مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
mohammad_1992
11-05-2017, 14:21
جاهایی که سیگنال خیلی قوی نباشه با جابجا شدن چند سانتیمتر هم سیگنال کم و زیاد میتونه بشه. شما گوشیتون چی هست؟ با چه گوشی هایی تست کردی؟ هر دو 3جی بودن یا هر دو 4جی؟
هر دو 4 جی بودن - دکل 300 متر فاصله داره از 5 انتن 4 تاش پره
ایفون 5اس و هواوی y6ii
سلام دوستان عزیز
دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............
لطفا اندازه فونت مناسب بنویسید.
توی aio ثبت نام کردید ؟ با همین سیم کراتی که ثبت نام کردید از اینترنت استفاده کردید ؟
من هم با اعتباری و هم با دائمی چک کردم.حدود 500 مگ فیلم نگاه کردم و بعد توی برنامه همراه من هزینه اینترنت اضافه نشده بودو هنوزم نشده.
و این متن دقیق سایت aio :
"
در آخرین تعامل برقرار شده با اپراتور اول ارتباطی کشور یعنی همراه اول، حجم مصرفی از آیو روی شبکه این اپراتور مخابراتی رایگان شده است. کاربران این اپراتور صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند. "
اینجا ولی دقیقا نگفته بدون بسته رایگان هست یا نه.ولی من بدون بسته تست زدم کم نکرد.
شاید جدیدا دیدن استقبال زیاد شده برای همین طرح رو برداشتن ! ممکنه ؟
paradisepersian
11-05-2017, 15:19
لطفا اندازه فونت مناسب بنویسید.
توی aio ثبت نام کردید ؟ با همین سیم کراتی که ثبت نام کردید از اینترنت استفاده کردید ؟
من هم با اعتباری و هم با دائمی چک کردم.حدود 500 مگ فیلم نگاه کردم و بعد توی برنامه همراه من هزینه اینترنت اضافه نشده بودو هنوزم نشده.
و این متن دقیق سایت aio :
"
در آخرین تعامل برقرار شده با اپراتور اول ارتباطی کشور یعنی همراه اول، حجم مصرفی از آیو روی شبکه این اپراتور مخابراتی رایگان شده است. کاربران این اپراتور صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند. "
اینجا ولی دقیقا نگفته بدون بسته رایگان هست یا نه.ولی من بدون بسته تست زدم کم نکرد.
شاید جدیدا دیدن استقبال زیاد شده برای همین طرح رو برداشتن ! ممکنه ؟
سلام وعرض ادب خدمت شما . بایت سایز فونت شرمنده
بله من با اینترنت adsl تو خود اپش ثبت نام کردم و شماره من داخل خود اپ بالا سیو شده
سلام وعرض ادب خدمت شما . بایت سایز فونت شرمنده
بله من با اینترنت adsl تو خود اپش ثبت نام کردم و شماره من داخل خود اپ بالا سیو شده
من دوباره تست میزنم و خبرش رو میگم.
bahman_0121
11-05-2017, 15:48
سلام میشه ی توضیحی در مورد طرح 30 روزه اینترنت شبانه که از *1000# میخرن توضیح بدین ؟؟
تو این تایمی که نوشته هر چی دانلود کنیم ایا رایگانه واقعا ؟؟
چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟
masoudyasar
11-05-2017, 16:11
چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟
سلام تو این 30 روز از ساعت 1 تا 11 به صورت نا محدود می تونید دانلود کنید اگر ترافیک شبکه کم باشه می تونید حجم بیشتری دانلود کنید حتی دوستان نزدیک 40 تا 50 گیگ روزی دانلود کردن
سلام تو این 30 روز از ساعت 1 تا 11 به صورت نا محدود می تونید دانلود کنید اگر ترافیک شبکه کم باشه می تونید حجم بیشتری دانلود کنید حتی دوستان نزدیک 40 تا 50 گیگ روزی دانلود کردن
اگر برای یه شب طرح رو بزنیم بیشتر از 20 تا نمیزاره دانلود کنیم.عایا برای ماهیانه هم توی یک ماه سقف داره ؟
که مثلا یهو توی 20 شب دانلود به سقفش برسه و 10 شبه دیگه نشه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تا حالا رو باند 3 همچين سرعتى نگرفته بودم، فكر مى كردم رو باند 7 فقط ميده اين سرعتا رو..
تازه رو سرور استكهلم بود حواسم نبود :))
سلام دوستان عزیز
دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............
طبق بررسی که قبلا داشته ایو مقدار کمی از اینترنت استفاده می کنه اما لنز کاملا رایگانه
به نظر میرسه بحث اکانتینگ و یه سری موارد جزئی حتی شاید دی ان اسها که مصرفش خیلی کمه از بسته یا شارژ استفاده می کنه و سرور اکانتینگشون با سرور فیلمها متفاوته اما خیلی زیاد نیست. یه نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینه که وقتی شما دیتا رو روشن می کنید یه سری برنامه ها پشت صحنه از اینترنت استفاده می کنند پس اگر می خواهید دقیق بررسی کنید باید با فایروال دسترسی همه برنامه ها غیر از آیو رو محدود کنید. ( مثل android firewall ) نیاز به روت داره.
توی گوشی ها هوای یه قسمت برنامه های شبکه ای داره که خودتون مشخص می کنید چه برنامه هایی اجازه استفاده از دیتای موبایل یا وای فای رو داسته باشن
توی همراه اول میشه مصرف ازاد رو بست ؟
یعنی بسته تموم شد اینترنت رو قطع کنه خودش ؟
دوستان با 3g و 4g سرعت شما توی دانلود های شبانه چقدر تغییر میکنه ؟
در 4جی من تا 2 مگ میرفتم
ولی در 3جی 1.4 رو رد نمیکنه
همراه اول بسته 200 مگ الفا پلاس من رو ساعت 10:50 زد تموم شده ( در حالی که بسته من تا ساعت 11 صبح هستش و دو ماهه همین مدله ) و رفت سراغ شارژم و 4 تومنم از اون دزدید
یعنی رسما اپراتور دزد هستش که یه طرح غیر فعال سازی مصرف ازاد نداره
mohammad_1992
12-05-2017, 12:08
در 4جی من تا 2 مگ میرفتم
همراه اول بسته 200 مگ الفا پلاس من رو ساعت 10:50 زد تموم شده ( در حالی که بسته من تا ساعت 11 صبح هستش و دو ماهه همین مدله ) و رفت سراغ شارژم و 4 تومنم از اون دزدید
سرعت 3جی که عالیه
4جی هم به خاطر اینه پهنای قابل دریافت برای کاربرها رو اکثرا همراه اول روی 5 مگاهرتز گذاشته که بیشتر از 2.5 نمیده در کل برای شبانت 2 سرعت خوبیه راحت میتونی 1 تا 11 50 گیگ دانلود کنی
mohammad_1992
12-05-2017, 12:15
در 4جی من تا 2 مگ میرفتم
از 1:05 شروع کن تا10:50 هیچ وقت مشکل پیش نمیاد
mohammad_1992
12-05-2017, 12:17
اگر برای یه شب طرح رو بزنیم بیشتر از 20 تا نمیزاره دانلود کنیم.عایا برای ماهیانه هم توی یک ماه سقف داره ؟
که مثلا یهو توی 20 شب دانلود به سقفش برسه و 10 شبه دیگه نشه دانلود کرد.
1تا 11 سقف نداره هرچی سرعتت اجازه بده دانلود میشه
2 تا 7 سقف 20 گیگ داره
2 تا 7 سقف 20 گیگ داره
سلام
بله 2 تا 7 صبح مثله این اینکه سقف دانلود داره دو بار بعد از 20 گیگ دانلود هم حجم روزانم مصرف شد هم مقدار شارژی که داشتم. از طریق 195 شکایت کردم فقط شارژمو بهم پس دادن و حجم روزانمو قبول نکردن که مصرف شده !! با اپراتو همراه اول که تماس بگیری میگن که قبلا محدودیت داشتیم الان نداریم ( مواظب این دروغ باشید )
1 تا 11 دوستان دیگه که امتحان کردن مطمئنید که سقف نداره ؟ باز طرح بزنیم شارژ و حجممون بپره.:n13:
از 1:05 شروع کن تا10:50 هیچ وقت مشکل پیش نمیاد
خب مسئله من همینه دیگه
ساعت 10:50 پیام داد بسته الفا پلاس شما تموم شد بعد رفت سراغ شارژم
این دزدی هستش دیگه
2 تا 7 سقف 20 گیگ داره
حتی برای ماهانه ش هم نداره توی یه ماه ؟
من 1 تا 11 تک شبی که میزنم سقفش 30 گیگه.توی ماانه توی یه شب سقفش برداشته شده.ولی به جاش فکر کنم توی کل ماه اعمال میشه
من 1 تا 11 تک شبی که میزنم سقفش 30 گیگه.توی ماانه توی یه شب سقفش برداشته شده.ولی به جاش فکر کنم توی کل ماه اعمال میشه
من چند بار 45 گیگ دانلود کردم
mohammad_1992
12-05-2017, 17:49
داداش سقف نداره اون به دلیل کم و زیاد شدن سرعت هست ممکنه یک شب100 گیگ دانلود کنی یک شب 20 گیگ ! ( اگه سرعت ثبات نداشته باشه ) - اگه هم همیشه یک مقدار مشخص دانلود میشه مثلا شبی 30 گیگ یا 40 گیگ ( پهنای باند اون دکلی که استفاده می کنید برای شما همینقدر هست و دکل همیشه کاربرهای مشخصی داره )
البته اگه حدود 30 تا 37 مگابیت همیشه سرعت دارید ( به این دلیل هست همراه اول پهنای باند دریافتی رو روی 5 مگاهرتز گذاشته و شما دارید بهترین سرعت رو که همراه اول گذاشته دریافت می کنید )
mohammad_1992
12-05-2017, 17:54
خب مسئله من همینه دیگه
ساعت 10:50 پیام داد بسته الفا پلاس شما تموم شد بعد رفت سراغ شارژم
این دزدی هستش دیگه
من داخل ایرانسل هم این مشکل رو داشتم ولی اونجا کنترل مصرف داشت ! ولی اینترنت من 20 دقیقه زودتر قطع میشد!
شما ساعت 1:05 نت و انتن دهی رو کلا قطع و وصل کنید و نهایت 10:45 یا 10:40 نت رو قطع کنید دیگه به احتمال زیاد مشکل پیش نمیاد
پیگیری این موضوع هم به هیچ جایی نمیرسه من چند روز بسته های ایرانسلم بعد از 1 ساعت قطع میشد همه جا شکایت کردم به هیچ جا هم نرسید
من داخل ایرانسل هم این مشکل رو داشتم ولی اونجا کنترل مصرف داشت ! ولی اینترنت من 20 دقیقه زودتر قطع میشد!
شما ساعت 1:05 نت و انتن دهی رو کلا قطع و وصل کنید و نهایت 10:45 یا 10:40 نت رو قطع کنید دیگه به احتمال زیاد مشکل پیش نمیاد
پیگیری این موضوع هم به هیچ جایی نمیرسه من چند روز بسته های ایرانسلم بعد از 1 ساعت قطع میشد همه جا شکایت کردم به هیچ جا هم نرسید
من دو ماهه همین روش انجام میدم از 1:10 تا 10:40 دقیقه
ولی نمیدونم اون روز چی شده بود که کلا 8 هزار تومن بهم ضرر خورد
8 تومن چیزی نیستش ولی خب این روش دزدی تو روز روشن ادم رو آزار میده
داداش سقف نداره اون به دلیل کم و زیاد شدن سرعت هست ممکنه یک شب100 گیگ دانلود کنی یک شب 20 گیگ ! ( اگه سرعت ثبات نداشته باشه ) - اگه هم همیشه یک مقدار مشخص دانلود میشه مثلا شبی 30 گیگ یا 40 گیگ ( پهنای باند اون دکلی که استفاده می کنید برای شما همینقدر هست و دکل همیشه کاربرهای مشخصی داره )
البته اگه حدود 30 تا 37 مگابیت همیشه سرعت دارید ( به این دلیل هست همراه اول پهنای باند دریافتی رو روی 5 مگاهرتز گذاشته و شما دارید بهترین سرعت رو که همراه اول گذاشته دریافت می کنید )
ماهانه رو نگرفتم و نمیدونم ولی نک شب محدودیت 30 گیگ داره 1 تا 11 ... ( جدیدا تست نکردم )
من ساعتی 7 تا 8 گیگ دانلود میکنم با همراه اول - وقتی 2 تا 7 میگیرم سه ساعته تمومه . بعدش هر چی تلاش میکنم دیگه نمیگیره.
1 تا 11 هم دقیقا همین طور.توی 4 ساعت و نیم 30 گیگش رو که میگیرم بعدش اصلا نمیزاره یه کیلوبایت بیشتر بگیرم.
من چند بار 45 گیگ دانلود کردم
یعنی همون تک شب 1 تا 11 این مقدار گرفتید ؟
mohammad_1992
12-05-2017, 18:42
ماهانه رو نگرفتم و نمیدونم ولی نک شب محدودیت 30 گیگ داره 1 تا 11 ... ( جدیدا تست نکردم )
من ساعتی 7 تا 8 گیگ دانلود میکنم با همراه اول - وقتی 2 تا 7 میگیرم سه ساعته تمومه . بعدش هر چی تلاش میکنم دیگه نمیگیره.
1 تا 11 هم دقیقا همین طور.توی 4 ساعت و نیم 30 گیگش رو که میگیرم بعدش اصلا نمیزاره یه کیلوبایت بیشتر بگیرم.
منم 2 هفته خریداری کردم الان 3 روز استفاده کردم محدودیت نداشته
mohammad_1992
12-05-2017, 18:44
این فقط برای همراه اول هست؟
چون در تاپیک ایرانسل هم یکی از دوستان عکس گذاشت ولی تفاوت خیلی زیادی با این ارقام داره ! 5 مگاهرتز 37 برای 10 مگاهرز هم 75 بود
mohammad_1992
12-05-2017, 18:47
داداش محدودیت 30 گیگ نداره از چند نفر پرسیدم حتی دوستی دیدم 100 گیگ دانلود داشته !
شابد قبلا محدودیت داشته نمیدونم
2 تا 7 که درسته محدودیت داره ( متاسفانه اینو باید کاربرها باید پیگیری کنن بی دلیل زده نامحدود وقتی 20 گیگ محدودیت داره! چند نفر ثبت شکایت کنن در سازمان تنظیم مقررات شاید فرجی شد )
afshinworld
12-05-2017, 19:14
میانگین چقدر میشه دانلود کرد؟ از یک تا یازده
بعد خودشون میگن اگه بسته دیگه داشته باشی خودش سر اون ساعت سوییچ میشه رو این نامحدود . شما ها که استفاده کردین درست بوده؟
میانگین چقدر میشه دانلود کرد؟ از یک تا یازده
بعد خودشون میگن اگه بسته دیگه داشته باشی خودش سر اون ساعت سوییچ میشه رو این نامحدود . شما ها که استفاده کردین درست بوده؟
4جی تا 45 گیگ میشه
3جی هم تا 25 گیگ میشه
mohammad_1992
12-05-2017, 19:49
4جی تا 45 گیگ میشه
3جی هم تا 25 گیگ میشه
بستگی به سرعت اون شبت داره من 66 گیگ دانلود کردم 30 گیگم دانلود کردم در 4جی
من دو ماهه همین روش انجام میدم از 1:10 تا 10:40 دقیقه
ولی نمیدونم اون روز چی شده بود که کلا 8 هزار تومن بهم ضرر خورد
8 تومن چیزی نیستش ولی خب این روش دزدی تو روز روشن ادم رو آزار میده
این کارها زیاد میکنند منهم سه تومن تو پاچم کردن البته طرح من ماهانه بود بیست دقیقه پیش از پایان زمان نت رو خاموش کردم هشتاد نود مگ هم مثلا برای احتیاط حجم باقی گذاشتم جالب اینه که حدود نیم ساعت بعد از اینکه کلا نت رو خاموش کرده بودم پیامک اومد که تمام شده و از این ببعد با نرخ آزاد محاسبه میشود و بعد سه تومن بعنوان اینترنت آزاد در حسابم زده شد خطم دایم هست. البته من پشتیبانی زنگ زدم و پرونده تشکیل داده شد و بعد از حدود ده روز در کمال ناباوری مبلغ به حسابم برگردانده شد.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این کارها زیاد میکنند منهم سه تومن تو پاچم کردن البته طرح من ماهانه بود بیست دقیقه پیش از پایان زمان نت رو خاموش کردم هشتاد نود مگ هم مثلا برای احتیاط حجم باقی گذاشتم جالب اینه که حدود نیم ساعت بعد از اینکه کلا نت رو خاموش کرده بودم پیامک اومد که تمام شده و از این ببعد با نرخ آزاد محاسبه میشود و بعد سه تومن بعنوان اینترنت آزاد در حسابم زده شد خطم دایم هست. البته من پشتیبانی زنگ زدم و پرونده تشکیل داده شد و بعد از حدود ده روز در کمال ناباوری مبلغ به حسابم برگردانده شد.
منم پرونده تشکیل دادم
من 6 ساله این خط رو دارم بعد میگه از 17 اردیبهشت 96 به قبل برای شما تاریخچه طرحی نیستش :n04:
منم 2 هفته خریداری کردم الان 3 روز استفاده کردم محدودیت نداشته
فردا شب تست میکنم...
اگه نداشه باشه بازم ارزش نداره.یه شب 5 تومن - نهایت بگیری 60-70 گیگ .. ولی اون مدلی میشه 100 گیگ گرفت.
این 1 تا 11 ماهیانه برای یه ماه کلا سر جمع محدودیت نداره ؟
mohammad_1992
12-05-2017, 23:23
فردا شب تست میکنم...
اگه نداشه باشه بازم ارزش نداره.یه شب 5 تومن - نهایت بگیری 60-70 گیگ .. ولی اون مدلی میشه 100 گیگ گرفت.
روزانه بخری گرونه بدرد نمیخوره
من ایرانسل واسم میانگین 50 گیگ دانلود میکرد در 6 ساعت
اگه 1 ماه بگیرم میشه روزی هزار تومن ایرانسل روزی 4 تومن بود
همیشه دانلود نمی کنم نهایت 7 الی 8 شب در ماه اما با همراه اول دیگه میتونم هر وقت بخوام با همون پول 7 الی 8 شب در یک ماه دانلود کنم
سرعت ایرانسل بهتره ولی برای اونایی که هر روز دانلود نمی کنن همراه اول کم هزینه تره
mohammad_1992
13-05-2017, 09:39
تا الان 55 گیگ دانلود شده - متاسفانه در منطقه با وجود انتن ولی سیگنال نت اصلا پایدار نیست به خاطر همین بعضی شب ها 30 گیگ دانلود میشه بعضی وقت ها هم تا 60 گیگ میتونم
برای من که محدودیت نداره
شاید دوستان چون سرعت کم هست فکر می کنن محدودیتی وجود داره - اخه خیلی از مناطق 4جی سرعت خوبی نداره
mohammad_1992
13-05-2017, 09:42
فردا شب تست میکنم...
کدوم مدلی میشه 100 گیگ گرفت؟
morteza_7
13-05-2017, 18:40
سلام
دوستان می تونند راهنمایی کنند من تو مودم 3372 این بخشی که مشخص کردم برای استفاده از سرعت 4جی باید تو کدوم قسمت قرار بدم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
13-05-2017, 18:48
سلام
دوستان می تونند راهنمایی کنند من تو مودم 3372 این بخشی که مشخص کردم برای استفاده از سرعت 4جی باید تو کدوم قسمت قرار بدم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما از اون قسمت lte رو انتخاب کن
mohammad_1992
13-05-2017, 22:33
شما از اون قسمت lte رو انتخاب کن
داداش بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Huawei E5186-22a
Huawei E5186-61a
و اینکه در این 2 مدل هم میشه تعیین کرد به کدوم باند وصل بشه ؟
sasan.69
13-05-2017, 22:49
Huawei E5186-22a
Huawei E5186-61a
نمى دونم ،شما قسمت مشاوره خريد مودم سوالتو مطرح کنى بچه ها هستن جواب بدن...
درود.
این اینترنت 30 روز از ساعت 1 تا 11 که میگین بصورت نامحدوده رو چجوری میشه خرید؟ من تو برنامه و یا سایت "همراه اول" هر چی میگردم پیدا نمیکنم. کدوم قسمته؟ و به چه اسمی؟
Huawei E5186-22a
Huawei E5186-61a
فقط مدل 22
مدل 61 پلاس ایرانسل و همراه اول رو جواب نمیده
امکان تغییر باند و فرکانس هم هست
تاپیک مودم مراجعه کنید
williampersian
14-05-2017, 09:47
درود.
این اینترنت 30 روز از ساعت 1 تا 11 که میگین بصورت نامحدوده رو چجوری میشه خرید؟ من تو برنامه و یا سایت "همراه اول" هر چی میگردم پیدا نمیکنم. کدوم قسمته؟ و به چه اسمی؟
از اینجا بسته های نامحدود شبانه
همراه اول در تبریز باند 7 رو فعال کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasan.69
14-05-2017, 19:45
رفقا هنوزم سيم کارت همراه اولو رايگان عوض مى کنن!؟ اگه هنوزم طرح رايگان هست بايد براى تعويضش ب نمايندگى رسمى مراجعه کرد يا خدمتات ارتباطى انجام مى دن!؟
Vahid7767
14-05-2017, 22:49
سلام دوستان
شخصی به من اس ام اس داده که :
"سلام ببخشید من ده تومان شارژ اشتباهی رو خط شما فرستادم
ممنون میشم بهم برگردونید"
من موجودیم صفر ریال بود! الانم صفر ریاله! اما وقتی موجودی میگیرم پیام میاد 120371ریال شارژ ویژه بانوان دارم!
میخواستم ببینم راست میگه این شخص؟ و من چجوری این پولو بهش برگردونم؟
سلام دوستان
شخصی به من اس ام اس داده که :
"سلام ببخشید من ده تومان شارژ اشتباهی رو خط شما فرستادم
ممنون میشم بهم برگردونید"
من موجودیم صفر ریال بود! الانم صفر ریاله! اما وقتی موجودی میگیرم پیام میاد 120371ریال شارژ ویژه بانوان دارم!
میخواستم ببینم راست میگه این شخص؟ و من چجوری این پولو بهش برگردونم؟
زگ بزنید 9990
اما وقتی کسی برای شما شارژ ارسال میکنه براتون هم پیامک میاد که از شماره فلان به فلان شارژ انتقال داده شده
mohammad_1992
14-05-2017, 23:35
رفقا هنوزم سيم کارت همراه اولو رايگان عوض مى کنن!؟ اگه هنوزم طرح رايگان هست بايد براى تعويضش ب نمايندگى رسمى مراجعه کرد يا خدمتات ارتباطى انجام مى دن!؟
واسه من عوض کرد فکر کنم ۱۰۰۰ تومن رفت روی قبضم - سیم کارت رو فعال کنی بسته ۲+۲ گیگ برات فعال میشه
آقا من دو روز پیش بسته ماهانه م تموم شد و تمدید هم نکردم. حواسم نبود دیتا گوشی رو روشن کردم و بعد یه ربع اس ام اس اومد که مشترک گرامی با توجه با مصرف بی رویه شما با تعرفه عادی بدلیل جلوگیری از متضرر شدن شما اینترنت شما قطع گردید. الان صورتحساب نگاه کردم دیدم هفتاد تومن صورتحسابم شده، در صورتیکه تو اون یه ربع فقط تو تلگرام بودم و فایل حجیمی هم دانلود نکردم! میشه شکایت کرد؟ به کجا؟ ممنون
Sent from my LG-V20 using Tapatalk
mohammad_1992
15-05-2017, 09:52
امروزم ۷۲ گیگ تونستم دانلود کنم - ۱ تا ۱۱ - محدودیت حجمی وجود نداره - ولی اون دکلی که من وصل میشم محدودیت ۵ مگاهرتزی داره و سرعت از ۲۲ مگابیت بالاتر نمیره
hassanshaikhi
15-05-2017, 11:45
امروزم ۷۲ گیگ تونستم دانلود کنم - ۱ تا ۱۱ - محدودیت حجمی وجود نداره - ولی اون دکلی که من وصل میشم محدودیت ۵ مگاهرتزی داره و سرعت از ۲۲ مگابیت بالاتر نمیره
از کدوم بسته؟ بسته روزانه یا هفتگی ماهیانه؟ با 3g یا 4g ؟
mohammad_1992
15-05-2017, 11:53
از کدوم بسته؟ بسته روزانه یا هفتگی ماهیانه؟ با 3g یا 4g ؟
هفتگی - ۴جی
sasan.69
15-05-2017, 12:03
مگه بسته هاى شبانه رو فورجى هم فعاله!؟؟؟؟
سلام
پینگ همراه اول خیلی بالا رفته دوستان دیگه تست بگیرن ببینن چه جوریه.
اره فرقی نداره
- - - Updated - - -
سلام
پینگ همراه اول خیلی بالا رفته دوستان دیگه تست بگیرن ببینن چه جوریه.
یس از منم یک هفته ای هست پینگ خراب شده
فکر کنم فقط 2 تا 7 که هزار تومنه به 4 جی وصل نمیشه
میشه تست کردم
همشون در صورتی که بسته روزانه هم داشته باشی وصل میشه فرقی نداره
mehrdadb3
15-05-2017, 18:39
من پریشب بسته شبانه 2 تا 7 روفعال کردم رو 4 جی کار میکرد
دیشب هم زدم فعال کردم 4 جی اصلا نمیومد فقط 3 جی کار میکرد ولی سرعتش خوب بود بهتر از 4 جیه کار میکردش ولی حدود 25 گیگ دانلود کرده بود طرفای 5:30 بیدار شدم دیدم دانلودش قطع شدش و دیگه هم ادامه نداد هیچ صفحه ای هم باز نمیکرد این یعنی محدودیت گذاشتن یا ایراد از طرفه انتن ها بود که 4 جی هم انتن نمیداد
من پریشب بسته شبانه 2 تا 7 روفعال کردم رو 4 جی کار میکرد
دیشب هم زدم فعال کردم 4 جی اصلا نمیومد فقط 3 جی کار میکرد ولی سرعتش خوب بود بهتر از 4 جیه کار میکردش ولی حدود 25 گیگ دانلود کرده بود طرفای 5:30 بیدار شدم دیدم دانلودش قطع شدش و دیگه هم ادامه نداد هیچ صفحه ای هم باز نمیکرد این یعنی محدودیت گذاشتن یا ایراد از طرفه انتن ها بود که 4 جی هم انتن نمیداد
طرح نا محدود 2 تا 7 صبح همراه اول اصلا مشخص نیست چه جوریه من دو بار صبح پا شدم دیدم که هم حجم روزانم مصرف شده هم حجم شبانه. در کل مثل اینکه محدودیت حجمی داره از یه مقدار که بگذره تعرفش عادی حساب میشه. شکایت هم کردم هیچ فایده ای نداشت و قبول نداشتن که حجم مصرف شده.
hassanshaikhi
15-05-2017, 23:10
طرح نا محدود 2 تا 7 صبح همراه اول اصلا مشخص نیست چه جوریه من دو بار صبح پا شدم دیدم که هم حجم روزانم مصرف شده هم حجم شبانه. در کل مثل اینکه محدودیت حجمی داره از یه مقدار که بگذره تعرفش عادی حساب میشه. شکایت هم کردم هیچ فایده ای نداشت و قبول نداشتن که حجم مصرف شده.
قبلا که روزانه 2تا7 صبح 20 گیگ و 1 تا 11 صبح 30 گیگ محدودیت داشت.
fanoostalaei
15-05-2017, 23:15
بابا ایول به تنهای اول
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم باند 7 ( 2600 مگاهرتز )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم پینگ فوق العاده رو باند 3 : ( ببخشید دوستان :دی پینگا رو اشتباه با اینترنت مخابراتم گرفتم - خودم کف کردم پینگا رو دیدم ! نگو کابل قطع شده و اینترنت سویپ شده رو adsl :دی)
پینگ همراه اول روی 130 بود همشون :n02:
C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=90ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 90ms, Maximum = 93ms, Average = 91ms
C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 77ms, Maximum = 84ms, Average = 80ms
C:\Users\HosSeiN>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [151.101.64.230] with 32 bytes of data:
Reply from 151.101.64.230: bytes=32 time=93ms TTL=53
Reply from 151.101.64.230: bytes=32 time=92ms TTL=53
Reply from 151.101.64.230: bytes=32 time=91ms TTL=53
Ping statistics for 151.101.64.230:
Minimum = 91ms, Maximum = 93ms, Average = 92ms
C:\Users\HosSeiN>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [98.139.183.24] with 32 bytes of data:
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=200ms TTL=46
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=195ms TTL=46
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=198ms TTL=46
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=196ms TTL=46
Ping statistics for 98.139.183.24:
Minimum = 195ms, Maximum = 200ms, Average = 197ms
بابا ایول به تنهای اول
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
اینم پینگ فوق العاده رو باند 3 : ( ببخشید دوستان :دی پینگا رو اشتباه با اینترنت مخابراتم گرفتم - خودم کف کردم پینگا رو دیدم ! نگو کابل قطع شده و اینترنت سویپ شده رو adsl :دی)
پینگ همراه اول روی 130 بود همشون :n02:
C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 90ms, Maximum = 93ms, Average = 91ms
C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 77ms, Maximum = 84ms, Average = 80ms
C:\Users\HosSeiN>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [151.101.64.230] with 32 bytes of data:
Reply from 151.101.64.230: bytes=32 time=93ms TTL=53
Reply from 151.101.64.230: bytes=32 time=91ms TTL=53
Ping statistics for 151.101.64.230:
Minimum = 91ms, Maximum = 93ms, Average = 92ms
C:\Users\HosSeiN>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [98.139.183.24] with 32 bytes of data:
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=200ms TTL=46
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=195ms TTL=46
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=198ms TTL=46
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=196ms TTL=46
Ping statistics for 98.139.183.24:
Minimum = 195ms, Maximum = 200ms, Average = 197ms
دکل رو به روی لاله پارک هست؟
fanoostalaei
16-05-2017, 00:28
دکل رو به روی لاله پارک هست؟
باند 7 رو از دکل لاله پارک میگیرم ولی باند 3 رو از دکل آخر عباسی و هم از دکل میدون فهمیده و لاله پارک
باند 7 رو از دکل لاله پارک میگیرم ولی باند 3 رو از دکل آخر عباسی و هم از دکل میدون فهمیده و لاله پارک
محدودیت 9 مگابیت باز هس؟
fanoostalaei
16-05-2017, 00:33
محدودیت 9 مگابیت باز هس؟
برا من که همیشه بوده ! الانم بسته خریدم که تست کنم !
تنها راه چاره اش اینه که فقط سیم کارت جدید بگیری تا شاید درست بشه ! وگرنه من کلی پیگیری کردم ! خودشونم نمیدونن دلیلش چیه !
تنها راه چاره اش اینه که فقط سیم کارت جدید بگیری تا شاید درست بشه ! وگرنه من کلی پیگیری کردم ! خودشونم نمیدونن دلیلش چیه !
حداقل محدودیت 9 هم باشه چون پهنا زیاده افت سرعت پیش نمیاد
fanoostalaei
16-05-2017, 01:07
به حق چیز های ندیده :|
یه بسته الفا دارم و یه بسته شبانه هم خریدم ! در کمال تعجب میبینم که اولویت رفته رو بسته آلفا و سرعت بیشتر از 2 مگ نمیشه :|
یعنی بسته شبانه پر :|:n33:
حجم بسته آلفا تموم بشه میره روی بسته شبانه یا نه ؟
and-roid2
16-05-2017, 09:25
افزایش پهنای باند فرکانسی باند 3 همراه اول از 5 مگاهرتز به 20مگاهرتز:
تست سرعت:
fanoostalaei
16-05-2017, 09:27
امامیه تبریز باند 3 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۰۸-۳۸-۴۵.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش پهنای باند فرکانسی باند 3 همراه اول از 5 مگاهرتز به 20مگاهرتز:
تست سرعت:
کدوم شهر و کدوم منطقه تشریف دارین ؟گوشی آیفون 6 اس من تو فیلد تست مد پهنای باند رو نشون نمیده اگه میشه از سیم کارتتون هم عکس بزارین ممنون میشم
hassanshaikhi
16-05-2017, 10:21
بابا ایول به تنهای اول
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
دوست عزیز میشه اسم این برنامه رو بگید؟
and-roid2
16-05-2017, 10:23
کدوم شهر و کدوم منطقه تشریف دارین ؟گوشی آیفون 6 اس من تو فیلد تست مد پهنای باند رو نشون نمیده اگه میشه از سیم کارتتون هم عکس بزارین ممنون میشم
قم
fanoostalaei
16-05-2017, 10:25
دوست عزیز میشه اسم این برنامه رو بگید؟
گوشی باید روت باشه
قم
مرسی سیم کارت منم دقیقا اینه مدل گوشیتون چیه؟
برای من هم 20 مگاهرتز شده
اما سرعت 11 - 12 مگابیت - هنوز لینکهای خوبی نداره تا سرعت خوبی بده
farhadrohi
16-05-2017, 13:06
واسه ما از ۵ مگاهرتز به ۱۰ مگاهرتز ارتقا داده شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷۰۵۱۶-۱۳۵۲۴۶.png
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
and-roid2
16-05-2017, 13:10
مرسی سیم کارت منم دقیقا اینه مدل گوشیتون چیه؟
iphone 5s
برای من هم 20 مگاهرتز شده
اما سرعت 11 - 12 مگابیت - هنوز لینکهای خوبی نداره تا سرعت خوبی بده
اسم این نرم افزار که سرعت دانلود رو میزنه رو تسک بار چیه؟ ممنون
قبلا که روزانه 2تا7 صبح 20 گیگ و 1 تا 11 صبح 30 گیگ محدودیت داشت.
قبلا منظورتون دقیقا کی هست ؟
mohammad_1992
16-05-2017, 16:21
1 تا 11 محدودیت نداره من چند روزه دارم بالای 70 گیگ دانلود میکنم
واسه من 10 مگاهرتز گذاشتن سرعتم 2.6 مگابایت هست درخواست دادم بزارن روی 20 مگاهرتز ببینم میزارن یا نه
hassanshaikhi
16-05-2017, 16:40
7/8 ماه پیش که من استفاده میکردم محدودیت داشت. الان رو نمیدونم.توی سایتشم محدودیت حجم رو نوشته بود ولی الان پاکش کرده.
.بسته ماهیانه محدودیت نداره.
واسه من 10 مگاهرتز گذاشتن سرعتم 2.6 مگابایت هست درخواست دادم بزارن روی 20 مگاهرتز ببینم میزارن یا نه
شما بسته روزانه استفاده میکنید یا هفتگی ماهیانه؟
اسم این نرم افزار که سرعت دانلود رو میزنه رو تسک بار چیه؟ ممنون
سمت چپی netspeedmonitor خیلی دقیقه فقط روش کامپتیبلیتی رو فعال کنید تا توی 8 و 10 نصب بشه
رایگانه
چپی هم du meter که دردسر داره ..سرعت وی پی رو هم قاطی می کنه
روی کدوم گوشی یا مودم؟ و باند 3 یا باند 7؟
and-roid2
16-05-2017, 17:29
گوشی آیفون 6 اس من تو فیلد تست مد پهنای باند رو نشون نمیده
دیتای گوشی رو غیر فعال کنید و سپس فیلد تست رو باز کنید.
در اینصورت پهنای باند فرکانسی در فیلد تست نمایش میده.
mohammad_1992
16-05-2017, 17:39
روی کدوم گوشی یا مودم؟ و باند 3 یا باند 7؟
باند 3
ایفون 5 اس
mohammad_1992
16-05-2017, 17:40
7/8 ماه پیش که من استفاده میکردم محدودیت داشت. الان رو نمیدونم.توی سایتشم محدودیت حجم رو نوشته بود ولی الان پاکش کرده.
.بسته ماهیانه محدودیت نداره.
شما بسته روزانه استفاده میکنید یا هفتگی ماهیانه؟
هفتگی استفاده میکنم
hassanshaikhi
16-05-2017, 17:45
هفتگی استفاده میکنم
روزانه رو تست نکردید که ببینید محودیت داره یا نه؟
mehrdadb3
16-05-2017, 19:41
[QUOTE=fanoostalaei;8963592]بابا ایول به تنهای اول
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
سلام میشه کدو قسمتش نشون میده کیفیت سیگنال بهتره برای دانلود
اون اعداد dBm باید کم شه یا زیاد
mohammad_1992
16-05-2017, 19:41
روزانه رو تست نکردید که ببینید محودیت داره یا نه؟
نه اونم نداره
greatpouya
16-05-2017, 19:57
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
کمتر بهتر(منفی داره کنارش)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
بهترین ها
snir 30
rsrq -3
rssi -50
rsrp -70
Pooya Rezaie
16-05-2017, 23:26
دوستان این سیم کارت 4 جی هست یا 3جی ؟ هر کار کردم به 4جی وصل نمیشه. چند ماه پیش تعویض کردم سیم کارت رو درخواست سیم 4 جی دادم الان 9990 زنگ زدم میگه سیم 3 جی هست 4جی نیست !!!! یعنی چی؟ یه سیم دیگه دارم 4جی وصل میشه کپی همین سیم هست. 9990 میگه شکلش یکی باشه دلیل نمیشه اینم 4جی باشه!
greatpouya
16-05-2017, 23:32
دوستان این سیم کارت 4 جی هست یا 3جی ؟ هر کار کردم به 4جی وصل نمیشه. چند ماه پیش تعویض کردم سیم کارت رو درخواست سیم 4 جی دادم الان 9990 زنگ زدم میگه سیم 3 جی هست 4جی نیست !!!! یعنی چی؟ یه سیم دیگه دارم 4جی وصل میشه کپی همین سیم هست. 9990 میگه شکلش یکی باشه دلیل نمیشه اینم 4جی باشه!
ظاهرا این سیمکارت 3G فقط روش الکی تبلیغ زده،
این 4G
Pooya Rezaie
16-05-2017, 23:45
ظاهرا این سیمکارت 3G فقط روش الکی تبلیغ زده،
این 4G
خدا لعنتشون کنه... اره سیم دیگه ای که ۴جی اوکی هست قابش ابی رنگه...
دفتری که تعویض کردم پارسال برای تعویض جز ۵ تومن هزینه ای که تو حسابم منظور شد ۵ هم نقدی گرفت که از ۹۹۹۰ شکایت کردم ازشون بخاطر تخلف... حالا باز باید برم سراغشون انگار [emoji35]
and-roid2
17-05-2017, 08:38
باند 3 همراه اول:
سرعتی که نزدیک 3 سال منتظرش بودم با 4G دریافت کنم! ایرانسل در مدت این 3 سال با وجود اینکه بار ها و بارها پیگیری کردم تا مشکل سرعت وانتن دهی منطقمون رو برطرف کنه اما هیچ کاری نکرد و حسابی ناامیدم کرد. تا اینکه همراه اول دوباره امید رو بهم برگردوند:n12::n06:
mohammad_1992
17-05-2017, 09:04
باند 3 همراه اول:
سرعتی که نزدیک 3 سال منتظرش بودم با 4G دریافت کنم! ایرانسل در مدت این 3 سال با وجود اینکه بار ها و بارها پیگیری کردم تا مشکل سرعت وانتن دهی منطقمون رو برطرف کنه اما هیچ کاری نکرد و حسابی ناامیدم کرد. تا اینکه همراه اول دوباره امید رو بهم برگردوند:n12::n06:
سلام عزیز
باند منطقه شما روی چند مگاهرتز قرار داده شده؟
شما هم همین مشکل رو داری : اکثر مواقع فقط میشه یک لینک همزمان دانلود کرد دومی هم ارور میده راهی داره ؟
and-roid2
17-05-2017, 09:07
سلام عزیز
باند منطقه شما روی چند مگاهرتز قرار داده شده؟
شما هم همین مشکل رو داری : اکثر مواقع فقط میشه یک لینک همزمان دانلود کرد دومی هم ارور میده راهی داره ؟
20مگ
خیر.با 3لینک همزمان دانلود کردم مشکلی نداشت.
فعلا تنها مشکلم اینه که قطعی زیاد داره و هر چند دقیقه قطع میشه...
mohammad_1992
17-05-2017, 09:08
دوستان مشکل دانلود من اینه اکثر مواقع فقط یک لینک میشه همزمان دانلود کرد گاهی وقت ها 2 تا هم میشه ولی 50/ 50 هست ارور میده راهی داره برای حل این مشکل؟
mohammad_1992
17-05-2017, 09:13
20مگ
خیر.با 3لینک همزمان دانلود کردم مشکلی نداشت.
فعلا تنها مشکلم اینه که قطعی زیاد داره و هر چند دقیقه قطع میشه...
باند 3 یا باند 7 هست ؟
نمیشه فهمید مشکل از کجا هست ؟
نه من نتم قطعی اصلا نداره فقط مشکلم همین لینک دهی هست
mehrdadb3
17-05-2017, 10:04
سلام من الان 4 شب هستش شبانه 2 تا 7 رو فعال میکنم ولی 3 بار اخر وسط کار مثلا ساعت 6 یا 5 30 دیتا قطع میشد اول فکر کردم محدودیت حجم گذاشتن بعد متوجه شدم هر 3 بار شارژ پولیم رو صفر میکنه و دیتا قطع میشه چرا باید بین این ساعات از شارژ پولی من استفاده کنه زنگ هم زدم میگه پیگیری میکنیم 1 هفته دیگه تماس بگیرید
mohammad_1992
17-05-2017, 10:27
سلام من الان 4 شب هستش شبانه 2 تا 7 رو فعال میکنم ولی 3 بار اخر وسط کار مثلا ساعت 6 یا 5 30 دیتا قطع میشد اول فکر کردم محدودیت حجم گذاشتن بعد متوجه شدم هر 3 بار شارژ پولیم رو صفر میکنه و دیتا قطع میشه چرا باید بین این ساعات از شارژ پولی من استفاده کنه زنگ هم زدم میگه پیگیری میکنیم 1 هفته دیگه تماس بگیرید
ببین تو 3روز میانگین چقدر مصرف کردی ؟
مشگن بین 20 تا 25 گیگ محدودیت داره
and-roid2
17-05-2017, 10:49
باند 3 یا باند 7 هست ؟
نمیشه فهمید مشکل از کجا هست ؟
نه من نتم قطعی اصلا نداره فقط مشکلم همین لینک دهی هست
در پست قبلی عرض کردم باند 3
احتمالا لینکی که ازش دانلود میکنید محدودیت دانلود همزمان براش گذاشتن و گرنه نباید مشکلی در دانلود همزمان باشه.
mohammad_1992
17-05-2017, 10:50
در پست قبلی عرض کردم باند 3
احتمالا لینکی که ازش دانلود میکنید محدودیت دانلود همزمان براش گذاشتن و گرنه نباید مشکلی در دانلود همزمان باشه.
از دانلود ها - ایران فیلم - تاینی و ... تست کردم همشون این مشکل رو دارن
mehrdadb3
17-05-2017, 11:10
ببین تو 3روز میانگین چقدر مصرف کردی ؟
مشگن بین 20 تا 25 گیگ محدودیت داره
حدود دانلودم همین قدره اصلا گوشی 23گیگ بیشتر جا نداره ولی دیشب فکر کنم 18 گیگ دانلود کرده بود
اینا مگه نامحدود نمیدن اگر محدودیت میزارن خوب مثل موقعی که شارژ پولی نداره دیتا رو قطع کنن چرا شارژ پولی رو تموم میکنن این موضوع برایه کسی که هفتگی هم بگیره اتفاق میوفته؟
hassanshaikhi
17-05-2017, 11:41
حدود دانلودم همین قدره اصلا گوشی 23گیگ بیشتر جا نداره ولی دیشب فکر کنم 18 گیگ دانلود کرده بود
اینا مگه نامحدود نمیدن اگر محدودیت میزارن خوب مثل موقعی که شارژ پولی نداره دیتا رو قطع کنن چرا شارژ پولی رو تموم میکنن این موضوع برایه کسی که هفتگی هم بگیره اتفاق میوفته؟
قبلا روزانه 2 تا 7 صبح 20 گیگ بود احتمال زیاد الان هم همون 20 گیگ هست برای همین حجم بسته تموم شده و از شارژتون کم کرده.
هفتگی و ماهیانه گویا محدودیت نداره.
واسه من عوض کرد فکر کنم ۱۰۰۰ تومن رفت روی قبضم - سیم کارت رو فعال کنی بسته ۲+۲ گیگ برات فعال میشه
هزار تومن نه هفت هزار تومن برای من که ایطو بود . میگن رایگان تعویض میشه تو سایت همراه اول هم زدن رایگان اما وقتی عوض کردی هفت تومن میزنند تو پاچت! صداقت و درستی از سرتا پاشون میباره ماشاله
shahryar84
17-05-2017, 19:02
تو تاکسی بودم که همراه اول برای اولین بار 4g+ دیدم، جلوی سینما آزادی، تا اومد تو ولیعصر، پلاسش قطع شد
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
hojjat_2008
17-05-2017, 19:38
به احتمال زیاد افزایش پهنای باند همراه اول به خاطر انتخاب هستش.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
من دیشب تو حالت 3جی از 1 شب تا 11 صبح 35 گیگ دانلود کردم
mohammad_1992
17-05-2017, 21:34
هزار تومن نه هفت هزار تومن برای من که ایطو بود . میگن رایگان تعویض میشه تو سایت همراه اول هم زدن رایگان اما وقتی عوض کردی هفت تومن میزنند تو پاچت! صداقت و درستی از سرتا پاشون میباره ماشاله
من چک کردم برای من فقط 1000 تومن رفت
mohammad_1992
17-05-2017, 21:36
من دیشب تو حالت 3جی از 1 شب تا 11 صبح 35 گیگ دانلود کردم
4جی بکنی کم کم 70 گیگ دانلود میکنی
راستش 4جی هم همینقدر میداد 45 گیگ بیشتر نرفت
باند ۱۸۰۰ همراهاول پهنای ۲۰ مگاهرتز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که 4جی کردم بالای 1.1 نرفت
رو 3جی داره 1.4 میده
mohammad_1992
18-05-2017, 09:44
الان که 4جی کردم بالای 1.1 نرفت
رو 3جی داره 1.4 میده
پهنای باند قابل دریافتید روی 5 مگاهرتز هست زنگ بزن برات درست می کنن
منم این مشکلو دارم. به کدوم شماره زنگ بزنم؟
کجا باید زنگ بزنم دقیقا چی بگم بهشون ؟
mohammad_1992
18-05-2017, 14:08
منم این مشکلو دارم. به کدوم شماره زنگ بزنم؟
هم به 9990 زنگ بزنید هم ایمیل بهشون
بگید شما گفتید حداقل سرعت 4جی باید 21 مگابیت باشه ولی برای ما بیش از 8 مگابیت نیست لطفا پهنای باند قابل دریافت رو افزایش بدید
اگه هم گفتن روی گوشی دیگه ای تست کردید بگید بله هم روی گوشی و هم مودم تست شده از افراد اون منطقه هم همه این محدودیت رو دارن
Le0nard0
18-05-2017, 14:20
بگید شما گفتید حداقل سرعت 4جی باید 21 مگابیت باشه
اینو کجا گفتن؟
هم به 9990 زنگ بزنید هم ایمیل بهشون
بگید شما گفتید حداقل سرعت 4جی باید 21 مگابیت باشه ولی برای ما بیش از 8 مگابیت نیست لطفا پهنای باند قابل دریافت رو افزایش بدید
اگه هم گفتن روی گوشی دیگه ای تست کردید بگید بله هم روی گوشی و هم مودم تست شده از افراد اون منطقه هم همه این محدودیت رو دارن
من که زنگ زدم کلا از سرش باز کرد
هی گفت روی گوشی دیگه ای تست کردی اول گفتم اره گفت ما چیزی رو عوض نکردیم برای شما
بعدش هم دوباره پرسید روی گوشی دیگه ای تست کردی گفتم نه گفت برو دفاتر همراه اول و از این چرت و پرتا
mohammad_1992
18-05-2017, 14:35
اینو کجا گفتن؟
من باهاشون تماس گرفتم گفتم سرعت فرجی من بالای 1 مگ نمیره گفتم حداقل سرعت باید چند باشه بهم گفتن 21 مگابیت از همون طریق برای ثبت کرد 3 روزه درستش کردن
mohammad_1992
18-05-2017, 14:38
من که زنگ زدم کلا از سرش باز کرد
هی گفت روی گوشی دیگه ای تست کردی اول گفتم اره گفت ما چیزی رو عوض نکردیم برای شما
بعدش هم دوباره پرسید روی گوشی دیگه ای تست کردی گفتم نه گفت برو دفاتر همراه اول و از این چرت و پرتا
خب بد توضیح داده بودی باید میگفتی روی گوشی دیگه تست کردم و حتی مناطق اطراف ما سرعتشون خیلی بهتره و سرعت 3جی و 4جی یکیه و ... و اخرش هم میگفتی پهنای باند رو گذاشتید روی 5 مگاهرتز برای همینه سرعت 4جی خیلی پایینه باید زبون باز باشی اونا در همون لحظه که نمیتونن سرعتتو چک کنن بگو اینجا شلوغه و پهنای باند کفایت نمیده و ... کلا تا دروغ نگی نتیجه نمیگیری
خب بد توضیح داده بودی باید میگفتی روی گوشی دیگه تست کردم و حتی مناطق اطراف ما سرعتشون خیلی بهتره و سرعت 3جی و 4جی یکیه و ... و اخرش هم میگفتی پهنای باند رو گذاشتید روی 5 مگاهرتز برای همینه سرعت 4جی خیلی پایینه باید زبون باز باشی اونا در همون لحظه که نمیتونن سرعتتو چک کنن بگو اینجا شلوغه و پهنای باند کفایت نمیده و ... کلا تا دروغ نگی نتیجه نمیگیری
وضع کلی مملکت همینه ها
در حالی که 4جی باید 80 مگ سرعت بده انقدر خرابش میکنن تا ما به 10 درصد این سرعت هم راضی باشیم
و این فقط اینترنت نیستش کل زندگی ما همین شده
من باهاشون تماس گرفتم گفتم سرعت فرجی من بالای 1 مگ نمیره گفتم حداقل سرعت باید چند باشه بهم گفتن 21 مگابیت از همون طریق برای ثبت کرد 3 روزه درستش کردن
مشکل انتن دهی رو هم حل میکند؟
mohammad_1992
18-05-2017, 14:53
مشکل انتن دهی رو هم حل میکند؟
پیگیر باشید از نوع سمج شاید فرجی شد
به نظر میاد همراه اول داره یه تکونی به خودش میده از نظر سرعت و به مرور داره دکلها رو به ۲۰ مگا هرتز تغییر میده که باعث میشه شما سرعت بهتری دریافت کنین
مثلا جایی که من هستن ۴ جی با ۲ خط از ۵خط اونم فقط تو یه جا اونم با مودم آنتن دارم و سرعت هم بین ۱.۴ تا ۱.۷ مگابایت بود اما از ۲روز پیش بدون اینکه تغییری تو پوشش دهی انحام بشه
سرعت شده بیت ۲.۲ تا ۳.۵ مگابایت که این نشون میده باند ۷ که من بهش وصل هستم از ۱۵ مگا هرتز شده ۲۰ مگا هرتز
باند ۳ هم همینطور اما چون پوشش ندارم نمیتونم داخل خونه تست کنم
احتمالا به مرور همه دکلها ۲۰ مگاهرتز بشه
mohammad_1992
18-05-2017, 16:43
به نظر میاد همراه اول داره یه تکونی به خودش میده از نظر سرعت و به مرور داره دکلها رو به ۲۰ مگا هرتز تغییر میده که باعث میشه شما سرعت بهتری دریافت کنین
مثلا جایی که من هستن ۴ جی با ۲ خط از ۵خط اونم فقط تو یه جا اونم با مودم آنتن دارم و سرعت هم بین ۱.۴ تا ۱.۷ مگابایت بود اما از ۲روز پیش بدون اینکه تغییری تو پوشش دهی انحام بشه
سرعت شده بیت ۲.۲ تا ۳.۵ مگابایت که این نشون میده باند ۷ که من بهش وصل هستم از ۱۵ مگا هرتز شده ۲۰ مگا هرتز
درسته ولی نمودم چرا 20 مگاهرتز همراه اول اندازه 10 مگاهرتز ایرانسل سرعت میده !
میشه اسکرینشات بدی از پهنای فرکانس اگه برات مقدوره؟ باند ۷ و ۳
میشه اسکرینشات بدی از پهنای فرکانس اگه برات مقدوره؟ باند ۷ و ۳
با مودم دریافت میکنم واسه همین پهنای باند رو نشون نمیده
با مویابل دوستان چک کردم
پستهای قبلی دوستانی که اندروید دارن عکس گذاشتن از ۲۰ مگاهرتز شدن همراه اول
با مودم دریافت میکنم واسه همین پهنای باند رو نشون نمیده
با مویابل دوستان چک کردم
پستهای قبلی دوستانی که اندروید دارن عکس گذاشتن از ۲۰ مگاهرتز شدن همراه اول
آره میدونم..باند ۷ رو گفتی ۲۰ شده واسه همین گفتم باند ۳ رو میدونم.
شما اگر چنین اتفاقی برات افتاده شانسی بوده وگرنه امکان نداره بخوان سرعت و پهنای باند رو بخاطر منوشما افزایش بدن اونهم سه روزه
mohammad_1992
18-05-2017, 19:59
شما اگر چنین اتفاقی برات افتاده شانسی بوده وگرنه امکان نداره بخوان سرعت و پهنای باند رو بخاطر منوشما افزایش بدن اونهم سه روزه
فکر کنم برای ارتقا پهنای باند نیاز به مراجعه حضوری به دکل نباشه ! تو یه چیز حداقل شانس اوردیم !
این برنامه اول کار 1000 امتیاز به شما میده که میتونین باهاش یه شارژ 1000 تومنی بخرید
برنامه ستاره اول - دانلود از طریق لینک زیر
نسخه اندروید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه IOS : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد معرف: 685428
لطفا در هنگام ثبت نام از کد معرف من 685428 استفاده کنید
هزینه دیتای استفاده شده جهت دانلود و استفاده از اپلیکیشن و سایت ستاره اول برای تمامی خطوط همراه اول رایگان می باشد.
همراه اول به منظور تسهیل خرید بسته های نوترینو، این امکان را فراهم نموده است تا مشترک تنها با یک بار مراجعه به سرشماره #1* و واریز مبلغ بسته از طریق حساب بانکی خود بتواند به صورت مستقیم بسته نوترینو را فعال نماید. بدین ترتیب دیگر مشترکین دیگر نیاز به خرید و اعمال مکرر شارژ و انجام چند نوبت عملیات بانکی نخواهند داشت و می توانند تنها با یکبار مراجعه به سرشماره 1 ، بسته های نوترینو را به سرعت و براحتی خریداری و فعال نمایند.
دوستان همراه اول سيم كارت ديتا نداره..؟!! من تو سايت رو الان نگاه كردم چيزى پيدا نكردم.. همون اعتبارى بايد گرفت يعنى برا دانلود اينا بخوايم..؟!!
pouyasony
18-05-2017, 20:51
من نميدونم مشكل همراه اول با گوشيهاي ايفون مخصوصا 7 و 7پلاس چيه. هركار ميكنم گوشيم ايفون 7پلاس به4G وصل نميشه در حالي كه تو همون منطقه همون سيمكارتو كه ميندازم تو يه گوشي سامسونگ سريع فورجي ميشه ولي رو گوشي خودم 3g مياره فقط.بررسي كردم ديدم خيليا اين مشكل منو دارن فقط مال من نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
saeed9009
18-05-2017, 21:50
من نميدونم مشكل همراه اول با گوشيهاي ايفون مخصوصا 7 و 7پلاس چيه. هركار ميكنم گوشيم ايفون 7پلاس به4G وصل نميشه در حالي كه تو همون منطقه همون سيمكارتو كه ميندازم تو يه گوشي سامسونگ سريع فورجي ميشه ولي رو گوشي خودم 3g مياره فقط.بررسي كردم ديدم خيليا اين مشكل منو دارن فقط مال من نيست
با سیم کارت ایرانسل یا رایتل چطور ؟ به 4G وصل میشه ؟
به صورت کلی گوشی شما باید باند 3 و باند 7 رو ساپورت کنه.
mohammad_1992
18-05-2017, 23:28
ایفون 7 حتی سیستمشون از cat 6 هم بالاتر هست
قبلا اینطور بود باید یه پروفایل روی گوشیت نصب می کردی بهترین کار زنگ زدن به 9990 هست
همه ٧ ها كه مشكلي نداره
١٦٦٠ كه كوالكام باشن بدون مشكل وصل ميشه حتي بدون پروفايل
پروفايل هم چيز خاصي نداره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
pouyasony
19-05-2017, 12:40
با ايرانسل راحت وصل ميشه.
مگه واسه همراه اولم بايد پروفايل نصب كرد؟چجوري؟
iDownload & iGame
20-05-2017, 11:56
VoLTE
از این پس مشترکین همراه اول می توانند مکالمه ای با بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) را تجربه نمایند. آخرین نسل شبکه تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است و به مشترکین این امکان را می دهد که بتوانند بر بستر آن شبکه مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی داشته باشند.فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان (VoLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه ۴G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمیتوان در شبکهی نسل چهارم تماس برقرار کرد. به سبب آن که تماس VoLTE از بستر شبکه های ۲G و ۳G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان میآورد ، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم میکند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.فناوریVoLTE در زمرهی فناوریهای جدید ارتباطات همراه است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور راه اندازی گردیده است.
مزایای VoLTE چیست؟
امکان برقراری تماس در شبکه LTE فراهم می شود.
کیفیت صدا بر روی سرویس VoLTE بسیار بالا و با کیفیت HD است.
زمان برقراری تماس (Call Setup) بسیار پایین است.
امکان استفاده همزمان از مکالمه و دیتا مقدور می باشد.
چگونه از VoLTE استفاده کنیم؟
سرویس VoLTE نیازی به فعالسازی ندارد. تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت VoLTE همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
iDownload & iGame
20-05-2017, 12:00
WiFi calling چیست؟
WiFi Calling یک خدمت نوآورانه و بسیار جدید، نه تنها در کشور بلکه در کل صنعت مخابرات است. با استفاده از سرویس WiFi Calling مشترکان همراه اول دیگر نیازی به پوشش شبکه تلفن همراه برای برقراری تماس نخواهند داشت بلکه تنها با اتصال به شبکه اینترنت از طریق وای فای می توانند مکالمه کنند و برای این کار نیازی به استفاده از هیچ برنامه دیگری نخواهند داشت. با بهره گیری از سرویس WiFi Calling تماس بر روی وای فای و از طریق اینترنت انجام می شود به جای آنکه بر روی شبکه تلفن همراه صورت گیرد. اما این تماس از نظر چگونگی برقراری عیناً به مانند یک تماس عادی می باشد به این معنی که مشترکین به مانند قبل شماره گیری می نمایند و تماس را برقرار می کنند؛ این تماس در صورت برقرار بودن ارتباط وای فای از روی اینترنت برقرار خواهد شد و حتی می تواندکیفیت بسیار بالاتری داشته باشد.
مزایای WiFi Calling چیست؟
در نقاطی که پوشش شبکه تلفن همراه وجود ندارد مانند مکان های دورافتاده می توان تماس تلفنی عادی برقرار نمود.
مشکل عدم آنتن دهی داخلی شبکه تلفن همراه حل خواهد شد.
هزینه رومینگ خارجی بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.
مسئله برقراری تماس در خارج از کشور حل خواهد شد.
تماس بدون هیچ اپلیکیشن واسطی انجام خواهد شد. به عبارت دیگر چگونگی برقراری تماس WiFi Calling با تماس عادی هیچ تفاوتی ندارد.
Wi Fi Calling همراه اول چه تفاوتی با خدمات مشابه دارد؟
در حالی که راهکارهای دیگر تماس های اینترنتی نیاز به وارد شدن به یک نرم افزار (Application) خاص جهت برقراری یا دریافت تماس دارند ، با WiFi Calling همراه اول شماره گیر تلفن همراه شما قابلیت برقراری تماس اینترنتی پیدا خواهد کرد.
با این خدمت لازم به پرداخت های جداگانه نیست بلکه همراه اول این تماس را یک تماس عادی داخلی می داند.
چگونه می توان از WiFi Calling استفاده نمود؟
هرجا که WiFi وجود دارد (فارغ از اینکه ارائه دهنده وای فای چه سازمانی است ) می توان از سرویس WiFi Calling استفاده نمود.
جهت برقراری WiFi Callingلازم است تلفن همراه از این سرویس پشتیبانی نماید.
تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت WiFi Calling همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت WiFi Calling اضافه خواهند شد.
مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
greatpouya
20-05-2017, 12:37
VoLTE
از این پس مشترکین همراه اول می توانند مکالمه ای با بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) را تجربه نمایند. آخرین نسل شبکه تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است و به مشترکین این امکان را می دهد که بتوانند بر بستر آن شبکه مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی داشته باشند.فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان (VoLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه ۴G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمیتوان در شبکهی نسل چهارم تماس برقرار کرد. به سبب آن که تماس VoLTE از بستر شبکه های ۲G و ۳G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان میآورد ، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم میکند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.فناوریVoLTE در زمرهی فناوریهای جدید ارتباطات همراه است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور راه اندازی گردیده است.
مزایای VoLTE چیست؟
سرویس VoLTE نیازی به فعالسازی ندارد. تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت VoLTE همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
هنوز تو سایتش اعلام نشده و هیچ خبر گذاری؛ این که خیلی از ایرانسل عقب بود چطور یهو VoLTE راه انداخته؟؟؟
منبعش رو هم اعلام بفرمایید.
maniya12
20-05-2017, 13:03
سلام دوستان من سیمکارتم رو 4g کردم ولی بهم H+ نشون میده 4g نشون نمیده 4g گوشی رو هم فعال کردم .آیا این H+ همون 4g هستش یا نه؟!
fanoostalaei
20-05-2017, 13:25
جل الخالق ! چند وقت پیش گوشی من رو حالت lte only بود و تماس گرفتم با یه نفر ! که زنگ زد ( حالا طرف جواب نداد ) بعدش متوجه شدم که گوشیم رو حالت lte only بود !
یعنی اون موقع هم بود ؟ ! عجیبه از تنهای اول
---------
خخخخخخخ
الان خواستم تست کنم ! اصلا رو 4 جی نرفت !
فکر کنم عوارض طوفانیه که الان تبریز رو درنوردید :|
greatpouya
20-05-2017, 13:29
سلام دوستان من سیمکارتم رو 4g کردم ولی بهم H+ نشون میده 4g نشون نمیده 4g گوشی رو هم فعال کردم .آیا این H+ همون 4g هستش یا نه؟!
نه
iDownload & iGame
20-05-2017, 13:52
هنوز تو سایتش اعلام نشده و هیچ خبر گذاری؛ این که خیلی از ایرانسل عقب بود چطور یهو VoLTE راه انداخته؟؟؟
منبعش رو هم اعلام بفرمایید.
بنده این اطلاعات رو امروز ظهر از تو سایت خود همراه اول اینجا کپی پیست کردم ولی الان چک کردم ظاهرا" لینکش رو غیر فعال کردن!
greatpouya
20-05-2017, 14:08
بنده این اطلاعات رو امروز ظهر از تو سایت خود همراه اول اینجا کپی پیست کردم ولی الان چک کردم ظاهرا" لینکش رو غیر فعال کردن!
ممنون از اطلاع رسانیتون، ولی وقتی میریم تو اون قسمت، دوباره وارد صفحه Home میشه، احتمالا گذاشتن دوباره برداشتن. حالا باز با تست کاربران بهتر مشخص میشه که باز ادعا بوده یا واقعا راه اندازی کرده...
saeed9009
20-05-2017, 14:52
ببین چیکار کرده
باند 3 (1800 مگاهرتز )
سلام
کدوم منطقه از تهران هستید که باند3 رو 20 مگاهرتز کردن ؟
fanoostalaei
20-05-2017, 15:03
من تهران نیستم
تبریز سکونت دارم من عزیز
در ضمن ، دوباره بدون بسته نمیره روی نسل ۴ :|
من تهران نیستم
تبریز سکونت دارم من عزیز
در ضمن ، دوباره بدون بسته نمیره روی نسل ۴ :|
خیلی خوب میشد اگر همراه اول این مسخره بازیو جمع می کرد .
همینطور آلفا و آلفا پلاس رو هم جمع می کرد.
maniya12
20-05-2017, 15:54
نه
میشه بگین من چکارش کنم 4g بشه
shahryar84
20-05-2017, 16:50
VoLTE
مزایای VoLTE چیست؟
برای کسی VoLTE فعال شده یا دوباره تو آزمایشگاه راه انداختن!؟
shahryar84
20-05-2017, 16:55
VoLTE
مزایای VoLTE چیست؟
برای کسی VoLTE فعال شده یا دوباره تو آزمایشگاه راه انداختن!؟
shahryar84
20-05-2017, 17:10
درسته، پاکش کردن، اما هنوز تو کش گوگل هست
SAeedBaa
20-05-2017, 22:11
با توجه به تمهیدات انجام شده در راستای ازاد سازی فرکانس 1800 و تخلیه این فرکانس، پهنای باند فرکانسی سایت های نسل 4 همراه اول روی فرکانس 1800 در حال ارتقا به 20 مگاهرتز است. در نقاطی که پهنای باند و دیتای کافی وجود داشته باشد با ارتقا پهنای باند فرکانسی مشترک به طور محسوس ارتقا سرعت را حس خواهد کرد اما در نقاطی که پهنای باند و زیر ساخت مناسب وجود ندارد، پهنای باند فرکانسی ارتقا خواهد یافت اما سرعت دریافتی توسط کاربر تغییری نخواهد کرد و این دسته از کاربران باید منتظر ایجاد زیر ساخت مناسب و افزایش پهنای باند منطقشون باشند.
saeeddeeas
21-05-2017, 00:26
فکر کنم برای ما ارتقا دادن الان سرعت 8.5 مگابایت بر ثانیه هست
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
farhadrohi
21-05-2017, 00:49
چرا برا ما ۲۰ مگاهرتز نشده.از ۵ مگاهرتز فقط ۱۰ مگاهرتز شده.
Pooya Rezaie
21-05-2017, 09:55
میشه بگین من چکارش کنم 4g بشه
بايد بسته آلفا+ فعال داشته باشيد تا بتونيد ٤جي استفاده كنيد، بسته رو بگيريد ديتا رو خاموش روشن كنيد اوكي ميشه.
Sent from my iPad using Tapatalk
SAeedBaa
21-05-2017, 17:27
چرا برا ما ۲۰ مگاهرتز نشده.از ۵ مگاهرتز فقط ۱۰ مگاهرتز شده.
به مرور زمان بروز اوری انجام میشه، البته در بعضی شهر ها همچنان یکسری مشکلات فرکانسی وجود داره.
امروز وضع آب و هوا اصلا خوب نیست طوفان با سرعت 70km از تهران رد شد
مودم B315s هواوی
:n29:i67.tinypic.com/2090fpy.png:n29:
greatpouya
21-05-2017, 22:50
امروز وضع آب و هوا اصلا خوب نیست طوفان با سرعت 70km از تهران رد شد
مودم B315s هواوی
:n29:i67.tinypic.com/2090fpy.png:n29:
داداچ این مودم اصلا پلاس نداره. چطوری رفته رو باند ۴۴ یعنی lte advanced؟
چرا تست سرعت نذاشتی ازش
bahman_0121
22-05-2017, 09:39
سلام
من با گوشی میرم نت و اینترنت شبانه همراه اول 1 ماهه خریدم البته سیمکارتم 3g هست
میشه راهنمایی کنید چطور باید تنظیم کنم تا سرعت خوب بده
اخه ی موقهایی میبینی تا 2.5 مگ میره سرعت و بعد یهو میبینی رو 500 گیر میکنه و کمتر هم میشه
rahman0158
22-05-2017, 09:58
سلام
من با گوشی میرم نت و اینترنت شبانه همراه اول 1 ماهه خریدم
میشه راهنمایی کنید چطور باید تنظیم کنم تا سرعت خوب بده
اخه ی موقهایی میبینی تا 2.5 مگ میره سرعت و بعد یهو میبینی رو 500 گیر میکنه و کمتر هم میشه
یه بسته آلفا + بخر تا روی فورجی رجیستر بشی من روی فورجی نزدیک 5 مگابایت سرعت دارم
من تبریز با بسته یه ماهه + الفا پ لاس 200 مگی
تونستم 100 گیگ دانلود کنم
pouyasony
22-05-2017, 14:14
مشكلي كه همراه اول با گوشيهاي ايفون 7 و7پلاس داشت امروز حل شد و من امروز تونستم بالاخره به 4G وصل بشم
pouyasony
22-05-2017, 14:19
...........
mohammad_1992
22-05-2017, 14:44
...........
برای من روی 10 مگاهرتز هست سرعتم از 2.6 مگابایت بیشتر نمیشه روزانه حدود 75 الی 85 گیگ میتونم دانلود کنم
برای من روی 10 مگاهرتز هست سرعتم از 2.6 مگابایت بیشتر نمیشه روزانه حدود 75 الی 85 گیگ میتونم دانلود کنم
با کدوم بسته اینقدر دانلود میکنی؟؟؟
سلام
من تازه به همراه اول اومدم
سیمکارتمم تعویض کردم از این نسل جدیدا گرفتم سرعتم حدود 87 مگ ایناس
بعد خرید بسته چطوری دانلود کنیم ؟ ینی شبانه اینا داره مثل ایرانسل ؟ چون مثلا من بسته الفا پلاس دیدم همش 100 مگ شبانه میده
چطوریاس ؟
بسته نامحدود شبانه نداره ؟
mohammad_1992
23-05-2017, 11:37
سلام
من تازه به همراه اول اومدم
سیمکارتمم تعویض کردم از این نسل جدیدا گرفتم سرعتم حدود 87 مگ ایناس
بعد خرید بسته چطوری دانلود کنیم ؟ ینی شبانه اینا داره مثل ایرانسل ؟ چون مثلا من بسته الفا پلاس دیدم همش 100 مگ شبانه میده
چطوریاس ؟
بسته نامحدود شبانه نداره ؟
سرعتت 87 مگابیت هست ؟
ستاره هزار مربع رو بگیره بهترین بسته : یک ماهه هست که 29 تومن هست محدودیت حجم نداره هرچی سرعت داشتی باشی میتونی دانلود کنی
- - - Updated - - -
با کدوم بسته اینقدر دانلود میکنی؟؟؟
بسته یک ماهه نامحدود
سرعتت 87 مگابیت هست ؟
ستاره هزار مربع رو بگیره بهترین بسته : یک ماهه هست که 29 تومن هست محدودیت حجم نداره هرچی سرعت داشتی باشی میتونی دانلود کنی
- - - Updated - - -
بسته یک ماهه نامحدود
درسته
همین دیروز
- - - Updated - - -
همراه اول
يعني الان پلاس فعال اينجا
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
mohammad_1992
23-05-2017, 15:15
درسته
همین دیروز
- - - Updated - - -
اگه شبها هم همین سرعت رو بهتون بده روزی 370 گیگ میتونی دانلود کنی
سلام
اگر بسته آلفا + نداشته باشی فقط طرح نامحدود ۱ بامداد تا ۱۱ صبح یک روزه ، هفتگی و یا ماهانه خریداری کنی روی شبکه 4g فعال میشه ؟
mohammad_1992
23-05-2017, 16:52
سلام
اگر بسته آلفا + نداشته باشی فقط طرح نامحدود ۱ بامداد تا ۱۱ صبح یک روزه ، هفتگی و یا ماهانه خریداری کنی روی شبکه 4g فعال میشه ؟
نه نمیشه ..............
نه نمیشه ..............
شبکه 3g فعال میشه ؟
Pooya Rezaie
23-05-2017, 17:24
3جی بله
ولی 4جی نیاز به بسته روزانه داره
هفته گذشته بارها برنامه aionet رو تست کردم.حدود 5 گیگ آنلاین تماشا کردم طی چند روز و فقط 400 تومن به اینترنت خط اضافه شد ! رایگانه ...
ولی برنامه لنز ایرانسل بهتره.این امکاناتش نسبت به اون کمتره
sasan.69
24-05-2017, 01:08
رفقا بسته همراه زدم می خوام بیارمش رو 3جی این ارور رو می ده چی کنم؟
Pooya Rezaie
24-05-2017, 01:15
رفقا بسته همراه زدم می خوام بیارمش رو 3جی این ارور رو می ده چی کنم؟
اگه 3جی میخوای پس Preferred Mode رو بزار روی UMTS Only
الان روی LTE یا 4G هست
دو تا تیک All Supported هم بزن که هر باندی موجود بود کانکت شه
اون ارور هم گفته بهتره حالت رو بزاری روی اتوماتیک یا Auto که مودم خودش شبکه رو انتخاب کنه (3جی یا 4جی)
sasan.69
24-05-2017, 01:22
اگه 3جی میخوای پس Preferred Mode رو بزار روی UMTS Only
الان روی LTE یا 4G هست
دو تا تیک All Supported هم بزن که هر باندی موجود بود کانکت شه
اون ارور هم گفته بهتره حالت رو بزاری روی اتوماتیک یا Auto که مودم خودش شبکه رو انتخاب کنه (3جی یا 4جی)
خب می دونم الان اینجوری شد که می خوام تری جی همراه اول بزار این ارور رو می ده اما نمی دونم امشب چ مرگشه این مودم3372 ما!!!
اون ارور هم الکی می ده چون روی auto هس:n03:
سلام من ی بار اینجا گفتم ک با بسته شبانه 2 تا 7 به 4 جی وصل شدم
دیشب ک امتحان کردم وصل نمیشد فک کنم اون موقع بسته الفا+ روزانه داشتم :n06:
sasan.69
24-05-2017, 16:51
سمت ما حدود ى ماه پيش انتن فورجى داشتم اما کلا رو تنظيمات مودم انتن بالا نمياد و no service مى زنه علتش چى مى تونه باشع!؟
گوشى فورجى هم ندارم اونجا تست کنم
sasan.69
24-05-2017, 18:05
ی بسته الفا زدم اینم نتایج فورجی ما!!!
سلام
الان میخوام بسته نا مجدود ۱ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح فعال کنم دوستان نهایت حجمی که از این بسته میشه دانلود چقدره ؟
قبلا 2 بار رو این موضوع ضربه خوردم باعث شد حجم روزانم تموم بشه که بعدشم پرونده تشکیل دادم هیچی به هیچی. البته بسته 2 تا 7 صبح بود.
sasan.69
25-05-2017, 02:17
رشت سمت فرهنگ و آزادگان و چهارراه فورجی نداره:n03:
armin_punisher6
25-05-2017, 08:15
رشت سمت فرهنگ و آزادگان و چهارراه فورجی نداره:n03:
بلوار دیلمان هم نداره.
sasan.69
25-05-2017, 09:56
بلوار دیلمان هم نداره.
تو نقشه همه جاها رو رنگى کردن ک پوشش داره اما خبرى نيست!!!! الان ترى حى بازم سرعتش ثابته دانلود بالاى دو مگ و اپلود حدود 550 کيلو
sasan.69
25-05-2017, 10:02
الان اکثر شهرا فورجى جاافتاده و رشت مثلا کلانشهره اتفاقى رخ نداده، از نمايندگى هم مى پرسم اصن نمى دونم کدوم منطقه پوشش دازه و مى گه برووو سايت ببين!!!
mohammad_1992
25-05-2017, 17:57
الان اکثر شهرا فورجى جاافتاده و رشت مثلا کلانشهره اتفاقى رخ نداده، از نمايندگى هم مى پرسم اصن نمى دونم کدوم منطقه پوشش دازه و مى گه برووو سايت ببين!!!
شیراز همون 2 سال پیش که هی اعلام میکردن 4جی ! تازه امسال نصفش راه افتاده
farhadrohi
26-05-2017, 22:52
توی لنگرود فورجی هست.چطور رشت فورجی نیس[emoji46]
sasan.69
26-05-2017, 23:57
توی لنگرود فورجی هست.چطور رشت فورجی نیس[emoji46]
ب اسم هست ، ترى جى ازش بالاتره!!!!!
سلام این روزا سرعت دانلود همراه اول تو خوزستان کم نشده ؟
farhadrohi
27-05-2017, 10:13
نه از وقتی که ۱۰مگاهرتز کردن سرعت خوب و قابل قبولی میده.قبلا ۵مگاهرتز بود برابر تری جی بود.
فعلا سرعت تا ۴۵مگابیت میره
سلام
ایا بسته نامحدود شبانه (جدید) .
هزارتومنی.یک روزه.واقعا نامحدوده؟
یا اینکه محدودیت جچم دانلود 20 گیگ رو داره؟
و اینکه ایا باید برای فعال شدن یک بار اینترنت گوشی رو ساعت 2 قطع و وصل کنیم ؟یا اینکه خودش خودکار میفهمه و از اکانت شبانه دانلود میکنه؟
من هیچ بسته همراه اولی ندارم و امشب میخام برای بار اول فقط این بسته هزار تومنی رو بخرم
afshinworld
27-05-2017, 18:46
هزار تومانی رو خردیم .9990 گفت خودش ساعت 2 سوئیچ میشه.
حجم دانلود رو پشتیبانی گفت محدودیت نداره .
ولی دارن میکنن تو پاچه من چون بعد یک ساعت دانلود اینترنت من کلا کنسل شده صبح دیدم error خورده بود .بعد صبحش ساعت 8 به بعد اینترنت تعرفه عادی زده بود دانلود
بدون اینکه چیزی دانلود بشه سقف دانلود آزاد رو حساب کردن بعدش خط رو قطع کردن. حالا پرونده باز کردم ببینم چی میشه
mohammad_1992
27-05-2017, 18:52
سلام
ایا بسته نامحدود شبانه (جدید) .
هزارتومنی.یک روزه.واقعا نامحدوده؟
یا اینکه محدودیت جچم دانلود 20 گیگ رو داره؟
و اینکه ایا باید برای فعال شدن یک بار اینترنت گوشی رو ساعت 2 قطع و وصل کنیم ؟یا اینکه خودش خودکار میفهمه و از اکانت شبانه دانلود میکنه؟
من هیچ بسته همراه اولی ندارم و امشب میخام برای بار اول فقط این بسته هزار تومنی رو بخرم
اتومات نیست یه وقت دیدی سوییچ نشد و همش رفت روی قبضت یا شارژت رو خورد
من یک هفته و یک ماهه تست کردم واقعا محدودیت نداره و هرچی سرعتت بهت اجازه بده میتونی دانلود کنی
mohammad_1992
27-05-2017, 18:53
نه از وقتی که ۱۰مگاهرتز کردن سرعت خوب و قابل قبولی میده.قبلا ۵مگاهرتز بود برابر تری جی بود.
برای ما کردم 10 مگاهرتز نهایتا برای ما روی 24 مگابیت میره
شاید برای شما گذاشتن روی 15 مگاهرتز!
mohammad_1992
27-05-2017, 18:55
ولی دارن میکنن تو پاچه من چون بعد یک ساعت دانلود اینترنت من کلا کنسل شده صبح دیدم error خورده بود .بعد صبحش ساعت 8 به بعد اینترنت تعرفه عادی زده بود دانلود
بدون اینکه چیزی دانلود بشه سقف دانلود آزاد رو حساب کردن بعدش خط رو قطع کردن. حالا پرونده باز کردم ببینم چی میشه
داداش شما 2 تا 7 گرفتی خب باید محدود میکردی به این بازه تا اگه احیانا قطع و وصل هم شد مشکلی پیش نیاد
باید خودمون حواسمون باشه - مطمئن باش به هیچ نتیجه ای نمیرسی چون اصلا قبول نمی کنن
mohammad_1992
27-05-2017, 18:57
گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! وقتی منطقه ما روی 5 مگاهرتز بود نهایتا 1 مگ سرعت میداد در صورتی که 3جی 1.2 مگ سرعت میداد الان گذاشتن روی 10 مگاهرتز نهایت سرعت 2.8 مگ هست
afshinworld
27-05-2017, 18:59
داداش شما 2 تا 7 گرفتی خب باید محدود میکردی به این بازه تا اگه احیانا قطع و وصل هم شد مشکلی پیش نیاد
باید خودمون حواسمون باشه - مطمئن باش به هیچ نتیجه ای نمیرسی چون اصلا قبول نمی کنن
دقیقا همین کارو کردم محدود کردم که قبل 7 قطع کنه.
saeed9009
27-05-2017, 19:35
ظاهرا بعضی از مناطق تهران رو 20 مگاهرتز کردن ولی من که هنوز 20 مگاهرتز رو از نزدیک ندیدم !
fanoostalaei
27-05-2017, 20:46
سیستم همراه اول خیلی بهتر شده !
خودش پول خورده شده رو برگشت میده
چند روز پیش هم این پیام برا دوستم اومد که نوشته بود هزینه اشتباهی کسر شده بود و برگشت دادن
سر ساعت دو خودش سوئیچ میشه اما سقف داره برای 2-7 حداکثر 20 گیگ و بیش از اون بشه با کمال وقاحت باهات نرخ آزاد حساب میکنه! هیچ روش یا طرحی هم برای ممانعت از این کار (مثلا مانند طرح کنترل آزاد ایرانسل) در اینجا وجود نداره مگه خودت حواست باشه بیش از این رو برای دانلود نگذاری. این چیزیه که بارها برای بچه ها اینجا پیش اومده. متاسفانه اپراتورهای همراه اول زیاد توجیه نیستند و به حرفشون اعتباری نیست.
دوستان چرا رو گوشى من پهناى باند رو نمى زنه..؟!! (گوشيم ٧ پلاس با چيپ كوالكام هستش، ديتا رو هم خاموش مى كنم)
saeed9009
27-05-2017, 21:36
دوستان چرا رو گوشى من پهناى باند رو نمى زنه..؟!! (گوشيم ٧ پلاس با چيپ كوالكام هستش، ديتا رو هم خاموش مى كنم)
کلا رو کوالکام ها fileld test جواب نمیده و مثل اینکه رو مدلهایی از 7 و 7 پلاس که اینتل هستن درست کار میکنه .
mohammad_1992
27-05-2017, 22:28
کلا رو کوالکام ها fileld test جواب نمیده و مثل اینکه رو مدلهایی از 7 و 7 پلاس که اینتل هستن درست کار میکنه .
برای من باید دیتا روشن باشه تا بتونم پهنای بتد رو ببینم !
برای من باید دیتا روشن باشه تا بتونم پهنای بتد رو ببینم !
من چه روشن چه خاموش نگاه مى كنم نشون نميده :|
rahman0158
28-05-2017, 07:20
همراه اول شبانه نا محدود
سر ساعت دو خودش سوئیچ میشه اما سقف داره برای 2-7 حداکثر 20 گیگ و بیش از اون بشه با کمال وقاحت باهات نرخ آزاد حساب میکنه! هیچ روش یا طرحی هم برای ممانعت از این کار (مثلا مانند طرح کنترل آزاد ایرانسل) در اینجا وجود نداره مگه خودت حواست باشه بیش از این رو برای دانلود نگذاری. این چیزیه که بارها برای بچه ها اینجا پیش اومده. متاسفانه اپراتورهای همراه اول زیاد توجیه نیستند و به حرفشون اعتباری نیست.
اتومات نیست یه وقت دیدی سوییچ نشد و همش رفت روی قبضت یا شارژت رو خورد
من یک هفته و یک ماهه تست کردم واقعا محدودیت نداره و هرچی سرعتت بهت اجازه بده میتونی دانلود کنی
دیشب بسته ساعت 2 تا 7 صبح رو خریدم.
صبح ساعت شیش و نیم که بیدار شدم و ریز مصرف رو با برنامه کنترل باند چک کردم دیدم که از ساعت 3 و نیم شب دیگه دانلود قطع شده.اعتبار سیم کارت هم کامل صفر شده.
جالبه.ساعت شیش و نیم هم که بیدار شدم.ایکون h+ بالای گوشی بود ولی هیچ سند و ریسیوی نداشتم
زنگ زدم پشتیبانی .میگه هیچ مشکلی نداشتیم/
بهش میگم خب چرا شارژ پولی من صفر شده ؟من که خارج از این ساعات دیتا روشن نکردم و مکالمه هم نداشتم ؟میگه نمیدونم .
بهش میگم پس چرا سند و رسیو من از ساعت 3و نیم قطع شده ؟میگه مشکلی نبوده!
میگم ایا این بسته اقعا نامحدوده و محدودیت حجمی نداره ؟میگه نه نداره !!
کلا هم دیشب حدود 19 گیگ دانلود کردم.اینم از اولین تجربه دانلود ما با شبانه همراه اول
صبح ساعت شیش و نیم که بیدار شدم و ریز مصرف رو با برنامه کنترل باند چک کردم دیدم که از ساعت 3 و نیم شب دیگه دانلود قطع شده.اعتبار سیم کارت هم کامل صفر شده.
جالبه.ساعت شیش و نیم هم که بیدار شدم.ایکون h+ بالای گوشی بود ولی هیچ سند و ریسیوی نداشتم
بهش میگم خب چرا شارژ پولی من صفر شده ؟من که خارج از این ساعات دیتا روشن نکردم و مکالمه هم نداشتم ؟میگه نمیدونم .
کلا هم دیشب حدود 19 گیگ دانلود کردم.اینم از اولین تجربه دانلود ما با شبانه همراه اول
دوست عزیز لازم نیست همه گیز رو تجربه کنی اینجا بالای ۱۰چ بار بچه ها گفتن بسته یک روزه ۲ تا ۷ محدود به ۲۰ گیگ هست و بیشتر میره رو شارژت باز شما رفتی حتی تست هم نکردی گذاشتی تا اخر دانلود کنه
شما هم ۲۰ گیگت تموم شده چون فقط دانبود نیست دانلود و اپلود رو حساب میکنند
mohammad_1992
28-05-2017, 10:52
دوست عزیز لازم نیست همه گیز رو تجربه کنی اینجا بالای ۱۰چ بار بچه ها گفتن بسته یک روزه ۲ تا ۷ محدود به ۲۰ گیگ هست و بیشتر میره رو شارژت باز شما رفتی حتی تست هم نکردی گذاشتی تا اخر دانلود کنه
داداش 5 درصد دانلودت میشه اپلود 2 تا 5 محدودیت داره
اخه خود اپراتور گفت محدودیت حجمی نداره.
اگر بسته 5 هزار تومنی از ساعت 1 شب تا ساعت 11 رو بگیرم ایا اون هم محدودیت دانلود داره ؟
mohammad_1992
28-05-2017, 11:09
دوستان من با نت همراه اول یک مشکل دارم
اکثر مواقع فقط یک لینک میشه همزمان دانلود کرد ( از چند سایت تست کردم ولی جواب ندارد )
وقتی دانلود داره انجام میشه دیگه مرورگرها هم کار نمیکنن
قبلا از ایرانسل استفاده می کردم این مشکل وحود نداشت و حتی 7 تا لینکم همزمان جواب میداد
مشکل از کجاست به نظرتون ؟ راهی برای حلش وجود داره؟
اخه خود اپراتور گفت محدودیت حجمی نداره.
اگر بسته 5 هزار تومنی از ساعت 1 شب تا ساعت 11 رو بگیرم ایا اون هم محدودیت دانلود داره ؟
خوب الان میتونی از خود اپراتور پولت رو بگیری؟! نه نمیتونی
بسته ۱تا ۱۱ یک ماهه محدودیت نداره میتپنی اون رو بگیری
یک هفته ایش رو هم بچه ها گفتن اونم نداره محدودیت
بسته ۱ تا ۱۱ یک روزه یک سری میگن نداره یک سری هم میگن ۳۰ گیگ هست یک روزش
دوستان من با نت همراه اول یک مشکل دارم
اکثر مواقع فقط یک لینک میشه همزمان دانلود کرد ( از چند سایت تست کردم ولی جواب ندارد )
وقتی دانلود داره انجام میشه دیگه مرورگرها هم کار نمیکنن
قبلا از ایرانسل استفاده می کردم این مشکل وحود نداشت و حتی 7 تا لینکم همزمان جواب میداد
مشکل از کجاست به نظرتون ؟ راهی برای حلش وجود داره؟
مشکل از نت نیست
احتمالا از مودم هست
یه مودم یا گوشی دیگه رو امتحان کن
برای اینترنت نامحدود شبانه (یک روزه)
بازم زنگ زدم پشتیبانی .هیچ جوره زیر بار نمیرند.میگند ما محدودیت حجمی نداریم.!!!!
برام پرونده تشکیل دادن .تا ببینم چی میشه.
تو سایت شکایت و بازرسی هم رفتم فرم شکایت پر کنم.ولی موقع ارسال ارور سرور داد!!!اصلا سایتش به هیچ جا وصل نیست :n17:
mohammad_1992
28-05-2017, 13:42
مشکل از نت نیست
احتمالا از مودم هست
یه مودم یا گوشی دیگه رو امتحان کن
گوشی استفاده میکنم - اخه با همین گوشی ایرانسل این اتفاق نمی افتاد
mohammad_1992
28-05-2017, 13:45
بازم زنگ زدم پشتیبانی .هیچ جوره زیر بار نمیرند.میگند ما محدودیت حجمی نداریم.!!!!
تو سایت شکایت و بازرسی هم رفتم فرم شکایت پر کنم.ولی موقع ارسال ارور سرور داد!!!اصلا سایتش به هیچ جا وصل نیست :n17:
داداش اگه تونستی ثابت کنی بدون یه معجزه ای چیزی رخ داده !
بیخیالش شو خیلی از دوستان این راه رو رفتن نتیجه نداشته !
mohammad_1992
28-05-2017, 13:48
داداش اگه تونستی ثابت کنی بدون یه معجزه ای چیزی رخ داده !
بیخیالش شو خیلی از دوستان این راه رو رفتن نتیجه نداشته !
فقط یک کار میتونی انجام بدی برو امور مشترکین ( همون خدمات ارتباطی ها ) بگو ریز کارکرد اینترنت این روز رو می خوام اگه اونجا تایید کرد مصرفت فقط در بازه 2 تا 7 بوده شاید فرجی بشه ! وگر نه به پشتیبانی هیچ امیدی نیست
دوستان یه سوال بی ربط!
برنامه دانلود منیجر برای اندروید چی خوبه؟
می خوام مثل آدمیزاد کار کنه! یعنی قشنگ لینکهای دانلود رو بزاری توی صف و دون دونه خودش دانلود کنه. دقیقاً مثل دانلود منیجر پی سی. یعنی اگه 10 تا لینک بهش میدی خودش به ترتیب از لینک 1 تا 10 رو دو دونه دان کنه و بره بعدی!
داریم همچین چیزی؟!
greatpouya
28-05-2017, 14:35
دوستان یه سوال بی ربط!
برنامه دانلود منیجر برای اندروید چی خوبه؟
می خوام مثل آدمیزاد کار کنه! یعنی قشنگ لینکهای دانلود رو بزاری توی صف و دون دونه خودش دانلود کنه. دقیقاً مثل دانلود منیجر پی سی. یعنی اگه 10 تا لینک بهش میدی خودش به ترتیب از لینک 1 تا 10 رو دو دونه دان کنه و بره بعدی!
داریم همچین چیزی؟!
ADM Pro
farhadrohi
28-05-2017, 16:37
برای ما کردم 10 مگاهرتز نهایتا برای ما روی 24 مگابیت میره
شاید برای شما گذاشتن روی 15 مگاهرتز!
نه نگاه کردم فقط باند ۳ وصل میشه ک ۱۰مگاهرتز هست.قبلا ۵ مگاهرتز بود
ADM Pro
من گوشیم هواوی p8 هست .
میزارم دانلود دانلود نمیکنه روی زمانبندی البته adm هست و pro نیست!
ADM Pro
البته این بهترین دانلود منیجر آندروید با قابلیت زمان بندی هست تا آندروید پنج همه چیزش عالی کار میکنه اما از آندروید شش اون قابلیت زمان بندی خوب کار نمیکنه یعنی مثلا سر شب لینک بهش بدی که از دو شب دانلود بکنه صبح پا میشی میبینی دانلود نکرده. علت هم تا جایی که فهمیدم سیستم مدیریت باتری آندروید شش هست که بعد از حدود یک ساعت خاموش بودن صفحه نمایش برنامه ها رو به خواب میبره.
همراه اول پهنای باند باند 3 1800 رو کم کرده و گذاشته رو 15 مگاهرتز یعنی بیشتز از 75 مگابیت سرعت نمیده در حالت ایده آل
من گوشیم هواوی p8 هست .
میزارم دانلود دانلود نمیکنه روی زمانبندی البته adm هست و pro نیست!
علتش رو در کامنت قبلی گفتم ربطی به پرو بودن ندارد البته نسخه پرو هم میتونید از سایتها دانلود کنید تبلیغات نداره. من قبلا که اندروید شش رسمی رو گوشیم بود این برنامه رو از تنظیمات گوشی بخش باتری اونجایی که زده battery optimization روی حالت not optimised گذاشتم و به این صورت زمان بندی کار میکرد. البته بعدا کاستوم رام زدم روی اون حتی با این تنظیمات هم کار نمیکنه حالا شما میتونی امتحانی بکنید. البته هواووی خودش ی بخش مدیریت باتری جداگانه از آندروید هم داره در اون بخش هم باید این برنامه رو از برنامه هایی که قراره در پس زمینه بسته بشن مستثنی کنید. به این صورت احتمالا کار خواهد کرد.
THE VAIPER
29-05-2017, 10:39
سلام دوستان ؛ بسته های شبانه سرعت اشون محدود میشه یا مثل بسته های نوترینو سرعت اشون بالاست؟
دوست عزیزی از سرعت شبانه اشون عکس گذاشتن ؛ اینطور که معلومه سرعت خیلی بالاست
اگر بسته دانلود شبانه فقط فعال کنم ؛ سرعت باز همین طوره یا باید با بسته شبانه یه بسته نوترینو هم فعال کنم؟
rahman0158
29-05-2017, 10:45
سلام دوستان ؛ بسته های شبانه سرعت اشون محدود میشه یا مثل بسته های نوترینو سرعت اشون بالاست؟
دوست عزیز از سرعت شبانه اشون عکس گذاشتن ؛ اینطور که معلومه سرعت خیلی بالاست
اگر بسته دانلود شبانه فقط فعال کنم ؛ سرعت باز همین طوره یا باید با بسته شبانه یه بسته نوترینو هم فعال کنم؟
سلام دوست عزیز. سرعت من چه شب چه روز ثابته و بستگی به محل و ترافیک منطقه داره که چه سرعتی بگیرید . برای اینکه به فورجی وصل بشید در کنار بسته های نامحدود باید بسته آلفا + فعال کنید . در غیر اینصورت روی حالت 3g می مانید.
mohammad_1992
29-05-2017, 13:03
امروز پهنای باند دکل ما رو باز 10 مگاهرتز گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! در صورتی که درخواست داده بودم بزارن روی 20 مگاهرتز ! ممنون واقعا به فکر هستن ! ایرانسل دیگه وقتی کاری نمی کرد دیگه به ضرر کاربرها کاری انجام نمی داد!
Electronic-Arts
29-05-2017, 13:11
امروز پهنای باند دکل ما رو باز 10 مگاهرتز گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! در صورتی که درخواست داده بودم بزارن روی 20 مگاهرتز ! ممنون واقعا به فکر هستن ! ایرانسل دیگه وقتی کاری نمی کرد دیگه به ضرر کاربرها کاری انجام نمی داد!
از همون اول هم به خاطر درخواست شما نکرده بودند 10 مگاهرتز خودشون خواستن که گذاشتن حالا هم احتمالا همراه دزد دیده سودش کم شده زیاد مردم دانلود کردن دوباره کم کرده , واسه یک نفر نمیان پهنای باند رو تغییر بدن
mohammad_1992
29-05-2017, 13:33
از همون اول هم به خاطر درخواست شما نکرده بودند 10 مگاهرتز خودشون خواستن که گذاشتن حالا هم احتمالا همراه دزد دیده سودش کم شده زیاد مردم دانلود کردن دوباره کم کرده , واسه یک نفر نمیان پهنای باند رو تغییر بدن
اره متاسفانه خیلی دزدن ! امروز من با نت کار می کردم دقیقا 15 دقیقه نشد پهنای باند از 10 مگاهرتز شد 5 مگاهرتز ! ولی برای ارتقاش چند ماه میگن باید صبر کنید ( تازه صوری هیچ کاری نمی کنن )
تو هر مملکتی که نظارت و بازرسی نباشه وضعیت از این بهتر نمیشه
سلام
من چطور میتونم شارژ بخرم که دقیقا خطم به اندازه هزار تومن شارژ بشه.
الان با چند تا موبایل بانک امتحان کردم.مثلا میزنی خرید شارژ هزار تومنی.هزار تومن هم از حسابت کم میشه.ولی خط مثلا به اندازه 910 تومن شارژ میشه.
من میخام مثلا از حسابم بیشتر برداره.ولی خطم دقیقا به اندازه هزار تومن شارژ بشه.
چون اینطوری هزار تومن میدم و بسته دانلود شبانه میخرم.و بیست گیگ که تموم شد دیگه همراه اول دستش به جایی بند نیست که ازم اعتبار بدزده.
ولی الان مجبورم دو تا شارژ هزار تومنی بخرم.که مجموعا خطم حدود 1800 تومن شارژ میشه.
هزار تومنش رو اینترنت شبانه ناحمدود میخرم.
ولی بیست گیگ که تموم میشه .خودکار شارژم رو میخوره و اون 800 تومن رو هم بالا میکشه
williampersian
29-05-2017, 14:06
سلام
الان با چند تا موبایل بانک امتحان کردم.مثلا میزنی خرید شارژ هزار تومنی.هزار تومن هم از حسابت کم میشه.ولی خط مثلا به اندازه 910 تومن شارژ میشه.
چون اینطوری هزار تومن میدم و بسته دانلود شبانه میخرم.و بیست گیگ که تموم شد دیگه همراه اول دستش به جایی بند نیست که ازم اعتبار بدزده.
ولی الان مجبورم دو تا شارژ هزار تومنی بخرم.که مجموعا خطم حدود 1800 تومن شارژ میشه.
ولی بیست گیگ که تموم میشه .خودکار شارژم رو میخوره و اون 800 تومن رو هم بالا میکشه
اگه اشتباه نکنم 9 درصد مالیات داره
یعنی هر هزار تومن 90 تومن مالیات
سلام
از فروشندگان شارژ
یا انتقال خط به خط
انتقال خط به خط بهتره
امروز این اس ام اس برای من اومد.
مشترک گرامی طی بررسی در سیستم هزینه ازاد لحاظ شده بابت اینترنت طرف دو روز کاری به خط شما عودت داده خواهد شد
میخام دوباره ریسک کنم و بسته شبانه ناحمدود بخرم و بزار تا صبح دانلود کنه.
امیدوارم بازم دچار مشکل نشه
mohammad_1992
29-05-2017, 17:26
بسته نامحدود یک روزه 2 تا 7 گران شد !
شده 2500 !!!!
ولی هنوز بقیه تغییری نکردن.
گرفتاری شدیما
mohammad_1992
29-05-2017, 18:09
شده 2500 !!!!
ولی هنوز بقیه تغییری نکردن.
گرفتاری شدیما
هر جای دنیا بود اون اپراتور گرون تر قیمت هاشو کاهش میداد اینجا ایرانه همه چی برعکس
خاطر جمع باشید تا چند ماهه دیگه هم اون بسته نامحدود یک ماه و یک هفته رو هم حذف میکنه
هر جای دنیا بود اون اپراتور گرون تر قیمت هاشو کاهش میداد اینجا ایرانه همه چی برعکس
خاطر جمع باشید تا چند ماهه دیگه هم اون بسته نامحدود یک ماه و یک هفته رو هم حذف میکنه
روزانه گرون شده ولی هفتگی با قیمت ۷۰۰۰ تومن و ماهانه ۱۴۵۰۰ اضافه شده که خیلی به صرفه تر شده!
rahman0158
29-05-2017, 20:16
شبی ۳۰۰ گیگ دانلود زدم با همراه اول دو شب پشت سر هم الان دیگه هاردم ته کشید نمیدونم چی دانلود بزنم. :n02:
mohammad_1992
29-05-2017, 20:18
شبی ۳۰۰ گیگ دانلود زدم با همراه اول دو شب پشت سر هم الان دیگه هاردم ته کشید نمیدونم چی دانلود بزنم. :n02:
من میانگین حدود 75 گیگ دانلود داشتم روزانه بعد از 1 ترابایت امروز اون دکلی که بهش وصل میشدم رو گذاشتن روی 5 مگاهرتز !!! خداکنه برای همه اینطور نباشه و اتفاقی بوده باشه
greatpouya
29-05-2017, 20:21
من میانگین حدود 75 گیگ دانلود داشتم روزانه بعد از 1 ترابایت امروز اون دکلی که بهش وصل میشدم رو گذاشتن روی 5 مگاهرتز !!! خداکنه برای همه اینطور نباشه و اتفاقی بوده باشه
اگه همراه اوله که تمام رفتارش مثل دولت و مخابرات تو محدود کردن و بیرون کردن رقبا با نامردیه(بجای رقابت سالم).جریان همون اینترنت ۱۲۸ و اینااا که یادتونه
.. و بعید نیست عمدی باشه..
عجب نامردیه! میگم دیشب هی میزدم میگفت اعتبار کافی نیست. اگه این ایرانسل نبود همراه اول خون همرو تو شیشه میکرد. مثل همون سیم کارت های ملیونی قدیم.
Milad4171
29-05-2017, 23:01
دوستان هواستون باشه . گول نخورید. بسته یک هفته 1 تا11 صبح تبدیل شده به 2 تا 7 صبح. من متاسفانه بیخبر بودم.
دوستان هواستون باشه . گول نخورید. بسته یک هفته 1 تا11 صبح تبدیل شده به 2 تا 7 صبح. من متاسفانه بیخبر بودم.
اگه هنوز رو سایت ۱ تا ۱۱ نوشته ۱۹۵ شکایت کن
این رو نمیتونن رو سایت یه چیزس بنویسن اونقت یه چیز دیگه بفروشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.