مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
باید فقط گفت زااااررررت
منی که گیم بازی میکنم با این اپدیت های 10 الی 15 گیگی چه کار کنم :n03: هر چی طرح بود حذف کردن هم همراه اخر و هم ایرانسل (ایرانخل)
تازه شعارهاشونم بر اساس اینترنت میدن خاک برسرا:n34:
meysam2578
23-06-2017, 09:07
منی که گیم بازی میکنم با این اپدیت های 10 الی 15 گیگی چه کار کنم :n03: هر چی طرح بود حذف کردن هم همراه اخر و هم ایرانسل (ایرانخل)
تازه شعارهاشونم بر اساس اینترنت میدن خاک برسرا:n34:
ایرانچل بگی بهتره
Sponge-BoB
23-06-2017, 09:25
دوستان،لطفا نسبت به حذف بسته های نامحدود اپراتورها شکایت کنید،هرچه بیشتر باشیم بهتره.(هر چند به ت.. چپشونم نیست)
meysam2578
23-06-2017, 09:41
دوستان،لطفا نسبت به حذف بسته های نامحدود اپراتورها شکایت کنید،هرچه بیشتر باشیم بهتره.(هر چند به ت.. چپشونم نیست)
خب آخه مساله اینه که این سایتی که شما دادی خودش باعث و بانی حذف نامحدودهاست . تنظیم مقررات این مصوبه رو داده
Sponge-BoB
23-06-2017, 09:59
خب آخه مساله اینه که این سایتی که شما دادی خودش باعث و بانی حذف نامحدودهاست . تنظیم مقررات این مصوبه رو داده
خب منم هدفم همینه که ببینن چرا دستور حذف دادن
greatpouya
23-06-2017, 10:51
باید فقط گفت زااااررررت
نکنه تو هم حقوق بگیر اپراتورایی
چقدی هست؟
شاید بتونم بیشترشو واست خیرات کنم کارت راه بیافته
MOHAMMAD2010
23-06-2017, 18:24
دوستان تو منطقه ما 2g همراه اول پوشش خوبی نداره ( 3g و 4g که بماند )
به طوری که وقتی گوشی رو لب پنجره میاریم انتن خوب میشه ولی وقتی تو خونه هستیم انتن خیلی بده ( بعضی وقتا فقط 1 خط یا 2 خط انتن داریم )
حتی شده کسی زنگ زده و پیام مخاطب در دسترس نیست رو شنیده
منطقه ما تو این چند ساله پر اپارتمان شده و من احساس میکنم تو دکل تغییری ندادن چون چند سال پیش بهتر بود
حالا به نظرتون شکایت تو 195 فایده ای داره ؟ ( بازم میگم انتن لب پنجره خوبه )
ممنون
fanoostalaei
23-06-2017, 18:41
دوستان تو منطقه ما 2g همراه اول پوشش خوبی نداره ( 3g و 4g که بماند )
به طوری که وقتی گوشی رو لب پنجره میاریم انتن خوب میشه ولی وقتی تو خونه هستیم انتن خیلی بده ( بعضی وقتا فقط 1 خط یا 2 خط انتن داریم )
حتی شده کسی زنگ زده و پیام مخاطب در دسترس نیست رو شنیده
منطقه ما تو این چند ساله پر اپارتمان شده و من احساس میکنم تو دکل تغییری ندادن چون چند سال پیش بهتر بود
حالا به نظرتون شکایت تو 195 فایده ای داره ؟ ( بازم میگم انتن لب پنجره خوبه )
ممنون
از هیچی که بهتره !
باز حداقل میگی من درخواست دادم و رسیدگی نشد
ولی من چندین مورد دیدم که که از طرف اپراتور پیگیر بودن ( البته ایرانسل )
تلاشت رو بکن ، تاثیر داره
Sponge-BoB
24-06-2017, 09:07
محمود واعظی:
کامنت های شما کاربران عزیز را خواندم، بسته های تشویقی اپراتورها بر اساس قانون دارای زمان است و پس از انقضا زمان حذف میشود، البته از طریق رگو لاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که از عید سعید فطر بسته های مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود
محمود واعظی:
کامنت های شما کاربران عزیز را خواندم، بسته های تشویقی اپراتورها بر اساس قانون دارای زمان است و پس از انقضا زمان حذف میشود، البته از طریق رگو لاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که از عید سعید فطر بسته های مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود
***مشکلی برای کاربران ایجاد بشود هم مهم نیست***
من در این 31 سالی که دارم تو این مملکت زندگی میکنم تا حالا یادم نمیاد مسئولی دلش بحال مردم بسوزه و کاری انجام بده که خلاف منفعت خودش و اطرافیانش باشه
شما هم ...
***مشکلی برای کاربران ایجاد بشود هم مهم نیست***
من در این 31 سالی که دارم تو این مملکت زندگی میکنم تا حالا یادم نمیاد مسئولی دلش بحال مردم بسوزه و کاری انجام بده که خلاف منفعت خودش و اطرافیانش باشه
شما هم ...
.......حذف شود
hosseinboss
25-06-2017, 14:21
محمود واعظی:
چی شد پس این طرح های جناب وزیر؟
کسی خبر داره؟
mojtaba318
25-06-2017, 15:11
ارائه بسته های ویژه اینترنت همراه اول به مناسبت عید سعید فطر همراه اول به مناسبت عید سعید فطر، از ارائه بسته های جدید و متنوع اینترنت نوترینو خبر داد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول در طرح جدید خود، بسته های متنوع اینترنت برای استفاده مشترکین دائمی و اعتباری در فصل تابستان ارائه می دهد.
بر اساس ابلاغ مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص رعايت كف قيمت بسته هاي اينترنت به اپراتورها، بسته های نامحدود و شبانه حذف شده بود؛ که در پی وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مشترکین پیگیر بسته های نامحدود و شبانه و موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تداوم آن؛ همراه اول «ضمن بازگرداندن بسته های نامحدود و شبانه قبلی»، اقدام به «ارائه مناسب ترین بسته های بازار به مناسبت عید سعید فطر» کرده است.
زمان ارائه این بسته ها از ۵ تیرماه لغایت ۳۱ شهریور ۹۶ است .
مشترکین می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پرتال همراه اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.
mojtaba318
25-06-2017, 15:13
اعتراضا جواب داد بالاخره ؛ فعلا نامحدود تا آخر شهریور برگشت:n01:
===========================
ارائه بسته های ویژه اینترنت همراه اول به مناسبت عید سعید فطر
همراه اول به مناسبت عید سعید فطر، از ارائه بسته های جدید و متنوع اینترنت نوترینو خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول در طرح جدید خود، بسته های متنوع اینترنت برای استفاده مشترکین دائمی و اعتباری در فصل تابستان ارائه می دهد.
بر اساس ابلاغ مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص رعايت كف قيمت بسته هاي اينترنت به اپراتورها، بسته های نامحدود و شبانه حذف شده بود؛ که در پی وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مشترکین پیگیر بسته های نامحدود و شبانه و موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تداوم آن؛ همراه اول «ضمن بازگرداندن بسته های نامحدود و شبانه قبلی»، اقدام به «ارائه مناسب ترین بسته های بازار به مناسبت عید سعید فطر» کرده است.
Click here to view the original image of 1018x887px.
مشترکین می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پرتال همراه اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.
ahashahin
25-06-2017, 15:40
اعتراضا جواب داد بالاخره ؛ فعلا نامحدود تا آخر شهریور برگشت:n01:
===========================
ارائه بسته های ویژه اینترنت همراه اول به مناسبت عید سعید فطر
همراه اول به مناسبت عید سعید فطر، از ارائه بسته های جدید و متنوع اینترنت نوترینو خبر داد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول در طرح جدید خود، بسته های متنوع اینترنت برای استفاده مشترکین دائمی و اعتباری در فصل تابستان ارائه می دهد.
Click here to view the original image of 1018x887px.
الان منظورش از روزانه مثلا 2 گیگ اینه که یه ماه هر روز 2 گیگ؟ بعد مثلا ساعت خاصی داره ؟ :n27:
pedram1991
25-06-2017, 15:44
الان منظورش از روزانه مثلا 2 گیگ اینه که یه ماه هر روز 2 گیگ؟ بعد مثلا ساعت خاصی داره ؟ :n27:
نه دیگه
احتمال زیاد اینا بسته های جدید ماهانه هستن که به صورت موقت ارائه شدن
این طور که توو خبر هست، بسته های شبانه به همون صورت قبل برمیگرده که اونا هم تا اخر تابستون هستن و بعدش معلوم نیس چه بلایی سرش میخوان بیارن
ahashahin
25-06-2017, 15:49
نه دیگه
احتمال زیاد اینا بسته های جدید ماهانه هستن که به صورت موقت ارائه شدن
این طور که توو خبر هست، بسته های شبانه به همون صورت قبل برمیگرده که اونا هم تا اخر تابستون هستن و بعدش معلوم نیس چه بلایی سرش میخوان بیارن
فکر نکنم اینا بسته ماهانه جدید باشن آخه با این قیمت! اصلا منصفانه نیست. تازه چه کاریه به خاطر 2 گیگ 11500 بدی خب بسته های فعلی که بهتره 4 گیگ 12 تومن!
هرچیزی که هست این بسته ها جایگزین نیستن. بعد اخه زده روزانه 2 گیگ! این منو به شک انداخته (روزانه) یعنی هر روز....
pedram1991
25-06-2017, 15:55
فکر نکنم اینا بسته ماهانه جدید باشن آخه با این قیمت! اصلا منصفانه نیست. تازه چه کاریه به خاطر 2 گیگ 11500 بدی خب بسته های فعلی که بهتره 4 گیگ 12 تومن!
هرچیزی که هست این بسته ها جایگزین نیستن. بعد اخه زده روزانه 2 گیگ! این منو به شک انداخته (روزانه) یعنی هر روز....
خط آخر خبر اینه: ""همراه اول «ضمن بازگرداندن بسته های نامحدود و شبانه قبلی»، اقدام به «ارائه مناسب ترین بسته های بازار به مناسبت عید سعید فطر» کرده است.""
در ضمن بالای هر کدوم از جدولا هم نوشته بسته پیشنهادی ماهیانه، برای همین احتمالش بیشتره که جایگزین باشه
در ضمن اون بسته 4 گیگ هم که میگی، بسته ویژه اس که قیمت اصلیش 15 تومنه نه 12 و همه تخفیف هاش موقع ترابرد گرفته میشه از مشترک
این طوری حساب کن که قبلا بسته 1+1 بود 10 تومن، الان 1 گیگ شب اومده برا روز و شده 11500 به جای 10000 تومن
البته این استنباط منه، باید تا شب یا فردا صبر کرد که توو سیستم اعمال شه تا مطمئن شیم از این داستان جدید همراه اول!!!
mojtaba318
25-06-2017, 16:02
این بسته ها ربطی به نامحدود شبانه نداره اون برگشته مث سابق. اینا بسته های جدیدا مث این 1+1 گیگ که الان هس مثلا ده تومن شبانشو برداشته کرده کل شبانه روز دوگیگ
mojtaba318
25-06-2017, 16:06
به نظر من این بهتره ،حتی قیمتش یکم بالا بره وقتی نامحدود شبانه میگری دیگه اون گیگ شبانه بدرد نمیخوره کلا، اینو حداقل میشه تو روز استفاده کرد
N O V A L I S
25-06-2017, 16:27
دوستانی که سرعت دانلود شبانه ۴ مگ رو داشتن آیا سیم کارت ۴ جی دارن؟ چون من سیم کارتو ارتقا ندادم و سرعتم ۱ تا ۱.۵ هست.
من هنوز سیم کارتو به یوسیم تغییر ندادم. حرفای متفاوتی شنیدم که عده ای از آنتن دهی (تماس) راضی نیستن و ... در حال حاضر تو محلی که هستم اینترنت 3G به خوبی آنتن میده. سوالی که الان دارم اینه که در صورتی که سیم کارتو به یوسیم ارتقا بدم و اینترنت 4G آنتن دهی خوبی نداشته باشه آیا 3G قبلی به قوت خودش باقیه یا 4G داستان دیگه ایه و تکنولوژی قبلی رو تو دل خودش نداره؟
- - - Updated - - -
greatpouya
25-06-2017, 16:32
من هنوز سیم کارتو به یوسیم تغییر ندادم. حرفای متفاوتی شنیدم که عده ای از آنتن دهی (تماس) راضی نیستن و ... در حال حاضر تو محلی که هستم اینترنت 3G به خوبی آنتن میده. سوالی که الان دارم اینه که در صورتی که سیم کارتو به یوسیم ارتقا بدم و اینترنت 4G آنتن دهی خوبی نداشته باشه آیا 3G قبلی به قوت خودش باقیه یا 4G داستان دیگه ایه و تکنولوژی قبلی رو تو دل خودش نداره؟
- - - Updated - - -
باقیه
این بسته ها احتمالا جایگزین بسته های روزانه فعلی میشه
قیمتهاش هم بهتر شده نسبت به قبل
یه کمی
چون قبلا میومود نصف شبانه میداد که به کارکسی نمیوکد چون کسی کخ شب بیدار بمونه میخواد دانلود کنه یکی ۲ گیگ به مارش نمیاد
قبلا ۴ + ۴ زو میداد ۱۷ البته بعدش کرد ۴ یعلاوه ۱
الان میده ۵گیگ رو همشو روزانه کرده ۱۵
یعنی مقدار تعدیل کرده
یا برای کسایی که پر مصرف هستن مثل خودم
بسته ۲۰ گیگ رو میگیرم ۶۴ تومن البته ۶ ماه داره که مال من به ماه نرسیده تموم میشه
الان تو اعتباری ۱۰ گیگ ۲۵ تومن هست که میشه ۲۰ گیگ ۵۰ تومن یعنی ۱۴ به نفع هست
البته ایشالا اینا با احتساب مالیات ارزش افزوده باشه نه اینکه باز اونم اضافه کنه بهشون
من فک میکنم بسته های جدید قراره جایگزین بسته های نامحدود شبانه بشه
قیمتاشون که خوبه یعنی 25 هزار تومن میدی تا یه ماه هر روز میتونی 10 گیگ مصرف کنی دیگه ؟ درسته ؟
من فک میکنم بسته های جدید قراره جایگزین بسته های نامحدود شبانه بشه
قیمتاشون که خوبه یعنی 25 هزار تومن میدی تا یه ماه هر روز میتونی 10 گیگ مصرف کنی دیگه ؟ درسته ؟
احتمالا
يك ماه ١٠ گيگ ٢٥ تومان شبانه روزي
منظور اين نيست كه روزانه ١٠ گيگ داري
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
mojtaba318
25-06-2017, 18:47
نه بابا این بسته ها اصن ربطی به شبانه نداره ایناا جایگزیین همین1+1 و2+2 ووو شده
بسته شبانه مثل سابقه
toomaj2911
25-06-2017, 19:12
بسته شبانه الان دیگه نیست. ؟
قرارم نیست بیاد دیگه؟
بسته شبانه با حجم 22 گیگ 9 تومن : lol
باز خوبه نامحدود ها برگشت. :n16:
بسته های نامحدود شبانه (جدید)
۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح *۱۰۰۰*۲۲۳۲# ۲۹,۰۰۰ تومان
این بسته ها برای تمام مشترکین اعتباری و دائمی قابل استفاده می باشد.
لازم بذکر است بسته های نامحدود شبانه فاقد رزرو خودکار هستند.
این بسته ها دارای حجم نامحدود هستند.
امکان خرید این بسته ها با بسته های آلفا و آلفا+ به طور همزمان وجود دارد.
مشترک در یک زمان تنها می تواند یک بسته نامحدود شبانه را فعال نماید.
در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا و یا آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.
واقعا دارای حجم نامحدود ؟ یا کلاه بردارن ؟
سقف دانلود داره مثل ایرانسل یا نداره ؟ بعید میدونم از همراه اول نا محدود واقعی بده
سرعت دانلود چطوره ؟ بازه یا بازم محدوده ؟
mohammad_1992
25-06-2017, 20:13
در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا و یا آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.
سقف دانلود داره مثل ایرانسل یا نداره ؟ بعید میدونم از همراه اول نا محدود واقعی بده
سرعت بازه ولی به دلیل کمبود پهنای باند میشه گفت بیش از 90 درصد کاربرها سرعتشون 8 یا زیر 8 مگابیت هست !
من 1 ماه و یک هفته 1 تا 11 رو تست کردم محدودیت نداره ( اون موقع که سرعتم خوب بود تا 90 گیگ در یک شب رو هم دانلود داشتم ولی الان سرعت افتضاح شده میانگین حدود 30 گیگ )
احتمالا
يك ماه ١٠ گيگ ٢٥ تومان شبانه روزي
منظور اين نيست كه روزانه ١٠ گيگ داري
نه چون از واژه روزانه استفاده کرده احتمالا هر روز 10 گیگ ظرفیت میده به مدت یک ماه در جمع 25 تومن
نامحدود هستش عزیز هر چقدر میخوای دانلود کن
دزدی های همراه اول جای دیگه ای هستش
saeeddeeas
25-06-2017, 20:24
نه چون از واژه روزانه استفاده کرده احتمالا هر روز 10 گیگ ظرفیت میده به مدت یک ماه در جمع 25 تومن
داداش از این خبرا نیست
منظورش اینه حجمی که در طی یک ماه و در طول شبانه روز میشه استفاده کنی 10 گیگ هست
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
اصلا اين حرف با اون قيمت منطقي
روزي ١٠ گيگ روزانه بعد در ماه ميشه ٣٠٠ گيگ ٢٥ تومان بدي
تازه شبانه هم اين قيمت نميده
واقعا ايران گلستان ميشه اگر بزارن
اصلا اين حرف با اون قيمت منطقي
روزي ١٠ گيگ روزانه بعد در ماه ميشه ٣٠٠ گيگ ٢٥ تومان بدي
تازه شبانه هم اين قيمت نميده
واقعا ايران گلستان ميشه اگر بزارن
حالا این بسته ها پابلیک شده یا فقط در حد حرفه ؟
اگه عمومی بشه زنگ میزنم از خودشون میپرسم
از فردا اجرايي ميشن احتمالا
خبر ش رو بزارين لطفا
mohammad_1992
25-06-2017, 20:42
داداش روزانه نیستن همشون ماهانه هست !
10 گیگ برای 1 ماه
mohammad_1992
25-06-2017, 20:46
متاسفانه نوع نوشتن جدول در سایت مشکل داره باید اون روزانه رو حذف کنن و بنویسن "شبانه روزی" منظورش اینه مثلا 10 گیگ یا 25 گیگ در طول 24 ساعت هست نه اینکه هر روز 10 گیگ یا 25 گیگ هست !!!
نگاه بسته های قدیم هم بکنید متوجه می شید زده 2 گیگ روزانه 2 شب 12 تومن ! منظور این نیست هر روز 2 گیگ هست!
apple021
25-06-2017, 22:19
من اصلا کلا هیچی نفهمیدم هر کسی یه چی میگه! روزانه 25 گیگ شبانه 20 گیگ یعنی چی:n15:
mojtaba318
25-06-2017, 22:57
بسته ها فعال شده دیگه خودتون بزنین میفهمین چی به چیه
نامحدود مث قبله این بسته هام اضافه شده به بسته های قبلی روزانش
shirazdownload
25-06-2017, 23:10
الان یعنی فرق 4 گیگ با 5 گیگ 100 تومن هست ؟ مگه میشه آخه !!
*Forgotten*
25-06-2017, 23:17
این بسته ها احتمالا جایگزین بسته های روزانه فعلی میشه
قیمتهاش هم بهتر شده نسبت به قبل
یه کمی
چون قبلا میومود نصف شبانه میداد که به کارکسی نمیوکد چون کسی کخ شب بیدار بمونه میخواد دانلود کنه یکی ۲ گیگ به مارش نمیاد
قبلا ۴ + ۴ زو میداد ۱۷ البته بعدش کرد ۴ یعلاوه ۱
الان میده ۵گیگ رو همشو روزانه کرده ۱۵
یعنی مقدار تعدیل کرده
یا برای کسایی که پر مصرف هستن مثل خودم
بسته ۲۰ گیگ رو میگیرم ۶۴ تومن البته ۶ ماه داره که مال من به ماه نرسیده تموم میشه
الان تو اعتباری ۱۰ گیگ ۲۵ تومن هست که میشه ۲۰ گیگ ۵۰ تومن یعنی ۱۴ به نفع هست
البته ایشالا اینا با احتساب مالیات ارزش افزوده باشه نه اینکه باز اونم اضافه کنه بهشون
اینا اگه برای همیشه بود عالی بود ولی باید گفت ...خوشی بهمون نیومده
تمام موارد رنگی فقط تا شهرویر هستند
سرویس های دیگش هم تقریبا همشون همون قبلیان با مقداری تعدیل قیمت
اینا اگه برای همیشه بود عالی بود ولی باید گفت ...خوشی بهمون نیومده
تمام موارد رنگی فقط تا شهرویر هستند
سرویس های دیگش هم تقریبا همشون همون قبلیان با مقداری تعدیل قیمت
الکی خودت رو درگیر فکرش نکن حالا که تا شهریور هست استفاده کنیم ببینیم چی پیش میاد دیگه باز همین خوبه برو ناپیک رایتل بسته های جدیدش رو ببین خندت میگیره یعنی باز همراه اول یه تکونی داده
رایتل بسته ۴۲ گیگ رو گذاشته ۱۳۰ ۱۴۰ تومن
خنده داره یعنی
کلمه "روزانه" رو هرجای همراه اول دیدی یعنی شبانه روزی !
ترجمه فارسیش میشه 10 گیگ شبانه روزی در ماه
بسته ها به سایتش برگشته . الکی ذهنتون رو درگیر نکنید . تو سایت واضحه
الان یعنی فرق 4 گیگ با 5 گیگ 100 تومن هست ؟ مگه میشه آخه !!
احتمالا اون 5 گیگ برای اعتباری فعال نیست یا اشتباهی گذاشتن یا هول شده
بسته نامحدود واقعا نامحدوده ظاهرا
دیشب 2 تا 7 حدود 27 گیگ دانلود داشتم
بسته نامحدود واقعا نامحدوده ظاهرا
دیشب 2 تا 7 حدود 27 گیگ دانلود داشتم
یک روزه؟! یا یک ماهه؟؟
هفته ایی و ماهانش نامحدود هست من شبی ۴۰ ۵۰ تا هم زدم اما روزانش نبود مگه اینکه الان درست کرده باشند
من بسته نامحدود 1 تا 11 ماهانه داشتم تا 2 هفته با سرعت خوب 4 مگ دانلود میکردم چند وقته سرعتش کم شده به 1 مگ هم نمیرسه. همراه اول اگه شبانه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه؟
aidin0000
26-06-2017, 15:14
من بسته نامحدود 1 تا 11 ماهانه داشتم تا 2 هفته با سرعت خوب 4 مگ دانلود میکردم چند وقته سرعتش کم شده به 1 مگ هم نمیرسه. همراه اول اگه شبانه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه؟
نه مشکل پهنای بانده یوزر زیاد دارن
یک روزه؟! یا یک ماهه؟؟
هفته ایی و ماهانش نامحدود هست من شبی ۴۰ ۵۰ تا هم زدم اما روزانش نبود مگه اینکه الان درست کرده باشند
نه هفتگی زدم
پس همون مثل قبله
من با شبانه نا محدود دانلود میکنم.
نمیدونم چرا بعد از دانلود حدودا هر 3.5 گیگ.خودکار اینترنت قطع میشه.البته علامت فور جی روی گوشی هست.ولی سند و رسیوی ندارم.
باید یه بار نوع تصال رو دارند gsm قرار بدم و بعد بزارم روی اتوماتیک تا دوباره ارتباط برقرار بشه
کسی این مشکل رو داشته ؟
- - - Updated - - -
من با شبانه نا محدود دانلود میکنم.
نمیدونم چرا بعد از دانلود حدودا هر 3.5 گیگ.خودکار اینترنت قطع میشه.البته علامت فور جی روی گوشی هست.ولی سند و رسیوی ندارم.
باید یه بار نوع تصال رو دارند gsm قرار بدم و بعد بزارم روی اتوماتیک تا دوباره ارتباط برقرار بشه
کسی این مشکل رو داشته ؟
سرعت دانلود شبانه نامحدودم بالاتر از 300kb نمیره
سرعت دانلود شبانه نامحدودم بالاتر از 300kb نمیره
همه مناطق اینطور نیست ! شخصا جهت انتن 4G رو که تغییر میدم سرعت خیلی تغییر میکنه پس آنتن دهی خیلی مهمه احتمالا مشکل شما هم اینطوری برطرف بشه
البته الان که همراه اول بسته های نامحدود رو دوباره فعال کرده هزاران کاربر خوره دانلود مثل خودم هرشب میخوان دانلود داشته باشن سرعت بشدت میاد پایین نباید تعجب کرد
یک روزه؟! یا یک ماهه؟؟
اگر یادتون باشه .
منم یه بار بسته یک شبه رو خریدم .ولی محدودیه 20 گیگ داشت و بعدش کل اعتبارم رو هم خورد.
بعدا زنگ زدم پشتیبانی.گفت محدودیت حجم نداریم.
خلاصه
گفت محدودیت نداریم.
برای منم شکایت ثبت کرد.و بعد 4 روز اعتبارم رو که خورده بود پولش رو پس دادند(اومد روی اعتبارم)
اگر یادتون باشه .
منم یه بار بسته یک شبه رو خریدم .ولی محدودیه 20 گیگ داشت و بعدش کل اعتبارم رو هم خورد.
بعدا زنگ زدم پشتیبانی.گفت محدودیت حجم نداریم.
خلاصه
گفت محدودیت نداریم.
برای منم شکایت ثبت کرد.و بعد 4 روز اعتبارم رو که خورده بود پولش رو پس دادند(اومد روی اعتبارم)
همین که اعتبار رو خورده یعنی محدودیت داره حالا اونا هر چی میخوان بگن مهم نیست مهم نتیجه عملی که حاصل میشه هست
حالا مال شما بعد از پیگیری یرگشته پولش اما نتیجش چی شد؟! شما همون ۲۰ گیگ رو دانلود کردی بازم
مگه اینکه تو این سرویس جدیداشون این مشکل رو برطرف کرده باشند
sasan.69
27-06-2017, 13:46
رفقا من ى بسته ى ماهه10 گيگ روزانه خريدم ازطرفى بسته ى ماهه نامحدود شبانه دارم.. مى خوام بدونم که از 2شب ب بعد استفاده کنم از بسته شبانه مصرف مى شه يا همين روزانه!؟
رفقا من ى بسته ى ماهه10 گيگ روزانه خريدم ازطرفى بسته ى ماهه نامحدود شبانه دارم.. مى خوام بدونم که از 2شب ب بعد استفاده کنم از بسته شبانه مصرف مى شه يا همين روزانه!؟
معلومه دیگه شبانه
سرعت رویایی تریجی همراه اول همین الان یهویی
sasan.69
27-06-2017, 19:52
همين الان فورجى شهر اصفهان...
برای سیم کارتی که تو مودم فضای بازه چطوری میشه بسته شبانه خرید
senator2011
28-06-2017, 01:33
اقا من اکثرا شبانه ایرانسل استفاده میکنم ولی واسه تنوع امشب بعد از مدتها یه نامحدود شبانه همراه اخر گرفتم میبینم سرعتم روی 260 محدود شده! کسی این مشکل رو داره؟ اگر بسته روزانه داشته باشم محدودیت برداشته میشه یا نه
mInI_ClockEr
28-06-2017, 01:47
دوستان کسی راه حلی نداره
که چرا اینترنت همراه اول
روی 3G سرعت تا 2 مگ میره
ولی روی 4G نهایتا 500K هست؟؟؟
:45::45::45:
hojjat_2008
28-06-2017, 08:14
کاربر 4g زیاده و کمبود پهنای باند
mohammad_1992
28-06-2017, 09:07
همه مناطق اینطور نیست ! شخصا جهت انتن 4G رو که تغییر میدم سرعت خیلی تغییر میکنه پس آنتن دهی خیلی مهمه احتمالا مشکل شما هم اینطوری برطرف بشه
البته الان که همراه اول بسته های نامحدود رو دوباره فعال کرده هزاران کاربر خوره دانلود مثل خودم هرشب میخوان دانلود داشته باشن سرعت بشدت میاد پایین نباید تعجب کرد
90 درصد کاربرها 4 جی سرعتشون همین حدود داست بین 300 400 تا 900 کیلوبایت
همراه اول اصلا پهنای باند خوبی روی 4 جی نداره
williampersian
28-06-2017, 09:59
برای سیم کارتی که تو مودم فضای بازه چطوری میشه بسته شبانه خرید
از اینجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی راه حلی نداره
که چرا اینترنت همراه اول
روی 3G سرعت تا 2 مگ میره
2مگ که خیلی خوبه دیگه نمیخواد بسته پلاس هم بخری
toomaj2911
28-06-2017, 11:10
دوستان کسی راه حلی نداره
که چرا اینترنت همراه اول
روی 3G سرعت تا 2 مگ میره
واسه منم همینه رو 4 جی 1 مگ اما 3 جی ۴ مگ
saadat68
28-06-2017, 23:16
دوستان یه گوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/) دارم که 3g رو ساپورت میکنه.یک سال قراره نقل مکان کنیم و میخوام این یک سال از 3g استفاده کنم و از طرفی مودم های ایرانسل هم خیلی گرون هستن و نمیصرفه برای یک سال
3g ایرانسل یا همراه اول ? کدوم بهترن ؟ سرعت 3g خوبه ؟
دوستان یه گوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/) دارم که 3g رو ساپورت میکنه.یک سال قراره نقل مکان کنیم و میخوام این یک سال از 3g استفاده کنم و از طرفی مودم های ایرانسل هم خیلی گرون هستن و نمیصرفه برای یک سال
3g ایرانسل یا همراه اول ? کدوم بهترن ؟ سرعت 3g خوبه ؟
سلام
در مورد سرعت نمیشه قطعی نظر داد چون هر منطقه فرق میکنه.
بهتره هر دو مورد رو تست کنید .
Milad4171
28-06-2017, 23:24
خوب . بسته های شبانه هم دوباره برگشت. فقط میخواستن تو تعطیلات عید فطر کسی استفاده نکنه :n09:
Sponge-BoB
29-06-2017, 05:40
ویرایش شد
برا اینکه سرعت خط دایمی همراه اولم رو 1200 کیلوبایت محدود شده به 195 شکایت کردم رسیدگی میکنن یا نه؟
mohammad_1992
29-06-2017, 10:23
برا اینکه سرعت خط دایمی همراه اولم رو 1200 کیلوبایت محدود شده به 195 شکایت کردم رسیدگی میکنن یا نه؟
نه سازمان تنظیم مقررات حداقل سرعت رو 128 کیلوبایت در نظر گرفته حتی اگه سرعتت 128 کیلوبایت هم باشه از نظر اونا سرعت خوبیه
sasan.69
29-06-2017, 13:29
معلومه دیگه شبانه
نه ديشب تست زدم از روزانه داشت کسر مى شد... اين چ دزدي هست اخه:n03:
sasan.69
29-06-2017, 15:59
رفقا اين فورجى هست!؟ دکل مشخص نمى کنه که مربوط ب کدام اپراتور مى شه؟
-
fanoostalaei
29-06-2017, 18:36
رفقا اين فورجى هست!؟ دکل مشخص نمى کنه که مربوط ب کدام اپراتور مى شه؟
-
این عکس که معلوم نیس چی به چیه !
After4Ever
29-06-2017, 21:57
دوستان من همراه اول اعتباری دارم
همیشه طرح دو گیگ شب دو گیگ روز رو دارم که میشه ماهی 12 تومن
می خوام امشب دانلود کنم طرح شبانه رایگان خرید
می خواستم ببینم من الان شب دانلود کنم دقیقا از کدوم طرحم استفاده میشه؟
خودش می فهمه باید از طرح دومی که خریدم استفاده بشه؟
Le0nard0
30-06-2017, 00:33
دوستان من همراه اول اعتباری دارم
همیشه طرح دو گیگ شب دو گیگ روز رو دارم که میشه ماهی 12 تومن
می خوام امشب دانلود کنم طرح شبانه رایگان خرید
می خواستم ببینم من الان شب دانلود کنم دقیقا از کدوم طرحم استفاده میشه؟
خودش می فهمه باید از طرح دومی که خریدم استفاده بشه؟
از طرح شبانه استفاده میکنه
sasan.69
30-06-2017, 00:38
این عکس که معلوم نیس چی به چیه !
فاصلش دور بود نشد واضح بگيرم، حدس تقريبى هم نمى شه زد!؟
اگر شب چراغ قرمز نداره احتمالا همراه اول
ولي بازم دقيق نميشه گفت
fanoostalaei
30-06-2017, 09:25
بهترین راه فمیدن این که کدوم دکل مال کدوم اپراتور هستش آنتن دهیه
اونم نشد از شکل و شمایل دکل میشه حدس زد ( از روی rru ها و نحوه بسته شدن اون ها به دکل )
معمولا رو دکل های ایرانسل تجهیزات وایمکس یا td-lte هم هست که میشه از روی اونها فهمید دکل مال کدومه
رایتل هم که 2 تا rru پست سکتور ها هستش و تابلو :n02:
forbidddden
30-06-2017, 13:47
بسته نامحدود شبانه محدودیت سرعت داره؟
رو فورجی ریجیستر میشه یا باید بسته الفا پلاس هم داشته باشم
misagh1372
30-06-2017, 13:58
باید بسته الفا پلاس بخرین
معمولا نه
احتمال زياد بدون بسته فورجي نميشه ولي بودن دوستاني كه بدون بسته هم فورجي شدن
در كل همراه اول اصلا قابل پيش بيني نيست
بهتر امتحان كنين
sasan.69
30-06-2017, 14:31
وزیر ارتباطات از احتمال حذف اینترنت حجمی به مانند تمام نقاط جهان خبر داد
براساس این طرح اینترنت در ایران نیز به مانند تمام نقاط جهان فقط برحسب سرعت فروخته شده و تماما نامحدود خواهد بود
این قابلیت در مورد اینترنت تلفن همراه صدق نخواهد کرد و فقط مخصوص اینترنت های ثابت (ای دی اس ال ، وایمکس و...) خواهد بود
اگر این طرح عملیاتی شود قطعا بهترین و بزرگترین خبر چندسال اخیر در حوزه فناوری اطلاعات برای ایرانی ها خواهد بود و گامی مهم در راستای افزایش رضایت مشتری را در پی خواهد داشت
and-roid2
30-06-2017, 16:00
براساس این طرح اینترنت در ایران نیز به مانند تمام نقاط جهان فقط برحسب سرعت فروخته شده و تماما نامحدود خواهد بود
این قابلیت در مورد اینترنت تلفن همراه صدق نخواهد کرد و فقط مخصوص اینترنت های ثابت (ای دی اس ال ، وایمکس و...) خواهد بود
اگر این طرح عملیاتی شود قطعا بهترین و بزرگترین خبر چندسال اخیر در حوزه فناوری اطلاعات برای ایرانی ها خواهد بود و گامی مهم در راستای افزایش رضایت مشتری را در پی خواهد داشت
سری قبلی هم اقای وزیر از این حرفا زیاد میزد. اخرش دیدیم که بسته های اینترنت غیر حجمی ارائه دادن که در اصل با حجمی فرقی نداشت:n02:
sasan.69
30-06-2017, 18:40
سری قبلی هم اقای وزیر از این حرفا زیاد میزد. اخرش دیدیم که بسته های اینترنت غیر حجمی ارائه دادن که در اصل با حجمی فرقی نداشت:n02:
باهاتون موافقم و هدفم از درج خبر جنبه فان داشت:n31:
Golbarg01
30-06-2017, 22:05
اگه وایمکس هست پس TD LTE ایرانسل و مبین نت هم باید جزوش باشه چون اینترنت ثابت محسوب میشه
این همراه اول کلا دیوانه هست . خود درگیری داره بد جور
برای چی گرون می کنی بعد ارزون می کنی ؟
:n14:
mohammad_1992
01-07-2017, 10:03
اگه وایمکس هست پس TD LTE ایرانسل و مبین نت هم باید جزوش باشه چون اینترنت ثابت محسوب میشه
مطمئن باشید هیچ وقت این طرح اجرا نمیشه یعنی نمی خوان اجرا بشه
من 3 سال پیش 2 مگابیت از فن اوا میگرفتم ماهی 110 تومن ماهیانه- سرعت هم 250 بدون محدودیت حجم بود - با این قیمتها هم اگه ارائه بشه اصلا ارزش خرید نداره با ماهی 29 تومن میشه بیشتر از این با همراه اول دانلود کرد
td lte هم صد در صد شامل نمیشه چون از اپراتور های سیار استفاده می کنه منظور از وایمکس هم وایمکس ایرانسل نیست شرکت های ارائه وای فای هست - به دلیل عدم توان اپراتور های سیار و همچنین هزینه بالاشون نسبت به کابلی ها هیچ وقت نامحدود نمیشن ( حتی در کشور های پیشرفته خارج هم به همین شکله )
سلام دوستان
من پارسال خطمو به ایرانسل ترابرد کردم
الان باز هم ترابرد کردم به همراه اول
الان دیتا سیم رو که فعال میکنم 4 جی میاد فقط . و همراه اول هم 800 مگ رایگان 7 روزه داده
ولی سرعت دانلود 60-100 کیلوبایت هست
حالا یه سوالی .
میخوام نامحدود 1 تا 11 بگیرم ، اگر من بسته بخرم 4جی پلاس میشه ( ایرانسل هم دارم که پلاس میگیره ) اصلا سرعت بهتر میشه ؟ یا فرقی نداره ؟ آخه سرعت 60 کیلو چیه آخه !
mohammad_1992
01-07-2017, 19:35
سلام دوستان
من پارسال خطمو به ایرانسل ترابرد کردم
الان باز هم ترابرد کردم به همراه اول
الان دیتا سیم رو که فعال میکنم 4 جی میاد فقط . و همراه اول هم 800 مگ رایگان 7 روزه داده
ولی سرعت دانلود 60-100 کیلوبایت هست
حالا یه سوالی .
میخوام نامحدود 1 تا 11 بگیرم ، اگر من بسته بخرم 4جی پلاس میشه ( ایرانسل هم دارم که پلاس میگیره ) اصلا سرعت بهتر میشه ؟ یا فرقی نداره ؟ آخه سرعت 60 کیلو چیه آخه !
اگه پلاس داخل مننطقتون بود همون دیتا سنتر رو روشن میکردی پلاس میشد !
سرعت 4جی همراه اول برای اکثر افراد افتضاح هست - برای منم 300 الی 400 کیلوبایت هست ! ولی 3 جی 900 کیلوبایت !
اگه پلاس داخل مننطقتون بود همون دیتا سنتر رو روشن میکردی پلاس میشد !
سرعت 4جی همراه اول برای اکثر افراد افتضاح هست - برای منم 300 الی 400 کیلوبایت هست ! ولی 3 جی 900 کیلوبایت !
من چه با 3جی چه با 4 جی سرعت بالیه 100 نمیشه
انتم هم فول هست
به پشتبانی هم میگم و مشکل رو میندازه تقصیره گوشی یا ترافیک شبکه
بهشون میگم من چنتا منطقه رو تست کردم . سرعت همین بود . هی میگه ترافیک یا گوشیت مورد داره !
پشتیبانیشم خیلی ادمایه بیتربیت و بی حوصله هستن و دقیقا عین طوطی همشون یه حرف رو تکرار میکنن
دوستان هنوز نميشه از طريق شماره ايمسيج رو فعال كرد روي خود شماره؟
اكتيو نميشه؟
iDownload & iGame
02-07-2017, 08:27
دوستان هنوز نميشه از طريق شماره ايمسيج رو فعال كرد روي خود شماره؟
اكتيو نميشه؟
بنده یه همراه اول دارم که ترابرد کردم به ایرانسل و آی مسیج هم روی خود خط فعال شده ولی ظاهرا" روی خطوط همراه اول فعال نمیشه!
sasan.69
02-07-2017, 08:49
نرم افزارى واسه اندرويد هست که بشه باند هاى فورجى رو تغيير داد!؟
تو منطقه ما که بالای امیراباد شمالی هست سرعت زیر یگ مگ هست شبو نصفه شب هم فرقی نداره امروز خیابان دماوند نزدیک اتوبان باقری بودم سرعت ۴۲مگابیت بود با اپلود ۲۳ هرچی امتحان کردم پایین نمیومد اینا وضعیت توزیع اینترنتشون خیلی درهم و برهم است
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
S I G N A L
03-07-2017, 01:41
سلام. متاسفانه به دلیل مشکل ناشناخته ای در شبکهی همراه اول، سرعت دانلود و آپلود بعضی از سیم کارت ها در شبکه (+3G , 4G , 4G) به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود میشه. بنده فیلم گرفتم از این مشکل و فکر میکنم یک کمپین برای برطرف شدن این مشکل باید راه اندازی بشه.
همراه اول در اصفهان یکی از بهترین شبکه ها را داره و لینک های بسیاری از سایت ها توسط فیبر نوری برقرار شده، ولی متاسفانه مدیریت خوبی روی شبکه وجود نداره. ضمناً +4G همراه اول در اصفهان در بسیاری از مناطق با عرض باند فرکانسی ۲۵ مگاهرتز (شبیه ایرانسل) راه اندازی شده. فردا اسکرین شات قرار میدم.
Milad4171
03-07-2017, 09:02
تو منطقه ما که بالای امیراباد شمالی هست سرعت زیر یگ مگ هست شبو نصفه شب هم فرقی نداره امروز خیابان دماوند نزدیک اتوبان باقری بودم سرعت ۴۲مگابیت بود با اپلود ۲۳ هرچی امتحان کردم پایین نمیومد اینا وضعیت توزیع اینترنتشون خیلی درهم و برهم است
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
ی
معمولا جاهایی که ترکم مصرفی بالا باشه سرعت هم افت میکنه ، برای همین همیشه تو اتوبان ها و خیابون های شاه راه ، سرعت بالاست چون کسی اونطرف ها ساکن نیست یا خیلی کم هستن. مخصوصا در شرق تهران سمت بابایی یا در غرب تهران آنتهای همت. کلا اونجاهایی که بیشتر شاه راه هست و دو و ورش خیلی خونه نیست ، سرعت بالاست.
بنده نیز همین تجربه رو داشتم سرعتم در نزدیک محل سکونت به زور به 3G وصل میشد ولی یکم بالاتر و داخل اتوبان اصلی سرعت میرفت روی 20 مگابیت !
یه چیزه عجیب
خودم همراه اول دارم ، بسته 1 ماهه الفا+ گرفتم 2 گیگ
رفیقمم همین بسته رو داره ، سرعت اون تو اسپید تست 62 مگابیته و سرعت من 4 مگابیت
سیم کارتمو گذاشتم تو گوشیش ، که بازم 4 مگابیت بود !
کسی همچین مشکلی نداشته ؟ ایراد از چی میتونه باشه ؟ محدود کردن سیمه منو ؟ 2 روزم هست که همراه اول گرفتم
سلام. متاسفانه به دلیل مشکل ناشناخته ای در شبکهی همراه اول، سرعت دانلود و آپلود بعضی از سیم کارت ها در شبکه (+3G , 4G , 4G) به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود میشه. بنده فیلم گرفتم از این مشکل و فکر میکنم یک کمپین برای برطرف شدن این مشکل باید راه اندازی بشه.
همراه اول در اصفهان یکی از بهترین شبکه ها را داره و لینک های بسیاری از سایت ها توسط فیبر نوری برقرار شده، ولی متاسفانه مدیریت خوبی روی شبکه وجود نداره. ضمناً +4G همراه اول در اصفهان در بسیاری از مناطق با عرض باند فرکانسی ۲۵ مگاهرتز (شبیه ایرانسل) راه اندازی شده. فردا اسکرین شات قرار میدم.
دلیل ناشتناخته نیست
بعد از اینکه سیمکارت شما از نظر دانلود و بسته فعال باشه محدودیت سرعت روی اون اجرا میشه و حتی به صورت 3g تنها میشه ... کلا می خاد پر مصرف ها 4g نگیرن :n34:
من 4 تا سیمکارت 4g دارم یکی بعد از دیگری محدود میشن .... شاید دوباره بگیرم جدید
S I G N A L
03-07-2017, 17:59
دلیل ناشتناخته نیست
بعد از اینکه سیمکارت شما از نظر دانلود و بسته فعال باشه محدودیت سرعت روی اون اجرا میشه و حتی به صورت 3g تنها میشه ... کلا می خاد پر مصرف ها 4g نگیرن :n34:
سلام. منظور بدون دانلود اضافی هست. بنده دانلودی ندارم.
Golbarg01
03-07-2017, 20:09
دلیل ناشتناخته نیست
حدودا چقدر دانلود دارید که محدود میشه؟
میره روی 8 مگابیت؟
mohammad_1992
03-07-2017, 21:05
حدودا چقدر دانلود دارید که محدود میشه؟
میره روی 8 مگابیت؟
داداش محدود نیست - اونایی که میانگین سرعتشون زیر 1 مگابایت هست برای اینه که دکلشون روی 5 مگاهرتز گذاشتن !!! 90 درصد جاها دکل ها روی 5 مگاهرتز هست و سرعت پایین ( نمیدونم چرا 5 مگاهرتز مشکل دارن چون به شخصه وقتی دکل ما روی 10 مگاهرتز گذاشتن سرعت 3 برابر شد از 900 کیلوبایت شد 2.7 مگابایت ! در صورتی که 5 مگاهرتز باید تا 1.5 مگابایت سرعت بده ولی اصلا اینطور نیست ! و بین 4 تا 8 مگ میده )
من خودم 1 ترابایت دانلود داشتم هیچ محدودیتی نداره !
برای اینه دکل هاشو ارتقا نمیده چون پهنای باند کافی نداره
وگر نه یکی از دوستان سرعتش 8 مگابایت هست ( دکلشون روی 20 مگاهرتز گذاشتن ) هفتگی کم کم 1.5 ترابایت دانلود میکنه!!! الان چند ماهه در حال دانلودو هست
MMDFullHD
03-07-2017, 21:21
داداش محدود نیست - اونایی که میانگین سرعتشون زیر 1 مگابایت هست برای اینه که دکلشون روی 5 مگاهرتز گذاشتن !!! 90 درصد جاها دکل ها روی 5 مگاهرتز هست و سرعت پایین ( نمیدونم چرا 5 مگاهرتز مشکل دارن چون به شخصه وقتی دکل ما روی 10 مگاهرتز گذاشتن سرعت 3 برابر شد از 900 کیلوبایت شد 2.7 مگابایت ! در صورتی که 5 مگاهرتز باید تا 1.5 مگابایت سرعت بده ولی اصلا اینطور نیست ! و بین 4 تا 8 مگ میده )
من خودم 1 ترابایت دانلود داشتم هیچ محدودیتی نداره !
برای اینه دکل هاشو ارتقا نمیده چون پهنای باند کافی نداره
وگر نه یکی از دوستان سرعتش 8 مگابایت هست ( دکلشون روی 20 مگاهرتز گذاشتن ) هفتگی کم کم 1.5 ترابایت دانلود میکنه!!! الان چند ماهه در حال دانلودو هست
اون دوستمون پهناش سرجمع 25 مگاهرتزه ولی عملا سرعتش 8 مگابیت اپلود و دانلود هست و این محدودیت هست
خود من شخصا با همون 5 مگاهرتز تو شهریار حدود 2 مگابایت دانلود میکنم
قرارداد همراه اول و نوکیا برای پیاده سازی شبکه 5G موبایل در ایران
اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد در روز دوشنبه دوازدهم تیرماه، همراه اول و شرکت نوکیا قرارداد همکاری را به امضا رسانده اند که به واسطه آن، توسعه و پیاده سازی نسل پنجم شبکه های موبایل موسوم به 5G را در کشور به پیش خواهند برد.
در این مراسم، مدیر عامل همراه اول، مدیر منطقه خاورمیانه/آفریقای نوکیا، و جمعی از مدیران هر دو شرکت حضور داشتند. طبق توافق انجام شده، شبکه 5G طبق آخرین استاندارد های جهانی در ایران پیاده سازی خواهد شد و مشترکین همراه اول نیز می توانند همگام با دیگر کشورهای پیشرفته، از این فناوری نوین بهره گیرند.
گفتنیست همراه اول به عنوان نخستین اپراتور موبایل کشور، هم اکنون نسل های مختلف اینترنت اعم از 2، 3، 4 و 4.5 را در مناطق مختلف کشور عرضه می کند. با این حال هنوز در پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر ارتباطات موبایلی، تکلیف فناوری 5G و استانداردهای زیرساختی آن مشخص نشده و جدال بر سر مشخصات فنی نسل پنجم موبایل هنوز به نتیجه نرسیده است، به همین دلیل اکثر کارشناسان معتقدند پیاده سازی کامل شبکه 5G حداقل به دو یا سه سال دیگر زمان نیاز دارد. بنابراین انتظار نمی رود به این زودی ها شاهد برپایی این شبکه در کشورمان باشیم.
S I G N A L
03-07-2017, 21:53
دوستانی که مشکل محدودیت سرعت دارند و دانلود اضافه ای هم از قبل بر روی شبکه انجام ندادند، برای پیگیری مشکل به تاپیک زیر مراجعه کنند. :
کمپین پیگیری مشکل محدودیت سرعت اینترنت برخی از سیمکارتهای همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_1992
04-07-2017, 12:32
قرارداد همراه اول و نوکیا برای پیاده سازی شبکه 5G موبایل در ایران
اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد در روز دوشنبه دوازدهم تیرماه، همراه اول و شرکت نوکیا قرارداد همکاری را به امضا رسانده اند که به واسطه آن، توسعه و پیاده سازی نسل پنجم شبکه های موبایل موسوم به 5G را در کشور به پیش خواهند برد.
در این مراسم، مدیر عامل همراه اول، مدیر منطقه خاورمیانه/آفریقای نوکیا، و جمعی از مدیران هر دو شرکت حضور داشتند. طبق توافق انجام شده، شبکه 5G طبق آخرین استاندارد های جهانی در ایران پیاده سازی خواهد شد و مشترکین همراه اول نیز می توانند همگام با دیگر کشورهای پیشرفته، از این فناوری نوین بهره گیرند.
گفتنیست همراه اول به عنوان نخستین اپراتور موبایل کشور، هم اکنون نسل های مختلف اینترنت اعم از 2، 3، 4 و 4.5 را در مناطق مختلف کشور عرضه می کند. با این حال هنوز در پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر ارتباطات موبایلی، تکلیف فناوری 5G و استانداردهای زیرساختی آن مشخص نشده و جدال بر سر مشخصات فنی نسل پنجم موبایل هنوز به نتیجه نرسیده است، به همین دلیل اکثر کارشناسان معتقدند پیاده سازی کامل شبکه 5G حداقل به دو یا سه سال دیگر زمان نیاز دارد. بنابراین انتظار نمی رود به این زودی ها شاهد برپایی این شبکه در کشورمان باشیم.
تا 5 ساله دیگه هم نمی تونه 4 چی رو سرو سامون بده - ادم خندش میگیره 5جی !!!!! 10 جی هم تو این مملکت بیاد وقتی پهنای باند وجود نداره چه فایده !؟ سرعتش میشه 1 2 مگ
در صورتی که همین 4 جی تا سرعت 500 مگابیت جا داره - میانگین سرعت 4 جی همراه اول یک صدم این هم نیست ! فقط می خوان تو بوق و کرنا بگن ما اولین هستیم چه فایده وقتی 4 جی ما سرعتش از 3 جی دیگر کشورها کمتره !!!!
الانم که شده 2500 بازم محدودیت شبانه ش روی 20 گیگه ؟
یک ماهه برای 2 تا 7 چقدر میشه گرفت ؟
برای اینکه شب ها 4G بشه کمترین بسته چیه بزنم ؟
تا 5 ساله دیگه هم نمی تونه 4 چی رو سرو سامون بده - ادم خندش میگیره 5جی !!!!! 10 جی هم تو این مملکت بیاد وقتی پهنای باند وجود نداره چه فایده !؟ سرعتش میشه 1 2 مگ
در صورتی که همین 4 جی تا سرعت 500 مگابیت جا داره - میانگین سرعت 4 جی همراه اول یک صدم این هم نیست ! فقط می خوان تو بوق و کرنا بگن ما اولین هستیم چه فایده وقتی 4 جی ما سرعتش از 3 جی دیگر کشورها کمتره !!!!
بعد از لقب های "دزد اول" ، "همراه اخر" و.... باید <چاخان اول> رو هم برای این اپراتور در نظر داشت ...:n02:
سلام
آقا دیروز یه اس ام اس اومد برا من که گوشیت از نسل 4 پشتیبانی میکنه برو نمایندگی همراه اول و رایگان خط رو به یوسیم عوض کن و 4 گیگ نت بگیرو و سرعت بالاتر رو هم تجربه کن:n19:
من امروز رفتم نمایندگی همراه اول یه جا رفتم گفت سیم کارت یوسیم تموم کردیم معمولی میخوای ؟:n22:
یه جا دیگه هم رفتم کفت سیم کارتش داریم ولی سیستمون خرابه :n08:
کلا من که دیگه بیخیالش شدم :n20:
greatpouya
05-07-2017, 10:42
سلام
آقا دیروز یه اس ام اس اومد برا من که گوشیت از نسل 4 پشتیبانی میکنه برو نمایندگی همراه اول و رایگان خط رو به یوسیم عوض کن و 4 گیگ نت بگیرو و سرعت بالاتر رو هم تجربه کن:n19:
من امروز رفتم نمایندگی همراه اول یه جا رفتم گفت سیم کارت یوسیم تموم کردیم معمولی میخوای ؟:n22:
یه جا دیگه هم رفتم کفت سیم کارتش داریم ولی سیستمون خرابه :n08:
کلا من که دیگه بیخیالش شدم :n20:
هههههه، همراه اول خیلی باحال و بیخوده، اسباب خنده رو فراهم میکنه، حالا میخوای یه معمولی بگیر شاید بدرد خورد
mohammad_1992
05-07-2017, 21:02
سلام دوستان یک سوال دارم لطفا کارشناسان راهنماییم کنن
من 2 خط دارم دائم - اعتباری - سیم کارت خط دائمم 4 جی هست - سیم کارت خط اعتباری 3جی
من ماه پیش از خط دائم استفاده می کردم 4جی که افتضاح بود سرعت میانگین 1 تا 1.2 مگابایت 3 جی هم حدود 800 900 کیلوبایت بود
این ماه 1 ماه بر روی خط اعتباریم فعال کردم - چون سیم کارتم یو سیم نیست فقط روی 3 جی هست ولی سرعتم 1.7 تا 1.9 مگابایت هست !!!!
به نظرتون دلیلش چیه ؟؟؟
الانم که شده 2500 بازم محدودیت شبانه ش روی 20 گیگه ؟
یک ماهه برای 2 تا 7 چقدر میشه گرفت ؟
برای اینکه شب ها 4G بشه کمترین بسته چیه بزنم ؟
جواب میدید بی زحمت ؟
mohammad_1992
05-07-2017, 22:24
جواب میدید بی زحمت ؟
1 تا 11 محدودیت نداره - ولی 2 تا 7 نمیدونم
دیگه خود شبانه وصل میشه به 4 جی احتیاج به بسته جدا نداره
شما 3 جی هم تست کن خیلی مناطق سرعت 3 جی بالاتر هست تا 4جی
George Shelly
05-07-2017, 23:03
من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه ولی سرعت نتش خیلی پایینه در حد 4 مگه فک کردم بهتر باشه میخوام برگردم ........
S I G N A L
06-07-2017, 05:56
سلام دوستان یک سوال دارم لطفا کارشناسان راهنماییم کنن
من 2 خط دارم دائم - اعتباری - سیم کارت خط دائمم 4 جی هست - سیم کارت خط اعتباری 3جی
من ماه پیش از خط دائم استفاده می کردم 4جی که افتضاح بود سرعت میانگین 1 تا 1.2 مگابایت 3 جی هم حدود 800 900 کیلوبایت بود
این ماه 1 ماه بر روی خط اعتباریم فعال کردم - چون سیم کارتم یو سیم نیست فقط روی 3 جی هست ولی سرعتم 1.7 تا 1.9 مگابایت هست !!!!
به نظرتون دلیلش چیه ؟؟؟
سلام. حالت Dual-Carrier HSDPA (DC-HSDPA را برای حالت 3G فعال میکنند و سرعت دانلود در عمل تا ۳ مگابایت بر ثانیه افزایش پیدا میکنه.
mohammad_1992
06-07-2017, 09:38
سلام. حالت Dual-Carrier HSDPA (DC-HSDPA را برای حالت 3G فعال میکنند و سرعت دانلود در عمل تا ۳ مگابایت بر ثانیه افزایش پیدا میکنه.
اخه با سیم کارت یو سیم در 3 جی این سرعت رو نمیده !!!!! عملا نصف این سرعت هست در یو سیم
سلام
همراه اول سیم کارت اعتباری رو 4G میده؟
امروز رفتم یه دفتر خدمات ارتباطی گفت سیم کارت اعتباری داریم
ولی 3G هست!
سلام
ولی 3G هست!
بله میده.
خدمتتون عرض کنم نصف دفاتر خذمات ارتباطی ( عذرخواهی اگر کسی هم اینجا باشه ) درامد حلالی ندارن!
من رفتم برای تعویض سیم کارت توی 12 تا 22 بهمن.
رفتم یه جایی گفت برید از کارت شناسایی و این قبض و این فرم و .... کپی بگیرید اتاق بقل (فرم جدا باید بخری + کپی هم مال خودشون هست ) بعد پر کنید بیاید.کپی کردم پر کردم.میگه سیم 4G نانو ندارم بهت بدم :|
بعد رفتم جای دیگه فقط کارت ملی رو نشونش دادم.بدون حتی یه دونه فرم یا چیزی ! زد تو سیستم و گفت بفرمایید.
برو جای دیگه .. اینجا دروغ بهت گفته.فقط میخواسته 3G هایی که رو دستش مونده رد کنه.
hojjat_2008
06-07-2017, 11:23
برای بعضی شهر ها سیم کارت فورجی تمام شده.اکثراً مراکز استان فعلاً سیم فورجی دارند.
سلام
ولی 3G هست!
به نظرتون با یه شبانه یک ماهه 1 تا 11 میشه 500 گیگ در ماه گرفت ؟
با 2 تا 7 یک ماهه چی ؟
aidin0000
07-07-2017, 04:15
من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه ولی سرعت نتش خیلی پایینه در حد 4 مگه فک کردم بهتر باشه میخوام برگردم ........
بزرگترین اشتباه رو کردی
من بسته شبانه همراه اول دارم تو این 1 ماه سرعت بیشتر از 60k نمیره ازم 29 هزار تومنم گرفتن بی همه چیزا
با 2 تا 7 یک ماهه چی ؟
سلام
دوست عزیز همه چی بستگی به سرعت دریافتی شما داره . اگر سرعت خوب داشته باشید توی چند روز میتونید این حجم رو بگیرید
123arash
07-07-2017, 08:10
سلام
رفتم سیم کارت فورجی همراه اول گرفتم..یه طرح پنج گیگ ماهانه زدم بعدش یه پیام اومد هدیه خرید سیمکارت هشتصد مگ اینترنت داده..حالا اگه بخوام فعالش کنم اولویت با کدومه؟اگه اول این هشتصد مگ مصرف شه خوب میشه..سوال دیگم اینکه رو باند هفت اصلا سیگنال نداره فقط رو باند سه هست..همراه اول باند هفت فعاله؟
ممنونم
AMIR-AIRGUNNER
07-07-2017, 09:19
با 2 تا 7 یک ماهه چی ؟
من روزی متوسط 40 گیگ میتونم بگیرم :n02: از 2 تا 7
البته سرور های دانلود باید ایرانی پرسرعت باشن
George Shelly
07-07-2017, 09:35
بزرگترین اشتباه رو کردی
من بسته شبانه همراه اول دارم تو این 1 ماه سرعت بیشتر از 60k نمیره ازم 29 هزار تومنم گرفتن بی همه چیزا
درخواست دادم به ایراسنل بعد برام ایمیل اومد درخواست شما به دلیل مشکل رد شده بعد از مرکز شهر زنگ زدن گفتم بیاین سیم کارت بگیرین الان برگشتم باز ایراسنل من پول نداده بودم ترابرد کرده بودم .
سلام
دوست عزیز همه چی بستگی به سرعت دریافتی شما داره . اگر سرعت خوب داشته باشید توی چند روز میتونید این حجم رو بگیرید
سرعتم تقریبا ساعتی 7 گیگ میگیرم.
بحثم سر محدودیت کلی توی یه ماه هست ! مثلا اگر توی ده روز اول 400 گیگ بگیرم نکنه بقیه روزهای ماه دیگه سرعت رو ببندن یا کار نکنه.
مثل تک شب 2 تا 7 وقتی که 20 گیگ میگیریم و بعدش دیگه میره روی شارژ اصلی
خودمونیم عجب سرعتی داری ! سرعتتون چند هست ؟ من با 3G سرعتم 2.7 تا 3 هست.
سرعتم تقریبا ساعتی 7 گیگ میگیرم.
بحثم سر محدودیت کلی توی یه ماه هست ! مثلا اگر توی ده روز اول 400 گیگ بگیرم نکنه بقیه روزهای ماه دیگه سرعت رو ببندن یا کار نکنه.
مثل تک شب 2 تا 7 وقتی که 20 گیگ میگیریم و بعدش دیگه میره روی شارژ اصلی
خودمونیم عجب سرعتی داری ! سرعتتون چند هست ؟ من با 3G سرعتم 2.7 تا 3 هست.
والا تا به حال که من محدودیتی ندیدم . برای 2تا7 یک شب هم از اول محدودیت 20 گیگ بود
من با 4G تا 9 مگ هم سرعت میگیرم و میانگین 6 مگ میشه .
والا تا به حال که من محدودیتی ندیدم . برای 2تا7 یک شب هم از اول محدودیت 20 گیگ بود
من با 4G تا 9 مگ هم سرعت میگیرم و میانگین 6 مگ میشه .
الان شما چند وقته استفاده میکنی ؟
یه ماهه 2 تا 7 داری یا 1 تا 11 ؟
pouyasony
07-07-2017, 20:09
دزدتر از همراه اول خود بي همه چيزشه.سيمكارتم دائميه بسته 10 گيگي يه ماهه گرفته بودم ١٠ روز پيش ،نگو امروز تموم شده و هيچي پيامي بهم نزدن كه اقا بستت داره تموم ميشه همينجور شانسي رفتم نگا كردم ديدم نوشته بسته فعالي ندارين از اونطرف ٣٠ هزار تومان اومده رو قبضم واسه مصرف تعرفه عادي.ايرانسل باز از قبل اعلام ميكنه ميگه شما فلان قدر از بستتون باقي مونده و داره تموم ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دزدتر از همراه اول خود بي همه چيزشه.سيمكارتم دائميه بسته 10 گيگي يه ماهه گرفته بودم ١٠ روز پيش ،نگو امروز تموم شده و هيچي پيامي بهم نزدن كه اقا بستت داره تموم ميشه همينجور شانسي رفتم نگا كردم ديدم نوشته بسته فعالي ندارين از اونطرف ٣٠ هزار تومان اومده رو قبضم واسه مصرف تعرفه عادي.ايرانسل باز از قبل اعلام ميكنه ميگه شما فلان قدر از بستتون باقي مونده و داره تموم ميشه
تمدید اتوماتیک مگه نداره بسته جدیداش؟!
sasan.69
07-07-2017, 21:28
ى اشتباهى کردم باخط همراه اول سايت فيلمو ثبت نام کردم هرروز داره 300 تومن ازم کسر مى کنه و باوجود اينه تو قسمت خدمات مبتنى برمحتوا غير فعال کردم اما بازم شارزم ب فنا مى ره و با9990 هم تماس گرفتم مى گن مشکل از اونور که قطع نمى شه و مابراتون نشکيل پرونده مى ديم!!! خلاصه جفتشون در اين دزدى ها شريکن و مارو سرکار گذاشتن
شبانه روزدم و سرعت از 900 کیلوبایت بیشتر نمیره روی 4G ...باید آلفا پلاس یا چیزی فعال کنم درست بشه ؟
صبح که هنوز طرح نزده بودم سرعتم 2 بود :n03:
morypory
08-07-2017, 10:06
با سیم کارت دائمی که اصلا نباید داخل اینترنت رفت اشتباه محض یک سیم کارت اعتباری بگیر به اندازه بسته ای هم که میخواهی شارژش کن و استفاده کن هر وقت هم بستت تمام بشه شارژی نداره که بخواد کم کن این سایتای جدید هم که امده نومنش فیلیمو است که واقعا الکی هستن یک مشت فیلم کلوپی بی سرو ته گذاشتن فقط پول بگیرند
و یک سوال حداکثر دانلود تو این طرح بینهایت از 1 تا 11 چقدر من الان از بسته 6 تا 12 ایرانسل 5 گیگ روزا سر کار استفاده میکنم واقعا کم میارم اگر این حجمش زیاد باشه فکر کنم ماهی 30 تومان می ارزد
شبانه روزدم و سرعت از 900 کیلوبایت بیشتر نمیره روی 4G ...باید آلفا پلاس یا چیزی فعال کنم درست بشه ؟
صبح که هنوز طرح نزده بودم سرعتم 2 بود :n03:
900 که خوبه برای من از این بیشتر نمیشه اونم با آنتن پر!!
ولی ایرانسل با دو تا آنتن ساعت خلوت تا 5-6 مگ میره شلوغی هم 2 کمتر نمیشه!!! این 4 گیگ اینترنت هدیه اش تموم شه پرتش میکنم سطل آشغال:n21:
greatpouya
08-07-2017, 12:13
900 که خوبه برای من از این بیشتر نمیشه اونم با آنتن پر!!
ولی ایرانسل با دو تا آنتن ساعت خلوت تا 5-6 مگ میره شلوغی هم 2 کمتر نمیشه!!! این 4 گیگ اینترنت هدیه اش تموم شه پرتش میکنم سطل آشغال:n21:
این محدودیت سرعت برای سرور های آپلود بوی هست. با سرور های دیگر امتحان کنید، حتما نتایج فرق میکنه
123arash
08-07-2017, 12:51
اگه بسته یک ماهه دوباره تمدید کنم حجم باقی مانده منتقل میشه یا میسوزه؟
اگه بسته یک ماهه دوباره تمدید کنم حجم باقی مانده منتقل میشه یا میسوزه؟
همراه اول انتقال حجم نداره
ايرانسل هم نداره
كلا فكر كنم هيچ كدام از اپراتورهاي همراه انتقال حجم ندارن
دوستان بیاید شکایت ثبت کنیم توی 195 تا کنترل مصرف ازاد رو به امکاناتش اضافه کنه
امروز بستم تموم شد 3 هزار شارژ داشتم رو خورد
sa_mo1369
08-07-2017, 20:24
4G همراه اول - بجنورد
pouyasony
08-07-2017, 21:11
دوستان بیاید شکایت ثبت کنیم توی 195 تا کنترل مصرف ازاد رو به امکاناتش اضافه کنه
امروز بستم تموم شد 3 هزار شارژ داشتم رو خورد
باز خداروشكر كن سيمكارتت اعتباريه.مال من دائميه بستم تموم شده بوده خودمم نفهميده بودم الان 30 تومان اومده رو قبضم واسه تعرفه ازاد
sasan.69
09-07-2017, 01:05
نت همراه اول در اصفهان سمت ملک شهر ازساعت 10 شب تاالان قطع شده :n03:
من گوشی 2 سیمکارته گرفتم یکیش رو ایرانسل انداختم ... متاسفانه از نت همراه اول استفاده کردم سرعتش به طرز بدی پایین هست 4g بسته آلفا پلاس ... دزدی هاش رو که نگو ... شاید منم ترابرد کردم از دست دزدی هاش
and-roid2
09-07-2017, 09:47
نمیدونم چرا همراه اول در شهر ما در حالت معمولی سرعتش با سرورهای speedtest کم هست ولی با v/pn اوکیه
تست در حالت معمولی:
پ.ن: سرور داخلی هم نهایت 10-20 مگ سرعت میده
---------------------------
تست با هات اسپات:
نمیدونم چرا همراه اول در شهر ما در حالت معمولی سرعتش با سرورهای speedtest کم هست ولی با v/pn اوکیه
تست در حالت معمولی:
تست با هات اسپات:
شاید علتش اختلاف مسیرها باشه
یعنی مسیر خود همراه اول به اون سرور تست خوب نیست اما مسیرش به سرورهای هات اسپات خوبه
این مشکل بعضا توی دانلود هم مشهوده مثلا از یه سرور خارجی سرعت خوب نیست اما میری روی یه سرور دیگه سرعت خوبه البته در صورتی که خود سرورها اوکی باشن این حرف می تونه درست باشه
and-roid2
09-07-2017, 10:33
شاید علتش اختلاف مسیرها باشه
یعنی مسیر خود همراه اول به اون سرور تست خوب نیست اما مسیرش به سرورهای هات اسپات خوبه
این مشکل بعضا توی دانلود هم مشهوده مثلا از یه سرور خارجی سرعت خوب نیست اما میری روی یه سرور دیگه سرعت خوبه البته در صورتی که خود سرورها اوکی باشن این حرف می تونه درست باشه
با هر سروری که تست میکنم این مشکل وجود داره.چه سرور ایران باشه چه خارج(البته با idm و مولتی کانکشن مشکلی ندارم)
این وضعیت سرور تهران با 4G:
اینم با 3G:
اینم اضافه کنم با 3G این داستان رو ندارم و فقط با 4G اینطوریه!
با هر سروری که تست میکنم این مشکل وجود داره.چه سرور ایران باشه چه خارج(البته با idm و مولتی کانکشن مشکلی ندارم)
این وضعیت سرور تهران با 4G:
اینم با 3G:
اینم اضافه کنم با 3G این داستان رو ندارم و فقط با 4G اینطوریه!
یه احتمال هم اینه که پهنای باند همراه اول کمه و اسپید تست هم کلا 4 تا کانکشن میسازه اما دانلود منیجر خوب 32 تا
از طرفی توی ارتباط هات اسپات هم احتمالا تعداد کانکشنها زیاده و سرعت بالاتری میده
توی تست شما به وضوح معلومه همراه اول پهنای کمی داره 21 مگ آپلود دارید اما دانلود کمتره
تعداد کانکشن تست سرعت با ایرانسل تبریز
تست در حالت معمولی:
تست با هات اسپات:
من همین مشکل رو با مبین نت دارم، با ایرانسل هم بود. نمیدونم این چه گیری هست که ارتباطات 4G دارن. انگار که یه محدود کننده یا به قول دوستمون مسیر بد باشه که با فعال کردن هات اسپات درست میشه. البته من برنامه دیگه ای پیدا نکردم که مثل هات اسپات جواب بده. شاید هم هات اسپات از چند کانکشن استفاده میکنه که باعث میشه از کل پهنای باند استفاده بشه.
and-roid2
09-07-2017, 16:26
یه احتمال هم اینه که پهنای باند همراه اول کمه و اسپید تست هم کلا 4 تا کانکشن میسازه اما دانلود منیجر خوب 32 تا
از طرفی توی ارتباط هات اسپات هم احتمالا تعداد کانکشنها زیاده و سرعت بالاتری میده
توی تست شما به وضوح معلومه همراه اول پهنای کمی داره 21 مگ آپلود دارید اما دانلود کمتره
تعداد کانکشن تست سرعت با ایرانسل تبریز
پهنای باند کم نیست.چون لینک سایت فیبر هست و تست تک کانکشن با هات اسپات اینو ثابت میکنه:
احتمال زیاد مشکل به مسیر و رنج ip ربط داره.
من تبریز باغمیشه سرعت 10 مگ هم گرفتم برای دانلود شبانه
سلام ، من ساعت 3 شب شبانه رایگان فعال کردم ، ساعت 4 نت قطع شد 4تومن شارژ من و صفر کرد :| برای شما هم این مشکل بوجود اومده؟
سلام ، من ساعت 3 شب شبانه رایگان فعال کردم ، ساعت 4 نت قطع شد 4تومن شارژ من و صفر کرد :| برای شما هم این مشکل بوجود اومده؟
نه اما میتونه دلیلش فعالسازی بسته اینترنت در ساعت نامناسب دلیل این اتفاق باشه:n13:
بچه ها تعرفه مکالمه داخل شبکه سیکارت اعتباری رایتل از تغرفه مکالمه داخل شبکه سیمکارت دائمی همراه اول پاین تر شده !! :n04: من که سیمکارت همراه اولم رو می فروشم چند تا سیم رایتل می گیرم بقیه پولش رو هم می رم تفریح !!! :n02:
greatpouya
11-07-2017, 22:32
بچه ها تعرفه مکالمه داخل شبکه سیکارت اعتباری رایتل از تغرفه مکالمه داخل شبکه سیمکارت دائمی همراه اول پاین تر شده !! :n04: من که سیمکارت همراه اولم رو می فروشم چند تا سیم رایتل می گیرم بقیه پولش رو هم می رم تفریح !!! :n02:
ببینید چقدر میخورده که حالا که ایرانسل اورد پایین این اپراتور متغلب هم اورد سریع انقدر پایین.
ازین زاویه دیدن مهمه، نباید تا دون میپاشن بریم سمتش تا دوباره با بسته های گرون به تمسخر و ریشخند بگیرتتون.
123arash
12-07-2017, 11:35
. همراه اول رو باند هفت فرکانس 2600 فعاله؟اصلا کار نمیکنه فقط رو 1800 وصله سرعتشم دو مگابایته ولی اگه رو باند هفت وصل میشد حتما سرعت تا چهار مگ میرفت
sajad-tnt
12-07-2017, 12:58
سلام.
دوستان من تاحالا بسته شبانه رایگان فعال نکردم.
دقیقا چه زمانی باید فعالش کنم تا مشکلی پیش نیاد؟.
Sent from mTalk
AMIR_6488
13-07-2017, 00:25
سلام دوستان میشه بگید این دکل همراه اول که تو شهر پلدختر استان لرستان چند روزیه راه اندازی شده از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه یا نه اینم لینک عکسا ممنون میشم اگه جواب بدین.
img.upload724.com/images/63412419509473295986.jpg
img.upload724.com/images/25528859861361186765.jpg
img.upload724.com/images/14141365829438853491.jpg
img.upload724.com/images/74205730427084845130.jpg
سلام دوستان میشه بگید این دکل همراه اول که تو شهر پلدختر استان لرستان چند روزیه راه اندازی شده از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه یا نه اینم لینک عکسا ممنون میشم اگه جواب بدین.
این دکل به احتمال زیاد ایرانسل هست
4 جی که هست . پلاس از مرکز مخابراتی راه اندازی میشه و نه با تعویض فرستنده ها روی دکل . پس بالقوه پلاس هم هست
سلام.
دوستان من تاحالا بسته شبانه رایگان فعال نکردم.
دقیقا چه زمانی باید فعالش کنم تا مشکلی پیش نیاد؟.
Sent from mTalk
رایگان ه مگه ؟ ماهی 29000 تومنه
هیچ مشکلی پیش نمیاد سیستم های همراه اول مثل ساعت رولکس کار میکنند از ایرانسل هم دقیق تر هستند
سلام
من گوشی ال جی g4 دارم.
توی سیم کارت ایرانل میتونم که گوشی رو در حالت only lte قرار بدم و موبایل هم فقط در این حالت قرارا میگیره حتی اگر سیگنال ضعیف باشه.
ولی توی همراه اول با وجودی که بسته الفا پلاس دارم و سیگنال هم 4g هست.ولی گوشی رو نیتونم روی حالت only lte قرار بدم.
ایا دلیل خاصی داره ؟
ایا خود همراه اول این امکان رو مسدود کرده ؟
بقیه تا حالا تونستند همچین کاری بکنند یا فرکانس خاصی رو انتخاب کنند ؟
pedram-007
13-07-2017, 14:59
سلام دوستان
پوشش شبكه نسل سه و چهار همراه اول تو تهران چطوره؟ من الان راينل دارم ولي تو خونه خوب انتن نميده ولي همراه اول خوبه! ولي كلا ميخوام بدونم تو تهران پوشش دهي و كيفيتش چطوره؟ حداقل نسبت به رايتل! چند وقت پيشا خونه اقوام بوديم طرفاي تهرانپارس كه ميدونم بحث انتن دهي اونجا هم مساله داره ولي همراه اول ال ني اي بود و رايتل رومينگ شده بود. همينطور تو مترو كه همراه اول كلا نسل چهار بود و كيفيتم خوب!
كلا دنبال سرعت بالا و دانلود نيستم. دنبال كيفيت با سرعت حداقل در حد دو مگابيت اينا به بالا.
سلام
من گوشی ال جی g4 دارم.
توی سیم کارت ایرانل میتونم که گوشی رو در حالت only lte قرار بدم و موبایل هم فقط در این حالت قرارا میگیره حتی اگر سیگنال ضعیف باشه.
ولی توی همراه اول با وجودی که بسته الفا پلاس دارم و سیگنال هم 4g هست.ولی گوشی رو نیتونم روی حالت only lte قرار بدم.
ایا دلیل خاصی داره ؟
شاید اصلا سیم کارتت یو سیم نیست
اگه هست پس کرم از همراه اول ه
سلام
من گوشی ال جی g4 دارم.
ایا دلیل خاصی داره ؟
اینجا
بحث شده
شاید اصلا سیم کارتت یو سیم نیست
اگه هست پس کرم از همراه اول ه
دقیقا کرم از همراه اوله :n34:
ehsanehsan007
13-07-2017, 16:23
اینجا
بحث شده
من گوشیم سونیه lte only میزارم مشکلی نیست...بدون lte only هم وصل میشه...البته برای من سرعت با تریجی فرق نداره و حتی کمتره متاسفانه
pedram-007
14-07-2017, 08:42
سلام دوستان
پوشش شبكه نسل سه و چهار همراه اول تو تهران چطوره؟ من الان راينل دارم ولي تو خونه خوب انتن نميده ولي همراه اول خوبه! ولي كلا ميخوام بدونم تو تهران پوشش دهي و كيفيتش چطوره؟ حداقل نسبت به رايتل! چند وقت پيشا خونه اقوام بوديم طرفاي تهرانپارس كه ميدونم بحث انتن دهي اونجا هم مساله داره ولي همراه اول ال ني اي بود و رايتل رومينگ شده بود. همينطور تو مترو كه همراه اول كلا نسل چهار بود و كيفيتم خوب!
كلا دنبال سرعت بالا و دانلود نيستم. دنبال كيفيت با سرعت حداقل در حد دو مگابيت اينا به بالا.
كسي از دوستان نظري نداره؟
greatpouya
14-07-2017, 23:52
كسي از دوستان نظري نداره؟
نسل ۳ خیلی خوب، نسل ۴ معمولی رو به ضعیف
pedram-007
14-07-2017, 23:57
نسل ۳ خیلی خوب، نسل ۴ معمولی رو به ضعیف
من امروز اقدام کردم برای ترابرد گفت درخواست شما با موفیت ثبت شد ولی کد ملی شما با ثبت احوال متغییر است. در اسرع وقت با شما تماس حاصل میگردد!
تجربه ای داشته کسی؟
greatpouya
15-07-2017, 08:24
من امروز اقدام کردم برای ترابرد گفت درخواست شما با موفیت ثبت شد ولی کد ملی شما با ثبت احوال متغییر است. در اسرع وقت با شما تماس حاصل میگردد!
تجربه ای داشته کسی؟
اره مساله ای نیست، زنگ میزنن کد ملیتو میگیرن بعدشم راحت سیمکارت میاد سریع
سلام
این چی هست؟
اعتبار رایگان هست؟
در ضمن اون عکس سیم کارت هست و جنس کارت مقواییه
Tornado2800
15-07-2017, 16:40
سلام
بسته همراه اول ما در حال اتمام بود یه بسته دیگه خریدیم ( بسته قبل ۲ گیگ شبانه داره )
میخوام از بسته فعلی استفاده کنم ولی رفته تو رزررو
جای ندیدم بشه بسته قبلی سوزوندش تا جدیده فعال بشه
چیکار باید کرد
- - - Updated - - -
سلام
بسته همراه اول ما در حال اتمام بود یه بسته دیگه خریدیم ( بسته قبل ۲ گیگ شبانه داره )
چیکار باید کرد
سلام
این چی هست؟
اعتبار رایگان هست؟
در ضمن اون عکس سیم کارت هست و جنس کارت مقواییه
سلام.
این کارت رو به یه پست بانک ببرید، بهتون سیم کارت میدن. کارت ملی همراه داشته باشید. هزینه فعالسازی هم داره.
سلام
چیکار باید کرد
- - - Updated - - -
سلام
چیکار باید کرد
قبلی تموم بشه خودش میره رو جدیده
بسته شبانه هدیه هست و روزانش تموم بشه اونم تموم میشه
سلام.
این کارت رو به یه پست بانک ببرید، بهتون سیم کارت میدن. کارت ملی همراه داشته باشید. هزینه فعالسازی هم داره.
پس چه امتیاز و فرقی داره با حالتی که همین جوری بدون این کارت بخوای بری درخواست سیم کارت بدی؟
پس چه امتیاز و فرقی داره با حالتی که همین جوری بدون این کارت بخوای بری درخواست سیم کارت بدی؟
5 هزار تومن جلویی
همراه اخر سرعت دانلود من رو مدتی هست محدود کرده روی 260 کیلوبایت و برادرم که کنار من نشسته سرعت دانلودش 2 مگ هست . اینکار ها فقط از مخابرات و اپراتور همراه اخر سر میزنه.:n35:
همراه اخر سرعت دانلود من رو مدتی هست محدود کرده روی 260 کیلوبایت و برادرم که کنار من نشسته سرعت دانلودش 2 مگ هست . اینکار ها فقط از مخابرات و اپراتور همراه اخر سر میزنه.:n35:
کاملا تایید میشه این موضوع
به نظر من الان که اپراتورهای دیگه قیمت مکالمشون نصف همراه اول شده و با مسئله اینترنت 4g استفاده تبلیغاتی نمی کنن و اگر 4g هست واقعی هست وقتشه که ترابرد کنیم و این شیطان جیب بر رو به حال خودش رها کنم :n34:
dokhtarak_e_darya
16-07-2017, 10:43
دوستان volte روی همراه اول اضافه شده؟ کسی هست این قابلیتو روی همراه اول دیده باشه؟
من که ندیدم ، هر بار با موبایلم زنگ میزنم از lte میره رو 3g و یکی دو روز طول میکشه برگرده رو lte
shahryar84
16-07-2017, 13:17
دوستان volte روی همراه اول اضافه شده؟ کسی هست این قابلیتو روی همراه اول دیده باشه؟هنوز اضافه نشده، فقط تبلیغ الکی میکنه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
EDWARD WHITE
16-07-2017, 13:45
هنوز اضافه نشده، فقط تبلیغ الکی میکنه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
امروز رو چی می گی یه کنفراس گذاشته بود درش هیچی رو معرفی کرد قشنگ
مردیم از خنده
توی زومیت پوشش الان هست
arashsard
16-07-2017, 14:30
دوستان دو تا سوال داشتم . اول اینکه توی شبکه پلی استیشن نت تایپ چند میزنه ؟ بعد اینکه شماره هایی که با ۹۹۰ شروع میشه ۴ جی هستن ؟ ممنون
دوستان دو تا سوال داشتم . اول اینکه توی شبکه پلی استیشن نت تایپ چند میزنه ؟ بعد اینکه شماره هایی که با ۹۹۰ شروع میشه ۴ جی هستن ؟ ممنون
سلام
در مورد سوال اول اطلاعاتی ندارم ولی در مورد سوال دوم شماره تلفن ملاک نیست وقتی خرید میکنید باید نوع سیم کارت رو بپرسید که LTE هست یا نه .
توی شهر ما هنوز همراه اول با سیمکارت 3G توضیع میشه گاهی اوقات و سیم کارت فورجی زیاد نیست .
aidin0000
16-07-2017, 19:05
nat tape 3
arashsard
16-07-2017, 21:45
دوستان من سیم ۴ جی رو فعال کردم . سرعت باز کردن صفحه و وب گردی رضایت بخشه . میخوام مودم بگیرم که همه دیوایسا دیگه راحت استفاده کنن . توو تاپیک مودم کسی جواب نداد . نظرتون در مورد tp link archer r200 چیه ؟ یه مودم میخوام دیگه خیالم راحت باشه . حیف که cat6 نیست ، ولی فکر کنم الان با این وضعیت cat6 هم توو ایران آش دهن سوزی نیست .
دوستان من سیم ۴ جی رو فعال کردم . سرعت باز کردن صفحه و وب گردی رضایت بخشه . میخوام مودم بگیرم که همه دیوایسا دیگه راحت استفاده کنن . توو تاپیک مودم کسی جواب نداد . نظرتون در مورد tp link archer r200 چیه ؟ یه مودم میخوام دیگه خیالم راحت باشه . حیف که cat6 نیست ، ولی فکر کنم الان با این وضعیت cat6 هم توو ایران آش دهن سوزی نیست .
مودم خوبی هست ولی قبلیت عوض کردن باند رو نداری که بزاریش رو ۳ یا ۴
و میزان آنتن رو هم بصورت عددی نشون نمیده
B 315 Huawei بهتره
از نظر آنتن دهي فوق العاده
ولي نرم افزار باز و گسترده اي نداره
اگر دنبال حاشيه نيستي و مي خواي راحت و بي دردسر استفاده كني عالي ولي اگر دنبال باند و فركانس و جزئيات اتصال ميگردي هواوي بگير
البته در اين قبيل مودم ها معمولا نمي گذارند كاربر وارد جزئيات اصلي بشه و فقط بهترين اتصال و بيشترين كارايي رو اتومات هست همون هواوي هم با فريمور اصلي زياد نميتوني وارد جزئيات بشي بايد با نرم افزار هاي خاص انجام بدي
احتمالا سياست كاري به اين طريق هست كه كاربر استفاده معمول داشته باشه و واقعا هم نياز نيست چون بهترين و قويترين سيگنال و باند رو مورد استفاده قرار ميده
shinigamice
17-07-2017, 08:57
این همراه اول هرچی زنگ میزنم پشتیبانی زیر بار نمیره که بسته های نامحدود اش سقف دانلود داره :|
کسی اطلاعی داره مثلا" بسته ی 1 هفته ی 2-7 صبح اش
روزی ( شبی در واقع ) میشه 20 گیگ گرفت فقط؟ یا اینکه کل هفته 20 گیگه ( چون اطلاع دارید دیگه 2-7 صبح 1روزه بعد از 20 گیگ بدون اطلاع میره روی مصرف ازاد و شارژ رو صفر میکنه )
بسته های 1-11 صبح چطور؟
1روزه سقف دانلودش چقدره؟
یک هفته سقف دانلودش چقدره؟
اگه کسی تست کرده یا اطلاع داره ممنون میشم به اشتراک بزاره
بیشتر شایعه هست . قطع و وصل میشه در طول یک ساعت ولی 20 گیگ میست گیگ نیست ..
یه جایی یه چیزی قطع شده یه شب ، مردم حرف در اوردن
با تشکر مجدد از همراه اول و بعضی دولتی های محترم که زحمت میکشن
shinigamice
17-07-2017, 09:52
بیشتر شایعه هست . قطع و وصل میشه در طول یک ساعت ولی 20 گیگ میست گیگ نیست ..
یه جایی یه چیزی قطع شده یه شب ، مردم حرف در اوردن
با تشکر مجدد از همراه اول و بعضی دولتی های محترم که زحمت میکشن
شایعه کجا بود بالای 5 بار شارژ خودمو خورده بعد 20 گیگ ، یه سری که 15 تومن شارژمو صفر کرد...
( 1روزه 2-7 صبح بعد از دقیق 20 گیگ میره روی مصرف ازاد تا شارژ خط رو 0 کنه یا همینطوری کنتور بندازه برای خط های دائمی )
دیشب یه اتفاق مسخره افتاد باز شارژمو خورد :
شارژ خریدم ، بعدش بسته خریدم پشت سرش ( شارژ اتوماتیک بود ) بعد من فکر کردم بسته فعال شده زدم به دانلود و دیدم کل شارژمو صفر کرد ( اس ام اس اومده بود که موجودی برای خرید بسته کافی نیست در صورتی که 3 تومن شارژ داشتم ) از اونور 3 تومنو صفر کرده از این طرف میگه موجودی برای خرید بسته ( 2-7 صبح 1روزه ) کافی نیست :|
دیگه واقعا" شورشو دراوردن از بس دزدی کردن
این همراه اول هرچی زنگ میزنم پشتیبانی زیر بار نمیره که بسته های نامحدود اش سقف دانلود داره :|
کسی اطلاعی داره مثلا" بسته ی 1 هفته ی 2-7 صبح اش
روزی ( شبی در واقع ) میشه 20 گیگ گرفت فقط؟ یا اینکه کل هفته 20 گیگه ( چون اطلاع دارید دیگه 2-7 صبح 1روزه بعد از 20 گیگ بدون اطلاع میره روی مصرف ازاد و شارژ رو صفر میکنه )
بسته های 1-11 صبح چطور؟
1روزه سقف دانلودش چقدره؟
یک هفته سقف دانلودش چقدره؟
اگه کسی تست کرده یا اطلاع داره ممنون میشم به اشتراک بزاره
فقط یک روش محدودیت داشته قبلا الان رو نمیدونم
ولی ماهیانه و هفته ایی محدودیت نداره هرچقدر شد دانلود میکنه
اما روزانش ۲ تا ۷ محدودیت داشت
همراه اول هم اون قضیه که از یه سری سایتهای ایرانی ترافیکش ۵۰٪ باشه رو داره؟
یا همراه اول نداره این سیستم رو؟
ایرانسل و رایتل میدونم داره ولی رو سایت همراه اول همچین چیزی ندیدم.
pedram1991
17-07-2017, 19:46
همراه اول هم داره
هر کاری کردم، لینکشو فروم اجازه نداد بزارم
برو سایتش همراه اول، همون صفحه اول سایت، توو قسمت تازه ها نوشته کاهش تعرفه ترافیک داخلی
ehsanehsan007
17-07-2017, 20:57
بله داره...وقتی استعلام باقیمانده حجم میگیری میزنه باقیمانده ترافیک شما با احتساب پنجاه درصد تخفیف سایت های داخلی برابر n مگابایت است
Mohammad Aghaee
19-07-2017, 15:55
فرکانس های 4G و 3G همراه اول چند مگاهرتز هست؟ دوستان اگه میدونن فرکانس 3G ایرانسل و 3G رایتل رو هم بگن ممنون میشم . فرکانس 4G ایرانسل که میدونم 1800 و 2600 مگاهرتزه .
مسعود626262
19-07-2017, 20:31
سلام. 4G روی همون فرکانس ایرانسل هست(1800). من هر دوتا سیمکارت رودارم وامتحان کردم. 3G هم روی 2100. چند روزی هست که توی شیراز باند 3( 1800) از 5MHz رفته روی 10MHz. به نظر میاد سرعت کمی بهتر شده باشه
4G PLUS همراه اول به چه صورتی است . منظورم از تجمیع 2 باند به دست میاد یا نه ؟ الان شهر ما تحت پوشش رفته ولی هیچ خبری از هیچ چیزی نیست ؟ چطوریا هستش ؟ من هر چقدر با مودم گشتم فقط باند 1800 هستش باند دیگه ای وجود نداره . ولی ایرانسل الان شهر ما رو دو باند 1800 و 2600 داره 4G میده و با تجمیع هر دو و داشتن مودم یا گوشی 4G PLUS راحت میشه وصل شد .
با تشکر مجدد از همراه اول که تانوما زد رو دکل اس شد نی نی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر مجدد از همراه اول که تانوما زد رو دکل اس شد نی نی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینارو میخری یا ازین اکانت هکیاست؟!
mohsen.pb
21-07-2017, 17:08
کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای اینترنت همراه اول خبری داره بذاره اینجا ببینیم
farshad0123
21-07-2017, 18:50
سلام
من از وقتی سیمکارتمو 4g کردم سرعت شبانم از 250 کیلوبایت بالاتر نمیره همش هم نوسان داره قبلا اینجور نبود تا 3مگابایت میرفت مثل الان هم نوسان نداشت به نظرتون مشکل از چیه؟یه سیمکارت معمولی بگیرم یا برا همین سیمکارتم شکایت بفرستم به 195؟؟؟؟
ehsanehsan007
21-07-2017, 22:38
سلام
من از وقتی سیمکارتمو 4g کردم سرعت شبانم از 250 کیلوبایت بالاتر نمیره همش هم نوسان داره قبلا اینجور نبود تا 3مگابایت میرفت مثل الان هم نوسان نداشت به نظرتون مشکل از چیه؟یه سیمکارت معمولی بگیرم یا برا همین سیمکارتم شکایت بفرستم به 195؟؟؟؟
منم همین مشکلو دارم هر چقدر هم به پشتیبانی میگم زیربار نمیره...بار اخر بعد کلی استدلال گفت باید سیمکارت رو ببری دفتر خدماتی بررسی فنی بشه و این چرت و پرتا
سلام
منم همینه مشکلم. سرعتم رو محدود کرده روی 260 کیلوبایت. هر چقدر هم رنگ زدم فایده نداشت. دو سال پیش هم شبانه رایگان مخابرات داشتم بعد یکماه محدودم کرد. این مسخره بازیها فقط از همراه اخر و مخابرات مزخرف سر میزنه
ehsanehsan007
21-07-2017, 23:54
منم همینه مشکلم. سرعتم رو محدود کرده روی 260 کیلوبایت. هر چقدر هم رنگ زدم فایده نداشت. دو سال پیش هم شبانه رایگان مخابرات داشتم بعد یکماه محدودم کرد. این مسخره بازیها فقط از همراه اخر و مخابرات مزخرف سر میزنه
زنگ میزنی باور نمیکنن فکر میکنن همه مثل خودشون بیسوادن...بنظرم کسایی که این مشکل رو دارن تو پیچ اینستای همراه اول اعتراض کنند مفیدتره...من کامنت گذاشتم براشون ولی یه دست صدا نداره متاسفانه
زنگ میزنی باور نمیکنن فکر میکنن همه مثل خودشون بیسوادن...بنظرم کسایی که این مشکل رو دارن تو پیچ اینستای همراه اول اعتراض کنند مفیدتره...من کامنت گذاشتم براشون ولی یه دست صدا نداره متاسفانه
در مورد سیمکارت که قطعا چرت گفته و ربطی به سیمکارت نداره اما اینکه سرعت در 4g کمتر از 3g باشه چندان چیز غریبی نیست خصوصا در همراه اول. درمنزل ماهم سرعت 4g کمتر از 3g هست تقریبا نصف و من برای دانلود اجبارا گوشی و مودم رو رو حالت 3g میگذارم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Milad4171
22-07-2017, 22:54
سلام. من افت سرعت شدید دارم در حدی که حتی وقتی دیتا رو روشن میکنم کلا آنتنم میره. تماس گرفتم با همراه اول 10 روز پیش بهم زنگ نزدن . دوباره چند روز پیش زنگ زدم گفتم چی شد پس ؟ اگه قرار به پیگیری نیست بگید
گفت اون منطقه شما قراره ی BTS جدید نصب بشه تاریخ نصب هم 11 آذر ماه یه همچین چیزی گفتن .
گفتم چرا اینهمه مدت طول میکشه ؟ مگه نمیگید این منطقه مشکل جدی داره ؟ میگه برنامه شون واسه اون موقع اس
خیلی کند هستن. فقط موقع پول گرفتن خیلی سریعن
senator2011
23-07-2017, 00:52
تنها نیستید
من هم حدود یه سال میشه رو 260 محدود شدم و فرقی هم نداره چه بسته ای بخری همیشه روی 260 لیمیت شدم و از اون موقع تا حالا یکی دو بار بسته خریدم تا ببینم از خر شیطون اومده پایین یا نه..... کلی هم تماس گرفتم تیکت تشکیل شده ولی فایده نداشته....
اصلا تو کتم نمیره 4G که این همه تبلیغ سرعت میکنن واسش مصرف کننده هارو بذارن رو سرعت لاکپشتی :| اخه یعنی چی نمیفهمم اصلا
اگه قراره سرعت 260 باشه اصلا چرا این همه دستگاه و تجهیزات میخرن ارتقا میدن 4G
mehde_682
23-07-2017, 06:09
سلام دوستان....یه سوال داشتم من بسته اینترنت از همراه اول خریدم و بعد تونستم به 4g وصل شم روی باند 3 ..ولی و وقتی از برنامه network signal guru باند 7 رو فعال میکنم اصلا سیگنال میره در صورتی که منطقه ما 4g+ هم ساپوت میکنه؟؟؟؟؟
Sponge-BoB
24-07-2017, 06:12
تورنت با همراه اول ارزش نداره!!سرعت افتضاح!امکانش هست تورنت بسته باشن؟؟
من مجبور شدم یک خط دیگه بخرم . خط قبلیم رو محدود کرده بود روی 260 کیلوبایت.
الان با سیم کارت جدید سرعت دانلودم بالای 2 مگ هست.
این رو هم بعد مدتی محدود نکنه خوبه. دانلودهام رو با بسته 6-12 ایرانسل انجام میدم و اصلا با همراه اخر دانلود خاصی ندارم ولی بعد مدتی محدودم کرد.
وقت خودتو با زنگ و ایمیل زدن به همره اول هدر ندید. کرم از خودشون هست و خبر هم دارن و الکی ادم رو میخوان بپیچونن
فعلا اينجا اصلا وي p ان ها حتي داخلي ها هم وصل نميشه
zxzxcvcv
25-07-2017, 20:49
سلام.
همراه اول هنوز هم بسته نامحدودش محدوده به 3g و باید حتما آلفا پلاس بخریم تا سرعت محدود نباشه؟
اگر اینطوره به صرفه ترین بسته نامحدود و آلفا پلاس کدوماست؟ روزانه ، هفته ای ... ؟
farshad0123
25-07-2017, 22:37
سلام.
همراه اول هنوز هم بسته نامحدودش محدوده به 3g و باید حتما آلفا پلاس بخریم تا سرعت محدود نباشه؟
اگر اینطوره به صرفه ترین بسته نامحدود و آلفا پلاس کدوماست؟ روزانه ، هفته ای ... ؟
نه نیازی نیست،همون بسته نامحدودو بگیری کافیه فقط سیمکارتتو فورجی نکن وگرنه سرعت محدود میشه رو 250 کیلوبایت
بصرفه ترینشون بسته یک ماهست
zxzxcvcv
25-07-2017, 23:04
نه نیازی نیست،همون بسته نامحدودو بگیری کافیه فقط سیمکارتتو فورجی نکن وگرنه سرعت محدود میشه رو 250 کیلوبایت
بصرفه ترینشون بسته یک ماهست
من سیمکارتم از اول 4g بود و سرعتم محدود نبود آخرین باری که امتحان کردم. ولی خوب یه 2 ماهی از اون موقع میگذره باید ببینم همونطور که شما میگی محدوده الان یا نه
M.Sadegh.M
26-07-2017, 16:02
سلام
دوستان همراه اولی که آیفون دارند نحوه تنظیمات به چه شکل هست؟
من ایفون 5C دارم منتها فقط 3G متصل میشه و LTE متصل نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n12:
pedram1991
26-07-2017, 16:25
سلام
دوستان همراه اولی که آیفون دارند نحوه تنظیمات به چه شکل هست؟
من ایفون 5C دارم منتها فقط 3G متصل میشه و LTE متصل نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n12:
ایفون 5 و 5C فقط از 3G پشتیبانی میکنه و اون اپشن LTE توو ستینگ بدلیل عدم پشتیبانی باند فرکانسی اپراتور ها عملا بلا استفاده است.
mohammad_1992
26-07-2017, 22:12
دوستانی که سیم کارتشون جدید ولی lte نیست اصلا تعویض نکنن به 4جی - با عوض کردن 3جی . 4 جی روی گوشی راحت به 4 جی وصل میشه و تازه همراه اول نمیتونه محدودشون کنه
من خودم با خط دائمم ( سیم lte ( سرعتش بیش از 1 مگ در 4 جی و 800 کیلوبایت در 3 جی نمیره
ولی سیم کارت اعتباریم ( سیم 3g ) سرعتش تا 2.5 مگابایت میره و میانگین حدود 2 هست ( کافیه روی lte بزارید تنظیمات رو و هر از گاهی هم که دیدید سرعت در حد 3 جی هست کافیه چند بار عوض کنید از 3 جی به lte در گوشی درست میشه )
دوستانی که سیم کارتشون جدید ولی lte نیست اصلا تعویض نکنن به 4جی - با عوض کردن 3جی . 4 جی روی گوشی راحت به 4 جی وصل میشه و تازه همراه اول نمیتونه محدودشون کنه
من خودم با خط دائمم ( سیم lte ( سرعتش بیش از 1 مگ در 4 جی و 800 کیلوبایت در 3 جی نمیره
ولی سیم کارت اعتباریم ( سیم 3g ) سرعتش تا 2.5 مگابایت میره و میانگین حدود 2 هست ( کافیه روی lte بزارید تنظیمات رو و هر از گاهی هم که دیدید سرعت در حد 3 جی هست کافیه چند بار عوض کنید از 3 جی به lte در گوشی درست میشه )
دوست عزیز این حرفای مسخره چیه میزنی یه سری هم باور میکنند
سیمی که ۴جی نیست خوب به ۴جی وصل نمیشه!
اگه سیم کارت به ۴جی وصل بشه یعنی ۴جی هست اگر هم نشه یعنی نسل سوم هست
اینکه تو محل زندگی شما سرعت ۳جی از ۴جی بیشتر هست که دلیل نمیشه سیم قدیمی بهتره !
خیلی جاها هست سرعت ۳جی از ۴جی بهتره
شما سیم ۴جی هم داشته باشی میتونی بزاریش رو ۳جی از اون استفاده کنی اگه سرعت بهتری میگیری
دوستان كسي براي اتصال وي p ان مشكل نداره
مشهد اصلا وصل نميشه حتي داخلي و دولتي ها
من سیمکارتم از اول 4g بود و سرعتم محدود نبود آخرین باری که امتحان کردم. ولی خوب یه 2 ماهی از اون موقع میگذره باید ببینم همونطور که شما میگی محدوده الان یا نه
منم 4 تا سیمکارت نسل 4 حمار اول داشتم 2 تاش محدود بود الان این الاغ اول کردش 3 تا محدود ... رشد میکنه محدودیت . فقط دروغ میگن توی تلیلغات تلویزیونی که نسل چهار داریم
کلا دانلود شبانه 2 سیمکارت میخاست که وقتی ترکندش و قیمت رو هم 2500 تومن کرد دیگه نگرفتم
iDownload & iGame
27-07-2017, 00:01
دوستان كسي براي اتصال وي p ان مشكل نداره
مشهد اصلا وصل نميشه حتي داخلي و دولتي ها
چه پروتکلی؟
چه پروتکلی؟
كلا
هم pptp و هم l2tp
دقيقا دو هفته اصلا وصل نميشه آي پي هم فكر كنم خارجي مبگيره مجارستان اگر اشتباه نكنم
zxzxcvcv
27-07-2017, 00:05
منم 4 تا سیمکارت نسل 4 حمار اول داشتم 2 تاش محدود بود الان این الاغ اول کردش 3 تا محدود ... رشد میکنه محدودیت . فقط دروغ میگن توی تلیلغات تلویزیونی که نسل چهار داریم
کلا دانلود شبانه 2 سیمکارت میخاست که وقتی ترکندش و قیمت رو هم 2500 تومن کرد دیگه نگرفتم
فعلا که خداروشکر از من محدود نیست :
بسته یه هفته 1 تا 11 دارم انشالله توی این یک هفته یک ترابایتی دانلود میکنم بعدش همراه اول هرکار خواست میتونه بکنه :n02:
iDownload & iGame
27-07-2017, 00:06
كلا
هم pptp و هم l2tp
دقيقا دو هفته اصلا وصل نميشه آي پي هم فكر كنم خارجي مبگيره مجارستان اگر اشتباه نكنم
با سیسکو هم تست کردین؟
با سیسکو هم تست کردین؟
داخلي ها رو وصل نميشه از همه مهم تر
هات اسپات و open كار ميكنم اصلا وصل نميشه يعني كلا نت قطع ميشه
mohammad_1992
27-07-2017, 12:25
دوست عزیز این حرفای مسخره چیه میزنی یه سری هم باور میکنند
سیمی که ۴جی نیست خوب به ۴جی وصل نمیشه!
اگه سیم کارت به ۴جی وصل بشه یعنی ۴جی هست اگر هم نشه یعنی نسل سوم هست
اینکه تو محل زندگی شما سرعت ۳جی از ۴جی بیشتر هست که دلیل نمیشه سیم قدیمی بهتره !
خیلی جاها هست سرعت ۳جی از ۴جی بهتره
شما سیم ۴جی هم داشته باشی میتونی بزاریش رو ۳جی از اون استفاده کنی اگه سرعت بهتری میگیری
وقتی حرفی میزنم اطلاعی دارم حتما !!!! همراه اول یک سری از سیم کارت ها رو طی یکی 2 سال اخیر واگذار کرده که روی جعبه سیم کارت زده 4g و 3g نزده lte این نوع سیم کارت ها مشکلشون اینکه که نشون نمیدن به 4g وصل شدن و اختلال جزئی دارن برای سوییچ وگر نه بعضی هاشون اگه در محدوده 4g باشی و شبکه رو تغییر بدی به 4g وصل میشن من با همین سیم کارت که نشون نمیده به lte وصل شده و فقط در صفحه گوشی میزنه 3 g در منزل اقوام که پهنای باند قابل دسترس رو روی 15 مگاهرتز گذاشتن سرعتم زیر 5 مگابایت نمیاد تا 8 مگابایت هم میره ! ( در منزل خودون حدود 2 مگابایت هست چون پهنای باند قابل دسترس کمتر گذاشتن در منطقه ما )
اولش که این مشکل رو متوجه شدم و تعجب کردم چرا 3g سرعتش تا 8 مگابایت میره !!!! پیگیری در نت شدم که اصلا برای 3g همچین سرعتی محاله و بالاتر از استاندار ها هست و از پسر داییم که کارشناس فنی ایرانسل هست موضوع رو گفتم بهم جواب بالا رو داد و گفت به هیچ وجه سیم کارتتو عوض نکن و ....
دوستانی که این سیم کارت 3g,4g ( روی جعبه نزده lte ) رو دارن اول تست کنن اگه مثل من بود اصلا سیم کارتشون رو عوض نکنن
برای شما مسخره باشه یا نه نمی دونم !!!
دوستان من از سایت های خارجی سرعتم روی 6-7 هست ولی داخلی مثل 30نما یا تاینی روی 900 !
مجبورم 8-9 تا لینک با هم بزارم تا درست بشه.راهی دارید ؟
ما یه بسته 2500 تومنی.دانلود نامحدود!!!! شبانه خریدیم.
حدود 40 گیگ دانلود دداشتم.
صبح که بیدار شدم.دیدم 15 گیگ هم از حجم بسته اینترنت 6 ماهه کم شده.
حالا پشتیبانی هم زیر بار نمیره(این بسته رو 64 هزار تومن خریده بودم)
اینا واقعا دزد هستند
شما تو پاچتون نره دیگه
اینا واقعا دزد هستند
شما تو پاچتون نره دیگهبسته نامحدود یک شبه فکر کنم محدودیت حجم ۲۰گیگ داشته باشه .
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
Arsenal2012
28-07-2017, 14:25
اینا واقعا دزد هستند
شما تو پاچتون نره دیگه
من چند ماه پیش هشدار داده بودم همین موضوع رو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
senator2011
28-07-2017, 15:22
اینا واقعا دزد هستند
شما تو پاچتون نره دیگه
ای داد بیداد
این خیلی سوزش داشته حتما:n08:
ase_pase
29-07-2017, 01:42
سلام
یک سوال داشتم ، بسته ها نامحدود همراه اول که با نرخ های جدید گذاشتن محدودیت حجمی دارن ؟ اگه دارن چقدر هستش ؟
سیم کارت دائمی دارم و یکبار حدود 1 سال پیش نامحدود 1 تا 11 صبح که 3 تومن بودش گرفتم و بعد از 30 گیگابایت رفت روی مصرف آزاد و....:n28::n28:
البته قبلا توی سایت خودشون زده بودن که 2تا7 20 گیگ و 1 تا 11 30 گیگ محدودیت دارن
اما الان توی سایتشون اینا رو نزده، الان میخواستم بپرسم که شرایط مثل همون موقع هستش یا نه ؟
مرسی
همراه اول خدا لعنت كن
٢٠ روز وي p ان به هيچ وجه وصل نميشه مشهد
حتي داخلي و دولتي ها كه خودش ون ميدن احتمالا كلا پورت ها رو بستن
-----------------------------------------------------
سلام
یک سوال داشتم ، بسته ها نامحدود همراه اول که با نرخ های جدید گذاشتن محدودیت حجمی دارن ؟ اگه دارن چقدر هستش ؟
سیم کارت دائمی دارم و یکبار حدود 1 سال پیش نامحدود 1 تا 11 صبح که 3 تومن بودش گرفتم و بعد از 30 گیگابایت رفت روی مصرف آزاد و....:n28::n28:
البته قبلا توی سایت خودشون زده بودن که 2تا7 20 گیگ و 1 تا 11 30 گیگ محدودیت دارن
اما الان توی سایتشون اینا رو نزده، الان میخواستم بپرسم که شرایط مثل همون موقع هستش یا نه ؟
مرسی
فعلا فقط ي روز ها ممكن به مشكل بر خورد كنين اونم ٢ تا ٧ مخصوصا
بعد هم سعي كنين با دائمي شبانه نگيرين
با تشکر :n34: از همراه اول که آخرین سیمکارتم رو هم محدود کرد
الان محدود کرده روی 250 کیلوبیت
واااااقعا بدی همراه اول :n14::n14::n14:
حمال اول دزد اول
علاوه بر محدودیت سرعت
گیگ دزدی هم داره
سلام کسی است شارژ همراه اول با تخفیف بفروشه
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Golbarg01
31-07-2017, 16:46
از کجا بفهمم سیم کارتم فورجیه یا معمولی؟
از طریق اینترنت یا کد های دستوری منظورمه
alirezamoosavi1
31-07-2017, 17:41
دوست عزیز
این دکل ایرانسله .
از کجا بفهمم سیم کارتم فورجیه یا معمولی؟
از طریق اینترنت یا کد های دستوری منظورمه
فکر نمیکنم کدی داشته باشه ولی عکس زیر سیم کارت 4g همراه اول هست.
Sponge-BoB
01-08-2017, 10:20
ای کاش همراه اول یه بسته 6 تا 12 ظهر نامحدود هم اضافه کنه.
Golbarg01
01-08-2017, 17:26
فکر نمیکنم کدی داشته باشه ولی عکس زیر سیم کارت 4g همراه اول هست.
واسه منم همین lte usim نوشته خود امور مشترکین هم گقت فورجی هست
ولی دیروز یه بسته فعال کردم و سرعتش رو تست کردم سرعت دانلود از 1 مگابایت بالاتر نرفت که برای فورجی خییییلییی پاییینه
وسط روز هم بود در ساعات شبانه نبود که بگیم ملت در حال دانلود بودن سرعت افت کرده
احتمالا فورجی همراه اول تو منطقه ما ضعیفه
ویرایش: بسته ای که فعال کردم در واقع همون بسته هدیه 800 مگی یک هفته ای خود همراه اول هست نمی دونم این الفا محسوب میشه یا الفا پلاس؟ برای سرعت فورجی باید بسته الفا پلاس بخریم؟
ولی دیروز یه بسته فعال کردم و سرعتش رو تست کردم سرعت دانلود از 1 مگابایت بالاتر نرفت که برای فورجی خییییلییی پاییینه
ویرایش: بسته ای که فعال کردم در واقع همون بسته هدیه 800 مگی یک هفته ای خود همراه اول هست نمی دونم این الفا محسوب میشه یا الفا پلاس؟ برای سرعت فورجی باید بسته الفا پلاس بخریم؟علامت 4G رو گوشیت میاد ؟
توی پیامک فعال سازی بسته نوشته آلفا یا آلفا+ ؟
albertxx
01-08-2017, 20:18
این نسل 4 مگه چقدر واسشون درآمد داره که واسه تعویض سیم کارت به usim دارن 15 گیگ نت مفت میدن!؟؟
پیامک اومد با تعویض سیم به usim از 15 تا 20 گیگ نت بهتره مند شوید.....
آدم مشکوک میشه...
ویرایش: بسته ای که فعال کردم در واقع همون بسته هدیه 800 مگی یک هفته ای خود همراه اول هست نمی دونم این الفا محسوب میشه یا الفا پلاس؟ برای سرعت فورجی باید بسته الفا پلاس بخریم؟
دوست عزیر همراه اول 90 درصد سیمکارت های نسل 4 رو از نظر سرعت محدود کرده و بقیه رو هم به زودی محدود میکنه و ربطی به بسته آلفا پلاس نداره
برای مطالعه:
همراه اول جزئیات تخفیف ها و جوایز طرح «محدوده 1000» را اعلام کرد
1000» را اعلام کرد
همراه اول از اجرای جشنواره جدیدی به نام «محدوده 1000» خبر می دهد که از ابتدای مرداد ماه آغاز شده و تا پایان مهر ادامه خواهد داشت.
در این طرح، می توانید با شماره گیری کد #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1000* بسته مکالمه یک ماهه ای را دریافت کنید که دقایق مشخصی از مکالمه درون شبکه را با قیمت 15 تا 16 تومان به ازای هر دقیقه به شما پیشنهاد می دهد.
همچنین از نخستین شنبه مرداد ماه، کلیه مشترکین دائمی و اعتباری که در طول هفته حتی یک روز از بسته های اینترنتی آلفا پلاس استفاده کرده باشند، در قرعه کشی هفتگی یک دستگاه موتور 1000 به ارزش یکصد میلیون تومان شرکت داده می شوند.
علاوه بر موتور 1000 که به صورت هفتگی قرعه کشی می شود، در پایان جشنواره یعنی پایان مهر ماه هم تمامی مشترکین دائمی و اعتباری جدید بعلاوه سیم کارت هایی که در این بازه مجدداً فعال شوند، در قرعه کشی 1000 دستگاه موبایل شرکت داده خواهند شد. این موبایل ها با فناوری نسل 4.5 اینترنت همراه سازگار هستند.
تمام مشترکین اعتباری و دائمی جدید و مشترکینی که طی بازه زمانی سه ماهه فوق به شبکه همراه اول ترابرد کنند، بسته 1000 دقیقه مکالمه داخل شبکه، 1000 پیامک داخل شبکه، و حجم نامحدود اینترنت را با مدت اعتبار یک هفته دریافت خواهند کرد.
همچنین کلیه مشترکینی که در طول جشنواره سیم کارت خود را به یوسیم (USIM) تعویض کنند هم 15 الی 20 گیگابایت اینترنت هدیه دریافت می نمایند. این بسته ها در بازه زمانی یک ماهه قابل مصرف خواهند بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.