مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
unlucky_fellow
27-01-2022, 12:37
شما اوایلش گرفتید الان دیگه نوشتن اعمال محدودیت سرعت در مصرف بالای صد گیگ. اره حیف شد. نه به اون شوري شور که 450 گیگ روهم حساب نمیکرد نه به این بی نمکی که یکهو آوردش رو صد گیگ الان با رایتل هم دیگه نمیتونه رقابت داشته باشه چون هم قیمتش از اون بیشتره هم حجمش کمتر 450 گیگ رو اگر هم بنا بود کم کنند باید میکردن 300 گیگ نه دیگه 100 گیگ یا حداقل اون محدودیت سرعت رو اگر روی 8مگابیت میآوردن دانلود ارزش نداشت باهاش کرد اما حداقل برای استفاده های معمول جوابگو بود اما 2 مگابيت دیگه تقریبا تعطیله امیدوارم تجدید نظری کنند
رایتل چجوریه بسته هاش؟ چند گیگ میده سرعتش چقدره؟ من قبلا ها که رایتل فقط H+ بود رایتل گرفتم اصلا راضی نبودم هیچوقت دیگه نرفتم سمتش. الان چجوری شده؟
GHAGHALEELEE
27-01-2022, 14:05
رایتل چجوریه بسته هاش؟ چند گیگ میده سرعتش چقدره؟ من قبلا ها که رایتل فقط H+ بود رایتل گرفتم اصلا راضی نبودم هیچوقت دیگه نرفتم سمتش. الان چجوری شده؟
150 گیگ حجم میده ساعت 3-9 قیمتش هم 16350 تومان :wac:درمیاد. بعد از اتمام حجم سرعت صفر میشه.
italodance
27-01-2022, 21:21
حرف من اینه که اصلا چرا مردم به این روز افتادن؟
مردم دزدی میکنن به هم فحش میدن سر یه قرون پول ، بدرفتاری بی حرمتی خودخواهی
درسته.. ولی هیچ کس تو دنیا با یک ویژگی خاص به دنیا نمیاد
شما به وضع اقتصاد کشور یه نگاه بنداز
کشوری که عرضه نداره آب آشامیدنی تامین کنه انتظار داری مردم چطور رفتار کنن
مردم از آلودگی هوا حتی اکسیژن هم برای نفس کشیدن ندارن
بعد بعضیا دارن درمورد اینترنت صحبت میکنن:laughing: که چرا محدود شده:laughing: وتقصیر هم اون یکی ـه:laughing::laughing:
اینترنت تو ایران همیشه محدود بوده و هست...
ده سال پیش سرعت محدود بود.... به "2مگ" میگفتن سرعت بالا
الان هم حجم محدود هست. ایرانسل و همراه اول اسم اینو گذاشتن اینترنت »»60 مگابایت یکروزه اونم با درامد مردم:biggrin:
ببخشید ولی تا وقتی همه چیو آمار و ارقام داره نشون میده شما نظر خودتو برای خودت نگه داره
طبق این نقشه کشور ها با رنگ سبز پررنگ باسواد ترین کشور ها هستن
ترکیه در حد کشور های اروپایی هست و این ماییم که در حد افغانستانیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
والا من که به نقشه نگاه میکنم کاملا درست میبینم من متوجه نمیشوم که کسی این را قبول نداشته باشه.
شما نگاهی به سران و مسئولین کشور و سوادشان بنداز ببینید چه بر سر کشور آورده اند؟ به نظرتان سواد دارند؟ یعنی مدارکی که از دانشگاهها و خیلی ها که اصلا مدارک دانش آموزی فقط دارند معتبر هست؟
همین انجمن ببینید روزگار مردم را، دغدغه و حرص و طمع دانلود بیخودی
طرف میگه من ۱۰۰ میلیون خرج سیستم کردم تا فیلم 4K ببینم که حجمش میدونید که ۱۰۰ گیگ هست حالا کم و زیاد.
فلان طرف هم فکر فقط بازی هست و دانلود آن.
آن یکی هم سریال و....
متاسفانه از فرهنگ غرب فقط و فقط همینهارو فهمیدند. فکر میکنند غرب فقط فیلم و بازی کلاب سکس فلان هست و بس. اصلا آنجا زندگی شغل پیشرفت نیست اصلا فقط تفریحیه.
سرای مطالعه کشور رو ببینید. مطالعه هر چه قدر گران باشه هزینه اش از تمامی عناوین بالا خیلی پایینتر هست. ولی کو گوش شنوا.
خوردن و تفریح ۹۰ درصد روزمره کشور ما را تشکیل میده. حتی کشورهای خلیج فارس خیلی خیلی از ایران جلوتر هستند با دانشگاههایی که دارند. یک بچه ۱۰ ساله عرب همسایه جنوبی سواد و علم و درک و قانون و انگلیسیش از ایرانیها بیشتره.
بله ما مقام مدرک گیری بیخودی و بی هدف را در دنیا داریم یعنی طرف میره دانشگاه با مدرک فلان خارج میشه اما شغل و کار و سواد و علمش یک چیز دیگریست. چنین چیزی ما در هیچ جای دنیا نداریم اینو دقت کنید.
soheilsh
28-01-2022, 12:47
هر استان و شهر ی اپراتور خوبه توش بطور کلی
تو کرج ایرانسل بهتر از همراهه
برعکس تو تهران همراه اول بهتر از ایرانسله
توی شیراز ایرانسل بهتره
همراه توی بندر ...
این ها تجربه من بوده بطور کلی
و اینکه درست میشه به مرور زمان
نزدیک ۱۰ ساله فورجی یا حتی بیشتر راه افتاده، تازه میخوان درستش کنن!!!
MMDFullHD
28-01-2022, 20:55
نزدیک ۱۰ ساله فورجی یا حتی بیشتر راه افتاده، تازه میخوان درستش کنن!!!
از 93 اینا استارت خورد 95 اینا پوشش بهتر شد تقریبا میشه گفت 5 ساله تو ایران اومده
اون موقع دوره تحریم ها نبود بعدا از اریکسون نوکیا اینا تجهیزات اوردن
الان طبق گفته دوستان لاینسس ها همه کرک و ...
الان باید قشنگ 4CA همه اپدیت شده باشن و نظم ترتیب درست حسابی داشته باشه
ولی اینطور نیست عشقی هست و ...
silvermanhhh
30-01-2022, 08:50
سلام
از نظر همراه اول حداقل سرعت مطلوب 4g چقدر هست ؟
اخیرا سرعت ۴۰کیلوبایت هم تجربه کردم
سلام
از نظر همراه اول حداقل سرعت مطلوب 4g چقدر هست ؟
اخیرا سرعت ۴۰کیلوبایت هم تجربه کردم
درود. چیزی که اپراتور میگه بالای ده مگابيت که میشه حدود 1/2 مگابایت
دهه فجر مبارک
پرچم چین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehr1362
02-02-2022, 04:27
دهه فجر مبارک
پرچم چین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از آن روز دشمن به ما چیره گشت - که ما را روان و خرد تیره گشت
به یـــزدان که گر ما خــرد داشتیم - کجا ایـــن ســرانجام بد داشتیم
italodance
02-02-2022, 09:09
اشتباه کوت شد پاک شود.
italodance
02-02-2022, 09:11
دهه فجر مبارک
پرچم چین
البته این ایراد و حساسیت ندارد. نمیدونم چقدر مردم حساس شدند. همه جای دنیا همینکارو می کنند. اخیرا اسرائیل و امارات هم همینکارو برای هم کردند.
مشکل سر اسلام گرایان ایرانی هستش که جامعه جهانی باید متحد بشه و مانند جنگ جهانی با جمهوری اسلامی و طالبان و گروه های شیعه فلان منطقه در یک مرحله اقدام کنند که نمی کنند.
mafia2011
02-02-2022, 16:35
سلام دوستان بسته گیگ باکس شبانه نامحدود 30 روزه هنوز موجود است
2تا7 صبح اینترنت آسیاتک
mehr1362
02-02-2022, 19:44
البته این ایراد و حساسیت ندارد. نمیدونم چقدر مردم حساس شدند. همه جای دنیا همینکارو می کنند. اخیرا اسرائیل و امارات هم همینکارو برای هم کردند.
مشکل سر اسلام گرایان ایرانی هستش که جامعه جهانی باید متحد بشه و مانند جنگ جهانی با جمهوری اسلامی و طالبان و گروه های شیعه فلان منطقه در یک مرحله اقدام کنند که نمی کنند.
همه جای دنیا ، یک قبیله ی غارتگری نیست که برای دوام و بقای خود باج دهد
همه جای دنیا خلیج فارس و حاکمان بی کفایتی نیست که با صید ترال کشتی های چینی ، زندگی صیادان و محیط زیست نابود شود !
قیاس رابطه ی اسرائیل و امارات پس از چند دهه با کیس ایران ، قیاس مع الفارق است
در جدول سالانه فساد ، سه کشور امارات و فطر و اسرائیل ، از بهترین شرایط در کنترل فساد مالی در منطقه برخوردار هستند . امارات با رتبه 24 در جهان ، برترین کشور در منطقه و ایران با رتبه 150 ، یکی از فاسدترین کشورها حتی در منطقه است .
رابطه امارات و اسرائیل ، از موضع قدرت و قدرتمندتر شدن است .
رابطه ایران و چین ، از موضع ضعف و باج دادن برای بیشتر ماندن است ;)
فعلا که خاک و نخلمون را هم میفروشند و کف دریا را میروبند و خرج عزیزان خود در آمریکا و کانادا کرده و شعار مگ مگ میدهند ;) هر چقدر ماند ، خرج خریدن باتون(باتوم) و ساچمه میشود برای کور کردن چشم انسان ;)
کاپیتولاسیون برای چینی ها ، دستمالی کنید و بروید ! نفت ارزان ، خاک و دریا را هم ببرید !
این خراب شده را هیچوقت با امارات و قطر مقایسه نکنید ، مرغ پخته هم میخندد :rolleye:
vahidcorleone
02-02-2022, 19:58
متاسفانه رایتل هم از دیشب بسته های نامحدود ساعات خاص رو حذف کرد و با کمال احترام بیخیال بحث های سیاسی بشیم چون فایده نداره و دست ما نیست. این خانه از پای بست ویران است.
خواهشا کمک کنید راهکاری و شرکتی و سرویسی برای دانلود با حجم بالا مثلا ماهی 2-3 ترا پیدا کنیم.
همونطور که تو این 10-20 ساله خیلی بلا ها به سر نت آوردن ولی همیشه با کمک هم شرکتی و سرویسی رو پیدا کردیم و کارمون رو راه انداختیم.
من به تی دی ال تی ای ایرانسل و سرویس 300 گیگ 75 تومن رسیدم. اگه گزینه های مقرون به صرفه تری دارید بی زحمت راهنمایی کنید.
متاسفانه رایتل هم از دیشب بسته های نامحدود ساعات خاص رو حذف کرد و با کمال احترام بیخیال بحث های سیاسی بشیم چون فایده نداره و دست ما نیست. این خانه از پای بست ویران است.
خواهشا کمک کنید راهکاری و شرکتی و سرویسی برای دانلود با حجم بالا مثلا ماهی 2-3 ترا پیدا کنیم.
همونطور که تو این 10-20 ساله خیلی بلا ها به سر نت آوردن ولی همیشه با کمک هم شرکتی و سرویسی رو پیدا کردیم و کارمون رو راه انداختیم.
من به تی دی ال تی ای ایرانسل و سرویس 300 گیگ 75 تومن رسیدم. اگه گزینه های مقرون به صرفه تری دارید بی زحمت راهنمایی کنید.
ساعتی نامحدود رایتل هنوز هستش
vahidcorleone
02-02-2022, 20:32
متاسفانه این سرویس ها به درد نمی خورن چون مصرف منصفانه خیلی پایینی دارن. مثلا 3 ساعت نامحدود 15 گیگ و قیمتش 12 تومن یا 150 گیگ 50 تومن.
mehr1362
02-02-2022, 20:35
سایت رایتل را چک کردم
بسته نامحدود 3 تا 9 را برداشته و بسته های نامحدود نیم ساعته و 3 ساعته را هم گرونتر کرده ( که البته حجمی هستند )
رایتل هیچوقت پیشرفت نکرده و با این کارهاش پیشرفت هم نمیکنه ، بسته ای که حجمی بوده را حذف کرده !
300 گیگ 2 تا 7 صبح TD-LTE ایرانسل با احتساب مالیات میشه 81750 :wac:
همون 100 گیگ دزد اول به صرفه تر در میاد ، اگه هنوز هست و حذف نشده :دی
دیدید چقدر شیک بسته شبانه رایتل حذف شد ؟ دیوار موش داره موشم گوش داره :rolleye:
vahidcorleone
02-02-2022, 20:40
سایت رایتل را چک کردم
بسته نامحدود 3 تا 9 را برداشته و بسته های نامحدود نیم ساعته و 3 ساعته را هم گرونتر کرده ( که البته حجمی هستند )
رایتل هیچوقت پیشرفت نکرده و با این کارهاش پیشرفت هم نمیکنه ، بسته ای که حجمی بوده را حذف کرده !
300 گیگ 2 تا 7 صبح TD-LTE ایرانسل با احتساب مالیات میشه 81750 :wac:
همون 100 گیگ دزد اول به صرفه تر در میاد ، اگه هنوز هست و حذف نشده :دی
دیدید چقدر شیک بسته شبانه رایتل حذف شد ؟ دیوار موش داره موشم گوش داره :rolleye:
والا تا آدم بتونه اون 100 گیگ همراه اول رو تموم کنه با سرعت 256 کیلوبایت که شبی تو 10 ساعت میشه حدودا 7-8 گیگ کلا از دنیا میره.
mehr1362
03-02-2022, 02:18
والا تا آدم بتونه اون 100 گیگ همراه اول رو تموم کنه با سرعت 256 کیلوبایت که شبی تو 10 ساعت میشه حدودا 7-8 گیگ کلا از دنیا میره.
درود
چیزی که من متوجه شدم یا بهتر بگم درک کردم ، این هست که 100 گیگ اول محدودیت سرعت نداره و بعد از 100 گیگ سرعت 256 کیلوبایت میشه
آیا اشتباه میکنم ؟ :n13:
vahidcorleone
03-02-2022, 02:24
درود
چیزی که من متوجه شدم یا بهتر بگم درک کردم ، این هست که 100 گیگ اول محدودیت سرعت نداره و بعد از 100 گیگ سرعت 256 کیلوبایت میشه
آیا اشتباه میکنم ؟ :n13:
نه متاسفانه به یک روال نیست. بعضی سیمکارت هام تو همون 10-20 گیگ اول یا کمتر محدود شدن ولی بعضیا بیشتر دووم آوردن. حالا نمی دونم تجربه سایر دوستان چی باشه!
لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان... من جزئیات قرارداد چین رو نمیدونم اما میبینم کسانی تا دیروز از تحریم و فشار اقتصادی بر زندگانی مردم ایران و تهدید نظامی و اعزام ناو و بمب افکن ترامپ به خلیج فارس پشتیبانی میکردند کسانی که در فضای مجازی به امید دیدن دلار پنجاه هزار تومانی در ایران بشکن میزدند و انتظار فروپاشی اقتصادی ایران رو داشتند امروز از این قرارداد اقتصادی شدیدا عصبی شده مانند اسپند روی آتش بالا و پایین میپرند و سعی دارند با تکیه بر اسکولیسم سیاسی و فریب و جهت دهی به افکار مردم عامی در رسانه هاشان خود را دلسوز مردم و ایران نشان داده بابت اینکه ممکن است نفت ایران ارزان فروش رفته یا بقول خودشان ایران مستعمره چین شود ابزار نگرانی میکنند! چطو شد! شما که با تحریم نود درصد ارزش پول مارو پایین آوردید الان نگرانید که نفت ایران ارزان فروش رود! اما واقعیت این هست آنچه برای ما میگویند با آنچه بین خود میگویند متفاوت هست دیروز در یوتیوب کلیپی از مصاحبه با سردبیر بخش فارسی وزارت خارجه اسرایل میدیدم که میگفت آمریکایها از قراداد چین شدیدا عصبانی و نگرانند و بعید هست این رو پنهان نگه دارند مجری پرسید چرا وی گفت چون این قرارداد درصورتیکه اجرایی شود اسلحه تحریم را از دست آمریکاییها خواهد گرفت. بعد از قضایای عراق و افغانستان افکار عمومی آمریکا بهیچ عنوان اجازه یک جنگ و درگیری دیگر در خاورمیانه را نخواهد داد و تحریم یگانه سلاح پیشبرد اهداف امریکا هست و از این رو این قرارداد اقتصادی با چین دومین اقتصاد بزرگ واولین اقتصاد رو به رشد دنیا تا این حد به اینها فشار آورده. در منطقه ای که از ترکیه تا عربستان و امارات و بحرین و پاکستان همه آمریکا درشان نیرو و پایگاه نظامی دارد یعنی جایی که بدون اجازه فرمانده آمریکایی پایگاه رهبران اون کشورها هم اجازه ورود ندارد نمیگویند اینها مستعمره آمریکا هستند تازه پزشون رو بماهم میدن اونوفت بابت یک نورافشانی پرچم بمناسبت سال نو چینی که شدیم مستعمره چین! ادعای خرد هم داریم...
mehr1362
03-02-2022, 19:27
خر گفت : علف آبی است ، گرگ گفت : نه سبز است
نزد شاهِ جنگل (شیر) رفتند و ماجرای اختلاف را گفتند
شیر گفت : گرگ را زندانی کنید !
گرگ گفت : مگر علف سبز نیست ؟!
شیر گفت : سبز است ، ولی دلیل زندان رفتن تو ، بحث کردن با خر است :D
نتیجه اخلاقی : با احمق بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند :biggrin:
پیشِ احمق ، نه ز عجزست مرا خاموشی - طرف بحث به نادان نشدن ، دانایی است
حضرت حافظ میفرماید :
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید - گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
و چه زیبا فرمود ، حضرت مولانا :
در نیابد حالِ پخته هیچ خام - پس سخن کوتاه باید والسلام ;)
خر گفت : علف آبی است ، گرگ گفت : نه سبز است
نزد شاهِ جنگل (شیر) رفتند و ماجرای اختلاف را گفتند
شیر گفت : گرگ را زندانی کنید !
گرگ گفت : مگر علف سبز نیست ؟!
شیر گفت : سبز است ، ولی دلیل زندان رفتن تو ، بحث کردن با خر است :D
نتیجه اخلاقی : با احمق بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند :biggrin:
پیشِ احمق ، نه ز عجزست مرا خاموشی - طرف بحث به نادان نشدن ، دانایی است
حضرت حافظ میفرماید :
و چه زیبا فرمود ، حضرت مولانا :
در نیابد حالِ پخته هیچ خام - پس سخن کوتاه باید والسلام ;)
سلام خود ریموند ردینگتون هم حداقل یه احترامی برای مخالفینش قائل هست قبل از اینکه اون ها رو از بین ببره، نمیدونم چرا دچار توهم هستین که شما بیشمارید و هرکسی مخالف تفکرات غرب زده شما باشه لایق توهین و تمسخر هست و میشه جیره بگیر من هرچی هم با این حکومت مشکل داشته باشم که به هزاران دلیل دارم ؛نه حب کسی باعث میشه پلیدی ها و مشکلات رو نبینم و نه بغض کسی باعث میشه نیکی ها رو نبینم؛بله بابا شما پراید سوار نمیشی ،واکسن فایزر میزنی، رژیم میگه شمال نرید از لج حکومت میرید و ماسک هم نمیزنید ،اشعار شقایق رو به گودرز ربط میدین ، از گشته شدم مامور نیروی انتطامی توسط دزد ها خوشحال میشید؛ آفرین تبریک میگم شما چنج رژیم کردین؛
شاید باور نکنی داشتیم از دم بیت رهبری رد میشدم دیدم همه سیاه پوشیدن و دارن گریه می کنن گفتم چی شده گفتن دیدی چی شد ماداشتیم با چین و روسیه قرار داد میبستیم اما چند نفر کامنت کذاشتن کاسبی ما خراب شد :weird::weird:
برو داداش به آرشیو ت برس چرت و پرت کمتر بگو
جواب ندارین و حقیقت تلخ هست
اره مثل ته خیار
باید حواستان باشد که اضافه نخورید
:biggrin::biggrin::biggrin: اینم منطق شما و همکیشان شما ،در دنیای مجازی پر از مدال و امتیاز در دنیای واقعی تهی ،حیف وقت که برای شماهایی گذاشته بشه که زمانی گذشتگانتون دروازه های کشور رو بر روی تازیان باز کردن مشکل شما و خر مذهبی ها موجودیت ایران هست و الا رژیم و حکومت بهانه است ؛برای حفظ ایران مرکزی باید جنگید ؛حالا شما در فضای مجازی ما در دنیای واقعی ......
چی مصرف میکنید پسر م
الان یعنی مخالف نظامییی
یا خر مذهبی نیستید
نمیشه که مخالف رژیم باشی و از دستاوردهای نظام احساس غرور کنی
ببخشید خان دایی ؛چشم احساس ضعف و بدبختی و زوال عقل و خودبرتر پنداری ، دیگران را نادیده گرفتن ، ومتوهم بودن ، رو بیشتر در خودم پرورش میدم مرسی که من رو از منجلاب نفهمی در آستانه 39 سالگی با 2 تا بچه خارج کردی ؛دست اهورا مزدا پشتت
mehr1362
05-02-2022, 18:17
سلام خود ریموند ردینگتون هم حداقل یه احترامی برای مخالفینش قائل هست قبل از اینکه اون ها رو از بین ببره، نمیدونم چرا دچار توهم هستین که شما بیشمارید و هرکسی مخالف تفکرات غرب زده شما باشه لایق توهین و تمسخر هست و میشه جیره بگیر من هرچی هم با این حکومت مشکل داشته باشم که به هزاران دلیل دارم ؛نه حب کسی باعث میشه پلیدی ها و مشکلات رو نبینم و نه بغض کسی باعث میشه نیکی ها رو نبینم؛بله بابا شما پراید سوار نمیشی ،واکسن فایزر میزنی، رژیم میگه شمال نرید از لج حکومت میرید و ماسک هم نمیزنید ،اشعار شقایق رو به گودرز ربط میدین ، از گشته شدم مامور نیروی انتطامی توسط دزد ها خوشحال میشید؛ آفرین تبریک میگم شما چنج رژیم کردین؛
شاید باور نکنی داشتیم از دم بیت رهبری رد میشدم دیدم همه سیاه پوشیدن و دارن گریه می کنن گفتم چی شده گفتن دیدی چی شد ماداشتیم با چین و روسیه قرار داد میبستیم اما چند نفر کامنت کذاشتن کاسبی ما خراب شد :weird::weird:
ریموند ردینگتون اومده بود زاهدان و در مورد تروریست های غارتگر بحث میکرد ، دوبلورها میگفتن جیش العدل :laughing::دی برای بلک لیست صدتا تئوری توطئه نوشتند ، همفکران شما ;)
شما که غرب زده نیستید چرا سریال آمریکایی تماشا میکنید ؟! ده نمکی ها کم کار شدند ؟! ;)
فیلیمو و نماوا که غرب زده نیستند چرا فیلم و سریال آمریکایی را به ملت میفروشند ؟!
اگر غرب نبود ... بی کفایتی و بی دست و پایی خودشون را گردن چه کسی می انداختند ؟
تفکرات ما غرب زده هست ، فقط نمیدونم چرا تروریست های غارتگر تمام اموال و دارائی هاشون آمریکا و کانادا هست :rolleye: چرا بچه هاشون آمریکا ، کانادا و انگلیس تحصیل میکنند ؟ :rolleye: چرا آخرین مدل آیفون دست میگیرند ! :laughing:
از تمام مواهب و آزادی های فردی و اجتماعی غرب استفاده میکنند اما ملت را سرگرم این اراجیف کرده و در حالی که من و شمای نوعی در حال بحث هستیم ، ثروت مملکت را به غارت میبرند ;)
عزیزم همین برق و سیستمی که استفاده میکنی اختراع و تکنولوژی غرب هست ، بنداز کنار و برو مثل یمنی ها لنگ ببند و نان خشک بخور :D
حدودا 10 تا 15 سال قبل ، یه گوینده ی خبر به نام بابان را آورده بودن صندلی داغ ، از امثال شماها هم دستمال به دست تر بود ، یادم هست چقدر پز میداد که فرزندش و برادرش آمریکا تحصیل و زندگی میکنند ! :biggrin: تحصیل در آمریکا مایه ی فخر و مباهات این جماعت بود ، برادرش هم گوینده اخبار ورزشی شبکه خبر بود :biggrin:
این غرب ستیزی فقط یک شعار هست برای ابلهانی که طوطی وار تکرار کنند بدون ذره ای تعقل ;)
فعلا هم غرب را چسبیدن هم شرق ;) نه شرقی نه غربی یه جک بود ;)
ایران چی داره که دومین اقتصاد دنیا بخواد باهاش قرارداد ببنده ؟! جز منابع خدادادی از جمله نفت ارزان ;) پاکستان و هند و ... هم در قبال نفت مفت ، برنج و چای میدهند !
این ایران هست که به بیضه های چین آویزان شده ، از سر ناچاری و درماندگی ;)
176 نفر را عمدا پودر کردند و تا 3 روز دروغ به خرد ملت میدادند ، اگر همین غرب نبود و دروغ گویی این جماعت را برملا نمیکرد هنوز به دروغ گویی هاشون ادامه میداند ;)
طرف میگه دلار چون 50 تومان نشده اقتصاد مملکت خوب هست :biggrin: یادش رفته 4 سال قبل دلار 4 تومان بود و امروز با زور فنر جمع شده 27 ! فنرش آزاد میشه به وقتش ;)
بچه نصف شب بلند میشه میگه مامان امشب نشاشیدم ، مامانش میگه تا صبح خیلی مونده ;)
حالا دلار 50 تومانی را هم خواهید دید ، خیلی عجله نکنید که شب بلند است ;)
تحریم که کاغذ پاره بود :دی تحریم که باعث پیشرفت میشد ! :دی
چی شده که ایران خودرو میگه محصولات بی کیفیت ما به خاطر تحریم است ؟ :دی
شعارِ تحریم خوب است تمام شد ؟ حتما تمام شده که دنبال برجام رفتند ! ;)
آدم هایی که خطر برق گرفتی و سقوط را به جان میخرند و برای دو روز زنده ماندن از تیر برق بالا میروند به خاطر نداری نیست دوستان ، نینجا هستند و از روی شکم سیری و سرگرمی ... ;)
نصف ملت در صف هستند که با کارت ملی یک عدد گونی 10 کیلویی برنج بگیرند ، این به خاطر همین اقتصاد شکوفایی هست که داریم ! سیاه نمایی نکنید عزیزان :laughing:
استاد دانشگاه به خاطر فقر و مشکلات مالی سر کلاس درس خودکشی میکنه ، چند تا معلم به همین خاطر خودکشی کردند ، این به خاطر اقتصاد شکوفایی هست که داریم دوستان ;)
دزدان به جای اینکه بروند و به ادامه ی غارت و چپاول ملت برسند ، هر روز بساط یک دستفروش بی نوا را جمع کرده و باعث خودسوزی و خودکشی .... این به خاطر اقتصاد شکوفایی هست که داریم دوستان ;)
نصف ملت در خیابان هستند ، از کارگر و معلم بگیر تا پرستار و پزشک !
به خاطر چی دوستان ؟! همه با هم بلند بگید : به خاطر اقتصاد شکوفای مملکت
ما انتظار فروپاشی اقتصادمون را داشتیم ! امروز ناراحتیم چرا اقتصاد به فروپاشی نرسیده ! :rolleye:
ما از کشته شدن مامور انتظامی که جرات دفاع از خودش را نداره خوشحالیم ! شما هم لابد از کشته شدن 176 انسان بیگناه ناراحتید !
ما از اقتصاد شکوفای مملکت ناراحتیم ! شما هم لابد از خودسوزی دستفروش ناراحتید ! ;)
دوستان ، دلار جای سرمایه گذاری نیست ، سکه جای سرمایه گذاری نیست ، بورس جای سرمایه گذاری هست :laughing: پول از شما ، غارت کردنش با ما ;)
عزیزم ، دوره ای که ملت ساده بودند و در ماه دنبال تصویر این و آن میگشتند تمام شده ، امروز به اعتراف خودشان اقتصاد مملکت نابود شده ، از چیزی دفاع کنید که بعدا پشیمان نشوید !
اگر وضع برای شما خوب است و راضی هستید به حقوق سایبری بودن ، اگر سر ماه روغن و برنج و مرغ مجانی میگیرید و راضی هستید به همین مقدار ، بله اقتصاد از نظر شما عالیست ;)
بیشمار و کم شمار بودن ، از انتصابات مشخص شد !
آفتاب آمد دلیل آفتاب - گر دلیلت باید از وی رو متاب
تا دو روز تعطیلی پشت سر هم میفته دوان دوان سر خر را به طرف شمال کج میکنید ؟!
نصف بیشتر ویلاهای شمال در اختیار قبیله ی غارتگر هست که ساحل و دریا را تصرف کردند ! من میرم شمال ؟ :laughing:
ماسک هم نمیزنید که کرونای منحوس دروغی بیش نیست ! تا دو سال هم واکسن نمیارید تا ملت بمیرند و از دوزار یارانه دادن و مستمری و حقوق بازنشستگی فرار کنید :wink:
بعد هم آب مقطر میریزید داخل شیشه و میزنید به ملت ، در حالی که خودتان فایزر بایونتک زدید ;)
کاسبی شما که خراب نمیشه ، در غارت اموال ملت ید طولایی دارید ، فقط نمیدونم چرا اینقدر به جلز و ولز افتادید ;)
دوست دارید کاسبی نامشروع به پشتوانه ی ملت باشه ، که نیست ;)
بعد از تمام این حرف ها ، ناهار خوردید ؟ :biggrin:
ریموند ردینگتون اومده بود زاهدان و در مورد تروریست های غارتگر بحث میکرد ، دوبلورها میگفتن جیش العدل :laughing::دی برای بلک لیست صدتا تئوری توطئه نوشتند ، همفکران شما ;)
شما که غرب زده نیستید چرا سریال آمریکایی تماشا میکنید ؟! ده نمکی ها کم کار شدند ؟! ;)
فیلیمو و نماوا که غرب زده نیستند چرا فیلم و سریال آمریکایی را به ملت میفروشند ؟!
اگر غرب نبود ... بی کفایتی و بی دست و پایی خودشون را گردن چه کسی می انداختند ؟
تفکرات ما غرب زده هست ، فقط نمیدونم چرا تروریست های غارتگر تمام اموال و دارائی هاشون آمریکا و کانادا هست :rolleye: چرا بچه هاشون آمریکا ، کانادا و انگلیس تحصیل میکنند ؟ :rolleye: چرا آخرین مدل آیفون دست میگیرند ! :laughing:
از تمام مواهب و آزادی های فردی و اجتماعی غرب استفاده میکنند اما ملت را سرگرم این اراجیف کرده و در حالی که من و شمای نوعی در حال بحث هستیم ، ثروت مملکت را به غارت میبرند ;)
عزیزم همین برق و سیستمی که استفاده میکنی اختراع و تکنولوژی غرب هست ، بنداز کنار و برو مثل یمنی ها لنگ ببند و نان خشک بخور :D
حدودا 10 تا 15 سال قبل ، یه گوینده ی خبر به نام بابان را آورده بودن صندلی داغ ، از امثال شماها هم دستمال به دست تر بود ، یادم هست چقدر پز میداد که فرزندش و برادرش آمریکا تحصیل و زندگی میکنند ! :biggrin: تحصیل در آمریکا مایه ی فخر و مباهات این جماعت بود ، برادرش هم گوینده اخبار ورزشی شبکه خبر بود :biggrin:
این غرب ستیزی فقط یک شعار هست برای ابلهانی که طوطی وار تکرار کنند بدون ذره ای تعقل ;)
فعلا هم غرب را چسبیدن هم شرق ;) نه شرقی نه غربی یه جک بود ;)
ایران چی داره که دومین اقتصاد دنیا بخواد باهاش قرارداد ببنده ؟! جز منابع خدادادی از جمله نفت ارزان ;) پاکستان و هند و ... هم در قبال نفت مفت ، برنج و چای میدهند !
این ایران هست که به بیضه های چین آویزان شده ، از سر ناچاری و درماندگی ;)
176 نفر را عمدا پودر کردند و تا 3 روز دروغ به خرد ملت میدادند ، اگر همین غرب نبود و دروغ گویی این جماعت را برملا نمیکرد هنوز به دروغ گویی هاشون ادامه میداند ;)
طرف میگه دلار چون 50 تومان نشده اقتصاد مملکت خوب هست :biggrin: یادش رفته 4 سال قبل دلار 4 تومان بود و امروز با زور فنر جمع شده 27 ! فنرش آزاد میشه به وقتش ;)
بچه نصف شب بلند میشه میگه مامان امشب نشاشیدم ، مامانش میگه تا صبح خیلی مونده ;)
حالا دلار 50 تومانی را هم خواهید دید ، خیلی عجله نکنید که شب بلند است ;)
تحریم که کاغذ پاره بود :دی تحریم که باعث پیشرفت میشد ! :دی
چی شده که ایران خودرو میگه محصولات بی کیفیت ما به خاطر تحریم است ؟ :دی
شعارِ تحریم خوب است تمام شد ؟ حتما تمام شده که دنبال برجام رفتند ! ;)
آدم هایی که خطر برق گرفتی و سقوط را به جان میخرند و برای دو روز زنده ماندن از تیر برق بالا میروند به خاطر نداری نیست دوستان ، نینجا هستند و از روی شکم سیری و سرگرمی ... ;)
نصف ملت در صف هستند که با کارت ملی یک عدد گونی 10 کیلویی برنج بگیرند ، این به خاطر همین اقتصاد شکوفایی هست که داریم ! سیاه نمایی نکنید عزیزان :laughing:
استاد دانشگاه به خاطر فقر و مشکلات مالی سر کلاس درس خودکشی میکنه ، چند تا معلم به همین خاطر خودکشی کردند ، این به خاطر اقتصاد شکوفایی هست که داریم دوستان ;)
دزدان به جای اینکه بروند و به ادامه ی غارت و چپاول ملت برسند ، هر روز بساط یک دستفروش بی نوا را جمع کرده و باعث خودسوزی و خودکشی .... این به خاطر اقتصاد شکوفایی هست که داریم دوستان ;)
نصف ملت در خیابان هستند ، از کارگر و معلم بگیر تا پرستار و پزشک !
به خاطر چی دوستان ؟! همه با هم بلند بگید : به خاطر اقتصاد شکوفای مملکت
ما انتظار فروپاشی اقتصادمون را داشتیم ! امروز ناراحتیم چرا اقتصاد به فروپاشی نرسیده ! :rolleye:
ما از کشته شدن مامور انتظامی که جرات دفاع از خودش را نداره خوشحالیم ! شما هم لابد از کشته شدن 176 انسان بیگناه ناراحتید !
ما از اقتصاد شکوفای مملکت ناراحتیم ! شما هم لابد از خودسوزی دستفروش ناراحتید ! ;)
دوستان ، دلار جای سرمایه گذاری نیست ، سکه جای سرمایه گذاری نیست ، بورس جای سرمایه گذاری هست :laughing: پول از شما ، غارت کردنش با ما ;)
عزیزم ، دوره ای که ملت ساده بودند و در ماه دنبال تصویر این و آن میگشتند تمام شده ، امروز به اعتراف خودشان اقتصاد مملکت نابود شده ، از چیزی دفاع کنید که بعدا پشیمان نشوید !
اگر وضع برای شما خوب است و راضی هستید به حقوق سایبری بودن ، اگر سر ماه روغن و برنج و مرغ مجانی میگیرید و راضی هستید به همین مقدار ، بله اقتصاد از نظر شما عالیست ;)
بیشمار و کم شمار بودن ، از انتصابات مشخص شد !
آفتاب آمد دلیل آفتاب - گر دلیلت باید از وی رو متاب
تا دو روز تعطیلی پشت سر هم میفته دوان دوان سر خر را به طرف شمال کج میکنید ؟!
نصف بیشتر ویلاهای شمال در اختیار قبیله ی غارتگر هست که ساحل و دریا را تصرف کردند ! من میرم شمال ؟ :laughing:
ماسک هم نمیزنید که کرونای منحوس دروغی بیش نیست ! تا دو سال هم واکسن نمیارید تا ملت بمیرند و از دوزار یارانه دادن و مستمری و حقوق بازنشستگی فرار کنید :wink:
بعد هم آب مقطر میریزید داخل شیشه و میزنید به ملت ، در حالی که خودتان فایزر بایونتک زدید ;)
کاسبی شما که خراب نمیشه ، در غارت اموال ملت ید طولایی دارید ، فقط نمیدونم چرا اینقدر به جلز و ولز افتادید ;)
دوست دارید کاسبی نامشروع به پشتوانه ی ملت باشه ، که نیست ;)
بعد از تمام این حرف ها ، ناهار خوردید ؟ :biggrin:
سلام،اتفاقا من اصلا تلویزیون حکومت رو نگاه نمی کنم فقط تکرارش رو از ماهواره نگاه میکنم مثل خیلی از همفکران شما که پز میدن ولی در خلوت کار دیگر میکنند؛فیلم و سریالم دمش گرم آمریکا خوب میسازه نگاه نکنی معلوم میشه مشکل روحی داری؛این همه وقت گذاشتی تایپ کردی تکرار مکررات نوشتی دریغ از یه حرف جدید؛
چین داره برای عربستان سوسمار خور موشک میسازه میدونی چرا چون سوسمار خورها فهمیدن جهان دیگه تک قطبی نیست اما شما و هم فکران شما هنوز متوجه نشدن؛
دلار بشه 50 هزار تومان شما که تودشت سیستان داری صفا میکنی بزار پدر ما در بیاد مرسی که اینقدر دلسوزی ؛
بله درست میگی نهار نخوردم چون عادت کردم 8 سال یه آخوندک با ریش و عبای برند و شال لیمیتد ادیشن بهم لبخند بزنه از توی تلویزیون تا ته آدم بسوزه
کسی منکر مشکلات باشه معلوم تو ایران مرکزی زندگی نمیکنه اما اینکه شقایق ها رو به گودرزها پیوند میدین جای تعجب داره
خدارو شکر ادب هم در ادبیات شما موج میزنه مهم نیست ایران (حالا هر رژیمی سر کار باشه) را خودش رو میره اما یه روز با شما ایران ستیزان بد جور تسویه حساب خواهد شد؛
راستی چه خبر از هشتک زبان مادری بی بی سی فارسی که در جهت نابودی زبان رسمی کشور تشکیل شده راجع به اون نظر ندادین ؟؟چرا چون نونی براتون نداره چون شماها مشکلتون ایران هست
اون یکی دوست داره بگه من از پشت تیمور لنگم؛ اون یکی میخواد بکه من از پشت سوسمار خورها هستم؛
میدونی چرا ناراحت میشید چون ته همه حرف هاتون جدایی از ایران هست نمیتوند این رو پنهان کنید شماها از ایران کینه دارید حالا محمد رضا شاه خدابیامرز باشه یا خمینی فرقی نداره ؛
رئیس جمهور جواب داد: به شما ناهار دادن اینجا ؟ :laughing:
بحث کردن با خود رئیس جمهور هم بی فایده هست (یک آخوند شش کلاس سواد)
بعد شما اینجا با کی دارید بحث میکنید؟:laughing:
واقعا جواب ابلهان فقط خاموشی است
ملت جدیدا برای خودشون نوشابه باز میکن با اکانت های فیک و چند اکانتی ؛باشه بابا 43 سال داری تکرار میکنی 43 سال دیگه هم میبینمت به شرط حیات ؛ملت حرفید فقط تو دنیای مجازی ،هنوز جرات ندارید تو پروفایلتون اسم واقعی خودتون رو قرار بدین فقط شعار در راه مبارزه با این رژیم ددمنش حاضر نیستین یه چک بخورین و حتی نظرات مختلف رو بشنوین فقط مسخره کردن و تحقیر و اسم گذاشتن رو هم دیگه رو بلدین، همین قدر سطحی و قابل پیشبینی
nokiax6n72
06-02-2022, 10:18
این بحثای چرت چبه باهم میکنید، جاش اینجا نیست
italodance
06-02-2022, 12:50
این بحثای چرت چبه باهم میکنید، جاش اینجا نیست
دخالت نفرمایید.
دخالت نفرمایید.
سلام
باتوجه به اینکه رایتل و ایرانسل بسته های نامحدودشون رو حذف کردن تنها گزینه موجود فعلا همین بسته صد گیگی همراه اول هست امیدوارم لااقل اینو دیگه حجمش کمتر و یا حذفش نکنن
italodance
06-02-2022, 13:19
سلام
باتوجه به اینکه رایتل و ایرانسل بسته های نامحدودشون رو حذف کردن تنها گزینه موجود فعلا همین بسته صد گیگی همراه اول هست امیدوارم لااقل اینو دیگه حجمش کمتر و یا حذفش نکنن
قراره 50 گیگ بشه بزودی من خودم نامه میزنم.
GHAGHALEELEE
06-02-2022, 17:41
سلام
رایتل نامحدود هفتگی داره که البته 150 گیگ حجمش هست و 50 تومان هم هزینه اش.
دخالت نفرمایید.
دخالت نفرمایید.
ضمن تشکر از اینکه اجازه میدین همه صداها شنیده بشه ؛خودم هم فکر میکنم بحث فنی راجع به مشکلات اینترنت بهتر هست ؛چون در هر صورت انگ و توهین خواهم شنید ؛بهروز و پیروز باشید
رایتل نامحدود هفتگی داره که البته 150 گیگ حجمش هست و 50 تومان هم هزینه اش.
اگه بسته نامحدود!!سیصد گیگ یکماهه صدتومن هم اضاف میکرد خیلی بهتر به کار ما میآمد اینجوری گزینه خوبی بود برای اونهای که با ADSL مشکل دارن
ariobarzan2
07-02-2022, 13:43
اپلیکیشن همراه من را اپدیت کنید 10 گیگ اینترنت سه روزه هدیه میده از قسمت پیشنهادهای ویژه همراه من فعالش کنید
mehr1362
09-02-2022, 05:43
سلام،اتفاقا من اصلا تلویزیون حکومت رو نگاه نمی کنم فقط تکرارش رو از ماهواره نگاه میکنم مثل خیلی از همفکران شما که پز میدن ولی در خلوت کار دیگر میکنند؛فیلم و سریالم دمش گرم آمریکا خوب میسازه نگاه نکنی معلوم میشه مشکل روحی داری؛این همه وقت گذاشتی تایپ کردی تکرار مکررات نوشتی دریغ از یه حرف جدید؛
چین داره برای عربستان سوسمار خور موشک میسازه میدونی چرا چون سوسمار خورها فهمیدن جهان دیگه تک قطبی نیست اما شما و هم فکران شما هنوز متوجه نشدن؛
دلار بشه 50 هزار تومان شما که تودشت سیستان داری صفا میکنی بزار پدر ما در بیاد مرسی که اینقدر دلسوزی ؛
بله درست میگی نهار نخوردم چون عادت کردم 8 سال یه آخوندک با ریش و عبای برند و شال لیمیتد ادیشن بهم لبخند بزنه از توی تلویزیون تا ته آدم بسوزه
کسی منکر مشکلات باشه معلوم تو ایران مرکزی زندگی نمیکنه اما اینکه شقایق ها رو به گودرزها پیوند میدین جای تعجب داره
خدارو شکر ادب هم در ادبیات شما موج میزنه مهم نیست ایران (حالا هر رژیمی سر کار باشه) را خودش رو میره اما یه روز با شما ایران ستیزان بد جور تسویه حساب خواهد شد؛
راستی چه خبر از هشتک زبان مادری بی بی سی فارسی که در جهت نابودی زبان رسمی کشور تشکیل شده راجع به اون نظر ندادین ؟؟چرا چون نونی براتون نداره چون شماها مشکلتون ایران هست
اون یکی دوست داره بگه من از پشت تیمور لنگم؛ اون یکی میخواد بکه من از پشت سوسمار خورها هستم؛
میدونی چرا ناراحت میشید چون ته همه حرف هاتون جدایی از ایران هست نمیتوند این رو پنهان کنید شماها از ایران کینه دارید حالا محمد رضا شاه خدابیامرز باشه یا خمینی فرقی نداره ؛
ما هیچ ، ما نگاه :D داستان های شقایق و گودرز :tongue:
جملات مهمل و متناقض ، تعمیم دادن های بی ربط به بنده :happy: پریشان گویی :laughing:
چونکه با کودک سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد
در اینکه مخاطب خود را نمی شناسید هیچ شک و تردیدی نیست و البته با بهره هوشی کمی که از خود نشان دادید ، تیرانداز کوری در ذهن بنده تجسم گشت :rolleye: مبارزه ی عادلانه ای نیست :laughing:
بهتر است آب در هاون نکوبیم ! بهتر است باد در قفس نکنیم ;)
روی نوار کاست ضبط کردند ، هر که انتقاد کرد تجزیه طلب است ! دشمن زبان پارسی است ! هر که اسم از سیستان آورد حتما سیستانی است ! این همه هوش را نه فردوسی داشت نه ادیسون :D
این نوار کاست را یکبار گوش دادیم ، هر چقدر هم پلی کنیم ، حرف تازه ای ندارد ;)
طفلک نوار کاست تقصیری ندارد ، آنچه پخش میکند همان است که روی آن ضبط شده :happy:
نوار کاست برای یک لقمه نان و یک تکه گوشت یخ زده ، مغز کوچک خود را فروخته :rolleye:
چون آینه نورخیز گشتی ، احسنت ! - چون اَره به خلق تیز گشتی ، احسنت !
در کفش ادیبان جهان کردی پای - غوره نشده مویز گشتی ، احسنت !
احسنت :laughing: احسنت :biggrin: غوره نشده مویز گشتی ، احسنت :rolleye:
mehr1362
09-02-2022, 06:19
ایران در ردهبندی جهانی کشورها از نظر سرعت دانلود اینترنت سیار یا همراه (موبایل) ۷ پله پایین آمد و به رده ۷۹ رسید.
این گزارش حاکیست که امارات عربی متحده (۳۰۲.۴۳ مگابیت در ثانیه)، کره جنوبی (۲۲۷.۹۹ مگابیت در ثانیه) و قطر (۲۱۳.۰۹ مگابیت در ثانیه) دارای پرسرعتترین شبکه اینترنت سیار هستند. در میان ۱۳۸ کشوری که سرعت اینترنت موبایل آنها از سوی اسپیدتست به طور مستمر بررسی میشود، ایران با هفت پله تنزل در دسامبر ۲۰۲۱ به رتبه ۷۹ رسید.
همچنین نتایج بررسی سرعت اینترنت سیار ایران از سپتامبر گذشته و همزمان با آغاز به کار دولت ابراهیم رئیسی نشان میدهد که سرعت دانلود اینترنت موبایل از ۲۴.۹۵ به ۲۴.۰۳ مگابیت در ثانیه طی دسامبر گذشته کاهش یافته است. البته در این فاصله و در نوامبر ۲۰۲۱ سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران تا ۲۵.۱۸ مگابیت در ثانیه افزایش یافته ولی در مجموع روندی نزولی را طی کرده است.
موناکو (۲۸۸.۴۷ مگابیت در ثانیه)، سنگاپور (۲۶۱.۱۶ مگابیت در ثانیه) و هنگ کنگ (۲۵۹.۹ مگابیت در ثانیه) دارای بالاترین سرعت دانلود اینترنت ثابت در پایان سال ۲۰۲۱ بودهاند و ایران با چهار پله صعود در میان ۱۷۸ کشور در رده ۱۳۵ جهان قرار گرفته است.
ما هیچ ، ما نگاه :D داستان های شقایق و گودرز :tongue:
جملات مهمل و متناقض ، تعمیم دادن های بی ربط به بنده :happy: پریشان گویی :laughing:
چونکه با کودک سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد
در اینکه مخاطب خود را نمی شناسید هیچ شک و تردیدی نیست و البته با بهره هوشی کمی که از خود نشان دادید ، تیرانداز کوری در ذهن بنده تجسم گشت :rolleye: مبارزه ی عادلانه ای نیست :laughing:
بهتر است آب در هاون نکوبیم ! بهتر است باد در قفس نکنیم ;)
روی نوار کاست ضبط کردند ، هر که انتقاد کرد تجزیه طلب است ! دشمن زبان پارسی است ! هر که اسم از سیستان آورد حتما سیستانی است ! این همه هوش را نه فردوسی داشت نه ادیسون :D
این نوار کاست را یکبار گوش دادیم ، هر چقدر هم پلی کنیم ، حرف تازه ای ندارد ;)
طفلک نوار کاست تقصیری ندارد ، آنچه پخش میکند همان است که روی آن ضبط شده :happy:
نوار کاست برای یک لقمه نان و یک تکه گوشت یخ زده ، مغز کوچک خود را فروخته :rolleye:
چون آینه نورخیز گشتی ، احسنت ! - چون اَره به خلق تیز گشتی ، احسنت !
در کفش ادیبان جهان کردی پای - غوره نشده مویز گشتی ، احسنت !
احسنت :laughing: احسنت :biggrin: غوره نشده مویز گشتی ، احسنت :rolleye:
واقعا تشکر از خواب غلفت بیدار شدم، به حق آقا اهورا مزدا لسان شما فانوس راه ما باشه البته شما فانوس دار هم نیستین، راستی نظرتون رو راجع به megan boone به خصوص اون فیلم معروفشون و اینکه چرا در فصل نهم بلک لیست نیستن رو بفرمائید مشخص هست بسیار علاقه مند هستین به ایشان و اینکه این اشعار رو در کنده درخت میسرائید یا از ریشه تراوش میشه
درود. من بسته شبانه جديد صد گیگی رو فعال کردم البته علتش این بود که پول بسته قبلی رو بعد از شکایت 195 برگردانده بودن تو اعتبار خط بود و منهم از اون خط استفاده دیگری ندارم وگرنه صد گیگ با این قیمت برای من که vdsl دارم اینترنت ثابت مناسبتر در میاد. بهرحال گرفتم و چون من دانلودم هم داخلی هست گفتم دویست گیگ رو میتونم بگیرم ساعت یکونیم فعال کردم ساعت چهار محدود شد مودم رو چک کردم دقیقا پنجاه گیگ مصرف کرده بودم 50 گیگ داخلی 22 هزار تومن جالبه! خواستم برای اطلاع بگم این بی شرف ها همون صد گیگ هم دروغ میگن من نمیدونم این چه بساطیه در آوردن که حتی حرف خودشون هم عمل نمیکن. از لحاظ سرعت و پهنای باند(پیش از محدود شدن) هم نسبت به قبل تقریبا نصف شده. یعنی منطقه ما شبها سرعت 70_100 مگابيت در ثانیه بود اما دیشب حول و حوش 40 مگابيت بود. یادت بخیر آذری جهرمی
rasmebazi22
09-02-2022, 12:33
درود. من بسته شبانه جديد صد گیگی رو فعال کردم البته علتش این بود که پول بسته قبلی رو بعد از شکایت 195 برگردانده بودن تو اعتبار خط بود و منهم از اون خط استفاده دیگری ندارم وگرنه صد گیگ با این قیمت برای من که vdsl دارم اینترنت ثابت مناسبتر در میاد. بهرحال گرفتم و چون من دانلودم هم داخلی هست گفتم دویست گیگ رو میتونم بگیرم ساعت یکونیم فعال کردم ساعت چهار محدود شد مودم رو چک کردم دقیقا پنجاه گیگ مصرف کرده بودم 50 گیگ داخلی 22 هزار تومن جالبه! خواستم برای اطلاع بگم این بی شرف ها همون صد گیگ هم دروغ میگن من نمیدونم این چه بساطیه در آوردن که حتی حرف خودشون هم عمل نمیکن. از لحاظ سرعت و پهنای باند(پیش از محدود شدن) هم نسبت به قبل تقریبا نصف شده. یعنی منطقه ما شبها سرعت 70_100 مگابيت در ثانیه بود اما دیشب حول و حوش 40 مگابيت بود. یادت بخیر آذری جهرمی
شما که لینکت داخلی هست با شبانه ایرانسل بگیر خیلی به صرفه تر در میاد
4هزار تومن میدی 100 گیگ دانلود میکنی
البته اگر سرعتت جواب بده
italodance
09-02-2022, 14:17
یادت بخیر آذری جهرمی
مردم واقعا مشکل دارند. ببین از کی یاد میکنه. از بازجو و ...
mehr1362
09-02-2022, 15:28
واقعا تشکر از خواب غلفت بیدار شدم، به حق آقا اهورا مزدا لسان شما فانوس راه ما باشه البته شما فانوس دار هم نیستین، راستی نظرتون رو راجع به megan boone به خصوص اون فیلم معروفشون و اینکه چرا در فصل نهم بلک لیست نیستن رو بفرمائید مشخص هست بسیار علاقه مند هستین به ایشان و اینکه این اشعار رو در کنده درخت میسرائید یا از ریشه تراوش میشه
شاه مونده با دو تا سرباز چلاق و فیل کج رو :D سرباز میخواد برسه به ته و برای شاه یه وزیر بیاره :rolleye:
مزدور جان ، وقتت را هدر نده ، سومی را بساز که هم وام بگیری :D هم یه سرباز چلاق برای وطن بسازی :D نهایت خدمتی که به اربابت کنی همین است ;)
زبان مادریت را بلد نیستی ، از درک شعر هم که عاجزی ! پاسبان زبان پارسی شدی ؟ :laughing:
هیچی به سرباز یاد ندادن ، جز دو سه تا کلیشه که طوطی وار تکرار کنه ;) میخواد برسه به ته وزیر بیاره :biggrin:
گفتم وزیر ، یاد دونالد جی ترامپ افتادم ، دیجی کالای غرب گرا کتاب هاش را میفروشه :D
غرب در پوست و خون ما رخنه کرده ، کار از این حرف ها گذشته ;)
به قول ملک الشعرای بهار ، غوره نشده مویز گشتی ؟! احسنت :rolleye:
از موتوری جنس نگیر ;)
شما که لینکت داخلی هست با شبانه ایرانسل بگیر خیلی به صرفه تر در میاد
4هزار تومن میدی 100 گیگ دانلود میکنی
البته اگر سرعتت جواب بده
راستش ایرانسل رو یک شب امتحانش کردم بسته یک شبه گرفتم فرض کن بیست تا پارت از یک فایل رو که داخل IDM گذاشته بودم دو تا اولی رو دانلود کرد سرعت هم قابل قبول بود چهار پنج مگ اما پارت سومی دیدم خطا میده لینک رو پیدا نمیکرد بعدیش هم همینطور اینگاری بحث جداسازی داخل و خارج هنوز کامل کار نمیکنه حالا اگه از اول نشده بود میگفتم شاید ایرانسل این سایت رو داخلی حساب نمیکنه هرچند p30day سایت بزرگیه ودامنه اش هم ثبت داخلی شده و در لیست سازمان تنظیم مقررات هست مخابرات هم داخلی حسابش میکنه اما خوب وقتی دو پارتش شد یعنی مشکل چیز دیگست. بهرحال دیگه ایرانسل رو گذاشتمش کنار بسته شبانه اینترنت سیمی مخابرات رو گرفتم صد گیگ یکماهه میده 25 تومن و داخلی هم یک چهارم حساب میکنه یعنی چهارصد گیگ میتونم باهاش بگیرم سرعتش هم خوبه
italodance
09-02-2022, 22:53
من خودم برای مسائل کاری مجبور به دانلود و آپلود هستم چون شبانه حداقل باید ۱۰۰ گیگ دانلود و آپلود داشته باشم برای دانشجویام و نمیصرفه که بسته روزانه و محدود خریداری کنم
اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهات
عدم صداقت بدبختی برات میاره
شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده :n08:
اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
mehr1362
10-02-2022, 02:51
شرق نوشت: متن کامل آخرین نسخه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی که این بار با نام «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» در دستور کار کمیسیون مشترک صیانت قرار گرفته، منتشر شد.
این نسخه که در اختیار «شرق» قرار گرفته، ویرایش نهم بهمن ماه است؛ همان ویرایشی که قرار است به احتمال زیاد به شورای نگهبان برود و در صورت تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل خواهد شد. نکته درخورتوجه در این متن، تغییرات عمدهای است که در اصلاحات صورت گرفته که در سطح تغییر کلمات و عبارات باقی مانده است و خبری از رفع ایرادات اساسی آن که بارها از سوی فعالان صنفی و تشکلهای تخصصی مورد اشاره قرار گرفته، نیست. از رفع ایرادات گسترده مرکز پژوهشها هم خبری نیست و همچنان میتوان نشانههای محدودسازی اینترنت را در متن نهایی دید. در فرایند تدوین طرحی برای سامانبخشی فضای مجازی که تاکنون پنج بار متن طرح تغییر کرده است، همچنان نگاه مجلس یا در حقیقت اقلیت تندرو مجلس تأکید بر محدودسازی شبکههای مجازی خارجی و ایجاد رانت برای پلتفرمهای مجازی داخلی «که تجربه چند سال اخیر نشان از عدم استقبال کاربران ایرانی به سبب ضعف امنیتی و تکنولوژیکی آنها بوده» داشته است.
در متن نهایی بر راهاندازی اینترنت ملی که نگرانی بسیاری ازجمله کاهش چشمگیر سرعت اینترنت و قطع دسترسی به جامعه آزاد اطلاعاتی را در بر خواهد داشت، تأکید شده است.
اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهات
عدم صداقت بدبختی برات میاره
شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده :n08:
اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
چیزی که واضحه اینه که شما احتمالا نمیدونید ما توی سال ۲۰۲۲ هستیم و 100 گیگ فایل در مقابل این همه حجم از اطلاعاتی که روزانه داره آپلود شبیه یه شوخیه
آموزش ها و المان هایی که بنده دانلود میکنم از تورنت های خصوصی هست و گاها تا ۶۰ گیگ و بیشتر هم میرسه که در مقابل باید برای افرادی که آموزش میبینن دوبله شن و سپس آپلود
و در مورد سوختن دل، شما رو ارجاع میدم به امضای پر مفهومتون در رابطه با شخص شما
با احترام.
italodance
10-02-2022, 15:03
خدایا شکر با محدودیت اینترنت چند باهوش زرنگ کشور ساز هم محدود میشوند.
در سال ۲۰۲۲ آن ور دنیا مردم ننشستند روزی ۱۰۰ گیگ از تورنت دانلود کنند.
اون طرف دنیا سرعت اینترنت بحدی بالا هست دیگه نیازی به دانلود نیست همش دیگه شده شبکههای استریم و کابلی و... حتی دیگه نیازی به هارد چند ترا رو سیستم ندارن تو سرورهای ابری فایلهاشون را ذخیره میکنن و سرعت بحدی بالا هست وقتی روش کلیک میکنن انگار رو سیستم خودشون هست این ما هستیم هنوز تو عهد دقیانوس موندیم و اینترنت درست و حسابی هم مثل خیلی چیزا دیگه تو این مملکت برامون تبدیل به آرزو دست نیافتنی شده
k-19widowmaker
10-02-2022, 17:08
همین دوست عزیز شهریاری با مودم ام 2 nighthawk و دکل همراه اول روزی یعنی شبی بیشتر از 100 گیگ میتونه دانلود کنه .
GHAGHALEELEE
10-02-2022, 18:41
اونا رو ول کن بگو ببینم چند بیت از این محدودیت دانلودها بهت ماسیده . بذار من بگم، یک سوراخ گنده با دو تا خط کنارش :laughing:
سرعت من بعد از 50 گیگ قفل شده روی 8 مگابیت.. اولش یه لحظه فکر کردم شاید به وای فای خونه وصل شدم!! بعد گفتم شاید مشکل از شلوغی باند و دکل هست عوض کردم دیدم نه واقعا انگار روی 8 مگ قفل شده و اومدم این تاپیک تاییدش هم گرفتم.. حرفی نمیشه زد جز اینکه تاسف بخوریم به حال خودمون با این مملکتی که توش زندگی میکنیم.. حالا من یه بازی بخوام دانلود یا آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم
GHAGHALEELEE
11-02-2022, 06:37
سرعت من بعد از 50 گیگ قفل شده روی 8 مگابیت.. اولش یه لحظه فکر کردم شاید به وای فای خونه وصل شدم!! بعد گفتم شاید مشکل از شلوغی باند و دکل هست عوض کردم دیدم نه واقعا انگار روی 8 مگ قفل شده و اومدم این تاپیک تاییدش هم گرفتم.. حرفی نمیشه زد جز اینکه تاسف بخوریم به حال خودمون با این مملکتی که توش زندگی میکنیم.. حالا من یه بازی بخوام دانلود یا آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم
8 مگ اولش هست، بعد 100 گیگ سرعتت میاد روی 2 مگابیت قفل میشه.
mehr1362
11-02-2022, 14:45
به جاش دانش هسته ای داریم ;) اینترنت پرسرعت و نامحدود میخواهیم چکار ؟
mehr1362
11-02-2022, 14:55
8 مگ اولش هست، بعد 100 گیگ سرعتت میاد روی 2 مگابیت قفل میشه.
فرمودند :
من برنامه های خوبی برای بخش های مختلف کشور دارم ، ما می گویم ما در فضای مجازی عقب هستیم و کار بایسته نشده و زیرساخت ها مشکل دارد ، من از جوانان و بچه ها می پرسم شما در حال بازی و گیم هستید چقدر وسط بازی حالتون گرفته می شود ؟! :laughing:
و بدین سان ، مشکل حل شد ;)
من همین الان بسته ساعتی گرفتم سرعتم از یک مگابایت بالاتر نمیره خب اون پدر... مگه این قانون برای بسته شبانه نزاشته؟ چرا الان هم سرعت من باید محدود باشه؟
mehr1362
12-02-2022, 01:57
من همین الان بسته ساعتی گرفتم سرعتم از یک مگابایت بالاتر نمیره خب اون پدر... مگه این قانون برای بسته شبانه نزاشته؟ چرا الان هم سرعت من باید محدود باشه؟
این چند وقت همراه اول استفاده نکردم ، اما جهت اطلاع میگم ...
سرعت اینترنت همراه ایرانسل و رایتل هم به شدت پائین اومده ، چیزی که من متوجه شدم سایت های خارجی بسیار کند لود میشن در حالی که فیلتر هم نیستند
داریم برمیگردیم به دوران وایمکس و GPRS
S M Λ S Ħ
12-02-2022, 02:56
یعنی اینا اینقد حرومزادن که من الان نیاز دارم یک ویندوز دانلود کنم سیستم رو فیکس کنم ولی نمیتونم!!!
همراه اول که هیچی ایرانسل گرفتم تا 70 درصد ویندوز به بدبختی دانلود شد بعد دیگه دانلود نشد
فهمیدم ترافیک خارجی کلا بسته شده ولی سایتای داخلی مثل بنز باز میشن
بر پدرتون لعنت
nokiax6n72
13-02-2022, 08:42
عزیزان بطور خلاصه میگید اگه الان کسی بخواد دانلود با حجم بالا از سایت های خارجی داشته باشه باید از چه بسته ها و اوپراتور هایی استفاده کنه ؟
k-19widowmaker
13-02-2022, 09:23
عزیزان بطور خلاصه میگید اگه الان کسی بخواد دانلود با حجم بالا از سایت های خارجی داشته باشه باید از چه بسته ها و اوپراتور هایی استفاده کنه ؟
ساعتی رایتل . به همون دکل همراه اول وصل میشه باسه فور جی
ساعتی رایتل . به همون دکل همراه اول وصل میشه باسه فور جی
تو منطقه ما که همراه اول 4G+و سرعتش 6 مگ به بالاست اما رایتل رو تست کردم H+ و سرعتش یک تا دو مگ بود. شاید دکلش یکی باشه اما سرعت و کیفیتش لزوما یکی نیست
با سرعت 40 مگابیت میتونی ساعتی تقریبا 17 گیگ دانلود کنی. بعد شکایتم داری؟! نمیبینی ملت با سرعت 2 مگابیت دانلود میکنن بعد شما با سرعت 40 مگابیت شکایت داری؟ هرچقدر هم خوره دانلود باشی و اصلا آرشیویست بازی و فیلم سینمایی و سریال باشی این سرعت 40 مگابیت کاملا مطلوبه! حالا اینکه قبلا 100 مگابیت میگرفتی اون دیگه ایده آل بود. سرعت فعلیت ایده آل نیست ولی بد و حتی متوسط هم نیست و جای شکایتی نداره!
italodance
14-02-2022, 08:30
با سرعت 40 مگابیت میتونی ساعتی تقریبا 17 گیگ دانلود کنی. بعد شکایتم داری؟! نمیبینی ملت با سرعت 2 مگابیت دانلود میکنن بعد شما با سرعت 40 مگابیت شکایت داری؟ هرچقدر هم خوره دانلود باشی و اصلا آرشیویست بازی و فیلم سینمایی و سریال باشی این سرعت 40 مگابیت کاملا مطلوبه! حالا اینکه قبلا 100 مگابیت میگرفتی اون دیگه ایده آل بود. سرعت فعلیت ایده آل نیست ولی بد و حتی متوسط هم نیست و جای شکایتی نداره!
اینها سیرمونی ندارندباید اینبار درخواست کنیم همراه اول فقط 10 گیگ بده همون هم کافیه. اول گفتیم 100 گیگ شد بعد گفتیم 50 که داره میشه ولی باید 10 بشه. فقط به فکر دانلود مزخرفات بچگانه خودشان هستند. همراه اول باید مادالعمر اینها را محدود کنه البته اینقدر بش گفتیم دارند هم محدود می کنند. دستشون درد نکنه.
اینها سیرمونی ندارندباید اینبار درخواست کنیم همراه اول فقط 10 گیگ بده همون هم کافیه. اول گفتیم 100 گیگ شد بعد گفتیم 50 که داره میشه ولی باید 10 بشه. فقط به فکر دانلود مزخرفات بچگانه خودشان هستند. همراه اول باید مادالعمر اینها را محدود کنه البته اینقدر بش گفتیم دارند هم محدود می کنند. دستشون درد نکنه.
حالا شما چرا اینجوری شور میزنی طرف پول داده دانلود کرده نوش جونش... دانلود همه مزخرف و بچگانه هست فقط دانلود شما هوشمندانه و درست هست طرف سریال و جدید اومده دوست داره با کیفیت فول اچ دی دانلودش کنه باید از شما اجازه بگیره
italodance
14-02-2022, 10:20
حالا شما چرا اینجوری شور میزنی طرف پول داده دانلود کرده نوش جونش... دانلود همه مزخرف و بچگانه هست فقط دانلود شما هوشمندانه و درست هست طرف سریال و جدید اومده دوست داره با کیفیت فول اچ دی دانلودش کنه باید از شما اجازه بگیره
پول داده دلیل هر کاری بکنه نیست قبلا اینو مطرح کردیم. بزودی اجازه اش را با طرح صیانت تا 5 روز دیگه میگیره تا بفهمه.
mInI_ClockEr
14-02-2022, 10:26
دوستان بسته نامحدود رایتل دیشب 24 ام تموم شد زمانش
الان رفتم بسته بگیرم دوباره اصلا نبود
چه کنیم دوستان
این همراه اول کسی گرفته
چجوره دوستان ؟
الان چندین صفحه تاپیک رو خوندم همه دارن بحث میکنند
کسی گزارش دقیقی نداده جدیدا چجور شده
پول داده دلیل هر کاری بکنه نیست قبلا اینو مطرح کردیم. بزودی اجازه اش را با طرح صیانت تا 5 روز دیگه میگیره تا بفهمه.
شما میخوای گیر بدی برو تو پرشین تولز چندتا تایپک هستن چند ترابایتی دانلود میکنن و سفارش دانلود میگیرن به اونها گیر بده نه به سی چهل گیگ دانلود بچه های اینجا
دوستان بسته نامحدود رایتل دیشب 24 ام تموم شد زمانش
الان رفتم بسته بگیرم دوباره اصلا نبود
چه کنیم دوستان
این همراه اول کسی گرفته
چجوره دوستان ؟
الان چندین صفحه تاپیک رو خوندم همه دارن بحث میکنند
کسی گزارش دقیقی نداده جدیدا چجور شده
بسته یکماهه نامحدود صد گیگی داره اما معمولا بعد 50 دانلود سرعت میاد رو هشت مگ بعد صد گیگ هم دیگه کیلوبیتی میشه ببین به کارت میاد
mehr1362
14-02-2022, 20:45
با نهایت احترامی که برای شما قائلم ، اینکه چه کسی چه محتوایی دانلود میکنه به من و شمای نوعی ربطی نداره ، هر کسی را قبر خودش میزارن عزیز ، به قول حضرت حافظ :
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت - که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش - هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
به قول حضرت حافظ ، گناه دیگران را برای ما نمی نویسند ، چه نیک باشم چه بد ، عاقبت چیزی را درو میکنیم که قبلا کاشتیم ، اینکه دیگران مثلا فایل مستهجن دانلود کنند گناهش بر گردن شماست ؟
اگر اینطور باشه تمام چاقوها را باید جمع کنند ، مبادا انسان بی گناهی کشته شود
یه نفر گیم دوست داره ، دانلود میکنه و بازی میکنه ، مشکلش چیه ؟ اتفاقا به نظر من برای اینکه حافظه و ذهن خوبی داشته باشید یا کتاب بخونید یا شطرنج بازی کنید یا گیم !
یه نفر فیلم و سریال دوست داره ، دانلود و تماشا میکنه ، مشکلش چیه ؟ یه فیلم خوب میتونه خیلی آموزنده و عبرت انگیز باشه ، جنبه های مختلف زندگی را به تصویر بکشه ، مثال خیلی زیاد هست در این مورد
من خودم فیلم و سریال دانلود میکنم ، کیفیت 720P و به نظرم به اندازه کافی کیفیت مناسب هست ، هر فیلمی را هم ببینم همون لحظه دلیت میکنم ، اما نمیتونم به دیگران بگم مثل من رفتار کنید ، یعنی به من ربطی نداره عزیز ، شما میخوای تنهایی دنیا را بهشت کنی ؟!
همه سوار یک کشتی هستیم ، ممکنه من نوعی ساکن موتورخانه کشتی باشم و دیگری ساکن بهترین قسمت VIP ، نهایت یا همه به ساحل میرسیم یا با هم غرق میشیم
این مملکت نابود شده ، نشستیم در مورد نحوه استفاده از اینترنت بحث میکنیم ؟!
محدود کردن اینترنت یه دلیل اصلی داره ، حاکمیت از آگاهی و اطلاع و دانش ملت خودش در هراس هست ، دوست دارند مثل 50 سال قبل تک منبری باشه ، دلیلش دانلود فلان فایل نیست :wink:
تا جهان بود از سر آدم فراز - کس نبود از راز دانش بی نیاز
مردمان بخرد اندر هر زمان - راز دانش را به هرگونه زبان
گرد کردند و گرامی داشتند - تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
دانش اندر دل چراغ روشن است - وز همه بد بر تن تو جوشن است
مردمان بخرد = مردمان خردمند - جوشن = زره فولادی ، لباس رزم فولادی
به قول رودکی ، از زمانی که انسان روی زمین زندگی کرد ، بی نیاز از دانش نبود
مردمان خردمند در هر دوره و عصری که زندگی و به هر زبانی که صحبت میکردند ، دانش را جمع و نگهداری کردند و این قدر برای دانش ارزش قائل بودند که حتی روی سنگ نوشتند ، دانش مثل چراغ روشنیست که انسان را از جهل و تاریکی نجات میده و در برابر بدی های روزگار مثل لباس فولادی از انسان محافظت میکنه
سال ها گفتند رودکی نابینا متولد شده ، اما بعد از شکافتن قبرش توسط روس ها و آزمایشات انجام شده مشخص شد بینایی خودش را در اثر شکنجه و نگه داشتن صورت روی آتش از دست داده :sad:
همون هایی که دشمن دانایی و دانش بودند ، امروز هم هستند در لباس و ظاهر متفاوت
همون هایی که دشمن دانایی و دانش بودند ، امروز هم هستند با طرح محدودسازی اینترنت
مثل اینکه کامنت منو درست نخوندی شکایت من ازحجم بود نه سرعت. وقتی بسته میفروشند با صدگیگ مصرف منصفانه و بعد از پنجاه گیگ محدودش میکنند( به یک مگ) این دزدی هست و من و خیلیهای دیگه حق داریم شاکی باشیم. سرعت رو محض اطلاع گقتم که نسبت به قبل نصف شده(منظورم سرعت عادی قبل از محدودیت بود) البته مال همه کم شده درسته برای من هنوز هم خوبه اما وقتی قبلا دوبرابر این بوده یعنی امکانات و زیرساختش در مملکت وجود داره و یکعده زحمت کشیدن ساختن و حالایکعده عقب مونده با نگاه منفی و گناه آلود به اینترنت اومدن و اون زحمات قبلی رو هدر میدن.
OrmazdZoroaster
15-02-2022, 01:18
دوستان با توجه به محدودیت حجمی و زمانی نت شبانه همراه اول ( بعد از اتمام 100 گیگ قابل تمدید نیست مگر اینکه یک ماه صبر کرد تا زمان بسته تموم بشه) و همچنین به صرفه نبودن بسته های شبانه رایتل. تنها راهی که به ذهنم میرسه استفاده از نت نامحدود شبانه داخلی ایرانسل هست. منتها بنده به دنبال آپلود سنتر یا لیچری هستم که سرور داخلی داشته باشه و بشه فایل رو اونجا ریموپ آپلود کرد و از طریق بسته داخلی ایرانسل دانلود کرد. کسی پیشنهادی داره؟
mehr1362
15-02-2022, 01:37
فقط اون کامنتی که نوشته مبین نت همین الان هم گرونش کرده :دی
این مبین نت بی شرف را خوب میشناسم ، یکسال وایمکس مبین نت داشتم سه بار بسته هاش را گرون کرد و شبانه را بدون اطلاع قبلی حذف کرد ، از همین تریبون لعنت میفرستم بر صاحبش :laughing:
silvermanhhh
15-02-2022, 01:40
باسلام
الان نیم ساعت از شبانه گذشته دارم این پستو مینویسم
ساعت 12:50 تست سرعت باspeedtestگرفتم 15 مگابیت دانلود 25 مگابیت اپلود سرور تهران
ساعت 1:05 دقیقه تست گرفتم سرعت 4مگابیت با لگ زیاد عجیب و 30 مگابیت آپلود سرورتهران
mehr1362
15-02-2022, 01:41
دوستان با توجه به محدودیت حجمی و زمانی نت شبانه همراه اول ( بعد از اتمام 100 گیگ قابل تمدید نیست مگر اینکه یک ماه صبر کرد تا زمان بسته تموم بشه) و همچنین به صرفه نبودن بسته های شبانه رایتل. تنها راهی که به ذهنم میرسه استفاده از نت نامحدود شبانه داخلی ایرانسل هست. منتها بنده به دنبال آپلود سنتر یا لیچری هستم که سرور داخلی داشته باشه و بشه فایل رو اونجا ریموپ آپلود کرد و از طریق بسته داخلی ایرانسل دانلود کرد. کسی پیشنهادی داره؟
دو تا سایت خوب بودن که برای بسته های هدیه اینترنت داخلی همین کار را میکردم ولی پولی شدن
باید ببینید هزینش براتون به صرفه در میاد یا نه ، در کل راهکار خوبیه
k-19widowmaker
15-02-2022, 01:50
باسه همه چی را محدود کردن
Fthh هم محدوده
**لینگ شانسی یه سایتی بسته هست 10 دقیقه بعد همون سایت باز میشه
طرح سیاه نت همینه دقیقا
محدودیت گ
OrmazdZoroaster
15-02-2022, 02:11
دو تا سایت خوب بودن که برای بسته های هدیه اینترنت داخلی همین کار را میکردم ولی پولی شدن
باید ببینید هزینش براتون به صرفه در میاد یا نه ، در کل راهکار خوبیه
اسم سایت ها رو برام خصوصی می کنید؟ ممنون
OrmazdZoroaster
15-02-2022, 02:13
باسلام
الان نیم ساعت از شبانه گذشته دارم این پستو مینویسم
ساعت 12:50 تست سرعت باspeedtestگرفتم 15 مگابیت دانلود 25 مگابیت اپلود سرور تهران
ساعت 1:05 دقیقه تست گرفتم سرعت 4مگابیت با لگ زیاد عجیب و 30 مگابیت آپلود سرورتهران
با کدوم بسته؟
silvermanhhh
15-02-2022, 05:04
با کدوم بسته؟
بسته معمولی و شبانه
Legolas5
15-02-2022, 15:55
بودجه ای که قرار بود برای اینترنت نامحدود باشه رو دادن برای توسعه اینترنت مـیـلـی
لعنت به اینترنت ملی
اینا هروقت میخوان کاری کنن حتما باید یچیز دیگه رو نابود کنن. د اگه راست میگین اگه کارتون درسته چیزای دیگه رو خراب نکنین.. پس کارتون مشکل داره و خودتون هم میدونید مالی نیست که همش فشار میارین.
اینترنت همراه اول واقعا عالی بود ولی حیف. اینا باید اول اینترنت فیبر نوری رو گسترش بدن همه جا باشه بعد از این فن ها بزنن. هنوز هیچی ندارن اومدن محدود کردن که مردم برن سراغ اینرتنت ثابت.
نه ! اینجوری نمیشه باید برم سراغ اینترنت ماهواره ای
GHAGHALEELEE
15-02-2022, 21:08
بودجه ای که قرار بود برای اینترنت نامحدود باشه رو دادن برای توسعه اینترنت مـیـلـی
لعنت به اینترنت ملی
اینا هروقت میخوان کاری کنن حتما باید یچیز دیگه رو نابود کنن. د اگه راست میگین اگه کارتون درسته چیزای دیگه رو خراب نکنین.. پس کارتون مشکل داره و خودتون هم میدونید مالی نیست که همش فشار میارین.
اینترنت همراه اول واقعا عالی بود ولی حیف. اینا باید اول اینترنت فیبر نوری رو گسترش بدن همه جا باشه بعد از این فن ها بزنن. هنوز هیچی ندارن اومدن محدود کردن که مردم برن سراغ اینرتنت ثابت.
نه ! اینجوری نمیشه باید برم سراغ اینترنت ماهواره ای
ما-هواره ای هم مشکل داره. برای ارسال باید از نت خونگی یا سیمکارت استفاده کنی که اگه اونها ببینید شما فقط دارید سند میکنید و رسیو ندارید میتونن کلا دسترسی شما رو ببندند.
k-19widowmaker
15-02-2022, 23:11
ما-هواره ای هم مشکل داره. برای ارسال باید از نت خونگی یا سیمکارت استفاده کنی که اگه اونها ببینید شما فقط دارید سند میکنید و رسیو ندارید میتونن کلا دسترسی شما رو ببندند.
درود
البته این نکته را متذکر شوم که
ایلان ماسک هنوز همچین سرویسی برای ایرانی ها راه ننداخته
مگه اینکه کاربران ایرانی درخواست بدن
اینترنت یک طرفه سال هاست که منقرض شده
GHAGHALEELEE
15-02-2022, 23:43
درود
یعنی میگی بخاطر اینکه ایرانی ها نمیتونن دسترسی داشته باشن، ماهواره رو فضای ایران قرار نمیده؟ اگر اینجوری باشه که دیگه بقیه صحبتها هم تعطیله.
اینترنت یک طرفه ماهواره ای رو هم فقط ما ایرانی با هک مک باب کرده بودیم! وگرنه کسی که دسترسی به نت ADSL میداشت که سراغ نت ماهواره ای نمیرفت.(منظورم خارجی ها بودید که اکانت نت ماهواره ای میخریدند هست). علت ارسال با ADSL هم این بود که اگر میخواستی با دیش ارسال کنی به سر ساعت نکشیده بود دستگیر میکردن و خدا میدونه با چه اتهاماتی روبرو میشدی. برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش.
k-19widowmaker
15-02-2022, 23:48
یعنی میگی بخاطر اینکه ایرانی ها نمیتونن دسترسی داشته باشن، ماهواره رو فضای ایران قرار نمیده؟ اگر اینجوری باشه که دیگه بقیه صحبتها هم تعطیله.
اینترنت یک طرفه ماهواره ای رو هم فقط ما ایرانی با هک مک باب کرده بودیم! وگرنه کسی که دسترسی به نت ADSL میداشت که سراغ نت ماهواره ای نمیرفت.(منظورم خارجی ها بودید که اکانت نت ماهواره ای میخریدند هست). علت ارسال با ADSL هم این بود که اگر میخواستی با دیش ارسال کنی به سر ساعت نکشیده بود دستگیر میکردن و خدا میدونه با چه اتهاماتی روبرو میشدی. برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش.
سلام
من از وضعیت اینترنت ایلان ماسک تو ایران اطلاع دقیقی ندام
و اینکه کسی گرفته نگرفته
ولی
این طرح اول باسه گشاورزان مناطق دور کانادا و امریکا راه اندازی شد
بیرون از امریکا هر کشوری داره (مثل آلمان)
روی زمین و در آن کشور نمایندگی و فرستنده دارن ...
که وزیر ارتباطات ما هم گفت ایلام ماسک بیاد نمایندگی بزنه تو ایران و رگلاتوری و این حرف ها
که خب طبیعتا بک حرف مسخره و تبلیغاتی
موفق باشید
italodance
16-02-2022, 08:44
درود
ایلان ماسک اصلا نمیدونه ایران کجاست.
مردم ساده دل ایران فکر می کنند تو دنیا اعتباری دارند. ایران 43 سال هیچ اعتباری نداره و هر سال هم میبینید بدتر و محدود تر و مرز هاش بسته تر میشه.
یادمه مردم ساده دل می گفتند اپل ایران را تحریم کرده بهتر محصولاتش و سود فروش فلان.....از دست میده بخندیم اره خه خهخه
یا ماکروسافت فلان. یا برند خودرو و خانگی و حتی سامسونگ.....
اصلا ایران براشون مهم نیست
ایرانیها هستند خیلی تو این توهمات موندند اره بزرگترین و پولدارترین شرکتهای دنیا فقط به ایران فکر می کنند......اصلا الان فقط منتظر ثروت بیشتر و فقط پول ایران مونده.
نسل خارجی از بعد از انقلاب ایران اصلا نمیدونند ایران کجاست فکر می کنند یک بیابونی هست بین افغانستان و عراق چون این دو کشور و شرایط و وضعیت حالا مذهب فرهنگ شعور اعتبار پاسپورت .....رو تو اخبار گاهی وقتها چشمشون افتاده خیال می کنند ایران هم همینه خوب وسط این دو کشور همین هم هست.
ایران و کره شمالی و کوبا و چند کشور محروم آفریقایی همانند هم هستند دارای وجه خراب شده که واقعا هم عجیب نیست، خرابمون کردند.
شما الان برو تو اروپا یا اصلا آسیا برو بگه ایران و فلان یارو اصلا نمیفهمه یعنی نمیشناسه و نمیخواد هم بفهمه.
تک و توک ممکنه چند تا توریست خارجی بیان ایران و برند و تعریف کنند ولی این ملاک نیست آن چند تک و توک جهنم هم میروند و تعریف میکنند.
ایران اصلا به جهان وصل نیست.
سلام
من از وضعیت اینترنت ایلان ماسک تو ایران اطلاع دقیقی ندام
و اینکه کسی گرفته نگرفته
ولی
این طرح اول باسه گشاورزان مناطق دور کانادا و امریکا راه اندازی شد
بیرون از امریکا هر کشوری داره (مثل آلمان)
روی زمین و در آن کشور نمایندگی و فرستنده دارن ...
که وزیر ارتباطات ما هم گفت ایلام ماسک بیاد نمایندگی بزنه تو ایران و رگلاتوری و این حرف ها
که خب طبیعتا بک حرف مسخره و تبلیغاتی
موفق باشید
اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک بر همه دنیا قراره پوشش داشته باشه از جمله ایران ولی فقط بحث پوشش نیست چون مجانی نیست و نیاز به خرید اکانت داره اون بحث رگولاتوری که گفته شده درسته و منحصر به ایران هم نیست برخلاف تصور اینترنت ماهواره ای مانند تلوزیون ماهواره ای بدون ضابطه نیست و بر اساس قوانین بین الملل برای فعالیت در هر کشور دنیا ابتدا نیاز به کسب مجوز رگولاتوری اون کشور داره دلیلش هم روشنه ارائه خدمات اینترنت یک تجارته هیچ کشوری اجازه نمیده یک رقیب دیگه همینجوری بیاد وارد بازارش بشه برهمین اساس هم در ایران بخاطر مسائلی که بهتر میدانید هیچگاه مجوز بهش نخواهند داد هرچند با توجه به هزینه صد دلاری آبونمان اگر هم میبود کمتر کسی در ایران توان استفاده از آن را داشت.
GHAGHALEELEE
17-02-2022, 05:56
اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک بر همه دنیا قراره پوشش داشته باشه از جمله ایران ولی فقط بحث پوشش نیست چون مجانی نیست و نیاز به خرید اکانت داره اون بحث رگولاتوری که گفته شده درسته و منحصر به ایران هم نیست برخلاف تصور اینترنت ماهواره ای مانند تلوزیون ماهواره ای بدون ضابطه نیست و بر اساس قوانین بین الملل برای فعالیت در هر کشور دنیا ابتدا نیاز به کسب مجوز رگولاتوری اون کشور داره دلیلش هم روشنه ارائه خدمات اینترنت یک تجارته هیچ کشوری اجازه نمیده یک رقیب دیگه همینجوری بیاد وارد بازارش بشه برهمین اساس هم در ایران بخاطر مسائلی که بهتر میدانید هیچگاه مجوز بهش نخواهند داد هرچند با توجه به هزینه صد دلاری آبونمان اگر هم میبود کمتر کسی در ایران توان استفاده از آن را داشت.
اگر بخواد بیزینس رسمی داشته باشه باید کسب مجوز کنه ولی اگر نخواد مجوز داشته باشه باز هم میتونه پول رو از مشتریان از طریق شخص سوم دریافت کنه. ارائه خدمتش هم چون ماهواره هست دولت راهی برای جلوگیری ازش نداره مگر در دوحالت:
یک با ارسال پارازیت به ماهواره ها از کار بندازتشون که هم تعدادشون زیاد هست (در محدوده ایران) و هم تبعات داره انجام این عمل.
دو اینکه کسانی که فقط سند میکنند رو مخابرات بلاک کنه که این هم باز مشکلاتی رو میتونه پیش بیاره (بلاک کردنه منظورم هست). تو پست قبل هم توضیح دادم چرا سند رو باید با نت ایران انجام داد.
در مورد هزینه هم بله این بدرد مجتمع ها میخوره تا ابونمان تقسیم بشه. چون خاطرم هست یکی از بچه ها حساب کرده بود قیمتش برای مجتمع ها ارزانتر از نت ایران درمیومد.
مگه دریافتهای کانالهای کارتی با ----- در ایران تحت لایسنس یا رگولاتوری هست!، ولی میبینی خیلی ها بهش دسترسی دارن(چه با سیسیکم چه با جی شیر چه با خرید ----- و کارت مخصوص). هر چیزی توش سود باشه و برای مردم پرداختش امکان باشه قابل انجام هست.
k-19widowmaker
17-02-2022, 07:12
ایلان ماسک اصلا نمیدونه ایران کجاست.
مردم ساده دل ایران فکر می کنند تو دنیا اعتباری دارند. ایران 43 سال هیچ اعتباری نداره و هر سال هم میبینید بدتر و محدود تر و مرز هاش بسته تر میشه.
یادمه مردم ساده دل می گفتند اپل ایران را تحریم کرده بهتر محصولاتش و سود فروش فلان.....از دست میده بخندیم اره خه خهخه
یا ماکروسافت فلان. یا برند خودرو و خانگی و حتی سامسونگ.....
اصلا ایران براشون مهم نیست
ایرانیها هستند خیلی تو این توهمات موندند اره بزرگترین و پولدارترین شرکتهای دنیا فقط به ایران فکر می کنند......اصلا الان فقط منتظر ثروت بیشتر و فقط پول ایران مونده.
نسل خارجی از بعد از انقلاب ایران اصلا نمیدونند ایران کجاست فکر می کنند یک بیابونی هست بین افغانستان و عراق چون این دو کشور و شرایط و وضعیت حالا مذهب فرهنگ شعور اعتبار پاسپورت .....رو تو اخبار گاهی وقتها چشمشون افتاده خیال می کنند ایران هم همینه خوب وسط این دو کشور همین هم هست.
ایران و کره شمالی و کوبا و چند کشور محروم آفریقایی همانند هم هستند دارای وجه خراب شده که واقعا هم عجیب نیست، خرابمون کردند.
شما الان برو تو اروپا یا اصلا آسیا برو بگه ایران و فلان یارو اصلا نمیفهمه یعنی نمیشناسه و نمیخواد هم بفهمه.
تک و توک ممکنه چند تا توریست خارجی بیان ایران و برند و تعریف کنند ولی این ملاک نیست آن چند تک و توک جهنم هم میروند و تعریف میکنند.
ایران اصلا به جهان وصل نیست.
بله
فرمایشات شما صحیح
این نکته را هم متذکر شوم که کشور ما باسه کمپانی های بزرگ حالت موش آزمایشکاهی داره
یعنی مثل سامسونگ یا همین هواووی عزیز که بنجل شو به ما میفروشه
جنس های خوبشو باسه اروپای غربی و امریکای شمالی نگه میداره
شاید بزرگترین دلیلی که اینترنت ماهواره ای در ایران و بسیاری از کشورها کاربردی نمیشه، قوانینی است که خوده غربی ها وضع کردند!
اینترنت در زمان کنونی به عنوان یکی از ابزارها در دست همه دولت هاست. اگر کشوری بدون کسب مجوز بخواد وارد عرصه اینترنتی کشوری بشه، صد در صد با مخالفت ان کشور مواجه میشه، هیچ کشوری ابزار به این مهمی جهت کنترل مردم خودش رو به غیر واگذار نمی کنه
گذشته از همه این ها بحث پرداختش هست که باز خود غربی ها اجازه پرداخت رو نمیدن
شرکت ایلان ماسک برای تجارت دست به چنین کاری زده و هیچ وقت به رایگان برای مردمی ارائه نمیده چرا که باید متوجه خطری که متوجه ماهواره هاش میشه باشه.
بهترین اینترنت برای ما مردم ایران همان فیبرنوری هست و بس، مطالبه ای مردم ما باید روی این موارد باشه:
پایان انحصار مخابرات
فیبرنوری کردن کل کشور
اجازه واردات پهنای باند به شرکت های خصوصی
تلاش برای ورود شرکت های مهم صنایع مخابراتی جهت بروز رسانی تجهیزات
تلاش برای استفاده از تجرئیات دیگر کشورها
italodance
17-02-2022, 15:48
بله که آقای ماسک دست به تجارت زده وگرنه عاشق چشم و ابروی کشورهای محروم و نقاط دوردست که نیست. امریکا در کشور همسایه (افغانستان) پول مردم را به نفع خود ضبط کرده و حتی نان هم به مردم نمیدهد بعد بیاد اینترنت بدهد.
چقدر سادهاید.
بگذریم من خودم صبح دانلود کردم خوب بود البته نه همراه آخر بلکه دیگری ، سرعت تک کانکشن خارجی ۵ مگابایت دانلود داشتم عالی بود.
GHAGHALEELEE
17-02-2022, 18:13
شاید بزرگترین دلیلی که اینترنت ماهواره ای در ایران و بسیاری از کشورها کاربردی نمیشه، قوانینی است که خوده غربی ها وضع کردند!
اینترنت در زمان کنونی به عنوان یکی از ابزارها در دست همه دولت هاست. اگر کشوری بدون کسب مجوز بخواد وارد عرصه اینترنتی کشوری بشه، صد در صد با مخالفت ان کشور مواجه میشه، هیچ کشوری ابزار به این مهمی جهت کنترل مردم خودش رو به غیر واگذار نمی کنه
گذشته از همه این ها بحث پرداختش هست که باز خود غربی ها اجازه پرداخت رو نمیدن
شرکت ایلان ماسک برای تجارت دست به چنین کاری زده و هیچ وقت به رایگان برای مردمی ارائه نمیده چرا که باید متوجه خطری که متوجه ماهواره هاش میشه باشه.
بهترین اینترنت برای ما مردم ایران همان فیبرنوری هست و بس، مطالبه ای مردم ما باید روی این موارد باشه:
پایان انحصار مخابرات
فیبرنوری کردن کل کشور
اجازه واردات پهنای باند به شرکت های خصوصی
تلاش برای ورود شرکت های مهم صنایع مخابراتی جهت بروز رسانی تجهیزات
تلاش برای استفاده از تجرئیات دیگر کشورها
فکر نکنم کسی اینجا گفت مفت میاد اینترنت رو به مردم ایران میده. ولی وقتی طرف 60 هزار ماهواره ارسال میکنه داره به همه جا فکر میکنه، حتی کشورهایی مثل ایران یا چین. حالا اینکه چند درصد مردم ایران توانایی خرید نت ماهواره ای رو داشته باشن بحث دیگه ای هست. ولی کلا هر جا بحث سود باشه راهش پیدا میشه. تو همون زندان هم (هر جای دنیا) کلی بیزینس داره انجام میشه. اکثر جابجایی مواد مخ-در دنیا توسط پلیسها داره انجام میشه. بالا هم اشاره کردم شحص سوم میتونه خرید رو انجام بده.(گیر کار اینجاست که دولت ایران ممکنه پرداخت به شخص سوم رو ببنده. مثلا شما اینجا با قیمت دلار روز مبلغ ریالی رو واریز میکنی بعد دولت میاد میگه این پول برای چه ارائه خدمتی هست! اگر مبلغ پایین باشه مهم نیست ولی وقتی بالا بشه جلوش رو مبندن). البته بصورت ارز دیجیتال هم میشه پرداخت کرد که خوب اون هم دولت کنترل میکنه. در اصل مشکل نحوه پرداخت پول هست نه اینکه ایلان ماسک میاد این سرویس رو برای ایران میده یا نمیده. درست مثل شبکه های کارتی ماهواره، مثلا هاتبرد که از دولت ایران اجازه نمیگیرند که برنامه پخش کنند روی ایران. برنامه پخش میشه حالا هر کی تونست میره رس-یو-ر مخصوص رو میگیره از برنامه استفاده میکنه.
در مورد جمع اوری دیتای کاربران هم اصلا ارائه دهنده اینترنت شما کاره ای نیست.در اصل در دایره دزدی اطلاعات، ISP در اخر خط قرار میگیره.. شرکتهای بزرگ از فیسبوک گرفته تا همون وبسایت ساده ای که کمترین اطلاعات رو از شما میگیره، دیتای شما رو جمع اوری میکنه و یک پروفایل درست میکنه که نگو و نپرس. همون گوشی های هواوی تمام اطلاعات لحظه ای شما رو جمع اوری میکنه و واسه CCP میفرسته. برای همین حالا ISP چه مخابرات ایران باشه چه اسپیس ایکس، اطلاعات شهروندان ایران از راههای دیگه داره جمع اوری میشه. در حقیقت شناختی که شبکه های اجتماعی از شما دارن از سرویسهای امنیتی کشور که هیچی از همسر شما هم بیشتر هست و این رو فقط با 150 لایک میتونن بدست بیارن. اما مساله مهم اینه که اگر به هر ترتیبی مردم تونستن خرید کنن و پول رو به اسپیس ایکس رسوندن مخابرات و شرکتهای ایرانی که حالا از دریافت این پول محروم شدند اجازه میدن شما نت دریافت کنی! (بالا گفتم سند باید از نت ایران باشه) . ایا دولت میگذاره این همه پول ماهانه بجای شرکتهای ایرانی به یک شرکت امریکایی برسه!
mehr1362
18-02-2022, 04:02
بحث کردن در مورد اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک ، کوبیدن آب در هاون است :rolleye:
فرض گرفتیم تجهیزات مورد نیاز به شکل غیرقانونی وارد کشور شد ( که امکانش هست ) ، توان پرداخت 100 دلار در ماه را چند درصد از مردم دارند ؟ بحث شراکتی استفاده کردن هم به نظرم بیشتر شبیه رویا هست تا واقعیت ! کنار اومدن با دیگران و اینکه اگر شریک چیز خوبی بود ، خدا هم شریک داشت ;) در زمینه ی فعالیت های گروهی مثل صحنه ی گل خوردن از ژاپن هستیم :دی
اینکه در فضای مجازی و فروم ها اینقدر در این مورد رویاپردازی میکنند از نظر من برمیگرده به ساده بودن ایرانی جماعت ، چیزی نیست که هرکسی بتونه بهش دسترسی داشته باشه
در واقع اینجا مسئله اصلی هزینه هست و نه اجازه گرفتن از این و آن
ملت همه رسی*ور دارند ، روی پشت بام ها چند درصد دیش ها وطنی هست ؟ چند درصد آفست ؟
نه هر کسی میتونه دسترسی داشته باشه و نه هر کسی میتونه هزینش را پرداخت کنه
یه زمانی مترجم پارس 700 مگابایتی را یک هفته با Dialup دانلود میزدم :دی هنوز یادمه به ادمین سایت پیام دادم که فایل را حذف نکنه بتونم خرد خرد دانلود کنم ! تا همین 4 سال قبل وایمکس داشتم که سرعتش 2 مگابیت بود :دی ناشکری نکنید ، روزگار به مراتب بدتر را هم دیدیم :rolleye:
سارق گرامی موتورش را روشن گذاشته رفته اونطرف خیابون کیف یه خانمی را زده ، برگشته سوار موتورش بشه دیده موتور را بردن :laughing::laughing::laughing: 40 میلیون زیر خط فقر زندگی میکنند ، اینترنت ماهواره ای الویت مردم نیست و وضع اینترنت هنوز اینقدر افتضاح نشده که ...
ناشکری نکنید ، امنیت داریم و دانش هسته ای ;)
mehr1362
18-02-2022, 04:09
سند کردن دقیقا مثل آپلود کردنه ، شما فکر کن داری آپلود میکنی ! مشکلی نداره و مشکلی هم پیش نمیاد
mehr1362
18-02-2022, 04:19
کلا روش هک مک اینطوری هست که سند باید با اینترنتی باشه که کاربر در اختیار داره ، حالا هر نوعی که باشه ، ثابت یا همراه ، حتی با Dialup هم جواب میده ، و دریافت با دیش
روش و لازمه ی کار اینطوریه ، یعنی نمیتونید سند را هم با دیش انجام بدید .
سند کردن زیاد هم مشکلی نداره ، دقیقا مثل اینه که کاربر در حال آپلود کردن هست :D
خوبی این روش این هست که شما در مقابل مصرف 1 گیگابایت اینترنت برای سند ، میتونید 10 گیگ دانلود کنید ( وبگردی یا دانلود )
mehr1362
18-02-2022, 04:39
بله که آقای ماسک دست به تجارت زده وگرنه عاشق چشم و ابروی کشورهای محروم و نقاط دوردست که نیست. امریکا در کشور همسایه (افغانستان) پول مردم را به نفع خود ضبط کرده و حتی نان هم به مردم نمیدهد بعد بیاد اینترنت بدهد.
چقدر سادهاید.
بگذریم من خودم صبح دانلود کردم خوب بود البته نه همراه آخر بلکه دیگری ، سرعت تک کانکشن خارجی ۵ مگابایت دانلود داشتم عالی بود.
هیچ کسی دلش برای مردم ایران یا مثلا افغانستان نسوخته ، آمریکا هر چیزی که داره برای خودش داره ، همونطور که روسیه و چین هم هر چیزی دارند برای خودشون دارند ، حتی اگر فکر کنید دلسوزی هم دارند ، دلسوزی کردن و خرج کردن برای دیگران هم حد و اندازه ای داره
خیلی ها این رو متوجه نیستند ، برای همین هست که وقتی میگیم چین ، فکر میکنند عاشق سینه چاک آمریکا هستیم ! هر کشوری به دنبال منافع خودش هست ;)
آمریکا به مدت 20 سال نیمچه آزادی برای افغانستان آورد ، قرار هست تا 200 سال دیگه سربازش کشته و نقص عضو بشه ؟ اینهمه تجهیزات و آموزش در اختیار افغانستانی ها گذاشت ، آیا میتونه فرهنگ مردم را هم تغییر بده ؟! عرضه نداشتند یا نخواستند از کشور خودشون دفاع کنند !
طالبان مبارکشون باشه ، ما باید درس عبرت بگیریم و در مقابل هر چیزی خنثی نباشیم ، وگرنه در کشور خودمون کم نیستند کسانی که افکار طالبانی دارند ولی در ظاهر کت و شلوار پوش هستند !
mehr1362
18-02-2022, 05:14
اسم سایت ها رو برام خصوصی می کنید؟ ممنون
شرمنده که دیر شد ، چند روزی سر نزدم
خصوصی فرستادم ، ایشالا به کارتون بیاد :»
شرمنده که دیر شد ، چند روزی سر نزدم
خصوصی فرستادم ، ایشالا به کارتون بیاد :»
سلام
برای منم ارسال میکنید
GHAGHALEELEE
19-02-2022, 01:48
کلا روش هک مک اینطوری هست که سند باید با اینترنتی باشه که کاربر در اختیار داره ، حالا هر نوعی که باشه ، ثابت یا همراه ، حتی با Dialup هم جواب میده ، و دریافت با دیش
خوبی این روش این هست که شما در مقابل مصرف 1 گیگابایت اینترنت برای سند ، میتونید 10 گیگ دانلود کنید ( وبگردی یا دانلود )
--------------------------------------------------------
mehr1362
19-02-2022, 02:10
نه برادر، سند کردن هم با دیش و دستگاه مخصوص هست منتهی تو ایران باید مجوز داشته باشی که فقط به افراد و نهادهای خاص میدن. اصلا کسی از نت ماهواره ای استفاده میکنه که دسترسی به نت معمولی امکانپذیر نیست براش.
سلام ، خصوصی ارسال شد :دی
david848
19-02-2022, 13:22
راجب هزینه شما اشتباه میکنید .قیمت 100 دلار حتی برا امریکا هم یه جکه سرچ کنید فیبر گیگابیتی هزینه هاش رو تا یک 5 ام این قیمت هم میتونن تهیه کنن با 5 برابر سرعت یا بیشتر + پایداری . شرکت اینو راه اندازی کرده برای رقابت نه فقط امریکا باید قیمت گذاری برای هند افریقا یا... کامل متفاوت از امریکا باشه. تو خود امریکا هم مگر شخص دیوانه یا خوره فناوری باشه که بخاد اینو با این قیمت تهیه کنه یا دسترسی به فیبر نوری نداشته باشه تو نقاط دور دست
مجوز رگلاتوری برای ایجاد پایگاه زمینی هست که پهنای باند لازم رو تهیه کنن این اتفاق میتونه از کشور های همسایه هم بیافته
مورد سند هم فکر کنم اشتباه کنید من هم اطلاعی ندارم. تست های که یوتیوب نشون میدن با اپلود بالا نیاز یه اینترنت پرسرعت دیگست فک کنم سند و رسیو یکجا باشه
GHAGHALEELEE
19-02-2022, 13:22
سلام ، خصوصی ارسال شد :دی
سلام، خصوصی پاسخ داده شد :n33:
GHAGHALEELEE
19-02-2022, 13:31
راجب هزینه شما اشتباه میکنید .قیمت 100 دلار حتی برا امریکا هم یه جکه سرچ کنید فیبر گیگابیتی هزینه هاش رو تا یک 5 ام این قیمت هم میتونن تهیه کنن با 5 برابر سرعت یا بیشتر + پایداری . شرکت اینو راه اندازی کرده برای رقابت نه فقط امریکا باید قیمت گذاری برای هند افریقا یا... کامل متفاوت از امریکا باشه. تو خود امریکا هم مگر شخص دیوانه یا خوره فناوری باشه که بخاد اینو با این قیمت تهیه کنه یا دسترسی به فیبر نوری نداشته باشه تو نقاط دور دست
مجوز رگلاتوری برای ایجاد پایگاه زمینی هست که پهنای باند لازم رو تهیه کنن این اتفاق میتونه از کشور های همسایه هم بیافته
مورد سند هم فکر کنم اشتباه کنید من هم اطلاعی ندارم. تست های که یوتیوب نشون میدن با اپلود بالا نیاز یه اینترنت پرسرعت دیگست فک کنم سند و رسیو یکجا باشه
بله چند روز پیش تو توئیتهای ایلان ماسک دیدم طرف یک دیش داشت بدون هیچ ال ان بی و وسیله اضافی روی دیش میگفت نت رو از استارلینک گرفته و ارسال و دریافت بصورت لیزری هست. اصلا تکنولوژی استفاده شده در دیشهاش مثل سابق نیست. علتش هم فکر کنم فاصله ماهواره های اسپیس ایکس با زمین باشه که نزدیکتر هست.
دقیقا این نت رو برای افراد همه کشورها راه اندازی کرده. مشکلی که از اول من اشاره کردم این بود که چه جوری میشه روشهایی که دولت ایران جلوش رو میگیره رو دور زد. یکیش همین ممنوعیت ارسال موج سند ماهواره ای بود که الان با این دیش جدید شاید سیگنالی ضعیف جا بگذاره.
mehr1362
20-02-2022, 02:13
شما بخر استفاده کن و برای ما هم تصویر بزار لذت ببریم ! ;) باقیش حرف زدن مفته ;)
در مورد سند و رسیو لازم به توضیح نمیبینم ، چون تجربه ای در این زمینه ( هک مک ) ندارید و بنده هم نمیتونم داخل تاپیک جزئیات بنویسم ;) عزیزم چیزی که بنده نوشتم در مورد هک مک بود نه اینترنت ایلان ماسک !
اینترنت ایلان ماسک فعلا یک رویا و آرزوست ، ملت خوش باشند به امید تعبیر شدنش ;)
شاید در آینده دور ، اله اعلم :rolleye:
500 دلار برای تجهیزات و 100 دلار ماهانه
خبر 18 روز قبل :
ایلان ماسک امروز اعلام کرد که اینترنت ماهوارهای اسپیسایکس، سطح جدیدی از سرویس را به نام «استارلینک پرمیوم» ارائه خواهد داد. این سرویس شامل آنتن قدرتمند بزرگتر و سرعت بین ۱۵۰ و ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه با تاخیر ۲۰ تا ۴۰ میلیثانیه خواهد بود. دریافت استارلینک پرمیوم مستلزم پرداخت ۲۵۰۰ دلار برای آنتن و ۵۰۰ دلار هزینه ماهانه است
کاملا گویاست ، 2500 دلار برای روتر و آنتن و ماهانه 500 دلار :دی
هزینه تجهیزات ذکر شده برای کشورهایی هست که قانونی وارد شود ، اینجا یه دیش آفست معمولی هم قاچاقی وارد کنند قیمتش تا برسه دست مصرف کننده 3 برابر شده :D
یه خواننده عرب در آمریکا کنسرت داره و بلیطش 700 دلار ، ایرانی های ساکن لس آنجلس خریدند و جناب شب خیز هم واسش تبلیغ کرد ، چرا فکر میکنید 100 دلار در آمریکا خیلی هست ؟! :rolleye:
mehr1362
20-02-2022, 02:22
سلام، خصوصی پاسخ داده شد :n33:
خصوصی فرمودید هکر بودید و اینترنت ماهواره ای داشتید ، بسیار عالی
با توجه به توضیحاتی که قبلا نوشتید از جمله :
اصلا کسی از نت ماهواره ای استفاده میکنه که دسترسی به نت معمولی امکانپذیر نیست براش.
و همچنین :
علت ارسال با ADSL هم این بود که اگر میخواستی با دیش ارسال کنی به سر ساعت نکشیده بود دستگیر میکردن و خدا میدونه با چه اتهاماتی روبرو میشدی. برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش.
شما اگر مکی را هک کرده بودید الان میدونستید که روش و نحوه ی کار نیاز داره به سند کردن توسط اینترنت همراه یا خانگی !
مگر اختیاری هست که نوشتید :
برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش !!!
نوشتید : برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش !!!!
نه عزیزم ، روش کار همین هست و اختیاری نیست . سند باید توسط اینترنت ثابت یا همراه انجام شود و اختیاری نیست
شما یک سوم اول هک کردن مک را توضیح بدید ، ببینم شما هکر بودید یا فقط یه چیزی شنیدید ، میخوام ببینم تجربه ای دارید یا فقط چیزی را که شنیدید بازگو میکنید !
دو مورد از ملزومات و نرم افزارهای مورد نیاز را نام ببرید !
با تشکر :»
mehr1362
20-02-2022, 04:07
سلام
برای منم ارسال میکنید
سلام ، شرمنده فراموش شد
ارسال کردم :»
اجرای بی سروصدای طرح صیانت؛ علت کاهش سرعت اینترنت
عباس عبدی:
سقوط ٧ پلهای رتبه جهانی اینترنت ایران در بهمن ١۴٠٠ ؛ علت: جلوی افزایش ماهانه ظرفیت را گرفتند.
کندی اینترنت ربطی به زیرساختها ندارد.
این وضع ناشی از اجرای بیسروصدای «طرح صیانت» پیش از «تصویب قانون» است/جماران
تو یک کشور مذهبی مثل ایران عده ای از مردم به اینجور خرافات اعتقاد دارن:
طالبان توسط آمریکا تاسیس شد...
ترامپ از داعش پشتیبانی میکنه...
حملات 11 سپتامبر نقشه جرج بوش بود...
اولین نشست سازمان ملل در حوزه علمیه برگزار شد....
شاه قبل از رفتن از صدام حسین درخواست حمله به ایران داد...
-------------------------------
چرا مسلمانان در فقر و فلاکت زندگی میکنند؟
افکار ما = رفتار ما ، رفتار ما = عادت ما . عادت ما = شخصيت ما و شخصيت ما سرنوشت ما را مي سازد .
------------------------------
منظور از خرافات یعنی :
پيشگويى... فالگیری...
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجله پاسدار اسلام تیر ماه سال 1392 شماره 379
بررسی مفاهیم خرافی در دین و پیامدهای آن
نویسنده : دکتر مرضیه مختاری پور
خرافه و خرافه گرایی از دیرباز در هر جامعه ای وجود داشته و همچنان وجود دارد. خرافات در میان ملت ها و جوامع بستگی به نوع تفکر و نگرش و فرهنگ و آداب و سنن آنان دارد، ولی آنچه که ممکن است بین جوامع گوناگون متفاوت باشد، رواج کم یا زیاد بودن خرافات در میان آنان است. جامعه شناسان گفته اند هرچه سطح فرهنگ جامعه ای پایین تر باشد در آن جامعه خرافه گرایی رواج بیشتری دارد. بنابراین پدیدة یاد شده مختص جامعة امروز ما نیست، بلکه جوامع قبل از ما نیز با آن درگیر بوده اند و آیندگان نیز از این امر در امان نخواهند بود! هم اکنون نیز در کشور های پیشرفتة دنیا شاهد گسترش خرافه گرایی هستیم؛ زیرا فرهنگ عمومی جامعه از سوی دانشمندان و عالمان دینی یا فیلسوفان هدایت نمی شود، بلکه دیگران به صورت شِبه دینی و شِبه عقلی میدان را به دست گرفته اند. از جمله راه های نفی خرافه و در واقع در صدد رفع آن بر آمدن از جامعة اسلامی توصیه و توجه به تفکر و تعقل است.
سیرة عملی پیامبر اکرم (ص) در مبارزه با خرافات عصر جاهلی هم نمونه ای جالب از چگونگی ارتباط و برخورد با مفهوم خرافه است. ایشان در ابتدا خرافات عصر جاهلی را اموری باطل و اشتباه اعلام کردند و سپس عقول و اندیشه ها را به سمت یکتاپرستی سوق دادند (یوسفی، ۱۳۸۹). همچنین دین و فرهنگ های اصیل و الهی که ما از آنها به عنوان امر دینی یاد می کنیم به نحوی ارتباط با ماوراء را مطرح می کنند و معنویت را در پیش می کشند و این خود مجالی است گسترده برای جولان و رشد خرافه در بستر دینی. از این رو امور خرافی در مفاهیم دینی به دلیل شرایط خاص آن وجود دارند و ادیان و فرهنگ ها در طول زمان دستخوش تغییرات و خرافاتی شده اند.
انواع خرافات
خرافه پرستی متنوع است و ممکن است به یکی از اشکال زیر در اجتماع رواج یابد:
ـ خرافات دینی: اعتقاد به ارواح (پرستش درخت، رودخانه، حیوانات، ارواح نیاکان و... ) مثل فیشیسم و آنیمیسم؛
ـ خرافات اجتماعی: خوش شانسی، بدشانسی، به تخته زدن، طلسم، تعویذ، آینه شکستن، جاهای مراد، فالگیری، عطسه کردن؛
ـ تجربه های غیبی: اشباح، خانه های جن زده، پیشگویی و کهانت؛
ـ خرافات شخصی: تصور شخصی دربارة سعد و نحس بودن رنگ ها، روز ها، مکان ها، لباس ها، پرنده ها، خودروی سواری و... (سجاد، 1386).
در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:
1. خرافات پیرامون جن: جن در لغت به معنای پوشیدگی و پنهانی است. این واژه در موارد متعددی در قرآن بیان شده است و سوره ای به همین نام در قرآن وجود دارد که در آن برخی از ویژگی های این موجود پنهان بیان شده است. برطبق آیاتی از دیگر سوره های قرآن این موجود همانند انسان مادی بوده و از آتش (سورة حجر، آیه 27) یا آمیخته ای از آتش (سورة الرحمن، آیة 15) آفریده شده است و موجودی است با شعور و اراده که به اقتضای طبیعتش از حواس بشر پوشیده است و در شرایط عادی، قابل درک حسی نیست. او مانند انسان، مکلف است (سورة حجر، آیات 29 تا 42) و در آخرت برانگیخته می شود و در این جهان می تواند مطیع یا عاصی، مؤمن یا مشرک و... باشد (سورة جن، آیات 11 تا 15). اگرچه جن از نظر قدرت فکری ضعیف است، چون درک او درکی عقلی و قوی نیست و حداکثر خیالی و وهمی است، ولی قدرت فیزیکی او زیاد است؛ از جمله می تواند با سرعت زیاد کارهای خارق العاده انجام دهد و بارهای سنگینی را در کمترین زمان جابه جا کند. در داستان حضرت سلیمان (ع) ـ در قرآن مجید ـ وقتی عفریتی از جن مدعی می شود که می تواند تخت بلقیس را در زمان بسیار اندکی از سرزمین بسیار دوری منتقل کند و به نزد آن حضرت بیاورد، حضرت سلیمان (ع) او را تکذیب نمی کند.(۱) این دلیل برقدرت فوق العادة جن ها است. دربارة آزار و اذیت جنیان و ضرر وارد کردن به انسان ها، مرحوم شیخ مفید (ره) (1413) در کتاب «ارشاد» آورده است: «در آثاری از ابن عباس نقل شده: زمانی که پیامبر اسلام (ص) به قصد جنگ با قبیلة بنی مصطلق از مدینه خارج شد، هنگام شب به درّة وحشتناک و صعب العبوری رسید. اواخر شب جبرئیل بر آن حضرت نازل شد و خبر داد که طایفه ای از جن در وسط دره جمع شده و قصد مکر و شرّ و آزار و اذیت شما و اصحابتان را دارند»(ص 399). از این قضیه معلوم می شود که حتی افراد مؤمن و نیکوکار ممکن است مورد آزار و اذیت گروه ها و افرادی از جن قرار گیرند؛ البته باید توجه داشت که اگر چه وجود جن امری واقعی است و قدرت بر انجام کارهای بزرگ و فوق العاده ای دارند، اما واقعیت آن است که بیش از اندازه دربارۀ این موجودات بزرگ نمایی شده است و دروغ ها و خرافات زیادی دربارة این موجود در اذهان مردم وجود دارد، مثل اینکه آنها را با اشکال عجیب و غریب و وحشتناک و موجوداتی دارای دُم و سُمّ تصور کرده و صرفاً موذی، پرآزار، کینه توز و بد رفتار می دانند که اگر یک ظرف آب داغ ریخته شود، آنها خانه هایی را به آتش می کشند و موهوماتی از این قبیل... که با هیچ عقل و منطقی مناسبت ندارد و قابل قبول نیست،(۲) زیرا آنها در نوع خود شرور و صالح دارند. علاوه بر اینکه برای انسان این امکان وجود دارد که با اتخاذ شیوه هایی از آزار آنان در امان بماند.
آن گونه که از نقل تاریخ و قضایا به نظر می رسد، از گذشته تا به امروز تصورات بسیاری از مردم از توهمات و داستان های مربوط به جن پُر بوده؛ به طوری که گروهی به کلی منکر آن هستند و خرافه ای بیش نمی دانند و از جانب دیگر، برخی افکارشان از تصورات و خاطرات و داستان های اغراق آمیز جن پرشده است و می توان گفت که هر دو گروه راه افراط را پیش گرفته اند. دین مبین اسلام حقیقت آن را ثابت می داند و تصورات واهی را در خصوص جن تصحیح می کند و اوهام و خرافات را از افکار و دل ها می زداید و دل ها را از سلطۀ توهمات آزاد می گرداند؛ از این رو سوره ای را در قرآن به بیان ویژگی های آن اختصاص داده است.
2. خرافۀ چلّه بریدن برای بخت گشایی: یکی از خرافاتی که در بین مردم رواج دارد، چلّه بریدن برای بخت گشایی در امور مختلف است، به عنوان نمونه گفته شده: «اگر بچه ای در چلّه باشد، استخوان های آن بچه خوب رشد نمی کند و بچه ضعیف الجثّه بار می آید و قد او کوتاه می ماند. برای بریدن چلّة کودک، مقداری نخ ابریشم سرخ و سفید را از نوک انگشتان پا تا سر بچه، با آن نخ اندازه گرفته و دعایی را چهار بار بر آن نخ می خوانند و فوت می کنند. سپس آن نخ را به چهار قسمت تقسیم کرده و در چهار گوشة اتاق دفن می کنند و معتقدند آن مرض رفع خواهد شد». همچنین گفته شده: «اگر زنی در چلّه افتاده باشد هرگز فرزنددار نمی شود و اطبا هم از آن سر درنخواهند آورد. یکی از نمونه هایی که از خرافۀ چلّه بریدن نقل شده، این نمونه است که مثلاً «خانمی با باز کردن قرآن به دختری ۴۰ ساله که ازدواج نکرده، گفته چلّه افتاده؛ یعنی برای کسی دیگر کاری کرده اند و چلّه بر تو افتاده باید دعا بگیری!».(۳) دربارة این موارد باید گفت: یکی از بزرگ ترین آفات هر دینی گرایش مردم به خرافات است. بحث چلّه بریدن در زنان برای حامله شدن یا برای تسریع در امر ازدواج یا برای رشد استخوان های بچه، همه از خرافاتی است که هیچ اثر و نشانه ای از آن در متون روایی نیست، همان طور که فهمیدن این طور مطالب از قرآن بیشتر شبیه به دروغ و کذب است. بسیاری با همین شگردها مردم را به دور خود جمع می کنند و از آنان سوء استفاده های مادی یا احیاناً غیرمادی می کنند. بهتر است انسان به جای مراجعه به این امور به خداوند توکل کند و از او کمک بطلبد و مطمئن باشد که خداوند خیر و مصلحت او را می خواهد.(۴)
3. خرافۀ آیینه بینی: یکی از خرافات شایع در بین بعضی از مردم، آیینه بینی است. توضیح اینکه برای این کار مثلاً یک بچۀ ۱۲ سال به پایین را حاضر کرده و یک آیینه به دستش می دهند و می گویند در آن نگاه کند. سپس سورة کافرون را خوانده و به سر آن طفل فوت می کنند. اگر این کار چند بار تکرار شود چند نفر از جن ها در آیینه حاضر می شوند و به همه چیز جواب می دهند. مجرب است». این عمل، مبنای دینی ندارد و در روایات ما نیست. در روایات این گونه امور که سبب خروج انسان از مسیر زندگی طبیعی و ورودش به یک زندگی با مفاهیم و اموری غیرواقعی است، تأیید نشده، بلکه از آن نهی شده است.(۵)
4. خرافۀ عِدّة زنان: «عِدّه» در اصطلاح فقها عبارت از تـربـّص (حـالت انـتـظـار) شـرعـی اسـت کـه زن بـعـد از طـلاق و زوال نـکـاح یـا وفـات شوهر لازم اسـت مـدتـی درنـگ کند، سـپـس همسر دیـگـری اخـتـیـار کند. علت واقعی عده، مانند بسیاری از اسرار نهفته در امور عالم، بر ما مخفی است. اما یکی از حکمت های عِده نگه داشتن زن بیوه، این است که اگر زن بعد از مرگ شوهر فوراً ازدواج کند، این مطلب با محبت و دوستی و حفظ احترام شوهر سابق سازگار نیست و به علاوه موجب جریحه دار شدن عواطف بستگان متوفی است. رعایت حریم زندگانی و زناشویی حتی بعد از مرگ همسر موضوعی است فطری و از این رو همیشه در قبایل مختلف آداب و رسوم گوناگونی بر این منظور بوده است. گرچه گاهی در این رسوم آن چنان افراط می کردند که به خرافات کشیده شده و عملاً زنان را در بن بست و اسارت قرار می دادند. برای نمونه بعضی از قبایل پس از مرگ شوهر، زن را آتش زده یا بعضی او را با مرد دفن می کردند، برخی زن را برای همیشه از ازدواج مجدد محروم کرده و گوشه نشین می کردند و در پاره ای از قبایل زن ها موظف بودند مدتی کنار قبر شوهر زیر خیمة سیاه و چرکین با لباس های مندرس و کثیف، دور از هرگونه آرایش و زیور و حتی شست و شو به سر برده و بدین وضع شب و روز خود را بگذرانند. آیة ۲۳۴ سورة بقره بر تمام خرافات و جنایات خط بطلان کشیده و به زنان بیوه اجازه می دهد بعد از نگهداری عدّه و حفظ حریم زوجیت گذشته، اقدام به ازدواج کنند.(۶)
5. خرافۀ ازدواج در ماه شوال: یکی از خرافات رایج در صدر اسلام، این بود که اعراب جاهلی به خاطر برداشت نادرستی که از ماه های سال داشتند، ازدواج در ماه شوال را جایز نمی دانستند و معتقد بودند هر ازدواجی که در این ماه انجام شود منجر به جدایی یا مرگ می شود. «ابن ابی الحدید معتزلی» (1337) در شرح نهج البلاغه در فصل بیان احوال و اخبار عایشه، همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) می گوید: «پیامبر (ص) در ماه شوال با عایشه ازدواج کرد و عایشه نیز دوست داشت که دختران را در ماه شوال همسر دهد و بارها می گفت: با اینکه من در ماه شوال ازدواج کرده ام، آیا در میان زنان پیامبر (ص) خوشبخت تر از من سراغ دارید! سپس ابن ابی الحدید می افزاید: عایشه با این حرفش درصدد رد عقیدۀ کسانی بود که در صدر اسلام گمان می کردند ازدواج در ماه شوال و بین دو عید (عید فطر و عید قربان) مکروه و ناپسند است».(۷) امروزه نیز در بین برخی از مسلمانان به خصوص اهل سنت و در برخی از مناطق آسیا، این عقیدۀ باطل که از همان عقیدۀ جاهلی نشأت گرفته است، رایج است.
6. خرافۀ حروف حک شدۀ در دست و ازدواج فامیلی: یکی از خرافات، دربارة ازدواج است. به عنوان نمونه گفته می شود حروف حک شده روی دست اگر به هم چسبیده باشد، ازدواج فامیلی است و اگر جدا باشد ازدواج فامیلی نیست. این مسئله حقیقت ندارد و ریشۀ دینی و علمی ندارد، بلکه از خرافاتی است که علاوه بر عدم اعتنا به آن باید با این گونه افکار اشتباه و سنت های کاذب مبارزه کرد و ریشۀ آنها را خشکاند.(۸)
7. خرافۀ فال بد زدن: از جملۀ خرافاتی که در میان مردم رایج است، فال بد زدن یا همان تشاؤم است. عرب از فال بد به «تطیّر» و یا «طیرة» یاد می کند. ریشۀ این کلمه از طیر به معنای پرنده است. از آنجا که عرب، فال بد را غالباً به وسیلۀ پرندگان می زد، گاهی پریدن پرنده ای را از دست چپ، نشانۀ تیره روزی می دانست، گاهی صدا کردن کلاغ را به فال بد می گرفت و به این جهت کلمة تطیّر را در فال بد به کار برده است. «شهید مطهری» می گوید: «در تواریخ نوشته اند و در کتب مقاتل دیده ام که وقتی اسرای اهل بیت (ع) را وارد شام می کردند و مردم به استقبال بیرون آمده بودند، گویا خود یزید بن معاویه هم به جایی در بیرون شهر آمده بود و در آنجا کلاغی صدا کرد و او از این امر فال بد گرفت. اصل و ریشة فال خوب و فال بد ظاهراً به دورة شرک و چند خدایی، به ویژه ثنویت، برمی گردد؛ چه آنکه آنان برای هرچیزی، چه خوب و مطلوب و چه نامطلوب و بد، خدایی داشتند که در عالم انسان ها تأثیر خود را می گذاشت. در چنین منظومة فکری و عقیدتی هرخدا در میان انسان ها، حیوان ها و حتی درختان، گیاهان و جمادات نیز نماینده ای داشت، که مظهر او تلقی می شد و همین موضوع در ادامه به گونة مبارک و شوم پذیرفته شد، لیکن با تغییر مذهب و رواج توحید، اگر چه مبنای عقلانیتی آن از میان رفت، ولی نماد خوب و بد، مبارک و شوم، خوش میمنت و بد میمنت و... از آن در فرهنگ مردم به جای ماند. از جملة این اعتقادات، شوم بودن جغد، کلاغ، بلدرچین و امثال اینها یا میمنت داشتن سبز قبا، هدهد و پرستو و مانند اینها است که می تواند در تصمیم گیری ها اثر بگذارد. در میان این عقاید نمونه هایی هم یافت می شود که آثار تخریبی زیادی دارد و موجب آزار مؤمن، فال بد زدن به سیّد و آخوند در نخستین برخورد صبح یا به هنگام سفر است. معتقدند که یک مسافر وقتی می خواهد مسافرت کند، اگر سیّدی به او بر بخورد مسافرتش شوم است و عاقبت ندارد، به عکس اگر کولی به او برخورد کند دیگر سفرش سفر مبارکی است.(۹)
یکی از بزرگ ترین مزیت های دین اسلام عقل گرایی و مبارزه با خرافاتی است که در زمان جاهلیت وجود داشته یا بعد از آن به وجود آمده و می آید. در احادیث متعددی از مسلمانان خواسته شده است تا از فال بد زدن بپرهیزند؛ برای نمونه پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید: «فال بد زدن را کنار بگذارید»(۱۰) و در روایت دیگری می فرماید: «... اگر گاهی به عملی فال بد زدی آن را (با توکل بر خدا) انجام ده».(۱۱) شهید مطهری بیان می کند: «قرآن کریم در آیات زیادی با کمال صراحت این مطلب را می گوید که منشأ فال بد و هر شومی و نحوستی که وجود دارد، خارج از وجود خود بشر نیست؛ یعنی بشر ممکن است فکر و عقیده اش فکر و عقیده شومی باشد؛ وقتی که فکر و عقیده اش سراسر خرافه و جهالت است، شومی در جهالت است. شومی جز در اخلاق فاسد در جای دیگری نیست. شومی جز در اعمال پلید در چیز دیگری نیست. از نظر سعادت بشری، اگر بخواهیم حساب کنیم چه کشفی بزرگ ترین کشف ها در دنیا است، من خیال می کنم بزرگ ترین کشفی که در دنیا به حال بشر مفید و سعادتمند است و بسیار عمیق و ارزنده است، ولی بشر کمتر می خواهد زیر بار آن برود این کشف است: دَواؤُکَ فیکَ وَ داؤُکَ مِنْکَ؛ ای بشر! دردت از خودت برمی خیزد، منشأ بدبختی تو، خودت هستی و نه چیز دیگر، سرنوشت شوم را خودت به دست خودت برای خودت به وجود می آوری، سرنوشت شوم تو به دست دیگری نیست و همچنین تبدیل سرنوشت هم جز به دست خودت نیست؛ چاره این شومی و این سرنوشت بد هم در وجود خود توست، همان طور که در سورة اسرا، آیة 13 آمده است: «وَ کُلَّ انْسانٍ الْزَمْناهُ طائِرَهُ فی عُنُقِهِ وَ نُخْرِجُ لَهُ یَوْمَ الْقِیمَةِ کِتاباً یَلْقیهُ مَنْشوراً».(۱۲)
8. مسئلة شفاعت در دو بوتة فهم اصیل و خرافی: شفاعت در بوتة لغوی خود به معنای میانجی شدن است؛ یعنی بین دو چیز واقع شدن. در واقع، اگر ما باشیم و همین معنای ظاهری و لغوی آن، مشکلی نخواهیم داشت؛ زیرا این ادب رایجی در تمامی ملل و در تمام اعصار است که شخصی موجه میان خاطی و آمر واسطة بخشودن می شود که به این امر شفاعت می گویند. مشکلی که در خصوص مسئلة شفاعت هست زمانی است که شناخت درستی از قضیه در دست نیست و شخص شافع، بزرگ تر، درشت تر و دارای کوکبة جلال افزون تر یا مساوی نسبت به آمر ـ و در اینجا خداوند ـ به نظر می آید. معنادهی مفهوم شفاعت در خصوص انبیا و اولیای الهی از مقولة نخست، یعنی براساس مفاد لغوی و عرفی آن است و علمای محقق و متبحر اسلام، همواره در جهت روشنگری آن تلاش کرده اند. انحراف از چنین معنایی در جهت دادن مفهوم شفاعت، موجب گمراهی مردم و وهن دین می شود و از این رو علاوه بر برخی از دانشمندان عامه (چون «ابن تیمیه») که آن را شرک دانسته اند، علمای شیعه نیز با چنین برداشتی مخالفت ورزیده اند و آن را موجب ضلال و اضلال دانسته اند(۱۳) مکرر گفته ایم که ما هم اگر بخواهیم دربارة شفاعت شفاعت گران چنین اعتقادی داشته باشیم و بگوییم خدا یک دستور دارد، یک قانون دارد، یک رضایت دارد، امام حسین (ع) دستور و قانون و رضایت دیگری دارد. خدا یک دستگاه دارد، امام حسین (ع) دستگاه دیگری، دستگاه خدا یک حساب دارد، دستگاه امام حسین (ع) حساب دیگری و آنجا مطلب به شکل دیگری است، بعد بگوییم ما که دستمان به خدا نمی رسد، آنجا کار خیلی مشکل است، می آییم امام حسین (ع) را که به چیزهای سهل و ساده ای راضی می شود شفیع قرار می دهیم. خدا به انسان می گوید نماز، روزه، جهاد با نفس، اخلاق پاک، حج، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر، کارهای بسیار سخت. به عکس، امام حسین (ع) دستگاه بسیار ساده ای دارد، با مجلس روضه گرفتن و دانة اشکی ریختن و چند بار سینه زدن و خلاصه در چند روز دهة عاشورا سهل و ساده می شود همة قضایا را صاف کرد، ما به جای اینکه از در خدا وارد بشویم که درِ بسیار سخت و مشکلی هست، از در امام حسین (ع) وارد می شویم، بعد امام حسین (ع) خودش می رود آنجا کارها را درست می کند، اگر چنین اعتقادی داشته باشیم به خطا رفته ایم.(۱۴) اگر گفتید من نماز نمی خوانم به جایش کار دیگری برای امام حسین(ع) می کنم، امام حسین (ع) به چیزی راضی می شود و خدا به چیز دیگر، نه خدا را شناخته اید، نه امام حسین (ع) را. امام حسین (ع) آن کسی است که در خطبة روزهای اولش فرمود: «رضی اللّه رضانا اهل البیت». اصلاً امام حسین (ع) اگر رضایی غیر از رضای خدا داشته باشد که امام نیست... چنین کسی نه خدا را شناخته است و نه امام حسین را و با این شکل در خانة امام حسین (ع) رفتن، نخستین کسی که انسان را طرد می کند خود امام حسین است.(۱۵)
mehr1362
20-02-2022, 18:59
تو یک کشور مذهبی مثل ایران که مردم به خرافات اعتقاد دارند
بحث های سیاسی هم میشه مثل این :
افکار ما = رفتار ما ، رفتار ما = عادت ما . عادت ما = شخصيت ما و شخصيت ما سرنوشت ما را مي سازد .
درود بر شما عزیز ، بسیار زیبا فرمودید :n12::»
ندیدم مطابقت :n08:
ایران در رتبه ۱۶۰ جهانی با ۷۵ دلار حداقل_دستمزد ماهانه؛
پایینتر از عراق، بنگلادش و لیبی!
دستمزد سالانه میانگین در ایران بر اساس شاخص برابری قدرت خرید در سال ۲۰۱۸، در حدود ۱۱ هزار و ۸ سنت بوده و دستمزد ساعتی ۴ دلار و ۸ سنت. این رقم بر اساس شاخص برابری قدرت خرید است ./ایلنا
دوست عزیز لطفاً این شخص را با این مستند ریپورت کنید.
برادر این انگل ها رو خدا زده ولش ون کنید
ژیان یادت نیست
اینها اگر چوب هم به نون شون فرو کنن باز میان از ج ا تعریف میکنند که چه چوب خوبی فروکرده آمریکا رو نگاه کنید چه چوب های بدی داره ما بهتر یم چون آمریکا بده
david848
22-02-2022, 01:34
بله چند روز پیش تو توئیتهای ایلان ماسک دیدم طرف یک دیش داشت بدون هیچ ال ان بی و وسیله اضافی روی دیش میگفت نت رو از استارلینک گرفته و ارسال و دریافت بصورت لیزری هست. اصلا تکنولوژی استفاده شده در دیشهاش مثل سابق نیست. علتش هم فکر کنم فاصله ماهواره های اسپیس ایکس با زمین باشه که نزدیکتر هست.
دقیقا این نت رو برای افراد همه کشورها راه اندازی کرده. مشکلی که از اول من اشاره کردم این بود که چه جوری میشه روشهایی که دولت ایران جلوش رو میگیره رو دور زد. یکیش همین ممنوعیت ارسال موج سند ماهواره ای بود که الان با این دیش جدید شاید سیگنالی ضعیف جا بگذاره.
بعیده اجازه بدن سخت افزار ثالث به شبکشون متصل بشه.راجب دور زدن یا اختلال هم باید اول پیدا کنید ببینید تو چه باند و فرکانسی کار میکنه این فناوریشون.در کل تو یه مثلث فرضی قرار داشته باشه فرستنده فک کنم شناسایی شدنش راحت باشه.باز هم اینا همش حرفه باید یه متخصص یا تحصیل کرده این رشته حرف بزنه در موردش
کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در جلسه امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت با ۱۸ رای مثبت و یک رای منفی تایید شد. قرار است جزییات این طرح در جلسات بعدی این کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.
mehr1362
22-02-2022, 16:56
کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در جلسه امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت با ۱۸ رای مثبت و یک رای منفی تایید شد. قرار است جزییات این طرح در جلسات بعدی این کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.
همین الان هم در حال اجراست و احتمالا وضعیت بدتر هم خواهد شد ، باقیش فقط نمایشه
سرعت دانلود همراه اول برای من بین 700 کیلوبایت تا 1 مگابایت :rolleye:
بله
فرمایشات شما صحیح
این نکته را هم متذکر شوم که کشور ما باسه کمپانی های بزرگ حالت موش آزمایشکاهی داره
یعنی مثل سامسونگ یا همین هواووی عزیز که بنجل شو به ما میفروشه
جنس های خوبشو باسه اروپای غربی و امریکای شمالی نگه میداره
شما ببین این بچه اینجا چقدر با ادب و با کلاس
این فرم چه داره که در خصوصی فحش خارمادر میدن
هر چی از این انگل های ساندیسی کم بشه باز هم مثل سگ زاد و ولد میکنن
الله اکبر
معاونت قوانین مجلس: رایگیری طرح صیانت فاقد اعتبار است
معاونت قوانین مجلس در نامهای به رئیس کمیسیون ویژه طرح حمایت از حقوق کاربران بر اساس قانون آئیننامه داخلی مجلس، رایگیری امروز کمیسیون ویژه و تصویب کلیات را غیر قانونی دانسته، پس به علت تخلف از مفاد صریح قانون، تصمیمگیری شتابزده امروز عملا باطل میشود.
mehr1362
23-02-2022, 02:55
تصمیم گیران برای 80 میلیون ایرانی ، روی هم رفته نیم میلیون رای دارند
جمع کردن سفره ی اینترنت ، پس همه غذا خوردن
mehr1362
هاهاها این متوهمِ حمارِ بَلَه و سَفَه را ببینید. اینقدر روی این آمریکای پوشالی خط و خش انداختیم که از روی عقده عکس پرچم آمریکا را گذاشته پروفایلش و در حالی که پشت گوشی اش، زیر لحافِ مامان دوزِ قدیمی اش دراز کشیده و تا ارمنستان هم نرفته، محل سکونتش را زده مهد آزادی جهان. توهم های شیرین یک کرم توالتِ جهان سومی! که غرق در توهمات رویایی - سانتی مانتال در حال میل به آمیزش به دفینه های انزال مدفوع امریکن لایف استایل است که از فرط حقارت، فقر ذهنی و خود تحقیری آویزان شده به پشمکِ کاپیتالیسم.
تصمیم گیران برای 80 میلیون ایرانی ، روی هم رفته نیم میلیون رای دارند
از همه مضحک تر و خنده دارتر اینجاست که دو سال است آن طرح شفافیت آرا را که با پروپاگاندای همان دسته ی قلیل و اقلیت در 98 رای گرفتند را هم بالاخره تصویب نکردند :biggrin:
این طرح صیانت نمی دانم به ثمر می نشیند یا نه ولی واضح است ویژه ترین رویای این نظام است.
کم کم به شعارهایی مثل «اینترنت، حرم است» و «صیانت مدافع حرم» هم میرسیم. حتی بعید نیست فردا روز بگن «حاج قاسم سلیمانی در مورد صیانت، وصیت کرده بود.» یکم هم اگر بگردن احتمالا یه خطبه ای چیزی تو احادیث هم پیدا میکنند در باب صیانت :biggrin:
@mehr1362 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هاهاها این متوهمِ حمارِ بَلَه و سَفَه را ببینید. اینقدر روی این آمریکای پوشالی خط و خش انداختیم که از روی عقده عکس پرچم آمریکا را گذاشته پروفایلش و در حالی که پشت گوشی اش، زیر لحافِ مامان دوزِ قدیمی اش دراز کشیده و تا ارمنستان هم نرفته، محل سکونتش را زده مهد آزادی جهان. توهم های شیرین یک کرم توالتِ جهان سومی! که غرق در توهمات رویایی - سانتی مانتال در حال میل به آمیزش به دفینه های انزال مدفوع امریکن لایف استایل است که از فرط حقارت، فقر ذهنی و خود تحقیری آویزان شده به پشمکِ کاپیتالیسم.
حوصله داری؟ ول کن بابا، تو تایپک دیگه اومدم گفتم که این طرح خوبی و بدی های داره اما با شرایط فعلی کشور قابلیت اجرایی نداره بهشون فشار اومد! مونده بودم اینها که نمیخوان اجرا بشه چرا بهشون فشار وارد شده که متوجه شدم اصلا مشکلشون این نیست که این طرح باشه یا نباشه ، دنبال سیاه نمایی اند
همین کاربر چند وقته پیش با من بحث داشت!
توی این فروم اگر صدای مخالف یک عده شنیده بشه سریعا بهش حمله ور میشن
خلاصه اینکه بحث با این جماعت که قدرت تحلیل نداره اب تو هاون کوبیدنه
به هر حال دوستان سرعت همراه اول واسه من افزایش نسبی داشته تو این هفته
با هیچی این پست کاری ندارم جز با این عکس!
دقت کنید زده روزنامه ابتکار! این روزنامه یک روزنامه جریان اصلاح طلب است که زمان ابان ۹۸ چنان از قطع اینترنت دفاع می کرد که ادم فکر می کنه اینترنت یه ماده سیاه بد بو هست! اما اکنون چنین کاریکاتور میزنه!
دو نفر سبز پوش در حال جمع کردند یک سفره! دقت کردید! در حال کوبیدن سپاه اند! یعنی ربطش میدن به جناح سمت مقابل! خیلی شسته و رفته و این جماعت مسئولیت نشر دارند!
کیه که ندونه توی ۸ سال دو دولت اصلاح طلب هیچ سرمایه گذاری روی اینترنت نشد ! و الان طلب کارند!
حوصله داری؟ ول کن بابا، تو تایپک دیگه اومدم گفتم که این طرح خوبی و بدی های داره اما با شرایط فعلی کشور قابلیت اجرایی نداره بهشون فشار اومد! مونده بودم اینها که نمیخوان اجرا بشه چرا بهشون فشار وارد شده که متوجه شدم اصلا مشکلشون این نیست که این طرح باشه یا نباشه ، دنبال سیاه نمایی اند
همین کاربر چند وقته پیش با من بحث داشت!
توی این فروم اگر صدای مخالف یک عده شنیده بشه سریعا بهش حمله ور میشن
خلاصه اینکه بحث با این جماعت که قدرت تحلیل نداره اب تو هاون کوبیدنه
به هر حال دوستان سرعت همراه اول واسه من افزایش نسبی داشته تو این هفته
این موجود با توهم «امریکن لایف استایل» روزی چند مرتبه استمنا میکند.:biggrin::biggrin: من طی چند کامنت، روی این نظام نئولیبرالیسم-فاشیسم آمریکایی خط و خش انداختم چنان فشاری بهش وارد شد که عکس پروفایلش را پرچم آمریکا قرار داد. و انواع و اقسام توهین ها و برچسب ها را به بنده زد که البته ایرادی نیست عصبانی شده. حرف حق عصبانی اش کرده. :biggrin:
این فکر کرده آمریکا چه خبر است! باید بهش گفت آمریکا خبری نیست. مردمش یا افسرده هستند و یا غرق در گرفتاری های روحی روانی. به خدا قسم 1 سال اونجا زندگی کنه بعدش اشکش درمیاد و با سر بر میگرده ایران.
این موجود با توهم «امریکن لایف استایل» روزی چند مرتبه استمنا میکند.:biggrin::biggrin: من طی چند کامنت، روی این نظام نئولیبرالیسم-فاشیسم آمریکایی خط و خش انداختم چنان فشاری بهش وارد شد که عکس پروفایلش را پرچم آمریکا قرار داد. و انواع و اقسام توهین ها و برچسب ها را به بنده زد که البته ایرادی نیست عصبانی شده. حرف حق عصبانی اش کرده. :biggrin:
این فکر کرده آمریکا چه خبر است! باید بهش گفت آمریکا خبری نیست. مردمش یا افسرده هستند و یا غرق در گرفتاری های روحی روانی. به خدا قسم 1 سال اونجا زندگی کنه بعدش اشکش درمیاد و با سر بر میگرده ایران.
شما آمریکا زندگی میکنی؟
کل جماعت غرب زده و غرب بلیسِ ایران از دم بیمار هستند. از دم، بدون استنثا.
شما آمریکا زندگی میکنی؟
تجسس از ویژگی های بارز یک فرد ایرانی است. :biggrin: خیر ولی به آمریکا، چین، فرانسه و سوئد سفر کردم.
شما آمریکا زندگی میکنی؟
راستش من خودم شخصا به امریکا سفر نکردم اما به المان و فرانسه سفر داشتم!
خدایی بخوام حتی برای دشمن خودم توصیه مهاجرتی کنم بهش میگم فرانسه نرو، چه برسه امریکا
باز المان یه خوبی های داشت ، زود شب میشد و هواش سرد بود و خیلی مواقع ابری ولی بوی بدی که تو فرانسه به بینی ادم میخوره تو المان نمیخورد...
ادرارِ سربازانِ منجیانِ راهِ آزادی روی اجساد افغانستانی.
همین ادرار، نصیب تمامِ لیسندگان غرب.
دورانِ خفقان و پر از جنایات افغانستان در دولت دکتر نجیب:
ببینید مردم افغانستان چه غذابی میکشیدند در دوران دکتر نجیب
و در نهایت مردم افغانستان با الطاف غرب نجات پیدا کردند. به این شکل:
تجسس از ویژگی های بارز یک فرد ایرانی است. :biggrin: خیر ولی به آمریکا، چین، فرانسه و سوئد سفر کردم.
آهان گفتم اگه اونجای یه اسپیدتست از سرعت اینترنت موبایل برامون بزاری ببینیم چطوره چون شنیدم پوشش دکلها 5g خیلی گسترده شده میخواستم ببینم سرعتش چقدر هست
آهان گفتم اگه اونجای یه اسپیدتست از سرعت اینترنت موبایل برامون بزاری ببینیم چطوره چون شنیدم پوشش دکلها 5g خیلی گسترده شده میخواستم ببینم سرعتش چقدر هست
فکر کنم سرعتی معادل ۱ گیگابیت بده اونجا البته شرکت به شرکت باس فرق داشته باشه البته مثل ایران هم حداکثری نمیدن دوستی دانمارک دارم میگه سرعت ۴ جی بسته به اون چیزی که میخری هست این طور نیست حجم فقط بخری ، حجم در کنار سرعت!
فکر کنم سرعتی معادل ۱ گیگابیت بده اونجا البته شرکت به شرکت باس فرق داشته باشه البته مثل ایران هم حداکثری نمیدن دوستی دانمارک دارم میگه سرعت ۴ جی بسته به اون چیزی که میخری هست این طور نیست حجم فقط بخری ، حجم در کنار سرعت!
تو تهران چندسال پیش چندتا دکل 5g زدن یه مراسم و اسپیدتست گرفتن بعد هم دکلها را خاموش و غیرفعال کردن
راستش من خودم شخصا به امریکا سفر نکردم اما به المان و فرانسه سفر داشتم!
خدایی بخوام حتی برای دشمن خودم توصیه مهاجرتی کنم بهش میگم فرانسه نرو، چه برسه امریکا
باز المان یه خوبی های داشت ، زود شب میشد و هواش سرد بود و خیلی مواقع ابری ولی بوی بدی که تو فرانسه به بینی ادم میخوره تو المان نمیخورد...
به بوی فرانسه خوب اشاره ای کردی :biggrin: زمانی که فرانسوی ها به خاطر اینکه شهرهاشون بوی ادرارِ مونده و عفونت میداده و مشغول ساختن ادکلن و عطر بودن، تو ایران حمام های عظیم و خیلی قشنگ هم نظر معماری هم از نظر کارایی ساخته میشدن. الان هم حمام های قدیمی؛ یکی از عناصر معماری ایران محسوب میشن.از بس حمام و نظافت و پاکیزکی و تمیزی در فرهنگ گذشته ایران مهم بود؛ شاه نشین و غرفه در حمام ها میساختن!
دوستان اینجا یه انجمن در مورد بحث مسائل اینترنت هست لطفا رعایت کنید
تو تهران چندسال پیش چندتا دکل 5g زدن یه مراسم و اسپیدتست گرفتن بعد هم دکلها را خاموش و غیرفعال کردن
اون برای تست بوده ، همین همراه اول و ایرانسل حداکثر سرعت ۴ جی رو نمیدن، اینکه ادم فکر کنه با ۵ جی قراره اتفاق خاصی بیفته بنظرم یکم دور از عقل باشه
گزارش یک ساله عملکرد همراه اول و ایرانسل
اون برای تست بوده ، همین همراه اول و ایرانسل حداکثر سرعت ۴ جی رو نمیدن، اینکه ادم فکر کنه با ۵ جی قراره اتفاق خاصی بیفته بنظرم یکم دور از عقل باشه
این دیگه بی کفایتی وزارت ارتباطات هست که قادر به تامین پهنای باند موردنیاز کشور نیست
این دیگه بی کفایتی وزارت ارتباطات هست که قادر به تامین پهنای باند موردنیاز کشور نیست
فقط این مورد نیست! تعلل توی توسعه خطوط ثابت کشور خودش خیلیه
تو کشورهای دیگه اینترنت ثابت ، اینترنت اصلیشون هست و همراه صرفا جهت در ارتباط بودن لحظه ای
اما در ایران چه؟ کاملا برعکس شده نت همراه شده نت اصلی و ثابت کاملا رفته کنار
همه اینها رو بزار در کنار افزایش بی مورد قیمت ها زمانی که خدمات کاهش پیدا می کنه!
aliazari426
23-02-2022, 14:33
تو یک کشور مذهبی مثل ایران که مردم به خرافات اعتقاد دارند
بحث های سیاسی هم میشه مثل این :
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها این مثال های که آوردین اصلا ربطی به کشور مسلمان نداره این مثال های که گفتین در کل جهان بحث شده و اکثرشون فیلمشون ساخته شده و ثابت شده راست بوده مثلا دولت بوش در فیلم Vice کاملا بهش پرداخته شده خود بوش یک احمق بازیچه بوده همه دولتش معاونش دیک چنی که از قدیمی های سیاست بوده با یک مافیای بزرگ خودش در همه جاهای دولت انتخاب میکرده ریاست میکرده و جنگ عراق و... باعث شده و خیلی فیلم های آمریکایی که آمرکایی واقعی هم نشون داده شده . این که میگید فقط مسلمان درست نیست آدم های مذهبی در همه جای دنیا یک شکل هست و هرجا آدم مذهبی باشه باعث عقب افتادگی و هزاران مشکل میشه مثل اردوغان طی چند ساله فاتحه ترکیه خوند یا اگر آمریکا بدید دست مسیحی ها حتما فاتحه ش خونده میشه دین مسیح هم مثل اسلام هزاران فرقه داره هزاران حرف و حدیث که هر کی یک چیزی میگه! کل تاریخ انسان هرجا دست مذهبی ها بوده فقط باعث بدبختی گرسنگی عقب افتادگی خونریزی جنگ و.... شده و خواهد شد.
یک گزارشی از وضعیت بسته شبانه بدید هنوز هم سرعت محدود شده هست یا؟
فقط این مورد نیست! تعلل توی توسعه خطوط ثابت کشور خودش خیلیه
تو کشورهای دیگه اینترنت ثابت ، اینترنت اصلیشون هست و همراه صرفا جهت در ارتباط بودن لحظه ای
اما در ایران چه؟ کاملا برعکس شده نت همراه شده نت اصلی و ثابت کاملا رفته کنار
همه اینها رو بزار در کنار افزایش بی مورد قیمت ها زمانی که خدمات کاهش پیدا می کنه!
آره متاسفانه توسعه زیرساخت فیبرنوری در کشور خیلی کند هست و با دید منفی که مسئولان در مورد اینترنت دارن مانع از هر گونه اختصاص طرح و بودجه در این زمینه میشوند از نظر آنها اینترنت نباید توسعه یابد و حتی باید محدود شود
mehr1362
23-02-2022, 15:56
@mehr1362 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میبینم که تسمه تایم پاره کردی مزدور جان :biggrin::thumbsup: سوزشت را خیلی دوست دارم :دی
هنوز سرباز دو آجری هستی ، درجه داشتی بهت تفنگ ساچمه ای میدادن بزنی ملت را کور کنی ;)
چه خوشتون بیاد و چه نه ، فضای مجازی را باختید و هیچ استدلال منطقی ندارید ;)
شاه مونده با دو تا سرباز دو آجری چلاق و یه فیل کج رو ! شاه مدام کیش شده ، سرباز آجری پریده جلوش رفع کیش کنه ولی همونجا راهِ شاه را بسته :دی فیل هم که اصولا راه راست را نمیتونه بره :دی
تا حمار هست حمارسوار هم هست ، سواری بده که خوب سواری میدی :دی
دم عید هست ، امیدوارم علاوه بر گوشت یخی و تن ماهی ، بن تخفیف هم بهتون بدن از فرط درماندگی و بدبختی سر زن و بچتون را نبرید بیارید وسط خیابون ! :biggrin: از شما عقده ای ها بعید نیست :دی
اسکرین شات بگیر بفرست برای اربابت ، خدائیش یه بن تخفیف حقت هست ، خیلی زحمت کشیدی و در این راه آخرش سرطان پستان میگیری ، اما از بد روزگار برای شما ، اراجیفتون خریداری نداره ;)
سرباز دو آجری :دی غوره نشده مویز گشتی ، احسنت :rolleye:
حضرت حافظ میفرماید :
mehr1362
23-02-2022, 16:08
اگر اضافه کاری کنی علاوه بر گوشت یخی ، با خانواده میبرنت جمکران ، همونجا از منجی عالم بشریت برای شفای خودت دعا کن :D خیلی بهتون حال بدن جمکران ، دیگه مشهد تموم شد گرون در میاد :laughing:
انتظار داری ببرنت سوئد ؟! :rolleye::biggrin: تو بری سوئد ، سوئد کجا بره ؟! :n08:
توهمات یک سایبری دون پایه :D بدو بدو که از اتوبوس ایران پیمای جمکران جا نمونی برادر :n08:
mehr1362
23-02-2022, 16:22
با هیچی این پست کاری ندارم جز با این عکس!
دقت کنید زده روزنامه ابتکار! این روزنامه یک روزنامه جریان اصلاح طلب است که زمان ابان ۹۸ چنان از قطع اینترنت دفاع می کرد که ادم فکر می کنه اینترنت یه ماده سیاه بد بو هست! اما اکنون چنین کاریکاتور میزنه!
دو نفر سبز پوش در حال جمع کردند یک سفره! دقت کردید! در حال کوبیدن سپاه اند! یعنی ربطش میدن به جناح سمت مقابل! خیلی شسته و رفته و این جماعت مسئولیت نشر دارند!
کیه که ندونه توی ۸ سال دو دولت اصلاح طلب هیچ سرمایه گذاری روی اینترنت نشد ! و الان طلب کارند!
حداقل 10 سال از تاریخ معاصر ایران عقب ماندی عزیزم ;)
اصول گرا اسهال طلب ؟! در این مملکت یک نفر تصمیم میگیره ، باقیش نمایش دموکراسی
چیزی که ارزش داره واقعیت هست ، واقعیت هم میگه از آگاهی داشتن مردم در هراس هستند
دوباره ننویسی اسهال طلب ! خیلی وقته از این چیزها عبور کردیم :happy:
حضرت سعدی میفرماید :
خانه از پای بست ویران است - خواجه در بند نقش ایوان است
mehr1362
23-02-2022, 16:32
کم کم به شعارهایی مثل «اینترنت، حرم است» و «صیانت مدافع حرم» هم میرسیم. حتی بعید نیست فردا روز بگن «حاج قاسم سلیمانی در مورد صیانت، وصیت کرده بود.» یکم هم اگر بگردن احتمالا یه خطبه ای چیزی تو احادیث هم پیدا میکنند در باب صیانت :biggrin:
ببین آش چقدر شور شده که از همه چیز اعلان برائت میکنید :دی
هنوز مونده بزرگ بشید ! اینهمه زحمت کشیدید ولی یه باتوم ( باتون ) هم ندادن دستتون :biggrin:
انقلاب فرزندان خود را میخورد :rolleye:
MMDFullHD
23-02-2022, 16:54
ببین آش چقدر شور شده که از همه چیز اعلان برائت میکنید :دی
هنوز مونده بزرگ بشید ! اینهمه زحمت کشیدید ولی یه باتوم ( باتون ) هم ندادن دستتون :biggrin:
انقلاب فرزندان خود را میخورد :rolleye:
:biggrin: سلام ای برادر
salman2003
23-02-2022, 17:00
مرگ بر پوست سیب زمینی آب پز.
برای من سرعت دانلود 2 گیگ فری که می تونید بعد از پرداخت قبل روز ششم ماه بگیرید، بیشتر از کیلو بایت 400 نرفت. شاید اتفاقی بود اما گفتم ببینم بقیه افراد اگه تجربه ای دارن اینجا به اشتراک بزارن.
mehr1362
23-02-2022, 17:00
ادرارِ سربازانِ منجیانِ راهِ آزادی روی اجساد افغانستانی.
همین ادرار، نصیب تمامِ لیسندگان غرب.
دورانِ خفقان و پر از جنایات افغانستان در دولت دکتر نجیب:
ببینید مردم افغانستان چه غذابی میکشیدند در دوران دکتر نجیب
و در نهایت مردم افغانستان با الطاف غرب نجات پیدا کردند. به این شکل:
استالین هم در نظر طرفدارانش خوب بوده ! چون به اندازه هیتلر آدم نکشته :biggrin:
ارتش و سربازان ژاپنی به آسیایی ها ( فیلیپین ، چین ، کره ) تجاوز نکردند ؟! :happy:
نظامیان خودمون سربازان اسیر عراقی را پشت تپه ها به رگبار می بستند ;) از خودی ها ، کسی میترسید فرار میکرد یه تیر خرجش میکردن ;) الان باید بشینیم زاری کنیم ؟! :rolleye:
در تمام جنگ ها ، تجاوز و قتل و غارت بوده ، طبیعت جنگ همین است ;)
در مملکت خودمون برای اعتراف گرفتن به زندانی تجاوز هم میکنند ;) ادرار ؟! :دی
خیلی دلسوز و انسان هستید ، در مورد 176 نفری که زدید کشیدید هم سخرانی کنید ! ;)
اینهمه اشک تمساح نریز دلبندم ، عرضه داشتی خونه ی خودت را آباد میکردی ;)
mehr1362
23-02-2022, 17:05
مرگ بر پوست سیب زمینی آب پز.
برای من سرعت دانلود 2 گیگ فری که می تونید بعد از پرداخت قبل روز ششم ماه بگیرید، بیشتر از کیلو بایت 400 نرفت. شاید اتفاقی بود اما گفتم ببینم بقیه افراد اگه تجربه ای دارن اینجا به اشتراک بزارن.
اتفاقی نیست ، سرعت همراه اول نامحدود برای خودم بین 700 کیلوبایت تا 1 مگابایت که نیمه شب هست ، از 100 گیگ هم رد بشه سرعت 250 کیلوبایت !
هر کسی مینویسه سرعتم بهتر شده ، خیالت تخت که یه سایبری مواجب بگیر هست ;)
داریم صیانت میشیم ، باشد که رستگار شویم :biggrin:
mehr1362
23-02-2022, 17:09
درود و سلام بر شما :D:n08:
و احسنت به ذکاوت و فراست کم نظیرتان ;)
بابا یکی این چهار تا خر و ببنده
اگر نمیشه که ی فکر دیگه بکنیم
سلام بر تو ای پسر خدا
همراه اول ، نرم افزارش بالا میاد؟ خطا میده واسم
mehr1362
23-02-2022, 18:12
همراه اول ، نرم افزارش بالا میاد؟ خطا میده واسم
برای من بالا میاد ، همین الان داخلش بودم
تداخل در بعضی از اپلیکیشن ها به وجود اومده
گوگل قطع
مورد صیانت قرار گرفتم
mehr1362
23-02-2022, 21:29
گوگل قطع
مورد صیانت قرار گرفتم
اگر دقت کرده باشید یکسال هست برای اپلیکیشن ذره بین تبلیغ میکنند ، همراه اول خودش را نمود از بس پیامک تشویق نصب ذره بین فرستاد ، از قبل همه چیز برنامه ریزی شده فقط مثل همیشه آرام آرام فرو میکنند ، چند تا اخبار کذب هم پخش میکنند تا لحظه ای که آرام آرام ملت فراموش و عادت کنند ;)
همزمانی این اتفاقات با برجام و نفت 100 دلاری ، نیازی هم به پول اینترنت نخواهند داشت :rolleye:
پیش بینی میکنند بعد از دو سال وقفه و محدودیت ، سفرهای نوروزی بسیار گسترده شود و فرصت هم بسیار فرصت خوبیست ، ملت هم سرگرم نوروز و سفر و راحت تر فراموش و عادت خواهند کرد .
مهمتر از همه بازی و تجاوزی هست که با کلمات میکنند ! واژه صیانت به جای محدودیت !
هیتلر هم به کشتار یهودیان پاکسازی اروپا میگفت ;) کلمات هم از دستِ اینها در عذاب است :rolleye:
کینه و دق دلی که اینها از ملت و فضای مجازی دارند وصف شدنی نیست :دی
انسان ها میمیرند ولی این کینه و نفرت همیشه زنده اند ، علت اصلی بدبختی و نزاع انسان ها با یکدیگر
italodance
24-02-2022, 08:12
کسی به دولت و حکومت اعتماد میکند دیگر مشخص هست که کی هست جای بحث نداره. بله در ظاهر میگه من این طرفی نیستم و با شما هستم اما اعتماد به حکومت واقعا مضحک هست. این خودش مستند هویت طرف مقابل را نشان میدهد. یعنی تو روی شما دروغ می گوید اما دروغش و گافش یا این حرکت نمایان میشود. درون و ذاتش با این حرکت مشخص میشود. :hmm:
ساندیس خور را اینجوری بیابید نه با دو لغت حرف.
salman2003
24-02-2022, 16:30
برای همراه اول ، امروز 2 تا فایل 500 مگی دانلود کردم، فایل اول با 2.5 مگابایت دانلود شد، فایل دوم سرعت رسید به 100 کیلو بایت و الانم رسیده به کیلوبایت 500، فایل لینک مستقیم بود، سرور در بلاد کفار.
mehr1362
24-02-2022, 17:47
برای همراه اول ، امروز 2 تا فایل 500 مگی دانلود کردم، فایل اول با 2.5 مگابایت دانلود شد، فایل دوم سرعت رسید به 100 کیلو بایت و الانم رسیده به کیلوبایت 500، فایل لینک مستقیم بود، سرور در بلاد کفار.
سرور داخلی باشه سرعت دانلود تا 10 مگابایت هم میره ولی غیر از این سرعت بسیار محدود
حذف شود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehr1362
25-02-2022, 00:17
دوستان عزیز ، بیخیال این بحث ها ، چه سود و عایدی دارند ؟
اینهمه خشم در فضای مجازی از کجا میاد ؟ ملت حالشون خوب نیست
وقتی حال مردم خوب نباشه نتیجه همینه ، جر و بحث های مجازی
Legolas5
25-02-2022, 00:40
طرح صیانت از مسئولین دزد و خیانتکار و اختلاسگر .
OrmazdZoroaster
25-02-2022, 03:14
دوستان بهترین سرویس جایگزین و با قیمت بسیار مناسب برای دانلود های سنگین با توجه به محدودیت های اخیر بسته های شبانه نامحدود
italodance
26-02-2022, 09:59
دوستان بهترین سرویس جایگزین و با قیمت بسیار مناسب برای دانلود های سنگین با توجه به محدودیت های اخیر بسته های شبانه نامحدود
الان همه میروند اینو میخرند سرعت میشه 200 کیلو بایت مانند مبنا :n08:
mehr1362
26-02-2022, 19:19
قبل از اینکه ملت بخرند ؛ ارائه دهنده اینترنت را ملزم به اجرای صیانت ( محدودیت ) میکنند :rolleye:
SS_WORLD_2
26-02-2022, 20:33
دم عیدی سه یا چهار فیلم وسریال دانلود کنم/عی ........ روی هر کسی این طرح صیانت رو راه انداخته
این vdsl هست فقط تو قم و تهران اونهم فقط در برخی از مناطق ارائه میشه چیزی نیست که همه بتونن بخرن
سلام،
کسی خبر داره که این 100 گیگ محدودیت جدید «نامحدود»(!) شبانه برای بین الملله یا داخلی رو میگه 100 گیگ و مثلا بین المللش 50 گیگ باشه.
مرسی.
mehr1362
28-02-2022, 02:08
سلام،
کسی خبر داره که این 100 گیگ محدودیت جدید «نامحدود»(!) شبانه برای بین الملله یا داخلی رو میگه 100 گیگ و مثلا بین المللش 50 گیگ باشه.
مرسی.
سلام
لینکی که دانلود میکنید ، چه سرور خارجی باشه و چه داخلی ، بعد از 100 گیگ محدود میشید
سلام،
مرسی.
سلام در صورتی که لینک بین الملل باشه بعد از ۱۰۰ گیگ محدود میشید اما لینک های داخلی بدون محدودیت هستند، به عبارتی اون ۱۰۰ گیگ فقط برای بین الملل هست
ممنون از پاسخ ها.
فعلا که به 50 گیگ رسید سرعت قفل شد رو 8 مگابیت/ثانیه (1 مگابایت/ثانیه). ترافیکم بین الملله همش.
amirniack
28-02-2022, 17:41
ممنون از پاسخ ها.
فعلا که به 50 گیگ رسید سرعت قفل شد رو 8 مگابیت/ثانیه (1 مگابایت/ثانیه). ترافیکم بین الملله همش.
برای من روی 100 گیگ سرعت خارجی اومد روی 2Mb ولی از سایت های داخلی هنوز با سرعت بالا میشه دانلود کرد
پس محدود نشدی هنوز مشکل جای دیگس
یه سرویسی هم اومده chitaproxy که میشه نیم بها از سایت های خارجی دانلود کرد
mehr1362
28-02-2022, 18:33
ممنون از پاسخ ها.
سلام
یکی از دوستان چند روز قبل در پیام خصوصی به بنده اطلاع دادند که بعد از 50 گیگ محدود شدند
بنابراین بعید و عجیب نیست که بعد از 50 گیگ محدود شده باشید
SS_WORLD_2
01-03-2022, 15:46
قبل اين طرح /سرعت دانلود5مگ بودش هرچي هم دانلود مي كردي محدود نشد
الان يه ماه خريدم دم عيدي فيلم/سريال دانلود كنم/اول سرعت دانلود دور وبر2 مگ بود /بعد 50 يا 100 گيگ دقيق نمي دونم سرعت شده 200 كيلو همين حدود ثابت هم نيست بالا وپايين زياد مي ره/انگار شير فلكه يه كمي زياد مي كنه وبعدش كم مي كنه/ولي دانلود داخلي از سافت98 و.... روي 1.8 مگ هستش براي من
SS_WORLD_2
01-03-2022, 15:53
الان ديگه دانلود شبانه اي دي اس ال به صرفه شده/اگه طرحي داشته باشي دانلود شبانه رايگان باشه چه بهتر
ديگه زمون دانلود باسيم كارت تموم شده /بااين طرح صيانتي كه راه انداختن
اون زمون كه ايرانسل دانلود شبانه رو برداشت خط كشيدم/حالا هم نوبت اينه
اگه اينترنت خوبي داشتي اي دي اس ال/تقريبا با سرعت همراه يكي مي شه
سلام،
خواستم بگم 2 گیگ از حجم من مونده و مطمئنم روی 256 کیلوبیت قفل شده چون 2 روزه تو اکثر ساعات تست کردم و یک ذره هم تغییر نکرد، بعضی ساعات کمتر میشه ولی بیشتر اصلا.
فکر کنم بخاطر اینه که من نتونم 2 گیگ آخر رو زود تموم کنم.
سوالم اینه که اگه حجم من تموم بشه، میشه دوباره این سرویس رو بخرم یا بایدصبر کنم روزهاش تموم بشه؟
ممنونم.
OrmazdZoroaster
22-03-2022, 02:15
بسته نامحدود داخلی شبانه ایرانسل هم حذف شد.
italodance
22-03-2022, 07:49
میاد بخاطر تغییر ساعت هست.
با استفاده از این سایت محدودیت های لینک بین الملل رو دور بزنید، لینک بین الملل را می دهید و لینک داخلی بعد از چند ثانیه بهتون میده;)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NinjaLord
02-04-2022, 07:25
سلام،
خواستم بگم 2 گیگ از حجم من مونده و مطمئنم روی 256 کیلوبیت قفل شده چون 2 روزه تو اکثر ساعات تست کردم و یک ذره هم تغییر نکرد، بعضی ساعات کمتر میشه ولی بیشتر اصلا.
فکر کنم بخاطر اینه که من نتونم 2 گیگ آخر رو زود تموم کنم.
سوالم اینه که اگه حجم من تموم بشه، میشه دوباره این سرویس رو بخرم یا بایدصبر کنم روزهاش تموم بشه؟
ممنونم.
وضعیت شرکت همراه اول داغانتر از این صحبتهاست چون حتی محدودیت سرعت روی بسته های معمولی هم اجرا میشود دیگه شبکه داغان و قدیمی اینها هم بعد از 3-4 سال سریع اشباع شد و کاملا مجبور هستند برای کم کردن شلوغی شبکه داغانشان محدودیت اعمال کنند ولی در حال حاضر شرکت ایرانسل از زیرساخت بسیار بروزتر و قویتر با پهنای باند بیشتر برخوردار است
بنظرم شرکت همراه اول حتی پول خرید پهنای باند بیشتر برای راضی نگه داشتن کاربرهایش و محبوبیتی که بدست اورده بوده را ندارد وگرنه حداقل پهنای باند داخلی را هم محدود نمیکردند!!! چه برسد به بینالملل و در ضمن حتی اگر محدودیتی برقرار نباشد سرعتی که باید بصورت استاندارد ولو نزدیک به سرعت شبکه ایرانسل هم داشته باشید نخواهید داشت
NinjaLord
02-04-2022, 07:35
ببینید اصلا ربطی به کم بودن تعداد باندها نیست و روی همان دوباند فرکانسی میشود به هرکاربر سرعت فوقالعاده مناسبی داد منتها همانطور که گفتم مشکل اینها با مدیریت افتضاح و مهندسین بدتر از خودشان بهیچ عنوان برطرف نخواهد شد
جالبه خیلی هم خودشان را به درو دیوار میزدند که کم بودن سرعت بخاطر نیاز به فرکانس جدیتر است ولی وقتی زیرساختت داغان باشد و پول خرید پهنای باند نداشته باشی 100 تا هم فرکانس به این شرکت داغان اول با مثلا مهندسهای درب و داغانتر از مدیرشان نباید انتظار اتفاق خاصی داشته باشید
همراه اول B40 2CA، تهران
NinjaLord
10-04-2022, 18:19
دقت داشتید که در ساعات خاصی هرروز مقدار SINR تغییر پیدا میکند؟ این کار کاملا عمدی انجام میشود
Bensonw3x
11-04-2022, 16:46
قیمت های جدید همراه اول
NinjaLord
12-04-2022, 19:10
قبل از تصویب افزایش قیمتها از طرف مجلس قرار شده بود که همراه افزایش قیمت کیفیت هم بالا باشد و بماند.... اگر غیر از این باشد باید گزارش کنید
Shervan360
12-04-2022, 21:43
قبل از تصویب افزایش قیمتها از طرف مجلس قرار شده بود که همراه افزایش قیمت کیفیت هم بالا باشد و بماند.... اگر غیر از این باشد باید گزارش کنید
حرف مفت هست ..
مجلس اگر میخواست قیمت بالا نره میتونست در بودحه 1401 منظور کنه که قیمت بالا نره و برای جبران هزینه شرکت ها ردیف تعین کنه... وگرنه الان که حرف مفته
Shervan360
12-04-2022, 21:47
بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...
italodance
13-04-2022, 06:22
بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...
قراره به افراد ساندیس خور در بسیج و حوزه غیر علمیه سهم کاملا رایگان بده، تو برو پی کارت و لذت ببر از آخرین تبعیض ۴۳ ساله حکومتت.
نمیخواد تز بدی برو با سرخی صورتت بساز.
دوستان گرامی یک مورد را متوجه شدم! البته نمیدونم باقی میدونن یا نه ولی گفتنش خالی از لطف نیست
بسته 1 شب الی 11 صبح ، این بسته 100 گیگ مصرف منصافه بین الملل داره که دروغ هست ، این بسته چه سرور داخلی و چه خارجی دانلود کنی همون 100 گیگ رو محاسبه می کنه ، پس اگر بسته رو میخرید ابتدا اون 100 گیگ رو برای دانلود از سرور های خارجی استفاده کنید و بعد ازش روی بیارین به سرور های داخل
در نهایت اگر بعد از رسیدن به 100 گیگ نیاز به دانلود از سایت های خارجی داشتین از وب سایتی که صفحه قبل معرفی کردم استفاده کنید
امیدوارم مفید بوده باشه :happy:
Shervan360
14-04-2022, 00:08
قراره به افراد ساندیس خور در بسیج و حوزه غیر علمیه سهم کاملا رایگان بده، تو برو پی کارت و لذت ببر از آخرین تبعیض ۴۳ ساله حکومتت.
نمیخواد تز بدی برو با سرخی صورتت بساز.
خب این نحوه ادب و تربیت تو هست که ادعا داری میخواهی برای مملکت دموکراسی بیاری... ولله امثال شما ها دستتون به قدرت نرسیده، وگرنه از طالبان هم بدتر هستید...
nokiax6n72
14-04-2022, 01:12
الان ديگه دانلود شبانه اي دي اس ال به صرفه شده/اگه طرحي داشته باشي دانلود شبانه رايگان باشه چه بهتر
ديگه زمون دانلود باسيم كارت تموم شده /بااين طرح صيانتي كه راه انداختن
اون زمون كه ايرانسل دانلود شبانه رو برداشت خط كشيدم/حالا هم نوبت اينه
اگه اينترنت خوبي داشتي اي دي اس ال/تقريبا با سرعت همراه يكي مي شه
کدوم adsl سرعت 50 60 مگابیت بر ثانیه میگیره که با سرعت همراه یکی بشه ؟
meysam_s2015
14-04-2022, 23:46
سلام . دوستان من یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم . سال 86 خریدمش و قدیمیه . الان میخوام ترابرد کنم به رایتل . ولی به مرحله آخر که میرسم و تایید نهایی میخوام بکنم میگه درخواست شما با خطا مواجه شد . صورت حسابم رو کامل پرداخت کردم و هیچی هم بدهی ندارم . چرا نمیشه ترابرد کرد؟
سلام . دوستان من یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم . سال 86 خریدمش و قدیمیه . الان میخوام ترابرد کنم به رایتل . ولی به مرحله آخر که میرسم و تایید نهایی میخوام بکنم میگه درخواست شما با خطا مواجه شد . صورت حسابم رو کامل پرداخت کردم و هیچی هم بدهی ندارم . چرا نمیشه ترابرد کرد؟
میتونه یکی از دلایل زیر باشه:
فعال بودن سیم کارت برای مدت کمتر از سه ماه
فعال نبودن سیم کارت
بد حساب بودن
عدم پرداخت به موقع صورت حساب
عدم رعایت نظیر به نظیر (دائمی به اعتباری رد میشه)
عدم احراز هویت
عدم تطابق هویت اعلامی با هویت درج شده در پرونده
اتمام زمان پرداخت هزینه ترابرد در زمان تعیین شده
مشکلات اپراتور
هر کدام که باشه باید به دفتر مرکزی همراه اول در شهرتان مراجعه کنید و یا مجدد اگر اطلاعاتی را درست وارد نکردید با دقت وارد کنید.
nokiax6n72
16-04-2022, 16:36
با کمال ادب و احترام این ایده ی بسیار احمقانه ای است.
paradisepersian
16-04-2022, 19:01
معلوم شد شما هم مثل اربابتان 6 کلاس بیشتر نداری
بعد از افزایش قیمت اینترنت و حذف بسته های محبوب ، مرحله بعدی میتونه قرعه کشی اینترنت باشه.
-مثلا بریم سایت همراه اول و ایرانسل و قرعه کشی مرحله هشتم اینترنت یکساله رو با ظرفیت محدود شرکت کنیم.
-مرحله بعدی: گذاشتن ظرفیت مخصوص دوران حاملگی یا مادران دارای دو فرزند
ShadowDragon
17-04-2022, 20:15
یه سوال داشتم ، ایا از نوشتن همچین متن خنده داری احساس بیهودگی نمیکنید؟ کل دنیا دارن اینترنت فیبر و گیگابیتی استفاده میکنن بعد شما این تراوشات ذهنی رو از کجا آوردی؟ لابد کسی که بنر چاپ میکنه یا تراکت تبلیغاتی پخش میکنه پول کاغذش گرون تره؟ یا هر کسی هر چیزی برای شغلش استفاده میکنه باید گرون تر بخره؟
یه سوال داشتم ، ایا از نوشتن همچین متن خنده داری احساس بیهودگی نمیکنید؟ کل دنیا دارن اینترنت فیبر و گیگابیتی استفاده میکنن بعد شما این تراوشات ذهنی رو از کجا آوردی؟ لابد کسی که بنر چاپ میکنه یا تراکت تبلیغاتی پخش میکنه پول کاغذش گرون تره؟ یا هر کسی هر چیزی برای شغلش استفاده میکنه باید گرون تر بخره؟
بله حتما
کسی که با تلفن درآمد کسب میکنه هزینه تماس هاش فرق میکنه
قرار دو گیگ اینترنت معیشتی هم بدن
blackbird
18-04-2022, 08:22
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
براساس صورت مالی گروه همراه اول، این گروه در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۸۶ میلیارد تومان برای تبلیغات و آگهی هزینه کرده است که نسبت به رقم ۴۱۹ میلیارد تومانی سال ۱۳۹۹ رشد ۶۴ درصدی نشان میدهد.
این مبلغ به اندازهی بودجهی بعضی از استانهای ایرانه و اگه اپراتورهای دیگه رو هم حساب کنیم حتما مبلغ چشمگیر تر خواهد شد و داغ مردم تازهتر
NinjaLord
21-04-2022, 17:20
اینطور بنظر میاید که بیشتر مشکلات فعلی در ایران ریشه ای سیاسی دارد... مردم ایران هم این وسط قربانی تصمیمات و انتخابها میشوند
دوستان
بسته 1 ماهه نامحدود 1 بامداد تا 11 صبح الان وضعیتش چطوره؟
من 50 گیگ آپلود دارم و میخوام این بسته رو بگیرم
سرعت هنوز مثل قدیم محدود به 50 کیلوبیته ؟
NinjaLord
25-04-2022, 09:05
اینترنت خوب در ایران فعلا فقط و فقط فیبر نوری است که ارزش خرید دارد مخصوصا اگر نیاز به سرعت بسیار بالا برای دانلود از سرور داخلی دارید
اینترنت خوب در ایران فعلا فقط و فقط فیبر نوری است که ارزش خرید دارد مخصوصا اگر نیاز به سرعت بسیار بالا برای دانلود از سرور داخلی دارید
درسته اما متاسفانه در حال حاضر توسعه فیبرنوری بسیار کند پیش میره و بسیاری از مناطق و شهرها فیبرکشی نشده
blackbird
26-04-2022, 20:22
و اینکه حجم داره و خیلی بیشتر از حجمی که دانلود میشه کم میکنه مخصوصا رو تورنت من بارها امتحان کردم. اگه برای دانلود میگیرید حتما بالاترین حجمی که میشه رو بگیرید فکر کنم 500 گیگ باشه 80 90 گیگ رو میشه تو یه روز تموم کرد با سرعت فیبر همون 500 گیگ هم اگه مدیریت نداشته باشید باز باشه برای همه کاربرا زود تموم میشه شاید چند روزه، حجم جداگانه هم خیلی گرون میفروشه مخابرات 500 گیگ 700 هزار تومن برای من که خیلی زیاده دوستان رو نمیدونم.
unlucky_fellow
28-04-2022, 04:39
دوستان کسی سایتی میشناسه که ------ /وی پی ان ایران بفروشه که وقتی بهش وصل میشی ترافیکت نیم بها بشه؟ چون من میخوام از استیم و اینا دانلود کنم سایت digitalbam جواب نمیده و سایت چیتاپروکسی هم دیگه بالا نمیاد.
با تشکر
NinjaLord
28-04-2022, 13:25
و اینکه حجم داره و خیلی بیشتر از حجمی که دانلود میشه کم میکنه مخصوصا رو تورنت من بارها امتحان کردم. اگه برای دانلود میگیرید حتما بالاترین حجمی که میشه رو بگیرید فکر کنم 500 گیگ باشه 80 90 گیگ رو میشه تو یه روز تموم کرد با سرعت فیبر همون 500 گیگ هم اگه مدیریت نداشته باشید باز باشه برای همه کاربرا زود تموم میشه شاید چند روزه، حجم جداگانه هم خیلی گرون میفروشه مخابرات 500 گیگ 700 هزار تومن برای من که خیلی زیاده دوستان رو نمیدونم.
این حرف شما که گفتی اکانتینگ مخابرات حجم اضافه کم میکند اگر واقعیت داشته باشد که باید شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند ولی باید همراه با عکس و مستندات باشد تا رگولاتوری پیگیری کند
blackbird
29-04-2022, 06:15
این حرف شما که گفتی اکانتینگ مخابرات حجم اضافه کم میکند اگر واقعیت داشته باشد که باید شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند ولی باید همراه با عکس و مستندات باشد تا رگولاتوری پیگیری کند
خیلی از دوستان تو تاپیکهای مربوط به مخابرات همین نظر و دارند و دیدم که شکایت هم کردن و به جایی نرسیده. پنل مصرف انقدر گنگ و نامفهموم هست که چیزی ازش نمیشه فهمید. من آخر هر ماه هر چی حجم مونده رو نگاه میکنم هم اندازش دانلود میزارم مثلا 50 گیگ ولی قبل تموم شدن دانلود، حجم صفر میشه هیچ دستگاه دیگه ای هم رو شبکه نیست. شما چه برنامه ای رو قبول داری من این سری امتحان کنم.
NinjaLord
29-04-2022, 11:41
همچین مشکلی با اوپراتور همراه اول داشتم که همان موقع هم پیگیری کردند و مشکل برطرف شد بنظرم در ساعات آخر شب و حتی دیروقت اگر شیفت پشتیبانی دارند تماس بگیر که شلوغ نیست و بهتر پیگیری کنند و این پرسنلهای پشتیبانی همه جور آدمی هستند و حتما باید گزارش ریز مصرف اینترنت شما با حوصله چک بشود و اگر مدرکی در دست ندارید حتما پیشنهاد میکنم یکبار هم که شده بهر شکلی پرینت ریز مصرف را بگیرید
MMDFullHD
03-05-2022, 21:18
بسته هارو که گرون کردن
ترافیک یخورده کمتر شده بطور کلی رو شبکه
خونه ما که حدودا 30 40 مگابیت سرعت داشته شده الان ۸۰ ۹۰ مگابیت
Shervan360
04-05-2022, 00:12
بسته هارو که گرون کردن
ترافیک یخورده کمتر شده بطور کلی رو شبکه
خونه ما که حدودا 30 40 مگابیت سرعت داشته شده الان ۸۰ ۹۰ مگابیت
بله، وضعیت اینترنت من هم بهتر شده، نشون میده مردم الکی تو اینترنت می چرخیدن و الکی شبکه رو شلوغ کرده بودن.
MMDFullHD
04-05-2022, 00:44
بله، وضعیت اینترنت من هم بهتر شده، نشون میده مردم الکی تو اینترنت می چرخیدن و الکی شبکه رو شلوغ کرده بودن.
واعقا احساس نمیکنی چرت داری میگی از روی بی مغزیته یا به جایی وصلی؟
کل دنیا دارن تقریبا به سمتی میرن که به یوزر نهایی ی اکسس بدون محدودیت و با کیفیت (اپتایم پینگ سرعت ) بالا بدن اونم با قیمت های رقابتی
اینترنت ایران مشکلات اساسی داره عزیز من . اینا دارن به سمت کمتر کردن مصرف اینترنت مردم میرن و تا به حدی برسونن که مردم اینترنت رو ی چیز لاکچری بدونن
گوشت رو از سفره مردم حذف کردن ماکارونی شده ۳۰ تومن عملا مملکت به فنا رفته اونوقت شما میگید مردم الکی نون گوشت میخورن؟
شبکه اینترنت ایران پر از مشکلاتیه که خودمونم میدونیم سرش به کجا وصله به مردم هیچ ربطی نداره اگر نمیدونی بگو تا بت بگم ...
۹۰ میلیون ادم تو کشور هستند و نیاز دارن به اینترنت حالا برای سرگرمی کار و ... شما نمیتونی بگی چون نیاز دارن الکی دارن میچرخن
Shervan360
04-05-2022, 02:16
واعقا احساس نمیکنی چرت داری میگی از روی بی مغزیته یا به جایی وصلی؟
کل دنیا دارن تقریبا به سمتی میرن که به یوزر نهایی ی اکسس بدون محدودیت و با کیفیت (اپتایم پینگ سرعت ) بالا بدن اونم با قیمت های رقابتی
اینترنت ایران مشکلات اساسی داره عزیز من . اینا دارن به سمت کمتر کردن مصرف اینترنت مردم میرن و تا به حدی برسونن که مردم اینترنت رو ی چیز لاکچری بدونن
گوشت رو از سفره مردم حذف کردن ماکارونی شده ۳۰ تومن عملا مملکت به فنا رفته اونوقت شما میگید مردم الکی نون گوشت میخورن؟
شبکه اینترنت ایران پر از مشکلاتیه که خودمونم میدونیم سرش به کجا وصله به مردم هیچ ربطی نداره اگر نمیدونی بگو تا بت بگم ...
۹۰ میلیون ادم تو کشور هستند و نیاز دارن به اینترنت حالا برای سرگرمی کار و ... شما نمیتونی بگی چون نیاز دارن الکی دارن میچرخن
آقا در مورد اون قضیه ماکارونی و یارانه آرد صنعتی که حذف شده اتفاقا در سایت گشتم و ببینم تاپیکی در این مورد بحث شده که منم به بحث ملحق بشم اما تاپیکی ندیدم.
حالا یه تاپیک میزنم و لینکش میزارم اگر مایل بودی تشریف بیار.
مشکل شما دوستان اینه که "توهم آگاهی" دارید و در مقابل منطق و دلیل موجه هم مقاومت میکنید... انشالله در تاپیک که برای یارانه آرد صنعتی صحبت میشه براتون توضیح میدم که ببینید چقدر این یارانه سنگین به ضرر افراد عادی مثل من و شما هست و به سود درصد کمی از افراد جامعه...
لزوم حذف یارانه سنگین برای نجات اقتصاد و کشور ایران (p30world.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMDFullHD
04-05-2022, 02:38
آقا در مورد اون قضیه ماکارونی و یارانه آرد صنعتی که حذف شده اتفاقا در سایت گشتم و ببینم تاپیکی در این مورد بحث شده که منم به بحث ملحق بشم اما تاپیکی ندیدم.
حالا یه تاپیک میزنم و لینکش میزارم اگر مایل بودی تشریف بیار.
مشکل شما دوستان اینه که "توهم آگاهی" دارید و در مقابل منطق و دلیل موجه هم مقاومت میکنید... انشالله در تاپیک که برای یارانه آرد صنعتی صحبت میشه براتون توضیح میدم که ببینید چقدر این یارانه سنگین به ضرر افراد عادی مثل من و شما هست و به سود درصد کمی از افراد جامعه...
لزوم حذف یارانه سنگین برای نجات اقتصاد و کشور ایران (p30world.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقای توهم اگاهی
خسته ایم از امثال شما حکومتی ها
تو تویتر میری امثال شماها پر
فروم میای اینجا هم پر
بنظرم جای ریپ زدن رو من یا اصلا اومدن به اینترنت در صورتی که خودت تو پست بالایی مخالف ازادی مردم و استفاده از اینترنت هستی درصورتی که الان خودت داری از اینترنت استفاده میکنی
بری سرت رو بذاری بمیری بهتره حیف این کیلوبایت وب پیجی که تو باز میکنی پست میذاری
mehr1362
04-05-2022, 03:06
بشنوید ای دوستان این داستان - خود حقیقت نقل حال ماست آن
به قول حضرت مولانا ، داستانی که در ادامه خواهید خواند ، در حقیقت وصف حال ماست با بعضی از دوستان این تاپیک !
حضرت مولانا در دفتر اول مثنوی معنوی میفرماید :
آن مگس بر برگ کاه و بول خر - همچو کشتیبان همی افراشت سر
گفت من دریا و کشتی خوانده ام - مدتی در فکر آن می مانده ام
اینک این دریا و این کشتی و من - مرد کشتیبان و اهل و رای زن
بر سر دریا همی راند او عمد - می نمودش آن قدر بیرون ز حد
مگسی بر برگ کاهی که روی ادرار خر روان بود نشسته بود ( و به خیال خود روی دریای پهناوری کشتی می راند ) و مانند کشتی بان ( و از روی غرور ) سربلند کرده و میگفت : من درباره ی دریا و کشتی مطالبی خوانده ام و مدتی هم در اندیشه ی آن بوده ام ، حال این دریا ( ادرار خر ) و این کشتی ( برگ کاه ) و منی که کشتیبان ماهری هستم . آن مگس روی دریای خیالی خود ، کشتی خود را می راند و در نظرش این کار بزرگ و مهم جلوه می کرد .
مولانا در یک تمثیل طنز آمیز ؛ وصف حال انسان های متوهم و نادان و کوته فکر که خود را دانا و بزرگ اندیش می پندارند را به زیباترین شکل ممکن بیان کرده
صاحب تاویل باطل چون مگس - وهم او بول خر و تصویر خس
به قول حضرت مولانا ، صاحبِ تاویل غلط ( کسی که مطلب را نمیفهمد و برداشت اشتباهی دارد ) ، به مانند همان مگسِ متوهم سوار بر خسِ روان در دریای خیالی ( بول خر ) است ، انسانی که در دنیای کوچک و افکار بسته ی خود ، توهم دانایی و معرفت دارد .
با نادان جدل مکن که تو را همسطح خویش می پندارد ، توصیه به دوستان گرامی ;)
Shervan360
04-05-2022, 04:10
اقای توهم اگاهی
خسته ایم از امثال شما حکومتی ها
تو تویتر میری امثال شماها پر
فروم میای اینجا هم پر
بنظرم جای ریپ زدن رو من یا اصلا اومدن به اینترنت در صورتی که خودت تو پست بالایی مخالف ازادی مردم و استفاده از اینترنت هستی درصورتی که الان خودت داری از اینترنت استفاده میکنی
بری سرت رو بذاری بمیری بهتره حیف این کیلوبایت وب پیجی که تو باز میکنی پست میذاری
اون روز یک بسته 3 کیلویی رو با پست سفارشی فرستادم به استان دیگه... حدودا اگر اشتباه نکنم شده 13 هزار تومن... این عاقبت فیریز کردن تعرفه های پست هست.. اما شما از این کار خوشت میاد... چرا ؟ چون منفعت خودت رو ترجیح میدی ...
میگی تعرفه پست 100 سال ثابت بمونه که به قیمت یک بستنی ! بتونی بسته هات رو پست کنی .. اما اون کارگر اداره پست تو فقر دست و پا بزنه...
شما مگر نمیگی دلسوز مردم هستی؟ شما میگی تعرفه پست ثابت بمونه تا شما هزینه کمتر بدی و راحت تر باشی اما پوست اون کارگر پست از بدبختی و حقوق کم کنده بشه... اما من میگم تعرفه پست باید واقعی بشی و افزایش داشته باشه... هر ساله هم باشه.. مثل حقوق ها که هر سال افزایش داره.. چرا؟ که اون کارگر پست هم زندگی بهتری داشته باشه...
شما و امثال شما شعار زندگی بهتر و عدالت میدی اما در عمل پُر از تناقض هستید.. میگید بقیه نابود بشن که خودت بهتر زندگی کنی....
یارانه سنگین رو بنزین داده بشه که طرف میخواد تو خیابون دور دور کنه و هر روز بره سفر.... خب بره سفر .. هیچ کسی مخالفتی نداره اما هزینه واقعی بنزین رو بده.. چرا یارانه از جیب من بهش داده بشه؟
Shervan360
04-05-2022, 04:17
عزیزان لطفا دلیل منطقی بیارید و مودبانه اظهار نظر کنید. اگر دنبال برچسب زدن و فحاشی و حرف مفت و حاشیه هستید، من پست شما رو به مدیر سایت گزارش میدم...
من توهین نمیکنم و دلیل میارم، شما هم اگر مایل هستید همین کار رو کنید. اگر نمیتوانید مودبانه و منطقی بحث کنید، لطفا اصلا در بحث شرکت نکنید.
بلاخره اکثریت شماها مدعی و خواهان دموکراسی هستید، حداقل رفتارتون با شعارهاتون همخوانی داشته باشه.. نمیشه شعار دموکراسی خواهی بدید اما فحش بدید و برچسب بزنید و ..
ممنون از درک و فهم شما :»
از انجا که بحث اقتصادی و اجتماعی هست لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید و این تاپیک از بحث اصلی خودش دور نشه . ممنون
لزوم حذف یارانه سنگین برای نجات اقتصاد و کشور ایران - ويرايش پست (p30world.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
italodance
04-05-2022, 05:38
بلاخره اکثریت شماها مدعی و خواهان دموکراسی هستید، حداقل رفتارتون با شعارهاتون همخوانی داشته باشه.. نمیشه شعار دموکراسی خواهی بدید اما فحش بدید و برچسب بزنید و ..
ممنون از درک و فهم شما :»]
بله درست هست اما دموکراسی یعنی رفراندوم. اول آن بعد لغات دیگر.
MMDFullHD
04-05-2022, 13:51
بله درست هست اما دموکراسی یعنی رفراندوم. اول آن بعد لغات دیگر.
تو رژیم اونم رفراندوم؟؟؟ رفراندومی که حکومت بصورت نمایشی اجرا کنه !
رفراندوم ازین واضح تر انتخابات ؟
تو رژیم اونم رفراندوم؟؟؟ رفراندومی که حکومت بصورت نمایشی اجرا کنه !
رفراندوم ازین واضح تر انتخابات ؟
اول میگی رفراندوم ، بعدش میگی نمایشی!
خوب بزار تجزیه و تحلیلش کنیم :دی
اگر در رفراندوم خواسته شما محقق بشه میگید ببنید خوبه یعنی رد ساختار فعلی
اگر نتیجه حاصل نشه و خواسته شما محقق نشه میگید نمایشی یعنی رد ساختار فعلی
نتیجه اخلاقی اینکه شما دنبال رفراندوم نیستید دنبال چیزی برای استناد قرار دادن صحبت هاتون و سرپوش گذاشتن روی رفتار عده ای هستین
اقایون این همراه اول روی بستر شبکه اش یه جور تحریم شکن مثل شاتل گذاشته؟ اخه وقتی ازش برای گیم های که تو نت های دیگه فیلترن استفاده میکنم راحت بدون دردسر وارد میشه
unlucky_fellow
09-05-2022, 22:21
دوستان خواهشا اگه بحث سیاسی دارید تو تاپیک خودش ( یا اگه نیست تو private با هم بحث کنید). الان 3 صفحس دارید بحث میکنید که هیچ ربطی به اینجا نداره!
راستی سایت digitalbam.ir هم جمع شد... امروز اومدم وارد شم دیدم دامنه واسه فروش هست. کسی سایتی شبیه این سراغ نداره که محدودیت آنچنانی نداشته باشه مثل حجم فایل و ...؟ تشکر
bigbang0661
10-05-2022, 19:03
قبلا سایبری های 50 تومنی توی تاپیک ها فقط یه نفر بود اونم AVAVA بود. الان ماشالا تعدادشون زیاد شده و تند تند پست های همدیگه رو تشکر میزنن!!!!
بحث نکنید با اینا. اینا باید ماکارونی بشه بسته ای 100 هزار تومن و نون سنگک بشه دونه ای 15 هزار تومن تا شاید کمی عاقل بشن و مغزشون از شستشو خارج بشه.
MMDFullHD
14-05-2022, 16:32
هم اکنون اختلال شدید در اینترنت همراه اول
لتز گو
altairibnlaahad
21-05-2022, 05:47
سلام
1 بامداد تا 11 صبح سیروزه نامحدود 19900 تومن
این بسته حذف شده کلا؟ دیگه نمیشه خریدش؟ لطفا جواب بدید. مرسی
blackbird
21-05-2022, 10:28
سلام
1 بامداد تا 11 صبح سیروزه نامحدود 19900 تومن
این بسته حذف شده کلا؟ دیگه نمیشه خریدش؟ لطفا جواب بدید. مرسی
من از همراه من رفتم هنوز هست
دوستان الان سرعت همراه اول چقدره برای بسته شبانه نامحدود ؟
من حدود 70 گیگ دانلود دارم که باید توی سه شب دانلود کنم
سرعت برای 70 گیگ الان اوکیه ؟
تا 50 گیگ عادی بعد نصف میشه تا نزدیک 70 گیگ بعد 70 گیگ میاد رو 200kb
S M Λ S Ħ
25-05-2022, 00:50
دوستان گوشی بیشتر اوقات میره رو حالت 4G درحالیکه 4.5G هم یه وقتایی میره
راهی هست بتونم کلا روی 4.5G قفلش کنم حتی با اینکه انتنش ضعیفه؟
دوستان گوشی بیشتر اوقات میره رو حالت 4G درحالیکه 4.5G هم یه وقتایی میره
راهی هست بتونم کلا روی 4.5G قفلش کنم حتی با اینکه انتنش ضعیفه؟
نه متاسفانه
S M Λ S Ħ
25-05-2022, 12:50
نه متاسفانه
اینو برای دانلود شبانه میخوام
گوشی یه وقتایی سوییچ میشه روی 4.5 و میبینم که انتن کمتر میشه اما سرعت دانلود خیلی بیشتر میشه روی این حالت
این تغییر باند که توی گوشیای اندروید انجام میدن اون هم تاثیری نداره؟
اگه هیچ راهی نداره یعنی فقط خود گوشی شانسی سوییچ بشه روی 4.5؟
گوشی یه وقتایی سوییچ میشه روی 4.5 و میبینم که انتن کمتر میشه اما سرعت دانلود خیلی بیشتر میشه روی این حالت
اون تغییر باند تاثیری نداره و بهتره دستش نزنید چون 4.5 از تجمیع چند باند هست اگه کیفیت دکل تو منطقه خوب باشه خودش سوئیج میشه رو 4.5 و نیازی به کاری نیست
دوستان
من یه بسته شبانه نامحدود گرفتم و تا 100 گیگ رو دانلود کردم اما الان سرعتم برگشت رو 256 کیلو
با توجه به اینکه هنوز 26 روز به اتمام بسته مونده، اگر یه بسته نامحدود دیگه بگیرم آیا از بسته جدیده استفاده میکنه و سرعتم دوباره برمیگرده روی 3 مگ ؟
یا باید بزارم 26 روز دیگه بسته رو بگیرم؟
دوستان
من یه بسته شبانه نامحدود گرفتم و تا 100 گیگ رو دانلود کردم اما الان سرعتم برگشت رو 256 کیلو
با توجه به اینکه هنوز 26 روز به اتمام بسته مونده، اگر یه بسته نامحدود دیگه بگیرم آیا از بسته جدیده استفاده میکنه و سرعتم دوباره برمیگرده روی 3 مگ ؟
یا باید بزارم 26 روز دیگه بسته رو بگیرم؟
سلام
متأسفانه هیچ راهی برای خرید بسته جدید وجود نداره و اگه توی همون دو روز اول هم اینترنت شبانه رو تموم کنین، باید کل ماه رو صبر کنین تا بتونین از اول بسته بگیرین.
به نظرم همین قضیه هم نشون میده که بیشتر از اینکه بحث مالی مطرح باشه، هدف همراه اول محدود کردن اینترنت و دانلود مردم هست. وگرنه برای خودشون هم سود بیشتری داشت که بتونیم بعد از تموم شدن بسته یا کاهش سرعت، دوباره یه بسته جدید بگیریم.
الآن تنها راه اینه که بیشتر از یه سیمکارت همراه اول داشته باشیم. یا سراغ رایتل بریم که بعد از تموم شدن بستههای نامحدود(!)، میشه دوباره بسته خرید. البته رایتل هم تازگی گرون کرد و در حالی که تا چند روز پیش یه بسته ۵۰ تومنی با حجم ۱۵۰ گیگ برای دانلود در هر ساعت از شبانهروز (به مدت یک هفته) داشت، الآن حجم بسته به ۷۰ گیگ رسیده. ولی باز حداقل میشه بعد از تموم شدنش، یکی دیگه گرفت و نیازی به یه ماه صبر کردن نیست.
NinjaLord
02-06-2022, 01:12
باید در بهترین محلی که انتن دهی خوبی دارد تلفن رو قرار بدی البته دقت کن ممکنه حتی مجبور باشی گوشی رو پشت رو بزاری( در تنظیمات سیمکارت سیگنال مورد نظرتو رو چک کن ) که در کمترین مقدار و انتن دهی ثابت بشود
Signal Strength
General Results
-50 to -79 dBm
Considered great signal (4 to 5 bars)
-80 to -89 dBm
Considered good signal (3 to 4 bars)
-90 to -99 dBm
Considered average signal (2 to 3 bars)
-100 to -109 dBm
Considered poor signal (1 to 2 bars)
-110 to -120 dBm
Considered very poor signal (0 to 1 bar)
NinjaLord
02-06-2022, 05:37
این هم همان نت مخابراته دیگه تعریف کردن نداره:biggrin:
کاربرهای قدیمی اینترنت همراه اول همگی بیاد دارند که دقیقا بعد از بسته شدن قرارداد این شرکت با رایتل و مبین نت واقعا وضعیت شبکه و کیفیت آن بشدت افت پیدا کرد و همین شرکت رایتل با ایرانسل هم قرارداد دارد
البته پایان قرارداد شرکت رایتل با همراه اول که بمدت 3 سال بوده اگر اشتباه نکنم تا پایان شهریور ماه است و فکر میکنم با سرمایه گزاری شرکت رایتل در ضمینه فیبر نوری و زیرساخت آن , امکان دارد که در اینده تمامی پهنای باند موردنیاز خود را بتواند تامین و خریداری کند و کل ترافیک مصرفی کاربرهایش کاملا در شبکه خودشان مصرف و منتقل بشود. در حال حاضر هم اینترنت دکلهای مخابراتی همراه اول و ایرانسل بوسیله همین فیبرهای نوری تامین میشود
حدس میزنم که بزودی تغییرات مهمی هم در قیمت و حجم و هم کیفیت سرویسهای رایتل میبینید
NinjaLord
23-06-2022, 11:46
البته پایان قرار داد رایتل و مبین نت کاملا به نفع همراه اول است چون بنظرم این سوئ استفاده بعضیها از نت رایگان و پرسرعت همراه اول تمام میشود مخصوصا روی بسته ارزانقیمت و نامحدود شبانه و این
بنوعی باگ محسوب میشود که خیلیها سوئ استفاده میکنند و شاید در اینده سرعت و کیفیت به شبکه همراه اول برگردد:biggrin::rolleye:
سلام دوستان وقت بخیر:
1) اگه حجم بسته اینترنت همراهی 3 گیگه من تموم بشه، بسته هم تموم میشه یا باید کل مدت زمان رو صبر کنم و حجم بخرم کم کم؟
2) با اینکه بسته اینترنت همراهی فعال دارم، چرا اجازه میده یه بسته اینترنتی همراهی دیگه بخرم؟ دومی رزرو میشه؟ آخه دومی خودش یه 3 گیگ رزرو داره، دوتا بسته پشت سر هم رزرو میشن؟!
ممنونم.
محمد7966
24-06-2022, 06:33
سلام دوستان وقت بخیر:
1) اگه حجم بسته اینترنت همراهی 3 گیگه من تموم بشه، بسته هم تموم میشه یا باید کل مدت زمان رو صبر کنم و حجم بخرم کم کم؟
2) با اینکه بسته اینترنت همراهی فعال دارم، چرا اجازه میده یه بسته اینترنتی همراهی دیگه بخرم؟ دومی رزرو میشه؟ آخه دومی خودش یه 3 گیگ رزرو داره، دوتا بسته پشت سر هم رزرو میشن؟!
ممنونم.
سلام یکی از دوستان اینجا جواب داده
#12988 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد7966
01-07-2022, 23:58
سلام دوستان. آقا همراه من از طریق وب قبلش با رمز ثابت وارد میشدم . الان همراه اول رمز پویا گذاشته و بعدش هم پیام میده که شماره فلان وارد همراه من شد.
الان مشکل اینجاست که سیم کارت به اسم من نیست از سال 86 از یک مغازه خریدم. اون کسی که سیم کارت به اسمش هست مجموعا 6 سیم کارت همراه اول داره. الان زنگ زده میگه چرا بهم پیام میدی که وارد سامانه همراه اول شدی. میگه 50 تا پیام اومده ولی من امروز فقط 3 بار وارد شدم و اینکه خب سیمکارت توی گوشی خودم هست.
الان سوال من اینه که اگر وارد سامانه همراه اول بشم برای اون 5 سیمکارت طرف هم پیام میره که وارد سامانه همراه اول شدی؟؟ کسی که 2 سیم کارت داره میتونه برام یه تستی بکنه بی زحمت
02-07-2022, 08:18
دوستان کسی تونسته سیمکارت دائمی رو تغییر مالکیت بده به خودش. من یک سیم کارتی رو سال 86 خریدم از مغازه موبایل فروشی. الان زنگ زدم به همراه اول شهرمون،میگم طرف همکاری نکنه برای تغییر مالکیت باید چیکار کنم ؟ میگه باید بری دادگاه
یعنی برای سیم کارتی که الان قیمت 100 هزارتومنی داره باید چندبرابرشو خرج کنی تا تغییر مالکیت بدن.
صاحب سیمکارت هم 2سال پیش خودش زنگ زد و گفت بیا یه روز بریم ، بعدش بهش زنگ زدم گفت فعلا نمیتونم مغازه هستم. کار دارم
shervin115
02-07-2022, 18:55
سلام دوستان. آقا همراه من از طریق وب قبلش با رمز ثابت وارد میشدم . الان همراه اول رمز پویا گذاشته و بعدش هم پیام میده که شماره فلان وارد همراه من شد.
الان مشکل اینجاست که سیم کارت به اسم من نیست از سال 86 از یک مغازه خریدم. اون کسی که سیم کارت به اسمش هست مجموعا 6 سیم کارت همراه اول داره. الان زنگ زده میگه چرا بهم پیام میدی که وارد سامانه همراه اول شدی. میگه 50 تا پیام اومده ولی من امروز فقط 3 بار وارد شدم و اینکه خب سیمکارت توی گوشی خودم هست.
الان سوال من اینه که اگر وارد سامانه همراه اول بشم برای اون 5 سیمکارت طرف هم پیام میره که وارد سامانه همراه اول شدی؟؟ کسی که 2 سیم کارت داره میتونه برام یه تستی بکنه بی زحمت
برای تمامی خط های همراه اول همزمان پیام میره
shervin115
02-07-2022, 19:00
دوستان کسی تونسته سیمکارت دائمی رو تغییر مالکیت بده به خودش. من یک سیم کارتی رو سال 86 خریدم از مغازه موبایل فروشی. الان زنگ زدم به همراه اول شهرمون،میگم طرف همکاری نکنه برای تغییر مالکیت باید چیکار کنم ؟ میگه باید بری دادگاه
یعنی برای سیم کارتی که الان قیمت 100 هزارتومنی داره باید چندبرابرشو خرج کنی تا تغییر مالکیت بدن.
صاحب سیمکارت هم 2سال پیش خودش زنگ زد و گفت بیا یه روز بریم ، بعدش بهش زنگ زدم گفت فعلا نمیتونم مغازه هستم. کار دارم
باید همون زمان اقدام میکردی . باید شکایت حقوقی انجام بدی و دادگاه بری و مستندات و مدارکت رو ببری .
اون زمان برای خرید خط مدرکی داری ؟
محمد7966
02-07-2022, 19:11
باید همون زمان اقدام میکردی . باید شکایت حقوقی انجام بدی و دادگاه بری و مستندات و مدارکت رو ببری .
اون زمان برای خرید خط مدرکی داری ؟
این بنده خدا همکاری میکنه فقط باید سرش خلوت باشه چون مغازه داره و 2سال پیش بهم گفت میام دفتر پیشخوان تغییر مالکیت میدم ، بعد که بهش زنگ زدم گفت کار دارم امروز نمیتونم.
حالا امروز زنگ زدم گفت فردا صبح بیا. امیدوارم اینبار نگه سرم شلوغه.
خودش دیشب زنگ زد گفت چرا به من پیام میدی که وارد همراه من شدی. 6 تا سیمکارت همراه اول داره برای 5 تاشون رفته. من دیروز 3بار وارد همراه من شدم 15 بار براش رفته.:دی همراه اول با این کاراش
shervin115
02-07-2022, 21:52
این بنده خدا همکاری میکنه فقط باید سرش خلوت باشه چون مغازه داره و 2سال پیش بهم گفت میام دفتر پیشخوان تغییر مالکیت میدم ، بعد که بهش زنگ زدم گفت کار دارم امروز نمیتونم.
حالا امروز زنگ زدم گفت فردا صبح بیا. امیدوارم اینبار نگه سرم شلوغه.
خودش دیشب زنگ زد گفت چرا به من پیام میدی که وارد همراه من شدی. 6 تا سیمکارت همراه اول داره برای 5 تاشون رفته. من دیروز 3بار وارد همراه من شدم 15 بار براش رفته.:دی همراه اول با این کاراش
پیگیر باش و انجام بده
تا خیال خودت و اون فروشنده هم راحت بشه
این بسته شبانه چطوریاس ؟ نوشته بالای 100 گیگ محدودیت سرعت میشه ، مثلا چقدر سرعت پایین میاد ؟
بسته اینترنت نامحدود سی روزه (1بامداد تا 11 صبح)، دارای سیاست مصرف منصفانه و اعمال محدودیت سرعت برای مصارف بالاتر از 100گیگ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.