PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

greatpouya
13-05-2018, 01:35
اينم چون يه مدت مجازی نبودی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MMDFullHD
13-05-2018, 10:15
اينم چون يه مدت مجازی نبودی

:n04:دمش گرم
ولی برای من تفاوتی نداره چون شرایط سیگنالی خوبی از ایرانسل ندارم و منطقه ای که ما توشیم کاربر ایرانسل بیشتر داره تا همراه
بطور کلی من از نت همراه بیشتر رضایت دارم تا ایرانسل

MMDFullHD
15-05-2018, 10:23
از امروز 3CA و 4*4 MIMO و احتمالا 256QAM (صحبتی ازش به میان نیومد) طرحش استارت خورد و بزودی شاهد CAT 9 و بالاتر از سوی همراه خواهیم بود

Iman799
15-05-2018, 10:46
از امروز 3CA و 4*4 MIMO و احتمالا 256QAM (صحبتی ازش به میان نیومد) طرحش استارت خورد و بزودی شاهد CAT 9 و بالاتر از سوی همراه خواهیم بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در حال حاضر همونطور که پویا هم گفت فقط ul 64 qam شده و dl هنوز 64 هست از بابت مایمو هم که خیلی وقته 4×4 شده یک سری مناطق مثل استان همدان یا دماوند استان تهران و سعید هم که از جنوب کشور قبلا اسکرین داده بود از بابت سه کریر هم که دیگه فضایی نیست مگر باند ۸ که اون هم فعلا رو توجی اکثرش گیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

MMDFullHD
15-05-2018, 11:05
در حال حاضر همونطور که پویا هم گفت فقط ul 64 qam شده و dl هنوز 64 هست از بابت مایمو هم که خیلی وقته 4×4 شده یک سری مناطق مثل استان همدان یا دماوند استان تهران و سعید هم که از جنوب کشور قبلا اسکرین داده بود از بابت سه کریر هم که دیگه فضایی نیست مگر باند ۸ که اون هم فعلا رو توجی اکثرش گیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید منتظر بود تا باند سوم و پهناش مشخص شه تازه امروز استارت خورد
من اسکرین شات هارو دیدم اما عملا کسی رو ندیدم که تستی از mimo گذاشته باشه mimo الان برای من ۲ هستش
این شات واسه الان من تو خونس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Iman799
15-05-2018, 11:17
باید منتظر بود تا باند سوم و پهناش مشخص شه تازه امروز استارت خورد
من اسکرین شات هارو دیدم اما عملا کسی رو ندیدم که تستی از mimo گذاشته باشه mimo الان برای من ۲ هستش
این شات واسه الان من تو خونس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند ماه پیش آقا سعید گذاشت
همدان و دماوند هم که خودم تجهیزاتشو دیدم

MMDFullHD
15-05-2018, 11:19
چند ماه پیش آقا سعید گذاشت
همدان و دماوند هم که خودم تجهیزاتشو دیدم

اها پس من نبودم
صفحه های قبل رو چک میزنم:n09:

Mana5
16-05-2018, 13:02
دوستان پیش شماره 0991 مصرف باتریش از دیگر پیش شماره های همراه اول مثل 0912 بیشتره یا رایتل منو توهمی کرده؟
رایتل که باتری گوشی رو میبلعه

Iman799
16-05-2018, 13:31
مصرف باتری به پیش شماره و شماره مطلقا هیچ ارتباطی نداره
دوستان پیش شماره 0991 مصرف باتریش از دیگر پیش شماره های همراه اول مثل 0912 بیشتره یا رایتل منو توهمی کرده؟
رایتل که باتری گوشی رو میبلعه

ps2005
16-05-2018, 18:34
دوستان ببخشید یک طرح شبانه رایگان همراه اول داشت تو زمستان از ساعت 2 صبح تا 8 بود در حال حاضرم هنوز فعاله؟
Iman799
16-05-2018, 19:17
دوستان ببخشید یک طرح شبانه رایگان همراه اول داشت تو زمستان از ساعت 2 صبح تا 8 بود در حال حاضرم هنوز فعاله؟
تشکرپاییز ۳ تا ۹ صبح بود از دی شد ۳ تا ۷ صبح که الان هم ادامه داره

hajoo
16-05-2018, 22:45
سلام دوستان من از سرویس نامحدود شبانه همراه اول استفاده میکنم. 450 گیگ محدودیت داره. اگه سایت داخلی مثل bitso.ir استفاده کنم حجم 1/4 حساب میشه ؟ یعنی 1800 گیگ میشه ؟
اصلا این سایت داخلی هست ؟ چون ir هست.
و سوال دیگرم اینه که آیا آپلود هم با حجم محاسبه میشه ؟

GHAGHALEELEE
17-05-2018, 19:01
سلام
دوستان سرعت و پینگ همراه اول برای برقراری ارتباط اسکایپ با کیفیت خیلی بالا (در تلویریونهای hd) جوابگو هست؟

PAK FA
18-05-2018, 05:17
دوستان لطفا پاسخ بدین که شما هم تجربه کردین و آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟

از دانلود شبانه که استفاده میکنم بعد از مدتی قطع میشه و باید گوشی رو ببرم رو حالت Airplane و بعد خارجش کنم تا دوباره وصل بشه . راه حلی ترفندی هست انجام بدم مشکل برطرف بشه ؟

- - - Updated - - -

از دانلود شبانه که استفاده میکنم بعد از مدتی قطع میشه و باید گوشی رو ببرم رو حالت Airplane و بعد خارجش کنم تا دوباره وصل بشه . راه حلی ترفندی هست انجام بدم مشکل برطرف بشه ؟

dadash42
18-05-2018, 11:14

همه اکثرا این مشگل دارن, با گوشی با airplane-mode درست میشه ولی مودم باید خاموش روشن شه
زحمتی کوچولو برای اینترنت رایگان :n06:

- - - Updated - - -

همه اکثرا این مشگل دارن, با گوشی با airplane-mode درست میشه ولی مودم باید خاموش روشن شه

MMDFullHD
18-05-2018, 12:10
سلام دوستان من از سرویس نامحدود شبانه همراه اول استفاده میکنم. 450 گیگ محدودیت داره. اگه سایت داخلی مثل bitso.ir استفاده کنم حجم 1/4 حساب میشه ؟ یعنی 1800 گیگ میشه ؟
اصلا این سایت داخلی هست ؟ چون ir هست.
و سوال دیگرم اینه که آیا آپلود هم با حجم محاسبه میشه ؟

سلام خیر هر سایتی که دامنه دات ir داره دلیل بر این نیست که داخلی باشه
وبسایتی که دادید روی Hetzner تو المان میزبانی میشه و شامل ترافیک نیم بها قرار نمیگیره
بله اپلود هم حساب میشه

MMDFullHD
18-05-2018, 12:12
سلام
دوستان سرعت و پینگ همراه اول برای برقراری ارتباط اسکایپ با کیفیت خیلی بالا (در تلویریونهای hd) جوابگو هست؟

بله اگه شرایط سیگنالی خوبی داشته باشید و بستگی به منطقتون هم داره
تاخیر پاین تری نسبت به ایرانسل و رایتل داره همراه اول بدلیل فیبر بودن دکل ها

PAK FA
19-05-2018, 02:17
پاک شود ....

PAK FA
19-05-2018, 02:20

- - - Updated - - -

الان از همراه اول دفاع کردی ؟! زحمتی کوچولو برای کسانی هست که شب تا صبح بیدارن . ضمنا این مشکل تو اینترنت نا محدود شبانه هم وجود داره و صرفا مختص به اینترنت رایگان نیست .

xshya
19-05-2018, 05:31
.....................................

shayan10-10
19-05-2018, 16:34
سلام
من بسته همراه اول 20 گیگ یکساله دارم (دائمی)
اومدم از 3 تا 7 رایگان استفاده کنم و بعد از چند روز استفاده مشکلی تو حجم بسته پیش نیومد ولی بعد از ی روز چک کردم دیدم از بستم کم کرده
حالا راهکار چیه ؟
نرم افزاری هست که دیتا رو خودکار خاموش کنه بدون روت و با اینکار مشکل حل میشه ؟ چون من حتی ساعت رو گذاشتم 6/5 ولی بازم کم کرد

starstarmaryam
21-05-2018, 02:42
سلام
من یه مدت از دانلود شبانه
3 تا 7 رایگان استفاده نکردم از ذیشب بسته فعال کردم که شب دانلود کنم دیدم از سرعتی که قبلا داشت دیگه خبری نیست الان به زور به 50 kb/s میرسه می خواستم بدونم این مشکل منه یا همه این مشکل رو دارن؟

mehdi_cd2005
21-05-2018, 03:11
مشکل از سروری هست که دانلود می کنید . سرعت دانلود شبانه ی من 2.5 مگابایته

dadash42
21-05-2018, 10:40
مشکل از سروری هست که دانلود می کنید . سرعت دانلود شبانه ی من 2.5 مگابایته
درسته, من تا 7مگ

ormax1
22-05-2018, 04:17
من قبلا آپلود تا 30 مگابیت و دانلود تا 180 مگابیتم داشتم ( سرعت دانلود تا 14 مگابایت داشتم ) . همین چند روز پیش

الان چند شبه سرعت دانلود حد اکثر تا 40 مگابیت بیشتر نمیره
جالبه آپلودم کمتر نشده و به روال سابق هست

دوستان اوضاع شما چطوره الان؟

altairibnlaahad
22-05-2018, 13:14
دوستان چند تا سوال دارم.

میخوام اینترنت شبانه رایگان بگیرم با ۴۵۰ گیگ حجم.

۱. فرض کنیم این ۴۵۰ گیگ تو یه هفته تموم شد. من میتونم همون لحضه دوباره همون سرویس رو تمدید کنم . دوباره ۴۵۰ گیگ دانلود کنم یا باید صبر کنم تا یه ماه بگذره؟

۲. زده از یک شب تا یازده صبح. این یعنی این که تو روز غیرفعاله اینترنت؟

greatpouya
22-05-2018, 13:47
من قبلا آپلود تا 30 مگابیت و دانلود تا 180 مگابیتم داشتم ( سرعت دانلود تا 14 مگابایت داشتم ) . همین چند روز پیش

الان چند شبه سرعت دانلود حد اکثر تا 40 مگابیت بیشتر نمیره
جالبه آپلودم کمتر نشده و به روال سابق هست

دوستان اوضاع شما چطوره الان؟فعلا اينترنتا داغونه، يه آدم فهميده هم نيست توشون ککش بگزه به فکر ارتقاء باشه
معمولا درست ميشه دوباره

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

MAHY@R
23-05-2018, 00:40
سلام، اگه بسته داشته باشیم اینترنت شبانه فعاله هنوز؟

L.utus
23-05-2018, 03:16
دوستان این نت شبانه 1 تا 11 که 450 گیگ سقف مصرف داره رو کسی جدیدا خریده؟
بعد از خرید تو همراه من مینویسه 450 گیگ از حجم مونده یا حجم باقی مانده رو نمیشه فهمید؟

tntkgb
23-05-2018, 10:30
دوستان این نت شبانه 1 تا 11 که 450 گیگ سقف مصرف داره رو کسی جدیدا خریده؟
بعد از خرید تو همراه من مینویسه 450 گیگ از حجم مونده یا حجم باقی مانده رو نمیشه فهمید؟
والا من چند وقت قبل خریدم اصلا این بسته رو تو همراه من نشون نمیده و دوستان میگفتن که اون 450 هم الکی هست سقفش بالاتره یا اصلا نامحدوده حالا بازم شاید الان تغییر کرده باشه

+AMIR+
24-05-2018, 22:54
دوستان شبانه رایگان 3 تا 7 هنوز ادامه داره ؟:n16:

Dr Nima
24-05-2018, 22:57
دوستان شبانه رایگان 3 تا 7 هنوز ادامه داره ؟:n16:

تا اطلاع ثانوی گفتن ادامه داره:n16:

Dr Nima
25-05-2018, 10:04

فروش ویژه سیم کارت دائمی

از ابتدای ماه مبارک رمضان ۹۷ فروش ویژه سیم کارت دائمی همراه اول به قیمت ۱۰۰ هزار تومان آغاز می شود.این طرح تا ۳۱ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
در طرح فروش ویژه سیم کارت دائمی با خرید سیم کارت دائمی می توانید ضمن بهره مندی از تخفیف قیمت سیم کارت، از بسته خوش آمد ۱۰۰۰، شامل ۱۰۰۰ پیامک، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه و اینترنت نامحدود به مدت یک هفته و تخفیف مکالمه به مدت ۹۰ روز پس از اتمام بسته خوش آمد ۱۰۰۰ استفاده نمایید. (پس از اتمام بسته خوش آمد، بسته تخفیف مکالمه به مدت ۹۰ روز به صورت خودکار فعال و قابل استفاده خواهد شد)

نحوه خرید سیم کارت همراه اول طرح ویژه:

برای خرید سیم کارت دائمی همراه اول در بازه زمانی طرح می توانید به سامانه گلچین به نشانی sim.mci.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا دفاتر و فروشگاه های زنجیره ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همراه اول مراجعه کنید.
نکات مهم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طرح شامل سیم کارت های دائمی طرح ۲۰، طرح ۱۰۰۰ و ثبت نام به روز ( فروش آنلاین) و ثبت نام گلچین که به صورت نقدی خریداری شده است می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرح های قسطی، سیم کارت های سازمانی و ... شامل این طرح نیست و با قیمت مصوب قبلی به فروش می رسد.

Dr Nima
25-05-2018, 10:07

۵+۵۵ ویژه ماه مبارک رمضان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در طول ماه مبارک رمضان امسال، مشترکین همراه اول می توانند با ثبت‏ نام رایگان در طرح ۵۵+۵، در تمامی ساعات شبانه روز در هر تماس داخل شبکه خود (همراه اول و تلفن ثابت)، پس از گذشت ۵ دقیقه مکالمه، دقایق بعدی را تا سقف ۵۵ دقیقه در همان تماس، به صورت رایگان مکالمه نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامی مشترکین فعال (دائمی و اعتباری) امکان ثبت‏ نام رایگان در طرح را خواهند داشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طرح فقط شامل مکالمات درون شبکه ای (تلفن ثابت و همراه اول) می ‏گردد و در حالت رومینگ به شبکه روستایی و یا سایر اپراتورها قابل استفاده نمی باشد (ویژه شبکه همراه اول IR-MCI , IR-TCI )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان استفاده از دو طرح ۵۵+۵ و مکالمه همراهی به طور همزمان وجود ندارد.
مهلت زمانی شرکت در طرح :
از ۹۷/۰۲/۲۷ تا پایان روز ۹۷/۰۳/۲۴
درگاه های ارتباطی:
مشترکین برای شرکت در این طرح می بایست عدد ۱ لاتین را به ۸۰۵۵ ارسال نموده و یا کد*۱۰*۴۲۱# را شماره گیری نمایند.

درخواست
روش اول
روش دوم

فعال سازی
ارسال عدد ۱ لاتین به ۸۰۵۵
*۱۰*۴۲۱#

استعلام وضعیت طرح
ارسال عدد ۰ لاتین به ۸۰۵۵
*۱۰*۴۲۰#

دریافت راهنمای طرح
ارسال عدد ۹ لاتین به ۸۰۵۵
*۱۰*۴۲۹#

غیر فعال سازی
ارسال عدد ۵ لاتین به ۸۰۵۵
*۱۰*۴۲۵#

fanoostalaei
25-05-2018, 23:39
عجب پینگ و انتن دهی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=======

تست سرعت موقع شبانه میزارم حتما:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=========================
تست ها با مودم tf -i60 ایرانسل :n33:
باند 7 : با سرعت نه چندان دلچسب

باند 3 با سرعت دلچسب :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed619
27-05-2018, 12:37
سلام بستهای شبانه 1تا 11 محدودیت دانلود داره یا نه چون برای یک هفته رو زده 150 گیگ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

mostafa_2050
29-05-2018, 16:29
سلام محدودیت نداره

Baby.Boy
30-05-2018, 13:31
دوستان یک سوال.
به نظر شما چرا امکان تغییر نوع سیم کارت از دائمی به اعتباری و برعکس وجود نداره؟
یه مدت زیادیه ذهنم رو مشغول کرده.:n02:

Dr Nima
30-05-2018, 17:51
دوستان یک سوال.

7 سال پیش همچین سوالی رو پرسیده بودن در سایت تابناک و جوابش هم داده شده ولی طبق معمول هیچ اقدامی نشده

سوال : چرا امكان تبديل سيم كارت اعتباري به دائمي را فراهم نمي كنند تا مشتركين با پرداخت هر مبلغ وديعه اي كه مورد مطالبه آن اپراتور است با استفاده از همان شماره خط خود تبديل وضعيت از اعتباري به دائم يا برعكس داشته باشند.

پاسخ مربوطه:

تبديل سيم كارت مشترك از گروه اعتباري به دائمي يا بالعكس نيازمند سيستم بيلينگ مجتمع است كه انشاا... در آينده نزديك پس از پياده سازي، امكان تبديل فراهم مي شود.

منبع : تابناک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : چند سؤال از اپراتور همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاریخ انتشار:
۲۱ خرداد ۱۳۹۰
کد خبر:
۱۶۹۹۵۹

arsinn
30-05-2018, 19:50
درود. من خطم دایم هست چه روشی یا راهکاری وجود داره که اگر هنگام دانلود 3_7 یادم رفت و ساعت از هفت گذشت از بسته روزانه استفاده نکنه یا حداقل اگر روزانه روهم تموم کرد سراغ مصرف آزاد نره. کار همراه اول خیلی وقیحانه هست که طرح کنترل مصرف آزاد رو نمیگذاره درحالیکه بعلت بیشتر بودن خطور دائمی نسبت به ایرانسل خیلی بیشتر لازم هست البته برای کاربر لازم هست برای اونا منبع دزدی و درآمد نامشروع.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

srx190d
30-05-2018, 20:48
درود. من خطم دایم هست چه روشی یا راهکاری وجود داره که اگر هنگام دانلود 3_7 یادم رفت و ساعت از هفت گذشت از بسته روزانه استفاده نکنه یا حداقل اگر روزانه روهم تموم کرد سراغ مصرف آزاد نره. کار همراه اول خیلی وقیحانه هست که طرح کنترل مصرف آزاد رو نمیگذاره درحالیکه بعلت بیشتر بودن خطور دائمی نسبت به ایرانسل خیلی بیشتر لازم هست البته برای کاربر لازم هست برای اونا منبع دزدی و درآمد نامشروع.

فعلا هیچی

Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD

ShadowDragon
30-05-2018, 23:45
دوستان یک سوال.

شاید یه دلیلش اینه که کسی که هزینه خط دایمی میده ، پیش شماره دایمی میخواد، همراه اولم پیگیر نشده...
ایرانسل کلا مشخص نیست

albertxx
31-05-2018, 00:08
شاید یه دلیلش اینه که کسی که هزینه خط دایمی میده ، پیش شماره دایمی میخواد، همراه اولم پیگیر نشده...
ایرانسل کلا مشخص نیست

بعضیا واسشون این مهم نیست
بیشتر به خاطر ودیعه که میدن سیم دائمی میگیرن ( هزینه رو قبض بیاد )
وگرنه خیلی ها الان حاضرن همین سیم اعتباری با همین شماره رو دائمی کنن

همراه اولم پیگیر نشده چون مثل خیلی از کارهای دیگش زورش میاد یه کاری کنه
پیگیری میکنم اینا یعنی 10 سال بعد ! :n02:

J@viD
31-05-2018, 00:13
بسته شبانه همراه اول گرفتم از ساعت یک ده دقیقه هم گذشته باز از بسته روزانه کم میکنه داستان چیه؟

iman2919
31-05-2018, 07:34
بسته شبانه همراه اول گرفتم از ساعت یک ده دقیقه هم گذشته باز از بسته روزانه کم میکنه داستان چیه؟

شبانه رایگان از ساعت 3 تا 7 هست!

fanoostalaei
31-05-2018, 13:35
شبانه رایگان از ساعت 3 تا 7 هست!
منظورش بسته شبانه ای هست که میشه خریداری کرد ! از ساعت 1 تا 11 :|

J@viD
31-05-2018, 16:08
بسته شبانه همراه اول 1-11 تا ساعت 2 شب تست گرفتم از بسته اصلی کم میکرد حواستون باشه.

shayan10-10
31-05-2018, 16:33
بسته شبانه همراه اول 1-11 تا ساعت 2 شب تست گرفتم از بسته اصلی کم میکرد حواستون باشه.
منم که از رایگان استفاده میکردم دیدم ی روز کم کرد بعد رفتم تو همرا من دیدم نوشته ساعت دانلود مثلا هفتو چهار دقیقه در صورتی که من دانلود رو 6:50 قطع کردم .

میگم من چند روزی هست نمی تونم با گوشی دانلود کنم ساعتشو تنظیم کردم ولی دانلود نمیکنه ی بار که امتحانی تنظیم کردم ساعتشو دیدم بعد یک دقیقه متوقف شد
مشکلش چیه؟

fanoostalaei
01-06-2018, 02:42
دم همراه اول گرم :
باند 3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ronin63
01-06-2018, 13:36
سلام

دوستان پورتال همراه اخر برای ورود خطا میده .. برای شما هم همین طور هست ؟؟ .. صدساله میخوان سایتشون رو بروزرسانی کنن

arsinn
01-06-2018, 20:16
دم همراه اول گرم :
باند 3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا احتمالا دمش فقط برای بععععضیها گرمه ماهم گول همین تستها رو خوردیم و وقتی پولمون رو برای همراه اول حروم میکنیم نتیجش خیلی با این تستها فرق داره! اگه مملکت صحاب داشت بابت 4g چنین سرعتی ارائه بدن باید حداقل پولت رو پس بدن اما متاسفانه نه کنترلی نه تضمین حداقل سرعتی نه پاسخگویی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fanoostalaei
01-06-2018, 20:37
والا احتمالا دمش فقط برای بععععضیها گرمه ماهم گول همین تستها رو خوردیم و وقتی پولمون رو برای همراه اول حروم میکنیم نتیجش خیلی با این تستها فرق داره! اگه مملکت صحاب داشت بابت 4g چنین سرعتی ارائه بدن باید حداقل پولت رو پس بدن اما متاسفانه نه کنترلی نه تضمین حداقل سرعتی نه پاسخگویی

راجع به این سرعت چند تا نکته رو بگم بهتره !
اول اینکه همچین سرعتی رو تا حالا با گوشی نگرفته بودم تو خونه ! و این سرعت رو به لطف مودم b612 میگیرم
دوم هم اینکه با این آدرسی که شما تست گرفتی ! من هم تست گرفتم و سرعتم از 10 مگ بالاتر نمیرفت !
سوم هم اینکه یه سری محدودیت ها سر راه ارتباطات سیار هست که همش تقصیر ISP نیس ( مثال : محل ما ایرانسل انقدر یوزر داره که بعضی وقت ها من رو از دکل دراپ میکنه و ارتباطم قطع میشه ! حالا من نمیتونم بگم که ایرانسل همه جا مزخرفه )
یه مورد دیگه هم این که اون تست سرعت رو من ساعت 4 صبح گذاشتم که تقریبا شبکه خلوته ولی تست شما ساعت پیک شلوغی هست
منظور من از این پست این نبود که بگم همراه اول گل و بلبله ها ! :n02: ولی چون منطقه ما اکثر BTS ها به فیبر وصل ، سرعت و کیفیت خوبی هم دارن

arsinn
01-06-2018, 23:16
راجع به این سرعت چند تا نکته رو بگم بهتره !
اول اینکه همچین سرعتی رو تا حالا با گوشی نگرفته بودم تو خونه ! و این سرعت رو به لطف مودم b612 میگیرم
دوم هم اینکه با این آدرسی که شما تست گرفتی ! من هم تست گرفتم و سرعتم از 10 مگ بالاتر نمیرفت !
سوم هم اینکه یه سری محدودیت ها سر راه ارتباطات سیار هست که همش تقصیر ISP نیس ( مثال : محل ما ایرانسل انقدر یوزر داره که بعضی وقت ها من رو از دکل دراپ میکنه و ارتباطم قطع میشه ! حالا من نمیتونم بگم که ایرانسل همه جا مزخرفه )
یه مورد دیگه هم این که اون تست سرعت رو من ساعت 4 صبح گذاشتم که تقریبا شبکه خلوته ولی تست شما ساعت پیک شلوغی هست
منظور من از این پست این نبود که بگم همراه اول گل و بلبله ها ! :n02: ولی چون منطقه ما اکثر BTS ها به فیبر وصل ، سرعت و کیفیت خوبی هم دارن
تست رو که من بطور اتومات از خود سایت خود همراه اول گرفتم قاعدتا باید سریعترین سرور رو انتخاب کنه. برای منطقه ما بحث همین یکبار هم نییست من تو پاییز گذشته بسته گرفتم همین بود یعنی تو ساعات اوج مصرف مثل عصر و شب همین حدود دومگ بود حداکثر سرعتی هم که 5-7 صبح میداد بندرت به ده مگ می‌رسید الان بعد شش ماه هنوز همون وضعه من نمیگم 60_70 اما برای اینترنت پرسرعت حداقل باید 10-15 باشه نه زیر دو اگه کاربر زیاده دارن پول زیاد هم میدن من یک گیگ گرفتم ده هزار تومن چرا باید همچین کیفیتی باشه و مانند asdl یه حداقل تضمینی نداشته باشه.

fanoostalaei
02-06-2018, 03:13
تست من با اون صفحه ! تو حالت خلوت

m2music
02-06-2018, 17:06
بسته ویژه اینترنت برای مشترکین همراه اول
طرح اینترنت رمضان ویژه مشترکین همراه اول تا آخر ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این کمپین که از ۱۰ خرداد ماه اجرا می شود، مشابه بسته های اینترنت همراهی به هریک از مشترکین، بسته ای هدیه داده می شود. بسته پیشنهادی به مشترکین بنا به الگوی مصرف آنها طراحی شده و شامل بسته های سه ماهه، یک ماهه و هفتگی است.
این کمپین شامل افرادی است که در حال حاضر از اینترنت همراه استفاده نمی کنند و یا اگر از اینترنت استفاده می کنند، بسته فعال ندارند. هدیه ها برای برخی شامل بسته رایگان با حجم های مختلف یک ماهه یا یک هفته ای و برای برخی شامل بسته هایی با ۱۵ الی ۵۰ درصد تخفیف خواهد بود.
در این طرح، بسته هایی که دارای رزرو خودکار هستند، رزرو خودکار آنها، بسته آلفا+ ۳۰ روزه با حجم ۲ گیگ+۲ گیگ هدیه شبانه به قیمت ۱۲ هزار تومان است. همچنین در زمان خرید این بسته ها دارا بودن بسته رزرو به مشترک اطلاع داده شده و از وی تایید گرفته می شود.
مشترکین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به پرتال اپراتور اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.

Mehran14233
02-06-2018, 23:18
سلام دوستان
سیمکارت اعتباری 5 هزار تومنی که توی سایتشون زدند چیه دارن دفاترشون یا اینکه هرجا بری میگن نداریم؟

sasan.69
03-06-2018, 01:24
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این کمپین که از ۱۰ خرداد ماه اجرا می شود، مشابه بسته های اینترنت همراهی به هریک از مشترکین، بسته ای هدیه داده می شود. بسته پیشنهادی به مشترکین بنا به الگوی مصرف آنها طراحی شده و شامل بسته های سه ماهه، یک ماهه و هفتگی است.
این کمپین شامل افرادی است که در حال حاضر از اینترنت همراه استفاده نمی کنند و یا اگر از اینترنت استفاده می کنند، بسته فعال ندارند. هدیه ها برای برخی شامل بسته رایگان با حجم های مختلف یک ماهه یا یک هفته ای و برای برخی شامل بسته هایی با ۱۵ الی ۵۰ درصد تخفیف خواهد بود.
در این طرح، بسته هایی که دارای رزرو خودکار هستند، رزرو خودکار آنها، بسته آلفا+ ۳۰ روزه با حجم ۲ گیگ+۲ گیگ هدیه شبانه به قیمت ۱۲ هزار تومان است. همچنین در زمان خرید این بسته ها دارا بودن بسته رزرو به مشترک اطلاع داده شده و از وی تایید گرفته می شود.
مشترکین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به پرتال اپراتور اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.

رو سه تا خط که بسته فعال تداره تست زدم بسته ای نداد

m2music
03-06-2018, 08:54
رو سه تا خط که بسته فعال تداره تست زدم بسته ای نداد

شاید به شما برای بسته بعدی تخفیف 15 تا 50 درصدی داده باشه

number-1
03-06-2018, 12:39
دوستان طرح های دانلود شبانه همراه اول کدومان؟

Dr Nima
03-06-2018, 14:35
طرح هیجان در بسته
این پیشنهاد ویژه به مشترکینی تعلق میگیرد که در حال حاضر از اینترنت همراه اول استفاده نمی‌کنند و یا اگر از اینترنت استفاده می کنند، بسته ی فعال ندارند.

سلام دوستان
سیمکارت اعتباری 5 هزار تومنی که توی سایتشون زدند چیه دارن دفاترشون یا اینکه هرجا بری میگن نداریم؟

بهتره با خودشون تماس بگیری

پاسخگویی تلفنی

شماره ۹۹۹۰ برای تماس با تلفن همراه و ۰۹۱۲۹۹۹۰ برای تماس با تلفن ثابت

چت آنلاین

"همراه من"my.mci.ir

دوستان طرح های دانلود شبانه همراه اول کدومان؟

تموم بسته ها تو این آدرس هس و شبانه پایین صفحه برو گذاشتن

ولی تا اطلاع ثانوی 3 تا 7 دانلود شبانه رایگان داره با هر بسته روزانه

altairibnlaahad
07-06-2018, 14:17
خواهشا به این سوال من جواب بدید

من اگه نامحدود شبانه بگیرم معنیش اینه که فقط از ساعت یک تا یازده صبح میتونم استفاده کنم و توی روز اصلا اینترنت ندارم؟

altairibnlaahad
07-06-2018, 14:20

من اگه نامحدود شبانه بگیرم معنیش اینه که فقط از ساعت یک تا یازده صبح میتونم استفاده کنم و توی روز اصلا اینترنت ندارم؟

greatpouya
07-06-2018, 14:21

بله

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ronin63
07-06-2018, 14:22

سلام

اگه بسته روزانه فعال نداشته باشید از ساعت 11 تا 1 شب تعرفه ازاد براتون حساب میشه .. مواظب باشید که همراه اول از خداشه یکی بسته نداشته باشه و ازاد باهاش حساب کنه .. فکر کنم ازادش هم گیگی حدودا 50 هزار در میاد :n04:

altairibnlaahad
07-06-2018, 14:33
سلام

اگه بسته روزانه فعال نداشته باشید از ساعت 11 تا 1 شب تعرفه ازاد براتون حساب میشه .. مواظب باشید که همراه اول از خداشه یکی بسته نداشته باشه و ازاد باهاش حساب کنه .. فکر کنم ازادش هم گیگی حدودا 50 هزار در میاد :n04:

اگه روزانه فعال داشته باشم و شبانه نامحدود بگیرم یعنی این که هر چقدر دلم خواست میتونم دانلود کنم تو شب. درسته؟ اون ۴۵۰ گیگ منصفانه قضیش چیه؟

ronin63
07-06-2018, 14:36
اگه روزانه فعال داشته باشم و شبانه نامحدود بگیرم یعنی این که هر چقدر دلم خواست میتونم دانلود کنم تو شب. درسته؟ اون ۴۵۰ گیگ منصفانه قضیش چیه؟

اگه روزانه فعال داشته باشید از ساعت 1 تا 11 از همون شبانه نامحدود استفاده میکنه و از روزانه کم نمیشه .. قبلا نامحدود بود دید ملت دانلود میکنن الان اومده میگه 450 گیگ شبانه برای یک ماه .. البته نمیدونم واقعا روی 450 که برسی چه اتفاقی میفته

fanoostalaei
07-06-2018, 14:48
سرعت من از ۱۰۰ مگ شبانه رسیده به زیر ۴۰ مگ ! دقیقا با همپن شرایط قبل

altairibnlaahad
07-06-2018, 14:52
اگه روزانه فعال داشته باشید از ساعت 1 تا 11 از همون شبانه نامحدود استفاده میکنه و از روزانه کم نمیشه .. قبلا نامحدود بود دید ملت دانلود میکنن الان اومده میگه 450 گیگ شبانه برای یک ماه .. البته نمیدونم واقعا روی 450 که برسی چه اتفاقی میفته

مرسی دمت گرم. دو تا سوال اخرو هم جواب بده لطفا.

۱ . امکانش هست که یه بسته یک ماهه بگیرم بعد یه هفته لغوش کنم و یه بسته دیگه بگیرم یا همون بسته رو دوباره بگیرم که محدودیت ۴۵۰ گیگ رو دور بزن و بیشتر دانلود کنم؟

۲ . هر گیگ روزانه قیمتش چنده؟

ronin63
07-06-2018, 14:56
مرسی دمت گرم. دو تا سوال اخرو هم جواب بده لطفا.

۱ . امکانش هست که یه بسته یک ماهه بگیرم بعد یه هفته لغوش کنم و یه بسته دیگه بگیرم یا همون بسته رو دوباره بگیرم که محدودیت ۴۵۰ گیگ رو دور بزن و بیشتر دانلود کنم؟

۲ . هر گیگ روزانه قیمتش چنده؟

1 . خیر

2. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mana5
09-06-2018, 02:12
دوستان خواهش می کنم کمک کنید
من امشب اومدم سیم کارتمو 5 هزار تومن شارژ کنم ولی اشتباهی 50 هزار تومن شارژ کردم!!:n04:
حالا چیکار کنم؟
چجوری 45 تومنمو پس بگیرم؟؟؟:n14:
از اینجا شارژ کردم:

iran100
09-06-2018, 02:23
دوستان خواهش می کنم کمک کنید
من امشب اومدم سیم کارتمو 5 هزار تومن شارژ کنم ولی اشتباهی 50 هزار تومن شارژ کردم!!:n04:
حالا چیکار کنم؟
چجوری 45 تومنمو پس بگیرم؟؟؟:n14:
از اینجا شارژ کردم:

راهی وجود ندارد. مگر اینکه به صورت خط به خط به دیگران بفروشید

dadash42
09-06-2018, 10:28
والا باید این صفرها بردارن, منم مرتبا تو پرداختها اشتباه میزنم
erdogan زورش رسید, روحانی موشه

Mana5
09-06-2018, 14:04
راهی وجود ندارد. مگر اینکه به صورت خط به خط به دیگران بفروشید

آره متاسفانه
به 9990 زنگ زدم گفتم چیکار باید بکنم گفت تنها راهش انتقاله و یه پیامک برام فرستاد و گفت رمز انتقالت همون puk2 سیم کارت هست
"مشترک گرامی برای انتقال اعتبار ابتدا یک پیام بدون متن برای دریافت رمز به 8910 ارسال نمایید سپس با سامانه 444 تماس گرفته و با انتخاب کلید
شماره 8 انتقال شارژ را انجام دهید.باتشکر همراه اول"
به خطوط دائمی هم میشه انتقال داد و هر چقدر انتقال داده بشه از مبلغ صورت حسابشون کم میشه

ShadowDragon
12-06-2018, 23:20
دوستان در مورد خرید بسته همراه اول اعتباری:
الان جدیدا مالیات بعدش کم میشه ظاهرا

یعنی من به بسته ۱۵ هزار تومنی بخوام، ۱۵ شارژ کنم کافیه یا باید مالیات رو‌ هم حساب کنم؟

nooreddinh1
14-06-2018, 01:00
اینطوری میشه: شما قبلا بسته می خریدی همون 15 تومن و کم می کرد ولی الان چون مالیات حین خرید بسته حساب میشه، از حسابتون مبلغ 16350 تومن کم میشه که هیچ فرقی با حالت قبل نداره.

H-R-N
15-06-2018, 08:29
سلام دوستان

من به اشتباه با یه کد دستوری یه بسته اینترنت همراه اول فعال کردم

الان مبلغ بسته اومده رو بدهی خطم چون دائم بود
ولی‌ من اصلا از نت گوشی استفاده ندارم
و اصلا دیتا گوشی وصل نیست
راهی‌ هست تماس بگیرم بسته رو کنسل کنم

iman2919
15-06-2018, 08:55
سلام دوستان

راهی نداره یا استفاده کن یا بیخیال پولت بشو!

mr1987
15-06-2018, 09:01
سلام دوستان

فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
دیروز یکی تو تلگرام و بقیه پیام رسانا گفته بود کد دستوری*100*2*6*5*1#بزنید بسته یکساله مجانی فعال میشه و اینقدر ادم فرصت طلب پیدا شد وزدند و نتیجش این شد که برای سیم اعتباری کنسل شد چون موجودی نداشتن ولی واسه سیم دائمی فعال شد ورفت رو قبضشون.بنده خداها فکر کردن باگه ولی نمیدونستن که ترفند خودشونه

ronin63
16-06-2018, 12:31
سلام

دوستان من یه بسته یکماه شبانه 1 تا 11 روز 13 خرداد خریداری کردم و پیام اومد که تا 13 تیر فعال هست . امروز پیام اومده که بسته شما پایان یافت !!!!

در صورتی که قرار بود 450 گیگ باشه و من حتی 50 گیگ هم دانلود نکردم .. پشتیبانی 9990 هم اصلا کسی جواب نمیده

شما این مشکل رو نداشتید ؟؟؟

ronin63
16-06-2018, 12:38
سلام

دوستان من یه بسته یکماه شبانه 1 تا 11 روز 13 خرداد خریداری کردم و پیام اومد که تا 13 تیر فعال هست . امروز پیام اومده که بسته شما پایان یافت !!!!

در صورتی که قرار بود 450 گیگ باشه و من حتی 50 گیگ هم دانلود نکردم .. پشتیبانی 9990 هم اصلا کسی جواب نمیده

enimonte
16-06-2018, 16:30
سلام

سلام

دیشب همین اتفاق برای من افتاد الان توی سامانه 195 شکایت کردم.
در عرض یک ساعت طرح من تمام شد و 1200 مگ از طرح روزانه ام کم شد.
یک طرح 3 ساعته ایرانسل گرفتم که اون هم 2 گیگ دانلود نکرد
یکی از یکی دزدتر

Mana5
18-06-2018, 10:30
مشترکین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به پرتال اپراتور اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.

اون بسته رزروشو که 12 تومنه نمیشه کنسل کرد؟
واسه من بسته 1 ماهه 1 گیگ 7600 تومن خریداری شد با رزرو همین بسته 2 گیگ 1 ماه 12 تومن
ولی میخوام اون بسته رزروشو کنسل کنم *100*8# رو که میگیرم میگه بسته شما مشمول لغو تمدید نمی باشد!

sanso
18-06-2018, 15:34
واسه من بسته 1 ماهه 1 گیگ 7600 تومن خریداری شد با رزرو همین بسته 2 گیگ 1 ماه 12 تومن
ولی میخوام اون بسته رزروشو کنسل کنم *100*8# رو که میگیرم میگه بسته شما مشمول لغو تمدید نمی باشد!

دوست من اینها جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره

enimonte
19-06-2018, 15:49
جواب شکایت من از همراه اول

باسلام مشترك گرامي طي بررسي صورت گرفته مبلغ 316000ريال افزايش شارژ طي 72ساعت كاري صورت ميپذيرد.باتشكر

xshya
19-06-2018, 16:44

این اسمش طرحه شما که نمیتونی طرحی که خودشون انتخاب کردن رو تغییر بدی...

xshya
19-06-2018, 16:48
جواب شکایت من از همراه اول

باسلام مشترك گرامي طي بررسي صورت گرفته مبلغ 316000ريال افزايش شارژ طي 72ساعت كاري صورت ميپذيرد.باتشكر

احتمالا مشکل حساب شما هم درست میشود و مبلغو بصورت شارژ برمیگردونن که شما دوباره برای فعال سازی این بسته اقدام کنید

ShadowDragon
20-06-2018, 10:51
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
دیروز یکی تو تلگرام و بقیه پیام رسانا گفته بود کد دستوری*100*2*6*5*1#بزنید بسته یکساله مجانی فعال میشه و اینقدر ادم فرصت طلب پیدا شد وزدند و نتیجش این شد که برای سیم اعتباری کنسل شد چون موجودی نداشتن ولی واسه سیم دائمی فعال شد ورفت رو قبضشون.بنده خداها فکر کردن باگه ولی نمیدونستن که ترفند خودشونه

ظاهرا قراره بستش لغو شه و‌هزینش برگشت بخوره

enimonte
20-06-2018, 13:37
احتمالا مشکل حساب شما هم درست میشود و مبلغو بصورت شارژ برمیگردونن که شما دوباره برای فعال سازی این بسته اقدام کنید
حدودای ساعت 5 حسابم شارژ شد

mahtoo
21-06-2018, 08:42
سلام
گوشي من الجي Q6 هست که توي سايتش زده از volte پشتيباني ميکنه. کد فعال سازي رو زدم همراه اول پيامک فرستاد که سرويس يراي من فعال شده. اما توي تماس تغييري نمي بينم. چطوري بايد اين قابليت کامل فعال بشه؟

Mana5
21-06-2018, 10:15
این اینترنت رایگان 3 تا 7 صبح در فصل تابستان هم ادامه داره؟

srx190d
21-06-2018, 11:16
این اینترنت رایگان 3 تا 7 صبح در فصل تابستان هم ادامه داره؟

فعلا که آره

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

mortezaahmadi70
22-06-2018, 09:04
سلام ، اینترنت رایگان 3 تا 7 برای کلیه مشترکین که بسته دارن فعال هست یا شانسی هست و برای بعضی ها فعاله ؟ اگه میشه توضیح بدین...ممنونم

ho3in2012
22-06-2018, 10:34
سلام ، اینترنت رایگان 3 تا 7 برای کلیه مشترکین که بسته دارن فعال هست یا شانسی هست و برای بعضی ها فعاله ؟ اگه میشه توضیح بدین...ممنونم
سلام

MMDFullHD
22-06-2018, 18:29
سلام
گوشي من الجي Q6 هست که توي سايتش زده از volte پشتيباني ميکنه. کد فعال سازي رو زدم همراه اول پيامک فرستاد که سرويس يراي من فعال شده. اما توي تماس تغييري نمي بينم. چطوري بايد اين قابليت کامل فعال بشه؟

سلام و عرض ادب
از توی ستینگ قسمت کانکشن و اینترنت ببنید گزینه Volte فعال دارید!؟
درصورتی که همه چیز اوکی باشد باید همراه ims ریجستر را گوشی شما فعال کند و دسترسی داشته باشید ...
فعلا مدل هایی از سامسونگ و هواوی این قابلیت رو با شبکه همراه ساپورت میکنن

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Mehran14233
23-06-2018, 13:31
برای استفاده از اینترنت همراه اول فقط یه سیمکارت اعتباری میخوام بخرم که شماره و سر شماره و رند بودن و هیچ چیزش واسم مهم نیست فقط یه سیمکارت میخوام که بندازمش توی مودم

رفتم به دو تا از مراکز فروش که آدرسشون توی سایت همراه اول هست یکیشون گفت قیمتامون از 30 تومنه و اون یکی گفت قیمتامون از 50 تومن :V5:

گفتم خانم شما که آدرس و تلفنتون توی خود سایت همراه اول هست توی سایت زده 5 تومن و 10 تومن این قیمتا چیه میدید؟ شروع کردند به آسمون به زمین بافی و داستان تعریف کردن ... :n21:

زنگ زدم با کارشناس 9990 صحبت می کنم میگم چرا قیمتا اینجوریه تو سایتتون که قیمتا یه چیزی دیگست؟ اونم میگه قیمتای سیمکارتای ما توافقیه از 10 تومن به بالا :V5::V5:

اصلاً دروغگویی و پیچوندن آدما و .... نهادینه شده توی جامعه :n21:

وقتی دلارو میان میگن 4200 و وقتی میری توی بازار بخری میبینی 7000 تومنه تعجبی نیست که سیمکارت هم همینجوری باشه :n02:

A-L PC
24-06-2018, 14:38
سلام ، من یک سیم کارت دائمی دارم ، چند وقت پیش این کد ۲ گیگ رایگان یک هفته ای رو زدم ، برام فعال شد ، الان گوشی ام رو نگاه میکنم ، همراه اول خودش امده برام بسته ۳۰ روزه ۲ گیگ با ۴ گیگ شبانه رو برام فعال کرده ! بدون اجازه من ، من اصلا تا حالا از همراه اول بسته اینترنت نخریدم که خودش بیاد برام تمدید خودکار کنه ، تو روز روشن ۱۳ هزار تومن ازم دزدی کردن به قبضم اضافه شده.
الان برای این مشکل باید کجا شکایت کنم ؟ سایت ۱۹۵ شکایت کنم نتیجه میده ؟

pic4you
24-06-2018, 16:35
این بسته ها که همون قبلی هاست . چرا داره به اسم جدید تابستانه تبلیغ میکنه ؟:n13:

albertxx
24-06-2018, 17:03
سلام ، من یک سیم کارت دائمی دارم ، چند وقت پیش این کد ۲ گیگ رایگان یک هفته ای رو زدم ، برام فعال شد ، الان گوشی ام رو نگاه میکنم ، همراه اول خودش امده برام بسته ۳۰ روزه ۲ گیگ با ۴ گیگ شبانه رو برام فعال کرده ! بدون اجازه من ، من اصلا تا حالا از همراه اول بسته اینترنت نخریدم که خودش بیاد برام تمدید خودکار کنه ، تو روز روشن ۱۳ هزار تومن ازم دزدی کردن به قبضم اضافه شده.
الان برای این مشکل باید کجا شکایت کنم ؟ سایت ۱۹۵ شکایت کنم نتیجه میده ؟

همون بسته اول رو که زدید بسته تمدید خودکار داشت احتمالا ( کلا همه بسته های همراه اول دارن فکر کنم )
که باید با *100*8# غیر فعال میکردید
اگه رزرو بوده و شما غیر فعال نکردید فکر نکنم بتونید پول رو پس بگیرید

ولی به هر حال اول به 9990 تماس بگیرید اگه حل شد شکایت کنید

Dr Nima
24-06-2018, 21:04
این بسته ها که همون قبلی هاست . چرا داره به اسم جدید تابستانه تبلیغ میکنه ؟:n13:

بسته های ویژه رو حذف کرده مثل 5 گیگ 15 تومن یه سری بسته هم که خریدش نمیصرفه اضاف کرده
کلی نگاه کنی به نظرم به ضرر مشترکا هس
فعلا همون شبانش ارزش داره چه رایگانش چه پولی

mortezaahmadi70
25-06-2018, 15:30
سلام دوستان . من از مودم HUAWEI-E5330 که 3 جی هست استفاده میکنم و میخوام کانال مودم رو تغییر بدم ولی تو تنظیمات خود مودم گزینه انتخاب کانال غیرفعال هست و نمیشه تغییر داد . آیا راهی و نرم افزاری هست که بتونم کانال رو تغییر بدم و خودم انتخاب کنم ؟ منتظر جواب شما دوستان هستم

sasan.69
26-06-2018, 00:42
دوستان یک گیگ اینترنت همراه اول بسته شاد باش تیم ملی *97*2018#

mortezaahmadi70
26-06-2018, 07:13
سلام دوستان . من از مودم HUAWEI-E5330 که 3 جی هست استفاده میکنم و میخوام کانال مودم رو تغییر بدم ولی تو تنظیمات خود مودم گزینه انتخاب کانال غیرفعال هست و نمیشه تغییر داد . آیا راهی و نرم افزاری هست که بتونم کانال رو تغییر بدم و خودم انتخاب کنم ؟ منتظر جواب شما دوستان هستم
کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sms11
26-06-2018, 15:47
سلام
دوستان من میخوام مودم هووای مدل E5785 رو بخرم اما این مدل از نوع CAT6 هست و قطعا مدل های جدیدی مثه CAT 9 هم هست که خیلی قیمتش بالاس و ارزش خرید نداره.هدفم از خرید این مودم اینکه از اینترنت گوشیم کمتر استفاده کنم تا باتریش دیرتر خراب شه و ضمن اینکه در سفر هم بتونم اینترنت رو با دیگران به اشتراک بزارم.با همه این توضیحات آیا شما خرید این مودم رو توصیه میکنید؟البته اینم درنظر داشته باشید که روز به روز تکنولوژی جدید میاد و نهایت سرعت دانلود این مودم 300 مگ هست

dadash42
27-06-2018, 11:31
با این نرخ ارز خیلی گرون تموم میشه, با همون CAT5 از حداکثر سرعت شبکه استفاده کن
تو دیوار مناسبش هست

mohammadgh6
27-06-2018, 11:50

اصلا تو همراه من نشون نمیده ازکجا بدونیم.حجم چقدر مصرف شده

mr1987
27-06-2018, 14:08
دوستان4جی مشکل داره؟
مودم من نت نمیاد اصلا

flashpoint1985
27-06-2018, 14:38
اصلا تو همراه من نشون نمیده ازکجا بدونیم.حجم چقدر مصرف شده

من فعال کردم اما تحت عنوان وای فای اول هست، ینی دیتا نیست باید جاهایی باشیم که وای فای همراه اول داره؟

L.utus
27-06-2018, 16:14

بسته 1 روزست یا 1 ماهه؟
من فعال کردم ولی بعد از استعلام با *100*0# میگه مهلت استفاده تا 5 مرداد!

sasan.69
27-06-2018, 16:15
بسته 1 روزست یا 1 ماهه؟
من فعال کردم ولی بعد از استعلام با *100*0# میگه مهلت استفاده تا 5 مرداد!

یک روزه هست بنظرم من هنوز فعال نکردم

شما بسته دگه ای نداری؟

L.utus
27-06-2018, 18:29
یک روزه هست بنظرم من هنوز فعال نکردم

شما بسته دگه ای نداری؟

دارم 1 بسته 1 ماهه که تا 15 روز دیگه تموم میشه
بسته هدیه تیم ملی رو تو همراه من نشون نمیده

sasan.69
27-06-2018, 20:15
دارم 1 بسته 1 ماهه که تا 15 روز دیگه تموم میشه
بسته هدیه تیم ملی رو تو همراه من نشون نمیده

اونطوری که فهمیدم بسته رو نشون نمی‌ده و یک روزه هست که الان فعال کردید زمانی که استفاده میکنید از هدیه کسر میشه

srx190d
27-06-2018, 20:29
ستاره صد ستاره صفر مربع میگه باقیمانده رو
درست شده الان

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

MMDFullHD
28-06-2018, 22:51
دوستان کسی هست این چند وقت اخیر انتن های گوشیشون بپره و حتی تیریجی و فورجی اینترنت نداشته باشه و گوشیش رو تو جی بره و شبکه مشغول بزنه و اصلا انتن و no service بزنه گوشیش؟:n22:

misam5526
28-06-2018, 23:13
دوستان کسی هست این چند وقت اخیر انتن های گوشیشون بپره و حتی تیریجی و فورجی اینترنت نداشته باشه و گوشیش رو تو جی بره و شبکه مشغول بزنه و اصلا انتن و no service بزنه گوشیش؟:n22:

بله. برای من وجود داره این مشکل برا سیم همراه اول و کلا از شبکه ارتباطی خارج میشه. ولی ایرانسلم مشکلی نداره

MMDFullHD
29-06-2018, 01:51
بله. برای من وجود داره این مشکل برا سیم همراه اول و کلا از شبکه ارتباطی خارج میشه. ولی ایرانسلم مشکلی نداره

بله دقیقا از دیروز این مشکل من تماس گرفتم تیکت زدن دیده نشد واس من
برای شما فقط خودتون هستید یا کسای دیگه هم تو همون محل همون مشکل رو دارن؟

iman2919
30-06-2018, 08:07
منم مشکل قطع شبکه دارم تماس میگیرم مشغولی میزنه و کسی هم نمیتونه با من تماس بگیره.
البته با ریست موبایل دوباره شبکه بر میگرده و مشکل حل میشه

mortezaahmadi70
30-06-2018, 16:44
شاهکار همراه اول ، من 5 خرداد سیم کارتم رو یوسیم کردم ، و 15 گیگ اینترنت برام فعال شد و 15 گیگ رو استفاده کردم و تموم شد.. ....اما الان که تو همراه من چک کردم تاریخ فعالسازی رو زده 3 تیر :n31::n31: پایان بسته رو هم زده 2 مرداد :n26::n26:..........دارم استفاده میکنم...تا الان 7 گیگ رو استفاده کردم ....خخخخخ

mr1987
01-07-2018, 09:19
بله دقیقا از دیروز این مشکل من تماس گرفتم تیکت زدن دیده نشد واس من
برای شما فقط خودتون هستید یا کسای دیگه هم تو همون محل همون مشکل رو دارن؟

منم همین مشکل رو دارم.مشکل از خود همراه عنتره چند شهرستان تست کردم قبلا سرعت تا80مگابیت داشتم ولی الان همیشه رو3جی هست و4جی انتن نداره ونمیشه یه کلیپ باز کرد
چند سیم کارت تست کردم هم با مودم هم گوشی ولی نتشون بشدت خرابه

L.utus
01-07-2018, 14:08
این TKC چیه؟

sasan.69
01-07-2018, 15:24
رفقا دانلود رایگان شبانه از 2تا 7 هست یا از 3تا7؟

mortezaahmadi70
01-07-2018, 18:28
سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....

ak313
01-07-2018, 19:23
رفقا دانلود رایگان شبانه از 2تا 7 هست یا از 3تا7؟

رایگان سه تا 7

shakhdar
01-07-2018, 20:28
رایگان سه تا 7

رایگان ول شده که. طرحاشون مثلا شده 10 گیگ+10گیگ هدیه شبانه و زده 2 تا 7!

alexfr
02-07-2018, 00:09
با این بسته هدیه جام جهانی می شه شبانه 3-7 رفت؟

sasan.69
02-07-2018, 00:46
با این بسته هدیه جام جهانی می شه شبانه 3-7 رفت؟

اره میشه استفاده کنی

MMDFullHD
02-07-2018, 21:05
این TKC چیه؟

سلام TKC در اصل ارتباطات سیار کیش میشه
ولی چن وقتیه کلا قاطی میزنه اسم ها تو سامسونگ های وب رو TKC میزنه
های وب هست.

سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....

سلام پهنای باند هر کریر بصورت نرم افزاری هست
پهنای اینترنت هم بصورت نرم افزاری هست چون الان اکثر سایت ها مجهز به فیبر هستن و اونایی که لینک بک دارن هم پهنای گیگابیتی دارن که مشکلی از اون بابت نیست بصورت نرم افزاری هست

shinigamice
03-07-2018, 14:43
دوستان مشکل قطعی نت و پایین اومدن سرعت ندارین توی همراه اول؟ از 2 روز پیش نت اولش روی 4g عه بعد یهو میزنه no service ( یا گاهی ام نمیزنه ) و میره روی H+ بعد میره دوباره روی H و مدام بین h,h+ میچرخه و عملا" نت تعطیله وقتی این حالت پیش میاد ( سرعت میاد در حد 10 20 کیلوبایت )

حتی از طریق تنظیمات گوشی ام کاری کردم فقط روی 4g بمونه ولی وقتی اینکارو کردم بعد از چند دقیقه کلا" میره رو حالت emergency calls only....

شهر همدان اگه کسی دیگه این مشکلو داره بگید ممنون

shakhdar
03-07-2018, 20:25
حدف گردد....

shakhdar
03-07-2018, 20:30
رایگان ول شده که. طرحاشون مثلا شده 10 گیگ+10گیگ هدیه شبانه و زده 2 تا 7!

آقا من اینجا اشتباه کردم آیا؟ اگر کسی برداشت دیگه ای از سایت همراه اول داره روشن کنه ما رو لطفا.

ho3in2012
03-07-2018, 21:50
آقا من اینجا اشتباه کردم آیا؟ اگر کسی برداشت دیگه ای از سایت همراه اول داره روشن کنه ما رو لطفا.

شبانه رایگان نامحدود همراه اول از 3 تا 7 صبح هست و هنوز طرحش حذف نشده

Memonex
04-07-2018, 14:14
من دیشب یه بسته هفتگی نامحدود خریدم ولی امروز پیامک اومد بسته هفتگی شما تموم شد چجوری همچین چیزی ممکنه !!!! به کجا شکایت کنم الان؟

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

mortezaahmadi70
04-07-2018, 15:39
سلام
یکی خواهشا کمک کنه ، داخل تنظیمات مودم 3جی huawei e5330 نمیشه کانال رو تغییر داد ، یه نرم افزاری یا راهی معرفی کنید تا کانال رو تغییر بدم... منتظر راهنمایی و راه حل های شما هستم

Memonex
04-07-2018, 18:29
بابا لطفا جواب بدید بسته هفتگی من واسه چی باید غیر فعال بشه وقتی تاریخش اصلا نگذشته عکس رو ببینید :|||||
من فقط تنها کاری که کردم لغو تمدید رو زدم از تو اپ همراه اول که بسته روزانم خودکار تمدید نشه بعد بلافاصله اس ام اس اومد که بسته شبانه شما به پایان رسید.. :||| دارم دیوونه میشم بخدا از این همراه اول دزد بی شرف ری.... تو این سیستمشون

albertxx
04-07-2018, 18:38
بابا لطفا جواب بدید بسته هفتگی من واسه چی باید غیر فعال بشه وقتی تاریخش اصلا نگذشته عکس رو ببینید :|||||
من فقط تنها کاری که کردم لغو تمدید رو زدم از تو اپ همراه اول که بسته روزانم خودکار تمدید نشه بعد بلافاصله اس ام اس اومد که بسته شبانه شما به پایان رسید.. :||| دارم دیوونه میشم بخدا از این همراه اول دزد بی شرف ری.... تو این سیستمشون

9990 اول تماس بگیر

نشد به 195 شکایت کن

Memonex
04-07-2018, 22:58
9990 اول تماس بگیر

نشد به 195 شکایت کناز بعد از ظهر 9990 رو میگیرم هیچ کس جواب نمیده :|

shahryar84
05-07-2018, 07:26
فقط ۲ گوشی به ساپورت VoLTE همراه‌اول اضافه شده. LG Q6 و Q6 Prime

- - - Updated - - -

MMDFullHD
05-07-2018, 09:09

- - - Updated - - -

هواوی میت هم پشتیبانی داره اسمی ازش نبرده

J@viD
05-07-2018, 19:18
از بعد از ظهر 9990 رو میگیرم هیچ کس جواب نمیده :|

ازاین اتفاقها تو این مملکت زیاد میفته برای من هم پیش اومد با شکایت کردن به 195 هم جوابی ندادن.

m_amin
06-07-2018, 03:38
هواوی میت هم پشتیبانی داره اسمی ازش نبردهMate 10 Pro که نداره
میزنم میگه گوشی شما پستیبانی نمیشه

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

MMDFullHD
06-07-2018, 12:23
Mate 10 Pro که نداره
میزنم میگه گوشی شما پستیبانی نمیشه

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

سلام مدل هایی دارن که بعضا من خبر ندارم
مدل پی اسمارت و میت سری های جدید
اسکرین شات های گوشی رو شبکه ایران

اسکرین شات توسط مهران:n12::n16:
یه سری از گوشیا ساپورت دارن مثل سامسونگ اسمشون تو لیست نیست باید روت کنی گوشی رو اکتیو کنی از همه مهم تر سیم کارت قابلیت HD کالش فعال باشه فعال نباشه شما رو گوشی هایی که اسمشون تو لیست هم هست نمیتونید استفاده کنید!
پس سیمکارت هم باید HD ایش فعال باشه واسه فعال سازی تلفای یا ی گوشی S8 از تو اون لیست ها یه یه ایمیل به 9990@MCI.IR بده

mahddi
06-07-2018, 18:39
سلام
من گوشی 4G ندارم ولی یه دونه مودم 4G دارم
با این وجود چه طوری میشه سیم کارتمو رایگان 4G کنم و بسته اینترنت هدیه همراه اولو بگیرم

shahryar84
06-07-2018, 22:00
سلام مدل هایی دارن که بعضا من خبر ندارم
مدل پی اسمارت و میت سری های جدید
اسکرین شات های گوشی رو شبکه ایران

اسکرین شات توسط مهران:n12::n16:
یه سری از گوشیا ساپورت دارن مثل سامسونگ اسمشون تو لیست نیست باید روت کنی گوشی رو اکتیو کنی از همه مهم تر سیم کارت قابلیت HD کالش فعال باشه فعال نباشه شما رو گوشی هایی که اسمشون تو لیست هم هست نمیتونید استفاده کنید!
پس سیمکارت هم باید HD ایش فعال باشه واسه فعال سازی تلفای یا ی گوشی S8 از تو اون لیست ها یه یه ایمیل به 9990@MCI.IR بدهوای فای کالینگ هم کار میکنه؟

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

MMDFullHD
06-07-2018, 22:03
وای فای کالینگ هم کار میکنه؟

پروفایل ها درست هستند و گوشیا تنظیم
ولی خیر از سوی همراه اول IMS ریجستر نمیشه! فعلا همراه اول مشکل رو گردن صاب برندا میندازه ولی ایراد از خودشونه

amirbrad
07-07-2018, 08:16
دوستان یه بسته از این تخفیف دارهای رمضان گرفتم روز اول تمدید کنسل کردم الان پیامک میاد که با فلان بسته تمدید میشه هرچی هم کد کنسل میزنم میگه مشمول لغو تمدید نیسش! البته تو همراه من بسته تمدیدی نشون نمیده اما خب اگر تمدید کنه میره تو حسابم با توجه به ثابت بودن خطم!
کسی تجربه ای در این مورد داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

shahryar84
07-07-2018, 12:51
پروفایل ها درست هستند و گوشیا تنظیم
ولی خیر از سوی همراه اول IMS ریجستر نمیشه! فعلا همراه اول مشکل رو گردن صاب برندا میندازه ولی ایراد از خودشونهاسکرین شات از چه گوشییه؟
کار می‌کنه Volte یا فقط نشون می‌ده؟؟

franchescaolsonEqP
07-07-2018, 17:55
دوستان یه بسته از این تخفیف دارهای رمضان گرفتم روز اول تمدید کنسل کردم الان پیامک میاد که با فلان بسته تمدید میشه هرچی هم کد کنسل میزنم میگه مشمول لغو تمدید نیسش! البته تو همراه من بسته تمدیدی نشون نمیده اما خب اگر تمدید کنه میره تو حسابم با توجه به ثابت بودن خطم!
کسی تجربه ای در این مورد داره؟

منم همین بسته رو گرفتم هر چی لغو میزدم میگفت شامل تمدید نیست!با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم گفت تمدید لغو شده.سیستمشون مشکل داره چون بعد از تموم شدن بسته برای من تمدید نشد.

amirbrad
07-07-2018, 19:44
منم همین بسته رو گرفتم هر چی لغو میزدم میگفت شامل تمدید نیست!با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم گفت تمدید لغو شده.سیستمشون مشکل داره چون بعد از تموم شدن بسته برای من تمدید نشد.

مهلت بسته تموم شد تمدید نشد
خوشبختانه خطر رفع شد

MMDFullHD
07-07-2018, 19:56
اسکرین شات از چه گوشییه؟
کار می‌کنه Volte یا فقط نشون می‌ده؟؟

:n02:مشتی نشون میده چیه؟ بیا من شات بدم بهت نشون نده volte رو ولی کار کنه volte
بعدشم گرفتی مارو؟ کار میکنه هواوی میت هست

ormax1
08-07-2018, 14:45
اونایی که VOLTE دارن و فعاله لطفا بگن کیفیت صداتون چطوریه؟ در حدی هست که بشه گفت HD ?
بلحاظ منطقی اگه بخواد HD هم باشه باید دو طرف VOLTE باشن دیگه درسته؟

MMDFullHD
08-07-2018, 21:06
اونایی که VOLTE دارن و فعاله لطفا بگن کیفیت صداتون چطوریه؟ در حدی هست که بشه گفت HD ?
بلحاظ منطقی اگه بخواد HD هم باشه باید دو طرف VOLTE باشن دیگه درسته؟

سلام
بله دقیقا درست متوجه شدید همینطور که وقتی رو شبکه ایرانسل وقتی دو طرف رو 3G هستن کیفیت بالاتری رو تجربه میکنن اینجا هم باید دو طرف روی تلفای یا VOLTE یا وایفای باشن
کیفیت صدا خب دو برابر 3G ایرانسل میشه گفت هست و هم رده کیفیت تماس صوتی فیس تایم و نرم افزارای مشابه .... هست و تقریبا صدایی واضح و شفاف رو تجربه میکنید
که هنوز تو ایران جا نیافتاده

mahddi
08-07-2018, 23:17
سلام
من گوشی 4G ندارم ولی یه دونه مودم 4G دارم
با این وجود چه طوری میشه سیم کارتمو رایگان 4G کنم و بسته اینترنت هدیه همراه اولو بگیرم

کسی اطلاع نداره؟

Dr Nima
09-07-2018, 10:48
تعویض سیم کارت به یوسیم:

با تعویض سیم­ کارت خود به یوسیم، ۱۵ تا ۲۰ گیگابایت اینترنت هدیه دریافت کنید.

تمامی مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول که تاکنون اقدام به تعویض یوسیم ننموده اند، می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات مشتریان یا فروشگاه ­های زنجیره ای همراه اول نسبت به تعویض سیم ­کارت خود اقدام کرده و ضمن بهره ­مندی از اینترنت پرسرعت ۴.۵G/۴G، مشترکین اعتباری ۱۵ گیگابایت اینترنت ۳۰ روزه و مشترکین دایمی ۲۰ گیگابایت اینترنت ۳۰ روزه به عنوان هدیه دریافت خواهند کرد.

پیشنهاد ویژه مشترکین دارای تلفن هوشمند:مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول که دارای گوشی با قابلیت پشتیبانی از شبکه ۴G و یا ۴.۵G هستند، چنانچه کد پستی محل سکونت خود را به صورت پیامکی به سرشماره ۸۹۶۲ ارسال کنند، همراه اول یوسیم هدیه را به صورت رایگان از طریق پست به آدرس محل کد پستی پیامک شده ارسال خواهد کرد.نکات زیر در این خصوص حایز اهمیت هستند:

پیش از ارسال پیامک، از صحت کد پستی ارسال شده اطمینان حاصل شود.
یوسیم فقط برای مشترکینی که گوشی هوشمند با قابلیت پشتیبانی از شبکه ۴G و یا ۴.۵G دارند و سیم کارت همراه اول حداقل یک هفته گذشته در آن گوشی بوده است ارسال خواهد شد.
هزینه فعالسازی یوسیم برای این گروه از مشترکین رایگان می باشد.

فعالسازی یوسیم :پس از دریافت پستی یوسیم، مشترکین باید اقدام به فعالسازی یوسیم از روش زیر نمایند:

۱. کد زیر را با سیم کارت فعال فعلی خود شماره گیری نمایند: *۱۰*۴۵*شماره سریال ۱۹ رقمی پشت سیم کارت#
۲. وارد کردن PIN ۱ یوسیمدر صورتیکه شماره سریال یوسیم و PIN ۱ متناظر با آن به درستی وارد شده باشند سیم کارت فعلی پس از یک ساعت غیر فعال شده و یوسیم جدید فعال خواهد شد.
۳. تعویض سیم کارت با یوسیم

بسته اینترنت آلفا+، ۳۰ روزه، ۱۵گیگابایت برای مشترکین اعتباری و ۲۰ گیگابایت برای مشترکین دائمی به صورت رایگان فعال خواهد شد.
جهت استفاده از شبکه ۴G به قسمت تنظیمات تلفن همراه خود مراجعه کرده و پس از حصول اطمینان از تنظیمات اینترنت، سرویس LTE (۴G) را نیز فعال نمایید.

makmakf
10-07-2018, 04:16
سلام دوستان
در حال استفاده از نت 4جی بعد حدود 20 دقیقه دیتا قطع میشه و حتما باید تغییر شبکه بدم تا دیتا بیاد با روشن خاموش کردن نت حتی درست نمیش و ای پی ان هم درسته
مشکل کجاست دوستان؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
در حال استفاده از نت 4جی بعد حدود 20 دقیقه دیتا قطع میشه و حتما باید تغییر شبکه بدم تا دیتا بیاد با روشن خاموش کردن نت حتی درست نمیش و ای پی ان هم درسته
مشکل کجاست دوستان؟

mjavad205
10-07-2018, 08:26
سلام دوستان
مشکل کجاست دوستان؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
مشکل کجاست دوستان؟
اگر مظورتون برای دانلود شبانست که بله تقریبا هر ی زمانی که می گذره شبکه قطع میشه که باید نت رو یک باز خاموش و روشن کنید که درست بشه
البته اپ های اتومات واسه این کار وجود داره که نیاز به قطع و وصل دستی رو حذف میکنه

appleir
10-07-2018, 08:45
سلام به نظر من مشکل از خود گوشیه
سلام دوستان
مشکل کجاست دوستان؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
مشکل کجاست دوستان؟

makmakf
10-07-2018, 10:05
اگر مظورتون برای دانلود شبانست که بله تقریبا هر ی زمانی که می گذره شبکه قطع میشه که باید نت رو یک باز خاموش و روشن کنید که درست بشه
البته اپ های اتومات واسه این کار وجود داره که نیاز به قطع و وصل دستی رو حذف میکنه
ممنون
لطف میکنید برنامه معرفی کنید

mjavad205
10-07-2018, 19:22
ممنون
لطف میکنید برنامه معرفی کنید
اسمش یادم نیست ولی سرچ کنیند پیدا میشه راحت
اگه شیاومی دارین که داخل خود گوشی داره این تنظیماتو و نیاز به برنامه بیرونی نیست
برای گوشی های عادی فک کنم باید روت بشه گوشی

Dr Nima
11-07-2018, 07:42
سلام دوستان
مشکل کجاست دوستان؟

دلیلش واضحه
یه دلیلش از خود موبایل هست و یه دلیل دیگش هم از اپراتور هست
بخش موبایلش به تنظیمات power saving گوشی ها برمیگرده. باید حتما حتما برنامه Hotspot Tethering رو در قسمت doze گوشی روی not optimized قرار بدید وگرنه بعد از یه مدت توسط اندروید از کار می افته. توی گوشی های سامسونگ HotSpot در settings ادغام شده و برنامه چداگونه نداره و باید settings رو روی not optimized قرار بدید. در ضمن هر گونه power saving یا restrict background data رو باید خاموش کنید و اگرم از برنامه هایی مثل greenify یا brevent استفاده می کنید حواستون باشه تنظیمات مربوطه رو انجام بدید

اما بخش دومش مربوط میشه به اپراتور. اپراتورها معمولا به دلایل مختلفی مثل خالی شدن پهنای باند برای connection ها time out قرار میدن. چون خیلی ها عادت دارن کا data گوشیشون رو on بزارن بدون اینکه از دیتا استفاده کنن که این کار روی شبکه فشار وارد می کنه. خیلی از اپراتورها این کار رو می کنن که به اینترنتشون always available service میگن. بعضی اپراتورها هم این کار رو اجرا نمی کنن که به اینترنتشون always on service می گن. همراه اول مسلما از نوع اول هست که البته نشانه ضعف هست. اما کاری که ما می تونیم بکنیم تهیه مودم های رده بالا و پرچم دار هست که سیستمی رو در خودشون دارن که وقتی می بینن اینترنت time-out شده اتوماتیک خودشونو restart می کنن و اینجوری time-out رو دور میزنن

اینا 2 تا از اصلی ترین دلایل قطه شدن اینترنت هست. دلایل دیگه هم البته می تونه داشته باشه

alexfr
12-07-2018, 08:41

کسی از این استفاده کرده؟ سرعتش خوبه؟

italodance
12-07-2018, 10:30

کسی از این استفاده کرده؟ سرعتش خوبه؟

با نگاهی عقلانی و ای کیو بالا اگر به قسمت نظرات همان دستگاه و صفحه مربوطه رجوع بشود با تعداد 77 نظر در نگاه اول جلب توجه می نماید اما اگر قصد رویت 77 نظر را داشته باشید تنها با 5 مورد انتخابی از اسکل اول را میتوانید بخوانید. :n15:
نتیجه به هوش خریدار مرتبط است.

mortezaahmadi70
12-07-2018, 16:13
سلام دوستان
دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه

sasan.69
12-07-2018, 16:16
دوستان ی سوال غیر اینترنتی

وقتی یه نفر خط یکی دگه رو ،رد تماس یا اشغال میزاره متوجه میشه که زنگ زده طرف؟؟؟ اس ام اس چی؟؟

ahwazp30
12-07-2018, 20:58
اقا اين همراه اول واقعا افتضاحه ، در فاصله ١٠٠ متري دكلش كه فيبرنوري هست تست گرفتم اول صبح كه بار شبكه كمه سرعت بين ١١ تا ٢٠ مگابيته و از ظهر تا شب سرعتش بين ١ تا ٣ مگابيته تازه چون اينجا ايرانسل تركونده همه دارن از ايرانسل استفاده ميكنن قاعدتا بايد همراه اول خلوت تر باشه و با توجه به اينكه فيبره حداقل ٥٠ مگ بده ولي سرعت دي اس ال من از اين خيلي بالاتره ، نميدونم دوستان اين تست هاي فضايي رو از كجا ميارن.

italodance
13-07-2018, 06:12
اون سرعت ها لازم سرمایه گذاری های دیگه هم هست صرفا یک روتر ساده ۲۰۰ تومانی و فاقد ای پی پر سرعت سبب همونی که میبینی میشه اینو بدون هر چی با هم فرق داره.
ولی من همراه اولی نیستم و سرعتش آخرین باری که تو خونمون دیدم از از سه مگا بایت تجاوز نمی کرد من هم گفتم به درک و انداختمش کنار مشخص بود که محدود کردند. همون ایرانسل موندم که تا ۸ مگابایت میگیرم که بهترین دنیاست و قدرش رو میدونم و خوب بش پول میدم.

ShadowDragon
13-07-2018, 10:51
اقا اين همراه اول واقعا افتضاحه ، در فاصله ١٠٠ متري دكلش كه فيبرنوري هست تست گرفتم اول صبح كه بار شبكه كمه سرعت بين ١١ تا ٢٠ مگابيته و از ظهر تا شب سرعتش بين ١ تا ٣ مگابيته تازه چون اينجا ايرانسل تركونده همه دارن از ايرانسل استفاده ميكنن قاعدتا بايد همراه اول خلوت تر باشه و با توجه به اينكه فيبره حداقل ٥٠ مگ بده ولي سرعت دي اس ال من از اين خيلي بالاتره ، نميدونم دوستان اين تست هاي فضايي رو از كجا ميارن.

فیبر ۵۰ تا مثلا ، به کل دکل نمیده؟ فکر کنم اینطوری باشه

ALIRK
13-07-2018, 12:44
دوستان ی سوال غیر اینترنتی

وقتی یه نفر خط یکی دگه رو ،رد تماس یا اشغال میزاره متوجه میشه که زنگ زده طرف؟؟؟ اس ام اس چی؟؟

بله متوجه میشه و در دو اپراتور رایتل و ایرانسل پیامک براش میره اما همراه اول خیر پیامکی درکارنیست

sasan.69
13-07-2018, 12:53
بله متوجه میشه و در دو اپراتور رایتل و ایرانسل پیامک براش میره اما همراه اول خیر پیامکی درکارنیست

مرسی از جوابتون،بیشتر مهم این بود که اس ام اس هایی که می فرستم بدستش میرسه بخونه یا خیر

mahtoo
13-07-2018, 14:16
.............

mahtoo
13-07-2018, 14:21
سلام
من کیو 6 دارم. اسمس فعال سازی برام اومد. با اپراتور هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست و VOLTE فعاله. اما توی منوهای گوشی چنین گزینه ای ندارم. چطوری میتونم تست کنم که VOLTE nhv دارم یا نه؟
ممنونم

mahtoo
13-07-2018, 14:27
سلام
گوشی من این گزینه رو نداره

ALIRK
13-07-2018, 14:42
مرسی از جوابتون،بیشتر مهم این بود که اس ام اس هایی که می فرستم بدستش میرسه بخونه یا خیر

بله اگر شما پیامک بزنید از هم اپراتوها میرسه
منتها طرف بلاک کرده باشه رد تماس بده وحت متوجه نشه کی زنگ زده ..شما هم پیامک نزنی خودکار از دو تا اپراتور ایرانسل و رایتل براش میره که تماس ناموفق بوده
و اما رایتل ی خصوصیات دیگه هم داره که اگر طرف به هر دلیل جواب نداد چه از عمد چه غیر عمد و حتی در دسترش و شبکه نباشه به محض اینکه تو دسترس قرار بگیره برای شما پیامک میاد که مشترکی که تاکنون با ان نتوانسته بودید تماس بگیرید همکنون در دسترس هست:n02::n09:

ALIRK
13-07-2018, 14:47
برعکسش .. همراه اول هیچی نداره :n02: جز خوردن پولت. گرون بودن سیمکارتش .ایپی های مسخره ازامارات کند شدن سرعتش به تازگی ها که 600تا بیشتر نمیشه
تبلیغات بی خود مثل ولیبال از سرشماره 3690 که اصلا قطع بشو در کارش نیست جز شکایت کردن
خودم هم2تا سیمکارتشو دارم هم دائمی هم اعتباری
وقی سرعتو از 80مگابیت بیاره رو 600کیلو :n35::n34:

italodance
13-07-2018, 15:54
برعکسش .. همراه اول هیچی نداره :n02: جز خوردن پولت. گرون بودن سیمکارتش .ایپی های مسخره ازامارات کند شدن سرعتش به تازگی ها که 600تا بیشتر نمیشه
تبلیغات بی خود مثل ولیبال از سرشماره 3690 که اصلا قطع بشو در کارش نیست جز شکایت کردن
خودم هم2تا سیمکارتشو دارم هم دائمی هم اعتباری
وقی سرعتو از 80مگابیت بیاره رو 600کیلو :n35::n34:
ای پیش مشکل داره خود به خود هر چند لحظه عوض میشه یعنی اوتو داینامیک خیلی افتضاحه این سبب بروز خیلی از مشکلات میشه سبب توقف دیتا چند ثانیه بگیر تا مشکلات متفرقه در انواع دستگاهها

MMDFullHD
14-07-2018, 23:38
خدایش شمال مازندران اصلا اینترنت نداره همراه اول از ساری رفتیم تا تنکابون لامصب خیلی کم جاهاش فورجی و تریجی داره

shahryar84
15-07-2018, 04:06
وقتی شبکه رو 4g هست تماس تلفنی بگیر، اگه 4g موند و نرفت 3g فعاله

سلام
من کیو 6 دارم. اسمس فعال سازی برام اومد. با اپراتور هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست و VOLTE فعاله. اما توی منوهای گوشی چنین گزینه ای ندارم. چطوری میتونم تست کنم که VOLTE nhv دارم یا نه؟
ممنونم

BPNIROU
15-07-2018, 11:45
دوستان آیفون 6s مدل A1688 از اینترنت 4.5 پشتیبانی میکنه یا خیر؟

hady1364
15-07-2018, 17:43
دوستان این طرح اینترنت رایگان شبانه همراه اول هنوز برقرار هست؟ من سرچ کردم ولی اون صفحه از سایت همراه اول برام باز نشد

اگه منظورتون اینه که ایشون (حدس میزنم پای یه دختر وسطه :n02:) شماره شما رو بلاک کرده و هر وقت باهاش تماس میگیرین خودکار رد تماس میزنه، اس ام اس هاتون هم براش نمایش داده نمیشه و میرن تو پوشه اسپم برنامه Messaging گوشی و تا 30 روز نگهداری میشه. تا زمانی که خودش اون پوشه رو باز نکنه، محتوای اون پوشه براش نمایش داده نمیشه. حتی باخبر نمیشه که شما براش اس ام اس زدین.

ho3in2012
15-07-2018, 17:45
دوستان این طرح اینترنت رایگان شبانه همراه اول هنوز برقرار هست؟ من سرچ کردم ولی اون صفحه از سایت همراه اول برام باز نشد

اگه منظورتون اینه که ایشون (حدس میزنم پای یه دختر وسطه :n02:) شماره شما رو بلاک کرده و هر وقت باهاش تماس میگیرین خودکار رد تماس میزنه، اس ام اس هاتون هم براش نمایش داده نمیشه و میرن تو پوشه اسپم برنامه Messaging گوشی و تا 30 روز نگهداری میشه. تا زمانی که خودش اون پوشه رو باز نکنه، محتوای اون پوشه براش نمایش داده نمیشه. حتی باخبر نمیشه که شما براش اس ام اس زدین.
برای من هنوز باز میشه و دیشب هم دانلود کردم اتفاقا

shahram20
16-07-2018, 03:59
دوستان مشکل قطعی نت و پایین اومدن سرعت ندارین توی همراه اول؟ از 2 روز پیش نت اولش روی 4g عه بعد یهو میزنه no service ( یا گاهی ام نمیزنه ) و میره روی H+ بعد میره دوباره روی H و مدام بین h,h+ میچرخه و عملا" نت تعطیله وقتی این حالت پیش میاد ( سرعت میاد در حد 10 20 کیلوبایت )

حتی از طریق تنظیمات گوشی ام کاری کردم فقط روی 4g بمونه ولی وقتی اینکارو کردم بعد از چند دقیقه کلا" میره رو حالت emergency calls only....

شهر همدان اگه کسی دیگه این مشکلو داره بگید ممنون

درود

دقیقاً منم مشکل شما رو تو شمالغرب کشور دارم.

من از طریق مودم شیائومی به نت وصل میشم. قبلاً آنتن پُر بود. الان به زور دو تا خطش پُر میشه.

بعضی موقع ها اصلاً عشقی کار میکنه. یهو میبینی آنتن کلاً رفت بعد از چند ثانیه میاد . تازه نت 3G هم نمیشه چه برسه به 4G. کلاً قاطی داره

واسه آنتن دهی روی 5-6 تا گوشی هم تست کردم ( از ساده بگیر تا پرچمدارهای اندرویدی ) روی همشون همین مشکل رو داره.

البته اینو هم اضافه کنم مشکل من از 4-3 روز پیش بوجود اومده که همراه اول اختلال داشت و سرویس دهیش درست کار نمیکرد

تو این بین سرعت اینترنت هم به شدت پایین اومده ( قبلاً با دانلود منیجر که تست گرفته بودم تا 10 مگابایت هم میرفت اما الان نهایت 400-500 کیلو بایت میشه )

سیم کارت دائمی همراه اول هم همین مشکل رو داره. اما اپراتورهای دیگه مثه قبل کار میکنن و هیچ مشکلی ندارن.

باید دوباره با پشتیبانی همراه اول (9990) تماس بگیرم ببینم مشکلمو حل میکنن یا نه

altairibnlaahad
16-07-2018, 10:01
من یه سیمکارت 4g گرفتم دو ماه پیش ولی هنوز فعالش نکردم. میخوام بدونم الان باطل شده سیمکارت و باید یه سیمکارت دیگه بخرم یا نه؟

MMDFullHD
16-07-2018, 15:48
دوستان آیفون 6s مدل A1688 از اینترنت 4.5 پشتیبانی میکنه یا خیر؟

سلام بله

وقتی شبکه رو 4g هست تماس تلفنی بگیر، اگه 4g موند و نرفت 3g فعاله

سلام کد رو حتمن بگیر *10*2451#
بعد حتما باید قابلیت تماس HD ایت فعال باشه تماس از هرجا گرفتی باید VOLTE فعال باشه

mohammadgh6
18-07-2018, 13:11
آقا این همراه اول کلک میزنه.من میخوام بسته طرح فیروزه ای بگیرم میگه باید شارج داشته باشی.بسته هاشم به اضافه 9درصد مالیاته.حالا من که خط و شارج میکنم یه بار 9درصد ازم کم میشه.دوباره بسته هم که میخام بگیرم دوباره 9درصد اضافه میگیره. صرفا جهت اطلاع

mohammadgh6
18-07-2018, 13:17
آقا این همراه اول کلک میزنه.من میخوام بسته طرح فیروزه ای بگیرم میگه باید شارج داشته باشی.بسته هاشم به اضافه 9درصد مالیاته.حالا من که خط و شارج میکنم یه بار 9درصد ازم کم میشه.دوباره بسته هم که میخام بگیرم دوباره 9درصد اضافه میگیره. صرفا جهت اطلاع

eric cantona
18-07-2018, 18:10
سلام

الان چند وقته دانلود شبانه همراه اول با یو اس بی تترینگ هی قطع میکنه باید دیتا و 4g رو خاموش روشن کنی تا دوباره وصل بشه،
با سه تا گوشی مختلف هواووی تست کردم همینطوری بوده،
آیا خود همراه اول قطع می کنه؟
چون قبلا اصلا چنین اتفاقی نمی افتاد.

mjavad205
18-07-2018, 19:15
سلام

الان چند وقته دانلود شبانه همراه اول با یو اس بی تترینگ هی قطع میکنه باید دیتا و 4g رو خاموش روشن کنی تا دوباره وصل بشه،
با سه تا گوشی مختلف هواووی تست کردم همینطوری بوده،
آیا خود همراه اول قطع می کنه؟
چون قبلا اصلا چنین اتفاقی نمی افتاد.
خیلی وقته دارن اجرا میکنن
برای جلوگیری از قطع ی سری اپ هستن که میتونید دان کنید و به صورت زمانی که خودتون تعیین کردید دیتا گوشی رو قطع و وصل کنه که نیاز به بیدار موندن نباشه
گوشی شیائومی روی خودشون این خصوصیت رو دارن برای بیشتر گوشی های دیگه باید اپ دان کنید و گوشی رو روت کنید
اسم اپ یادم نیست و ی چی شبیه حرفایی که گفتم را تو گوگل بزنید براتون میاره

mjavad205
18-07-2018, 19:16
اگر مطمئنید یک شکایت به 195 بزنید
این کار خلافه فکر کنم

ericCantona
18-07-2018, 22:06
خیلی وقته دارن اجرا میکنن
برای جلوگیری از قطع ی سری اپ هستن که میتونید دان کنید و به صورت زمانی که خودتون تعیین کردید دیتا گوشی رو قطع و وصل کنه که نیاز به بیدار موندن نباشه
گوشی شیائومی روی خودشون این خصوصیت رو دارن برای بیشتر گوشی های دیگه باید اپ دان کنید و گوشی رو روت کنید
اسم اپ یادم نیست و ی چی شبیه حرفایی که گفتم را تو گوگل بزنید براتون میاره

تشکر؛
پس از خودشونه .

البته بدون روت هم میشه.

sasan.69
19-07-2018, 16:15
بعد مدت ها بسته زدم دیدم سرعت دانلود افتضاح شده و نهایت500-600کیلو بده درصورتی که با ای دی ام تا 5مگ هم میرفت

Dr Nima
19-07-2018, 19:46
بعد مدت ها بسته زدم دیدم سرعت دانلود افتضاح شده و نهایت500-600کیلو بده درصورتی که با ای دی ام تا 5مگ هم میرفت

هم سرعت پایین اومده هم نوسان زیاد داره

starstarmaryam
20-07-2018, 08:28
پس سرعت دانلود پایین اومده من فکر میکردم مشکل از منه.

ronin63
20-07-2018, 08:51
سرعت دانلود من با مودم بین 6 تا 7 مگابیت هست . فقط هم cat4

pic4you
20-07-2018, 13:45
چقدر این شرکت بی شعوره آخه :n35:
شارژ خریدم که بسته جدید بزنم . بسته قبلی رو تمدید کرده اونم قبل از اینکه حجم تموم بشه
هم حجم باقی مونده رو خورد . هم بسته دلخواه رو نتونستم فعال کنم

dadash42
20-07-2018, 20:17
منطقه منطقه فرق میکنه
شبها سرعتم قم 70مگ هم میشه

albertxx
20-07-2018, 21:45
چقدر این شرکت بی شعوره آخه :n35:
شارژ خریدم که بسته جدید بزنم . بسته قبلی رو تمدید کرده اونم قبل از اینکه حجم تموم بشه
هم حجم باقی مونده رو خورد . هم بسته دلخواه رو نتونستم فعال کنم

2 تا اشتباه داشتید !

اول
هیچوقت بر اساس حجم نت شما رو قطع نمیکنن
اگه یک ماه باشه و 20 باید قطع بشه و شما روز 19 مثلا 2 گیگ هم داشته باشید بازم فرداش قطع میشه
پس اینکه میگید قبل اینکه حجم تموم بشه بسته جدید رو فعال کرده اشتباست
چون معیار شروع و پایان سرویس مدت زمان هست نه حجم

دوم
شما باید سرویس قبلی رو از رزرو خارج میکردید
چون اینکار رو نکردید پس مبنا سیستم این بود که شما رزرو دارید

البته از فعالیت این شرکت دفاع نمیکنم
چون معتقدم واقعا مزخرفن !:n02:

pic4you
21-07-2018, 00:27
2 تا اشتباه داشتید !

اول
هیچوقت بر اساس حجم نت شما رو قطع نمیکنن
اگه یک ماه باشه و 20 باید قطع بشه و شما روز 19 مثلا 2 گیگ هم داشته باشید بازم فرداش قطع میشه
پس اینکه میگید قبل اینکه حجم تموم بشه بسته جدید رو فعال کرده اشتباست
چون معیار شروع و پایان سرویس مدت زمان هست نه حجم

دوم
شما باید سرویس قبلی رو از رزرو خارج میکردید
چون اینکار رو نکردید پس مبنا سیستم این بود که شما رزرو دارید

البته از فعالیت این شرکت دفاع نمیکنم
چون معتقدم واقعا مزخرفن !:n02:
موضوع زمان نیست داداچ:n23: میگم باگ داره چند درصد آخر حجم رو میخوره . هرچی دانلود شبانه میکنیم اینجا جبران میکنه
این بار دومه که حجم باقی مونده رو میخوره . دفعه قبل بسته نبود که فعال کنه شارژ رو خورد
من اینقدر رو مصرف نت کنترل دارم که مطمئن باشم X گیگ تو 2 دقیقه آب نمیره :n29:
بسته رزرو رو همیشه غیرفعال میکنم . ایندفعه یادم نبوده . ولی وقتش هم نبود فعال بشه

کنترل مصرف آزاد رو برای همین دزدی ها فعال نمیکنن

sasan.69
21-07-2018, 13:35
هم سرعت پایین اومده هم نوسان زیاد داره

دقیقه ای قطع و وصل میشه

altairibnlaahad
21-07-2018, 21:24
سلام یه سوال مبتدیانه داشتم راجع به فعال سازی سیم کارت همراه اول لطفا جواب بدید

من الان سیمکارت همراه اولی که تو گوشیمه به نام خودم نیست. یه سیمکارت همراه اول دیگه گرفتم به نام خودم.

ولی تو راهنمای فعال سازیش تو یه قسمتش نوشته سیمکارت فعلی پس از یک ساعت غیر فعال شده و یوسیم جدید فعال خواهد شد.

منظورش از این که سیمکارت فعلی غیر فعال میشه اینه که کلا باطل میشه.

یعنی اگه من بخوام یه سیمکارت دیگه بگیرم باید حتما سیمکارت فعلیمو باطل کنم؟

sanso
21-07-2018, 21:36
منظور همون سیم کارتی هست که جدید گرفتید به سیم دیگه اصلا مربوط نمیشه باید با همون سیم که خریدید اقدام به فعال سازی کنید نه با سیم قبلی تون

sasan.69
23-07-2018, 02:39
همراه اول یعد مدتا سرعتش نرمال شد

AmirF3
23-07-2018, 16:12

:n03::n03::n03:

AliMirzaie
23-07-2018, 16:37
دوستان تو بخش نامه جدید همراه اول به بسته تعویض یوسیم، اینترنت رایگان ۳ تا ۷ صبح تعلق نمیگیره. رسما تنها دلخوشیم تو زندگی به فنا رفت.

Dr Nima
23-07-2018, 17:01
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح) برای دارندگان بسته های با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر

Igla
23-07-2018, 17:29
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح) برای دارندگان بسته های با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر

سلام
یه سوال

الان کسی که بسته سه ماهه داره و مثلا یک هفته از اینترنت شبانه رایگان استفاده میکرده, دیگه شبانه رایگان نداره یا فقط اونایی که از الان به بعد بسته میخرن؟

altairibnlaahad
23-07-2018, 18:04
چرا روز به روز همه چی بدتر میشه؟ :n03:

یه سوال.

اگه من بسته سه ماهه ده گیگابایت با قیمت ۳۵۰۰۰ تومن رو بخرم میتونم تا سه ماه از ساعت سه تا هفت رایگان و نامحدود دانلود کنم. درسته؟

albertxx
23-07-2018, 18:06
چرا روز به روز همه چی بدتر میشه؟ :n03:

یه سوال.

اگه من بسته سه ماهه ده گیگابایت با قیمت ۳۵۰۰۰ تومن رو بخرم میتونم تا سه ماه از ساعت سه تا هفت رایگان و نامحدود دانلود کنم. درسته؟

اونطور که مشخصه بله

altairibnlaahad
23-07-2018, 18:22
اونطور که مشخصه بله

به نظرتون اینطوری برا کسایی که هدفشون فقط دانلوده بهتر نشد؟

با سه ماهه ۳۵۰۰۰ تومن میشه تو کل این سه ماهحداقل ۷۰۰ گیگ دانلود کرد تو ساعات رایگان.

بهتر نشد به نظرتون؟

sasan.69
23-07-2018, 18:59

ای بابا یعنی ما که 1گیگ ماهانه میخریدیم برای تایم 3-7 الان باید 10گیگ بخریم؟؟؟ :n03:

Igla
23-07-2018, 19:04
به نظرتون اینطوری برا کسایی که هدفشون فقط دانلوده بهتر نشد؟

با سه ماهه ۳۵۰۰۰ تومن میشه تو کل این سه ماهحداقل ۷۰۰ گیگ دانلود کرد تو ساعات رایگان.

بهتر نشد به نظرتون؟

اون طور که از سابقه اینا برمیاد؛ خیر !!!
وقتی به تعداد کافی بسته های گرونترشون رو فروختند یه کاری میکنند تو سه ماه هفت گیگ هم نتونی دانلود کنی :n03:

starstarmaryam
23-07-2018, 22:36
وقتی به تعداد کافی بسته های گرونترشون رو فروختند یه کاری میکنند تو سه ماه هفت گیگ هم نتونی دانلود کنی :n03:

آیا این طرح شامل 6 ماهه 10 گیگ 38000 تومان هم میشه؟

starstarmaryam
23-07-2018, 22:45

whitewolf
23-07-2018, 22:55
بچه ها اینترنت رایگان 3 تا 7 صبح که برای تمام بسته های همراه اول بود حذف شده؟

ho3in2012
23-07-2018, 23:03
طرح شبانه رایگان برای بسته های دارای 10 گیگ روزانه و بیشتره
پس طبیعتا این بسته شبانه رایگان رو داره
این بسته رو با قیمت حدود 30 تومن میشه خرید تو بعضی سایتا بدون نیاز به پرداخت مالیات

ho3in2012
23-07-2018, 23:05
بچه ها اینترنت رایگان 3 تا 7 صبح که برای تمام بسته های همراه اول بود حذف شده؟
فقط بسته هایی که حجم روزانشون 10 گیگ و بیشتر هست شبانه رایگان دارن (تازه اون هم معلوم نیست تا چه زمانی!!)
هر وقت دلشون بخواد حذف میکنن

starstarmaryam
23-07-2018, 23:05
این بسته رو با قیمت حدود 30 تومن میشه خرید تو بعضی سایتا بدون نیاز به پرداخت مالیات
از چه سایتهایی میشه 30 تومن خرید؟

ho3in2012
23-07-2018, 23:09
از چه سایتهایی میشه 30 تومن خرید؟
سلام
اینجا من سایت معرفی کنم که تبلیغات حساب میشه
هم پستم حذف میشه هم اخطار میگیرم
خودتون تو گوگل سرچ کنین به نتیجه می رسین

starstarmaryam
23-07-2018, 23:35

از حجم بسته توی این شش ماه می تونم استفاده کنم دیگه اگه از این ۱۰ گیگ کم بشه ولی تموم نشه اشکالی نداره که؟

cool11
24-07-2018, 00:22
از حجم بسته توی این شش ماه می تونم استفاده کنم دیگه اگه از این ۱۰ گیگ کم بشه ولی تموم نشه اشکالی نداره که؟

بعله دیگه، اصلا خودتون در نظر بگیرید اگر این جور نباشه باید میگفت 10 گیگ به بالا.

cool11
24-07-2018, 01:06
سلام
اینجا من سایت معرفی کنم که تبلیغات حساب میشه
هم پستم حذف میشه هم اخطار میگیرم
خودتون تو گوگل سرچ کنین به نتیجه می رسین

من که چیزی پیدا نکردم، یه چند تا کلید واژه بهمون بدید ثواب داره :n02:

ShadowDragon
24-07-2018, 18:42
عجبا! طرح خوبی بود خدا بیامرزتش!!!
یعنی روز به روز جای پیشرفت ، پسرفت ( البته تو زمینه اینترنت منظورمان است!:n05:)

shayan10-10
24-07-2018, 20:00
عجبا! طرح خوبی بود خدا بیامرزتش!!!
یعنی روز به روز جای پیشرفت ، پسرفت ( البته تو زمینه اینترنت منظورمان است!:n05:)
اگه قسمت اول اطلاعیه شونو بخونی نوشته : به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان ( از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح )، این طرح برای مشترکین بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر تا اطلاع ثانوی تمدید می شود
--------------------------------------
دو حالت داره: 1 - نمیدونن معنی به پاس استقبال چیه :n13:
2-منظورشون اینه که میخواستیم کلا برداریمش ولی اومدیم بهتون حال دادیم :n05:

mortezaahmadi70
25-07-2018, 14:43
سلام دوستان ، این دکل 4 جی هم هست یا فقط 3 جیه ؟؟؟ چون سه ردیف سکتور داره ( دکل همراه اوله ) اگه میشه درمورد قسمت هایی که با فلش مشخص کردم ، توضیح بدین که مال چی هستن ( قرمز رنگ به نظرم سکتور 3 جی هستن )

vegas
25-07-2018, 14:52
سلام دوستان ، این دکل 4 جی هم هست یا فقط 3 جیه ؟؟؟ چون سه ردیف سکتور داره ( دکل همراه اوله ) اگه میشه درمورد قسمت هایی که با فلش مشخص کردم ، توضیح بدین که مال چی هستن ( قرمز رنگ به نظرم سکتور 3 جی هستن )

ببین این تاپیک میتونه کمکت کنه :

mortezaahmadi70
25-07-2018, 19:30
سلام دوستان ، تنها دکل شهرمون خرداد 96 به اینترنت 3جی و 4 جی تجهیز شد ، 48 ساعت هم فعال بود...اما بعد از 48 ساعت 3 جی و 4 جی قطع شد و تا امروز خبری از 3جی و 4جی و فقط 2 جی هست.... با این اوصاف میشه 195 شکایت ثبت کرد ؟

zed2
26-07-2018, 18:11
شرکت برای اینترنت پشتیبان ( به علت رو مخ رفتن اینترنت مخابرات منطقه و این اواخر هم به کل قطع کردن اینترنت - نمردیم و به قطعی اب، برق و گاز، اینترنت هم اضافه شد) بعد از شکست خوردن طرح های اینترنت وایرلس و عدم پوشش LTE و پهنای باند اختصاصی، تصمیم گرفتن 3g/4g بگیرند با مودم درست حسابی برای اتصال به شبکه و دومین شرکت.
مودم TP-link TL-MR6400 رو 580 خریدیم که استفاده کنیم - گرچه در حال حاضر با تنظیمات و تعداد کاربر خوب جواب داده - ولی جالب ترش این است که طی همین 48 ساعت 100 تومن رفت روی مودم ...:n09:
حالا هم سرعتش مزه کرده فکر جمع کردن ADSL هستن من دارم به شدت برخورد می کنم می گم: ببینید این پشتیبان است روش حساب نکنید چون با تجربه چند ساله من اینجا، هم با توفان قطع میشه هم با یک شلوغی و سر و صدا در دنیای واقعی...:n02:

p30world970
26-07-2018, 19:29
چرا همراه اول td نداره؟

محمد7966
27-07-2018, 02:17
سلام

دوستان چند هفته پیش همراه اول زده بود ساعت 3 تا 7 شب رایگان.اما الان زده فقط مخصوص بسته های بالای 10 گیگ

الان کسی که بسته ماهانه 2 گیگ روزانه و 2 گیگ شبانه داره شبانه نامحدود شامل حالش نمیشه؟؟

(همین چند هفته پیش باهمین بسته تو ساعت 3 تا 7 دانلود کردم ولی ظاهرا الان نمیشه)

BPNIROU
27-07-2018, 08:21
سلام

دوستان چند هفته پیش همراه اول زده بود ساعت 3 تا 7 شب رایگان.اما الان زده فقط مخصوص بسته های بالای 10 گیگ

الان کسی که بسته ماهانه 2 گیگ روزانه و 2 گیگ شبانه داره شبانه نامحدود شامل حالش نمیشه؟؟

(همین چند هفته پیش باهمین بسته تو ساعت 3 تا 7 دانلود کردم ولی ظاهرا الان نمیشه)

خیر فقط برای دارندگان بسته‌های ۱۰ گیگ به بالاست

srx190d
27-07-2018, 10:07
سلام

(همین چند هفته پیش باهمین بسته تو ساعت 3 تا 7 دانلود کردم ولی ظاهرا الان نمیشه)به نظر تا انتهای همین بسته موجود میتوانید استفاده کنین
و از این به بعد نمیشه فقط بسته های ۱۰ گیگ بیشتر

Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD

matarsaak
27-07-2018, 15:19
دوستان بهترین مودم 4g برای همراه اول کدومه؟
cat6 باشه
4.5g هم پشتیبانی بشه.
ترجیحا مودم رومیزی باشه.
ممنون

zed2
27-07-2018, 18:50
دوستان بهترین مودم 4g برای همراه اول کدومه؟
cat6 باشه
4.5g هم پشتیبانی بشه.
ترجیحا مودم رومیزی باشه.
ممنون
اگر بخوای قابل اعتماد باشه باید از 500 به بالا شروع کنی پیدا کردن مدل( tp-link - d-link یا مارک های دیگر ) که بتونی روش حساب کنی.
با این اشفته بازار و سقوط ارزش پول هم بهتر است اگر نیاز داری خرید رو بری مستقیم تو بازار انجام بدی که بهت جنس رو بدن یا سابقه تضمین جنس خوب داشته باشن( چون شرکت ما باسه یک مورد کلا داغ دیده شده )
اگر شخصی/خونگی می خوای مدل های 100-150 تومنی هم هست که می تونی بگیری و استفاده کنی اگر فقط از دسترسی اش می خواهی استفاده کنی و/یا access point داری.

Mr.Crow
27-07-2018, 19:37
از اونجایی که عزیزان طبق معمول گند زدن به کوچیک ترین دلخوشی های ما و اینترنت شبانه مجانی رو برداشتن، رفتم لیست سرویس ها رو نگاه کردم که ببینم چیز بدرد بخوری پیدا میشه که اینترنت شبانه هم توش چپونده باشن یا نه.
به نظرم سرویس سه ماهه 16 گیگ 44 تومن چیز بدی نیست. مثلاً سرویس یک ماهه 4 گیگ (به اضافه 4 گیگ شبانه) 17 تومن هستن. البته 4 گیگ اینترنت شبانه هم داره، ولی این 4 گیگ در مقابل صدها گیگ اینترنت سرویس 16 گیگی چیزی محسوب نمیشه. به صورت میانگین هم به جای ماهی 4 گیگ اینترنت روزانه، 5.3 گیگ داریم و قیمت هر ماه هم میشه 14.6 تومن به جای 17 تومن.
من که تا امروز فقط سرویس ماهانه گرفتم و 3 ماهه و اینا رو امتحان نکردم، ولی میرم سراغ این تا ببینیم چی میشه! البته اگه دو روز بعد نگن تصمیم‌مون عوض شد و اینترنت رایگان این سرویس ها هم محدود شده و فقط 50 گیگ هست!

SAeedBaa
28-07-2018, 01:06

سلام دوستان ، تنها دکل شهرمون خرداد 96 به اینترنت 3جی و 4 جی تجهیز شد ، 48 ساعت هم فعال بود...اما بعد از 48 ساعت 3 جی و 4 جی قطع شد و تا امروز خبری از 3جی و 4جی و فقط 2 جی هست.... با این اوصاف میشه 195 شکایت ثبت کرد ؟

سلام
تصویرتون واضح نیست اما به هر حال بنظر میاد ابی سکتور های قدیمی باشن که در اینده از روی دکل باز خواهند شد. قرمز جدید نصب شده و با اینکه تصویر واضح نیست فکر میکنم سایت نوکیا باشه. زرد هم لینک ماکرو که با وجود نداشتن دید از منطقه نمیتونم بگم سایتی رو تغذیه میکنه یا خودش تغذیه میشه. در خصوص سبزم نمیتونم با قاطعیت نظر بدم اما بنظر میاد سایت اشتراکی با اپراتور ایرانسل یا یک اپراتور دیگه باشه.

پ.ن: دکل کوچکتر بغلم برای فرستنده دیجیتال صدا و سیما هست/

ببیند عمده دلیل فعال نشدن نسل 3 و 4 عدم تامین ظرفیت مناسب شبکه انتقال هست یا بصورت عامیانه عدم تامین پهنای باند. مطمئنا به محض توسعه شبکه انتقال و ظرفیت سازی مناسب نسل 3 و 4 فعال خواهد شد. شرکت خودش بیشتر عجله برای فعالسازی داره اما محدودیتی که گفتم باعث میشه این کار انجام نشه.

اگر مایل بودین نام استان و شهرتون رو بگید.

mortezaahmadi70
28-07-2018, 08:25
سلام
تصویرتون واضح نیست اما به هر حال بنظر میاد ابی سکتور های قدیمی باشن که در اینده از روی دکل باز خواهند شد. قرمز جدید نصب شده و با اینکه تصویر واضح نیست فکر میکنم سایت نوکیا باشه. زرد هم لینک ماکرو که با وجود نداشتن دید از منطقه نمیتونم بگم سایتی رو تغذیه میکنه یا خودش تغذیه میشه. در خصوص سبزم نمیتونم با قاطعیت نظر بدم اما بنظر میاد سایت اشتراکی با اپراتور ایرانسل یا یک اپراتور دیگه باشه.

پ.ن: دکل کوچکتر بغلم برای فرستنده دیجیتال صدا و سیما هست/

ببیند عمده دلیل فعال نشدن نسل 3 و 4 عدم تامین ظرفیت مناسب شبکه انتقال هست یا بصورت عامیانه عدم تامین پهنای باند. مطمئنا به محض توسعه شبکه انتقال و ظرفیت سازی مناسب نسل 3 و 4 فعال خواهد شد. شرکت خودش بیشتر عجله برای فعالسازی داره اما محدودیتی که گفتم باعث میشه این کار انجام نشه.

اگر مایل بودین نام استان و شهرتون رو بگید.

ممنونم از اینکه جواب دادین..سایت همراه اول هست .قرمز مال 3جی هستن که آبان 96 نصب شدن و راه اندازی کردن ..لینک ماکرو یه سایت دیگه رو تغذیه میکنه...سبز تقریبا یک ماهی میشه نصب شده نمیدونم مال چیه، رایتل که تو منطقه مون سایت نداره اما قبل از نصب تجهیزاتی که با رنگ سبز مشخص شده رومینگ بود و رو همراه اول و ایرانسل کار میکرد..ایرانسل هم که خودش سایت داره و پوشش خوبی داره ، اما فقط 2 جی هست ، رو ایرانسل تجهیزات 4 جی رو پارسال نصب کردن اما راه اندازی نشده..ایرانسل تو منطقه ما 3 سایت دیگه داره که پارسال همزمان تجهیزات 3جی روشون نصب شده ، اما فقط یکی از این سایت ها 4 روز پیش راه اندازی شد. با توجه به کوهستانی بودن منطقه و فاصله اش با ما که 15 کیلومترهست و ما نمیتونیم استفاده کنیم... پارسال بعد از نصب تجهیزات و راه اندازی سایت ها تو وب سایت ایرانسل هم زده بود این مناطق تحت پوشش 3 جی و 4 جی هستن...اما دوباره سایت ها 3 جی و 4 جی شون قطع شد و تو وبسایت ایرانسل هم از پوشش خارج شدن....یه سوال هم داشتم ، برای 4 جی سکتور جدید نصب میشه یا سکتورها همین ها هستن و تجهیزات 4 جی نصب میشن..اگه میشه توضیح بدین...ممنونم......سیستان و بلوچستان شهرستان سرباز،شهر پارود

sasan.69
28-07-2018, 12:02
همراه اول بسته مکالمه درون شبکه داره؟

B3NYAMIN
28-07-2018, 13:25
4.5 تو منطقه ما فعال شده ، سرعتش از 5 مگابایت بالا نمیره

واقعا تشکر:n08:

mjavad205
28-07-2018, 13:59
همراه اول بسته مکالمه درون شبکه داره؟
بله ستاره 1000 مربع رو بزنین بخش مکالمه همراهی پیشنهاد بر اساس میزان مصرفتوم میده

SAeedBaa
28-07-2018, 18:22
ممنونم از اینکه جواب دادین..سایت همراه اول هست .قرمز مال 3جی هستن که آبان 96 نصب شدن و راه اندازی کردن ..لینک ماکرو یه سایت دیگه رو تغذیه میکنه...سبز تقریبا یک ماهی میشه نصب شده نمیدونم مال چیه، رایتل که تو منطقه مون سایت نداره اما قبل از نصب تجهیزاتی که با رنگ سبز مشخص شده رومینگ بود و رو همراه اول و ایرانسل کار میکرد..ایرانسل هم که خودش سایت داره و پوشش خوبی داره ، اما فقط 2 جی هست ، رو ایرانسل تجهیزات 4 جی رو پارسال نصب کردن اما راه اندازی نشده..ایرانسل تو منطقه ما 3 سایت دیگه داره که پارسال همزمان تجهیزات 3جی روشون نصب شده ، اما فقط یکی از این سایت ها 4 روز پیش راه اندازی شد. با توجه به کوهستانی بودن منطقه و فاصله اش با ما که 15 کیلومترهست و ما نمیتونیم استفاده کنیم... پارسال بعد از نصب تجهیزات و راه اندازی سایت ها تو وب سایت ایرانسل هم زده بود این مناطق تحت پوشش 3 جی و 4 جی هستن...اما دوباره سایت ها 3 جی و 4 جی شون قطع شد و تو وبسایت ایرانسل هم از پوشش خارج شدن....یه سوال هم داشتم ، برای 4 جی سکتور جدید نصب میشه یا سکتورها همین ها هستن و تجهیزات 4 جی نصب میشن..اگه میشه توضیح بدین...ممنونم......سیستان و بلوچستان شهرستان سرباز،شهر پارود
سکتورها با توجه به رنج فرکانسی و تعداد پین های ورودی مورد نیاز هر سایت نصب میشن. با توجه به شرایط کنونی مطمئنا سکتور شما حداقل ها رو داره. rru های نصب شده پشت سکتور اصلا مشخص نیست. شاید در حال حاظر هم این سایت از نسل 4 پشتیبانی کند و نیاز به نصب سخت افزار جدید نباشد.

m2music
29-07-2018, 15:55
مشترک گرامی
از تاریخ ۹۷/۵/۲، اینترنت رایگان شبانه ۳ تا ۷ بامداد تنها با فعالسازی بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر ارائه می شود.
سایر کاربران می‌توانند با شماره گیری
*۱۰۰۰*۲۲#
نسبت به فعالسازی بسته های جذاب و متنوع نامحدود شبانه اقدام نمایند.

steveaustin
29-07-2018, 18:36
دوستان الان این سومین باره که بسته نامحدود یه ماه من بعد از حدود 20 روز قطع(تموم) میشه، کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟
بعد هم که میرم دوباره بخرم پیام میاد شما مجاز به دریافت این بسته نمی باشید...

mjavad205
29-07-2018, 19:19
دوستان الان این سومین باره که بسته نامحدود یه ماه من بعد از حدود 20 روز قطع(تموم) میشه، کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟
بعد هم که میرم دوباره بخرم پیام میاد شما مجاز به دریافت این بسته نمی باشید...
سقف مصرف منصفانه(به قول اونها) رو رد نمیکنین؟
اگه رد نمیکنین زنگ بزنین پشتیبانی و ازشون جواب بخاید اگر بازم جواب ندادن ی شکایت به 195 بزنین

+AMIR+
30-07-2018, 04:49
دوستان برای این شبانه رایگان باید حجم باقی مانده هم از 10 گیگ بیشتر باشه ؟:n13:
بسته 10 گیگ 6 ماهه دارم - حدود 9 گیگ حجم روزانه اش مونده ولی الان که تست کردم (ساعت 5:30 ) از حجم روزانه کم میکنه و شبانه رایگان نداره :n03:

ho3in2012
30-07-2018, 05:24
سلام دوستان
مگه قرار نبود بسته 10 گیگ و بیشتر شبانه داشته باشه؟
امشب از حجم بسته من کسر شده همون دانلودم:n04:

arisa
30-07-2018, 06:39
احتمالا برای بسته هایی است که بعد از تاریخ 5/2 خریداری میشند. و بسته هایی که از قبل خریداری شدند و وجود داشتند را شامل نمیشه به جز چند روزی که بعد از 5/2 همچنان بسته های قدیمی هم میتونستند همچنان از شبانه استفاده کنند شاید برای اینکه عده ای مطلع نبودند.

در غیر اینصورت اگر بسته ها بعد از این تاریخ خریداری شدند یا تفسیر درستی از بسته 10 گیگ نشده یا مشکل فنی وجود داره در تفکیک بسته ها.

ho3in2012
30-07-2018, 07:50
احتمالا برای بسته هایی است که بعد از تاریخ 5/2 خریداری میشند. و بسته هایی که از قبل خریداری شدند و وجود داشتند را شامل نمیشه به جز چند روزی که بعد از 5/2 همچنان بسته های قدیمی هم میتونستند همچنان از شبانه استفاده کنند شاید برای اینکه عده ای مطلع نبودند.

در غیر اینصورت اگر بسته ها بعد از این تاریخ خریداری شدند یا تفسیر درستی از بسته 10 گیگ نشده یا مشکل فنی وجود داره در تفکیک بسته ها.

این متن خود همراه اول هست گفته بود طرح برای همه مشترکین بالای 10 گیگ فعال شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.

dokhtarak_e_darya
30-07-2018, 10:39
دیشب کل ترافیکم رفته. 5 گیگ سه ماهه از قبل داشتم. کسی هست دیشب دانلود کرده باشه از ترافیکش کم نشده باشه؟ اگه آره چه طرحی داره؟

dokhtarak_e_darya
30-07-2018, 11:16
سلام دوستان
مگه قرار نبود بسته 10 گیگ و بیشتر شبانه داشته باشه؟
امشب از حجم بسته من کسر شده همون دانلودم:n04:

دوستان برای این شبانه رایگان باید حجم باقی مانده هم از 10 گیگ بیشتر باشه ؟:n13:
بسته 10 گیگ 6 ماهه دارم - حدود 9 گیگ حجم روزانه اش مونده ولی الان که تست کردم (ساعت 5:30 ) از حجم روزانه کم میکنه و شبانه رایگان نداره :n03:

ایا بسته های شما قدیمی بوده یا جدید بعد از ۵/۲ خریداری کردید؟

+AMIR+
30-07-2018, 11:21
ایا بسته های شما قدیمی بوده یا جدید بعد از ۵/۲ خریداری کردید؟
من سوم مرداد فعال کرده بودم .
بسته هدیه 10 گیگ 6 ماهه

arisa
30-07-2018, 11:46
این متن خود همراه اول هست گفته بود طرح برای همه مشترکین بالای 10 گیگ فعال شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.

خب کج تابی داره عبارتش. این را به عنوان مقدمه آورده و در ادامه اون بند هست که به نظر مد نظرش کسانی هست که بعد از اون تاریخ بسته 10 گیگ میخرند. از لحاظ فنی خب به این صورت هم تشخیص و تفکیک بسته ها برای اختصاص اینترنت شبانه راحت تر هست.

به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان ( از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح )، این طرح برای مشترکین بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر تا اطلاع ثانوی تمدید می شود. مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود بهره‎مند شوند.

ولی خب میتونید شکایت کنید از اینکه عبارتش نامفهوم بوده و شما که بسته داشتید فکر کردید مشمول شما هم میشه و باعث شده حجم روزانتون مصرف بشه. من چون خودم مطمئن از عملکرد طرح جدید نیستم فعلا برای خرید بسته 10 گیگ شش ماهه دست نگه داشتم تا ایرادات طرح که معمولا در ابتدا وجود داره خودش را نشون بده.

من سوم مرداد فعال کرده بودم .
بسته هدیه 10 گیگ 6 ماهه

اگر هدیه از این جنس بوده که اشاره شده در توضیحات:

بسته های اینترنت هدیه - مانند بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم، بسته های باشگاه فیروزه ای، کارت هدیه اینترنت و بسته خوشامد ۱۰۰۰ - مشمول این طرح نمی شوند.

تا اینجا به طور خلاصه میشه نتیجه گرفت فقط بسته هایی که بعد از تاریخ 5/2 با حجم 10 گیگ خریداری شدند مشمول اینترنت شبانه هستند ولی تردید خود من که البته کمی سختگیرانه است اینه که منظور از 10 گیگ ماهانه است یا فرقی نمیکنه شش ماهه یا سه ماهه 10 گیگ هم شامل هست. هر چند به یقین همین هست ولی خب احتمالا باید کسی که خریده یا خودم بخرم تا مطمئن شم.

Igla
30-07-2018, 12:14
من هم بسته رو بخاطر ترافیک رایگان 3تا7 خریدم.
امروز دیدم زدن بسته رو تموم کردن, کلی هم بدهی خط رو زیاد کردن.

حتما به 195 شکایت کنید.

اینا حق ندارن بعد از فروش بسته بگن فلان اینجاش اینجوری, اونجاش اونجوری. هیچ حقی ندارند که چیزی رو که فروختند رو ندن خودشون هی اسمش رو عوض می کنند که این طرح فلانه به فلان مربوط نیست. باید از اول میگفتن که مربوط نیست نه این که تا بسته رو خریدی ...

حتما یه فرم شکایت 195 پر کنید. حتی اگه نتیجه هم نده. نشسته پای کامپیوتر دو دقیقه هم بیشتر وقت نمیگیره ...

+AMIR+
30-07-2018, 12:20
اگر هدیه از این جنس بوده که اشاره شده در توضیحات:

تا اینجا به طور خلاصه میشه نتیجه گرفت فقط بسته هایی که بعد از تاریخ 5/2 با حجم 10 گیگ خریداری شدند مشمول اینترنت شبانه هستند ولی تردید خود من که البته کمی سختگیرانه است اینه که منظور از 10 گیگ ماهانه است یا فرقی نمیکنه شش ماهه یا سه ماهه 10 گیگ هم شامل هست. هر چند به یقین همین هست ولی خب احتمالا باید کسی که خریده یا خودم بخرم تا مطمئن شم.
من این مورد رو نمیدونستم !
چون تا چند روز قبل بدون مشکل کار میکرد ولی دیروز از حجم کسر کرد .
پس نتیجه میگیریم که دیگه نمیشه از بسته های ارزون قیمت که تو سایتها میفروشن استفاده کرد . چون بسته های اونها به عنوان کارت هدیه ثبت میشه