ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

years
24-09-2017, 18:59
خداحافظ همراه اول و آخر
خداحافظ پادشاه کلک
خداحافظ پادشاه فریب
خداحافظ پادشاه دروغ

red 1
24-09-2017, 20:29
خداحافظ همراه اول و آخر
خداحافظ پادشاه کلک
خداحافظ پادشاه فریب
خداحافظ پادشاه دروغ

کاشکی همه مثل شما فکر کنن :n02:

Iman799
24-09-2017, 22:03
کاشکی همه مثل شما فکر کنن :n02:دقیقا ولی متاسفانه خیلی ها از این روباه استفاده می کنن وگرنه اگر ترابرد کنن تعرفه ۳۳۳ ریال دارن که بیشتر از مکالمه استفاده می کنن ولی متاسفانه...

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

hamidreza785
24-09-2017, 22:36
سیم کارت جدیدی که امروز گرفتم رو 8 مگ محدود شده هرچند با همین سرعت هم کارمون راه میفته ولی مسخرست نسل 3 سرعت 16 مگ میگیرم نسل 4 محدود کرده تنها مزیتش فعلا بسته هدیه 1000 گیگه که برخلاف ایرانسل سرعتش فعلا کم نشده میشه یک هفته رو دانلود کرد

ShadowDragon
24-09-2017, 22:45
به نظر من ک رایتل بهتره واسه ترابرد

BPNIROU
24-09-2017, 23:11
دوستان استفاده از سایت آنتن مجانیه ؟ الان من اینترنت گوشی رو روشن کنم و فوتبال ها رو با برنامه آنتن ببینم از حجمم کم میشه ؟ اگه بسته نخرم و همینجوری 4G استفاده کنم برای سایت آنتن چجوریه ؟ اینترنت مجانی حساب میشه ؟ سیم کارت 913انتن حدود بیست روز هست کاملا رایگان هست و هر روز چند ساعت دارم ازش استفاده میکنم و یک مگ هم کم نمیکنه

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

BPNIROU
24-09-2017, 23:12
به نظر من ک رایتل بهتره واسه ترابردتعرفه های اینترنت رایتل مزخرفه من 912 خودمو ترابرد کردم به ایرانسل

years
25-09-2017, 00:41
همراه اول همش تبلیغ میکنه که وزارت ارتباطات رتبه بهترین اپراتور بشون داده
با این مشکلاتی که برای کاربران ایجاد کرده آیا خودش به خودش مدال قهرمانی داده؟

and-roid2
25-09-2017, 09:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

britain
25-09-2017, 09:35
گوشی 2 سیمکارته 4g دارم دوتاسیمکارتش که همراه اول بود رو 4g کردم
یکی 5000 تومن کم کرد
یکی رایگان
مگه سیمکارت دیگه گوشی مال گوشی دیگه ای بوده که یکی پول کم کرو یکی نه !
آره دیگه .... خیلی حساب و کتابش درسته حمار اول :n03:
در هر زمینه ای دزدی ؟؟؟؟؟؟:n04:

این همراه اول بعد تعویض هر دو سیمکارتم رو محدود کرد :n30:

britain
25-09-2017, 09:40
اینم دوسیمکارتم که دانلود و آپلود روی 8 مگابیت محدود شد :n34::n30:
مسیول تعویض سیمکارت هم وقتی بهش موضوه محدودیت رو گفتم گفت دفعه اولیه که اینو شنیده :n29:
( فروشگاه همراه آخر )
کلا دیگه این دوسیمکارت بلا استفاده شد رفت پی کارش :n34:
کلا کار کردن باهاشون زجر آوره :n34:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

red 1
25-09-2017, 14:27
همراه اول همش تبلیغ میکنه که وزارت ارتباطات رتبه بهترین اپراتور بشون داده
با این مشکلاتی که برای کاربران ایجاد کرده آیا خودش به خودش مدال قهرمانی داده؟

دقیقا این همراه اول موقعی که اون دوتا اپراتور قیمت ها رو کم کردن و کمی کیفیت رو بالا بردن داره با یوزر هاش گلاویز میشه و دزدی شدید میکنه
من فکر کنم پشت پرده چیزای بدی در جریانه که نتیجش این فاجعه های متعدد شده :n23:

alirealm
25-09-2017, 17:36
سلام سیمکارت 0990 سایت همراه اول که خرید آنلاین هست یوسیمه؟؟ قیمت زده 23 تومان دفاتر خدمات ارتباطی قیمت چنده؟

red 1
25-09-2017, 17:39
سلام سیمکارت 0990 سایت همراه اول یوسیمه؟؟ قیمت زده 23 تومان دفاتر خدامت ارتباطی قیمت چنده؟
من 1 بار گرفتم معمولی بود
نمی ارزه
990
5 هزارتومنه
رندش 10
خیلی رند وحشتناک 15
شماره های توی سایتش در حد همون 5 تومن بیرونه :n02:
اصلا از اینجا سیمکارت نخرید
مثل ایرانسل نیست درست و حسابی . همراه اول دزده این سایت هم گرون میده فقط
فقط توی پاچه کردنه
توی این سایت نصف سیمکارت هاش صاحب داشته و جمع شده هست
گرونه :n14:

sasan.69
25-09-2017, 17:49
اینم دوسیمکارتم که دانلود و آپلود روی 8 مگابیت محدود شد :n34::n30:
مسیول تعویض سیمکارت هم وقتی بهش موضوه محدودیت رو گفتم گفت دفعه اولیه که اینو شنیده :n29:
( فروشگاه همراه آخر )
کلا دیگه این دوسیمکارت بلا استفاده شد رفت پی کارش :n34:
کلا کار کردن باهاشون زجر آوره :n34:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سیم کارت های جدید رو محدود می کنن؟؟؟

britain
25-09-2017, 19:45
سیم کارت های جدید رو محدود می کنن؟؟؟

کسی سر از کار این آشغال ها در نمی یاره
به کسی هم جوابگو نیستن
فقط دروغ میگن
دوباره باید سیمکارت جدید بخرم چون کلا این دوتا رفت به فنا

years
25-09-2017, 20:09
بنظرم این سایت هایی که میگن با همراه اول کرا میکنیم کلک خود همراه اوله برای خالی کردن شارژ سیم کارت ها
مثلا تماشای آنلاین فوتبال با ترافیک ملی بدون کسر هزینه شارژ
همش کلک پول یا سایت های آپارات و فیلمو که مال خود همراه اوله

majid722
25-09-2017, 20:37
سلام دوستان - من سیم کارت 3جی قبلیمو یه چند ماهیی میشه که عوض کرده بودم به یوسیم و اینکه به من 15 گیگ نت یه ماهه هدیه داد - بعدش متوجه یه موضوعی شدم اونم اینکه سیمم روی 8 مگ - که میشه سرعت دانلود 1 مگ محدود کرده بودن - هرچی زنگ زدم اپراتور و حتی رفتم مخابرات - جوابگو نبودن و میگفتن سیمکارت هیچ مشکلی نداره - خلاصه دیگه خسته شدم و پیگیر نشدم تا اینکه من در حال حاضر پیشنهاد ویژه همراه اولو که 4 گیگ 13 تومنه رو فعال کردم - و گفتم حالا یه تست سرعت رو 4جی بگیرم ببینم چجوریه - جالبه که سرعت تا 30 مگ رفت یعنی سرعت دانلود 3.75 مگ - هرچی میخواست بالاتر بره باز میومد رو 30 خیلی مشخصه که باز رو 30 محدوده - چون تو منطقه ایی که هستم انتن 4جی فوله - ولی خب دوستان توجه داشته باشین همین سرعت واسه وبگردی و چت عالیه - میدونین که نمیشه زیاد دانلود کردبا این حجم کمه بسته ها زود تموم میشه - من یه تست سرعت نت گرفتم 100 مگه از حجمم رفت تازه زود فطع کردم ! - سرعت بالا واسه بسته های نامحدود خوبه ! اینم عکس انتن 4جی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iman799
25-09-2017, 21:08
سلام دوستان - من سیم کارت 3جی قبلیمو یه چند ماهیی میشه که عوض کرده بودم به یوسیم و اینکه به من 15 گیگ نت یه ماهه هدیه داد - بعدش متوجه یه موضوعی شدم اونم اینکه سیمم روی 8 مگ - که میشه سرعت دانلود 1 مگ محدود کرده بودن - هرچی زنگ زدم اپراتور و حتی رفتم مخابرات - جوابگو نبودن و میگفتن سیمکارت هیچ مشکلی نداره - خلاصه دیگه خسته شدم و پیگیر نشدم تا اینکه من در حال حاضر پیشنهاد ویژه همراه اولو که 4 گیگ 13 تومنه رو فعال کردم - و گفتم حالا یه تست سرعت رو 4جی بگیرم ببینم چجوریه - جالبه که سرعت تا 30 مگ رفت یعنی سرعت دانلود 3.75 مگ - هرچی میخواست بالاتر بره باز میومد رو 30 خیلی مشخصه که باز رو 30 محدوده - چون تو منطقه ایی که هستم انتن 4جی فوله - ولی خب دوستان توجه داشته باشین همین سرعت واسه وبگردی و چت عالیه - میدونین که نمیشه زیاد دانلود کردبا این حجم کمه بسته ها زود تموم میشه - من یه تست سرعت نت گرفتم 100 مگه از حجمم رفت تازه زود فطع کردم ! - سرعت بالا واسه بسته های نامحدود خوبه ! اینم عکس انتن 4جی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محدود فقط ۸ مگه ۳۰ مگ که دیگه محدود نیست معمولا حداکثر ۳۰ مگ هست فورجی

majid722
25-09-2017, 21:30
محدود فقط ۸ مگه ۳۰ مگ که دیگه محدود نیست معمولا حداکثر ۳۰ مگ هست فورجی

اره بازم خیلی خوبه - گفتم دیگه سرعت بالا فقط واسه دانلود نامحدو خوبه - یه فایل 60 مگی رو توی کمتر از 10 ثانیه دان کرد

rfadayi
25-09-2017, 21:40
همراه اول جدیدا خیلی اینترنتش از ایرانسل بهتر شده(حداقل برای من)
شبانه نامحدود ۵ ت فعال کردم حدود ۱۸۰ گیگ دانلود کردم با هات اسپات گوشی

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

britain
25-09-2017, 21:45
همراه اول جدیدا خیلی اینترنتش از ایرانسل بهتر شده(حداقل برای من)
شبانه نامحدود ۵ ت فعال کردم حدود ۱۸۰ گیگ دانلود کردم با هات اسپات گوشی

من از بین 10 الی 12 تا سیمکارت تهش 2 تا سیمکارت نامحدود پیدا کردم . بسته 2500 میگیرم سر 20 گیگ محدود شده ... الان 5000 تومنی نامحدوده ؟

sasan.69
26-09-2017, 00:24
کسی سر از کار این آشغال ها در نمی یاره
به کسی هم جوابگو نیستن
فقط دروغ میگن
دوباره باید سیمکارت جدید بخرم چون کلا این دوتا رفت به فنا

شما مصرفت روزانه چند گیگه

forbidddden
26-09-2017, 02:16
من از بین 10 الی 12 تا سیمکارت تهش 2 تا سیمکارت نامحدود پیدا کردم . بسته 2500 میگیرم سر 20 گیگ محدود شده ... الان 5000 تومنی نامحدوده ؟

usim یا سیم معمولی؟

red 1
26-09-2017, 09:22
مطلع شدم دایورت رایگان همراه اول به تلفن ثابت پولی شده
با تشکر از همراه اول که اینقدر به فکر پول های ماست *

rfadayi
26-09-2017, 12:59
من از بین 10 الی 12 تا سیمکارت تهش 2 تا سیمکارت نامحدود پیدا کردم . بسته 2500 میگیرم سر 20 گیگ محدود شده ... الان 5000 تومنی نامحدوده ؟من با بسته ۲۵۰۰ حدود ۷۰ گیگ دانلود کردم
کامپیتور رو هم تنظیم کرده بودم ۶:۵۵ خاموش بشه
همه دانلودام هم تکمیل شده بود! حالا کی تموم شده رو نمیدونم[emoji1]
بسته ۱۰۰۰ تومنی محدودیت ۲۰ گیگ داشت ولی این نداره که

dadash42
26-09-2017, 14:56
من با بسته ۲۵۰۰ حدود ۷۰ گیگ دانلود کردم

به به، این کار درسته :n09:
الان تا این 70GB رو تماشا کردی, تا یک هفته نیازی به دانلود نداری :n33:
چشم اون شرکتهای dsl دزد کور شه:n34:

987321852
26-09-2017, 16:24
ممکنه یکی از نظر فنی این موضوع رو برام توضیح بده:
توی محدوده + 4G نزدیک دکل با دو گوشی از Speed Test و یک سرور تست گرفتم که یکیش 44276.6kB/s با IPhone 6S Plus و اون یکی حدوداً 56000.0Kb/s با گوشیLG V20
کنجکاوم بدونم چرا اینطوری هست؟

senator2011
26-09-2017, 16:42
الان کسی هست 4G داشته باشه خدا گیگ هم دانلود کنه ولی محدود نشده باشه؟

Iman799
26-09-2017, 17:53
الان کسی هست 4G داشته باشه خدا گیگ هم دانلود کنه ولی محدود نشده باشه؟همراه اول محدویت های اینجوری نداره فعلا، مال بعضی ها رو ۸ بسته شده مال بعضی ها هم هیچ مشکلی نداره

mehryar1973
26-09-2017, 21:24
همراه اول محدویت های اینجوری نداره فعلا، مال بعضی ها رو ۸ بسته شده مال بعضی ها هم هیچ مشکلی نداره

سلام
من که بسته هدیه ای که دوستان میگفتن(بابت تماشای راهنمای همراه من)گرفته بودم و رو گوشیم بود چند روز دیدم داره مهلتش تموم میشه گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر بین 4 تا 6 مگ در نوسان بود قبلا با این بسته های نوترینو و ... خیلی سرعت بیشتر بود:n02:

tak2750
26-09-2017, 21:27
به برنانه ایو هم هیچ اعتباری نیست.
داشتم باهاش فوتبال میدیدم از حجم اینترنتم کم کرد.زنگ زدم همراه اول میگه شما اشتباه میکنی
در حالی که قبلش با برنامه همراه من حجمم رو چک کرده بودم.و برنامه کنترل پهنای باند هم روی گوشی داشتم و میگفت که همه حجم رو ایو خورده.
اگر ایرانسل خونه ما انتن داشت از این دزد اول اینترنت یک ساله نمیخریدم.
قبلا با لنز این مشکلات رو نداشتم

tak2750
26-09-2017, 21:30
من با بسته ۲۵۰۰ حدود ۷۰ گیگ دانلود کردم

منم یه بار این بسته رو خریدم.اپراتور محترم گفت مه محدودیت نداره.
ولی صبح که بیدار شدم دیدم.اعتبار گوشی صفر شده.یه بسته شیش ماهه هم که براش 64 هزار تومن پول داده بودم هم صفر شده.
هر چقدرم قسم خوردم که من خودم اون شب بیداردستی ساعت 2 اینترنت رو روشن کردم و ساعت شیش و نیم اینترنت گوشی رو خاموش کردم به خرج اینا نرفت
خلاصه خوردند دیگه.
دست ما هم به هیچ جا بند نبود.

جیوه
26-09-2017, 21:35
منم یه بار این بسته رو خریدم.اپراتور محترم گفت مه محدودیت نداره.
ولی صبح که بیدار شدم دیدم.اعتبار گوشی صفر شده.یه بسته شیش ماهه هم که براش 64 هزار تومن پول داده بودم هم صفر شده.
هر چقدرم قسم خوردم که من خودم اون شب بیداردستی ساعت 2 اینترنت رو روشن کردم و ساعت شیش و نیم اینترنت گوشی رو خاموش کردم به خرج اینا نرفت
خلاصه خوردند دیگه.
دست ما هم به هیچ جا بند نبود.

فقط کافیه کسی مشکل پیدا کنه . پوستش رو زنده زنده می کنه همراه اول

جیوه
26-09-2017, 21:37
به برنانه ایو هم هیچ اعتباری نیست.
داشتم باهاش فوتبال میدیدم از حجم اینترنتم کم کرد.زنگ زدم همراه اول میگه شما اشتباه میکنی
در حالی که قبلش با برنامه همراه من حجمم رو چک کرده بودم.و برنامه کنترل پهنای باند هم روی گوشی داشتم و میگفت که همه حجم رو ایو خورده.
اگر ایرانسل خونه ما انتن داشت از این دزد اول اینترنت یک ساله نمیخریدم.
قبلا با لنز این مشکلات رو نداشتم
می گن روی دکل همراه اول میشه رایتل گرفت
باور کنید اصلا نمی صرفه همراه اول با این همه درد سر

EDWARD WHITE
26-09-2017, 21:42
بحران اول هر چی عقده ای بوده را استخدام کرده توی اون شرکت خره خوردش

EDWARD WHITE
26-09-2017, 21:47
بنظرم این سایت هایی که میگن با همراه اول کرا میکنیم کلک خود همراه اوله برای خالی کردن شارژ سیم کارت ها
مثلا تماشای آنلاین فوتبال با ترافیک ملی بدون کسر هزینه شارژ
همش کلک پول یا سایت های آپارات و فیلمو که مال خود همراه اوله
اپراتور های دیگه اینجوری نیستن وقتی می گه رایگانه واقعا رایگانه
این یکی راه دزدیشه

years
26-09-2017, 22:40
این یکی راه دزدیشه

جالبه صداسیما آگهی همراه اول پخش میکنه و تو آگهی میگه کسب رتبه اول اپراتورها از دست سازمان مقررات رادیویی
بعد جالبیش اینجاست که 195 مال خود وزارت ارتباطات است و روزانه چند هزار شکایت مردم از دست همراه اول ثبت میکنن

ShadowDragon
27-09-2017, 06:57
این یکی راه دزدیشه

ایرانول شاتللند رو نیم بها حساب نمیکنه

mostafa_2050
27-09-2017, 12:59
با سلام اقا همه به صفحه اینستاگرام اقای وزیر ارتباطات برید و موضوع محدودیت سرعت هشت مگابیتی رو اونجا با وزیر در میون بگذارید اگه همه اعتراض کنند یه چیزی میشه ادرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid722
27-09-2017, 13:20
سلام دوستان من واقعا موندم همه اپراتورا دارن سعی میکنن سرعتشونو ببرن بالا ولی کوچیکترین تلاشی برای بالا بردن حجم بسته ها و پایین اوردن قیمتا نمیکنن - خب سرعت بالا به چه دردی میخوره وقتی حجم نباشه؟ وقتی نتونی یه فیلم دانلود کنی خب به چ دردی میخوره !!!

*Forgotten*
27-09-2017, 14:43
یکی از دوستان میگه که همراه از آخر اول براش پیام تبریک تولد فرستاده و یه کد که با وارد کردنش برای یه روز فکر کنم تماسا رایگان میشه ، اونم کدو فعال کرده
این بنده خدا هم چنتا شماره گرفته یه دفه دیده شارژش پریده :n24:

همراهی که ازت دزدی میکنه
همراه از آخر اول:)

amirbrad
27-09-2017, 15:12
سلام دوستان من واقعا موندم همه اپراتورا دارن سعی میکنن سرعتشونو ببرن بالا ولی کوچیکترین تلاشی برای بالا بردن حجم بسته ها و پایین اوردن قیمتا نمیکنن - خب سرعت بالا به چه دردی میخوره وقتی حجم نباشه؟ وقتی نتونی یه فیلم دانلود کنی خب به چ دردی میخوره !!!

سلام
بخاطر اینکه ماهیت اپراتورها اصلا برای دانلود نیست در اکثر کشورها بسته حجمی واسه دانلود ندارن
مشکل اصلی اینه که در بخش زیرساخت و فیبر کشی و استفاده از نت با فیبر حرکتی نزدن و مجبوریم از نت سیال استفاده کنیم مثل خودم، البته من اهل دانلود نیستم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

red 1
27-09-2017, 16:14
با سلام اقا همه به صفحه اینستاگرام اقای وزیر ارتباطات برید و موضوع محدودیت سرعت هشت مگابیتی رو اونجا با وزیر در میون بگذارید اگه همه اعتراض کنند یه چیزی میشه ادرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ودیعه 1 میلیون تومن که آب رفت شد 240 تومن اول از همه تکلیفش باید مشخص بشه
اما
اون موقع 1 میلیون تومن معدل 100 میلیون الان بود

بعد پول ما رو بدن کل این اپراتور رو جمع کنن بهتره چون فقط باعث درد سره
علا عقب افتادگی مخابرات کشور 20 سال همین همراه اول و مخابراته
دروغی آمده میگه داره فیبر نوری میزنه
اما تا حالا 2 نفر در ایران گرفتن
الان درگیری شدید داره با شرکت های adsl

red 1
27-09-2017, 16:16
یکی از دوستان میگه که همراه از آخر اول براش پیام تبریک تولد فرستاده و یه کد که با وارد کردنش برای یه روز فکر کنم تماسا رایگان میشه ، اونم کدو فعال کرده

همراهی که ازت دزدی میکنه

در شیاد اول هیچ چیز رایگان نیست
جز
دروغ گویی

arsinn
27-09-2017, 18:58

همراهی که ازت دزدی میکنه

هدیه یک روز تولد کاملا رایگان هست چیز جدیدی هم نیست بارها استفاده کردم با فعال کردنش و هنگام پایانش هم مسج میده که برای استفاده درون شبکه رایگان هست یعنی همراه اول و تلفن ثابت. پس طرف یا درست فعال نکرده و قیل از آومدن مسج استفاده کرده یا با اپراتور های دیگه تماس داشته

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

britain
27-09-2017, 20:44
غیر از سیمکارت دانشجویی ام که جمعه ها مجانی بود و بعد 1 سال حمار آخر قطعش کرد ( شمارش رو کلا قطع کرد )
همه رایگان ها از شارژ استفاده میکنه و روی قبض میاد
از جمله این هدیه پرداخت قبض و تولد
به هیچ وجه استفاده نکنید

البته قبلا اینجوری نبود و معلومه به عمد داره کم می کنه امسال و پارسال
کمبود پول داره داره دزدی میکنه

britain
27-09-2017, 21:10
شما مصرفت روزانه چند گیگه

من زیاد استفاده میکنم
فیلم با کیفیت و حجم زیاد دانلود میکنم
20 گیگ همراه اول 2500 تومن برام کمه

britain
27-09-2017, 21:12
usim یا سیم معمولی؟

فقط سیم 4g را محدود 8 مگابیت می کنه

hosseinboss
28-09-2017, 01:03
سلام
تو منطقه ما سیگنال خیلی ضعیفه
یکی از دوستان می خواد برام یه دستگاه تقویت سیگنال بیاره
می خواستم بدونم فرکانسش با اپراتورهای داخلی همخوانی داره یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۹-۲۷-۱۹-۰۵-۲۹.png

BPNIROU
28-09-2017, 05:49
گوشی 2 سیمکارته 4g دارم دوتاسیمکارتش که همراه اول بود رو 4g کردم
یکی 5000 تومن کم کرد
یکی رایگان
مگه سیمکارت دیگه گوشی مال گوشی دیگه ای بوده که یکی پول کم کرو یکی نه !
آره دیگه .... خیلی حساب و کتابش درسته حمار اول :n03:
در هر زمینه ای دزدی ؟؟؟؟؟؟:n04:

این همراه اول بعد تعویض هر دو سیمکارتم رو محدود کرد :n30:کاملا درست هست شما نمیتونی هردو سیم رو همزمان 4g استفاده کنی ، تو دفاتر ارتباطی وقتی 4g داره میکنه نشون میده اون سیم کارت در حال حاظر رو اسلات 4gهست یانه اگه بود فاکتور رو رایگان میکنه نبود پول میگیره برای همین یکی رو ازت گرفته یکی رو نگرفته

*Forgotten*
28-09-2017, 05:55
هدیه یک روز تولد کاملا رایگان هست چیز جدیدی هم نیست بارها استفاده کردم با فعال کردنش و هنگام پایانش هم مسج میده که برای استفاده درون شبکه رایگان هست یعنی همراه اول و تلفن ثابت. پس طرف یا درست فعال نکرده و قیل از آومدن مسج استفاده کرده یا با اپراتور های دیگه تماس داشته

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

دوست عزیز منم همین احتمالو میدادم ولی sms تاییدش اومده بود
در ضمن قرار نیست که این مسئله برای همه پیش بیاد (اونجوری که میشه دزدی تابلو) از هر چند هزار نفر ممکنه یه نفر اینجوری بشه اینجوری میتونه هم دزدی کنه هم دزدیش تابلو نشه یه درآمدی از این روشا کسب میکنه شارژ طرفو خالی میکنه طرف دوباره شارژ میکنه

در ضمن اینجا ایرانه - اختلاص در حد ...
همبن چند وقت پیش او خبر ماست با روغن پالم که یادتونه .....؟
یا ....
دیگه خودت باید بدونی دیگه چه خبره

این که چیزی نیست دیگه در برابر اینا:n23:

britain
28-09-2017, 06:09
کاملا درست هست شما نمیتونی هردو سیم رو همزمان 4g استفاده کنی ، تو دفاتر ارتباطی وقتی 4g داره میکنه نشون میده اون سیم کارت در حال حاظر رو اسلات 4gهست یانه اگه بود فاکتور رو رایگان میکنه نبود پول میگیره برای همین یکی رو ازت گرفته یکی رو نگرفته

گوشی من اسلات جدای 4g نداره
هر دو اسلات 4g هست و نرم افزاری تنظیم میشه

اصلا به اینا نیست
دقیقا اسلاتی که 4g بود رو پول کم کرده
کلا حمار اول شده دزد خونه و هییییییچ حساب و کتاب درستی نداره
کلا از بعضی ها پول کم میکنه به دلخواه الان معلوم شد

britain
28-09-2017, 06:14
دوست عزیز منم همین احتمالو میدادم ولی sms تاییدش اومده بود
در ضمن قرار نیست که این مسئله برای همه پیش بیاد (اونجوری که میشه دزدی تابلو) از هر چند هزار نفر ممکنه یه نفر اینجوری بشه اینجوری میتونه هم دزدی کنه هم دزدیش تابلو نشه یه درآمدی از این روشا کسب میکنه شارژ طرفو خالی میکنه طرف دوباره شارژ میکنه

در ضمن اینجا ایرانه - اختلاص در حد ...
همبن چند وقت پیش او خبر ماست با روغن پالم که یادتونه .....؟
یا ....
دیگه خودت باید بدونی دیگه چه خبره

این که چیزی نیست دیگه در برابر اینا:n23:
این کارا زیاد کرده ... همه میدونیم چه خبره
سر ما هم آورده
یکی از کارای زشتش هم اینه که sms های سیستمی خودش رو هم هزینه می اندازه رندوم
فکر کنم 1 در هر 5 پیامک باشه
یکی دقیق باشه می فهمه :n26:
این حمار اول کلا دزد خونه هست

در ضمن ایرانیل هم اون رباط دزدی رندوم 500 تومنش هم بعد 10 سال هنوز هست و چک کردم دیدم بدون اینکه ارزش افزوده فعال باشه رندوم پول کم میشه
( سیمکارت غیر فعال )

red 1
28-09-2017, 08:24
کلا هر دزدی همراه اول میکنه تقصیر مشترک می اندازه همراه اول و مخابرات

Iman799
28-09-2017, 08:31
سلام
تو منطقه ما سیگنال خیلی ضعیفه
یکی از دوستان می خواد برام یه دستگاه تقویت سیگنال بیاره
می خواستم بدونم فرکانسش با اپراتورهای داخلی همخوانی داره یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۹-۲۷-۱۹-۰۵-۲۹.png سلام.نه این مدل برای آمریکاست تو آسیا و اروپا کار نمی کنه

yazd33c
28-09-2017, 13:40
سلام میخواستم بدونم بسته 30 روزه ساعات 2 تا 7 نامحدود هست 14500 تومانی حداکثر چند گیگ میگیرد ؟

hosseinboss
28-09-2017, 13:41
سلام.نه این مدل برای آمریکاست تو آسیا و اروپا کار نمی کنه

پس چکار کنم؟:n03:

Memonex
28-09-2017, 15:23
من یه سیم کارت یوسیم پست برام مال شماره خودم اورد ولی همش no service میزنه این باید حتما بره بیرون فعال شه؟ راهی نداره خودم درستش کنم؟

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Iman799
28-09-2017, 15:29
پس چکار کنم؟:n03:شرکت های مختلف این بوستر ها رو می فروشن و راه اندازی می کنن ولی برای استفاده شخصی اقتصادی نیست چون معمولا قیمت های بالایی داره

paradisepersian
28-09-2017, 21:52
من یه سیم کارت یوسیم پست برام مال شماره خودم اورد ولی همش no service میزنه این باید حتما بره بیرون فعال شه؟ راهی نداره خودم درستش کنم؟

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

داخل پاکت کی براتون USIM فرستادن نحوه فعال کردن رو توضیح داده

rahman0158
28-09-2017, 23:12
کسی از دوستان موفق شده volte فعال کنه یا کلا همراه آخر سر کار گذاشته؟؟

Iman799
28-09-2017, 23:20
کسی از دوستان موفق شده volte فعال کنه یا کلا همراه آخر سر کار گذاشته؟؟همون سر کار گزینه ی بهتری فکر می کنم باشه[emoji4]با s8 تست کردم خیلی شیک هند اور شد رو hsupa قضیه شماره گیری اون کد و غیره هم انجام شده بود

ak313
29-09-2017, 09:58
همراه اول حومه شرقی تهران

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Sponge-BoB
29-09-2017, 10:32
سلام میخواستم بدونم بسته 30 روزه ساعات 2 تا 7 نامحدود هست 14500 تومانی حداکثر چند گیگ میگیرد ؟
سلام،بله نامحدوده.بستگی به سرعت شما داره!خودم یبار 20 گیگ یبار 35 گیگ دانلود کردم.

Iman799
29-09-2017, 11:39
LTE-A MCI Mashhad[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yazd33c
29-09-2017, 12:19
سلام،بله نامحدوده.بستگی به سرعت شما داره!خودم یبار 20 گیگ یبار 35 گیگ دانلود کردم.روزی 20 تا 35 گیگ یا ماهانه 20 تا 35 گیگ ؟

hamed_korn
29-09-2017, 15:40
روزی 20 تا 35 گیگ یا ماهانه 20 تا 35 گیگ ؟روزانه.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bsm1992
29-09-2017, 15:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالت پلاس در آیفون

dokhtarak_e_darya
29-09-2017, 16:13
دوستان من از طریقه برنامه همراه من متوجه شدم دو تا خط همراه اول هست که به نام من ثبت شده ولی این شماره ها دست من نیست و وقتی به شماره ها زنگ زدم دیدم افراد دیگه ای دارن ازش استفاده میکنن.
چطور همچین چیزی ممکنه؟ برای پس گرفتن این شماره ها باید بسوزونمشون؟

m2music
29-09-2017, 16:21
دوستان من از طریقه برنامه همراه من متوجه شدم دو تا خط همراه اول هست که به نام من ثبت شده ولی این شماره ها دست من نیست و وقتی به شماره ها زنگ زدم دیدم افراد دیگه ای دارن ازش استفاده میکنن.
چطور همچین چیزی ممکنه؟ برای پس گرفتن این شماره ها باید بسوزونمشون؟

با کارت ملی برید دفتر پیشخوان یا امورمشترکین هر دو خط رو بگیرید بعدا براتون مشکلی پیش نیاد.

shakhdar
29-09-2017, 17:57
دوستان سلام. من 2 عدد سیم کارت همراه اول نسل 4 اعتباری دارم. روی هر دوتاشون بسته 30 روزه آلفا پلاس ریختم اما speed test که با گوشی می گیرم یکیش سرعت دانلود و آپلود تا 35‍‍Mbps هم میرسه اما اون یکی از 8Mbps بالاتر نمیره. مشکلم با همین دومی هس. چکار کنم که سرعتش مثل اولی باشه. لازم به ذکره که برای هر سیم کارت، تستها رو روی گوشی سامسونگ Galaxy A5 2017 انجام دادم (که از CAT6 پشتیبانی می کنه) و برای تست هر سیم کارت، فقط همون رو روی گوشی و اسلات سیم اول انداختم. تست ها هم همه از Ookla و با سرورهای یکسان انجام شد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

m2music
29-09-2017, 18:22
دوستان سلام. من 2 عدد سیم کارت همراه اول نسل 4 اعتباری دارم. روی هر دوتاشون بسته 30 روزه آلفا پلاس ریختم اما speed test که با گوشی می گیرم یکیش سرعت دانلود و آپلود تا 35‍‍Mbps هم میرسه اما اون یکی از 8Mbps بالاتر نمیره. مشکلم با همین دومی هس. چکار کنم که سرعتش مثل اولی باشه. لازم به ذکره که برای هر سیم کارت، تستها رو روی گوشی سامسونگ Galaxy A5 2017 انجام دادم (که از CAT6 پشتیبانی می کنه) و برای تست هر سیم کارت، فقط همون رو روی گوشی و اسلات سیم اول انداختم. تست ها هم همه از Ookla و با سرورهای یکسان انجام شد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

همراه اول اون یک خطت رو محدود کرده. مراجعه کن لینک زیر:

britain
29-09-2017, 18:36
پا ک شو د :n11::n11::n11::n11::n11:

BPNIROU
29-09-2017, 20:19
گوشی من اسلات جدای 4g نداره
هر دو اسلات 4g هست و نرم افزاری تنظیم میشه

اصلا به اینا نیست
دقیقا اسلاتی که 4g بود رو پول کم کرده
کلا حمار اول شده دزد خونه و هییییییچ حساب و کتاب درستی نداره
کلا از بعضی ها پول کم میکنه به دلخواه الان معلوم شددوست عزیز من هم میدونم نرم افزاری هست به هیچکجه 2 سیم کارت نمیتونند همزمان رو 4جی باشند و حرفی که زدم باد هوا نبود اطلاع دقیق دارم که عرض کردم

shakhdar
29-09-2017, 21:38
دوست عزیز من هم میدونم نرم افزاری هست به هیچکجه 2 سیم کارت نمیتونند همزمان رو 4جی باشند و حرفی که زدم باد هوا نبود اطلاع دقیق دارم که عرض کردم

دو سیم کارت روی دو گوشی جدا می تونن؟ میگم اصلا این همراه اول شاید به هر شخصی فقط یه سرعت 4g میده و سیم کارت های بیشتر رو روی 3g می بنده؟ کسی از دوستان هس که دو سیم اعتباری نسل 4 به اسم خودش باشه و رو هر دوش محدودیت 8 مگ نداشته باشه؟

- - - Updated - - -

Iman799
29-09-2017, 22:02
کاملا درست هست شما نمیتونی هردو سیم رو همزمان 4g استفاده کنی ، تو دفاتر ارتباطی وقتی 4g داره میکنه نشون میده اون سیم کارت در حال حاظر رو اسلات 4gهست یانه اگه بود فاکتور رو رایگان میکنه نبود پول میگیره برای همین یکی رو ازت گرفته یکی رو نگرفته

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkمن سیم کارت اصلا تو گوشی نبود دادم بهش گفتم می خوام یوسیم کنم یکی یوسیم بهم داد قبلی رو هم اصلا کار نداشت همونجا هم فعال شد یک قرون هم نگرفت و از شارژ هم کم نشد یک سیم دیگه یوسیم هم داشتم فقط سرعتش بعد از تعویض به یوسیم بر روی ۸ محدود شد خیلی شیک

Iman799
29-09-2017, 22:05
دو سیم کارت روی دو گوشی جدا می تونن؟ میگم اصلا این همراه اول شاید به هر شخصی فقط یه سرعت 4g میده و سیم کارت های بیشتر رو روی 3g می بنده؟ کسی از دوستان هس که دو سیم اعتباری نسل 4 به اسم خودش باشه و رو هر دوش محدودیت 8 مگ نداشته باشه؟

- - - Updated - - -من دو تا دارم یکیش که از پارسال محدوده یکی دیگه هم یوسیم و محدود نبود به محض اینکه یوسیم شد محدود شد

srx190d
30-09-2017, 00:48
حالت پلاس در آیفون

از اين اتفاق ها زياد ميوفته
اين يعني پلاس

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

shakhdar
30-09-2017, 01:07

از اين اتفاق ها زياد ميوفته
اين يعني پلاس

چه سرویسی رو ازش می گیرید؟ من که هرچی گشتم نتونستم مثل MCI سرویس حجم نامحدود ببینم. MTN حجم نامحدودش فقط wimax هس که 2 مگه! مگر اینکه بالاتر باشه و مثل ISP های ADSL بیشترم ببندن.

جیوه
30-09-2017, 11:49
من دو تا دارم یکیش که از پارسال محدوده یکی دیگه هم یوسیم و محدود نبود به محض اینکه یوسیم شد محدود شد

اصلا کل همراه اول معادل ضد حاله

:n28:

tak2750
30-09-2017, 18:00
سلام
من میخام امشب اکانت 5 تومنی شبانه از ساعت 1 تا 11 رو بخرم/
به نظر دوستان واقعا نامحدوده؟
محدودیت 20 گیگی نداره ؟

shakhdar
30-09-2017, 18:14
دوستان این سیگنال های برح ها و ... قضیشون چیه؟ پارامترهای مهم چین و باید چقدر باشن؟ مطلب و لینک و پست معرفی کنید تا اطلاعاتمون بره بالا.

bsm1992
30-09-2017, 18:23
عکس رو با دقت نگاه کنین این هردوتاش 1499 هست میشه باند 3 برا عکس من یکی باند 7 هست و اون یکی باند 3 یک کم تخصصی خواهشن

این فقط باند 3 هست واون قاطی شدن اعداد ارتباطی به پلاس شدن نداره srx190d

shakhdar
30-09-2017, 18:46
دوستان کسی شماره قدیمی داره که یوسیم کرده باشه و محدودم باشه؟ منظورم مال بیشتر از دوسال پیشه.

ms1ove
30-09-2017, 18:48
دوستان کسی شماره قدیمی داره که یوسیم کرده باشه و محدودم باشه؟ منظورم مال بیشتر از دوسال پیشه.

بله سیم کارت من برای ۷ سال پیشه فورجی کردم اون بسته ۱۵ گیگ هدیه که داده محدوده رو ۸ مگ حالا نمیدونم بعدش هم محدود میشه یا این بسته هدیه تنهاس

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

Iman799
30-09-2017, 19:26

اره من[emoji4]

Iman799
30-09-2017, 19:27
بله سیم کارت من برای ۷ سال پیشه فورجی کردم اون بسته ۱۵ گیگ هدیه که داده محدوده رو ۸ مگ حالا نمیدونم بعدش هم محدود میشه یا این بسته هدیه تنهاس

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalkبعدشم محدوده همراه اول موقتی نیست محدودیت هاش

srx190d
30-09-2017, 23:45
عکس رو با دقت نگاه کنین این هردوتاش 1499 هست میشه باند 3 برا عکس من یکی باند 7 هست و اون یکی باند 3 یک کم تخصصی خواهشن

این فقط باند 3 هست واون قاطی شدن اعداد ارتباطی به پلاس شدن نداره srx190d

دوست عزیز قبل از شما هم دوستان زیادی از جمله تجربه شخصی سعی کردن پلاس رو دقیقا مشخص کنن ولی متاسفانه نه اینجا و نه حتی فروم خارجی تخصصی که حتما حضور دارین کسی نمی تونه دقیقا بگه کی پلاس اتفاق میوفته حداقل برای ایرانسل که باند ٧ به مراتب پایدارتر و گسترده تر داره همراه اول که هیچی ، تازه از روی سرعت هم به ایرانسل اطمینان بیشتری هست تا همراه اول ، قابل توجه شما که دقیقا روی آیفون ۶ هم این مشخصات نمایش پیدا می کنه در جریان هستین که ۶ پلاس نمیشه ، حتی خود اپل هم کاربر رو فقط به تفاوت و اختلاف سرعت بین باندها و مشخصا استفاده روزانه تشویق میکنه نه پلاس شدن دیوایس در هر صورت اگر در حالت پلاس و تک باند تست سرعت و اختلاف معنا داری متوجه شدین به اشتراک بگزارید تا از تخصص شما استفاده کافی و مناسب رو ببریم

-------
این رو هم متخصصین آنالیز کنن
اینجا که فروم تخصصی نیست دوست من
اینجا جمع علاقمندان و مشتاقان
با سپاس

srx190d
01-10-2017, 03:48

bsm1992
01-10-2017, 10:56
@srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گوشی بنده 6 اس هست و قابلیت پلاس رو داره

Damask Roses
01-10-2017, 13:11
هر چی فایل دانلود می کنم از
download.ir
و سایتای مشابه با سیمکارت همراه اول می گیرم خرابه :n34: اما با سیمکارت ایرانسل اما فایل درسته . آیا دوباره مخابرات انگلکی کرده که مردم اسفتاده نکنن از پهنای باند برای دانلود ؟

MMDFullHD
01-10-2017, 15:21
@srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گوشی بنده 6 اس هست و قابلیت پلاس رو داره

ربطی به قابلیت پلاس نداره
کلا اپل مشکلات داره با اپراتورای ایران
نه ipv6 نه volte نه ..
همراه اولم تا پروفایل تجمیع برای ایفون نده نمیشه
خودم گوشیم 7 پلاسه به هیچ وجه فورجی پلاس نمیشه (تو همین منطقه گوشی سامسونگ میره رو تجمیع)

Iman799
01-10-2017, 15:25
ربطی به قابلیت پلاس نداره
کلا اپل مشکلات داره با اپراتورای ایران
نه ipv6 نه volte نه ..
همراه اولم تا پروفایل تجمیع برای ایفون نده نمیشه
خودم گوشیم 7 پلاسه به هیچ وجه فورجی پلاس نمیشه (تو همین منطقه گوشی سامسونگ میره رو تجمیع)Volte که دروغ محضه

مسعود626262
01-10-2017, 16:47
سلام دوستان سوالی داشتم. من بسته 10 گیگ 1 ماهه دارم. میشه همزمان بسته آلفا+ شبانه(با حجم محدود) فعال کنم؟

ms1ove
01-10-2017, 17:06
سلام دوستان سوالی داشتم. من بسته 10 گیگ 1 ماهه دارم. میشه همزمان بسته آلفا+ شبانه(با حجم محدود) فعال کنم؟سلام
بله میتونید

مسعود626262
01-10-2017, 17:35
من بسته یک هفته شبانه با حجم محدود 10 گیگ فعال کردم ولی به عنوان رزرو ثبت میشه. من میخواستم همزمان با بسته روزانه اون هم فعال بشه

years
01-10-2017, 19:47
یکی از دوستانم یک سیم کارت اعتباری همراه اول چند سال پیش خرید دیگه بعد زا مدتی استفاده نکرد الان سیم کارت رو گوشی میذاره همراه اول سیم کارت پیام no acees میده
آیا اپراتور حق استفاده از سمی کارت به کسی دیگه واگذار کرده یا بخاطر استفاده نکردن بصورت موقت قطع کرده؟

m2music
01-10-2017, 20:50
یکی از دوستانم یک سیم کارت اعتباری همراه اول چند سال پیش خرید دیگه بعد زا مدتی استفاده نکرد الان سیم کارت رو گوشی میذاره همراه اول سیم کارت پیام no acees میده
آیا اپراتور حق استفاده از سمی کارت به کسی دیگه واگذار کرده یا بخاطر استفاده نکردن بصورت موقت قطع کرده؟

حتما لغو مالکیت شده و سلب امتیاز.
بله طبق قانون اگه 90 روز خط خاموش باشه و استفاده نشه حق سلب امتیاز رو دارند

years
02-10-2017, 09:47
امروز با کارشناس وزارت ارتباطات تماس گرفتم کسانیکه در تعرفه اینترنت رایگان عید تا عید 10 تا 18 شهریور چه دائمی و چه اعتباری ضرر کرده اند و براشون قبض دراز صادر شده یا شارژ سیم کارت اعتباری شون صفر شده در 195 ثبت شکایت کنند هرچه ثبت شکایت بیشتر شود فشار بیشتری به رسیدگی درهمراه اول میارن که پول به حساب شون برگرده
اینو خود کارشناس گفتش

Iman799
02-10-2017, 10:12
محدودیت ۸ به جایی نرسید؟

britain
02-10-2017, 13:45
امروز با کارشناس وزارت ارتباطات تماس گرفتم کسانیکه در تعرفه اینترنت رایگان عید تا عید 10 تا 18 شهریور چه دائمی و چه اعتباری ضرر کرده اند و براشون قبض دراز صادر شده یا شارژ سیم کارت اعتباری شون صفر شده در 195 ثبت شکایت کنند هرچه ثبت شکایت بیشتر شود فشار بیشتری به رسیدگی درهمراه اول میارن که پول به حساب شون برگرده
اینو خود کارشناس گفتش

انجامشد:n16::n05:

hassanshaikhi
02-10-2017, 17:12
همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهد:n13:

VorteX01
02-10-2017, 17:16
همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهد:n13:

راستش نمی‏دونم چرا، ولی هر موقع یه خبر (تو ظاهر خوب) میبینم/میشنوم/میخونم، کلا حس بدی بهم دست میده، انگار که قرار بدتر شه! :n35:

years
02-10-2017, 17:27
انجامشد:n16::n05:

وقتی تماس گرفتم
میگه چرا فقط شما شکایت ثبت کردی پس چرا بقیه که تو طرح عید تا عید متضرر شدن به 195 شکایت پر نکردن
گفتش اگر تعداد شکایت ها تو این طرح عید تا عید بیشتر بشه بازرس میفرستیم همراه اول

SPIRIT PALST III
02-10-2017, 17:35
سلام...

من تا دیروز سرعت نتم 23 مگ بود الان هر چی تست می گبرم همش 8 مگ هست...ممنون میشم یه راهنمایی کنید... .

amirbrad
02-10-2017, 18:24
سلام...

من تا دیروز سرعت نتم 23 مگ بود الان هر چی تست می گبرم همش 8 مگ هست...ممنون میشم یه راهنمایی کنید... .

سلام
اگر از ۸ بیشتر نمیشه در هیچ منطقه ایی سیمکارت شما محدود شده و فعلا راه حلی نداره

SPIRIT PALST III
02-10-2017, 18:32
سلام
اگر از ۸ بیشتر نمیشه در هیچ منطقه ایی سیمکارت شما محدود شده و فعلا راه حلی نداره

ممنون پاسخ دادید...فقط چیزی که هست...دلیلش چیه...برای همه محدود شده یا برای بعضی ها؟؟؟ چرا؟؟؟!!!

مرسی / ممنون

Rhodes
02-10-2017, 18:44
من 31 شهریور به علت جابجایی ساعت 80 تومن از شارژم کم شد که دانلود کرده بودم توی اون مدت.
امروز به سیم کارت برگشت.:n04:

britain
02-10-2017, 19:00
وقتی تماس گرفتم
میگه چرا فقط شما شکایت ثبت کردی پس چرا بقیه که تو طرح عید تا عید متضرر شدن به 195 شکایت پر نکردن
گفتش اگر تعداد شکایت ها تو این طرح عید تا عید بیشتر بشه بازرس میفرستیم همراه اول

زر می زنه
خیلی ها توی همین تاپیک اونروز شکایت کردن

britain
02-10-2017, 19:02
سلام...

تنها راه حل سیکارت های محدود شده اینه که ترابرد کنن اپراتور دیگه
ما راه های دیگه رو هم رفتیم نتیجه نداد
فقط این یه راه جواب داد فعلا :n03:

Iman799
02-10-2017, 19:02
با سرعت محدود ۸ مگابیت

britain
02-10-2017, 19:05
ممنون پاسخ دادید...فقط چیزی که هست...دلیلش چیه...برای همه محدود شده یا برای بعضی ها؟؟؟ چرا؟؟؟!!!

مرسی / ممنون
فکرشون اینه که 8 مگابیت از سر همه هم زیاده
اپراتوری که 20 سال نسل 1 بود براش هضم نسل 4 و اینکه به کاربراش سرعت بده سخته :n21:

محدود می کنه که نکنه بهتون خوش بگذره :n30:

red 1
02-10-2017, 19:12
سلام...

این چرا اینطوری می کنه ؟ :V10:

amirbrad
02-10-2017, 19:19

مرسی / ممنون

خواهش میکنم
برای برخی محدود شده و بعید نیست برای بقیه هم محدود بشه
با تماس با پشتیبانی و کارشناسان شبکه همراه اول جوابی که دادن این بود که اولین باره چنین موردی میشنویم!

years
02-10-2017, 19:44
خود مودم های 4G که همراه آخر میفروشه سرعت دانلودشون چقدره؟

red 1
02-10-2017, 20:36
خواهش میکنم
برای برخی محدود شده و بعید نیست برای بقیه هم محدود بشه
با تماس با پشتیبانی و کارشناسان شبکه همراه اول جوابی که دادن این بود که اولین باره چنین موردی میشنویم!

دقیقا عین همین جمله رو من هم شنیدم
ابلاغ کردن بهشون اینو بگن :n08::n08::n08:

Damask Roses
02-10-2017, 21:02
چند روزه که هیئت بودم مثل اینکه همه جوون ها ترابرد کردن از همراه اول به اونای دیگه
این انقدر با مردم بد تا کرد که چوبش رو خورد

Damask Roses
02-10-2017, 21:03
هر چی فایل دانلود می کنم از
download.ir
و سایتای مشابه با سیمکارت همراه اول می گیرم خرابه :n34: اما با سیمکارت ایرانسل اما فایل درسته . آیا دوباره مخابرات انگلکی کرده که مردم اسفتاده نکنن از پهنای باند برای دانلود ؟

خودم جواب خودم را میدم
با همراه اول فایل هجیم خراب میشه
نگیرید
باز هم تست کردم
همون شرایطه

electronic0nt
02-10-2017, 21:26
همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهد

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این طرح به مدت محدود و تا پایان پاییز ۹۶، تمامی مشترکانی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.

تمامی مشترکان اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.

بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.

گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.

Damask Roses
02-10-2017, 21:39

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این طرح به مدت محدود و تا پایان پاییز ۹۶، تمامی مشترکانی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.

تمامی مشترکان اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.

بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.

گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.

سیمکارت ها مون محدود شده
هر کی سیمکارتش نامحدود هست بگیره

miss_ava7
02-10-2017, 22:57

گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.من میگم چرا هی هر چی شبها این هدیه ۲۰گیگ تعویض به یوسیم رو میرم تموم نمیشه و شبانه ام فعال نمیشه![emoji16] فکر می کردم این چند روز سیستمشون دچار مشکل شده که حجم بسته رو درست نشون نمیده، نگو این طرح رو گذاشتن! چه خوب واقعا[emoji106]

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

bahman_0121
03-10-2017, 01:34
نمیدونم چرا رو 4جی دیتا ندارم :n03:

Golbarg01
03-10-2017, 02:48

شامل بسته های هدیه یک ماهه هم میشه؟

saeidf1
03-10-2017, 05:34

سرعتش هم بدک نیست خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soroori2
03-10-2017, 05:35
سلام
تبدیل سیم کارت به یوسیم تاثیری در سرعت داره یا نه ؟

محمد7966
03-10-2017, 06:08
سلام

دوستان کسی پیامی شبیه پیام زیر براش اومده یا نه؟از سمت سایت cra.ir که همون سایت تنظیمات و مقرراته

اما متن اینه:"مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"

چند ماه پیش هم شبیه این پیام برام اومد .در صورتی که من اصلا درخواست تعویض نداده بودم

خواستم ببینم مشکل ساز نشه؟اگرچه تا حالا مشکلی هم برام پیش نیومده

bahman_0121
03-10-2017, 06:28
اقایون یکی خواهشا کمک کنه روی 4جی دیتا ندارم ولی تری جی کار میکنه و اینکه 3جی روی کدوم باند بزارم که سرعت مطلوب بده
راستی داره بارون میباره دلیل میشه که 4جی کار نکنه ؟؟؟؟

Iman799
03-10-2017, 07:19
اقایون یکی خواهشا کمک کنه روی 4جی دیتا ندارم ولی تری جی کار میکنه و اینکه 3جی روی کدوم باند بزارم که سرعت مطلوب بده
راستی داره بارون میباره دلیل میشه که 4جی کار نکنه ؟؟؟؟تیریجی باند ۱ سرعتش بهتره.ممکنه بارون تاثیر بذاره البته بارون باید شدید باشه و رادیو ها های سایت ها از هم دور باشن و یا فرکانسشون بالا و غیره

Dr.Hate
03-10-2017, 07:20
سلام

دوستان کسی پیامی شبیه پیام زیر براش اومده یا نه؟از سمت سایت cra.ir که همون سایت تنظیمات و مقرراته

اما متن اینه:"مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"

چند ماه پیش هم شبیه این پیام برام اومد .در صورتی که من اصلا درخواست تعویض نداده بودم

خواستم ببینم مشکل ساز نشه؟اگرچه تا حالا مشکلی هم برام پیش نیومده

برای من زمانی این پیغام اومد که یوسیم گرفتم

Iman799
03-10-2017, 07:21
سلام
تبدیل سیم کارت به یوسیم تاثیری در سرعت داره یا نه ؟سلام
بله ممکنه سرعت خط رو ۸ بسته بشه و دیگه بیشتر نشه

Dr.Hate
03-10-2017, 07:21
دوستان با فورجی گوشی دو مگ و در نهایت سه مگ سرعت دارم
امکان بیشتر شدن با مودم وجود داره؟
و مودم پیشنهادی شما چیه؟

ShadowDragon
03-10-2017, 07:32

Abolfazl-Star
03-10-2017, 08:57
سرعت تو تایم رایگان همراه آخر الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

shangil
03-10-2017, 08:59
پس هر بار باید اینترنت رو چک کنیم تو همراه من تا ببینیم تموم شده اینترنت یا نه و از شارژ اصلی کم نمیکنن؟ اخه یعنی چی؟
نمیشه که کم شارژ کرد فقط برا اینترنت تلفن لازم میشه!
کاری کردن ادم دو تا سیم بخره!

Abolfazl-Star
03-10-2017, 09:00
من میگم چرا هی هر چی شبها این هدیه ۲۰گیگ تعویض به یوسیم رو میرم تموم نمیشه و شبانه ام فعال نمیشه![emoji16] فکر می کردم این چند روز سیستمشون دچار مشکل شده که حجم بسته رو درست نشون نمیده، نگو این طرح رو گذاشتن! چه خوب واقعا[emoji106]

Sent from my SM-G610F using Tapatalkتازه همین دیروز ظهر این طرح فعال شده چرا جوو میدی

miss_ava7
03-10-2017, 12:51
تازه همین دیروز ظهر این طرح فعال شده چرا جوو میدی

من از 8 مهر هر چی توی ساعات شبانه رفتم برام رایگان حساب کرده و بسته رزروم فعال نشده. از نظر سرعت هم محدودم نکردند.
واقعا چه دلیلی داره بخام دروغ بگم که شما همچین حرفی به من میزنی؟ برای من از شب های عاشورا و تاسوعا این طرح فعال شده.

soroori2
03-10-2017, 15:08
سلام
بله ممکنه سرعت خط رو ۸ بسته بشه و دیگه بیشتر نشه

سلام
من الان با همین سیم کارت تقریبا بالای 8 مگ هستم خوب چه کاریه ؟پس این همه تبلیغات برای چیه ؟

yazd33c
03-10-2017, 17:19
همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهدبه گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این طرح به مدت محدود و تا پایان پاییز ۹۶، تمامی مشترکانی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند. تمامی مشترکان اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود. بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند. گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.کد *1000# خیلی بهتره چون سرعت نت محدود نشود اگه تعویض سیم به یوسیم بشه خیلی ضرر فوق العاده است

red 1
03-10-2017, 17:29
سلام
من الان با همین سیم کارت تقریبا بالای 8 مگ هستم خوب چه کاریه ؟پس این همه تبلیغات برای چیه ؟
7 تومن کاسب میشه برای تعویضه :n31:
خودش توی کل ایران خیلیه
هدف همون 3g هست که 4g رو محدود میکنه که از 3g بهتر نباشه

bahman_0121
03-10-2017, 17:31
لعنت بهشون نت 4جی به هیچ وجع دیتا نمیده قطع شده :n34:
واقعا ببین گیر چه احمقایی افتادیم

Iman799
03-10-2017, 18:40
سلام
من الان با همین سیم کارت تقریبا بالای 8 مگ هستم خوب چه کاریه ؟پس این همه تبلیغات برای چیه ؟سلام.مشخص نیست دلیلش،بله من هم تا قبل اینکه یوسیم کنم تیریجی تومناطق خلوت تا ۱۷ مگ می رفت ولی از لحظه ای که یوسیم کردم دیگه از ۸ بیشتر نشد و عذر بدتر از گناه اینجاست که خودشونو می زنن به اون راه اگر مثل مرد بگن سرعت محدود شده چندان شاید بد نباشه ولی اینکه میگن سرعت بدون محدودیت و خودشون رو می زنن به اون راه خیلی زشته

shangil
03-10-2017, 18:49
برادرم دایمی داره3
00 مگ روزانه رو با کد گرفت 3500 تومن. ولی کار نمیکنه. پیام هم اومد فعال شد. دایمیمگه رو قبض نمیاد؟ الان این فعال چرا نشده نمیره اینترنت!!
راستی کنار اون انتن وقتی موبایل دیتا رو روشن میکنیم چیزی نشون نمیده مثلا اون 3g و 4g یا H؟ مشکل از چی میتونه باشه اخه. در حالی که اینترنت دوستم هم دقیقا اون رو خرید و کار کرد! در اینجا

ALIRK
03-10-2017, 20:34
برادرم دایمی داره3
00 مگ روزانه رو با کد گرفت 3500 تومن. ولی کار نمیکنه. پیام هم اومد فعال شد. دایمیمگه رو قبض نمیاد؟ الان این فعال چرا نشده نمیره اینترنت!!
راستی کنار اون انتن وقتی موبایل دیتا رو روشن میکنیم چیزی نشون نمیده مثلا اون 3g و 4g یا H؟ مشکل از چی میتونه باشه اخه. در حالی که اینترنت دوستم هم دقیقا اون رو خرید و کار کرد! در اینجا
اخه کی با دائمی 300 مگ 3500 میخره بزرگترین اشتباه رو مرتکب شدید ..همین الان هم 300 مگ ممکنه تموم شده باشه :n02::n10:قبض نجومی برات نیاد خوبه ...زنگ بزن 9990

Iman799
03-10-2017, 20:46
برادرم دایمی داره3
راستی کنار اون انتن وقتی موبایل دیتا رو روشن میکنیم چیزی نشون نمیده مثلا اون 3g و 4g یا H؟ مشکل از چی میتونه باشه اخه. در حالی که اینترنت دوستم هم دقیقا اون رو خرید و کار کرد! در اینجاApn check kon dorost bashe bad agar dorost bood va dorost nashod ehtemal ziad internet khat gheire faale

years
03-10-2017, 20:46
بیایید یه صندوق خیریه برای همراه اول درست کنیم

shangil
03-10-2017, 20:50
اخه کی با دائمی 300 مگ 3500 میخره بزرگترین اشتباه رو مرتکب شدید ..همین الان هم 300 مگ ممکنه تموم شده باشه :n02::n10:قبض نجومی برات نیاد خوبه ...زنگ بزن 9990
یه جور اجبار بود برادرم مجبور شد بخره راه دیگه ای نداشت و اولین و احتمالا اخرین بارش بود
مشکل رو دوست بالایی فکر کنم گفتن دلیلش رو.
اصلا اینترنت نمیره که قبض بیاد یا نیاد! همون 3500 میاد هرچند اینا دزدن!

shangil
03-10-2017, 20:51
Apn check kon dorost bashe bad agar dorost bood va dorost nashod ehtemal ziad internet khat gheire faale

منظورت از خط غیر فعاله چیه در حالی که انتن میده و مشکلی از اون بابت نداره! فقط اون اینترنت رو نمایش نمیده کنار انتن.

Iman799
03-10-2017, 21:01
منظورت از خط غیر فعاله چیه در حالی که انتن میده و مشکلی از اون بابت نداره! فقط اون اینترنت رو نمایش نمیده کنار انتن.اینترنت خط،قبلا از اینترنت خط استفاده کرده؟یا بابت بدهی قطع نکردن؟

Iman799
03-10-2017, 21:02
بیایید یه صندوق خیریه برای همراه اول درست کنیم[emoji23][emoji23]اره پول نداره باند ۷ کنه سایت ها رو

shangil
03-10-2017, 21:11
اینترنت خط،قبلا از اینترنت خط استفاده کرده؟یا بابت بدهی قطع نکردن؟

اره احتمالا طرح خریده ت موم شده
عوضی ها چرا اطلاع نمیدن. همون اعتباری بهتره انصافا حداقل همون قدر شارژ میکنی. بهتر نیست قید این دایمی رو بزنه. فقط به خاطر اینکه شماره این رو داده به افراد مختلف نگه داشته. میشه یه سیمکارت دیگه بخره اون شماره رو انتقال بده به این مثل تلفن ثابت؟

red 1
03-10-2017, 21:16
قبض میان دورتون رو چک کنید
معمولا با آپ میشه

red 1
03-10-2017, 21:17
بیایید یه صندوق خیریه برای همراه اول درست کنیم

بیایم همراه اول رو تحریم کنیم بهتره هم:n02:

shangil
03-10-2017, 21:22
قبض میان دورتون رو چک کنید
معمولا با آپ میشه

منظورتون از جمله دوم چی بود؟

Iman799
03-10-2017, 21:28
بیایم همراه اول رو تحریم کنیم بهتره هم:n02:من فقط ایرانسل،رایتل که اصلا اپراتور حساب نمیشه گرگ اولم که دیگه نیاز به گفتن نداره[emoji19]

Iman799
03-10-2017, 21:30
اره احتمالا طرح خریده ت موم شده
عوضی ها چرا اطلاع نمیدن. همون اعتباری بهتره انصافا حداقل همون قدر شارژ میکنی. بهتر نیست قید این دایمی رو بزنه. فقط به خاطر اینکه شماره این رو داده به افراد مختلف نگه داشته. میشه یه سیمکارت دیگه بخره اون شماره رو انتقال بده به این مثل تلفن ثابت؟یعنی چی سیم کارت دیگه بخره؟نه اون احتمالا بخاطر بدهی قطع کردن زنگ بزن به ۹۹۹۰ ببین چی میگن دقیق

red 1
03-10-2017, 22:05
منظورتون از جمله دوم چی بود؟
آسان پرداخت

shangil
03-10-2017, 22:05
یعنی چی سیم کارت دیگه بخره؟نه اون احتمالا بخاطر بدهی قطع کردن زنگ بزن به ۹۹۹۰ ببین چی میگن دقیق

ببین میخواد از دایمی در بیاد اصلا کار نکنه. ولی چون دیگران اون شماره رو دارن یه سیمکارت دیگه بخره اعتباری. شماره تلفن دایمی رو منتقل کنه اونجا میشه؟
بحثم کلی بود ربطی به اینترنت نداشت
مرسی

Iman799
03-10-2017, 22:38
ببین میخواد از دایمی در بیاد اصلا کار نکنه. ولی چون دیگران اون شماره رو دارن یه سیمکارت دیگه بخره اعتباری. شماره تلفن دایمی رو منتقل کنه اونجا میشه؟
بحثم کلی بود ربطی به اینترنت نداشت
مرسینه نمیشه فقط مگر اینکه دایورت کنه که اونم هزینه داره هر وقت کسی بهش زنگ بزنه

mehdi_cd2005
04-10-2017, 03:44
دوستان من از سیم کارت اعتباری همراه اول فورجی روی مودم استفاده می کنم . دو روزه هر نیم ساعت یک بار سیم کارت تو مودم خاموش میشه و باید سیمکارتو در بیارم دوباره بزارم تا دیتا بیاد.
اشکال از همراه اوله یا سیمکارتمو باید عوض کنم ؟
ایرانسل گذاشتم مشکلی نداشت و دیتا نمی رفت یعنی مشکل از مودم نیست

soroori2
04-10-2017, 06:02
7 تومن کاسب میشه برای تعویضه :n31:
خودش توی کل ایران خیلیه
هدف همون 3g هست که 4g رو محدود میکنه که از 3g بهتر نباشه

سلام
میگن که تعویض رایگانه.هزینه نداره.

- - - Updated - - -

سلام.مشخص نیست دلیلش،بله من هم تا قبل اینکه یوسیم کنم تیریجی تومناطق خلوت تا ۱۷ مگ می رفت ولی از لحظه ای که یوسیم کردم دیگه از ۸ بیشتر نشد و عذر بدتر از گناه اینجاست که خودشونو می زنن به اون راه اگر مثل مرد بگن سرعت محدود شده چندان شاید بد نباشه ولی اینکه میگن سرعت بدون محدودیت و خودشون رو می زنن به اون راه خیلی زشته

سلام
پس به نظر شما تعویض نکنیم بهتره ؟

Iman799
04-10-2017, 06:26
سلام
میگن که تعویض رایگانه.هزینه نداره.

- - - Updated - - -

سلام
پس به نظر شما تعویض نکنیم بهتره ؟سلام.با عوض کردن سیم کارت ممکن هست محدود بشین ممکن هم هست محدود نشین حساب کتاب خاصی نداره ولی اگر محدود بشین از ۸ بیشتر نمیشه دیگه.

Damask Roses
04-10-2017, 10:19
همراه اول خیلی خودش رو این مدت بعد ترابرد خراب کرد و مشترکین رو شدید آزار داد
پول انقدر ارزش نداره که دیگه همه بهش الان دارن می گن دزد اول
الان هم که محدودیت سرعت داره

dadash42
04-10-2017, 11:11
سلام دوستان،
سالهاست سیم کارت اعتباری نخریدم. ارزونترین راه خرید سیم اعتباری همراه اول کدومه؟
فقط یه کارت اعتباری میخوام برای اینترت، شماره خواسی نمیخوام فقط ارزون باشه.
اگر هم یوسیم محدود نباشه سیم 4G قدیمی بهتر

years
04-10-2017, 11:29
برو دفتار خدماتی بگو سیم کارت تصادفی میخواد بصورت تصادفی خود سیستم با 5000 تومن به شما سیمکارت میده

dadash42
04-10-2017, 11:42
برو دفتار خدماتی بگو سیم کارت تصادفی میخواد بصورت تصادفی خود سیستم با 5000 تومن به شما سیمکارت میده
ممنون، احتمال داره یه سیم جدید usim محدود شده میدن؟
اگر میشه یه 4G ساده نامحدود میخوام

ul696
04-10-2017, 12:05
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ همایش معرفی فناوری نوین eSIM با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز گذشته در حالی با هدف آشنایی مدیران ارشد حوزه ارتباطات با تکنولوژی نوین eSIM برگزار شد که توماس لارسون پیشگام در عرصه فناوری eSIM در دنیا در این مراسم به سخنرانی پرداخت.

در همایش برگزار شده، علاوه بر معرفی تکنولوژی eSIM به عنوان فناوری توانمندساز انقلاب دیجیتالی، چالشهای ورود این تکنولوژی به کشور، نیازمندیهای بومی و جایگاه اپراتورها به عنوان حوزه‌های اجرایی تشریح و بر هماهنگی و همکاری اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات در این زمینه تأکید شد.

همچنین مزایای ورود به این تکنولوژی در کشور و دستاوردهای حاصل و مخاطرات پیاده‌سازی آن مطرح شد.

هم‌راستا با رشد فناوری اینترنت اشیا در سطح دنیا، جایگاه اپراتورهای تلفن همراه در اکوسیستم مخابرات همراه دچار تغییرات ساختاری می‌شود.

در اکوسیستم جدید سیم‌کارت‌های فیزیکی حذف خواهند شد و با فناوری eSIM جایگزین می‌شوند.

بنابراین در این اکوسیستم مدیریت eSIM از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که اگر اپراتورها هر چه سریع‌تر سازوکار لازم برای تعیین و گزینش جایگاه جدید خود در این اکوسیستم را فراهم نکنند تهدیدی جدی برای آنها محسوب می‌شود که تبعات سنگینی نیز به همراه خواهد داشت.

پیش‌بینی می‌شود در سال 2020، بیشتر گوشی‌های تلفن همراه دارای eSIM بوده و تهدید عدم تطابق با روال فعلی برای اپراتورها در پیش‌روی آنها قرار دارد.

موجودیت eSIM در تصویر کلی، ماژولی جهت اتصال به شبکه‌های سلولی، ایجاد هویت مشخص و در نهایت امکان شناسایی و برقرای ارتباط است.

در همایش معرفی فناوری نوین eSIM، محمدخوانساری رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر معاونان و مدیران کل وزارت ارتباطات، مدیران عامل سه اپراتور کشور و مدیران شرکت مخابرات ایران حضور داشتند.

Damask Roses
04-10-2017, 13:03
احتمال داره

years
04-10-2017, 13:17

این سیمی که گرفتم عجیب سرعتش بالاست حتی از ایرانسل بیشتر
خیلی عجیبه

dadash42
04-10-2017, 14:39
الان از دفتر خدماتی اومدم، یک سیم 3G به من دادن و گفتن میتونم بعدا تبدیل به usim کنم و 15 گیگ هدیه بگیرم.
10،000 تومان حساب کرد چون فقط شماره 0910 داشت، گفت اگر بعدا بیام شماره 0990 برای 5000 تومان میشه، همون 0910 گرفتم

الان تو گوشی فعاله، اما هر کاری میکنم سیم با همراه-من وصل نمیشه

رمز با sms برای همراه-من میاد و بعدا پیام میده »به دلیل تغییر مالکیت سیم کارت پس از ثبت نام در اپلیکیشن، لطفا دوباره ثبت نام کنید«

سه بار امتحان کردم همش این پیام میاد

Damask Roses
04-10-2017, 15:01
الان از دفتر خدماتی اومدم، یک سیم 3G به من دادن و گفتن میتونم بعدا تبدیل به usim کنم و 15 گیگ هدیه بگیرم.
10،000 تومان حساب کرد چون فقط شماره 0910 داشت، گفت اگر بعدا بیام شماره 0990 برای 5000 تومان میشه، همون 0910 گرفتم

رمز با sms برای همراه-من میاد و بعدا پیام میده »به دلیل تغییر مالکیت سیم کارت پس از ثبت نام در اپلیکیشن، لطفا دوباره ثبت نام کنید«

عجب کلاهبرداری

910 با 990 قیمتشون 5 تومنه به بالا

91X ( شهرستان ) پنج تومنه به بالا ( کمی گرون تر از بالایی ها )

919 پانزده به بالا

dadash42
04-10-2017, 15:13
عجب کلاهبرداری 910 با 990 قیمتشون 5 تومنه 91X ده تومنه به بالا 919 پانزده به بالا خوب اینجا ایرونه دیگه چه میشه کرد، حلالش کردم اتفاقا شمارش خوبه سه تا هفت داره وکارت 3G داد که شاید هم 4G ساپورت کنه. 3G با کشش 22mb از usim محدود به 8mb بهتره حالا شاید روز اول تو سیستم هنوز ثبت نشده. اگر همراه-من تا فردا کار نکرد میرم همون دفتر شکایت

years
04-10-2017, 15:54

مال من 0916
باید 24 ساعت بگذره تا راه بیوفته

m2music
04-10-2017, 16:09

شاید خط کارکرده بوده و فقط تغییر مالکیت داده و این پیام هم تا تایید تغییر مالکیت در سیستم همراه اول بیاد؟! :n17:

dadash42
04-10-2017, 16:14
مال من 0916
باید 24 ساعت بگذره تا راه بیوفته
حدس زدم وقت میخواد تا تو سیستم ثبت شه
ممنون

dadash42
04-10-2017, 16:21
شاید خط کارکرده بوده و فقط تغییر مالکیت داده و این پیام هم تا تایید تغییر مالکیت در سیستم همراه اول بیاد؟! :n17:
سیم کارت تازه ست، حتما شماره قبلا صاحب دیگری داشت
عجیب این شماره های همراه اول مثل برگ سهام تو مغازه ها بفروش میرن

Dr.Hate
04-10-2017, 16:51
دوستان از کجا میتونم سیم قدیمی برای بهبود اینترنت پیدا کنم؟ (تهرون)
الان بین دو و سه مگ نوسان دارم با 4G و البته انتن هم پر نیست

years
04-10-2017, 17:26
دیروز سیم خریدم مال منم همین پیامو میداد تماس گرفتم 9990 گفت باید 24 ساعت بگذره تا بتونی سایت ثبت نام کنی
اما عجیبه سیم کارت اعتباری سرعتش از سیم دائمی بیشتر هردو سیم هایی که دارم 4G همراه اول هستن

Behrouz_se60
04-10-2017, 19:22
سلام.تو خبر خوندم که شبانه رایگان هست.من خطم 913 دایمی.اما برای تست یک گیگ دانلود کردم دیدم باز هم کم کرده.چی شد ؟ یعنی رایگان نیست ؟

hassanshaikhi
04-10-2017, 19:46
سلام.تو خبر خوندم که شبانه رایگان هست.من خطم 913 دایمی.اما برای تست یک گیگ دانلود کردم دیدم باز هم کم کرده.چی شد ؟ یعنی رایگان نیست ؟

بسته اینترنت داشتید؟ چون باید حتما بسته فعال داشته باشی تا بشه استفاده کرد.

Behrouz_se60
04-10-2017, 21:13
بله من یک 6 ماهه و 20 گیگ خریدم به قیمت 59 هزار تومان.البته فکر کنم هفته پیش خریدم.ولی چرا کم کرده

ویرایش : پنل اینترنت نوترینو چک کردم و روز 3 مهر خریدم.حالا امشب قصد دارم دوباره یک 2 گیگی در محدوده ساعت 4 دانلود کنم و اینبار اعتبارم 17531 مگابایت هست.

AmirF3
04-10-2017, 21:40
دوستان من دیشب بین ساعت 3 تا 9 استفاده کردم از بستم کم کرد! چرا واقعا؟ 1 گیگ هم استغاده نکردم

hamed_korn
04-10-2017, 21:44
زنگ بزنید. شکایت کنید.خودشون که میگن از بسته نباید کم بشه ورایگان هست.اصلا. با سیم دایمی. از این طرح ها استفاده نکنید که نقره داغ نشید.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

mehran0805
04-10-2017, 22:26
من شیش گیگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلی دوستام هم استفاده کردن از بسته کم نشد و رایگان بود

AmirF3
04-10-2017, 22:30
من شیش گیگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلی دوستام هم استفاده کردن از بسته کم نشد و رایگان بود

ممنون از اطلاعتون. والا من بسته 1 گیگ هدیه آپدیت اپلیکیشن رو فعال دارم. نوشتن که بسته های هدیه هم شامل میشه. ولی بهرجال کم کرد.

mehran0805
04-10-2017, 22:44
ممنون از اطلاعتون. والا من بسته 1 گیگ هدیه آپدیت اپلیکیشن رو فعال دارم. نوشتن که بسته های هدیه هم شامل میشه. ولی بهرجال کم کرد.

اتفاقا منم همین بسته رو داشتم از سرعتم هم تست کذاشتم تو تاپیک ولی خوب در کل به همراه اول اعتباری نیس من با دائمی سر همین هدیه ها چوبشو خوردم

ms1ove
05-10-2017, 07:37
ممنون از اطلاعتون. والا من بسته 1 گیگ هدیه آپدیت اپلیکیشن رو فعال دارم. نوشتن که بسته های هدیه هم شامل میشه. ولی بهرجال کم کرد.منم همین بسته دارم ولی حتی یه ریال هم از بسته کم نمیکنه همین نیم ساعت پیش ۲ گیگ دانلود کردم

OLK
05-10-2017, 10:01
منم دیروز و امروز حدود 10 گیگ دانلود کردم و چیزی از بسته کم نشده.

Behrouz_se60
05-10-2017, 10:44
خب ساعت 3:30 بامداد امروز یک 7 گیگ دانلود کردم.از حجم کم نشده.

yazd33c
05-10-2017, 13:25
خب ساعت 3:30 بامداد امروز یک 7 گیگ دانلود کردم.از حجم کم نشده.
پس من مثال شما ساعت 3 تا 9 صبح رایگان اما سرعتم بیش از 250 کیلوبایت به بالا نرفتم چرا ؟ از ساعت 3:20 تا 8:40 صبح 3.2 گیگ گرفتم آتنم 4G هست !

Behrouz_se60
05-10-2017, 13:47
منم با موبایل 3g نشد بیشتر از 500 کیلوبایت بگیرم.

مسعود626262
05-10-2017, 15:09
من هم بسته 5 گیگ ماهانه دارم و کم نمیشه از حجمم. امروز صبح توی 90 ثانیه بازی 1.2 گیگی رو دانلود کردم. میانگین سرعت هم 12 مگ هست و افت سرعتی ندارم. این کار همراه اول رو خیلی خوشم اومد ازش یه کار درست کرد یه بار

Andy Dufresne
05-10-2017, 20:31
دوستان من از سیم کارت اعتباری همراه اول فورجی روی مودم استفاده می کنم . دو روزه هر نیم ساعت یک بار سیم کارت تو مودم خاموش میشه و باید سیمکارتو در بیارم دوباره بزارم تا دیتا بیاد.
اشکال از همراه اوله یا سیمکارتمو باید عوض کنم ؟
ایرانسل گذاشتم مشکلی نداشت و دیتا نمی رفت یعنی مشکل از مودم نیست

من این مشکل رو دو سه ماه پیش داشتم، بعد یه مدت خود به خود حل شد.
ولی باز الان دوباره این مشکل رو پیدا کردم. (یکی از دوستان هم چند روز پیش توی پی.ام. گفته بود که این مشکل رو پیدا کرده.)
از قرار معلوم مشکل باید از طرف خود همراه اول باشه.

mehdi_cd2005
05-10-2017, 23:29
اگه بسته الفا پلاس رو خط فعال باشه و از طرف دیگه بسته دانلود شبانه که از ساعت یک شروع میشه فعال باشه . برای دانلود شبانه باید سیمکارتو ساعت یک خاموش روشن کرد یا اینکه اتوماتیک وار میره رو بسته شبانه ؟

enimonte
06-10-2017, 00:34
من این مشکل رو دو سه ماه پیش داشتم، بعد یه مدت خود به خود حل شد.
ولی باز الان دوباره این مشکل رو پیدا کردم. (یکی از دوستان هم چند روز پیش توی پی.ام. گفته بود که این مشکل رو پیدا کرده.)
از قرار معلوم مشکل باید از طرف خود همراه اول باشه.

منهم 2 شبه این مشکل را پیدا کردم.باید مودم را ریستارت کنم تا مشکل حل بشه

comet
06-10-2017, 08:10
من یه سیم کارت معمولی اعتباری همراه اول دارم و یه بسته هدیه همراهی یه گیگا بایتی برای استفاده از اپلیکیشن روش فعاله و امروز از هفت صبح با 3G همراه اول چند تا فایلی که برای دانلود داشتم را با سرعت بین 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود کردم و هیچی از حجم بسته کم نکرد. با سرعتی که داشتم بین هفت تا 9 صبح میشد براحتی حدود سه چهار گیگ دانلود کرد. منتظرم ببینم ایرانسل واکنشی نشون میده به این طرح شبانه رایگان پاییزی همراه اول. آخه با اومدن بسته بلند مدت همراه اول، ایرانسل بلافاصله دست به کار شد و همون بسته ها رو چند هزار تومن ارزون تر اضافه کرد. رقابت شون از این نظر خیلی خوبه و امیدوارم همراه اول با همین فرمون ادامه بده آخه من ایرانسل رو ترجیح میدم و این جوری همون بسته های همراه اول این ور برای من با قیمت بهتر در دسترس قرار میگیره و با شارژ تخفیفی ایرانسل قیمت خیلی خوب میشه

fanoostalaei
06-10-2017, 14:49
از ارسال پست های نامربوط با عنوان تاپیک پرهیز کنید

Iman799
06-10-2017, 18:49
از عجایب خلقت[emoji19][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

komail7
06-10-2017, 19:06
سلام دوستان یک راهنمایی نیاز دارم ازتون

همراه اول تو منطقه ما تقریبا ۷.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست

ایرانسل تو منطقه ما تقریبا ۵.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست

به نظرتون ایرانسل بگیرم یا همراه اول؟ مقایسه از هر نظر
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ ایرانسل و ۱۲۰ گیگ همراه اول مدنظر هست
تشکر از لطف شما دوستان

matr!x_2008
06-10-2017, 19:53
دوستان کسی از این راه سیمکارت گرفته؟ نوشته کسی کهگوشی 4g داره کد پستی رو اس ام اس کنه براش یوسیم رایگان میاد... کسی از این طریق استفاده کرده؟

ایـــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

miss_ava7
06-10-2017, 23:29
دوستان کسی از این راه سیمکارت گرفته؟ نوشته کسی کهگوشی 4g داره کد پستی رو اس ام اس کنه براش یوسیم رایگان میاد... کسی از این طریق استفاده کرده؟

ایـــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!
۲۰ گیگ برای دایمی و ۱۵ گیگ برای اعتباری هدیه میدن.
کاملا رایگان (برای گوشی ۴جی) و بی دردسر

matr!x_2008
07-10-2017, 00:05
بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!

چه جالب. بعد خودش فعال بود یا باید کد میزدین؟ یه خط همراه اول دارم میخام همینجوری تبدیلش کنم به یوسیم

miss_ava7
07-10-2017, 00:21
چه جالب. بعد خودش فعال بود یا باید کد میزدین؟ یه خط همراه اول دارم میخام همینجوری تبدیلش کنم به یوسیمنه خودتون با زدن کد باید فعالش کنید. توی پاکتی که یوسیم رو براتون میفرستن همه توضیحات رو نوشته. اشتباه نکنم مال من یک ساعته فعال شد.

matr!x_2008
07-10-2017, 00:35
نه خودتون با زدن کد باید فعالش کنید. توی پاکتی که یوسیم رو براتون میفرستن همه توضیحات رو نوشته. اشتباه نکنم مال من یک ساعته فعال شد.

فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟ و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسی

miss_ava7
07-10-2017, 00:41
فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسیبله، اگه بخاین تعویض سیمکارت رایگان باشه باید با گوشی ۴جی یه مدت روشن باشه که اس ام اس تعویض رایگان براتون بیاد.
اما اگه گوشی ۳جی باشه و توی اس ام اس ننویسه رایگان، حدود ۷ تومن روی قبض میاد.
من دائمی بودم ۲۰ گیگ بهم داد که همون یه ساعت بعد از فعالسازی سیم، فعال شد. الانم که تا اخر پاییز اگه بسته اینترنتِ فعال مثل همین هدیه یوسیم رو داشته باشین از ساعت ۳صبح تا ۹ صبح طرح ترافیک رایگان گذاشته.

mehryar1973
07-10-2017, 07:37
سلام
برای من هر نیمساعت اینترنت قطع میشه و باید گوشی رو ریستارت کنم بعضی وقت ها اصلا آنتن میره:n03:

Abolfazl-Star
07-10-2017, 07:42
سرعت تو تایم رایگان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

comet
07-10-2017, 09:50
فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟ و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسی

البته روی اینکه حتماً شامل این طرح تعویض رایگان سیم کارت و اون هدیه بشین حساب جدی باز نکنید آخه منم یه سیم کارت اعتباری دارم که یه سال بود استفاده نکرده بودم و در مرداد که تب اینترنت همراه اول بالا گرفته بود با قیچی برش زدم تا اندازه میکرو بشه و گذاشتم توی گوشی فورجی و گاهی هم در مودم فورجی و تا حالا حدود 50 گیگ اینترنت باهاش استفاده کردم اما هر بار که به اون شماره پیامک زدم و کد پستی رو نوشتم جواب اومد که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستید و شماره شما ثبت شد برای جشنواره های بعدی هر چند که زیاد هم مهم نیست واسم و فقط میخواستم علاوه بر تری جی همراه اول فور جی رو هم امتحان کنم.

ms1ove
07-10-2017, 11:10
البته روی اینکه حتماً شامل این طرح تعویض رایگان سیم کارت و اون هدیه بشین حساب جدی باز نکنید آخه منم یه سیم کارت اعتباری دارم که یه سال بود استفاده نکرده بودم و در مرداد که تب اینترنت همراه اول بالا گرفته بود با قیچی برش زدم تا اندازه میکرو بشه و گذاشتم توی گوشی فورجی و گاهی هم در مودم فورجی و تا حالا حدود 50 گیگ اینترنت باهاش استفاده کردم اما هر بار که به اون شماره پیامک زدم و کد پستی رو نوشتم جواب اومد که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستید و شماره شما ثبت شد برای جشنواره های بعدی هر چند که زیاد هم مهم نیست واسم و فقط میخواستم علاوه بر تری جی همراه اول فور جی رو هم امتحان کنم.
سلام
من گوشیم p8 هست تا الان هر سیم کارت تریجی همراه اول که گذاشتم روش یه هفته بعد پبامک اومده که رایگان تعویض کنم .
شما مدل گوشیتون چی هست؟؟

comet
07-10-2017, 13:37
سلام
من گوشیم p8 هست تا الان هر سیم کارت تریجی همراه اول که گذاشتم روش یه هفته بعد پبامک اومده که رایگان تعویض کنم .
شما مدل گوشیتون چی هست؟؟

مودم من 3372 هوآوی هستش که سیم کارت یه ماهی روی اون کار کرده و گوشی هم Redmi note 3 شائومی هست که تقریبا یه ماه هم روی این گوشی سیم کارت کار کرده. علاوه بر این سیم کارت اعتباری یه دائمی همراه اول دارم که روی اون هم یه ماهی بسته داشتم و فقط روی مودم گذاشته بودم که کار کنه اما برای تعویض اون هم که پیامک زدم همون پاسخ سیم کارت اعتباری رو دریافت کردم که شامل سیم کارت من نمیشه و برای شرکت در جشنواره های ثبت شد

dadash42
07-10-2017, 14:05
این طرح رایگان 3 تا 9 صبح خیلی عالیه
اما متوجه شدم امکان خرید اون طرحهای نا محدود 2 تا 7 صبح و طرحهای مشابه شبانه دیگه تو app همراه من پیدا نمیشه
آیا اونها را جم کردن؟

years
07-10-2017, 16:20
آیا سرعت تو مودم و گوشی فرق داره؟
من با همراه اخر تو گوشی بیشتر از 1.5 مگ سرعت ندارم

mostafa_2050
07-10-2017, 17:14
زنده باد همراه اول هم از نظر سرعت هم از نظر دست ودل بازی از ایرانسل بهتره

dadash42
07-10-2017, 17:46
آیا سرعت تو مودم و گوشی فرق داره؟
من با همراه اخر تو گوشی بیشتر از 1.5 مگ سرعت ندارم
اگر گوشی خوب باشه و امکان usb-tethering داره با مودم فرقی نداره
منم صبح با این 3تا9 رایگان سرعت دانلودم از 1.2 مگ بالاتر نمیرفت. چون رایگانه قر نمیزنم، از dsl مسخره خیلی بهتره

ولی اگر قراره همراه در آینده این سرعت به عنوان 4G بفروشه من مشتری نیستم
ایرانسل سرعت دانلودم ده برابر این هست

alijigari
07-10-2017, 18:42
دوستانی که سیم کارت جدید گرفتن تاثیری روی انتن دهی و سرعت اینترنت 4g یا 3g داشتن ؟؟

dadash42
07-10-2017, 19:32
دوستانی که سیم کارت جدید گرفتن تاثیری روی انتن دهی و سرعت اینترنت 4g یا 3g داشتن ؟؟
بله، تو منطقه مون انتن دهی 4g از 3g بهتره و طبیعتاً سرعت 4g بیشتره اگر محدودش نکرده باشن

miss_ava7
07-10-2017, 20:02
دوستانی که سیم کارت جدید گرفتن تاثیری روی انتن دهی و سرعت اینترنت 4g یا 3g داشتن ؟؟بله. من قبلا جایی که میرفتم اصلا همراه اولم که ۳جی بود آنتن نداشت چه برسه به نت، ولی چند روز پیش که با سیمکارت ۴جی همونجا رفتم تونستم هم نت برم هم وضعیت آنتن دهی گوشیم بهتر از قبل بود.
همچنان آنتنم فول نبود و هی میرفت میومد ولی نسبت به زمانِ سیمکارت ۳جی‌م بهتر بود.

سرعت اینترنت‌م از ۱ مگابایتِ ۳جی، به ۲ الی ۴ مگابایت با ۴جی رسیده. شبها بعضی وقتها به ۶و۷ مگابایت هم میرسه.
ولی بعضی ها با یوسیم، سرعت اینترنتشون از ۳جی هم کمتر شده.

L.utus
07-10-2017, 20:59
به نظرتون همراه اول بهتر از ایرانسل نشده و ازش نزده جلو؟
کلا تازگیا طرح های تشویقی خیلی خوبی میده
مثلا 20 گیگ اینترنت رایگان بابت تعویض سیم کارت به یوسیم که رایگان میارن در خونه در حالی که ایرانسل 8 تومن میگیره بابت تعویض
1 گیگ اینترنت رایگان بابت نصب برنامه همراه من
اینترنت رایگان شبانش که خیلی به صرفه تر از ایرانسله
مثلا 1 تا 11 داره 1 ماهه 29 تومن در حالی که ایرانسل یه بسته 3 ساعته شبانش 2 هزار تومنه
اخیرا هم برای همه اینترنت 3 تا 9 صبح رو رایگان کرده
انتن دهیشم تو منطقه ما بهتر از ایرانسله هم اینترنتش هم مکالمه

mehdi_cd2005
08-10-2017, 01:14
سلام
برای من هر نیمساعت اینترنت قطع میشه و باید گوشی رو ریستارت کنم بعضی وقت ها اصلا آنتن میره:n03:
برای منم یک هفته ست که اینجوری شده . نمی دونم جریان چیه
یکماهه شبانه داشتم نمی تونم درست ازش این یک هفته استفاده کنم . امیدوارم درست شه
البته اگر سیمکارتتو از 4g only روی auto بزاری دیگه انتن نمیره ولی هر نیمساعت سرعت دانلودت به صفر میرسه باید دوبار رستارت کنی

Royce
08-10-2017, 08:29
سلام
ساعت رایگان برای من فیکس روی 1 مگابایته چه سرور داخلی و چه خارجی.حتی نوسان هم نداره.برای بقیه هم همینطوره؟

shakhdar
08-10-2017, 08:56
سلام
ساعت رایگان برای من فیکس روی 1 مگابایته چه سرور داخلی و چه خارجی.حتی نوسان هم نداره.برای بقیه هم همینطوره؟

خارج از اون ساعت، سرعتتون بیشتره؟

brothers000
08-10-2017, 11:28

سلام،
شما دوست عزیز و سایر دوستانی که تو تایم رایگان از حجمتون کسر شده حتما پیگیری کنید از طریق تماس با همراه اول، چون طرح اینترنت نامحدود شبانه رایگان از تاریخ 10 مهر (که البته در عمل از بامداد 11 مهر بود) تا پایان پائیز به شرط داشتن طرح فعال اینترنت (چه طرح خریداری شده و چه هرگونه طرح هدیه) برقرار هست و نباید بین ساعات 3 بامداد تا 9 صبح از حجم اصلی کسر بشه !

بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!

برای سیم کارت دائمی بنده هم پیامک تعویض اومد و با وجود قرار داشتن سیم کارت در گوشی 4G، کدپستی رو به همون سرشماره که تو سایت همراه اول زده ارسال کردم و در پاسخ پیامک اومد که شماره کدپستی ثبت شده و سیم کارت ارسال میشه، ولی با وجود گذشتن چیزی حدود 10 روز هنوز خبری نشده...
برای یه سیم کارت اعتباری هم که تو گوشی 4G هست کدپستی رو ارسال کردم ولی اصلا پاسخی نیومد...

این طرح رایگان 3 تا 9 صبح خیلی عالیه
اما متوجه شدم امکان خرید اون طرحهای نا محدود 2 تا 7 صبح و طرحهای مشابه شبانه دیگه تو app همراه من پیدا نمیشه
آیا اونها را جم کردن؟

من یکی دو روز اول بعد از اجرای طرح شبانه رایگان با کدهای دستوری امتحان کردم و طرح های نامحدود شبانه ی قبلی هم قابل خرید بود

به نظرتون همراه اول بهتر از ایرانسل نشده و ازش نزده جلو؟
کلا تازگیا طرح های تشویقی خیلی خوبی میده
مثلا 20 گیگ اینترنت رایگان بابت تعویض سیم کارت به یوسیم که رایگان میارن در خونه در حالی که ایرانسل 8 تومن میگیره بابت تعویض
1 گیگ اینترنت رایگان بابت نصب برنامه همراه من
اینترنت رایگان شبانش که خیلی به صرفه تر از ایرانسله
مثلا 1 تا 11 داره 1 ماهه 29 تومن در حالی که ایرانسل یه بسته 3 ساعته شبانش 2 هزار تومنه
اخیرا هم برای همه اینترنت 3 تا 9 صبح رو رایگان کرده
انتن دهیشم تو منطقه ما بهتر از ایرانسله هم اینترنتش هم مکالمه

در حال حاضر به نظر بنده هم همراه اول رقابت رو خیلی تنگاتنگ کرده با ایرانسل، مخصوصاً با توجه به طرح رایگان شبانه ی فعلی همراه اول تا پایان پائیز
ولی در مورد ایرانسل هم باید عرض کنم سیم کارت رو بدون هزینه و بصورت پستی و طی کمتر از یک هفته به 4G تبدیل میکنه و 14 گیگ اینترنت هدیه 14 روزه بعد از فعالسازی سیم کارت جدید در گوشی 4G میده (چون خودم شخصاً اینکارو کردم)
گرچه ایرانسل برای فعالسازی برنامه ی ایرانسلِ من هدیه نداره
همینطور اینترنت شبانه ایرانسل هم مقرون به صرفه نیست
و در آخر اینکه برای بنده هم سرعت اینترنت همراه اول در محل سکونتم بهتر از ایرانسله (که البته ممکنه این مورد موقتی باشه و بعدا تغییر کنه)

سلام

سلام،
خیر دوست عزیز، سرعت اینترنت همراه اول من در ساعت رایگان کاملاً در نوسان هست و در بهترین حالت با سرعتی بین 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه میتونم دانلود کنم که هر چی به ساعت 9 نزدیکتر میشه سرعت افت میکنه...

arming900
08-10-2017, 12:24
بسته هدیه تبدیل به یو سیم رو کی میده ؟ من الان تعویض کردم خبری نشد:n37:

brothers000
08-10-2017, 13:18
بسته هدیه تبدیل به یو سیم رو کی میده ؟ من الان تعویض کردم خبری نشد:n37:

شما از چه طریقی اقدام به تعویض سیم کارت کردید ؟ حضوری یا پستی رایگان ؟
در مورد زمان فعال شدن بسته هدیه تعویض سیم کارت چیزی تو سایت ننوشته، فقط گفته به خطوط اعتباری 15 گیگ و دائمی 20 گیگ هدیه 30 روزه تعلق میگیره (البته فکر کنم باید یوسیم تو گوشی 4G باشه تا فعال بشه)
دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟

BPNIROU
08-10-2017, 13:26
در مورد زمان فعال شدن بسته هدیه تعویض سیم کارت چیزی تو سایت ننوشته، فقط گفته به خطوط اعتباری 15 گیگ و دائمی 20 گیگ هدیه 30 روزه تعلق میگیره (البته فکر کنم باید یوسیم تو گوشی 4G باشه تا فعال بشه)
دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟برای من 3 ساعت پس از تعویض سیم کارت

miss_ava7
08-10-2017, 13:28
دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟برای من فعال شدن سیمکارت و اینترنت هدیه اش تقریبا همزمان بود.

در جواب اون پست بالا هم که منو کوت کردید احتمال میدم کدپستی‌تون درست نباشه؛ کدپستی قبوضی که همیشه دستتون میرسه رو چک کنید اونها درستن. شاید هم انداختن توی صندوق پستی خونه‌تون. من یه جایی خوندم معمولا طی هفت روز کاری باید برسه دستتون.

ShadowDragon
08-10-2017, 13:29
امروز تست ۳ جی از ساعت ۸ تا ۱ بعد از ظهر که مسیرم مناطق جنوب تهران بود انجام دادم
سرعت فوق افتضاح
قطع و وصلی زیاد ، ماکس سرعت ۷۵ کیلوبایت بود
واقعا اوضاعش داغونه

milad azad
08-10-2017, 14:25
سلام میگن همراه اول محدودیت سرعت رو از امروز برداشته

milad azad
08-10-2017, 14:32

من یک سیم رو تایستان پیامکش رو فرستادم و خودش گفت میفرسته ولی نیومد رفتم دفتر خدمات ارتباطی تعویض کردم

سیم دیگه رو همین 2 هفته پیش پیامک کردم ولی هنوز خبری نشده

کد پستی هم درسته چون ایرانسل به همین کد پستی فرستاد

tak2750
08-10-2017, 14:40
داستان دانلود رایگان از 3 تا 9 چیه؟

arming900
08-10-2017, 14:48
دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟

حضوری تعویض کردم،چند تانیه هم به فورجی وصل شدم اوکی بود ولی خبری نشده فعلا

rahman0158
08-10-2017, 14:52
حضوری تعویض کردم،چند تانیه هم به فورجی وصل شدم اوکی بود ولی خبری نشده فعلابا ستاره ۱۰۰۰ مربع برین به قسمت اینترنت ویژه بعدش اینترنت همراهی اونجا چیزی نزده براتون . من هم قبلا اینجوری فعالش کردم

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Royce
08-10-2017, 15:20
خارج از اون ساعت، سرعتتون بیشتره؟

بله خیلی بیشتره

arming900
08-10-2017, 15:43
با ستاره ۱۰۰۰ مربع برین به قسمت اینترنت ویژه بعدش اینترنت همراهی اونجا چیزی نزده براتون . من هم قبلا اینجوری فعالش کردم

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

همین الان اس ام اسش اومد :n19:

red 1
08-10-2017, 16:09
سلام میگن همراه اول محدودیت سرعت رو از امروز برداشته
تست کنید . مثل ایکنه ترابرد معجره داره می کنه

SPIRIT PALST III
08-10-2017, 17:24
آره برای من هم محدودیت 8 مگ برداشته شده ...الان 23 هست... .

Iman799
08-10-2017, 17:41
آره برای من هم محدودیت 8 مگ برداشته شده ...الان 23 هست... .من رفتم امروز یک سیم کارت دیگه گرفتم[emoji23][emoji23]شانس من

alex_pk
08-10-2017, 17:53
سلام دوستان

من یه همراه اول دائمی دارم که سال هاست دارمش و مدتیه اینترنت ماهانه اش رو استفاده میکنم (4 گیگ روز 4 گیگ شب)
توسط چه روشی میشه با خطای کم مقدار دقیق حجم مصرفیم رو چک کنم؟

با *100*0# مال چند ساعت قبل رو میزنه
خود اپلیکیشنش هم دقیق نیست و استفاده اخیر رو نمیزنه

و هم اینکه میخوام بدونم این طرح شبانه رایگان 3 تا 9 صبح شامل حال من میشه؟
ایا باید نت رو ساعت 3 قطع و وصل کنم؟
کلا کار خاصی باید انجام بدم این نت رایگان فعال شه؟مثلا کدی بزنم و...

مرسی از توجهتون.:n16:

Iman799
08-10-2017, 18:28
بله محدودیت برداشته شده،تست دو نفر از دوستام

mostafa_2050
08-10-2017, 18:56
با پیگیری های که با وزیر انجام دادیم محدودیت هشت مگابیت برای کلیه مشترکان برداشته وبا نهایت سرعت از اینترنت همراه اول استفاده کنید

Iman799
08-10-2017, 18:59
با پیگیری های که با وزیر انجام دادیم محدودیت هشت مگابیت برای کلیه مشترکان برداشته وبا نهایت سرعت از اینترنت همراه اول استفاده کنیدمشکل از کجا بود مهندس؟

mohandes23
08-10-2017, 19:27
با پیگیری های که با وزیر انجام دادیم محدودیت هشت مگابیت برای کلیه مشترکان برداشته وبا نهایت سرعت از اینترنت همراه اول استفاده کنید
برو به اون وزیرت بگو این سرعتا سرعت های الکی هست و تک کانکشن و سرورهای خارجی افتضاح هست.

matr!x_2008
08-10-2017, 19:39
من رفتم امروز یک سیم کارت دیگه گرفتم[emoji23][emoji23]شانس من

سیمکارت چند گرفتی؟ دفتر خدمات یا اینترنتی

Iman799
08-10-2017, 19:40
سیمکارت چند گرفتی؟ دفتر خدمات یا اینترنتی۱۰ تومن دفتر خدمات

ALIRK
08-10-2017, 20:48

شما انجام دادید:n31::n01::n02:

SPIRIT PALST III
08-10-2017, 20:49
برای من 23 بود ولی دوباره توی این چند ساعت دو بار تست گرفتم اومده روی 11 مگ...!!!!!!!!!!

red 1
08-10-2017, 21:18
سرعت همه چرا روی 20 هست ؟
الان محدودیت شده 20 و خورده ای ؟

mostafa_2050
08-10-2017, 21:19
این محدودیت بخاطر پایداری شبکه 4g بود با اپدیت نرم افزارها و نو سازی هسته شبکه وافزایش پهنای باند شبکه فورجی مشکل محدودیت سرعت که باعث رنجش خاطر مشترکان محترم شده بود برداشته شد گفتنیست در بعضی از استانها پهنای باند ده برابر شده مثل استان فارس شهرستان لامرد سرعت شبکه فورجی به صد و بیست مگابیت در باند سه رسیده است با راه اندازی باند هفت انشا الله سرعت به بالای دویست مگابیت خواهد رسید

shakhdar
08-10-2017, 21:26
این محدودیت بخاطر پایداری شبکه 4g بود با اپدیت نرم افزارها و نو سازی هسته شبکه وافزایش پهنای باند شبکه فورجی مشکل محدودیت سرعت که باعث رنجش خاطر مشترکان محترم شده بود برداشته شد گفتنیست در بعضی از استانها پهنای باند ده برابر شده مثل استان فارس شهرستان لامرد سرعت شبکه فورجی به صد و بیست مگابیت در باند سه رسیده است با راه اندازی باند هفت انشا الله سرعت به بالای دویست مگابیت خواهد رسید

بسیار عالی. فقط یک سوال: چرا همراه اول یه توضیح خشک و خالی هم در این مورد نداد؟ تو نمایندگی ها می پرسیدم انگار که روحشونم خبر نداره جواب می دادن. متا سفانه پشتیبانی این اپراتور پر از ایراده. حتی تو 9990 هم بعد کلی استغاثه پرونده تشکیل دادم فرداش sms داد که مشکلی ندارید! چقدر از دوستان توی این تاپیک و تاپیک کمپین پیگیری که سیم کارت های متعدد عوض نکردن! حتی خودم سیم کارت عوض کردم و تو این فکر بودم که سیم کارت قدیمی گیر بیارم! حیف از این وقت و پول بی زبون که تو این کشور اینجور به فنا میره. الآن هم دوستان یه وقت حس طلبکاریشون از بین نره. درست کرده، وظیفشه. هنوز کو تا بفهمیم اینترنت یعنی چی!

mostafa_2050
08-10-2017, 21:26
خدمت دوستان عزیز عرض کنم هشتاد درصد سایت های فورجی همراه اول به فیبر نوری متصل اند این برتری بزرگی نصبت به ایرانسل میباشد در اینده نزدیک سرعت اینترنت برای هر مشترک صد وپنجاه مگابیت خواهد شد