ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

MMDFullHD
21-01-2018, 20:51
دوستان کسی هست که s8+ و یا note 8 روت شده داشته باشه؟؟؟
فایل های csc گوشیشونو میخواستم واسه رام ایران یا کسی اشنا سراغ داره بشه فایل رو خارج کرد
اگ اشتباه نکنم میشه volte رو رو گوشی های روت شده برای اکثریت سامسونگ استفاده کرد با سرچ هایی ک زدم

پ.ن گوشیم مفقود اثر شد ندارم دیگه از volte استفاده کنم

greatpouya
22-01-2018, 00:25
پاک شود لطفا

saber73
22-01-2018, 01:19
دوستان آذربایجان غربی وضعیت آنتن دهی و کلا شبکه چطوره ؟ همراه اول داره چیکار میکنه ؟ نزدیک یک ماه شد ..........

saber73
22-01-2018, 01:23
سیم کارت ایرانسل میندازم رو مودم رو هر دو شبکه 3G و 4G انتن فول و بدون قطع و وصل و با سرعت عالی وصل میشه ولی همراه اول داره مسخره بازی در میاره قبلا اینطوری نبود از وقت چیلترینگ اینطوری شده و درست بشو نیست که نیست .

greatpouya
22-01-2018, 01:33
تو ایران وقتی یه چیزی محدود میشه دیگه یادشون میره محدودیتشو بردارن، خیلی از سایتا الان با اینکه فیلتر نیستن نصفه باز میشن

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

AVAVA
22-01-2018, 01:37
دوستان کسی هست که s8+ و یا note 8 روت شده داشته باشه؟؟؟
فایل های csc گوشیشونو میخواستم واسه رام ایران یا کسی اشنا سراغ داره بشه فایل رو خارج کرد
اگ اشتباه نکنم میشه volte رو رو گوشی های روت شده برای اکثریت سامسونگ استفاده کرد با سرچ هایی ک زدم

پ.ن گوشیم مفقود اثر شد ندارم دیگه از volte استفاده کنم
فکر کنم تو اینترنت موجود باشه یه سرچ بزن پیدا میکنی

این همراه اخر چشه همه سایت ها رو کند میکنه یا فیلتر خود سر میکنه ، حال بهم زن شده دیگه :n24:

greatpouya
22-01-2018, 01:57
متاسفانه تو ایران هنوز صدا و سیما باند 700 و 800 رو اراد نکرده اگه ازاد کنه و اپراتورها رو این باند ها 4g ارایه بدن انتن دهی فورجی عالی میشه و میسه تجمیع لاند بیشتر و در نتیجه سرعت بالاتری داشت

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkما موندیم و یه ارگان ازگَل که کشورو به گند کشیده بنام صداسیما، نه میذاره کشور آرامش داشته باشه نه میذاره ۲ تا فرکانس زپرتی ازاد بشه، با اون ۸ تا کانال فضاییش که مثل بختک با پر برفک انداخته رو ۷۰۰ و ۸۰۰.
خودش کم مزاحمی بود واسه ملت، واسه فناوری هم عین کنه چسبیده ول نمیکنه.
ملت از مشکل پوشش و تجمیع و اختلال بفنا رفتن اون هنوز داره اون ۸ تا کانال عتیقرو پخش میکنه رو انالوگ اجنه از اخبار روز بی اطلاع نمونن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gigaht
22-01-2018, 04:24
باند 800 درسته که پوشش بیشتری داره ولی پهنای باندش در مقایسه خیلی کمتره که .
21Mbps الان دیگه چیزی بحساب نمیاد . الان دو خط آنتن هم داشته باشیم همین حدودا میده .

saber73
22-01-2018, 05:07
الان که شبانه رایگانه دارم تست میزنم با مودم هر چند دقیقه یا هر چند ساعت کلا اینترنت هیچ ارسال و دریافتی نمیکنه و باید مودم رو خاموش روشن کنم یا اگر از مودم یو اس بی استفاده میکنم از باید از کامپیوتر جدا کنم و دوباره وصل کنم آنتن هم در هر دو مودم : e5577 و e3372 کم و زیاد میشه . ولی با هات اسپات موبایل اینترنت رو به پی سی میرسونم و دارم دانلود میکنم خبری از قطع و وصل و یا عدم ارسال و دریافت ترافیک نیست و نیاز نیست اینترنت گوشی رو قطع و وصل کنم ولی سرعت خیلی نوسان داره و کم و زیاد میشه . با دو تا سیم کارت همراه اول تست زدم اینطوری بود . مشکل کجاست ؟ این همراه اول کاری نکرده رو مودم اینترنت هر چند یک بار قطع بشه و هیچ ارسال و دریافتی نداشته باشم ؟ رو موبایل اصلا الان قطعی ندارم ؟ کسی تو این ساعات تست زده با مودم ؟

xshya
22-01-2018, 06:16
خیلی وقته کار میکنم با این نت و ساعتها دانلود انجام میدم مطمئن هستم این قطعیهای شما از سمت اوپراتور نیست

alexfr
22-01-2018, 08:21
مال من هنوز تا 9 صبح مجانی هست.

Baby.Boy
22-01-2018, 08:32
گوشی شما مودم فورجیش cat9 هس ینی تا 450 مگابیت بر ثانیه ساپورت میکنه و میتونه 3باند رو تجمیع کنه برای همین شرعتش بالاس چون فورجی پلاس هست

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
منم سرعت معمولی که دریافت میکنم حدود 100 مگابیت هست و در ساعات خاص تجربه 120 مگابیت رو هم داشتم(یه دونه تست 143 مگابیتی هم دارم!:n02:)؛ گوشی اس 6 با مودم cat 6 و شهر شیراز.

dadash42
22-01-2018, 13:15
الان که شبانه رایگانه دارم تست میزنم با مودم هر چند دقیقه یا هر چند ساعت کلا اینترنت هیچ ارسال و دریافتی نمیکنه و باید مودم رو خاموش روشن کنم یا اگر از مودم یو اس بی استفاده میکنم از باید از کامپیوتر جدا کنم و دوباره وصل کنم آنتن هم در هر دو مودم : e5577 و e3372 کم و زیاد میشه . ولی با هات اسپات موبایل اینترنت رو به پی سی میرسونم و دارم دانلود میکنم خبری از قطع و وصل و یا عدم ارسال و دریافت ترافیک نیست و نیاز نیست اینترنت گوشی رو قطع و وصل کنم ولی سرعت خیلی نوسان داره و کم و زیاد میشه . با دو تا سیم کارت همراه اول تست زدم اینطوری بود . مشکل کجاست ؟ این همراه اول کاری نکرده رو مودم اینترنت هر چند یک بار قطع بشه و هیچ ارسال و دریافتی نداشته باشم ؟ رو موبایل اصلا الان قطعی ندارم ؟ کسی تو این ساعات تست زده با مودم ؟

مودم جیبی 4G دارم, یه موقعی کامل قطع همزمان گوشی کاملا عادی
حتماً مودمها رو خودشون به هر دلیلی محدود میکنن, شاید این رایگان صبح فقط برا گوشیه همه رفتن مودم گرفتن استفاده ببرن

AVAVA
22-01-2018, 13:51
سلام این مشکل تا حدود زیادی مربوط به عدم پایداری شبکه همراه اول داره و به مودم ها ربطی نداره البته کیفیت مودم بی تاثیر نیست ولی اینکه کاملا قطع میشه ربط به شبکه همراه اول داره ، خودم مودم tl-mr6400 دارم دو شب پیش حین دانلود شبکه میرفت و باید بین شبکه 3g و 4g سویچ میکردم تا وصل می شد همان کار خاموش و روشن کردنه... به هر حال انتظار برطرف شدن سریع مشکل از همراه اول رو نداشته باش

albertxx
22-01-2018, 15:08
دوستان یه سوال
اینکه میگید فرکانس 700 و 800 در دست صدا و سیما هست و خالی نمیکنه
خب این فرکانس درسته برد بالاتری داره ولی قطعا سرعت به مراتب کمتری در اختیار مشترک قرار میده !
فرکانس با هرتز کمتر به مراتب پهنای باند کمتری در اختیار مشترک میزاره

رو همین فرکانس 2600 شما 2 متر از دکل فاصله بگیری سرعت میاد رو 50 مگ
حالا اون فرکانس 700 و 800 که کلا 21 مگ پهنای باند داره که شما ازش فاصله بگیری در بهترین حالت 21 هست و دورتر بشید کمتر میشه ( 21 مگ چیه که کمترش چی باشه )

اینو اگه کسی از دوستان توضیح بده ممنون میشم :n01:
دلیل استقبال از این فرکانس چیه ؟؟
سپاس

dele_tanha 1
22-01-2018, 15:21
دوستان یه سوال
اینکه میگید فرکانس 700 و 800 در دست صدا و سیما هست و خالی نمیکنه
خب این فرکانس درسته برد بالاتری داره ولی قطعا سرعت به مراتب کمتری در اختیار مشترک قرار میده !
فرکانس با هرتز کمتر به مراتب پهنای باند کمتری در اختیار مشترک میزاره

رو همین فرکانس 2600 شما 2 متر از دکل فاصله بگیری سرعت میاد رو 50 مگ
حالا اون فرکانس 700 و 800 که کلا 21 مگ پهنای باند داره که شما ازش فاصله بگیری در بهترین حالت 21 هست و دورتر بشید کمتر میشه ( 21 مگ چیه که کمترش چی باشه )

اینو اگه کسی از دوستان توضیح بده ممنون میشم :n01:
دلیل استقبال از این فرکانس چیه ؟؟
سپاسدوست عزیز باند 700 و 800 برد زیادی داره نسبت به باند 1800 و 2600 و برای مناطق روستایی و دور افتاده خوبه. پوشش خیلی قویتری داره. باند 1800 و 2600 بیشتر بدرد شهرها میخوره.

albertxx
22-01-2018, 15:41
دوست عزیز باند 700 و 800 برد زیادی داره نسبت به باند 1800 و 2600 و برای مناطق روستایی و دور افتاده خوبه. پوشش خیلی قویتری داره. باند 1800 و 2600 بیشتر بدرد شهرها میخوره.

نه متوجه نشدید چی گفتم
درسته - میدونم برد بیشتری داره

ولی تو شبکه 3 و 4 اینترنت سرعت نت خیلی مهمه
همین الان 2600 که سرعت 150مگ رو ارائه میده وقتی4 تا مشترک زیاد میشه و یه ذره از دکل فاصله میگیری یهو سرعت میره رو 50 مگ
وقتی 700و 800 کلا سرعت 21 مگ میدن و زمانی که برد کمی بیشتر بشه و مشترک زیاد میشه سرعت خیلی افت میکنه ( شاید زیر 8 مگ )
اونوقت دیگه شبکه 3 و 4 جی کاربردی نیست ( در واقع سرعتش به درد نمیخوره )

SAeedBaa
22-01-2018, 16:18
نه متوجه نشدید چی گفتم
درسته - میدونم برد بیشتری داره

ولی تو شبکه 3 و 4 اینترنت سرعت نت خیلی مهمه
همین الان 2600 که سرعت 150مگ رو ارائه میده وقتی4 تا مشترک زیاد میشه و یه ذره از دکل فاصله میگیری یهو سرعت میره رو 50 مگ
وقتی 700و 800 کلا سرعت 21 مگ میدن و زمانی که برد کمی بیشتر بشه و مشترک زیاد میشه سرعت خیلی افت میکنه ( شاید زیر 8 مگ )
اونوقت دیگه شبکه 3 و 4 جی کاربردی نیست ( در واقع سرعتش به درد نمیخوره )

نسل 4 اینترنت موبایل برای بهبود بخشی به دو فاکتور سرعت و کیفیت بوجود اومده. شما زمانی که به شبکه فورجی متصل باشید حتی اگر سرعت بالایی رو نداشته باشید کیفیت (زمان تاخیر کمتر و ...) به مراتب بیشتر از نسل های قبلی رو دریافت خواهید کرد.

فرکانس 800 و 700 به دلیل نفوذ پذیری بالا و برد وسیع تر، دسترسی یوزر های بیشتری رو به شبکه فورجی امکان پذیر میکنه. در حال حاظر بدلیل استفاده نکردن از این فرکانس ها، در شهرهای بزرگ هم نقاط کور پوششی نسل 4 بسیار زیادی وجود داره. در نقاط روستایی و پوشش جاده ای هم این معظلی برای گسترش پوشش نسل 4 بوده است.

فرکانس 800 با پهنای 20 مگاهرتر در تئوری دقیقا سرعت 150 مگابیت را برای کاربر ایجاد میکند که فرکانس 1800 با پهنای 20 مگاهرتز میتواند ایجاد کند. و اگر گفته میشود که پهنای باند فرکانس 800 کمتر از 1800 است منظور پهنای باند کلی این فرکانس ها است.

در ضمن این فرکانس های در کنار فرکانس های بالاتر مانند 1800 و 2600 مورد استفاده قرار میگیرد و کسانی که سیگنال 1800 یا 2600 خوبی دارند بصورت اتوماتیک به این فرکانس های متصل خواهند شد.

با چیزهای که گفته شد میبینید که فرکانس 800 و 700 علاوه بر اینکه مضر نیستند بلکه خیلی مفید هستند.

dele_tanha 1
22-01-2018, 17:00
نسل 4 اینترنت موبایل برای بهبود بخشی به دو فاکتور سرعت و کیفیت بوجود اومده. شما زمانی که به شبکه فورجی متصل باشید حتی اگر سرعت بالایی رو نداشته باشید کیفیت (زمان تاخیر کمتر و ...) به مراتب بیشتر از نسل های قبلی رو دریافت خواهید کرد.

فرکانس 800 و 700 به دلیل نفوذ پذیری بالا و برد وسیع تر، دسترسی یوزر های بیشتری رو به شبکه فورجی امکان پذیر میکنه. در حال حاظر بدلیل استفاده نکردن از این فرکانس ها، در شهرهای بزرگ هم نقاط کور پوششی نسل 4 بسیار زیادی وجود داره. در نقاط روستایی و پوشش جاده ای هم این معظلی برای گسترش پوشش نسل 4 بوده است.

فرکانس 800 با پهنای 20 مگاهرتر در تئوری دقیقا سرعت 150 مگابیت را برای کاربر ایجاد میکند که فرکانس 1800 با پهنای 20 مگاهرتز میتواند ایجاد کند. و اگر گفته میشود که پهنای باند فرکانس 800 کمتر از 1800 است منظور پهنای باند کلی این فرکانس ها است.

در ضمن این فرکانس های در کنار فرکانس های بالاتر مانند 1800 و 2600 مورد استفاده قرار میگیرد و کسانی که سیگنال 1800 یا 2600 خوبی دارند بصورت اتوماتیک به این فرکانس های متصل خواهند شد.

با چیزهای که گفته شد میبینید که فرکانس 800 و 700 علاوه بر اینکه مضر نیستند بلکه خیلی مفید هستند.من همین الان ی ویدیو دیدم از سرعت باند 800 رو ال تی ای سرعتش تا 45 مگابیت رفت. پس اینی که میگن 21مگابیت سقفشه ی حرف اشتباهه خودمم تعجب کردم. کلا تو اروپا باند700باند طلایی بش میگن به همون دلایلی که شما گفتی و جالبه تنها کشوری ک هنوز باند 700و800رو تخلیه نکرده ایرانه!در ضمن اون باند 800 که داشت تست سرعت میکرد پهنای باندش 10مگاهرتز بود باند800 مثل باند 1800و 2600 تا 20 مگاهرتز پهنای باند داره. ده مگاهرتز حداکثر سرعت72مگاببت داره و 20مگاهرتز 150مگابیت.

greatpouya
22-01-2018, 17:19
من همین الان ی ویدیو دیدم از سرعت باند 800 رو ال تی ای سرعتش تا 45 مگابیت رفت. پس اینی که میگن 21مگابیت سقفشه ی حرف اشتباهه خودمم تعجب کردم. کلا تو اروپا باند700باند طلایی بش میگن به همون دلایلی که شما گفتی و جالبه تنها کشوری ک هنوز باند 700و800رو تخلیه نکرده ایرانه!در ضمن اون باند 800 که داشت تست سرعت میکرد پهنای باندش 10مگاهرتز بود باند800 مثل باند 1800و 2600 تا 20 مگاهرتز پهنای باند داره. ده مگاهرتز حداکثر سرعت72مگاببت داره و 20مگاهرتز 150مگابیت.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkبله با مایمو 4x4، ده مگاهرتز از پهنای باند ۸۰۰ و یا ۷۰۰ هم ۱۵۰ میده و ۲۰ مگاهرتز ۳۰۰ مگابیت.

Iman799
22-01-2018, 17:39
بله با مایمو 4x4، ده مگاهرتز از پهنای باند ۸۰۰ و یا ۷۰۰ هم ۱۵۰ میده و ۲۰ مگاهرتز ۳۰۰ مگابیت.

Sent from my SM-G950F using Tapatalkبحث صرفا آزاد کردن این دو فرکانس توسط صدا و سیما نیست بحث اینجاست که اگر ۳ تجمیع اجرا بشه و یا مایمو ۴×۴ اکثر گوشی های مردم پشتیبانی نمی کنه از این قابلیت ها و صرفا هزینه بیخود به اپراتور تحمیل میشه و بیشترین چیزی هم که برای اپراتور مهم هست همین کم کردن هزینه هاش هست و حتی اگر گوشی ها هم اکثرا پشتیبانی بکنند مکان هایی که ترافیک بالا هست با دو تجمیع که گاها تا ۳۵ هم می رسه تروپوت بالای ۲۰ کاربر دریافت نمی کنه چه برسه به اینکه گوشی های گرون قیمت بگیره و هزینه بیخود بکنه اما همون سرعت تیریجی رو هم نداشته باشه از بابت آنتن دهی و برد هم همانطور که دیدید احتمالا در مکان هایی که نیاز به برد زیاد بوده اپراتور اول و سوم از ۹۰۰ استفاده کردند و جدیدا قراردادی هم اتفاق افتاده که تو استان سیستان و بلوچستان به طور مثال بعضی مکان ها که ایرانسل فورجی نداره می تونن مشترک های ایرانسل به های وب وصل بشن و در قالب پیامک به مشترک های ایرانسل در سیستان اطلاع رسانی شده

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

greatpouya
22-01-2018, 17:40
بحث صرفا آزاد کردن این دو فرکانس توسط صدا و سیما نیست بحث اینجاست که اگر ۳ تجمیع اجرا بشه و یا مایمو ۴×۴ اکثر گوشی های مردم پشتیبانی نمی کنه از این قابلیت ها و صرفا هزینه بیخود به اپراتور تحمیل میشه و بیشترین چیزی هم که برای اپراتور مهم هست همین کم کردن هزینه هاش هست و حتی اگر گوشی ها هم اکثرا پشتیبانی بکنند مکان هایی که ترافیک بالا هست با دو تجمیع که گاها تا ۳۵ هم می رسه تروپوت بالای ۲۰ کاربر دریافت نمی کنه چه برسه به اینکه گوشی های گرون قیمت بگیره و هزینه بیخود بکنه اما همون سرعت تیریجی رو هم نداشته باشه از بابت آنتن دهی و برد هم همانطور که دیدید احتمالا در مکان هایی که نیاز به برد زیاد بوده اپراتور اول و سوم از ۹۰۰ استفاده کردند و جدیدا قراردادی هم اتفاق افتاده که تو استان سیستان و بلوچستان به طور مثال بعضی مکان ها که ایرانسل فورجی نداره می تونن مشترک های ایرانسل به های وب وصل بشن و در قالب پیامک به مشترک های ایرانسل در سیستان اطلاع رسانی شده

Sent from my SM-J710F using Tapatalkداداش من نمیدونم مشکل شما با باند های پایین چیه، کسی که نمیخواد میتونه استفاده نکنه برادر من

dele_tanha 1
22-01-2018, 17:49
داداش من نمیدونم مشکل شما با باند های پایین چیه، کسی که نمیخواد میتونه استفاده نکنه برادر من

Sent from my SM-G950F using Tapatalkایشون از هزینه اپراتورها میگن در صورتی که ازاد کردن این دو باند هزینه اپراتورها رو میاره پایین قدرت پوشش و نفوذ باند 800 ده برابر باند 2600 هست و همین خودش یعنی کاهش هزینه اپراتورها. یعنی طرف نمیخاد بیاد هی انتن بزنه و کل جاده ها و روستاها رو هم میبره زیر پوشش اینترنت با ثبات و پر سرعت. خود واعظی گفته بود ازادسازی این دو باند هزینه اپراتورها رو تا 50 درصد کم میکنه برای شبکه فورجی. الان تو ایران شبکه فورجی ب خوبی هنوز پیاده نشده و به تکامل نرسیده.برای بحث گوشی هم گوشی فورجی ک الان دس مردمه حداقل مودم cat4 رو داره و اینکه خود گوشی هرجا بری اتومات میره رو باندی که سرعت و پوشش بهتری داره و الان خیلیا گوشی cat6دارن.الان کل کشورهای اروپایی رو باند 800 و 700 هم دارن ارایه میدن.و حتی کشورای عربی و....

Iman799
22-01-2018, 18:11
ایشون از هزینه اپراتورها میگن در صورتی که ازاد کردن این دو باند هزینه اپراتورها رو میاره پایین قدرت پوشش و نفوذ باند 800 ده برابر باند 2600 هست و همین خودش یعنی کاهش هزینه اپراتورها. یعنی طرف نمیخاد بیاد هی انتن بزنه و کل جاده ها و روستاها رو هم میبره زیر پوشش اینترنت با ثبات و پر سرعت. خود واعظی گفته بود ازادسازی این دو باند هزینه اپراتورها رو تا 50 درصد کم میکنه برای شبکه فورجی. الان تو ایران شبکه فورجی ب خوبی هنوز پیاده نشده و به تکامل نرسیده.برای بحث گوشی هم گوشی فورجی ک الان دس مردمه حداقل مودم cat4 رو داره و اینکه خود گوشی هرجا بری اتومات میره رو باندی که سرعت و پوشش بهتری داره و الان خیلیا گوشی cat6دارن.الان کل کشورهای اروپایی رو باند 800 و 700 هم دارن ارایه میدن.و حتی کشورای عربی و....

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkمن برای سه تا تجمیع گفتم هزینه اضافست نه برای جاده.تو جاده الزامی نیست فورجی باشه تو جاده که شاید تو هر یک ساعت یک نفر استفاده بکنه از فورجی اون هم در حد ۲ مگ شاید لازم داشته باشه نیاز نداره فورجی باشه با سرعت ۱۰۰ مگ در نتیجه با همون تیریجی ۹۰۰ هم کارش راه می افته و اشاره هم کردم که همین الانشم برای فورجی از ۹۰۰ استفاده شده تو مناطقی که برد زیاد لازم بوده

bigman
23-01-2018, 02:54
دلیل اختلاف سرعت دانلود موقع استفاده از قی لتر شکن و حالت عادی چی هست ؟؟
توی حالت عادی سرعت دانلود تا 5 مگابایت میره
ولی موقع استفاده از قیل تر شکن به سختی تا 300 کیلوبایت !!! میرسه

برای شما هم اینطوره ؟؟

albertxx
23-01-2018, 16:08
دلیل اختلاف سرعت دانلود موقع استفاده از قی لتر شکن و حالت عادی چی هست ؟؟
توی حالت عادی سرعت دانلود تا 5 مگابایت میره
ولی موقع استفاده از قیل تر شکن به سختی تا 300 کیلوبایت !!! میرسه

برای شما هم اینطوره ؟؟

بستگی به فندق شکن شما داره
من با 2 مدل تست کردم
یکی اصلا سرعت 100 کیلو هم نمیده ولی اون یکی تقریبا راحت حداکثر سرعت رو میده !
جفتشم رایگانه :n02:

SAeedBaa
23-01-2018, 16:37
بحث صرفا آزاد کردن این دو فرکانس توسط صدا و سیما نیست بحث اینجاست که اگر ۳ تجمیع اجرا بشه و یا مایمو ۴×۴ اکثر گوشی های مردم پشتیبانی نمی کنه از این قابلیت ها و صرفا هزینه بیخود به اپراتور تحمیل میشه و بیشترین چیزی هم که برای اپراتور مهم هست همین کم کردن هزینه هاش هست و حتی اگر گوشی ها هم اکثرا پشتیبانی بکنند مکان هایی که ترافیک بالا هست با دو تجمیع که گاها تا ۳۵ هم می رسه تروپوت بالای ۲۰ کاربر دریافت نمی کنه چه برسه به اینکه گوشی های گرون قیمت بگیره و هزینه بیخود بکنه اما همون سرعت تیریجی رو هم نداشته باشه از بابت آنتن دهی و برد هم همانطور که دیدید احتمالا در مکان هایی که نیاز به برد زیاد بوده اپراتور اول و سوم از ۹۰۰ استفاده کردند و جدیدا قراردادی هم اتفاق افتاده که تو استان سیستان و بلوچستان به طور مثال بعضی مکان ها که ایرانسل فورجی نداره می تونن مشترک های ایرانسل به های وب وصل بشن و در قالب پیامک به مشترک های ایرانسل در سیستان اطلاع رسانی شده

ایشون از هزینه اپراتورها میگن در صورتی که ازاد کردن این دو باند هزینه اپراتورها رو میاره پایین قدرت پوشش و نفوذ باند 800 ده برابر باند 2600 هست و همین خودش یعنی کاهش هزینه اپراتورها. یعنی طرف نمیخاد بیاد هی انتن بزنه و کل جاده ها و روستاها رو هم میبره زیر پوشش اینترنت با ثبات و پر سرعت. خود واعظی گفته بود ازادسازی این دو باند هزینه اپراتورها رو تا 50 درصد کم میکنه برای شبکه فورجی. الان تو ایران شبکه فورجی ب خوبی هنوز پیاده نشده و به تکامل نرسیده.برای بحث گوشی هم گوشی فورجی ک الان دس مردمه حداقل مودم cat4 رو داره و اینکه خود گوشی هرجا بری اتومات میره رو باندی که سرعت و پوشش بهتری داره و الان خیلیا گوشی cat6دارن.الان کل کشورهای اروپایی رو باند 800 و 700 هم دارن ارایه میدن.و حتی کشورای عربی و....

مطمئنا هر بنگاه اقتصادی دنبال منفعت و سود است.
ازاد سازی فرکانس 800 و قرار دادن این فرکانس ها در اختیار اپراتور ها برای انها بسیار سودمند خواهد بود.(همانطور که دوستمون dele توضیح دادند)
ایجاد کریر روی فرکانس 800 حتما به معنی تجمیع 3 کریر نیست زیرا تجهیزات نصب شده در حال حاظر هم از فرکانس 800 پشتیبانی کرده و فقط در برخی سایت ها انتن ها نیاز به تغییر دارند(به طور مثال میتوان با تغییرات نرم افزاری کریر باند 2600 را خاموش و کریر 800 را فعال کرد) کما اینکه در حال حاظر هم در نقاطی که ترافیک بالا بوده اپراتور ایرانسل rru دوم نسل 4 رو هم نصب کرده و کریر جدیدی روی 1800 یا 2600 ایجاد کرده است و به راحتی میتوان کریر فرکانس 800 را هم ایجاد کرد.

با اینکه در حاظر ایرانسل فرکانس 800 را در اختیار ندارد اما شما میبیند (بدلیل ضعف در شبکه اینترنت فیکس کشور) ایرانسل تجهیزات جدید رو به منظور ظرفیت سازی و کاهش ترافیک سایت ها نصب میکند. پس در واقع اپراتور ها مجبور به ظرفیت سازی و ایجاد کریر جدید شده اند و مطمئنا از فرکانس 800 استقبال خواهند کرد کما اینکه در حال حاظر هم در حال پیگیری هستند.

Soroush-S
23-01-2018, 19:09
سیمکارت جدید فعال کنی اینترنت هدیه میدن ؟ البته سیمکارت یوسیم نیست

hassanshaikhi
24-01-2018, 08:02
دوستان دانلود رایگان انگار تا ساعت 9 دیگه نمیشه دانلود کرد و همون 7 شده شبیخون نخورید:n02:

mortezaahmadi70
24-01-2018, 09:40
بستگی به فندق شکن شما داره
من با 2 مدل تست کردم
یکی اصلا سرعت 100 کیلو هم نمیده ولی اون یکی تقریبا راحت حداکثر سرعت رو میده !
جفتشم رایگانه :n02:

اونی که حداکثر سرعت رو میده چیه ؟

mortezaahmadi70
24-01-2018, 09:42
کدوم قند شکن حداکثر سرعت رو میده ؟

albertxx
24-01-2018, 11:42
اونی که حداکثر سرعت رو میده چیه ؟

Hot-اسپات شیلد :n02:

adreno
24-01-2018, 22:29
سلام دوستان
من بعد مدت ها یه بسته یک ماه ۲ تا ۷ خریدم ، بعد از دو هفته استفاده پیام اومد که اعتبار تموم شده و آزاد حساب می‌شه مصرف
آیا تو‌ بسته های یک ماهه هم محدودیت حجم گذاشتن ؟
بسته های یک ماه ۱ تا ۱۱ هم به همین منواله؟

md70
25-01-2018, 00:39
سلام دوستان
من بعد مدت ها یه بسته یک ماه ۲ تا ۷ خریدم ، بعد از دو هفته استفاده پیام اومد که اعتبار تموم شده و آزاد حساب می‌شه مصرف
آیا تو‌ بسته های یک ماهه هم محدودیت حجم گذاشتن ؟
بسته های یک ماه ۱ تا ۱۱ هم به همین منواله؟

توی دو هفته چقد دانلود کردید که اینطور شد؟

من خودم بسته 2 تا 7 و 1 تا 11 رو برای یه هفته امتحان کردم به محدودیت حجم نخوردم
به ترتیب 400 و 800 گیگ تقریبا دانلود کردم

مثلا اینا بسته نامحدودن، زنگ بزنید پیگیر شید بگید ینی چی اعتبار تموم شده؟؟!
باید دو هفته دیگه هم به شما نت بدن

alexfr
25-01-2018, 08:11
شاید از اون 22 گیگی ها گرفتی. کد نا محدود 1000 شروع می شه.

- - - Updated - - -

شاید از اون 22 گیگی ها گرفتی. کد نا محدود 1000 شروع می شه.

test84
25-01-2018, 08:13
امرو (امشب) ز هم مثل دیشب تا 7 رایگان بود ولی من تو سه شب گذشته سرعتم خیلی کم شده بود که امشب به مراتب بهتر بود.

dadash42
25-01-2018, 12:43
دوستان دانلود رایگان انگار تا ساعت 9 دیگه نمیشه دانلود کرد و همون 7 شده شبیخون نخورید:n02:
آره, دیروز ساعت 8 صبح یه گیگ دانلود کردم از حجم کم کرد
حالا تا صبح7 هم غنیمته
اپراتورها حسابی رو این شرکتهای dsl حروم خور فشار آوردن

mr1987
25-01-2018, 17:39
دوستان یه سیم کارت اعتباری دارم که بسته1گیگ هدیه همراه منو براش فعال کردم
به نت وصل میشه و4جی یشه وعلامت ارسال ودریافت روشن میشه ولی هیچ نتی به گوشی نمیاد نه تلگرام نه مرورگر
قبلا باهاش اینترنت داشتم وعلاوه بر اون15 گیگ یکی 2بار بسته خریدم
9990هم زنگیدم میگه مشکلی نداره
با گوشی دیگه هم تست کردم نت نمیاد؟

arsinn
26-01-2018, 11:49
بسته فعال داشتم تا شش صبح آخرین بار ساعت دو صبح و بمحضی که مسج برام اومد که 85 درصد حجم بسته تمام شده نت رو خاموش کردم و از 15 درصد باقیمانده هم صرف نظر کردم تا یوقت آزاد باهم حساب نشه آلبته در حال دانلود هم نبودم و استفاده معمولی میکردم . پیامک پایان طرح هم ساعت پنج صبح برام اومده اما بعد میبینم سه هزار تومن اینترنت آزاد در صورت حسابم زدند. رفتم در ریز مکالمات نگاه میکنم میبینم همون آخرین لحظاتی که نت رو خاموش کردم یعنی ساعت دو برام آزاد حساب کرده حال اونکه من تا پنج بسته داشتم و پیامک پایان حجم هم برام نیومده. جالب اینکه این بار دومه این اتفاق می‌افته یعنی چند ماه پیش هم همین حالت بود که بسته رزرو نداشتم و نت روهم چند ساعت زودتر خاموش کرده بودم اما دقیقا همین مبلغ یعنی 2995 تومن برام آزاد حساب کرده بود. الان دیگه برام روشن شده که دزدی سیستماتیک از سیمکارت های دائمی هست وگرنه چطو ممکنه یک اشتباه دوبار تکرار بشه و اگه اشتباه هست چرا همیشه به نفع اپراتور اشتباه میشه! البته مرتبه قبلی شکایت کردم بهم مبلغ رو برگردوندن اینبار هنوز خبری نیست خیلی ها تو بهر این موارد نیستند قبض میاد و پرداخت می‌کنند حالا صدتا یکی اگر هوشیار بود و متوجه شد بهش برمی‌گردند اگرهم نه که بهتر... واقعا تاسف باره این وضعیت و رفتاری که اپراتور میکنه دزدی آشکار

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

years
26-01-2018, 11:54
بسته فعال داشتم تا شش صبح آخرین بار ساعت دو صبح و بمحضی که مسج برام اومد که 85 درصد حجم بسته تمام شده نت رو خاموش کردم و از 15 درصد باقیمانده هم صرف نظر کردم تا یوقت آزاد باهم حساب نشه آلبته در حال دانلود هم نبودم و استفاده معمولی میکردم . پیامک پایان طرح هم ساعت پنج صبح برام اومده اما بعد میبینم سه هزار تومن اینترنت آزاد در صورت حسابم زدند. رفتم در ریز مکالمات نگاه میکنم میبینم همون آخرین لحظاتی که نت رو خاموش کردم یعنی ساعت دو برام آزاد حساب کرده حال اونکه من تا پنج بسته داشتم و پیامک پایان حجم هم برام نیومده. جالب اینکه این بار دومه این اتفاق می‌افته یعنی چند ماه پیش هم همین حالت بود که بسته رزرو نداشتم و نت روهم چند ساعت زودتر خاموش کرده بودم اما دقیقا همین مبلغ یعنی 2995 تومن برام آزاد حساب کرده بود. الان دیگه برام روشن شده که دزدی سیستماتیک از سیمکارت های دائمی هست وگرنه چطو ممکنه یک اشتباه دوبار تکرار بشه و اگه اشتباه هست چرا همیشه به نفع اپراتور اشتباه میشه! البته مرتبه قبلی شکایت کردم بهم مبلغ رو برگردوندن اینبار هنوز خبری نیست خیلی ها تو بهر این موارد نیستند قبض میاد و پرداخت می‌کنند حالا صدتا یکی اگر هوشیار بود و متوجه شد بهش برمی‌گردند اگرهم نه که بهتر... واقعا تاسف باره این وضعیت و رفتاری که اپراتور میکنه دزدی آشکار

تو طرح عید تا عید 13 تا 23 شهریور 96 بازدید رایگان از سایت های منتخب داخلی همراه اول بود که با سیم کارت دائمی قبل از استفاده با اپراتور هماهنگی کردم و گفت مشکلی نداره میتوین استفاده کنی
بعد از 2 ساعت برای من پیام از طرف همراه اول اومد که 200 هزار تومن هزینه اینترنت براتون اومده به اپراتور زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم بعد از یک هفته که پیگیری نکردن سازمان تنظیم و مقررات رادیویی شکایت کردم
اونها هم نتونستن ثابت کنن که کار همراه اول دزدی بوده
اگر دسته جمعی بصورت چند صد نفر شکایت کنند و شماره هاشونو تو یک شکایت تنظیم کنن شاید همراه اول بخودش بیاد با چراغ دزدی نکنه

tntkgb
26-01-2018, 13:03
سلام دوستان خسته نباشین
من 2 تا مشکل دارم با اینترنت همراه اول
مشکل اول اینه بعد از چند دقیقه دانلود با سرعت بالا اینترنت قطع میشه باید نت گوشی رو خاموش کنم باز بعد چند دقیقه وصل کنم تا دوباره اینترنت وصل بشه
مشکل دوم اینه بعضی مواقع فقط سایت های داخلی باز میشن (کسی این مشکل رو داشته؟)

dele_tanha 1
26-01-2018, 13:07
سلام دوستان خسته نباشین
من 2 تا مشکل دارم با اینترنت همراه اول
مشکل اول اینه بعد از چند دقیقه دانلود با سرعت بالا اینترنت قطع میشه باید نت گوشی رو خاموش کنم باز بعد چند دقیقه وصل کنم تا دوباره اینترنت وصل بشه
مشکل دوم اینه بعضی مواقع فقط سایت های داخلی باز میشن (کسی این مشکل رو داشته؟)برای مشکل اولت سعی کن مثلا داری ی فیلم دانلود میکنی 90 درصد که شد فیلم بعدی رو ادامه دانلود بزنی(یعنی همزمان دانلود شن نه اینکه بزاری اون دانلودش تموم شه بعدیو بزتی) خودمم این مشکل داشتم با این راه حل درستش کردم.

dadash42
26-01-2018, 14:01
تو طرح عید تا عید 13 تا 23 شهریور 96 بازدید رایگان از سایت های منتخب داخلی همراه اول بود که با سیم کارت دائمی قبل از استفاده با اپراتور هماهنگی کردم و گفت مشکلی نداره میتوین استفاده کنی
بعد از 2 ساعت برای من پیام از طرف همراه اول اومد که 200 هزار تومن هزینه اینترنت براتون اومده به اپراتور زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم بعد از یک هفته که پیگیری نکردن سازمان تنظیم و مقررات رادیویی شکایت کردم
اگر دسته جمعی بصورت چند صد نفر شکایت کنند و شماره هاشونو تو یک شکایت تنظیم کنن شاید همراه اول بخودش بیاد با چراغ دزدی نکنه

اینجا مرطب توصیه میشه فقط از کارت اعتباری استفاده کنید برا اینترنت, گیر این بلاها نشید

years
26-01-2018, 17:48
حالا بلاخره سایت رایگان شبانه تا7 شد یا 9 ؟

- - - Updated - - -

sanso
26-01-2018, 18:21

- - - Updated - - -

تا ساعت 7 هست

Dr.Hate
27-01-2018, 08:42
دوستان این سیم کارت اعتباریا مشکلشون چیه؟ من یه شماره رندم ده تومنی خریدم روزی هزار تومن شارژ کم میکنه، زنگ زدم میگه سرویس نوبت عاشقی و یه چیز دیگه فعاله!
بعد یه مورد مشکوک دیگه اینکه وقتی باهاش به تلگرام وصل شدم افراد ناشناس شمارم رو داشتن و پیغام میدادن! :n04:

hassanshaikhi
27-01-2018, 09:31
دوستان این سیم کارت اعتباریا مشکلشون چیه؟ من یه شماره رندم ده تومنی خریدم روزی هزار تومن شارژ کم میکنه، زنگ زدم میگه سرویس نوبت عاشقی و یه چیز دیگه فعاله!
بعد یه مورد مشکوک دیگه اینکه وقتی باهاش به تلگرام وصل شدم افراد ناشناس شمارم رو داشتن و پیغام میدادن! :n04:
سیمکارتی که خریدین قبلا متعلق به کسی دیگه بوده که بعد از استفاده نکردن به مالکیت همراه برگشته و همراه آخرم دوباره اونو واسه فروش گذاشته

years
27-01-2018, 10:07

نوبت عاشقی :n08:

زنگ بزن 9990 بگو برات نوبت عاشقی کنسل کنن

mortezaahmadi70
27-01-2018, 10:52
سلام دوستان ، من سیم کارتم 3 جی هس و میخوام 4 جی کنم ، الانم بسته سالانه برام فعال هست ، میخواستم بدونم بعد از تعویض سیم کارت تکلیف بسته ام چی میشه ؟

soroori2
27-01-2018, 11:01
سلام دوستان ، من سیم کارتم 3 جی هس و میخوام 4 جی کنم ، الانم بسته سالانه برام فعال هست ، میخواستم بدونم بعد از تعویض سیم کارت تکلیف بسته ام چی میشه ؟

سلام
بسته سالانه سر جاش هست .

AVAVA
27-01-2018, 11:05
درود بر شما این سیم کارت قبلا دست یک نفر دیگه بوده و سلب امتیاز شده و شما اون سیم کارت رو خریده اید... توی نرم افزار ها چون قبلا باهاش لوگین کرده بودن طبیعیه که چت ها و شماره ها بیان ...
سرویس عاشقی :n19: فکر کنم مال دختر بوده خخخخخ :n09:

Dr Nima
27-01-2018, 12:32

اگه 3 ماه از سیم کارت استفاده نشه لغو امتیاز میشه حتما باید پیامک یا تماسی داشته باشی باهاش

و همچنین :

مشترکان تلفن همراه با استفاده از سامانه پیامکی 800 و یا شماره‌گیری *800# می‌توانند از انواع خدمات ارزش افزوده فعال بر روی سیم‌کارت خود و روش غیر فعال‌سازی آن آگاه شوند و درصورت عدم تمایل به دریافت پیامکهای تبلیغاتی، بازی و سرگرمی، مسابقه و ارسال اطلاعات و اخبار می‌توانند این خدمات را غیرفعال کنند.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
28-01-2018, 00:31
دوستان کسی عکسی از جدیدترین سیم کارت های همراه داره ؟ میخوام تعویض سیم کارت انجام بدم مثل اینکه مودم من با این مدل های همراه اول کلا مشکل داره .

mehryar1973
28-01-2018, 08:45

سلام
کد ستاره هشتصد مربع رو شماره گیری کنید و از طریق اون غیر فعالش کنید(بهشون میگن خدمات مبتنی بر محتوا!!!)
این سریع ترین راهشه...

ak313
28-01-2018, 11:16
درود بر شما این سیم کارت قبلا دست یک نفر دیگه بوده و سلب امتیاز شده و شما اون سیم کارت رو خریده اید... توی نرم افزار ها چون قبلا باهاش لوگین کرده بودن طبیعیه که چت ها و شماره ها بیان ...
سرویس عاشقی :n19: فکر کنم مال دختر بوده خخخخخ :n09:

یعنی این همراه اول خط کسی دیگه رو واگذار می کنه.. سرویسهاشو ریست نمی کنه؟
نکته اخلاقی:
روی تلگرامتون حتما رمز دوم رو فعال کنید تا صرفا با یه اسمس به کل اکانتتون دسترسی پیدا نکنند.. حتما انجام بدید

albertxx
30-01-2018, 14:20
دوستان مگه هزینه تماس با شماره های 3 رقمی مثل 118 و .... رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟
118 که واسه مخابراته اونم زیر شاخه همراه اوله
اینکه رایگان بود

یعنی تا این حد دزد و کلاه بردار ؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم 118 حدود 2 3 دقیقه گفت منتظر بمانید بعدش وصل شد
اون چند دقیقه انتظار پشت مکالمه رو پول کم کرد ! :n29:

ALIRK
30-01-2018, 15:43
دوستان مگه هزینه تماس با شماره های 3 رقمی مثل 118 و .... رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟
118 که واسه مخابراته اونم زیر شاخه همراه اوله
اینکه رایگان بود

یعنی تا این حد دزد و کلاه بردار ؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم 118 حدود 2 3 دقیقه گفت منتظر بمانید بعدش وصل شد
اون چند دقیقه انتظار پشت مکالمه رو پول کم کرد ! :n29:
بود ی زمانی الان نزدک 2سالهست پولی شدن :n02:

arsinn
30-01-2018, 20:00

امروز مسج اومد که سیستم بررسی شده و هزینه کم شده ظرف ده روز به حساب شما بر میگرده. همانطور که گفتم این بار دومه این کارو کردن و دوبارش هم شکایت کردم برگردوندن البته مدرک داشتم چون اینترنتم رو پیش از پایان طرح خاموش کرده بودم فرضا اگر نکرده بودم میگفتن مصرف کردی حالا ما حواسمون بوده ببینید چقدر به این روشها پول اضافه از مردم کم میکنند اکثر افراد متوجه هم نمیشن. باعت تاسفه به اپراتور دولتی نشه اعتبار کنی و دائم باید حسابت چک کتی نکنن تو پاچت.... بعضی دوستان میگن سیمکارت دائمی استفاده نکنید خوب نمیشه ماها این شماره رو سالها داریم و کار و زندگیمون با همین شماره هست مگه که گوشی دوسیم بگیرین و یکیش اعتباری برای نت بگذاریم.

Mana5
30-01-2018, 21:02
دوستان دیشب همراه اول برای من کلا اینترنت ملی شده بود و سایت های خارجی رو باز نمی کرد
شما هم این مشکل رو داشتین؟
از 3 که برای دانلود شبانه روشن کردم تا 4:30 که خوابیدم فقط ip های ایرانی رو باز می کرد
و جالبه قند شکن ip ایران که روشن کردم سایت های خارجی رو باهاش باز کرد! انگار کلا ip خارجی رو بلاک کرده بودن
یکی دو بار دیگه هم این اتفاق افتاده تو چند هفته اخیر
هدفشون از این کارا چیه؟

comet
30-01-2018, 21:58
دوستان کسی عکسی از جدیدترین سیم کارت های همراه داره ؟ میخوام تعویض سیم کارت انجام بدم مثل اینکه مودم من با این مدل های همراه اول کلا مشکل داره .

چند تا در ماه آبان از طریق پست دریافت کردم که پشتش نوشته 4.5G و الان که با عکسهای شما مقایسه کردم کاملا شبیه عکس دومی هستش
در ماه مهر هم دو تا دریافت کردم که این جوریه که در عکس دیده میشه

Iman799
30-01-2018, 22:08
دوستان دیشب همراه اول برای من کلا اینترنت ملی شده بود و سایت های خارجی رو باز نمی کرد
شما هم این مشکل رو داشتین؟
از 3 که برای دانلود شبانه روشن کردم تا 4:30 که خوابیدم فقط ip های ایرانی رو باز می کرد
و جالبه قند شکن ip ایران که روشن کردم سایت های خارجی رو باهاش باز کرد! انگار کلا ip خارجی رو بلاک کرده بودن
یکی دو بار دیگه هم این اتفاق افتاده تو چند هفته اخیر
هدفشون از این کارا چیه؟با اینترنت همراه اول کلا vpn نباید قطع بشه [emoji23] اگر قطع بشه سایت هایی مثل Iran.ir فقط قابل دسترسی هست [emoji23]

adreno
31-01-2018, 19:01

بردار کوچیک بنده برداشت یواشکی سیم کارت دائمی رو بسته خریده بود گذاشته بود دانلود با اینکه بعد 2 شروع کرد و قبل 7 هم خاموش کرده بود چون یه بار دیتا رو خاموش و روشن نکرده بود همه اش رو تعرفه آزاد حساب کرد و 500 هزار تومان قبض اومد
این اتفاق مال فروردین سال 94 بود ....
من هر ماه 2 بار شکایت کردم ...
الان بهمن ماه 96 است ....

داریم از دزد واسه دزدی شکایت می‌کنیم / اینها مسلمان اند آیا؟

arsinn
31-01-2018, 20:32
بردار کوچیک بنده برداشت یواشکی سیم کارت دائمی رو بسته خریده بود گذاشته بود دانلود با اینکه بعد 2 شروع کرد و قبل 7 هم خاموش کرده بود چون یه بار دیتا رو خاموش و روشن نکرده بود همه اش رو تعرفه آزاد حساب کرد و 500 هزار تومان قبض اومد

اینهمه کاربران میگن طرحی برای کنترل یا غیر فعال کردن مصرف آزاد بگذارید که این موارد پیش نیاد اصلا اهمیت نمیدن و جالبه که هیچ کس یا نهادی هم مجبورشون نمیکنه حتی سازمان مقررات که این راه دزدی رو ببندند اصلا مصرف آزاد با نرخ هر گیگ چهل هزارتومن رو کی میخواد و یعنی چی چهل هزار تومن!!!

Mana5
31-01-2018, 21:53
قطع سرویس ussd شارژ اعتباری همراه اول، ایرانسل و رایتل تا 15 بهمن ماه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رئیس کمیته مخابرات مجلس از تصمیم بانک مرکزی برای قطع سرویس ussd شارژ اعتباری تلفن اعتباری اپراتورهای ایرانسل و رایتل و همراه اول تا ۱۵ بهمن ماه خبر داد. با سخت افزار همراه باشید. رمضانعلی سبحانی‌فرگفت:
بانک مرکزی به تازگی و در سکوت خبری تصمیم به قطع سرویس ussd شارژ اعتباری سیم‌کارت‌های تلفن همراه بدون اطلاع قبلی گرفته است. این کار در آستانه شب عید و سال جدید موجب به وجود آمدن مشکلات عدیده‌ای برای صاحبان این سیم‌کارت‌ها می شود. نماینده مردم سبزوار ادامه داد:
با قطع این سرویس برای شارژ اعتباری سیم‌کارت خود باید حضورا به دفاتر پیشخوان یا دفاتر دولت الکترونیک یا سایر فروشندگان مراجعه کنند. وی تصمیم بانک مرکزی را عجولانه دانست و افزود: انجام عجولانه این کار توسط مسئولان بانک مرکزی ظن ما را به وجود دستهای پشت پرده و سوءاستفاده های احتمالی بعدی تقویت کرده است. در حالیکه مسئولان این بانک برای پیاده کردن چنین ایده‌ای که میلیون‌ها نفر از مالکان سیم‌کارت اعتباری در اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل درگیر می کند باید با تدبیر بیشتری انجام شود و تا وقتی که سرویس یا سرویس‌های جایگزین بهتری ارائه نشود نباید سرویس ussd قطع شود. در غیر این صورت مقامات مسئول را به مجلس فراخواهیم خواند.

greatpouya
01-02-2018, 00:19
MCI 4G LTE VoLTE HD Call[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saber73
01-02-2018, 03:21

اینهمه کاربران میگن طرحی برای کنترل یا غیر فعال کردن مصرف آزاد بگذارید که این موارد پیش نیاد اصلا اهمیت نمیدن و جالبه که هیچ کس یا نهادی هم مجبورشون نمیکنه حتی سازمان مقررات که این راه دزدی رو ببندند اصلا مصرف آزاد با نرخ هر گیگ چهل هزارتومن رو کی میخواد و یعنی چی چهل هزار تومن!!!

تا خود اپراتور اونم همراه اول نخواد و انصاف نداشته باشه چیزی درست نمیشه . چرا ایرانسل راحت داره کنترل مصرف آزاد رو سرویس میده بدون هیچ آیین نامه و یا بخش نامه ای . تنظیم مقررات کشک هستش . به نظر من بهترین کار کامنت گذاشتن در صفحه شخصی وزیر ارتباطات در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی هستش امکان داره به جایی برسه .

ShadowDragon
01-02-2018, 11:39
رایتل هم نداره همچین چیزی

greatpouya
01-02-2018, 12:49
تو جای فوق مسخره داریم زندگی میکنیم، رایتل مکالمه تصویری داره، بعد همراه اول و ایرانسل اجازه ندارن هم رو 3G و هم رو 4G مکالمه تصویری داشته باشن، بعد ازونور مراجع گیر دادن، ازونور ایمو و اسکایپ و ویسپی و ... بازه، ازونور فرکانس ۸۰۰ دست صداسیماس لج میکنه میگه نمیدم هیچکسم هیچ غلطی نمیتونه بکنه[emoji52]
ازونور ایرانسل از فرکانس ۹۰۰ فقط ۶مگاهرتز داره همراه اول ۱۴ مگاهرتز برداشته و دیگه جایی برای 4G ایرانسل نمونده[emoji52]
اونوقت انتظار داریم mimo4x4 هم بیاد در حالی که هنوز VoLTE نمیذارن واسه ایرانسل.
چقدر عوضی داریم تو این مملکت[emoji52]

dadash42
01-02-2018, 12:49

رایگان شبانه هوراه اول از 3 تا 7 صبح تا پایان زمستونه
به داداش بگو از 3 شروع کنه، نه 2
همینه خرج درست کرده، تو یک ساعت راحت 10 گیگ دانلود غیر رایگانه
احتیاطن از 3:03 تا 6:57 تنظیم کنین
بعدش هم فقط از کارت اعتباری برا انترنت استفاده کنین، از این بلا در امان باشین

shahryar84
01-02-2018, 15:38
MCI 4G LTE VoLTE HD Call[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-G950F using Tapatalkبا S8؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

greatpouya
01-02-2018, 15:46
با S8؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkبله

shahryar84
01-02-2018, 15:53
بله

Sent from my SM-G950F using Tapatalkایکاش برای گوشی‌های دیگه هم فعال می‌کردند

mostafa_2050
01-02-2018, 17:04
باسلام
کنترل مصرف ازاد را به زودی با اقای وزیر در میان میگذاریم

edomanoo
01-02-2018, 21:01
دوستان یک راهنمایی . الان سرعت دانلود cat 4 من با همراه اول نزدیک 3 مگ است آیا با تغییر به cat 6 یا cat 12 سرعت دانلود تغییر خواهد کرد ؟ تجربه کرده یا تست کرده کسی؟

m.b.z
01-02-2018, 21:20
دوستان یک راهنمایی . الان سرعت دانلود cat 4 من با همراه اول نزدیک 3 مگ است آیا با تغییر به cat 6 یا cat 12 سرعت دانلود تغییر خواهد کرد ؟ تجربه کرده یا تست کرده کسی؟
منطقه ما قدرت سیگنال 4G همراه اول از 3G کمتر هست
بعد از اینکه مودم B525 گرفتم سرعت 10 مگ رو هم تجربه کردم

Armin.Computer
02-02-2018, 13:15
سلام
دوستان جدیدا تو شهر ما 4.5 فعال کرده همراه اول
الان کدوم فرکانس ها رو با هم تجمیع کرده ؟

dele_tanha 1
02-02-2018, 13:21
سلام
دوستان جدیدا تو شهر ما 4.5 فعال کرده همراه اول
الان کدوم فرکانس ها رو با هم تجمیع کرده ؟دوست عزیز کلا تو ایران فور جی رو باند 3یا1800 مگاهرتز و باند 7 و یا 2600 مگاهرتز فعاله پس میشه دو فرکانس. رایتل هم که فقط رو باند 3هست و فور جی پلاس نیست.

puya2010
02-02-2018, 13:35
سلام دوستان
الان شبانه همراه اول رایگانه یا مثل ایرانسل بسته‌های نامحدود ساعتی دو تومنی داره؟

Sent using Tapatalk

dele_tanha 1
02-02-2018, 13:38
سلام دوستان
الان شبانه همراه اول رایگانه یا مثل ایرانسل بسته‌های نامحدود ساعتی دو تومنی داره؟

Sent using Tapatalkاگه بسته داشته باشی(هر بسته الفا پلاس) از 3تا7صب رایگانه. این طرح تا اخر زمستون هس.

puya2010
02-02-2018, 13:43
اگه بسته داشته باشی(هر بسته الفا پلاس) از 3تا7صب رایگانه. این طرح تا اخر زمستون هس.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkسرعت چطوره رو همراه اول؟
من بیشترین سرعتی که رو 4g ایرانسل می‌گیرم 80Mbps و کمترین سرعت هم 40Mbps هستش اما میانگین رو ۶۰ یا ۷۰ هستش

dele_tanha 1
02-02-2018, 13:46
سرعت چطوره رو همراه اول؟
من بیشترین سرعتی که رو 4g ایرانسل می‌گیرم 80Mbps و کمترین سرعت هم 40Mbps هستش اما میانگین رو ۶۰ یا ۷۰ هستشبعضی مناطق همراه بهتره بعضی مناطق ایرانسل تا 90 هم فک کنم رو همراه گرفتن مثلا من هوخودم فورجی معمولی رو ایرانسل تا 50 هم برام میره ولی همراه بزور تا 30 میره.

Iman799
02-02-2018, 14:25
دوستان یک راهنمایی . الان سرعت دانلود cat 4 من با همراه اول نزدیک 3 مگ است آیا با تغییر به cat 6 یا cat 12 سرعت دانلود تغییر خواهد کرد ؟ تجربه کرده یا تست کرده کسی؟به cat6 ممکنه ولی بالاتر فعلا فرقی نداره

dele_tanha 1
02-02-2018, 14:30
به cat6 ممکنه ولی بالاتر فعلا فرقی نداره

Sent from my SM-J710F using Tapatalkدوست عزیز فعلا تو ایران تا cat6 فعاله. Cat6 میتونه 2تا باند 20 مگاهرتزی رو تجمیع کنه. Cat9 سه تا باند 20 مگاهرتزی،cat12 4تا باند 20 مگاهرتزی و،cat16 به بالا 5تا باند 20 مگاهرتزی که میشه صد مگاهرتز. سرعت دانلودشونم به ترتیتب 300و 450و 600 و 1024 مگابیت بر ثانیه هست. Cat18 هم تا 1200مگابیت بر ثانیه.

Iman799
02-02-2018, 14:31
دوست عزیز فعلا تو ایران تا cat6 فعاله. Cat6 میتونه 2تا باند 20 مگاهرتزی رو تجمیع کنه. Cat9 سه تا باند 20 مگاهرتزی،cat12 4تا باند 20 مگاهرتزی و،cat16 به بالا 5تا باند 20 مگاهرتزی که میشه صد مگاهرتز. سرعت دانلودشونم به ترتیتب 300و 450و 600 و 1024 مگابیت بر ثانیه هست. Cat18 هم تا 1200مگابیت بر ثانیه.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkخب مگه من چی گفتم؟

greatpouya
02-02-2018, 14:46
البته توجه داشته باشید همراه اول در مرز Cat11 قرار داره، و در مناطقی مایمو 4x2 فعال داره، در صورت فعال سازی mimo 4x4 اپراتور بدون اضافه کردن باند جدید با همین حالت به Cat11 ارتقاء پیدا میکنه(600Mbps).
همونطور که مستحضر هستید به کمک مایمو 4x4 با فقط ۳ تا ۲۰ مگاهرتز بجای ۵ تا، میشود 4G Cat18 گیگابیتی ارائه کرد.

Iman799
02-02-2018, 14:53
البته توجه داشته باشید همراه اول در مرز Cat11 قرار داره، و در مناطقی مایمو 4x2 فعال داره، در صورت فعال سازی mimo 4x4 اپراتور بدون اضافه کردن باند جدید با همین حالت به Cat11 ارتقاء پیدا میکنه(600Mbps).
همونطور که مستحضر هستید به کمک مایمو 4x4 با فقط ۳ تا ۲۰ مگاهرتز بجای ۵ تا، میشود 4G Cat18 گیگابیتی ارائه کرد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاین ها همه درسته اما بحثی که هست که من به دوستمون گفتم احتمالا با cat6 بهتر بشه دلیل این بود که سرعتی که کاربر می خواد دانلود کنه صرفا اون تروپوت نیست که با مایمو و تجمیع ارتقا پیدا کنه و تروپوت خوبی دستگاه داشته باشه با کیفیت سیگنال مطلوب بلکه تحت تاثیر پهنای باند سایت هم هست و تو اکثر مکان های شلوغ تروپوت خوب هست اما سرعتی(پهنای باندی) که کاربر بخواد دانلود کنه باهاش کمه بخاطر همین ممکنه با cat6 هم سرعت دانلودشون خیلی زیاد نشه

dele_tanha 1
02-02-2018, 14:54
خب مگه من چی گفتم؟

Sent from my SM-J710F using Tapatalkدر جواب اون دوستی که بهش جواب دادی اینارو گفتم

skull_avatar
02-02-2018, 19:17
سلام
این طرح تعویض سیم کارت به 4g با پیامک کد پستی به 8962 چقدر طول میکشه تا سیم کارت بیاد.
الان 8 روزه پیامک کردم کد پستی م رو.

sanso
02-02-2018, 22:46
سلام
این طرح تعویض سیم کارت به 4g با پیامک کد پستی به 8962 چقدر طول میکشه تا سیم کارت بیاد.
مدت زمانی رو اعلام نکردن برای من دوماه طول کشید من که 3 بار هم پیامک کرده بودم

albertxx
02-02-2018, 23:08
مدت زمانی رو اعلام نکردن برای من دوماه طول کشید من که 3 بار هم پیامک کرده بودم

خب چرا اینقدر سختش میکنید ؟؟
برید دفتر خدمات ارتباطی همون لحظه واستون 4g میکنه و تحویل میده !

dadash42
03-02-2018, 10:28
سلام
من دو هفته صبر کردم نیومد
بالاخره رفتم خدمات سه سوت گرفتم، 500 تومان هزینه
با 15گیگ هدیه

arsinn
03-02-2018, 14:08
تا خود اپراتور اونم همراه اول نخواد و انصاف نداشته باشه چیزی درست نمیشه . چرا ایرانسل راحت داره کنترل مصرف آزاد رو سرویس میده بدون هیچ آیین نامه و یا بخش نامه ای . تنظیم مقررات کشک هستش . به نظر من بهترین کار کامنت گذاشتن در صفحه شخصی وزیر ارتباطات در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی هستش امکان داره به جایی برسه .
البته نمیدونم تا حد در جریان هستید اما همون ایرانسل هم اوایل زیر بار کنترل مصرف آزاد نمیرفت و نداشت و فقط با فشار کاربران و سازمان مقررات بود که بالاخره راه انداخت یادمه مراسمی از سوی ایرانسل در هتل همای شیراز بود(تا جایی که یادمه معرفی نسل چهار بود) یک خبر نگار بلند شد به مدیر ایرانسل گفت چرا چنین طرحی نمی‌گذارید و اینطور به کاربران زیان وارد میکنید برگشت پاسخ داد ما از لحاظ قانونی هیچ الزامی به اینکار نداریم و کاربر باید خودش مراقب حسابش و طرحش باشه! خود من چندین بار شارژم رو خالی کرد تا جایی که دیگه از ترسم بجای یک شارژ پنج هزاری پنج تا هزاری میخریدم ودونه دونه استفاده میکردم البته همراه اول بخاطر اونکه برخلاف ایرانسل بسیاری از خط ها دايمی هستند قضیه بغرنج تره.

kourosh4u
03-02-2018, 16:19
اين طرح شبانه زمستان 3 تا 7 هم محدوديت 20 گيگ رو داره امتحان کرده کسی؟

sanso
03-02-2018, 17:08
اين طرح شبانه زمستان 3 تا 7 هم محدوديت 20 گيگ رو داره امتحان کرده کسی؟

خیر محدودیت نداره

md70
03-02-2018, 22:34
این مصرف منصفانه بسته های نامحدود شبانه رو جدیدا از توی ... در آوردن ؟!!
ینی بسته 2 تا 7 بعد از 20 گیگ سرعتش پایین میاد؟
چقد میشه ؟

تف به ذاتتون بیاد که همیشه بجای پیشرفت، پسرفت میکنید

irmacfa
04-02-2018, 11:45
آقا من سرباز بودم خدمتم تمام شد میگم این همراه اول هنوز رایگانه شباش بسته بخریم ؟ یا ایرانسل رایگان داره تو سایتش چیزی نبود

alirezaveis
04-02-2018, 13:18
آقا من سرباز بودم خدمتم تمام شد میگم این همراه اول هنوز رایگانه شباش بسته بخریم ؟ یا ایرانسل رایگان داره تو سایتش چیزی نبود
تا آخر زمستون از ساعت 3 تا هفت صبح رایگانه. ایرانسل کلا رایگان نداره

mazdak89
04-02-2018, 13:20
سلام هموطنان

من در شهر رشت با اینکه تحت پوشش اینترنت 4G هست(طبق گفته وبسایت همراه اول) و همچنین سیم کارتم هم USIM و گوشیم LTE هست نمیتونم به شبکه نسل چهارم همراه اول وصل بشم . علتش چیه ؟ کسی از دوستان این مشکل رو داره ؟؟ ممنون

MMDFullHD
04-02-2018, 13:52
سلام هموطنان

من در شهر رشت با اینکه تحت پوشش اینترنت 4G هست(طبق گفته وبسایت همراه اول) و همچنین سیم کارتم هم USIM و گوشیم LTE هست نمیتونم به شبکه نسل چهارم همراه اول وصل بشم . علتش چیه ؟ کسی از دوستان این مشکل رو داره ؟؟ ممنون

به مناطق دیگر بروید خارج از خانه تست کنید
مطمعن شوید گوشیتون از باند های ۳ و ۷ پشتیبانی میکند
APN گوشیتون رو هم یه چک بفرماید

Iman799
04-02-2018, 17:02
با تلفای هم اگر به گوشی زنگ بزنی که volte داره تماس HD میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

irmacfa
04-02-2018, 17:49
ای کاش همراه اول هم پراخت اینترنتی میداشت مثلا بجای اینک همش چند تا کارت شارژ بخری برای فعال کردن یه بسته همینطوری خرید اینترنت بسته رو بزنی ایرانسل از این نظر خیلی خوبه اما حیف آنتن دهیش در مکان ما جالب نیست مجبوری همراه اول خرید + قیمت بسته ها

alireza_pes33
04-02-2018, 21:04
ای کاش همراه اول هم پراخت اینترنتی میداشت مثلا بجای اینک همش چند تا کارت شارژ بخری برای فعال کردن یه بسته همینطوری خرید اینترنت بسته رو بزنی ایرانسل از این نظر خیلی خوبه اما حیف آنتن دهیش در مکان ما جالب نیست مجبوری همراه اول خرید + قیمت بسته ها

داداش داره شما از ستاره 1 مربع استفاده کن مستقیم از کارتت پرداخت کن پول بسته رو
البته چندروز پیش اپ ستاره اول معرفی شد که میتونید دانلود کنید.

SAeedBaa
05-02-2018, 01:48
پینگ 4G همراه اول

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=89ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=45

vahidcorleone
05-02-2018, 17:11
سلام دوستان،

قضیه مصرف منصفانه بسته های نامحدود شبانه چیه که چند روزیه رو سایتش گذاشته؟

یعنی بنده که سرویس یک ماه 1 تا 11 رو گرفتم و شبی حدودا 150 گیگ دان می کنم از این به بعد حداکثر 450 گیگ تو یه ماه می تونم دان کنم؟ آیا بعد اون سرعت محدود میشه یا به کل قطع میشه؟ و اگه 450 گیگ تموم شد، آیا اجازه میده با اینکه یه ماه از لحاظ مدت زمانی تموم نشده، دوباره همون سرویس رو تمدید کنیم و باز 450 گیگ دان کنیم؟

سپاس.

ALIRK
05-02-2018, 17:46
سلام دوستان،

قضیه مصرف منصفانه بسته های نامحدود شبانه چیه که چند روزیه رو سایتش گذاشته؟

یعنی بنده که سرویس یک ماه 1 تا 11 رو گرفتم و شبی حدودا 150 گیگ دان می کنم از این به بعد حداکثر 450 گیگ تو یه ماه می تونم دان کنم؟ آیا بعد اون سرعت محدود میشه یا به کل قطع میشه؟ و اگه 450 گیگ تموم شد، آیا اجازه میده با اینکه یه ماه از لحاظ مدت زمانی تموم نشده، دوباره همون سرویس رو تمدید کنیم و باز 450 گیگ دان کنیم؟

سپاس.

هیچی امده یکسری حجم تعین کرده و تا مقدار مشخصی میتونید استفاده کنید ....اصلا بصرفه دیگه نیست

greatpouya
05-02-2018, 19:04
با تلفای هم اگر به گوشی زنگ بزنی که volte داره تماس HD میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-J710F using Tapatalkکد بعضی شماره ها مثل 0991 هنوز تو دیتا بیس تلفای وارد نشده و نمیشه با تلفای بهشون زنگ زد، اگرم با خودشون به کسی که تلفای داری زنگ بزنی hd نمیشه

Baby.Boy
05-02-2018, 21:06
با تلفای هم اگر به گوشی زنگ بزنی که volte داره تماس HD میشه

سلام.
آقا خیلی خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
من چند وقت پیش نصبش کرده بودم اما خاصیت(!) خاصی ازش ندیدم جز تماس از طریق وای فای، اما با دیدن مطلب شما دوباره تست کردم و دیدم که بله، بالاخره من نمردم و VoLTE رو هم دیدم!!:n02:
البته یه نکته خیلی خیلی مهم.
من اول که تست کردم(بعد از مدت ها) دیدم که روی نت خط ارور میده و کلا کار نمیکنه، اما با رجیستر کردن مجدد مشکلم حل شد، خلاصه اگر شما دوستان عزیز هم قبلا برنامه رو نصب کردید و این مشکل رو دارید، یه بار دیگه رجیستر کنید.
نکته بعدی هم این که رام گوشی من گزینه VoLTE نداره و در نتیجه هنگام تماس هم علامتش نمیاد، اما خوب کار میکنه خوشبختانه.
بازم ممنونم از شما و اون دوست عزیزی که قبلا برنامه رو معرفی کردن.

Iman799
05-02-2018, 21:10
سلام.
آقا خیلی خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
من چند وقت پیش نصبش کرده بودم اما خاصیت(!) خاصی ازش ندیدم جز تماس از طریق وای فای، اما با دیدن مطلب شما دوباره تست کردم و دیدم که بله، بالاخره من نمردم و VoLTE رو هم دیدم!!:n02:
البته یه نکته خیلی خیلی مهم.
من اول که تست کردم(بعد از مدت ها) دیدم که روی نت خط ارور میده و کلا کار نمیکنه، اما با رجیستر کردن مجدد مشکلم حل شد، خلاصه اگر شما دوستان عزیز هم قبلا برنامه رو نصب کردید و این مشکل رو دارید، یه بار دیگه رجیستر کنید.
نکته بعدی هم این که رام گوشی من گزینه VoLTE نداره و در نتیجه هنگام تماس هم علامتش نمیاد، اما خوب کار میکنه خوشبختانه.
بازم ممنونم از شما و اون دوست عزیزی که قبلا برنامه رو معرفی کردن.سلام

خواهش می کنم دوست من[emoji255]

shahryar84
05-02-2018, 22:39

Sent from my SM-J710F using Tapatalk این چه گوشیه؟

Iman799
05-02-2018, 22:51
این چه گوشیه؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkS8

mehryar1973
06-02-2018, 09:25
سلام
تو بعضی از ایستگاه مترو سیم رو رایگان به 4Gتعویض میکنن(دروازه دولت مثلا) اگر سیم 3g دارید ببرید عوض کنید...

albertxx
06-02-2018, 11:46
سلام
تو بعضی از ایستگاه مترو سیم رو رایگان به 4Gتعویض میکنن(دروازه دولت مثلا) اگر سیم 3g دارید ببرید عوض کنید...

همه جا همین شکلیه !!
اصلا تعویض سیم کارت به 4g پولی نیست !

در واقع دفاتر خدمات ارتباطی رایگان هست و پولی دریافت نمیکنن ! ( نباید هم بکنن )

mehryar1973
06-02-2018, 17:41
همه جا همین شکلیه !!

وقتی که در دفتر خدمات میگن که باید سیم تون 6 تومن شارژ داشته باشه پس رایگان نیبست!اگر این مبلغ رو بصورت نقدی دفاتر میگرفتن ممکن بود فکر کنیم که دارن سو اسفاده میکنن...

MVGroup
06-02-2018, 17:49
همه جا همین شکلیه !!

من رفتم سیم کارتم رو 4G کنم، گفت 8 هزار تومن هزینه اش میشه و نقدا هم گرفتن.
در اصل نباید پولی بگیرند؟
برای این موضوع کجا باید اطلاع داد تا جلوشون رو بگیرن؟

ShadowDragon
06-02-2018, 17:52
اخرش رایگانه یا پولی؟ باید به اسم خودم باشه؟

Iman799
06-02-2018, 19:55
اگر سیم کارت به مدت ۱۰ روز داخل گوشی فورجی باشه رایگان هست و ۵ تومن برای اعتباری از اعتبار سیم کارت کم نمیشه و ۷ تومن برای دائمی روی قبض نمیاد در غیر اینصورت رایگان نیست و دفاتر هم تحت هیچ عنوانی نباید پول بگیرن اگر داخل گوشی فورجی نباشه ۱۰‌روز از اعتبار خط کم میشه باز هم به دفاتر ارتباطی نداره که پولی دریافت کنن البته اکثر دفاتر اگر به طور مثال سیم کارت اعتباری ۵ تومن شارژ نداشته باشه میگن شارژ کن که خود فرد می تونه شارژ کنه یا مبلغو بده به اون ها تا براش خط رو شارژ کنن مکان هایی هم که به صورت رایگان تعویض می کنن که دوستمون آدرس دادن در هر صورت رایگانه حتی اگر گوشی فورجی نباشه و از اعتبار کم نمیشه

albertxx
06-02-2018, 21:28
وقتی که در دفتر خدمات میگن که باید سیم تون 6 تومن شارژ داشته باشه پس رایگان نیبست!اگر این مبلغ رو بصورت نقدی دفاتر میگرفتن ممکن بود فکر کنیم که دارن سو اسفاده میکنن...

بنده تعویض کردم و کاملا رایگان بود !

اخرش رایگانه یا پولی؟ باید به اسم خودم باشه؟

سیم کارتی که دست برادر من هست به اسم منه بعدش برادرم با کپی کارت ملی من رفت واسش 4g کردن رایگان !

اگر سیم کارت به مدت ۱۰ روز داخل گوشی فورجی باشه رایگان هست و ۵ تومن برای اعتباری از اعتبار سیم کارت کم نمیشه و ۷ تومن برای دائمی روی قبض نمیاد در غیر اینصورت رایگان نیست و دفاتر هم تحت هیچ عنوانی نباید پول بگیرن اگر داخل گوشی فورجی نباشه ۱۰‌روز از اعتبار خط کم میشه باز هم به دفاتر ارتباطی نداره که پولی دریافت کنن البته اکثر دفاتر اگر به طور مثال سیم کارت اعتباری ۵ تومن شارژ نداشته باشه میگن شارژ کن که خود فرد می تونه شارژ کنه یا مبلغو بده به اون ها تا براش خط رو شارژ کنن مکان هایی هم که به صورت رایگان تعویض می کنن که دوستمون آدرس دادن در هر صورت رایگانه حتی اگر گوشی فورجی نباشه و از اعتبار کم نمیشه

سیم کارت بنده 1 روزم داخل گوشی فورجی نبود ( اصلا داخل گوشی لمسی نبود :n02: )
ولی کاملا رایگان و بدون هیچ هزینه ای تعویض کردن

--------

دفاتر پیشخوان دولتی تا اونجایی که میدونم رایگان انجام میدن ( ربطی هم به 4g بودن گوشی نداره جون من با هر 2 حالت تست کردم )
هیچ هزینه ای چه نقدی و چه شارژی نمیگیرن و 15 گیگ هم هدیه دریافت میکنید

همون لحطه سیم کارت فورجی میکنن تحویل میدن ( کمتر از 5 دقیقه )

Iman799
06-02-2018, 21:36
بنده تعویض کردم و کاملا رایگان بود !

سیم کارتی که دست برادر من هست به اسم منه بعدش برادرم با کپی کارت ملی من رفت واسش 4g کردن رایگان !

سیم کارت بنده 1 روزم داخل گوشی فورجی نبود ( اصلا داخل گوشی لمسی نبود :n02: )
ولی کاملا رایگان و بدون هیچ هزینه ای تعویض کردن

--------

دفاتر پیشخوان دولتی تا اونجایی که میدونم رایگان انجام میدن ( ربطی هم به 4g بودن گوشی نداره جون من با هر 2 حالت تست کردم )
هیچ هزینه ای چه نقدی و چه شارژی نمیگیرن و 15 گیگ هم هدیه دریافت میکنید

همون لحطه سیم کارت فورجی میکنن تحویل میدن ( کمتر از 5 دقیقه )من هم با هر دو حالت تست کردم اتفاقا همین دو هفته پیش از دفاتر پیش خوان عوض کردم ۵ تومن کم کرد چون تو گوشی فورجی نبود.دو ماه پیش هم یک سیم کارت دیگه عوض کردم اون هم چون تو گوشی فورجی نبود ۵ تومن کم کرد اما سیم کارتی که داخل گوشی فورجی بود مدتی از شارژ کم نکرد هنگام تعویض اون ۱۵ گیگو ۲۰ گیگ هم در حالت داده میشه.طرح رایگان هم یکی عوض کردم با وجود اینکه سیم کارت کلا گم شده بود چه برسه به اینکه تو گوشی فورجی باشه از اعتبار کم نکرد(سیم کارت ها مال خودم نبود همه ی وقت براتون سئوال پیش نیاد[emoji4])

albertxx
06-02-2018, 21:56
من هم با هر دو حالت تست کردم اتفاقا همین دو هفته پیش از دفاتر پیش خوان عوض کردم ۵ تومن کم کرد چون تو گوشی فورجی نبود.دو ماه پیش هم یک سیم کارت دیگه عوض کردم اون هم چون تو گوشی فورجی نبود ۵ تومن کم کرد اما سیم کارتی که داخل گوشی فورجی بود مدتی از شارژ کم نکرد هنگام تعویض اون ۱۵ گیگو ۲۰ گیگ هم در حالت داده میشه.طرح رایگان هم یکی عوض کردم با وجود اینکه سیم کارت کلا گم شده بود چه برسه به اینکه تو گوشی فورجی باشه از اعتبار کم نکرد(سیم کارت ها مال خودم نبود همه ی وقت براتون سئوال پیش نیاد[emoji4])

در اینکه شخمی هست شکی نیست ( کدوم کار همراه اول درست بود تا این رو برنامه باشه ؟؟ ))
یکی میگه 6 تومان یکی میگه 8 تومان
یکی نقد میخواد یکی شارژی
ولی خب بدون گوشی 4g هم تعویض میشه !( واسه ما شد )

زیاد سخت نگیرید - اینا هیچ کاریشون رو برنامه نیست چه برسه این :n09:

Iman799
06-02-2018, 22:13
در اینکه شخمی هست شکی نیست ( کدوم کار همراه اول درست بود تا این رو برنامه باشه ؟؟ ))
یکی میگه 6 تومان یکی میگه 8 تومان
یکی نقد میخواد یکی شارژی
ولی خب بدون گوشی 4g هم تعویض میشه !( واسه ما شد )

زیاد سخت نگیرید - اینا هیچ کاریشون رو برنامه نیست چه برسه این :n09:در کل پول نباید بگیرن اگر پولی هم باشه یا رو قبض میاد یا از شارژ کم میشه اتفاقا دو ماه پیش که رفتم عوض کردم طرف گفت ۶ تومن بده گفتم برای چی مگه رایگان نیست گفت نه می خوام خطو شارژ کنم گفتم نمی خواد ۲۰ تومن شارژ داره هیچی آخر ندادم بهش ولی سیم کارت رو که روشن کردم ۵ تومن کم شد از شارژ(قبلش تو گوشی فورجی نبود)

m.b.z
07-02-2018, 01:53
شبانه من از ساعت یک که وصل شدن قطعه
برای کس دیگه ای هم اینطوریه یا فقط مشکل برای منه؟

sasan.69
07-02-2018, 04:10
بله قطع هست و جالب اینجاست ی سری دانلود تو لیست داشتم اونارو زدم دانلود شد اما پیج وا نمیکنه

mortezaahmadi70
07-02-2018, 08:23
سلام دوستان منطقه مون دو تا دکل همراه اول داره که هر دوتاشون اول آبان 3 جی شدن ، سرعت تا هفته پیش بین 400 کیلوبایت تا 900 کیلوبایت بود . و چون بین دو دکل هستم و با هر کدوم از دکل ها هم حدود 1 کیلومتر فاصله دارم ، به نظرم سرعتم خوب بود. ولی یه هفته هست که سرعت به شدت پایین اومده و بین 20 کیلوبایت تا 80 کیلوبایت هست و نوسان زیاد داره البته گاهی به صورت لحظه ای سرعت به 200 کیلوبایت میرسه ولی زود میاد پایین.حتی در نزدیک ترین فاصله از دکل هم این مشکل وجود داره، به نظر شما از چه طریقی پیگیری کنم تا سریع تر مشکلش حل بشه ؟

iman2919
07-02-2018, 13:20
سلام من با اینترنت همراه اول نمیتونم وارد بازی clash of clans بشم و میزنه اینترنت خودتون بررسی کنید درصورتی که اینترنت مشکلی نداره در باقی موارد! فقط برای این بازی اینطوری هست ولی با فندوق شکن باز میشه!
کسی این مشکل نداره یا راهکاری ندارین؟

ShadowDragon
07-02-2018, 14:21
تبلیغ کردن همه شهر ها ۳ جی شد... من که تهرانم بعد ۳ سال شکایت، هنوزمشکل انتن دارم، ۳-۴ جی کلا ندارم

albertxx
07-02-2018, 15:30
تبلیغ کردن همه شهر ها ۳ جی شد... من که تهرانم بعد ۳ سال شکایت، هنوزمشکل انتن دارم، ۳-۴ جی کلا ندارم

حرف مفت که کنتور نمیندازه ! اینا همینجوری میگن -- هزینه که نداره !! داره ؟؟
من ساکن لاهیجان ( گیلان ) هستم و مودم 3g دارم
واسه اینکه سرعت بالای 150 کیلوبایت :n29: بگیرم باید جای مودمو عوض کنم تا شاید سرعت بهتری بده
اینقدر نقطه کور داره ! و آنتن دهی افتضاحی داره
تازه با کلی دردسر در بهتری حالت نصفه شب وقتی هیچکس استفاده نمیکنه و دکل خلوت میشه سرعت شاید برسه 500 600

بله همه جا 3g هست ولی با چه کیفیتی ؟؟

years
07-02-2018, 18:49
یه چیز جالب بگم
همراه بیشتر فیلترها رو برای سایت ها میذاره
اما فیلترینگ ایرانسل کمتره بخاطر همین سرعت بالاتری داره

Iman799
07-02-2018, 20:23
یه چیز جالب بگم
همراه بیشتر فیلترها رو برای سایت ها میذاره
اما فیلترینگ ایرانسل کمتره بخاطر همین سرعت بالاتری دارهمشکل همراه اول دقیقا همینه،فیلترینگ زیاد البته امروز یک سایتی بود با رایتل و ایرانسل فیلتر ولی با همراه اول باز می شد[emoji23]

mp3.big.az

MMDFullHD
07-02-2018, 21:36
این دهه زجر اومد 3CA رو راه ننداختن جا دزد ها

greatpouya
08-02-2018, 01:16
این دهه زجر اومد 3CA رو راه ننداختن جا دزد هاداداش معلوم نیست تو این مملکت چه خبره، انقدر میخورن و میچاپن که دیگه کسی به اصلاح فکر نمیکنه، اگرم حرف بزنی میگن یا تو هم بخور یا خفه شو. دیگه 3CA اوردن توش گمه، یه خر تو خریه که نگو و نپرس؛ میخوان یه کاری میکنن همه بذارن از این خراب شده برن.
خدارو شکر چین و کره اسلامی نیستن، وگرنه مدیر عامل سامسونگ به جرم رشوه وزیر ارتباطات میشد.
و چین هم بجای اعدام رشوه گیران باید میذاشتشون تو گمرک بخورن همینجور به اسم حمایت از تولید ملی.

MMDFullHD
08-02-2018, 01:21
داداش معلوم نیست تو این مملکت چه خبره، انقدر میخورن و میچاپن که دیگه کسی به اصلاح فکر نمیکنه، اگرم حرف بزنی میگن یا تو هم بخور یا خفه شو. دیگه 3CA اوردن توش گمه، یه خر تو خریه که نگو و نپرس؛ میخوان یه کاری میکنن همه بذارن از این خراب شده برن.

تو این حرفا شکی نیست
شخصا گوشیم الان در حال استخراج اطلاعاته برادرای گمنام هست در مورد های اخیر:n09:
برگه اشم خونس میخوای عکس بگیرم تل ببین
تنها من و تو نیستیم یه ملت اینطورین به امید ارزوی مملکتی بهتر

dadash42
08-02-2018, 11:21
سوالی در مورد حذف گوشی از شبکه
بچهام مرطب از خارج میان با گوشی آیفون، اینجا سیم کارت همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن
گوشی اونها در آینده تو ایران کار میکنه،یا از شبکه حذف میشه؟

Iman799
08-02-2018, 13:42
تماس با مخاطب دارای تلفای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mortezaahmadi70
08-02-2018, 14:02
سلام دوستان، کسی میدونه مودم هواوی e5573 قابلیت 3g only و 4G ONLY رو داره یا نه ؟ اگه کسی این مودم رو داشته یا داره سریع جواب بده ... ممنونم

PAK FA
08-02-2018, 17:43
جالبه کسی از سیاست مصرف منصفانه همراه اول برای بسته های نا محدود شبانه حرفی نمیزنه !

sanso
08-02-2018, 18:01
سوالی در مورد حذف گوشی از شبکه
بچهام مرطب از خارج میان با گوشی آیفون، اینجا سیم کارت همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن
گوشی اونها در آینده تو ایران کار میکنه،یا از شبکه حذف میشه؟

به مدت یک ماه میتونن از گوشی ها استفاده کنن ولی بعد از اون غیر فعال میشه مگر این که حقوق گمرکی را پرداخت و گوشی را ریجستر نمایند

ahwazp30
08-02-2018, 18:55
همراه اول lte توی منطقه ما که 50 متر با دکلش (فیبر نوریه) فاصله دارم دانلود حداکثر 4 مگابیت و اپلودش 1 مگابیته .نمیدونم این تست های فضایی همراه اول با اپلود 50 -60 مگ از کجا میاد:n03:

ShadowDragon
08-02-2018, 22:49
دوستان طرح رایگان واسه تعویض به ۴جی هست؟
سیم ۴ جی نمیخوام!!! گوشی سیم نانو میخوره، پیگیر نت نیستم

ShadowDragon
08-02-2018, 22:54
حرف مفت که کنتور نمیندازه ! اینا همینجوری میگن -- هزینه که نداره !! داره ؟؟
من ساکن لاهیجان ( گیلان ) هستم و مودم 3g دارم
واسه اینکه سرعت بالای 150 کیلوبایت :n29: بگیرم باید جای مودمو عوض کنم تا شاید سرعت بهتری بده
اینقدر نقطه کور داره ! و آنتن دهی افتضاحی داره
تازه با کلی دردسر در بهتری حالت نصفه شب وقتی هیچکس استفاده نمیکنه و دکل خلوت میشه سرعت شاید برسه 500 600

بله همه جا 3g هست ولی با چه کیفیتی ؟؟

رفیق من ۲ جیم ۲ خطه! پروردگار را شاکر باش

years
09-02-2018, 08:19
همراه اول lte توی منطقه ما که 50 متر با دکلش (فیبر نوریه) فاصله دارم دانلود حداکثر 4 مگابیت و اپلودش 1 مگابیته .نمیدونم این تست های فضایی همراه اول با اپلود 50 -60 مگ از کجا میاد:n03:

موقع تست کل انتن های اطراف یک شهر رو خاموش میکنن تست شبکه رو به تنهایی انجام میدن اینجوری هرچی ترافیک میاد به سمت خودشون سرعت شون میشه 50 مگ

ahwazp30
09-02-2018, 10:05
موقع تست کل انتن های اطراف یک شهر رو خاموش میکنن تست شبکه رو به تنهایی انجام میدن اینجوری هرچی ترافیک میاد به سمت خودشون سرعت شون میشه 50 مگ
منظور من كاربرها بودن كه تو تاپيك تست اين سرعتا رو ميزارن من توي چند تا منطقه مختلف تست كردم هيچ وقت دانلودش بيشتر از ١١ مگ نشده ولي اينجا تست هايي با دانلود ٩٠ مگ و اپلود ٦٠ مگ هم قرار داده ميشه.

dadash42
09-02-2018, 10:31
به مدت یک ماه میتونن از گوشی ها استفاده کنن ولی بعد از اون غیر فعال میشه مگر این که حقوق گمرکی را پرداخت و گوشی را ریجستر نمایند

یعنی هر دفعه برا دو سه هفته میان باید باج بدن؟ یا فقط یکبار؟
کجا باید مراجعه کرد، خودشون خبر میدن؟

ShadowDragon
09-02-2018, 11:35
یعنی هر دفعه برا دو سه هفته میان باید باج بدن؟ یا فقط یکبار؟
کجا باید مراجعه کرد، خودشون خبر میدن؟

یکبار برای هر گوشی!

- - - Updated - - -

کسی اطلاع نداشت که طرحی هست با نه؟

- - - Updated - - -

albertxx
09-02-2018, 12:28
ی
اگه از این سیم قدیمی ها باشه نمیشه پانچ کرد وباید عوض کرد ( البته نانو باید تعویض بشه )

واسه تعویض هم دفاتر خدمات ارتباطی برید عوض میکنن ( واسه من که جفت سیم کارت ها رو عوض کردم رایگان بود ولی دوستان میگن 5 تومان از شارژ کم میکنه - صفحات قبل برید یه گفتگویی بین دوستان هست در این زمینه :n02: )

فقط حواستون باشه اگه گفتن پول بدید اینکار رو نکنید و بگید از شارژ سیم کارت کم کنن

ShadowDragon
09-02-2018, 13:32
اگه از این سیم قدیمی ها باشه نمیشه پانچ کرد وباید عوض کرد ( البته نانو باید تعویض بشه )

واسه تعویض هم دفاتر خدمات ارتباطی برید عوض میکنن ( واسه من که جفت سیم کارت ها رو عوض کردم رایگان بود ولی دوستان میگن 5 تومان از شارژ کم میکنه - صفحات قبل برید یه گفتگویی بین دوستان هست در این زمینه :n02: )

فقط حواستون باشه اگه گفتن پول بدید اینکار رو نکنید و بگید از شارژ سیم کارت کم کنن

سیم دایمیه :))
با میخوام میکرو شه نه نانو و بله قدیمیه!
پس طرح رایگانی واسه تعویض به ۴ جی نیست؟

albertxx
09-02-2018, 16:28
سیم دایمیه :))
با میخوام میکرو شه نه نانو و بله قدیمیه!
پس طرح رایگانی واسه تعویض به ۴ جی نیست؟

اگه حدود 1 هفته یا 10 روز تو گوشی 4g باشه رایگانه تعویضش

ولی در صورتی که تو گوشی 4g نباشه حرفا ضد و نقیضه :n01:
واسه خودم تو گوشی 4g نبود و رایگان تعویض شد !
بعضی از دوستان هم میگن 7 تومان میاد رو قبض !( اعتباری 5 تومان از اعتبار کم میشه )

دفاتر پیشخوان دولت ( خدمات ارتباطی ) یه سر برید مسیرتون خورد شاید رایگان عوض شد !

ShadowDragon
09-02-2018, 17:45

بعضی از دوستان هم میگن 7 تومان میاد رو قبض !( اعتباری 5 تومان از اعتبار کم میشه )

دفاتر پیشخوان دولت ( خدمات ارتباطی ) یه سر برید مسیرتون خورد شاید رایگان عوض شد !

با این وصف، اول پانچ میکنم ، اگه سوخت میرم :)
یه جاهایی میگفتن سیم خام ۴ جی میدن، گفتم شاید کسی اطلاعی داشت

حالا یه سوال، اگه سیم خام ۴جی داشته باشی، کد فعال سازیش چطوریه؟

sanso
09-02-2018, 18:04
با این وصف، اول پانچ میکنم ، اگه سوخت میرم :)
یه جاهایی میگفتن سیم خام ۴ جی میدن، گفتم شاید کسی اطلاعی داشت

حالا یه سوال، اگه سیم خام ۴جی داشته باشی، کد فعال سازیش چطوریه؟

*10*45* شماره 19 رقمی روی سیم کارت # (از راست به چپ )
اینو با سیم کارت فعلی شماره میگیرید

در مرحله بعد پین 1 رو وارد میکنید در صورت تطابق بعد از یک ساعت سیم فعلی غیر فعال و سیم چدید فعال میشه و سیم جدید رو جایگزین میکنید

sanso
09-02-2018, 18:07

برای من حدود یک ماه هم توی گوشی فورجی بود ولی وقتی رفتم 7 هزار تومان هزینه تعویض گرفت گفت توی سیستم رایگان ثبت نشده

merikhi
10-02-2018, 06:27
برای من حدود یک ماه هم توی گوشی فورجی بود ولی وقتی رفتم 7 هزار تومان هزینه تعویض گرفت گفت توی سیستم رایگان ثبت نشده
من چند روز پیش تو متروی دروازه دولت فورجی کردم هیچ پولی نگرفتن! شارژ هم هزار تومن بیشتر نداشت سیمکارتم که همونطوری هم موند چیزی کم نشد! سیمکارتمو دو هفته پیش اعتباری خریدم چند ساعت بیشتر تو گوشی نبود اصلا

dadash42
10-02-2018, 11:31
وقتی sms تعویض میاد رایگانه، اگر نیومد هزینه 5000 تومانه
دفاتر خدماتی خودشون حق زحمت اضافه میگیرن
نزدیک من یه دفتر هست آقاهه حداقل یه 2 یا 3 هزار تومان اضافه میگیره
ولی اون نباشه خانومه فقط 500 تومان حق زحمت اضافه میکنه

ShadowDragon
10-02-2018, 12:03
من چند روز پیش تو متروی دروازه دولت فورجی کردم هیچ پولی نگرفتن! شارژ هم هزار تومن بیشتر نداشت سیمکارتم که همونطوری هم موند چیزی کم نشد! سیمکارتمو دو هفته پیش اعتباری خریدم چند ساعت بیشتر تو گوشی نبود اصلا

کجای دروازه دولت؟ کدوم خروجی؟
و اینکه چه مدارکی میخواستن؟ ایا چک میکردن؟

merikhi
10-02-2018, 13:44
کجای دروازه دولت؟ کدوم خروجی؟
و اینکه چه مدارکی میخواستن؟ ایا چک میکردن؟

داخل مترو دروازه دولت همون ورودی به سمت تجریش یه باجه همراه اول هست. تو ایستگاه متروی تجریش هم هست روبروی پله برقی بزرگا. مدارک فقط کارت ملی میخواست و یه فرم پر میکنی. من اس‌ام‌اس تعویض که دوستان میگن هم برام نیومده بود اصلا. کلا مجانی شد و اومدم خونه چک کردم ۱۵ گیگ اینترنت هدیه هم داده بود.

ShadowDragon
10-02-2018, 15:37
داخل مترو دروازه دولت همون ورودی به سمت تجریش یه باجه همراه اول هست. تو ایستگاه متروی تجریش هم هست روبروی پله برقی بزرگا. مدارک فقط کارت ملی میخواست و یه فرم پر میکنی. من اس‌ام‌اس تعویض که دوستان میگن هم برام نیومده بود اصلا. کلا مجانی شد و اومدم خونه چک کردم ۱۵ گیگ اینترنت هدیه هم داده بود.

یعنی از این سیمکارتهای خام که کد ۱۰-۴۵ رو وارد میکنی نمیداد؟
چون میخوام سیم مادرم رو عوض کنم، و خودش مسیرش به د.دولت نمیخوره

albertxx
10-02-2018, 16:49
یعنی از این سیمکارتهای خام که کد ۱۰-۴۵ رو وارد میکنی نمیداد؟
چون میخوام سیم مادرم رو عوض کنم، و خودش مسیرش به د.دولت نمیخوره

کارت ملی مادرتون رو ببرید شاید عوض کردن ! ( من سیم کارت به اسم خودم بود ولی داداشم با کارت ملی من رفت واسش عوض کردن )

CAPITAN MAC
10-02-2018, 21:29
وقتی sms تعویض میاد رایگانه، اگر نیومد هزینه 5000 تومانه
دفاتر خدماتی خودشون حق زحمت اضافه میگیرن
نزدیک من یه دفتر هست آقاهه حداقل یه 2 یا 3 هزار تومان اضافه میگیره
ولی اون نباشه خانومه فقط 500 تومان حق زحمت اضافه میکنه

سلام
دوست عزیز من هم سیم کارت یوسیم کردم بدون هیچ گونه پولی بعدا 20 گیگ هم اینترنت هدیه تعلق گرفت :n02:

Electronic-Arts
11-02-2018, 03:15
دوستان همراه اول برای شما هم همین طوریه که از اول استفاده باید وی پی ان بزنید ؟ من نمیدونم این چه مرگشه استیم هنوز فیلتره , twitch باز میشه ولی چنل ها فیلترن نصف بیشتر سایت ها هم باز نمیشه معمولی در حالی که هیچ کدوم از اینا رو ایرانسل مشکل نداره و باز میشه

years
12-02-2018, 08:24
ساعت استفاده شبانه رایگان برای همه 3 تا 7 ؟
یا اینکه برای بعضی از سیم کارت ها فراموش کردن تا 9 صبح هم جواب میده؟

dadash42
12-02-2018, 09:53
ساعت استفاده شبانه رایگان برای همه 3 تا 7 ؟
یا اینکه برای بعضی از سیم کارت ها فراموش کردن تا 9 صبح هم جواب میده؟
برا همه 3 تا 7

bsm1992
12-02-2018, 21:07
تماس با مخاطب دارای تلفای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

volte tci iran

toomaj2911
14-02-2018, 18:49
سلام.
دوستان من تو اینترنت نامحدود 1 تا 11 که جدیدا واسش سقف مصرف 450 گیگ گذاشتن چطوری مشه استعلام گرفت. اپراتور میگه 450 گیگ تموم بشه از شارز کم میشه.
یکی به من بگه نامحدود چه معنیهایی میده.

SKIPY
14-02-2018, 21:43
سلام.
دوستان من تو اینترنت نامحدود 1 تا 11 که جدیدا واسش سقف مصرف 450 گیگ گذاشتن چطوری مشه استعلام گرفت. اپراتور میگه 450 گیگ تموم بشه از شارز کم میشه.

منم همین سوال رو دارم
خطم دائمی هست نمیدونم کی 450 گیگ تموم میشه تو mymci هم گزارش مصرف نشون نمیده با پیامک هم فقط تاریخ اتمام یکماه سرویس رو میگه

merikhi
15-02-2018, 01:57
سلام.

فکر نکنم بشه! مگه از سمت خودتون میزان مصزفو ببینید! والا من هفته‌ای گرفتم بیشتر از سقف هم مصرف کردم نه چیزی گفتن نه از شارژم کم شده! معلوم نیست چطوریه

aalarma
15-02-2018, 05:29
امشب برا کسی شبانه رایگان 3-7 قطع و وصل شده اینترنتش؟

ms1ove
15-02-2018, 06:13
امشب برا کسی شبانه رایگان 3-7 قطع و وصل شده اینترنتش؟سلام من یه ساعت پیش بدون مشکل ۱۵ گیگ دانلود کردم

shahryar84
15-02-2018, 16:37
تلفای شما کار می‌کنه یا وصل نمی‌شه؟

Iman799
15-02-2018, 16:38
تلفای شما کار می‌کنه یا وصل نمی‌شه؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk سه چهار روز هست کار نمی کنه از پلی استورهم حذف شده

aalarma
16-02-2018, 00:49
دوستان من گوشی رو هات اسپات میکنم و با اینترنت همراه اول کانکت میشم از وقتی اندرویدم رو ۷ ارتقا دادم هر ۲۰ ۳۰ دیقه دیتا از کار میفته و بعضا با ریست و بعضا با خاموش روشن موبایل دیتا اتصال میاد کسی این مشکل رو داشنه و میدونید راه حلش چیه؟

یک نکته دیگه من تو بهترین حالت از سرورهای قوی و اینترنت شبانه همراه اول سرعت دانلودم ۳مگ هست این سرعت نرماله یا خیلی کمه؟

darvish1900
16-02-2018, 12:34
فکر نکنم بشه! مگه از سمت خودتون میزان مصزفو ببینید! والا من هفته‌ای گرفتم بیشتر از سقف هم مصرف کردم نه چیزی گفتن نه از شارژم کم شده! معلوم نیست چطوریه

منم همین سوال رو دارم
خطم دائمی هست نمیدونم کی 450 گیگ تموم میشه تو mymci هم گزارش مصرف نشون نمیده با پیامک هم فقط تاریخ اتمام یکماه سرویس رو میگه

اول میشه شکایت کرد به 195 که اینها اسم نامحمدود گذاشت بعد میگن 450 گیگ بعد هم اصلا کنتوری وجود نداره.
راه حل دوم یک سیم کارت 5000 همراه اول اعتباری بخری و اندازه بسته شارژش کنی وه بسته رو میخری هیچی نداشته باشه و اینترنت از اون بگیری وقتی هم تموم بشه . که شده

Iman799
16-02-2018, 13:01
اول میشه شکایت کرد به 195 که اینها اسم نامحمدود گذاشت بعد میگن 450 گیگ بعد هم اصلا کنتوری وجود نداره.
راه حل دوم یک سیم کارت 5000 همراه اول اعتباری بخری و اندازه بسته شارژش کنی وه بسته رو میخری هیچی نداشته باشه و اینترنت از اون بگیری وقتی هم تموم بشه . که شدهتو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره این سقف 450 گیگ خیلی هم عالیه اپراتور Verizon آمریکا به طور مثال ماهانه سقف مصرف هست ۵۰ گیگ در طرح نامحدود

comet
16-02-2018, 21:19
سلام
یه سیم کارت اعتباری همراه اول که هنوز فعال نشده همین جوری بدون مراجعه به دفاتر همراه اول برای مدتی کار میکنه یا نه؟

m2music
16-02-2018, 21:57
سلام
یه سیم کارت اعتباری همراه اول که هنوز فعال نشده همین جوری بدون مراجعه به دفاتر همراه اول برای مدتی کار میکنه یا نه؟

نه. باید با کارت ملی برید دفاتر پیشخوان و فعالش کنید.

maniya12
17-02-2018, 14:27
سلام اینترنت سیمکارت همراه اول من قطعه گزینه 4g گوشی رو میزنم 2g میمونه تغییر نمیکنه مال شما هم اینطوریه!؟

dadash42
17-02-2018, 14:28
دیروز سیم 3G اعتباری رایگان به 4G تعویض کردم ولی 15 گیگ هدیه نیومد
9990 زنگ زدم گفت تعویض نکردید, از اولش 4G بود!
رفتم به محل تعویض گفتن صد در صد از 3G به 4G تعویض شده! گفت چون 1گیگ هدیه از نسب اپلیکشن همراه من رو گوشی دریافت کردم 15گیگ هدیه باطل شد!!

B3NYAMIN
17-02-2018, 16:43
جالبه تو سایت قسمت وضعیت پوشش منطقه 4.5G برای شهر ما نوشته ، ولی فعال نیست !:n13:

m2music
17-02-2018, 17:15
دیروز سیم 3G اعتباری رایگان به 4G تعویض کردم ولی 15 گیگ هدیه نیومد
9990 زنگ زدم گفت تعویض نکردید, از اولش 4G بود!
رفتم به محل تعویض گفتن صد در صد از 3G به 4G تعویض شده! گفت چون 1گیگ هدیه از نسب اپلیکشن همراه من رو گوشی دریافت کردم 15گیگ هدیه باطل شد!!

داخل همراه من نگاه کنید شاید 15 گیگ رزرو باشه

dadash42
17-02-2018, 17:19
داخل همراه من نگاه کنید شاید 15 گیگ رزرو باشه
نیست, 9990 گفت چون تعویض نکردم هدیه نمیگیرم!
یکی دو هفته صبر میکنم, اگر درست نشد پیگیری میکنم

iran202
17-02-2018, 20:13
سلام

من قبلا ماهی چند ترابایت از 1 تا 11 همراه اول مصرف میزدم
الان اومدم بعد از چند ماه دوری از همراه اول دوباره بسته 1 تا 11 یک ماهه شبانه نامحدود بخرم

دیدم این قانون گذاشتن:

۴۵۰ گیگابایت

سقف میزان مصرف منصفانه در ماه!

حالا سوال واسم بوجود اومده که بیشتر از 450گیگ مصرف کنم چه اتفاقی رخ میدهد؟

عزیزانی که تجربه دارن در این زمینه لطفا کمک کنند با تشکر

shakhdar
17-02-2018, 21:59
تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره این سقف 450 گیگ خیلی هم عالیه اپراتور Verizon آمریکا به طور مثال ماهانه سقف مصرف هست ۵۰ گیگ در طرح نامحدود

سلام. میشه یه لطفی بکنید و بفرمایید منبع صحبتتون چیه؟

Iman799
17-02-2018, 22:25
سلام. میشه یه لطفی بکنید و بفرمایید منبع صحبتتون چیه؟شما می تونید به سایت اپراتورهای مختلف دنیا مراجعه کنید و طرح های نامحدودشون رو ببینید من به طور مثال مال att و Verizon رو می ذارم اسکرینشو
(بعد از مصرف 22 گیگ سرعت ها محدود میشه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

greatpouya
17-02-2018, 22:37
شما می تونید به سایت اپراتورهای مختلف دنیا مراجعه کنید و طرح های نامحدودشون رو ببینید من به طور مثال مال att و Verizon رو می ذارم اسکرینشو
(بعد از مصرف 22 گیگ سرعت ها محدود میشه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-J710F using Tapatalkچون اینا رو فیبر نوری و cable اینترنت نامحدود با ۲۰ دلار در ماه دارن، دیگه مثل ایران نمیان رو شبکه موبایل نامحدود بذارن خوار مادر اپراتور اره خلاصه.
تو ایران مخابرات ... گشا.... باید ۱۰ سال پیش کابل و فیبر کشی میکرد و ۱۰ سال پیش نامحدود داشتیم نه اینکه مجلس ....ن تصویب میکرد بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت ممنوع.

shakhdar
17-02-2018, 22:54
شما می تونید به سایت اپراتورهای مختلف دنیا مراجعه کنید و طرح های نامحدودشون رو ببینید من به طور مثال مال att و Verizon رو می ذارم اسکرینشو

آهان متوجه شدم. شما منظورتون نت اپراتور بود. من فکر کردم راجع به نت خانه صحبت می کنید.

پس با این اوصاف این حجم از دیتا که داریم با نت اپراتور می گیریم باید برای سلامتی خیلی ضرر داشته باشه. حدسم میگه بیشتر به خاطر بحث سلامتی محدودیت دارند.

149149
17-02-2018, 23:53
دوستان کسی اطلاع داره ترابرد به همراه اول هزینه داره یا نه؟

md70
18-02-2018, 00:09
سلام

الان اومدم بعد از چند ماه دوری از همراه اول دوباره بسته 1 تا 11 یک ماهه شبانه نامحدود بخرم

دیدم این قانون گذاشتن:

۴۵۰ گیگابایت

به نظر میاد الکی باشه یا اجرایی نشه در عمل، مثلا برای بستن دهن شرکتای ارائه دهنده ADSL گذاشته باشن تا بهشون گیر ندن، نمیدونم دقیقا
اما من که چندباری تست کردم بعد از عبور از سقف مصرف منصفانه با محدودیتی مواجه نشدم تا حالا !

m.b.z
18-02-2018, 02:19
دوستانی که نگران حجم هستن
بهتره از سیم‌کارت اعتباری استفاده کنن
اینطوری هم نگرانی در مورد مازاد هزینه روی قبض ندارن و هم میتونن خودشون تست کنن ببینن وقتی از اون حجم رد میشه چی میشه
من که رد کردم چیزی نشد:n02:
و در ضمن وقتی نامحدودهای شبانه حتی تو پنل کاربری «همراه من» هم نمیاد چطور میتونن محاسبه کنن

Mojtaba.Alfa
18-02-2018, 02:39
رایگان فقط باید به دفتر اصلی همراه سر بزنید ولی اگه برید دفاتر پیشخوان متاسفانه هزینه خدمات ازتون گرفته میشه و کلی با مشکل مواجه میشین تو صدور سیمکارت چون سیستمشون برای ترابرد نیست ولی با مراجعه به دفتر اصلی همرا که ادرسشم میتونین از ۹۹۹۰ یا سایت mci یا برین دفتر مخابرات امور مشترکین سیم ثانیه پرسه ثبت نامتون رو انجام میدن و سیمکارتتون تحویل میشه (چون تجربه داشتم میگم) در غیر اینصورت مثل توپ فوتبال باهاتون برخورد میشه

aalarma
18-02-2018, 03:57
کسی تو استفاده از رایگان شبانه همراه اول قطعی لحظه ای داشته ایا؟
مثلا 20 30 ثانیه قط شه خودبخود وصل شه.

m2music
18-02-2018, 09:27
دوستان کسی اطلاع داره ترابرد به همراه اول هزینه داره یا نه؟

کاملا رایگان هست.

L.utus
18-02-2018, 18:47
من نفهمیدم ساز و کار قیمت گذاری روی بسته هاشون چجوریه
مثلا بسته 1 گیگ 1 ماهه 10 هزار تومنه
و بسته 10 گیگ 1 ماهه 24 هزار و 500 تومن
یعنی اگر بسته اول رو بخرید هر گیگ 10 هزار تومن در میاد
و تو بسته دوم هر گیگ 2450 تومن!
این اگه دزدی نیست پس چیه؟

سرعت بعد از محدودیت چقدر میشه؟

Iman799
18-02-2018, 18:53
من نفهمیدم ساز و کار قیمت گذاری روی بسته هاشون چجوریه
مثلا بسته 1 گیگ 1 ماهه 10 هزار تومنه
و بسته 10 گیگ 1 ماهه 24 هزار و 500 تومن
یعنی اگر بسته اول رو بخرید هر گیگ 10 هزار تومن در میاد
و تو بسته دوم هر گیگ 2450 تومن!
این اگه دزدی نیست پس چیه؟

سرعت بعد از محدودیت چقدر میشه؟بعد از ۲۲ گیگ میشه ۲۵۶

irmacfa
19-02-2018, 11:39
دوستان این بسته شبانه که 480 گیگ بهت میده چنده؟

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

QSEVEN
19-02-2018, 11:53

فکر کنم منظرشون‌اینه که سرویسهای ویژه اشون این‌محدودیت رو ندارن این ویژگی ۲۲ گیگ استفاده بعد سرعت کم‌میشه پلان های دیگه هستش و گفتن اگر پلان plus رو بردارین این محدودیت ها وجود نداره

dadash42
19-02-2018, 12:21
دوستان این بسته شبانه که 480 گیگ بهت میده چنده؟

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

مدت زمان اعتبار بسته نامحدود
۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح

کد دستوری فعال سازی
*۱۰۰۰*۲۲۳۲#

قیمت
۲۹,۰۰۰ تومان

سیاست مصرف منصفانه
۴۵۰ گیگابایت

این 450 گیگ واقعاً منصفانه هست؟ یا اینکه میشه 225گیگ واقعی؟

J4ck
19-02-2018, 12:33
دوستان من ویندوزم رو تعویض کردم و الان با usb tethering فقط با خاموش کردن adsl به اینترنت وصل میشه
قبلا اینطور بود که وقتی usb tethering رو وصل میکردم کانکشن ایجاد شده سریع به اینترنت وصل میشد
باید درایور خاصی نصب کرد؟

Iman799
19-02-2018, 13:50
فکر کنم منظرشون‌اینه که سرویسهای ویژه اشون این‌محدودیت رو ندارن این ویژگی ۲۲ گیگ استفاده بعد سرعت کم‌میشه پلان های دیگه هستش و گفتن اگر پلان plus رو بردارین این محدودیت ها وجود ندارهبله باز طرحی ها هست که می تونن بگیرن که محدودیت نداشته باشه ولی در کل بی مرز نیست

puya2010
19-02-2018, 14:04
سلام

دیدم این قانون گذاشتن:

۴۵۰ گیگابایت

عجیبه که تا الان از این بسته خبر نداشتم
کجاست این بسته اصن؟ تو اپلیکیشن همراه من نمی‌تونم پیداش کنم؟
جالبه شما میگی چند ماه هم هست داری از این بسته استفاده میکنی و ترابایتی دانلود کردی!

قبلاً شرایطش چجوری بود که الان محدود شده؟

ALIRK
19-02-2018, 14:49
عجیبه که تا الان از این بسته خبر نداشتم
کجاست این بسته اصن؟ تو اپلیکیشن همراه من نمی‌تونم پیداش کنم؟
جالبه شما میگی چند ماه هم هست داری از این بسته استفاده میکنی و ترابایتی دانلود کردی!

قبلاً شرایطش چجوری بود که الان محدود شده؟
الان نزدیک به 1ساله این بسته وجود داره تو سایتش میتونی ببینی و از کد دستوری استفاده کنید

puya2010
19-02-2018, 22:03
الان نزدیک به 1ساله این بسته وجود داره تو سایتش میتونی ببینی و از کد دستوری استفاده کنیدممنون دوست عزیز
از این دست بسته‌های نامحدود دیگه چی دارن همراه اول و ایرانسل؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

albertxx
19-02-2018, 22:13
ممنون دوست عزیز
از این دست بسته‌های نامحدود دیگه چی دارن همراه اول و ایرانسل؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

همراه اول بسته نامحدود زیاد داره
از نظر زمانی 2 حالت هستن
1 تا 11 صبح
2 تا 7 صبح

هر کدوم از اینا 1 روزه 1 هفته و 1 ماهه دارن

که بهترینش 1 ماه 1 تا 11 صبح هست 29 تومان
قبلا نامحدود بود ولی گویا جدیدا حجمش شده 450 گیگ ( التبه کسی هنوز تست نکرده که آیا محدودیت بیخوده یا واقعی )
بسته 1 ماهه 2 تا 7 هم 14 تومان هست ( تا اونجا که یادمه )

کلا اگه سرعت 2 3 مگ باشه راحت میشه 500 گیگ گرفت

puya2010
19-02-2018, 22:21
از نظر زمانی 2 حالت هستن
1 تا 11 صبح
2 تا 7 صبح

قبلا نامحدود بود ولی گویا جدیدا حجمش شده 450 گیگ ( التبه کسی هنوز تست نکرده که آیا محدودیت بیخوده یا واقعی )

کلا اگه سرعت 2 3 مگ باشه راحت میشه 500 گیگ گرفتبسیار ممنون دوست عزیز از پاسخ کامل شما
ببخشید اگه اینجا می‌پرسم، در مورد ایرانسل چی؟
غیر از بسته‌های نامحدود ۲۰۰۰ تومنی سه ساعته معمول، چیزه دیگه‌ای هم داره ایرانسل؟

MVGroup
19-02-2018, 22:26
بسیار ممنون دوست عزیز از پاسخ کامل شما
ببخشید اگه اینجا می‌پرسم، در مورد ایرانسل چی؟
غیر از بسته‌های نامحدود ۲۰۰۰ تومنی سه ساعته معمول، چیزه دیگه‌ای هم داره ایرانسل؟

همراه اول بسته دانلود شبانه رایگان هم داره. فقط باید یک بسته روزانه داشته باشید. بسته شبانه رایگانش از ساعت 3 تا 7 هست و فعلا تا اخر زمستان هست (فصل پائیز هم بود که برای زمستان تمدید شد).
به طور خلاصه: اگه یه بسته روزانه فعال داشته باشید، میتونید از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان دانلود کنید (بدون اینکه هیچ بسته شبانه بخرید).
---
در مورد ایرانسل: فقط همون بسته های 1 و 2 و 3 ساعته داره.

puya2010
19-02-2018, 22:34
همراه اول بسته دانلود شبانه رایگان هم داره. فقط باید یک بسته روزانه داشته باشید. بسته شبانه رایگانش از ساعت 3 تا 7 هست و فعلا تا اخر زمستان هست (فصل پائیز هم بود که برای زمستان تمدید شد).
به طور خلاصه: اگه یه بسته روزانه فعال داشته باشید، میتونید از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان دانلود کنید (بدون اینکه هیچ بسته شبانه بخرید).
---
در مورد ایرانسل: فقط همون بسته های 1 و 2 و 3 ساعته داره.

بسیار ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

اینو میدونستم که همراه اول دانلود رایگان شبانه برای کسانی که هر بسته فعالی داشته باشند داره، (اینم دو هفته پیش از همین تاپیک متوجه شدم) :) اما خب فقط ۴ ساعته، از ۳ تا ۷

اما از این بسته نامحدود ۱ شب تا ۱۱ صبحش خبر نداشتم، یعنی ده ساعت، جالب اینه که بسیار از یک سال هم هستش که این بسته رو ارائه میده

چقدر عقبم من، چرا تو اپلیکیشن همراه من نذاشته این بسته‌ها رو؟ تبلیغ نمیکنه براش؟

years
20-02-2018, 00:02
از نظر زمانی 2 حالت هستن
1 تا 11 صبح
2 تا 7 صبح

کلا اگه سرعت 2 3 مگ باشه راحت میشه 500 گیگ گرفت

من یک بار سرویس نامحدود شبانه 1-11 صبح خریدم
بیشتر از 300 گیگ نتونستم بخاطر محدودیت سرعت دانلود کنم
ظاهرا طبق برنامه نویسی همراه اول وقتی بسته وارد هفته سوم میشه سرعت روند کاهشی به خود میگیره

l

dadash42
20-02-2018, 11:42
هنوزم سرعت و قیمت 450گیگ صبحانهُ همراه اول نصبت به dsl بی کیفیت خیلی بهتره

dadash42
20-02-2018, 11:49
بجای ماهی 55,000تومان برا 200گیگ dsl کم سرعت و بی کیفیت , یه یسته 450گیگ همراه اول با یه بسته 10,000تومانی روز میشه 39,000 تومان با 2 برابر حجم و 10 برابر سرعته dsl
اونم بدون وابستگی به خط تلفن منزل

m.b.z
20-02-2018, 13:15
من یک بار سرویس نامحدود شبانه 1-11 صبح خریدم
بیشتر از 300 گیگ نتونستم بخاطر محدودیت سرعت دانلود کنم
ظاهرا طبق برنامه نویسی همراه اول وقتی بسته وارد هفته سوم میشه سرعت روند کاهشی به خود میگیره

l
احتمالا بخاطر آنتن منطقه و یا تجهیزات شما این اتفاق افتاده
وگرنه محدودیت نداره
برنامه نویسی هم نداره
اکانتینگ هم نداره
فقط زمان شروع و پایان داره

01110362
20-02-2018, 15:03
بجای ماهی 55,000تومان برا 200گیگ dsl کم سرعت و بی کیفیت , یه یسته 450گیگ همراه اول با یه بسته 10,000تومانی روز میشه 39,000 تومان با 2 برابر حجم و 10 برابر سرعته dsl
اونم بدون وابستگی به خط تلفن منزل

سلام دوست
بنده مشترك ايرانسل و adsl مخابرات هستم اجبارا !
اين بسته اي كه شما ميكيد كجا نوشته ؟
تو سايت همراه اول نديدم همچين چيزي !
ساعت و مهلت استفاده ٤٥٠ گيگ صبحانه چجوريه !
يه توضيح كاملتر بديد شايد از شر مخابرات راحت شديم !
سرعت ٤ مگ ماهيانه ٦٠ گيگ بين الملل ميشه ٤٠ تومن برا ما !
تو بسته هاي ايرانسل و رايتل و همراه اول هر چي بررسي كردم ديدم ماهي ٦٠ گيگ به صرفه تره برام !
مرسي

albertxx
20-02-2018, 15:08
سلام دوست
تو بسته هاي ايرانسل و رايتل و همراه اول هر چي بررسي كردم ديدم ماهي ٦٠ گيگ به صرفه تره برام !
مرسي

این 450 گیگ نامحدود بسته روزانه نیست و در واقع بسته نامحدود شبانه هست
تو اپلیکیشن همراه من هم نیست و فقط از روش کد دستوری من دیدم موجوده
کد #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1000* رو شماره گیری کنید بسته ها رو نشون میده
بسته نامحدود روزانه که دوستان قبلا میگفتن محدودیت 20 گیگ داره

ولی بسته 1 ماهه نامحدود هست و جدیدا میگن محدودیت 450 داره
ساعت زمانی هم یه بسته 14 تومان از 2 تا 7 صبح هست
یه بسته 29 تومانی از 1 تا 11 هست
جفتش هم یک ماهه

واسه استفاده روزانه باید بسته جداگانه خرید کنید
این بسته ها فقط به درد دانلود میخوره چون ساعات مصرفیش از بامداد هست تا صبح

pic4you
21-02-2018, 11:14
سلام دوست
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-4

arsinn
21-02-2018, 21:18
درود. دوستان کسی اینجا با همراه اول بازی ps4 رو مستقیم از خود کنسول دانلود کرده یا میکنه؟ شنیدم سرورهای سونی کند هستند میخوام بدونم اوضاع چطوره آیا نسبت به سرعتی که داری خیلی افت سرعت دانلود داره؟ اگه سرعت حدود 20 مگ باشه میشه دیتای یک شب در ساعات مجانی یک بازی رو دانلود کرد؟

ShadowDragon
21-02-2018, 23:43
درود. دوستان کسی اینجا با همراه اول بازی ps4 رو مستقیم از خود کنسول دانلود کرده یا میکنه؟ شنیدم سرورهای سونی کند هستند میخوام بدونم اوضاع چطوره آیا نسبت به سرعتی که داری خیلی افت سرعت دانلود داره؟ اگه سرعت حدود 20 مگ باشه میشه دیتای یک شب در ساعات مجانی یک بازی رو دانلود کرد؟

عمرا اگه ۲۰ مگ بده، نهایت ۱-۴

Andy Dufresne
22-02-2018, 01:03
تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره این سقف 450 گیگ خیلی هم عالیه اپراتور Verizon آمریکا به طور مثال ماهانه سقف مصرف هست ۵۰ گیگ در طرح نامحدود

تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز اطلاعاتتون کاملا اشتباهه...
مثالش نقض ادعاتون هم صحبت یکی از بچه های همین فروم:
(ایشون مقیم آلمان هستن)

اینترنت کاملا نامحدود آلمان
نام پکیج ودافون کابل 200 کی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درضمن با یه مثال (که حالا درست باشه، نباشه، برفرض درستیش، یه حالت خاص و استثنایی باشه،) به هیچ وجه یه گزاره/ادعا اثبات نمیشه.
اینکه یه شرکت کذایی به اسم Verizon توی آمریکا طرح نامحدودش، نامحدود نیست!!!!، دلیل نمیشه که تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره...

greatpouya
22-02-2018, 01:12

(ایشون مقیم آلمان هستن)

درضمن با یه مثال (که حالا درست باشه، نباشه، برفرض درستیش، یه حالت خاص و استثنایی باشه،) به هیچ وجه یه گزاره/ادعا اثبات نمیشه.
اینکه یه شرکت کذایی به اسم Verizon توی آمریکا طرح نامحدودش، نامحدود نیست!!!!، دلیل نمیشه که تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره...بله اینترنت های کابلی در جهان تقریبا همه شرکت های بزرگ نامحدود هستند، ولی اینترنت اپراتور های موبایل خیلی کم نامحدود واقعی میشن، مثل این اپراتور های ایران و مثلا اپراتور Sprint امریکا، و اکثرا هم برای مدت های محدود و فقط برای رقابت. چون مصرف برق دکل ها و استهلاک تجهیزات بیسیم و سیستم های مدولاسیون پرهزینه هست.

shahryar84
22-02-2018, 01:17

(ایشون مقیم آلمان هستن)

اینکه یه شرکت کذایی به اسم Verizon توی آمریکا طرح نامحدودش، نامحدود نیست!!!!، دلیل نمیشه که تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره...کابلی درسته، اما منظور دوستمون دیتای موبایل بود

dadash42
23-02-2018, 08:40
دوستان درست میگن, اینترنت آپراتور در خارج محدودیت حجم دارد. بطور مثال فقط 2 یا 5گیگ در ماه, البته با بالاترین سرعت
در عوضش dsl در خارج با حجم کاملا نامحدود و بسیار ارزون و حتی رایگان
دقت کنین گوشی, تبلت, لپتاپ, ویندوز همه خودکار با wifi از dsl update میشن چون ارزون و حتی رایگان است

حقاُ باید کشورمون این dsl افتضاح و بی کیفیت رایگان بدن دست مردم ولی..

Iman799
23-02-2018, 12:02

(ایشون مقیم آلمان هستن)

اینکه یه شرکت کذایی به اسم Verizon توی آمریکا طرح نامحدودش، نامحدود نیست!!!!، دلیل نمیشه که تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره...دوست عزیز اول اینکه من اینترنت موبایل رو گفتم نه فیبر و docsis3 و غیره رو مورد بعد Verizon جزو چند شرکت بزرگ دنیاست نه شرکت کذایی

MMDFullHD
24-02-2018, 00:20

اره رفیق زیاد سرعت نداره باید وی پی ان بگیری بزنی
نهایت من با نت چهارمگابایت گیرم اومده رو همراه واسه دانلود اونم با وی پی ان
از کل 13 مگابایت همراه نتونستم استفاده کنم بازیام کلا نمیشد تو یه شب دانلود کنم تازه اکانت زده بودم رو کنسول
بهتره از برنامه psx با idm تو کامپیوتر بزنی دانلود یه سرور خوب سرعت میداد یه سرور سرعتش بالا نمیاد

AVAVA
24-02-2018, 01:13

درود بر تو ، اگر از مودم خوبی استفاده کنی اتفاقا میتونی با کنسول تو یک شب یه بازی کامل رو دانلود کنی من به راحتی با نت همراه اول بازی هامو از توی کنسول دانلود میکنم

GHAGHALEELEE
24-02-2018, 20:03
بچه ها این محدودیت حجمی که همراه اول برای بسته های نامحدود شبانه اش قرارا داده چطوریه؟ مثلا برای یکی از بسته محدودیت 150 گیگ در ماه گذاشته با مصرف 150 گیگ سرعت پایین میاد یا دیگه نمیشه دانلود کرد یا از اعتبار شارژ سیمکارت کم میکنه؟

imanparsa
25-02-2018, 01:15

(ایشون مقیم آلمان هستن)

اینکه یه شرکت کذایی به اسم Verizon توی آمریکا طرح نامحدودش، نامحدود نیست!!!!، دلیل نمیشه که تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره...

بله اینترنت های کابلی در جهان تقریبا همه شرکت های بزرگ نامحدود هستند، ولی اینترنت اپراتور های موبایل خیلی کم نامحدود واقعی میشن، مثل این اپراتور های ایران و مثلا اپراتور Sprint امریکا، و اکثرا هم برای مدت های محدود و فقط برای رقابت. چون مصرف برق دکل ها و استهلاک تجهیزات بیسیم و سیستم های مدولاسیون پرهزینه هست.

کابلی درسته، اما منظور دوستمون دیتای موبایل بود

دوست عزیز اول اینکه من اینترنت موبایل رو گفتم نه فیبر و docsis3 و غیره رو مورد بعد Verizon جزو چند شرکت بزرگ دنیاست نه شرکت کذایی

درود بر دوستان عزیز.
لازم دونستم راجب طر های اینترنت که توی آلمان ارایه میشه چند کلمه ای بنویسم.
توی این کشور 90 درصد تعرفه های اینترنت دی اس ال و کابل و ماهواره ای مثل اسکای دی اس ال که توی جنگل و توی دشت هم میشه اینترنت کااااملا نامحدود داشت نامحدود هستن.
در مورد اینترنت موبایل شرایط متفاوته.
در حال حاضر تنها یک شرکت توی آلمان اینترنت نامحدود موبایل میده شرکت O2 البته بقیه هم نامحدود هستن اما به صورتی که پایین توضیح میدم سرعت رو کم میکنن حالا نامحدود به چه شکل :
مثلا 10 گیگ در ماه با حداکثر سرعت ساپورت دکل وقتی 10 گیگ در ماه تمام شد سرعت اتوماتیک میشه 1مگابیت یا همون 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود تا سر ماه که دوباره 10 گیگ شارژ بشه. حالا ممکنه بعضی از دوستان این سرعت رو خیلی افتضاح بدونن اما میشه باهاش به راحتی از یوتیوپ فیلم دید.
در مورد سایر اپراتور ها هم مثلا 15 گیگ در ماه گیگ میدن وقتی 15 گیگ تمام شد سرعتت رو میارن روی 8کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود تا آخر ماه یعنی همیشه اینترنت داری واسه پیام فرستادن تو واتس اپ و .....
طرح های مکالمه هم توی 80 درصد تعرفه ها مکالمه و پیام کوتاه نامحدود داخل کشوری به تمام اپراتورها دارن.
شرکت اوتو هم این طرح اینترنت نامحود رو حدودا 1 ساله داره ارایه میکنه قبلا مثل بقیه روی 8کیلوبایت در ثانیه سرعت رو قفل میکرد.یعنی سایت هم بزور باز میشد با این سرعت مگر اینکه گیگ بخرید .
البته من شنیدم توی بریتانیا هم جدیدا یه شرکت موبایل اومده داره اینترنت نامحدود با سقف سرعت بالاتری نسبت به اوتو خدمات میده.
------------------------------------------------------
سایت شرکت اینترنت ماهواره ای نامحدود هم اینه : پوشش تقریبا تمام نقاطه اروپا چه توی جنگل چه کوه

سایت شرکت اوتو که اینترنت نامحدود به اون شکلی که بالا توضیح دادم میده هم اینه :

اسم طرحش اوتو فری هست و خیلی ازش استقبال شده.
اما سرعتش بعد از تمام ترافیک 130 کیلوبایت دانلود و 130 کیلوبایت آپلود هست و کاملا تاییدش میکنم چون تستش کردم.
سوالی داشتید در خدمتم
موفق باشید

dadash42
25-02-2018, 11:45
درود بر دوستان عزیز.
توی این کشور 90 درصد تعرفه های اینترنت دی اس ال و کابل و ماهواره ای مثل اسکای دی اس ال که توی جنگل و توی دشت هم میشه اینترنت کااااملا نامحدود داشت نامحدود هستن.
در حال حاضر تنها یک شرکت توی آلمان اینترنت نامحدود موبایل میده شرکت O2 البته بقیه هم نامحدود هستن اما به صورتی که پایین توضیح میدم سرعت رو کم میکنن حالا نامحدود به چه شکل :
مثلا 10 گیگ در ماه با حداکثر سرعت ساپورت دکل وقتی 10 گیگ در ماه تمام شد سرعت اتوماتیک میشه 1مگابیت یا همون 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود تا سر ماه که دوباره 10 گیگ شارژ بشه. حالا ممکنه بعضی از دوستان این سرعت رو خیلی افتضاح بدونن اما میشه باهاش به راحتی از یوتیوپ فیلم دید.
در مورد سایر اپراتور ها هم مثلا 15 گیگ در ماه گیگ میدن وقتی 15 گیگ تمام شد سرعتت رو میارن روی 8کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود تا آخر ماه یعنی همیشه اینترنت داری واسه پیام فرستادن تو واتس اپ و .....
طرح های مکالمه هم توی 80 درصد تعرفه ها مکالمه و پیام کوتاه نامحدود داخل کشوری به تمام اپراتورها دارن.
شرکت اوتو هم این طرح اینترنت نامحود رو حدودا 1 ساله داره ارایه میکنه قبلا مثل بقیه روی 8کیلوبایت در ثانیه سرعت رو قفل میکرد.یعنی سایت هم بزور باز میشد با این سرعت مگر اینکه گیگ بخرید .
البته من شنیدم توی بریتانیا هم جدیدا یه شرکت موبایل اومده داره اینترنت نامحدود با سقف سرعت بالاتری نسبت به اوتو خدمات میده.
قیمتها چندن؟ اون انترت گوشی O2 اعتباریه یا دائمی؟
پسرم تو نورنبرگ O2 dsl داره, 19یورو در ماه تلفن و حجم رابگان قرارداد 2 ساله

sasan.69
25-02-2018, 13:33
الان قیمت سیم کارت همراه اول چند هست؟ ۱۵ گیگ ی ماهه رو هنوز میدن؟

dadash42
25-02-2018, 14:17
الان قیمت سیم کارت همراه اول چند هست؟ ۱۵ گیگ ی ماهه رو هنوز میدن؟

۱۵ گیگ برا تعویض هنوز میدن
کارتهای 3G کمیاب شدن و گرونتر از کارت 4G
تازگی از نمایندگی همراه اول 8000 تومان برای کارت 3G دادم

sasan.69
25-02-2018, 14:29
۱۵ گیگ برا تعویض هنوز میدن
کارتهای 3G کمیاب شدن و گرونتر از کارت 4G
تازگی از نمایندگی همراه اول 8000 تومان برای کارت 3G دادم

ممنونم پس فورجی کمتر از هشت تومن هست

dadash42
25-02-2018, 15:09
ممنونم پس فورجی کمتر از هشت تومن هست
5 تومان ولی 15گیگ هدیهٌ تعویض نداره
8 تومان برا 3جی با هدیه تعویض صرفه تره

imanparsa
25-02-2018, 18:11
قیمتها چندن؟ اون انترت گوشی O2 اعتباریه یا دائمی؟
پسرم تو نورنبرگ O2 dsl داره, 19یورو در ماه تلفن و حجم رابگان قرارداد 2 ساله
دی اس ال که بله نامحدود هستش
اینترنت تلفن همراه طرح O2 free رو فقط با قرار داد ماهیانه یا قرارداد 2 ساله میتونید داشته باشید.حتما با قرارداد
10گیگ در ماه با قرار داد 24 ماهه بدون تلفن همراه میشه ماهی 29 یورو - بعد از اتمام 10 گیگ سرعت حداکثر 1 مگابیت یا 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود میشه تا سر ماه
قرار داد ماهیانه هم میشه ماهی 29 یورو
-----------------
1گیگ در ماه هم هست که اگر 24 ماهه قرارداد ببندید میشه ماهی20 یورو بعد از اتمام 1 گیگ سرعت حداکثر 1 مگابیت یا 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود میشه تا سر ماه

مکلمه و پیام کوتاه نامحدود هم به تمام خطوط آلمان شامل طرح ها هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

GHAGHALEELEE
25-02-2018, 18:12
بچه ها این محدودیت حجمی که همراه اول برای بسته های نامحدود شبانه اش قرارا داده چطوریه؟ مثلا برای یکی از بسته محدودیت 150 گیگ در ماه گذاشته با مصرف 150 گیگ سرعت پایین میاد یا دیگه نمیشه دانلود کرد یا از اعتبار شارژ سیمکارت کم میکنه؟

dadash42
26-02-2018, 10:18
دی اس ال که بله نامحدود هستش
اینترنت تلفن همراه طرح O2 free رو فقط با قرار داد ماهیانه یا قرارداد 2 ساله میتونید داشته باشید.حتما با قرارداد
10گیگ در ماه با قرار داد 24 ماهه بدون تلفن همراه میشه ماهی 29 یورو - بعد از اتمام 10 گیگ سرعت حداکثر 1 مگابیت یا 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود میشه تا سر ماه
قرار داد ماهیانه هم میشه ماهی 29 یورو
-----------------
1گیگ در ماه هم هست که اگر 24 ماهه قرارداد ببندید میشه ماهی20 یورو بعد از اتمام 1 گیگ سرعت حداکثر 1 مگابیت یا 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود میشه تا سر ماه

مکلمه و پیام کوتاه نامحدود هم به تمام خطوط آلمان شامل طرح ها هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون, نسبت به قدیم خیلی خوبه ولی قرارداد 24 ماه با 29یورو هزینه اولی و اون تلفن رایگانی تو داخل آلمان فقط واسه خط ثابت نه گوشی همراه

من نزد پسرم میرم سیم کارت netzclub دارم, کاملا اعتباری با 100مگ رایگان در ماه و بعد از تموم شدن حجم با سرعت 64kb رایگان نامحدود تا آخر ماه
کافی برای مسافر واسه whatsapp و email

L.utus
27-02-2018, 20:25
اگه مشترک دائمی همراه اول هستین، ایمیل خودتون رو در 990009 ثبت کنین و 1 گیگابایت اینترنت هدیه بگیرین. اینو دیروز تو کانال همراه اول نوشته بود منم ایمیلمو فرستادم یه کد تایید فرستاده شد و 1 گیگ فعال شد

srx190d
27-02-2018, 21:57
اینو دیروز تو کانال همراه اول نوشته بود منم ایمیلمو فرستادم یه کد تایید فرستاده شد و 1 گیگ فعال شد

بي وجدان ها هر پیامک ٢٢ تومان حساب کرده
یک گیگ هم از دیروز هنوز فعال نشده

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Iman799
28-02-2018, 13:32
MCI ROAMED ON HIWEB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dadash42
28-02-2018, 14:29
والا اصلا اینترنت با دائم وصل نکنین, فقط اعتباری
این 1گیگ هدیه کلکه... آخر برج دیدن 100 تومان بی دلیل کم شد

soroori2
28-02-2018, 15:18
درود بر دوستان عزیز.
------------------------------------------------------
سایت شرکت اینترنت ماهواره ای نامحدود هم اینه : پوشش تقریبا تمام نقاطه اروپا چه توی جنگل چه کوه

سایت شرکت اوتو که اینترنت نامحدود به اون شکلی که بالا توضیح دادم میده هم اینه :

اسم طرحش اوتو فری هست و خیلی ازش استقبال شده.
اما سرعتش بعد از تمام ترافیک 130 کیلوبایت دانلود و 130 کیلوبایت آپلود هست و کاملا تاییدش میکنم چون تستش کردم.
سوالی داشتید در خدمتم
موفق باشید

سلام
اینطور که شما میگید یعنی اینترنت تو ایران ارزونتره ؟

sanso
28-02-2018, 18:41
سلام
اینطور که شما میگید یعنی اینترنت تو ایران ارزونتره ؟

ارزونتر نیست چون به نسبت درآمد یک فرد بستگی داره باید ببینید اونجا چه درصدی از حقوق به اینترنت اختصاص پیدا میکنه بعد درصد ایران رو هم که محاسبه کنید میبینید ما گرانتر هم هستیم

iman2919
28-02-2018, 18:50
سلام دوستان راهی نیست که این ارسال سیم کارت یوسیم از سوی همراه اول پیگیری کنیم
من 12 روز هست کد پستی فرستادم و پیام اومد که بزودی سیم کارت یوسیم ارسال میشه ولی هنوز خبری نیست:n27:

sanso
28-02-2018, 21:46
سلام دوستان راهی نیست که این ارسال سیم کارت یوسیم از سوی همراه اول پیگیری کنیم
من 12 روز هست کد پستی فرستادم و پیام اومد که بزودی سیم کارت یوسیم ارسال میشه ولی هنوز خبری نیست:n27:

دوست عزیز برای من بیشتر از یک ماه طول کشید با مراجعه به نزدیکترین امور مشترکین رایگان اینکار بکنید و انتظار بیهوده نکشید

sasan.69
01-03-2018, 21:45
ی جا تبلیغ دیدم که میشه با اینترنت همراه رایگان استفاده کرد و ادعا کرده بود صدرصد واقعی هست شما همچنین چیزی شنیدید یا عملی هست!؟

merikhi
02-03-2018, 08:58

والا مشخص نیست! من شبانه هفتگی بیشتر از سقف دانلود کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد!

aalarma
03-03-2018, 17:15
بچها کسی با نت همراه اول شبانه مشکل قطع و وصلی داره؟
مال من شبانه رایگان معمولا 3 4 بار قطع و وصل میشه

mahddi
05-03-2018, 02:05
سلام
این ملعون ها چرا بسته های هدیه مدت بالا رو در باشگاه فیروزه ای بی خبر حذف کردن؟
من پدر در اومده تا 1800 امتیاز در باشگاه جمع کردم و می خواستم بسته 70 گیگ 6 ماهه رو بگیرم که دیگه موجود نیست:n34:

B-Prot
05-03-2018, 10:00
سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به همراه اول، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟

Behzad83
05-03-2018, 13:24
دوستان شما با ussd مشکل ندارید؟
من چند روزه که نمیتونم با همراه کد ussd رو اجرا کنم و همه کدها ارور میده.

italodance
05-03-2018, 14:21
دوستان شما با ussd مشکل ندارید؟
من چند روزه که نمیتونم با همراه کد ussd رو اجرا کنم و همه کدها ارور میده.

مرده و جمع شد

L.utus
05-03-2018, 15:34
سلام
این ملعون ها چرا بسته های هدیه مدت بالا رو در باشگاه فیروزه ای بی خبر حذف کردن؟
من پدر در اومده تا 1800 امتیاز در باشگاه جمع کردم و می خواستم بسته 70 گیگ 6 ماهه رو بگیرم که دیگه موجود نیست:n34:

گوشی های شیائومی رو هم حذف کردن
دیدن امتیازای ملت داره تو باشگاه فیروزه ای زیاد میشه سریع هدیه های گرون و به صرفه رو برداشتن متضرر نشن!
کلا ترفندشون هست برای تشویق مردم به واریز پول بیشتر به حساب همراه اول

dadash42
05-03-2018, 15:50
گوشی های شیائومی رو هم حذف کردن

نه, شش ماه پیش خریدم مشکلی نداره, وصله

L.utus
05-03-2018, 16:00
نه, شش ماه پیش خریدم مشکلی نداره, وصله

چی وصله؟
گوشی های شیائومی رو میگم جدیدا از باشگاه فیروزه ای برداشتن
شاید قبلا شما برنده شدی
البته خیلی هم گوشی های به روز و جدیدی نبود
الان تنها کالای موجود در باشگاه فیروزه ای دانگل تری جی هست که مفت نمیرزه

srx190d
05-03-2018, 16:57
امتياز ها هم فكر كنم تا آخر سال قابل خرج كردن داره ؟

L.utus
05-03-2018, 20:55
امتياز ها هم فكر كنم تا آخر سال قابل خرج كردن داره ؟

فکر نکنم
در مورد محدودیت زمان مصرفش جایی چیزی ندیدم
شما دیدی؟

srx190d
05-03-2018, 21:02
فکر نکنم
در مورد محدودیت زمان مصرفش جایی چیزی ندیدم
شما دیدی؟

ي چيزي هم قبلا خوانده بودم
دقيق يادم نيست
ولي اين جزو قوانين هست

Behzad83
06-03-2018, 02:20
مرده و جمع شد
جدی میگید؟
آخه بحثش شد و وزیر مخابرات گفت که غیر فعال شدن ussd فعلا به تعویق افتاده و ...
اما ایرانسل و رایتل همچنان ussd فعال هست. قضیه چه طور هست؟
در سایت همراه اول هم هیچ خبری مبنی بر قطع شدن ussd وجود نداره.
سپاس