ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53]

MMDFullHD
07-07-2022, 11:08
این بسته شبانه چطوریاس ؟ نوشته بالای 100 گیگ محدودیت سرعت میشه ، مثلا چقدر سرعت پایین میاد ؟

بسته اینترنت نامحدود سی روزه (1بامداد تا 11 صبح)، دارای سیاست مصرف منصفانه و اعمال محدودیت سرعت برای مصارف بالاتر از 100گیگ

3جی میشه شبکه

vegas
07-07-2022, 13:19
این بسته شبانه چطوریاس ؟ نوشته بالای 100 گیگ محدودیت سرعت میشه ، مثلا چقدر سرعت پایین میاد ؟

بسته اینترنت نامحدود سی روزه (1بامداد تا 11 صبح)، دارای سیاست مصرف منصفانه و اعمال محدودیت سرعت برای مصارف بالاتر از 100گیگ
100 گیگ هم فول سرعت نیست فکر کنم بعد از حدودای 50 گیگ سرعت بسته 2 مگابایت میشه

light
08-07-2022, 01:19
پس ارزش نداره ،
یادش بخیر دو سه ماه پیش تا 1 ترا هم میشد دانلود کرد
لعنت باز برگشتیم به 20 سال پیش واسه 1 گیگ باید جون بکنیم

Vahid67
08-07-2022, 11:03
رفقا مثل اینکه Open V P N رو محدود کرده همراه اول از دیروز وصل نمیشه برای من... البته چندتا دیگه هم امتحان کردم کانکت میشه اما دیتایی نمیاد!!!

MMDFullHD
09-07-2022, 01:38
پس ارزش نداره ،
یادش بخیر دو سه ماه پیش تا 1 ترا هم میشد دانلود کرد
لعنت باز برگشتیم به 20 سال پیش واسه 1 گیگ باید جون بکنیم

باو من دارم الان شبی 20 30 گیگ دانلود میکنم مشکلی نداره

m2music
12-07-2022, 11:11
از دیروز 2G در منطقه ما قطعه یا بزور دو خط آنتن میده. ولی 3 و 4 جی +اینترنت وصله. کسانی که گوشی ساده دارند کلا آنتن قطعه. به اپراتور زنگ زدم که چنین مشکلی از دیروز وجود اومده. کلا توی باغ نیستند و من موندم چطور استخدام‌ می‌شن. به من میگه حالت خودکار بزار! بهش گفتم خب من گوشیم جدیده اون بنده خدا سن بالا یا بی سواد که گوشی ساده داره و فقط 2G ساپورت میکنه چیکار کنه؟! باز چرت و پرت گفت منم گفتم مشکل همینه میخواید بیاید درست کنید میخواید نکنید قطع کردم.
یک مشت احمق استخدام‌ کردند که فرق باند فرکانس و شبکه رو هم نمیدونند

NinjaLord
17-07-2022, 07:18
رفقا مثل اینکه Open V P N رو محدود کرده همراه اول از دیروز وصل نمیشه برای من... البته چندتا دیگه هم امتحان کردم کانکت میشه اما دیتایی نمیاد!!!

اون سرویس رو نمیشه محدود کرد. یعنی بیخودی اسمش رو open vpn نزاشتن چون با هر پورتی میشه تنظیم کرد و بستگی به سرور داره

باو من دارم الان شبی 20 30 گیگ دانلود میکنم مشکلی نداره

مثال زدی ؟ چون بیشتر هم میشه دانلود کرد تست کردم روزی تا 200 گیگ و....

MMDFullHD
17-07-2022, 11:44
اون سرویس رو نمیشه محدود کرد. یعنی بیخودی اسمش رو open vpn نزاشتن چون با هر پورتی میشه تنظیم کرد و بستگی به سرور داره

مثال زدی ؟ چون بیشتر هم میشه دانلود کرد تست کردم روزی تا 200 گیگ و....

اره تو تست ها سرعت رو گذاشتم

بعد از 150 گیگ این حدودا ک سرعت شد 5 مگابایت

NinjaLord
17-07-2022, 15:27
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

salman2003
12-08-2022, 20:24
من فکر کنم سرعت دانلود از تورنت محدود شده، چه با نامحدود شبانه و چه با طرح های دیگه سرعت دانلود بالای 250 کیلوبایت نمی ره. ممکنه دوستان یه چک کنن ببین برای اون ها همین طوریه؟

GHAGHALEELEE
15-08-2022, 20:19
من فکر کنم سرعت دانلود از تورنت محدود شده، چه با نامحدود شبانه و چه با طرح های دیگه سرعت دانلود بالای 250 کیلوبایت نمی ره. ممکنه دوستان یه چک کنن ببین برای اون ها همین طوریه؟
محدودیتها متفاوت هست. یک منطقه اصلا نداره (مثل پستی که دوستان بالا اشاره کردند) ، یک منطقه دیگه بعضی سیمکارتها بعد 100 گیگ کلا روی 240 محدود میشن. بعضی دیگه سیمکارتها چند روز در میان محدودیتش برداشته میشه دوباره محدودیت برقرار میشه. برای شما محدودیت روی تورنت هست ولی نه دانلود عادی.
حالا شما دو کار کن. یکی پورت رو عوض کن، دوم محدودیت اپلود رو بردار ببین سرعت دانلودت تغییری میکنه.

saeid.cyber
31-08-2022, 21:41
حدود 2 ماه هست که با اینترنت نامحدود همراه اول (1 تا 11 صبح) روزانه حدود 200 گیگ دانلود میکردم. ولی الان 3 روزه که دقیقا از ساعت 1 سرعت اینترنت بین‌الملل رو 250کیلوبایت فیکس میشه. قبلا اگه VPN وصل نبود سرعتم کم میشد اما وقتی vpn رو متصل میکردم یهو سرعت میرفت رو 12 مگابایت

اگر کسی روش بالا بردن سرعت همراه اول رو میدونه لطفا راهنمایی کنه. واسه من با vpn خیلی بالا میرفت. ماه پیش نزدیک 2 ترابایت دانلود کردم

A-L PC
04-09-2022, 14:05
بعد مدت ها امدم اینترنت همراه اول رو تست کنم، یک سیم کارت قدیمی داشتم، بردم عوضش کردم، بعد با اون ۱۵ گیگ رایگانی که میده، امدم چندتا لینک رو تست کردم،
روی شبکه 4G متوسط سرعتی که گرفتم ۲۰۰ تا ۳۵۰ بود! (ساعت اش فرقی نداره، هم صبح اینطوری هست و هم بعد از ظهر و شب) دلیل خاصی داره اینقدر کنده؟ یا اینکه همراه اول سرعت رو محدود میکنه؟

test84
05-09-2022, 00:47
بعد مدت ها امدم اینترنت همراه اول رو تست کنم، یک سیم کارت قدیمی داشتم، بردم عوضش کردم، بعد با اون ۱۵ گیگ رایگانی که میده، امدم چندتا لینک رو تست کردم،
روی شبکه 4G متوسط سرعتی که گرفتم ۲۰۰ تا ۳۵۰ بود! (ساعت اش فرقی نداره، هم صبح اینطوری هست و هم بعد از ظهر و شب) دلیل خاصی داره اینقدر کنده؟ یا اینکه همراه اول سرعت رو محدود میکنه؟

حدس من اینه که مربوط به محل تست هستش، حتی یک خیابون بالاتر و پایین تر خیلی متفاوت میتونه باشه. من تو خونه سرعتم حتی از سرعت شما هم معمولا کمتره ولی رفته بودم حدود 700 متر دورتر و تست کردم و سرعت 30 مگابیت بود، تازه محیط بسته. خیلی از جاهای خونمون رو هم تست کردم، سرعت هیچ فرقی نمیکنه حتی برم تو حیاط. قدیم که شبانه رایگان بود از حدود 3.5 صبح سرعت میرفت روی 8 مگ و حدود شش دوباره همون آش و کاسه. شاید اطراف من خیلی دانلود میکنن که بعید میدونم به دلایل مختلف.

S M Λ S Ħ
05-09-2022, 22:17
خونه ما سرعت دانلود تا 20 مگابایت هم گرفتم با همراه اول
ولی خیلی وقته که حتی به 5 مگ هم نمیرسه دقت کردم الان دیگه گوشی روی حالت 4g+ هم نمیره و فقط روی 4g میمونه
در به در دنبال اینم روشی پیدا کنم بتونم باند گوشی رو عوض کنم بلکه شاید سرعت بیشتر شد کسی راهی بلده؟

S M Λ S Ħ
11-09-2022, 21:39
کسی ------ یا شدوساکسی برای دورزدن محدودیت شبانه داره؟ :eh:
بخدا با این سرعت اشکت درمیاد دانلود کنی

test84
15-09-2022, 01:33
سلام،

نزدیک 2 هفته میشه که دائم قطع و وصلی دارم، اول اینطور بود که فقط سایت باز نمیکرد که DNS رو از روی مودم برداشتم و درست شد ولی الان اینطور شده که قطع میشه و پینگ هم نداره موقع قطعی. گاهی خیلی زیاد میشه مثل 2 به بعد که هر چند ثانیه قطع و وصل میشه و در طول روز گاهی ثباتش بیشتر میشه. پشتیبانی هم که کاری از دستش برنمیاد و حرفهای عجیب میزنه که "refresh" کردم و این خرعبلات.

میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داره (تو تهران)؟

ممنونم.

test84
15-09-2022, 01:35
--- حذف شود ---

test84
19-09-2022, 08:24
دوشنه سوریه، 500 مگ هاتون رو از دست ندین یه وقت :)))

محمد7966
30-09-2022, 18:55
سلام. دوستان همراه اول بسته شبانه یکروزه یا حتی یک هفته نداره؟ یک ماهه داره و خب نیازی ندارم اونقدرا. چندتا فایل حجیم دارم برای دانلود و همون یکروزه کافی هست برام.

ممنونم از شما

iran202
03-10-2022, 13:27
سلام
امروز خواستم بسته 1 تا11 صبح فعال کنم از طریق کد دستوری زیر

*100*33232#

وقتی کد زدم و منتظر نتیجه موندم پیغام زیر اومد:
مشترک گرامی در حال حاظر امکان انجام این درخواست وجود ندارد

دوستان تو این روز ها کسی بسته خریده؟ مشکل برای من تکی هست یا برای همه؟

لیونل_مسی
03-10-2022, 19:27
ایرترنت همراه تو شهرهای شلوغ ساعاتی قطع میشه

مشکل از اونجاست

iran202
04-10-2022, 00:04
ایرترنت همراه تو شهرهای شلوغ ساعاتی قطع میشه

مشکل از اونجاست

جاالب تر این بود که وقتی خواستم به خطر همراه اول دیگرم بسته شبانه فعال کنم این خطا رو داد:
مشترک گرامی با توجح به وضعیت خط شما مکان فعالسازی بسته وجود ندارد

از ساعت 1 ظهر تا ساعت 10 و 30 دقیقه شب چندین بار تست کردم خطای اولیه میداد
مشترک گرامی در حال حاظر امکان انجام این درخواست وجود ندارد

مسخرست. خنده دار تر این هم هست که apn درست تو گوشی اندرویدم فعال کردم نمیشه زنگ بزنم به هیچ شماره و call ended میده
عجب روزگار سختی هست ..

این رو فراموش کردم بگم که : اسم اس هم به هیچ شماره نمیتونم بزنم .

خط های دیگو تست نکردم چون شارژ نیست

jabi7joon
04-10-2022, 22:37
محدودیتها متفاوت هست. یک منطقه اصلا نداره (مثل پستی که دوستان بالا اشاره کردند) ، یک منطقه دیگه بعضی سیمکارتها بعد 100 گیگ کلا روی 240 محدود میشن. بعضی دیگه سیمکارتها چند روز در میان محدودیتش برداشته میشه دوباره محدودیت برقرار میشه. برای شما محدودیت روی تورنت هست ولی نه دانلود عادی.
حالا شما دو کار کن. یکی پورت رو عوض کن، دوم محدودیت اپلود رو بردار ببین سرعت دانلودت تغییری میکنه.

سلام.. داداش این که گفتی پورت رو عوض کنیم و یا محدودیت آپلود..اینا چجوری باید انجام بدیم تا این محدودیت 250 کیلو برداشته بشه

GHAGHALEELEE
06-10-2022, 04:19
سلام.. داداش این که گفتی پورت رو عوض کنیم و یا محدودیت آپلود..اینا چجوری باید انجام بدیم تا این محدودیت 250 کیلو برداشته بشه
الان که کلا نت داغونه. ولی اگر اوکی شد برو تو تنظیمات کلاینت تورنت در بخش کانکشن پورت رو تغییر بده.

jabi7joon
08-10-2022, 04:02
الان که کلا نت داغونه. ولی اگر اوکی شد برو تو تنظیمات کلاینت تورنت در بخش کانکشن پورت رو تغییر بده.

مرصی.. من تورنت لیچر دارم...

ولی دوستان اگه میخوان فیلم و سریال دانلود کنن سایتهای الماس مووی و یوز دی ال محدودیت ندارن.. من با 5 مگ دانلود میکم ازشون..

لیونل_مسی
08-10-2022, 12:33
مرصی.. من تورنت لیچر دارم...

ولی دوستان اگه میخوان فیلم و سریال دانلود کنن سایتهای الماس مووی و یوز دی ال محدودیت ندارن.. من با 5 مگ دانلود میکم ازشون..

کسب درآمد هم داره دوست من ؟

اگر داره یه راهنمایی بی زحمت بکن

اگر دوست نداری پابلیک بزنی یه پ خ بزن

jabi7joon
08-10-2022, 15:42
کسب درآمد هم داره دوست من ؟

اگر داره یه راهنمایی بی زحمت بکن

اگر دوست نداری پابلیک بزنی یه پ خ بزن

نه نداره داداش

Bitter_Moon
11-10-2022, 12:19
سلام به همه
من دنبال یک پیام رسان هستم که بشه باهاش کاربر داخل ایران و خارج تماس تصویری بگیرن و توی همراه اول فیلتر نباشه.
پدر و مادر من بالای هشتاد سال دارن و نمی تونن از گوگل میت استفاده کنن. از وقتی واتس اپ قطع شده اینا نمی تونن با خواهرم که توی آمریکاست صحبت کنن. من هرچی مسنجر براشون زدم فیلتر بود و گوگل میت هم برای سن اون ها قابل فهم نیست.

اگر لطف کنین یک مسنجری که بشه جانشین واتس اپ کرد و در همراه اول فیلتر نباشه، معرفی کنین ممنون میشم.

لیونل_مسی
11-10-2022, 13:01
تنها راه شما استفاده از پیام رسان های داخلی ه که بعضا ممکنه ... تماس صوتی تصویری هم داشته باشن

Bitter_Moon
11-10-2022, 17:43
تنها راه شما استفاده از پیام رسان های داخلی ه که بعضا ممکنه ... تماس صوتی تصویری هم داشته باشن

ممنون شما می دونین که کدوم یکی از پیام رسان‌های داخلی در آمریکا کار می کنه؟

لیونل_مسی
11-10-2022, 19:07

پیام رسان سروش که ظاهرا مال صدا و سیماست ...

ظاهرا به شما امکان انتخاب کشورهای غیر از ایران را میده ..

میتونید این پیام رسان را به طرف تون تو امریکا معرفی کنید بپرسید ازش براش کد تایید SMS میاد یا نه .

لیونل_مسی
11-10-2022, 19:12

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا باست اسکرین شات گرفتم

احتمالا پیام رسان های دیگر هم هستن

ولی همین سروش ظاهرا از همشون گردن کلفت تره

لیونل_مسی
15-10-2022, 23:53

بنز ژیان بی ام و

meysam_s2015
03-11-2022, 19:49
سلام دوستان . تو اپ همراه من تو قسمت بسته همراهی برا من مثلا یکی از بسته ها رو زده ۳۰ روزه ۳ گیگابایت ۱۶ هزار تومن همراه با رزرو بسته ۳ گیگ . یا مثلا ۳۰ روزه ۲۰ گیگ و رزرو بسته ۷ گیگ منظورش ازین رزرو بسته چیه؟

test84
04-11-2022, 05:35
سلام دوستان . تو اپ همراه من تو قسمت بسته همراهی برا من مثلا یکی از بسته ها رو زده ۳۰ روزه ۳ گیگابایت ۱۶ هزار تومن همراه با رزرو بسته ۳ گیگ . یا مثلا ۳۰ روزه ۲۰ گیگ و رزرو بسته ۷ گیگ منظورش ازین رزرو بسته چیه؟

سلام عزیز،

یعنی وقتی بسته ای که خریدی تموم بشه، بسته رزرو اتوماتیک برات خریده و فعال میشه. به شخصه بسته رزرو رو کنسل میکنم همیشه چون معمولا deal خوبی نیستن از نظر من. ممنون میشم دوستان اصلاح کنن.

thelegend1987
05-11-2022, 15:24

من برای دانلود چند تا گیم بسته رو فعال کردم
بعد از اتمام آستانه مصرف روی ترافیک بین‌الملل سرعت دانلود میاد روی 200K در ثانیه
اینو هم بگم که روی چند تا از سایت های داخل کشور محدودیت سرعت اعمال نمیشه و هیچگونه محدودیت دانلود نداره مثل:
magbazi
----------
(سرعت دانلود حدود 10~15M در ثانیه هست)

salman2003
13-11-2022, 06:40
یوزر با دوتا پست میاد تبلیغ سایت انجام میده:worried:

soroori2
10-12-2022, 06:58
سلام دوستان
این بسته نامحدود شبانه همراه اول رو هرکاری می کنم نمب تونم بر روی سیم کارت اعتباری فعال کنم و همش پیام میده که اعتبار شما کافی نیست با این که کیف پول شارژ شده و این پیام هم از طریق اپ همراه من و هم با کد های دستوری مختلف میاد. ولی بر روی سیم کارت دائمی فعال کردم. مشکل از کجاست ؟

ra20222
10-12-2022, 17:49
چه تلویزیونی برای همراه اول موجوده ک ترافیکش رایگان باشه؟

allric
12-12-2022, 11:18
چه تلویزیونی برای همراه اول موجوده ک ترافیکش رایگان باشه؟
پیدا کردی به ما هم خبر بده :thumbsdow

fandak
14-12-2022, 08:34
فعالسازی هدیه یک روز مکالمه رایگان همراه اول در استان خوزستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همراه‌اول امروز چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱ به مشترکین ویژه خودش در استان‌خوزستان یک روز مکالمه‌رایگان درون شبکه هدیه می دهد
برای فعال کردن این هدیه یک روزه فقط امروز ۲۳ آذر ۱۴۰۱ وقت دارید . با کد دستوری ستاره ۱۰ ستاره ۴ ستاره ۲ مربع تماس این هدیه را فعال کنید.
مشترکین عزیز استان خوزستان منتظر هدیه یک روز مکالمه‌رایگان درون شبکه همراه‌اول در روز چهارشنبه ۲۳ آذر باشید.
فعالسازی با شماره گیری کد
*۱۰*۴*۲ # ( از راست به چپ فعال کنید )

ra20222
14-12-2022, 09:51
پیدا کردی به ما هم خبر بده :thumbsdow

واسه ایرانسل هم نیست؟

bigbang0661
07-02-2023, 11:45
من دو تا سوال دارم، ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه. الان طرح ۱۵ گیگ رو فعال دارم و از دیشب طرح نامحدود شبانه رو هم خریدم. میخواستم بدونم ساعت ۱ به بعد اتوماتیک نامحدود اعمال میشه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
و اینکه حالت عادی سرعت دانلود به ۵ مگ هم میرسه ولی ساعت ۱ به بعد سرعت دانلود از ۱ مگ بیشتر نمیره. راهی هست بشه این محدودیت رو پیچوند؟

thelegend1987
07-02-2023, 11:55
من دو تا سوال دارم، ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه. الان طرح ۱۵ گیگ رو فعال دارم و از دیشب طرح نامحدود شبانه رو هم خریدم. میخواستم بدونم ساعت ۱ به بعد اتوماتیک نامحدود اعمال میشه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
و اینکه حالت عادی سرعت دانلود به ۵ مگ هم میرسه ولی ساعت ۱ به بعد سرعت دانلود از ۱ مگ بیشتر نمیره. راهی هست بشه این محدودیت رو پیچوند؟

سلام به صورت خودکار اعمال میشه
سرعت دانلود خیلی بستگی به دستگاه مودم و تعداد خطوط آنتن داره مثلا با مودم HUAWEI B612 میتونید به سرعت دانلود 15MB/s هم برسید
ضمن اینکه سرعت دانلود ترافیک بین الملل و ترافیک داخلی با هم فرق داره
اگه میخواهید که از ترافیک بین الملل دانلود کنید بهتره از سایت‌های تبدیل کننده لینک استفاده کنید

babriman
25-02-2023, 15:27
سلام دوستان
من نت همراه اول رو روی کامپیوتر از طریق USB تترینگ کردم ولی یک مشکل داره؛ با تورنت سرعتش خیلی کم هست در حالی که با نت مخابرات سرعت همون تورنت خوبه و مشکل نداره؛ نت همراه اول با دانلود منیجر هم سرعت خوبی میده ولی با میکرو تورنت گویا مشکل داره اگر راهی میدونید لطف کنید راهنمایی کنید

NinjaLord
25-02-2023, 18:22
کلا نباید با پشتیبانی و مسئولین همراه اول در مورد کیفیت داغان شبکه شان که داغانتر از خودشان است صحبتی کنید! چون بسیار کودکانه و بدور از عقل جواب شمارا اینطور میدهند که ما سرویس واسه گیم نداریم:blink::biggrin:

وقتی شما میتوانید فیبر نوری تهیه کنید سعی کنید سمت اوپراتورهای داغان ایران مثل همین اوپاتور نروید! مخصوصا از لحاظ قیمت و حجم اینترنت!

باور کنید اینها واسشون خدمت به خودشان و جیب خودشان در اولویت است و مردم واسشون مهم نیستند!مخصوصا وقتی میگویند راه اندازی سرویس 5G برای مردم اصلا بصرفه نیست دیگر خود شما قضاوت کنید!
حالا مردم هم لابد همگی درازگوش هستند متوجه نمیشوند که این کارها بازیهای سیاسی است! یعنی دولت محبوب یک عده اسهال طلب و... اگر روی کار نیاید کلا فاز روابطشان و سرویس دهیشان با مردم برعکس میشود! یعنی کاملا طلبکارانه!
دیگه وقتی حاج شیخ حسن اقا بودند کلا یکعده مثل همینها بخور بخوری داشتند... ولی دیگه تموم شد چون ممه رو لولو خورد:biggrin:

mobile-1199
09-03-2023, 11:04
درود
رفقا میخواستم ببینم راهی هست که بعد رد کردن سقف 100 گیگ بسته شبانه بشه دوباره گرفت؟ یا نه حتما باید تا انتهای ماه صبر کرد :»

NinjaLord
11-03-2023, 17:36
کلا اوپراتوری بود که اومد شیرفلکه رو باز گذاشت فقط برای فروش بیشتر سیمکارت و شارژ اعتبار! اگر میبینی سرعت در طول روز نوسان دارد خوب کلا پهنای باند و زیرساختشون کشش ندارد! یعنی پوشش و دکلها زیادتر شده ولی پهنای باند مثلا باید 300برابر میشده ولی نشده!
واضحتر بگم این اوپراتورهایی مثل همراه اول اگر برای چند سال اول نت خوبی داشته بخاطر کم بودن کاربرهاش بوده و متاسفانه مدیران نالایق و داغان این اوپراتور با گذشت زمان و در کنار افزایش هرروزه و بیشتر کاربرهایش اصلا پهنای باند را افزایش نداده! یعنی بنظرم عقل کافی نداشتند یا سوئ مدیریت بوده که بجای افزایش احمقانه پوشش انتندهی کیفیت بالای پهنای باند هم حفظ بکنند! کلا چندتا احمق اونجا هستند که بخودشان گفتند بجای افزایش پهنای باند این تعداد فوقالعاده زیاد کاربرهای گوسفندمان بیاییم محدودیت اعمال کنیم! مخصوصا با حذف بسته های حجم بالا و افزایش قیمت جلوی مصرف بیشتر را بگیریم! این خریت نیست پس چیه ؟ چون در کشورهای دیگر دقیقا برعکس هست! یعنی انقدر کیفیت و سرعت را بالا میبرند تا کاربرهای بیشتری جذب کنند و داشته باشند! چندتا گوسفندی که فکر میکنند کاربرهایشان هم مثل خودشان گوسفند هستند! یعنی اگر دوست داشتید آبرو و اعتبار چندیساله یک شرکت اوپاتوری را ببرید باید چنین مدیریان و مسئولینی را استخدام کنید!
نتشون باگ هم داشت مثل رایتل و ایرانسل :)

NinjaLord
12-03-2023, 12:14
حتما میدانید همین اوپراتورها از نت فیبر نوری استفاده میکنند منتها با کیفیت افتضاح و قیمت بالایی به خود مردم میفروشند!
پس پیشنهاد میکنم شما نت فیبر نوری تهیه کنید و استفاده کنید از نظر کیفیت و قیمت فوقالعاده از نت اوپراتورهای داغان تلفن همراه بهتراست!

blackbird
15-03-2023, 15:18
استفاده اپراتورها از فیبر نوری به این معنا نیست که تا محل تجهیرات و دکل ارتباط FTTH دارن اون خط فیبر نوری اختصاصی هست برای انتقال پهنای باند یه جوری مثل شبکه داخلی خودشون برای انتقال و لود بالانس کردن پهنای باند، اون ارتباط رو مگه به آدم شخصی میدن؟ و اگه بدن قیمت نجومی باید داشته باشه برای خونه شخصی که نمیشه همچین چیزی گرفت و برج ها هم باید یه شرکت که پهنای باند میفروشه طرف قرار داد بشی که اونا هم اکثرا با وایرلس پوینت تو پوینت پهنای باند تامین میکنن.

لیونل_مسی
15-03-2023, 17:17
فیبر تا دکل موبایل بهش میگن FTTA از شبکه FTTH کلا جداس . همین تست های با سرعت بالای 1 گیگ احتمالا همین ها هستن خود ما یه کم اون ور تر وسط بیابون ایرانسل یه وکل زده اصلا رادیو پوینت تو پوینت نداره

- - - Updated - - -

فیبر تا دکل موبایل بهش میگن FTTA از شبکه FTTH کلا جداس . همین تست های با سرعت بالای 1 گیگ احتمالا همین ها هستن خود ما یه کم اون ور تر وسط بیابون ایرانسل یه وکل زده اصلا رادیو پوینت تو پوینت نداره

iran100
11-04-2023, 23:47
سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم (ViLTE)
تماس تصویری بر بستر شبکه نسل چهارم (ViLTE)، خدمتی نوین است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور ارائه می شود. با استفاده از این سرویس، مشترکین همراه اول قادر خواهند بود بدون استفاده از هیچ اپلیکیشن یا برنامه واسطی با یکدیگر تماس تصویری برقرار نمایند. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری همراه اول میبایست:

هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE باشند.
سیمکارت هر دو مشترک USIM باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه تعویض سیم کارت با یوسیم مراجعه کنید.
این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد.
تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی نماید.
تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد.

تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه هوشمند با قابلیت ViLTE باشند می توانند این سرویس را از طریق کد دستوری *10*2431# و یا اپلیکیشن همراه من فعال نمایند و هنگام قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE همراه اول و پس از برقراری تماس صوتی به صورت معمول، بر روی ایکن دوربین (گزینه تماس تصویری) کلیک کرده و یک تماس تصویری با کیفیت را تجربه کنند.

test84
01-05-2023, 02:31
سلام،

کسی تجربه اینو داره از ایران برای خط دائمی همراه اول که خارج از کشور هستش Roaming رو بتونه فعال کنه؟ اگه کسی بتونه، این دفترهای پلیس + 10 ها میتونن؟

iran100
01-05-2023, 14:19
سلام،

کسی تجربه اینو داره از ایران برای خط دائمی همراه اول که خارج از کشور هستش Roaming رو بتونه فعال کنه؟ اگه کسی بتونه، این دفترهای پلیس + 10 ها میتونن؟

سلام

از طریق برنامه همراه من و یا کد دستوری میتوان رومینگ را فعال و بسته های تماس ، پیامک ، دیتا همراه اول را خرید. فعالسازی سرویس رومینگ باید قبل از خروج از کشور صورت پذیرد و پس از خروج از کشور صرفا از طریق برنامه همراه من امکانپذیر است

فقط این نکته را در نظر داشته باشید مسدودی برنامه هایی مانند تلگرام واتساپ اینستاگرام در حالت رومینگ هم‌چنان پابرجا خواهد بود و نیاز به برنامه های فیلتر شکن می باشد.

اطلاعات کامل از تعرفه رومینگ و بسته های آن را در لینک زیر مشاهده کنید:

saeidshooji
01-05-2023, 20:21
سلام،

نه اونا نمی تونن باید کسی از داخل ایران وارد اکانت همراه من اون شماره بشه واز این برنامه رومینگ رو فعال کنه

- - - Updated - - -

سلام،

نه اونا نمی تونن باید کسی از داخل ایران وارد اکانت همراه من اون شماره بشه واز این برنامه رومینگ رو فعال کنه

iran100
07-05-2023, 02:06

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران
همراه اول همزمان با آغاز «هفته شیراز» هدایای جذابی را برای مشترکان استان فارس و شهر شیراز در نظر گرفته است.
«روز شیراز» رسما از سال ۱۳۸۱ به واسطه پیشینه غنی تاریخی و فرهنگی، سرآمدی در حوزه شعر و ادب و پرورش شخصیت های مهم این آب و خاک در دامان شیراز، به تقویم ملی اضافه شد.
همراه اول به همین مناسبت ضمن ارائه مکالمه رایگان یک روزه درون شبکه در روز پانزدهم اردیبهشت برای تمامی مردم این استان که با شماره گیری کددستوری «ستاره 10 ستاره 4 ستاره 2 مربع» قابل استفاده است، «یک هفته تخفیف بی سابقه در خریداری و فعالسازی بسته های ساعتی اینترنت و مکالمه مدار فیروزه ای» برای شیرازی ها را نیز تدارک دیده است.
تمامی مشترکان همراه اولی شهر شیراز می توانند با شماره گیری کددستوری «ستاره 121 مربع» اقدام به خریداری بسته های مدار فیروزه ای با تخفیف بی سابقه کنند.
شیرازی ها همچنین می توانند در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ از اعتبار هدیه ۱۰۰ هزار تومانی برای خرید بلیط هواپیما از اپلیکیشن «فلای تودی» که کدهای آن متعاقبا از طریق پیامک ارسال می شود و همچنین ۲۰۰ هزار تومان اعتبار هدیه برای استفاده از اقامتگاه های گردشگری اپلیکیشن «جاجیگا» با مراجعه به لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز بهره مند شوند.
گفتنی است هر ساله ویژه برنامه هایی فرهنگی و هنری به مناسبت روز نکوداشت شیراز در این شهر برگزار می شود.

test84
07-05-2023, 04:05
نه دوستان، با رفتن تو سایت shop.mci.ir میتونین برای کسی که رومینگ رو فعال نکرده و الان خارج از کشوره، بسته رومینگ بخرین و این باعث فعال شدن رومینگ هم میشه براش.

reza_electronic
19-05-2023, 12:16
سلام
چه قند شک نی رو همراه اول الان خوب کار میکنه ؟ پولی یا رایگان فرقی نداره

iran100
19-05-2023, 15:11
سلام
چه قند شک نی رو همراه اول الان خوب کار میکنه ؟ پولی یا رایگان فرقی نداره
اندروید:
Lite VPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و iTop VPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] top) و Argo VPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
seed4.Me VPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

IOS:
iTop VPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 4seed.me ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویندوز:
Lantern ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

test84
19-05-2023, 22:06
سلام،

کشش خط من پایینه و همین الان SNR روی 6 هستش و سرعت از 8 مگابیت بالاتر نمیره. میخواستم ببینم:

1) اصلا امکان تفییر این خط به فیبرنوری هست؟ تغییری حاصل میشه و یا چون الان با ADSL کیفیت خط پایینه با فیبر هم پایین خواهد بود. مجبور بشم مودم رو به سر خط بزنم هم میزنم.

2) چه هزینه هایی داره؟ مودمش چنده و جزئیات بسته هاش رو کجا میشه دید.

ممنونم.

iran100
20-05-2023, 03:28
سلام،

کشش خط من پایینه و همین الان SNR روی 6 هستش و سرعت از 8 مگابیت بالاتر نمیره. میخواستم ببینم:

1) اصلا امکان تفییر این خط به فیبرنوری هست؟ تغییری حاصل میشه و یا چون الان با ADSL کیفیت خط پایینه با فیبر هم پایین خواهد بود. مجبور بشم مودم رو به سر خط بزنم هم میزنم.

2) چه هزینه هایی داره؟ مودمش چنده و جزئیات بسته هاش رو کجا میشه دید.

ممنونم.

سلام
دوست عزیز اینجا تاپیک همراه اول می باشد لطفا در تاپیک این موضوع درخواست خودتان را درج کنید

با این حال امکان تغییر خط از ADSL به فیبرنوری وجود دارد اما بستگی به شرایط موجود در منطقه شما دارد. در برخی مناطق، زیرساخت فیبرنوری در دسترس است و می‌توانید از آن استفاده کنید اما در برخی دیگر این امکان وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر، به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود مراجعه کنید.

هزینه تغییر خط به فیبرنوری با توجه به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت و شرایط موجود در منطقه متفاوت است. هزینه مودم نیز بسته به نوع آن متفاوت است. برای مشاهده جزئیات بسته های ارائه شده توسط شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت، به وبسایت آنها مراجعه کنید یا با شماره تلفن خدمات مشتریان تماس بگیرید.

در هر صورت، بهتر است با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری درباره شرایط و هزینه های مربوط به تغییر خط به فیبرنوری در منطقه خود بگیرید.

test84
20-05-2023, 06:55
سلام
دوست عزیز اینجا تاپیک همراه اول می باشد لطفا در تاپیک این موضوع درخواست خودتان را درج کنید

با این حال امکان تغییر خط از ADSL به فیبرنوری وجود دارد اما بستگی به شرایط موجود در منطقه شما دارد. در برخی مناطق، زیرساخت فیبرنوری در دسترس است و می‌توانید از آن استفاده کنید اما در برخی دیگر این امکان وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر، به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود مراجعه کنید.

هزینه تغییر خط به فیبرنوری با توجه به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت و شرایط موجود در منطقه متفاوت است. هزینه مودم نیز بسته به نوع آن متفاوت است. برای مشاهده جزئیات بسته های ارائه شده توسط شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت، به وبسایت آنها مراجعه کنید یا با شماره تلفن خدمات مشتریان تماس بگیرید.

در هر صورت، بهتر است با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری درباره شرایط و هزینه های مربوط به تغییر خط به فیبرنوری در منطقه خود بگیرید.

-------------------------------

iran100
23-05-2023, 00:56
رونمایی همراه اول از بسته‌های حج تمتع ۱۴۰۲

-همراه اول همزمان با اعلام تعرفه‌های رومینگ، بسته‌های متنوع و به‌صرفه ویژه کمپین حج تمتع ۱۴۰۲ خود را رونمایی کرد.

-در حج امسال برای اولین بار سرویس 5G برای حجاج همراه اولی قابل استفاده است.
- همراه اول چهار بسته ویژه مقرون به‌صرفه شامل «۱.۵ گیگابایت اینترنت ۶۰ روزه به قیمت ۲۸۰ هزار تومان»، «۳ گیگابایت اینترنت هفتگی به‌همراه هدیه ۵ دقیقه مکالمه و ۵ پیامک به قیمت ۴۴۰ هزار تومان»، «اینترنت نامحدود ۹۰ روزه با ۱۵۰ دقيقه مكالمه و ۱۵۰ عدد پيامك هديه به قیمت یک میلیون و ۸۴۰ هزار تومان» و «۷۰ دقيقه مكالمه و ۷۰ پيامك هديه به قیمت ۳۴۰ هزار تومان» تدارک دیده است.

- حجاج می‌توانند با سرویس رومینگ همراه اول خود براحتی از پیامک‌های بانکی، پرتال‌های ایرانی و همراه بانک‌های خود به صورت امن استفاده کنند.

- حجاج همراه اولی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه کمپین حج این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.

Vahid67
03-06-2023, 14:52
دوستان کدوم پروتوکل های ق.ی.لت.ر ش.ک.ن روی همراه اول جواب میدن ؟

nokiax6n72
09-06-2023, 10:01
درود
رفقا میخواستم ببینم راهی هست که بعد رد کردن سقف 100 گیگ بسته شبانه بشه دوباره گرفت؟ یا نه حتما باید تا انتهای ماه صبر کرد :»

سلام دوست عزیز باید تا آخر ماه صبر کنی که بسته تموم بشه.

9vin
10-06-2023, 22:26
warp 1.1.1.1
نصب کن حجم نامحدود و زمان نامحدود میده حتما از گوگل پلی نصب کن حتمااااا
کد لایسنس میخاد بیا pv اینستا رایگان بدم بهت سرعتش عالیه عالی
رایگان هم هست
پول جا این چیزا نده فقط واسه همراه اول کار میکنه .....
ali0rak اینستا هستم

- - - Updated - - -

9vin
10-06-2023, 22:28
دوستان کدوم پروتوکل های ق.ی.لت.ر ش.ک.ن روی همراه اول جواب میدن ؟
warp 1.1.1.1
رایگان هم هست
ali0rak اینستا هستم

iran100
10-06-2023, 22:38
warp 1.1.1.1
رایگان هم هست
ali0rak اینستا هستم

برای رایتل هم قابل استفاده می باشد

9vin
11-06-2023, 02:44

ندارم رایتل که تست کنم

MMDFullHD
11-06-2023, 07:08

ربطی به ایرانسل یا حتی رایتل همراه اول بودن نداره ک (بازم موافق حرفتون هستم که کلاد محدود تره رو ایرانسل)
حتی به اون کدی که شما میگید که ZERO TRUST میکنه هم تاثیری نداره
حتی حجم های پلاسش بیشتر :D

برای اتصال نیاز به قلق بازی هست

صرفا برای نقض حرفتون
سیم کارت ایرانسل تستش با وارپ
اتصال از طریق ipv6

MMDFullHD
11-06-2023, 07:26
مناطق جنوبی تهران داره تو ی حرکت پرش ملخی طور فایو جی میشه

NinjaLord
29-06-2023, 22:29

منبع خبر؟ دقیقا از کدوم محله شروع کردن دیش 5G رو بگیریم اونطرف :biggrin:

MMDFullHD
30-06-2023, 09:09
منبع خبر؟ دقیقا از کدوم محله شروع کردن دیش 5G رو بگیریم اونطرف :biggrin:

کدوم منطقه ای؟

NinjaLord
30-06-2023, 16:03
کل واقعیت و عملکرد همراه اول توی همین عکس بود که گزاشتی :biggrin: البته این اوپراتورهای ایرانی بیشتر بدنبال افزایش پوشش خطوط تلفن همراه بودند و اولویت اینها همین بوده! در مورد ظرفیت شبکه اینترنتشون هم که فقط باید بحالشون تاسف خورد !

این دیش 60سانتی 4G/5G هم جرات نمیکنم دوبازه وصل کنم توی مصافت و وصل شدن به هردکلی نه نمیگه ولی خب تشعشع بالاست (30db واقعی )

الان هم کلا بد نیست مخصوصا اینکه پکت لاست نداره ولی سرعت در روز خیلی افت میکنه

Maria J. Weddle
02-07-2023, 02:40
من منطقه 16 هستم نازی اباد خبری نیست

- - - Updated - - -

من منطقه 16 هستم نازی اباد همراه اول خبری نیست ولی ایرانسل 5G هست

iran100
02-07-2023, 17:24
کل واقعیت و عملکرد همراه اول توی همین عکس بود که گزاشتی :biggrin: البته این اوپراتورهای ایرانی بیشتر بدنبال افزایش پوشش خطوط تلفن همراه بودند و اولویت اینها همین بوده! در مورد ظرفیت شبکه اینترنتشون هم که فقط باید بحالشون تاسف خورد !

این دیش 60سانتی 4G/5G هم جرات نمیکنم دوبازه وصل کنم توی مصافت و وصل شدن به هردکلی نه نمیگه ولی خب تشعشع بالاست (30db واقعی )

الان هم کلا بد نیست مخصوصا اینکه پکت لاست نداره ولی سرعت در روز خیلی افت میکنه

مودم و آنتن شما مدل هایشان چیست و از کجا میتوانم تهیه کنم.

9vin
13-07-2023, 23:39
دوستان سیمکارت دیتا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
سایتش که نداره
هر نمایندگی هم میرم نیس !!

QSEVEN
14-07-2023, 08:39
درود دوستان
روشی نیست بشه اینترنت نامحدود شبانه یک ماهه همراه اول که محدودیت ۱۰۰ گیگ رو داره برداشت سرعت بعد از صد گیگ میشه ۲۰۰ کیلو بایت ؟؟ راهی هست ؟ لطفا راهنمایی کنید سپاس

NinjaLord
18-07-2023, 14:56
نمدونم شما هم این مشکل را داشتید و تجربه کردید یا خیر اینکه متاسفانه کیفیت انتن دهی در طول روز یا ساعت خاصی افت پیدا میکند برای مثال اگر مقدار sinr تقریبا 20 باشد بعد از چند ساعت به نصف کاهش پیدا میکند

بدون اینکه شما تغییری در محل دیوایس و یا انتن داده باشید این باعث افت سرعت و کیفیت اینترنت میشود

meysam_s2015
19-07-2023, 10:06
نمدونم شما هم این مشکل را داشتید و تجربه کردید یا خیر اینکه متاسفانه کیفیت انتن دهی در طول روز یا ساعت خاصی افت پیدا میکند برای مثال اگر مقدار sinr تقریبا 20 باشد بعد از چند ساعت به نصف کاهش پیدا میکند

بدون اینکه شما تغییری در محل دیوایس و یا انتن داده باشید این باعث افت سرعت و کیفیت اینترنت میشود
آره تو منطقه ما هم همراه اول چنین مشکلی رو داره . به مخابرات منطقه مراجعه کردم به پشتیبانی زنگ زدم . چون بعضی ساعات کلا آنتن فورجی میپره
اما دریغ از کوچکترین پیگیری

SAeedBaa
22-07-2023, 17:56

در شبکه باند پهن موبایل با افزایش ترافیک روی یک تکه فرکانس تداخل ها بیشتر میشود و در مشکل شما روی شبکه فورجی با توجه به افزایش ترافیک روی یک کریر SNR افت کرده و به قولی نویز افزایش میابد که باعث افت کیفیت شبکه میشود. اپراتور ها برای جلوگیری از این وضعیت افزایش ظرفیت سایت (اضافه کردن کریرهای جدید و یا ارتقا به نسل بالاتر) را در دستور کار قرار میدهند و اگر چاره ساز نبود باید یک سایت جدید نصب شود.

NinjaLord
22-07-2023, 23:59
در شبکه باند پهن موبایل با افزایش ترافیک روی یک تکه فرکانس تداخل ها بیشتر میشود و در مشکل شما روی شبکه فورجی با توجه به افزایش ترافیک روی یک کریر SNR افت کرده و به قولی نویز افزایش میابد که باعث افت کیفیت شبکه میشود. اپراتور ها برای جلوگیری از این وضعیت افزایش ظرفیت سایت (اضافه کردن کریرهای جدید و یا ارتقا به نسل بالاتر) را در دستور کار قرار میدهند و اگر چاره ساز نبود باید یک سایت جدید نصب شود.

برادر متاسفانه دقیقا در محله ما هم همین کوچه ما در نقشه رگولاتوری برنگ سفید است یعنی مشکل انتن دهی و سرعت دارد!!!

با یکی از پرسنل شبکه همراه اول هم صحبت میکردم که بنده خدا تفاوت سرعت بین مگابیت و مگابایت را نمیدانست! یعتی تست میگیرید سرعت دان میشه 9مگابیت بعد بشما میگوید خب سرعت شما که 9 خیلی خوبه مشکل چیه ؟:biggrin: میگم عاقا سرعت 9 بود که تماس نمیگرفتم این 900کیلوبایته میگه نه دیگه سرعت 9 هستش!!میگم سرعت دانلودم الان 900 کیلوبایت هم بیشتر نمیشه :D:biggrin: باید به اینها حتما بیاحترامی کنیم که چقدر کم سوادند!!حالا کاری ندارم به اینکه کلا اینها مدرک را خریداری میکنند یا با پارتی و وعده وعید دادن چنین شغلی بدست میاورند بماند...

بعد اینکه مثلا شما در فلان نقطه تهران هستید و بعد بشما دقیقا بگوید الان به فلان دکل در فلان منطقه تهران متصل هستید و نباید مشکل انتندهی و سرعت هم داشته باشید.... بعد دوباره خود شما حساب کتاب میکنید و میگویید من الان چرا باید به دکلی با فاصله 10-15 کیلیومتر دورتر متصل بشوم ؟!! نکند با تیمارستان و پرسنل بخش اعصاب و روان تماس گرفته ام و انها مرا سرکار گذاشته و مزاح میکنند....

پرسنل پشتیبانی همراه اول و شما و دوستانتان را برای مدتها میخندانند و انگشت به دهان میگزارند....پس اگر حتی مشکلی هم نداشتید با انها تماس بگیری و روز و هفته خود را بسازید....

این از پرسنل پشتیبانی شبکه یا نتورکشون که مثال کوچکی واستون زدم:biggrin: حالا نوبت پرسنل خاص پشتیبانی در سامانه چت آنلاین (از من بپرس) است:D

در مورد این ها همینو بگم که تا حرف از سرعت کم بزنید سریع بشما میگویند که شما در این مدت که گفتید مشکل کمی سرعت دارید فلان گیگابایت حجم دانلود و مصرف کردید پس مشکل سرعت ندارید....

میگم عاقا خب ساعت 3 صبح آنتن دهی بشکلی اسرارآمیز و معجزه وار عالی میشه و سرعت تقریبا 200مگابیته :whistle:هرچی که دانلود یا اپلود داشتم واسه اونموقع است:biggrin:

میگه سرعت شما اصلا محدود نشده و نباید هم مشکل سرعت در طول روز داشته باشید! به پرسنل شبکه میگم تا :whistle:ساعت 2 الی 3 صبح با شما تماس بگیرند تا مشکلتون برطرف کنند...

این هم از داستان پرسنل باهوش و نابغه ایرانی الاصل بسیار دانا و توانا صد در صد مدارک را با درس خواندن و شب بیداری گرفتند تازه بدون فامیل بازی مشغول به کار هم شدند:ohno::biggrin::D

NinjaLord
23-07-2023, 01:08
دیگه زیر مجموعه و تفاله شرکت مخابرات است و واقعا و منصفانه نمیشود انتظار خاصی از اینها داشت و متاسفانه پهنای باند ارزانی که میخرند و با مالیاتی که مثل همه شرکتها خودشان باید پرداخت کنند هم از مردم و روی بسته اینترنت میگیرند و نتیحه میشود این (بدون محاسبه مالیات است )

بسته اینترنت همراهی 60 روزه 80 گیگابایت
2,832,910 ریال

در اصل و نهایتا قیمتها باید منصفانه و در حد قیمتهای سرویس فیبر نوری مخابرات باشند یا بدتر در حد سرویس VDSL ولی خب در کنار سرویس دهی داغان این هم وضع قیمتهایشان است

البته که اگر کیفیت و سرعت سرویس واقعا بالا و استاندارد میبود شخصا با وجود چنین قیمت ناعادلانه ای اصلا گلایه هم نمیکردم!

خودم امیدی به اینها ندارم مگر اینکه یکی پیدا بشه که اینهارو میشناسه و مشکل نت و انتن دهی منو حل کنه باید واسه بروزرسانی یه نرمافزار امنیتی یا حتی ویندوز تا دیروقت بیدار باشم تا سرعت دانلود و کیفیت اتصال بالا باشد

MMDFullHD
23-07-2023, 11:51
برادر متاسفانه دقیقا در محله ما هم همین کوچه ما در نقشه رگولاتوری برنگ سفید است یعنی مشکل انتن دهی و سرعت دارد!!!

با یکی از پرسنل شبکه همراه اول هم صحبت میکردم که بنده خدا تفاوت سرعت بین مگابیت و مگابایت را نمیدانست! یعتی تست میگیرید سرعت دان میشه 9مگابیت بعد بشما میگوید خب سرعت شما که 9 خیلی خوشته باشید! به پرسنل شبکه میگم تا :whistle:ساعت 2 الی 3 صبح با شما تماس بگیرند تا مشکلتون برطرف کنند...

این هم از داستان پرسنل باهوش و نابغه ایرانی الاصل بسیار دانا و توانا صد در صد مدارک را با درس خواندن و شب بیداری گرفتند تازه بدون فامیل بازی مشغول به کار هم شدند:ohno::biggrin::D

اگر صبح ها موقع خلوت شدن شما سرعتتون بالا 200 مگابیته به قول خودتون سرعت بالاس

چند تا علت داره

اول از همه سیگنال رو بررسی کن

ی گوشی اندروید گیر بیار با سیم همراه بنداز یا از توی اپ netmonster از توی منو همبرگر phone info یا با کد ستاره مربع ستاره مربع 4636 مربع ستاره مربع ستاره

سیم 1 رو ک انداختی سیم همراه رو انتخاب کن توش برو رو سیم 1 all cell measurment info رو نگاه کن از لیستش ی عکس بگیر

سعی کن کل دوروبر خونه بری و چند بار حالت پرواز بذار pci اول ک وصله شمارش تو ذهنت بسپار اگر مثلا خونتون قسمت شمالی داره به 13 متصل میشه ب

برو قسمت جنوبی خونه بذار حالت پرواز ببین به دکل های دیگه متصل میشه؟ pci اش تغیر کنه ؟ مثلا از 13 بره رو 159

اون لحظه اگر تغیری تو pci داد ک هیچ ببین حتی اگر ثابت بود ببین بقیه کریر ها هستن روشنن ؟
تو کل روز تک کریر نمیشه باند ها دکل های اطراف هستن ؟

از سیگنال اول مطمعن شو ببین چطوریه وضعیت

بعد درجا شکایت 195 بزن بابت سیگنال

احتمالا با زدن سایت جدید ترافیک تقسیم میشه و بهتر میشه وضعیت

- - - Updated - - -

با یکی از پرسنل شبکه همراه اول هم صحبت میکردم که بنده خدا تفاوت سرعت بین مگابیت و مگابایت را نمیدانست! یعتی تست میگیرید سرعت دان میشه 9مگابیت بعد بشما میگوید خب سرعت شما که 9 خیلی خوشته باشید! به پرسنل شبکه میگم تا :whistle:ساعت 2 الی 3 صبح با شما تماس بگیرند تا مشکلتون برطرف کنند...

اگر صبح ها موقع خلوت شدن شما سرعتتون بالا 200 مگابیته به قول خودتون سرعت بالاس

چند تا علت داره

اول از همه سیگنال رو بررسی کن

ی گوشی اندروید گیر بیار با سیم همراه بنداز یا از توی اپ netmonster از توی منو همبرگر phone info یا با کد ستاره مربع ستاره مربع 4636 مربع ستاره مربع ستاره

سیم 1 رو ک انداختی سیم همراه رو انتخاب کن توش برو رو سیم 1 all cell measurment info رو نگاه کن از لیستش ی عکس بگیر

سعی کن کل دوروبر خونه بری و چند بار حالت پرواز بذار pci اول ک وصله شمارش تو ذهنت بسپار اگر مثلا خونتون قسمت شمالی داره به 13 متصل میشه ب

برو قسمت جنوبی خونه بذار حالت پرواز ببین به دکل های دیگه متصل میشه؟ pci اش تغیر کنه ؟ مثلا از 13 بره رو 159

اون لحظه اگر تغیری تو pci داد ک هیچ ببین حتی اگر ثابت بود ببین بقیه کریر ها هستن روشنن ؟
تو کل روز تک کریر نمیشه باند ها دکل های اطراف هستن ؟

از سیگنال اول مطمعن شو ببین چطوریه وضعیت

بعد درجا شکایت 195 بزن بابت سیگنال

احتمالا با زدن سایت جدید ترافیک تقسیم میشه و بهتر میشه وضعیت

NinjaLord
23-07-2023, 14:08
عزیز شکایت ثبت کرده بودم در اخر براحتی گفتند حداقل سرعت اینترنت در قوانین وزارت تخیلی ارتباطات و زیرساخت داغان ایران 256کیلوبایت است و...

چندبار در ساعات مختلفت با انواع پرسنل پشتیبانیشون صحبت کرده بودم که یکی از اینها واقعیت رو گفت اینکه باید سایتهای منطقه شما برروزرسانی بشوند و من مشکل رو ثبت میکنم تا پیگیری کنند...
منتتها 1سال گذشت و اتفاقی نیافتاد:biggrin::rolleye:

به این فکر کنید که با چه دیوانه هایی از اون زیرساختو رگولاتوری تا شرکت ارتباطات زیرساخت طرف هستم یعنی قانونی که قرنها پیش برای سرویس adsl نوشته و تایید شده تا امروز برای همه سرویسهای پرسرعت اجرا میشود؟

حداقل سرعت 256kb آن هم برای سرویسهای پرسرعت همراه ؟ خب معلومه اخرش وقتی اینهارا برای رفع مشکل تحت فشار بگزاریم به قانونی که خودشان میدانند منسوخ شده است اویزان میشوند

اسمش ایرانه ! همگی کلا در تیمارستانی پیشرفته زندگی میکنیم!

برادر مگه نباید اینها خودشان فهم و شعور و سواد کافی در کارشان داشته باشند تا بجای گفتن اینکه شما به فلان دکل در فلان منطقه (که 10-15 کیلومتر دور تر است) متصل هستی و نباید سرعتتان پایین باشد این سایتهای منطقه را بروزرسانی کنند ؟

منطقه ما هم دکل کم نداره ولی 99درصد روی باند 1800 هستند یعنی قدیمی و سرعت هم داغان... بعد جالبه که بعد این حرفها دوباره میگویند ما اصلا دکلی نداریم که فقط روی باند 1800 باشد ... اگر ندارند پس چرا برای استفاده از سرویس 4.5G باید به

دکلی 15 کیلومتر دورتر متصل بشوم ؟ و فقط انتن دهی روی باند 1800 معمولا قابل قبول است ؟

من نمیگم طرف که پشتیبانی نتورک این شرکت هست حتما باید مهندس و مدرک فلان داشته باشد ولی بخدا دیگه طرف تفاوت مگابیت و مگابایت را هم نمیداند(پست بالا اولی مثلا زدم)

mahdiyerezaei
23-07-2023, 16:56
و فروش روی سرعت های تخیلی 1024....
حرفی نمی مونه

mehr1362
23-07-2023, 17:40
عزیز شکایت ثبت کرده بودم در اخر براحتی گفتند حداقل سرعت اینترنت در قوانین وزارت تخیلی ارتباطات و زیرساخت داغان ایران 256کیلوبایت است و...

چندبار در ساعات مختلفت با انواع پرسنل پشتیبانیشون صحبت کرده بودم که یکی از اینها واقعیت رو گفت اینکه باید سایتهای منطقه شما برروزرسانی بشوند و من مشکل رو ثبت میکنم تا پیگیری کنند...
منتتها 1سال گذشت و اتفاقی نیافتاد:biggrin::rolleye:

به این فکر کنید که با چه دیوانه هایی از اون زیرساختو رگولاتوری تا شرکت ارتباطات زیرساخت طرف هستم یعنی قانونی که قرنها پیش برای سرویس adsl نوشته و تایید شده تا امروز برای همه سرویسهای پرسرعت اجرا میشود؟

حداقل سرعت 256kb آن هم برای سرویسهای پرسرعت همراه ؟ خب معلومه اخرش وقتی اینهارا برای رفع مشکل تحت فشار بگزاریم به قانونی که خودشان میدانند منسوخ شده است اویزان میشوند

اسمش ایرانه ! همگی کلا در تیمارستانی پیشرفته زندگی میکنیم!

برادر مگه نباید اینها خودشان فهم و شعور و سواد کافی در کارشان داشته باشند تا بجای گفتن اینکه شما به فلان دکل در فلان منطقه (که 10-15 کیلومتر دور تر است) متصل هستی و نباید سرعتتان پایین باشد این سایتهای منطقه را بروزرسانی کنند ؟

منطقه ما هم دکل کم نداره ولی 99درصد روی باند 1800 هستند یعنی قدیمی و سرعت هم داغان... بعد جالبه که بعد این حرفها دوباره میگویند ما اصلا دکلی نداریم که فقط روی باند 1800 باشد ... اگر ندارند پس چرا برای استفاده از سرویس 4.5G باید به

دکلی 15 کیلومتر دورتر متصل بشوم ؟ و فقط انتن دهی روی باند 1800 معمولا قابل قبول است ؟

من نمیگم طرف که پشتیبانی نتورک این شرکت هست حتما باید مهندس و مدرک فلان داشته باشد ولی بخدا دیگه طرف تفاوت مگابیت و مگابایت را هم نمیداند(پست بالا اولی مثلا زدم)

مملکت را فساد و فحشا و بی حجابی گرفته ، شما دنبال اینترنت پرسرعت میگردی یا دنبال مسئولین خدوم و زحمت کش و لایق ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کسی که فرق مگابیت و مگابایت را میدونه بیکار نشسته تو خونش ( اگه خونه داشته باشه وگرنه کارتون خواب شده )
تو این مملکت کسی دنبال تخصص و تعهد نیست ، باید خرحمال باشی و نادان و بله قربان گو و دون مایه و کودن ( حداقل چاپلوس ) ... تا یه بیل بدن دستت بیکار نمونی ! ;)
سرعت اینترنت زیاد باشه که چی ؟ دوباره آشوب گری کنید و شورش در شهر سگا مگا درایو رو بیارید تو خیابون ؟
حرف زدن از قانون خیلی مسخره هست ، کدوم قانون ؟ قانون در این مملکت زور سر نیزه هست !
توصیه میکنم از سرعت اینترنت فیلمبرداری نکنید وگرنه اعمال قانون خواهید شد ;)

شکایت ؟ اعتراض ؟ 195 ؟ :rolleye: شکایت از قاضی را نزد قاضی میبرن ؟ ملت ساده !
دو نفر چاپلوس ( از اینایی که بن تخفیف و گوشت یخی سر ماه میگیرن ) را گذاشتن پشت تلفن ، فکر کردی اینا کسی هستن که بیان حق شمای عادی را از فلان اپراتور وصل به اینجا و اونجا بگیرن ؟
یا فکر کردی 195 یه جای مستقل و دارای قدرت هست ؟ از همراه اول گردن کلفت شکایت میکنی ؟

تا شماها بیدار بشید و واقعا بفهمید و درک کنید که کجا زندگی میکنید ، بیدارها هفت کفن پوسوندن !

MMDFullHD
24-07-2023, 08:56
مملکت را فساد و فحشا و بی حجابی گرفته ، شما دنبال اینترنت پرسرعت میگردی یا دنبال مسئولین خدوم و زحمت کش و لایق ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کسی که فرق مگابیت و مگابایت را میدونه بیکار نشسته تو خونش ( اگه خونه داشته باشه وگرنه کارتون خواب شده )
تو این مملکت کسی دنبال تخصص و تعهد نیست ، باید خرحمال باشی و نادان و بله قربان گو و دون مایه و کودن ( حداقل چاپلوس ) ... تا یه بیل بدن دستت بیکار نمونی ! ;)
سرعت اینترنت زیاد باشه که چی ؟ دوباره آشوب گری کنید و شورش در شهر سگا مگا درایو رو بیارید تو خیابون ؟
حرف زدن از قانون خیلی مسخره هست ، کدوم قانون ؟ قانون در این مملکت زور سر نیزه هست !
توصیه میکنم از سرعت اینترنت فیلمبرداری نکنید وگرنه اعمال قانون خواهید شد ;)

شکایت ؟ اعتراض ؟ 195 ؟ :rolleye: شکایت از قاضی را نزد قاضی میبرن ؟ ملت ساده !
دو نفر چاپلوس ( از اینایی که بن تخفیف و گوشت یخی سر ماه میگیرن ) را گذاشتن پشت تلفن ، فکر کردی اینا کسی هستن که بیان حق شمای عادی را از فلان اپراتور وصل به اینجا و اونجا بگیرن ؟
یا فکر کردی 195 یه جای مستقل و دارای قدرت هست ؟ از همراه اول گردن کلفت شکایت میکنی ؟

تا شماها بیدار بشید و واقعا بفهمید و درک کنید که کجا زندگی میکنید ، بیدارها هفت کفن پوسوندن !

عزیز من چرا پور ن هاب بازی در میاری

حجاب اختیاری و گو ز و چ ربطی به عنو پشکل میدی اصلا یک درصد ربطی داشت به بحث ایشون ؟

ایشون هم مثل خیلیای دیگ ک اوضاع نتش بیریخته راه حل باید گذاشت جلوش (تو راه حل بهتری داری بذار جلوش مشتی مام خوشحال شیم ک ببینم هموطنمون داره به داد هموطنمون میرسه ) ب هرحال ایشون داره پول میده و حقش این نیستی و اینجام تویتر نیست و بحث سیاسی شه و تاپیکم ربطی نداره
شما خواهشا نمیخاد برنامه omid am رو اجرا کنی تومار بنویسی دنده بدی ما هممون میدونیم اب از کجا گل آلوده

و اینک در مورد بیداری هم بنظرم شما بیدار نیستید فقط گشنه شدید صداتون در اومده ک انشالله ابی جون با دو تا دود ساز دستی وضعمونو بهتر هم میکنه به امید خداوند متعال و الحمدلله و ازین دسته جملات ...

منتتها 1سال گذشت و اتفاقی نیافتاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نداره ولی 99دمتر دورتر متصل بشوم ؟ و فقط انتن دهی روی باند 1800 معمولا قابل قبول است ؟

دوست عزیزم تو این شکی نی ک زیرساخت ترکیده تو این شکی نی ک همراه اول شبکه داغونی داره ن فقط همراه از ایران خودروش گرفته تا هرچی شرکت خصوصی و دولتی تو ایرانه ترکیده
تو این شکی نی ک این حکومت هیچی برامون نذاشته ولی لطفا رو موضوع خودتون فوکوس داشته باشید بهم بگید ک

شما از کجا دارید میبنید ک 15 کیلومتر اونور تر از دکل همراه هستید؟ و اینکه 1800 قدیمی داغان نی ربطی نداره فقط دستگاهای قدیمی از این باند به خوبی پشتیبانی میکنن و زیادتر رو این فرکانس دیوایس هست و 1800 فقط فرکانسه و اتفاقا از باند های 7 اینا بهتره هرچی فرکانس پاین تر نفوذ و پوشش بیشتره فرقی بین 2600 با 1800 از لحاظ سرعتی نیست چون یه محدوده یا تکیه 20 مگاهرتزی همشون پهنا دارن
بنظر اگر 15 کیلومتر اونور تر از دکل باشید اصلا اپلود درست حسابی نباید داشته باشید در نتیجه تایم اوت های وحشتناک کلا قطعی دارید

اگر 15 کیلومتر شما اونور تر متصل بشید مطمعنا به باند 7 متصل نمیشید در نیجه خبری از 4.5 جی نباید باشه شاید هم من اشتباه میکنم دوتا باند 1800 با 2100 متصل میشن
شما باید این رو بفهمید دکل های اطراف وضعیتشون چطوره
اون سایت و دکل مشکل لینک یا پهنا باند داره یا نه
2600

ESPSV
24-07-2023, 10:23
سرویس نامحدود (محدود به ۱۰۰ گیگ) رو گرفتم بعد از چندماه که سیمکارتم اصلا کنار گذاشته بودم

۲ هفته نشده سرعتم روی ۱۰۰ کیلو قفل شده ... زنگ زدم میگه ۵۵ گیگ دانلود داشتی
اونم از سرورهای داخلی فقط ... محدود شدی !!! میگم ۱۰۰ گیگه که میگه نه الکیه و محدودیت زودتر
از ۱۰۰ گیگ اعمال میشه .. ۲ هفته هم به انقضا سرویس مونده ...
حالا من موندم و ۱۰۰ کیلو سرعت و ۲ هفته زمان..

NinjaLord
24-07-2023, 12:38
شما از کجا دارید میبنید ک 15 کیلومتر اونور تر از دکل همراه هستید؟ و اینکه 1800 قدیمی داغان نی ربطی نداره فقط دستگاهای قدیمی از این باند به خوبی پشتیبانی میکنن و زیادتر رو این فرکانس دیوایس هست و 1800 فقط فرکانسه و اتفاقا از باند های 7 اینا بهتره هرچی فرکانس پاین تر نفوذ و پوشش بیشتره فرقی بین 2600 با 1800 از لحاظ سرعتی نیست چون یه محدوده یا تکیه 20 مگاهرتزی همشون پهنا دارن
بنظر اگر 15 کیلومتر اونور تر از دکل باشید اصلا اپلود درست حسابی نباید داشته باشید در نتیجه تایم اوت های وحشتناک کلا قطعی دارید

اگر 15 کیلومتر شما اونور تر متصل بشید مطمعنا به باند 7 متصل نمیشید در نیجه خبری از 4.5 جی نباید باشه شاید هم من اشتباه میکنم دوتا باند 1800 با 2100 متصل میشن
2600

شما باور میکنید همون پشتیبانی مثلا مهندس نتورک که گفتم تفاوت مگابیت و مگابایت رو نمیدانست گیر داده که ما اصلا فرکانس نداریم فرکانس 1800 چیه ما روی دکلها از تکنولوژی خاصی استفاده میکنیم که اصلا تک باند نیست یعنی همشون از باند 2100 و باند 1800 و باند 2600 همزمان پشتیبانی میکنند بعد گفت به فلان دکل در فلان منطقه متصل هستی متوجه شدم دکلهای اطراف که نهایتا 1 کیلومتر فاصله دارند قدیمی هستند...

اگر در هر سه باند شما SINR بالای 15 داشته باشی و تست سرعت هم بالای 100 باشد در طول روز خود بخود و بدون دستکاری آنتن یا جا به جایی روتر میبینید که اقت سیگنال اتفاق میافتد که خود شما گفتی بخاطر افزایش مصرف پهنای باند و بعد نویز است

اگر بنظر شما با ثبت شکایت در سایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیو میشود این مشکل انتن دهی را برطرف کرد پس بهرشکلی که شما بگویید من شکایت جدید ثبت میکنم ������

و ممنون که اجازه نمیدین که این تاپیک به بیراهه برود چون هربحث و حرفی باید در تاپیک خودش انجام بشود تا نظم به هم نخورد

mehr1362
24-07-2023, 18:46
عزیز من چرا پور ن هاب بازی در میاری

حجاب اختیاری و گو ز و چ ربطی به عنو پشکل میدی اصلا یک درصد ربطی داشت به بحث ایشون ؟

ایشون هم مثل خیلیای دیگ ک اوضاع نتش بیریخته راه حل باید گذاشت جلوش (تو راه حل بهتری داری بذار جلوش مشتی مام خوشحال شیم ک ببینم هموطنمون داره به داد هموطنمون میرسه ) ب هرحال ایشون داره پول میده و حقش این نیستی و اینجام تویتر نیست و بحث سیاسی شه و تاپیکم ربطی نداره
شما خواهشا نمیخاد برنامه omid am رو اجرا کنی تومار بنویسی دنده بدی ما هممون میدونیم اب از کجا گل آلوده

و اینک در مورد بیداری هم بنظرم شما بیدار نیستید فقط گشنه شدید صداتون در اومده ک انشالله ابی جون با دو تا دود ساز دستی وضعمونو بهتر هم میکنه به امید خداوند متعال و الحمدلله و ازین دسته جملات ...

دوست عزیزم تو این شکی نی ک زیرساخت ترکیده تو این شکی نی ک همراه اول شبکه داغونی داره ن فقط همراه از ایران خودروش گرفته تا هرچی شرکت خصوصی و دولتی تو ایرانه ترکیده
تو این شکی نی ک این حکومت هیچی برامون نذاشته ولی لطفا رو موضوع خودتون فوکوس داشته باشید بهم بگید ک

2600

تا امثال جنابعالی بیدار بشن و بفهمن در این مملکت همه چیز به هم ربط داره ، بیدارها هفت کفن پوسوندن عزیزم :دی
راه حل ؟ چند سال قبل راه حلش ارائه شد ! کجا بودی اونزمان ؟! همینه که هست ، خوشتون نمیاد جمع کنید برید :دی
هنوز اینقدر نفهمیدی که الویت حفظ و بقا هست و دغدغه مسئولین زحمت کش حجاب است نه اینترنت :rolleye:
ایشالا به برکت این شب های عزیز و درایت مسئولان مشکل این دوستمون هم حل میشه :biggrin:
اینکه مشکلات را به ابی تقلیل میدی و راه حلت تماس با 195 هست ، نشون میده هنوز بیدار نشدی و به ریسمان پوسیده تمسک میجویی ;)
صرفا جهت اطلاع ، در توئیتر فعال نیستم و اکانتی هم ندارم ، امید و این حمارهایی که میگی را هم نمیشناسم :biggrin:
از کی تا حالا شهریار شهر شد که گشنه ها را سیر و بیدار حساب کنیم :دی ، بهتره کمی عاقل باشی عزیزم !
600 نفر دیگه را هم بکشن و کور کنن ، امثال شماها بیدار نخواهید شد ! چه ربطی به هم داره ؟! ربط داره دیگه عزیزم ربط داره !
نمیتونم امید واهی بدم به دوستی که خودش تا حدودی فهمیده کجا داره زندگی میکنه ! :biggrin:
حالا بیا به همه بگو زنگ بزنن 195 ! این شد راه حل ؟ :tongue:

mehr1362
24-07-2023, 19:06
شما باور میکنید همون پشتیبانی مثلا مهندس نتورک که گفتم تفاوت مگابیت و مگابایت رو نمیدانست گیر داده که ما اصلا فرکانس نداریم فرکانس 1800 چیه ما روی دکلها از تکنولوژی خاصی استفاده میکنیم که اصلا تک باند نیست یعنی همشون از باند 2100 و باند 1800 و باند 2600 همزمان پشتیبانی میکنند بعد گفت به فلان دکل در فلان منطقه متصل هستی متوجه شدم دکلهای اطراف که نهایتا 1 کیلومتر فاصله دارند قدیمی هستند...

اگر در هر سه باند شما SINR بالای 15 داشته باشی و تست سرعت هم بالای 100 باشد در طول روز خود بخود و بدون دستکاری آنتن یا جا به جایی روتر میبینید که اقت سیگنال اتفاق میافتد که خود شما گفتی بخاطر افزایش مصرف پهنای باند و بعد نویز است

اگر بنظر شما با ثبت شکایت در سایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیو میشود این مشکل انتن دهی را برطرف کرد پس بهرشکلی که شما بگویید من شکایت جدید ثبت میکنم ������

و ممنون که اجازه نمیدین که این تاپیک به بیراهه برود چون هربحث و حرفی باید در تاپیک خودش انجام بشود تا نظم به هم نخورد

عزیزم با شکایت کردن ره به جایی نخواهید برد ، قبلا در این تاپیک خاطرات قدیمی تماس با 195 را نوشتم و ظاهرا باید تکرار کنم !
یه زمانی بنده و خیلی های دیگه در این فروم اینترنت مبین نت داشتیم ، مبین نت بدون اطلاع قبلی و درحالی که اکثرا بسته های طولانی مدت داشتیم شبانه رایگان را حذف کرد !
بیشتر از 200 نفر در تاپیک مبین نت ( همین فروم ) با هم هماهنگ شدیم و شکایت ثبت کردیم ، نتیجه ؟
خانمی با ما تماس گرفت و مجدد مشکل را توضیح دادیم ، تموم شد رفت . نه شبانه برگشت و نه خسارت ما جبران شد !
تماس با 195 جز اینکه خودت را کوچیک و سبک کنی هیچ منفعتی واست نداره ، ما تجربه کردیم و تجربمون را رایگان در اختیار شما گذاشتیم !
به قول خودتون اینجا یه تیمارستان پیشرفته هست به نام ایران ، موفق باشید :biggrin:

MMDFullHD
25-07-2023, 12:19
تا امثال جنابعالی بیدار بشن و بفهمن در این مملکت همه چیز به هم ربط داره ، بیدارها هفت کفن پوسوندن عزیزم :دی
راه حل ؟ چند سال قبل راه حلش ارائه شد ! کجا بودی اونزمان ؟! همینه که هست ، خوشتون نمیاد جمع کنید برید :دی
هنوز اینقدر نفهمیدی که الویت حفظ و بقا هست و دغدغه مسئولین زحمت کش حجاب است نه اینترنت :rolleye:
ایشالا به برکت این شب های عزیز و درایت مسئولان مشکل این دوستمون هم حل میشه :biggrin:
اینکه مشکلات را به ابی تقلیل میدی و راه حلت تماس با 195 هست ، نشون میده هنوز بیدار نشدی و به ریسمان پوسیده تمسک میجویی ;)
صرفا جهت اطلاع ، در توئیتر فعال نیستم و اکانتی هم ندارم ، امید و این حمارهایی که میگی را هم نمیشناسم :biggrin:
از کی تا حالا شهریار شهر شد که گشنه ها را سیر و بیدار حساب کنیم :دی ، بهتره کمی عاقل باشی عزیزم !
600 نفر دیگه را هم بکشن و کور کنن ، امثال شماها بیدار نخواهید شد ! چه ربطی به هم داره ؟! ربط داره دیگه عزیزم ربط داره !
نمیتونم امید واهی بدم به دوستی که خودش تا حدودی فهمیده کجا داره زندگی میکنه ! :biggrin:
حالا بیا به همه بگو زنگ بزنن 195 ! این شد راه حل ؟ :tongue:

عزیز من بیداریو ک خیلی قوی اومدی بی ادبی من رو هم ببخشید هرچند به یورمم نی و بی ادب نیستم ولی باید با گاو هایی مثل خودت با زبون خودت صحبت کرد میدونم ک سنت از من بیشتره ولی رک رو راست بات میحرفم . برای ی جوون متولد 78 ای ک در عین حال ک همه چیو تجربه کرده هیچی الان نداره این حرفای تو جک و شوخیه و فقط خنده ای میاره رو لبای من و من به دلقک بودنت بیشتر میخندم :laughing:

دی سال 96 ک با کلی باتوم تو کله من سر فراخوان روح الله منو سر چهار راه ولیعصر کردن تو گونی شما نبودید بچه های قدیمی و از همین پی سی ورد گروه شاتلند یادشونه اون موقع اونایم ک کف خیابون بودن میدیدم ک دستبند زدن بهم با کاپشن رو سرم بیسیم زدن ک کفتر بیاد (موتور برای بردن تو کوچه های همون اطراف برای سوار کردن تو ون ) و نظاره گر بودن همون موقع امار کار رو گرفتم

امثال شما فقط ادم های قر قروعین و دنده بده همین تا حقوق بیمه بیکاریتون رو نریختن صدات در اومده میدونی ... راست میگی بلندشو برو همین الان میدون انقلاب همون چیزی رو ک خودت میدونی داد بزن

پاشو داشته باشو بذار اندازه خودت لب و دهن انگشت تایپی نباش عین این پرمردا پای ماهواره شبکه چصنشنال نباش

وقت عمل ک برسه دوتا بمب صوتی بترکه عین حیون 4 تادست و پا در میاری از دیوار راستم بالا میری
به شخص دیدم ک یارو بمب ترکید تو خیابون این پاش به اون پاش میگفت زکی خورد زمین و خود زنی کرد :D:laughing:

ادم 30 و چند ساله رو دیدم مثل شما ک تخ م اش چسبیده بود تو ون گریه میکرد ک توروخدا ولم کنید من زن و بچه دارم و اونام ولش کردن در کمال تعجب مارو ک نمالیدم بردن
با 17 سال سن با چش بند تو جنوب تهران نا کجا اباد داشتم سگ لرزه میزدم لخت میزدنمون ی برگ کارتکس دستم حتی هنوزم ک هنوزه نفهمیدم کدوم ارگان گرفته بود مارو

تاحالا شماره افتاده رو گوشیت بدونی Unkown caller ID چیه بگن پاشو بیا شعبه 6 شهید قدوسی ؟ تاحالا شده گوشیت رو بگیرن از کل کانتکت های گوشیت شات بگیرن تا سولاخ اونجات امارتو دارن؟ ن
اشکال نداره اینجا محیط سایبریه و کی ر گوزایی مثل شما زیاد

و اینک من هیچ فشاری نمیخورم سر محلم و واقعا از ته قلب افتخارمه ک بچه پایین شهرم (اتفاقا از من به تو نصحبت گنج تو همین خرابه هاست) از جایی میام تو پی سی ورد ک کلا مهد هرچی خلاف و اسباب بازی و کثافت کاریو و مواد مخدر مفت ارزون توش و افغانی هایی مثل تورو اعدام میکردن و در بچه هاشون میذارن

عزیز برای بار هزارم اینجا تویتر نیست برو ی اکانت توش بساز دوستای بهتری پیدا میکنی
و ی نگاه به نوشته تب مرورگرت هم بکنی بد نیست بحث بررسی 3G 4G همراه نوشته کور اقا
همینطور توصیه ام اینه کاسبت رو عوض کنی ک بت آیس یا اودی بدی انداخته کلا سوزنت رو بیداری گیر کرده فریک زدی

MMDFullHD
25-07-2023, 12:44

منتتها 1سال گذشت و ا
اسمش ایرانه ! همگی کلا در تیمارستانیوت مگابیت و مگابایت را هم نمیداند(پست بالا اولی مثلا زدم)

شما شکایت میکنید اصلا بگو سرعت 265 کیلوبایت هم نی تایم اوت داریم قطعه اینترنت نذار اونا جواب بدن ک اوکیه چون راه حل دیگه ای نی واقعا باید از همین روش پیگیرش باشی
من چند سال پیش همین داستان بود برام تا شکایت زدم چند ماه بعد براش فیبرکشیدن همراه جهت سکتورش رو تغیر دادن طرف با دستگاه اومد نقشه برداری کرد با گوشیش و دستگاش هرچند خراب کردن دیگه اون سایت و دکل رو البته چن سال قبل بود شاید ب قول رفیقمون اینام گشاد کردن به تخمشونه
شما رو همون نت همراه وقتی داره 900 کیلوبایت دانلود میکنه بزن دانلود ی جا دیگه سوسکی و از اسپید تست خود همراه ی تست بگیر ک داره زجه میزنه بگو شبا داغونه و قطعی ارتباط داری کلا تایم اوته
ی دوتا اسکرین هم ضممیه اش کن کار از محکم کاری عیب نکنه
مطمعنا اون کارشناس سایت یابی رو صبح حتما میفرسته که تست کنه تو گردن نگیر بگو شبا من نت میخوام استفاده کنم داغونه
حتی اگ دیدید صبح نت خوبه چون فک کنم تا قبل از ساعت 11 ظهر ک ب بخاد شلوغ شه نت خوب شه
ی گوشی دیگه سوسکی با خط همراه بندازید تو گوشیتون با برنامه ADM بزن از ی سرور نیم بها دانلود از اون سایت سکتورش به شدت سرعتش افت میکنه
و میتونی به کارشناس بفهمونی ک اوضاع خیته فقط باید زرنگ و پیله اشون بشی همین
اینجا ایرانه با ی تیکت باز کردن کار پیش جلو نمیره فقط تو مخی و پیله اشون باید بشی

حتما اون کارشناس میزنه ک یا ارتقا بدن سایت و سکتورهاشو مثلا اگ 8T8R هست یا 4 بیان بکننش 16 یا 32 همینطور سایت نود جدید راه بندازن برای افزایش ظرفیت بزنن

وقتی شما تعداد کریر هاتون بالاتر میره 4CA یا 3CA
توی SINR خیلی تاثیر گذار تر میشه تعداد بالاتر کریر

همچنین استفاده گوشیتون از مدلاسیون 256QAM به شدت دراپ میشه SINR حتی شاید در حد 5 6 اگ حتی مستقیم رو به دکل هم باشید بگیرید

سعی کن تو کل روز تست سرعت رو تو ذهنتون داشته باشید همینطور سیگنال

اگه شبها به قول خودتون 200 مگ میگیرید و این سرعت بالاتر هم امکان داره بره مشکلی از لینک اون دکل نیست مشکل بر میگرده به ظرفیت اون سکتور از سایت جهت تابش خونتون

و اینک اپلودتون هم در حد چن کیلوبیته یا اینکه نه اپلود قوی تر از دانلوده ؟

NinjaLord
25-07-2023, 22:42
و اینک اپلودتون هم در حد چن کیلوبیته یا اینکه نه اپلود قوی تر از دانلوده ؟

خوب نکته ای اشاره کردی دقیقا هرموقع تست میگیرم این اپلود همیشه سرعتش چند برابر دانلود هست

اگر این شکایت هم بیفایده باشد احتمالا از مخابرات سرویس VDSL بگیرم. سرویس FTTH هم سوال کردم که گفتن فعلا نمیدیم چون تا امروز درخاست خیلی کم بوده

mehr1362
27-07-2023, 03:29
عزیز من بیداریو ک خیلی قوی اومدی بی ادبی من رو هم ببخشید هرچند به یورمم نی و بی ادب نیستم ولی باید با گاو هایی مثل خودت با زبون خودت صحبت کرد میدونم ک سنت از من بیشتره ولی رک رو راست بات میحرفم . برای ی جوون متولد 78 ای ک در عین حال ک همه چیو تجربه کرده هیچی الان نداره این حرفای تو جک و شوخیه و فقط خنده ای میاره رو لبای من و من به دلقک بودنت بیشتر میخندم :laughing:

دی سال 96 ک با کلی باتوم تو کله من سر فراخوان روح الله منو سر چهار راه ولیعصر کردن تو گونی شما نبودید بچه های قدیمی و از همین پی سی ورد گروه شاتلند یادشونه اون موقع اونایم ک کف خیابون بودن میدیدم ک دستبند زدن بهم با کاپشن رو سرم بیسیم زدن ک کفتر بیاد (موتور برای بردن تو کوچه های همون اطراف برای سوار کردن تو ون ) و نظاره گر بودن همون موقع امار کار رو گرفتم

امثال شما فقط ادم های قر قروعین و دنده بده همین تا حقوق بیمه بیکاریتون رو نریختن صدات در اومده میدونی ... راست میگی بلندشو برو همین الان میدون انقلاب همون چیزی رو ک خودت میدونی داد بزن

پاشو داشته باشو بذار اندازه خودت لب و دهن انگشت تایپی نباش عین این پرمردا پای ماهواره شبکه چصنشنال نباش

وقت عمل ک برسه دوتا بمب صوتی بترکه عین حیون 4 تادست و پا در میاری از دیوار راستم بالا میری
به شخص دیدم ک یارو بمب ترکید تو خیابون این پاش به اون پاش میگفت زکی خورد زمین و خود زنی کرد :D:laughing:

ادم 30 و چند ساله رو دیدم مثل شما ک تخ م اش چسبیده بود تو ون گریه میکرد ک توروخدا ولم کنید من زن و بچه دارم و اونام ولش کردن در کمال تعجب مارو ک نمالیدم بردن
با 17 سال سن با چش بند تو جنوب تهران نا کجا اباد داشتم سگ لرزه میزدم لخت میزدنمون ی برگ کارتکس دستم حتی هنوزم ک هنوزه نفهمیدم کدوم ارگان گرفته بود مارو

تاحالا شماره افتاده رو گوشیت بدونی Unkown caller ID چیه بگن پاشو بیا شعبه 6 شهید قدوسی ؟ تاحالا شده گوشیت رو بگیرن از کل کانتکت های گوشیت شات بگیرن تا سولاخ اونجات امارتو دارن؟ ن
اشکال نداره اینجا محیط سایبریه و کی ر گوزایی مثل شما زیاد

و اینک من هیچ فشاری نمیخورم سر محلم و واقعا از ته قلب افتخارمه ک بچه پایین شهرم (اتفاقا از من به تو نصحبت گنج تو همین خرابه هاست) از جایی میام تو پی سی ورد ک کلا مهد هرچی خلاف و اسباب بازی و کثافت کاریو و مواد مخدر مفت ارزون توش و افغانی هایی مثل تورو اعدام میکردن و در بچه هاشون میذارن

عزیز برای بار هزارم اینجا تویتر نیست برو ی اکانت توش بساز دوستای بهتری پیدا میکنی
و ی نگاه به نوشته تب مرورگرت هم بکنی بد نیست بحث بررسی 3G 4G همراه نوشته کور اقا
همینطور توصیه ام اینه کاسبت رو عوض کنی ک بت آیس یا اودی بدی انداخته کلا سوزنت رو بیداری گیر کرده فریک زدی

کاملا مشخص بود بچه سالی و تجربه ای نداری و با اومدن 4G کاربر اینترنت شدی :دی متولد 78 ! :دی بدو تا برسی :دی
اختلالات عمدی اینترنت و دوری از دکل را با کد دستوری و شکایت بردن به 195 نمیشه حل کرد احمق جان :biggrin: بهت نمیگم گاو که توهین به حیوان زبان بسته است :دی
بین سال های 88 تا 95 که کودکی بیش نبودی با یه میکروتیک و هک مک فرکانس های دیتا ، اینترنت ماهواره ای داشتم . حالا ببین چقدر بی تجربه و خامی :دی
از بزرگترهات بپرس چطور شد که تلگرام فیلتر شد ، بچه جان با 26 سال سن مشخصه تجربه ی من را نداری ، هنوز خیلی بچه ای تو :دی
کله پوک کودن ، اینترنت از شهریور 1401 نابود شد ! حالا میخوای زنگ بزنی 195 واست درستش کنن ؟! :laughing:
این قصه هایی که گفتی را کی واست تعریف کرده ؟ بگو 88 را هم واست تعریف کنه ! :دی 88 چند سالت بود ؟! 10 سال ؟ 12 سال ؟ آخی حییونی ! :دی
برو بشین قیمه ات رو بخور که شفا بگیری ، خیلی بچه سالی دهنت بوی شیر میده دلبندم ;)
شهریار ، گریه نداشت که گریه میکنی :tongue: برو بشین مشقت را بنویس بابا جون :rolleye:

چونکه با کودت سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد

فکر میکردم بزرگتری میگفتم بیدار شو ! نصف کله ی خالیت هنوز از تخم در نیومده :دی کودکی بیش نیستی ، بزرگ میشی درست میشه ;)

mehr1362
27-07-2023, 03:58
خوب نکته ای اشاره کردی دقیقا هرموقع تست میگیرم این اپلود همیشه سرعتش چند برابر دانلود هست

اگر این شکایت هم بیفایده باشد احتمالا از مخابرات سرویس VDSL بگیرم. سرویس FTTH هم سوال کردم که گفتن فعلا نمیدیم چون تا امروز درخاست خیلی کم بوده

اینترنت از شهریور 1401 نابود شد . اختلالات عمدی اینترنت ، دوری از دکل و سرعت پایین فلان اپراتور در فلان شهر و منطقه با شکایت کردن حل نمیشه
وقتی میبینی همراه اول در منطقه تون وضعیت خوبی نداره باید بری سراغ اپراتور دیگری یا نوع دیگری از اینترنت
با کد دستوری زدن و فلان ترفند و تماس با 195 ره به جایی نخواهی برد
اینترنت باید داغون و فیلتر باشه که تند تند بسته بخری عزیزم ! پس فردا میخوان به یه جماعت گشنه ی کباب نخورده را شام و نهار بدن ، فکر کردی پولش از کجا میاد ؟ :دی
کسی بیکار ننشسته که بیاد اینترنتت را درست کنه ، باید هزینه کنی و اینترنت های مختلف را تست بزنی تا بلکه یکیشون بهتر از بقیه واست جواب بده !
میدونی چند میلیون کاربر اینترنت در ایران داریم ؟ یک دهم درصدشون هم بخوان شکایت کنن ببین چه تعداد میشه
باید تحقیق کنی و ببینی در منطقه ای که هستی کدوم اپراتور یا کدوم نوع از اینترنت بهتر جواب میده
همه کم و بیش با اینترنت مشکل دارن و این مشکلات را هم اکثرا تجربه کردیم ، فقط خودت میتونی حلش کنی ! گاهی با صبر ایوب و گاهی با خرج کردن !

MMDFullHD
27-07-2023, 22:58
کاملا مشخص بود بچه سالی و تجربه ای نداری و با اومدن 4G کاربر اینترنت شدی :دی متولد 78 ! :دی بدو تا برسی :دی
اختلالات عمدی اینترنت و دوری از دکل را با کد دستوری و شکایت بردن به 195 نمیشه حل کرد احمق جان :biggrin: بهت نمیگم گاو که توهین به حیوان زبان بسته است :دی
بین سال های 88 تا 95 که کودکی بیش نبودی با یه میکروتیک و هک مک فرکانس های دیتا ، اینترنت ماهواره ای داشتم . حالا ببین چقدر بی تجربه و خامی :دی
از بزرگترهات بپرس چطور شد که تلگرام فیلتر شد ، بچه جان با 26 سال سن مشخصه تجربه ی من را نداری ، هنوز خیلی بچه ای تو :دی
کله پوک کودن ، اینترنت از شهریور 1401 نابود شد ! حالا میخوای زنگ بزنی 195 واست درستش کنن ؟! :laughing:
این قصه هایی که گفتی را کی واست تعریف کرده ؟ بگو 88 را هم واست تعریف کنه ! :دی 88 چند سالت بود ؟! 10 سال ؟ 12 سال ؟ آخی حییونی ! :دی
برو بشین قیمه ات رو بخور که شفا بگیری ، خیلی بچه سالی دهنت بوی شیر میده دلبندم ;)
شهریار ، گریه نداشت که گریه میکنی :tongue: برو بشین مشقت را بنویس بابا جون :rolleye:

چونکه با کودت سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد

فکر میکردم بزرگتری میگفتم بیدار شو ! نصف کله ی خالیت هنوز از تخم در نیومده :دی کودکی بیش نیستی ، بزرگ میشی درست میشه ;)

باشه زورو تو خوبی

در مورد اینترنت ماهواره ایت اون زمان من 10 سالگی بقول خودت این حرکتارو من اون موقع عنشو در اوردم با همین سن کم
ولی میدونی منتهی فرق منوتو چیه اون زمان تو چیه سسشعر میگی هک فرکانسو اینارو من که میدونم تو اون تایما تو داشتی افلاین داشتی رو w3 پو ر ن هایی ک بقیه میزدن دان رو دان میکردی میدیدی و همچنان موفقیتت هفته ای 25 بار زدنه
چاقال تو ی پول نت خوب برا الان نداری چ برسه اون تایم ک نون نداشتید بخورید

واسه من سسشعر میکروتیک اینارو نیا باو شیشه ای

mehr1362
28-07-2023, 03:25
باشه زورو تو خوبی

در مورد اینترنت ماهواره ایت اون زمان من 10 سالگی بقول خودت این حرکتارو من اون موقع عنشو در اوردم با همین سن کم
ولی میدونی منتهی فرق منوتو چیه اون زمان تو چیه سسشعر میگی هک فرکانسو اینارو من که میدونم تو اون تایما تو داشتی افلاین داشتی رو w3 پو ر ن هایی ک بقیه میزدن دان رو دان میکردی میدیدی و همچنان موفقیتت هفته ای 25 بار زدنه
چاقال تو ی پول نت خوب برا الان نداری چ برسه اون تایم ک نون نداشتید بخورید

واسه من سسشعر میکروتیک اینارو نیا باو شیشه ای

در اینکه من خوبم شکی نیست ، آفرین که فهمیدی ، دو امتیاز :D
نمیدونم چرا قیمه هارو خوردی ولی شفا نگرفتی ! :D دیدی اینستا شربت میخورن شفا میگیرن ؟ حتما امتحان کن :biggrin:
مثل همیشه یه چیزی شنیدی مثل طوطی تکرار میکنی ! بهت گفتن دبلیو تری دانلود آفلاین میزدن ؟ :tongue:
فرق مک سکیور با مک غیر سکیور چیه ؟ همین را جواب بدی تاج استادی میزارم سر اونی که بهت گفته دبلیو تری آفلاین میزده ! ;)

مشکل شخصی ندارم ، بعدا متوجه شدم چرا اینقدر ساده ای ! :rolleye:
ممنون که قصد کمک به کاربران را داری ، موفق باشی عزیزم :»

tranceyou
29-07-2023, 10:36
دوستان من سیم کارت همراه اول دارم میخوام بدونم حجم بالا داره برای خرید ساعت استفادش مهم نیست هرساعتی باشه مشکلی ندارم
ولی چون باید 40 - 50 گیگ دانلود کنم میخوام حجم بالا بگیرم ممنون میشم ی راهنمایی در مورد بسته های حجم بالاش بهم بدید سپاس.

tranceyou
29-07-2023, 10:37
دوستان من سیم کارت همراه اول دارم میخوام بدونم حجم بالا داره برای خرید ساعت استفادش مهم نیست هرساعتی باشه مشکلی ندارم
ولی چون باید 40 - 50 گیگ دانلود کنم میخوام حجم بالا بگیرم ممنون میشم ی راهنمایی در مورد بسته های حجم بالاش بهم بدید سپاس.

iman2919
29-07-2023, 17:17
بسته نامحدود 1 شب تا 11 صبح داره ماهیانه ۲۰ هزار تومان.
فقط بعد ۱۰۰ گیگ دانلود سرعت محدود میکنه.

tranceyou
29-07-2023, 17:48
بسته نامحدود 1 شب تا 11 صبح داره ماهیانه ۲۰ هزار تومان.
فقط بعد ۱۰۰ گیگ دانلود سرعت محدود میکنه.

ممنون منم رفتم تو سایت گزینه خریدش خاموش بود، 100 کافیه برام

iman2919
29-07-2023, 17:53
از طریق اپلیکیشن همراه من میتونی خریداری کنی

Mohsen_mzh
30-07-2023, 22:13
کسی اطلاع داره باند های مورد استفاده 4g و 4.5g و 5g ایران کدوما هستن (بیشتر همراه اول، ولی ایرانسل هم اگر اطلاع دارید بگید ممنون میشم)؟
شاید بخوام آنر مجیک5 پرو بگیرم ولی نمیدونم مشکل داره از این جهت یا نه

mehr1362
31-07-2023, 02:33

بعد از 100 گیگ میتونی از سایت هایی که ترافیک داخلی دارن و نیم بها هستن با سرعت بالا و بدون محدودیت دانلود کنی
( قبلا که اینطوری بود ، تازگی بسته نگرفتم ):rolleye:

ESPSV
31-07-2023, 06:12

درود
چند صفحه قبل هم نوشتم ولی فکر نکنم کسی خونده باشه
من سرویس ۲۰ تومنی تا ۱۱ صبح رو با سیمکارتی که چندماه خاموش
بود گرفتم ... بعد از ۵۰ گیگ محدود شد تازه از سایتهای داخلی هم دانلود کرده
بودم ... و الان چه داخلی چه خارجی سرعتم محدود شد روی ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوبایت
پشتیبانی گفت محدودیت ۱۰۰ گیگ الکی هست و زودتر محدود میشید
در صورتیکه راحت تا ۱۰ مگابایت میگرفتم قبلش

MMDFullHD
31-07-2023, 15:05
در اینکه من خوبم شکی نیست ، آفرین که فهمیدی ، دو امتیاز :D
نمیدونم چرا قیمه هارو خوردی ولی شفا نگرفتی ! :D دیدی اینستا شربت میخورن شفا میگیرن ؟ حتما امتحان کن :biggrin:
مثل همیشه یه چیزی شنیدی مثل طوطی تکرار میکنی ! بهت گفتن دبلیو تری دانلود آفلاین میزدن ؟ :tongue:
فرق مک سکیور با مک غیر سکیور چیه ؟ همین را جواب بدی تاج استادی میزارم سر اونی که بهت گفته دبلیو تری آفلاین میزده ! ;)

مشکل شخصی ندارم ، بعدا متوجه شدم چرا اینقدر ساده ای ! :rolleye:
ممنون که قصد کمک به کاربران را داری ، موفق باشی عزیزم :»

دوست عزیز حیوون از شما بیشتر میفهمه ها در جریانی که ؟

نمالی هم هموطن عزیزی

فرق مک سکیو و غیرسکویر چیه ارو نمیدونم دقیق ولی تا حدودی اطلاع دارم
چیزی ک یادمه فرکانس هایی بودن ک دیتا داشتن و خریدن و اجاره کردن فرکانس ها هزینه های خیلی زیادی داشتن
اون هایی ک خریده بودن تو خارج رو فک کنم با جابجا کردن و تغیر دادن مک کارت --- جا زدن خودت جای اون هایی ک رو فرکانس هزینه داده ایپی و مک داتشتن بودن میشد استفاده کرد
حتی میفروختن مک و فرکانس بیشترا هم رو همین یوتلست W3 خدا بیامرز یا تل استار و ... بوده
ی سری هاشون هم که مخفی ازین داستان ها بودن ک میگفتن سکیور و غیر قابل هک بودن
حتی ی سری هاشون هم بودن نیمه سکیور میگفتن ک با قلق یادمه باز میکردن وی پی ان میزدن و ...
دقیق اطلاعی ندارم از اون تایما
من خودم افلاین رو همون فرکانس 10723 بود فک کنم ک خیلی هم حجم دیتا زیادی داشت همش هم فایل ها خراب دانلود میشدن یا ناقص استفاده میکردم ک بعد ها با اومدن ADSL بیخیال شدیم

mehr1362
31-07-2023, 18:47
دوست عزیز حیوون از شما بیشتر میفهمه ها در جریانی که ؟

نمالی هم هموطن عزیزی

فرق مک سکیو و غیرسکویر چیه ارو نمیدونم دقیق ولی تا حدودی اطلاع دارم
چیزی ک یادمه فرکانس هایی بودن ک دیتا داشتن و خریدن و اجاره کردن فرکانس ها هزینه های خیلی زیادی داشتن
اون هایی ک خریده بودن تو خارج رو فک کنم با جابجا کردن و تغیر دادن مک کارت --- جا زدن خودت جای اون هایی ک رو فرکانس هزینه داده ایپی و مک داتشتن بودن میشد استفاده کرد
حتی میفروختن مک و فرکانس بیشترا هم رو همین یوتلست W3 خدا بیامرز یا تل استار و ... بوده
ی سری هاشون هم که مخفی ازین داستان ها بودن ک میگفتن سکیور و غیر قابل هک بودن
حتی ی سری هاشون هم بودن نیمه سکیور میگفتن ک با قلق یادمه باز میکردن وی پی ان میزدن و ...
دقیق اطلاعی ندارم از اون تایما
من خودم افلاین رو همون فرکانس 10723 بود فک کنم ک خیلی هم حجم دیتا زیادی داشت همش هم فایل ها خراب دانلود میشدن یا ناقص استفاده میکردم ک بعد ها با اومدن ADSL بیخیال شدیم

توضیحاتت کاملا غلطه :دی
همونطور که اشاره شد ، بچه سالی یه چیزی شنیدی ;)
اسمش روشه ، مک سکیور قابل هک کردن نیست ! چه ربطی به وی پی ان داره شاسکول ؟ :دی چه ربطی به فرکانس مخفی داره کودن ؟! :دی
حیوان هم فهمید اختلالات عمدی اینترنت در این مملکت را نمیشه با 195 حل کرد ، اما ابلهی چون تو نخواهد فهمید ! :laughing:
یه سری فرمایشات خودت را مرور کن ، گفتن ؟ میخریدن ؟ :دی یه چیزی شنیدی ، تجربه شخصی نداری دلبندم :tongue:
رنج آیپی مک سکیور با چه اعدادی شروع میشه ؟ جواب دادی تاج استادی میزارم سر اونی که واست اسکای نت نصب کرد فایل سوخته بگیری ! :دی
فایل سوخته با سگمنت قابل تعمیر بود ، اونزمانی که تو فهمیدی آفلاین چیه دیگه دورش تموم شده بود ! آفلاین زدن هم بلد نبودی گل پسر :tongue:
ممنون که هستی و 195 را به ما یاد میدی ! ;) هر وقت شهریار شهرشد ، تو هم استاد میشی میفهمی کجا زندگی میکنی ! حالا بدو تا برسی ;)

mehr1362
31-07-2023, 19:04
درود
چند صفحه قبل هم نوشتم ولی فکر نکنم کسی خونده باشه
من سرویس ۲۰ تومنی تا ۱۱ صبح رو با سیمکارتی که چندماه خاموش
بود گرفتم ... بعد از ۵۰ گیگ محدود شد تازه از سایتهای داخلی هم دانلود کرده
بودم ... و الان چه داخلی چه خارجی سرعتم محدود شد روی ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوبایت
در صورتیکه راحت تا ۱۰ مگابایت میگرفتم قبلش

پشتیبانی همراه اول چی گفت ؟

پشتیبانی خودش به کاربر میگه برو کشکت رو بساب اینجا ایرانه ولی یه اسکول داریم با پرچم اوکراین ، به همه میگه زنگ بزن 195 شکایت کن ! :دی
طرف شهریار نشسته گویی سوئد نروژ فنلاند زندگی میکنه ! جوونی و جاهلی

نوشته ی شمارو خونده بودم ، همینه که هست . دفعه بعد بسته گرفتم تجربم را اینجا مینویسم :»

Mohsen_mzh
31-07-2023, 19:46
توضیحاتت کاملا غلطه :دی
همونطور که اشاره شد ، بچه سالی یه چیزی شنیدی ;)
اسمش روشه ، مک سکیور قابل هک کردن نیست ! چه ربطی به وی پی ان داره شاسکول ؟ :دی چه ربطی به فرکانس مخفی داره کودن ؟! :دی
حیوان هم فهمید اختلالات عمدی اینترنت در این مملکت را نمیشه با 195 حل کرد ، اما ابلهی چون تو نخواهد فهمید ! :laughing:
یه سری فرمایشات خودت را مرور کن ، گفتن ؟ میخریدن ؟ :دی یه چیزی شنیدی ، تجربه شخصی نداری دلبندم :tongue:
رنج آیپی مک سکیور با چه اعدادی شروع میشه ؟ جواب دادی تاج استادی میزارم سر اونی که واست اسکای نت نصب کرد فایل سوخته بگیری ! :دی
فایل سوخته با سگمنت قابل تعمیر بود ، اونزمانی که تو فهمیدی آفلاین چیه دیگه دورش تموم شده بود ! آفلاین زدن هم بلد نبودی گل پسر :tongue:
ممنون که هستی و 195 را به ما یاد میدی ! ;) هر وقت شهریار شهرشد ، تو هم استاد میشی میفهمی کجا زندگی میکنی ! حالا بدو تا برسی ;)
قصد کل کل ندارم. سنم هم کم نیست (به سال عضویت یه نگاه میتونی بندازی)
درک میکنم منظورت چیه. که نباید کلا خیلی دنبال کمک گرفتن از کسی/جایی باشیم که زیرمجموعه مشکل اصلی مون هست.
ولی شرایط ما اینه الان. شاید همین دست به شورت شدن! ما به امثال 195 یه جورایی در نهایت استفاده تبلیغاتی و... داشته باشه براشون و به ضرر مردم باشه. شاید هم خیلی تاثیر منفی نداشته باشه و کمی کمک کنه به شرایط (شرایط کسی که دنبال حل مشکلش هست در کوتاه مدت)
به هر حال کسی که میاد اینجا دنبال راه حل کوتاه مدته. مساله هم انقدر ساده نیست که مثلا شما فکر کنی «همین شماهایی که میرید از قاضی کمک میگیرید در راستای شکایت از قاضی، درمان رو به تاخیر میندازید». حداقل خاصیتی که داره اینه که طرف نت ش بهتر میشه، میتونه راحت تر در جریان مطالب قرار بگیره و به روز شه.
انقدر هم لطفا قدمت خودمون رو به رخ ملت نکشیم! جان خودم افتخار نداره. این مطالب که اسمش رو میذاری هک، زمان اینترنت دایال آپ هم آموزش صفر تا صد اون موضوع تو نت بود. قصد تمسخر ندارم ولی واقعا افتخار نداره. کسی ممکنه صرفا اطلاعات قدیمیش بیشتر از شخص دیگه باشه و بیاد همونو بکنه تو چشم طرف مقابل. مثلا بگه زمان ما که با بیسیک تحت ام اس داس کد میزدیم شما کجا بودی! بعد همین شخص اطلاعاتش به روز نباشه
تاپیک رو منحرف نکنیم خلاصه. من هی میومدم ببینم کسی جواب سوال منو داده یا نه. به جاش این پست ها رو باید میخوندم

mehr1362
31-07-2023, 21:33
قصد کل کل ندارم. سنم هم کم نیست (به سال عضویت یه نگاه میتونی بندازی)
درک میکنم منظورت چیه. که نباید کلا خیلی دنبال کمک گرفتن از کسی/جایی باشیم که زیرمجموعه مشکل اصلی مون هست.
ولی شرایط ما اینه الان. شاید همین دست به شورت شدن! ما به امثال 195 یه جورایی در نهایت استفاده تبلیغاتی و... داشته باشه براشون و به ضرر مردم باشه. شاید هم خیلی تاثیر منفی نداشته باشه و کمی کمک کنه به شرایط (شرایط کسی که دنبال حل مشکلش هست در کوتاه مدت)
به هر حال کسی که میاد اینجا دنبال راه حل کوتاه مدته. مساله هم انقدر ساده نیست که مثلا شما فکر کنی «همین شماهایی که میرید از قاضی کمک میگیرید در راستای شکایت از قاضی، درمان رو به تاخیر میندازید». حداقل خاصیتی که داره اینه که طرف نت ش بهتر میشه، میتونه راحت تر در جریان مطالب قرار بگیره و به روز شه.
انقدر هم لطفا قدمت خودمون رو به رخ ملت نکشیم! جان خودم افتخار نداره. این مطالب که اسمش رو میذاری هک، زمان اینترنت دایال آپ هم آموزش صفر تا صد اون موضوع تو نت بود. قصد تمسخر ندارم ولی واقعا افتخار نداره. کسی ممکنه صرفا اطلاعات قدیمیش بیشتر از شخص دیگه باشه و بیاد همونو بکنه تو چشم طرف مقابل. مثلا بگه زمان ما که با بیسیک تحت ام اس داس کد میزدیم شما کجا بودی! بعد همین شخص اطلاعاتش به روز نباشه
تاپیک رو منحرف نکنیم خلاصه. من هی میومدم ببینم کسی جواب سوال منو داده یا نه. به جاش این پست ها رو باید میخوندم

درود بر شما
شخصا مشکلی با این کاربر ندارم ، قبلا نوشتم شکایت از قاضی را نزد قاضی نمیبرن ، خوشبختانه متوجه کلیت صحبتم هستید
تماس با 195 جز مشروعیت دادن به سیستم فاسد و اتلاف وقت هیچ نتیجه ای نخواهد داشت ، باور کنید ما هم تجربه ی امروز را نداشتیم و این راه ها را امتحان کردیم
اگر دقت کنیدهستنند کسانیکه در برابر حرف حق آشفته میشن ، در همین تاپیک کاربرهای این مدلی زیاد داشتیم که خوشبختانه اینقدر یاوه گویی کردند که دمشون چیده شد
کسی که 26 سال سن داره مسلما تجربه ی فردی با 40 سال سن را نداره ، این به رخ کشیدن و افتخار کردن نیست دوست خوبم ، این یک واقعیت هست
مثل اینه که من بیام از تجربه ی کنکور دو میلیون و 100 هزار داوطلبی خودم برای دهه هشتادی تعریف کنم ! چیزی که ماها با پوست و استخوان حس کردیم نوشتی نیست
این مدل حرف ها و امیدهای واهی دادن به مسائلی که قبلا تجربه کردیم و نتیجه اش را دیدیم شبیه عوام فریبی های جواد و ممد و دار دسته ی ... بله !
عزیز بنده خودم گروه داشتم سال 85 ، بعد از شکل گیری ایلست خدابیامرز ! چیزی که شما میگی در نت نبود و نیست ، یه سری آموزش های کلی و ناقص الماس هاستینگ بود که برای خریدارن سرور میکروتیک ارائه میکرد ، سال 85 که بنده گروه داشتم این دوست بچه سالمون 7 سالش بوده ! :دی بعدها ست ست ( عصرجوان ) و پرشین باکس و نت آفلاین و تک آفلاین و ... زائیده شدن !
به قول شما افتخار نیست ، بنده هم افتخار نمیکنم ولی تجربه ای هست که فقط با زحمت کشیدن و سپیدی مو به دست میاد نه حرف های بیهوده و پوچ و آمال اسهال طلبی !
اینترنت از شهریور 1401 نابود شد ، با سرمه کشیدن به چشمش نه خوب میشه نه خوشگل ! ممنونم از نظرتون :»
نکته آخر ، جواب یاوه گو و نادان را ندی فکر میکنه حرف های خوب و درستی زده ! وگرنه این کوچولو در حد بحث کردن نیست ، هنوز به ریش حسن آویزونن این جماعت ! ;)

dvb55
31-07-2023, 22:23
عزیز بنده خودم گروه داشتم سال 85 ، بعد از شکل گیری ایلست خدابیامرز ! چیزی که شما میگی در نت نبود و نیست ، یه سری آموزش های کلی و ناقص الماس هاستینگ بود که برای خریدارن سرور میکروتیک ارائه میکرد ، سال 85 که بنده گروه داشتم این دوست بچه سالمون 7 سالش بوده ! :دی بعدها ست ست ( عصرجوان ) و پرشین باکس و نت آفلاین و تک آفلاین و ... زائیده شدن !
با عرض معذرت از دوستان پیگیر این تاپیک بدلیل پست نامربوط بنده ولی چون شما دوست عزیز کاسب مون مثل اینکه از تاریخچه دانلود افلاین خبر دارین بفرمایید اصلا این کار رو (دانلود افلاین) اولین بار کی یا چه کسانی وارد ایران کردن و به شما اموزش دادن؟ خیلی علاقمندم بیشتر در این زمینه بدونم.
ممنون

- - - Upda

ESPSV
01-08-2023, 06:56
پشتیبانی همراه اول چی گفت ؟

پشتیبانی خودش به کاربر میگه برو کشکت رو بساب اینجا ایرانه ولی یه اسکول داریم با پرچم اوکراین ، به همه میگه زنگ بزن 195 شکایت کن ! :دی
طرف شهریار نشسته گویی سوئد نروژ فنلاند زندگی میکنه ! جوونی و جاهلی

نوشته ی شمارو خونده بودم ، همینه که هست . دفعه بعد بسته گرفتم تجربم را اینجا مینویسم :»

درود
چون حجم دانلود شده را نمیشه متوجه شد از اپ همراه من
تماس گرفتم .. گفت 50 گیگ دانلود کردی برای همین سرعت محدود شده
گفتم که نوشته بعد از 100 گیگ محدود میشه .. گفت خیر ... این محدودیت
زودتر و بعد از 50 گیگ اعمال میشه !!! گفتم 2 هفته دیگه سرویس من باقی مانده
باید با سرعت حدود 100 کیلو کار کنم .. گفت محدودیت هست و نمیشه کاری کرد
وجالب اینکه فقط از سایتهای داخلی و با ترافیک تخفیف دار هم استفاده کرده بودم
ولی بازم با 20 تومن 50 گیگ دانلود با سرعت 10 مگابایت میارزه به نظرم

حداقل از صداقتش خوشم اومد نگفت مودمت خرابه یا سیستمت ویروس داره و
ما محدودیتی نذاشتیم

mehr1362
01-08-2023, 23:18
درود
چون حجم دانلود شده را نمیشه متوجه شد از اپ همراه من
تماس گرفتم .. گفت 50 گیگ دانلود کردی برای همین سرعت محدود شده
گفتم که نوشته بعد از 100 گیگ محدود میشه .. گفت خیر ... این محدودیت
زودتر و بعد از 50 گیگ اعمال میشه !!! گفتم 2 هفته دیگه سرویس من باقی مانده
باید با سرعت حدود 100 کیلو کار کنم .. گفت محدودیت هست و نمیشه کاری کرد
وجالب اینکه فقط از سایتهای داخلی و با ترافیک تخفیف دار هم استفاده کرده بودم
ولی بازم با 20 تومن 50 گیگ دانلود با سرعت 10 مگابایت میارزه به نظرم

حداقل از صداقتش خوشم اومد نگفت مودمت خرابه یا سیستمت ویروس داره و
ما محدودیتی نذاشتیم

درود ، ممنونم
قبلا بعد از 100 گیگ میشد از سایت هایی که ترافیک داخلی دارن بدون محدودیت سرعت دانلود زد ، سایت های خوب فیلم و سریال و گیم هم هستن یه تعدادی
دیگه بسته ی جایگزینی نیست ، فقط 30 گیگ دو تا هفت صبح ایرانسل 9 تومن ، سرعت 250 کیلوبایت حداقل برای وبگردی های ساده کافی بود اگر اینهمه فیلترینگ و اختلالات اینترنت نداشتیم
اگر 50 گیگ 20 تومن را با قیمت پفک نمکی مقایسه کنیم می ارزه ، ولی در کل ملتی هستیم که همیشه به کم عادتمون دادن
همین تاپیک خاطرم هست ، بعد از اینکه همراه اول محدودیت 100 گیگ را گذاشت یه عده داخل همین تاپیک رقص و شادمانی میکردن ! با همچین موجودات مازوخیسمی شدیم ایران
با خط آخرتون موافقم ،صداقت گوهریست کمیاب

mehr1362
01-08-2023, 23:59
با عرض معذرت از دوستان پیگیر این تاپیک بدلیل پست نامربوط بنده ولی چون شما دوست عزیز کاسب مون مثل اینکه از تاریخچه دانلود افلاین خبر دارین بفرمایید اصلا این کار رو (دانلود افلاین) اولین بار کی یا چه کسانی وارد ایران کردن و به شما اموزش دادن؟ خیلی علاقمندم بیشتر در این زمینه بدونم.
ممنون

- - - Upda

درود
کاسب نیستم ولی کاسب ها را دوست دارم :D
دوست عزیزم ، اگر حمل بر خودستایی نشود ...بنده تاریخچه ی دانلود آفلاین هستم و قدیمی تر از خودم سراغ ندارم
آفلاین کالا نبود که بگیم چه زمانی وارد شد یا چه کسانی وارد کردند ، اما اگر منظورتون این باشه که آفلاین از کجا اومد و ایرانی ها از کجا یاد گرفتند نیاز هست به ذکر توضیحات مفصل و تاریخچه ی آن
آفلاین زمانی حیات داره که آنلاینی وجود داشته باشه ، بنابراین آفلاین زمانی زائیده شد که برنامه های شکار توسط روس ها و روس زبان ها و مردمان شوروی سابق نوشته شد
به عبارت دیگر ، حیات آفلاین وابسته هست به وجود آنلاین و اینکه دانلودر با چه روشی به مک متصل باشد !
برمیگردیم به برنامه های شکار ( به قول روس ها ، ماهیگیری ) و هر برنامه ی مرتبط با دی وی بی ، تمام این برنامه ها از شروعشون اسکای گرابر ( که برای آفلاین بود ) تا برنامه های مکمل مثل کریزی اسکن و برنامه های مرتبط با هک مثل bdadatax نوشته ی روس ها یا روس زبان ها ( مثل استاد ارجمند کریزی کت ، اهل خارکیف اوکراین ) هست و ما هر چه در این زمینه داریم به همت روس زبان هاست .
بنده آفلاین را سال 1382 از فروم های روس زبان آموختم ، البته با صرف وقت بسیار و آزمون و خطاهای بسیار ... به دو دلیل ساده : اول زبان روسی ، دوم عدم وجود هیچ آموزشی به زبان فارسی
در نتیجه ، آفلاین و تکمیل آن ( پیشرفت برنامه ها در دریافت فایل ها از پروتوکول های مختلف ) صفر تا صد به تلاش روس ها و روس زبان هاست !
اولین گروه آفلاین در ایران ایلست نام داشت ( سال 1384 ) ، بنابر این هیچ فارسی زبانی به بنده آموزش نداده و هر آموزشی که طی این دوران دیده اید کپی از آموزش روس هاست ;)
حتی تصحیح باگ های درایورهای کارت های مختلف دی وی بی از گذشته تا امروز ، نتیجه ی همت و تلاش یک اوکراینی به نام کریزی کت است و ایرانی ها و ملیتهای مختلف بسیار به این شخص مدیون هستد
استاد ارجمند کریزی کت با آواتار گربه را میتونید در فروم های آمریکایی و روس زبان و فروم تی بی اس پیدا کنید ! نیاز به تاریخچه داشتید باید به این مطالب جزئیاتی اضافه کنم :rolleye:

dvb55
02-08-2023, 07:35
استاد ارجمند کریزی کت با آواتار گربه را میتونید در فروم های آمریکایی و روس زبان و فروم تی بی اس پیدا کنید ! نیاز به تاریخچه داشتید باید به این مطالب جزئیاتی اضافه کنم :rolleye:
تا اینجا مشخص شد که برنامه نویس نرم افزار جناب گریزی کت بودن. اما خود روش دانلود افلاین به این صورت که فایل سفارش بدی به دانلودر پابلیک نبوده. گروه خارجی در زمینه دانلود فایل به این روش اون موقع وجود داشته که فعال بوده باشه؟ اگر جزییات رو اضافه کنید که عالی می شه.
پ.ن: از سال 82 تا 84 قبل از اینکه اولین فروم بیاد شما جایی اموزش یا مطلبی ننوشتین.

mehr1362
04-08-2023, 04:57
تا اینجا مشخص شد که برنامه نویس نرم افزار جناب گریزی کت بودن. اما خود روش دانلود افلاین به این صورت که فایل سفارش بدی به دانلودر پابلیک نبوده. گروه خارجی در زمینه دانلود فایل به این روش اون موقع وجود داشته که فعال بوده باشه؟ اگر جزییات رو اضافه کنید که عالی می شه.
پ.ن: از سال 82 تا 84 قبل از اینکه اولین فروم بیاد شما جایی اموزش یا مطلبی ننوشتین.

درود
اشتباه متوجه شدین عزیز ، کریزی کت برنامه نویس برنامه های دانلود آفلاین نبوده ، ایشون یه اوکراینی هست که سال هاست در زمینه ی کارت های دی وی بی فعاله و برنامه های بسیار مهمی در این زمینه نوشته و باگ های درایورهای دی وی بی های مختلف را تصحیح کرده ، بخوام در یک جمله بنویسم حیات دی وی بی به حیات ایشون بسیار وابسته بوده !
برنامه هایی که نوشته در زمینه آنالیز سیگنال ، بلایند اسکن ، برنامه های مرتبط با هک ، استریم ریدرها ، درایورها ، پلاگین ها و ...

شروع آفلاین زمانی بوده که اولین برنامه برای دانلود آفلاین نوشته شده ، قبلا نوشتم که حیات آفلاین وابسته هست به وجود آنلاین . به عبارت ساده تر ، شرط اولیه ی دریافت فایلی توسط برنامه های آفلاین اینه که یک فرد مکی را در یک فرکانس دیتا به صورت قانونی ( اجاره ) و یا غیر قانونی ( هک مک ) در اختیار بگیره و اون فایل خاص را دانلود بزنه تا دیگران بتونن به صورت آفلاین بگیرن
در سال های اول هکری نبوده و مک ها اجاره ای بودند ، بنابراین آفلاین برنامه ریزی شده ( مثل برنامه هفتگی آفلاین که ایرانی ها و البته خارجی ها داشتند ) وجود نداشته ، در سال های ابتدایی دانلودرها اکثرا روس و یا روس زبان ( کشورهای تجزیه شده شوروی سابق ) و یا عرب بودند ، فایل های دریافتی در اون سال ها ملیت دانلودرها را مشخص میکرد .
باید برگردم به تاریخچه و از اول با جزئیات بنویسم :
اولین گروه ایرانی آفلاین ایلست بود سال 1384 ، ولی آفلاین قبل از این زمان هم بوده ولی در ایران برای عموم ناشناخته بوده ، سال 85 گروه های دیگری شکل گرفتند که برنامه هفتگی داشتند و برنامه های هفتگی هم معمولا با نظرات کاربران برنامه ریزی میشد .
گروه های پرشین باکس - فری آفلاین - بیا تو آفلاین -پارس آفلاین -انجمن ها - ست ست 3 -دانلود آفلاین - آفلاین فور یو - عصرجوان ... همگی دریک مقطع ( 1385 ) شکل گرفتند و تنور آفلاین داغ بود .
برنامه هفتگی داشتند و در جدول روزها کاربر میدونست مثلا روز شنبه چه فایل هایی قراره دانلود بشه و ساعت دانلود از چه ساعتی تا چه ساعتی خواهد بود .
فایل های دریافتی : فیلم و سریال ، مستند ، کشتی کج ، مراسمها جشن ها کنسرت ها ، نرم افزارها و آموزشی ، گیم
( من الان میتونم با دقت 100 درصد برنامه هفتگی این گروه ها را در سال 85 به شما بگم ، چون همه ی اینارو به عنوان خاطرات و یادگاری نگهداری کردم ! )
بعد از اینها گروه های دیگری هم اومدند و زیاد هم بودند ، مثل آفلاین روی خط و ...
اما عمومی شدن آفلاین در ایران بر میگرده به سال 88 ، با اومدن گروه هایی مثل تک آفلاین ، نت آفلاین ، آفلاین فا و گروه های قدیمی دیگری که با تغییر نام فروم برمیگشتن
از سال 88 به بعد ، تنش و دعوا و درگیری ها و یارکشی ها بین این گروه ها شروع شد ، مک ها دیگه اجاره ای نبودند و این گروه ها با مک هک شده خدمات آفلاین ارائه میکردند ، فایل ها کد میشدند و فقط کسانی میتونستند از فایل ها استفاده کنند که حق عضویت پرداخت کرده بودند ، چون مک ها هکی بودند گروه ها به مک های گروه دیگر حمله و در روند دانلود اختلال ایجاد میکردند .
این داستانها ادامه داشت تا اینکه در سال 90 یک گروه حرفه ای روسی با یک مک پرسرعت قانونی 24 ساعته 7 روز هفته 30 روز ماه و 365 روز سال بدون وقفه به روس ها و هر ملیتی که در بیم ماهواره بود آفلاین میداد ، این گروه تا سال 92 قعال بود و باعث شدگروه های ایرانی از صحنه ی روزگار محو شوند ! :دی
مک این گروه با نام مک FB بین ایرانی ها شناخته میشد ( دو کاراکتر آخر مک FB بود ، هر مک 10 کاراکتر دارد ) ، سایت این گروه با نام zone214 جز خاطرات فراموش نشدنی ملت آفلاین باز ایران است .
ادمین روسی این گروه با نام BAT مورد توجه ایرانی ها بود ، فایل ها در ابتدا رایگان بودند ولی به دلیل کرم ریختن های ایرانی ها ، با ایرانی ها لج شد !
مدیران گروه های ایرانی که کاسبی خود را با مک های هکی در خطر می دیدند به مک این گروه حمله کردند که البته جز روسیاهی به نتیجه ای نرسیدند ، BAT تمام کاربران ایرانی را شناسایی و از فروم اخراج میکرد به طوری که عضو شدن در فروم zone214 برای ایرانی های آفلاین باز به آرزو بدل شد ، تمام فایل ها پسورد گذاری شدند و پسوردها بعد از یکی دو ماه عمومی میشدند ، رقابت ایرانیها برای بدست آوردن پسورد فایل ها دیدنی بود !
این گروه حرفه ای ترین گروه آفلاین بود ، روند دانلود شدن فایل ها و دانلودهای در صف به صورت گرافیکی برای عموم قابل مشاهده بود ، گروه های ایرانی یک نفر را با عنوان گزارشگر لحظه به لحظه مامور میکردند که براساس برنامه ی دانلود خودش درصددانلود و تکمیل فایل را گزارش کند . این شخص باید شب تا صبح بیدار میموند برای انجام این مسئولیت !
فایل های دانلود شده بسیار حجیم و با کیفیت بودند ، تصورکنید سال 91 فیلمی گرفتند باحجم 34 گیگابایت !
تا اینکه به مسیر 90 شرقی کوچ کرد و ایرانی ها در اواخر روزگار آفلاین ، محروم ماندند
بعد از این گروه روسی ، آخرین گروه ایرانی به نام آفلاین فا در اواخر91 و اوایل 92 در مسیر 12.5 غربی فعال بود و با مک های هکی عضوگیری کرد ، مک ها به دلیل دانلود بی رویه تخلیه شدند و دوران گروه های دانلود آفلاین ایرانی به سراومد ( آفلاین الان هم وجود داره ولی چیز خاصی شکارنمیشه )
به غیر از این گروه روسی فقط یک گروه سوریه ای داشتیم که مدتی آفلاین رایگان میداد ( چند سال قبل از این گروه روسی)

برنامه های آفلاین در روندی که بیش ازیک دهه به طول انجامید پیشرفت کردند ، از اسکای گرابر شروع شد ، اسکای نت و مانا ، اسکای نت لینوکسی ، فیش ست و در نهایت تست اسکای .
برنامه نویسان برنامه های آفلاین یک نفر نبودند ، تیمی نوشته شدند و روند تکمیلشون سال ها طول کشید ، مثل برنامه نویسان pcsx2 ( شبیه ساز پلی استیشن دو )
چواب آخرین سوالتون ، مطلبی ننوشتم چون باید برای جه کسی مینوشتم؟! فقط 3 ماه خودم در شهر میگشتم تا بتونم اسکای استار 2.6 آلمانی پیدا کنم !
گستردگی اینترنت و تعداد کاربران در اون زمان یک صد هزارم زمان حال نبود ! خود اینترنت ناشناخته بود چه برسه به دی وی بی و آفلاین :دی

dvb55
04-08-2023, 14:23
درود
اشتباه متوجه شدین عزیز ، کریزی کت برنامه نویس برنامه های دانلود آفلاین نبوده ، ایشون یه اوکراینی هست که سال هاست در زمینه ی کارت های دی وی بی فعاله و برنامه های بسیار مهمی در این زمینه نوشته و باگ های درایورهای دی وی بی های مختلف را تصحیح کرده ، بخوام در یک جمله بنویسم حیات دی وی بی به حیات ایشون بسیار وابسته بوده !
برنامه هایی که نوشته در زمینه آنالیز سیگنال ، بلایند اسکن ، برنامه های مرتبط با هک ، استریم ریدرها ، درایورها ، پلاگین ها و ...

شروع آفلاین زمانی بوده که اولین برنامه برای دانلود آفلاین نوشته شده ، قبلا نوشتم که حیات آفلاین وابسته هست به وجود آنلاین . به عبارت ساده تر ، شرط اولیه ی دریافت فایلی توسط برنامه های آفلاین اینه که یک فرد مکی را در یک فرکانس دیتا به صورت قانونی ( اجاره ) و یا غیر قانونی ( هک مک ) در اختیار بگیره و اون فایل خاص را دانلود بزنه تا دیگران بتونن به صورت آفلاین بگیرن
در سال های اول هکری نبوده و مک ها اجاره ای بودند ، بنابراین آفلاین برنامه ریزی شده ( مثل برنامه هفتگی آفلاین که ایرانی ها و البته خارجی ها داشتند ) وجود نداشته ، در سال های ابتدایی دانلودرها اکثرا روس و یا روس زبان ( کشورهای تجزیه شده شوروی سابق ) و یا عرب بودند ، فایل های دریافتی در اون سال ها ملیت دانلودرها را مشخص میکرد .
باید برگردم به تاریخچه و از اول با جزئیات بنویسم :
اولین گروه ایرانی آفلاین ایلست بود سال 1384 ، ولی آفلاین قبل از این زمان هم بوده ولی در ایران برای عموم ناشناخته بوده ، سال 85 گروه های دیگری شکل گرفتند که برنامه هفتگی داشتند و برنامه های هفتگی هم معمولا با نظرات کاربران برنامه ریزی میشد .
گروه های پرشین باکس - فری آفلاین - بیا تو آفلاین -پارس آفلاین -انجمن ها - ست ست 3 -دانلود آفلاین - آفلاین فور یو - عصرجوان ... همگی دریک مقطع ( 1385 ) شکل گرفتند و تنور آفلاین داغ بود .
برنامه هفتگی داشتند و در جدول روزها کاربر میدونست مثلا روز شنبه چه فایل هایی قراره دانلود بشه و ساعت دانلود از چه ساعتی تا چه ساعتی خواهد بود .
فایل های دریافتی : فیلم و سریال ، مستند ، کشتی کج ، مراسمها جشن ها کنسرت ها ، نرم افزارها و آموزشی ، گیم
( من الان میتونم با دقت 100 درصد برنامه هفتگی این گروه ها را در سال 85 به شما بگم ، چون همه ی اینارو به عنوان خاطرات و یادگاری نگهداری کردم ! )
بعد از اینها گروه های دیگری هم اومدند و زیاد هم بودند ، مثل آفلاین روی خط و ...
اما عمومی شدن آفلاین در ایران بر میگرده به سال 88 ، با اومدن گروه هایی مثل تک آفلاین ، نت آفلاین ، آفلاین فا و گروه های قدیمی دیگری که با تغییر نام فروم برمیگشتن
از سال 88 به بعد ، تنش و دعوا و درگیری ها و یارکشی ها بین این گروه ها شروع شد ، مک ها دیگه اجاره ای نبودند و این گروه ها با مک هک شده خدمات آفلاین ارائه میکردند ، فایل ها کد میشدند و فقط کسانی میتونستند از فایل ها استفاده کنند که حق عضویت پرداخت کرده بودند ، چون مک ها هکی بودند گروه ها به مک های گروه دیگر حمله و در روند دانلود اختلال ایجاد میکردند .
این داستانها ادامه داشت تا اینکه در سال 90 یک گروه حرفه ای روسی با یک مک پرسرعت قانونی 24 ساعته 7 روز هفته 30 روز ماه و 365 روز سال بدون وقفه به روس ها و هر ملیتی که در بیم ماهواره بود آفلاین میداد ، این گروه تا سال 92 قعال بود و باعث شدگروه های ایرانی از صحنه ی روزگار محو شوند ! :دی
مک این گروه با نام مک FB بین ایرانی ها شناخته میشد ( دو کاراکتر آخر مک FB بود ، هر مک 10 کاراکتر دارد ) ، سایت این گروه با نام zone214 جز خاطرات فراموش نشدنی ملت آفلاین باز ایران است .
ادمین روسی این گروه با نام BAT مورد توجه ایرانی ها بود ، فایل ها در ابتدا رایگان بودند ولی به دلیل کرم ریختن های ایرانی ها ، با ایرانی ها لج شد !
مدیران گروه های ایرانی که کاسبی خود را با مک های هکی در خطر می دیدند به مک این گروه حمله کردند که البته جز روسیاهی به نتیجه ای نرسیدند ، BAT تمام کاربران ایرانی را شناسایی و از فروم اخراج میکرد به طوری که عضو شدن در فروم zone214 برای ایرانی های آفلاین باز به آرزو بدل شد ، تمام فایل ها پسورد گذاری شدند و پسوردها بعد از یکی دو ماه عمومی میشدند ، رقابت ایرانیها برای بدست آوردن پسورد فایل ها دیدنی بود !
این گروه حرفه ای ترین گروه آفلاین بود ، روند دانلود شدن فایل ها و دانلودهای در صف به صورت گرافیکی برای عموم قابل مشاهده بود ، گروه های ایرانی یک نفر را با عنوان گزارشگر لحظه به لحظه مامور میکردند که براساس برنامه ی دانلود خودش درصددانلود و تکمیل فایل را گزارش کند . این شخص باید شب تا صبح بیدار میموند برای انجام این مسئولیت !
فایل های دانلود شده بسیار حجیم و با کیفیت بودند ، تصورکنید سال 91 فیلمی گرفتند باحجم 34 گیگابایت !
تا اینکه به مسیر 90 شرقی کوچ کرد و ایرانی ها در اواخر روزگار آفلاین ، محروم ماندند
بعد از این گروه روسی ، آخرین گروه ایرانی به نام آفلاین فا در اواخر91 و اوایل 92 در مسیر 12.5 غربی فعال بود و با مک های هکی عضوگیری کرد ، مک ها به دلیل دانلود بی رویه تخلیه شدند و دوران گروه های دانلود آفلاین ایرانی به سراومد ( آفلاین الان هم وجود داره ولی چیز خاصی شکارنمیشه )
به غیر از این گروه روسی فقط یک گروه سوریه ای داشتیم که مدتی آفلاین رایگان میداد ( چند سال قبل از این گروه روسی)

برنامه های آفلاین در روندی که بیش ازیک دهه به طول انجامید پیشرفت کردند ، از اسکای گرابر شروع شد ، اسکای نت و مانا ، اسکای نت لینوکسی ، فیش ست و در نهایت تست اسکای .
برنامه نویسان برنامه های آفلاین یک نفر نبودند ، تیمی نوشته شدند و روند تکمیلشون سال ها طول کشید ، مثل برنامه نویسان pcsx2 ( شبیه ساز پلی استیشن دو )
چواب آخرین سوالتون ، مطلبی ننوشتم چون باید برای جه کسی مینوشتم؟! فقط 3 ماه خودم در شهر میگشتم تا بتونم اسکای استار 2.6 آلمانی پیدا کنم !
گستردگی اینترنت و تعداد کاربران در اون زمان یک صد هزارم زمان حال نبود ! خود اینترنت ناشناخته بود چه برسه به دی وی بی و آفلاین :دی

با تشکر از شما بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون در این زمینه . دو تا مطلب هست که من به تجربیات دوستمون می تونم اضافه کنم. این مطلب رو که می گم تاریخش قبل مطالب شماست.
اولین گروه دانلود افلاین برنامه ریزی شده خصوصی درتاریخ دانلود افلاین گروهی بود به نام گروه بالکان با محوریت دوستانی از یوگوسلاوی که اتفاقا عضو ایرانی هم داشت به عنوان کاربر نه مبحث مدیریتی.

همین موضوع باعث شد ایده مطلب دوم اتفاق بیافته.
اما مطلب دوم اینکه اون موقع دیال اپ اولین اموزش فارسی برای دانلود افلاین بخصوص برنامه ریزی شده توسط دو نفربا هزینه شخصی اجاره مک و صرف ساعتها وقت به صورت رایگان و پابلیک قبل از ایجاد این گروههایی که نام بردین در فروم pcseven و isforum گذاشته شد با جزییات کامل و توضیح رفع مشکلات، ترمیم فایلها و ....
طبق معمول این مواقع هستند عزیزانی که شروع می کنن به پول دراوردن از اون و این شد که سروکله فروم های دانلود افلاین برنامه ریزی شده (ایلست و ....) پیدا شد و باقی ماجرا که فرمودین
من فکر می کردم شما یکی از اون دو نفر باشین برای همین صبر کردم ببینم تا کجا شما وارد این مطلب شدین. عزیزانی که قدیمی هستن و در فروم معین و وحید بودن یادشون هست و اون دو تا ای دی ها رو می شناسن.
این مطالب رو به عنوان تارخچه دانلود افلاین با ایجاد تاپیک مستقل به یادگار تو همین فروم در جای مناسب خواهم گذاشت.

mehr1362
05-08-2023, 17:49
با تشکر از شما بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون در این زمینه . دو تا مطلب هست که من به تجربیات دوستمون می تونم اضافه کنم. این مطلب رو که می گم تاریخش قبل مطالب شماست.
اولین گروه دانلود افلاین برنامه ریزی شده خصوصی درتاریخ دانلود افلاین گروهی بود به نام گروه بالکان با محوریت دوستانی از یوگوسلاوی که اتفاقا عضو ایرانی هم داشت به عنوان کاربر نه مبحث مدیریتی.

همین موضوع باعث شد ایده مطلب دوم اتفاق بیافته.
اما مطلب دوم اینکه اون موقع دیال اپ اولین اموزش فارسی برای دانلود افلاین بخصوص برنامه ریزی شده توسط دو نفربا هزینه شخصی اجاره مک و صرف ساعتها وقت به صورت رایگان و پابلیک قبل از ایجاد این گروههایی که نام بردین در فروم pcseven و isforum گذاشته شد با جزییات کامل و توضیح رفع مشکلات، ترمیم فایلها و ....
طبق معمول این مواقع هستند عزیزانی که شروع می کنن به پول دراوردن از اون و این شد که سروکله فروم های دانلود افلاین برنامه ریزی شده (ایلست و ....) پیدا شد و باقی ماجرا که فرمودین
من فکر می کردم شما یکی از اون دو نفر باشین برای همین صبر کردم ببینم تا کجا شما وارد این مطلب شدین. عزیزانی که قدیمی هستن و در فروم معین و وحید بودن یادشون هست و اون دو تا ای دی ها رو می شناسن.
این مطالب رو به عنوان تارخچه دانلود افلاین با ایجاد تاپیک مستقل به یادگار تو همین فروم در جای مناسب خواهم گذاشت.

درود
وجود گروه بالکان را تائید میکنم ولی اینکه اولین بوده یا نه را تائید یا تکذیب نمیکنم ، چون فعالیت چشمگیری نداشته و فروم متروکه ای بود ، تا جایی که خاطرم هست در بیمی نبود که برای ایرانی ها مفید باشه !
مثلا فروم سوریه ای که اشاره کردم حتی در زمان خودش ناشناخته بود ، گروه های ایرانی در حال فعالیت بودند در نتیجه اون گروه در حاشیه بود
در توضیحات اسم خیلی از گروه ها ذکر نشده که اگر بخوام کاملترش کنم باید در دست نوشته ها و فایل های قدیمی آرشیوم جستجو کنم ، خیلی از گروه ها مدت کمی فعالیت داشتند یا به حدی کوچک بودند که در حاشیه قرار داشتند ، افرادی هم بودند بدون فروم ( صاحب وبلاگ ) که شخصی دانلود میزدند ولی ساعت دانلود را برای آفلاین بازها اعلام میکردند ( این اشخاص و اسم وبلاگ شون ، گمنام هستند )
دو گروهی که اشاره کردید را هم تائید یا تکذیب نمیکنم ، ولی اینکه میفرمائید آموزش ترمیم فایل ها را داشتند نشون میده در دوران اسکای نت بوده ، اولین برنامه آفلاین اسکای گرابر بود
در مورد آموزش ، مسلما افراد زیادی بودند که در وبلاگ های خودشون آموزش میگذاشتند ولی گمنام هستند ، چون خیلی از این افراد را که بنده میشناسم یا سرباز شدند و یا ازدواج کردند و کلا غیب شدند !
نیازی نیست به اسم افراد تمرکز کنیم چون بحث امروز و دیروز نیست ، مثلا ادمین پرشین آفلاین فردی به نام وحید بود ، آفلاین فا ( بهنام ) ، تک آفلاین یا نت آفلاین ( سعید ) و ...
به هر حال کلیت داستان همین هاست و نمیشه تاریخچه ی صد درصد کاملی نوشت ، ولی میشه به این نام ها مواردی را اضافه کرد که صد درصد در خاطرم نیست و باید برم سراغ آرشیوم !
مثلا در مطلب قبلی نوشتم که آخرین گروه آفلاین گروهی بود به نام آفلاین فا ، ولی همزمان با اون گروه کوچکی وجود داشت ( اکسپرس 53 شرقی ) که اسمش خاطرم نیست ولی اسم ادمینش حسین بود و دو سال قبل اتفاقی دیدمش ( شمارش را دارم و اگر بخوام اسم گروهش را در بیارم باید برم از خودش بپرسم ! ) ، اما در اینکه آخرین گروه در سال 92 بود هیچ تردیدی نیست .
کسانی که در اون سال ها وبلاگ فعال داشتند ، مجاهدت کردند :دی چون واقعا اینترنتی نبود ، تصور کن با سرعت 15 کیلوبایت Dialup بخوای هر روز مطلب بنویسی و فایل ضمیمه کنی !
تعداد وبلاگ های آفلاین ده ها برابر فروم های آفلاین بود ، اونزمان هر کسی یه وبلاگ شخصی داشت ، یادش به خیر :rolleye:
اگر قصد نوشتن تاریخچه داشتید ، از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید ، فرصت کنم آرشیوم را بررسی میکنم :»

از سایر دوستانی که به این مطالب علاقه ای نداشتند ، صمیمانه عذرخواهی میکنم :»
به قول حضرت مولانا :
گفت معشوقم تو بودستی نه آن - لیک کار از کار خیزد در جهان ( دنبال کار دیگه ای بودیم ولی یه کار دیگه پیدا شد :دی )

بامدادنیکنفس
05-08-2023, 18:47
العان این کارت --- که میفروشی استارلینک را هک میکنه ؟
ای ول ماشالله داری

- - - Updated - - -

العان این کارت --- که میفروشی استارلینک را هک میکنه ؟
ای ول ماشالله داری

NinjaLord
07-08-2023, 06:09
یه هکر اومده یه کدی نوشته واسه اسنیف فرکانسهای ماهواره و هک و نفوذ به تاسیسات و هیجک و ...بعد یک عده الاف و بیکار از این فایل برای دانلود افلاین و هک اکانتهای اینترنت ماهواره استفاده کردند:D
البته در ایران فقط در حد ابتدایی همین دیوایسهای --- معمول که همه میشسناسید رایج و در دسترس بوده وگرنه از همان ابتدا دیوایسهای دستساز فوقالعاده ای همزمان برای تست و شنود و نفوذ انواع باندهای مخبراتی و ن ظ ا م ی که برخی ماهواره استفاده میکنند در دسترس بوده
البته ممکنه در ایران هم یکعده تهیه و استفاده کردند کسی چه میداند و خبر دارد:دی
:دی

NinjaLord
07-08-2023, 06:16
اوضاع نت ایران و این همراه اول با همه کشورها بد نشده مثلا با سرورهای المانی سرعت و کیفیت بالاست

با سرورهای امریکایی بشدت اختلال و افت سرعت در برخی ساعات روز وجود دارد

برای همین ممکنه موقع استفاده از سایتها و سرورهایی که ip امریکا دارند به مشکل کندی و اختلال برخورد کنید

Iman799
08-08-2023, 10:58
Carrier aggregate TD + FD برای اولین بار در ایران

NinjaLord
08-08-2023, 12:14
مدتیه وضعیت بهتر شده ولی توصیه میکنم هرچقدر هم کیفیت و سرعت اینترنت همراه عالی بشود بخاطر ضعفهای امنیتی بدی که این شبکه دارد کمتر استفاده کنید یا اصلا استفاده نکنید و بسمت اینترنت vdsl و ftth بروید

ضعفهای بسیار بدی مثل تشخیص راحت شماره تلفن سیمکارت و موقعیت دقیق شما توسط بیشتر وبسایتهایی که بازدید میکنید یا شبکه اجتماعی که استفاده میکنید! حتی با استفاده از روتر و قابلیت بریدج و...

مگر اینکه همیشه از vpn خصوصی استفاده کنید

البته خیلی از مردم واقعا اطلاع ندارند. وعجیبه با اینکه قیمت و کیفیت و حجم بسته های اینترنت ثابت سرویسهای vdsl و ftth بسیار بهتر و ارزانتر هم تمام میشود باز بسمت اینترنت همراه میروند

eightskh
09-08-2023, 11:43
Carrier aggregate TD + FD برای اولین بار در ایران

سلام آقا ایمان باند 40 ک تجمیع شده مال کدوم شهره؟!
عکس دکلشم دارید؟!
و ایرانسل هم شما این مورد رو مشاهده کردید یا خیر

mehr1362
12-08-2023, 05:18
یه هکر اومده یه کدی نوشته واسه اسنیف فرکانسهای ماهواره و هک و نفوذ به تاسیسات و هیجک و ...بعد یک عده الاف و بیکار از این فایل برای دانلود افلاین و هک اکانتهای اینترنت ماهواره استفاده کردند:D
البته در ایران فقط در حد ابتدایی همین دیوایسهای --- معمول که همه میشسناسید رایج و در دسترس بوده وگرنه از همان ابتدا دیوایسهای دستساز فوقالعاده ای همزمان برای تست و شنود و نفوذ انواع باندهای مخبراتی و ن ظ ا م ی که برخی ماهواره استفاده میکنند در دسترس بوده
البته ممکنه در ایران هم یکعده تهیه و استفاده کردند کسی چه میداند و خبر دارد:دی
:دی

یه خری که خودش صاحب اپراتورها و کاسب در آمد حاصل از اینترنت هست اومده اختلالات عمدی اینترنت را به وجود داره ، بعد یه عده الاف و بیکار متوهم زنگ میزنن 195 از همون صاحب اپراتور و کاسب اینترنت شکایت کنند ! :tongue::دی
دلبندم ، زمانی که اینترنت Dialup با سرعت نهایت 15 کیلوبایت داشتیم ، کاربر با یک نرم افزار شب تا صبح حداقل 20 گیگابایت فایل مفید رایگان دانلود میکرد و هکر با سرعت 1 مگابایت در حال دانلود زدن بود
کسی که خودش بلد نیست درایور تی بی اس 8920 نصب کنه و با توجه به همین موضوع تخصص و درک و تجربه ای از آفلاین و آنلاین نداره ، بهتره ... ;) پیش غازی و معلق بازی ؟ :biggrin:

قبلا با دو سه نفر دیگه سینه چاک شش کلاسی بودید ، ببین آش چقدر شور شده که منتقد شدید و چقدر میترسید که حالا نامرئی مینویسید :thumbsup:
هر وقت یاد گرفتی درایور کارت تولید 2009 را نصب کنی ، بیا ببینم دیگه چی بلدی:دی

mehr1362
12-08-2023, 05:25
اوضاع نت ایران و این همراه اول با همه کشورها بد نشده مثلا با سرورهای المانی سرعت و کیفیت بالاست

با سرورهای امریکایی بشدت اختلال و افت سرعت در برخی ساعات روز وجود دارد

برای همین ممکنه موقع استفاده از سایتها و سرورهایی که ip امریکا دارند به مشکل کندی و اختلال برخورد کنید

وضعیت اینترنت در یک اپراتور خاص ( مثلا همراه اول ) ، شهر به شهر ... محله به محله ... متفاوت هست
اینهمه زنگ زدی 195 متوجه نشدی ؟! :دی

mehr1362
12-08-2023, 05:30
مدتیه وضعیت بهتر شده ولی توصیه میکنم هرچقدر هم کیفیت و سرعت اینترنت همراه عالی بشود بخاطر ضعفهای امنیتی بدی که این شبکه دارد کمتر استفاده کنید یا اصلا استفاده نکنید و بسمت اینترنت vdsl و ftth بروید

ضعفهای بسیار بدی مثل تشخیص راحت شماره تلفن سیمکارت و موقعیت دقیق شما توسط بیشتر وبسایتهایی که بازدید میکنید یا شبکه اجتماعی که استفاده میکنید! حتی با استفاده از روتر و قابلیت بریدج و...

مگر اینکه همیشه از vpn خصوصی استفاده کنید

البته خیلی از مردم واقعا اطلاع ندارند. وعجیبه با اینکه قیمت و کیفیت و حجم بسته های اینترنت ثابت سرویسهای vdsl و ftth بسیار بهتر و ارزانتر هم تمام میشود باز بسمت اینترنت همراه میروند

شما که اینقدر خوب بیل میزنی ، چرا نمیرفتی باغچه خودت را بیل بزنی ؟! :rolleye:
اینهمه وقت ملت را هدر دادید که اینترنت همراه اولم فلان و بهمان است ! اینجا نوشتیم عزیزم برو سمت اپراتور دیگری یا نوع دیگری از اینترنت !
خوب که زنگاتو به 195 زدی حالا تازه فهمیدی چکار کنی ؟! خیلی از مردمی که میگی یکیش خودتی دیگه ! :دی

NinjaLord
12-08-2023, 22:04
تا الان نه تماسی گرفتم و نه شکایتی ثبت کردم اتفاقا این اینترنت لعنتی همراه رو واسه همیشه کنار میزارم

اون دیوایس و مشکلی که داشت کلا بحثش چیز دیگه ای بود و اصلا واسه من نبود و من فقط پیگیر مشکل کسی بودم !!! خودم که کلا علاقه به اینترنت ماهواره ای نداشتم و ندارم! میدونی چرا؟ اون هم ظعفهای امنیتی بدی دارد.

خودم سالهای زیادی از adsl استفاده کردم حتی آن موقع که دیال آپ هنوز روی اوج بود و کارتهای اینترنت خرید و فروش میشد!

اون امنیتی که سرویس adsl دارد همین اینترنت همراه ندارد

NinjaLord
13-08-2023, 21:51
جواب دروغی که گوگل در مقابل یک سوال اطلاع رسانی میکند

?Is Fiber Optics safer than 5g

As Fiber internet is a wired connection, it does not rely on radio waves, making data less encrypted and less secure. Therefore, both of these connectivity services offer user data security, but a 5G connection is more secure as it is reliable on radio waves and not wired transmission.

امنیتی که سرویسهای مخابراتی ثابت بشما میدهند هرگز این سرویسهای فعلی رادیویی بشما نمیدهند حتی باوجود استفاده از انواع vpn و.... مگر اینکه روزی بیاید که دست از اینکارهایشان برای جاسوسی و ردگیری راحت و سریع را کنار بگزارند

NinjaLord
15-08-2023, 15:23
همراه اول خیلی روی ورزشکاران و تیمهای باشگاهی هزینه کرد و تبلیغ خیلی خوبی داشته و دارد فقط امیدوارم سرمایه زیادی جذب کند و مثل ایرانسل پهنای باندی عالی خریداری کند مخصوصا برای سرویس 5G خود و حتی بسمت ارائه فیبر نوری هم برود چون مخابرات بشدت اوضاع بد و ظعیفی برای ارئه فیبر دارد و حتی خیلی از پرسنل شعبه های مخابراتی هم کلا منفی و پوتاتو تشریف دارند...

tranceyou
16-08-2023, 15:05
دوستان یه سوال من الان 15 روزه که بسته شبانه 1 تا 11 ظهر رو خریدم همون که 20 تومنه
و تا الان دیگه حجم مجاز رو رد کردم و سرعت اومده پایین ، آیا الان دوباره خرید بزنم میتونم با
سرعت بالاتر دانلود کنم یا باید صبر کنم تا یک ماهه این تموم بشه و خرید کنم؟!

rtmreza
17-08-2023, 20:23
دوستان یه سوال من الان 15 روزه که بسته شبانه 1 تا 11 ظهر رو خریدم همون که 20 تومنه
و تا الان دیگه حجم مجاز رو رد کردم و سرعت اومده پایین ، آیا الان دوباره خرید بزنم میتونم با
سرعت بالاتر دانلود کنم یا باید صبر کنم تا یک ماهه این تموم بشه و خرید کنم؟!
باید صبر کنی

shabnam1986
13-09-2023, 21:02
سلام
همراه اول چرا بسته یک ماهه رو حذف کرده؟؟؟!

tranceyou
02-10-2023, 11:32
دوستان ی سوال فنی دارم ، اینکه من یه مودم جیبی 4g lte دارم که وقتی از سیم کارت همراه
استفاده میکنم پینگ یه دست نمیده یعنی خیلی تایم اوت داره ، سوال من اینجاس که آیـــا من
مودم خود تو سایت همراه رو بخرم این مشکل حل میشه؟ چون برای گیم میخوام با این مــــودم
خیلی نوسان دارم و نمیشه بازی کرد.

Mohammad Aghaee
22-10-2023, 16:18
سلام خدمت دوستان گرامی . اخیرا همراه اول یه طرحی گذاشته که مثل مبین نت ، مودم و سیم کارت با هم میفروشه و میگه که بسته های خاصی رو برای اون سیم کارتی که مخصوص مودم هست طراحی کرده ولی فقط بعد از خرید مودم میشه اون بسته ها رو دید!! چقدر همراه اول مشتری مدار هست که باید اول حدود سه میلیون پول مودم و بسته اولیه و سیم کارتش رو بدیم و تازه بعدش به ما نشون میده که بسته هاش چجوریه! خواستم ببینم اینجا کسی این طرح رو استفاده کرده و میدونه قیمت بسته های اختصاصی مودمش چقدر هست ؟

nokiax6n72
07-11-2023, 13:57
دو روزه نامحدود همراه اول حتی در سایتای داخل هم سرعتش محدود شده به 100 کیلوبایت بر ثانیه! واسه شمام هم همینه؟ (بعد از مصرف 100 گیگ)

rtmreza
08-11-2023, 13:46
دو روزه نامحدود همراه اول حتی در سایتای داخل هم سرعتش محدود شده به 100 کیلوبایت بر ثانیه! واسه شمام هم همینه؟ (بعد از مصرف 100 گیگ)
خوش شانس بودی که بعد 100 گیگ محدود شدی اکثرا بعد 50 گیگ محدود میشن

nokiax6n72
08-11-2023, 16:18
خوش شانس بودی که بعد 100 گیگ محدود شدی اکثرا بعد 50 گیگ محدود میشن

چند وقته اینطور شده؟ آخه تا یکی دو هفته پیش فقط ترافیک خارج بعد از 100 گیگ محدود میشد. الان داخل هم میشه!
خو جمش کنن اسمشو بذارن 100 گیگ شبانه 20 تومن دیگه چرا اسمش نا محدوده

ESPSV
08-11-2023, 17:38
چند وقته اینطور شده؟ آخه تا یکی دو هفته پیش فقط ترافیک خارج بعد از 100 گیگ محدود میشد. الان داخل هم میشه!
خو جمش کنن اسمشو بذارن 100 گیگ شبانه 20 تومن دیگه چرا اسمش نا محدوده

درود

چند ماهی هست ...
چندین صفحه قبل رو مطالعه میکردین اعلام کرده بودم
برای من بعد از 50 گیگ سرعت خارجی میشه نهایت 900 کیلو
سرعت از سایتهای داخلی الان 12 مگابایت هست که همچنان به 100 نرسیدم
ولی خارجی کلا تعطیل میشه حتی گاهی گوگل هم باز نمیشه برام در اکثر مواقع

nokiax6n72
08-11-2023, 19:26
درود

چند ماهی هست ...
چندین صفحه قبل رو مطالعه میکردین اعلام کرده بودم
برای من بعد از 50 گیگ سرعت خارجی میشه نهایت 900 کیلو
سرعت از سایتهای داخلی الان 12 مگابایت هست که همچنان به 100 نرسیدم
ولی خارجی کلا تعطیل میشه حتی گاهی گوگل هم باز نمیشه برام در اکثر مواقع
درود بر شما
الان برای دانلود بیش از 100 گیگ در ماه با سرعت بالا گزینه ای دیگر چی هست اطلاع دارید ؟

ESPSV
08-11-2023, 21:30
درود بر شما
الان برای دانلود بیش از 100 گیگ در ماه با سرعت بالا گزینه ای دیگر چی هست اطلاع دارید ؟

درود

من فکر کنم بهترین و کمترین هزینه سیمکارت اضافی همراه اول باشه
که بعد از محدود شدن از یکی دیگه بشه استفاده کرد
چون با این قیمت و حجم من جایگزینی سراغ ندارم ... دوستان دیگه شاید بتونن بهتر
راهنمایی کنن ... باز هم 20 تومن برای 50 گیگ با سرعت بالا به صرفه هست به نظر بنده
همین هم برداشته بشه واقعا گزینه دیگه ای نیست که تا 11 صبح بشه ازش استفاده کرد
شبانه TD ایرانسل هم میتونید بررسی کنید که 100 گیگ 50 تومن ولی 2 تا 7 صبح هست
البته اگر مودم TD داشته باشید
-------
امروز سرعت دانلود از سایتهای خارجی محدود شد روی 200 کیلوبایت و کاملا ثابت هست این سرعت

komail7
18-11-2023, 18:46
درود

من فکر کنم بهترین و کمترین هزینه سیمکارت اضافی همراه اول باشه
که بعد از محدود شدن از یکی دیگه بشه استفاده کرد
چون با این قیمت و حجم من جایگزینی سراغ ندارم ... دوستان دیگه شاید بتونن بهتر
راهنمایی کنن ... باز هم 20 تومن برای 50 گیگ با سرعت بالا به صرفه هست به نظر بنده
همین هم برداشته بشه واقعا گزینه دیگه ای نیست که تا 11 صبح بشه ازش استفاده کرد
شبانه TD ایرانسل هم میتونید بررسی کنید که 100 گیگ 50 تومن ولی 2 تا 7 صبح هست
البته اگر مودم TD داشته باشید
-------
امروز سرعت دانلود از سایتهای خارجی محدود شد روی 200 کیلوبایت و کاملا ثابت هست این سرعت

سلام
من تمام دانلودم از سرورهای نیم بهای داخلی هست
امروز برای من محدود شد
طبق چیزهایی که دیدم بین دوستان اگر دانلود از داخل باشه حجم 200 گیگ مصرف بشه سرعت محدود میشه
خودم هم فکر میکنم دانلودم بیش از 200 گیگ بود که امروز محدود شد

GHAGHALEELEE
19-11-2023, 14:00
جالب اینه قندشکن ها هم همه قطع میشه رو شبانه. حتی پروتکل هایی مثل شدوس_*اکس. محدودیت سرعت بعد 100 گیگ هم اومد رو 100 کیلو. قبلا 200 بود.:thumbsdow

omidtb
23-11-2023, 08:48
سلام طرح 100 گیگ نامحدود همراه اول برای شما وصل میشه ؟ من کلا پینگ اومده روی 2000 و کاری نمیشه کرد

omidtb
23-11-2023, 09:15
سلام طرح 100 گیگ نامحدود همراه اول برای شما وصل میشه ؟ من کلا پینگ اومده روی 2000 و کاری نمیشه کرد
مشکل عبور از 50 گ بود

omidtb
23-11-2023, 09:35
باید راهی برای دور زدن محدودیت سرعت بعد از 50 گیگ پیدا کنیم

nokiax6n72
02-12-2023, 11:13
همراه اول سرعت مدار فیروزه ای رو هم برا سایتای خارجی کرده 250 کیلوبایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amir1234646
03-12-2023, 11:08
همراه اول سرعت مدار فیروزه ای رو هم برا سایتای خارجی کرده 250 کیلوبایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سرعت دانلود از برخی سایت های خارجی محدود شده به 250 کیلوبایت و فرقی نداره ADSL داشته باشی یا فیبر!

بامدادنیکنفس
03-12-2023, 11:18
سرعت دانلود از برخی سایت های خارجی محدود شده به 250 کیلوبایت و فرقی نداره ADSL داشته باشی یا فیبر!

اینجوری نیست دوست من . فیبر که داشته باشی ، رادار گیم وزارت ارتباطات را میزنی فول اسپید دان میکنه .

مخصوصا با دان منیجر

Microsoft Windows
03-12-2023, 11:51
باید راهی برای دور زدن محدودیت سرعت بعد از 50 گیگ پیدا کنیم
راهی خب نداره به نظرم یا باید درخواست بدیم به همراه اول کلا این بسته رو برداره و به جاش یه بسته 100 گیگ بین الملل شبانه بهمون بده که نگران محدودیتش نباشیم مثل adsl مخابرات که بسته شب نشین داره یا اینکه از دوتا نت adsl برای دانلود تجمیع سرعت کنیم بشه 32 مگابیت ( که بازم از نت همراه اولی که من دریافت میکنم 50 مگابیت کمتره ولی ثبات بیشتری داره) یا اینکه به قول یکی از همین دوستان که در پست های قبلی اشاره کردن یدونه سیمکارت همراه اول بخریم 4 تا هم هدیه بدن مجموعا 500 گیگ نامحدود ازین 5 تا سیمکارت بکشیم:biggrin: که من این راه آخر رو خیلی می پسندم:rolleye: حالا همراه اول اگه این نوشته ی منو ببینه اون هدیه رو کلا جمعش میکنه:دی

pasia
06-12-2023, 03:48
سلام عزیزان
من تو سایت های ایرانی مثل دانلودها که چیزی دانلود میکنم سرعت رو 10 مگه ولی سایت هایی که سرورشون خارجیه سرعت میاد رو 250 کیلو بایت. راهی برای حل این مشکل هست؟

pasia
06-12-2023, 03:57
سلام عزیزان
من تو سایت های ایرانی مثل دانلودها که چیزی دانلود میکنم سرعت رو 10 مگه ولی سایت هایی که سرورشون خارجیه سرعت میاد رو 250 کیلو بایت. راهی برای حل این مشکل هست؟

number-1
06-12-2023, 15:08
دوستان به عنوان مثال یه بسته ماهانه 2 گیگ داشته باشیم و یه بسته نامحدود شبانه ماهانه هم بخریم چجور محاسبه میشه؟
ایا ساعت 1 به بعد خودش از بسته شبانه استفاده میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

Microsoft Windows
06-12-2023, 22:18
دوستان به عنوان مثال یه بسته ماهانه 2 گیگ داشته باشیم و یه بسته نامحدود شبانه ماهانه هم بخریم چجور محاسبه میشه؟
ایا ساعت 1 به بعد خودش از بسته شبانه استفاده میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
در ساعات 1 تا 11 صبح فقط از بسته ی نامحدود استفاده میشه اگر موجود باشه وگرنه بسته معمولی مثلا 2 گیگ ماهانه که گفتید استفاده میشه.

Microsoft Windows
08-12-2023, 10:30
سلام عزیزان
من به این مشکل تا حالا دقت نکرده بودم مال منم همینطوریه به علاوه ی اینکه در طول روز هم تا یک مگابایت(۸ مگابیت) بیشتر سرعت نمیده ولی ۱ تا ۱۱ صبح ۲ مگابیت( ۲۵۰ کیلوبایت) بیشتر سرعت نمیدن برای سرور خارجی.

Dr.vpn
08-12-2023, 15:40
من به این مشکل تا حالا دقت نکرده بودم مال منم همینطوریه به علاوه ی اینکه در طول روز هم تا یک مگابایت(۸ مگابیت) بیشتر سرعت نمیده ولی ۱ تا ۱۱ صبح ۲ مگابیت( ۲۵۰ کیلوبایت) بیشتر سرعت نمیدن برای سرور خارجی.

این مورد را باید با پشتیبانی همراه اول در میان بگزارید مخصوصا در مورد ip ادرس مربوط به کشورهایی که سرعت دانلود و اپلود شما با انها پایین است چون این نوسان و محدودیت سرعت ممکن است حتی از سمت اوپراتور همراه اول نباشد برای همین شما باید با پشتیبانی در میان بگزارید که مشخص بشود ایا محدودیت با ادرس آی پیهای کشورهای مورد نظر شما از سمت اوپراتور است ویا از سمت هاستها و سرورها اتفاق افتاده

الان از دوتا دیتاسنتر بزرگ امریکایی و المانی تست گرفتم مشکلی خاصی ندیدم و اتفاقا سرویس رفع تحریم هم روشن بود. سرعت با یک کانکشن بالای 1 مگابایت است

photo20 .ir/images/kl7b7z930dgwuby97clb.jpg
photo20 .ir/images/mgeat2945t5t9fvah09.jpg

البته در مورد اعمال محدودیت برروی سرویسها و پورتهای مربوط به l2tp و pptp و sspt و... جای تعمل و انتقاد زیادی از دولت و اوپراتورهای ایرانی وجود دارد چون امروزه استفاده و بروزرسانی از نرمافزارهای ضد ویروس و امنیتی و دریافت انواع بروزرسانیهای مربوط به سیستمعاملها و نرمافزارهایشان و ... واقعا بدون سرویسهایی عبور از تحریم تقریبا غیر ممکن است. متاسفانه اینها به امنیت مردم در اینترنت توجهی ندارند. بستن پروتوکولها و سرویسهای اینترنت بدترین تصمیم و بشدت به ضرر مردم است

light
11-12-2023, 23:23
این شبانه 100 گیگ چطور میشه فهمید چقدر مونده ؟ من خطم ثابت هست میترسم تموم بشه یهو پول بندازه !

light
11-12-2023, 23:32
این شبانه 100 گیگ چطور میشه فهمید چقدر مونده ؟ من خطم ثابت هست میترسم تموم بشه یهو پول بندازه !

Microsoft Windows
11-12-2023, 23:40
نرم افزار همراه من نصب کنی داخل بسته ها هست که کی زدی و چقدرش مونده

light
12-12-2023, 15:14
نرم افزار همراه من نصب کنی داخل بسته ها هست که کی زدی و چقدرش مونده
فقط تاریخ تمام شدن هست ، حجم اینارو نزده

حجم منصانه 100 گیگ زده ، ولی من بیشتر از 100 گیگ دانلود کردم !

Microsoft Windows
12-12-2023, 16:10
فقط تاریخ تمام شدن هست ، حجم اینارو نزده

حجم منصانه 100 گیگ زده ، ولی من بیشتر از 100 گیگ دانلود کردم !
خب فقط تاریخ دیگه وگرنه این بسته نامحدود هست حجم نداره یا 100 گیگ میتونی از سرور خارجی دانلود کنی و یا 200 گیگ از سرور داخلی بعد از یکی ازین دوتاسرعتتون مثلا از 10 مگابایت میشه 128 کیلوبایت که بازم میتونید دانلود کنید ولی فایده نداره با این سرعت ولی دوستانی اینجا هستن میگن رو 50 گیگ خارجی دانلود کردن محدود شدن من فکر کنم شهر به شهر و دکل به دکل فرق داره این محدودیت.

Vahid67
12-12-2023, 18:59
سلام دوستان
این مودم های TD LTE همراه اول سرعتش چطوره؟ من زیتل دارم جدید خیلی افت کرده میخوام تغییر بدم فعلا گزینه های مختلفی رو دارم بررسی میکنم
مصرف دانلود زیادی ندارم و نهایتا شاید ماهی بشه 60 گیگ
چرا داخل سایت قیمت های بسته هاشو نزده میگه اول باید شماره سیم کارت مودم رو وارد کنی تا قیمت رو بهت نشون بدیم این دیگه چه مسخره بازی هستش؟
یه مودم گذاشته 2.400 ولی وقتی میری توی پیج میشه 2.700 یعنی سایت از این مزخرف تر ندیده بودم...
من خودم الان نزدیک 20 سال هستش سیم کارت همراه اول دارم تا حالا توی سایتش نرفته بودم!

light
12-12-2023, 20:33
خب فقط تاریخ دیگه وگرنه این بسته نامحدود هست حجم نداره یا 100 گیگ میتونی از سرور خارجی دانلود کنی و یا 200 گیگ از سرور داخلی بعد از یکی ازین دوتاسرعتتون مثلا از 10 مگابایت میشه 128 کیلوبایت که بازم میتونید دانلود کنید ولی فایده نداره با این سرعت ولی دوستانی اینجا هستن میگن رو 50 گیگ خارجی دانلود کردن محدود شدن من فکر کنم شهر به شهر و دکل به دکل فرق داره این محدودیت.
سرعت فعلا بین 4 تا 10 مگ هست ، چون خطم ثابت هست میترسم یهو تعرفه آزاد بزنه :biggrin:

Microsoft Windows
15-12-2023, 13:06
سلام دوستان
این مودم های TD LTE همراه اول سرعتش چطوره؟ من زیتل دارم جدید خیلی افت کرده میخوام تغییر بدم فعلا گزینه های مختلفی رو دارم بررسی میکنم
مصرف دانلود زیادی ندارم و نهایتا شاید ماهی بشه 60 گیگ
چرا داخل سایت قیمت های بسته هاشو نزده میگه اول باید شماره سیم کارت مودم رو وارد کنی تا قیمت رو بهت نشون بدیم این دیگه چه مسخره بازی هستش؟
یه مودم گذاشته 2.400 ولی وقتی میری توی پیج میشه 2.700 یعنی سایت از این مزخرف تر ندیده بودم...
من خودم الان نزدیک 20 سال هستش سیم کارت همراه اول دارم تا حالا توی سایتش نرفته بودم!
اتفاقا منم رفتم دیدم این قیمت رو ولی اگر بسته 70 گیگ رو انتخاب کنی همون 2400 میشه.
کسی از دوستان این مودم(HA6400)رو خریده از داخل سایت همراه اول؟ اصلا این مودم ارزش خرید دارهاز نظر کیفیت؟

shervin115
15-12-2023, 18:12
اتفاقا منم رفتم دیدم این قیمت رو ولی اگر بسته 70 گیگ رو انتخاب کنی همون 2400 میشه.
کسی از دوستان این مودم(HA6400)رو خریده از داخل سایت همراه اول؟ اصلا این مودم ارزش خرید دارهاز نظر کیفیت؟

مودم 6200 مبین نت رو بگیری آنلاک کنی بهتره .

این مودم تو قسمت ادمین خیلی سنگین هست . مبین نت همین مودم به خاطر سبک تر بون پنل ادمین نسبت به همراه اول بهتر و روان تر هست .

Microsoft Windows
15-12-2023, 21:00
مودم 6200 مبین نت رو بگیری آنلاک کنی بهتره .

این مودم تو قسمت ادمین خیلی سنگین هست . مبین نت همین مودم به خاطر سبک تر بون پنل ادمین نسبت به همراه اول بهتر و روان تر هست .
نظرت در مورد مودم ZTE MF283V چیه؟ اگر 4.5g رو در نظر نگیریم.

shervin115
17-12-2023, 15:18
نظرت در مورد مودم ZTE MF283V چیه؟ اگر 4.5g رو در نظر نگیریم.

مودم zte اگر cat6 رو در نظر نگیریم یک سر و گردن از گرین پکت بالاتره .

ولی اختلاف قیمتی نداره .

نظر من همون مودم Cat6 بگیری ضرر نمیکنی .

number-1
17-12-2023, 16:09

ولی اختلاف قیمتی نداره .

دوست عزیز گفتی گرین پکت توجه ام جلب شد
دقیقا کدوم مدل این برنده؟
ممنون میشم بگی

Microsoft Windows
17-12-2023, 17:00

ولی اختلاف قیمتی نداره .

ممنونم
ولی نگرانی من بعد از آنلاکه که دیگه آپدیت نمیشه مودم. برای آینده نگری مودم 6200 و از نظر شخصی احتمالا MF283V رو بگیرم چون به صورت مادرزاد آنلاک هست و فقط ایرادش همون نبود cat6 هست وگرنه دوتا آنتن خارجی بهش وصل میشه که تو ثبات نت خیلی تاثیر داره.
نکته بعدی اینجاست ما اینجا تو روستا هستیم و همراه اول فقط رو باند b3 فرکانس داده و همینم با تست های من تا 50 مگابیت تونستم ازش سرعت بگیرم اونم به صورت تک مودم اگر مثلا یه مودم با سیم همراه اول وصل باشه دو تا هم گوشی به همراه اول بازم مجموعا ازین سه تا 50 مگابیت میگیرم (با تجمیع سرعت)انگار این تک دکل محدودیت پهنای باند داره حالا نمیدونم بخاطر پوشش tdlte مبین نت هست یا نه ولی روی ایرانسل با cat4 و تک مودم تا 70 مگابیتم سرعت گرفتم.

Dr.vpn
17-12-2023, 21:50
عجب:rolleye:

Microsoft Windows
17-12-2023, 22:09
از نظر سرعت اینترنت همراه, بهتر از ایرانسل نیست این همراه اول نوسان و مشکلات زیادی دارد
ولی یه مشکلی ایرانسل داره برای من نمیدونم برای همه اینطوره یا نه من اکثرا برای دانلود از همین بسته های شبانشون فقط استفاده میکنم و بسته دیگه ای نمیزنم قاعدتا شارژ هم نداره اون سیم ها. همراه اول به ساعت 1 که میرسه راحت بدون دردسر دانلود منیجر دانلود رو شروع میکنه ولی ایرانسل باید حتما مودم یا گوشی رو یه بار ریبوت کرد(خاموش و روشن) تا نت شبانش راه بیوفته کی حالشو داره 2 شب بیدار بشه برای این کار بیشتر دوست دارم اتومات همه چی انجام بشه ولی خب برای من نت ایرانسل سرعت بیشتری میده بسته ی شبانش گرونتره ولی خریدش راحت تره نسبت به همراه اول.

shervin115
17-12-2023, 22:59
ممنونم
ولی نگرانی من بعد از آنلاکه که دیگه آپدیت نمیشه مودم. برای آینده نگری مودم 6200 و از نظر شخصی احتمالا MF283V رو بگیرم چون به صورت مادرزاد آنلاک هست و فقط ایرادش همون نبود cat6 هست وگرنه دوتا آنتن خارجی بهش وصل میشه که تو ثبات نت خیلی تاثیر داره.
نکته بعدی اینجاست ما اینجا تو روستا هستیم و همراه اول فقط رو باند b3 فرکانس داده و همینم با تست های من تا 50 مگابیت تونستم ازش سرعت بگیرم اونم به صورت تک مودم اگر مثلا یه مودم با سیم همراه اول وصل باشه دو تا هم گوشی به همراه اول بازم مجموعا ازین سه تا 50 مگابیت میگیرم (با تجمیع سرعت)انگار این تک دکل محدودیت پهنای باند داره حالا نمیدونم بخاطر پوشش tdlte مبین نت هست یا نه ولی روی ایرانسل با cat4 و تک مودم تا 70 مگابیتم سرعت گرفتم.

احتمالا لینک ارتباطی اون دکل ماکسیمم 50 هست .

احتمال آپدیت سرعت اون دکل هست . شما آینده نگر باش

shervin115
17-12-2023, 23:00
دوست عزیز گفتی گرین پکت توجه ام جلب شد
دقیقا کدوم مدل این برنده؟
ممنون میشم بگی

mn6300 مبین نت

blackbird
18-12-2023, 12:49

تعرفه آزاد رو داخل همراه من قطع کن همه اپراتورها دارن. فکر کنم کدش برای همراه اول #113 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100* باشه چک کنید مطمئن نیستم من داخل همراه من قطع کردم خیلی راحته همینطور ایرانسل داره

number-1
29-12-2023, 13:44
1 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

14,100 تومان

*100*2#

2 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

18,800 تومان

*100*2#

3 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

25,500 تومان

*100*2#

4 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

28,600 تومان

*100*2#

5 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

31,700 تومان

*100*2#

6 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

37,000 تومان

*100*2#

7 گیگابایت سی‌روزه

دائمی / اعتباری

38,000 تومان

*100*2#

Microsoft Windows
31-12-2023, 13:22
این مورد را باید با پشتیبانی همراه اول در میان بگزارید مخصوصا در مورد ip ادرس مربوط به کشورهایی که سرعت دانلود و اپلود شما با انها پایین است چون این نوسان و محدودیت سرعت ممکن است حتی از سمت اوپراتور همراه اول نباشد برای همین شما باید با پشتیبانی در میان بگزارید که مشخص بشود ایا محدودیت با ادرس آی پیهای کشورهای مورد نظر شما از سمت اوپراتور است ویا از سمت هاستها و سرورها اتفاق افتاده
الان از دوتا دیتاسنتر بزرگ امریکایی و المانی تست گرفتم مشکلی خاصی ندیدم و اتفاقا سرویس رفع تحریم هم روشن بود. سرعت با یک کانکشن بالای 1 مگابایت است
photo20 .ir/images/kl7b7z930dgwuby97clb.jpg
photo20 .ir/images/mgeat2945t5t9fvah09.jpg
البته در مورد اعمال محدودیت برروی سرویسها و پورتهای مربوط به l2tp و pptp و sspt و... جای تعمل و انتقاد زیادی از دولت و اوپراتورهای ایرانی وجود دارد چون امروزه استفاده و بروزرسانی از نرمافزارهای ضد ویروس و امنیتی و دریافت انواع بروزرسانیهای مربوط به سیستمعاملها و نرمافزارهایشان و ... واقعا بدون سرویسهایی عبور از تحریم تقریبا غیر ممکن است. متاسفانه اینها به امنیت مردم در اینترنت توجهی ندارند. بستن پروتوکولها و سرویسهای اینترنت بدترین تصمیم و بشدت به ضرر مردم است
بسته ی قبلی تموم شد بسته ی جدید گرفتم (1 تا 11 صبح) 50 گیگ از سرور داخلی دانلود کردم سرعت دانلود از سرور خارجی شد 8 مگابیت 50 گیگ هم از سرور خارجی دانلود کردم سرعت دانلود خارجی شد 2 مگابیت کاملا مشخصه یه مقدار دیگه دانلود کنم میشه 1 مگابیت ولی هنوز سقف دانلود از سرور داخلی پر نشده و از سرور داخلی میتونم با نهایت سرعتی که دکل میده دان کنم. پس نتیجه میگیریم محدودیت سرعت دانلود روی سرور خارجی به صورت پلکانی اعمال میشه. البته فقط در ساعات دانلود نامحدود. ماه پیش 200 گیگ از سرور داخلی دانلود داشتم با نهایت سرعت دانلود کردم بعدش سرعت شد 1 مگابیت.

آقا یه نکته دیکه ای که هست که هیچوقت نفهمیدم اینه که این بسته های ویژه مشترکین جدید دقیقا برای چه کسانی هست من تا حالا چند بار سیم کارت نو خریدم ولی هروقت اومدم اون بسته هارو بخرم ارور داد که اینا برای مشترکین جدید هست:biggrin:

Dr.vpn
15-03-2024, 19:52
آقا یه نکته دیکه ای که هست که هیچوقت نفهمیدم اینه که این بسته های ویژه مشترکین جدید دقیقا برای چه کسانی هست من تا حالا چند بار سیم کارت نو خریدم ولی هروقت اومدم اون بسته هارو بخرم ارور داد که اینا برای مشترکین جدید هست:biggrin:

برای خرید این بسته ها یک تاریخ و مهلت خاصی قرار دادند و بعد از اون تاریخ دیگر امکان خرید این بسته ها را ندارید

Dr.vpn
26-03-2024, 01:39
آینده نگری؟ پس بجای 4.5G باید به فکر 5G باشی

RichMindset
29-03-2024, 09:30
همراه اول شورش رو درآورده
IPV6 که بر خلاف ایرانسل و رایتل فعال نیست
1.1.1.1 هم‌ چند ماهه از کار افتاده

mInI_ClockEr
14-05-2024, 06:37
با سلام
دوستان من اکثر دانلود هام با شبانه همراه اول هستش
5 تا سیم کارت گرفتم
ولی 500 گیگ دانلود شبانه با سرعت مناسب ندارم از سرورو های خارجی
فکر میکنم دزدی داره میکنه همراه
خداییش خیلی نامردی هست
الکی اسمش رو گزاشتن ناحدود 100 گیگ والا من 100 گیگ نمیتونم دانلود داشته باشم از سایت های خارجی با سرعت مناسب
شاید نزدیک 50 گیگ هم نباشه برای هر سیم کارت

MMDFullHD
14-05-2024, 09:27
با سلام
5 تا سیم کارت گرفتم
خداییش خیلی نامردی هست
الکی اسمش رو گزاشتن ناحدود 100 گیگ والا من 100 گیگ نمیتونم دانلود داشته باشم از سایت های خارجی با سرعت مناسب

5 تا سیمکارتتون با یک کد ملی و یک imei هست؟

500 گیگ پرسرعت نیست اگر 5 تا بسته بخرید باید حداقل 250 گیگ بدون محدودیت سرعت بده بهتون (50 گیگ اول پرسرعته بعدا محدود میشه تا 100 گیگ 8 مگ میشه که بازم بد نیست)

- - - Updated - - -

با سلام
5 تا سیم کارت گرفتم
خداییش خیلی نامردی هست

5 تا سیمکارتتون با یک کد ملی و یک imei هست؟

500 گیگ پرسرعت نیست اگر 5 تا بسته بخرید باید حداقل 250 گیگ بدون محدودیت سرعت بده بهتون (50 گیگ اول پرسرعته بعدا محدود میشه تا 100 گیگ 8 مگ میشه که بازم بد نیست)

GHAGHALEELEE
14-05-2024, 16:31
با سلام
5 تا سیم کارت گرفتم
خداییش خیلی نامردی هست

ببین چه جوری ملت رو میچاپن. اول سرعت رو محدود کردن حالا مجبور میکنن چند تا سیمکارت و بسته بخرن!

blackbird
16-05-2024, 09:17
ببین چه جوری ملت رو میچاپن. اول سرعت رو محدود کردن حالا مجبور میکنن چند تا سیمکارت و بسته بخرن!

البته دقت کنید فقط تو این مورد نیست تو هر چی که شدنی باشه دارن مردم رو میچاپن. تو تهران اگه رانندگی کنید کامل متوجه میشی که همه چی ول شده هست همه جا موتور رد میشه خلاف تو اتوبان و همه جا ماشین پارک شده چرا ؟ فقط جریمه میکنن چون پول توشه اگه کاری کنن جلو خلاف کردن رو کلا بگیرن یا برای ملت بدبخت پارکینگ درست کنن که دیگه پول توش نیست به همین شیکی دو طرف هم انگار راضی هستن. بالاخره قدرت اول منطقه بودن خرج داره.

dj77
08-11-2024, 23:58
آیا راهی وجود داره که اپراتور یک منطقه رو براش زودتر پوشش 5g ایجاد کنه ؟! (زیر ساخت سایت مورد نظر فیبر است)

samebi
24-12-2024, 13:13
سلام
دکل ایرانسل منطقه ما مشکل عدم پوشش دهی بعد از قطع برق داره
آیا ارزش داره رو همراه اول سویچ یا ترابرد کنم ؟
کسی اینجا به همراه ترابرد کرده ؟
بنا به یه سری دلایل تنها گزینه پیش رو ترابرد سیم کارت اصلی به همراه هست چون سیم اصلیم باید حفظ بشه و رو سیم ۲ هم سیم کارت های دیگه ای میندازم .

ShadowDragon
04-01-2025, 17:46
دوستان این بسته ۱۰۰ گیگ شبانه همراه اول , با دانلود از سرور داخلی، ۳۰۰ گیگ مبشه یا فرقی نداره؟

samebi
05-01-2025, 21:08
دوستان این بسته ۱۰۰ گیگ شبانه همراه اول , با دانلود از سرور داخلی، ۳۰۰ گیگ مبشه یا فرقی نداره؟

مشخص نیست چون اصلا حتی نشون نمیده چقدر حجم مصرف شده
فکر نکنم داخلی حساب بشه
ولی خب یه سری قبلاً بعد اتمام ۱۰۰ گیگ از سرور داخلی با سرعت بالا دانلود میکرد که حدود یک ترابایت دانلود کردم ازش، این سری اما بسته زدم دیگه ۱۰۰ گیگ تموم شد همچین چیزی دیگه نبود و سرعت همینطور پایینتر میومد .
درکل اگه دنبال اینی بفهمی نیم بها حساب میشه یا نه همون ۲ تا ۷ ایرانسل رو بگیر هر ۳۰ گیگ اگه داخلی دانلود کنی ۶۰ گیگ دانلود میکنه و محدودیت استفاده در ماه هم نداره .

amir000098
06-03-2025, 15:04
سلام
یکی از دوستان لیست بسته های مخصوص مودم همراه اول رو میزاره
میخوام ببینم ارزش داره مودم 5g بگیرم ازش یا نه

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

samebi
25-03-2025, 13:22
چقدر اینترنت همراه اول تو ساعات اوج مصرف کند میشه !!
سرعت در حد ۷۰۰ ۸۰۰ کیلوبایت بر ثانیه میگیرم تو اسپید تست
عجیبش اینجاست سرعت آپلود بیشتره
شکایت زدم میگم دکل از ۴جی پلاس پشتیبانی نمیکنه نیاز به تجهیزات داره میگن دستگاهتون ۴جی پلاس نداره میگم چجوریه که تو اپراتور های دیگه ۴جی پلاس دارم یا همین همراه تو شهرهای دیگه ۴جی پلاس هست ..
حداقل دکل رو به LTE A ارتقاء بدین تو ساعات اوج مصرف بتونه یکم بهتر هندل کنه
سال جدید که این چند روز سرعت همش رو همین ۱ مگابایت بر ثانیه هست و فرقی نمیکنه .. بعد صبح زنگ زدن وقتی همه خوابن میگن اسپید تست بگیر خب کی اون موقع از نت استفاده میکنه ! تازه میگن سرعت شما عالیه داره سرعت ۵جی میده بهتون
۳۰ مگابایت رو میگن ۵ جی !
خلاصه تنها کاری که باید بکنن اینه که ۴جی پلاس بیارن
نیاوردن هم ایرانسل هست اینجا اوضاعش بهتره والا
اسپید تست گرفتم تو یه تایم ایرانسل ۱۰۰مگابایت داد و همراه اول ۱ مگابایت خیلی جالبه
خداروشکر که سیم کارت اصلیم رو به همراه اول ترابرد نکردم وگرنه کارم تموم بود
هیچ جوره هم زیر بار هیچی نمیرن و فقط میگن همه چی خوبه و مشکل از سمت شماست ، باز ایرانسل ۴ تا پاسخگویی درست دارن یا حداقل یکم رسیدگی میکنن .