مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
Majidson
21-04-2015, 23:35
یه ساختمان بزرگی نبش کردستان شمال هست ، منظرتون همونه ؟
یا این یکی توی خود ونک هست ؟
دقیقا ساختمان بزرگ نبش کردستان. فروشگاه مرکزی همراه اول.
برای تعویض صاحب خط به همراه کارت ملی مراجعه میکند. پول هم 7000 تومان روی قبض صادر میگردد و شما در دفتر هزینه ای پرداخت نمی کنید.
واالله من دو روز سیم کارت تو گوشیم بود فقط همون دفتر مرکزی 4G شد به علاوه اتوبان نیایش تقاطع یادگار داشتم عبور میکردم. حالا من سمت شرق و جنوب تهران نرفتم ولی چیزی که من دیدم تو تست هام خیلی جاها در تهران هنوز روی EDGE هست. بعضی نقاط تازه GPRS هم میشد که خیلی خنده داره. مکان هایی که نسل سوم بود کافیه یکم گوشی رو تو دستت بالا و پایین کنی همش بین 3G, H+, H, E تغییر میکنه.
در کل همراه اول بدلیل شبکه قدیمی که داره خیلی زمان میبره تا وضعیتش پایدار بشه. به این نکته هم توجه داشته باشید که بدلیل اختلالاتی هم که در آذر ماه برای ارتقای شبکه همراه اول بوجود آمد به گفته مدیرعامل شرکت، توسعه شبکه به نسل های بالاتر بسیار کند و به مرور انجام میگردد.
دقیقا ساختمان بزرگ نبش کردستان. فروشگاه مرکزی همراه اول.
برای تعویض صاحب خط به همراه کارت ملی مراجعه میکند. پول هم 7000 تومان روی قبض صادر میگردد و شما در دفتر هزینه ای پرداخت نمی کنید.
واالله من دو روز سیم کارت تو گوشیم بود فقط همون دفتر مرکزی 4G شد به علاوه اتوبان نیایش تقاطع یادگار داشتم عبور میکردم. حالا من سمت شرق و جنوب تهران نرفتم ولی چیزی که من دیدم تو تست هام خیلی جاها در تهران هنوز روی EDGE هست. بعضی نقاط تازه GPRS هم میشد که خیلی خنده داره. مکان هایی که نسل سوم بود کافیه یکم گوشی رو تو دستت بالا و پایین کنی همش بین 3G, H+, H, E تغییر میکنه.
در کل همراه اول بدلیل شبکه قدیمی که داره خیلی زمان میبره تا وضعیتش پایدار بشه. به این نکته هم توجه داشته باشید که بدلیل اختلالاتی هم که در آذر ماه برای ارتقای شبکه همراه اول بوجود آمد به گفته مدیرعامل شرکت، توسعه شبکه به نسل های بالاتر بسیار کند و به مرور انجام میگردد.
هنوز که هنوزه همراه اول به 50% پوشش نسل سه در تهران نرسیده رفته سراغ نسل چهار! همه کارهاش همین طوری ناقص و بزن بروییه.... :n27:
mojtabaghanidel
22-04-2015, 07:32
یو سیم فقط از ساختمون مرکزی همراه اول میشه خردید؟؟ جای دیگه نداره؟
Firebirds
22-04-2015, 07:52
هنوز که هنوزه همراه اول به 50% پوشش نسل سه در تهران نرسیده رفته سراغ نسل چهار! همه کارهاش همین طوری ناقص و بزن بروییه.... :n27:
متاسفانه جایی دنیا اومدیم که همه کارها نمادین هست.
Tombstone1
22-04-2015, 12:31
سلام
دوستان یه سوال داشتم که شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما ممنون میشم که هر کی اطلاع داره، جوابم رو بده
میشه سیم کارت اعتباری همراه اول 0919 برای کسی که داخل و ساکن تهران نباشه رو خرید؟ (مثلا شیراز باشه)، حتما میخوام 919 باشه که ظاهرا 919 فقط برای تهران هست
داخل سایت همراه اول میشه این کارو انجام داد؟
:n40:
mojtabaghanidel
22-04-2015, 12:45
اومدم ونک سیم عوض کنم گفتن فلن تعویض نمیکنیم. به ۹۹۹۰ قبلش زنگ زده بودم گفتن عوض میکنن.اصلا این هماهنگیشون کشته منه
masooumi
22-04-2015, 12:59
سلام
دوستان یه سوال داشتم که شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما ممنون میشم که هر کی اطلاع داره، جوابم رو بده
میشه سیم کارت اعتباری همراه اول 0919 برای کسی که داخل و ساکن تهران نباشه رو خرید؟ (مثلا شیراز باشه)، حتما میخوام 919 باشه که ظاهرا 919 فقط برای تهران هست
داخل سایت همراه اول میشه این کارو انجام داد؟
:n40:
از توی سایت همراه اول باید آدرس تهران بدید فقط ...
می تونید از سایت های فروش سیم کارت متفرقه خرید کنید.
Majidson
22-04-2015, 13:36
سلام دوستان
فعلاً برای تعویض سیم کارت مراجعه نکنید. در حال حاضر موجودی سیم کارت تمام شده است.
احتمالاً 1 هفته بعد دوباره موجود می شود.
shamsoddin
22-04-2015, 21:26
چرا صفر رو که میزنم به 8080 ، دیگه باقیمونده حجم رو نشون نمیده؟
کدش عوض شده؟
Firebirds
23-04-2015, 09:16
دوستان یه آمار میدید که تماس صوتی واتس اپ شما هم روی دیتا 2 ثانیه بعد وصل شدن قطع میشه ؟
الان تماس صوتی کدوم اپیکیشن اندروید عین آدم کار میکنه ؟
وابیر رو که زدن تماس صوتیش رو ترکوندن هیچ کسم گردن نمی گیره. مملکت بی صاحت به همین میگن، که یه اتفاقی میوفته هیچ کس می کردم !
MOH@ND3S
23-04-2015, 09:24
دوستان یه آمار میدید که تماس صوتی واتس اپ شما هم روی دیتا 2 ثانیه بعد وصل شدن قطع میشه ؟
الان تماس صوتی کدوم اپیکیشن اندروید عین آدم کار میکنه ؟
وابیر رو که زدن تماس صوتیش رو ترکوندن هیچ کسم گردن نمی گیره. مملکت بی صاحت به همین میگن، که یه اتفاقی میوفته هیچ کس می کردم !
فقط اسکایپ کار میکنه..اونم چون به صورت p2p تماسو برقرار میکنه نمیتونن فیلتر کنن مگر کلا لاگینشو ببندن.
Firebirds
23-04-2015, 09:40
فقط اسکایپ کار میکنه..اونم چون به صورت p2p تماسو برقرار میکنه نمیتونن فیلتر کنن مگر کلا لاگینشو ببندن.
واتس اپ هم قطعه ؟
من الان توی دو تا موبایل کنار هم رو از اینترنت دیتا بهم کال کردم، جواب داد، بدون قطعی ! تا الان 6 دقیقه رو مکالمه است قطع هم نشده.
MOH@ND3S
23-04-2015, 12:10
واتس اپ هم قطعه ؟
من الان توی دو تا موبایل کنار هم رو از اینترنت دیتا بهم کال کردم، جواب داد، بدون قطعی ! تا الان 6 دقیقه رو مکالمه است قطع هم نشده.
آره واتس اپ هم قطعه...شما دو تا گوشی رو به یه مودم ADSL وای فای وصل کنی از این به اون یکی تماس اسکایپ بزنی بعد سیم تلفونشو بکنی میبینی که بازم تماس برقراره..این بخاطر اینه که IP به IP برقرار میکنه سر همین نه شنود میشه توسط خارجی ها نه میره سروریو دور بزنه مثل وایبر! سر همین بهترین نرم افزار تماس بوده و خواهد بود..فقط واسه لاگین کردنش وصل میشه به سرور خودش :n06:این چیزاییم که تلویزیون میگه اسکایپم جاسوسیه مثل وایبرو اینا همش دروغه..چیزیو ندوسته متهم میکنن.
mojtabaghanidel
23-04-2015, 19:58
این پستا چه ربطی به تاپیک داره؟؟؟
Sari - 3G
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان آیا این دکل همراه اوله ؟ کسی میدونه این همه تجهیزات چیه که روش نصبه؟
arash59b
23-04-2015, 23:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان آیا این دکل همراه اوله ؟ کسی میدونه این همه تجهیزات چیه که روش نصبه؟
بله همراه اول و نسل ۳ هست
این دکل باید تو مرکز مخابرات نصب باشه؟
stere1980
24-04-2015, 01:32
من تهران زندگی نمیکنم دوست من و تا بحال به دفتر همراه اول مراجه نکردم.
ادرسش رو فقط از سایت همراه اول براتون گذاشتم و اطلاعات بیشتر از ساختمان و... ندارم.:n02::n16:
با سیستم استریت ویوو شهرداری تهران هر مکانی را در خیابان ببینید! این هم عکس برج همراه اول در خیابان ونک: برای دیدن عکس بزرگ روی آن کلیلک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا حجم باقی مانده رو همش برا چند ساعت قبل نشون میده؟
بله همراه اول و نسل ۳ هست
این دکل باید تو مرکز مخابرات نصب باشه؟
این دکل توی یک مدرسه نصب شده. اون کوچیکا نسل سه هست؟
ببخشید احیانا شما خرمشهری نیستید؟
Firebirds
24-04-2015, 08:11
چرا حجم باقی مانده رو همش برا چند ساعت قبل نشون میده؟
یه بار برو توی آفلاین مود بعد 5 دقیق صبر کن ، بعد درخواست حجم باقی مانده بده.
دوستان الان شهرستان سراب ۳ جی بالاخر اوکی شد
سرعت خوبه تا ۷ مگ میاد!!
اما همه چیز نابوده اینیستاگرام بدون شتر شکن خیلی طول میکشه و باز نیمشه!
kik کا نمیکنه!
قضیه چیه
ببخشید احیانا شما خرمشهری نیستید؟بله خرمشهرم
رگولاتور: حق با مردم است؛ اختلالات همراه اول ادامه دارد و ممکن است جریمه شود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tornado2800
24-04-2015, 16:04
این دکل توی یک مدرسه نصب شده. اون کوچیکا نسل سه هست؟
سلام
خیر
برای ارتباط بین دکل های دیگه ( همپوشانی ) + پوشش دهی حداکثری مشترک استفاده میشه
The_matrix
24-04-2015, 16:57
سرعتش عالیه
تو شیراز جاهایی که H+ سرعت دانلودم ت 850 کیلو بایت رفته کیفیتش هم خوبه
تو تهران که بیشتر جاها آنتن دهی 3G آشغاله و باید گوشی رو مجبور کنم که از 3G استفاده کنه و تو تنظیمات، شبکه رو روی WCDMA Only بزارم.
ولی بعد قطع کردن GPRS آنتن گوشی میپره تا وقتی که دوباره تنظیمات شبکه رو روی GSM/WCDMA Preferred بزارم.
دوستان برای این مشکل چیکار میکنید؟
bigbang001
26-04-2015, 11:11
دوستان 4g جایی اومده؟
Sent from my Sony Z3 Dual
arash59b
26-04-2015, 11:24
دوستان 4g جایی اومده؟
Sent from my Sony Z3 Dual
اون که خیلی جاها اومده
بهتر بپرسید یوسیم اومده ٬ فعلا که همراه اول به وعده اش برای توضیع یوسیم در شهر های دیگه عمل نکرده. همون تهران هم فقط یه جا میده اونم با منت.
من تا حالا توی تهران 4 جی همراه اول رو ندیدم. پس اینکه نوشتی خیلی جاها اومده درست نیست. 4 جی همراه اول مثل هلال ماه رمضانه که خیلی ها نمی بینن و عده ای کم می بینند
Majidson
26-04-2015, 12:15
نسل سوم هم هنوز تو تهران پوشش کاملی نداره چه برسه به 4G
من الان LTE USIM هم دارم ولی کلاً فقط تو این چهار نقطه 4G همراه اول رویت شد: 1. اتوبان کردستان تقاطع خ ونک 2. اتوبان نیایش تقاطع یادگار امام 3. اتوبان همت تقاطع چمران 4. خ جمهوری چهارراه استانبول
همراه اول در بعضی نقاط فقط برای تست بصورت Hotspot شبکه 4G را در فرکانس 2600 راه اندازی کرده است.
نسل سوم هم هنوز تو تهران پوشش کاملی نداره چه برسه به 4G
من الان LTE USIM هم دارم ولی کلاً فقط تو این چهار نقطه 4G همراه اول رویت شد: 1. اتوبان کردستان تقاطع خ ونک 2. اتوبان نیایش تقاطع یادگار امام 3. اتوبان همت تقاطع چمران 4. خ جمهوری چهارراه استانبول
همراه اول در بعضی نقاط فقط برای تست بصورت Hotspot شبکه 4G را در فرکانس 2600 راه اندازی کرده است.
چهارراه استانبول هم 4g هست ؟!؟!!!! امروز بین مخبرالدوله و 4راه استانبول روشن بود، 3G زد واسم. البته سیم کارتم یو سیم نیست.
چهارراه استانبول هم 4g هست ؟!؟!!!! امروز بین مخبرالدوله و 4راه استانبول روشن بود، 3G زد واسم. البته سیم کارتم یو سیم نیست.
می تونی شبکه ها رو دستی سرچ کنی اگر 4 جی باشه می بینی اما نمی تونی رجیستر بشی
Majidson
26-04-2015, 23:33
دوست عزیز برای اتصال به شبکه 4G نیاز به تعویض سیم کارت دارید. همچنین گوشی شما باید از LTE پشتیبانی نماید.
در صورتیکه گوشی شما سونی باشد کافیست شبکه را جستجو کنید تا متوجه سیگنال 4G در منطقه گردید ولی حتما به سیم کارت جدید برای رجیستر شدن دارید. موفق باشید
electronic0nt
27-04-2015, 07:40
امروز خواستم بسته شماره 3 رو فعال کنم
اما میگه
امکان فعال سازی بسته3 وجود ندارد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
برای غیرفعال کردن تمدید خودکار بسته ها باید چی کار کرد....کد هشت رو تو 111*32 زدم...ولی بازم سر خود یک ماه تمدید کرد
I.LIKE.U
27-04-2015, 13:33
خيلي خوبه سرعت
من راضيم
پيش به سوي 4G
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
arash59b
27-04-2015, 14:11
برای غیرفعال کردن تمدید خودکار بسته ها باید چی کار کرد....کد هشت رو تو 111*32 زدم...ولی بازم سر خود یک ماه تمدید کرد
بخاطر اینه که همه بسته رو تمام کردید
تست سرعت نسل سوم همراه اول !
سرعت چند روزی خیلی بهتر شده
بخاطر اینه که همه بسته رو تمام کردید
یعنی چی....چون ترافیک رو قبل از روز تموم کردم...باید تمدید بشه!؟!؟
مگه با ارسال کد 8....نباید تمدید خودکار غیر فعال بشه!
خوب..حالا چاره چیه؟
arash59b
27-04-2015, 15:17
یعنی چی....چون ترافیک رو قبل از روز تموم کردم...باید تمدید بشه!؟!؟
مگه با ارسال کد 8....نباید تمدید خودکار غیر فعال بشه!
خوب..حالا چاره چیه؟
بله اینطوریه
پشت این کار همراه اول یه داستانی هست که زمان خودش کار درست و منطقی بود ولی با اومدن نسل ۳ مشکل ساز شده
فعلا اینکه هم باید کد رو ارسال کنید وهم یه مقدار ناچیز از بسته رو بزارید
تست سرعت نسل سوم همراه اول !
سرعت چند روزی خیلی بهتر شده
اینجا تو اصفهان هم حس میکنم بهتر شده. ولی هنوز تست هایی که با سرور خارج از کشور انجام میدم سریعتره. تقریبا دو برابر داخل.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
3G - Sari
7 غروب
King Tanha
27-04-2015, 21:13
3G - Sari
7 غروب
خوش به حالتون تو ساری تری چی شده مشهد بعضی مناطق داره خیلی کم
VahidDG2007
27-04-2015, 21:22
خوش به حالتون تو ساری تری چی شده مشهد بعضی مناطق داره خیلی کم
بابا بی کفایتیه همراه اوله دیگه وگرنه ایرانسل اگه سایتشو نگاه کنین نوشته سرویس های 3جی و 4جی برای اولین بار استارتش از مشهد شروع کردن
بعد این همراه اول شروع نکرد که هیچ از آخرم معلوم نیس میرسه یا نه!!!!!
shahin1373
27-04-2015, 23:33
تست سرعت 3جی در رشت
amirbrad
28-04-2015, 00:27
دوستان لطفا تست از سرعت اینترنت 'سرورهای خارجی و دانلود از سایتهای خارجی 'هم قرار بدید کنار تست های داخلی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I.LIKE.U
28-04-2015, 02:14
تست سرعت 3جی در رشت
ببخشيد شما با اينترنت ٣جي سيم كارت چجوري با سيستمتون دانلود ميكنيد؟
از اين مودماي سيم كارت خور استفاده ميكنيد؟
Majidson
28-04-2015, 06:32
ببخشيد شما با اينترنت ٣جي سيم كارت چجوري با سيستمتون دانلود ميكنيد؟
از اين مودماي سيم كارت خور استفاده ميكنيد؟
دوست عزیز
شما میتوانید با گزینه Hotspot در گوشی موبایل اینترنت سیم کارت با نوت بوک بصورت WiFi به اشتراک بگذارید.
یا توسط گزینه USB tethering با کابل
Majidson
28-04-2015, 09:29
این هم تست های بیشتر از 4G همراه اول خدمت دوستان عزیز:
بزرگراه نیایش، سرور خارج باکو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بزرگراه نیایش، سرور IPM IRANET:
بزرگراه کردستان، سرور IPM IRANET:
SERVICE MODE, Ferequency 4G :
MOH@ND3S
28-04-2015, 11:14
بزرگراه نیایش، سرور خارج باکو:
بزرگراه نیایش، سرور IPM IRANET:
بزرگراه کردستان، سرور IPM IRANET:
SERVICE MODE, Ferequency 4G :
خیلی جالبه...پهنای باند فرکانسی ایرانسلو نمیذارن 5 مگاهرتز بیشتر بذاره بعد همراه اول 15 مگاهرتز گذاشته! یعنی پارتی بازی در این حد ؟! 15 مگاهرتز میتونه زمان خلوتی با سیگنال فول 90 مگ بده!
خیلی جالبه...پهنای باند فرکانسی ایرانسلو نمیذارن 5 مگاهرتز بیشتر بذاره بعد همراه اول 15 مگاهرتز گذاشته! یعنی پارتی بازی در این حد ؟! 15 مگاهرتز میتونه زمان خلوتی با سیگنال فول 90 مگ بده!
شاید به خاطر اینه که 2600 خلوت تر هست شاید اگر ایرانسلم روی 2600 خدمات بده 15 مگاهرتز بده
ضمنا همونطوری که دوستمون مجید پسر(majidson) قبلا گفتن باند 7 همون 2600 اف دی دی هست
MOH@ND3S
28-04-2015, 11:51
شاید به خاطر اینه که 2600 خلوت تر هست شاید اگر ایرانسلم روی 2600 خدمات بده 15 مگاهرتز بده
ضمنا همونطوری که دوستمون مجید پسر(majidson) قبلا گفتن باند 7 همون 2600 اف دی دی هست
باند 1800 اتفاقا خیلی خلوت تر هست !
باند های در حال استفاده تو ایران 900-1800-2100-2400-2600 هستن ( بغیر از 5800 و 3500 وایمکس که اصلا هم رده اینا نیستن ) که 900 برای 2G همراه اول و ایرانسله و بعضی نقاط 3G رایتل...1800 هم که LTE ایرانسل..2100 نسل 3 هر 3 اپراتور 2400 هم که هیچی کلا وای فایو بلوتوث و بیسیم خونگی ... 2600 LTE همراه اول..
دقت کنید 1800 اطرافش خیلی خلوت تر از 2600 هستش! پس ربطی به این قضیه نمیتونه داشته باشه.
مسئاله مسئله پارتی بازیه خیلی خوب معلومه!
فکر کنم ایرانسل روی 1800 از قبل 2جی هم داشته و این میتونه مرتبط باشه
arash59b
28-04-2015, 12:54
باند های در حال استفاده تو ایران 900-1800-2100-2400-2600 هستن ( بغیر از 5800 و 3500 وایمکس که اصلا هم رده اینا نیستن ) که 900 برای 2G همراه اول و ایرانسله و بعضی نقاط 3G رایتل...1800 هم که LTE ایرانسل..2100 نسل 3 هر 3 اپراتور 2400 هم که هیچی کلا وای فایو بلوتوث و بیسیم خونگی ... 2600 LTE همراه اول..
دقت کنید 1800 اطرافش خیلی خلوت تر از 2600 هستش! پس ربطی به این قضیه نمیتونه داشته باشه.
خوب تنها اپراتورها که نیستند سازمانهای دیگه مثل نیروی انتظامی و نظامی٬ صداوسیما و..... هم بعضی از فرکانس ها رو استفاده می کنند
دوستان توجه داشته باشين هر چه فركانس پايينتر باشه قدرت و كيفيت سيگنال بيشتره.
الان بيشتر جاهاى دنيا lte رو فركانس ٧٠٠ ميدن كه با يك خط انتن ميشه ١٥ ٢٠ مگ گرفت.
تو ايران فركانس ٧٠٠ دست صدا و سيماست كه واسه سيكنال تلويزيون استفاده ميشه.
MOH@ND3S
28-04-2015, 14:17
خوب تنها اپراتورها که نیستند سازمانهای دیگه مثل نیروی انتظامی و نظامی٬ صداوسیما و..... هم بعضی از فرکانس ها رو استفاده می کنند
از سایت سازمان تنظیم میتونید لیست کل فرکانس های استاندارد رو که داره استفادی میشه و مخصوص چی هستن در بیارید...بیسیم های نظامی بخاطر اینکه برد بالایی داشته باشن اصلا زیر 100MHZ فرکانسشونه کلا تو این رنج نیستن..صدا و سیما هم که 600-800 دستشه.
I.LIKE.U
28-04-2015, 20:07
دوست عزیز
شما میتوانید با گزینه Hotspot در گوشی موبایل اینترنت سیم کارت با نوت بوک بصورت WiFi به اشتراک بگذارید.
یا توسط گزینه USB tethering با کابل
چه جالب
طريقه وصل شدن تو آيفون هم بلدين؟
showtim3
28-04-2015, 21:10
سلام
من وقتی به 3G همراه اول وصل میشم انتم خوبه
پینگم هم عالیه
اما سرعت دانلود زیر پنج کیلوبایته فقط BTS منطقه ما اینطوریه شش ماهی هم هست که 3G شده ولی نمیدونم چرا سرعت انقدر فاجعه ست!!!!!!!
یکی نیست به دادمون برسه...
شما یوسیم رو از میدون ونک گرفتی ؟ قیمتش چنده؟ فقط برای استفاده اینترنت هست دیگه ؛ امکان تماس و پیامک که نداره ؟
یه توضیحی میدی؟ ممنون
MOH@ND3S
28-04-2015, 22:17
شما یوسیم رو از میدون ونک گرفتی ؟ قیمتش چنده؟ فقط برای استفاده اینترنت هست دیگه ؛ امکان تماس و پیامک که نداره ؟
یه توضیحی میدی؟ ممنون
من هم گرفتم از ونک..همه امکانات روش فعاله..جدای اینکه 4G ساپورت میکنه تمامی امکانات سیمکارت های قدیمی هم داره. متاسفانه منطقه ما فعلا خبری از 4G نیست..5 شنبه میرم سمت سعادت آباد اتوبان نیایش تست میگیرم مثل این دوستمون میذارم اینجا.
stere1980
28-04-2015, 22:47
مرسی از اطلاعات مفید، ببخشید میشه نتیجه گیری کرد که اتصال به فرکانس ۲۱۰۰ نسل سوم باتری بیشتری از فرکانس نسل چهارم ۱۸۰۰ ایرانسل مصرف می کنه؟
یعنی اینطور هست که هرچی فرکانس بالاتر بره مصرف باتری بیشتر میشه؟ یا کلا ربطی نداره؟
stere1980
28-04-2015, 22:58
دوستان توجه داشته باشين هر چه فركانس پايينتر باشه قدرت و كيفيت سيگنال بيشتره.
الان بيشتر جاهاى دنيا lte رو فركانس ٧٠٠ ميدن كه با يك خط انتن ميشه ١٥ ٢٠ مگ گرفت.
تو ايران فركانس ٧٠٠ دست صدا و سيماست كه واسه سيكنال تلويزيون استفاده ميشه.
گوشیهای بسیار بسیار کمی و تنها گوشیهای خیلی جدید از فرکانس 700 MHz یاهمون باند ۱۲ پشتیبانی می کنند پس حداقل تا سال ها در صورت آزاد بودن این فرکانس هم هیچ اپراتوری از این فرکانس استفاده نخواد کرد. دوستان اصلا به این موضوع توجه نمی کنند.
این مودم های نسل چهار ایرانسل هم این همه داره براش تبلیغ میکنه از فرکانس 700 MHz پشتیبانی نمی کنند. پس هرگز یا حداقل تا پنج سال آینده این اتفاق نخواهد افتاد
masooumi
28-04-2015, 23:30
گوشیهای بسیار بسیار کمی و تنها گوشیهای خیلی جدید از فرکانس 700 MHz یاهمون باند ۱۲ پشتیبانی می کنند پس حداقل تا سال ها در صورت آزاد بودن این فرکانس هم هیچ اپراتوری از این فرکانس استفاده نخواد کرد. دوستان اصلا به این موضوع توجه نمی کنند.
این مودم های نسل چهار ایرانسل هم این همه داره براش تبلیغ میکنه از فرکانس 700 MHz پشتیبانی نمی کنند. پس هرگز یا حداقل تا پنج سال آینده این اتفاق نخواهد افتاد
بله حق با شماست
طبق این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فرکانس های مورد استفاده LTE در دنیا را نشان می دهد .در خاورمیانه که هیچ کشوری استفاده نمی کنه و در آسیا هم فقط تایوان و ازبکستان از فرکانس 700 مگاهرتز به صورت FDD استفاده می کنند برای LTE که البته همونها هم همزمان فرکانس های 2600 و 1800 را هم پشتیبانی می کنند.
گوشی من فرکانس 1800 و 2100 را فقط پشتیبانی می کنه و امیدوارم بودم که همراه اول هم شبکه خودش را روی 1800 راه اندازی کنه که ظاهرا 2600 را انتخاب کرده!
I.LIKE.U
28-04-2015, 23:34
يعني سيم كارت ٤ جي بگيريم همين كاراي سيم كارت فعلي رو انجام ميده؟زنگ و اس ام اس)
مثل سيم كارت ديتا رايتل نيست كه فقط اينترنت و اس ام اس؟
masooumi
28-04-2015, 23:40
يعني سيم كارت ٤ جي بگيريم همين كاراي سيم كارت فعلي رو انجام ميده؟زنگ و اس ام اس)
بله ، شما فقط سیم کارت خود را تعویض می کند (مثل زمانی که سیم کارتتون مفقود شده یا سوخته) و یک سیم کارت دیگر می گیرید که اینبار از نوع USim هست یعنی یک سیم کارت که علاوه بر قابلیت های سیم کارت های قدیمی دارای تکنولوژی جدیدتری دارد.
این سیم کارت با همان شماره تلفن همراه قبلی شما فعال میشود و تمام امکانات قبلی که روی آن داشتید را هم دارید.
عملا برای شما هیچ تغییری در استفاده از سیم کارت ایجاد نمیشه علاوه بر اینکه می تونی از شبکه 4g اپراتور هم استفاده کنید
بحث سیم کارت دیتا کلا جداست.
Majidson
28-04-2015, 23:42
باسلام. دوست عزیز سیم کارت دیتا چه ارتباطی با سیم کارت دائمی یا اعتباری شما داره!!!! سیم دیتا از اسمش مشخصه فقط برای اینترنت استفاده میشه.
شما میری دفتر مرکزی همراه اول، خ ونک ، درخواست تعویض سیم جهت پشتیبانی از LTE میکنی و همون لحظه برات عوض میکنن. تمامی امکانات هم + 4G برای شما روی این سیم کارت برقرار می باشد. مبلغ 7هزار تومان هم هزینه تعویض سیم روی قبض شما صادر می شود. روزی که من رفتم سیم کارت های اعتباری تعویض نمیکرد و فقط دائمی تعویض میکرد حالا نمیدونم این هفته موجودی سیم کارت زیاد باشه تعویض میکنن یا نه.
Majidson
28-04-2015, 23:53
من هم گرفتم از ونک..همه امکانات روش فعاله..جدای اینکه 4G ساپورت میکنه تمامی امکانات سیمکارت های قدیمی هم داره. متاسفانه منطقه ما فعلا خبری از 4G نیست..5 شنبه میرم سمت سعادت آباد اتوبان نیایش تست میگیرم مثل این دوستمون میذارم اینجا.
فقط یه نکته بگم هر جا دیدی 4G شد همونجا وایستا. :D به محض اینکه حتی دو سانت جابه جا بشی میپره رو 3G و دیگه نمیتونی تست بگیری. کلا پوشش فوق العاده ضعیفی داره و اینکه یکسره باید سرت تو گوشی باشه تا ببینی کجا 4G میشه. مثل حلال رویت عید فطر میمونه یه لحظه میاد و میره. :n02:
MOH@ND3S
29-04-2015, 01:34
مرسی از اطلاعات مفید، ببخشید میشه نتیجه گیری کرد که اتصال به فرکانس ۲۱۰۰ نسل سوم باتری بیشتری از فرکانس نسل چهارم ۱۸۰۰ ایرانسل مصرف می کنه؟
یعنی اینطور هست که هرچی فرکانس بالاتر بره مصرف باتری بیشتر میشه؟ یا کلا ربطی نداره؟
نه داغ کردن و مصرف بالای گوشی رو حالت 3G برمیگرده به تنظیمات دستگاه های اپراتور که چقدر از گوشی توان بکشه یا اینکه توان خروجی خودشون چقدر باشه...پوشش هم درصد کمی تاثیر بر مصرف باتری داره.
رو حالت 2G گوشی هر 60 ثانیه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور ولی رو 3G و 4G مدام در حال اعلام موقعیت و مصرف دیتا هست... همین امر باعث میشه مصرف باتری بالا بره ..
مثلا اطراف منزل ما تا شعاع 1 کیلومتری حدود 7 تا دکل رایتل هست یعنی من آنتن رایتلم همیشه پره.. ولی کافیه 5 دقیقه باهاش اینترنت کار کنم سریع گوشی داغ میکنه!..ولی ایرانسل و همراه اول اینطوری نیستن با اینکه تو همین شعاع 4 تا دکل ایرانسل یا 7 تا همراه اول بیشتر نیست.ولی گوشی اصلا داغ نمیکنه حتی با سیگنال کم .سمت خودشون جوری تنظیم کردن که گوشی کمترین انرژی رو مصرف کنه...ولی متاسفانه رایتل هنوز فکری دراین خصوص نکرده.
Tornado2800
29-04-2015, 01:42
نه داغ کردن و مصرف بالای گوشی رو حالت 3G برمیگرده به تنظیمات دستگاه های اپراتور که چقدر از گوشی توان بکشه یا اینکه توان خروجی خودشون چقدر باشه...پوشش هم درصد کمی تاثیر بر مصرف باتری داره.
رو حالت 2G گوشی هر 60 ثانیه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور ولی رو 3G و 4G مدام در حال اعلام موقعیت و مصرف دیتا هست... همین امر باعث میشه مصرف باتری بالا بره ..
مثلا اطراف منزل ما تا شعاع 1 کیلومتری حدود 7 تا دکل رایتل هست یعنی من آنتن رایتلم همیشه پره.. ولی کافیه 5 دقیقه باهاش اینترنت کار کنم سریع گوشی داغ میکنه!..ولی ایرانسل و همراه اول اینطوری نیستن با اینکه تو همین شعاع 4 تا دکل ایرانسل یا 7 تا همراه اول بیشتر نیست.ولی گوشی اصلا داغ نمیکنه حتی با سیگنال کم .سمت خودشون جوری تنظیم کردن که گوشی کمترین انرژی رو مصرف کنه...ولی متاسفانه رایتل هنوز فکری دراین خصوص نکرده.
سلام
درمورد حرف شما صحیح هست که رایتل نسبت به بقیه اپراتورها گوشی بیشتر داغ میکنه
اما در مورد باقی صحبت هاتون نسل ۳ کلا میزان مصرف باتری بالاتر هست نسبت به نسل های قبلش. که فکر میکنم در LTE یکی از دلایلی اومدنش علاوه بر سرعت حل کردن این موضوع هم بوده است.
I.LIKE.U
29-04-2015, 02:24
باسلام. دوست عزیز سیم کارت دیتا چه ارتباطی با سیم کارت دائمی یا اعتباری شما داره!!!! سیم دیتا از اسمش مشخصه فقط برای اینترنت استفاده میشه.
شما میری دفتر مرکزی همراه اول، خ ونک ، درخواست تعویض سیم جهت پشتیبانی از LTE میکنی و همون لحظه برات عوض میکنن. تمامی امکانات هم + 4G برای شما روی این سیم کارت برقرار می باشد. مبلغ 7هزار تومان هم هزینه تعویض سیم روی قبض شما صادر می شود. روزی که من رفتم سیم کارت های اعتباری تعویض نمیکرد و فقط دائمی تعویض میکرد حالا نمیدونم این هفته موجودی سیم کارت زیاد باشه تعویض میکنن یا نه.
باشه داداش حالا چرا ميزني يه مثال زدم قربون شكلت
براي دائمي ميخوام بگيرم
يه نمايندگي هم بر اتوبان كردستان هست
اون هم usim ميده؟
Majidson
29-04-2015, 06:29
باشه داداش حالا چرا ميزني يه مثال زدم قربون شكلت
براي دائمي ميخوام بگيرم
يه نمايندگي هم بر اتوبان كردستان هست
اون هم usim ميده؟
نه داداش اشتباه برداشت کردی، من عصبانی نشدم. کلی گفتم خدمتتون.
دقیقا همونجا هست. خ ونک، تقاطع بزرگراه کردستان فروشگاه مرکزی همراه اول
اصلاً مگه کسی سیگنال نسل ۴ همراه اول رو می بینه؟
بندرعباس هم پوشش خوبی داره
binaafarin
30-04-2015, 02:24
بندرعباس هم پوشش خوبی داره
شما بندرعباسی؟
سیمکارت رو کجا عوض کردی؟
برای سیم های دائمی هم عوض میکنند؟
سرعت چقدره فورجی؟
کدوم مناطق مشهد تحت پوششه؟
Sent from my HUAWEI G750-U10
mojtabaghanidel
30-04-2015, 09:25
۲بار رفتم دفتر کردستان،هر دوبارشم بهم گفتن که فلن یو سیم نمیدیم.مشکلات انتن دهی داره
۲بار رفتم دفتر کردستان،هر دوبارشم بهم گفتن که فلن یو سیم نمیدیم.مشکلات انتن دهی داره
ور داشتن سیم کارتها رو پخش کردن بین آشناهاشون مقدار خیلی کمیش هم دادن به ملت یه هو مشکل آنتی دهی پیدا کرد... آره...
Majidson
30-04-2015, 09:59
من که تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.
mojtabaghanidel
30-04-2015, 10:06
من که تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.
شماهم از همون کردستان گرفتین دیگه؟؟؟؟ کسی خبر نداره چه وقت دفاتر دیگه همراه اول یوسیم میدن؟؟
arash59b
30-04-2015, 10:41
شماهم از همون کردستان گرفتین دیگه؟؟؟؟ کسی خبر نداره چه وقت دفاتر دیگه همراه اول یوسیم میدن؟؟
کلا خصلت همراه اول اینه که هر غلطی می خواد بکنه باید با گذاشتن منت رو سر مشترکین باشه. نسل ۳ رو هم اون ماه های اول رو ۲۵۶ محدود کرده بود
اوایل هم باید میرفتیم دفترش و فرم پرمیکردم و پول واریز می کردیم تا sms رو فعال کنه
Majidson
30-04-2015, 11:34
سلام،
بله دوست عزیز
masooumi
30-04-2015, 11:44
فکر می کنم همراه اول نمی تونه USim به اندازه تامین کنه و البته نمی تونه پوشش 4g خودش را گسترش بده ، اینجوری و با این دلیل می خواهد مشترکین رو بفرسته دنبال نخود سیاه
من رفتم امور مشترکین همراه اول گفتم سیمکارت فورجی میخوام مسئولش گفت همراه اول فورجی نداره فقط ایرانسل فورجی داره
من رفتم امور مشترکین همراه اول گفتم سیمکارت فورجی میخوام مسئولش گفت همراه اول فورجی نداره فقط ایرانسل فورجی داره
منم یه دفاترشو رفتم گفتم خانوم usim دارین؟ گفت سیم کارت میخواین؟ گفتم همین سیمکارتای جدید که برای نسل چهارمه. گفت با همون سیم کارتی که دارین وصل شین مشکلی نداره! تشکر کردم و اومدم.
Majidson
30-04-2015, 19:40
منم یه دفاترشو رفتم گفتم خانوم usim دارین؟ گفت سیم کارت میخواین؟ گفتم همین سیمکارتای جدید که برای نسل چهارمه. گفت با همون سیم کارتی که دارین وصل شین مشکلی نداره! تشکر کردم و اومدم.
فقط میشه تاسف خورد. الحق و الانصاف باید اسمش گذاشت "همراه آخر" [emoji1]
.... تو روح همرا اول و آخرشون
یکشنبه میرم یه سیمکارت ایرانسل میگیرم، خیلی شیک و مجلسی میندازم تو Z2 م . این سیمکارت همراه اول هم میندازم تو یه 1100 پاره آجر.
لیاقت همراه اول همینه.
مطمئن باشید تا 10 سال دیگه هم نمیتونه مثل آدم 4G رو راه بندازه که اگه میخواست واقعا راه بندازه تو همین چند ماهه لااقل یه کارایی میکرد
arash59b
30-04-2015, 20:37
فقط میشه تاسف خورد. الحق و الانصاف باید اسمش گذاشت "همراه آخر" [emoji1]
ربطی به همراه اول نداره همشون همینجور هستند
اوایل اومدن یوسیم ایرانسل رفتم دفتر اصلی ایرانسل تو اهواز. بعضی ها شون که می گفتن اونی که شما می خواید اسمش isim هست بعضی هاشون هم می رفتن از چندتا از همکاراشون می پرسیدن اخرش می گفتن همچین چیزی نداریم
Majidson
30-04-2015, 21:00
ربطی به همراه اول نداره همشون همینجور هستند
اوایل اومدن یوسیم ایرانسل رفتم دفتر اصلی ایرانسل تو اهواز. بعضی ها شون که می گفتن اونی که شما می خواید اسمش isim هست بعضی هاشون هم می رفتن از چندتا از همکاراشون می پرسیدن اخرش می گفتن همچین چیزی نداریم
حرف شما درست که نمایندگی ها اوایل نمیدونن چی هست و از خودشون یه حرفای خنده دار میزنن. ولی اینکه بری دفتر مرکزی همراه اول و بهت بگن سیم کارت مشکل آنتن دهی داره دیگه خیلی خنده داره....
بیا و راحت بگو تعداد محدود بوده و تموم شده.
همون روزی که ایرانسل تو مشهد برای اولین بار از شبکه LTE رونمایی کرد من در تهران رفتم دفتر ایرانسل تو مترو امام خمینی و خیلی با استقبال فراوان و براحتی یوسیم گرفتم. تازه گفتن خوب کاری کردید سیم عوض کردی LTE در حال گسترشه. اصلا نگفتن تهران راه نیافتاده یا فعلا توزیع نمیکنیم یا مثلا آنتن نمیده...
رفتی بگیری بگو سیمکارت فورجی میخوام که متوجه بشه من دو روز پیش که رفتم اول گفتم usim دارید طرف عجیب نگاهم کرد بنده خدا فکر کرده بود من سیم میخوام بجای الکتریکی اشتباهی اومدم اینجا
masooumi
30-04-2015, 22:24
کلا کارمندای دفاتر مرکزی ایرانسل چون امروزی تر هستن و با این چیزا بیشتر آشنایی دارن تا کارمندای همراه اول
اون پرنسل دفاتر خدمات ارتباطی هم که اصلا توی باغ نیستن و نباید بهشون امید داشت...
Armin.Computer
01-05-2015, 00:38
سلام
اصلا نسل 4 رو همراه اول به صورت رسمی در وب سایتش اعلام کرد؟؟؟؟؟
MOH@ND3S
01-05-2015, 01:23
سلام
اصلا نسل 4 رو همراه اول به صورت رسمی در وب سایتش اعلام کرد؟؟؟؟؟
نوترینو یعنی هم 3G هم 4G همراه اول...تو صفحه اولم برید میبینید عکسشو.
همراه اول اصلا مثل ایرانسل نیست...حال نداره یه مراسم برگذار کنه بگه ما هم مجوز گرفتیم...قبل عید گرفته رفته کسی هم روحش خبر دار نشد.
and-roid2
01-05-2015, 08:52
اگه کسی عکس از دکل 4G همراه اول داره لطفا اینجا قرار بده.
fanoostalaei
01-05-2015, 09:30
من تو دانشگاه از همراه اول 13-14 مگابیت سرعت دانلود میگیرم !! ولی پینگش اکثرا بالای 300 تاس که آشغاله !!!
در حالیکه همون جا ایرانسل پینگ زیر 150 و سرعت هم همون 10-12 مگابیت
Armin.Computer
02-05-2015, 13:08
نوترینو یعنی هم 3G هم 4G همراه اول...تو صفحه اولم برید میبینید عکسشو.
همراه اول اصلا مثل ایرانسل نیست...حال نداره یه مراسم برگذار کنه بگه ما هم مجوز گرفتیم...قبل عید گرفته رفته کسی هم روحش خبر دار نشد.
به صورت رسمی پس نگفته
تبلیغات خاصی هم از شرکتش ندیدم
شاید هنوز به وصورت کامل شروع نکرده
اختصاص باندهای فرکانس کلید توسعه سریع نسل 3 و 4 در ایران
منبع: تسنیم مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: اگر در اختصاص باندها تجدید نظر صورت گیرد سرعت توسعه چندین برابر میشود.
زمانی که مجوز ارایه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در شبکه اپراتورهای ارتباطی ایران قرار گرفت و به اصطلاح شبکه این نسلها آغاز شد، توقعی برای تمام مردم کشور ایجاد شد تا بتوانند به این خدمات جدید دسترسی داشته باشند. اما هنوز توسعه مناطق روستایی کامل نشده است و به طور قطع و یقین، نسلهای 3و4 هم دیرتر به این مناطق میرود. با این حال مدیر بزرگترین اپراتور کشور هم که این ضعف را در نظام ارتباطات همراه درک کرده، با تأیید اینکه ممکن است نسلهای سوم و چهارم کمیدیرتر به مناطق دور افتاده برسد اما راهکاری برای توسعه بیشتر با هزینه کمتر را ارایه میکند. صدوقی اختصاص باندهای فرکانسی مناسب خدمات سیار را بهترین راهکار توسعه سریع شبکه عنوان کرد و در این باره گفت: قطعا برای توسعه این نسلهای جدید در کشور بهتر است که باندهای فرکانسی مناسبتری تخصیص داده شود تا علاوه بر کاهش هزینهها، سرعت توسعه نیز افزایش یابد. مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، با بیان پیشنهادی گفت: به عنوان مثال اگر به جای باند فرکانسی 2100 از 900 مگاهرتز، یا از باندهای 1800-700-800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم، هزینه توسعه کمتر میشود. وی در ارتباط با چرایی عدم اختصاص این باندها به اپراتورهای موبایل گفت: ممکن است بعضا در ارتباط با واگذاری این باندها مشکلی وجود داشته باشد به عنوان مثال یا هنوز آزاد نشدهاند یا آزاد هستند اما واگذار نشدهاند که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ارتباط با آنها باید تصمیمگیری کند. صدوقی افزود: سازمانهای مختلفی در بخشهای متفاوت از باندهای فرکانسی استفاده میکنند که به عنوان نمونه یکی از آنها سازمان صداوسیما است و رگولاتوری مسوول رسیدگی به آنهاست. وی با بیان اینکه مشترکان ما گسترده هستند و میخواهیم پوشش را سریعا برای تمامی نقاط کشور داشته باشیم، گفت: باندهای پایینتر فرکانسی میتواند سرعت توسعه را تسریع کند. مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، در پاسخ به این سوال که گمان میکنید با در اختیار قرار گرفتن باندهای فرکانسی مورد نظر برای توسعه سریعتر شبکه، سرعت توسعهبخشی تا چه اندازه افزایش یابد؟، گفت: به عنوان مثال اگر از باند 1800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم سرعت توسعه ما دو برابر میشود زیرا پوشش هر سایت که نصب میکنیم دو برابر است.
hamed_korn
02-05-2015, 19:33
اختصاص باندهای فرکانس کلید توسعه سریع نسل 3 و 4 در ایران
منبع: تسنیم مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: اگر در اختصاص باندها تجدید نظر صورت گیرد سرعت توسعه چندین برابر میشود.
زمانی که مجوز ارایه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در شبکه اپراتورهای ارتباطی ایران قرار گرفت و به اصطلاح شبکه این نسلها آغاز شد، توقعی برای تمام مردم کشور ایجاد شد تا بتوانند به این خدمات جدید دسترسی داشته باشند. اما هنوز توسعه مناطق روستایی کامل نشده است و به طور قطع و یقین، نسلهای 3و4 هم دیرتر به این مناطق میرود. با این حال مدیر بزرگترین اپراتور کشور هم که این ضعف را در نظام ارتباطات همراه درک کرده، با تأیید اینکه ممکن است نسلهای سوم و چهارم کمیدیرتر به مناطق دور افتاده برسد اما راهکاری برای توسعه بیشتر با هزینه کمتر را ارایه میکند. صدوقی اختصاص باندهای فرکانسی مناسب خدمات سیار را بهترین راهکار توسعه سریع شبکه عنوان کرد و در این باره گفت: قطعا برای توسعه این نسلهای جدید در کشور بهتر است که باندهای فرکانسی مناسبتری تخصیص داده شود تا علاوه بر کاهش هزینهها، سرعت توسعه نیز افزایش یابد. مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، با بیان پیشنهادی گفت: به عنوان مثال اگر به جای باند فرکانسی 2100 از 900 مگاهرتز، یا از باندهای 1800-700-800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم، هزینه توسعه کمتر میشود. وی در ارتباط با چرایی عدم اختصاص این باندها به اپراتورهای موبایل گفت: ممکن است بعضا در ارتباط با واگذاری این باندها مشکلی وجود داشته باشد به عنوان مثال یا هنوز آزاد نشدهاند یا آزاد هستند اما واگذار نشدهاند که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ارتباط با آنها باید تصمیمگیری کند. صدوقی افزود: سازمانهای مختلفی در بخشهای متفاوت از باندهای فرکانسی استفاده میکنند که به عنوان نمونه یکی از آنها سازمان صداوسیما است و رگولاتوری مسوول رسیدگی به آنهاست. وی با بیان اینکه مشترکان ما گسترده هستند و میخواهیم پوشش را سریعا برای تمامی نقاط کشور داشته باشیم، گفت: باندهای پایینتر فرکانسی میتواند سرعت توسعه را تسریع کند. مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، در پاسخ به این سوال که گمان میکنید با در اختیار قرار گرفتن باندهای فرکانسی مورد نظر برای توسعه سریعتر شبکه، سرعت توسعهبخشی تا چه اندازه افزایش یابد؟، گفت: به عنوان مثال اگر از باند 1800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم سرعت توسعه ما دو برابر میشود زیرا پوشش هر سایت که نصب میکنیم دو برابر است.
منظورش اینکه تو فرکانس پایینتر coverage بیشتری رو هر btsمیتونه داشته باشه.
شما بندرعباسی؟
سیمکارت رو کجا عوض کردی؟
برای سیم های دائمی هم عوض میکنند؟
سرعت چقدره فورجی؟
آره
سیمکارت تعویض نکردم،هنوز موجود نیست فقط تو سرچ شبکه میاد
mojtabaghanidel
04-05-2015, 14:56
زنگ زدم ۹۹۹۰ گفتم از چه زمانی یو سیم میشه گرفت گفت فلا معلوم نیست
دوستان کسی عکسی از سیم نسل 4 همراه اول داره؟
من یکی گرفتم از نمایندگی گفت نسل 4 هست اما اصلا به 4جی وصل نمیشه!با این که تو سرچ برام پیدا میکنه!فک کنم سرم کلاه گذاشتن
امین1356
04-05-2015, 15:42
من یکی گرفتم از نمایندگی گفت نسل 4 هست اما اصلا به 4جی وصل نمیشه!با این که تو سرچ برام پیدا میکنه!فک کنم سرم کلاه گذاشتن
دوستان تو صفحات قبل عکسشو گذاشتن.
mojtabaghanidel
04-05-2015, 15:52
از کدوم دفتر گرفتی؟؟ عکسشو بزار
از کدوم دفتر گرفتی؟؟ عکسشو بزار
من تبریز گرفتم.اما الان 99% احتمال میدم طرف انداخته بهم.آخه اصلا شبیه یوسیم نیست!
Majidson
04-05-2015, 18:03
من تبریز گرفتم.اما الان 99% احتمال میدم طرف انداخته بهم.آخه اصلا شبیه یوسیم نیست!
دوست عزیز این سیم کارت یوسیم یا LTE Usim نیستش.
رجوع شود به پست شماره 2222
نمونه عکس:
دوست عزیز این سیم کارت یوسیم یا LTE Usim نیستش.
رجوع شود به پست شماره 2222
نمونه عکس:
منم میدونم نیستش ولی دفترشون با یه اعتماد به نفسی گفت که من باورم شد.فردا میرم بدبختشون میکنم مگه الکیه...کلی وقت گذاشتم رفتم دنبالش آخرشم اینو دادن بهم.
mojtabaghanidel
04-05-2015, 20:23
یوسیم فقط ۲روز توی دفتر مرکزی توی تهران فروخته شد.عکس از جلوی سیم کارتت بگیرقسمت فلزی.الانم یوسیم نمیفروشن
حالا مگه شما توی سرچ شبکه 4 جی رو دیدی که رفتی دنبال سیم 4 جی؟
masooumi
05-05-2015, 00:32
حالا مگه شما توی سرچ شبکه 4 جی رو دیدی که رفتی دنبال سیم 4 جی؟
ایشون نوشته که توی سرچ میاره شبکه 4g رو براشون
world sta
05-05-2015, 08:29
سلام خدمت دوستان گل
کسی توشیراز تونسته یوسیم همراه اول بخره؟
چرا همراه اول انقدر کند پیش میره واقعا معلومه داره چیکار میکنه
حالا جالبیش اینه که تو که هنوز یوسیم به صورت رسمی ارائه نکردی چرا الکی مردم گول میزنی و توی تبلیغات تلوزیون 4G هم میزنه که من چند بار فکر کردم میخواد بگه یوسیم میخواد ارائه بده
واقعا همراه خیلی ضعیف هست توی بخش تبلیغات!!!
mojtabaghanidel
05-05-2015, 09:15
مطمعنی توی سرچ شبکه ۴جی همرا اول میبینی؟؟؟ نکنه ایرانسله!!
مطمعنی توی سرچ شبکه ۴جی همرا اول میبینی؟؟؟ نکنه ایرانسله!!
تو کل تبریز جالبه که سیگنال 2جی و 3جی و 4جی همراه اول در دسترسه.ولی چون یوسیم ارایه نکردن نمیتونیم وصل شیم اما تو 90% تبریز 4جی همراه اول در دسترسه
mehdi-sh
05-05-2015, 13:58
این همراه اخر باز اس ام اس فرستاد برای بسته ها خدابخیر کنه.
Firebirds
05-05-2015, 14:03
مشترك گرامي همراه اول
بسته هاي جديد نوترينو در دو گروه آلفا (اينترنت پايه) و آلفا+ (اينترنت حرفه اي) از 17 ارديبهشت 94 ارائه خواهد شد.
masooumi
05-05-2015, 14:30
مشترك گرامي همراه اول
بسته هاي جديد نوترينو در دو گروه آلفا (اينترنت پايه) و آلفا+ (اينترنت حرفه اي) از 17 ارديبهشت 94 ارائه خواهد شد.
اون دفعه قبلی که روی حرفش نموند ولی اینبار ارائه میشه.
mojtabaghanidel
05-05-2015, 16:09
مشترك گرامي همراه اول
ینی میبندن سرعتو رو ۱۲۸؟؟؟؟؟؟
and-roid2
05-05-2015, 16:18
ینی میبندن سرعتو رو ۱۲۸؟؟؟؟؟؟
منطقی نیست که بیاد اینکارو بکنه.رایتل با اون همه پافشاریش مجبور شد سرعت بسته حرفه ای رو باز بزاره...
همراه اولم شاید مثل رایتل عمل کنه و اگر سیاست قبلی رایتل(که سرعتها محدود بود) رو اجرا کنه از رقابت با ایرانسل عقب می افته...
mojtabaghanidel
05-05-2015, 16:19
منطقی نیست که بیاد اینکارو بکنه.رایتل با اون همه پافشاریش مجبور شد سرعت بسته حرفه ای رو باز بزاره...
همراه اولم شاید مثل رایتل عمل کنه و اگر سیاست قبلی رایتل(که سرعتها محدود بود) رو اجرا کنه از رقابت با ایرانسل عقب می افته...
خب اینی که اس ام اس داده منظورش چیه؟؟
and-roid2
05-05-2015, 16:28
خب اینی که اس ام اس داده منظورش چیه؟؟
احتمال قوی مثل رایتل بسته های الفا(پایه) سرعتش بین 1 الی 2مگ قرار بده
و بسته الفا+(حرفه ای) سرعتش مثل الان باز بزاره.
فعلا هیچی معلوم نیست. اما همونطور که گفتم شاید سیاست رایتل رو اجرا بکنه...
خد بخیر کنه ، تشکر از اطلاع رسانی دوستان
mojtabaghanidel
05-05-2015, 18:47
ینی اماده شیم برای مهاجرت به ایرانسل؟؟ من تازه به همراه اول کوچ کردم!!!!
stere1980
05-05-2015, 19:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این هم از وضع نسل چهارم همراه اول الان شبکش اومده روی جی!! حالا میخواد نسل چهارم هم بده
دوستان سرعت توی مشهد طلاب چنده؟؟
mojtabaghanidel
06-05-2015, 08:26
این تست برای همین الان توی نمایشگاه کتاب
نرخ بستههای جدید اینترنتی آلفا و آلفا+ همراه اول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ردیف
دوره زمانی
حجم بسته
قیمت (تومان)
حجم روزانه
حجم شبانه
1
1 روزه
100 MB
100 MB
1.500
2
1 روزه
300 MB
300 MB
3.500
3
1 روزه
1 GB
1 GB
9.000
4
1 روزه
3 GB
3 GB
10.000
5
7 روزه
100 MB
100 MB
2.500
6
7 روزه
300 MB
300 MB
5.000
7
7 روزه
1 GB
1 GB
10.000
8
7 روزه
3 GB
3 GB
13.500
9
30 روزه
100 MB
100 MB
4.000
10
30 روزه
300 MB
300 MB
7.000
11
30 روزه
1 GB
1 GB
13.000
12
30 روزه
3 GB
3 GB
17.000
stere1980
06-05-2015, 11:03
اطلاعات کامل بسته های جدید همراه اول اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بسته%20های%20جدید%20نوترینو%20ب ا%20حجم%20دو%20برابر/805
Firebirds
06-05-2015, 11:19
اطلاعات کامل بسته های جدید همراه اول اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بسته%20های%20جدید%20نوترینو%20ب ا%20حجم%20دو%20برابر/805
اینطور که مبهم نوشته، نشون میده که، میخواد سرعت بسته های قبلی رو بیاره پایین،
قبلش چی بود که حالا الان بخواد چی باشد،
کمدی ترین قسمتش اینجاست، بسته های آلفا+ که بسته های حرفه ای نوترینو هستند، با سرعتی بالا، استفاده تخصصی و حرفهای از اینترنت نسل ۳ و ۴ را ممکن می سازند. این بسته های متنوع، مناسب افرادی است که از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و...
آخه .... ، اصلا شما تماس صوتی اینترنت مسنجری ( وایبر . واتس اَپ و... ) رو باز گذاشتید که الان همچین حرفی میزنید،
من نمی دونم این ها این همه پُر رویی از کی به ارث بردن ؟ :n34: :n24:
Majidson
06-05-2015, 11:26
دوره زمانی
حجم بسته
حجم روزانه
حجم شبانه
100 MB
100 MB
1.500
1 روزه
300 MB
300 MB
3.500
3
1 روزه
1 GB
1 GB
9.000
4
1 روزه
3 GB
3 GB
10.000
5
7 روزه
100 MB
100 MB
2.500
6
7 روزه
300 MB
300 MB
5.000
7
7 روزه
1 GB
1 GB
10.000
8
7 روزه
3 GB
3 GB
13.500
9
30 روزه
100 MB
100 MB
4.000
10
30 روزه
300 MB
300 MB
7.000
11
30 روزه
1 GB
1 GB
13.000
12
30 روزه
3 GB
3 GB
17.000
سلام دوست عزیز
این همون بسته هایی هستش که قبلاً - شهریور 93- برای 1 روز تو سایت همراه اول بارگذاری شده بود !؟ یا این جدیده ؟ از جای معتبر گرفتید !؟
بسته های آلفا + ( اینترنت حرفه ای )
میزان ترافیک ------------ مدت اعتبار
۱۰۰MB+۱۰۰MB هدیه شبانه
۳۰۰MB+۳۰۰MB هدیه شبانه
۱GB+۱GB هدیه شبانه
۳GB+۳GB هدیه شبانه
روش فعالسازی
یک روزه
۱.۵۰۰ تومان
۳.۵۰۰ تومان
۹.۰۰۰ تومان
۱۰.۰۰۰تومان
۲۱#*۱۰۰*
هفت روزه
۲.۵۰۰ تومان
۵.۰۰۰ تومان
۱۰.۰۰۰ تومان
۱۳.۵۰۰ تومان
۲۲#*۱۰۰*
سی روزه
۴.۰۰۰ تومان
۷.۰۰۰ تومان
۱۳.۰۰۰ تومان
۱۷.۰۰۰ تومان
۲۳#*۱۰۰*
Majidson
06-05-2015, 12:12
دوستان من متوجه منظورش نشدم.
یعنی اگر کسی بسته آلفا بخره فقط به EDGE وصل میشه یا نه به 3G وصل میشه ولی با سرعت پایین مثلاً 256 !!!؟ :n13:
فقط به EDGE می تونه وصل شه سیاست خیلی خوبی هست به نظر من
masooumi
06-05-2015, 13:09
فقط به EDGE می تونه وصل شه سیاست خیلی خوبی هست به نظر من
پس اگر بسته نخریم چی میشه؟ مصرف آزاد چی میشه؟
این فقط ابتکار همراه اوله...
قیمت آلفا همون قیمت قبلی هست......یعنی درواثع برای سرعت بیشتر باید پول بیشتر بدی
اگه آلفا قیمت پایین تری بود بصرفه بود......اما این بسته جدید کع تعریف شده برای سئد بیشتر هست نه شرایط مشتری اونطوری که نوشته
Armin.Computer
06-05-2015, 14:05
بسته های آلفا بسته های اینترنتی هستند که با ارائه سرعت پایه، اینترنتی مطمئن و ارزان قیمت را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. افرادی که تمایل دارند همیشه به اینترنت متصل باشند و پیام های اینترنتی و پست الکترونیکی خود را به سرعت پاسخ دهند و در عین حال هزینه بالایی بابت این کار نپردازند می توانند از آلفا استفاده کنند. همچنین افرادی که به دلایلی مانند عدم پوشش شبکه نسل سوم و چهارم در محدوده زندگی آنها و یا عدم پشتیبانی تلفن همراه آنها از شبکه نسل سوم و چهارم، نمی توانند از این نسل ها بهره مند گردند، می توانند بسته آلفا را خریداری کرده و از اینترنت همراه نسل دوم استفاده کنند.سرعت این بسته ها تا۱۹۶Kbps است.
دوستان مطمئن هستید که با خرید این بسته ها به EDGE وصل می شید؟؟؟؟!!!!
چون فقط سرعت رو محدود کرده و حرفی در مورد نسل 2 یا 3 نزده
به هر حال هرکی تست کرد یه خبری بده
Majidson
06-05-2015, 14:25
بسته های آلفا(اینترنت پایه)
بسته های آلفا بسته های اینترنتی هستند که با ارائه سرعت پایه، اینترنتی مطمئن و ارزان قیمت را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. افرادی که تمایل دارند همیشه به اینترنت متصل باشند و پیام های اینترنتی و پست الکترونیکی خود را به سرعت پاسخ دهند و در عین حال هزینه بالایی بابت این کار نپردازند می توانند از آلفا استفاده کنند. همچنین افرادی که به دلایلی مانند عدم پوشش شبکه نسل سوم و چهارم در محدوده زندگی آنها و یا عدم پشتیبانی تلفن همراه آنها از شبکه نسل سوم و چهارم، نمی توانند از این نسل ها بهره مند گردند، می توانند بسته آلفا را خریداری کرده و از اینترنت همراه نسل دوم استفاده کنند.سرعت این بسته ها تا۱۹۶Kbps است.
دوستان سوال که پیش میاد اینکه زمانی که بسته نداشته باشید آیا نسل سوم وصل می شود یا خیر !؟
masooumi
06-05-2015, 14:28
این قسمت متن هم جالبه
اتمام بسته
بسته ها در دو صورت به پایان می رسند:
۱.پایان مدت اعتبار بسته
۲.پایان حجم شبانه روزی بسته (حتی اگر هدیه شبانه باقی مانده باشد)
Masoud-Susa
06-05-2015, 14:29
با توجه به توضیحاتی که داده و گفته که برای کسانی ارائه شده که به نسل سه و چهار دسترسی ندارن و از اونجایی که حداکثر سرعت تعریف شده هم 196 کیلوبیت هست احتمالا فقط به نسل دوم وصل بشه. البته باز باید دید که چجوریه.
fanoostalaei
06-05-2015, 19:33
چه خبره همراه اول قیمت ها رو برده بالا !!
خوب شد چند روز پیش یه بسته 1 ماهه فعال کردم با همون 10 تومن !! ( البته آلفا پلاس رو میگم )
masooumi
06-05-2015, 19:55
دوستان تهرانی که دنبال یوسیم Usim همراه اول هستند ، می تونند به نمایشگاه کتاب تهران مراجعه کنند.
همراه اول در نمایشگاه کتاب تعویض سیم کارت معمولی به usim را انجام میدهد.
دوستان تهرانی که دنبال یوسیم Usim همراه اول هستند ، می تونند به نمایشگاه کتاب تهران مراجعه کنند.
همراه اول در نمایشگاه کتاب تعویض سیم کارت معمولی به usim را انجام میدهد.
با تعرفه های جدید که اعلام شد دیگه به لعنت خدا هم نمی ارزه.
Firebirds
06-05-2015, 22:57
با تعرفه های جدید که اعلام شد دیگه به لعنت خدا هم نمی ارزه.
واقعا، اینترنت توی دنیا روز به روز ارزون تر میشه، اینجا روز به روز به قیمیتش اضافه میشه.
من تمدید خودگار بسته رو قطع کردم،
معلوم نیست تکلیف کسایی که از این بسته ها استفاده میکنند چی میشه :n21:
واقعا، اینترنت توی دنیا روز به روز ارزون تر میشه، اینجا روز به روز به قیمیتش اضافه میشه.
من تمدید خودگار بسته رو قطع کردم،
معلوم نیست تکلیف کسایی که از این بسته ها استفاده میکنند چی میشه :n21:
از قصد اینکرو می کنن که ملت کمتر استفاده کنن! ولی روز به روز کاربر بیشتر میشه و درآمد حاصل از مکالمه و پیامک کمترو کمتر. فکر کردن ملت می مونن ببین اینها چی میگن از دنیا بی خبر باشن!
بسته اینترنت کدام اپراتور به صرفهتر است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مکالمه و پیامک داخل شبکه انقدر یعنی چی دیگه؟ سیمکارتهای دائمی که دیگه هر چقدر بخوان میتونن مکالمه و پیامک داشته باشن!!!
جالبه واسه یه گیگ اینترنتی که به زور 3Gش هم وصل نمیشه میخوان 25 تومن پول مفت بگیرن !!!! ما هم که حتماً میخریم از این بسته های خوش بسته!!!!
mojtabaghanidel
07-05-2015, 07:52
توی نمایشگاه به صورت رایگان سیمو عوض میکنن یو سیم میدن
Majidson
07-05-2015, 09:30
توی نمایشگاه به صورت رایگان سیمو عوض میکنن یو سیم میدن
سلام
من یکی از دوستانم می خواد بره عوض کنه دوتا سوال:
شما رفتی عوض کردی؟ شلوغ نبود غرفش ؟
mohammad_s7201
07-05-2015, 12:29
جالبه قبلا 2.5 گیگ بود 10000
الان 1.5 گیگ 13000
عمرا دیگه بخرم:n34::V16:
rasoul74
07-05-2015, 14:57
دوستان برای فعال سازی حجما تغییر کرده3 گیگ روزانه با چهار گیگ شبانه 17 تومن سه گیگ روزانه با سه گیگ شبانه ماهانه 13500
imanparsa
07-05-2015, 15:17
دوستان یکی این بسته آلفا رو امتحان کنه ببینه به شبکه 3جی وصل میشه یا 2G ????
و اینکه سرعتش چنده
Behzad83
07-05-2015, 15:29
اینها خودشون باید بگن سرعت بسته آلفا پایه و حرفه ای چنده. اما از ترس دلواپسان اعلام نمیکنن.
بعد یوزر باید از جیب خودش این بسته ها رو تست کنه بفهمه چه تفاوتی دارن! واقعا مسخرس.
rasoul74
07-05-2015, 15:37
اینها خودشون باید بگن سرعت بسته آلفا پایه و حرفه ای چنده. اما از ترس دلواپسان اعلام نمیکنن.
بعد یوزر باید از جیب خودش این بسته ها رو تست کنه بفهمه چه تفاوتی دارن! واقعا مسخرس.
الفا رو2 مگه بستن الفا + هم روی 8 مگه بستن
روی سایت همراه اول زده بسته آلفا تا سرعت 196kbps و بسته آلفا پلاس تا 8mbps سرعت داره.
masooumi
07-05-2015, 17:12
الفا رو2 مگه بستن الفا + هم روی 8 مگه بستن
به نظرتون منظور این جمله دقیقا چی هست؟
به نظر من بعنی با بسته الفا فقط به شبکه 2g میشه وصل شد.
imanparsa
07-05-2015, 17:34
به نظرتون منظور این جمله دقیقا چی هست؟
به نظر من بعنی با بسته الفا فقط به شبکه 2g میشه وصل شد.
میدونید چرا من شک دارم به اینکه به 3جی وصل میشه
آخه همین الانم تعرفه ی آزاد و بدون بسته به 3جی وصل میشه
ممکنه اگر تحت پوشش 3جی باشیم به 3جی وصل بشه اما با سرعت پایین
arash59b
07-05-2015, 17:37
تا جایی که مشخصه بسته الفا فقط اینترنت رو باسرعت نسل ۲ و همون ایج سابق به کاربرها میده
مصرف ازاد هم که فقط بستگی به تکنولوژی دکلی داره که لهش وصل میشید میتونه 2g یا 3g باشه
mojtabaghanidel
07-05-2015, 17:56
حجم بسته های نوترینو به ماه بعد در صورت تمدید منتقل میشه یا میسوزه؟؟؟
masooumi
07-05-2015, 18:04
حجم بسته های نوترینو به ماه بعد در صورت تمدید منتقل میشه یا میسوزه؟؟؟
احتمالا میسوزه ، چون نوشته اگر حجم یا زمان هر کدوم که زودتر تموم بشه ، خود به خود بسته دوباره تمدید میشه یا اینکه بسته رزرو فعال میشه و اگر تمدید خودکار را غیرفعال کنید و بسته رزرو نداشته باشید ، مصرف آزاد محاسبه خواهد شد.
mojtabaghanidel
07-05-2015, 18:08
سلام
من یکی از دوستانم می خواد بره عوض کنه دوتا سوال:
شما رفتی عوض کردی؟ شلوغ نبود غرفش ؟
من کله سحر رفتم.چون خودم غرفه دارم ساعت ه۸.۳0 رفتم هیشکی نبود.فقط اینکه اس ام اس اومد که هزینش رو قبض اعمال شد
به منظور ارائه خدمات به بازديدكنندگان، همراه اول در نمايشگاه بين المللي كتاب امسال حضور دارد.
حضور همراه اول در نمایشگاه بین المللی کتاب با شعار «نوترینو شو»
به گزارش اداره كل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، اپراتور اول تلفن همراه كشور، با برپايي ۴ غرفه در بيست و هشتمین نمايشگاه بين المللي كتاب تهران که در مصلی برگزار می شود، به بازديدكنندگان خدمات ويژه ارائه مي كند.
همراه اول که امسال با شعار «نوترینو شو» در نمایشگاه کتاب حضور دارد، با ارائه خدماتي نظير فروش سيم كارت دانشجو، تعویض سیم کارت های معمولی با سیم کارت (۴G)Usim، ارائه خدمات ۳G و ۴G (نوترینو)، ارائه خدمات وای فای همراه اول، فروش اقساطی سیم کارت های دائمی، فروش باندلینگ محصولات نوترینو، ارائه خدمات ارزش افزوده و پاسخگويي و راهنمايي مشتركين حاضر در نمايشگاه، آخرين دستاوردها و سرويس هاي نوين خود را در معرض ديد بازديدكنندگان قرار مي دهد.
بر اساس این گزارش، امسال اپراتور اول، با نصب ۶ آنتن اضطراري، علاوه بر توسعه ظرفیت شبکه، سعي در پوشش هرچه بهتر فضاي نمايشگاه دارد. بازدیدکنندگان از طریق این آنتن ها می توانند از خدمات نسل های ۳ و ۴ تلفن همراه استفاده کنند. علاوه بر این، جهت رفاه حال مشترکین همراه اول در نمایشگاه، سرویس «وای فای آفلودینگ» راه اندازی شده است.
همراه اولی ها برای استفاده از خدمات این شرکت، می توانند به غرفه های همراه اول در نمایشگاه کتاب، واقع در جنب متروی شهید بهشتی، جنب متروی مصلی و ۲ غرفه در ورودی شبستان مراجعه کنند.
بيست و هشتمین نمايشگاه بين المللی كتاب تهران، از روز چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ماه، به مدت ۱۰ روز، در مصلي بزرگ تهران برگزار مي شود.
mojtabaghanidel
07-05-2015, 19:12
من که توی نمایشگاه سیگنال ۴جی ندیدم
masooumi
07-05-2015, 19:36
یک سوتی جالب دیگه از طرف همراه اول اینه که گفته بسته های آلفا+ نهایتا تا 8 مگ سرعت میده ، خوب پس راه اندازی 4g توسط همراه اول یک مسخره بازی هست و اصلا هیچ منطقی نداره و همون بهتر که اصلا ارائه نکنه
rasoul74
07-05-2015, 19:39
من پرسیدم الفا پایه به gprs وحرفه ای به 3g وصل میشد واقعا جالبه حجمی که توسایت گذاشن با ستاره 100 مربع متفاوته
and-roid2
07-05-2015, 20:39
800 مگابایت اینترنت هدیه (1هفته) نمایشگاه کتاب:
162222# *430*111*
من پرسیدم الفا پایه به gprs وحرفه ای به 3g وصل میشد واقعا جالبه حجمی که توسایت گذاشن با ستاره 100 مربع متفاوته
نخیر الفا به 3g وصل میشه ولی من امروز امتحان کردم تا 256 کیلوبایت سرعت دانلودش میره و الفا پلاس تا 1300 کیلوبایت
دوستان هنوز هم برای وصل شدن به 3g همراه اول باید برای بار اول یک بسته هفتگی یا ماهانه اینترنت خرید یا نه؟
rasoul74
07-05-2015, 23:57
فقط من یه چیزی رو نفهمیدم چرا حجم بسته ها در*100# فرق کرده با اونی که توی سایتش هست
نخیر الفا به 3g وصل میشه ولی من امروز امتحان کردم تا 256 کیلوبایت سرعت دانلودش میره و الفا پلاس تا 1300 کیلوبایت
کیلوبایت یا کیلوبیت؟؟ لطفا تایید کنید..
stere1980
08-05-2015, 02:20
دیدم بچه ها توی تاپیک ایرانسل خبر دو بسته جدید و عالی دادن که خیلی خیلی بهتر از همراه اول هست برای استفاده های عادی من که خودم از یکی از اینهااستفاده می کنم اگر همراه اول محدودیت سرعت ۱۹۶ کیلوبیتی گذاشته باشد:
این بسته یکساله ۱۲ گیگ ۴۲۰۰۰ هزارتومانی میشه ماهی ۱ گیگ و قیمت ماهیانه ۳۵۰۰
و بسته شش ماهه ۹ گیگ میشه ماهی ۱/۵ گیگ و قیمت ماهیانه ۵۹۰۰
برای یکساله هر گیگ 3500
برای شش ماهه هر گیگ 3900
می افته
اینها خیلی خوب و به صرفه هستند برای استفاده های عادی بیرون از منزل و مسافرت... ☺
کیلوبایت یا کیلوبیت؟؟ لطفا تایید کنید..
کیلوبایت دوست عزیز من حتی نوسان داشت تا 500 هم میرفت
Saeed7Star
08-05-2015, 10:52
همراه اول الان 4G داره ؟
Majidson
08-05-2015, 11:35
همراه اول الان 4G داره ؟
مثل رویت هلال ماه شوال [emoji1]
دوستانی که از این بسته های نمایشگاه یا قدیمی دارند لطفا یه اسپید تست بگیرند ببینیم محدودیت سرعتش چجوریه :n16:
shahin1373
08-05-2015, 12:03
تست 3G همراه اول 800 مگ هدیه به مناسبت هفته ی کتاب ... حالا نمیدونم اینو الفا حساب کرده یا الفا+
تست پينگ و پكت لاست اينترنت آلفا پلاس همراه اول
Amir-Rainman
08-05-2015, 12:32
تست 3G همراه اول 800 مگ هدیه به مناسبت هفته ی کتاب ... حالا نمیدونم اینو الفا حساب کرده یا الفا+
این 800 مگ هدیه رو چطوری میشه گرفت؟
کدوم منطقه رشت هستید؟
shahin1373
08-05-2015, 12:33
این 800 مگ هدیه رو چطوری میشه گرفت؟
کدوم منطقه رشت هستید؟
دخانیاتم .
162222# *430*111*
mammad-007
08-05-2015, 13:31
من متوجه نمیشم شما چطور اینقدر سرعت میگیرید ولی سرعت من نهایت 150 کیلوبایت باشه؟ یعنی بخاطر دکله؟
mr_mansouri
08-05-2015, 13:50
تست پينگ و پكت لاست اينترنت آلفا پلاس همراه اول
سلام
من يادمه اون موقع كه ايرانسل گرون كرد بسته هاش رو شما كمپين تحريم ايرانسل راه انداختيد
الان كه همراه اول گرون كرده تست سرعت ميذاريد؟
بنايي براي مقابله با اين حركت همراه اول نداريد؟
منم توی خرمشهر بیشتر از صد و پنجاه نمیشه. بهترین حالت و H+ هم هست
dr_data_13
08-05-2015, 16:30
من بسته ١٠ تومنيم ١٦ ارديبهشت تمديد خودكار شد مثل هميشه و روي 3g سرعتم مثل قبل يعني ٨٠٠-٩٠٠ كيلوبايته
حالا سوالم اينه از ماه بعد اگر همين تمديدد شه سرعتم مياد پايين؟و مجبورم بسته آلفت پلاس بخرم تا سرعتم همين بمونه!؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
منم توی خرمشهر بیشتر از صد و پنجاه نمیشه. بهترین حالت و H+ هم هست
منم خرمشهریم
مثل اینکه مشکل اینجا اینه که مردم خیلی استفاده میکنن و پهنای باند پاسخگو نیست
تست سرعت ذیشب .
من از صبح هر بسته میزنم 10 دقیقه بعد پیام میباد مشترک گرامی فعلا سیستم قادر به پاسخگویی نمیباشد لطفا مجددا تلاش کنید
:n03:
بسته اينترنت نوترينو هديه نمايشگاه کتاب به حجم 800 مگابايت تا ساعت 19:00:39 تاريخ 1394/02/25 براي شما فعال شد. پس از اتمام مهلت زماني و يا حجم بسته، به طور خودکار يک بسته ماهانه آلفا+ با حجم يک گيگابايت (به علاوه يک گيگابايت هديه شبانه) و قيمت 13 هزار تومان براي شما فعال مي گردد. در صورت عدم تمايل، با ارسال عدد 8 لاتين به 8080 يا شماره گيري #328 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *111* تمديد خودکار بسته را لغو نماييد.
اطلاع از وضعيت بسته با شماره گيري #320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *111*
این اس ام اس اومد واسم الان فعاله استفاده کنم؟
Tornado2800
08-05-2015, 18:39
من بسته ١٠ تومنيم ١٦ ارديبهشت تمديد خودكار شد مثل هميشه و روي 3g سرعتم مثل قبل يعني ٨٠٠-٩٠٠ كيلوبايته
حالا سوالم اينه از ماه بعد اگر همين تمديدد شه سرعتم مياد پايين؟و مجبورم بسته آلفت پلاس بخرم تا سرعتم همين بمونه!؟
سلام
چیزی که از شواهد داره نشون میده شما باید حتما الفا پلاس یا بسته حرفه ای خریداری کنید
Jayfiend
08-05-2015, 18:49
آقایون الان بسته آلفا فقط 2G میگیره؟ یا همون 3G سرعتش کم کردن کسی تست کرده اخیرا؟
Tornado2800
08-05-2015, 18:59
آقایون الان بسته آلفا فقط 2G میگیره؟ یا همون 3G سرعتش کم کردن کسی تست کرده اخیرا؟
سلام
اگه خریداری کنید بر طبق گفته ی خودشون بله سرعت 2g خواهید داشت.
dr_data_13
08-05-2015, 19:04
يعني كسي آلفا بگيره اصلا گوشيش رو 3g نميره و وصل نميشه!؟يا وصل ميشه و آزاد حساب ميشه!؟عجب شير تو شيري كردن اين بسته هارو!!حداقل آلفا پلاس با همون ٢/٥ گيگو ميدادن ١٣ ميگفتيم ٣ تومن گرون شد به جهنم
الان آخه حجمشم كم شده قيمتشم زياد!اين چه وضعشه
تازه پوشش 3g شونم افتضاحه همش e ميشه خيلي جاها
توي خونمون هم كه 3g خوب بود ١ ماهه خراب شده و بگير نگير داره و با اينكه آنتن پره حتي زنگ و اس ام اس نمياد و بايد بذارم رو 2g
mojtabaghanidel
08-05-2015, 19:11
بلاخره توی نمایشگا سیگنال ۴جی مشاهده شد
سلام
اگه خریداری کنید بر طبق گفته ی خودشون بله سرعت 2g خواهید داشت.
دوست عزیز به 3g وصل میشه و سرعتش حدودا 300 کیلوبایت هستش
تست اصفهان
همراه اول خیلی خوب شده ولی ایرانسل افتضاح
dr_data_13
08-05-2015, 20:52
اگه آلفا معمولي ٣٠٠ كيلوبايت داشته باشه كه خوبه
ولي تو سايتش نوشته تا ١٩٢ كيلوبيت كه يعني حتي از اينترنت ٢٥٦ كه سرعت ٣٢ ميده هم ضعيفتره!اينجوري باشه بايد بريم سراغ آلفا پلاس
King Tanha
08-05-2015, 21:58
منطقه ما صبا 19 در مشهد است 3چی اسپورت میکنه؟ممنون راهنمایی کنید
Tornado2800
08-05-2015, 22:04
سلام
باید از فردا شنبه ببینیم کسانی که تازه خریداری میکنند همینطور هست یا خیر
mammad-007
08-05-2015, 22:08
سلام
باید از فردا شنبه ببینیم کسانی که تازه خریداری میکنند همینطور هست یا خیر
دوست من فقط سرعتش رو محدود کردن یعنی سقف سرعت داره و تو بهترین شرایط 300 کیلو بایت میده
King Tanha
08-05-2015, 23:04
دوستان اگر بسته دوم و سوم رو نخریم نمی تونیم از تری کی استفاده کنیم ؟ ممنون راهنمایی کنید که بتونیم و مشکلمان حل بشه
hamed_korn
08-05-2015, 23:59
گویا نمیشه.حتما باید بخرید تا 3g فعال بشه.منم بسته 3 رو گرفتم تا فعال شد
milad azad
09-05-2015, 01:08
سلام.من گوشیم همراه اول را پیدا میکنه ولی روش رجیستر نمیشه.قبلا باید بسته میخریدی تا وصل بشه و ثبت بشه ولی الان تو. سایت همراه اول نوشته این محدودیت فقط ماله تهرانه ولی من هنوز مشکل دارم
شهر مشهد فقط در یک منطقه اش
می تونم دورش بزنم اما دردسر داره باید برم منطقه دیگری در سیستم شبکه نسل 3 رجیستر بشه(همون انتن اش پر بشه) بعد برگردم منطقه خودم بتونم استفاده کنم تا زمانی که گوشی ریست یا خاموش نشه
اینم بگم گوشی فقط رو 3جی گذاشته شده انتن با این روش تو منطقه ما کاملا پره
korosh.MD
09-05-2015, 02:34
طرح آلفا هم به 3G وصل میشه ولی با سرعت پایین تر
mojtabaghanidel
09-05-2015, 07:19
وبگردی همراه اول با ۴جی عالییهه
پاسخ به سه پرسش درباره خدمات همراه اول/ همه چیز درباره سرعت اینترنت، ارزش افزوده و پیامک های پولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
09-05-2015, 19:52
وبگردی همراه اول با ۴جی عالییهه
دیگه وبگردی با 4G عالی نباشه فاتحة مع الصلوات ...!
Amir-Rainman
09-05-2015, 20:02
خلاصه قسمت شد 3G همراه اول ُ هم استفاده کنیم ( ایشالا هر هفته، هفته کتاب باشه :n02: )
در حد راضی کننده ای بود، سرعت دانلود اکثراً 300 بود تا 600 هم میرسید ، جالبه با اینکه وضعیت پوشش ایرانسل تو همین منطقه بهتر از همراه اوله ولی سرعت دانلود ایرانسل هم همینقدره !
آقا تا الان کسی 4g همراه اول رو تو تهران رویت کرده؟؟
armin_punisher6
09-05-2015, 20:37
4g الان کدوم شهرها ارائه میشه؟رشت داره؟
Majidson
09-05-2015, 22:34
آقا تا الان کسی 4g همراه اول رو تو تهران رویت کرده؟؟
دوست عزیز
چند صفحه برگردی عقب من خودم تست سرعت 4G همراه اول با سرور داخلی و خارجی گذاشتم.
دوستان بسته ۱۷ تومانی خریداری شد و سرعت تا ۸ مک کاملا میاد یعنی داونلود ۸۵۰ kb/s اوکی هست
شهرستان سراب که کلا نت رایتل تو حزفه ای ۱ میاد
خوبیشم اینه موقع شب یا گاهی که فقط میخوایی برنامه ها نوتیفیکیشن یا مسیج بیاد میزاری رو 2g رو ایفون ۶ پلاس باتری خیلی بهتر کار میکنه و بیشتر میشه از گوضی استفاده کرد
:n20::n20::n20::n20::n20:
Firebirds
10-05-2015, 08:56
هنوز هم توی نمایشگاه کتاب سیم کارت 4جی رایگان میدن ؟
مدرکی چیزی میخوان ؟
griefcottage
10-05-2015, 09:16
دخانیاتم .
162222# *430*111*
دوستان توجه داشته باشید
بعد 1 هفته بسته اینترنت خودکار تمدید میشه!
armin_punisher6
10-05-2015, 10:17
کسی کد جدید اینترنت به مناسبت هفته کتاب رو داره؟
آره مثل اینکه عوض شده، کد قبلی رو که میزنی میگه کد روز ارسال شده صحیح نمی باشد.
mojtabaghanidel
10-05-2015, 10:57
هنوز هم توی نمایشگاه کتاب سیم کارت 4جی رایگان میدن ؟
مدرکی چیزی میخوان ؟
کارت ملی فقط
کارت ملی فقط
مطمئنا رایگانه؟
Majidson
10-05-2015, 12:05
مطمئنا رایگانه؟
نه دوست عزیز
دائمی 7 تومن میاد رو قبض
اعتباری 5تومن از شارژت کم میشه
سلام دوستان 3 روز هست که ام بسته بگیرم آلفا + ولی هرچی میزنم میگه سیستم در حال اضر قادر به پاسخ گویی نمیباشد !! مشکل از کجاست
Majidson
10-05-2015, 16:25
این تست 4G همراه اول، یکی از دوستانم از عظیمیه کرج امروز صبح برام فرستاد.
mojtabaghanidel
10-05-2015, 16:27
با ۴جی ایرانسل که کار میکردم گوشی کم داغ میکرد ولی با همراه اول انقد داغ میکنه که دستم میسوزه!!!!
mojtabaghanidel
10-05-2015, 16:28
نه دوست عزیز
دائمی 7 تومن میاد رو قبض
اعتباری 5تومن از شارژت کم میشه
برای من ۶ تومن اومد رو قبضم
Amir-Rainman
10-05-2015, 16:58
دوستان توجه داشته باشید
بعد 1 هفته بسته اینترنت خودکار تمدید میشه!
فک کنم همه بسته ها تمدید خودکار دارن، بعد از اومدن sms فعال شدن بسته کتاب، میشه تمدید خودکارُ حذف کرد!
هفته کتاب خب یه هفته ست دیگه :n02: من جمعه غروب فعال کردم ولی فرداش خواستم واسه یکی دیگه فعال کنم، نشد .
MOH@ND3S
10-05-2015, 18:59
با ۴جی ایرانسل که کار میکردم گوشی کم داغ میکرد ولی با همراه اول انقد داغ میکنه که دستم میسوزه!!!!
یکی بخاطر کمبود دکلاشه یکی هم باند 2600 که انرژی بیشتری میخواد برای رد کردن درو دیوار .
mojtabaghanidel
10-05-2015, 21:31
یکی بخاطر کمبود دکلاشه یکی هم باند 2600 که انرژی بیشتری میخواد برای رد کردن درو دیوار .
با ایرانسل انقد کار میکردم انقد داغ نمیکرد.باند ایرانسل ۱۸۰۰ عه؟؟
masooumi
10-05-2015, 21:31
با ایرانسل انقد کار میکردم انقد داغ نمیکرد.باند ایرانسل ۱۸۰۰ عه؟؟
بله ایرانسل از 1800 استفاده می کند.
stere1980
11-05-2015, 02:36
باید دو رقم عدد اول کد را بر اساس تاریخ روز تغییر دهید مثلا برای امروز که ۲۱ ام است عدد ۲۱۲۲۲۲ در آخر کد تغییر دهید که بتوانید بسته هدیه یک هفته ای بگیرید. ۲۲۲۲ ثابت است.
تسنیم گزارش داد: مشترکان اپراتور اول از بستههای جدید اینترنت نگرانند/خسارتی پرداخت نمیشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید دو رقم عدد اول کد را بر اساس تاریخ روز تغییر دهید مثلا برای امروز که ۲۱ ام است عدد ۲۱۲۲۲۲ در آخر کد تغییر دهید که بتوانید بسته هدیه یک هفته ای بگیرید. ۲۲۲۲ ثابت است.
اینم میگه کد روز وارد شده نادرست است.
stere1980
11-05-2015, 09:48
اینو زدید؟ *111*430*212222# دیگه؟
اینو زدید؟ *111*430*212222# دیگه؟
بله، این کد رو زدم اما قبول نکرد.
منم کد رو زدم میگه نادرسته
Amir-Rainman
11-05-2015, 17:25
یکی از چیزایی که باعث میشه زیاد سمت اینترنت همراه اول نرم، عملکرد ضعیفش تو اعلام وضعیت هست، هر بار کد میفرستم یا میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست یا زمان فعال شدن بسته رو میگه که اون موقع 0 کیلو بایته
یکی از چیزایی که باعث میشه زیاد سمت اینترنت همراه اول نرم، عملکرد ضعیفش تو اعلام وضعیت هست، هر بار کد میفرستم یا میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست یا زمان فعال شدن بسته رو میگه که اون موقع 0 کیلو بایته
کند بودنش رو قبول دارم ولی من میزنم نمیگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست. البته معمولا وضعیت چند ساعت قبل رو اعلام میکنه. قبلنا که فاجعه بود ولی الان بهتر شده زمان نزدیک تری رو میگه. هرچند با Data Usage خود گوشی خیلی راحت تر میشه مقدار استفاده رو بررسی کرد.
mojtabaghanidel
11-05-2015, 18:59
اقا یکی از دوستام ایفون داره،رفته یوسیم گرفته ولی به ۴جی وصل نمیشه گوشیه من وصل میشه ولی اون وصل نمیشه
arash59b
11-05-2015, 19:12
امروز رفتم دفتر مرکزی تو بزرگراه کردستان گفت یوسیم نداریم
مثل اینکه تو نمایشگاه هم از دیروز دیگه نمیدن
and-roid2
11-05-2015, 19:39
کد جدید اینترنت هدیه:
218448#*430*111*
masooumi
11-05-2015, 20:17
اقا یکی از دوستام ایفون داره،رفته یوسیم گرفته ولی به ۴جی وصل نمیشه گوشیه من وصل میشه ولی اون وصل نمیشه
مدل آیونشون رو بررسی کنید شاید فرکانس 2600 را پشتیبانی نمی کنه
mojtabaghanidel
11-05-2015, 20:21
ممنونم از راهنماییت.درست گفتی.ایفون ۵ باند ۲۶۰۰ ساپورت نمیکنه
masooumi
11-05-2015, 20:24
stere1980
11-05-2015, 20:25
منم کد رو زدم میگه نادرسته
بله، این کد رو زدم اما قبول نکرد.
من از روز ۱۶ هم با تغییرش بصورت روزانه تا بیستم به همین صورت برای چندین نفر فعال کردم شما از ۱۶ شروع کن بیا تا تاریخ امرزو شاید یکیش عمل کنه، در ضمن کد فقط از ساعت هشت صبح تا هشت شب کار می کنه برای فعال سازی
کد جدید اینترنت هدیه:
218448#*430*111*
این دوستمون کد جدید رو گذاشتن اون
چهار رقم آخرش رد انگار عوض کردن
fanoostalaei
11-05-2015, 23:04
اینترنت فوق العاده همراه اول »
از امروز یه تغیر خیلی محسوس تو اینترنت همراه اول احساس میکنم !! مثل اینکه اینترانت رو روش فعال کرده باشن
لامصب هر چی سایت داخلی رو بزنی به 1 ثانیه نکشیده لود میکنه خدایی خودم کفم برید !! ایرانسل که روش اینترانت فعاله همچین سرعتی نداره که این داره
در ضمن چون فرکانس اینترنت همراه اول کمتر از ایرانسله پوشش دکل های همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله !!
اینم دانلود با سرور های داخلی و خارجی : ) آنتن دهی 19 asu
در ضمن شهر مراغه دومین شهر بزرگ بعد از تبریز تو آذربایجان شرقی
amirbrad
11-05-2015, 23:18
اینترنت فوق العاده همراه اول »
از امروز یه تغیر خیلی محسوس تو اینترنت همراه اول احساس میکنم !! مثل اینکه اینترانت رو روش فعال کرده باشن
لامصب هر چی سایت داخلی رو بزنی به 1 ثانیه نکشیده لود میکنه خدایی خودم کفم برید !! ایرانسل که روش اینترانت فعاله همچین سرعتی نداره که این داره
در ضمن چون فرکانس اینترنت همراه اول کمتر از ایرانسله پوشش دکل های همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله !!
اینم دانلود با سرور های داخلی و خارجی : ) آنتن دهی 19 asu
در ضمن شهر مراغه دومین شهر بزرگ بعد از تبریز تو آذربایجان شرقی
برعکس برای من با اینکه وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. همراه اول تو تهران خیلی ضعیف عمل کرده
fanoostalaei
11-05-2015, 23:29
برعکس برای من با اینکه وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. همراه اول تو تهران خیلی ضعیف عمل کرده
نمیدونم چرا ولی به نسبت چند روی پیش هم پینگ داخل و هم پینگ خارج افت خیلی شدید داشتن !! پینگ خارج که 2 هزار و خورده ای هم رفته بود بالا الان از 200 بالاتر نمیره و بین 100 تا 200 در نوسانه !! داخلی هم دقبقا از امروز اومده حول و حوش 50-60
تنها چیزی که از نت همراه اول خوشم میاد دور برد بودن آنتن دهی اونه !! که مسافت های خیلی دور رو هم پوشش میده !!
دوستان ، این همراه اول شب که میشه شبکه 3G خودش رو فکر می کنم دستکاری (یا حتی خاموش!!) می کنه تو قائم شهر . چون الان می خواستم از اون هدیه ی شبانه ی بسته ی اینترنتش (البته اگه واقعاً وجود داشته باشه) استفاده کنم که دیدم اصلا شبکه ی 3G رو پیدا نمی کنه و فقط شبکه 2G همراه اول در لیست شبکه ها موجود هست. این درحالیه که روزها مثل آب خوردن 3G رو پیدا می کنه و سرعت دانلودش هم خیلی خوبه (800 کیلوبایت در ثانیه). نمیدونم واقعا مشکل از کجاست؟
Majidson
12-05-2015, 06:23
دوستان ، این همراه اول شب که میشه شبکه 3G خودش رو فکر می کنم دستکاری (یا حتی خاموش!!) می کنه تو قائم شهر . چون الان می خواستم از اون هدیه ی شبانه ی بسته ی اینترنتش (البته اگه واقعاً وجود داشته باشه) استفاده کنم که دیدم اصلا شبکه ی 3G رو پیدا نمی کنه و فقط شبکه 2G همراه اول در لیست شبکه ها موجود هست. این درحالیه که روزها مثل آب خوردن 3G رو پیدا می کنه و سرعت دانلودش هم خیلی خوبه (800 کیلوبایت در ثانیه). نمیدونم واقعا مشکل از کجاست؟
تاجایی که اطلاع دارم همراه اول ارتقاء شبکه را بدلیل ایجاد اختلال و کاهش نارضایتی مردم، شب ها انجام میدهد.
mehdi-sh
12-05-2015, 08:26
دوستان کسی اطلاع داره یوسیم تو نمایشگاه هنوز هم ارایه میشه یا خیر؟
mojtabaghanidel
12-05-2015, 08:30
دوستان کسی اطلاع داره یوسیم تو نمایشگاه هنوز هم ارایه میشه یا خیر؟
دیروز دوستم گرفت
من از روز ۱۶ هم با تغییرش بصورت روزانه تا بیستم به همین صورت برای چندین نفر فعال کردم شما از ۱۶ شروع کن بیا تا تاریخ امرزو شاید یکیش عمل کنه، در ضمن کد فقط از ساعت هشت صبح تا هشت شب کار می کنه برای فعال سازی
این دوستمون کد جدید رو گذاشتن اون
چهار رقم آخرش رد انگار عوض کردن
والا من الان که میزنم هیچی فعال نمیشه
کسی کد امروز نمایشگاه کتاب رو داره بگزاره
الان منی که فقط کلاش بازی میکنم برم آلفا بگیرم یا آلفا پلاس؟
من تو منطقه خیابان کرمان جنوبی تهرانم شبا از ساعت 7 تا 1 سرعت اینترنت وحشتناک میاد پایین در حد صفر گفتم این علتش چی هست؟ قاعدتا باید حجم استفاده کنندگان تو این ساعت باشه حالا خواستم بپرسم به کجا میشه شکایت کرد که بیان ظرفیتش رو ببرن بالا؟
babakgol70
12-05-2015, 17:43
کسی کد امروز نمایشگاه کتاب رو داره بگزاره
الان منی که فقط کلاش بازی میکنم برم آلفا بگیرم یا آلفا پلاس؟
من تو منطقه خیابان کرمان جنوبی تهرانم شبا از ساعت 7 تا 1 سرعت اینترنت وحشتناک میاد پایین در حد صفر گفتم این علتش چی هست؟ قاعدتا باید حجم استفاده کنندگان تو این ساعت باشه حالا خواستم بپرسم به کجا میشه شکایت کرد که بیان ظرفیتش رو ببرن بالا؟
درود بر شما
اون زمان يعني 1 تا 7 صبح زماني است كه يك بسته ي ارزان قيمت شبانه رو در اون ساعت همراه اول ميفروشه كه اتفاقا به خاطر ارزان بودن اون ساعت ها شلوغه.
همچنين چند روزي است كه من مثلا بسته ي 150 مگ كه ميخرم 150 مگ هم شبانه بهم هديه ميده.
البته اينكه خيلي خيلي افت مي كنه يكم عجيبه.
شما فرقي نمي كنه كه كدوم بسته رو بگيري آلفا يا آلفا پلاس. هر كدوم رو كه بگيري به شبكه 3g وصل ميشه اما آلفا با سرعت حدود 200 كيلو بايت وصل ميشه.ولي آلفا پلاس با سرعت تا 2 مگ.
پس شما همون آلفا يا پايه رو بخر چون ارزونتره و براي كلش بازي كردن و خيلي كارهاي ديگر كافيه.
منبع:9990
درود بر شما
اون زمان يعني 1 تا 7 صبح زماني است كه يك بسته ي ارزان قيمت شبانه رو در اون ساعت همراه اول ميفروشه كه اتفاقا به خاطر ارزان بودن اون ساعت ها شلوغه.
همچنين چند روزي است كه من مثلا بسته ي 150 مگ كه ميخرم 150 مگ هم شبانه بهم هديه ميده.
البته اينكه خيلي خيلي افت مي كنه يكم عجيبه.
شما فرقي نمي كنه كه كدوم بسته رو بگيري آلفا يا آلفا پلاس. هر كدوم رو كه بگيري به شبكه 3g وصل ميشه اما آلفا با سرعت حدود 200 كيلو بايت وصل ميشه.ولي آلفا پلاس با سرعت تا 2 مگ.
پس شما همون آلفا يا پايه رو بخر چون ارزونتره و براي كلش بازي كردن و خيلي كارهاي ديگر كافيه.
منبع:9990
ممنون
من منظورم 7 غروب به بعد بود یعنی 19 تا 1 بامداد آنتن هم هی از e به 3g در انتقال و نواسان هست
200 کیلیوبایت یعنی سرعت دانلودش روی 25 هست به نظرت برای کلش کافیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.