مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
Hossein jabbar
26-08-2019, 20:56
دوستان i60 من اپدیت شدست فکر میکنم
آیا راهی برای آنلاک هست؟
مبین نت یا ایرانسله مودمتون؟؟؟
اگه ایرانسل یا سایر شرکت ها باشه انلاک میشه
ولی مبین نت باشه فقط ورژن192قابل انلاک هس الباقی نمیشه
آموزش انلاک مودم ای 60 با کمک دوست دلسوزمان صابر جان جمع اوری کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShadowDragon
26-08-2019, 23:12
مبین نت یا ایرانسله مودمتون؟؟؟
اگه ایرانسل یا سایر شرکت ها باشه انلاک میشه
ولی مبین نت باشه فقط ورژن192قابل انلاک هس الباقی نمیشه
آموزش انلاک مودم ای 60 با کمک دوست دلسوزمان صابر جان جمع اوری کرده
ایرانسل
آخرین بار دی روشنش کردم که منوش عوض شد
یعنی آپ شد فکر کنم
کار سختیه؟ بعدش سیم td رو میشناسه؟ دوباره لاک نمیشه؟
محمـدمهدی
28-08-2019, 13:29
اینو ببینید آخر خندس
این دیگه چه الگوریتمی هست
5گیگشو زده 75 گیگ
بگم خدا تو رو چیکار کنه امیر خان!!!! :n02:
خخخ
منم میگرفتم ده گیگ ده تومن الان تعرفش عوض شده ... 5 گیگ 12.900
عجب!!
دیگه اینترنت رو ترک میکنیم ...:n02:
sasan.69
31-08-2019, 21:29
رفقا کد تشویقی همراه اول که نت رو قیمت پایین تر میشه گرفت چنده؟ ممنون میشم بگید
*1000*21
البته برای هرسیمکارت فرق میکنه
فکر کنم ستاره هزار مربع باشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
persian.godfather
31-08-2019, 23:10
ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۲ مربع
تبدیل سیمکارت اعتباری همراه اول به دائمی
persian.godfather
02-09-2019, 23:46
سیم کارت یوسیم شنبه به دستم رسید اما اینترنت هدیه هنوز فعال نشده زنگ هم زدم میگن هفت روز کاری صبر کنید !!!!
Tornado2800
03-09-2019, 19:53
سلام
هرجای ایران رفتم خداییش سرعت بیشتر از ۳-۴ مگابایت از همراه اول ندیدم
و اکثرا هم انتن فول نیست ... ولی ایرانسل اکثرا فول هست و سرعت بیشتری نشون میده
انگاری همراه اول دکل محدود زده و اهمیت نداده زیاد که همپوشانی باشه که مشترکینش فول فول انتن داشته باشند.
انتظار داشتم همراه اول بهتر باشه..
persian.godfather
03-09-2019, 20:58
سلام
هرجای ایران رفتم خداییش سرعت بیشتر از ۳-۴ مگابایت از همراه اول ندیدم
و اکثرا هم انتن فول نیست ... ولی ایرانسل اکثرا فول هست و سرعت بیشتری نشون میده
انگاری همراه اول دکل محدود زده و اهمیت نداده زیاد که همپوشانی باشه که مشترکینش فول فول انتن داشته باشند.
انتظار داشتم همراه اول بهتر باشه..
منطقه ما که فول آنتن هست همراه اول ، تعرفه های نت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسل هست ، مخصوصا نت همراهی و نت نامحدود شبانه ، ۳ و ۴ مگابایت سرعت منظورت تست سرعت یا سرعت دانلود؟
mohammadhossin01
04-09-2019, 01:59
تبدیل سیمکارت اعتباری به دائمی
معرفی طرح:
اگر مشترک اعتباری همراه اول هستید و به هر دلیل از جمله دریافت صورتحساب به جای تهیه شارژ مایل به تبدیل سیمکارت خود به دائمی هستید کافی است به فروشگاههای همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مراکز تلفن ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا نمایندگی های همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید و بدون نیاز به خرید سیمکارت جدید، سیمکارت اعتباری فعلی خودتان را به دایمی تبدیل کنید. در هنگام مراجعه لازم است مالک خط با همراه داشتن کارت ملی و سیمکارت فعال نسبت به تکمیل و امضای فرم مربوطه اقدام کند. هزیته تبدیل شماره تلفن همراه از اعتباری به دائمی مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال است که ۳۶۰.۰۰۰ ریال آن بابت تضمین پرداخت منظور می گردد. لطفا در نظر داشته باشید برای تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی ، حداقل می بایست ۶ ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه اعتباری سپری شده باشد.طرح برای چه کسانی قابل استفاده است؟
کلیه مشترکین اعتباری شامل این طرح می شوند.شرایط و قوانین طرح:
۱. در زمان تغییر، سیمکارت اعتباری باید در شرایط فعال و نرمال باشد.
۲. مدارک لازم جهت دریافت خدمت عبارتند از : حضور مالک بهمراه اصل کارت ملی و سیمکارت فعال و تکمیل و امضای فرم مربوطه.
۳. فقط شخصی که شماره تلفن همراه در سیستم اطلاعات مشترکین، به نام او ثبت شده است(مشترک تلفن همراه) اجازه تبدیل شماره تلفن همراه از اعتباری به دائمی را دارد. در صورتی که شخصی غیر از مشترک نسبت به تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی اقدام نماید، شرکت ارتباطات سیار ایران مجاز است که شماره تلفن مزبور را بدون بازگشت هیچ یک از هزینه های تبدیل، به حالت اعتباری تغییر وضعیت دهد. در هر حال شخص مزبور ضمن داشتن مسئولیت حقوقی و کیفری در خصوص تلفن همراهی که به طور غیرمجاز تبدیل وضعیت شده، در مقابل شرکت ارتباطات سیار ایران، مراجع قانونی و به ویژه مشترک تلفن همراه راسا مسئول و پاسخگو بوده و می بایست خسارات وارده به مشترک و شرکت ارتباطات سیار ایران را جبران نماید.
۴. در صورت داشتن اعتبار بیش از هزینه تبدیل شماره تلفن همراه ، مبلغ مذکور در اولین دوره صورتحساب ، به حساب بستانکاری مشترک انتقال خواهد یافت.
۵. درصورت وجود هرگونه بسته مصرفی فعال با مدت زمان باقی مانده (که حجم مصرفی آن پایان نیافته است) ، در صورتی که آن بسته با شماره تلفن همراه دائمی مشترک قابل ارائه باشد، پس از تبدیل، به شماره تلفن همراه دائمی منتقل می¬گردد ولی اعتبار هدیه انواع شارژ اعم از شارژ فوق العاده ، جوانان و بانوان و همچنین سرویس چتر اضطراری و جمعه های رویایی و بسته های ترکیبی دلخواه به شماره تلفن همراه دائمی منتقل نمی گردد.
۶. برای تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی ، حداقل می بایست ۶ ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه اعتباری سپری شده باشد.
۷. مشترک پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری حداقل به میزان ۶ ماه امکان نقل و انتقال شماره تلفن همراه دائمی را ندارد.
۸. پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به شماره تلفن همراه دائمی، امکان تبدیل مجدد شماره تلفن همراه دائمی شده به اعتباری به هیچ وجه وجود ندارد. به بیان دیگر، تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی بازگشت ناپذیر میباشد .
۹. با توجه به اینکه پس از طی فرآیند تبدیل، مشترک تلفن همراه اعتباری به مشترک تلفن همراه دائمی تبدیل می گردد، لذا ، کلیه مفاد قرارداد اشتراك تلفن های همراه دائمی دارای مبلغ سپرده یا تضمین پرداخت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر روابط مابین شرکت و مشترک حاکم خواهد بود. مشترک مکلف است قبل از امضای این فرم نسبت به مطالعه کامل و دقیق مفاد قرارداد اشتراک بند فوق در سایت همراه اول اقدام نماید و امضای این فرم به منزله پذیرش مفاد قرارداد مزبور و إصلاحات بعدی آن است.
۱۰. پس از تغییر مشترک به دائمی کلیه قوانین حاکم بر مشترکین دائمی اعم از چرخه عمر سیمکارت (سلب امتیاز ، استرداد ودیعه ، قطع و ...) بر این دسته از مشترکین نیز اجرایی می شود.
۱۱. مشترکین دارای سیمکارت های دیتا ، درسا و انارستان ، سازمانی ، گردشگری ، زائر ،حقوقی ، همگانی و روستایی امکان تغییر به دائمی را ندارند.
۱۲. امکان مشاهده و یا پرداخت صورتحساب و یا فعالسازی سرویس های مختلف از درگاههایی مانند *۱۰# ، *۱# و همچنین سامانه ۹۹۹۰ ، ۲۴ ساعت پس از تبدیل ممکن می گردد.
دوستان میشه توضیح بدید که همراه اول هم اینترنت TD-LTE که ایرانسل داره رو ارائه میده ؟
دوستان میشه توضیح بدید که همراه اول هم اینترنت TD-LTE که ایرانسل داره رو ارائه میده ؟
خیر فعلا که ارائه نمیده
فقط ایرانسل +مبین نت
یکی دوتا شرکت دیگه مثل اسیاتک که زیر مجموعه ایرانسل هستن و قیمتشون فوق العاده بالا هست
فعلا ایرانسل بهتره اما اونهم قیمتش بالا بشدت رفته هم مودمهاش هم قیمت بسته هاش
تبدیل سیمکارت اعتباری به دائمی
معرفی طرح:
اگر مشترک اعتباری همراه اول هستید و به هر دلیل از جمله دریافت صورتحساب به جای تهیه شارژ مایل به تبدیل سیمکارت خود به دائمی هستید کافی است به فروشگاههای همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مراکز تلفن ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا نمایندگی های همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید و بدون نیاز به خرید سیمکارت جدید، سیمکارت اعتباری فعلی خودتان را به دایمی تبدیل کنید. در هنگام مراجعه لازم است مالک خط با همراه داشتن کارت ملی و سیمکارت فعال نسبت به تکمیل و امضای فرم مربوطه اقدام کند. هزیته تبدیل شماره تلفن همراه از اعتباری به دائمی مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال است که ۳۶۰.۰۰۰ ریال آن بابت تضمین پرداخت منظور می گردد. لطفا در نظر داشته باشید برای تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی ، حداقل می بایست ۶ ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه اعتباری سپری شده باشد.طرح برای چه کسانی قابل استفاده است؟
کلیه مشترکین اعتباری شامل این طرح می شوند.شرایط و قوانین طرح:
۱. در زمان تغییر، سیمکارت اعتباری باید در شرایط فعال و نرمال باشد.
۲. مدارک لازم جهت دریافت خدمت عبارتند از : حضور مالک بهمراه اصل کارت ملی و سیمکارت فعال و تکمیل و امضای فرم مربوطه.
۳. فقط شخصی که شماره تلفن همراه در سیستم اطلاعات مشترکین، به نام او ثبت شده است(مشترک تلفن همراه) اجازه تبدیل شماره تلفن همراه از اعتباری به دائمی را دارد. در صورتی که شخصی غیر از مشترک نسبت به تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی اقدام نماید، شرکت ارتباطات سیار ایران مجاز است که شماره تلفن مزبور را بدون بازگشت هیچ یک از هزینه های تبدیل، به حالت اعتباری تغییر وضعیت دهد. در هر حال شخص مزبور ضمن داشتن مسئولیت حقوقی و کیفری در خصوص تلفن همراهی که به طور غیرمجاز تبدیل وضعیت شده، در مقابل شرکت ارتباطات سیار ایران، مراجع قانونی و به ویژه مشترک تلفن همراه راسا مسئول و پاسخگو بوده و می بایست خسارات وارده به مشترک و شرکت ارتباطات سیار ایران را جبران نماید.
۴. در صورت داشتن اعتبار بیش از هزینه تبدیل شماره تلفن همراه ، مبلغ مذکور در اولین دوره صورتحساب ، به حساب بستانکاری مشترک انتقال خواهد یافت.
۵. درصورت وجود هرگونه بسته مصرفی فعال با مدت زمان باقی مانده (که حجم مصرفی آن پایان نیافته است) ، در صورتی که آن بسته با شماره تلفن همراه دائمی مشترک قابل ارائه باشد، پس از تبدیل، به شماره تلفن همراه دائمی منتقل می¬گردد ولی اعتبار هدیه انواع شارژ اعم از شارژ فوق العاده ، جوانان و بانوان و همچنین سرویس چتر اضطراری و جمعه های رویایی و بسته های ترکیبی دلخواه به شماره تلفن همراه دائمی منتقل نمی گردد.
۶. برای تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی ، حداقل می بایست ۶ ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه اعتباری سپری شده باشد.
۷. مشترک پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری حداقل به میزان ۶ ماه امکان نقل و انتقال شماره تلفن همراه دائمی را ندارد.
۸. پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به شماره تلفن همراه دائمی، امکان تبدیل مجدد شماره تلفن همراه دائمی شده به اعتباری به هیچ وجه وجود ندارد. به بیان دیگر، تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی بازگشت ناپذیر میباشد .
۹. با توجه به اینکه پس از طی فرآیند تبدیل، مشترک تلفن همراه اعتباری به مشترک تلفن همراه دائمی تبدیل می گردد، لذا ، کلیه مفاد قرارداد اشتراك تلفن های همراه دائمی دارای مبلغ سپرده یا تضمین پرداخت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر روابط مابین شرکت و مشترک حاکم خواهد بود. مشترک مکلف است قبل از امضای این فرم نسبت به مطالعه کامل و دقیق مفاد قرارداد اشتراک بند فوق در سایت همراه اول اقدام نماید و امضای این فرم به منزله پذیرش مفاد قرارداد مزبور و إصلاحات بعدی آن است.
۱۰. پس از تغییر مشترک به دائمی کلیه قوانین حاکم بر مشترکین دائمی اعم از چرخه عمر سیمکارت (سلب امتیاز ، استرداد ودیعه ، قطع و ...) بر این دسته از مشترکین نیز اجرایی می شود.
۱۱. مشترکین دارای سیمکارت های دیتا ، درسا و انارستان ، سازمانی ، گردشگری ، زائر ،حقوقی ، همگانی و روستایی امکان تغییر به دائمی را ندارند.
۱۲. امکان مشاهده و یا پرداخت صورتحساب و یا فعالسازی سرویس های مختلف از درگاههایی مانند *۱۰# ، *۱# و همچنین سامانه ۹۹۹۰ ، ۲۴ ساعت پس از تبدیل ممکن می گردد.
حیف پول که بدید دائمی کنید هم دردسر داره هم باید ماهی 2000 بابت الکی پول بدید
Hossein jabbar
04-09-2019, 13:42
حیف پول که بدید دائمی کنید هم دردسر داره هم باید ماهی 2000 بابت الکی پول بدید
اره دایمی ارزش نداره!!!! به نظرم نمیصرفه الان....
خیر فعلا که ارائه نمیده
فقط ایرانسل +مبین نت
یکی دوتا شرکت دیگه مثل اسیاتک که زیر مجموعه ایرانسل هستن و قیمتشون فوق العاده بالا هست
فعلا ایرانسل بهتره اما اونهم قیمتش بالا بشدت رفته هم مودمهاش هم قیمت بسته هاش
متشکر از توضیحتون.
به نظرتون تفاوت 4G همراه اول با TD-LTE ایرانسل اونقدری هست که ارزش پول بیشتر دادن بابت مودم و بسته رو داشته باشه؟
Tornado2800
04-09-2019, 20:03
منطقه ما که فول آنتن هست همراه اول ، تعرفه های نت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسل هست ، مخصوصا نت همراهی و نت نامحدود شبانه ، ۳ و ۴ مگابایت سرعت منظورت تست سرعت یا سرعت دانلود؟
سلام
تست سرعت و دانلود در واقع یکسان هست برای من
Hossein jabbar
04-09-2019, 20:08
متشکر از توضیحتون.
به نظرتون تفاوت 4G همراه اول با TD-LTE ایرانسل اونقدری هست که ارزش پول بیشتر دادن بابت مودم و بسته رو داشته باشه؟
به نظر من ایرانسل داره ادا میده من همراه اول دارم عالی هس و نسبت به ایرانسل خدماتش 100%بهتر از ایرانسله
موفق باشید
Hossein jabbar
04-09-2019, 20:09
سلام
برا من هم دوست عزیز دارن یکار هایی می کنن که ما بی خبریم خدا کنه وضعیت از اینم بهتر بشه!!!!
persian.godfather
04-09-2019, 20:21
سلام
منظورم اینه که توی اسپید تست سرعت رو چقدر نشون میده و با دانلود منیجر چه سرعتی دارید
متشکر از توضیحتون.
خوب اون ایرانسل همجا پوشش نداره و اسمش ثابته
همراه اول همجا میتونی ببری حتی 4جی نباشه 3جی داره
بعد بستگی داره کدوم طرح همراه رو بزنی و چقدر استفاده داری
ایرانسل بسته هاش ارزونتر میفته
Tornado2800
05-09-2019, 20:19
منظورم اینه که توی اسپید تست سرعت رو چقدر نشون میده و با دانلود منیجر چه سرعتی دارید
سلام
اسپید تست : ۲۰-۴۰ مگابیت
دانلود منیجر بین ۳ الی ۴ مگابایت بر ثانیه
سرعت هایی که بچه ها میزارن من هرگز ندیدم
گوشی هم 4G+ ساپورت و فعاله
Hossein jabbar
05-09-2019, 20:57
سلام
اسپید تست : ۲۰-۴۰ مگابیت
دانلود منیجر بین ۳ الی ۴ مگابایت بر ثانیه
سرعت هایی که بچه ها میزارن من هرگز ندیدم
گوشی هم 4G+ ساپورت و فعاله
من در تبریز در منطقه ای که فیبر نوری پوشش داره با مودم ای 60 تونستم تا 17تا16مگ میگیرم در ایدیم و تا 133مگ تجربه دارم همراه اول بهتر از هر اپراتور تو ایرانه
MMDFullHD
06-09-2019, 00:40
من در تبریز در منطقه ای که فیبر نوری پوشش داره با مودم ای 60 تونستم تا 17تا16مگ میگیرم در ایدیم و تا 133مگ تجربه دارم همراه اول بهتر از هر اپراتور تو ایرانه
تو منطقه ای ک من هستم دکل های همراه اکثرا هم فیبر هستن اینور
و سرعت خوبی داره منتهی من بدون مودم این سرعتی رو ک میگید کمتر بیشتر با گوشی تو خونه میگیرم
با سه خط انتن sinr 21
ایرانسل هم دقیقا جلو پنجره 25 sinr داره نصف همین سرعت رو تو اوج خلوتی اصلا نمیده!:thumbsdow
ایرانسل همیشه همینه فقط وضعش تو خارج از شهر ها جاده ها از ایرانسل بهتره!
fanoostalaei
06-09-2019, 00:48
همراه اول نزدیک 10 روزه به شدت سرعتش برای من افت کرده
چند نقطه شهر هم تست کردم ! سرعتش از 130 مگ برای هر باند افت کرده در حد 4-5 مگابیت برای هر باند
حتی شده رو حالت 4 جی پلاس هم نهایت 3 مگابیت سرعت گرفتم
دلیلش رو نمیدونم ولی خیلییییییییییی بد اومده پایین سرعت
MMDFullHD
06-09-2019, 00:52
همراه اول نزدیک 10 روزه به شدت سرعتش برای من افت کرده
چند نقطه شهر هم تست کردم ! سرعتش از 130 مگ برای هر باند افت کرده در حد 4-5 مگابیت برای هر باند
حتی شده رو حالت 4 جی پلاس هم نهایت 3 مگابیت سرعت گرفتم
دلیلش رو نمیدونم ولی خیلییییییییییی بد اومده پایین سرعت
ی خط دیگه تو ی گوشی دیگ تست بگیر ببین سرعتش چطوریه! اگ سرعت اوکی تر از خط خودتون بود مطمعا محدود شدید:wac:
تو سایتش ببین منطقتون تو پوشش طرح توسعه نیستید؟ بعد پرش انتن از فورجی به تریجی و یا no service بودن اینا ندارید؟
fanoostalaei
06-09-2019, 01:00
ی خط دیگه تو ی گوشی دیگ تست بگیر ببین سرعتش چطوریه! اگ سرعت اوکی تر از خط خودتون بود مطمعا محدود شدید:wac:
تو سایتش ببین منطقتون تو پوشش طرح توسعه نیستید؟ بعد پرش انتن از فورجی به تریجی و یا no service بودن اینا ندارید؟
هیچ کدوم اینا رو ندارم
نه تنها روی همراه اول سرعتی ندارم
بلکه با رایتل روی 4 جی همراه اول هم سرعتی ندارم
هم من و هم دوستام
پرش انتن یا چیز دیگه ای هم ندارم
MMDFullHD
06-09-2019, 01:02
هیچ کدوم اینا رو ندارم
نه تنها روی همراه اول سرعتی ندارم
بلکه با رایتل روی 4 جی همراه اول هم سرعتی ندارم
هم من و هم دوستام
پرش انتن یا چیز دیگه ای هم ندارم
الان یه چک کردم دیدم کل تبریز تو طرح توسعه اس!:laughing:
بعد اون وقت شما چطور میگی ندارید :tongue:
ایمیل بدید همراه اول با کلیه مشخصات از خط ادرس دقیق و ..
fanoostalaei
06-09-2019, 01:05
الان یه چک کردم دیدم کل تبریز تو طرح توسعه اس!:laughing:
بعد اون وقت شما چطور میگی ندارید :tongue:
ایمیل بدید همراه اول با کلیه مشخصات از خط ادرس دقیق و ..
دقیقا من هم الان داشتم نگاه میکردم
همه تبریز طرح توسعه هستش :| زمانی که همراه اول تازه 3جی میداد هم همین طرح توسعه بودش و عین همین :|
یعنی اصلا تغیرش ندادن :دی
MMDFullHD
06-09-2019, 01:11
دقیقا من هم الان داشتم نگاه میکردم
همه تبریز طرح توسعه هستش :| زمانی که همراه اول تازه 3جی میداد هم همین طرح توسعه بودش و عین همین :|
یعنی اصلا تغیرش ندادن :دی
ن اتفاقا محله مارو (شهریار)تغیر دادن!
قبلا ی گوشه هاش تو طرح توسعه بود الان نیست
من ی چند مدت چند ماه اینطوری بود سرعتم کم میشد شب ها بسته های نامحدود مخصوصا
انتن میپرید سویچ میشدم به تریجی ایمیل زدم پرسیدم ادرس دقیق دادم گفت تو طرح توسعه اس صبور باشید
دقیقا هم نفهمیدم این طرح توسعه چیکار میکنن اصلا توش! ولی هرچی ک بود دیگ خلاصه این دامبلوک بازیا پرید
شما ایمیل بزن شاید فرجی شد براتون بهتر از هیچیه
9990@mci.ir
دوست عزیز ، من الان غرب تهرانم ، منطقه 5 هستم ، گوشی شیامی نوت 7 که دارم ... توش سیم کارت یوسیم 4.5G همراه اول انداختم ، گوشی تو خانه که هستم دو هفته بود که آنتن 4G نشون میداد، بعد یک هفته انتنش تبدیل شد به 3G !!! موندم کلی تنظیمات رو چک کردم فرقی نکرد ... جالبه که بعد از یک هفته دوباره انتن گوشی برگشت رو 4G که بود ... به نظر شما اینها تو منطقه ما دارن دکل هاشون رو باندش رو تقویت میکنن؟ یا دکل اضافه میکنن؟
کلا برنامشون چیه؟ :)
این پست رو لطفا دیلیت کنید.
MMDFullHD
06-09-2019, 16:19
دوست عزیز ، من الان غرب تهرانم ، منطقه 5 هستم ، گوشی شیامی نوت 7 که دارم ... توش سیم کارت یوسیم 4.5G همراه اول انداختم ، گوشی تو خانه که هستم دو هفته بود که آنتن 4G نشون میداد، بعد یک هفته انتنش تبدیل شد به 3G !!! موندم کلی تنظیمات رو چک کردم فرقی نکرد ... جالبه که بعد از یک هفته دوباره انتن گوشی برگشت رو 4G که بود ... به نظر شما اینها تو منطقه ما دارن دکل هاشون رو باندش رو تقویت میکنن؟ یا دکل اضافه میکنن؟
کلا برنامشون چیه؟ :)
من کارمندشون نیستم خبر داشته باشم داداشم
اینا رو خودشون دستکاری میکنن ک مثلا فلان کاربری شکایت زده یا ازین کارمند های خودشون اومده کوچه پس کوچه ها دیده انتن خوب نیس انتن نداشته تغیرات ایجاد کنن بهتر شه
ن امکان دکل نیست چون اگر دکل جدید زده باشن دکل اجازه ریجستر شدن نمیده و باز گوشی به همون دکل قدیمی با همون انتن وصل میشه
شما انتنی ک دارید تو خونه از فورجی به چ مقداره؟
من کارمندشون نیستم خبر داشته باشم داداشم
اینا رو خودشون دستکاری میکنن ک مثلا فلان کاربری شکایت زده یا ازین کارمند های خودشون اومده کوچه پس کوچه ها دیده انتن خوب نیس انتن نداشته تغیرات ایجاد کنن بهتر شه
ن امکان دکل نیست چون اگر دکل جدید زده باشن دکل اجازه ریجستر شدن نمیده و باز گوشی به همون دکل قدیمی با همون انتن وصل میشه
شما انتنی ک دارید تو خونه از فورجی به چ مقداره؟
این انتن دهی سیم کارت یوسیم 4.5G همراه اول روی گوشی ام هست ، منطقه 5 هستم تو خونه انتن 3 خط بهم میده..
قدرت انتن دهی روی 109 دسی بل هست.
تنظیمات 4G فعلی اینه:
این برنامه اندروید هم نصب کردم پوشش دکل های همراه اول رو تو منطقه ای که هستیم نشون میده.
persian.godfather
07-09-2019, 09:55
این انتن دهی سیم کارت یوسیم 4.5G همراه اول روی گوشی ام هست ، منطقه 5 هستم تو خونه انتن 3 خط بهم میده..
تنظیمات 4G فعلی اینه:
این برنامه اندروید هم نصب کردم پوشش دکل های همراه اول رو تو منطقه ای که هستیم نشون میده.
مقدار سیگنال چقدر باشه خوبه؟ اون یکی عدد چیه کنار سیگنال نوشته asu
MMDFullHD
07-09-2019, 15:43
تنظیمات 4G فعلی اینه:
اون سه خط انتن اصلا مهم نیست ک میگید! چون الان 3 خط از 5 خط دارید به فرض سیگنال RSRP -111 داره نشون میده
من با دو خط از 4 خط rsrp 84 دارم گوشی با گوشی فرق داره
این مقدار RSRP شما ضعیف هست
من اندروید ندارم ولی اگه بتونید سرچ بزنید برنامه ای چیزی نصب کنید ک RSRQ رو بهتون نشون بده بهتره!
اگه گوشی سامسونگ دم دستتون هست با سرویس منو یه شات بدید بهتره ستاره مربع دو صفر یازده مربع یا مودمی چیزی ک مشخص شه SINR RSRQ اتون
بعد ی تست از اسپید تست سرور مخابرات یا همراه اول بگیرید
مقدار RSRP یا همین اسکرین شات دوستمون هرچقد RSRP اون عدد منفیش کمتر باشه و به - 40 نزدیک تر باشه سیگنال قوی تره!
مقدار RSRQ هرچقد پاین تر باشه و به عدد منفی 0 نزدیک تر باشه کیفیت سیگنال بالاتره!
مقدار SINR بالاتر بهتر!
اینا مشخصات سیگنالی هست ک هرچقد بهتر باشه سیگنالتون هم بهتره
اینم بگم لزوما مشخصات بالا ک هرچقد بهتر باشه سرعت اینترنت هم بالاتر نمیره
سرعت اینترنت به چیپ گوشی پهنای شبکه اون دکل بستگی داره
ASU هم همون RSRP هست! ولی منتهی واحد نشون دادنش فرق داره درکش هم راحت تره
اسکرین رفیقمون رو ببین
RSRP رو دقت کنید زده 111- این RSRP یه عدد بین -40 تا -140 هست برای نشون دادن قدرت سیگناله! شما اینجا هرچقد که عددتون نزدیک به 40- باشه قدرت بیشتری دارید
ASU دقیقا اومده این رو برعکس کرده -140 هرچقد که بره نزدیک -40 این ASU هم بالاتر میره!
شما -140 رو که ضعیف ترین مقدار RSRP هست به علاوه 29 ای که ASU داره نشون میده تو اسکرین شات بکنید باز عدد -111 میرسید!
مقدار ASU بین صفر تا 97 هست اگه اشتباه نکنم !! البته فقط برای LTE !
برای 3G مقدار زیر هست که دقت کنید میبنید هر واحد asu با بالا رفتنش قدرت سیگنال دو تا دوتا بهش اضافه میشه
پس ASU بالاتر قدرت بیشتر!
امیدوارم با توضیحات طولانی گرفته باشید:wac:
اون سه خط انتن اصلا مهم نیست ک میگید! چون الان 3 خط از 5 خط دارید به فرض سیگنال RSRP -111 داره نشون میده
من با دو خط از 4 خط rsrp 84 دارم گوشی با گوشی فرق داره
این مقدار RSRP شما ضعیف هست
من اندروید ندارم ولی اگه بتونید سرچ بزنید برنامه ای چیزی نصب کنید ک RSRQ رو بهتون نشون بده بهتره!
اگه گوشی سامسونگ دم دستتون هست با سرویس منو یه شات بدید بهتره ستاره مربع دو صفر یازده مربع یا مودمی چیزی ک مشخص شه SINR RSRQ اتون ... بعد ی تست از اسپید تست سرور مخابرات یا همراه اول بگیرید
با سلام مجدد
Sim1: Serving LTE
RSRP: -105
RSRQ: -10
band: 7
---------
RSRP: -108 db
RSRQ: -11 db
RSSNR: 6.2 db
Band: 7
توضیحات انگلیسی:
SINR/SNR – The signal-to-noise ratio of the given signal.
RSRP – The average power received from a single Reference signal, and Its typical range is around -44dbm (good) to -140dbm(bad). RSRQ – Indicates quality of the received signal, and its range is typically -19.5dB(bad) to -3dB (good).
تو توضیحات انگلیسی کامنت بالایی نوشتم ، قدرت سیگنال واحدش RSRP هست بین 44- تا -140 هست ، اگه قدرت سیگنال -44 دسی بل باشه قدرت سیگنال عالیه ، وقتی سیگنال افت کنه و به - 140 دسی بل برسه سطح سیگنال ضعیف ترین و پایین ترین سطح هست.
mr.arbab28
08-09-2019, 02:57
با سلام بنده redmi note 7 دارم چجوری به فورحی پلاس وصل بشم؟ وقتی وصل شدم ازکجا بفهمم؟ کد ستاره ۲۰ مربع گرفتم منطقه ما پوشش غچفورجی کامله چه تعچغیراتی بدم یا چیکار کنم برای متصل شدن به 4.5g?
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
MMDFullHD
08-09-2019, 04:59
با سلام مجدد
Sim1: Serving LTE
RSRP: -105
RSRQ: -10
band: 7
---------
RSRP: -108 db
RSRQ: -11 db
RSSNR: 6.2 db
Band: 7
توضیحات انگلیسی:
SINR/SNR – The signal-to-noise ratio of the given signal.
RSRP – The average power received from a single Reference signal, and Its typical range is around -44dbm (good) to -140dbm(bad). RSRQ – Indicates quality of the received signal, and its range is typically -19.5dB(bad) to -3dB (good).
شما احتمالا تک باند متصل میشید یعنی 4g معمولی و سرعت هم تو نهایت بهترین حالت باید ۲۵ مگ این حدودا بگیرید
اگه شما دیوایستون فورجی پلاس ساپورت کنه باید چیزی حدود ۴۰ مگ اینطورا سرعت بده بهتون
سمت پنجره یا خارج از خونه سیگنالتون چطور هست؟
اگه بهتر بود سیگنال یه مودم بگیرید اونم با انتن خارجی
یه ایمیل هم بزنید شاید اومدن تغیرات دادن بهتر شد فقط یکجا هرچی اطلاعات از ادرس دقیق خونه و شماره تماس هست دستگاتون و بستتون اینارو بگید که باز ایمیل نزنن سوال الکی بپرسن
ولی الویت رو بگید که پرش سیگنال دارید اینترنتتون یهو شب قطع میشه تایمایی که اینترنت نیاز دارید! ایمیل بدید به 9990 @ mci.ir
اگه ب جوابی نرسیدید شکایت رو بکوبون
چون اینا میتونن یکاری کنن وضعیت سیگنالتون تو خونه تا حدودی براتون بهتر شه!
با سلام بنده redmi note 7 دارم چجوری به فورحی پلاس وصل بشم؟ وقتی وصل شدم ازکجا بفهمم؟ کد ستاره ۲۰ مربع گرفتم منطقه ما پوشش غچفورجی کامله چه تعچغیراتی بدم یا چیکار کنم برای متصل شدن به 4.5g?
باید ببینی پک چیه گوشیتون
رامش رو تغیر بده از اونایی که دارن بپرس سرچ بزن شاید حل شد نشد بفروشش بره برند با پدر مادر بگیر
سری بعد خواستید گوشی بخرید خداوکیلی نمیگم گوشیای بدیه شیاومی درسته نسبت به پولش گوشی هایین که سخت افزار خوبی دارن ولی ی گوشیای بخرید که حداقل سازگاری داشته باشن با شبکه های ایران
هواوی باز بهتره تو بین چینیا شیاومی اوپو ازین مارکا که اصلا صادرات زیادی به ایران ندارن نخرید
ShadowDragon
08-09-2019, 11:49
با نوت ۷ حداقل فعلا نمیتونید به پلاس متصل شید
با نظر دوستمون هم موافق نیستم مگه اینکه اولویت اصلی شما ۴جی پلاس باشه
شیاومی رو من استفاده میکنم از سال ۲۰۱۴ که اصلا تو ایران نمیشناختن
dokhtarak_e_darya
08-09-2019, 14:32
چیزی به نام 4G+ یا همون LTE-A در گوشی های شیاومی تعریف نشده. در حالی که سخت افزار بطور کامل از تجمیع فرکانسی پشتیبانی میکنه ولی نرم افزار نمیتونه چند باند فرکانسی (مثل باند 3 و 7 همراه اول) رو بطور همزمان تجمیع کنه تا 4G+ بشه که این یک اشکال نرم افزاری و به ناقص بودن درایوهای مودم و فریمور MIUI ارتباط داره.
تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band carrier aggregation) برای شیاومی جزو ناشناخته هاست. :laughing:
شما احتمالا تک باند متصل میشید یعنی 4g معمولی و سرعت هم تو نهایت بهترین حالت باید ۲۵ مگ این حدودا بگیرید
اگه شما دیوایستون فورجی پلاس ساپورت کنه باید چیزی حدود ۴۰ مگ اینطورا سرعت بده بهتون
سمت پنجره یا خارج از خونه سیگنالتون چطور هست؟
اگه بهتر بود سیگنال یه مودم بگیرید اونم با انتن خارجی
یه ایمیل هم بزنید شاید اومدن تغیرات دادن بهتر شد فقط یکجا هرچی اطلاعات از ادرس دقیق خونه و شماره تماس هست دستگاتون و بستتون اینارو بگید که باز ایمیل نزنن سوال الکی بپرسن
ولی الویت رو بگید که پرش سیگنال دارید اینترنتتون یهو شب قطع میشه تایمایی که اینترنت نیاز دارید! ایمیل بدید به 9990 @ mci.ir
اگه ب جوابی نرسیدید شکایت رو بکوبون
چون اینا میتونن یکاری کنن وضعیت سیگنالتون تو خونه تا حدودی براتون بهتر شه!
باید ببینی پک چیه گوشیتون
رامش رو تغیر بده از اونایی که دارن بپرس سرچ بزن شاید حل شد نشد بفروشش بره برند با پدر مادر بگیر
سری بعد خواستید گوشی بخرید خداوکیلی نمیگم گوشیای بدیه شیاومی درسته نسبت به پولش گوشی هایین که سخت افزار خوبی دارن ولی ی گوشیای بخرید که حداقل سازگاری داشته باشن با شبکه های ایران
هواوی باز بهتره تو بین چینیا شیاومی اوپو ازین مارکا که اصلا صادرات زیادی به ایران ندارن نخرید
با سلام دوباره به شما دوست عزیز،
ممنون بابت ریپلی ، من هم مثل این دوستمون شیامی نوت 7 (پک گلوبال) دارم ،
بله روی 4G هستم ولی فعلا موفق نشدم با دو باند به 4G پلاس وصل بشم ، نوت 7 معمولی پردازنده اش Snapdragon 660 هست که سخت افزارش فورجی پلاس رو ساپورت میکنه ، احتمالا از نظر نرم افزاری فعلا در فریم وار MIUI 10 ساپورت نمیشه.
تست سرعت اینترنت 4G همراه اول ، با سیم کارت یوسیم روی شیامی نوت 7 (پک گلوبال) گرفتم:
(تهران ، منطقه 5)
پینگ از دی ان اس: 4.2.2.4
پینگ از دی ان اس : 1.1.1.1
MMDFullHD
08-09-2019, 15:49
با نوت ۷ حداقل فعلا نمیتونید به پلاس متصل شید
با نظر دوستمون هم موافق نیستم مگه اینکه اولویت اصلی شما ۴جی پلاس باشه
شیاومی رو من استفاده میکنم از سال ۲۰۱۴ که اصلا تو ایران نمیشناختن
والا الان الویت اصلی ملت اینترنت: تلگرام و اینستا رفتن هست تا عکس گرفتن و فیلم دیدن و ....
اکثرا هم با نت گوشی وصل میشن
بعد شما میگید الویت اصلیتون مگه اینکه 4 جی پلاس باشه ؟
شوخی میکنید؟
یادمه سونی xz خریدم چند سال پیش جز اولین نفرایی بودم که خریدم!
اون تایم یادمه تازه داشت تو محلمون ایرانسل 4.5g میوورد تو شهرستانا تهران راه افتاده بود فقط شهرستانا کامل راه نیافتاده بود
بعد چند روز یادمه سونی سریع اپدیت داد فعال شد چند روز نکشید
شما یه سر به xda بزنی خندت میگیره اصلا طرف تاپیک باز کرده برای شیاومی:tongue:
خدایش حق ما ایرانیا این گوشی های دوهزاری شیاومی نیست! ولی چ میشه کرد
dadash42
08-09-2019, 17:57
...
دو ساله xiaomi redmi 4X 32GB اینجا 400 تومان خریدم ماهه :biggrin:
خارج هم سفر میکنم عالیه, دو سیم کارته, 3gb ram, Qualcom Octa core 1.4ghz, 4300mAh
رفیقم iphone 7Plus داره همش شاکیه, باتری 10 ساعته خالیه, فقط دوربینش خوبه
این مدل با اینکه در سایت شیائومی +4G رو براش ذکر کرده ولی تجمیع نمیکنه.
ولی پکهای جهانی مدلهای mi 9, mi9 se, mi 9T، mi 8 رو من دیدم بدون مشکل 4.5G رو ساپورت میکنند.
ShadowDragon
08-09-2019, 22:01
والا الان الویت اصلی ملت اینترنت: تلگرام و اینستا رفتن هست تا عکس گرفتن و فیلم دیدن و ....
اکثرا هم با نت گوشی وصل میشن
بعد شما میگید الویت اصلیتون مگه اینکه 4 جی پلاس باشه ؟
شوخی میکنید؟
یادمه سونی xz خریدم چند سال پیش جز اولین نفرایی بودم که خریدم!
اون تایم یادمه تازه داشت تو محلمون ایرانسل 4.5g میوورد تو شهرستانا تهران راه افتاده بود فقط شهرستانا کامل راه نیافتاده بود
بعد چند روز یادمه سونی سریع اپدیت داد فعال شد چند روز نکشید
شما یه سر به xda بزنی خندت میگیره اصلا طرف تاپیک باز کرده برای شیاومی:tongue:
خوب شاید یه سری ها این طور باشه
اما
شخصا از اینترنت موبایل خیلی استفاده نمیکنم
خیلی ها رو هم میشناسم از نت موبایل استفاده نمیکنن
با این وضع قیمت که داریم، اگه توانایی خرید برند بهتر رو دارید که چه عالی اما اون افرادی که ندارن، باید انتخاب کنن... ۴جی و پلاسش از نظر کاربری عادی به نظر من تفاوتی ندارن مگه قصد خرید بسته دانلود شبانه داشته باشید
پ.ن: مدل mi9t رو شخصا دیدم که ۴.۵ بوده... اما با دوستم همزمان تست گرفتیم، جفتمون ۷.۵ مگابایت در حال دانلود بودیم
note 7 و mi 9t در یک محل
نمیدونم این الان پلاس حساب میشه؟
با mi8 هم تست میگیرمخبر میدم
dadash42
10-09-2019, 15:47
دو ساله xiaomi redmi 4X 32GB اینجا 400 تومان خریدم ماهه :biggrin:
خارج هم سفر میکنم عالیه, دو سیم کارته, 3gb ram, Qualcom Octa core 1.4ghz, 4300mAh
رفیقم iphone 7Plus داره همش شاکیه, باتری 10 ساعته خالیه, فقط دوربینش خوبه
اضافه کنم با redmi 4X برام سرعت دانلود 60 و 70mbs تو ایران عادی هست
اینو میگم چون بالا گفتن 4G فقط تا 20mbs میره و فقط 4G+ با سرعت بالا, درست نیست
3G تا 40mbs و 4G/Lte تا 300mbs
آمارهای جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشان میدهد که در حال حاضر معادل ۹۱ درصد از جمعیت ایران به اینترنت دسترسی دارند.
بیش از ۸۰ درصد دسترسی از طریق اینترنت سیار است که اینترنت موبایل بخش عمده آن را تشکیل میدهد. این آمار نشان میدهد که در عمل اتصال به اینترنت موبایل (۳ جی و ۴ جی ) باعث بالا رفتن ضریب نفوذ اینترنت در ایران شده است.
این الگویی است که در بیشتر کشورهای در حال توسعه که زیرساختهای مناسبی برای توسعه دسترسی به اینترنت از طریق خطوط مخابراتی یا دیگر تکنولوژیهای انتقال پرسرعت ندارند دنبال میشود./رادیوفردا
TimeWarp
10-09-2019, 21:17
سلام
این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟
1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت
میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
چیزی به نام 4G+ یا همون LTE-A در گوشی های شیاومی تعریف نشده. در حالی که سخت افزار بطور کامل از تجمیع فرکانسی پشتیبانی میکنه ولی نرم افزار نمیتونه چند باند فرکانسی (مثل باند 3 و 7 همراه اول) رو بطور همزمان تجمیع کنه تا 4G+ بشه که این یک اشکال نرم افزاری و به ناقص بودن درایوهای مودم و فریمور MIUI ارتباط داره.
تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band carrier aggregation) برای شیاومی جزو ناشناخته هاست. :laughing:
MI 9t
قبل از خرید گوشی سایت هایی مثل phonemore هستند که میتونید چک کنید برای جه کشوری و از چه باندهایی پشتیبانی میکنند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMDFullHD
12-09-2019, 14:31
کسی از دوستان اپلی هست به ios 13 اپدیت کرده باشه
و volte داشته باشه؟
Tornado2800
12-09-2019, 19:08
سلام
برای بنده در برخی نقاط ایران به صورت محدود
و به صورت فراگری در خارج از کشور 4G+ بر روی گوشی Xiaomi Mi A2 دریافت کردم.
همچنین دوستان بنده که MI5 دارند به 4G+ ایرانسل قادر به اتصال هستند
dokhtarak_e_darya
12-09-2019, 22:29
MI 9t
قبل از خرید گوشی سایت هایی مثل phonemore هستند که میتونید چک کنید برای جه کشوری و از چه باندهایی پشتیبانی میکنند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
برای بنده در برخی نقاط ایران به صورت محدود
و به صورت فراگری در خارج از کشور 4G+ بر روی گوشی Xiaomi Mi A2 دریافت کردم.
همچنین دوستان بنده که MI5 دارند به 4G+ ایرانسل قادر به اتصال هستند
با سلام
اگر بخوام عمیق تر وارد این قضیه بشم ما دو نوع تجمیع فرکانسی داریم یکی از نوع intra-band (باندهای مشابه) و دیگری از نوع inter-band (باندهای چندگانه) گوشی های شیاومی از نوع اول پشتیبانی میکنن. برای همین در کشورهایی نظیر چین یا استرالیا که تجمیع فرکانسیشون از نوع اوله 4G+ پشتیبانی و در استاتوس بار گوشی هم نمایش داده میشه ولی در ایران و اکثر کشورهای دیگه جهان که تجمیع فرکانسیشون از نوع دومه 4G+ پشتیبانی نمیشه.
برای همین در پست قبلیم اشاره کردم گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن.
بطورکلی اینکه میگید در ایران مشاهده کردید گوشی شیاومی فورجی پلاس نشون میده دو حالت داره:
اگر mi9t در منطقه شما فورجی پلاسه ایا گوشی های دیگه شیاومی هم مثل همین ردمی نوت 7 فورجی پلاسه یا نه!
-اگر جواب مثیته معنیش اینه که گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن و دلیل اینکه در اون منطقه شما فورجی پلاس نشون میده اینه که منقطه مخابراتی شما تجمیع فرکانسیش استثناعاً برخلاف خیلی از مناطق ایران و جهان از نوع intra-band هست.
-اگر جواب منفیه و فقط mi9t فورجی پلاسه ولی برای مثال ردمی نوت 7 نیست معنیش اینه که گوشی هایی مثل mi9t از تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band) پشتیبانی میکنن و مشکلشون برطرف شده.
که بنظر میرسه همونطور که قبلا گفتم حالت اول درست باشه یعنی گوشیای شیاومی فقط از intra-band پشتیبانی میکنن نه inter-band و اگر شما در اساتوس بار گوشی فورجی پلاس میبینید بخاطر اینه که تجمیع فرکانسی منتطقه شما استثناعاً از نوع intra-band هست.
MMDFullHD
14-09-2019, 01:45
سلام
این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟
1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت
میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
سلام منطقه به منطقه و شرایط سیگنالی چیپ و ... تو عامل سرعت تغیر میذاره
من 2 -7 صبح 30 روزه با همین سیاست مصرف رو 10 تومن گرفتم و تو یه ساعت و نیم از ساعت 2 تا 3 و نیم بازی با حجم 50 گیگ دانلود کردم
تست سرعت هم تو تاپیک تست هست
فقط باید تست کنید
persian.godfather
14-09-2019, 01:49
سلام منطقه به منطقه و شرایط سیگنالی چیپ و ... تو عامل سرعت تغیر میذاره
من 2 -7 صبح 30 روزه با همین سیاست مصرف رو 10 تومن گرفتم و تو یه ساعت و نیم از ساعت 2 تا 3 و نیم بازی با حجم 50 گیگ دانلود کردم
تست سرعت هم تو تاپیک تست هست
فقط باید تست کنید
این بسته ۲ تا ۷ یک ماهه نامحدود ۱۰ تومن ، مصرف منصفانه داره؟ چون چیزی دربارش ننوشته وقتی میخوای بری و یکی از دوستانم خریده بود توی پیامکش چیزی ننوشته بود
MMDFullHD
14-09-2019, 02:40
این بسته ۲ تا ۷ یک ماهه نامحدود ۱۰ تومن ، مصرف منصفانه داره؟ چون چیزی دربارش ننوشته وقتی میخوای بری و یکی از دوستانم خریده بود توی پیامکش چیزی ننوشته بود
تجربه استفادمو دارم میگم تازه بعد از محدودیت ها بسته خریدم! چهارشنبه که بسته رو خریدم از 2 تا هفت زدم دانلود 170 گیگ این حدودا فقط دانلود کردم!
دیشب 110 پریشب180 گیگ امشب هم سرعت بدک نیست
اون سیاستش نمیدونم چطوریه ولی فعلا که من محدود نشدم
میانگین سرعت امم 13 مگابایت داره میچرخه الان
از ساعت 2 تا 4 سرعت حدود 9 تا 13 میچرخه 4 تا 6 و نیم 13 تا 16 مگابایت
البته امشب دانلودارو زدم از 2:52 دانلود متاسفانه والا تا اخر صبح بهت عکس میدادم که چقدر بیشتر مصرف میکنم :cool:
mobile-1199
15-09-2019, 03:21
درود
وقت بخیر
حقیقت من یه مودم fd-m60 ایرانسل دارم که آنلاک شده . امروز یه مطلبی رو داشتم تست میکردم که به نظرم عجیب اومد !
اول با استفاده از LTE Watch ، مودم رو بردم رو باند 1800 و سرعتی که میگرفتم حدود 5-6 مگابایت بود . بعد بردم مودم رو روی 2600 و باز هم سرعتی که میگرفتم حدود 5 مگابایت بود .
حالا مشکل این جاست که وقتی مودم رو روی حالت lte-advanced (تجمیع) ست میکنم و یا رو حالت automatic میذارم ، باز هم همون سرعت 5-6 مگ رو میگیرم !!!
سیم کارت هم همراه اول ـه و باز تاکید میکنم مودم آنلاک شده هست .
حواستم ببینم قضیه از چه قراره ؟ مگه قاعدتا تجمیع این دو تا فرکانس نباید به من سرعت بالاتری بده ؟ :mellow:
درود
وقت بخیر
حقیقت من یه مودم fd-m60 ایرانسل دارم که آنلاک شده . امروز یه مطلبی رو داشتم تست میکردم که به نظرم عجیب اومد !
اول با استفاده از LTE Watch ، مودم رو بردم رو باند 1800 و سرعتی که میگرفتم حدود 5-6 مگابایت بود . بعد بردم مودم رو روی 2600 و باز هم سرعتی که میگرفتم حدود 5 مگابایت بود .
حالا مشکل این جاست که وقتی مودم رو روی حالت lte-advanced (تجمیع) ست میکنم و یا رو حالت automatic میذارم ، باز هم همون سرعت 5-6 مگ رو میگیرم !!!
حواستم ببینم قضیه از چه قراره ؟ مگه قاعدتا تجمیع این دو تا فرکانس نباید به من سرعت بالاتری بده ؟ :mellow:
تجمیع شرایط داره وجود دو باند فعال مثل 3 و 7 و فعال بودن قابلیت تجمیع توسط اپراتور و فعال بودن قابلیت تجمیع در فریمور و وب یو ای مودم شما و اصلا نیاز نیست دست به انتخاب باندها یا قفل روی حالت خاصی بزنید خصوصا در مودم fd-m60 . برای مطمئن شدن تجمیع میتونید از سیم کارت ایرانسل هم استفاده کنید و تست بزنید .
درود
وقت بخیر
یکلام بهت بگم من این مدل رو داشتم 4شهر ایران باهاش تست زدم که کاملا تحت پوشش تجمیع پلاس بودن
اما هیچ زمان سرعتی بالاتر از 5تا6مگابیت شما نگرفتم کلابهت بگم پول وقت و حجمتو صرفت تست پلاس نکن :biggrin: که تو این مودم الکی کشکی هست خیالت راحت
masooyan
17-09-2019, 12:47
دوستان سلام
من دیشب برا تست یه1 گیگ شبانت خریدم منتهی فقط به تری جی کانکت میشد.
بسته های شبانت کلا به همین صورت هستن؟
دوستان سلام
من دیشب برا تست یه1 گیگ شبانت خریدم منتهی فقط به تری جی کانکت میشد.
بسته های شبانت کلا به همین صورت هستن؟سلام
خیر بسته های شبانه به 4G هم وصل میشه
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
dadash42
21-09-2019, 13:44
سلام دوستان, بسته 1 ماهه 10گیگم تمام شد
الان کدوم طرحهای 5 تا 10گیگ میصرفه؟
سلام دوستان, بسته 1 ماهه 10گیگم تمام شد
الان کدوم طرحهای 5 تا 10گیگ میصرفه؟
من 5گیگ30روزه همراه اول برای فروش دارم قیمت 12000تومن
برای خرید خصوصی پیام بدید
persian.godfather
21-09-2019, 22:01
من 5گیگ30روزه همراه اول برای فروش دارم قیمت 12000تومن
برای خرید خصوصی پیام بدید
این رو که خود همراه اول میفروشه ، اینترنت همراهی هست
این رو که خود همراه اول میفروشه ، اینترنت همراهی هست
به همه نمیده و اینکه قیمتش هم 12هزار نیست
persian.godfather
22-09-2019, 00:35
به همه نمیده و اینکه قیمتش هم 12هزار نیست
نت همراهی اکثریت الان همینه ، داداشم ۵ گیگ ۱۲ میده بهش، به من ۱۰ گیگ ۱۰ تومن
dadash42
22-09-2019, 07:34
نت همراهی اکثریت الان همینه ، داداشم ۵ گیگ ۱۲ میده بهش، به من ۱۰ گیگ ۱۰ تومن
از کجا پیدا کنم, برام از این تعرفه ها پیدا نمیشه
edit:
به به درست شد:biggrin:
*100*#62 زدم بسته 30 روزه 10 گیگ 10 تومان پیشنهاد کرد فورا گرفتم
شانسکیه
تشکر از دوستان :)
از کجا پیدا کنم, برام از این تعرفه ها پیدا نمیشه
edit:
به به درست شد:biggrin:
*100*#62 زدم بسته 30 روزه 10 گیگ 10 تومان پیشنهاد کرد فورا گرفتم
شانسکیه
تشکر از دوستان :)
فقط این بار پیشنهاد این قیمته سری بعد بزنی دیگه نمیده میتونی همین الان با امتحان کنی ببینی چی بهت پیشنهاد میده :D
Hidden-Hunter
22-09-2019, 11:39
تف به همراه اول بیاد
بعد پیشنهاد 5 گیگ 9500 تومن / بمن پیشنهاد 5 گیگ 12900 داد که من خریدم ،کصافط زود عوض کرد و 6گیگ 15900 میده
بمال بماله
K A M B I Z
23-09-2019, 11:40
سلام دوستان
این طرح ۳ تا ۷ بامداد رایگان برای بالای ۱۰ گیگ ها هنوز هست؟
دیشب حدود ۵ گیگ من رفت الکی نمیدونم مربوط به تغییر ساعت مبشه یا چیز دیگه
پ.ن بحث ۴جی و ۴.۵ جی شده بود گفتم حواستون به یک فاکتور دیگه هم باشه اونم استاندار cat گوشی هست cat4. Cat6. Cat12 تو سرعت خیلی تفاوت دارن ولی همشون ۴جی هستن
سلام دوستان
این طرح ۳ تا ۷ بامداد رایگان برای بالای ۱۰ گیگ ها هنوز هست؟
دیشب حدود ۵ گیگ من رفت الکی نمیدونم مربوط به تغییر ساعت مبشه یا چیز دیگه
نه حذف شده آخرای مرداد همون بسته قبلی رو تمدید کردم رایگان نبود دیگه
شاید خیلی قبل تر حذف کردن ولی با تمدید بسته اعمال میشه
mhroozbeh
24-09-2019, 07:06
دو شبه دانلود شبانه گند خورده توش
منطقه قم توحید
به زحمت ۱۰ گیگ از ۳ تا ۷ میگیره
mhroozbeh
24-09-2019, 07:09
کلا توی بقیه ساعت ها هم مزخرف شده
MMDFullHD
24-09-2019, 11:58
دو شبه دانلود شبانه گند خورده توش
منطقه قم توحید
به زحمت ۱۰ گیگ از ۳ تا ۷ میگیره
دقیقا واسه من هم این مشکل هست
سرعت از ۱۷ تا ۱۵ مگابایت میاد رو ۴-۷ مگابایت
morteza_mombeini
24-09-2019, 12:37
تو قسمت بسته های پیشنهادی اینترنت هر چی مصرفمون بیشتر باشه بسته ی ارزونتر پیشنهاد میده یا هر چی مصرفمون کمتر باشه ؟
MMDFullHD
24-09-2019, 20:00
تو قسمت بسته های پیشنهادی اینترنت هر چی مصرفمون بیشتر باشه بسته ی ارزونتر پیشنهاد میده یا هر چی مصرفمون کمتر باشه ؟
مصرف بیشتر حجم بسته های حجیم تر نشون میده
مثلا دوشنبه سوری خط خودم ک مصرفش بالاس 4 گیگ گرفتم رفیقم که اصلا استفاده نکرده بود 1 گیگ
morteza_mombeini
24-09-2019, 20:20
مصرف بیشتر حجم بسته های حجیم تر نشون میده
مثلا دوشنبه سوری خط خودم ک مصرفش بالاس 4 گیگ گرفتم رفیقم که اصلا استفاده نکرده بود 1 گیگ
میدونم حجیم تر پیشنهاد میده ولی حجیم شدنش به صرفه هست یا نه ؟ نسبت به بسته های اصلیش ؟
MMDFullHD
24-09-2019, 20:37
میدونم حجیم تر پیشنهاد میده ولی حجیم شدنش به صرفه هست یا نه ؟ نسبت به بسته های اصلیش ؟
تو اینترنت همراهی ببین چی داری اون به صرفه تره
الان به من 30 گیگ 3 ماه 59 تومن میده
morteza_mombeini
24-09-2019, 23:52
فعلا 10 گیگ ده تومنه ولی اگر مصرفم بره بالا فک کنم قیمت دو برابر میشه مثلا 20 گیگ چهل تومن
MMDFullHD
25-09-2019, 02:26
فعلا 10 گیگ ده تومنه ولی اگر مصرفم بره بالا فک کنم قیمت دو برابر میشه مثلا 20 گیگ چهل تومن
هرچقد که حجم بیشتری مصرف کنی هم حجم بیشتری بهت میده
خوبیش اینه بسته هاش از بقیه اپراتورا بصرفه تره
MMDFullHD
25-09-2019, 04:35
متاسفانه متاسفانه
بازم محدودیت های دانلودی تو شبانه وجود داره بعد از دانلود 10 گیگ سویچ به تیرجی و با زور اومدن و موندن رو 4g و تک کریر شدن 4G راهکارشون برای محدود سازیه
الان من سه برابر اون حجم مصرف منصفانه رو رد کردم دیگه خبری از سرعت های 16 15 مگابایتی نیست
دیگه هیچ تجمیعی انجام نمیشه فقط ثابت بمونه رو 4G خوبه
متاسفانه متاسفانه
بازم محدودیت های دانلودی تو شبانه وجود داره بعد از دانلود 10 گیگ سویچ به تیرجی و با زور اومدن و موندن رو 4g و تک کریر شدن 4G راهکارشون برای محدود سازیه
الان من سه برابر اون حجم مصرف منصفانه رو رد کردم دیگه خبری از سرعت های 16 15 مگابایتی نیست
دیگه هیچ تجمیعی انجام نمیشه فقط ثابت بمونه رو 4G خوبه
خوب الان شما از چی شاکی هستی ؟
۳ برابر حجم منصفانه را دانلود کردی طبیعی هست این مشکلات به وجود بیاد .
من خودم چیز بدربخور و جاالب را دانلود میکنم نه این که کل اینترنت را جارو کنم این مشکلات را هم ندارم و سرعت روی ۱۲ یا ۱۳ یا حتی ۱۵ مگابایت هست ...
MMDFullHD
25-09-2019, 20:36
خوب الان شما از چی شاکی هستی ؟
۳ برابر حجم منصفانه را دانلود کردی طبیعی هست این مشکلات به وجود بیاد .
من خودم چیز بدربخور و جاالب را دانلود میکنم نه این که کل اینترنت را جارو کنم این مشکلات را هم ندارم و سرعت روی ۱۲ یا ۱۳ یا حتی ۱۵ مگابایت هست ...
عزیز من چ ربطی داره ! خب یا جمعش کنه یا حجم معلوم بذاره و اینکه یه فیلم بخوای الان دانلود کنی 4k حدود ۲۰ گیگ حجم کم کم میبره!
من صحبتم رو اینه چرا این شرکت دامبولک بازی در میاره هی قطعی وصل بخواد بکنه ک نشد
ی حجم معین بذاره ادم باز همون بسته رو بخره :wac: نه اینکه قطع کنه وسط فایل 50 گیگی هی من REbulid منتظر وایسم تو idm
اینو تا ماه پیش بمن میداد 35 گیگ 3 ماه 59 تومن:rolleye: الان هم 25 گیگ 1 ماه 45 تومنه
البته خوبی این نت اینه با l2tp و بعدش softether و نopen vp مشکلی ندارم و ریموت با سرور همیشه اوکی بوده و قطعی نداشتم
MMDFullHD
25-09-2019, 20:43
اینو تا ماه پیش بمن میداد 35 گیگ 3 ماه 59 تومن:rolleye: الان هم 25 گیگ 1 ماه 45 تومنه
البته خوبی این نت اینه با l2tp و بعدش softether و نopen vp مشکلی ندارم و ریموت با سرور همیشه اوکی بوده و قطعی نداشتم
مشکل اصلا با vpn نداره ن تنها این نرم افزارایی ک گفتید بلکه outline اینا هم برای من که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشته
ولی اگ حجم بالاتر با شبونه میداد خیلی خوب بود
MMDFullHD
26-09-2019, 04:36
دمشون گرم 300 تومن انداختن رو قبض من !:sad:
از ساعت 2 زدم دانلود یهو سیستمشون بهم ریخت
300 اوردن رو قبض من!
مگه نامحدود نیست این بستشووون؟
گیرم اصلا اون سیاست مصرف منصفانشون زدن 180 گیگ من بعد از استفاده از 180 گیگ باید برم رو بسته معمولیم یا اینکه سرعتم محدود باشه یا ک چی؟؟؟؟
persian.godfather
26-09-2019, 07:29
300 اوردن رو قبض من!
گیرم اصلا اون سیاست مصرف منصفانشون زدن 180 گیگ من بعد از استفاده از 180 گیگ باید برم رو بسته معمولیم یا اینکه سرعتم محدود باشه یا ک چی؟؟؟؟
300 هزار تومن؟؟؟؟ مدت بسته تموم نشده بوده؟
MMDFullHD
26-09-2019, 07:33
300 هزار تومن؟؟؟؟ مدت بسته تموم نشده بوده؟
مدت زمان بسته شبانه تموم نشده بود! تا ۲۷ این برج اعتبار داره
بله ۳۰۰ هزار تومن
با کل مکالمه و اینا ک بوده سرجمع ۳۴۰ تومن
الان هم استعلام بسته میگیرم میگه که فعال هست ولی منتهی از ساعت ۳ شب رفت رو بسته اصلی !و از اون مصرف شد!و هی مجدادا بسته جدید خریداری شد
بله ۳۰۰ هزار تومن
الان هم استعلام بسته میگیرم میگه که فعال هست ولی منتهی از ساعت ۳ شب رفت رو بسته اصلی !و از اون مصرف شد!و هی مجدادا بسته جدید خریداری شد
شما چرا از سیم دائمی استفاده کردی:worried::wac:
با پشتیبانی تماس بگیر و گزارش بده تا برات تیکت بزنن بره بخش فنی
blackbird
26-09-2019, 10:46
بله ۳۰۰ هزار تومن
یعنی بسته شبانه داشتی اما رفت رو بسته عادی ؟ پیگیری کردید چه جوابی میدن ؟ یعنی حجم تموم شده بسته رو تموم حساب کرده ؟ اگه بسته کسی نداشته باشه بره رو آزاد که باید کلیه بفروشه :wac:
persian.godfather
26-09-2019, 18:07
بله ۳۰۰ هزار تومن
از طریق ۱۹۵ شکایت کن
MMDFullHD
26-09-2019, 18:25
شما چرا از سیم دائمی استفاده کردی:worried::wac:
با پشتیبانی تماس بگیر و گزارش بده تا برات تیکت بزنن بره بخش فنی
حق با شماست ولی متاسفانه همین یه خط رو من دارم از همراه اول چون بیرون میرم وایفای ندارم بسته هم رو همین میگرفتم و کلا ی خط بیشتر باهم نبود
باید یه اعتباری بگیرم
یعنی بسته شبانه داشتی اما رفت رو بسته عادی ؟ پیگیری کردید چه جوابی میدن ؟ یعنی حجم تموم شده بسته رو تموم حساب کرده ؟ اگه بسته کسی نداشته باشه بره رو آزاد که باید کلیه بفروشه :wac:
بله از بسته شبانه بعد از کمی دانلود یه ساعت بعد پشت سر هم اس ام اس تمدید بسته اومد بسته های رزرو منم اصلا به گوشی دقت نکردم !
متاسفانه سرعت چون زیاد بود هی پشت سر هم بسته ها تموم شد! و بسته رزو پشت سر هم تمدید شد
سیاست مصرف منصفانه که زده خب بعد از اون حجمی که تموم شده نهایتا باید بسته سرعتش کم شه چون نامحدوده نه اینکه بره رو بسته اصلی
از طریق ۱۹۵ شکایت کن
فعلا منتظر جوابشونم با ایمیلی ک زدم جواب ندن درست حسابی شکایت میزنم و پرداختش اصلا نمیکنم میخوان صلب کنن به ...
پول زور نباید ادم داد
behzad1991
27-09-2019, 00:33
300 اوردن رو قبض من!
واسه منم همینجوری شد امروز صبح
زنگ زدم گفت مشکل از سیستم ماست واسه همه اینجوری شده. تیکت میزنم پیگیری بشه
MMDFullHD
27-09-2019, 02:37
واسه منم همینجوری شد امروز صبح
زنگ زدم گفت مشکل از سیستم ماست واسه همه اینجوری شده. تیکت میزنم پیگیری بشه
من متاسفانه نتونستم زنگ بزنم ولی صبح حتما زنگ میزنم !
:wac:امشب هم فروش بسته رو متوقف کرده!و لاگین نمیشه تو mymci
حتما درجریان بذار مارو هم ;)
behzad1991
27-09-2019, 09:48
من متاسفانه نتونستم زنگ بزنم ولی صبح حتما زنگ میزنم !
:wac:امشب هم فروش بسته رو متوقف کرده!و لاگین نمیشه تو mymci
حتما درجریان بذار مارو هم ;)
حتما. فعلا که قبض ام 300 تومن شده...
مملکت نیس که خراب شده :puke:
MMDFullHD
28-09-2019, 16:41
مملکت نیس که خراب شده :puke:
ظاهرا دزدی جدیده زیر بارم نمیرن
برای من گفت چهاربرابرشو دانلود کردی گفتم خب پول 4 تا بسته ارو حساب کن:laughing:
گفت اون مصرف منصفانه در اصل حجمی هست که شما استفاده میکنید برای بسستون تموم بشه میرید رو بسته اصلی گفتم پس این چ نامحدودیه من adsl دارم مصرف منصفانه اش ک تموم میشه سرعتش نهایت کم میشه! گفت ن این فرق داره گفتم پس اسم نامحدود برای چیه؟؟؟؟؟:weird:
گفتن که یه اس ام اس قبلش میاد برای حجم منصفانه گفتم اس ام اسی اصلا نیومده برای من گفت بذارید ببینم اس ام اس هارو پیگیری کرد نیومده بود!
برای شما اصلا از منصفانه رد شده؟
اس ام اسی برای منصفانتون اومده؟
حجمی تو استعلام بستتون نوشته شده؟ اصلا استعلام گرفتید؟
تو سایتشون تو قوانینشون ننوشته که بعد از اتمام حجم بسته شما رو بسته اصلیتون میرید یا مصرف ازاد دارید!
قبلا هم استعلاما یادمه فقط تاریخ رو نشون میداد ن حجم!
persian.godfather
28-09-2019, 17:46
ظاهرا دزدی جدیده زیر بارم نمیرن
برای من گفت چهاربرابرشو دانلود کردی گفتم خب پول 4 تا بسته ارو حساب کن:laughing:
گفت اون مصرف منصفانه در اصل حجمی هست که شما استفاده میکنید برای بسستون تموم بشه میرید رو بسته اصلی گفتم پس این چ نامحدودیه من adsl دارم مصرف منصفانه اش ک تموم میشه سرعتش نهایت کم میشه! گفت ن این فرق داره گفتم پس اسم نامحدود برای چیه؟؟؟؟؟:weird:
گفتن که یه اس ام اس قبلش میاد برای حجم منصفانه گفتم اس ام اسی اصلا نیومده برای من گفت بذارید ببینم اس ام اس هارو پیگیری کرد نیومده بود!
برای شما اصلا از منصفانه رد شده؟
اس ام اسی برای منصفانتون اومده؟
حجمی تو استعلام بستتون نوشته شده؟ اصلا استعلام گرفتید؟
تو سایتشون تو قوانینشون ننوشته که بعد از اتمام حجم بسته شما رو بسته اصلیتون میرید یا مصرف ازاد دارید!
قبلا هم استعلاما یادمه فقط تاریخ رو نشون میداد ن حجم!
اگر زیر بار نمیرن چرا از ۱۹۵ شکایت نمیکنی اونطوری مجبورن زیر بار برن
MMDFullHD
28-09-2019, 17:58
اگر زیر بار نمیرن چرا از ۱۹۵ شکایت نمیکنی اونطوری مجبورن زیر بار برن
شکایت دزدو به دزد کنیم ؟ اول که باید به خودشون بگی شما شکایتم بزنی اول به خودشون میرسه !
فعلا تیکت باز کرده سر اس ام اس !
اس ام اسی برای من نیومد زمان استعلام هم میزد صفر مگابایت که خودشون تو سایتشون گفتن باید ستاره 100 ستاره 10 مربع رو بگیری برای استلعام بسته
اما زمانی کد رو چ اول بسته میگرفتیم چ بعد از استفاده کلا صفر مگابایت نشون میداد
اما زمانی که من بهشون میگم میگه باید ستاره هزار رو میگرفتید!!!!!!!!:weird:
کد ستاره هزار رو هم میگیرید اصلا مصرف حجم رو نشون نمیده!
کد ستاره هزار برای استعلام بسته
اینا خودشون معلوم نیست با خودشون چند چندن!!!!!!!!!
اس ام اس مصرف منصفانه ای هم ن اومده
ن حتی تو سایتشون تو قوانینشون سیاست مصرفشون اصلا شفافه!
فقط شده که منبع واسه نون دونیشون
بعد از اینکه به جواب نرسم از طریق همین تیکتشون شکایت میزنم!
dadash42
29-09-2019, 20:18
والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
sim اعتباری همه جا مفت میفروشند
shahryar84
30-09-2019, 07:00
مملکت نیس که خراب شده :puke:شاید ساعتهاشونو عقب نکشیدن!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
دوستان حتما از سیم کارت اعتباری استفاده کنید و اگر امکان داره شارژ زیاد بیشتر از 2 تومن تو سیم کارت هم نداشته باشید . این مشکلی که برا دوستان پیش میاد چه خودشون مصرف کرده باشن و چه اشتباهی از طریق همراه اول صورت گرفته باشه راحت مثل اپراتور ایرانسل با بستن مصرف ازاد اینترنت قابل حل هست ولی نه سازمان تنظیم مقررات نه وزیر جوان و نه همراه اول زیر بارش میرن و دوست دارن برا خودشون و مشترکین مشکل درست کنند . در ضمن با پایان بسته پیامک میاد و میگه شما در حال استفاده از اینترنت با نرخ ازاد هستید و برا همین شکایت هم میکنی به جایی نمیرسه مگر اینکه پیامک نیومده باشه و بتونید ثابت کنید . رایتل هم مثل همراه اول هست .
persian.godfather
30-09-2019, 13:26
دوستان حتما از سیم کارت اعتباری استفاده کنید و اگر امکان داره شارژ زیاد بیشتر از 2 تومن تو سیم کارت هم نداشته باشید . این مشکلی که برا دوستان پیش میاد چه خودشون مصرف کرده باشن و چه اشتباهی از طریق همراه اول صورت گرفته باشه راحت مثل اپراتور ایرانسل با بستن مصرف ازاد اینترنت قابل حل هست ولی نه سازمان تنظیم مقررات نه وزیر جوان و نه همراه اول زیر بارش میرن و دوست دارن برا خودشون و مشترکین مشکل درست کنند . در ضمن با پایان بسته پیامک میاد و میگه شما در حال استفاده از اینترنت با نرخ ازاد هستید و برا همین شکایت هم میکنی به جایی نمیرسه مگر اینکه پیامک نیومده باشه و بتونید ثابت کنید . رایتل هم مثل همراه اول هست .
وزیر جوان که خودش از همراه اول سود میکنه ، اون شب لایو گذاشته بود توی لایو به اون شلوغی گفت سیم کارتم همراه اول هست و از اینترنت همراه اول استفاده میکنم ، این حرفش کاملا تبلیغ بود و یه اصلا وزیر نباید چنین حرفی رو بیان کنه ، خبرش هم اومد که همراه اول براش پرواز اختصاصی گرفته بوده ....
وزیر جوان که خودش از همراه اول سود میکنه ، اون شب لایو گذاشته بود توی لایو به اون شلوغی گفت سیم کارتم همراه اول هست و از اینترنت همراه اول استفاده میکنم ، این حرفش کاملا تبلیغ بود و یه اصلا وزیر نباید چنین حرفی رو بیان کنه ، خبرش هم اومد که همراه اول براش پرواز اختصاصی گرفته بوده ....
دقیقا همینطوره اینها جوان یا میان سال پخته یا ناپخته همه از قماش دزد هستن و فقط به فکر جیب خودشون و دوره اطراف هستن .
خیلی کم پیش میاید که قبول کنند اشتباه کردند! در اون شرکت معمولا کارمندها بخاطر ترس از جریمه و حتی اخراج زیر بار قبول اشتباه نمیروند
در نهایت اثبات هم بشود این را به اسم مشکل نرمافزاری و سیستم میگزراند!!!
همه باید هواسشون باشد چون مشکل یکی دوتا نیست و متاسفانه همه اطلاع ندارند و مخصوصا اونهایی که سیمکارت دائمی یا شارژ زیادی در سیمکارت دارند حتما حقشان ضایع میشود
این اعتماد داشتن به شرکتی که عمد یا غیر عمد اطلاع رسانی درستی نمیکند کاملا اشتباه است!
البته بعضی وقتها هم مشکل اطلاع رسانی و... نیست
برای خودم پیش امده که تقریبا 2GB از حجم بسته باقی مانده بود تصمیم گرفتم همزمان با ورود به حساب کاربری و مشاهده مصرف پهنای باند اقدام به دانلود یک فایل 1GB کنم
( خب اگر فکر میکنید از 2 گیگ حجم 1 گیگشو دانلود کنی 1 گیگ واست باقی میمونه و طبیعتا نت هم قطع نمیشه پس کاملا اشتباه فکر کردی:biggrin:)
من که اعتماد نداشتم:tongue: پس اول وارد پنل شدم و همزمان شروع به دانلود کردم و تقریبا 900MB با IDM دانلود شده بود که اینترنت قطع شد:biggrin:
متاسفانه بدتر از اون پیامک قطع شدن اینترنت را هم ندیدم و چند تومنی هم از شارژ داخل سیمکارت هم نوش جان کردند:biggrin:
قبول نکردند و خبر ندارم این رو درستش کردند یا خیر ! با خودم گفتم اگر سیمکارت دائمی بود....
در نهایت چند روز بعد هم خودبخود یک بسته 10GB اینترنت برایم فعال کردند که بدلیل زیر من هم استفاده نکردم.
اگر قبول میکردند که همچین مشکلی وجود دارد و همان حجم کم باقیمانده را برمیگرداندند و اینترنت دوبار فعال میشد بیشتر خوشحال میشدم! همین.
وقتی ریاست جمهوری و وزیر محترمشان از روز اول قدم اشتباه برمیدارند و تا امروز هم به اشتباه خودشان اعتراف و از مردم عذر خواهی نمیکنند این میشود که همچنان کل مسئولین این دولت بشکل سینه خیز میروند الی برکت الاه!! ....چقدر باید گندکاری بزرگ باشد که حاضر به عذر خواهی نشوی! خب بقیه هم یاد میگیرند!
از خودت و وزیر و فامیل و اطرافیانت! تا همین شرکتهای بزرگ کشور که پدر مردم را دراوردند یا عذر خواهی نکردن و طلبکار هم بودن!
نمیفهمم و نمیدونم 1 گیگ حجم و قبول اشتباه چه ربطی به دولت داشت!
MMDFullHD
30-09-2019, 21:48
قبض من درست شد!
:happy:
اینا خودشون هم فهمیدن نمیشه اینطوری نون خورد
در هر صورت باید سیمکارت اعبتاری بگیرم الان بسته یه ماهه دارم میترسم از اون استفاده کنم !
omidscafild
01-10-2019, 10:24
دوستان چند شبه مودم (CA60) پلاس نمیشه. من سرعتم با پلاس 15 مگ بود. الآن هرجا مودمو میذارم روی فورجی گیر کرده و سرعتشم به یه مگ نمیرسه. ممکنه محدودیت به سبک جدید باشه؟! (مشهد - عبدالمطلب)
sdfssdfs
01-10-2019, 15:09
میتونی به 9990 زنگ بزنی برات چک کنن
والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
sim اعتباری همه جا مفت میفروشند
من سال ۹۰ یکبار بسته اینترنت گرفتم ، با اینکه تو همون ساعت مصرف استفاده کردم روی قبضم ، ۷۰ تومن پول اینترنت امد، هر کاری کردم قبول نکردن ، اخرش هم مجبور شدم قبض رو پرداخت کنم.
از اون موقع من پشت دستم رو داغ کردم ، هیچ وقت رو سیم کارت همراه اولم از اینترنت اش استفاده نکنم ، همشون یک مشت دزدن.
morteza_mombeini
01-10-2019, 16:39
امروز میخاستم قبض سیم کارت دایمی رو پرداخت کنم از توی کنترل حساب همراه اول اینکارو کردم بعد از پرداخت نوشت قبض پرداخت شد ولی تا الان بدهی صفر نشده رفتم توی حساب بانکیم نگاه کردم دیدم اصلا امروز هیچ پولی برداشت نشده .خیلی عجیبه .بلاخره اگر تراکنش هم مشکلی داشت پول رو برمیداشت و دوباره برگشت میخورد تو حساب ولی اصلا از حسابم چیزی برداشت نشده توی همراه اول هم قسمت تاریخچه پرداخت بازم هیچی برا امروز نزده .نمیدونم چرا اینطوری شده خیلی عجیبه
dadash42
01-10-2019, 16:40
دقیقا همینطوره اینها جوان یا میان سال پخته یا ناپخته همه از قماش دزد هستن و فقط به فکر جیب خودشون و دوره اطراف هستن .
نمونه اش پری روز نماینده مجلس جوان خوی 250,000 یورو از خانه اش دزدیده شد
آخه بنی آدم تو خونش اینهمه پول قایم نمیکنه
مبلغ ربوده شده از خانه نماینده مجلس ۲۵۰ هزار یورو بوده است؛ نه ۲۰۰ هزار دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مبلغ-ربوده-شده-از-خانه-نماینده-مجلس-۲۵۰-هزار-یورو-بوده-است-نه)
دوستان چند شبه مودم (CA60) پلاس نمیشه. من سرعتم با پلاس 15 مگ بود. الآن هرجا مودمو میذارم روی فورجی گیر کرده و سرعتشم به یه مگ نمیرسه. ممکنه محدودیت به سبک جدید باشه؟! (مشهد - عبدالمطلب)
مودم رو ریست کنید و دوباره تست کنید
با همون مودم ریست شده در یک منطقه دیگر هم میتوانید تست بگیرید
دسترسی به یک مودم دیگه از همین نوع یا گوشی cat6 دارید با اون هم تست کنید
و در نهایت مشکل پابرجا بود حتما مشکل از سمت خود همراه اول هست و هر چقدر هم زنگ بزنید فیلم هم بفرستید و توضیح هم بدید زیز بار نمیرن و خیلی هم در این موارد از خودشون راضی هستن و فکر میکنن اتمی چیزی کشف کردن و برا آدم توضیحات مبتدی رو مشاوره میدن و من هم با شنیدن این توضیحات وسط کار تلفن رو قطع میکنم چون میبینم دارن به شعور مشترک توهین میکنن و مثل اینکه همه از پشت کوه اومدن .
MMDFullHD
01-10-2019, 18:16
بله برای من اوایل سرعت همین بالارو داشت بعد رو باند 3 گیر میکنه!
محدودیت سرعت دارید
قبلا هم گفتم بعد ممکنه حتی برید رو 3G
بعضی اوقات هم شدید تر کنن no service میکنن
همون نقطه شما یه خط دیگه با ی دیوایس دیگه تست کنید ببیندسرعت بالاتر میگیرید یا نه
persian.godfather
02-10-2019, 00:22
نمونه اش پری روز نماینده مجلس جوان خوی 250,000 یورو از خانه اش دزدیده شد
آخه بنی آدم تو خونش اینهمه پول قایم نمیکنه
مبلغ ربوده شده از خانه نماینده مجلس ۲۵۰ هزار یورو بوده است؛ نه ۲۰۰ هزار دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مبلغ-ربوده-شده-از-خانه-نماینده-مجلس-۲۵۰-هزار-یورو-بوده-است-نه)
بله درحالی که همون نماینده ادعای حمایت از مردم میکرد
Mehran14233
04-10-2019, 11:55
بله درحالی که همون نماینده ادعای حمایت از مردم میکرد
ادعای حمایت از مردم میکرد و همین الان هم ادعای حمایت از مردم میکنه
اینا اگه 1% احتمال بدن دزدی هاشون باعث از کار بیکار شدنشون بشه اصلاً دزدی نمی کنند
ولی امثال همین افراد باز هم با ادعای حمایت از مردم میان جلو و رای جمع می کنند و باز میشینن پشت میز دزدی و بخور بخور و حالا نخور کی بخور :biggrin:
persian.godfather
04-10-2019, 12:44
ادعای حمایت از مردم میکرد و همین الان هم ادعای حمایت از مردم میکنه
اینا اگه 1% احتمال بدن دزدی هاشون باعث از کار بیکار شدنشون بشه اصلاً دزدی نمی کنند
ولی امثال همین افراد باز هم با ادعای حمایت از مردم میان جلو و رای جمع می کنند و باز میشینن پشت میز دزدی و بخور بخور و حالا نخور کی بخور :biggrin:
خوش خدمتی جدید وزیر جوان هم رونمایی شد ، بسته شدن سرور های سایت های دانلود فیلم
morteza_mombeini
04-10-2019, 19:46
كسي ميدونه داستان بهبود فركانس همراه اول در هفته ي اخير چي بوده ؟ وزير گفته فركانس همراه اول بهبود يافته ، يني چي ؟ چكار كردن مگه؟
mr korash
04-10-2019, 20:27
یعنی دزدتر از همراه اول وجود نداره یه بسته یه ساعته زدم 10 تومان هم شارژ کردم حواسم به ساعت هم بود و تا اون تایمی که تو اس ام اس زده نره اون ور تر چون داشتم دانلود میکردم
یهو دیدم یه دقیقه مونده به تموم شدن اینترنتم قطع شد ! نگاه کردم دیدم کل ۱۰ تومان هم صفر شده :blink: باز صد رحمت به ایرانسل که اون محدودیت مصرف ازاد از شارژش کار میکنه !! این بی وجود اصلا هیچی !!
persian.godfather
04-10-2019, 22:58
یعنی دزدتر از همراه اول وجود نداره یه بسته یه ساعته زدم 10 تومان هم شارژ کردم حواسم به ساعت هم بود و تا اون تایمی که تو اس ام اس زده نره اون ور تر چون داشتم دانلود میکردم
یهو دیدم یه دقیقه مونده به تموم شدن اینترنتم قطع شد ! نگاه کردم دیدم کل ۱۰ تومان هم صفر شده :blink: باز صد رحمت به ایرانسل که اون محدودیت مصرف ازاد از شارژش کار میکنه !! این بی وجود اصلا هیچی !!
واقعا این کارشون از روی عمد هست که محدودیت مصرف آزاد رو نمیزارن
MMDFullHD
04-10-2019, 23:32
كسي ميدونه داستان بهبود فركانس همراه اول در هفته ي اخير چي بوده ؟ وزير گفته فركانس همراه اول بهبود يافته ، يني چي ؟ چكار كردن مگه؟
رو فرکانس 3g بوده
از 3g رایتل کنده داده به همراه اول
morteza_mombeini
05-10-2019, 00:15
رو فرکانس 3g بوده
از 3g رایتل کنده داده به همراه اول
يكم بيشتر توضيح بده ، يني چي رو فركانس تري جي بوده؟ يعني باند ٣ و ٧ مال نسل ٣ بودن؟ يا ؟
shahryar84
05-10-2019, 03:41
فورجی پلاس همراهاول [emoji2359][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
MMDFullHD
05-10-2019, 03:47
يكم بيشتر توضيح بده ، يني چي رو فركانس تري جي بوده؟ يعني باند ٣ و ٧ مال نسل ٣ بودن؟ يا ؟
باند ۹۰۰ برای 3g استفاده میشده رو همراه اول که یکم از همراه اول فرکانسشو اختصاص داده به هواپیمایی
ظاهرا از رایتل که اون هم رو باند ۹۰۰ فرکانس داشته زده داده به همراه
اصلا ربطی به باند ۳ و ۷ که رو فورجیه نداره
morteza_mombeini
05-10-2019, 08:32
باند ۹۰۰ برای 3g استفاده میشده رو همراه اول که یکم از همراه اول فرکانسشو اختصاص داده به هواپیمایی
ظاهرا از رایتل که اون هم رو باند ۹۰۰ فرکانس داشته زده داده به همراه
اصلا ربطی به باند ۳ و ۷ که رو فورجیه نداره
پ چرا سرعت فورجي داغون بود؟
يه سوال ديگه: تو ايفون چه جوري ميشه مقدار sinr رو فهميد؟
MMDFullHD
05-10-2019, 20:21
پ چرا سرعت فورجي داغون بود؟
يه سوال ديگه: تو ايفون چه جوري ميشه مقدار sinr رو فهميد؟
اون کلا سراسری داغون شده بوده معلوم نیست شاید از کور تهران بوده چند وقتیه الان اینطوریه فرکانسی تغیری داده نشده
تو ایفون اگه مودمش اینتل باشه بهتر هست (اطلاعات تجمیع)...
با کد ستاره ۳۰۰۱ مربع ۱۲۳۴۵ مربع ستاره میشه فهمید
morteza_mombeini
05-10-2019, 23:47
اون کلا سراسری داغون شده بوده معلوم نیست شاید از کور تهران بوده چند وقتیه الان اینطوریه فرکانسی تغیری داده نشده
تو ایفون اگه مودمش اینتل باشه بهتر هست (اطلاعات تجمیع)...
با کد ستاره ۳۰۰۱ مربع ۱۲۳۴۵ مربع ستاره میشه فهمید
من این کد رو زدم اومد ولی جایی sinr رو نزده بود .بعد به باند 3 که وصل میشه میزنه فرکانس 1800 ولی به باند 7 وصل میشه فرکانس رو میزنه 2850 .این یعنی چی ؟
چه جور از این قسمت میشه فهمید گوشی داره تجمیع میکنه یا رو تک بانده ؟
MMDFullHD
06-10-2019, 04:57
من این کد رو زدم اومد ولی جایی sinr رو نزده بود .بعد به باند 3 که وصل میشه میزنه فرکانس 1800 ولی به باند 7 وصل میشه فرکانس رو میزنه 2850 .این یعنی چی ؟
چه جور از این قسمت میشه فهمید گوشی داره تجمیع میکنه یا رو تک بانده ؟
باند که میگن منظورشون یه محدوده ای از فرکانسی هست لزوما اینطوری نیست که باند 3 ایرانسل 1800 مگاهرتزی که گفتید رو همراه هم باند 3 1800 باشه نه تداخل فرکانسی ایجاد میشه! بطورفرض همراه با پهنای 20 مگاهرتز میاد اول فرکانس 1827 میگیره بعد ایرانسل میاد 1865 رو میگیره!
ولی رو lte نمیان بگن دقیقا همراه رو فلان فرکانسه یا ایرانسل رو فلان فرکانسه میگن رو باند 3 هست اون مهندس میگیره که محدوده فرکانسیش باید 1805 تا 1880 هست
شاید بگی پس اون 2850 پس چیه ؟؟؟
اما یه چیزی هم به اسم ARFCN داریم اون کارش اینه اون شماره کانال هارو میاد دقیقا شماره گذاری میکنه! اون2850 شماره کانال هست
به عنوان مثال
همراه اول الان رو باند هفت اش 3325 میزنه فرکانسش میشه 2677.5 میزنه
ایرانسل 2850 ای که شما گفتید فرکانسش روبطور دقیق 2630 هست
یا کریر دیگش رو باند 7 با *ARFCN 3050 یا *3075 که فرکانسش رو *2650 هست برای *3075 فرکانس *2652.5 هست
این دوتا اسکرین شات هارو اپ کردم دور خط کشی هایی که کردم دقت کن گوشی سامسونگ هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+عکس ها سرویس مد برای سروش از شیراز هست با تشکر ازش
((((((((((((((((((( ***********2.5 دقیقا اختلاف ... اینجا فرق 3050 - 3075 نگاه کن که اختلافشون 25 تاس حالا این 25 دقیقا چیه این 25 میشه 25RB همون 5 مگاهرتز پهنای باندی ک میبنی! 50 RB میشه 10 مگاهرتز 75 میشه 15 مگاهرتز و 100 rb هم میشه 20 مگاهرتز که تو اینتل اپل میشه پهنای باند هارو فهمید با RB که میزنه
عکس زیر میزان RB ها تو اپل که 100 یهنی 20 مگاهرتز
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
برای حساب کتاب اینکه بدونی عدد ها رو چه فرکانسی هستن دقیقا برو به این لینک
اطلاعات بیشترهم پی دی اف زیر بیکار شدید بد نی خوندش
Sinr رو تو اپل های اینتل نشون میده تو کوالکام باید دستی حساب کتاب کنین :tongue: هرچند سخته سرچ کنید مطلب زیاده چطور بدستش میشه اورد از طریق RSR من یه جا ماشین حسابشو دیدم الان گشتم بوکمارک هامو نبود اگ پیداش کردم میدم خدمتت
تجمیع هم تو اپل های اینتل اینطوری نشون میده
تو کوالکام با تجمیع Frq ind رو دقت کنی یه عدد - منفی میزنه عدد عجیبی میزنه یعنی تجمیع هست
ولی متاسفانه کوالکام اطلاعات خوبی اصلا ارایه نمیده بر خلاف اینکه تو سرعت وارتباط بهتر کلی بهتر هست
در عوض سری های جدید اینتل xr به بالا از volte ساپورت میکنن تو ios 13
morteza_mombeini
06-10-2019, 12:19
تو کوالکام با تجمیع Frq ind رو دقت کنی یه عدد - منفی میزنه عدد عجیبی میزنه یعنی تجمیع هست
ممنون برادر .توضیحاتت خیلی کامل و دقیق بود .برا من وقتي كد رو ميزنم اگه رو صفحه مشخصات نگه دارم چند ثانيه اسم باند رو مينويسه و بعد عوض ميشه همون عدد عجيبه مياد دوباره چند ثانيه ميمونه و باز اسم باند مياد يني تند تند عوض ميشه چرا ثابت نميمونه رو تجميع؟
MMDFullHD
07-10-2019, 03:45
ممنون برادر .توضیحاتت خیلی کامل و دقیق بود .برا من وقتي كد رو ميزنم اگه رو صفحه مشخصات نگه دارم چند ثانيه اسم باند رو مينويسه و بعد عوض ميشه همون عدد عجيبه مياد دوباره چند ثانيه ميمونه و باز اسم باند مياد يني تند تند عوض ميشه چرا ثابت نميمونه رو تجميع؟
برای گوشی های سامسونگ هم اینطوری هست نه سامسونگ بلکه بقیه گوشی ها هم باید اینطوری باشن
دلیلشم واضح هست شما وقتی نیاز داری به اینکه ی فایل سنگین استفاده کنی یا از اینترنت استفاده کنی باید تجمیع شه بخاطر مصرف بهینه باطری
اگه گوشی همش رو فورجی پلاس باشه که فاتح باتری خوندس
ALI_METALL
07-10-2019, 14:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همراه_اول.jpg
تست سرعت 4G
سلام
گاهی اوقات پیش میاد وقتی میخوام با یک شماره ی همراه اول تماس بگیرم پیام میده که "شماره ای که با آن تماس گرفته اید ، تماس های خود را به خط دیگری انتقال داده است و در حال حاضر قادر به پاسخ گویی نیست."
اگه با خط همراه اول با اون خط تماس گرفته باشم و همچین پیامی بده ، اگه بعدش مثلا با خط ایرانسل با همون شماره تماس بگیرم بوق می خوره و دیگه اون پیام رو نمیده.
میخواستم بپرسم به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟ اگه شماره دایورت باشه نباید با هر خطی که باهاش تماس گرفته میشه یک پیام مشابه بده؟
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی ممکنه بخاطر مشکلات آنتن دهی اینطور شده باشه؟ چون منطقه ای که شماره ی مقصد داخلش هست اصلا آنتن دهی خوبی نداره.
سلام
گاهی اوقات پیش میاد وقتی میخوام با یک شماره ی همراه اول تماس بگیرم پیام میده که "شماره ای که با آن تماس گرفته اید ، تماس های خود را به خط دیگری انتقال داده است و در حال حاضر قادر به پاسخ گویی نیست."
اگه با خط همراه اول با اون خط تماس گرفته باشم و همچین پیامی بده ، اگه بعدش مثلا با خط ایرانسل با همون شماره تماس بگیرم بوق می خوره و دیگه اون پیام رو نمیده.
میخواستم بپرسم به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟ اگه شماره دایورت باشه نباید با هر خطی که باهاش تماس گرفته میشه یک پیام مشابه بده؟
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی ممکنه بخاطر مشکلات آنتن دهی اینطور شده باشه؟ چون منطقه ای که شماره ی مقصد داخلش هست اصلا آنتن دهی خوبی نداره.
سیمی که بهش تماس گرفتی ترابرد شده به ایرانسل و طرفت هم دوباره همون سیمو دایورت کرده به شماره ایرنسل خودش و شماوقتی تماس میگیری بسته درون شبکه ایرانسل داره که از هر دوتاش کم میشه و کلا دورن شبکه خودشه
اما چون شما با همراه اول تماس میگیری و طرفت شارژ عادی نداره و فقط بسته دورن شبکه ایرانسل رو فعال کرده میزنه مقدر نیست یا انتقال داده
سلام دوستان یه مشکل عجیب برای اینترنت همراه اول من اخیرا به وجود اومده هرکی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه چون بدجور رو اعصابه
وقتی تازگی میخوام اینستاگرام استفاده کنم اگه صبح و ساعت خلوت شبکه باشه که هیچ مشکلی نیست ولی از ظهر به بعد ویدئوها درست لود نمیشه و دایرکت هم با اختلال مواجه میشه.وقتی اینترنت را قطع و دوباره وصل میکنم تا چند چند لحظه خوبه ولی دوباره همونطور میشه و نکته جالبتر اینکه وقتی وی پی ان میزنم مشکل کامل حل میشه.به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟این مشکل فقط توی اینستا و واتساپ هست و بقیه اپها هیچ مشکلی ندارن
سلام دوستان یه مشکل عجیب برای اینترنت همراه اول من اخیرا به وجود اومده هرکی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه چون بدجور رو اعصابه
وقتی تازگی میخوام اینستاگرام استفاده کنم اگه صبح و ساعت خلوت شبکه باشه که هیچ مشکلی نیست ولی از ظهر به بعد ویدئوها درست لود نمیشه و دایرکت هم با اختلال مواجه میشه.وقتی اینترنت را قطع و دوباره وصل میکنم تا چند چند لحظه خوبه ولی دوباره همونطور میشه و نکته جالبتر اینکه وقتی وی پی ان میزنم مشکل کامل حل میشه.به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟این مشکل فقط توی اینستا و واتساپ هست و بقیه اپها هیچ مشکلی ندارن
دلیلش مشکل ایپی همراه اول هست
دلیلش مشکل ایپی همراه اول هست
خب این مشکل چجوری حل میشه؟
خب این مشکل چجوری حل میشه؟
مشکل سمت روترهای شبکه هست که امده بعضی پورتها رو بسته یا دستکاری کرده وما هم بغیراز تعویض dnsیا تغیر ایپی منظورم همون همون فیلتر...... راه دیگه ای نداریم
مثلا در همون ساعت خرابی همراه اول با تغیر نت به ی اپراتور دیگه یا نت ثابتadslچک کنی مطمن بشید
بارها این مشکل با همراه اول بوجود امده وهنوز ادامه داره
مشکل سمت روترهای شبکه هست که امده بعضی پورتها رو بسته یا دستکاری کرده وما هم بغیراز تعویض dnsیا تغیر ایپی منظورم همون همون فیلتر...... راه دیگه ای نداریم
مثلا در همون ساعت خرابی همراه اول با تغیر نت به ی اپراتور دیگه یا نت ثابتadslچک کنی مطمن بشید
بارها این مشکل با همراه اول بوجود امده وهنوز ادامه داره
با شکایت به سازمان تنظیم مقررات هم چیزی درست نمیشه؟
ALI_METALL
09-10-2019, 16:58
مشکل سراسری هست.
خود من با ایرانسل هم مشکل دارم وفقط داخل اینستا
حدود 2 هفته همچین مشکلی پیدا کرده
مشکل سراسری هست.
خود من با ایرانسل هم مشکل دارم وفقط داخل اینستا
حدود 2 هفته همچین مشکلی پیدا کرده
ایرانسل بدون مشکل هست نت ثابت adslهم همینجور بدون مشکل
- - - Updated - - -
با شکایت به سازمان تنظیم مقررات هم چیزی درست نمیشه؟
نه اقا.
اونها ملاکشون سرورهای داخل کشور مثل اپارات ووو هست
ALI_METALL
16-10-2019, 09:39
منطقه ما وسط تهران خوب انتن نمیده و اینترنت درست حسابی هم نداریم، میتونیم کاری کنیم ؟از کسی شکایت کنیم یا به کسی اطلاع بدیم اون منطقه ما انتن دهیو اینترنتمون خوب بشه!
MMDFullHD
17-10-2019, 09:28
منطقه ما وسط تهران خوب انتن نمیده و اینترنت درست حسابی هم نداریم، میتونیم کاری کنیم ؟از کسی شکایت کنیم یا به کسی اطلاع بدیم اون منطقه ما انتن دهیو اینترنتمون خوب بشه!
تماس بگیرید 9990 براتون تیکت باز کنن
حتما بگید شب پیک میشه اینترنت قطع هست براتون
سلام
از کجا میشه باقیمونده ی بسته های مکالمه رو مشاهده کرد؟ من بسته ی 24 ساعت مکالمه ی یک هفته ای باشگاه فیروزه ای رو فعال کردم اما نمیدونم چطور میشه میزان باقیمونده از بسته رو دید.
MMDFullHD
25-10-2019, 22:19
اضافه شدن کریر جدید در تهران با پهنای 5 مگاهرتز در باند 3 رو EAR 1398
پیش به سوی CAT9
sunicorn
26-10-2019, 21:20
دوستان با آنتن فول گوشی mate 7 سرعت 2.5 مگابیت طبیعیه؟ :wac:
morteza_mombeini
26-10-2019, 21:47
برای شماها اپلود در حالت تجمیع باند تا چند میره؟
morteza_mombeini
26-10-2019, 21:58
دوستان با آنتن فول گوشی mate 7 سرعت 2.5 مگابیت طبیعیه؟ :wac:
خوب برادر من معلومه که طبیعی نیست ولی باید با یه گوشی دیگه و تو یه منطقه دیگه تست کنی اگر تو این شرایط هم سرعتت همین بود که مشکل از سیم کارته مثلا ممکنه محدودت کرده باشه ولی احتمالش کمه یه جا دیگه و با یه گوشی دیگه هم تست کن
sunicorn
26-10-2019, 21:58
استفاده ای نکردم که محدود بشه آخه
باشه تست میکنم
persian.godfather
27-10-2019, 17:27
همراه اول هم اسگل فرض کرده ما رو ، بسته نامحدود شبانه گرفتم ، کلا توی این مدت ۸ گیگ دانلود کرده بودم اوایل سرعت ۱ مگ بود ، دیشب اومدم دانلود کنم دیدم کردنش ۴۰۰ کیلوبایت
farshad0123
28-10-2019, 03:46
همراه اول هم اسگل فرض کرده ما رو ، بسته نامحدود شبانه گرفتم ، کلا توی این مدت ۸ گیگ دانلود کرده بودم اوایل سرعت ۱ مگ بود ، دیشب اومدم دانلود کنم دیدم کردنش ۴۰۰ کیلوبایت
همراه اول محدود نمیکنه
ای پیتون رو عوض کنید ای پی های مختلف رو تست کنید ببینید رو کدوم رنج سرعتتون بالاتره خودم چند ماهه بسته نامحدود 2-7 صبح استفاده میکنم خونمون که آنتنش خیلی ضعیفه با اینحال میگردم ای پی خوب پیدا میکنم سرعت 1مگابایتو میگیرم(با ای پی ضعیف سرعتم 200-250 کیلوبایته) جایی که آنتن قوی بوده من با سرعت 8مگابایت هم دانلود داشتم فقط تاکید میکنم رنج ای پی خیلی مهمه ببینید رو کدوم رنج سرعتتون بالاست
MMDFullHD
28-10-2019, 13:04
برای شماها اپلود در حالت تجمیع باند تا چند میره؟
خلوت تا 51
شلوغ 5 تا 15
ShadowDragon
28-10-2019, 17:16
۴.۵
سرعت دانلودم ، ۶ مگابایته.... اولیندباره که ۴.۵ شده
نمیدونم چقدر باید انتظار داشته باشم
morteza_mombeini
28-10-2019, 17:58
خلوت تا 51
شلوغ 5 تا 15
ینی محدود نکرده ؟ ولی برامن انگار محدوده چون تست که میگیرم از 20 شروع میشه میاد روی 4 یا 2 ثابت میمونه
farshad0123
30-10-2019, 02:30
شبانه نامحدود 2-7 صبح همراه اول با آنتن ضعیف و ای پی قوی
persian.godfather
30-10-2019, 17:48
شبانه نامحدود 2-7 صبح همراه اول با آنتن ضعیف و ای پی قوی
با idm یا adm چه سرعتی میده واس دانلود؟
sunicorn
30-10-2019, 18:16
رنج IP چنده؟
ظاهرا مال مبین نته
farshad0123
31-10-2019, 02:49
با idm یا adm چه سرعتی میده واس دانلود؟
خونمون آنتن خیلی ضعیفه بخاطر همین سرعت دیگه بالاتر از 2 مگابایت نمیره معمولا بین 1 الی 2 مگابایت
با آنتن قوی و گوشی سونی z3 رو حالت 4g با سرعت 8 مگابایت دانلود داشتم
رنج IP چنده؟
ظاهرا مال مبین نته
رنج 91
sunicorn
01-11-2019, 19:06
دوستان اپلیکیشن یا هر ابزاری هست که از طریق اون متوجه بشیم گوشی تجمیع انجام میده یا خیر؟
MMDFullHD
01-11-2019, 19:15
دوستان اپلیکیشن یا هر ابزاری هست که از طریق اون متوجه بشیم گوشی تجمیع انجام میده یا خیر؟
مدل گوشیتون رو هم لطف بفرمایید؟
sunicorn
01-11-2019, 20:03
..................
mohamad_beauty
02-11-2019, 01:29
سلام دوستان سوالی دارم. من این اینترنت همراهی رو فعال کردم ایا شبانه رایگان هم داره؟ یعتی غیر از این چند گیگ اینترنت همراهی شبانه رایگان هم روی بسته همراهی هست؟
ShadowDragon
02-11-2019, 07:17
سلام دوستان سوالی دارم. من این اینترنت همراهی رو فعال کردم ایا شبانه رایگان هم داره؟ یعتی غیر از این چند گیگ اینترنت همراهی شبانه رایگان هم روی بسته همراهی هست؟
..
هیچی.....
sunicorn
02-11-2019, 13:32
مدل گوشیتون رو هم لطف بفرمایید؟
Huawei Mate 7
mobile-1199
03-11-2019, 01:17
درود
رفقا چند تا سوال ! من الان یه بسته نامحدود شبانه یک ماهه ، استانه مصرف ۴۵۰ گیگ خریدم ولی همین هفته حجمش تموم شد .
۱- حالا الان سرعتم کاهش پیدا میکنه دیگه ؟
۲- الان من میخوام دوباره بسته شبانه رو بگیرم ولی مثل این که سیستم نمیذاره ! خواستم ببینم راهکاری وجود داره که بسته قبلی رو غیر فعال کنم که این جدیده رو فعال کنم ؟!
درود
رفقا چند تا سوال ! من الان یه بسته نامحدود شبانه یک ماهه ، استانه مصرف ۴۵۰ گیگ خریدم ولی همین هفته حجمش تموم شد .
۱- حالا الان سرعتم کاهش پیدا میکنه دیگه ؟
۲- الان من میخوام دوباره بسته شبانه رو بگیرم ولی مثل این که سیستم نمیذاره ! خواستم ببینم راهکاری وجود داره که بسته قبلی رو غیر فعال کنم که این جدیده رو فعال کنم ؟!
1سرعت کاهش پیدا نمیکنه و کلا قطع میشه
2شاید اجازه خرید بسته نامحدود رو با روشی که میگم نده ...ی بسته ماهانه همراهی با کد *100بخر تموم شد دوباره بسته نامحدود بزن
بهترین کار استفاده ازسیم دیگه هست
Mehran14233
06-11-2019, 19:58
چرا بسته 30گیگ یک ساله رو حذف کردند؟ :grrr::grrr::grrr:
قبلاً 12 گیگ یک ساله بود که حذف کردند الان هم که 30 گیگ یک ساله رو حذف کردند :grrr:
کسی که اینترنت بلند مدت با حجم کم و قیمت کم بخواد برای استفاده روزمره عملاً هیچ انتخابی نداره!!!!
و مجبوره این بسته ها رو انتخاب کنه تا جیب حضرات بیشتر از قبل پر شه :puke:
ShadowDragon
06-11-2019, 22:33
چرا بسته 30گیگ یک ساله رو حذف کردند؟ :grrr::grrr::grrr:
قبلاً 12 گیگ یک ساله بود که حذف کردند الان هم که 30 گیگ یک ساله رو حذف کردند :grrr:
کسی که اینترنت بلند مدت با حجم کم و قیمت کم بخواد برای استفاده روزمره عملاً هیچ انتخابی نداره!!!!
و مجبوره این بسته ها رو انتخاب کنه تا جیب حضرات بیشتر از قبل پر شه :puke:
حذف نشده !!!
Mehran14233
07-11-2019, 00:03
حذف نشده !!!
برای من که حذف شده :n41:
هم از طریق کد USSD هم از خود سایت همراه اول
اینجا یک ساله رو انتخاب کنید فقط 2 انتخاب براتون میاره 45گیگ و 70گیگ
ShadowDragon
07-11-2019, 01:06
از آپ بگیر اگه میخوای
ata.royalfalcon
08-11-2019, 10:15
سلام .
از کجا میتونم بفهمم چقدر از حجم شبانه مصرف شده (بسته های شبانه نامحدود) ؟
دوستان من هر وقت #21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1000* رو میزنم بهم پیشنهاد 40GB - میکنه به قیمت 60 هزار :| بگو آخه کی اینو میخواد برای چیمه راهی برای حذفش نیست ؟
بعد سوال دوم اینکه بانک های قبلی رو چطوری تو کد USSD میشه پاک کرد ؟
سلام .
از کجا میتونم بفهمم چقدر از حجم شبانه مصرف شده (بسته های شبانه نامحدود) ؟
کد دستوری *140*11بهتون باید نشون بده
دوستان من هر وقت #21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1000* رو میزنم بهم پیشنهاد 40GB - میکنه به قیمت 60 هزار :| بگو آخه کی اینو میخواد برای چیمه راهی برای حذفش نیست ؟
1راهی نداره چون پیشنهاد ها متفاوته
اگر منظورت اینکه وقتی حجم میخواهی بخری شماره کارت بانکی قدیمی رو حذف کنی جدید بزنی خوب مشخصه وقتی میخواهی انتخاب کنی عدد بغلش برای حذفه
ضمنا حجم 1گیگ 30روزه 8هزار تومن
و 5گیگ 30روزه 15هزار تومن موجود هست اگر خواستی
ata.royalfalcon
08-11-2019, 21:08
کد دستوری *140*11بهتون باید نشون بده
ممنون . ولی این کد دستوری فقط موجودی حساب ، میزان حجم باقیمانده اینترنت معمولی (غیر شبانه نامحدود) و بقیه جزئیات رو نشون میده و شبانه نامحدود رو نشون نمیده متاسفانه .
morteza_mombeini
08-11-2019, 22:02
این پییشنهادی که بهت داده یک ماهس یا بلند مدته ؟
ممنون . ولی این کد دستوری فقط موجودی حساب ، میزان حجم باقیمانده اینترنت معمولی (غیر شبانه نامحدود) و بقیه جزئیات رو نشون میده و شبانه نامحدود رو نشون نمیده متاسفانه .
با کد #100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *چی امتحان کردی
نه اقا مرتضی کلا 1ماهه هستن و برای هرکس متفاوته
یک ماه هست خوب خیلی بده قبلا خوب بود مثلا 5 گیگ میخریدی 9.500
gamekhor2007
12-11-2019, 15:18
سلام.فرق بسته 5 گیگ 15400 تومنی با 20400 تومنی همراه اول چیه؟دوتاش 5 گیگ هستن
سیم کارت اعتباری رایگان همراه اول با مراجعه حضوری به دفاتر امور مشترکین و مراکز مجاز فروش سیم کارت همراه اول، میتوانید یک سیم کارت اعتباری همراه اول بطور رایگان دریافت نمایید. برای استفاده از این طرح همراه داشتن کارت ملی الزامی است. این طرح شامل هزار تومان شارژ اولیه، 30 دقیقه مکالمه به مدت 3 ماه (هر ماه 10 دقیقه) و 800 مگابایت اینترنت هدیه به مدت یک هفته است.
سیم کارت اعتباری رایگان همراه اول
با مراجعه حضوری به دفاتر امور مشترکین و مراکز مجاز فروش سیم کارت همراه اول، میتوانید یک سیم کارت اعتباری همراه اول بطور رایگان دریافت نمایید. برای استفاده از این طرح همراه داشتن کارت ملی الزامی است. این طرح شامل هزار تومان شارژ اولیه، 30 دقیقه مکالمه به مدت 3 ماه (هر ماه 10 دقیقه) و 800 مگابایت اینترنت هدیه به مدت یک هفته است.
میدونستین اگه روزی بخواهین خودتان سیمکارت همراه اول رو تخلیه کنید همون {سلب امتیاز} بین 12تا 24ماه زمان ممکنه ببره تا تخلیه کنن
حالا بدوبدو برید سیم مجانی اونهم پیش شماره 992بخرین:D
تازه از طرح جدید 10سیمکارتی غافل نشید که بدجور مشکل پیدا میکنید
ShadowDragon
14-11-2019, 10:57
آدم که الکی نمیره سیمکارت بگیره.... لابد لازم داره! مثلا من خودم یکی گرفتم بندازم رو مودم
میدونستین اگه روزی بخواهین خودتان سیمکارت همراه اول رو تخلیه کنید همون {سلب امتیاز} بین 12تا 24ماه زمان ممکنه ببره تا تخلیه کنن
حالا بدوبدو برید سیم مجانی اونهم پیش شماره 992بخرین:D
تازه از طرح جدید 10سیمکارتی غافل نشید که بدجور مشکل پیدا میکنید
واسه من تا 10 تا خیلی مونده
حالا به فرض روزی به 10 تا رسید میرم یکی دو تاشو میزنم به نام یکی از بستگان یا دوستان و 12 ماه برای سلب مالکیت صبر نمی کنم :دی
واسه من تا 10 تا خیلی مونده
حالا به فرض روزی به 10 تا رسید میرم یکی دو تاشو میزنم به نام یکی از بستگان یا دوستان و 12 ماه برای سلب مالکیت صبر نمی کنم :دی
الان دیگه هیچکس حاظر نمیشه سیمکارت بنامش بخوره بخاطر طرح 10تایی
و محدودیت ثبت نام سیم جدید
بسته شبانه دانلود نامحدود از 1 شب تا 11 صبح من هنوز هم روی اینترنت ملی هستش و سایت های خارجی رو باز نمیکنه
شمام همین مشکل رو دارید ؟؟
مگه اینترنت غیر ملی وصل شده روی موبایل؟
dadash42
25-11-2019, 09:32
مگه اینترنت غیر ملی وصل شده روی موبایل؟
اعلام شد دیشب وصل میشه ولی نزد ما نشده
با شمارگیری #۹۸* هدیه 1گیگ:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخشی از پیام خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کرد: از اپراتورهای تلفن همراه خواستیم زمان بستههای اینترنتی را به میزان قطع ارتباط تمدید کنند؛ همچنین بسته یک گیگ اینترنت هدیه نیز به همه مشترکان اعطا میشود و مردم میتوانند با شمارگیری #۹۸* این بسته اینترنتی را فعال کنند.
morteza_mombeini
26-11-2019, 11:17
الان که هم اغتشاشات تموم شده هم راهپیمایی ها .قرار نیست اینترنت همراه رو وصل کنن؟
الان که هم اغتشاشات تموم شده هم راهپیمایی ها .قرار نیست اینترنت همراه رو وصل کنن؟
اگه اغتشاشات بود پس چرا از ترس مردم اینترنت رو وصل نمیکنند. دوران واژه سازی ها تموم شده دیگه کسی گول نمیخوره. دیروز هم اعلام شد 16 قلم کالا گران خواهد شد و بعد عید هم الباقی کالا و خدمات... :thumbsup:
محدودیت زدایی از اینترنت موبایل به استان دهم رسید
مجوز دسترسی به اینترنت موبایل در استان خراسان شمالی صادر شد.
شاتل موبایل با اعلام این خبر، گفته است که هماکنون مشترکین سیمکارتهای این اپراتور میتوانند در ۱۰ استان خراسان شمالی،خراسان جنوبی،گلستان، سمنان،همدان، یزد، ایلام، چهارمحال بختیاری، اردبیل و زنجان به اینترنت در حالت عادی دسترسی داشته باشند.
روحانی مچکریم این دنیا که دستمون نمیرسه ان اشاالله سر پل صراط جبران میکنیم
Baharkhani
27-11-2019, 11:19
چرا دیتا رو وصل نمی کنن؟
اطلاع دارین کجاها وصل شده؟
GHAGHALEELEE
27-11-2019, 11:47
محدودیت زدایی از اینترنت موبایل به استان دهم رسید
مجوز دسترسی به اینترنت موبایل در استان خراسان شمالی صادر شد.
شاتل موبایل با اعلام این خبر، گفته است که هماکنون مشترکین سیمکارتهای این اپراتور میتوانند در ۱۰ استان خراسان شمالی،خراسان جنوبی،گلستان، سمنان،همدان، یزد، ایلام، چهارمحال بختیاری، اردبیل و زنجان به اینترنت در حالت عادی دسترسی داشته باشند.
پس میشه امیدوار بود از شنبه تهران هم نت موبایل داشته باشه.
روزگارمون به کجا رسیده. قدیما لااقل به خدا اعتقاد داشتم هر چی این دنیا نداشتم میذاشتم به امید اون دنیا حالا دیگه اون دلخوشی رو هم ندارم.
fanoostalaei
27-11-2019, 17:04
تبریز وصل شده امروز ! ساعت 16
dadash42
27-11-2019, 23:30
تبریز وصل شده امروز ! ساعت 16
قم ساعت 16 وصل شد :biggrin:
مشهد همچنان کویر
mohsenP3000
28-11-2019, 00:05
نت من هم قطع بود. دیتا رو برای 45 دقیقه روشن گذاشتم و بعد به طور ناگهانی وصل شده و الانم وصله و سرعت خوبه و همه سایت ها مثل قبل باز می شن. اپ ها هم همینطور.
سلام دوستان ،
الان نت همراه اول تو تهران وصل شده یا هنوز قطعه؟ تو تهران وضعیت سرعت و پینگ همراه اول چطوره ؟
الان ساعت 1:20 دقیقه شب پنج شنبه هست، خواستم یه بسته اینترنتی بگیرم گفتم قبلش بپرسم، بالاخره تو تهران نت فورجی همراه اول رو وصل کردن یانه؟
پیشاپیش ممنونم.
امروز اینترنت همراه در استانهای مرکزی، قم، قزوین، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، هرمزگان، بوشهر و تهران وصل شد.
یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات به خبر فوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت که بهجز برخی استانها، اینترنت همراه سایر استانها تا فردا متصل میشود.
dadash42
28-11-2019, 06:54
با شمارگیری #۹۸* هدیه 1گیگ:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخشی از پیام خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کرد: از اپراتورهای تلفن همراه خواستیم زمان بستههای اینترنتی را به میزان قطع ارتباط تمدید کنند؛ همچنین بسته یک گیگ اینترنت هدیه نیز به همه مشترکان اعطا میشود و مردم میتوانند با شمارگیری #۹۸* این بسته اینترنتی را فعال کنند.
این 1گیگ هدیه فقط برای یک شبانه روزه:blink: باید همونجا مصرفش کرد
ShadowDragon
28-11-2019, 10:16
سلام دوستان ،
الان نت همراه اول تو تهران وصل شده یا هنوز قطعه؟ تو تهران وضعیت سرعت و پینگ همراه اول چطوره ؟
الان ساعت 1:20 دقیقه شب پنج شنبه هست، خواستم یه بسته اینترنتی بگیرم گفتم قبلش بپرسم، بالاخره تو تهران نت فورجی همراه اول رو وصل کردن یانه؟
پیشاپیش ممنونم.
خوب مصرف آزاد امتحان میکردی ! تست گوگل:D
مشهد وصل شد
بی شرف ها
لرستان قطعه هنوز :| لعنت بر باعث و بانیش
starstarmaryam
29-11-2019, 21:59
دوستانی که دیتاشون وصل شده تونستن بسته فعال کنن؟ مثلا بسته ای که اینترنت شبانه داره؟
روحانی مچکریم این دنیا که دستمون نمیرسه ان اشاالله سر پل صراط جبران میکنیم
امیدوارم همه با رای ندادنشون به جای پل صراط همین جا جبران کنن، من یکی که واقعا هیچ موقع حوصله نداشتم تلافی کارام رو موکول کنم به بعد ها.
در ضمن اگر دوستان در مورد دانگل یا مودم 4 جی و اینکه کدومش بهتره و نیست اطلاعی دارن منو یه راهنمایی مختصری بکنن.
SS_WORLD_2
30-11-2019, 13:14
شبانه از قبل من داشتم دیشب(جمعه ) اینترنت ببن المللی رو وصل شد منتهی سرعت دانلود رو بی شرف ها خیلی اوردن پایین ( کمتر از 1 مگ شده )
تو جریان انقلاب که اینترنت کره شمالی شده بود فقط سرعت دانلود مثل قبل برای من 5 مگ بود.
morteza_mombeini
30-11-2019, 13:22
شبانه از قبل من داشتم دیشب(جمعه ) اینترنت ببن المللی رو وصل شد منتهی سرعت دانلود رو بی شرف ها خیلی اوردن پایین ( کمتر از 1 مگ شده )
تو جریان انقلاب که اینترنت کره شمالی شده بود فقط سرعت دانلود مثل قبل برای من 5 مگ بود.
شاید چون تازه وصل شده همه با هم استفاده میکنن سرعت اومده پایین
خوب مصرف آزاد امتحان میکردی ! تست گوگل:D
عرض کنم ، دوست عزیز ، همون پنجشنبه شب هفته پیش متوجه شدم نت فورجی همراه اول بلاخره وصل شده تهران رو میگم ، حقیقتش یه بار 2 دقیقه برای یه کار ضروری تو خیابان بودم، بسته فعال همراه اول نداشتم ، اجبارا نت 4 جی همراه اول رو در حالت تعرفه ازاد فعال کردم ، فقط 2 تا عکس کوچک تو تلگرام فرستادم ، 8 هزار تومن از شارژم کم شد چون اعتباری هستم، :blink::sad:خیلی زور داشت!!! :puke:این مصرف ازاد تعرفه اش خیلی بالاست اگه فعال کنی یدفعه گوشی ات اپدیت کنه کلی از شارژت میره رو هوا...، اگرم خط ثابت باشی کلی روی قبض میره تو پاچت ... خدایش زور داره...:cool:
blackbird
01-12-2019, 01:55
عرض کنم ، دوست عزیز ، همون پنجشنبه شب هفته پیش متوجه شدم نت فورجی همراه اول بلاخره وصل شده تهران رو میگم ، حقیقتش یه بار 2 دقیقه برای یه کار ضروری تو خیابان بودم، بسته فعال همراه اول نداشتم ، اجبارا نت 4 جی همراه اول رو در حالت تعرفه ازاد فعال کردم ، فقط 2 تا عکس کوچک تو تلگرام فرستادم ، 8 هزار تومن از شارژم کم شد چون اعتباری هستم، :blink::sad:خیلی زور داشت!!! :puke:این مصرف ازاد تعرفه اش خیلی بالاست اگه فعال کنی یدفعه گوشی ات اپدیت کنه کلی از شارژت میره رو هوا...، اگرم خط ثابت باشی کلی روی قبض میره تو پاچت ... خدایش زور داره...:cool:
دقیقا دزدی قانونی هست
SS_WORLD_2
01-12-2019, 02:23
شاید چون تازه وصل شده همه با هم استفاده میکنن سرعت اومده پایین
اینجا ایرانه یه شبه هر غلطی که بخوان می کنن شاید ها واماها مال خارج ایرانه
ستاره 98 مربع
بسته هدیه و جبرانی همراه اول
dadash42
01-12-2019, 12:31
ستاره 98 مربع
بسته هدیه و جبرانی همراه اول
ممنون, اون 1گیگ 1 روزه فقط بدرد دانلود فوری میخوره
ولی 12 روز 15گیگ عالیه :biggrin:
الان امتحان کردم, هدیه فورا فعال میشه
1گیگ دانلود و از بسته 6گیگ 30 روزم کم نکرد
به من 12 روز 4 گیگ داد
ولی متاسفانه همراه من فقط یک بسته فعال رو نشون میده
و برای دیدن باقی مانده بسته هدیه باید *100*0# رو بگیریم
mehr1362
03-12-2019, 20:08
سرعت اینترنت همراه اول شرایط عادی داره ؟ ( پس از وصل مجدد )
میخوام شبانه نامحدود بگیرم
سرعت اینترنت همراه اول شرایط عادی داره ؟ ( پس از وصل مجدد )
میخوام شبانه نامحدود بگیرم
سرعت خوبه , محدودیت حجم نداره ولی با هیییچ نوع فیلی کار نمیکنه حتی تور . شاید بعدا یکم شل کردن . فقط برای دانلود .
برعکسش ایرانسل بیشتر فیلی ها روش کار میکنن , قیمتشم یکم کمتره اما 150 گیگ حجم داره و شوخی هم نمیکنن .
به من 12 روز 4 گیگ داد
ولی متاسفانه همراه من فقط یک بسته فعال رو نشون میده
و برای دیدن باقی مانده بسته هدیه باید *100*0# رو بگیریم
بما که فقط همون 1 گیگ رسید اونم حواسم نبود تایمش گذشت و مالید .
بسته جبرانی رو زده بودن بزودی .. هنوز که بعد دو هفته هیچی .
دوازده روز دو گیگ
بی شرف
آقا انگاری این تاپیکو رصد میکنن ! بعد نوشته قبلی امروز اسمس دادن برای جبرانی !
هنوز کدش رو نزدم ببینم چقدر میخوان بدن . بسته فعلیم هنوز مونده
خوب, برای منم 2 گیگ 12 روز بود ولی مسخره اش اینجاست که از همین امروز محاسبه میکنن درحالیکه
بسته ماهانه ام تا آخر هفته است . باید می افتاد پشت این بسته نه موازی باهاش . مرسی اه
mInI_ClockEr
12-12-2019, 10:42
با سلام
دوستان سرعت دانلود تون با همراه اول به چه صورت هست ؟
من قبل قطعی های اینترنت هیچ مشکلی نداشتم نسبتا با سرعت دانلود و راضی کننده بود به 4-5 مگ در برنامه دانلود منیجر هم می رسید
الان بعد قطعی اینترنت سیم کارتم رو عوض کردم و با خط جدیدم بسته های نامحدود شبانه رو زدم سرعتم بشدت اومده پایین و نهایت به 1 مگ رسید که همیشه پایینتر از 1 مگ هم هست
سایت سرور خارج و داخل هم زیاد تفاوتی نداره
برای شما هم به همین صورته ؟
یا مشکل از طرف سیم کارت جدیدو یا چیزه دیگه ایی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
morteza_mombeini
13-12-2019, 16:35
دوستان میشه روی همراه اول چند تا بسته ی اینترنت با هم خرید ؟ مثلا یه دونه شبانه روزی و یکی هم نامحدود از 2 شب تا 11 صبح که هر وقت خارج از ساعت بسته ی نامحدود بود از بسته ی دیگه استفاده کنه ؟
دوستان میشه روی همراه اول چند تا بسته ی اینترنت با هم خرید ؟ مثلا یه دونه شبانه روزی و یکی هم نامحدود از 2 شب تا 11 صبح که هر وقت خارج از ساعت بسته ی نامحدود بود از بسته ی دیگه استفاده کنه ؟
بله میشه من بسته حجمی و نامحدود دارم
- - - Updated - - -
mInI_ClockEr
18-12-2019, 10:59
با سلام
من قبل قطعی های اینترنت هیچ مشکلی نداشتم نسبتا با سرعت دانلود و راضی کننده بود به 4-5 مگ در برنامه دانلود منیجر هم می رسید
الان بعد قطعی اینترنت سیم کارتم رو عوض کردم و با خط جدیدم بسته های نامحدود شبانه رو زدم سرعتم بشدت اومده پایین و نهایت به 1 مگ رسید که همیشه پایینتر از 1 مگ هم هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
ابر_حیزون
18-12-2019, 11:14
با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
حتما باسه سیم کارتته داداش . یا مصرف منصفانه ت تموم شده یا هنوز عضو باشگاه همراه اول نشدی
- - - Updated - - -
با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
حتما باسه سیم کارتته داداش . یا مصرف منصفانه ت تموم شده یا هنوز عضو باشگاه همراه اول نشدی
mInI_ClockEr
18-12-2019, 14:59
- - - Updated - - -
والا در مورد مصرف منصفانه که 100درصد مطمئنم چیزی این ماه استفاده نکردم آنچنان چون نمیشد
در مورد باشگاه همراه اول اصلا نمیدونم چی هست
بیشتر توضیح بدین
مطمئن هستین همچین چیزی تاثیر داره
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
والا در مورد مصرف منصفانه که 100درصد مطمئنم چیزی این ماه استفاده نکردم آنچنان چون نمیشد
بیشتر توضیح بدین
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بیشتر توضیح بدین
SS_WORLD_2
18-12-2019, 21:33
با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد از اینکه اینترنت کره شمالی تموم شد کلا سرعت اینترنت سیم کارت ها زیر یک مگ شده روزانه وشبانه وساعتی وماهانه و اعتباری وداپمی وایرانسل وهمراه اخر و... فرقی نداره برای من که تو شهر ارومیه هستم از بقیه شهرها خبر ندارم .یادش به خیر یه زمانی با این سرعت دانلود می کردم ای بی شرف های دزد وقاچاقی وداعشی.
italodance
18-12-2019, 21:41
بعد از اینکه اینترنت کره شمالی تموم شد کلا سرعت اینترنت سیم کارت ها زیر یک مگ شده روزانه وشبانه وساعتی وماهانه و اعتباری وداپمی وایرانسل وهمراه اخر و... فرقی نداره برای من که تو شهر ارومیه هستم از بقیه شهرها خبر ندارم .یادش به خیر یه زمانی با این سرعت دانلود می کردم ای بی شرف های دزد وقاچاقی وداعشی.
مگه الان چندی؟!:weird:
اینترنت همراه اول به کل از صبح امروز مجددا
قطع شده
اصفهان
morteza_mombeini
25-12-2019, 12:50
اینترنت همراه اول به کل از صبح امروز مجددا
قطع شده
اصفهان
پس میخاستی قطع نشه ؟ ینی نمیدونی دلیلش چیه ؟ کمی فکر کنی به 40 روز گذشته دلیل قطعش رو میفهمی
دوباره برگشتیم به عصر غارنشینی یعنی دوباره باید 10 روز منتظر باشیم تا وصل بشه؟!!
CAPITAN MAC
27-12-2019, 12:59
سلام
دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم
سلام
دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم
خیلی خوبه .سرعتم 8 مگابیت هست
mohamad_beauty
28-12-2019, 21:33
من 2 تا 7 گرفتم سرعتم 16 هست
محمد7966
28-12-2019, 22:00
دوستان بدون داشتن سند سیم کارت مگه میشه سیم رو سوزوند؟ما سال 85 یه سیم کارت خریدیم از یه نفر.تغییر مالکیت هم ندادیم.بعد من 4شنبه هم شماره طرف رو از همراه من گیر اوردم و بهش گفتم یه روز بیا تا تغییر مالکیت بدیم
الان دیدم رفته سیم کارت رو سوزونده در صورتی که سند پیش ماست
سوال دوم:راستش سند رو گم کردیم.هر جا گشتم پیداش نکردم.بدون داشتن سند میتونن یه سیم به ما بدن؟
الان هم به همون سیم زنگ میزنیم،اصلا قطع میشه.هیچ پیامی نمیده.حتی پیام خاموش بودن گوشی.ولی الان تو همراه من دیدم،که 20 گیگ دادن بهش که مربوط میشه به هدیه سیم کارت جدید.
الان من موندم این رفته سیم رو سوزونده و برای خودش برده یا اینکه رفته گفنه سیم رو بسوزونید و سیم جدیدی هم دریافت نکرده.کدوم یکی؟
ShadowDragon
28-12-2019, 23:29
احتمالا سیمکارتت، قدیمی ۳جی بوده
اونم رفته رایگان، ۴جی کرده، چون هنوز سیمکارت رو روشن نکرده تماس شما فوری قطع میشه...
و اینکه راستش من نمیدونم سند چیه دقیقا اما مالک خط با کارت ملی، کارش انجام میشه... (با سند کاری انجام نمیدن)
فکر کنم کاری ازدست شما بر نمیاد، خط و اسم اون شخص هست و مالک قانونی حساب میشه
شاید با شکایت بتونید کاری انجام بدید که اونم به هزینه هاش میارزه؟
MMDFullHD
29-12-2019, 01:59
دوستان بدون داشتن سند سیم کارت مگه میشه سیم رو سوزوند؟ما سال 85 یه سیم کارت خریدیم از یه نفر.تغییر مالکیت هم ندادیم.بعد من 4شنبه هم شماره طرف رو از همراه من گیر اوردم و بهش گفتم یه روز بیا تا تغییر مالکیت بدیم
سوال دوم:راستش سند رو گم کردیم.هر جا گشتم پیداش نکردم.بدون داشتن سند میتونن یه سیم به ما بدن؟
الان هم به همون سیم زنگ میزنیم،اصلا قطع میشه.هیچ پیامی نمیده.حتی پیام خاموش بودن گوشی.ولی الان تو همراه من دیدم،که 20 گیگ دادن بهش که مربوط میشه به هدیه سیم کارت جدید.
الان من موندم این رفته سیم رو سوزونده و برای خودش برده یا اینکه رفته گفنه سیم رو بسوزونید و سیم جدیدی هم دریافت نکرده.کدوم یکی؟
سندی که شما داری کاغذه بی خاصیتیه و اصلا همراه اول خودشم قبولش نداره
اونو اتیشم خودش زد برات مهم نی اصل مالکیت و اسم کدملی خود مالک سیمکارته
اگه مالیکت رو تغیر ندادی دیگ کاری از دستت بر نمیاد باید
سعی کن ی جوری ادرسشو گیر بیاریو مالکیت رو ازش بگیری ب خیر و راحتی خوشی تموم شه بره اگ سیریش بود سعی کن ی جور چرپ زبونی یا پولی چیزی خرش کنی
درصورتی که نتونسی بگیری باید بری شکایت کنی بری همراه اولی بیای بری بری برگردی بیای و ..... اینقد داستان در بیاری تا بتونی ثابت کنی خط برای خودت بوده یه تایمی (13 سال)و شما سال 85 پول رو پرداخت کردی (با اثبات سند و رسیدی چیزی)
شکایتم کنی چون خودت مقصر بودیکلاهتو سفت نگرفتی دادگاه و اینا هم چون مالک قانونی رو میشناسه اصلا زیاد چپشم نمیگیره پروندتونو باید خودت زرنگی به خرج بدی یجوری بتونی ثابتش کنی ک خط برای خودته و داره اخاذی میکنه ازت و ...
میتونستی قبلش به مرکز تماس همراه اول زنگ بزنی و بری یه دفتر نماینده همراه اول که گرید A هس مشکلت بگی و یه فرم تعهد بهت میداد و خط به نامت میشد فقط یه مشکلی که داره البته شاید الانه نباشه اینکه اگه صاحب قبلی بره درخواست بده دوباره خط بهش برمیگرده( ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره) (برای تلفن ثابت هم اگه بنامت نباشه سند خونه رو ببری بنام میزنن بدون تایید صاحب قبلی ولی اونم همون مشکل همراه اول رو داره)
الان هم بهتره یه تماس با 9990 بگیری مشکلت رو بگی و اصرار کنی خط رو لازم داری اگه قبول کردن بری نماینده گرید A و خط رو بنام بزنی _ برای این میگم قبلش زنگ بزنی چون بعضی از نماینده ها اصن توجیه نیستن و فورا میگن نمیشه
سیم بنام شما باشه نمیتونه تبدیل به 4gکنه
البته الان نزدیک 3سالی میشه که هر کس سیمکارت دستش باشه و فعال باشه و بنلمخودش نباشه با ی تعهد 3ماهه میتونه تغیر مالکیت بده به خودش
و شما هم اگر تو همراه من میبینی سیم هنوز بنامت هست برید سیمو بسوزونید تا دردسر نشده براتون
ShadowDragon
29-12-2019, 17:07
:blink::question::question::blink:
محمد7966
29-12-2019, 18:04
سیم بنام شما باشه نمیتونه تبدیل به 4gکنه
البته الان نزدیک 3سالی میشه که هر کس سیمکارت دستش باشه و فعال باشه و بنلمخودش نباشه با ی تعهد 3ماهه میتونه تغیر مالکیت بده به خودش
و شما هم اگر تو همراه من میبینی سیم هنوز بنامت هست برید سیمو بسوزونید تا دردسر نشده براتون
دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سیم کارت به اسم ما نیست.من نماینده هم رفتم گفت چون خط دائمی هست نمیشه تغییر مالکیت داد ولی اعتباری مشکلی نداره.ولی مشکل اینجاست سیم کارت دائمی هست
این تعهد 3 ماهه رو کسی چیزی به ما نگفت حتی خود دفتر همراه اول.
البته الان میخوایم بریم دفتر همراه اول ببینیم چیکار میشه کرد
دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سیم کارت به اسم ما نیست.من نماینده هم رفتم گفت چون خط دائمی هست نمیشه تغییر مالکیت داد ولی اعتباری مشکلی نداره.ولی مشکل اینجاست سیم کارت دائمی هست
این تعهد 3 ماهه رو کسی چیزی به ما نگفت حتی خود دفتر همراه اول.
البته الان میخوایم بریم دفتر همراه اول ببینیم چیکار میشه کرد
خوب دیگه مشکل شما اینجا بود همون بار اول میزدی بنامت خوب اعتماد اینجا مشکل سازشد
اشتباه دومتون اینکه بدون زنگ زدن به طرف و در صورتی که سیمکارت رو داشتی و فعال بود به نمایندگی گریدa میرفتی و با 8000تومن که روی قبضتون میومد انتقال مالکیت میگرفتید تا 3ماه تعهد که نه میتونستی بفروشی و تغیر مالک بدی به شخص دیگه و ترابرد هم نمیتونستی بزنی
اون سند کاغذی هم بندازش تو اشغالی ارزش دیگه نداره
و حتی اگر دادگاه هم بری شکایت کنی دستت100درصد به سیمکارتت نمیرسی و اصلا نمیتونی شکایت کنی چون مدت زمان زیادی خریدنتون میگذره و هیچ مدرکی ندارید
فقط راهش این هست
1طرفو ببینی و باهاش صحبت کنی راضی بشه سیمو بهتون بده :blush:
2پول میگیره و سیمو به قیمت روز میفروشه بهت :D
3 بهت نمیده و میگه برو هر کار دوست داری بکن:sad:
ضمنا اون نمایندگی هم شما رفتی یا خدمات فروش بوده و بلد نبود
دوستان در بالا اشاره کردن
فقط نمایندگان گریدA
برای اطلاع از تعداد سیم کارت هایتان استعلام بگیرید
mobilecount.cra.ir
اگر از تعداد سیمکارتهایی که به نامتان است اطلاع ندارید، با مراجعه به سامانه استعلام تعداد سرویسهای مشترکین اپراتورهای مخابراتی از این موضوع باخبر شوید و درصورتی که بدون اطلاع شما خطی به نامتان ثبت شده است، نسبت به قطع آن اقدام کنید.
به گزارش ایسنا، ارزان بودن سیمکارتها بعضا باعث شده تا افراد در نگهداری سیمکارتها دقت لازم را نداشته و در پی آن چندین سیمکارت داشته باشند، در حالی که نمیدانند که این سیمکارتها کجا و در دسترس چه کسی است. عدم دقت در نگهداری سیمکارت ممکن است باعث شود این سیمکارت در دسترس افراد سودجو قرار گیرد و آنها با فعال کردن سیمکارت، در شبکههای اجتماعی عضو شده و به فعالیتهای مجرمانه اقدام کنند.
پدیده سیمکارتهای جعلی و ناقص یا همان سیمکارتهای بدون هویت که به اقدامات خلافکارانه از جمله کلاهبرداری و حتی قتل منجر شد، طی سال های گذشته مشکلات متعددی ایجاد کرد و از طرفی بهواسطه این سیمکارتها قاچاق ترافیک انجام میشد و حجم این قاچاق نیز بسیار بالا اعلام شده بود. درنهایت این مشکلات موجب شد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این زمینه به اقدامی جدی دست بزند.
در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که در طرح احراز هویت و ساماندهی سیمکارتها برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی و برای اینکه دیگر در ایران سیمکارت بدون هویتی وجود نداشته باشد، سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکین را راه اندازی کرده است.
بدین ترتیب کاربران با مراجعه به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بخش خدمات الکترونیکی و یا در نشانی اینترنتی mobilecount.cra.ir میتوانند از تعداد خطوطی که با کد ملی آنان ثبت شده، آگاه شده و نسبت به غیرفعال کردن خطوطی که از آنها استفاده نمیکنند، اقدام کنند.
همچنین کاربران میتوانند علاوه بر استفاده از سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با ارسال کد ملی مالک خط به یکی از شمارههای ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت، نسبت به استعلام تعداد خطوط ثبتشده به نام خود اقدام کنند.
بر این اساس درصورت هرگونه ایجاد مزاحمت از طریق سیمکارت و یا ارتکاب اعمال مجرمانه، این مالک سیمکارت است که در وهلهی اول باید در محاکم قضایی پاسخگو باشد، زیرا قانون وی را دارنده سیمکارت میشناسد؛ هرچند بعد از بررسیهای فنی میتوان مشخص کرد که این تماس از سوی وی صورت نگرفته است، اما قانون در ابتدا مالک سیمکارت را میخواهد و وی باید پاسخگوی محاکم قضایی و شاکی باشد تا بعد که مجرم اصلی شناسایی شود.
به همین دلیل اکیدا به دارندگان سیمکارتها توصیه شده حتما در نگهداری سیمکارتهای خود دقت لازم را داشته باشند و سیمکارتهایی را که نیاز ندارند حتما از طریق اپراتور مربوطه غیرفعال کنند و به هیچ وجه سیمکارت تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار ندهند، زیرا هرگونه استفاده خلاف قانون، عواقب آن بر عهده مالک اصلی سیمکارت بوده و وی مقصر شناخته خواهد شد.
مشترکان تلفن همراه درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در تعداد خطوط ثبتشده به نام خودشان میتوانند برای جلوگیری هر نوع سوءاستفاده احتمالی، شخصا به دفاتر خدمات مشترکین اپراتورها مراجعه کنند و با ارائه کارت ملی از تمامی خطوط به نامشان که ممکن است بدون اطلاع مشترک به نام وی ثبت شده باشد، آگاه شده و برای قطع هر یک از سیمکارتها اقدام کنند.
محمد7966
29-12-2019, 20:17
ممنون از دوستان
طرف زنگ زد،گفت قبلش بیا دفترخونه رسمی تعهد بده که توی این چند سال سیم دست من بوده.حالا سیم کارت برای خواهرمه.انگار مثلا عضو داعش بوده.
حتی پست بانکیه بهش گفت بابا مطمئن باشه اگر مشکلی داشتند توی این 13 سال الان 10بار باهات تماس میگرفتند.
اصلا طرف نمیدونست چنین سیم کارتی داشته.چون از طریق خواهرش و دوست خواهرم رسید دست ما و ما ازش خریدیم.
همش هم تقصیر این رمز پویا بوده.بانک ملت میخواستیم انتقال بدیم از طریق آپ،خطا میداد که به اسم شما نیست.
محمد7966
29-12-2019, 22:20
خوب دیگه مشکل شما اینجا بود همون بار اول میزدی بنامت خوب اعتماد اینجا مشکل سازشد
اشتباه دومتون اینکه بدون زنگ زدن به طرف و در صورتی که سیمکارت رو داشتی و فعال بود به نمایندگی گریدa میرفتی و با 8000تومن که روی قبضتون میومد انتقال مالکیت میگرفتید تا 3ماه تعهد که نه میتونستی بفروشی و تغیر مالک بدی به شخص دیگه و ترابرد هم نمیتونستی بزنی
فقط نمایندگان گریدA
دوست عزیز اگر برم نماینده گرید a ،بدون اینکه اذیت کنند این کارو برای ما انجام میدند؟چون به غیر از سیم کارت خواهرم که شرح مشکلش توی این چند پست رفت،سیم کارت من و سیم کارت پدرم هم به نام هیچکدوم از ما نیست.
morteza_mombeini
29-12-2019, 23:06
ممنون از دوستان
طرف زنگ زد،گفت قبلش بیا دفترخونه رسمی تعهد بده که توی این چند سال سیم دست من بوده.حالا سیم کارت برای خواهرمه.انگار مثلا عضو داعش بوده.
حتی پست بانکیه بهش گفت بابا مطمئن باشه اگر مشکلی داشتند توی این 13 سال الان 10بار باهات تماس میگرفتند.
اصلا طرف نمیدونست چنین سیم کارتی داشته.چون از طریق خواهرش و دوست خواهرم رسید دست ما و ما ازش خریدیم.
همش هم تقصیر این رمز پویا بوده.بانک ملت میخواستیم انتقال بدیم از طریق آپ،خطا میداد که به اسم شما نیست.
چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور ؟
دوست عزیز اگر برم نماینده گرید a ،بدون اینکه اذیت کنند این کارو برای ما انجام میدند؟چون به غیر از سیم کارت خواهرم که شرح مشکلش توی این چند پست رفت،سیم کارت من و سیم کارت پدرم هم به نام هیچکدوم از ما نیست.
بله انجام میدن بشرطی که سیمکارت دست شما وروی گوشی شما فعال باشه
محمد7966
30-12-2019, 14:48
وای دوستان این دیگه کی بود؟اصلا تقصیر من بود بهش زنگ زدم گفتم بیا یه مرامی بذار تغییر مالکیت بده.آقا چند روز بعدش رفته بود اعلام مفقودی زد و سیم کارت رو از دسترس خارج کرد.البته خودش گفت اعلام مفقودی زده ولی اگه اعلام مفقودی زده چرا براش بسته 20 گیگ فعال شده.
حالا برای اطمینان گفت بیا دفترخونه رسمی اقرارنامه بنویس و امضا کن.ما هم قبول کردیم.از شانس ما سیستم ثبت احوال چند روزیه از ساعت 11 به بعد خراب هست.
هرچقدر گفتم بیا شما تغییر مالکیت بده،من تضمین میدم فردا پس فردا امضا کنم.ولی ظاهرا مرغش یه پا داره.و تا اقرارنامه ثبت نشه قبول نمیکرد.گفت اگر امروز نشه تا 10 دیگه نمیام.
تئوری توطئه هم داشت.میگفت نه اینها یعنی دفترخونه نمیخاد کار راه بندازه.زنگ زد دفترخونه تهران(ما خوزستانیم)تهرانیها هم گفتند قطعی و وصلی داره.
ببین کار ما گیر کیا افتاده:sad:.اخرش 61500 هم از جیب دادم چون تو حین قطع و وصلی سیستم ثبت اسناد هزینه پرداخت شد و آخرش مجبور شدم از جیب بدم.
پست بانک به من گفت برو نماینده همراه اول ( فکر کنم همون گرید a) بهش بگو فلانی اینکارو کرده .یه پرینت هم از تماسهات روی گوشیت داری،اونا هم میبینن .ولی نمیدونم برام کاری میکردن یا نه.
یخ فروش جهنمم
30-12-2019, 15:11
یه سم کارت دیگه میخریدید دردسرش کمتر بود. تازه نت رایگانم میگرفتید
Hidden-Hunter
30-12-2019, 18:06
وای دوستان این دیگه کی بود؟اصلا تقصیر من بود بهش زنگ زدم گفتم بیا یه مرامی بذار تغییر مالکیت بده.آقا چند روز بعدش رفته بود اعلام مفقودی زد و سیم کارت رو از دسترس خارج کرد.البته خودش گفت اعلام مفقودی زده ولی اگه اعلام مفقودی زده چرا براش بسته 20 گیگ فعال شده.
حالا برای اطمینان گفت بیا دفترخونه رسمی اقرارنامه بنویس و امضا کن.ما هم قبول کردیم.از شانس ما سیستم ثبت احوال چند روزیه از ساعت 11 به بعد خراب هست.
هرچقدر گفتم بیا شما تغییر مالکیت بده،من تضمین میدم فردا پس فردا امضا کنم.ولی ظاهرا مرغش یه پا داره.و تا اقرارنامه ثبت نشه قبول نمیکرد.گفت اگر امروز نشه تا 10 دیگه نمیام.
تئوری توطئه هم داشت.میگفت نه اینها یعنی دفترخونه نمیخاد کار راه بندازه.زنگ زد دفترخونه تهران(ما خوزستانیم)تهرانیها هم گفتند قطعی و وصلی داره.
ببین کار ما گیر کیا افتاده:sad:.اخرش 61500 هم از جیب دادم چون تو حین قطع و وصلی سیستم ثبت اسناد هزینه پرداخت شد و آخرش مجبور شدم از جیب بدم.
پست بانک به من گفت برو نماینده همراه اول ( فکر کنم همون گرید a) بهش بگو فلانی اینکارو کرده .یه پرینت هم از تماسهات روی گوشیت داری،اونا هم میبینن .ولی نمیدونم برام کاری میکردن یا نه.
طرف یا پارانویا داشته یا OCD احتمالا خخخخخ
داداش اگه میرفتی یه سیم کارت صفر میخریدی با انتخاب شماره خودت و 30گیگ هم نت داره سرجمع میشد 100هزار تومن
بعدم به اقوام و اشنا میگفتید خط عوض کردم و به شماره جدید زنگ بزنید
این طرفی که شما گفتید، اگه خط هم به نامت بزنه و تغییر مالکیت بشه، هر موقع یه شکی کنه باز زنگت میزنه و رو مخت میره
محمد7966
31-12-2019, 20:03
بله انجام میدن بشرطی که سیمکارت دست شما وروی گوشی شما فعال باشه
سلام
من تازه رفتم پیش پست بانک که قدیمی هست و چند سالی هست نماینده همراه اوله.ازش پرسیدم نماینده گرید آ.گفت فقط اهواز داره.(ما خوزستانیم)
بعدش گفت اینکه تعهد میدی بعد از 3 ماه تا قطعش کنند فقط برای اعتباری ها صدق میکنه و دائمی ها رو اینکار نمیکنند.
حالا نمیدونم اطلاعاتش به روز نبوده یا واقعا داره درست میگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.