مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
djmoslemok
29-07-2016, 01:42
بهتر دیتا رو یکبار خاموش و روشن کنید چون سیستم همراه اول عجیب غریبه
شما در حالت نامحدود آنتن 4G دارید؟
شهرستان ما 3g هست
سرعتم میانگین1.5 مگ هست تو نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nima.g22
29-07-2016, 01:47
شهرستان ما 3g هست
من در حالت 3G نهایت 1 مگابایت سرعت دارم ولی رو حالت 4G 4.5 مگابایت سرعتمه ولی مشکل اینجاست تا حالا نتو نستم در حالت نامحدود 4G داشته باشم
دوستان اگر کسی تونسته این حالت رو تجربه کنه راهکارشو بهم بگه ممنون میشم (باید همزمان بسته آلفا پلاس ماهانه داشته باشم؟)
djmoslemok
29-07-2016, 01:53
من در حالت 3G نهایت 1 مگابایت سرعت دارم ولی رو حالت 4G 4.5 مگابایت سرعتمه ولی مشکل اینجاست تا حالا نتو نستم در حالت نامحدود 4G داشته باشم
دوستان اگر کسی تونسته این حالت رو تجربه کنه راهکارشو بهم بگه ممنون میشم (باید همزمان بسته آلفا پلاس ماهانه داشته باشم؟)
فکر میکنم اگه سیم هم 4G بگیریم تا بسته بخصوصی که میگن رو فعال نکنید LTE فعال نمیشه درسته
EDWARD WHITE
29-07-2016, 02:41
فکر میکنم اگه سیم هم 4G بگیریم تا بسته بخصوصی که میگن رو فعال نکنید LTE فعال نمیشه درسته
متاسفانه بعله :n29:
دستوری هست که مصرف آزاد اینترنت را کلا غیرفعال کنیم ؟؟
منظورم اینه که فقط با فعال کردن بسته اینترنتی گوشی به نت وصل بشه.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام
من اینترنت شبانه رو فعال میکنم و با گوشی اینترنتو هات اسپات میکنم ولی مشکل اینجاست بعد یه مدت دانلود مثلا 7 گیگ یا 6 گیگ , آنتن به کل میپره طوری که باید گوشیو کامل ریست کنم شبکه هم روی 3g هست یه اشکال دیگه هم اینه وقتی میخوام ببینم چقدر شارژ دارم وقتی کد میزنم بازم آنتن میپره و مجبورم رو شبکه 2g بذارم گوشیو , کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
دستوری هست که مصرف آزاد اینترنت را کلا غیرفعال کنیم ؟؟
منظورم اینه که فقط با فعال کردن بسته اینترنتی گوشی به نت وصل بشه.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
همراه اول همچین چیزی نداره و کلی سود از این راه به جیب میزنه اما ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد داره
در مورد «بسته شبانه نامحدود 2 تا 7» که دوستان در بالا پرسیدند هم چند نکته رو عرض کنم :
1-با این بسته نمی تونید به 4G LTE وصل بشید
2-جدیدا حداکثر سرعت رو روی 16 مگابیت بر ثانیه محدود کردند
3- محدودیت حجم 20 گیگابایتی داره
4-به احتمال زیاد با استفاده این بسته اعتبار سیم کارتتون 1 ریال بشه
5-لینک های دانلود یکی دوتاشون با احتمال قوی حین نوسانات سرعت صدمه میبینن
6-اگه زیاد استفاده کنین بین ساعت 1 تا 8 کلا آنتن گوشی میپره یا با وجود آنتن به اینترنت متصل نمیشه
7-اگه میزارین کلا اتوماتیک دانلود کند وسط دانلود یه دستور Restart هم بدین برای مواقعی که ممکنه اتصال اینترنت قطع شده باشه
djmoslemok
29-07-2016, 10:30
همراه اول همچین چیزی نداره و کلی سود از این راه به جیب میزنه اما ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد داره
در مورد «بسته شبانه نامحدود 2 تا 7» که دوستان در بالا پرسیدند هم چند نکته رو عرض کنم :
6-اگه زیاد استفاده کنین بین ساعت 1 تا 8 کلا آنتن گوشی میپره یا با وجود آنتن به اینترنت متصل نمیشه
7-اگه میزارین کلا اتوماتیک دانلود کند وسط دانلود یه دستور Restart هم بدین برای مواقعی که ممکنه اتصال اینترنت قطع شده باشه
خب دوست من بابت دانلود شبانه یه دوشب هست که بنده بیدارم و از تجربم میگم شاید مفید باشه
اولا تو منطقه ما رو 16 مگ محدود نیست و تا 20 , 22مگ هم میره مخصوصا بین ساعت 3-6 سرعت از دو مگ به بالاست
بعد خداییش با 1000 تومن 20 گیگ میارزه منطقه ما adsl مخابرات داره که خیلی گرونه و شبانشم زیاد بدرد نمیخوره تازه یک ساله باید بگیری تا شبانه رایگان بدن بهت سرویسو
بعد من با کامپیوترم از طریق هات اسپات با گوشی دانلود میکنم و برای خالی نکردن اعتبار: گوشیم J5 LTE هست با اندروید 6 در قسمت تنطیمات میری بعد قسمت Data usage ! و بعد اونجا میتونی محدودیت حجم تعیین کنی مثلا 20 گیگ اوکی : بعد وقتی 20 گیگ ترافیک جابجا کردی خودش اوتومات دیتا رو قطع میکنه گوشی و دیگه بعد از 20 گیگ شارژو نمیخوره :n26:
من راضیم هر شب هزار بدم و دانلود کنم
البته اگه گرونش نکنه همراه اول:n24:
dvb595959
29-07-2016, 10:49
خب دوست من بابت دانلود شبانه یه دوشب هست که بنده بیدارم و از تجربم میگم شاید مفید باشه
اولا تو منطقه ما رو 16 مگ محدود نیست و تا 20 , 22مگ هم میره مخصوصا بین ساعت 3-6 سرعت از دو مگ به بالاست
بعد خداییش با 1000 تومن 20 گیگ میارزه منطقه ما adsl مخابرات داره که خیلی گرونه و شبانشم زیاد بدرد نمیخوره تازه یک ساله باید بگیری تا شبانه رایگان بدن بهت سرویسو
بعد من با کامپیوترم از طریق هات اسپات با گوشی دانلود میکنم و برای خالی نکردن اعتبار: گوشیم J5 LTE هست با اندروید 6 در قسمت تنطیمات میری بعد قسمت Data usage ! و بعد اونجا میتونی محدودیت حجم تعیین کنی مثلا 20 گیگ اوکی : بعد وقتی 20 گیگ ترافیک جابجا کردی خودش اوتومات دیتا رو قطع میکنه گوشی و دیگه بعد از 20 گیگ شارژو نمیخوره :n26:
من راضیم هر شب هزار بدم و دانلود کنم
البته اگه گرونش نکنه همراه اول:n24:
این تنظیمات اعمال محدودیت ترافیک که فرمودین،برای زمانی که از طریق sub به کامپیوتر متصل میشیم هم صدق میکنه یا فقط در حالت هات اسپایت کاربرد داره؟؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
EDWARD WHITE
29-07-2016, 13:20
آقا من چند تا سیمکارت دارم عوض هم می کنم دیگه کلا 3g شبانه آنتن نداره ! بر اساس Imie هست ؟؟؟؟؟ :n03: یعنی مودم من رو بلاک کرده ! :n13:
دوستان من چند دفعه بسته ى شبانه ٢-٧ داشتم و راحت شبى بيست گيگ دانلود كرده بودم، ديشب بسته ى ١-١١ گرفتم سرعتم از سه چهار مگابيت بالاتر نمى رفت! تا از يازده گذشت دوباره باز شد سرعتم! تازه خيلى وقت هم بود بسته نخريده بودم!
djmoslemok
29-07-2016, 15:07
این تنظیمات اعمال محدودیت ترافیک که فرمودین،برای زمانی که از طریق sub به کامپیوتر متصل میشیم هم صدق میکنه یا فقط در حالت هات اسپایت کاربرد داره؟؟
کلیه اون اعمال محدودیت و فرق نمیکنه با usb وصل باشی یا با خود گوشی حجمو استفاده کنی
هنگامی که استفادت اون حد نصابو رد کنه دیتا قطع میشه و نمیزاره استفاده بشه دیتا مگر اینکه بری حدشو ببری بالا
dvb595959
29-07-2016, 16:59
کلیه اون اعمال محدودیت و فرق نمیکنه با usb وصل باشی یا با خود گوشی حجمو استفاده کنی
هنگامی که استفادت اون حد نصابو رد کنه دیتا قطع میشه و نمیزاره استفاده بشه دیتا مگر اینکه بری حدشو ببری بالا
بعد این محدودیت در هر بار دیسکانکت کردن دوباره از صفر شروع میشه؟یا اینکه در مجموع اگه به اون حد رسید قطع میکنه؟
فرض کنیم روی 20 گیگ گذاشتیم اما تا صبح ساعت 7 فقط 10 تا گرفت،اونوقت 10 تای دیگه رو از مصرف عادی کم میکنه؟
من فکر می کنم همراه اول به جای سرمایه گذاری توی شبکه اینترنت سعی داره منافع مالی سهامدارش رو تامین کنه و سود رو به سهامداراش بده و هزینه ای برای سرمایه گذاری اینترنت در آینده نخواهد کرد و گرنه الان که فرصت داشته و شبکش رشد نداره .... :n03:
djmoslemok
29-07-2016, 22:08
بعد این محدودیت در هر بار دیسکانکت کردن دوباره از صفر شروع میشه؟یا اینکه در مجموع اگه به اون حد رسید قطع میکنه؟
فرض کنیم روی 20 گیگ گذاشتیم اما تا صبح ساعت 7 فقط 10 تا گرفت،اونوقت 10 تای دیگه رو از مصرف عادی کم میکنه؟
بله دقیقا
برای جلوگیری از این هم بنده در idm تتطیم کردم که ۷ دانلود متوقف بشه و بره hibernate
ولی من دیشب بسته ۱۰۰۰ ساعت ۲-۷ گرفته بودم و ساعت ۶ حجم ۲۰ گیگ رو پر کرده سرعت ۲ مگ ایناس اینجا
شما از کدوم دفتر خدمات ارتباطی سیمکارتتون رو تعویض کردید؟
من سه شنبه یک شماره دیگه رو از یه دفتر ارتباطی متفاوت تعویض کردم اما بازم به 4g رجیستر نمیشه
دفتر کیانپارس
گوشیتون چیه دوست عزیز ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها کسی رو شبکه 3g موقعی که میخوای شماره گیری کنی یا مانده شارژو ببینی پرش آنتن داره ؟
تو دانلود شبانه هم اینطوریه ؟( یعنی وسط دانلود اینترنتو آنتن کلا میپره)
لطفا جواب بدین
دفتر کیانپارس
گوشیتون چیه دوست عزیز ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
داداش این پست مربوط به خیلی وقت پیشه:n02:
مشکل این بود که باید بسته میخریدم تا به 4g رجیستر بشه
KING iMAN
31-07-2016, 08:04
اینترنت 4g همراه اول سریعتره یا ایرانسل یا رایتل؟
سربندر فقط ایرانسل داره و اینم سرعتشه:
MTN Irancell LTE / خوزستان - بندرامام خمینی(سربندر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
[QUOTE=KING iMAN;8861101]اینترنت 4g همراه اول سریعتره یا ایرانسل یا رایتل؟
سربندر فقط ایرانسل داره و اینم سرعتشه:
من اهوازم و همین سرعت رو با همراه اول گرفتم
THE VAIPER
31-07-2016, 17:13
شهرستان ما 3g هست
خوش به حالت سرعت من تا 1.2 مگ هم نمی رسه بهترین حالت
سرعت متوسطم ساعت 5 تا 7 سر 650 کیلوبایت هست! 2 تا 4 سرعت 300 هست
KING iMAN
31-07-2016, 17:14
naderblue
31-07-2016, 18:16
سلام دوستان من مودم E3372 دارم امروز سیمکارت 4G خریدم ایرانسل وصل کردم بهش اما 3G هست
رفتم داخل نتورک مودم سرچ دستی شبکه زدم این اومد
این عکسش هست وصل نشد
البته سیمکارت فعال نشده دوستان من این مودم با هدیه سیمکارت گرفتم بردم سیمکارت نمایندگی ایرانسل گفت خودش فعال میشه نیاز نیست ثبت نام کنید
این حرف ایشون درست هست ؟ وایسم خودش فعال میشه ؟ ممنون میشم جواب بدید :n16:
بعدشم این وصل نشدن به شبکه 4g به فعال نبودن سیمکارت ربط داره ؟ البته سیمکارت انتن 3g داره
تشکر میکنم پیشاپیش از شما
Armin.Computer
31-07-2016, 19:52
سلام دوستان من مودم E3372 دارم امروز سیمکارت 4G خریدم ایرانسل وصل کردم بهش اما 3G هست
این عکسش هست وصل نشد
البته سیمکارت فعال نشده دوستان من این مودم با هدیه سیمکارت گرفتم بردم سیمکارت نمایندگی ایرانسل گفت خودش فعال میشه نیاز نیست ثبت نام کنید
بعدشم این وصل نشدن به شبکه 4g به فعال نبودن سیمکارت ربط داره ؟ البته سیمکارت انتن 3g داره
سلام
تاپیک ایرانسل مراجعه کنید:
3G & 4G FDD-TDD Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکسش هست وصل نشد
سيم كارتت رو بايد اكتيو كني وقتي اكتيو كني به ٤ جي وصل ميشه
Behzad83
02-08-2016, 03:15
همراه اول متاسفانه اخلاق رو هم رعایت نمیکنه.
با اینترنت همراه اول، به هیچ عنوان سایت ایرانسل باز نمیشه! اما با پرو کسی بلافاصله باز میشه!
and-roid2
02-08-2016, 09:22
3G:
4G همراه اول / قــــم :
تست در حال حرکت گرفته شده.
djmoslemok
02-08-2016, 20:28
دوستان تو روز 3g همراه اول سرعت اینه
ولی شب سرعت اینه و حتی بیشتر تقریبا 20 مگ
- - - Updated - - -
دلیلش چیه ؟ چرا شبا پهنای باندو بیشتر باز میزارن >؟
یا بخاطر کاربر کمتره ؟
دوستان تو روز 3g همراه اول سرعت اینه
ولی شب سرعت اینه و حتی بیشتر تقریبا 20 مگ
- - - Updated - - -
دلیلش چیه ؟ چرا شبا پهنای باندو بیشتر باز میزارن >؟
یا بخاطر کاربر کمتره ؟
احتمال خیلی زیاد بخاطر کاربر کمتره. من در طول روز به 8 مگابیت به زور می رسم ولی برای دانلود شبانه تا 20 مگابیت و بالاتر سرعت دارم
naderblue
04-08-2016, 01:44
چند شب دانلود کنید سرعت محدود میکنن برای ن رو 1 مگ محدود کردن
Kaveh619
04-08-2016, 02:03
همراه اول متاسفانه اخلاق رو هم رعایت نمیکنه.
با اینترنت همراه اول، به هیچ عنوان سایت ایرانسل باز نمیشه! اما با پرو کسی بلافاصله باز میشه!
دوست عزیز...شایدم اون طرفی باشه قضیه...من نمیدونم...همینجوری میگم...
شاید ایرانسل رنج آیپی های همراه اول رو بسته باشه....:n18:
Behzad83
04-08-2016, 06:34
دوست عزیز...شایدم اون طرفی باشه قضیه...من نمیدونم...همینجوری میگم...
شاید ایرانسل رنج آیپی های همراه اول رو بسته باشه....:n18:
با ایرانسل وارد سایت همراه اول میشه!
بعدم با عقل جور در میاد خودشو به روی کاربرها فیل تر کنه؟!!
مثل این میمونه دوتا بقالی کنار هم باشن، بعد یکی از بقالی ها مشتری های اون یکی رو راه نده!
اتفاقا برعکس باید دنبال اون باشه که مشتری های اونرو بکشه سمت خودش!
djmoslemok
04-08-2016, 17:42
اینم آمار و نمودار تجربه این چند شب دانلود شبانه من با همراه اول 3G
اون دو روزی هم که دانلود نزدیک سقف شبانه یعنی 20 گیگ (سرویس 1000 تومن 2-7 ) نشده از لینکای خودم بود که محدودیت کانکشن ایجاد کرده بودند
در هفت شب دانلود شبانه بنده که 9.000 تومان هزینه بسته ها شد حدودا 121 گیگ دانلود کردم که بهتر از هزینه های ADSL هست
:n16:
h][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیشب سامانه های همراه اول ترکیده، به هیچ وجه امکان استعلام حجم باقیمونده ی بسته میسر نیست، همهشون خطا میدن،
naderblue
06-08-2016, 05:34
سلام دوستان باید بگم بازم شارژم رفت تا حالا 4 تومن شارژم اینجوریی از بین رفته
دوستان اگه سرعتتون خوبه در دانلود شبانه اصلا به 20 گیگ فکر نکنید چون به نظرم 20 گیگ نیست سقف دانلود
من امشب 18.5 گیگ دانلود کردم و شارژ صفر شد ساعت هم همین الان که پست میذارم هست
در کل شما 18 گیگ دانلود کنید مثل من بدبخت نشید :n03: عجب روشی برای خالی کردن جیب ملت هست !
djmoslemok
06-08-2016, 10:44
دوستان اگه سرعتتون خوبه در دانلود شبانه اصلا به 20 گیگ فکر نکنید چون به نظرم 20 گیگ نیست سقف دانلود
در کل شما 18 گیگ دانلود کنید مثل من بدبخت نشید :n03: عجب روشی برای خالی کردن جیب ملت هست !د
نه دوست من
نمی تونن همچین کاری بکنن چون تو سایتشون اعلام کردند مصرف منصفانه 20 گیگ و تا 11 30 گیگ هست :n24:
د
نه دوست من
نمی تونن همچین کاری بکنن چون تو سایتشون اعلام کردند مصرف منصفانه 20 گیگ و تا 11 30 گیگ هست :n24:
هیچ جایی در مورد محدودیت این بسته ها ننوشته
تو سایتشون هم اعلام نکردن نمی دونم شما تو کجای سایتشون دیدین ولی هیچکس تو این تاپیک تا ضرر نکرده باشه از محدودیت بسته ها مطلع نمیشه (به صفحات قبل همین تاپیک مراجه شود)
پیشنهاد من به کسایی که شارژشون صفر میشه اینه که شارژ دلخواه 11000 ریال بخرید تا با کسر مالیات 10000 ریال شارژ بشه بعد بسته نامحدود بخرید و از سیم کارت دیگه ای برای مکالمه استفاده کنید
Behzad83
06-08-2016, 15:53
تو سایتشون هم اعلام نکردن نمی دونم شما تو کجای سایتشون دید ولی هیچکس تو این تاپیک تا ضرر نکرده باشه از محدودیت بسته ها مطلع نمیشه (به صفحات قبل همین تاپیک مراجه شود)
پیشنهاد من به کسایی که شارژشون صفر میشه اینه که شارژ دلخواه 11000 ریال بخرید تا با کسر مالیات 10000 ریال شارژ بشه بعد بسته نامحدود بخرید و از سیم کارت دیگه ای برای مکالمه استفاده کنید
بارها شارژ بنده رو صفر کرده.
من هم از روش شما استفاده میکنم. یعنی شارژ زیادی ته حساب نمیمونه که بتونن دزدی کنن.
به پشتیبانیش زنگ زدم گفتم طرح مصرف آزاد مثل ایرانسل نمیخواهید بزارید؟ گفت هیچ حرفی ازش نیست. یعنی رسما دارن میگن به ضررشونه. یک دستوره چیز خاصی نداره. میتونن یه ساعته راش بندازن.
naderblue
06-08-2016, 19:17
د
نه دوست من
سلام
اگه اینا ریگی به کفششون نیست چرا سیستم مشاهده مقدار مصرف مثل ایرانسل درست نمیکنن ؟ چرا من نباید بدونم چقدر مصرف کردم ؟
البته دوستان پیشنهاد میکنم تا میتونید دانلود کنید شک ندارم این طرح موقتی هست هرچی لازم دارید دانلود کنید مشخص نیست این سرویس تا کیه باشه
در کل شما 18 گیگ دانلود کنید مثل من بدبخت نشید :n03: عجب روشی برای خالی کردن جیب ملت هست !
شما DU Meter نصب کن می بینی درست سر 20 گیگ قطع میشه
البته دانلود+آپلود+دانلود های هرز رفته = 20 گیگابایت
منم مثل شما 18.5 گیگابایت دانلود می کنم ولی تو Du Meter ـ 20 گیگابایت میزنه
البته تو دزد بودنشون شکی نیست خیلی راحت میتونستن مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد بذارن بانک هم جدیدا تو USSD زیر 5000 تومان قبول نمیکنه
تو سایتشون هم اعلام نکردن نمی دونم شما تو کجای سایتشون دیدین ولی هیچکس تو این تاپیک تا ضرر نکرده باشه از محدودیت بسته ها مطلع نمیشه (به صفحات قبل همین تاپیک مراجه شود)
چجوری شارژ دلخواه بزنم ؟
همراه اول مگه طرح نامحدود داره؟
djmoslemok
07-08-2016, 06:47
در این صفحه اشاره شده به محدودیت حجم
djmoslemok
07-08-2016, 06:56
دوستان من از دیروز غروب به غیر از سایت گوگل و سایتای دولتی مثلا irib.ir ،سایتای دیگرو نمی تونم باز کنم !
انگار اینترانت شده یجورایی !
کسی میدونه مشکل میتونه از چی باشه ؟
چجوری شارژ دلخواه بزنم ؟
کد USSD زیر رو در مودم یا گوشی وارد کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
07-08-2016, 12:41
دوستان من از دیروز غروب به غیر از سایت گوگل و سایتای دولتی مثلا irib.ir ،سایتای دیگرو نمی تونم باز کنم !
DNS تغییر بده ببین تغییری می کنه
mojtaba0007
07-08-2016, 13:26
سلام به دوستان
یه مودم میخوام بگیرم برای اینترنت دو مدل داره که باندهای ساپورت شدنشون فرق میکنه.
کدوم رو بگیرم بهتره ؟
Huawei ME906V :
LTE: FDD Band 1,2,4,5,8,13,17, all bands with diversity
WCDMA / HSDPA / HSUPA / HSPA +: Band 1,2,4,5,8, all bands withdiversity
CDMA 1X/CDMA EVDO Rev.A: BC0, BC1, all bands with diversity (Planning)
GSM / GPRS / EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
GPS / GLONASS: L1
HUAWEI ME906E :
Bands: LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20
DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS Quad-band B1/B2/B5/B8
EDGE/ GPRS/ GSM Quad-Band 850/900/1800/1900 MHz
GPS L1:1575.42MHz
Glonass L1:1602MHz
با تشکر
سلام به دوستان
یه مودم میخوام بگیرم برای اینترنت دو مدل داره که باندهای ساپورت شدنشون فرق میکنه.
کدوم رو بگیرم بهتره ؟
Huawei ME906V :
HUAWEI ME906E :
با تشکر
اینجا مطرح کن
forum.p30world.com/showthread.php?t=708836&page=29
سلام به دوستان
کدوم رو بگیرم بهتره ؟
Huawei ME906V :
HUAWEI ME906E :
با تشکر
djmoslemok
07-08-2016, 14:31
DNS تغییر بده ببین تغییری می کنه
چجوری تغییر بدم دوست من ؟:n16:
Armin.Computer
07-08-2016, 15:16
چجوری تغییر بدم دوست من ؟:n16:
سیستم عامل رو بفرمایید تا کامل راهنمایی کنم
djmoslemok
08-08-2016, 07:18
سیستم عامل رو بفرمایید تا کامل راهنمایی کنم
مرسی گوشیم J5 هست اندروید 6 و با برنامه Override DNS تغییر دادم چندتا ولی فرقی نکرد
تو محل کارم که چند شهر فاصله داره با خونه مشکلی نداره و اکی هست
فقط تو شهر محل زندگیم اینجوریه و فقط سایتای مثل irib .ir رو باز میکنه و تلگرام وصله ولی اینستاگرام و سایتای دیگرو مثل msn یا yahoo باز نمیکنه:n27:
Armin.Computer
08-08-2016, 08:26
مرسی گوشیم J5 هست اندروید 6 و با برنامه Override DNS تغییر دادم چندتا ولی فرقی نکرد
تو محل کارم که چند شهر فاصله داره با خونه مشکلی نداره و اکی هست
فقط تو شهر محل زندگیم اینجوریه و فقط سایتای مثل irib .ir رو باز میکنه و تلگرام وصله ولی اینستاگرام و سایتای دیگرو مثل msn یا yahoo باز نمیکنه:n27:
پس بهترین راه زنگ زدن به اپراتوره
بعضی مواقع یه مشکلاتی می بینی که واست خیلی عجیبه :n02:
djmoslemok
08-08-2016, 08:30
پس بهترین راه زنگ زدن به اپراتوره
بعضی مواقع یه مشکلاتی می بینی که واست خیلی عجیبه :n02:
بله با 9990 تماس گرفتم و تیکت دریافت کردم ولی حدس میزنم از خودشون باشه چون با گوشی و سیم دیگه هم تست کردم همینجوری بودن
Armin.Computer
08-08-2016, 08:36
بله با 9990 تماس گرفتم و تیکت دریافت کردم ولی حدس میزنم از خودشون باشه چون با گوشی و سیم دیگه هم تست کردم همینجوری بودن
اگر امتحان کردی که دیگه هیچی
خودشون باید درست کنن
armin_punisher6
08-08-2016, 09:53
کسی با آیفون 5s به 4g همراه اول وصل شده؟
iDownload & iGame
08-08-2016, 11:47
کسی با آیفون 5s به 4g همراه اول وصل شده؟
آیفون 5S های آمریکا (LL/A) فرکانس فورجی 2600 همراه اول رو ساپورت نمیکنن.
اطلاعات کامل در لینک زیر موجوده:
armin_punisher6
08-08-2016, 20:37
آیفون 5S های آمریکا (LL/A) فرکانس فورجی 2600 همراه اول رو ساپورت نمیکنن.
اطلاعات کامل در لینک زیر موجوده:
واسه من پارت نامبر استرالیاست و 2600 رو ساپورت میکنه ولی به 4g وصل نمیشه.
iDownload & iGame
08-08-2016, 23:02
واسه من پارت نامبر استرالیاست و 2600 رو ساپورت میکنه ولی به 4g وصل نمیشه.
سیم کارت یوسیم گرفتین؟ تو شهرتون میدونین کجاها فورجی پوشش داره؟ چون پوشش فورجی همراه اول خیلی ناقص و محدوده.
Behzad83
09-08-2016, 00:03
با پروک سی امتحان کنید اوکی میشه.
همراه اول بلاخره سایت ایرانسل رو از بلک لیستش خارج کرد! و سایت ایرانسل به سرعت باز میشه.
شاید واقعا این فروم رو میخونن!
چون قبلا از این مشکل گفته بودم لازم دیدم اطلاع رسانی کنم.
djmoslemok
09-08-2016, 07:10
با پروک سی امتحان کنید اوکی میشه.
همراه اول بلاخره سایت ایرانسل رو از بلک لیستش خارج کرد! و سایت ایرانسل به سرعت باز میشه.
شاید واقعا این فروم رو میخونن!
چون قبلا از این مشکل گفته بودم لازم دیدم اطلاع رسانی کنم.
cloudv p n بعضی وقتا وصل میشه و اون وصل شدنی اوکی میشه همه چی ولی به ندرت وصل میشه
armin_punisher6
09-08-2016, 08:06
سیم کارت یوسیم گرفتین؟ تو شهرتون میدونین کجاها فورجی پوشش داره؟ چون پوشش فورجی همراه اول خیلی ناقص و محدوده.
سیم کارت رو تعویض کردم و گفتم 4g میخوام ولی نمیدونم واقعا 4g داده یا نه.از کجا باید بفهمم؟
بله با 6s همین جا lte وصل شدم.
iDownload & iGame
09-08-2016, 10:26
سیم کارت رو تعویض کردم و گفتم 4g میخوام ولی نمیدونم واقعا 4g داده یا نه.از کجا باید بفهمم؟
بله با 6s همین جا lte وصل شدم.
دو راه داره:
1. سیم کارت رو با همون 6S تست کنید.
2. مطابق عکس زیر روی پوکه سیم کارت باید عبارت LTE USIM نوشته شده باشه:
armin_punisher6
09-08-2016, 13:05
دو راه داره:
1. سیم کارت رو با همون 6S تست کنید.
2. مطابق عکس زیر روی پوکه سیم کارت باید عبارت LTE USIM نوشته شده باشه:
اون 6s مال مهمونمون بود الان دسترسی ندارم.
نه متاسفانه ننوشته.ولی سیم کارت 3 پانچ بود.راه دیگه ای هم هست که چک کنم؟مثلا 9990.
iDownload & iGame
09-08-2016, 15:43
اون 6s مال مهمونمون بود الان دسترسی ندارم.
نه متاسفانه ننوشته.ولی سیم کارت 3 پانچ بود.راه دیگه ای هم هست که چک کنم؟مثلا 9990.
3 پانچ بودن دلیل بر فورجی بودن نیست.
اون عبارت LTE USIM حتما" باید نوشته شده باشه تا فورجی باشه.
مجدد درخواست تعویض سیم کارت بدین.
djmoslemok
10-08-2016, 13:00
دوستان من ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول و این سیم رو بهم دادند و خانمه گفتش که 4G نیست !
این سیم 4G هست ؟
iDownload & iGame
10-08-2016, 13:07
دوستان من ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول و این سیم رو بهم دادند و خانمه گفتش که 4G نیست !
این سیم 4G هست ؟
بله 4G هست.
electronic0nt
10-08-2016, 17:16
این سیم 4G هست ؟
هست........................
خیر نیست......
سیم کارت 4G هست
دقت کنید روش هم نوشته LTE
بالاخره هست یا نیست؟
سیمکارت 100 درصد 4G هست
این سیم 4G هست ؟
سیم کارت 4G همراه اول می باشد.
این سیکارت های 4g رو باید با ترفندی 4g اش رو فعال کرد . که خودش پروژه ای هست که به شخصه کلا بی خیالش شدم
کلا همراه اول چون می دونه 4 جی درست و درمونی نداره برای 4 جیش رمزنگاری کرده. با وضعیت پیشرفت ایرانسل، همراه اول برای دیتاخورها آینده مبهمی داره. خودشم نمی دونه چیکار می کنه
MMDFullHD
11-08-2016, 11:57
دوستان اینترنت شما هم روزا سر ساعت 3 قطع میشن؟ من تا دکل حدود 50 متر فاصله دارم فور جی قطع میشه زنگ زدم میگن داریم دکل رو فیبرنوری میکنیم یعنی چی؟ داستان فیبر نوری چیه مگه دکلم فیبر نوری میشه؟
یعنی چی ترفنده ؟ ترفند برای فروش سیمکارت به اصطلاح 4gشون ؟ یا ترفند برای تبدیل به 4g ؟
dvb595959
11-08-2016, 12:08
از کجا میشه فهمید منطقه ما فورجی هست یا نه؟ تا دکل صد متر فقط فاصله دارم.
سلام
امروز من سیم کارت 4 جی گرفتم
الان که رجیستر نمیشه تو شبکه 4 جی
باید بسته خرید تا رجیستر بشه ؟
اگه اره کد یه بسته رو بگید بزنم ببینم میشه یا نه
گوشیمم جی 2 هست
ممنون
یه سرچ میکردین راحت بسته ها را پیدا میکردین
بسته های آلفا+(سرعت بدون مرز)
باید بسته بخرید برای اتصال به 4G
سلام
امروز من سیم کارت 4 جی گرفتم
الان که رجیستر نمیشه تو شبکه 4 جی
باید بسته خرید تا رجیستر بشه ؟
اگه اره کد یه بسته رو بگید بزنم ببینم میشه یا نه
گوشیمم جی 2 هست
ممنون
از کجا میشه فهمید منطقه ما فورجی هست یا نه؟ تا دکل صد متر فقط فاصله دارم.
برید داخل settings>>Mobile networks>>Network operators
صبر کنید تا جستجو تمام بشه. بعد تمام شبکه های موجود از اپراتور ها در منطقه شما رو نشون میده
کلا همراه اول چون می دونه 4 جی درست و درمونی نداره برای 4 جیش رمزنگاری کرده. با وضعیت پیشرفت ایرانسل، همراه اول برای دیتاخورها آینده مبهمی داره. خودشم نمی دونه چیکار می کنه
کلا خیلی محدود 4g داره و اصلا رجیستر نمی شه . اصلا سرمایه گذاری نکرد روی 4g جز معدود مناطقی .
*Forgotten*
12-08-2016, 17:01
برای خرید سیم فورجی سن قانونی هم مشخص کردن یانه؟ الان سیم فورجی قیمتش چنده؟
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g \یدا نمی کنه می خواستم بدونم با بسته بخرم تا فعال شه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
hellbrain666
12-08-2016, 22:27
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g \یدا نمی کنه می خواستم بدونم با بسته بخرم تا فعال شه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
در تهران تا جایی که میدونم فقط در اطراف برج همراه (میدان ونک) و گاهی هم پاساژ علاالدین 4G همراه اول در دسترس هست
naderblue
13-08-2016, 05:51
امشب تست کردم حق با دوستان هست دقیقا ۲۰ گیگ هست کم نیست اپلود و دانلود با هم حساب میشه :n01: نزدیک 300 مگ هم اپلود داره
djmoslemok
13-08-2016, 06:48
من تماس داشتم با 9990 اپراتور گفتش که فقط تهران 4G هست اونم بعضی جاهاش:n15:
فقط حوالی میدان ونک همون ساختمان خودشونه
KING iMAN
13-08-2016, 23:12
درود بر شما.
دوستان همراه اول بسته ی ترکیبی نداره؟ (اینترنت+مکالمه+پیامک)
اگه داره لطفا لینک بدین.
3G همراه اول با بسته 1000 تومان 2 تا 7 صبح ( حداکثر 20 گیگ ) با مودم E3372
آقا همراه اول توی پوشش خارجی نقشه نوترینو خودش باشی آنتن نداری کلا 3g ؟
من الان توی پوشش خارجی 3g ام کلا می ره روی 2g !
یا این نقشه غلطه
درود بر شما.
اگه داره لطفا لینک بدین.
واسه ایرانسل به جز اینترنت ، مکالمه و پیامک درون شبکه است پس به درد نمی خوره حتی به تلفن ثابت هم نمیشه زنگ زد
درود بر شما.
اگه داره لطفا لینک بدین.
داره عزیز
ستاره ده رو برو بعد تشویقی بعد هم بسته های قیمتی
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
armin_punisher6
15-08-2016, 11:38
من تماس داشتم با 9990 اپراتور گفتش که فقط تهران 4G هست اونم بعضی جاهاش:n15:
پشتیبانیش اندازه بز حالیشون نیست.من حتی تو رشت هم 4g وصل شدم.
زنگ زدم میگم باند فرکانستون چنده؟دختر میگه سرعتتون 20 گیگابایت بر ثانیست :n08:
djmoslemok
15-08-2016, 11:41
بله کلا همراه اول و آشنای اول پشتیبانی تعطیل اند .:n21:
Refigh687
15-08-2016, 12:54
سلام دوستان
بنده کرج هستم . قبلا از اینترنت ایرانسل استفاده میکردم کیفیتش در طول روز جالب نبوداما بعد از 3 شب تا 9 صبح عالی میشد (منظورم پینگ و تایم اوت )
چند روزه از اینرنت همراه اول استفاده میکنم اما شب و روز تست گرفتم و پینگش واقعا افتضاحه .وضعیت پینگ از 120 شروع میشه و هر چند ثانیه به 1000 و 2000 میرسه دوباره بر میگرده به 120
اینترنت گوشیم همیشه H+هست
برای شما هم همینطوره یا راه حلی برای ثابت کردن پینگ داره ؟؟؟
از دوستان کرجی Adsl با پینگ پایین بدون نوسان و قطعی کدوم شرکته
لطفا راهنمایی کنید
دوستان سیم کارت اعتباری الانقیمتش از چقدر شروع میشه؟
KING iMAN
17-08-2016, 07:32
درود.
سرویس اینترنت 3G همراه اول - بندرامام خمینی (خوزستان)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
سلام دوستان این سیمکارت روامروز گرفتم 4 جی هست یا همون یوسیم ??[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iDownload & iGame
17-08-2016, 11:49
سلام دوستان این سیمکارت روامروز گرفتم 4 جی هست یا همون یوسیم ??
خیر، فورجی (یوسیم) نیست.
اخه از امور مشترکین خریدم گفت 4 جیه
میگن رو پاکتش نوشته lte .
چیزی ننوشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iDownload & iGame
17-08-2016, 15:59
چیزی ننوشته
مطابق عکس زیر روی پوکه سیم کارت باید عبارت LTE USIM نوشته شده باشه:
Soroush-S
17-08-2016, 16:15
مدتیه انتن دهی 3G همراه اول عالی شده - هرجا میرم انتن پر و سرعت قابل قبوله. حتی جایی بودم که روزها 3G انتن نداشت ولی اونجا هم بخوبی انتن میده
از همراه اول انتظار نداشتم:n01:
iDownload & iGame
17-08-2016, 17:43
مدتیه انتن دهی 3G همراه اول عالی شده - هرجا میرم انتن پر و سرعت قابل قبوله. حتی جایی بودم که روزها 3G انتن نداشت ولی اونجا هم بخوبی انتن میده
از همراه اول انتظار نداشتم:n01:
کدوم شهر دوست عزیز؟
Soroush-S
17-08-2016, 18:11
هم اشتهارد کرج ، هم قزوین و رشت
Sent From My XPERIA M4
دوستان ببخشید طرح نامحدود شبانه 3جی هست یا 4جی اگه 3جی هست سیمکارتو عوض نکنم
دوستان ببخشید طرح نامحدود شبانه 3جی هست یا 4جی اگه 3جی هست سیمکارتو عوض نکنم
3G هستش
ولی اگر سیم کارتتون قدیمی مثلا واسه 4 5 سال پیشه بهتره عوضش کنید
bigbang0661
17-08-2016, 21:20
آقا من یه سیمکارت دائمی دارم میخوام تعویضش کنم با USIM. میخواستم بدونم دفترهای خدمات ارتباطی تعویض میکنن یا باید برم فروشگاههای زنجیره ای همراه اول توی شهرمون؟ ممنون میشم کسی تجربه داره راهنماییم کنه.
bahman_0121
17-08-2016, 21:25
سلام دوستان نمیشه کاری کرد انتن دهی 3g بهتر بشه ؟؟
سلام دوستان نمیشه کاری کرد انتن دهی 3g بهتر بشه ؟؟
میتونید آنتن های که به قیمت خون پدرشون میفروشن رو بخرید که به اندازه فرچه توالت کارایی ندارن
آقا من یه سیمکارت دائمی دارم میخوام تعویضش کنم با USIM. میخواستم بدونم دفترهای خدمات ارتباطی تعویض میکنن یا باید برم فروشگاههای زنجیره ای همراه اول توی شهرمون؟ ممنون میشم کسی تجربه داره راهنماییم کنه.
هر دوشون
من از پست بانک گرفتم
در ضمن سیم دائمی رو بهتره برای اینترنت استفاده نکنید. خطرناکه!شدید ...
bigbang0661
17-08-2016, 22:14
هر دوشون
من از پست بانک گرفتم
در ضمن سیم دائمی رو بهتره برای اینترنت استفاده نکنید. خطرناکه!شدید ...
چطور؟!
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
چطور؟!
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
اگر محدودیت حجم بسته رو تموم کنید یه قبض مجلسی براتون میفرستن با کلی دایره های کوچولوی توخالی تو قسمت مبلغ قابل پرداخت!!!
murchehh
17-08-2016, 23:14
دوستان سلام
چطور میشه بسته بگیرم برای سیم کارتم که توی مودمه؟
مودم از ussd هم پشتیبانی نمیکنه(8372)
حتما باید سیم رو در بیارم بزارم روی گوشی؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
دوستان سلام
بله
الته این موذم فیرم وری هم اری که روش USSD داره اما نیاز به باز شدن موذم و اتصال کوتاه برای Downgrade داره
- - - Updated - - -
دوستان سلام
بله
الته این موذم فیرم وری هم داره که روش USSD داره اما نیاز به باز شدن موذم و اتصال کوتاه برای Downgrade داره
دوستان سلام
اگه تلفن هوشمند دارید نرم افزار همراه من رو دانلود کنید و با سیم کارتتون توش لاگین شید بعد از اون دیگه می تونید همه بسته ها رو با این نرم افزار خریداری کنید اگر هم گوشی هوشمند ندارید می تونید از طریق وبسایت همراه اول استفاده کنید.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
.:Bardia:.
18-08-2016, 11:06
سلام . واسه اینکه حجم مصرفی از ترافیک شبانه بسته استفاده بشه باید ساعت 2 شب یه بار air plane mode بزارم ؟
سلام . واسه اینکه حجم مصرفی از ترافیک شبانه بسته استفاده بشه باید ساعت 2 شب یه بار air plane mode بزارم ؟
یه بار تبادل یتا رو ساعت 02:05 خاموش روشن کنید
سلام
بچه ها قزوین ملاصدرا و خیابان معرفت و بلوار سعادت وضعیت نت همراه اول چطوره؟
قزوین 4G راه انداختن؟
سلام
این قضیه همراه اول شبانه نامحدود چیه؟
من چند بار تو سایتش رفتم و دیدم گفته بود اگر تو منطقه نامحدود باشید فلان قدر هزینه باید بکنید که به صرفه بود ولی تاریخ طرحش تمام شده بود
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
این قضیه همراه اول شبانه نامحدود چیه؟
من چند بار تو سایتش رفتم و دیدم گفته بود اگر تو منطقه نامحدود باشید فلان قدر هزینه باید بکنید که به صرفه بود ولی تاریخ طرحش تمام شده بود
لطفا راهنمایی بفرمایید
لطفا از خط همراه اول خود کد زیر را شماره گیری کنید:
کد *1000#
اقا من یه مودم خیلی خوب رومیزی خریدم ... توی نقشه ساپورت همراه اول هم هستم ... پس چرا 3g نداره اینجا !؟؟؟؟ :n29:
این نقشه آنتن دهیش مال برنامه آیندش هست ؟؟؟؟؟؟ :n30:
منم شبانه می خوام خب :n03:
اقا من یه مودم خیلی خوب رومیزی خریدم ... توی نقشه ساپورت همراه اول هم هستم ... پس چرا 3g نداره اینجا !؟؟؟؟ :n29:
نقشه اش واسه google maps هستش و جزئیاتش ممکنه متفاوت باشه
برای مثال تو نقشه محدوده پوشش همراه اول منطقه ما ساپورت نمیشه
در حالی که دکلش کنار پارک بغل خونه ماست
اصلا نقشه پوشش رو ملاک قرار ندید
ایرانسل هم چک کنید شاید تحت پوشش ایرانسل باشید
سرعت شما افت شدید نکرده این چند روزه؟
Le0nard0
19-08-2016, 19:49
مودمت چیه؟
Le0nard0
20-08-2016, 12:18
b315
........
مودم خیلی خوبیه . کل خونه جابه جاش کن ببین بازم سیگنال نداری ؟ اگه توی نقشه پوشش باشی نباید مشکلی داشته باشی
and-roid2
20-08-2016, 20:27
4G Qom
4G Qom
کجای قم این تست رو گرفتید؟
آیا واقعاً توی پوشش 4 جی قم تغییراتی داده
and-roid2
20-08-2016, 23:25
کجای قم این تست رو گرفتید؟
آیا واقعاً توی پوشش 4 جی قم تغییراتی داده
اطراف حرم
خیر پوشش تغییری نداشته.
سلام
من الان کد ستاره 1000 مربع زدم بعد رفتم واسه اینترنت نامحدود
صبح از ساعت 1 الی 11 صبح 3 هزار تومان زده
صبح از ساعت 2 تا 7 صبح زده 1000 تومان
الان خرید کنم یعنی فعال میشه و من در منطقه طرح نامحدود هستم؟
محدودیت حجمی دانلود در ساعت 1 الی 11 صبح و 2 الی 7 صبح چقدر هست؟
سلام
من الان کد ستاره 1000 مربع زدم بعد رفتم واسه اینترنت نامحدود
صبح از ساعت 1 الی 11 صبح 3 هزار تومان زده
صبح از ساعت 2 تا 7 صبح زده 1000 تومان
الان خرید کنم یعنی فعال میشه و من در منطقه طرح نامحدود هستم؟
محدودیت حجمی دانلود در ساعت 1 الی 11 صبح و 2 الی 7 صبح چقدر هست؟
منطقه نداره كه!
هر كسي ميتونه خريد كنه
الان خريد كني شب برات فعال ميشه
١ تا ١١ محدوديتش ٢٠ گيگ هست البته مجموع دانلود و اپلود
اون يكي هم ٣٠ گيگ
میشه چند بار بسته رو بخرم؟ مثل ایرانسل
مثلا 4 تا بسته 3 هزار تومانی بخرم
میشه چند بار بسته رو بخرم؟ مثل ایرانسل
مثلا 4 تا بسته 3 هزار تومانی بخرم
هر سیم کارت فقط یک بار در طول شبانه روز مجاز به خرید بسته شبانه است
محدودیت بسته 1000 تومانی 20 گیگابایت
محدودیت بسته 3000 تومانی 30 گیگابایت
سلام, همزمان میشه بسته شبانه خرید همراه با بسته یک ماه استفاده کرد؟
یک بسته 4+4 یک ماه خرید کردم 4 گیگ شبانش مصرف کردم.
تا امروز 230 میگ روزانه را بیشتر از بستم کثر کرده
سلام, همزمان میشه بسته شبانه خرید همراه با بسته یک ماه استفاده کرد؟
یک بسته 4+4 یک ماه خرید کردم 4 گیگ شبانش مصرف کردم.
تا امروز 230 میگ روزانه را بیشتر از بستم کثر کرده
نمی شه بسته روزانه رو با شبانه مخلوطی استفاده کنید
در صورت اتمام حجم بسته شبانه از حجم بسته روزانه شما کم می شود
ترجیحا از سیم کارت دوم استفاده کنید
سلام دوستان
دوستان مازندرانم شهر بابل
از كجا بفهمم 4g جواب ميده اينجا يا نه؟
سلام دوستان
دوستان مازندرانم شهر بابل
از كجا بفهمم 4g جواب ميده اينجا يا نه؟
سلام
setting>>mobile networks>>network operators
صبر کنید تا جستجو تموم بشه بعد تمام شبکه های موجود در اطراف شما نمایش داده میشه
binaafarin
25-08-2016, 10:18
دوستان یک خانمی امروز باگوشی من تماس گرفتند با این شماره9909231235 وگفتندازمخابرات هستند سیمکارتهای همراه اول داره تعویض میشه و یک سیمکارت با پیش شماره فلان وهمین شماره خودتون براتون ارسال میشه بقیمت 300هزارتومن اگر نخوایین ماه اینده باید بیشتر بدید تعویض کنید تاکیدم داشت تو اخبار گفته ...
میخوام بدونم جریان چیه در هر صورت من گفتم نمیخوام
Milad4171
25-08-2016, 10:30
دوستان یک خانمی امروز باگوشی من تماس گرفتند با این شماره9909231235 وگفتندازمخابرات هستند سیمکارتهای همراه اول داره تعویض میشه و یک سیمکارت با پیش شماره فلان وهمین شماره خودتون براتون ارسال میشه بقیمت 300هزارتومن اگر نخوایین ماه اینده باید بیشتر بدید تعویض کنید تاکیدم داشت تو اخبار گفته ...
میخوام بدونم جریان چیه در هر صورت من گفتم نمیخوام
انقدر ساده نباشید.
این یه جریانی هست که قبلا خیلی بر پا شده بود
برای مثال شما خطی دارید با شماره 091212345678 . با شما تماس میگیرن میگن اگه بخواین ما شماره خطتون رو برای ایرانسل بهتون میدیم فلان تومان. به شماره 093512345678. به این صورت.
اینا همه اش کلاه برداری هست. هیچ دلیلی نداره کسی شماره اش عوض بشه. هزینه تغیر نسل سیم کارت از نسل سوم به چهارم هم 7 هزارتومان هست همه جا که روی قبض میاد.
تو اخبار چیزی گفته نشده.
این هم که شما میگید برای مثال شما خطتون شماره اش 091212345678 هست. میگن شما میتونی شماره 091012345678 هم داشته باشید که پیش شماره جدید همراه اول هست ولی این کاملا اختیاری هست . هیچ اجباری وجود نداره !
مشترکین تلفن همراه که سیم کارت آنها قدیمی می باشد می توانند جهت انجام تعویض سیم کارت بدون هزینه به یکی ازدفاترخدمات ارتباطی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ویا مراکزتلفن ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(درتهران) وادارات مشترکین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سایراستانها) مراجعه نمایند
binaafarin
25-08-2016, 11:07
انقدر ساده نباشید.
این یه جریانی هست که قبلا خیلی بر پا شده بود
برای مثال شما خطی دارید با شماره 091212345678 . با شما تماس میگیرن میگن اگه بخواین ما شماره خطتون رو برای ایرانسل بهتون میدیم فلان تومان. به شماره 093512345678. به این صورت.
اینا همه اش کلاه برداری هست. هیچ دلیلی نداره کسی شماره اش عوض بشه. هزینه تغیر نسل سیم کارت از نسل سوم به چهارم هم 7 هزارتومان هست همه جا که روی قبض میاد.
تو اخبار چیزی گفته نشده.
این هم که شما میگید برای مثال شما خطتون شماره اش 091212345678 هست. میگن شما میتونی شماره 091012345678 هم داشته باشید که پیش شماره جدید همراه اول هست ولی این کاملا اختیاری هست . هیچ اجباری وجود نداره !
مشترکین تلفن همراه که سیم کارت آنها قدیمی می باشد می توانند جهت انجام تعویض سیم کارت بدون هزینه به یکی ازدفاترخدمات ارتباطی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ویا مراکزتلفن ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(درتهران) وادارات مشترکین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سایراستانها) مراجعه نمایند
من بندرعباسم خطم917 گفت این سیمکاراتا منقضی میشه تا یک ماه دیگه!!!
جالبه گفت من کارمند شرکت مخابراتم اسمم و مشخصاتشو هم گفت خانمه
گفت الان دقیقه ای 80 تومن با اون سیمکارته میشه دقیقه ای 20 تومن
کلیم گفت شما برنده شدید وخوش حساب بودیدوووووو
کلاهبرداری در روز تاریک ...
morypory
25-08-2016, 11:57
شماره تماس همراه اول یا 9990 است یا 09129999000 می باشد و تمام این شماره های متفرقه شرکتهای سود جو هستند که متاسفانه تو مملکت ما زیادند و هیچ ارگانی هم جوابگو نیست جالب انقدر وقیح شده اند چون میدانند هیچگروهی کاری بهشون نداره خودشون را جای کارکنان شرکت مخابرات معرفی میکنند . شما برای اطمینان به این دو شماره ای که گفتم تماس بگیرید و از قسمت پشتیبانی سوال کنید تا مطمئن شوید .
همش الکیه همشهری عزیز .
kourosh4u
25-08-2016, 13:01
من سيم کارت فور جی گرفتم ولی حتی رو تری جی هم رجيستر نميشه! شماره 990 ها در حاليکه 919 خودم راحت رو تری جی رجيستر ميشه. ايراد از بيخود بودن سيم کارتاس يا شماره؟
reza2700
25-08-2016, 13:19
من سيم کارت فور جی گرفتم ولی حتی رو تری جی هم رجيستر نميشه! شماره 990 ها در حاليکه 919 خودم راحت رو تری جی رجيستر ميشه. ايراد از بيخود بودن سيم کارتاس يا شماره؟
باید دیتای خططون رو فعال کنید پیشفرض غیر فعال هستش
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
kourosh4u
25-08-2016, 13:35
تشکر فراوان....با پيامک فعال شد...خوب شد راهنمايی کردی ميخواستم برم دوباره سيم رو عوض کنم!
متاسفانه اپراتورا خیلی راحت اطلاعات مشترکین رو میفروشن.
واس همین اسم و اطلاعات شمارو داشته. با من هم در ماه خیلی تماس تبلیغاتی میگیرن. از کارت امداد خودرو و بیمه خونه گرفته تا سیم کارت. توجه نکنین.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
kourosh4u
25-08-2016, 13:47
يه ايرانسلم دارم رو فورجی وصل ميشه رو تری جی نه! و جديداً اينطور شده اينم ميتونی راهنمايی کنی؟
reza2700
25-08-2016, 14:21
يه ايرانسلم دارم رو فورجی وصل ميشه رو تری جی نه! و جديداً اينطور شده اينم ميتونی راهنمايی کنی؟
نه این یکی رو نمیدونم از خود اپراتور ایرانسل سوال کردی؟
kourosh4u
25-08-2016, 14:31
نه این یکی رو نمیدونم از خود اپراتور ایرانسل سوال کردی؟
باهاشون آنلاين چت کردم گيج ميزنه هی ميگه بزار تو يه دستگاه ديگه!
reza2700
25-08-2016, 14:32
باهاشون آنلاين چت کردم گيج ميزنه هی ميگه بزار تو يه دستگاه ديگه!
گذاشتی تو یه دستگاه دیگه؟
kourosh4u
25-08-2016, 14:41
گذاشتی تو یه دستگاه دیگه؟
من مودم دارم موبايل اونجوری ندارم امتحان کنم البته در حين جا به جايی ها يک لحظه اومد آنتن سه و پريد رفت..
اگر کسی تو این فروم از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنه اگه ممکنه سرعتشو بگه
واسه خودم هر روز متغییره
یه بار 20 یه بار 10 ؟
سرعت ثابت کسی میگیره ؟
alemoazezo
26-08-2016, 10:45
اگر کسی تو این فروم از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنه اگه ممکنه سرعتشو بگه
واسه خودم هر روز متغییره
یه بار 20 یه بار 10 ؟
سرعت ثابت کسی میگیره ؟
من دیشب گرفتم (البته با گوشی و نه مودم )از ساعت دو که شروع شد روی 200 کیلو بایت برثانیه بود و تا ساعت هفت به دو مگابایت برثانیه هم رسید.
منطقه ما شلوغه البته جاهای دیگه شاید ثابت باشه
kourosh4u
26-08-2016, 12:25
فرق ميکنه شانسيه...من بيشتر از 1.5 نگرفتم کمتر از 200 هم نه ميانگين 500 و 700 اينا
Sponge-BoB
26-08-2016, 20:57
این 3g همراه اول سرعت روی چند هست؟؟
Masoud-Susa
27-08-2016, 13:06
3G همراه اول آلفا پلاس - شوش.
Sponge-BoB
27-08-2016, 16:34
دانلود 3g!:n27:
Milad4171
27-08-2016, 18:31
متاسفانه اطلاعات تماس دست افراد سودجو وفرصت طلب می افته برای اعمال نیازهای خودشون!
قبلا هم یادم هست که یکی با من تماس گرفت که شما برنده نمیدونم چی شدین میتونین با 40 درصد تخفیف از 4 روز اقامت در شهرستان محمود آباد در بهترین هتل بهرمند بشید.
اسم و مشخصاتم رو هم گفت. جالبه که اسم شرکت هم نگفت من گفتم ببخشید شما اسم منو از کجا میدونی ؟ من تو هیچ سایت و شرکتی ثبتنام نکرمد. من از شما شکایت میکنم و از اون شخصی که اطلاعات منو به شما داده. بعد هم طرف ترسید قطع کرد.
اطلاعات تماس مشترکین متاسفانه فروخته میشه. حتی اگه کسی نام و نام خانوادگی شما رو گفت هم قبول نکنید. این موارد متاسفانه وجود داره. یک مورد روش تبلیغاتی هستش !
farshad0123
27-08-2016, 20:44
سلام
به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد. ( ۳۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۱ بامداد تا ۱۱ صبح، ۲۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۲ تا ۷ بامداد )
این جمله که همراه اول تو سایت زده منظورش چیه؟منظورش اینه که هر شبی که بسته نامحدود گرفتیم بشتر از 20 یا 30 گیگابایت دانلود کنیم محدود میشیم؟
این محدودیتش به چه صورته؟یعنی بعد از 20 یا 30 گیگابایت سرعت محدود میشه یا دیگه بسته نامحدود نمیتونیم بگیریم؟
reza2700
27-08-2016, 20:49
سلام
به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد. ( ۳۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۱ بامداد تا ۱۱ صبح، ۲۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۲ تا ۷ بامداد )
این جمله که همراه اول تو سایت زده منظورش چیه؟منظورش اینه که هر شبی که بسته نامحدود گرفتیم بشتر از 20 یا 30 گیگابایت دانلود کنیم محدود میشیم؟
این محدودیتش به چه صورته؟یعنی بعد از 20 یا 30 گیگابایت سرعت محدود میشه یا دیگه بسته نامحدود نمیتونیم بگیریم؟
بعد از 20 یا 30گیگ تعرفه ازاد براتون حساب میشه
farshad0123
27-08-2016, 20:53
بعد از 20 یا 30گیگ تعرفه ازاد براتون حساب میشه
یعنی هر شب تا 20 گیگ میتونم دانلود کنم درسته؟
پریشب من تست کردم سرعت دانلود 600کیلوبایت بود ولی تک کانکشن خیلی بد بود 20-30کیلوبایت بود
reza2700
27-08-2016, 22:41
یعنی هر شب تا 20 گیگ میتونم دانلود کنم درسته؟
پریشب من تست کردم سرعت دانلود 600کیلوبایت بود ولی تک کانکشن خیلی بد بود 20-30کیلوبایت بود
بله هر شب 20 گیگ میتونی دانلود کنی البته اپلودم جزو همین 20 گیگ حساب میشه...سرعت همراه اول مربوط به ترافیک دکلی میشه که بهش وصلی و کاملا متغیر هستش
binaafarin
27-08-2016, 22:59
متاسفانه اطلاعات تماس دست افراد سودجو وفرصت طلب می افته برای اعمال نیازهای خودشون!
قبلا هم یادم هست که یکی با من تماس گرفت که شما برنده نمیدونم چی شدین میتونین با 40 درصد تخفیف از 4 روز اقامت در شهرستان محمود آباد در بهترین هتل بهرمند بشید.
اسم و مشخصاتم رو هم گفت. جالبه که اسم شرکت هم نگفت من گفتم ببخشید شما اسم منو از کجا میدونی ؟ من تو هیچ سایت و شرکتی ثبتنام نکرمد. من از شما شکایت میکنم و از اون شخصی که اطلاعات منو به شما داده. بعد هم طرف ترسید قطع کرد.
اطلاعات تماس مشترکین متاسفانه فروخته میشه. حتی اگه کسی نام و نام خانوادگی شما رو گفت هم قبول نکنید. این موارد متاسفانه وجود داره. یک مورد روش تبلیغاتی هستش !
دیروزم دامادمون میگفت مادرشو گول زدند و مادرس قبول کرده وسینکارت براش اومده 30هزار گرفته ازش پستچی بعدم زنگ زدند بهمون شماره گفتند شکایت میکنیم قطع کردند عجب حکایتی شده
HADI ONLY
28-08-2016, 09:53
سلام
نسل 4 همراه اول ، از چه باندهایی و چه فرکانس هایی استفاده می کنه ؟
سلام
نسل 4 همراه اول ، از چه باندهایی و چه فرکانس هایی استفاده می کنه ؟
فقط فرکانس 2600
senator2011
30-08-2016, 00:53
همراه اول خیلی خصیصه
من دو روز در میون دانلود میکردم هر بار 20 گیگ اوکی بود
یه شب خواستم از 1 تا 11 دانلود کنم تا 6 صبح 30 گیگ زده بودم که یهو نت قطع شد..
دیدم سه چار تا پیامک اومد که بسته شما حذف شد به خاطر مصرف منصفانه!!؟
هیچی دیگه حیف اون 3 تومن کوفتت بشه :|
nima.g22
30-08-2016, 01:59
مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي بسته اينترنت آلفا+ 30 روزه شبانه 22 گيگابايت وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد
این بسته رو برداشته ؟چرا فعال نمیکنه دیگه
همراه اول خیلی خصیصه
من دو روز در میون دانلود میکردم هر بار 20 گیگ اوکی بود
یه شب خواستم از 1 تا 11 دانلود کنم تا 6 صبح 30 گیگ زده بودم که یهو نت قطع شد..
دیدم سه چار تا پیامک اومد که بسته شما حذف شد به خاطر مصرف منصفانه!!؟
هیچی دیگه حیف اون 3 تومن کوفتت بشه :|
زده تو پيجش كه شامل مثرف منصفانه ميشه
شانس اوري پوب تو خطط نداشتي وگرنه صفر ميشد همش
senator2011
31-08-2016, 00:21
زده تو پيجش كه شامل مثرف منصفانه ميشه
شانس اوري پوب تو خطط نداشتي وگرنه صفر ميشد همش
سیم دايمی دارم...
شانس اوردم که بیدار بودم وگرنه... باید ماشینمو میفروختم میدادم بهشون :|
سیم دايمی دارم...
شانس اوردم که بیدار بودم وگرنه... باید ماشینمو میفروختم میدادم بهشون :|
با سيم دايمي هيچ موقع همچين ريسكي نكن!
اصلا بسته شبانه با سيم دايمي واسه دانلود اشتباه هست رو همراه اول
مگه اينكه بدوني كمتر از اون مقدار دانلود داري
hamed_korn
31-08-2016, 11:45
دوستان قیم سیم کارت اعتباری همراه اول چند هست؟
از خود سایت باید بخرم یا امور مشترکین؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
hamed_korn
31-08-2016, 11:46
Le0nard0
31-08-2016, 11:49
دوستان قیمت سیم کارت اعتباری همراه اول چند هست؟
از خود سایت باید بخرم یا امور مشترکین؟Sent from my LG-D855 using Tapatalk
از سایت میتونی شماره گلچین بخری که قیمتش 23 تومن هست امور مشترکین با قیمت کمتر میتونی بگیری
hamed_korn
31-08-2016, 11:57
ممنون.
اگه من از این شماره های گلچین نخواهم چه قیمتی داره؟
من تو سایت چیزی غیر این گلچین ندیدم.
Le0nard0
31-08-2016, 12:01
ممنون.
اگه من از این شماره های گلچین نخواهم چه قیمتی داره؟
من تو سایت چیزی غیر این گلچین ندیدم.
تو سایت فقط گلچین داره واسه شماره معمولی باید بری امور مشترکین
hamed_korn
31-08-2016, 12:37
ممنون
من فقط یه سیم کارت اعتباری میخواستم برای دانلود شبانه که دوستان توصیه میکنند با خط دایمی خطرناک سراقش رفتن.
پس برم امور مشترکین یه سیم اعتباری با هر شماره ای بود میگیرم.چون گلچین به کار من نمیاد .
فقط حتما usim باشه که اگه 4g سر و کلش پیدا شد بشه استفاده کرد ازش.
حالا رفتم میام آمارشو میدم چی شد.
سپاس
Arashmartini
31-08-2016, 17:34
روی سیم اعتباری usim بسته الفا پلاس نوترینو فعال کردم اما وقتی مودم روی 4g only کانفینگ میکنم هیچ سیگنالی ندارم
روی اتومات هم بین 3g و 2g میچرخه مجبورم 3g only کانفینگ کنم یعنی چی پس 4g که میگن الکیه؟ اصلا 4g وجود نداره تو شبکه؟
روی سیم اعتباری usim بسته الفا پلاس نوترینو فعال کردم اما وقتی مودم روی 4g only کانفینگ میکنم هیچ سیگنالی ندارم
روی اتومات هم بین 3g و 2g میچرخه مجبورم 3g only کانفینگ کنم یعنی چی پس 4g که میگن الکیه؟ اصلا 4g وجود نداره تو شبکه؟
واقعا شما فكر كردي همه جا ٤جي هست همراه اول؟!
شما قبلش بايد چك كني نقشه پوشش رو
در مكان شما ٤جي آنتن نداره هنوز با اين توصيفات
همراه اول هنوز تو بحث 4جی عقبه خیللییببیی
وضعیت نوترینو توی شهر قم چطوریه؟
امکانش هست یک نفر که در نقاط کمرنگ نقشه همراه اول هست یه تست از اسپید تست بزاره برای من
خیلی واجبه
Masoud-2014
01-09-2016, 06:54
سلام ...
سرعت 4G همراه اول تو تهران چطوره؟ از ایرانسل بیشتره؟
ایرانسل سرعت دانلودش صبح ها بین 800 و 1.200 مگ متغیر هست ... همراه اول چطوره؟
سلام ...
سرعت 4G همراه اول تو تهران چطوره؟ از ایرانسل بیشتره؟
ایرانسل سرعت دانلودش صبح ها بین 800 و 1.200 مگ متغیر هست ... همراه اول چطوره؟
سرعت دانلودت خیلی کمه که 800 و 1200 که چیزی نیست
Masoud-2014
01-09-2016, 07:13
سرعت دانلودت خیلی کمه که 800 و 1200 که چیزی نیست
جدا ؟ از گوشی استفاده میکنم ... مال شما چنده؟ منطقه به منطقه فرق میکنه؟
جدا ؟ از گوشی استفاده میکنم ... مال شما چنده؟ منطقه به منطقه فرق میکنه؟
بله .فرق می کنه . البته بحث ایرانسل رو بهتره تو تاپیک خودش پیگیر باشیم .
ولی گفته بودی 4g تهران . تو تهران حوالی میدان ونک 4g .
Masoud-2014
01-09-2016, 07:53
بله .فرق می کنه . البته بحث ایرانسل رو بهتره تو تاپیک خودش پیگیر باشیم .
ولی گفته بودی 4g تهران . تو تهران حوالی میدان ونک 4g .
همین الان ایرانسل و چک کردم حوالی مترو گلبرگ حول و حوش 1.600 , 1.700 میانگین بود و گاهی اوقات تا 2 ... البته این وقت صبح که ساعت 8:52 هستش
مال شما چنده؟ همین الان
hamed_korn
01-09-2016, 12:10
سلام.
قرار بود یک سیم اعتباری همراه اول بگیرم برای این دانلود شبانه.
امروز رفتم از فروشگاه همراه اول تو خ ونک تقاطع کردستان خریدم.
قیمت 5000 تومان با کد 0990 بود .
یک چندتا سیم کارت بهم داد خودم بین شماره هاش انتخاب کردم.
تو همین مایه شماره ای که تو سایت گذاشته به اسم گلچین اعباری 23000 تومان من گشتم بهترینشو برداشتم 5000 تومان.
سیمکارت usim (4G) هست و سه پانچ هست 10 دقیقه بعد هم اکتیو شد. جالب تو فروشگاه 4g رو پیدا کردم وصل شدم بعد 20 متر از فروشگاه دورشدم دیگه خبری از lte نبود.
خودشون میگفتن تهرانپارس آزادی بازار ونک و چند جا دیگه 4g رو دارن سرویس میدن ولی فعلا خیلی مونده تا به رایتل و ایرانسل تو زمینه پوشش 4g برسه بنظرم خیلی کند دارن دکل هاشون رو تجهیز میکنن.
بله دیگه همراه اول هنوز تو 4g حرفی برای گفتن نداره . فعلا غول مرحله آخرشون ایرانسله .
hamed_korn
01-09-2016, 13:37
دوستان خود همراه اول یک بسته خوش آمد داره برای کسایی که که تازه سیم کارت گرفتند 800 مگابایت من کدش رو زدم فعال شد برام برای یک هفته.
حالا پیام داده وقتی تمام بشه براتون به صورت خودکار بسته 1 گیگ روزانه و 1 گیگ شبانه با قیمت 10000 تومان فعال میشود.اگر تمایل ندارید کد
8*100*#
رو بزنید ولی من این کد رو که میزنم ارور میده.
چکارکنم این بسته بصورت خودکار نیاد
دوستان خود همراه اول یک بسته خوش آمد داره برای کسایی که که تازه سیم کارت گرفتند 800 مگابایت من کدش رو زدم فعال شد برام برای یک هفته.
حالا پیام داده وقتی تمام بشه براتون به صورت خودکار بسته 1 گیگ روزانه و 1 گیگ شبانه با قیمت 10000 تومان فعال میشود.اگر تمایل ندارید کد
8*100*#
این سیستم عدم تمدید خودکار بسته ها مشکل داره. شایدم عمدا مشکل دار درستش کردن. همیشه واس من خودکار تمدید میکرد با اینکه درخواست عدم تمدید میزدم و ثبت هم میشد. منم دیگه قیدش رو زدم
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
reza2700
01-09-2016, 14:22
8*100*#
از طریق نرم افزار همراه من اقدام کنید
کسی نیست جواب بده؟
ترجیحا قم یا جاهای دیگه و در نواحی کم رنگ کسی میتونه واسم تست بگیره از نوترینو؟
Arashmartini
01-09-2016, 15:50
واقعا شما فكر كردي همه جا ٤جي هست همراه اول؟!
شما قبلش بايد چك كني نقشه پوشش رو
در مكان شما ٤جي آنتن نداره هنوز با اين توصيفات
نه فکر نکردم همجا 4g داره
قبلش چک کردم بعد خریدم منطقه ما 4g داره مثلا ولی فعلا خبری نیست
Damask Roses
01-09-2016, 16:33
همراه اول سرمایه گذاری خیلی سنگینی روی 3g کرده
فکر نکنم 4g بده
مگه 2 جا برای قشنگی که بگه 4g هم داره
alemoazezo
02-09-2016, 00:46
همراه اول سرمایه گذاری خیلی سنگینی روی 3g کرده
فکر نکنم 4g بده
مگه 2 جا برای قشنگی که بگه 4g هم داره
کل شهرستان آبادان تحت پوشش 4G همراه اول هستش ولی عملا سرعتش فرقی با 3G نداره.:n34:
همراه اول تو بحث نت خیلی ضعیف داره عمل می کنه الان ایرانسل تقریبا تو تهران همه جا 3g هست خیلی نقاط هم 4g رو داره پوشش می ده حالا همراه اول خیلی جاها 3g هم پوشش نداره
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
senator2011
02-09-2016, 01:52
همراه اول توی سایتش منطقه مارو 4g زده اونم پوشش داخلی ولی عملا 3g هستش
نمیشه بهش اعتماد کرد
دوستان سرعت دانلود 3G به صورت میانگین چند هست؟
من مدتی پیش که دانلود میکردم بد نبود، ولی دیشب کُندتر شده بود. با اینکه امید زیادی نداشتم الکی سرچ کردم ببینم راهی برای افزایش سرعت هست یا نه، به یه برنامه ای به نام HSPA+ Tweaker برخوردم. این برنامه به طرز جالبی سرعت دانلود رو افزایش میده و خودم هم تعجب کردم از این همه تفاوت بین سرعت بدون استفاده و با استفاده از این برنامه! :دی یعنی اون حجمی که میخواستم دانلود کنم در حالت معمولی حدود 25 ساعت اینا طول میکشید، ولی با استفاده از این برنامه تبدیل شد به 7 ساعت. البته بعضی وقت ها هم سرعتش حتی بیشتر میشد و مینوشت 4 ساعت! ولی هی بالا پایین میرفت و میانگینش همون حدود 7 ساعت بود.
به جز این برنامه دیگه ای داریم که از این کارا بکنه؟ بعد استفاده از اینا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ حالا چه برای خود گوشی و چه سیمکارت و ...
saeeddeeas
02-09-2016, 14:28
دوستان سرعت دانلود 3G به صورت میانگین چند هست؟
من مدتی پیش که دانلود میکردم بد نبود، ولی دیشب کُندتر شده بود. با اینکه امید زیادی نداشتم الکی سرچ کردم ببینم راهی برای افزایش سرعت هست یا نه، به یه برنامه ای به نام HSPA+ Tweaker برخوردم. این برنامه به طرز جالبی سرعت دانلود رو افزایش میده و خودم هم تعجب کردم از این همه تفاوت بین سرعت بدون استفاده و با استفاده از این برنامه! :دی یعنی اون حجمی که میخواستم دانلود کنم در حالت معمولی حدود 25 ساعت اینا طول میکشید، ولی با استفاده از این برنامه تبدیل شد به 7 ساعت. البته بعضی وقت ها هم سرعتش حتی بیشتر میشد و مینوشت 4 ساعت! ولی هی بالا پایین میرفت و میانگینش همون حدود 7 ساعت بود.
به جز این برنامه دیگه ای داریم که از این کارا بکنه؟ بعد استفاده از اینا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ حالا چه برای خود گوشی و چه سیمکارت و ...
این برنامه کارش این هست که گوشی روی اچ پلاس قفل میشه برای همین سرعت بالا میره
مشکل که فکر کنم اچ پلاس مصرف باتری بالایی داره اگر استفاده معمولی داری بزارش معمولی و فقط برای دانلود از اون استفاده کن چون گوشی بیشتر داغ میشه و در دراز مدت استفاده سنگین ممکنه باتری گوشی دچار صدمه بشه
------------------------------------------------------------------------------
بسته 11 شب تا 11 روز چطوره شرایطش قیمتش سرعتش؟
این برنامه کارش این هست که گوشی روی اچ پلاس قفل میشه برای همین سرعت بالا میره
مشکل که فکر کنم اچ پلاس مصرف باتری بالایی داره اگر استفاده معمولی داری بزارش معمولی و فقط برای دانلود از اون استفاده کن چون گوشی بیشتر داغ میشه و در دراز مدت استفاده سنگین ممکنه باتری گوشی دچار صدمه بشه
------------------------------------------------------------------------------
بسته 11 شب تا 11 روز چطوره شرایطش قیمتش سرعتش؟
کدوم بسته رو میگین
senator2011
04-09-2016, 01:02
کدوم بسته رو میگین
فکر کنم منظورشون همون 1 تا 11 هستش 3تومن
ولی حواستون باشه وسطای دانلود بستتون رو حذف نکنن این نامردا:n02:
بالای 30 گیگ احتمالش خیلی بالاس
saeeddeeas
04-09-2016, 01:36
خاک توووووو سرش 9 گیگ دانلود شده بود با بسته 10 ساعته قبل از ساعت 11 قطع کرده بود بسته رو بقیه شارژم رو خورد نامرد
sent from Huawei mate 8
djmoslemok
09-09-2016, 15:08
دوستان من مشکلی دارم با اینترنت اونم اینکه تا h تبدیل به +h نشه دیتا رد وبدل نمیشه !
چاره کار چیست
galaxy j5 هست
3G همراه اول بسته شبانش اگر محدودیت 20 گیگ رو نداشت با 1000 تومان میشد 40 گیگابایت دانلود کرد
Soroush-S
11-09-2016, 09:36
من تقریبا دوماه قبل یه بسته 4+4 زدم وقتی 4 گیگ روزانه تموم شد مابقی حجم شبانه همم از بین رفت :| ازدوباره همین بسته فعال کردم باوجود باقی موندن حدود ۵ مگابایت حجم روزانه و حدود ۳ گیگ شبانه امروز ساعت ۵ صبح یهو پیامک تمدید بسته اومد :| میخوام بدونم این کارها قانونشونه یا .....
Sent From My XPERIA M4
شبانه ها به همین راحتی آره سوخت می شه
kourosh4u
11-09-2016, 12:26
با توجه به سياست مصرف منصفانه 20 گيگ و 30 گيگ اينا آيا ديگه ليست سياه نداريم؟ هر شب دانلود کنيم مشکلی نيست؟ اگه ليست سياهه هست از چند گيگ شروع ميشه مثلاً 100 گيگ که بگيری؟
djmoslemok
11-09-2016, 12:35
با توجه به سياست مصرف منصفانه 20 گيگ و 30 گيگ اينا آيا ديگه ليست سياه نداريم؟ هر شب دانلود کنيم مشکلی نيست؟ اگه ليست سياهه هست از چند گيگ شروع ميشه مثلاً 100 گيگ که بگيری؟
من ماه قبل چند روز با یه لیست تپلی که داشتم پشت سر هم 210 گیگ اینا دانلود کردم همچنان قیمت 1000 و هیچ تفاوتی در کیفیت ندیدم :n16:
Soroush-S
11-09-2016, 13:10
شبانه ها به همین راحتی آره سوخت می شه
عجب نامردین ، نمیدونستم اینو [emoji19]
Sent From My XPERIA M4
fastfind
11-09-2016, 13:27
سلام. معذرت میخوام ولی سرعت اینترنت و قدرت آنتن دهی بین سیمکارت دائمی و اعتباری با هم
توی محل و زمان بکسان شرایط یکسان با هم فرق داره؟
مثلا سرعت اینترنت سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول باهم فرق داره؟
مثلا 913223 دائمی ویا 910326 اعتباری, کدومش بهتره از نظر آنتن دهی و نت؟
سلام. معذرت میخوام ولی سرعت اینترنت و قدرت آنتن دهی بین سیمکارت دائمی و اعتباری با هم
توی محل و زمان بکسان شرایط یکسان با هم فرق داره؟
مثلا سرعت اینترنت سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول باهم فرق داره؟
مثلا 913223 دائمی ویا 910326 اعتباری, کدومش بهتره از نظر آنتن دهی و نت؟
هیچ فرقی نداره
سیم کارت های جدید و USIM تهیه کنید تا از نهایت سرعت قابل استفاده همراه اول استفاده کنید
سیم کارت های قدیمی که تراشه بزرگی دارند سرعت کمتری داره
سلام ، اقا ما به تازگی یعنی دو ماه پیش نقل مکان کردیم به مسکن مهر رودهن حالا اینجا هیچ دسترسی به اینترنت نداریم دو ماهه lol بازی نکردم دیگه دارم دستگیره درو گاز میگیرم. اماره همه چیم گرفتم رادیویی دی اس ال هیچ راهی نمونده دیگه برام فقط تنها چیزی که هست گوشیمو که میبرم دمه پنجره اتاق با یه خط انتن h میشه، حالا به نظرتون از این روترای ۳جی همراه اول بگیرم کارمو راه میندازه؟ پینگی چطوریه اوضاعش؟ اینکارو بکنم یا فعلا همون دستگیره درو گاز بگیرم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم.
یعنی دسترسی به اینترنت تو قبایل سنتی سومالی ساده تره تا اینجایی که ما هستیم.
hojjat_2008
13-09-2016, 18:38
سلام ، اقا ما به تازگی یعنی دو ماه پیش نقل مکان کردیم به مسکن مهر رودهن حالا اینجا هیچ دسترسی به اینترنت نداریم دو ماهه lol بازی نکردم دیگه دارم دستگیره درو گاز میگیرم. اماره همه چیم گرفتم رادیویی دی اس ال هیچ راهی نمونده دیگه برام فقط تنها چیزی که هست گوشیمو که میبرم دمه پنجره اتاق با یه خط انتن h میشه، حالا به نظرتون از این روترای ۳جی همراه اول بگیرم کارمو راه میندازه؟ پینگی چطوریه اوضاعش؟ اینکارو بکنم یا فعلا همون دستگیره درو گاز بگیرم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم.
با این توصیفی که کردید مشکلتون با خرید روتر حل نمی شه و پینگ اینترنت موبایلی هم خیلی زیاده.بهتره بی خیال شی
Sent from my ME371MG using Tapatalk
شما توی شبکه موبایل سرچ کن ببین چه فرستنده هایی اطرافت هست، شاید تری جی ایرانسل یا رایتل قوی تر باشه خوب اون وقت یدونه 3372 با روتر 3020 بخر و آنلاکش کن هر سیمی خواستی بنداز روش
kourosh4u
13-09-2016, 21:51
آيا کسی از نحوه تقسيم پهنای باند توسط آنتن اطلاع داره؟ من دو بار تا حالا دو سيم کارت گذاشتم همزمان که بيشتر بگيرم ولی مجموعش فقط کمی بيشتر از يک سيم کارت شده! انگار که آنتن پهنا رو بين دو سيم کارت بقل هم تقسيم ميکنه اينا؟ اگه اينطوره اصلاً مبناش چيه..
mehrabooni
13-09-2016, 23:47
کد فعال سازی طرح کنترل مصرف آزاد دیتا همراه اول چیه ؟
naderblue
14-09-2016, 01:32
سرعت دانلود 10 روز پیش نزدیک 3 مگ بود
امشب چک کردم دیدم شده 500 کیلوبایت :n35: برا شما افت نداشته دوستان؟
کد فعال سازی طرح کنترل مصرف آزاد دیتا همراه اول چیه ؟
همراه اول نداره . ایرانسل فقط داره
omid7000
14-09-2016, 17:46
با سلام به همه دوستان
میخام یه سیم کارت 4G همراه اول بخرم و تو خونه ازش استفاده کنم ولی مشکلم اینجاست که خونه ما منهای شصه و خود سیم کارت قبلیم که رو گوشیمه به زور برای مکالمه اینجا خط میده.من اصفهانم لطفا اگه از دوستان کسی می دونه راهنمایی کنه که آنتن دهی 4G همراه اول تو اصفهان چطوره (محدوده چهارباغ بالا) سپاس فراوان
binaafarin
14-09-2016, 22:16
الان ماهاکه همراه اول دایمی هستیم
نمیشه با اطمینان از داده گوشی استفاده کنیم؟
راهی نیست؟
Le0nard0
14-09-2016, 22:38
راهی نیست؟
برای بسته های حجمیش میتونی تمدید خودکار رو فعال کنی برای بسته های شبانه هم باید آخرش حواست باشه که قطعش کنی مثلا ساعت 7 خواب نباشی که با فیش نجومی مواجه بشی
راهی نیست؟
سلام
ریسکش بالا هست .
بهتره یه سیمکارت اعتباری برای استفاده از دیتا تهیه کنید .
naderblue
15-09-2016, 01:47
من دیشب بسته 1000 تومنی خریدم زدم دانلود خلاصه امشب دوباره اومدم درخواست بسته بدم دیدم نوشت شما تا تاریخ 1.40 دقیقه فردا بسته فعال دارید!!!!
من با خوشحالی گفتم سیستم قاط زده چون یک روز بیشتر میگفت استفاده کن خلاصه شک کردم اولش 1 فایل 5 مگ زدم دیدم دان کرد و پول کم نکرد مطمن شدم کم نمیکنه !
ما زدیم یک فایل 100 مگ 50 مگ رفت یک باره نت قطع شد هرکاریی کردم وصل نشد رفتم شارژم چک کردم 1600 تومن همراه اول خورده بود!
جالبه هنوز هم مینویسه شما تا فردا اعتبار دارید اینترنت مصرف کنید !
خلاصه اگه این پیشامد برا شما رخ داد اصلا گول نخورید چون حتما شارژتون میخورن
1700 تومن شارژ خوردن:n35:
Behzad83
15-09-2016, 12:24
من دیشب بسته 1000 تومنی خریدم زدم دانلود خلاصه امشب دوباره اومدم درخواست بسته بدم دیدم نوشت شما تا تاریخ 1.40 دقیقه فردا بسته فعال دارید!!!!
من با خوشحالی گفتم سیستم قاط زده چون یک روز بیشتر میگفت استفاده کن خلاصه شک کردم اولش 1 فایل 5 مگ زدم دیدم دان کرد و پول کم نکرد مطمن شدم کم نمیکنه !
ما زدیم یک فایل 100 مگ 50 مگ رفت یک باره نت قطع شد هرکاریی کردم وصل نشد رفتم شارژم چک کردم 1600 تومن همراه اول خورده بود!
این واسه بیسوادی تکنسین ها و مهندس های همراه اوله که تو ابتدایی ترین مسائل مشکل دارن. شما اپلیکیشن همراه اول رو نصب کن ببین فاجعس! روی اکثر گوشیا اصلا نصب نمیشه! اگه بشه با سلام و صلوات و ارور میاد بالا، بعدم هیچی نداره توش. دکوریه! همین صرفا زدند که بگن ماهم مثل ایرانسل داریم.
مشکل شما رو هم منم داشتم تو همین چند روز پیش. اما فقط این نیست! یه جین مشکل دیگه هم تو همین هفته داشتم و دارم! :
1) واسم یه sms اومد که حجم شما به پایان رسید! من الان بسته یک ماهه دارم. وقتی با #0*100* یا #320*10* استعلام میگیرم میگه شما هیچ بسته فعالی ندارید! اما وقتی با #11*140* استعلام میگیرم، حجم باقیمانده واسم میاد.
2) بسته ماه قبلم چند روز پیش حجمش تموم شد اما چند روز از اعتبار اون باقی مونده بود. هر کاری میکردم میگفت که شما تا فلان روز بسته دارید و نمیتونید بسته جدید بخرید. درحالی که حجم بسته صفر بود. به پشتیبانی زنگ زدم گفت تیکت ثبت کردم با شما تماس میگیریم. هنوز میخوان تماس بگیرن! آخر هم اون تاریخ رسید و بسته خودش Expire شد!!! تازه میگفت مشکل شما رو " خیلی فوری" ثبت کردم. اصلا اهمیت به مشکل ندادن!
3) مشکل Expire نشدن ظاهری بسته نامحدود. مثل همین دوستمون که گفتن. (ایرانسل هم در بسته های نامحدود مشکلات زیادی داره)
یه چیز تو پرانتز اینجا بگم، چون زیاد دیدم اینرو (این شامل همه اپراتورها میشه نه فقط همراه اول):
یک سری از دوستان میگن درخواست دادیم بیان سر کوچمون دکل بزنن!! آخه برادر عزیز اینا یه بسته رو نمیتونن غیرفعال کنن، تازه میخوام پول تو جیبشون کنم!
طرف میگه اینقد زنگ زدم و پیله کردم اومدن دکل زدن!! برادر عزیز اون دکل که اومدن زدن واسه تماسهای شما نبوده. یا اونجا از قبل تو طرح بوده، یا یه کله گنده ای چیزی اونجا بوده شکایت کرده اختصاصی اومدن واسه ایشون زدن! تو سوییس هم واسه یه شهروند معمولی نمیان دکل بزنن!
binaafarin
15-09-2016, 14:29
برای بسته های حجمیش میتونی تمدید خودکار رو فعال کنی برای بسته های شبانه هم باید آخرش حواست باشه که قطعش کنی مثلا ساعت 7 خواب نباشی که با فیش نجومی مواجه بشی
چجور هست بسته قیمتی میخری مثلا10-20هزار یا روی قبض میاد؟
بعد اینکه منشبانه استفاده کنم موقع خواب خاموش کنم چطور؟
hamed_korn
15-09-2016, 16:13
سلام.شما اگه بسته شبانه میخری باید چند دقیقه قبل اتمام بسته دیتا گوشی یا مودمت رو قطع کنی که بعد از اون ساعت برات آزاد حساب نکنن.
مثلا بسته 2 تا 7 صبح خریدی نامحدود به قیمت 1000 تومان 6:50. باید دیتا رو غیر فعال کنید.
5000 تومان بدید یک سیم کارت اعتباری بخرید نهایت 1000تومان توش اعتبار باشه یا کمتر.که اگه خواب موندین یا یادتون رفت چگ.ضرر نکنید.
Le0nard0
15-09-2016, 18:08
چجور هست بسته قیمتی میخری مثلا10-20هزار یا روی قبض میاد؟
بعد اینکه منشبانه استفاده کنم موقع خواب خاموش کنم چطور؟
روی قبض میاد
دوستان راهی برای خرید شارژ 1000 تومانی همراه اول وجود داره ؟
یعنی دقیقا بعد از کسر مالیات 1000 تومان شارژ بشه
تنها راهش #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * بود که اونم زیر 5000 شارژ دلخواه دیگه قبول نمی کنه
اکثر به قریب بانک ها (4 تا بانک رو امتحان کردم) با کد USSD زیر 5000 تومان شارژ نمی دن ولی اگه آنلاین بخری زیر 5000 هم میده که متاسفانه نمیشه شارژ دلخواه رو آنلاین خرید
saeeddeeas
15-09-2016, 20:17
سری قبل که 10 هزار شارژم رو خورد سر بسته نامحدود
امشب باز میخوام بزنم امیدوارم فیلم در نیاره دوباره
sent from Huawei mate 8
دوستان راهی برای خرید شارژ 1000 تومانی همراه اول وجود داره ؟
یعنی دقیقا بعد از کسر مالیات 1000 تومان شارژ بشه
تنها راهش #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * بود که اونم زیر 5000 شارژ دلخواه دیگه قبول نمی کنه
اکثر به قریب بانک ها (4 تا بانک رو امتحان کردم) با کد USSD زیر 5000 تومان شارژ نمی دن ولی اگه آنلاین بخری زیر 5000 هم میده که متاسفانه نمیشه شارژ دلخواه رو آنلاین خرید
از اینجا با تخفیفات بالا می تونی بخری
از امتیاز بالاها خرید کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا با تخفیفات بالا می تونی بخری
از امتیاز بالاها خرید کن
واسه شبانه می خواستم دقیقا 1000 تومان داشته باشم تو سیم کارت که شارژ نخوره
دقیقا 1000 تومان شارژ ندارن؟
واسه شبانه می خواستم دقیقا 1000 تومان داشته باشم تو سیم کارت که شارژ نخوره
دقیقا 1000 تومان شارژ ندارن؟
از یه خط دیگه دائمی یا اعتباری هزار تومن خط به خط کن خوب
کارمزد 40 تومانی و محدودیت های خط به خط آدمو پشیمون میکنه
30 بار حداکثر 50 تومن هر ماه و یه چیزایی هم نوشته بود که تفسیر میخواست
از یه خط دیگه دائمی یا اعتباری هزار تومن خط به خط کن خوب
این راه خوبی هست اگه بشه!
چه جوری از خط دایمی میشه خط به خط کرد واسه اعتباری؟!
نرم افزار mci رو از سایتش بگیر راحت انجام بده
Armin.Computer
16-09-2016, 23:20
سلام
هزینه ی تعویض سیم کارت معمولی به Usim چه قدره؟
سلام
فکر کنم اعتباری 5 و دائمی 8.5 باشه
masoudyasar
17-09-2016, 09:49
سلام دوستان
امروز اومدیم از اینترنت شبانه همراه آخر استفاده کنیم تنظیمات idm رو انجام دادم و تا ساعت 6:50 دانلود قطع کنه ساعت اولیه که با حداکثر 200 کیلو دانلود می کرد منم خوابیدم تا اینکه ساعت 6 بود از نرم افزار کذایی شون نگاه می کردم شارژم صفر نشده بود نه بسته اینترنت نشون می داد که چقدر مونده از 20 گیگ (همیشه که برا دانلود می ذاشتم حداکثر 12 گیگ دانلود می کرد) ولی امروز فهمیده بودن شارژ 10 هزار تومان دارم نه sms اومد که شما 20 گیگ دانلود کردید (الان از idm نگاه کردم حتی 20 گیگ هم دانلود نکردم) نه بین ساعت 2 تا 7 اینترنت همراه آخر قطع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا می تونم شکایت کنم؟؟
ممنون
omid7000
17-09-2016, 12:05
سلام
سیم کارت usim قیمتش 30 ت هستش.
omid7000
17-09-2016, 12:13
سلام شما از 3g یا 4g استفاده می کنی ؟ سرعت دانت چنده (شبانه) ؟
Armin.Computer
17-09-2016, 12:30
مطمئن هستید؟؟؟
30 تومن خیلی زیاده ها
ho3in2012
17-09-2016, 12:30
مطمئن هستید؟؟؟
30 تومن خیلی زیاده ها
من همین الان سیمکارتم رو تعویض کردم 5 تومن بود
omid7000
17-09-2016, 12:43
من همین الان سیمکارتم رو تعویض کردم 5 تومن بود
به من از مخابرات چند بار زنگ زدن گفتن Usim که اینترنتشم 4g سی تومن میارن در خونه که من گفتم نخاستم الانم میگم نمیخام چون تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدم.
hamed_korn
17-09-2016, 13:20
اونا میخوان یه چیزی بره تو جیبشون.
خودتون با 5 تومن یه سیم کارت 4g بگیرید تازه 3 پانچ هست و 800 مگ اینترنت رایگان هم داره.
omid7000
17-09-2016, 13:33
اونا میخوان یه چیزی بره تو جیبشون.
خودتون با 5 تومن یه سیم کارت 4g بگیرید تازه 3 پانچ هست و 800 مگ اینترنت رایگان هم داره.
عزیز من تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدم و منصرف شدم ساپرتش بده و احتمالا گیگتم میخورن سامانه های تمدید و لغو هم بد کار می کنن شما 4g همراه اول داری ؟
hamed_korn
18-09-2016, 14:25
من یک سیم اعتباری گرفتم فقط برای همین دانلود شبانه و به 3g وصل میشم.
دیشب مثلا 18 گیگ دانلود کردم.
سرعتش بعضی وقت ها کم میشد.
ولی اکثرا بالا بود.
به نظرم قیمت شبانش مناسب هست.
4g
رو سرچ میکنم پیدا میشه ولی هنوز سرویس نمیده تو محل ما شاید کمتر از 5 روز باشه تو سرچ lte دیده میشه.
احتمالا تا چند وقت دیگه بتونه سروبس بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.