g باشه خوبه ها اما در حال حركت همش ار 3g ميشه e و دوباره 3g كه موقع مكالمه با وايبر و ... باعث قطع تماس ميشه

personal
05-01-2015, 23:27
با سلام به دوستان گرامی... میخواستم بپرسم اگه من حجمم زودتر از موعد تموم میشه راهی هست همون موقع بتونم تمدید کنم یا باید صبر کنم تا اون یک ماه تموم بشه ؟:n03:

kasra2012
05-01-2015, 23:29
با سلام به دوستان گرامی... میخواستم بپرسم اگه من حجمم زودتر از موعد تموم میشه راهی هست همون موقع بتونم تمدید کنم یا باید صبر کنم تا اون یک ماه تموم بشه ؟:n03:

اگ دایمی باشه خودش تمدید میکنه اما اعتباری باس وایسید

ak313
05-01-2015, 23:33
پوشش همراه اول سانتیمتری ؟ اینجا آنتن داره میری تو مغازه کلا میره .آخه این چه شبکه ای؟

fanoostalaei
06-01-2015, 01:17
کسی هست که اینجا به کنترل حساب اینترنتی ecare دسترسی داشته باشه ؟
من اومدم ثبت نام کنم میگه باید بری دفتر !! این دیگه چه مسخره بازیه ؟ !! مگه میخوایم چیکار کنیم ؟ چرا خدمات الکترونیک همراه اول این همه ضعیفه؟ تازه بهتر شده !! قبلا برای اینکه به صفحه اینترنتش سر بزنی باید 1 دقیقه صبر میکردی :دی

dj77
06-01-2015, 02:11
چک آوای انتظار «پاشایی» به بیماران سرطانی رسید (+تصاویر) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

armin_punisher6
06-01-2015, 09:37
من اومدم ثبت نام کنم میگه باید بری دفتر !! این دیگه چه مسخره بازیه ؟ !! مگه میخوایم چیکار کنیم ؟ چرا خدمات الکترونیک همراه اول این همه ضعیفه؟ تازه بهتر شده !! قبلا برای اینکه به صفحه اینترنتش سر بزنی باید 1 دقیقه صبر میکردی :دی

من دارم.اول بايد تو سايت ايميلتو ثبت كني بعد ميري مخابرات،ايميل ثبت شده رو ميگي تا فعال كنن.

armin_punisher6
06-01-2015, 09:38
چک آوای انتظار «پاشایی» به بیماران سرطانی رسید (+تصاویر) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ربطش به تاپيك چيه؟بعدشم چه چيز مهميه؟

fanoostalaei
06-01-2015, 09:46
من دارم.اول بايد تو سايت ايميلتو ثبت كني بعد ميري مخابرات،ايميل ثبت شده رو ميگي تا فعال كنن.

منظورم این بود که بی زحمت یه عکس از امکانات وکمنرل حجمش بذار:n40:

dj77
06-01-2015, 11:21
ربطش به تاپيك چيه؟بعدشم چه چيز مهميه؟

خبرو بخون ربطشو میفهمی

Le0nard0
06-01-2015, 12:57
جریان اینکه این 5 گیگ رو فقط به اعتباری ها میدن ربطی به سودش نداره . اتفاقا همراه اول اگه قرار بود به فکر سود از اعتباری ها باشه نمیومد محدودشون کنه به اینکه در ماه فقط یه بسته یه ماهه میتونن بگیرن و باید تا پایان ماه صبر کنن. دلیل اینکه به دائمی ها 5 گیگ ماهانه نمیده اینه که دائمی میتونه در طول ماه بارها بسته ماهانه 5 گیگ ماهانه 10 تومن رو شارژ کنه واسه همین زیادش نکردن همون 2.5 گذاشتن بمونه

FXPRO
07-01-2015, 00:00
کسی خبر داره LTE همراه اول کی راه میفته ؟ من سرچ کردم امروز LTE همراه اول هم پیدا کرد ....

moz
07-01-2015, 02:33
کسی خبر داره LTE همراه اول کی راه میفته ؟ من سرچ کردم امروز LTE همراه اول هم پیدا کرد ....

کدوم شهر؟
کدوم منطقه ؟

tavassoli.farfani
07-01-2015, 02:38
کجا
من الان سرچ کردم اصفهان چیزی نبود

arash59b
07-01-2015, 06:42

احتمالش هست در منطقه شما راه افتاده باشه یه اسکرین شات بزار

1376MAXIMUM
07-01-2015, 07:44
چه جالب 3g هنوز همه جا خط نمیده مثل اون موقع ها هست که تازه موبایل ها تو دست مردم معمول شده بود و هر لحظه ممکن بود سیمکارت ها خط ندن و از شبکه خارج میشدن و باید صبر میکردیم تا برگرده خط حالا داره همزمان LTE هم کار میکنن روش اجب
مثلا من الان تو خیابون حکیم نظامی اصفهان 3g که خط نمیده هیچی برام همون GPRS هم این شکلیه(عکس رو بعد میزارم)
Ping:1599 ms
Download: 0.02Mb
Upload:0.02

ESPSV
07-01-2015, 08:01
تست اصفهان
با مودم 3 جی

birang1357
07-01-2015, 11:44
بهترین تست تا الان- غرب تهران

مودم 3g

FXPRO
07-01-2015, 12:24
تهران دیشب سرچ کردم.... همون موقع IR-TCI هر سه شبکه LTE 3G 2G رو پیدا کرد ولی الان دیگه نیست....الان فقط نسل دو و سه هست....

masooumi
07-01-2015, 12:50

من چند ساله که ecare فعال است.

زمانی که من ثبت نام کردم کلا ثبت نامش در دفتر خدمات همراه اول انجام میشد.

اینک پنلش

Memonex
07-01-2015, 15:48
من دیروز بسته یکماهه گرفتم ولی بجای دو و نیم گیگ دو برابرش یعنی 5 گیگ و 200 مگابایت بهم داده قضیه چیه؟!!! بار اولمم هست یکماهه میگیرم

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

frozen01
07-01-2015, 16:46
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ

دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.

خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.

پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.

و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست

Memonex
07-01-2015, 17:35
خب خودم تاپیک رو خوندم و فهمیدم جریان 5 گیگ رو

فقط سرعت پایینه همش علامت H و به ندرت +H میاد. اکثر مواقع پیج هم بزور باز میشه... EDGE رو در لباس 3G میفروشن !!!

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

faramobile
07-01-2015, 18:35
اینم تست الان من در میدون حسن آباد

Tornado2800
07-01-2015, 19:28
سلام
در اکثر نقاط کشور دیدم همراه اول بسیار بهتر از ایرانسل داره سرویس میده در دیتا

ghm122
07-01-2015, 22:45
سلام
در اکثر نقاط کشور دیدم همراه اول بسیار بهتر از ایرانسل داره سرویس میده در دیتا

سلام و عرض ادب
جسارتا و در کمال تعجب ، تجربه من و اطرافیانم کاملا! برعکسه...البته قیمتهای ایرانسل متاسفانه مانع از استفاده از دیتای اون میشه و ترجیح بر اینه از سرعت کم همراه اول استفاده کنیم تا درس خوبی برای گران فروشها باشه.

tak2750
08-01-2015, 10:39
این همراه اول الان دقیقا تو کدوم شهر ها 3g داره؟
من که هر جا سرچ میزنم چیزی پیدا نمیکنه!

1376MAXIMUM
08-01-2015, 11:46
این همراه اول الان دقیقا تو کدوم شهر ها 3g داره؟
من که هر جا سرچ میزنم چیزی پیدا نمیکنه!
تو سایتش نوشته برید تو قسمتی که در مورد3g(نوترینو) نوشته هست که کدوم شهر ها تحت پوشش هست
اکثر استان ها بود

ak313
08-01-2015, 12:15
حالا فرض کن نوشته باشه. وقتی سیگنال نداری می خواهی چیکار کنی من زنگ زدم میگم آقا توی خیابون سیگنال داریم تو خونه نداریم میگه آزمایشیه کاریش نمیشه کرد حتی حاضر نیستن براش تیکت درست کنن و رسیدگی کنن
نتیجه اخلاقی
مهم نیست کدوم شهر اومده یا نیومده
مهم اینکه الان سیگنالشو داری یا نه

fanoostalaei
08-01-2015, 12:23
حالا فرض کن نوشته باشه. وقتی سیگنال نداری می خواهی چیکار کنی من زنگ زدم میگم آقا توی خیابون سیگنال داریم تو خونه نداریم میگه آزمایشیه کاریش نمیشه کرد حتی حاضر نیستن براش تیکت درست کنن و رسیدگی کنن
نتیجه اخلاقی
مهم نیست کدوم شهر اومده یا نیومده
مهم اینکه الان سیگنالشو داری یا نه

دقیقا
تبریز رو نوشته پوشش داره ولی من یکی ندارم !! :دی

FXPRO
08-01-2015, 12:48
دوباره LTE همراه اول پیدا شد... تهران

Armin.Computer
08-01-2015, 12:49
FXPRO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وصل میشه؟؟؟؟

FXPRO
08-01-2015, 12:52
همراه اول یوسیم نداده ..... با این حال من زدم که رجیستر بشه ولی نشد...روی LTE ONLY هم برد ولی بازم رجیستر نشد.... باید منتظر یوسیم هاش باشیم .....

yoseffaraji
08-01-2015, 13:47
سلام.کد بسته یه ماهه 2.5گیگ چیه؟(همونی که میگن الان شده 5گیگ با همون 10تومن):n09:

مهندس احسان
08-01-2015, 13:49
شمال تهران کجا آنتن میده؟

arash59b
08-01-2015, 13:51
سلام.کد بسته یه ماهه 2.5گیگ چیه؟(همونی که میگن الان شده 5گیگ با همون 10تومن):n09:

*
111
*
32
با کد ۱۱۱ برو بهش میرسی

مهندس احسان
08-01-2015, 13:59
کسی نبست جواب بده؟!

yoseffaraji
08-01-2015, 14:08
*
111
*
32
با کد ۱۱۱ برو بهش میرسی

منظورتون همون*۱۱۱*۳۲۳# هست که تو سایت همراه اوله؟یعنی همون بسته 2.5گیگ قبلی رو بزنم 5گیگ حجم میده؟

faramobile
08-01-2015, 18:10
اینم تست جدیدم الان تو خونه ( سمت میدون حسن آباد )

ak313
08-01-2015, 18:15
سلام آقای قائمی فر اوضاع و احوال خوبه. از وب گردی همراه اول از ساعت 5 تا 12 شب راضی هستی؟

faramobile
08-01-2015, 18:18
والا الان که ساعت ۶ هست پینگ خیلی خوبه ، ولی اغلب اوغات پینگ بالاست خیلی هم بالاست ! حدود ۴۰۰ !! تو تست قبلیم مشخصه !

با همون اکانت سرور ایرانم پینگ رو کم میکنم

ak313
08-01-2015, 19:21
بدون اکانت وب گردیش قابل قبوله؟

Tornado2800
08-01-2015, 19:47
والا الان که ساعت ۶ هست پینگ خیلی خوبه ، ولی اغلب اوغات پینگ بالاست خیلی هم بالاست ! حدود ۴۰۰ !! تو تست قبلیم مشخصه !

با همون اکانت سرور ایرانم پینگ رو کم میکنم

سلام
شما به کجا پینگ میگیرید که بالا هست؟