مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
همراه اول جزئیات تخفیف ها و جوایز طرح «محدوده 1000» را اعلام کرد
1000» را اعلام کرد
همراه اول از اجرای جشنواره جدیدی به نام «محدوده 1000» خبر می دهد که از ابتدای مرداد ماه آغاز شده و تا پایان مهر ادامه خواهد داشت.
در این طرح، می توانید با شماره گیری کد #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1000* بسته مکالمه یک ماهه ای را دریافت کنید که دقایق مشخصی از مکالمه درون شبکه را با قیمت 15 تا 16 تومان به ازای هر دقیقه به شما پیشنهاد می دهد.
همچنین از نخستین شنبه مرداد ماه، کلیه مشترکین دائمی و اعتباری که در طول هفته حتی یک روز از بسته های اینترنتی آلفا پلاس استفاده کرده باشند، در قرعه کشی هفتگی یک دستگاه موتور 1000 به ارزش یکصد میلیون تومان شرکت داده می شوند.
علاوه بر موتور 1000 که به صورت هفتگی قرعه کشی می شود، در پایان جشنواره یعنی پایان مهر ماه هم تمامی مشترکین دائمی و اعتباری جدید بعلاوه سیم کارت هایی که در این بازه مجدداً فعال شوند، در قرعه کشی 1000 دستگاه موبایل شرکت داده خواهند شد. این موبایل ها با فناوری نسل 4.5 اینترنت همراه سازگار هستند.
تمام مشترکین اعتباری و دائمی جدید و مشترکینی که طی بازه زمانی سه ماهه فوق به شبکه همراه اول ترابرد کنند، بسته 1000 دقیقه مکالمه داخل شبکه، 1000 پیامک داخل شبکه، و حجم نامحدود اینترنت را با مدت اعتبار یک هفته دریافت خواهند کرد.
همچنین کلیه مشترکینی که در طول جشنواره سیم کارت خود را به یوسیم (USIM) تعویض کنند هم 15 الی 20 گیگابایت اینترنت هدیه دریافت می نمایند. این بسته ها در بازه زمانی یک ماهه قابل مصرف خواهند بود.
9000 تومن داده که برای من طرح مکالمه 540 دقیقه فقط :n21: ..... من با ایرانسل با 600 تومن طرح می گیرم برای 6000 تومن مکالمه و با رایتل 4500 تومن نامحدود همه چی :n02:
این است خسیس اول :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اون موتوره هم قبلا جایزه همراه بدون هزینه 200 میلیون میداد الان باید حداقل 10 هزار تومن خرج کنی بین 40 میلیون خط ..... آخرش هم هیییییییییییییییییچی :n27:
majid722
02-08-2017, 10:35
اقا منم 2 روزه سیم 4جی همراه خریدم - 15 گیگ نت داده هدیه - سرعت روی 1 مگ قفل شده بالاترم نمیره انتنمم فوله - زنگم میزنم اپراتور اصلا درست حسابی جواب نمیدن :n03::n35::n04:
- - - Updated - - -
اقا منم 2 روزه سیم 4جی همراه خریدم - 15 گیگ نت داده هدیه - سرعت روی 1 مگ قفل شده بالاترم نمیره انتنمم فوله - زنگم میزنم اپراتور اصلا درست حسابی جواب نمیدن :n03::n35::n04:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اقا منم 2 روزه سیم 4جی همراه خریدم - 15 گیگ نت داده هدیه - سرعت روی 1 مگ قفل شده بالاترم نمیره انتنمم فوله - زنگم میزنم اپراتور اصلا درست حسابی جواب نمیدن :n03::n35::n04: چرا اینجوریه
majid722
02-08-2017, 10:40
اقا منم 2 روزه سیم 4جی همراه خریدم - 15 گیگ نت داده هدیه - سرعت روی 1 مگ قفل شده بالاترم نمیره انتنمم فوله - زنگم میزنم اپراتور اصلا درست حسابی جواب نمیدن :n03::n35::n04: چرا اینجوریه
یکی از دوستان من هم امروز تعویض کرد و هدیه 15 گیک یکماهه رو داد و سرعت دانلودش بین 1تا 2.5 مگ هست
majid722
02-08-2017, 10:45
اینجوری فایده نداره که محدود کردن - یا شاید بسته هدیه اینجوریه ؟ بسته های نامحدودش چجوریه ؟ تا میخاد یرعت بره بالا دوباره میاد پایین خیلی تابلوع که محدوده
چند ماهیه که سیمکارت همراه اول اعتباری خریدم بعد اونو به Usim تغییر دادم منتها الان آنتن همش روی 3G هستش و اصلا 4G نمیشه زنگ زدم اپراتور همراه اول میگه باید حتما بسته ی اینترنتی بخری تا 4G بشه میخواستم ببینم حرفش درسته یا منو پیچونده؟
باز سرعت دانلود یک مگ که خوبه. من و بعضی از دوستان رو محدود کرده 260 کیلوبایت و چند بسته الفا پلاس یکماهه تموم کردم ولی باز همون اش و کاسه هست
چند ماهیه که سیمکارت همراه اول اعتباری خریدم بعد اونو به Usim تغییر دادم منتها الان آنتن همش روی 3G هستش و اصلا 4G نمیشه زنگ زدم اپراتور همراه اول میگه باید حتما بسته ی اینترنتی بخری تا 4G بشه میخواستم ببینم حرفش درسته یا منو پیچونده؟
درست گفته. باید بسته الفا+ بخری تا به 4جی همراه اخر وصل بشه
majid722
02-08-2017, 11:03
باز سرعت دانلود یک مگ که خوبه. من و بعضی از دوستان رو محدود کرده 260 کیلوبایت و چند بسته الفا پلاس یکماهه تموم کردم ولی باز همون اش و کاسه هست
260 که دیگه میشه سرعت 3جی :n38: اینا با خودشون چند چندن - چرا اینجوری میکنن- کاش جواب درست حسابی میدادن
یکی از دوستان من هم امروز تعویض کرد و هدیه 15 گیک یکماهه رو داد و سرعت دانلودش بین 1تا 2.5 مگ هست
تعویضش رایگانه یا پولی؟
Mehran14233
02-08-2017, 12:19
درست گفته. باید بسته الفا+ بخری تا به 4جی همراه اخر وصل بشه
البته این که برای استفاده از 4G حتماً باید بسته بخریم برای اوایلش بود و الان بدون بسته و در حالت استفاده ی آزاد هم میره روی 4G نمیدونم واسه شما چرا نمیره.
البته این که برای استفاده از 4G حتماً باید بسته بخریم برای اوایلش بود و الان بدون بسته و در حالت استفاده ی آزاد هم میره روی 4G نمیدونم واسه شما چرا نمیره.
منم سیمکارت lte گرفتم کلا اصلا روی 3g هست فقط .... کلا داغونه این همراه آخر
البته روز اول 4g بود بعدا محدودش کرد
خاک بر سر اول چه میکنه :n21:
راستی یه سوال اون موتور هزار که توی ایران پلاک نمیشه که !!!! :n35:
majid722
02-08-2017, 14:58
زنگ زدم همراه اول میگم چرا سرعتا رو محدود کردین ؟ میگه خطتون مشکلی نداره - برین مخابرات خطتونو تست کنه :n34: حالا فردا میرم مخابرات ببینم چجوری - وقتی تست اسپسد رو میزنم اولش میره بالا سرعت بعدش کم کم کم میشه تا میرسه به 8 مگ - که سرعت دانلود میشه 1 مگ
تعویضش رایگانه یا پولی؟
اون پیشخوان به دوستم گفت باید 5 هزار شارژ توی گوشیت باشه و 5 هزار شارژ رو کم کرد .
منم سیمکارت lte گرفتم کلا اصلا روی 3g هست فقط .... کلا داغونه این همراه آخر
البته روز اول 4g بود بعدا محدودش کرد
خاک بر سر اول چه میکنه :n21:
راستی یه سوال اون موتور هزار که توی ایران پلاک نمیشه که !!!! :n35:
به جای موتور یک جایزه بهتر و دیگه ای میزاشت. چقد فکر کردن که موتور رو جایزه قرار دادن :n02::n08:
یعنی فقط تا زمانی که به اینترنت متصل باشم آنتن 4G و اگر اینترنت خاموش باشه 3G نشون میده؟
majid722
03-08-2017, 11:24
سلام در مورد محدود شدن سرعت فک کنم بسته هدیه اینجوری باشه که سرعتشو قفل کردن - چون سرعتای بالا فقط واسه دانلود خوبه اونم که با این بسته ها نمیصرفه - مگه اینکه بسته نامحدود بگیریم - حالا نمیدونم اونم قفل کردن رو سرعت خاصی یا ن - چون بسته های نامحدود همراه به صرفس واسه دانلود
sasan.69
03-08-2017, 11:56
رفقا ی ماه نامحدود شبانه محدودیت سرعت داره؟
سلام در مورد محدود شدن سرعت فک کنم بسته هدیه اینجوری باشه که سرعتشو قفل کردن - چون سرعتای بالا فقط واسه دانلود خوبه اونم که با این بسته ها نمیصرفه - مگه اینکه بسته نامحدود بگیریم - حالا نمیدونم اونم قفل کردن رو سرعت خاصی یا ن - چون بسته های نامحدود همراه به صرفس واسه دانلود
کلاااااا محدود کرده ...
بعد اون موتور هزار هرکی گرفت بزارش تاقچه خونش چون موتور هزار ممنوعه پلاک کردنش
کلا یک سر نفهم و دزد و عقده ای در این اپراتور مدیر هستن:n34:
رفقا ی ماه نامحدود شبانه محدودیت سرعت داره؟
البته روی بیشتر سیمکارت ها ... شانسیه کلا
sasan.69
03-08-2017, 12:11
البته روی بیشتر سیمکارت ها ... شانسیه کلا
دیشب دوساعت دانلود کردم نزدیک 22گیگ شد
majid722
03-08-2017, 12:21
کلاااااا محدود کرده ...
بعد اون موتور هزار هرکی گرفت بزارش تاقچه خونش چون موتور هزار ممنوعه پلاک کردنش
کلا یک سر نفهم و دزد و عقده ای در این اپراتور مدیر هستن:n34:
حیف شد اینجا انتن 4جی همراه فوله - دکلش روبرو خونمونه - با اسپید تست - تست زدم از 8 مگ بالاتر نمیره - این کارا چیه اینا میکنن - زنگم میزنم جوابگو نیستن چرت و پرت تحویل میدن
ShadowDragon
03-08-2017, 12:55
LoL
خونه ما 2 جی 2 خط انتن میده، 3-4 جی کلا ندارم
به امید اینکه درست شه ترادبرد نکردم با این وضع کوچ (ترادبرد) حتمی شد
majid722
03-08-2017, 14:20
دوستان یه بررسی دیگه انجام دادم - من 3 روز پیش سیم کارت قبلیمو تعویض کردم به USIM برای وصل شدن به شبکه 4جی - بعد متوجه شدم که سرعت محدوده روی 8 مگ - با سیم خودم رو شبکه 3جی هم بررسی کردم بازم همون 8مگ بود - با سیم کارت بابام که قدیمیه و عوضش نکرده با اونم تست کردم - یه نت آلفا+ روزانه گرفتم برای تست سرعت - سیمو گذاشتم تو مودم و اصلا به شبکه 4جی وصل نشد چون سیم قدیمیه - با 3جی تست کردم - نتیجه رو خودتون ببینین ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان داخل مشهد کسی با وی p ان مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
sasan.69
03-08-2017, 15:56
چندسال پیش ی سیم کارت اعتباری گرفته بودم اما ی مدت سیم کارتو استفاده نکردم و الانم نمی دونم سیم و پوکه و..کجا هست و حتی نمی دونم شمارش چند بوده!!
نمایندگی برم و اسممو تو سیستم بزنه شمارم میاد که مجددا سیم کارت رو دریافت کنم؟
دوستان یه بررسی دیگه انجام دادم - من 3 روز پیش سیم کارت قبلیمو تعویض کردم به USIM برای وصل شدن به شبکه 4جی - بعد متوجه شدم که سرعت محدوده روی 8 مگ - با سیم خودم رو شبکه 3جی هم بررسی کردم بازم همون 8مگ بود - با سیم کارت بابام که قدیمیه و عوضش نکرده با اونم تست کردم - یه نت آلفا+ روزانه گرفتم برای تست سرعت - سیمو گذاشتم تو مودم و اصلا به شبکه 4جی وصل نشد چون سیم قدیمیه - با 3جی تست کردم - نتیجه رو خودتون ببینین ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس تازگی 4g کرده سریع محدود شده ... اون سیمکارتی و که سال پیش من 4g کرده بودم دیرتر محدود کرد اما آخر کار خودشد کرد ...
کلا کارت قشنگ بود تست گرفتنت :n12::n16::n02:
majid722
03-08-2017, 17:04
هر کس تازگی 4g کرده سریع محدود شده ... اون سیمکارتی و که سال پیش من 4g کرده بودم دیرتر محدود کرد اما آخر کار خودشد کرد ...
کلا کارت قشنگ بود تست گرفتنت :n12::n16::n02:
با این حساب با سیم قدیمی 3جی وصل شیم نت بهتره :n31::n38:
majid722
03-08-2017, 17:14
چندسال پیش ی سیم کارت اعتباری گرفته بودم اما ی مدت سیم کارتو استفاده نکردم و الانم نمی دونم سیم و پوکه و..کجا هست و حتی نمی دونم شمارش چند بوده!!
همراه اول سخت گیریش بیشتره از ایرانسل - حالا یه امتحانی بکن شاید تونستی بگیری!
میشه گرفت برو نمایندگی و درخواست بده
داخل برنامه "همراه من"میتونی ببینی چه شماره های همراه اولی به نامت هست.
majid722
03-08-2017, 19:03
دوستان عزیز به شدت دنبال رفع محدودیت سرعتم - چند بار به اپراتور زنگ زدم و ارجاع دادن به اداره مخابرات - گفتن برو مخابرات اونجا دستگاه تست دارن - تست میکنن - حالا شنبه میرم ببینم چی میشه - خبرشو میگم بهتون...
Mehran14233
03-08-2017, 20:55
یعنی فقط تا زمانی که به اینترنت متصل باشم آنتن 4G و اگر اینترنت خاموش باشه 3G نشون میده؟
در هر صورت روی 4G هست حالا چه اینترنت روشن باشه چه خاموش باشه.
sasan.69
03-08-2017, 20:56
داخل برنامه "همراه من"میتونی ببینی چه شماره های همراه اولی به نامت هست.
زده يک سيم کارت!!!
احتمالا اونو ازمالکيت خارج کردن
دوستان عزیز به شدت دنبال رفع محدودیت سرعتم - چند بار به اپراتور زنگ زدم و ارجاع دادن به اداره مخابرات - گفتن برو مخابرات اونجا دستگاه تست دارن - تست میکنن - حالا شنبه میرم ببینم چی میشه - خبرشو میگم بهتون...
سر کار گذاشتنت عزیز ... آخه من در یک مکان با یه مودم و سیمکارت های متفاوت سرعت های مختلف داشتم ... همشون دروغ گو ان :n34:
MMDFullHD
04-08-2017, 03:40
@ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا این volte هنوز کسی موفق نشده استفاده کنه ؟
همراه فعلا که جز یه نوشته تو سایتش چیزی نیست
سلام
بسته های شبانه ب ۴ جی وصل میشه ؟
shahryar84
04-08-2017, 05:12
@ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همراه فعلا که جز یه نوشته تو سایتش چیزی نیستهنوز فقط تبلیغه!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
majid722
04-08-2017, 09:31
سر کار گذاشتنت عزیز ... آخه من در یک مکان با یه مودم و سیمکارت های متفاوت سرعت های مختلف داشتم ... همشون دروغ گو ان :n34:
اره - من خودم با یه سیم دیگه که قدیمی بود و 3جی بود فقط تست کردم سرعتش از 4جی من بالاتر بود
majid722
04-08-2017, 09:39
ولی بازم پیگیری میکنم - ببینم چی میشه -
majid722
04-08-2017, 10:11
فقط یه چیزی - اونم اینکه تا جایی که من متوجه شدم پایداری همراه اول خیلی بیشتره - سرعتش زیاد نوسان نداره - ولی ایرانسل خیلی نوسان داره - حداقل تو منطقه ایی که من هست اینجوریه - جاهای دیگه رو نمیدونم - با توجه به اینکه کاربرای ایرانسل بیشتره - شبکشم شلوغ تره و این خیلی تو افت سرعت تاثیر داره - شاید اگه از یه زاویه دیگه نگا کنیم به محدودیت سرعت همراه اول شاید خوب باشه چون باعث میشه شبکش زیاد افت نکنه - ولی خب بعضی دوستان گفتن که رو 256 قفل شدن که این قابل قبول نیست - میدونین همراه اول بسته های نامحدودش خیلی بهتر از ایرانسله - فک کنم به خاطر همون بسته ها مجبور شدن شبکه 4جی رو روی سرعت خاصی قفل کنن !
فقط یه چیزی - اونم اینکه تا جایی که من متوجه شدم پایداری همراه اول خیلی بیشتره - سرعتش زیاد نوسان نداره - ولی ایرانسل خیلی نوسان داره - حداقل تو منطقه ایی که من هست اینجوریه - جاهای دیگه رو نمیدونم - با توجه به اینکه کاربرای ایرانسل بیشتره - شبکشم شلوغ تره و این خیلی تو افت سرعت تاثیر داره - شاید اگه از یه زاویه دیگه نگا کنیم به محدودیت سرعت همراه اول شاید خوب باشه چون باعث میشه شبکش زیاد افت نکنه - ولی خب بعضی دوستان گفتن که رو 256 قفل شدن که این قابل قبول نیست - میدونین همراه اول بسته های نامحدودش خیلی بهتر از ایرانسله - فک کنم به خاطر همون بسته ها مجبور شدن شبکه 4جی رو روی سرعت خاصی قفل کنن !
سرعت دانلود دو تا از سیم کارتهای من روی 260 کیلوبایت محدود کرده. حالا نمیدونم چرا برای شما قابل قبول نیست. الان با خط جدیدم سرعت دانلود بین 1.5 تا 3 مگ هست. خوب معلومه کرم از همراه اوله. من چند ماه بسته الفا+ 2+2گیگ رو می گرفتم محدود شدم وای به حال کسی که شبانه نامحدود و یکماهه شبانه بگیره چی میشه
majid722
04-08-2017, 11:17
سرعت دانلود دو تا از سیم کارتهای من روی 260 کیلوبایت محدود کرده. حالا نمیدونم چرا برای شما قابل قبول نیست. الان با خط جدیدم سرعت دانلود بین 1.5 تا 3 مگ هست. خوب معلومه کرم از همراه اوله. من چند ماه بسته الفا+ 2+2گیگ رو می گرفتم محدود شدم وای به حال کسی که شبانه نامحدود و یکماهه شبانه بگیره چی میشه
ن منظورم اینه که رو 256 قفل کردن قابل قبول نیست باید سرعتو بیشتر کنن مثلا اگر بزارن رو 2 مگ بازم خوبه - به شرط اینکه افت نداشته باشه و ثابت باشه
majid722
04-08-2017, 11:18
سیم جدیدتون که سرعتش ازاده 4جیه یا 3جی؟
سیم جدیدتون که سرعتش ازاده 4جیه یا 3جی؟
بله 4g هست و سرعت اینترنت حدود 40 مگابیت و سرعت دانلود بالای 1.5 مگابایت
majid722
04-08-2017, 11:57
بله 4g هست و سرعت اینترنت حدود 40 مگابیت و سرعت دانلود بالای 1.5 مگابایت
40 که میشه سرعت 5 مگ - کی خریدین و چند خریدین ؟ پیش شمارش چنده ؟
40 که میشه سرعت 5 مگ - کی خریدین و چند خریدین ؟ پیش شمارش چنده ؟
سرعت دانلود از 1.5 تا حدود 5 هم میره ولی بیشتر وقتها حدود 2 مگ هست .دو سه روز پیش خریدم. 0919 هست. البته 3جی بود موقع خرید و بردم پیش خوان 4g گرفتم که بسته 15 گیگ هدیه رو داد ....
من نمی دونم داستان پایداری شبکه همراه اول از کجا اومده . تبلیغات دروغی تلویزیون آیا ؟؟؟؟ این دکل های نسل 3 و 4 اش خیلی با هم فاصله داره و گاهی اوقات که کلا دکل رو خاموش می کنه برای سرویس خیلی طول می کشه که دوباره برگرده به سرویس . کلا خیلی کندن . الان این که شبکه نسل 2 روی فرکانس 900 هست و بردش زیاده که هنر نیست اگه تونست سرویس نسل 4 بدون محدودیت الان بده و زیاد تر و بدون فاصله دکل بزنه شرطه
بعد شرکتی که به کارمنداش حقوق و بیمه نمیده بهتره ورشکست بشه . هم از جیب مردم می خوره هم از دستمزد کارمنداش می زنه
این کانال تلکرام کارمندان مخابرات هست ... حقوق نمیده بهشون بی انصاف :n03:
مخابرات ما گروه رسمی :
majid722
04-08-2017, 14:13
من نمی دونم داستان پایداری شبکه همراه اول از کجا اومده . تبلیغات دروغی تلویزیون آیا ؟؟؟؟ این دکل های نسل 3 و 4 اش خیلی با هم فاصله داره و گاهی اوقات که کلا دکل رو خاموش می کنه برای سرویس خیلی طول می کشه که دوباره برگرده به سرویس . کلا خیلی کندن . الان این که شبکه نسل 2 روی فرکانس 900 هست و بردش زیاده که هنر نیست اگه تونست سرویس نسل 4 بدون محدودیت الان بده و زیاد تر و بدون فاصله دکل بزنه شرطه
بعد شرکتی که به کارمنداش حقوق و بیمه نمیده بهتره ورشکست بشه . هم از جیب مردم می خوره هم از دستمزد کارمنداش می زنه
این کانال تلکرام کارمندان مخابرات هست ... حقوق نمیده بهشون بی انصاف :n03:
مخابرات ما گروه رسمی :
والا تو منطقه ایی که من هستم همراه اول خیلی بهتره از نظر سرعت و هم اینکه هر وقت تست گرفتم با اینکه سرعتمو محدود کردن ولی همیشه رو 1مگ بوده و پایین نیومده- ولی متاسفانه ایرانسل نوسان داره و سرعت 3 مگ رو هم داشتم وسرعت 200 کیلو بایت هم بوده - میدونین ثابت بودنه خیلی مهمه - شاید خیلیا اهمیت ندن و همش دنبال سرعت بالا باشن ولی تاثیرات خوبی داره و شبکه افت نمیکنه - اینکه سرعتتون همش 1 مگ باشه بهتره از اینکه یه لحظه سرعت بره روی 3 مگ باز افت کنه بیاد پایین !
majid722
04-08-2017, 14:23
شبانه رو ۴ جی میره؟
من تازه 4جی کردم و دارم بسته هدیشو استفاده میکنم - اگه برای دانلوی میخاین - اگه انتن دهیتون کامله و پوشش میده 1 هفته نامحدود 1 تا 11 صب بگیرین - فک میکنم به صرفه تر باشه
من تازه 4جی کردم و دارم بسته هدیشو استفاده میکنم - اگه برای دانلوی میخاین - اگه انتن دهیتون کامله و پوشش میده 1 هفته نامحدود 1 تا 11 صب بگیرین - فک میکنم به صرفه تر باشه
یادمه قبلن بسته های شبانه فقط روی 3جی بودن !
کسی شبانه نمیخره ! جواب سوال منو بده ؟!
majid722
04-08-2017, 19:46
سرعت دانلود از 1.5 تا حدود 5 هم میره ولی بیشتر وقتها حدود 2 مگ هست .دو سه روز پیش خریدم. 0919 هست. البته 3جی بود موقع خرید و بردم پیش خوان 4g گرفتم که بسته 15 گیگ هدیه رو داد ....
یعنی احتمالش هس برم سیم جدید بگیرم و ازاد باشه ؟:n05: ولی از اینم راضیم خوبه
یعنی احتمالش هس برم سیم جدید بگیرم و ازاد باشه ؟:n05: ولی از اینم راضیم خوبه
با سیم کارت یکی از اشناها تست کن ببین مال اونم روی یک مگ محدود یا نه و بعد برو بخر
majid722
04-08-2017, 21:39
سلام - دوباره زنگ زدم به همراه اول :n02: طرف میگه شاید مشکل از انتن باشه ! گفتم آنتن 4جیم فوله فوله:n20: - میگه خوب شانس داری ما که اینجاییم انتنمون فول نیست :n08: حدودا 10 دیقه صحبت کردیم :n31:
- - - Updated - - -
سلام - دوباره زنگ زدم به همراه اول :n02: طرف میگه شاید مشکل از انتن باشه ! گفتم آنتن 4جیم فوله فوله:n20: - میگه خوب شانس داری ما که اینجاییم انتنمون فول نیست :n08: حدودا 10 دیقه صحبت کردیم :n31:
mohamad hosain
05-08-2017, 00:56
سلام.این طرح 1000 هست یه جا نوشته تعویض سیمکارت به صورت رایگان به یوسیم با اس ام اس .میشه سیمکارت رو توی مودم زد؟من یه مودم ایرانسل دارم که البته میشه قفلش رو شکوند.میخواستم بدونم تعویض کنم اینجوری؟ اون سیمکارت قبلی چه میشه؟
italodance
05-08-2017, 07:52
آقا آخر سر سرعت کدوم بیشتره همراه آخر یا ایرانسل؟ برای روتر 4G
ایرانسل با اضافه نمودن ------ (DNSProxy) تو روتر سرعت ثابت 5 مگا بایت دارم شبانه تک کانکشن خارجی (دانلود منیجر دار نیستم و هیچ وقت رقبتش رو نداشنم)
حالا همراه آخر شبانه نامحدود چی سرعتی رو میده؟
ذقیقا برای ساعت شبانه و روزانه اصلا دانلود نمیکنم
آقا آخر سر سرعت کدوم بیشتره همراه آخر یا ایرانسل؟ برای روتر 4G
ایرانسل با اضافه نمودن ------ (DNSProxy) تو روتر سرعت ثابت 5 مگا بایت دارم شبانه تک کانکشن خارجی (دانلود منیجر دار نیستم و هیچ وقت رقبتش رو نداشنم)
حالا همراه آخر شبانه نامحدود چی سرعتی رو میده؟
ذقیقا برای ساعت شبانه و روزانه اصلا دانلود نمیکنم
بستگی به مکان شما داره تا شخصا تست نکردی اطمینان نکنید
ولی فعلا طرح های همراه اول برای شبانه بهتره
italodance
05-08-2017, 08:38
بستگی به مکان شما داره تا شخصا تست نکردی اطمینان نکنید
ولی فعلا طرح های همراه اول برای شبانه بهتره
اوکی ولی نگفتید مکس تک کانکشن خارجی شبانه تا چه سرعتیه؟
اوکی ولی نگفتید مکس تک کانکشن خارجی شبانه تا چه سرعتیه؟
همراه اول اصلا حساب و کتاب نداره
بودن که تا ١٠٠ مگ هم دارن و به شخصه تا ٢٠ مگ بیشتر نتوانستم بگیرم تازه اگر فورجی باشه شبانه معمولا فورجی نمیره بدون بسته روزانه
italodance
05-08-2017, 09:48
همراه اول اصلا حساب و کتاب نداره
بودن که تا ١٠٠ مگ هم دارن و به شخصه تا ٢٠ مگ بیشتر نتوانستم بگیرم تازه اگر فورجی باشه شبانه معمولا فورجی نمیره بدون بسته روزانه
یعنی اگر صرفا بسته شبانه خزیداری کنم 4G نمیره؟ جلالخالق!!!
یعنی اگر صزفا بسته شبانه خزیداری کنم 4G نمیره؟ جالخالق!!!
معمولا آره مگر خوش شانس باشی
سایت همراه اول چرا باز نمیشه ؟؟
اونایی که دسترسی دارن میشه یه عکس از همه ی بسته های ماهانه بگیرند بزارن اینجا
mojtaba318
05-08-2017, 10:36
جدول ۱- بسته های آلفا+ (سرعت بدون مرز)
مدت اعتبار
دائمی / اعتباری
حجم بسته
مبلغ قابل پرداخت
روش فعالسازی
روزانه
هدیه شبانه
یک روزه
دائمی/ اعتباری
۳۰MB
۳۰MB
۹۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۱۵#
دائمی/ اعتباری
۱۰۰MB
۱۰۰MB
۱,۵۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۱۱#
دائمی/ اعتباری
۳۰۰MB
۳۰۰MB
۳,۵۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۱۲#
دائمی/ اعتباری
۱GB
۱GB
۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۱۳#
دائمی/ اعتباری
۳GB
۳GB
۱۰,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۱۴#
هفت روزه
دائمی/ اعتباری
۵۰MB
۵۰MB
۱,۸۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۲۵#
دائمی/ اعتباری
۱۰۰MB
۱۰۰MB
۲,۵۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۲۱#
دائمی/ اعتباری
۳۰۰MB
۳۰۰MB
۵,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۲۲#
دائمی/ اعتباری
۱GB
۱GB
۱۰,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۲۳#
دائمی/ اعتباری
۳GB
۳GB
۱۳,۵۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۲۴#
سی روزه
دائمی/ اعتباری
۱۰۰MB
۱۰۰MB
۴,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۱#
دائمی/ اعتباری
۳۰۰MB
۳۰۰MB
۷,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۲#
دائمی/ اعتباری
۱GB
۱GB
۱۰,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۳#
دائمی/ اعتباری
۲GB
۲GB
۱۲,۰۰۰ تومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*۱۰۰*۲۳۴#
دائمی/ اعتباری
۴GB
۴GB
۱۷,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۵#
* سی روزه (ویژه)
اعتباری
۲GB
-
۱۱,۵۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶*۱۲۱#
اعتباری
۴GB
-
۱۴,۹۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶*۱۲۲#
دائمی/ اعتباری
۵GB
-
۱۵,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶۷#
دائمی
۶GB
۱GB
۱۹,۹۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶*۱۱۱#
اعتباری
۷GB
۱GB
۲۱,۹۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶*۱۲۳#
دائمی/ اعتباری
۱۰GB
-
۲۴,۹۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶۸#
دائمی
۱۵GB
-
۳۵,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶*۱۱۲#
دائمی
۲۵GB
-
۵۷,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۳۶*۱۱۳#
بسته های آلفا+ بلند مدت (جدید)
مدت اعتبار
دائمی / اعتباری
حجم بسته
مبلغ قابل پرداخت
روش فعالسازی
روزانه
هدیه شبانه
روش فعالسازی در درگاه*۱۰۰#
روش فعالسازی در درگاه*۱۰#
سه ماهه
دائمی/ اعتباری
۵GB
۰
۲۲,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۱#
*۱۰*۳۲۲۴۱#
دائمی/ اعتباری
۸GB
۰
۳۲,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۲#
*۱۰*۳۲۲۴۲#
دائمی/ اعتباری
۱۰GB
۰
۳۵,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۳#
*۱۰*۳۲۲۴۳#
دائمی/ اعتباری
۱۶GB
۰
۴۴,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۴#
*۱۰*۳۲۲۴۴#
دائمی/ اعتباری
۲۵GB
۰
۶۴,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۵۱#
*۱۰*۳۲۲۴۵۱#
دائمی/ اعتباری
۳۵GB
۰
۷۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۵۲#
*۱۰*۳۲۲۴۵۲#
دائمی/ اعتباری
۵۰GB
۰
۹۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۵۳#
*۱۰*۳۲۲۴۵۳#
دائمی/ اعتباری
۷۰GB
۰
۱۲۵,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۴۵۴#
*۱۰*۳۲۲۴۵۴#
شش ماهه
دائمی/ اعتباری
۱۰GB
۰
۳۸,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۵۱#
*۱۰*۳۲۲۵۱#
دائمی/ اعتباری
۲۰GB
۰
۵۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۵۲#
*۱۰*۳۲۲۵۲#
دائمی/ اعتباری
۳۵GB
۰
۹۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۵۳#
*۱۰*۳۲۲۵۳#
دائمی/ اعتباری
۵۰GB
۰
۱۱۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۵۴۱#
*۱۰*۳۲۲۵۴۱#
دائمی/ اعتباری
۷۰GB
۰
۱۴۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۵۴۲#
*۱۰*۳۲۲۵۴۲#
دائمی/ اعتباری
۹۰GB
۰
۱۶۴,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۵۴۳#
*۱۰*۳۲۲۵۴۳#
یکساله
دائمی/ اعتباری
۲۰GB
۰
۶۵,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۶۱#
*۱۰*۳۲۲۶۱#
دائمی/ اعتباری
۳۰GB
۰
۸۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۶۲#
*۱۰*۳۲۲۶۲#
دائمی/ اعتباری
۴۵GB
۰
۱۱۲,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۶۳#
*۱۰*۳۲۲۶۳#
دائمی/ اعتباری
۷۰GB
۰
۱۵۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۶۴#
*۱۰*۳۲۲۶۴#
دائمی/ اعتباری
۱۲۰GB
۰
۱۹۹,۰۰۰ تومان
*۱۰۰*۲۶۵#
*۱۰*۳۲۲۶۵#
majid722
05-08-2017, 14:00
سلام دوستان - رفتم مخابرات - متاسفانه یه مشت ادم بی سواد اونجا جمع شدن - نمیدونم کی اینارو استخدام کرده - به من میگه برو گوشی 4جی بیار واست تست کنم - میگم گوشی ندارم مودم همراه استفاده میکنم - میگه با این بلد نیستم - گفتم بزار تو گوشی خودت - میگه چیزه شخصی دارم - تلگرام دارم :n04::n38::n08:گفتم چ ربطی داره!- چقد ادم میتونه نفهم باشه !!!!! ظاهرا بعضی سیم کارتا به صورت پیشفرض سرعتشون محدوده که از شانس من گیر من افتاده ! الانم رفتم یه سیم دیگه خریدم - فردا هم میرم 4جیش میکنم خبرشو میگم بهتون !
mohammad_1992
05-08-2017, 21:59
یعنی اگر صرفا بسته شبانه خزیداری کنم 4G نمیره؟ جلالخالق!!!
من که با سیم یو سیم سرعتم بیش از 15 مگابیت نمیره ! ولی با سیم 3جی سرعت تا 50 الی 60 مگابیت هم میره !!!! ولی جالبیش اینه بالای صفحم میزنه 3جی !!!!
majid722
05-08-2017, 22:19
سلام دوستان - سیم جدیدی که خریدم امشب فعال شد - هنوز اینو من عوض نکردم و به 4جی تعویض نکردم - شبکش 3جیه - یه تست شبکه گرفتم ک ببینین ! حالا موندم برم عوضش کنم یا ن چون میترسم عوض کنم باز بشه همون اشو همون کاسه و سرعتو محدود کنن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این نیاز به بسته جدا دیگه لازم نیستا
من با یه بسته 4جی هستم و سرعتم که قبلا 1.6 بالاتر نمیرفت الان همیشه بالای 3.2 میره سمت پارک شهر تهران و به نظرم خوبه
هر چی لازم بوده دانلود کردم تا الان
majid722
05-08-2017, 23:13
میدونین تقریبا پشیمون شدم که برم یوسیم بگیرم سرعت این تا 3 مگ هم میره ! فورجی همراه اول هنوز سروسامون نگرفته !
Golbarg01
06-08-2017, 02:26
چند روز پیش یه سیم کارت جدید خریدم ولی هر موقع گوشی رو خاموش روشن می کنم باید دوباره از اول پین کدش رو وارد کنم. مشکل کجاست؟
چند روز پیش یه سیم کارت جدید خریدم ولی هر موقع گوشی رو خاموش روشن می کنم باید دوباره از اول پین کدش رو وارد کنم. مشکل کجاست؟
باید پین کدش رو از تنظیمات گوشی ریمو کنید
majid722
06-08-2017, 07:14
بریذ قسمت امنیت - بعدش محافظت از سیمکارت - اونو خاموش کنید - همه ی سیمکارتا اینجوریه - هرکی جدید میخره باید اول پینو وارد کنه ! قفلشو خاموش کن !
majid722
06-08-2017, 08:09
دوستان عزیز -یه تست سرعت با 4جی ایرانسل گرفتم - مودمو گذاشتم لبه پنجره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid722
06-08-2017, 08:14
دوستان عزیز -یه تست سرعت با 4جی ایرانسل گرفتم - مودمو گذاشتم لبه پنجره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این پستت هیچ ربطی به تاپیک همراه اول داشت؟!
Soroush-S
06-08-2017, 12:58
همراه اول پیام داده کدپستی به شماره 8962 بفرستین تا سیمکارت نسل جدید با 15 گیگ اینترنت 30 روزه براتون ارسال بشه - بعدش گفته دستورالعمل تعویض رایگان سیم کارت از طریق پست برای شما ارسال خواهد شد :n13: ماجرا چیه ؟؟
italodance
06-08-2017, 13:02
سرعتت خیلی پایینه تازه مولتی کانکشن هم گذاشتی کلا افتضاحه
shirazdownload
06-08-2017, 14:39
[emoji23] [emoji23] شوخی میکنی شما ؟ سرعت دانلود ۴ مگابایت خیلی پایینه افتضاحه ؟؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
majid722
06-08-2017, 14:51
یه خورده پوشش دهی ضعیفه اینجا - ولی مودم خوبیه که تا این حد جواب میده - البته اینجا همراه اول خیلی عالی تره - چ فایده یوسیم گرفتم ولی سرعتم محدوده - با 3جی همراه اول راحت 3 تا 4 مگ هم میره ولی 4جیش رو 1مگ قفله !
italodance
06-08-2017, 17:32
یه خورده پوشش دهی ضعیفه اینجا - ولی مودم خوبیه که تا این حد جواب میده - البته اینجا همراه اول خیلی عالی تره - چ فایده یوسیم گرفتم ولی سرعتم محدوده - با 3جی همراه اول راحت 3 تا 4 مگ هم میره ولی 4جیش رو 1مگ قفله !
من هم ایرانسلم و سرعت تک کانکشن خارجی میانگینش 4 الی 5 هست اگر میخوای سرعتت توی همین بمونه و 24 فیکس شه و حتی بیشتر هم یشه باید DNS Proxy بخری اینجوری به مشکلات روتینگ بین الملل هم بر نمیخوری و از حداکثر دکل بهره میبری
حتما تست کن :n40:
Electronic-Arts
06-08-2017, 19:15
[emoji23] [emoji23] شوخی میکنی شما ؟ سرعت دانلود ۴ مگابایت خیلی پایینه افتضاحه ؟؟
ایشون سوئیس زندگی میکنن به سرعت زیر 1 گیگابیت فیبر رضایت نمیدن این سرعت های 30 مگابیت اینا مال فقیرا هست
EDWARD WHITE
06-08-2017, 22:48
این 4g+ که شیاد اول داره تبلیغ می کنه توی تلویزیون سرعتش 300 مگابیت برثانیه هست
اما اینی که الان محدود می کنه 8 مگابیت برثانیه هست
داستان مرد شیاد و مردم بی سواد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روستایی بود دور افتاده كه مردم ساده دل و بی سوادی در آن سكونت داشتند. مردی شیاد از ساده لوحی آنان استفاده كرده و بر آنان به نوعی حكومت می كرد.
برحسب اتفاق گذر یك معلم به آن روستا افتاد و متوجه دغلكاری های شیاد شد و او را نصیحت كرد كه از اغفال مردم دست بردارد و گرنه او را رسوا می كند. اما مرد شیاد نپذیرفت. بعد از اتمام حجت٬ معلم با مردم روستا از فریبكاری های شیاد سخن گفت و نسبت به حقه های او هشدار داد.
بعد از كلی مشاجره بین معلم و شیاد قرار بر این شد كه فردا در میدان روستا معلم و مرد شیاد مسابقه بدهند تا معلوم شود كدامیك باسواد و كدامیك بی سواد هستند. در روز موعود همه مردم روستا در میدان ده گرد آمده بودند تا ببینند آخر كار، چه می شود.
شیاد به معلم گفت: بنویس «مار»
معلم نوشت: مار
نوبت شیاد كه رسید شكل مار را روی خاك كشید.
و به مردم گفت: شما خود قضاوت كنید كدامیك از اینها مار است؟
مردم كه سواد نداشتند متوجه نوشته مار نشدند اما همه شكل مار را شناختند و به جان معلم افتادند تا می توانستند او را كتك زدند و از روستا بیرون راندند.
همراه فعلا که جز یه نوشته تو سایتش چیزی نیست
آقا محمدرضا . در این مورد اطلاعاتی ندارم
mohammad_1992
07-08-2017, 11:56
همراه اول پیام داده کدپستی به شماره 8962 بفرستین تا سیمکارت نسل جدید با 15 گیگ اینترنت 30 روزه براتون ارسال بشه - بعدش گفته دستورالعمل تعویض رایگان سیم کارت از طریق پست برای شما ارسال خواهد شد :n13: ماجرا چیه ؟؟
حاضره 15 گیگ بهتون بده ولی دسترسی و توانایی محدود کردن سیم کارتتون رو داشته باشه ! همین و بس
Mahdi11Najafi
07-08-2017, 12:16
یعنی این سیمکارت های یوسیم(فورجی) محدود میشن؟
ولی اون قدیمیا(تو جی تری جی) محدود نمیشن؟
mohammad_1992
07-08-2017, 14:10
یعنی این سیمکارت های یوسیم(فورجی) محدود میشن؟
ولی اون قدیمیا(تو جی تری جی) محدود نمیشن؟
بله برای من بعد از 2 هفته محدود شد
ولی سیم کارت قدیمیم بعد از 2 ماه هنوز هیچ مشکلی نداره
majid722
07-08-2017, 16:33
بله برای من بعد از 2 هفته محدود شد
ولی سیم کارت قدیمیم بعد از 2 ماه هنوز هیچ مشکلی نداره
اره منم سیم قبلیمو یوسیم کردم ولی رو 1مگ قفل بود از همون اول - هرچیم زنگ میزنم زیر بار نمیرن - رفتم یه سیم دیگه خریدم اون 3جیه سرعتش تا 3 مگ هم میره -خاستم یوسیم کنمش پشیمون شدم !
mosa1365
07-08-2017, 17:51
سلام دوستان
قضیه این بسته های آلفا+ بلند مدت (جدید) چیه؟ حجم رو به صورت روزانه مشخص کرده یعنی مثلا برای یک بسته سه ماهه با حجم روزانه 5 گیگ، هر روز به مدت سی روز میشه 5 گیگ دانلود کرد؟:n13:
سلام خدمت دوستان
من میخوام سیمکارت اعتباری همراه اول بخرم. با توجه به قضیه محدود کردن ها
بنظر شما چه نوع سیمکارتی بخرم؟ 3G یا 4G ؟
ممنون
سلام دوستان
قضیه این بسته های آلفا+ بلند مدت (جدید) چیه؟ حجم رو به صورت روزانه مشخص کرده یعنی مثلا برای یک بسته سه ماهه با حجم روزانه 5 گیگ، هر روز به مدت سی روز میشه 5 گیگ دانلود کرد؟:n13:
نخیر در طول مدت بسته
منظور از روزانه استفاده در طول روز و ٢۴ ساعت نه هر روز۵ گیگ
mosa1365
07-08-2017, 18:11
نخیر در طول مدت بسته
منظور از روزانه استفاده در طول روز و ٢۴ ساعت نه هر روز۵ گیگ
خب اینجوری که خیلی مسخره است، یعنی 5 گیگ رو در عرض یک روز استفاده کنی بقیه مدت زمانی که داری میسوزه دیگه؟
خب اینجوری که خیلی مسخره است، یعنی 5 گیگ رو در عرض یک روز استفاده کنی بقیه مدت زمانی که داری میسوزه دیگه؟
یعنی چی ، بله تموم بشه تموم دیگه
خوب داری بسته میخری دیگه
بسته زیاد معرفی کرده
اونی که نیاز شما رو پاسخگو هست باید خرید کنید
مسعود626262
07-08-2017, 18:55
سلام. این محدودیت همه گیر نبوده. من خودم مستقیم رفتم سیمکارت 4G گرفتم و سرعت 6 مگابایت هم رو داشتم. میانگین 3 مگابایت دانلود میکنم. شاید در صورتی که بسته شبانه بخری شاید محدودیت رو ایجاد کنن
mosa1365
07-08-2017, 19:24
خوب داری بسته میخری دیگه
بسته زیاد معرفی کرده
خب الان مزیت این بسته ها نسبت به بقیه چیه که به عنوان بسته های جدید معرفی کرده؟! اینکه برای سه ماه فقط حجم 5 گیگ میده واقعا مقرون به صرفه ست؟ خب اصلا بدرد نمیخوره که
خب الان مزیت این بسته ها نسبت به بقیه چیه که به عنوان بسته های جدید معرفی کرده؟! اینکه برای سه ماه فقط حجم 5 گیگ میده واقعا مقرون به صرفه ست؟ خب اصلا بدرد نمیخوره که
چاره ای نیست فعلا از همراه اول همین قدر هم غنیمت
هر شخص نیاز خودش رو متوجه میشه
به شخصه ۶ ماه ١٠ گیگ رو گرفتم به ٣٠ تومان از بسته های قدیمی
از نظر قیمت متاسفانه جای رقابت فعلا نیست باید ساخت
قبلا بسته ۱ ماهه ۲ گیگ داشتم سرعتش خوب بود چند روز پیش تموم شد الان بسته ۵ گیگ ۱۵ تومنی گرفتم سرعتش خیلی پایینه
چرا اینجوریه ؟؟
بزنم به تخته همراه آخر توی فاز تبلیغ الکی تلویزیونی و جعلی خیلی خوب شده . اما تو ضمینه سرعت به سمت افتضاحات کامل پیش میره . آخه مگه مازوخیزم داری عمو ؟ ما هم هر وقت فرت و فرت تبیغ سرعت شدید نسل چهار و نیم این عوضی رو می بینیم کلی میخندیم شدید :n02: با تشکر از همراه آخر که موجبات شادی ما رو فراهم کرد
خدایا این شادی رو از ما نگیر :n02:
Golbarg01
08-08-2017, 01:01
هر کی سیم کارت قدیمیش رو ببره عوض کنه فورجی بگیره بهش 20 گیگ اینترنت رایگان میدن؟
shahryar84
08-08-2017, 05:53
هر کی سیم کارت قدیمیش رو ببره عوض کنه فورجی بگیره بهش 20 گیگ اینترنت رایگان میدن؟برای بعضی ها پیامک اومده با پست میارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahryar84
08-08-2017, 05:59
خوب داری بسته میخری دیگه
بسته زیاد معرفی کرده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD۱۲۰ گیگش به صرفه است. میافته گیگی ۱۶۰۰
۱۲۰ گیگش به صرفه است. میافته گیگی ۱۶۰۰
مالیاتش رو حساب کردی؟
میشه گیگی 1807 تومن
این بسته های بلند مدت همراه اول خیلی خوب شده.
تنوع خوبی داره
بسته های دانلود شبان هم خوبه(البته دزد ها اعلام نمیکنند که محدودیت حجمی 20 گیگ داره)
با یان احوال باید منتظر باشیم تا ایرانسل هم به زودی بسته بلند مدت جدید ارایه بده
2_ahmadzadeh
08-08-2017, 13:32
اقا از اونجایی که تو این مملکت هیچکس دلش به حال مردم بدبخت نمیسوزه من به این بسته های جدید مخصوصا نامحدودا شک دارم.
نه اینکه بگم که بسته ها مشکل داره ولی منطورم اینه که اینا برنامه ریزی میکنن هرچندوقت یه بار یه اپراتور یه مدت به کاربراش حال بده و بعدش جمع کنه.
مثلا الان همراه اخر اینکارو میکنه،بعد 4-5 ماه دیگه مثلا همراه این بسته هاشو جمع میکنه و ایرانسل یه بسته های جدید میزنه،بعد رایتل و برو تا اخر
ShadowDragon
08-08-2017, 13:45
رایتل کلا نمیزنه!!!!
راستی همراه ابتر بعد 1 سال شکایت ، 3 جی دو خط انتن میده اما معلوم نیست کیفیتش چیه
سلام
تو اسپید تست سرعت ۳۰ مگابیته ولی دانلود منیجر ۲۰۰ کیلوبایت(چندتا سایت هم امتحان کردم)
کسی مبدونه مال چیه؟
ShadowDragon
08-08-2017, 15:27
اسپید تست سرورتو بزار خارج دوباره تست کن، یا دانلودو بزار داخل
تنظیمات IDM رو دستکاری نکردی؟
اسپید تست سرورتو بزار خارج دوباره تست کن، یا دانلودو بزار داخل
تنظیمات IDM رو دستکاری نکردی؟
سرور خارج کم بود
دانلود داخل تست کردم
نه دستکاری نکردم
ولی ی مورد: اینکه اسپید تست سرعت دانلود از بعضی سرورها 2 مگابیته ( سرور پارس 30 مگابیته در حالیکه شاتل 2 مگابیته )
:n13:
تنوع خوبی داره
بسته های دانلود شبان هم خوبه(البته دزد ها اعلام نمیکنند که محدودیت حجمی 20 گیگ داره)
با یان احوال باید منتظر باشیم تا ایرانسل هم به زودی بسته بلند مدت جدید ارایه بده
اگه ایرانسله از الان برنامه بسته جدید رو دارن بهش فکر می کنن ... بعد سرعت 200 کیلو بیت نسل چهار و نیم عقب افتاده اول رو کجای دلم بزارم
سلام
تو اسپید تست سرعت ۳۰ مگابیته ولی دانلود منیجر ۲۰۰ کیلوبایت(چندتا سایت هم امتحان کردم)
کسی مبدونه مال چیه؟
اگه صفحه های قبلی رو می خوندی عزیز جان خیلی ها مشکل شمارو دارن ...
کلا اینترنت حمار اول نسل چهار نیست در اصل اینترنت چهار پا هست
Golbarg01
08-08-2017, 17:37
برای بعضی ها پیامک اومده با پست میارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید یکی از دوستان دو هفته پیش رفت حضوری سیم کارتش رو عوض کرد و یوسیم گرفت. همون موقع یک بسته 30 روزه 2+2 گیگ براش فعال شد.
حالا این 20 گیگی هم شاملش میشه؟چجوری پیگیری کنه که براش فعال کنن؟
سلام،
من بسته روزانه دارم (4 گیگ روز، 4 گیگ شب) رو سیم کارت اعتباری یو-سیم و بسته یک هفته نا محدود خریدم دو شب پیش. سرعتش هم تقریبا قفل روی 8 مگابیت یا 1 مگابایته. مشکلی که دارم اینه که نمیتونم ولش کنم دانلود کنه تا صبح چون دو شبه حدود ساعت 3 قطع میشه. یعنی رو آیکون آنتن رو گوشی یه علامت تعجب میاد. احساس میکنم مشکل عمدیه چون همون لحظه ببرم رو Airplane mode و برگردونم، سریع وصل میشه و LTE هم میشه. دوست دارم فکر کنم موقته و مشکل از سمت منه ولی تجربه نمیزاره. میخواستم ببینم شماهم این مشکل قطعی رو دارین؟ این دوشب که نزاشت بخوابیم ولی بعد از این قطعی حدود ساعت 3 که گفتم، دیگه قطع نشد و افت سرعت هم نداشت.
ممنونم.
تریجی همراه اول - بندرعباس
فورجی همراه اول در همان مکان
تفاوت را با همراه اول احساس کنید 
واقعا خاااااااااااااااااااااااا ااااااااک :n21:
البته حیف خاک :n29:
mohamad hosain
10-08-2017, 09:32
سلام.دوستان برخی گفتند سیمکارت قدیمی رو یوسیم نکنید سرعت دانلود میاد پایین روی 1 مگ قفل میشه. یه عده گفتند نت 4جی بدون سیمکارت 4جی اصلا نمیشه یعنی اصلا نمیشه سرعت بالا به سیمکارت غیر یوسیم داشت.من الان یه سمکارت یوسیم دارم که گفته باید فعالش کنم و اگر اینکارو بکنم سیمکارت قدیمیه غیر فعال میشه.میشه یکنفر راهنمایی کنه.تازه میخوام قفل مودم ایرانسل رو هم بشکنم تا سیمکارت رو بزارم روی مودم.ممنون میشم جواب بدید.
George Shelly
10-08-2017, 10:08
من ماه قبل از ایراسنل رفتم همراه اول به تصور اینکه بهتر شه چون تو شهریار تو محله ما آنتن ایرانسل خیلی جالب نیست اما نه تنها بهتر نشد بلکه سرعت یک پنجم شد !!! به حدی افتضاحه این همراه اول که حدش معلوم نیست!! من نهایت سرعتی که باهاش رو 4g داشتم 4 مگ بود !!! در عرض 2 روز برگشتم به ایراسنل !!!!
Golbarg01
10-08-2017, 10:23
من ماه قبل از ایراسنل رفتم همراه اول به تصور اینکه بهتر شه چون تو شهریار تو محله ما آنتن ایرانسل خیلی جالب نیست اما نه تنها بهتر نشد بلکه سرعت یک پنجم شد !!! به حدی افتضاحه این همراه اول که حدش معلوم نیست!! من نهایت سرعتی که باهاش رو 4g داشتم 4 مگ بود !!! در عرض 2 روز برگشتم به ایراسنل !!!!
4 مگابیت یا بایت؟
Mahdi11Najafi
10-08-2017, 10:45
سلام
من ایرانسل دارم
میتونم ترابرد کنم به همراه اول؟
بعد اگه خوب نبود دو باره ترابرد کنم ایرانسل؟
مرسی
الان 1 سیمکارت دیگه جدید گرفتم
الان به نظرتون این محدوده یا نه ؟؟
سرعتش خیلی کمه :n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من ایرانسل دارم
میتونم ترابرد کنم به همراه اول؟
بعد اگه خوب نبود دو باره ترابرد کنم ایرانسل؟
مرسی
خب این چه کاریه ؟ :n04::n13::n13: الان تماس صوتی سیمکارت منو قطع کرده این چل اول ؟؟؟؟ :n30::n30::n29::n28: آخه چرا ؟ :n27::n27::n34: از چاله در میای میفتی توی دره ها !!! رایتل خیییییییییلی بهتره از عقب افتاده اول
سلام.دوستان برخی گفتند سیمکارت قدیمی رو یوسیم نکنید سرعت دانلود میاد پایین روی 1 مگ قفل میشه. یه عده گفتند نت 4جی بدون سیمکارت 4جی اصلا نمیشه یعنی اصلا نمیشه سرعت بالا به سیمکارت غیر یوسیم داشت.من الان یه سمکارت یوسیم دارم که گفته باید فعالش کنم و اگر اینکارو بکنم سیمکارت قدیمیه غیر فعال میشه.میشه یکنفر راهنمایی کنه.تازه میخوام قفل مودم ایرانسل رو هم بشکنم تا سیمکارت رو بزارم روی مودم.ممنون میشم جواب بدید.
80 درصد محدود میشی روی 8 مگابیت که 2 حالت داره که
کلا
شبکه 3g میمونه با سیمکارت Lte
حالت دیگش شبکه 4g هست اما محدود
10 درصد محدود میشی روی 256 کیلوبیت :grrr::grrr::grrr::grrr:
10 درصد امکان داره محدود نشی خب :n02:
( حالت های مختلف بدبختی رو توی همراه آخر قشنگ توضیح دادما :n02::n02::n02::n02: )
Mahdi11Najafi
10-08-2017, 13:11
خب این چه کاریه ؟ :n04::n13::n13: الان تماس صوتی سیمکارت منو قطع کرده این چل اول ؟؟؟؟ :n30::n30::n29::n28: آخه چرا ؟ :n27::n27::n34: از چاله در میای میفتی توی دره ها !!! رایتل خیییییییییلی بهتره از عقب افتاده اول ایرانسل اینجا انتن نداره( قبلا داشت) رایتل هم به زور یکی دو تا انتن تریجی (تازشم بسته نامحدود نداره) میمونه همراه اول برام چاره ای ندارم پس
تنوع خوبی داره
سلام ؛ وقت بخیر
من محدودیت بیست گیگی برای طرح شبانه همراه اول ندارم
امشب هم از ساعت یک شب تا یازده صبح حدود 38 گیگ دانلود کردم
لامصب 1 هزار تومن گرون شده ، ایران دیگه جای زندگی نیست
اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه)
۳۰ روز از ۲ تا ۷ بامداد
*۱۰۰۰*۲۲۳۱#
۱۴,۵۰۰ تومان
۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح
*۱۰۰۰*۲۲۳۲#
۲۹,۰۰۰ تومان
mohammad_1992
11-08-2017, 13:07
80 درصد محدود میشی روی 8 مگابیت که 2 حالت داره که
کلا
شبکه 3g میمونه با سیمکارت Lte
حالت دیگش شبکه 4g هست اما محدود
10 درصد محدود میشی روی 256 کیلوبیت :grrr::grrr::grrr::grrr:
10 درصد امکان داره محدود نشی خب :n02:
( حالت های مختلف بدبختی رو توی همراه آخر قشنگ توضیح دادما :n02::n02::n02::n02: )
بهترین کار اینه یه سیم قدیمی رو حتما داشته باشید
من سیم جدیدم 3جی سرعتش بالاتر از 900 نمیره ولی سیم قدیمم که یوسیم نیست 2 مگابایت هست ! ( جالب تره اینه سیم قدیمیم تا 8 مگابایت هم میره در بعضی مناطق که دکل هاشون روی 15 یا 20 مگاهرتز هست ! 4 جی هست ولی در صفحه میزنه برام 3جی )
ب
سلام با چه برنامه یا کدی میشه شبکه رو آنالیز کرد و فهمید پهنا باند دکل چقدره برای گوشی هواوی
S I G N A L
11-08-2017, 21:15
این دکل از شاهکارهای همراه اول هست. ۴ تا سکتور آنتن، هر کدوم ۴ RRU .
2G / 3G / 4G / 4.5G . لینک اصلی هم فیبر نوری هست. مکان: پارک غدیر اصفهان.
and-roid2
11-08-2017, 23:22
این دکل از فرکانس های:
4G: 1800 + 2600
3G: 900 + 2100
2G
پشتیبانی میکنه. درسته؟
-------------------
تست سرعت در حالت تجمیع هم گرفتید از این دکل؟
matr!x_2008
11-08-2017, 23:44
سلام ؛ وقت بخیر
اسم برنامه مدیریت ترافیک چیه؟ سرعت دانلود با همراه اول روی چنده برای شما؟
مسعود626262
12-08-2017, 08:23
سلام نقش این rru ها چیه. منظورم اینه که هر کدوم یک باند فرکانسی هستند
سلام ؛ وقت بخیر
چه بسته ای دارین دوست عزیز؟
سلام،
من بسته روزانه دارم (4 گیگ روز، 4 گیگ شب) رو سیم کارت اعتباری یو-سیم و بسته یک هفته نا محدود خریدم دو شب پیش. سرعتش هم تقریبا قفل روی 8 مگابیت یا 1 مگابایته. مشکلی که دارم اینه که نمیتونم ولش کنم دانلود کنه تا صبح چون دو شبه حدود ساعت 3 قطع میشه. یعنی رو آیکون آنتن رو گوشی یه علامت تعجب میاد. احساس میکنم مشکل عمدیه چون همون لحظه ببرم رو Airplane mode و برگردونم، سریع وصل میشه و LTE هم میشه. دوست دارم فکر کنم موقته و مشکل از سمت منه ولی تجربه نمیزاره. میخواستم ببینم شماهم این مشکل قطعی رو دارین؟ این دوشب که نزاشت بخوابیم ولی بعد از این قطعی حدود ساعت 3 که گفتم، دیگه قطع نشد و افت سرعت هم نداشت.
ممنونم.
کسی این مشکل رو داره؟ هر شب این مشکل رو حدود 3 و بیست دقیقه صبح دارم به جز دیشب که 3 بار قطع شد و فکر کنم پریشب اصلا قطع نشد، مطمئن نیستم.
آقا من اومدم بگم اشتراک 300 تومنی روزانه فیلمو گرفتم با همراه اول ... که گفته ترافیک کم نمی کنه اگر عضو بشیم و زیر فیلم هم می نویسته فیلیمو که ترافیک کم نمی کنه !!! :n13:
قسمت جالب اینه که هم 300 تومن کم می کنه هم از ترافیک بسته
فقط نترگی دزد اول از این همه دزدی :n34: و این همه گیییییجی عمدی :n02:
happyfeat
12-08-2017, 22:28
سلام
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه اول. میخواستم ببینم آیا همراه اول بسته های تشویقی مثل بسته های اینترنت و مکالمه و ... بابت ترابرد ارائه میده به مشترک های جدیدش و اگه آره چطور باید اقدام کنم
mojtaba318
12-08-2017, 22:36
سلام
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه اول. میخواستم ببینم آیا همراه اول بسته های تشویقی مثل بسته های اینترنت و مکالمه و ... بابت ترابرد ارائه میده به مشترک های جدیدش و اگه آره چطور باید اقدام کنم
من همین امروز سیمکارتو گرفتم1000دقیقه مکالمه 1000گیگ اینترنت و 1000 اس ام اس تا یه هفته. البته اگه اعتباری باشه 10000تومان شارژ باید بکنی تا فعال شن اینا
من همین امروز سیمکارتو گرفتم1000دقیقه مکالمه 1000گیگ اینترنت و 1000 اس ام اس تا یه هفته. البته اگه اعتباری باشه 10000تومان شارژ باید بکنی تا فعال شن اینا ۱۰۰۰گیگ اینترنت یا ۱۰۰۰ مگابایت ؟؟
آقا من اومدم بگم اشتراک 300 تومنی روزانه فیلمو گرفتم با همراه اول ... که گفته ترافیک کم نمی کنه اگر عضو بشیم و زیر فیلم هم می نویسته فیلیمو که ترافیک کم نمی کنه !!! :n13:
قسمت جالب اینه که هم 300 تومن کم می کنه هم از ترافیک بسته
فقط نترگی دزد اول از این همه دزدی :n34: و این همه گیییییجی عمدی :n02:آیو نصب کن
شهر ما سه تا سکتور بستن با دوتا rru که اون سمتی که rru نداره اصلا پایداری و سرعت نداره
mojtaba318
12-08-2017, 22:52
۱۰۰۰گیگ اینترنت یا ۱۰۰۰ مگابایت ؟؟
1000گیگابایت یه هفته
بسته خوش آمد ۱۰۰۰:
از اول مرداد تا پایان مهر ماه ۱۳۹۶، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته به مشترکین دائمی و اعتباری جدید واجد شرایط هدیه داده می شود.
واجدین شرایط:
الف- مشترکین دائمی جدید: با اولین تراکنش مشترک دائمی جدید این بسته به صورت خود به خودی فعال می گردد. مشترک دائمی حداکثر ۱ ماه مهلت دارد تا سیم کارت فعال شده را در گوشی قرار داده تا اولین تراکنش اتفاق افتد. از این زمان ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
ب- مشترکین اعتباری جدید: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
ج- مشتریانی که به شبکه همراه اول ترابرد می کنند: مطابق بند های "الف" و "ب" مشمول بسته خوشامد ۱۰۰۰ می شوند.
استعلام وضعیت بسته:
برای استعلام وضعیت بسته، مشترک می تواند کد *۱۰۰۰*۳# را شماره گیری کند.
نکات مهم:
۱- هر مشترک همراه اول با کد ملی مخصوص به خود فقط ۱ بار برای یکی از سیم کارت های جدیدش می تواند از بسته خوشامد هزار بهره مند گردد.
۲- بسته خوشامد ۱۰۰۰ به مشترکین حقیقی همراه اول تعلق می گیرد.
۳- حد مصرف منصفانه دیتا در مدت زمان ۱ هفته ای بسته، ۱۰۰۰ گیگا بایت تعیین شده است.
۴- فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.
S I G N A L
12-08-2017, 22:52
این دکل از فرکانس های:
4G: 1800 + 2600
3G: 900 + 2100
2G
پشتیبانی میکنه. درسته؟
-------------------
تست سرعت در حالت تجمیع هم گرفتید از این دکل؟
سلام. بله، دقیقاً. تست هم در حالت +4G متاسفانه خط اصلی همراه اول بنده به ۸ مگابیت بر ثانیه سرعت محدود هست و سرعت بلافاصله به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود شد. یک نکته ای را هم خواستم عرض کنم در مورد این سایت همراه اول: برخلاف لینک اصلی فیبر نوری که بسیار ویژگی مثبتی هست، از تجهیزات به روزی استفاده نشده بود. البته بنده گفتم تجهیزات به روز نبود، نه اینکه سایت مشکلی داشت، خیر، ولی دوس داشتم تجهیزات بهینه تری میدیدم. در حال حاضر فیدر (موج بر) در سایت های جدید دیگر استفاده نمیشه و جای اونها را فیبر نوری گرفته که هم سبک تر هست هم عملکرد بهتری داره. هم در سایت های جدید با متریال (تجهیزات) هوآوی و هم اریکسون فیدر حذف شده. همراه اول با متریال هوآوی این سایت را ایجاد کرده بود. کنار همین سایت، ایرانسل یک سایت جدید با متریال بسیار با کیفیت اریکسون ایجاد کرده که به غیر از لینک مایکروویو که برای داخل شهر علاقه ای بهش ندارم، بقیهی موارد این سایت ایرانسل در بهترین حالت ممکن بود.
S I G N A L
12-08-2017, 22:57
شهر ما سه تا سکتور بستن با دوتا rru که اون سمتی که rru نداره اصلا پایداری و سرعت نداره
لزوماً نیازی به RRU پشت سکتور آنتن ها نیست. RRU ممکنه اگه وجود داشته باشه پشت آنتن نصب نشه و پایین دکل نصب بشه (تحت شرایط خاصی). یا اینکه به طور مثال تجهیزات کمی قدیمی تر اریکسون باشه که دیگه از خود RUS فیدر میره برا سکتور آنتن ها و دیگه RRU پشت آنتن ها در کار نیست.
لزوماً نیازی به RRU پشت سکتور آنتن ها نیست. RRU ممکنه اگه وجود داشته باشه پشت آنتن نصب نشه و پایین دکل نصب بشه (تحت شرایط خاصی). یا اینکه به طور مثال تجهیزات کمی قدیمی تر اریکسون باشه که دیگه از خود RUS فیدر میره برا سکتور آنتن ها و دیگه RRU پشت آنتن ها در کار نیست.پشت سکتور ها rru داره ولی فقط ۲جهت اون یه جهت دیگه نداره
MMDFullHD
12-08-2017, 23:43
همراه اول فیس تایم و ای مسیج رو فیلترینگش رو ظاهرا ور داشت
دوستان گل تو کل کشور حالا میتونن رایگان فیس تایم استفاده یا از خدمات ای مسیج استفاده کنن
MMDFullHD
13-08-2017, 00:36
سلام. بله، دقیقاً. تست هم در حالت +4G متاسفانه خط اصلی همراه اول بنده به ۸ مگابیت بر ثانیه سرعت محدود هست و سرعت بلافاصله به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود شد. یک نکته ای را هم خواستم عرض کنم در مورد این سایت همراه اول: برخلاف لینک اصلی فیبر نوری که بسیار ویژگی مثبتی هست، از تجهیزات به روزی استفاده نشده بود. البته بنده گفتم تجهیزات به روز نبود، نه اینکه سایت مشکلی داشت، خیر، ولی دوس داشتم تجهیزات بهینه تری میدیدم. در حال حاضر فیدر (موج بر) در سایت های جدید دیگر استفاده نمیشه و جای اونها را فیبر نوری گرفته که هم سبک تر هست هم عملکرد بهتری داره. هم در سایت های جدید با متریال (تجهیزات) هوآوی و هم اریکسون فیدر حذف شده. همراه اول با متریال هوآوی این سایت را ایجاد کرده بود. کنار همین سایت، ایرانسل یک سایت جدید با متریال بسیار با کیفیت اریکسون ایجاد کرده که به غیر از لینک مایکروویو که برای داخل شهر علاقه ای بهش ندارم، بقیهی موارد این سایت ایرانسل در بهترین حالت ممکن بود.
یه سوال تو اون عکسی که گذاشتید چقدر پهنا داره رو حالت تک باند ها ؟
همراه الان یه سری جاها باند 3 15 مگاهرتز پهنا داره یه سری جاها دیدم برعکس بوده باند 7 10 مگاهرتز تا 15 مگاهرتز هم دیدم خلاصه بطور کل احتمالا همراه 30 مگاهرتز درکل باید پهنا در اختیار داشته باشه مثل ایرانسل درسته؟
و یه سوال دیگه از بقیه دوستان پروفایل هنوز درست نکرده برای CA ایفون ؟
S I G N A L
13-08-2017, 08:14
یه سوال تو اون عکسی که گذاشتید چقدر پهنا داره رو حالت تک باند ها ؟
همراه الان یه سری جاها باند 3 15 مگاهرتز پهنا داره یه سری جاها دیدم برعکس بوده باند 7 10 مگاهرتز تا 15 مگاهرتز هم دیدم خلاصه بطور کل احتمالا همراه 30 مگاهرتز درکل باید پهنا در اختیار داشته باشه مثل ایرانسل درسته؟
و یه سوال دیگه از بقیه دوستان پروفایل هنوز درست نکرده برای CA ایفون ؟
سلام. ۱۰ مگاهرتز باند ۳ ، ۱۵ مگاهرتز باند ۷
اپراتورها به سمتی پیش میرند که روی هر کریر ۲۰ مگاهرتز پهنای باند فرکانسی داشته باشند، منتها این کار به تدریج انجام میشه. همراه اول در این زمینه عقب تر از ایرانسله و نامنظم پیش میره.
Sponge-BoB
13-08-2017, 09:50
این بسته 1 ماهه 2 تا 7 نامحدود حجمش محدوده؟؟کسی خریده؟؟
دیشب یه بسته یه روزه نامحدود 2 تا 7 گرفتم،بعد 20 گیگ شارژ خورد!!
در خصوص مورد مطرح شده به شماره 00تیکت صورت گرفته است!!
اینو باید از کجا پیگیر شد؟؟
حمار اول 20 گیگ هست محدودیتش اما ایرانسل 60 گیگ هست اما من خودم برای اییرانسل 60 هم تموم کردم قیمتش 500 تومن کمتره و حمار اول اصلا نمی صرفه چون من 5 گیگ بیشتر دانلود نمی تونم بکنم
دیگه اینکه ایرانسل کنترل مصرف آزاد داره و از شارژ نمی خوره یه حرکت مثبت هست اما حمار اول یک کاری کرده که اگه متوجه نشی سریع شارژ می پره و پیامک هم نمیده و خوشگل شارژت رو صفر می کنه
حداقل ایرانسل قبلش چند بار پیام میداد با اینکه کنترل مصرف هم داره !!!
مشکل دیگه حمار اول این هست سیمکارت 4g رو محدود کرده روی 8 مگابیت و سرعت خیلی خیلی خیلی کمتر از ایرانسل و حتی رایتل هست و جالبه خیلی ها به اون 5 گیگ هم نمی رن اصلا و متوجه نمی شن :n29: چه برسه 20 گیگ و شما شانس آوردی سیمکارتت محدود نشده اما در غوض شارژت رو خورد :n34:
کلا شبانه حمار اول قرار بود برش داره اما از وقی ایرانسل و رایتل آفر داده و مکالمه رو کرده نصف حمار اول جرات نکرده برداره اما صدوقی ( مدیر دزدا ) گفته بود به زودی برش می داره:n26:
- - - - -:n26:
کلا حمار اول مثل سگ از ایرانسل و رایتل می ترسه و گرنه این گلیپ مضحکه کردن ایرانسل رو درست نمی کرد و این شبانه رو هم صدوقی اونطور که گفته بود برمیداشت
:
sasan.69
13-08-2017, 13:09
بسته نامحدود 1تا11 چند گیگ محدودیت شبانه دانلود داره؟
بسته نامحدود 1تا11 چند گیگ محدودیت شبانه دانلود داره؟
بسته 1 تا 11 محدودیت نداره. به شخصه 80 گیگابایت دانلود کردم باهاش مشکلی نبود
sasan.69
13-08-2017, 14:08
بسته 1 تا 11 محدودیت نداره. به شخصه 80 گیگابایت دانلود کردم باهاش مشکلی نبود
تو ى شب هشتاد گيگ!؟
mf.aghaei70
13-08-2017, 15:37
بچه ها همراه اول رو اکثر سیماش محدودیت سرعت اعمال کرده ولی رو بعضی سیما سرعت ۸۰مگابیتی میده راهی سراغ دارین این محدودیت رو دور زد ؟؟؟؟؟؟همه لطفا دست به کار بشن
تو ى شب هشتاد گيگ!؟
بچه ها همراه اول رو اکثر سیماش محدودیت سرعت اعمال کرده ولی رو بعضی سیما سرعت ۸۰مگابیتی میده راهی سراغ دارین این محدودیت رو دور زد ؟؟؟؟؟؟همه لطفا دست به کار بشن
راهش اینه که 10 تا سیمکارت اعتباری بخری آخر یکیش نامحدود در میاد ... اما خرجش زیاده 50 هزارتومن خود سیمکارت ها و 50 چوب هم هزینه تعویض بعد فوقش 40 گیگ بتونی دانلود کنی
خب این چه کاریه با 2 تا بسته 3 ساعته ایرانل با 4 هزار تومن من حدود همین 80 گیگ رو دارم
در نهایت زدم به سیم آخر همراه آخر 11 تا سیمکارت عوض کردم یکیش نامحدود شد :n23: بقیشون تعطیلن همراه اول :n27: یکیش هم 256 کیلوبیته
:n34:
MMDFullHD
13-08-2017, 17:44
راهش اینه که 10 تا سیمکارت اعتباری بخری آخر یکیش نامحدود در میاد ... اما خرجش زیاده 50 هزارتومن خود سیمکارت ها و 50 چوب هم هزینه تعویض بعد فوقش 40 گیگ بتونی دانلود کنی
خب این چه کاریه با 2 تا بسته 3 ساعته ایرانل با 4 هزار تومن من حدود همین 80 گیگ رو دارم
در نهایت زدم به سیم آخر همراه آخر 11 تا سیمکارت عوض کردم یکیش نامحدود شد :n23: بقیشون تعطیلن همراه اول :n27: یکیش هم 256 کیلوبیته
:n34:
والا پدر من یه خط داره سال پیش یو سیم کردتش از خیلی وقته دارتش کد 1 هم هست محدودیتی هم نداره
خود منم امسال فروردین چندم عید بود کد 0 خریدم یه 20 روز بعدش یوسیم کردمش هیچ محدودیتی نداره
یه بسته ماهیانه 2 تا 7 هم گرفتم شبی 60 گیگ دانلود میکنم فعلا محدودیتی در کار نیست
رفیقمم از 89 یه اعتباری همراه داره با اونم بسته میگیره فقط دانلود میگیره اونم محدودیت نداره
خلاصه من تو دوروبریام هیچ محدودیتی ندیدم
دوستانی که محدودیت و یا کندی سرعت دارن APN هاشو ی چک کنن بدون ------ فقط از MCINET و IPV6+IPV4 استفاده شده باشه و تو مناطق دیگه هم تست کنن
sasan.69
13-08-2017, 17:51
والا پدر من یه خط داره سال پیش یو سیم کردتش از خیلی وقته دارتش کد 1 هم هست محدودیتی هم نداره
خود منم امسال فروردین چندم عید بود کد 0 خریدم یه 20 روز بعدش یوسیم کردمش هیچ محدودیتی نداره
یه بسته ماهیانه 2 تا 7 هم گرفتم شبی 60 گیگ دانلود میکنم فعلا محدودیتی در کار نیست
رفیقمم از 89 یه اعتباری همراه داره با اونم بسته میگیره فقط دانلود میگیره اونم محدودیت نداره
خلاصه من تو دوروبریام هیچ محدودیتی ندیدم
دوستانی که محدودیت و یا کندی سرعت دارن APN هاشو ی چک کنن بدون ------ فقط از MCINET و IPV6+IPV4 استفاده شده باشه و تو مناطق دیگه هم تست کنن
منم در خطم محدوديتى نديدم و ى ماهه 2-7 دارم حدود250 گيگ دانلود زدم و ى هفته دگه بستم تموم مى شه و1-11 رو مى خوام بخرم و تست کنم
بامودم مى شه apn و پورت ها رو چک کرد!؟
MMDFullHD
13-08-2017, 17:54
منم در خطم محدوديتى نديدم و ى ماهه 2-7 دارم حدود250 گيگ دانلود زدم و ى هفته دگه بستم تموم مى شه و1-11 رو مى خوام بخرم و تست کنم
بامودم مى شه apn و پورت ها رو چک کرد!؟
اره با مودمم میشه تنظیمات خاصی نیست اما به شخصا کسایی رو دیدم که گفتن کندی سرعت دارن
نگو وقتی سیمکارت رو انداختن تنظیمات قدیمی که اس ام اس شده واسشون رو ذخیره کردن که پر و کسی و یه سری تنظیمات داشته که خراب کرده سرعتشون رو بهتره دستی وارد شه!
sasan.69
13-08-2017, 18:00
اره با مودمم میشه تنظیمات خاصی نیست اما به شخصا کسایی رو دیدم که گفتن کندی سرعت دارن
نگو وقتی سیمکارت رو انداختن تنظیمات قدیمی که اس ام اس شده واسشون رو ذخیره کردن که پر و کسی و یه سری تنظیمات داشته که خراب کرده سرعتشون رو بهتره دستی وارد شه!
به دستى بودن تنظيمات فکر نکرده بودم!!! بله ممکنه همينم باشه....
بطورکلی حداقل براى من همراه اول خيلى بصرفه تره و سرعتم فوق العادست ايرانسل خراب کرده و خيلى وقته بسته نزدم
خوب دقیقا محدودیت یعنی چی
مثلا سرعت چقدر باشه محدود شده حساب میشه
اینجا فقط باند ٣ اونم فکر کنم ١٠ مگاهرتز کلا ٢٠ مگ بیشتر میتونه در عمل بده
بسته یکساله 120 گیگ 199 تومن همراه اول رو میخوام بگیرم نمیذاره خط رو بیشتر از 100 تومن شارژ کنم میگه اعتبار بیشتر از حد مجاز!
کسی همچین مشکلی داشته؟ چیکار میشه کرد؟
تو ى شب هشتاد گيگ!؟
بله. 10 ساعت زمان دانلود هست تازه من راس 1 هم شروع نکردم، سرعت هم نوسان داشت در غیر این صورت با بسته 1 تا 11 راحت بالای 100 گیگابایت میتونید دانلود کنید
sasan.69
13-08-2017, 20:01
بله. 10 ساعت زمان دانلود هست تازه من راس 1 هم شروع نکردم، سرعت هم نوسان داشت در غیر این صورت با بسته 1 تا 11 راحت بالای 100 گیگابایت میتونید دانلود کنید
ولى ى حسى مى گه رو 1تا11 محدوديته!!!!!
MMDFullHD
13-08-2017, 22:21
خوب دقیقا محدودیت یعنی چی
مثلا سرعت چقدر باشه محدود شده حساب میشه
اینجا فقط باند ٣ اونم فکر کنم ١٠ مگاهرتز کلا ٢٠ مگ بیشتر میتونه در عمل بده
دقیقا همون باند 3 هم کلی روش بار ترافیکی کلا محدود میکنه اما محل ما با انتن خراب 20 مگ رو باند 3 با پهنای 15 میده
دقیقا همون باند 3 هم کلی روش بار ترافیکی کلا محدود میکنه اما محل ما با انتن خراب 20 مگ رو باند 3 با پهنای 15 میده
الان اگر ٢٠ تا بده محدود نیست یعنی
نسبت به باند و فرکانس و تعداد و ترافیک مصرف کننده ها
می خوام کلا سیم کارت خودم رو تست کنم ببینم محدودیت داره یا نه
ShadowDragon
13-08-2017, 22:39
اگه دایمی هستی مراقب باش چون احتمالا مصرف منصفانست ،
sasan.69
14-08-2017, 03:15
بسته نامحدود یک ماهه 2-7
Sponge-BoB
14-08-2017, 08:06
بسته نامحدود یک ماهه 2-7
اینم محدودیت دانلود 20 گیگ داره؟؟
MMDFullHD
14-08-2017, 08:28
نه کاملا نامحدوده !
دوم ارزون تر هم هست!
سوم بسته هاش بصورت ماهیانه و هفتگی واسه شبانه وجود داره!
sasan.69
14-08-2017, 10:41
نه هيچ محدوديتى نداره و تا بحال نديدم، نمى دونم چرا دوستان مى گن محدوديت داره من از 27 تير تا الان که دو س روز دگه ب اتمام مى رسه بيش از 250 گيگ دانلود کردم محدوديتى نديدم
بارها گفته شده بسته شبانه یعنی یکشب 2-7 محدودیت 20 گیگ داره و بیش از اون از شارژ با نرخ آزاد کم میکنه. اما بسته های شبانه دیگر از جمله ماهانه محدودیتی ندارند. اون بسته یکشب 1-11 هم کسی تابحال اعلام نکرده محدودیتی داشته تا 70-80 گیگ هم باهاش دانلود شده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
and-roid2
14-08-2017, 19:03
مدتی هست که همراه اول شروع به تجهیز دکل های شهر ما به باند 7 کرده :
قبل از این هم لینک سایت ها رو فیبر کرده بود که اقدام مثبتی هست.
mostafa_2050
15-08-2017, 02:22
محدودیت سرعت در بسته های نا محدود شبانه انگار به 256کلیو بایت محدود شده واقعا متاسفم برای همراه اول
saeed9009
15-08-2017, 08:32
همراه اول اس ام اس فعالسازی iMessage و Facetime رو باز کرده و دوستان متنونن فعال کنن. فقط یکبار هزینه 140 تومنی SMS به انگلستان تو صورتحساب میاد .
daryagame
15-08-2017, 16:39
محدودیت سرعت در بسته های نا محدود شبانه انگار به 256کلیو بایت محدود شده واقعا متاسفم برای همراه اول
آیا این برای همه اعمال شده یا برخی شهرها و خطوط؟
hamed619
15-08-2017, 16:47
خدا لعنتشون کنه اخه با 256 چیکار میشه کرد رفتیم پول مودم دادیم الکی :n03::n03::n03:
خدا لعنتشون کنه اخه با 256 چیکار میشه کرد رفتیم پول مودم دادیم الکی :n03::n03::n03:
چند مدت شبانه میزدی که الان محدود شدی ؟
الان به نظرتون اون سیمکارت LTE همراه اولم رو که روی 3G مونده رو برم دوباره عوض کنم ..؟؟؟. شاید اینا منظورشون اینه که 2 بار عوض شه تا خوب شه و 2 بار پول بگیرن ! :n02:
mostafa_2050
15-08-2017, 22:22
سرعت بسته های نامحدود شبانه محدود شده دوستان هم تایید میکنند؟
mostafa_2050
15-08-2017, 22:24
سرعت بسته های نامحدود شبانه محدود شده دوستان تایید می کنند
mostafa_2050
15-08-2017, 22:26
دوستان عزیز شما اول بسته الفا رو فعال کنید و بعدش نیترو رو فعال کنید ببینید چه تغیری در سرعتتون ایجاد میشه
farshad0123
15-08-2017, 22:57
الان کسی هست که سیمکارتش فورجی نباشه(عادی باشه) ولی سرعتشبانش محدود شده باشه رو 256؟؟؟؟؟؟؟؟چون من دقیقا از وقتی که سیمکارتمو فورجی کردم سرعت شبانه محدود شد
MMDFullHD
15-08-2017, 23:16
سرعت بسته های نامحدود شبانه محدود شده دوستان تایید می کنند
خیر
محدودیت ها احتمالا بسته به مناطق و یا دلایل دیگه اس
من فعلا 400 500 گیگ دانلود کردم فعلا شبانه هیچی محدود نشده!
Le0nard0
16-08-2017, 00:56
برای ثبت در تاریخ
از سنگ ناله خیزد .
ایرانول در رقابت با چاخان اول بسته بلند مدت جدید داده .. 5 هزار تومن ارزووووووووووون تر !!!! :n08:
انقدر خوشم میاد این دوتا با هم دعوا می کنن !!!! :n08::n08:
قیافه صدوقی الان دیدن داره .... :n25::n08:
سلام
راستی همراه من چرا امروز کنتور مصرف بسته نمی اندازه .... بستم مصرف نمی شه :n02:
ایرانول در رقابت با چاخان اول بسته بلند مدت جدید داده .. 5 هزار تومن ارزووووووووووون تر !!!! :n08:
انقدر خوشم میاد این دوتا با هم دعوا می کنن !!!! :n08::n08:
قیافه صدوقی الان دیدن داره .... :n25::n08:
البته این رو هم در نظر بگیرین که الان با شارژهای تخفیف دار ایرانسل براحتی این بسته رو به قیمت 156 هزارتومان و بدون مالیات می تونین فعال کنین اما بسته همراه اول را نهایتا با ده درصد تخفیف میشه فعال کرد چون شارژ همراه اول به نسبت ایرانسل کمیاب تره. همچنین پوشش ایرانسل خیلی بیشتره و حتی تو شهرهای کوچک یا روستاهایی که فورجی نیست اغلب به تری جی دسترسی هست هر چند که ظاهرا ایرانسل به خاطر ترافیک بالای کاربران یا کمبود پهنای باند در هفته های اخیر روی فورجی در ساعات اوج ترافیک با کاهش سرعت روبرو شده. همراه اول فعلا شبکه خلوتی داره اما زیر بار هجوم کاربران میتونه زمینگیر بشه اما ایرانسل با توجه به پیشرو بودن تقریبا باگ های شبکه اش در اومده و فقط مسأله اصلیش مدیریت پهنای باند و ترافیک کاربران هستش.
اینجا اگر کسی سیم کارت اعتباری و دائمی همراه اولش رو تعویض کرده لطفن بگه هزینه اش چقدره و این بسته های 15 گیگ و 20 گیگ چه جوری فعال میشه و اون یوسیم هدیه ای هم که میگن به صورت پستی به نشونی مشترکانی که در محدوده فورجی و فورجی پلاس هستند ارسال میشه کسی تا به حال دریافت کرده یا نه؟
Hapoofesgeli
17-08-2017, 07:20
البته این رو هم در نظر بگیرین که الان با شارژهای تخفیف دار ایرانسل براحتی این بسته رو به قیمت 156 هزارتومان و بدون مالیات می تونین فعال کنین اما بسته همراه اول را نهایتا با ده درصد تخفیف میشه فعال کرد چون شارژ همراه اول به نسبت ایرانسل کمیاب تره. همچنین پوشش ایرانسل خیلی بیشتره و حتی تو شهرهای کوچک یا روستاهایی که فورجی نیست اغلب به تری جی دسترسی هست هر چند که ظاهرا ایرانسل به خاطر ترافیک بالای کاربران یا کمبود پهنای باند در هفته های اخیر روی فورجی در ساعات اوج ترافیک با کاهش سرعت روبرو شده. همراه اول فعلا شبکه خلوتی داره اما زیر بار هجوم کاربران میتونه زمینگیر بشه اما ایرانسل با توجه به پیشرو بودن تقریبا باگ های شبکه اش در اومده و فقط مسأله اصلیش مدیریت پهنای باند و ترافیک کاربران هستش.
مدیریت پهنای باند و ترافیک یه ماه، دو ماه، یه سال، دو سال... یه قرن گذشته اینا نمیتونن min سرعت رو بالا ۲ مگابیت نگه دارن رو cat 6!! حالا بیا هر روز یه بسته حذف کن اضافه کن ۲ تومن ارزون گرون کن، مودم چینی بیار، ببر، تو نمایشگاه ۱گیگیابیت تست کن یا ۱۰۰ پتابایت هی... انگار مثلا قراره کاربرا نصف شن یا خدا پهنای باند بده بهشون یا مثلا ظرفیت فرکانسا یهو نامحدود شه براشون...
mohammad_1992
17-08-2017, 11:26
الان کسی هست که سیمکارتش فورجی نباشه(عادی باشه) ولی سرعتشبانش محدود شده باشه رو 256؟؟؟؟؟؟؟؟چون من دقیقا از وقتی که سیمکارتمو فورجی کردم سرعت شبانه محدود شد
نه سیمکارت های قدیمی رو نمیتونه محدود کنه - من میانگین سرعتم 2 مگابایت هست
mohammad_1992
17-08-2017, 11:30
نه هيچ محدوديتى نداره و تا بحال نديدم، نمى دونم چرا دوستان مى گن محدوديت داره من از 27 تير تا الان که دو س روز دگه ب اتمام مى رسه بيش از 250 گيگ دانلود کردم محدوديتى نديدم
عزیز تو یک ماه 250 گیگ درسته ؟
خب ما میگیم روزانه 20 گیگ - شما نصف این هم دانلود نکردید معلومه محدود نمی شید
sasan.69
17-08-2017, 11:44
عزیز تو یک ماه 250 گیگ درسته ؟
خب ما میگیم روزانه 20 گیگ - شما نصف این هم دانلود نکردید معلومه محدود نمی شید
بله ولى دوماه پيش حدود 700 گيگ مصرف داشتم اما سرعتم افت نکرد!
majid722
17-08-2017, 22:15
سلام دوستان میگم سرعت 4جی همراه اول محدودیتش برطرف نشده ؟
hamed619
18-08-2017, 00:52
من تهرانم محدود نشده بود 1.5 تا 2 مگ سرعتش
من سیمکارت عوض کردم به یوسیم تا الان هم محدود نشدم سرعتم میانگین رو2 مگابایت هست گاهی اوقال تا 8 مگابایت هم میره رو فورجی
matr!x_2008
18-08-2017, 13:03
هنوزم باید بسته الفا پلاس داشته باشیمم تا شبکه بره رو 4g یا مثل ایرانسل خودش میره؟
من سیمکارت عوض کردم به یوسیم تا الان هم محدود نشدم سرعتم میانگین رو2 مگابایت هست گاهی اوقال تا 8 مگابایت هم میره رو فورجی
منم خیلی وقته سیمم رو به یو سیم تغییر دادم اصلا وابدا همچین چیزی که بعضی از دوستان میگن رو تا حالا ندیدم همیشه چه شب و چه روز سرعتم عالی هست منطقمون هم شلوغه.
هنوزم باید بسته الفا پلاس داشته باشیمم تا شبکه بره رو 4g یا مثل ایرانسل خودش میره؟<br>
<br>نه هیچ احتیاجی به بسته نداره خودش همیشه فورجی هست.برای من که همیشه خودش وصل میشه به فورجی چه بسته باشه یا نباشه.
daryagame
18-08-2017, 13:29
متاسفانه شبها تا ساعت 3-4 صبح سرعت افتضاحه. بعدش بهتر میشه میره روی 1 مگ. (بسته 1 تا 11 نامحدود)
سیم کارت هم 4جی هست.
دوستان راهکاری چیزی دارین؟
متاسفانه شبها تا ساعت 3-4 صبح سرعت افتضاحه. بعدش بهتر میشه میره روی 1 مگ. (بسته 1 تا 11 نامحدود)
سیم کارت هم 4جی هست.
دوستان راهکاری چیزی دارین؟
به محدوده 1000 خوش آمدید
95 درصد کاربران رو محدود کرده
این تبلیغ محدوده 1000 که میگن اینه دیگه
در اصل محدودیت 1000 کیلوبیت درثانیه هست چاخانی تبلیغ می کنه توی صدا سیما
بعد هر کی اون طوری کجی موتور سواری کنه می ره اون دنیا
کلا الان همراه اول قشنگ داره به ما ریشخند میزنه .. :n29:
ase_pase
18-08-2017, 19:33
سلام یک مشکلی دارم :
سیم کارت اعتباری همراه اول گفتم و usim هم گرفتم. منطقه ای که هستم سیم کارت دائمی به خوبی 4g میگیره اما این سیم کارت هرکاری میکنم با مودم فقط 3g میگیره و وفتی روی حالت 4g only میزارم هیچی نمیگیره...
راهی دارین که درستش کنم ؟
راستی سیم کارت Usim همونی هستش که قسمت طلاییش کوچیک تر از سیم کارت های عادی هستش دیگه ؟ :دی
سلام یک مشکلی دارم :
سیم کارت اعتباری همراه اول گفتم و usim هم گرفتم. منطقه ای که هستم سیم کارت دائمی به خوبی 4g میگیره اما این سیم کارت هرکاری میکنم با مودم فقط 3g میگیره و وفتی روی حالت 4g only میزارم هیچی نمیگیره...
راستی سیم کارت Usim همونی هستش که قسمت طلاییش کوچیک تر از سیم کارت های عادی هستش دیگه ؟ :دی
دوست عزیز یکی از سیمکارت های lte همراه اول من اینطوری هست فقط 3g هست .. کاری نتونستم براش بکنم تا حالا ... اگه کسی می دونه بگه
راه حلی که به طور کلی به فکر من رسید :
نزدیک 10 الی 12 تا سیمکارت lte گرفتم فکر کنم 2 تاش تاش درسته و محدودیت نداره توی همون منطقه و با همون مودم و تلفن همراه
بقیه همه محدوده :weird::n34:
متاسفانه شماره اصلیم محدود بود ترابرد کردم به اپراتور دیگه :n30::n27:
کلا ترابرد هم همراه اول اذیت می کنه باید پشتکار داشته باشی تا موفق بشی:n02:
واقعا کسی سر از کار همراه اول در نمی یاره ... کارمنداش هم عقده ای ان فقط بازیت می دن می گن سیمکارت درسته ...
کارمندش سیمکارت رو گذاشت توی سیم تست گفت درسته به سلامت :n30:
سلام یک مشکلی دارم :
راستی سیم کارت Usim همونی هستش که قسمت طلاییش کوچیک تر از سیم کارت های عادی هستش دیگه ؟ :دیسلام
هر سیمکارتی که قسمت طلایی کوچیک بود که یوسیم نیست من خودم دارم سیمکارت چندماه پیش گرفتم ولی یوسیم نیست قسمت طلایی هم کوچیکه :)
سیم کارت های یوسیم سه پانچه هستن و روی جلدشون نوشته LTE و عمدتا رنگشون آبی هست .
bahman_0121
19-08-2017, 08:02
هیچ محدودیتی در کار نیست برای منم مشکل سرعت داشت کلا رو 300 بود
الان تغییر فرکانس باند دادم و سرعتم رو 3جی فعلا 2800 هست
هیچ محدودیتی در کار نیست برای منم مشکل سرعت داشت کلا رو 300 بود
الان تغییر فرکانس باند دادم و سرعتم رو 3جی فعلا 2800 هست
برای منهم در منزل سرعت 3g بیشتر از 4g هست. همراه اول بعضی جاها اینطور هست از کسان دیگری هم شنیدم
سلام
هر سیمکارتی که قسمت طلایی کوچیک بود که یوسیم نیست من خودم دارم سیمکارت چندماه پیش گرفتم ولی یوسیم نیست قسمت طلایی هم کوچیکه :)
سیم کارت های یوسیم سه پانچه هستن و روی جلدشون نوشته LTE و عمدتا رنگشون آبی هست .
برای منهم در منزل سرعت 3g بیشتر از 4g هست. همراه اول بعضی جاها اینطور هست از کسان دیگری هم شنیدم
بستگی به مکان نداره ... من توی 1 مکان سیمکارت محدود و نامحدود و فقط 3g دارم
روی سیمکارت هم نوشته LTE آبی پر رنگ اونی که فقط 3g میشه که با اونایی که 4g دارم یکیه
ما نباید به خودمون شک کنیم
واقعا مشکل از حمار اول هست :n30:
سلام یک مشکلی دارم :
یه بسته آلفا پلاس بخر روزانه بعد تست کن اگه سیم کارتت ۴جی باشه ممکن هست احتیاج به بسته آلفا پلاس داسته باشی واسه ۴جی
mobile-1199
19-08-2017, 19:33
یه ربع پیش اس ام اس اومد که بسته خوشامد 1000 گیگ اینترنت و 1000 پیام و فلان و فلان فعال شد به مدت یک هفته !! خدا میدونه این دفعه چه جوری میخوان جیبمو خالی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه قضیش چیه ؟ واقعا الان یه هفته نت مفت دادن ؟ اون وقت سرعت به چه صورته ؟ محدود شده رو 8 مگ یا مثل الفا + ــــه ؟
Sponge-BoB
20-08-2017, 07:47
دوستان،لطفا درخواست بسته نامحدود 6 تا 12 ظهر بدید.از شبانه 2 تا 7 بهتره!شبانه کلا قطع و وصل میشه!
italodance
20-08-2017, 08:16
دوستان،لطفا درخواست بسته نامحدود 6 تا 12 ظهر بدید.از شبانه 2 تا 7 بهتره!شبانه کلا قطع و وصل میشه!
6 تا 12 نامحدود نیست که کجا؟
Sponge-BoB
20-08-2017, 08:22
6 تا 12 نامحدود نیست که کجا؟
منظورم اینه یه درخواست برای اضافه کردن 6تا 12 برای همراه اول بفرستید!یه هفتس شبانه هیچ دانلود نمیشه،بخاطر قطع و وصلی زیاد!
mojtaba318
20-08-2017, 10:55
یه ربع پیش اس ام اس اومد که بسته خوشامد 1000 گیگ اینترنت و 1000 پیام و فلان و فلان فعال شد به مدت یک هفته !! خدا میدونه این دفعه چه جوری میخوان جیبمو خالی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه قضیش چیه ؟ واقعا الان یه هفته نت مفت دادن ؟ اون وقت سرعت به چه صورته ؟ محدود شده رو 8 مگ یا مثل الفا + ــــه ؟
من یه هفته استفاده کردم خدایی محدود نکرد اصلا ، همش دانلود بین 4 مگ 5 مگ بود برعکس ایرانسل که بعد یک گیگ محدودکرد به 256
mobile-1199
21-08-2017, 00:02
من یه هفته استفاده کردم خدایی محدود نکرد اصلا ، همش دانلود بین 4 مگ 5 مگ بود برعکس ایرانسل که بعد یک گیگ محدودکرد به 256
تایید میشه !! دیشب از ساعت 3 تا 11 صبح نزدیک 71 گیگ دانلودم شد خدا رو شکر !
فکر کنم کم کم بزنم تو این کار که هر هفته یه سیم کارت جدید بگیرم و 11-12 تومن شارژش کنم تا این بسته رو بده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری هر هفته 1000 گیگ حجم فوق مفت میاد دستم !
فعلا که خدا رو شکر سرعتش خوبه . انشالله همین طور ادامه داشته باشه که بتونم ارشیوم رو کامل کنم :n12:
فکر کنم کم کم بزنم تو این کار که هر هفته یه سیم کارت جدید بگیرم و 11-12 تومن شارژش کنم تا این بسته رو بده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری هر هفته 1000 گیگ حجم فوق مفت میاد دستم !
فعلا که خدا رو شکر سرعتش خوبه . انشالله همین طور ادامه داشته باشه که بتونم ارشیوم رو کامل کنم :n12:
خسته نباشی داداش
انشا الله آرشیو کامل شد خبر بدین بقیه استفاده کنن [emoji3]
soroushpayne
21-08-2017, 00:34
سلام دوستان
برای فعال شدن 4G همراه اول حتما باید بسته داشته باشیم ؟؟ بدون بسته 4G نمیشه ؟؟
saeeddeeas
21-08-2017, 01:54
کسی میدونه قضیش چیه ؟ واقعا الان یه هفته نت مفت دادن ؟ اون وقت سرعت به چه صورته ؟ محدود شده رو 8 مگ یا مثل الفا + ــــه ؟استفاده کن نامحدود هست برای من تا 60 مگ می ره سرعت مشکلی نداره
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
saeeddeeas
21-08-2017, 01:56
فعلا که خدا رو شکر سرعتش خوبه . انشالله همین طور ادامه داشته باشه که بتونم ارشیوم رو کامل کنم :n12:روی هر کد ملی فقط یک بار این بسته فعال میشه
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
همراه اول تهران جایی که ایرانسل آشغاله
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
amirbrad
21-08-2017, 10:27
سلام یک مشکلی دارم :
دوست عزیز یکی از سیمکارت های lte همراه اول من اینطوری هست فقط 3g هست .. کاری نتونستم براش بکنم تا حالا ... اگه کسی می دونه بگه
راه حلی که به طور کلی به فکر من رسید :
نزدیک 10 الی 12 تا سیمکارت lte گرفتم فکر کنم 2 تاش تاش درسته و محدودیت نداره توی همون منطقه و با همون مودم و تلفن همراه
بقیه همه محدوده :weird::n34:
متاسفانه شماره اصلیم محدود بود ترابرد کردم به اپراتور دیگه :n30::n27:
کلا ترابرد هم همراه اول اذیت می کنه باید پشتکار داشته باشی تا موفق بشی:n02:
واقعا کسی سر از کار همراه اول در نمی یاره ... کارمنداش هم عقده ای ان فقط بازیت می دن می گن سیمکارت درسته ...
کارمندش سیمکارت رو گذاشت توی سیم تست گفت درسته به سلامت :n30:
این مشکل من با سیم اصلی دایمی داشتم با اعتباری خیر
اوایل دایمی وصل میشه فورجی .بعدش به تری جی و بعدش کلا دیتا نمیگیرفت اما همون منطقه اعتباری بدون بسته وصل میشد! زنگ که میزدم اپراتور میگفت برو تست سیمکارت بده که نرفتم.
خلاصه دیروز شانسی امتحان کردم دایمی بدون بسته وصل شد! اعتباری هنوز امتحان نکردم شاید اونو حالا قطع کردن!
در کل سیستم عجیبیه و مشخصه خودشون عمدا قطع میکنن و ربطی به خرابی سیمکارت نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
amirbrad
21-08-2017, 10:45
دوستان یه سوال
اگر بسته از طریق نرم افزار همراه من انتخاب کنیم با توجه به اینکه سیمکارت دایمی باشه ایا میاد رو قبض یا گزینه پرداخت از درگاه داره؟
mojtaba318
21-08-2017, 12:11
فقط یه اما داره هااا اونا زرنگ ترن نوشته براهر کد ملی فقط یه بار حتی دویس تام سیمکارت بگیره باید بری سمت این که کارت ملی های خونوادرو جم کنی:n02::))
Hapoofesgeli
21-08-2017, 13:48
این مشکل من با سیم اصلی دایمی داشتم با اعتباری خیر
اوایل دایمی وصل میشه فورجی .بعدش به تری جی و بعدش کلا دیتا نمیگیرفت اما همون منطقه اعتباری بدون بسته وصل میشد! زنگ که میزدم اپراتور میگفت برو تست سیمکارت بده که نرفتم.
خلاصه دیروز شانسی امتحان کردم دایمی بدون بسته وصل شد! اعتباری هنوز امتحان نکردم شاید اونو حالا قطع کردن!
در کل سیستم عجیبیه و مشخصه خودشون عمدا قطع میکنن و ربطی به خرابی سیمکارت نداره.
بابا چه عمدی اینا روحشون هم خبر نداره این سیستمشون چجوری کار میکنه، من اینجا هر سایتی رو باز میکنم با پینگ و سرعت عالی ولی سایت خود همراهاول بدون vpn به هیچ وجه باز نمیشه :n02:
ehsanehsan007
21-08-2017, 14:59
به صرفه ترین بسته اینترنت همراه کشور از همراه اول(یکساله)
به صرفه ترین مال ایرانسل هست دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
به صرفه ترین مال ایرانسل هست دوست عزیز
واقعا همراه اول فقط تبلیغات خوبی داره
ehsanehsan007
21-08-2017, 16:24
به صرفه ترین مال ایرانسل هست دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حق با شماست...ولی من این بسته رو تو سایت ایرانسل پیدا نکردم فک کنم فقط تو اپش گذاشته....البته چهار تومن دیگه زیاد مهم نیس:n02:
ehsanehsan007
21-08-2017, 16:29
واقعا همراه اول فقط تبلیغات خوبی داره
هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارند
amirbrad
21-08-2017, 18:39
دوستان یه سوال
اگر بسته از طریق نرم افزار همراه من انتخاب کنیم با توجه به اینکه سیمکارت دایمی باشه ایا میاد رو قبض یا گزینه پرداخت از درگاه داره؟
دوستان یعنی کسی تا حالا برای خط دایمی بسته فعال نکرده که این مورد اطلاع داشته باشه!
fanoostalaei
21-08-2017, 18:40
این بسته ها رو ایرانسل تازه رو کرد :|
فقط برای رو کم کنی :n02: و مشتری جمع کردن
mobile-1199
21-08-2017, 21:03
سلام دوباره
یکی از عزیزان سیم کارت اعتباری 3g ـش رو تبدیل کرد به 4g امروز .
خواستم ببینم به ایشون هم این بسته 1000 گیگ میتونه تعلق بگیره در صورتی که تا الان نداشته باشن ؟ یا فقط برای شماره های جدیده ؟
دوستان یعنی کسی تا حالا برای خط دایمی بسته فعال نکرده که این مورد اطلاع داشته باشه!
تا مقدار اعتبار روی قبض میاد من چند بار فعال کردم که روی قبض اومد
mojtaba318
21-08-2017, 23:43
سلام دوباره
خواستم ببینم به ایشون هم این بسته 1000 گیگ میتونه تعلق بگیره در صورتی که تا الان نداشته باشن ؟ یا فقط برای شماره های جدیده ؟
نه فقط به جدید و ترابرد. به اینا فقط 15گیگ میده
دوستان یه سوال
منکه بسته شبانه میگرفتم میومد رو صورت حسابم یعنی همون قبص
happyfeat
22-08-2017, 19:45
نه فقط به جدید و ترابرد. به اینا فقط 15گیگ میده
دوست من چطور اون بسته هدیه را فعال کردید. من سیمکارتم را به همراه اول ترابرد کردم سه روز پیش امروز هم اعتبار خط رو به 10 هزار تومان رسوندم اما فعلا چیزی برام فعال نشده. باید کار خاصی بکنم!!!؟
دوست من چطور اون بسته هدیه را فعال کردید. من سیمکارتم را به همراه اول ترابرد کردم سه روز پیش امروز هم اعتبار خط رو به 10 هزار تومان رسوندم اما فعلا چیزی برام فعال نشده. باید کار خاصی بکنم!!!؟
فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.
EDWARD WHITE
24-08-2017, 14:10
مشکل همراه اول اینه که بعد از مدتی سیمکارت شما محدود میشه و عملا یک سال باید با این عقب افتاده سر کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون ایرانسل می گیرم البته از اون هم اصلا دل خوشی ندارم
amirbrad
24-08-2017, 16:20
دوستان این بسته های رزرو شده همراه اول چطوری حذف کنیم اگر اصلا نخوایم بعدشم بسته فعلی چطوری حذف کنیم ۳۰ روزست نصف قیمت سایتهای داخلی هیچ بسته دبگه ایی نمیشه فعال کرد تا این تموم نشه! عجب سیستم مزخرفی داره همراه اول.
soroori2
24-08-2017, 16:25
سلام دوباره
جریان این بسته 1000 گیگ چیه ؟
EDWARD WHITE
24-08-2017, 16:33
دوستان این بسته های رزرو شده همراه اول چطوری حذف کنیم اگر اصلا نخوایم بعدشم بسته فعلی چطوری حذف کنیم ۳۰ روزست نصف قیمت سایتهای داخلی هیچ بسته دبگه ایی نمیشه فعال کرد تا این تموم نشه! عجب سیستم مزخرفی داره همراه اول.
همراه اول به شدت شووووووووووووووووت هست توی زمینه نرم افزاری
اینو گذاشته که دوباره اتوماتیک پول کم کنه از دائمی ها
قسمت لغو تمدید خودکار رو توی همراه من و یا کد ussd بزن
amirbrad
24-08-2017, 16:42
همراه اول به شدت شووووووووووووووووت هست توی زمینه نرم افزاری
اینو گذاشته که دوباره اتوماتیک پول کم کنه از دائمی ها
قسمت لغو تمدید خودکار رو توی همراه من و یا کد ussd بزن
میزنم حذف نمیکنه فقط میشه بسته دیگه جایگزینش کنه اونم برای رزرو بعد از بسته فعلی! الان بسته فعلیم پول ازاد کم میکنه نمیتونم ازش استفاده کنم باید یکماه صبر کنم تا تموم بشه ! وقت رفتن به دفتر خدمات ثابت هم ندارم برای پیگیری. مجبورم صبر کنم تموم بشه تا اون موقع فقط ترسم اینه بسته های رزروی که بعد از بسته فعلی دارم میگیرم و عوض میکنم همشو حساب کنه بجای اخرین بسته رزرو!
Golbarg01
24-08-2017, 17:55
اپلیکیشنی مشابه لنز ایرانسل هست برای همراه اول؟
که ترافیک پخش زنده رایگان داشته باشه
fanoostalaei
24-08-2017, 18:02
اپلیکیشنی مشابه لنز ایرانسل هست برای همراه اول؟
که ترافیک پخش زنده رایگان داشته باشه
aio
بهتر از اونم هست @
ترافیک رایگان های وب پیشگامان آسیاتک همراه اول
میزنم حذف نمیکنه فقط میشه بسته دیگه جایگزینش کنه اونم برای رزرو بعد از بسته فعلی! الان بسته فعلیم پول ازاد کم میکنه نمیتونم ازش استفاده کنم باید یکماه صبر کنم تا تموم بشه ! وقت رفتن به دفتر خدمات ثابت هم ندارم برای پیگیری. مجبورم صبر کنم تموم بشه تا اون موقع فقط ترسم اینه بسته های رزروی که بعد از بسته فعلی دارم میگیرم و عوض میکنم همشو حساب کنه بجای اخرین بسته رزرو!
نهایتش اگه نتوانستید زنگ بزنید پشتیبانی از اپراتور بخواید براتون حذف میکنه
amirbrad
24-08-2017, 18:44
نهایتش اگه نتوانستید زنگ بزنید پشتیبانی از اپراتور بخواید براتون حذف میکنه
اپراتور صحبت کردم میگه نمیشه حذف کرد بخصوص الفا پلاس باشه میگه با مدارک برو دفتر خدمات! یعنی الفا میشه حذف کرد پلاس نمیشه؟! اخه این چه سیستمیه[emoji52]
mobile-1199
24-08-2017, 19:04
امروز از خونه زدم بیرون تا ببینم نزدیک ترین دکل کدومه . از نرم افزار open signal هم استفاده کردم برای دیدن دکل های روی نقشه ، ولی چشمتون روز بد نبینه نزدیک هر کدوم شدم انتنم بهتر نشد که هیچ، ضعیف تر هم شد :))
سه تا دکل رو تونستم ازشون عکس بگیرم . عزیزان میتونید بگید مشکل از کجا بوده و کدومشون مربوط به 4g همراه اوله ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Golbarg01
24-08-2017, 19:44
aio
بهتر از اونم هست @
ترافیک رایگان های وب پیشگامان آسیاتک همراه اول
تو توضیحاتش در مایکت نوشته ترافیک رایگان برای مشترکین اسیاتک و پارس انلاین و پیشگامان و فن اوا
چیزی از همراه اول ننوشته
ضمنا نوشته فقط برای افرادی که اشتراک ایو خریده باشن رایگانه
و کاملا رایگان نیست
fanoostalaei
24-08-2017, 19:54
تو توضیحاتش در مایکت نوشته ترافیک رایگان برای مشترکین اسیاتک و پارس انلاین و پیشگامان و فن اوا
چیزی از همراه اول ننوشته
ضمنا نوشته فقط برای افرادی که اشتراک ایو خریده باشن رایگانه
و کاملا رایگان نیست
نوشته های سایتش رو بخونید
در ضمن پخش رایگان فقط برای بعضی فیلم هاست و برای پخش زنده
همه چیز رو رایگان بده از کجا درامد زایی کنه پس ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Golbarg01
24-08-2017, 20:29
نوشته های سایتش رو بخونید
در ضمن پخش رایگان فقط برای بعضی فیلم هاست و برای پخش زنده
همه چیز رو رایگان بده از کجا درامد زایی کنه پس ؟
منم برای پخش زنده منظورم بود
چون تو سایتش مبهم توضیح داده بود معلوم نبود برای کدوم سرویس ها رایگانه برای کدوم نیست
matr!x_2008
24-08-2017, 21:33
بسته های شبانه که از *1000# خرید کنیم روی فورجی هست یا باید یه بسته الفا پلاسم بگیریم که فور جی شه؟
and-roid2
24-08-2017, 23:14
بسته های شبانه که از *1000# خرید کنیم روی فورجی هست یا باید یه بسته الا پلاسم بگیریم که فور جی شه؟
فورجی هست...
بسته های شبانه که از *1000# خرید کنیم روی فورجی هست یا باید یه بسته الا پلاسم بگیریم که فور جی شه؟
روی 4G هست و نیاز به بسته دیگه ای نداره
hamid2134
25-08-2017, 08:17
هنوزم بسته های نامحدود شبانه داره ؟
پلاس
سیگنال
پلاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.