مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
shahryar84
22-11-2016, 01:21
من بسته شبانه یک ماهه (نامحدود) دارم ولی سیمکارتم 4G نیست. کسی می دونه تهران منطقه اکباتان تحت پوشش 4G هست با نه؟ اگه هست برم سیمکارت 4G بگیرم.
ضمنا این بسته محدودیت 30 گیگ که قبلا برای بسته های 10 ساعته بود رو نداره و خودم یک شب حدود 40 گیگ دانلود کردم.
با گوشی منوال سرچ نتورک کن ببین ir mci 4g میاد یا نه؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
farshad0123
22-11-2016, 03:18
بسته شبانه نامحدود در حالت H
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bivafa.va.man
22-11-2016, 06:44
سلام منم با گوشی هواوی وصل میشم به PC سرعت هم در بهترین حالت اینه خیلی شبا هم سرعت میزون نیس ولی زیر یک مگ بر ثانیه نیست
با چه برنامه ای با گوشی هواویی به کامپیوتر وصل میشی و از اینترنت گوشی تو تو pc استفاده میمنی
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
دوست عزیز یه سوالی داشتم
میشه بسته شبانه رو با یکی از بسته های روزانه مثلا دو گیگ روزانه+ دو گیگ شبانه همزمان داشت؟ اون دو گیگ شبانه هم با بسته شبانه جمع میشه؟ اصلا چجوریه قضیه ش؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Le0nard0
22-11-2016, 10:59
دوست عزیز یه سوالی داشتم
میشه بسته شبانه رو با یکی از بسته های روزانه مثلا دو گیگ روزانه+ دو گیگ شبانه همزمان داشت؟ اون دو گیگ شبانه هم با بسته شبانه جمع میشه؟ اصلا چجوریه قضیه ش؟
اولویت با بسته نامحدود شبانه هست
amirbrad
22-11-2016, 19:49
جریان این 800 مگابایت حجم مجانی چیه همراه اول داده؟ البته اصلا نت ندارم که بشه استفاده کرد!
Sent from my iPhone using Tapatalk
جریان این 800 مگابایت حجم مجانی چیه همراه اول داده؟ البته اصلا نت ندارم که بشه استفاده کرد!
Milad4171
22-11-2016, 23:06
سلام دوستان من الان دو روزه دارم از بسته یک هفته ای دانلود شبانه استفاده میکنم.
این نتیجه استفاده من در روز دوم یعنی دیروز ( برنامه Networx رو دیروز نصب کردم. )
میانگین سرعت دانلود و اطلاعات دیگر :
البته این واسه دیشب تا امروز ظهر هست یعنی تاریخ 3 آذر 95
Le0nard0
22-11-2016, 23:20
چه عجب بلاخره یه نفر از وضعیت بسته نامحدود شبانه هفتگی گزارش داد . معلوم شد که بسته هفتگی واقعا نامحدوده و محدودیت 30 گیگ شبانه رو نداره .
Milad4171
22-11-2016, 23:26
چه عجب بلاخره یه نفر از وضعیت بسته نامحدود شبانه هفتگی گزارش داد . معلوم شد که بسته هفتگی واقعا نامحدوده و محدودیت 30 گیگ شبانه رو نداره .
البته من دو روزه دارم استفاده میکنم که نتیجه دو روز رو ندارم اما طبق لیست دانلودم در این دو روز حدودا 65 گیگ دانلود داشتم !
بعید میدونم محدودیت بذارن !
یک هفته تست انجام میدم تا ببینم نتیجه چی میشه
Le0nard0
22-11-2016, 23:33
البته من دو روزه دارم استفاده میکنم که نتیجه دو روز رو ندارم اما طبق لیست دانلودم در این دو روز حدودا 65 گیگ دانلود داشتم !
بعید میدونم محدودیت بذارن !
یک هفته تست انجام میدم تا ببینم نتیجه چی میشه
قبلا بسته شبانه ( یک روزه) 1 تا 11 محدودیت دانلود 30 گیگ داشت (3000 تومن بود) که بیشتر از 30 گیگ نمیشد دانلود کرد . با دانلودی که شما انجام دادی مشخص شد که این محدودیت هر شب 30 گیگ دیگه وجود نداره . وگرنه محدودیتی به این صورت که به خاطر دانلود زیاد محدود کنن نداره .
amirbrad
23-11-2016, 00:56
نوشته مشترکین جدید سیم من قدیمی هستش نمیدونم اشتباهی فعال کردن یا برای همه فعال کردن.
درود
بسته شبانه 1 تا 11 صبح همچنان محدود به 3G هست یا به 4G هم متصل میشه ؟
یک روزه هاش که فقط به 3جی وصل مشد.
سلام
تو نقشه مناطق تحت پوشش اینترنت نوترینو 3G و 4G از هم تفکیک نشدن.
از کجا بفهمم تو منطقه ما 4G همراه اول راه اندازی شده یا نه؟!
با تشکر
Armin.Computer
24-11-2016, 19:06
سلام
تو نقشه مناطق تحت پوشش اینترنت نوترینو 3G و 4G از هم تفکیک نشدن.
از کجا بفهمم تو منطقه ما 4G همراه اول راه اندازی شده یا نه؟!
با تشکر
به نظرم سرچ کنید با خود گوشی
به نظرم سرچ کنید با خود گوشی
ممنون از جوابتون :
من از تجهیزات 4G هیچی ندارم ولی اگه مطمئن بشم اینجا هم 4G راه اندازی شده
سیمکارتم رو عوض می کنم و مودم 4G تهیه می کنم.
بخاطر این پرسیدم.
Armin.Computer
24-11-2016, 23:25
ممنون از جوابتون :
من از تجهیزات 4G هیچی ندارم ولی اگه مطمئن بشم اینجا هم 4G راه اندازی شده
سیمکارتم رو عوض می کنم و مودم 4G تهیه می کنم.
بخاطر این پرسیدم.
شما برای سرچ نیازی به سیم کارت حتی همراه اول هم ندارید
اگر هیچ تجهیزاتی ندارید یکم سخته
سعی کنید یه گوشی پیدا کنید یا از کسی بپرسید
با پشتیبانی تماس بگیرید ولی نمی دونم جواب بدن یا نه
farshad0123
26-11-2016, 03:47
شبانه نامحدود در حالت H با ای پی5
haj_farbod
26-11-2016, 04:07
سلام ، فرض کنید من رمز سیم کارتم رو اشتباه زدم و قفل شده در نتیجه نیاز به پین اصلی سیم دارم و الانم بهش دسترسی ندارم ، چطور میتونم قفل سیم کارت رو باز کنم ؟
با 9990 تماس گرفتم اما چیزی دستگیرم نشد
nima.g22
26-11-2016, 12:00
سلام
دوستان ظاهرا همراه اول محدودیت استفاده از 4G توی بسته های نامحدودش رو برداشته درسته؟
سلام
دوستان از قزوین کسی تست کرده 4G شده یا نه؟
اگر 4G باشه میخوام تعویض کنم سیمکارتم قدیمی هست
sasan.69
26-11-2016, 13:15
از پنج شنبه تا الان سرعت نت بشدت پایین اومده و رو Hٍ ثابت مونده درصورتی که قبل از این با+H سرعتم تا 2مگ هم می رفت مشکل از کجاس؟
toomaj2911
26-11-2016, 18:24
]دیروز رفتم سید خندان رو به روی پارک با بسته نامحدود یک ماهه 4g سرعت 10 مگ بالاتر نمیرفت. گوشی من کت 9 داره.. روزای عادی که سرکارم سرعت تا ۳ مگ میره اگه جای درست وایسم. روز بوده تا 60 گیگ دانلود کردم
Le0nard0
26-11-2016, 19:32
سلام ، فرض کنید من رمز سیم کارتم رو اشتباه زدم و قفل شده در نتیجه نیاز به پین اصلی سیم دارم و الانم بهش دسترسی ندارم ، چطور میتونم قفل سیم کارت رو باز کنم ؟
با 9990 تماس گرفتم اما چیزی دستگیرم نشد
برو یه سیم کارت جایگزین بگیر
leysandada
27-11-2016, 02:12
اره قزوین 4g شده تستی ک من با 112دسیبل گرفتم 42مگ بود
*Forgotten*
27-11-2016, 15:57
از پنج شنبه تا الان سرعت نت بشدت پایین اومده و رو Hٍ ثابت مونده درصورتی که قبل از این با+H سرعتم تا 2مگ هم می رفت مشکل از کجاس؟
من اینترنت رایتل دارم ، اینجا هم داغونه ، ظاهرا مشکل سراسری اینترنت داریم ، معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن باز
دوستان این سرویس 1ماهه نامحدود 1شب تا 8 11صبح سرعت تو طول روز مثلا 8صبح تا 11 خوبه؟
من شما تا قبل ساعت 6صبح زیر 700kb دانلود میکنم بعد اون تا 2مگ میره
mohebronaldo
30-11-2016, 16:30
دوستان سلام.من رشت هستم سربازی آموزشی بودم تازه اومدم مرخصی دیدم منطقه ما نسل 4 شده همراه اول ولی اصلا سیگنال ندارم -95 یا 98 dbm هست یک خط آنتن دارم یهو خالی میشه
تستش این هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا خودم پیگیری کردم که نسل 3 بشه که شد الانم که اینه با آنتن خالی.
sasan.69
30-11-2016, 16:50
دوستان سلام.من رشت هستم سربازی آموزشی بودم تازه اومدم مرخصی دیدم منطقه ما نسل 4 شده همراه اول ولی اصلا سیگنال ندارم -95 یا 98 dbm هست یک خط آنتن دارم یهو خالی میشه
تستش این هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا خودم پیگیری کردم که نسل 3 بشه که شد الانم که اینه با آنتن خالی.
کدوم منطقه هستی بچه محل؟ الان ی هفتس کلا نت همراه اول داغون شده وگرنه قبلش من با تری جی تا دومگ سرعت دان داشتم..اینم ک می بینی اینجوری هس ب خاطر اینه که هنوز درست حسابی راه اندازی نشده
- - - Updated - - -
[
mohebronaldo
01-12-2016, 08:42
کدوم منطقه هستی بچه محل؟ الان ی هفتس کلا نت همراه اول داغون شده وگرنه قبلش من با تری جی تا دومگ سرعت دان داشتم..اینم ک می بینی اینجوری هس ب خاطر اینه که هنوز درست حسابی راه اندازی نشده
- - - Updated - - -
[
بله تازه آزمایشی راه اندازی شده من رشت پل جانبازان هستم.کاری هست درخدمتم برار
sasan.69
01-12-2016, 14:17
همراه اول ى هفتس اىنجورى شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
01-12-2016, 14:29
همراه اول ى هفتس اىنجورى شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای رشت هستی.کدوم بسته زدی.یه تست از اسپید تست و سرعت دانلود با ای دی ام بزار ببینم سرعتت چطوریه
sasan.69
01-12-2016, 14:40
کجای رشت هستی.کدوم بسته زدی.یه تست از اسپید تست و سرعت دانلود با ای دی ام بزار ببینم سرعتت چطوریه
میدون فرهنگ...بسته شبانه می زدم الان بصورت آزاد تست گرفتم اینجوریه..سرعت دانلودم زیر100کیلو هس..
الان تست زدم
پینگ 31
دانلود1.33
اپلود3.13
Behzad83
01-12-2016, 14:49
من تهران هستم.
همراه اول نسبت به قبل مشکلی نداره و نرمال هست.
sasan.69
01-12-2016, 14:54
من تهران هستم.
همراه اول نسبت به قبل مشکلی نداره و نرمال هست.
نمی دونم اینجا دارن چ بلایی سرش دارن میارن اینجوری شده بسته شبانه می زنم سرعت دانلودم رو 2مگ بود
mohebronaldo
01-12-2016, 15:29
نمی دونم اینجا دارن چ بلایی سرش دارن میارن اینجوری شده بسته شبانه می زنم سرعت دانلودم رو 2مگ بود
شما کجای رشت هستی؟ همه جا که اینجوری نیست بسته آلفا پلاس بالای 2 مگابایت سرعت میده.سرعت بسته شبانه بر حسب آلفا پلاس حساب میشه شایدم ترافیک منطقه بالاست این سرعت رو میده.جدیدا اینجوری شده یا نه؟
sasan.69
01-12-2016, 15:43
شما کجای رشت هستی؟ همه جا که اینجوری نیست بسته آلفا پلاس بالای 2 مگابایت سرعت میده.سرعت بسته شبانه بر حسب آلفا پلاس حساب میشه شایدم ترافیک منطقه بالاست این سرعت رو میده.جدیدا اینجوری شده یا نه؟
سمت میدون فرهنگ...بسته شبانه می زدم الان بصورت آزاد تست گرفتم اینجوریه..سرعت دانلودم زیر100کیلو هس..
الان تست زدم
پینگ 31
دانلود1.33
اپلود3.13
دقیقا از پنج شنبه هفته پیش اینجوری شده.. شبا تا مگ دانلو د می زدم حالا تبلتمم تری جی بود..احتمالا از دکل و سخت افزاره وگرنه اگه مشکلی بود ازاولش باید می بود
شما کدوم سمتی؟
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
من الان حدود 10 سال هست که یک سیمکارت دائمی همراه اول دارم.
هرگز و هرگز روی این سیمکارت دائمی تا الان اینترنت رو فعال نکردم.
و اصلاً هم قصد فعال کردن اینترنت روی این سیمکارتم رو ندارم چون احتیاج بهش ندارم.
اما بعد از حدود 10 سال که این سیمکارت رو فقط برای تماس تلفنی استفاده میکنم، یک هفته پیش، از همراه اول پیامک برام اومد که اینترنت سیمکارت شما فعال شد و فلان بسته رایگان هم قابل استفاده هست.
من هم اون بسته یکی دو ساعته رو اصلاً استفاده نکردم و اصلاً سراغ اینترنتش نرفتم.
توی پرانتز هم عرض کنم که من به هیچ عنوان در هیچ کجا درخواستی برای فعال کردن اینترنت سیمکارتم رو ندادم. نه به صورت پیامکی نه به صورت دستور تایپی و نه کتبی.
ضمن اینکه تمام گزینه های استفاده اینترنت از سیمکارت رو داخل گوشی غیر فعال کردم.
خواهش میکنم بفرمایید، چرا همراه اول اینترنت رو بدون اجازه من که صاحب خط هستم، فعال کرده و من اگر بخوام روی سیمکارت دائمی که توضیحش رو بالا دادم، برای همیشه اینترنت رو غیر فعال کنم باید چه کار کنم؟
آیا باید به جایی در تهران مراجعه کنم؟ اگر جواب مثبته، لطفاً بفرمایید به کجا باید برم؟
اگر مقدوره لینک نشانی دقیق این مرکز را بگذارید.
یک دنیا ممنون میشم
غیرفعال سازی از طریق دو روش زیر:
۱. ارسال پیامک با متن عدد دو به شماره ۸۰۸۸
۲. ارسال دستور #۲۳۲*۱۰*
و اصلاً هم قصد فعال کردن اینترنت روی این سیمکارتم رو ندارم چون احتیاج بهش ندارم.
اما بعد از حدود 10 سال که این سیمکارت رو فقط برای تماس تلفنی استفاده میکنم، یک هفته پیش، از همراه اول پیامک برام اومد که اینترنت سیمکارت شما فعال شد و فلان بسته رایگان هم قابل استفاده هست.
توی پرانتز هم عرض کنم که من به هیچ عنوان در هیچ کجا درخواستی برای فعال کردن اینترنت سیمکارتم رو ندادم. نه به صورت پیامکی نه به صورت دستور تایپی و نه کتبی.
خواهش میکنم بفرمایید، چرا همراه اول اینترنت رو بدون اجازه من که صاحب خط هستم، فعال کرده و من اگر بخوام روی سیمکارت دائمی که توضیحش رو بالا دادم، برای همیشه اینترنت رو غیر فعال کنم باید چه کار کنم؟
آیا باید به جایی در تهران مراجعه کنم؟ اگر جواب مثبته، لطفاً بفرمایید به کجا باید برم؟
یک دنیا ممنون میشم
hesam 63
01-12-2016, 22:36
یک دنیا ممنون میشم
از داخل تنظیمات می تونید روی 2G تنطیم کنید و داده ها رو هم خاموش کنید. ( اون پیام احتمالا پیامی تبلیغاتی بوده برای این که شما رو ترغیب کنه به استفاده از اینترنت)
دستوراتی رو هم که کاربر قبلی گفتند هم راهگشاست.
اگه باز مشکلی داشتید می تونید با 9990 هم تماس بگیرید
من 3 ماهی میشه که دانلود نمی کردم با بسته شبانه همراه اول
دیشب امتحان کردم وضعش خیلی داغون شده بود
قبلا تو 2.5 ساعت 20 گیگ می گرفت
دیشب تو 5 ساعت 6 گیگ گرفت
همراه اول اصلا به کیفیت اهمیت نمی ده متاسفانه و جالب اینجاست که کمیت هم براش مهم نیست چون تعداد دکلای 3G خیلی کمه چه برسه به 4G
Behzad83
02-12-2016, 12:47
بعید نیست سرما و بارش اخیر به برخی تاسیسات آسیب زده باشه.
vampireXZX
03-12-2016, 18:01
دوستان بسته نامحدود 1 روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح مثل بسته 2 تا 7 که بیشتر از 20GB نمیشه دانلود کرد محدودیت داره واقعا نامحوده؟!
vampireXZX
03-12-2016, 18:07
دوستان بسته نامحدود 1 روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح مثل بسته 2 تا 7 که بیشتر از 20GB نمیشه دانلود کرد محدودیت داره واقعا نامحوده؟!
مثل اینکه .. من الان 3 شبه دارم باهاش دانلود میکنم ببینم واقعا نامحدوده ..
دوستان تو تست سرعت پینگ نشونه چیه؟
بیشتر باشه بهتره؟
shahryar84
04-12-2016, 00:01
بیشتر باشه بهتره؟
نه پینگ کمتر بهتره
HeRcKoOl
04-12-2016, 01:08
بیشتر باشه بهتره؟
پینگ تایم زمان پاسخگویی از سرور که هرچی کمتر باشه بهتر که واسه بازی های آنلاین و... کاربرد داره.
farshad0123
04-12-2016, 05:02
دوستان من برای اولین بار بسته 1ماهه با 4گیگ گرفتم قبلش فقط شبانه نامحدود میگرفتم سرعتم همیشه بالا بود حتی 2مگابایت هم رد میکرد ولی از وقتی بسته یک ماهه گرفتم سرعت شد 30 کیلوبایت و همش قطع و وصل میکنه مدام انتن میپره و بعد 2-3 دقیقه وصل میشه بیشتر وقتا روی E میمونه و وقتی میزارم رو wcdma که بره رو H کلا انتن میپره کسی میدونه دلیلش چیه؟از وقتی بسته 1ماهه با 4گیگ گرفتم اینجور شد
aminreza.star
05-12-2016, 19:20
دوستان من یه مشکل عجیب رو گوشیم دارم
گوشیم دو سیمه و همراه اول و ایرانسل روش دارم
وقتی اینترنت گوشی رو میبرم روی سیمکارت ایرانسل ، به همراه اولم هرکی زنگ بزنه میگه مخاطب در دسترس نیست ( ربطیم به این نداره که دیتای گوشیم روشن باشه یا خاموش )
اما وقتی اینترنت گوشی رو ببرم روی همراه اولم این مشکل حل میشه
لازم به ذکره که سیم ایرانسل از این جدیداس که 4G ساپورت میکنن اما سیم همراه اولم قدیمیه فقط 2G و 3G ساپورت میکنه
کسی میدونه این مشکل دقیقا از چیه و چجوری حل میشه ؟
amirbrad
05-12-2016, 21:00
وقتی اینترنت گوشی رو میبرم روی سیمکارت ایرانسل ، به همراه اولم هرکی زنگ بزنه میگه مخاطب در دسترس نیست ( ربطیم به این نداره که دیتای گوشیم روشن باشه یا خاموش )
لازم به ذکره که سیم ایرانسل از این جدیداس که 4G ساپورت میکنن اما سیم همراه اولم قدیمیه فقط 2G و 3G ساپورت میکنه
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.
Mohammad Aghaee
06-12-2016, 23:14
آقا اين سيم كارت ديتاي همراه اول دقيقا چه حسني داره نسبت به سيم كارت اعتباريش؟ توي لينك زير نوشته كه اين سيم كارت فقط پيامك و اينترنت داره و نميشه باهاش مكالمه كرد. خب رايتل هم همچين سيم كارتي داره ولي اون حداقل بسته هايي كه واسه اون سيم كارت ارائه داده يه تفاوتي داره با بسته هاي اعتباري و دائميش. اگه بسته اينترنت اين سيم كارت ديتاي همراه اول با بسته هاي اينترنت بقيه سيم كارت هاش يكي باشه كه حماقته آدم بره اين سيم كارتو بخره (امكان مكالمه نداره) :n36:
Le0nard0
06-12-2016, 23:21
آقا اين سيم كارت ديتاي همراه اول دقيقا چه حسني داره نسبت به سيم كارت اعتباريش؟ توي لينك زير نوشته كه اين سيم كارت فقط پيامك و اينترنت داره و نميشه باهاش مكالمه كرد. خب رايتل هم همچين سيم كارتي داره ولي اون حداقل بسته هايي كه واسه اون سيم كارت ارائه داده يه تفاوتي داره با بسته هاي اعتباري و دائميش. اگه بسته اينترنت اين سيم كارت ديتاي همراه اول با بسته هاي اينترنت بقيه سيم كارت هاش يكي باشه كه حماقته آدم بره اين سيم كارتو بخره (امكان مكالمه نداره) :n36:
مصرف آزادش هم هر کیلوبایت 0.75 ریاله که از اعتباری و دائمی گرونتره .از همراه اول انتظار حسن نداشته باش همش عیبه
farshad0123
07-12-2016, 03:17
جالبه مثل اینکه محدودیت سرعت و قطعی ها مختص بسته های 1ماهه محدوده چون بسته نامحدود که میگیرم قطع و وصلی و کندی سرعت توی اون ساعات برطرف میشه و سرعت تا 2مگابایت میره
ولی با بسته 1ماهه با 4گیگ ترافیک سرعت کند کند هر دقیقه هم انتن میپره بعد چند لحظه دوباره وصل میشه
سلام به همگی
با گوشی سرچ زدم 4g پیدا کردم.الانم رفتم یوسیم گرفتم...ولی به دکل وصل نمیشه؟!
کار خاصی باید انجام بدم؟ میگه
cannot connect to this network now,try later
گوشیم g3
Le0nard0
08-12-2016, 13:58
سلام به همگی
با گوشی سرچ زدم 4g پیدا کردم.الانم رفتم یوسیم گرفتم...ولی به دکل وصل نمیشه؟!
کار خاصی باید انجام بدم؟ میگه
cannot connect to this network now,try later
گوشیم g3
بسته ماهانه آلفا پلاس باید بگیری
بسته ماهانه آلفا پلاس باید بگیری
خیلی خیلی ممنونم بالاخره فعال شد.فکر کردم گوشیم خرابه!
خود 9990 هم به این اشاره نکرد
:n12:
mohammad_87
09-12-2016, 01:51
بسته های نامحدود شبانه همچنان محدود هستند یا مثل ایرانسل آزاده؟
اگر هنوز محدوده،در بسته شبانه یکماهه اگر چند شب پشت هم دانلود 20 گیگ رو داشته باشیم تو لیست سیاه نمیزنن؟
sasan.69
09-12-2016, 03:02
بسته های شبانه رو 3جی هس یا فورجی؟
behzadee
09-12-2016, 18:49
سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
Le0nard0
09-12-2016, 18:51
سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
باید صبر کنی خودشون درست کنن . میتونی توی تاپیک ترابرد هم بپرسی
دوستان كدوم مناطق تهران با فورجي همرا اول ميشه سرعت بالاتري رو تجربه كرد؟
منظورم تو رنج ٥٠ مگا بيت هست
Killzone2
10-12-2016, 14:30
سلام دوستان.
شاید سوالم تکراری باشه, اما بسته نامحدود شبانه 2-7 قیمت 1000 تومن محدودیت حجم داره؟
بنده دیشب زدم دانلود 30 گیگ فایل بود. 15 دقیقه قبل اتمام بسته اومدم دیدم قطع شده حتی مقداری شارژ پولی بود اونم مصرف کرده بود!
دلیلش محدودیت حجمیه؟ لازم به ذکر هست حدود 19 گیگ دانلود شده بود.
بسته نامحدود شبانه 2-7 محدودیت حجم 20 گیگابایت داره که شامل مجموع دانلود و آپلود و با محاسبه هر کیلوبایت 1024 بایت (نه 1000 بایت) حساب میشه بنابراین شما باید زیر 19 گیگابایت دانلود کنید تا مشمول تعرفه آزاد نشید
بسته های هفتگی و ماهیانه گویا محدودیت حجم نداره - البته مثل اینکه هنوز هیچ کدوم از دوستان این دو سرویس رو تست نکرده که حقيقت این ادعا در عمل هم ثابت بشه
تجربه شخصی:
بسته نامحدود شبانه 2-7 شب اول 19 گیگابایت کامل دانلود داشتم - شب دوم همون موقعیت آنتن و سرور فقط 10 گیگابایت دانلود شد حالا نمیدونم چند شب پشت هم نمیزارن بسته کامل دانلود بشه یا مشکل چیز دیگری بوده
Reza_brj
10-12-2016, 17:50
3G
لرستان_بروجرد
بسته 1 روزه_همین الان
Mr.Pooya
10-12-2016, 20:05
دوستان كدوم مناطق تهران با فورجي همرا اول ميشه سرعت بالاتري رو تجربه كرد؟
منظورم تو رنج ٥٠ مگا بيت هست
شهرك غرب من تست ٥٠ مگ گرفتم دانلود هم ٨.٥ مگابايت با گوشي
hooman101
11-12-2016, 22:10
دوستان 4gهمراه اول رو باند 2600 هم موجوده؟ من امروز با e3372 به این باند وصل شدم.
دوستان 4gهمراه اول رو باند 2600 هم موجوده؟ من امروز با e3372 به این باند وصل شدم.
کلا ۴جی همراه اول رو این ۲۶۰۰ هست
که جدیدا میگن رو باند ۱۸۰۰ هم دارن بعضی جاها
من این مشکل رو وقتی LTE روشن باشه دارم اکثرا دردسترس نیست خطم
کلا ۴جی همراه اول رو این ۲۶۰۰ هست
که جدیدا میگن رو باند ۱۸۰۰ هم دارن بعضی جاها
بنده با باند 1800 می گیرم ولی تو باند 2600 با rssi بالای 100 می گیرم.
بنده با باند 1800 می گیرم ولی تو باند 2600 با rssi بالای 100 می گیرم.
عرض کردم
دکلهای جدید ۱۸۰۰ اضافه شدن
اما مجوز اولیه همراه اول ۲۶۰۰ بوده
۲۶۰۰ هم برد کمی داره واسه این سیگنالتون ضعیف تر هست
misagh1372
12-12-2016, 00:03
دوستان مشهدی از کجا سیم کارت 4g بگیرم؟
Majidson
12-12-2016, 00:42
دوستان مشهدی از کجا سیم کارت 4g بگیرم؟
باسلام
برو به این آدرس: خیابان امام رضا- روبروی هتل درویشی تلفن: ۳۸۳۸۳۵۲۶
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
saeediranzad
12-12-2016, 14:05
سلام
من وایمکس مبین نت دارم. اگه طرح جدید بخرم 21 مگابایت سرعت یک مگ تا دوبرابر هم در ساعت رایگان میتونم دانلود کنم.
یعنی تا 63 مگابایت ششماهه حدود 167 هزار تومن برام تموم میشه.
میخوام بدونم این طرح همراه اول میصرفه؟ 20 مگ ششماهه؟ اصلش چند میافته؟ رایگان هم داره؟
از سایتش نتونستم چیزی بفهمم: چون اول باید ثبتنام کنم.
Le0nard0
12-12-2016, 15:58
سلام
من وایمکس مبین نت دارم. اگه طرح جدید بخرم 21 گیگابایت سرعت یک مگ تا دوبرابر هم در ساعت رایگان میتونم دانلود کنم.
یعنی تا 63 گیگابایت ششماهه حدود 167 هزار تومن برام تموم میشه.
میخوام بدونم این طرح همراه اول میصرفه؟ 20 مگ ششماهه؟ اصلش چند میافته؟ رایگان هم داره؟
از سایتش نتونستم چیزی بفهمم: چون اول باید ثبتنام کنم.
سرویس 20 گیگ همراه اول با مالیات میشه 70 تومن . همرا ه اول بسته شبانه نامحدود هم داره . با 97 تومن باقیمانده هم میتونی 97 تا بسته 1000 تومنی شبانه همراه اول بگیری که شبی 20 گیگ دانلود کنی .
سلام من بسته اینترنت 1000 تومنی که میخرم با کم کردن مالیات میشه حدود 920 تومن بعد مجبورم دو باره 1000 تومن دیگه بدم تا اعتبارم زیاد بشه که بتونم طرح فعال کنم اعتبارم میشه 1840تومن تا بتونم بسته 7-2 نوترینو 1 روزه را بخرم من 10 دقیقه مانده به ساعت 7 مودم را در میارم ولی اعتبارم صفر شده باید چه جوری اعتبار بخرم که ضرر نکنم.
سلام من بسته اینترنت 1000 تومنی که میخرم با کم کردن مالیات میشه حدود 920 تومن بعد مجبورم دو باره 1000 تومن دیگه بدم تا اعتبارم زیاد بشه که بتونم طرح فعال کنم اعتبارم میشه 1840تومن تا بتونم بسته 7-2 نوترینو 1 روزه را بخرم من 10 دقیقه مانده به ساعت 7 مودم را در میارم ولی اعتبارم صفر شده باید چه جوری اعتبار بخرم که ضرر نکنم.
حدودا ۱۸.۵ دانلود که میشه متوقف کن دانلود رو که از شارژت کم نکنه
چون وحدودیتش ۲۰ گیگ مجموع دانلود و اپلود هست
Le0nard0
12-12-2016, 18:00
بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . باید محدودیت حجم دانلود تعیین کنی نه محدودیت زمانی . محدودیت حجم دانلود با idm رو بذار روی 19 گیگ .
saeediranzad
13-12-2016, 07:15
سپاس!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته همه سیستم عاملها مجموع ترافیک را نشون میدهند. نرم افزار هم براش فراوونه.
من امروز یه بسته 2-7 شبانه نا محدود گرفتم و زدم خودش اتومات کامپیوترو باز کنه 2 و دان کنه ولی صبح دیدم همه فایلا ارور داده وبسته ام هم پریده و برام جای سوال بود البته کامپیوترو که باز می کنم با مودم e3372 خودش مستقیم به نت وصل میشه ولی چرا شبو دان نکرده برای من جای سواله. اگه میشه راهنمایی کنید. با تشکر
Majidson
13-12-2016, 09:46
من فور جی دارم استفاده میکنم اصلا با ایرانسل قابل مقایسه نیست !!!!
از چه نظر !؟ کیفیت یا سرعت یا پوشش شبکه؟
شهركرد أيا ٤g داره يا فقط 3G داره
saeediranzad
13-12-2016, 21:08
کسی از اهواز اینجا هست؟ شنیدم اینترنت همراه اول در اهواز جواب نمیده.
لطف کنید اعلام وضعیت کنید.
Armin.Computer
13-12-2016, 23:18
راستش چند وقت پیش با بچه ها اهواز بودیم
فورجی داشت و گوشیش هم اس7
سرعتش خیلی خوب بود فکر کنم
پیشنهاد می کنم تست کنید
سلام
همراه اول اهواز فعاله داداش LTE من استفاده میکنم راضی هستم راحت ۱۰ مگابیت میده البته منطقه ما ترافیک زیاده ولی حاشیه شهر تست کردم عالی بود
Electronic-Arts
14-12-2016, 06:03
saeediranzad
14-12-2016, 06:41
ممنون از پاسخها.
ولی من همین دیروز با کسی که گوشیش دوسیم کارته بود حرف زدم. میگفت اینترنت ایرانسل را استفاده میکنه.
چون همراه اول جواب نمیده. یعنی هردو سیم روی یک گوشی.
گوشی خودم sony ericsson live with walkman هست. وقتی جستجوی شبکه های موبایل را میزنم:
برای همراه اول2G
برای ایرنسل2G 3G
برای ۴۳۲۲۰ 3G
پیدا میکنه. سیم روش هم همراه اوله. خونه هم مرکز شهره. نادری
دوستان بسته شبانه رو با بسته معمولی آلفا پلاس میشه یکجا داشت؟
Armin.Computer
14-12-2016, 11:47
ممنون از پاسخها.
ولی من همین دیروز با کسی که گوشیش دوسیم کارته بود حرف زدم. میگفت اینترنت ایرانسل را استفاده میکنه.
چون همراه اول جواب نمیده. یعنی هردو سیم روی یک گوشی.
گوشی خودم sony ericsson live with walkman هست. وقتی جستجوی شبکه های موبایل را میزنم:
برای همراه اول2G
برای ایرنسل2G 3G
برای ۴۳۲۲۰ 3G
پیدا میکنه. سیم روش هم همراه اوله. خونه هم مرکز شهره. نادری
این گوشی شما فکر نکنم فورجی ساپورت کنه اگر از این قدیمی ها باشه
شما می خوای گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی؟؟؟
ولی اینجوری که شما نوشتی همراه اول حتی ترجی هم واسه شما نداره
فکر کنم 43220 هم رایتل باشه
اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن
شما بگو دقیقا واسه چه کاری می خوای تا بهتر راهنمایی کنم
Le0nard0
14-12-2016, 15:34
دوستان بسته شبانه رو با بسته معمولی آلفا پلاس میشه یکجا داشت؟
اره میشه شب هم از بسته شبانه استفاده میکنه نه حجم شبانه بسته آلفا پلاس
اره میشه شب هم از بسته شبانه استفاده میکنه نه حجم شبانه بسته آلفا پلاس
ممنون دوست عزیز
sasan.69
14-12-2016, 16:52
واسه ترى جى رو کدوم تنظيم کنم؟
واسه ترى جى رو کدوم تنظيم کنم؟
umts only رو برنید
saeediranzad
15-12-2016, 02:10
این گوشی شما فکر نکنم فورجی ساپورت کنه اگر از این قدیمی ها باشه
شما می خوای گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی؟؟؟
ولی اینجوری که شما نوشتی همراه اول حتی ترجی هم واسه شما نداره
فکر کنم 43220 هم رایتل باشه
اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن
شما بگو دقیقا واسه چه کاری می خوای تا بهتر راهنمایی کنم
برای اینترنت.
من از فروشگاه خیابان طالقانی پرسیدم؛ گفت اگه گوشیت آنتن میده پس میتونی مودم بگیری استفاده کنی.
43220 هم به من گفته اند نوین نت هست.
بله؛ گوشی 4G را ساپورت نمیکنه.ولی وقتی آنتن 3G هم نمیده مودم بگیرم چه فایده داره؟
فکر کنم باید یه بسته بخرم خودم سرعت را امتحان کنم. همین!
saeediranzad
15-12-2016, 02:39
داخل حیاط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل اتاق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران البته. نوترینوش هم فعاله.
اون موقع هم کهGPRS بود ایرانسل جواب میداد همراه اول نمیداد.
silvermanhhh
15-12-2016, 03:03
داخل حیاط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل اتاق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران البته. نوترینوش هم فعاله.
اون موقع هم کهGPRS بود ایرانسل جواب میداد همراه اول نمیداد.
سرعت edge دیگه مثل قبل نیست،قبلنا تا ۲۵۶کیلوبیت میرفت،اما الان دیگه فقط برا باز کردن یه برنامه ساده برا بانک خوبه،شما کجا میشینین؟بنده هم اهوازم پاداد فاز پنج،اینجا ایرانسل خوبه،از اقوام داریم سمت کوی طالقانی و چهارصد میگن رایتل بد نیست(برا وب گردی نه برا دانلود)میبینی اینقد افتضاحه برو سراغ سیمکارت دیگه
saeediranzad
15-12-2016, 06:20
سرعت edge دیگه مثل قبل نیست،قبلنا تا ۲۵۶کیلوبیت میرفت،اما الان دیگه فقط برا باز کردن یه برنامه ساده برا بانک خوبه،شما کجا میشینین؟بنده هم اهوازم پاداد فاز پنج،اینجا ایرانسل خوبه،از اقوام داریم سمت کوی طالقانی و چهارصد میگن رایتل بد نیست(برا وب گردی نه برا دانلود)میبینی اینقد افتضاحه برو سراغ سیمکارت دیگه
نادری-مرکزشهر
نه؛ من الآن وایمکس مبین نت دارم که خیلی گرونه. میخواستم ببینم تری جی و فورجی همراه اول چطوره.
اگه بخواهم خرج کنم یک مودم با سیم کارت ایرانسل میگیرم.
آخه اون همه تبلیغات؛ همش خالی بندی؟
از تجربیات دوستان می خواستم در مورد شبانه همراه اول بپرسم. آیا میشه هرشب 20 گیگو دانلود داشت یا خیر؟ من تو 8 ساعت با ایرانسل فقط تونستم 8.5 گیگ دانلود کنم که خیلی کمه.
djmoslemok
15-12-2016, 10:54
سلام دوستان
میگم بالاخره معلوم شد این بسه نامحدود شبانه یک ماه 29000 تومنیه از 1 تا 11 صبح محدودیتش چجوریاست ؟
شبی 20 گیگه ؟
یا کل یک ماه 20 گیگه ؟
Armin.Computer
15-12-2016, 12:06
برای اینترنت.
من از فروشگاه خیابان طالقانی پرسیدم؛ گفت اگه گوشیت آنتن میده پس میتونی مودم بگیری استفاده کنی.
43220 هم به من گفته اند نوین نت هست.
بله؛ گوشی 4G را ساپورت نمیکنه.ولی وقتی آنتن 3G هم نمیده مودم بگیرم چه فایده داره؟
فکر کنم باید یه بسته بخرم خودم سرعت را امتحان کنم. همین!
های وب ( نوین نت ) ؟ مطمئن هستید ؟ آخه تا جایی که می دونم های وب اصلا ترجی ارائه نمیده
مودم می تونی بگیری با آنتن جدا که حتی امکان داره فورجی هم بگیری
شما برو تو تاپیک مودم یه نگاه بنداز ببین مودم مناسب شما چی هست و ببین بچه ها چه پیشنهادی دارن
Le0nard0
15-12-2016, 14:42
سلام دوستان
میگم بالاخره معلوم شد این بسه نامحدود شبانه یک ماه 29000 تومنیه از 1 تا 11 صبح محدودیتش چجوریاست ؟
شبی 20 گیگه ؟
یا کل یک ماه 20 گیگه ؟
هر شب میتونی نامحدود دانلود کنی. محدودیت 20 گیگ واسه بسته شبانه 2 تا 7 هست .
✔ شبکه ی رایتل در گوشی های مختلف با اسامی RighTel , IRN 20 و 43220 قابل مشاهده است.
saeediranzad
15-12-2016, 16:51
های وب ( نوین نت ) ؟ مطمئن هستید ؟ آخه تا جایی که می دونم های وب اصلا ترجی ارائه نمیده
مودم می تونی بگیری با آنتن جدا که حتی امکان داره فورجی هم بگیری
شما برو تو تاپیک مودم یه نگاه بنداز ببین مودم مناسب شما چی هست و ببین بچه ها چه پیشنهادی دارن
این را تو تاپیک ایرانسل گفتند که خود شما هم اونجا هستید.
من تاپیک مودم را هم میخونم. ولی مسأله اینه که اگه آنتن نده پول خرج کردن بیخودیه. (یعنی ایرانسل مطمئنتره)
الآن فروشگاه همراه اول خ طالقانی هم سوت و کور شده که گمون کنم علتش همین باشه.
میرم یه سر بزنم یه پرس و جویی میکنم؛ هرچند هیچکس نمیگه ماست من ترشه.
silvermanhhh
15-12-2016, 18:27
نادری-مرکزشهر
نه؛ من الآن وایمکس مبین نت دارم که خیلی گرونه. میخواستم ببینم تری جی و فورجی همراه اول چطوره.
اگه بخواهم خرج کنم یک مودم با سیم کارت ایرانسل میگیرم.
آخه اون همه تبلیغات؛ همش خالی بندی؟
نادری میشینی ایرانسل فقط،بقیشون حتی تو مناطق خلوت هم سرعتشون بدرد نمیخوره چبرسه اونجایی که همه تو خیابون نتشون هم بازه دارن راه میرن!ایرانسل مرکز شهر ۴g ش هم داره از اون بابت مشملی نیست،فقط اینو بگم که با مودم انتن قویتره اما انتظار معجزه نداشته باشید ،البته بعید میدونم اصلا نیاز به تقویت کننده داشته باشید اونجا ،مرکزه شهره پرش دکله
shahryar84
16-12-2016, 15:57
.Ashkan.
17-12-2016, 14:42
دوستان،
اگر تو بسته آلفا+، روزانه هنوز حجم داشته باشیم ولی شبانه بیشتر از حجم خودش مصرف کنیم چه اتفاقی میفته؟
ممنون [emoji1317]
Mohammad Aghaee
17-12-2016, 15:07
دوستان،
اگر تو بسته آلفا+، روزانه هنوز حجم داشته باشیم ولی شبانه بیشتر از حجم خودش مصرف کنیم چه اتفاقی میفته؟
ممنون [emoji1317]
قاعدتا از حجم روزانه تون باید کم بشه . البته صد در صد مطمئن نیستم .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Mohammad Aghaee
17-12-2016, 15:09
نامحدود شبانه سرعت خیلی پایینه
تری جی هست یا فورجی؟
چقدر تونستید دانلود کنید؟
کدوم بسته رو گرفتید؟
sasan.69
17-12-2016, 15:16
راست مى گن که بسته هاى شبانه رو فورجى نبستن و فقط با ترى جى مى شه دانلود کرد؟
Spectero
17-12-2016, 15:42
سلام
خط من همراه اوله تا حالا هم بسته اینترنتی نداشتم و رو گوشی استفاده نکردم و نخریدم:n04::n02:. حالا اینو گفتم تا بپرسم برای من بهترین سرویس یا بسته اینترنتی همراه اول که دنلود ندارم (چون با کامپیوتر دانلود و آپدیت برنامه ها رو انجام می دم. هم کامپیوتر هم گوشی). و فقط برای بازی کلش و وبگردی و Google Maps استفاده می کنم کدوم سرویس بهتره. من سرویسی می خوام که زود نسوزه چون ممکنه من واسه یه هفته نخوام از بسته اینترنتی استفاده کنم. بسته اینترنتی نا محدود یا طولانی مدت هم هست که مثلا یه حجمی بخرم واسه یکسال یا 6 ماه؟ :n19:
ممنون :n16:
Le0nard0
17-12-2016, 15:50
بسته اینترنتی نا محدود یا طولانی مدت هم هست که مثلا یه حجمی بخرم واسه یکسال یا 6 ماه؟
بسته 10و 20 گیگ شش ماهه داره .
Le0nard0
17-12-2016, 15:52
از حجم روزانه استفاده میکنه
sasan.69
17-12-2016, 16:01
این کیفیت سیگنال برای تری جی قابل قبول هست؟
سرعت نسل 3 همراه اول براتون روی چند هست؟ توی ساعات شبانه؟
سرعت نسل 3 همراه اول براتون روی چند هست؟ توی ساعات شبانه؟
من یه بار گذاشتم دانلود بشه شبو البته رو 4g تو باند 1800 همه دانلودا ارور داده بود. خیلی به بچه محلاتون بستگی داره که اهل دانلود شبانه هست یا خیر؟:n19:
djmoslemok
18-12-2016, 09:01
سرعت خیلی اومده پایین قبلا من با بسته 1000 تومنی از 2 تا 6 صبح 20 گیگ پر میشد و سیستم خاموش میشد ولی دیشب تا 6 ونیم همش 8 گیگ گرفته بود:n37:
iDownload & iGame
18-12-2016, 09:21
من یه بار گذاشتم دانلود بشه شبو البته رو 4g تو باند 1800 همه دانلودا ارور داده بود. خیلی به بچه محلاتون بستگی داره که اهل دانلود شبانه هست یا خیر؟:n19:
دلیلش این بوده که بسته شبانه نامحدود همراه اول روی 4G کار نمیکنه.
سلام
این باند که گفتید ، قضیه اش چیه؟ و چجوری میشه تغییرش داد؟
misagh1372
18-12-2016, 13:38
دوستان بالاخره این بسته های یک روزه نامحدود محدودیت 20 گیگ داره یا نه ؟
Le0nard0
18-12-2016, 14:06
بسته یک روزه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره .
بسته یک روزه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره .
بسته یک روزه 1تا11 که 5000 تومن شده چطور؟ اونم محدودیت حجم داره؟
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Le0nard0
18-12-2016, 14:38
بسته یک روزه 1تا11 که 5000 تومن شده چطور؟ اونم محدودیت حجم داره؟
نه محدودیتی نداره
نه محدودیتی نداره
داداش مطمئنی؟ دانلود نکنیم آخر ماه به ف... فنا بریم؟
Le0nard0
18-12-2016, 16:44
آره مطمئن باش. بسته های شبانه هفته ای و ماهانه هم نامحدوده
درود
شما از سیمکارت اعتباری استفاده کنین ... به اندازه نیاز شارژ کنین و استفاده کنین
نگران آخر ماه هم نباشید
سلام
این باند که گفتید ، قضیه اش چیه؟ و چجوری میشه تغییرش داد؟
من باندو با مودم e3372 تغیییر می دم
hamed619
18-12-2016, 19:51
سلام کسی میدونه سرعت 4G برای دانلود نامحدود شبانه چقدره
hamed m2m
18-12-2016, 20:11
سلام دوستان
من یوسیم گرفتم ولی نمیره رو 3جی و 4جی. همش رو 2جیه.وقتی سویچ میکنم رو اونا پیداشون نمیکنه.چیکارش کنم؟
اینم بگم تا قبلش داشتم رو گوشیم از 4جی ایرانسل استفاده میکردم.گوشیمم g2
iDownload & iGame
18-12-2016, 21:07
سلام دوستان
من یوسیم گرفتم ولی نمیره رو 3جی و 4جی. همش رو 2جیه.وقتی سویچ میکنم رو اونا پیداشون نمیکنه.چیکارش کنم؟
اینم بگم تا قبلش داشتم رو گوشیم از 4جی ایرانسل استفاده میکردم.گوشیمم g2
بسته آلفا پلاس هم فعال کردین؟
hamed m2m
18-12-2016, 21:26
بسته آلفا پلاس هم فعال کردین؟
اره1ماه گرفتم فعال
منطقه هم تحت پوشش هستش کاملا
بحث اینترنت نیس.مسئله اینه که 3جی و 4جی رو نمیشناسه سیمکارت انگار که وجود ندارن اون دوتا
peymanmo
19-12-2016, 02:15
اره1ماه گرفتم فعال
بحث اینترنت نیس.مسئله اینه که 3جی و 4جی رو نمیشناسه سیمکارت انگار که وجود ندارن اون دوتا
این تنظیمات و انجام دادی ؟
saeediranzad
19-12-2016, 02:44
اره1ماه گرفتم فعال
اشکال=>محل سکونت=اهواز
بی انصافها فقط تبلیغ دروغی میکنند.
Behzad83
19-12-2016, 06:50
ظاهرا همراه اول محدودیت بسته های شبانه رو برداشته:
برای همه بسته های شبانه، حجم رو نامحدود اعلام کرده و اون بند مصرف منصفانه رو حذف کرده.
aliali1262
19-12-2016, 09:24
در اینترنت نامحدود شبانه همراه اول سرعت روی 4g هستش?
amirdiba
19-12-2016, 10:34
با ی گوشی اندرویدی چطور میشه فرکانس های همراه اول رو دید؟ میخام ببینم گوشی رو چه فرکانسی به ایرانسل وصله. مثلا 1800یا2100
Majidson
19-12-2016, 10:52
با ی گوشی اندرویدی چطور میشه فرکانس های همراه اول رو دید؟ میخام ببینم گوشی رو چه فرکانسی به ایرانسل وصله. مثلا 1800یا2100
گوشی های سامسونگ با کد زیر:
*#0011#
amirdiba
19-12-2016, 13:36
گوشی های سامسونگ با کد زیر:
*#0011#
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین این اطلاعت چیه خط به خط .ولی بیشتر همون فرکانسش مد نظرمه این مال همراه اوله
و این که این دومین عکس مال ایرانسله چرا پارامترهاش فرق میکنه . انکار فرکانس نداره قدرت جاشه. چطور میشه فرکانسو دید
در اینترنت نامحدود شبانه همراه اول سرعت روی 4g هستش?
خیر سرعت روی4g نیستش و 3g فعال هست من که از ساعت 2 تا 7 فقط تونستم 2.5 گیگ دانلود داشته باشم.
amirdiba
19-12-2016, 17:12
خیر سرعت روی4g نیستش و 3g فعال هست من که از ساعت 2 تا 7 فقط تونستم 2.5 گیگ دانلود داشته باشم.
من بسته دو تا هفت صبح میگیرم حدود سی گیگ دانلود میکنه. ولی ساعت ششو رب هربار قطع میشه و شارژمو میخوره. در حالی که اگه هفت بشه دستگاه خاموش میشه و شارژم نمیخورد. بسته یک تا یازده هم گرفتم حدود چهل گیگ تا هفت و نیم دانلود کردم بعدش شارژمو خورد. این بسته ها رو چندین بار خریدم و هربار اینطوری اعصابمو داغون کرد. شکایت هم کردم. و هربار شارژمو پس دادن. ولی اینطوری باهام رفتار شده. جهت اطلاع
Mohammad Aghaee
19-12-2016, 19:40
من بسته دو تا هفت صبح میگیرم حدود سی گیگ دانلود میکنه. ولی ساعت ششو رب هربار قطع میشه و شارژمو میخوره. در حالی که اگه هفت بشه دستگاه خاموش میشه و شارژم نمیخورد. بسته یک تا یازده هم گرفتم حدود چهل گیگ تا هفت و نیم دانلود کردم بعدش شارژمو خورد. این بسته ها رو چندین بار خریدم و هربار اینطوری اعصابمو داغون کرد. شکایت هم کردم. و هربار شارژمو پس دادن. ولی اینطوری باهام رفتار شده. جهت اطلاع
پس شما توصيه ميكنيد كه حتما با سيم كارت اعتباري دانلود بكنيم و نه دائمي . فوقش شارژ ميخوره و قبض نجومي نمياد. درسته؟
amirdiba
19-12-2016, 20:01
پس شما توصيه ميكنيد كه حتما با سيم كارت اعتباري دانلود بكنيم و نه دائمي . فوقش شارژ ميخوره و قبض نجومي نمياد. درسته؟
بله به نظرم سیم کارت دائمی بدبخت میکنه ادمو اگه این داستان رو بخان رو همه اجرا کنن. حالا من چرا تونستم ثابت کنم و پولمو بگیرم به این خاطر بود که زمان های قطع دانلود بیدار بودم و شکایت کردم 195 وگرنه از همراه اول نمیشه پول گرفت
hesam 63
21-12-2016, 03:58
کسی جواب سوالم رو می دونه دریغ نکنه.
اینترنت گوشیم ( نوترینو) هر دفعه که باز و بسته می کنم آی پی ش تغییر می کنه. از تهران وآمل و کیش و اهواز گرفته تا چین و رومانی و دبی
الان دقیقا برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟ من از گوشی به عنوان هات اسپات استفاده می کنم روی لپ تاپ و مشکلی که هست روی آی پی های خارجی از بعضی خدمات سایت های داخل ایران نمی تونم استفاده کنم.
قبلا چنین مشکلی نداشتم.
kasra2012
22-12-2016, 01:05
كسي مشكل وصل نشدن به ٤جي رو نداره؟
چند روزه كه اصلا وصل نميشه
MMDFullHD
22-12-2016, 01:15
کسی جواب سوالم رو می دونه دریغ نکنه.
اینترنت گوشیم ( نوترینو) هر دفعه که باز و بسته می کنم آی پی ش تغییر می کنه. از تهران وآمل و کیش و اهواز گرفته تا چین و رومانی و دبی
الان دقیقا برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟ من از گوشی به عنوان هات اسپات استفاده می کنم روی لپ تاپ و مشکلی که هست روی آی پی های خارجی از بعضی خدمات سایت های داخل ایران نمی تونم استفاده کنم.
قبلا چنین مشکلی نداشتم.
چین دبی که نباید باشه ببینید گوشیتون قند شکن روش نیست؟ شاید هم ویروسی شده و به سرور خارج وصل شده که ویروس ترافیک شمارو انتقال بدن به سرور خارج
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید وبسایت بالا در نوار جستجو فقط کافیه سرچ رو بزنید ببینید ارایه دهنده ip تون کی نوشته باید نوشته باشه notrino اگه سرورای فیلتر مثل facebook.com باز نشه صفحه فیلترینگ رو بیاره بالا خب معلومه رو نت ایران هستین
Le0nard0
22-12-2016, 01:21
خود همراه اول میگه که 4g مون در حالت تسته پس این چیزا فعلا طبیعیه
Microsoft24
22-12-2016, 01:47
جالب هست من یک خط ثابت ۹۱۲ دارم ک تو خونه بصورت فول lte آنتن میده ، در حالیکه وقتی بصورت دستی میزارم رو 3G هیچ سیگنال 3G یی پیدا نمیکنه و میره رو E !!! :n13:
در کل وضعیت LTE در حدی خوب بود ک رفتم یک سیم اعتباری جدید (usim 4G/LTE) گرفتم برای دانلود ، ولی الان با این سیم جدید فقط 3G رو بصورت فول آنتن دارم و اصلا 4G نمیاد !! :n04:
هم با گوشی (آیفون 6+) و هم مودم (mr200) تست کردم و نتیجه یکسان بود !! :n04: کلا این همراه اول همه چیش عجیب غریبه !! :n08:
hesam 63
22-12-2016, 02:13
چین دبی که نباید باشه ببینید گوشیتون قند شکن روش نیست؟ شاید هم ویروسی شده و به سرور خارج وصل شده که ویروس ترافیک شمارو انتقال بدن به سرور خارج
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید وبسایت بالا در نوار جستجو فقط کافیه سرچ رو بزنید ببینید ارایه دهنده ip تون کی نوشته باید نوشته باشه notrino اگه سرورای فیلتر مثل facebook.com باز نشه صفحه فیلترینگ رو بیاره بالا خب معلومه رو نت ایران هستین
ممنون
قبل تر روی گوشی استفاده کردم ولی پاک کردم.
تو این سایت isp رو زده New Service 4G که فکر کنم می شه همون مخابرات و شهر رو هم تهران ولی منطقه رو اشتباه زده. هر دفعه که وصل می شم یه IP جدید درست می کنه که فکر می کنم به خاطر دینامیک بودنشه.
حالا این زیاد مهم نیست. مشکل این جاست که تو سایت whatip همین IP رو که یه کشور دیگه می زنه ( و من مثلا بعضی سایت های داخل ایران رو نمی تونم باز کنم و باید ریست کنم تنطیمات اینترنت گوشی رو)! یعنی دو تا سایت یه ip رو دو جای مختلف می زنن.
الان اگه گوشی ویروسی شده باشه اگه به عنوان مودم برای لپ تاپ یا موبایل دیگه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
راه حل تون برای این که از شر این موضوع خلاص بشم چیه؟ ( یک بار apn جدید ساختم افاقه نکرد و برگشت به تنظیمات کارخانه هم فکر نکنم کمکی کنه)
MMDFullHD
22-12-2016, 02:54
ممنون
تو این سایت isp رو زده New Service 4G که فکر کنم می شه همون مخابرات و شهر رو هم تهران ولی منطقه رو اشتباه زده. هر دفعه که وصل می شم یه IP جدید درست می کنه که فکر می کنم به خاطر دینامیک بودنشه.
حالا این زیاد مهم نیست. مشکل این جاست که تو سایت whatip همین IP رو که یه کشور دیگه می زنه ( و من مثلا بعضی سایت های داخل ایران رو نمی تونم باز کنم و باید ریست کنم تنطیمات اینترنت گوشی رو)! یعنی دو تا سایت یه ip رو دو جای مختلف می زنن.
الان اگه گوشی ویروسی شده باشه اگه به عنوان مودم برای لپ تاپ یا موبایل دیگه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
راه حل تون برای این که از شر این موضوع خلاص بشم چیه؟ ( یک بار apn جدید ساختم افاقه نکرد و برگشت به تنظیمات کارخانه هم فکر نکنم کمکی کنه)
دقیق که مثل gps یا گلوناس نباید عمل کنه خیابون کوچه رو هم بزنه در حد کشور هم بگه ایرانه و isp هم تو db-ip درست نشون میده فک نکنم مشکلی باشه
پس شما از whatip چک میکردین .. طبیعی هست این مشکل من هم روی صبانت وقتی رنج عوض میشه کلا تو تلگرام دیگه پیش شماره بصورت پیشفرض ۹۸ نمیشه میره رو رومانی و تو سایتای دیگه چک ایپی کشور رومانی میزنه کلا انگار از رومانی وارد میشین ولی اینطوری نیست .
یه سری بلوک ایپی ها قبلنا دست کشورای دیگه بوده فروخته شده یا خریداری شده اینطوری میشه طبعی هست سایتا دیتابیس خودشونو دیر اپدیت میکنن اینطوری میشه
البته این مشکل نیست و ی چیز طبیعی هست
جالب هست من یک خط ثابت ۹۱۲ دارم ک تو خونه بصورت فول lte آنتن میده ، در حالیکه وقتی بصورت دستی میزارم رو 3G هیچ سیگنال 3G یی پیدا نمیکنه و میره رو E !!! :n13:
در کل وضعیت LTE در حدی خوب بود ک رفتم یک سیم اعتباری جدید (usim 4G/LTE) گرفتم برای دانلود ، ولی الان با این سیم جدید فقط 3G رو بصورت فول آنتن دارم و اصلا 4G نمیاد !! :n04:
هم با گوشی (آیفون 6+) و هم مودم (mr200) تست کردم و نتیجه یکسان بود !! :n04: کلا این همراه اول همه چیش عجیب غریبه !! :n08:
باید بسته روزانه فعال کنید تا 4g وصل بشه
Microsoft24
22-12-2016, 06:46
باید بسته روزانه فعال کنید تا 4g وصل بشه
یعنی با بسته شبانه نمیشه ؟ ، بعد تو هر ساعتی من تست کردم آنتن 3G بود !
Electronic-Arts
22-12-2016, 08:21
ممنون
نه عزیز ویروسی نیست همراه اول یک سری آی پی جدید خریده از امارات که برای شرکت salar امارات بوده و هنوز هم توی سایت های تشخیص آی پی به ثبت امارات هست واسه همینه
SevenCity
22-12-2016, 09:40
خود همراه اول میگه که 4g مون در حالت تسته پس این چیزا فعلا طبیعیه
لطفا اخبار چند ماه پیش رو تو تایپیک ها نزن،
4G همراه اول به هیچ عنوان در حالت تست نیست و خیلی از مسائل دیگه باعث قطع و وصل شدنش میشن
misagh1372
22-12-2016, 10:07
دوستان این بسته ها نامحدود یک روزه برای 4Gهم هست یا فقط برا 3G هست؟
Mr.Pooya
22-12-2016, 11:35
چند مدت پيش دقيقا اين مشكل براي من پيش اومده بود تو جاهايي كه قبلش ٤جي داشتم وصل نميشد به ٤جي ولي بعد از يك هفته حدودا درست شد.
Le0nard0
22-12-2016, 12:06
یعنی با بسته شبانه نمیشه ؟ ، بعد تو هر ساعتی من تست کردم آنتن 3G بود !
باید بسته ماهانه آلفا پلاس بگیری تا روی 4g رجیستر بشه
hesam 63
22-12-2016, 15:30
دقیق که مثل gps یا گلوناس نباید عمل کنه خیابون کوچه رو هم بزنه در حد کشور هم بگه ایرانه و isp هم تو db-ip درست نشون میده فک نکنم مشکلی باشه
پس شما از whatip چک میکردین .. طبیعی هست این مشکل من هم روی صبانت وقتی رنج عوض میشه کلا تو تلگرام دیگه پیش شماره بصورت پیشفرض ۹۸ نمیشه میره رو رومانی و تو سایتای دیگه چک ایپی کشور رومانی میزنه کلا انگار از رومانی وارد میشین ولی اینطوری نیست .
یه سری بلوک ایپی ها قبلنا دست کشورای دیگه بوده فروخته شده یا خریداری شده اینطوری میشه طبعی هست سایتا دیتابیس خودشونو دیر اپدیت میکنن اینطوری میشه
البته این مشکل نیست و ی چیز طبیعی هست
ممنون
جالب این که ip ایرانسل رو چک کردم و دیدم ثابته ولی برای مخابرات متغیره
MMDFullHD
22-12-2016, 16:08
ممنون
جالب این که ip ایرانسل رو چک کردم و دیدم ثابته ولی برای مخابرات متغیره
هر نود ایرانسل یه دونه رنج ایپی اکسترنال میگره اونم با مدت زمان کم تغیر میکنه
چون همراه اول بلوک ایپی های مختلفی دستشته مثلا الان با 89 وصلین بعد چن دیقه خاموش روشن کنین اینترنتتون رو میره رو ۱۵۵ ایپی میگیره فک میکنین تغیر کرده
ولی ایرانسل چون رنج های نزدیک داره 5.112 شروع میشه تا 5.126 تموم میشه اینطوری فک میکنین رنج هاش یکیه و تغیر نمیکنه
ثابت یعنی شما دارین میگین به این معنی هست استاتیک باشه برای ماه هایی که تمدید میکنید برای مثال یه ایپی بگیرید که 89.165.90.90 باشه و یک ماه چه خاموش روشن کنید و یا ... همین باشه
dvb595959
22-12-2016, 17:02
درود،هزینه تبدیل سیم کارت به فورجی چقدره؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
Mohammad Aghaee
22-12-2016, 21:24
باید بسته ماهانه آلفا پلاس بگیری تا روی 4g رجیستر بشه
واقعا همراه اول هدفش از این کار چیه؟
چی میشه مثلا حتی با تعرفه آزاد (بدون بسته) هم 4G ارائه بده؟؟
دم ایرانسل گرم که انصافا اینترنتش این مسخره بازی ها رو نداره .
Majidson
23-12-2016, 09:39
درود،هزینه تبدیل سیم کارت به فورجی چقدره؟
باسلام
دائمی ۷ تومن
اعتباری ۵ تومن
دائمی برروی قبض اعمال میشه و اعتباری از شارژ شما کسر می گردد.
misagh1372
23-12-2016, 11:14
باسلام
دائمی ۷ تومن
اعتباری ۵ تومن
دائمی برروی قبض اعمال میشه و اعتباری از شارژ شما کسر می گردد.
چطوری باید سیم کارت رو تبدیل به 4G کنیم؟
Majidson
23-12-2016, 13:34
چطوری باید سیم کارت رو تبدیل به 4G کنیم؟
مراجعه به مراکز مخابرات تلفن ثابت و یا فروشگاه های مرکزی همراه اول در آدرس زیر:
leo.unique
23-12-2016, 16:02
واقعا همراه اول هدفش از این کار چیه؟
چی میشه مثلا حتی با تعرفه آزاد (بدون بسته) هم 4G ارائه بده؟؟
دم ایرانسل گرم که انصافا اینترنتش این مسخره بازی ها رو نداره .
درستش هم همینه !! بالاخره باید یه فرقی بین اونهایی که صرفا برای دانلود شبانه بسته میخرن و مشترکانی که از بسته-های اینترنت روزانه اپراتور هم استفاده میکنن وجود داشته باشه :n31:
ایرانسل هم در نهایت چنین سیاستی رو اعمال خواهد کرد به نظر من:n01:
Mohammad Aghaee
23-12-2016, 16:08
درستش هم همینه !! بالاخره باید یه فرقی بین اونهایی که صرفا برای دانلود شبانه بسته میخرن و مشترکانی که از بسته-های اینترنت روزانه اپراتور هم استفاده میکنن وجود داشته باشه :n31:
ایرانسل هم در نهایت چنین سیاستی رو اعمال خواهد کرد به نظر من:n01:
چرا باید فرق باشه؟؟
مگه کسانی که دانلود شبانه میکنن دارن دزدی میکنن؟؟ دارن بابتش پول میدن ! همراه اول اگه میبینه داره ضرر میکنه بابت دانلود شبانه اصلا بسته جدید نیاره یا گرون ترش کنه که واسش بصرفه ... ضمنا این مشکل فقط واسه بسته های دانلودش نیست و شما اگه بسته هفتگی و روزانه هم بخری همین مسخره بازی رو داره ... کلا چیزی که همراه اولش حالیش نیست مشتری مداریه [emoji19]
leo.unique
23-12-2016, 16:49
چرا باید فرق باشه؟؟
مگه کسانی که دانلود شبانه میکنن دارن دزدی میکنن؟؟ دارن بابتش پول میدن ! همراه اول اگه میبینه داره ضرر میکنه بابت دانلود شبانه اصلا بسته جدید نیاره یا گرون ترش کنه که واسش بصرفه ... ضمنا این مشکل فقط واسه بسته های دانلودش نیست و شما اگه بسته هفتگی و روزانه هم بخری همین مسخره بازی رو داره ... کلا چیزی که همراه اولش حالیش نیست مشتری مداریه [emoji19]
امتیازیه که برای very good customers در نظر گرفته ! در دنیای تجارت مرسومه:n02:
اشکال=>محل سکونت=اهواز
بی انصافها فقط تبلیغ دروغی میکنند.
اهواز تحت پوشش کامله ۴جی هست من ماهها هست دارم استفاده میکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeediranzad
24-12-2016, 03:37
اهواز تحت پوشش کامله ۴جی هست من ماهها هست دارم استفاده میکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با گوشی3G و سیمکارت معمولی تست کردم؛ جواب ندادیعنی 2Gهم نبود.. از کسی هم که دوسیمکارته است پرسیدم؛ گفت همراه اول هیچ ولی ایرانسل اینترنتش خوبه.
فروشنده مودم هم میگفت همراه اول جواب نمیده. براش فرق نمیکرد که مودم کدوم را بفروشه/
من خودم با گوشی3G و سیمکارت معمولی تست کردم؛ جواب ندادیعنی 2Gهم نبود.. از کسی هم که دوسیمکارته است پرسیدم؛ گفت همراه اول هیچ ولی ایرانسل اینترنتش خوبه.
فروشنده مودم هم میگفت همراه اول جواب نمیده. براش فرق نمیکرد که مودم کدوم را بفروشه/
داداش اسکرین شات فرستادم برات من الان چندین ماه هست ک دارم استفاده میکنم حدودا ۵-۶ماه هست
saeediranzad
24-12-2016, 03:42
داداش اسکرین شات فرستادم برات من الان چندین ماه هست ک دارم استفاده میکنم حدودا ۵-۶ماه هست
خوش به حالت. من هم اسکرین شات speedtest را چند روز پیش گذاشتم. زیر ۱۰ کیلوبیت.
هنوز کسی را پیدا نکردم که جلوی خودم اینترنت همراه اول استفاده کنه.
خوش به حالت. من هم اسکرین شات speedtest را چند روز پیش گذاشتم. زیر ۱۰ کیلوبیت.
هنوز کسی را پیدا نکردم که جلوی خودم اینترنت همراه اول استفاده کنه.
اتفاقا فوقالعاده هست ماهی حداقل ۳ تا بسته ۴ گیگ استفاده میکنم
دوست داشتی ادرس بدم تشریف بیارید
saeediranzad
24-12-2016, 03:48
اتفاقا فوقالعاده هست ماهی حداقل ۳ تا بسته ۴ گیگ استفاده میکنم
دوست داشتی ادرس بدم تشریف بیارید
نه؛ ممنون. شما صفا کن. من چند روز پیش میخواستم بگیرم. وقتی دیدم اینطوریه همون وایمکس را تمدید کردم.
فروشگاه طالقانی هم رفتم: پنجشنبه اوج بازار تعطیل کرده بودند.
نه؛ ممنون. شما صفا کن. من چند روز پیش میخواستم بگیرم. وقتی دیدم اینطوریه همون وایمکس را تمدید کردم.
فروشگاه طالقانی هم رفتم: پنجشنبه اوج بازار تعطیل کرده بودند.
ممکنه ایراد از گوشیت باشه ولی ۴جی وصل بشی مطمئنا لذت خواهی برد
sasan.69
24-12-2016, 04:09
دم همراه اول گرم با کمترین هزینه بیشترین استفاده رو می شه کرد
djmoslemok
24-12-2016, 16:21
دوستان پس الان اگه بسته 1000 تومنی شبانه بیشتر از 20 گیگ بگیریم از شارژ میخوره ؟
MR.DEPRES
24-12-2016, 17:03
درود
یک سوال خواستم بپرسم
من هر دفعه که بسته نامحدود شبانه میگیرم
یک دفعه سرعت خوبه یک دفعه سرعت بده
یعنی یک شب 15گیگ اینا میتونم بگیرم یک شب دیگه 6گیگ
به ترتیب هم یک بار در میونه تقریبا این تصادفیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم که گوشی که تا 21مگابیت 3جی داره سرعت اینترنتش وقتی بسته نامحدود همراه اول بگیریم با گوشی که تا 42مگ میبره فرق میکنه؟
آخرین سوال هم اینکه من بسته یک ماهه دارم 4جی هم وصل میشه برام با ابسته نامحدود هم میشه 4جی وصل شد؟ یا هنوز مثل قبل فقط 3جیه؟
MMDFullHD
24-12-2016, 17:21
درود
یک سوال خواستم بپرسم
من هر دفعه که بسته نامحدود شبانه میگیرم
یک دفعه سرعت خوبه یک دفعه سرعت بده
یعنی یک شب 15گیگ اینا میتونم بگیرم یک شب دیگه 6گیگ
به ترتیب هم یک بار در میونه تقریبا این تصادفیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم که گوشی که تا 21مگابیت 3جی داره سرعت اینترنتش وقتی بسته نامحدود همراه اول بگیریم با گوشی که تا 42مگ میبره فرق میکنه؟
آخرین سوال هم اینکه من بسته یک ماهه دارم 4جی هم وصل میشه برام با ابسته نامحدود هم میشه 4جی وصل شد؟ یا هنوز مثل قبل فقط 3جیه؟
دوست گرامی
اون ۲۱ و ۴۲ مگ سرعتی نیستش که حتمن شما میتونید دست یابید اون سرعت اسمیه شما رو بهترین حالت HSPA+ میتونید ۳ مگابایت حدود ۲۵ مگابیت سرعت بگیرید اونم همه چی به شبکه و دکل و قدرت انتنون بستگی داره
این سرعت هایی که نوشته همینطور cat ها سرعت های اسمی هستند ! adsl2+ ببینید ۲۴ مگ میکشه ولی تو ایران هیشکی نتونسته ۲۴ مگ ازون فناوری بکشه بیرون اینا همش اسم هست و تو بهترین شرایط ازمایشگاهی به این سرعت میرسن ولی با واقعیت فرق دارن
اینجا ما فقط ۳جی همراه اول داریم وگرنه بسته نامحدود میگیرفتم تست میکردم
Le0nard0
24-12-2016, 17:41
من بالاترین سرعتی که با 3g همراه اول دارم 22-23 مگه . بالاتر از این من روی 3g همراه اول ندیدم . همراه اول تهران 4g معمولا همون 40 مگه . پس برای 3g روی این سرعت حساب نکن .
بسته شبانه هم فقط 3g وصل میشه.
من بالاترین سرعتی که با 3g همراه اول دارم 22-23 مگه . بالاتر از این من روی 3g همراه اول ندیدم . همراه اول تهران 4g معمولا همون 40 مگه . پس برای 3g روی این سرعت حساب نکن .
بسته شبانه هم فقط 3g وصل میشه.
بسته شبانه اگه بسته الفا پلاس ماهانه داشته باشین فعال و بسته شبانه هم بگیرین ۴جی وصل میشه
اما اگه فقط بسته شبانه بگیرین ۳جی هست
Le0nard0
24-12-2016, 18:33
بسته شبانه اگه بسته الفا پلاس ماهانه داشته باشین فعال و بسته شبانه هم بگیرین ۴جی وصل میشه
اما اگه فقط بسته شبانه بگیرین ۳جی هست
من خودم 4g همراه اول ندارم که امتحان کنم .توی همین تاپیک چند نفر اعلام کردن که با اینکه بسته ماهانه داشتن شبانه 4g وصل نتونستن بشن . البته به نظرم باید با بسته ماهانه بشه 4g شبانه وصل شد که شما میگی میشه احتمالا امتحان هم کردین
amirbrad
24-12-2016, 19:57
والا ما روزانه هم میگیریم دیگه وصل نمیشه 4g ، تو تهران واقعا افتضاحه ، نمیدونم چرا اینقدر تبلیغ میکنه پفک که نیست بریم بخریم یه لحظه کافیه دیتا روشن کنید اگر نت نداشت مشخصه دیگه !
سلام
دوستان اگر بسته 200 مگ الفا + ماهانه رو هم بگیریم + شبانه، روی 4G رجیستر میشه؟
درود
من بسته شبانه 1 ماهه گرفتم به 4 جی اجازه اتصال نمیده
اپراتورم که روحش خبر نداره چی به چیه
ظاهرا فقط بسته روزانه اجزاه 4 جی داره
MR.DEPRES
24-12-2016, 20:23
ممنون از جواب دوستان
من فکر میکردم اگه گوشی که ٣جی تا 42مگ میبره از گوشی که 21میبره سرعتش بیشتره الان طبق حرفاتون متوجه شدم که تا 21مگ شون باهم تفاوت ندارن و اگه گوشی 42داشته باشم شاید اگه منطقه خوب باشه یه کم سرعت بیشتری بگیرم
Le0nard0
24-12-2016, 20:24
پس طبق تست های واقعی که یه سری از کاربرا انجام دادن بسته شبانه فقط روی 3g ریجیستر میشه حتی اگه بسته ماهانه آلفا پلاس داشته باشین باز هم نمیتونین برای شبانه به 4g وصل بشین .
من خودم 4g همراه اول ندارم که امتحان کنم .توی همین تاپیک چند نفر اعلام کردن که با اینکه بسته ماهانه داشتن شبانه 4g وصل نتونستن بشن . البته به نظرم باید با بسته ماهانه بشه 4g شبانه وصل شد که شما میگی میشه احتمالا امتحان هم کردین
من بسته ۴ گیگ روز ۴ گیگ شب رو رو گوشیم دارم کلا ماهانه تمدید میشه
بعضی شبا واسه تست شبانه نامحدود رو میگیرم
و تست کردم به lte وصل میسه
یعنی اصلا وصل هست بسته هم که میگیرم خوب بازم وصل میمونه دانلود هم میکنه
misagh1372
24-12-2016, 21:06
دوستان این یسته 1 تا 11 یک روزه کد دستوریش چی هست ؟
misagh1372
24-12-2016, 21:48
ممنون عزیز ولی وقتی من کد رو میزنم یک چیز دیگه میاره اون طرح رو نمیاره
ممنون عزیز ولی وقتی من کد رو میزنم یک چیز دیگه میاره اون طرح رو نمیاره
شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برو
Sent from my LG V20 using Tapatalk
misagh1372
24-12-2016, 22:05
شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برو
همین کار رو کردم ولی اصلا این بسته 1 تا 11 نیست توی بسته ها نه توی یک روزه نه تو نامحدود ؟
همین کار رو کردم ولی اصلا این بسته 1 تا 11 نیست توی بسته ها نه توی یک روزه نه تو نامحدود ؟
چرا هست!
*1000# بعد گزینه ۲ اینترنت نامحدود، بعد گزینه ۱ یک روزه، گزینه ۱ بسته ۲تا ۷ و گزینه ۲ بسته ۱ تا ۱۱ هست
M E H R D A D
24-12-2016, 23:31
212#*1000*
Electronic-Arts
25-12-2016, 02:19
چرا هست!
*1000# بعد گزینه ۲ اینترنت نامحدود، بعد گزینه ۱ یک روزه، گزینه ۱ بسته ۲تا ۷ و گزینه ۲ بسته ۱ تا ۱۱ هست
بسته 2 تا 7 چه قدره حجمش و 1 تا 11 چه قدر ؟
بسته 2 تا 7 چه قدره حجمش و 1 تا 11 چه قدر ؟
میگن محدودیت حجم ها برداشته شده، تو سایت خود همراه اول هم زده میرم حجم : نامحدود ولی من خودم هنوز امتحان نکردم. چون میترسم قبض نجومی برام بیاد، از این همراه اول هیچی بعید نیست!
Electronic-Arts
25-12-2016, 03:01
میگن محدودیت حجم ها برداشته شده، تو سایت خود همراه اول هم زده میرم حجم : نامحدود ولی من خودم هنوز امتحان نکردم. چون میترسم قبض نجومی برام بیاد، از این همراه اول هیچی بعید نیست!
من الان روی 4G هستم با بسته نامحدود 3 مگابایت برثانیه روی فرکانس 1800 دارم دانلود میکنم اگر محدودیت برداشته شده خیلی خوبه ولی بعضی ها هم شبکه رو میارن پایین
من الان روی 4G هستم با بسته نامحدود 3 مگابایت برثانیه روی فرکانس 1800 دارم دانلود میکنم اگر محدودیت برداشته شده خیلی خوبه ولی بعضی ها هم شبکه رو میارن پایین
فرکانس چه اهمیتی داره؟ تو سرعت تاثیر داره؟ منم الان دارم با سرعت ۲ مگ بتلفیلد ۱ و فورزا هورایزن ۳ دانلود میکنم [emoji1]
Electronic-Arts
25-12-2016, 03:26
فرکانس چه اهمیتی داره؟ تو سرعت تاثیر داره؟ منم الان دارم با سرعت ۲ مگ بتلفیلد ۱ و فورزا هورایزن ۳ دانلود میکنم [emoji1]
آره اگر 2600 بود الان من با حداقل 5 مگابایت دانلود میکردم به خاطر این که 5 مگاهرتز هست 1800 در حالی که مثلا 2600 ایرانسل 15 مگاهرتز یعنی حدودا 3 برابر
راهی هست این بسته های نامحدود که با کد 1000 فعال میشه را از طریق دیگری روی خط فعال کرد ؟؟
مثلا بسته هدیه (مثل ایرانسل ) یا اپلیکیشنهای دیگر ؟
چون مودم من هواوی E8372 هست و قابلیت USSD را نداره و هر بار مجبورم سیمکارت را از مودم دربیارم و داخل گوشی بذارم تا این بسته ها را فعال کنم.
اگه راهه دیگه ای باشه همون اپلیکیشن موبایل همراه اوله
sasan.69
25-12-2016, 20:26
اپيکيشن همراه اول امکان خريدبسته ها ى شبانه رو داره؟
نمیدونم ولی شاید سایت های ثالث هم باشن مثل بعضی از این سایت های شارژ که بسته هم میفروشن , شاید بسته شبانه هم بفروشن
misagh1372
25-12-2016, 22:04
دوستان توی برنامه همراه من از کجا این بسته های 1 تا 11 رو میتونم بخرم اصلا هست توی برنامه ؟
hamed619
25-12-2016, 22:42
دوستان توی برنامه همراه من از کجا این بسته های 1 تا 11 رو میتونم بخرم اصلا هست توی برنامه ؟
برنامه نمیخوادستاره هزار مربع بزن بعد اینترنت نامحدود و بعد یک روزه داره 2 تا 7 و 1 تا 11 برای همراه اول
sasan.69
25-12-2016, 22:57
اپيکيشن خيلى داغونه.. ن مى تونى رمز شارژ وارد کنى ن بسته شبانه بخرى..
misagh1372
25-12-2016, 23:00
برنامه نمیخوادستاره هزار مربع بزن بعد اینترنت نامحدود و بعد یک روزه داره 2 تا 7 و 1 تا 11 برای همراه اول
اخه سیم کارت توی مودم هست اینطوری هی باید در بیارم بزارمش توی یک گوشی بسته رو فعال کنم باز بزارم توی مودم
به سر شماره 10 پیامک بفرستید ببینید جواب میاد
قبلا تمام کدها با پیامک هم قابل اجرا بوده
misagh1372
25-12-2016, 23:45
به سر شماره 10 پیامک بفرستید ببینید جواب میاد
قبلا تمام کدها با پیامک هم قابل اجرا بوده
نه فایده نداره پیامکی نمیاد
واقعا عجیبه
توی ایرانسل راحت میشه از طریق اپلیکیشن
و یا راههایی مثل خرید بسته هدیه
بسته های نامحدود را فعال کرد.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
عجیب نیست. همراه اول همیشه آخر بوده
پول مفت گیرشون میاد و الا اگر من بی سوات اگر مدیرش بودم متخصصین نرم افزارشو بیرون انداخته بودم. اما اونا جاشون قرصه . غصه هیچی رو هم توی این رکود نمی خورن
Microsoft24
27-12-2016, 04:49
دوستان محدودیت حجمی داره بسته شبانه ؟! :n28:
misagh1372
27-12-2016, 10:16
۲تا ۷ محدودیت داره ۱تا۱۱ نداره
misagh1372
27-12-2016, 14:01
دوستان من الان سیم کارت رو 4G کردم برای اینکه بره روی 4g باید کدوم بسته رو بخرم
senator2011
27-12-2016, 14:42
من چند روز پیش با همراه اول دانلود داشتم 2 تا 7 ولی مثل اینکه محدودیت حجم نداشت خودمم با ترس و لرز دانلود کردم!
زیاد نبود ولی بیشتر از 20 گیگ شد مصرف ازاد یا هزینه اضافه هم نیومد تو قبض
Microsoft24
27-12-2016, 16:36
من چند روز پیش با همراه اول دانلود داشتم 2 تا 7 ولی مثل اینکه محدودیت حجم نداشت خودمم با ترس و لرز دانلود کردم!
من دو شب پشت سرهم تست کردم بعد از دانلود یک حجم مشخصی طرح دوم و بقیه اعتبار سیم کارت صفر میشه ، ولی هرچی هست یکم بیشتر از 20 گیگ ه. مثلا 22 گیگ یا 23 گیگ .
امکان فعالسازی دو طرح پشت سرهم برای یک شب هم نیست مثل اینکه :n33:
GHAGHALEELEE
27-12-2016, 20:54
سلام
بچه ها قیمت سیم اعتباری همراه اول چقدر هست؟
مرسی
misagh1372
27-12-2016, 21:05
سلام
مرسی
۵ تومن
5 تومن برای 4G
GHAGHALEELEE
27-12-2016, 21:48
۵ تومن
5 تومن برای 4G
مطمئن هستید؟ من امروز رفتم یک سیم اعتباری از امور مشترکین خریدم 25 تومن شد.البته سند هم زد.
Armin.Computer
27-12-2016, 22:29
مطمئن هستید؟ من امروز رفتم یک سیم اعتباری از امور مشترکین خریدم 25 تومن شد.البته سند هم زد.
25 تومن
چه خبره
فکر نکنم اینقدر باشه
شما سوال کن از جای معتبر
dvb595959
27-12-2016, 22:38
سلام
مرسی
درود
منم سیم فورجی خریدم پنج هزار.
منم چند شب پیش حدود ۲۴ گیگ از بتلفیلد ۱ دانلود کردم، صبح بیدار شدم گفتم الان یک میلیون قبض میاد، ولی هیچ هزینه اضافه ای نیومده بود.
در ضمن این نرم افزاری که استفاده کردی اسمش چیه؟
GHAGHALEELEE
27-12-2016, 22:56
در ضمن این نرم افزاری که استفاده کردی اسمش چیه؟
هست networx
misagh1372
27-12-2016, 23:24
همین شنبه سیم کارت خریدم 5 تومن گرونتر اصلا نخرید
misagh1372
27-12-2016, 23:25
دوستان من الان سیم کارت رو 4G کردم برای اینکه بره روی 4g باید کدوم بسته رو بخرم
دوستان کسی اینو نمیدونه؟
کدوم بسته ها 4G فعال میکنه
hamed_korn
27-12-2016, 23:33
سلام.از این بسته های یک ماهه بخرید .احتمالا اگه منطقه شما 4g باشه جواب میده.
آلفا پلاس.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
misagh1372
28-12-2016, 00:21
سلام.از این بسته های یک ماهه بخرید .احتمالا اگه منطقه شما 4g باشه جواب میده.
آلفا پلاس.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
فقط با بسته ها یک ماه میشه 4gرو فعال کرد؟
Electronic-Arts
28-12-2016, 06:00
فقط با بسته ها یک ماه میشه 4gرو فعال کرد؟
هرگونه بسته آلفا+
هرگونه بسته آلفا+
درود
آلفا+ شبانه 1 ماهه اجازه نمیده روی 4 جی متصل بشید
برای من که اینطور هست ولی آلفا+ روزانه اجازه اتصال میده
دوستان کسی از طرح شبانه نامحدود 1 تا 11 استفاده کرده؟
من فقط یه بار استفاده کردم و سرعت دانلود توی شب خیلی عالی بود و تا حدود 7 و 8 صبح هم خوب موند. ولی بعدش افتضاح شد و رفت زیر خط فقر! میخوام ببینم برای همه این طوری هست؟
misagh1372
28-12-2016, 10:12
دوستان کسی از طرح شبانه نامحدود 1 تا 11 استفاده کرده؟
من فقط یه بار استفاده کردم و سرعت دانلود توی شب خیلی عالی بود و تا حدود 7 و 8 صبح هم خوب موند. ولی بعدش افتضاح شد و رفت زیر خط فقر! میخوام ببینم برای همه این طوری هست؟
3G ya 4G چون من تر جی رو امتحان کردم در تمام ساعت سرعتم یکی بوده
shahryar84
28-12-2016, 10:15
ایستگاه متروی طرشت
Microsoft24
28-12-2016, 10:31
من با بسته هزار تومنی دو شب پیش رو LTE تقریبا 23 گیگ تو سه ساعت دانلود کردم و سرعت دانلودم هم بین 2 تا 6 مگابایت (بایت ، نه بیت !) بود.
ولی دیشب رو 4G ب زور ب 400 کیلوبایت و رو 3G ب زور 1 مگابایت میشد :n15:.
3G ya 4G چون من تر جی رو امتحان کردم در تمام ساعت سرعتم یکی بوده
3G هست.
شاید این دفعه این طوری شده و بعداً باید یه بار دیگه امتحانش کنم. :دی
Electronic-Arts
29-12-2016, 01:23
درود
آلفا+ شبانه 1 ماهه اجازه نمیده روی 4 جی متصل بشید
برای من که اینطور هست ولی آلفا+ روزانه اجازه اتصال میده
سلام
والا منظور منم همین بسته های نرمالش بود که هم روزانه داره هم شبانه منم تست نکردم فقط شبانه رو
misagh1372
29-12-2016, 01:41
۱تا ۱۱شبانه به 4g اصلا وصل نمیشه فقط بسته الفاپلاس به 4G وصل میشه
sasan.69
29-12-2016, 02:19
وضعیت انتن دهی و سیگنال چطوره؟3جی...
mehr1362
29-12-2016, 02:55
سلام دوستان ، خسته نباشید
همانطور که احتمالا مستحضر هستید ، همراه اول بسته های جدید نامحدود ارائه کرده :
هفتگی 1 صبح الی 11 صبح ، آلفا + = 14 تومان
ماهانه 1 صبح الی 11 صبح ، آلفا + = 29 تومان
-----------------------------------------------------------------------------
سوالم این هست ، کسی از دوستان بسته های فوق را تست زده ؟
میخوام ببینم محدودیت دانلود در بسته ها چند گیگابایت هست ؟
در بسته ی یکروزه 2 تا 7 صبح که ظاهرا 20 گیگ هست و بعد از آن شارژ گوشی را هم مصرف میکند !
در بسته های هفتگی و ماهانه چند گیگ ؟
-----------------------------------------------------------------------------
سوال دیگر اینکه ، بسته های 10 و 20 گیگابایتی 6 ماهه چه قیمتی دارند ؟
مرسی
senator2011
29-12-2016, 04:19
تبریز 4G تنهای اول
2 تا 7 بود ولی حتی یک ساعت هم دووم نیاورد تموم شد!
Armin.Computer
29-12-2016, 10:34
تبریز 4G تنهای اول
2 تا 7 بود ولی حتی یک ساعت هم دووم نیاورد تموم شد!
شما با چه بسته ای وصل شدید به فورجی ؟
senator2011
29-12-2016, 12:39
شما با چه بسته ای وصل شدید به فورجی ؟
2 تا 7 نامحدود با حجم 20 گیگ!!
همون 1000 تومنیه
Armin.Computer
29-12-2016, 13:13
همون 1000 تومنیه
مگه شبانه 1 روزه هم به فورجی وصل میشه؟؟؟
همون 1000 تومنیه
بسته های شبانه رو که محدودیت حجمیشو ورداشتن. باید نامحدود باشه. چرا به شما ۲۰ گیگ حجم داده؟؟
kourosh4u
29-12-2016, 14:36
آقا کسی اينجا با مشکل دانلود از سايت های معروف داخلی تو تايم شبانه روبرو هست؟ ليميت شدن داستان چيه چيکار ميشه کرد؟
Armin.Computer
29-12-2016, 14:58
دوستان یک بسته 1 روزه آلفا پلاس خریدم
هرکاری کردم به فورجی وصل نشد
چرا؟؟؟
Milad4171
29-12-2016, 15:04
دوستان اشتباه نکنید سرویس شبانه یک روزه - هفتگی و ماهیانه هم نامحدود هست هم محدود. مثلا محدود یک روزه 900 مگابایت 900 تومان و نامحدود 5 هزارتومان هست و یک هفته ای شبانه 4 هزار و پانصد تومن هست 10 گیگ ولی نامحدود 14 هزارتومن هست. یا ماهیانه محدود 22 گیگ - 9 هزارتومن. نامحدود 29هزارتومن.
Milad4171
29-12-2016, 15:06
دوستان یک بسته 1 روزه آلفا پلاس خریدم
هرکاری کردم به فورجی وصل نشد
چرا؟؟؟
بایدوصل بشه مودم یا گوشی رو روی فقط فورجی بگذار شاید درست شد ! ( البته من هنوز توفیق نشده به 4G همراه اول وصل بشم ) :n02:
sasan.69
29-12-2016, 15:31
رشت هنوز فور جى راه اندازى نشده!!!! همراه اول چى داره مى کنه؟!!!! دليل اين همه کم کارى چي مى تونه باشه... اکثر شهرها هم اين مشکل هست...
Armin.Computer
29-12-2016, 15:59
بایدوصل بشه مودم یا گوشی رو روی فقط فورجی بگذار شاید درست شد ! ( البته من هنوز توفیق نشده به 4G همراه اول وصل بشم ) :n02:
حتی سرچ هم کردم پیدا کرد و زدم روش ولی رجیستر نشد که استفاده کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.