مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
faramobile
09-01-2015, 00:34
بدون اکانت وب گردیش قابل قبوله؟
من که راضیم بد نیست ولی خوبم نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
1376MAXIMUM
09-01-2015, 09:19
به نظر من هنوز خیلی کار داره قطعی خیلی زیاده همش روgprs هست
اگ دایمی باشه خودش تمدید میکنه اما اعتباری باس وایسید
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
50 تا ام ام اس رو مصرف کن میتونی تمدید کنی
electronic0nt
09-01-2015, 11:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad..7
09-01-2015, 13:41
سلام دوستان من تقریبا دوماه پیش وقتی سرچ میکردم ی شبکه همراه اول3g پیدا میکرد هرچی بسته هم میخریدم بهش وصل نمیشد تا اینکه چن روز پیش سرچ کردم دیدم همون شبکه 4g شده بازم بهش وصل نمیشه ولی تا جایی که میدونم ی دکل خارج از شهره تقریبا ی 5 کیلومتری با دکل فاصله دارم یعنی این فاصله زیاد باعث میشه که وصل نشه؟یا اینکه واسه استفاده 4g همراه اولم باید سیمکارت رو تغییر داد که اونم چیزی اعلام نکردن!!!پس این شبکه 4g چیه پیدا میشه!!!!!!!!!!!!!!
۵ کیلومتر؟ احتمالاً هنوز برای تسته تا راه اندازی رسمی. ایرانسل هم اول حتی با یوسیم اجازه رجیستر شدن نمیداد
مهندس احسان
09-01-2015, 13:47
مهرداد منطقه ی ما هم همینطور هست.
احتمالا در مرحله آزمایشی فعال شده و به همین دلیل وصل نمیشه.
starpars
09-01-2015, 14:31
جریان این MMS چیه تمومش کنیم میشه بسته اینترنت خرید؟
این همراه اول واقعا مسخرست ما 2.5 گیگمون تموم شده حالا باید 16 روز دیگه بشینیم تا بتونیم یه دفعه دیگه بسته بخریم
کجای دنیا اینجوریه اپراتور به این آشغالی که دیده بخدا:n21::n21::n21:
black_19_night
09-01-2015, 15:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصفهان
black_19_night
09-01-2015, 15:16
اصفهان
saeeddeeas
09-01-2015, 15:26
اصفهان
لینک عکس شیلتره
arash59b
09-01-2015, 16:37
اهواز خونه
سرعت مثل همیشه
Koosha_Raisi
09-01-2015, 16:41
من همراه اولمو تازه راه انداختم چون تازه دکل زده خونه ما :)
باید بگم فوقالعاده ست. سرعت باز کردن صفحات مثل نوره، اسپید تست از 5 تا 8 مگ نشون میده، از همه اپراتور ها ارزون تره
و اینکه الان شوکه شدم :
روی پی سی هات اسپات کردم پینگ 8.8.8.8 رو 85 ms نشون میده..یعنی واقعا معرکه ست...
Majidson
09-01-2015, 17:45
متاسفانه همراه اول سمت شمالغرب تهران پوشش مناسبی نداره. چندین بار از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم. یه دکل خالی زدن نزدیک محل ما ولی چندین ماهه ولش کردن به امان خدا، نیومدن آنتن یا همون سکتور روش نصب کنن. جالبه ایرانسل و رایتل که تو محل ما دکل نصب کردن حدود یک هفته بعد سایت کامل راه اندازی شد.
جریان این MMS چیه تمومش کنیم میشه بسته اینترنت خرید؟
این همراه اول واقعا مسخرست ما 2.5 گیگمون تموم شده حالا باید 16 روز دیگه بشینیم تا بتونیم یه دفعه دیگه بسته بخریم
کجای دنیا اینجوریه اپراتور به این آشغالی که دیده بخدا:n21::n21::n21:
وقتی بسته میخری mms هم بهت میده اگه تونستیش مصرف کنی میتونی تمدید کنی mms هم ک دیگه منسوخه!!
همراه اول همیناش بده اصلا قانوناش و کاراش منطقی نیس
ولی ایرانسل رو قواعد و اصول پیش میره بد بختیش اینه ک بسته رو گرون کرده
متاسفانه همراه اول سمت شمالغرب تهران پوشش مناسبی نداره. چندین بار از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم. یه دکل خالی زدن نزدیک محل ما ولی چندین ماهه ولش کردن به امان خدا، نیومدن آنتن یا همون سکتور روش نصب کنن. جالبه ایرانسل و رایتل که تو محل ما دکل نصب کردن حدود یک هفته بعد سایت کامل راه اندازی شد.
زنگ بزن 9990 گزارش بده
درجا حلش میکنن
متاسفانه در قزوین که جزو شهرهای لیست 3G سایت همراه اول هست در منطقه ما هنوز 2G هست و سرعتش از دایل آپ بدتره:n34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
Tornado2800
10-01-2015, 01:58
متاسفانه در قزوین که جزو شهرهای لیست 3G سایت همراه اول هست در منطقه ما هنوز 2G هست و سرعتش از دایل آپ بدتره:n34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
سلام
شما به صورت دستی شبکه رو چک کردید؟
milkyway1
10-01-2015, 02:19
دوستان سلام
من میخوام با خارج کشور تماس بگیرم میخواستم ببینم راهی هست که بشه تماس موبایل به موبایل ارزونتر برقرار کرد? البته به غیر از تماس اینترنتی.
shahryar84
10-01-2015, 14:27
دوستان سلام
من میخوام با خارج کشور تماس بگیرم میخواستم ببینم راهی هست که بشه تماس موبایل به موبایل ارزونتر برقرار کرد? البته به غیر از تماس اینترنتی.
۰۲۰ رو موبایل کار نمیکنه؟
سلام
شما به صورت دستی شبکه رو چک کردید؟
سلام عزیز
گوشی من قدیمی (nokia n73) هست بالاخره که امروز به صورت دستی چک کردم سه تا شبکه به اسم IR 20 و IR 30 و IR-TCI پیدا کرد که به اولی و دومی که قویتر هستن نمی تونه وصل بشه و پیغام No Access میده و به سومی که همون IR-TCI هست به زور وصل میشه و اون هم خیلی قطعی و وصلی و نوسان داره و سرعتش هم خیلی پایینه
امین1356
10-01-2015, 19:38
راهاندازی نسل سوم تلفن همراه اول در 9 شهر خوزستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
showtim3
11-01-2015, 01:02
منطقه ما با اینکه انتن دهی تقریبا میشه گفت خوبه سرعت دانلود خیلی کمه این روزها دیگه به ۲کیلوبایت رسیده خندم میگیره با گوشی های مختلفی هم تست کردم این دیگه چجور اینترنت نسل سومی هست در حالیکه سرعت رایتل شب و روز روی ۲۶۰ثابته...
Tornado2800
11-01-2015, 11:44
منطقه ما با اینکه انتن دهی تقریبا میشه گفت خوبه سرعت دانلود خیلی کمه این روزها دیگه به ۲کیلوبایت رسیده خندم میگیره با گوشی های مختلفی هم تست کردم این دیگه چجور اینترنت نسل سومی هست در حالیکه سرعت رایتل شب و روز روی ۲۶۰ثابته...
سلام
در هر شهر بعضی اپراتورها خوب هستند مثلا در مورد رایتل من هر جای ایران رفتم سرعت ۲۵۰ ۲۰۰ رو داشتم
farzan311
11-01-2015, 11:44
دوستان این تمدید خودکار عجب چیز مسخره ایست
من دیشب حجمم تموم شد اتوماتیک تمدیدش کرد با اینکه من عدد 8 رو براش فرستاده بودم و خودشم گفت که تمدید خودکار لغو شده الان من چیکار باید بکنم که مطمین بشم غیر فعال شده و دیگه تمدید نمیکنه
Tornado2800
11-01-2015, 11:51
سلام عزیز
گوشی من قدیمی (nokia n73) هست بالاخره که امروز به صورت دستی چک کردم سه تا شبکه به اسم IR 20 و IR 30 و IR-TCI پیدا کرد که به اولی و دومی که قویتر هستن نمی تونه وصل بشه و پیغام No Access میده و به سومی که همون IR-TCI هست به زور وصل میشه و اون هم خیلی قطعی و وصلی و نوسان داره و سرعتش هم خیلی پایینه
سلام
پس در منطقه ی شما رایتل بهتر جوابگو هست اولی رایتل هست
1376MAXIMUM
11-01-2015, 13:39
مشهد خبری نیست؟
از سایت همراه اول ببینید
کسی هست که تو اصفهان رایتل داشته باشه؟
اگر هست کدومش بهتره همراه اول یا رایتل؟
masooumi
11-01-2015, 13:48
مشهد خبری نیست؟
از نسل سوم همراه اول به ما فقط عدم آنتن دهیش رسیده...
اکثر مواقع نه می تونن به ما زنگ بزنن و نه ما می تونیم زنگ بزنیم ! ما را از زندگی انداخته
Masoud-Susa
11-01-2015, 17:58
راهاندازی نسل سوم تلفن همراه اول در 9 شهر خوزستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسمی از شهرها نیومده تو خبر ! کسی میدونه این 9 شهر کدوماست؟
amirbrad
11-01-2015, 18:44
واقعا همراه اول تو تهران ضعیف عمل کرده هم پوشش هم سرعت.
masooumi
11-01-2015, 21:58
سلام
بالاخره همراه اول مشهد را هم پوشش داد
بدون خرید بسته هم وصل شده ولی برای است بسته یکروزه گرفتم.
سایت باز کردنش روانه
mohammad.asghari
11-01-2015, 22:18
سلام
بالاخره همراه اول مشهد را هم پوشش داد
بدون خرید بسته هم وصل شده ولی برای است بسته یکروزه گرفتم.
سایت باز کردنش روانه
کدوم خیابان تست کردید؟
masooumi
11-01-2015, 22:22
کدوم خیابان تست کردید؟
این تست مربوط به حوالی بازار فردوسی هست. (بیست متری طلاب)
shamsoddin
11-01-2015, 22:27
آخه 2.5 گیگ به یه هفته هم نمیرسه
یه لینک رو اتفاقی کلیک کردم دیدم صد و خورده ای عکس رو تو دو سه ثانیه باز کرده
دوستان راهکاری ندارن؟
mohammad.asghari
11-01-2015, 22:32
این تست مربوط به حوالی بازار فردوسی هست. (بیست متری طلاب)
جاهای دیگه امکانش هست براتون تست کنید ببینید اومده یا نه؟
masooumi
11-01-2015, 22:43
سایت هایی که داخل ایران هستن را با سرعت خیلی عالی باز می کنه این همراه اول
Tornado2800
11-01-2015, 23:33
سایت هایی که داخل ایران هستن را با سرعت خیلی عالی باز می کنه این همراه اول
بایدم اینطور باشه ما کمبود پهنای باند بین المللی تقریبا داریم یا خواهیم داشت
ولی مشکل داخلی نداریم
masooumi
11-01-2015, 23:38
جاهای دیگه امکانش هست براتون تست کنید ببینید اومده یا نه؟
حتما ، توی مسیر تست می گیرم
آخه 2.5 گیگ به یه هفته هم نمیرسه
یه لینک رو اتفاقی کلیک کردم دیدم صد و خورده ای عکس رو تو دو سه ثانیه باز کرده
دوستان راهکاری ندارن؟
توی فایرفاکس از بلاکر عکس و فلش استفاده کن. توی اندروید هم از دلفین حالت بدون عکس
Image and Flash Blocker 0.7 by shimi100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Block images and/or flash elements on a page. ,In 1 click you can choose if you want to see images or flash,it can help you to free fast surf , and stop seeing ads.
Did you know this is the first add-on which is able to block java embedded photos?
Mr.World.Wide
12-01-2015, 00:58
دوستان این قضیه 4G همراه اول چییشد؟؟
میگفتن که از 15 دی قرار هست به صورت آزمایشی راه اندازی ش کنن که
راستش من این روزها خیلی از همراه اول راضی م
هم سرعت خوب داره و هم برعکس ایرانسل مزخرف در browse هم خیلی عالیه و سایت ها رو خیلی خوب باز میکنه و با تاپاتالک هم هیچ مشکلی نداره
اما ایرانسل سرعتش در دانلود منیجر بالا بود
اما در باز کردن سایت خیلی اذیت میکرد
arash59b
12-01-2015, 07:31
دوستان این قضیه 4G همراه اول چییشد؟؟
میگفتن که از 15 دی قرار هست به صورت آزمایشی راه اندازی ش کنن که
راستش من این روزها خیلی از همراه اول راضی م
هم سرعت خوب داره و هم برعکس ایرانسل مزخرف در browse هم خیلی عالیه و سایت ها رو خیلی خوب باز میکنه و با تاپاتالک هم هیچ مشکلی نداره
اما ایرانسل سرعتش در دانلود منیجر بالا بود
اما در باز کردن سایت خیلی اذیت میکرد
تا وقتی که یوسیم توضیع نکنند و نداشته باشید. راه افتادن و نیافتادن شبکه هیچ فرقی به حال ما نمی کنه
Mr.World.Wide
12-01-2015, 10:49
تا وقتی که یوسیم توضیع نکنند و نداشته باشید. راه افتادن و نیافتادن شبکه هیچ فرقی به حال ما نمی کنه
خب همون
میخوام بدونم کی سیم کارت های فورجی رو ارائه میده؟؟؟
15 دی رد شد که
اصلا قصد فور جی کردن داره همراه اول؟؟
and-roid2
12-01-2015, 12:03
خب همون
میخوام بدونم کی سیم کارت های فورجی رو ارائه میده؟؟؟
15 دی رد شد که
اصلا قصد فور جی کردن داره همراه اول؟؟
دیشب که از عمار یاسر میگذشتم bts پاساژ الزهرا و چند نقطه دیگر یه تغییراتی داشت...البته شب بود و نشد واضح ببینم....
به نظرم همراه اول داره یه کارایی میکنه.
mohammad.asghari
12-01-2015, 12:11
حتما ، توی مسیر تست می گیرم
اگه بتونی طرفای فرامرز عباسی اینا هم یه تست بکنی عالی میشه
Mr.World.Wide
12-01-2015, 13:08
دیشب که از عمار یاسر میگذشتم bts پاساژ الزهرا و چند نقطه دیگر یه تغییراتی داشت...البته شب بود و نشد واضح ببینم....
به نظرم همراه اول داره یه کارایی میکنه.
خوبه
این عمار یاسر و آذر دمشون گرم همیشه آنتن ها و کیفیت هاش خوبه
بخری از سیم کارت 4g ندارید؟؟
بعید میدونم بدون سیم کارت 4g بشه استفاده کرد ازش
masooumi
12-01-2015, 16:51
امروز کلا سیمکارتم روی حالت 3g بود و توی سطح شهر و مسیر هایی که رفتم تقریبا همه جا فعال بود نسل سوم.
نخرسی ، فلکه آب ، فلکه برق ، چهارراه بیسیم ، عدل خمینی ، خیابان دانشگاه ، تقی آباد همه فعال بود
فقط چهار طبقه و سعدی پوشش ضعیف بود...
فکر می کنم همراه اول کم کم تجهیز کرده و یکباره شبکه را لانچ کرده
masooumi
12-01-2015, 16:52
امروز کلا سیمکارتم روی حالت 3g بود و توی سطح شهر و مسیر هایی که رفتم تقریبا همه جا فعال بود نسل سوم.
نخرسی ، فلکه آب ، فلکه برق ، چهارراه بیسیم ، عدل خمینی ، خیابان دانشگاه ، تقی آباد همه فعال بود
and-roid2
12-01-2015, 17:08
خوبه
این عمار یاسر و آذر دمشون گرم همیشه آنتن ها و کیفیت هاش خوبه
بخری از سیم کارت 4g ندارید؟؟
بعید میدونم بدون سیم کارت 4g بشه استفاده کرد ازش
فعلا که خبری در رابطه با 4G همراه اول و سیمکارتش ندیدم...احتمال زیاد در بهمن یه خبرایی بشه.
arash59b
12-01-2015, 17:10
اقا رضا تو تاپیک ایرانسل گفتن سیمکارت های همراه اول از هفته اینده شروع به توزیع مشن
اولویت فعال سازی دکل ها از مراکز مخابراتی هست
mohammad.asghari
12-01-2015, 17:12
بازم لطف کن اگه جاهای دیگه تست کردی بگو،ممنون
بازم لطف کن اگه جاهای دیگه تست کردی بگو،ممنون
من فلکه برقم و روی حالت wcdma برای همراه اول قدرت سیگنالم زیاده حالا نمیدونم بسته یک هفته یا یک ماهه بگیرم میتونم ازش استفاده کنم یا نه
1376MAXIMUM
12-01-2015, 18:22
من فلکه برقم و روی حالت wcdma برای همراه اول قدرت سیگنالم زیاده حالا نمیدونم بسته یک هفته یا یک ماهه بگیرم میتونم ازش استفاده کنم یا نه
حجمش نه اون قدر زیاده که بزاریم برای دانلود نه اون قدر کنه که همش با وب گردی و ... تموم بشه من همش رو دانلود کردم تو خونه که میومدم سیگنال قطع میشد و میرفت رو GPRS یک هفته ۸۰۰ مگ حجم دارید یک ماه برای اعتباری۵ گیگ برای دائمی ۲.۵ گیگ
سلام من الان خیابان دولت هستم ولی با آنتن پر هی بین 3g و h تغییر میکنه وقتیم 3g میشه کلا قطع هست دیگه
برای عضویت در گروه لاین اپراتورهای تلفن همراه ID لاین خود را پیام خصوصی کنید.
این گروه برای ارتباطات راحت تر و سهل تر مشترکین اپراتورها و به اشتراک گذاشتن تجربه ها- مباحث پیرامون اپراتورها ساخته شده.
دوستانی که ID Line خودشونو دادند ادد شدند:
jal****leh
mr.****ide
e****ss
m****im
A****65
f****hi
Ki****f
نرم افزار لاین برای دسکتاپ(ویندوز) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alipoor90
12-01-2015, 22:34
سلام
دوستان الان سرعت همراه اول با بسته به چه صورته؟ با بسته سرعت رو پایین میاره؟
به نظرتون از ایرانسل بیام همراه اول؟
ممنون
masooumi
12-01-2015, 23:40
من که بدون بسته وصل شدم به شبکه ولی برای تست بسته یکروزه خریدم .
masooumi
12-01-2015, 23:44
سلام من الان خیابان دولت هستم ولی با آنتن پر هی بین 3g و h تغییر میکنه وقتیم 3g میشه کلا قطع هست دیگه
منم توی مشهد هر جا تست کردم همین مورد کاملا مشهوده یعنی هی میشه 3g و میشه h+ و همین روال ترار میشه ولی روی 3g قطع نمیشه برای من
منم توی مشهد هر جا تست کردم همین مورد کاملا مشهوده یعنی هی میشه 3g و میشه h+ و همین روال ترار میشه ولی روی 3g قطع نمیشه برای من
برای من روی حالت 3G سرعتش از همه بیشتره !
1376MAXIMUM
13-01-2015, 09:02
برای من روی حالت 3G سرعتش از همه بیشتره !
باید هم باشه مقدار سرعت رو رو دوتاش بیشتر یادم نیست یکیش هم مطمئن نیستم ولی ترتیبش درسته مثل پایینه
H.......7.4mb/s
H+
3g.......21mb/s
تو اصفهان فقط h من دیدم که وصل بشه و کار بکنه h+ و 3g نداشتم تاحالا
arash59b
13-01-2015, 09:18
باید هم باشه مقدار سرعت رو رو دوتاش بیشتر یادم نیست یکیش هم مطمئن نیستم ولی ترتیبش درسته مثل پایینه
H.......7.4mb/s
H+
3g.......21mb/s
تو شبکه های نسل سه سرعت 3g از همه کمتره ریلیزهای بعدش H و H+ هستند
ولی برای بعضی از گوشی ها مثل ایفون ریلیزهای مختلف رو نشون نمیده و همه رو 3G میزنه.
mohammad.asghari
13-01-2015, 09:29
داداش امروز جای جدیدی تست کردی یا نه؟:n02:
اگه مسیرت طلاب هست لطف کن طبرسی طرفای چهار راه گاز یه تست بگیر ببین اونجا ها آنتن هست یا نه ممنون بازم:n12:
من که بدون بسته وصل شدم به شبکه ولی برای تست بسته یکروزه خریدم .
یعنی شما بسته یک روزه برای اولین بار گرفتید دیتا داشتید؟
H.......7.4mb/s
H+
3g.......21mb/s
منظورم این بود که از حالت H و H+ هم سرعتش بیشتره اینجا :D
electronic0nt
13-01-2015, 10:45
سلام
الان حجم بسته من 10 روز جلوتر تموم شده
چرا نمیشه بسته جدید خرید؟
میگه باید اون 10 روز هم بگزره بعد بسته خرید کنی
1376MAXIMUM
13-01-2015, 10:47
تو شبکه های نسل سه سرعت 3g از همه کمتره ریلیزهای بعدش H و H+ هستند
ولی برای بعضی از گوشی ها مثل ایفون ریلیزهای مختلف رو نشون نمیده و همه رو 3G میزنه.
درسته من اشتباه کردم لیستش اینه که پایین گزاشتم
پس چرا رو گوشی این دوستمون برعکسه؟
اینم یه تست که خودم گرفته بودم البته الان دیگه ندارم بسته
یعنی این تست رو که میبینم اصلا به زندگی امید وار میشم
yoseffaraji
13-01-2015, 11:02
من یه بسته یه ماهه 2.5گیگ خریدم برای پسرداییم که 5گیگ حجم داد.هنوز 3جی همراه اول راه اندازی نشده تو شهرمون و میخواست از Edgeاستفاده کنه چون کلا اینترنت نداره.ولی سرعت خیلی پایینه اصلا در حد 1کیلوبایت.خیلی وقتا هم اصلا وصل نمیشه. رو گوشی خودمم امتحان کردم و تو مناطق مختلف شهر ولی مثل اینکه یه مشکل کلیه.کسی این مشکلو نداشته؟حدود یه هفته گذشته ولی از اون 5گیگ هیچی مصرف نشده.اگه اینجوری باشه که پولمون دود شد رفت هوا.شهر سقز هستم استان کردستان
شما برنده شدهاید همچنان قربانی میگیرد
کلاهبرداری پیامکی با سوء استفاده از نام همراه اول (+تشریح جزئیات پیامک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masooumi
13-01-2015, 14:26
داداش امروز جای جدیدی تست کردی یا نه؟:n02:
اگه مسیرت طلاب هست لطف کن طبرسی طرفای چهار راه گاز یه تست بگیر ببین اونجا ها آنتن هست یا نه ممنون بازم:n12:
چهار راه گاز طبرسی و مقداد (مغداد) و چهارراه گاز خواجه ربیع (عبادی) دیشب مسیرم بود و آنتن داشت ولی تست سرعت نگرفتم.
masooumi
13-01-2015, 14:28
یعنی شما بسته یک روزه برای اولین بار گرفتید دیتا داشتید؟
آره ، من فقط یک بسته یکروزه گرفتم برای تست.
البته قبل گرفتن بسته هم به شبکه نسل سومش وصل میشدم و دیتا هم داشتم و تماس و ... هم داشتم. (در حد لاین و وایبر بدون خرید بسته تست کردم)
سایت همراه اول اخیرا تغییراتی رو اشاره کرده:
امکان استفاده از اینترنت نوترینو بدون فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت میسر می باشد اما به تمامی مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری پیشنهاد می شود به منظور مدیریت هزینه های خود، بسته های هوشمند اینترنت را خرید و فعالسازی نمایند.
در حال حاضر در استان تهران، استفاده از اینترنت نوترینو فقط با خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت هفتگی یا ماهانه (بسته های شماره 2 و 3) امکانپذیر می باشد. به زودی امکان استفاده از اینترنت نوترینو برای استان تهران نیز بدون فعال سازی بسته های هوشمند میسر خواهد شد.
اینترنت موبایل باید گران شود<br />
<br />
مدیرعامل مخابرات خواهان افزایش قیمت اینترنت موبایل شد - دیجیاتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br/>
farshad0123
14-01-2015, 23:59
قبلا فقط رو بسته های 1هفته و 1ماهه H,+H میومد ولی الان با بسته 1روزه هم میره رو H,+H
بدون بسته هم میره رو H
aria2001
15-01-2015, 01:15
اینترنت موبایل باید گران شود<br />
<br />
مدیرعامل مخابرات خواهان افزایش قیمت اینترنت موبایل شد - دیجیاتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br/>
همه جای دنیا این سرعت دیگه وجود نداره مجانیه تازه میگن باید این هم گران شود
arash59b
15-01-2015, 06:48
قبلا فقط رو بسته های 1هفته و 1ماهه H,+H میومد ولی الان با بسته 1روزه هم میره رو H,+H
بدون بسته هم میره رو H
فعال سازی بسته های یک هفته ای و ماهیانه فقط برای بار اول و رجیستر شدن تو شبکه بود بعدش دیگه هر بسته دلخواه یا حتی بدون بسته رو می تونستید استفاده کنید
البته همین رو هم دیگه برداشتند و همه جوره میشه به شبکه وصل شد
farshad0123
15-01-2015, 16:47
یه بسته 1روزه150مگ گرفتم تو سایت دانشگاه چرخی زدم *111*320# رو زدم دیدم 30مگابایت کم کرد بعدش 3تا صفحه تو همین فروم باز کردم یهو دیدم واسم مسیج فرستاد اعتبار شما کمتر از 4000ریال است *140*11# زدم دیدم اعتبار باقیمانده 0 ریال الان من چقدر توش داشتم 4هزار تومن با یه بسته هزار تومنی 5هزار تومن ازم خورد کوفتش بشه انشالله از گلوش پایین نره:n21:
1376MAXIMUM
15-01-2015, 16:52
من یک روزه گرفتم و ۳جی وصل شد اما مشکلش این بود که سرعتش خیلی پایینه در حد همون جی پی ار اش
Eliminal
15-01-2015, 21:02
آقا چرا این همراه اول لامصب مشهد 3g شو فعال نمیکنه ؟
mohammad.asghari
15-01-2015, 21:12
فعال هست تو مشهد البته تو بعضی از مناطق
mohammadirani
16-01-2015, 14:33
من یه غلطی کردم 3G همراه اول رو فعال کردم
از اون روز به بعد دردسرام شروع شده
اول از همه که اینترنتش مفت هم نمیارزه و همش قطع و وصل میشه و سایت هم باز نمیکنه
بعد پرش بسیار زیاد انتن رو ایجاد میکنه
در رشت فعال کردن 3G همراه اول واقعا فاجعه امیزه
حالا سوالم اینه چه شکلی غیر فعالش کنم؟
masooumi
16-01-2015, 18:00
تست های 3g همراه اول در مناطق مختلف مشهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fabregasmm
16-01-2015, 23:45
سلام دوستان
من بسته همراه اول فعال کردن 5 گیگ داده یکم عجیبه؟؟
مصرف کنیم! به اینا اعتباری نیست :n34:
masooumi
17-01-2015, 00:37
سلام دوستان
من بسته همراه اول فعال کردن 5 گیگ داده یکم عجیبه؟؟
مصرف کنیم! به اینا اعتباری نیست :n34:
دوستان قبلا گرفتن که به اعتباری ها به جای 2.5 گیگ ، 5 گیگ میده
والا اینجوریشو ندیده بودیم ، ما رفتیم چندین سال قبل 500 تومن دادیم و دو سال هم توی نوبت بودیم ، حالا نمی دونم چرا دائمی ها را 2.5 گیگ میده واعتباری رو 5 گیگ !
خیلی جالبه کاراشون
لام دوستان، من در شرق تهران و جنوب اتوبان محلاتی هستم ۳ یا ۴ روزه که گوشیم 3G رو تو این قسمت ساپورت نمیکنه اما مثلا تو امیرآباد که رفتم ساپورت میکرد هم دستی و هم اتوماتیک جستجو میکنم اصلا تو لیستش 3G برای همراه اول ارائه نمیده لطفا راهکار ارائه کنید. ممنون
soheilsh
17-01-2015, 11:57
کرج هم همینطور افتضاحه ، قطع و وصلیش ادمو دیوونه میکنه
mohammad.asghari
17-01-2015, 11:59
تست های 3g همراه اول در مناطق مختلف مشهد
کاش زیرشم میگفتی مال کدوم مناطق هست.
فرامرز عباسی تست نکردی؟
لام دوستان، من در شرق تهران و جنوب اتوبان محلاتی هستم ۳ یا ۴ روزه که گوشیم 3G رو تو این قسمت ساپورت نمیکنه اما مثلا تو امیرآباد که رفتم ساپورت میکرد هم دستی و هم اتوماتیک جستجو میکنم اصلا تو لیستش 3G برای همراه اول ارائه نمیده لطفا راهکار ارائه کنید. ممنون
به گوشیتون ربطی نداره مشکل از سیگنالهای مزخرفه همراه اوله
مشهد من احمدآباد، ملک آباد و وکیل آباد رو چک کردم 3g فعال نبود
MOH@ND3S
17-01-2015, 13:44
پشت منزل ما ( شهرک گلستان تهران بلوار هاشم زاده ) به تارگی یکی از دکل های همراه اول رو به 3G مجهز کردن..اما بالای 2 مگ نمیره سرعتش..الان3-4 روزه زمینو کندن از کنار خیابون تا دم در خونه ای که دکل روشه..میخوان فیبر نوری از مخابرات حق شناس بدن به دکل تا LTE رو فعال کنن ..2-3 تا از دکل های دیگه همراه اولم دیدم که داشتن این کارو میکردن.
Firebirds
17-01-2015, 17:58
* غیرفعال سازی
۱. ارسال پیامک با متن عدد پنج به شماره ۸۰۸۸
۲. مراجعه مشترکین دائمی به مراکز تلفن ثابت (در تهران ) وادارات مشترکین (سایر استانها) و مشترکین اعتباری به دفاتر خدمات ارتباطی و تکمیل فرم و ارائه مدارک لازم
۳. ارسال دستور #۲۳۲*۱۱۱*
and-roid2
18-01-2015, 10:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همراه اول نمیدونم چرا پروتکل udp رو محدود کرده و سرعتم با vps بزور به 300 کیلوبیت میرسه!
4li.k4k4
18-01-2015, 11:20
سلام دوستان
من تازه میخوام از ایرانسل کوچ کنم بیام همراه اول
هنوز سیم کارت تهیه نکردم،جریان این سیم کارت دیتا چی هست؟من نیازی به مکالمه ندارم و فقط واسه اینترنت میخوام
مثلن اینکه خود سیمکارت قیمتش چنده و روی این سیم کارت ها امکان استفاده از 3g و 4g هست یا نه!
در کل یه راهنمایی مختصری کنید ممنون میشم،سرچ کردم ولی چنتا سوال بی جواب واسم موند
LOVEFORLOVE
18-01-2015, 20:14
همراه اولم تو قم تعریفی نداره ایرانسل بهتر جواب میده
Soroush-S
18-01-2015, 20:31
کد یا دستوری هست که مستقیما با کد شارژ حساب اینترنت شارژ کنم؟
and-roid2
18-01-2015, 20:46
اتفاقا برعکس گفتی! ایرانسل از 10صبح به بعد رسما میپوکه....
شما سرعتت چنده تو روز با ایرانسل؟
Armin.Computer
19-01-2015, 00:54
ظاهرا چند شهر به نقاط تحت پوشش همراه اول اضافه شده
Mr.World.Wide
19-01-2015, 08:55
تو قم دو سه روزه بد شده
قبلش خیلی خوب بود بابا
نمیدونم چه مرگشون شده
Masoud-Susa
19-01-2015, 15:50
ظاهرا چند شهر به نقاط تحت پوشش همراه اول اضافه شده
کدوم شهرا اضافه شده جدیدا؟
کدوم شهرا اضافه شده جدیدا؟
مشهد به لیست شهرها اضافه شد...
arman4459
19-01-2015, 17:34
سمنان هم اضافه شده اما تا این لحظه که خبری نیست از پوشش شبکه
arash59b
19-01-2015, 21:44
تهران
میدان شیخ بهایی
سعادت اباد
mohammad.asghari
19-01-2015, 21:53
دوستان مشهدی،چی خبر؟جایی دیگه تست نکردید؟
Armin.Computer
19-01-2015, 22:25
آرش میگم چرا عکس دوم E هست؟؟؟؟؟
arash59b
19-01-2015, 22:36
آرش میگم چرا عکس دوم E هست؟؟؟؟؟
تو حرکت تست گرفتم وقتی می خواستم شات بگیرم از محدوده خارج شده بود
وضعیت همراه اول تو سعادت اباد نسبت به سه ماه پیش خیلی بهتر شده
من نمیدونم چرا همراه اولم دیتا ندارم تنظیمات apn همگی درست است ولی روی gprs هم دیتا ندارم قبلا اینطوری نبود
در ضمن سیگتالم هم در حالت gsm و هم wcdma عالیه
arash59b
20-01-2015, 07:19
دوستان راهی هست بشه اعتبار باقیمانده را به ماه بعد منتقل کرد؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
پینگ نسل ۲ ـ تهران
Mahdi9990
20-01-2015, 23:36
خیلی کند داره عمل میکنه اصن انگار براش مهم نیست
rasoul74
20-01-2015, 23:43
خیلی کند داره عمل میکنه اصن انگار براش مهم نیست
تو تهران اینجوره نه توی اصفهان که تا 8 مگ رو راحت میده نه ایرانسل خیلی افتضاحه وقطع و وصل خیلی زیادی دارد
alipoor90
21-01-2015, 02:32
تو مازندران هم سرعت خوبه ، (البته هنوز دکل 3G کم داره سیگنالش ضعیف اکثر نقاط)
هرچند با این قیمت ها که اصلا نمیصرفه و فقط بدرد مواقعی که ADSL در دسترس نیست میخوره ...
behnamy01
21-01-2015, 10:33
وقتی بالای گوشی E نشون میده یعنی به GPRS وصل هستیم و وقتی که G نشون میده یعنی نسل سوم فعاله. درسته این حرف؟ اون E و G چه معنی میدن؟
and-roid2
21-01-2015, 10:35
وقتی بالای گوشی E نشون میده یعنی به GPRS وصل هستیم و وقتی که G نشون میده یعنی نسل سوم فعاله. درسته این حرف؟ اون E و G چه معنی میدن؟
G >>>GPRS
E >>>EDGE (نسل دوم)
3G یا H یا H+>>(نسل سوم)
alipoor90
21-01-2015, 16:28
Ehsan+2010
21-01-2015, 17:37
کسی میدونه 3جی همراه اول تو اراک چه موقع راه اندازی میشه؟بابا مردیم از دست ایرانسل دزد:n27:
به نظر من که جفتش رو امتحان کردم تو تهران ... ایرانسل با اینکه قیمتش افتضاحه ولی عملکردش بهتره
جایی که من هستم با مخابرات 400 متر فاصله داره اما همراه اول همش قطع و وصل میشه و خیلی اوقات 3g نیست
ضمن اینکه تو بحث سرعت خیلی خوبه ... اما باهاش نمیتونم تو وایبر حتی یه عکس رو باز کنم و فقط عکسهای صفحه اول برنامه رو باز میکنه و وقتی روش میزنی که لود کنه ... لود نمیشه ... اما تو ایرانسل به راحتی لود میشه ...
حسابی گیج کننده شده ....
به نظر من که جفتش رو امتحان کردم تو تهران ... ایرانسل با اینکه قیمتش افتضاحه ولی عملکردش بهتره
جایی که من هستم با مخابرات 400 متر فاصله داره اما همراه اول همش قطع و وصل میشه و خیلی اوقات 3g نیست
ضمن اینکه تو بحث سرعت خیلی خوبه ... اما باهاش نمیتونم تو وایبر حتی یه عکس رو باز کنم و فقط عکسهای صفحه اول برنامه رو باز میکنه و وقتی روش میزنی که لود کنه ... لود نمیشه ... اما تو ایرانسل به راحتی لود میشه ...
حسابی گیج کننده شده ....
این به این علت هست که احتمالا گوشی شما force 3G نداره یا روی اون نذاشتین . به همین علت دائم بین نسل دون و سوم سوییچ میشه
mosi_alfa
22-01-2015, 14:24
دوستان مشهدی،چی خبر؟جایی دیگه تست نکردید؟
"چی خبر":n16:
عرضم به حضورت بنده از فرودگاه شهید هاشمی نژاد تا میدان تلوزیون 3g روشن آنتن داشت تا 2مگ هم سرعت داشت حدودا
ولی دیگه هرچی دو روبر بلوار وکیل آباد و پارک و معلم و... اصن هیییییییییییییییچ ، گلاب به روت اصن ر...
masooumi
22-01-2015, 16:49
"چی خبر":n16:
عرضم به حضورت بنده از فرودگاه شهید هاشمی نژاد تا میدان تلوزیون 3g روشن آنتن داشت تا 2مگ هم سرعت داشت حدودا
ولی دیگه هرچی دو روبر بلوار وکیل آباد و پارک و معلم و... اصن هیییییییییییییییچ ، گلاب به روت اصن ر...
دقیقا همراه اول توی مشهد ، برعکس ایرانسل پوشش داده ، یعنی ایرانسل از غرب شروع کرده به پوشش ولی همراه اول از شرق پوشش داده شهر را...
یک مورد دیگه هم اینکه هر جایی که مرکز تلفن ثابت هست ، قطعا تحت پوشش 3g همراه اول است.
دقیقا همراه اول توی مشهد ، برعکس ایرانسل پوشش داده ، یعنی ایرانسل از غرب شروع کرده به پوشش ولی همراه اول از شرق پوشش داده شهر را...
یک مورد دیگه هم اینکه هر جایی که مرکز تلفن ثابت هست ، قطعا تحت پوشش 3g همراه اول است.
من تحت پوشش هستم ولی دیتا ندارم نمیدونم مشکل از چی هست
Tornado2800
22-01-2015, 17:37
من تحت پوشش هستم ولی دیتا ندارم نمیدونم مشکل از چی هست
سلام
اگه تازه راه اندازی شده پس هنوز لانچ نشده به درستی
کسی نمیدونه چرا تا مدت بسته تموم نشه نمیشه بسته جدید گرفت؟؟؟؟عجب شرکتیه حالا که ما میخوایم خرج کنیم و پول دستشون بدیم اونا نمیخوان
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
Soroush-S
22-01-2015, 22:38
چطوری میشه فهمید چقدر از بسته باقیمونده؟#320*111* میزنم بعدنیم ساعت پیام میاد که : مشترک گرامی،درحال حاضر سیستم قادر به پاسخگویی نمی باشد،لطفا مجددا تلاش فرمایید.
brad pitt
22-01-2015, 22:47
این به این علت هست که احتمالا گوشی شما force 3G نداره یا روی اون نذاشتین . به همین علت دائم بین نسل دون و سوم سوییچ میشه
سلام دوست FORCE 3G چیه ؟
چجور باید روی گوشی گذاشت ؟
سلام دوست FORCE 3G چیه ؟
چجور باید روی گوشی گذاشت ؟
گوشیت اگه سامسونگه برو
settings---->more networks--->mobile networks---->network mode---->WCDMA only
بعد گوشیت فقط نسل سوم یا بالاتر رو پیدا میکنه
brad pitt
23-01-2015, 00:02
گوشیت اگه سامسونگه برو
settings---->more networks--->mobile networks---->network mode---->WCDMA only
بعد گوشیت فقط نسل سوم یا بالاتر رو پیدا میکنه
ممنون از پاسختون
نه سامسونگ نیست
ایسوس هست . داره گزینه ی 3G ONLY اما بعضی نقاط قطع میشه میشه E
این مدلشه ؟ یا مربوط به سیمکارته ؟
arash59b
23-01-2015, 09:25
کسی نمیدونه چرا تا مدت بسته تموم نشه نمیشه بسته جدید گرفت؟؟؟؟عجب شرکتیه حالا که ما میخوایم خرج کنیم و پول دستشون بدیم اونا نمیخوان
بسته های همراه اول علاوه بر اینترنت یه تعداد mms هم میده
باید اونها رو هم تموم کنید تا بتونید بسته جدید بخرید
mohammad.asghari
23-01-2015, 10:58
دوستان مشهدی بگن دیگه 3g مشهد رو دیگه تست نکردند؟
والا ما که هیچ جا 3g ندیدیم
saeedsh7j
23-01-2015, 11:22
تو عدل خمینی سمت ترمینال و راه اهن علامت 3g میاد ولی سرعتش تعریفی نداره
Soroush-S
23-01-2015, 12:26
لطفا یکی بگه چطوری بفهمم چقدر از حجمم باقیمونده
MOH@ND3S
23-01-2015, 12:31
3G همراه اول - دیشب :
چطوری بفهمیم سیگنال اینترنت موبلیلمون چه اندازه است مثلا شما میگی ۵۹-
بسته های همراه اول علاوه بر اینترنت یه تعداد mms هم میده
باید اونها رو هم تموم کنید تا بتونید بسته جدید بخرید
دمت گرم برای پاسخت
ولی چطور mms تنظیماتش نصب کنم؟؟
لطفا یکی بگه چطوری بفهمم چقدر از حجمم باقیمونده
320#*111*
23-01-2015, 15:39
320#*111*
MOH@ND3S
23-01-2015, 16:19
یکی با این برنامه که من نصب کردم و برنامه های مشابه..یکی هم تو Status گوشی که تو هر گوشی متفاوته منوش.
توی اندروید real signal هست. بعضی گوشیها هم توی قسمت درباره تلفن تنظیمات بعضی ها توی سرویس مود بعضیها هم مثل گوشی من نداره برای آیفون هم کد هست
Soroush-S
23-01-2015, 17:08
شما یه موجودی عادی از اعتبار حسابت بگیر بلافاصله یه پیام میاد که بهت میگه چقدر از حجمت مونده
*۱۴۰*۱۱
متشکر . فقط قضیه این 5 گیگ جای 2.5 گیگ چیه؟
حدود یکی دو هفته است هر کس طرح ماهیانه رو فعال میکنه بهش پنج گیگ میدن به جای دو و نیم گیگ .احتمالا یک ترفند جذب مشتریه در این اوضاع که ایرانسل بسته هاشو دوبرابر کرده
yoseffaraji
23-01-2015, 18:00
حدود یکی دو هفته است هر کس طرح ماهیانه رو فعال میکنه بهش پنج گیگ میدن به جای دو و نیم گیگ .احتمالا یک ترفند جذب مشتریه در این اوضاع که ایرانسل بسته هاشو دوبرابر کرده
من برای پسر داییم بسته خریدم دقیقا همون 5گیگش مونده(حدود 10روز میشه)سرعتش اینقدر پایینه که تا حالا 100کیلوبایت هم از 5گیگ کم نشده.خیلی وقتا اصلا وصل نمیشه.کل شهر اینجوریه.نمیدونم چرا
sa_mo1369
23-01-2015, 18:38
بجنورد هم نسل سوم همراه اول راه افتاده اما دیتاش کار نمیکنه ، کسی میدونه کی به صورت رسمی راه می افته ؟
شما یه موجودی عادی از اعتبار حسابت بگیر بلافاصله یه پیام میاد که بهت میگه چقدر از حجمت مونده
*۱۴۰*۱۱
برای سیمکارت های دائمی چطور میشه حجم مونده رو دید؟
bobby2021
23-01-2015, 19:01
فرودگاه مشهد، روی باند
arash59b
23-01-2015, 19:42
برای سیمکارت های دائمی چطور میشه حجم مونده رو دید؟
از همین روش میشه یا
اس ام اس 0 به 8080 و یا کد زیر
*
111
*
320
#
کسی میدونه راهی بجز رفتن به دفاتر همراه اول برای فعال کردن mms نیست؟؟؟؟؟
من برای پسر داییم بسته خریدم دقیقا همون 5گیگش مونده(حدود 10روز میشه)سرعتش اینقدر پایینه که تا حالا 100کیلوبایت هم از 5گیگ کم نشده.خیلی وقتا اصلا وصل نمیشه.کل شهر اینجوریه.نمیدونم چرا
من خرمشهر هستم .اینجا تری جی شده و سرعت دانلودم بین صد تا سیصد کیلوبایت در نوسانه و راحت از پنج گیگش استفاده کردم
masooumi
23-01-2015, 21:56
کسی میدونه راهی بجز رفتن به دفاتر همراه اول برای فعال کردن mms نیست؟؟؟؟؟
خیر ، باید تشریف ببرید و فرم فعالسازی را امضا کنید . (یه جور تعهد نامه هست.)
البته MMS همراه اول همچین بدرد بخور نیست. ما که برای هر کی می فرستیم بعدش بنده خدا اس می فرسته که دانلود نمیشه !
خیر ، باید تشریف ببرید و فرم فعالسازی را امضا کنید . (یه جور تعهد نامه هست.)
البته MMS همراه اول همچین بدرد بخور نیست. ما که برای هر کی می فرستیم بعدش بنده خدا اس می فرسته که دانلود نمیشه !
والا من فقط و فقط بخاطر بسته اینترنتش و سرعتش که خیلی بصرفس رفتم سراغ همراه اول،بعد مشکل اینجاس این بسته هاش کامل باید مصرف بشه تا بشه تمدیدش کرد من هنوز 50 تا mms دارم و باید مصرف کنم تا بتونم بسته جدید بگیرم
راهی واسه این بسته ها نیست؟؟؟؟؟
and-roid2
23-01-2015, 22:48
چند وقته کیفیت 3G همراه اول شدیدا افت کرده و در باز کردن سایتها خیلی اذیت میکنه......
چند وقته کیفیت 3G همراه اول شدیدا افت کرده و در باز کردن سایتها خیلی اذیت میکنه......
داداش شما میدونی چطور میشه بسته خرید بدون منتظر موندن برای اتمام زمان یا mms ???
and-roid2
23-01-2015, 22:56
داداش شما میدونی چطور میشه بسته خرید بدون منتظر موندن برای اتمام زمان یا mms ???
خیر-تنها راه اینه که زمان بسته تمام بشه و کاریش نمیشه کرد
hamed_korn
24-01-2015, 07:25
3G همراه اول - دیشب :
سلام وبا تشکر از اطلاعاتتون
لطفا نام این نرم افزار رو اعلام کنید.
سلام وبا تشکر از اطلاعاتتون
لطفا نام این نرم افزار رو اعلام کنید.
بالا سمت چپ نوشته اسم برنامه رو
Network signal info
از همین روش میشه یا
اس ام اس 0 به 8080 و یا کد زیر
*
111
*
320
#
با این کد یه پیامک میاد که فقط حجم مصرف شده و تاریخ اتمام بسته رو میگه، حجم مانده رو نمیگه. (که ببینیم 5 گیگ داره یا 2.5 گیگ)
اینم از وضعیت آشغال 3G همراه اول در بروجرد سرعتش در حد GPRS هم نیست !!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
اینم از وضعیت آشغال 3G همراه اول در بروجرد سرعتش در حد GPRS هم نیست !!
دوست عزیز
شما قدرت سیگنالتون خیلی ضعیفه
اگه نزدیکتر بشید به آنتن سرعت بهتر میشه
شهرهای تحت پوشش نسل سوم همراه اول به 48شهر رسید
اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed_korn
24-01-2015, 16:13
رشت بعضی قسمت ها 4gشده
and-roid2
24-01-2015, 16:22
مشخص نشده همراه اول چه باند فرکانسی برای 4G در نظر گرفته؟
hamed_korn
24-01-2015, 16:40
ببخشید منظورم ایرانسل بود.ولی احتمالا روی 2100 میدن.
مشخص نشده همراه اول چه باند فرکانسی برای 4G در نظر گرفته؟
برای همره اول هم همون 1800 هست فعلا
برای همره اول هم همون 1800 هست فعلا
میشه منبع این حرفتون رو بگید مگه تا حالا کسی به 4 جی همراه اول وصل شده؟. آیا همراه اول از قبل حق استفاده از طیف فرکانسی 1800 رو داشته ( برای نسل دو منظورمه)
fanoostalaei
24-01-2015, 19:00
یکی دو ساعت پیش تو مراکز شلوغ شهر یه سری جوون دیدم که یه کاپشن آبی پوشیدن با مارک همراه اول که پشتش نوشته نوترینو !!
فکر کنم برای نظر سنجی تو سطح شهر پخش شده بودن !!!
کسی دیده تا حالا ؟
mosi_alfa
24-01-2015, 21:07
نمیدونم والا، دوتا کوچه پشت خونمون مرکز تلفن کوثره، شبکه رو که رو wcdma میذارم با آنتن خالی هی قطع و وصل میشه از امکناتات سیمکارت فقط 9990 کار میکنه:n02:
edge هم فقط شبا پیج باز میکنه دیگه 3g بماند...
امروز رد میشدم از جلو مرکز زدم کنار امتحان کنم موند روی registering network تا چند دقیقه و بازم با آنتن خالی وصل شد:n04:
متاسفانه همراه اول هم با افت کیفیت مواجه شده دقیقا حالتی که ایرانسل پیدا کرد و بعد گرون کردن درست شد !
arash59b
25-01-2015, 16:48
سرعت نسبت به صبح بهتر شده
داخل خونه
اخبار داغ از ایرانسل و همراه اول
همراه اول، بسته هایی مشابه آی 300، آی 700 و آی 2000 ارائه نمود
* اخبار جدید ایرانسل:
- توسعه شبکه نسل چهارم در شیراز
- توسعه شبکه نسل سوم در استان فارس (مرودشت، فسا، جهرم، کازرون، مرودشت، زرقان و صدرا)
* اخبار جدید همراه اول:
- توسعه شبکه نسل سوم به 48 شهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- ارائه جشنواره "بارش طرح های زمستانی" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- بسته های سه گانه ماهانه (مشابه آی 300 ، آی 700 و آی 2000) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fanoostalaei
25-01-2015, 20:02
دوستان برای اینکه شبکه نسل 3 رو پیدا کنه باید بسته داشته باشی؟ با گوشی خواهر زادم که بسته داره میشه پیدا کرد ولی با گوشی خودم که تا حالا بسته نداشتم پیدا نمیکنه !!
برای تست قدرت سیگنال میخواستم تست کنم !! چون به آنتن دهی هواوی خواهر زادم اعتماد ندارم و میخواستم با ال جی خودم تست کنم !! :دی
Le0nard0
25-01-2015, 21:03
دوستان برای اینکه شبکه نسل 3 رو پیدا کنه باید بسته داشته باشی؟ با گوشی خواهر زادم که بسته داره میشه پیدا کرد ولی با گوشی خودم که تا حالا بسته نداشتم پیدا نمیکنه !!
برای تست قدرت سیگنال میخواستم تست کنم !! چون به آنتن دهی هواوی خواهر زادم اعتماد ندارم و میخواستم با ال جی خودم تست کنم !! :دی
برای پیدا کردن شبکه بسته نمیخواد . برای وصل شدن به شبکه هم قبلا بسته میخواست ولی جدیدا اونم بسته نمیخواد (به جز تهران)
mohammad.asghari
25-01-2015, 22:44
دوستان کد باقیمانده اینترنت همراه اول چیه؟
ho3in2012
25-01-2015, 23:12
دوستان کد باقیمانده اینترنت همراه اول چیه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
electronic0nt
26-01-2015, 08:40
soheilsh
26-01-2015, 12:29
اقایون کسی مودم 3G وایرلس دار خواست اینجا ارزون میده با شارژرش . بقیه تو اینترنت 150 میدن بدون شارژر من ازشون خریدم راضی بودم مودم خیلی خوبیه سرعت روز ایرانسل 500 کیلوبایت سرعت دانلود میدهد . شبانه تا 900 کیلوبایت میدهد .
اقا من با سه خط آنتن همش علامت بین H و H+ تغییر میکنه. وقتی روی H هست سرعت روی 6 کیلوبایته ولی H+ سرعت 1 مگابایت حسابی کفری شدم 10 دقیقه روی 6 کیلوبایته 1 دقیقه روی 1 مگابایت مشکل از کجاست به نظر شما؟
1376MAXIMUM
26-01-2015, 14:39
3 جی تا سر کوچه ما بیشتر خط نمیده تو اصفهان قشنگ تا میام تو کوچه قطع میشه میره رو e یه چند روزی مایه خنده دوستان بود شاد روانشون کرده بود
سیگنال باید چقدر باشه که H+ بیاد؟ بابا الان مال من -95 همش H میاد سرعتش 5 کیلوبایته !! ولی H+ بعضی موقع ها میاد همیشه سرعتش یه مگابایته
david-ebi
26-01-2015, 16:42
دوستان کسی تو مشهد تونسته 3g همراه اول رو دریافت کنه؟اگه آره کدوم منطقه شهر بوده؟
جالبه که با اینکه ظاهرا مشهد جدیدا جزو شهرهای 3g دار همراه اول شده اما هنوز در هیچ نقطه ای از شهر من نتونستم 3g همراه اول رو بگیرم.خوب بیمارید الکی اعلام میکنید 3g در مشهد راه افتاد.شما که هنوز قدرت ارائه اونو ندارید چرا دروغ میگید؟
mani6606
27-01-2015, 07:40
دوستان کسی تو مشهد تونسته 3g همراه اول رو دریافت کنه؟اگه آره کدوم منطقه شهر بوده؟
جالبه که با اینکه ظاهرا مشهد جدیدا جزو شهرهای 3g دار همراه اول شده اما هنوز در هیچ نقطه ای از شهر من نتونستم 3g همراه اول رو بگیرم.خوب بیمارید الکی اعلام میکنید 3g در مشهد راه افتاد.شما که هنوز قدرت ارائه اونو ندارید چرا دروغ میگید؟
البته همه نقاط شهر پوشش 3gنداره من خودم ساکن فرامرز عباسی هستم در این حا هنوز فعال نیست اما دیروز محدوده چهاره لشکر تا بیمارستان امام رضا تست کردم و در انجا فعال شده بود و سرعتش هم بالا بود.
Eliminal
27-01-2015, 13:54
رضاشهر هم فعال هستش ، طرفای طلاب هم فعاله ...
تازه سیگنال دار شدم
david-ebi
27-01-2015, 15:29
لبته همه نقاط شهر پوشش 3gنداره من خودم ساکن فرامرز عباسی هستم در این حا هنوز فعال نیست اما دیروز محدوده چهاره لشکر تا بیمارستان امام رضا تست کردم و در انجا فعال شده بود و سرعتش هم بالا بود.
طرفای طلاب هم فعاله
بنده به واسطه کارم در سطح شهر تردد فراوان دارم(مشهد).اتفاقا امروز علیمردانی سمت طلاب بودم که اونجا اصلا 3g نداشت.در بلوار فردوسی و نزدیک مرکز مخابرات صابری وحید وقتی نوع شبکه رو روی wcdma گذاشتم علامت 3g ظاهر شد اما گوشی هیچی آنتن نداشت و حتی یک صفحه هم نمیتونستی باز کنی.یعنی کلا دکوری بود علامت 3g.ضمن اینکه مناطق مطهری شمالی و خیابان عامل را هم تست کردم که کلا وقتی gprs سیمکارت رو فعال میکردم دیگه نمیتونستم به کسی زنگ بزنم و از دسترس دیگران هم خارج میشدم:n02:چه برسه به 3g.خودم هم که در محدوده بلوار معلم و آزادشهر هستم که آنجا هم به هیچ عنوان 3g وجود ندارد.
rasoul74
27-01-2015, 21:11
دوستان هنوز پنج گیگ حجم رو میده یا 2 گیگ شد حجم دوباره واینکه راسته حجم های جدیدم به بسته ها اضافه شده وقیمت های اون چه قدره
black_19_night
27-01-2015, 21:25
دوستان هنوز پنج گیگ حجم رو میده یا 2 گیگ شد حجم دوباره
سوال خوبیه.
mohammad.asghari
27-01-2015, 23:34
خیابان طبرسی تست کردم آنتن داره 3g(مشهد)
david-ebi
28-01-2015, 00:58
خیابان طبرسی تست کردم آنتن داره 3g(مشهد)
لطف میکنید و تصویر اسپید تست رو هم بزارین ببینیم چقدر پهنای باند داره؟
mohammad.asghari
28-01-2015, 14:04
والا بسته نخریدم فقط گذاشتم رو 3G دیدم بعضی جاها 3 آنتن و بعضی جاها هم نهایتا 2 آنتن داشت
farzan311
28-01-2015, 18:58
مشترک گرامي بسته اينترنت هوشمند شماره 3 بنا به درخواست شما تا ساعت 03:18:26 روز 1393/11/21 معتبر خواهد بود و پس از آن تمديد نخواهد شد.
مشترک گرامي حجم 2.5 گيگابايت بسته اينترنت هوشمند شما در ساعت 18:51:56 روز 1393/11/08 به پايان رسيد. اين بسته مجددا براي شما تا ساعت 18:51:56 روز 1393/12/08 بصورت اتوماتيک تمديد شد.
دزدی همراه اول من هر چقدر میزنم تمدید خودکارو کنسل کنه بازم همینجوری میشه:n03:
همراه اول بسته های قیمتی عرضه کرد.
کم بسته، خوش بسته، پر بسته
همراه اول بر اساس سطوح مصرف مشترکین خود اقدام به طراحی بسته های مختلف برای مشترکین دائمی نموده است و برای مدت محدودی بسته های اینترنت پرسرعت نوترینو در این بسته به صورت رایگان به مشترکین داده خواهد شد.
این طرح شامل سه بسته ترکیبی می باشد که هر کدام از این بسته ها دربرگیرنده میزان مشخصی مکالمه، پیامک و اینترنت است، که در ازای قیمت مشخصی برای مشترک فعال می گردد.
مشخصات بسته های قیمتی
نام بسته
مدت زمان فعالسازی
قیمت بسته
(ریال)
مکالمه داخل شبکه
(دقیقه)
پیامک داخل شبکه
(تعداد)
اینترنت
کم بسته
یک ماه
۵۰،۰۰۰
۷۵
۷۵
۱۵۰ مگابایت
خوش بسته
یک ماه
۲۵۰،۰۰۰
۴۰۰
۴۰۰
۱ گیگابایت
پر بسته
یک ماه
۵۰۰،۰۰۰
۱۰۰۰
۱۰۰۰
۲ گیگا بایت
david-ebi
28-01-2015, 20:43
والا بسته نخریدم فقط گذاشتم رو 3G دیدم بعضی جاها 3 آنتن و بعضی جاها هم نهایتا 2 آنتن داشت
خوب مسئله همینه.وقتی روی حالت 3g میزاری علامت 3g یا h یا h+ میاد با یک یا نهایتا دو آنتن(اونم تو یکسری محله های محدود نه همه شهر)اما نه میشه با اسپید تست ازش تست گرفت و نه صفحه ای رو باز میکنه:n27:در ضمن ضمن تحقیقات فهمیدم کلا سمت جنوب و غرب مشهد مرکز مخابرات استقلال(احمدآباد)دکلش فرستنده 3g داره و هیچ دکلی دیگه ای مجهز به 3g نشده.یعنی الان باید بچه های سمت احمد آباد و ابتدای کوهسنگی حسابی 3g داشته باشن.قسمت شرق و شمال مشهد رو هنوز تحقیق نکردم ببینم کدوم دکلش 3g دار شده.لطفا دوستان از مناطق مختلف مشهد عکس اسپید تست از پهنای باندشون بزارن.:n16:
farshad0123
28-01-2015, 20:53
همراه اول بسته های قیمتی عرضه کرد.
کم بسته، خوش بسته، پر بسته
همراه اول بر اساس سطوح مصرف مشترکین خود اقدام به طراحی بسته های مختلف برای مشترکین دائمی نموده است و برای مدت محدودی بسته های اینترنت پرسرعت نوترینو در این بسته به صورت رایگان به مشترکین داده خواهد شد.
این طرح شامل سه بسته ترکیبی می باشد که هر کدام از این بسته ها دربرگیرنده میزان مشخصی مکالمه، پیامک و اینترنت است، که در ازای قیمت مشخصی برای مشترک فعال می گردد.
مشخصات بسته های قیمتی
نام بسته
مدت زمان فعالسازی
قیمت بسته
(ریال)
مکالمه داخل شبکه
(دقیقه)
پیامک داخل شبکه
(تعداد)
اینترنت
کم بسته
یک ماه
۵۰،۰۰۰
۷۵
۷۵
۱۵۰ مگابایت
خوش بسته
یک ماه
۲۵۰،۰۰۰
۴۰۰
۴۰۰
۱ گیگابایت
پر بسته
یک ماه
۵۰۰،۰۰۰
۱۰۰۰
۱۰۰۰
۲ گیگا بایت
اطميناني هست به اين بسته ها؟
ما كه ديگه ميترسيم از اين بسته ها رو دائمي فعال كنيم. يدفعه مثل بسته اينترنتش نباشه كه بسته بگيريم ولي آزاد حساب كنه!
masooumi
28-01-2015, 22:03
بنده به واسطه کارم در سطح شهر تردد فراوان دارم(مشهد).اتفاقا امروز علیمردانی سمت طلاب بودم که اونجا اصلا 3g نداشت.در بلوار فردوسی و نزدیک مرکز مخابرات صابری وحید وقتی نوع شبکه رو روی wcdma گذاشتم علامت 3g ظاهر شد اما گوشی هیچی آنتن نداشت و حتی یک صفحه هم نمیتونستی باز کنی.یعنی کلا دکوری بود علامت 3g.ضمن اینکه مناطق مطهری شمالی و خیابان عامل را هم تست کردم که کلا وقتی gprs سیمکارت رو فعال میکردم دیگه نمیتونستم به کسی زنگ بزنم و از دسترس دیگران هم خارج میشدم:n02:چه برسه به 3g.خودم هم که در محدوده بلوار معلم و آزادشهر هستم که آنجا هم به هیچ عنوان 3g وجود ندارد.
من همین الان آخر علیمردانی هستم و 3g همراه اول برام فعال است و مشکلی هم ندارم در استفاده از ان.
یه نکته جالب اینکه سیم کارت رایتل من هم میتونه توی شبکه 3g همراه اول هم رجیستر بشه!!
طرح های تشویقی همراه اول مناسب، اما اسامی آنها کوچه بازاری است
به پروتئینی همراه اول خوش آمدید
همراه اول، نامهای مضحک کم بسته، خوش بسته و پر بسته را برای بسته های ترکیبی جدید معرفی شده خود، انتخاب نموده است؛ نامهایی که کلماتی همچون کم چرب، خوش گوشت و پرچرب را تداعی می کند؛ بنظر می رسد این اسامی برای محصولات یک فروشگاه پروتئینی مناسب تر باشد تا طرح های تشویقی یک اپراتور موبایل.
* اخبار جدید همراه اول:
- ارائه جشنواره "بارش طرح های زمستانی" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- گسترش پوشش شبکه نسل سوم به 48 شهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- بسته های ترکیبی ماهانه همراه اول برای مشترکین دائمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- مکالمه رایگان با یک یا دو خط دائمی با خرید "بسته های مکالمه خانواده" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
david-ebi
29-01-2015, 02:19
من همین الان آخر علیمردانی هستم و 3g همراه اول برام فعال است و مشکلی هم ندارم در استفاده از ان.
یه نکته جالب اینکه سیم کارت رایتل من هم میتونه توی شبکه 3g همراه اول هم رجیستر بشه!!
امکانش هست لطف کنی و یک عکس از اسپید تست یا همون پهنای باندت بزاری؟
masooumi
29-01-2015, 13:15
امکانش هست لطف کنی و یک عکس از اسپید تست یا همون پهنای باندت بزاری؟
این تست دیشب :
اینم تست امروز : (پشت مرکر مخابرات امت - نمایندگی سایپا)
عکس دکلش رو هم گرفتم که بعدا آپلود میکنم.
اصفهان
mohammad.asghari
29-01-2015, 18:43
این تست دیشب :
اینم تست امروز : (پشت مرکر مخابرات امت - نمایندگی سایپا)
عکس دکلش رو هم گرفتم که بعدا آپلود میکنم.
داداش طرفای فردوسی،فرامرز و سجاد تست نکردی؟
david-ebi
29-01-2015, 21:36
سجاد و بلوار فردوسی سرعت در حد صفر هست.اما امروز بلوار طبرسی بودم.دقیقا طبرسی 44 میشد.اکثرا پهنای باند به صورت میانگین بین 2 تا 2.5 مگابیت بود اما یکبار تا 4.1 مگابیت هم رفت.چند بار هم 1.5 مگابیت شد.میانگین همون 2 تا 2.5 مگابیت بود.بلوار طبرسی خوب آنتن میداد.اما سجاد و امامت و..... ول معطلن:n02:.حالا عکس تستهامو بعدا میزارم.
Armin.Computer
29-01-2015, 22:24
افتتاح 3888 پروژه مخابراتی در سطح کشور
ولی با ایرانسل اصلا همچین مشکلی نداشتم .... ضمن اینکه جای دیگه که هستم کلا آنتن 3G رو نشون میده و سرعت خیلی خوبی هم داره ... اما هیچ دانلودی نمیکنه ... حتی از بازار ... یعنی تمام صفحات بازار رو باز میکنه به سرعت اما وقتی میخواد دانلود کنه ارور میزنه ... یا مثلا تو وایبر هر کاری میکنه اما عکس رو باز نمیکنه و وقتی هم میخواد فیلم دانلود کنه میگه رزولوشن فیلم ارور و .... نمیدونم یه همچین پیغامی ....
این پیغام رو تو گوشی یکی دیگه از دوستانم که S5 هم داره دیدم ... اونم همراه اول داشت
حالا به نظرتون چیه مشکل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا وقتی از اینترنت همراه اول استفاده میشه سایفون و هات اسپد قطع و وصل میشن؟ ولی با اینترنت معمولی که از طریق مودم وایرلس وصل میشی قطعی بوجود نمیاد؟ اینترنت شاتل تو خونه دارم و از همراه اول هم بسته یک ماهه گرفتم! علامت اچ مثبت هم دارم.
david-ebi
31-01-2015, 17:02
دوستان تصویر چند اسپید تست از نسل سوم همراه اول در چند منطقه مختلف مشهد و قشم رو براتون میزارم در دو پست مختلف.
david-ebi
31-01-2015, 17:07
ادامه تصاویر پست قبلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همونطور که دوستان میبینند متاسفانه در اینطرف شهر(سجاد و احمد آباد و بلوار فردوسی و آزادشهر و....)فقط یک دکل ظاهرا به 3g همراه اول مجهز شده که در احمدآباد می باشد.
david-ebi
31-01-2015, 17:22
ولی با ایرانسل اصلا همچین مشکلی نداشتم .... ضمن اینکه جای دیگه که هستم کلا آنتن 3G رو نشون میده و سرعت خیلی خوبی هم داره ... اما هیچ دانلودی نمیکنه ... حتی از بازار ... یعنی تمام صفحات بازار رو باز میکنه به سرعت اما وقتی میخواد دانلود کنه ارور میزنه ... یا مثلا تو وایبر هر کاری میکنه اما عکس رو باز نمیکنه و وقتی هم میخواد فیلم دانلود کنه میگه رزولوشن فیلم ارور و .... نمیدونم یه همچین پیغامی ....
این پیغام رو تو گوشی یکی دیگه از دوستانم که S5 هم داره دیدم ... اونم همراه اول داشت
حالا به نظرتون چیه مشکل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این به خاطر اینه که ایرانسل تعداد دکلهای 3g بیشتری در شهر شما داره و شما بدون اینکه لازم باشه گوشیتونو روی حالت 3g بزارید خود به خود به 3g وصل میشه چون در کل سطح شهرتون امواج 3g ایرانسل قوی و پایدار هست.اما همراه اول در شهر شما احتمالا امواج ضعیفی داره و تعداد دکلهای کمتری هم به نسبت ایرانسل داره(در زمینه 3g منظورم هست)به همین خاطر مشکلاتی که گفتید پیش میاد.همش به علت سرعت پایین 3g همراه اول و ضعیف بودن امواجش در سطح شهرتون هست.در شهر ما هم دقیقا همین مشکل هست.شما وقتی گوشیتونو روی حالت شبکه 3g نزارین چون 3g همراه اول خیلی ضعیفه مرتب گوشیتون بین 2g و 3g سویچ میشه.
david-ebi
31-01-2015, 21:50
خوب امشب متوجه شدم که یک دکل دیگه در مشهد سمت بلوار خیام شمالی به 3g همراه اول مجهز شده و من جلوی پروما 3g داشتم با پهنای باند 1.8 مگابیت:n02:
masooumi
31-01-2015, 22:39
خوب امشب متوجه شدم که یک دکل دیگه در مشهد سمت بلوار خیام شمالی به 3g همراه اول مجهز شده و من جلوی پروما 3g داشتم با پهنای باند 1.8 مگابیت:n02:
قطعا دکل های بیشتری مجهز است .
milad azad
31-01-2015, 23:15
تو مشهد دکل تری جی یه چند روزیه زیاد شده اما گوشی رجیستر نمیشه رووش
david-ebi
01-02-2015, 00:50
امشب جلوی پروما فقط یکبار پهنای باند 1.8 مگابیت رو نشون داد و دفعه های بعد دیگه نتونست برای اسپید تست سرور رو پیدا کنه و با اینکه علامت 3g و یا h بالای گوشی بود اما اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد.در ضمن باز آخر شب به جای اینکه به دکل خیام شمالی وصل بشه باز به همون دکل توی احمدآباد وصل شده بود.از روی این معلوم میشه کلا در این محدوده از شهر همین دو دکل 3g همراه اول دارن
hosseinkarimi937
01-02-2015, 08:08
سرعت دیتا
من بسته یه روزه تو قزوین گرفتم
داخل خونه انتنم پر بود -75 به بالا
سرعت خوب بود ولی یه چیزی ک خیلی جالب بود اینه که نرم افزارها وصل میشدن به نت ولی نمیتونستم با گوشی وب گردی کنم
به لپ تاپ که نت میدادم میشد وب گردی کرد
چرا همچین اتفاقی میفته؟ همه جا میشه وب گردی کنی، الا داخل گوشی
بدبختی ماهم اینکه: توی تهران داخل خونمون همراه اول انتن نمیده با اینکه از همه طرف پنجره هست و سیگنال بلاک نمیشه ولی ایرانسل انتن کامله
از اونور هم تو قزوین همراه اول انتن پر هست داخل خونه ولی ایرانسل انتن نمیده
fanoostalaei
01-02-2015, 11:34
سرعت خوب بود ولی یه چیزی ک خیلی جالب بود اینه که نرم افزارها وصل میشدن به نت ولی نمیتونستم با گوشی وب گردی کنم
بدبختی ماهم اینکه: توی تهران داخل خونمون همراه اول انتن نمیده با اینکه از همه طرف پنجره هست و سیگنال بلاک نمیشه ولی ایرانسل انتن کامله
از تنظیمات apn پروکـسی رو پاک کنید
صفحه اول تاپیک مطالعه کنید به جوابتون میرسید کانکشن طبق راهنمایی بطور دستی تنظیم کنید
binaafarin
01-02-2015, 12:26
همراه اول بسته های چند ماهه نداره؟ مثلا6ماهه؟
برای دانلود نمیخوام برای مواقع ضروری که وای فای دسترس نباشه حجمش کم باشه
بعد همراه بسته روزانه میشه شبانه زد؟
arash59b
01-02-2015, 22:50
همراه اول بسته های چند ماهه نداره؟ مثلا6ماهه؟
برای دانلود نمیخوام برای مواقع ضروری که وای فای دسترس نباشه حجمش کم باشه
بعد همراه بسته روزانه میشه شبانه زد؟
جواب هردو سوالتون منفیه
این به خاطر اینه که ایرانسل تعداد دکلهای 3g بیشتری در شهر شما داره و شما بدون اینکه لازم باشه گوشیتونو روی حالت 3g بزارید خود به خود به 3g وصل میشه چون در کل سطح شهرتون امواج 3g ایرانسل قوی و پایدار هست.اما همراه اول در شهر شما احتمالا امواج ضعیفی داره و تعداد دکلهای کمتری هم به نسبت ایرانسل داره(در زمینه 3g منظورم هست)به همین خاطر مشکلاتی که گفتید پیش میاد.همش به علت سرعت پایین 3g همراه اول و ضعیف بودن امواجش در سطح شهرتون هست.در شهر ما هم دقیقا همین مشکل هست.شما وقتی گوشیتونو روی حالت شبکه 3g نزارین چون 3g همراه اول خیلی ضعیفه مرتب گوشیتون بین 2g و 3g سویچ میشه.
ممنون از پاسختون ... البته ما که تهران هستیم حالا نمیدونم واقعا انقدر اگه ضعیفه سیستم همراه اول همون بهتر که ایرانسل یا رایتل بگیرم
در ضمن گوشی من g525 هست ... تنظیمی برای قرار گرفتن روی 3G نداره ... یه network operators داره که با جستجوی شبکه ها روی 3G همراه اول رجیسترش کردم دیگه نمیدونم باید چی کارش کنم
این عکس رو هم ببینید ... توی لاینه ... پیش ضمینه عکس میاد ... روش کلیک میکنی باز نمیشه !!!!! آنتن هم که پره !!!!!!!!
..
Tornado2800
01-02-2015, 23:31
ممنون از پاسختون ... البته ما که تهران هستیم حالا نمیدونم واقعا انقدر اگه ضعیفه سیستم همراه اول همون بهتر که ایرانسل یا رایتل بگیرم
در ضمن گوشی من g525 هست ... تنظیمی برای قرار گرفتن روی 3G نداره ... یه network operators داره که با جستجوی شبکه ها روی 3G همراه اول رجیسترش کردم دیگه نمیدونم باید چی کارش کنم
سلام
اگر مشکلتون اینه که سویچ میکنه به شبکه ی GSM و میخواید نشه
کافیه در قسمت network mod UMTS یا 3G انتخاب کنید
سلام
سلام ... دوستمون گفتن مشکل سویچ شدن بین 2G و 3G هست ... که منم گفتم فقط یه تنظیم داره که روی 2G باشه برای سیو باطری و گزینه دیگه ای که سویچ بشه یا نشه نداره .... ولی مشکل اصلی اونجایی که تو پست بالا گفتم ...
سلام
سلام ... دوستمون گفتن مشکل سویچ شدن بین 2G و 3G هست ... که منم گفتم فقط یه تنظیم داره که روی 2G باشه برای سیو باطری و گزینه دیگه ای که سویچ بشه یا نشه نداره .... ولی مشکل اصلی اونجایی که تو پست بالا گفتم ...
با اینترنت یک روزه هم میشه توی تهران به 3 جی رجیستر شد؟
david-ebi
02-02-2015, 05:23
این عکس رو هم ببینید ... توی لاینه ... پیش ضمینه عکس میاد ... روش کلیک میکنی باز نمیشه !!!!! آنتن هم که پره !!!!!!!!
..
خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه:n23:
personal
02-02-2015, 14:23
سلام خدمت دوستان عزیز ... میگم این کد *140*11# مشکلی پیدا کرده ؟! دو روزه هرچی میزنم جواب نمیده نمیذاره بفهمم چقدر مونده... کس دیگه این مشکلو پیدا کرده ؟:n27:
Soroush-S
02-02-2015, 15:47
سلام خدمت دوستان عزیز ... میگم این کد *140*11# مشکلی پیدا کرده ؟! دو روزه هرچی میزنم جواب نمیده نمیذاره بفهمم چقدر مونده... کس دیگه این مشکلو پیدا کرده ؟:n27:
منم چنین مشکلی دارم
خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه:n23:
دوست عزیز فقط وب نمیتونی باز کنی نرم افزار هایی مثل وایبر و واتس آپ کار میکنن یا وقتی وصلی نه از وب میتونی استفاده کنی نه از نرم افزار ها؟
bigbang001
02-02-2015, 17:16
ممکنه در تنظیمات دیتا سیمکارت پراکسی تعریف شده باشه پاکش کنید درست میشه
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
david-ebi
02-02-2015, 17:28
دوست عزیز فقط وب نمیتونی باز کنی نرم افزار هایی مثل وایبر و واتس آپ کار میکنن یا وقتی وصلی نه از وب میتونی استفاده کنی نه از نرم افزار ها؟
توی وبسیایتها نمیتونم برم و با برنامه speed test ookla هم که میخواهم تست بگیرم اصلا سروری رو پیدا نمیکنه که بتونه تست بگیره.با اینکه آنتن دارم و علامت 3g یا h هم بالای صفحه موبایلم هست.
milad azad
02-02-2015, 22:27
زمانی که سیم کارت ایرانسل تو گوشیه بالای گوشی میزنه G 3.75
ولی زمانی که همراه اول تو گوشی هست میزنه : 3G
فکر کنم بخاطر همین هست که سرعت حداکثری همراه اول از ایرانسل کمتره
به نظر من هم همینه .... مثالهای دیگه ای هم هست ... مثلا سایت بازار رو باز میکنه ، سرعتش هم خوبه اما یه برنامه 300 کیلوبایتی رو نمیتونه دانلود کنه ... برنامه هواشناسی که دیگه چیزی نداره با ایرانسل توی 3 ثانیه آپدیت میشد اما با همراه اول 6 روزه که نتونستم آپدیتش کنم ....
برای من که تقریبا همراه اول فقط بدرد اینستاگرام میخوره همین
..
اینم تنظیمات ... چیزی که خود همراه اول فرستاده
..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی وبسیایتها نمیتونم برم و با برنامه speed test ookla هم که میخواهم تست بگیرم اصلا سروری رو پیدا نمیکنه که بتونه تست بگیره.با اینکه آنتن دارم و علامت 3g یا h هم بالای صفحه موبایلم هست.
دوست عزیز speed testرو بیخیال وایبر و واتس آپ یا اینستاگرام کار میکنه یا نه؟
از تنظیمات apn گوشیت ی اسکریت شات بگیر بذار
milad azad
03-02-2015, 10:52
یه سوال:
من هم اعتباری دارم هم دایمی
دایمی تو مشهد رجیستر میشه روی 3جی
ولی اعتباری فقط روی 2 جی البته مناطق دیگر تست نکردم
porya_spy
03-02-2015, 12:12
دوستان این چه مسخره بازی همراه اول در میاره ! برای پدرم یه بسته 1 ماه خریدم بعد دیروز پیام اومد که روز 14 یعنی امروز بسته تمدید میشه اگه نمیخوای تمدید بشه عدد 8 رو بفرست . منم 8 فرستادم برای عدم تمدید خودکار ولی امروز پیام اومد که بسته شما تمدید شد !! پس این فرستادن عدد 8 دقیقا چه کاری انجام میده ؟!!! الکی 10 تومن رفت تو قبض !!
boose_bar_khoda
03-02-2015, 12:16
سلام
آقا یکی از آشناها 912 گرفته ولی هیچ بسته ای روش نمیتونه بزنه زنگ زدیم 9990 میگه طرح جیب به جیب رو سیمای دائمی صفر اتومات فعاله 3 ماهههههههههه :n04: و قیمت مکالمه 399 ریال میشه
خوب ایشون میخواست طرح های قیمتی رو بزنه الان نمیتونه
چاره ای نداره؟ باید تا اردیبهشت صبر کنه؟
بابا همراه اوللللللل شاید یکی نمیخواد این طرح و داشته باشهههههههه چرا اجباریههههههه
به نظر من هم همینه .... مثالهای دیگه ای هم هست ... مثلا سایت بازار رو باز میکنه ، سرعتش هم خوبه اما یه برنامه 300 کیلوبایتی رو نمیتونه دانلود کنه ... برنامه هواشناسی که دیگه چیزی نداره با ایرانسل توی 3 ثانیه آپدیت میشد اما با همراه اول 6 روزه که نتونستم آپدیتش کنم ....
برای من که تقریبا همراه اول فقط بدرد اینستاگرام میخوره همین
..
اینم تنظیمات ... چیزی که خود همراه اول فرستاده
..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکلت خیلی واضح و ربطی به همراه اول نداره از داخل تنظیمات قسمت پ ر و ک س ی و پورت خط سوم و چهارم رو پاک کن و خالی بذار مشکلت برطرف میشه
تنظیمات جدید رو نگرفتی
همراه اول فکر کنم از اول ابان تنظیمات رو عوض کرده
ساري
boose_bar_khoda
04-02-2015, 14:30
چرا این تاپیک انقدر خلوته؟
سوال قبلیم و کسی نمیدونه جوابش رو؟
همراه اول همین چهار تا دونه بسته اینترنت و داره فقط؟:n22:
bigbang001
04-02-2015, 14:38
دوست عزیز اگه کسی میدونست پاسخ میداد
بهترین راه تماس با ۹۹۹۰ هست اگه اونا نتونن دیگه....
همراه اول اخیرا بسته های ترکیبی هم گذاشته بنام "بسته های قیمتی"
بسته ای که من فعال کردم اسمش خوش بسته است
۴۰۰ دقیقه مکالمه
۴۰۰ پیامک
۱ گیگ اینترنت
۱ ماهه
قیمت ۲۵ تومن
اما از کیفیت 3g راضی نیستم
بنظرم رایتل و ایرانسل بهتره
boose_bar_khoda
04-02-2015, 15:54
دوست عزیز اگه کسی میدونست پاسخ میداد
بهترین راه تماس با ۹۹۹۰ هست اگه اونا نتونن دیگه....
همراه اول اخیرا بسته های ترکیبی هم گذاشته بنام "بسته های قیمتی"
بسته ای که من فعال کردم اسمش خوش بسته است
۴۰۰ دقیقه مکالمه
۴۰۰ پیامک
۱ گیگ اینترنت
۱ ماهه
قیمت ۲۵ تومن
اما از کیفیت 3g راضی نیستم
بنظرم رایتل و ایرانسل بهتره
تماس گرفتم میگه جیب یه جیب اتومات 3 ماه رو سیم صفر دائمی فعال میشه اون قیمتیارم میزنم میگه تا اون تموم نشه نمیتونی بزنی
مسخره بازیه کی گفته واسه خودشون بسته فعال کنننننننن
پس نمیشه اون بسته پیش فرض و غیر فعال کرد؟
sa_mo1369
05-02-2015, 00:38
بجنورد
david-ebi
05-02-2015, 01:24
دوست عزیز speed testرو بیخیال وایبر و واتس آپ یا اینستاگرام کار میکنه یا نه؟
از تنظیمات apn گوشیت ی اسکریت شات بگیر بذار
دوست عزیزم در تنظیمات apn کلیه قسمتهایی که باید بدون مقدار باشن مثل پراکسی بدون مقدار هستن.اما بازم وایبر و....کار نمیکنه با اینکه دو تا آنتن دارم و علامت h هم بالای گوشیم دیده میشه.کلا مشهد وضع دهشتناکی در زمینه 3g همراه اول دارد.
3G / همراه اول
ساري
Forgotten1375
05-02-2015, 11:11
شیراز ملاصدرا 3Gهمراه اول:n33:
jouhofre
05-02-2015, 14:27
دوستان این چه مسخره بازی همراه اول در میاره ! برای پدرم یه بسته 1 ماه خریدم بعد دیروز پیام اومد که روز 14 یعنی امروز بسته تمدید میشه اگه نمیخوای تمدید بشه عدد 8 رو بفرست . منم 8 فرستادم برای عدم تمدید خودکار ولی امروز پیام اومد که بسته شما تمدید شد !! پس این فرستادن عدد 8 دقیقا چه کاری انجام میده ؟!!! الکی 10 تومن رفت تو قبض !!
مال منم همینه نمیدونم چی کار کنم، همینجوری داره شارژ میشه
کسی راه حلی داره؟
Ostad AliReza
05-02-2015, 15:11
2-3 روزی هست افت سرعت شدید دارم به خصوص از حوالی ظهر تا اواخر شب ...
bigbang001
05-02-2015, 15:30
مال منم همینه نمیدونم چی کار کنم، همینجوری داره شارژ میشه
کسی راه حلی داره؟
حتما پیام تایید عدم تمدید اتومات را باید دریافت کنید.
اگه نکردید حتما دوباره بزنید تا دریافت کنید
من همیشه همون موقعی که بسته میخرد پشت سرش میزنم که اتومات خاموش بشه
and-roid2
05-02-2015, 15:58
2-3 روزی هست افت سرعت شدید دارم به خصوص از حوالی ظهر تا اواخر شب ...
تایید میشه.
سرعت ها خیلی افت کرده
number-1
05-02-2015, 16:15
سرعش فقط شبا 1 به بعد خوبه
Ostad AliReza
05-02-2015, 16:37
سرعش فقط شبا 1 به بعد خوبه
دقیقا
کم کم دارم از همراه اول ناامید میشم
همین P30 رو هم به زحمت باز میکنه
farshad0123
05-02-2015, 16:54
سرعتش داغونه حتی صفحه هم باز نمیکنه
AsireZendegi
05-02-2015, 22:07
ایرانسل دوباره قیمتهاشو کاهش داده سرعت همراه اول بیشتر میشه با حساب اونایی که برمیگردن به ایرانسل
number-1
05-02-2015, 23:30
دوست عزیز کجا کاهش داده یه طرحیه واسه 22 بهمن که 50 درصد تخفیف داده که اونم واسه طرحایی که زیاد طرفدار نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.