مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
ایسنا نوشت: دارندگان سیمکارتهای اپراتور اول کشور در صورتی که در مناطق تحت پوشش 3G قرار داشته باشند میتوانند از اینترنت پهن باند استفاده کرده و سرعت بالاتری را تجربه کنند؛ البته برای دسترسی به این سرعت لازم است مواردی را رعایت کنند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم همراه اول که با نام تجاری "نوترینو" ارائه شده، برخلاف نسلهای گذشته (2G) که تکنولوژی آن مبتنی بر سرویس مکالمه بود، مبتنی بر سرویس انتقال دیتاست و امکان استفاده از اینترنت با سرعت بالا و ارتباطات چند رسانهای را فراهم میسازد. نوترینو یک ذره بنیادی با جرمی بسیار اندک است که با سرعتی نزدیک به سرعت نور حرکت میکند. نوترینوها ذرات شگفت انگیزی هستند که در تمام هستی پراکنده شدهاند و از آنجایی که برهم کنش بسیار ضعیفی با سایر ذرات ماده دارند، مسافتهای بسیار طولانی را درون مواد بدون هیچ مانعی طی می کنند. در واقع بنا بر اعلام اپراتور اول با بهره گیری از این سرویس در نسلهای 3 و 4 به ترتیب امکان دسترسی به اینترنتی با سرعت 21 و 150 مگابیت برای کاربران مهیا خواهد شد. اما شرکت ارتباطات سیار که در حال حاضر به طور آزمایشی خدمات نسلهای بالاتر را ارائه میکند، شروطی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت در نظر گرفته و این گونه اعلام کرده است که بهرهمندی از این خدمات در محدوده پوشش 3G یا 4G امکان پذیر است و در این مناطق علامتهای 3G ، H و +H بر روی نمایشگر گوشی همراه مشترک نشان میدهد که در محدوده پوشش 3G قرار دارد. علامتهای 4G و LTE بر روی نمایشگر گوشی همراه نیز گویای آن است که فرد در محدوده پوشش 4G قرار دارد. البته ناگفته پیداست که برای استفاده از نسلهای بالاتر ارتباطی استفاده از گوشیهایی که تکنولوژی 3G یا 4G را پشتیبانی میکنند ضروری خواهد بود. اما شرط دیگری که همراه اول برای استفاده از اینترنت پرسرعت در نظر گرفته به خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت ماهانه مربوط میشود. تنظیمات نوترینو مانند GPRS بوده و در صورتی که مشترک تاکنون از سرویس اینترنت استفاده می کرده، نیازی به تنظیمات جدید نیست اما مشترکین تنها و تنها در صورتی می توانند از خدمات نوترینو بهرهمند شوند که یک بسته هوشمند اینترنت ماهانه فعال داشته باشند. مشترکین دائمی و اعتباری که بسته هوشمند اینترنت ماهانه فعال شده دارند، صرفا با حضور در محدوده تحت پوشش نوترینو، می توانند بدون پرداخت هرگونه هزینه اضافی، از خدمات این سرویس بهره مند شوند. البته گفته میشود اپراتور اول در آینده بستههای اینترنتی خود را در دو نوع آلفا (با سرعت ۱۲۸ Kbps ) و آلفا + (با سرعت ۱ Mbps ) ارائه خواهد کرد و مشترکین می توانند از این خدمات بهره مند شوند. درباره هزینههای دسترسی به این خدمات نیز فعلا تا پایان تابستان بدون پرداخت وجه اضافی، کاربران فعلی بستههای هوشمند ماهانه در صورتی که در منطقه پوشش 3G قرار داشته باشند امکان بهرهمندی از این خدمات را دارند. همچنین همراه اول اعلام کرده است پس از ارائه بستههای آلفا و آلفا + کاربران برای دسترسی به سرعتهای بالاتر از ۱۲۸ Kbps ملزم به ارائه مدارک هستند و باید یکی از مدارک زیر را به دفاتر خدماتی و مراکز تلفن ثابت تحویل داده و یا در وب سایت این شرکت بارگذاری کنند. کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل، کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی، پروانه وکالت، کارت بازرگانی معتبر، حکم یا کارت ویژه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه، تصویر روزنامه رسمی برای شرکتها و سازمانهای غیر دولتی و کارت ملی نماینده، جواز کسب معتبر، معرفی نامه از ادارات و ارگانهای دولتی و یا شرکتهای ثبت شده و یا کارت خبرنگاری معتبر مدارکی هستند که با داشتن هر یک از آنها فرد قادر به استفاده از سرعتهای بالاتر خواهد شد. همچنین این شرکت سیستمی در نظر گرفته تا بر اساس آن در صورتی که مشترک دستور لغو تمدید خودکار را ارسال کند، در صورتی که حجم خریداری شده یا مهلت زمانی استفاده از اینترنت او به پایان برسد، سیستم به طور فعال بسته را لغو کرده و مصرف اینترنت مشترک با تعرفه مصوب محاسبه خواهد شد. در زمینه تنظیمات مربوط به دریافت 3G نیز در صورتی که سرویس (GPRS) در تلفن همراه شما فعال باشد، نیازی به تنظیمات اضافه نداشته و تنها در برخی از گوشیهای تلفن همراه ضروری است 3G را روشن کنند. در غیر این صورت کاربر میتواند با ارسال نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی (IMEI) از طریق پیام کوتاه به شماره 8008، تنظیمات مربوطه را دریافت کند. در صورتی که به شماره سریال 10 رقمی گوشی خود دسترسی ندارید نیز میتوانید با وارد کردن کد میانبر *#06# آن را مشاهده کنید.
tavassoli.farfani
08-09-2014, 07:34
ایسنا نوشت: دارندگان سیمکارتهای اپراتور اول کشور در صورتی که در مناطق تحت پوشش 3G قرار داشته باشند میتوانند از اینترنت پهن باند استفاده کرده و سرعت بالاتری را تجربه کنند؛ البته برای دسترسی به این سرعت لازم است مواردی را رعایت کنند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم همراه اول که با نام تجاری "نوترینو" ارائه شده، برخلاف نسلهای گذشته (2G) که تکنولوژی آن مبتنی بر سرویس مکالمه بود، مبتنی بر سرویس انتقال دیتاست و امکان استفاده از اینترنت با سرعت بالا و ارتباطات چند رسانهای را فراهم میسازد. نوترینو یک ذره بنیادی با جرمی بسیار اندک است که با سرعتی نزدیک به سرعت نور حرکت میکند. نوترینوها ذرات شگفت انگیزی هستند که در تمام هستی پراکنده شدهاند و از آنجایی که برهم کنش بسیار ضعیفی با سایر ذرات ماده دارند، مسافتهای بسیار طولانی را درون مواد بدون هیچ مانعی طی می کنند. در واقع بنا بر اعلام اپراتور اول با بهره گیری از این سرویس در نسلهای 3 و 4 به ترتیب امکان دسترسی به اینترنتی با سرعت 21 و 150 مگابیت برای کاربران مهیا خواهد شد. اما شرکت ارتباطات سیار که در حال حاضر به طور آزمایشی خدمات نسلهای بالاتر را ارائه میکند، شروطی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت در نظر گرفته و این گونه اعلام کرده است که بهرهمندی از این خدمات در محدوده پوشش 3G یا 4G امکان پذیر است و در این مناطق علامتهای 3G ، H و +H بر روی نمایشگر گوشی همراه مشترک نشان میدهد که در محدوده پوشش 3G قرار دارد. علامتهای 4G و LTE بر روی نمایشگر گوشی همراه نیز گویای آن است که فرد در محدوده پوشش 4G قرار دارد. البته ناگفته پیداست که برای استفاده از نسلهای بالاتر ارتباطی استفاده از گوشیهایی که تکنولوژی 3G یا 4G را پشتیبانی میکنند ضروری خواهد بود. اما شرط دیگری که همراه اول برای استفاده از اینترنت پرسرعت در نظر گرفته به خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت ماهانه مربوط میشود. تنظیمات نوترینو مانند GPRS بوده و در صورتی که مشترک تاکنون از سرویس اینترنت استفاده می کرده، نیازی به تنظیمات جدید نیست اما مشترکین تنها و تنها در صورتی می توانند از خدمات نوترینو بهرهمند شوند که یک بسته هوشمند اینترنت ماهانه فعال داشته باشند. مشترکین دائمی و اعتباری که بسته هوشمند اینترنت ماهانه فعال شده دارند، صرفا با حضور در محدوده تحت پوشش نوترینو، می توانند بدون پرداخت هرگونه هزینه اضافی، از خدمات این سرویس بهره مند شوند. البته گفته میشود اپراتور اول در آینده بستههای اینترنتی خود را در دو نوع آلفا (با سرعت ۱۲۸ Kbps ) و آلفا + (با سرعت ۱ Mbps ) ارائه خواهد کرد و مشترکین می توانند از این خدمات بهره مند شوند. درباره هزینههای دسترسی به این خدمات نیز فعلا تا پایان تابستان بدون پرداخت وجه اضافی، کاربران فعلی بستههای هوشمند ماهانه در صورتی که در منطقه پوشش 3G قرار داشته باشند امکان بهرهمندی از این خدمات را دارند. همچنین همراه اول اعلام کرده است پس از ارائه بستههای آلفا و آلفا + کاربران برای دسترسی به سرعتهای بالاتر از ۱۲۸ Kbps ملزم به ارائه مدارک هستند و باید یکی از مدارک زیر را به دفاتر خدماتی و مراکز تلفن ثابت تحویل داده و یا در وب سایت این شرکت بارگذاری کنند. کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل، کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی، پروانه وکالت، کارت بازرگانی معتبر، حکم یا کارت ویژه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه، تصویر روزنامه رسمی برای شرکتها و سازمانهای غیر دولتی و کارت ملی نماینده، جواز کسب معتبر، معرفی نامه از ادارات و ارگانهای دولتی و یا شرکتهای ثبت شده و یا کارت خبرنگاری معتبر مدارکی هستند که با داشتن هر یک از آنها فرد قادر به استفاده از سرعتهای بالاتر خواهد شد. همچنین این شرکت سیستمی در نظر گرفته تا بر اساس آن در صورتی که مشترک دستور لغو تمدید خودکار را ارسال کند، در صورتی که حجم خریداری شده یا مهلت زمانی استفاده از اینترنت او به پایان برسد، سیستم به طور فعال بسته را لغو کرده و مصرف اینترنت مشترک با تعرفه مصوب محاسبه خواهد شد. در زمینه تنظیمات مربوط به دریافت 3G نیز در صورتی که سرویس (GPRS) در تلفن همراه شما فعال باشد، نیازی به تنظیمات اضافه نداشته و تنها در برخی از گوشیهای تلفن همراه ضروری است 3G را روشن کنند. در غیر این صورت کاربر میتواند با ارسال نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی (IMEI) از طریق پیام کوتاه به شماره 8008، تنظیمات مربوطه را دریافت کند. در صورتی که به شماره سریال 10 رقمی گوشی خود دسترسی ندارید نیز میتوانید با وارد کردن کد میانبر *#06# آن را مشاهده کنید.
اینا را که هزار بار خوندیم دیگه نیازی نبود ایسنا بگه
من الان دارم از نسل سوم همراه اول تو اصفهان استفاده میکنم ولی واقعا حیفه سرعتش اینقدر پایین باشه
سرعت دانلود من همیشه نزدیکای 30 هستش فک کنم روی 256 محدودش کردن چون تا حالا از 30 بالاتر نرفته
MOH@ND3S
09-09-2014, 17:22
رگولاتور: اختلالات همراه اول تا یکماه و نیم دیگر رفع میشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
09-09-2014, 17:27
آقا نقشه ـی پوشش همراه اول تو سایتش هست یا نه؟
آقا نقشه ـی پوشش همراه اول تو سایتش هست یا نه؟
نه نقشه هست نه اسم شهرها فعلا تکلیف هچی معلوم نیست ...
and-roid2
09-09-2014, 18:54
قم تجهیزات رو نصب کردن با اینکه بسته خریدم اما به 3G وصل نمیشه!
در ضمن بر خلاف ایرانسل برای هر کدوم از فرستنده ها یک سکتور 3G نصب کردن...
من بشخصه امیدی به همراه اول ندارم.
MOH@ND3S
10-09-2014, 17:21
امروز سمت شمال غرب تهران شهرم گلستان..همراه اولم رو انداختم روگوشی دیدم که برای سرعت Burst گذاشتن..تا 10 ثانیه اول تا 5 مگابیت سرعت میده و یعد از اون به 256 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه..این کار باعث میشه سرعت صفحات بالا بره ولی کسی خواست دانلود کنه سرعت بشه 32 کیلوبایت در ثانیه! چون سرعت هم متغیر بود نشد که تست بذارم.
Le0nard0
10-09-2014, 17:35
امروز سمت شمال غرب تهران شهرم گلستان..همراه اولم رو انداختم روگوشی دیدم که برای سرعت Burst گذاشتن..تا 10 ثانیه اول تا 5 مگابیت سرعت میده و یعد از اون به 256 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه..این کار باعث میشه سرعت صفحات بالا بره ولی کسی خواست دانلود کنه سرعت بشه 32 کیلوبایت در ثانیه! چون سرعت هم متغیر بود نشد که تست بذارم.
بسته یه ماهه فعال کردی ؟
amir200812
10-09-2014, 17:45
کسی عکسی از آنتن های 3g همراه اول داره!؟
یعنی روی دکل ها دنبال چی بگردیم:n02:
و از کجا بفهمیم دکل همراه اوله یا ایرانسل؟:n03:
MOH@ND3S
10-09-2014, 18:43
بسته یه ماهه فعال کردی ؟
آره دیگه دیدم کسی اینجا نمیره بسته بخره من بگیرم حد اقل تست بزارم و خبراشو بگم تا ملت بدونن چجوریه.. :n01:
Le0nard0
11-09-2014, 00:06
آره دیگه دیدم کسی اینجا نمیره بسته بخره من بگیرم حد اقل تست بزارم و خبراشو بگم تا ملت بدونن چجوریه.. :n01:
فداکاریت قابل تقدیره . بیشتر از این شاهکار نوترینو برامون بگو
farshad0123
11-09-2014, 00:45
اگر بسته 2G بخریم ولی 3G فعال بشه از کدوم شارژ کم میکنه از بسته یا از سیمکارت؟:n13:
الان از ٢g كم ميكونه تا قيمت نوترينو مشخص بشه.
من خودم تاپیکو زده بودم
اما الان از همراه اول قطع امیدم :D
یه ایرانسل خریدم راحت کردم خودمو :n12:
tavassoli.farfani
13-09-2014, 02:10
اگر بسته 2G بخریم ولی 3G فعال بشه از کدوم شارژ کم میکنه از بسته یا از سیمکارت؟:n13:
از همون 2g استفاده میکنه
tavassoli.farfani
13-09-2014, 02:12
من خودم تاپیکو زده بودم
اما الان از همراه اول قطع امیدم :D
یه ایرانسل خریدم راحت کردم خودمو :n12:
دادا ما که اصفهانیم فعلا باید با همراه اول بسوزیم و بسازیم
ایرانسل خیلی کم خط میده فک کنم سه چهار تا سایت بیشتر راه اندازی نکرده
farshad0123
13-09-2014, 02:17
برا من +H میاد ولی سرعت از 30بالاتر نمیره
tavassoli.farfani
13-09-2014, 02:18
برا من +H میاد ولی سرعت از 30بالاتر نمیره
منم همین وضعیته از سی بالاتر نمیره
همراه اول سرعت را روی 256 محدود کرده و نهایت سرعت 30 هست
همراه اول تقریبا در اصفهان پوشش کامل داره
برعکس ایرانسل که چندتا خیابون بیشتر نیست
عجیبه این مرتبه همراه اول جلوتر از ایرانسل هست و کامل تونسته پوشش بده در این
مدت کم ولی ایرانسل اصلا فعالیتی نداره
فکر کنم فقط اصفهان نسل سه زده
رشت کلا همراه اول هیچ دکلی رو نسل 3 نکرده !
amir200812
13-09-2014, 15:55
فکر کنم فقط اصفهان نسل سه زده
رشت کلا همراه اول هیچ دکلی رو نسل 3 نکرده !
از کجا میشه تشخیص داد دکل 3G هست یا نه؟
and-roid2
13-09-2014, 16:11
3G همراه اول در قم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش چه فایده داره وقتی سرعتش اینه
دیشب با ایرانسل سرعت 630 دانلود میکردم
پوشش چه فایده داره وقتی سرعتش اینه
دیشب با ایرانسل سرعت 630 دانلود میکردم
قراره بزودی سرویسهای سرعت بالاتر تا 1 مگ رو ارائه کنه که با دادن مدارک
میشه به سرعت 1 مگا رسید . و بسته های سرعت 128 با 1 مگ متفاوت خواهند بود
منبع : سایت خود همراه اول
phoenixmrs84
14-09-2014, 09:23
3g همراه اول درشهر اهواز-شهرک آغاجاری
masooumi
14-09-2014, 18:13
ولی مشهد ایرانسل سرعت توسعه شبکش خوبه ولی همراه اول هنوز حتی یک آنتنش هم توسعه نداده
masooumi
14-09-2014, 18:14
نکته جالب در مورد همراه اول اینه که قبلا توی صورتحساباش (ریز مکالمات) فقط میزد استفاده از اینترنت و مقدار حجم و مبلغ را میزد ولی از این ماه (احتمالا به خاطر راه اندازی 3g) صورتحساب که گرفتم دقیقا لیست آدرس سایت هایی که رفتم هم توی صورتحساب اورده!
د.ستان الان 1ماهه اینترنته من حتی 1 کیلوبایتم نیست به اپراتورم زنگ میزنم میگه تنظیماتو رست کن اما فایده نداره اصلا هم تو پوشش 3g نیست محدوده تهرانپارسم.
mohammad.asghari
15-09-2014, 12:58
تو مشهد خبری نیس فعلا؟دوستان مشهدی کسی امتحان کرده؟
MOH@ND3S
15-09-2014, 13:19
دکل تازه تاسیس 3G همراه اول...بلوار امیرکبیر شهرک گلستان تهران:
paradisepersian
15-09-2014, 13:30
کجای دنیا 3G رو 256 بستن :n08:
کجای دنیا 3G رو 256 بستن :n08:
همینجا
SONY XPERIA Z2
mohammad.asghari
15-09-2014, 16:19
تو مشهد خبری نیس فعلا؟دوستان مشهدی کسی امتحان کرده؟
اینو دوستان مشهدی مد نظر داشته باشن
Eliminal
15-09-2014, 19:43
آقا همراه اول به معنای کلمه ر ی د ه ، کلا سیم کارت همراه اول فقط برای مسائل کاری خوبه ، درغیراینصورت فقط به درد سطل آشغال میخوره!!!
Armin.Computer
15-09-2014, 20:57
سلام
من هنوز 3G همراه اول رو تست نزدم
من فعلا برای مسافرت به شمال اومدم
EDGE همراه اول خوبه
ببینیم 3G چه جوره
arash59b
15-09-2014, 23:57
سلام
من هنوز 3G همراه اول رو تست نزدم
من فعلا برای مسافرت به شمال اومدم
EDGE همراه اول خوبه
ببینیم 3G چه جوره
اگه تست نکردی مطمئن باش چیزی رو از دست ندادی
Sent from my iPhone using Tapatalk
binaafarin
16-09-2014, 00:38
واسه مسائل کاری هم خوب نیست
سمت ما انتن درست حسابیم نداره همش قطو وصل
نمیدانم چطوری از شرش خلاص شدم همه دوستانم شماره همراهم اولوو دارن
دوستان میشه دایورت کنم روی ایرانسل کلا؟
الان کل کشور فعال شده این ؟
همراه اول برای جبران عقب ماندگی خود در پوشش ۳G دست به دامن رومینگ متقابل با رایتل شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash59b
16-09-2014, 13:27
همراه اول برای جبران عقب ماندگی خود در پوشش ۳G دست به دامن رومینگ متقابل با رایتل شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه جوک خنده داری. مورچه چیه که کله پاچه اش چی باشه.
احتمالا همراه اول تبلیغ ار خزر تا خلیج فارس رو باور کرده
3G همراه اول صبح تا الان قطع شده برای من
حتی 2G هم وصل نمیشه دیگه
دم خونه ما هم تری جی همراه اول امروز راه افتاد. سرعت توسعه اش خوبه ولی خب طرح هاش فاجعه اس.
MOH@ND3S
16-09-2014, 18:32
سیمکارت دیتا همراه اول با قابلیت رومینگ با رایتل !
الان دقیقا همراه اول با کی کار داره ؟!:n13:
binaafarin
17-09-2014, 13:47
فلسفه واگذاری سیمکارت دیتا چیه؟
خوب یک طرح بذارید باهمون سیم کارت معمولی همینو انکاناتو داشته باشه
masooumi
17-09-2014, 17:01
اینو دوستان مشهدی مد نظر داشته باشن
نه عزیزم ، مشهد کلا خبری از 3g همراه اول نیست. من هم مخابرات عدل خمینی و هم توی خیام که دفتر مرکزی همراه اول هست را تست کردم و خبری نیست. فکر کنم با توجه به عقده ای بودن دوستان در مخابرات خراسان اگر خبری بشه اول سمت خودشون را 3g کنند و وقتی اونجا ها فعال نیست پس کلا خبری نیست.
صدا: گزارش رادیو ایران در مورد وعده دروغین شارژ هدیه همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir200812
21-09-2014, 12:00
ارومیه امروز داغون شده!
همراه اول نه زنگ میزنه، نه پیامک فرستاده میشه (از صبح تا حالا فقط تونستم به خودم 1 بار پیامک بزنم)
:n21::n21::n21::n21:
همراه اول تقریبا همه جای اصفهان رو پوشش داده
و سرعت همیشه روی 256 محدود شده
Armin.Computer
23-09-2014, 00:14
همراه اول تقریبا همه جای اصفهان رو پوشش داده
و سرعت همیشه روی 256 محدود شده
256؟؟؟؟؟
مگه EDGE هست؟!!!!:n08:
farshad0123
23-09-2014, 00:49
256؟؟؟؟؟
بله من هم تست کردم سرعت دانلود 30کیلوبایت بود در حالت +H بالاتر هم نمیرفت
خوزستان
256؟؟؟؟؟
سرعت EDGE برای من 3 کیلوبایت دانلود بیشتر نمیداد
یعنی یه پیام توی وایبر میدادم بیشتر وقتها ارسال نمیشد و خطا میداد
ولی این لااقل 25 کیلو رو میده
فقط جالب اینه که همراه اول خیلی خوب پوشش داده شهر ما را
ولی ایرانسل چندان خوب نبوده
Masoud-2014
23-09-2014, 12:24
دوستان یکی می تونه بگه مناطق تحت پوشش 3g همراه اول کجاست؟ یا ایرانسل؟
and-roid2
23-09-2014, 12:46
همراه اول درسته که سرعتش رو 256 محدود کرده ولی شبکش استیبل تر هست و پینگ خیلی عالی تری نسبت به ایرانسل داره:
ولی حالا اگر مثل ایرانسل سرعتهارو باز میزاشت معلوم نبود که همینطوری میموند یا نه.
amir200812
24-09-2014, 10:08
256؟؟؟؟؟
دوست عزیز درسته باید سرعت EDGE بالای 200Kbps باشه!(حتی بصورت تئوری میتونه تا 470Kbps برسه)
ولی آیا شما همچین سرعتی در شبکه EDGE دیدید!؟
در شبکه EDGE که در همراه اول هست، بزور میشه یه صفحه رو باز کرد! دانلود با سرعت 30KBps که جای خود دارد...
شرایط فعلی یک شبکه EDGE هست که شاید سرعتش به 2~3 کیلو بیت برسه (حداقل تو شهر ما که اینطوریه)
تازه اونم شبکه ای هست که کلا برای ارسال و دریافت دیتا طراحی نشده و با هزار تا وصله و اصلاحیه و ... بزور دیتا رو چپوندن توش!!!
حالا این EDGE رو با شبکه ای دارن جایگزین میکنن که از همون اول ارسال و دریافت دیتا رو تو طراحی در نظر گرفتن و تا جایی هم که دوستان تست کردن سرعتش روی 250Kbps ثابت هست و پینگ خوبی هم میده!
شما کدوم یکی رو ترجیح میدید؟ EDGE که همین حالا استفاده میکنیم؟ یا 3G و H و H+ و ...
درضمن بنظر من محدود کردن سرعت روی 250Kbps در شرایط فعلی خیلی هم خوبه!
و تا زمانی که پهنای باند کلی کشور حداقل 20~10 برابر نشده، افزایش پهنای باند کاربر فقط کیفیت شبکه رو پایین میاره!
*اگه 25% پهنای باند کشور رو بدن به همراه اول، و سرعت رو روی 10Mb ببندن، فقط برای 3~4 هزار کاربر پهنای باند کافی خواهد بود!
این یعنی از هر 13000 کاربر، فقط یک نفر!(که با سرعت 250kbps هم 25% پهنای باند کشور از هر 13000 کاربر فقط برای 40 نفر کافی هست!)
اینم مربوط به دولت نیست، مجلس همین الانشم خر دولت رو گرفته که چرا پهنای باند رو افزایش دادی (پهنای باند کشور در یک سال گذشته حدود 2 برابر شده)
*اینکه 25% پهنای باند کشور رو بدن به همراه اول رو همینطوری گفتم! با در نظر گرفتن کاربر های ADSL و ایرانسل و رایتل و ...
Armin.Computer
24-09-2014, 11:11
دوست عزیز درسته باید سرعت EDGE بالای 200Kbps باشه!(حتی بصورت تئوری میتونه تا 470Kbps برسه)
ولی آیا شما همچین سرعتی در شبکه EDGE دیدید!؟
در شبکه EDGE که در همراه اول هست، بزور میشه یه صفحه رو باز کرد! دانلود با سرعت 30KBps که جای خود دارد...
شرایط فعلی یک شبکه EDGE هست که شاید سرعتش به 2~3 کیلو بیت برسه (حداقل تو شهر ما که اینطوریه)
تازه اونم شبکه ای هست که کلا برای ارسال و دریافت دیتا طراحی نشده و با هزار تا وصله و اصلاحیه و ... بزور دیتا رو چپوندن توش!!!
حالا این EDGE رو با شبکه ای دارن جایگزین میکنن که از همون اول ارسال و دریافت دیتا رو تو طراحی در نظر گرفتن و تا جایی هم که دوستان تست کردن سرعتش روی 250Kbps ثابت هست و پینگ خوبی هم میده!
شما کدوم یکی رو ترجیح میدید؟ EDGE که همین حالا استفاده میکنیم؟ یا 3G و H و H+ و ...
درضمن بنظر من محدود کردن سرعت روی 250Kbps در شرایط فعلی خیلی هم خوبه!
و تا زمانی که پهنای باند کلی کشور حداقل 20~10 برابر نشده، افزایش پهنای باند کاربر فقط کیفیت شبکه رو پایین میاره!
*اگه 25% پهنای باند کشور رو بدن به همراه اول، و سرعت رو روی 10Mb ببندن، فقط برای 3~4 هزار کاربر پهنای باند کافی خواهد بود!
این یعنی از هر 13000 کاربر، فقط یک نفر!(که با سرعت 250kbps هم 25% پهنای باند کشور از هر 13000 کاربر فقط برای 40 نفر کافی هست!)
اینم مربوط به دولت نیست، مجلس همین الانشم خر دولت رو گرفته که چرا پهنای باند رو افزایش دادی (پهنای باند کشور در یک سال گذشته حدود 2 برابر شده)
*اینکه 25% پهنای باند کشور رو بدن به همراه اول رو همینطوری گفتم! با در نظر گرفتن کاربر های ADSL و ایرانسل و رایتل و ...
ولی من مسافرت شمال بودم
واقعا سرعت EDGE همراه اول خوب بود
خودمم باورم نمی شد
amir200812
24-09-2014, 11:21
ولی من مسافرت شمال بودم
خودمم باورم نمی شد
بله!
ولی کاملا شانسی هست...
من 10 روز پیش سرعین و اردبیل و استارا بودم!
تو سرعین سرعت عالی بود!(البته باز نهایت 7~8 KBps سرعتش بود)
ولی تو استارا حتی با وایبر هم نمیتونستم پیام متنی بفرستم! حالا عکس و ویدئو و دانلود رو نخواستیم:n02:
Armin.Computer
24-09-2014, 13:25
بله!
ولی کاملا شانسی هست...
من 10 روز پیش سرعین و اردبیل و استارا بودم!
تو سرعین سرعت عالی بود!(البته باز نهایت 7~8 KBps سرعتش بود)
ولی تو استارا حتی با وایبر هم نمیتونستم پیام متنی بفرستم! حالا عکس و ویدئو و دانلود رو نخواستیم:n02:
همین EDGE هم حداقل باید خوب باشه
چون پهنای باند 256 روی EDGE خیلی از مواقع کار راه اندازه
ولی متاسفانه کیفیت EDGE در بعضی نقاط ظاهرا خیلی پایینه
amir200812
24-09-2014, 16:37
همین EDGE هم حداقل باید خوب باشه
چون پهنای باند 256 روی EDGE خیلی از مواقع کار راه اندازه
ولی متاسفانه کیفیت EDGE در بعضی نقاط ظاهرا خیلی پایینه
خوب دلیلش اینه که از بستر دیتا استفاده نمیکنه!
یعنی مثل دیال آپ هست!
اگه کیفیت EDGE رو افزایش بدن، کیفیت صوت و مکالمات صوتی پایین میاد...
Armin.Computer
24-09-2014, 17:20
خوب دلیلش اینه که از بستر دیتا استفاده نمیکنه!
یعنی مثل دیال آپ هست!
اگه کیفیت EDGE رو افزایش بدن، کیفیت صوت و مکالمات صوتی پایین میاد...
راستش من از نظر فنی اطلاع نداشتم
پس اگر اینجوریه که هیچی
+
خبر جدید:
شیراز هم بلوار مدرس حوالی ترمینال 3g همراه اول دریافت شد
دوستان به نظرتون جالب نيست..؟!!اين رو پشت بوم خونمون گرفتم! و البته كه استيبل نيست و از ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه شروع ميشه و به اينجا ميرسه!!!
and-roid2
24-09-2014, 21:23
سرعت من که همچنان رو 256 محدود شده:
Armin.Computer
24-09-2014, 22:54
سرعت من که همچنان رو 256 محدود شده:
پینگ خوبی داره
MOH@ND3S
25-09-2014, 10:53
دوستان به نظرتون جالب نيست..؟!!اين رو پشت بوم خونمون گرفتم! و البته كه استيبل نيست و از ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه شروع ميشه و به اينجا ميرسه!!!
همراه اول رو سرویساش Burst گذاشته...چند ثانیه اول که پکت ارسال میشه با سرعت بالا دریافت میکنه و بعد مثلا 5 ثانیه میاد رو 256 ..این باعث میشه صفحات خیلی خوب باز بشن ولی کسی نتونه با سرعت بالا دانلود کنه.
Eliminal
25-09-2014, 13:58
مشهد که کماکان مرخصه !
ahwazp30
25-09-2014, 16:42
اگر بسته نخریم به صورت ازاد سرعت 256 هست یا کلا نمیشه استفاده کرد ؟
mr_mansouri
25-09-2014, 16:47
اگر بسته نخریم به صورت ازاد سرعت 256 هست یا کلا نمیشه استفاده کرد ؟
اگر بسته نخريد كلا نميشه استفاده كرد.
amir200812
25-09-2014, 17:01
اولین نشانه از شبکه 3G همراه اول تو ارومیه!(3G و H هست و H+ دیده نشده:n02:)
البته اینم بگم که وقتی تست گرفتم، نهایت یک ساعت میشد که شبکه رو فعال کرده بودن!(1 ساعت قبل این تست از اون منطقه رد شده بودم و 3G نبود!)
کلا فکر کنم اولین دکل 3G فعال شهر باشه...
ahwazp30
25-09-2014, 17:22
یعنی اگه بسته فعال نکنیم اینترنت سیم کارت قطع هست درسته ؟
Moayeri1372
25-09-2014, 17:38
آقا اگه بسته 128 رو بگیریم مثل 256 سرعت میده؟
Moayeri1372
25-09-2014, 17:44
arash59b
25-09-2014, 17:47
فعلا فقط بسته ماهیانه برای فعال کردن نسل سوم لازمه
سرعت هم فقط ۲۵۶ کیلوبیت هست
Sent from my iPad using Tapatalk
mr_mansouri
25-09-2014, 19:19
نه اگر بسته نگيريد اينترنت نسل دو رو داريد ولي نسل سه نه
Firebirds
25-09-2014, 22:34
اگه بسته داشته باشیم ولی بره روی رومینگ ملی رایتل یا ایرانسل باید پول جدا بدیم ؟!
از کجای سایت میشه بسته خرید من پیدا نکردم ( منظورم بسته 3g هست که فکر کنم با بسته gprs که اونو پیدا کردم متفاوت باشه)
از کجای سایت میشه بسته خرید من پیدا نکردم ( منظورم بسته 3g هست که فکر کنم با بسته gprs که اونو پیدا کردم متفاوت باشه)
arash59b
26-09-2014, 14:09
اگه بسته داشته باشیم ولی بره روی رومینگ ملی رایتل یا ایرانسل باید پول جدا بدیم ؟!
بله
اونوقت یا از شارژ کم میشه یا باهزینه مصرف ازاد حساب میکنه
.Ashkan.
26-09-2014, 14:47
یه سوالی برام پیش اومده. حتما باید بسته فعال بشه تا بجای E بزنه 3G؟! جاییکه یکی از دوستان بالای گوشیش 3G میزد، برای من فقط edge مینوشت. دلیلش چی میتونه باشه؟
shayan0o21
26-09-2014, 15:23
یه سوالی برام پیش اومده. حتما باید بسته فعال بشه تا بجای E بزنه 3G؟! جاییکه یکی از دوستان بالای گوشیش 3G میزد، برای من فقط edge مینوشت. دلیلش چی میتونه باشه؟
خیر ، از تنظیمات شبکه ، حالت را روی WCDMA قرار دهید یا از طریق جستجوی شبکه 3g را انتخاب کنید:n16:
.Ashkan.
26-09-2014, 15:47
خیر ، از تنظیمات شبکه ، حالت را روی WCDMA قرار دهید یا از طریق جستجوی شبکه 3g را انتخاب کنید:n16:
خیلی وقته 3G رو روشن گذاشتم ولی با این حال تمام جاهایی که رفتم بدون حتی یه لحظه نمایش 3G بوده. حتی تنظیمات سلولار رو ریست کردم و دوباره mcinet رو نوشتم! فقط وقتی سلولار رو روشن میکنم برای یه لحظه 3G میشه و بلافاصله میره رو E.
shayan0o21
26-09-2014, 16:01
خیلی وقته 3G رو روشن گذاشتم ولی با این حال تمام جاهایی که رفتم بدون حتی یه لحظه نمایش 3G بوده. حتی تنظیمات سلولار رو ریست کردم و دوباره mcinet رو نوشتم! فقط وقتی سلولار رو روشن میکنم برای یه لحظه 3G میشه و بلافاصله میره رو E.
گوشیتون چی هست؟
jabi7joon
26-09-2014, 17:46
سلام.. من می خوام 3g داشته باشم روی خط دائمی.. چیکار باید کرد؟
و چجوری می شه مناطق تحت پوشش رو متوجه شد که کجا هستند؟
من تهرانم..منطقه 10.. محل کارمم زیرزمینه.. مترو.. راه اندازی شده اونجا؟
سلام.. من می خوام 3g داشته باشم روی خط دائمی.. چیکار باید کرد؟
و چجوری می شه مناطق تحت پوشش رو متوجه شد که کجا هستند؟
من تهرانم..منطقه 10.. محل کارمم زیرزمینه.. مترو.. راه اندازی شده اونجا؟
بسته یک ماهه بخر خودش هرجا 3G باشه H+ میاد بالای گوشیت یکماه بگیر بعد مناطق دستت میاد . اکثره مناطق داره . تو اصفهان همه جا وصله
Firebirds
27-09-2014, 16:57
توی تهران، خیلی از مناطق 3g نشده هنوز، من توی همت طرف های حقانی_ ملا صدرا - میرداماد، 3جی رو دیدم وصل هم شد.
در مورد کیفیت هم باید بگم افتضاح سرعت روی 256 محدود شده بود.
amir200812
27-09-2014, 17:00
سرعت تو ارومیه تقریبا پایدار هست و تقریبا در 2~3 روز گذشته تقریبا قسمت های مرکزی شهر زیر پوشش 3G رفته!
البته خونه ما فعلا H و H+ نیست و 3G آنتن میده و اونم ضعیفه(معمولا 2 یا 3 خط آنتن داره)
ولی سرعتش تقریبا همیشه روی 30~32 KB هست!
و خیلی راحت میشه وبگردی کرد، یعنی زمان پاسخ گوییش پایینه و تو وبگردی هیچ مشکلی احساس نمیشه!
ولی برای کسایی که میخوان دانلود کنن، بصرفه نیست!(همین حالا با سرعت 4Mbps هر گیگ بدون محدودت زیامی رو میگیرن 3500 و با محدودیت زمانی رو 700 تومن! یعنی به هیچ عنوان 3G برای دانلود بصرفه نیست!)
Firebirds
27-09-2014, 18:22
به نظر من با 256 توی سال 2014 هیچ کار نمیشه کرد.
amir200812
27-09-2014, 19:36
به نظر من با 256 توی سال 2014 هیچ کار نمیشه کرد.
نظر حداقل 90% کاربر ها با نظر شما ، یکی هست، ولی:
در شرایط فعلی بیشتر از این به هیچ عنوان منطقی نیست!
تا زمانی که مجلس به وزارت ارتباطات اجازه افزایش حداقل 10 برابری پهنای باند اینترنت کشور رو نداده، نمیشه سرعت رو بالا برد!
اگه پهنای باند کشور 10 برابر بشه، میشه روی سرعت های 3~4 مگ صحبت کرد!
mr_mansouri
27-09-2014, 19:53
تا زمانی که مجلس به وزارت ارتباطات اجازه افزایش حداقل 10 برابری پهنای باند اینترنت کشور رو نداده، نمیشه سرعت رو بالا برد!
چطور ايرانسل ميتونه بده ولي همراه اول نميتونه
amir200812
27-09-2014, 20:09
چطور ايرانسل ميتونه بده ولي همراه اول نميتونه
1: تعداد کاربر های همراه اول حداقا 7-8 برابر بیشتر از ایرانسل هست.
2:ایرانسل هم در اول کار سرعت رو باز گذاشته و بدلیل کاربر کم و سطح پوشش محدود سرعتش افت چندانی نداره!
ولی بعد چند ماه اگه اینطوری ادامه بده ، کاربرانی که اولویت دارن(سیگنتل قویتری دریافت میکنن) با 7-8 مگ دانلود میکنه ولی کاربری که سیگنال ضعیفتری داره نمیتونه یه صفحه وب رو باز کنه.
خلاصه ماجرا اینه عامل محدود کننده پهنای باند اینترنت کشور هست، و حداقل باید 4-5 برابر بیشتر بشه...
Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk
jabi7joon
27-09-2014, 21:23
سلام.. من بسته گرفتم تهران منطقه 10 خ جیحون فقط 2G
Firebirds
27-09-2014, 23:14
آره با این تئوری میشه اینترنت کشور رو به گرگان گرفت و تا تاریخ نامعلومی سرعت رو 256 نگه داشت،
دوست عزیز نظرت چیه سرعت ها روی 128 ببندیم، پهنای باند ماهنامه کشور رو کاهش بدیم و نصفه این ارزی که از این راه ذخیره میشه رو هم به حساب ارزی واریز کنیم ؟
amir200812
27-09-2014, 23:17
آره با این تئوری میشه اینترنت کشور رو به گرگان گرفت و تا تاریخ نامعلومی سرعت رو 256 نگه داشت،
دوست عزیز نظرت چیه سرعت ها روی 128 ببندیم، پهنای باند ماهنامه کشور رو کاهش بدیم و نصفه این ارزی که از این راه ذخیره میشه رو هم به حساب ارزی واریز کنیم ؟
حق با شماست!
Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk
Armin.Computer
28-09-2014, 13:44
Koosha_Raisi
28-09-2014, 15:05
واقعا خاک تو سر همراه اول. همیشه مزخرف ترین اپراتور بوده تو همه شرایط، دلشون به همون مشتریای 20 سال قبل تا الانشون خوشه، چند سال دیگه که نسل جوون بیاد تو جامعه کسی همراه اول رو گردو چپشم حساب نمیکنه...
چرا اینجوریه؟
amir200812
28-09-2014, 22:04
چرا اینجوریه؟
جریان چیه؟
برای من که 2 خط آخرش نمیاد!
یعنی فقط یاعت و تاریخ رو میگه و حجم رو نمیگه...
Koosha_Raisi
28-09-2014, 22:17
حیف چه شماره توپی هم دارم از همراه اول (RedWine) هر جور میخوام بهونه کنم اونو بکنم سیمکارت اصلی اصلن نمیشه... واقعا کمبود داره تو همه چی:n04:
3g همراه اول تبریز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jabi7joon
29-09-2014, 19:50
ما که تو تهران توی منطقه 10 , توی ستارخان , توی اکباتان هر جایی رفتیم 3g ندیدیم.. کجارو فعال کردن نمی دونم..
arash59b
29-09-2014, 20:05
ما که تو تهران توی منطقه 10 , توی ستارخان , توی اکباتان هر جایی رفتیم 3g ندیدیم.. کجارو فعال کردن نمی دونم..
بستگی به مدل گوشیتون داره
بعضی مدل ها تو سرچ شبکه نوع نسل شبکه اپراتور ها رو مشخص میکنه
ولی اگه گوشی شما جزء این دسته نباشه تا بعد از خرید بسته یک ماهه نمیتونید متوجه بشید
jabi7joon
29-09-2014, 23:44
بستگی به مدل گوشیتون داره
بعضی مدل ها تو سرچ شبکه نوع نسل شبکه اپراتور ها رو مشخص میکنه
ولی اگه گوشی شما جزء این دسته نباشه تا بعد از خرید بسته یک ماهه نمیتونید متوجه بشید
داداش من متوجه نشدم.. من وان ایکس ال دارم.. 4G رو هم ساپورت می کنه..
آها فهمیدم... ولی خب پوشش نداریم برادر..
jabi7joon
30-09-2014, 00:09
دوستان برین تو این لینک می فهمین کجاها پوشش داره.. برا همه ایران هست..
مناطق تحت پوشش 3G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eliminal
30-09-2014, 00:46
مناطق تحت پوشش 3G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی مشهد که حداقل جاهایی که زده پوشش داره ، نداره...
فک کنم همراه اول دوست داره که اینجاها آنتن داشته باشه ، ولی خب نداره !!!
یعنی حیف این شمارم دسته n نفر پخشه ، وگرنه سیمکارتو از وسط میشکوندم !
jabi7joon
30-09-2014, 02:25
والا تا جایی که من فهمیدم این آماریه که خود سایت از گوشیهایی که تو اون مناطق کانکت شدن میگیره..ربطی به اپراتور فکر نکنم داشته باشه..شایدم اینجوری نباشه..
Armin.Computer
30-09-2014, 11:38
3G همراه اول تو سایت Opensignal ثبت شده؟!
منظورم نقشه پوشش هست
تست سرعت 3g همراه اول در اصفهان!
jabi7joon
30-09-2014, 22:15
3G همراه اول تو سایت Opensignal ثبت شده؟!
منظورم نقشه پوشش هست
بله..هست.. من امروز یه چخی تو حکیم داشتم می زدم 3G اومد برام.. رو 256kbps هم بستنش.. یعنی سرعت دانلود نزدیک 32kB..
ولی پیج رو بسیار عالی باز می کنه ..
and-roid2
01-10-2014, 15:26
سلام
این مدت در اکثر نقاط شهرمون که رفت و امد داشتم bts های همراه اول رو دیدم که در این مدت 1ماهه 90 درصدشون مجهز به 3G شدن.
یه چیزی رو که متوجه شدم bts های ایرانسل تو قم خیلی کمه و علتی که ایرانسل روی هر فرستنده bts سه ماژول 3G(در مجموع 9 عدد) نصب کرده بخاطر اینه.
و همراه اول بخاطر اینکه تعداد bts هاش خیلی زیاده روی هر فرستنده bts یک ماژول نصب کرده.(توی منطقه خودمون 3-4 bts همراه اول هست و با اینکه تعداد ماژول bts ها کم هست ولی بدلیل تراکم زیاد bts ها مشکلی در سرعت و... معمولا نباید پیش بیاد)
(البته این تحلیل منه و شاید اشتباه باشه)
+
امروز هم که 3G رو تست کردم همراه اول قابلیت Burst رو فعال کرده و در چند ثانیه اول سرعت تا 500-600 میره و بعدش میاد رو 30. همین امر رو وبگردی خیلی تاثیر مثبت داره
ویدیو:
and-roid2
01-10-2014, 21:21
ایول! همراه اول هم دست بکار شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در این ساعت شب کیفیت و سرعتی که همراه اول در قم داره خیلی عالیتره نسب به ایرانسل!
چه عجب مدیران همراه اول مخشون کار کرد:n02:
Milad4171
01-10-2014, 21:57
الان در این ساعت شب کیفیت و سرعتی که همراه اول در قم داره خیلی عالیتره نسب به ایرانسل!
:n29:
من موندم.
شما کجایی که هم ایرانسل هم همراه اول خوب آنتن میده. که الان بین 6 مگ و 7 مگ ایرانسل و همراه اول دو دل شدی :n02:
برای مشهد من پرسیدم گفتند نسل سوم همراه اول هنوز تو مشهد راه نیفتاده
matr!x_2008
01-10-2014, 22:05
تو گرگانم فعاله 3g همراه اول؟ شبکه 3g که تو لیست شبکه نمیاد! باید حتما بسته بزنیم تا شبکشو بشه پیدا کرد یا همینجوری هم میاد تو لیست؟
shayan0o21
01-10-2014, 22:11
تو گرگانم فعاله 3g همراه اول؟ شبکه 3g که تو لیست شبکه نمیاد! باید حتما بسته بزنیم تا شبکشو بشه پیدا کرد یا همینجوری هم میاد تو لیست؟
اگه فعال شده باشه توی لیست شبکه میاد :n12:
and-roid2
01-10-2014, 22:33
:n29:
من موندم.
شما کجایی که هم ایرانسل هم همراه اول خوب آنتن میده. که الان بین 6 مگ و 7 مگ ایرانسل و همراه اول دو دل شدی :n02:
اینجا همراه اول از نظر ثبات حرف اولو میزنه! ایرانسل ظهر تا 4صبح سرعتش به زور به 150 میرسه. وبگردی هم نمیشه باهاش کرد
ایشاا... 3G همراه اولم به شهر شما میرسه.(سرعت پوشش همراه اول انصافا از ایرانسل خیلی سریعتر بوده. قبل از اینکه همراه اول مجوز بگیره توی شهرمون هیچ دکلی مجهز به 3G نبود. اما از شهریور پوششش:n02: رو سریع گشترش داد)
Firebirds
01-10-2014, 22:51
من هم امروز توی تهران سرعت 3 مگ همراه اول رو تست کردم، حقانی انتهای میرداماد،
البته همه این ها نتیجه برداشتن انحصار و رقابتی شدن بازار هست.
عجب آپلودی! خیلی خوبه خدا کنه بمونه اینجوری.از نطر پوشش هم پیشرفتش انصافا خوبه. امیدوارم یه سری طرح درست و حسابی هم بذاره نه فقط یکماهه!
Armin.Computer
01-10-2014, 23:23
خب اسپیدتست بذار
یعنی چی؟
اسپیدتست هست دیگه
یعنی چی؟
اسپیدتست هست دیگه
ببخشید اولش عکسا نیومد برام اصلاح کردم
سرچ کردن شبکه ربطی به بسته نداره. اگه تری جی داشته باشه اونجا تو لیست سرچ میاد. ولی بدون بسته نمیتونی به شبکه وصل بشی.
arash59b
02-10-2014, 00:13
اگه همراه اول ادم شده پس بهتره دوباره برگردم. ازوقتی ۱ ماه رو اجباری کرد طرفش نرفتم.
الان با تعرفه ۱ ماه اش چند گیگ میده؟
and-roid2
02-10-2014, 00:15
من حجم اینترنتم تموم شده ولی از زمانش حدود 10 روز مونده!
زنگ زدم میگم چکار کنم بسته جدید بخرم میگه باید صبر کنی تا زمان بسته ای که خریدی تموم بشه
میگم تو این 10 روز بی اینترنت باید بمونم میگه اره:n04:!!!!!!!!!!
این مدلیش رو دیگه ندیده بودم
==============
کسی راهکاری نداره که بتونم بسته جدید بخرم یا بسته قدیمی رو لغو کنم؟
arash59b
02-10-2014, 00:17
الان سیستم اجازه نمیده بسته بخری؟
and-roid2
02-10-2014, 00:22
الان سیستم اجازه نمیده بسته بخری؟
نه
پیام میده (مشترک گرامی بسته برای شما فعال میباشد)+(...... تا پایان اعتبار بسته فوق امکان تغییر ان وجود ندارد!)
arash59b
02-10-2014, 00:35
من اوایل ۳جی که بسته های یک روزه میگرفتم وقتی زودتر تموم میشد خودش پیغام میداد که حجم تون تموم شده و تو پیغام دوم از همون لحضه بصورت اتوماتیک دوباره ۲۴ ساعت تمدید میکرد
مگر اینکه خودم کد لغو رو ارسال میکردم
and-roid2
02-10-2014, 00:39
من اوایل ۳جی که بسته های یک روزه میگرفتم وقتی زودتر تموم میشد خودش پیغام میداد که حجم تون تموم شده و تو پیغام دوم از همون لحضه بصورت اتوماتیک دوباره ۲۴ ساعت تمدید میکرد
مگر اینکه خودم کد لغو رو ارسال میکردم
مشکل اینجاس وقتی که حجمم تموم شده بود 10تومن شارژ نداشتم که خودکار تمدید بشه.
حالا که شارژ کردم دیگه دیر شده بود و نمیشه کاریش کرد تا 10 روز دیگه
fanoostalaei
02-10-2014, 00:40
آخرین باری که تست کرده بودم 32 تا سرعت میداد ولی باید دوباره تست کنم ببینم چقدر سرعت میده :دی
arash59b
02-10-2014, 00:41
فکر کنم این چیزی که گفتم برای سیمکارت های دایمی باشه تا وقتی حجم تموم شد بصورت مصرف ازاد نره که طرف به فنا بره
and-roid2
02-10-2014, 01:00
آخرین باری که تست کرده بودم 32 تا سرعت میداد ولی باید دوباره تست کنم ببینم چقدر سرعت میده :دی
امروز تغییرات اساسی دادن و سرعتا رو باز گذاشتن:n02:
فکر کنم این چیزی که گفتم برای سیمکارت های دایمی باشه تا وقتی حجم تموم شد بصورت مصرف ازاد نره که طرف به فنا بره
برای اعتباری هم هست
MOH@ND3S
02-10-2014, 01:03
شاید بخاطر نمایشگاه تلکام باز کردن که تبلیغ کنن بعد تموم شد ببندن :n09:
افزايش سرعت تاييد ميشه! ايول حال داد كاش اينطورى بمونه و زودتر همه جاى شهر بگيره..!
MOH@ND3S
02-10-2014, 01:25
من هم تست گرفتم تا 4 مگ رفت منطقه ما..ولی انقدر قطع میشه که نشد تست درست حسابی بگیرم!
ماله من از همون اول هم رو پشت بوم از ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه شروع مى شد ولى زود ميومد پايين تا جايى كه قطع مى شد كلا ولى تازگيا ميومد تا همون ٣٠ اينا ولى ديگه الان كه اينجا خوندم رفتم پشت بوم و اينجورى بود و قطعى هم نداشت جورى كه دوتا از اپليكيشنامو كه ٦٠-٧٠ مگ حجمشون مى شد تو كمتر از يك دقيقه آپديت كرد!!! اميدواريم اينطورى بمونه..
tavassoli.farfani
02-10-2014, 01:54
تو اصفهان که تغییری نکرده
آنتن هم فوله ولی سرعت همون 32
darksider
02-10-2014, 03:13
تو اصفهان که تغییری نکرده
آنتن هم فوله ولی سرعت همون 32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تست گرفتم همین الان توی منزل که تا 7 مگ رفت و سرعت کاملا ثابت هست که اگه بمونه اینجوری عالیه و همینطور اپلود هم 4 مگ و پینگ 59 میلی ثانیه وضعیت انتن هم فول و علامت H ظاهر شد نه H+
aliiran2008
02-10-2014, 09:20
به نظر من یکی از مشکلاتی که همراه اول داره طرح های که برای اینترنت داده خیلی خوب نیست
مصلا ایرانسل 3ماه 12 تومن + 600مگ که خیلی با صرفه هست بری کسانی که برای چت و ... استفاده میکنن
tavassoli.farfani
02-10-2014, 09:24
من تست گرفتم همین الان توی منزل که تا 7 مگ رفت و سرعت کاملا ثابت هست که اگه بمونه اینجوری عالیه و همینطور اپلود هم 4 مگ و پینگ 59 میلی ثانیه وضعیت انتن هم فول و علامت H ظاهر شد نه H+
من علامت H میاد
یعنی گوشیم H+ را ساپورتش نمیکنه
شما کجا تست گذاشتید
منظورم کدوم شهره
?
fanoostalaei
02-10-2014, 10:06
آقا من الان داشتم سایت همراه اول رو نگاه میکردم ، دیدم قیمت بسته ها خیلی کاهش پیدا کرده !!! :n04:
خیلی وقته اینجوری شده ؟ !! من یه مدت به نت دسترسی نداشتم و بی خبرم !!
معرفی بسته های هوشمند GPRS
بسته
حجم
تعداد MMS
مدت اعتبار
قیمت (ریال)
۱
۱۵۰ مگابایت
۱۰
۱ روز
۱۰,۰۰۰
۲
۸۰۰ مگابایت
۲۰
۷ روز
۵۰,۰۰۰
۳
۲,۵ گیگابایت
۵۰
۳۰ روز
۱۰۰,۰۰۰
۴
۸۰۰ مگابایت
-
۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح)
۱۰,۰۰۰
آقا من الان داشتم سایت همراه اول رو نگاه میکردم ، دیدم قیمت بسته ها خیلی کاهش پیدا کرده !!! :n04:
خیلی وقته اینجوری شده ؟ !! من یه مدت به نت دسترسی نداشتم و بی خبرم !!
معرفی بسته های هوشمند GPRS
بسته
حجم
تعداد MMS
مدت اعتبار
قیمت (ریال)
۱
۱۵۰ مگابایت
۱۰
۱ روز
۱۰,۰۰۰
۲
۸۰۰ مگابایت
۲۰
۷ روز
۵۰,۰۰۰
۳
۲,۵ گیگابایت
۵۰
۳۰ روز
۱۰۰,۰۰۰
۴
۸۰۰ مگابایت
-
۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح)
۱۰,۰۰۰
نه تغييرى نكرده من چند ماهه دارم بسته ى يكماهه ده تومن ميگيرم.
fanoostalaei
02-10-2014, 10:11
نه تغييرى نكرده من چند ماهه دارم بسته ى يكماهه ده تومن ميگيرم.
نه بابا ، قیمت بسته ها قبلا خیلی زیاد بود !!! هر گیگ 10 تومن بود!!! (1 ماه پیش ماهانه 1 گیگ 10 تومن بود ؛ همون روز اولی که تو سایت نوشت نوتیرنو اومده !!!)
عجـــــــــــــــــــــــ ـــب :n02:
نه بابا ، قیمت بسته ها قبلا خیلی زیاد بود !!! هر گیگ 10 تومن بود!!! (1 ماه پیش ماهانه 1 گیگ 10 تومن بود ؛ همون روز اولی که تو سایت نوشت نوتیرنو اومده !!!)
عجـــــــــــــــــــــــ ـــب :n02:
بابا من حداقل ٤ ماهه دارم ميخرم با همين حجم و همين قيمت!!!
arash59b
02-10-2014, 10:29
تو پست اول تاپیک هم قیمتها یه چیز دیگه است منظورم بیشتر یک ماهه است
تو پست اول تاپیک هم قیمتها یه چیز دیگه است منظورم بیشتر یک ماهه است
پست اول مربوط به نوترينو هست كه هنوز بسته هاش معرفى نشده الان و قيمت هاى فعلى مربوط به جى پى ار اس هست كه تغييرى نكرده!
darksider
02-10-2014, 14:27
من علامت H میاد
یعنی گوشیم H+ را ساپورتش نمیکنه
شما کجا تست گذاشتید
منظورم کدوم شهره
?
علامت H+ که مربوط به lte میشه باید گوشیتون ساپورت کنه برای من میکنه اما سمت منزل ما که انگار انتن ها هنوز lte. نیستن شهر هم اصفهان قسمت شهرک ولیعصر بالای سه راه سیمین
tavassoli.farfani
02-10-2014, 14:34
علامت H+ که مربوط به lte میشه باید گوشیتون ساپورت کنه برای من میکنه اما سمت منزل ما که انگار انتن ها هنوز lte. نیستن شهر هم اصفهان قسمت شهرک ولیعصر بالای سه راه سیمین
من تقریبا مرکز و شرق اصفهان را تست کردم سرعت روی 32 تغییری نکرد
میدا نقش جهان،خ ولیعصر،بزرگمهر،جی،پروین،ا رغوانیه،آبشار و خواجو
darksider
02-10-2014, 14:37
من تقریبا مرکز و شرق اصفهان را تست کردم سرعت روی 32 تغییری نکرد
میدا نقش جهان،خ ولیعصر،بزرگمهر،جی،پروین،ا رغوانیه،آبشار و خواجو
شما روی وضعیت نتورک wcdma only بزارید و دوباره تست کنید
برای منم وقتی روی auto باشه سرعت از 50 بالاتر نمیره
tavassoli.farfani
02-10-2014, 14:49
شما روی وضعیت نتورک wcdma only بزارید و دوباره تست کنید
برای منم وقتی روی auto باشه سرعت از 50 بالاتر نمیره
من کلا گوشیم روی WCDMA only هست
سلام
اگه بسته یک ماهه خرید نکنیم اینترنت فعال نمیشه؟
shayan0o21
02-10-2014, 16:49
سلام
اگه بسته یک ماهه خرید نکنیم اینترنت فعال نمیشه؟
میشه باید به 8008 پیامک خالی بزنید:n12:
tavassoli.farfani
02-10-2014, 16:52
من کلا گوشیم روی WCDMA only هست
جالبه من با یه سیم کارته دیگه تو گگشیم سرعت دانلودم تا شیش مگ هم میره و سرعت آپلود روی سه مگه
کسی میدونه علتش چیه
چرا من با سیم کارتم خودم روی 256 محدود شدم
?
میشه باید به 8008 پیامک خالی بزنید:n12:
اینترنت فعال هست،3G فعال نمیشه.
راهنمایی بفرمایید.
shayan0o21
02-10-2014, 17:12
راهنمایی بفرمایید.
منطقتون قعال نشده صبر باید کنید
جالبه من با یه سیم کارته دیگه تو گگشیم سرعت دانلودم تا شیش مگ هم میره و سرعت آپلود روی سه مگه
کسی میدونه علتش چیه
چرا من با سیم کارتم خودم روی 256 محدود شدم
?
درود
من با دو سیم کارت دائمی همراه آخر تست کردم سرعت 30 بیشتر نشده از 20 روز پیش تا الان
سیم کارتی که سرعتش بالاتره جدیدتره ؟ اعتباریه ؟
tavassoli.farfani
02-10-2014, 17:24
درود
من با دو سیم کارت دائمی همراه آخر تست کردم سرعت 30 بیشتر نشده از 20 روز پیش تا الان
سیم کارتی که سرعتش بالاتره جدیدتره ؟ اعتباریه ؟
نه اونم دائمی هست
arash59b
02-10-2014, 18:02
راهنمایی بفرمایید.
خیر
برای استفاده از نسل ۳ باید بسته یک ماهه بخرید
darksider
02-10-2014, 18:20
راهنمایی بفرمایید.
اينترنت 3g .4g فقط با فعال كردن طرح ١ ماهه ميتونيد وصل بشيد
nini bad
02-10-2014, 19:41
درود بر شما ...
H و H+ مربوط به 3G است LTE 4G
Koosha_Raisi
02-10-2014, 19:50
دوستان حتما باید بسته 1 ماهه باشه ؟؟ یعنی 1 روزه اینا جواب نمیده ؟
tavassoli.farfani
02-10-2014, 19:51
دوستان حتما باید بسته 1 ماهه باشه ؟؟ یعنی 1 روزه اینا جواب نمیده ؟
نه عزیزم فقط باید یه ماهه باشه
بسته شماره سه باید باشه
Sent from my HTC One
Koosha_Raisi
02-10-2014, 20:02
نه عزیزم فقط باید یه ماهه باشه
بسته شماره سه باید باشه
Sent from my HTC One
خیلی ممنون،
من یه یه روزه چند ساعت پیش فعال کردم، نمیشه اون رو لغو کرد یه بسته جدید تمدید کرد ؟؟
tavassoli.farfani
02-10-2014, 20:03
خیلی ممنون،
من یه یه روزه چند ساعت پیش فعال کردم، نمیشه اون رو لغو کرد یه بسته جدید تمدید کرد ؟؟
نه متاسفانه کاریش نمیشه کرد
Sent from my HTC One
kasra2012
03-10-2014, 13:39
دوستان من بسته ماهانه دارم اما 3g نميشه
ايا پوشش نيست؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اینجا موقع سرچ IR-MCI 3G پیدا میشه، رجیستر هم میشه ولی اینترنت نداره
به سیمکارت مربوط میشه یا به bts ؟
arash59b
03-10-2014, 14:26
دوستان من بسته ماهانه دارم اما 3g نميشه
ايا پوشش نيست؟
اگه تنظیمات گوشی رو wcdma هست پس حتما پوشش تو منتطقه شما وجود نداره
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اینجا موقع سرچ IR-MCI 3G پیدا میشه، رجیستر هم میشه ولی اینترنت نداره
به سیمکارت مربوط میشه یا به bts ؟
بسته یک ماه رو فعال کردید؟
Amin Asterix
03-10-2014, 14:29
الان کدوم شهرها فعال شده؟
بسته یک ماه رو فعال کردید؟
ممنون، متوجه شدم، پس باید بسته 1ماهه رو حتما بخرم تا بشه وصل شد ولی فکرکنم مشکل از bts هم باشه چون الان سرچ زدم کلا IR-MCI 3G پیدا نکرد
siamak_mu
03-10-2014, 18:31
دوستانی که مینویسن سرعتشون تا چند مگ میرسه بسته 128 رو خریدن یا 1 مگ؟
Koosha_Raisi
03-10-2014, 19:14
دوستانی که مینویسن سرعتشون تا چند مگ میرسه بسته 128 رو خریدن یا 1 مگ؟
هنوز بسته ای نذاشته ، همون بسته های اج هست.
majid2124
03-10-2014, 19:32
يه سوال از دوستاني كه ايفون دارن دارم
من به ios8 اپديت كردم، تو ورژن قبلي يعني 7 گزينه تري جي داشت، اما الان ديگه بجاي 3g گزينه ي lte داره براي روشن كردن، ميخواستم بدونم اگر من در محدوده ي پوشش 3g قرار بگيرم، گوشي خودش تري جي رو فعال ميكنه؟ يعني بصورت پيشفرض روشن هستش؟
Koosha_Raisi
03-10-2014, 19:44
يه سوال از دوستاني كه ايفون دارن دارم
من به ios8 اپديت كردم، تو ورژن قبلي يعني 7 گزينه تري جي داشت، اما الان ديگه بجاي 3g گزينه ي lte داره براي روشن كردن، ميخواستم بدونم اگر من در محدوده ي پوشش 3g قرار بگيرم، گوشي خودش تري جي رو فعال ميكنه؟ يعني بصورت پيشفرض روشن هستش؟
بله،:n02::n02:
راهنمایی بفرمایید.
بايد بسته ى اينترنت يكماهه رو خريدارى كنين.
jabi7joon
04-10-2014, 00:20
دوستانی که درمورد پوشش سوال دارن پیج های قبلی رو می خوندن به نتیجه می رسیدن
Armin.Computer
04-10-2014, 00:56
دوستانی که درمورد پوشش سوال دارن پیج های قبلی رو می خوندن به نتیجه می رسیدن
دوست عزیز من هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم
میشه یه اسکرین شات بگیری؟
tavassoli.farfani
04-10-2014, 01:04
اینم تست سرعت همراه اول تو اصفهان خیابان ولیعصر
ساعت یک نصفه شب
Sent from my HTC One
سلام بر دوستان محترم
ی سوال برام پیش اومده
می خواستم بدونم راهی هست که بشه از روی bts های همراه اول تشخیص داد که مجهز به نسل سوم شدن یا نه ؟؟؟؟؟
بطور کلی چجوری میشه فهمید کدون انتن نسل دوم و کدوم انتن نسل سوم ؟؟؟؟
متشکر
تست همراه اول در چهارراه پلیس اصفهان
برای اولین بار سرعت دانلود روی 200 کیلوبایته و آپلود روی 350 کیلوبایت شد
Sinaneissi
04-10-2014, 23:01
اصفهان خ رباط[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash59b
04-10-2014, 23:38
اینم اهواز- سه راه فرودگاه
کاشکی همیشه همینجوری بمونه ادم نمیدونه سیم همراه اول بندازه یا ایرانسل
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
این دو تا عکس مربوط به یکی از bts های همراه اول که جدید در محل ما نصب شده (حدود سه هفته )
می خواستم بدونم تجهیزات نسل سوم هم روی این انتن نصب شده یا نه؟؟
با تشکر
arash59b
04-10-2014, 23:44
خیر دوست عزیز روی هیچکدوم نصب نیست
ببخشید از کجا میشه فهمید کعه تجهیزات نسل سوم دارن یا نه ؟؟
اگه امکانش هست ی عکس از bts همراه اول که تجهیزات نسل سوم داره بذارید
با تشکر
yoseffaraji
05-10-2014, 00:16
ببخشید از کجا میشه فهمید کعه تجهیزات نسل سوم دارن یا نه ؟؟
اگه امکانش هست ی عکس از bts همراه اول که تجهیزات نسل سوم داره بذارید
با تشکر
3gاینجوریه:
Armin.Computer
05-10-2014, 00:36
3gاینجوریه:
دکل ایرانسله؟
بهتر نبود یه عکس هم از 2جی کنارش میزاشتید بهتر متوجه فرقشون بشیم ؟
arash59b
05-10-2014, 01:21
دکل ایرانسله؟
بله
بهتر نبود یه عکس هم از 2جی کنارش میزاشتید بهتر متوجه فرقشون بشیم ؟
اون رو که همه جای شهر میتونید ببینید
۴-۵ پست قبل هم یکی از دوستان عکسش رو گذاشت
منظور اون سه تا تکه کوچکتره که کنارش هستن؟
arash59b
05-10-2014, 01:30
منظور اون سه تا تکه کوچکتره که کنارش هستن؟
بله منتها برای همراه اول معمولا یا یدونه است یادوتا
arash59b
05-10-2014, 06:36
خدا پدر ایرانسل بیامورزه که باعث میشه هربار انحصار همرا اول شکسته بشه
اهواز
خیابان توحید اصفهان
تست سرور باکو
دلیلش چیه وقتی سرچ میزنم IR-MCI 3G رو پیدا میکنه ولی رجیستر نمیشه؟
جالبه که تا چند وقت پیش کلا با edge نمیشد هیچ کاری کرد ولی الان با سیمکارت همراه اولم تو وایبر مسیج میدم
و قدرت سیگنال رو زده 100% :n02::n09:
Koosha_Raisi
05-10-2014, 14:01
جالبه که تا چند وقت پیش کلا با edge نمیشد هیچ کاری کرد ولی الان با سیمکارت همراه اولم تو وایبر مسیج میدم
آزه اج خیلی خوب شده..یعنی واقعا اج شده بعد این همه سال.
**
دوستان کسی هست از منطقه 1 تهران ( تجریش، نیاوران ) که به 3جی همراه اول وصل شده باشه ؟ هرجا من میرم اج هست :(
arash59b
05-10-2014, 14:06
باید بسته یک ماهه رو فعال کنی
ahwazp30
05-10-2014, 14:22
فکر میکنم همراه اخر به خاطر نمایشگاه سرعت ها رو باز گذاشته تا خودنمایی کنه و بعد از پایانش دوباره محدودشون میکنه .
Koosha_Raisi
05-10-2014, 14:25
فکر میکنم همراه اخر به خاطر نمایشگاه سرعت ها رو باز گذاشته تا خودنمایی کنه و بعد از پایانش دوباره محدودشون میکنه .
اگه اینطور که شما میگید باشه و این اتفاق بیفته من سریعا سیمکارتمو میشکونم..
and-roid2
05-10-2014, 14:57
سعید باید صبر کنی تا BTS منطقتون رو فعال کنن
برای من تا 2-3 هفته پیش انتن میداد ولی به محض اینکه دیتا رو فعال میکردم انتنش میرفت.ولی وقتی فعال شد مشکلش حل شد.
ArashMiniStar
05-10-2014, 15:23
ولی من مسافرت شمال بودم
خودمم باورم نمی شد
شدیدا تایید میشه خدا خیرش بده رایتل و ایرانسل تو بابلسر خلاصن فقط تو ساری رایتل خوب شد
Sent from my C6903 using Tapatalk
سعید باید صبر کنی تا BTS منطقتون رو فعال کنن
برای من تا 2-3 هفته پیش انتن میداد ولی به محض اینکه دیتا رو فعال میکردم انتنش میرفت.ولی وقتی فعال شد مشکلش حل شد.
مهدی BTS درست 2متری خونه مون هست :n02:
چندشب پیش حدود ساعت 10 شب اومدن تجهیزات داخل کانکس رو عوض کردن، تا شب ساعت 12 هم اونجا بودن
من که حوصله نداشتم برم بپرسم:n02:، بابام پرسیده بود بهش گفته بودن داریم نسل 3 و 4 رو راه میندازیم
از بابام چندبار پرسیدم که مطمئنی گفتن نسل 4؟ گفت آره و من گل از گلهایم شکفت :n08::n09:
خودت که فهمیدی چی رو میگم! :n02:
and-roid2
05-10-2014, 16:26
مهدی BTS درست 2متری خونه مون هست :n02:
چندشب پیش حدود ساعت 10 شب اومدن تجهیزات داخل کانکس رو عوض کردن، تا شب ساعت 12 هم اونجا بودن
من که حوصله نداشتم برم بپرسم:n02:، بابام پرسیده بود بهش گفته بودن داریم نسل 3 و 4 رو راه میندازیم
از بابام چندبار پرسیدم که مطمئنی گفتن نسل 4؟ گفت آره و من گل از گلهایم شکفت :n08::n09:
خودت که فهمیدی چی رو میگم! :n02:
bts ما هم تقریبا نزدیکه و نسبت به ایرانسل سیگنال خیلی بهتری دارم.
منم زمانی که اومده بودن نصب کنن رفتم ازشون سوال کردم گفتن 3G دارن نصب میکنن و خبری از 4g نیست!:n27:
بعد از 2 هفته فعالش کردن. الان خیلی از مناطق قم 3G نصب کردن ولی هنوز فعال نشدن و وقتی دیتا رو فعال میکنم به bts دورتر وصل میشه
راستی سعید یه عکس از bts منطقتون بزار ببینم تجیهزاتش چطوری هست.
======
اره فهمیدم:n02:
مهدی صندوقتو خالی کن!!! :n09: البت صندوق پ.خ! :n02:
....
عکس گذاشته بودم تو تاپیک 3g ایرانسل، هیچی روش نیست جز 3تا سکتور عمودی همراه اول و دوتا از این دیش مانندهای کوچولو :n02:
farshad0123
05-10-2014, 17:27
اهواز
سرعت دانلود:320KB/s
همراه اول خوبه سرعتش ولی ایرانسل از 16کیلوبایت بالاتر نمیره هر دو هم روی H هستن
قبلا هم که هر دوشون EDGE بودن همراه اول سرعتش 30کیلوبایت بود و ایرانسل از 1کیلوبایت بالاتر نمیرفت
Armin.Computer
05-10-2014, 17:32
....
عکس گذاشته بودم تو تاپیک 3g ایرانسل، هیچی روش نیست جز 3تا سکتور عمودی همراه اول و دوتا از این دیش مانندهای کوچولو :n02:
یعنی دکل 3G منطقه شما از این دستگاه های کوچیک نداره؟
arash59b
05-10-2014, 18:55
اهواز- شهرک نفت
یعنی دکل 3G منطقه شما از این دستگاه های کوچیک نداره؟
نه نداره البته احتمالش هست تا یکی دو هفته دیگه بیان راه اندازی کنن چون دستگاههای داخلشو تغییر دادن و الان سیگنال 3g پیدا میشه ولی اینترنت نداره
and-roid2
05-10-2014, 21:44
....
خالی کردم
+
مطمینی bts همراه اول هست؟
این که تجهیزات روش نصب نشده:n02:
armin_punisher6
05-10-2014, 21:50
رشت كسي خبر داره كدوم مناطق تحت پوششن؟
Armin.Computer
05-10-2014, 22:32
نه نداره البته احتمالش هست تا یکی دو هفته دیگه بیان راه اندازی کنن چون دستگاههای داخلشو تغییر دادن و الان سیگنال 3g پیدا میشه ولی اینترنت نداره
یعنی 3جی شدن دکل ربطی به اون آنتن کوچیکا نداره
آخه تو شهر ما هنوز 3جی نیومده ولی اپراتور می گفت BTS ها تجهیز شدن فقط راه اندازی نشده
در صورتی که من هرچی به دکل ها نگاه می کنم آنتن کوچیک نمی بینم
binaafarin
05-10-2014, 22:33
ما الان دو محلمون انتن همراه اول برامون ضعیفه
توی نقشه ای هم دوستان گذاشته بودن تو منطقه ما تقریبا انتن نداره
میخواستم ببینم ممکنه تو بخش توسعه تری جی منطقه ماهم انتنش بیشتر بشه
پس رومینگ چی شد بالاخره؟
Armin.Computer
05-10-2014, 22:38
ما الان دو محلمون انتن همراه اول برامون ضعیفه
توی نقشه ای هم دوستان گذاشته بودن تو منطقه ما تقریبا انتن نداره
میخواستم ببینم ممکنه تو بخش توسعه تری جی منطقه ماهم انتنش بیشتر بشه
پس رومینگ چی شد بالاخره؟
کدوم نقشه؟؟؟؟؟؟؟
arash59b
05-10-2014, 22:56
مزیت اش نسبت به ایرانسل پایداری و ثیات کیفیت تو تمام ساعات شبانه روز هست
البته احتمالا اگه اونم به اندازه ایرانسل شلوغ بشه معلوم نیست کیفیت اش چطور بشه. ایرانسل که تو روز بزور به 1 مگ میرسته
خالی کردم
+
مطمینی bts همراه اول هست؟
این که تجهیزات روش نصب نشده:n02:
آورین! :n02:
...
آره bts همراه اوله، از خودشون پرسیدم ولی خیلی جالبه مهدی!
بعضی وقتا یه تویوتا هایلوکس سفید بدون پلاک میاد وایمیسه جلوی در ورودی
چندنفر میرن توش و نیم ساعت بعد در میان
اخیرا هم اومدن یه کابل برق دیگه وارد کانکس کردن و اضافه هاشو همونطوری شلخته رو سقف کانکس ول کردن رفتن!
...
منم نگفتم که سکتور 3g بهش اضافه شده گفتم تجهیزات داخل کانکس رو عوض کردن
یعنی 3جی شدن دکل ربطی به اون آنتن کوچیکا نداره
آخه تو شهر ما هنوز 3جی نیومده ولی اپراتور می گفت BTS ها تجهیز شدن فقط راه اندازی نشده
در صورتی که من هرچی به دکل ها نگاه می کنم آنتن کوچیک نمی بینم
هم باید سکتور اضافه کنن، هم اینکه تجهیزات رو عوض کنن
وقتی تجهیزات عوض شده باشه ولی سکتور اضافه نشده باشه میشه مثل قضیه من
یعنی سیگنال 3g رو گوشی پیدا میکنه ولی اینترنت نداره یا اینکه قطع وصل میشه
binaafarin
05-10-2014, 23:21
کدوم نقشه؟؟؟؟؟؟؟
Armin.Computer
05-10-2014, 23:25
آورین! :n02:
...
آره bts همراه اوله، از خودشون پرسیدم ولی خیلی جالبه مهدی!
بعضی وقتا یه تویوتا هایلوکس سفید بدون پلاک میاد وایمیسه جلوی در ورودی
چندنفر میرن توش و نیم ساعت بعد در میان
اخیرا هم اومدن یه کابل برق دیگه وارد کانکس کردن و اضافه هاشو همونطوری شلخته رو سقف کانکس ول کردن رفتن!
...
منم نگفتم که سکتور 3g بهش اضافه شده گفتم تجهیزات داخل کانکس رو عوض کردن
هم باید سکتور اضافه کنن، هم اینکه تجهیزات رو عوض کنن
وقتی تجهیزات عوض شده باشه ولی سکتور اضافه نشده باشه میشه مثل قضیه من
یعنی سیگنال 3g رو گوشی پیدا میکنه ولی اینترنت نداره یا اینکه قطع وصل میشه
اگه قطع و وصل میشه که یعنی وصله
من خیلی وقته دنبال اینجور مطالب در مورد دکل های مخابراتی می گردم
متاسفانه هنوز سایتی که بشه از متخصصان سوال کرد چه در خارج چه در ایران پیدا نکردم
در کل برای اطلاعات خودم و علاقه ی خودم دنبال این مطالب می گردم
ولی چیزی پیدا نکردم
یا پیدا کردم در حد خیلی کم بوده
ولی به یه نتایجی دارم می رسم
and-roid2
05-10-2014, 23:53
اروم اروم اینم داره به فنا میره:
اگه قطع و وصل میشه که یعنی وصله
ولی به یه نتایجی دارم می رسم
منظورم اینترنت نبود، سیگنال gsm بود
وگرنه wcdma کلا قطعه اما انصافا edge همراه اول عجب چیزی شده
درسته سرعتش پایینه که اونم بخاطر تکنولوژیشه ولی کار آدمو خوب راه میندازه
اروم اروم اینم داره به فنا میره
دقیقا روزای اول به آدم حال میدن بعد یهو ضدحال میزنن
درست مثل روزای اول ایرانسل که تا 13مگ پهنای باند گرفتم 2شب
ولی بعدش نهایتش به 5 - 4 مگ میرسید اما همینم خیلی خوبه تو این اوضاع داغون adsl
Armin.Computer
06-10-2014, 00:57
منظورم اینترنت نبود، سیگنال gsm بود
وگرنه wcdma کلا قطعه اما انصافا edge همراه اول عجب چیزی شده
درسته سرعتش پایینه که اونم بخاطر تکنولوژیشه ولی کار آدمو خوب راه میندازه
دقیقا روزای اول به آدم حال میدن بعد یهو ضدحال میزنن
درست مثل روزای اول ایرانسل که تا 13مگ پهنای باند گرفتم 2شب
ولی بعدش نهایتش به 5 - 4 مگ میرسید اما همینم خیلی خوبه تو این اوضاع داغون adsl
EDGE همراه اول عالی شده
farshad0123
06-10-2014, 01:00
EDGE همراه اول عالی شده
من قبلا با edge سرعتم 30کیلوبایت بود الان هم که شده H سرعت 320کیلوبایت شده سرعتش خیلی خوبه صفحه هم سریع باز میکنه فقط نمیدونم چرا ایرانسل اینقدر سرعتش پایینه روی H سرعتش 16کیلوبایته و قبلا هم که edge بود همیشه زیر 1کیلوبایت بود
الان که اکثر سایتها نسخه موبایل هم دارن یه صفحه معمولی حجم بالایی نداره که فرق 30ک با 300ک خیلی بچشم بیاد عامل کندی در بارگزاری صفحات وب
تعداد هوپهای ( سرعت گیر خیابانها!) بالاست که انگار عمدیه و اینه که شما با 8 مگ هم باز باید کلی ضرب بگیری روی میز تا یه پیج کامل باز بشه.
حالا بنظر میرسه تعداد موانع رو کاهش دادن و این اج همون چیزیه که باید از اولش میداشتیم که نداشتیم وحالا مشعوفمان میکند!
oj2008pc
06-10-2014, 10:23
(4g (LTE همراه اول هنوز فعال نیست؟
Armin.Computer
06-10-2014, 12:02
(4g (LTE همراه اول هنوز فعال نیست؟
تا حالا ندیدم کسی بگه
Poiuy021
06-10-2014, 12:24
سلام برای اطلاع از باقی مانده حجم چه کار باید کرد
tavassoli.farfani
06-10-2014, 13:18
*111*3*2*0#
این کد را تو گوشیتون بزنید بعد پیامکش براتون میاد
Sent from my HTC One
Poiuy021
06-10-2014, 13:27
این کد که فقط تاریخ مانده بسته رو می گه نه حجم باقی مانده را
tavassoli.farfani
06-10-2014, 13:31
این کد که فقط تاریخ مانده بسته رو می گه نه حجم باقی مانده را
نه حجمش رو هم میگه
Sent from my HTC One
mohammad.asghari
06-10-2014, 14:12
دوستان مشهد خبری نشد؟
Poiuy021
06-10-2014, 14:15
تری جی همراه اول در شهر لواسان راه اندازی شده اما اصلا پایدار نیست یه سوال دارم دوستان جواب بدن چرا فقط علامت 3g رو نشون میده و خیلی کم h می شه وچرا سرعت وقتی علامت 3g سرعت در حد 2g و وقتی h رو نشون می ده سرعت واقعی رو می ده
arash59b
06-10-2014, 14:32
اهواز - مرکزشهر پارک شهدای هفت تیر
اینم دکلش
*
111
*
320
#
rasoul2005
06-10-2014, 16:09
درود
مشخصه ی 3g همراه اول h+است؟
دو روزه که وقتی کد *111*320# میزنم مقدار درست ترافیک و نشون نمیده از شما هم همینطوره؟
ممنون
arash59b
06-10-2014, 16:13
درود
مشخصه ی 3g همراه اول h+است؟
دو روزه که وقتی کد *111*320# میزنم مقدار درست ترافیک و نشون نموده از شما هم همینطوره؟
ممنون
بله
منم حدودا ۴۰۰ مگ مصرف داشتم ولی فقط مقدار مصرفی رو ۹۲ کیلوبایت میزنه
تو این زمینه خیلی عقب تر از ایرانسله
اگه سیم دایمی دارید مواظب باشید نزاره تو پاچتون
and-roid2
06-10-2014, 19:15
BTS منطقه ما غیر فعال شده و انتنش میره وقتی دیتا رو وصل میکنم |:
ahwazp30
06-10-2014, 19:39
یکی لطف کنه و از edge همراه اول یه تست بزاره ببینم نسبت به قبل چه تغییری کرده .
arash59b
06-10-2014, 19:45
یکی لطف کنه و از edge همراه اول یه تست بزاره ببینم نسبت به قبل چه تغییری کرده .
همون عکسی که من گذاشتم بدون ماژول ۳ جی میشه ایج
fanoostalaei
06-10-2014, 19:51
منظورش اسپید تست بود :دی
:n08:
امان از این سوتفاهم ها :n09:
...............
خیلی دلم میخواد 3g همراه آخرم تست کنم حیف که سیگنال نمیده ...
بنظرم کیفیت و ثباتش خیلی بهتر از 3g ایرانسل هست
rasoul2005
06-10-2014, 19:55
بله
منم حدودا ۴۰۰ مگ مصرف داشتم ولی فقط مقدار مصرفی رو ۹۲ کیلوبایت میزنه
تو این زمینه خیلی عقب تر از ایرانسله
اگه سیم دایمی دارید مواظب باشید نزاره تو پاچتون
بله سیم دایمی است و طرح 1 ماهه رو 3 روز پیش فعال کردم.حالا برنامه یا ترفندی وجود نداره مقدار دقیق رو متوجه شیم؟
arash59b
06-10-2014, 20:02
بله سیم دایمی است و طرح 1 ماهه رو 3 روز پیش فعال کردم.حالا برنامه یا ترفندی وجود نداره مقدار دقیق رو متوجه شیم؟
حجم حدودی رو یادتون باشه
معمولا تو تنظیمات گوشی جایی هست که مقدار دیتای مصرفی گوشی رو در حالت سلولار و وای فای محاسبه میکنه
از برنامه های جانبی هم می تونید نصب و استفاده کنید
خود همراه اول هم جدیدا وقتی حجم تموم میشه اتوماتیک بسته رو تمدید میکنه ولی روش ۱۰۰٪ حساب نکن
ahwazp30
06-10-2014, 20:21
دقیقا :n09: اخه عکس دکل به چه درد من میخوره ؟ 10 سال عکس edge رو دیدیم
ahwazp30
06-10-2014, 20:27
من گفتم تست نه عکس :n10:
arash59b
06-10-2014, 20:38
دقیقا :n09: اخه عکس دکل به چه درد من میخوره ؟ 10 سال عکس edge رو دیدیم
من گفتم تست نه عکس :n10:
شما که ده ساله عکسش رو دیدید تستش رو ندیدید[emoji6]
در اخرین حد خودش همون ۳۰ -۴۰ کیلو بایت هست
بعضی مناطق که قبلا هم همین سرعت رو میداده در مناطق پرجمعیت هم بخاطر سبک شدن بار شبکه دیتا از ۰ به ۳۰ رسیده
ahwazp30
06-10-2014, 22:05
شما که ده ساله عکسش رو دیدید تستش رو ندیدید[emoji6]
در اخرین حد خودش همون ۳۰ -۴۰ کیلو بایت هست
بعضی مناطق که قبلا هم همین سرعت رو میداده در مناطق پرجمعیت هم بخاطر سبک شدن بار شبکه دیتا از ۰ به ۳۰ رسیده
پس اشغاله بدرد نمیخوره .این همه هی گفتن اج خوب شده فکر کردم مثل 256 وایرلس شده .
arash59b
06-10-2014, 22:12
پس اشغاله بدرد نمیخوره .این همه هی گفتن اج خوب شده فکر کردم مثل 256 وایرلس شده .
دوست عزیز ۳۰ کیلوبایت همون ۲۵۶ کیلوبیت هست ربطی به وایرلس و ای دی اس ال و ..... نداره
rasoul2005
06-10-2014, 22:19
حجم حدودی رو یادتون باشه
معمولا تو تنظیمات گوشی جایی هست که مقدار دیتای مصرفی گوشی رو در حالت سلولار و وای فای محاسبه میکنه
از برنامه های جانبی هم می تونید نصب و استفاده کنید
خود همراه اول هم جدیدا وقتی حجم تموم میشه اتوماتیک بسته رو تمدید میکنه ولی روش ۱۰۰٪ حساب نکن
تو seting اندروید قسمت data usage داره اما دقیق نیست عکس زیر مربوط به منه اما مطمئنم که 120 مگابایت استفاده نکردم
ahwazp30
06-10-2014, 23:23
دوست عزیز ۳۰ کیلوبایت همون ۲۵۶ کیلوبیت هست ربطی به وایرلس و ای دی اس ال و ..... نداره
امروز کلا انگار حواست نیست ها .کجایی ؟:n01:
مگه من گفتم 256 کیلوبایت ؟ دیگه اونقدر خنگ نیستم که از روی تست نفهمم کیلوبایته یا کیلوبیت .منظورم این بود که با این تعریفهایی که از بهبود ادج شد فکر کردم مثل وایرلس 256 کیلوبیته و پینگش زیر 50 اومده که ظاهرا نیومده سرعتشم هنوز حدود 128 هست
50 صفحه رفت جلو هنوز سیگنالی از همراه اول نگرفتم !!!
هر سری هم میپرسیم میگن 90% کار پیش رفته :D
واسه منم تا هفته پیش سیگناله 3جی بود
هی بچه ها میگفتن باید طرح رو فعال کنی تا انتن بیاد
امروز بسته 1 روزشو گرفتم
ولی باز هم سیکنال ندارم رو 3جی
منطقه : اهواز - زیتون کارگری
MOH@ND3S
07-10-2014, 02:11
واسه منم تا هفته پیش سیگناله 3جی بود
هی بچه ها میگفتن باید طرح رو فعال کنی تا انتن بیاد
امروز بسته 1 روزشو گرفتم
ولی باز هم سیکنال ندارم رو 3جی
منطقه : اهواز - زیتون کارگری
فقط رو یک ماهه کار میکنه!
tavassoli.farfani
07-10-2014, 03:33
اینم الان ساعت سه و نیم نصفه شب با همراه اول
اصفهان
Sent from my HTC One
Poiuy021
07-10-2014, 03:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم سرعت تری جی همراه اول در لواسان
arash59b
07-10-2014, 05:54
فعلا که سرعتش پایداره. چه تو شلوغ ترین ساعت تست بگیرم چه نصفه شب همش یکیه
اهواز
Poiuy021
07-10-2014, 11:14
چرا تری جی همراه اول اینجوریه کلا یه روز وصل بود الان قطع شد
پس این داستان 256 و 1 مگ الکیه ؟ دوستان دارن 8 مگ دانلود میکنن که ؟
mehdi-sh
07-10-2014, 11:24
برای ما هم قطع شده از دیروز و فعلا خبری نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.