مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
showtim3
23-11-2014, 19:31
اهواز با فاصله نسبتا زیاد از دکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariobarzan2
23-11-2014, 21:53
اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهرانپارس آنتن فول ! زیاد باحال نیست :n02:
bilmazlar
24-11-2014, 14:28
این تست لحظهایه که با آنتن فول و H+ کنار اون، به دست اومده:
اما نمیدونم حکمتش چیه. تو همین نقطه بدون این که گوشی جابجا بشه، اون علامت به طور مرتب بین H+ و H و 3G و E در نوسانه. در مرحله آخر هم کلن علامت میره و قطع میشه ارتباط.
اینم مال لحظهای که روی E بوده:
اگه به زمانش دقت کنین فقط 1 دقیقه با هم اختلاف دارن.
arman809
24-11-2014, 17:41
ولی سرعت گسترش و پوششدهی و توسعه شبکه نسل سوم همراه اول واقعاً محسوس و زیاده من از جاهایی که رد میشم تست میگیرم و مثلا چندروز بعد میبینم تحت پوشش قرار گرفته و در ضمن پایداری و سرعتش جدا پایدارتر از ایرانسل است میانگین سرعتش هم چهار مگ هست
ولی سرعت گسترش و پوششدهی و توسعه شبکه نسل سوم همراه اول واقعاً محسوس و زیاده من از جاهایی که رد میشم تست میگیرم و مثلا چندروز بعد میبینم تحت پوشش قرار گرفته و در ضمن پایداری و سرعتش جدا پایدارتر از ایرانسل است میانگین سرعتش هم چهار مگ هست
تواصفهان که پوشش سرعت و ثبات فراتر از انتظاره
چند روز پیش تو خونه با آنتن متوسط اون هم با opnvpm از سرور خارج با ۱مگ بر ثانیه دانلود میکردم
amirbrad
24-11-2014, 18:46
توی تهران بر عکسه پوشش ایرانسل بهتره و همراه اول خوب نیست هم پوشش هم سرعت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نميدونم چه مرضي داره ! با آنتن فول هي ميشه h+ h 3g روي h ميمونه و ديگه هيچ ديتايي نميده !!!! البته روي سامسونگ اينجور هست روي آيفون و ال جي ديدم فقط علامت 3g و H به صورت ثابت ميان و تغييري نميكنن
Le0nard0
24-11-2014, 23:04
تهران همین الان من که راضی ام ولی جای کار بیشتری داره
تهران پارس
matr!x_2008
25-11-2014, 01:22
برای منم هی بین H+ و 3G جا به جا میشه..ولی انصافا سرعتش خیلی خوبه از 800 کیلوبایت تا 1مگ سرعت میده. فقط ای کاش مثل ایرانسل بسته شبانه بده مثلا 24 گیگ 10 هزار تومان. عالی میشه....
bilmazlar
25-11-2014, 09:55
تهران همین الان من که راضی ام ولی جای کار بیشتری داره
تهران پارس
شماها که فکر کنم یا زیر دکل نشستین یا آویزونش شدین. من که با H+ و آنتن فول بیشتر از 2مگابیت سرعت نگرفتم. اونم واسه چند لحظهاست.
تازه تو خونه که اوضاع داغونتره. از اواخر تابستون دیگه تقریبن هیچ نقطه ای از خونه پیدا نمیشه که اصلن آنتن بده.
البته از یه نظر خوبه. شبا دیگه در دسترس نیستیم عملن. یه لحظاتی آنتن میآد یه دو تا مسیج رد و بدل میشه بعدش بازم تعطیل.
با دو تا گوشی سامسونگ و HTC هم وضعیت همینه.
البته چند روز پیش یه مهمون داشتیم که گوشیش هوآوی بود. اون تقریبن آنتنش فول بود.
مهندس احسان
25-11-2014, 10:20
آقا تو منطقه ما آنتن WCDMA همراه اول رو پیدا میکنه اما هرکاری میکنم بهش وصل نمیشه! تهران - مینی سینی
پیغام میده:
Selected network IR-TCI not available
Emergenc calls only
اسم اپراتور هم میزنه: IR-TCI
Galaxy Note 10.1
آقا تو منطقه ما آنتن WCDMA همراه اول رو پیدا میکنه اما هرکاری میکنم بهش وصل نمیشه! تهران - مینی سینی
پیغام میده:
Emergenc calls only
Galaxy Note 10.1
برای ریجستر شدن در شبکه 3G همراه اول شما حتما باید یا بسته 1هفته ای یا 1ماهه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بسته شماره 2یا3) خریداری کنید.
shahryar84
25-11-2014, 10:48
پیغام میده:
Emergenc calls only
Galaxy Note 10.1
باید بسته یک ماهه داشته باشد و سیمکارت ir-tci نباشه، باید ir-mci باشه. اگه سیمکارت تا حالا تعویض نشده، رایگان سیمکارت عوض میکنن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
bilmazlar
25-11-2014, 10:50
برای ریجستر شدن در شبکه 3G همراه اول شما حتما باید یا بسته 1هفته ای یا 1ماهه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بسته شماره 2یا3) خریداری کنید.
به نظر میآد این دوستمون هم مشکلی مشابه من رو دارن. شبکه کلن در دسترس نیست که پیغام داده Emergency calls only.
ما هم چند ماهی میشه کلن آنتن تو خونهمون یافت نمیشه. کل خطای آنتن خالیه. یه لحظاتی هم پیغامی مشابه همین دوستمون میده.
مهندس احسان
25-11-2014, 11:02
ببخشید کجا عوض میکنند؟ مدارک لازم؟
shahryar84
25-11-2014, 11:05
اگه تهران هستید با 1868 تماس بگیرید و بگوئید سیمکارت tci دارم که تاحالا تعویض نشده، با پیک رایگان میفرستند. مدارک هم صاحب خط+ کارت ملی و کپی
Le0nard0
25-11-2014, 12:32
شماها که فکر کنم یا زیر دکل نشستین یا آویزونش شدین. من که با H+ و آنتن فول بیشتر از 2مگابیت سرعت نگرفتم. اونم واسه چند لحظهاست.
اتفاقا اون تست رو از توی اتاق گذاشتم توی اتاق هم دکل جا نمیشه :n02:
از وقتی که همراه اول 3g راه افتاده سمت خونه ما سرعتش خوب بوده جالب اینه که هنوز ایرانسل سمت ما راه نیفتاده ولی همراه اول فعلا ترکونده
bilmazlar
25-11-2014, 12:49
خوش به حال شما. سمت ما که از وقتی 3G راه افتاده، کلن آنتندهیش بدتر شده.
باید یه ایرانسل بگیرم ببینم وضعیت ایرانسل چطوریه سمت ما.
Le0nard0
25-11-2014, 12:53
خوش به حال شما. سمت ما که از وقتی 3G راه افتاده، کلن آنتندهیش بدتر شده.
باید یه ایرانسل بگیرم ببینم وضعیت ایرانسل چطوریه سمت ما.
دو سه تا تست توی همین تاپیک گذاشتم همشون همین حدود بودن
با 9990 تماس بگیر اعلام مشکل آنتن دهی کن حتما پیگیری میکنن
ایرانسل رو حتما امتحان کن یه سری جاها همراه اول اصلا خوب نیست ولی ایرانسل عالیه
مهندس احسان
25-11-2014, 13:01
اگه تهران هستید با 1868 تماس بگیرید و بگوئید سیمکارت tci دارم که تاحالا تعویض نشده، با پیک رایگان میفرستند. مدارک هم صاحب خط+ کارت ملی و کپی
پیغام میده:
Emergenc calls only
Galaxy Note 10.1
سیم کارت من 0919 اعتباری هست که IR-MCI مینویسه
اما به 3G وصل نمیشه!
تازه تو خونه که اوضاع داغونتره. از اواخر تابستون دیگه تقریبن هیچ نقطه ای از خونه پیدا نمیشه که اصلن آنتن بده.
البته از یه نظر خوبه. شبا دیگه در دسترس نیستیم عملن. یه لحظاتی آنتن میآد یه دو تا مسیج رد و بدل میشه بعدش بازم تعطیل.
با دو تا گوشی سامسونگ و HTC هم وضعیت همینه.
البته چند روز پیش یه مهمون داشتیم که گوشیش هوآوی بود. اون تقریبن آنتنش فول بود.
نه اتفاقا چون تستا مال ساعت 1 شب به بعد هستن اینجوریه واسه من والا تو روز همون 2 مگ میده ! آنتن دهی هم به این صورت هست -87 تا -93 db پس زیر آنتن نشستیم و آویزون نیستسم :n13:
اینم تست الان
Armin.Computer
25-11-2014, 14:45
سیم کارت من 0919 اعتباری هست که IR-MCI مینویسه
اما به 3G وصل نمیشه!
بسته خریدی؟؟؟؟؟؟
pouyasony
25-11-2014, 14:46
وصل شدن به اينترنت هيچ ربطي به tci يا mci نداره ماله من tci هستش و وصلم به اينترنت
مهندس احسان
25-11-2014, 15:04
بسته خریدی؟؟؟؟؟؟
دوست گلم اصلا به دکل 3G وصل نمیشه
منم همین مشکل رو داشتم بسته خریدم به دکل هم وصل شد
mohammad_s7201
25-11-2014, 15:14
من گذاشتم رو حالت auto ولی اصلا وصل نمیشه. حتی E هم نمیاد. چندبار باید روشن و خاموش کنم تا وصل شه.
بسته یک ماهه هم خریدم.
ولی وقتی رو حالت GSM only میذارم E میاد
Armin.Computer
25-11-2014, 17:01
شما از کجا متوجه می شید که به دکل وصل شدید
این نکته رو ببینید:
شرایط استفاده از نوترینو چیست؟
حضور در محدوده ی پوشش 3G یا 4G (لیست شهرهای تحت پوشش)
[*=1] علامت های3G ، H و +H بر روی نمایشگر گوشی همراه شما نشان می دهد که در محدوده پوشش 3G قرار دارید.
[*=1] علامت های 4G و LTE بر روی نمایشگر گوشی همراه شما نشان می دهد که در محدوده پوشش 4G قرار دارید.
استفاده از گوشی هایی که تکنولوژی 3G یا 4G را پشتیبانی می کنند.
خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت هفتگی یا ماهانه (بسته های شماره2 و 3).
Eliminal
25-11-2014, 17:17
دوستان بلخره این 3g ایرانسل اومد مشهد یا نه ؟
آره مشهد هست من دارم استفاده میکنم ....
یک اتفاق جالب بدون اینکه به چیز شکن و .... وصل باشم تست گرفتم دیدیم این از آب در امد انگار خودشون یه سرش کردن به اونور دیگه :n33:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوتا تست قبلش گرفته بودم هر دو ایران بودن تست 3 یهو شد این :n36:
عججججبس
sleeplessness
25-11-2014, 21:05
خیلی از مناطق مشهد زیر پوشش
از شخصی پرسیدم گفت تا چند ماه آینده پوشش مشهد کامل میشه
mohammad.asghari
25-11-2014, 21:07
هنوز خبری از همراه اول تو مشهد نشده،درسته؟
paradisepersian
25-11-2014, 21:45
یک اتفاق جالب بدون اینکه به چیز شکن و .... وصل باشم تست گرفتم دیدیم این از آب در امد انگار خودشون یه سرش کردن به اونور دیگه :n33:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوتا تست قبلش گرفته بودم هر دو ایران بودن تست 3 یهو شد این :n36:
عججججبس
منم چند بار وصل شدم به هرات خیلی عجیب
هنوز خبری از همراه اول تو مشهد نشده،درسته؟
فعلا نه... فعلا ایرانسل خوبه تو مشهد...
arman4459
26-11-2014, 00:23
ایشالا هرچه زودتر پوشش همراه اول بیشتر بشه و رقابت شدیدی بیا ایرانسل پیدا کنه و مردم بتونن سود کنن
تست امروز اصفهان خیابان توحید
سرعت سیم کارت من از پارس آنلاین بیشتره
jamshidjap
26-11-2014, 15:37
دوستان
امروز برای من اتوماتیک یه پیام از همراه اول اومد که مربوط به تنظیمات اینترنت و MMS بود ... من قبلا تنظیمات اینترنت رو ذخیره کرده بودم و اینترنت هم داشتم ... این تنظیمات جدید مربوط به 3G میشه یا نه همون تنظمیات قدیمی و قبلی مربوط به gprs هستش ؟
دوستان
امروز برای من اتوماتیک یه پیام از همراه اول اومد که مربوط به تنظیمات اینترنت و MMS بود ... من قبلا تنظیمات اینترنت رو ذخیره کرده بودم و اینترنت هم داشتم ... این تنظیمات جدید مربوط به 3G میشه یا نه همون تنظمیات قدیمی و قبلی مربوط به gprs هستش ؟
فرقی نمیکنه
تنظیم مخصوص 3جی نیست . هم 2 جی هم 3 جی یکسان هست
rasoul2005
26-11-2014, 18:50
من تا حالا سرعت دانلود بیشتر از 1 مگ نگرفتم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
arash59b
26-11-2014, 19:56
امروز ماهه سومه که شارژ میکنم سرعت دانلود مثل همیشه روی ۸ مگ هست
تا الان که همه جای شهر کیفیت و پایداری خوبی داشته
Blue.Love
26-11-2014, 20:46
اگه گوشیتون دو سیمکارتس به اسلاتها توجه کنید، مثلا رایتل من فقط باید رو سیم 1 باشه
برا دوستمم با جابجایی سیمکارتها به 3جی وصل شد
Sent from my Samsung Galaxy Grand Using Tapatalk
Armin.Computer
26-11-2014, 22:50
اگه گوشیتون دو سیمکارتس به اسلاتها توجه کنید، مثلا رایتل من فقط باید رو سیم 1 باشه
برا دوستمم با جابجایی سیمکارتها به 3جی وصل شد
Sent from my Samsung Galaxy Grand Using Tapatalk
بعضی گوشی ها قابلیت جابه جایی نرم افزاری هم دارن
من تو سونی این قابلیت رو دیدم
babakgol70
27-11-2014, 02:13
من بسته 4 رو گرفتم.(يك هفته شبانه)
ولي به زور به edge وصل مي شود.
زنگ زدم 9990 ميگه شما بايد فلان بسته و فلان بسته رو بايد مي خريديد تا به 3g وصل بشيد. :n04:
اين مسخره بازي ها چيه همراه آخر داره در مياره!!؟؟!!؟؟!!؟؟:n15::n15::n15:
نمي دونم گفت بسته شماره چند فقط 3g هست يادم رفت شما مي دانيد؟؟؟
بازم دم ايرانسل گرم.
arash59b
27-11-2014, 08:11
من بسته 4 رو گرفتم.(يك هفته شبانه)
ولي به زور به edge وصل مي شود.
زنگ زدم 9990 ميگه شما بايد فلان بسته و فلان بسته رو بايد مي خريديد تا به 3g وصل بشيد. :n04:
اين مسخره بازي ها چيه همراه آخر داره در مياره!!؟؟!!؟؟!!؟؟:n15::n15::n15:
نمي دونم گفت بسته شماره چند فقط 3g هست يادم رفت شما مي دانيد؟؟؟
بازم دم ايرانسل گرم.
ایرانسل همین دم های گرم رو داشته که وضع نسل سومش اشغال شده، هر بی سوادی که هنوز فرق تکنولوژی ADSL با نسل سوم رو نمی دونم وصل میشه به شبکه اش. ولی همراه اول به اندازه پهنای باند و وسعش یوزرها رو محدود کرده تا حداقل وانایی که وصل میشن بتونن از اینترنت استفاده کنند
شما باید بسته ماهیانه (طرح شماره 3) یا هفتگی رو قعال کنید
personal
27-11-2014, 13:16
ایرانسل همین دم های گرم رو داشته که وضع نسل سومش اشغال شده، هر بی سوادی که هنوز فرق تکنولوژی ADSL با نسل سوم رو نمی دونم وصل میشه به شبکه اش. ولی همراه اول به اندازه پهنای باند و وسعش یوزرها رو محدود کرده تا حداقل وانایی که وصل میشن بتونن از اینترنت استفاده کنند
منم با حرف دوستم موافقم ... منم اصفهانم و پوشش همراه اول عالیه اوایل از اینکه شبانه نداره و هر طرح دوره خاصی داره ناراحت میشدم اما الان فهمیدم که انصافا کار درستی کردند برای استفاده
گوشی و چرخ زدن تو اینترنت نباید بسته های شبانه مثل ایرانسل قرار داده بشه که سرعت همه نابود بشه :n21: دم همراه اول گرم :n39:
babakgol70
28-11-2014, 03:39
سپاس كه پاسخ دادي.
ولي با اين حرفت كه گفتي "هر بي سوادي" موافق نيستم.
آخه مگر هركسي كه از اينترنت مي خواد استفاده كنه بايد دكترا داشته باشه؟!؟!؟ (شما داري؟ خخخ شوخي كردم ببخشيد:n02:)
ملت همه يكجوري نياز دارن ديگه.
حتي اوني كه براي وقت تلف كردم ميره اينترنت.
ديگه ما همه مون در اين كشور داريم زندگي مي كنيم و از وضع تفريح و ... با خبريم.
شاد باشي
قم همین الان با سیگنال ضعیف
-101 db
دوستان این حجم باقی مانده رو کجا میزنه ؟ من 0 رو به 8080 که میزنم فقط میگه تا چه زمانی سرویس دارم
arash59b
28-11-2014, 07:04
سپاس كه پاسخ دادي.
ولي با اين حرفت كه گفتي "هر بي سوادي" موافق نيستم.
آخه مگر هركسي كه از اينترنت مي خواد استفاده كنه بايد دكترا داشته باشه؟!؟!؟ (شما داري؟ خخخ شوخي كردم ببخشيد:n02:)
ملت همه يكجوري نياز دارن ديگه.
حتي اوني كه براي وقت تلف كردم ميره اينترنت.
ديگه ما همه مون در اين كشور داريم زندگي مي كنيم و از وضع تفريح و ... با خبريم.
شاد باشي
خدای نکرده قصد جسارت به کسی رو نداشتم
اون چیزی که واضح هست فعلا نیاز جامعه به اینترنت بیش از پهنای باند موجود کشور هست ( نیاز نامحدود ولی منابع محدود) حالا باید این پهنای باند رو مدیریت کرد و نباید انتظار داشت این مدیریت رو مردمی که تشنه دانلود هستند اونم با نسل ۳ که اصلا برای این کار نیست انجام بدن. ( منظور من از بیسواد این بود وگرنه هرکدوم از بچه هایی که تو این انجمن حضور دارندخودشون استاد هستند)
بنظرم بهترین روش مدیریت رو همراه اول داره انجام میده نه قیمت رو بالا برده و نه سرعت رو محدود کرده، همه هم دارن از اینترنت با کیفیت استفاده می کنند
برای پوشش هم سعی کرده تعداد ماژول های هر دکل رو کمتر کنه ( ۳ تا۶ بجای ۹ تای ایرانسل) ولی سطح پوشش رو در هر شهر بالا ببره. کارش رو هم داره بدون تبلیغات و بالا بردن سطح انتظار مردم انجام میده.
واقعا دوست دارم اون مهندسی که این طرح ها رو پیدا میکنه ببینم انصافا کلمه مهندس رو تعریف کرده
Sent from my iPad using Tapatalk
armin321
28-11-2014, 12:54
آیا 3 جی همراه اول تو مناطق غرب تهران راه افتاده؟
Le0nard0
28-11-2014, 14:42
الان وسط روز جمعه - تهران - داخلی - . همراه اول داره ازت خوشم میاد:n02:
آیا 3 جی همراه اول تو مناطق غرب تهران راه افتاده؟
شهرک غرب خیابان شهید حافظی تست کردم آنتن فول سرعتم 2-4 مگابیت
armin_punisher6
28-11-2014, 20:16
همراه اول هم دانلود رايگان داره؟
ariobarzan2
28-11-2014, 21:53
همراه اول هم دانلود رايگان داره؟
خیر نداره دوست عزیز
فرکانس نسل سه همراه اول روی چنده؟
MOH@ND3S
28-11-2014, 22:34
فرکانس نسل سه همراه اول روی چنده؟
3G هر سه اپراتور 2100 هستش...با تفاوت 10 مگاهرتز از یکدیگر.
بر اساس اون چیزی که توی تاپیک ایرانسل فهمیدیم برای ایرانسل 1800 هستش
تهرانپارس
امین1356
29-11-2014, 15:40
بر اساس اون چیزی که توی تاپیک ایرانسل فهمیدیم برای ایرانسل 1800 هستش
4G ایرانسل 1800 هست و 3G اون 2100
3G همراه اول تو پونك غرب تهران خيلى ضعيفه. الان يكي دو ماه هست وصله ولى يه تست هم نميشه گرفت. سرعت خيلى پايين.
شايد منطقه ما فقط اينتوره.
birang1357
30-11-2014, 08:48
3G همراه اول تو پونك غرب تهران خيلى ضعيفه. الان يكي دو ماه هست وصله ولى يه تست هم نميشه گرفت. سرعت خيلى پايين.
تایید میشه. نسبت به تست هایی که می بینیم دوستان از جاهای دیگه به نمایش میذارن پونک خیلی ضعیفه
arash59b
30-11-2014, 08:58
تایید میشه. نسبت به تست هایی که می بینیم دوستان از جاهای دیگه به نمایش میذارن پونک خیلی ضعیفه
کلا همراه اول تو تهران خیلی ضعیف تر از بقیه جاها عمل کرده،
birang1357
30-11-2014, 09:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا آی پی رومانی داره میده؟؟؟
MOH@ND3S
30-11-2014, 15:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا آی پی رومانی داره میده؟؟؟
برای من هم تست کردم آی پی رومانی میگیره.
به نظر میاد آی پی تموم شده و مجبور شدن از رومانی بخرن و به ایران Route کنن!
پهنای باند هم طبق معمول افرانت برای همراه اول تامین میکنه که از TraceRoute زیر میشه متوجهش شد.
اینترنت adsl مخابرات هم ای پی غیر ایرانی میده. برا کارای بانکی حسابی باعث مشکل شده چون اینترنت بانک بعضی بانکها اجازه تراکنش از خارج از ایران رو در شرایط خاصی میدن، هرچی هم تماس میگیریم هیچکاری نمیکنن و جواب درستی نمیدن، مثل توپ فوتبال با آدم پاسکاری میکنن، واقعن رضایت مشتری براشون پشیزی ارزش نداره متاسفانه
arash59b
30-11-2014, 17:22
اینترنت adsl مخابرات هم ای پی غییر ایرانی میده. برا کارای بانکی حسابی باعث مشکل سده چون اینترنت بانک بعضی بانکها اجازه تراکنش از خارج از ایران رو در رایط خاصی میدن، هرچی هم تماس میگیریم هیچکاری نمیکنن و جواب درستی نمیدن، مثل توپ فوتبال با آدم پاسکاری میکنن، واقعن رضایت مشتری براشون پشیزی ارزش نداره متاسفانه
اگه خیلی مشکل دارید بهتره یه vpn ایرانی بخرید تا کارتون راه بیوغته
اگه خیلی مشکل دارید بهتره یه vpn ایرانی بخرید تا کارتون راه بیوغته
از را حلی که دادید ممنونم. حالا اینو با وی پی ان میشه حل کرد اما مشکل من با طرز برخورد و پاسکاری هست که اینها انجام میدن، اصلن انگار گفتن حرف راست تو وجودشون نیست و به مشکلات کاربرا هیچ اهمیتی نمیدن، سر و تهشون هم یک کرباسه، از اون رئیسی که اون بالاست تا اون اپراتوری که جواب تلفن میده به عنوان کارشناس.
birang1357
30-11-2014, 20:14
اشرفی- باهنر
امیرآباد و یوسف آبادم همینطوریه
اشرفی- باهنر
من كه همين سرعت هم ندارم. ما خوده ميدونيم. چرا اينطوره؟؟ الان دو ماهه همينه وضعيت. به جاى اينكه بهتر بشه همين طور مونده.
امیرآباد و یوسف آبادم همینطوریه
همراه اول تو تهران كلا ضعيف عمل كرده.
I.LIKE.U
01-12-2014, 01:58
من تنظیمات گرفتم از سایت برا گوشیم فرستادن نصب کردم ولی نمیددنم چرا نه 3جی وصل میشه نع جی پی ار اس
جنت آبادم من شاید اینجا ضعیفه انتن نمیده 3جی ولی جی پی ار اس که باید بیاد اونم نمیاد
واقعا افتضاحه همراه اول ولی ایرانسل خیلی خوب شده تو سرعت اینترنت
Sent from my LG-D855
birang1357
01-12-2014, 08:36
من تنظیمات گرفتم از سایت برا گوشیم فرستادن نصب کردم ولی نمیددنم چرا نه 3جی وصل میشه نع جی پی ار اس
جنت آبادم من شاید اینجا ضعیفه انتن نمیده 3جی ولی جی پی ار اس که باید بیاد اونم نمیاد
واقعا افتضاحه همراه اول ولی ایرانسل خیلی خوب شده تو سرعت اینترنت
Sent from my LG-D855
اول یه عدد یک به ۸۰۸۸ بفرست و برای اطمینان با ۹۹۹۰ تماس بگیر اینترنت سیم کارتت رو چک کنن
منطقه شما رو نمیدونم ولی منطقه ما ایرانسل اوایل خوب بود ولی الان خیلی افتضاح شده بخصوص در باز کردن صفحه وب
Eliminal
01-12-2014, 14:12
دوستان آنتن 3g کجاهای مشهد وجود داره ؟ رضاشهر که تعطیله ... آب و برق هم همینطور .... !
ساري
I.LIKE.U
01-12-2014, 16:09
ساري
از 3جی ایرانسل سرعتش خیلی بیشتره
Sent from my LG-D855
arash59b
01-12-2014, 16:42
امروز قبض موبایلم اومده 50 تومن اونم برای منی که اهل صحبت کردن با گوشی نیستم. همراه اولم خوب کاسبی با 3G راه انداخنه.
تو خونه
امروز قبض موبایلم اومده 50 تومن اونم برای منی که اهل صحبت کردن با گوشی نیستم. همراه اولم خوب کاسبی با 3G راه انداخنه.
تو خونه
دقیقا منظور شما رو از مبلغ قبض متوجه نشدم
ولی همونطور که در جریان هستید اینترنت 3G همراه اول فقط با داشتن بسته هفتگی یا ماهیانه فعال و قابل استفاده میشه و شما در شبکه 3G ریجستر میشی پس هزینه ها هم به راحتی قابل کنترل هست!
I.LIKE.U
01-12-2014, 17:43
ولی همونطور که در جریان هستید اینترنت 3G همراه اول فقط با داشتن بسته هفتگی یا ماهیانه فعال و قابل استفاده میشه و شما در شبکه 3G ریجستر میشی پس هزینه ها هم به راحتی قابل کنترل هست!
یعنی من الان جی پی ار اسم فعاله میخوام با 3جی برم اینترنت باید بسته بخرم؟
چون wcdma میزنم علامت H نمیاد به نظر 3جی پوشش نمیده منطقه مارو
جنت آباد
Sent from my LG-D855
یعنی من الان جی پی ار اسم فعاله میخوام با 3جی برم اینترنت باید بسته بخرم؟
چون wcdma میزنم علامت H نمیاد به نظر 3جی پوشش نمیده منطقه مارو
جنت آباد
Sent from my LG-D855
بله همونطور که در سایت mci.ir هم توضیح کامل داره برای ریجستر شدن درشبکه 3G حتما یا باید بسته 1هفته ای خریداری بشه یا بسته 1ماهه
برای اطلاعات بیشتر با 9990 تماس بگیرید
I.LIKE.U
01-12-2014, 17:53
بله همونطور که در سایت mci.ir هم توضیح کامل داره برای ریجستر شدن درشبکه 3G حتما یا باید بسته 1هفته ای خریداری بشه یا بسته 1ماهه
برای اطلاعات بیشتر با 9990 تماس بگیرید
از همون ستاره سه تا یک مربع باید بگیریم دیگه؟
Sent from my LG-D855
از همون ستاره سه تا یک مربع باید بگیریم دیگه؟
Sent from my LG-D855
بله
برای اطلاع از نحوه خرید بسته تنظیمات و... به سایت mci.ir مراجعه کنید
I.LIKE.U
01-12-2014, 18:04
بله
برای اطلاع از نحوه خرید بسته تنظیمات و... به سایت mci.ir مراجعه کنید
اوکیش کردم تنظیماتو زنگ زدم به 9990 گفتن باید خاموش روشن کنی
درست شد الان
Sent from my LG-D855
arash59b
01-12-2014, 18:16
منظور من هم این بود که اغلب این مقدار، هزینه بسته های ماهیانه شده
منظور من هم این بود که اغلب این مقدار، هزینه بسته های ماهیانه شده
شما خودت بسته رو فعال کردی پس :n01:
اگر رایتل بودی که داره بسته 1ماهه 1.5گیگ رو میفروشه 13500تومن چی می گفتی... تازه الان کف سرعت همراه اول در شرایط خوب 2مگ هست که همین سرعت در رایتل داره 2گیگش فروخته میشه 25هزارتومن
در حالی که همراه اول 2.5گیگ رو قیمت گذاشته 10تومن!
باز نسبت به رایتل قیمت هاش خیلی بهتره..
arash59b
01-12-2014, 18:52
شما خودت بسته رو فعال کردی پس :n01:
اگر رایتل بودی که داره بسته 1ماهه 1.5گیگ رو میفروشه 13500تومن چی می گفتی... تازه الان کف سرعت همراه اول در شرایط خوب 2مگ هست که همین سرعت در رایتل داره 2گیگش فروخته میشه 25هزارتومن
در حالی که همراه اول 2.5گیگ رو قیمت گذاشته 10تومن!
باز نسبت به رایتل قیمت هاش خیلی بهتره..
از زمانی که رایتل بار اول انحصارش رو تمدید کرد بقدری ازش بدم اومد که تصمیم گرفتم هیچوقت سیمکارتش رو نخرم.
فکر کنم از وقتی همراه اول سرعت رو ازاد کرد تا الان 4 بسته ماهیانه خریدم. واقعا بعضی وقت ها سرعت بالاش کار ادم رو راه می ندازه. خوشبختانه کیفیت اش تو شهر اهواز خیلی خوبه و با اینکه جزء کلان شهر هایی است که گستره جغرافیایی زیادی داره ولی تقریبا
همه جا پوشش داره و سرعت هم همون 8 مگ هست.
سلام
اگه حجم بسته تموم بشه ولی هنوز یه هفته تا پایان مدت زمانش باقی باشه چطور میشه حجم خرید؟
بسته که نمیزاره بخریم!میگه باید مدت بسته قبلی تموم بشه!
I.LIKE.U
03-12-2014, 00:53
سلام
اگه حجم بسته تموم بشه ولی هنوز یه هفته تا پایان مدت زمانش باقی باشه چطور میشه حجم خرید؟
ممنون از دوست عزیز
سوال منم هست این
Sent from my LG-D855
کد باقی مانده حجم چیه ؟ ی چیزی هست میزنم فقط تاریخ پایان بسته رو میزنه
ممنون
سلام
ممنون از دوست عزیز
سوال منم هست این
Sent from my LG-D855
دوستان اطمینان دارید از طریق *111# نمیشه همون بسته رو تکرار کرد در زمان به پایان نرسیدن مهلت زمانی؟!
بنده شخصا زنگ میزنم فردا همراه اول می پرسم نحوه خرید مجدد رو
I.LIKE.U
03-12-2014, 01:29
دوستان اطمینان دارید از طریق *111# نمیشه همون بسته رو تکرار کرد در زمان به پایان نرسیدن مهلت زمانی؟!
بنده شخصا زنگ میزنم فردا همراه اول می پرسم نحوه خرید مجدد رو
بله دوست عزیز
تاپایان زمان تموم شدن بسته ای که خریدید دیگه نمیتونید بسته بگیرید
Sent from my LG-D855
آقا چطور میشه فهمید چقدر از حجم بسته مونده ؟
بله دوست عزیز
تاپایان زمان تموم شدن بسته ای که خریدید دیگه نمیتونید بسته بگیرید
Sent from my LG-D855
باهمراه اول تماس گرفتم برای داستان تموم شدن حجم کمتز از مهلت بسته گفت بسته نمی تونید بخیرید تا مهلت زمانیش تموم بشه
آقا چطور میشه فهمید چقدر از حجم بسته مونده ؟
برای گرفتن میزان حجم هم ستاره140ستاره11مربع
birang1357
03-12-2014, 21:54
از بعدازظهر چهارشنبه کیفیت 3g همرا اول در غرب تهران به شدت افت کرده. کسی علت رو میدونه؟؟
fanoostalaei
03-12-2014, 22:06
دوستان با کدوم یکی از بسته های همراه اول میشه از نسل 3 استفاده کرد ؟ با مصرف آزاد نمیشه ؟
matr!x_2008
03-12-2014, 23:10
دوستان با کدوم یکی از بسته های همراه اول میشه از نسل 3 استفاده کرد ؟ با مصرف آزاد نمیشه ؟
بسته هفتگی یا ماهانه میشه از 3g استفاده کرد
fanoostalaei
03-12-2014, 23:12
بسته هفتگی یا ماهانه میشه از 3g استفاده کرد
:n35:
چقدر مسخره ؟ فقط 2 تا طرح :n27:
شاید یکی دوس داره از بسته های دیگه استفاده کنه !!! نامردا :n02:
من همیشه روزانه میخرم ( البته از ایرانسل )
نامردیه که بخوای به زور یه بسته رو قالب ملت بکنی:n02:
matr!x_2008
03-12-2014, 23:23
:n35:
چقدر مسخره ؟ فقط 2 تا طرح :n27:
شاید یکی دوس داره از بسته های دیگه استفاده کنه !!! نامردا :n02:
من همیشه روزانه میخرم ( البته از ایرانسل )
نامردیه که بخوای به زور یه بسته رو قالب ملت بکنی:n02:
اره بسته اولیش زوریه.... :n09: من بسته هفتگی زدم از 3g استفاده کردم ، بعد که بسته تمام شد رفت روی طرح ازاد و دوباره به 3g وصل میشه:n33:
kasra2012
03-12-2014, 23:46
همراه اول صد برابر ايرانسل ميارزه حداقل سرعتش رو تونسته رو ١٠ مگ نگه داره
اونوقت ايرانسل به ١ مگابيت هم نميرسه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
arman809
04-12-2014, 00:33
تست سرعت 3G همراه اول در جایی که سیگنال خیلی ضعیف بود در حدود ۹۸-dbm
arman809
04-12-2014, 00:34
تست سرعت 3G همراه اول در جایی که سیگنال خیلی ضعیف بود در حدود ۹۸-dbm
paradisepersian
04-12-2014, 00:49
تهران وضعیت 3G همراه اول خیلی خرابه زنگ زدم میگه در حال تست هست
پس چرا دوستان شهرستانی تست 8 مگ میزارن تو تهران 512 هست !!!
fanoostalaei
04-12-2014, 00:53
اره بسته اولیش زوریه.... :n09: من بسته هفتگی زدم از 3g استفاده کردم ، بعد که بسته تمام شد رفت روی طرح ازاد و دوباره به 3g وصل میشه:n33:
پس بعد خرید بسته های زورکی میشه به صورت آزاد از نسل 3 استفاده کرد :n33:
همراه اول صد برابر ايرانسل ميارزه حداقل سرعتش رو تونسته رو ١٠ مگ نگه داره
اونوقت ايرانسل به ١ مگابيت هم نميرسه
والا من که تا الان هیچ کمبودی از نسل 3 ایرانسل ندیدم و از اولین روز های فعال سازی اون تو تبریز ازش استفاده میکنم !! و نه تنها نسل 3 افت نداشته بلکه نسل 2 هم کیفیتش خیلی بهتر شده :n02:
ولی تنهای اول هنوز تو محله ما دکلش رو تجهیز نکرده !!
چه مسخره که بسته تموم شه نمیذاره دیگه بسته خرید تا اتمام زمان بسته
fanoostalaei
04-12-2014, 01:01
بابا همراه رو آخه چه به اینترنت و چیز های جدید !!! :n02:
این ها عادت کرده بودن به این که مردم رو با کمترین امکانات بچاپن !!!:n31:
برا همینه که سیستم مدیریتشون 2 هزار هم نمی ارزه !!! و نه میشه درست و حسابی از حجمت اطلاع پیدا کنی و نه از این محدودیت های بی جا !!!
matr!x_2008
04-12-2014, 01:05
بله دیگه. اگه بسته 1 ماهه بزنی و تو 2 روز تمام شه باید 1 ماه وایسی تا بتونی دوباره فعال کنی:n35: ولی سرعتش خیلی خوبه... من میانگین سرعتم از 800 کیلوبایت تا 1 مگ بوده...:n05:
fanoostalaei
04-12-2014, 01:08
بله دیگه. اگه بسته 1 ماهه بزنی و تو 2 روز تمام شه باید 1 ماه وایسی تا بتونی دوباره فعال کنی:n35: ولی سرعتش خیلی خوبه... من میانگین سرعتم از 800 کیلوبایت تا 1 مگ بوده...:n05:
به خاطر همین محدودیت هاس که هنوز سرعتش زیاد مونده !!! چون تعداد کاربرش نسبت به ایرانسل خیلی کمتره :n29:
اینم ایرانسل من در همین لحظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kasra2012
04-12-2014, 08:34
مال من اينجوري نيست بسته تموم شه خودش خودكار تمديد ميكنه
arash59b
04-12-2014, 09:17
تعجب می کنم برای من که توی این 3 ماه بعد از اتمام هر بسته خودش اتوماتیک بسته رو تمدید می کنه
شاید دوستان سیم اعتباری دارند و به اندازه بسته شارژ نیست
arash59b
04-12-2014, 09:21
برای گرفتن میزان حجم هم ستاره140ستاره11مربع
عزیز اینجا تاپیک همراه اوله :n06:
*
111
*
320
#
یا sms عدد 0 به 8080
*
111
*
320
#
یا sms عدد 0 به 8080
والا من زنگ زدم 9990 این کد دستوری رو گفت!!!
*
111
*
320
#
یا sms عدد 0 به 8080
اتفاقا من با همون کدی که دوست عزیز گذاشتند میتونم باقی مانده رو بصورت اس ام اس بگیرم... کدی که شما گذاشتی فقط تاریخ پایان بسته رو میده نه حجمش رو...
arash59b
04-12-2014, 10:31
والا من زنگ زدم 9990 این کد دستوری رو گفت!!!
اتفاقا من با همون کدی که دوست عزیز گذاشتند میتونم باقی مانده رو بصورت اس ام اس بگیرم... کدی که شما گذاشتی فقط تاریخ پایان بسته رو میده نه حجمش رو...
اون کد رو امتحان کردم، برای من که کار نکرد
کد قدیمی همه اطلاعات رو میده از جمله میزان حجم مصرفی مگه اینکه هنوز از حجمتون استفاده نکرده باشید
I.LIKE.U
04-12-2014, 15:18
من گوشیم الجی جی3 هست تنظیمات از سایت گرفتم از 8008 گرفتم اینترنت فعال نمیشد خاموش روشن کردم درست شدفقط یه بار جی پی ار اسم کار کرد ولی موبایل دیتا رو که خاموش کردم دیگه اینترنت نمیاد نمیدونم چرا
در حالی که با سیم کارت ایرانسل سریع به 3جی و جی پی ار اس وصل میشد ولی الان باهمراه اول 912 خیلی سخت وصل میشه
Sent from my LG-D855
birang1357
04-12-2014, 15:41
لطفا اگر از دوستان کسی اطلاع دارد در مورد علت کیفیت پایین 3جی همراه اول در تهران بخصوص غرب تهران توضیح دهد:n27:
I.LIKE.U
04-12-2014, 15:44
لطفا اگر از دوستان کسی اطلاع دارد در مورد علت کیفیت پایین 3جی همراه اول در تهران بخصوص غرب تهران توضیح دهد:n27:
منم غرب هستم جنت آباد اصلا برام جی پی ار اس هم نمیاد
بسته هم خریدم
Sent from my LG-D855
من گوشیم الجی جی3 هست تنظیمات از سایت گرفتم از 8008 گرفتم اینترنت فعال نمیشد خاموش روشن کردم درست شدفقط یه بار جی پی ار اسم کار کرد ولی موبایل دیتا رو که خاموش کردم دیگه اینترنت نمیاد نمیدونم چرا
در حالی که با سیم کارت ایرانسل سریع به 3جی و جی پی ار اس وصل میشد ولی الان باهمراه اول 912 خیلی سخت وصل میشه
Sent from my LG-D855
1-تنظیمات دستی وارد کنید خیلی بهتره... APN:mcinet
2-احتمال داره پوشش همراه اول در منطقه شما ضعیف باشه
I.LIKE.U
04-12-2014, 16:02
1-تنظیمات دستی وارد کنید خیلی بهتره... APN:mcinet
2-احتمال داره پوشش همراه اول در منطقه شما ضعیف باشه
بله شاید ضعیف هست
Sent from my LG-D855
mohammad.asghari
04-12-2014, 17:05
هنوزم در مشهد خبر از همراه اول نیس؟
arman809
05-12-2014, 01:07
تست 3G همراه اول در تهران
paradisepersian
05-12-2014, 01:48
تست 3G همراه اول در تهران
کجای تهران اولین نفری هستی که از تهران 9 مگ گرفتی ( همراه اول )
این اولین تستت هست
arman809
05-12-2014, 02:48
کجای تهران اولین نفری هستی که از تهران 9 مگ گرفتی ( همراه اول )
این اولین تستت هست
پارک لاله کارگر شمالی
درسته این اولین تست نزدیک به ۹ مگابیت هست، قبلا چندین تست گرفته بودم ولی هیچکدوم بیش از ۷ مگ نشده بود.
a.mostafa
05-12-2014, 03:50
هنوزم در مشهد خبر از همراه اول نیس؟
نه هنوز :(
cyborg411
05-12-2014, 05:25
سلام
هوراه اول تبریز:n01:
dr_data_13
05-12-2014, 09:46
همراه اول
تهوان
درياچه چيتگر
دقت كنيد تست به كيلوبايت هست و نه كيلوبيت كه ميشه همون حدود ٨ مگابيت
چرا کلا اینترنت همراه اول واسه من پریده ؟
حتی edge هم نمیاد !
بسته شماره 2 هم فعاله
گوشی هم تنظیماتش درسته ! تا چند روز پیش مشکلی نبود
چشه ؟
حتی edge هم نمیاد !
بسته شماره 2 هم فعاله
چشه ؟
گوشیت چیه؟
گوشیت چیه؟
روی ایپد + 2 تا گوشی تست کردم
سرویس gprs هم از خدمات سیمکارت غیر فعال کردم و فعال کردم فرقی نکرد
fanoostalaei
05-12-2014, 21:06
سلام
هوراه اول تبریز:n01:
عالیه
کجای تبریز؟
I.LIKE.U
06-12-2014, 01:24
تهران جنت آباد
Sent from my LG-D855
I.LIKE.U
06-12-2014, 01:28
چه جالب هر بار تست میگیرم سرعتم بیشتر میشه
Sent from my LG-D855
I.LIKE.U
06-12-2014, 01:44
عجیبه والله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855
ادامه بلاتکلیفیها بر سر 3G همراه اول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
king_darkness
07-12-2014, 12:24
با اینکه تمدید خودکار قطع میکنم ولی به محض اینکه حجم بسته تموم میشده بسته جدید خود به خود تمدید میشه !!!چیکارش کنم ؟
Amir-Rainman
07-12-2014, 12:31
دوستان رشتی، بلوار لاکان ( بالاتر از فلکه گاز ) رشت 3G همراه اول اومده؟
مثل اینکه واسه اینکه بره رو 3G حتما باید بسته داشت، درسته؟؟!!
ariobarzan2
07-12-2014, 12:39
با اینکه تمدید خودکار قطع میکنم ولی به محض اینکه حجم بسته تموم میشده بسته جدید خود به خود تمدید میشه !!!چیکارش کنم ؟
دوست عزیز چند روز قبل از اینکه مهلت بسته تموم بشه تمدید خودکار را لغو کنید دیگه لغو میشه من هم یک بار گذاشتم روز آخر ولی لغو نشد
Blue.Love
07-12-2014, 13:05
حتی edge هم نمیاد !
بسته شماره 2 هم فعاله
چشه ؟
منم همین مشکل رو دارم
گوشی من گلکسی گرند هست که دیگه کلا وصل نمیشه
برای خواهرم هواوی هست که فقط edge وصل میشه
king_darkness
07-12-2014, 13:38
دوست عزیز چند روز قبل از اینکه مهلت بسته تموم بشه تمدید خودکار را لغو کنید دیگه لغو میشه من هم یک بار گذاشتم روز آخر ولی لغو نشد
بسته یک روزه خریدم مثلا ولی 3 روز پشت سر هم داره تمدید میشه !!!
ariobarzan2
07-12-2014, 14:28
بسته یک روزه خریدم مثلا ولی 3 روز پشت سر هم داره تمدید میشه !!!
یک روزه که اصلا به صرفه نیست سعی کن هفته ای یا ماهانه بخری بسته ماهانه از همش به صرفه تره
I.LIKE.U
07-12-2014, 17:40
منم همین مشکل رو دارم
گوشی من گلکسی گرند هست که دیگه کلا وصل نمیشه
برای خواهرم هواوی هست که فقط edge وصل میشه
منم همین مشکلو دارم گوشیم جی3 هست
خیلی وقتا نمیاد اصن جی پی ار اس
arman4459
07-12-2014, 17:54
همراه اول ظاهرا سرعت خوبی داره اما متاسفانه بسته هاش بسیار کم حجم و محدوده و زود تموم میشه؟
I.LIKE.U
07-12-2014, 18:17
همراه اول ظاهرا سرعت خوبی داره اما متاسفانه بسته هاش بسیار کم حجم و محدوده و زود تموم میشه؟
سرعتش خوبه ولی دیر وضل میشه و یا اصلا وضل نمیشه
برای من تا حالا یکبار به حالت تری جی اینترنت ندیده. هزار تومن تستم هم حرومشون بشه
I.LIKE.U
07-12-2014, 19:07
برای من تا حالا یکبار به حالت تری جی اینترنت ندیده. هزار تومن تستم هم حرومشون بشه
برای 3جی باید بسته هفتگی یا ماهانه بخرید بسته یک روزه فعال نمی کنه 3جی رو
Sent from my LG-D855
منم همین مشکلو دارم گوشیم جی3 هست
خیلی وقتا نمیاد اصن جی پی ار اس
من بسته هم خریده بودم
اصلا وصل نشد
سیمکارت های دیگه همراه اول هم تست کردم نشدش
جاهای زیادی هم رفتم واسه تست انتن !
I.LIKE.U
07-12-2014, 19:25
من بسته هم خریده بودم
اصلا وصل نشد
سیمکارت های دیگه همراه اول هم تست کردم نشدش
جاهای زیادی هم رفتم واسه تست انتن !
همراه اول خوب عمل نمیکنه تو اینترنت نمیدونم چرا
البته هنوز به طور رسمی راه اندازی نشده اینترنت 3جی همراه اول ولی در کل کارکردش خوب نبوده در حالی که من با ایرانسل سریع به اینترنت چه 3جی چه جی پی ار اس وصل میشدم انت دهی 3جی هم خیلی خوب بود
Sent from my LG-D855
kasra2012
07-12-2014, 19:36
همراه اول سگش شرف داره به ايرانسل
بدون قطعي
سرعت ثابت رو ١٠ مگ
ادم لذت ميبره وقتي استفاده ميكنه
dr_data_13
07-12-2014, 20:34
منم از همراه اول راضي ترم تا ايرانسل تو 3g سرعتش تو خونمون كه عاليه قطعي هم نداره و تو سطح تهرانم پوششش به سرعت در حال افزايشه
matr!x_2008
07-12-2014, 20:41
سرعتش که خیلی خوبه:n33: ولی انتنش زیاد پایدار نیست... همراه اول نمیخواد بسته حجیمی برای شبانه بزاره؟ واقعا جای خالیش احساس میشه..:n37:
Eliminal
07-12-2014, 20:42
دوستان این همراه اول کی میاد مشهد پس ؟
دوستان راهی نداره که بسته هاییکه می خریم و قبل مهلتشون تموم میشن دوباره بخریم ؟ مثلا ماهانه رو بعد یه هفته دوباره بخریم؟ ایرانسل که میشه...
ariobarzan2
08-12-2014, 00:24
دوستان راهی نداره که بسته هاییکه می خریم و قبل مهلتشون تموم میشن دوباره بخریم ؟ مثلا ماهانه رو بعد یه هفته دوباره بخریم؟ ایرانسل که میشه...
خیر قبل از تموم شدن بسته نمیشه بسته جدید خرید
دیروز صبح نزدیک یکی از bts های همراه اول این تست رو گرفتم:
مقایسه اینترنت سه اپراتور تلفن همراه/از کدام سیم کارت اینترنت ارزان تری می توانید بگیرید؟
navid3941
08-12-2014, 11:13
سلام.
دوستان شما واسه استفاده از اینترنت همراه اول بسته فعال میکنین؟ آیا پس از فعال شدن بسته باز تعرفه ازاد حساب میکنه؟
من قبلا که فعال کردم ولی وقتی قبض اومد کلی هزینه اینترنت داشتم با اینکه بسته فعال کرده بودم. واسه شما اتفاق نیفتاده؟
arash59b
08-12-2014, 11:37
سلام.
دوستان شما واسه استفاده از اینترنت همراه اول بسته فعال میکنین؟ آیا پس از فعال شدن بسته باز تعرفه ازاد حساب میکنه؟
من قبلا که فعال کردم ولی وقتی قبض اومد کلی هزینه اینترنت داشتم با اینکه بسته فعال کرده بودم. واسه شما اتفاق نیفتاده؟
باید حتما بار اول بسته ماهیانه یا هفتگی فعال کنید تا به شبکه وصل بشه
کلا انتخاب بسته توسط شما نشونه فعال شدن اون نیست و تا وقتی که پیغام فعال شدن بسته به دست شما نرسیده نباید از اینترنت استفاده کنید. درصورت استفاده تعرفه ازاد حساب میشه.
معلوم نیست کی میخواد بیاد مشهد فعلا با ایرانسل میسازیم
armin_punisher6
08-12-2014, 12:43
سلام.
اولا كه بايد پيام فعالسازي اومده باشه.
يه بار واسه من اينطوري شد با اينكه فعالسازي هم اومده بود،حدود ٨٠ هزار تومان پول اينترنت اومده بود بعدا فهميدم بايد قبل استفاده از بسته يه بار اينترنت رو روشن خاموش كنيم.البته پول و پس گرفتم.
matr!x_2008
09-12-2014, 01:00
دوستان شما میتونین طرح بزنین؟ هرچی #111* رو میگیرم ارور میده... باز دارن چکار میکن؟؟:n35:
دوستان شما میتونین طرح بزنین؟ هرچی #111* رو میگیرم ارور میده... باز دارن چکار میکن؟؟:n35:
زنگ بزن 9990 کامل راهنمایی می کنه به mci.ir هم می تونی سر بزنی
a.mostafa
09-12-2014, 13:40
خدا کنه زودتر بیادش مشهد
arman809
10-12-2014, 00:18
انگار هرکی که یکبار طرح یکماهه فعال کنه بعد از پایان طرح هم میتونه به 3G وصل بشه چون طرح من تموم شده ولی باز میتونم وصل بشم.
مال شما هم اینطوریه؟
Le0nard0
10-12-2014, 00:20
انگار هرکی که یکبار طرح یکماهه فعال کنه بعد از پایان طرح هم میتونه به 3G وصل بشه چون طرح من تموم شده ولی باز میتونم وصل بشم.
مال شما هم اینطوریه؟
برای منم همینطوره ولی حواست باشه مصرف آزاد قبضتو نجومی میکنه
matr!x_2008
10-12-2014, 00:28
مال شما هم اینطوریه؟
اره طرح ازادش 3g فعال میمونه...
arman809
10-12-2014, 02:33
برای منم همینطوره ولی حواست باشه مصرف آزاد قبضتو نجومی میکنه
اره طرح ازادش 3g فعال میمونه...
خب پس با این حساب میشه طرح شبانه ۸۰۰ مگابایت ۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) با مبلغ ۱۰۰۰ تومان را فعال کرد؟؟ و از اینترنت 3G استفاده کرد؟ بدون اینکه مجبور باشم ماهی ۱۰ تومن برای ۲/۵ گیگ بدم؟ اینطوری میشه ماهی ۴۰۰۰ تومن برای ۳/۲ گیگ.
چون من میخوام حدود چند گیگ آپلود انجام بدم و با سرعت ۲۵ کیلوبایت در ثانیه اینترنت مخابرات اصلا امکانپذیر نیست! اینطوری میتونم لاقل با سرعت چند مگابیت در ثانیه آپلود رو سریع تموم کنم.
arash59b
10-12-2014, 06:32
خب پس با این حساب میشه طرح شبانه ۸۰۰ مگابایت ۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) با مبلغ ۱۰۰۰ تومان را فعال کرد؟؟ و از اینترنت 3G استفاده کرد؟ بدون اینکه مجبور باشم ماهی ۱۰ تومن برای ۲/۵ گیگ بدم؟ اینطوری میشه ماهی ۴۰۰۰ تومن برای ۳/۲ گیگ.
چون من میخوام حدود چند گیگ آپلود انجام بدم و با سرعت ۲۵ کیلوبایت در ثانیه اینترنت مخابرات اصلا امکانپذیر نیست! اینطوری میتونم لاقل با سرعت چند مگابیت در ثانیه آپلود رو سریع تموم کنم.
می تونید از این طرح هم استفاده کنید و مشکلی نداره
اینجا کلا آنتن رفته ...
بجای پیشرفت ، با تمام قدرت داره دنده عقب میره ...
یه زمانی با 500 دانلود میکردم ، الان وقتی رجیستر میکنم رو 3G آنتن بحدی ضعیف میشه که تندتند انتن قطع میشه
اقا این همراه اول چرا اینقدر دیر توسعه میده؟
الان تو شهر ما همه اپراتورها 3gرو میدن جز این همراه اول.
گیری کردیما به قران.
pouyasony
10-12-2014, 20:29
اینجا کلا آنتن رفته ...
یه زمانی با 500 دانلود میکردم ، الان وقتی رجیستر میکنم رو 3G آنتن بحدی ضعیف میشه که تندتند انتن قطع میشه
من الان دو روزه تقریبا اکثر جاهای شهرو تست کردم عالی بوده هم سرعت دانلود هم سرعت باز کردن صفحات وب عالیه فقط تو منطقه ما خیلی ضعیفه انتنش
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
pouyasony
10-12-2014, 20:42
اینجا کلا آنتن رفته ...
من الان دو روزه تقریبا اکثر جاهای شهرو تست کردم عالی بوده هم سرعت دانلود هم سرعت باز کردن صفحات وب عالیه فقط تو منطقه ما خیلی ضعیفه انتنش
اونروزم بهت گفتم ،اینجا تا میذارم رو wcdma only ، به فاصله هر 1دقیقه آنتن کامل قطع میشه و وقتی هم که آنتن میده 1خط هم نمیشه
عملا غیرقابل استفادست، راستی بالاترین پهنای باندی که گرفتی چندمگ بوده؟
فک نکنم اینجا پهنای باندش زیاد باشه نهایتا 4-3 مگ
Milad4171
10-12-2014, 22:04
اونروزم بهت گفتم ،اینجا تا میذارم رو wcdma only ، به فاصله هر 1دقیقه آنتن کامل قطع میشه و وقتی هم که آنتن میده 1خط هم نمیشه
عملا غیرقابل استفادست،
درسته این مشکل رو منم دارم واسه همین معمولا میزارم رو ONLY GSM که آنتنم نره رو BTS 3G . تا میره روی اون آنتن هی کم و کمترمیشه و خیلی وقتها کلا آنتن میره . وسط تهران !!:n27:
pouyasony
10-12-2014, 23:04
عملا غیرقابل استفادست، راستی بالاترین پهنای باندی که گرفتی چندمگ بوده؟
فک نکنم اینجا پهنای باندش زیاد باشه نهایتا 4-3 مگ
تو شیخ تپه تا 5 مگ گرفتم
shahryar84
11-12-2014, 01:43
برای من معمولا همین قدره
تهران پونک
اینم با سرور ودافون فرانکفورت
cyborg411
11-12-2014, 02:43
عالیه
کجای تبریز؟
سلام . خیابان ورزش
Mehdi_Full
11-12-2014, 13:32
سلام دوستان
من بسته یکماهه همراه اول رو خریداری کردم ولی هنوز رنگ 3G رو رو گوشیم ندیدم
تو جاهای مختلف تهران هم تست کردم اما خبری از 3G نیست
گوشی هم نوت 4 هست . داستان چیه ؟
I.LIKE.U
11-12-2014, 15:46
سلام دوستان
من بسته یکماهه همراه اول رو خریداری کردم ولی هنوز رنگ 3G رو رو گوشیم ندیدم
تو جاهای مختلف تهران هم تست کردم اما خبری از 3G نیست
گوشی هم نوت 4 هست . داستان چیه ؟
تو تنظیمات برو بزار رو wcdma
Sent from my LG-D855
armin321
11-12-2014, 20:33
سلام
دوستان من میخوام 3 جی رو روی سیم اعتباری همراه اول فعال کنم.
میشه بگید چظوری باید اینکار رو بکنم؟
مثلا باید چه کدی رو بزنم؟
matr!x_2008
11-12-2014, 20:58
سلام
دوستان من میخوام 3 جی رو روی سیم اعتباری همراه اول فعال کنم.
میشه بگید چظوری باید اینکار رو بکنم؟
مثلا باید چه کدی رو بزنم؟
سلام. باید یه بسته هفتگی یا ماهیانه رو فعال کنید تا شبکه اجازه استفاده از 3G رو بده. با کد *111# شماره گیری کن
Mehdi_Full
11-12-2014, 22:21
تو تنظیمات برو بزار رو wcdma
Sent from my LG-D855
بله رو همین هست البته WCDNMA/GSM اتو کانکت
کسی نظری نداره ؟
arman809
11-12-2014, 22:53
آیا می دونستید تمام سایتهایی که میرید خیلی دقیق توی پرینت مکالمات همراه اول و تمام اپراتورهای دیگر ذخیره میشه!!!؟؟؟
arash59b
11-12-2014, 23:03
آیا می دونستید تمام سایتهایی که میرید خیلی دقیق توی پرینت مکالمات همراه اول و تمام اپراتورهای دیگر ذخیره میشه!!!؟؟؟
همه جا اینطوره. فکر کردی مثلا ADSL اینطور نیست
I.LIKE.U
11-12-2014, 23:06
اوه اوه نیان بگیرن ببرنمون زندون[emoji2]
Sent from my LG-D855
arman809
11-12-2014, 23:11
همه جا اینطوره. فکر کردی مثلا ADSL اینطور نیست
چرا می دونستم ولی فکر نمی کردم در پرینت مکالمات چاپ بشه و به مشترک تحویل بدن! فکر می کردم در سرورهای خودشون لاگ میشه و نگهداری میشه.
masooumi
12-12-2014, 14:01
من قبلا گفته بودم که هم ذخیره میشه و هم توی ریز مکالمات ecare همراه اول نمایش داده میشه. یه چندماهی هست که همراه اول اینکار رو کرده و قبلا فقط حجم استفاده شده را می نوشت.
armin321
12-12-2014, 14:09
به اصطلاح 3G Modem Route Dlink 730 UNBOXING و بررسی
لطفا ویدئو را ببینید: در سایت آپارات
۱۱- دیگه هرچی خواستید بپرسید تا بگم!:n26:
سلام
لطف میکنید بگید که در این مودم (3 جی دیلینک) برای هر اپراتور(همراه اول- ایرانسل- رایتل)
از قسمت "تظیمات/Option"
گزینه "تنظیم پروفایل اتصال/ profile management"
باید چی وارد کنیم؟
منظورم مواردی مثل
name
APN
هست
با سپاس
MOH@ND3S
12-12-2014, 15:27
سلام
لطف میکنید بگید که در این مودم (3 جی دیلینک) برای هر اپراتور(همراه اول- ایرانسل- رایتل)
از قسمت "تظیمات/Option"
باید چی وارد کنیم؟
منظورم مواردی مثل
name
APN
هست
با سپاس
من ازین مودم دارم و نیازی نیست تنظیماتی کنید..بعد از چند دقیقه که سیم کارتو درون دستگاه میذارید و روشن میکنید خودش تنظیمات رو دریافت میکنه.:n01:
pouyasony
12-12-2014, 17:42
بله رو همین هست البته WCDNMA/GSM اتو کانکت
کسی نظری نداره ؟
منم تو نوت 4 وقتی رو اتوکانکت میذارپ پیدا نمیکنه ولی وقتی میذارم رو wcdma وبه صورت دستی شبکه رو پیدا میکنم به راحتی وصل میشه
arman809
12-12-2014, 17:51
سلام
از قسمت "تظیمات/Option"
باید چی وارد کنیم؟
منظورم مواردی مثل
name
APN
هست
با سپاس
مودم خیلی سبک راحت و تروتمیزیه! هیچ کاری لازم نیست انجام بدید فقط ئ فقط سییمکارت را داخل دستگاه قرار بدید همین. و بقیه علامت های روی صفحه هم شبیه مودم دی اس ال هست مثلا کره زمین یعنی اتصال به اینترنت برقرار هست... و...
این هم نمونه سرعت اتصال به وای فای مودم
Mehdi_Full
12-12-2014, 18:21
منم تو نوت 4 وقتی رو اتوکانکت میذارپ پیدا نمیکنه ولی وقتی میذارم رو wcdma وبه صورت دستی شبکه رو پیدا میکنم به راحتی وصل میشه
دوست عزیز آخه نمیشه گذاشت رو WDCDMA only چون سیمکارت از دسترس خارج میشه
منظورم گزینه وسطی تو عکس زیر (کلیک کن)
pouyasony
12-12-2014, 18:38
خب عزیزم وقتی میذاری رو گزینه وسط بعدش باید شبکه رو به صورت دستی پیدا کنی اگه پیدا کرد که هیچ اگه پیدا نکرد یعنی تو منطقه شما هنوز فعال نشده
matr!x_2008
12-12-2014, 19:44
دوست عزیز آخه نمیشه گذاشت رو WDCDMA only چون سیمکارت از دسترس خارج میشه
منظورم گزینه وسطی تو عکس زیر (کلیک کن)
خب تو منطقه شما انتن کمه که اینجور میشه... من خودم تو خونه انتن 3g یک خط هست ولی بیرون فول انتن میشه . سرعتشم از 500 کیلوبیت تا1 مگابایت بعضی وقتا دانلود میده...
مودم خیلی سبک راحت و تروتمیزیه! هیچ کاری لازم نیست انجام بدید فقط ئ فقط سییمکارت را داخل دستگاه قرار بدید همین. و بقیه علامت های روی صفحه هم شبیه مودم دی اس ال هست مثلا کره زمین یعنی اتصال به اینترنت برقرار هست... و...
این هم نمونه سرعت اتصال به وای فای مودم
مدل خوبی نیست چون از نسل 4 پشتیبانی نمی کنه... تا چند ماه دیگه همراه اول هم نسل 4خودشو راه اندازی می کنه....
arman809
13-12-2014, 03:25
مدل خوبی نیست چون از نسل 4 پشتیبانی نمی کنه... تا چند ماه دیگه همراه اول هم نسل 4خودشو راه اندازی می کنه....
نسل چهارم اصلا قرار نیست سراسری باشه و فقط در نقطه های خاصی مثل بعضی دانشگاهها یا مناطق تجاری و... راه اندازی میشه.
توی نمایشگاه یکی از کارشناسای همراه اول می گفت راه اندازی هر سایت نسل چهارم دقیقا 10 برابر گرونتر از نسل سوم تموم میشه و برای ما و یوز عادی به صرفه نیست ما فقط برای مناطقی محدود و بصورت استفاده تجاری فعلا راه اندازی می کنیم
Eliminal
13-12-2014, 10:06
ایرانسل راه اندازی میکنه و همراه اولم نهایتا مجبور میشه راه بندازه !
Armin.Computer
13-12-2014, 12:12
نسل چهارم اصلا قرار نیست سراسری باشه و فقط در نقطه های خاصی مثل بعضی دانشگاهها یا مناطق تجاری و... راه اندازی میشه.
توی نمایشگاه یکی از کارشناسای همراه اول می گفت راه اندازی هر سایت نسل چهارم دقیقا 10 برابر گرونتر از نسل سوم تموم میشه و برای ما و یوز عادی به صرفه نیست ما فقط برای مناطقی محدود و بصورت استفاده تجاری فعلا راه اندازی می کنیم
من فکر نمی کنم اینجوری باشه
پس چرا ایرانسل داره داره نسل 4 راه اندازی می کنه؟؟؟؟؟
hamed_korn
13-12-2014, 13:05
ایرانسل داره برای بقیه شهرها هم آزمایشی مناطقیشو راه اندازی میکنه.
همراه اول هم اینکارو میکنه.
نگران نباشید.
بنده که به شخصه چه بخوام مودم بخرم چه تبلت چه گوشی حتما چیزی میگیرم که از 4G پشتیبانی کنه
الان هم نسل 4 تازه تو ایران وارد شده ولی آدم باید 2سال بعد رو ببینه که چقدر گسترده تر میشه...
با این کار به فروشنده ها هم می فهمونیم که گوشی و موئمهای 3G عهد قلقلی میرزا رو قالب نکنند به ملت...
حتی می می خواستم یه گوشی 600-700تومنی برای آشناها بگیرم مدلی رو انتخاب کردم که از LTE پشتیبانی کنه... مودم که جای خود داره...
mrmostafa
13-12-2014, 17:04
دوستان بین اینترنت 3جی همراه و اول و ایرانسل کدوم سرعتش بیشتره ؟؟؟؟ من ایارنسل تست کردم خیلی بالاست و شبکه های تلویزیونی رو بدونه لاگ نشون میداد حالا نمیدونم همراه اول چطوره؟؟ چون همراه اول اکثر جاها علامت E میاره و خبری از 3 جی نیستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید
ariobarzan2
13-12-2014, 17:09
دوستان بین اینترنت 3جی همراه و اول و ایرانسل کدوم سرعتش بیشتره ؟؟؟؟ من ایارنسل تست کردم خیلی بالاست و شبکه های تلویزیونی رو بدونه لاگ نشون میداد حالا نمیدونم همراه اول چطوره؟؟ چون همراه اول اکثر جاها علامت E میاره و خبری از 3 جی نیستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ایرانسل رو امتحان نکردم ولی همراه اول جاهایی که آنتن داره تا 8 مگ هم سرعت گرفتم و ثبات خوبی هم داشته البته اینطور که پیداست بستگی به منطقه شما داره که پوشش چه طوری باشه چون 3g خیلی به آنتن حساسه و اگر از چهار تا آنتن مثلا هر چهار تا پر نباشه امکانش هست که اتوماتیک سوییچ کنه روی 2g و اصلا نشه درست کار کرد ولی از نظر قیمت همراه اول از رایتل و ایرانسل به صرفه تره
MOH@ND3S
14-12-2014, 00:01
همراه اول - تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان- فول سیگنال
matr!x_2008
14-12-2014, 00:24
ممنون میشم راهنمایی کنید
همراه اول اگه انتن فول باشه سرعت خوبی میده. من تو خونه انتنم یکی میشه و سرعت خیلی ضعیفه... ولی بیرون که میرم سرعتش عالیه از 500 کیلوبایت دانلود داشتم تا یک و نیم مگابایت..:n33:. ولی به نطرم اگه ایرانسل برات سرعتش خوبه از همون استفاده کن. طرح های خوبی داره ایرانسل
mani6606
14-12-2014, 08:24
دوستان سیم کارت دیتا همراه اول ارزش خرید داره؟
دوستان سلام
کسی می دونه 4G همراه اول قراره روی چه فرکانسی لانچ بشه؟
مقایسه; نسل سوم اینترنت در سه اپراتور (سرعت و آنتن دهی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA-%D8%AA%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%AA%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7.html)
فرکانس 3 جی همراه اول هم 2100 هست؟ آیا از نظر فنی میشه هم ایرانسل و هم همراه اول از 2100 استفاده کنند.
فرکانس 3 جی همراه اول هم 2100 هست؟ آیا از نظر فنی میشه هم ایرانسل و هم همراه اول از 2100 استفاده کنند.
تا اونجای که من آمارشو دارم نسل سه روی 2100هست
ولی نسل 4 مهمه که ببینیم روی چه فرکانسی می خواد بده همراه اول...
خوب سوال من این بود که دو تا اپراتور چطور از یک فرکانس 2100 استفاده می کنند؟ تا برسیم به فرکانس 4 جی
اگر قرار باشه هر کسی بیاد از یک فرکانس استفاده کنه مردم چیکار باید بکنن هر روز یک دستگاه عوض کنن؟ آیا تنظیم مقررات این چیزها را در نظر نمی گیره؟ حالا همراه اول هم می تونی از 1800 برای نسل 4 استفاده کنه؟
امین1356
14-12-2014, 17:43
خوب سوال من این بود که دو تا اپراتور چطور از یک فرکانس 2100 استفاده می کنند؟ تا برسیم به فرکانس 4 جی
اگر قرار باشه هر کسی بیاد از یک فرکانس استفاده کنه مردم چیکار باید بکنن هر روز یک دستگاه عوض کنن؟ آیا تنظیم مقررات این چیزها را در نظر نمی گیره؟ حالا همراه اول هم می تونی از 1800 برای نسل 4 استفاده کنه؟
با اختلاف 5MHZ سرویس میدن.
arash59b
14-12-2014, 18:30
2100 یه فرکانس واحد نیست بلکه یه رنج فرکانسی هست پس مشکلی پیش نمیاد
الان وایمکس هم همین شکل هست ورنج فرکانسی ایرانسل و مبین نت حدودا روی ۳.۴ تا ۳.۶ گیگاهرتز هست و مشکلی هم پیش نمیاد
من یه سیمکازت دایمی دام تست سرعت میگرم اوی ۸ مگ میره رفتم یه سیمکارت اعتباری خریدم از همون جا تست میگرم به زور به ۲ مگ میرسه آیا سیم کارتهای اعتباری سرعتشون محدوده ؟
dr_data_13
17-12-2014, 21:10
همراه اول - تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان- فول سیگنال
چرا براي شما اينقدر سرعتش كمه؟منم منطقه ٢٢ شهرك گلستانم اما خيلي سرعتم بيشتره و تقريبا ٨ مگابيته و يعني با سرعت ٨٠٠-٩٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلودمه قبلا عكسشو تو تاپيك گذاشته بودم
and-roid2
17-12-2014, 21:19
من یه سیمکازت دایمی دام تست سرعت میگرم اوی ۸ مگ میره رفتم یه سیمکارت اعتباری خریدم از همون جا تست میگرم به زور به ۲ مگ میرسه آیا سیم کارتهای اعتباری سرعتشون محدوده ؟
خیر.من اعتباری دارم سرعت 8مگ گرفتم.:n01:
MOH@ND3S
17-12-2014, 21:27
چرا براي شما اينقدر سرعتش كمه؟منم منطقه ٢٢ شهرك گلستانم اما خيلي سرعتم بيشتره و تقريبا ٨ مگابيته و يعني با سرعت ٨٠٠-٩٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلودمه قبلا عكسشو تو تاپيك گذاشته بودم
مال منم تا هفته پیش 8 مگ بود .. الان 1 هفتس تایم اوت زیادی داره..هم با مودم تست کردم هم با گوشی...صبح زود سرعت 8 مگو میده راحت اما این زمانا میمیره صفحه باز کنه..من بلوار هاشم زاده هستم..بالای بلوار یه دکل همراه هست یدونه هم بالای پروما و مخابرات حق شناس..شاید دکل سمت ما ایراد داره :n36:
جای دیگه رو تست نکردم.
Firebirds
18-12-2014, 09:37
برای منم سرعت همینه، منطقه 2 تهران
خیر.من اعتباری دارم سرعت 8مگ گرفتم.:n01:
پس داستان چیه ؟
shahryar84
18-12-2014, 13:47
چند روزه برای من تو کانکتینگ میمونه و وصل نمیشه
فرکانس 3جی همراه اول چنده بچه ها؟؟
3جی ایرانسل گفته 2100
MOH@ND3S
18-12-2014, 22:41
فرکانس 3جی همراه اول چنده بچه ها؟؟
3جی ایرانسل گفته 2100
3G تمام اپراتور ها همون 2100 هستش...2100 فرکانس کلی هست..بصورت جزئی مثلا 3 اپراتور میتونن با فاصله 10-20 مگاهرتزی از هم تنظیم کنن ..مثلا 2110 2125 2140 و ...
سلام. من الان ٣g فعال كردم با پيامك بعد بسته هم فعال كردم ولى علامت E يا ٣g نمياد. گوشيم ايفون ٦.
راهنمايى كنيد لطفا.
درود بر همگی من خرم اباد هستم – منطقه علوی سرعت اتصالم به اینترنت 3g همراه اول – فوق العاده عالی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تست سرعت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل هم قابل قبول هست و سرعتش مناسبه رایتل هم که مثل همیشه گرون فروش و سرعت پایین و کیفیت نامناسب داره موفق باشید
and-roid2
19-12-2014, 09:52
پس داستان چیه ؟
احتمال داره در منطقه شما محدودیت گذاشته باشن.
من و دوستم داریم از اعتباری استفاده میکنیم و تا الان محدودیتی سرعتی رو حس نکردیم.
pouyasony
19-12-2014, 12:20
دوستان من دو هفته پیش بسته هفتگی رو فعال کردم و از 3g استفاده کردم الان که دیگه هیچ بسته ای ندارممیخواستم بدونم از این به بعد میتونم واسه 3g بسته 1 روزه بگیرم؟
ehsan-inventor
19-12-2014, 13:34
سلام من تازه یه مودم 3g خریدم که وصل میشه به رگاه یو اس بی کامپیوتر...
سرعت خوبه. منتهاش مشکل حجم و هزینست که 2.5 گیگ 10 تومن . من حداقل 10 گیگ در ماه دانلود دارم.
مشکلم الان اینه که وقتی با مودم 3g کانکتم همین طوری حجم می خوره ویندوزم...
نرم افزار DU meter دارم و می بینم داره دانلود می کنه در حالی که من اصلا دانلود ندارم... BW meter هم دارم ولی اصلا نمی تونه دانلود توسط مودم 3g رو بشناسه... و این که چه چیزی هست که داره دانلود می کنه که من Forbid کنم.
چطوری می تونم با BW meter دانلود های ویندوز و دیفندرو و هرچی که ناخواسته هستو بلاک کنم ؟ کسی می دونه؟
ehsan-inventor
19-12-2014, 13:41
سرعت خوبه. منتهاش مشکل حجم و هزینست که 2.5 گیگ 10 تومن . من حداقل 10 گیگ در ماه دانلود دارم.
نرم افزار DU meter دارم و می بینم داره دانلود می کنه در حالی که من اصلا دانلود ندارم... BW meter هم دارم ولی اصلا نمی تونه دانلود توسط مودم 3g رو بشناسه... و این که چه چیزی هست که داره دانلود می کنه که من Forbid کنم.
چطوری می تونم با BW meter دانلود های ویندوز و دیفندرو و هرچی که ناخواسته هستو بلاک کنم ؟ کسی می دونه؟
binaafarin
19-12-2014, 13:41
پس داستان چیه ؟
شاید بسته نزدی؟
سلام
پوشش شیراز کامل شده؟
قبلا بسته یک ماهه خریدم بعضی از مواقع کانکت میشد
Le0nard0
19-12-2014, 15:11
دوستان من دو هفته پیش بسته هفتگی رو فعال کردم و از 3g استفاده کردم الان که دیگه هیچ بسته ای ندارممیخواستم بدونم از این به بعد میتونم واسه 3g بسته 1 روزه بگیرم؟
آره میتونی هر بسته ای رو بعدش فعال کنی
netlimiter 4 رو دانلود و نصب کن. میزان مصرف تک تک برنامه ها و پروسه ها نمایش داده میشه و هر کدوم رو که بخوای میتونی محدود یا بلاک کنی.
---------------
بهتره این همراه اول سریع تر یه سیستم مدیریت حساب (ترجیحا مثل رایتل) درست کنه.
در سرویسها سرویس bits رو هم غیر فعال کن.
برنامه netspeedmonitor سرعت اینترنت رو با هر کانکشنی می تونه نشون بده
ehsan-inventor
21-12-2014, 12:38
netlimiter 4 رو دانلود و نصب کن. میزان مصرف تک تک برنامه ها و پروسه ها نمایش داده میشه و هر کدوم رو که بخوای میتونی محدود یا بلاک کنی.
---------------
بهتره این همراه اول سریع تر یه سیستم مدیریت حساب (ترجیحا مثل رایتل) درست کنه.
سلام. ممنون.
مشکل تا حدود زیادی حل شد.
ولی الان چیزی که خود به خود حجم می خوره Host process for win service هستش. منتهاش وقتی بلاکش می کنم دیگه گوگل کروم هم باهاش بلاک میشه مثل این که و وب پیجی باز نمیشه.
الان مجبورم وقتی دارم استفاده می کنم و صفحه باز می کنم allow بدم وقتی آیدل هستم؛ بلاک !
کلا سیستم کاریش همینه یا من بلد نیستم باهاش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینم اسکرین شات از برنامه و چیزی که بلاک کردم...
اقا این ویندوز 10 همینطوره
دیروز نصبش کردم
دیدم مدام داره با سرعت 80 تا 150 کیلو بر ثانیه مصرف میکنه
netlimiter رو نصب کردم
از قسمت unmeter به یه ایپی وصل میشد
که ماله سایت Bing.com بود
اخرشم نفهمیدم چکارش کنم
یه بدیه دیگه هم داره ویندوز 10 ، هنگ زیاد میکنه ( هارد SSD ) ، و قسمت اپدیتش غیرفعال نمیشه !!!
مجبور شدم برگردم به ویندوز 7 :n24:
سلام. ممنون.
مشکل تا حدود زیادی حل شد.
ولی الان چیزی که خود به خود حجم می خوره Host process for win service هستش. منتهاش وقتی بلاکش می کنم دیگه گوگل کروم هم باهاش بلاک میشه مثل این که و وب پیجی باز نمیشه.
الان مجبورم وقتی دارم استفاده می کنم و صفحه باز می کنم allow بدم وقتی آیدل هستم؛ بلاک !
کلا سیستم کاریش همینه یا من بلد نیستم باهاش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینم اسکرین شات از برنامه و چیزی که بلاک کردم...
svchost یکی از ضروری ترین سرویس های ویندوزه. نباید بلاکش کرد. چون خودش به تنهایی مصرف نداره بلکه مثل یک راه ارتباطی برای بقیه سرویس ها عمل میکنه.
الان این شکلی که من میبینم سیستم شما در حال اجرای فایل ها و سرویس های غیر ضروری زیادیه.
من دیگه اینجا بیشتر توضیح نمیدم ولی شما باید سرویس ها و برنامه های غیر ضروری رو از استارتاپ ببندید.
کیش
soheilsh
22-12-2014, 17:46
اقایون حجم بسته من تموم شده راهی نیست که بشه بسته همراه اولو از نو خرید ؟
اقایون حجم بسته من تموم شده راهی نیست که بشه بسته همراه اولو از نو خرید ؟
برای سیم های اعتباری خیر متاسفانه مگر اینکه 5تومن بدید یه سیم دیگه خریداری کنید.
soheilsh
22-12-2014, 18:04
برای سیم های اعتباری خیر متاسفانه مگر اینکه 5تومن بدید یه سیم دیگه خریداری کنید.
اخه اینکه روش نشد عزیز . سیم کارت بخریم اینطوری بازی دربیاره که ناجوره
soheilsh
22-12-2014, 18:04
بله حق با شماست این مشکلیه که در خود همراه اول وجود داره ولی جالبه بدونید اگر شما سیم کارت هم بخرید 5تومن+10تومن هزینه بسته باز 15تومن دادی 2.5گیگ اینترنت که از 2گیگ اینترنت 20هزارتومنی ایرانسل باز هم کمتره...
البته اینم بگم این قیمت همراه اول هم قطعا در آینده نزدیک گرون خواهد شد و به همون هر 1گیگ 10هزارتومن (حدوداً) خواهد رسید....
کاهش تعرفه مصرف آزاد و عدم تغییر بسته های اینترنت همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همراه اول همانند ایرانسل، پیرو مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت مصرف آزاد اینترنت همراه خود را از امروز (اول دی ماه ۱۳۹۳) کاهش داد.شرکت ارتباطات سیار، امروز در یک بیانیه خبری اعلام کرد، طبق مصوبه ۲۰۳ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مورخ ۲ آذر ۹۳ مبنی بر اصلاح تعرفه های اینترنت اپراتورهای موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، قیمت مصرف آزاد دیتای همراه اول برای شبکه های نسل ۲ و بالاتر، از اول دی ماه برای سیم کارت های دائمی و اعتباری به ترتیب کلیوبایتی ۰٫۵ و ۰٫۷۵ ریال اعمال می گردد.تعرفه مصرف آزاد از دیتای موبایل پیش از این ۱۴٫۸ ریال مصوب شده بود، که برای کاربران این اپراتور در روز ۴ ریال و در شب ۱ ریال محاسبه می شد.همچنین همراه اول برای استفاده ارزان تر مشترکان از اینترنت موبایل، بسته های پیشنهادی بدین شرح عرضه می کند: « ۱ روزه ۱۵۰ مگابایت یک هزار تومان»، «۷ روزه ۸۰۰ مگابابت ۵ هزار تومان»، «۳۰ روزه ۲٫۵ گیگابایت ۱۰ هزار تومان» و «یک هفته شبانه (۲۳ساعت تا ۸ روز بعد) یک هزار تومان».دیروز ایرانسل پیرو یک بیانیه خبری، نرخ مصرف آزاد خود را کاهش داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و امروز در یک اقدام تعجب برانگیز قیمت بسته های اینترنتی خود را دو برابر کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
and-roid2
22-12-2014, 23:29
کاهش تعرفه مصرف آزاد و عدم تغییر بسته های اینترنت همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همراه اول همانند ایرانسل، پیرو مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت مصرف آزاد اینترنت همراه خود را از امروز (اول دی ماه ۱۳۹۳) کاهش داد.شرکت ارتباطات سیار، امروز در یک بیانیه خبری اعلام کرد، طبق مصوبه ۲۰۳ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مورخ ۲ آذر ۹۳ مبنی بر اصلاح تعرفه های اینترنت اپراتورهای موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، قیمت مصرف آزاد دیتای همراه اول برای شبکه های نسل ۲ و بالاتر، از اول دی ماه برای سیم کارت های دائمی و اعتباری به ترتیب کلیوبایتی ۰٫۵ و ۰٫۷۵ ریال اعمال می گردد.تعرفه مصرف آزاد از دیتای موبایل پیش از این ۱۴٫۸ ریال مصوب شده بود، که برای کاربران این اپراتور در روز ۴ ریال و در شب ۱ ریال محاسبه می شد.همچنین همراه اول برای استفاده ارزان تر مشترکان از اینترنت موبایل، بسته های پیشنهادی بدین شرح عرضه می کند: « ۱ روزه ۱۵۰ مگابایت یک هزار تومان»، «۷ روزه ۸۰۰ مگابابت ۵ هزار تومان»، «۳۰ روزه ۲٫۵ گیگابایت ۱۰ هزار تومان» و «یک هفته شبانه (۲۳ساعت تا ۸ روز بعد) یک هزار تومان».دیروز ایرانسل پیرو یک بیانیه خبری، نرخ مصرف آزاد خود را کاهش داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و امروز در یک اقدام تعجب برانگیز قیمت بسته های اینترنتی خود را دو برابر کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
فعلا همراه اول سکوت اختیار کرده تا یکباره همانند ایرانسل همه رو شوکه کنه!
در سایتش اینو نوشته:
نوترینو در دو مرحله راه اندازی می شود:
مرحله اول راه اندازی آزمایشی: در این مرحله کلیه مشترکین دائمی و اعتباری می توانند با خرید و فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت هفتگی و یا ماهانه از نوترینو استفاده کنند. بسته های اینترنتی در این مرحله همان بسته های هوشمندGPRS هستند
.مرحله دوم راه اندازی تجاری: در مرحله تجاری بسته های اینترنتی مختلف با سرعت های متفاوت ارائه خواهد شد
الان فعلا در مرحله ازمایشی هست و وقتی مثل ایرانسل کارشو بصورت تجاری اغاز کنه مردم رو تیغ میزنه.:n26:
AsireZendegi
23-12-2014, 01:32
دوستان کسی می دونه چرا دیگه شهری به لیست شهرهای تحت پوشش نسل سوم همراه اول اضافه نمیشه؟
یعنی دیگه گسترش نمیده شبکه رو؟ خیلی وقته همین 35 شهره در حالی که ایرانسل خیلی سریع داره زیاد می کنه شهر هارو
تا آخر سال چند شهر قراره دسترسی داشته باشن؟
Armin.Computer
23-12-2014, 11:04
دوستان کسی می دونه چرا دیگه شهری به لیست شهرهای تحت پوشش نسل سوم همراه اول اضافه نمیشه؟
یعنی دیگه گسترش نمیده شبکه رو؟ خیلی وقته همین 35 شهره در حالی که ایرانسل خیلی سریع داره زیاد می کنه شهر هارو
فکر نمی کنم
چون دکل پیش خونه ما که فکر کنم همراه اول هست رو چند روز پیش تجهیز کردن
پس ظاهرا آپدیت نیست این صفحه
شاید هم واقعا هنوز شهرهای زیادی رو پوشش نداده باشن
+
میگم دوستان الان دکل پیش خونه ما تجهیز شده ولی چرا تو سرچ حتی IR-TCI 3G هم نمی یاد؟
خیلی طول می کشه؟؟
فکر نمی کنم
چون دکل پیش خونه ما که فکر کنم همراه اول هست رو چند روز پیش تجهیز کردن
پس ظاهرا آپدیت نیست این صفحه
شاید هم واقعا هنوز شهرهای زیادی رو پوشش نداده باشن
+
میگم دوستان الان دکل پیش خونه ما تجهیز شده ولی چرا تو سرچ حتی IR-TCI 3G هم نمی یاد؟
خیلی طول می کشه؟؟
یه چند روزی طول میکشه. دکل سر کوچه ما هم چند روز طول کشید تا فعال شد
همراه اول شهری رو اضافه میکنه که تو اون شهر پوشش کامل داده باشه . من رشت هستم و همه جای رشت 3G با سرعت بالا دارم . حتی تو خونه ، یا داخل ساختمان ها .
حالا نمیگم پوشش 100% اما بالای 80% رشت زیر پوشش 3G هست
اما ایرانسل میام کلا یه دکل تو شهر میزنه بعد میگه فلان شهر رفت زیر پوشش
گول ایرانسل رو نخورید ، فقط داره با تبلیغات بی پایه و اساس از مردم دزدی می کنه
Soroush-S
23-12-2014, 14:02
همراه اول شهری رو اضافه میکنه که تو اون شهر پوشش کامل داده باشه . من رشت هستم و همه جای رشت 3G با سرعت بالا دارم . حتی تو خونه ، یا داخل ساختمان ها .
حالا نمیگم پوشش 100% اما بالای 80% رشت زیر پوشش 3G هست
اما ایرانسل میام کلا یه دکل تو شهر میزنه بعد میگه فلان شهر رفت زیر پوشش
گول ایرانسل رو نخورید ، فقط داره با تبلیغات بی پایه و اساس از مردم دزدی می کنه
یعنی 3G همراه اول از رایتلم بهتره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.