مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
greatpouya
26-12-2017, 18:55
جالبه برای من اصلا HD رو نمیزنه تا مثلا طرف HD کالش فعال نباشه یا رو وایفای کالینگ نباشه
فقط گوشی پدرم که HD رو براش فعال کردم موقع Dial نشون میده بعد میپره میذاره میرهاستانداردش اینه، احتمالا برای دیگران باگ داره، s8 ها تا 23.850 نباشه، HD نمیشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
MMDFullHD
26-12-2017, 19:44
استانداردش اینه، احتمالا برای دیگران باگ داره، s8 ها تا 23.850 نباشه، HD نمیشه.
خب واسه من s8+ هست
واسه دوستمون هم که گذاشته s8+ هست جالبیش اینجاس که واسه من نشون نمیده همچین چیزی رو رو ریت 12 هم باشه ولی برای دوستمون نشون میده
دیگه رام اون باگ داشته باشه باید برای منم داشته باشه رو ی ریجن منطقه ایم
بعد قضیه جالبتر اینجاس که رو شبکه ترجی تماس گرفتن بالا همچنان علامت Volte هست برای من تا سویچ شه سریع میره volte:n02:
L.O.N.E.L.Y
26-12-2017, 22:09
سلام دوستان
آقا من تازه مودم فورجی گرفتم و یو سیم انداختم بهش
میخوام از نت نامحدود شبانه استفاده کنم همین ساعت 3 تا 9 صبح
آیا نیازه ک ساعت 3 مودم رو خاموش روشن کنم, برای اینکه روی نامحدود بره یا مثلا بسته ساعت 2 تا 7 رو بگیرم نیازه این کار رو بکنم؟
الان این تست سرعت منه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا راهی هست ک با تغییر فرکانس سرعت رو بالاتر ببرم؟ من هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم
دوستان کسی اینو جواب نداد یعنی انقد سخت بود
من تا حالا نت همراه اول استفاده نکردم واسه همین اطلاعاتی ندارم درباره اش
ممنون میشم کمک کنید
ممنون میشم کمک کنید
مودم یا نت گوشی رو ضروری نیست که در ساعت 3 روشن خاموش کنید خودش اوتوماتیک در اون ساعات مجانی میشه. اینکه به باند بخصوصی وصل بشید ممکن هست برای موبایل آندروید نرم افزار سیگنال گورو (روت نیاز داره) همین کارو میکنه مودم ها هم بسته به مدلشون بعضی چنین قابلیتی دارند اما اینکه در عمل باعث افزایش سرعتی بشه کم اتفاق میافته یعنی بعضی مکان های خاص ممکنه چنین باشند ولی بسیاری از جاها پوشش چند فرکانس قوی وجود نداره که شما بخواهید بینش انتخاب کنید البته این روزها بیشتر جاها سرعت قابل قبول هست.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
andriy70
27-12-2017, 00:05
سلام دوستان، من احساس می کنم همراه اول کم فروشی میکنه، چندتا فایل دانلود کردم باقیمانده بسته چک کردم دیدم حجم بیشتری مصرف شده، شما همچین مشکلی ندارین؟
ممنون میشم کمک کنید
باز خوبه 4 خط سیگنال داری ؟ اسپید تست اروپا میانگین چقدر میده ؟
برای من با همین مودم هیچ جا بیشتر از 3 خط نمیده حداکثر سرعت هم حدود 11 مگ /ثانیه تونستم بگیرم .
روی 3جی هم که میزارم گرچه آنتن 5 خط میشه ولی سرعت باز همونه و بیشتر نمیده .
راستی , پورت udp و تورنت رو هم فکر کنم محدود کردن . چند وقتیه با وجود یه خروار سید و پیر سرعت بالای 120 , 30 ک نمیره . بهرحال بازم خوبه . شبانه مفته و بصرفه تر از خیلی سرویس های dsl
سلام دوستان، من احساس می کنم همراه اول کم فروشی میکنه، چندتا فایل دانلود کردم باقیمانده بسته چک کردم دیدم حجم بیشتری مصرف شده، شما همچین مشکلی ندارین؟
برای من که حس میکنم کمتر حساب میکنه ! دقیق چک نکردم ولی حدودی .
دانلوداتو بزار شبانه بگیره . بهتره که .
سلام
آپلود و دانلود با هم حساب می شن تو دانلود هر فابل 1 الی 3 درصد آپلود هم داره بستگی به کیفیت اتصال
برای اینکه مطمئن بشید اینترنت گوشیتون توسط app خاصی بلعیده نمیشه NoRootFirewall و My Internet Manager رو نصب کنید میتونید اتصال به اینترنت رو بر اساس app ها محدود کنید و ببینید هر کدوم چقدر مصرف دارن
خیر کم فروشی نمیکنه شما همان طور که دوستان گفتند احتمالا مشکل از سمت خودتون هست یعنی برنامه ای اپدیتی چیزی...
dadash42
27-12-2017, 13:35
همراه اول خصوصا با این طرح رایگانش همه رو زیر پا گذاشته
چند ماهه dslم خاموشه
کیفیت VoLTE با توجی کاملا یکیه ولی تفاوتی که نسبت به قبل پیدا کرده اینه که قبلا اگر رو lte only می بود کسی تماس می گرفت بوق مشغولی می زد و فقط خود من می تونستم رو lte تماس بگیرم ولی الان وقتی رو lte only هست هم کسی زنگ بزنه بوق می خوره و مشکلی نداره
عکس دوم هم که فورجی پلاس مشهد MCI[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
greatpouya
27-12-2017, 18:39
دوستان باند ۳ همراه در تنکابن هم ۱۵ مگاهرتز شده
دوستان باند ۳ همراه در تنکابن هم ۱۵ مگاهرتز شده
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاین سمت جالبه هر سایتی که باند ۷ میشه باند ۳شم میشه ۱۰ از ۱۵[emoji23]
mehdi_cd2005
28-12-2017, 03:31
سلام. دوستان این طرح دانلود رایگان شبانه هنوز پابرجاست ؟
zxzxcvcv
28-12-2017, 03:37
سلام. دوستان این طرح دانلود رایگان شبانه هنوز پابرجاست ؟
بله هنوزم هست
mehdi_cd2005
28-12-2017, 03:49
بله هنوزم هست
اطلاع دارید تا چه روزی هست ؟
L.O.N.E.L.Y
28-12-2017, 12:39
اطلاع دارید تا چه روزی هست ؟
ادمین پیج اینستای همراه اول, اول دی در جواب چند نفر ک پرسیده بود گفته بود تا دو هفته فعاله
dadash42
28-12-2017, 13:30
ادمین پیج اینستای همراه اول دی در جواب چند نفر ک پرسیده بود گفته بود تا دو هفته فعاله
یکی از کارمندان همراه اول اینجا گفته تا آخره زمستان, چند صفحه قبل
greatpouya
واکنش اینستاگرامی و جالب آذری جهرمی، به مشکلات مربوط به مخابرات
[emoji187] از ابتدای آغاز به کار، سوالات و مراجعات زیادی در خصوص مجموعه مخابرات ایران داشتهام: موضوع ودیعههای اخذ شده از تلفن های همراه به ارزش حدود سه هزار و پانصد میلیارد تومان، موضوع واگذاری داکتها و سیم مسی، موضوع انحصار مخابرات در پورتهای به اصطلاح فیبرنوری، موضوع نابرابری در معیشت نیروهای شرکتی در مخابرات، موضوع مشکلات کارگزاران روستایی، موضوع عدم پوشش مناسب جادهای، موضوع عدم توسعه شبکه ثابت در شهرهای مهم کشور و تشکیل صفهای انتظار برای دریافت خط ثابت و بسیاری دیگر
[emoji187] واگذاری غیر دقیق مخابرات در سالهای گذشته این امکان را که اکنون دولت تمامی این مشکلات را حل نماید، از بین برده و نیاز به حل برخی از مسایل با بهره گیری از ظرفیت قوه مقننه و نیز برخی از موضوعات در تعامل دولت با سهامداران عمده یعنی بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) است. در حداکثر توان خود پیگیر حل این مشکلات خواهم بود
myzoomit
goo.gl/Z5Mnms
greatpouya
حذف شود لدفا
L.O.N.E.L.Y
28-12-2017, 14:05
یکی از کارمندان همراه اول اینجا گفته تا آخره زمستان, چند صفحه قبل
من و چند تا از دوستام ب 9990 هم تماس گرفتیم اونام دقیق نمیدونستن و یکیشون گفت تا آخر ماه
ولی ادمین پیچ اینستا ک حتما کارمندشون هست گفت دو هفته تمدید شده
نمیدونیم حرف کدوم کارمند یا کارشناسشون رو قبول کنیم
بالاخره خود همراه اول اطلاع رسانی میکنه ب صورت رسمی
دوستان یه سوال (شاید خیلیا قبلا پرسیده باشنش )
اگر من بسته 6 ماهه بگیرم یا 3 ماهه
میتونم بسته نامحدود 1 ماهه 1 تا 11 صبح هم فعال کنم در کناره اون بلند مدته ؟
albertxx
28-12-2017, 15:50
واکنش اینستاگرامی و جالب آذری جهرمی، به مشکلات مربوط به مخابرات
[emoji187] از ابتدای آغاز به کار، سوالات و مراجعات زیادی در خصوص مجموعه مخابرات ایران داشتهام: موضوع ودیعههای اخذ شده از تلفن های همراه به ارزش حدود سه هزار و پانصد میلیارد تومان، موضوع واگذاری داکتها و سیم مسی، موضوع انحصار مخابرات در پورتهای به اصطلاح فیبرنوری، موضوع نابرابری در معیشت نیروهای شرکتی در مخابرات، موضوع مشکلات کارگزاران روستایی، موضوع عدم پوشش مناسب جادهای، موضوع عدم توسعه شبکه ثابت در شهرهای مهم کشور و تشکیل صفهای انتظار برای دریافت خط ثابت و بسیاری دیگر
[emoji187] واگذاری غیر دقیق مخابرات در سالهای گذشته این امکان را که اکنون دولت تمامی این مشکلات را حل نماید، از بین برده و نیاز به حل برخی از مسایل با بهره گیری از ظرفیت قوه مقننه و نیز برخی از موضوعات در تعامل دولت با سهامداران عمده یعنی بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) است. در حداکثر توان خود پیگیر حل این مشکلات خواهم بود
@myz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])oomit
goo.gl/Z5Mnms
خب الان یعنی چی ؟؟
مشکل اینرنت الان مخابراته ؟؟؟
دوستان یه سوال (شاید خیلیا قبلا پرسیده باشنش )
اگر من بسته 6 ماهه بگیرم یا 3 ماهه
میتونم بسته نامحدود 1 ماهه 1 تا 11 صبح هم فعال کنم در کناره اون بلند مدته ؟
بله میتونید
بله میتونید
سلام
الان نامحدود 1 ماهه فعال کردم
میتونم 3 ماهه هم فعال کنم ؟ یا اول باید 3 ماهه رو فعال میکردم ؟
ممنون
mostafa_2050
28-12-2017, 17:20
یه خبر خوب برای همراه اولی ها:
گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، این سرویس با نام «تلفای» خدمتی نوآورانه و بسیار جدید است که همراه اول اولین اپراتور ارائه دهنده این سرویس در کشور است. با استفاده از سرویس تلفای، مشترکین همراه اول نیازی به پوشش شبکه تلفن همراه برای برقراری تماس نخواهند داشت، بلکه تنها با دریافت و نصب اپلیکیشن تلفای، فعالسازی سرویس واتصال به هر شبکه وای فای می توانند مکالمه کنند و برای این کار نیازی به استفاده از هیچ اپلیکیشن واسط دیگری ندارند. همراه اول در پیاده روی اربعین امسال این سرویس را برای زائرین ارائه کرده بود.
مشترکین می توانند پس از فعالسازی تلفای، تماس را با استفاده از شماره گیر تلفن همراه خود و همانند تماس عادی برقرار و دریافت کنند. هزینه برقراری تماس نیز کاملا مشابه تماس عادی بوده و با استفاده از این سرویس اتصال به هر شبکه وای فای، مشابه اتصال به آنتن همراه اول است.
از مزایای تلفای همراه اول تماس روی وای فای بدون نیاز به اپلیکیشن واسط، برقراری و دریافت تماس در نقاط با آنتن دهی ناپایدار و یا با ازدحام بالا بوده و مشکل ناپایداری آنتن دهی شبکه تلفن همراه در این نقاط یا داخل برخی ساختمان ها حل خواهد شد. همچنین در هنگام تماس، مخاطب تفاوتی بین تماس تلفای و تماس عادی مشاهده نمی کند و برخلاف سایر اپلیکیشن های تماس اینترنتی که لازم است طرف دیگر مکالمه نیز اپلیکیشن را نصب کرده باشد، برای تماس از طریق تلفای طرف دیگر مکالمه نیازی به فعالسازی این سرویس ندارد.
مشترکینی که سیمکارت یوسیم دارند و گوشی همراه آنها اندروید ۴.۴ به بالا باشد، می توانند از این سرویس استفاده است و برای برای سیستم عامل ios نیز به زودی ارائه می شود.
مشترکین ۴G که گوشی همراه آنها اندروید ۴.۴ به بالا باشد، می توانند از این سرویس استفاده کنند و برای سیستم عامل ios نیز به زودی ارائه می شود.
mostafa_2050
28-12-2017, 17:24
دوستان یه طرح جدید جایگزین اینترنت رایگان شبانه تو را هه منتظر باشید
MMDFullHD
28-12-2017, 20:56
دوستان ترافیک هنوز رایگانه شبانه؟
albertxx
28-12-2017, 21:01
سلام
الان نامحدود 1 ماهه فعال کردم
میتونم 3 ماهه هم فعال کنم ؟ یا اول باید 3 ماهه رو فعال میکردم ؟
ممنون
فرقی نداره
دوستان ترافیک هنوز رایگانه شبانه؟
بله هست
من دیشب کمی استفاده کردم :n02:
-
من و چند تا از دوستام ب 9990 هم تماس گرفتیم اونام دقیق نمیدونستن و یکیشون گفت تا آخر ماه
ولی ادمین پیچ اینستا ک حتما کارمندشون هست گفت دو هفته تمدید شده
نمیدونیم حرف کدوم کارمند یا کارشناسشون رو قبول کنیم
بالاخره خود همراه اول اطلاع رسانی میکنه ب صورت رسمی
وقتی سایت همراه اول مدت زمان رو مشخص نکرده یعنی هیچکس نمیدونه نه کارمند و نه ادمین نه 9990 چیزی هم که بگن حدس و گمانه
iDownload & iGame
28-12-2017, 21:59
طبق قانونی که وزارت ارتباطات وضع کرده اپراتورها نمیتونن بسته های تشویقی نامحدود رو بیشتر از 3 ماه ارائه بدن. احتمالا" بخاطر همین قضیه هست که همراه اول زمان مشخصی رو برای تمدید بسته نامحدود شبانه اعلام نمیکنه و منتظر واکنش وزارت ارتباطاته!
وقتی سایت همراه اول مدت زمان رو مشخص نکرده یعنی هیچکس نمیدونه نه کارمند و نه ادمین نه 9990 چیزی هم که بگن حدس و گمانه
اگه به آخرین پست اینستاگرامی همراه اول سر بزنین می بینید نوشته به مدت محدود و در جواب یکی از کسانی که در کامنت ها نوشته مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت، ادمین اینستاگرام همراه اول منشن کرده و جواب داه که حدود دو هفته و نوشته بزودی منتظر طرح جدید باشین
MMDFullHD
29-12-2017, 12:58
لعنت به همراه اول
اقا شبا با بسته شبانه بگیرید دانلود کنید
واسه من دیشب حدود 14 گیگ از بسته ازاد ترافیک خرید:n34:
خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید ادمو راهنمایی نکنید ترافیک پایز مورد داره (خواهشمندم حتما با یه بسته شبانه بزنید دانلود)
دیشب نزدیک 80 گیگ دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد دم صبح اس ام اس اومد که بسته اینترنتون تموم شده خلاصه !! چون گوشیم همینطوری و با کامپیوتر تنظیم بود خواب بودم یه بسته اضافی باز خرید ! اینترنت 9 گیگ ترافیک داشت 9 گیگ ترافیکو خورد بسته قابلیت تمدید داشت باز 20 و خورده ای انداخت که همون بسته 10 گیگی رو تمدید
اینم دزدیه جدیده همراه اول به رسم اسکرین شات
dadash42
29-12-2017, 13:37
اینجا همش تذکر میشه, برا اینترنت از سیم کارت دائمی و سرویسهای خود تمدید استفاده نکنین!!
kourosh_ror
29-12-2017, 16:44
تو خود اینستاش زده اگر مشکلی هست مثل مال شما به 9990 تماس بگیرید پرونده تشکیل میدن درست میکنن
لعنت به همراه اول
خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید ادمو راهنمایی نکنید ترافیک پایز مورد داره (خواهشمندم حتما با یه بسته شبانه بزنید دانلود)
دیشب نزدیک 80 گیگ دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد دم صبح اس ام اس اومد که بسته اینترنتون تموم شده خلاصه !! چون گوشیم همینطوری و با کامپیوتر تنظیم بود خواب بودم یه بسته اضافی باز خرید ! اینترنت 9 گیگ ترافیک داشت 9 گیگ ترافیکو خورد بسته قابلیت تمدید داشت باز 20 و خورده ای انداخت که همون بسته 10 گیگی رو تمدید
دوست عزیز نباید از سیم دائمی استفاده کنید از یک سیم کارت اعتباری با مانده حساب کم برای دانلود استفاده باید بشه ضمن این که وقتی خود همراه اول مدت زمان تعیین نکرده برای طرح دانلود شبانه به نظرم اشتباه هست که با حرف ادمین اینستا یا هر جای دیگه دانلود کرد باید طرح رو توی سایت بزنه که بشه استناد کرد
دوست عزیز نباید از سیم دائمی استفاده کنید از یک سیم کارت اعتباری با مانده حساب کم برای دانلود استفاده باید بشه ضمن این که وقتی خود همراه اول مدت زمان تعیین نکرده برای طرح دانلود شبانه به نظرم اشتباه هست که با حرف ادمین اینستا یا هر جای دیگه دانلود کرد باید طرح رو توی سایت بزنه که بشه استناد کرد
طرح ترافیک رایگان پاییزی، پس از اتمام پاییز به مدت محدودی تمدید گردیده است
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
albertxx
29-12-2017, 17:23
عزیز بنده خودم استفاده میکنم و رایگانه !
عزیز بنده خودم استفاده میکنم و رایگانه !
طرح ترافیک رایگان پاییزی، پس از اتمام پاییز به مدت محدودی تمدید گردیده است
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست خوبم منم تا اخر پاییز استفاده کردم ولی بعد از این تاریخ رو ریسک نکردم بنا به گفته ادمین اینستا همراه اول دانلود کنم امیدوارم مدت زمان تمدید این طرح زودتر توی سایت همراه اول مستند بشه که همه بتونیم با خیال راحت استفاده کنیم این مدت محدود که نوشته بازه زمانی رو مشخص نمیکنه البته اونهایی که از سیم اعتباری استفاده میکنن با خیال راحت میتونن استفاده کنن ولی بعضی از دوستان از سیم دائمی استفاده میکنن که ممکنه متضرر بشن
موفق و سربلند باشید
sat15000
29-12-2017, 17:50
دوستان رایگان هست شبانه 3تا9
کسی که باور نداره خوب اول یک فایل کم حجم صد مگی دانلود کنه تا به باور برسه !!!!!!!
soroori2
29-12-2017, 18:50
سلام
من الان چند شبه دارم دانلود می کنم و کاملا رایگان است .
لعنت به همراه اول
خدا رو شکر کنید که بسته فعال داشتید و تمدید شده وگرنه خونه خراب میشدید. من ماه قبل یه بسته 20 گیگی هدیه تبدیل به یوسیم داشتم که سه گیگ انتهاش مونده بود و تصمیم گرفتم به اندازه دو گیگش رو دانلود کنم و با توجه به تأخیر سیستم اکانتینگ همراه اول روی اون یه گیگ ریسک نکنم و نتیجه این شد که به دلیل جلو بودن چهل دقیقه ای ساعت اکانتینگ همراه اول با وجود یه گیگ باقیمانده از بسته هدیه، بسته 40 دقیقه زودتر منقضی شد و به خاطر حدود صد و سی مگ مصرف آزاد ناخواسته حدود 27 هزارتومن به قبضم اضافه شد. البته به دلیل تأخیر سیستم اکانتینگ در بروزرسانی اطلاعات حساب و مانده بسته ها اول فکر کردم فقط حدود 5 هزار تومان متضرر شده ام اما با گذشت یک ساعت و نیم پیوسته با بروزرسانی قطره چکانی حسابم هر پانزده دقیقه سه چهار هزار تومن به صورتحسابم اضافه شد تا اینکه بعد از یک ساعت و نیم بالاخره ختم به خیر شد روی عدد 26700 هزار تومان ثابت ماند. یعنی هر چقدر هم شما دقیق بااشید به دلیل بی مسئولیتی همراه اول راحت سرکیسه می شوید و دست تان هم به جایی بند نیست.
VorteX01
29-12-2017, 20:20
دوستانی که شب ها با همراه اول دانلود میکنند، حتما و حتما با سیم کارت اعتباری این کار رو انجام بدید. تحت هیچ شرایطی (تکرار میکنم تحت هیچ شرایطی) با سیم کارت دائمی این کار رو نکنید.
MMDFullHD
29-12-2017, 21:53
دوستان رایگان هست شبانه 3تا9
کسی که باور نداره خوب اول یک فایل کم حجم صد مگی دانلود کنه تا به باور برسه !!!!!!!
دوست گرامی بنده هم خیلی رایگان زدم دانلود اینم دانلود های دیشب تاریخ هارو با دقت ببین
اما هر طور حساب کنی نباید ساعت 6 صبح بهت اس بده بسته ات تموم شده بره بیافته از حجم بسته کم کنه
چون ساعت 6 صبح تایم رایگان بوده اگه رایگان نبوده پس چرا ساعت 4 صبح بهم اس نداده؟ تابلوعه سیستمشون مورد داره
اسکرین شات رو بهت دادم تاریخ هم نیگاه کنی مال همین روزه
مگه از 3 شب تا 9 صبح نیست بازه رایگان ؟ منم تو این بازه زدم دانلود ساعت 6 صبح بهم این مسیج رو داد اینطوری شد
الان یه بسته خودش ترکوند یه بسته دیگه خرید
شات رو با دقت نیگاه کن
دوم من کلا با سرعت 9 10 مگابایت سرعت داشتم از سرور خارجی که یعنی از ساعت 6:59 اگه 85 درصد رو استفاده کرده باشم یعنی دقیقا 8500 مگابایت مصرف کردم تو ظرف 2 دیقه بعد باید یهو میزد که بسته اتون تموم شده که نشد
اومد با حدود 15 ربع بعد اس ام اس داد که بسته ات تموم شده!
در نتیجه
همراه اول دزد اول خودشو نشون داد هرچند دمش گرم دزدی ایش کاملا واضح هست اگ کور رنگی داری نمیتونی ببینی ولی از جایی دیگه بهم رسونده تو همین رایگان
ولی کاربرا باید مراقب باشن
نزدیک به 24 تومن اینا کشید الکی رو قبض پول مهم نیست ولی چرا سیستمشون اینطوریه
خداروشکر همینطوری هی بسته الکی نخرید سه چهار تا بسته بچپونه در ادم
darvish1900
30-12-2017, 01:28
من هم یک بسته یک گیگی داشتم که فقط از دانلودش بانه رایگان تو پاییز استفاده کردم ولی همون اول زمسوت تمام شد. ولی چون هدیه بود پیگری نکردم 100 درصد دزدی میکنه. حتما از سیم اعتبار استفاده کنید
- - - Updated - - -
من هم یک بسته یک گیگی داشتم که فقط از دانلودش بانه رایگان تو پاییز استفاده کردم ولی همون اول زمسوت تمام شد. ولی چون هدیه بود پیگری نکردم 100 درصد دزدی میکنه. حتما از سیم اعتبار استفاده کنید
sasan.69
30-12-2017, 02:58
سرعت دانلود از سرور خارجی افتضاحه و در عوض داخلی عالی و مجبورم لینکا رو لیچ کنم رو سرور ایران:n03:
hassanshaikhi
30-12-2017, 08:00
دوست گرامی بنده هم خیلی رایگان زدم دانلود اینم دانلود های دیشب تاریخ هارو با دقت ببین
اما هر طور حساب کنی نباید ساعت 6 صبح بهت اس بده بسته ات تموم شده بره بیافته از حجم بسته کم کنه
چون ساعت 6 صبح تایم رایگان بوده اگه رایگان نبوده پس چرا ساعت 4 صبح بهم اس نداده؟ تابلوعه سیستمشون مورد داره
اسکرین شات رو بهت دادم تاریخ هم نیگاه کنی مال همین روزه
مگه از 3 شب تا 9 صبح نیست بازه رایگان ؟ منم تو این بازه زدم دانلود ساعت 6 صبح بهم این مسیج رو داد اینطوری شد
الان یه بسته خودش ترکوند یه بسته دیگه خرید
شات رو با دقت نیگاه کن
دوم من کلا با سرعت 9 10 مگابایت سرعت داشتم از سرور خارجی که یعنی از ساعت 6:59 اگه 85 درصد رو استفاده کرده باشم یعنی دقیقا 8500 مگابایت مصرف کردم تو ظرف 2 دیقه بعد باید یهو میزد که بسته اتون تموم شده که نشد
اومد با حدود 15 ربع بعد اس ام اس داد که بسته ات تموم شده!
در نتیجه
همراه اول دزد اول خودشو نشون داد هرچند دمش گرم دزدی ایش کاملا واضح هست اگ کور رنگی داری نمیتونی ببینی ولی از جایی دیگه بهم رسونده تو همین رایگان
من که دیشب دانلود کردم موردی نداشت.چون تاریخ پایان مشخص نیست باید مراقب بود.
اون شب کلا چند گیگ دانلود کردید؟ شاید محدودیت حجم واسه یک شب رو داره.تا 95 گیگ که من دانلود کردم میدونم مشکلی نداره.
اینکه اینا *** و سیستمشون مشکل داره شکی توش نیست مثل ایرانسل که بسته شبانه 60 گیگ بیشتر از 44 گیگ نمیتونید دانلود کنید زنگ هم میزنی انکار میکنن همچین چیزیو.همین مشکل شما با ایرانسل سر من اومد که باعث شد بسته 6 ماهم به فنا بره بعد اون همیشه با سیمکارت دیگه که شارژی هم توش نیست دانلود میکنم. با سیمکارت دائمی اونم همراه اول که طرح کنترل مصرف آزاد نداره دانلود کردن جرات میخاد:n02:
sat15000
30-12-2017, 08:55
در نتیجه
کاش ما هم همچین سرعتی داشتیم در همراه اول!
من نگفتم شما دروغ می گویید که ! برای همین گفتم اول یک فایل کم حجم آزمایشی دانلود کنند تا ببینند از بسته کسر می شود یا رایگان است... محاسبات سیستم اینا قطعا صحیح نیست ! شانسی هست من خودم یکبار بسته ده گیگ گرفتم روزهای اول پنج گیگ استفاده کردم و از بسته کم نشدو پربرکت بود!!!!! ... برای بعضی ها می بینی استفاده نکرده کم می شه
من همین الان که دارم می نویسم هم دارم رایگان دانلود می کنم و در 55 روز و روزی یک ساعت استفاده از اینترنت همراه اول نزدیک 160 گیگ دانلود رایگان داشتم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafa_2050
30-12-2017, 19:06
به گزارش روابط عمومی ارتباطات سیار محدودیت چهل مگابیت برای همه مشترکان برداشته شد و مشترکان عزیز می توانند از این پس از حداکثر سرعت اینترنت همراه اول استفاده کنند
شما بیدار میمونین برای دانلود؟ چون هر تقریبا دو ساعت من قطع میشم و باید برم airplane mode و برگردم تا درست بشه، یکی از دوستان اینجا هم تایید کرد که برای ایشون هم همینطوره و گرنه فکر میکردم مشکل از گوشی منه.
اینترنت همراه اول واسه من قطع شده بخاطر این وضعیت اخیر :||||
اینترنت همراه اول واسه من قطع شده بخاطر این وضعیت اخیر :||||
آقا خدا خیرت بده که گفتی . منم قطع شده ، گوشی رو هم تازه خریدم ، فک کردم مشکل از گوشیه:n23:
اینترنت هر سه اپراتور در بیشتر شهرهای لرستان قطع شده...:n24::n09:
کل اینترنت کشور قطع شده شده اینترانت
مبین نت ترکیده
Td lteایرانسل هم دارم قطع شده
همرا اول هم ترکید رفت پی کارش
alireza_pes33
31-12-2017, 00:43
در حال حاضر TD ایرانسل واس من وصله
ولی همراه اول کلا قطع
کرج
mahmoodsoft
31-12-2017, 00:43
بله متاسفانه وضع اینترنت الآن اصلا جالب نیس با اکانت تبدیل ایترانت به اینترنت اومدم و نت همراه هم قطعه هر سه اپراتور
شیراز که تا حالا هیج مشکلی نداره و اینترت وصل هست هم موبایل هم adsl . دانلود شبانه هم برقراره من دیشب دانلود کردم
MMDFullHD
31-12-2017, 02:00
من که دیشب دانلود کردم موردی نداشت.چون تاریخ پایان مشخص نیست باید مراقب بود.
اون شب کلا چند گیگ دانلود کردید؟ شاید محدودیت حجم واسه یک شب رو داره.تا 95 گیگ که من دانلود کردم میدونم مشکلی نداره.
اینکه اینا *** و سیستمشون مشکل داره شکی توش نیست مثل ایرانسل که بسته شبانه 60 گیگ بیشتر از 44 گیگ نمیتونید دانلود کنید زنگ هم میزنی انکار میکنن همچین چیزیو.همین مشکل شما با ایرانسل سر من اومد که باعث شد بسته 6 ماهم به فنا بره بعد اون همیشه با سیمکارت دیگه که شارژی هم توش نیست دانلود میکنم. با سیمکارت دائمی اونم همراه اول که طرح کنترل مصرف آزاد نداره دانلود کردن جرات میخاد:n02:
یادم نیست چن گیگ دانلود کردم خیلی بود میانگین سرعت 9 مگابایت بود مکس هم 13 حساب کنی از 3 تا 7 صبح زدم دانلود
ولی خب تمدید بسته فعال بود شانس اوردم مصرف ازاد نزد
andriy70
31-12-2017, 04:26
من شبا 3-9 رایگان دانلود می کنم، هر یک ساعت حدودا 5 تا 10 دقیقه اینترنت همراه اول قطع میشه باید منتظر بمونم تا درست شه باز دانلود کنم، حدودا هر یک ساعت اینطوری میشه. برای شما هم همین شکلیه ؟
همراه اول در حداقل ترین حالت باید ماهی ده هزار تومان بدی اونم واسه یک گیگ ؟
یخورده زیاد نیست واسه یک گیگ ؟
من شبا 3-9 رایگان دانلود می کنم، هر یک ساعت حدودا 5 تا 10 دقیقه اینترنت همراه اول قطع میشه باید منتظر بمونم تا درست شه باز دانلود کنم، حدودا هر یک ساعت اینطوری میشه. برای شما هم همین شکلیه ؟
برای من که چنین مشکلی نیست البته تا صبح بیدار نمینشینم اما تو دانلود منیجر موبایل که لینکها رو آماده میگذارم و زمانبندی فعال میکنم تو اون ساعت مجانی شروع به دانلود میکنه و تالا که هرچه گذاشتم بدون مشکل دانلود شده بوده.
andriy70
01-01-2018, 01:32
برای من که چنین مشکلی نیست البته تا صبح بیدار نمینشینم اما تو دانلود منیجر موبایل که لینکها رو آماده میگذارم و زمانبندی فعال میکنم تو اون ساعت مجانی شروع به دانلود میکنه و تالا که هرچه گذاشتم بدون مشکل دانلود شده بوده.
ممکنه از مودمم باشه؟! مودم جیبی دارم یه مدت استفاده می کنم خیلی داغ می کنه
amirbrad
01-01-2018, 11:11
دوستان بسته از همراه اول فعال کردم هزینه به قبض اضافه شد اما بسته ایی فعال نشد ! پشتیبانی هم که نیست ، کسی تا حالا تونسته همچین مشکلی بر طرف کنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
با این وضعیت adsl اینترنت موبایل یک ساله خیلی بهتره فقط آب پاکی رو میریخت این شرکت همراه اول خوب بود مثلا میگفت یک ساله هر کی بخره به مدت یک سال دانلود شبانه رایگان اون وقت همه میخریدن خودشونو نجات میدادن
dadash42
01-01-2018, 13:41
اینترنت هر سه اپراتور در بیشتر شهرهای لرستان قطع شده...:n24::n09:
کل اینترنت کشور قطع شده شده اینترانت
مبین نت ترکیده
Td lteایرانسل هم دارم قطع شده
همرا اول هم ترکید رفت پی کارش
در حال حاضر TD ایرانسل واس من وصله
ولی همراه اول کلا قطع
کرج
بله متاسفانه وضع اینترنت الآن اصلا جالب نیس با اکانت تبدیل ایترانت به اینترنت اومدم و نت همراه هم قطعه هر سه اپراتور
معلومه شما همسایگانی یا منطقه شلوغی زندگی میکنین, منطقه مون تو قم همچی normal اینترنتمون قطعی نداشته, نه آپراتورها نه dsl
معلومه شما همسایگانی یا منطقه شلوغی زندگی میکنین, منطقه مون تو قم همچی normal اینترنتمون قطعی نداشته, نه آپراتورها نه dsl
دوست عزیز خودشون قطع میکن ربطی نداره.از اوضاع مملکت خبر نداری؟!
اینترنت ایرانسل و همراه اول رو باز چند دقیقه قبل(ساعت5 غروب) در لرستان قطع کردند....
dadash42
01-01-2018, 17:13
خوب مطلعم, ماهواره و اینترنت دارم
منظور از شلوغی اونه
فقط خواستم بگم اینجا نزد ما قطع وصلی نداشتیم
ممکنه از مودمم باشه؟! مودم جیبی دارم یه مدت استفاده می کنم خیلی داغ می کنه
بعید نیست خصوصا اگر همیشگیه یک شب سیمکارت بندازید رو موبایل مشخص میشه که از مودم هست یا منطقه
به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند. کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
،قط چند نکته است. نوشته 3 تا 7 . ممکنه اشتباه در خبر باشه یا ساعات کمی کم شده باشه. احتمالا سایت همراه اول هم کار کرده باشه خبر را. این از یک خبرگزاری هست.
ادامه طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه همراه اول در زمستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش ایلنا، به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود. بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
ادامه طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه همراه اول در زمستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش ایلنا، به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود. بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.گفتن از فردا شب اجرا میشه که ساعت ۷ تموم میشه دیگه تا ۹ نیست ولی فردا صبح هم احتیاط کنید بازم
dadash42
03-01-2018, 02:30
برای اونایی که نماز صبح پا میشن خوبه
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (ویژه زمستان)تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان پاییزی، با تغییر ساعت طرح به ۳ بامداد تا ۷ صبح
به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان پاییزی ۹۶، این طرح از تاریخ ۱۴ دی ماه ۹۶، با تغییر ساعت به ۳ تا ۷ صبح تمدید شد. مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود بهرهمند شوند.
starstarmaryam
03-01-2018, 13:28
این طرح تا پایان زمستانه؟
این طرح تا پایان زمستانه؟
:n36: بله همونطور که در متن اشاره شده :
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان
(ویژه زمستان)
به دلیل استقبال از طرح اینترنت نامحدود رایگان شبانه همراه اول در پاییز، طرح فصل زمستان نیز ارائه شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.
کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
درسته که ساعت نسبت به دوره قبل کمتر شده اما خب سرعت که بالا باشه دیگه مهم نیست:n02: اما خب حالا بعضیها هم که کلا نامحدود هستند بیشرفا:n09:
whitewolf
03-01-2018, 23:06
اقا این طرح شبانه رایگان نامحدود جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه فرقی با بسته های نامحدود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-4) داره؟ جز ساعتشون البته
الان من میتونم بسته اینترنت 1 ماه 100 مگابایت رو 4000 تومن بگیرم و فقط شب ها وصل بشم و نامحدود از 3 تا 7 داناود کنم؟
albertxx
03-01-2018, 23:53
اقا اینطرح شبانه رایگان نامحدود جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه فرقی با بسته های نامحدود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-4) داره؟ جز ساعتشون البته
الان من میتونم بسته اینترنت 1 ماه 100 مگابایت رو 4000 تومن بگیرم و فقط شب ها وصل بشم و نامحدود از 3 تا 7 داناود کنم؟
بله می توانید !
خیلی ها این کارو میکنن :n02:
با 4 تومان اندازه 30 400 هزار تومان دانلود میکنن:n02::n09:
soroori2
04-01-2018, 00:03
سلام
دوستان سایت دانلود فیلم که حجم اینترنت اون داخلی حساب بیشه سراغ دارید؟
پسر سهامدارای همراه اول خیلی گردن کلفتن:n09: طفلک ایرانسلیها
mhroozbeh
04-01-2018, 08:38
برادران طرح رایگان تمام شده دیگه نزنید که بدبخت می شید
همراه اول چه بدبخته واقعا. هنوز 15 روز نشد که طرح رو جمع کرد. یکی نیست بگه بدبخت اسمش زمستانه بود تو 1 ماه هم دووم نیاوردی! واقعا متاسفم واسه یه همچین شرکتی توی این سطح که باید اینجوری پول جمع کنه!
whitewolf
04-01-2018, 09:46
سلام
دوستان سایت دانلود فیلم که حجم اینترنت اون داخلی حساب بیشه سراغ دارید؟
سایت های داناود فیلم اکثرا سرورهاشون توی ایرانه ولی سایتی که جز اون لیست کذایی 500 تایی باشه تا جایی که میدونم نداریم
همراه اول چه بدبخته واقعا. هنوز 15 روز نشد که طرح رو جمع کرد. یکی نیست بگه بدبخت اسمش زمستانه بود تو 1 ماه هم دووم نیاوردی! واقعا متاسفم واسه یه همچین شرکتی توی این سطح که باید اینجوری پول جمع کنه!
اشتباه می کنین. هنوز هست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من خودم دیشب این خبر رو خوندم و سریع بسته 1 ماهه 100 مگابایت رو فعال کردم و شبش از ساعت 3 تا 5 صبح 31 گیگ دانلود کردم. سرعت دانلود حدود 50 مگابیت بود. دیگه فایلی واسه دانلود نداشتم وگرنه اگه تا 7 صبح دانلود می کردم مسلما این مقدار به 60 گیگ هم میرسید
=========================
پ.ن: دوستانی که هر 1 دقیقه اینترنت موبایلشون قطع میشه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنین توضیح دادم.
AMIR-AIRGUNNER
04-01-2018, 10:26
اقا اینطرح شبانه رایگان نامحدود جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه فرقی با بسته های نامحدود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-4) داره؟ جز ساعتشون البته
3 ماهه که اینطوری دانلود میکنیم :n02::n31:
البته من بسته هدیه 1 گیگ یک ماه رو 4.5 - 5 تومن میخرم
هات اسپات کردن اینترنت گوشی روی کامیپوتر به صورت مدام و هر شبی باعث ضعیف شدن گوشی نمیشه؟ و باطریش خراب نمیشه؟
greatpouya
04-01-2018, 11:43
هات اسپات کردن اینترنت گوشی روی کامیپوتر به صورت مدام و هر شبی باعث ضعیف شدن گوشی نمیشه؟ و باطریش خراب نمیشه؟فشار میاد، باید ماهی یکبار باتری رو به ۰ درصد برسونید و تا ۱۰۰ شارژ کنید
javidpolitic
04-01-2018, 11:49
دوستان میشه بفرمایید تو بسته نامحدود 1 بامداد تا 11 صبح چقدر میشه دانلود کرد؟
منظورم اینه محدود میکنن؟
3 ماهه که اینطوری دانلود میکنیم :n02::n31:
البته من بسته هدیه 1 گیگ یک ماه رو 4.5 - 5 تومن میخرم
باز هم گرون خریدی . یک گیگ سه تومنه
mhroozbeh
04-01-2018, 14:24
سایت های داناود فیلم اکثرا سرورهاشون توی ایرانه ولی سایتی که جز اون لیست کذایی 500 تایی باشه تا جایی که میدونم نداریم
اشتباه می کنین. هنوز هست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من خودم دیشب این خبر رو خوندم و سریع بسته 1 ماهه 100 مگابایت رو فعال کردم و شبش از ساعت 3 تا 5 صبح 31 گیگ دانلود کردم. سرعت دانلود حدود 50 مگابیت بود. دیگه فایلی واسه دانلود نداشتم وگرنه اگه تا 7 صبح دانلود می کردم مسلما این مقدار به 60 گیگ هم میرسید
=========================
پ.ن: دوستانی که هر 1 دقیقه اینترنت موبایلشون قطع میشه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنین توضیح دادم.
عزیز دو نفریم اینجا تست کردیم ثانیه ای داشت کم می کرد از حجم من. من بسته 120 گیگی دارم معلوم نمی شه زیاد ولی دوستم که 1 گیگی داشت اون بسته 1 گیگش رو خورد و اخطار اتمام مجوز داد.
هات اسپات کردن اینترنت گوشی روی کامیپوتر به صورت مدام و هر شبی باعث ضعیف شدن گوشی نمیشه؟ و باطریش خراب نمیشه؟
دقیقا پدر گوشی درمیاد (خودم تجربه داشم) چون خیلی داغ میشه باتریش که قطعا نابود میشه به بقیه جاهاشم فشار میاد سعی کن مداوم اینکارو نکنی یا اینکه یه مودم usb بخر خودتو راخت کن
TranceaweSome
04-01-2018, 17:27
پدر گوشی در میاد...
اول از همه باتری
عزیز دو نفریم اینجا تست کردیم ثانیه ای داشت کم می کرد از حجم من. من بسته 120 گیگی دارم معلوم نمی شه زیاد ولی دوستم که 1 گیگی داشت اون بسته 1 گیگش رو خورد و اخطار اتمام مجوز داد.
شما و اون یکی دیگه باید به 9990 تماس بگیرین و مشکلتون رو بگین و اگه توجه نکردن 195 شکایت کنید
در اینستاگرامش هم اعلام کرده
مهلت طرح: از بامداد پنجشنبه ۱۴ دیماه ۹۶ تا پایان زمستان ۹۶
dadash42
04-01-2018, 17:29
با Hotspot wifi خیلی عادی رو گوشی فشار میاد و داغ نمیکنه باتری خراب نمیکنه, فکر کنم دوستان منظور شون usb tethering باشه که واقعا گوشی زیر فشار قرار میگیره, داغ میشه و باتری رو پیر میکنه
من چند ماه قبل از دیوار یه مودم جیبی 4G ارزون خریدم، دائم به PC وصله، داغ نمیشه و باطری سالم میمونه. تازه wifi برای گوشی و لپتاپ داره برا مسافرت و بیرون
albertxx
04-01-2018, 17:32
دوستان میشه بفرمایید تو بسته نامحدود 1 بامداد تا 11 صبح چقدر میشه دانلود کرد؟
منظورم اینه محدود میکنن؟
بسته یه ماهه از 1 تا 11 که 29 تومان هست محدودیت دانلود نداره
مقدار دانلود هم به سرعت دانلود بستگی داره
whitewolf
04-01-2018, 19:31
حتما یه مشکلی دارین شماها وگرنه من و خیلی از دوستان دیگه که این مشکلو نداریم. همراه اول تازه توی سایتش اعلام کرده که طرح تمدید شد نمیشه که تا این حد تابلو و ضایع دروغ بگن
به نظرم به 195 شکایت کنید
whitewolf
04-01-2018, 19:33
اول بذارید گوشی کامل تا 100 درصد شارژ بشه این طوری باطری از مدار خارج میشه و گوشی مستقیما از برق استفاده می کنه بعد به عنوان هات اسپات ازش استفاده کنید
همراه اول عجب دزدیه بالاخره زهرش رو ریخت :n02:
تو خبرها اومده بود که طرح تمدید شد و در زمستان هم ادامه داره تا یک مدت هم از سه تا نه تو زمستون ادامه داشت ولی چند روزه به سه تا هفت تبدیل شده
خلاصه اونایی که مثل من سیم دائمی داشتند دو ساعت اضافه دانلود کردند کلی پول باید بدن
اگر کسی حوصله شکایت داشته باشه فکر میکنم براحتی بتونه خسارت بگیره
یه چند تا سند میخواد تو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به هیچ عنوان برای تایید ادامه طرح به ساعت سه تا هفت اشاره نکرده بود
اگر بتونیم از ارشیوها استفاده کنیم و این لینک رو در تاریخ گذشته پیدا کنیم ضمیمه شکایت کنیم فکر کنم بتونیم حقمون رو بگیریم.
دقیقا پدر گوشی درمیاد (خودم تجربه داشم) چون خیلی داغ میشه باتریش که قطعا نابود میشه به بقیه جاهاشم فشار میاد سعی کن مداوم اینکارو نکنی یا اینکه یه مودم usb بخر خودتو راخت کن
درسته هات اسپات گوشی برای استفاده دایم نیست هم باتری ممکنه صدمه ببینه از اون بدتر حتی خود گوشی خصوصا تو گرما و اگه با گوشی همزمان کار هم بشه چون دمای گوشی رو بالا میبره. من همین تابستون گوشی HTC 10 نو برای خواهرم خریدم مثلا اینترت خونه رو جمع کرده بود تا بچه درس بخونه اونهم نامردی نکرده بود اومده بود یواشکی هات اسپات کرده بود یه ده روزی یکسره اینهم زیاد وارد نیست متوجه نمیشده هات اسپات روشنه خودش هم که دایم با گوشی کار میکرده شده بود بخاری هیچی دیگه گوشی نو نابود شد رفت.
درسته هات اسپات گوشی برای استفاده دایم نیست هم باتری ممکنه صدمه ببینه از اون بدتر حتی خود گوشی خصوصا تو گرما و اگه با گوشی همزمان کار هم بشه چون دمای گوشی رو بالا میبره. من همین تابستون گوشی HTC 10 نو برای خواهرم خریدم مثلا اینترت خونه رو جمع کرده بود تا بچه درس بخونه اونهم نامردی نکرده بود اومده بود یواشکی هات اسپات کرده بود یه ده روزی یکسره اینهم زیاد وارد نیست متوجه نمیشده هات اسپات روشنه خودش هم که دایم با گوشی کار میکرده شده بود بخاری هیچی دیگه گوشی نو نابود شد رفت.
اره کلا موبایل چه در حالت هات اسپات باشه یا با کابل به کامپیوتر وصل باشه فقط واسه وب گردی یا دانلود با حجم خیلی پایین خوبه اونم واسه مدت زمان کم و اصلا مناسب دانلود در حجم بالا با حداکثر سرعت در طولانی مدت نیست .... شما با مودم usb هم دانلود کنی خیلی داغ میکنه ولی مشکلی واسش پیش نمیاد چون واسه همین کار ساخته شده گوشی واسه اینکارا نیس واقعا
Sent from my iPhone using Tapatalk
dadash42
05-01-2018, 09:59
از دست این بچه ها ،[emoji3]
italodance
05-01-2018, 10:05
فقط روتر همین و بس
من الان روتر CAT4 دارم و سرعت تک کانکشن خارجی تا 5 مگا بایت میرسه نمیدونم اگر CAT 6 بخرم بیشتر میشه یا همینه؟ ربط داره به نظرتون؟
ShadowDragon
05-01-2018, 10:42
بالا میره اما هزینشو در نظر بگیر!
مگه چقدر دانلود داری ؟ که ۵ کم باشه!
dadash42
05-01-2018, 11:05
با 4g cat4 بعضی موقع همراه اول تا 70مگ میره، دیگه آدم چرا خرج اضافه کنه
Electronic-Arts
05-01-2018, 19:23
این بسته های جدید که گذاشته نوشته مشترکین جدید دقیقا شامل کی میشه ؟ من سیم کارتم رو یک سال پیش اینا گرفتم اعتباری هم هست میتونم فعال کنم اینا رو ؟
این بسته های جدید که گذاشته نوشته مشترکین جدید دقیقا شامل کی میشه ؟ من سیم کارتم رو یک سال پیش اینا گرفتم اعتباری هم هست میتونم فعال کنم اینا رو ؟
تاریخ خرید سیمکارت مهم نیست تاریخ فعال سازی ملاک هست حداکثر نود روز از فعال سازی سیمکارت گذشته باشه میشه "مشترک جدید"
فقط روتر همین و بس
من الان روتر CAT4 دارم و سرعت تک کانکشن خارجی تا 5 مگا بایت میرسه نمیدونم اگر CAT 6 بخرم بیشتر میشه یا همینه؟ ربط داره به نظرتون؟
چه مودمی دارین؟
همین مودم cat4 تا 150mb رو ساپورت میکنه من با gs8 که مودم cat16 داره به صورت لحظه ای تونستم نزدیک 90mb برسم... هزینه اضافی میدیم ولی سرعت بیشتر نه
italodance
05-01-2018, 22:14
چه مودمی دارین؟
TP-Link MR200
sasan.69
06-01-2018, 01:24
ی سیم کارت دانشجویی 991 دستم اومده تست دانلود با idm زدم از 2نگ بالاتر نمیره درصورتی که با سیم کارت قدیمی خودم تا 6 مگ هم میره محدود سرعت رو سیم کارتای جدید هست؟
mhroozbeh
06-01-2018, 03:16
با 4g cat4 بعضی موقع همراه اول تا 70مگ میره، دیگه آدم چرا خرج اضافه کنه
چطور به این سرعت میرسی؟ خودت با برنامه از بهترین انتن استفاده میکنی؟ منظورت از کت ۴ چیه؟
greatpouya
06-01-2018, 13:04
در حالی که هنوز تعداد زیادی از دکل های همراه روی باند ۳، ۲۰ مگاهرتز نشده اند و در اکثر تهران ۱۰ هست، به گزارش دوستان ایرانسل از شهر مشهد شروع کرده و تقریبا در تمامی مشهد باند ۳، ۲۰ مگاهرتز شده.
در حالی که هنوز تعداد زیادی از دکل های همراه روی باند ۳، ۲۰ مگاهرتز نشده اند و در اکثر تهران ۱۰ هست، ایرانسل از شهر مشهد شروع کرده و تقریبا در تمامی مشهد باند ۳، ۲۰ مگاهرتز شده.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاز مشهد شروع نشده شهر هایی قبل از مشهد ۲۰ شده بود مثل آمل و این ۲۰ مخصوصا تو آپلود خیلی خودشو نشون میده.همراه اول هم باند ۳ رو تو تهران و شهر هایی که رایتل فورجی داره نمی تونه بیشتر از ۱۰ کنه البته میشه ولی شرط داره که فعلا انجام نمیشه
albertxx
06-01-2018, 16:55
همراه اول امروز یه پیامک واسم فرستاد که مشترک گرامی بسته نامحدود شبانه تا آخر زمستان تمدید شده است
3 تا 7
الان باز یه سری میان میگن واسه ما نامحدود نیست و همراه اول دزده
مقصر خود همراه اول که همون 30 آذر اطلاع رسانی نکرده و خیلیا رو تو تله انداخته مخصوصا
سیم کارت های دائمی
شاید هم عمدی بوده مثل طرح بازدید از سایت های رایگان داخلی که رایگان نبود
- - - Updated - - -
مقصر خود همراه اول که همون 30 آذر اطلاع رسانی نکرده و خیلیا رو تو تله انداخته مخصوصا
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
01110362
06-01-2018, 19:28
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
همشون سرو ته يه كرباسن ! ايرانسل هم زده سايت داخلي مثل آپارات نيم بها منم چند تا فيلم دانلود كردم حدود ١ گيگ اضافه كم شد ( نيم بها حساب نشد ) الان ٧٢ ساعته دارن بررسي ميكنن [emoji109]
javidpolitic
06-01-2018, 19:44
من که تا همین امروز تا خود ساعت 9 دانلود کردم یعنی عملا تا ساعت 7 سیستمی فعال نشده بود!
البته چون امروز ظاهرا واسه همه اس ام اس اومده 7-3 پس دیگه باید تا 9 فاکتور بگیرم
albertxx
06-01-2018, 21:03
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
واسه بعضیا مشکل داشته احتمالا
چون هم من و بعضی دوستان در همین تاپیک همون اوایل زمستان هم بدون مشکل دانلود کردیم
بنده فکر کنم 7 یا 8 دی بود که دانلود داشتم !
مثلا منم که همه جوانب احتیاط رو رعایت کرده بودم از قبیل سیم اعتباری , شروع 4 صیح پایان 8 صبح بازم رکب
خوردم چون پریشب 20 تومن شارژ کرده بودمش برای خرید بسته جدید که همش بسلامتی دود شد رفت هوا!
نمیدونم اگه دائمی بود کی میخواستم متوجه بشم .
01110362
07-01-2018, 07:15
مثلا منم که همه جوانب احتیاط رو رعایت کرده بودم از قبیل سیم اعتباری , شروع 4 صیح پایان 8 صبح بازم رکب
خوردم چون پریشب 20 تومن شارژ کرده بودمش برای خرید بسته جدید که همش بسلامتی دود شد رفت هوا!
حالا ببينيد چند صد هزار نفر مثل شما اين مشكل رو داشتن تو كشور و پولش رفته به جيب همراه آخر ، چه پولي ميشه !
يه sms نميتونست بده به مشترك هاش !!
hassanshaikhi
07-01-2018, 07:36
گویا هنوز ساعتشون رو درست نکردن :n02: تا الان که داره دانلود میکنه ولی به این همراه اعتمادی نیست دیدی یهو ضربه فنیتون کرد:n24:
برای دائمی ها اخطار نمیده تا وقتی به سقف 170 هزار تومن قبض برسه
بعدش پیام میده جهت کمتر ضرر کردن مشترک پیام میاد رو تلفن
ببینید این همراه اول چقدر بیشرف هست که اینهمه همه کاربران درخواست دارند اینهمه ناخواسته متضرر میشوند اما بازهم اهمیتی نمیدهد و یک طرح کنترل مصرف آزاد نمیگذارد ظاهرا پول بر شرف ارجحیت دارد. اساسا من نمیدونم نرخ آزاد آنهم گیگا بایتی چهل هزار تومن یعنی چی! بر چه اساسی چنین نرخی برای اینترنت باید وجود داشته باشه کی حاضر به استفاده از اینترت با چنین قیمتی هست این مصرف آزاد فقط یک دام برای خالی کردن جیب کاربران هست ما که با سیمکارت دائمی خود اساسا جرات استفاده از اینترنت نداریم حسابش رو کنید بابد از اپراتور بترسی که جیبت رو خالی نکنه!!! نمونه هستیم در دنیا....
مثل اینکه هنوز تا ساعت ٩ حساب میکنه رایگان رو آره ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
hassanshaikhi
07-01-2018, 23:12
مثل اینکه هنوز تا ساعت ٩ حساب میکنه رایگان رو آره ؟
تا امروز که من امتحان کردم تا 9 بود ولی هیچ اعتباری نداره ممکنه همراه آخر واستون کمین کرده باشه:n02: پیش خودش گفته بذار گولوشون بزنم چند روز فکر کنن هنوز تا 9 هست بعد بکنمش 7 کلی پول بزنم به جیب:n09:
بهترین کار اینه ساعت 7 چند مگابایت دانلود کنید تا ببینید از بسته کم میکنه یا نه.البته امروز صبح توی سایتش واسه من با 10 دقیقه تاخیر نشون میداد یعنی ساعت 7 که شد حجم استفاده شده تا 6:50 رو نشون میداد!
حالا ببينيد چند صد هزار نفر مثل شما اين مشكل رو داشتن تو كشور و پولش رفته به جيب همراه آخر ، چه پولي ميشه !
يه sms نميتونست بده به مشترك هاش !!
دقیقا همینه . اول خبر میدن سه ماهه دیگه تمدید شد . چند روزی هم میگذره ملت چک میکنن میبینن بله هنوز 3 تا 9 رایگانه بعد ساعتو کم میکنن و تمام شارژهای امثال من یکساعته صفر میشه , بعد 48 ساعت پیامک میاد که بعله مشترک گرامی تایم رایگان جدید اینه . تازه اگه دقت کنی گلم ! واضحه که عمدیه .
..
کاش یه جو معرفت داشتن بین این شارژباخته ها! لااقل دوتا ماشینی , چیزی قرعه کشی میکردن , یه چند نفری فیض میبردن , یک صدم درصدش برمیگشت اینجوری !
ندارن که . خشکیده . :n15:
شکایت کنید در 195 با این مضمون:
بعد از اتمام طرح نامحدود شبانه پاییزی، همراه اول طی تبلیغات فراوان اعلام کرد این طرح به مدت کوتاه و سپس تا پایان زمستان ادامه خواهد داشت، طرح ابتدایی (یعنی پاییز) از ساعت سه بامداد تا نه بامداد بود که با توجه به تمدید طرح و اعلام نکردن ساعت جدید، الزاما همراه اول میبایست این طرح را در همان ساعت درج شده ادامه میداد ولی به یکباره با تغییر ساعت به سه تا هفت بامداد، N مقدار به بنده ضرر زده است و خواستار پیگیری شما در مورد این مشکل هستیم
شکایت کنید در 195 با این مضمون:
بعد از اتمام طرح نامحدود شبانه پاییزی، همراه اول طی تبلیغات فراوان اعلام کرد این طرح به مدت کوتاه و سپس تا پایان زمستان ادامه خواهد داشت، طرح ابتدایی (یعنی پاییز) از ساعت سه بامداد تا نه بامداد بود که با توجه به تمدید طرح و اعلام نکردن ساعت جدید، الزاما همراه اول میبایست این طرح را در همان ساعت درج شده ادامه میداد ولی به یکباره با تغییر ساعت به سه تا هفت بامداد، N مقدار به بنده ضرر زده است و خواستار پیگیری شما در مورد این مشکل هستیم
دوست عزیز از کی تابحال شده زمستان {پاییز}:n13:
طرح پاییز تموم شد رفت 3تا9
الان شده طرح زمستان 3تا7
ضمنا خیلی واضع اعلام کرد طرح تغیر کرد
و دوستان هم دفعه اولشون نیست این مشکلات وخورده شدن حجم براشون بوجود میاد
دوستان بارها اعلام کردن هرگز با سیمکارت دائمی همراه اول اینترنت استفاده نکنید یا میکنید خیلی حواستون باشه
همون سیمکارت اعتباری هم فقط بسته دیتا داشته باشید وبزم حساب کتابی تو کارش نیست
hassanshaikhi
08-01-2018, 11:48
دانلود رایگان امروزم تا ساعت 9 بود.
دوست عزیز از کی تابحال شده زمستان {پاییز}:n13:
طرح پاییز تموم شد رفت 3تا9
الان شده طرح زمستان 3تا7
ضمنا خیلی واضع اعلام کرد طرح تغیر کرد
و دوستان هم دفعه اولشون نیست این مشکلات وخورده شدن حجم براشون بوجود میاد
دوستان بارها اعلام کردن هرگز با سیمکارت دائمی همراه اول اینترنت استفاده نکنید یا میکنید خیلی حواستون باشه
همون سیمکارت اعتباری هم فقط بسته دیتا داشته باشید وبزم حساب کتابی تو کارش نیست
دو ایراد قانونی به همراه اول وارده
اول وقتی نام تمدید میاد بدون چون و چرا همون طرح باید ادامه پیدا کنه و اصلا نیازی نیست کاربر اخبار جدید رو چک کنه
دوم وقتی سرویس تغییر کرده است و به قول شما پاییز تمام زمستان آمد همراه اول میبایست واضح ساعت جدید رو اعلام کنه،
اول اعلام کرد طرح قبلی بصورت محدود تمدید شده!!! بعد اعلام کرد این طرح تا پایان زمستان ادامه داره بعد ساعت تغییر داده شده رو اعلام کرد.
اینکه دوستان اعلام کردن از سیم دائمی استفاده نکنیم این خودش یعنی کار همراه اول حساب کتاب نداره.
فکر نمیکنم تا به امروز هیچ اپراتور ایرانی مثل این طرح رو ارائه داده باشه اینترنت رایگان و نامحدود و بدون مصرف منصفانه و با سرعت چند مگابیتی واقعا طرح بی نظیری بود که متاسفانه همراه اول با این اشتباهی که کرد باز مشترکینش رو ناراحت کرد.
sasan.69
08-01-2018, 13:56
ی سیم کارت دانشجویی 991 دستم اومده تست دانلود با idm زدم از 2نگ بالاتر نمیره درصورتی که با سیم کارت قدیمی خودم تا 6 مگ هم میره محدود سرعت رو سیم کارتای جدید هست؟
کسی اطلاع داره؟
greatpouya
08-01-2018, 13:58
کسی اطلاع داره؟والا یه سیمکارت ازینا دست منم هست، حتی رو اپ telfi هم اجازه رجیستر شدن نمیده، ولی سرعت تا ۴۰ مگ گرفتم.
dadash42
08-01-2018, 14:11
من چند برنامه مورد علاقه گذاشتم رو دانلود برا 3 تا 7 صبح, صبح نگاه کردم تموم شدن:n06:واقعاً دست همراه اول درد نکنه
,dsl از تابستون تا حالا خاموشه
sasan.69
08-01-2018, 14:13
والا یه سیمکارت ازینا دست منم هست، حتی رو اپ telfi هم اجازه رجیستر شدن نمیده، ولی سرعت تا ۴۰ مگ گرفتم.
عجیبه که من با سیم قبلی تا60مگ گرفتم اما این بزور تا 20
alirezaveis
08-01-2018, 18:31
دانلود رایگان امروزم تا ساعت 9 بود.
واسه من سه روز پیش تا هفت حساب کرد. منم اشتباهی تا هفت و ربع دانلود کردم و هم حجم طرحم تموم شد و هم اعتبار سیم کارت. فقط خدا رو شکر سیم اعتباری بود. بزرگترین اشتباه دانلود با سیم دائمیه. بهترین کار خرید یه سیم اعتباری واسه با طرح فعال و اعتبار صفر واسه دانلوده :n09:
hassanshaikhi
08-01-2018, 18:38
واسه من سه روز پیش تا هفت حساب کرد. منم اشتباهی تا هفت و ربع دانلود کردم و هم حجم طرحم تموم شد و هم اعتبار سیم کارت. فقط خدا رو شکر سیم اعتباری بود. بزرگترین اشتباه دانلود با سیم دائمیه. بهترین کار خرید یه سیم اعتباری واسه با طرح فعال و اعتبار صفر واسه دانلوده :n09:
این سیستم همراه آخر حساب کتاب نداره . واسه من که هم دیروز هم امروز تا ساعت 9 بود. البته من تا 7 دانلود میکنم بعد چک میکنم در صورتی که کم نکرد میزنم تا 9 دانلود کنه.
منم جدیدا سیم اعتباری (ده تومنی شماره رندوم) خریدم ولی نمیدونم چرا سیم اعتباری از دائمی سرعتش کمتره تقریبا یک مگابایت در دانلود تفاوت دارند. هردو بصورت یکسان در یک دستگاه تست شده و هر دو هم 4G
MMDFullHD
09-01-2018, 13:55
منم جدیدا سیم اعتباری (ده تومنی شماره رندوم) خریدم ولی نمیدونم چرا سیم اعتباری از دائمی سرعتش کمتره تقریبا یک مگابایت در دانلود تفاوت دارند. هردو بصورت یکسان در یک دستگاه تست شده و هر دو هم 4G
محدودیت 40 مگ یا 20 مگ نداشته باشید
مورد خاصی دیگه نداره
خیالتون تخت باشه که باید از شرایط سیگنالی باشه یا دستگاهی
aminkhan2014
09-01-2018, 14:01
تعویض سیمکارت همراه اول هنوزهم رایگانه یا کارمزد داره؟هدیه 20 گیگ هم داره هنوز؟کسی این چندروزه مراجعه داشته برای تعویض؟
یک سوال دیگه هم داشتم،هفته پیش چون خبر نداشتم تا ساعت9 دانلود کردم که بعد پیامک اومد که حجم مصرف شده و30 هزارتومن روی قبض بابت این اومد،ولی اینجا بعضی دوستان نوشتن که تا 9صبح هنوز رایگانه،الان تکلیف این پول زور که ازم میگیرن چیه؟هیچ اطلاعی هم ندادن
hassanshaikhi
09-01-2018, 16:01
تعویض سیمکارت همراه اول هنوزهم رایگانه یا کارمزد داره؟هدیه 20 گیگ هم داره هنوز؟کسی این چندروزه مراجعه داشته برای تعویض؟
یک سوال دیگه هم داشتم،هفته پیش چون خبر نداشتم تا ساعت9 دانلود کردم که بعد پیامک اومد که حجم مصرف شده و30 هزارتومن روی قبض بابت این اومد،ولی اینجا بعضی دوستان نوشتن که تا 9صبح هنوز رایگانه،الان تکلیف این پول زور که ازم میگیرن چیه؟هیچ اطلاعی هم ندادن
ممکنه بخاطر نوع سیمکارت باشه واسه اعتباری هنوز کمش نکرده باشن و واسه دائمی تا ساعت 7 کرده باشن که دلیلش هم واضح هست که چرا:n10:
شکایت هم کنید میگن ما گفته بودیم تا ساعت 7 هست
دوستان واسه من تو گوشی آیفون پهنای باند رو 75 نشون میده این یعنی چی؟
اولا که به جمع شارژ باختگان خوش اومدی!
ثانیا چند صفحه قبلو بخونی بوفور راجع این موضوع گفته شد . فقط یک نفر از دوستان اینجا میگه که هنوز براش
تا 9 رایگانه وگرنه برای ما , انسانهای خاکی , همون 7 شده . اعتباری و دائمی هم نداره .
باز شانس آوردی 30 تومن شد نه 170 تومن . اینجا ایرانه , شیت هپنز , باید همیشه یه چشمت به این تاپیک باشه
تا در جریان آخرین تصمیمات بیضوی اپراتورها باشی و شبیخون نخوری !
دوستان واسه من تو گوشی آیفون پهنای باند رو 75 نشون میده این یعنی چی؟
دقیقا کجا
hassanshaikhi
10-01-2018, 07:56
ثانیا چند صفحه قبلو بخونی بوفور راجع این موضوع گفته شد . فقط یک نفر از دوستان اینجا میگه که هنوز براش
تا 9 رایگانه وگرنه برای ما , انسانهای خاکی , همون 7 شده . اعتباری و دائمی هم نداره .
باز شانس آوردی 30 تومن شد نه 170 تومن . اینجا ایرانه , شیت هپنز , باید همیشه یه چشمت به این تاپیک باشه
منظورتون با منه دیگه :n02: والا ما هم خاکی هستیم. شما چه بسته ای داشتید؟ من بسته هفتگی 50mb دارم همین الان هم تست کردم رایگانه فقط خواهشن ریپورت منو ندین:n02: البته من دیگه چیزی هم واسه دانلود ندارم بعد دانلود 3.5tb. اینم واسه دانلود ریماکس بلید رانر گرفته بودم.
دقیقا همیشه باید چک کنید حتی اگه خود همراه هم بهتون زنگ زد گفت اینترنتت رایگانه امروز نباید روی حرفش حساب کرد.طرح پاییزی که تاریخ پایانش معلوم بود بعد هم توی سایتش نوشت به مدت محدود تمدید شد همین کلمه محدود و نگذاشتن تاریخ دقیق معلوم بود هدفشون چی هست:n09: توی همین تاپیک هم دوستان اشاره کردند که باید هر روز چک میکردین که این طرح هنوز هستش یا نه بعد هم که توش سایتش نوشت از تاریخ 14 به ساعت 7 تغییر پیدا میکنه
ریپورتت که نمیکنیم ولی به اهالی محل تون میگیم این آقا نظر کرده است .
یه ساعته لباس تنت نمیمونه , همه رو میکنن میبرن تبرک !!:n09:
برای من هم تا ساعت 9 هست رایگان . چند روزی دارم مدام چک می کنم .
مثل اینکه بیشتر شانسی
تا ٩ رایگان فعلا
طرع عالی مخصوصا تا ٩ صبح
حالا همراه پیر داره میگه خوب مردم سرکار گذاشتیم :n09::n10:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
greatpouya
10-01-2018, 17:52
برخلاف ایرانسل همراه اول در تهران دیگه دکلی رو بالاتر از ۱۰ مگاهرتز رو باند ۳ نکرد.
MMDFullHD
10-01-2018, 20:12
برخلاف ایرانسل همراه اول در تهران دیگه دکلی رو بالاتر از ۱۰ مگاهرتز رو باند ۳ نکرد.
والا تو شهریار که از خود تهران دور تره
باند ۷ پیدا میشه که ۲۰ مگاهرتز هست بطور یسکان بیشتر ۱۵ مگاهرتزه
و همینطور باند ۳ که ۱۵ مگاهرتز هم هست از ۵ مگاهرتز پیدا میشه تا ۱۵ مگاهرتز
البته اینم بگم که رایتل فورجی تو منطقمون نداره به تازگی دم میدون ما یه دکل زده که با توجه به ruu هاش احتمالا حدس بزنم که فورجی هم هست
کسی تا حالا این جوایز جشنواره فیروزه ای همراه اول رو برده و دریافت کرده؟
منظورم جوایز کالاییش هست مثل گوشی شیائومی و دانگل و اینجور چیزا
MMDFullHD
10-01-2018, 20:25
کسی تا حالا این جوایز جشنواره فیروزه ای همراه اول رو برده و دریافت کرده؟
منظورم جوایز کالاییش هست مثل گوشی شیائومی و دانگل و اینجور چیزا
من از بسته اینترنتیش استفاده کردم
واقعی هست
و اون قیمتی که داده برای شیاومی ارزش زیاد فک نکنم داشته باشه دانگل هم که یه دانگل معمولی بهتون میده
بهتره وایسید پاوربانکی یا چیز های جدیدتر اضافه کنن
همراه اول هرچی جنس بنجل رو دست باد کرده آورده بفروشه
اکثر گوشی های شیاوومی که برای فروش آورده از رده خارج هستن و آپدیت نمیشن یا اصلا دیگه از خط تولید شیاوومی خارج شدن
albertxx
11-01-2018, 03:31
دوستان سلام
یه سوال
در صورت تعویض سیم کارت به usim در صورتی که گوشی 4g نباشه هدیه 15 گیگ تعلق نمیگیره ؟؟:n13:
سوال دوم
همره چه سودی میبره از اینکه مشترک سیم کارتش usim باشه ؟
در حالی که خیلی از مناطق کشور اصلا 3g درست ساپورت نمیشه
هدیه 15 و 20 گیگ یه طرف
به معرف هم اینترنت هدیه میده !!!!!
چرا اینقدر مشتاقه مشترک usim بگیری !!!
aminkhan2014
11-01-2018, 08:04
درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی انجام دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت جدید گرفت،درصورتیکه در سایت زده بود ترابرد رایگانه،متصدی دفتر گفته که 3تومن بابت سیمکارت 4g بوده،این کارش قانونی بوده؟
سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،دیروز ساعت6عصر سیمکارت جدید صادر شده ولی هنوز سیم ایرانسل قبلی فعاله،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و ترابرد انجام میشه و قابل استفاده هست؟
داخل سایت پیگیری هم اینو زده:
مشترک گرامي به دليل وجود تعهدات قراردادي با اپراتور فرستنده، درخواست ترابرد انجام نشد. خواهشمند است به منظور درخواست مجدد، ابتدا نسبت به تصحيح مغايرت اقدام نماييد.
الان باید چیکار کنم؟
iman2919
11-01-2018, 08:19
درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی انجام دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت جدید گرفت،درصورتیکه در سایت زده بود ترابرد رایگانه،متصدی دفتر گفته که 3تومن بابت سیمکارت 4g بوده،این کارش قانونی بوده؟
سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،دیروز ساعت6عصر سیمکارت جدید صادر شده ولی هنوز سیم ایرانسل قبلی فعاله،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و ترابرد انجام میشه و قابل استفاده هست؟
مشترک گرامي به دليل وجود تعهدات قراردادي با اپراتور فرستنده، درخواست ترابرد انجام نشد. خواهشمند است به منظور درخواست مجدد، ابتدا نسبت به تصحيح مغايرت اقدام نماييد.
الان باید چیکار کنم؟
سلام من چند دفعه ترابرد کردم به همراه اول و ایرانسل و رایتل کاملا رایگان بوده!
از زمان ثبت نام تا تکمیل ترابرد طبق قانون خودشون برای اعتباری 3 روز و برای دائمی 5 روز زمان میبره. ولی تجربه من بعد حداکثر 48 ساعت ترابرد کامل انجام میشه!
برای مشکل هم باید اول بری با کارت ملی نمایندگی ایرانسل تا مشکل برطرف بشه
aminkhan2014
11-01-2018, 09:00
سلام من چند دفعه ترابرد کردم به همراه اول و ایرانسل و رایتل کاملا رایگان بوده!
از زمان ثبت نام تا تکمیل ترابرد طبق قانون خودشون برای اعتباری 3 روز و برای دائمی 5 روز زمان میبره. ولی تجربه من بعد حداکثر 48 ساعت ترابرد کامل انجام میشه!
برای مشکل هم باید اول بری با کارت ملی نمایندگی ایرانسل تا مشکل برطرف بشه
مشکل دقیقا چیه؟خواستم دوباره ترابرد بزنم،پیامکی که ارسال شده بود،نوشته که درحال اجرای درخواست ترابرد..این چی میگه و اون کد پیگیری چی؟
مشکل دقیقا چیه؟خواستم دوباره ترابرد بزنم،پیامکی که ارسال شده بود،نوشته که درحال اجرای درخواست ترابرد..این چی میگه و اون کد پیگیری چی؟
دیگه ی بار زدی 2بار قبول نمیکنه باید صبر کنی 3روز کاری ترابرد انجام میشه ..ضمنا ایرانسل تازگی ها سنگ اندازی میکنه
اینهم بگم شما روز 1شنبه تو سایت همراه اول بخش پیگیری ترابردچک کنید اگر رد شده باشه که باید ببنی مشکلت کجاست اگر هم درست باشه که سیم فعلی قطع سیم جدید وصل میشه
albertxx
11-01-2018, 21:03
دوستان سلام
یه سوال
در صورت تعویض سیم کارت به usim در صورتی که گوشی 4g نباشه هدیه 15 گیگ تعلق نمیگیره ؟؟:n13:
سوال دوم
همره چه سودی میبره از اینکه مشترک سیم کارتش usim باشه ؟
در حالی که خیلی از مناطق کشور اصلا 3g درست ساپورت نمیشه
هدیه 15 و 20 گیگ یه طرف
به معرف هم اینترنت هدیه میده !!!!!
چرا اینقدر مشتاقه مشترک usim بگیری !!!
دوستان کسی نبود اینو جواب بده
الان باید چیکار کنم؟
من دوبار درخواست ترابرد دادم از رایتل به همراه اول که به همین بهانه رد شد و کاملا الکی و کرم ریختن هست که ادم ترابرد نکنه.من زنگ زدم چند بار رایتل که من چه تعهدی به شما دادم که خبر ندارم؟! جوابی نداشتند بدن و شکایت رو ثبت و شماره پیگیری میدادن. به سایت 195 تنظیم مقررات هم شکایت کردم که دوسه بار زنگ زدن و گفتن این پیام بهانه هست و سیستم ترابرد مشکل داره! الان40 روزه هنوز حل نشده. منم بیخیال شدم و خط رایتل شکستم پرت کردم رفت.
شما هم زنگ بزن ایرانسل
توی این سایت هم شکایت کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نبود اینو جواب بده
قبلا که هر کی 4 جی می کرد بهش هدیه رو میداد... بعضی ها رو می گفت هزینه می گیرن اگر گوشی 4 جی نباشه.. اما به نظرم اکثرا نمی گرفت .. توی گوشیتون باید 5 تومن شارژ باشه اگر اعتباریه
mohammad_1992
12-01-2018, 09:41
من 2 هفته بود از نت گوشی برای دانلود استفاده نکرده بودم دیشب شروع به دانلود کردم دیدم سرعت روی 8 مگ قفل هست ! ( 3 جی ) قبلا تا 21 مگ باز بود برام
سراسری هست یا فقط منطقه ما اینجوری شده ؟
soroori2
12-01-2018, 13:46
سلام
دوستان نحوه فعال کردن یوسیم چیه؟ من هر کاری می کنم فعال نمیشه ؟
سلام
دوستان نحوه فعال کردن یوسیم چیه؟ من هر کاری می کنم فعال نمیشه ؟
سلام
باید پیامکش براتون اومده باشه .. من وقتی گوشیمو عوض کردم رفتم که یوسیم بگیرم امور مشترکین خطم رو چک کرد و گفت توی سیستم زده مشتری مجاز به استفاده از یوسیم نمی باشد . بهم گفت یک هفته ای صبر کن تا گوشیت توی سیستم ثبت بشه پیامک میاد .دقیقا سه روز بعد پیامکش اومد و رفتم بدون هزینه یوسیم گرفتم . گفتن حدودا دو ساعت بعدش فعال میشه که همین اتفاق هم افتاد .. البته اگه مشکل شما اینطوری بوده
javidpolitic
12-01-2018, 18:19
من 2 هفته بود از نت گوشی برای دانلود استفاده نکرده بودم دیشب شروع به دانلود کردم دیدم سرعت روی 8 مگ قفل هست ! ( 3 جی ) قبلا تا 21 مگ باز بود برام
سراسری هست یا فقط منطقه ما اینجوری شده ؟
مشکل منم همینه!
متغییر شده!
بعضی روزا سرعت بالاست اما بعضی وقتا سرعت پایین قفل میشه!
soroori2
12-01-2018, 18:33
سلام
باید پیامکش براتون اومده باشه .. من وقتی گوشیمو عوض کردم رفتم که یوسیم بگیرم امور مشترکین خطم رو چک کرد و گفت توی سیستم زده مشتری مجاز به استفاده از یوسیم نمی باشد . بهم گفت یک هفته ای صبر کن تا گوشیت توی سیستم ثبت بشه پیامک میاد .دقیقا سه روز بعد پیامکش اومد و رفتم بدون هزینه یوسیم گرفتم . گفتن حدودا دو ساعت بعدش فعال میشه که همین اتفاق هم افتاد .. البته اگه مشکل شما اینطوری بوده
سلام
من یوسیم برام اومده ولی فعال نمیشه .ضمنا هنوز هدیه 20 گیگ برای تیدیل به یوسیم وجود داره ؟
L.O.N.E.L.Y
13-01-2018, 00:38
دوستان چند شبه نمیتونم چیزی دانلود کنم تو تایم نامحدود
فک میکنم نت قطع میشه
مشکل چندتا بچه های دیگه بود توی همین تاپیک
من از مودم رومیزی استفاده میکنم
و فک میکنم باید دیتا رو روشن خاموش کنم تا دوباره ارتباط وصل بشه
مودم من هم فقط 4G ساپورت میکنه
دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم اطلاع بدن چون من تا صبح ک نمیتونم بیدار بمونم هی دیتا خاموش روشن کنم
فک میکنم نت قطع میشه
دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم اطلاع بدن چون من تا صبح ک نمیتونم بیدار بمونم هی دیتا خاموش روشن کنم
آره، صبر کنی وصل میشه. برای من و یکی دیگه از بچه های این تاپیک که اینطوره. من از گوشی استفاده میکنم.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
دیشب و پریشب برای من هم تا 9 رایگان بود.
albertxx
13-01-2018, 04:59
مشکل منم همینه!
متغییر شده!
بعضی روزا سرعت بالاست اما بعضی وقتا سرعت پایین قفل میشه!
مگه این محدودیت حذف نشده ؟
سلام
من یوسیم برام اومده ولی فعال نمیشه .ضمنا هنوز هدیه 20 گیگ برای تیدیل به یوسیم وجود داره ؟
بله هست
البته اعتباری 15 و دائمی 20
soroori2
13-01-2018, 10:25
سلام
دوستان عجله دارم نگفتید چطور یوسیم را فعال کنم ؟
سلام
دوست عزیز اگر با پست برای شما یوسیم اومده همراه اون یک برگه هست روش فعال سازی رو نوشته
albertxx
13-01-2018, 10:48
سلام
با همین سیم کارتی که تو گوشی هست این کد رو بزن
*10*45*سریال 19 رقمی پشت یو سیم #
از راست به چپ وارد کن
بعد پین 1 یوسیم رو میدی
بعد 1 ساعت فعال میشه
این کارایی که گفتم رو با سیم کارت فعلی که فعال هست انجام بدی نه یو سیم
L.O.N.E.L.Y
13-01-2018, 12:39
فک میکنم نت قطع میشه
دوستان اگه راه حلی دارید بگید
دیشب هم بعد نیم ساعت فک میکنم قطع شده و منم اون موقع بیدار نیستم که دیتا رو خاموش روشن کنم
تا 4 شب پیش این مشکل رو نداشتم و شبا راحت دانلود میکردم
ممنون میشم کمک کنید
AMIR-AIRGUNNER
13-01-2018, 12:46
دیشب هم بعد نیم ساعت فک میکنم قطع شده و منم اون موقع بیدار نیستم که دیتا رو خاموش روشن کنم
ممنون میشم کمک کنید
من هم این مشکل رو چند روز قبل داشتم ولی امروز اتفاق نیفتاد
چند روز قبل حدود 18-19 گیگ دانلود میشد و قطع میشد و باید مودم رو خاموش روشن میکردم تا دوباره وصل بشه اما امروز 60 گیگ دانلود کرد
drangiana
14-01-2018, 01:50
سلام دوستان برای استفاده از طرح نامحدود باید ساعت سه شب اینترنت رو خاموش روشن کنیم تا از بسته کم نکنه یا این که نیازی نیست؟
soroori2
14-01-2018, 02:19
سلام دوستان برای استفاده از طرح نامحدود باید ساعت سه شب اینترنت رو خاموش روشن کنیم تا از بسته کم نکنه یا این که نیازی نیست؟
سلام
نیازی نیست .خود به خود انجام میشه .
باند 7
javidpolitic
15-01-2018, 11:03
من سرعت نت همراه اولم واقعا خوبه
اما چند روزیه به شدت تایم اوت پیدا کرده یعنی یوهو وسط دانلود قطع میشه باید دیتا خاموش روشن کنم!
خیلی دیگه رو اعصاب شده
وگرنه اگه تایم اوت نداشت شبی حداقل 50 گیگ میتونستم دانلود کنم!
من موبایلمو هات اسپات میکنم! میخواست بدونم دوستانی که مودم هم دارن این مشکل واسشون پیش میاد یا این مشکل به خاطر هات اسپات موبایل منه؟؟؟؟؟؟؟
L.O.N.E.L.Y
15-01-2018, 14:04
دوستان این تنظیمات بخش باند مودم منه
آیا با انتخاب کردن باند های توی این قسمت سرعت دانلود بهتری میتونم دریافت کنم
الان ب صورت تقریبی رو 20 مگابیت هستش سرعتم. ولی سرعت خیلی متغیره
اصلا راهی هست باند رو تغییر بدم سرعتم بالاتر بره ی کم و نواسان نداشته باشه؟
alirezaveis
15-01-2018, 14:29
اینو همینجوری بزار بمونه و واسه تغییر باند از LTEWatch استفاده کن. بسته به منطقه ای که هستی ممکنه رو یه باند سرعت بیشتری بگیری. من خودم با همراه اول رو باند سه سرعتم خیلی بیشتر از باند هفته. واسه همین مودم رو روی باند سه لاک کردم.
Tombstone1
15-01-2018, 15:08
ببخشید مدل مودم شما چیه؟
کدهای ussd رو از طریق مودم میگیرید؟
L.O.N.E.L.Y
15-01-2018, 16:13
اینو همینجوری بزار بمونه و واسه تغییر باند از LTEWatch استفاده کن. بسته به منطقه ای که هستی ممکنه رو یه باند سرعت بیشتری بگیری. من خودم با همراه اول رو باند سه سرعتم خیلی بیشتر از باند هفته. واسه همین مودم رو روی باند هفت لاک کردم.
از کجا میتونم این نرم افزار رو برای pc ویندوز 10 دانلود کنم آخه ی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم و آیا نمیشه توی تنظیمات مودم روی ی باند قفل بکنم؟
ببخشید مدل مودم شما چیه؟
کدهای ussd رو از طریق مودم میگیرید؟
مدل مودم هواوی B310
از نوع رومیزی هست
ی بخش sms داره توی تنظیمات مودم من با اون کار میکنم ولی نمیشه کد ussd گرفت شاید با نصب نرم افزار مخصوص هواوی روی گوشی و ارتباط با مودم بتونی ussd هم بگیری
شما یه بار فقط تیک 1800 رو بزار باشه یه بار هم 2600 با هر کدوم سرعت بهتر و اس ان آر بالاتری داشتی بزار بمونه
گزینه های دیگه فعال نیستن برای ایرانسل و همراه اول
alirezaveis
15-01-2018, 19:27
از کجا میتونم این نرم افزار رو برای pc ویندوز 10 دانلود کنم آخه ی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم و آیا نمیشه توی تنظیمات مودم روی ی باند قفل بکنم؟
مدل مودم هواوی B310
از نوع رومیزی هست
ی بخش sms داره توی تنظیمات مودم من با اون کار میکنم ولی نمیشه کد ussd گرفت شاید با نصب نرم افزار مخصوص هواوی روی گوشی و ارتباط با مودم بتونی ussd هم بگیری
اینکه چطوری توی کنسول مودم باند رو انتخاب کنی ak313 واست توضیح داد. اینم لینک LTEWatch واسه مودمای Huawei
L.O.N.E.L.Y
15-01-2018, 23:45
دوستان اگه از آپلودسنتر های ک سرورشون ایران هست دانلود داشته باشم برام نیم بها حساب میشه؟
یا این نیم بها فقط برای بازدید از وب سایت های داخل ایران هستش
ممنون میشم اگه دانلود از آپلودسنتری نیم بها هستش معرفی کنید
و اگر آپلودسنتری میشناسید ک با دانلود ازش سرعت بالاتری با اپراتور همراه اول گرفتید ممنون میشم معرفی کنید
همراه اول اونقدر سایت زیاد داره که تداخل سیگنالش واقعا زیاده و کیفیت رو به شدت میاره پایین
ali65509
16-01-2018, 13:21
دوستان من مثلا یک بسته 4000 تومانی یکماه همراه اول فعال میکنم این بسته طبق طرح همراه اول شبانه نامحدود دارد دیگه؟ اگه داره پس فرقش با بسته نامحدود یکماهه که قیمتش 14900 تومانه چیه؟
AMIR-AIRGUNNER
16-01-2018, 13:38
دوستان من مثلا یک بسته 4000 تومانی یکماه همراه اول فعال میکنم این بسته طبق طرح همراه اول شبانه نامحدود دارد دیگه؟ اگه داره پس فرقش با بسته نامحدود یکماهه که قیمتش 14900 تومانه چیه؟
تفاوت خاصی ندارن
فقط اون 14900 تومنی از 2 تا 7 هست و البته چند ماه هست که این بسته وجود داره
ولی این شبانه نامحدود رایگان معلوم نیست بعد از زمستان هم ادامه داشته باشه یا نه
*Forgotten*
16-01-2018, 17:51
ممنون میشم کمک کنید
منم چند روزیه این مشکلو دارم ،حین دانلود قطع میشه ، مشکل سراسریه ظاهرا
به امید اینترنت بدون تعریف حجم واقعی:n23:
mortezaahmadi70
17-01-2018, 07:21
سلام دوستان ، میخوام یه مودم 4 جی بگیرم که هم روی ایرانسل و هم روی همراه اول جواب بده ، قابلیت قفل هم رو 3 جی و هم 4 جی رو داشته باشه...چی پیشنهاد میدید ؟
mortezaahmadi70
17-01-2018, 07:23
سلام دوستان ، میخوام یه مودم 4 جی بگیرم که هم روی ایرانسل و هم روی همراه اول جواب بده ، قابلیت قفل هم رو 3 جی و هم 4 جی رو داشته باشه...چی پیشنهاد میدید ؟
سلام
اگر نمیخواید خرجتون بالا بره مودم هواوی e8372 بگیرید .. البته معایبش ایناست : فقط 4 جی هست و پلاس نیست(کت 4 ).. یو اس اس دی نداره .. باتری نداره
مزیتاش : با سه تا اپراتور کار میکنه .. روی فورجی و تری جی میتونی لاک کنی .. با هر پورت یو اس بی که 1 امپر به بالا باشه راحت کار میکنه . گیرندگیش عالیه و پورت برای نصب انتن خارجی هم داره
من دارم و برای همراه اول استفاده میکنم و راضی هستم .
اگر میخواید بیشتر خرج کنید برید سراغ مودم های فورجی پلاس یا همون کت 6 به بالا که البته قیمتشون فکر کنم از 500 شروع میشه تا چند میلیون
AMIR-AIRGUNNER
17-01-2018, 16:19
اطلاع رسانی کنم امروز هم تا ساعت 9 دانلود کردیم و از حساب کم نشد :n02:
البته به هیچ عنوان با سیم کارت دایمی ازمایشش نکنید
mehryar1973
17-01-2018, 18:32
اطلاع رسانی کنم امروز هم تا ساعت 9 دانلود کردیم و از حساب کم نشد :n02:
البته به هیچ عنوان با سیم کارت دایمی ازمایشش نکنید
سلام
اتفاقا منم دیروز دانلود کردم تا 9 و رایگان بود:n02:
این بسته های شبانه 2 تا 7 هنوز محدودیت 25 گیگ را دارند ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
یک نکته رو بگم اینا ساعتشون دقیق نیست چیزی که من دیدم توی پنل لاگین کردم از my.mci.ir بعدش خارج شدم دوباره وارد شدم زده بود اخرین ورود شما 2.53 دقیقه در صورتی که ساعت 3 و4 دقیقه بودش پس حواستون باشه زودتر از ساعت 3 و 10 دقیق دانلود نکنید شاید از حسابتون کم بشه :n02: حقه بازن :n31:
dadash42
18-01-2018, 04:01
سه شب پشت سرهم دانلودها برای 3 صبح تنظیم کردم 4 یا 5 صبح شروع میشن. از یه مودم جیبی 4G استفاده میکنم.
الان ربع 4 صبح نشستم ببینم چه خبره, مودم کنکت و آنتن خوب ولی اینترنت نه
روی گوشی مشکلی نیس. مودم رو 3G زدم, بازم آنتن خوب ولی اینترنت نه
خاموش روشن کردنش دیگه جواب نمیده !
نکنه این چند روز اخیر دست به محدودیت اینترنت با مودم و آزادی گوشی زدن؟
تا دقیقا 3 صبح مودم عالی کار میکنه یهو اینترنتش قطع میشه,
حالا 4 یا پنج صبح یهو بازم وصل میشه
الان نشستم با هاتسپات گوشی دانلود
aminkhan2014
18-01-2018, 10:44
سلام هنوز هدیه گرفتن سیمکارت 4g به میران15گیگ برقراره؟به محض روشن کردن هدیه میدهن یا چند روز بعد؟کدخاصی نداره؟
سلام هنوز هدیه گرفتن سیمکارت 4g به میران15گیگ برقراره؟به محض روشن کردن هدیه میدهن یا چند روز بعد؟کدخاصی نداره؟سلام.اره برقراره به محض اینکه روشن کنی خودش فعال میشه نیاز به کد هم نداره
aminkhan2014
18-01-2018, 11:27
سلام.اره برقراره به محض اینکه روشن کنی خودش فعال میشه نیاز به کد هم نداره
برای ترابرد چی؟فعال کردم چیزی نیومده
برای ترابرد چی؟فعال کردم چیزی نیومدهترابرد فکر می کنم ۸۰۰ مگ بیشتر نمیده اونم باید کدشو بگیری *100*5#
soroori2
18-01-2018, 13:41
سلام
یوسیم فعال بشه چطوری می تونیم برای معرف گیگ هدیه بگیریم ؟
سلام
یوسیم فعال بشه چطوری می تونیم برای معرف گیگ هدیه بگیریم ؟
همه تو سایت همراه اول هست طریقه انجامش
ابتدا *۱۰*۳۴۳*۱# شماره گیری کنید از راست به چپ
بعد ازتون شماره معرف میخواد که مینویسید و ارسال می کنید ظرف 72 ساعت یا کمتر برای معرفتون یک کد میاد که با اون میتونه 5 گیگ رو فعال کنه برای شما هم اس ام اس میاد که به معرفتون کد ارسال شده
سلام دوستان
حدود یک و نیم گیگ مونده بود از بسته اینترنتم زدم دانلود بشه با PC نگو ویندوز زده خودشو آپدیت کرده همینجوری که دانلود میکردم اونم همزمان دانلود میکرده... من یه بار وسط دانلود وضعیت بسته گرفتم نوشته بود 700 مگ مانده بعدش من اینترنت رو قطع کردم ... نیم ساعت بعدش sms اومد که بسته اینترنت شما تمام شده با تعرفه عادی محاسبه میشه ... چند دقیقه پیش sms اومد 192000 بدهکاری تا 72 ساعت دیگه قطع میشه خط ! راهی داره بشه پیگیری کرد ؟
سلام دوستان
حدود یک و نیم گیگ مونده بود از بسته اینترنتم زدم دانلود بشه با PC نگو ویندوز زده خودشو آپدیت کرده همینجوری که دانلود میکردم اونم همزمان دانلود میکرده... من یه بار وسط دانلود وضعیت بسته گرفتم نوشته بود 700 مگ مانده بعدش من اینترنت رو قطع کردم ... نیم ساعت بعدش sms اومد که بسته اینترنت شما تمام شده با تعرفه عادی محاسبه میشه ... چند دقیقه پیش sms اومد 192000 بدهکاری تا 72 ساعت دیگه قطع میشه خط ! راهی داره بشه پیگیری کرد ؟دقیقا چیو پیگیری کنی!؟
خوب مصرف کردی باید پولش رو بدی دیگه
دیگه 1.5 گیگ چیزیه شما طمع کردی اونم مصرف کنی؟
اپدیت ویندوزت برات هزینه بر بوده
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سلام دوستان
حدود یک و نیم گیگ مونده بود از بسته اینترنتم زدم دانلود بشه با PC نگو ویندوز زده خودشو آپدیت کرده همینجوری که دانلود میکردم اونم همزمان دانلود میکرده... من یه بار وسط دانلود وضعیت بسته گرفتم نوشته بود 700 مگ مانده بعدش من اینترنت رو قطع کردم ... نیم ساعت بعدش sms اومد که بسته اینترنت شما تمام شده با تعرفه عادی محاسبه میشه ... چند دقیقه پیش sms اومد 192000 بدهکاری تا 72 ساعت دیگه قطع میشه خط ! راهی داره بشه پیگیری کرد ؟
دیگه مصرف شده و کاری نمیشه کرد .. متاسفانه تعرفه عادی همراه اول خیلی گرونه .. شما حساب کن من برای تعویض یوسیم بهم 20 گیگ اینترنت مجانی دادن .. توی پنل همراه من که میرم مصرف ازادم رو میزنه حدود 580 هزار تومن که زیرش تخفیف هم همین مبلغ رو زده که مجانی حساب بشه !!! .. 20 گیگ 580 هزار تومن .. حواست نباشه داغونت میکنه این همراه اول
دقیقا چیو پیگیری کنی!؟
خوب مصرف کردی باید پولش رو بدی دیگه
دیگه 1.5 گیگ چیزیه شما طمع کردی اونم مصرف کنی؟
اپدیت ویندوزت برات هزینه بر بوده
سرور اینا نیم ساعت لگ داره کاربر باید پولشو بده؟ من آخرین باری که کانکت شدم 700 مگ حجم داشته طبق sms خودشون !
سرور اینا نیم ساعت لگ داره کاربر باید پولشو بده؟ من آخرین باری که کانکت شدم 700 مگ حجم داشته طبق sms خودشون !اینکه لحظه ایی نیست رو همه میدونن
خود شما هم میدونستی وگرنه اون 700 مگ رو هم استفاده میکردی
بعد وقتی ویندوز اپدیت میکرده احتمالاً بعد از این ساعت که شما چک کردی هم آپدیت را انجام میداده
rahman0158
18-01-2018, 17:20
سرور اینا نیم ساعت لگ داره کاربر باید پولشو بده؟ من آخرین باری که کانکت شدم 700 مگ حجم داشته طبق sms خودشون !بارها دوستان توی تاپیک گفتن که مراقب استفاده از سیم دایمی همراه اول برای اینترنت باشین تا هزینه سنگین رو دستتون نزاره خواه حالا ایراد از سمت مشترک باشه یا همراه اول. شما یا باید بسته رزرو داشته باشین یا خیلی مراقب مصرفتون باشید. کاش همراه اول هم مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد داشت.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
kourosh_ror
18-01-2018, 17:36
قانونا باید به کاربر اطلاع بدن. من یه بار زنگ زدم پرسیدم خوب این بسته تموم شه من متوجه نشم چی؟ گفت اگر اس ام اس دیر بیاد برمیگردونیم. شما حتما زنگ بزن 9990 حداقل یه کاری کردی. ضرر نمیکنی. اختمال اینکه درست کنن زیاد. بگو من در حال استفاده بودم اس ام اس نداشتم که تموم شده من از کجا بودنم. شما دیر اطلاع رسانی کردی. نتیجه رو هم بگو اینجا.
قانونا باید به کاربر اطلاع بدن. من یه بار زنگ زدم پرسیدم خوب این بسته تموم شه من متوجه نشم چی؟ گفت اگر اس ام اس دیر بیاد برمیگردونیم. شما حتما زنگ بزن 9990 حداقل یه کاری کردی. ضرر نمیکنی. اختمال اینکه درست کنن زیاد. بگو من در حال استفاده بودم اس ام اس نداشتم که تموم شده من از کجا بودنم. شما دیر اطلاع رسانی کردی. نتیجه رو هم بگو اینجا.
زنگ زدم با این شماره اصلا قسمت پشتیبانی نداشت همش گویا بود توی منوی های مختلف رفتم و هیچ کدوم به اپراتور وصل نمیکرد
ShadowDragon
18-01-2018, 22:16
منم امروز همین مشکل رو با سیم اعتباری داشتم
البته مبلغ ۲ت
خیلی وقته سیم دایمی رو فرستادم رایتل
۱۹۵ شکایت کردم ، چون همراه ابتر دزد ، ساعت رو مشخص نکرده بود و حتی sms هم نداد
کلا استفاده اینترنت از سیم دائمی اشتباهه محضه
اصلا به ترس و لرزش و اینکه همش حواس ادم جمع باشه که بسته تموم نشه نمیرزه
الان که همه گوشی ها دو سیم کارتست
شما یه سیم اعتباری بخر با اون به نت وصل شو و سیم اصلیت رو بذار فقط برای مکالمه و پیامک
AMIR-AIRGUNNER
19-01-2018, 01:05
دوستان اینترنت همراه اول برای سایت آنتن دیگه رایگان نیست ؟!:n13::n13:
خواستیم یه فوتبال ببینیم بسته رو تموم کرد:n21::n21:
[emoji351] تعرفه اینترنت همراه اول برای پیام رسانهای داخلی یک سوم شد
[emoji419] اداره کل ارتباطات همراه اول اعلام کرد: با اجرای مصوبه ۲۶۵ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که در راستای مصوبات شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاستها و اقدامات ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی و به منظور حمایت و توسعه فعالیت پیام رسانهای داخلی بوده است، از ساعت ۱۶ روز جمعه ۲۹ دیماه ۹۶، سقف تعرفه کاربر نهایی پیام رسانهای داخلی مجاز را به میزان یک سوم سقف تعرفه ترافیک بینالملل کاربران نهایی اعمال میکند.
[emoji419] بر اساس این اعلام، به منظور حمایت از توسعه و ساماندهی فعالیت پیام رسانهای اجتماعی داخلی، سقف تعرفه کاربر نهایی پیام رسانهای داخلی مجاز، در استفاده آزاد و بستههای دیتا به ميزان يک سوم سقف تعرفه ترافيک بينالملل كاربران نهايی محاسبه میشود.
[emoji419] اپراتور اول در راستای حمایت از تولیدات و مهارتهای ایرانی و تحقق اقتصاد مقاومتی، آمادگی خود را بر حمايت از نرم افزارهای بومی و پيام رسانهای اجتماعی داخلی اعلام کرده است.
[emoji419] طبق اعلام، این کاهش تعرفه برای پیام رسانهای «گپ، آی گپ، بیسفون و سروش» انجام شده است.
[emoji419] پیش از این اپراتور اول تعرفه استفاده از سایتهای پرمصرف منتخب داخلی را نیز به نصف کاهش داده بود.
ShadowDragon
19-01-2018, 17:06
[emoji351] تعرفه اینترنت همراه اول برای پیام رسانهای داخلی یک سوم شد
[emoji419] اداره کل ارتباطات همراه اول اعلام کرد: با اجرای مصوبه ۲۶۵ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که در راستای مصوبات شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاستها و اقدامات ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی و به منظور حمایت و توسعه فعالیت پیام رسانهای داخلی بوده است، از ساعت ۱۶ روز جمعه ۲۹ دیماه ۹۶، سقف تعرفه کاربر نهایی پیام رسانهای داخلی مجاز را به میزان یک سوم سقف تعرفه ترافیک بینالملل کاربران نهایی اعمال میکند.
[emoji419] بر اساس این اعلام، به منظور حمایت از توسعه و ساماندهی فعالیت پیام رسانهای اجتماعی داخلی، سقف تعرفه کاربر نهایی پیام رسانهای داخلی مجاز، در استفاده آزاد و بستههای دیتا به ميزان يک سوم سقف تعرفه ترافيک بينالملل كاربران نهايی محاسبه میشود.
[emoji419] اپراتور اول در راستای حمایت از تولیدات و مهارتهای ایرانی و تحقق اقتصاد مقاومتی، آمادگی خود را بر حمايت از نرم افزارهای بومی و پيام رسانهای اجتماعی داخلی اعلام کرده است.
[emoji419] طبق اعلام، این کاهش تعرفه برای پیام رسانهای «گپ، آی گپ، بیسفون و سروش» انجام شده است.
[emoji419] پیش از این اپراتور اول تعرفه استفاده از سایتهای پرمصرف منتخب داخلی را نیز به نصف کاهش داده بود.
جای اینکه بیان تلگرام ف. کنن، بیان تعرفه داخلی رو رایگان کنن ، خیلی جالب تره
الان این موضوع ، خیلی مهم نیست! مگه تلگرام چقدر مصرف میکنه
خیلی مصرف می کنه
بعضی ها اینترنت رو مساوی تلگرام می دونن
چند نفر چندین فیلم بگیرن کلی حجم میشه
albertxx
19-01-2018, 19:41
تلگرام چقدر مصرف میکنه ؟؟؟؟؟؟ :n02:
40 میلیون کاربر داره تو ایران
اگه فقط 25 درصد اینا همزمان کانکت بشن و فقط یه عکس بگیرن حساب کن چقدر میشه !!!!
حالا اون همه ویدئو و فیلم و .... که تو گروه ها پخش میشه بماند
و اینکه تو ساعات شلوغی یعنی غروب تا اواخر شب ملت کلا تلگرام هستن
اگه فقط دانلود ها رو حساب کنی شاید حدود نصف کل پهنای باند خارجی ایران بشه
چون از طرفی پهنای باند خارجی ما کمه و هم اینکه تلگرام 40 میلیون کاربر داره
ملت 24 ساعته دارن تو تلگرام ویدئو میبیینن
به قول دوستمون تو پست قبلی از دید بعضیا اینترنت یعنی تلگرام + اینستاگرام :n02:
سریالایی مثل شهرزاد که تو سایت ها قرار نمیگیره به دلیل کپی رایت تو تلگرام مثل آب خوردن پیدا میشه
انواع و اقسام فیلم وسریال هم که موجوده
من از اینترنت همراه اول و adsl آسیا تک استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا سرعت اتصال برا همراه اول رو 72 مگابیت بر ثانیه میزنه ولی آسیا تک رو 150 مگابیت برثانیه ؟ برای اتصال هر دو از روش wifi و دانگل usb استفاده میکنم . مودم آسیاتکم تندا 300 مگابیت هستش دوال انتن و مودم 4G که برا همراه اول استفاده میکنم هواوی مدل : E5577S-932 هستش و فاصله هر دو مودم به دانگل و کامپیوتر یکسانه و هر دو دارن از باند 2.4 استفاده میکنن . الان سرعت همراه اول پایینه یا مشکل از مودم هستش ؟ این مودم باید تا 150 مگابیت سرعت اتصال داشته باشه نه 72 مگابیت ؟
greatpouya
20-01-2018, 18:31
من از اینترنت همراه اول و adsl آسیا تک استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا سرعت اتصال برا همراه اول رو 72 مگابیت بر ثانیه میزنه ولی آسیا تک رو 150 مگابیت برثانیه ؟ برای اتصال هر دو از روش wifi و دانگل usb استفاده میکنم . مودم آسیاتکم تندا 300 مگابیت هستش دوال انتن و مودم 4G که برا همراه اول استفاده میکنم هواوی مدل : E5577S-932 هستش و فاصله هر دو مودم به دانگل و کامپیوتر یکسانه و هر دو دارن از باند 2.4 استفاده میکنن . الان سرعت همراه اول پایینه یا مشکل از مودم هستش ؟ این مودم باید تا 150 مگابیت سرعت اتصال داشته باشه نه 72 مگابیت ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]احتمالا 4G کت ۳ هست.
احتمالا 4G کت ۳ هست.
نه اتفاقا منم به این موضوع فکر کردم ولی رفتم مشخصات مودم رو بررسی کردم cat4 هستش این مدل .
greatpouya
20-01-2018, 18:55
نه اتفاقا منم به این موضوع فکر کردم ولی رفتم مشخصات مودم رو بررسی کردم cat4 هستش این مدل .پس احتمالا مودم ساپورت نمیکنه، هرچند خیلی به سرعت اعلامی توجه نکنید.
احتمالا 4G کت ۳ هست.
این سرعت ارتباط وای روتر با سیستم هست و هیچ ربطی به شبکه موبایل نداره
MMDFullHD
20-01-2018, 19:21
تنظیمات وایفای مودم رو چک کنید
مودم وایفایش رو حالت 802.11N حتما فقط رو N باشه
پهنای باند وایفای رو 40 مگاهرتز و اینکه کانال وایفای اتو باشه ولی اگه بتونید خلوتترینش رو پیدا کنید و دستی انتخاب کنید خیلی بهتره اگرم نه زیاد مهم نیست AUTO بذاریتش
قدرت وایفای هم رو مکس قرار داده شه
سوال اخرمم اینه ADSL اسیاتک نهایت چند مگابیت بیشتر سرعت نداره
ولی مودم فورجیتون منطقتون خوبه که میخواید کلا از 150 مگابیت استفاده کنید؟
چون این سرعت و پهنای ارتباط شما تا مودم هست و سرعت واقعی بستگی به چیزای دیگه داره
greatpouya
20-01-2018, 19:24
این سرعت ارتباط وای روتر با سیستم هست و هیچ ربطی به شبکه موبایل ندارهوقتی روتر LTE Cat4 را پشتیبانی نکند، قاعدتا باید خروجی وایفای را هم به همان اندازه پایین قرار بدهد.
MMDFullHD
20-01-2018, 19:26
وقتی روتر LTE Cat4 را پشتیبانی نکند، قاعدتا باید خروجی وایفای را هم به همان اندازه پایین قرار بدهد.
نه بازم ربطی نداره :n09:
greatpouya
20-01-2018, 19:28
نه بازم ربطی نداره :n09:خخخ، اخه ببین روتر ۲ تا حالت جداگانه داره، وقتی میذاریم رو حالت استفاده از دانگل کلا همه چیز فرق میکنه
تنظیمات وایفای مودم رو چک کنید
مودم وایفایش رو حالت 802.11N حتما فقط رو N باشه
پهنای باند وایفای رو 40 مگاهرتز و اینکه کانال وایفای اتو باشه ولی اگه بتونید خلوتترینش رو پیدا کنید و دستی انتخاب کنید خیلی بهتره اگرم نه زیاد مهم نیست AUTO بذاریتش
قدرت وایفای هم رو مکس قرار داده شه
سوال اخرمم اینه ADSL اسیاتک نهایت چند مگابیت بیشتر سرعت نداره
ولی مودم فورجیتون منطقتون خوبه که میخواید کلا از 150 مگابیت استفاده کنید؟
چون این سرعت و پهنای ارتباط شما تا مودم هست و سرعت واقعی بستگی به چیزای دیگه داره
وقتی روتر LTE Cat4 را پشتیبانی نکند، قاعدتا باید خروجی وایفای را هم به همان اندازه پایین قرار بدهد.
مودم تندا برا adsl رو خاموش کردم و فقط به usb وای فای مودم 4G رو وصل کردم درست شد . ظاهرا دانگل usb زمانی که دو تا شبکه رو تو لیست داره اینطوری میکنه .
درمورد سرعت اینترنت موبایل هم شبها با همراه اول تا 4 مگابایت دانلود دارم ولی با ایرانسل تا 9 الی 11 مگابایت دانلود دارم .
MMDFullHD
20-01-2018, 19:45
خخخ، اخه ببین روتر ۲ تا حالت جداگانه داره، وقتی میذاریم رو حالت استفاده از دانگل کلا همه چیز فرق میکنه
والا اگه به کارایی باشه الان روتر من adsl میشه اکسس پوینت میشه تو هر حالتی که باشه طبق اون چیزی که هست رو 2.4GHZ سرعت رو همیشه 300 یا یخورده پاین تر میزنه
رو 5 مگاهرتز هم 450 مگابیت میزنه
که در کل 750Mb که رو کارتنش زده داره خروجی میده که درسته
اصلا به اینطور داستان کت و اینطور چیزا که رو چ حالتی پلاس و چ میدونم حالت ایناش نیست . بستگی به چیپ وایفای و انتن وایفای داره که این سرعت رو باید بده
این مدلی هم که رفیقمون گفتش بخاطر اینکه پرتابل هست و انتن خارجی نداره این سرعت رو میده بهشون احتمالا انتن داخلی 2dbi بیشتر قدرت نداره بخاطر همینه این سرعت رو میده
شما تو گوشیتون نزدیک به وایفای بشید و رو وایفایتون نگه دارید میبنید بقل مودم دقیقا تموم خروجی رو میده از مودم دورتر بشید بزن ببین خیلی کمتر سرعت بهت میده ک ی چیز نرمال هست
جدول بالارو یه نگاه بندازید
این سرعت هم سرعت اینترنت و ... نیست
بیشتر این سرعت بدرد کسی میخوره مثلا میخواد از برنامه airdriod استفاده کنه یا vlc تو اندروید یا چمیدونم شیرایت ios استفاده کنه و بخواد ی فایل رو از گوشی به کامپیوتر انتقال بده
سرعت کم میشه اینطوری و خیلی کند میشه
MMDFullHD
20-01-2018, 19:48
مودم تندا برا adsl رو خاموش کردم و فقط به usb وای فای مودم 4G رو وصل کردم درست شد . ظاهرا دانگل usb زمانی که دو تا شبکه رو تو لیست داره اینطوری میکنه .
درمورد سرعت اینترنت موبایل هم شبها با همراه اول تا 4 مگابایت دانلود دارم ولی با ایرانسل تا 9 الی 11 مگابایت دانلود دارم .
پس با این سرعت اینترنتی که دارید زیاد مهم نیست بیخیالش شید چون
همین سرعتی رو که دارید دریافت میکنید
کلا اکثر دیوایس ها روی 2.4 نهایت 40 50 مگ میدن در عمل پس خیلی روی 2.4 حساس نشید.. 40 مگ هم گرفتید خدا رو شکر کنید.. سرعت بالا می خواهید لن یا فرکانس 5 گیگاهرتز
اینترنت همراه رو همه باندها چند ثانیه یه بار تایم اوت هست.کس دیگه این مشکلو داره؟
آشغالا اعصاب نزاشتن دیگه.
greatpouya
21-01-2018, 00:23
اینترنت همراه رو همه باندها چند ثانیه یه بار تایم اوت هست.کس دیگه این مشکلو داره؟
آشغالا اعصاب نزاشتن دیگه.رو ایرانسل که این مشکل نیست، احتمال ارتقاء همراه اول هست، در حال نصب تعداد بسیار زیاد دکل به صورت همزمان است برای پوشش باند ۱۸۰۰.
کلا اکثر دیوایس ها روی 2.4 نهایت 40 50 مگ میدن در عمل پس خیلی روی 2.4 حساس نشید.. 40 مگ هم گرفتید خدا رو شکر کنید.. سرعت بالا می خواهید لن یا فرکانس 5 گیگاهرتز
این مودم من باند 5 گیگاهرتز هم وای فای پخش میکنه ولی گیرنده یا همون دانگل 11ac ندارم تا دریافت کنم . راستی در این صورت فرقی هم خواد داشت یا خیر ؟ بخرم یا نخرم ؟
آشغالا اعصاب نزاشتن دیگه.
بله الان اینترنت همراه اول + رومینگ رایتل که از همراه اول استفاده میکنه هی قطع و وصل میشه بیشتر هم شبکه 3G آنتن هم افتضاح میره میاد ؟ کم میشه زیاد میشه ؟ در حالی که در پوشش کامل شبکه و نزدیک دکل هستم . ولی ایرانسل عالی در حد 20 آنتن دهی و هیچ تایم اوت یا قطعی هم نداره .
سلام
دوستان این که سرعت من از 40 مگابیت بالاتر نمیره یعنی اینکه من محدود شدم یا دکل محدودیت داره ؟
سلام
دوستان این که سرعت من از 40 مگابیت بالاتر نمیره یعنی اینکه من محدود شدم یا دکل محدودیت داره ؟
نوع مودم . شبکه و اپراتوری که استفاده میکنید و میزان انتن شبکه و زمان اتصال در ساعات اوج مصرف و جدیدا ایجاد تغییرات در شبکه و دکل اپراتوری که از اون استفاده میکنید تاثیر داره . اگه همراه اول دارید و شبکه 4G الان این بهترین سرعت هستش .
dele_tanha 1
21-01-2018, 15:35
سلام
دوستان این که سرعت من از 40 مگابیت بالاتر نمیره یعنی اینکه من محدود شدم یا دکل محدودیت داره ؟خوشبحالت والا من بوشهر هستم گوشیمم cat4هس سرعت ایرانسلم 50 مگابیت هس(اگه گوشیم cat6 یا بالاتر باشه ب دلیل تجمیع باند سرعت تا5برابر میتونه بیشتر بشه ولی کلا چون تو ایران تا cat6 فعال هس فقط میشه از دوباند همزمان تحمبع کرد) ولی همراه اول سرعت 12 مگابیت بیشتر نیس رو فورحی با ای دی ام میرسونمش به 30 مگابیت(با 32 کانکشن) در کل همراه اول ضعیغتر از ایرانسله و 40 مگابیت عالیه (با idm میتونی سرعتتو دوبرابر کنی)
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
dele_tanha 1
21-01-2018, 15:38
متاسفانه تو ایران هنوز صدا و سیما باند 700 و 800 رو اراد نکرده اگه ازاد کنه و اپراتورها رو این باند ها 4g ارایه بدن انتن دهی فورجی عالی میشه و میسه تجمیع لاند بیشتر و در نتیجه سرعت بالاتری داشت
متاسفانه تو ایران هنوز صدا و سیما باند 700 و 800 رو اراد نکرده اگه ازاد کنه و اپراتورها رو این باند ها 4g ارایه بدن انتن دهی فورجی عالی میشه و میسه تجمیع لاند بیشتر و در نتیجه سرعت بالاتری داشت
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkپهنای باند با همین دو باند هم کافی هست مشکل پهنای باند سایت هاست(دکل ها) که به دلایل مختلف پایینه
dele_tanha 1
21-01-2018, 15:58
پهنای باند با همین دو باند هم کافی هست مشکل پهنای باند سایت هاست(دکل ها) که به دلایل مختلف پایینه
Sent from my SM-J710F using Tapatalkکیفیت تجهیزات 4g اپراتورها پایینه و اینکه از mimo 2*2 استفاده میکنن
Behzad83
21-01-2018, 16:38
دوستان من بسته ۱۰ گیگی همراه اول رو که میخرم، sms تاییدیه میاد که بسته ۱۰ گیگی فعال شد.
بعد از این، یک sms جدا میاد که «هدیه شما ۱۰ گیگابایت اینترنت دیتا» میباشد.
این هدیه چی هست؟ روی اون ۱۰ گیگ هست؟ شبانه هست؟
سپاس
dele_tanha 1
21-01-2018, 16:43
دوستان من بسته ۱۰ گیگی همراه اول رو که میخرم، sms تاییدیه میاد که بسته ۱۰ گیگی فعال شد.
بعد از این، یک sms جدا میاد که «هدیه شما ۱۰ گیگابایت اینترنت دیتا» میباشد.
این هدیه چی هست؟ روی اون ۱۰ گیگ هست؟ شبانه هست؟
سپاسنه دوست عزیز اینو الکی مینویسه بسته مکالمه هم میخری چیزی ک خودت خریدیو میزنه هدیه. هدیه ای در کار نیس همون هس ک خریدی.
Behzad83
21-01-2018, 16:45
نه دوست عزیز اینو الکی مینویسه بسته مکالمه هم میخری چیزی ک خودت خریدیو میزنه هدیه. هدیه ای در کار نیس همون هس ک خریدی.
عجب.
یعنی رسما داره سر مشترک کلاه میگذاره!
سلام
برای فعال سازی volte همراه اول کار خاصی باید انجام داد؟
وقتی کدی که توی سایتشون نوشته رو میزنم ، پیام میده که شما مشمول استفاده از سرویس volte نمی باشید.
گوشیم xiaomi mi5 هست.
MMDFullHD
21-01-2018, 17:40
سلام
برای فعال سازی volte همراه اول کار خاصی باید انجام داد؟
وقتی کدی که توی سایتشون نوشته رو میزنم ، پیام میده که شما مشمول استفاده از سرویس volte نمی باشید.
نرم افزار TELFI رو نصب کن:n09:
نرم افزار TELFI رو نصب کن:n09:
سلام
من این برنامه رو الان نصب کردم
کار کرد Volte
الانم پاکش کردم ، بازم کار میکنه VOLTE :n13:
خوشبحالت والا من بوشهر هستم گوشیمم cat4هس سرعت ایرانسلم 50 مگابیت هس(اگه گوشیم cat6 یا بالاتر باشه ب دلیل تجمیع باند سرعت تا5برابر میتونه بیشتر بشه ولی کلا چون تو ایران تا cat6 فعال هس فقط میشه از دوباند همزمان تحمبع کرد) ولی همراه اول سرعت 12 مگابیت بیشتر نیس رو فورحی با ای دی ام میرسونمش به 30 مگابیت(با 32 کانکشن) در کل همراه اول ضعیغتر از ایرانسله و 40 مگابیت عالیه (با idm میتونی سرعتتو دوبرابر کنی)
من توی شیراز با همراه اول تا سرعت 80 تا 100 مگابیت بر ثانیه هم گرفتم یعنی توی دانلود منجیر با سرعت بین 10 تا 15 مگابایت بر ثانیه میزنه
dele_tanha 1
21-01-2018, 20:02
من توی شیراز با همراه اول تا سرعت 80 تا 100 مگابیت بر ثانیه هم گرفتم یعنی توی دانلود منجیر با سرعت بین 10 تا 15 مگابیت بر ثانیه میزنهگوشیت چیه مدلش؟ حتما فورجی پلاس هس مودمش
گوشیت چیه مدلش؟ حتما فورجی پلاس هس مودمش
هم با گوشی هم مودم گوشی galaxy s7 هستش
و مودم هم archer mr200
dele_tanha 1
21-01-2018, 20:08
هم با گوشی هم مودم گوشی galaxy s7 هستش
و مودم هم archer mr200گوشی شما مودم فورجیش cat9 هس ینی تا 450 مگابیت بر ثانیه ساپورت میکنه و میتونه 3باند رو تجمیع کنه برای همین شرعتش بالاس چون فورجی پلاس هست
گوشی شما مودم فورجیش cat9 هس ینی تا 450 مگابیت بر ثانیه ساپورت میکنه و میتونه 3باند رو تجمیع کنه برای همین شرعتش بالاس چون فورجی پلاس هست
میدونم داداش منظورم اینه که گفتید سرعت همراه اول کمتر از ایرانسله اینجا ایرانسل هم دارم روی گوشی میزنه 4g+ اتفاقا مرکز اصلی ایرانسل در شیراز هم نزدیکمونه و سرعت همراه اول بیشتره :n29:
dele_tanha 1
21-01-2018, 20:12
میدونم داداش منظورم اینه که گفتید سرعت همراه اول کمتر از ایرانسله اینجا ایرانسل هم دارم روی گوشی میزنه 4g+ اتفاقا مرکز اصلی ایرانسل در شیراز هم نزدیکمونه و سرعت همراه اول بیشتره :n29:ایرانسل تو جنوب سرعتش بهتر از همراه اوله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.