ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

arash59b
07-10-2014, 11:43
دوستانی که قطعی دارن لطفا شهر رو هم ذکر کنند

پس این داستان 256 و 1 مگ الکیه ؟ دوستان دارن 8 مگ دانلود میکنن که ؟

فعلا همه چیز ازمایشی هست
بنظرم خودشون هم نمی دونن دقیقا چکار می خوان بکنند اگه قرارمحدود کنن دیگه نسل ۳ و ۴ معنی نمیده

الان که سرعت رو ازاد گذاشتن واقعا بنفعشون هست بعید میدونم تعرفه ام بیشتر از ۱۰ روز دوم بیاره

Sent from my iPhone using Tapatalk

arash59b
07-10-2014, 11:49
روزهای اول هنگام استفاده از نسل جدید گوشی زیاد داغ می کرد باتری هم سریع تر خالی میشد ولی الان اینطور نیست
نشون میده اگه دکل نزدیک و سیگنال قوی باشه خیلی روی این دومورد تاثیر میزاره
رایتل خراب شده بخاطر نداشتن دکل گوشی ها رو به فنا میداد

Armin.Computer
07-10-2014, 11:50
همراه اول سرعت رو 256 محدود کنه به نظرم به سودش نیست
ایرانسل داره تا 8 مگ پیهنای باند میده با قیمت های مناسب
پس دلیلی به استفاده از نسل 3 همراه اول نیست
نظر شخصی بود

tavassoli.farfani
07-10-2014, 11:53
همراه اول سرعت رو 256 محدود کنه به نظرم به سودش نیست
ایرانسل داره تا 8 مگ پیهنای باند میده با قیمت های مناسب
پس دلیلی به استفاده از نسل 3 همراه اول نیست
نظر شخصی بود
منم با محدود کردن مخالفم،اما اگه شما به پهنای باند ایران فکر کنید متوجه میشید که چاره ای جز محدود کردن نیست که صد البته جالب نیست ولی برای این که همه یکسان باشند باید محدود بشه.وگرنه کسایی که سیگنالشون بیشتره سرعت بیشتری دارند و کسایی که سیگنال ضعیفتره اصلا سرعتی ندارند چون بقیه دارند استفاده میکنند و اونا سرشون بی کلاه میمونه

Sent from my HTC One

and-roid2
07-10-2014, 20:25
سلام
امروز یه سر رفتم نمایشگاه تلکام تا سرویس های جدید از جمله 4G رو تست کنم.

اول از همه از همراه اول بگم که یه سرویس جدید wifi بر بستر سیمکارت ارایه میداد و من چون سیمکارتم میکرو نبود نتونستم سرویسش رو تست کنم.ولی طبق گفتشون سرعتش تا 70مگ بود.

==========
ایرانسل هم موفق شدم از شبکه 4G در گوشی هایی که خودش قرار داده بود تست بگیرم که عکساش رو قرار میدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

===================

در غرفه رایتل سرویس 4G بصورت ازمایشی راه اندازی کرده بودن که توسط مودم 4G اینترنتش رو بصورت wi-fi در اختیار عموم جهت تست گذاشته بودن:

=====================

یه غرفه ای که از همه نظرم رو بیشتر جذب کرد و از قبل برنامه داشتم برم سراغش شرکت ایرانیان نت بود که واقعا برنامه ریزی هاش امیدوار کننده بود.
این شرکت میشه گفت قراره تا اخر امسال در شهرهای مشهد و کرج سرویس هاش رو بصورت ازمایشی ارایه بده و تا یکی دو سال دیگه در 7شهر کشور که در اولویتش هست سرویس هاش رو عمومی کنه.
پروزه فیبر نوری کشور رو قراره این شرکت اجرایی کنه و بدست مردم برسونه و انحصار مخابرات رو میگیره و بازار رقابتی تر میشه.
نیاز به توضیحات بیشتر نیست و نتایج تستهاش رو مییزارم:

یه نکته ای که در تستها وجود داره سرعت اینترنت نسبت به شبکه ملی اطلاعات خیلی پایینتره.
===============

همچنین همراه اول مودمهای نسل 3 رو برای فروش گذاشته بود و ایرانسل مودم های نسل 3 و 4 رو با قیمت خوب پیش فروش میکرد و فعلا خبری از ارایه سیمکارت های usim یا 4G نبود.

Miladran
07-10-2014, 21:46
WOW
عجب سرعتهایی؟!؟ کی میشه اون سرعتها عمومی بشه؟!!!:n28:

mohammad.asghari
07-10-2014, 22:14
این شرکت میشه گفت قراره تا اخر امسال در شهرهای مشهد و کرج سرویس هاش رو بصورت ازمایشی ارایه بده و تا یکی دو سال دیگه در 7شهر کشور که در اولویتش هست سرویس هاش رو عمومی کنه.

اگه درست متوجه شده باشم اینم قراره بشه یه شرکت برای دادن سرویس اینترنت رو خط تلفن درسته؟بعد دقیقا مشخص نیس از کی میخوان شروع کنن؟

بعد این تستی که گذاشتی گفتی 4g رایتل اینکه بالا نوشته 3g:n02:

Koosha_Raisi
07-10-2014, 22:15
WOW

آرزوی اشتباه!
دعا کن اینترنت نامحدود بشه :)

yoseffaraji
07-10-2014, 22:29
اگه درست متوجه شده باشم اینم قراره بشه یه شرکت برای دادن سرویس اینترنت رو خط تلفن درسته؟بعد دقیقا مشخص نیس از کی میخوان شروع کنن؟

روی خط تلفن تا چه سرعتی میشه استفاده کرد؟منظورم Adslهست.تا چه سرعتی کشش داره؟

آرزوی اشتباه!
دقیقا این آرزوی منم هست.یه سرعت 2مگ بهم بدن ولی نامحدود باشه.دیگه 100مگ میخوام چیکار

Armin.Computer
07-10-2014, 22:39
ترجیح می دم اینترنت 2 مگ نامحدود داشته باشم تا 50 مگ با محدودیت حجمی
+
ایرانسل خوبه که داره 4G ارائه میده
ولی به نظرم بهتره که یکم به فکر ارائه خدمات باشه
حداقل کاری که می تونه بکنه اینه که تو سایتش نقشه تحت پوشش 3G بزاره
و به برنامه زمانبندی برای شهرهایی که در آینده قراره وارد 3G بشن بزاره
در مورد اینکه 4G آخرش چی میشه هم یه متنی بنویسه
بگه که سیم کارت می خواد یا نمی خواد
اصلا 4G ارائه میده یا نه
همش می یاد میگه ما به نسل های 3 و 4 ارتقا پیدا کردیم
زنگ می زنی میگه منتظر باشید

urumchi
07-10-2014, 22:50
WOW
هرگز!!!

روی خط تلفن تا چه سرعتی میشه استفاده کرد؟منظورم Adslهست.تا چه سرعتی کشش داره؟
بصورت تئوری 24 مگ ولی در عمل نهایتا رو مد +adsl2 با بهترین خط تلفن و نزدیک بودن به مرکز مخابراتی شاید 22مگ بشه گرفت

حداقل کاری که می تونه بکنه اینه که تو سایتش نقشه تحت پوشش 3G بزاره
در مورد اینکه 4G آخرش چی میشه هم یه متنی بنویسه
بگه که سیم کارت می خواد یا نمی خواد
این 2 مورد رو خیلی خوب اشاره کردی

راستی چه خبر از دنیای تکلونوژی؟:n02:

nini bad
07-10-2014, 23:06
به نظر من مهم ترین غرفه همین شرکت ایرانیان نت بود که در آینده اسم این شرکت بیشتر از همه سر زبان هاست ( اپراتور چهارم ) بر اساس برنامه ریزی روی خطوط فیبر نوری خدمات بهتری را ارائه می کنند.

Koosha_Raisi
07-10-2014, 23:58
3جی یک مگ با 8 مگ هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 1 تا 2.5 گیگ هست فقط داریم خودمون رو گول می زنیم،

اکثر شرکت ها رو خطوط خوب دارن 10-15 مگ سرعت میدن، حالا دیگه همه 3.5 مگ رو دارن. همون به خدا خوبه اگه نامحدود بشه.
نه که خیلی تو آمریکا هستیم HULU Plus و NetFlix داریم که 100 مگ نیاز داشته باشیم که بتونیم استریم کنیم!!! نخیر ! حداکثرش بازی آنلاین و دیدن ویدئو تو یوتیوبه،
فقط به فکر نامحدودی باشید. سرعت مشکل اصلی کشور نیست.

and-roid2
08-10-2014, 00:00
WOW

آرزوی اشتباه!

امیدوار باشید ایرانیان نت هر چه سریعتر با همکاری شهرداری و... که مجوز گرفت وقتی کابل فیبر نوریش به منزلتون رسید از اینترنت نامحدود حداقل 20مگابیت بهره ببرید.
شبکشون امادس و فقط باید شبکه فیبر نوری کشور تکمیل بشه + مجوز( که بعضی استان ها از جمله مشهد و اهواز همکاری خوبی کردن)

حدود 2-3 سالی باید صبر کرد فعلا(دقیق معلوم نیست).

اره.یه شرکت دقیقا مثل مخابرات هست که کارش جدا هست و مخابرات چهارم کشور هست.و خودش هم میتونه به شرکتهای pap پهنای باند بالا در اختیار بده و در مرحله اول بیشتر تو کار تجاری و دادن پهنای باند به همراه اول و ایرانسل هست و بعدش که گسترده تر شده به منازل هم میدن.

اطلاعات بیشتر هم در سایت هست:

=============

اگه به پستم دقت میکردی گفتم با مودم 4G (سیمکارت خور) اینترنت رو بصورت وای فای پخش میکرد.:n06:

gigaht
08-10-2014, 01:15
ایرانیان‌نت به عنوان چهارمین اپراتور سراسری حوزه ارتباطات و نخستین اپراتور شبکه پهـن باند کشـور، با اخذ پروانه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، موظف به طراحی و ایجادشبکه دسترسی فیبرنوری در سراسرکشور و ارائه خدمات پهن باند به هشت تا ۱۰ میلیون مشترک خانگی، تجاری، آموزشی و دولتی در سطح کشوراست که نصب و بهره‌برداری از شبکه پسیو آن در چهار شهر تهران، تبریز، مشهد و کرج تا پایان سال جاری تحقق خواهد یافت.

یکی دوسال دیگه جداقل تا شروع بکارش مونده تواین مدت isp های محترم پوست مارو کندن !
ضمنا جایی خوندم بیشتر از 80 درصدش اینترانت هست یا همون "اینترنت ملی" که این نکته زیاد جای شوق و ذوق باقی نمیگذاره .

LEO.M
08-10-2014, 01:52
3g همراه اول راه افتاده؟!

isbn
08-10-2014, 02:49
توسط بازديد کنندگان نمايشگاه تله کام 2014 انجام مي شود

آزمايش سرويسهاي پهن باند در غرفه اپراتور چهارم
به گزارش روابط عمومي اپراتورچهارم، شبکه دسترسي فيبرنوري شبکه اي است با قابليت ارايه محتواي پهن باند با کيفيت HD, Ultra HD, Full HD, 3D که امکان ارايه سرويسهاي پهن باند چند رسانه اي و تعاملي دراين شبکه قابل تصور بوده و عينيت مي يابد.
دراين شبکه، ارايه کنندگان خدمات ديتا و اينترنت پرسرعت قادر خواهندبود، نيازکاربران به سرعت 20 الي 100 مگابيت برثانيه را بدون نياز به تجهيزات اضافه تامين نمايند واين درحالي است که در شبکه هاي موجود کنوني و درفواصل محدود وکمتر از يک کيلومتر انتقال ديتا با سرعت بيش از10 مگابيت واقعي عملا امکان پذير نيست .
ايرانيان نت به عنوان چهارمين اپراتور سراسري حوزه ارتباطات و نخستين اپراتور شبکه ي پهـن باندکشـور، با اخذ پروانه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، موظف به طراحي و ايجاد شبکه دسترسي فيبرنوري درسراسرکشور و ارائه خدمات پهن باند به هشت تا ده ميليون مشترک خانگي، تجاري، آموزشي و دولتي درسطح کشوراست که نصب و بهره‌برداري از شبکه پسيو آن در چهار شهر تهران، تبريز، مشهد و کرج تا پايان سال جاري تحقق خواهد يافت.

اپراتور چهارم سعي دارد در نمايشگاه تله کام 2014 شبکه دسترسي فيبرنوري را معرفي نموده ، آخرين دست آوردها و توانمندي ها و پيشرفت هاي اين پروژه ملي را به نمايش بگذارد .

دراين نمايشگاه ، بازديدکنندگان از غرفه ايرانيان نت با شبکه FTTx به عنوان آخرين فناوري زيرساختهاي ارتباطي آشنا مي شوند و قابليتهاي اين شبکه را با برخي سرويسهاي کاربردي و قابل ارايه در شبکه پهن باند کشور مورد آزمايش قرار مي دهند.

سرويسهايي که در اين غرفه قابل آزمايش براي بازديدکنندگان خواهند بود عبارتند از: اينترنت پرسرعت واقعي ، بازي آنلاين ، تلويزيون تعاملي و ديگر سرويسهايي ازقبيل تلفن اينترنتي و آموزش از راه دور که در اين نمايشگاه ارايه خواهندشد .

اين سرويسها عموما توسط شرکت هاي توليد کننده محتوا و ديگر اپراتور ها براي ارايه بر بستر فيبرنوري آماده مي شوند و اپراتور چهارم از طريق شبکه سراسري دسترسي فيبرنوري وظيفه انتقال آن را به کاربران عمومي برعهده دارد. اگر چه با راه اندازي اين شبکه، برخي سرويسهاي مهم وکاربردي بعنوان سرويسهاي پايه راسا از سوي اپراتور چهارم به کاربران خانگي ارايه خواهدشداما سياست کلان وزارت ارتباطات، بهره مندي تمامي توليد کنندگان محتوي از شبکه سراسري فيبرنوري در ارايه محصولات خود به عموم مردم است به همين دليل تامين نياز به شبکه باند پهن کليه ي اپراتورهاي ارتباطي درصورت لزوم برعهده اپراتور چهارم گذاشته شده است.

با راه اندازي شبکه دسترسي فيبرنوري، آموزش مجازي ، گردشگري مجازي ،دولت الکترونيک، خانه ي هوشمند ، مراقبت از بيماران ، تلويزيون تعاملي و اينترنت پرسرعت واقعي معني خواهد يافت.

ازديگر اهداف اپراتور چهارم براي حضور در نمايشگاه صنايع مخابرات و اطلاع رساني، جلب مشارکت علاقمندان داخلي و خارجي به سرمايه گذاري در حوزه FTTx و معرفي سرويسهاي زيرساختي اپراتورچهارم از قبيل : فيبرتاريک ، ظرفيت باند پهن نامحدود و محدود، سرويس اتصالات پهن باند نقطه به نقطه ، سرويس بک هال اپراتوري و سرويس شبکه خصوصي مجازي به توليد کنندگان محتوي و ارايه کنندگان خدمات از قبيل PAP ها و ISP ها، بانک ها، ادارات دولتي ، ارگانها و سازامانهاي عمو مي و دولتي و ديگر متقاضيان پهن باند ارتباطي است .

tntkgb
08-10-2014, 08:34
به نظر من مهم ترین غرفه همین شرکت ایرانیان نت بود که در آینده اسم این شرکت بیشتر از همه سر زبان هاست ( اپراتور چهارم ) بر اساس برنامه ریزی روی خطوط فیبر نوری خدمات بهتری را ارائه می کنند.
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی تو مشهد که فیبر کشیدن همه کسایی که واسشون فیبر کشیدن پشیمونن از جمله دوسته من چون فقط میتونه از مخابرات اینترنت بگیره و کیفیت اینترنت هم روی فیبر اصلا جالب نیست قطعی ها و پینگی که داره از منی که فیبر نیستم خیلی بد تره این از فیبر نوری تو مشهد فقط به اسم کردن فیبر.البته امید وارم همون طور که قول دادن عمل کنن:n06:
حالا گیرم بتونه سرعت 20 مگابیت برسونه دست کاربران خانگی پولش چه قدر میشه تازه قانون 128 کیلوبیت رو چیکارش کنن

amir200812
08-10-2014, 10:21
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی تو مشهد که فیبر کشیدن همه کسایی که واسشون فیبر کشیدن پشیمونن از جمله دوسته من چون فقط میتونه از مخابرات اینترنت بگیره و کیفیت اینترنت هم روی فیبر اصلا جالب نیست قطعی ها و پینگی که داره از منی که فیبر نیستم خیلی بد تره این از فیبر نوری تو مشهد فقط به اسم کردن فیبر.البته امید وارم همون طور که قول دادن عمل کنن:n06:
حالا گیرم بتونه سرعت 20 مگابیت برسونه دست کاربران خانگی پولش چه قدر میشه تازه قانون 128 کیلوبیت رو چیکارش کنن

عزیز این فیبر با اون فیبر فرق داره!
فیبری که شما میگید تا جایی که میدونم در بیشتر شهر های بزرگ انجام شده و تنها سودش اینه که از یک کابل نوری نازک مثلا میشه تعداد 5000 کاربر تلفن رو پوشش داد که قبلا باید برای پوشش این تعداد کاربر 10 هزار رشته سیم استفاده میشد!(حتی اگه از مالتی پلکس و دی مالتی پلکس هم استفاده میشد باز برای پوشش 5 هزار کاربر حداقل به 500~600 رشته سیم نیاز بود که هم پیچیدگی شبکه رو بالا میبرد و هم کیفیت خدمات رو)
*همون موضوع که قدیما بود و معروف بود به *خط رو خط افتادن* بدلیل استفاده از همین مالتی پلکس ها بود! و در دوران جنگ جهانی (فکر کنم جنگ جهانی دوم) ابداع شد!

و اگه اینترنتی هم روی این بستر سرویس دهی بشه، همون ADSL هست!(این فیبر های نوری حداقل از 7~8 سال پیش تو شهر ما و در زیرساخت مخابرات در حال استفاده هست)

ولی موضوع فیبر نوری که جدیدا مطرح شده در ایران اینه که تمام ارتباط کاربر و شرکت سرویس دهنده بر اساس فیبر نوری باشه و هیچ کابل مسی و ... تو مسیر نباشه!
و یکی دیگه از تفاوت ها اینه که کلا از پروتکل های ADSL استفاده نمیکنه و بر اساس پروتکل های پهن باند سرویس داده میشه!
این سرویس در ترکیه فکر کنم حدودا 2~3 سالی هست که در حال سرویس دهی هست و سرعت 50~100 مگابیت بدست کاربر میرسونه!

ESPSV
08-10-2014, 10:39
کلا مثل اینکه بحث 3G همراه اول کارش کشید به ADSL ی
که شاید سالها طول بکشه تا راه اندازی بشه !!!!

tavassoli.farfani
08-10-2014, 10:41
شما در مورد فیبر و اینترنت پهن باند سیمی میتونید توی تاپیک های دیگه بحث بکنید
لطفا تمومش کنید،این برنامه آتی هست

در اصفهان هم از یکی از شنیدم قرار شده تا پایان سال 94 تا سر همه کافو ها فیبر نوری بشه انا تا در خونه کی برسه خدا میدونه

Sent from my HTC One

arash59b
08-10-2014, 12:48
اهواز- کوی مجاهد

mohammad.asghari
08-10-2014, 14:47
الان یعنی شهر مشهد که قراره آزمایشی آخر سال راه بیوفته زیرساخت لازم رو داره؟

esfhost
08-10-2014, 19:02
اینم الان ساعت سه و نیم نصفه شب با همراه اول
اصفهان

Sent from my HTC One
داداش کجای اصفهان هستی؟

david-ebi
08-10-2014, 19:32
آقا 3g همراه اول در مشهد کی قراره راه بیفته؟کسی خبر نداره؟

Koosha_Raisi
08-10-2014, 19:51

خوبه خودت میدونی این قانون کشکه ها خود مخابرات رعایت نمیکنه...

kasra2012
08-10-2014, 20:09
بچه ها همدان هم راه اندازي شد سرعت دان ٧ مگابيت و اپ ٣ مگابيت

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

brilliant1
08-10-2014, 20:30
شرکت ایرانیان نت چند ساله راه اندازی شده ولی ما هیچ اقدام عملی ازش ندیدیدم,در محتوای داخلی ما چه محتوایی داریم که به سرعت پنجاه مگ نیاز داشته باشه تا براش برنامه ریزی بشه؟
مسئولین ما به محتوای خارجی اعتماد و اعتقادی ندارند

tavassoli.farfani
08-10-2014, 20:34
داداش کجای اصفهان هستی؟
من تقریبا کل شرق و مرکزا تست کردم
این تست ماله خیابون ولیعصر بود

Sent from my HTC One

esfhost
08-10-2014, 20:42
من تقریبا کل شرق و مرکزا تست کردم
این تست ماله خیابون ولیعصر بود

Sent from my HTC One
سه راه پلک شهر که همش دانلود روی 30ک هست الان یک ماهه این وضعه[emoji20]

tavassoli.farfani
08-10-2014, 20:57
سه راه پلک شهر که همش دانلود روی 30ک هست الان یک ماهه این وضعه[emoji20]
احتمالا روی گوشیتون پ ر و ک س ی ست شده
تنظیمات apn را چک کنید

Sent from my HTC One

and-roid2
09-10-2014, 11:38
مودم های 3G همراه اول:

miladsalary
09-10-2014, 12:08
سلام دوستان اینم تست دیروز بندرعباس.

miladsalary
09-10-2014, 12:48
دوستان راستی کسی میدونه چطور میشه دوباره بسته خرید.اخه یه بسته یک ماهه خریدم الان دیگه اخراشه که میخوام بگیرم همش مینویسه شما تا این تاریخ بسته دارید

arash59b
09-10-2014, 12:55
دوستان راستی کسی میدونه چطور میشه دوباره بسته خرید.اخه یه بسته یک ماهه خریدم الان دیگه اخراشه که میخوام بگیرم همش مینویسه شما تا این تاریخ بسته دارید

معمولا وقتی زودتر از تاریخ پایان بسته، حجم تون تموم بشه خودش اتوماتیک یک دوره تمدید می کنه
ا

Sent from my iPad using Tapatalk

MOH@ND3S
09-10-2014, 14:16
مودم های 3G همراه اول:

کارت MicroSD

تا ظرفیت ۶۴Mb

? ! ? ! ? ! ? ! ? ! O_o :n08:

احیانا منظورشون 64 gb نبوده ؟ :n09:

a.mostafa
09-10-2014, 15:37
میشه از دوستان خواهش کنم در بندرعباس اعلام وضیعت کنند:

مثلا : زیتون ، جهانبار ، جاده اسکه و اسکله

ممنونم

arash59b
10-10-2014, 00:28
اهواز

sorek
10-10-2014, 00:48
از کجا میشه مناطق تحت پوشش رو دید؟

miladsalary
10-10-2014, 00:57
میشه از دوستان خواهش کنم در بندرعباس اعلام وضیعت کنند:

مثلا : زیتون ، جهانبار ، جاده اسکه و اسکله

ممنونم
بنده سه راه برق و شیر سوم امتحان کردم عالی بود

gigaht
10-10-2014, 01:19

ولی فرقش با مثلا اهواز هنوز خیلیه ! ( همون دوتا پست بالاتر)
شما ایرانسل هم امتحان کردی ؟ اومده 3G اونطرفها ؟

a.mostafa
10-10-2014, 01:22
اقا دمت گرم

جا های دیگه شهر چطور بود?

a.mostafa
10-10-2014, 09:23

آقا دمت واقعا گرم ، میشه مکان های دیگه رو چک کنی و اطلاع بدی

Mr.Aras
10-10-2014, 10:10
خ هشت بهشت شرقی اصفهان

با کامپیوتر

MOH@ND3S
10-10-2014, 11:19
دوستان ... من هفته پیش بسته 1 ماهم تموم شد ، تمدیدشم غیر فعال کردم ولی همچنان میتونم از 3G همراه اول استفاده کنم!! فکر کنم صرفا جهت فعال سازی دلخواه 3G از بسته 1 ماهه استفاده کردن که هرکی اینترنت مصرف نمیکنه و بسته نمیخره رو همون 2G بمونه تا الکی شبکه 3G رو شلوغ نکنه در کنارش یوقت ناخواسته گوشیش حجم نخوره کلی واسش پول بیوفته!

amirbrad
10-10-2014, 12:31
دوستان ... من هفته پیش بسته 1 ماهم تموم شد ، تمدیدشم غیر فعال کردم ولی همچنان میتونم از 3G همراه اول استفاده کنم!! فکر کنم صرفا جهت فعال سازی دلخواه 3G از بسته 1 ماهه استفاده کردن که هرکی اینترنت مصرف نمیکنه و بسته نمیخره رو همون 2G بمونه تا الکی شبکه 3G رو شلوغ نکنه در کنارش یوقت ناخواسته گوشیش حجم نخوره کلی واسش پول بیوفته!

برای لغو تمدید همون موقع که بسته خریدیم میتونیم لغو تمدید کنیم که اگر بعد از سی روز یادمون نبود بیخود تمدید نشه ؟یا حتما باید حجم تموم‌ بشه یا نزدیکای پایان اعتبار باشه تا درخواست لغو تمدید بدیم؟

arash59b
10-10-2014, 12:39
برای لغو تمدید همون موقع که بسته خریدیم میتونیم لغو تمدید کنیم که اگر بعد از سی روز یادمون نبود بیخود تمدید نشه ؟یا حتما باید حجم تموم‌ بشه یا نزدیکای پایان اعتبار باشه تا درخواست لغو تمدید بدیم؟

هرزمان که پیغام تمدید اومد می تونید لغوش کنید ولی احیانا اگه بیشتر از تعرفه قبلی استفاده کرده باشید مازادش رو به قیمت تعرفه ازاد حساب می کنه

Firebirds
10-10-2014, 13:09
تهران فقط مناطق اداری 3G همراه اول راه افتاده در حالی که ایرانسل تقریبا کل شهر تهران رو برده زیر پوشش 3G :n21:

kasra2012
10-10-2014, 13:10
من يه مشكل جدي دارم من تا ابان حدود ٤٠٠ مگ از نسل سه استفاده كردم اما ميزنه حجم مصرفي ١٥ مگ مشكل چيه؟

jabi7joon
10-10-2014, 13:33
تهران فقط مناطق اداری 3G همراه اول راه افتاده در حالی که ایرانسل تقریبا کل شهر تهران رو برده زیر پوشش 3G :n21:

نهران فقط اتوبانهای مهم و مناطق مرکزی و تجاری و یکم بالای شهر... بقیه دور از جون هویجن..

MOH@ND3S
10-10-2014, 14:53

والا منطقه ما ( 22 تهران - شهرک گلستان ) 7 تا سایت ایرانسل 3G روشون فعاله ولی انقدر ارتفاع دکلاشو کوتاه میزاره که فاصله بیشتر از 300 متر داخل خونه میشه 10% سیگنال! ولی همراه اول 2 تا سایت مشترک با رایتل کنار اتوبان خرازی تو ارتفاع خیلی بالا رو یه دکل 18 متری نصب کرده داره کل منطقه مارو حتی تو خونه با فاصله 1 کیلومتری از دکل با سیگنال 30% پوشش میده!

خونه ما با فاصله 400 متری از 3 جهت مختلف تو محاصره سایت های ایرانسله..وسط خونه -109 dbm همون 10 % سیگنال دارم از هر سایت...همراه اول با دکلش حدود 900 متر فاصله دارم وسط خونه -85 dbm هم میره! جالب اینجاس که رایتل از همشون قوی تره و با 3 تا سایت تو کل منطقه ما همیشه آنتنم پره و همیشه سیگنالم -80 به پایین بوده!

در نتیجه با اینکه همراه اول خیلی کمتر از ایرانسل سایت 3G داره و رو جاهای تجاری و اداری یا کنار اتوبان هاست تو خیلی مناطق ولی پوشش همون چند تا سایتش خیلی عالیه و مناطق مسکونی اطراف هم جواب میده در حد خودش..من تو این 2 ماهی که ایرانسل داشتم خیلی بیشتر از همراه اول مشکل سیگنالی داشتم!

Koosha_Raisi
10-10-2014, 14:53
نهران فقط اتوبانهای مهم و مناطق مرکزی و تجاری و یکم بالای شهر... بقیه دور از جون هویجن..

والا ما بالا شهر هم ندیدیم :( کلا معلوم نیست کجا دکل داره..

H U
10-10-2014, 18:00
والا ما بالا شهر هم ندیدیم :( کلا معلوم نیست کجا دکل داره..
اینا عشقی کار می کنن واسه همین!

king_darkness
10-10-2014, 21:22
اول gprs وصل بود بسته یک ماه خریدم ولی الان کلا دیتا قطع شده !!!
قبل از انیکه بخرم اصلا به 3g وصل نمیشد حالا هم که وصل شده اینترنتش قطع شده

kasra2012
10-10-2014, 22:13
اول gprs وصل بود بسته یک ماه خریدم ولی الان کلا دیتا قطع شده !!!
قبل از انیکه بخرم اصلا به 3g وصل نمیشد حالا هم که وصل شده اینترنتش قطع شده

والا اصن معلوم نيست
الان موبايلم زده ٤٠٠ مگ مصرف كردم همراه اخر ميگه ١٤ مگ

matr!x_2008
10-10-2014, 22:22
کسی تو گرگان 3G همراه اول تست کرده؟

urumchi
10-10-2014, 23:14
آقا اومدن این دکل نزدیک خونه مارو کلا برداشتن بردن که! :n04:

البته پایه دکل مونده سر جاش ولی کانکس و تجهیزات روی دکل رو کلا با خودشون بردن!!!

اما یه ذره هم آنتن دهی همراه اول و ایرانسل کم نشده فقط پارازیت روی ماهــواره خیلی شدیدتر شده

کلا نمیشه سر در آورد از کار اینا!!!

arash59b
10-10-2014, 23:27
والا اصن معلوم نيست
الان موبايلم زده ٤٠٠ مگ مصرف كردم همراه اخر ميگه ١٤ مگ

برای منم همینطوره
نزدیک یه گیگ مصرف کردم میزنه ۵۹ مگ
ولی معمولا وقتی حجم تموم بشه اطلاع میده

Eliminal
11-10-2014, 00:15
آقا این همراه اول به کجا رسوند این 3g شو ؟!
یعنی بدبخت حق داره که زیر بار اون قانون تعویض اپراتور بدون عوض کردن شماره نمیره ! یعنی حیف شماره ی کاریم همراه اوله وگرنه تا الان 100 بار رفته بودم ایرانسل !

MOH@ND3S
11-10-2014, 01:03
دوستان من همراه اول رو تعرفه آزاد از 3G استفاده کردم و بعد 24 ساعت مبلغ کارکرد اینترنت و حساب کردم با اون چیزی که گفت از 9990 کیلوبایتی 0.5 ريال محاسبه میکنه ! فقط ایرانسل مونده 0.5 ريال کنه! همراه درست کار میکنه

AmirF3
11-10-2014, 11:56
آقا اومدن این دکل نزدیک خونه مارو کلا برداشتن بردن که! :n04:

البته پایه دکل مونده سر جاش ولی کانکس و تجهیزات روی دکل رو کلا با خودشون بردن!!!

اما یه ذره هم آنتن دهی همراه اول و ایرانسل کم نشده فقط پارازیت روی ماهــواره خیلی شدیدتر شده

کلا نمیشه سر در آورد از کار اینا!!!
دکل نزدیک خونه ما رو چند هفته پیش 3g کردن. یک روز روشن بود بعد دیگه خاموشش کردن!!! با اینکه تجهیزات سر جاشه.

Armin.Computer
11-10-2014, 15:53
نواحی تحت پوشش :

rasoul2005
11-10-2014, 19:24
آرم اینترنت موبایل من گاهی E و گاهی هم H+ آلان ارمش g شده جریان G چیه؟

x8800
11-10-2014, 19:46
دوستان من همراه اول رو تعرفه آزاد از 3G استفاده کردم و بعد 24 ساعت مبلغ کارکرد اینترنت و حساب کردم با اون چیزی که گفت از 9990 کیلوبایتی 0.5 ريال محاسبه میکنه ! فقط ایرانسل مونده 0.5 ريال کنه! همراه درست کار میکنه

پس چطور توی سایتش زده فقط با بسته یک ماهه میشه استفاده کرد ؟ یعنی آزاد هم میشه استفاده کرد با سیمکارت دائمی ؟

arash59b
11-10-2014, 20:01
آرم اینترنت موبایل من گاهی E و گاهی هم H+ آلان ارمش g شده جریان G چیه؟

Gprs

urumchi
11-10-2014, 20:49
نواحی تحت پوشش :
اینم که آنچنان به درد بخور نیست! فقط اسم شهرهارو نوشته
حداقل انتظار میره تو سایتشون نقشه پوشش شهر به شهر بزنن

matr!x_2008
11-10-2014, 21:09
3G همراه اول تو گرگان رویت شد!:n02: خیلی منتطر بودیم ایرانسل بیاد نیومد که هیچ به جاش همراه اول جبران کرد... بسته هاش چه جوریه؟ حتما باید ماهانه بخریم؟ چند گیگ حجم میده ماهانه؟

kasra2012
11-10-2014, 21:10
3G همراه اول تو گرگان رویت شد!:n02: خیلی منتطر بودیم ایرانسل بیاد نیومد که هیچ به جاش همراه اول جبران کرد... بسته هاش چه جوریه؟ حتما باید ماهانه بخریم؟ چند گیگ حجم میده ماهانه؟

ماهانه ٢.٥ گيگ ١٠ تومن من ٧ مگ سرعت ميگيرم

matr!x_2008
11-10-2014, 21:16
ماهانه ٢.٥ گيگ ١٠ تومن من ٧ مگ سرعت ميگيرم

از ستاره 111 میشه این بسته ها رو خرید؟کدش رو میزاری؟ فرقی بین الفا و الفا + نیست؟

Armin.Computer
11-10-2014, 22:28
اینم که آنچنان به درد بخور نیست! فقط اسم شهرهارو نوشته
حداقل انتظار میره تو سایتشون نقشه پوشش شهر به شهر بزنن

شاید یه دلیلش این باشه که هنوز پراکنده پوشش دادن و اینکه فردا مشترک زنگ نزنه بگه من تو نقطه پوشش هستم و چرا 3G ندارم
+
به نظر من سرعت همراه اول در پوشش دهی بیشتر شده
سرعتش هم که زیاد شده
همراه اول با توجه به اینکه نقاط تحت پوشش بیشتری داره در پوشش موبایل + اینکه مشترک های قدیمی داره راحت می تونه بازار خوبی رو داشته باشه

saze
12-10-2014, 10:59
سلام
بسته یک ماهه فعال کردم 3g در جستجوی شبکه پیدا میشه ولی اینترنت 2g هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

tavassoli.farfani
12-10-2014, 11:19
سلام
بسته یک ماهه فعال کردم 3g در جستجوی شبکه پیدا میشه ولی اینترنت 2g هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
حالت شبکه را بزارید روی wcdma only

Sent from my HTC One

Milad4171
12-10-2014, 12:16
تو بعضی مناطق همراه اول خوب انتن میده اما چیز عجیبی که وجود داره تا دیتا رو روشن میکنم آنتن کم و کمتر میشه و تا سایت یا فعالیتی رو تو نت شروع میکنم کلا انتنم میره.
کسی این مشکلو داشته؟؟؟

esfhost
12-10-2014, 12:55
دوستان گوشی هایی که wcdma only ندارن چجوری میشه ازشون 3جی گرفت؟

shahryar84
12-10-2014, 13:40
دوستان گوشی هایی که wcdma only ندارن چجوری میشه ازشون 3جی گرفت؟
اندروید
*#*#4636#*#*

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

jabi7joon
12-10-2014, 15:58
سلام.. من گذاشتم رو wcdma only ولی آنتنم رفت که آقا..

esfhost
12-10-2014, 16:28
اندروید
*#*#4636#*#*

واسه نکسوس 5 کار میده یعنی؟

amir200812
12-10-2014, 16:47
تو بعضی مناطق همراه اول خوب انتن میده اما چیز عجیبی که وجود داره تا دیتا رو روشن میکنم آنتن کم و کمتر میشه و تا سایت یا فعالیتی رو تو نت شروع میکنم کلا انتنم میره.
کسی این مشکلو داشته؟؟؟

من این مشکل رو ندارم!

مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی روی شبکه 3جی هستم و دیتا عالی کار میکنه و هیچ مشکلی در بازکردن سایت ها و دانلود و ... ندارم، ولی خیلی پیش میاد که نمیتونم تماس بگیرم! و وقتی با منم تماس میگیرن میگه در دسترس نیست!

Armin.Computer
12-10-2014, 16:52

به احتمال زیاد راه اندازی نشده
با اپراتور تماس بگیرید بیشتر راهنمایی می کنن

Milad4171
12-10-2014, 17:32
من این مشکل رو ندارم!

مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی روی شبکه 3جی هستم و دیتا عالی کار میکنه و هیچ مشکلی در بازکردن سایت ها و دانلود و ... ندارم، ولی خیلی پیش میاد که نمیتونم تماس بگیرم! و وقتی با منم تماس میگیرن میگه در دسترس نیست!

سلام. این که دیگه عادی شده. منم این مشکل رو با همراه اول دادم اما ایرانسل نه(خیلی شده وسط کار زنگ زدن بهم)
کلا همراه اول خیلی کار داره

Milad4171
12-10-2014, 17:33
من این مشکل رو ندارم!

سلام. این که دیگه عادی شده. منم این مشکل رو با همراه اول دادم اما ایرانسل نه(خیلی شده وسط کار زنگ زدن بهم)
کلا همراه اول خیلی کار داره

shahryar84
12-10-2014, 18:22
باید بسته یک ماهه خریداری کنید و در محدوده آنتن 3G باشید

arash2105
12-10-2014, 22:03
تا یک هفته پیش همراه اول در منطقه ما اینترنت نسل 2 را داشت اما امشب خواستم تست کنم ببینم 3g شده یا نه و حتی بسته 1 روزه هم خریدم و هم 3g فعال و غیر فعال کردم اما هیچ کدام از نسل های 2 و 3 فعال نشد ! :n03::n29:

XXS
12-10-2014, 22:06
مشهدیااینجا نیستن؟
اعلام وضعیت؟

LOVEFORLOVE
12-10-2014, 22:06
نسل 3 که مشخصه که باید 1 ماهه بخری در مورد 2 شاید تو اون زمان قطی داشته که عادیه:n21:

jabi7joon
12-10-2014, 22:22
باید بسته یک ماهه خریداری کنید و در محدوده آنتن 3G باشید

بسته که دارم داداش.. ولی این محدوده 3G رو بهش توجه نکرده بودم..

Armin.Computer
12-10-2014, 22:41
نقشه پوشش آپدیت شد:

FARID88
12-10-2014, 22:45
تبریز همراه اول داره از سرعت های رویایی فاصله میگیره.
تا دو سه روز پیش راحت 10 12 مگابیت رو میداد الان نهایت 4 مگابیت.

Firebirds
12-10-2014, 23:13
نقشه پوشش آپدیت شد:

برای تهران که بیشتر شبیه جوکه، دو، سه تا اتوبان رو زیر پوشش قرار دادن، بعد اسم تهران رو هم در صدر جدول نوشتن :n08::n21:

babakgol70
12-10-2014, 23:56
تهران - تهران پارس اصلا شبكه اي به عنوان 3g وجود خارجي ندارد.

و ما از جديدترين تكنولوژي edge بهره مي بريم.:n04:

با سپاس از همراه اول:n16:

Koosha_Raisi
13-10-2014, 10:39
کم کم داره افت سرعت ها رو میشه ها :) حالا یا پهنای باند کم آوردن به خاطر شلوغی یا کم کردن،
فقعلا من یه دوماهی صبر میکنم ، اما آخرش فکر کنم رایتل باز پیشتاز بشه.

arash59b
13-10-2014, 10:51
اهواز

armin_punisher6
13-10-2014, 11:07
رشت و مشهد واسه همراه اول راه افتاده؟

WHICH1
13-10-2014, 11:35
اینترنت همراه اول wcdma/gsm میاد یا مثل ایرانسل فقط wcdma هست آخر متوجه نشدیم اینترنت چجور فعال میشه حتما باید بسته یکماه باشه؟

arash59b
13-10-2014, 11:38
اینترنت همراه اول wcdma/gsm میاد یا مثل ایرانسل فقط wcdma هست آخر متوجه نشدیم اینترنت چجور فعال میشه حتما باید بسته یکماه باشه؟

گزینه اول همه شبکه های ۲g و 3g رو میاره و گزینه دوم فقط نسل سه رو نشون میده

برای همراه اول حتما باید بسته یک ماهه بخریذ

WHICH1
13-10-2014, 11:51
گزینه اول همه شبکه های ۲g و 3g رو میاره و گزینه دوم فقط نسل سه رو نشون میده

برای همراه اول حتما باید بسته یک ماهه بخریذ

یعنی WCDMA سرچ کنیم همراه اول نباشه پس فعال نشده وقتی هم گزینه ش اومد بجز بسته یکماه دیگه هیچ راهی برای فعال شدنش نیست پس بسته های دیگه برای چی گذاشتن دفعه اول فقط بسته یکماه1

arash59b
13-10-2014, 11:56
یعنی WCDMA سرچ کنیم همراه اول نباشه پس فعال نشده وقتی هم گزینه ش اومد بجز بسته یکماه دیگه هیچ راهی برای فعال شدنش نیست پس بسته های دیگه برای چی گذاشتن دفعه اول فقط بسته یکماه1

اگه پیدا نکرد یعنی نسل سه همراه اول تو منطقه تون راه نیوفتاده
فعلا فقط بسته یک ماهه برای شروع لازمه

paradisepersian
13-10-2014, 13:31
دوستانی که 3G همراه اول در تهران تست کردن امار منطقه رو بدن ببینیم
من زیاد جا به جایی درم ولی موفق نشدم به 3G همراه اول وصل شم
به نظر منم 3G همراه اول تو تهران مثل جوک میمونه

moz
13-10-2014, 13:53
کجای رشت 3G داره ؟
کسی میدونه ؟

.Ashkan.
13-10-2014, 14:03
دوستانی که 3G همراه اول در تهران تست کردن امار منطقه رو بدن ببینیم
من زیاد جا به جایی درم ولی موفق نشدم به 3G همراه اول وصل شم
به نظر منم 3G همراه اول تو تهران مثل جوک میمونه

منم زیاد جابجایی دارم. تا الان حتی یه بار هم 3G رو ندیدم روی گوشی. حتی اتوبانهایی که تو نقشه تحت پوشش زده فقط edge کانکته. البته من بسته یکماهه فعال نکردم ولی تا جاییکه میدونم برای اینکه بالای گوشی بزنه 3G نیازی به بسته نیست.

arash59b
13-10-2014, 15:13
منم زیاد جابجایی دارم. تا الان حتی یه بار هم 3G رو ندیدم روی گوشی. حتی اتوبانهایی که تو نقشه تحت پوشش زده فقط edge کانکته. البته من بسته یکماهه فعال نکردم ولی تا جاییکه میدونم برای اینکه بالای گوشی بزنه 3G نیازی به بسته نیست.

خیر دوست عزیز تا بسته نداشته باشید تو شبکه ست نمی شدید که بخواد علامت 3G کنار انتن بیاد

nini bad
13-10-2014, 15:32
برای استفاده از 3G اصلا نیازی به بسته نیست که فقط با بسته به شبکه 3G متصل میشود ... در کنار انتن گوشی هیچ وقت 3G نمیزنه یا H یا H+ ...

rar
13-10-2014, 16:08
من طرحه 1 ماهه رو فعال کردم
بازم وصل نمیشه !
اصلا GPRS هم وصل نمیشه

شماره ای چیزی نداره پشتیبانی ؟

گوشیمم جی 2 هست
به 8008 مسیج میدم
میگه تنظیمات برایه شما فرستاده میشه
ولی هیچی نمیفرسته !

Milad4171
13-10-2014, 16:33
من طرحه 1 ماهه رو فعال کردم
بازم وصل نمیشه !
اصلا GPRS هم وصل نمیشه

شماره ای چیزی نداره پشتیبانی ؟

گوشیمم جی 2 هست
به 8008 مسیج میدم
میگه تنظیمات برایه شما فرستاده میشه
ولی هیچی نمیفرسته !

شما Apn ست کردین؟گوشیتون دو سیمکارته هست؟ اگه اره دیتا رو رو سیم مربوطه آن کنید . بعضی وقتا اشتباهن رو اون یکی سیم فعاله

rar
13-10-2014, 16:38
فعال شد
گوشیم 1 سیم کارته هست
APN دستی ساختم تا درست شد ( با اینکه قبلا هم APN داشتم )

اینم تست الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیتا رو قطع و وصل کردم
ایندفعه به جا همراه اول هرات افغانسان رو سرویس دهنده نشون داد !!

jabi7joon
13-10-2014, 16:41
تو همه اتوبانها تو تهران فعاله..
مسخره کردن ملتو... من تو اتوبان پشت فرمون تو ترافیک 3G می خوام چیکار آخه؟ خب احمق تو مناطق مسکونی با جمعیت بالا باید اول فعالش کنی و البته مناطق تجاری.

.Ashkan.
13-10-2014, 16:58
خیر دوست عزیز تا بسته نداشته باشید تو شبکه ست نمی شدید که بخواد علامت 3G کنار انتن بیاد

اونطور که تو سایت خودشون هم گفته برای اینکه بالای گوشی علامت 3G بیاد نیازی به بسته نیست.

arash59b
13-10-2014, 17:02
اونطور که تو سایت خودشون هم گفته برای اینکه بالای گوشی علامت 3G بیاد نیازی به بسته نیست.

اگه علامت بیاد به شبکه وصل شدید پس دیگه می تونید از اینترنت استفاده کنیدو دیگه نیازی به خرید بسته نیست
من سایت رو ندیدم ولی تو عمل که اینطور نیست

rar
13-10-2014, 17:05

والا واسه من تا قبله خرید بسته 1 ماهه ، اصلا تو شبکه WMCDA رجیستر نمیشد
به محض خرید بسته 1 ماه تو شبکه رجیستر شد

از این لحاظ خیلی بده
به زور بایستی طرح 1 ماهش رو خرید تا بتونیم استفاده کنیم !

Eliminal
13-10-2014, 19:44

از این لحاظ خیلی بده
اتفاقا دوست عزیز از یک نظر خوبه ، چون میشه گفت بیشتر افرادی که همراه اول دارن ، خطشون دائمی هستش ، و مصرف 3g هم که ماشاالله بالاست ، اگه حواسه طرف نباشه بدجوری براش آخرماه قبض میاد !
الان ایرانسل من 2 تومان شارژ کردم اومدم یک تست اسپید بگیرم ، وسط تست شارژم تموم شد [emoji10]

esfhost
13-10-2014, 20:17
دوستان لطفا کمکم کنید نکسوس 5 چجوری بزارم wcdma only ؟
حالت 3G داره اما مثه اینکه ظاهریه و گوشی همچنان روی حالت 2G هست

Milad4171
13-10-2014, 20:21
کار عاقلانه اینه که رو حالت اتوماتیک باشه. هرجا نیاز باشه به شبکه 3G متصل بشه ولی اگر حالت رو فقط بذارید رو حالت WMCDA وقتهایی که 3G ساپورت نیست کلا آنتن میره.
من جایی که هستم فقط رو 2G هست . وقتی میره رو 3G آنتنم میره. گذاشتم رو حالت GSM که کلا رو آنتن 3G نره.
واسه ایه جور مواقع میشه از این قابلیت استفاده کرد

esfhost
13-10-2014, 20:35
اصفهان رباط دوم

badboy2008
13-10-2014, 21:35
من بخوام اینترنت 3g رو فعال کنم باید چیکار کنم؟
کد بفرستم (چه کدی؟) یا باید به یکی از مراکز مخابراتی رجوع کنم؟

esfhost
13-10-2014, 21:49
من بخوام اینترنت 3g رو فعال کنم باید چیکار کنم؟
کد بفرستم (چه کدی؟) یا باید به یکی از مراکز مخابراتی رجوع کنم؟
*111*3*2*3*1#

urumchi
13-10-2014, 22:23
این بسته 10هزار تومنِ؟
کدش چیه؟

یا باید به یکی از مراکز مخابراتی رجوع کنم؟
:n29:

arash2105
13-10-2014, 22:46
شيراز -

armin_punisher6
13-10-2014, 22:47
فعال شد
گوشیم 1 سیم کارته هست
APN دستی ساختم تا درست شد ( با اینکه قبلا هم APN داشتم )

اینم تست الان

دیتا رو قطع و وصل کردم
ایندفعه به جا همراه اول هرات افغانسان رو سرویس دهنده نشون داد !!

شما apn رو mci-internet گذاشتين؟

rar
14-10-2014, 03:11
شما apn رو mci-internet گذاشتين؟

منظورت اسمشه ؟
هر دو رو mcinet گذاشتم
اینم عکسش :

.Ashkan.
14-10-2014, 09:07
اگه علامت بیاد به شبکه وصل شدید پس دیگه می تونید از اینترنت استفاده کنیدو دیگه نیازی به خرید بسته نیست
من سایت رو ندیدم ولی تو عمل که اینطور نیست

از این لحاظ خیلی بده

درسته. من فکر میکردم اول باید علامت 3G بیاد بالای گوشی که بفهمیم توی منطقه تحت پوششیم بعد اگه اینطور بود باید بسته رو فعال کنیم. همین که بسته 1 ماهه رو فعال کردم، رجیستر شد. اینم تست صبح بلافاصله بعد از فعالسازی:

.Ashkan.
14-10-2014, 09:18
این بسته 10هزار تومنِ؟
کدش چیه؟

:n29:

آره. 10 هزار تومنه. یکماهه، دو و نیم گیگ ترافیک. کدش هم اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این بسته اگه ترافیکت تموم بشه یا سر ماه، خودش دوباره فعالسازی میشه مگه اینکه با کد زیر فعالسازی خودکار رو غیرفعال کنی:

and-roid2
14-10-2014, 11:30

سرعت اوایل تست تا 9مگ میره ولی بعد از حدود 1دقیقه فیکس میشه رو 8مگ. برای بقیه هم اینطوریه؟

arash59b
14-10-2014, 11:43

سرعت اوایل تست تا 9مگ میره ولی بعد از حدود 1دقیقه فیکس میشه رو 8مگ. برای بقیه هم اینطوریه؟

برای من هم همینطوره
البته تا 9.5 مگ هم تست گرفتم ولی رنج دانلود همون 8 مگ هست

mehdig20
14-10-2014, 13:10
دوستان کرج،منطقه گلشهر هم 3g همراه اول آنتن داره؟
بعد بین 3g و وایمکس کدوم بهتره؟ و کدوم اپراتور؟خیلی نمیخوام دانلود کنم،adsl هم نمیتونم بگیرم.

urumchi
14-10-2014, 13:45
یه بسته 1ماهه فعال کردم ولی آنتن از 100% شد 10%

خلاصه فعلا بدجور رفته تو پاچه م!
لامصب اگه بدون فعال کردن بسته میرفت رو 3G میتونستم ببینم آنتنش چقدره اونوقت بسته فعال نمیکردم!
اینم از اپراتور مملکت اسلامی!!!
ولی دارم براش! :n09:
...................
ویرایش

گوشی رو وصل کردم به سیستم سرعت خیلی بهتر شد!
اینو با آنتن 20% گرفتم

Armin.Computer
14-10-2014, 13:48
دوستان کرج،منطقه گلشهر هم 3g همراه اول آنتن داره؟
بعد بین 3g و وایمکس کدوم بهتره؟ و کدوم اپراتور؟خیلی نمیخوام دانلود کنم،adsl هم نمیتونم بگیرم.

سلام
برای فهمیدن تحت پوشش بودن شمت می تونید با گوشی موبایل خودتون سرچ کنید
3G و وایمکس با هم فرق دارن
ببینید شما اول باید ببینید که پوشش در منطقه دارید
پوشش ایرانسل؟
پوشش همراه اول؟
پوشش اپراتور های وایمکس
پس از تست هرکدوم باید انتخاب کنید
معمولا وضعیت اینترنت منحصر به منطقه ی خاصی هست

faea
14-10-2014, 14:03
چند روز بود سرج که میکردم یه 3g پیدا میکرد ولی رجیستر نمیشد
فکر کردم باید بسته بخرم
امروز که بسته 10 تومنی خریدم دیگه نیستش :n04:

urumchi
14-10-2014, 16:40
حجم باقی مونده از بسته رو چطوری میشه دید؟!
با #320*111* فقط تاریخ انقضای بسته رو میده

arash59b
14-10-2014, 17:06
حجم باقی مونده از بسته رو چطوری میشه دید؟!
با #320*111* فقط تاریخ انقضای بسته رو میده

علاوه برتاریخ حجم مصرفی رو هم نشون میده

چون شما تازه بسته رو فعال کردید و هنوز اپدیت نشده چیزی رو نشون نمیده. اپدیت اش هم خیلی دیر انجام میشه و از روز دوم سوم به بعد براتون اضافه میشه

maskot
14-10-2014, 17:08
دوستان برا من تو حالت wcdma همراه اول رو پیدا می کنه یه بسته یه ماهه خریدم ولی وقتی به 3g همراه اول می خوام وصل بشم می زنه selected network (ir-tci) unavailable
می دونید مشکل از کجاست ؟ تو نواحی تحت پوشش هم اسم بابل درج شده

Armin.Computer
14-10-2014, 17:30
دوستان برا من تو حالت wcdma همراه اول رو پیدا می کنه یه بسته یه ماهه خریدم ولی وقتی به 3g همراه اول می خوام وصل بشم می زنه selected network (ir-tci) unavailable
می دونید مشکل از کجاست ؟ تو نواحی تحت پوشش هم اسم بابل درج شده

اصلا به 3G وصل شدید؟
آنتن داره؟

maskot
14-10-2014, 17:42
اصلا به 3G وصل شدید؟
آنتن داره؟
دوست عزیز من می گم میزنه selected network (ir-tci) unavailable شما می گید وصل شدی
طبق گفته دوستان اگه تو حالت wcdma اگه همراه اول رو پیدا کرد باید بسته یه ماهه بخرید تا بشه رجیستر شد الان من تو حالت wcdma همراه اول رو پیدا می کنم و بسته هم خریدم ولی قبلا می خواستم به 3g وصل بشم می زد unable to register ولی الان که بسته خریدم میره رو emergency call و زیرش مینویسه selected network (ir-tci) unavailable

urumchi
14-10-2014, 17:58
علاوه برتاریخ حجم مصرفی رو هم نشون میده

چون شما تازه بسته رو فعال کردید و هنوز اپدیت نشده چیزی رو نشون نمیده. اپدیت اش هم خیلی دیر انجام میشه و از روز دوم سوم به بعد براتون اضافه میشه
اتفاقا همین الان خود همراه اول بهم sms داد
جالبه که تو گوشی میزان مصرف همه موارد رو که جمع زدم شد 108مگ ولی طبق sms همراه اول 141 مگ مصرف داشتم!

amirdnvos
14-10-2014, 20:49
سلام

ای بابا چرا اینجوریه؟اسم ساری تو لیست هست اما خبری از 3g همراه اول نیست!:n21:

urumchi
14-10-2014, 20:55
سلام

ظاهرا همین که یه دکل رو تو شهر تجهیز کردن اسم شهر رو میزنن تو سایت!
احتمال زیاد منطقه شما دکلها تجهیز نشدن یا اگر هم شدن فعلا اینترنتشون وصل نیست!
از این برنامه ها زیاد دیدیم هم از همراه اول هم ایرانسل

armin_punisher6
14-10-2014, 21:19
سلام

رشت هم تا حالا جايي وصل نشدم،در صورتيكه تو سايتش زده.

SaRa98
15-10-2014, 01:35
اقا امکان داره بدون بسته اسم 3Gتو سرچ نتورک نیاد؟
بعد از خرید بسته 1ماهه شبکه 3Gتو جستجو برا رجیستر شدن اضافه بشه؟

maskot
15-10-2014, 02:12
والا برا من که تو سرچ نتورک اسم همراه اول برا تری جی میومد موقع رجیستر میره رو رایتل و میشه emergency call دیگه برا شما خدا به خیر کنه

dj77
15-10-2014, 02:21
لواسون اصلاً پوشش تریجی همره اول نداره! من نمی دنم چطور در سایتش اسم لواسون زده جز شهرهای تحت پوشش حداقل یه نقشه هم نزاشته تو سایت آدم تکلیف خخودشو بدونه! :n22::n21:

.Ashkan.
15-10-2014, 08:46
دیروز توی مسیر رفت و برگشت دائم چک میکردم ببینم وضعیت 3G چطوره. جالبه که حتی توی بزرگراه هم بین 3G و edge متغیر بود. خیلی وقتا باید یه دور سلولار نتورک رو قطع و وصل میکردم که برگرده روی 3G!

ولی از همه بدتر این بود که برای چند ساعت کلا گوشیم در دسترس نبود! از شرکت که راه افتادم دیدم روی edge وصله و توی اسپیدتست هم کلا میگه اینترنت وصل نیست. یه دور گوشی رو خاموش و روشن کردم اومد روی 3G و اینترنت وصل شد. کلی اس ام اس از چند ساعت پیش یه دفعه برام اومد و دوستم زنگ زد گفت چند ساعته زنگ میزنم میگه "شماره در شبکه موجود نیست"!!!

اینجاست که میگن عطایش را به لقایش بخشیدم!

k1ozil
15-10-2014, 09:33
سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون

Armin.Computer
15-10-2014, 12:31

تا جایی که من می دونم شما حتی اگر از اپراتور دیگه ای هم سیم کارت نداشته باشی تو سرچ شبکه ها می یاد
پس ارتباطی با خرید بسته نداره

urumchi
15-10-2014, 13:03
دوستم زنگ زد گفت چند ساعته زنگ میزنم میگه "شماره در شبکه موجود نیست"
دقیقا واسه منم همین اتفاق افتاد
دیروز که داشتم با 3g وبگردی میکردم دوستم زنگ زده که 1ساعته داری با کجا حرف میزنی؟!
هرچقد می گیرمت میگه در حال مکالمه هستی ...

Poiuy021
15-10-2014, 15:05
پس از چند روز قطعی دوباره تری جی همراه اول در لواسان راه اندازی شد

Poiuy021
16-10-2014, 07:25
یک سوال داشتم چگونه میتونیم تمدید خودکار بسته اینترنت دوباره فعال کنیم

EXTREME
16-10-2014, 08:54
یک سوال داشتم چگونه میتونیم تمدید خودکار بسته اینترنت دوباره فعال کنیم

فکر کنم بع از خرید بسته اتوماتیک تمدید فعاله و یک کد داره که برای غیرفعال کردن تمدید خودکار بسته باید بزنید

jabi7joon
16-10-2014, 16:00
با خاک یکسان شه همراه اول.. ساعت 11 شب داشتم از سر کار برمیگشتم تو خیابون آزادی روبه روی مترو آزادی تو پیاده رو گفتم بیایم این 3G همراه اول رو تست کنیم ..
یه دقیقه نگذشته بود که دیدم گوشیم هم تو دست منه هم تو دست یکی دیگه که رو موتوره.. خلاصه گوشیو ول نکردم با یه چیزی مثل باتوم زد رو دستم و گوشیمو بردن..

این همراه اول همش برا من که ضرر بوده.. خاک ب سرشون با این اینترنت نسل سوم..

and-roid2
16-10-2014, 16:06
با خاک یکسان شه همراه اول.. ساعت 11 شب داشتم از سر کار برمیگشتم تو خیابون آزادی روبه روی مترو آزادی تو پیاده رو گفتم بیایم این 3G همراه اول رو تست کنیم ..
یه دقیقه نگذشته بود که دیدم گوشیم هم تو دست منه هم تو دست یکی دیگه که رو موتوره.. خلاصه گوشیو ول نکردم با یه چیزی مثل باتوم زد رو دستم و گوشیمو بردن..

این همراه اول همش برا من که ضرر بوده.. خاک ب سرشون با این اینترنت نسل سوم..

دقیقا یکی از دوستان من اواخر مرداد امسال ساعت 12شب تو همین ازادی داشت با گوشیش کار میکرد که زورگیر ایفون 5s رو ازش گرفتن و فرار کردن |:
--------------------

هفته پیش که تهران بودم پوشش تهران اصلا جالب نبود. فقط در اطرفا نمایشگاه تلکام پوشش رو تکمیل کرده بودن.

Farhad 8904
16-10-2014, 18:42
تست سرعت 3G همراه اول در اصفهان با قدرت سیگنال 100% در مناطق زیر:

1- خیابان ولی عصر

2- خیابان نشاط

3- چهار باغ عباسی

4- پل بزرگمهر

M-H2013
16-10-2014, 19:05
سلام تورنت رو بی خیال برنامه Adm در اندروید قابلیت ایست و استارت و سر ساعت وای فای رو روشن می کنه بعد شروع به دانلود و سر ساعت تعیین شده هم دانلود فایل رو ایست می کنه.از یک سایت دانلودش کن کافی نام فیلت رو در acff.ir جستو جو کنی .اینم لینک برای آموزش قسمت برنامه ریزی Adm.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a.mostafa
16-10-2014, 19:10
سلام

دوستانی که بندرعباس هستن اگه امکان داره از اسکله اعلام وضعیت کنن

esfhost
16-10-2014, 19:43
چجوری بفهمم چقدردیگه حجم دارم؟

.Ashkan.
16-10-2014, 19:48
چجوری بفهمم چقدردیگه حجم دارم؟
با استفاده از کد زیر:

rasoul2005
16-10-2014, 21:07
دوستان علامت G به جای E واسه اینترنت میاد مخفف چیه؟

Koosha_Raisi
16-10-2014, 21:35
دوستان علامت G به جای E واسه اینترنت میاد مخفف چیه؟

GPRS:((:n01:

arash59b
16-10-2014, 22:19
بعد از مصرف بیش از یک گیگ از تعرفه یک ماه هنوز مقدار مصرفم رو خیلی کمتر میزنه

esfhost
17-10-2014, 00:49
بعد از مصرف بیش از یک گیگ از تعرفه یک ماه هنوز مقدار مصرفم رو خیلی کمتر میزنه

داداش واسه منم روی تاریخ 19 مهر گیر کرده

بسته اينترنت هوشمند شماره 3 تا ساعت 19:27:11 تاريخ 1393/08/03 براي شما معتبر است.
حجم استفاده شده تا ساعت 12:43:50 تاريخ 1393/07/19 برابر با 1341 مگابايت است.

لطفا یکی بگه چیکار کنم دقیق بفهمم حجمه باقی ماندمو

arash59b
17-10-2014, 01:07
داداش واسه منم روی تاریخ 19 مهر گیر کرده

بسته اينترنت هوشمند شماره 3 تا ساعت 19:27:11 تاريخ 1393/08/03 براي شما معتبر است.
حجم استفاده شده تا ساعت 12:43:50 تاريخ 1393/07/19 برابر با 1341 مگابايت است.

لطفا یکی بگه چیکار کنم دقیق بفهمم حجمه باقی ماندمو

هیچ راه دیگه ای وجود نداره مگه اینکه از همون اول تنظیمات گوشی رو تنظیم کنی تا براتون حساب کنه

matr!x_2008
17-10-2014, 01:27
تو گرگان 3G همراه اول 3 4 روز فعال بود بعد دیگه انتن رفت!!!! این کارا دیگه چیه؟ یه روز هست یه روز نیست

9001754
17-10-2014, 12:22
دوستان سرعت من همیشه روی 45 کیلوبایت هست.و هنگام وصل شدن علامت 3g میاد در حالی که با رایتل علامت h یا +h میومد.باید چه کارکنم تا سرعتم زیاد بشه؟ APN رو به صورت دستی وارد کنم؟

esfhost
17-10-2014, 12:36
دوستان سرعت من همیشه روی 45 کیلوبایت هست.و هنگام وصل شدن علامت 3g میاد در حالی که با رایتل علامت h یا +h میومد.باید چه کارکنم تا سرعتم زیاد بشه؟ APN رو به صورت دستی وارد کنم؟
بله بصورت دستی وارد کنید . شایدم از دکل دور هستید همه جای شهر همین سرعت را دارید؟

armin_punisher6
17-10-2014, 13:15
تو گرگان 3G همراه اول 3 4 روز فعال بود بعد دیگه انتن رفت!!!! این کارا دیگه چیه؟ یه روز هست یه روز نیست

بله.فعلا براي استانهاي شمالي هينطوره.رشت انگار تازه داره راه اندازي ميشه.

9001754
17-10-2014, 13:50
بله بصورت دستی وارد کنید . شایدم از دکل دور هستید همه جای شهر همین سرعت را دارید؟
نه فکر نکنم از دکل دور باشم چون آنتم کاملا پر تو ی APN جدید چه چیز هایی رو وارد کنم

esfhost
17-10-2014, 14:56
نه فکر نکنم از دکل دور باشم چون آنتم کاملا پر تو ی APN جدید چه چیز هایی رو وارد کنم
mcinet
به کوچک بودن توجه کنید فقط apn و name پر باشه بقیه چیزا خالی باشن و ذخیره کن

arash59b
17-10-2014, 15:01
دیشب برای کاری از اهواز رفتم ماهشهر. فرصتی شد تا دوباره برگردم روی ایج.
واقعا کیفیتش نسبت به قبل خوب شده.
براحتی میشه با واتس اپ و وایبر کار کرد، وبگردی و سرعت باز کردن پیج هم خیلی خوب و روان بود

mohammad.asghari
17-10-2014, 15:20
تو مشهد هنوز خبری از 3g همراه اول نشده؟

a.mostafa
17-10-2014, 16:58
تو مشهد هنوز خبری از 3g همراه اول نشده؟
na moteasefane hanooz
Irancellam khaili tu mashhad vaziyate jalebi paydari nadare
Amalan faqat tu khiyabonaaee aseli mishe bahash vasl shod k baz ba harekate mashin qat mishe

Aslan peydariee nadare

Cheshe omide ma b hamrahe avale

mohammad.asghari
17-10-2014, 17:20
نه ایرانسل اتفاقا الان میشه گفت 60 درصد شهر زیرپوشش رفته همه جاها آنتن داره

arash59b
17-10-2014, 19:41
اهواز- شهرک نفت
رفتم زیر دکل تست گرفتم سرعت هیچ تفاوتی با توی خونه نداره نشون میده حداکثر سرعت رو روی ۸ مگ بستن.
کلا همراه اول تا سرعت رو محدود نکنه خیالش راحت نمیشه حالا میخواد ۱۰۰ مگ هم بده رو همون ۱۰۰ میبنده خدای نکرده کسی بیشتر استفاده نکنه عذاب وجدان پیدا کنه و فکر کنه حلال بود یا حروم.

سیگنال ۵۵-

showtim3
17-10-2014, 20:03
جالبه بدون فعال کردن بسته به تری جی وصل نمیشه ومینویسه
forbbiden network
اما با بسته وصل میشه یعنی برای همیشه همینجوری میمونه؟

x8800
17-10-2014, 22:24
اینو ابتدای بولوار کشاورز گرفتم که پوشش خوبی داشت :

اینم میدون ولیعصر

armin_punisher6
17-10-2014, 23:27
اینو ابتدای بولوار کشاورز گرفتم که پوشش خوبی داشت :

اینم میدون ولیعصر

ببخشيد سيم كارتتون چيه؟

x8800
17-10-2014, 23:44
ببخشيد سيم كارتتون چيه؟

دائمی همراه اول دیگه.

اینم از تست الان - کارگر شمالی

a.mostafa
18-10-2014, 00:32
دائمی همراه اول دیگه.

اینم از تست الان - کارگر شمالی

خیلی بشتر از حد پایین نیست?!
ایرانسل همه تست ها بالای 3مگ بود!!!!!!

bobby2021
18-10-2014, 04:03
این تست ها به KB، اون چیزی که شما دیدی مگابیت بوده، تقسیم به 8 کنید میشه مگابایت (4Mb=0.5MB=512KB)

arash59b
18-10-2014, 09:54
اهواز- کیان اباد خ ۱۶
دکلش تازه راه افتاده- هر سکتور یک ماژول

Armin.Computer
18-10-2014, 12:47
آرش چرا کیفیت سیگنالت اینقدر پایینه؟

kasra2012
18-10-2014, 14:12
وقتي بسته تموم شه خبر ميده؟
بع د براي من چون مصرفو درست حساب نميكنه سر ٢ گيگ تموم ميشه يا نه بيشتر ميتونم مصرف كنم؟

arash59b
18-10-2014, 14:27
آرش چرا کیفیت سیگنالت اینقدر پایینه؟

کیفیت اش که خوبه ارمین جان، سرعت یمقدار پایینه شاید بخاطر فاصله از دکل باشه شایدم چون بین کیان اباد و کیانپارس هست شلوغ بوده

Armin.Computer
18-10-2014, 14:49
کیفیت اش که خوبه ارمین جان، سرعت یمقدار پایینه شاید بخاطر فاصله از دکل باشه شایدم چون بین کیان اباد و کیانپارس هست شلوغ بوده

الان تو سیگنال زده 130
130 که خیلی زیاده
واسه اپل فرق داره؟

arash59b
18-10-2014, 14:55
الان تو سیگنال زده 130
130 که خیلی زیاده
واسه اپل فرق داره؟

کلا همراه اول اینطوره نمیدونم نوع دکل های همراه اول چطوره که بیشتر اوقات سیگنال رو اینطور نشون میده ولی موقع تست هیچ افتی رو تو سرعت نداره
البته کیانپارس یکی از پر نویز ترین مناطق اهواز هست این دکل هم بالای ساختمان مرکز مخابرات بود دکل های پارازیت هم معمولا تو مرکز مخابرات هستند که یکیش نزدیک همین دکل بود شاید دلیلش همین بوده

Armin.Computer
18-10-2014, 15:04
راه‌اندازی نسل ۳ در اولویت است/ راه‌اندازی سایت‌های نسل ۴ تا پایان سال

9001754
18-10-2014, 17:21
دوستان چطوری از حجم باقی انده مطلع میشیم

arash59b
18-10-2014, 17:29
*111*320#

arash2105
18-10-2014, 19:45
شیراز - همراه اول - امروز ظهر

Iceboy_LOVE
18-10-2014, 20:59
سلام همگی

من شیراز . شهرک گلستان زندگی میکنم ... بسته 1 ماهه گرفتم همراه اول دائمی

میخوام ببینم واسه من فقط E میزنه و چرا H+ نمیزنه

گوشیم همsumsung S5 G900F هست

saze
19-10-2014, 09:02
سلام همگی

من شیراز . شهرک گلستان زندگی میکنم ... بسته 1 ماهه گرفتم همراه اول دائمی

میخوام ببینم واسه من فقط E میزنه و چرا H+ نمیزنه

گوشیم همsumsung S5 G900F هست
سلام
شیراز آزمایشی راه اندازی شده پوشش کامل نیست.

shahryar84
19-10-2014, 14:41
تهران هم خیلی پوشش کمه

AmirF3
19-10-2014, 19:07
دوستان من که دیگه قطع امید کردم از نسل 3 ایران.
توی 3 تایم مختلف همزمان با همراه اول و ایرانسل تست گرفتم.تهران حوالی میدان فردوسی (مرکز شهر)
به نظر میرسه کاربرای همراه اول به شدت زیاد شدن.
ساعت 1.20 نیمه شب:
همراه اول

ایرانسل

ساعت 12 ظهر
با همراه اول اصلا نمیشد تست گرفت

ایرانسل

ساعت 18.40
همراه اول

ایرانسل

Koosha_Raisi
19-10-2014, 19:17
دوستان من که دیگه قطع امید کردم از نسل 3 ایران.
توی 3 تایم مختلف همزمان با همراه اول و ایرانسل تست گرفتم.تهران حوالی میدان فردوسی (مرکز شهر)
به نظر میرسه کاربرای همراه اول به شدت زیاد شدن.
ساعت 1.20 نیمه شب:
همراه اول

ایرانسل

ساعت 12 ظهر
با همراه اول اصلا نمیشد تست گرفت

ایرانسل

ساعت 18.40
همراه اول

ایرانسل

وقتی اینجا دکل زدن من ایرانسل رو چک کردم 8 مگ سرعت میداد.

امروز رایتلو هات اسپات کردم توپ کار می کرد، گفتم بابا سرعتش کمه بذار ایرانسلو بندازم راحت تره.
پینگ مزخرف، بسیار نا پایدار... هر 5 مین یه بار هم که 10 تا time out می داد.
گفتم غلط کردم برگشتم رو همون رایتل.. 512 هستا اما پینگش 140 یه بارم قطع نمیشه.
حداقل از این لحاظ سرتره..

AmirF3
19-10-2014, 20:23
همراه اول چند هفته پیش که سرعتا رو باز کرد چون کاربراش کم بودن عالی شده بود به نظر میرسه کاربرا خیلی زیاد شدن. هر دکل گویا کلا 8 تا 12 مگ پهنای باند داره کلا. خب معلومه اینجوری میشه. به اندازه یه اشتراک adsl پهنای باند داره و کلی کاربر بهش وصل میشن.

shahryar84
19-10-2014, 22:01
فعلا رایتل آهسته و پیوسته میره

saze
20-10-2014, 09:35
شیراز - همراه اول - امروز ظهر

سلام
کجای شیراز تست گرفتی؟

arash2105
20-10-2014, 10:06
سلام
کجای شیراز تست گرفتی؟

مدرس - دفتر مرکزی همراه اول
فرقی نداره کلا بیشتر جاها همین سرعته

همراه اول توی تمام مراکز مخابراتی دکل داره و زیرساخت اینترنت هم اونجا اوکی هست و دکلاشو به 3g تجهیز کرده
از 3 روز پیش تا حالا بیشتر مراکز مخابراتی سطح شهر که چک کردم دکل های همراه اول 3g شده بود

Royce
20-10-2014, 11:17
همراه اول توی اصفهان خیلی خیلی بهتر از ایرانسل داره عمل میکنه

syamak790
20-10-2014, 11:26
سلام
همراه اول اين بسته هاي يكماهش 2.5 گيگ هست
دوستان يجوري دانلود ميكنن اينگار تموم نميشه ! :n02:

قضيه اش چجوريه ؟ ياد بدين ماهم دانلود كنيم :n01:
ساعت رايگان داره ؟

arash59b
20-10-2014, 13:19
اهواز-کیان اباد
کلا تو ایندو سه هفته هرجا رو تست کردم سرعت روی ۸ مگ هست

arash59b
21-10-2014, 00:02
الان کد پیگیری حجم باقی مونده رو زدم مقدار رو درست نشون داد مثل اینکه سیستمشون درست و بروز شده

dj77
21-10-2014, 00:21
جان مادرتون از اسپویلر استفاده کنید شکیل تر هم هست.... 10بار....

arash59b
21-10-2014, 05:32

خیلی ها مثل من از تپاتالک استفاده می کنن که متاسفانه قابلیت گذاشتن اسپویلر نداره

shahryar84
21-10-2014, 06:47
این مشکل شماست، تو تنظیمات برازرتون لود تصاویر را غیرفعال کنید.

arash59b
21-10-2014, 11:03

منظور دوستمون چیز دیگه است
طبق قوانین انجمن عکس های بزرگ و یا حجیم باید تو اسپویلر باشن

Armin.Computer
21-10-2014, 11:53
سلام
اگر اسپویلر استفاده نمی کنید حجم عکس رو کمتر کنید
ممنون

dj77
21-10-2014, 14:08

قشنگ قوانین تاپیک مطالعه کن

mehdinik59
22-10-2014, 13:41
یه سوال، اگه حجم بسته یه ماهه قبل از یه ماه تموم بشه، چیکار باید کرد؟

arash59b
22-10-2014, 14:39
یه سوال، اگه حجم بسته یه ماهه قبل از یه ماه تموم بشه، چیکار باید کرد؟

معمولا خودش اتوماتیک تمدید میکنه
پیامکش هم میاد

mehdinik59
22-10-2014, 14:49
معمولا خودش اتوماتیک تمدید میکنه
پیامکش هم میاد

این که در صورتیه که زمان یه ماهه تموم بشه، ولی اگه حجم مثلا ۲۰ روزه تموم بشه، باز هم میشه یه ماه تمدید کرد یا باید صبر کرد 30 روز تموم بشه، بعد؟

Dr Nima
22-10-2014, 18:02
تنظیمات همراه اول تغییر میکند

یک خبر مهم برای مشترکان همراه اول؛ شاید از روز شنبه سوم آبان ماه به طور ناگهانی خدمات اینترنت شما قطع شود. اگر با این مشکل روبرو شدید، هرگز نگران نباشید. هیچ مشکلی برای خط، شبکه و تلفن همراه شما بوجود نیامده است.
همراه اول مرحله گذر از WAP به HTTP را در روز شنبه کامل خواهد کرد. بدین ترتیب از روز شنبه دیگر به کاربران خدمات WAP داده نمی شود و امکان استفاده از اینترنت همراه اول در موبایل های بسیار قدیمی از بین خواهد رفت.
بنا بر اعلام اولین اپراتور موبایل ایران، به منظور توسعه شبکه اینترنت همراه اول و امنیت دسترسی کاربران، از روز شنبه ۳ آبان ماه استفاده از اینترنت ای اپراتور فقط برای موبایل هایی امکان پذیر است که از تنظیمات HTTP استفاده می کنند و این سرویس برای WAPUser پشتیبانی نمی شود.
مشترکانی که هنوز از تنظیمات WAP برای سرویس اینترنت همراه خود استفاده می کنند، باید برای دریافت تنظیمات مجدد HTTP اقدام کنند. در غیر این صورت سرویس اینترنت همراه دسترسی نخواهند داشت. قابل ذکر است اکثر مشترکین که از قبل تنظیمات HTTP را داشته اند نیازی به تنظیمات مجدد ندارند.
برای این کار کافی است در گوشی خود به قسمت «شبکه های موبایل» یا «Mobile Networks» بروید. داخل منوی «نام نقاط دسترسی به شبکه» که با عناوین «APN» یا «Access Point Name» گردید. حالا کافی است ساخت یک APNجدید یا همان Add APN را شروع کنید. برای ادامه کار بعد از نوشتن یک نام دلخواه فقط مقابل APN کلمه mcinet را نوشته و دکمه ذخیره یا Save را فشار دهید.
برای راهنمایی تصویری در مورد سیستم عامل های مختلف به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجه کنید. همراه اول مدعی شده از یک ماه گذشته تاکنون، ۵ مرتبه پیامک در فواصل زمانی مختلف جهت آگاه سازی برای این دسته از مشترکان که نیاز به تغییر تنظیمات دارند، ارسال شده است.

digiato.com

arash59b
22-10-2014, 18:44
این که در صورتیه که زمان یه ماهه تموم بشه، ولی اگه حجم مثلا ۲۰ روزه تموم بشه، باز هم میشه یه ماه تمدید کرد یا باید صبر کرد 30 روز تموم بشه، بعد؟

نه دیگه اگه حجمتون تموم نشه ولی مدت زمان تمام بشه تمدید نمیکنه چون به این معنیه که شما نیازی ندارید
برعکسش تمدید می کنه

saze
23-10-2014, 14:44
سلام
پوشش 3g شیراز ضعبف هست لطفا پیگیری بفرمایید.

ArashMiniStar
23-10-2014, 15:09
سلام
خخخخخ

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

esfhost
23-10-2014, 15:18
سلام
پیگیری شد[emoji4]

Armin.Computer
23-10-2014, 15:44
تنظیمات همراه اول تغییر میکند

یک خبر مهم برای مشترکان همراه اول؛ شاید از روز شنبه سوم آبان ماه به طور ناگهانی خدمات اینترنت شما قطع شود. اگر با این مشکل روبرو شدید، هرگز نگران نباشید. هیچ مشکلی برای خط، شبکه و تلفن همراه شما بوجود نیامده است.
همراه اول مرحله گذر از WAP به HTTP را در روز شنبه کامل خواهد کرد. بدین ترتیب از روز شنبه دیگر به کاربران خدمات WAP داده نمی شود و امکان استفاده از اینترنت همراه اول در موبایل های بسیار قدیمی از بین خواهد رفت.
بنا بر اعلام اولین اپراتور موبایل ایران، به منظور توسعه شبکه اینترنت همراه اول و امنیت دسترسی کاربران، از روز شنبه ۳ آبان ماه استفاده از اینترنت ای اپراتور فقط برای موبایل هایی امکان پذیر است که از تنظیمات HTTP استفاده می کنند و این سرویس برای WAPUser پشتیبانی نمی شود.
مشترکانی که هنوز از تنظیمات WAP برای سرویس اینترنت همراه خود استفاده می کنند، باید برای دریافت تنظیمات مجدد HTTP اقدام کنند. در غیر این صورت سرویس اینترنت همراه دسترسی نخواهند داشت. قابل ذکر است اکثر مشترکین که از قبل تنظیمات HTTP را داشته اند نیازی به تنظیمات مجدد ندارند.
برای این کار کافی است در گوشی خود به قسمت «شبکه های موبایل» یا «Mobile Networks» بروید. داخل منوی «نام نقاط دسترسی به شبکه» که با عناوین «APN» یا «Access Point Name» گردید. حالا کافی است ساخت یک APNجدید یا همان Add APN را شروع کنید. برای ادامه کار بعد از نوشتن یک نام دلخواه فقط مقابل APN کلمه mcinet را نوشته و دکمه ذخیره یا Save را فشار دهید.
برای راهنمایی تصویری در مورد سیستم عامل های مختلف به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجه کنید. همراه اول مدعی شده از یک ماه گذشته تاکنون، ۵ مرتبه پیامک در فواصل زمانی مختلف جهت آگاه سازی برای این دسته از مشترکان که نیاز به تغییر تنظیمات دارند، ارسال شده است.

digiato.com

این Wap دقیقا چیه؟

mehdi-sh
23-10-2014, 16:18
مراقب مصرفتون باشید همراه اول سیستمش به هم ریخته است بسته منو یکبار تمدید کردید بعد ده دقیقه از تمدید کردن چک کردم ۶۵۵ مگابابت دوباره حساب کرده بود جالب این بود من دیتا رو خاموش کرده بودم بعد از تمدید کردن .

arash59b
23-10-2014, 16:32
مراقب مصرفتون باشید همراه اول سیستمش به هم ریخته است بسته منو یکبار تمدید کردید بعد ده دقیقه از تمدید کردن چک کردم ۶۵۵ مگابابت دوباره حساب کرده بود جالب این بود من دیتا رو خاموش کرده بودم بعد از تمدید کردن .

حرف شما درسته ولی ممکنه این حجم مربوط به حجم اضافه ای باشه که بعد از اتمام طرح قبلی مصرف کرده باشید برای منم شبیه این اتفاق افتاد
کلا فلسفه تمدید اتوماتیک همینه که اگه بعد از اتمام طرح تون باز مصرف بکنید اضافه اش مصرف ازاد حساب نشه

mehdi-sh
23-10-2014, 16:35
حرف شما درسته ولی ممکنه این حجم مربوط به حجم اضافه ای باشه که بعد از اتمام طرح قبلی مصرف کرده باشید برای منم شبیه این اتفاق افتاد
کلا فلسفه تمدید اتوماتیک همینه که اگه بعد از اتمام طرح تون باز مصرف بکنید اضافه اش مصرف ازاد حساب نشه

مشکل اینه اصلا من اینقدی مصرف نکردم حدود ۳ گیگ.

ea.ali
23-10-2014, 19:23
سلام دوستان من هر جای تهران که رفتم 3g ندیدم پس چه طوری تو شهرستان فعاله
:n13:
خودم تهرانپارسم.

reza13470
23-10-2014, 20:29
سلام دوستان روز چهارشنبه 30 مهر از عصر تا شب در اصفهان (خیابان نیکبخت) سرعت دانلود با همراه اول حدود 5 مگابیت در ثانیه شده بود ولی بعد همه چیز به حال قبل بازگشت. اگر شما تجربیات جدیدی در مورد وضع 3g در اصفهان دارید لطفاً بنویسید.

امین1356
23-10-2014, 21:16
سلام دوستان من هر جای تهران که رفتم 3g ندیدم پس چه طوری تو شهرستان فعاله
:n13:
خودم تهرانپارسم.
آیا بسته هفتگی یا ماهیانه خریداری کردین؟
در ضمن پوشش در تهران خیلی ناقصه!

tavassoli.farfani
23-10-2014, 22:39
سلام دوستان روز چهارشنبه 30 مهر از عصر تا شب در اصفهان (خیابان نیکبخت) سرعت دانلود با همراه اول حدود 5 مگابیت در ثانیه شده بود ولی بعد همه چیز به حال قبل بازگشت. اگر شما تجربیات جدیدی در مورد وضع 3g در اصفهان دارید لطفاً بنویسید.
من اکثر مناطق اصفهان سرعتم بالای چهار مگه.البته جنوب شهر را چک نکردم

Sent from my HTC One

urumchi
24-10-2014, 04:17
منطقه ما در ارومیه روی 3.5مگ دانلود و 2مگ آپلود محدود شده!

ولی انصافا در یک چشم بهم زدن سایتهای داخلی رو کامل لود میکنه!

a.mostafa
24-10-2014, 09:38
کسی هنوز مشهد وصل نشوده??

Killzone2
24-10-2014, 13:39
گرگان هم اومده ولی قطعی داره! همش قطع
ولی تست زدم سرعت دانلود 2 تا 3 مگ و سرعت اپلود 1.5 مگ
پینگ 99
همشم هم قطع : دی

moz
24-10-2014, 13:47
دوستان کد بسته هاش چیه ؟
هرچی *111# یا *100# رو میگیرم هیچی نمیاد !

armin_punisher6
24-10-2014, 14:16
رشت.خيابان سام.

moz
24-10-2014, 14:17
رشت دقیقا کجاها 3جی داره ؟!

armin_punisher6
24-10-2014, 14:19
رشت دقیقا کجاها 3جی داره ؟!

من خيلي جاهارو امتحان كردم ولي فقط سام رو وصل شدم.البته قبلش سرعت ٣٢٠ هم بود ولي قطع و وصل ميشد و همش به 2g ميرفت.

moz
24-10-2014, 14:35
من گوشیم قابلیت تنظیم دستی هم داره که بذارم فقط 3جی بشه
هر جای 3جی میذارم آنتن نداره . البته بسته هم نداشتم
ممکنه دلیل همین باشه ؟

البته ایرانسلم دستکمی نداره ،فقط زمانی که آنتن H+ میشه سرعت خوب میشه ، H میشه 10 کیلو دانلود میده !

AmirF3
24-10-2014, 14:55
سلام خدمت دوستان گرامی.
عکسی از شاهکار سیستم محاسبه حجم همراه اول براتون دارم که برای خودم پیش اومده.
به پاراگراف دوم که حجم مصرفی تا ساعت و روز فلان را مشخص کرده دقت کنید تا تناقض را ببینید.:n04:

EXTREME
24-10-2014, 15:19
دوستان مشکل من اینه که 3g وصل میشم و سرعتش خوبه ولی تو speed test هیچ سروری رو پیدا نمیکنه مشکل از کجاست؟

arash59b
24-10-2014, 15:32
دوستان مشکل من اینه که 3g وصل میشم و سرعتش خوبه ولی تو speed test هیچ سروری رو پیدا نمیکنه مشکل از کجاست؟

ممکنه تو تنظیمات گوشی به اسپید تست اجازه دسترسی به اینترنت رو نداده باشید و بلاک شده باشه
تو بعضی از گوشی ها مثل ایفون مجوز استفاده از اینترنت در حالت وای فای و ۳g جداگانه داده میشه

jouhofre
24-10-2014, 17:59
مشهد 3g جایی داره؟

ArashMiniStar
24-10-2014, 19:23
............................................

saze
24-10-2014, 20:18
سلام
تمام تنظیمات رو انجام میدم لومیا 1520 به 3G کانکت نمیشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

urumchi
24-10-2014, 20:41
دوستان مگه واسه کنترل حجم باقی مونده نباید #320*111* رو بگیرم؟
این کد رو که میگیرم میگه اشکال در شبکه و ...

کد یا شماره ای نیست بهش sms بدم واسم بیاد چقد مصرف کردم و چقد مونده؟

arash59b
24-10-2014, 22:54
سلام
تمام تنظیمات رو انجام میدم لومیا 1520 به 3G کانکت نمیشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

بسته یک ماهه خریدید؟

دوستان مگه واسه کنترل حجم باقی مونده نباید #320*111* رو بگیرم؟
این کد رو که میگیرم میگه اشکال در شبکه و ...

کد یا شماره ای نیست بهش sms بدم واسم بیاد چقد مصرف کردم و چقد مونده؟

امروز برای من هم همینطور بود

می تونید 0 رو به 8080 هم پیامک کنید

urumchi
24-10-2014, 23:49
می تونید 0 رو به 8080 هم پیامک کنید
آقا از اینم خبری نشد!!! :n13:

معمولا چقد طول میکشه؟

arash59b
25-10-2014, 00:01
آقا از اینم خبری نشد!!! :n13:

معمولا چقد طول میکشه؟

مثل اینکه امروز کلا سیستم اشون قطعه
بابا جمعه است رفته مرخصی :n02:

fanoostalaei
25-10-2014, 00:13
همرا اول همیشه تو مرخصیه :دی

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta

urumchi
25-10-2014, 00:18
مثل اینکه امروز کلا سیستم اشون قطعه
بابا جمعه است رفته مرخصی :n02:
نه که خیلی خوب کار می کنن ، پنج شنبه و جمعه هم تعطیلن

saze
25-10-2014, 07:24
[QUOTE=arash59b;8431438]بسته یک ماهه خریدید؟
بله خریدم.

arash59b
25-10-2014, 09:20
[QUOTE=arash59b;8431438]بسته یک ماهه خریدید؟
بله خریدم.

مطمئن هستید همراه اول در منطقه شما پوشش داره؟ وقتی گوشی رو درحالت wcdma قرار می دید نسل ۳ همراه اول رو پیدا میکنه؟

همه تنظیمات نقطه دستیابی رو پاک کن و تو قسمت APN فقط mcinet رو بنویس

saze
25-10-2014, 12:01
[QUOTE=saze;8431650]

مطمئن هستید همراه اول در منطقه شما پوشش داره؟ وقتی گوشی رو درحالت wcdma قرار می دید نسل ۳ همراه اول رو پیدا میکنه؟

همه تنظیمات نقطه دستیابی رو پاک کن و تو قسمت APN فقط mcinet رو بنویس

آره پوشش داره گوشی آندرویدی کانکت میشه ولی گوشی ویندوزفون کانکت نمیشه.

kasra2012
25-10-2014, 13:56
فعلا ک ایرانسل از همراه اول خیلی خیلی بدتره
فعلا کیفیت همراه اول عالیه

pouyasony
25-10-2014, 22:04
نه که خیلی خوب کار می کنن ، پنج شنبه و جمعه هم تعطیلن

همشهري كجاي اروميه هستي؟من رودكي ام
ميخوام بدونم اينجايي كه من هستم 3g كار ميكنه؟اگه كار ميكنه بسته بخرم چون تو گوشيم وقتي ميرم تو mobile network اصلا 3g رو پيدا نميكنه

Milad4171
25-10-2014, 22:21
سلام.
دوستان من نمیدونم چرا وقتی دیتا رو روشن میکنم اصلا به شبکه وصل نمیشه
شما هم همچین مشکلی داشتین؟؟
مثلا امروز من هم مرکز شهر هم غرب هم شرق چک کردم اصلا شبکه اینترنت فعال نشد!!! یعنی حتماً باید بسته خریداری بشه که فعال بشه؟؟؟

amirbrad
25-10-2014, 22:28
دوستان ما اخر نفهمیدیم همون موقع که بسته فعال کردیم رو سیم دایمی میشه لغو تمدید خودکار زد تا در صورت اتمام بسته تمدید نشه یا حتما باید بسته به اتمام برسه چون میترسم لغو بزنم یک دفعه بسته لغو بشه و سوخت بشه!!

ShadowDragon
25-10-2014, 22:51
دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟

ShadowDragon
25-10-2014, 22:53
دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟

urumchi
25-10-2014, 22:54
همشهري كجاي اروميه هستي؟من رودكي ام
ميخوام بدونم اينجايي كه من هستم 3g كار ميكنه؟اگه كار ميكنه بسته بخرم چون تو گوشيم وقتي ميرم تو mobile network اصلا 3g رو پيدا نميكنه
شمالی
فک کنم آیفون موقع جستجو نوع شبکه رو نشون نمیده
با یه گوشی هوآوی یا سونی سرچ بزن، شبکه هایی که پیدا میکنه جلوش مینویسه 3G یا 2G
اگه IR-MCI 3G داشت با فعال کردن یکی از بسته ها که تو سایتش زده میتونی استفاده کنی
فقط اینو بگم قدرت آنتن در حالت 3G با 2G زمین تا اسمون فرق میکنه
ممکنه رو 2G آنتن 100% باشه ولی تا سوئیچ کردی رو 3G بشه 10% و متاسفانه تا بسته نخری نمیتونی ببینی
آنتن 3G تو منطقه تون قدرتش چند درصده!
بهترین کار اینه یه نفرو پیدا کنی که اینکارو کرده باشه تو منطقه تون، اونوقت بدون صرف هزینه میفهمی چه وضعیتی داره اونجا