مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
Zachyrock
26-10-2017, 14:23
دوستان این 3 تا 9 رایگان تا کی فعال میمونه ؟
Abolfazl-Star
26-10-2017, 14:29
دوستان این 3 تا 9 رایگان تا کی فعال میمونه ؟فک میکنم تا آخر پائیز
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
hamed_korn
26-10-2017, 17:59
کاشکی حداقل تا آخر سال باشه. و زمان شروعش ساعت ۱۲ باشه.
تو منطقه ما که سرعت خوب هست 4g+هم فعال.بین ۳تا ۵ مگابایت هم سرعت امروز داشتم.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
fanoostalaei
26-10-2017, 19:21
دوستان اعتبار این بسته هزار که با خرید سیم کارت جدید یا ترابرد هدیه میده چقدره ؟
بعد اینکه ترابرد کنم خود به خود فعال میشه ؟
دوستان اعتبار این بسته هزار که با خرید سیم کارت جدید یا ترابرد هدیه میده چقدره ؟
بعد اینکه ترابرد کنم خود به خود فعال میشه ؟
یک هفته هست. اگه سیم کارت دائمی باشه بعد یکماه تعلق میگیره. اگه اعتباری باشه وقتی حد شارژت به 10 هزار برسه حالا یکدفعه ده هزار شارژ کنی یا طی چند روز.
MMDFullHD
26-10-2017, 20:31
اقا جدن این volte چرا قطع میشه کیفیت میاد پاین تر
چرا؟
هرچقد این کد رو میگیرم میگه مشمول نیستی همراه اولم شمارمو گرفت ولی زنگ نزن یا فعال نشد
گوشی هم s8+ هست تحت ساپورته
فورپلاس فضایی همراه اول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk by JAVAD
سلام
این اپلیکیشن رسانه اول که همراه اول قبل از بازی پرسپولیس تبلغش رو می کرد ترافیکش رایگانه ؟
MMDFullHD
27-10-2017, 15:54
فورپلاس فضایی همراه اول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتون هم مثل بقیه محدود شده
پیگیرش باش
خطتون هم مثل بقیه محدود شده
پیگیرش باش
اصلا فكر نكنم محدوديت براي سيم كارت و شماره مطرح باشه
احتمالا منطقه يا دكل پهناي باند مناسبي نداره
كه سرعت خوبي نميگيريم
اين تست صبح محل كار سرعت تا ٤٠ مگ ميره جمعه ها تا ٧٠ هم ميرسه چون خيلي خلوت ميشه ولي حالت عادي روي ٣٠ مگ با همين سيم كارت و شماره اي كه دارم
فعلا volte هم از كار افتاده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
MMDFullHD
27-10-2017, 16:33
كه سرعت خوبي نميگيريم
اين تست صبح محل كار سرعت تا ٤٠ مگ ميره جمعه ها تا ٧٠ هم ميرسه چون خيلي خلوت ميشه ولي حالت عادي روي ٣٠ مگ با همين سيم كارت و شماره اي كه دارم
پس واس شما هم volte قطع شده
میگم اخه مشمول نیستی دیگ چ حرکتیه
برای من این اس اومد اخه بعد قطع شدن
این تست واسه داخل خونه اس سیگنال زیاد خوب نیست
ولی منطقه ما همراه خیلی بهتر از ایرانسل سرعت داره ایرانسل داغون شده انتن هم خوب نداره محلمون
پس واس شما هم volte قطع شده
میگم اخه مشمول نیستی دیگ چ حرکتیه
برای من این اس اومد اخه بعد قطع شدن
این تست واسه داخل خونه اس سیگنال زیاد خوب نیست
ولی منطقه ما همراه خیلی بهتر از ایرانسل سرعت داره ایرانسل داغون شده انتن هم خوب نداره محلمون
البته جاي شما دو تا ١٥ مگاهرتز شده
اينجا باند ٣ روي ١٠ مونده
ولي محل كارم ي دكل جديد زدن تجهيزات نوكيا داره از اين اشتراكي ها
هم سيگنال فول شده و هم سرعت عالي
با تاپاتالك چرا عكس ها جاي ديگه اپلود ميكني
MMDFullHD
27-10-2017, 17:28
البته جاي شما دو تا ١٥ مگاهرتز شده
اينجا باند ٣ روي ١٠ مونده
ولي محل كارم ي دكل جديد زدن تجهيزات نوكيا داره از اين اشتراكي ها
هم سيگنال فول شده و هم سرعت عالي
با تاپاتالك چرا عكس ها جاي ديگه اپلود ميكني
تازه یه منطقه دیگه هست باند 3 فول هست 20 مگاهرتزه مشترک با رایتله احتمالا
باند 7 هم 15 مگاهرتزه رو همون دکل
اون دکل خوراک شب دانلود کردنه فول اسپید میده فیبر هم هستش دکل اصلا لینک نداره
ولی چرا اینا الکی اینقد ادا 5G میکنن 3CA رو راه نمیدازن با MIMO رو ببرن بالاتر 64QAM و ... خیلی از ظرفیت هارو راه اندازی نمیکنن چرا پس؟
فقط الکی دارن پول تجهیزات میدن هی میخرن داهات روستا هارو تجهیز میکنن خب تجهیزات جدید مدل بالاتر رو بیارن تو همین شهرا با قدیمیارو بیارن برای روستایی ها همینطور هی بروزرسانی کنن
دیگه تجهیزات فورجی مناطق شهری رو الان رو باید بندازین تو داهات روستا ها و همینطور ازادراه ها بزرگ راه ها ببرن
خداروشکر گوشیای 3CA یا همون CAT 9 هم کم کم داره تو مردم راهشو باز میکنه
تاپاتالک رو باش حال نمیکنم ترجیح میدم مستقیم با pc پست و جواب بدم
shahryar84
28-10-2017, 12:30
كه سرعت خوبي نميگيريم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADمگه VoLTE رو آیفون تو ایران کار میکرد؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
مگه VoLTE رو آیفون تو ایران کار میکرد؟
فعلا نه
بحث سامسونگ بود
تست آيفون ولي با سامسونگ پست گذاشته بودم
MMDFullHD
28-10-2017, 12:57
فعلا نه
بحث سامسونگ بود
تست آيفون ولي با سامسونگ پست گذاشته بودم
همراه اول جواب ایمیل رو نداد
شمارو رو گرفت میخواست زنگ بزنه
تو پیچ اینستا هم کامنت گذاشتم ببینم جواب چی میدن
برای شما هم فیکس نشد؟ نمیاد بالا دیگ volte
همراه اول جواب ایمیل رو نداد
شمارو رو گرفت میخواست زنگ بزنه
تو پیچ اینستا هم کامنت گذاشتم ببینم جواب چی میدن
برای شما هم فیکس نشد؟ نمیاد بالا دیگ volte
نه
دو سه روز قطع شده
تازه فكر كنم روي تري جي هم نمياد
ميره تو جي
MMDFullHD
28-10-2017, 13:13
نه
دو سه روز قطع شده
تازه فكر كنم روي تري جي هم نمياد
ميره تو جي
ولی کیفیت تماس رو 3جی با volte تقریبا فرقی نداره
کد 0011 رو میگیری نوشته که رو تریجی
از NB VC 12.200
HANDSET 2MIC PATH
هست ولی خب نت رو یه موقع هات اسپات میکنم زنگ میخوره دی سی میشه وسطش
اینا بکنار سریع تر تماس میگرفت تا شماره رو میگرفتی بوق میخورد
mostafa_2050
29-10-2017, 06:10
باسلام
در چند روز اخیر بعضی از دوستان از سرعت اینترنت شبکه چهار ونیم همراه اول گلایه داشتید باید خدمتتون عرض کنم فعلا پهنای باند تخصیص داده شده برای هر بی تی اس صد وپنجاه مگابیت هست که بین باند هفت و سه تقسیم میشه در اینده ای نزدیک با تامین پهنای باند همه مشترکان سرعت سیصد مگابیت را تجربه خواهند کرد
mostafa_2050
29-10-2017, 06:23
در خصوص 3CA باید عرض کنم اگر رگلاتوری فرکانس مناسب جهت افزایش کریر در اختیار شرکت بزاره به زودی پروژه 3CA کلید خواهد خورد فقط گوشیهای cat 9از این تکنولوژی میتوانند استفاده کنند
در خصوص 3CA باید عرض کنم اگر رگلاتوری فرکانس مناسب جهت افزایش کریر در اختیار شرکت بزاره به زودی پروژه 3CA کلید خواهد خورد فقط گوشیهای cat 9از این تکنولوژی میتوانند استفاده کنندهمراه اول عرضه داشته باشه بدون استفاده از فرکانس رایتل پهنای باند ۳ شو ۱۵ کنه سه تا cc پیشکش
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
VoLTE جدید همراه اول
VoLTE جدید همراه اول
Sent from my SM-G955F using Tapatalk by JAVADکسی بهت زنگ میزنه می مونه روLTE?چون برای من فقط وقتی زنگ بزنم رو LTE می مونه کسی زنگ بزنه میره رو تیریجی
بعد از سیم کارت اولم که اعتباری هستش و هر وقت به اون سرشماره تعویض پستی رایگان به یوسیم پیامک می زدم، پیغام می داد که شامل حالم نمیشه اما بالاخره دو سه هفته پیش به صورت غیرمنتظره دستم رسید امروز هم یوسیم جایگزین سیم کارت دومم را که دائمی است و مثل اولی پاسخ پیامک های تعویض پستی رایگان به یوسیم این بود که شامل حالم نمیشه، از طریق پست دریافت کردم
dadash42
29-10-2017, 12:09
طرح هدیه 15گیگ بابت تعویض کارت 6 روز پیش تموم شد!
اگر این طرح رایگان صبح و هدیه تعویض نبود اصلا از اینترنت همراه اول استفاده نمیکردم
خیلی timeout و قطع و وصلی داره، یک مکالمه ساده voip بدون قطع و وصلی نمیشه. با voip ساده مشکل داره volte که هیچ
فقط به درد دانلود با IDM و وبگردی میخوره
اینترنت ایرانسل خیلی خیلی بهتره
کسی بهت زنگ میزنه می مونه روLTE?چون برای من فقط وقتی زنگ بزنم رو LTE می مونه کسی زنگ بزنه میره رو تیریجی
Sent from my SM-J710F using Tapatalkصبح یکم اختلال داشت الان درست شد
MMDFullHD
29-10-2017, 14:45
هیچ جا جواب نداد همراه اول Volte
اصلا کارکناش خبر ندارن این چی هست اصن:n27:
کامنت هاشم بسته
با خط دیگه تست کردم کاملا بالا میاد
سلام دوستان ابتدا عذر میخوام اگر سوال من تکراری هست و دیگران قبلا این سوال رو پرسیدن اما سوال امروز هدیه دو گیگ اینترنت الفا پلاس برای من اومد که من کد مربوطه رو فرستادم و تایید کردم میخوام بدونم ایا با این هدیه من میتونم شبها بین 3-9 دانلود رایگان داشته باشم یا خیر ممنون میشم از جواب شما عزیزان
hamidreza785
29-10-2017, 17:48
هیچ جا جواب نداد همراه اول Volte
اصلا کارکناش خبر ندارن این چی هست اصن:n27:
کامنت هاشم بسته
با خط دیگه تست کردم کاملا بالا میاد
کلا پاسخ گویی و پشتیبانی همراه اول در حد صفره چه قدر سر محدودیت سیم کارت اذیت شدیم الانم خط روی 40 مگ محدوده
matr!x_2008
29-10-2017, 23:53
کد پستی رو به شماره پیامک کردم.گفت این خدمات برای شما فعاال نیست! ولی امروز سیمکارت فورجی رو اورد پست! 15 گیگم نت رایگان داد:n10:
همراه اول این ماه 3 بار بسته 17 تومنی برای من تمدید شد
یکیش 4 شنبه پیش یکیش هم چند ساعت پیش یعنی اخریش به 5 روز هم نکشید
بستههام هر کدوم 4 گیگی هستن
و مطمئنم اپدیت نرم افزار و اینا نبوده چون مستقیم به لپتاب وصله و تو لپتاب هم یه تلگرام دارم و یه فایر فاکس و یه نرم افزار دانلود
گوشی هم کلهم فضاش دو گیگ هم نیست ولی با این حال از گوشی استفاده نمیکنم کهبگم اپدیت نرم افزاری چیزی بوده!
وای فای شیرینگش هم روشن نکردم که بگم کسی وصل شده ، با کابل وصلش کردم به لپتاب
خیلی نامرده شبانه رایگان اضافه کرده اینطوری باهام دوبله سوبله حساب میکته الان این ماه بجای 17 تومن 51 تومن رفت به حسابم!
نه هدیه ای گرفتم نه چیزی
و مطمئنم اپدیت نرم افزار و اینا نبوده چون مستقیم به لپتاب وصله و تو لپتاب هم یه تلگرام دارم و یه فایر فاکس و یه نرم افزار دانلود
گوشی هم کلهم فضاش دو گیگ هم نیست ولی با این حال از گوشی استفاده نمیکنم کهبگم اپدیت نرم افزاری چیزی بوده!
خیلی نامرده شبانه رایگان اضافه کرده اینطوری باهام دوبله سوبله حساب میکته الان این ماه بجای 17 تومن 51 تومن رفت به حسابم!
نه هدیه ای گرفتم نه چیزی
منظور خود به خود فعال شده
احتمالا تمدید خودکار رو غیر فعال نکردی
ی بسته هدیه داده پشت این هدیه ی بسته ۴ گیگ خودکار گذاشته یعنی اگر در جریان نباشه اون فعال میشه بعد اتمام این هدیه الکی الکی باید هزینه بسته ای که نمی خوای رو بدی
نه هدیه ای گرفتم نه چیزی
براي استفاده از اينترنت همراه اول و ايرانسل بايد سيمكارت اعتباري تهيه شود و مقدار اعتبار باقي مانده پس از خريد بسته نا چيز باشد تا در صورت فراموشي به علت مبلغ كم خود بخود تمديد نشود.
سلام دوستان ابتدا عذر میخوام اگر سوال من تکراری هست و دیگران قبلا این سوال رو پرسیدن اما سوال امروز هدیه دو گیگ اینترنت الفا پلاس برای من اومد که من کد مربوطه رو فرستادم و تایید کردم میخوام بدونم ایا با این هدیه من میتونم شبها بین 3-9 دانلود رایگان داشته باشم یا خیر ممنون میشم از جواب شما عزیزان
سلام
بله میتونید استفاده کنید .
کلا هرگونه بسته فعالی داشته باشیدمیتونید استفاده کنید.
نه هدیه ای گرفتم نه چیزی
استفاده از سیمکارت دایمی همراه اول برای اینترنت کلا یه اشتباهه یهویی میبینی 100 تومن قبض برات میاد.
بهتره برای اینترنت یه سیم کارت اعتباری استفاده کنید
MMDFullHD
30-10-2017, 12:59
کلا پاسخ گویی و پشتیبانی همراه اول در حد صفره چه قدر سر محدودیت سیم کارت اذیت شدیم الانم خط روی 40 مگ محدوده
اخه وصل بود یهو اس ام اس اومد غیر فعال شد
حالا هرچقد کد رو میگیرم میگه مشمول نیستی
اینستاگرامش گفت زنگ بزن به 9990
ایمیل دادم این جواب تف سر بالا رو داد
هرچی هم میگم گوشیم ساپورت میکنه وصل بود قبلا الان قطع شده هیشکی حالیش نمیشه
صد درصد مورد از خود همراه هست
با سلاممشترک گرامی، در خصوص بهره مندی از سرویس اعلام شده بایدگوشی همراه پشتیبانی نماید یا اگر این تنظیمات موجود نمی باشد باید گوشی موردنظر بروزرسانی تا این گزینه و سرویس برای گوشی نمایان شود. علاوه بر به علت استفاده از سرویس اینترنت نسل چهارم باید سیمکارت یوسیم بوده و در منطقه تحت پوشش قرار گیرید. در خصوص اطلاع از گوشی های پشتیبانی کننده این سرویس به آدرس ذیل مراجعه فرمائید. در صورتی که گوشی پشتیبانی ننماید با عدم موفقیت در فعال شدن این سرویس مواجه خواهید شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با سامانه خدمات الکترونیکی " همراه من"، که از طریق مراجعه به پرتال my.mci.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا دریافت اپلیکیشنهای اندروید و یا ios از نشانی اعلام شده در دسترس مشترک محترم می باشد، خدمات متنوع غیرحضوری از جمله دریافت صورتحساب، گزارش مصرف اینترنت، خرید بسته و شارژ، باشگاه مشتریان و ... به سهولت و در هر زمانی در اختیار شما خواهد بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا فایل ضمیمه را مطالعه فرمائید.با تشکر از ارتباط شماهمراه اول
greatpouya
30-10-2017, 18:45
VoLTE همراه اول
کیفیت مکالمه HD
تهران
morteza_7
30-10-2017, 20:54
سلام
دوستان کسی می دونه نامحدود 2 تا 7 صبح همراه اول محدودیت داره یا نه مثل ایرانسل سقف 20 گیگ تو یکساعت می ده اینم اینجوریه ؟ اگه 20 گیگ استفاده کردیم قطع می شه ؟
shakhdar
30-10-2017, 21:44
سلام
دوستان کسی می دونه نامحدود 2 تا 7 صبح همراه اول محدودیت داره یا نه مثل ایرانسل سقف 20 گیگ تو یکساعت می ده اینم اینجوریه ؟ اگه 20 گیگ استفاده کردیم قطع می شه ؟
20 گیگ تو یه ساعت؟ چه پلنیه؟ speed test دارید ازش؟
20 گیگ تو یه ساعت؟ چه پلنیه؟ speed test دارید ازش؟
طرح یک ساعته نامحدود هستش که عملا سقفش 20 گیگه و من چند ماه پیش ساعت شش صبح یه دونه فعال کردم و حدوداً 40 دقیقه ای به سقف 20 گیگ دانلود رسیدم. بسته به منطقه و ترافیک روی آنتن ها فرق داره.
پلن های دیگه دو ساعته و سه ساعته نامحدود هستش که اولی سقفش 40 گیگ و دومی 60 گیگ هستش
طرح هدیه 15گیگ بابت تعویض کارت 6 روز پیش تموم شد!
اگر این طرح رایگان صبح و هدیه تعویض نبود اصلا از اینترنت همراه اول استفاده نمیکردم
خیلی timeout و قطع و وصلی داره، یک مکالمه ساده voip بدون قطع و وصلی نمیشه. با voip ساده مشکل داره volte که هیچ
فقط به درد دانلود با IDM و وبگردی میخوره
اینترنت ایرانسل خیلی خیلی بهتره
منم بسته اصلیم 120 گیگ ایرانسل هستش اما توی این مدت دو سه ماهی که از همراه اول استفاده کردم از سرعت تقریبا راضی بودم. 3G همراه اول به نسبت ایرانسل زمان تأخیر بیشتری داره اما سرعت دانلودش قابل قبوله و 4G اون هم در این دو سه هفته ای که یوسیم دریافت کردم واسم راضی کننده بوده بویژه اینکه ایرانسل نسل چهارش از ساعت ده صبح به بعد کاملا به هم میریزه و به جاش تری جی عالی داره تا اواخر شب
دوستان من الان بسته شبانه خریدم ، کد دستوری رو وارد کردم و بعدش گفت نتیجه از طریق پیامک اعلام میشه ، الان 1ساعت هست که چیزی بهم پیامک نشده و استعلام هم که میگیرم باز جواب نمیده . الان چه باید بکنم ؟ از کجا بفهمم خریداری شده یا نه ؟
دوستان من الان بسته شبانه خریدم ، کد دستوری رو وارد کردم و بعدش گفت نتیجه از طریق پیامک اعلام میشه ، الان 1ساعت هست که چیزی بهم پیامک نشده و استعلام هم که میگیرم باز جواب نمیده . الان چه باید بکنم ؟ از کجا بفهمم خریداری شده یا نه ؟
hojjat_2008
01-11-2017, 07:57
اسم گوشی (به صورت کامل)و نسخه فریم ورک رو لطفاً اعلام نمایید.
VoLTE همراه اول
کیفیت مکالمه HD
تهران
دوستان من الان بسته شبانه خریدم ، کد دستوری رو وارد کردم و بعدش گفت نتیجه از طریق پیامک اعلام میشه ، الان 1ساعت هست که چیزی بهم پیامک نشده و استعلام هم که میگیرم باز جواب نمیده . الان چه باید بکنم ؟ از کجا بفهمم خریداری شده یا نه ؟شما با مراجعه به نسخه پرتال همراه من به ادرس my.mci.ir یا همراه من بررسی کنید، گاهی پیامک فعال سازی با تاخیر ارسال میشه اما بسته فعال میشه، گاهی هم پیامک ارسال میشه اما چون به نت متصل هستید با تاخیر پیامک رو دریافت میکنید
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
همراه اول راه افتاده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza20202003
01-11-2017, 13:36
میشه بیش از یدونه بسته رزرو کرد تو همراه اول ؟
greatpouya
01-11-2017, 13:40
همراه اول راه افتاده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk by JAVADاره ولی نه برای همه سیمکارت ها، ظاهرا اعتباریا ندارن خیلیاشون، به پشتیبانی یه هفتس گفتن خیر سرشون دارن رسیدگی میکنن مثلا
SAeedBaa
01-11-2017, 14:23
میشه بیش از یدونه بسته رزرو کرد تو همراه اول ؟
نه این امکان وجود نداره، فقط یک بسته میتونید رزرو کنید.
آی پی امارات نخواهیم کی رو باید ببینیم :n34:
Sent from my SM-G955F using Tapatalk by JAVADاینکه کیفیتش تیریجیه مسخره کرده خودشو12200 الان ایرانسل تیریجی 12650
greatpouya
01-11-2017, 18:52
اینکه کیفیتش تیریجیه مسخره کرده خودشو12200 الان ایرانسل تیریجی 12650
Sent from my SM-J710F using Tapatalkخیر، کیفیت HD فقط وقتی وصل میشه که شما به یک کاربر VoLTE دیگر تماس بگیرید. وگرنه با جاهای دیگر همون کیفیت 3G هست. اگر با 021119 هم مثلا تماس بگیرید به صورت HD وصل میشه. که بالاترین کیفیت مدولاسیون HD رو هم راه انداخته.(23.850)
بالاتر از این میشه Full HD که گویا فعلا فقط در ژاپن راه افتاده.
خیر، کیفیت HD فقط وقتی وصل میشه که شما به یک کاربر VoLTE دیگر تماس بگیرید. وگرنه با جاهای دیگر همون 3G هست. اگر با 021119 هم مثلا تماس بگیرید به صورت HD وصل میشه. که بالاترین کیفیت مدولاسیون HD رو هم راه انداخته.(23.850)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کسی هم که زنگ بزنه میره رو تیریجی و اکثرا هم volte نیستن پس عملا فقط اسمه
greatpouya
01-11-2017, 19:06
کسی هم که زنگ بزنه میره رو تیریجی و اکثرا هم volte نیستن پس عملا فقط اسمه
Sent from my SM-J710F using Tapatalkراستش نباید اینطور باشه، شاید اختلالی داره یا دارن تست میکنن، چون شما به هر حال باید روی VoLTE بمونید، و فقط کیفیت مکالمه متغیر هست با کاربران مختلف، وگرنه کلا نباید رو 3G سویچ شه بعد از راه اندازی VoLTE، چه موقع تماس و چه موقع زنگ خوردن.
برای مثال مطابق تصویر ارسالی دوستمون SRX میبینید که روی VoLTE تماس برقرار شده، ولی چون به کاربر VoLTE تماس نگرفتن، کیفیت همون 12.200 هست.
راستش نباید اینطور باشه، شاید اختلالی داره یا دارن تست میکنن، چون شما به هر حال باید روی VoLTE بمونید، و فقط کیفیت مکالمه متغیر هست با کاربران مختلف، وگرنه کلا نباید رو 3G سویچ شه بعد از راه اندازی VoLTE، چه موقع تماس و چه موقع زنگ خوردن.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkبله نباید باشه بخاطر همین میگم فقط اسمه و خودشو مسخره کرده اول یک چیزی کامل تست بشه و باگ هاش رفع شه بعد همه جا اعلام کنن و در اختیار مشترک قرار بدن
همراه اول سرعت پيشرفت ش خيلي زياد شده
همين جوري باند ٧ داره اضافه ميكنه
ولي از كيفيت و سرعت فعلا خبري نيست
هر چند دقیقه یک بار اینترنت 4g من قطع میشه و فقط با خاموش روشن کردن گوشی اینترنت وصل میشه . دوستان تجربه ی مشابه داشتن؟ اشکال از گوشی هست یا اینترنت همراه اول؟
مشکل افت و نوسان سرعت هم خیلی ندارم . ولی این موضوع بیشتر از افت سرعت من رو اذیت کرده . سرعتم اکثرا روی ۵-۶ مگ هست . تا ۸ هم گاهی میره . اشکال کار از کجاست اینترنتم هر چند دقیقه یک بار قطع میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMDFullHD
02-11-2017, 12:16
همراه اول سرعت پيشرفت ش خيلي زياد شده
همين جوري باند ٧ داره اضافه ميكنه
ولي از كيفيت و سرعت فعلا خبري نيست
دکل هایی که به فیبر وصل هستن
موردی ندارن
بعضی از دکل هاشون پهناشون مورد داره
به مرور زمان پهنا رو هم وارد مدار میکنن درست میشه
منطقه ما ی تایمی ایرانسل چهار و نیم داشت میداد همراه اول هنوز تریجی بود
تو امسال فورجیش کردن مهر هم اومدن چهار و نیم کردن الان شدیدا داره با ایرانسل رقابت میکنه
خیلی از گوشیارو داره تحت پوشش Voip میبره
سوم سالای پیش همراه تو کربلا و تو راه نجف به کربلا کیوسک و وایفای رایگان به همه کاربرا میداد که واقعا عالی بود
ایرانسل اینا ازین کارا نمیکنن که
یا همین رایگان کردن سه تا 9 صبح رو بسته های اینترنتیش
همراه خیلی داره پیشرفت میکنه
من راضیم ناموسن
دکل هایی که به فیبر وصل هستن
موردی ندارن
بعضی از دکل هاشون پهناشون مورد داره
به مرور زمان پهنا رو هم وارد مدار میکنن درست میشه
منطقه ما ی تایمی ایرانسل چهار و نیم داشت میداد همراه اول هنوز تریجی بود
تو امسال فورجیش کردن مهر هم اومدن چهار و نیم کردن الان شدیدا داره با ایرانسل رقابت میکنه
خیلی از گوشیارو داره تحت پوشش Voip میبره
سوم سالای پیش همراه تو کربلا و تو راه نجف به کربلا کیوسک و وایفای رایگان به همه کاربرا میداد که واقعا عالی بود
ایرانسل اینا ازین کارا نمیکنن که
یا همین رایگان کردن سه تا 9 صبح رو بسته های اینترنتیش
همراه خیلی داره پیشرفت میکنه
من راضیم ناموسنهمه ی اینایی که گفتی درست ولی اینو یادت رفت بگی که ایرانسل با وجود اینکه می تونه پهنای باند رو محدود کنه هرگز این کارو انجام نمیده اما اون محدود می کنه و از اون طرف هم میگه هیچ محدودیتی در کار نیست
MMDFullHD
02-11-2017, 13:25
همه ی اینایی که گفتی درست ولی اینو یادت رفت بگی که ایرانسل با وجود اینکه می تونه پهنای باند رو محدود کنه هرگز این کارو انجام نمیده اما اون محدود می کنه و از اون طرف هم میگه هیچ محدودیتی در کار نیست
والا دروغ نگم هیچ موقع نه من ن دوستام نه اطرافیانم
نه حتی خط اقام که یبارم از بسته هاش استفاده نکرده با این حال که خطش یه دهه دستشه
هیچکدوممون محدودیت نداشتیم
همیشه هم سرعتمون عالی بوده
ایرانسل درسته محدودیت نداره و ...
اما تو رقابت با همراه داره عقب میافته
ایرانسل خب ی جمعیت کشوری پشتشن
اما همراه
الان پهنای 35 مگاهرتزی تو تهران داره میده سرعتش خیلی عالی تر از ایرانسله
دقیقا تو خونه ما دکل ایرانسل نزدیک تره سیگنالش بهتره ولی تو همون نقطه از همراه ضعیف تره نتش
سوم زیرساخت همراه از ایرانسل هم بهتره
والا دروغ نگم هیچ موقع نه من ن دوستام نه اطرافیانم
نه حتی خط اقام که یبارم از بسته هاش استفاده نکرده با این حال که خطش یه دهه دستشه
هیچکدوممون محدودیت نداشتیم
همیشه هم سرعتمون عالی بوده
ایرانسل درسته محدودیت نداره و ...
اما تو رقابت با همراه داره عقب میافته
ایرانسل خب ی جمعیت کشوری پشتشن
اما همراه
الان پهنای 35 مگاهرتزی تو تهران داره میده سرعتش خیلی عالی تر از ایرانسله
دقیقا تو خونه ما دکل ایرانسل نزدیک تره سیگنالش بهتره ولی تو همون نقطه از همراه ضعیف تره نتش
سوم زیرساخت همراه از ایرانسل هم بهترهپس خوش شانس هستین حسابی چون خود من سه تا خط دارم هر سه تاش محدوده و فقط بابام بین اطرافیانم محدود نیست خطش.مشهد که ۲۵ مگه همراه اول از هر ۵ تا سایت ۳ تا هم باند ۷ داره کلا و از بابت آنتن دهی تو خونه هم که ۱۰۰ متر فاصله داریم با سایت همراه اول فورجی پلاس به زور به ۱۰ مگ می رسه ایرانسل آنتنش ۳۰۰ متر فاصله داره رو فورجی ۱۵ مگ میده
این هم وضعیت سیم 912 من که از صبح محدودیتش برداشته شد بالاخره
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
MMDFullHD
02-11-2017, 14:35
پس خوش شانس هستین حسابی چون خود من سه تا خط دارم هر سه تاش محدوده و فقط بابام بین اطرافیانم محدود نیست خطش.مشهد که ۲۵ مگه همراه اول از هر ۵ تا سایت ۳ تا هم باند ۷ داره کلا و از بابت آنتن دهی تو خونه هم که ۱۰۰ متر فاصله داریم با سایت همراه اول فورجی پلاس به زور به ۱۰ مگ می رسه ایرانسل آنتنش ۳۰۰ متر فاصله داره رو فورجی ۱۵ مگ میده
دوست گرامی
محدودیت قبلا اپلود و دانلود رو 8 مگ بود اونطوری محدودین؟
همیشه تو ماکس سرعتتون ی سرعت میگیرین یعنی شهر و سایت عوض میشه هم همیشه یه سرعته؟
- - - Updated - - -
volte همچناننن قطع
دوست گرامی
محدودیت قبلا اپلود و دانلود رو 8 مگ بود اونطوری محدودین؟
همیشه تو ماکس سرعتتون ی سرعت میگیرین یعنی شهر و سایت عوض میشه هم همیشه یه سرعته؟
- - - Updated - - -
volte همچناننن قطعنه تو چندین شهر مختلف از ۴۰ مگابیت بالاتر نمیره محدویت ۸ یک ماه پیش شد ۴۰.اینجا volte درسته[emoji4]
dadash42
02-11-2017, 17:12
هر چند دقیقه یک بار اینترنت 4g من قطع میشه و فقط با خاموش روشن کردن گوشی اینترنت وصل میشه . دوستان تجربه ی مشابه داشتن؟ اشکال از گوشی هست یا اینترنت همراه اول؟
مشکل افت و نوسان سرعت هم خیلی ندارم . ولی این موضوع بیشتر از افت سرعت من رو اذیت کرده . سرعتم اکثرا روی ۵-۶ مگ هست . تا ۸ هم گاهی میره . اشکال کار از کجاست اینترنتم هر چند دقیقه یک بار قطع میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نزد ما هم اینجوریه
تو ساعات رایگانه صبح یکی دو بار کامل اینترنت قطع میشه، ۳ ثانیه airplane-mode درست میشه
تو روز کمتر
مربوط به گوشی نیس، مشکل از همراه اول
سلام دوستان برای تعویض سیم کارت به یو سیم به این شماره
8962 باید پیامک زد؟
آیا هزینه داره این تعویض یا خیر و این که اون هدیه بهش تعلق میگیره ؟
چه مدت طول میکشه که به دستم برسه
ممنون از پاسخ شما دوستان خوب
matr!x_2008
02-11-2017, 20:31
من با سرعت 1 مگابایت 200 کیلوبایت دانلود میکنم یعنی محدودم؟از این سرعت بیشتر نگرفتم با همراه اول.. فقط یه چیز تو همراه اول خیلی خوبه برام پینگ پایین رو حالت فورجیه. خیلی زود سایتا رو میاره بالا
*Forgotten*
02-11-2017, 20:36
8962 باید پیامک زد؟
من دو تا یو سیم کردم و هزینه ای نگرفتن، رو هر کدوم هم 15 گیگ 1 ماهه فعال شد
ولی من از طریق خدماتی این کارو کردم ، بنظرم راحتره
hosseinzfff
02-11-2017, 21:29
VOLTE همراه اول در کدام شهرها فعاله؟
MMDFullHD
02-11-2017, 22:30
VOLTE همراه اول در کدام شهرها فعاله؟
تو کلیه مناطق
فقط گوشیای تحت ساپورت
matr!x_2008
03-11-2017, 00:12
من با سرعت 1 مگابایتو 200 کیلوبایت دانلود میکنم یعنی محدودم؟از این سرعت بیشتر نگرفتم با همراه اول.. فقط یه چیز تو همراه اول خیلی خوبه برام پینگ پایین رو حالت فورجیه. خیلی زود سایتا رو میاره بالا
محدودم عایا؟؟؟؟؟
نزد ما هم اینجوریه
تو ساعات رایگانه صبح یکی دو بار کامل اینترنت قطع میشه، ۳ ثانیه airplane-mode درست میشه
تو روز کمتر
مربوط به گوشی نیس، مشکل از همراه اول
هر مشکلی داشته باشی پشتیبان های همراه اول میگن با یه گوشی دیگه تست کن . یک درصد هم احتمال نمیدن مشکل از خودشون باشه . من طرح نا نمحدود شبانه دارم و به پشتیبانش گفتم به خاطر اختلالی که به وجود اومده یک روز از طرح نا محدود ۳۰ روزه ی من هدر رفته گفت مشکلی نیست شب ها رایگانه و حجمی حساب نمیشه که بخواد ضرری به شما وارد کنه !
دوستان من از سرور های خارجی محدودیت دانلود ۸ مگ دارم . راهی هست برای برطرف کردنش؟
8962 باید پیامک زد؟
من دو تا سیم کارت همراه اول دارم که یکی اعتباری و یکی دائمی هستش. مدتی از اینترنت هدیه همراه اول با مودم فورجی استفاده کردم اما بعد از یک هفته که به این سرشماره پیامک زدم پیغام داد شامل حالم نمیشه تعویض رایگان به یوسیم. تا مهرماه هر از گاهی پیامکها رو تکرار می کردم و همون جواب می اومد که شامل حالم نمیشه تا اینکه اواسط مهر به صورت ناگهانی یه پاکت پشت در خونه دیدم که از همراه اول بود و داخلش یه یوسیم خام که معلوم نبود برای کدوم سیم کارتم اومده و منم با سیم کارت اعتباریم کد فعالسازیش رو شماره گیری کردم و کمتر از دو دقیقه وصل شد و بسته هدیه هم اومد و بعد از دو هفته دوباره یک پاکت دیگه پشت در خونه دیدم که این بار دائمی رو باهاش فعال کردم و در یک هفته اخیر هم دو تا یوسیم خام دیگه هم برام از طریق پست ارسال شده که ظاهرا به دلیل تکرار پیامک ها بوده و با این حساب چند تا دیگه هم شاید تو راه باشه. فکر کنم با این یوسیم های خام اضافه بتونم سیم کارت های معمولی اطرافیانم رو به یوسیم تبدیل کنم.
به هر صورت خواستم بگم احتمال ارسال پستی با وجود پیامک اینکه شامل حالتون نمیشه خیلی زیاده اما نظم درستی نداره و معلوم نمیشه کی دست تون میرسه.
FAR FAR251
04-11-2017, 03:26
دم همراه اول گرم با این طرح دانلود رایگان شبانش :n16:
با این که سایت های فیلم رو بستن هاردم دیگه جا نداره:n28::n08:
naderblue
04-11-2017, 03:28
1 روز همراه من مقدار اینترنت مصرفی نشون نمیده و نتم کلا قطع شده و کانکت نداره برای دوستان مشکلی نداره ؟ :n28:
Mehran14233
05-11-2017, 10:06
استفاده ی آزاد اینترنت نوترینو هر کیلوبایت چند ریاله؟
توی سایت همراه اول نوشته هر کیلوبایت برای سیمکارت دائمی 0.4 و اعتباری 0.6 ریاله
اما تو صفحه همراه من نوشته هر کیلوبایت برای سیمکارت دائمی 0.5 و اعتباری 0.75 ریاله
شما حساب کن بزرگترین اپراتور مملکت، دو تا عدد تعرفه توی سایتشون یکسان نیست :n02::n02:
MMDFullHD
05-11-2017, 12:19
خر نفهمن این همراه اولیا
میگم باو گوشیم منطقه همه چیم اوکیه قبلا وصل بود چرا volte قطع کردید
دوباره دستی وصل کنین
با سلام
مشترک گرامی، روند فعالسازی این سرویس به صورت دستی و از جانب ما نمی تواند صورت پذیرد. این سرویس در تاریخ 02/08 بر روی خطتان غیرفعال شده و در صورتی که در بازه ای از گوشی که پشتیبانی می نماید خط شما بهره مند شود شبکه خودکار خط را شناسایی و اجازه فعالسازی سرویس را خواهد داد و در سایت لیست گوشی ها موجود می باشد. در خصوص فعالسازی سرویس کد ذیل را می توانید شماره گیری فرمائید:
#2451 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *10*
greatpouya
05-11-2017, 14:03
خر نفهمن این همراه اولیا
میگم باو گوشیم منطقه همه چیم اوکیه قبلا وصل بود چرا volte قطع کردید
دوباره دستی وصل کنین
با سلام
مشترک گرامی، روند فعالسازی این سرویس به صورت دستی و از جانب ما نمی تواند صورت پذیرد. این سرویس در تاریخ 02/08 بر روی خطتان غیرفعال شده و در صورتی که در بازه ای از گوشی که پشتیبانی می نماید خط شما بهره مند شود شبکه خودکار خط را شناسایی و اجازه فعالسازی سرویس را خواهد داد و در سایت لیست گوشی ها موجود می باشد. در خصوص فعالسازی سرویس کد ذیل را می توانید شماره گیری فرمائید:
#2451 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *10*اندازه گاو حالیشون نیست، ۲ هفتس گفتم مشکل منم برطرف کنن هنوز volte م فعال نشده.
MMDFullHD
05-11-2017, 14:55
اندازه گاو حالیشون نیست، ۲ هفتس گفتم مشکل منم برطرف کنن هنوز volte م فعال نشده.
اخه برای من فعال بود استفاده داشتم میکردم
الان میگه شما مشمول نیستی
یعنی چی اخه
دستی هم میگه امکان پذیر نیست مثل سگ داره دروغ میگه
گوشی هم تحت پشتیبانیه چیزیه که تو خود سایتش زده
جالبیش اینجاس سیمکارت من فقط اینطوریه سیمکارت اقام میندازم میاد بالا volte
سرویس رو کسایی که اون اول کد رو گرفتن برای اولین بار فعال کردن فعال مونده
greatpouya
05-11-2017, 17:47
اخه برای من فعال بود استفاده داشتم میکردم
الان میگه شما مشمول نیستی
یعنی چی اخه
دستی هم میگه امکان پذیر نیست مثل سگ داره دروغ میگه
گوشی هم تحت پشتیبانیه چیزیه که تو خود سایتش زده
جالبیش اینجاس سیمکارت من فقط اینطوریه سیمکارت اقام میندازم میاد بالا volte
سرویس رو کسایی که اون اول کد رو گرفتن برای اولین بار فعال کردن فعال موندهفکر میکنم بین دائمی و اعتباری هم تفاوت قائل شده
فکر میکنم بین دائمی و اعتباری هم تفاوت قائل شده
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردم
greatpouya
05-11-2017, 19:19
اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردم
Sent from my SM-J710F using Tapatalkخاک تو سرش با این مشتری مداریش[emoji16]
hojjat_2008
05-11-2017, 21:33
آخه این سرویس به چه دردی می خوره که این همه ناراحت شدید.در ضمن لطفاً مدل گوشی تون رو هم ذکرکنید.ممنون
اندازه گاو حالیشون نیست، ۲ هفتس گفتم مشکل منم برطرف کنن هنوز volte م فعال نشده.
greatpouya
05-11-2017, 21:50
آخه این سرویس به چه دردی می خوره که این همه ناراحت شدید.در ضمن لطفاً مدل گوشی تون رو هم ذکرکنید.ممنونS8 international
خواهش میکنم.
Mehrdad092000
06-11-2017, 02:29
اقا اینا مارو سره کار گذاشتنا من یه سیم داشتم همراه اول اینا که 3تا سایزه روشم زده بود 4.5 هرکار کردم 4جی نشد یهبارم زنگیدم گفت باید تنظیم کنی گفتم باو همه خطا وصله این نمیشه خلاصه توی گوشی سادم بود دیدم زده 4 گیگ هدیه انداختم تا شبانشم مصرف کنم باز همون 3جی بود زنگیدم این سری گفت سیم کارتت 4جی نیست که گفتم پس چیه این جریانش کفت ممعمولیه عوض کن
خلاصه من فردا ببرم عوض کنم هدیم میدن؟ اگه بدن این میپره؟هزینش؟چونسایتش زده بود توی گوشی 4جی 1هفته باشه راییگانه تعویضش
Electronic-Arts
06-11-2017, 07:48
اقا اینا مارو سره کار گذاشتنا من یه سیم داشتم همراه اول اینا که 3تا سایزه روشم زده بود 4.5 هرکار کردم 4جی نشد یهبارم زنگیدم گفت باید تنظیم کنی گفتم باو همه خطا وصله این نمیشه خلاصه توی گوشی سادم بود دیدم زده 4 گیگ هدیه انداختم تا شبانشم مصرف کنم باز همون 3جی بود زنگیدم این سری گفت سیم کارتت 4جی نیست که گفتم پس چیه این جریانش کفت ممعمولیه عوض کن
خلاصه من فردا ببرم عوض کنم هدیم میدن؟ اگه بدن این میپره؟هزینش؟چونسایتش زده بود توی گوشی 4جی 1هفته باشه راییگانه تعویضش
تعویضش موقعی که من عوض کردم 7500 شد یه سال پیش این طورا و سیم کارت 4G هم این شکلیه هرچی به غیر از این 4G نیست
fanoostalaei
06-11-2017, 09:52
تعویضش موقعی که من عوض کردم 7500 شد یه سال پیش این طورا و سیم کارت 4G هم این شکلیه هرچی به غیر از این 4G نیست
سیم کارتای جدیدی که میدن این شکلیه
brothers000
06-11-2017, 11:36
یوسیمی که هفته پیش از ظریق پست واسه من فرستادن یه ذره نوشته هاش متفاوته:
درسته، حرف شما تائید میشه
یوسیم های جدید همراه اول دقیقا این شکل هستن
بله دوست گرامی، هر گونه بسته فعال اینترنت همراه اول که داشته باشید شامل دانلود شبانه رایگان پائیزی هستید
کد پستی رو به شماره پیامک کردم.گفت این خدمات برای شما فعاال نیست! ولی امروز سیمکارت فورجی رو اورد پست! 15 گیگم نت رایگان داد:n10:
این مورد برای خود بنده هم پیش اومد
فقط متاسفانه مامور پست پاکت سیم کارت رو زیر در میندازه و باید خودتون شانسی ببینیدش !
8962 باید پیامک زد؟
کدپستی صحیح رو به همون شماره ای که گفتید بصورت لاتین پیامک میکنید (که البته هزینه اس ام اس لاتین هم براتون محاسبه میشه !)
تو سایت قید شده این طرح در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده کنید رایگان هست (در غیر اینصورت مشمول این طرح نمیشید و سیم کارتی براتون ارسال نمیشه)، در صورتی هم که سیم کارت بدستتون برسه صد در صد شامل هدیه 15 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت دائمی میشید، حتی اگه بسته ی فعال هم داشته باشید بصورت رزو این بسته براتون بعد از پایان بسته ی فعلی فعال میشه
برای خود بنده دو سری ارسال کردن، یکی حدود 15 الی 20 روز بعد از ارسال پیامک و اون یکی حدود یک ماه بعد از ارسال پیامک (در صورتی که همه ی پیامک ها رو نهایتا تو یه بازه ی 3-4 روزه ارسال کرده بودم)
من دو تا سیم کارت همراه اول دارم که یکی اعتباری و یکی دائمی هستش. مدتی از اینترنت هدیه همراه اول با مودم فورجی استفاده کردم اما بعد از یک هفته که به این سرشماره پیامک زدم پیغام داد شامل حالم نمیشه تعویض رایگان به یوسیم. تا مهرماه هر از گاهی پیامکها رو تکرار می کردم و همون جواب می اومد که شامل حالم نمیشه تا اینکه اواسط مهر به صورت ناگهانی یه پاکت پشت در خونه دیدم که از همراه اول بود و داخلش یه یوسیم خام که معلوم نبود برای کدوم سیم کارتم اومده و منم با سیم کارت اعتباریم کد فعالسازیش رو شماره گیری کردم و کمتر از دو دقیقه وصل شد و بسته هدیه هم اومد و بعد از دو هفته دوباره یک پاکت دیگه پشت در خونه دیدم که این بار دائمی رو باهاش فعال کردم و در یک هفته اخیر هم دو تا یوسیم خام دیگه هم برام از طریق پست ارسال شده که ظاهرا به دلیل تکرار پیامک ها بوده و با این حساب چند تا دیگه هم شاید تو راه باشه. فکر کنم با این یوسیم های خام اضافه بتونم سیم کارت های معمولی اطرافیانم رو به یوسیم تبدیل کنم.
به هر صورت خواستم بگم احتمال ارسال پستی با وجود پیامک اینکه شامل حالتون نمیشه خیلی زیاده اما نظم درستی نداره و معلوم نمیشه کی دست تون میرسه.
دقیقا برای سیم کارت اعتباری که بنده کدپستی رو پیامک کردم هم مشابه همین مورد که شما گفتید پیش اومد
برای بنده هم پاسخ پیامک عدم تعلق گرفتن یوسیم بود ولی در عمل به ازای پیامک هایی که زده بودم (2 بار) دو عدد یوسیم ارسال شد که با اون یه دونه مازاد هم یه سیم کارت دیگه رو تبدیل کردم
متاسفانه مامور پستی هم پاکت سیم کارت رو از زیر در انداخته بود داخل بدون حتی زنگ زدن ! (پاکتش هم شبیه پاکت قبوض همراه اوله و روش فقط کدپستی بصورت بارکد و آدرس و اسم مالک سیم کارت رو نوشته و مشخص نیست برای چه شماره ایه، داخل پاکت هم یوسیم و یه برگه راهنما هست)
برای فعال سازی هم با استفاده از کد دستوری بعد از حدود نیم تا یک ساعت آنتن سیم کارت فعلی رفت و یوسیم فعال شد و بسته ی هدید هم دقیقا با فعال شدن یوسیم فعال شد
البته اینکه همراه اول به ازای تعداد پیامک های ارسال کدپستی یوسیم بفرسته میتونه راه حل خوبی برای افرادی باشه که تو خونه چندین سیم کارت همراه اول دارن ولی فقط یکی یا دوتاشون رو گوشی فورجی هستن و به این ترتیب میشه سایر سیم کارت ها هم تبدیل کرد و از بسته ی هدیه شون هم استفاده کرد و دیگه لازم نباشه به دفتر خدماتی مراجعه کنید و کلی دردسر بکشید و هزینه هم متحمل بشید
سیم کارتای جدیدی که میدن این شکلیه
دقیقا شکل ظاهری یوسیم ارسالی برای بنده هم به این صورت بود
MMDFullHD
06-11-2017, 12:42
اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردم
خط من دایمی هستش محدودیت سرعت ندارم
اما موقع ای که خط رو انداختم رو s8+ مدل SM-G955FD علامت اومد
دو شب بعد اس ام اس اومد غیرفعال شد VOLTE شما
بعد هرچقد کد رو میگیرم میگه شما مشمول استفاده نیستی
میگه اگه گوشیت تحت ساپورت باشه شبکه خودش شناسایی میکنه فعال میشه خب گوشی منم ساپورت و داشتم استفاده میکردم
بهرحال تایمی که هات اسپات چیزی کرده باشی موقع زنگ خوردن نتت قطع نمیشه دانلود رو ادامه میده
کیفیت تماس هم زمین تا اسمون فرق میکنه هرچند رو تریجی هم همون کیفیت تماس رو میده
احتمالا این گوشیایی که بصورت قانونی اومدن imei ثبت شده از طریق گارانتی ها
گوشی هایی که قاچاق اومده باید منتظر موند تا اینکه سریال تو شبکه ثبت بشه بعد فعال شه
sasan.69
07-11-2017, 19:01
بسته ی روزه 30مگ +30 مگ شبانه 900 تومنی رو فعال کنم 3 تا 9 صبح دانلود فری می شه؟
matr!x_2008
07-11-2017, 19:17
درسته، حرف شما تائید میشه
یوسیم های جدید همراه اول دقیقا این شکل هستن
بله دوست گرامی، هر گونه بسته فعال اینترنت همراه اول که داشته باشید شامل دانلود شبانه رایگان پائیزی هستید
این مورد برای خود بنده هم پیش اومد
فقط متاسفانه مامور پست پاکت سیم کارت رو زیر در میندازه و باید خودتون شانسی ببینیدش !
کدپستی صحیح رو به همون شماره ای که گفتید بصورت لاتین پیامک میکنید (که البته هزینه اس ام اس لاتین هم براتون محاسبه میشه !)
تو سایت قید شده این طرح در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده کنید رایگان هست (در غیر اینصورت مشمول این طرح نمیشید و سیم کارتی براتون ارسال نمیشه)، در صورتی هم که سیم کارت بدستتون برسه صد در صد شامل هدیه 15 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت دائمی میشید، حتی اگه بسته ی فعال هم داشته باشید بصورت رزو این بسته براتون بعد از پایان بسته ی فعلی فعال میشه
برای خود بنده دو سری ارسال کردن، یکی حدود 15 الی 20 روز بعد از ارسال پیامک و اون یکی حدود یک ماه بعد از ارسال پیامک (در صورتی که همه ی پیامک ها رو نهایتا تو یه بازه ی 3-4 روزه ارسال کرده بودم)
دقیقا برای سیم کارت اعتباری که بنده کدپستی رو پیامک کردم هم مشابه همین مورد که شما گفتید پیش اومد
برای بنده هم پاسخ پیامک عدم تعلق گرفتن یوسیم بود ولی در عمل به ازای پیامک هایی که زده بودم (2 بار) دو عدد یوسیم ارسال شد که با اون یه دونه مازاد هم یه سیم کارت دیگه رو تبدیل کردم
متاسفانه مامور پستی هم پاکت سیم کارت رو از زیر در انداخته بود داخل بدون حتی زنگ زدن ! (پاکتش هم شبیه پاکت قبوض همراه اوله و روش فقط کدپستی بصورت بارکد و آدرس و اسم مالک سیم کارت رو نوشته و مشخص نیست برای چه شماره ایه، داخل پاکت هم یوسیم و یه برگه راهنما هست)
برای فعال سازی هم با استفاده از کد دستوری بعد از حدود نیم تا یک ساعت آنتن سیم کارت فعلی رفت و یوسیم فعال شد و بسته ی هدید هم دقیقا با فعال شدن یوسیم فعال شد
البته اینکه همراه اول به ازای تعداد پیامک های ارسال کدپستی یوسیم بفرسته میتونه راه حل خوبی برای افرادی باشه که تو خونه چندین سیم کارت همراه اول دارن ولی فقط یکی یا دوتاشون رو گوشی فورجی هستن و به این ترتیب میشه سایر سیم کارت ها هم تبدیل کرد و از بسته ی هدیه شون هم استفاده کرد و دیگه لازم نباشه به دفتر خدماتی مراجعه کنید و کلی دردسر بکشید و هزینه هم متحمل بشید
دقیقا شکل ظاهری یوسیم ارسالی برای بنده هم به این صورت بود
یعنی اگه چند بار فرستاده بشه بازم هدیه رو میده؟ مثلا دوباره سیمکارت فورجی رو به فورجی تبدیل کرد.
black sabbath
07-11-2017, 19:32
من یه سیم کارت هدیه دانشجویی اعتباری گرفتم برای مودم همراه از این سیم کارت سه تکه ها
گفتن دو سه روز دیگه مجدد بیا دفتر خدماتی تا 4g هم فعال کنیم
بیزحمت بگید وقتی فعال شد بعدش من برای بهترین استفاده چه باید بکنم؟این usim چیه؟جریان گیگ های هدیه چیه؟من می خوام شبانه دانلود کنم
متشکر
برای استفاده از شبانه پاییزی باید اینترنت رو قطع و وصل کتیم؟
فعلا كه نه
ولي محكم كاري كني بد نيست
sasan.69
07-11-2017, 20:22
بسته ی روزه 30مگ +30 مگ شبانه 900 تومنی رو فعال کنم 3 تا 9 صبح دانلود فری می شه؟
اساتید جواب بدن
- - - Updated - - -
بسته ی ماهه کم حجم هست؟ فقط س تا ۹ رو راه بندازه؟ ی مااهه
اساتید جواب بدن
- - - Updated - - -
هر بسته روزانه داشته باشه بگيري
رايگان صبح رو داره
بسته ماهيانه فكر كنم همون ٢ گيگ ١٠ تومان باشه
اساتید جواب بدن
- - - Updated - - -
هر بسته روزانه داشته باشه بگيري
رايگان صبح رو داره
بسته ماهيانه فكر كنم همون ٢ گيگ ١٠ تومان باشه
بسته 1 ماهه 100 مگ روزانه 100 مگ شبانه 4000 تومن ارزون تر از همست
brothers000
08-11-2017, 09:12
شما هر گونه بسته ی فعال که داشته باشید میتونید در تایم فعال بودن بسته ازین هدیه دانلود شبانه رایگان تا پایان پائیز استفاده کنید
یعنی اگه چند بار فرستاده بشه بازم هدیه رو میده؟ مثلا دوباره سیمکارت فورجی رو به فورجی تبدیل کرد.
بعید میدونم بیش از یه بار بشه هر سیم کارت رو به فورجی تبدیل کرد
البته خودم امتحان نکردم ولی اگرم بشه احتمال تعلق گرفتن هدیه 15 یا 20 گیگ کمه چون احتمالا بر اساس شماره تعلق میگیره
بهتره از سیم کارت اضافی برای تبدیل سایر سیم کارت های معمولی استفاده بشه
من یه سیم کارت هدیه دانشجویی اعتباری گرفتم برای مودم همراه از این سیم کارت سه تکه ها
گفتن دو سه روز دیگه مجدد بیا دفتر خدماتی تا 4g هم فعال کنیم
بیزحمت بگید وقتی فعال شد بعدش من برای بهترین استفاده چه باید بکنم؟این usim چیه؟جریان گیگ های هدیه چیه؟من می خوام شبانه دانلود کنم
متشکر
یوسیم در واقعا همون سیم کارت با قابلیت پشتیبانی از شبکه نسل چهارم تلفن همراه هست
که در حال حاضر اگه سیم کارت معمولی روی گوشی با قبالیت فورجی داشته باشید میتونید با ارسال کدپستی به سرشماره 8962 یوسیم رایگان در آدرس پستی خودتون دریافت کنید
بعد از تبدیل سیم کارت فعلی به یوسیم هم 15 گیگ اینترنت هدیه یک ماهه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت هدیه یک ماهه برای سیم کارت دائمی بهتون تعلق میگیره
بنده که چنین موردی ندیدم و قبل و بعد از ساعت شبانه خودش اتومات از حجم بسته کسر میکنه
ولی به قول دوستان محض احتیاط بد نیست اینکارو کنید
اساتید جواب بدن
- - - Updated - - -
همونطور که دوستمون هم گفتن بسته 100 مگابایت+100 مگابایت شبانه به قیمت 4000 تومن ارزون ترین بسته ی یه ماهه هست
همراه اول قابلیت مکالمه بر روی وای فای را برای عموم با نام تلفای(TelFi) در کربلا فعال کرد اطلاعات بیشتر
همراه اول قابلیت مکالمه بر روی وای فای را برای عموم با نام تلفای(TelFi) در کربلا فعال کرد اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
البته من امتحان کردم حتما نیاز نیست که عراق باشین. میتونین از این صفحه دانلود کنین:
از اين برنامه ها همراه اول زياد داده
هر سال ي برنامه
تا سال بعد
ي فكر اساسي نميكنن
كشور دوست و همسايه هم هست تازه
اون از ويزا ٤٠ دلاري اين هم از اينكه ي تماس مثل آدم با هزينه مناسب نميتونه راه بندازن
MMDFullHD
09-11-2017, 01:59
از اين برنامه ها همراه اول زياد داده
هر سال ي برنامه
تا سال بعد
ي فكر اساسي نميكنن
كشور دوست و همسايه هم هست تازه
اون از ويزا ٤٠ دلاري اين هم از اينكه ي تماس مثل آدم با هزينه مناسب نميتونه راه بندازن
داداش عراب کی با ایران دوست بودن یا ادم بودن؟
یا رو چه حساب شما میگین عراق با ایران دوسته؟
کاری با اعراب خودمون ندارم ولی جاهل تر از این عربا خودشونن
همراه اول میاد اونجا با هزینه خودش تو هر 20 تا عمود وایفای مجانی شارژر گوشی میذاره عراقیا میکنن
نت مفتی به کل زائرا میده ور میدارن ملت استوری و لایو و ... هزارتا چیز دیگه الکی بیخود شبکه رو شلوغ میکنن یا تو همون راه کربلا نجف خود عراقیا وصل میشن شبکه رو میترکونن
تماس رو وایفایم باید از سالای قبل طرحشو میریختن واس این روزا
تو هرکشوری خب هزینه رومینگ هست
ولی من که سال پیش بدون پاس ویزا رفتم
کیفیت تماس صفر ! بعد هزار تومن هم دقیقه ای * دقیقه ای یعنی اگه 1 دیقه 1 ثانیه حرف میزدی 2 تومن حساب میکرد زنگ میخورد گوشیت شارژش میپرید حتی اگه من به گوشی رفیقم زنگ میزدم که ببینم کجاس پیداش کنم اخرسرم پیداش نمیکردم تا واتس اپ همو پیدا کردیم
هر دفعه تماس با ایران میگرفتی network busy میزد مجبور بودم با واتس اپ با خونه تماس بگیرم همیشه هم قهوه خونه بودم
خلاصه نمیشه یهو چن ملیون ادمو تو ی نقطه جوابشو داد
کاری به عاشقای امام حسین ندارم خودمم زیاد ادم پایه دینی نیستم ولی
باور کن یجوری مردمو سرشونو گرم کردن با ویزا و اینا چاپیدن مردمو چنانن مردمو سرکار گذاشتن با این اربعین
تلویزیون مملکتم که دست ی بنده خداس که کلا برنامه ریزی کردن
تلویزیونی که به مردم دنده بده بگه زیارت اقا و پیاده رویش سه برابر حج ثواب داره دیگه بهتر از این نمیشه
اگه واقعا سه برابر ثواب داره پس چرا میرید پاچه خواری عربستان برای حج که اینورم نون دونی درست کنین
MMDFullHD
09-11-2017, 02:26
@greatpouya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه بالا ظاهرا دوباره volte رو فعال میکنه !!
برنامه رو نصب کردم اس ام اس اومد دوباره فعال شد خدا نکنه غیر فعال شع
shahryar84
09-11-2017, 03:11
اصلا VoWIFI روی اندروید نباید نیاز به نصب اپ باشه و اگه اطلاعات روی سیم/apn باشه، خود اندروید WiFi calling داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یجا خوندم اونایی که بسته الفا+ دارن از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح اینترنت مجانی دارن
حقیقت داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
MMDFullHD
09-11-2017, 03:35
دوستان یجا خوندم اونایی که بسته الفا+ دارن از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح اینترنت مجانی دارن
حقیقت داره؟
اره داداش
فقط تو پایز قابل استفاده اس نیاز به کد یا چیز خاصی نداره
MMDFullHD
09-11-2017, 03:40
اصلا VoWIFI روی اندروید نباید نیاز به نصب اپ باشه و اگه اطلاعات روی سیم/apn باشه، خود اندروید WiFi calling داره
یه سری گوشیا ساپورت ندارن باید با همین برنامه کارشون راه بندازه
گوشی منم همین اپشن رو داره
اما تنظیمات رو باید خود اپراتور به وندور بده تو اپدیت های بعدی قابلیت استفاده پیدا کنه فعلا که فرقی نداره فقط دکور تماس تغیر میکنه
بسته 1 ماهه 100 مگ روزانه 100 مگ شبانه 4000 تومن ارزون تر از همست
البته از طریق سایت همراه اول اگه کسی بخواد خرید کنه آره حق باشمااست و ارزون ترین بسته همینی هست که شما گفتین اما اگر از فروشندگان شارژ تخفیف دار همراه اول خرید کنید ارزانترین بسته، یک ماهه یک گیگ هست که همراه اول 7600 تومان میفروشه اما این فروشندگان پین این بسته یک ماهه را با تخفیف و بدون مالیات 3 هزار تا 3500 تومان می فروشن
اساتید جواب بدن
- - - Updated - - -
میتونین در بخش بازارچه فروم همسایه پین بسته یک گیگ یک ماهه همراه اول را که 7600 تومن هستش با تخفیف به قیمت 3 هزارتومن بخرین
سلام
دوستان من چندوقت بود بسته ی نامحدود شبانه (1تا11) که می گرفتم می زدم رو دانلود، صبح بلند می شدم می دیدم نت قطع شده فقط در حد 4_5 گیگ دانلود شده.
دیشب چند ساعت نخوابیدم تست کردم دیدم هر 10 مین یه بار نت قطع میشه و باید برم از ستینگ گوشی تو Mobile Networks از اول روی Network همراه اول Register کنم تا وصل شه!
کسی نمی دونه مشکل از چیه؟
dadash42
09-11-2017, 12:24
زیارت کربلایی همراه اولی ها مقبول
اونجا فقط airplane-mode بدرد میخورد :n06:
dadash42
09-11-2017, 12:26
میتونین در بخش بازارچه فروم همسایه پین بسته یک گیگ یک ماهه همراه اول را که 7600 تومن هستش با تخفیف به قیمت 3 هزارتومن بخرین
کدوم فروم؟
sasan.69
09-11-2017, 13:16
پ،خ کنید لطفا
سلام
دوستان من چندوقت بود بسته ی نامحدود شبانه (1تا11) که می گرفتم می زدم رو دانلود، صبح بلند می شدم می دیدم نت قطع شده فقط در حد 4_5 گیگ دانلود شده.
دیشب چند ساعت نخوابیدم تست کردم دیدم هر 10 مین یه بار نت قطع میشه و باید برم از ستینگ گوشی تو Mobile Networks از اول روی Network همراه اول Register کنم تا وصل شه!
برای من همین مشکل گاهی اوقات پیش میاد
.عجیبه که گاهی اوقات اینطوری میشه.
کسی دلیل رو نمیدونه ؟
mr.arbab28
09-11-2017, 15:16
خب این نرم افزار من نصب کردم اما جای برای شماره گیری ندیدم فقط تماس دریافت میشه قضیه چیه؟ تو عراقم هنگام به وای فای همراه اول همینجوری بود
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
masooumi
09-11-2017, 15:24
خب این نرم افزار من نصب کردم اما جای برای شماره گیری ندیدم فقط تماس دریافت میشه قضیه چیه؟ تو عراقم هنگام به وای فای همراه اول همینجوری بود
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
شما وقتی به وای فای وصلی و اون آیکون این برنامه روی نوار ابزار بالای گوشیت هست ، با شماره گیر خود گوشیت که شماره بگیری ، خودکار تماست از طریق وای فای انجام میشه
greatpouya
09-11-2017, 15:39
سیم من اول پیش شمارش 0991 هست، با این برنامه میزنه cant use this number
[emoji58]
هیچکس تنها نیست. ارواح عمت
اپراتور بی مسئولیت یعنی همین
سیمکارتایی که خودش پخش میکنه تو دیتا بیس خودش وارد نمیکنه.
ي سيم اعتباري روي اين برنامه زدم VoLTE براش فعال شد
پيامك فعال سازي هم داد بدون مشكل داره كار ميكن
از اين برنامه ها همون سال اول كه بيرون داد استفاده ميكردم مخصىوصا بيرون شهر كه سيم همراه اول آنتن نداشت فقط تلفن ثابت و adsl بود
ولي الان فقط به درد عراق و اين مراسم ميخوره
چون معمولا با پايان مراسم اين برنامه هم كم كم از كار ميوفته
فقط نتيحه مثبت ، فعال سازي VoLTE براي خط اعتباري بود
masooumi
09-11-2017, 16:36
ي سيم اعتباري روي اين برنامه زدم VoLTE براش فعال شد
پيامك فعال سازي هم داد بدون مشكل داره كار ميكن
از اين برنامه ها همون سال اول كه بيرون داد استفاده ميكردم مخصىوصا بيرون شهر كه سيم همراه اول آنتن نداشت فقط تلفن ثابت و adsl بود
ولي الان فقط به درد عراق و اين مراسم ميخوره
چون معمولا با پايان مراسم اين برنامه هم كم كم از كار ميوفته
فقط نتيحه مثبت ، فعال سازي VoLTE براي خط اعتباري بود
خیر ، این اتفاق نمی افته
این سرویس wifi-calling یا vowifi هست که احتمالا در این مدت مشکلات احتمالیش برطرف و به زودی به صورت عمومی و با اطلاع رسانی گسترده معرفی خواهد شد.
برنامه SYNA هم دقیقا برای همین منظور طراحی و ساخت شد و با تبلیغات همراه اول برای اولین بار برای مراسم در عراق معرفی شد
بعد چند وقت تعطیل شد و مشترکین ی که حتی حساب شون رو شارژ کرده بودن نتوانستن از اون استفاده کنن
امیدوارم این برنامه به سرنوشت اون دچار نشود
--
SAM_NEVADA
10-11-2017, 02:08
دوست عزیزم پخ کنید لطفا کدام فروم؟
mohsen14014
10-11-2017, 03:37
اینا هم مثل اپراتورهای ADSL یاد گرفتن ، تازگی انگار مشترک شناسایی میکنن و محدود میکنن . نور به قبرشون بباره ...
من زیر یکی دو مگ نبود سرعتم الان شدم در حد زیر 200 کیلو بایت !
کسی تجربه داشته ؟
alireza_pes33
10-11-2017, 11:49
البته از طریق سایت همراه اول اگه کسی بخواد خرید کنه آره حق باشمااست و ارزون ترین بسته همینی هست که شما گفتین اما اگر از فروشندگان شارژ تخفیف دار همراه اول خرید کنید ارزانترین بسته، یک ماهه یک گیگ هست که همراه اول 7600 تومان میفروشه اما این فروشندگان پین این بسته یک ماهه را با تخفیف و بدون مالیات 3 هزار تا 3500 تومان می فروشن
ممنون میشم برای من هم پ.خ کنید.
من یه سیم اعتباری میخوام بخرم برای استفاده از اینترنت 4g.
چه پیش شماره ای بگیرم بهتره؟
matr!x_2008
10-11-2017, 14:53
واقعا همراه اول داره یه پیشرفتایی میکنه.هم از لحاظ سرعت هم پینگ..هم هدیه شبانه یا هدیه تعویض سیمکارت... من همیشه از ایرانسل استفاده میکردم ولی جدیدن اومدم سمت همراه و نسبتا راضیم
matr!x_2008
10-11-2017, 14:58
من یه سیم اعتباری میخوام بخرم برای استفاده از اینترنت 4g.
چه پیش شماره ای بگیرم بهتره؟
پیش شماره استان خودتون باشه بهتره..ولی تو خدمات فرقی نمیکنه
واقعا همراه اول داره یه پیشرفتایی میکنه.هم از لحاظ سرعت هم پینگ..هم هدیه شبانه یا هدیه تعویض سیمکارت... من همیشه از ایرانسل استفاده میکردم ولی جدیدن اومدم سمت همراه و نسبتا راضیمالبته به شرط اینکه محدودیت ۴۰ مگی رو در نظر نگیریم و آنتن دهی ضعیف تو جاده ها رو
matr!x_2008
10-11-2017, 18:15
البته به شرط اینکه محدودیت ۴۰ مگی رو در نظر نگیریم و آنتن دهی ضعیف تو جاده ها رو
محدودیتش اره ...ولی انتن دهیش مخصوصا 4g خیلی خوبه.تقریبا هر جایی رفتم انتن فورجی داشته
greatpouya
10-11-2017, 20:01
سیم من اول پیش شمارش 0991 هست، با این برنامه میزنه cant use this number
[emoji58]
هیچکس تنها نیست. ارواح عمت
اپراتور بی مسئولیت یعنی همین
سیمکارتایی که خودش پخش میکنه تو دیتا بیس خودش وارد نمیکنه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkدوستان کسی راهی پیدا نکرده؟ پشتیبانی هیچی از این مشکل حالیش نشد تا عصبانی شدم قطع کردم
MCI 4G+ MASHHAD
دیروز ظهر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matr!x_2008
10-11-2017, 22:51
وقتی بسته داشته باشیم نمیشه بسته جدید خرید؟ الان بسته 15 گیگ هدیه تعویض برام فعاله...ولی نمیشه بسته بگیرم!
Mehrdad092000
11-11-2017, 02:24
از اسن نیست 3تا سایز با همه
عوض نکردم هم گفت هزینش 5 تومنه هم گفت بهت نت راییگان میده 15 گیگ گفت واسا اس ام اس میاد برات یه هفته ای
این جمله که تو قسمت اینترنت پاییزی نوشته یعنی چی:
"مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد".
یعنی من بسته بخرم هم3 تا 7 ترافیک رایگان دارم نه 3 تا 9، درسته؟ چطوری میشه 3 تا 9 ترافیک رایگان داشت؟ باید بسته ای بخرم که زمان شبانش از 1 تا 11 هستش؟ اگه جواب این سوال درست باشه، فقط بسته های نامحدود رو من دیدم که تا 11 صبح هستن که بی معنی میشه اصلا.
این جمله که تو قسمت اینترنت پاییزی نوشته یعنی چی:
"مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد".
یعنی من بسته بخرم هم3 تا 7 ترافیک رایگان دارم نه 3 تا 9، درسته؟ چطوری میشه 3 تا 9 ترافیک رایگان داشت؟ باید بسته ای بخرم که زمان شبانش از 1 تا 11 هستش؟ اگه جواب این سوال درست باشه، فقط بسته های نامحدود رو من دیدم که تا 11 صبح هستن که بی معنی میشه اصلا.سلام
منظورش اینه که بسته نامحدود شبانه ای که شما میگیری ساعتش از ۲ تا ۷ هست و این طرحی که رایگان خودش داده از ۳ تا ۹ و پیش نیازش هم اینه که یه بسته فعال باید داشته باشی که اون زمان رو پوشش بده ولی بسته شبانه تا ساعت ۷ بیشتر پوشش نمیده و ساعت ۷ تا ۹ رو تعرفه عادی حساب میکنه ( امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی )
شما یه بسته یه هفته ای یا یه ماهه ارزون قیمت بگیر و تو این بازه زمانی ۳ تا ۹ رایگان استفاده کن .
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
آذري جهرمي در اينستا اعلام كرد:
پس از دوماه کار فشرده و انجام مطالعات اقتصادی و مذاکرات با اپراتورها و نیز جمع بندی نظرات کاربران، امروز و در جلسه کمیسیون تنظیم مقررات، مدل غیرحجمی تعرفه سرویس های ثابت به تصویب رسید. جزئیات طرح طی دو روز آینده به اطلاع عموم خواهد رسید..
به علت بسته بودن تايپيك اينترنت نامحدود اينجا پست گذاشتم.
dadash42
12-11-2017, 13:07
آذري جهرمي در اينستا اعلام كرد:
پس از دوماه کار فشرده و انجام مطالعات اقتصادی و مذاکرات با اپراتورها و نیز جمع بندی نظرات کاربران، امروز و در جلسه کمیسیون تنظیم مقررات، مدل غیرحجمی تعرفه سرویس های ثابت به تصویب رسید. جزئیات طرح طی دو روز آینده به اطلاع عموم خواهد رسید..
به علت بسته بودن تايپيك اينترنت نامحدود اينجا پست گذاشتم.
قیمت رد و بدل 1GB از اینترنت تو دنیا فقط 1cent هست
اضافی فقط سود و مالیات
Netflix, for example, has claimed the cost is about 1¢ per GB
isp های کشورمون نزدیک به 100cent یعنی 1$ برای 1GB حساب میکنن
حقا در ایران میشه طرح حجم رایگان به قیمت منصافانه داد، متاسفانه تابحال نه
soroori2
12-11-2017, 20:08
سلام دوستان
آیا همراه اول هنوز در قبال تعویض سیم کارت اعتباری 15 گیگ هدیه میده ؟
matr!x_2008
12-11-2017, 20:17
وقتی بسته داشته باشیم نمیشه بسته جدید خرید؟ !
نمیشه بسته خرید؟ همزمان دو بسته داشت مثلا
matr!x_2008
12-11-2017, 20:18
سلام دوستان
آیا همراه اول هنوز در قبال تعویض سیم کارت اعتباری 15 گیگ هدیه میده ؟
اره 15 گیگ برای اعتباری میده و هنوز طرحش فعاله
mahmoodsoft
12-11-2017, 20:26
دوستان من با اینکه سیم کارتم همراه اوله ولی چند روزه به جای دکل همراه اول IR-MCI متن RIGHTEL نمایش داده میشه
کسی همچین مشکلی نداره ؟
albertxx
12-11-2017, 20:36
سلام
دوستان یه سوال فنی
من یه سیم کارت دارم که داخل مودم 3G هست و نمیخوام درش بیارم (( پیامک هم میشه با مودم ارسال کرد ))
میخواستم ببینم راهی هست که بشه باهاش دید که چقدر از حجمم مونده ؟؟؟؟
بدون اینکه سیم کارت رو دربیارم
مثلا با ارسال پیامک یا رفتن به سایت و یا شماره گیری خاصی ؟؟؟؟؟
با تشکر
matr!x_2008
12-11-2017, 21:11
سلام
دوستان یه سوال فنی
من یه سیم کارت دارم که داخل مودم 3G هست و نمیخوام درش بیارم (( پیامک هم میشه با مودم ارسال کرد ))
میخواستم ببینم راهی هست که بشه باهاش دید که چقدر از حجمم مونده ؟؟؟؟
بدون اینکه سیم کارت رو دربیارم
مثلا با ارسال پیامک یا رفتن به سایت و یا شماره گیری خاصی ؟؟؟؟؟
با تشکر
کد باقیمانده حساب شارژ رو بگیری..خودش پیامک میزنه و میگه چقدر از اینترنت باقی مونده
albertxx
12-11-2017, 21:18
کد باقیمانده حساب شارژ رو بگیری..خودش پیامک میزنه و میگه چقدر از اینترنت باقی مونده
اینو که شما میگی شماره گیری هست یعنی باید *140*11# گرفته بشه
مودم که قابلیت شماره گیری نداره :n02:
---------
با تشکر از دوستان ولی
جوابش رو پیدا کردم
عدد 0 رو به +988080 پیامک کنید
با تشکر
matr!x_2008
12-11-2017, 21:29
اینو که شما میگی شماره گیری هست یعنی باید *140*11# گرفته بشه
مودم که قابلیت شماره گیری نداره :n02:
---------
با تشکر از دوستان ولی
جوابش رو پیدا کردم
عدد 0 رو به +988080 پیامک کنید
با تشکر
چه نوع مودمیه؟ مودم 3372 4g دارم و میشه شماره گرفت یعنی ussd داره.. همیشه هم همینجوری چک میکنم حجم رو:n02:
albertxx
12-11-2017, 21:42
چه نوع مودمیه؟ مودم 3372 4g دارم و میشه شماره گرفت یعنی ussd داره.. همیشه هم همینجوری چک میکنم حجم رو:n02:
واسه من از این مدل های خیلی سادست ( زمان خدمت خریده بودیم تا کمی از فضای نت استفاده کنیم :n02:))
مدل dlink
کلا هیچی نداره جز 3g :n02:
سلام
منظورش اینه که بسته نامحدود شبانه ای که شما میگیری ساعتش از ۲ تا ۷ هست و این طرحی که رایگان خودش داده از ۳ تا ۹ و پیش نیازش هم اینه که یه بسته فعال باید داشته باشی که اون زمان رو پوشش بده ولی بسته شبانه تا ساعت ۷ بیشتر پوشش نمیده و ساعت ۷ تا ۹ رو تعرفه عادی حساب میکنه ( امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی )
شما یه بسته یه هفته ای یا یه ماهه ارزون قیمت بگیر و تو این بازه زمانی ۳ تا ۹ رایگان استفاده کن .
ممنون از توضیحتون ولی متوجه نشدم :/
من بسته 100 مگ روز و 100 مگ شب رو گرفتم که شبانه اش از 2 تا 7 هستش و 7 تا 9 رو پوشش نمیده که بخواد رایگان بشه با طرح پاییزی. احتمال میدم بسته رو درست خریدم چون صفحات قبل دوستان همین بسته رو پیشنهاد داده بودن.
hassanshaikhi
12-11-2017, 23:13
من بسته 100 مگ روز و 100 مگ شب رو گرفتم که شبانه اش از 2 تا 7 هستش و 7 تا 9 رو پوشش نمیده که بخواد رایگان بشه با طرح پاییزی. احتمال میدم بسته رو درست خریدم چون صفحات قبل دوستان همین بسته رو پیشنهاد داده بودن.
بسته شما روزانست و از 3 تا 9 صبح رایگان هست براتون. اون بسته شبانه که گفته شامل نمیشه برای بسته هایی هست که فقط شبانه هستند نه بسته های روزانه که شبانه هدیه دارند.
albertxx
12-11-2017, 23:20
بسته رو درست خریدی ولی اشتباه متوجه شدی :n02:
اول اینکه میگید بسته 100 مگ روز 100 شب میشه بسته 100 مگ
شما همینجا دچار اشتباه شدی چون بسته روزانه تو همه طرح ها 24 ساعته هست
اون 2 تا 7 که شما میگی واسه شبانه رایگان هست (( 100 مگ شبانه))
دوما
شما الان میتونید از طرح 3 تا 9 استفاده کنید
چون بسته 100 مگ 24 ساعت شبانه روز رو پوشش میده و 3 تا 9 هم جزوش هست که رایگانه
سوما واسه توجیح :n02:
بسته شبانه رایگان واسه دانلود همه یا از 2 تا 7 هست یا 1 تا 11
اولی 2 تا 7 یعنی بسته شما فقط از ساعت 2 تا 7 فعال میشه و اون زمان رو پوشش میده (( از 2 بامداد تا 7 صبح )) و بعد 7 صبح غیر فعال میشه تا 2 شب فردا
از 7 تا 9 بسته فعال نیست پس در نتیجه رایگان نیست
در حالی که بسته دوم از 1 بامداد تا 11 هست
تو این زمان 3 تا 9 هم پوشانی داره و عملا فرقی نداره چون جفتش رایگانه
زیاد گفتم امیدوارم متوجه شده باشید:n02:
سلام
دوستان من یه بسته 5 گیگ سه ماهه فعال کردم 22هزار تومن
روزانه هم هست
ظاهرا رایگان شبانه هم داره .. آره؟
اگر داره پس چرا تو خود سایت زده بود فقط روزانه و توضیحی در این باره نداده بود؟
من الان از اینجا متجوه شدم
و سوال کردم ببینم صحت داره ی نه؟ و اگر داره تا کی فعال هست ؟ چون بسته ی من 3 ماهه هست میپرسم
راستی موقع خرید بسته مثلا گفته شده که سه ماهه 22 هزار بعلاوه 9 درصد مالیات
بعدم که شماره کارت و رمز دوم میخاد
یعنی بیشتر از 22 هزار تومن کم میکنه یا همون 22 تاست
با تشکر
قبلا سرعت من روی 8 مگابیت قفل بود ولی دیشب و امشب روی 12 هم میره گاهی (1.5 مگابایت).
دوستان من با اینکه سیم کارتم همراه اوله ولی چند روزه به جای دکل همراه اول IR-MCI متن RIGHTEL نمایش داده میشه
کسی همچین مشکلی نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سیم کارت رایتل توی گوشیتون گذاشتین و به شبکه همراه اول وصل شدین با سیم کارت رایتل بخاطر همین بجای IR-MCI نشون میده RIGHTEL برای رفعش گوشی رو به تنظیمات کارخونه بر گردونید مشکل حل میشه
قبلا سرعت من روی 8 مگابیت قفل بود ولی دیشب و امشب روی 12 هم میره گاهی (1.5 مگابایت).محدودیت ۸ مگی از یک ماه و نیم پیش شد ۴۰ مگابیت
محدودیت ۸ مگی از یک ماه و نیم پیش شد ۴۰ مگابیت
برای من حداکثر 8 مگابیته که اونم معمولا هیچوقت نیست.
یعنی در اکثر مواقع روی 2-3 مگابیتنه که سرعت دانلود حول حوش 300-350 کیلوبایته
منطقه خیلی خیلی مهمه!
مثلا ایرانسل سرکار با سرعت خیلی زیاد کار میکنم
ولی تو خونه باور کن با دایال آپ مقایسه میشه یعنی حتی تست هم نمیتونم بگیرم اکثرا.
در بهترین حالتش روی 1 مگابیت میشه اونم ببین مثلا خیلی خیلی خلوت باشه هیشکی نباشه.
جایی که تراکم بالا باشه نه همراه اول نه ایرانسل به لعنت خدا هم نمی ارزن.
همین همراه اول از ساعت 18 تا تقریبا 21 چنان فاجعه میشه که ترجیح میدی دست نزنی بهش.
صبح ها همین معمولا به همین شکله طوری که سرعت دانلودم میرسه به زیر 100 کیلوبایت.
matr!x_2008
14-11-2017, 19:31
تو همراه اول نمیشه 2 بسته همزمان زد؟
MMDFullHD
15-11-2017, 16:00
دوستان طرف مقابل تو تماس HD حتما باید گوشی ایش رو شبکه تریجی و تماس HD رو ساپورت کنه درسته؟
greatpouya
15-11-2017, 16:09
دوستان طرف مقابل تو تماس HD حتما باید گوشی ایش رو شبکه تریجی و تماس HD رو ساپورت کنه درسته؟هنوز HD رو 3G تو ایران نیومده که البته خیلی هم جالب نمیشه، باید هردو رو 4G و Volte فعال و گویا فعلا هردو از یک اپراتور باشید.
هنوز HD رو 3G تو ایران نیومده که البته خیلی هم جالب نمیشه، باید هردو رو 4G و Volte فعال و گویا فعلا هردو از یک اپراتور باشید.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل تیریجی wb(12650) هست
greatpouya
15-11-2017, 18:38
ایرانسل تیریجی wb(12650) هست
Sent from my SM-J710F using Tapatalkمن در هیچ جا همچین بیت ریتی ندیدم راستش برای خودم
شاید در جایی که ساکن هستید این اتفاق افتاده، که اگر اینطوره امیدوارم همجا این اتفاق بیافته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matr!x_2008
15-11-2017, 19:08
تو همراه اول نمیشه 2 بسته همزمان زد؟
کسی نمیدونه واقعا؟
کسی نمیدونه واقعا؟
دو بسته كه تايم هاي مشابه دارن نميشه
يكي رزرو ميشه
بسته چي مي خواي بزني
من در هیچ جا همچین بیت ریتی ندیدم راستش برای خودم
شاید در جایی که ساکن هستید این اتفاق افتاده، که اگر اینطوره امیدوارم همجا این اتفاق بیافته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalkخراسان رضوی دو ماه هست که ایرانسل 12650 شده
greatpouya
15-11-2017, 19:30
خراسان رضوی دو ماه هست که ایرانسل 12650 شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به به چه عالی که ایرانسل به این ریزه کاریا توجه میکنه، امیدوارم هرچه زودتر تهران هم بیاد.
روی ۲جی برای شما چه کدکی هست؟
به به چه عالی که ایرانسل به این ریزه کاریا توجه میکنه، امیدوارم هرچه زودتر تهران هم بیاد.
روی ۲جی برای شما چه کدکی هست؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalkتوجی NB هست
whitewolf
15-11-2017, 20:29
سلام
دوستان یه سوال
من یه سیم کارت همراه اول دارم که می خوام واسه اینترنت شبانه روی مودم و به صورت 4.5G ازش استفاده کنم.
خود همراه اول توی سایتش به این ادرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سری مودم واسه فروش گذاشته...کسی تجربه استفاده از اینارو داره؟ چه طورن خوبن بدن؟ اگه بدن شما چه مودمی هایی رو (یه دونه جیبی و یه دونه رو میزی) پیشنهاد میدین؟
راستی این مودم ها با سیم کارت های دیگه ام کار می کنن یا نه؟
matr!x_2008
15-11-2017, 20:57
دو بسته كه تايم هاي مشابه دارن نميشه
يكي رزرو ميشه
بسته چي مي خواي بزني
بسته هدیه 15 گیگ الان فعاله..ولی میخاستم بسته بلند مدت بزنم.نمیشد
سلام
مشکل شما حل نشد ؟
من هنوز این مشل رو دارم و اکثرا هم بین ساعت 8 تا 9 صبح دانلود میکنم و خیلی هم حجم مصر نمیکنم /
گوشی من ال جی جی 4 هست.
کس دیگه این مشکل رو نداره ؟
dadash42
16-11-2017, 10:03
مشکل شما حل نشد ؟
من هنوز این مشل رو دارم و اکثرا هم بین ساعت 8 تا 9 صبح دانلود میکنم و خیلی هم حجم مصر نمیکنم /
گوشی من ال جی جی 4 هست.
معمولا ساعات رایگان حداقل ۲ بار قطع میشه باید خاموش روشن کنم یا airplane-mode
ایترنت همراه اول خیلی خاموش روشن و time-out میده، غیر از وبگردی و دانلود به هیچ درد نمیخوره. اونهم باید سرش بشینی ببینی time-out نده
یک مکالمه vo-ip ساده بدون قطع و وصلی امکان نداره، چه برسه به کارهای data-bank و غیره
Sponge-BoB
16-11-2017, 10:04
مشکل شما حل نشد ؟
گوشی من ال جی جی 4 هست.
منم این مشکل دارم!با این تفاوت که از مودم استفاده میکنم،
ShadowDragon
16-11-2017, 11:24
دیروز از mci زنگ زدن میگن که اقا مشکل نت شما حل شد؟ منم خوش حال که بعد یک سال بلاخره وسط پایتخت مملکت مشکل ۳-۴ جی رو حل کردن ، گفتم اجازه بدید چک کنم و دیدم نه خبری نیست....
اخرش متوجه شدم این ۳۰-۴۰ بار تماس که گرفتم، این اح..های همراه اول انتن نمیده رو ، نت ندارم ترجمه کردن و ۱۴ماهه گذشته و هیچ!!!!
فکر کنم قرن دیگه ۳ جی همراه اول خونه ما انتن بده! واسم دعا کنید
مشکل شما حل نشد ؟
گوشی من ال جی جی 4 هست.
معمولا ساعات رایگان حداقل ۲ بار قطع میشه باید خاموش روشن کنم یا airplane-mode
ایترنت همراه اول خیلی خاموش روشن و time-out میده، غیر از وبگردی و دانلود به هیچ درد نمیخوره. اونهم باید سرش بشینی ببینی time-out نده
یک مکالمه vo-ip ساده بدون قطع و وصلی امکان نداره، چه برسه به کارهای data-bank و غیره
منم این مشکل دارم!با این تفاوت که از مودم استفاده میکنم،
سلام دوستان منم این مشکل رو داشتم شب اولی که وصل کردم اینطور شد بعد رفتم توی تنظیمات گوشی در قسمت ذخیره نیرو توی تنظیماتش یک جایی داره که نوشته روشن بودن داده تلفن همراه در هنگام خواب اینو فعال کردم دیگه درست شد و اصلا قطع نمیشه شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم درست میشه یا خیر
موفق و سر بلند باشید
MCI 4G+ MASHHAD [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahryar84
16-11-2017, 14:19
MCI 4G+ MASHHAD [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalkبا j7؟ VoLTE فعاله؟
با j7؟ VoLTE فعاله؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkJ7nist,s8 hast
shahryar84
16-11-2017, 14:23
J7nist,s8 hast
Sent from my SM-J710F using Tapatalkآهان، امضاتون منو به اشتباه انداخت.
miladbird7
16-11-2017, 17:02
سلام اگه بسته هدیه تبدیل به USIM فعال باشه میشه از شبانه استفاده کرد یا باید یه بسته خرید
alirezaveis
16-11-2017, 17:37
سلام اگه بسته هدیه تبدیل به USIM فعال باشه میشه از شبانه استفاده کرد یا باید یه بسته خرید
هر بسته ای فعال داشته باشید میتونید از طرح شبانه 3 تا 9 استفاده کنید
دوستان یه سیم عتباری گرفتم 800 مگ حجم داشت.فروشنده گفت یه 30 گیگ هدیه میده داستان این چیه؟
به صرفه ترین بسته های همراه اول چیاس؟ هفتگی ماهانه
whitewolf
16-11-2017, 21:58
سلام
دوستان یه سوال
من یه سیم کارت همراه اول دارم که می خوام واسه اینترنت شبانه روی مودم و به صورت 4.5G ازش استفاده کنم.
خود همراه اول توی سایتش به این ادرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سری مودم واسه فروش گذاشته...کسی تجربه استفاده از اینارو داره؟ چه طورن خوبن بدن؟ اگه بدن شما چه مودمی هایی رو (یه دونه جیبی و یه دونه رو میزی) پیشنهاد میدین؟
راستی این مودم ها با سیم کارت های دیگه ام کار می کنن یا نه؟
دوستان کسی نبود؟ یه مودم که 4.5G ساپورت کنه نیس؟
babak13592006
16-11-2017, 22:22
برای رومیزی بهترین مدل هواوی 525 هستش جیبی هم نمی دونم دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن من خودم هواوی 5885 رو خریدم 700تومان هم همراهه هم پورت لن می خوره رومیزی استفاده می شه کیفیفت گیرندگی و سرعتش هم واقعا خوبه ولی فریمورش چینیه من که مشکلی با این قضیه نداشتم اگه مشکلی نداری گزینه خوبیه
whitewolf
17-11-2017, 00:15
برای رومیزی بهترین مدل هواوی 525 هستش جیبی هم نمی دونم دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن من خودم هواوی 5885 رو خریدم 700تومان هم همراهه هم پورت لن می خوره رومیزی استفاده می شه کیفیفت گیرندگی و سرعتش هم واقعا خوبه ولی فریمورش چینیه من که مشکلی با این قضیه نداشتم اگه مشکلی نداری گزینه خوبیه
525 قیمتش 630 هست
5885 هم 700
همه Cat6 دار ها این قدر گرونن؟
یه سوال دیگه... شما 5885 دارین روی صفحه نمایشش نشون میده که الان به صورت 4G وصل یا 4.5G؟
بعد چقدر باطری نگه می داره؟
فرقش با 5875 که 570 تومن هست چیه؟
دوست عزیز سرعت لیمت شده همراه اول 40مگابیت باشه شما به 5یا6جی هم وصل بشی بازم همینه
مگر اینکه لیمت نشده باشه
ضمنا مودمی بخر لاک نباشه
babak13592006
17-11-2017, 01:00
525 قیمتش 630 هست
5885 هم 700
همه Cat6 دار ها این قدر گرونن؟
یه سوال دیگه... شما 5885 دارین روی صفحه نمایشش نشون میده که الان به صورت 4G وصل یا 4.5G؟
بعد چقدر باطری نگه می داره؟
فرقش با 5875 که 570 تومن هست چیه؟
اگه تو محدوده پلاس باشید بصورت پلاس نشون می ده من خیلی کامنت های مختلف رو تو سایت های ایرانی و خارجی خوندم اینو همه تعریف می کردن فقط بدیش اینه تو ایران همین نسخه چینیه که باعث می شه پنلش به زبون چینی باشه گرچه همه چیزیش معلومه نرم افزار hilink هم هست با اونم تازه می شه مدیریتش کرد اگرم همراه بودن مهم نیست براتون 525 هم مودم پرقدرت و امتحان پس داده ایی هستش باطریش عالیه راحت بالای بیست ساعت جواب می ده
amirbrad
17-11-2017, 09:24
دوستان برای بحث مودم تشریف ببرید تایپیک خودش!
dadash42
17-11-2017, 15:16
سلام دوستان منم این مشکل رو داشتم شب اولی که وصل کردم اینطور شد بعد رفتم توی تنظیمات گوشی در قسمت ذخیره نیرو توی تنظیماتش یک جایی داره که نوشته روشن بودن داده تلفن همراه در هنگام خواب اینو فعال کردم دیگه درست شد و اصلا قطع نمیشه شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم درست میشه یا خیر
موفق و سر بلند باشید
مناسفانه مشکل از همراه اوله
انرنتش همش time-out میده
انگار پیشنهاد شما از کارمندان همراه اوله، هیچ مسئولیت قبول نمیکنن و هر مشکلی رو تقصیر کاربران میزارن
الان صد رحمت به این رایگان صبح
amirfakhrian
17-11-2017, 18:01
سلام
بسته قبلیم تموم شده و حجم رو 0 کیلو بایت اعلام می کنه. ولی بسته جدید پس از انتخاب می ره در حالت رزرو و فعال نمی شه. چکار کنم؟
مناسفانه مشکل از همراه اوله
انرنتش همش time-out میده
انگار پیشنهاد شما از کارمندان همراه اوله، هیچ مسئولیت قبول نمیکنن و هر مشکلی رو تقصیر کاربران میزارن
الان صد رحمت به این رایگان صبح
سلام نه دوست عزیز من شب اول که گذاشتم برای دانلود وقتی بیدار شدم دیدم دانلودها توقف کرده دوباره نت قطع کردم و باز وصل کردم که راه افتاد ولی بازم بعد از نیم ساعت که سر زدم دیدم قطع شده دوباره تکرار کردم بعد که توی تنظیمات گوشی نگاه میکردم به این گزینه رسیدم و فعالش کردم که شب موقع دانلود گذاشتم و دیدم داره درست کار میکنه و تا ساعت 9 هم اصلا قطع نشد
ShadowDragon
18-11-2017, 00:46
دوستان با سیم دایمی از اینتا ۹ رایگان استفادهکردید؟ خطرناک نیست؟
من دو شب افت سرعت دارم . سرعتم از 3 مگابایت بالاتر نمیره در IDM . دوستان این افت سرعت عمومی هست ؟
مودم 3G دارم سرعت بالاتر از 1 مگ نشد چرا یکی دوستانم همون مودم سرعت 2.5 مگ رفت کد *1000*2232# یک بسته 29000 تومانی من ساعت 1 تا 11 دانلود تمام عیار شدم 16.92 گیگ گرفتم سرعت متوسط 500 ک است اونم دوست ساعت 1 تا 11 دانلود تمام عیار شدند 79.45 گیگ گرفتند سرعت متوسط 2.26 م است !!!!! چرا اختلاف فاحشه بین من و دوست است هر دو مدل مودم Huawei B68L است
whitewolf
18-11-2017, 15:04
دوست عزیز سرعت لیمت شده همراه اول 40مگابیت باشه شما به 5یا6جی هم وصل بشی بازم همینه
مگر اینکه لیمت نشده باشه
ضمنا مودمی بخر لاک نباشه
خیر این طور نیست
من امتحان کردم
در خالت 4.5G سرعت بالاتری رو می تونین تجربه کنین
حداقل در منطقه ما که اینطوری هست. سیم کارت رو روی گوشی خودم انداختم و یک فایل حجیم در سرور ایران و یک فایل حجیم در سرور خارج به صورت لینک مستقیم در حالت 4.5G دانلود کردم که سرعت بین 40-51 مگابیت در نوسان بود با این توضیح که بیشتر روی 46-47 مگ ثابت بود و به ندرت به 51 می رسید
بعد سیم کارت روی گوشی قدیمی تر که نهایتا 4G ساپورت می کرد انداختم و همون فایل ها رو دوباره دانلود کردم. این بار سرعت بین 35 تا 42 مگابیت در نوسان بود با این توضیح که بیشتر روی 36 مگ ثابت بود و به ندرت به 42 می رسید
اگه تو محدوده پلاس باشید بصورت پلاس نشون می ده من خیلی کامنت های مختلف رو تو سایت های ایرانی و خارجی خوندم اینو همه تعریف می کردن فقط بدیش اینه تو ایران همین نسخه چینیه که باعث می شه پنلش به زبون چینی باشه گرچه همه چیزیش معلومه نرم افزار hilink هم هست با اونم تازه می شه مدیریتش کرد اگرم همراه بودن مهم نیست براتون 525 هم مودم پرقدرت و امتحان پس داده ایی هستش باطریش عالیه راحت بالای بیست ساعت جواب می ده
واقعا؟ یعنی فریمور انگلیسی نداره؟ شما از نمایندگی ایران گرفتین یا واستون از خارج اوردن؟
به نظرتون 525 هم همین حالته؟
دوستان برای بحث مودم تشریف ببرید تایپیک خودش!
ببخشید نمی دونستم تاپیک جداگونه داره. از این به بعد اونجا بحث می کنم. ممنون
خیر این طور نیست
من امتحان کردم
در خالت 4.5G سرعت بالاتری رو می تونین تجربه کنین
حداقل در منطقه ما که اینطوری هست. سیم کارت رو روی گوشی خودم انداختم و یک فایل حجیم در سرور ایران و یک فایل حجیم در سرور خارج به صورت لینک مستقیم در حالت 4.5G دانلود کردم که سرعت بین 40-51 مگابیت در نوسان بود با این توضیح که بیشتر روی 46-47 مگ ثابت بود و به ندرت به 51 می رسید
بعد سیم کارت روی گوشی قدیمی تر که نهایتا 4G ساپورت می کرد انداختم و همون فایل ها رو دوباره دانلود کردم. این بار سرعت بین 35 تا 42 مگابیت در نوسان بود با این توضیح که بیشتر روی 36 مگ ثابت بود و به ندرت به 42 می رسید
واقعا؟ یعنی فریمور انگلیسی نداره؟ شما از نمایندگی ایران گرفتین یا واستون از خارج اوردن؟
به نظرتون 525 هم همین حالته؟
ببخشید نمی دونستم تاپیک جداگونه داره. از این به بعد اونجا بحث می کنم. ممنونمنظور دوستمون که گفت فرقی نداره cat6 باشی که البته خودشم گفت این بود که تقریبا نصف سیم کارت ها رو روی ۴۰ مگابیت محدود کرده و تو سرعت های بالا عملا تفاوتی بین فورجی و فورجی پلاس نیست مگه اینکه رو فورجی ۱۰ مگ سرعت داشته باشی و رو پلاس ۲۰ مگ تا تفاوت داشته باشه
sasan.69
18-11-2017, 18:15
باند هفت مگه این قدر داغون داریم؟
باند7
باند 3
باند هفت مگه این قدر داغون داریم؟
باند7
باند 3
بله باند ۷ چون بردش کمتر هست و مخصوصا تو همراه اول هم توان پایین هست با اندکی فاصله از سایت شدیدا افت می کنه سیگنال و البته الان هم که از ۵ تا سایت دو تا باند ۷ هست اکثر شهر ها
سلام دوستان
من 1 هفته پیش 1 سیم همراه اول 3g گرفتم
800 مگ هدیه داشت
200 مگشو مصرف کردم . شب هم ساعت 3 تا 9 که رایگان بود هم گذاشتم دانلود کرد
فرداش که اومدم از نت استفاده کنم ( روز ) علامت H میاد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
زنگم زدم \شتیبانی هی میگه تنظیمات رو وارد کنید و ------ رو خالی بزارید
و با یه گوشی دیگه تست کنید
همه کارها رو کردم . دیتا نداره بازم . 1 ساعت پیش هم تماس گرفتم باهاشون که میگن باید سیم رو ببری تست کنن
بسته هدیه هم گفتم بسوزونن . بازم بسته جدا خریدم . بازم نت نداره گوشی
کسی راه حلی به ذهنش میرسه ؟
مشکل حل شد
باید همراه من مسخره رو نصب میکردم !!!
ShadowDragon
18-11-2017, 20:48
دوستان استفاده از این طرح ۳-۹ رو رو سیم دایمی پیشنهاد میکنید؟
albertxx
18-11-2017, 21:56
دوستان سلام
این تایم رایگان 3 تا 9 شب چرا کلا رایگان شده ؟؟؟ به این همراه اول از این بخشش ها نمیخوره
کاسه ای زیر نیم کاسه ندارن ؟؟
اگه اینطور باشه شما یه بسته 4 تومانی 100+100 مگی میخری و یه ماه استفاده رایگان میکنی 3 تا 9 !!!
اینجور کارا از اینا بعیده !!!
desperanish
18-11-2017, 23:37
دوستان سلام
این تایم رایگان 3 تا 9 شب چرا کلا رایگان شده ؟؟؟ به این همراه اول از این بخشش ها نمیخوره
اگه اینطور باشه شما یه بسته 4 تومانی 100+100 مگی میخری و یه ماه استفاده رایگان میکنی 3 تا 9 !!!
اینجور کارا از اینا بعیده !!!
تا آخر پاییز فقط فعاله
برای جذب مشتری
دوستان سلام
اینجور کارا از اینا بعیده !!!اینقدر از ملت گرفتن که اگه دو سال هم ۲۴ ساعت رایگان بزارن هیچی ازشون کم نمیشه .
این طرح شبانه هر چند کار راه بندازه و خودمم ازش دانلود کردم.ولی سرعت دانلود ما رو از 3 مگ کرده 800 کیلو بایت
دوستان استفاده از این طرح ۳-۹ رو رو سیم دایمی پیشنهاد میکنید؟
سلام من با سیم دائمی هم دانلود داشتم ولی برای این که روزه شک دار نگرفته باشم و خیالم راحت باشه با سیم اعتباری این کار رو میکنم شما هم با اعتباری استفاده کنید بهتر هست
matr!x_2008
19-11-2017, 22:21
بهترین و به صرفه ترین بسته پر حجم همراه اول کدومه؟ مثلا 3 ماهه یا 1 ساله
and-roid2
19-11-2017, 23:26
بهترین و به صرفه ترین بسته پر حجم همراه اول کدومه؟ مثلا 3 ماهه یا 1 ساله
لیست کامل بسته ها:
matr!x_2008
20-11-2017, 00:28
لیست کامل بسته ها:
خب کدومش به صرفه تره؟ طبق تجربه...منظورمه
MMDFullHD
20-11-2017, 05:06
دوستان شنیده شده تو یه سری مناطق از تهران بصورت ازمایشی 4*4 همراه اول mimo شو
منطقه ما هنوز تغیری نکرده
کسی تونسته تست بگیره؟
hojjat_2008
20-11-2017, 08:38
واقعاً! این همراه اول هم خوب داره تو دیتا پیشرفت می کنه
دوستان شنیده شده تو یه سری مناطق از تهران بصورت ازمایشی 4*4 همراه اول mimo شو
منطقه ما هنوز تغیری نکرده
کسی تونسته تست بگیره؟
دوستان فکر کنم منم مشکلی قطع شدن LTE رو موقع دانلود شبانه داشته باشم. همه چی عادی و اوکیه و یهویی نت قطع میشه ولی سیگنال LTE هنوز سر جاشه و تا وقتی airplane mode رو روشن خاموش نکنم نت نداره . خیلی رو اعصابه واقعا. اینجوری باشه نمیشه از تنها مزیت حمار اول نسبت به ایرانسل که همون دانلود شبانس استفاده کرد هی خدا :(
MMDFullHD
20-11-2017, 15:40
واقعاً! این همراه اول هم خوب داره تو دیتا پیشرفت می کنه
فعلا من بیشتر از ایرانسل قبولش دارم
خیلیم سریع داره پوششو داره گسترش میده
:n10:بستر عالی هم داره
کمتر کاربر دیتا داره ولی سرعتشم عالیه
matr!x_2008
20-11-2017, 18:33
فعلا من بیشتر از ایرانسل قبولش دارم
خیلیم سریع داره پوششو داره گسترش میده
:n10:بستر عالی هم داره
کمتر کاربر دیتا داره ولی سرعتشم عالیه
منم از ایرانسل اومدم سمت همراه اول..خیلی بهتر شده نسبت به قبل مخصوصا فورجی.. سرعتش برام تقریبا روی 1 مگابایت ثابته ولی پینگ خوب و قطعیش خیلی کمهه.. مثلا من با ایرانسل میزارم برای دانلود هی قطع میشه باید هی کانکشن قطع وصل کنم ولی همراه قطعی نداره و ثایت دانلود میکنه
منم از ایرانسل اومدم سمت همراه اول..خیلی بهتر شده نسبت به قبل مخصوصا فورجی.. سرعتش برام تقریبا روی 1 مگابایت ثابته ولی پینگ خوب و قطعیش خیلی کمهه.. مثلا من با ایرانسل میزارم برای دانلود هی قطع میشه باید هی کانکشن قطع وصل کنم ولی همراه قطعی نداره و ثایت دانلود میکنه
این قطعی 4g برا من هم هر از گاهی اتفاق می افته و البته بعضی مواقع حتی با قطع کردن دیتا هم درست نمیشه و باید چند دقیقه ای صبر کنی تا درست بشه
ولی موقعی اینطور میشه که با سرعت کامل شروع به دانلود میکنم وگرنه مشکلی پیش نمیاد. چارش اینه که نوع شبکه رو بیاری رو 3g و بعد یکم استفاده دوباره 4g کنی
سرعتم رو 40 مگابیت فیکس شده و سرعت تک کانکشن هم خوبه و میشه راحت از یوتوب 1080 استریم کرد (شبها 4k هم میشه بعضا دید)
خلاصه با لیمیت 8 مگ قبلی که کلی فرق کرده و با این طرح نامحدود پاییزی هم بنظر پیشرفت خوبی داشته
bornamilad
20-11-2017, 23:29
یه سوال داشتم از دوستان.این mimo چی هست و چه تاثیری داره روی سرعت و اینکه این هم مثل cat6,... مختص گوشیهای خاصیه؟
greatpouya
20-11-2017, 23:37
یه سوال داشتم از دوستان.این mimo چی هست و چه تاثیری داره روی سرعت و اینکه این هم مثل cat6,... مختص گوشیهای خاصیه؟به تعداد عدد مایمو پرتو از دکل ارسال میشه، هرچی پرتو(امواج) تعدادش بیشتر باشه اطلاعات بیشتری حمل میشه
MMDFullHD
21-11-2017, 00:48
داداش 1 مگابایت ببین محدودی یا نه سیگنالت خرابه کم سرعت میگیری
پیگیرش باش راه حل هست واسه همه چیز
نبود بیا من برات اوکیش میکنم
من الان با 4G+ سرعت 13 مگابایت میگیرم
whitewolf
21-11-2017, 09:42
دوستان همراه اول پنل مدیریت کاربری داره به صورت اینترنتی سیم کارت همراه اول رو شارژ کرد و واسش بسته خرید که مجبور نباشی هی سیم کارت رو از مودم دربیاری؟ چون مودمم ussd ساپورت نمی کنه
چرا همه رو داری با هم دانلود می کنی؟ خب نهایتش 2 تا 2 تا دانلود کن. این جوری هم cpu ت کمتر کار می کنه هم نویز فن میاد پایین هم دمای cpu بالا نمیره هم موقع rebuilding های همزمان احتمال ارور corrupt شدن دانلود میاد پایین
matr!x_2008
21-11-2017, 18:14
سیگننالم کمه با مودم فورجی فقط 1 خط پر میشه..:n35: بیرون خونه تا 5 مگابایتم دانلود دارم..که برای من کافیه. گوشیم نسل چهار نیم پشتیبانی نمیکنه.مدل گوشیت چیه؟
با اينترنت همراه اول وارد سايت گوگل و اينستاگرام نمي توانم بشوم با تلگرام مشكلي ندارد چه طوري اين مشكل را بر طرف كنم؟ در صورت استفاده از قند شكن آيا اينترنت آزاد محا سبه مي شود يا نه؟
اتصال توسط مودم يو اس بي سيم كارتي با كامپيوتر
king-hitler2
21-11-2017, 19:26
سلام دوستان
در طرح نامحدود اینترنت از۳ تا ۹ ک باید دانلود رایگان باشه برعکش دقیقا از ساعت ۳ تا ۹ صبح هر دقیقه از من حجم کم شده
تقریبا ۲۰ روزه ازم دزدی میکنه
گول این نامحدود رو نخورید
قبلا هیچی کم نمیکرد ولی جدیدا داره حجم روزان
MMDFullHD
22-11-2017, 01:24
دوستان همراه اول پنل مدیریت کاربری داره به صورت اینترنتی سیم کارت همراه اول رو شارژ کرد و واسش بسته خرید که مجبور نباشی هی سیم کارت رو از مودم دربیاری؟ چون مودمم ussd ساپورت نمی کنه
چرا همه رو داری با هم دانلود می کنی؟ خب نهایتش 2 تا 2 تا دانلود کن. این جوری هم cpu ت کمتر کار می کنه هم نویز فن میاد پایین هم دمای cpu بالا نمیره هم موقع rebuilding های همزمان احتمال ارور corrupt شدن دانلود میاد پایین
هاردی که سیستم روش نصبه دوتا ssd بصورت raid هست کم نمیاره سرعت رایت رو هارد حدود 1 گیگابایته
فقط فشار میاد یخورده به سی پی یو که راحت میکشه تازه این شات رو هم تایمی گرفتم که فدورا رو ماشین مجازی ران بود :)))))
cpu هم خنک کننده مشتی روش سواره با اینکه کلا تو هر حالت فن رو مکس هست از بایوس تنظیم کردم رو 2000Rpm یه درصد اصن صدا نمیده فقط یخورده فنای کیسه صدا میده که یادمه یه بنده خدایی گفت فناشو بیار درستشون میکنم بیصدا بشه
کانکشن ها بصورت 4 کانکشن بوده موقع دانلود اصلا کرپت نشده فایلا
سرعت دیدم واقعا 500 کیلو برای هر فایل حدود 9 دیقه میکشه که سریالم بود یهو زدم دانلود :n10:
MMDFullHD
22-11-2017, 01:25
سیگننالم کمه با مودم فورجی فقط 1 خط پر میشه..:n35: بیرون خونه تا 5 مگابایتم دانلود دارم..که برای من کافیه. گوشیم نسل چهار نیم پشتیبانی نمیکنه.مدل گوشیت چیه؟
گوشیم S8+ هست
سیگنالم SINR 12 هست
4G+
MMDFullHD
22-11-2017, 01:27
سلام دوستان
در طرح نامحدود اینترنت از۳ تا ۹ ک باید دانلود رایگان باشه برعکش دقیقا از ساعت ۳ تا ۹ صبح هر دقیقه از من حجم کم شده
والا من هرشب دارم دانلود میکنم ترکوندم نت رو یه درصدم دزدی نکرده
خدایش 10 گیگی که میخرم از همراه خیلی هم پر برکته
whitewolf
22-11-2017, 15:18
هاردی که سیستم روش نصبه دوتا ssd بصورت raid هست کم نمیاره سرعت رایت رو هارد حدود 1 گیگابایته
فقط فشار میاد یخورده به سی پی یو که راحت میکشه تازه این شات رو هم تایمی گرفتم که فدورا رو ماشین مجازی ران بود :)))))
cpu هم خنک کننده مشتی روش سواره با اینکه کلا تو هر حالت فن رو مکس هست از بایوس تنظیم کردم رو 2000Rpm یه درصد اصن صدا نمیده فقط یخورده فنای کیسه صدا میده که یادمه یه بنده خدایی گفت فناشو بیار درستشون میکنم بیصدا بشه
کانکشن ها بصورت 4 کانکشن بوده موقع دانلود اصلا کرپت نشده فایلا
سرعت دیدم واقعا 500 کیلو برای هر فایل حدود 9 دیقه میکشه که سریالم بود یهو زدم دانلود :n10:
خب باشه. بازم دلیلی نداره این همه دانلود همزمان صورت بگیره. همون 4 تا بسه دیگه. چون واقعا هیچ فایده ای نداره. در هر حال اگه قراره دانلود همه فایل ها فرضا 1 ساعت طول بکشه همون 1 ساعت طول می کشه، چه 2 تا 2 تا دانلود کنی چه 20 تا 20 تا.
البته جز واسه سایت هایی که سرعت دانلود رو واسه هر فایل محدود می کنن که در اون صورت میشه چند فایل رو همزمان دانلود کرد که کل پهنای باند موجود رو از اون سایت دانلود کنی. ولی توی مثال شما سایت آریامووی سرعتش آزاد هست و دانلود 2 فایل همزمان هیچ فرقی با دانلود 40 فایل همزمان نداره جز اینکه به سی پی یو فشار میاد و عمر قطعه میاد پایین
سلام دوستان
دوست عزیز اگه روی گوشی دارین مصرف می کنین یه برنامه مثل noroot firewall نصب کنین ببینین چه برنامه ای داره حجم رو می خوره. در ضمن یه برنامه هم مثل internet speed meter نصب کنین که ببینین موقعی که دانلود ندارین send و receive دارین یا نه؟ اگه داشتین یعنی یه برنامه توی پس زمینه داره یه چیزی دانلود می کنه. من بعید می دونم دزدی در کار باشه احتمالا برنامه ها در پس زمینه دارن اینترنت می خورن
توی pc هم برنامه هایی مثل net balancer یا du meter می تونن این کار رو واستون انجام بدن
در نهایت روی هر دو پلتفرم دسترسی برنامه های غیر مجاز به اینترنت رو بلاک کنید تا گم شدن حجمتون رفع بشه
666hamed666
22-11-2017, 19:06
با اينترنت همراه اول وارد سايت گوگل و اينستاگرام نمي توانم بشوم با تلگرام مشكلي ندارد چه طوري اين مشكل را بر طرف كنم؟ در صورت استفاده از قند شكن آيا اينترنت آزاد محا سبه مي شود يا نه؟
توی تنظیمات گوشی برو داخل شبکه های تلفن همراه و داخل نام نقطه دستیابی برو.
اونجا گزینه پراکسی یا proxy و گزینه درگاه یا port رو هر عددی داخلش نوشته شده پاک کن بطوریکه خالی بشه و هیچ عددی داخلش نباشه. ذخیره کن و یه بار گوشی رو خاموش روشن کن.
albertxx
22-11-2017, 19:32
منم مودمم ussd ساپورت نمیکنه ولی پیامک میشه داد
عدد 0 رو به 8080 بفرست (( یا +988080 ))
البته اگه واسه شما ساپورت کنه
با برنامه همراه من هم میشه
سلام بخاطر گند زدن ایرانسل به دانلودها فعلا اومدم سمت همراه اول شانس من 4 جی پوشش خوب نیست و 3 تا چراغ مودم بیشتر روشن نمیشه و سرعت از 1.2 م بیشتر نمیره
با س.ای.ف. ون نمیشه یوتیوب رو باز کرد توربو اپرا هم کار نمی کنه این همراه اول کرم میریزه ؟
با ایرانسل اپرا کار می کرد
لطفا کمک کنید
greatpouya
23-11-2017, 08:15
سلام بخاطر گند زدن ایرانسل به دانلودها فعلا اومدم سمت همراه اول شانس من 4 جی پوشش خوب نیست و 3 تا چراغ مودم بیشتر روشن نمیشه و سرعت از 1.2 م بیشتر نمیره
با س.ای.ف. ون نمیشه یوتیوب رو باز کرد توربو اپرا هم کار نمی کنه این همراه اول کرم میریزه ؟
با ایرانسل اپرا کار می کرد
لطفا کمک کنید
Ultra s.u.r.f
رو هم امتحان کن گرچه سرعتش کمه، سرور س.ای.ف.نم عوض کن شاید درست شد. اینترنتا کلا قاطی داره خیلی خودتو اذبت نکن، هر اپراتوری یجور کرم میریزه
این قطعی 4g برا من هم هر از گاهی اتفاق می افته و البته بعضی مواقع حتی با قطع کردن دیتا هم درست نمیشه و باید چند دقیقه ای صبر کنی تا درست بشه
ولی موقعی اینطور میشه که با سرعت کامل شروع به دانلود میکنم وگرنه مشکلی پیش نمیاد. چارش اینه که نوع شبکه رو بیاری رو 3g و بعد یکم استفاده دوباره 4g کنی
سرعتم رو 40 مگابیت فیکس شده و سرعت تک کانکشن هم خوبه و میشه راحت از یوتوب 1080 استریم کرد (شبها 4k هم میشه بعضا دید)
خلاصه با لیمیت 8 مگ قبلی که کلی فرق کرده و با این طرح نامحدود پاییزی هم بنظر پیشرفت خوبی داشته
سرعت دانلودت با فورجی همراه اول چقدره؟
ارومیه 1 الی 1.5 مگابایت بود ، اومدم تهران شده 5مگابایت
راهی هست بشه بدون خرید شارژ، بسته اینترنت رو مستقیم خرید؟ یعنی نمیخوام اول شارژ بخرم بعد بسته بخرم، صاف بسته رو بخرم.
black sabbath
23-11-2017, 18:06
سرعت دانلود من در تایم رایگان از سایت download.ir میاد زیر 1 مگ!!!ولی از سایت های دیگه این مشکل نیست.اما در ساعات غیر رایگان از همون سایت download.ir با سرعت خیلی بالاتر میگیرم!!!
چرا این اتفاق می افته؟
هرچی هم می خوام دانلود کنم بیشترشون رو این سایت داره
shahram20
23-11-2017, 19:01
دوستان سلام
من تو باشگاه فیروزه ای همراه اول یه مقدار جوایز اینا جمع کردم که اینترنت 4 گیگ ( 2 گیگ روزانه + 2 گیگ شبانه ) یه ماهه هم توشون هست ...
فقط قبل فعالسازی اون سئوالی برام پیش اومده که ممنون میشم سریع جواب بدین:
آیا طرح شبانه رایگان ( 3 تا 9 )هم شامل این باشگاه فیروزه ای میشه یا باید مثه ماه قبل اینترنت نوترینو روزانه بخرم ؟؟؟!!!
matr!x_2008
23-11-2017, 19:38
یه شاهکار دیگه از همراه اول..بسته 100 مگ + 100 مگ شبانه داشتم..100 مگ روزانه تموم شد ت ساعت شبانه رفتم که از نت شبانه استفاده کنم دیدم میگه شما بسته فعال نداری! یعنی سیستم اینطوریه که بسته روزانت تمام شد شبانه دیگه پریده.... حجم صفر میشه:n38:تو حجمای بالاترم احتمالا همینطوره.... باز ایرانسل تو این یک مورد خیلی بهتره روزانه تمومم شه شبانش برقراره
دوستان سلام
من تو باشگاه فیروزه ای همراه اول یه مقدار جوایز اینا جمع کردم که اینترنت 4 گیگ ( 2 گیگ روزانه + 2 گیگ شبانه ) یه ماهه هم توشون هست ...
فقط قبل فعالسازی اون سئوالی برام پیش اومده که ممنون میشم سریع جواب بدین:
آیا طرح شبانه رایگان ( 3 تا 9 )هم شامل این باشگاه فیروزه ای میشه یا باید مثه ماه قبل اینترنت نوترینو روزانه بخرم ؟؟؟!!!سلام.نیاز به خرید بسته جدید نیست با همون میشه
mehryar1973
23-11-2017, 20:49
یه شاهکار دیگه از همراه اول..بسته 100 مگ + 100 مگ شبانه داشتم..100 مگ روزانه تموم شد ت ساعت شبانه رفتم که از نت شبانه استفاده کنم دیدم میگه شما بسته فعال نداری! یعنی سیستم اینطوریه که بسته روزانت تمام شد شبانه دیگه پریده.... حجم صفر میشه:n38:تو حجمای بالاترم احتمالا همینطوره.... باز ایرانسل تو این یک مورد خیلی بهتره روزانه تمومم شه شبانش برقراره
بله دیگه همینطوره اون صد مگ شبانه به اصطلاح هدیه اس:n24:
توی تنظیمات گوشی برو داخل شبکه های تلفن همراه و داخل نام نقطه دستیابی برو.
اونجا گزینه پراکسی یا proxy و گزینه درگاه یا port رو هر عددی داخلش نوشته شده پاک کن بطوریکه خالی بشه و هیچ عددی داخلش نباشه. ذخیره کن و یه بار گوشی رو خاموش روشن کن.
بابت پاسخ دادن ممنون ولي شما به سوال من توجه نكردي خط آخر نحوه اتصال
با كامپيوتر و فاير فاكس به اينترنت متصل مي شوم.
با موتور جستجوي بينگ مي توان جستجو كرد ولي صفحه اصلي گوگل با خطاي (برقراری اتصال ایمن شکست خورد) مواجه ميشود همچنين اينستاگرام.
اگر يك بار با اي دي اس ال وارد اينستا و گوگل شوم و مودم را خاموش كنم بعد از آن ميشود با مودم usb وارد اينستا و گوگل شد.
سرعت دانلودت با فورجی همراه اول چقدره؟
ارومیه 1 الی 1.5 مگابایت بود ، اومدم تهران شده 5مگابایت
برای منم 5 مگابایته
farshad0123
24-11-2017, 04:53
شبانه رایگان همراه اول در حالت +H
خداوکیلی این همراه اول ترکونده بسته 1ماهه با 1گیگ بهم هدیه داده شبانه رایگانش هم که ردیف دیگه هیچ غمی نزاشته:n02:
williampersian
24-11-2017, 13:04
راهی هست بشه بدون خرید شارژ، بسته اینترنت رو مستقیم خرید؟ یعنی نمیخوام اول شارژ بخرم بعد بسته بخرم، صاف بسته رو بخرم.
ستاره یک مربع با خط همراه اول یا با کارت بانکی از طریق کد (مثلا صادرات)
البته از از طریق کارت بانکی فقط میشه شارژ خرید
بابت پاسخ دادن ممنون ولي شما به سوال من توجه نكردي خط آخر نحوه اتصال
با كامپيوتر و فاير فاكس به اينترنت متصل مي شوم.
با موتور جستجوي بينگ مي توان جستجو كرد ولي صفحه اصلي گوگل با خطاي (برقراری اتصال ایمن شکست خورد) مواجه ميشود همچنين اينستاگرام.
اگر يك بار با اي دي اس ال وارد اينستا و گوگل شوم و مودم را خاموش كنم بعد از آن ميشود با مودم usb وارد اينستا و گوگل شد.
تو بخش مودمم این سوال رو پرسیدی؟ یه بار مودمو ریست کن ببین درست نمیشه.مودم خودمم یو اس بی ولی همچین مشکلی رو نداره یه بارم ویندوزو عوض کن ببین چی میشه
alireza_pes33
24-11-2017, 23:55
دوستان من سیم کارت جدید گرفتم به خاطر محدود شدن سیم قبلیم.
خواستم ببینم هنوزم همراه اول روی 3G قفل میکنه سیم کارت رو؟؟؟؟
mahmoodsoft
26-11-2017, 01:37
سیم کارت رایتل توی گوشیتون گذاشتین و به شبکه همراه اول وصل شدین با سیم کارت رایتل بخاطر همین بجای IR-MCI نشون میده RIGHTEL برای رفعش گوشی رو به تنظیمات کارخونه بر گردونید مشکل حل میشه
سیمکارت همراه اول رو گوشی هست و از زمانی که به رایتل مجوز وصل شدن به دکل فورجی همراه اول داده شده این مشکل برا خود مشترکین همراه اولم پیش اومده
اپلیکیشن همراه من و ایپی که به نت متصل میشه برا همراه اول هست منتها اسم اپراتور گوشه بالای گوشی همچنان رایتل با حروف بزرگ نوشته شده
با ریست گوشی ممکنه درست بشه ؟؟
الان به این شکل هست در لیست شبکه ها
albertxx
26-11-2017, 13:00
دوستان سلام
این محدودیت سیم کارت های 4G همچنان پابرجاست ؟؟
یادمه چند وقت قبل دوستان تو این تاپیک میگفتن سیم کارت ها که عوض میشه به 4g محدودیت سرعت میزارن
همچنان پابرجاست ؟
سپاس
سیمکارت همراه اول رو گوشی هست و از زمانی که به رایتل مجوز وصل شدن به دکل فورجی همراه اول داده شده این مشکل برا خود مشترکین همراه اولم پیش اومده
اپلیکیشن همراه من و ایپی که به نت متصل میشه برا همراه اول هست منتها اسم اپراتور گوشه بالای گوشی همچنان رایتل با حروف بزرگ نوشته شده
با ریست گوشی ممکنه درست بشه ؟؟
الان به این شکل هست در لیست شبکه ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بله با ریست فکتوری درست میشه
دوستان سلام
این محدودیت سیم کارت های 4G همچنان پابرجاست ؟؟
یادمه چند وقت قبل دوستان تو این تاپیک میگفتن سیم کارت ها که عوض میشه به 4g محدودیت سرعت میزارن
همچنان پابرجاست ؟
سپاسسلام.محدودیت قبلا ۸ بود الان شده ۴۰
mInI_ClockEr
26-11-2017, 14:28
با سلام
دوستان بتازگی یه دکل دیگه اصافه کردن الانم دارن روش کار میکنن دقیقا روبروی خونه
3تا سکتور و سه تا RRUرو زمین هست میخوان ببرن بالا
ایا امیدی هست سرعت بالای 1مگ بره برای شبانه؟؟؟
من گوشیم هووای نوا پلاس هست و مطمئنم از 4.5G پشتیبانی میکنه ولی سرعت اصلا جالب نیست
با سلام
من گوشیم هووای نوا پلاس هست و مطمئنم از 4.5G پشتیبانی میکنه ولی سرعت اصلا جالب نیست
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام.اونا رو می خوان رو دکل کنار نصب کنن که یا مال ایرانسل یا رایتل به همراه اول ربطی نداره
sasan.69
26-11-2017, 14:53
تا چند روز پیش بسته ی روزه 30مگ روزانه 30مگ شبانه 900تومنی می گرفتم ی باگی داشت که اس ام اس دوم فعال سازی می اومد که 32گیگ می تونید مصرف کنید ی روزه
الان هرکاری می کنم نمی شه :n03:
mInI_ClockEr
26-11-2017, 15:31
سلام.اونا رو می خوان رو دکل کنار نصب کنن که یا مال ایرانسل یا رایتل به همراه اول ربطی نداره
مطمئن هستین ؟؟
اخه مطمئنم روش زده بود همراه اول از نزدیک دیدم
عوامل همراه اول هم دارن کار میکنن
در هر صورت ایا باعث میشه تو سرعت تغییری ایجاد بشه ؟؟:n37::n37:
مطمئن هستین ؟؟
اخه مطمئنم روش زده بود همراه اول از نزدیک دیدم
عوامل همراه اول هم دارن کار میکنن
در هر صورت ایا باعث میشه تو سرعت تغییری ایجاد بشه ؟؟:n37::n37:تو عکسی که فرستادین دکل سمت راست مال همراه اول حالا اگر رو اون هم دارن کار می کنن شاید تغییری بکنه ولی اگر اصلا کاری ندارن بهش تغییری ایجاد نمیشه.اون دکل بلند هم یا مال ایرانسله یا رایتل که جدید دارن تجهیزات روش نصب می کنن
greatpouya
26-11-2017, 21:32
دوستان همراه طرح کنترل مصرف ازاد داره؟
کلا ایرانسلو گذاشتم کنار اعصابم مهتر بود[emoji16]
والا MIMO 4X4، VoLTE نخواستیم از ایرانسل
SAeedBaa
26-11-2017, 23:10
دوستان همراه طرح کنترل مصرف ازاد داره؟
کلا ایرانسلو گذاشتم کنار اعصابم مهتر بود[emoji16]
والا MIMO 4X4، VoLTE نخواستیم از ایرانسل
نه، متاسفانه این قابلیت و قابلیت خرید دو بسته همزمان رو نداره.
.
داخل مرکز مخابراتی محله ما هم دارن همین کار رو میکنن. من پرسیدم گفتن همراه اول هست و بعد نصب دکل جدید ،قدیمی رو جمع میکنیم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.