مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
توی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودشون مشخص کرده که کدوم سرویس ها اینترنت شبانه رایگان دارن. یه عکس از نامحدودها گرفتم، ولی خودتون هم به سایتش سر بزنین بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که یه بسته سه ماهه 16 گیگ گرفتم و هنوز چند روز مونده که سرویس فعلی تموم بشه و اون فعال بشه. ولی توی این کشور باید انتظار هر چیز عجیب غریبی رو داشته باشیم و اولش میذارم یکی دو گیگ بره که ببینم مشکلی پیش میاد یا نه.
Le0nard0
30-07-2018, 19:22
شبانه نامحدود برای بسته های 10 گیگی و بالاتری که قبل از 2 مرداد هم خریداری شدن فعاله
محمد7966
30-07-2018, 20:06
همراه اول قاطی کرده.من یک بسته دارم 27 مرداد تموم میشه3 شب پیش دانلود کردم از حجم شبانه کم نکرد.دیشب دانلود کردم اومده کم کرده
یعنی سیستم این قدر داغونه
البته بسته من 2 گیگ روزانه 4 گیگ شبانه به اضافه 2 گیگ وای فای همراه اول
ولی خودشون گفتند شبانه رایگان برای بسته های 10 گیگ به بالا از 2 مرداد شروع شده پس با این حساب بسته هایی که قبل از 2 مرداد خریداری شدن رو نباید از حجم شبانه شون کم کنه.
حتی زمانی که پارس آنلاین هم سرویس می خریدم،مثلا نامحدوذ 128 تا پایان سرویس دست به تغییر سرویس نمیزنن ولی این همراه اول قاط زده بابا
Le0nard0
30-07-2018, 20:32
ولی خودشون گفتند شبانه رایگان برای بسته های 10 گیگ به بالا از 2 مرداد شروع شده پس با این حساب بسته هایی که قبل از 2 مرداد خریداری شدن رو نباید از حجم شبانه شون کم کنه.
شبانه نامحدود بعنوان هدیه روی کلیه بسته ها بوده. از 2 مرداد تصمیم گرفته این هدیه رو روی بسته های 10 گیگ به بالا بده . نمیشه بهش ایرادی گرفت.
شبانه نامحدود بعنوان هدیه روی کلیه بسته ها بوده. از 2 مرداد تصمیم گرفته این هدیه رو روی بسته های 10 گیگ به بالا بده . نمیشه بهش ایرادی گرفت.
دوست عزیز
اون موقع که داشت بسته میفروخت مگه با هدیه ش نفروخته؟
اون موقع قشنگ گفته بود این هدیه ش رو از هر وقت عشقم بکشه دیگه نمیدم؟
همین الان تو همین عکسی که چند پست بالاتر دوستمون گذاشتن؛ تو قسمت حجم بسته نوشته ترافیک 3تا7 رایگان, درسته؟ نوشته هدیه ست؟
هدیه یا هر چیزی که اسمش رو میخواد بزاره رو بسته داره میفروشه. کسی که بسته رو میخره داره پول هدیه اش رو هم میده ...
دوست عزیز
اون موقع که داشت بسته میفروخت مگه با هدیه ش نفروخته؟
اون موقع قشنگ گفته بود این هدیه ش رو از هر وقت عشقم بکشه دیگه نمیدم؟
همین الان تو همین عکسی که چند پست بالاتر دوستمون گذاشتن؛ تو قسمت حجم بسته نوشته ترافیک 3تا7 رایگان, درسته؟ نوشته هدیه ست؟
هدیه یا هر چیزی که اسمش رو میخواد بزاره رو بسته داره میفروشه. کسی که بسته رو میخره داره پول هدیه اش رو هم میده ...دوست عزیز اسمش رو گذاشته هدیه که هرموقع بخواد برش داره یا حذف کنه!
یعنی شما پولهدیه رو نمیدی که میگی پولش رو داده
اگه میخواست اینجوری باشه نمیگفت هدیه میگفت ۲ گیگ روزانه ۲ گیگ شبانه
از قصد گفته هدیه که دستش باز باشه
البته اینکه کار درستی نیست که موقع خرید بگه داره وسطاش بگه دیگه نداره
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
یعنی نباید یه پیامکی ,خبری چیزی بدن که دوباره برنامه مون تغییر کرد ؟؟
اینهمه بسته هایی که این چند روزه بفنا رفت به خیال شبانه رایگان .. تو این هیرو بیر ارز و گرونی
اینام فرصت گیر آوردن ؟ ای دهان مبارک تونو
#نینجای_اول
mjavad205
31-07-2018, 08:57
اینهمه بسته هایی که این چند روزه بفنا رفت به خیال شبانه رایگان .. تو این هیرو بیر ارز و گرونی
#نینجای_اول
به بعضیا پیام داده ،واسه خودم منم پیام اومد که دیگه بسته های بالای ده گیگ شامل این طرحن
اگه واسه شما پیام نیومده اول ی شکایت به خود همراه اول بکنید و اگر دیدید جواب نمیدن به 195 مراجعه کنید.
#نینجای_اول
برای من که جای یک بار چند بار پیام دادن برای قطع شبانه ...
به هر حال همراه اول از ایرانسل بی قانون تره مثلا طرح کنترل ازاد ایرانسل داره ولی همراه نداره.
دوست عزیز اسمش رو گذاشته هدیه که هرموقع بخواد برش داره یا حذف کنه!
یعنی شما پولهدیه رو نمیدی که میگی پولش رو داده
اگه میخواست اینجوری باشه نمیگفت هدیه میگفت ۲ گیگ روزانه ۲ گیگ شبانه
از قصد گفته هدیه که دستش باز باشه
البته اینکه کار درستی نیست که موقع خرید بگه داره وسطاش بگه دیگه نداره
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دوست خوبم
این روش کلاهبرداریه اینا هم اولین افرادی نیستن که این کار رو می کنند. اولین بارشون هم نیست. شما صفحه اصلی معرفی و فروششون رو نگاه کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو قسمت حجم بسته نوشته ترافیک 3تا7 رایگان که حالا دارد یا ندارد. راجع به شبانه نوشته هدیه. اما هر سه رو داره زیرعنوان حجم بسته میفروشه. نمیتونه بگه تو یه جای دیگه گفتم هدیه ست هر وقت هم دلم بخواد حذفش میکنم. همین بسته رو که میخری تو مراحل خرید هم هیچ جا نمیگه مثلا این بسته سه ماهت ترافیک 3تا7 داره اما همین فردا ممکنه قطعش کنم.
اطلاع دادن از طریق اسمس هم کافی نیست. چون برداشت آدم اینه که از فلان تاریخ به بعد فقط این بسته هایی که تازه خریداری بشند ترافیک رایگان دارند.
دوستان اگر ضرر دیدن حتما شکایت کنند. تحت هیچ عنوان و با هیچ اسمی نمیشه شرایط بسته فروخته شده رو تغییر بدن ...
mohammadgh6
31-07-2018, 17:20
دوستان یه سوال؟ این سیم کارت 4gرو تو گوشیهای قدیمی نوکیا میندازم یاخیلی بد صدا میره و میاد یا گوشی خاموش و روشن میشه. دلیلش چیه؟
سلام دوستان
تجهیزات این دکل مربوط به 3G هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mhroozbeh
31-07-2018, 20:00
سلام
دوستان گوشی من میت ۱۰ هست سیم کارتم هم یو سیم ولی همه جا اینترنتم ۳جی هست
رفتم سیم کارت رو عوض کردم فرقی نکرد .روی گوشی ایرانسل میزارم یا یه همراه اول دیگه قشنگ نسل ۴ میشه
این چه مرگشه؟ خودشون میگن ببر دفتر کوفت مرکزی ولی خیلی دوره و وقت اداری بازه منم کارمندم
راهی ندارید؟ خاک تو سرشون ایرانسل همه چیزو از دور حل میکنه اینا هی میگن برو دفتر خدمات همراه اول! فرق بخش دولتی و خصوصی و عقب افتادگی مملکت رو توی همین تفاوت ایرانسل و همراه اول میشه دید
MMDFullHD
31-07-2018, 22:38
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیر 2G خالی هستش
SAeedBaa
31-07-2018, 22:42
سلام دوستان
سلام
خیر
سلام
دوستان گوشی من میت ۱۰ هست سیم کارتم هم یو سیم ولی همه جا اینترنتم ۳جی هست
رفتم سیم کارت رو عوض کردم فرقی نکرد .روی گوشی ایرانسل میزارم یا یه همراه اول دیگه قشنگ نسل ۴ میشه
این چه مرگشه؟ خودشون میگن ببر دفتر کوفت مرکزی ولی خیلی دوره و وقت اداری بازه منم کارمندم
راهی ندارید؟ خاک تو سرشون ایرانسل همه چیزو از دور حل میکنه اینا هی میگن برو دفتر خدمات همراه اول! فرق بخش دولتی و خصوصی و عقب افتادگی مملکت رو توی همین تفاوت ایرانسل و همراه اول میشه دید
سلام
پیشنهاد میکنم یکبار بصورت دستی شبکه ها رو جستجو و شبکه نسل 4 همراه اول رو انتخاب کنید.usim تون به رنگ ابی هست؟
تنها راه خرید بسته شبانه از طریق اس ام اس هست؟ چرا نمیشه از طریق سایت یا اپ آندروید خرید؟
mhroozbeh
01-08-2018, 01:12
سلام
خیر
سلام
پیشنهاد میکنم یکبار بصورت دستی شبکه ها رو جستجو و شبکه نسل 4 همراه اول رو انتخاب کنید.usim تون به رنگ ابی هست؟
اونم انجام دادم یعنی دستی انتخاب کردم نشد. فقط نسل ۴ هم میزارم انتن اصلا می پره!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
sajad-tnt
01-08-2018, 16:25
دوستان با پین کدهای هدیه 6ماهه 10گیگ میشه از شبانه رایگان استفاده کرد؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
به نظر خیر. فقط بسته های اینترنتی و مواردی که عنوان شده.
دارندگان کلیه بسته های اینترنت آلفا+، بسته های اینترنت همراهی، بسته های انارستان و بسته های ویژه مشترکین جدید که حجم بسته شان ۱۰ گیگابایت یا بیشتر است (تنها حجم روزانه بدون درنظر گرفتن حجم شبانه)،مشمول این طرح می شوند.
بسته های اینترنت هدیه - مانند بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم، بسته های باشگاه فیروزه ای، کارت هدیه اینترنت و بسته خوشامد ۱۰۰۰ - مشمول این طرح نمی شوند.
SPIRIT PALST III
04-08-2018, 12:11
من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... .
تصویر:
دوستان با پین کدهای هدیه 6ماهه 10گیگ میشه از شبانه رایگان استفاده کرد؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
من یه پین 20 گیگ شش ماهه دارم که اسمش هدیه است اما خریدمش و در استفاده رایگان شبانه تا پنج شنبه صبح مشکلی نداشت و بین 3 تا 7 صبح کسر نمی کرد اما جمعه 4 صبح که حدود 100 مگ اپ آپدیت کردم دیدم از حجم بسته کم کرد. نمی دونم مشکل از سیستم اکانتینگ همراه اول هستش یا تو این چند روز باز تغییرات تازه ای داده در پالسی استفاده رایگان 3 تا 7 صبح و بسته های بیشتری را مشمول محدوودیت استفاده کرده
کارت های هدیه که به صورت کارت هایی با 10 گیگ 6 ماهه یا 20 گیگ مثلا ارائه میشن و روشون قید شده هدیه و یا اینترنت هدیه صراحتا طبق قانون جدید دارای شبانه رایگان نیستند. دیدم برخی فروشنده ها با اینکه تصویر کارت هدیه را گذاشتند ولی ذکر کردند دارای شبانه رایگان که یا ناشی از اطلاعات قدیمیشون هست یا اینکه اطلاعات صحیحی به خریداران احتمالیشون نمیدند.
اینکه برخی بسته های قدیمی هم به مرور قطع میشه این پکیج رایگانشون هم احتمالا به خاطر اعمال قوانین جدید به صورت تدریجی است شاید یا عوامل فنی دخیل.
من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... .
تصویر:
من یه پین 20 گیگ شش ماهه دارم که اسمش هدیه است اما خریدمش و در استفاده رایگان شبانه تا پنج شنبه صبح مشکلی نداشت و بین 3 تا 7 صبح کسر نمی کرد اما جمعه 4 صبح که حدود 100 مگ اپ آپدیت کردم دیدم از حجم بسته کم کرد. نمی دونم مشکل از سیستم اکانتینگ همراه اول هستش یا تو این چند روز باز تغییرات تازه ای داده در پالسی استفاده رایگان 3 تا 7 صبح و بسته های بیشتری را مشمول محدوودیت استفاده کرده
متاسفانه خوب راه کلاهبرداری رو یاد گرفتند ...
هر کاری بکنی هر جور که برنامه ریزی بکنی باز تو یکی از چاله هاشون میفتی و کلی ضرر میکنید.
فقط میتونم بگم تو سامانه 195 شکایت ثبت کنید. میدونم که تو 99 درصد مواقع به هیچ دردی نمیخوره اما باز هم ثبت کنید.
- - - Updated - - -
تصویر:
متاسفانه خوب راه کلاهبرداری رو یاد گرفتند ...
هر کاری بکنی هر جور که برنامه ریزی بکنی باز تو یکی از چاله هاشون میفتی و کلی ضرر میکنید.
فقط میتونم بگم تو سامانه 195 شکایت ثبت کنید. میدونم که تو 99 درصد مواقع به هیچ دردی نمیخوره اما باز هم ثبت کنید.
pooya777
04-08-2018, 23:12
من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... . تصویر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژهای همراه اول برخلاف ایرانسل محدودیت زمانی هم داره! واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود.راهش این بود که یه هزار تومانی شارژ میکردی تا اعتبار زمانی کل شارژت رو افزایش بدی تا اون هفت هزار تومن شارژت نپره.
pooya777
04-08-2018, 23:18
دوستان یه سوال الآن اگه از بسته های ده گیگ به بالا تهیه کنیم شبانه رایگانه؟ باگی چیزی نداره؟ کسی به مشکل برنخورده؟ 4g ایرانسل واقعا خیلی ضعیف شده و همراه هم که شبانه رایگانش خیلی خوبه فقط میگه تا اطلاع ثانوی آدم میترسه یهو تغییر کنه.
دوستان یه سوال الآن اگه از بسته های ده گیگ به بالا تهیه کنیم شبانه رایگانه؟ باگی چیزی نداره؟ کسی به مشکل برنخورده؟ 4g ایرانسل واقعا خیلی ضعیف شده و همراه هم که شبانه رایگانش خیلی خوبه فقط میگه تا اطلاع ثانوی آدم میترسه یهو تغییر کنه.
مشکلی نداره و رایگان داره ۱۰گیگ به بالاها
Sent from my iPhone using Tapatalk
applecenter
05-08-2018, 10:50
من دارم از بسته 20 گیگ 6ماهه استفاده میکنم و از سرعتش راضی هستم ، البته تو محل ما ایرانسل ضعیفه و به اجبار همراه اول گرفتم، در کل راضی هستم
albertxx
05-08-2018, 15:17
تصویر:
شارژهای همراه اول برخلاف ایرانسل محدودیت زمانی هم داره! واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود.راهش این بود که یه هزار تومانی شارژ میکردی تا اعتبار زمانی کل شارژت رو افزایش بدی تا اون هفت هزار تومن شارژت نپره.
من 2 تا خط دارم
وقتی با *140 اعلام موجودی میگیرم میزنه اعتبار شارژ تا 1399
ولی تو سایتشون میرم جفت اعتبار ها رو میزنه 14 مرداد 97 که میشه همین امروز
من اصلا این 2 رو با هم شارژ نکردم که باهم تموم بشه
یعنی باگ داره ؟
دوم اینکه مگه وقتی شارژ میخرید زمان قبلی به فعلی اضافه نمیشه ؟ اگه اینطور باشه واسه من باید 3 4 سال دیگه زمانش منقضی بشه !
چه میشه کرد ؟
pooya777
05-08-2018, 18:57
من 2 تا خط دارم وقتی با *140 اعلام موجودی میگیرم میزنه اعتبار شارژ تا 1399 ولی تو سایتشون میرم جفت اعتبار ها رو میزنه 14 مرداد 97 که میشه همین امروز من اصلا این 2 رو با هم شارژ نکردم که باهم تموم بشه یعنی باگ داره ؟ دوم اینکه مگه وقتی شارژ میخرید زمان قبلی به فعلی اضافه نمیشه ؟ اگه اینطور باشه واسه من باید 3 4 سال دیگه زمانش منقضی بشه ! چه میشه کرد ؟ نمیدونم چه جوری شده یعنی سر در نیاوردم با این توضیحی که دادی.الآن با *140 باید اعتبار درست بگه دیگه؟ بعدش یه چیز عجیب دیگه وقتی اعتبار زمانی تموم بشه کل شارژ مگه نباید از بین بره؟ پس چرا یه مقدارش مونده بود؟
شارژهای همراه اول برخلاف ایرانسل محدودیت زمانی هم داره! واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود.راهش این بود که یه هزار تومانی شارژ میکردی تا اعتبار زمانی کل شارژت رو افزایش بدی تا اون هفت هزار تومن شارژت نپره.
من الان این مشکل رو دارم 1000 هم اضافه شارژ کردم به تاریخ شارژ اضافه نشد.یعنی امشب با این شارژ کاری نکنم فردا از بین میره؟ این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 14 مرداد 1397 میباشد.
pooya777
05-08-2018, 20:50
من الان این مشکل رو دارم 1000 هم اضافه شارژ کردم به تاریخ شارژ اضافه نشد.یعنی امشب با این شارژ کاری نکنم فردا از بین میره؟ این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 14 مرداد 1397 میباشد. نمیدونم چه جوریه همین الآن واسه امتحان هزار تومن شارژ کردم اعتبار زمانی هم اضافه شد.با کد *142 شارژ میزنید؟ یه بار با کد *140*# شارژ بزن ببین اضافه میکنه یا نه
mohammadgh6
05-08-2018, 22:20
آقا من یه سیم کارت 912دارم حدود ۲ماهه اصلا تماس ندارم .پیامهای محتوایی رو هم با *800# حذف کردم روزی ۱۰۰تومن تو همراه من میبینم اضافه میشه چند بار هم زنگ زدم جواب درستی بهم ندادن کسی میدونه دزدیشون از چه قراره
آقا من یه سیم کارت 912دارم حدود ۲ماهه اصلا تماس ندارم .پیامهای محتوایی رو هم با *800# حذف کردم روزی ۱۰۰تومن تو همراه من میبینم اضافه میشه چند بار هم زنگ زدم جواب درستی بهم ندادن کسی میدونه دزدیشون از چه قراره
صورت حساب نگاه کنین
حداقل ١٠٠٠ تومان برای من قبض اومده
زیر ١٠٠٠ تا حالا نداشتم
۶٣٠ فقط آبونمان ، مالیات و اینها هم داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
mohammadgh6
05-08-2018, 22:46
صورت حساب نگاه کنین
حداقل ١٠٠٠ تومان برای من قبض اومده
زیر ١٠٠٠ تا حالا نداشتم
۶٣٠ فقط آبونمان ، مالیات و اینها هم داره
منم همین و میگم الان ۱۳۰۰۰تومن قبضم شده.البته ۱۲۰۰۰تومنش برای پیامهای پولیه.مگر اینکه به این ۱۳تومن سود بخوره. ۲ماهه به پیشنهاد یکی از دوستان آمارشو گرفتم قبلا چقدر ازم دزدیدن خدا عالمه.کلا تماس و پیامک و با این خط تعطیل کردم فقط دریافت تماس و پیامک
منم همین و میگم الان ۱۳۰۰۰تومن قبضم شده.البته ۱۲۰۰۰تومنش برای پیامهای پولیه.مگر اینکه به این ۱۳تومن سود بخوره. ۲ماهه به پیشنهاد یکی از دوستان آمارشو گرفتم قبلا چقدر ازم دزدیدن خدا عالمه.کلا تماس و پیامک و با این خط تعطیل کردم فقط دریافت تماس و پیامک
تا حالا که دزدی ندیدم
هر ماه من چک میکنم اونم دقیق هم ریز مکالمات رو میگیرم و هم پیامک ها رو می شمارم
نت هم فقط با بسته میرم که دقیق در نمیاد حساب ش
در کل راضی کننده
albertxx
06-08-2018, 13:12
تصویر:
من الان این مشکل رو دارم 1000 هم اضافه شارژ کردم به تاریخ شارژ اضافه نشد.یعنی امشب با این شارژ کاری نکنم فردا از بین میره؟ این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 14 مرداد 1397 میباشد.
الان چک کردم
فکر کنم سایتشون مشکل داره
دیروز زده بود این شارژ تا 14 مرداد اعتبار دارد ( دیروز 14 بود )
الان رفتم زده این شارژ تا 15 مرداد اعتبار دارد !
کلا چرت و پرت هست
شارژ نمیسوزه
همون تاریخی که تو اعلام اعتبار گیری میزنه درسته ( زمان کل شارژ ها با هم جمع میشه )
با *140*11# اعلام اعتبار بگیرید میزنه این شارژ تا فلان تاریخ اعتبار دارد
درستش همونه فکر کنم
سایت چرت و پرته
Tornado2800
06-08-2018, 16:38
سلام
سرعت اینترنت همراه اول چطوره نسبت به ایرانسل رایتل؟
و اینکه بسته هاش ارزانتره؟
این همراه اول که از بسته ی 20 گیگ همراهی کم میکنه توی ساعاتی که قرار بوده مثلا رایگان باشه
یه بار هم محض اطمینان دیتای گوشی رو خاموش و روشن کردم
هرچند تازه با اون هم درست میشد قرار نبود این شیوه شون باشه و قبلا هم البته نبود
البته الان که یه مقدار با دقت تر نگاه کردم دیدم نوشته "بسته ی هدیه اینترنت" و اسمی از "همراهی" نیست
البته بسته ی همراهی بالای ده گیگ نداشتیم که هیچ موقع
کلا مبهمه مسئله
شاید هم ما رو همراه خودش نمیدونه این همراه اول:n09:
خب مثکه دقت ما هم شده مثل بعضی آقایون که طرح میدن :n02:
خود اطلاعیه نوشته اینترنت هدیه شامل طرح شبانه نمیشه:44:
بسته ی اینترنت همراهی هم همون بود که بسته به کارکرد خط ارائه میده یه چیزی همراه اول به مشترک
alone_boy
10-08-2018, 09:22
سلام
قبلا اگه سوالم تکراری بود عذر میخوام
ترافیک همراه اول برای کدوم اپ تماشای برنامه های صدا و سیما مثل فوتبالاش رایگانه؟
سلام
قبلا اگه سوالم تکراری بود عذر میخوام
ترافیک همراه اول برای کدوم اپ تماشای برنامه های صدا و سیما مثل فوتبالاش رایگانه؟
اپلیکیشن آنتن، آیو و روبیکا کاملا رایگان هست تماشای کلیه شبکههای تلویزیونی و ورزشی
Tornado2800
10-08-2018, 13:23
سلام
سرعت همراه اول و بسته هاش نسبت به ایرانسل چطوره
paradisepersian
10-08-2018, 18:37
بسته هدیه همراه اول
به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد همراه اول با شماره گیری کد
*97*24#
بسته اينترنت رايگان دریافت کنید.
⭕️شانسی و به هرکی یه هدیه ای میده از 100 مگ تا 2 گیگ
همراه اول به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد خود، اقدام به ارائه بسته رايگان اينترنت از 100 مگابايت تا 2 گيگابايت کرده است. اين بسته ها يک روزه بوده و از ساعت 5 صبح لغايت 7 عصر معتبر هستند. شما مي توانيد از 19 مرداد لغايت 26 مرداد اقدام به فعالسازي بسته خود نماييد.
فعالسازي
*97*24*1#
استعلام
*97*24*0#
دوستان همراه اول برای تولدش کدش رو زدم ۲۰گیگ بهم هدیه داده، الان اگر دانلود کنم از بسته من کم میشه یا هدیه؟
بسته هدیه همراه اول
*97*24#
همراه اول به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد خود، اقدام به ارائه بسته رايگان اينترنت از 100 مگابايت تا 2 گيگابايت کرده است. اين بسته ها يک روزه بوده و از ساعت 5 صبح لغايت 7 عصر معتبر هستند. شما مي توانيد از 19 مرداد لغايت 26 مرداد اقدام به فعالسازي بسته خود نماييد.
فعالسازي
*97*24*1#
استعلام
*97*24*0#
تا ۲ گیگ چیه عزیز ۲۰گیگ بهم هدیه داده الان فقط میترسم دانلود کنم از بسته خودم کم شه فعلا میرم کم کم دانلود کنم ببینم از حجم کدوم کم میکنه
mjavad205
11-08-2018, 09:57
بسته هدیه همراه اول
*97*24#
فعالسازي
*97*24*1#
استعلام
*97*24*0#
تا 100 گیگ
Abolfazl-Star
11-08-2018, 14:38
به من 2 گیگ هدیه داد ولی فعال نشده چیکار کنم، میگه برای شما فعال نیست
ممکنه بخاطر بسته بلند مدت باشه که فعال نشده ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
alone_boy
11-08-2018, 15:57
سلام
سرعت همراه اول و بسته هاش نسبت به ایرانسل چطوره
آنتن که از طریق سایتش تماشا کردم و حجم کم کرد
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من بسته بلند 20 گیگ شش ماهه دارم و دیروز یه گیگ هدیه فعال شد و بدون مشکل استفاده کردم فقط یکی دو ساعت مونده به هفت و اتمام مدت اعتبارش پیامک مانده موجودی دریافت نمی شد و منم با توجه به تجربه قبلی بیخیال استفاده شدم بعد که پیامک رو شب دریافت کردم متوجه شدم دو مگ تا مرز اتمام بسته فاصله داشتم. اگه فعال شد واستون مراقب باشین یه وقت بسته بلند مدت تون به دلیل بی مسئولیتی همراه اول از دست نره
VoLTE
چرا اینقدر مشکل داره
یا وصل نمیشه یا زنگ نمیخوره یا کلا قطع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
shahryar84
13-08-2018, 06:36
VoLTE
چرا اینقدر مشکل داره
یا وصل نمیشه یا زنگ نمیخوره یا کلا قطع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]اصلا مدلهای گوشی که ساپورت میکنه خیلی کمه
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
اصلا مدلهای گوشی که ساپورت میکنه خیلی کمه
حالا اون که به کنار
آره خیلی کم باید نرم نرم افزار ابدیت بده براشون
ولی کلا سیستم خیلی خرابی داره
از هر ده تا اگر یکیش به سرانجام برسد و تماس برقرار بشه
dadash42
14-08-2018, 04:37
بسته ماهانه 450گیگ 1 تا 11 صبح 29000 تومان هنوز هست؟
میخوام از دست آسیاتک بیشرف خلاص شم اینم یه راهشه, لامصب رفته طرحای ماهانه 8مگ حذف کرده
بسته 450گیگ صبح 29000 تومان برا دانلود با یه بسته روزانه 10000 تومان میشه 39000 تومان هر ماه, از یه بسته 8مگ dsl ارزونتر و سریعتر
بسته ماهانه 450گیگ 1 تا 11 صبح 29000 تومان هنوز هست؟
میخوام از دست آسیاتک بیشرف خلاص شم اینم یه راهشه, لامصب رفته طرحای ماهانه 8مگ حذف کرده
بسته 450گیگ صبح 29000 تومان برا دانلود با یه بسته روزانه 10000 تومان میشه 39000 تومان هر ماه, از یه بسته 8مگ dsl ارزونتر و سریعتر
سلام این بسته در واقع نامحدود هستش و 450 گیگش برای سرعت دانلود هست که بعدش سرعت افت میکنه
*1000*2232*# ستاره هزار ستاره 2232
سرعت این بسته رو من تبریز تست کردم 10 تا 12 مگ هم رفته
dadash42
14-08-2018, 06:11
سلام این بسته در واقع نامحدود هستش و 450 گیگش برای سرعت دانلود هست که بعدش سرعت افت میکنه
*1000*2232*# ستاره هزار ستاره 2232
سرعت این بسته رو من تبریز تست کردم 10 تا 12 مگ هم رفته
عالی, ممنونم
ShadowDragon
16-08-2018, 01:04
دوستان یه بسته ده گیگ یهروزه به من هدیه داد اما میترسم استفاده کنم، اینقدر از فضایلمصرف دایمی همراه اول شنیدم که قبض نجومی میفرسته و....
یه بارم رو اعتباریش یه بسته یه گیگی فعال کردم بعد ۵۰۰ مگ تموم شد ( با فندق وصل بودم و -۷ تومن شارژ رو ۰ کرد) اینم یه خاطره شیرین دیگه....
به نظرتون مصرف کنم ، اعتمادی هست یا کلا بیخیالش شم؟ اپدیت ریز مصرفش فوریه؟؟
پ.ن: مربوط به همین بسته ۱۴ سالگیه
دوستان یه بسته ده گیگ یهروزه به من هدیه داد اما میترسم استفاده کنم، اینقدر از فضایلمصرف دایمی همراه اول شنیدم که قبض نجومی میفرسته و....
یه بارم رو اعتباریش یه بسته یه گیگی فعال کردم بعد ۵۰۰ مگ تموم شد ( با فندق وصل بودم و -۷ تومن شارژ رو ۰ کرد) اینم یه خاطره شیرین دیگه....
به نظرتون مصرف کنم ، اعتمادی هست یا کلا بیخیالش شم؟ اپدیت ریز مصرفش فوریه؟؟
پ.ن: مربوط به همین بسته ۱۴ سالگیه
به من رو دائمی 2 گیگ داد و سیم کارتو رو مودم گذاشتم اما گزارش مصرف با ussd مودم نمی اومد و چند باری مجبور شدم درش بیارم بذارم رو گوشی تا مانده رو چک کنم و به 1600 مگ که رسید از خیر بقیه گذشتم تا یه وقت مثه بسته 20 گیگ تعویض به یوسیم که مثلا یه گیگ مونده بود اما بعد فهمیدم اکانتینگ همراه اول تأخیر داره حدود 40 دقیقه و 150 مگ دانلود اضافه حدود 26 هزار تومن آب خورد واسم
ShadowDragon
16-08-2018, 10:20
اومدم ریسک کنم، ۵۰۰ مگ از یوتیوب دانلود کردم! طبیعتا با فندق وصل بودم، ۱۲۶۰ مگ کم کرد!!!! ( دایمی)
اعتباریمم که یک گیگ بود، ۶۸۹ مگ از یوتیوب دانلود کردم، الان ۱۵۰ تا مونده یعنی ۸۶۰ کنتور انداخت!!!
خاک بر سر دزدش کنن
همراه اول بعد از این به روز رسانی چند وقت قبلشون به نظرم برای دائمی ها کنتورشون درست و به لحظه شده بود
تا همین الان که یه بسته همراهی استفاده میکردم به نظرم زود به زود و دقیق کم میکرد
حالا بقیه ی دوستان رو در جریان نیستم دقیقا چه کار کرده براشون
امروز هم که این بسته ی 24 سالگی ش به من 100 گیگ داد
خبر مرگش بعد از مدت ها یه چیزی داد بالاخره
ShadowDragon
16-08-2018, 10:33
زود به زود منظورتون چقدره؟ چون من از همراه اول استفاده نمیکنم و یادمه قبلا ساعت ها و شاید به روز هم میکشید اپدیتش!
الان هم تقریبا فک کنم نیم ساعت تاخیر داره
زود به زود منظورتون چقدره؟ چون من از همراه اول استفاده نمیکنم و یادمه قبلا ساعت ها و شاید به روز هم میکشید اپدیتش!
الان هم تقریبا فک کنم نیم ساعت تاخیر داره
قبل از آپدیتشون آره حدود دو ساعت و خورده ای تاخیر داشت شاید
ولی بعدش_ اردیبهشت بود فکر کنم_ درست شده بود تقریبا
شاید با نهایت 5 دقیقه تاخیر برای منو که تو اپ همراه من نگاه میکنم به روز میکنه
قبل از آپدیتشون آره حدود دو ساعت و خورده ای تاخیر داشت شاید
ولی بعدش_ اردیبهشت بود فکر کنم_ درست شده بود تقریبا
شاید با نهایت 5 دقیقه تاخیر برای منو که تو اپ همراه من نگاه میکنم به روز میکنه
دو مرتبه نگاه کردم، این بسته ی شگفتانه ش انگار به اون زودی اپدیت نمیشه مصرفش
تو همراه من هم که اثری ازش نیست
البته من چون با گوشی کار میکنم دیگه راحت سقف میذارم مشکلی پیش نمیاد
ShadowDragon
16-08-2018, 10:50
خوبه پس میشه بهتر مدیریت کرد
البته این حجم رو تو همراه من نشون نمیده! در کل اپ ایرانسل خیلی بهتره
دو مرتبه نگاه کردم، این بسته ی شگفتانه ش انگار به اون زودی اپدیت نمیشه مصرفش
تو همراه من هم که اثری ازش نیست
البته من چون با گوشی کار میکنم دیگه راحت سقف میذارم مشکلی پیش نمیاد
خوبه پس میشه بهتر مدیریت کرد
البته این حجم رو تو همراه من نشون نمیده! در کل اپ ایرانسل خیلی بهتره
من با ایرانسل زیاد کار نمیکنم، ولی این بسته هایی که توی همراه من هست و نشون داده میشه رو زود به روز کرده مصرفش رو
حالا این یکی ها که کد دستوری باید بدی و این چیزا رو انگار خود آدم باید حواسش جمع باشه
ShadowDragon
16-08-2018, 12:40
مساله اپدیت زود ب زود نکته مهمیه! اما چیزی که منو نگران کرده مساله حجم دزدیشه، نمیدونم کی باید قطع کنم
چون به صورت واضح داره بیشترحسابم میکنه
سیمکارت من ۴ جی نیست مجبورم ۳جی دانلود کنم سرعتش حدود ۲۰۰-۳۰۰ تاس
مساله اپدیت زود ب زود نکته مهمیه! اما چیزی که منو نگران کرده مساله حجم دزدیشه، نمیدونم کی باید قطع کنم
چون به صورت واضح داره بیشترحسابم میکنه
سیمکارت من ۴ جی نیست مجبورم ۳جی دانلود کنم سرعتش حدود ۲۰۰-۳۰۰ تاس
همه چی خب مهمه
درسته که مثلا این بسته ی همراه اول هدیه س، ولی قرار هم نیست به عنوان هدیه بیاد یه چیزی از جیب مشتری برداره، حق با شماست.
دیروز البته من سقف 999 مگ که گذاشتم بعد مانده گرفتم دیدم نوشته 1014 مگ مصرف شده.
حالا در همین حد مثلا اختلاف باشه خوبه، که البته ممکنه به خاطر تفاوت مبنای محاسبه یا چیز دیگه ای هم باشه.
در کل عملکردش همراه اول بدک نبوده به نظرم، حالا ممکنه بقیه موافق نباشن...
بستههای اینترنت موبایل ترکیبی شبانه و روزانه حذف میشوند
mehryar1973
19-08-2018, 20:47
همراه اول بعد از این به روز رسانی چند وقت قبلشون به نظرم برای دائمی ها کنتورشون درست و به لحظه شده بود
تا همین الان که یه بسته همراهی استفاده میکردم به نظرم زود به زود و دقیق کم میکرد
حالا بقیه ی دوستان رو در جریان نیستم دقیقا چه کار کرده براشون
امروز هم که این بسته ی 24 سالگی ش به من 100 گیگ داد
خبر مرگش بعد از مدت ها یه چیزی داد بالاخره
سلام
اعتبارش 17 ساعته 5 صبح تا 7 شب به من هم 100 تا دادمنتهی چه فایده(سرعت برای من بین 9 تا 2 مگ در نوسان بود اونم با مودم)
MMDFullHD
20-08-2018, 12:48
بسته های اینترنت شبانه قراره حذف بشن؟
سلام
اعتبارش 17 ساعته 5 صبح تا 7 شب به من هم 100 تا دادمنتهی چه فایده(سرعت برای من بین 9 تا 2 مگ در نوسان بود اونم با مودم)
سلام
آره حالا مسئله ی مدت زمان اعتبارش رو اگه سرعت درست باشه میشه یه کاری کرد، سرعت متغیر بود برای من بین 30 و 3 مگ با گوشی
فقط یه چیزی که من تغییر دادم و سرعت به حدود 20 برگشت از 3 این بود که APN رو به tci تغییر دادم، واقعا اثر داشت
حدود 50 گیگ من گرفتم که البته به خاطر همین سرعت بود
بسته های اینترنت شبانه قراره حذف بشن؟
کلا تو این مملکت همیشه میان شایعه پخش میکنن یا یه حرفی میزنن بعد بازخوردش رو نگاه میکنن، در هر حال اگه همراه اول دانلود شبانه ش رو برداره من دیگه بسته نمیخرم ازش، درسته طرح تشویقی بوده ولی اگر بنا داشت برش داره باید همون پاییز پارسال برمیداشت، الان هم البته اگه برداره کلی مشتریش خب کمتر میشه قاعدتا، البته ایرانی جماعت حال مقابله به مثل نداره اصولا...
در مورد این شنیده های حاکی از حذف دانلود شبانه و اینا هم من با پشتیبان همراه اول صحبت کردم و در نهایت به اینجا رسیدیم :
-در صورت تصویب قانون جدید چه طور، آیا قوانین جدید شامل بسته های خریداری شده ی قدیمی میشن یا خیر؟
-این امر بر اساس صلاحدید مسئولان صورت می پذیرد ودر صورت اتخاذ تصمیمات جدید برای بسته های فعال از طریق پیامک به مشترکین اطلاع رسانی صورت می پذیرد
ینی شما بسته ی یکساله هم برای دانلود شبانه ش بخرید میتونن بعدا بازی در بیارن در صورت اراده یا همون جور که گفتن "صلاحدید" مسئولان!
دوستان همراه اولی یه سوال
این سرعت هایی که بعضا توی تاپیک سرعت گذاشته میشه کلا خیلی بالاتر از سرعتیه که من میگیرم
من معمولا جایی هستم حدود 30 مگ میشه
الان این محدودیت 40 مگی هنوز برقراره؟ و آیا در اثر تجمیع همون باندهای محدود به 40 سرعت میره بالا تر؟
من خیلی به مسائل فنی که شما واردید احاطه ندارم ولی توی تاریخچه ی اسپید تستم چند تایی تست هست با سرعت بالاتر از 50 مگ که خب الان هم همون سخت افزار رو دارم و مکانمم هم همون جاست و بعید هم هست تجهیزات خودشون رو در این منطقه ای که هستم دانگرید کرده باشن که دیگه به اون سرعت نمیرسم
کسی میتونه راهنمایی کنه ایراد کار کجاست؟
komeyl67
21-08-2018, 23:37
سلام دوستان. اگر الان سیم کارت اعتباری جدید فعال کنیم، همراه اول بسته هدیه میده؟ چه حجمی؟
سلام دوستان. اگر الان سیم کارت اعتباری جدید فعال کنیم، همراه اول بسته هدیه میده؟ چه حجمی؟
دومی رو قبلا ها با اینکه مدت ها بعد از فعال شدن سیم اعتباری خواستم بگیرم داد به من، البته اول گفت نمیشه و بعد از یه مدتی خودش فعال کرد یهو!
Mehran14233
22-08-2018, 12:03
سلام دوستان
من سیم کارتمو تعویض کردم و 4G شده ولی هدیه 20 گیگ تعویض سیمکارت بعد از چند روز هنوز برام فعال نشده
چی کار باید بکنم؟ :n35:
سلام دوستان
من سیم کارتمو تعویض کردم و 4G شده ولی هدیه 20 گیگ تعویض سیمکارت بعد از چند روز هنوز برام فعال نشده
کاری نمیتونید انجام بدید خودشون اگر هنوز هدیه رو بدند فعال میکنند. زمانش دست خودشونه
ShadowDragon
22-08-2018, 13:33
سلام دوستان
زنگ بزن ۹۹۹۰ اما سریع باید فعال میشد
sasan.69
26-08-2018, 01:05
بسته همراه اولی که رزرو شده رو چطوری میشه لغو کرد؟
ShadowDragon
26-08-2018, 09:17
بسته همراه اولی که رزرو شده رو چطوری میشه لغو کرد؟
*100*8مربع
mehdi_cd2005
27-08-2018, 02:03
سلام . دوستان بسته ای که 4 گیگ هدیه شبانه زده . دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
ho3in2012
27-08-2018, 03:45
سلام . دوستان بسته ای که 4 گیگ هدیه شبانه زده . دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخی از بسته ها علاوه بر ترافیک خریداری شده (قابل مصرف در طول شبانه روز)، دارای ترافیک هدیه شبانه نیز هستند (قابل مصرف در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد). برای مثال بسته ماهانه ۳۰۰ مگابایت + ۳۰۰ مگابایت هدیه شبانه، علاوه بر ۳۰۰ مگابایت ترافیک خریداری شده، ۳۰۰ مگابایت نیز ترافیک هدیه دارد که در ساعات شب(۲ الی ۷ بامداد) قابل استفاده می باشد.
دوستان من دائما به نت همراه اول وصلم
بسته ای که دارم ۱۰ + ۱۰ هست
وقتی نیمه شب بسته دوم فعال شه باید ساعت یک خاموش/روشن کنم یا سوییچ اتوماتیک میشه ؟ (البته اگه فیلترشکنم هممون لحظه باز باشه)
همچنین ساعت ۳ رایگانش!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
hamid3369
27-08-2018, 10:04
وقتی نیمه شب بسته دوم فعال شه باید ساعت یک خاموش/روشن کنم یا سوییچ اتوماتیک میشه ؟ (البته اگه فیلترشکنم هممون لحظه باز باشه)
همچنین ساعت ۳ رایگانش!
ریستارت کنی بهتره
Tornado2800
28-08-2018, 20:48
سلام
دوستان عزیز در سطح کشور به صورت کلی پوشش اینترنت همراه اول بیشتره یا ایرانسل؟
FAR FAR251
31-08-2018, 02:08
سلام
این سوال نداره همراه اول . :n06:
Tornado2800
31-08-2018, 12:28
این سوال نداره همراه اول . :n06:
سلام
از نظر پوشش دیتا به خصوص 4g در سطح کشور از ایرانسل پوشش ان بیشتر است؟
سلام دوستان میخواستم بپرسم این نامحدود 1-11 برداشته شده دیگه چون هر چی کد میزنیم جواب نمیده
با تشکر از پاسخ شما
shahryar84
31-08-2018, 21:16
در کل اینترنت ایرانسل بهتره. اما برای منطقه خاص همه اپراتورها را تست کنید.
سلام
Tornado2800
31-08-2018, 21:24
در کل اینترنت ایرانسل بهتره. اما برای منطقه خاص همه اپراتورها را تست کنید.
سلام
من دائمی همه اپراتورهارو دارم
در مورد مکالمه که ۱۰۰٪ ایرانسل و رایتل نسبت به همراه اول ۲ برابر ارزانتر هستند تقریبا.
اگر دوستان تجربه ای از میزان پوشش همراه اول به ایرانسل داره اطلاع بده
راستی بسته هاش چطوره به نظرتون نسبت به ایرانسل ارزونتره؟
shahryar84
31-08-2018, 21:26
سلام
من دائمی همه اپراتورهارو دارم
در مورد مکالمه که ۱۰۰٪ ایرانسل و رایتل نسبت به همراه اول ۲ برابر ارزانتر هستند تقریبا.
اگر دوستان تجربه ای از میزان پوشش همراه اول به ایرانسل داره اطلاع بده
راستی بسته هاش چطوره به نظرتون نسبت به ایرانسل ارزونتره؟من از لحاظ 4g گفتم، از نظر 2g فکر کنم همراه اول
سلام دوستان میخواستم بپرسم این نامحدود 1-11 برداشته شده دیگه چون هر چی کد میزنیم جواب نمیده
با تشکر از پاسخ شما
با
*۱۰۰۰*۲۲#
که من رفتم جلو که کار میکرد ولی خب تایید نکردم دیگه ولی تا مرحله تایید رفت.
دوستان واسه ترابرد وهدیه ترابرداپراتورها تایپیکی هست تو انجمن؟
اگه اره لینک بدین
همراه اول اعتباری یا دائمی هنوز15-20گیگ رو میده واسه ترابرد؟
دوستان واسه ترابرد وهدیه ترابرداپراتورها تایپیکی هست تو انجمن؟
اگه اره لینک بدین
همراه اول اعتباری یا دائمی هنوز15-20گیگ رو میده واسه ترابرد؟
بله اینجا:
shahryar84
05-09-2018, 05:24
باندهای همراه اول چیه؟
flashpoint1985
05-09-2018, 14:35
بسته های نامحدود همراه اول خیلی ریسکیه، من چند مورد خریداری کردم سرعتم زیر ۱ مگ یا حتی ۵۰۰ کیلوبایت بود و کارم تا تمام ساعات شب که گذاشته بودم انجام بشه انجام نشد و پیش نرفت صبح که نگاه کردم، بعضی وقتا هم خوبه سرعت و تا ۷ مگ هم تجربه داشتم اما میگم «رسیکیه»
در عوض رایتل تهیه کردم که جدیدا بالاخره بسته های نامحدود اضافه کرد و بطور ثابت حداقل سرعت ۲.۵ مگ داشت و تمام کارام رو تونستم انجام بدم.
دیگه بسته همراه اول تهیه نمیکنم وقتی ۱۰٪ هم احتمال بدم قراره کل ساعات ۲۰۰ کیلوبایت سرعت بده
AMIR-AIRGUNNER
05-09-2018, 18:26
چه عجب !!!! :n13::n13:
از همراه اول این کار بعید بود که قیمت ها رو کاهش بده !:n24:
باندهای همراه اول چیه؟
باند 3 و 7
(1800 و 2600)
جدیدا بعضی بسته هاش رو هم حذف کرده، مثلا 10 گیگ 6 ماهه 38 تومن رو.
هر چي بسته خوب و ارزون بوده حذف كردن
ارزان ترين بسته هاي بلندمدت
------
از هیچ جای دیگه ای هم نمیشه خرید
dadash42
07-09-2018, 09:11
من پریروز 10 گیگ 6 ماهه برای 3-7صبح رایگان گرفتم
تو app موجوده
dadash42
07-09-2018, 09:23
تو app موجوده
ShadowDragon
07-09-2018, 10:07
تو app موجوده
سلام
اگه منظورتون آپ هست، الان تست کردم، دیگه موجود نیست، اگرم منظورتون همراه من هست، اونجا هم حذف شده :(
خیلی زرنگن
اولش چند ماه 3 تا 7 رایگان دادن تا مردم بد عادت بشن بعد 3 تا 7 رایگان رو فقط مختص بسته های 10 گیگ به بالا کردن تا مردم مجبور بشن این بسته ها رو که اکثرا نیازی به حجم روزانش ندارن صرفا به خاطر شبانه رایگان بخرن
حالام بسته های ارزان دراز مدت 10 گیگ رو حذف کردن تا بازم مردم مجبور شن بیشتر پول بدن!
اینا سرشون کلاه نمیره، همین الآنش هم گرونه اینترنتی که دارن میدن، چه موبایل چه سایر اشکال.
کلا همه چی این مملکت استثماری شده.
خیلی زرنگن
اولش چند ماه 3 تا 7 رایگان دادن تا مردم بد عادت بشن بعد 3 تا 7 رایگان رو فقط مختص بسته های 10 گیگ به بالا کردن تا مردم مجبور بشن این بسته ها رو که اکثرا نیازی به حجم روزانش ندارن صرفا به خاطر شبانه رایگان بخرن
حالام بسته های ارزان دراز مدت 10 گیگ رو حذف کردن تا بازم مردم مجبور شن بیشتر پول بدن!
چاره ش واسه کسائی که با هم آشنان اینه که یه سیم کارت اعتباری بخرن با یه بسته ی یکساله، 6 ماه یه بار عوض کنن.
البته تمام این حیل مال وقتیه که یهو باز نگن برنامه تغییر کرد دانلود شبانه نداریم، که البته بعیده این کار رو بکنن ولی احتمالش هم هست کمی.
صرفا یه پیشنهاد بود، الان چند وقته در جریان قیمت سیم کارت اعتباری و اینا نیستم ولی قاعدتا میشه یه کم قیمت ش رو تهیه کرد به فرض اینکه سیم اعتباری اضافه کسی نداشته باشه.
ase_pase
07-09-2018, 21:07
سلام
واسه بسته های نامحدودش که دوباره محدودیت گذاشته همراه اول ؟!
10 روز پیش اینطوری نبودش !!!!
کسی از جایی نتوانسته بستههایی که حذف شده خریداری کنه
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by [emoji851]
چرا بسته 120 گیگ یک ساله رو حذف کردن؟
این مملکت واقعا جای زندگی نیست
خوشبختانه بسته 3 ماهه 16 گیگ 44 تومن هنوز سر جاش هست و امیدوارم منهدمش نکنن.
به نظرم بسته خوبی هست و به صورت میانگین میشه ماهی حدود 5.5 گیگ به قیمت 14.5 تومن با ترافیک رایگان 3 تا 7.
Le0nard0
08-09-2018, 18:48
تنها بسته ای که از حذفش ناراحت شدم 120 گیگ یک ساله هست.
تنها بسته ای که از حذفش ناراحت شدم 120 گیگ یک ساله هست.
این بسته رو خیلیا استفاده میکردن.دقیقا دست گذاشتن رو بسته هایی که مردم زیاد ازش استفاده میکردن.حرومزاده تر از ایرانسل و همراه اول، خودشونن
shakhdar
09-09-2018, 23:17
سلام. کسی اطلاع داره چطور میشه امکان کم کردن شارژ از اینترنت با تعرفه آزاد رو برداشت؟ یعنی استفاده اینترنت فقط با بسته باشه و با تموم شدن اون نره روی تعرفه آزاد.
mohamad hosain
09-09-2018, 23:35
سلام.بنده تازه سیم کارت همراه اول گرفتم کلا واسه دانلود شبانه و الان کامل گیج شدم وقتی توی برنامه میزنم بسته های شبانه خالی هستش.چجور میشه بسته نامحدود خرید؟سیمکارت اعتباری دارم.
Le0nard0
09-09-2018, 23:46
سلام. کسی اطلاع داره چطور میشه امکان کم کردن شارژ از اینترنت با تعرفه آزاد رو برداشت؟ یعنی استفاده اینترنت فقط با بسته باشه و با تموم شدن اون نره روی تعرفه آزاد.
همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد نداره
یه خوبی که بسته های جدید همراه اول دارن اکه روزانت تمام بشه شبانت سر جاشه
ولی خو باید تا ساعت دو شب انلاین نشیم [emoji26]
Behzad83
10-09-2018, 04:57
یه خوبی که بسته های جدید همراه اول دارن اکه روزانت تمام بشه شبانت سر جاشه
ولی خو باید تا ساعت دو شب انلاین نشیم [emoji26]
کجا همچین چیزی گفته شده؟
لینکش رو لطف کنید.
shayan10-10
10-09-2018, 14:04
همچنین ساعت ۳ رایگانش!
اره ریستارت کنی بهتره من قبلا ریستارت نمیکردم ساعت 3 و 7 چند بار از حجمم کم شد
البته عمده حجمی که کم شده بود از طرف ساعت 7 بود که بعد از 7 محاسبه میکرد حجمو
10 دقیقه زودتر دانلود رو متوقف کن بعد ریستارت کن
--------------------------------------------------------------
این بسته های شبانه مشکلی ندارن؟
من بسته الفا+ دارم خواستم بدونم کسی مشکلی باهاش نداشته حجم کم نمیکنه؟
اون حجمی هم که براش نوشته واقعا اعمال میشه؟
کجا همچین چیزی گفته شده؟
لینکش رو لطف کنید.
جایی نشنیدم چیزی هست که عملا دارم استفاده میکنم
من بسته روزانم تمام شده و بسته شبانه 8 گیگ مانده الان وقتی ساعت میشه 2 شب بسته شبانه فعال میشه
قبلا یادمه بسته روزانه تمام می کردی دیگ شبانه هم همراهش تمام میشد حتی اگه بسته شبانه گیگ می داشت
ولی الان دیگ روزانه تمام بشه شبانه سر جاش هست تازه اونم یک ساعت ! از 3 تا 7 رایگان 10+10 هست
هر چند اینم چیز مسخره ای هست اما تو این وضعیت دیگ اینم کفایت میکنه
اره ریستارت کنی بهتره من قبلا ریستارت نمیکردم ساعت 3 و 7 چند بار از حجمم کم شد
البته عمده حجمی که کم شده بود از طرف ساعت 7 بود که بعد از 7 محاسبه میکرد حجمو
10 دقیقه زودتر دانلود رو متوقف کن بعد ریستارت کن
--------------------------------------------------------------
این بسته های شبانه مشکلی ندارن؟
من بسته الفا+ دارم خواستم بدونم کسی مشکلی باهاش نداشته حجم کم نمیکنه؟
اون حجمی هم که براش نوشته واقعا اعمال میشه؟
منظورت از ریستارت گوشی هست یا خاموش روشن کردن نت :n02:
shayan10-10
10-09-2018, 21:29
منظورت از ریستارت گوشی هست یا خاموش روشن کردن نت :n02:
خاموش روشن کردن دیتا :n02:
من حتی میبرم رو حالت هواپیما بعد میارم بیرون
ase_pase
11-09-2018, 12:20
سلام
واسه بسته های نامحدودش که دوباره محدودیت گذاشته همراه اول ؟!
10 روز پیش اینطوری نبودش !!!!
سلام مجدد
درسته ؟
قبلا بسته 1 تا 11 5تومن بودش. (تو سایت همراه اول نرفتم اما چیزی به عنوان محدودیت جلوش ننوشنه بود) هرچی هم میشد دانلود میکردم با سرعت بدون مشکل. اما چند روز پیش (همون روزی که پست رو فرستادم) دیدم بسته شده 3900 و محدودیت 50 گیگ!
الان بعد 50 گیگ مثل خیلی وقت پیش میری بسته مصرف عادی ؟ یا سرعتت کم میشه ؟ یا اصلا با قبل فرقی نداره و مشکلی واسه هر حجمی که بخوام دانلود کنم وجود نداره و بدون کسرسرعت میتونی دانلود کنی ؟
سلام مجدد
درسته ؟
قبلا بسته 1 تا 11 5تومن بودش. (تو سایت همراه اول نرفتم اما چیزی به عنوان محدودیت جلوش ننوشنه بود) هرچی هم میشد دانلود میکردم با سرعت بدون مشکل. اما چند روز پیش (همون روزی که پست رو فرستادم) دیدم بسته شده 3900 و محدودیت 50 گیگ!
الان بعد 50 گیگ مثل خیلی وقت پیش میری بسته مصرف عادی ؟ یا سرعتت کم میشه ؟ یا اصلا با قبل فرقی نداره و مشکلی واسه هر حجمی که بخوام دانلود کنم وجود نداره و بدون کسرسرعت میتونی دانلود کنی ؟
اما چیزی به عنوان محدودیت جلوش ننوشنه بود
چرا، از مدت ها پیش این سیاست مصرف منصفانه رو گفته بود تو صفحه ی پلن ها. منتها هر روز صفحه رو تغییر میدن شاید شما الآن توجه تون جلب شده، نشون به اون نشونی که قبل تر ها یه دوستی همین مورد رو امتحان کرده بود و گفته بود که این سیاست مصرف منصفانه رو عملا اعمال نمیکنن.
بسته مصرف عادی ؟
مصرف عادی که دیگه بسته حساب نمیشه.
یا سرعتت کم میشه ؟
در مورد سرعت اصلا جدیدا ظن به این هست که آی پی های پر مصرف رو محدود میکنه خودش بعد از مدتی چون وقتی آی پی تغییر میکنه ظاهرا محدودیت نداره دیگه.
یا اصلا با قبل فرقی نداره و مشکلی واسه هر حجمی که بخوام دانلود کنم وجود نداره و بدون کسرسرعت میتونی دانلود کنی ؟
ترجیحا با سیم کارت دائمی از این بسته ها نخرید و اعتبارتون رو هم در حد همون بسته نگه دارید و یه شب امتحان کنید و اینجا هم نتیجه رو بگید به بقیه. من خودم هیچ وقت بسته ی شبانه نخریدم و دانلود هم بخوام بکنم با شبانه ی رایگان بسته ی روزانه س، خودم نمیتونم عملا این کار رو بکنم بگم بهتون چی میشه.
سلام رفقا
مثل اینکه بسته یک ماهه از ساعت 1 شب تا 11 صبح که 29 تومن بوده شده 19 هزار تومن
* هزار * 2232 #
soroori2
12-09-2018, 14:06
سلام رفقا
* هزار * 2232 #
سلام
تو سیم کارت اعتباری اگر بخواهیم این بسته رو بخریم اول باید اعتبار شارژ کنیم یا این که میشه با کارت بانکی همون موقع پرداخت کرد؟
سلام
تو سیم کارت اعتباری اگر بخواهیم این بسته رو بخریم اول باید اعتبار شارژ کنیم یا این که میشه با کارت بانکی همون موقع پرداخت کرد؟باید موجودی بزنید
خرید مستقیم نداره
۹ درصد هم مالیات روی قیمت میاد
sasan.69
12-09-2018, 15:10
سلام رفقا
* هزار * 2232 #
با توجه ب گرونی و بصرفه نبودن بسته های اینترنت دلیل ارزونی این بسته های شبانه چی میتونه باشه؟(کلا تو این مملکت باید ب ارزونی شک کردچون پشتش ی خبرایی هست!)
با توجه ب گرونی و بصرفه نبودن بسته های اینترنت دلیل ارزونی این بسته های شبانه چی میتونه باشه؟(کلا تو این مملکت باید ب ارزونی شک کردچون پشتش ی خبرایی هست!)احتمالا چون حد مصرف ۴۵۰ گیگ گذاشتن بخاطر همین
شاید هم عدم استقبال بوده
من شنیدم چون اون ساعات ترافیک و پهنای باندشون ازاده براشون میصرفه
soroori2
12-09-2018, 17:22
سلام
به نظر شما این بسته ساعت 1 شب تا 11 صبح بهتره یا بسته 16 گیگ سه ماهه با شبانه رایگان ؟ آیا سرعت شبانه رایگان با این سرعت این بسته فرق می کنه ؟
sasan.69
12-09-2018, 17:33
سلام
به نظر شما این بسته ساعت 1 شب تا 11 صبح بهتره یا بسته 16 گیگ سه ماهه با شبانه رایگان ؟ آیا سرعت شبانه رایگان با این سرعت این بسته فرق می کنه ؟
اگه مصرفه روزانه دارید با نت گوشی و مشکلی با دانلود تایم 3تا 7ندارید بسته 16گیگی براتون بهتره اما اگه دانلودر حرفه ای هستید 1تا11شب مناسبه و بعید میدونم سرعتش فرق کنه
کاش همراه اول مثل ایرانسل میشد پرداخت مستقیم میکردی
کاش همراه اول مثل ایرانسل میشد پرداخت مستقیم میکردی
منظورتون از پرداخت مستفیم دقیقا چیه؟
با *1# میشه مستقیم بسته بخرید البته.
Le0nard0
13-09-2018, 19:41
بسته های جدید صبحانه همراه اول
با ارائه این بسته ها ایرانسل هم بسته 5 گیگ 6 تا 12 هفتگی و ماهانه رو برگردوند . قیمت ایرانسل خیلی پایینتره
mohamad hosain
13-09-2018, 22:14
دوستان بسته 1 تا 11 یک روزه با محدودیت 50 گیگ سرعتش چطوریه؟ بعد محدودیت طرح های هفتگی چطوره؟ بعد از یک هفته اگر محدویت سرعت بوجود بیاد با خرید بسته جدید اون محدودیت از بین میره؟
mohamad hosain
13-09-2018, 23:54
اقا من 5 تومن شارژ کردم بعد بسته 1 روزه از 1 تا 11 خریدم.میزنه شما مجاز به استفاده از این بسته نمیباشید.
soroori2
14-09-2018, 00:37
سلام
من بسته 1 تا 11 یک ماهه رو روی سیم کارت اعتباری گرفتم ولی سرعت اون بسیار کم هست با این که گوشی از 4g پشتیبانی می کنه ولی سرعت به 200 کیلو نمی رسد و همون گوشی که اینترنت همراه اول دارم بر روی سیم کارت دائمی استفاده میکنم با سرعت دو مگ دانلود می کنه چرا اینطوریه ؟ جای سیم کارت ها رو عوض کردم ولی درست نشد یعنی سرعت سیم کارت اعتباری h است و سرعت سیم کارت دائمی 3g . سیم کارت اعتباری رو دوماهه گرفتم .هردو سیم کارت هم از 4g پشتیبانی می کنه . همه اینا رو هم در یک زمان و مکان انجام دادم.
سلام
من بسته 1 تا 11 یک ماهه رو روی سیم کارت اعتباری گرفتم ولی سرعت اون بسیار کم هست با این که گوشی از 4g پشتیبانی می کنه ولی سرعت به 200 کیلو نمی رسد و همون گوشی که اینترنت همراه اول دارم بر روی سیم کارت دائمی استفاده میکنم با سرعت دو مگ دانلود می کنه چرا اینطوریه ؟ جای سیم کارت ها رو عوض کردم ولی درست نشد یعنی سرعت سیم کارت اعتباری h است و سرعت سیم کارت دائمی 3g . سیم کارت اعتباری رو دوماهه گرفتم .هردو سیم کارت هم از 4g پشتیبانی می کنه . همه اینا رو هم در یک زمان و مکان انجام دادم.
ممکنه محدودیت سرعت گذاشته برای طرح 1تا11 اعتباری هیچ ربطی به گوشی و سیم نداره
- - - Updated - - -
اقا من 5 تومن شارژ کردم بعد بسته 1 روزه از 1 تا 11 خریدم.میزنه شما مجاز به استفاده از این بسته نمیباشید.
زنگ بزنید 9990
دوستان بسته 1 تا 11 یک روزه با محدودیت 50 گیگ سرعتش چطوریه؟ بعد محدودیت طرح های هفتگی چطوره؟ بعد از یک هفته اگر محدویت سرعت بوجود بیاد با خرید بسته جدید اون محدودیت از بین میره؟
1سرعت هر منطقه فرق میکنه
2از نظر سرعت که باز هر منطقه فرق داره ..اما از نظر حجم بقدری هست که تموم نشه :n02:
3خیر. بسته قبلی همچنان بجا میمونه و با بسته فعلی جدید سرعت و حجم ممکنه محدودیت بزاره ...پس بهتره یا از دوسیم استفاده کنی یا با همون هفتگی تست بزنید ببینید چطوری میشه
رو حط اعتباری 2 بار تو هفته بسته نامحدود 1تا 11 رو فعال کردم
تا ساعت 6.5 صبح سرعتش از 900kb بیشتر نمیره ولی بعد از ساعت 6.5 سرعتش درست میشه تا 11 صبح
با بسته 2تا 7 هم همین قضیه رو داشتم
soroori2
14-09-2018, 19:16
سلام
دوستان دیگه که بر روی اعتباری گرفته اند بگویند که محدودیت دارد یا نه ؟
sasan.69
18-09-2018, 00:32
الان بسته شبانه 1900تومنی یک شنبه رو میخوام فعال کنم میزنه مجاز نیستید و درصورتیکه دیشب فعال شد مشکل از کجاست
sasan.69
18-09-2018, 00:43
الان بسته شبانه 1900تومنی یک شنبه رو میخوام فعال کنم میزنه مجاز نیستید و درصورتیکه دیشب فعال شد مشکل از کجاست
سیاست مصرف منصفانه بسته های نا محدود شبانه تفکیک داخلی خارجی داره؟ چطور حساب می شه؟
SAeedBaa
20-09-2018, 00:22
استفاده همراه اول از باند 8 (فرکانس 900 ) در شبکه 4G
مکان(جاده چالوس)
Tornado2800
20-09-2018, 12:23
استفاده همراه اول از باند 8 (فرکانس 900 ) در شبکه 4G
مکان(جاده چالوس)
سلام
فقط همراه اول از این فرکانس داره استفاده می کنه و ایا پوشش اینترنت ان نسبت به اپراتورهای دیگه قویتر خواهد شد؟
SAeedBaa
20-09-2018, 13:39
سلام
فقط همراه اول از این فرکانس داره استفاده می کنه و ایا پوشش اینترنت ان نسبت به اپراتورهای دیگه قویتر خواهد شد؟
سلام
فعلا بله فقط همراه اول در مناطق محدود از این فرکانس برای نسل 4 استفاده میکند. بله قدرت پوشش دهی فرکانس 900 از دو فرکانس 1800 و 2600 بیشتر است. البته قرار نیست این فرکانس در شبکه نسل 4 بصورت فراگیر (در حال حاظر ) در کشور به دلایل کمبود پهنای فرکانسی مورد استفاده قرار بگیرد. متاسقانه رگولاتوری در ازاد سازی فرکانس های پایین هیچ اقدامی خوبی رو انجام نداده است.
Hidden-Hunter
20-09-2018, 14:23
دوستان فرق سیم کارت های روستایی 0910 با بقیه پیش شماره ها چیه؟؟
گویا جدیدا سیم های روستایی حق انتقال مالیکت ندارند
میشه در مورد این نوع سیم کارت ها کامل توضیح بدید
ممنونم:n16:
Tornado2800
20-09-2018, 18:53
سلام
فعلا بله فقط همراه اول در مناطق محدود از این فرکانس برای نسل 4 استفاده میکند. بله قدرت پوشش دهی فرکانس 900 از دو فرکانس 1800 و 2600 بیشتر است. البته قرار نیست این فرکانس در شبکه نسل 4 بصورت فراگیر (در حال حاظر ) در کشور به دلایل کمبود پهنای فرکانسی مورد استفاده قرار بگیرد. متاسقانه رگولاتوری در ازاد سازی فرکانس های پایین هیچ اقدامی خوبی رو انجام نداده است.
سلام
سعید جان برای منطقه جنوب خودمون و به صورت کلی کشور
دیتای کدوم اپراتور رو بهتر میدونی از نظر پوشش؟ 4G به خصوص
ایرانسل یا همراه اول
از دوستان کسی مشکلی با فیلیمو نداره
مخصوصا قسمت محاسبه رایگان و عدم نمایش لینک دانلود کیفیت 1080
در کل موقع دانلود هم سرعت خیلی محدودی داره
فکر کنم به خاطر رایگان بودنش باید باشه
یا به خاطر این مراسم مذهبی مشهد کلا خراب شده
شبانه هم سرعت ش خیلی خراب شده به نسبت قبل
اگه از فیلترشکن استفاده کنیم بستمون دوبل محاسبه میشه ؟
Electronic-Arts
22-09-2018, 04:14
خیر ربطی نداره
نه ولی اگه به همون سایت آشغال داخلی های مشمول تخفیف 50% ای محاسبه ی حجم مراجعه کنید دیگه تخفیفی منظور نمیشه براتون، هرچند من که نمیدونم اصلا چی هستن :n09:
number-1
22-09-2018, 18:03
یه اس ام اس اومده برام
"از یکم مهر ماه هر دقيقه مكالمه درون و برون شبكه بصورت تک نرخی برای سيم كارت های دائمي ۵۹۹ ريال و برای سيم كارت های اعتباري ۸۹۹ ريال محاسبه می شود."
واقا مسخرس از همه اپراتورا گرونتر بود بازم گرون تر کرد
الان دائمی رایتل و ایرانسل خیلی ارزون تره
همراه اول با این حجم مشترک اتفاقا باید از همه ارزون تر باشه ولی برعکسه
واقا چخبره 1 دیقه مکالمه 60 تومان خیلی زیاده
گفتم باهاتون در میون بزارم
از دوستان کسی مشکلی با فیلیمو نداره
مخصوصا قسمت محاسبه رایگان و عدم نمایش لینک دانلود کیفیت 1080
در کل موقع دانلود هم سرعت خیلی محدودی داره
فکر کنم به خاطر رایگان بودنش باید باشه
یا به خاطر این مراسم مذهبی مشهد کلا خراب شده
شبانه هم سرعت ش خیلی خراب شده به نسبت قبل
این مدلی که ندیده بودیم
اختلاف قیمت شبانه ماهیانه 2 تا 7 صبح نامحدود و محدود(با حجم ناچیز 22 گیگ) فقط 900 تومان است!
با این حساب کسی میره شبانه محدود بخره؟؟
اختلاف قیمت شبانه ماهیانه 2 تا 7 صبح نامحدود و محدود(با حجم ناچیز 22 گیگ) فقط 900 تومان است!
با این حساب کسی میره شبانه محدود بخره؟؟
خب معلومه که نه، مگه کسی اشتباهی بخره.
کلا دنبال سیستم های عاقلانه تو ایران نباشید وگرنه این احمقا میتونستن هم بخور بخور خودشون رو داشته باشن هم اوضاع به مردم سخت نگذره، یه جو عقل میخواست که دارن ولی اون خصلت ریاکارانه شون اجازه نمیده ازش استفاده کنن.
دوستان بسته نامحدود یه روزه با حجم منصفانه 20 گیگ چطوریاس قضیه اش از 20 تا رد بشه شارژ میخوره یا الکیه این اعداد
این مدلی که ندیده بودیم
فیلمو قضیه داره با اینترنت همراه اول بری تا کیفیت 480 فقط میزاره بگیری مبین نت هم ک تست کردم 720 تهشه قند شکن رو روشن کنید تا 1080لینک دانلود براتون میاد اما فری نیست . از حجم میخوره بعد خاموش کردنش!!!!
یه اس ام اس اومده برام
"از یکم مهر ماه هر دقيقه مكالمه درون و برون شبكه بصورت تک نرخی برای سيم كارت های دائمي ۵۹۹ ريال و برای سيم كارت های اعتباري ۸۹۹ ريال محاسبه می شود."
دوست عزیز امروز ایرانسل هم افزایش قیمت داشت شده دقیقا مثل همراه اول تعرفش فعلا فقط رایتل 299 ریال مونده اونم معلوم نیست تا کی
یه اس ام اس اومده برام
دوست عزیز امروز ایرانسل هم افزایش قیمت داشت شده دقیقا مثل همراه اول تعرفش فعلا فقط رایتل 299 ریال مونده اونم معلوم نیست تا کی
از امروز همه اپراتورهای موبایل کشور تعرفه جدیدی را روی نرخ مکالمات سیمکارتهای اعتباری و دائمی خود اعمال میکنند که جزئیات آن را در ادامه مطلب مشاهده میکنید.
پس از اینکه همراه اول در روزهای گذشته اعلام کرد تعرفه مکالمه سیمکارتهای اعتباری و دائمی خود را از اول مهر تغییر میدهد، اپراتور دوم نیز در سکوت خبری افزایش تعرفه را روی نرخ مکالمه سیمکارتهای اعتباری و دائمی خود اعمال کرده است.
اما در این بین خوشبختانه هنوز تغییری در تعرفه مکالمه اپراتور سوم یعنی رایتل دیده نمیشود. هرچند که تضمینی نیست این اپراتور نیز در روزهای آینده افزایش قیمتی را روی تعرفه خود اعمال نکند.
در حال حاضر میتوانید نرخ قدیم و نرخ جدید مکالمه هر سه اپراتور را در جدول زیر مشاهده کنید:
gsm.ir
من از همراه اول یک مودم خریدم هنوز دریافت نکردم. ایت سیم کارت هدیه اش اعتباری دیگه؟
من از همراه اول یک مودم خریدم هنوز دریافت نکردم. ایت سیم کارت هدیه اش اعتباری دیگه؟
معمولا این سیم کارت هایی که با مودم یا دانگل هدیه میدن فقط برای دیتا قابل استفاده است. فروشنده بهتر در جریانه و البته نه همیشه...
سلام دوستان
سرعت دانلود از سرور های خارجی برای شم هم پایین اومده؟ بعد از ۲ ترا دانلود متاسفانه سرعتم از سرور های خارجی کاهش یافت. ولی همچنان از سرور های داخلی سرعتم بالاست.
سلام دوستان
سرعت دانلود از سرور های خارجی برای شم هم پایین اومده؟ بعد از ۲ ترا دانلود متاسفانه سرعتم از سرور های خارجی کاهش یافت. ولی همچنان از سرور های داخلی سرعتم بالاست.
سلام
سرعت منم متاسفانه پایین اومده ..من قبلا با سرعت 8 دانلود میکردم الان اومده روی 3 و 4 .. البته انتن خارجی هم داره مودمم
iman2919
27-09-2018, 09:14
سلام دوستان این کدی که جایزه پرداخت قبض قبل از 5 هر ماه میزنیم و 75 امتیاز باشگاه فیروزه ای میده چیه؟
سلام دوستان این کدی که جایزه پرداخت قبض قبل از 5 هر ماه میزنیم و 75 امتیاز باشگاه فیروزه ای میده چیه؟
نیازی به واردکرذن کد نیست .. چند روز بعد از پرداخت خودش اس ام اس میزنه و راهنمایی میکنه
*10* 115#
SAeedBaa
27-09-2018, 16:02
سلام
سعید جان برای منطقه جنوب خودمون و به صورت کلی کشور
دیتای کدوم اپراتور رو بهتر میدونی از نظر پوشش؟ 4G به خصوص
ایرانسل یا همراه اول
در شهرهای بزرگ که هر دو اپراتور پوشش اینترنت خوبی دارند.
در جاده ها اصلی ایرانسل پوشش اینترنت (3G , 4G) بهتری دارد. فقط تنها نقاطی که ایرانسل ضعف دارد شهرهای کوچکی است که در تامین لینک عاجز مانده است.
در استان ، از بندرعباس به سمت میناب شما با ایرانسل تقریبا 90 درصد سیگنال 3G رو داری. فقط محدوده سیریک بدلیل نبود لینک مناسب پوشش اینترنت نسل 3 و 4 موجود نیست.
از بندرعباس به سمت پارسیان هم شما با ایرانسل 90 درصد پوشش اینترنت رو داری.
در خصوص فورجی در بندرعباس در حال حاظر همراه اول از 10 مگاهرتز باند 3 و 15 مگاهرتز باند 7 استفاده میکنه که پوشش باند 7 انچنانی فعلا نداره. ایرانسل از 15 مگ باند 3 و 20 مگ باند 7 استفاده میکنه که پوشش باند 7 فراگیری داره. در خصوص سرعتش هم تفاوت انچنانی وجود نداره ولی فکر میکنم همراه اول بدلیل مشترک کمتر سرعت بالاتری رو در زمان های پیک ارائه بده.
در خصوص تریجی هم همراه اول بدلیل استفاده از دو کریر 900 پوشش و اینترنت بهتری دارد.
در کل نمیشه گفت کدوم سرتره چون بیشتر به نیاز های شما بستگی داره.
دوستان یک مورد مشکوک الان دیدم روی خطم من این سیم کارت اعتباریم رو فقط برای اینترنت استفاده میکنم و موجودیش ۱۰۰۰ تومان بود الان میخواستم بسته بخرم دیدم ۱۳۸۰۰۰ تومان موجودی دارم رفتم تاریخچه شارژ رو چک کردم هیچکس اشتباهی هم خط رو شارژ نکرده بعد گفتم شاید سیستمشون چرت نشون میده یک بسته ۵۰ گیگ ۶ ماهه به قیمت ۱۱۹ تومان خرید زدم فعال شد، این شارژ از کجا اومده یعنی؟
دوستان یک مورد مشکوک الان دیدم روی خطم من این سیم کارت اعتباریم رو فقط برای اینترنت استفاده میکنم و موجودیش ۱۰۰۰ تومان بود الان میخواستم بسته بخرم دیدم ۱۳۸۰۰۰ تومان موجودی دارم رفتم تاریخچه شارژ رو چک کردم هیچکس اشتباهی هم خط رو شارژ نکرده بعد گفتم شاید سیستمشون چرت نشون میده یک بسته ۵۰ گیگ ۶ ماهه به قیمت ۱۱۹ تومان خرید زدم فعال شد، این شارژ از کجا اومده یعنی؟
Sent from my iPhone using Tapatalkروی سیمکارت دایمی رایتل من حدود ۱۸۰۰۰ تومن اعتبار بود که وقتی خواستم مقدار باقیمانده بسته هامو چک کنم دیدم شده ۲۶۵۵۵۰ تومن که بسته باهاش نخریدم گفتم بعدا ممکنه اصلاح کنن و بزنن تو حسابم. بعد از ۴ روز موجودی اصلاح شد.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ShadowDragon
28-09-2018, 14:41
میتونی ریسک کنی و بسته رو مدیریت کنی، البته احتمالا به زودی اصلاح میکنن و بسته رو حذف میکنن و پشبمون مبشی چرا مصرف نکردی:)
SINASONY
28-09-2018, 18:26
درود دوستان.با سیم کارت معمولیه همراه اول میشه به نت فور جی وصل شد یا باید تغغیر سیم کارت بدم ممنون.
درود دوستان.با سیم کارت معمولیه همراه اول میشه به نت فور جی وصل شد یا باید تغغیر سیم کارت بدم ممنون.
باید به USIM تبدیل کنید
Shape of Despair
29-09-2018, 14:47
دوستان بسته های همراه اول که وقتی 1 بسته معمولی بخریم، شبانه ش رایگانه، هنوز تمدید میشه؟
قبلا 1 بسته مثلا میخریدم، تا وقتی که اون بسته فعال بود شبا رایگان بود.
دوستان بسته های همراه اول که وقتی 1 بسته معمولی بخریم، شبانه ش رایگانه، هنوز تمدید میشه؟
قبلا 1 بسته مثلا میخریدم، تا وقتی که اون بسته فعال بود شبا رایگان بود.
سلام
فقط برای بسته های با حجم 10 گیگ و بیشتر شبانه رایگان داره.
این روزها یک مورد که وزیر ارتباطات اشاره کرد بازگرداندن وجوهی است که برخی شرکت های ارزش افزوده با تبلیغات و روشهای متقلبانه از شارژ خطها کم کرده و به حساب افراد زده بودند. شاید قطره چکانی شما هم قربانی این شرکتها بودید و حالا این مبلغ حاصل این وجوهی است که به حسابتون برگشته. مبلغ کل چیزی در حدود 35 میلیارد تومان بود.
به هر حال این یک احتمال هست، ممکنه اشتباه فنی باشه یا حتی اشتباه روی همین موضوع و بازگشت وجوه اشتباهی به خط شما به جای خط دیگری.
این روزها یک مورد که وزیر ارتباطات اشاره کرد بازگرداندن وجوهی است که برخی شرکت های ارزش افزوده با تبلیغات و روشهای متقلبانه از شارژ خطها کم کرده و به حساب افراد زده بودند. شاید قطره چکانی شما هم قربانی این شرکتها بودید و حالا این مبلغ حاصل این وجوهی است که به حسابتون برگشته. مبلغ کل چیزی در حدود 35 میلیارد تومان بود.
به هر حال این یک احتمال هست، ممکنه اشتباه فنی باشه یا حتی اشتباه روی همین موضوع و بازگشت وجوه اشتباهی به خط شما به جای خط دیگری.
دوست عزیز اصلا چیزی میدن که بخواد اشتباه بره بخط دیگیری :n35::n36:
عوض دنبال برگشت پول باشیم بهتره بفکر این باشیم که الکی هی برنامه شارژرایگان و غیره نصب نکنیم ...
king-hitler2
30-09-2018, 13:40
سلام دوستان
کسی سایتی سراغ داره ک بسته اینترنت ازش بگیری ولی مالیات حساب نکنه
الان من میخام ۱ ساله بخرم ۱۵ تومن مالیاتشه
تو پیغام خصوصی برام ارسال کنید
کسی سایتی سراغ داره ک بسته اینترنت ازش بگیری ولی مالیات حساب نکنه
الان من میخام ۱ ساله بخرم ۱۵ تومن مالیاتشه
تو پیغام خصوصی برام ارسال کنید
اكر تخفيف بيشتر مي خواي كه بايد بگردي
از سكه خريدم بدون ماليات
ار لحاظ دانلود شبانه مشکلی نداره؟ مثکه یه جا خوندم این بسته های تخفیف داری که فروخته میشه بسته ی هدیه است و دانلود شبانه نداره.
هنوز هم البته مطمئن نشدم که درسته این حرف یا نه.
ار لحاظ دانلود شبانه مشکلی نداره؟ مثکه یه جا خوندم این بسته های تخفیف داری که فروخته میشه بسته ی هدیه است و دانلود شبانه نداره.
هنوز هم البته مطمئن نشدم که درسته این حرف یا نه.
بسته بايد خودت بخری با خط ت که شبانه رایگان باشه
نه از این بسته ها تخفیفی هدیه ها که می فروشن
بسته رو از برنامه سکه بانک ملت بدون مالیات خریدم
kourosh_ror
30-09-2018, 19:58
از سكه خريدم بدون ماليات
لینک سایت رو لطف کن بزار.
سایت معتبر هست؟
لینک سایت رو لطف کن بزار.
سایت معتبر هست؟
سایت که نداره به نظر
نرم افزار سکه
مربوط به به پرداخت ملت
هنوز هم مالیات نمیگیره برای همراه اول
این هم برنامه آپ که مالیات میگیره
Behzad83
30-09-2018, 23:46
سایت که نداره به نظر
نرم افزار سکه
مربوط به به پرداخت ملت
هنوز هم مالیات نمیگیره برای همراه اول
این هم برنامه آپ که مالیات میگیره
سلام
تصویر دوم چی هست؟ همون بسته مالیات خورده؟
سلام
برنامه اسان پرداخت 733هست
سلام
بسته ایرانسل
فقط برای همراه اول مالیات نداره در سکه
بسته بايد خودت بخری با خط ت که شبانه رایگان باشه
نه از این بسته ها تخفیفی هدیه ها که می فروشن
بسته رو از برنامه سکه بانک ملت بدون مالیات خریدم
همون دیگه، وقتی مثلا 100 پول بسته میدی دیگه ارزش نداره واسه یه خورده این ور اون ور دانلود شبانه نداشته باشه، البته باز هم هرکس صلاح کار خودشو بهتر میدونه.
الان این پیامک از همراه اول برام اومد:
مشترک گرامی؛
بر اساس نظارت صورت گرفته توسط همراه اول، نحوه عضوگیری برخی سرویسهای ارزش افزوده مغایر با استانداردهای قابل قبول اپراتور تشخیص داده شده است. لذا ضمن لغو عضویت شما در این سرویسها، مبلغ 1384500 ریال به حساب شما بازگردانده شد.
جهت اطلاع از سرویسهای فعال میتوانید کد
*800*1#
را شماره گیری فرمایید.
dokhtarak_e_darya
01-10-2018, 15:53
الان این پیامک از همراه اول برام اومد:
مشترک گرامی؛
بر اساس نظارت صورت گرفته توسط همراه اول، نحوه عضوگیری برخی سرویسهای ارزش افزوده مغایر با استانداردهای قابل قبول اپراتور تشخیص داده شده است. لذا ضمن لغو عضویت شما در این سرویسها، مبلغ 1384500 ریال به حساب شما بازگردانده شد.
جهت اطلاع از سرویسهای فعال میتوانید کد
*800*1#
را شماره گیری فرمایید.
کلاه برداری های همراه اول گندش در اومده مجبور شدن برگردونن و این مقدار کلاه برداری که از شما شده فقط مربوط به ۵ ماه گذشتس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزدیهای سالهای قبل هیچی.
mehran0805
01-10-2018, 17:43
در شهرهای بزرگ که هر دو اپراتور پوشش اینترنت خوبی دارند.
در جاده ها اصلی ایرانسل پوشش اینترنت (3G , 4G) بهتری دارد. فقط تنها نقاطی که ایرانسل ضعف دارد شهرهای کوچکی است که در تامین لینک عاجز مانده است.
در استان ، از بندرعباس به سمت میناب شما با ایرانسل تقریبا 90 درصد سیگنال 3G رو داری. فقط محدوده سیریک بدلیل نبود لینک مناسب پوشش اینترنت نسل 3 و 4 موجود نیست.
از بندرعباس به سمت پارسیان هم شما با ایرانسل 90 درصد پوشش اینترنت رو داری.
در خصوص فورجی در بندرعباس در حال حاظر همراه اول از 10 مگاهرتز باند 3 و 15 مگاهرتز باند 7 استفاده میکنه که پوشش باند 7 انچنانی فعلا نداره. ایرانسل از 15 مگ باند 3 و 20 مگ باند 7 استفاده میکنه که پوشش باند 7 فراگیری داره. در خصوص سرعتش هم تفاوت انچنانی وجود نداره ولی فکر میکنم همراه اول بدلیل مشترک کمتر سرعت بالاتری رو در زمان های پیک ارائه بده.
در خصوص تریجی هم همراه اول بدلیل استفاده از دو کریر 900 پوشش و اینترنت بهتری دارد.
در کل نمیشه گفت کدوم سرتره چون بیشتر به نیاز های شما بستگی داره.سلام سعید جان وضعیت سیریک کی درست میشه ؟ بعد از گذشت ۹ ماه از نصب دکل توی بازارچه میشی هنوزم سایت روشن نشده و فقط پوشش 2Gداره کی روشن میشه پس؟
Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk
SAeedBaa
01-10-2018, 22:12
سلام سعید جان وضعیت سیریک کی درست میشه ؟ بعد از گذشت ۹ ماه از نصب دکل توی بازارچه میشی هنوزم سایت روشن نشده و فقط پوشش 2Gداره کی روشن میشه پس؟
Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk
قرار بر این بود که سیستم انتقال جدید تا پایان نیمه اول امسال نصب و ترافیک روی این تجهیزات برگردان بشه اما متاسفانه به دلایلی کمی کار گره خورده و احتمالا باید تا پایان سال منتظر باشید.
اون سایت کارای سخت افزاری و نرم افزاری نسل 3 اش انجام شده و فقط منتظر لینک مناسب هست. فردا هم میشه نسل 3 این سایت رو فعال کرد اما با توجه به نبود ظرفیت به مرور با افزایش مشترک سرعت تبادل دیتا به شدت افت کرده و ممکن است در کار سایت اختلال ایجاد کند.
اگر ظرفیت را برای ایرانسل مهیا کنند، طبق برنامه ایرانسل دو کریر فورجی در سایت مرکزی ایجاد خواهد کرد و سایت های اطراف به مرور به تریجی و فورجی ارتقا پیدا خواهند کرد.
فعلا از همراه اول استفاده کنید. مخابرات برای همراه اول ظرفیت سازی خوبی انجام داده و این اپراتور پهنای خوبی در سیریک داره.
shayan10-10
02-10-2018, 12:16
سلام
سرعتم تا قبل از اینکه د.لار بره بالا 60 مگابیت بود الان شده 1 مگابیت . الان دوبار هست که دقیق همزمان با این مسئله اینطوری شده
راهی هست که درست بشه ؟
Hidden-Hunter
03-10-2018, 10:27
سلام دوستان
من سیم کارتم دیروز تکمیل ترابرد شد و ودیعه خطم 104,500تومانه که 80 درصد این مبلغ میشه میاندوره خطم حدود 83 هزار میشه
ودیعه خط خوبه و مشکلم فقط ودیعه بود که این هم ردیف شد
@ShadowDragon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان الان سیم کارت ایرانسل یا رایتل اعتباری ترابرد کنیم هدیهش چیه؟ سوال بعدی اینکه وقتی پست سیم ترابردی رو میاره پول میگیره بابت سیم کارت؟
جریان این ودیعه ها چی
روی چه حساب
فرق میکنه برای هر مشترک
برای خط من ٣،٧٩۶،٠٠٠ ریال زده
iman2919
03-10-2018, 11:38
جریان این ودیعه ها چی
روی چه حساب
فرق میکنه برای هر مشترک
چطوری میشه فهمید چقدر ودیعه داره خط؟
چطوری میشه فهمید چقدر ودیعه داره خط؟
*10*117#
دوستان این بسته های شبانه نت هم شامل 3 تا 7 رایگان نامحدود میشن؟در واقع 2 تا 3 از حجم بسته استفاده بشه و 3 تا 7 رایگان باشه
چون حجمش که بیشتر از 10 گیگه و گفتن بسته های بالای 10 گیگ شامل 3 تا 7 میشه
سلام دوستان
سیم کارت های داءمی همراه اول صدور قبضشون یک ماهه شده؟ قبلا دوماهه بود....
میدونید چه مدته که یک ماهه شده؟
ممنون
سلام دوستان
سیم کارت های داءمی همراه اول صدور قبضشون یک ماهه شده؟ قبلا دوماهه بود....
میدونید چه مدته که یک ماهه شده؟
ممنون
چندسال هست که هرماه صادر میشه
چندسال هست که هرماه صادر میشه
ممنون
میدونید حدودا چه مدته؟ چون تازه متوجه شدم....
به چه صورت میتونم تک تک قبض های 6 ماه گذشته رو دریافت کنم؟
iman2919
04-10-2018, 06:56
جریان این ودیعه ها چی
روی چه حساب
فرق میکنه برای هر مشترک
برای خط من 998000 ریال زده:n35:
برای خط من 998000 ریال زده:n35:
کم نیست
اون اعتبار قابل تخصیص ١،٩٣٣،٠٠٠ رو هم من اضافه کردم
در مجموع الان شده ۵،٧٢٩،٠٠ ریال
البته یکم خطرناک میشه
بهنظر تا ٨٠درصد میاندوره میتونی استفاده کنی
01110362
04-10-2018, 09:25
سلام
دوستان همراه اولی وضعیت اینترنت نامحدود ساعتی چجوری هست الان ، از سرعتش راضی هستید ،متوسط سرعتش چجوریه تو ساعات شبانه روز ؟
بسته ۳-۷ صبح رایگان هنوز برقراره یا بسته ساعتی خوب داره؟
میخوام اگر خوبه ترابرد کنم از ایرانسل به همراه اول !
متشکرم.
dadash42
04-10-2018, 09:49
سلام
دوستان همراه اولی وضعیت اینترنت نامحدود ساعتی چجوری هست الان ، از سرعتش راضی هستید ،متوسط سرعتش چجوریه تو ساعات شبانه روز ؟
بسته ۳-۷ صبح رایگان هنوز برقراره یا بسته ساعتی خوب داره؟
میخوام اگر خوبه ترابرد کنم از ایرانسل به همراه اول !
متشکرم.
سرعت خوبه, وابسته به دکل محله و تعداد کاربران از 1mb تا 90mb
3 تا 7 هنوزم رایگانه برای بسته های بالای 10gb
01110362
04-10-2018, 10:12
سرعت خوبه, وابسته به دکل محله و تعداد کاربران از 1mb تا 90mb
3 تا 7 هنوزم رایگانه برای بسته های بالای 10gb
متشکرم.
دیگه ۱ مگابیت خیلی ستمه الان ، الان حداقلش باید ۱۶ باشه [emoji4] فک کنم پیک مصرف بیشتر دخیل باشه تو سرعت!
۳-۷ صبح هم سرعتش ثابته ؟ مصرف منصفانه داره یا سرعت کم مبشه بعد از یک حجمی ! مثلا الان ۱۰۰ گیگ رایتل شبانه دارم الان ۳۰ گیگ که مصرف کردم سرعتم داغون شده رسیده به زیر ۸۰۰ کیلوبایت! نوسان زیاد داره !
ساعتی نامحدود نتونستم تو بسته های نوترینو پیدا کنم !
ولی ایرانسل و رایتل ۱ ساعته و ... دارن .
shayan10-10
04-10-2018, 10:38
سلام
سرعتم تا قبل از اینکه د.لار بره بالا 60 مگابیت بود الان شده 1 مگابیت . الان دوبار هست که دقیق همزمان با این مسئله اینطوری شده
راهی هست که درست بشه ؟
با ی سیم کارت دیگه امتحان کردم
محدود شدم :n03:
سرعت با سیم جدید 74 مگ با سیم قبلی 2-3 مگ
از وقتی اینطوری شده دیگه 3-7 دان نکردم فقط فک کنم ی بار دان کردم که سرعت همون 2-3 مگ بود
کسی میدونه کی درست میشه یا چجوری ؟
بسته شبانه بگیرم درسته میشه؟
پینگ چند روزیه به شدت به هم ریخته تایم اوت داره و 100-150 تا اضافه شده کسه دیگه ای هم این مشکلو داره؟
Hidden-Hunter
05-10-2018, 08:02
دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟
shayan10-10
05-10-2018, 10:03
در مورد سرعت اصلا جدیدا ظن به این هست که آی پی های پر مصرف رو محدود میکنه خودش بعد از مدتی چون وقتی آی پی تغییر میکنه ظاهرا محدودیت نداره دیگه.
اره من الان اینطوری شدم سرعتم از 2-3 مگ بالاتر نمیره در صورتی که با ی سیم دیگه تا 70 مگ میره
ی بار کاهش پینگ وصل کردم سرعت رفت بالا ولی الان هر چی کانکشن افزایش سرعت میزنم جواب نمیده اکثرا هم اکانت تست ها رو برداشتتن
چیکار کنم بنظرت؟
mohammadgh6
05-10-2018, 11:40
دوستان من چند ماهه خط همراه اول دائمی کار نمیکنه و چند روز یه بار ۱۰۰تومن تو همراه من اضافه میشه.رفتم پرینت گرفتم هر روز ساعت ۱۲شب ۲۲۹ریال یا ۳۳۹ریال .ریز نوشته.به عنوان اجاره بسته قراردادی به حساب منظور میشه.این همون آبونمانه؟
دوستان من چند ماهه خط همراه اول دائمی کار نمیکنه و چند روز یه بار ۱۰۰تومن تو همراه من اضافه میشه.رفتم پرینت گرفتم هر روز ساعت ۱۲شب ۲۲۹ریال یا ۳۳۹ریال .ریز نوشته.به عنوان اجاره بسته قراردادی به حساب منظور میشه.این همون آبونمانه؟
ابونمان هر شب در صورتحساب اضافه و اعمال میشه
115#*10*
ستاره ده ستاره صدوپانزده مربع
دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟
fafool70
07-10-2018, 11:21
دوستان نت شبانه نامحدود کاهش سرعت داره نداره؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
داره
ممکنه داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه اصلا نمیشه قطعی گفت، باید یه دفه خودتون امتحان کنید و البته تضمینی هم برای آینده نداره!
starstarmaryam
09-10-2018, 11:34
من مدتی که از شب مودم 4g رو میزنم به لپ تاپ و اینترنت وصل میشه بعد میذارم که از 3 تا 7 دانلود کنه ولی وقتی که به ساعت دانلود میرسه اینترنت قطع میشه و دانلود ارور میده و باید پاشم مودم رو رو قطع کنم دوباره وصل کنم تا وصل بشه! کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی برای این مشکل هست؟
saman1010
09-10-2018, 12:20
من مدتی که از شب مودم 4g رو میزنم به لپ تاپ و اینترنت وصل میشه بعد میذارم که از 3 تا 7 دانلود کنه ولی وقتی که به ساعت دانلود میرسه اینترنت قطع میشه و دانلود ارور میده و باید پاشم مودم رو رو قطع کنم دوباره وصل کنم تا وصل بشه! کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی برای این مشکل هست؟
سلام
به راحتی از طریق استفاده از تایمر برق دیجیتال میتونید بهش برنامه بدید که در بازه های زمانی گوناگون (دقیقه ای، ساعتی، روزانه، هفتگی و...) برق رو قطع و یا وصل کنه.
شاید براتون هزینه اضافی باشه ولی در کل وسیله خوبیه. حتماً دیجیتال بخرید و آنالوگ نخرید. چند سال پیش من خریدم 80 هزار تومان.
روشن و خاموش کردن پمپ ، بخاری و چراغ آکواریوم
زمانی را در نظر بگیرید که به هر دلیل نیاز دارید به مسافرت بروید. شما ممکن است در خانه دارای یک آکواریوم پرورش ماهی باشید. در نتیجه نیاز است که پمپ آکواریوم و یا بخاری آن در زمان مشخصی روشن و در زمان دیگر خاموش شود. خرید تایمر دیجیتال برق در این زمان سودمند است.
تایمر برای مسافرت و امنیت خانه، شرکت و انبار
در زمان مسافرتهای طولانی روشن و خاموش شدن یک لامپ کممصرف و یا حتی یک رادیو میتواند یک لایهی امنیتی برای خانه یا اداره یا شرکت و انبار و باغ و ساختمان را ایجاد کند. خاموش بودن چند روزهی لامپهای یک خانه و ساختمان برای دزدان و سارقان یک نشانهی مثبت است. با بهرهگیری از تایمر برق دیجیتال میتوانید پساز برنامهریزی یک لامپ را در مدت مسافرت خود در ساعات معین روشن و در ساعت زمانبندی شده خاموش کنید.
تایمر برق برای پمپ آب کشاورزی و باغبانی
در باغهایی که دارای سامانهی آبیاری قطرهای تحت فشار هستند زمانهای ویژهای برای آبیاری درختان در نظر گرفته میشود. برای نمونه هنگامهی شب بهترین زمان برای آبیاری درختان است. در نتیجه با خرید و سر راه پمپ آبیاری قرار دادن این تایمر دیجیتال برق میتوان پس از برنامهریزی مشخص کرد که آبیاری در چه ساعتی به صورت خودکار و بدون نیاز به حضور نیروی انسانی آغاز شده و در چه ساعتی برق پمپ آب قطع شود.
تایمر برق دیجیتال برای کارگاههای صنعتی دامداری و گلخانه
کارگاههای صنعتی و یا مرغداریها و گاوهداریها و همچنین گلخانههای پرورش گل زینتی و محصولات کشاورزی دارای لامپهای ال ای دی روشنایی و دستگاههای تهویه هوا هستند که نیاز است در ساعتهای خاصی در فصلهای گوناگون سال روشن و خاموش شوند و برق آنها به صورت خودکار قطع و وصل شود. در نتیجه این یک دستگاه بسیار مهم و کاربردی برای اینگونه از کارها است.
01110362
09-10-2018, 12:29
سلام
به راحتی از طریق استفاده از تایمر برق دیجیتال میتونید بهش برنامه بدید که در بازه های زمانی گوناگون (دقیقه ای، ساعتی، روزانه، هفتگی و...) برق رو قطع و یا وصل کنه.
شاید براتون هزینه اضافی باشه ولی در کل وسیله خوبیه. حتماً دیجیتال بخرید و آنالوگ نخرید. چند سال پیش من خریدم 80 هزار تومان.
سلام
فکر خوبیه [emoji108]
ولی بعد ار قطع برق تنظیماتش ریست نمیشه ؟ که برنامه ریزی بپره؟!
مخصوصا زمان مسافرت !
saman1010
09-10-2018, 12:41
سلام
فکر خوبیه [emoji108]
ولی بعد ار قطع برق تنظیماتش ریست نمیشه ؟ که برنامه ریزی بپره؟!
مخصوصا زمان مسافرت !
نه به هیچ وجه.
مدلی که من دارم خودش از این باتری های دکمه ای میخوره و تا الان هم عوض نشده. ریست شدن و ... توی کارش نیست. هر برنامه ای که بهش بدید حداقلش از یک دقیقه شروع میشه مثلا ساعت 4:00 برق قطع بشه و ساعت 4:01 روشن بشه. یعنی نمیشه بهش ثانیه ای برنامه داد مثلا ساعت 4:00:00 قطع وساعت 4:00:30 وصل بشه.
دوستان الان ۳ روزه که با همراه اول نمیتونم وارد سایتهایی مثل سامانه عدل قوه قضائیه و برخی سایتهای ایرانی بشم درحالیکه با نت ایرانسل باز میشن، به پشتیبان اون سایتها تلفن کردم میگن وی پی انت رو قطع کن سرور با اینترنتهای داخلی کار میکنه در حالیکه من وی پی انم قطعه، چرا همراه از ای پی های خارجی استفاده میکنه؟ راه حل چیه؟
saman1010
10-10-2018, 21:36
دوستان الان ۳ روزه که با همراه اول نمیتونم وارد سایتهایی مثل سامانه عدل قوه قضائیه و برخی سایتهای ایرانی بشم درحالیکه با نت ایرانسل باز میشن، به پشتیبان اون سایتها تلفن کردم میگن وی پی انت رو قطع کن سرور با اینترنتهای داخلی کار میکنه در حالیکه من وی پی انم قطعه، چرا همراه از ای پی های خارجی استفاده میکنه؟ راه حل چیه؟
شاید از DNS باشه. از DNS های گوگل استفاده کنید.
شاید از DNS باشه. از DNS های گوگل استفاده کنید.
ارتباطی با DNS نداشت تست کردم و جواب نداد مشکل از ای پی های همراه اول هست
hady1364
11-10-2018, 06:53
من الان با همراه اول تست کردم مشکلی نداشت. اگه data saver مرورگر گوشیت فعاله غیرفعالش کن
اگر با چند بار قطع و وصل دیتا و ریست گوشی مشکل حل نشد باید صبر کنین تا همراه اول آی پی های که اجاره کرده ثبت سیستم کن
ای پی ها از جایی خارج کشور اجاره میشه و باید ثبت بشه تا به عنوان ای پی ایران شناخته بشه وگرنه اسم سایت های که آوردید و سایت بانک ها شماره رو به عنوان ی خارجی میشناسن و خدمات نمیدن
این مشکل بیشتر منطقه ای هست و بعد چند روز حل میش
محمد7966
11-10-2018, 13:05
سلام
میخواهم از امتیاز باشگاه استفاده بکنم و یه بسته بخرم با امتیاز 250.حالا همراه اول گیر میده امکان انتخاب بسته با بسته فعلی شما ممکن نیست در صورتی که بسته فعلی ام تاریخش تموم شده.
هفته قبل هم نذاشت انتخاب کنم این بسته 250 امتیازی رو ولی یه بسته 20 امتیازی داشت گیر نداد.
این بسته 250 امتیازی یه ماهه است همراه با 75 دقیقه مکالمه و 75 پیامک و 150 مگ اینترنت که نمیشه انتخابش کرد ولی الان بسته 20 امتیازی رو انتخاب کردم و خطا نداد.
مشکل چطور حل کنم به نظرتون
01110362
11-10-2018, 13:28
دوستان طرح مکالمه درون شبکه همراه اول شامل تلفن ثابت هم میشه؟!
طرح مکالمه بیرون شبکه نداره؟
ShadowDragon
11-10-2018, 13:45
دوستان طرح مکالمه درون شبکه همراه اول شامل تلفن ثابت هم میشه؟!
طرح مکالمه بیرون شبکه نداره؟
تلفن ثابت هم شامل میشه
سلام
میخواهم از امتیاز باشگاه استفاده بکنم و یه بسته بخرم با امتیاز 250.حالا همراه اول گیر میده امکان انتخاب بسته با بسته فعلی شما ممکن نیست در صورتی که بسته فعلی ام تاریخش تموم شده.
هفته قبل هم نذاشت انتخاب کنم این بسته 250 امتیازی رو ولی یه بسته 20 امتیازی داشت گیر نداد.
این بسته 250 امتیازی یه ماهه است همراه با 75 دقیقه مکالمه و 75 پیامک و 150 مگ اینترنت که نمیشه انتخابش کرد ولی الان بسته 20 امتیازی رو انتخاب کردم و خطا نداد.
مشکل چطور حل کنم به نظرتون
تماس با "از من بپرس" از طریق بخش پشتیبانی همراه من. نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید بد نیست.
محمد7966
11-10-2018, 19:49
تماس با "از من بپرس" از طریق بخش پشتیبانی همراه من. نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید بد نیست.
یه بار پرسیدم که گزینه ای برای باشگاه فیروزه ای نداشت.همون موقع هم که پرسیدم پشتیبان زود جواب نداد و سیستم هم منو انداخت بیرون.نمیدونم بازه زمانی داره که منو انداخت بیرون یا پشتیبان، سیستم رو برام بست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه:اشتباهی رفتم اولش "تماس با من" رو اول زدم تا با من تماس بگیرند ولی من نمیخوام با من تماس بگیرند چون موبایل پدرمه و پدرم هم از این چیزا سر در نمیاره.نمیشه یه جورایی لغو کرد این درخواست رو؟؟
ShadowDragon
11-10-2018, 20:19
یه بار پرسیدم که گزینه ای برای باشگاه فیروزه ای نداشت.همون موقع هم که پرسیدم پشتیبان زود جواب نداد و سیستم هم منو انداخت بیرون.نمیدونم بازه زمانی داره که منو انداخت بیرون یا پشتیبان، سیستم رو برام بست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه:اشتباهی رفتم اولش "تماس با من" رو اول زدم تا با من تماس بگیرند ولی من نمیخوام با من تماس بگیرند چون موبایل پدرمه و پدرم هم از این چیزا سر در نمیاره.نمیشه یه جورایی لغو کرد این درخواست رو؟؟
زنگ بزن ۹۹۹۰
بابت مشکلت
تماس رو هم شاید لغو کنن
شما میتونید چند بار دیگه و با مروگر های دیگه یا بعد از پاک کردن کوکی ها یا با یه شماره دیگه امتحان کنید و مورد سوالتون رو هم نزدیک ترین انتخاب کنید، معمولا چند نفر بیشتر نیستن که جواب میدن پس فرقی نداره زیاد که اصلا چی انتخاب کنید.
سیستمشون کلا قاطی بازی درمیاره گاهی ولی اکثرا من کار کردم درست بود.
تماس با من هم که فرمودید احتمالا ده روز دیگه یا بیشتر یه زنگی بزنن، یه دفه با من تماس گرفتن که گفتم پس چرا انقدر دیر من شاید دو هفته پیش ثبت کردم که جواب درستی نداشت بده البته، شاید واقعا تعداد تماس هایی که باید بگیرن و نوبتی که به هرکس میرسه باعث این تاخیر میشه و البته احتمال بیشتر کم لطفی کارمنداشونه.
soroori2
13-10-2018, 12:28
سلام
دوستان غیر از سرویس مکالمه همراهی سرویس دیگه که به صرفه تر باشه وجود داره ؟
سلام
دوستان غیر از سرویس مکالمه همراهی سرویس دیگه که به صرفه تر باشه وجود داره ؟
یه طرحی داشت به اسم "روزهای گرم حرفی" یا یه همچین چیزی، آخرین بار پارسال استفاده کردم قبل از عید، از توی باشگاه فیروزه ای گرفتم ولی بعد ها هرجی خواستم بخرمش نشد.
یک ساعت مکالمه درون شبکه 1000 تومن.
غیر از این در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه، حالا خواستید یه امتحان بکنید شاید شد برای شما.
mohammadgh6
13-10-2018, 18:55
دوستان فرق بسته هایی که نوشته آلفا+ چیه؟
دوستان فرق بسته هایی که نوشته آلفا+ چیه؟
یه مدت مثکه میگفتن اینا سرعتش بیشتره و فلان، الآن عملا تمام بسته هاشون یه پخه.
فقط باید ببینید کدومش کارتون رو با کمترین قیمت راه میندازه، حتی از اپراتور های دیگه.
این قاطی بازی دیتا این همراه اول انگار جدیدا از ساعت دانلود رایگان هم داره فراتر میره، هفت شب میبینم یهو اصلا دیتا رفته باید برم رو حالت پرواز و برگردم تا بیاد سرجاش، دیگه با حجمی که داریم پولشو میدیم هم شوخی شون گرفته.:n09:
معاون وزیر ارتباطات:
بستههای شبانه اینترنت موبایل به تدریج حذف خواهند شد
یکی از دلایل آن را نامناسب بودن این بستهها از منظر فرهنگی برای نوجوانان و جوانان ذکر کرده است
MMDFullHD
13-10-2018, 21:13
معاون وزیر ارتباطات:
بستههای شبانه اینترنت موبایل به تدریج حذف خواهند شد
یکی از دلایل آن را نامناسب بودن این بستهها از منظر فرهنگی برای نوجوانان و جوانان ذکر کرده است
بره درشو بذاره :n09:
خب الان بسته های شبانه هم با بسته های معمولی هم ترکیب شده
یعنی طرف شب وقت نداره قندشکن رو بکار بندازه چهارتا پورن ببینه کارش راه بیافته؟ طرف مگه ی چهارتا پورن اولشم رد کنه بره وسط کار چقد مصرفش میشه؟
این بسته ها کار خیلی هارو تو این گرونی وقتی شب ها بیدار میموندن دانلود داشتن راه مینداخت خود من دانلود های بازی های سنیگن ps4 و ... راه مینداخت
همینجور ک رسیدن به اپراتور های همراه همینطوریم میرسیدن به اپراتور های ثابت تعرفه هارو به قول خودشون ک همراه ارزونه نت ثابتم ارزون تر میکردن وضعیت بهتری داشت نت مملکت
تو خارج اگه طرف هزینه بیشتری میکنه برای نت ثابت خدمات بهتر و خرجش کلا هم خونی داره با در امدش
اینا افتخار میکنن پول مملکت ارزشش اومده پایین خودشونو با اپراتور های خارجی مقایسه میکنن
خاک برسرشون اپراتور داخلی و فک کنم دولتی ترکیه
volte vowifi vilte و رو دارن میدن با cat 18
درسته بسته هاش ۹۹ لیر و .... گرون تر از ایرانه ولی خب خدماتش زمین تا اسمون فرق داره
برن speedtestindex هم ی نگاه بندازن بد نیست مسولین ما
کلا به نفعشون نیست بسته های شبانه رو بردان، از هر جهتی که نگاه کنی به قضیه.
البته هرچی کارای احمقانه بکنن باعث خوشحالیه چون یه قدم به سرانجامشون نزدیک تر میشن.:n06:
Hidden-Hunter
13-10-2018, 23:21
خداروشکر مشکل خودارضایی جوانان در ساعات نیمه شب حل شد و اغوش خانواده گرم تر میشه برای ایجاد نسل،چرا که هم جوانان این مملکت در ساعات رایگان شبانه با خودشون ور نمیرند و اینکه ، خانواده ها هم، نیمه شب بخاطر خواب عمیق جوانان به دلیل نبود اینترنت رایگان، به روابط زناشویی میپردازند
خب مشکلات ازدواج و طلاق فقط مربوط ب اینترنت شبانه بود، که ، توسط مسئولین حل شد:n39:
soroori2
14-10-2018, 00:24
سلام
من سیم کارت اعتباری و اینترنت شبانه از ساعت 1 تا 11 دارم .با کدام کد بفهمم تاریخ انقضاء بسته چه زمانی هست . هر کدی می زنم جواب نمیده .
سلام
من سیم کارت اعتباری و اینترنت شبانه از ساعت 1 تا 11 دارم .با کدام کد بفهمم تاریخ انقضاء بسته چه زمانی هست . هر کدی می زنم جواب نمیده .
چه بسته ای اصلا خریدید؟ معمولا بعد از خرید یه اسمس تایید میاد که فلان بسته براتون تا فلان تاریخ فعال شد.
توی همراه من هم قاعدتا باید باشه، من چون هیچ وقت بسته مخصوص شبانه نخریدم دقیق نمیدونم ولی مطمئن ترینش همون اسمسه و اگر نیومده براتون بالاخره یادتون هست که مثلا هفتگی خریدید یا ماهانه و اگه مثلا قبلش شارژ کردید از تاریخچه شارژ هم میشه فهمید حدودی.
*1000*2# رو بزنید بعد استعلام رو بزنید ببینید چی میگه.
soroori2
14-10-2018, 14:56
چه بسته ای اصلا خریدید؟ معمولا بعد از خرید یه اسمس تایید میاد که فلان بسته براتون تا فلان تاریخ فعال شد.
توی همراه من هم قاعدتا باید باشه، من چون هیچ وقت بسته مخصوص شبانه نخریدم دقیق نمیدونم ولی مطمئن ترینش همون اسمسه و اگر نیومده براتون بالاخره یادتون هست که مثلا هفتگی خریدید یا ماهانه و اگه مثلا قبلش شارژ کردید از تاریخچه شارژ هم میشه فهمید حدودی.
*1000*2# رو بزنید بعد استعلام رو بزنید ببینید چی میگه.
سلام
اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه) از ساعت 1 بامداد تا 11 صبح .
سلام
اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه) از ساعت 1 بامداد تا 11 صبح .
پس از روی همون تاریخچه شارژ میشه فهمید دیگه حدودش رو، معمولا مشترک های اعتباری 20 تومن شارژ نگه نمیدارن که بگیم نمیشه از روی تاریخچه متوجه شد، سیم اعتباری خود من نهایت 10 تومن شارژ توشه همیشه و اکثرا زیر 5 تومن.
توی تاریخچه ی طرح ها هم ممکنه باشه تاریخ انتهای بسته.
البته من متوجه نشدم مثلا اون کد دستوری رو اصلا امتحان کردید و جواب داده مثلا یا نه.
soroori2
14-10-2018, 18:31
پس از روی همون تاریخچه شارژ میشه فهمید دیگه حدودش رو، معمولا مشترک های اعتباری 20 تومن شارژ نگه نمیدارن که بگیم نمیشه از روی تاریخچه متوجه شد، سیم اعتباری خود من نهایت 10 تومن شارژ توشه همیشه و اکثرا زیر 5 تومن.
توی تاریخچه ی طرح ها هم ممکنه باشه تاریخ انتهای بسته.
البته من متوجه نشدم مثلا اون کد دستوری رو اصلا امتحان کردید و جواب داده مثلا یا نه.
سلام
کد دستوری رو امتحان کردم ولی میگه کد وارد شده نادرست هست .
سلام
کد دستوری رو امتحان کردم ولی میگه کد وارد شده نادرست هست .
یه منو برای من میاره که 0 استعلامشه که البته میشه تو خود اون هم گرفت، *1000*2*0#
پیامکی که میاد میگه بسته ی فعالی ندارید که البته بسته ی همراهی و شبانه ندارم ولی بسته ی فعال دارم خب.
andriy70
14-10-2018, 22:41
سلام، یه چند وقتیه اینترنت همراه اول مشکل داره برای من، خصوصا توی استفاده از whatsapp, حس می کنم دارن اختلال وارد میکنن که نشه ازش برای مکالمه استفاده کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.