مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
iDownload & iGame
10-04-2017, 21:16
منظورت از تست چیه
اگه تست سرعت اینترنته بیشتر ۱ مگابایت بیشتر نمیره چه ۴ جی چه ۴ جی پلاس
ولی ایرانسل هم ۴جی پلاسه ک سرعت دانلودش عالیه ۶ مگ تا ۹ مگ تقریبا
لطفا" یه عکس از گوشی موبایلتون بذارید که 4G پلاس رو نشون بده چون اولین نفری هستین که موفق شدین فورجی پلاس همراه اول رو مشاهده کنید.
fanoostalaei
10-04-2017, 21:22
لطفا" یه عکس از گوشی موبایلتون بذارید که 4G پلاس رو نشون بده چون اولین نفری هستین که موفق شدین فورجی پلاس همراه اول رو مشاهده کنید.
منم قبلا استفاده کردم تو تبریز
ولی اینجا نگفته بودم
=====
نمایشگاه الکامپ پارسال هم اطراف نمایشگاه +4G همراه اول دیده شده بود
mohammad_87
10-04-2017, 23:42
*3001#12345#* Call
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این فقط مخصوص گوشی های ایفونه؟برای اندروید نشد هرجوری زدم
---------------------------
اینو راهنمایی کنید:
من برای بازی انلاین pes 2017 ارور محدودیت NAT دریافت میکنم.پورت فورواردینگ رو هم کاملا مطابق پورتهای بازی تنظیم کردم اما درست نشد.راهی داره؟
یعنی خاک تو سر ههمراه اول با این سیستم هاشون و با این اپراتورای داغون!
من دیشب ساعت 2:50 دقیقققه بسته نامحدود گرفته بودم به همراه بسته یه روزه آلفا +
امشب میخواستم بسته فعال کنم نامحدود دیدم گفت بسته داری و فعال نمیشه و اس ام اس هم اومد که تا ساعت 2:50 بست نامحدودت فعاله!
منم شروع به دانلود کردم که ناگهان سات 2:30 دیتا گوشی قطع شد و جالبی قضیه اینه شارژ گوشی صفر شد و بسته هم که ساعت 2:10 دقیقه امشب فعال کردم پاک شده!
با اپراتور تماس گرفتم گفت مصرف کردی و تق قطع کرد:n04:
king-hitler2
11-04-2017, 02:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Aghaee
11-04-2017, 15:42
یعنی خاک تو سر ههمراه اول با این سیستم هاشون و با این اپراتورای داغون!
من دیشب ساعت 2:50 دقیقققه بسته نامحدود گرفته بودم به همراه بسته یه روزه آلفا +
امشب میخواستم بسته فعال کنم نامحدود دیدم گفت بسته داری و فعال نمیشه و اس ام اس هم اومد که تا ساعت 2:50 بست نامحدودت فعاله!
منم شروع به دانلود کردم که ناگهان سات 2:30 دیتا گوشی قطع شد و جالبی قضیه اینه شارژ گوشی صفر شد و بسته هم که ساعت 2:10 دقیقه امشب فعال کردم پاک شده!
با اپراتور تماس گرفتم گفت مصرف کردی و تق قطع کرد:n04:
شما در نظر داشته باش که مالکیت همراه اول و مخابرات دست چه گروهی افتاده اون وقت متوجه میشی که اینا اصلا و ابدا نیازی به جلب رضایت مشتری ندارن
منطقه ما ایرانسل 4G هست ولی همراه اول 3G هم حتی نمیشه به نظرتون باید چی کار کنم که 4G هم اینجا بیارن؟
و اینکه گوشی من همیشه میزنه 2G آیا تا بسته نخرم به 4G تبدیل نمیشه؟ یعنی با دیدن 4G بفهمم اینجا 4G ساپورت میکنه
*3001#12345#* Call
برای من کار نکرد
گلکسی اس 6+ اج
fanoostalaei
11-04-2017, 22:19
منطقه ما ایرانسل 4G هست ولی همراه اول 3G هم حتی نمیشه به نظرتون باید چی کار کنم که 4G هم اینجا بیارن؟
و اینکه گوشی من همیشه میزنه 2G آیا تا بسته نخرم به 4G تبدیل نمیشه؟ یعنی با دیدن 4G بفهمم اینجا 4G ساپورت میکنه
برای پیدا کردن 4جی نیازی نیس سیم کارت عو.ض کنید یا بسته بخرید
ولی برای رجیستر شدن تو شبکه 4 جی باید سیم کارت جدید داشته باشید
برای من کار نکرد
گلکسی اس 6+ اج
این کد مال IOS هستش نه android
MMDFullHD
11-04-2017, 23:33
دوستان بنده بسته خریدم بعد اومدم بسته رزو رو خاموش کنم الکی بسته نخره درخواست لغو رو زدم ستاره صد ستاره هشت مربع
نوشت امکان لغو رو ندارید
رفتم تو همراه من
دیدم نوشته هدیه سرشماری
2 + 2 شبانه قضیه چیه
واقعیت داره این بسته رایگانه اخه نوشته هدیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماهس؟ تازه یه هفتس این خط رو خریدم دایمی هم هست قضیه چیه کلا هم هیچ سرشماری نکردم با این نت قضیه چیه سیستماشون مشکل داره؟
خط اقام 12 سال ایناس داره باشگاه فیروزه ای واقعا رایگانه این بسته هایی که زده توش؟
والا همراه اول دزدی پیش نیست بخریم کنتور نندازه
mohammad_87
13-04-2017, 00:17
این کد مال IOS هستش نه android
اندروید کد یا برنامه نداره؟با گوشی الجی v20 بدون روت
آندروید برنامه داره اما روت لازم داره. با این دستکاری ها خیلی چیزی تغییری نمیکنه چون گوشی بطور خودکار به باندی که قویتر هست متصل میشه و در خیلی نقاط تنها یک باند بحد کافی قوی موجود است مثلا من فقط 1800 رو دارم وقتی روی باند دیگه میگذرم کلا میره روی 3g . نام برنامه هم Signal guru هست در گوگل پلی هم موجوده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
fanoostalaei
13-04-2017, 10:35
هر برندی برای خودش کد داره ولی روی هر گوشی کار نمیکنه
بهترین راه استفاده از app هستش که نیاز به رو تداره
sasan.69
13-04-2017, 12:38
سرعت ترى جى قبلا رو2.700 سرعت دانلودش بود الان اومده رو1مگ و200!!!!!!
افتضاح شده.. واسه دانلود کردن مناسب نيس
mehran5486
13-04-2017, 12:42
سرعت ترى جى قبلا رو2.700 سرعت دانلودش بود الان اومده رو1مگ و200!!!!!!
افتضاح شده.. واسه دانلود کردن مناسب نيس
واسه من از یک و نیم رسیده به چهارصد کیلوبایت خیلی بد شده شبانه اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
sasan.69
13-04-2017, 13:06
بازم از لحاظ اقتصادى قبلا مى صرفيد اما الان ن.... برمى گردم ايرانسل
بازم از لحاظ اقتصادى قبلا مى صرفيد اما الان ن.... برمى گردم ايرانسل
یه بسته بگیر برو روی 4جی ببین سرعت بالاتر میده ؟
sasan.69
13-04-2017, 21:12
من فقط شبانه استقاده مى کنم
من فقط شبانه استقاده مى کنم
منم فقط شبانه استفاده میکنم
ولی چون در حالت عادی 4جی نمیشه یه بسته دیگه هم میخرم میندازم روش که 4جی بشه و سرعت 1.3 مگ میده
sasan.69
13-04-2017, 23:24
اگه روش فورجى نزنى چقدره سرعت!؟
وضعیت همراه اول خصوصا 4G خیلی افتضاح شده مثل اینکه ملت حجوم آوردن به شبکه 4G همراه اول و ترافیک راه انداختن . اصلا هیچ کار همراه اول با حساب و کتاب نیست نه رسیدگی نه پیگیری نه بررسی !!!!! همون ایرانسل بهتره حتی اگر گرون هم حساب کنه .
siamak_mu
14-04-2017, 00:08
من که 4G همراه اول رو چند وقته تو هرجای تهران که تست کردم بیشتر از 1.2 مگابایت سرعت نمیگیرم. :n13:
اگه روش فورجى نزنى چقدره سرعت!؟
اخرین باری که شبانه 3جی تست کردم 1.2 مگ سرعت داد
ولی در کل بالا 1.4 نداشتم سرعت دانلود همراه اول
اخرین باری که شبانه 3جی تست کردم 1.2 مگ سرعت داد
ولی در کل بالا 1.4 نداشتم سرعت دانلود همراه اول
همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده سرعت بالای این نمیده چه 3g چه 4g حتی گاهی سرعت رو 4g بعلت کاربران بیشتر بدتر هم هست
همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده سرعت بالای این نمیده چه 3g چه 4g حتی گاهی سرعت رو 4g بعلت کاربران بیشتر بدتر هم هست
محدود نکرده به نظرم
توان فعلیش در همین حده
Band 3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود نکرده به نظرم
توان فعلیش در همین حده
بله چون توان و ظرفیت مورد نیاز رو نداره محدود کرده تا مشکلی براش پیش نیاد و بتونه همیشه یک خدمتی رو در یک حد متوسط رو به پایین ارائه بده . عملا 4G و 3G همراه اول الان یکی شده و از نظر اسمی تفاوت دارن تقریبا بیشتر نقاط کشور از نظر پهنای باند و سرعت در یک حد هستن . شما ببینید این مقدار دانلود در 3 ساعت در شبکه ایرانسل اصلا قابل قیاس با شبکه همراه اول نیست :
ایرانسل واقعا هر چی توان داره در زمینه 4G داره ارائه میده و روز به روز بهتر هم میشه .
بله چون توان و ظرفیت مورد نیاز رو نداره محدود کرده تا مشکلی براش پیش نیاد و بتونه همیشه یک خدمتی رو در یک حد متوسط رو به پایین ارائه بده . عملا 4G و 3G همراه اول الان یکی شده و از نظر اسمی تفاوت دارن تقریبا بیشتر نقاط کشور از نظر پهنای باند و سرعت در یک حد هستن . شما ببینید این مقدار دانلود در 3 ساعت در شبکه ایرانسل اصلا قابل قیاس با شبکه همراه اول نیست :
ایرانسل واقعا هر چی توان داره در زمینه 4G داره ارائه میده و روز به روز بهتر هم میشه .
اره عملا ۴جی و ۳جی همراه اول یکیه
ولی با چه رویی میاد ۴.۵ جی رونمایی میکنه
محدود نکرده به نظرم
توان فعلیش در همین حده
نه دوست عزیز دقیقا محدود کرده سیاستش همینه نظر منو میخواید دستهایی هستند که بعمد همراه اول دولتی رو مانع تراشی میکنند تا ایرانسل غیر دولتی که سودش مستقیم به جاهای خاصی میره جلوتر باشه چون در اینترنت موبایل بخش اصلی که کار و هزینه میبره بخش سخت افزاری کار هست یعنی نصب تجهیزات 4g وقتی بستر سخت افزاری فراهم بود بخش نرم افزاری یعنی خرید پهنای باند برای اپراتور کار سختی نیست. الان همراه اول وقتی در یکجا آنتن 4g داره(که اکثر جاها داره) دیگه چه توانی لازم داره جز اینکه پهنای باند از این دست بخره و از اون دست با چندین برابر سود بفروشه.
darvish1900
14-04-2017, 23:30
من دکل بغل خونم 20 متذ هم فاصله نداره سرعت همون 1 مگ میچرخه اسمش فورجی. محدود محدود
من دکل بغل خونم 20 متذ هم فاصله نداره سرعت همون 1 مگ میچرخه اسمش فورجی. محدود محدود
ولی بازم به صرفه هستش
یعنی اگر یه شخص یه سیستم ببنده برای دانلود شبانه + یه مودم جداگانه
شبی 40 گیگ میتونه دانلود کنه
darvish1900
14-04-2017, 23:49
ولی بازم به صرفه هستش
یعنی اگر یه شخص یه سیستم ببنده برای دانلود شبانه + یه مودم جداگانه
شبی 40 گیگ میتونه دانلود کنه
داداش لا زور بزنی 20 گیگ تا 25 گیگ شما چه جوری حساب میکنی
من مخابرات با سرعت 1.5 از 2 تا 6 دانلود میکنم 20گیگ میشه بعد با یک گیگ چطوری 40 گیگ دانلود می کنید
داداش لا زور بزنی 20 گیگ تا 25 گیگ شما چه جوری حساب میکنی
من مخابرات با سرعت 1.5 از 2 تا 6 دانلود میکنم 20گیگ میشه بعد با یک گیگ چطوری 40 گیگ دانلود می کنید
من ۴جی ۱.۳ مگ میگیرم
و از ۱ شب تا ۱۱صبح ۴۴ گیگ هم دانلود میکنم
امروزم سرعتش رفته تا 2.93 مگ
SAeedBaa
15-04-2017, 04:31
دانلود شبانه نامحدود 4G همراه اول
williampersian
15-04-2017, 11:49
کجا بالای 1 مگ
amin_v30
15-04-2017, 14:43
این فقط مخصوص گوشی های ایفونه؟برای اندروید نشد هرجوری زدم
---------------------------
اینو راهنمایی کنید:
من برای بازی انلاین pes 2017 ارور محدودیت NAT دریافت میکنم.پورت فورواردینگ رو هم کاملا مطابق پورتهای بازی تنظیم کردم اما درست نشد.راهی داره؟
داداش سلام،این مشکلت با nat3 تو بازی pes 2017 حل شده؟
albertxx
15-04-2017, 15:13
دوستان یه سوال
بسته های اینترنت نامحدود که یه سری 2 تا 7 هست و یه سری 1 تا 11 آیا کاملا نامحدود هست ؟؟؟
بسته 1 ماه 1 تا 11 زده 29 تومان
حداقل سرعت 1 مگم بده میشه نزدیک به 1 ترا دانلود کرد !!!:n13:
تعجبم واسه اینه چون در روزایی که شرکتایی مثل شاتل و مخابرات و ..... که همه از اینترنت نامحدود فراری هستن همراه میاد با همچین بسته ای واقعا اینترنت نامحدود ارایه میده ؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال
بسته های اینترنت نامحدود که یه سری 2 تا 7 هست و یه سری 1 تا 11 آیا کاملا نامحدود هست ؟؟؟
تعجبم واسه اینه چون در روزایی که شرکتایی مثل شاتل و مخابرات و ..... که همه از اینترنت نامحدود فراری هستن همراه میاد با همچین بسته ای واقعا اینترنت نامحدود ارایه میده ؟؟؟؟؟
من که 10 روز بیشتره دارم استفاده میکنم بالای 40 گیگ شبانه دانلود میکنم
albertxx
15-04-2017, 15:58
من که 10 روز بیشتره دارم استفاده میکنم بالای 40 گیگ شبانه دانلود میکنم
علی الظاهر بله
مگر اینکه بخوان عوضش کنن یا هر چیز دیگه ای
من ۴جی ۱.۳ مگ میگیرم
خوب این بسته که شما میگی 40 گیگ دانلود میکنی یک تا یازده قیمتش ۵ هزار تومن هست. اون نامحدود شبانه که هزار تومان هست 2-7 میشه دانلود کرد و من تو این بازه زمانی حدود 15 گیگ میگیرم. این بسته با صرفه تر از بسته پنج هزار تومنی هست. درکل برای دانلود بد نیست حداقل از Adsl ارزونتر میافته
خوب این بسته که شما میگی 40 گیگ دانلود میکنی یک تا یازده قیمتش ۵ هزار تومن هست. اون نامحدود شبانه که هزار تومان هست 2-7 میشه دانلود کرد و من تو این بازه زمانی حدود 15 گیگ میگیرم. این بسته با صرفه تر از بسته پنج هزار تومنی هست. درکل برای دانلود بد نیست حداقل از Adsl ارزونتر میافته
یک ماه از 1 شب تا 11 صبح نامحدود 29 هزار تومن
دوستان یه سوال
درواقع نامحدود که نیست چون همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده و شما در شرایط خوبش حدودا در هر ساعت چهار گیگ میتونی دانلود بکنی ولی بهرحال خیلی مناسب تر از اون شرکتها هست. صبانت هنر کرده بود برای نوروز بسته مدت دار میداد ده گیگ یکروزه سه هزار تومن تازه همون هم حذفش کرده! البته ایرانسل هم نامحدود شبانه داره قیمتش بیشتر از همراه اول هست اما سرعتش بیشتر تر
albertxx
15-04-2017, 22:05
درواقع نامحدود که نیست چون همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده و شما در شرایط خوبش حدودا در هر ساعت چهار گیگ میتونی دانلود بکنی ولی بهرحال خیلی مناسب تر از اون شرکتها هست. صبانت هنر کرده بود برای نوروز بسته مدت دار میداد ده گیگ یکروزه سه هزار تومن تازه همون هم حذفش کرده! البته ایرانسل هم نامحدود شبانه داره قیمتش بیشتر از همراه اول هست اما سرعتش بیشتر تر
اول اینکه منظور از محدودیت محدودیت حجم بود که نداره
وگرنه سرعت ک بیشتر از 1.5 مگ امیدی نیست :n02:
دوما
ایرانسل بسته نامحدودش محدودیت حجمی داره
10 20 30 گیگ
اونم تو 1 2 3 ساعت
عملا همون خرید 30 گیگ تو 3 ساعت هست !:n02:
با این شرایط شرکت های ارایه دهنده adsl بسته های همراه اول عالیه ...
دوما
10 20 30 گیگ
اونم تو 1 2 3 ساعت
با ایرانسل و میانگین سرعت 6 مگابایت بر ثانیه و مدت زمان 3 ساعت و هزینه 2000 ت راحت میشه 50 گیگ دانلود کرد و عملا استهلاک کامپیوتر و یا گوشی هوشمند و مصرف برق هم پایین میاد . برا بعضی ها تا 8 مگابایت هم سرعت میره بالا و راحت 60 گیگ رو میزنن .
siamak_mu
16-04-2017, 00:17
من ۴جی ۱.۳ مگ میگیرم
دوست عزیز شما با چه مودمی این سرعت رو میگیری؟
بهترین حالت با همراه اول با یه گوشی cat.4 برای من اینه (اکثراً روی 1 و خورده ای مگابیت هست). میخوام ADSL جمع کنم ولی میترسم هزینه کنم مودم بخرم سرعتم همین باشه که با گوشی میگیرم. :n41:
کلا یچیزی که برام ثابت شده اینه که سرعت اینترنت با هر اپراتوری بستگی به منطقه ای که هستی داره،بجورایی شانسیه
دوست عزیز شما با چه مودمی این سرعت رو میگیری؟
بهترین حالت با همراه اول با یه گوشی cat.4 برای من اینه (اکثراً روی 1 و خورده ای مگابیت هست). میخوام ADSL جمع کنم ولی میترسم هزینه کنم مودم بخرم سرعتم همین باشه که با گوشی میگیرم. :n41:
منم به جز دیروز همیشه حدود ۱.۳ مگ میگیرم
دیروز معلوم شد خود همراه اول محدود میکنه سرعت دانلود رو
دوما
10 20 30 گیگ
اونم تو 1 2 3 ساعت
منهم میدونم منظور شما محدودیت حجم بود اما حجم و سرعت بهم وابسته هست وقتی همراه اول پهنای باندش رو روی پنج گیگ محدود میکنه درواقع داره حجمش دانلودش رو محدود میکنه مانند اینکه شما یک اتومبیل داری که صد کیلومتر بیشتر راه نمیره بعد تو پیست مسابقه برانی که محدودیت سرعت نداره بهرحال سهم شما بیشتر از همون صد کیلومتر سرعت نخواهد بود. ایرانسل درسته محدودیت حجمی داره اما بیست گیگ در هر ساعت حدش هست. برای چنین دانلودی در یک ساعت سرعت باید حدود 60 مگابیت در ثانیه باشه که بندرت پیش بیاد جایی سرعت بیشتر از این مقدار باشه پس محدودیتش آزار دهنده و درواقع محسوس نیست. من هردو اپراتور دانلود دارم و قبول ندارم که همراه اول بهتره چون درسته پنج ساعت رو میده هزار تومن و ایرانسل یک ساعت رو میده حدود هزار تومن(البته سه ساعت بخری میده دو تومن) اما در همون یکساعت ایرانسل چند گیگ هم بیشتر از پنج ساعت همراه اول دانلود میکنم. کار هم سریعتر انجام میشه و در انرژی وقت صرفه جویی میشه.
Le0nard0
16-04-2017, 15:16
10 20 30 گیگ
اونم تو 1 2 3 ساعت
محدودیت بسته های ایرانسل 20 40 60 گیگه .
همراه اول اصن وضعیتش معلوم نیست.منطقه ما 4جی هست
همین که طرح تمام میشه به ثانیه نکشیده از 4 جی میشه 3جی.
دیگه هم نمیشه 4 جی تا دوباره طرح بزنی.
من دیگه بی خیال دانلود شبش هم شدم ... سرعتش بد شده.قبلا تا 2.5 مگ میرفت الان ماکزیمم 800-900 هست.
siamak_mu
16-04-2017, 20:03
منم به جز دیروز همیشه حدود ۱.۳ مگ میگیرم
دیروز معلوم شد خود همراه اول محدود میکنه سرعت دانلود رو
فکر کنم منظور شما 1.3 مگابایت هست؟؟؟
من عرض کردم سرعتم با گوشی به طور معمول 1 و خورده ای مگابیت (~150 کیلوبایت) هست. اگه همون 1.3 مگابایت هم بشم راضی هستم. داداش ما نسل Dial-Up هستیم و بعد از اون میدونی با چی خیلی حال میکردیم؟؟؟ :n20: (10 سال پیش) ADSL شاتل گرفته بودم 64 کیلوبیت نامحدود فیلم دانلود میکردم. :n28: یادم نمیره سرعتش رو روی 15 کیلوبایت بسته بود :n02:
فکر کنم منظور شما 1.3 مگابایت هست؟؟؟
من عرض کردم سرعتم با گوشی به طور معمول 1 و خورده ای مگابیت (~150 کیلوبایت) هست. اگه همون 1.3 مگابایت هم بشم راضی هستم. داداش ما نسل Dial-Up هستیم و بعد از اون میدونی با چی خیلی حال میکردیم؟؟؟ :n20: (10 سال پیش) ADSL شاتل گرفته بودم 64 کیلوبیت نامحدود فیلم دانلود میکردم. :n28: یادم نمیره سرعتش رو روی 15 کیلوبایت بسته بود :n02:
من خودم یادمه که قبل از adsl گرفتن دیال اپ داشتم و اونموقع هم سرعتم اصلا بالای 26 kb نمیرفت چندبار مودم عوض کردم هم نشد در حالی که سرعت استانداردش 50 بود
هر یادمه 2مگا بایت فایل رو 13 دقیقه طول کشید دانلود کنه
ولی پریروز سرعتم از 1.3 MB شد 3.06
البته فقط یک شب و الان دوباره برگشته روی 1.3 MB
siamak_mu
16-04-2017, 23:26
من خودم یادمه که قبل از adsl گرفتن دیال اپ داشتم و اونموقع هم سرعتم اصلا بالای 26 kb نمیرفت چندبار مودم عوض کردم هم نشد در حالی که سرعت استانداردش 50 بود
هر یادمه 2مگا بایت فایل رو 13 دقیقه طول کشید دانلود کنه
ولی پریروز سرعتم از 1.3 MB شد 3.06
البته فقط یک شب و الان دوباره برگشته روی 1.3 MB
ممنون.
من حالا حرفم اینه وقتی با گوشی 150 کیلوبایت اینا میگیرم تو خونه آیا با مودم هم همین سرعت خواهم گرفت یا مودم، قوی تر سیگنال میگیره توی جای سیگنال ضعیف؟ بعضی جاهای شهر با همون گوشی 1 و خورده ای مگابایت هم سرعت میده. مثلاً مودم معمولی یا SXT LTE نتیجه ای که میگیرم چقدر میتونه متفاوت باشه؟
ممنون.
من حالا حرفم اینه وقتی با گوشی 150 کیلوبایت اینا میگیرم تو خونه آیا با مودم هم همین سرعت خواهم گرفت یا مودم، قوی تر سیگنال میگیره توی جای سیگنال ضعیف؟ بعضی جاهای شهر با همون گوشی 1 و خورده ای مگابایت هم سرعت میده. مثلاً مودم معمولی یا SXT LTE نتیجه ای که میگیرم چقدر میتونه متفاوت باشه؟
بستگی داره به اینکه ایا شما سرعت کمی که داری مربوط به ضعف سیگنال هست یا ضعف شبکه اپراتور...
سیگنال دریافتی با گوشیت وقتی که دانلود میکنی چند دسی بل هست؟
siamak_mu
17-04-2017, 01:03
بستگی داره به اینکه ایا شما سرعت کمی که داری مربوط به ضعف سیگنال هست یا ضعف شبکه اپراتور...
سیگنال دریافتی با گوشیت وقتی که دانلود میکنی چند دسی بل هست؟
خب مودم نمیتونه به دکل دورتر و بهتری وصل بشه؟ مثلا SXT LTE ظاهرا این قابلیتو داره.
اطلاع ندارم. کجا میتونم سیگنالو تو گوشی چک کنم؟
farhadrohi
17-04-2017, 01:13
همراه اول دیگه داره ب شعور کاربرا توهین میکنه.کجای دنیا فورجی ۸۰۰ کیلوبایت میده.واقعا خجالت آوره
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
خب مودم نمیتونه به دکل دورتر و بهتری وصل بشه؟ مثلا SXT LTE ظاهرا این قابلیتو داره.
اطلاع ندارم. کجا میتونم سیگنالو تو گوشی چک کنم؟
مودم همه جای دنیا کارش اینه که اینترنت رو با کیفیت بهتر در اختیار کاربر بزاره
مگر اینکه اصلا اینترنت با کیفیتی وجود نداشته با هزاران فیلتر براش گذاشته باشن
alirecoba2
17-04-2017, 16:24
سلام.
دوستان من طرح یک ماهه ی همراه اول فعال دارم. میتونم همزمان از این طرح های شبانه 2 تا 7 رایگان هم استفاده کنم؟
اگر ممکنه روش این کار رو میفرمایین؟
سلام.
دوستان من طرح یک ماهه ی همراه اول فعال دارم. میتونم همزمان از این طرح های شبانه 2 تا 7 رایگان هم استفاده کنم؟
اگر ممکنه روش این کار رو میفرمایین؟
بله میتونید. کار خاصی نمیخواد انجام بدید اولویت مصرف با طرح های ساعتی و شبانه هست. یعنی اگه هر دو طرح رو فعال کنید از ساعت دو تا هفت از طرح ساعتی نامحدود حساب میکنه باهاتون.
farzad2020
17-04-2017, 20:12
نا محدود یک ماهه همراه اول . هر ماه 29 هزار تومان - از ساعت یک تا یازده صبح . در برابر ADSL مفت مفت هست . هر گیگ برای من کمتر از 13 تومان می افتد .
صبح تا شب هم بیرون م . فقط به پیام های متن ی تلگرام جواب میدم . نهایت ش یک ماه با تعرفه ازاد میشه هفت هزار تومان . به پیام های تصویری ویدیویی چرت پرتی تلگرامی مردم نگاه نمی کنم . فوق العاده اعصاب م میزان شده . و راحت م . لعنت بر ADSl هشتصد کیلو به زور از شرکت ها ی مختلف می گرفتم .
سرعت با مودم بین 2.5 تا 2.7 مگابایت با کابل لن وصل میشم . نه گیگ در هر سایت پر میشه حداقل . یک ماه قبل . دو نیم ترا بایت دانلود م بود . دیشب هشتاد و هشت گیگ دانلود زدم
با ایرانسل که بعد از ساعت شش سرعت به هشت مگابایت میرسد ان قدر قطع وصل داشت که فایل ها ده درصد خرابی داشتند .
بی خیال شدم با 3G همراه اول خیلی راضی م .
ی سوالی ک ذهنم شدید درگیر کرده این همه فایل رو میخواید چکار !!
من دیشب 3 4 گیگ دانلود داشتم سرعت هم خیلی خوب بود adm میانگین زده بود 1.2 مگابایت
sasan.69
18-04-2017, 01:07
سرعت امشب شبانه افتضاحه رو 150کیلوبایت!!
از من خوب بود
بیرون 1.5 مگابایت تو خونه 1 1.1
sasan.69
18-04-2017, 01:17
زیر ی ماه از 2.700مگ اومد رو150کیلو
برین irancell [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RighTelCompany
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
برین irancell [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RighTelCompany
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
برین تو other تایپ کنین
- - - Updated - - -
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
برین تو other تایپ کنین
من دیشب 3 4 گیگ دانلود داشتم سرعت هم خیلی خوب بود adm میانگین زده بود 1.2 مگابایت
بعضیها سریال دانلود میکنند من دانلود زیادم برای بازی کنسول هست. بعضی بازیها 40-50 گیگ حجم دارند.
Ehsan-F12
20-04-2017, 09:19
سلام
دیشب بسته نا محدود 2 تا صبح 7 فعال کردم بعد صبح پا شدم تا هم اعتبار پولیم صفر شده و همه حجم بسته آلفا + تموم شده. برای دومین باره که این اتفاق برام میوفته میخوام از طریق سامانه 195 شکایت کنم. ساعت 4:50 صبح برام پیام اومده بود که اعتبار شما برای خرید سته کافی نیست :n04::n14:
مستند ها
250 فیلم برتر به فرمت full hd
البته واقعا بعد از 10 روز دیگه هر چی لازم داری تموم میشه و میمونی چیکار کنی
سلام
دیشب بسته نا محدود 2 تا صبح 7 فعال کردم بعد صبح پا شدم تا هم اعتبار پولیم صفر شده و همه حجم بسته آلفا + تموم شده. برای دومین باره که این اتفاق برام میوفته میخوام از طریق سامانه 195 شکایت کنم. ساعت 4:50 صبح برام پیام اومده بود که اعتبار شما برای خرید سته کافی نیست :n04::n14:
برای من پیش اومده
زنگ میزنی اپراتور هم جوابگو نیست
سلام
من چمند وقت پیش این اتفاق برام افتاد البته روی ایرانسل کلا شیوع جدید دزدیشون هست هر روز شیوع های جدید دزدی اختراع میکنن فکر کنم یک اتاق فکر دارن متشکل از دزدان و کلاه برداران سابقه دار که نظریه های جدید رو بهشون میگن
برای من پیش اومده
زنگ میزنی اپراتور هم جوابگو نیست
مگه شماها اول چک نمیکنید که مسج فعال سازی براتون بیاد بعد شروع به استفاده کنید؟ اگر مسج براتون آمده باشه که مدرک هست.
بسته 20 گیگ هم مگه شبانه داره ؟ تو گزارش مصرف زده مانده شبانه 20800 مگ
بسته 20 گیگ هم مگه شبانه داره ؟ تو گزارش مصرف زده مانده شبانه 20800 مگ
اره اونم داره نزدن ولی داره
سلام خدمت آقایون عزیز
شهر ما یه دو هفته میشه 3G فعال شده منتها سرعتش در بهترین حالت 1مگابیت هست .
آیا این عادیه یا نه ؟؟
سلام خدمت آقایون عزیز
آیا این عادیه یا نه ؟؟
نه
معمولا تا ٢٠ مگ مياد شانسي بيشتر
شايد بهتر بشه
ولي بالاتر از ١٠ مگابيت اومد راضي باشين ديگه
از همراه اول زياد توقع نبايد نداشت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
farhadrohi
22-04-2017, 11:16
سرعت فورجی که آبروریزی هست.هر جای دنیا نشون بدی میخندن.خخ.سرعت دانلود از یک مگ بیشتر نمیشه.این است.سرعت بی حد و مرز
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
همراه اول تعرفه ترافیک داخلی سایت های پرمراجعه ایرانی را نیم بها کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در راستای اجرای سیاست ها و اهداف شبکه ملی اطلاعات و با هدف رونق محتوای فاخر ایرانی و توسعه کسب و کارهای بومی، همراه اول تعرفه اینترنت همراه مشترکین خود در سایت های پر مراجعه داخلی را به میزان ۵۰ درصد کاهش داد.
گفتنی است این کاهش تعرفه که شامل کاهش ۵۰ درصدی «تعرفه آزاد» اینترنت همراه مشترکین در ۲۱۰ سایت پرمراجعه ایرانی (بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) می شود، از روز ۲۹ فروردین ۹۶ اجرایی شده است.
مشترکین همراه اول جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و مشاهده اسامی و IP سایت ها می توانند به پرتال همراه اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.
سلام خدمت آقایون عزیز
آیا این عادیه یا نه ؟؟
به نظر من عادیه و البته فکر کنم زیاد هم هستش
مگه شماها اول چک نمیکنید که مسج فعال سازی براتون بیاد بعد شروع به استفاده کنید؟ اگر مسج براتون آمده باشه که مدرک هست.
چی بگم
مگه کسی هم هست قبل از اس ام اس فعال سازی دانلود کنه؟؟
دیشب هم 5ت ضرر زد همراه اول بهم
3ا شارژ داشت و بسته الفاپلاس 1روزه و نامحدود 1روزه زده بودم حدود 17 گیگ که دانلود کردم دیدم اینترنت قطع ساعت حدود 5 صبح
195 شکایت پر کردم
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
چی بگم
3ا شارژ داشت و بسته الفاپلاس 1روزه و نامحدود 1روزه زده بودم حدود 17 گیگ که دانلود کردم دیدم اینترنت قطع ساعت حدود 5 صبح
195 شکایت پر کردم
شما برای جلوگیری از این کار
حتما اول چک کنید وای فای های گوشی هاتون خاموش باشن همگی
پدر و مادر که همیشه یادشون میره
دانلود منیجر رو تنظیم کنید 10 دقیقه مونده به پایان زمان قطع بشن
یه نرم افزار خاموش ساز خودکار کامپیوتر هم نصب کنید که باز همون زمان خاموش کنه سیستم رو
چی بگم
195 شکایت پر کردم
اگه بسته ۲تا ۷ گرفتین که درست بوده چون اون بسته نامحدود نیست و الکی میگن اما اکه ۱ تا ۱۱ گرفتین درست میگین
شما برای جلوگیری از این کار
حتما اول چک کنید وای فای های گوشی هاتون خاموش باشن همگی
پدر و مادر که همیشه یادشون میره
دانلود منیجر رو تنظیم کنید 10 دقیقه مونده به پایان زمان قطع بشن
یه نرم افزار خاموش ساز خودکار کامپیوتر هم نصب کنید که باز همون زمان خاموش کنه سیستم رو
دیشب برعکس خودم بیدار بودم...
ساعت 2:20 طرح رو فعال کردم و دیتا رو هم اون موقع روشن کردم
ساعت 5 حدودا هم شارژم رو صفر کرده بود و هم بسته الفا پلاس و استعلامم میگرفتی میگفت که بسته نامحدود داری
اگه بسته ۲تا ۷ گرفتین که درست بوده چون اون بسته نامحدود نیست و الکی میگن اما اکه ۱ تا ۱۱ گرفتین درست میگین
دو تا هفت هم نامحدود هست من بارها استفاده کردم هیچگاه هم مشکل محاسباتی نداشتم
siamak_mu
22-04-2017, 23:34
سلام.
4.5G همراه اول روی کدوم باند هاست؟
دو تا هفت هم نامحدود هست من بارها استفاده کردم هیچگاه هم مشکل محاسباتی نداشتم
نه دوست عزیز نامحدود نیست شما قبلا هم ابن حرف رو گفتی چند بار
اما هم من هم اکثر بچه هایی که اینجا اسنفاده میکنند میدونند که مجموع اپلود ودانلود بالای ۲۰ گیگ بشه تموم میشه
حالا واسه شما یه نفر نمیدونم چه جوریه که نامحدود هست
اما فقط ماهیانش و هفته ای نامحدوده
iDownload & iGame
23-04-2017, 11:52
سلام.
4.5G همراه اول روی کدوم باند هاست؟
سلام
اگه شما 4.5G همراه اول رو دیدی سلام ما هم بهش برسون.
اگر جایی باشه که نیست روی همون باند 3 و 7 هست.
من نمیدونم وقتی میشه از ساعت 1 شب تا 11 صبح راحت 50 گیگ دانلود کرد
به خاطر چندر غاز چرا از طرح 2 تا 7 صبح استفاده میکنید
30 تومن بدید یه ماه از 1 شب تا 11 صبح
Majidson
23-04-2017, 16:47
سلام
اگه شما 4.5G همراه اول رو دیدی سلام ما هم بهش برسون.
اگر جایی باشه که نیست روی همون باند 3 و 7 هست.
تهران، اتوبان کردستان برج همراه
4G+
همراه اول
iDownload & iGame
23-04-2017, 17:14
تهران، اتوبان کردستان برج همراه
4G+
همراه اول
دفتر مرکزیشونم 4.5G نداشته باشه که دیگه هیچی. با یه گل بهار نمیشه!
2 سال پیش هم که همراه اول ادعای 4G شدن داشت فقط همون اطراف برج همراه اول تو کردستان آنتن داشت.
Majidson
23-04-2017, 17:38
دفتر مرکزیشونم 4.5G نداشته باشه که دیگه هیچی. با یه گل بهار نمیشه!
2 سال پیش هم که همراه اول ادعای 4G شدن داشت فقط همون اطراف برج همراه اول تو کردستان آنتن داشت.
بله متاسفانه همینطوره!
mohammad.dad
23-04-2017, 18:13
سلام. من یه سیم کارت همراه اول خریدم چند روز پیش به که اول 3جی بود بعد گفت برات ثبت میکنم 4 جی بشه! سوال اولم اینه که درسته الان؟ usim همینه؟
بعد اولش که گذاشتم مودم قشنگ 4 جی بود با بسته اولیش بعد که بستم تموم شد دیگه به هیچ عنوان 4 جی نیومد! یعنی حتی مثلا 2 تومن شارژ داشته باشم مودم روی 4جی تنها باشه اصلا شبکه پیدا نمیکنه!!!
حتی بسته های شبانه مثلا 1 تا 11 ( که خود سایت زده الفا+) هم فعال کنم باز هم فقط و فقط شبکه 3جی پیدا میکنه! روی 4 جی مینویسه شبکه وجود ندارد در صورتی که سیم ایرانسلم راحت فورجی میشه.
مودمم E3372 هست آنلاک شده . ممنون میشم حتما جواب بدین .
سلام. من یه سیم کارت همراه اول خریدم چند روز پیش به که اول 3جی بود بعد گفت برات ثبت میکنم 4 جی بشه! سوال اولم اینه که درسته الان؟ usim همینه؟
بعد اولش که گذاشتم مودم قشنگ 4 جی بود با بسته اولیش بعد که بستم تموم شد دیگه به هیچ عنوان 4 جی نیومد! یعنی حتی مثلا 2 تومن شارژ داشته باشم مودم روی 4جی تنها باشه اصلا شبکه پیدا نمیکنه!!!
حتی بسته های شبانه مثلا 1 تا 11 ( که خود سایت زده الفا+) هم فعال کنم باز هم فقط و فقط شبکه 3جی پیدا میکنه! روی 4 جی مینویسه شبکه وجود ندارد در صورتی که سیم ایرانسلم راحت فورجی میشه.
مودمم E3372 هست آنلاک شده . ممنون میشم حتما جواب بدین .
براي فورجي حتما بايد بسته روزانه داشته باشي
mohammad.dad
23-04-2017, 18:32
براي فورجي حتما بايد بسته روزانه داشته باشي
یعنی شبانه 4 جی نداریم کلا؟ سیم کارتم پس اوکی هست؟
اون افزایش سرعت فعال کنم چی تاثیر داره؟
یعنی شبانه 4 جی نداریم کلا؟ سیم کارتم پس اوکی هست؟
اون افزایش سرعت فعال کنم چی تاثیر داره؟
اره فعلا فقط بايد بسته داشته
سيم مشكلي نداره
همچين هم دل خوش فورجي نباش
بعضا ديده شده فورجي سرعت كمتري داره
افزايش سرعت چي
mohammad.dad
23-04-2017, 19:01
اره فعلا فقط بايد بسته داشته
سيم مشكلي نداره
همچين هم دل خوش فورجي نباش
بعضا ديده شده فورجي سرعت كمتري داره
افزايش سرعت چي
مرسی از پاسخگویی شما
یعنی الان بسته روزانه فعال کنم 4 جی بشه این حالت تا بسته شبانه هم 4 جی هست یا باز 3 جی میشه. مثلا 60 مگ روزانه بزنم 4 جی شه ولی شبانه فعال کنم بازم 4 جی میشه؟
- با سرعت مشکلی ندارم الانم با 3جی سرعتم خوبه واقعا فقط مشکلم همین 4جی بود چرا قطعه.
یه سری بسته نیترو داخل برنامه همراه من هست که زده افزایش سرعت بسته فعلی اون رو میگم
مرسی از پاسخگویی شما
یعنی الان بسته روزانه فعال کنم 4 جی بشه این حالت تا بسته شبانه هم 4 جی هست یا باز 3 جی میشه. مثلا 60 مگ روزانه بزنم 4 جی شه ولی شبانه فعال کنم بازم 4 جی میشه؟
- با سرعت مشکلی ندارم الانم با 3جی سرعتم خوبه واقعا فقط مشکلم همین 4جی بود چرا قطعه.
یه سری بسته نیترو داخل برنامه همراه من هست که زده افزایش سرعت بسته فعلی اون رو میگم
بله انشاءالله فورجي ميمونه
اگر سرعت حدودا ٢ مگابايت داري دستش نزن كه هزينه الكي
اون نيترو هم مربوط به بسته آلفا ميشه
الفا اگر بگيري با نيترو تقريبا ميشه آلفا پلاس
من نمیدونم وقتی میشه از ساعت 1 شب تا 11 صبح راحت 50 گیگ دانلود کرد
به خاطر چندر غاز چرا از طرح 2 تا 7 صبح استفاده میکنید
30 تومن بدید یه ماه از 1 شب تا 11 صبح
همچین چند غاز هم نیست دو تا هفت پنج ساعت هست هزارتومن اما یک تا یازده ده ساعت هست و پنج هزار تومان. ضمنا در ساعات نیمه شب بعلت تعداد کمتر کاربران فعال معمولا سرعت خیلی بهتر هست خود من از دو تا سه سه و نیم سرعتم حدود 6-8مگابیت هست اما بعد اون تا هفت به حدود 16-20 مگابیت میرسه و بخش اصلی دانلودم تو همین محدوده ساعتی انجام میشه. در مورد محدودیت 20 گیگ هم که بعضی میگن داره میدونیم که حتی اگر هم چنین محدودیتی وجود داشته باشه خود همراه اول پهنای باندش رو طوری محدود کرده که نود درصد افراد همین بیست گیگ رو هم نمیتوانند در پنج ساعت بگیرند. در مورد بسته ماهانه درسته با صرفه تره اما راست کار همه نیست خیلیها اینقدرها دانلودی ندارند که یک ماه نیاز داشته باشند و بخوان سی هزار تومن بابتش بدن با ماهی چند شب کارشون راه میافته. بر این اساس هنوز هم همون 2-7 مناسبترین و باصرفه ترین طرح برای اکثر کاربران هست.
fanoostalaei
24-04-2017, 01:15
سرعت سیمکارت من هنوز هم روی 8 مگ محدود هستش !
:n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی مسخرس خدایی ! خودشونم نمیدونن چه گندی زدن که روی سیم کارت ها محدودیت سرعت هست و روی بعضی ها نیس :n35:
king-hitler2
24-04-2017, 02:27
الان دارم با سرعت پنج مگا تا شش مگابایت دانلود میکم با ۳جی
واقعا عجیبه اونم همراه اول
دانلود نامحدود شبانه
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
king-hitler2
24-04-2017, 02:29
من الان نامحدود شبانه زدم ولی باز از حجم بستم کم میشه زیاد نیست در حد ۳۰۰ مگا بایت
الان ۳ گیگ دان کردم
حتی اگه دان نکنم باز کم کم ازش کم میشه
میگم واسه شما هم اینطوریه
fanoostalaei
24-04-2017, 10:07
الان دارم با سرعت پنج مگا تا شش مگابایت دانلود میکم با ۳جی
واقعا عجیبه اونم همراه اول
دانلود نامحدود شبانه
من روی نسل 3 و روی فرکانس 900 و 2100
و روی نسل 4 هم روی فرکانس هاس 1800 و 2600
روی همشون محدودیت 8 مگی رو دارم ! وگرنه اگر سیمکارت درستی داشته باشم از لحاظ سرعت اصلا محدودیتی ندارم :n26::n26::n27:
mehryar1973
24-04-2017, 22:04
خیلی دزدن از بسته آلفا پلاس 3 مگ مونده بود اینترنت گوشی رو خاموش کردم تا مصرف نشه تمدید خودکار هم لغو کردم یک دقیقه بعد smsاومد که حجم بسته شما به اتمام رسد 3 مگ چیزی نیست
ولی بحث دزدی ایناست که هر جور شده میخوان تیغ بزنن:n38:
خیلی دزدن از بسته آلفا پلاس 3 مگ مونده بود اینترنت گوشی رو خاموش کردم تا مصرف نشه تمدید خودکار هم لغو کردم یک دقیقه بعد smsاومد که حجم بسته شما به اتمام رسد 3 مگ چیزی نیست
ولی بحث دزدی ایناست که هر جور شده میخوان تیغ بزنن:n38:
حجم مصرفی دیر آپدیت میشه به اعدادی که الان می بینین اعتمادی نیست
king-hitler2
25-04-2017, 20:12
من روی نسل 3 و روی فرکانس 900 و 2100
و روی نسل 4 هم روی فرکانس هاس 1800 و 2600
روی همشون محدودیت 8 مگی رو دارم ! وگرنه اگر سیمکارت درستی داشته باشم از لحاظ سرعت اصلا محدودیتی ندارم :n26::n26::n27:
سلام
از چه برنامه ای استفاده میکنی ک باند رو مینویسه
من هر چی اپ بود نصب کردم دقیق نشون نمیده
اندروید ۷
fanoostalaei
25-04-2017, 20:19
سلام
از چه برنامه ای استفاده میکنی ک باند رو مینویسه
من هر چی اپ بود نصب کردم دقیق نشون نمیده
اندروید ۷
تنها نرم افزاری که همه چی تمومه : network signal guru هستش که برای استفاده ازش باید دسترسی روت داشته باشه که از امکانات اون میشه به قفل کردن نسل 2یا 3 یا 4 روی باند های مختلف اشاره کرد
نرم افزار همه چی تمومه و هر اطلاعاتی که بخوای در دسترست میزاره
L.O.N.E.L.Y
25-04-2017, 23:45
دوستان 4G همراه اول اگه آنتن خوب باشه چه سرعتی رو میده بهت؟
من میخوام همراه اول بگیرم گفتم اول یه تحقیقی بکنم
بعد از این بسته های آلفا+ بگیری و در شب از این نامحدودا بگیری, در طول شب که نامحدوده همون 4G باقی میمونه؟
ممنون
دوستان 4G همراه اول اگه آنتن خوب باشه چه سرعتی رو میده بهت؟
من میخوام همراه اول بگیرم گفتم اول یه تحقیقی بکنم
بعد از این بسته های آلفا+ بگیری و در شب از این نامحدودا بگیری, در طول شب که نامحدوده همون 4G باقی میمونه؟
ممنون
1.5 مگ تا 1.8 مگ من میگیرم دانلود شبانه
بله
وقاحت و دزدی این اپراتورها تمامی نداره باعث خجالته که آدم مثل اینهایی که میرن تو یه بازار شلوغی دایم باید حواسش به جیبش باشه که دزد نزنه باید حواسش به صورتحسابش باشه که اپراتور محترم تو پاچش نکنه خصوصا خطتت دائمی هم باشه که دست دزدی شون بازه واقعا دیگه باید بعد از 15 سال این خط رو دور بندازم یه اعتباری بگیرم و بیشتر هزارتومن شارژ توش نگذارم . اون از دم عیدی که هی پیامک اومد گوشی شما 4g ساپورت میکنه بیایید سیمکارتتون رو به رایگان به سیمکارت 4gتعویض کنید. در سایت همراه اول هم همین الان زده کاملا رایگان تعویض میشود در دفتر هم باز سوال کردم هزیته نباید بدم گفتند نه فقط یک کپی کارت ملی میخواد. شبش اومدم خونه چک کردم دیدم هفت هزار تومن هزینه زده تو حسابم تماس گرفتم پشتیبانی میگه خوب اقا بابت تعویق سیمکارت هست دیگه!.... میگم شما تو سایتتان زدید مجانی میگه اون برای کانفینگ دو هست شما سیمکارتت از سال 80 هست و کانفینگ یک هست(یعنی tci هست) برای همین پولی تعویض میشه گفتم اولا که در سایت و مسج ها هیچ اما و اگر و تبصره ای نبوده و فقط نوشتید مجانی دوم درسته سیمکارت منtci قدیمی بوده ولی چند سال پیش به mci تبدیلش کرده بودم . میگه اگه اینطوره باید حضوری بیایید مرکز همراه اول بررسی بشه گفتم آقا غلط کردم نخواسم من باید سه تا هفت تومن هزینه کنم تا برم اونطرف شهر مرکز همراه اول حتما چند ساعت هم علاف بشم آخر هم معلوم نیست چی جواب بدن. یک بسته یکماهه هم داشتم که امروز ساعت 6/30 پیامک آمده که بسته یکماهه شما بپایان رسید و از این ببعد به نرخ آزاد حساب میشه. من از نیم ساعتی پیش از اینکه پیامک بیاد اینترت موبایلم خاموش بود حالا رفتم حساب چک میکنم میبینم سه هزارتومن اینترت آزاد برام زده! زنگ زدم پشتیبانی میگه حتما مصرف کردید میگم آقا جان من از وقتی پیامک پایان بسته آمده اصلا به نت وصل نشدم چطور آزاد حساب بشه شما چک کنید. میگه من تنها کاری که از دستم میاد تشکیل پرونده بدم چهار تا هفت روز دیگه تماس بگیرید برای نتیجه. شک ندارم که چیزی بمن پس نمیدن اگه دادند همینجا اعلام میکنم.
وقاحت و دزدی این اپراتورها تمامی نداره باعث خجالته که آدم مثل اینهایی که میرن تو یه بازار شلوغی دایم باید حواسش به جیبش باشه که دزد نزنه باید حواسش به صورتحسابش باشه که اپراتور محترم تو پاچش نکنه خصوصا خطتت دائمی هم باشه که دست دزدی شون بازه واقعا دیگه باید بعد از 15 سال این خط رو دور بندازم یه اعتباری بگیرم و بیشتر هزارتومن شارژ توش نگذارم . اون از دم عیدی که هی پیامک اومد گوشی شما 4g ساپورت میکنه بیایید سیمکارتتون رو به رایگان به سیمکارت 4gتعویض کنید. در سایت همراه اول هم همین الان زده کاملا رایگان تعویض میشود در دفتر هم باز سوال کردم هزیته نباید بدم گفتند نه فقط یک کپی کارت ملی میخواد. شبش اومدم خونه چک کردم دیدم هفت هزار تومن هزینه زده تو حسابم تماس گرفتم پشتیبانی میگه خوب اقا بابت تعویق سیمکارت هست دیگه!.... میگم شما تو سایتتان زدید مجانی میگه اون برای کانفینگ دو هست شما سیمکارتت از سال 80 هست و کانفینگ یک هست(یعنی tci هست) برای همین پولی تعویض میشه گفتم اولا که در سایت و مسج ها هیچ اما و اگر و تبصره ای نبوده و فقط نوشتید مجانی دوم درسته سیمکارت منtci قدیمی بوده ولی چند سال پیش به mci تبدیلش کرده بودم . میگه اگه اینطوره باید حضوری بیایید مرکز همراه اول بررسی بشه گفتم آقا غلط کردم نخواسم من باید سه تا هفت تومن هزینه کنم تا برم اونطرف شهر مرکز همراه اول حتما چند ساعت هم علاف بشم آخر هم معلوم نیست چی جواب بدن. یک بسته یکماهه هم داشتم که امروز ساعت 6/30 پیامک آمده که بسته یکماهه شما بپایان رسید و از این ببعد به نرخ آزاد حساب میشه. من از نیم ساعتی پیش از اینکه پیامک بیاد اینترت موبایلم خاموش بود حالا رفتم حساب چک میکنم میبینم سه هزارتومن اینترت آزاد برام زده! زنگ زدم پشتیبانی میگه حتما مصرف کردید میگم آقا جان من از وقتی پیامک پایان بسته آمده اصلا به نت وصل نشدم چطور آزاد حساب بشه شما چک کنید. میگه من تنها کاری که از دستم میاد تشکیل پرونده بدم چهار تا هفت روز دیگه تماس بگیرید برای نتیجه. شک ندارم که چیزی بمن پس نمیدن اگه دادند همینجا اعلام میکنم.
اون پیامک انلاین نیست یعنی شما موجودی بگیرین هم لحظه رو نشون نمیده!
rahim1538
26-04-2017, 12:43
اینکه میگن برای فعال شدن 4 جی باید حتما بسته اش را بخریم فعال بشه درسته ؟ کدش چیه
اینکه میگن برای فعال شدن 4 جی باید حتما بسته اش را بخریم فعال بشه درسته ؟ کدش چیه
الفا+ باید بخری
Le0nard0
26-04-2017, 15:29
مدیرعامل همراه اول: منافع ملی میطلبید تماس صوتی تلگرام در ایران راهاندازی نشود
-گریه حضار -
Spectero
26-04-2017, 15:38
سلام
من هزار تومن اینترنت یک روزه خریدم بعد از چند ساعت تمام شد و قصد نداشتم دیگه شارژ کنم که در حین آپگرید برنامه ها بطور خودکار 1000 تومن دیگه شارژ کرد و دیگه ته اکانتم چیزی نمونده. کد غیر فعال کردن اینترنت همراه اول چیه؟ من کد #۸*۱۰۰* را گرفتم و پیغام "مشترک گرامی سرویس GPRS شما غیر فعال گردید" اومد. همینه که اومده درسته؟ الان می خوام شارژ بخرم اس بدم و حرف بزنم می ترسم تا شارژ کنم بطور خودکار اینترنت آلفا رو شارژ کنه که دیگه نیازی ندارم. اگر کد رو درست زدم بفرمائید همینه که خیالم راحت بشه اگر نه چه کدی را باید شماره گیری کنم؟
ممنون
سلام
من هزار تومن اینترنت یک روزه خریدم بعد از چند ساعت تمام شد و قصد نداشتم دیگه شارژ کنم که در حین آپگرید برنامه ها بطور خودکار 1000 تومن دیگه شارژ کرد و دیگه ته اکانتم چیزی نمونده. کد غیر فعال کردن اینترنت همراه اول چیه؟ من کد #۸*۱۰۰* را گرفتم و پیغام "مشترک گرامی سرویس GPRS شما غیر فعال گردید" اومد. همینه که اومده درسته؟ الان می خوام شارژ بخرم اس بدم و حرف بزنم می ترسم تا شارژ کنم بطور خودکار اینترنت آلفا رو شارژ کنه که دیگه نیازی ندارم. اگر کد رو درست زدم بفرمائید همینه که خیالم راحت بشه اگر نه چه کدی را باید شماره گیری کنم؟
ممنون
ستاره يك ستاره هشت مربع
مدیرعامل همراه اول: منافع ملی میطلبید تماس صوتی تلگرام در ایران راهاندازی نشود
-گریه حضار -
تو این مملکت حتی اب و نون مردم هم شده رانتی
20 سال اپراتور اول کشور بوده بدون رقیب
الانم که برای اپراتور باید هزار تا اشنا توی هزار تا بیت و مجمع داشته باشی تا بهت مجوز بدن بعد بیافتی به چاپیدن مردم
رانت اخرش همین میشه دیگه
رقابت معکوس
یکی کیفیتش رو بیاره پایین بقیه هم میارن پایینتر
Spectero
26-04-2017, 19:50
ستاره يك ستاره هشت مربع
انگار کد اشتباه است. وقتی وارد می کنم میگه کد اشتباه است. خودتان هم امتحان کنید.
Le0nard0
26-04-2017, 19:55
انگار کد اشتباه است. وقتی وارد می کنم میگه کد اشتباه است. خودتان هم امتحان کنید.
برای لغو تمدید خودکار بسته این کد رو بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
king-hitler2
26-04-2017, 20:26
تنها نرم افزاری که همه چی تمومه : network signal guru هستش که برای استفاده ازش باید دسترسی روت داشته باشه که از امکانات اون میشه به قفل کردن نسل 2یا 3 یا 4 روی باند های مختلف اشاره کرد
نرم افزار همه چی تمومه و هر اطلاعاتی که بخوای در دسترست میزاره
دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی متاسفانه هیچ قسمتیش فعال نیست
از ده سایت هم گرفتم ولی هیچ
انگار باید فیلتر شکن فعال باشه تا گزینهاش بیاد
گوشی هم روته
حتی چند پست قبل عکس گذاشتم ازش
دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی متاسفانه هیچ قسمتیش فعال نیست
از ده سایت هم گرفتم ولی هیچ
انگار باید فیلتر شکن فعال باشه تا گزینهاش بیاد
گوشی هم روته
حتی چند پست قبل عکس گذاشتم ازش
برای ما که قندشکن نمیخواد و کار میکنه فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اخه برنامه آنلاین نیست و اصلا بدون نت هم کار میکنه. شما اگر گوشیت روت هست بین دسترسی روت رو به این برنامه داده باشی (از داخل برنامه روت super Su) اگر باز هم کار نمیکنه ممکنه با نسخه آندروید شما ناسازگار باشه
اون پیامک انلاین نیست یعنی شما موجودی بگیرین هم لحظه رو نشون نمیده!
والا موجودی هم از همراه من گرفته بودم هفتاد هشتاد مگ مونده بود که نت رو خاموش کردم. بهرحال مشترک باید چکار کنه به چی اعتماد کنه چطور متوجه بشه که از نظر اونها طرح تمومه وقتی پیامک میده از این ببعد با نرخ آزاد حساب میشه دیگه نباید که از قبلش آزاد حساب کنه قاعدش اینه که باید طرح که تموم میشه یه پیامک بدن که تموم شد و تا یک روشن خاموش نکنی روی حالت آزاد یا طرح بعدی نره. همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد که نداره ادعاشون اینه که از طریق پیامک بهتون خبر میدم که تمام شد. اساسا این نرخ آزاد یعنی چی! اخه کی حاضره اینترنت هر گیگ چهل هزار تومنی مصرف بکنه من مطمئنم هیچ کس به میل خودش با نرخ آزاد استفاده نمیکنه اینو فقط برای این گذاشتن که در چنین مواردی بتونن خیلی سریع حسابت رو خالی کنند بهمین دلیل هم هیچ راهی برای غیر فعال کردنش نگذاشتن.
tmtkpdtpj
27-04-2017, 07:08
بچه ها الان سرعت دانلود شبانه رایگان رو چنده ؟
شبی چند گیگ میشه گرفت؟
saeeddeeas
27-04-2017, 11:36
سیم کارت تعویض کردم از قبل بسته نت داشتم الان پیام داد بسته 2 گیگ رزرو شد، یعنی بعدش رایگان این دو گیگ فعال میشه؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
سیم کارت تعویض کردم از قبل بسته نت داشتم الان پیام داد بسته 2 گیگ رزرو شد، یعنی بعدش رایگان این دو گیگ فعال میشه؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بله
به صرفه ترین بسته همراه اول چیه؟
بسته هاش همه کم حجمه؟ برای استفاده 30 گیگ در ماه کدوم بسته رو پیشنهاد میدین؟
Mohammad Aghaee
27-04-2017, 19:43
به صرفه ترین بسته همراه اول چیه؟
بسته هاش همه کم حجمه؟ برای استفاده 30 گیگ در ماه کدوم بسته رو پیشنهاد میدین؟
30 گیگ در ماه ؟!؟!؟ :n04: حتما قید همراه اول رو بزنید چون پرحجم ترین بسته هاش ، 20 گیگ 6 ماهه ، 10 گیگ 6 ماهه و 4+4 گیگ 1 ماهه و یکی دوتا بسته پرحجم هفتگی و روزانه هم داره که فکر نمیکنم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشن . اگه این 30 گیگ رو برای دانلود میخواید که خب بسته های شبانه نسبتا مناسبی داره همراه اول که میتونید به این آدرس مراجعه کنید و مشخصات بسته ها رو ببینید :
البته الان ایرانسل هم بسته های پرحجمش رو برداشته و دیگه بسته مقرون به صرفه مثل سابق نداره :n37:
فعلا بدون شك همراه اول به درد اين حجم روزانه نميخوره
tmtkpdtpj
28-04-2017, 00:32
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻻﻥ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺭﻭ ﭼﻨﺪﻩ ؟
ﺷﺒﯽ ﭼﻨﺪ ﮔﯿﮓ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﺮﻓﺖ؟
king-hitler2
28-04-2017, 05:39
دیشب اینترنت نامحدود کار نمیکرد
کد ۱۰۰۰ رو وارد میکردم اصلا خطا میزد
حتی داخل برنامش نمیرفت
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻻﻥ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺭﻭ ﭼﻨﺪﻩ ؟
ﺷﺒﯽ ﭼﻨﺪ ﮔﯿﮓ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﺮﻓﺖ؟
۱.۶
۲۰ الی ۴۰ گیگ
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
دوستان من سیمکارتم 4g هست و قبلا توی خونمون lte وصل میشد اما الان نزدیک به 2 ماه هست که زمانی که به lte وصل میشم و دیتا رو روشن میکنم،علامت اینترنت میاد اما اینترنت ندارم.باید بزارم روی 3g تا نت کار کنه
الآن سیمکارت رو روی مودم هم گذاشتم و به همین صورت بود.lte وصل میشه ،آنتن هم داره اما نت کار نمیکنه
عکس اول با lte هست
عکس دوم 3g
mehran5486
28-04-2017, 20:30
دیشب اینترنت نامحدود کار نمیکرد
کد ۱۰۰۰ رو وارد میکردم اصلا خطا میزد
حتی داخل برنامش نمیرفت
کلا همه سیستمش قط بو حتی شارژ هم نمیشد گرفت چند شب پیش هم ساعت دوازده ب بعد تا صب همین وضع
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
دوستان من یه بسته شبانه ۱ ماهه داشتم
و یه بسته الفا پلاس برای ۴جی شدن
توی اپ همراه من داره بسته الفا پلاس رو فقط نشون میده
مشکل چیه
دوستان من یه بسته شبانه ۱ ماهه داشتم
و یه بسته الفا پلاس برای ۴جی شدن
توی اپ همراه من داره بسته الفا پلاس رو فقط نشون میده
مشکل چیه
معمولا شبانه ها رو نشان نميداد
فقط همون
ستاره صد ستاره صفر مربع
دوستان برنامه Aio هست برای پخش شبکه های سیما به وسیله اینترنت برای همراه اول.
توی یه قسمتیش نوشته که :
صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند.
ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه.کسی میدونه ؟ شاید حتما بسته میخواد ؟
دوستان برنامه Aio هست برای پخش شبکه های سیما به وسیله اینترنت برای همراه اول.
توی یه قسمتیش نوشته که :
صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند.
ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه.کسی میدونه ؟ شاید حتما بسته میخواد ؟
رایگانه ؟؟
رایگانه ؟؟
نوشته که برای همراه اولی ها رایگانه و حجم یا شارژکم نمیکنه ولی من هر کاری کردم با شارژ 0 پخش نکرد.در صورتی که خودش نوشته باید پهش کنه !
گفتم شاید تنظیمات خاصی باید توی APN روی گوشی بزنیم !
نوشته که برای همراه اولی ها رایگانه و حجم یا شارژکم نمیکنه ولی من هر کاری کردم با شارژ 0 پخش نکرد.در صورتی که خودش نوشته باید پهش کنه !
گفتم شاید تنظیمات خاصی باید توی APN روی گوشی بزنیم !
فقط پخش رايگان
بايد يكم شارژ داشته باشي كه داخل سايت و منو ها بره
فقط پخش رايگان
اره رایگانه منم الان تست کردم هیچی از بستم کم نشد
فقط پخش رايگان
یعنی هزار تومن شارژ کنم بعد برم داخلش هر چی پخش کنم همون 1000 میمونه ؟
کمترین بسته همراه اول چیه ؟کمترین حجم و ارزونترینش...
یعنی هزار تومن شارژ کنم بعد برم داخلش هر چی پخش کنم همون 1000 میمونه ؟
کمترین بسته همراه اول چیه ؟کمترین حجم و ارزونترینش...
فقط پخش رايگان
حالا داخل سايت هر بچرخي از شارژ كم ميكنه
البته كلا دسترسي بقيه برنامه ها رو ببندي فقط اون باشه اونقدر كم نميكنه كه بسته بخواد بگيري
shahram20
29-04-2017, 11:24
درود
یکی از دوستان راهنمایی کنه
الان سرعت آلفا پلاس چه جوریاست؟ میشه روش حساب باز کرد یا رو اعصابه؟
بعد این بسته شبانه اش چه جوریه ؟ بصورت نامحدود واقعیه یا یه حجم مشخصی میشه دانلود کرد؟
روزانه چه بسته ای بخرم که بصرفه باشه؟
ممنون میشم که با جزئیات راهنمایی کنین ( قیمت و ... )
L.O.N.E.L.Y
29-04-2017, 12:39
دوستان من یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم
حالا رفتم برای فعال سازی سیمکارت بهم گفتن باید 7 هزار تومن شارژش کنم تا برام فعالش کنن
آیا این کار قانونیه
روی بسته سیمکارت نوشته 500 تومان شاژ اولیه و 5 هزار هدیه بعد از اولین شارژ
لطفا راهنمایی کنید
میشه من 2 هزار تومن شارژش کنم بعد با اون 5 تومن هدیه میشه 7 تومن؟
درود
بعد این بسته شبانه اش چه جوریه ؟ بصورت نامحدود واقعیه یا یه حجم مشخصی میشه دانلود کرد؟
سلام اگه انتن دهی اوکی باشه سرعتش خوبه 1 1.5 مگابابت
فکر کنم نامحدود باشه من تا 22 گیگ دانلود کردم اوکی بود و اتفاق خاصی نیوفتاد
بسته 4 گیگ روازنه 4 گیگ شبانه 17 تومن بنظرم ب صرفه هست
حالا رفتم برای فعال سازی سیمکارت بهم گفتن باید 7 هزار تومن شارژش کنم تا برام فعالش کنن
آیا این کار قانونیه
لطفا راهنمایی کنید
من سیم گلچین خریدم
فعال بود اصلن شارژنخریدم
فک کنم نیازی ب خرید شارژ نیست
L.O.N.E.L.Y
29-04-2017, 13:53
آیا این کار قانونیه
لطفا راهنمایی کنید
دوستان لطفا اینو جواب بدید
کلا سیم کارتم آکبنده و هنوز به نام خودم هم نکردم
williampersian
29-04-2017, 14:43
درود
اگه برنامشونو بگیری میتونی 6ماهه 64000 ت 20 گیگ رو بخری
نامحدودیش که نامحدوده فقط سرعتا پائینه البته بستگی به منطقه داره من خودم تو بهترین حالت زیر 1 مگ سرعت داشتم
دوستان لطفا اینو جواب بدید
کلا سیم کارتم آکبنده و هنوز به نام خودم هم نکردم
خوب اگه شارژ میره به حسابت میتونی فعالش کنی
منم قبل عید یه دونه خریدم تهش یه خورده شارژ داشت و چند صد مگ هم اینترنت هدیه
tmtkpdtpj
30-04-2017, 00:31
شبانه قطع شده؟
برای من قطع هست از دیشب
mohammad_87
30-04-2017, 21:32
سلام
چند روزیه که من نمیتونم روی همراه اول به 4g وصل بشم.تنظیمات خاصی انجام ندادم بسته الفا+ هم فعاله.کلا قبلش هیچ مشکلی نبود الان این مشکل بوجود اومده.در چند تا محل مختلف هم تست کردم درست نشد
علت چیه؟
سلام
دوتا کوچه پایین تر ما دکل همراه اوله ولی گوشی من بهش وصل نمیشه چجوری میشه سوییچ کرد ک از اون استفاده کنه؟؟؟
albertxx
30-04-2017, 22:12
سلام
چند روزیه که من نمیتونم روی همراه اول به 4g وصل بشم.تنظیمات خاصی انجام ندادم بسته الفا+ هم فعاله.کلا قبلش هیچ مشکلی نبود الان این مشکل بوجود اومده.در چند تا محل مختلف هم تست کردم درست نشد
علت چیه؟
شما هم تست کنید
سلام
دوتا کوچه پایین تر ما دکل همراه اوله ولی گوشی من بهش وصل نمیشه چجوری میشه سوییچ کرد ک از اون استفاده کنه؟؟؟
به دکل که نمیشه سوئیچ کرد
ولی میتونید یه کاری کنید
اگه دکلی که الان روش هستید 2g هست و دکل جدید 3 ویا 4 این روش رو امتحان کنید
قسمت تنظیمات گوشی / mobile network settng / service providers
سرچ میکنید کل سیستم های 2g و 3g رو نشون میده و 4g
با انتخاب سیستم 3g و 4g بهش وصل میشید
البته این واسه گوشی سونی هست که دارم
سامسونگ رو نمیدونم ولی باید شبیه باشه !!
mohammad_87
01-05-2017, 22:01
شما هم تست کنید
به دکل که نمیشه سوئیچ کرد
ولی میتونید یه کاری کنید
اگه دکلی که الان روش هستید 2g هست و دکل جدید 3 ویا 4 این روش رو امتحان کنید
قسمت تنظیمات گوشی / mobile network settng / service providers
سرچ میکنید کل سیستم های 2g و 3g رو نشون میده و 4g
با انتخاب سیستم 3g و 4g بهش وصل میشید
البته این واسه گوشی سونی هست که دارم
سامسونگ رو نمیدونم ولی باید شبیه باشه !!
نه من بصورت دستی هم تست کرده بودم،4g یا lte رو هم پیدا میکنه اما وقتی انتخابش میکنم چند دقیقه در حال رجیستر باقی میمونه و اخرش میزنه امکان رجیستر روی این شبکه وجود نداره درحالیکه روی 3g و غیره راحت رجیستر میشه.
در سه مکان مختلف هم تست کردم
shahryar84
01-05-2017, 23:34
نه من بصورت دستی هم تست کرده بودم،4g یا lte رو هم پیدا میکنه اما وقتی انتخابش میکنم چند دقیقه در حال رجیستر باقی میمونه و اخرش میزنه امکان رجیستر روی این شبکه وجود نداره درحالیکه روی 3g و غیره راحت رجیستر میشه.
شما بسته ماهانه فعال دارید؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Pooya Rezaie
02-05-2017, 00:05
واسه منم دقیقا همین مشکل دوستان وجود داره شبکه 4جی پیدا میشه سیگنال فول ولی نمیشه بهش متصل شد نزدیک یک ساله این وضعیته هر سری هم با 9990 تماس میگیرم فقط میگن منطقه شما هنوز کامل راه اندازی نشده باید صبر کنید. فقط از اول سال به مدت چند هفته میشد متصل شد. دوباره شده مثل قبل . با بسته و بدون بسته هم فرقی نمیکنه. واقعا همراه اول مسخرست چجورتو سایت زده اولین اپراتور ارائه دهنده اینترنت 4.5 وقتی هنوز عرضه راه اندازی و مدیریت 4جی هم نداره
amirbrad
02-05-2017, 21:33
واسه منم دقیقا همین مشکل دوستان وجود داره شبکه 4جی پیدا میشه سیگنال فول ولی نمیشه بهش متصل شد نزدیک یک ساله این وضعیته هر سری هم با 9990 تماس میگیرم فقط میگن منطقه شما هنوز کامل راه اندازی نشده باید صبر کنید. فقط از اول سال به مدت چند هفته میشد متصل شد. دوباره شده مثل قبل . با بسته و بدون بسته هم فرقی نمیکنه. واقعا همراه اول مسخرست چجورتو سایت زده اولین اپراتور ارائه دهنده اینترنت 4.5 وقتی هنوز عرضه راه اندازی و مدیریت 4جی هم نداره
برای منم چند ماهی میشه اینطوریه چه با بسته چه بدون بسته ، پیدا میکنه اما وصل نمیشه، فقط اوایل که تازه اومده بود با بسته وصل میشد که اون موقع سرعتش ۲ مگابیت بود!
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammad_87
03-05-2017, 21:48
شما بسته ماهانه فعال دارید؟
بله بسته فعال دارم هم اعتبار حجم و هم اعتبار زمان داره
من 2 سیمکارت 4g دارم قبلا فقط یکیش 4g میشد ... الان برعکس کردن جاهاشون رو :n13:
از وقتی که کنترل همراه اول دست بعضیها افتاده شیوه برخوردشون با کاربران هم از موضع زور و قدرت شده! کوچکترین حق و حقوق و احترامی برای کاربران قائل نیستن سیمکارت دومی دارم که حدود ده سال هست استفاده میکنم از اون ثبت نامی ها بوده یعنی از اول بنام خودم ثبت نام کردم و دست بدست هم نشده سندش هم بنام خودم هست . حالا دیروز میبینم خط یکطرفه شده زنگ زدم پشتیبانی میگه به این خاطر یکطرفه کردیم تا برای تطبیق مشخصات مالک به مرکز خدمات همراه اول مراجعه کنید!حالا نمیدونم بعد از ده سال تطبیق مشخصات یعنی چی پس این سندی که دست منه چی هست! جالب تر اونکه از طریق دفاتر سطح شهر هم نمیشه و فقط باید به خود همراه اول مراجعه کنی که تو شهر بزرگی مانند شیراز فقط یکدونه مرکز خدمات همراه اول هست . حالا کدوم قانون اجازه میده خطی که بنام خودت هست و بدهی هم نداره رو یکطرفه کنند
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
از وقتی که کنترل همراه اول دست بعضیها افتاده شیوه برخوردشون با کاربران هم از موضع زور و قدرت شده! کوچکترین حق و حقوق و احترامی برای کاربران قائل نیستن سیمکارت دومی دارم که حدود ده سال هست استفاده میکنم از اون ثبت نامی ها بوده یعنی از اول بنام خودم ثبت نام کردم و دست بدست هم نشده سندش هم بنام خودم هست . حالا دیروز میبینم خط یکطرفه شده زنگ زدم پشتیبانی میگه به این خاطر یکطرفه کردیم تا برای تطبیق مشخصات مالک به مرکز خدمات همراه اول مراجعه کنید!حالا نمیدونم بعد از ده سال تطبیق مشخصات یعنی چی پس این سندی که دست منه چی هست! جالب تر اونکه از طریق دفاتر سطح شهر هم نمیشه و فقط باید به خود همراه اول مراجعه کنی که تو شهر بزرگی مانند شیراز فقط یکدونه مرکز خدمات همراه اول هست . حالا کدوم قانون اجازه میده خطی که بنام خودت هست و بدهی هم نداره رو یکطرفه کنند
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
همراه اول فقط اعتباری خوبه واقعا خیلی بد تا می کنن با دائمی ها . مورد شما که خیلی خوبه تازه
دوستان همراه اول رو باند 3 1800 مگاهرتز 5 مگاهرتز پهنای باند داره؟ رو باند 7 2600 مگاهرتز هم 20 مگاهرتز پهنا داره؟
من یک مشکلی که دارم گوشی آیفون 6 اسA1633 LLA من فقط رو باند 3 هست و رو باند 7 نمیره؟ ولی ایرانسل میندازم میره رو باند 7
این گوشی از نسل 4.5 ساپورت میکنه؟
یعنی با 2 کریر جمعا 300 مگابیتی حداکثر سرعتش چقدر باید باشه؟
مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟
یعنی حداقل باید 50 مگابیت رو بده که 9 مگابیت میده؟
چرا CA انجام نمیشه؟
Le0nard0
05-05-2017, 11:32
حالا دیروز میبینم خط یکطرفه شده زنگ زدم پشتیبانی میگه به این خاطر یکطرفه کردیم تا برای تطبیق مشخصات مالک به مرکز خدمات همراه اول مراجعه کنید!حالا نمیدونم بعد از ده سال تطبیق مشخصات یعنی چی پس این سندی که دست منه چی هست!
برای ثبت کد ملی باید بری
سلام
من یه بسته نامحدود شبانه گرفته بودم از ساعت 1 الی 11 بود دیگه
یعد یه الفا + یک ماهه هم گرفتم 100 + 100 مگ
امروز میبینم که ساعت 10:51 برام اسمس اومده بسته الفا + شما تموم شد
مگه امکان داره تا وقتی که بسته نامحدود شبانه هستش از بسته الفا + استفاده کنه ؟
Le0nard0
05-05-2017, 11:33
بسته های جدید بلند مدت همراه اول
نمی دونم اینا فازشون چیه ؟؟؟ باور کنید شبانه اصلا استفاده نمی شه ! شما همون 15 گیگ و 30 گیگ روزانه رو در نظر بگیرید ... قیمت خیلی خیلی گرونه :n34:
بسته های جدید بلند مدت همراه اول
این بسته واسه هر کسی بسته به نصرفش فرق میکنه
یعنی اون کد رو که بزنین مثلا واسه من
۴۵ گیگ روزانه ۴۵ گیگ شبانه زد ۱۱۵ تومن
Le0nard0
05-05-2017, 11:48
این بسته واسه هر کسی بسته به نصرفش فرق میکنه
یعنی اون کد رو که بزنین مثلا واسه من
۴۵ گیگ روزانه ۴۵ گیگ شبانه زد ۱۱۵ تومن
نمیدونستم . چون برای من هم سیمکارت دائمی هم اعتباری همین دوتا بسته هست .
پس به میزان مصرف ممکنه این بسته ها حجمش فرق بکنه . من خیلی از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم
Le0nard0
05-05-2017, 11:50
کدش چیه >؟
اینم کدش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونستم . چون برای من هم سیمکارت دائمی هم اعتباری همین دوتا بسته هست .
پس به میزان مصرف ممکنه این بسته ها حجمش فرق بکنه . من خیلی از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم
من هر ماه بسته ۴گیگ روز ۴ گیگ شب رو خطم فعاله این رو زد واسه دوستم هم که این بسته رو هر ماه میخره همین رو زد
بسته به مصرفت یه پیشنهادی بهت میده
البته جدید نیست این
اس ام اس این ۴ ماه پیش واسه من اومد که این کد رو بزنین از بسته های پیشنهادی ویژه با خبر شوید
Pooya Rezaie
05-05-2017, 12:00
چقدر گرون...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
رو خطی که زیاد اینترنت مصرف میکنه این رو نشون میده
البته یه خط دارم اعتباری که فقط بسته ۲۰ گیگ روش میگیرم واسه اون میگه پیشنهادی موجود نمیباشد
احتمالا واسه خط هایی هست که مکالمه هم باهاش انجام شه
Le0nard0
05-05-2017, 12:58
رو خطی که زیاد اینترنت مصرف میکنه این رو نشون میده
البته یه خط دارم اعتباری که فقط بسته ۲۰ گیگ روش میگیرم واسه اون میگه پیشنهادی موجود نمیباشد
احتمالا واسه خط هایی هست که مکالمه هم باهاش انجام شه
الان که بسته های به صرفه ایرانسل حذف شده این 90 گیگش خوبه نسبتا . گیگی 2500 ( با مالیات)
احتمالا حجم های بالاتر هم داشته باشه
الان که بسته های به صرفه ایرانسل حذف شده این 90 گیگش خوبه نسبتا . گیگی 2500 ( با مالیات)
اره خوبه اما خوب اینو رو سیم کارتی میده که رو گوشی موبایل هست و بدرد نمیخوره
رو سیم کارتی که تو مودم هست نداره میگه موجود نیست چون باهاش احتمالا تماس برقرار نمیشه واسه این بدرد نمیحوره
greatpouya
05-05-2017, 16:06
اره خوبه اما خوب اینو رو سیم کارتی میده که رو گوشی موبایل هست و بدرد نمیخوره
رو سیم کارتی که تو مودم هست نداره میگه موجود نیست چون باهاش احتمالا تماس برقرار نمیشه واسه این بدرد نمیحوره
رو مودم d100 یا cat6 هم نمیشه استقاده کرد؟
این بسته روی سیمکارت اعتباری نمی یاد اصلا . مصرف سیمکارت هم بالاست .... ملاک چیه ؟ اصلا؟ برای اعتباری کمترین بسته میاد فقط
رکورد زدم
رو مودم d100 یا cat6 هم نمیشه استقاده کرد؟
منظورم مودم نیست
منظور اینه که وقتی از سیم کارت فقط واسه اینترنت استفاده میکنی این کد رو میزنی میگه موجود نیست
باید سیم کارتی باشه هم باهاش تماس بگیری هم ایننرنت که اینو بهت بده
واسه سیم کارت خودم میده اما تو سیم کارت اعتباری که تو مودم هست چون فقط اینترنت باهاش گرفته شده اصلا بهت نمیده سرویس رو
در ضمن اون ۲تا مودم لاک ایرانسل هستند به همراه اول ربطی نداره که
این بسته روی سیمکارت اعتباری نمی یاد اصلا . مصرف سیمکارت هم بالاست .... ملاک چیه ؟ اصلا؟ برای اعتباری کمترین بسته میاد فقط
چه بسته ای نشون میده براتون؟!
واسه سیم کارت اعتباری من اصلا نشون نمیده هیچ بسته ایی
15 + 15
30 + 30
همون که دوستمون گذاشت پست قبل
یک راه دیگه پیدا کنید ....
خب معلومه روی دائمی اگه بسته تموم بشه می ریم فنا !!
روی این اعتباری ها چند ترابایت هم من دانلود کردم .... ملاکش اصلا به حجم و مکالمه نیست !
ملاکش کشته !
AVAST4890
05-05-2017, 18:52
دوستان یک سئوال دارم، مقدار تفاوت سرعت بین 3G و 4G برای من چه قدره؟ سیمکارت من قدیمیه و فقط 3G ساپورت میکنه الان میخوام تبدیلش کنم به 4G، دیشب 3G رو تست کردم تا ساعت 3 بامداد سرعتش خیلی کم بود ولی بعدش اومد رو 400 KB/sec حالا سئوالم اینه که تعویض کنم با USIM چه قدر سرعتم بهتر میشه؟
:n16:
shahryar84
05-05-2017, 18:53
دوستان یک سئوال دارم، مقدار تفاوت سرعت بین 3G و 4G برای من چه قدره؟ سیمکارت من قدیمیه و فقط 3G ساپورت میکنه الان میخوام تبدیلش کنم به 4G، دیشب 3G رو تست کردم تا ساعت 3 بامداد سرعتش خیلی کم بود ولی بعدش اومد رو 400 KB/sec حالا سئوالم اینه که تعویض کنم با USIM چه قدر سرعتم بهتر میشه؟
حتماً عوض کن
AVAST4890
05-05-2017, 18:54
گوشیم هم iphone 5s هست که تو setting نوشته LTE ساپورت میکنه
AVAST4890
05-05-2017, 18:56
عوض میکنم فردا صبح فقط میخوام بدونم شب چه سرعتی رو انتظار داشته باشم، خط هم دائمیه میخوام بسته بگیرم
shahryar84
05-05-2017, 18:57
گوشیم هم iphone 5s هست که تو setting نوشته LTE ساپورت میکنه
فقط باید بسته داشته باشی تا 4g فعال بشه
Le0nard0
05-05-2017, 22:44
برای دائمی من همون بسته ای رو میده که برای اعتباریم میده . اون بسته 90 گیگی برای سیم کارتی هست که خیلی مصرفش بالاست .
mehryar1973
06-05-2017, 00:01
عوض میکنم فردا صبح فقط میخوام بدونم شب چه سرعتی رو انتظار داشته باشم، خط هم دائمیه میخوام بسته بگیرم
سلام
از من میشنوید سیمکارت تون رو عوض کنید ولی یه اعتباری هم بگیرید و کارهای بسته خریدن و دانلود و اینا رو با اون انجام بدید یهو میبینی سر برج قبض نجومی براتون اومد(سرم اومده خودم)
ولی سیم اعتباری رو هرچی خواستی توش شارژ میریزی تازه میتونید خط به خط هم بخرید که ارزون تر در بیاد
AVAST4890
06-05-2017, 10:40
سلام
از من میشنوید سیمکارت تون رو عوض کنید ولی یه اعتباری هم بگیرید و کارهای بسته خریدن و دانلود و اینا رو با اون انجام بدید یهو میبینی سر برج قبض نجومی براتون اومد(سرم اومده خودم)
ولی سیم اعتباری رو هرچی خواستی توش شارژ میریزی تازه میتونید خط به خط هم بخرید که ارزون تر در بیاد
دوست عزیز واقعاً ممنونم، 1 ساعت پیش از نزدیکترین دفتر پیشخوان یک خط اعتباری گرفتم با شماره دلخواه (به همین دلیل جای 5 تومن 10 تومن دادم) الانم خیلی خوشحالم که سیمکارت دائمیم رو با USIM تعویض نکردم چون با یک search مختصر میبینید که چه مشکلاتی برای بقیه وجود داره.
در مورد این سیمکارت اعتباری USIM هم باید بگم که همون موقع که فعال شد رو گوشی 5 تومن مکالمه درون شبکه ای رایگان داد بهم و موقعی که پیام درخواست تنظیمات اینترنت اومد و مشخصات گوشی (IPHONE 5S) رو ارسال کردم بهم 2 گیگ اینترنت روزانه + 2 گیگ شبانه هدیه داد که الان دارم با همون این پیام رو مینویسم، سرعت دانلود و آپلود هم روی LTE تست کردم و واقعاً حرف نداره، آنتن دهیش هم خیلی عالیه، خودم انتظار نداشتم اینطوری باشه.
خیلی خوب شد سئوال پرسیدم اینجا
بازم ممنون از راهنماییتون
حتماً عوض کن
همراه اول خیلی تفاوتی بین نسل سه و چهارش نیست انتظار معجزه نداشته باشید منهم سیمکارتم رو مانند شما به حساب افرایش سرعت عوض کردم اما بعد دیدم تازه با 3g سرعتم بیشتر از 4g هست و الان موقع دانلود میگذارمش رو 3g only البته منطقه به منطقه ممکنه فرق بکنه
AVAST4890
06-05-2017, 11:10
همراه اول خیلی تفاوتی بین نسل سه و چهارش نیست انتظار معجزه نداشته باشید منهم سیمکارتم رو مانند شما به حساب افرایش سرعت عوض کردم اما بعد دیدم تازه با 3g سرعتم بیشتر از 4g هست و الان موقع دانلود میگذارمش رو 3g only البته منطقه به منطقه ممکنه فرق بکنه Sent from my HTC One_M8 using Tapatalkولی من با هر 2 سیمکارت3G و 4G (البته سیمکارت دائمیم یعنی 3G رو تعویض نکردم و به توصیه mehryar1973 ا... USIM اعتباری گرفتم) تست کردم (در شرایط یکسان) و باید بگم تفاوتش مثل روز و شبه، البته صحبت شما هم صحیحه، تجهیزات دکلی که شما تو اون منطقه ازش سرویس میگیرید خیلی اهمیت داره، به نوع گوشی و باندها LTE اون هم ارتباط داره. برای من سرعت از 4G همراه اول با iPhone 5s از سرعتی که با سیمکارت 4G ایرانسل از Note 4 میگیرم خیلی بیشتره.
AVAST4890
06-05-2017, 11:25
ولی من با هر 2 سیمکارت3G و 4G (البته سیمکارت دائمیم یعنی 3G رو تعویض نکردم و به توصیه mehryar1973 ا... USIM اعتباری گرفتم) تست کردم (در شرایط یکسان) و باید بگم تفاوتش مثل روز و شبه، البته صحبت شما هم صحیحه، تجهیزات دکلی که شما تو اون منطقه ازش سرویس میگیرید خیلی اهمیت داره، به نوع گوشی و باندها LTE اون هم ارتباط داره. برای من سرعت از 4G همراه اول با iPhone 5s از سرعتی که با سیمکارت 4G ایرانسل از Note 4 میگیرم خیلی بیشتره.
خلاصه نتیجه مقایسم اینه، البته با توجه به تجهیزات و امکانات منطقه ای که هستم
4G Hamrah Avval+iPhone 5s > 4G Irancell+Note 4 > 3G Hamrah Avval+iPhone 5s
- چه طوری می تونم با خط دائمی م برای اعتباری شارژ بفرستم ؟
- دیدید که همراه اول بدون بسته 4G نمیشه.حتی طرح هزار تومنی شب هم نمیشه.
اگر بسته یه ماهه شبانه بسته فعال کنم آیا 4G میشه ؟ یا فقط شب 4G میشه و توی روز باز همون 3G میمونه ؟
کلا کم هزینه ترین طرح برای اینکه این 4G فعال بمونه چی هست ؟ ( عجب گیری کردیم به خدا تا توی یه 4G هم نمیزارن ! )
- راهی هست دائمی همراه اول رو به اعتباری تبدیل کنم ؟
سپاس فراوان.
اصلا که بسته درست بلند مدت نداره این همراه اول .... برای چی اصلا وجود داره این ؟ اون بسته های جدید هم که از رایتل و ایرانسل کلاهبردار هم که گرون تره !!!
AVAST4890
06-05-2017, 11:58
اگر بسته یه ماهه شبانه بسته فعال کنم آیا 4G میشه ؟ یا فقط شب 4G میشه و توی روز باز همون 3G میمونه ؟
کلا کم هزینه ترین طرح برای اینکه این 4G فعال بمونه چی هست ؟ ( عجب گیری کردیم به خدا تا توی یه 4G هم نمیزارن ! )
سپاس فراوان.
فکر نکنم دائمی رو بشه اعتباری کرد ولی عکسش امکان پذیره، شما هم مثل من برای دانلود یه سیمکارت اعتباری بگیر خیال خودت رو راحت کن...
من کلاً این سیمکارت رو برای دانلود شبانه گرفتم، گرچه اینترنت روزش هم واقعاً اوکیه و یه سرو گردن بالاتر از ایرانسله، امشب تست میکنم همینجا میگم.
AVAST4890
06-05-2017, 12:03
سپاس فراوان.
این رو هم ببینید:
mohammad_1992
06-05-2017, 12:21
دوستان من می خوام از نامحدود شبانه استفاده کنم ولی فقط 3جی هست 4جی فعال نمیشه
باید علاوه بر نامحدود چه بسته ای بخرم تا شبا 4 جی داشته باشم؟
misagh1372
06-05-2017, 12:42
بسته الفا پلاس هم باید کنارش بخرین
بسته الفا پلاس باید بزنی
AVAST4890
06-05-2017, 12:56
بسته الفا پلاس باید بزنی
منظورتون اینه که دو تا بسته همزمان فعال باشن؟
مثلاً یه 200 مگابایتی 30 روزه با نامحدود شبانه 30 روزه؟
اینجوری شبها هم LTE میشه؟
منظورتون اینه که دو تا بسته همزمان فعال باشن؟
مثلاً یه 200 مگابایتی 30 روزه با نامحدود شبانه 30 روزه؟
اینجوری شبها هم LTE میشه؟
بله همینطوره البته دنبال معجزه هم نباش :n02:
فکر نکنم دائمی رو بشه اعتباری کرد ولی عکسش امکان پذیره، شما هم مثل من برای دانلود یه سیمکارت اعتباری بگیر خیال خودت رو راحت کن...
من کلاً این سیمکارت رو برای دانلود شبانه گرفتم، گرچه اینترنت روزش هم واقعاً اوکیه و یه سرو گردن بالاتر از ایرانسله، امشب تست میکنم همینجا میگم.
برای تمامی دانلود هام یه اعتباری دارم و استفاده میکنم.
این همه سوال فقط یکیش :n02:
بقیه رو راهنمایی کن لطفا :n13:
bardia-vr
06-05-2017, 22:39
این همراه اول ی طرح داره که ده دقیقه مکالمه میده و در برابرش ده روز آوای تبلیغی پخش میکنه، چرا کار نمیکنه،من چند روزه توی ساعات مختلف شبانه روز میزنم ولی ارور میده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
mohammad_87
06-05-2017, 22:39
سلام.همراه اول بجز این دو تا گزینه دیگه بسته بلند مدت 6 یا 12 ماهه نداره؟
Le0nard0
06-05-2017, 23:11
سلام.همراه اول بجز این دو تا گزینه دیگه بسته بلند مدت 6 یا 12 ماهه نداره؟
سلام
من یه بسته نامحدود شبانه گرفته بودم از ساعت 1 الی 11 بود دیگه
یعد یه الفا + یک ماهه هم گرفتم 100 + 100 مگ
امروز میبینم که ساعت 10:51 برام اسمس اومده بسته الفا + شما تموم شد
مگه امکان داره تا وقتی که بسته نامحدود شبانه هستش از بسته الفا + استفاده کنه ؟
کسی با مشکل من روبرو نشده بود ؟؟
کسی با مشکل من روبرو نشده بود ؟؟
بسته نامحدود شبانه نا محدود نیست بعدش که تموم شد شارژ می خوره یا پول میاد رو قبض یا مثل شما از بسته نت شما استفاده می کنه ! بنابرای برای بسته نامحدود من فقط 10000 ریال شارژ می کنم یا 30000 ریال برای بسته شما کافی بوده
بسته نامحدود شبانه نا محدود نیست بعدش که تموم شد شارژ می خوره یا پول میاد رو قبض یا مثل شما از بسته نت شما استفاده می کنه ! بنابرای برای بسته نامحدود من فقط 10000 ریال شارژ می کنم یا 30000 ریال برای بسته شما کافی بوده
بسته 30 روزه دانلود شبانه نامحدود هستش و از ساعت 1 شب شروع میشه تا 11 صبح و من چند ماهه ازش استفاده میکنم
و حتی توی یه شب 45 گیگ ازش دانلود کردم
ولی نمدونم اونروز چی شد که ساعت 10:51 سوچی کرده رو بسته 100 مگ و اون رو تموم کرده بعد رفته سر حسابم و 4 تومن شارژی که داشتم رو هم تموم کرده
" از نظر مالی هیچ وقت به همراه اول اعتماد نکن "
سخن از بزرگان :n02:
shahryar84
07-05-2017, 06:21
همراه اول خیلی تفاوتی بین نسل سه و چهارش نیست انتظار معجزه نداشته باشید منهم سیمکارتم رو مانند شما به حساب افرایش سرعت عوض کردم اما بعد دیدم تازه با 3g سرعتم بیشتر از 4g هست و الان موقع دانلود میگذارمش رو 3g only البته منطقه به منطقه ممکنه فرق بکنه
بستگی به مکان و زمان داره
مثلا تست 4g همراه اول داخل ایستگاه مترو طرشت
بستگی به مکان و زمان داره
مثلا تست 4g همراه اول داخل ایستگاه مترو طرشت
برای من فرقشون در حد 400 - 500 کیلو هستش
williampersian
07-05-2017, 16:33
سپاس فراوان.
با کد #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *
تا یک ماه فورجی میمونه اگه تمومش نکنی
کلاً اعتباری مگه چقدر ارزششه یه یه شماره اعتباری مثل شماره خودت بگیر یا بفروش خودتو راحت کن
همراه اول یه چیزی مینویسه ادم توش میمونه
اتمام بسته
بسته ها در دو صورت به پایان می رسند:
۱.پایان مدت اعتبار بسته
۲.پایان حجم شبانه روزی بسته (حتی اگر هدیه شبانه باقی مانده باشد)
از یه طرف نوشته پایان حجم شبانه روزی بسته : یعنی شبانه هم حساب میشه
بعد جلوش پرانتز گذاشته (حتی اگر هدیه شبانه باقی مانده باشد)
من متوجه این نمیشم اخه
جای دیگه نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا و یا آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.
بعد صبح بلند شدم دیدم خود به خود رفته روی الفا پلاس اون رو تموم کرده بعد رفته روی موجودیم اون رو هم تموم کرده
من متوجه این نمیشم اخه
جای دیگه نوشته
بعد صبح بلند شدم دیدم خود به خود رفته روی الفا پلاس اون رو تموم کرده بعد رفته روی موجودیم اون رو هم تموم کرده
منظورش از "شبانه روزی" همون روزانه هست . حجمی که همه ساعات شبانه روز قابل استفاده هست
مورد دوم رو هم به سیستمشون اعتماد نکن ولی پیگیری کنی شارژ رو برمی گردونن البته اگه حالشو داری
- - - Updated - - -
من متوجه این نمیشم اخه
جای دیگه نوشته
منظورش از "شبانه روزی" همون روزانه هست . حجمی که همه ساعات شبانه روز قابل استفاده هست
مورد دوم رو هم به سیستمشون اعتماد نکن ولی پیگیری کنی شارژ رو برمی گردونن البته اگه حالشو داری
- - - Updated - - -
البته در رابطه با مورد دوم اینطوریکه دوستان میگن نامحدود شبانه محدودیت بیست گیگی دارد یعنی اگر سرعت شما در حدی باشه که در ساعات 2-7 بیش از بیست گیگ بیشتر بتونی دانلود بکنی اون مازاد بیست گیگ از بسته روزانه یا شارژ گوشیت استفاده میشه احتمالا این دوستمان هم چنین موردی داشته. البته با توجه به اینکه همراه آخر طرح کنترل مصرف آزاد یا مورد مشابه نداره این خیلی مسخره هست که شما شب باید بنشینی مواظب باشی نکنه از بیست گیگ بیشتر دانلود بشه و حسابت خالی بشه.
mohammad_1992
09-05-2017, 07:29
- - - Updated - - -
هیچ موقع نه شارژ برگشت داده میشه نه بسته ! خاطرتون جمع باشه
البته در رابطه با مورد دوم اینطوریکه دوستان میگن نامحدود شبانه محدودیت بیست گیگی دارد یعنی اگر سرعت شما در حدی باشه که در ساعات 2-7 بیش از بیست گیگ بیشتر بتونی دانلود بکنی اون مازاد بیست گیگ از بسته روزانه یا شارژ گوشیت استفاده میشه احتمالا این دوستمان هم چنین موردی داشته. البته با توجه به اینکه همراه آخر طرح کنترل مصرف آزاد یا مورد مشابه نداره این خیلی مسخره هست که شما شب باید بنشینی مواظب باشی نکنه از بیست گیگ بیشتر دانلود بشه و حسابت خالی بشه.
اینو اطلاع دارم . ولی این دوستمون میگه طبق تجربه ، بسته نامحدود "یک ماهه" واقعا نامحدوده و 45 گیگ روزانه دانلود میکنن و این اولین باره که این اتفاق می افته
شاید محدودیتش ماهانه باشه و از یه حدی گذشته . شاید هم جدیدا محدودیت گذاشتن
چون ادعا میکنن نامحدوده . قبلا دوستانی بودن که اعتراض کردن شارژ رو برمی گردوندن
farhadrohi
09-05-2017, 12:13
کسی 4.5جی رو تجربه کرده؟ توی سایت همراه اول منطقه ما رو زده ۴.۵جی ولی اصلا وصل نشدم بهش.گوشی هم A5 2017
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
کسی 4.5جی رو تجربه کرده؟ توی سایت همراه اول منطقه ما رو زده ۴.۵جی ولی اصلا وصل نشدم بهش.گوشی هم A5 2017
کسانی که 4.5 همراه اول رو دیدند به تعداد انگشتان دست نیست. کل تبلیغات تو خالیه
شما اول چک کنید آیا همزمان فرکانس 2600 و 1800 رو داریn
realcore
09-05-2017, 14:18
دوستان این طرح نامحدود شبانه 1000 تومنیه همراه اولو اگه هیچ بسته ای از قبل نداشته باشیم و فعالش کنیم اینترنت 3g میشه یا 4g؟ در ضمن محدودیت 20 گیگ داره مثه ایرانسل؟ ممنون میشم از جوابتون
اپراتور گفت بزار ببینم تاریخچه بسته هات رو
بعد زنگ زده میگه شما از روز ۱۷ اردیبهشت به قبل اصلا تاریخچه ای نداری
در حالی که ۶ ساله این خط رو دارم
امروزم که کلا تماسی نگرفتن برای پیگیری
شما اول چک کنید آیا همزمان فرکانس 2600 و 1800 رو داری
فرکانس 2600 برای همراه اول خیلی نایابه اما اگر هر دو براتون فعال باشه احتمالا بتونید پلاس رو هم ببینید
mohammad_1992
09-05-2017, 15:05
دوستان این طرح نامحدود شبانه 1000 تومنیه همراه اولو اگه هیچ بسته ای از قبل نداشته باشیم و فعالش کنیم اینترنت 3g میشه یا 4g؟ در ضمن محدودیت 20 گیگ داره مثه ایرانسل؟ ممنون میشم از جوابتون
ایرانسل برای 1 ساعت محدودیت 20 گیگ داره
همراه اول برای 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره
اگه 4جی وصل میشید بسته 1 ماه 1 تا 11 خیلی بهتره
mohammad_1992
09-05-2017, 15:06
شما اول چک کنید آیا همزمان فرکانس 2600 و 1800 رو داری
فرکانس 2600 برای همراه اول خیلی نایابه اما اگر هر دو براتون فعال باشه احتمالا بتونید پلاس رو هم ببینید
ما شیرازیم هنوز 4 جی ندیدیم چه برسه به 4.5 جی
mohammad_1992
09-05-2017, 15:10
اینو اطلاع دارم . ولی این دوستمون میگه طبق تجربه ، بسته نامحدود "یک ماهه" واقعا نامحدوده و 45 گیگ روزانه دانلود میکنن و این اولین باره که این اتفاق می افته
شاید محدودیتش ماهانه باشه و از یه حدی گذشته . شاید هم جدیدا محدودیت گذاشتن
چون ادعا میکنن نامحدوده . قبلا دوستانی بودن که اعتراض کردن شارژ رو برمی گردوندن
یک در 10000 تا شکایت نتیجه ببینی
من ایرانسل نتم کلا قطع شده از 2 تا 8 صبح خود ایرانسل هم میگه مشکل از سمت دکل ها بوده و همینطور میگه بسته خریداری برگشت داده نمیشه !!! حالا هر که میتونه بره شکایت کنه
در سازمان بازرسی و سازمان تنظیم مقررات شکایت کردیم هیچ اتفاقی نیافتاد
کلا اگه بسته خریداری و نتونستیم به هر دلیلی از سمت خود ایرانسل استفاده کنیم یعنی هیچ!
realcore
09-05-2017, 15:36
ایرانسل برای 1 ساعت محدودیت 20 گیگ داره
همراه اول برای 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره
اگه 4جی وصل میشید بسته 1 ماه 1 تا 11 خیلی بهتره
ممنون آخه بسته اینترنتی دارم روی خط ایرانسلم دیگه اون یک ماهه همراه اول واسم زیاد میوفنه، فقط میخواستم بدونم این بسته 1000 تومنیه همراه اولو اگه فعال کنم اینترنت 4جی هست یا 3جی؟ چون بسته ای به صورت فعال ندارم روی خط همراه اولم، قبلنا یه بسته فعال 4g داشتم که تموم شد.
Le0nard0
09-05-2017, 15:39
فقط میخواستم بدونم این بسته 1000 تومنیه همراه اولو اگه فعال کنم اینترنت 4جی هست یا 3جی؟ چون بسته ای به صورت فعال ندارم روی خط همراه اولم.
بدون بسته آلفاپلاس بسته شبانه 3g هست
همراه اول فقط باند 3 1800 رو پوشش داده اونم با 5 مگاهرتز که 1 یا 1.5 مگابایت سرعت میده باند 7 یا 2600 هم خیلی کم و در مقایسه با ایرانسل خیلی ضعیفه
mojtab 3
09-05-2017, 18:43
دوستان شیراز همراه اول شیراز4gاست فقط باید سیم کارتتان usimکنیدوگوشیش داشته باشید پوشش هم خوبه من خودم الان دا م استفاده می کنم
mojtab 3
09-05-2017, 18:50
دوستان شیراز همراه اول شیراز4gاست فقط باید سیم کارتتان usimکنیدوگوشیش داشته باشید پوشش هم خوبه من خودم الان دا م استفاده می کنم
paradisepersian
10-05-2017, 11:24
سلام دوستان عزیز
دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............
سلام دوستان عزیز
دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............
ايو فقط تماشا رايگان
يعني داخل سايت بچرخي يا دنبال انتخاب باشي نت يا شارژ مصرف ميكنه
ولي تماشا رايگان
من چند بار امتحان كردم بدون بسته حتي روي خط دائمي رايگان
شما ي وقت وي پي ان نزدي
paradisepersian
10-05-2017, 13:16
ايو فقط تماشا رايگان
يعني داخل سايت بچرخي يا دنبال انتخاب باشي نت يا شارژ مصرف ميكنه
ولي تماشا رايگان
من چند بار امتحان كردم بدون بسته حتي روي خط دائمي رايگان
شما ي وقت وي پي ان نزدي
نه از فی ل تر ش ک ن استفاده نکردم
من سایتی باز نکردم بعد از شارژ رفتم تو اپ شبکه سه زنده بعد از سی ثانیه قطع شد
ببخشید من این قسمت متوجه نشدم
{ يعني داخل سايت بچرخي يا دنبال انتخاب باشي نت يا شارژ مصرف ميكنه }
یعنی اپ کلا رایگان نیست . یعنی من محتوای مورد نظرم رو داخل اپ جستجو کنم باید شارژم بره
ویه سوال دیگه کل محتوای اپ رایگان هست ؟ یا فقط مشاهده شبکه های صدا و سیما
خیلی از برنامه ها اشتراک زده اینام رایگان میشه یا باید برای اینا هم پول داد
نه از فی ل تر ش ک ن استفاده نکردم
من سایتی باز نکردم بعد از شارژ رفتم تو اپ شبکه سه زنده بعد از سی ثانیه قطع شد
ببخشید من این قسمت متوجه نشدم
{ يعني داخل سايت بچرخي يا دنبال انتخاب باشي نت يا شارژ مصرف ميكنه }
یعنی اپ کلا رایگان نیست . یعنی من محتوای مورد نظرم رو داخل اپ جستجو کنم باید شارژم بره
ویه سوال دیگه کل محتوای اپ رایگان هست ؟ یا فقط مشاهده شبکه های صدا و سیما
خیلی از برنامه ها اشتراک زده اینام رایگان میشه یا باید برای اینا هم پول داد
بله كلا رايگان نيست
البته قرار بودن كه رايگان باشه
احتمالا آي پي ها عوض شده
فعلا فقط تماشاي آنلاين رايگان
اشتراكي و آيو اسپرت هم همين طور
paradisepersian
10-05-2017, 16:18
بله كلا رايگان نيست
البته قرار بودن كه رايگان باشه
احتمالا آي پي ها عوض شده
فعلا فقط تماشاي آنلاين رايگان
اشتراكي و آيو اسپرت هم همين طور
رو گوشی یه بنده خدای دیگه هم تست کزدیم شبکه ifilm ازش شارژ کسر شد
mohammad_1992
10-05-2017, 18:41
امروزم رفتم سیم کارتم رو کردم 4جی با دل خوش اومدم تست کردم دیدم سرعتم از 1 مگابایت بیشتر نمیره در 4جی ! ولی در 3جی سرعت حدود 800 کیلوبایت هست
زنگ به پشتیبانی زدم گفتن باید حداقل 21 مگابیت باشه 4جی و فرم پیگیری برام ثبت کردن
امیدی داشته باشم یا پشتیبانیشون مثل ایرانسل هست ؟؟
mohammad_1992
10-05-2017, 18:49
سلام شما سرعت دانلود 4 جی تون چقدر هست؟
shahryar84
10-05-2017, 20:58
تو سعادت آباد، تهران هستم که برق ها رفت و با کمال تعجب اینترنت 4g همراه اول قطع و میپره رو e! باز دم ایرانسل گرم، انگار اینجور مواقع پایدارتره
fanoostalaei
10-05-2017, 22:44
تو سعادت آباد، تهران هستم که برق ها رفت و با کمال تعجب اینترنت 4g همراه اول قطع و میپره رو e! باز دم ایرانسل گرم، انگار اینجور مواقع پایدارتره
بستگی داره دکل ups داشته باشه یا نه
طرف ما قبلا برق میرفت آنتن هم پر ! ولی الان برق بره هم آنتن دارم !
fanoostalaei
10-05-2017, 22:56
رو گوشی یه بنده خدای دیگه هم تست کزدیم شبکه ifilm ازش شارژ کسر شد
منم این نرم افزار رو تست کردم و شارژ من رو هم خورد :n35:
منم این نرم افزار رو تست کردم و شارژ من رو هم خورد :n35:
قبلا همه جاش زده بود رايگان الان نيست ديگه نديدم جايي تاكيد كنن رايگان
شايد تموم شده
bahman_0121
11-05-2017, 07:41
سلام میشه ی توضیحی در مورد طرح 30 روزه اینترنت شبانه که از *1000# میخرن توضیح بدین ؟؟
تو این تایمی که نوشته هر چی دانلود کنیم ایا رایگانه واقعا ؟؟
mohammad_1992
11-05-2017, 10:52
سلام دوستان
من یک مشکل عجیب دارم
دیشب گزاشتم دانلود از 1 تا 11 با گوشی
بهترین نقطه برای سرعت رو پیدا میکردم گوشیم رو اونجا میزاشتم مثلا 2 مگ بهم میداد بعد از 10 دقیقه سرعت نصف میشد بعد باز گوشیمو جابه جا میکردم یه نقطه دیگه همون سرعت رو بهم میداد به همین منوال ادامه داشت !!!
با یه گوشی دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشت
مشکل به نظرتون از چیه؟
mohammad_1992
11-05-2017, 10:54
دوستان این سوال برای همراه اول هست ولی دیدم بچه های اینجا فعال ترن گفتم شاید اینجا به جواب برسم
من یک مشکل عجیب دارم
بهترین نقطه برای سرعت رو پیدا میکردم گوشیم رو اونجا میزاشتم مثلا 2 مگ بهم میداد بعد از 10 دقیقه سرعت نصف میشد بعد باز گوشیمو جابه جا میکردم یه نقطه دیگه همون سرعت رو بهم میداد به همین منوال ادامه داشت !!!
با یه گوشی دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشتم
مشکل به نظرتون از چیه؟
AVAST4890
11-05-2017, 14:00
دوستان این سوال برای همراه اول هست ولی دیدم بچه های اینجا فعال ترن گفتم شاید اینجا به جواب برسم
من یک مشکل عجیب دارم
با یه گوشی دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشتم
مشکل به نظرتون از چیه؟
جاهایی که سیگنال خیلی قوی نباشه با جابجا شدن چند سانتیمتر هم سیگنال کم و زیاد میتونه بشه. شما گوشیتون چی هست؟ با چه گوشی هایی تست کردی؟ هر دو 3جی بودن یا هر دو 4جی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.